PDA

View Full Version : Loc de dat cu picioru'

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

brax
19 May 2011, 10:24
cred ca André Villas-Boas va ajunge mai mare ca Mourinho.
A spus in repetate randuri ca vrea sa aiba o cariera scurta in fotbal (asta probabil exclude anii petrecuti sub Robson si Mourinho). Totul se poate, mai ales cand te uiti la performantele sale din acest an.

rrs85
25 May 2011, 17:20
Sta sa inceapa Cupa Romaniei, la Brasov... Steaua - Dinamo! Nimic neobisnuit, doar ca azi ce am vazut pe micile strazi din centrul orasului mi-a lasat o amareala urata.
Nu inteleg cum te poti numi "suporter" al unei echipe cand telul tau este acela de a semana teroare. Sunt stelist de mic, am mers la nenumarate meciuri in Bucuresti, dar pentru a vedea fotbal.
Azi am vazut o grupare "SUD" care pur si simplu a instigat la violenta... Au aruncat cu tot felul de obiecte in jandarmi, au vandalizat tot ce au prins in cale! RUSINE!!!

Manusa
25 May 2011, 17:30
Mda ai dreptate rrs85. Im mod normal mergi la un meci de fotbal pentru a-l vedea, dar cum dupa cum bine stim si dupa cum ne-am obisnuit pe stadioanele noastre din Romania se merge pentru scandal daca pot spune asa. Este pacat pentru ca la un meci ar trebui sa fie spectacol in teren dar si in tribune, in tribune spectacol in sensul bun al cuvantului, dar la noi mai ales la derby-uri vedem altceva decat meci.

In seara asta sper sa vad un meci spectacol (in teren :) ) si sper sa fie cu multe goluri....in special in poarta Stelei :D

danonino
25 May 2011, 18:41
Daca ar putea sa piarda ambele echipe, :)

Sorin87
25 May 2011, 22:21
cei mai multi stelisti FORTA STEAUA:D

iiii
26 May 2011, 09:55
deci .... deci... deci.... STEAUA a jucat superb!!!! se vede influenta lui Olaroiu!!!
STEAUA a luat cupa si joaca in play-offul Europa League, Dinamo in turul 2 preliminar.

referitor la ce a zis rrs, se mai intampla :D

Manusa
26 May 2011, 10:45
A fost un meci frumos si care m-a impresionat deoarece ultimele intalniri dintre Dinamo si Steaua au fost foarte slabe in special ultimul meci. Totusi a castigat cine a fost mai motivat adica Steaua ci nu cine a fost mai bun.

omudindulap
26 May 2011, 11:36
Totusi a castigat cine a fost mai motivat adica Steaua ci nu cine a fost mai bun.

La ce meci te-ai uitat?

Steaua parametru Dinamo

8 ocazii 3

11 şuturi la poartă 7

4 şuturi pe poartă 3

Ce-mi place asta cu a castigat echipa care a fost mai motivata. :)) Nu, ieri noapte, Steaua a fost mai buna.

iiii
26 May 2011, 11:39
ai uitat sa zici elementarul :
goluri : Dinamo 1, Steaua 2

nici eu nu intelesesem bine ce a zis , dar nu m-am mai complicat

rrs85
26 May 2011, 13:40
Partida mediocra cu jucatori mediocri...

Vortex
26 May 2011, 13:40
Daca ar putea sa piarda ambele echipe, :)
Total de acord.Pacat ca nu se poate...Nu tin cu nici una din ele,mai ales cu steaua pe care nu o sustin nici cand joaca in cupele europene!

SoX
26 May 2011, 16:04
Comentariul lui Mironica a lasat de dorit, bagandu-si neutralitatea tipica unui comentator de fotbal, in fundul gradinii, exasperandu-ma cu comentariile de la sfarsitul meciului ce duceau cu trimitere la revenirile "spectaculase" ale dinamovistilor si meciurile pierdute de stelisti in ultimile minute. Cat despre joc, m-a surprins faptul ca s-a jucat fotbal, cu o Stea ce arata bine cu Olaroiu in tribune si cu o aceasi Dinamo obisnuita sa scoata mingea din poarta la fiecare meci disputat. Cat despre mucosul arbitru Avram, cu zambetul pe buze, ne demonstreaza inca o data ca a fost castrat de mic, ducand lipsa de cohones la cateva faze decisive.

ghost90
28 May 2011, 19:20
100 de euro pe Barcelona diseara.Doamne ajuta! :D

danonino
28 May 2011, 21:44
Eu sper sa piarda ambele. Bine, cu Manchester nu am probleme sau ceva de reprosat.

brax
28 May 2011, 22:59
Eu sper sa piarda ambele. Bine, cu Manchester nu am probleme sau ceva de reprosat.
Mai ai ceva de adaugat? Un comentariu, un repros? Probleme?

danonino
28 May 2011, 23:03
Ma enerveaza Barcelona. Nu pentru castigarea trofeelor, ci din cauza jocului, plictisitor de cele mai multe ori.

SoX
28 May 2011, 23:10
Desi s-au inscris multe goluri, mi s-a parut o finala mediocra, plictisitoare fara feeling-ul pe care le oferea precedentele finale. Barcelona a castigat meritat dar in acelasi timp intr-un mod urat. Tiki-taka placut de lumea intreaga, aceste pase repetate cu jucatori statici deseori mi-a starnit plictisul. Nu stiu cat de spectaculos poate fi fotbalul asteptand timp de 5-6 minute de posesie cu pase laterale si repetate sa vina o sclipire, o pasa verticala, de patrundere, urmat de gol, toate acestea avand loc intr-o fractiune de secunda. De partea cealalta, Man. United a dezamagit. Nu ma asteptam la o dominare din partea lor dar speram macar sa practice un joc dur, tipic britanic, cu intrari la limita, cu tackling-uri ce ridicau spectatorii in picioare si starneau aplauze, si cu un Rooney ca un leu in cusca. In schimb, am vazut un joc lipsit de vlaga, de idei, de inspiratie facandu-le pe plac adversarilor. In aceasta seara Barcelona a castigat nu pentru ca a fost mai buna ci datorita prestatiei modeste a adversarei.

brax
28 May 2011, 23:20
Nu criticati ce nu puteti intelege. Ceea ce voi numiti plictiseala, ei numesc rabdare si concentrare excelenta sub presiune. Credeti ca e usor? Pasele scrute, pasele lungi si presingul care il face pe adversar sa piarda mingea foarte repede, enervandu-l si frustrandu-l in acelasi timp, sunt de admirat. Daca asta nu se poate admira, daca aceasta calitate tehnica suprema si acest spirit de orientare si de citire a jocului nu e expresia cea mai sublima a fotbalului, atunci nu stiu ce vreti sa vedeti.

SoX
28 May 2011, 23:35
... ce vreti sa vedeti.

Un exemplu (http://www.youtube.com/watch?v=PNNP2rNoPG0).

brax
28 May 2011, 23:42
... ce vreti sa vedeti.

Un exemplu (http://www.youtube.com/watch?v=PNNP2rNoPG0).
Adica atletism? Pe sistemul "dau mingea pe langa si alerg pe o suprafata FOARTE mare de teren, apoi vedem ce se intampla". Intr-adevar, foarte complicat. Pasele pe metru patrat sunt floare la ureche.

danonino
29 May 2011, 09:01
Nu criticati ce nu puteti intelege. Ceea ce voi numiti plictiseala, ei numesc rabdare si concentrare excelenta sub presiune. Credeti ca e usor? Pasele scrute, pasele lungi si presingul care il face pe adversar sa piarda mingea foarte repede, enervandu-l si frustrandu-l in acelasi timp, sunt de admirat. Daca asta nu se poate admira, daca aceasta calitate tehnica suprema si acest spirit de orientare si de citire a jocului nu e expresia cea mai sublima a fotbalului, atunci nu stiu ce vreti sa vedeti.

Nu stiam ca fotbalul e inginerie spatiala.

Sa pasezi mingea incontinuu, in lateral si, de foarte multe ori, inapoi e o frectie, si inca una plictisitoare. Nu ma incalzeste cu nimic ca stau sa paseze o juma de ora inainte sa dea un gol.
Asta nu e "expresia cea mai sublima a fotbalului", e doar un stil de joc plictisitor.

Fotbalul ca sa fie frumos trebuie jucat energic si sa aibe ca scop marcarea de goluri, nu 100 de pase intre pique si mascherano. Uite aici (http://www.youtube.com/watch?v=NuiJA93aTjs) fotbal frumos. Nu e despre posesie, e cu faze pe poarta.

Si inca ceva, atletismul e demn de aprieciat de fiecare data, fotbalul e considerat un sport. Daca nu crezi asta, ramai la simularile lui Busquets si Alves.

inca o treaba care ma enerveaza, "Messi e cel mai bun jucator din lume, istorie etc"
Messi si Ronaldo sunt cei mai buni jucatori la ora actuala din simplul motiv ca nu sunt altii mai buni ca ei. Logic, nu? Fotbalul de acum are jucatori slabi, mediocri. Din fotbalul european au plecat mari jucatori precum Maldini, Luis Figo, Rui Costa, Zinedine Zidane ( unul dintre cei mai mari jucatori si un sportiv desavarsit), Thierry Henry, Beckham, Ronaldo (cel mai tare atacant ever). Chiar si Ronaldinho, un jucator mult, mult mai bun ca Messi, multa lume a uitat ca Ronaldinho a tinut Barcelona sus timp de 4 sezoane.

brax
29 May 2011, 10:22
E parerea ta si nu tin neaparat sa ti-o schimb, dar pur si simplu gresesti in judecata, probabil pe fondul unei superficialitati. Faze de poarta? Goluri? Joc energic? Barcelona a marcat 444 in ultimele 3 sezoane. Au fost jucate 182 de meciuri. Fa tu calculul. In acest timp au incasat 131 de goluri. Aparare excelenta, dar nu asa cum o concep italienii, cu fundul in poarta, ci aparare care incepe cu atacantii, cu un presing sufocant. Scopul fotbalului nu este sa marchezi goluri, ci sa castigi. Ca in orice alt sport, ca de-aia e vorba de competitie. Si daca iei statistica jocurilor, vei vedea ca desi tin mingea foarte mult timp, deseori alearga mai mult decat echipa adversa. De ce? Probabil din cauza "jocului energic" si al intensitatii presingului.

Revenind la aparare. Tiki-taka este in primul rand o tactica defensiva, defensiva in sensul ca elimina gradat posibilitatile adversarului de a inscrie sau de a crea pericol. Anularea initiativei adversarului este foarte importanta. In repriza a doua a meciului tur cu Arsenal si in primele 10 minute de aseara, adversara a fost mai buna pentru ca a avut ceea ce englezii numesc "momentum". Barcelona stie sa schimbe asta prin pastrarea mingii. Mentinerea posesiei sub presiune este foarte greu de facut si deseori vezi pase intre Pique si Mascherano. Nu sunt plictisitoare, sunt extrem de utile pentru ca echipa respira, se regrupeaza si in acelasi timp atrag adversarii, deschizand spatii in zonele avansate.

