View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
absolutep0wer
18 Aug 2009, 20:12
Astea imi vin in minte acum:
-politicienii mincinosi
-cand vin acasa si n-am unde sa parchez
-cand imi ridica un bou stergatoarele la masina,cu toate cu nu-i un loc platit de parcare
-cand ma trezesc muncitorii dimineata
-praful de pe strada
-cersetorii de la stop
-mancarea proasta la restaurant
-gunoierii care lasa zeama de la gunoi pe strada
corinka
18 Aug 2009, 20:16
Cand illo si judex confunda forumul cu mess-ul.
Dragomara
18 Aug 2009, 22:00
şters!
miercuri
18 Aug 2009, 22:39
Ghiozdanarii de la concerte, aka persoane care vin cu rucsac in spate la concerte, nu si-l dau jos si se mai si agita. I-as interzice prin lege. Mai rau decat ghiozdanrii clasici sunt ghiozdanarii transpirati, cei fara tricou adica.
Am o listă destul de mare cu ce mă enervează, dar acum amintesc doar: ipocrizia şi aroganţa.
Laurafcd
22 Aug 2009, 21:57
- trezitul de dimineata
- zgomotul de motocicleta
- cand cineva ma imita sau ma ingana
- stelistii (Bonus: + Gigi Becali)
- cei din presa sportiva care critica huliganismul
- taica-miu
moltisanti88
22 Aug 2009, 23:02
- pseudoartiştii bucureşteni.
- clovnii.
- halterofilii.
- religia.
- etica muncii.
- tâmpiţii care clanxonează în turmă atunci când e nuntă.
- când bate vântul exagerat de puternic.
- bărbaţii care poartă sandale.
- femeile machiate excesiv sau cele care cred că emană sex prin fiecare por.
...şi ar mai fi câteva.
corinka
23 Aug 2009, 00:42
Si pe mine ma enerveaza cei care claxoneaza la nunti.
In rest, manelele, barbatii cu ghiuluri de aur... si ma enerva teribil "moda" aceea de a pune o papusa imbracata in mireasa pe capota masinii in care este transportata mireasa in alaiul de nunta... kitchoşenie mai mare mai rar! :-&
- tâmpiţii care clanxonează în turmă atunci când e nuntă.
Am înjurat ieri claxoanele ca niciodată. Din juma' de juma' de oră trecea pe lângă geamul meu câte o turmă. X(
Pitbull
23 Aug 2009, 08:59
Idem: nuntile cu alai de masini kitschoase, dar si înmormântärile cu bocete din claxoane (adicä vechile fanfare cu mars funebru aveau o anumitä solemnitate, da' ce respect pentru mort e sä dai drumul la behäieli electrice?)
Si ar mai fi:
- nesimtitii care blocheazä scärile rulante
- interzicerea accesului cu animale în diverse locuri (magazine, mijloace de transport, parcuri, etc.)
- tonele de spam real care ne inundä zilnic cutiile de scrisori
- publicitatea agresivä
- asa-zisii atei
- aroganta fundamentalist-religioasä (mai ales ortodoxä si islamicä)
- reminiscentele comuniste din Apus (si nu numai - dar mai ales)
- homofobia (si orice alte istericale "puritane")
corinka
23 Aug 2009, 11:10
înmormântärile cu bocete din claxoane (adicä vechile fanfare cu mars funebru aveau o anumitä solemnitate, da' ce respect pentru mort e sä dai drumul la behäieli electrice?)
Prima oara aud de asa ceva. Nu stiam ca se practica.
Dragomara
23 Aug 2009, 11:11
şters!
Pitbull
23 Aug 2009, 11:16
Simplu: un ateu este Dumnezeu care se joacä de-a v-ati ascunselea cu el însusi. Or, în consecintä, respectivul nu poate fi cu adevärat "ateu" (cum sä nu crezi în tine însuti? E un nonsens) - prin urmare, singurii care pot exista sunt asa-zisii atei (oameni care cred cä nu cred în Dumnezeu).
Ca sä nu fim off-topic, putem continua discutia în topicul adecvat: "Credeti în Dumnezeu"?
înmormântärile cu bocete din claxoane (adicä vechile fanfare cu mars funebru aveau o anumitä solemnitate, da' ce respect pentru mort e sä dai drumul la behäieli electrice?)
Prima oara aud de asa ceva. Nu stiam ca se practica.
Deduc cä civilizatul Cluj a scäpat pânä acum neatins de isteria asta neamprosteascä, de care märetul Bucuresti, cel putin, urlä de decenii.
corinka
23 Aug 2009, 11:28
Nu numai in Cluj nu se practica, nici in Alba-Iulia n-am auzit asa ceva de cand sunt. In schimb, compenseaza nuntasii cu claxoanele lor vesele. Am auzit si din alea cu melodie.
Lili1982
23 Aug 2009, 15:02
Eu deja fac abstractie de toti manelistii cu zgarda de aur la gat :)) ...
Ma enerveaza teribil cei care polueaza planeta in mod voit. Ma irita la culme faptul ca desi am vizitat mai multe tari an de an.... nicaieri nu am vazut mizeria de la noi, indiferenta si nesimtirea crasa de a ignora gunoiele care parca ne fac cu ochiul la fiecare colt de strada... Nu inteleg de ce nu ingrijim bunul nostru cel mai de pret :( !
paul_aramis
23 Aug 2009, 15:16
pe mine mă enervează (nu foarte mult, dar totuşi ...) cei care "vizitând" alte ţări le compară tot timpul cu România, scoţând bine înţeles în evidenţă doar părţile proaste de acasă şi ce bine e în alte părţi, uitând că peste tot trăiesc oameni. şi nicăieri nu e numai bine. sau numai rău. găseşti din toate, într-o mai mică sau mai mare măsură.
Anxious_Schizoid
23 Aug 2009, 18:07
- asa-zisii atei
fără să-mi fi propus să te enervez, eu cred că încadrez aci. totuşi care e diferenţa între un "aşa-zis" ateu şi un ateu?!:-O
Aşa-zis ateu e unul care se declară ateu, dar care vorbeşte despre Dumnezeu. E o chestie lipsită de logică să vorbeşti despre el, dacă tu îi negi existenţa, să vorbeşti despre lucruri a căror existenţă o negi, e o ipocrizie curată.
Dragomara
23 Aug 2009, 19:06
şters!
Lili1982
23 Aug 2009, 20:40
pe mine mă enervează (nu foarte mult, dar totuşi ...) cei care "vizitând" alte ţări le compară tot timpul cu România, scoţând bine înţeles în evidenţă doar părţile proaste de acasă şi ce bine e în alte părţi, uitând că peste tot trăiesc oameni. şi nicăieri nu e numai bine. sau numai rău. găseşti din toate, într-o mai mică sau mai mare măsură.
Eu m-am referit strict din punct de vedere al salubritatii... E drept ca nu peste tot in tara se intalneste mizeria din Bucuresti... Dar eu aici traiesc si am certitudinea ca alte capitale europene sunt "jos palaria" la acest capitol. Asta e singura "parte proasta" la care m-am referit si care ma irita in momentul de fata....
Un alt subiect care ma enerveaza... e litoralul romanesc care in momentul de fata se afunda in "mocirla"... Am fost anul asta la Mamaia... e drept ca a trecut ceva vreme de cand n-am mai calcat pe acolo... dar ce mi-a fost dat sa vad m-a ingrozit pur si simplu... In viata mea n-am vazut atatea mucuri de tigara ingropate in nisip... sa continui cu algele care pluteau si cu alte resturi menajere lasate de oameni sa pluteasca in apa ?? E trist ca nu stim sa exploatam la maxim aceasta tara frumoasa si sa o ingrijim. Vecinii nostri...bulgarii...sunt cu 2 clase peste... N-are rost sa mentionez si celelalte tari pe care le-am vizitat pe timp de vara...
moltisanti88
23 Aug 2009, 21:02
(...)sunt încă un indice al gradului de civilizaţie la care a ajuns acest popor. fie că ne place, sau nu, ăstia suntem! :D încetul cu încetul uităm ce-nseamnă discreţia, decenţa şi respectul pentru celălalt, şi asta din păcate a infestat viaţa socială, politica şi o bună parte din cultură.
Un alt subiect care ma enerveaza... e litoralul romanesc care in momentul de fata se afunda in "mocirla"... Am fost anul asta la Mamaia... e drept ca a trecut ceva vreme de cand n-am mai calcat pe acolo... dar ce mi-a fost dat sa vad m-a ingrozit pur si simplu... In viata mea n-am vazut atatea mucuri de tigara ingropate in nisip... sa continui cu algele care pluteau si cu alte resturi menajere lasate de oameni sa pluteasca in apa ?? E trist ca nu stim sa exploatam la maxim aceasta tara frumoasa si sa o ingrijim. Vecinii nostri...bulgarii...sunt cu 2 clase peste... N-are rost sa mentionez si celelalte tari pe care le-am vizitat pe timp de vara...
