View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
in ciuda faptului ca melodia este difuzata insistent, nu ma enerveaza, chiar imi place.
in schimb, Tudor Chirila, n-a scapat nici acum de naluca fostei formatii, care inca il bantuie. ma deranjeaza libertinajul lui verbal. ar trebui lasat in urma, asa cum s-a intamplat si cu epoca de glorie a primei formatii. nu ma enerveaza ingrozitor, dar, mi se pare aproape hidoasa, insistenta cu care incearca sa pluteasca in deriva pe piata muzicala, folosindu-se de popularitatea Vamii Vechi.
ghost90
19 Aug 2013, 07:17
http://www.mediafax.ro/social/dorin-cioaba-familia-mea-vrea-sa-ceara-ajutor-de-la-stat-pentru-factura-de-la-spitalul-din-antalya-11258097
Haoleu, manca-ti-as, nu are astia bani?Sa-si vanda masinile furate de sute de mii de euro, fotoliile poleite cu aur din imensele palate si bijuteriile de zeci de kile care atarna de grumaz.Lasa ca acuma are domnu' presedinte loc liber la postu' de imparat/bulibasa si eba cea mai bengoasa piranda din satra.
MikkaelWolfganger
19 Aug 2013, 10:27
Dupa ce au lansat Copilul care alearga catre mare, eu deja imi faceam sperante ca s-au maturizat ca vor scoate numai melodii ca asta.De unde...
Exceptandu-l pe nenea ala cu Trrrrrraaaaaanquila,nici mie nu prea mi-au ramas refrene cretinoide in minte.De obicei, cei de origine latina reusesc sa scoata versuri usor memorabile.Vara asta nu le-a mers deloc bine, mai ales in Romanica.
Sunt tiganii astia amuzanti la culme.Nu au internet acasa(vin la biblionet pentru asa ceva) , dar se plimba in masini de zeci de mii de euro.Au datorii de miliarde la Apa-Canal, dar stau in viloaie.Eu sunt din Costesti(aici e alt rege :)) ) si pe aici tiganii fac cam ce vor.De obicei la o populatie de, sa zicem, 7000 de insi cine are voturile celor cateva sute de tigani ia si fotoliul de primar(tactica aplicata si la nivel macro).Asadar, politia nu prea exista in cazul lor, iar daca privesti mai insistent la vreun satrar, te-ai ales cu spitalizare.
bremen1980
19 Aug 2013, 10:55
350.000 $ a costa interventia medicala ???? Nici daca-i transplantau organe de aur nu costa atat.
Subtire rau ''hiturile '' , aproape diafane .Pe langa Vama ar mai merge si aia cu ''Baga bani '' dar am auzit-o de foarte putine ori si inca n-am alergie la ea . Se compara oare cu '' E sofisticata ma ..." ???
Nici pe departe .
Te simti ca o femeie frumoasa care trece pe langa un santier si nimeni nu fluiera dupa ea . N-are saraca parte de un : ''Tantiiiiiiiiiiii nu vrei sa-l vezi pe baiatu ' cum da cu trafaletu ' ??? " Merge mai departe, dar increderea ei primeste lovituri brutale . :-O
Tudor Chirila are de fapt o singura piesa cantata in zeci de melodii ( sau invers) - cum vor sa-l priponeasca pe el femeile si cum scapa el in cele din urma .Se lupta , se zbate ,dar reuseste sa fuga cu la(n)tul de gat . Femeile insa continua urmarirea ......>:)
eu cred ca Tudor Chirila isi manifesta frustrarea (artistica) printr-un teribilism adolescentin tarziu. poate si nerealizarile din viata personala.dar, asta numai el poate sti.impresia pe care mi-o lasa mie, este a unui om care sufera (din cauza artei sau din oricare alt motiv).
ghost90
19 Aug 2013, 15:20
Ba da deja-i exasperant, deschid televizorul si pe toate canalele de stiri, numa breaking news despre Florin Cioaba.Cred ca avem cea mai de cacat mass-media din lume.
MikkaelWolfganger
19 Aug 2013, 15:24
Desigur, dar si mass-media se muleaza pe spectatori.Altfel spus, asa public, asa presa.
sigalia
19 Aug 2013, 17:47
eu cred ca Tudor Chirila isi manifesta frustrarea (artistica) printr-un teribilism adolescentin tarziu. poate si nerealizarile din viata personala.dar, asta numai el poate sti.impresia pe care mi-o lasa mie, este a unui om care sufera (din cauza artei sau din oricare alt motiv).
Mie nu mi se pare deloc suferind decat de un singur lucru : obsesia lui artistica pentru Litoralul romanesc.Nu ma enerveaza deloc (eu fiind mai greu enervabila),dar nu pot sa nu constat ca tot ce i s-a intamplat notabil artistului s-a petrecut la sau in drumul spre ....mare.La mare,mai precis in Vama se combina el cu toate,marea il asteapta pe el negresit inca de cand il simte ca e pe la Fetesti (''Vara asta''),cand e in criza conjugala fuge evident tot la mare (''Perfect" / a priceput cineva de ce are in clipul acesta caciula ?) nici pe bietul copil interior nu-l iarta si-l pune sa alerge tot ...catre mare.Nu mai spun de fetele unse,care danseaza goale ,pe care le saruta pe stanci si printre alge.... Stie omul ca fara mare n-are nici o sansa/ cu albumul ''Vama '' de anul trecut,unde a incercat si niste texte fara mare ,a dat-o in bara.
Ma gandesc totusi ca s-ar putea si mai rau; daca se ''maturizeaza'' o sa se-apuce de piese de-acelea cu Mos Craciun,brazi impodobiti si copii multi in jur.
Nuuu,sa-l lasam asa ....omul plajei, ca macar e haios( in piesa asta pasiunea lui marina atinge apogeul )
http://www.youtube.com/watch?v=ZyqFqjCZqrA:D
Eu cred ca Tudor Chirila doar asa poa' sa stranga fane proaste dispuse sa faca sex si sa-i aprobe orice fraza dementa ce o scoate pe gura su prin dejte.
chuckyfan
19 Aug 2013, 20:20
de când am auzit prima dată vama veche am considerat-o o trupă anostă cu o muzică neinteresantă. o singură piesă îmi place, hotel cişmigiu. şi asta-mi place pentru că merge cântată la beţie :D
de când am auzit prima dată vama veche am considerat-o o trupă anostă cu o muzică neinteresantă. o singură piesă îmi place, hotel cişmigiu. şi asta-mi place pentru că merge cântată la beţie :D
desigur, aici este vorba de gusturile muzicale ale fiecaruia. daca produsul Vama Veche s-a vandut destul de bine, inseamna ca n-a fost o investitie proasta din punct de vedere financiar. Tudor Chirila a incercat sa fie un pic diferit de ceilalti solisti ai trupelor autohtone.un baiat rebel, dintr-o familie de intelectuali, a gasit un mod inedit de a se elibera din conventionalismul social impus de statutul acesta.
avantajul sau a fost ca vremurile i-au permis lucrul acesta. dezavantajul, a constat tocmai in lipsa interdictiei. prin versurile cantecelor sale, Tudor Chirila incearca sa arate nonconformism.acuma, nu prea cred ca-i reuseste, tocmai pentru ca a devenit atat de banal sa auzim expresii vulgare. ramane insa, o sensibilitate ascunsa in timbrul vocii sale, pe care, sunt convinsa ca si-a perfectionat-o in particular.
p.s. Hotel Cismigiu este un cover. in oricare varianta muzicala ai asculta-o, efectul este acelasi. sochingul este produs de versuri. sau cel putin, asta au dorit ei.
cat despre trupa vama veche, pot spune ca ii ascult de multa vreme. cred ca si acum mai am pe acasa albumul am sa ma intorc barbat pe caseta :D
MikkaelWolfganger
20 Aug 2013, 10:18
Eu nu am nicio probleama cu Chirila.De altfel mi se pare un cantaret foarte bun, iar despre trupa Vama Veche am o parere mai mult decat pozitiva.Tot cu fanele am si eu o problema, fane care considera ca daca asculti Chirila esti altceva, esti liber,esti rebel, iesi din masa.Aveam colege de liceu care sorbeau blogul ala al lui ca pe apa.Ca sa numai zic de cartea aia a lui, venerata precum Biblia de catre adolescente si nu numai.
ii dam publicului ceea ce vrea sa el sa vada. ca atare, are prea putina importanta daca lucrul acesta multumeste si pe artist, cu o singura exceptie, care intra-adevar conteaza : succesul. fara el, e pierdere de timp.
S.naicuL
27 Aug 2013, 16:36
:D
colegii care nu muncesc :)
MikkaelWolfganger
28 Aug 2013, 08:42
Cred varianta suprema e: colegii care nu muncesc si carora trebuie sa le faci tu munca.
Cred varianta suprema e: colegii care nu muncesc si carora trebuie sa le faci tu munca.
as reformula un pic, strict din punctul meu de vedere: colegii pentru care trebuie sa muncesc, ca sa-si pastreze fundurile pe scaunele de sefi.
bremen1980
31 Aug 2013, 18:24
In ce stare a ajuns lumea asta !!! Sa te puna astia sa muncesti , chiar la locul de munca . :-O
Auzisem una la radio :
- De cand lucrezi in firma asta ??
- De cand m-au amenintat ca ma dau afara .
Ma enerveaza divorturile din ultimele zile ale verii . De parca s-au speriat astia ca o sa inceapa un nou anotimp cu fostii in carca . Nu ca mi-ar pasa mie de iubirile lor trecute /ofilite , dar niste etichete puse pe oameni nu strica niciodata : M.Douglas e insurat cu aia care juca cu Zorro ( adica Banderas) , Berecleanu e cu unul cu parul grizonat , Monica Belucci e maritata cu un francez care joaca roluri de baiata rau , s.a.m.d.
Oamenii sunt prea multi , se misca tot timpul ca electronii si daca sunt casatoriti de mult timp pot fi mai usor de reperat . Casatoria le reduce ( unora ) viteza , ii anesteziaza si poti sa-i observi daca se misca la un frame rezonabil . Devin familiari , are si praful timp sa se aseze pe ei .Au si ei parte de-o lingura de ciorba la masa ta . Soarele incepe sa-i decoloreze , sa le banalizeze trasaturile . Ai impresia ca-ti devin rude , indepartate , dar rude .
Vine divortul si s-a dus armonia . Iarasi cu mana pe marker , etichete , scrii , stergi si creierul tau se incalzeste . Cei doi incep sa-si faca de cap ,se cupleaza la intamplare ,haotic si curvasaria e in floare . Nu poti sa-i mai incadrezi pe etajerele mintii si ciorba facuta pentru ei incepe sa se strice .
Numai belele ne aduc oamenii astia care incep sa creada ca au dreptul sa fie fericiti alaturi de alti '' parteneri '' . Alti parteneri ??? Si pe noi de ce nu ne intreaba ??? Chiar fac totul de capul lor ???
bremen, de ce nu-ti deschizi un cabinet de psihoterapie? ar fi coada la usa lui.
daca-mi permiti o traducere libera a ceea ai spus tu: divorturile sunt finalul fericit al trezirii la viata.
femeia mai tanara cu 20-30 de ani, detroneaza pozitia barbatului,deja aflat in "moarte clinica".
sigalia
01 Sep 2013, 11:38
divorturile sunt finalul fericit al trezirii la viata.
.
rvn,mai era o variatie la idee exprimata cam asa : uneori viata incepe cand se termina casatoria.:))
ghost90
01 Sep 2013, 13:35
http://www.mediafax.ro/social/guvernul-a-aprobat-legea-care-permite-exploatarea-la-rosia-montana-si-o-trimite-parlamentului-11275548#comments
Sper sa muriti in cele mai grele chinuri existente guvernantilor.
bremen1980
01 Sep 2013, 14:06
bremen, de ce nu-ti deschizi un cabinet de psihoterapie? ar fi coada la usa lui.
daca-mi permiti o traducere libera a ceea ai spus tu: divorturile sunt finalul fericit al trezirii la viata.
femeia mai tanara cu 20-30 de ani, detroneaza pozitia barbatului,deja aflat in "moarte clinica".
Psihoterapie cu parul . Unde dai nu mai creste fir de par .
Parca astia ar fi cu marfurile in carut la supermarket . Au cumparat tot ce trebuie si sunt asezati la coada sa plateasca . Deodata se aude un anunt in boxe : ''Blondele sub 25 de ani sunt la discount ! Grabiti-va pentru ca stocul este limitat . '' Boxele se aud din nou : ''Si la barbati tineri se fac reduceri . Atentie la bulinele rosii. Spor la cumparaturi si folositi cardul de cumparaturi xxx '' . Incepe vanzoleala si toate lumea e nemultumita de ce are in carut . Rafturile sunt luate cu asalt . Se lasa cu paruieli . Ambalajele sunt smulse si produsele apar nude , stralucitoare ,Asteptand sa fie plantate in vile imense .
ghost90
02 Sep 2013, 00:09
http://romanianultras.net/miting-urias-salvati-rosia-montana-la-cluj-napoca.html
Deci se intampla asa ceva in Romania si nu vezi absolut nimic la tv.Cand au iesit 15 edentati sa strige "Jos Basescu" au aparut toate televiziunile.Tu-va-n gura de jurnalisti cumparati, nu va e rusine?
MikkaelWolfganger
02 Sep 2013, 09:28
as reformula un pic, strict din punctul meu de vedere: colegii pentru care trebuie sa muncesc, ca sa-si pastreze fundurile pe scaunele de sefi.
Treaba e ca de cele mai multe ori fundul tau depinde de fundul lor si nu ma refer aici doar in cazul sefilor, ci in general.
ONG-urile care militeaza pentru protectia animalelor fara adapost... si defapt nu fac nimic. papa bani si atat tot , si inca un copil a murit...
Treaba e ca de cele mai multe ori fundul tau depinde de fundul lor si nu ma refer aici doar in cazul sefilor, ci in general.
ai o viziune deformata despre realitate, nu te supara. fundul meu nu depinde de fundul altora. sefii, in schimb,da, ei trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru privilegiul asta.