Nu am spus niciodata ca pasele "plictisitoare" sunt expresia cea mai sublima a fotbalului, ci m-am referit la ansamblu, la unitatea echipei care se distinge prin comuniunea dintre fiecare compartiment (deseori auzi referinte la "echipe scurte"). Jucatorii Barcelonei detin o calitate tehnica deosebita, creaza ocazii de poarta, se orienteaza perfect pe teren, citesc jocul excelent din punct de vedere al pozitionarii tactice si reusesc prin jocul de pase sa controleze coordonatele timpului. Nu e inginerie spatiala, dar ca in orice alt domeniu, daca nu intelegi, nu critica pentru ca te faci de ras. Eu nu as putea critica golful sau curlingul, desi mi se par sporturi de prisos, poate si pentru ca nu le inteleg.

danonino
29 May 2011, 10:37
Nu e spectaculos, 700 de pase intre Busquets si Pique adoarme lumea. Tu fa acolo analiza tactica a unui joc ce trebuie sa fie spectaculos.

Daca mai bagi o faza din aia cu "nu intelegi, deci critici", te ingrop in invective.

iiii
29 May 2011, 10:57
eu am tinut cu manchster ... dar asta a fost sa fie... o nenorocire

crin3l
29 May 2011, 11:31
Ma risc Danonino sa ma "ingropi in invective" si sa iti zic ca aberezi foarte mult . Urmaresc fotbalul de mult timp si nu consider nici pe departe ca azi se joaca un fotbal mediocru. Ca e un fotbal mult mai tacticizat si probabil mai urat dpdv al spectacolului sunt total de acord. Tocmai datorita acestui lucru este de apreciat ca jucatori precum Cr. Ronaldo sau Messi bat recorduri dupa recorduri. Sunt atatia alti jucatori foarte buni la momentul actual (Xavi, Iniesta, Robben, Rooney si multi altii) care nu pot ajunge la nivelul celor 2.
Pe Ronaldo si Zidane ii consider si eu doi dintre cei mai buni jucatori din istorie, iar datorita lui Ronaldinho (poate cel mai talentat fotbalist ever) am inceput sa tin cu Barca, dar daca Messi va castiga campionatul mondial va fi considerat de multi cel mai bun jucator din istorie. Eu, subiectiv vorbind il consider deja cel mai bun fotbalist din istorie si am vazut si imagini cu Maradona, care m-au impresionat, dar Messi cred ca este peste el.

danonino
29 May 2011, 12:01
Clisee peste clisee. Te-ai angajat la sport.ro? Macar asa ai o scuza.

Tu imi vorbesti mie de fotbal tacticizat, inteligent si de mari jucatori. Pai, Alves se arunca pe teren cand simuleaza Busquets sau cand Pique face niste un-doiuri exceptionale cu Valdes. Mingea sa fie pasata intre fundasii centrali, asa cum face Barcelona, sau sa bagam tot lotul, inclusiv cel de copii si juniori, in proprie poarta pentru a nu primi gol, asa cum face Mourinho, tu spui ca asta e fotbal, atunci e bine, intrucat urmaresc mai putin.

Messi, cel mai bun din istorie? Din istoria cui? Nu e un lider, nu e capabil sa traga o echipa dupa el. E foarte bun, dar nu incat sa ramana drept cel mai mare jucator. La CM nu a jucat nimic, nu a fost marele jucator, iar vina nu o poti da pe nationala Argentinei intrucat nu juca niic un argentinian in Liga lu' Mitica.

Manusa
30 May 2011, 08:16
Iata o parodie care caracterizeaza jocul nationalei :)) Romania vs Insula Funafuti :)))
http://www.youtube.com/watch?v=Y8gRI5HsJUQ

brax
30 May 2011, 15:09
@danonino:

Simularile lui Alves si Busquets sunt o ofensa adusa fairplay-ului, dar nu caracterizeaza jocul Barcelonei. Daca ele sunt considerate o forma de lipsa de respect, atunci faulturile grosolane fara minge (http://www.youtube.com/watch?v=-Ic9vhKeqSE) ale lui Zidane sunt strigatoare la cer. Un fotbalist bun, spuneai tu, trebuie sa fie un lider si sa traga echipa dupa el. Cu Zidane in teren Franta a pierdut o finala de campionat mondial datorita unei eliminari stupide, care la varsta si experienta sa e de neiertat. Asta inseamna a fi un lider? Tot cu el in teren, Juventus a pierdut doua finale de Champions League, banuiesc ca aici si-a tras echipa dupa el, cum Messi nu o face niciodata.

danonino
30 May 2011, 17:44
Zidane a dus nationala Frantei in finala CM. A castigat un campionat european si mondial cu nationala, Messi nu a facut nimic pentru Argentina. Ma refer la un CM, Copa America, trebuie sa recunosti ca este o frectie in care doar Brazilia si Argentina conteaza, poate cu mult noroc, conteaza si Uruguay sau Chile.

Cat despre capul in gura, si-o merita Materazzzi.

crin3l
31 May 2011, 11:44
@danonino...nu m-am angajat la sport.ro, dar iti salut ironia:)) . Mie nu mi s-a parut ca Mesisi nu a jucat nimic la CM, dar nici nu am prea multe argumente pro pt aceasta afirmatie. Oricum, daca echipa Argentinei va juca mai mult pt Messi decat la CM din 2010, va avea mult mai mari sanse.
Cat despre faptul ca nu e un lider, aici gresesti. Atat timp cat la Barca toata echipa joaca pentru el, este clar ca e liderul acestei echipe.

iiii
31 May 2011, 13:52
ce am auzit astazi, acum 1 minut : Poli Timisoara si Gloria Bistrita retrogradate in liga a 3 :D in sfarsit scapam de 2 nenorociti : Iancu si Padureanu

Gaz Metan Medias , locul 7, joaca in turul 2 preliminar Europa League!!!

Sportul Studentesc ramane in Liga l :D

omudindulap
31 May 2011, 14:23
Oricat de nesuferit ar fi Iancu, Tmisoara nu merita retrogradarea. Nu stiu exact care au fost motivele si dedesubturile, dar echipa asta a termnat pe 2, cu doar 2 infrangeri. Pacat.

iiii
31 May 2011, 14:42
e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!

mvpsebi
31 May 2011, 14:50
e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!

Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.

L.E. Am uitat sa spun ca decizia aceasta va fi, in cel mai pur stil mioritic, anulata in maxim o saptamana, doua.

iiii
31 May 2011, 14:57

Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.
Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...

t0nka
31 May 2011, 15:04

Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...

cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca in editia asta de campionat, Timisoara a fost una din echipele cele mai bune. ca vorbeste mult Iancu, asta e alta treaba. daca ne gandim doar la cat vorbeste Gigi ne apuca durerile de cap.

mvpsebi
31 May 2011, 15:05

Asa fac majoritatea conducatorilor de club din Romania. Tot circul mediatic in care se angajeaza il fac crezand ca e o conditie absolut necesara pt performanta.

ghost90
31 May 2011, 15:41
Timisoara are probabil cea mai frumoasa galerie din Romania...asa e bine nu?sa promoveze toate jegurile de echipe gen Chiajna,Mioveni,si sa retrogradeze echipe cu suporteri minunati,gen Poli Timisoara

iiii
31 May 2011, 15:59
suporterii sunt suporteri , cand e vorba de bani , de patroni care se cred dumnezei sau de incompetenta manageriala...

ghost90
31 May 2011, 16:30
Oricum e mai pacat ca un oras ca Timisoara,cu asa suporteri si o echipa atat de iubita a fost bataia de joc a unor gunoaie oridinare.

iiii
31 May 2011, 16:32
idem si craiova :D echipele iubite de provincie sunt la pamant!!! sa dea dumnezeu sa ii vad si pe cfr cluj in liga a 3 si se purifica etnic fotbalul

ghost90
31 May 2011, 16:46
nu se purifica,pentru ca ramane stolul de ciori din Giulesti...nu stiu daca as vrea sa retrogradeze cfr pentru ca nu mai avem cu cine sa ne distram inainte de derby-ul Cujului :D

Manusa
31 May 2011, 17:20
Pacat de Timisoara, totusi au muncit si s-a vazut rezultatul - locul 2. Iancu a mancat prea multa "mizerie" si vorbea prea mult si iata ca toate se intorc acum impotriva lui....

Vortex
31 May 2011, 18:47
nu se purifica,pentru ca ramane stolul de ciori din Giulesti...nu stiu daca as vrea sa retrogradeze cfr pentru ca nu mai avem cu cine sa ne distram inainte de derby-ul Cujului :D
Aici m-ai jignit profund!Unde e stol de ciori?Vrei sa punem giulestiul cap la cap cu granzii capitalei sa vezi care a furat mai multe titluri?
P.S Cea mai frumoasa galerie e a Rapidului si asta cred ca o spun mai multi nu doar eu!Galeria asta e infratita cu cea din Timisoara cel putin din partea galeriei rapidului.Uitate pe rapidfans la sectiunea audio sa vezi si dovada!

TheRainInSpain
31 May 2011, 18:51
Aici m-ai jignit profund!Unde e stol de ciori?Vrei sa punem giulestiul cap la cap cu granzii capitalei sa vezi care a furat mai multe titluri?
P.S Cea mai frumoasa galerie e a Rapidului si asta cred ca o spun mai multi nu doar eu!Galeria asta e infratita cu cea din Timisoara cel putin din partea galeriei rapidului.Uitate pe rapidfans la sectiunea audio sa vezi si dovada!
Da, cunoastem, "ca muntele da granit". :P
http://www.youtube.com/watch?v=pAnRDrMkrsQ

Vortex
31 May 2011, 18:54
aia e o gogomanie http://www.youtube.com/watch?v=ustSNP-AP-U asta e ceva...

TheRainInSpain
31 May 2011, 18:58
Vortex, Rappa si Leasa sunt doi semi-analfabeti lipsiti de talent. Adi Minune e mult peste ei - bine, nu ca inaltime... :))

ghost90
31 May 2011, 18:59
Cu ce te-am jignit?Ca am zis ca sunt o gramada de ciori in galeria Rapidului? :-?

"U" campioana Romaniei la baschet!! :x:x:x

Vortex
31 May 2011, 18:59
@ TheRAINinSpainHai ca deja incepi sa debitezi...si mie imi e naturelu' simtitor.Nu glumi pe tema asta!:|

Vortex
31 May 2011, 19:01
Cu ce te-am jignit?Ca am zis ca sunt o gramada de ciori in galeria Rapidului? :-?

