PDA

View Full Version : Loc de dat cu picioru'

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

crydead
03 Mar 2004, 09:52
Cine ia, bah, campionatu'? Eu zic, desi nu imi convine, ca Dinamo... are cea mai buna echipa.

Bogie
03 Mar 2004, 10:33
Cred ca jocurile se fac pentru Rapid.

raptor
03 Mar 2004, 11:23
ALBA IULIA,mah!Fi'var miticii...

blitz43
03 Mar 2004, 13:32
Cine ia, bah, campionatu'? Eu zic, desi nu imi convine, ca Dinamo... are cea mai buna echipa.

da, dar arbitrii? :lol:

Ping
03 Mar 2004, 14:41
Aaaaa, deci chiar intereseaza pe cineva prostia asta interna?

Atata timp cat ai jde transmisii cu meciuri de fotbal va bucura piTURCA asta de la noi?

PoliFanAthic
03 Mar 2004, 15:09
Oricum ai spune-o, ideea e: pacat ca se joaca in Romania.

ogto
03 Mar 2004, 15:25
Nu-mi place fotbalul... Ar fi belea sa aduca cineva Fotbalul american in Ro... Ala e mult mai misto...

Leonard
03 Mar 2004, 16:59
nici mie nu-mi place fotbalul

BeNnY
03 Mar 2004, 17:04
Din cauza fotbalului din Romania nici mie nu-mi mai place...

Danny
03 Mar 2004, 22:22
Bah, campeonatu nostru drag oricum s-a amanat cu o saptamana...
In fine, Forza Steaua!!! :D

Mala Portugal
04 Mar 2004, 04:51
In fine, Forza Steaua!!! :D
Haoleuuu Danny...si cant te gandesti ca asa inceput de parere buna imi facusem despre tine :lol: :lol: :lol:

ogto
04 Mar 2004, 16:49
E foarte trist cu microbisti astia... :P :P :D

Ambra Blu
04 Mar 2004, 16:54
care microbisti ma intreb cind acum cinci ani au fost ultima oara pe un stadion.
un stelist de teve.

BeNnY
04 Mar 2004, 16:56
Mi se pare deja lame fotbalul romanesc... mai mult se cearta decat joaca :roll:

ogto
04 Mar 2004, 16:58
Jucatori romani sunt tarani, se scuipa, se faulteaza... Si asta doar in propria lor echipa, dar la un meci cu alta echipa. Nu esxita nici un fel de respect sau onoare... De tot kkt-ul...

Danny
05 Mar 2004, 01:16
Haoleuuu Danny...si cant te gandesti ca asa inceput de parere buna imi facusem despre tine :lol: :lol: :lol:

Trebuie sa am si eu un defect acolo, nu? ;):P :lol:

Gaandalf
05 Mar 2004, 15:04
LAIM ASS EXCUSE 4 A TOPIC! :roll:

PoliFanAthic
06 Mar 2004, 06:58
Lame excuse for a reply.

Ionutz55
06 Mar 2004, 13:21
Daca tot se vb. de fotbal pe acest topic eu zic sa vb. de fotbalul adevarat. Adica UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Gaandalf
06 Mar 2004, 13:29
Lame excuse for a reply.
You can bitch all you want but i still think these topics SUCK ASS asha k EJECT :lol:

Ionutz55
07 Mar 2004, 14:41
ROBERTO CARLOS is out pt meciul vedeta de miercuri :(
hai daca merge sa dau si io niste pronosticuri cu vedere la cl
JUVENTUS-DEPORTIVO 1
ARSENAL-CELTA 1
LYON-SOCIEDAD 1
CHELSEA-STTUTGART 1

MONACO-LOKOMOTIV 1
REAL-BAYERN 1
MANCHESTER-PORTO 1
MILAN-SPARTA PRAGA 1

cred ca daca as baga 10 euro minim cu un bilet ca asta la pariuri sportive as castiga SIGUR 100

nookie
09 Mar 2004, 14:48
daca le-ai nimeri pe toate 8 cu 10 euro ai castiga 1000. Dar la Manchester am dubii.

Si asta fara legatura cu mesajul anterior. Catre toti dinamovistii:
"L-ati dat si pe Marica! Sa va vad."

Ionutz55
09 Mar 2004, 18:40
daca le-ai nimeri pe toate 8 cu 10 euro ai castiga 1000. Dar la Manchester am dubii.

Si asta fara legatura cu mesajul anterior. Catre toti dinamovistii:
"L-ati dat si pe Marica! Sa va vad."

astazi am pariat din cl pe juve, dp/chelsea, dp/lyon si 1 manchester. tre sa bata oricum.
sunt cam dezamagit cam putini microbisti pe forumul asta, sau nu avetzi traba cu fotbalul??

Danny
09 Mar 2004, 22:09
cred ca daca as baga 10 euro minim cu un bilet ca asta la pariuri sportive as castiga SIGUR 100

Ba eu cred ca daca ai fi bagat biletul asta ai fi pierdut 10 euro...SIGUR!!! (cand scriu mesajul Juve-Depor 0-1) ;)
Imi aduci aminte de mine cum jucam la pronosport acum 15 ani...1 pe linie...si x pe unde se nimerea :)
La Champions League eu nu m-am bagat...prea mici cotele, iar meciurile mai mult decat riscante. In schimb am prins cateva meciuri din hockey, iar din fotbal Estoril si West Ham. Mai astept un meci de hockey din NHL...

Ionutz55
10 Mar 2004, 14:17
am pus dallas din nhl si lam pierdut iar din fotbal am pus, dp/chelsea, dp/lyon, 1 juve, 1 mancehester. iar miza a fost 50000

Serghei
10 Mar 2004, 15:48

Mare rusine,oltean macar sa gandeasca asta.
Ai uitat de Netoiu.Unde mai pui ca suporterii dinamovisti sunt cei mai scarbosi.

E pacat ca Craiova are parte numai de propritari idioti,altfel ar fi cea mai buna echipa.
Daca nu ia Craiova sper sa ia Steaua.

marcu
10 Mar 2004, 18:12
Mizez pe Real Madrid. Ca tot ii lipsea din palmares campionatu' Romaniei.
Altfel, ash inchide campionatu' pana nu se construiesc vreo cateva stadioane cu terenuri normale. Toata mizeria actuala de pe stadioane propun s-o turnam in capul de militzian al lui Dragomir -Corleone. Huo!!!

Ionutz55
10 Mar 2004, 18:32
forzza real astazi seara, cu toate ca joaca fara carlos,ronaldo si cica beckam+raul :( . sper ca ultimele 2 sa fie doar zvonuri

Danny
12 Mar 2004, 21:24
Dupa ultimile "transferuri" de la Dinamo si Rapid...sunt tot mai sigur ca Steaua va lua campionatul.

Campionat care a inceput cu un meci spectaculos, Poli-Apulum 4-3, dupa ce Apulum a condus cu 3-1. Mai trebuie sa mentionez un penalty ratat de Poli la 1-1, plus numeroase ratari, plus o atmosfera superba in tribune.
Rapid-Oradea 2-1...cu un Rapid care a stralucit doar prin Niculae si care s-a chinuit sa obtina victoria...

marcu
13 Mar 2004, 00:34
Ce duel se anuntza in CL:Chelsea:Arsenal! Daca Mutu nu marcheaza in dubla cu Arsenal - este terminat! Abramovici ii va spune "dosvidania"!
In Romania, in "hora" regizata de Corleone, va cashtiga, cu scantei, Rapidul :lol: Shi asta pentru ca il simpatizez pe Dan Petrescu.

Ionutz55
13 Mar 2004, 09:38
chelsea sigur va paarsi cl imprena cu arsenal care sigur va fi eleiminata de real. iar dincolo cred ca milan va trece
deci finala va fi real-milan, cu real castigatoare
campionatul nu va mai agitatzi ca tot DINAMO il ia :wink:

marcu
13 Mar 2004, 11:12
Cum potzi, ma Ionutz, sa simpatizezi cu militzienii? Borcea, Netzoiu... brrr!

Ionutz55
13 Mar 2004, 11:19
Cum potzi, ma Ionutz, sa simpatizezi cu militzienii? Borcea, Netzoiu... brrr!

si pe cine vrei sa simpatizez pe "ciori", sau pe stelisti. scuzama dar dinamo in tur a jucat fotbal nu a facut 0-0, 1-1, sau 1-2 ca rapidul. in schimb dinamo au dat si 7-0. asa ca aici gurita mica
favoritele mele din fotbal sunt REAL MADRID si dinamo bucuresti

Bogie
13 Mar 2004, 12:31
Bai Ionut, ai mai mult de 16 ani? Pana la varsta asta mai e scuzabil fanatismul (sau mai bine-zis prostia) afisat. Esti unul din aia care se duc pe stadion si urla "Pana la moarte" sau "Cine nu sare/Ori este gabor, ori e prost de moare"? :D

Mai cunosc din astia care se consuma la meciuri de parca le-ar da aia de mancare cand castiga. Eram si eu asa, un idiot convins ca ala care nu tine cu Steaua e un bou, dar mi-a trecut pana la majorat. Am inteles ca exista lucruri mai importante decat 22 de marlani care bat mingea: exista in primul rand pizda :oops: , apoi exista carti, filme, muzica.

Daca iti place sportul, uita-te la ciclism sa vezi niste barbati adevarati, care infrunta cu adevarat pericole (se moare mai des in ciclism decat in F1 sau box). Fotbalistii (si romani si aia straini) sint niste marlani care arunca banii in stanga-dreapta :D , scandaluri, betii, batai si manele (la noi); cand ii vad dupa o ora de joc cum abia mai alearga ma gandesc la baietii aia de pe biciclete care ruleaza 4-5 ore fara sa se dea jos, in orice conditii, fara sa aiba faima idiotului de Beckam sau Mutu, homo universalis, fotbalistul intelectual.

BeNnY
13 Mar 2004, 15:31
Bai Ionut, ai mai mult de 16 ani? Pana la varsta asta mai e scuzabil fanatismul (sau mai bine-zis prostia) afisat. Esti unul din aia care se duc pe stadion si urla "Pana la moarte" sau "Cine nu sare/Ori este gabor, ori e prost de moare"? :D

Mai cunosc din astia care se consuma la meciuri de parca le-ar da aia de mancare cand castiga. Eram si eu asa, un idiot convins ca ala care nu tine cu Steaua e un bou, dar mi-a trecut pana la majorat. Am inteles ca exista lucruri mai importante decat 22 de marlani care bat mingea: exista in primul rand p**** :oops: , apoi exista carti, filme, muzica.