@iiii, DE ACORD CU TINE!
eu militez insistent pentru evitarea caderii in capcana numita '230'.
Twinsen
02 Sep 2013, 14:00
ONG-urile care militeaza pentru protectia animalelor fara adapost... si defapt nu fac nimic. papa bani si atat tot , si inca un copil a murit...
Sper ca va fi suficient de mediatizat cazul asta, ca sa declanseze o campanie de eutanasiere a cainilor vagabonzi.
MikkaelWolfganger
02 Sep 2013, 14:13
Cam asta e telul in viata al fiecarui ONG din Romania.Sa pape bani europeni in timp ce pozeaza in aparatorii al unor drepturi, care mai de care mai ciudatele.Ma indoiesc ca vor fi vreodata realizabile suficiente adapostruri pentru cati caini vagabonzi sunt.Mai ales ca problema este nu numai la nivel de oras mare.Solutii ar fi si nu este necesar sa fie violente sau inumane,insa nu cred ca tin in mod special de ONG-uri, cat mai ales de primarii si de oameni, in general.
Apropos de eutanasie: acum 3 ani primaria din al meu Costesti a dat drumul la o mare eutanasiere generala.Au aruncat carnati otraviti cainilor.Stiu momentul, pentru ca dimineata ma duceam la liceu si i-am vazut pe baietii de la salubriatea defiland pe langa pubelele unde se adunau cainii(la vreo 50 de m de liceu).Pe la 12 cand m-am intorceam am vazut cainii care inca se zbateau in pragul mortii.Nu cred ca vreti sa vedeti asa ceva.Priveliste traumtizanta!
Twinsen
02 Sep 2013, 14:43
.Stiu momentul, pentru ca dimineata ma duceam la liceu si i-am vazut pe baietii de la salubriatea defiland pe langa pubelele unde se adunau cainii(la vreo 50 de m de liceu).Pe la 12 cand m-am intorceam am vazut cainii care inca se zbateau in pragul mortii.Nu cred ca vreti sa vedeti asa ceva.Priveliste traumtizanta!
Nu mai traumatizanta ca un copil de 4 ani sfasiat de caini. Sau ca o haita care se repede spre tine - asta am patit-o personal,fara nici cea mai mica provocare.
Pe de alta parte, nu zice nimeni sa fie chinuiti cu otrava, o injectie letala e o solutie mult mai buna. Dar trebuie sa dispara de pe strazi.
MikkaelWolfganger
02 Sep 2013, 15:12
Toti am patit-o.Crede-ma, cainii de la oras sunt tovaraseni in comparatie cu aia de prin zona semi-rurala.Ideea e ca mie sterilizarea mi se pare mult mai productiva si mai de bun simt.In ceea ce priveste urmarea killarelii de la mine din oras, acum la 3 ani dupa incidente, sunt cam de 2 ori mai multi caini ca atunci.
Cainii vor disparea de pe strazi atunci cand primarii vor realiza ca se poate fura si prin fonduri dedicate eradicarii acestei probleme.Pana atunci vom fi bombardati de presa cu imagini infatisand Grivei furibunzi printre garduri de plasa.Nu stiu cat ajuta la rezolvarea dilemei dramatizarea asta excesiva,dar ma rog....
MikkaelWolfganger
02 Sep 2013, 15:24
ai o viziune deformata despre realitate, nu te supara. fundul meu nu depinde de fundul altora. sefii, in schimb,da, ei trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru privilegiul asta.
"Fundul tau" era folosit la modul general :).Scuze tardive pentru exprimarea oarecum licentioasa.Viziunea mea este formata pe baza unor experiente acumulate pana in acest moment.De la facultate si pana la liceu si ajungand la generala, am facut de cele mai multe ori teme, proiecte, referate singur, desi eram in echipa cu alti oamenii.Nefacerea acestora ar fi insemnat in primul rand batuceala pe fundul meu :).
la cata mizerie, la propriu si la figurat, exista in Romania, ce mai conteaza si prezenta cainilor fara stapan? ei fac parte din peisajul citadin, prezenta lor amuza si incanta turistii care n-au parte de asemenea spectacol vizual, decat in foarte putine locuri din lume. in plus,intre acesti caini si oamenii strazii exista o relatie speciala. ar trebui cam mult efort pentru a steriliza tot, efort, pe care, nici autoritatile, nici societatea civila, nu vor fi in stare sa-l faca vreodata, oricate solutii si legi(aplicabile), s-ar da pe tema asta.
lipsa de organizare, management prost si fundatii care praduiesc bruma de bani de care dispun.
pe fondul asta, voi vedeti vreo speranta? eu, nu.
ma enerveaza ingrozitor babutele de la blocuri care dau mancare la cainii vagabonzi... si care sustin ca : " un musca mama , e bland " .
ma enerveaza ingrozitor babutele de la blocuri care dau mancare la cainii vagabonzi... si care sustin ca : " un musca mama , e bland " .
nu numai babutele care le dau de mancare amplifica fenomenul de inmultire al lor. zilnic, zeci de tone de mancare, sunt aruncate alandala peste tot, iar ritmul in care se colecteaza deseurile menajere nu este nici pe departe, unul vioi. ce sa mai vorbim de o solutie eficienta si nepoluanta de distrugere sau reciclare a tuturor tipurilor de gunoaie. deocamdata, nu avem decat pubele separate pentru sticla, hartie si metale. suntem in stadiu incipient. atata vreme cat exista mancare din belsug pentru ei, cainii si nu numai ei, prospera. habitatul lor este raiul pe pamant.
ne trebuie multa educatie. trebuie sa invatam sa ne respectam teritoriile. trebuie sa constientizam pericolul pe care-l reprezinta toata mizeria urbana, cu tot cu cainii fara stapan si daca voi credeti ca eutanasierea lor in masa, ar fi solutia ideala, este un pic exagerat.
cainele meu este dintr-o rasa agresiva. este masiv si extrem de puternic. n-a atacat pe nimeni, niciodata. este o chestiune, cum spuneam, de educatie si chiar daca instinctele primare, il vor indemna, vreodata, sa atace,sunt convinsa ca daca n-a fost invatat sa raneasca, nu o va face.
tot instinctul primar ne indeamna si pe noi sa-i ucidem fara drept de apel. de ce nu invatam, mai bine, sa nu le incalcam teritoriul? cred ca ar fi mult mai eficient decat sa tipam in gura mare de cate ori se mai iveste un caz. am toata compasiunea pentru familia micutului de 4 ani si nu vreau sa-mi pun intrebarea fireasca "ce-as fi facut eu in locul lor?", dar, chiar mi se pare ciudat ca nimeni nu pomeneste de neglijenta, in primul rand, a parintilor si in al doilea rand, a bunicii. responsabilitatea lor nu o pune nimeni in discutie, ca si cum, in locurile de joaca publice, ar trebui sa existe cate un bodyguard pentru fiecare copil care este lasat brambura, in timp ce, mama, tatal, bunica, bunicul,dormiteaza, croseteaza, sta la taclale sau vorbeste nesfarsit la telefon.
sergiuseling
04 Sep 2013, 23:52
Să nu le încălcăm teritoriul? Da cine-s ăștia de merită atâta atenție?
Ia mai dă-i naibii pe câinii ăștia, oamenii sunt capabili să omoare zeci miliarde de animale pentru hrană în fiecare an, oameni care-s capabili să radă de pe fața pământului milioane de hectare de vegetație doar pentru o fabrică sau un drum. Și apoi ne împotmolim de niște câini?
Eu i-aș extermina și doar din punct de vedere estetic, nu mai vorbesc de lipsa sentimentului de siguranță pe stradă sau de aproximativ 1000 de bucureșteni care ajung la spital după ce sunt atacați de maidanezi.
Dar asta e, lumea se agită în loc să acționeze. Ce-i cu atâtea referendumuri și discuții?
Extirpați maidanezii, dați drumul la proiectul de la Roșia Montană, atacați Siria.
MikkaelWolfganger
05 Sep 2013, 09:40
de ce nu invatam, mai bine, sa nu le incalcam teritoriul? cred ca ar fi mult mai eficient decat sa tipam in gura mare de cate ori se mai iveste un caz. am toata compasiunea pentru familia micutului de 4 ani si nu vreau sa-mi pun intrebarea fireasca "ce-as fi facut eu in locul lor?", dar, chiar mi se pare ciudat ca nimeni nu pomeneste de neglijenta, in primul rand, a parintilor si in al doilea rand, a bunicii. responsabilitatea lor nu o pune nimeni in discutie, ca si cum, in locurile de joaca publice, ar trebui sa existe cate un bodyguard pentru fiecare copil care este lasat brambura, in timp ce, mama, tatal, bunica, bunicul,dormiteaza, croseteaza, sta la taclale sau vorbeste nesfarsit la telefon.
1.Teritoriul unui caine poate ajunge la proportii babane.Deci la un moment dat s-ar putea sa constati ca juma' de Bucuresti e teritoriul lor.
2.Se discuta excesiv pentru ca a devenit o problema mare, iar opinia publica simte cumva ca acum este momentul cel mai potrivit pentru a face presiuni la adresa ONG-urilor si primariilor.Una e sa urlii despre problema maidanezilor pe vremuri de pace, alta e sa urlii dupa un astfel de incident.
3.Nu se pune problema de neglijenta deoarece practicile aplicate de minunatii parinti ai victimei sunt executate de majoritatea parintilor din Bucuresti si nu numai.Pe deasupra cainii,in opinia generala, nici nu ar trebui sa exista intr-o capitala civilizata, asa ca orice tentativa de acuza e scoasa direct din schema..Nu judec de altfel practica asta de ati lasa copilul liber.
4.Eu zic sa va obisnuiti cu muscaturile.Nu se vor schimba prea multe in viitorul apropiat si ma indoiesc ca cel indepartat va fi mai luminos.Sfatul meu: cititi psihologie canina, tratate de negociere, faceti sport,alergati,creati-va un set de reguli si duceti-va la un maestru sa va invete reguli elemetare de auto-aparare.Traim in Caninland.
ghost90
05 Sep 2013, 09:44
dați drumul la proiectul de la Roșia Montană
Ai da haina de pe tine pentru un pahar de palinca, asa-i?
cat despre caini, pe facebook vad distribuita o stire... nu mai tin minte de la ce publicatie/pagina etc , unde se zicea ca problema cainilor vagabonzi a fost rezolvata in bucuresti in anii 1916-1917 cu ajutorul armatei germane in timpul primului razboi mondial , cand bucurestiul a fost ocupat de trupele kaiserului.
evident cu violenta , dar macar problema a fost rezolvata. evident la o scara mult mai mica , dar ideea e ca au rezolvat.
dovezi am inteles ca exista rapoarte oficiale ale trupelor germane si mai ales ziarele vremii.
3.Nu se pune problema de neglijenta deoarece practicile aplicate de minunatii parinti ai victimei sunt executate de majoritatea parintilor din Bucuresti si nu numai.Pe deasupra cainii,in opinia generala, nici nu ar trebui sa exista intr-o capitala civilizata, asa ca orice tentativa de acuza e scoasa direct din schema..Nu judec de altfel practica asta de ati lasa copilul liber.
cred ca tocmai se incearca abaterea atentiei de la cauza principala, si anume iresponsabilitatea patintilor si se profita din plin de caz pentru a se repune pe tapet dorinta acelora care urasc animalele, de a se recurge la executia in masa a cainilor fara stapan.
poporul vrea sa curga sange de maidanez. sa curga, nu zicem ca nu este necesara eutanasierea in anumite cazuri, dar, de-aici si pana a arunca moartea copilului exclusiv in carca unor persoane, autoritati, fundatii...si a minimaliza total responsabilitatea parintilor de a avea grija copiilor, indiferent ca nu-i pot insoti permanet, este cale lunga. mi se pare un subiect bun de presa si de campanie electorala si atat.
hai sa analizam la rece circumstantele in care acest copil a ajuns sa fie sfasiat de caini si sa ne punem o intrebare simpla: daca acestui copil ii se intampla un accident mortal in timpul cand era lasat in grija educatoarei, la gradinita, cine si de ce era vinovat. eu nu vad nici un fel de diferenta, intre postura de-acum a bunicii si cea ipotetica, a educatoarei.
MikkaelWolfganger
05 Sep 2013, 15:04
De fapt: sange de maidanez si de ONG-ist.Suntem latini, nu stim ce e aia analiza la rece.Raspuns la intrebare: daca era in Bucuresti incidentul, tot cainii, daca era in alte zone mai mici, educatoarea.De ce?Pentru ca in Bucuresti oamenii au devenit mult prea satui de caini, le este greu sa se obisnuiasca.Acolo problema cainilor a capatat nuante apocaliptice.In alte orase, nu este acelasi numar de caini, problema nu este atat de stringenta si cu toate ca in aceste zone cainii sunt mult mai agresivi, oamenii au invatat cumva sa ii tolereze.
M-am enervat la:
-avalansa de mesaje feisbuciste anti-jivine si pro-proteste Rosia Montana(apropos de judecat la rece).
-vreo 20 de pagini din Sange Satanic, scrisa de o duduie cu nume ireal de complicat
-Spring Breakers
-faptul ca am uitat sa invat .
cred ca te enervezi din cauza unor lucruri lipsite de importanta.
MikkaelWolfganger
06 Sep 2013, 09:33
Mda, eu nu prea ma enervez la lucruri de mare importanta.Rar, foarte rar,se intampla sa imi sara tandara la vreo problema de importanta globala sau orice altceva.De altfel, enervarea asta pe lucruri nesimnificative e destul de productiva in cazul meu.Dureaza putin si uit repede. Totusi partea cu invatatul e de-a dreptul dramatica.
sigalia
06 Sep 2013, 16:05
Totusi partea cu invatatul e de-a dreptul dramatica.
Din cand in cand , merita sa experimentezi situatia ! Dezvolti o abilitate importanta : acea de a te descurca cu ceea ce ai (invatat) deja. E foarte creativ .;)
ghost90
16 Sep 2013, 16:19
Pana unde poate sa mearga impertinenta, infatuarea si snobismul..
https://www.youtube.com/watch?v=XbVW2v5WYqs
bremen1980
21 Sep 2013, 18:49
Nu ma enerveaza ingrozitor , dar un pic tot ma enerveaza reclamele astea de pe youtube de care nu poti scapa . Daca ai un playlist ti-l strica reclamele lor repetitive .