"U" campioana Romaniei la baschet!! :x:x:x
Ai tu vreo dovada ca sunt ciori pe acolo?Si daca ar fi?Ce vrei sa zici ca exista in Romania o galerie mai buna?

TheRainInSpain
31 May 2011, 19:04
@Vortex
Probabil erai micut cand a luat Rapid titlul in '99, dupa trei decenii plus...
http://www.trilulilu.ro/yoMrL/8df3319eaf665b

@Ghost
Yessssssssssssssss!!!!!!!!! :)
Daca ajungeau in decisiv si-o furau de la ploiesteni, cred.

ghost90
31 May 2011, 19:08
Timisoara are o galerie mult mai frumoasa,la fenomenul "hooligans","U" le da clasa,si echipa lui jiji va depaseste...ce dovada mai buna imi trebe cand i-am vazut eu in Giulesti?

Vortex
31 May 2011, 19:11
@Vortex
Probabil erai micut cand a luat Rapid titlul in '99, dupa trei decenii plus...
http://www.trilulilu.ro/yoMrL/8df3319eaf665b

@Ghost
Yessssssssssssssss!!!!!!!!! :)
Daca ajungeau in decisiv si-o furau de la ploiesteni, cred.
Ce vrei sa dovedesti cu astea.Aici cred ca se aplica proverbul:Spune-mi ce asculti,ca sa-ti spun cine esti!Daca intelegi aluzia.
P.S Dupa cate am vazut de la tine nici tu nu pareai mai breaz prin vremea aia

Vortex
31 May 2011, 19:15
Timisoara are o galerie mult mai frumoasa,la fenomenul "hooligans","U" le da clasa,si echipa lui jiji va depaseste...ce dovada mai buna imi trebe cand i-am vazut eu in Giulesti?
Cred ca asta ii face mai ciori decat giulestenii,hooliganismul,"U" e vax,echipa lui jiji a cam luat bataie de la rapid ultima data si sa nu uitam istoricul 5-1!Si de suporteri nu mai vorbim,tot ce stiu sa cante e :"Gigi pleaca din Ghencea!".Oricum prefer sa nu jignesc echipa poli timisoara,cum am mai zis eu cred ca cele doua echipe sunt infratite si o parte din mine ca suporter e la timisoara!

TheRainInSpain
31 May 2011, 19:17
Hihi, esti amuzant, Vortex. Aia e, am primit o rugaminte de a te cruta, dar este peste putirinta:
http://www.youtube.com/watch?v=5iMnbLL9Z_I

ghost90
31 May 2011, 19:19
Hooliganismul lui "U" e vax?=)) =)) Tu ai fost vreodata in deplasare la "U"?Ai vazut vreodata cum e la un meci "U"-chefere?daca nu stii gura putin mai mica

Vortex
31 May 2011, 19:26
Hooliganismul lui "U" e vax?=)) =)) Tu ai fost vreodata in deplasare la "U"?Ai vazut vreodata cum e la un meci "U"-chefere?daca nu stii gura putin mai mica
Dar citeste,holbeazate ca deaia ai ochi!Am zis ca U e vax.Infine nu am nimic cu echipa si suporterii ei asa ca ma abtin!Dar nu cred ca a zis cineva vreodata ca ar cumpara galeria U-lui,fie si in gluma!

Vortex
31 May 2011, 19:28
Hihi, esti amuzant, Vortex. Aia e, am primit o rugaminte de a te cruta, dar este peste putirinta:
http://www.youtube.com/watch?v=5iMnbLL9Z_I
E foarte bine!Eu pot sa ma amuz in continuare pe seama ta!Din cate vad stai bine cu manelele!Hai baga un salam,minune ceva?Doar asa ca sa mai inveselim atmosfera...

White1
31 May 2011, 19:31
In sfarsit, se creeaza si aici o atmosfera conflictuala specifica fenomenului discutat in cadrul acestui topic, atmosfera care imi permite si mie sa las un mesaj absolut inutil. Cool.

TheRainInSpain
31 May 2011, 19:33
@Vortex
Am gugaluit "rapid" - sau "raped", cum striga galeria corsicana. Ca un facut, rezultatele au fost astea. Iar eu tin cu Ripensia Timisoara, pentru cultura ta generala. :D

Mai ia niste rapidisti:
http://www.youtube.com/watch?v=tyKHm9P7kwI&NR=1
=))

ghost90
31 May 2011, 19:36
Prietene nu te supara,tu esti macar in galeria Rapidului?sau esti si tu viteaz de ala din fata televizorului?ia zi tu in cate deplasari ai fost cu echipa

dragonfly_drk
31 May 2011, 19:36
Rainule? vrei sa fac ceva drastic?>:)

TheRainInSpain
31 May 2011, 19:37
@Dragon
Nu, mai lasa-i un pic. :P

@Ghost
Vorbeai cu Vortex, nu? ;)

dragonfly_drk
31 May 2011, 19:38
@Dragon
Nu, mai lasa-i un pic. :P

te mai las 5 minute... vezi ca te cronometrez...;)

Vortex
31 May 2011, 19:39
Prietene nu te supara,tu esti macar in galeria Rapidului?sau esti si tu viteaz de ala din fata televizorului?ia zi tu in cate deplasari ai fost cu echipa
Ce conteaza in cate deplasari am fost eu cu rapidul?Pot sa-ti dau o cifra pe care tu oricum nu poti sa o verifici...Sincer mie mi se pare ca Tu esti un viteaz rasist din fata monitorului...

ghost90
31 May 2011, 19:40
cu el da,pt ca din cate zice e mare ultras visiniu...

Vortex
31 May 2011, 19:42
Nu m-am laudat ca as fi mare ultras visiniu..Ce mi se pare mie jignitor e atitudinea ta si a lui TheRainInSpain care mai are si curajul sa vorbeasca cand se vede clar experienta lui in manele si ma astept si la aceeasi cultura de la el.Adica cum poti sa condamni niste oameni cand tu esti cu ei?No sense!

dragonfly_drk
31 May 2011, 19:45
Vortex, da-mi voie sa iti explic...
omu ploii nu asculta manele. ti-a facut doar niste dedicatii de prost gust. atata tot.
nu o lua si tu asa in serios. e doar fotbal, ce naiba?

ghost90
31 May 2011, 19:46
Ba baiatule,am fost si la meciul cu Steaua si cu Rapid in capitala.Sezonul asta am avut abonament chiar daca meciurile de acasa le-am jucat la Medias,si la Alba Iulia.Da,tiganii imi provoaca greata,muzica cantata de ei si mai mult.No asa,si?

Vortex
31 May 2011, 19:48
Nu,nu asculta.Dar le stie al naibii de bine melodiile alora ...

dragonfly_drk
31 May 2011, 19:49
Vortex, cu riscul sa mi-o iau in gura ca am nimerit in mijlocul stadionului, da-mi voie sa te fac naiv. citeste putin printre randuri si vei vedea ca am dreptate.

@Ghost... tu parca trebuia sa faci ceva in noaptea asta. ce faci? te certi cu baieteii?:))

Vortex
31 May 2011, 19:50
Ba baiatule,am fost si la meciul cu Steaua si cu Rapid in capitala.Sezonul asta am avut abonament chiar daca meciurile de acasa le-am jucat la Medias,si la Alba Iulia.Da,tiganii imi provoaca greata,muzica cantata de ei si mai mult.No asa,si?
Si ce vrei sa dovedesti cu asta?Ca nu ai ce face cu banii?Cum "asa si"?De ce vorbesti in numele unei intregii galerii pentru cateva putreziuciuni de acolo?Ce daca sunt 1-2 tigani in galeria rapidului,inseamna ca e toata foarmata din tigani?Tigani gasesti in orice galerie,e adevarat in cantiati variabile...

Vortex
31 May 2011, 19:55
Vortex, cu riscul sa mi-o iau in gura ca am nimerit in mijlocul stadionului, da-mi voie sa te fac naiv. citeste putin printre randuri si vei vedea ca am dreptate.

@Ghost... tu parca trebuia sa faci ceva in noaptea asta. ce faci? te certi cu baieteii?:))
Poate sunt,e pararea ta ...Am zis vreodata ca nu ai dreptate?:))Dar sincer imi pare,un manelist dupa modul lui de a vorbi..."Si-a lasat telefonul acasa vreo doua ore" ..ah ce tragedie,nu ma mai suna fetele cu dinti galbeni in gura,ah nu imi mai canta Guta:-& pe difuzor...infine hai ca o iau prea personal.
"baieteii"..CE urat suna!:|

ghost90
31 May 2011, 19:58
Vreau sa dovedesc faptul ca tu nu ai treaba cu nicio galerie,nu ai avut niciodata.Daca nu ti-ai dat seama ai jignit suporterii Universitatii,cand ai spus ca "U" e vax...daca mergi de acum inainte la meciuri spanzura-i pe toti portoricanii si nu ne mai certam na..

Vortex
31 May 2011, 20:00
"Ochi pentru ochi ,dintre pentru dinte".M-ai jignit,te-am jignit.Imi pare rau,ti-am zis nu am nimic cu echipa aia,ba eu chiar tineam cu ea cand era in B...Si nu pot sa-i spanzur,nu eu le-am dat viata asa ca nu pot sa le-o iau,de deportat,asta e alta treaba...:D

dragonfly_drk
31 May 2011, 20:06
cand era in B...
deaia tineai cu ea, pentru ca era in B?
rusineeeeeeeeeeeeeee... m-ai ranit in amorul propriuX(

ghost90
31 May 2011, 20:07
Da unde pana mea te-am jignit?Am zis eu ca Rapidul e de kkt?am zis ca sunt o gramada de colorati in galerie...lasa textele astea biblice,ca nu le poti lua viata.Daca ne scapi de toti,iti ramane toata Romania recunoscatoare ;)

Vortex
31 May 2011, 20:11
cand era in B...
deaia tineai cu ea, pentru ca era in B?
rusineeeeeeeeeeeeeee... m-ai ranit in amorul propriuX(
Tineam cu ea fiindca.voiam sa promoveze.Doar nu pot sa tin cu ea atata timp cat e in A,nu?

