View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
danonino
18 Mar 2011, 18:26
Asta cu homosexualitatea, nu e genetica. Nimeni nu se naste homosexual, asta nu inseamna ca nu poate deveni pe parcurs. Dar nu se naste nimeni homosexual. Omul, inca de la nastere, este programat sa raspunda la anumiti stimuli. De-asta avem instincte specifice fiecarui sex, instinct patern si matern. Nu exista barbati cu instinct matern, cum nu exista nici femei cu instinct patern.
E o diferenta dintre instinct si educatie, dintre instinct si constiinta. Instinctul il dobandesti inerent, gata setat, in timp ce constiinta este formata pe parcurs.
omudindulap
18 Mar 2011, 18:37
Eu sunt sigura ca nimanui nu i-ar placea sa vada live, in fata ochilor lor, doua femei sarutandu-se sau facand alte lucruri.
Nu mai fi asa de sigura :))
ghost90
18 Mar 2011, 20:01
Eu sunt sigura ca nimanui nu i-ar placea sa vada live, in fata ochilor lor, doua femei sarutandu-se sau facand alte lucruri.
Te contrazic din tot sufletul :)
perfect de acord cu ultimele postari ale utilizatorilor FreakDoll,omudindulap si ghost 90.
ce ma enerveaza ingrozitor sunt lucrurile marunte care necesita multa rabdare si meticulozitate X(
FreakDoll
18 Mar 2011, 21:55
Aglomeratia incredibila din Bucuresti @-) :!!
omudindulap si ghost90, ati vazut doua femei care sa faca asa ceva? Nu zic de fantezii, dorinte, filme etc. Zic sa vedeti pe viu, in fata voastra. Eu am prietene lesbiene, cum am mai spus, pe care le mai apuca giugiulitul in fata mea. Chestia asta ma enerveaza la culme, nu suport, ma face sa ma simt foarte inconfortabil. Nu mi se pare deloc incitant, desi, intre noi fie vorba, nici eu nu-s prea straina de un astfel de fenomen. Dar, na, probabil ca depinde de gusturile fiecaruia, nu stiu. Dar mie nu imi place sa vad asa ceva, nici la femei, nici la barbati, de-asta nu fac nicio diferenta intre lesbiene si gay. :)
danonino, homosexualitatea poate fi si genetica. Un exemplu concret si dovedit il reprezinta gemenii. In foarte multe cazuri, unul este hetero, celalalt este gay.
ah, ca sa fiu ontopic, ma mai enerveaza oamenii care canta pe strada. Cei care trec pe langa tine si canta. De la copii de 15 ani, sa zicem, pana la oameni in varsta. Care e faza? Ce li se pare atat de interesant in a canta pe strada? :)
the_fairy
18 Mar 2011, 23:43
@ami85
Te-ai gandit ca poate unii dintre ei se simt bine in momentul ala, au un motiv anume care ii face fericiti? Si asta e un mod de a-si exprima starea, nu doar prin zambete. :) Ar trebui sa se simta constransi de faptul ca sunt in public? Si aici ma refer la cei care fredoneaza aproape imperceptibil, li se vad miscarile usoare de buze, nu la cei care chiar tipa sau la categoria exclusa din start: manelarii ( aia sunt cazuri pierdute ).
the_fairy, tocmai asta e treaba, ca nu fredoneaza chiar incet, din contra, cand trec pe langa mine ii aud mult prea tare. Una e sa canti incet de tot, aproape in gand, dar eu la altceva ma refer. Si cei pe care i-am intalnit cu astfel de tabieturi chiar nu puteau intra la categoria manelari.
aliku23
19 Mar 2011, 00:01
depinde din ce punct privesti lucrurile... poate fi atat o dereglare hormonala, cat si una psihica... sau poate fi o mostenire ereditara patologica.
exista mai multe tipuri de homosexualitate... iar subiectul este atat de vast, incat am preferat sa rezum totul la cuvantul "boala". pentru ca daca stai sa te gandesti, si dereglarea aia hormonala fiind o anomalie prin definitie, poate fi caracterizata ca un tip de boala.:)
perfect de acord, dar ai omis ceva... de unde apare? ce cauzeaza? intreb acest lucru deoarece am zarit mai sus, ca cineva a zis ca e genetica..
Pai asta incearca astia de la medicina sa demonstreze . Imi vine greu sa cred ca e genetica deoarece se intampla sa stiu cateva statistici pe bune : mai mult de 70 % din copiii nascuti din tatici pe invers (sunt destui , alt argument ca nu e genetica) sunt heterosexuali . Acum pentru anti-rasism si promovarea minoritatilor apelam si la fake science .
homosexualitatea poate fi si genetica. Un exemplu concret si dovedit il reprezinta gemenii. In foarte multe cazuri, unul este hetero, celalalt este gay.
De fapt, daca homosexualitatea ar fi congenitala atunci ambii ar fi gay. Predispozitia spre homosexualitate se inradacineaza in psihicul omului in copilarie. Nu cred ca e o boala, cred ca e mai mult un fetish.
Pe mine ma enerveaza tipii gay care se holbeaza insistent uneori. E foarte incomod, mai ales daca esti singur.
aliku23
19 Mar 2011, 00:05
Aglomeratia incredibila din Bucuresti @-) :!!
Tu nu stai in Craiova ?
the_fairy
19 Mar 2011, 00:05
Atunci au probleme cu capul!!! :)) Nu avem ce le face si daca ne enervam nu rezolvam nimic! E greu sa te abtii, dar... Ultima data cand m-am enervat a fost acum 3 zile cand am vrut sa ies si eu ca omu' in parc sa stau pe o bancuta sa citesc, sa ma plimb, sa profit de ziua frumoasa de primavara. Mare greseala pe capul meu sa aleg tocmai Cismigiul!!! Plin de tot felul de oameni, nu intru in detalii ca o sa o iau pe aratura cel mai probabil :)) , am stat 15 minute si am plecat! Perfect day :| aaaaa, si la intoarcere a trebuit sa traversez iarasi podul de la Unirii sa ajung la tramvai, locul ala e mereu pliiiiiiiiiin de comercianti ilegali de care te impiedici si nu ai pe unde sa treci!!
FreakDoll
19 Mar 2011, 09:04
ah, ca sa fiu ontopic, ma mai enerveaza oamenii care canta pe strada. Cei care trec pe langa tine si canta. De la copii de 15 ani, sa zicem, pana la oameni in varsta. Care e faza? Ce li se pare atat de interesant in a canta pe strada? :)
Poate spera ca'i descopera cineva si ajung pe la tembelizor.Nu stii de unde sare iepurele :D
Tu nu stai in Craiova ?
Ba da.
aliku23
19 Mar 2011, 13:24
Tu nu stai in Craiova ?
Ba da.[/QUOTE]
Pai si ce treaba ai cu aglomeratia noastra ? :-/ Mai sus spuneai ca nu te intereseaza capra vecinului .
P.s.:Si pe mine ma enerveaza ingrozitor traficul din Bucuresti . :|
FreakDoll
19 Mar 2011, 13:31
:)) Nu stiu de ce te tot grabesti sa tragi concluzii.Daca n'aveam treaba cu ea, nu ma luam de ea.E la mintea cocosului.
brax, s-a descoperit ca unii dezvolta acest comportament inca din pantecele mamei (ma refer la gemeni). Anumiti insi chiar se nasc cu aceasta anomalie, nu inteleg de ce asta ar fi atat de imposibil. Si cum se holbeaza la tine tipii gay? Unde ii gasesti? Si de unde stii ca sunt gay? :)
Haideti, bre, nu mai faceti si voi atatea mofturi, ca circulatia bucuresteana chiar s-a mai aerisit de cand cu criza asta. Tin minte ca acum vreo 3-4 ani, sa zic, faceam si o ora pana la Universitate, iar acum ajung cam in 30, maxim, maxim 45 de minute (asta in timpul orelor de varf).
danonino
19 Mar 2011, 13:52
Urata rezolvare a problemei.
Ma enerveaza absolut ingrozitor oamenii care se cred prea destepti pentru lumea asta. Si gresesc teribil!!! Supraestimarea e o treaba urata rau! Aparitia lor in public e un sir lung de propozitii care incep cu "Eu......" X(
Da...tu si tot neamul tau...
All of you, fuck off. Sau wake up.
FreakDoll
19 Mar 2011, 14:11
Haideti, bre, nu mai faceti si voi atatea mofturi, ca circulatia bucuresteana chiar s-a mai aerisit de cand cu criza asta. Tin minte ca acum vreo 3-4 ani, sa zic, faceam si o ora pana la Universitate, iar acum ajung cam in 30, maxim, maxim 45 de minute (asta in timpul orelor de varf).
Eu ieri am mers cu masina numai bara la bara.Nu vreau sa'mi imaginez cum era inainte :| Am consumat prin Bucuresti mai multa benzina decat am consumat pana sa ajung in acest oras :)) Chiar e enervant.Daca stau sa fac acum o paralela, chiar era un moft aceasta nemultumire cand venea vorba de Craiova :-?
Twisted_Smile
19 Mar 2011, 15:17
Privesc cu reala stupefactie si oarecum cu amuzament cum isi dau cu parerea toti habarnistii despre mult disputata si eterna "problema" a homosexualitatii.Nu inteleg cum puteti scrie atatea aberatii cand nu stiti despre ce e vorba.Nu faceti decat sa "citati" ca niste papagali sau oi (cum preferati) parerile celor care v-au insuflat ura si lipsa de toleranta de-a lungul timpului.Sunt absolut convinsa ca majoritatea dintre voi nici nu cunoasteti sau nu aveti legatura cu viata homosexualilor sau a lesbienelor,dar in schimb va permiteti sa va dati cu parerea si sa-i categorisiti dupa bunul vostru plac.Incultura crasa care caracterizeaza acest popor ma dezgusta profund iar spiritul de turma nu cred ca are sa dispara vreodata din sangele romanilor.