Daca iti place sportul, uita-te la ciclism sa vezi niste barbati adevarati, care infrunta cu adevarat pericole (se moare mai des in ciclism decat in F1 sau box). Fotbalistii (si romani si aia straini) sint niste marlani care arunca banii in stanga-dreapta :D , scandaluri, betii, batai si manele (la noi); cand ii vad dupa o ora de joc cum abia mai alearga ma gandesc la baietii aia de pe biciclete care ruleaza 4-5 ore fara sa se dea jos, in orice conditii, fara sa aiba faima idiotului de Beckam sau Mutu, homo universalis, fotbalistul intelectual.

Wisely you speak ... Iti multumesc pentru tot ce ai spus pentru ca eu nu stiam cum sa ma exprim ca sa spun ce ai spus tu... Ai mare dreptate..

Ionutz55
13 Mar 2004, 16:21

Mai cunosc din astia care se consuma la meciuri de parca le-ar da aia de mancare cand castiga. Eram si eu asa, un idiot convins ca ala care nu tine cu Steaua e un bou, dar mi-a trecut pana la majorat. Am inteles ca exista lucruri mai importante decat 22 de marlani care bat mingea: exista in primul rand p**** :oops: , apoi exista carti, filme, muzica.

Wisely you speak ... Iti multumesc pentru tot ce ai spus pentru ca eu nu stiam cum sa ma exprim ca sa spun ce ai spus tu... Ai mare dreptate..

da bogie ce te intereseaza cu cine tin. am spus ciori la misto casa ii raspund lui marcu parca, care a spus ca tin cu militieni, adica dinamo. vrei sa itzi raspund sincer nu am fost niciodata pe stadion si nici nu vrea sa ma duc decat atunci cand vor juca cu echipe mari. pt tine exista p**a, cartile, filmele etc
pt mine exispta p**a, fotbalul, filmele,cartile etc. si eu pot sa zic "ce ma de ce sal vad pe ala care da la pedale si altceva nu", dar nu spun asta pt. ca chiar daca mie nu imi place sunt alti care adora sportul asta. vezi fiecare cu sportul lui. io nu stiu sa joc fotbal bine dar asta nu inseamna ca nu am voie ma uit si sa imi spun parerea. deci inainte sa vorbesti mai gandestete

si acum enemy nr 1, benny.
iar te bagi tu??. tu nu stiai sa te exprimi, sati spui o parere despre ce am screi io deci gura, cel putin bogie sia spus parerea dar tu in afara de filme esti varza, bine nici aici nu esti stralucit. daca aveai minte spuneai si tu " bravo ma itzi place fotbalul ti cu..... dar mie nu imi place". de ce cand am dat pronosticuri nu ai intervenit, pt ca esti // cu fotbalul. cand am scris de cl nu teai bagat pt ca habat nai si foarte bine ai facut dar acu de ce ai intervenit. vezi daca nu scria bogie tu taceai pe margine..

BeNnY
13 Mar 2004, 16:27
Sunt mandru ca sunt " || " cu fotbalul!

Si de unde ai stii tu ca sunt varza la altceva? :)

Ce haios :)

Ionutz55
13 Mar 2004, 16:28
pa pa :D

aditza2004
13 Mar 2004, 17:00
Ce parere aveti de meciul Poli - Apulum .... Venisem de la scl si am vazut ca tre sa inceapa...nu prea aveam de gand sa ma uit...dar cand am vazut acele 15 minute (gol,penalty ratat,gol,gol,gol :lol: )....nu m-am mai dezlipit de la TV...Un meci f frumos..dar as fi vrut sa castige Apulum...

PoliFanAthic
13 Mar 2004, 17:02
Ce meci a mai fost ieri la Timisoara! Totusi, am simtit intotdeuna ca se putea castiga meciul...n-are rost sa fac o analiza pe care am facut-o deja si care oricum nu cred ca ar fi de interes pentru toti. Atat va spun: asa meciuri mai rar in Romania.

Ionutz55
13 Mar 2004, 21:29
2-0, Dinamo-Arges si meciul continua

Danny
13 Mar 2004, 21:44
pt mine exispta p**a, fotbalul, filmele,cartile :o etc. si eu pot sa zic "ce ma de ce sal vad pe ala care da la pedale si altceva nu", dar nu spun asta pt. ca chiar daca mie nu imi place sunt alti care adora sportul asta....
...tu nu stiai sa te exprimi, sati spui o parere despre ce am screi io deci gura, cel putin bogie sia spus parerea dar tu in afara de filme esti varza, bine nici aici nu esti stralucit. daca aveai minte spuneai si tu " bravo ma itzi place fotbalul ti cu..... dar mie nu imi place". de ce cand am dat pronosticuri nu ai intervenit, pt ca esti // cu fotbalul. cand am scris de cl nu teai bagat pt ca habat nai si foarte bine ai facut dar acu de ce ai intervenit. vezi daca nu scria bogie tu taceai pe margine..

Ba Ionutze. Ba baiatule. Vezi ca ai ratat o carte importanta...aia de gramatica.
Asa ca pune si tu p*** pe carte mai intai.

BeNnY
14 Mar 2004, 00:50
...eu am spus sa ma abtin insa daca tu ai spus-o acum o spun si eu.

Tu ai lipsit de la orele de ortografie de la Romana? Sau... si mai bine... stii ce e aia ortografie?

ogto
14 Mar 2004, 10:19
Mama frate, eu nu-i citesem postul pana acuma! Eu ziceam ca eu am probleme cu gramatica, dar sunt jr. fata de ionutz. Ce dreq frate! Invata sa scrii inainte sa vb. pe forum!!! :roll:

marcu
14 Mar 2004, 13:59
Un adevarat "spectacol" al gramaticilor pe acest topic. Se confirma ideea ca se refugiaza in sport doar nulitatzile...
Pentru Bogie: eu cred ca ciclismul trage dupa el o adevarata farmacie. Mai toate performantzele obtzinute in ultimul timp sunt stimulate de doping, de substantze interzise. Itzi recomand un excelent articol al lui Traian Ungureanu (fost BBC -ist) din Revista 22, despre moartea lui Pantani.

aditza2004
14 Mar 2004, 16:52
Un adevarat "spectacol" al gramaticilor pe acest topic. Se confirma ideea ca se refugiaza in sport doar nulitatzile...
Pentru Bogie: eu cred ca ciclismul trage dupa el o adevarata farmacie. Mai toate performantzele obtzinute in ultimul timp sunt stimulate de doping, de substantze interzise. Itzi recomand un excelent articol al lui Traian Ungureanu (fost BBC -ist) din Revista 22, despre moartea lui Pantani.

Cred ca ai dreptate...aproape toti ciclistii baga foarte multe pastile in ei...

Ionutz55
14 Mar 2004, 20:15
deci fac gresilile astea deoarece scriu repede si mai si gresesc iar daca mai stau sa corectez pierd timpu, care si asa e pretios.
iar pt cine este // cu fotbalul pe forumul asta roiu de aici. clar?

BeNnY
14 Mar 2004, 20:47
Ce scuza tampita si evaziva! Altii cum de scriu cum trebuie?

Si nu esti tu in pozitia sa spui cine scrie si cine nu aici pe acest topic!

Ionutz55
16 Mar 2004, 21:52
benny daca nu iti place fotbalul nu te obliga nimeni sa intri aici si sa incepi sa critici.
astazi la frf a fost manarie curata cu suspendarea stelistilor. a fost clar ca becali si dinu asta au intentionat. sai vedem la campania de calificare pt cm06 ca pariez ca nu nu calificam. nu ii batem noi pe cehii si mai ales pe olandezi
urata treaba se intmpla in fotbalul romanesc in momentul actual

blitz43
17 Mar 2004, 14:42
bah, deci lamuriti-ma si pe mine!
cum dreaq de a luat-o nea mitica in mâna asa urât?
cine l-a lucrat pe la spate?
se va razbuna? pe banii cui?

pregatiti floricelele si berea (4 la numar) aia a fotbalului...
intram in prelungiri!

PoliFanAthic
17 Mar 2004, 15:31
Ce-o sa se mai duleze astia. Acuma LPF a dat in judecata FRF. Dar, ce nu inteleg eu, cum se poate ca io stiu ce comisie a declarat nula decizia FRF refirtoare la LPF, dar in aceea comisie era si Mitica? Adica nu e normal, nu? Evident nu vorbesc despre normalitatea la romani...

Ionutz55
17 Mar 2004, 20:34
nu mai dati voi inca un gol, mai degraba primiti :D

PoliFanAthic
17 Mar 2004, 20:53
Cam nasol in cupa pentru Poli...imi pare rau ca nu s-a reusit mai mult, cum Gloria nu a aratat nimic mai tot meciul. :cry:

Ionutz55
17 Mar 2004, 21:04
mai sus vb de rapid si ma bucur ca nu sau calificat.
in privinta ligii asta a fost o manarie, sa vazut clar ca imediat dupa ce au trecut comisile de la lpf la frf stelisti au fost suspendati. dar ce cauta dinu si becali in comisile de judecata. normal ca astia isi urmaresc interesele clubului si de aia iau suspendat pe stelisti, dar faza e ca nationala nu are legatura cu divizia a si ei o sa piarda pt ca sigur nu ii vom bate pe cehi si olandezi. si vb lui dragomir ce legatura are frf cu divizia a, doar nu ei organizeza campionatu. asta a fost manarie curata. am vazut ca lau lasta pe idiotu de iordanescu si neam dus naibi. iar pt meciul cu scotia il cheama pe filipescu si pe soava care nu a mai jucat de un an cica.
pai ce ma la nationala faci experimente?[/b]

blitz43
18 Mar 2004, 09:01
pai ce ma la nationala faci experimente?[/b]

dreaqu stie, poate vor sa faca o nationala de bere, ceva....

aditza2004
18 Mar 2004, 09:09
Din Divizia A o sa se aleaga prafu' pt. ca a venit Ioan Becali...
El ii conduce din spate si pe Sandu si toata Federatia...si bineinteles ca cea mai dezavantajata din faza asta e Steaua care se stia ca e cu Dragomir...
Dupa chestia asta cu LPF Ioan o sa inceapa sa ii tradeze si pe aia care au fost aliatii lui si o sa vedeti ca in maxim doi ani o sa fie Gica Popescu in fruntea federatiei.
Pt. fanii rapidului:nu va faceti sperante ca o sa castigati ceva pt. ca Ioan Becali nu prea se implica...el vizeaza Federatia...sa fie seful fotbalului romanesc

marcu
18 Mar 2004, 17:32
Mai dau si eu cu picioru' o data. Mai, Ionutz, chair asa de dezinvolt esti tu? Il faci "idiot" pe Iordanescu..., ma rog, probabil pentru faptul ca vorbeshte prost limba romana. Dar ce se face la gura ta, copile!!! Scrie mai putin si mai ingrijit. Mai si citeste cate ceva.