Pe mine mă amuză comentariile astea contradictorii. Vă asumaţi o poziţie de superioritate, însă în acelaşi timp vă auto-includeţi în categoria "oamenilor josnici" pe care îi dispreţuiţi.
Lili1982
23 Aug 2009, 21:31
Pe mine mă amuză comentariile astea contradictorii. Vă asumaţi o poziţie de superioritate, însă în acelaşi timp vă auto-includeţi în categoria "oamenilor josnici" pe care îi dispreţuiţi.
Asta numesti tu pozitie de superioritate ? Este adevarul gol-golut... Auto-includerea cum o numesti tu vine din faptul ca toti ne numim romani ! Si inca o chestie... "cu un ghiocel nu se face primavara"... degeaba incerc eu sa respect mediul in care traiesc daca toti ceilalti NU procedeaza la fel !
aDyShor
01 Sep 2009, 14:40
Prea multe ca sa le pot scrie aici, insa pe multe dintre ele le evit/ignor, nu merita stresul provocat :). Dar ca sa fiu in ton cu cei care au scris lucrurile care ii enerveaza, eu as zice Bucurestiul (partile lui proaste) si multi dintre oamenii ce`l populeaza...
PS: Sunt bucurestean, spun asta doar asa ca sa nu fiu trecut in categoria celor care au trecut prin bucuresti in vacanta si vin cu critici despre oras...
Mă disperă ambulanţele gălăgioase.
Mă tot întreb: mor de-ai lor sau de-ai noştri? :P
Floydman
01 Sep 2009, 16:39
asta e ca si cum ai zice...ma deranjeaza ca altii vor sa traiasca :D
pe mine ma deranjeaza reclama aia la termopane cu "sa reziste, sa reziste, sa reziste".
asta e ca si cum ai zice...ma deranjeaza ca altii vor sa traiasca :D
Ei hai... n-o lua chiar aşa.
Dar de fapt... mai ştii?!
Floydman
01 Sep 2009, 16:56
sper ca nu vorbesti serios :)
illotempore2002
01 Sep 2009, 19:17
reclamele la tampoane si absorbante....grotesti
si cand te gandesti ca din echipa de creatie / copywriteri fac parte si barbati (da, am cercetat eu problema in companiile de advertising, si sunt multi tipi in echipele de la astfel de reclame)
E fain sa te joci la reclame d-astea daca ai starea de spirit necesara.
On topic: pe mine ma enerveaza prea multe, asa ca n-am sa le insir deodata. Incep cu soferii care conduc pe trotuar si claxoneaza daca nu-i lasi sa treaca si, daca le spui sa astepte sa ajungi in vreun loc ferit ca sa poti face asta, te mai si injura. Unuia chiar i-am tras un mare pumn acum vreo 3 veri ca avea geamul deschis si eram aproape. :D
Dragomara
01 Sep 2009, 20:30
şters!
sper ca nu vorbesti serios :)
Cred că ştii răspunsul. ;)
corinka
01 Sep 2009, 23:06
pe mine ma deranjeaza reclama aia la termopane cu "sa reziste, sa reziste, sa reziste".
Reclamele [sunt mai multe versiuni] alea sunt tampite rau.
silent_one
07 Sep 2009, 11:43
bucurestiul cu traficul si elegantii lui locuitori cand ma intorc din state sau orase mai vest europene (cand ma intorc din asia sau africa il apreciez insa foarte mult :)) )
Una proaspătă: emoticonul ăsta :"> .
Dragomara
09 Sep 2009, 16:42
şters!
pentru că astfel simt!
... şi anume ce simţi?
Dragomara
09 Sep 2009, 16:48
şters!
silent_one
09 Sep 2009, 16:49
Una proaspătă: emoticonul ăsta :"> .
cred ca meriti o vacanta. nu cred k e un semn bun daca a ajuns sa te enerveze ingrozitor un emoticon (adica fix trei semne de punctuatie : " > )
;)
tu ţi-ai pierdut capacitatea de-a roşi, sau ce?! :-?
Nu.
cred ca meriti o vacanta. ;)
Dacă zici tu.
Dragomara
09 Sep 2009, 18:05
şters!
Pitbull
13 Sep 2009, 20:32
- aroganta fundamentalist-religioasä (mai ales ortodoxä si islamicä)
Azi-noapte, la nunta unui bun prieten (catolic).
Printre invitati, un prieten comun, tip foarte OK, inteligent, citit, de caracter - dar... ortodox fanatic.
Citat (din timpul discutiilor mai despre ziuä - alea telectualele, ca la orice bairam care se respectä):
"Catolicii sunt... sunt... sunt dusi cu capu'!"
(Evident, habar n-avea cu plonjon a fäcut în acele clipe, îndepärtându-se de Dumnezeu ca piatra de prastie. Sper sä de trezeascä la timp - desi asta depinde numai de el.)
Dragomara
13 Sep 2009, 21:07
şters!
Pitbull
13 Sep 2009, 21:09
Asta-i valabil pentru multe confesiuni; nici cu ortodocsii mei nu mi-e rusine, nici cu fundamentalistii islamici, nici cu mozaicii, si nici cu altii.
Cinemania
14 Sep 2009, 08:06
in metrou: cobori la prima ? X(
Acesta e un plus pentru provincie?! :D
A inceput scoala.S`a umplut orasul de tarani.
Cinemania
14 Sep 2009, 15:45
Acesta e un plus pentru provincie?! :D
nu neaparat...bube sunt peste tot
Gothic_Lolita
14 Sep 2009, 16:25
cel mai mult ma enerveaza cand cineva se da drept prieten si defapt te barfeste pe la spate X(
Dragomara
14 Sep 2009, 16:59
şters!
Cei care isi etaleaza ego-ul in mod exacerbat.
Dragomara
14 Sep 2009, 18:40
şters!
Cinemania
14 Sep 2009, 19:44
şi mă mai enervează:
- că uneori uit,
- că nimic nu pare să mai aibă gust, începând cu cărţile, continuând cu mâncarea,
cum, nu esti o gurmanda ?
in rest, te enerveaza niste chestiuni atat de simple (daca vrei, desigur) :P
Dragomara
14 Sep 2009, 19:59
şters!
illotempore2002
14 Sep 2009, 21:54
Ma enerveaza cacatul asta de criza financiara.
Ma enerveaza sictirul oamenilor.
Ma enerveaza.
Disciple
14 Sep 2009, 22:36
Ma enerveaza:
-compromisurile
-superstitiile
-oameni care se dau ceea ce nu sunt si ceea ce nu vor fi(valabil de la muzica pana la convingerile politice si religioase)
-profesorii comunisti care ma pun sa ma tund si sa vin la scoala in pantaloni lungi
-patronii cluburilor de fotbal romanesti
-tigania si manelaria din televiziune
-telenovelele romanesti care sunt considerate mari opere de arta(banii aia ar fi putut fi investiti intr-un lungmetraj care ne poate aduce aprecieri din strainatate - SF,Horror,Actiune adica genuri moarte in cinematografia noastra)
Deleted
14 Sep 2009, 22:43
Ma enerveaza cacatul asta de criza financiara.
Ma enerveaza sictirul oamenilor.
Ma enerveaza.
şi pe mine. rău X(
Ma enerveaza bucurestenii care invoca criza financiara. Produceti ceva, in plm, nu mai plimbati hartii dintr-un birou intr-altul!
Ma enerevaza oamenii care cand treci pe langa ei , trebuie tu mereu sa ii ocolesti , ca ei nici atat.
Ma enerveaza vecinii care fac mizerie mai ceva ca un copil de 4 ani la scara.
Ma enerveaza spitalele din Bucuresti pentru ca mereu sunt pline si indiferent ce problema ai avea Nimeni nu te baga in seama daca n-ai banu`.
edelweiss31
16 Sep 2009, 20:22
Ma enerveaza ca trebuie sa ma mut. Ma enerveaza sa-mi vad toate lucrurile in cutii de carton si sa le car dintr-o parte in alta. Si ma mai enerveaza ca-mi murdaresc pasarile masina :)) Desi cel mai rau ma enerveaza parcarile cu plata.