Personal ma enerveaza ingrozitor ignoranta,incultura si oamenii care vorbesc din auzite si incearca sa para foarte cultivati si inteligenti.
klaudya_e
19 Mar 2011, 16:28
ignoranta sau incultura e acelasi lucru
Daca vrei sa schimbi ceva trebuie sa nu faci acelasi lucru ca oamenii pe care ii critici. Jignind pe cineva nu vei obtine nimic si in niciun caz nu le vei schimba mentalitatea
Twisted_Smile
19 Mar 2011, 18:08
Daca ceea ce am scris eu se numeste "jignire" atunci a numi pe cineva "bolnav psihic" numai pentru ca simte altfel decat tine,ce mai numesti?Cei jigniti oare cum ar trebui sa riposteze?Tacand?Nimic nu e corect si nu va fi niciodata.Atata timp cat in secolul 21 lumea e atat de obtuza,normal ca nu se va schimba nimic nici in urmatorul secol.Dar banuiesc ca am libertatea de a-mi exprima punctul de vedere pe un ton mai dur :) Totusi nu inteleg de ce te-ai simtit lezata de comentariul meu,pana la urma nu tu ai fost cea vizata.
klaudya_e
19 Mar 2011, 19:49
pe nu m-a deranjat scopul tau, ci mijlocul prin care ai ales sa faci asta
Twisted_Smile
19 Mar 2011, 19:52
Am ales sa folosesc acest ton pentru ca spre deosebire de ceilalti vorbesc in cunostinta de cauza.Ar fi si alte mijloace dar ma indoiesc ca am cu cine discuta.
klaudya_e
19 Mar 2011, 20:01
si eu mi-am expus punctul de vedere in privinta asta: nu cred ca, cu violenta opresti violenta. Daca vrei sa schimbi ceva cred ca ar fi mai potrivit ca atitudinea ta sa fie un exemplu pt. ceilalti(vb. in general)
Twisted_Smile
19 Mar 2011, 20:09
si eu mi-am expus punctul de vedere in privinta asta: nu cred ca, cu violenta opresti violenta. Daca vrei sa schimbi ceva cred ca ar fi mai potrivit ca atitudinea ta sa fie un exemplu pt. ceilalti(vb. in general)
Ce te face pe tine sa crezi ca sunt pro violenta?Doar pentru ca stiu ce vorbesc si am folosit un ton mai dur inseamna ca sunt violenta?Te rog nu-mi atribui insusiri pe care nu le am.Asta-i greseala tuturor:isi dau cu parerea prea mult.Degeaba vreau sa schimb ceva,ca n-am nici o sansa,indiferent de atitudinea adoptata.E destul de evident asta.Pur si simplu n-ai cu cine.
robbiex2
19 Mar 2011, 21:09
Ok, Twisted_Smile.am inteles cu totii ca nu suporti forumistii, oamenii prefacuti si majoritatea romanilor (ca deh...majoritatea au spiritul de turma) iti admir personalitatea dar stiai ca spiritul de zana buna nu merge pe forum? fie aici sau fie oriunde
Twisted_Smile
19 Mar 2011, 21:36
Ok, Twisted_Smile.am inteles cu totii ca nu suporti forumistii, oamenii prefacuti si majoritatea romanilor (ca deh...majoritatea au spiritul de turma) iti admir personalitatea dar stiai ca spiritul de zana buna nu merge pe forum? fie aici sau fie oriunde
Daca asta ai inteles tu,atunci imi pare sincer rau.Nu stiu de unde ai dedus asta.Eu mi-am expus punctul de vedere in legatura cu un ANUME subiect.Nu discutam despre forumisti aici.Spirit de zana buna?:) Asta a fost chiar amuzant.Aparent daca nu sunt in asentimentul majoritatii in legatura cu un subiect mi se atribuie niste insusiri tare interesante.
Da' de ce nu avem voie sa ne dam si noi cu parerea? Doar de-aia e forum, nu? :P
aliku23
20 Mar 2011, 03:00
:)) Nu stiu de ce te tot grabesti sa tragi concluzii.Daca n'aveam treaba cu ea, nu ma luam de ea.E la mintea cocosului.
Eu am presupus din start ca ai treaba cu ea . Nu stiam in ce circumstante si eram putin curios .
Exista posibilitatea si sa fi vorbit doar din auzite . Aglomeratia din Bucuresti e celebra si are numai publicitate negativa (tot meritul) , dar in acest caz ai fi fost un fel de ipocrita din cauza comentariului anterior despre capra vecinului :)) . Sper ca ma intelegi .
P.s.:Am putea sa facem din nou on-topic si sa nu mai discutam despre minoritati ? :-S
mvpsebi
20 Mar 2011, 06:01
Ca m'a tradat alarma de la telefon si am ratat meciul lui Bute! X( Si ca sa fie maxim in ciuda magarului, 'ceva' ma trezeste la mai putin de sfert de la ora de la terminarea meciului, pfuai! X( F..CK this si bravo lui Bute! Now let's get back to sleep #:-s zZzZzZzZ :)
indiferrent
20 Mar 2011, 23:52
Cand nu gasesc telecomanda de la televizor, dar nu pentru ca as fi un uituc care nu stie pe unde si-a pus telecomanda, ci pentru ca sunt sigur ca are picioare si fuge, fiindca atunci cand o gasesc sunt convins ca m-am uitat in locul respectiv si nu era.
aaandra.
21 Mar 2011, 00:12
ca in ultimele 2 saptamani nu reusesc sa adorm decat pe la 4-5 dimineata.
si cand trebuie sa ies la 1 noaptea pan' la supermarket dupa tigari. grrrr.
mvpsebi
21 Mar 2011, 01:27
ca in ultimele 2 saptamani nu reusesc sa adorm decat pe la 4-5 dimineata.
same here :|
Cand nu gasesc telecomanda de la televizor, dar nu pentru ca as fi un uituc care nu stie pe unde si-a pus telecomanda, ci pentru ca sunt sigur ca are picioare si fuge, fiindca atunci cand o gasesc sunt convins ca m-am uitat in locul respectiv si nu era.
suspecta telecomanda ai :))
indiferrent
21 Mar 2011, 12:46
suspecta telecomanda ai :))
De cand am televizorul are ceva cu mine.A inceput prin a nu mai functiona butonul de off, crezand ca o sa-si bata joc de mine obligandu-ma sa ma ridic mereu din pat sa sting tv-ul, dar nu i-a iesit ca ii programez stingerea, si a continuat cu tot felul de ascunzisuri.E smechera, dar i s-au cam terminat optiunile ca i-am invatat ascunzatorile. O caut rapid in toate si nu mai apuca sa fuga.Am vrut sa o schimb pentru butonul ala de off, dar dintr-o relatie de ura si dusmanie se creeaza intotdeauna si una de afectiune si nu m-a lasat inima.
omudindulap
21 Mar 2011, 15:17
http://i51.tinypic.com/30aul2x.jpg
klaudya_e
21 Mar 2011, 15:48
:))
acum se poate inchide topicul
omudindulap
21 Mar 2011, 15:52
Aaa, sa nu uit...
http://i55.tinypic.com/27ymyau.jpg
the_fairy
21 Mar 2011, 18:56
Acum 5 min ascultam si ma uitam hipnotizata la un clip dintr-un concert al Larei Fabian si ma incumet sa ma uit si pe la comentarii la un moment dat! Oare de ce am vrut sa fac asta? :)) Dau peste un idiot afon care zice ceva de genul :" florin salam nooo1 :X ".... I am speechless! :| ......
omudindulap
21 Mar 2011, 19:12
http://i54.tinypic.com/2em3d6g.png
SNOWMAN34
21 Mar 2011, 22:51
JE T'AIME - LARA FABIAN LIVE " NUE -2002 (http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0) :D
omudindulap
21 Mar 2011, 23:10
Te enerveaza ingrozitor Lara Fabian? Sau cantecul? Sau ai gresit topicul...:D
SNOWMAN34
21 Mar 2011, 23:15
Ascultam culmea piesa asta (inseamna mult pt mine), si m-am dus la commenturi...
Oricum, melodia e atat de frumoasa ca pot sa scrie ratatii aia ce vor despre salam, parizer sau cartofi prajiti. :)
verapower
22 Mar 2011, 22:48
cand te trezesti la metrou ca ti-a expirat abonamentul si n-ai niciun ban. that's some serious shit.
Ma irita persoanele care scriu in romana si engleza in aceeasi fraza.
Absolut.
princess_peach
22 Mar 2011, 23:08
Cand oamenii din jurul meu isi trosnesc degetele! Suna ingrozitor!
@ami85
Te-ai gandit ca poate unii dintre ei se simt bine in momentul ala, au un motiv anume care ii face fericiti? Si asta e un mod de a-si exprima starea, nu doar prin zambete. :) Ar trebui sa se simta constransi de faptul ca sunt in public? Si aici ma refer la cei care fredoneaza aproape imperceptibil, li se vad miscarile usoare de buze, nu la cei care chiar tipa sau la categoria exclusa din start: manelarii ( aia sunt cazuri pierdute ).
Pe mine mă amuză oamenii care cântă pe stradă în schimb, mă enervează oamenii care urăsc animalele. Și în general cei care urăsc ceva/pe cineva.
the_fairy
23 Mar 2011, 03:19
They don't have souls, so they are not human!!! :|
ma enerveaza taranii care merg pe strada cu telefonul in mana si asculta muzica la speaker.
FreakDoll
23 Mar 2011, 11:33
Arunca machetuta!!:))
mvpsebi
24 Mar 2011, 12:05
Arunca machetuta!!:))
=))
SNOWMAN34
24 Mar 2011, 16:22
Autosave-ul MS Office, Bill Gates, copii lui, Nikolai Tesla, Thomas Alva Edison & urmasii urmasilor lor, acum si in vecii vecilor! Amin!
Maxim de urari de bine, pt compania care da energie in zona 0.
La ce DRACULUI trebuie sa stai pe Calea Victoriei pentru un sac de bani, daca se taie curentul ca in Beirut?!? :|
Autosave-ul MS Office, Bill Gates, copii lui, Nikolai Tesla, Thomas Alva Edison & urmasii urmasilor lor, acum si in vecii vecilor! Amin!
Maxim de urari de bine, pt compania care da energie in zona 0.