Ionutz55
19 Mar 2004, 20:40
Mai dau si eu cu picioru' o data. Mai, Ionutz, chair asa de dezinvolt esti tu? Il faci "idiot" pe Iordanescu..., ma rog, probabil pentru faptul ca vorbeshte prost limba romana. Dar ce se face la gura ta, copile!!! Scrie mai putin si mai ingrijit. Mai si citeste cate ceva.

ma tu ai putine cunostinte de fotbal??
il fac idiot pe iordanescu pt ca datorita lui si a echipei fantastice de pe plaja de la buc. nu ne-am calificat. iordanescu cum zice toata lumea a avut echipa lasata de lucescu. filipescu a fost dar nu mai este un jucator de valoare. poate la 15 ani ai mei stiu mai mult fotbal decat ti-ai dori vreodata. nu va inteleg eu acolo unde nu stiu nu ma bag dar tu si benny mereu interveniti chiar daca nu va place fotbalul

ps- dupa cum vezi nu mai fac greseli de scriere poate ca nu pun cratima unde trebuie dar se intelege

BeNnY
19 Mar 2004, 20:56
plaja de la buc.

OMG! Avem plaja la BUC. ?! HOLY SHIT!

nu va inteleg eu acolo unde nu stiu nu ma bag dar tu si benny mereu interveniti chiar daca nu va place fotbalul

In caz ca nu ai observat, maestre futbolist, nu am mai scris nimic aici de ceva timp! :o

ogto
19 Mar 2004, 20:58
plaja de la buc.

Lol... Nu e ba nici o plaja. Sa spart o teaza undeva pe o strada si a umplut una din gropile GIgantice cu apa si acuma lumea zice ca avem plaja si un mic lac... :D

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:00
bun tu nu benny dar marcu da.
si iar luati la misto topicul asta??

BeNnY
19 Mar 2004, 21:01
Nu, te luam la misto doar pe tine!

Acum nu mai faci greseli ortografice-fonetice dar faci alte greseli... Nice trade!

Atata timp cat o sa gresesti o sa fie cineva acolo care sa-ti arate intr-un fel sau altul

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:04
pai daia imi esti antipatic :x .
pai zi-mi si mei greselile pe care le fac ca sa le indrept
sau greseala care o fac este ca te bag pe tine in seama?

BeNnY
19 Mar 2004, 21:13
Iti sunt antipatic pentru ca-ti arat greselile?

Hehehe... nice... traieste in continuare cu principiul asta si o sa ajungi departe...

N-am chef sa polemizez si pe topicul asta ca dupa aia se supara lumea...

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:18
ai inteles gresit, esti antipatic pt ca ma iei la misto
eu tiam zis sa imi arati grselile pt ca poate le repar

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:32
nu am unde sa scriu deci voi scrie aici
marco pantani a murit dupa cum a zis legistul datorita unei supradoze de cocaina parca. cum isi rateaza uni cariera si viata datorita unor tampeni

aditza2004
20 Mar 2004, 09:58
plaja de la buc.

:o

Benny aici te-ai bagat aiurea...daca nu stiai e vorba de terenul de la meciul Romania - Danemarca care a fost plin de nisip...dar daca tu crezi ca e vorba de o plaja.... :lol:

aditza2004
20 Mar 2004, 10:03
Azi incepe o alta etapa de Divizia A

Etapa 17

1 FC Oradea - Dinamo Bucuresti
2 FC Arges Pitesti - Astra Petrolul
3 FCM Bacau - Universitatea Craiova
4 Apulum Alba Iulia - Gloria Bistrita
5 Ceahlaul Piatra Neamt - Poli AEK Timisoara
6 Otelul Galati - FC Farul Constanta
7 FC National Bucuresti - FC Brasov
8 Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti

Sa dau niste pronosticuri...
1 - X2
2 - 1
3 - 2
4 - 1
5 - X2
6 - 12
7 - 1
Si marele meci.... 8 - 1

Cred ca Steaua ii va rupe pe cei de la Rapid maine

BeNnY
20 Mar 2004, 11:45
El a zis ca avem plaja bai, nu eu!

PoliFanAthic
20 Mar 2004, 11:46
Multa indreazneala la pronosticul de la Ceahlaul-Poli. O fi zicand "fanathic" la mine in nick, dar sunt atat de realist incat devin aproape cinic. Va fi foarte greu, considerand ca este al treilea meci in zece zile. Dar sper si eu la un egal.

Ionutz55
20 Mar 2004, 20:12
El a zis ca avem plaja bai, nu eu!

hai ma chiar nu stiai ca vb de stadionul lia? cred ca stiai
daca de abia am incheiat disputa cu tine de ce tii neaparat sa o redeschizi
revenind la sub. meciul cel mai frumos de azi a fost oradea-dinamo
cu un om in minus au reusit sa intoarca scorul de la 1-0 la 1-2 si sa castige cu 2-3. asta da echipa :lol:

PoliFanAthic
20 Mar 2004, 22:16
Doar cand aud de Dinamo mi se increteste parul de pe spate...si nu numai. Din pacate, oricat de obiectiv as vrea sa fiu, s-a intamplat ca Dinamo sa aiba "norocul" de partea lor la fiecare meci pe care l-au jucat cu Poli. Ce chestie bengoasa... :-?

Ionutz55
20 Mar 2004, 22:27
tre sa recunosti ca meciul a fost frumos, dar a fost mai frumos pt oaspeti, dacat pt gazde :P

Danny
20 Mar 2004, 22:31
Muicaaa ce facu Stiinta muicaaa...mi s-a parut mie sau oltenii astia nu prea le "are" la capitolul dat cu picioru' in basica??? :D
La Ceahlaul - Poli daca ar fi sa pariez as risca un x2.
Steaua sper sa bata...in cel mai rau caz 1x. :)

Ionutz55
21 Mar 2004, 11:14
io sunt fan dinamo deci miar comveni un egal. dar sa revenim la realitate cred ca va invinge steaua

Ionutz55
21 Mar 2004, 19:38
nu imi pot crede ochilor ce arbitru de "5 stele" a fost delegat la meciul steaua-rapid.
dupa 1-0 pt steaua nu mi sa parut ca faza din care au marcat rapidul, adica un fault , nu prea mi sa parut ca afost
urmand golul anulat pe motiv de tampenie deoarece ala nu se afla pe traictoria mingii. dar cum dumnezeu vede e 2-1 pt steaua
si mai zici de ce se ia lumea de arbitri...
gooooooooool, dorinel munteanu si ce gol
doamne, este macel pe ghencea...

BeNnY
21 Mar 2004, 20:05
3-2 la pauza si-mi place cum se joaca! Unul din putinele meciuri bune care le-am vazut in ultimul timp! Superb golul lui Dorinel Munteanu, respect pt. domnu' Munteanu!

Ionutz55
21 Mar 2004, 20:09
ai dreptate, golurile au fost frumoase. dar dorinel sa accidentat
golul anulat stelistilor ti se pare ca a fost corect sau nu?

Ionutz55
21 Mar 2004, 20:31
3-3 si meciul continua

BeNnY
21 Mar 2004, 20:53
3-3 si meciul s-a terminat!

Daca ar fi fost meciuri ca astea in fiecare zi, probabil ca as fi fost si eu microbist :lol:

marcu
21 Mar 2004, 21:28
Meci pasabil acest Steaua-Rapid, dar pe un teren foarte prost. Acest Gigi Becali, laudaros nevoie mare, nu e in stare sa "puna" un gazon ca lumea. La acest capitol Copos i-a frecat bomboniera.
Ionutz, nu te intrista, titlul va merge oricum la Rapid. Dan Petrescu "shtie" fotbal. Ai vazut ce joc a practicat: presing la mijlocul terenului shi angajari in atac cu mingi lungi. Pitzurca e un disperat, se pricepe mai bine la barbut.
Hai Rapidu!!!

Danny
21 Mar 2004, 22:07
Frumos meci. Pacat de teren. :evil:

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 23:09
Frumos meci. Pacat de teren. :evil:

you said it

TLD
21 Mar 2004, 23:17
Brcelona- Real Sociedad 1-0 sau a 9-a victorie consecutiva a barcei! A fost seara lui RONALDINHO! ;) Acum al numai 6 puncte de real madrid, that fucking team!
P.S: Cata ura pot avea pe real madrid :evil:

Ionutz55
22 Mar 2004, 20:09
REAL MADRID 4EVER
DINAMO 4EVER
ati inteles nu??. daca barca ii depaseste pe real inseamna ca sunt cu adevarat bunii. cupa uefa e a lui barca.
meciul de aseara steaua-rapid a fost frumos.
marcu lasa-te cu petrescu, ca inca mai are de mancat in lumea antrenoratului
ce parere aveti despre numirea lui hagi antnrenor la galata?
hagi a fost jucator dar ca antrenor e un nimic, acu' pe bune
in cl castiga real, in primera real iar in divizia a, dinamo

marcu
22 Mar 2004, 20:33
Hagi va primi cateva shuturi in cur shi de la Galata. Nu are brains pentru antrenorat.
Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga), doar cu un amendament: Rapid va lua titlul pe terenurile lui Corleone. Dan Petrescu e un tip care gandeshte shi are un bun-simtz innascut.