Twinsen
21 Sep 2013, 23:23
Care reclame pe youtube? :P Firefox + Adblock = zero reclame.
Tyson_Kyd
22 Sep 2013, 19:35
Nu suport "smecherasii" de oras care cand e vorba de o disputa nu stiu sa discute, stiu insa sa dea telefoane si sa-si cheme haita de malaci grasi care iesind dintr-un logan, inarmati pana-n dinti cu rozete, bate si pumnale vin pregatiti ca de razboi !! "Smecherasii" devin atunci miei si se dau la o parte in timp ce disputa se termina cu tine caftit bine si bagat in spital de catre inamici ! Asta rezulta numai ura si razbunare, iar cand iti revi in simtiri, dupa 3 luni de recuperare, cu capul plin de ganduri criminale, cauti sa te razbuni ! Incerci sa-ti faci planuri, nu te mai poti gandi la nimic, decat la moarte ! Asa incepi si ii vanezi rand pe rand pe toti, ajungand sa faci crima, dupa crima ! Mai ai decat un singur om de ucis, mieluselul nostru de la care a pornit disputa ! El stiind ca esti pe urmele sale ia masuri extreme, dar nu-l ajuta cu nimic impotriva unei fiare . Fiara isi priveste cu manie prada, in timp ce prada priveste cu atentie fiara, bestia se dazlantuie, iar prada piere . Asta este viata in Romania si ai 2 variante :
1. Sa devi o fiara !
2. Sa fi prada !
Nu conteaza cum devii, conteaza ce devii ! Poti fi prada in mai multe feluri, iar daca te gandesti ca o fiara este un lucru bun, te inseli amarnic !!
Peace !!
Twinsen
22 Sep 2013, 19:48
Zile frate din cartier, sa s-e stie ca asa ie! Ui-te aici adevarul: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JoTP2iBWBEk
bremen1980
22 Sep 2013, 19:53
Care reclame pe youtube? :P Firefox + Adblock = zero reclame.
Mersi , a functionat si pe Chrome . Aveam FlashBlock pe Firefox , dar m-am obisnuit cu Google Chrome.
MikkaelWolfganger
23 Sep 2013, 10:09
Nu suport "smecherasii" de oras care cand e vorba de o disputa nu stiu sa discute, stiu insa sa dea telefoane si sa-si cheme haita de malaci grasi care iesind dintr-un logan, inarmati pana-n dinti cu rozete, bate si pumnale vin pregatiti ca de razboi !! "Smecherasii" devin atunci miei si se dau la o parte in timp ce disputa se termina cu tine caftit bine si bagat in spital de catre inamici ! Asta rezulta numai ura si razbunare, iar cand iti revi in simtiri, dupa 3 luni de recuperare, cu capul plin de ganduri criminale, cauti sa te razbuni ! Incerci sa-ti faci planuri, nu te mai poti candi la nimic, decat la moarte ! Asa incepi si ii vanezi rand pe rand pe toti, ajungand sa faci crima, dupa crima ! Mai ai decat un singur om de ucis, mieluselul nostru de la care a pornit disputa ! El stiind ca esti pe urmele sale ia masuri extreme, dar nu-l ajuta cu nimic impotriva unei fiare . Fiara isi priveste cu manie prada, in timp ce prada priveste cu atentie fiara, bestia se dazlantuie, iar prada piere
Mama!!!Subiect de film,clar.
Am auzit de atatea ori textele astea, incat sincer nu mai au acum niciun efect.Si nu le-am auzit de la smecherasii urbani, ci de la cei rurali.Cei inarmati cu uluci, scanduri, lopeti, cazmale si alte echipamente agricole, cei care se aduna odata pe saptamana la bodega din sat si in cel mai pur spirit Fight Club si descarca frustrarile pe vreun napastuit al sortii, care probabil a dat si el inainte sa si-o ia.Asa se trezeste si asta dupa 3-4 zile de spitalizare(munca te face mai rezistent,deh), se duce pe camp si dand la sapa se gandeste cum sa le-o coaca celor care au dat.Doar ca de la gandire la fapta e cale lunga si intervin tot felul de variabile: de la relatii, familii, politie rurala si gabarit.Uite asa in 2-3 zile omului ii trece furia si se resemneaza, chiar uita.Peste 2 zile reuseste si el sa se descarce de furie la aceeasi bodega, pe altul mai fraier sau mai beat ca el.
Concluzie: fii om inteligent, evita disputa, daca vezi ca se incing spiritele pleaca.Suna las, dar mai bine sanatos,decat mutilat pe viata de vreunu' fara minte.
Care reclame pe youtube? Firefox + Adblock = zero reclame.
Am Adblock si pe Mozilla si pe Chrome, dar al naiba de blocheaza ceva pe ytube.Imi blocheaza balariile de pe cinemagia si alte site-uri, dar pe youtube intotdeauna caut in Calea Lactee dupa lapte.
omudindulap
23 Sep 2013, 12:53
Am trecut si eu printr-o poveste de genul asta prin clasa a 12-a, cand era sa fiu matrasit de vreo 15 insi (daca nu mai multi), unul dintre ei, capetenia slehtei, Napoleon pe numele sau, avand ceva antecedente, taindu-i gatul unuia, baiat la locul sau, si scapand basma-curata, cu ceva in timp in urma. Intamplarea o avut loc pe terenul de fotbal (un mediu propice, nu-i asa?), unde, in timpul unui meci, imi pune unul piedica in timp ce alergam, de era sa-mi rup gatul, moment in care-l injur urat pe individ. Nu obisnuiesc, dar e scuzabil, zic. N-o reactionat in niciun fel atunci tipul, am continuat sa jucam. Dupa meci, pleaca asta si se intoarce dupa vreo 10 minute cu trupa, in frunte cu francezu. Incerc sa le explic ce s-o intamplat, ca reactia mea o fost pe undeva fireasca, dar tipii erau deja in the mood for blood. Imaginati-va, eu, un pispirel de 1.70 si 60 de kile, inconjurat de spartanii aia :))
Dupa ceva discutii inutile, Imparatul scoate cutitul, moment in care, chestie de fractiune de secunda, realizez ca nu-i a buna si o iau frumos la fuga :D Usain ar fi fost invidios. Nu mai spun ca am alergat pe o strada in panta, derbedeii oprindu-se epuizati pe la jumatatea ei. Ah, si inca o chestie, am fost atat de rapid, incat, in momentul demararii, mi-am luat si hainele (o pereche de pantaloni si o bluza de trening) ce erau aruncate undeva pe-o banca, la vreo 2 metri de mine. Era trening Adidas, nu-l puteam lasa acolo :P Am alergat cu ele-n brate. Amintiri..
MikkaelWolfganger
23 Sep 2013, 13:35
Ca tot suntem la sectiunea amintiri din copilarie provocate de bullies.
inconjurat de spartanii aia
Eh, eu cu cei 300 de eroi am avut probleme.Adica cu astia.
http://www.antena3.ro/romania/spartanii-din-arges-terorizeaza-populatia-si-mimeaza-decapitari-foto-55913.html
Numai un skill magnific in ale diplomatiei m-a salvat de la o mama bataie sora cu moartea.Si asta nu numai odata :)).Mai e o gasca in zona asta de Costesti Arges pe unde habitez eu.Se numesc Gladiatorii din Buzoiesti.
Tyson_Kyd
23 Sep 2013, 20:01
Ma bucur ca cei mai multi dintre voi sunteti interesati si dispusi sa aduceti argumente noi in subiectul "Fight Club", ca sa-i dam si o denumire :)) .
bremen1980
24 Sep 2013, 19:04
Radio Guerrilla emite doar online :((
MariaMona
25 Sep 2013, 02:04
https://lh6.googleusercontent.com/-2OWwpsNHkLc/UkIoa2mQalI/AAAAAAAAEkE/yf3CsHyqb3w/s400/994333_663505473668038_1279421656_n.jpg
ghita ciobanul. la inceput a fost simpatic, dar acum deja mi se pare prea mult.
pentru baiatu cu fight club : baga sala. stii cum se cumintesc baietii cand te vad esti malac? Mai ales daca esti si inalt. daca nu dai in ala care-l consideri tu cel mai "jmecher" cat sa cada. Restul raman prosti si tu fugi. Sau iti cumperi pistol. Sau umblii cu arma alba. Cine crezi tu ca te da la garda ca umbli cu cutterul dupa tine ?:)
Tyson_Kyd
25 Sep 2013, 20:40
pentru baiatu cu fight club : baga sala. stii cum se cumintesc baietii cand te vad esti malac? Mai ales daca esti si inalt. daca nu dai in ala care-l consideri tu cel mai "jmecher" cat sa cada. Restul raman prosti si tu fugi. Sau iti cumperi pistol. Sau umblii cu arma alba. Cine crezi tu ca te da la garda ca umbli cu cutterul dupa tine ?:)
Stiu ca sala ar fi o solutie, dar daca te gandesti logic, iti dai seama ca nu faci nimic cu sala ! Mai bine te antrenezi singur in lupte stradale sau te duci la scoli speciale pentru asa ceva . Arme albe cred ca poarta oricine, dar trebuie sa fi foarte rapid cand le folosesti, altfel le folosesti de geaba . Ar fi o solutie armele de foc, dar si pe acestea trebuie sa stii cand le folosesti . Totusi cea mai buna solutie este sa nu dai importanta acestor situatii, sa te bucuri de viata si de tot ce-ti ofera aceasta . Cel mai bine cand ai probleme de felul acesta iti protejezi singur spatele !
MikkaelWolfganger
26 Sep 2013, 09:44
For the lol.Baga-te la sala.Fa masa si mers.Sa vezi cum se uita baietii din fata blocului dupa tine =)).Sa vezi ce se cumintesc dupa,intrebandu-se cine e smecherul ala de se misca ca pe podium.I-ati cutter, poate reusesti sa ii intepi, dar tare ma tem ca iti trebuie sange in vene pentru a-l manui, mai ales cand esti la stramtoare.Dar gandeste-te ca mai sunt 5-10 pe langa el,care te vor maltrata doar din principiu.Pistol nu primesti ca nu ai varsta si nu se dau la orisicine(sau se dau,dar nu ai bani sa fii orisicine).
@MikkaelWolfganger
Realizezi ca traiesti in Romania , nu? Nu cred ca ai experienta mea...
In plus daca emani sictir prin comportament si ii iei de la un nivel apropiat de al lor o sa vada ca stii ce si cum si probabil ai "spate" chiar daca nu e asa. Asta e teama , teama altora nu o castigi stand ca o balega - actionezi. Am luat si eu bataie , dar am si dat. daca dai in omul potrivit nu mai ai treaba toata viata. tre' sa arati ca ai coaie.
Tyson_Kyd
26 Sep 2013, 22:24
For the lol.Baga-te la sala.Fa masa si mers.Sa vezi cum se uita baietii din fata blocului dupa tine =)).Sa vezi ce se cumintesc dupa,intrebandu-se cine e smecherul ala de se misca ca pe podium.I-ati cutter, poate reusesti sa ii intepi, dar tare ma tem ca iti trebuie sange in vene pentru a-l manui, mai ales cand esti la stramtoare.Dar gandeste-te ca mai sunt 5-10 pe langa el,care te vor maltrata doar din principiu.Pistol nu primesti ca nu ai varsta si nu se dau la orisicine(sau se dau,dar nu ai bani sa fii orisicine).
Cand am adus asa zisul subiect "Fight Club" in discutie, nu m-am referit doar la mine, m-am referit in general la toate persoanele ce ar putea patii asa ceva ! Urasc foarte mult acest lucru deoarece am vazut si am auzit multe intamplari de genu, si nu sunt de acord cu o asemenea abordare ! Sa se inteleaga ca nu am patit asa ceva :)), dar totusi sunt precaut pentru ca stiu unde traiesc si alaturi de cine traiesc ! Cand eram mai mic s-a intamplat sa ma cert cu cineva si ca de nicaieri au aparut inca 3 persoane si ne-am batut . Binenteles c-am incasat-o :)), dar nu la modul referitor din mesajul aleator ! Da, ai nevoi de vana ca sa folosesti arme albe, dar ca sa detii o arma de foc nu ai neaparata nevoie de varsta necesara sau bani . Poti fi orisicine, fara bani, dar cel mai bine este sa fi tu insuti ! Atunci am observat, pe pielea mea, faptul ca aveam capul plin de ura si nu mai rationam cum trebuie . Am avut multe dispute neplacute, inca m-ai am... si cu toate astea nu le m-ai dau importanta, incerc sa fiu calm si sa gandesc logic . Nu trebuie sa ne temem orice ar fi, mai ales de asa ceva, fiindca teama este ca o boala ! In asemenea situatii, totul se rezolva de la sine daca ramai calm si cu capul pe umeri sau daca te astepti la ce urmeaza si dai fara frica . Asta insesmns sa fi pe pumnul tau .
MikkaelWolfganger
27 Sep 2013, 08:36
@MikkaelWolfganger
Realizezi ca traiesti in Romania , nu? Nu cred ca ai experienta mea...
In plus daca emani sictir prin comportament si ii iei de la un nivel apropiat de al lor o sa vada ca stii ce si cum si probabil ai "spate" chiar daca nu e asa. Asta e teama , teama altora nu o castigi stand ca o balega - actionezi. Am luat si eu bataie , dar am si dat. daca dai in omul potrivit nu mai ai treaba toata viata. tre' sa arati ca ai coaie.
Neah, eu credeam ca traiesc in Neverland.Sunt convins ca ai o vasta experienta in domeniu.Nu contest asta, dar cred ca tu traiesti in zone foarte..cum sa le zic...pasnice.Cel putin mai pasnice fata de zona unde habitez eu.La mine in town sunt 3 sali de forta....60% din tinerimea orasului face sala si si-o ia pe coaja in acelasi timp: de la tipii aia din link-ul de mai sus, de la tigani(mai ales, you dont wanna mess with them) sau de la baietii veniti din zonele rurale adiacente.Daca vrei neaparat sa bagi teama in oameni atunci cu siguranta ca la un moment dat ti-o si iei,pentru ca mai sunt cativa care vor acelasi lucru sa il faca cu tine.