La ce DRACULUI trebuie sa stai pe Calea Victoriei pentru un sac de bani, daca se taie curentul ca in Beirut?!? :|
bine macar ca ai bagat autosave la un minut, asa cum ti-am zis eu
SNOWMAN34
24 Mar 2011, 16:37
Tarziu iiii-ule.
Dupa razboi...
Trebuia sa-mi aduci aminte inainte! :-S
oamenii de genul : Csibi Barna
ghost90
25 Mar 2011, 12:23
oamenii de genul : Csibi Barna
subscriu...trebuia detasat la Cluj >:)
SNOWMAN34
26 Mar 2011, 11:04
Ipocrizia, in toate felurile ei...
Felul in care unii vor sa para duri...dar nu cu toata lumea ci cu cine isi permit, ca sa nu-si sifoneze cumva, "poleiala" si respectul virtual.
indiferrent
27 Mar 2011, 23:30
Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".
Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".
ha,ha,ha!
subscriu.iar unele sunt si proaste de dau in gropi!
corigeb
28 Mar 2011, 23:42
Ma enerveaza atat de multe lucruri incat mi se spune ca's "bun-bum"..like Taz (Looney Tunes) :))
..ce ma enerveaza ingrozitor?..zgomtul produs cand este curatata o tigaie :)) sa mai zic ca ma enerveaza f tare si un prost care o tine pe-a lui fara sa aiba argumente? neahh, as fi si eu un fel de proasta care se crede mare inteligenta
indiferrent
29 Mar 2011, 10:57
Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".
ha,ha,ha!
subscriu.iar unele sunt si proaste de dau in gropi!
:)) :P
Rapture
29 Mar 2011, 18:41
Nu ma enerveaza, ci mai mult ma intristeaza faptul ca in era in care se presupune a fi valorificata libertatea, tinerii au parte de o ingradire ingrozitoare a ei....
KrissKringle
30 Mar 2011, 16:12
Stirile de la ora 5.
robbiex2
31 Mar 2011, 05:49
stirile de la ora 5 reprezinta zilnica doza de horror si uimire a prostiei si disperarii romanului (:|
in ultimul timp nu ma mai enerveaza ingrozitor mai nimic..dar sunt, lucruri / chestii care imi irita ochiul, cum ar fi tablita cu nume pusa deasupra bordului la multe masini si culmea...numele sunt legendare :)) Vasile, George, Ionut, Floryn B-)
bremen1980
31 Mar 2011, 10:42
Decalajul asta aiuritor in privinta filmelor premiate in Romania.Am vazut ca la Gopo 2011 a fost premiat la filmul european ''Das Weisse Band'':-O .Bai tata , pai au trecut totusi doi ani de cind a luat palmieul aurit.
Doar astia de la TVR2 sunt anacronici si arunca aiurea banii pe fereastra .Exista o emisiune intitulata ''Ultimate Gadgets'' englezeasca si difuzata pe TVR2 .Problema este ca emisiune este din 2008 si noutatile tehnologice sunt deja niste vechituri.3 ani in IT inseamna poate 10-15 ani in alte industrii.Am mai vazut de citeva ori si alte emisiuni cumparate cu bani grei in care aflam despre noi tipuri de celulare (caramizile de la sfirsitul anilor '90)sau despre aparitia unui nou sistem de operare Windows (95:(( ).Astia care au aruncat banii pentru asemenea porcarii ar trebui sa fie strinsi cu patentul de ....
Chambord
31 Mar 2011, 13:47
Decalajul asta aiuritor in privinta filmelor premiate in Romania.Am vazut ca la Gopo 2011 a fost premiat la filmul european ''Das Weisse Band'':-O .Bai tata , pai au trecut totusi doi ani de cind a luat palmieul aurit.
Tine de distributia filmelor in cinematografe. In multe cazuri dureaza un an - doi de la premiera mondiala pana i-a scazut filmului pretul, suficient ca sa il cumpere si sarantocii de distribuitori romani. Mai pui un an pana la urmatoarele premii si ...
OmarBravo
31 Mar 2011, 15:21
Ma enerveaza ipocrizia sociaista. Va place asta, bine:
http://www.youtube.com/watch?v=SynVFM_6ezk
Dar de ce va cacati pe voi dupa aia?
aaandra.
01 Apr 2011, 22:01
ca astia pun Rock The City FIX in aceleasi zile cu B'estfest. alo, prieteni, pai ce inseamna asta?
aargghhh.
LadyStarlight
02 Apr 2011, 11:52
Iona al lui Sorescu... uof!#-o
nebunia asta de scandal cu Oana Zavoranu vs Pepe vs Mama Oanei.
princess_peach
04 Apr 2011, 21:51
nebunia asta de scandal cu Oana Zavoranu vs Pepe vs Mama Oanei.
Ooooo! Deschid pe ProTv : Iri şi Moni. Mut pe Antena1 : Pepe şi Oana!
Şi mor când îl mai aud şi pe Pepe spunând "Eu nu vreau să fac publică povestea asta, dar ea mă îndeamnă!" Ţine-ţi frate nebuna acasă!:|...Peste tot, dar peste tot numai despre asta se vorbeste!
bornfree
14 Apr 2011, 21:16
ma enerveaza tipele care asculta `the cat empire`
Userii care imi dau add numai pentru a avea multi prieteni in lista :(
Tania26
14 Apr 2011, 23:58
Userii care nu-mi dau add. :|
Cristina_
15 Apr 2011, 00:52
Ma enerveaza ingrozitor cand trebuie sa ma trezesc de la ora 6 ca sa fiu in clinica la 7.15 cand incep prezentarile de caz.
chuckyfan
15 Apr 2011, 06:17
Materia care se face in clasa a - X -a numita Educatie Antreprenoriala. Pana acum credeam ca religia e o prostie, dar m-am inselat.
In alte tari copiii fac la scoala fizica cuantica iar la noi in Romania invatam cum sa ne deschidem un magazin.
Nici nu e sigur, daca ne vom termina sau nu liceul, dar trebuie sa stim cum sa ne deschidem un magazin sau o afacere. + nici nu exista profesori specializati pe aceasta materie................eu fac cu profesoara de Contabilitate ( care nu stiu cati bani a dat sa-si termine facultatea ), ailalti fac cu un profesor de istorie ( celelalte clase de a - X- a ).
marllenn
15 Apr 2011, 12:08
Materia asta am facut si eu :)):)) , una din cele mai tampite materii care le-am avut la liceu :))
chuckyfan, esti in clasa a X-a?? Oau.
Ma enerveaza ca in aprilie inca mai trebuie sa-mi iau o jacheta pe mine cand ies din casa, altfel risc sa tremur de frig. Ca sa nu mai zic ca din decembrie incoace vad mereu oameni cu paltoane, manusi si cizme, chiar m-am saturat.
Ca sa nu mai spun ca mi-e dor sa dorm cu geamul deschis :(
chuckyfan
15 Apr 2011, 16:16
chuckyfan, esti in clasa a X-a?? Oau.
Da, de ce te miri?
Ti-as fi dat un pic mai mult, that's all.
Rapture
15 Apr 2011, 19:42
Eu i-as da mult mai putin.
chuckyfan
15 Apr 2011, 20:00
Eu i-as da mult mai putin.
=)) Tre' sa ai o parere foarte proasta despre mine.
Ma enerveaza cei care imi spun ca sunt nesimtit, imatur, rau la suflet, necredincios etc.
aaandra.
15 Apr 2011, 20:16
Materia care se face in clasa a - X -a numita Educatie Antreprenoriala. Pana acum credeam ca religia e o prostie, dar m-am inselat.
In alte tari copiii fac la scoala fizica cuantica iar la noi in Romania invatam cum sa ne deschidem un magazin.
Nici nu e sigur, daca ne vom termina sau nu liceul, dar trebuie sa stim cum sa ne deschidem un magazin sau o afacere. + nici nu exista profesori specializati pe aceasta materie................eu fac cu profesoara de Contabilitate ( care nu stiu cati bani a dat sa-si termine facultatea ), ailalti fac cu un profesor de istorie ( celelalte clase de a - X- a ).
adevaraaaaat! si anul trecut credeam ca profu' de logica e un cretin cu materia lui cu tot.
Cristina_
15 Apr 2011, 20:32
kids...
chuckyfan
15 Apr 2011, 20:38
adevaraaaaat! si anul trecut credeam ca profu' de logica e un cretin cu materia lui cu tot.
logica a fost chiar o materie super:x:x:x, si psihologia:)
Doamna "scriitoare" si citatul ei geinal : "Suntem un popor necivilizat. (http://www.evz.ro/detalii/stiri/aurelia-marinescu-suntem-un-popor-necivilizat-926960.html)"
In primul rand, cand spune "suntem", automat se include si pe ea in cireada, deci tot argumentul ei si aerul condescendent se anuleaza din start. Si e scriitoare, deci ai presupune ca le are cu cuvintele. In al doilea rand, isi permite sa vorbeasca pentru 20 si ceva de milioane de romani de parca i-ar cunoaste personal, si de foarte mult timp, pe fiecare. Oameni ca ea, pseudo-intelectuali infatuati, trag tara (si civilizatia) in jos si atenueaza orice sansa de progres.
dragonfly_drk
16 Apr 2011, 14:31
defapt, educatia antreprenoriala are un scop anume... peste cativa ani, vei vedea ce am vrut sa spun cu asta. pana atunci, induraaaaa.... >:)
Sikandar
17 Apr 2011, 15:57
Cât de a dracului este reclama aceea de la McCancer's.
AndreiStefan
18 Apr 2011, 23:03
-alarma de dimineata
-serile de duminica si diminetile de luni
-modul in care se ridica masini de catre firma CFR TRANSAUTO in sectorul 1...pe astia ii "iubesc" maxim:-&
Iar in general ma scot din pepeni "ingamfarea,prostia si minciuna"
ma enerveaza masinile parcate pe trotuar!!!
copila_satanista
19 Apr 2011, 09:53
sau aia care se tot fatzaie cu masinile pe trotuar si te claxoneaza de parca te-ai fi pus tu pe mijlocul soselei 8-}
exact, exact. imi vine cate odata sa le zgarai maisnile cu cheia... mai ales aia care le pun pe trotuar, de nu mai ai loc sa treci ... nu inteleg de ce ti-ai lua un autoturism cand te gandesti ca nu ai un loc fix de parcare? in occident nu e asa.
indiferrent
19 Apr 2011, 10:40
In Occident sunt parcari.