Vortex
31 May 2011, 20:14
Da unde pana mea te-am jignit?Am zis eu ca Rapidul e de kkt?am zis ca sunt o gramada de colorati in galerie...lasa textele astea biblice,ca nu le poti lua viata.Daca ne scapi de toti,iti ramane toata Romania recunoscatoare ;)
Pai zicea iiii(na ca l-am pomenit si pe el,desi nu e implicat) ca vrea ca CFR cluj sa retogradeze,tu ai zis ca ramane stolul de ciori din giulesti.De aici poti sa intelegi,echipa sau suporterii,si oricum ai da-o aici tot judeci un intreg pentru 2-3 putreziciuni...

ghost90
31 May 2011, 20:21
Ce trebuia tu sa intelegi din ce am scris eu e ca:nu toti rapidistii sunt tigani,dar o mare gramada de tigani sunt rapidisti :)

Vortex
31 May 2011, 20:23
Acuma sincer,pe toti tiganii pe care i-am intalnit erau stelisti!No off!

TheRainInSpain
31 May 2011, 20:25
@Dragon
Vortex imi pare un copilandru intoxicat cu rapidismul de tip Vanea Kirilov. Din nou, pentru cultura sa generala, trebuie sa-i spun ca echipa Rapid a fost infiintata in 1923 de catre agentii sovietici Geza Ginzer si Aurel Kahane, in urma unei directive Komintern/Sportintern. Clubul a capatat adepti in randul muncitorilor cu viziuni de stanga din Bucuresti, mai ales in cadrul Atelierelor Grivita, unde activau si cei doi fondatori, dar si, evident, in randul ceferistilor pe care ii reprezenta aceasta entitate sportiv-politica. Ulterior, echipa a fost imbratisata de comunitatea tiganeasca din cartierul Giulesti si, fara a fi folosita in sens rasist, porecla "tiganii" i-a caracterizat inca de la inceputuri. In ceea ce priveste manelele, probabil ca Vortex nu realizeaza nici macar faptul ca Imnul National poate fi considerat manea. Dar nu despre manele discutam aici, ci despre muzica de foarte proasta calitate si despre legatura ombilicala dintre rapidisti, tigani si aceasta muzica.

Vortex
31 May 2011, 20:27
Doamne ajuta ca s-a inventat Google ca sa ne ajute sa cautam ceea ce vrem si doamne ajuta ca s-a reusit si realizarea dex-ului online!
P.S Doar non-patriotii,cosmopolitanisti pot considera imnul national o manea!

dragonfly_drk
31 May 2011, 20:27
Rainule... ti-au trecut alea 5 minute. inca o postare care instiga si ne rafuim...>:)

omudindulap
31 May 2011, 20:29
http://25.media.tumblr.com/tumblr_l4zpnenfzE1qbblkeo1_500.jpg

Scuze pentru off-topic! Continuati!

ghost90
31 May 2011, 20:35
@omule pune-i pe Messi,Milito,Aguero&Co,sa traiasca un an cu astia ai nostri.Sa vad daca mai ies dupa aia cu banner-ul ala.

PS:Tiganii si rasismul sunt doua chestii care nu ar trebui sa existe.

TheRainInSpain
31 May 2011, 20:38
@Vortex
Tu inteleg ca faci parte din generatia Gugal+Wiki, incearca sa te edifici cu privire la ceea ce inseamna "manea". Ai citit Nikos Kazantzakis? Probabil ca nu, trebuie sa treci de "Capra cu trei iezi". Anton Pann, compozitorul Imnului National, este (era) unul dintre cei mai mari cunoscatori de manele - un gen muzical cu specific oriental, caracteristic Balcanilor. Termenul a fost preluat abuziv de catre miorlaitorii actuali de prin Romania si imprejurimi. Pune mana pe carte, da-ti bacul - care si-asa a ajuns de 2 lei - si nu mai face apologia cocalarilor de Giulesti, comparandu-i cu timisorenii!

@Dulap
WTF's your point?:-?

Vortex
31 May 2011, 20:48
@Vortex
Tu inteleg ca faci parte din generatia Gugal+Wiki, incearca sa te edifici cu privire la ceea ce inseamna "manea". Ai citit Nikos Kazantzakis? Probabil ca nu, trebuie sa treci de "Capra cu trei iezi". Anton Pann, compozitorul Imnului National, este (era) unul dintre cei mai mari cunoscatori de manele - un gen muzical cu specific oriental, caracteristic Balcanilor. Termenul a fost preluat abuziv de catre miorlaitorii actuali de prin Romania si imprejurimi. Pune mana pe carte, da-ti bacul - care si-asa a ajuns de 2 lei - si nu mai face apologia cocalarilor de Giulesti, comparandu-i cu timisorenii!

@Dulap
WTF's your point?:-?
No si care e problema?"Gugal"(asa cum iti place tie sa-l alinti,probabil fiindca il ai pe Vanghelie ca idol)si Wiki nu inseamna neaparat " instrumente"ale coruptiei intelectuale,se poate si invata de acolo,asa cum se pare ca faci si tu!Nu trebuie sa ma informezi cu privire la originile manelelor,stiu ca au vechime si nu au fost create de miorlaitorii aveniti de prin zona Gangelui!
P.S Daca tu consideri ca daca ai citit Nikos Kazantzakis te face superior te inseli!Nu ai de unde sa stii ce am citit si ce nu!Poti sa citesti ce vrei tu,tot ramai in cosmopolitan,care maraie pe un forum sau altul ideile,cunostintele lui originale preluate atat de frumos de la altii,cu un limbaj prin care incearca sa para cultivat!Eu nu vad nimic oriental in Imnul tarii,ci doar ceea ce suntem noi ca popor,iar tu vii ca un marsav si faci declaratiile astea!Oameni ca tine au fost si vor mai fi,capabil doar sa blameze si rareori sa constinetizeze rahataul in care sunt fara a face nimic spre a iesi din el!

TheRainInSpain
31 May 2011, 20:55
Dar eu n-am vorbit in sens peiorativ la adresa celor doua surse internautice, chiar daca le-am juxtapus userului Vortex, tot ce imi doresc este sa pui mana pe carte, cum ti-am spus. Si sa nu mai aberezi pe-aici, ca daca-ti dau un test de solfegii te-arunci de la balcon, rapidistule!*

*asta chiar e o insulta! >:)

omudindulap
31 May 2011, 20:57
Scuze, crezui ca-s in topicul cu ''vise''. Totusi, n-ar fi rau sa se discute mai mult despre fotbal, si mai putin despre ''purificarea etnica'' sau ''cioara de pe gard''. Just sayin'.

P.S. Willkommen!

TheRainInSpain
31 May 2011, 21:03
Scuze, crezui ca-s in topicul cu ''vise''. Totusi, n-ar fi rau sa se discute mai mult despre fotbal, si mai putin despre ''purificarea etnica'' sau ''cioara de pe gard''. Just sayin'.

P.S. Willkommen!
Vielen Dank! ;)

danonino
31 May 2011, 22:32
http://25.media.tumblr.com/tumblr_l4zpnenfzE1qbblkeo1_500.jpg

Scuze pentru off-topic! Continuati!

E un inceput si asta, 21 de jucatori albi si doar unul negru.

omudindulap
31 May 2011, 22:43
Apai, eu daca mi-s alb, nu am voie sa militez impotriva rsismului? Oricum, e o campanie globala, nu doar pentru meciul respectiv.

danonino
31 May 2011, 22:46
Glumeam. Eram sarcastic.

Nasterea e "la nimereala.'

TheRainInSpain
31 May 2011, 22:54
Cred ca cel mai frumos gest posibil intru normalitate a fost facut de Barcelona, permitandu-i lui Abidal sa ridice primul trofeul suprem.

brax
01 Jun 2011, 07:42
Cred ca cel mai frumos gest posibil intru normalitate a fost facut de Barcelona, permitandu-i lui Abidal sa ridice primul trofeul suprem.
Més que un club.

forward
01 Jun 2011, 12:50
NU E Rasism Cand Vine Vorba De Tigani. Ceva De Zburatoare Poate..

Vortex
01 Jun 2011, 13:11
Dar eu n-am vorbit in sens peiorativ la adresa celor doua surse internautice, chiar daca le-am juxtapus userului Vortex, tot ce imi doresc este sa pui mana pe carte, cum ti-am spus. Si sa nu mai aberezi pe-aici, ca daca-ti dau un test de solfegii te-arunci de la balcon, rapidistule!*

*asta chiar e o insulta! >:)
Cred ca esti dovada vie ca profanul nu poate fi innobilat!Oricat de mult s-ar incerca,prin orice mijloace,o martoaga tot martoaga ramane chiar daca ii pui un capastru nou si lustruit!E adevarat ca poti ii scoti in evidenta calitatile,adica in cazul tau volubilitatatea,fanfaronismul,locvacitatea laolalta cu prostia,lasitatea,cosmopolitul si demagogia.Poate ca nu stiu sa rezolv un test de solfegii,ca na,nu am avut curiozitatea de a invata ce scrie acolo,si sincer nici nu ma intereseaza,deci nu o sa ti se indeplineasca visul de a ma arunca de la balcon,dar spre deosebire de tine nu tratez cu atata marsavie Imnul National.Dom'le acolo este spus un adevar despre noi ca popor, ca tu preferi sa fugi,sa imbratisezi strainatatea,sa dai deoparte valorile tale asociindu-le cu lucruri care nu au nicio legatura,asta denota ca tu esti un las,un schelalaitor,oricat ai incerca nu o sa se schimbe in veci faptul ca tu esti roman,nici macar frazele stupide in care ne criticam noi pe noi!
Eu asa te vad pe d'ta,daca ma insel,mea culpa!Oricum daca iti spun sa-mi dai definitia cuvantului patriot,te arunci de la balcon,manelistule*!
*asta chiar e o insulta!La fel ca toate cele de mai sus!>:)
LE Faptul ca ai niste glume proaste "in tine" ,se poate schimba...;)

danonino
01 Jun 2011, 14:15
Ce expresii si ce, sau cata, utilizare a neologismelor.

Vortex
01 Jun 2011, 14:16
Si ce vrei sa sugerezi cu asta?

danonino
01 Jun 2011, 14:18
Te-a afectat critica lui intr-o masura destul de mare.

Vortex
01 Jun 2011, 14:23
Bineinteles,imi apar punctul de vedere mai ales in fata unor latratori "epici" ca si The Rain In Spain!™

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 14:52
@Vortex
Du-te la scoala!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))

Vortex
01 Jun 2011, 15:04
Bineintels merg,eu sper deosebire de tine chiar vreau sa o termin:D.
Frustratule*...:))
*mai trebuie sa spun ce a fost asta?

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:07
Cand vei termina tu de studiat cat am studiat eu, mai stam de vorba. Pana atunci, du-te la scoala.

Vortex
01 Jun 2011, 15:10
Sunt foarte sigur ca era despre teoria nimicului,la sectia nimic, si in final ai terminat nimic..:))...Eu cum am mai zis,e pacat ca trebuie sa repet dar turcul tot turc ramane,eu vreau sa-mi termin studiile spre deosebire de tine!