Balega poti sa stai si pe patul de spital, in coma, mutilat sau poate mort.
Ma rog, cam dubioasa discutia, banuiesc ca Twinsen da loluri peste loluri. :))
Twinsen
27 Sep 2013, 09:50
Acum ceva timp, m-am certat pe net cu un tip, folosind identitatile noastre reale. Evident mi-o trimis mesaj ca imi rupe capul cand ma prinde, etc etc. O luna mai tarziu ne-am intalnit in real life, avand amandoi acelasi hobby. Avea cam 1.60 m si probabil vreo 55 de kg. N-a zis nici pas, chit ca nici eu nu sunt prea impresionant.
Pe net toti sunt zmei... Si cu cat se da unul mai smecher, cu atat e mai slab de fapt. Dar nu ma lasati sa va intrerup discutia cu arme albe si omoruri... ;)
MikkaelWolfganger
27 Sep 2013, 10:16
Aici nu e vorba de cat de smecher e unu' sau altu'.Si nici de rupere de oase intre noi.Aici vorbim de niste realitati (ma rog , cel putin eu vorbesc sigur de niste realitati) care se intampla zilnic in orasul meu minunat numit Costesti.Si nu o spun ca unul care a participat la omoruri sau care s-a batut, ci ca unul care(nici eu nu stiu cum) a reusit sa evite conflictele majore,desi a asistat la destule,intr-o zona, unde ele sunt la ordinea zilei.Si incerc sa ii explic lui Tyson(in zadar, cred) ca sala si sisul nu-i o alternativa,
Apropos, Tyson...ai ascultat prea multa Mafia, mai incearca si ceva pacifist.
twinsen : in spatele unui monitor toti sunt zbiri. duri. etc.
am mai cunoscut eu pe un alt forum de rockeri sa zicem asa.. un zbir de asta care facea ce vroia el mai ales ca era si moderator. se baga in toate discutiile si cine nu era de acord cu el,era jignit si commenturile sterse.
si era ciumeg..dar in realitate cand am fost la un forum meeting am zis ca nu e adevarat : un rocker de cam 40-45 de ani, frustrat pe orice era nou. la forum meeting a tacut mai tot timpul, nu intervenea in nici o discutie, ba ca era de o trupa, ba de un concert, ba de bilete la concerte.
apoi pe forum... zilele urmatoare jale mare! mai orice se posta se modera. si aici nu vb de injurii sau etc.
asta e ideea cu zbirii din spatele unui monitor.
sa nu mai zic pe siteurile de fotbal.. unde posteaza toti injurii, ultraserii, ca tin cu steaua dar niciodata nu au fost la un meci...
MikkaelWolfganger
27 Sep 2013, 10:31
Steaua!Mi-ai adus aminte..
Ma enerveaza ingrozitor suporterii de duzina al Stelei.Nu cred ca e echipa in Romania mai plina de suporteri falsi.Suporteri de victorie, femeiusti care habar n-au cu ce se mananca fotbalul, pustani care au vazut si ei odata Steaua la tv.Toti se dau suporteri pe viata.Mor cand vine vreunu si intreaba cu cine tii?Si din 30 de insi 29 tipa Steaua.
Nu te supara iiii, stiu ca esti stelist si nu ma refer la tine.De altfel, cred ca ai si tu ceva probleme cu astia :))
man,
ca sa te fac sa intelegi ca eu am studiat problema grav , ia sa fi atent :
sunt suporterii care merg la meci.
sunt suporterii care au vazut steaua numai la tv. mai ales cei din alte orase.
sunt suporterii care tin cu cine bate
sunt suporterii de peste noapte . cand echipa lor mai misca ceva... hop se umple stadionu (vezi cazu petrolul. cand erau in B , gol. nimeni , si cand au revenit isterie )
sunt sustinatorii : care le zici : "e meci azi" si intreaba : "cu cine jucam? " le raspunzi . cu x echipa... si raspunsul classic : " ii batem"
sunt suporterii halitori de cancanisme fotbalistice : care citesc tot ce scrie pe prosport / gsp . si care cred tot ce se zice acolo : gen... iese mitica si zice ca x jucator a jucat prost si ca nu are ce cauta in lotul unei echipe... hop si ei cand vb la bere fix aia zic.
sunt suporterii echipei liverpool din romania care au acaparat half time.. un pub dragutel , care era dragutel.
sunt femeile... care sa te oftice, se bucura cand echipa ta pierde , de parca ar avea ceva de castigat.
MikkaelWolfganger
27 Sep 2013, 11:05
Mai sunt si femei care nu o fac sa te enerveze, ci pentru ca undeva in adancul lor simt ca a sustine o echipa are ceva legatura cu feminismul.Strange...
Cu Petrolul nu stiu ce sa cred.Am un unchi in Ploiesti si mi-a zis ca si cand erau in Liga a 2-a, suporterii veneau.Poate nu ca acum cu zecile de mii, dar mii se faceau.
bremen1980
27 Sep 2013, 18:22
Ieri pe la munca ma suna unul care-mi baga un text ademenitor in urechi :''il cheama xxx si e de la Cosmote , de la departamentul premieri , situat pe Calea Mosilor , nr......; tocmai am castigat nu stiu ce premiu si are nevoie de datele mele '' Incerc sa-l intreb niste lucruri mai concrete si tipu-mi inchide telefonul in nas.
Ii povestesc unui coleg intamplarea si asta il suna pe'' tipul de la Cosmote '' si ii spune ca a fost sunat mai devreme in legatura cu un premiu . Escrocul de la celalalt capat o intoarce si dand vina pe o greseala inchide telefonul.
Colegul nu se lasa si suna la Cosmote ,vorbeste cu o operatoare si o intreaba care e treaba cu premiile. Aia ii explica ce stiam /banuiam deja - o escocherie care nu are legatura cu Cosmote .
Numarul de pe care am fost sunat este 0769.952.578
Tyson_Kyd
27 Sep 2013, 19:55
Aici nu e vorba de cat de smecher e unu' sau altu'.Si nici de rupere de oase intre noi.Aici vorbim de niste realitati (ma rog , cel putin eu vorbesc sigur de niste realitati) care se intampla zilnic in orasul meu minunat numit Costesti.Si nu o spun ca unul care a participat la omoruri sau care s-a batut, ci ca unul care(nici eu nu stiu cum) a reusit sa evite conflictele majore,desi a asistat la destule,intr-o zona, unde ele sunt la ordinea zilei.Si incerc sa ii explic lui Tyson(in zadar, cred) ca sala si sisul nu-i o alternativa,
Apropos, Tyson...ai ascultat prea multa Mafia, mai incearca si ceva pacifist.
Chiar nu stiu de unde sa incep :| !! Eu am adus acest subiect in discutie deoarece sunt tot mai multe intamplari de genu si am vrut sa aflu strict sugestiile voastre !! Cred ca nu mi-ai inteles bine mesajele Wolf, sau nici nu le-ai citit ca sa vezi ce fel de om sunt . Nu-i genul meu sa ma bat ca sa arat ca sunt un nimic . Daca o fac, o faca pentru autoaparare, dar vad ca n-ai cum sa intelegi . Ascult muzica agresiva, dar asta nu inseamna ca sunt agresiv :)) , iar B.U.G. nu se afla in playlistul meu :)) . Cand ascult muzica agresiva, o ascult fiindca sunt drepimat si asta ma calmeaza :) . N-am nevoie de sala, de arme sau de alte ramaturi, am nevoie de linisite sa-mi traiesc viata (:| !
Mi s-a spus ca am tupeu si ca nu-s nici un zmeu.
Nu contest. Ma rog la Dumnezeu fara frica.
Vreau capul de pisica, nu poftesc la coada de leu.
Twinsen
28 Sep 2013, 00:47
Nu ma enerveaza ingrozitor , dar un pic tot ma enerveaza reclamele astea de pe youtube de care nu poti scapa . Daca ai un playlist ti-l strica reclamele lor repetitive .
Hmm, vad ca nu mai face fata nici Adblock la noau avalansa de reclame. :( Dar probabil e o chestiune de timp pana gasesc astia o metoda sa le blocheze.
ghost90
28 Sep 2013, 11:31
Ma enerveaza ingrozitor suporterii de duzina al Stelei.Nu cred ca e echipa in Romania mai plina de suporteri falsi.
Say what? /:)
http://www.youtube.com/watch?v=TGxC24yY2IQ
bremen... ai habar cati sarantoci din varfu dealului s-au ars cu aceasta marsavie? au crezut ca au castigar si ca sa intre in posesia premilui trebuiau sa cumpere 5-10 euro prepay si sa trimita mesaj cu acel cod de reincarcare... :D
bremen1980
30 Sep 2013, 11:15
bremen... ai habar cati sarantoci din varfu dealului s-au ars cu aceasta marsavie? au crezut ca au castigar si ca sa intre in posesia premilui trebuiau sa cumpere 5-10 euro prepay si sa trimita mesaj cu acel cod de reincarcare... :D
Cateodata e mai bine sa-ti iei o teapa mica pentru a scapa de una mare . Mai bine sa ramai fara cateva milioane decat sa ramai fara casa /masina sau bani in banca . Astia cu tepele lor sunt ca niste tantari care te calesc fata de viitorii aligatori .
daca esti credul ramai fara. tin minte ca aveam in liceu un coleg care a primit mail de la nu stiu ce loterie din UK, cum ca e aleatoriu castigator... si sa trimita 3000 euro sa poata intra in posesia premiului.
si credulul se apucase sa stranga bani, ajunsese pana 1000 de euro stransi cand si-a dat seama ca e teapa! :D
Malombra
01 Oct 2013, 11:54
Dacă sincer, mă enervează un anumit tip de curvăsăraie românească: acela de a te vinde foarte foarte ieftin, la preţ de legătură de pătrunjel, dacă nu chiar mai puţin. „ E cu un italian bătrîn şi nu-l suportă, dar are gipan fata, n-a fost proastă”. Adica loviţi-mă în cap, ca să mă trezesc dacă e nevoie, dar asta se numeşte inteligenţă şi performanţă?? The path of least resistance: printre picioarele cuiva... În aşa hal am ajuns, să spunem că dacă cineva „s-a ajuns” să aibă o casă, o maşină, o cină regulată, să-l lingem automat în cur şi să ne fie frică să-i spunem „dute-n morţii m..ii”, cînd te calcă pe trecerea de pietoni? Pentru că oricum nimeni nu-ţi sare în apărare nici măcar cu gura... Şi bine, înţeleg să fie frică de faţă cu ăla, dar chiar şi în discuţie cu alţii, cînd nimic nu te mai împiedică să-ţi verşi oful şi amarul, tu tot una şi bună s-o ţii: „vai ce băiat deştept a fost că a ştiut de unde să fure!”, de parcă ăla tot mai stă la pîndă, să-ţi dea în cap, dacă-l vorbeşti de rău... Asta-i atitudine de fomişti. Şi surprinzător e că cei care sunt atît de indulgenţi cu canaliile sunt tocmai cei care nu neapărat crapă de foame. Cum s-o iesplica?
O altă chestie e că se rîde mult de cei care termină o facultate, dar lucrează în alt domeniu, pe un salar ca vai de el. Oke, a făcut omul o facultate şi s-a dovedit inutilă, dar de ce să rîzi? Omul nu dă în cap, nu fură, şi în plus sunt greşeli mai mari în viaţă decît aceea de a fi irosit cîţiva ani pe nişte teorie: a-ţi rupe părul din cap că te-ai măritat cu un bogătan care s-a dovedit beţiv, a sta pe droguri urîte, etc., etc. Faptul că o grămadă din foştii studenţi, ampulea amplasaţi profesional, sunt ţinta atacurilor, ori arată că încă suferim de candidoza anti-elitismului comunist (a, ai vrut şcoală şi tot la sapă ai ajuns, hohoho), deşi faculta la noi numai ultra-elitistă nu e, ori la mijloc e o ipocrizie, care ne face ca deşi oficial clamăm: „la muncă, nu la întins mîna!”, să le dăm în cap celor care iau mesajul în serios..
Twinsen
01 Oct 2013, 17:29
O altă chestie e că se rîde mult de cei care termină o facultate, dar lucrează în alt domeniu, pe un salar ca vai de el. Oke, a făcut omul o facultate şi s-a dovedit inutilă, dar de ce să rîzi?
Se rade si de cei fara servici. Si de cei cu servici bine platit, dar fara "prestigiu" (gunoier, capsunar etc). Viata e si competitie, iar faptul de a rade de unul pe care il vezi inferior, ajuta sa creasca stima de sine, in special a celor care o au deja scazuta. Sunt si cazuri efectiv amuzante, de prosti fuduli ca au terminat o facultate, iar in cazul asta rasul are beneficiul de a-i mai aduce la realitate, pe cat posibil.
ghost90
02 Oct 2013, 07:30
ori arată că încă suferim de candidoza anti-elitismului comunist
Ooo, apoi doar acum ti-ai dat seama?Am un prieten cu un nivel de inteligenta ridicat, as adauga, care a terminat ingineria la Cluj (nu mai stiu exact care ramura) si abia si-a gasit de lucru intr-un depozit de flori.In schimb, o gramada de nonvalori agramate, copiii lui lupa mea stie cine, ajung in functii de conducere, subjugand minti stralucite carora li se refuza ascendenta ierarhica.Asta-i "capitalismul" romanesc, in care un doctor rezident are un salar de 800 ron si un sofer la electrica 8000.Cazuri mai izolate la cel din urma desigur.
Twinsen
02 Oct 2013, 10:09
Am un prieten cu un nivel de inteligenta ridicat, as adauga, care a terminat ingineria la Cluj (nu mai stiu exact care ramura) si abia si-a gasit de lucru intr-un depozit de flori.