AndreiStefan
19 Apr 2011, 11:01
exact, exact. imi vine cate odata sa le zgarai maisnile cu cheia... mai ales aia care le pun pe trotuar, de nu mai ai loc sa treci ... nu inteleg de ce ti-ai lua un autoturism cand te gandesti ca nu ai un loc fix de parcare? in occident nu e asa.
sunt de acord cu tine la partea cu "cei care parcheaza de nu ai loc sa ma treci"...
Dar nu inseamna ca daca n-ai loc de parcare, e o prostie sa-ti iei masina. Nu cred ca a cumpara o masina fara sa detii un loc de parcare e o greseala...problema cu locurile de parcare tine de impotenta primariilor, atat si nimic mai mult.
dar nu gratis.sper ca nu ti-ar conveni ca toata leafa s-o lasi primariei,nu?
indiferrent
19 Apr 2011, 12:46
dar nu gratis.sper ca nu ti-ar conveni ca toata leafa s-o lasi primariei,nu?
Daca ai o leafa pe care ar trebui sa o lasi primariei pentru o parcare, probabil nu ai masina. Daca ai masina si nu iti permiti sa platesti o parcare, care nu e chiar atat de scumpa cum zici tu, esti cocalar si iti meriti soarta. Nu cred ca romanii parcheaza masina pe trotuar pentru ca nu au bani sa plateasca o parcare, o fac pentru ca nu au un loc de parcare si, daca ne referim la alte tari, nu cred ca exista persoane care nu isi permit sa plateasca o parcare.
[QUOTE=rvn][QUOTE=indiferrent] Nu cred ca romanii parcheaza masina pe trotuar pentru ca nu au bani sa plateasca o parcare, o fac pentru ca nu au un loc de parcare, iar daca ne referim la alte tari, nu cred ca exista persoane care nu isi permit sa plateasca o parcare.
hai sa nu comparam parcarile din Romania cu o parcare din Germania, Austria, Elvetia,Suedia,daca vorbim de Occident.
da.romanii parcheaza masina unde le vine pe chelie fiindca nu sunt parcari amenajate la nivelul celor din vest si chiar daca ar fi,le-ar conveni sa fie gratis.si nu pentru ca sunt cocalari.
ci pentru ca nu si-ar permite si poate pentru ca nu sunt...educati(sa plateasca).la noi,calitatea serviciilor publice este execrabila.parcarile sunt rentabile,dar trebuie sa ai si clienti(cu bani,evident.)
sunt de acord cu parerile voastre... dar presupun ca nu e vb de taxa din parcare... e vb ca nu ai unde sa o parchezi pt ca sunt foarte multe masini, romanu s-a invatat comod, nu mai concepe mersul cu autobuzu sau metrou... sa nu mai vorbim, ca poate ai treaba la inter, si mai ales ca exista acolo o parcare sibterana cu plata, taranpetele de la volan, nu apeleaza la asa ceva... prefera sa urce SUV-ul sau masina pe trotuar...
chestie de educatie, cum spuneam...
si inca ceva: la noi,inca nu este moda bicicletei.
poate ar trebui sa renuntam la SUV pentru a merge la serviciu si sa incercam un Tohani sau Pegas!?!!!
oricum,senzatia tre' sa fie magnifica.aerul racoros al diminetii si ciclismul sunt binevenite pentru a avea un tonus zilnic bun.
danonino
20 Apr 2011, 06:26
In plus, pe durata zilei vei fi parfumat/a cu "Natural de Barbat/Femeie"
Trebuie parcari, multe, si nu 2 dungi obosite pe asfalt ca sa faca bani toti smenarii. Trebuie un transport in comun mult, mult mai bun. Ne trebuiesc multe, dar acum, principala noastra preocupare o reprezinta o fata din bacau sau o mahalagioaca cuplata cu un refuzat la videochat, ocazional, se intampla ca subiectele sa apara la tv simultan.
Ne meritam soarta.
Gebeleizis
20 Apr 2011, 15:33
Pesimismul romanilor.
Cristina_
21 Apr 2011, 01:13
Ma enerveaza cei care conduc Romania acum.Nu ii mai suport si as vrea sa ii vad pe toti schimbati.
bremen1980
21 Apr 2011, 10:29
Ma enerveaza vecinii astia care-si darima casa la 2-3 ani.Pe palierul meu stateau doi tineri ''corporatisti '' care s-au mutat recent .Desi aveau un apartament misto aranjat ,cei care s-au mutat in locul lor au si inceput deja sa-l demoleze.Este o obsesie la toti astia cu bani :hai sa darimam tot ceea ce a fost vechi si sa ne facem noi kitschul nostru.Urmeaza un an de dat gauri (si pe la miezul noptii ) ,murdarie de la moloz ,ciment .In sfirsit noi proprietari se muta in cuibusorul renovat .Ii vezi la 2-3 luni timp de 2-3 ani dupa care vind apartamentul altor agarici care incep si ei sa demoleze.Am vazut lucrul asta de zeci de ori numai pe scara mea in ultimiii 6-7 ani.
Romania -acest vesnic santier.
:-&
chit ca ma repet dar incep sa nu mai suport userii noi care trimit cereri de prietenie.
Arnoldroland e ultimul care nu are ce face cred
arnoldroland
21 Apr 2011, 11:03
Incerc sa fac puncte,in caz ca nu ti-ai dat seama sau nu ai citit Regulamentul!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Si apropo,sunt mult mai vechi decat tine pe site-ul asta!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
copila_satanista
21 Apr 2011, 11:11
ca tot veni vorba :p ma enerveaza userii care streseaza comunitatea cinemagia incercand sa faca puncte si medalii, ne-am descurca mult mai frumos fara ei ;)
ps. X(
klaudya_e
21 Apr 2011, 11:17
Incerc sa fac puncte,in caz ca nu ti-ai dat seama sau nu ai citit Regulamentul!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Si apropo,sunt mult mai vechi decat tine pe site-ul asta!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
si ce faci cu punctele?:-/
daca ai citit regulamentul, punctele care le faci ca adaugi useri ca nebunu, nu conteaza daca vrei dvd-uri.
oricum pari retard deci nu avem nimic in comun, asa ca nu vad de ce s ane avem la friends.
arnoldroland
21 Apr 2011, 11:23
tu pari singurul retardat imputit de pe aici,asa ca,nu meriti nici sa vorbesti,nici sa existi,apropo,asta este ce ma enerveaza cel mai ingrozitor: sa ma sfideze niste gunoaie ,adunaturile satului,vorba ceea.........X( X( X(
tu pari singurul retardat imputit de pe aici,asa ca,nu meriti nici sa vorbesti,nici sa existi,apropo,asta este ce ma enerveaza cel mai ingrozitor: sa ma sfideze niste gunoaie ,adunaturile satului,vorba ceea.........X( X( X(
acum m-am convins... chiar esti retard. mai e cineva de acord cu mine?
arnoldroland
21 Apr 2011, 11:27
bai,tu cuvantul asta l-ai invatat inca de cand erai in burta,ca vad stii sa-l folosesti in orice conjunctura :)))):)) , Odiosule :)) asa am sa-ti spun de acum , Odiosul :)) :)) :))
arnoldroland
21 Apr 2011, 11:28
si ce faci cu punctele?:-/
Le mananc >:)
nu te poti exprima fara smileuri?
arnoldroland
21 Apr 2011, 11:30
ca tot veni vorba :p ma enerveaza userii care streseaza comunitatea cinemagia incercand sa faca puncte si medalii, ne-am descurca mult mai frumos fara ei ;)
ps. X(
Imii pare rau,dar aceia sunt majoritari,asa ca,>:)
amice nu cred ca te'a jignit cineva ca sa o faci si tu. din cate vezi, lumea e destul de prietenoasa pe aici. daca esti dinaintea lui pe acest forum, inseamna ca esti plin de puncte si ce mai vrei tu. nu mai stresa oamenii degeaba.
amice nu cred ca te'a jignit cineva ca sa o faci si tu. din cate vezi, lumea e destul de prietenoasa pe aici. daca esti dinaintea lui pe acest forum, inseamna ca esti plin de puncte si ce mai vrei tu. nu mai stresa oamenii degeaba.
ms tonka , bine argumentat
AndreiStefan
21 Apr 2011, 11:59
chiar daca esti la o varsta mai frageda, eu vreau sa cred ca poti mai mult decat a insirui emoticoane la o constatare cat se poate de normala si decenta a lui iiii...la care puteai sa raspunzi mult mai inteligent, fara a parea frustrat sau deranjat de afirmatia lui.
Fi mai calm...mai echilibrat...ai sa vezi nimeni nu are nimic cu tine...si odata cu asta o sa vina si punctele mult ravnite, desi cum a spus si klaudia punctele adunate din prieteni,postari etc nu conteaza in acel top pt DVD-uri.
Bafta!
arnoldroland
21 Apr 2011, 12:12
Deci,acest user "iii" a spus asa prima oara:" incep sa nu mai suport userii noi care trimit cereri de prietenie.
Arnoldroland e ultimul care nu are ce face cred" Apoi,eu am venit si am spus ca sunt mai nou ca el,tocmai deoarece ,acesta afirmase ca eu fac parte din acei useri noi si buni de nimic (excluzandu-se total pe el)
Dupa aceea,acest user impertinent mi-a adresat asa:"oricum pari retard deci nu avem nimic in comun" Ei bie, dragi Cinemagisti,de aceea l-am jignit si eu, dar,bineinteles,acum realizez ca,trebuia sa fiu mai calm si sa ma abtin de la oric comentariu!!! Acum sper sa ma intelegeti cu totii, multumesc celor care citesc! ;)
arnoldroland
21 Apr 2011, 12:13
chiar daca esti la o varsta mai frageda, eu vreau sa cred ca poti mai mult decat a insirui emoticoane la o constatare cat se poate de normala si decenta a lui iiii...la care puteai sa raspunzi mult mai inteligent, fara a parea frustrat sau deranjat de afirmatia lui.