Ionutz55
22 Mar 2004, 20:51
pt mine rapid nu exista, fara suparare, nu stiu dar simt asa o ura mai ales pt conducerea rapidului, exeptia facand antrenorul pt care am o oarecare simpatie.
dar totusi parerea mea este ca inca mai tre' sa invete despre cum se antreneaza.
oricum una e divizia a si alta e turcia
deci hagi e un terminat. el nu vrea sa o ia de jos ca lucescu, r. lucescu si alti, nu domne el vrea steaua, galata si real din prima.,
a distrus deja 2 echipe, nationala si bursa, acu ce vrea sa distruga si galata care pluteste deja pe apa sambetei
sper ca real sa ia tot ce se poate anul asta

Ionutz55
23 Mar 2004, 20:36
pronosticuri pt azi si maine in CL
A.C. Milan- Deportivo La Coruna x
F.C. Porto- Lyon 1

Real Madrid C.F.- AS Monaco 1
Chelsea- Arsenal 2

PoliFanAthic
23 Mar 2004, 20:39
A.C. Milan- Deportivo La Coruna 1
F.C. Porto- Lyon x

Real Madrid C.F.- AS Monaco 1
Chelsea- Arsenal x

Ionutz55
23 Mar 2004, 20:44
si uite ca A INCEPUT (*) (*) (*) (*) (*)

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:03
speram ca pe san siro sa fie x dar vad ca va fi 2
si uite asa ies echipele italiene

Ionutz55
23 Mar 2004, 22:22
interesant pronosticul meu visator
mai interesant este evolutia scorului
0-1
2 repriza: 1-1
2-1
3-1
3-1

Serghei
23 Mar 2004, 22:44
O replica de milioane a comentatorului:"Un kaka stelar" (*) (*) (*) (*) (*)

Traiasca nefericita limba romana :o

PoliFanAthic
25 Mar 2004, 05:23
Nici macar n-au fost atat de rele, pronosticurile mele :)

BeNnY
25 Mar 2004, 07:32
Fir-ar fotbalu' sa va fie... Din cauza meciurilor acum Seinfeld-ul e doar Luni si Joi.... :x

marcu
25 Mar 2004, 12:08
Ce prestatzie de rahat a avut Mutu in partida cu Arsenal. Nici un sut clar pe spatziul portzii. Ce face oligofrenul acesta? Citeshte Dostoievski si Kant? El e atacant, iar un atacant se legitimeaza prin golurile marcate. Inca o deceptzie. Abramovici ii va spune "Prosciai, Adrian".

blitz43
25 Mar 2004, 14:36
Ce prestatzie de rahat a avut Mutu in partida cu Arsenal. Nici un sut clar pe spatziul portzii. Ce face oligofrenul acesta? Citeshte Dostoievski si Kant? El e atacant, iar un atacant se legitimeaza prin golurile marcate. Inca o deceptzie. Abramovici ii va spune "Prosciai, Adrian".

las' ca Mutu "inscrie" in alte parti! :lol:
ofticosilor! :o
si la urma urmei ai dat tu bani pe el? 8)

marcu
25 Mar 2004, 14:54

las' ca Mutu "inscrie" in alte parti! :lol:
ofticosilor! :o
si la urma urmei ai dat tu bani pe el? 8)

Cum ai fentat tu discutzia. Eshti microbist, dar nici chiar asha sa shutezi in vid...
S-a facut de ras "generatzia de aur" (ce sintagma stupida shi neadevarata: cat aur au cashtigat "violonishtii" lui Hagi?, cine dintre ei a luat balonul de aur?...), insa generatzia lui Chivu shi Mutu nu pot preteinde nici macar sintagma-emblematica - "generatzia victoriilor promise".

blitz43
25 Mar 2004, 16:02
Cum ai fentat tu discutzia. Eshti microbist, dar nici chiar asha sa shutezi in vid...
S-a facut de ras "generatzia de aur" (ce sintagma stupida shi neadevarata: cat aur au cashtigat "violonishtii" lui Hagi?, cine dintre ei a luat balonul de aur?...), insa generatzia lui Chivu shi Mutu nu pot preteinde nici macar sintagma-emblematica - "generatzia victoriilor promise".

bey, io nu mi-s microbist...
Fotbalul mi se pare cea mai mare indobitocire a oamenilor... vad cum stau ca viteii jde mii de oameni pe stadioane si aclama/venereaza o mâna de cioflingari sau ciurucuri.
Intr-un fel ii respect totusi pe fotbalistii astia, fiindca au stiut ce vor (sa loveasca o basica!) si nu intra pe teren pâna nu li se burdusesc conturile cu valuta...
In ceea ce priveste sintagma-emblematica ce le-ar putea fi atribuita, cred ca ar merge: "generatia slobozilor irositi" (a se vedea macar "aventurile" lui Mutu sau Chivu!)
Hai România! :lol:

PoliFanAthic
26 Mar 2004, 18:39
You speak wisely about the masses. But do you consider the individual? Va sa se zica deci ca fotbalul place, pentru ca poate fi spectacol, la fel ca in orice sport. Fotbalul place pentru ca ofera senzatii tari si, intr-un fel, poti compara insemnatatea pe care o are pentru unii un meci de fotbal, cu insemnatatea pe care o are pentru altii un concert de rock romanesc. Este momentul oportun sa te descarci. Microbimea, insa, e o chestiune mai delicata. La fel cum exista microbisti exista cinefili, nu? (cu tot ceea ce implica aceasta)

Ionutz55
26 Mar 2004, 20:44
cu ceva emoti castigarea meciului de real madrid in cl mi-a adus frumoasa suma de 200 e :D .
oricum mutu a jucat ca un "kaka" ( de fapt ar fi vrut el sa joace ca ala )
iar pronosticul meu in meciul milan-depor a fost plin de vise :)
aseara in schimb mi-a parut f bine ca roma a fost eliminata, dar mi-a parut rau pt barca.
deci finala se stie deja, REal- Milan

TLD
26 Mar 2004, 20:59
cu ceva emoti castigarea meciului de real madrid in cl mi-a adus frumoasa suma de 200 e :D .
aseara in schimb mi-a parut f bine ca roma a fost eliminata, dar mi-a parut rau pt barca.

Intradevar real - milan cu castigul milanezilor zic eu... Dar in semifinale nu va avea un meci usor realul eu zic asa semi: real - arsenal si milan - porto Iar la uefa : finala: newcastle vs inter sau valencia - depinde cum cada astea in sferturi! si dak s-au calificat ca nu stiu exact de el doua, oricum newcastle zic ca ajunge sigu, in celtic imi bag pula de bulanosii draq si cam atat! A si al noi in dinamo - steaua va fi sa zicem 2-1 sau 3-1.. :roll:

Ionutz55
26 Mar 2004, 21:09

Intradevar real - milan cu castigul milanezilor zic eu... Dar in semifinale nu va avea un meci usor realul eu zic asa semi: real - arsenal si milan - porto Iar la uefa : finala: newcastle vs inter sau valencia - depinde cum cada astea in sferturi! si dak s-au calificat ca nu stiu exact de el doua, oricum newcastle zic ca ajunge sigu, in celtic imi bag p*** de bulanosii draq si cam atat! A si al noi in dinamo - steaua va fi sa zicem 2-1 sau 3-1.. :roll:

3-1 merge sigur.
in privinta cl real sigur va trece cam greu de arsenal dar nici milan nu are meci usor.
iar finala o va castiga milan doar daca apararea realului va gafa. daca se apara ca in meciul cu bayern de acasa nu ii vad bine pe milanezi
REAL 4EVER

PoliFanAthic
26 Mar 2004, 22:52
Ale! Dupa un meci greu, am mai acaparat trei puncte. Poate in top 5 la final?

Ionutz55
27 Mar 2004, 18:03
vise, multe vise :)
dati un scor pt dinamo-steaua
io zic un 3-1

marcu
27 Mar 2004, 21:23
Ionutz, linishteshte-te. Dinamo va cashtiga 2:0, dar fotbalul e in pierdere.
maidan, baltoaca, fetze patibulare, pushcariashi, militzieni, gorile, jeg, mazga

BeNnY
27 Mar 2004, 22:01
Meciul - de tot rahatul

Insa finalul a fost misto...

Scor final: 2:1

TLD
27 Mar 2004, 22:08
Meciul - de tot rahatul

Insa finalul a fost misto...

Scor final: 2:1
E meci, campionat de tot cacatul uita-te la un meci din spania (nu vb de derby-uri si uitete la un derby la noi...) Vai de curu nostru ala prost si mic...

P.S: Mi-a iesit unu din pronosticuri... :P

BeNnY
27 Mar 2004, 22:21
Si mie... eu am zis: 3-0, 2-1, 3-1 :)

K's
27 Mar 2004, 23:09
chiar vazusem si eu zilele astea un meci din spania...si azi uitandu-ma la dinamo-steaua mi-a venit sa plang (de mila)! important e ca dinamo a luat punctele! (golul lui grigorie a fost adevarat)

Ionutz55
28 Mar 2004, 16:12
dupa golul stelei nu am mai sperat la victorie si cred ca nici jucatori dinamovisti nu mai credeau, cu toate ca ei asa ziceau\
dinamo e noua campioana:)

PoliFanAthic
28 Mar 2004, 22:26
Interesant mi s-a parut la Milano.

K's
28 Mar 2004, 22:32
dupa golul stelei nu am mai sperat la victorie si cred ca nici jucatori dinamovisti nu mai credeau, cu toate ca ei asa ziceau\

nu m-as avnata sa fac asemenea afirmatii...desi ar fi fain sa faca eventul
:wink:

Danny
29 Mar 2004, 02:20

Ce grabita e lumea in ziua de azi...

PoliFanAthic
29 Mar 2004, 05:38
Dinamo-n B, baaaa! :P

Ionutz55
31 Mar 2004, 21:06
viseaza lumea-n continuare :wink:

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 21:56
yeah...... 1-0 pt Romania!!

Ionutz55
31 Mar 2004, 21:59
cam naspa gol, cu mult noroc

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:11
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:13
goooooo romaniaaaaaa

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:15
ohhh damn!!!!!! e 2-1!!!

Ionutz55
31 Mar 2004, 22:16
sper sa fie 2-2

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:20
dc?? ce, nu tii cu tara ta?

Ionutz55
31 Mar 2004, 22:22
mam saturat de iordanescu&the company

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:24
shi daca nu iti place de iordanescu.....dc vrei neaparat sa piarda nationala?

Ionutz55
31 Mar 2004, 22:27
ca sa il demita, ce draqu antrenorul scotiei daca nu castiga este demis, dar al nostru ridicat in slavi

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:29
da iti dai seama....la cata prostie este in romania asta!!!!

Ionutz55
31 Mar 2004, 22:31
din aceasta cauza vreau sa gafam astazi, oricum e amical
iar la mondiale nu avem sanse

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:34
pai noi nu avem nicaieri sansa!!