Nu stiu ce intelegi tu prin nivel de inteligenta ridicat. Mie mi se pare ca asta ineamna sa vezi si cu doua mutari inainte. Ma duc la facultatea X si dup-aia ce fac? Cine ma angajeaza? Dar sigur de vina nu e prietenul, ci sistemul!
Asta-i "capitalismul" romanesc, in care un doctor rezident are un salar de 800 ron si un sofer la electrica 8000.
Asta-i sistemul comunist in care sanatatea e practic gratuita. Majoritatea contribuie cu sume infime la asigurarile de sanatate, dar se astepta sa beneficieze de doctori competenti, aparatura, medicamente etc. Cand s-a incercat introducerea unei legi a sanatatii care sa puna lucrurile pe un fagas mai normal, prostimea a iesit in strada si pana la urma a cazut guvernul Boc. Rezultatele se vad: doctorii buni pleaca, in spitale e saracie si conditii total deprimante si o sa fie din cei in ce mai rau.
Vrei capitalism? Serviciile de urgenta asigurate pe gratis, pentru restul asigurari de sanatate in trepte pornind de la sa zicem o suta de lei pe luna (servicii de baza) pana la mii de euro (tratament la clinici moderne in strainatate). Pentru copii/studenti facilitati suplimentare. In rest, daca n-ai bani, nu esti tratat.
Asta-i sistemul comunist in care sanatatea e practic gratuita. Majoritatea contribuie cu sume infime la asigurarile de sanatate, dar se astepta sa beneficieze de doctori competenti, aparatura, medicamente etc.
majoritatea, pe hartie,castiga 800 de lei. daca luam in calcul si coasiguratii care nu platesc nimic, copiii,studentii si pensionarii, de fapt, ajungem la concluzia ca suntem o tara de asigurati la niste servicii medicale preistorice. saracii n-au pretentii. ei doar stau si asteapta cuminti la usile cabinetelor, ca cineva sa le arate putina compasiune.
ghost90
02 Oct 2013, 17:47
Nu stiu ce intelegi tu prin nivel de inteligenta ridicat. Mie mi se pare ca asta ineamna sa vezi si cu doua mutari inainte. Ma duc la facultatea X si dup-aia ce fac? Cine ma angajeaza? Dar sigur de vina nu e prietenul, ci sistemul!
Nu mi-am dat seama daca ai fost ironic in ultima propozitie sau nu.Acuma daca stam sa ne gandim nu poti sa prevezi viitorul, chiar daca ar fi relativ apropiat daca e sa ne luam dupa 4 ani.Totusi nu a ales o facultate pentru a avea diploma, gen Spiru sau FSEGA daca ii sa raman pe plan local.Si-a ales ceea ce-i place lui si acum plateste pentru asta.Uite, ai mei au terminat agronomia cu putin inainte de revolutie, care era una dintre putinele lucruri care mergeau pe vremea lui Ceasca, si nu stiu cati prevesteau dezastrul adus de mosul kgb-ist impreuna cu acolitii lui.Iti dai seama ca au trebuit sa se reorienteze dupa cativa ani.Si acum sa revin putin la ceea ce ma deranjeaza in chestiunea cu studentii.Astia dupa ce termina sa mor io daca nu-s cei mai rupti in cur oameni din tara asta.Cativa au noroc sa-si gaseasca loc de munca, dar ceea ce este mai enervant este ca pe oriunde mergi (ba, pana mea chiar si intr-un magazin alimentar de colt am vazut) scrie "cautam oameni cu experienta".Deci din start iti poti lua gandul de la orice sansa de angajare.Facultatile nu te ajuta cu absolut nimic in a-ti gasi un loc de munca dupa ce ai primit diploma, asta dupa ce bagi zeci de milioane in taxe si alte cacaturi.
Referitor la sistemul de sanatate, s-ar parea ca cel bazat pe asigurari ar fi cel mai bun.Da' are si ala hibe mari.Mari de tot.
sistemul de sanatate
cred ca trebuie sa facem distinctia intre sistemul de sanatate public si cel privat. Twinsen a spus un lucru foarte important si anume ca, multi contribuie cu sume infime(adica 5.5 din salariul minim pe economie doar pe 6 luni) la finantarea acestui sistem si beneficiaza de aceleasi servicii cu cei care, obtin venituri reale mult mai mari si, contribuie,evident, cu sume mult mai mari (cum este si cazul meu).
sistemul comunist la care el se referea, functioneaza inca si chiar foarte bine. unii platesc, ca TOATA LUMEA, inclusiv aceia care nu pot dovedi nicicum ca obtin legal, vreun venit, sa beneficieze de gratuitate. oricum, gratuitatea este la....aproape nimic.
problema este grava si complexa. nu putem desfiinta total sistemul public de sanatate. capitalismul nu inseamna bogatie pentru toti. si cei care, dintr-un motiv sau altul, nu-si permit sa plateasca servicii medicale scumpe, au DREPTUL ca, statul sa le asigure posibilitatea minima sa se trateze. evident, vorbim de un stat care isi permite financiar sa faca asta. aici este buba. toti suntem obligati sa fim clientii acestui sistem,indiferent daca optam pentru si ne permitem o asigurare privata.
Twinsen
03 Oct 2013, 00:36
Ultimul contact cu sistemul de sanatate romanesc l-am avut acum vreo 3 ani, cand mi-a fost extirpata o tumoare benigna la brat.
La insistentele familiei, m-am dus la Spitalul Judetean, unde aveam o "pila", asistenta pe acolo. Femeia m-a asteptat si m-a dus pe niste coridoare care pareau din al doilea razboi mondial - pereti scorojiti, lazi puse pe coridoare. Pe un coridor fara nici un geam, asteptau la coada oamenii. Pila m-a impins in fata si vrand-nevrand am intrat direct in cabinet, unde am beneficiat de 2 minute de atentie din partea lui dom' doctor, care mi-a zis sa vin maine pentru operatie, nu se stie la ce ora, sa-l sun. Am iesit hotarat sa nu ma mai duc niciodata intr-un astfel de mediu. Pila n-a mai vorbit niciodata cu mine, suparata ca "am facut-o de ras" pentru ca nu l-am mai cautat pe dom' doctor.
Asa ca am ajuns la o clinica privata, unde am dat de o noua coada. Aici doctorul m-a consultat mai atent, insa mi-a dat destul de clar de inteles ca n-are chef sa ma opereze acolo, sa vin la sectia lui de la Spitalul Militar. Asa am ajuns la al doilea spital public, care arata mult mai curat ce-i drept, simtindu-se rigoarea cazona, dar in care nici nu stiam unde sa mai impart plicuri ca sa fiu sigur ca "facem sa fie bine".
In conditiile asta, de ce platesc lunar statului sute de lei pentru asigurarea mea de sanatate? Ca sa-i sustin pe toti nesimtitii care sar in sus cand se propune sa plateasca 5 (cinci) lei pe zi la internarea in spital? Sau pe cei care se complac pe termen nelimitat in mizerie fizica si morala, ca sa-si prelungeasca cat mai mult o viata chinuitoare si deseori impovaratoare pentru cei din jur?
Pensionari care argumenteaza ca au platit in timpul serviciului si deci au drept deplin la asistenta medicala. Dar CAT au platit de fapt? Leul romanesc a avut valoare reala foarte mica. O gramada lucrau in fabricile unde se fura cat se putea si se produceau bunuri care majoritatea nu erau acceptate la export, pur si simplu pentru ca erau proaste. Sau dascali ca invatatoarea mea de la scoala, care dadea note dupa cine erau parintii noastrii. Profesori care predau propaganda si intelectuali care fraternizau cu partidul pentru un ciolan in genereal mizerabil. Cata valoare reala produceau toti astia? La un curs de schimb de 14,56 lei in 1987, vedem ca un salar mediu in Romania de atunci era vreo 100$. Iar acum, pentru cativa $ pe luna platiti ca asigurare pe vremuri, ar trebui sa ai acces la echipamente de sute de mii de dolari, la medicamente obtinute din cercetari de miliarde de $, la doctori care sa accepte salariul ala de rusine din generozitatea inimii lor. Ca doar ei au platit pe vremuri, nu? Si cei cu povesti lacrimogene ca astia sunt parintii/bunicii nostrii, sa se abtina. Nu e obligat nimeni sa se sacrifice pentru parintii si bunicii nostri. Daca au o problema, ajuta-i tu, nu cersi sau obliga pe niste straini sa-i sprijine.
twinsen. asta e romania man si cred ca fff multa din aceasta tarisoara sigur are o poveste de genul. sti cum e faza aia... nu construim spitale/policlinici la sate dar construim biserici .
si eu platesc taxele catre sanatate si daca am o problema sigur stau la coada. sigur astept dupa ambulanta 30-35 de minute minim.
daca as putea , nu as mai plati taxa respectiva.
Twinsen
03 Oct 2013, 22:36
Vag in legatura cu ce ziceam inainte, ma enerveaza cei care spun ca Arsinel a procedat normal. Ca ar fi facut la fel in locul lui. Si sunt multi, prea multi. :(
La 75 de ani, sa primesti imediat un rinichi, in timp ce mii de oameni, multi tineri, asteapta pe liste de ani de zile. Cand el ar fi putut sa traiasca in continuare, pe dializa. E un gest de un egoism feroce, care in cel mai bun caz ii cumpara mai putin disconfort pentru niste ani in care oricum starea sa fizica nu are cum sa fie buna. Acelasi rinichi ar fi insemnat o viata noua pentru un tanar. E aproape o crima transplantul asta si sper ca vinovatii sa fie trasi la raspundere.
sigalia
03 Oct 2013, 22:38
twinsen. asta e romania man si cred ca fff multa din aceasta tarisoara sigur are o poveste de genul. sti cum e faza aia... nu construim spitale/policlinici la sate dar construim biserici .
si eu platesc taxele catre sanatate si daca am o problema sigur stau la coada. sigur astept dupa ambulanta 30-35 de minute minim.
daca as putea , nu as mai plati taxa respectiva.
Ce-ati spus voi aici e perfect adevarat.Numai ca eu as prefera sa platesc de 3 ori mai mult decat platesc acum CAS, numai sa stiu ca nu voi ajunge niciodata in spitalele descrise de twinsen.
sigalia
03 Oct 2013, 23:05
In alta ordine de idei ma nemultumeste politica orara a postului public de televiziune.
De ceva vreme la 10.00 dimineata se difuzeaza niste mini-serii foarte misto din emisiunea ''Apostrof'',avandu-l ca producator pe Bernard Pivot.Interviuri document cu scriitori care au facut epoca.Marguerite Yourcenar (interviu realizat in 1979)m-a tintuit nemiscata in fata ecranului,dupa primele 10 secunde. Emisiunea nu are redifuzare decat pe la 5 dimineata,ceea ce mi se pare o gluma reusita.:((
In comercial in schimb ....alte distractii.In ultima vreme am dat peste tot de Mihaela Tatu.Ea se pronunta cu verva-i binecunoscuta pe absolut orice problema fierbinte :moartea lui Ionut/cauzele cutremurelor din zona Galatiului/ tehnologiile de exploatare a zacamintelor aurifere/domnul Ponta /cure de slabire /recuperari post-operatorii.... El Camino ,pe care l-a facut,o legitimeaza probabil drept un guru national.Nu ma eneveaza ea.Ma amuza mai degraba producatorii lenesi si chiulangii care in loc sa-si conceapa programe proprii, fac posta acelesi subiecte si aceiasi invitati zile la rand fara nici un discernamant. :))
ghost90
03 Oct 2013, 23:54
In comercial in schimb ....alte distractii.In ultima vreme am dat peste tot de Mihaela Tatu.Ea se pronunta cu verva-i binecunoscuta pe absolut orice problema fierbinte
Ai auzit de Monica Tatoiu? :))
bremen1980
04 Oct 2013, 10:48
In alta ordine de idei ma nemultumeste politica orara a postului public de televiziune.
De ceva vreme la 10.00 dimineata se difuzeaza niste mini-serii foarte misto din emisiunea ''Apostrof'',avandu-l ca producator pe Bernard Pivot.Interviuri document cu scriitori care au facut epoca.Marguerite Yourcenar (interviu realizat in 1979)m-a tintuit nemiscata in fata ecranului,dupa primele 10 secunde. Emisiunea nu are redifuzare decat pe la 5 dimineata,ceea ce mi se pare o gluma reusita.:((
Am mai prins si eu cateva minute din eminiunea in care Pivot il intervieva pe un mosulica laudaros . Era Georges Simenon si se lauda ca a avut mii de femei la viata lui . Personajul chiar a avut o viata fabuloasa si am urmarit restul emisiunii ciulind bine urechile . Povestea Simenon ca singura comunicare pe care-o putea avea cu femeiele era doar una sexuala si el s-a bucurat de-a lungul vietii de multa comunicare :)) . Il prinsese prima lui nevasta in pat cu o tipa si mai mai s-o paruiasca pe aia . Simenon a calmat-o : ''Nu te razbuna pe biata fata , ca nu e ea de vina . Eu timp de 20 de ani te-am inselat in fiecare zi '' . O lichea , dar o lichea simpatica . Un scriitor care a scris peste 100 de carti , un om permanent in miscare ( peste 30 de domicilii) . O viata marcata de prietenii cu celebritati , dar plin si de drame (fata lui de 25 de ani s-a sinucis cu un pistol exact ca un personaj dintr-o cartea de-a lui ) .
La asemenea oameni viata bate de multe ori opera . Probabil ca daca ar fi avut asemenea vietii unii scriitori de la noi ar fi dat o opera mai mare . O avea Cartarescu talent , dar daca n-a avut si o viata tumultoasa nu prea are combustibil . Poti sa scrii din alte carti , dar alta e sa-ti inghete fundul prin Siberia , sa fii bucatar de bordel prin Singapore , sa faci reumatism prin transeele nu stiu carui razboi , sa te apuce vreo malarie prin Zair , s.a. Poti avea talent cat carul , dar experienta de viata brutala cred ca bate orice orice curs de creative writing sau orice experienta pe care o ai cand fumezi marijuana pe balcon ( scriitorii poliromisti , post 2000)
Era Georges Simenon si se lauda ca a avut mii de femei la viata lui .