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:34
Daca ai sti de c ori m-am mutat eu intr-un an :)) de vreo 5 ori, dintr-o casa in alta....
on-topic: ma enerveaza piesa de teatru la care tocmai am fost cu Amantul Taciturn, la Scena , Intoarcerea de acasa. X( sa nu va duceti, e o mizerie de piesa.
edelweiss31
16 Sep 2009, 20:42
ma enerveaza piesele de teatru unde e asa scump biletul ca sa vezi o aberatie, cand la tnb dau 6 lei ca sa-i vad vorba aia pe beligan sau pe rebengiuc sau pe caramitru.
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:43
Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|
Pitbull
16 Sep 2009, 20:47
Ma enerevaza oamenii care cand treci pe langa ei , trebuie tu mereu sa ii ocolesti , ca ei nici atat.
Suptscriu.
Numa' azi am dat peste vreo trei cazuri (sau poate opt...)
halebardul
16 Sep 2009, 20:49
ma enerveaza ingrozitor ca nu inteleg nimic.
sunt oameni care vorbesc si striga; ce inseamna teatrul, in fond?
edelweiss31
16 Sep 2009, 20:54
Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|
arta in forma cea mai pura nu-i asa? in locul tau ma duceam sa pun si eu mana, macar sa ma aleg cu ceva de banii aia ...screaming "i paid, i want the whole experience" :))
paul_aramis
16 Sep 2009, 20:55
în preţul biletului sau ...?
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:57
Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)
halebardul
16 Sep 2009, 20:59
si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?
asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!
edelweiss31
Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)
Mai bine nu spuneai, or sa epuizeze biletele la urmatoarea reprezentatie :))
Disciple
Dar tu parca plecai de pe forum...:))
Pitbull
16 Sep 2009, 21:03
si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?
asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!
Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).
illotempore2002
16 Sep 2009, 21:08
Razvan de la Liternet?
Daca e el, omu' are un sange rece de te poate inghetza :D
halebardul
16 Sep 2009, 21:11
Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).
eu recunosc ca nu-s asa tare. Aplaud cu toata lumea.
Dupa care injur.
Cand ma trezesc, imi pare rau.
paul_aramis
16 Sep 2009, 21:13
Da, asta ziceam...de banii aia...
nasol. asta e prostituţie, că-i pe bani. dacă era gratis ...
Gatul ! Momentan , pentru ca am impresia ca am racit
illotempore2002
16 Sep 2009, 22:58
Baga trachisept, se suge, e cu antibiotic, si io-s in aceeasi minidrama, ma doare de-mi vine sa mi-l tai.
Eu am mai avut probleme cu amigdalele ... deci nu e ceva nou , mersi de sfat .
Sunt bune si Tantum Verde chiar daca , costa 200 000
Ma enerveaza halebardul pentru ca se crede superior tuturor . [ Sa iti recunosti defectele , e un lucru mare ! ]
Pitbull
27 Sep 2009, 08:12
Bine cä mi-ai amintit.
Mä enerveazä oamenii care vorbesc cu volumul ridicat când cineva doarme.
...Si cum ULTIMII pe care i-am väzut vorbind în soaptä cu asemena prilejuri au fost pärintii mei (de la care am si învätat), reiese cä I have a problem with this world in general.
Dragomara
27 Sep 2009, 08:20
şters!
Deleted
27 Sep 2009, 13:36
enervează că se face frig
că vine iarna :(
că tre' să muncesc în loc să stau cu picioarele pe pereţi
că ...........
mă enervează multe, azi X(
corinka
30 Sep 2009, 22:56
Ca cinemagia a ajuns un chat de 2 bani.
illotempore2002
30 Sep 2009, 23:42
Pai pune mana si scrie despre filme...
corinka
01 Oct 2009, 15:05
Daca am incercat sa deschid cate o discutie nu am prea intampinat multe reactii. Iar sa incep sa imi exprim parerea in mod excesiv nu vreau, pentru ca nu sunt cea mai avizata. Imi place sa citesc ce scriu altii (exceptandu-i pe cei care, fara simtul ridicolului, se grabesc sa emita opinii, desi uneori lovesc rau cu bata in balta) si, daca simt nevoia, reactionez.
illotempore2002
01 Oct 2009, 15:23
Pai e ok ce zici, dar daca toata lumea sta si citeste ce scriu altii, atunci cine mai scrie?
:))
corinka
01 Oct 2009, 16:28
era vorba despre ce scriu altii despre filme, nu despre diverse aberatii. Si nu ce scrie oricine, erau (si mai sunt f putini) useri care scriau fain. Acum scriu o groaza de oligofreni (si nu numai ei, adica nu toti userii sunt oligofreni agramati) ce au mancat de dimineata sau alte asemenea tampenii.
illotempore2002
01 Oct 2009, 16:46
Ce vehementa ai devenit!
Stii vorba aia, e cam prea la moda pt gusturile mele, dar e buna in contextul de fatza: be the change you want to see in the world, in cazul de fata, on this forum.
Dragomara
01 Oct 2009, 20:33
şters!
Disciple
01 Oct 2009, 23:21
Toate topicele astea despre conflictele dintre x si y care nasc adversitati intre membri(mai vechi sau mai noi)ai forumului si le distrag atentia de la ce ar trebui sa discutam pe acest onorabil:filme,filme si iar filme.
Am atatea filme si atatia regizori pe care vreau sa ii discut si observ cum toata lumea e atenta la certurile dintre anumiti useri cu probleme care nu sunt atat de maturi incat sa isi dea seama ca daca nu le convine ceva pe un forum sau intr-o comunitate sa se care dracului si sa nu mai paraziteze locurile cu impresiile lor de carieristi nenorociti.X(
Nu's deloc elegant pentru ca nu vreau si nu ma intereseaza daca primesc vreo sanctiune.
illotempore2002
02 Oct 2009, 22:22
Ca sunt 117 useri pe forum acum si nici unul nu vbeste despre filme. Toti o freaca aiurea-n papushoi. :(
Pe mine nu ma mai enerveaza nimic de foarte mult timp, dar constat cu lehamite ca ma intorc dupa cateva luni pe cinemagia si dau de acelasi personaj abject care se apropie de pensionare, dar se cred mare critic de film, fotograf la Paris, Mesia pe pamant, dar in realitate e un bulangiu singur care o arde aiurea cu pustanii pe chat.
Dragomara
02 Oct 2009, 22:53
şters!
illotempore2002
02 Oct 2009, 22:56
O fraza se incepe cu litera mare. :|
Dragomara
02 Oct 2009, 22:56
şters!
Dragomara
02 Oct 2009, 22:58
şters!
illotempore2002
02 Oct 2009, 23:01
Perfect!
:-*
Multumesc!
Muri-ti-ar capra!
Deleted
11 Oct 2009, 22:01
mă enervează titlul ăla stupid de "Guru"
cum pot să scap de el?
uitaţi-vă cum arată: Deleted Guru =))
Pitbull
11 Oct 2009, 22:10
Ajungi la 1000 de mesaje si ai dreptul la rang personalizat.
Mä enerveazä vitele care, când plodu-le scos la primblare tinde spre Hera, o si trântesc: "Nu, cä te mänâncä cätelu'!"
StefanDo
30 Nov 2009, 06:39
noul fundal muzical de la europa FM care contine un sunet identic cu soneria mea de la usa! :(
Chambord
30 Nov 2009, 07:44
A propos de radiourile romanesti cu acoperire nationala, marea lor majoritate sunt oribile dpdv al muzicii. Au vreo 50 de piese in playlist (bineinteles majoritatea proaste ca dracu) si numai pe alea le dau, in bucla, pana iti vine rau :-&
Din nou: Mai rasfirati fratzilor, mai rasfiratzi !
cremaxx
30 Nov 2009, 14:53
Pe mine ma enerveaza rau Javrele.Mai ales cand latra.:))
Pitbull
30 Nov 2009, 15:02
Si pe mine mä enerveazä javrele bipede, si tot când laträ - fie la adresa cäteilor comunitari, fie chiar si contra celor de companie. Ori de câte ori o plimb pe Hera si câte o javrä începe cu: "Nu mai are loc lumea de potäile voastre!", sau "In loc sä cresti un copil, tu tii o jigodie!" îi räspund scurt: "Jigodie-i MA-TA!" - dupä care-mi dau drumu': din troglodit, pitecantrop, delincvent gratiat, handicapat, mitocan conceput la betie, avorton lepädat de mä-sa pe centurä între numere, etc., nu-l scot.
paul_aramis
30 Nov 2009, 15:25
Ham ham
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1480195#post1480195
musiu, îţi zic şi eu tot ca pitbull.