Fi mai calm...mai echilibrat...ai sa vezi nimeni nu are nimic cu tine...si odata cu asta o sa vina si punctele mult ravnite, desi cum a spus si klaudia punctele adunate din prieteni,postari etc nu conteaza in acel top pt DVD-uri.
Bafta!
merci frumos!
chuckyfan
21 Apr 2011, 12:16
radiourile si posturile de muzica din Romania ( se exclude Rock Fm si National Fm, unde mai baga ceva de calitate )
danonino
21 Apr 2011, 19:51
De unde ati rasarit, ma? (Pentru userii noi).
chuckyfan
21 Apr 2011, 22:46
Batranii care astepta sa le prestezi munca gratis.
arnoldroland
22 Apr 2011, 09:16
Daca prin redecere la absurd,cumva,te referi SI la persoana mea, sa stii ca eu unul sunt de aproximativ 8 luni pe aici:)
marllenn
22 Apr 2011, 09:25
Batranii care astepta sa le prestezi munca gratis.
Ai patit-o?;)) :))
chuckyfan
22 Apr 2011, 09:38
Am patit-o de mai multe ori, dar daca era dupa mine ii dadeam dracu' si-i lasam acolo.
marllenn
22 Apr 2011, 09:40
o sa ajungi si u :)
chuckyfan
22 Apr 2011, 09:44
Lasa ca pana ajung eu mai dureaza.
Ma enerveaza cei care se cred destepti si iti spun ce sa faci chiar daca n-au dreptate.
marllenn
22 Apr 2011, 10:48
Ma enerveaza doctorii din Romania mori cu zilele la noi X( X( X(
arnoldroland
23 Apr 2011, 10:41
Pe mne ma enerveaza profesorii care se cred buni, doar datorita faptului ca dau note mici (indiferent ca elevul invata).X(
Cristina_
23 Apr 2011, 10:55
Ma enerveaza doctorii din Romania mori cu zilele la noi X( X( X(
Nu te supara dar vorbesti prostii.Nu este vina noastra ca "mori cu zilele la noi ".In primul rand se datoreaza ministrului Sanatatii care in loc sa modernizeze spitale le inchide definitiv.In al doilea rand vorbim de niste salarii de mizerie din sistem , eu dupa ce termin facultatea o sa primesc in mana aprox 760 lei.Ti se pare normal dupa 6 ani de facultate sa ai un salariu asa de mic? Deci nu exista nici macar o stimulare cat de cat.
Hey, sunt noua pe forum. :D Pe mine ma enerveaza vecinii bagaciosi care te urmaresc non stop pe vizor sa vada ce mai faci, cand pleci, cand vii acasa ..etc..
AndreiStefan
23 Apr 2011, 13:34
Hey, sunt noua pe forum. :D Pe mine ma enerveaza vecinii bagaciosi care te urmaresc non stop pe vizor sa vada ce mai faci, cand pleci, cand vii acasa ..etc..
Ia un pistol, pune-l pe vizor si asteapta sa puna ochiu pe teava...problema rezolvata:D
Cand eram mic si stateam cu ai mei, le dadeam cu gem pe vizor din cand in cand...sa vezi ce se dezobisnuiesc;)
capodecina
23 Apr 2011, 13:48
Nu te supara dar vorbesti prostii.Nu este vina noastra ca "mori cu zilele la noi ".In primul rand se datoreaza ministrului Sanatatii care in loc sa modernizeze spitale le inchide definitiv.In al doilea rand vorbim de niste salarii de mizerie din sistem , eu dupa ce termin facultatea o sa primesc in mana aprox 760 lei.Ti se pare normal dupa 6 ani de facultate sa ai un salariu asa de mic? Deci nu exista nici macar o stimulare cat de cat.
Ce sa-ti povestesc... Hai sa dam vina pe minister ca unii ajung pe masa de operatie cu problema de apendicita si sunt operati la inima. Si sunt sute de cazuri. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta.
Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...
Sunt multi medici care... vai de steaua lor. Dar toti au pretentii.
Cristina_
23 Apr 2011, 13:57
Ce sa-ti povestesc... Hai sa dam vina pe minister ca unii ajung pe masa de operatie cu problema de apendicita si sunt operati la inima. Si sunt sute de cazuri. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta.
Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...
Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical.
danonino
23 Apr 2011, 14:07
Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic] eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...
Ce profund a fost neuronul tau, solitar si alcoolic.
Cand o sa fii bolnav si o sa ai nevoie de o operatie, de exemplu, pentru a nu ramane paralizat sau a nu muri, o operatie care trebuie executata de niste medici pe care, din pacate sau din fericire, nu ii vei mai avea, vreau sa iti aduci aminte de cuvintele tale: "nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta. "
Ca la tine, in cap, se afla un neuron pe jumatate mort care la problema salariilor medicilor, raspunde studentilor de la medicina, cat si medicilor, cu: "Ce-s cu figurile astea, ma? Nu va convine, duceti-va dracu'!"
capodecina
23 Apr 2011, 14:12
Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical.
Stai asa. Nu ma intelege gresit ca iau aparare statului. Dar multi se lamenteaza ca e greu ca bla-bla, ca nu e corect. OK. Dar eu ca pacient am pretentia sa fiu tratat cum trebuie. Pentru ca nu e ca si cum mergi intr-un magazin si te trateaza vanzatorul cu indiferenta ca nu are salariu mare, e spital, e viata unora in joc. Cazuri izolate? :)) Se vede ca tu nu prea esti la curent cu sistemul medical din Romania.
Din pacate chiar am o prietena care din cauza a 3 medici idioti trebuie sa stea 2 luni in carje. E corect, nu? Sa-ti spun unde s-a dus apoi sa-si faca operatie (cu toate ca nu trebuia operatie, daca era diagnosticul corect)? In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d.
Nu am nimic cu tine, personal, dar de aici pana sa imi spui ca eu nu am dreptul la parere, scuza-ma.
Cristina_
23 Apr 2011, 14:30
"In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d."
Cand in Romania or sa fie salariile si aparatura performanta la fel ca in Ungaria atunci ai dreptul sa iti dai cu parerea ce se petrece in spitalele romanesti.Pana atunci orice zici nu arata decat ca esti un simpatizant al guvernului actual sau te bagi singur in seama.
klaudya_e
23 Apr 2011, 14:53
si eu am intalnit doctori care se cred dumnezeu dar cand e vb sa puna un diagnostic corect dau din umeri(chestii simple, gen: apendicita, hepatita C)
arnoldroland
23 Apr 2011, 15:02
Ma enerveaza ca unele persoane,atunci cand se vad "sus" (ma refer la actori,cantareti etc),uita de oamenii de care,candva au avut nevoie,dar roata s-a intors.
capodecina
23 Apr 2011, 15:05
si eu am intalnit doctori care se cred dumnezeu dar cand e vb sa puna un diagnostic corect dau din umeri(chestii simple, gen: apendicita, hepatita C)
Salariul e de vina, nu stiai? :)
Ia un pistol, pune-l pe vizor si asteapta sa puna ochiu pe teava...problema rezolvata:D
Cand eram mic si stateam cu ai mei, le dadeam cu gem pe vizor din cand in cand...sa vezi ce se dezobisnuiesc;)
Hahah, buna idee ! :))
klaudya_e
23 Apr 2011, 15:08
Salariul e de vina, nu stiai? :)
:)) pana cand o sa se imbunatateasca situatia in romania cred ca, cel mai potrivit lucru ar fi sa ne facem datoria. Am intalnit si doctori excelenti care nu cereau bani si tratau pacientii la fel, indiferent din ce clasa sociala proveneau
ghost90
23 Apr 2011, 15:51
In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d.
Zi sa mori tu...de aia pleaca toti medicii romani in strainataturi,pentru ca-s prosti asa-i?Du-te intr-o seara si stai la urgente sa vezi cu ce se-ntampla acolo si dupa aia vorbeste semidoctule.Doctorii sunt de vina,ca nu au nici macar manusi chirurgicale,tifon in caz de urgenta s-asa mai departe...Din cauza mentalitatii oamenilor de genu tau se duce tara asta pe....
capodecina
23 Apr 2011, 15:57
@ghost90 esti pe langa subiect.
danonino
23 Apr 2011, 16:03
Nu e pe langa.
ghost90
23 Apr 2011, 16:07
ai dreptate...imi place ca i-ai zis Cristinei ca nu e la curent cu sistemul medical din Romania,ea fiind studenta la Medicina...nu tu ai zis ca medicii din Ungaria sunt medici(totusi foarte ciudat,credeam ca sunt capre)...de fapt esti total pe langa orice e legat de medicina.Dar am uitat ca in ziua de azi in Romania sunt numai experti...plm
arnoldroland
24 Apr 2011, 20:46
Toate ca toate, dar, cel mai enervant lucru este ca unii oameni nu isi respecta promisiunile, nu au CUVANT!!! X(
marllenn
24 Apr 2011, 20:59
In legatura cu medicii era chestia tatal meu a murit din cauza ca la noi in bacau analizele lui aratau f bine si de fapt erau rau :(. Am fost la Iasi am facut alte analize i-au iesit rele ficatul era distrus din cauza ca doctorii din bacau i-au prescris un medicament gresit ( Uralit pt a distruge piatra de la fiere dar a topit ficatul :( )
capodecina
24 Apr 2011, 21:17
@marllenn
Imi pare rau pentru pierderea suferita. :|
Iar pentru voi, restul... poftim inca un exemplu, imprastiatilor.
chuckyfan
24 Apr 2011, 21:40
In legatura cu medicii era chestia tatal meu a murit din cauza ca la noi in bacau analizele lui aratau f bine si de fapt erau rau :(. Am fost la Iasi am facut alte analize i-au iesit rele ficatul era distrus din cauza ca doctorii din bacau i-au prescris un medicament gresit ( Uralit pt a distruge piatra de la fiere dar a topit ficatul :( )
Cum ar zice francezul: les incopetents................
Am si eu o patanie, bine ca sunt viu.