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:37
hmmmm...ce au ratat taranii de scotieni

Ionutz55
31 Mar 2004, 22:38
aveam inainte sa vina hagi si iordanescu sa isi bata joc de o tara intreaga

PoliFanAthic
31 Mar 2004, 23:26
Macar 2-1, dar din ce-am vazut eu, subtire...

blackiris
01 Apr 2004, 15:28
stiti, cand am citit titlul..."loc de dat cu piciorul" mi-am zis ca parca as da si eu unu`...cand colo gasesc discutii despre fotbal...hmmm...urasc fotbalul...greseala mea :lol:

WraIth
01 Apr 2004, 18:34
In sfarshit mai cashtigam shi noi ceva................. :D

marcu
01 Apr 2004, 23:00
Mai, ce macelar Ganea acesta in meciul cu Scotia. Jucam prost si violent...
Iar acest Mutu, un exhibitionist de doi bani. Ce mama lui, mai vroia forografie dupa meci. Asta se imagineaza Backham... Analfabeti.

Danny
02 Apr 2004, 01:28
Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...

Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!

WraIth
02 Apr 2004, 11:25
L-am vazut pe Ganea la un interviu.........nu avea nici o treaba.......nu a zis mai nimic despre "intrarile" sale ...

Ionutz55
02 Apr 2004, 12:32
Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...

Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!

glumet ca intodeauna :lol:

PoliFanAthic
04 Apr 2004, 19:26
Din nou, ce meci Poli! Mai putin si-mi venea sa-mi tai venele, ce ratari!

Sm�agol-Gollum
04 Apr 2004, 19:56
a luat bataie Galatasaray cu 2-1!!!

Ionutz55
04 Apr 2004, 20:53
interesant, hagi cred ca va retrograda cu galata, bravo il luce!!!!
sper ca besiktas sa castige titlu si de data asta
danny ieri real a castigat parca cu 2-0, bine 2 goluri dinj lov. libera si au mai fost si deviate. cine ziceai ca o sa castige primera?? :lol: :lol: :lol:

marcu
04 Apr 2004, 21:47
Ionutz, Real a castigat ieri 2:1.
Condoleantele mele pentru rateul lui Dinamo - au cam pus-o de mamaliga militzienii... Jos Borcea si blondul Netoiu!!!
Hagi se va face de rahat. Nu are abilitati de antrenor, iar el se incapatineaza sa antreneze. El nici nu poate vorbi, dar inca sa scrie!!!
Ar trebui sa ia lectzii de gramatica (si chiar de stilistica) de la Ionutz.

WraIth
04 Apr 2004, 21:49
Ce au patit dinamovishtii............Shi Petrolul s-a dus de rapa...........sa rateze de la 11m???Asha o fi la moda :D

Ionutz55
04 Apr 2004, 22:00
Ionutz, Real a castigat ieri 2:1.
Condoleantele mele pentru rateul lui Dinamo - au cam pus-o de mamaliga militzienii... Jos Borcea si blondul Netoiu!!!
Hagi se va face de rahat. Nu are abilitati de antrenor, iar el se incapatineaza sa antreneze. El nici nu poate vorbi, dar inca sa scrie!!!
Ar trebui sa ia lectzii de gramatica (si chiar de stilistica) de la Ionutz.

sunt flatat :lol:

WraIth
06 Apr 2004, 16:29
Diseara un meci unde nush cu cine sa tin............tunar am fost de cand ma stiu,sar Mutu ii roman.Nasol.Hai Arsenal :D

marcu
06 Apr 2004, 16:56
Mutu, oligofrenasul acesta care se uita mai mult in oglinda decat spre poarta adversarilor, nici nu va prinde echipa pentru meciul cu Arsenal. Ce talent a avut sa-si risipeasca toata increderea pe care i-au aratat-o antrenorul si conducerea lui Chelsea. Curat romaneste!...
Sper ca Real sa treaca de Monaco. Raul le va freca bomboniera monegascilor.

WraIth
06 Apr 2004, 21:13
So it begins..................Nu mi-ashi dori sa fiu surprins de rezultat

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 21:19
wow.....tare meciul!!!

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 21:32
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
1-0 Arsenal!!!

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 21:54
iar GOOOOOOOL
1-1 (GOLURI DUFF SHI LAMPART)!!!!

Ionutz55
06 Apr 2004, 22:16
fitii surprinsi si de MONACO-REAL, care este 3-1, cu monaco calificata

Danny
06 Apr 2004, 22:17
danny ieri real a castigat parca cu 2-0, bine 2 goluri dinj lov. libera si au mai fost si deviate. cine ziceai ca o sa castige primera?? :lol: :lol: :lol:

Ionutz, nu am zis ca o sa castige Valencia campionatul. Dar SPER!!! Din cate stiu e la doar 1 punct de Real...care momentan o fura de la Monaco cu 3-1... :P

Ionutz55
06 Apr 2004, 22:20
stiu ca nu ai zis ca va castiga, dar nu mai spera asa mult, ca vad ca si fratimiu spera sa o fure real astazi seara si i se indeplineste

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 22:26
cine ati vrea sa castige? Chelsea sau Arsenal?

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 22:30
GOOOOOOOOOOOOOL AGAIN
2-1 pt Chelsea (gol Wayne Bridge)!!!!!

Danny
06 Apr 2004, 22:33
Pai daca pierde Real si Liga Campionilor si campionatul (cupa deja a pierdut-o) as fi in culmea fericirii... :lol:
Chelsea se califica mai departe!!! 2-1 scor final!

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 22:35
shi tocmai s-a terminat cu victoria lui Chelsea!!!

Ionutz55
06 Apr 2004, 22:40
real sa dus la gara bagamias ceva sa imi bag, cred ca esti fericit danny

TLD
06 Apr 2004, 22:45
Si uiter cum n-o sa mai ia realu titlu in spania si uite cum nu o sa mai ia nici cupa (a pasta deja a pus-o la vise neimplinite... :roll:). Muhahaha si uite cum se duce draq si gayiros ala... Mama ce fericit pot fi in acest moment... Proniosticul meu: Milan - Chelsea FINALA!

Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 22:48
deci in semifinale se duc Chelsea si Monaco!!!!!

Ionutz55
06 Apr 2004, 22:49
Si uiter cum n-o sa mai ia realu titlu in spania si uite cum nu o sa mai ia nici cupa (a pasta deja a pus-o la vise neimplinite... :roll:). Muhahaha si uite cum se duce draq si gayiros ala... Mama ce fericit pot fi in acest moment... Proniosticul meu: Milan - Chelsea FINALA!

e fericit tot forumul sa inteleg :x

TLD
06 Apr 2004, 22:51
e fericit tot forumul sa inteleg :x

Ha! Nu stii ura mea pt real madrid?! Cate trofee de champions league are?! :roll: Sper sa se stearga la fund milanu cu ele urmatoarele sezoane, sau paote aceasta chelsea, in care nu credeam dar care a aratat ca este o echipa cu caracter!

Ionutz55
06 Apr 2004, 22:56
milan are 7 si cu asta de anul asta
se vede italienilor ca nu stiti ce este aia fotbal

Bogie
06 Apr 2004, 23:01
De ce, mai Ionutz? La echipe de club italienii au mai multe trofee castigate (Milan,Juve,Inter) fata de spanioli, la echipe nationale ei au 3 Cupe mondiale.

TLD
06 Apr 2004, 23:03
milan are 7 si cu asta de anul asta
se vede italienilor ca nu stiti ce este aia fotbal
Stai ma calm ca eu vroiam o finala milan - real, ca si-o luau sigur madrilenuti, dupa cum joaca dragalasii de ei pupaia-si de scumpi :P
P.S: Sigur va decadea aceasta adunatura de "vedete" ca sa nu zic adunatura de infumurati... (saracutul becham - a fost speriat de apelurile pe care el primea de la nu stiu ce gagica... ce sa zic! Fugi la posh sa-ti stearga lacrimile :roll: PATETIC...). Dar sa nu ne luam de jucatorii, oricum nu o vad e real castigand ceva sezonul asta, sunt la doar 4 puncte de valencia si alea o sa scada drastic spre final. Au jucat meciul direct? Dak nu atunci mai e un punct intre ele! ;)

ricutza
07 Apr 2004, 00:20
:evil: :evil: :evil:
sunt foarte foarte suparata ca a pierdut Arsenal....era echipa mea preferata...urasc Chelsea!!!!!!!!!!!!!!sper sa piarda!
partea buna a zilei a fost ca a pierdut Realul...ma enerveaza si echipa asta...

marcu
07 Apr 2004, 00:41
sunt foarte foarte suparata ca a pierdut Arsenal....era echipa mea preferata...urasc Chelsea!!!!!!!!!!!!!!sper sa piarda!
Ricutza, dulceata amara de data aceasta. Tu nu esti Baby Killer, tu esti Baby Mohican Killer!. Chiar asa sa infingi cutitul in rana?! A pierdut Real si tu te bucuri. Cum se poate una ca aceasta?
Ionutz, te rog sa-i trimitzi Ricutzei o urare plina de expresivitate!
Mai, ce fete sadiste pe-acilea!!!

TLD
07 Apr 2004, 09:41
Lasa ma ricutzo mai vine un champions league si la anu pt arsenal! :P Chelsea zic yo o sa ajunga in finala acum si o va intalni pe Milan... Dar oricum a fost foarte haios mesajul... U Baby Face Killer! ;)

PoliFanAthic
07 Apr 2004, 10:09
Mey, nu ma asteptam la asta. Mai ales fiindca Arsenal a fost, deobicei, echipa mai buna. Probabil isi lasa amprenta numarul mare de meciuri disputat. Henry nici nu s-a vazut.
De Real nu poti decat sa te tavalesti pe jos de ras. Chiar daca, sincer vorbind, nu au jucatori care sa umble cu nasul pe sus, precum au alte echipe, se presupune ca ii au totusi pe cei mai buni-galatic de buni!-dar si aici problema mi se parea inevitabila, anume anii. Orice am spune, Zidane si Figo au fost "investitii" pe termen scurt.
Milan nu cred ca are cum sa piarda azi. Singura lupta interesanta va fi meciul dintre Lyon si Porto, dar inclin sa cred ca Porto se va califica.
O alta chestie demna de observat: 4 echipe franceze in ultimele faze ale cupelor europene. Marseille, Lyon, Bordeaux si Monaco. Apropo de asta, daca este cineva interesat sa studieze situatia cu coeficientele Uefa, fie doar pe anul acesta, fie pe ultimii patru ani(care conteaza) sa clickeze aici (www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/)

Danny
07 Apr 2004, 11:31
cred ca esti fericit danny

Inca nu...voi fi fericit dupa ce castiga Valencia campionatul. Momentan sunt doar foarte multumit. :)
Tld, Valencia e la doar 1 punctishor de Real. Si asta pentru ca in meci direct Real a primit un penalty inventat in min. 90...si a egalat 1-1. Altfel...Valencia era pe primul loc.
Real nu e echipa. E o adunatura de vedete care joaca din inertie. Singurul jucator care pune suflet pentru echipa asta e Raaaaaul. Tot respectul pt. jucatorul asta. In rest...