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:14
Intoarce-te in anul in care inveti sa redactezi un text pe care-l publici. Ti-as da cu tesla peste bot numai pentru asta, dar esti minor.

Vortex
01 Jun 2011, 15:18
Si eu ti-as cara o gramada de pumni peste boticul tau ala de om imatur,gogoman,dar m-ar considera restu' lumii o bruta si eu sunt un om civilizat spre deosebire de tine !...:))

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:20
Du-te, ma, la scoala!

Vortex
01 Jun 2011, 15:23
Ti-am zis mai ca ma duc...Tu chiar vrei sa dovedesti cat esti de turc?:))Sa presupun ca da?Ca tot vorbeai de Orient cu atata patos...:))

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:26
Si daca as fi turc, ce? Sau ungur? Sau finlandez?

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 15:28
am si eu o intrebare pentru voi...

topicul asta e gradinita, topicul de ruigby, karate sau box?

unde naiba is discutiile despre fotbal?X(

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:31
@Dragon
Rugby este un sport nobil, ca si boxul, nu mai zic de karate. ;)

Vortex
01 Jun 2011, 15:39
Si daca as fi turc, ce? Sau ungur? Sau finlandez?
Nu,nu ar face nimic...eu doar satirizam termenul de "turc",lucru pe care il fac multi altii..:))Si da m-ai ,convins esti turc...=))

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 15:41
Tu m-ai convins de multa vreme - du-te la scoala!

iiii
01 Jun 2011, 15:54
Tu m-ai convins de multa vreme - du-te la scoala!ai ceva cu scoala aia sa mor de nu :=))

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 16:02
Taci. Chiar nu-si da nimeni seama de ce-l trimit la scoala atat de insistent? :D

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 16:30
Un copy/paste:

Balada retrogradării

“Poli a retrogradat, FRF iar ne-a săpat,
Duru-i tare înjurat, iară Iancu supărat,
Zice că nu pleacă veci, şi pe toţi îi face terci,
Necăjit şi revoltat, vrea justiţie neapărat.

Fanii sunt niţel şocaţi, dezolaţi şi alarmaţi,
Orza e îndurerat, îndoielnic şi lezat
Borcea, Becali şi Copos dau târcoale, pe alocuri,
Jucătorii n-i ochesc, de Iancu nu se feresc,
Zicu, Panti şi Alexa, adios şi tercea-bercea,
Haosul ne guvernează, vina mereu oscilează,
Ba e Iancu acuzat, ba e Duru inculpat.

Liga-a treia ne aşteaptă, poate cu Taborda-n poartă,
Sau a doua, de plătim, orişicum nu ne-amăgim,
Suporteri vom fi mereu, chiar de ne va fi cam greu,
Pe stadion vom apărea şi pancarte ridica,
Zi cu soare, fără soare,
Să vedem meciul cel mare”.

Manusa
02 Jun 2011, 20:23
Buna balada....:)). Oricum faptul ca s-a amanat decizia cu privire la problema Timisoarei de a juca in liga III sau alta......zice ceva, si anume ca nu va retrograda, la fel si in cazul Bistritei.

forward
03 Jun 2011, 09:46
Buna balada....:)). Oricum faptul ca s-a amanat decizia cu privire la problema Timisoarei de a juca in liga III sau alta......zice ceva, si anume ca nu va retrograda, la fel si in cazul Bistritei.

asa zic si eu ca cel putin timisoara sigur nu retrogradeaza

t0nka
03 Jun 2011, 10:05
si v'ati mira daca s'ar schimba decizia?

Chambord
03 Jun 2011, 10:39
cel mai potrivit sistem pentru Romania
sper sa-l vad implementat cat de curand

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/muresan-vrea-sistem-cu-play-off-putem-face-asta-chiar-din-toamna-liga-i-s-a-diluat-din-cauza-echipelor-de-la-tara-care-au-promovat-8310260

chuckyfan
03 Jun 2011, 20:56
in sfarsit suntem si noi aproape de ceea ce se numeste fotbal.
Cum spunea si comentatorul " cea mai buna repriza din ultimii ani ".

SoX
03 Jun 2011, 21:01
@chuckyfan, am o veste proasta: mai este o repriza de jucat.

ghost90
03 Jun 2011, 21:07
gunoaiele de bosniaci s-au intors cu spatele la cand se intona imnul nostru..poate poate reusim si noi sa castigam un meci important :-S

chuckyfan
03 Jun 2011, 22:03
@SoX s-a terminat si aia. Intrebarea mea: De ce l-au lasat pe idiotu' ala sa bata penaltiul?

omudindulap
03 Jun 2011, 22:04
Ce penalty? :-O

Gata, vazui. Mi se inchise laptopul aproape de min 90 si am ratat ratarea.

SoX
03 Jun 2011, 22:10
@SoX s-a terminat si aia. Intrebarea mea: De ce l-au lasat pe idiotu' ala sa bata penaltiul?

Ca era de-al casei. ;)

danonino
03 Jun 2011, 22:19
Numai de ar fi castigat Bosnia ::)

victor
04 Jun 2011, 14:32
campionatul intern este pentru prosti, echipele din bucuresti au jucat pentru pariuri, se scot mai multi bani din pariuri decat din champions league.

anul viitor cum va fi ? pai hai sa o luam asa, cum e sa pui caru inaintea boilor ? steaua ia jucatori dar va numi antrenoru in 10, 15 dracu stie cate zile. cum e sa vina un antrenor care nu are nici o decizie asupra jucatorilor si i se cer urgent rezultate cu ce are ? ce inseamna schema de joc ? uite ba asta ai, da maxim posibil ca altfele pleci. nu il apreciez pe piturca ca om dar ca fotbalist intelege fenomenul sportiv, a zis ca messi nu ar rezista trei etape la steaua. cum e sa vina unu cioban sau diplomat, nu conteaza sa te faca in toate felurile, nu iti vine sa il bagi in p..... m......?

nu tin cu nimeni, vreau spectacol, la steaua nu e sansa cat ciobanul e sef, la dinamo e prea diversificat creieru, prea multi sefi unu trage hais unu cea, sper ca macar acum la rapid cu venirea lui razvan sa existe o logica desi copos joaca si el la pariuri prin asia.......

din pacate suntem o tara de televizati si astia stiu asta, porcu de iancu, mascariciu de dragomir, calicu de copos, ciobanu sau maimulele de la dinamo din ce sa traiasca ?

Chambord
06 Jun 2011, 11:32
Cica putem sa ne luam adio de la urmatoarele 2 turnee finale X(
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/iordanescu-eu-si-hagi-trebuie-sa-avem-un-plan-de-reformare-a-tuturor-loturilor-nationale-tot-243065.html

SoX
06 Jun 2011, 13:02
Din 2000 numai exerimente sunt la nationala. ;)

rrs85
06 Jun 2011, 15:21
Viva Hagi!:P

t0nka
06 Jun 2011, 16:05
a acceptat propunerea?

iiii
06 Jun 2011, 16:34
a acceptat propunerea?
sper ca nu :(

forward
06 Jun 2011, 17:12
Pentru tot ce a facut in cariera de fotbalist Hagi merita cu varf si indesat aceasta sansa si pe deasupra sustinerea noastra! Nu stiu cat de bun e selectioner pentru ca a avut prea putine meciuri sa iti dai seama in precedentul mandat. Ca antrenor nu a stralucit dar selectioner e alta meserie. Poate ne mai scoate in strada cum o facea ca jucator.

HAGI

victor
07 Jun 2011, 12:41
din cei tineri doar dan petrescu, olaroiu si poate andone pot merita un scaun de selectioner. si asta pentru ca ei au avut succes la echipe de club, au aratat ca pot. razvan lucescu s-a grabit cu pasul asta desi se poate spune ca a avut succes cu rapidu. hagi insa nu a aratat nimic la nici o echipa. nu exclud sa ajunga mare antrenor vreodata insa trebui sa incepi de jos oricat de mare ai fost pe cand jucai. eu sunt cu ideea ca la nationala sa fie numai antrenori mai in varsta care si-au rupt turu pantalonilor pe banca. desigur greu de gasit asa ceva, mircea lucescu....si mai cine ?

danonino
07 Jun 2011, 17:10
Ok, selectionerul nu trebuie sa fie neaparat roman.

In alta ordine de idei, meciul de retragere al lui Ronaldo, adevaratul Ronaldo, e miercuri la ora 03:50. Cine se uita? Eu da.

iiii
08 Jun 2011, 09:27
a vazut careva meciu? eu am citit doar impresiile de pe prosport.

danonino
08 Jun 2011, 10:10
Tatarusanu a luat meciul in serios. Putea sa-l lase pe Ronaldo sa marcheze.
Se retrage unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, iar tu, ca sa ii faci burta mare lui Giovanni, nu il lasi sa marcheze un ultim gol. E o chestie de respect.

mvpsebi
08 Jun 2011, 10:24
L'am vazut. :D Prima repriza ne'a bombardat bine Brazilia, trebuia sa fie 3-0 cel putin. Repriza secunda destul de slaba, parca n'au mai fortat brazilienii. S'a retras si "grasutul" :( iar Tatarusanu a avut grija sa aiba o retragere lipsita de fast si gol. :D Cat despre prestatia noastra, ca de obicei, in amicale nu ne facem de ras, chiar daca am avut doar doua ocazii tot meciul, prin suturi de la distanta, unul superb din lovitura libera, direct in bara al lui Muresan, cel mai bun de la noi, si unul pe sfarsit de meci din partea lui Torje, foarte bun si el. Am jucat bine, cu multa determinare, parca era o finala de campionat mondial, suntem pe drumul cel bun, doar de antrenor mai avem nevoie. :-j

forward
08 Jun 2011, 10:26
Eu m-am trezit sa ma uit pentru ca un meci cu Brazilia probabil nu voi mai avea sansa sa vad. Despre meci nu sunt prea multe de spus decat ca nu inteleg de ce Ronaldo a jucat din minutul 30 pana in 45, mai bine intra pe final cand nu mai avea nimeni chef. Romania nu s-a facut de ras am avut curaj si am jucat cat ne-au permis brazilienii, dar nu exista comparatie intre cele doua selectionate, Rapa il opreste pe Robinho si am spus totul:D. Am avut si noi o bara de la 35 m lovitura libera executata de Muresan, ar fi fost un gol fabulos mai ales impotriva unei selectionate cu 5 cupe mondiale la activ :D.
Eu zic ca a fost o onoare sa participam la retragerea lui Ronaldo o legenda a fotbalului, pacat ca Tatarusanu nu a scapat una din cele 2 suturi pe poarta :D scorul final probabil il stiti cu totii Brazilia - Romania 1-0, gol Fred dintr-o actiune frumoasa a celui care vine din spate sa duca mai departe reputatia Braziliei NEYMAR.

iiii
08 Jun 2011, 10:38
Neymar trebuie sa isi schimbe numele : Neymarinho , suna mai brazilian B-)

mvpsebi
08 Jun 2011, 10:44
Neymar mai trebuie sa manance (si la propriu si la figurat) pt a avea macar jumatate din performantele lui Ronaldo. Scoate omul foarte usor din joc prin dribling, dar este slabut la sut, daca brazilienii isi pun bazele in el pe viitor sa castige ceva trofee, vor avea de asteptat mult si bine.