In 2004 am fost operat de hernie ( o aveam din nastere sau asa cred ) si anestezistul mi-a bagat in vena prea mult anestezic. Tin minte ca parintii erau foarte ingrijorati ca nu ma mai trezeam dar in cele din urma am reusit sa-mi revin ( cred ca acolo sus cineva ma iubeste :-? ). Tin sa mentionez ca eu eram mult mai slab decat un "copil standard" ( asa sunt si acum, schelet in bocanci ), dar totusi trebuia sa-si dea seama inainte de operatie.
danonino
24 Apr 2011, 21:59
Poate ca doctorul, ala, in timp ce te consulta sau opereaza pe tine, se gandeste la faptul ca nu are bani de patrunjel si ca trebuie sa manance mai putina paine pentru ca a fost scumpita, lucrurile la care orice om, cu 10 mil leafa, se gandeste.
Cristina_
24 Apr 2011, 22:15
Ce observ este ca @capodecina face o campanie impotriva doctorilor din Romania chiar si in ziua de Paste.Aici arata clar ce caracter are.Toata lumea poate sa greseasca... doctorii nu sunt si ei oameni? Nu doar salariul conteaza, dar este un factor important pe langa de ce aparatura dispui. Poti sa ai nu stiu ce pregatire de zeci de ani, daca nu ai aparatura necesara pacientul oricand poate sa moara in spital. Ieri a adus vorba ca "doctorii unguri sunt doctori". Eu il intreb pe capodecina: de ce nu vrei atunci sa te muti in Ungaria?
capodecina
24 Apr 2011, 22:26
Ce observ este ca capodecina face o campanie impotriva doctorilor din Romania chiar si in ziua de Paste.Aici arata clar ce caracter are.Toata lumea poate sa greseasca... doctorii nu sunt si ei oameni? Nu doar salariul conteaza, dar este un factor important pe langa de ce aparatura dispui. Poti sa ai nu stiu ce pregatire de zeci de ani, daca nu ai aparatura necesara pacientul oricand poate sa moara in spital. Ieri a adus vorba ca "doctorii unguri sunt doctori". Eu il intreb pe capodecina: de ce nu vrei atunci sa te muti in Ungaria?
Cristina_... hai sa-ti pun o chestie. Lasa tu caracterul si Pastele deoparte. Era vorba de indiferenta unor medici. Spuneai de cazurile in care sunt comise greseli ca sunt rare, pardon... "izolate", ai trei exemple mai sus DE PE UN FORUM, iar acum dai vina pe aparatura. :))
Eu zic sa o lasam balta cu polemica asta. SI sa iti raspund si la intrebare. Poti sa fi sigura ca nu mi-as face operatie in Romania pe baza a N exemple pe care le cunosc personal si le-am auzit. De aici intelegi tu ce vrei, e aparatura proasta, sunt medicii prosti, etc...
marllenn
24 Apr 2011, 22:28
Poate ai dreptate k dar daca doctorul din oras iti face analize cu aparate made romaina anii 99 ( anul cand a murit tatal meu) si-ti zice k-i sanatos iar pe parcurs sanatatea ti se modifica radical te duci la iasi la un spital f bun si-ti zice k -l poti pregati de inmormantare cum naiba te simiti u ca pacient, ca tata sa stii ca mori in curand si nu este cale de salvare :(
De ce crezi ca doctorii din romania pleaca in afara? Te duci la spital cu o banala raceala de ex si iesi cu hepaptita, cancer, etc.
ghost90
24 Apr 2011, 22:29
Bai "imprastiatule" nu am admis niciodata ca TOTI medicii din Romania sunt extraordinari...da in curand vom ramane cu astia prosti pentru ca toate elitele pleaca "afara" unde pot trai decent...dar oricum esti paralel cu subiectul...pana nu mergi prin spitale sa vorbesti cu pacientii,sa faci practica,si sa ai cat de cat habar cu ce se mananca Medicina stai in banca ta ca ni se falfaie de "expertiza" ta
klaudya_e
24 Apr 2011, 22:57
cert e faptul ca la capitolul medicina romania sta prost: cunosc 4 persoane mature care s-au "ales" cu hepatita B sau C ..ti-e frica sa te mai duci si la stomatolog pt. ca nu-si sterilizeaza instrumentele (doctorii avand cabinete proprii)
Ma enerveaza ingrozitor slujbele televizate
chuckyfan
25 Apr 2011, 17:53
Amin.
Pana si barbosu' s-a upgradat. Oare nu transmit si in HD?
Daca prin redecere la absurd,cumva,te referi SI la persoana mea, sa stii ca eu unul sunt de aproximativ 8 luni pe aici:)
Si ce varsta biologica ai? Ca p-asta mintala am vazut-o..
chuckyfan
25 Apr 2011, 18:20
E deodata cu mine:), doi inapoiati mintal/:)
dragonfly_drk
25 Apr 2011, 20:51
neaaahhh... el intrece orice norma... :))
arnoldroland
25 Apr 2011, 21:32
Si ce varsta biologica ai? Ca p-asta mintala am vazut-o..
Cred ca te bagi singura in seama, tu stii decat sa te iei de persoane, cred ca, de-aia critici atat.......X(
De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala" .
neaaahhh... el intrece orice norma... :))
Nu mai rade, ca nu-i de ras...=))
chuckyfan
25 Apr 2011, 21:37
De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si, daca vreti sa stiti cu totii, ca sa nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala", am 16 ani si 10 luni :) .
No, vezi ca stiu? Esti mai mare ca mine cu vreo cateva luni. Sti cum se spune:
Inalt ca bradu', prost ca gardu' ( just kiddind )>:)
arnoldroland
25 Apr 2011, 21:45
De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si, daca vreti sa stiti cu totii, ca sa nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala", am 16 ani si 10 luni :) .
No, vezi ca stiu? Esti mai mare ca mine cu vreo cateva luni. Sti cum se spune:
Inalt ca bradu', prost ca gardu' ( just kiddind )>:)
hahahaX(
in ceea ce priveste inaltimea, tu cred ca esti mai inalt ca mine, asa ca, =))
ieucumine
25 Apr 2011, 22:31
Cand maica-mea sau colega de camera incuie usa de 2 ori. Cand imi face cineva patul.
the_fairy
25 Apr 2011, 22:37
Isteria creata in jurul "nuntii secolului" ... Ok, da, e o nunta regala, dar oamenii chiar au luat-o razna.. papusi, poze, bratarele si alte alea.... :| Mai nou am aflat de la prietenul meu ca ei au liber 2 zile cu ocazia asta :)) ( el lucrand direct cu UK-ul )
Doza dubla de ipocrizie pe care trebuie sa o suportam cu ocazia sarbatorilor importante.Moda tricourilor roz la baieti.
Gebeleizis
26 Apr 2011, 00:58
ps. X(
+1
chuckyfan
29 Apr 2011, 12:09
Toata publicitatea facuta nuntii regale ( =)) ) si transmiterea acesteia la televizor. Ori ce canal TV ai alege dai de aceeasi chestie.
Toata publicitatea facuta nuntii regale ( =)) ) si transmiterea acesteia la televizor. Ori ce canal TV ai alege dai de aceeasi chestie.
perfect de acord cu tine.... ma asteptam ca sarutul acela super asteptat sa fie ceva pasional, frantuzesc etc... nu un simplu pupic banal :(
chuckyfan
29 Apr 2011, 15:13
Da acum unde-s teroristii?
Cand au si ei ocazia sa-si faca reclama la noile achizitii in materie de explozibil stau si "f.t buha" ( expresie des folosita pe la Bistrita ).
Cristina_
29 Apr 2011, 15:41
@iiii si @chuckyfan cred ca sunteti invidiosi.:))
danonino
29 Apr 2011, 16:59
Deci, gata? S-a insurat baiatul lu' tata?
omudindulap
02 May 2011, 23:23
http://i51.tinypic.com/2mdflsx.jpg
ma enerveaza nenorocitii care in vama veche cersesc 1 lei pt o cheta la bere sau 1 tigara!
catasmile17
04 May 2011, 21:23
ma enerveaza oamenii care ne fac tara de ras !!!!!!!!!!
copila_satanista
05 May 2011, 09:23
Cu aia din vama n-am nik, de obicei aveam marunt special pt ei :))
Pe aia care ne fac tara de ras... i-as da cu capul de toti peretii inclusiv pentru datile cand se si plang de tara lor :|
Cristina_
08 May 2011, 11:48
Ma enerveaza "febra" Justin Bieber. Eu il vad pe Bieber ca un produs al marketingului decat o valoare in muzica.
arnoldroland
08 May 2011, 15:23
Ba chiar zilele astea am auzit ca e considerat "idolul noii generatii" (alaturi de Lady Gaga, pe care o apreciez mult :) )
Cristina_
08 May 2011, 15:28
Ba chiar zilele astea am auzit ca e considerat "idolul noii generatii" (alaturi de Lady Gaga, pe care o apreciez mult :) )
Am vazut pe Youtube un videoclip al lui Bieber cu 535,909,358 views! OMG! Stiu ca gusturile nu se discuta dar nu vad nici un talent in Justin Bieber.
Rapture
08 May 2011, 17:12
Rebecca Black e si mai varza....ma bucur, totusi, pentru ca nu este apreciata.
chuckyfan
08 May 2011, 18:30
Ma enerveaza tot ce tine sau are legatura cu India ( religie, obiceiuri, oameni, port popular, mancare, filme [ mici exceptii ], muzica.
Singurul lucru bun la ei e Taj Mahal pe care o sa-l vizitez cu prima ocazie.
PS: Daca n-ar mai fi cei care il "urasc" pe Bieber asta, n-ar mai fi atat de mediatizat.
"Documentarul" mai are putin si bate orice record in ceea ce priveste nota de pe IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1702443/).
BTW, uitati ce screen am gasit pe un tracker unde i-a fost postat "documentarul"
http://i1183.photobucket.com/albums/x474/pallmall3/JustinBieberNeverSayNever2011DVDripDiVERSiTYavi_sn apshot_001540_20110508_005853.jpg
Astept pareri in care sa imi spuneti ce isi rade ca eu habar n-am.
arnoldroland
08 May 2011, 19:08
Isi rade fatza, ca are prea multe fane =)) .
chuckyfan
10 May 2011, 18:18
Filmele alea americane, in care actiunea are loc in Ardeal ( Transilvania pentru ei si pentru unii unguri ) unde un grup de tineri sunt omorati vezi doamne de vampiri.