...
Probabil ca daca ar fi avut asemenea vieti unii scriitori de la noi ar fi dat o opera mai mare . O avea Cartarescu talent , dar daca n-a avut si o viata tumultoasa nu prea are combustibil . Poti sa scrii din alte carti , dar alta e sa-ti inghete fundul prin Siberia , sa fii bucatar de bordel prin Singapore , sa faci reumatism prin transeele nu stiu carui razboi , sa te apuce vreo malarie prin Zair , s.a. Poti avea talent cat carul , dar experienta de viata brutala cred ca bate orice orice curs de creative writing sau orice experienta pe care o ai cand fumezi marijuana pe balcon ( scriitorii poliromisti , post 2000)
Cică Borges a murit virgin. Si nici Kafka n-a avut cine stie ce succes la muieri.
Pessoa a fost toata viata lui un obscur functionaras.
Amos Oz a trait cea mai mare parte a vietii lui de adult intr-un kibbutz (un fel de CAP la evrei) & acum traieste intr-un orasel anost de provincie.
daca nu traiesti diverse experiente de viata, nu inseamna ca nu-ti poti imagina ceea ce li se intampla altora sau ti-ai dori sa ti se intample tie.
sigalia
04 Oct 2013, 14:12
Ai auzit de Monica Tatoiu? :))
Oh,daaaa....Buna nominalizare la categoria experte universale.:)
Cele doua chiar bat intr-o complementaritate ideala: la dna Tatoiu rigoarea de matematician si pragmatismul omului de business razbat si in prestatiile publice/femeia pare a detine (inca) un minim de autocontrol,astepata ca moderatorul sa lanseze o intrebare,dupa care isi enunta analizele si sentintele cu mare aplomb.
Dna Tatu e haosul in manifestare: n-are virgula si n-are punct,nu conteaza ce vrea moderatorul ,ea raspunde cum vrea ea si da cu el de pereti daca incearca s-o intrerupa,mixeaza totul intr-un logoree patologica si daca insisti s-o urmaresti mai mult de 15 minute nu mai esti bun de nimic nici a doua zi.:-O
sigalia
04 Oct 2013, 14:38
La asemenea oameni viata bate de multe ori opera . Probabil ca daca ar fi avut asemenea vietii unii scriitori de la noi ar fi dat o opera mai mare . O avea Cartarescu talent , dar daca n-a avut si o viata tumultoasa nu prea are combustibil . Poti sa scrii din alte carti , dar alta e sa-ti inghete fundul prin Siberia , sa fii bucatar de bordel prin Singapore , sa faci reumatism prin transeele nu stiu carui razboi , sa te apuce vreo malarie prin Zair , s.a. Poti avea talent cat carul , dar experienta de viata brutala cred ca bate orice orice curs de creative writing sau orice experienta pe care o ai cand fumezi marijuana pe balcon ( scriitorii poliromisti , post 2000)
In principiu e in natura umana sa aspire la cat mai multa experienta,dar nu toti putem plati si pretul aferent ei.
Experienta catalizeaza creatia,dar sunt si exceptii notorii,nu ? Proust nu si-a redus viata la perimetrul propriei camere ,mai mult sau mai putin voit ? Nici Jung n-a avut o existenta cu prea mari evenimente exterioare si totusi capacitatea lui de revelatie nu a fost amputata de acest lucru,el insusi spunand chiar ca a fost potentata de inertia exterioara.
Pe de alta parte doar experientele de viata in sine ,oricat de teribile ar fi ele,nu sunt suficiente pentru a declansa sublimarea lor intr-o forma de arta.Pana la urma,creatia ramane un mister,ceva la fel de incontrolabil ca iubirea sau moartea - si in asta sta pana la urma parte din maretia ei.
bremen1980
04 Oct 2013, 18:36
Aveti dreptate , dar eu tot cred ca exista experiente care pot sa-ti schimbe radical viata . Nu vad cum ar fi aratat Dostoievski fara sentinta de condamnare la moarte si fara inchisoarea siberiana, Tolstoi fara razboiul din Crimeea , Kierkegaard insurat cu Regina , Celine fara experienta razboiului si fara peregrinarile lui ,s.a.m.d.
Sigur ca exista creatori care pot stoarce capodopere si dintr-o existenta (aparent) banala . Ei sunt totusi mai putini deact restul si daca insa ii luam la bani marunti vedem ca si ei au avut parte de un context interesant sau de de intalniri decisive .Amos Oz a trait intro tara care a avut parte de cateva razboaie (1948 , 1956 , 1967-Oz a fost soldat , 1973 , Intifada , invadarea Libanului , atacuri teroriste ) . In plus am citit acum pe wikipedia ca mama lui s-a sinucis cand el avea 12 ani .
Experientele traumatizante /exceptionale stimuleaza mintile inzestrate / maleabile si le transforma decisiv . Pui nitica drojdie intrun aluat bun si coca da pe afara .
Experientele traumatizante /exceptionale stimuleaza mintile inzestrate / maleabile si le transforma decisiv . Pui nitica drojdie intrun aluat bun si coca da pe afara .
traumele nu sunt suficiente. trebuie si mult, mult talent.degeaba ai parte de experiente senzationale, incredibile, care depasesc cu mult sfera banalului, a lucrurilor marunte care ti se intampla in fiecare zi, daca nu detii mestesugul de a povesti si altora cum ai trait aceste evenimente. valabilitatea unor asemenea trairi este de multe ori anulata sau pusa sub semnul intrebarii, dar, ce conteaza mai mult si mai mult, sa fim rigurosi in ceea ce priveste veridicitatea, sau sa o transformam intr-o poveste minunata, uluitoare, pentru care, multi ne vor invidia ulterior? eu cred ca cea mai interesanta parte de conceptie literara vine din ceea ce ne inchipuim.
bremen1980
04 Oct 2013, 20:57
:P
chuckyfan
13 Oct 2013, 21:49
Astăzi am fost "full of hate".
Mă enervează hip hopul creştin. Ăsta (http://www.youtube.com/watch?v=gbKTWkypL3Q).
După, mă enervează Cedry2k. Şi ăsta cântă ceva asemănător, dar mult mai neamuzant. Ce mă enervează la ăştia e că se comportă ca şi cum ei ar deţine adevărul absolut. Fuck Off.
Mă enervează că a dispărut din reflectoare lala band. Acum nu mai am pe cine da vina când văd ce generaţii incompetente vin după mine. Trebuie să dau vina pe tehnologia care ne învaţă să nu mai gândim. Cred că am mai spus asta cândva.
MikkaelWolfganger
13 Oct 2013, 22:36
looool=)) .Pe astia nu ii stiam.De unde au aparut?!?Cine le-a facut aprope 500.000 de view-uri?!?
Ce m-a enervat azi.Am venit in Bucuresti cu sageata si am dat de un rockalau care a reusit sa irite juma de vagon.Tricou cu LP, coada,curea tintuita kitchos, hanorac hipsteresc, 2 telefoane,sonerii suparate pe viata.Nu a incetat sa vorbeasca la tel nici macar o secunda.Si nu vorbea incet.Plus ca minuntatele conversatii erau ticsite de englezisme strigate cu accent strident si calcatori pe creier plus injuraturi strigate si cu mai mult patos,dar pe romana.A stat tot timpul langa o dama respectabil la 40 si de ani.Banuiesc ca ea stia mai multe ca el.Sau cel putin asa gandea bibicul.
preturile nesimtit de mari ale hainelor de sezon.
Twinsen
13 Oct 2013, 23:59
Pretul ca pretul, dar nici macar nu gasesc ceva care sa-mi placa. Voiam un pulovar normal de bumbac, dintr-o singura culoare, cu fermoar ca sa-l pot da jos usor. Nu am gasit.
Acum vreo cinci ani eram in Franta si am avut nevoie de o haina de toamna. In cateva minute dupa ce am intrat in magazin, am gasit-o. Dupa atata timp, tot pe aia o port cel mai mult toamna pentru ca pur si simplu nu gasesc ceva ca lumea in magazinele din orasul meu. (:|
MikkaelWolfganger
14 Oct 2013, 00:03
Incearca si SH-uri.Poate iti vei gasi acolo puloverul :D.
Acum vreo cinci ani eram in Franta si am avut nevoie de o haina de toamna. In cateva minute dupa ce am intrat in magazin, am gasit-o. Dupa atata timp, tot pe aia o port cel mai mult toamna pentru ca pur si simplu nu gasesc ceva ca lumea in magazinele din orasul meu. (:|
mi se intampla si mie deseori sa cumpar haine de care, pe moment sunt atrasa si apoi sa le gasesc cusur si invers: sa-mi casune pe cate o flenderita, pe care s-o port ani de zile, cu aceeasi placere, aproape in fiecare zi din sezon.
oricum, am ajuns la o concluzie: cumparaturile pentru iarna se fac vara, iar cele pentru vara, spre sfarsitul iernii, chiar daca riscul de a cumpara haide demodate sau cu defecte, este destul de mare.
shoppingul a devenit cumva o manie. o razbunare dulce-amara pe portofel.
Mă enervează hip hopul creştin. Ăsta (http://www.youtube.com/watch?v=gbKTWkypL3Q).
După, mă enervează Cedry2k. Şi ăsta cântă ceva asemănător, dar mult mai neamuzant. Ce mă enervează la ăştia e că se comportă ca şi cum ei ar deţine adevărul absolut. Fuck Off.
Mă enervează că a dispărut din reflectoare lala band. Acum nu mai am pe cine da vina când văd ce generaţii incompetente vin după mine. Trebuie să dau vina pe tehnologia care ne învaţă să nu mai gândim. Cred că am mai spus asta cândva.
cedry2k e un tip inteligent cu versuri grele. ianinte de a-L descoperi pe Dumnezeu ( sau ceva de genul ) suna mai bine pentru oamenii care nu vor sa asculte lucruri despre religie. e un baiat destept , plm n-o sa te mai enerveze , s-a lasat.
chuckyfan
14 Oct 2013, 18:38
continuăm heităreala de toamnă.
mă enervează că încă se pupă moaşte. aveam speranţe mari pentru anul ăsta :(
urăsc faptul că de vreo câteva zile încoace tot ce aud pe tren / autobuz sunt oameni care discută despre cât de frumoasă şi talentată era ramona fabian ( cântăreaţa aia de semi-manele care a intrat cu maşina sub tir ) şi despre cât de rău le pare că a murit. ce dracu-i cu empatia asta exagerată? cu ce îi afectează pe ei faptul că a murit o "artistă"? muzica de kkt a rămas...din păcate.
dedicaţie (http://www.youtube.com/watch?v=16Ns62nfrhs).
şi nici măcar nu era frumoasă. era mediocră. pun pariu că era mai frumoasă sub tir.
sigalia
14 Oct 2013, 18:47
Nu traiesti nimic special.Generatia ta e cam tot la fel perceputa/judecata de cei dinainte si tot asa ca intr-un lant trofic.Azi e de vina tehnologia, fiecare epoca a avut insa un element de progres cu un revers al medaliei pe seama caruia punem tot ce nu ne convine.
Vorba-ceea : cu un cutit poti sa omori un om sau sa faci o salata buna.E o decizie a celui care il foloseste.
Pe mine nu ma deranjeaza neaparat pelerinajele. daca unii asa isi gasesc linistea e mai mult decat ok pentru mine. ma deranjeaza insa oamenii care o fac de frica sau "ca trebuie / asa am auzit".
Twinsen
14 Oct 2013, 22:08
cedry2k e un tip inteligent cu versuri grele. ianinte de a-L descoperi pe Dumnezeu ( sau ceva de genul ) suna mai bine pentru oamenii care nu vor sa asculte lucruri despre religie. e un baiat destept , plm n-o sa te mai enerveze , s-a lasat.
Slava Domnului!
ghost90
14 Oct 2013, 23:36
mă enervează că încă se pupă moaşte. aveam speranţe mari pentru anul ăsta
Ba mai bine zi dracu, ca te enerveaza crestinii si cu asta basta.Ca de cand iti citesc postarile, bagi de astea la gramada.
Tyson_Kyd
15 Oct 2013, 08:24
Ma enerveaza persoanele care critica ceva ce nu inteleg . Sunt tot mai multi in ziua de azi si sunt foarte multi in tara noastra din pacate !
MikkaelWolfganger
15 Oct 2013, 08:39
Bai te-as intelege cand dai cu avioneli d-astea, de-ar fi ceva cu adevarat de inteles.Nu e ca si cand Cedry2k sau nu mai stiu eu care hip-hoper de underground(cum iti place matale sa ii botezi) ar da inainte cu versuri de o profunzime nebanuita.Sunt cuvinte pe care, fie vorba intre noi, daca le intelegi si pricepi tu, le pricepem si le intelegem si noi.Termina-te cu aerele aste de superioritate si de mare dezlegator de intelesuri ca nu impresionezi pe nimeni.Poate merge la tine la scoala, cu pustani de varsta ta, dar nu aici.
Sa nu incerci cumva sa zici ca ce ai scris nu are legatura cu Cedry2k si cu ce a scris chucky, ca nu te crede nimeni.
Tyson_Kyd
15 Oct 2013, 09:09
Bai te-as intelege cand dai cu avioneli d-astea, de-ar fi ceva cu adevarat de inteles.Nu e ca si cand Cedry2k sau nu mai stiu eu care hip-hoper de underground(cum iti place matale sa ii botezi) ar da inainte cu versuri de o profunzime nebanuita.Sunt cuvinte pe care, fie vorba intre noi, daca le intelegi si pricepi tu, le pricepem si le intelegem si noi.Termina-te cu aerele aste de superioritate si de mare dezlegator de intelesuri ca nu impresionezi pe nimeni.Poate merge la tine la scoala, cu pustani de varsta ta, dar nu aici.
Sa nu incerci cumva sa zici ca ce ai scris nu are legatura cu Cedry2k si cu ce a scris chucky, ca nu te crede nimeni.