SoX
08 Jun 2011, 17:45
Ha ha...sa compari un fotbalist care inca nu si-a inceput carerea de profesionist cu unul care tocmai s-a retras.

Gebeleizis
09 Jun 2011, 17:35
Tatarusanu a luat meciul in serios. Putea sa-l lase pe Ronaldo sa marcheze.
Se retrage unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, iar tu, ca sa ii faci burta mare lui Giovanni, nu il lasi sa marcheze un ultim gol. E o chestie de respect.
Aici gresesti danonino. Cand esti portar si joci impotriva Braziliei, sunt multi "ochi" care te pot observa. Asa s-a gandit si Tatarusanu, banuiesc...

AndreiStefan
09 Jun 2011, 19:34
Revenind un pic la plaiurile noastre mioritice...

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-are-antrenor-gigi-i-a-scos-pe-baieti-pe-terenul-6-243493.html

EPIC!=))

Gebeleizis
10 Jun 2011, 00:51
Revenind un pic la plaiurile noastre mioritice...

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-are-antrenor-gigi-i-a-scos-pe-baieti-pe-terenul-6-243493.html

EPIC!=))
=))

Chambord
14 Jul 2011, 10:14
Am vazut un meci fain aseara. Prima semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal Feminin.
SUA - Franta 3-1. Pe langa faptul ca m-am indragostit :P (a se vedea topicul Summer Crush) a fost o partida antrenanta, clar peste multe dintre meciurile de la CM baietilor de anul trecut.

Jucandu-se la o viteza mai redusa si cu dueluri fizice mai putin decisive ca in fotbalul masculin, in cel feminin accentul cade pe tehnica si tactica si meciurile sunt de multe ori frumoase, ceva in genul cum era fotbalul masculin la inceputuri, inainte de a se profesionaliza si abrutiza.

iiii
14 Jul 2011, 10:17
Azi joaca Gaz Metan cu finlandezii de la Kups , in turul 2 Europa League, sper sa faca o figura frumoasa Gaz Metan

bremen1980
14 Jul 2011, 10:23
Etapa de munte cu catarari serioase si Col de Tourmalet >:) la pachet .

Chambord
14 Jul 2011, 10:26
Anul asta n-am apucat sa vad nik din Le Tour :(

bremen1980
14 Jul 2011, 10:39
Nici eu.Munca la pamint ma trage :((

sergiuseling
14 Jul 2011, 10:42
Eu am văzut doar finalurile de pe la 5 jumate încolo și chiar prind o oră, dar chiar au meritat.
De departe cel mai spectaculor început de tur, dar evident sper să fie și mai și în munți.

bremen1980
14 Jul 2011, 10:50
Sa-i vedem pe fratii Schleck ,pe Cadel si pe Contador cum se misca pe munte .
Acum incepe cu adevarat turul.

Manusa
17 Jul 2011, 13:33
Diseara mare meci mare :)) Otelul - Steaua, si dupa mine cred ca va fi un 1-1 si apoi prelungiri :) Poate diseara mai auzim replica Apara tatarusanuuuuu.....:)))

Kriss_Kringle
17 Jul 2011, 15:26
Inca va mai uitati la Liga La Misto a lu' Mitica?Nu stiam ca se joaca fotbal acolo.:))
Sa fi vazut fotbal azi dimineata in Argentina-Uruguay,a avut de toate,eliminari,bare,ocazii monumentale,driblinguri,determinare si in final lovituri de departajare.Incredibil meci!Asa ceva e un mit in campionatul nostru satesc din pacate.

ghost90
18 Jul 2011, 15:09
TAS a respins apelul Timisoarei,care ramane in Liga a II-a.Mare pacat,inca o data,pentru suporterii timisoreni.

iiii
18 Jul 2011, 15:11
da????
in sfarsit nu mai aud faza : fruncea e in Banat.
Acum sa vedem ce mare echipa e Timisoara.

ghost90
18 Jul 2011, 15:13
Mie personal,imi place Timisoara,singurul care aduce numele echipei in cacat,e garoiul de Iancu.Eu zic ca e mare pacat,ca pica din prima liga echipe ca Poli,si urca Chiajna,Mioveni etc etc

iiii
18 Jul 2011, 15:16
asta e. daca tiganu ala de iancu ar fi fost baiat bun, fara acuze si etc. ar fi ramas in liga 1.
de ce sa uitam in cate scandaluri a fost bagata echipa din cauza lui : ba cu numele, ba cu puncte luate, ba amenzi.
oricum sa vedem daca sunt atat de buni, sa vedem daca revin. daca nu nu!

ghost90
18 Jul 2011, 15:21
Poi iti dai seama ca toti jucatorii importanti vor pleca la alte echipe.Nu raman Bourceanu,Goga,Axente,Sepsi,prin liga a 2-a.Oricum,rar intalnesti in Romania,pe vreun stadion,atmosfera ca pe Dan Paltinisanu

iiii
18 Jul 2011, 15:41
ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo.
poate la meciul cu uta

ghost90
20 Jul 2011, 16:29
RIP Universitatea Craiova (http://www.youtube.com/watch?v=hQCzteRjIX8)

iiii
20 Jul 2011, 16:37
RIP Universitatea Craiova (http://www.youtube.com/watch?v=hQCzteRjIX8)
Wha'?

ghost90
20 Jul 2011, 16:58
A fost dezafiliata de la Federatie,si toti jucatorii pleaca liberi...asa vazui pe prost.ro

iiii
20 Jul 2011, 17:13
omfg!!!1 nesimtirea olteneasca alu mititelu e prea de tot

Kriss_Kringle
20 Jul 2011, 17:21
Liga 1 e o gluma.Cum sa facem performante internationale cand propriul campionat e corupt pana-n maduva oaselor?Suntem mici de tot:|

ghost90
20 Jul 2011, 17:26
Da,e adevarat...da ma gandesc la sutele de mii de suporteri,si fostele mari glorii care sufera datorita unor jigodii ordinare...mare mare pacat ca fotbalul devine o gluma iin Liga lu' labaru de mitica

PoliFanAthic
20 Jul 2011, 21:22
ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo.
poate la meciul cu uta

O sa vina mai multi decat vin la destule echipe din Liga 1 si in loc de Steaua sau Dinamo o sa fie UTA. Nu e un sfarsit de drum, dar ar putea sa fie un inceput, conditionat de aerisirea patronatului. Altfel, soarta Craiovei e una care se poate oricand repeta.

Si daca s-ar retrograda in baza patronilor pe care ii au echipele din prima liga, nu ar mai ramane multe sa joace.

iiii
21 Jul 2011, 09:41
voi cu poli, daca nu era nenorocitu ala grasan, cu ideile lui si cu marlania din declaratii , erati acum in liga campionilor. intelegi???

acum sa vedem, daca pleaca, si daca vine cineva la voi cu bani, care sa bage banutu, si sa taca, sa lase echipa sa evolueze in liniste , sa nu mai faca acuzatii and stuff.

si parca vad ca incepe macelul cu cei de la uta...

in alta ordine de idei, pare rau de craiova , si e nasol ca se loveste in echipele care au suporteri numerosi care sunt foarte atasati de echipa. sper sa ia clubul Piturca si sa ii redea gloria din trecut, cand trecea de kaiserslautern etc.

apoi, uite si tu cum creste interesu in fotbal odata cu performanta. la cei de la otelu, care acum 2-3 ani , marea sidexplozia nu avea mai mult de 500 oameni acasa si 1 autobuz in deplasari, acum ajunsi campioni si in liga campionilor, interesul a crescut.

PoliFanAthic
21 Jul 2011, 12:22
Eu sunt ultimul care sa-i ia apararea lui Iancu, dar situatia trista este ca fara el nu e deloc clar ca am fi participat in cupele europene atatia ani la rand.

Viitorul e curios.

iiii
21 Jul 2011, 12:27
viitorul e curios si dubios in cazul vostru :)
sunt curios cati jucatori or sa continue la timisoara :)

FANELvaloros
21 Jul 2011, 12:46
trebuie cutremur in fotbal. Dragomir si Sandu trebuie dati afara din conducecrea FRF

ghost90
21 Jul 2011, 12:50
Nenea iiii,permite-mi sa te intreb,tu cu ce echipa simpatizezi? :)

iiii
21 Jul 2011, 12:57
Din ro cu steaua bucuresti si din strainezia cu Man Utd.

ghost90
21 Jul 2011, 13:01
aha...si unde jucati anu asta?pe national?sau pe unde va duce ciobanu'?

FANELvaloros
21 Jul 2011, 13:02
CFR Cluj campioana !!!!!!!!!!!!!!!!!<:-P

iiii
21 Jul 2011, 13:03
pai in prima faza : jucam in Liga 1 !!!
sper sa ajungem si in grupele Europa League.
si din cate am citit pe prosport si gsp, am inteles ca pe national arena, dar sa o vad eu si pe asta.
sambata avem la sibiu.
oricum sa nu ai impresia ca sunt multumit si incantat de steaua momentului prezent.
oftez, ma oftic, ma enervez, si sper totusi ca intr-o zi va veni unu care sa bage banu, sa taca, si sa scoata banu.

FANELvaloros
21 Jul 2011, 13:13
Arpad Paszkany este un domn pe langa ciobanii de Becali sau Borcea.romanul tot tigan moare.Arpad investete si are performanta.

iiii
21 Jul 2011, 13:22
ba, tu ne iei la misto sau te plictisesti acasa?

ai la avatar 1 poza cu un clio cu numar de Bucuresti si te rupi in basini aici, pro cfr cluj?

ghost90
21 Jul 2011, 13:23
CFR Cluj campioana !!!!!!!!!!!!!!!!!

Mars ma de-aici...

FANELvaloros
21 Jul 2011, 13:24
bre eu vad ce cacat este la Steaua si Dinamo

CFR Cluj e singura echipa in care se baga bani si au rezultate

Manusa
22 Jul 2011, 20:11
Ramane de vazut cine va fi campioana, poate sa apara DIN NOU vreo surpriza.

DegX
22 Jul 2011, 21:08
Acum ce nu se mai poate intampla in fotbalul romanesc....