Ionutz55
07 Apr 2004, 12:15
"Galactici au ramas cu capul in galaxie" :(
am vazut rezumatul aseara si 2 din cele 3 goluri ale lui monaco au fost greseli de aparare.
la sfarsit am vazut aeriana expediata de un juc. galactic, nu stiu cine, nu imi mai aduc aminte, si am ramas profund uimit, adica uimit de atata prostie.
au dat 70 mil pe zidane, 44 pe ronaldo, 50-60 parca pe figo si pe beckam nu stiu cat au dat, dar faza e ca au cheltuit peste 150 de mil pe jucatori care incetul cu incetul se sting
au lasat sa il cumpere roma pe chivu in loc sa pulseze atunci cand aveau bani multi.
iar eu care ziceam ca raul sa stins, dar pana la urma tot el si cu casillias raman singuri jucatori de la real care isi merita numele de galactici.
pe langa apararea de circ, de kkt, de tot rasul , mai au si un antrenor care intra in tiparele second-hand
sunt fan real dar sunt profund dezamagit de jocul lor de aseara.
aa si inca ceva pana la mom. actual milan=real la trofee europene castigate, dar daca vor castiga cl, super cupa si toyota cup vor lua 3 in fata lor, daca ati inteles

p.s.- ricutza, draga daca tu te bucuri ca a pierdut real eu SUNT CEL MAI FERICIT ca si-a furato arsenal cu al lor henry :lol: :lol: :lol:
am fost fan arsenal, pt ca ma cam saturasem de figurile de galactic ale lui mutu, dar vad ca a casitgat cheslea
finala PORTO-MONACO, un vis care sper va deveni realitate :wink:

TLD
07 Apr 2004, 15:16
Din seria "de mult nu am mai ras asa de bine", sau "de cand nu ai mai dormit" cum crezi ca milan poate sa si-o ia de la porto. Din cate imi aduc eu bine aminte super cupa s-a disputat tot intre astea 2, si a castigat milan. Pt danny tot suportul meu pt valencia care dak e la doar un punct in spate SIGUR ia titlu si il lasa pe Gayiros si pe galactici in C***L GOL! ;)

Ionutz55
07 Apr 2004, 15:23
Din seria "de mult nu am mai ras asa de bine", sau "de cand nu ai mai dormit" cum crezi ca milan poate sa si-o ia de la porto. Din cate imi aduc eu bine aminte super cupa s-a disputat tot intre astea 2, si a castigat milan. Pt danny tot suportul meu pt valencia care dak e la doar un punct in spate SIGUR ia titlu si il lasa pe Gayiros si pe galactici in C***L GOL! ;)

te asigur ca nu credeai, de fapt sunt 100% sigur ca nu credeai ca real va fi eliminata de monaco si cred ca la fel este si cu arsenal
valencia ii va privi la televizor pe real cand vor ridica trofeul de castigarea titlului.
surprizele pot veni oricand raule :lol: :lol: , tre doar sa creada in ei

TLD
07 Apr 2004, 15:33
de fapt sunt 100% sigur ca nu credeai ca real va fi eliminata de monaco si cred ca la fel este si cu arsenal
valencia ii va privi la televizor pe real cand vor ridica trofeul de castigarea titlului.
surprizele pot veni oricand raule :lol: :lol: , tre doar sa creada in ei

Sincer vedeam finala Real - Milan (asta am zis-o mai sus), cu atat mai bine ca a iesit realu, acum sigur cupa e a lui milan (dak nu sunt ciar batuti in cap...). Treaba cu valencia se cam impute... Ai vazut ce au facut cei de la real dupa ce si-au luat-o in cupa... Au pierdut etapa urmatoare cu 4-2 sau ceva de genu de la bilbao dak nu ma insel... Si pun pariu ca barca nu se va da din fata realului in meciul direct (care e peste cateva etape...). Deci raman la parerea mea ca mr. GAYiros va fi dat afara anu asta de la real pt ca nu a facut mai nimik... Pana acum acelasi parcurs ca si boschetaru de anu trecut! ;) Si dupa cum au dovedit-o jucatorii de la real au psihicul destul de labil, deci nu prea bag mana in foc pt credeinta in ei(ma rog vine pasteel, poate, poate...).

Ionutz55
07 Apr 2004, 16:01
sa te auda dumnezeu in privinta lui GAYiros
meciul cu barca va fi greu, dar avem avantajul terenului propiu si in plus barca sia cam pierdut forma care o avea inainte de meciurile cu celtic

TLD
07 Apr 2004, 17:20
sa te auda dumnezeu in privinta lui GAYiros
meciul cu barca va fi greu, dar avem avantajul terenului propiu si in plus barca sia cam pierdut forma care o avea inainte de meciurile cu celtic
Uite vezi ce face un meci important pierdut! :P

WraIth
07 Apr 2004, 19:20
Scriu shi eu acum cu intarziere(nu am putut mai devreme):
1)M-i s-a dus draq tot visul meu pt Arsenal.Nu imi pot imagina cum au putut lua bataie,caci pana acuma nu prea luau.Inca sunt shocat de cele intamplate ieri.Sper ca fanii lui Chelsea sunt multumiti.Au dat afara o echipa buna :evil: Dar na.Le doresc succes incontinuare,chiar daca iau din primul meci bataie :)
2)Nici aici nu am cuvinte...............cum Marele Real Madrid a putut sa rateze calificarea.Din ce in ce mai prost incep sa joace :x
A fost o seara cu ghinioane pt multi

Ionutz55
07 Apr 2004, 21:34
3-0 si posibil ca milan sa se duca acasa

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 21:38

This is a f***ing weird championship!!

TLD
07 Apr 2004, 21:40
Ba echipa mai proasta ca realu nu am mai vazut! A... stai acu cinci minute cred ca a intrat una la pauza... Hmmm CRETINII DRAQ! :roll:

Ionutz55
07 Apr 2004, 21:47
Ba echipa mai proasta ca realu nu am mai vazut! A... stai acu cinci minute cred ca a intrat una la pauza... Hmmm CRETINII DRAQ! :roll:

vb de milan dar oricum nu am inteles ce ai vrut sa zici

TLD
07 Apr 2004, 21:50

vb de milan dar oricum nu am inteles ce ai vrut sa zici
Ii injuram pe aia de la milan stai linistit! Cu realu mi-a trecut... A.. acum par niste ingerasi imbracati in hainute rosii... Hai ca am duc sa vad ce fac ratatii in repriza 2-a... A si in celalalt meci e 1-1! ;)

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:22
yeah baby........say goodbye to milan!!!!!!

Ionutz55
07 Apr 2004, 22:25

teledeule ia zi cine rade mai bine acum

TLD
07 Apr 2004, 22:37
Din seria "de mult nu am mai ras asa de bine", sau "de cand nu ai mai dormit"teledeule ia zi cine rade mai bine acum

Tot yo... :P Chiar crezi ca aia va fi finala sau ca maine ma va mai durea in pula de milan?! I give a big fuck about milan... Anu' viitor finala cu realu sa fie... ;) Si acuma tin cu chelsea sezonu asta care chiar are sanse sa castige...

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:38
4-0 Depor-Milan
2-2 Lyon-Porto

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:39
4-0 Depor-Milan (deocamdata)
2-2 Lyon-Porto (final)

TLD
07 Apr 2004, 22:40
4-0 Depor-Milan (deocamdata)
2-2 Lyon-Porto (final)
Finale ambele! ;)

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:41
f***
sorry pt al doilea mesaj!!
am avut niste probleme cu netu

Ionutz55
07 Apr 2004, 22:42
Din seria "de mult nu am mai ras asa de bine", sau "de cand nu ai mai dormit"teledeule ia zi cine rade mai bine acum

Tot yo... :P Chiar crezi ca aia va fi finala sau ca maine ma va mai durea in p*** de milan?! I give a big f*** about milan... Anu' viitor finala cu realu sa fie... ;) Si acuma tin cu chelsea sezonu asta care chiar are sanse sa castige...

credeam ca esti fan milan, da ia zi cine casitga acu CL

TLD
07 Apr 2004, 22:44
credeam ca esti fan milan, da ia zi cine casitga acu CL
Sunt fan milan! Dar nu sufer la culme! Imi fac draci in seara meciului, dar a 2-a zi i'm back in the same shit... :roll: Nu stiu cum a sunat da ma rog! :P Si cl-ul sper, sper sa-l ia chelsea, dar il va lua deportivo... Oricum anu asta a fost un sezon in care castigatoarea nu are nici o cupa a campionilor... Bizar rau de tot! :P

Ionutz55
07 Apr 2004, 23:14
daca va castiga chelsea abramovici va fi in al 10-lea cer :lol: :lol: :lol:

marcu
07 Apr 2004, 23:25
As vrea sa castige CL Monaco sau Porto. Ma bucur ca spaniolii le-au frecat bombonierele milanezilor. I hate Milan, I hate Berlusconi - un circar ridicol care crede ca Italia incepe si se termina cu miliardele lui.

WraIth
08 Apr 2004, 08:57
S-au dus de rapa toate marile echipe............cel mai mult imi pare rau pt Arsenal.Ieri....la 1-0 bine,2-0 asha-shi-asha,la 3-0 deja era culmea shi la 4-0 leshinam.....nu ca vroiam sa cashtige milan,dar in halu asta sa ia bataie?? :o

TLD
08 Apr 2004, 09:03
S-au dus de rapa toate marile echipe............cel mai mult imi pare rau pt Arsenal.Ieri....la 1-0 bine,2-0 asha-shi-asha,la 3-0 deja era culmea shi la 4-0 leshinam.....nu ca vroiam sa cashtige milan,dar in halu asta sa ia bataie?? :o
Yo in semifinale nu pot numi derby-uri meciurile care au rams... Si cu putin ghinion pt chelsea nici finala nu o pot numi un derby... :roll: Cand zic derby ma gandeam la o finala real - milan sau semifinale real - chelsea...
Va zic de ep acum favorita mea a ramas Chelsea... Dar sa lasam cl-ul pt o seara. La noapte avem cupa uefa...