Pitbull
30 Nov 2009, 15:31
Paule, linkul täu intitulat "Ham Ham" m-a dus la mine-n inbox (cred cä pe orice user l-ar duce la propriul lui inbox - probabil l-ai pus pe al täu, dar efectul se transferä asupra contului din care e logat cel ce clicheazä), iar urmätorul e chiar al acestui topic.
paul_aramis
30 Nov 2009, 16:20
cred că mai degrabă dând click pe "Ham ham" v-a direcţionat în inboxul meu. unde era acel mesaj primit de la musiu respectiv.
cremaxx
30 Nov 2009, 16:23
cred că mai degrabă dând click pe "Ham ham" v-a direcţionat în inboxul meu. unde era acel mesaj primit de la musiu respectiv.
:)) Deci e adevarata chestea cu pisica .....:))
Pitbull
30 Nov 2009, 17:03
Päi, Paule, NUMAI TU ai acces în inboxul täu!
Dacä eu, logat cu contul meu, dau click pe linkul täu, ajung in inboxul MEU! Valabil pentru oricine.
paul_aramis
30 Nov 2009, 17:24
ok, n-are relevanţă. chestia e mesajul. că musiu a ţinut neapărat să îmi aducă la cunoştinţă mesajul tău. că atât îl duce mintea.
Pitbull
30 Nov 2009, 19:22
A, ok. Multumesc.
cremaxx
30 Nov 2009, 19:25
ok, n-are relevanţă. chestia e mesajul. că musiu a ţinut neapărat să îmi aducă la cunoştinţă mesajul tău. că atât îl duce mintea.
Link-ul acela duce doar spre aceasta pagina. Din pacate pt.tine doar tu te crezi caine azi ,atunci cand ai zis ca ai prins matza(pisica) de coada....=))
paul_aramis
30 Nov 2009, 21:01
Link-ul acela duce doar spre aceasta pagina. Din pacate pt.tine doar tu te crezi caine azi ,atunci cand ai zis ca ai prins matza(pisica) de coada....=))
aşa, şi?
vezi dacă nu te duci la şcoală? nu ştii bancu' cu gigel!
hellsteed
30 Nov 2009, 21:14
legat de caini, in Atena cainii comunitari erau toti cu o bratara la gat cu detalii despre , pana si numele si toti erau niste mamuti de caini de parca erai la stana. Uriasi domnule dar blanzi. La un moment dat unul obs ca fosnesc geanta s-a apropiat crezand ca am sa-i dau ceva , in schimb eu vroiam sa-i fac o poza. M-am asezat pe o treapta si s-a aseza langa mine ridicand o laba parca cerand sa-i dau ceva. Din pacate n-am avut ce asa ca m-a parasit.
cremaxx
30 Nov 2009, 21:47
Am si eu un caine,un tekchel ,dar e bland si nu iese din cuvantul meu,mereu ma asculta si e foarte jucaus,iar eu tin mult la el.Are 9 ani si e destul de matur.Tin la caini si ii consider prietenii mei.:)
Chestea cu Ma enerveaza javrele atunci cand latra , e vb despre acei oameni imposibili care latra,miauna intruna asa fara rost si arice ai face tot nu se opresc din miorlait pana nu le dai un sut in fund.
Nu am nimik nici cu pisicile,si pe ele le iubesc la fel de mult ca si cainii si consider ca atunci cand se ridica in doua labe sunt mai destepte decat multi oameni din romania(nu ma extind afara ).
Si nu am nimic nici cu Paul.Sper ca stie de gluma,m-am amuzat tare astazi.:-*
halebardul
30 Nov 2009, 22:50
Chestea asta ma inerveaza si pe mine inghrozitor, mai ales cand sunt destul de maturi dupa 9 ani. Daia am si pus semnatura de mai jos cu pisici. (nu stiu engleza nici chear romana dar am dat un copi/peste, d-zeu cu mila!)
Dominic
01 Dec 2009, 18:43
Ce ma erveaza...
pitizipoancele care umbla dupa babaci cu parale
ingamfatii/le
prostii...cu toate ca e cam general termenul, ma refer la acele persoane care se bat cu pumnu`n piept ca ei au dreptate desi e foarte evident ca nu cunoaste minimum minimorum despre ceea ce se vorbeste, insa vor sa para atotstiutori si atotfacatori si desfacatori si desurubatori, cei mai tari din satul lor...lista continua...
copii care se cred...ei bine...smecheri.Genul de copil care te lasa cu gura cascata cand il auzi cum vorbeste..."Frate sa moara mama daca nu..." si in acelasi timp iti zice daca il injuri de masa "Frate nu te iei tu de mama" de parca nu ti`ar fi zis 2 minute mai devreme ca masa nici carpa nu e la cum se jura pe ea...
manelistii...si aici e un caz izolat insa, vorbesc despre cei care poarta tricouri mulate cu De putza madre Gigolo italiano 500 $ s.a.m.d cu pantaloni la dunga si cramponi in picioare, care nu mai pot de parturi si venereaza tot felul de manelisti fara voce(ca la ora actuala nici o manea nu mai este de calitate), care nu au ce manca in casa dar vorbesc de Versace fara sa stie ca nici nu e barbat macar, n`au pic de stil si de originalitate, pic de gust si demnitate, care sunt in stare sa iti dea in cap pentru o guma sau o tigara la bucata.
Betivii care fac pe ei prin parcuri in zilele cand ti`e lumea mai draga....care put ingrozitor....care isi bat nevasele si copiii,..oameni scarbosi nu enervanti....
Pitbull
01 Dec 2009, 20:10
Prostia cu spoialä de staif si aere docte.
(Mult mai mult decât aia inocentä - care dä din cur ca iepurii pe bune, nu doar nominal.)
TZurtzur
01 Dec 2009, 23:23
ma enerveaza ca motanul meu deschide frigiderul
si ca nu exista ,in magazinele noastre, nici un dispozitiv care sa-l tina inchis, indiferent de incapatanarea lui Carol de-al deschide.
corinka
01 Dec 2009, 23:28
Rasfoind intr-o librarie un "Atlas de mitocanie urbana" am gasit termenul pentru o categorie de indivizi care pe mine ma scot din sarite: snobul de eveniment.
Snobul de Eveniment
Snobus Pseudo Intelectualus
Îl recunoşti uşor după figura aproape interesantă pe care şi-o ia, ornată cu ochelari de vedere atipici, tocmai pentru a te induce în eroare. Îşi părăseşte vizuina pentru a merge la toate evenimentele şi lansările de orice fel, pe la toate petrecerile, cool să fie - pe genul drum and base-ota-mnac -, şi în alte locuri "exotice", unde e tare bine să fii văzut. Odată remarcat, Snobul de Eveniment va veni lângă tine imediat pentru a-ţi povesti - pentru a treia oară! - cum a fost el într-o excursie la Paris sau la Berlin, de unde şi-a mai luat ultimul model de aparat foto, cu lentilă mai mare şi mai bună decât a ta. Cu un penaj neglijent atent studiat, coloritul său va fi întotdeauna unul extravagant, tendinţele în care se înscrie Snobul de Eveniment fiind unele de care tu nu vei afla prea curând. Pseudointelectual prin excelenţă, el va avea mereu la îndemână citate din nu-ştiu-ce poeţi indieni, numai să te facă să te simţi prost.
Sunt din aia 'extravaganti', tunsi asimetric, cu ochelari cu rame dreptunghiulare, cu geanta pe umar si fular la gat. :-&
keepwalking
01 Dec 2009, 23:32
Sunt din aia 'extravaganti', tunsi asimetric, cu ochelari cu rame dreptunghiulare, cu geanta pe umar si fular la gat. :-&
corect! :))
apropo, nu voi pricepe niciodata ce tot cara in gentile alea!!
Dominic
01 Dec 2009, 23:45
corect! :))
apropo, nu voi pricepe niciodata ce tot cara in gentile alea!!
eu am niste banuieli totusi
1. ar fi vorba de iarba frate, d`aia care se fumeazaB-)
2. o lama..cutit, briceag, bic, sticla, orice bun la taiat vene (emo style)
3. a 2 a pereche de tenisi negri cu buline albe
4. muuult gel, fixativ, farduri, machiaj
5.biiineinteles cdu` cu minimal sau dnbB-)
cam pana aici cu originalitatea si gustul...curentul asta care a inceput si la noi de cativa ani buni imi aduce aminte de videoclipul de la Pink Floyd - Another Brick In The Wall
moltisanti88
01 Dec 2009, 23:46
Cu fular la gat, da... si nici sa-i impusti nu l-ar da jos chiar daca s-ar afla intr-o cafenea sau alte locatii asemanatoare.
Vedeti, buey, ca nu stiti nimic? Geanta e goala la sosire si plina la plecare.