FANELvaloros
23 Jul 2011, 11:17
sa dizolvat U craiova:) urmeaza U Cluj apoi Steaua si Dinamo:P

Manusa
23 Jul 2011, 12:49
Intradevar vad ca tu tot dai cu CFR si speri, dar degeaba, sau mai bine zis ai vise in ceea ce priveste dizolvarea lui Dinamo, U Cluj si Steaua :))))

t0nka
26 Jul 2011, 10:03
Romania castiga la masa verde meciul cu Argentina :))

ghost90
30 Jul 2011, 21:59
Grupa pentru Mondiale:

Olanda
Turcia
Ungaria :D
ROMANIA
Estonia
Andorra

E bine rau de tot :)

Medicate
30 Jul 2011, 22:31
Am sperat pana in ultimul moment ca vom pica in grupa cu Norvegia sau Grecia, in detrimentul Olandei, Italiei sau Spaniei...dar n-a fost sa fie. Ne batem la locul 2 cu Turcii, ungurii nu mi se par cine stie ce!

ghost90
30 Jul 2011, 22:43
Au si ungurii cativa jucatori buni:Zoltán Gera,Hajnal,Dzsudzsák,Juhász....Doamne da sa se joaca meciul cu ei la Cluj :D

Medicate
30 Jul 2011, 22:52
...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi! :)

danonino
30 Jul 2011, 22:55
Estonia e mai buna ca Lituania?
Nu de alta, dar cu ei, probabil, va fi meciul echilibrat.

ghost90
30 Jul 2011, 23:02
...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi!

Please be kidding...nu au curaj sa scoata capu' pe strada ;)

Medicate
31 Jul 2011, 01:23
:) If you say so !

Estonia e sub Lituania...singurul rezultat notabil al acestei selectionate ar fi un egal cu Italia...parca!

Nekkyosha
01 Aug 2011, 13:11
ieri am fost la un meci din campionat, dar la intrare m-au controlat si in chiloti si pentru ca aveam o camera compacta in buzunar n-am fost lasat sa intru pe stadion. nu inteleg cum in romania poate exista atata nesimtire. n-am avut problemele astea nicaieri in afara pe unde am mai fost. dar aici mi s-a spus ca numai sugitv poate intra cu asa ceva. cand dracu' s-o civiliza si tigania asta?

Medicate
01 Aug 2011, 13:12
De vreo 2-3 ani e asa...in fine, eu stiam ca te lasa cu o camera, dar nu-ti dau voie cu bidonase, brichete, seminte, etc.

Medicate
04 Aug 2011, 22:03
O calificare istorica obtinuta de micuta echipa medieseana !!!

Dupa o "lupta" grea dusa impotriva nemtilor, "gazarii" au invocat supranaturalul, ajutandu-i sa obtina una din cele mai spectaculoase calificari! Portarul Gazului a facut un meci senzational si pot spune, cu mana pe inima, ca este cel mai bun portar roman la ora actuala! Piturca ar face bine sa-si arunce un ochi pe acesta, in detrimentul altor jucatori, gen : Tatarusanu sau Pantilimon! Nici unul din acesti 2 nu sunt in forma, iar perioada FANTASTICA traversata de Plesca ar putea sa-l propulseze la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc.
Gazul mi-a adus aminte de meciurile extraordinare facute de Steaua si Rapid acum cativa ani in urma, cand cele doua chiar s-au intalnit in sferturile Cupei UEFA ! Mi-e dor de un fotbal "de clasa" jucat de echipele noastre, mi-e dor de generatia de aur, imi doresc sa facem performanta atat la nivel de club cat si la nivel de nationala! Nu mai vreau sa-l aud pe Becali sau Borcea sau Iancu cum arunca bani in stanga si-n dreapta total aiurea, aducand jucatori de viitor, pe care "reusesc" sa-i strice! Vorbele lor influenteaza foarte mult calitatea jocului, psihicul jucatorilor si nu numai!
Uneori fotbalul nu se rezuma doar la bani...!

MANDRU CA SUNT ROMAN !

t0nka
05 Aug 2011, 14:09
FC Vorskla Poltava - Dinamo Bucuresti
Steaua Bucuresti - TSKA Sofia
Slask Wroclaw - Rapid
FC Vaslui - Sparta Praga
CS Gaz Metan Medias - Austria Viena

Chambord
05 Aug 2011, 15:40
Faina reusita Gazului. Sa elimini o echipa din Bundesliga e important pt moralul si asa subred al echipelor romanesti. Iar tragerea la sorti e chiar OK. Doar Vasluiul are o dubla greutza. In rest celelalte 4 trebuie sa se bata pt calificare. Coeficientul are nevoie urgenta de resuscitare.

Medicate
05 Aug 2011, 22:45
In opinia mea, cele 5 echipe au sanse de calificare...destul de mari! Avand in vedere c-am scapat de adversari precum Tottenham sau Shalke, restul par niste "ganganii". Poate a sosit timpul sa dominam si noi grupele europene...si poate si saisprezecimile!

iiii
08 Aug 2011, 10:14
Medicate... sa vedem hopul cu play off-ul.
sa nu zicem hop pana nu am sarit gardul. sunt perfect deacord ca am picat usor , dar inca nu s-au jucat meciurile. oricum eu merg pe calificarea stelei, dinamo rapid si gaz. la vaslui imi e frica, mai ales ca au interzis la transferuri. daca li se rup oameni in meciurile urmatoare e grav acolo.

Medicate
08 Aug 2011, 15:18
Ai dreptate...Vasluiul vad ca a avut parte de cateva accidentari !
Canu va sta vreo 8-9 luni in afara jocului, mai nou si Papp accidentandu-se, in cazul ultimului nu este determinata perioada lipsei de pe gazon a acestuia.
Un pic de teama imi e si de echipa din Sofia...Steaua a picat, probabil, cu cel mai dificil adversar, va fi totusi o dubla mansa spectaculoasa!

iiii
08 Aug 2011, 15:28
mda....dar eu sper in sansa stelei. nici aia nu sunt mai bravi. din cate stiu la tska sofia suporterii fac totul, dar vedem. e posibil fix acolo unde ne e frica sa fie usor si unde zicem ca e usor, sa dam peste adversari crunti.

chuckyfan
08 Aug 2011, 16:40
acum, intreb ca prostul. Ce canal are drepturile pentru europa league?

iiii
08 Aug 2011, 16:45
Sincer nu stiu ... inca.... dar all time europa league in mare a fost pe tvr1 sau protv sau ceva de genu.

chuckyfan
08 Aug 2011, 16:49
pai, sezonul trecut europa league a fost pe pro tv iar champions league pe TVR 1, dar nu mai vad reclame despre pe nici un canal. sper sa nu fie luate de digi sau dolce:|

ghost90
08 Aug 2011, 17:11
Pacat oricum,ca tvr a ajuns sa aiba cei mai prastie comentatori.iiii vii la Cluj la meci?

iiii
08 Aug 2011, 17:14
ma gandesc serios sa fac deplasarea.... dar sunt multe la mijloc. faza naspa e ca 18 august pica intr-o zi de joi. asta e un mare impediment ca tocmai am revenit din concediu, si nu cred ca imi mai pot lua inca 2 zile. daca se juca aici, mergeam sigur

ghost90
08 Aug 2011, 17:24
Nu stiu cati suporteri o sa aveti p-aici,desi Steaua e iubita cam peste tot.Ba da totusi,de cand mama dracului aveti voi asa rivalitate cu franarii?Flegmezi pe ei si se ineaca...

chuckyfan
08 Aug 2011, 17:52
http://butonez.ro/digisport-va-transmite-meciurile-din-turul-preliminar-al-europa-league/

tvr si sport.ro

Medicate
08 Aug 2011, 22:47
Din cate stiam...Digi Sport va transmite meciurile din tururile preliminare, iar TVR fa transmite CL si Pro TV Europa League, dar din faza grupelor incepand!

chuckyfan
09 Aug 2011, 07:05
mda, deci tre sa trag meciurile din tururi de pe torrente. noroc ca exista oameni care se ocupa cu asa ceva:| . In opinia mea, canalele astea "private" ar trebui interzise.

danonino
09 Aug 2011, 09:14
Nu, nu ar trebui.

iiii
09 Aug 2011, 10:07
e vb despre sistemul pay per view. vrei sa vezi, platesti. in cazul romaniei noastre... te abonezi :)

chuckyfan
09 Aug 2011, 11:04
da, dar ca sa vezi tot, trebuie sa te abonezi la toti distribuitorii DTH din Romania:|

Din cate stiu, Bundesliga spre exemplu, este transmisa in sistem PPV dar acele canale sunt disponibile in toate retelele, nu ca la noi, unde: anu' asta ma abonez la Dolce ca transmite Liga I, iar anul viitor la Digi, pentru ca au obtinut ei drepturile de difuzare. Aiurea rau, dar suntem in Romania si trebuie sa ne obisnuim. Cum am spus, noroc ca sunt oameni care inregistreza meciurile.

iiii
09 Aug 2011, 11:32
eu nu mai vad meciurile acasa de cand au inceput cu digi, ba gsptv .
eu merg in localuri speciale de meciuri, unde rezerv masa dinainte, merg cu 1 ora inainte de meci. vad meciul acolo cu oameni care vin special sa vada meciurile, apoi plec la spre carciuma mea unde mai beau ceva si apoi home.

e mai fun sa vezi meciu in local decat acasa, in pat, sa doarma ai tai si sa dea gol favoritii tai, si sa tipi in perna.

Medicate
09 Aug 2011, 11:35
:) adevarat graiesti !
Cu toate ca am Digi Sport acasa...la cele mai multe meciuri ma duc in localuri, cu prietenii, e mult mai entuziasmant sa vizionezi un meci cu "specialisti" in jurul tau!

iiii
09 Aug 2011, 11:40
unde mergi medicate?

Medicate
09 Aug 2011, 12:25
Bucuresti...cam oriunde se transmite un meci! :) Oriunde , daca doresti...si esti prin Bucuresti, cu cea mai mare placere te invit la o bere !

iiii
09 Aug 2011, 12:34
gizz nu ziceam man de oras, ca si eu sunt din Bucuresti. faza e in ce localuri.
ca eu merg in half time ala care e intre fire si mojo.
sau in SALT, care e deasupra lui shakespeare, pe blanari.
si mai e team pub, care e pe selari dar nu prea e de fotbal.

Medicate
09 Aug 2011, 12:36
Centrul vechi :), e bine p-acolo! Cel mai des frecventez Oktoberfestul...5 televizoare, meciuri non-stop :), in schimb e aiurea ca nu au voie sa-nchida muzica pe durata unui meci!
Dar cand este un meci important, deobicei vizitez localurile din Grozavesti sau Regie!