Cristina_
10 May 2011, 21:41
Ma enerveaza cand personajele unor filme (horror) coboara in pivnita casei si binenteles ori se arde becul ori nu functioneaza instalatia electrica.
dragonfly_drk
10 May 2011, 22:56
ma enerveaza cand nu ma lasa lumea in pace...
bremen1980
11 May 2011, 11:16
Interesul scazut fata de Cannes 2011.In alte (i)epoci zbirniau forumurile ,ziarele si revistele trimiteau armate de cronicari la fata locului ,televiziunile bagau materiale de calitate.De 2-3 ani parca a scazut total interesul pentru acest megafestival.
:((
Cristina_
11 May 2011, 11:23
Interesul scazut fata de Cannes 2011.In alte (i)epoci zbirniau forumurile ,ziarele si revistele trimiteau armate de cronicari la fata locului ,televiziunile bagau materiale de calitate.De 2-3 ani parca a scazut total interesul pentru acest megafestival.
:((
Pai daca in Romania au trecere mai mult emisiuni gen Irinel vs Monica Columbeanu sau Pepe vs Zavaronca .:))
bremen1980
12 May 2011, 10:45
De citiva ani a devenit o moda sa revalorizam munca ,in special munca fizica.
In perioada anilor'80-'90 se vorbea la greu de :epoca postindustriala ,virsta de aur a serviciilor ,economia bazata pe inteligenta ,revolutia IT .Munca fizica parea ca o sa revina definitiv robotilor si tractoarelor.Iata insa ca dupa criza economica au inceput iarasi baietii (aia care scriu carti ,ne dau sfaturi ''competente ''la TV ,ne conduc ) sa ne trimita la cazmale si strunguri.Gata cu tinerii care-si pierd anii cu masterate si doctorate ,tara are nevoie de brate de fier .Nu ne zicea Basescu acum citiva ani ca sunt prea multi filozofi in tara si ca ar fi nevoie de tinichigii .El nu stia saracul ca se incadra intr-o tentinda globala.Nu vedeti ca pe Discovery Channel sau pe NG ne sunt bagate pe git tot felul de seriale in care munca bruta este divinizata : pescari de crabi ,sudori de motociclete ,sondori ,cofetari ,bucatari ,samd. Ni se transmite direct mesajul :la lopata lenesule ,lasa cartea..Cu alte cuvinte ,economiile nu mai pot da nastere unor locuri decente pentru armata de tineri studiosi asa ca acestia trebuie sa se multumeasca cu ce gasesc , chiar daca la intors hamburgerii pe gratar.
Halal emisiuni educative si mai ales stiintifice.Pai vii rupt de la munca si mai casti okii la niste boi care ani de zile se cearta in ateliere cu sefii lor sau cu colegii.:((
In perioada anilor'80-'90 se vorbea la greu de :epoca postindustriala ,virsta de aur a serviciilor ,economia bazata pe inteligenta ,revolutia IT .Munca fizica parea ca o sa revina definitiv robotilor si tractoarelor.Iata insa ca dupa criza economica au inceput iarasi baietii (aia care scriu carti ,ne dau sfaturi ''competente ''la TV ,ne conduc ) sa ne trimita la cazmale si strunguri.Gata cu tinerii care-si pierd anii cu masterate si doctorate ,tara are nevoie de brate de fier .Nu ne zicea Basescu acum citiva ani ca sunt prea multi filozofi in tara si ca ar fi nevoie de tinichigii .El nu stia saracul ca se incadra intr-o tentinda globala.Nu vedeti ca pe Discovery Channel sau pe NG ne sunt bagate pe git tot felul de seriale in care munca bruta este divinizata : pescari de crabi ,sudori de motociclete ,sondori ,cofetari ,bucatari ,samd. Ni se transmite direct mesajul :la lopata lenesule ,lasa cartea..Cu alte cuvinte ,economiile nu mai pot da nastere unor locuri decente pentru armata de tineri studiosi asa ca acestia trebuie sa se multumeasca cu ce gasesc , chiar daca la intors hamburgerii pe gratar.
Halal emisiuni educative si mai ales stiintifice.Pai vii rupt de la munca si mai casti okii la niste boi care ani de zile se cearta in ateliere cu sefii lor sau cu colegii.:((
just.
La main a la plume vaut la main a la charrue. In spatele cuvintelor tale se gaseste o frustrare personala, si te inteleg, dar tine cont ca fara taranii care muncesc pamantul in zapuseala, tinerii studiosi nu ar exista. Din pacate tot tineretul vrea facultate si vrea munca usoara (nu din lenevie, ci din observatie empirica, observatie evidenta la copii "bratelor de fier" care se gandesc sa nu ajunga ca parintii lor). Sunt 7 miliarde de oameni pe pamant, si in mod regretabil s-a ajuns la o lupta pentru supravietuire. Cu robotizarea agriculturii unde crezi ca vom ajunge? Ne vom roade cartile pentru mancare si le vom arde pentru caldura.
bremen1980
12 May 2011, 12:46
Nu este frustrare.Ai mei sunt ''proletari'' si am avut si eu o perioada cind am muncit in ''productie'.Am trecut si de perioada studiilor asa ca nu sunt un intretinut pe spinarea poporului muncitor.Nu dispretuiesc taranii sau muncitorii dar ma irita antiinlectualismul asta tot mai pronuntat care revine .A mai fost la moda in perioda interbelica (atit la comunisti cit si la fascisti/nazisti ).Obsesia actiunii .Un fel de ''noi muncim ,nu gindim''. Este o intoleranta la adresa celor care vor sa aiba alt drum in viata.Daca un tinar de 18 ani vrea sa faca o facultate pe banii lui ,sa fie sanatos.E treaba lui si a familiei sale.Ca o sa-i foloseasca sau nu diploma il priveste.
Tarile din Asia s-au ridicat prin munca dar mai importanta a fost componenta tehnologica la care ajungi dupa ani grei de studiu. Nu cum spunea Basescu ''Sa se uite copiii pe Google ca sa vada papadia ,nu e nevoie sa mai faca si ora de biologie.''.
bremen, nu il mai pomeni atat pe Basescu, e un gunoi incult, un taranpete din Dobrogea, pe care atat il duce mintea.
bremen1980
12 May 2011, 12:58
N-am nimic cu Base ,el prinde si el ideile in zbor si pe urma le da pe goarna fara sa le mai gindeasca.
Am o parere ffff proasta despre nenorocitu asta de Basescu... in primu rand smecheriile care le-a facut cu navele, apoi ca primar al Bucurestiului, apoi ca presedinte... ne-am facut de cacao cu francezii... si nu am sa uit niciodata sloganul de campanie : " Aducem romanii acasa " trebuie sa il mai ti minte... cu ciorexu ala care cobora din avion si zicea ca si el e roman, si cand s-a vazut in scaunel frumos la Cotroceni, sa plece toti din tara, profesori, medici....
Cristina_
12 May 2011, 13:05
Am o parere ffff proasta despre nenorocitu asta de Basescu... in primu rand smecheriile care le-a facut cu navele, apoi ca primar al Bucurestiului, apoi ca presedinte... ne-am facut de cacao cu francezii... si nu am sa uit niciodata sloganul de campanie : " Aducem romanii acasa " trebuie sa il mai ti minte... cu ciorexu ala care cobora din avion si zicea ca si el e roman, si cand s-a vazut in scaunel frumos la Cotroceni, sa plece toti din tara, profesori, medici....
iiii, sunt 100% de acord cu tine!
Cristina_
15 May 2011, 14:06
Ma enerveaza produsele Yves Rocher care sunt cam scumpe si trebuie sa le astepti aproape 2 sapatamani pana sa iti vina comanda acasa.Mai ma enerveaza preturile foarte mari ale unor haine din mall care nu isi justifica pretul! Mai ales daca scrie pe ele "Made in China" sau "Made in Turkey"!
danonino
15 May 2011, 14:47
Man - cheap to maintain. Thank God that I am one.
serviciile bancare foarte proaste comparativ cu comisioanele incasate.primele sunt romanesti,ultimele sunt europene.combinatie cat se poate de proasta pe buzunarul clientului roman.
nu mi se mai pare nimic anormal.si uite-asa ne aducem tot timpul aminte de vorba lui Mircea Badea,cat de adevarata e!
cristian.mireea
17 May 2011, 12:19
Motorina ca e scumpa. Mancarea ca e scumpa.
dragonfly_drk
17 May 2011, 12:20
da-mi voie sa te completez... :
banii ca sunt putini:))
cristian.mireea
17 May 2011, 12:23
Adevarat. Dar poate castig la loto si nu mai fac griji decat cum sa scap de ei :)))
dragonfly_drk
17 May 2011, 12:27
cu banii de loto ai putea sa iti cumperi o paine... nu de alta dar s-a demonstrat stiintific ca la loto nu castiga decat "o anumita" categorie de oameni... ;)
adica noi astia mai rablagiti nu avem nicio sansa.>:)
cristian.mireea
17 May 2011, 12:31
cu banii de loto ai putea sa iti cumperi o paine... nu de alta dar s-a demonstrat stiintific ca la loto nu castiga decat "o anumita" categorie de oameni... ;)
adica noi astia mai rablagiti nu avem nicio sansa.>:)
Cu banii de la loto imi cumpar in primul rand.... postul de director la loteria :>
chuckyfan
17 May 2011, 18:14
Ca sa renunt la topicul asta, din cauza prea multor subiecte spun doar atat:
"Ma enerveaza tot ceea ce nu-mi place"
Si daca nu-ti place, sa zicem inghetata, asta inseamna ca te enerveaza?:P
chuckyfan
17 May 2011, 18:44
si daca-mi place?