Am vazut personalitati marcante ale filmului romanesc - din vechea generatie, sa fie clar! :D - care procedau astfel. Dar nu foloseau o geanta ciudat de mare, ci pur si simplu o punga de plastic.
Pe mine ma enerveaza cuvantul Romanica si persoanele care il folosesc.
marius_em
02 Dec 2009, 08:14
Pe mine ma enerveaza cuvantul Romanica si persoanele care il folosesc.
O, da! O gluma rasuflata de-acum, asta cu Romanica. Mai mai enerveaza si Huidu cand faca aia cu "rusinica". Cred ca urasc diminutivele in general.
keepwalking
02 Dec 2009, 08:17
ma enerveaza cei care spun "State", in loc de "Statele Unite", sau "afara", in loc de "strainatate"
corinka
02 Dec 2009, 08:19
Sunt enervanti si cei care, in loc de "ma duc in Grecia sau in Turcia", spun "ma duc la greci, la turci etc.". X( Nu pot sa-i mai aud!
Ma streseaza pronuntia populara a pluralului unor populatii: engleji, portugheji, finlandeji, poloneji...
ma enerveaza cei care spun "State", in loc de "Statele Unite", sau "afara", in loc de "strainatate"
Chestia cu "afara" ma enerveaza si pe mine, ar mai fi ceva!
"Smecherii" imbracati numai la firma sau cum se spune acum mai nou "firmati" B-) care stau la colt de bloc si "sparg" seminte. In fiecare seara sunt prezenti!
Pitbull
02 Dec 2009, 10:08
Idealismul naiv si încäpätânat al unora, care ne omoarä cu bunele lor intentii.
ricutza
02 Dec 2009, 13:03
Cu fular la gat, da... si nici sa-i impusti nu l-ar da jos chiar daca s-ar afla intr-o cafenea sau alte locatii asemanatoare.
fularele/esarfe si gentile mari dau dependenta. Va rog nu va luati de ele. :P
Eu am ajuns sa stau cu esarfa/fular (desi e mult mai subtire decat un fular si mai groasa decat o esarfa obisnuita) si in casa din simplul motiv ca in perioada asta rece nu mai suprt sa stau cu gatul descoperit.
Si in cafenele mi s-a intamplat de foarte multe ori sa raman cu esarfa/fular la gat chiar daca e mult mai cald decat afara, pentru ca o data ce-mi intra frigul in oase imi e mult mai greu sa ma incalzesc. De cele mai multe ori, pana sa ma incalzesc calujmea trebuie deja sa plec din cafenea.
In concluzie nici esarfele si nici gentile mari nu mi se par relevante pentru a caracteriza pseudointelectualii. :P
keepwalking
02 Dec 2009, 13:04
In concluzie nici esarfele si nici gentile mari nu mi se par relevante pentru a caracteriza pseudointelectualii. :P
La barbati, da!
ricutza
02 Dec 2009, 13:11
La barbati, da!
ok, trebuie sa recunosc ca barbatii sunt usor dubiosi in astfel de conditii.
Dar chiar si-asa, in calitatea mea de posesoare atat a unui numar mare de genti imense (care de cele mai multe ori si cantaresc deosebit de mult) cat si a unei multimi de esarfe, nu pot sa spun ca nu-i inteleg chiar deloc deloc.
keepwalking
02 Dec 2009, 13:29
ricutza,
pot intelege inventarul bogat al unei genti feminine, dar nu pot pricepe care sunt acele lucruri de care are nevoie un barbat cand iese prin targ.
eu nu port la mine decat un portofel, un telefon mobil si cheile de acasa.
astia ce au in gentile alea? stie careva?
cremaxx
02 Dec 2009, 13:40
Cred ca voi sunteti nervosi din fire.Sau suferiti cu nervu'.
Poi pe mine ma enervati voi cand va vaitati ca va enerveaza aia care se simt enervati de altii.:))
Glumeam....Ma enerveaza doctorii atunci cand le spui ca ai o problema la plamani ,iar ei iti zic ca te doare spatele.:-?
Cinemania
02 Dec 2009, 13:42
si cand esti nervos de obicei razi ?
corinka
02 Dec 2009, 13:50
Probabil ca tocul de ochelari, portofelul, chei, diverse pliante, fluturasi (referitoare la vernisaje, expozitii), programul filmelor, revistele "7 seri"," Zile si nopti" etc., o agenda si, eventual, carti. Asa imi imaginez eu continutul gentilor misterioase.
Ricutza, si eu ma refeream in special la barbati. Genti mari port si eu, e un adevarat haos in interiorul lor. Iar cand plec in delegatii iau si geanta de laptop (fara laptop), ca sa imi pun dosarele inauntru.
Apropo, ce parere aveti despre cei care merg cu laptopurile la mall? In Iulius, la Cluj, e o adevarata moda sa stai in zona de luat masa cu laptopul in fata.
Aveam o vorba cu tatal meu, prin care defineam categoriile astea de oameni (pseudointelectualii, cei care se afiseaza cu laptopuri la mall, cei care isi agata zorzoane de oglinda retrovizoare a masinii, care isi impodobesc masinile ca pe brazii de Craciun cu luminite albastre, rosii etc., soferii care isi pun in parbriz placute cu numele sau porecla etc. etc.): ii numeam CRASTAVETI (Initial tata incepuse sa le spuna oameni-castravete sau castraveti, dupa care eu am schimbat putin notiunea si am inceput sa le zicem crastaveti). Crastavetii astia mi se par cam enervanti.
paul_aramis
02 Dec 2009, 14:39
ricutza,
pot intelege inventarul bogat al unei genti feminine, dar nu pot pricepe care sunt acele lucruri de care are nevoie un barbat cand iese prin targ.
alea e ca să aibă unde să înghesuie. cum zicea judex: e goale la venire. da' pline la plecare.
Tinand cont de lipsa de eleganta a barbatilor din Romania e normal sa ni se para ciudat cand vedem astfel de barbati.In alte tari acesti barbati sunt peste tot.Si prefer pe unul cu esarfa la gat decat pe unul cu lantul peste jerseu si care vorbeste de il aude toata strada.
cremaxx
02 Dec 2009, 14:53
ricutza,
alea e ca să aibă unde să înghesuie. cum zicea judex: e goale la venire. da' pline la plecare.
Trebuie sa faca ceva cu mainile si asta considera ei ca e cel mai bine ca sa dea frumos.
Unii oameni sunt atat de complexati incat daca le dai drumul afara:)) fara nimic la ei vor face o cadere nervoasa sau se vor apuca de ceva...de fumat de ex.
corinka
02 Dec 2009, 15:00
Redmen, nu am nimic impotriva barbatilor care poarta fulare sau esarfe, doar n-or sta cu gatul gol expusi in frig! Si nu era vorba de barbatii stilati la care probabil te gandesti tu.
Eu ma refeream la aceia (si la acelea) pentru care stilul asa zis nonconformist tinde sa se tranforme in uniforma, fie ca le sta bine sau nu, in combinatie cu o atitudine specifica. Of, daca am fi acum pe strada ti-as arata la ce fel de persoane ma refer.
La TIFF, de exemplu, ai ocazia sa vezi o multime de "nonconformisti" din astia.
Genul ala de persoane le vad si eu ... dar nu putem sa ii bagam pe toti in aceeasi oala.
In other words, please be true:
http://www.youtube.com/watch?v=znjEVqSmUSE&feature=related
cremaxx
03 Dec 2009, 19:57
Azi ma enerveaza chestiile astea cu rangurile.....Guru?SUPERMAN moderator?Mai e si Terminatorul Moderator? Alien ceva?=))
Cum ii pocesc jurnalistii numele Maiei Morgenstern. Tocmai am auzit pe un post de stiri 'Morgănştain'. =))
Dragomara
04 Dec 2009, 11:40
Cum ii pocesc jurnalistii numele Maiei Morgenstern. Tocmai am auzit pe un post de stiri 'Morgănştain'. =))
păi să iasă, frate, pe scenă şi să spună cum se citeşte corect numele, că nici io nu ştiu. :D
dacă am să reuşesc să o văd pe 8 decembrie la Constanţa - link (http://www.cugetliber.ro/1259359200/articol/52322/maia-morgenstern-la-casa-de-cultura-pe-8-decembrie/), am să o întreb.:">
Pai se citeste Morgănştern. Stern inseamna stea. Steaua diminetii. Si a zis femeia asta acum vreo zece ani mai bine.