Stiu unde e half time-ul dar n-am intrat pana acum...e ok?

iiii
09 Aug 2011, 12:44
logic ca e.
ai tv si la baie. sa nu pierzi nimic.
multe ecrane, multe sporturi, axat pe fotbal. steaguri, fulare lasate de diversi fani ai diverselor echipe europene.
e tipul de local englezesc, cu mese de lemn, bar inalt, bere la halba/pint. cam 6-7 ron berea

Medicate
09 Aug 2011, 12:47
Ai in plan vreun meci ? :) M-ai facut curios!

iiii
09 Aug 2011, 12:51
pe 18 merg acolo sa vad meciul cu steaua. no chance sa ajung in cluj.
plus ca azi se pare ca o sa fiu prin lipscani. si in plus nu stiu ce meciuri sunt azi, ca aia baga din multe campionate...

Medicate
09 Aug 2011, 12:53
Poate ne-ntalnim la o bere pe 18...si eu sunt stelist, mi-ar face placere daca ti-ar face si tie !

iiii
09 Aug 2011, 12:54
sigur man, eu pe 18 am sa merg sigur sa vad meciu acolo. am sa merg inainte sa vb sa rezerv masa, sa aflu daca cumva se pune cel cu steaua, sa nu am surprize neplacute si sa fie localul jumi-juma

Medicate
09 Aug 2011, 13:02
Ar fi perfect ! Ramane sa mai vorbim, tocmai ti-am trimis o cerere de prietenie, te voi contacta printr-un mesaj privat! O zi placuta !

chuckyfan
10 Aug 2011, 16:33
pronosticuri pentru San Marino - Romania

eu merg pe un 3 - 1 pentru noi.

mvpsebi
10 Aug 2011, 16:40
pronosticuri pentru San Marino - Romania

eu merg pe un 3 - 1 pentru noi.

Nu vor marca! Ar trebui un 4-0 cel putin ;) ramane de vazut daca si putem.

Socal
10 Aug 2011, 16:53
ba merg si eu in salt cand e meciu cu steaua, sa fie clar!

chuckyfan
10 Aug 2011, 18:51
oh, daca nu prindeti Digisport, cautati aici, avem streaming

http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html

mvpsebi
10 Aug 2011, 22:59
Cand suntem mai preocupati de golit pahare decat sa umplem portile, asemenea performante sunt normale. Suntem superbi ! :D Obiectivul nostru, CM 2030, inca ramane in picioare. :))

Medicate
10 Aug 2011, 23:58
:) Subscriu !

A fost un meci jalnic...San Marino a dovedit ca este un adversar competitiv pentru nationala noastra! Ce-i drept, Piturca a experimentat destul de mult, introducand multi jucatori care pana acum n-au avut treaba cu reprezentativa tarii noastre.
Ma intreb daca alta ar fi fost soarta meciului, daca am fi castigat la o diferenta mai mare de scor cu Mutu si Tamas in teren...dar pentru greselile repetate, trebuie sa vina si o pedeapsa. Sper ca atmosfera de la nationala sa nu se strice "definitiv" si sa incercam sa refacem moralul, acesta fiind unul foarte scazut, sa putem sa ne batem in continuare pentru calificarea la Euro. Multi spun ca este imposibila aceasta calificare...eu zic ca speranta moare ultima, iar o supriza din partea jucatorilor nostri ar fi mai mult decat binevenita!
Sper ... in cazul unei calificari, sa nu ne facem de ras! Am mai trecut prin asta si la europeanul din 2008 ... cand olandezii, practic, ne invitau sa inscriem, dar forta noastra ofensiva a lasat de dorit!
Piturca, clar, nu este un antrenor de club ...a reusit sa "distruga" 2 echipe anul trecut, Craiova si Steaua, dar este un antrenor de care nationala noastra are nevoie! E singurul care poate sa impuna respect si care poate sa semene un nucleu puternic de jucatori. Pana acum sunt multumit de prestatiile lui Herea, Torje si...incerc sa vad un fotbalist de nationala si in Tanase.
Luminita de la capatul tunelului este aproape...nationala trebuie sa reinvie din propria cenusa!

mvpsebi
11 Aug 2011, 02:02
sa ne batem in continuare pentru calificarea la Euro.

Euro 2016, nu ? :)) Acesta fiind si obiectivul declarat in contractul lui 'nea Piti. Altfel, pt calificarea la urmatorul Euro, nici n'am inceput sa ne batem, nici nu vom continua, nici nu ne vom califica! <:-P

chuckyfan
11 Aug 2011, 07:54
mda, daca de abia am reusit sa batem o echipa de bucatari si liftieri, ce vom face cu franta? Sau cu Luxemburg.

BTW, noi vrem sa batem Ungaria in preliminariile urmatoare, care a facut 4 - 0 su Islanda, dar n-am fost in stare sa batem niste bucatari.

Franta - Chile s-a terminat 1 - 1. Totusi Chile este o echipa. Bine ca n-a venit Argentina ca ne facea de rusina la inaugurarea propriului stadion.

Imi place ca avem stadion, dar nu avem echpa. Fail.

iiii
11 Aug 2011, 09:40
trebuie sa recunosc ca aveti dreptate. jucam jalnic, fara speranta de viitor, dar totusi sa fim optimisti si sa ne gandim ca a fost un meci amical... dar daca era un meci amical cu argentina??? ne umileau aia si se zicea ca : "am intalnit un adversar foarte puternic. ne-am descurcat onorabil! "

daca eu vad nationala calificata la europene, ies pe strada si tip hai romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Socal
11 Aug 2011, 09:45
[/QUOTE]
daca eu vad nationala calificata la europene, ies pe strada si tip hai romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

eu zic sa iesi de pe acum sa ridici un pic moralul

Medicate
11 Aug 2011, 09:52
Aveti dreptate, daca ar fi venit Argentina, am fi inaugurat National Arena intr-un mod mult mai jalnic decat a fost meciul de aseara! Am inscris de 3 ori in total...2 din offsaid, daca s-ar fi pus si executiile respective acum nu mai erau discutii atat de aprinse legate de jocul nationalei! Toti ar fi vazut revenirea lui Piturca la carma echipei ca un lucru benefic fotbalului romanesc, in schimb, a experimentat cu jucatori care au facut furori, CAMPIONATUL TRECUT, dar care acum nu sunt in stare sa marcheze 1 gol cu Sibiul sau cu Ceahlau! Curelea si Tibi Balan au fost pe teren aseara? (ironic). Muresan suta de cate ori avea ocazia pentru ca tipau "fanaticii" aia din tribuna, iar Stefan Radu n-a fost in stare sa puna un stop, de 2 sau de 3 ori a facut hent!
Astept in continuare semnul divin!

chuckyfan
11 Aug 2011, 12:07
Cred ca va trebui sa astepti ceva mai mult.

Medicate
11 Aug 2011, 12:49
:) stiu, stiu !

Medicate
12 Aug 2011, 20:21
Etapa a III-a . Primul meci : Mioveni - Astra ( 0-1 )

Primul meci al acestei etape aduce si primele puncte pentru formatia ploiesteana. Dupa ce l-a inlocuit pe Selymes, Marius Sumudica debuteaza cu o victorie, aducand putina liniste in tabara echipei patronate de Nicolae.

Medicate
12 Aug 2011, 23:26
Al doilea meci: CFR - Gaz Metan ( 0-2 )

Al doilea meci a produs o mica "surpriza", echipa clujeana (marea favorita la titlu, conform jurnalistilor) a fost invinsa de surpriza de pana acum a Europa League! Se pare ca echipa medieseana se descurca foarte bine si fara "vedeta" braziliana Eric, care in continuare refuza sa se-ntoarca in Liga I. Cum era de asteptat, Muresan, a declarat ca nu este multumit si ca 3 jucatori au in pericol locurile de titulari. E nevoie de timp sa inchegi un nucleu, au fost adusi nenumarati jucatori in vara asta la Cluj, plus un antrenor nou, se pare ca patronii din Romania nu vor sa-nteleaga acest lucru si vor continua s-arunce cu bani pe 'nspe mii de jucatori, care, la randul lor, vor avea 1-2 meciuri proaste, dupa o serie mai buna. Cand se va intampla asta vor fi amenintati, poate chiar "retrogradati" la echipa a doua. Astfel moralul jucatorilor va fi distrus si echipa nu va mai da randament. Sa fie sanatosi, fotbalul romanesc e in declin !

chuckyfan
13 Aug 2011, 07:17
da, la primul gol al Mediasului au dat vina pe portar in mare parte. N-a avut nici o vina dupa parerea mea. De unde era sa stie ca aia din careu se vor da la o parte din fata mingii?

Medicate
13 Aug 2011, 09:46
Plus ca a muscat pamantul exact in fata portarului...iar traiectoria dupa impact a fost direct la vinclu.

mvpsebi
13 Aug 2011, 10:51
Are vina lui importanta si la primul gol. Un portar cu ceva "balls" si valoare, anticipa astfel de traiectorii si iese pe centrare, cum nu doar ca este indicat, dar si obligatoriu la astfel de faze. Ca unii stau de f.tuti pomana pe linia portii si isi beau cafeaua, asta e! La al doilea gol nu se mai discuta, Markovic ala si din genunchi dadea cu capul de langa Nuno Claro. In fotbalul actual nu se mai poarta (in poarta) cu goalkeeperi de 1,80 ca Lobont, Dani Coman si altii. CFR s'a ars de mult prea multe ori pe mana lui Claro sau Stancioiu, de vreo doi ani cel putin aveau nevoie de un portar nou, cu ceva prestanta.

Medicate
14 Aug 2011, 12:11
Meciurile disputate sambata :

Dinamo - Pandurii ( 2- 0 )
Petrolul - Rapid ( 0-1 )
Concordia - Vaslui ( 0-3 )

Dinamo s-a instalat confortabil in fruntea Ligii I, cu toate ca nu a avut un joc foarte convingator la Targu Jiu, Ciobotariu incet, incet, face din Dinamo o echipa de temut.
Petrolul-Rapid poate fi considerat derby-ul etapei, cunoscuta fiind rivalitatea dintre cele 2 echipe. Ambele formatii s-au prezentat foarte bine pe teren, practic singura diferenta dintre acestea fiind golul, inscris de veteranul Daniel Pancu in ultimele minute de joc.
Wesley a spart gheata, inscriind primul gol al Vasluiului din acest sezon. Dupa reusita brazilianului Vasluiul s-a dezlantuit inscriind inca 2 goluri prin Denis Zmeu si Balace, ultimul, in opinia mea, fiind omul meciului.

ghost90
14 Aug 2011, 12:57
Mda...mare pacat de Petrolul :(

ghost90
14 Aug 2011, 20:22
o ocazie,un gol....fain :|

ghost90
14 Aug 2011, 21:21
nemeritat...iiii unde v-ati lasat suporterii?:)