Inteleg foarte multe, dar nu inteleg cuvantul avioneli :)) . Ce vrea sa insemne acest nou cuvant, "avioneli" :))) ? Ma mai amuz si eu cand aud o astfel de bomba, perla sau "afirmatie", atunci cand vine de la "cineva" de nivelul lui Wolf . Nu am niciun fel de aeree in mine Wolf, sau poate ca am si se numesc gaze lacrimogene :)) . Vrei si tu o portie =)) ? Mesajul de mai sus nu are legatura cu Cedry2k, are legatura cu chucky . Nu ma intereseaza daca nu-i place Cedry2k sau daca-l jigneste, fiecare cu parerea lui, ma enerveaza afirmatiile sale fara sens . Dupa cum ai spus si tu Wolf, nu sunt pe acest site sa te invat pe tine sau pe altii ceva, daca am pus si eu muzica mea favorita ca sa auda si restul lumii, sau daca las un mesaj pe forum ca cel de sus asta nu inseamna ca vreau sa te invat ceva ! Cum poti spune : "mă enervează că încă se pupă moaşte." ! Frate, oamenii aia sunt saraci lipiti, traiesc dupa o zi pe alta, vad tot raul ce-i inconjuara, singura lor speranta este Dumnezeu . Sa zici merci ca nu esti macar o zi in locul lor !
alo? ce e galagia asta.
frate trebuie sa invatam sa ne respectam parerile fara sa facem scandal. uite nici eu nu inteleg rockul , dubstepul sau mai stiu eu ce alternative mai obscure si cu toatea astea ma abtin sa spun ceva de rau chiar daca si altii o fac pentru ca nu consider nici ca-i bun nici rau. Si subiectul religiei e mai bine sa fie ocolit pentru ca naste polemici idioate intre 2 tipuri de persoane care intotdeauna cred ca ei au dreptate. si faptul ca unii sunt atei / crestini si vor fie sa se laude cu asta ma deranjeaza. pe aici din fericire n-am vazut. se tot ridica la fileu faptul ca in x tara dezvoltata sunt 75% atei si in alta tara dezvoltata sunt 75% crestini practicanti - de aia unii o duc bine sau nu. complet gresit , in orice tara civilizata cel mai probabil nimanui nu o sa-i pese prea mult de ceea ce crezi , si daca i-ar pasa cu siguranta ar putea sa accepte asta.
chuckyfan
15 Oct 2013, 21:30
mă enervează că încă se pupă moaşte. aveam speranţe mari pentru anul ăsta
Ba mai bine zi dracu, ca te enerveaza crestinii si cu asta basta.Ca de cand iti citesc postarile, bagi de astea la gramada.
nu mă enervează creştinii. mă enervează obiceiurile lor idioate. puţin îmi pasă în ce crede lumea ( sau nu crede ) atât timp cât nu e idioată. şi aici, nu mă consider superior, vreau doar să văd nişte chestii de bun simţ din partea anumitor persoane. ce mă enervează e faptul că majoritatea creştinilor ( sau ateilor, sau penticostalilor, sau plm mai ştie ce ) încearcă să-ţi bage cu forţa pe gât căcatul lor. şi dacă nu crezi ( sau crezi ), meriţi să mori, eşti prost etc.
şi treaba cu pupatul de oase...hai să fim serioşi...în ce ţări civilizate se mai practică asta?
şi treaba cu pupatul de oase...hai să fim serioşi...în ce ţări civilizate se mai practică asta?
nicaieri, fiindca la aia, oasele stau in muzee. au fost destul de isteti sa se faca stapani pe ele si sa scoata bani frumosi de la turistii necivilizati, care vin sa le admire si sa le pozeze contra cost.
MikkaelWolfganger
15 Oct 2013, 22:06
Nicaieri? /:) In toata zona estica a Europei, dominata de ortodoxism, se practica asta.Polonia,Rusia, tari destul de ok ca nivel de civilizatie.Acum depinde ce intelegeti voi prin civilizatie.Ah, si in zona catolica este chestia asta, nu atat de pregnant si ostentativ ca in Est, dar se practica si acolo.Dati cu search-ul pe net.
Chucky.Nu stiu de ce majoritate de penticostali, crestini, ai dat tu, dar cred ca esti cam paranoic.Eu am in familie un unchi dus catre zona asta de ortodoxism, un fel de bigot, doar ca nu e bigot pentru ca nu incearca sa isi impuna credinta.In fine, cei care chiar cred si simt treaba asta, nu vor incerca niciodata sa ti-o impuna(cel putin nu in sec, 21, inainte se practica fortarea), ei iti vor zice odata ceea ce cred ei despre ce ar fi bine pentru tine, iti dau 2-3 sfaturi de buna credinta si apoi te lasa in plata ta.
Altfel spus o doare pe lume fix la salata de ceea ce crezi tu.Alta treaba nu au decat sa iti verifice tie conceptiile despre viata, dumnezeire sau whateva.Sunt probleme care pentru ei au prioritate iar orientarea ta religioasa imi e greu sa cred ca se numara printre ele.
Nicaieri? /:) In toata zona estica a Europei, dominata de ortodoxism, se practica asta.Polonia,Rusia, tari destul de ok ca nivel de civilizatie.Acum depinde ce intelegeti voi prin civilizatie.Ah, si in zona catolica este chestia asta, nu atat de pregnant si ostentativ ca in Est, dar se practica si acolo.Dati cu search-ul pe net.
Mikki, zau, ma faci sa zambesc larg. oricat am searciui pe net, nu cred ca am gasi ceva asemanator cu Paraschiva noastra. ma faci sa zambesc, cand spui ca Polonia si Rusia sunt tari destul de ok ca civilizatie. da, poate au fost, dar pe vremea tarului Nicolae. ostentatia din Est, mi se pare ca seamana cu o manipulare grosolana, pe fondul lipsei de speranta in orice, al acelora (multi, din pacate), care abia isi duc zilele si au ce pune pe masa. oamenilor nu le-a ramas decat biserica. este singurul loc, unde (cred ei, dar se inseala), se produc minuni. ostentatia din Vest, (daca exista), seamana a voyeurism veritabil. acolo, defileaza predicatorii, mari actori si mari regizori de "teatru si film". este o mica-mare diferenta, totusi. banuiesti despre ce-i vorba, nu? acolo, adeptii, enoriasii, sunt oameni cu bani, care, fac donatii babane, nu se uita la bani, cand este vorba de a castiga respectul comunitatii, dovedind cat sunt de credinciosi.
ahh, si sper ca stiai ca polonezii sunt in mare parte catolici, nu?
bremen1980
15 Oct 2013, 22:51
Sa nu uitam ca fervoarea religioasa este urmata de un erotism sanatos .Te abtii , postesti , te primenesti si pe urma revii la cele lumesti . Te abtii , cat te abtii, dar pe urma dai buzna .
In concluzie -moastele au un efect afrodisiac garantat.
In plus pe drumul de la /spre pelerinaj nu stii peste ce mucenice dai .Viata-i scurta , carnea-i neputincioasa.>:)
MikkaelWolfganger
15 Oct 2013, 23:07
Ehe, Parascheva noastra e caz de proasta organizare(tipic romaneasca) de aia rasare atat de tare.Revenind la unchiul asta al meu.El a fost in boschetii de pe acolo, in pelerinaje organizate de BOR, iar din imaginile pe care mi le-a prezentat(e si fotograf semi-profesionist), cam acelasi lucru gasesti.In Ucraina cred ca vei da de destule Filoftei si Parascheve.
Eu am zis.Depinde cum vede fiecare civilizatia.Mie imi par tari ok.Au probleme mari, dar au si plusuri la fel de mari.Nu o sa o duci acolo ca in Scandinavia, dar nici nu vei clantani ca in Moldavia(ca tot suntem in estul salbatic).
Da, evident este si o manipulare.Nu as merge atat de departe sa o numesc grosolana.Ca intotdeauna exista 2 fete.Fata urata, pe care se bate moneda intr-un secol dominat de ateism si anti-institutionalism religioas si fata frumoasa, care nu e atat de vizibila pentru ca fata urata e mult mai atractiva si mai populara.Fata urata e aia: bah astai vor sa ne exploateze credinta pentru bani si interes personal, iar fata buna e aia:bah astia vor sa ne exploateze credinta pentru a ne ajuta in viitor, pentru a constru biserici & stuff.
In strainataturile civilizate, e o industrie.S-a perfectionat in sute de ani, in Est mai au de mancat si invatat din spiritul mercantil.
PS:mda, stiam, dar am ramas cu o impresie ca ortodocsi au pondere semnificativa pe acolo( nu stiu de unde).Se pare ca m-am inselat :-S
Sa nu uitam ca fervoarea religioasa este urmata de un erotism sanatos
erotismul de dinaintea perioadei de abstinenta este nesanatos? asa se deduce...
Mikki, in spiritul celor afirmate de mine si al forumului,iti recomand un film:
http://www.imdb.com/title/tt1560747/
benocleaza-te la el, daca n-ai facut-o inca si apoi mai discutam.
p.s asta mi-a venit in minte pe loc, dar cred ca sunt si altele, mult mai sugestive.
MikkaelWolfganger
15 Oct 2013, 23:23
Nu l-am vazut.O sa incerc anul asta sa il vizionez, dar chiar nu ma atrage de nicio culoare.:|
PS:ma eneveaza, nu ingrozitor, dar ma enerveaza, diminutivalele aplicate substantivelor proprii.If you know what i mean?:P
ai un nume si prenume dificil de scris si pronuntat.incerc sa evit impleticirea limbii si a degetelor pe tastatura. te rog sa treci cu vederea un gest care n-a fost rau intentionat.
MikkaelWolfganger
16 Oct 2013, 00:11
MW...cel mai usor :)
ghost90
16 Oct 2013, 10:48
nu mă enervează creştinii. mă enervează obiceiurile lor idioate. puţin îmi pasă în ce crede lumea ( sau nu crede ) atât timp cât nu e idioată. şi aici, nu mă consider superior, vreau doar să văd nişte chestii de bun simţ din partea anumitor persoane. ce mă enervează e faptul că majoritatea creştinilor ( sau ateilor, sau penticostalilor, sau plm mai ştie ce ) încearcă să-ţi bage cu forţa pe gât căcatul lor. şi dacă nu crezi ( sau crezi ), meriţi să mori, eşti prost etc.
Acuma eu sincer nu stiu peste ce persoane dai sau in ce comunitate traiesti dar pe mine nimeni, inafara de martorii iehovii (apropo, pe mine astia ma enerveaza ingrozitor), nu au incercat sa-mi bage pe gat crestinismul, in schimb ateismul da.De ce nu lasi crestinii si obiceiurile lor in pace?O venit careva sa-ti zica ca daca nu pupi moastele anumitei sfinte o sa ajungi jos?Si nu ma refer neaparat la bunica varului vecinului care-i frate cu un prieten.
bremen1980
16 Oct 2013, 14:01
Sa nu uitam ca fervoarea religioasa este urmata de un erotism sanatos
erotismul de dinaintea perioadei de abstinenta este nesanatos? asa se deduce...
Nu e vorba de sanatos /nesanatos ,ci de o calitate mai ridicata.
Iti reincarci bateriile sau cel putin asa spun cei care practica lucrurile astea.Iesi un pic din rutina ,s.a.m.d.
ghost90
16 Oct 2013, 22:11
http://stareanatiunii.com/costica-spiridon-eroul-de-la-pungesti.html
Traim in tara in care jandarmeria omoara civili pentru a apara interesele unor companii monstruoase aparate de niste guvernanti imbecili si ticalosi.
MikkaelWolfganger
16 Oct 2013, 22:36
Si in curand...Atacul de Noapte de la Pungesti, Batalia de la Pungesti, Asaltul Pungestilor,Caderea Pungestilor.
Ma amuz teribil cand dau de titluri bombastice, menite sa zgandere orgoliul(nationalist aici)al unui sau al altuia.Era suparata tare lumea pe aici prin Bucuresti.Bineinteles ca dupa ce a raposat asta, s-au gasit ceva amatori de protest spontan(vreo 200), care au cam blocat traficul celor care se intorceau de la servici.
Romania:)) .
Sa se odihneasca in pace nenea asta!Banuiesc ca o sa aud foarte des numele lui de acum incolo.
faraimaginatie
16 Oct 2013, 22:57
Pe mine ma enerveaza (nu ingrozitor) topicul asta. Atata negativitate....
ghost90
16 Oct 2013, 22:58
Deci esti cam impasibil.Aia nu au voie sa intre la ei in sat si noi radem.
MikkaelWolfganger
16 Oct 2013, 23:14
Nu sunt impasibil, am trecut de faza aia, acum deja incep sa ma enerveze avalansa de stiri pungeciste.
Apropos ala a murit au ba?Ca au aparut alte stiri cum ca traieste..:))
ghost90
16 Oct 2013, 23:23
I don't know, I'm not God man.Oricum doar ideea in sine e macabra.
MikkaelWolfganger
16 Oct 2013, 23:24
Ideea ca a fost omorat de jandarmi sau ideea ca a fost omorat de presa?:-/
Malombra
17 Oct 2013, 00:17
nu e un mesaj de enervare ce vreau eu să scriu. dar nici la "sunt fericită pentru că.. " parcă nu prea mergea.
ideea e că acuma, de cînd cu apostol bologa ăla din malaezia, am şi eu un motiv să mă uit la koshikei (http://mubi.com/films/death-by-hanging). că de cînd îl tot amîn. ce face ştirea din om.
ghost90
17 Oct 2013, 07:44
Ideea ca a fost omorat de jandarmi sau ideea ca a fost omorat de presa?
Ideea ca bat jandarmii la oamenii de rand ca la hotii de cai, dupa care se musamalizeaza tot.
Ideea ca a fost omorat de jandarmi sau ideea ca a fost omorat de presa?:-/
uite genu de om care tremura langa un jandarm.
tu nu ai fost de 3 ori intr-o sectie de politie , nu?
MikkaelWolfganger
17 Oct 2013, 19:58
Probabil :-? .Depinde si de genul de jandarm pe care il am in fata.Sa stii ca nu toti am fost pe la scoala de suporteri Ghencea sau Giulesti si nu toti mergem pe modelul:ai sange in claviatura, esti serif.Unii se nasca mai pasnici....Numarul de vizite intr-o sectie de politie ar trebuie sa releve....ce?