cremaxx
04 Dec 2009, 11:47
Pe mine ma enerveaza numele asta Maia Morgenstern si aerele ei de starleta.>:)
Dragomara
04 Dec 2009, 18:47
ţara asta cu serviciile ei de căcat, pentru că:
1) acum aproape 2 săpt, unde urma să fie ziua lui tata, am făcut o comandă substanţială la Polirom. sunt clientă fidelă încă de la apariţia firmei. aproape lună de lună dau cel puţin 100 de lei pe cărţile LOR. ei bine de data asta, unde şi comanda era mai mare, sau tocmai de-aia, tipii au decis, deci, să-mi/ uite rătăcească cărţile, până la ora 15:00 nu am reuşit să aflu dacă totuşi ele a fost trimise, sau nu. cred că în 2 săpt m-aş fi putut duce şi reîntoarce pe jos la şi de la Iaşi, lejer.
probabil că duminică că am să-l trimit pe tata să-şi ridice personal cărţile. :(
2) ei bine nu au venit cărţile, dar au venit ceva mai repede jucărele lui Erik. numai că, stupoare, la Poştă, cu toate că plătisem livrare la domiciliu, îmi fu dat să aflu că al meu colet, plătit deja pe Net, este ramburs!! ha?! nu mi-a venit să cred ochişorilor, şi după ce-am sunat la firma de unde le achiziţionasem a trebuit să mă car acasă, pentru că "problema mea se va rezolva ulterior". am vrut să anulez pe loc comanda, dar m-am gândit că voi rămâne şi fără bani. la vreo juma de oră m-a sunat un geniu, care s-a scuzat de inconvenient, unde aveau "prea multe comenzi":-O , şi m-a sfătuit să plătesc totuşi coletul, unrmând să-mi returneze el, astă seară, banii. am stat şi m-am gândit la posibilele opţiuni: şi cu banii luaţi şi fără jucărele, sau şi cu banii dublu luaţi şi cu jucărele, şi-am optat pentru ultima variantă, cu toate că prietena mea, cea cu care eram, m-a sfătuit să nu. evident că n-am aşteptat să ajung acasă şi-am deschis pachetul, constatând că văcuţa pe care i-o luasem drept bonus lui Erik, pentru că era fff haioasă pe site, minuscula văcuţă din lemn de mesteacăn avea un corn căzut, de fapt dezlipit, evident şi ambalajul era desigilat. No, i-am lipit cornul cu super-glue, una dintre cele mai migăloase chestii pe care le-am detestat mereu, retuşarea cadourilor, ocazie cu care a curs ceva soluţie şi pe-un ochişor, drept urmare vaca mea cornută e acum şi machiată, negrul acela întinzându-se cu generozitate. până va putea Erik să se joace cu ea, adică după de 3 ani cred că aş putea planta un mesteacăn şi modela eu însămi o văcuţă mai reuşită, şi categoric necornută. :-?
Concluzii: nu se merită să cumperi de la oamenii ăştia. ar trebui lăsaţi să moară de foame, şi poate aşa şi-ar reaminti sensul lui "clientul nostru, stăpânul nostru".
nici nu vreau să mă gândesc la cât voi avea de alergat dacă tipii nu-mi vor returna banii. şi hmmm... chiar trăiesc filmele cu proşti, în care eu sunt, bineînţeles, unul dintre protagoniştii principali!:(
cremaxx
04 Dec 2009, 21:57
Iar ma enerveaza "Geony" fiindca doar el apare sus in dreapta ,iar asta il marginalizeaza pe Beselu ,iar mie mi se face mila si o sa-l votez .
Dragomara
05 Dec 2009, 19:25
...că a mai rămas doar baia fără CD-uri/ DVD-uri împrăştiate.
Doamne câte inutilităţi strânge omul într-o viaţă. :(( :((
Hai sa-mi zic si eu pasul...
Nu neaparat ma enerveaza, ma intristeaza mai mult - faptul ca pe forumul asta cam 60% din discutiile purtate nu au legatura cu cinema-ul: certuri, discutii searbade, prezidentiale, fo'bal... Stateam si ma gindeam - a existat vreun topic legat de cinema care sa stirneasca discutii atit de aprinse precum prezidentialele? Te saturi si de scandaluri de-ti vine acru - bannari, orgolii personale, schelete scoase din dulap, invirtit in jurul cozii si batut apa in piua pentru nimic pina la urma... Ca la iarmaroacele televizate... Sa treaca naibii prezidentialele, sa se linisteasca apele si sa revenim la normal.
Nu cred ca sint singurul care gindeste asa.;)
Disciple
05 Dec 2009, 22:22
Windom,bun venit in club!:D
Dragomara
05 Dec 2009, 22:36
Nu cred ca sint singurul care gindeste asa.;)
vai, cum de nu-ţi dai seama?! toţi gândesc la fel, de-aia şi e forumul plin de exemple personale: nu-mi place să... da'să mor io dacă nu fac NUMAI ce nu-mi place! :(
:-O
Ma enerveaza angajatii de la magazine de electrice si electrocasnice... cand ai nevoie de ei nu e nici unul in preajma, cand vrei doar sa iti clatesti ochii printre rafturi exact atunci sunt mai sacaitori !
Ma enerveaza cei care nu respecta regulile cu privire la igiena in locurile publice cum ar fi la piscina, sala de fitnes...
Astea pe langa toate lucrurile enervante din romania...
hellsteed
08 Dec 2009, 13:23
daily radio brain washing....
Fufele astea precum Lady GAGA ,Beyonce ,Rihana care apar cu prea multe videoclipuri la posturile muzicale.Pai ai un album mediocru si tu scoti 7-8 videoclipuri sleite din el .X(
E la fel ca si in cazul filmelor.Comercialul aduce banii.
miercuri
08 Dec 2009, 19:14
Fufele astea precum Lady GAGA ,Beyonce ,Rihana care apar cu prea multe videoclipuri la posturile muzicale.Pai ai un album mediocru si tu scoti 7-8 videoclipuri sleite din el .X(
Exista supertrupe cu albume geniale care au scos maxim 2 videoclipuri la album .Nu vorbesc acum de zeii din anii '60-'70 care nici nu stiau cu ce se maninca videocilipurile .
Pai video killed the radiostar.
U2 la Achtung Baby au scos 6 single-uri, e drept ca au avut si de unde.
La Lady GaGa nu imi plac o gramada de chestii, dar chiar e mai rasarita in felul ei. Eu o vad ca pe o posibila noua Madonna, cel putin daca o tine tot asa. Si exagerezi cand zici ca scoate atatea clipuri, de pe primul album a avut 3 single-uri mari, din 5 cate a scos. Iar popul ei mi se pare mai inspirat decat al altora.
Dragomara
08 Dec 2009, 19:18
daily radio brain washing....
Acum depinde de postul de radio ascultat.
Treci pe România Muzical, sau pe România Cultural, de exemplu, şi n-ai să simţi decât sufletul primenit, iar şi iar şi iar... :">
L.e.
On topic: - mă enervează îngrozitor oamenii care mă iubesc şi nu mi-o spun. aaa... şi peştii. ;)
Ma enerveaza:
-politicienii
-profa de biologie
-mizeria de pe strazi
-oamenii care arunca pe strada gunoaie
-oamenii care sparg seminte la cinematograf sau striga la saracu ecran ca la teatru
Kourt...
14 Dec 2009, 21:21
Pai primele lucruri care imi trec prin cap ....in primul rand pupincurismul..., persoanele care au prieteni doar din interes..., persoanele care se imbrak sau au un lucru la fel k al meu (urasc asta), fetele handicapate de 13-16 ani care se cred emo sau au pe HI5, Facebook, Myspace, Twitter si asa mai departe poze in toate ipostazele posibile (sper k va da-ti seama de care)..., fosta mea diriga...., fitzele, sa te dai mare cu lucruri de firma care defapt sunt aduse din China, Turcia si tari din astea care imita orice, lumina puternica, baietii fricosi si lista poate continua......
not.Who.you.think
14 Dec 2009, 21:34
ma enerveaza faptul ca nu pot sa ma enervez cu adevarat ... :(
Sportivii care nu sunt Fair play X(
Lipsa benzilor speciale pentru autobuze si taxiuri ocupate. Lipsa parcarilor, ceea ce face ca soferii sa-si parcheze masinile pe prima banda de mers, in diagonala, ocupand doua benzi astfel. Si, ca sa fie tacampul complet, exista obiceiul de a-ti lasa masina pe avarie pe o a treia banda - 'doar un minut dureaza, sa scot si eu o suta de la bancomat...' - astfel ca in urma respectivului se formeaza un carnat de alti soferi care vor sa-l depaseasca prin carnatul claxonator din stanga, de unde specherii o tulesc pe linia de tramvai. Daca ajung primar, dau cu toti astia de pamant.