. Bordeaux v Valencia 19:15
. PSV v Newcastle Utd 20:45
. Marseille v Inter 21:00
. Celtic v Villarreal 21:00

Fav mea ramane aici Valencia si apoi Inter (desi mai mult ca sigur si-o iau si ei acum in sferturi sau dak nu in semi... Prevad o finala Valencia Celtic - cu (sper) castigatoare Valencia! ;)

WraIth
08 Apr 2004, 09:07
Eu vrau sa ajunga PSV,Valencia,Inter shi Celtic.Dupa asta mai vedem......deshi ar fi klumea sa cashtige Valencia,daca nu un PSV :)

Ionutz55
08 Apr 2004, 10:22
Yo in semifinale nu pot numi derby-uri meciurile care au rams... Si cu putin ghinion pt chelsea nici finala nu o pot numi un derby... :roll: Cand zic derby ma gandeam la o finala real - milan sau semifinale real - chelsea...
Va zic de ep acum favorita mea a ramas Chelsea... Dar sa lasam cl-ul pt o seara. La noapte avem cupa uefa...

. Bordeaux v Valencia 19:15
. PSV v Newcastle Utd 20:45
. Marseille v Inter 21:00
. Celtic v Villarreal 21:00

Fav mea ramane aici Valencia si apoi Inter (desi mai mult ca sigur si-o iau si ei acum in sferturi sau dak nu in semi... Prevad o finala Valencia Celtic - cu (sper) castigatoare Valencia! ;)

frumos in cl este ca nici o echipa nu are o cupa castigata, ma refer la cl din cate stiu eu.
acum sper sa castige monaco, sa nu zic ca ia eliminat degeaba pe real
va fi interesant de privit cl fara cateva echipe din g-14 sau g-16
in uefa ai dreptate, cred ca valencia va castiga, deci ii va lua pe real la performante chiar daca galacticii castiga primera, parerea mea

TLD
08 Apr 2004, 11:34
frumos in cl este ca nici o echipa nu are o cupa castigata, ma refer la cl din cate stiu eu.
acum sper sa castige monaco, sa nu zic ca ia eliminat degeaba pe real
va fi interesant de privit cl fara cateva echipe din g-14 sau g-16
in uefa ai dreptate, cred ca valencia va castiga, deci ii va lua pe real la performante chiar daca galacticii castiga primera, parerea mea
Pai chelsea e la a 2-a participare (la prima a fost sfert-finalista...); monaco dak nu ma insel este chiar la prima si deja e in semifinale si cu putin noroc atinge finala... Deportivo doar 4 sezoane de cl, dar in toate au ajusn in sferturi si anul asta in semi(iar cea mai buna performanta...), si apoi ramane porto - care putem spune are practic cea mai mare experienta - fiind castigatoarea cupei uefa anul trecut... :roll: Ma rog nu ca asta ar mai conta acuma :P Cum toate cel 4 echipe sunt la prima participare in semifinalele cl va castiga echipa cu dorinta mai mare de victorie. Dak in porto deportivo zic clar deportivo, in prima chelsea-monaco ... hmm ambeel au dat dovada de mare ambitie (chel;sea a invins arsenalu desi in competitiile intere si-au furato de fiecare data de la tunari... iar monaco deh a invins echipa galactic - asta tre sa cantareasca ceva...) dar zic ca chelsea va fi putin mai motivata si de dorinta lui abramovici, care cred ca nu va fi multumit cu o infrangere tocmai acum...

Cupa uefa... Valencia si Celtic au teoretic cea mai mare experienta, celtic atingand anul trecut ultimul prag al cupei, iar Valencia avand in spate vreo 5-6 sezoane buna in care au fost de 3 ori semifinalisti ai cupei campionilor, ba chiar de doua ori invinsii din finala (cu real si bayern...). Ar m,ai putea conta Inter-ul care insa nu prea merge bine in competitia interna, dak pierd primul meci acum in sferturi clar nu se duc, si apoi echipele franceze sa vedem cum se descurca.. Pacat de bordoux care a picat cu valencia....

WraIth
08 Apr 2004, 11:39
Eu in finala ma bazez pe un Chelsea-Deportivo..............shi Valencia-Celtic.parerea mea

Bogie
08 Apr 2004, 12:00
Ca fan al Milanului sunt extrem de suparat, ce naiba, sa nu poti mentine un 4-1? Tocmai italienii, cu apararea lor? Totusi faptul ca mai pot aparea asemenea suprize ma face sa trec peste amaraciunea rezultatului. Fotbalul nu este terminat.
Multi se agata de numele formatiilor, ale jucatorilor, ale antrenorilor, crezand ca ele garanteaza automat spectacolul. Exista cuvinte care obsedeaza: Manchester, Real Madrid, AC Milan, Arsenal Londra, Maldini, Zidane, Ronaldo etc. Le intalnim peste tot, ziare, TV, reviste, carti, oricine le cunoaste, este familiar cu ele. Din cand in cand se mai intampla insa cate un miracol care ne face sa bagam in seama si un Scaloni, un Rothen sau un Victor. Pentru aceasta fotbalul este atat de frumos.

P.S. Milanul nu a mai pierdut asa o calificare din 1995, mansa cu Bordeaux. Fusese 2-0 la Milano si la Bordeaux niste tineri domni pe numele lor Zidane, Lizarazu si Dugarry i-au aplicat un 3-0 "impensabile! incredibile!". Si era vorba de Milanul care urma sa devina campioana, cu Weah, Savicevis, Boban etc. Sper sa castige si acum titlul.

Ionutz55
08 Apr 2004, 13:56
Ca fan al Milanului sunt extrem de suparat, ce naiba, sa nu poti mentine un 4-1? Tocmai italienii, cu apararea lor? Totusi faptul ca mai pot aparea asemenea suprize ma face sa trec peste amaraciunea rezultatului. Fotbalul nu este terminat.
Multi se agata de numele formatiilor, ale jucatorilor, ale antrenorilor, crezand ca ele garanteaza automat spectacolul. Exista cuvinte care obsedeaza: Manchester, Real Madrid, AC Milan, Arsenal Londra, Maldini, Zidane, Ronaldo etc. Le intalnim peste tot, ziare, TV, reviste, carti, oricine le cunoaste, este familiar cu ele. Din cand in cand se mai intampla insa cate un miracol care ne face sa bagam in seama si un Scaloni, un Rothen sau un Victor. Pentru aceasta fotbalul este atat de frumos.

P.S. Milanul nu a mai pierdut asa o calificare din 1995, mansa cu Bordeaux. Fusese 2-0 la Milano si la Bordeaux niste tineri domni pe numele lor Zidane, Lizarazu si Dugarry i-au aplicat un 3-0 "impensabile! incredibile!". Si era vorba de Milanul care urma sa devina campioana, cu Weah, Savicevis, Boban etc. Sper sa castige si acum titlul.

ai perfecta dreptate in privinta obsesilor, io unu mam saturat sa aud de mutu si beckam.
spectacolul nu e garantat de un jucator talentat ci de o intreaga echipa care se intelege si joaca de mult timp impreuna, nu ca real madrid care in fiecare an schimba ceva la echipa.
decat sal fi luat pe beckam mai bine il pastra pe makelele
"]Ca fan al Milanului sunt extrem de suparat, ce naiba, sa nu poti mentine un 4-1? Tocmai italienii, cu apararea lor? Totusi faptul ca mai pot aparea asemenea suprize ma face sa trec peste amaraciunea rezultatului. Fotbalul nu este terminat.

aici ai dreptate nu ma asteptam la asa surprize mai ales in privinta milanului si a lui real
daca se califica si lyon surprizele erau complete :P

Din cand in cand se mai intampla insa cate un miracol care ne face sa bagam in seama si un Scaloni, un Rothen sau un Victor. Pentru aceasta fotbalul este atat de frumos.

si aici ai mare dreptate mai ales ca pe acei jucatori nu ii baga nimeni in seama, dar uite ce meci pot sa faca, cu chiar campiona europei.
aceiasi treaba e si cu monaco unde dupa ce si-au batut joc de morientes acesta le-a aratat galacticilor ca este un jucator de valoare marcand 2 goluri impotriva celor care ii platesc 1/2 salariu.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE va fi foarte interesanta anul asta

zidane
08 Apr 2004, 14:07
zidane a fost man of the match in meciul cu monaco, fara el cred ca isi luau un 5-0 :lol:

PoliFanAthic
08 Apr 2004, 20:09
Zidane, Raul, Ronaldo, nici nu i-am vazut in meciul de campionat cu Albacete. Intr-un fel nu ma mira atat de mult Real, pe cat ma mira Milan. Wow, ce surpriza!

TLD
08 Apr 2004, 20:45
Mda cupa uefa: Min. 67 <-> Bordeaux 1 - 0 Valencia

Min 75 <-> 1-1

Ionutz55
08 Apr 2004, 20:56
surpiza mare de tot
vad ca nu se mai opresc

TLD
08 Apr 2004, 21:02
1-0 pt psv in meciu cu castelarii... si ma cam duc la tvf! Revin la pauza.. Valencia aproape de un egal echitabil, mai sunt 5 min! ;)

TLD
08 Apr 2004, 21:07
88' ALL SO GOOD FOR VALENCIA!!! RUFETE TO MISTA IN THE BOX, TO XISCO WHO DRIBBLES RAMé, KICKS TO THE POST BUT RUFETE IS THERE TO PUSH IT IN THE NET!! 1-2 FOR VALENCIA

Ionutz55
08 Apr 2004, 21:12
surpiza mare de tot
vad ca nu se mai opresc
mi-am amintit plalmaresul echipelor din sferturi
chelsea- 2 cupa cupelor
porto- uefa cup + cl in anul 86-87
monaco-finalista 91 cupa cupelor cu bremen, pierduta cu 2-0
deportivo-nimic

1-0 pt villa

TLD
08 Apr 2004, 21:52
surpiza mare de tot
vad ca nu se mai opresc
mi-am amintit plalmaresul echipelor din sferturi
chelsea- 2 cupa cupelor
porto- uefa cup + cl in anul 86-87
monaco-finalista 91 cupa cupelor cu bremen, pierduta cu 2-0
deportivo-nimic

1-0 pt villa
cl in 86-87? Inaintea stelei... Asta nu o stiam. Oricum o sa ramana doar cu aia zic yo! ;)

PSV 1 - 1 Newcastle United
Glasgow Celtic 0 - 1 Villarreal
Marseille 0 - 0 Inter astea la pauza si final:
Bordeaux 1 - 2 Valencia(valencia cam a tremurat ea, dar acuma a luat o optiune serioasa, doar joaca returul acasa...)