Nu ma refeream la mancaruri................
bornfree
17 May 2011, 21:06
ma enerveaza in spume manelistii de hypermarket si tot ce inseamna locuri unde ti se vind tot felul de porcarii si cand vrei sa gasesti ceva nu ai loc de ei :) frate nu e spatiu de socializare e o hala
Nu era vorba de mancaruri neaparat, ideea era ca nu tot ce nu-ti place te si enerveaza. De exemplu' presupun ca nu-ti place de mine,da asta nu inseamna ca te enervez, nu?>:)
Si lenea e cam mare,atitudinea e mica,inteligenta insuficienta,disciplina vax,traditionalismul extremist e in floare(aici ma refer la partile negative,adica de ce sa reciclam noi sau de ce sa sortam gunoiul?)cosmopolitanismul arhiprezent cand vine vorba de partile negative,adica daca francezu isi taie venele de ce sa nu mi le tai si eu? si daca chinezul munceste de rupe,e prost!Nu o lua personal!:D
P..s Ma enerveaza reclamele de pe site,care se tot deschid si ocupa toata pagina si au butoanse mici pe care nu le vezi.
AndreiStefan
18 May 2011, 13:53
Cica s-a ieftinit motorina cu 12 bani pe litru...dar s-a scumpit benzina cu 9 bani:))
Oricum o dai, nu e bine...ca la romani!:)
symonakatalina
18 May 2011, 15:49
Pe mine ma enerveaza filmele de groaza, nu le suport.
Sorin87
18 May 2011, 15:52
ma enerveaza cand filmele bune apar cu 4-5 luni intarziere fata de alte tari :(
dragonfly_drk
18 May 2011, 19:30
ar fi culmea sa apara cu cateva luni inainte de premiera... =))
Gebeleizis
19 May 2011, 00:11
ma enerveaza cand filmele bune apar cu 4-5 luni intarziere fata de alte tari :(
Nu numai pe tine ...
chuckyfan
20 May 2011, 05:33
Ma enerveaza toata tevatura asta facuta pe seama Apocalipsei de sambata(:| . Cred ca deja toata lumea a obosit sa auda toti "profetii" care sufera de Alzheimer spunand ca vine Apocalipsa.
Toate ca toate, dar e si o afacere profitabila:
http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/bussinessul-sfarsitului-lumii-120-de-mil-dolari-ca-sa-promovezi-apocalipsa.html
Voi nu v-ati saturat? Si uite cum am revenit la topicul asta.....
StrangeHouse
20 May 2011, 08:01
ma enerveaza http://www.adevarul.ro/actualitate/social/cai-padurea_letea-delta_dunarii-abator-romania-italia-ecosistem_0_483551905.html
cand nesimtitii de la Vodafone imi restrictioneaza accesul la net si telefon in ziua cand e scadenta factura, fara sa astepte ca banca sa confirme direct debitul.
marllenn
20 May 2011, 12:04
Cei care voteaza pe cinemagia X( . Actori renumiti care au jucat in filme de oscar si nu numai au note mici iar " vedetele in devenire " au note mari. "Oameni culti" X( X(
cristian.mireea
20 May 2011, 12:10
Ma enerveaza ca platesc ROVINIETA si merg prin GROPI, iar daca nu platesc rovinieta platesc amenda + despagubiri......
Ma enerveaza ca platesc ROVINIETA si merg prin GROPI, iar daca nu platesc rovinieta platesc amenda + despagubiri......
ar fi cazul sa te calmezi. e situatie fara iesire.ori renunti la masina,ori astupi tu gropile...
cristian.mireea
20 May 2011, 12:24
ar fi cazul sa te calmezi. e situatie fara iesire.ori renunti la masina,ori astupi tu gropile...
In cazul asta, astupare, as fi indreptatit sa primesc eu banii pe roviniete :>
danonino
20 May 2011, 14:02
De ce sa se calmeze? E ok razvratirea impotriva sistemului.
De ce sa se calmeze? E ok razvratirea impotriva sistemului.
si razvratirea impotriva sistemului cu ce te ajuta?
alti nervi facuti de pomana si daca esti tembel si n-ai ce face si te gandesti sa-i dai in judecata sau sa pui de-o manifestatie publica pe tema asta,pierzi in plus si timp din viata ta pretioasa,fara ca in final sa rezulte ceva palpabil, sa simti ca ai schimbat ceva..nu numai pentru tine personal, ci in general,ca ai reusit sa zdruncini sistemul.
danonino
22 May 2011, 08:49
Si tu zici sa tacem din gura, sa dam din cap aproband comportamentul si deciziile lor?
On-Topic:
Fotbalul, care in majoritatea tarilor, este practicat de baietei si nu barbati. Si aici nu ma refer la varsta.
Toata tevatura asta cu Chivu si retragerea de la nationala. Chivu e baiatul ala care plangea cand spuneau ziaristii ca echipa a jucat prost sau ca nu au obtinut rezultate bune. Era si capitanul echipei, barbat adevarat, ce sa mai...
=)) =)) =))
Si tu zici sa tacem din gura, sa dam din cap aproband comportamentul si deciziile lor?
ti-am zis,e decizia ta,cum alegi sa pierzi zile pretioase din viata..dar eu,daca-s fi in locul tau,as prefera crosul..
in alta ordine de idei,n-are sens sa incep si eu cu argumentele.este deja prea mult unul...
acum si eu on topic:
pavajele proaste de pe trotuarele pe unde merg, care-mi julesc tocurile pantofilor.
eu cui sa cer despagubiri?
ma enerveaza la culme garoii care merg in cluburi si se pun pe scaun in fata barului, si stau si beau acolo, si cand vrei sa cumperi ceva de la bar, nu poti de ei.
as avea o solutie si pentru tine: cumpara de la supermarket,ce-ti trebuie de la bar!
adica imi recomanzi sa cumpar de la supermarket bautura si sa beau in club ??? sa bag bautura in club, si sa o beau acolo nu???? poate asa se facea cand mergeai tu la discoteca... prin anii 1991-1992 , dar acum nu mai merge, si in plus nu e elegant :) nu?
danonino
23 May 2011, 11:09
Iti dai seama ce o sa zica lumea despre tine?
tu aduci bautura din afara , atunci cand esti in club?
adica imi recomanzi sa cumpar de la supermarket bautura si sa beau in club ??? sa bag bautura in club, si sa o beau acolo nu???? poate asa se facea cand mergeai tu la discoteca... prin anii 1991-1992 , dar acum nu mai merge, si in plus nu e elegant :) nu?
aaaa...pai eu ti-am facut o recomandare foarte practica tinand cont de zilele pe care le traim acum.
scuze,dar pe vremea mea nu gaseai decat Brifcor.atat puteai sa bei in discoteca.cel putin aveai certitudinea ca te puteai tine sigur pe picioare,avand in vedere ca iti trebuiau pentru dans, nu?
nu sunt sigura pe cine intrebi,pe mine sau pe vaduvul?
aaaa...pai eu ti-am facut o recomandare foarte practica tinand cont de zilele pe care le traim acum.
scuze,dar pe vremea mea nu gaseai decat Brifcor.atat puteai sa bei in discoteca.cel putin aveai certitudinea ca te puteai tine sigur pe picioare,avand in vedere ca iti trebuiau pentru dans, nu?
acum daca incerci sa aduci de afara ceva in club, nu se face, nu e elegant, si in plus daca te prind badiguarzii risti sa zbori + interdictie :D
si inainte de toate, in Kulturhaus e 3 ron o berica mica, la 0.33 si o cuba libre e 5 ron :D
deci nu consider ca sunt preturi mari.... la 2000-3000 de oameni eu zic ca e destul de ok.
nu sunt sigura pe cine intrebi,pe mine sau pe vaduvul?
pe danonino
[QUOTE=rvn]acum daca incerci sa aduci de afara ceva in club, nu se face, nu e elegant, si in plus daca te prind badiguarzii risti sa zbori + interdictie :D
si inainte de toate, in Kulturhaus e 3 ron o berica mica, la 0.33 si o cuba libre e 5 ron :D
deci nu consider ca sunt preturi mari.... la 2000-3000 de oameni eu zic ca e destul de ok.
poti iesi la juma de pret,4iule!
cum? simplu:bagi berica....la c......i!
dar ai grija sa nu fie rece,ca-i nasol!
Eu nu beau alcool.
Vaduvul? WTF?
vezi daca ai parasit balconul? acolo, eu eram vaduva neagra,iar tu vaduvul...
culoarea ti-o alegi tu...
Gebeleizis
23 May 2011, 12:52
evreii si victmizarea lor.
evreii si victmizarea lor.
100 % de acord ! bravo!
Sorin87
23 May 2011, 13:43
evreii in sensul de tzigani?
the_fairy
23 May 2011, 13:46
Ma enerveaza ciupercile astea care nu stare si se baga peste tot pe unde nu le fierbe oala!!!! X(
ghost90
23 May 2011, 14:11
evreii in sensul de tzigani?
ma gandesc ca poti deosebi jidanii de ciori...daca am ajuns sa-i plangem pe evrei s-a terminat lumea...ar trebui sa fie ultimul popor care merita compasiune :)
Sorin87
23 May 2011, 14:19
unii le zic ciori altii romi altii jidani, in Ardeal de unde sunt eu li se zice tzigani
SORIN, ia intra tu pe dexonline si scrie evreu! si da un copy paste la definitie
yonutzTM
23 May 2011, 14:44
-trezitul dimineata
-ora de mate
-cersetori de la stop
-caldura excesiva
- prostii care claxoneaza in intersectii
-tunete , fulgere (ca nu pot sa stau la PC )
-jmekeri
si mai sunt catve dar nu im aduc aminte .
dragonfly_drk
23 May 2011, 15:34
as avea o solutie si pentru tine: cumpara de la supermarket,ce-ti trebuie de la bar!
rvn, daca te-ar lasa astia din club sa introduci bautura ar da faliment...;)
dragonfly_drk
23 May 2011, 15:37
unii le zic ciori altii romi altii jidani, in Ardeal de unde sunt eu li se zice tzigani
GRESIIIT. nu stiu de unde esti tu din ardeal dar la noi la evrei li se spune jidani si la rromi li se spune tigani. e o diferenta de la cer la pamant intre evreu si tigan... atat din punct de vedere istoric cat si cultural... pana si un copil de clasa a 4-a care face istorie stie diferenta. ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.