Ma enerveaza e putin spus.Toti tiganii care isi obliga puradeii sa cerseasca zilele astea.Ca anu` asta nu cred ca a mai fost niciodata.Sunt cu sutele pe strada.I`as bate cu cureaua la curul gol.Si le`as lua drepturile parintesti.
manwithamoviecamera
31 Dec 2009, 18:32
.Sunt cu sutele pe strada.I`as bate cu cureaua la curul gol..
nu sunt cam multzi? si daca le place si mai vor?:D
Dragomara
01 Jan 2010, 06:55
ăsta de mă verifică la prima oră din dimineaţă:
Dear dragomara,
Somebody from country:Romania, region:Bucuresti, city:Bucharest has checked your YAHOO MESSENGER STATUS.
acum că citişi, sună şi felicit-o pe cumnată-mea , te rog.:P
Liberul-schimb si politica monetara romaneasca.
Am vrut sa platesc undeva o suma mica avand o bancnota mare. Nu se putea.
Am adunat de la gasca maruntis si am vrut iar sa platesc. Nu primeau.
A trebuit sa merg EU cu bancnota mare sa schimb ca sa pot plati.
Multumim, Isarescule, sugea-ne-ai pula!
marius_em
08 Jan 2010, 08:16
Ce treaba are Isarescu cu problema ta?
Asta.Cati copii trebuie sa mai moara din cauza unor asemenea specimene? I`as da cu capul de ciment pana ar muri pe astia doi.
Bebeluş înecat în cazanul de pe sobă
Soţii Hoancă din localitatea Urlaţi, judeţul Botoşani, au făcut ieri-dimineaţă o descoperire oribilă: fetiţa lor în vârstă de doar trei luni plutea înecată în cazanul de pe sobă. Bebeluşul fusese culcat pe cuptor, unde era cald, dar căzuse în timpul nopţii.
Marinela şi Alin Hoancă susţin că n-au auzit nici zgomotul făcut de bebeluş în cădere şi nici scâncetele acestuia. Larisa obişnuia să doarmă în cotruţă (porţiunea dintre cuptor şi peretele încăperii).
Din cauză că era cald, părinţii n-au mai înfăşat-o, aşa că fetiţa s-a putut rostogoli.
„Ne-am culcat pe la 2.30. Dimineaţa, când ne‑am trezit, la 6.00, am găsit copilul mort. Mai multe ce vreţi să vă spunem, că suntem nebuni amândoi de dimineaţă", a spus Marinela Hoancă.
Cadavrul copilului nu prezenta semne de arsuri sau de violenţă domestică, lucru confirmat şi de lucrătorii Postului de Poliţie din Gorbăneşti.
Totuşi, poliţiştii spun că n-au lămurit încă pe deplin moartea fetiţei. Nu se explică de ce părinţii au aşteptat mai bine de trei ore înainte să cheme pe cineva în ajutor.
Surse apropiate anchetei susţin că este posibil ca soţii Hoancă să fi fost sub influenţa băuturii şi n-au putut interveni pentru a preveni tragedia. Atât poliţia, cât şi Protecţia Copilului au demarat o anchetă pentru a stabili dacă printre cauzele tragediei se numără şi neglijenţa părinţilor.
Ce treaba are Isarescu cu problema ta?
1. Nu este problema mea, ci a intregii societati.
si b) Isarescu ar trebui sa impuna anumite obligativitati prin lege.
marius_em
08 Jan 2010, 22:41
Rapture, lasa mistocareala, si pune burta pe carte. Parintii va trimit sa stati la scoala, nu sa umblati aiurea. Eu cand o sa am un copil, cred ca o sa-l bat non-stop, daca imi face probleme din astea.
miercuri
09 Jan 2010, 02:11
Sunt nefericita ca dupa ce citesc niste posturi de pe aici liceul mi se pare ceva atat de indepartat si ma apuca un soi de nostalgie...
hellsteed
09 Jan 2010, 08:28
cate mi-am luat si eu....cerebral cum eram, ma gandeam la posibilitatea apelarii unor servicii de asistenta sociala... dar mi-a trecut dupa o vreme
Marius, cat de dur poti fi :)
Eu niciodata nu mi-as bate copilu', cand o sa-l am.
Mai imi dadea mama cate o palma cand eram mai mic, si faceam spume, dar sa ma mai bata?! :-O
Consider ca prin vorba totul se poate rezolva. Asa iti atragi copilu' spre tine.
Ce-i drept, esti mai respectat daca aplici metoda cu bataia, dar nu o sa-i inspiri decat teama!
cremaxx
10 Jan 2010, 00:03
O isterica de pe aici care nu mai se duce spre domnul reacu odata:
http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1
miercuri
10 Jan 2010, 12:18
Marius, cat de dur poti fi :)
Eu niciodata nu mi-as bate copilu', cand o sa-l am.
Mai imi dadea mama cate o palma cand eram mai mic, si faceam spume, dar sa ma mai bata?! :-O
Consider ca prin vorba totul se poate rezolva. Asa iti atragi copilu' spre tine.
Ce-i drept, esti mai respectat daca aplici metoda cu bataia, dar nu o sa-i inspiri decat teama!
Asteapta mai intai sa ai copii :P
Da, mama imi zice ca o sa-mi scoata peri albi si nu o sa aplic 'numai' vorba buna.
Dar tu ai copii? /:)
Dragomara
13 Jan 2010, 22:24
cei ca Judex, care te judecă după muzica pe care-o asculţi, şi care evident că nu este pe placul lor. :-? :(
dacă ar fi să aplic acest principiu cel mai mult l-aş "detesta" pe Cinemania, rockul lui mi se pare cel mai greu digerabil. :P
Dar eu nu te judec, cu atat mai putin dupa Celine Dion. Cel mult spun ca ai gusturi indoielnice plecand de la asta.Ti-am scris si pe topicul celalalt - e dreptul tau sa-ti placa sau sa-ti displaca ceva. Doar ca, atunci cand dai verdicte calitative, mai ales in privinta unui film, trebuie sa argumentezi. Cand nu o faci si te bazezi exclusiv pe gustul tau, esti neconvingatoare.
miercuri
13 Jan 2010, 22:43
Da, mama imi zice ca o sa-mi scoata peri albi si nu o sa aplic 'numai' vorba buna.
Am surori-copii. Acum interactionez mai putin cu ele, dar si asa imi e de ajuns. :P
Dragomara
13 Jan 2010, 22:56
Dar eu nu te judec, cu atat mai putin dupa Celine Dion. Cel mult spun ca ai gusturi indoielnice plecand de la asta.Ti-am scris si pe topicul celalalt - e dreptul tau sa-ti placa sau sa-ti displaca ceva. Doar ca, atunci cand dai verdicte calitative, mai ales in privinta unui film, trebuie sa argumentezi. Cand nu o faci si te bazezi exclusiv pe gustul tau, esti neconvingatoare.
hai să o lăsăm baltă! :-& :-& :-& :-&
singura judecată de valoare pe care-ai emis-o-n seara asta este cea înroşită, reţine-o!
Pai ar fi bine sa-ti cultivi gustul ala pe care te bazezi. Dar asta nu se face cu Celine Dion, ci cu ce propune Cinemania. :P
Am surori-copii. Acum interactionez mai putin cu ele, dar si asa imi e de ajuns. :P
Ok, :) scuze daca te-am facut sa pari mai batrana, dar mi-e greu sa-mi dau seama de varsta :-?, si este si nepoliticos pe deasupra :P
I am very very very annoyed!!!
My mother just got my old mobile and I noticed that she already had SIMed some of my agenda.
Facebook. Pentru ca exista. Si da posibilitatea tuturor idiotilor sa te futa la creieri - fa-ti si tu coooont, fa-ti si tu coooont!!! X(
Pitbull
25 Jan 2010, 22:23
Suptscriu X( :-&
Pitbull şi Judex sau Judex şi Pitbull... să nu vă faceţi coooooooooooooooooont!
P.S. Pitbull, îmi place ora la care ai scris mesajul. :D
Pitbull
26 Jan 2010, 00:06
Am cont deja, da' mä fac cä nu stiu.
... şi dacă tu nu ştii, atunci cine?
Pitbull
26 Jan 2010, 00:52
Nime'.
Rapture
26 Jan 2010, 09:47
Am cont deja, da' mä fac cä nu stiu.