Ionutz55
08 Apr 2004, 22:22
1-1 in celtic-villa
teledeule asa scria pe uefa. com dar nu cred

TLD
08 Apr 2004, 22:33
1-1 in celtic-villa
teledeule asa scria pe uefa. com dar nu cred
Dak asa zic ei.. :P

Celtic egal cu spanioli, valencia a batut cu 2-1, PSV egala lu newcastle, iar Marseille conduce cu 1-0 pe inter. Mai sunt vreo zece minute si sunt sanse destul de mari sa se pastreze scorurile de acum! Ma risc (dupa ce am vazut in cl nu as face pariuri) si zic semifinale Valencia-Marseille; Celtic-Newcastle... Da asta am zis-o asa inainte de retur... Probabil nu va fi asa! :P

Ionutz55
08 Apr 2004, 22:36
Celtic-Newcastle
vise mari aici, daca celtic nu bate in seara asta isi iau adio de la uefa

TLD
08 Apr 2004, 22:45
Celtic-Newcastle
vise mari aici, daca celtic nu bate in seara asta isi iau adio de la uefa
Posibil posibil, dar stiu sa joace ce-i de la celtic si sub presiune. dar si spaniolii au aratat ca stiu in vulcanul din scotia...
P.S: PSV - NEWCASTLE egal la 1 - scor final

In celelalte 2 meciuri mai sunt vreo 5 min
LATER EDIT: Celtic Villarreal 1-1

Danny
08 Apr 2004, 22:53
Ma copii, nu mai bagati rezultatele meciurilor din 5 in 5 minute...ca pot sa ma uit si pe livescore.com E absurd ce faceti.
Daca vreti, bagati un comentariu la sfarsit cu scorul final.

Eu ma pregatesc pt. Poli-Steaua. Desi Steaua are mare nevoie de victorie...eu ma multumesc cu un egal...pronostic: 1-1.

Ionutz55
08 Apr 2004, 22:55
presimt o calificare villa si un esec inter
a si anul asta primera este inaintea il calcio, ce dracu au o echipa in cl si una in uefa, in comparatie cu italieni care sunt pe cale sa paraseasca europa de tot :lol:

TLD
08 Apr 2004, 22:56
Ma copii, nu mai bagati rezultatele meciurilor din 5 in 5 minute...ca pot sa ma uit si pe livescore.com E absurd ce faceti.

Eu ma pregatesc pt. Poli-Steaua. Desi Steaua are mare nevoie de victorie...eu ma multumesc cu un egal...pronostic: 1-1.
Ba danny ia numa comenta si tu pe aici. Aici e seara uefa acuma! Lasa poli vs steaua (a propos acolo astept sa si-o ia steaua)sa vedem cum o mai da in barci dinamo ca dak iar pierde se impute treaba..
P.S: Marseille 1 - 0 Inter FINAL SI ASTA! ;)

PoliFanAthic
08 Apr 2004, 23:12

Hehe. Oficial vorbind, si eu ma multumesc cu un egal. Dar, intre noi fie vorba, niciodata! :D

Ionutz55
08 Apr 2004, 23:15

aici vb de fotbal nu de circ :lol:
1-0 pt marseille nu e mare scor dar au 75% sanse sa se califice
iar celtic cred ca au 90% sanse de calificare

TLD
09 Apr 2004, 18:43
Pregatiti-va pt o noua transmisie live nuam pt voi! ;) Poli vs Steaua... Eu sunt nevoit sa tin cu poli in meciul asta! ;) Prietenii stiu de ce :P

TLD
09 Apr 2004, 20:03
Intr-un cuvant: DEZASTRU pt timisoara repriza asta... 5-0 si mai vine una... :roll:

WraIth
09 Apr 2004, 20:14
Intr-un cuvant: DEZASTRU pt timisoara repriza asta... 5-0 si mai vine una... :roll:
Lasa poate ishi revine in a doua..........:P

MinRep
09 Apr 2004, 21:23
Poli-Steaua a fost un meci de milioane!!! (8-1, un hattrick si doua duble...)

Tot respectul pentru fanii Poli (parca avem unul printre noi :wink:) - la 3-0, oricare altii ar fi strigat deja "Demisia!". Si nici suporterii Stelei nu au inceput cu traditionalui "MUlE DINAMO!!!" brr...

WraIth
09 Apr 2004, 21:31
Inca o reushita pt rosh-albashtrii......cred ca iar topaie de nervi andone :lol: :P

PoliFanAthic
09 Apr 2004, 22:07
A fost chiar pacat ca tovarasul Augustin a decis sa-l elimine pe Batranu. Hai, sa zicem ca digeram acel penalty, dar mi s-a parut stupida decizia centralului. Ma tem, insa, ca intr-adevar a avut de ce. Nu am de gand sa felicit Steaua, fiindca a fost mai degraba un cadou. Daca jucau 11 la un 11 si castigau, era ok, asa insa...
Oricum, nimic nu scuza apararea lamentabila. Toata echipa era insa la pamant. Moral vorbind. Heh, ce sa faci! La o alta data.

TLD
09 Apr 2004, 22:14
Din pacate acea eliminare din primeel minute a contat prea mult. Degeaba a incercat panduru sa faca schimbari (2 in prima repriza) deja gaura fusese produsa! Pacat de meci si mai vedem noi dak ia steau titlu! ;)

Ionutz55
10 Apr 2004, 09:53
sper sa ia maxim un loc 2

TLD
10 Apr 2004, 16:59
Dinamo a facut 2-0 desi nu a stralucit (de ce sa ne ascundem...), dar conteaza punctele 3 cu care revenim pe primul loc...

Ionutz55
11 Apr 2004, 01:03
cu care revenim pe primul loc...

deci esti caine a ??, daca la extern nu ne intelegem macar la intern sa colaboram :lol:

PoliFanAthic
11 Apr 2004, 23:22
Tare ca piatra Realul asta. :D

TLD
12 Apr 2004, 07:57
Tare ca piatra Realul asta. :D
Uite cum a pierdut real un meci pe teren propriu si nu oricum (3-0 cu osasuna...) si uite cum au pierdut si locul 1 in campionat si meciul urmator e cu bbarca - deloc usor! ;)

Ionutz55
12 Apr 2004, 17:14
mda, nam ce sa zic, realu e de kk la momentul actual
credeam ca eliminarea din cl a fost o intamplare dar vad ca nu e asa si acum dupa infrangerea de aseara ma bucur foarte mult ca au fost eliminatzi.
perez cu toate vedetele lui sa se duca la dracu, sa vina echipa din 98 inapoi :cry:

Danny
12 Apr 2004, 23:08
mda, nam ce sa zic, realu e de kk la momentul actual

Iar eu nu pot decat sa rad...sa rad...sa rad... :lol: :lol: :lol:
Real se va dezintegra! FUERA! FUERA! FUERA! (Champions League, Cupa, Campionat).

P.S. Polifanathic, ai vazut mah ce s-a intamplat daca nu te-ai multumit cu egal? ;) Tot respectul pentru public, dar echipa aia e cam jale, mai ales in aparare.

WraIth
14 Apr 2004, 21:19
Vorbind putin despre campionatul intern......la momentul actual ma intereseaza rapidul(steua oricum cashtiga cu alba-iulia)
ce a patit campioana campionatului 2002-2003??
zicea ieri la un interviu petrescu despre cei 11 tigri pe care ii va introduce pe teren shi ........etc ;s-a vazut....din tigri in pisoi(no ofense)
dar au jucat cam nasol(de tot)
adica au mai fost unele faza..............macar au dat shi eu un gol(penalty)
Inca nu stiu ce au facut bacauanii,chiar daca e tarziu,dar sper ca ei sa fi cashtigat

Sm�agol-Gollum
14 Apr 2004, 22:26
hahahha.....a luat bataie rapidu!!!!

BeNnY
14 Apr 2004, 22:33
"Revansa lui Rednic"... ma bucur pentru Rednic!!! M*** Copos!

Sm�agol-Gollum
14 Apr 2004, 22:47
ati vazut ce dedicatie a facut rednic la tv? hahaha

PoliFanAthic
14 Apr 2004, 23:13
Iei Poli! 8)

blitz43
15 Apr 2004, 08:14
P.S. Polifanathic, ai vazut mah ce s-a intamplat daca nu te-ai multumit cu egal? ;) Tot respectul pentru public, dar echipa aia e cam jale, mai ales in aparare.

dah, cica fanii le-au scris pe un banner:

Aveti femei si bani, dar de real va doare in pula... :lol:

Ionutz55
18 Apr 2004, 12:36
ia sal vedem pe rednic ce dedicatzie mai face acum :lol:

WraIth
18 Apr 2004, 12:44
ia sal vedem pe rednic ce dedicatzie mai face acum :lol:

:lol: :lol: :D

PoliFanAthic
18 Apr 2004, 18:40
Ce meci frumos a fost Parma-Juve...pacat de rezultat. Forza Parma! si Forza Di Vaio! :D

WraIth
18 Apr 2004, 20:08
Ati vazut Steaua - Ceahlaul??
tare controversata faza aia de la sfarshit cu mainele portarului
eu credeam ca le da sa bata hentz,dar arbitrul a incheiat meciul ...........hm suspicious :roll: (nush daca era ultimul minut)

Sm�agol-Gollum
18 Apr 2004, 21:32
ai vazut mai meciul dintre real sociedad si valencia?
misto meci!!

TAC
18 Apr 2004, 21:46
in Divizia A domnu GIGI face regulile. Nu ca l-asi agrea :evil: , dar emana prea mult "umor"

TLD
19 Apr 2004, 07:56
ai vazut mai meciul dintre real sociedad si valencia?
misto meci!!

Ohoho da frumos meci intradevar.. Dar cum eu tin cu Barca astept adevaratul derby de sapt viitoare... Real Barca in direct la tv sport... Valencia ma bucur ca au egalat si ca au pastrat locul unu in spania, si cum realu are niste meciuri infernale sa speram ca valencia se va detasa in castigatoare... M-as bucura si pt ei!

Leonard Pyron
19 Apr 2004, 09:03
pacat de Craiova

WraIth
19 Apr 2004, 16:50
pacat de Craiova
i second that
nu il agreez pe Borcea..........ii cam infumurat :x

snatchro
19 Apr 2004, 17:59
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:

marcu
19 Apr 2004, 18:55
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:

mai. esti un "fericit" daca judeci asa. In general se spune ca alerga 22 de golani dupa un balon, dar se vede ca pentru tine portarii nu conteaza.

Leonard Pyron
19 Apr 2004, 20:48
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica...

... si cand, in sfARSIT AJUNG LA EA, ii dAU cu piciorul si o aruca cat colo...