Suptscriu
:)
Încăpăţânarea unora sau altora.
keepwalking
03 Feb 2010, 08:12
Cei care, aflati in fata mea la coada, odata ajunsi la ghiseu, incep sa stea la taclale cu functionarul de acolo. Asta dupa ce, mai devreme, facusera scandal ca randul se misca prea incet.
bogdan0125
04 Feb 2010, 09:06
-cocalarii, fetele fitoase, manelele
-laudarosii, mincinosii
-Hannah Montana
-Otv
-Reclamele in timpul filmelor
-Filmele tampite
-Finaluri Fericite(SF)
-Cand sunt trezit dimineata
-Cocalrii
Daca as face o clasificare a tuturor lucrurilor care ma enerveaza ar suna cam asa:
societate - cocalarii, manelarii, pupincuristii si fraierii (pentru ca din cauza lor au aparut smecherii)
alimentatie - halvaua :-& si pestele marinat
vocabular - cuvantul "covrigei" si expresia "ma dispera"
cinematografie - cuplul Brad Pitt si Angelina Jolie (dar cred ca va fi scoasa de la socoteala odata cu divortarea lor)
IT & Internet - site-uri precum hi-5 si Sport.ro si sistemul de operare Vista
muzica - maneaua, Tokyo Hotel si Puya
"personalitati" - Gigiuca Becali, Cristi Borcea
etc...
matematica!
I hate math !! cred ca o injur pe profa de mate si ora ei de 100 de ori pe saptamana !
matematica!
I hate math !! cred ca o injur pe profa de mate si ora ei de 100 de ori pe saptamana !
Asta îmi aminteşte de ce ne spunea profa' de mate din a unsprezecea: Dragoste şi matematică cu sila nu se poate. :D
Am mai spus-o si pe-aici de cateva ori - math rulllzzzzz! >:)
hellsteed
06 Feb 2010, 12:14
Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....
Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica.
Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod...
hellsteed, sunt curioasă care îţi e părerea despre limba latină, coşmarul meu din timpul liceului.
Ia conjuga tu verbul amo, -are. :D
Make me! >:)
hellsteed
06 Feb 2010, 12:48
Make me! >:)
Ce l-ai incins pe Judex....
Legat de latina pot sa spun delirium tremens , delirium vivens (din Jurnalul Fericirii), " Ego Zenovius votum posui" - din istoria de-a 8-a
Cred ca intr 8-a avusesem primele ore de latina.. dar am trecut asa peste....
Intr-a 9-a am avut de-a face cu Latina, si acuma stiu Tatal Nostru in Latina... ora era de la 7-8..
profu de latina avea deviza " cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ... si cam asa era.. daca te mirosea dusman ... poc un 4... l-am luat si eu...
Nu prea ma intalnesc eu cu latina , dar cand o fac ma bucur...
1. Judex se încinge repede, din te miri ce. :-S
2. Am făcut 6 ani de latină, în timpul liceului am dat şi teză din ea. Am detestat-o enorm din cauza gramaticii ce mă depăşea şi mă depăşeşte total. În niciun caz nu mă refer la literatură sau maxime, astea sunt alte poveşti. :P
Din câte îmi amintesc tocmai ieri îţi spuneam că prefer mică, decât mare. :))
Deci nu mă dau nimic mai mult sau mai puţin decât sunt. :))
where did he come that? =))
where did he come that? =))
Citeşte la topicul cu dedicaţii. ;)
Dimensiunea conteaza. :P
Dimensiunea conteaza. :P
... sunt perfect de acord cu tine, dar nu e singura care contează. :)
buticut
06 Feb 2010, 13:47
Dimensiunea conteaza...printre altele :).
Si asta va enerveaza ingrozitor? =))
Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$
Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$
Presimt ca Pitbull o sa aplice aici:
"cel mai mult ma enerveaza ca vave e mereu off-topic"
Pitbull: he means worse than he's saying. ;;) >:D<
hellsteed
06 Feb 2010, 14:23
E de la sine inteles ca nu ne multumim cu putin.... dar nu luam in discutie densitatea ... in cazul in care nu se ocupa spatiul , macar sa se simta greutatea, presiunea...
Rapture
06 Feb 2010, 15:34
Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:
1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand).
2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face.
2. Fratele meu, care la 20 de ani ia totul ca pe un joc; nu e in stare sa-si asume greselile, arata cu degetul in jur, exact ca atunci cand avea 10 ani. Care nu e in stare sa ia o hotarare, sa nu mai minta. Cu toate astea aici sunt io, luandu-i apararea de fiecare data, chiar si cand n-are dreptate, mintind pentru el. Se pare ca sangele apa nu se face.
Esti idem soramea :))
Poate greseste incercand sa-si asume resonsabilitatea si chiar daca are 20 de ani (sa traiasca bine) nu e tarziu pentru a invata cum sa fie responsabil pentru faptele sale. Nu el e problema, ci lipsa de rabdare de care da dovada sora lui mai mare ;)
Rapture
06 Feb 2010, 18:04
Mai mica, vrei sa zici ;) .
Pitbull
06 Feb 2010, 18:15
Mai micä... Mai mare... Totundrac.
100 de puncte :))
Tocmai ce dezbătusem problema cu o pagină în urmă şi acum tu anulezi tot. :))
No, asa ceva nu se mai poate vave :))
A cata oara postam in acelasi timp? :))
Pitbull
06 Feb 2010, 18:34
Dezbätusem, sau dezbätuseräm...?
Countless ... :))
Fara numar :))
Dezbätusem, sau dezbätuseräm...?
serăm, serăm :D
Încăpăţânarea unora sau altora.
M-am răzgândit... doar a unora. :-<
Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....
Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica.
Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod...
Esti tocilar ? Disciplina se aplica daca vrea copilul daca nu se poate introduce decat cu forta cu violenta . Eu unul nu am nevoie de disciplina scolara !
Cinemania
07 Feb 2010, 12:14
ce ma enervati...
hellsteed
07 Feb 2010, 15:17
ce ma enervati...
Cinemania, am un topic in Vreau sa stiu legat de horror... Poate ma poti ajuta...
Multumesc anticipat
Daca tot sunteti off o sa va salvez; I'm gonna bitch:
1. Ma enerveaza persoanele care intarzie la intalniri; poate ca sunt prea sensibila cu privire la aceast subiect dar toti au spus macar o data-n viata lor "timpul e pretios" ; astfel intarziind la o intalnire acea persoana imi transmite ca timpul ei e mai pretios decat timpul meu, ca ce face acea persoana e mai important decat ce fac io si ca n-are nicio problema cu a-mi fura timpul (ceea ce ma enerveaza la culme si ma face sa fiu foarte independenta, plecand).
Imi place de Ratpure. Astept?
Pitbull
11 Feb 2010, 09:19
Topirea zäpezilor.
Cinemania
11 Feb 2010, 09:22
Apa multa si la tine in zona ? :D
Pitbull
11 Feb 2010, 09:30
Da, si flescäraie, si-mi picä pe pervaz de la etajele de sus... X(
copila_satanista
18 Feb 2010, 12:57
avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((
Sint tare curios cum asculti tu Draconian, cu 2 babe in birou...:-?
copila_satanista
18 Feb 2010, 13:09
casti + player ;) dc nu le aveam , crek o luam razna ascultandu-le p-alea ... mai ales una din ele are un ras care te zgarie pe creier si il foloseste des X(
Dragomara
18 Feb 2010, 15:38
avem 2 babe in birou ...pfaolo ... am facut abstractie de caracterele lor de-a dreptul respingatoare ... dar una din ele are un parfum .. de tamaie!!! miroase ingrozitor de cand vine si pana pleaca :((
Oh, Doamne! Mai exact: vai ce urât, din partea ta, evident! :(
Mă întreb cât mai am până să se va vb şi despre mine la fel în minunatul meu colectiv. :-? Deocamdată, am avut punctaj maxim la capitolul "Sociabilitate", din caracterizarea anuală. ;)
----
On-topic: Lipsa de respect, venind din partea absolut oricum, şi îndreptată către absolut oricine. :| :|
copila_satanista
18 Feb 2010, 15:44
nu-i problema de varsta sau ceva . le stie toata firma ca-s foarte nesuferite...iar eu am avut marea bafta sa nimeresc cu ele in birou... crede-ma ca dc le-ai cunoaste m-ai intelege perfect. in general am un nivel mare de toleranta si intelegere dar aici chiar nu e cazul
la chestia cu lipsa de respect as sublinia eu (din pct meu de vedere) : lipsa de respect fatza de propria persoana
vremea asta idioata, acum ploua, foarte enervant. Cand o sa scapam de vreamea asta umeda si totul o sa fie uscat si proaspat? :D
copila_satanista
19 Feb 2010, 08:59
there there haik vine ea si primavara :)
copila_satanista
19 Feb 2010, 09:05
unfortunatelly...:((
da? bine...eu as vrea toamna dc ar fi dp mine ... da la cata fleoscaiala e si cat chef m-a luat de o plimbare in parc parca nu prea e unfortunatelly
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.