Probabil :-? .Depinde si de genul de jandarm pe care il am in fata.Sa stii ca nu toti am fost pe la scoala de suporteri Ghencea sau Giulesti si nu toti mergem pe modelul:ai sange in claviatura, esti serif.Unii se nasca mai pasnici....Numarul de vizite intr-o sectie de politie ar trebuie sa releve....ce?
Daca intrai intr-o sectie de politie de 2 ori vedeai ce fel de oameni sunt politistii / jandarmii si cam ce bataie primesti. Bineinteles , noi suntem pacifisti si superiori celor ce admira sportul si asta ne fereste pe noi de abuzurile acestor oameni. Esti prieten cu John Lennon ?
MikkaelWolfganger
17 Oct 2013, 21:43
Nici macar fan,dar m-a ferit.Pentru ca sunt pacifist si superior.Amin!
O sa te te rog, totusi,intr-o zi sa imi prezinti sectiile de politie in care acesti tortionari au indraznit sa bata elita Romaniei post-decembriste.
ghost90
17 Oct 2013, 21:50
Mikkael tu vorbesti serios?Stii ce se intampla intr-o dupa a jandarmeriei cu aia retinuti?Noroc ca acuma ar cam trebui sa termine 12 clase, si alea cum le-or termina.
Nici macar fan,dar m-a ferit.Pentru ca sunt pacifist si superior.Amin!
O sa te te rog, totusi,intr-o zi sa imi prezinti sectiile de politie in care acesti tortionari au indraznit sa bata elita Romaniei post-decembriste.
"ce sunteti ma voi? site de cultura? BAAA , luati siteu de cultura si bagati-l in duba". Amin !
MikkaelWolfganger
17 Oct 2013, 22:11
Vorbesc foarte serios si evident stiu ce se intampla.Iar o sa ma dau mare cu zona mea rurala, dar sa vezi aici ce batai se dau,unde nu stie nici dracu de tine si daca stie, devii subiect de ras general pentru sat.Dar sa ma scutiti de avioane d-astea, cum ca vai noi o luam la politie si noi suntem aia care au constiinta si noi nu suntem indiferenti ca voi, ca noi avem curaj si nu
ne e frica de jandarmi si de bataia lor, pentru ca noi suntem tineri si nelinistiti si vedem ca tara mere rau si vrem sa facem ceva pentru ea si vrem sa ne batem cu jandarmii pentru ea.Bla bla bla.
Plus ca mai apare cate un reivan care ii da inainte cu lectii de viata din cartier& stuff.
Cand iesi la protest ar trebui sa stii dinainte ca nu te astepata nimeni cu roze in teava pustii, din contra.E un risc si o bataie pe care ti-o asumi.Bineinteles voi o sa incepeti sa ii dati inainte cum ca dreptul la prostest, exprimare si alte balarii vazute in filme si citite pe site-uri nationaliste, dar sa stii ca mintea omului e succeptibila la multe chestii si e nevoie de o scanteie ca unu sau altu' sa se treazsca spargand capului cuiva in imbulzeli si avalanse de acest fel, in ciuda pacifismului din el.
eu am dat un exemplu la intamplare.
Bineinteles - e normal sa iei bataie de la jandarmi ca iti exerciti un drept.
De ce nu poate toata lumea sa fie pacifista astfel incat jandarmii sa poata impartii jucarii?
Simt mirosul de basini si aere de superioritate de aici. Daca tu luai bataie de la un jandarm acum iti faceai si ONG.
MikkaelWolfganger
17 Oct 2013, 22:24
Zici prost!
ghost90
18 Oct 2013, 00:27
Dar sa ma scutiti de avioane d-astea, cum ca vai noi o luam la politie si noi suntem aia care au constiinta si noi nu suntem indiferenti ca voi, ca noi avem curaj si nu
ne e frica de jandarmi si de bataia lor, pentru ca noi suntem tineri si nelinistiti si vedem ca tara mere rau si vrem sa facem ceva pentru ea si vrem sa ne batem cu jandarmii pentru ea.Bla bla bla.
Ba daca tu ai impresia ca io merg la un protest sa ma bat cu jandarmii, mai gandeste-te o data.Lasa frate politia rurala de la tine din sat, nu poti face comparatii de astea.Da de cazu aluia de la Sud Dinamo , la care i-a turnat jandramu in gura bezina, si cu bricheta in mana il spunea "Hai ultrasule, sa vad acum cat esti de ultras" ce zici?
http://www.youtube.com/watch?v=VLM_aOvnB0M
Atat am mai avut de spus!
Tyson_Kyd
18 Oct 2013, 00:29
Tu comentezi la parerea fiecaruia Wolf, tu cu toti te iei in gura, pentru tine toti abereaza, tu esti ala constient si inteligent :-/ !! Credeam ca toti stiim ce inseamna s-o furi de la jandarmi si ce poti patii intr-o sectie de politie !? Noroc de aia care incep sa planga in fata lor ca niste mameluci si baga scz penibile, aia sunt inteligenti . Mai bine sa se faca de ras in fata jandarmilor decat sa manance bataie . Cand mai vin controlorii pe autobuze, multi dintre ei asteapta in statia de autobuz cu o duba de jandarmi . Cand controlorii ii coboara pe respectivii fara bilet, multi de frica o iau la fuga si jandarmii dupa ei . Atunci sa vezi bataie in dube ce primesc aia .
Sa vii intr-o zi prin Craiova, Wolf . Ai sa vezi aici adevarat camp deschis, daca nu te bat tiganii, te bat romanii . De altfel, cred ca am auzit toti si de "Ultras" :-? !? Cu un ultras trebuie sa te mai pui ca ai mierlit-o !
MikkaelWolfganger
18 Oct 2013, 07:25
Nu ma iau cu nimeni in gura.Aici e forum de discutii nene.Aici discut ce ma enerveaza si eroismele gratuite ale celor care si-o iau de la jandarmi chiar ma irita.
Iertati-ma ca nu am fos initiat intr-ale batailor de strada pana acum.O sa am nevoie de lectii.Case closed.Discutia a degenerat de la o discutia care se voia indreptata catre manipularea presei la una despre cat de tari si curajosi suntem noi in fata unor jandarmi.Ma rog, punct finit.
tot circul mediatic cu salam. l-a depasit in penibilitate p-ala cu bianca. oftez dupa TVR Cultural si incerc sa tin fixata telecomanda pe TVR 2. restul televiziunilor se zbat intre crizele mondene iscate de nuntile sau divorturile pipitelor care-si fac veacul pe post de asistente sau naiba stie mai ce, protestele de tot felul, care seamana mai degraba cu luptele de altadata din fata alimentarelor unde se primise carne, si nesfarsitele pauze de publicitate, care te scot din minti si te lasa sigur,cu nevroze pe viata.
bremen1980
18 Oct 2013, 11:58
Eram un pic numb si nu ma supara nimic . Am auzit o melodie si brusc am avut un motiv sa fiu enervat . Era melodia trupei EMIL :-&
sigalia
18 Oct 2013, 13:44
oftez dupa TVR Cultural si incerc sa tin fixata telecomanda pe TVR 2.
Si eu mai oftez ,exact ca tine.In ciuda promisiunilor ,pe TVR 2 ...slabuta miscarea :(
Rebrand-uirea vechiului "Jurnal cultural" in mai noua "Romanie frumoasa"(ce generic lipsit de ''vino-ncoace!") te lasa uneori fara replica.Atatea eforturi sa fie veseli,sprintari,bla-bla... cand o emisiune culturala buna si vie are de mult timp alte tipare de realizare.:D
Malombra
18 Oct 2013, 15:12
mă calcă pe coadă vulcanizarea faimei cuiva prin moarte. daniela gyorfi e cazul cel mai recent, dar şi mădălina manole, pe care suicidul a scos-o dintr-un anonimat prematur .. mai că te plesneşte norocul, dacă-ţi moare cineva :| . mecanismul ipocrit al stardomului:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzjfwqK2eD1qd9ee3o1_400.jpg
Pai sti de ce? pentru ca, atunci cand deja nu mai esti in centrul atentiei de 3-4 ani aproximativ sa zicem, nu mai canti sau nu mai joci in productii noi, atunci cand treci dincolo, presa incepe sa rascoleasca trecutul tau :D unde ai jucat , in ce filme, sau ce slagare ai cantat etc.
ziarele hop top baga cd-uri cu muzica ta, la ziar, doar 11.99 ron si in cazul in care ai fost actor : filmele in care ai jucat.
depinde. depinde de cine si cum speculeaza momentul. depinde mult de moralitatea familiei si a celor apropiati. depinde mult de moralitatea mortului (moartei). depinde mult de ceea ce ramas ca produs artistic si cat de mult valoreaza el pe piata si cat va valora daca se face taraboi din acest moment irepetabil.
tin minte cand a murit Mihaela Runceanu, cu o luna inainte de Revolutie. putini isi mai amintesc de ea, era o cantareata extraordinara si unele melodii ale ei inca se mai canta la nunti, botezuri, paranghelii...
desigur, in 89, nu se putea face un circ mediatic din asta, dar tin minte, ca in ziua aceea, in magazinul Muzica, s-au pus in vanzare sute de discuri cu muzica ei si chiar s-au vandut ca painea calda, fiindca oamenii voiau sa aiba o ultima amintire cu ea. a fost o chestie decenta, un gest care pe mine m-a impresionat la vremea aceea.
o alta cantareata care a murit in mod tragia a fost Laura Stoica. saptamana trecuta ar fi implinit niste ani. a fost sarbatorita la emisiunea lui Mihai Morar. mi s-a parut, iarasi, un gest extraordinar de frumos si la locul lui, din partea unor colegi de breasla, care au incercat sa ne reaminteasca de ea la modul cat mai frumos cu putinta. fata asta chiar a avut ceva de spus in cariera ei, desi a avut ghinionul sa o inceapa, intr-un moment cand muzica usoara romaneasca cadea vertiginos din topuri.
Malina Olinescu- trist si tragic. o fata sensibila si inteligenta. asa mi s-a parut mereu. desigur, atunci cand nu-ti gasesti locul printre artisti, cand iti cunosti limitele si talentul si esti convins ca poti mai mult, dar cei din jur nu te inteleg, dar nici nu se obosesc sa incerce s-o faca, viata devine cosmar.
cred ca cel mai dificil moment in viata unui artist este atunci cand constientizeaza ca arta sa nu are cautare. e ca si cum exista degeaba. daca imi amintesc bine, mama ei nu s-a perindat pe usile televiziunlor ca sa ne spuna ce si cum...
si exemplele pot continua...
Malombra
18 Oct 2013, 21:36
nu le contest calitatea (deşi nici nu le ascult frecvent muzica, să pot spune ce şi cum). am spus doar că redevin vedete, inclusiv pentru publicul meloman, cînd mor sau le moare cineva. că speculează ei, că speculează alţii pe spatele lor, ideea cred că rămîne: moartea sensibilizează şi aduce profit. se pare că e cam ultimul refugiu al talentului, cum scandalul e refugiul lipsei lui.
Malombra
18 Oct 2013, 21:41
^ mda, bun, cu amendamentele de rigoare: nu toţi care mor şi sunt repuşi efemer pe firmament au fost talente nemaipomenite, puse în umbră de nulităţi, etc., etc.
asa ca mi-am adus aminte
"Unul se mândrește cu cât e el de ateu,
Și disprețuiește pe oricine crede-n Dumnezeu,
Altul face urât să te facă să crezi,
Ar fi în stare să ți-l bage pe gât ca să-l urmezi," - Cedryk.
chuckyfan
19 Oct 2013, 19:32
eu nu-s ateu. ateii fanatici sunt enervanţi. să zicem doar că nu-mi pasă de religie, zeităţi şi orice alt prieten imaginar care nu-i al meu. să existe. bravo lui. cred că se joacă cu noi cum mă joc eu gta 5.
Tyson_Kyd
20 Oct 2013, 02:02
eu nu-s ateu. ateii fanatici sunt enervanţi. să zicem doar că nu-mi pasă de religie, zeităţi şi orice alt prieten imaginar care nu-i al meu. să existe. bravo lui. cred că se joacă cu noi cum mă joc eu gta 5.
Se vede ca nu stii ce vrei, esti doar un simplu hater .
chuckyfan
20 Oct 2013, 10:44
nu ştiu ce vreau. heh, credeam că vii cu ceva mai bun.
mă enervează cei care zic că-s hater. nu e destul de evident? tre' s-o mai şi ziceţi?
şi...piticigratis din nou. despre heităreală.
http://www.piticigratis.com/2013/10/haterul/
Tyson_Kyd
20 Oct 2013, 14:24
mă enervează cei care zic că-s hater. nu e destul de evident? tre' s-o mai şi ziceţi?
Pai daca tu esti hater si nu stii ce inseamna, de restul lumii ce sa mai zic ?! Nu stiu daca sa rad sau sa ma minunez !! Sa rad oricum nu pot, este cel mai tampit lucru pe care l-am citit vreodata . Sa inteleg chucky ca tu esti persoana intelectuala, nenteleasa si evoluata pe langa cei 2 netoti care se joaca cu un handel ?! Intr-un fel textul are si el un mesaj, dar este deplasat de la subiect !! Un "hater" este o persoana care uraste pe toata lumea, care ii critica pe toti si se crede mai bun decat toti . Ce scrie in textul postat de tine n-are nicio legatura cu definitia cuvantului hater . Apropo... in locul tau nu m-as mandrii ca sunt un hater :| ! Sper ca am venit de data asta cu ceva bun pentru tine (:| .
Pai daca tu esti hater si nu stii ce inseamna, de restul lumii ce sa mai zic ?! Nu stiu daca sa rad sau sa ma minunez !! Sa rad oricum nu pot, este cel mai tampit lucru pe care l-am citit vreodata . Sa inteleg chucky ca tu esti persoana intelectuala, nenteleasa si evoluata pe langa cei 2 netoti care se joaca cu un handel ?! Intr-un fel textul are si el un mesaj, dar este deplasat de la subiect !! Un "hater" este o persoana care uraste pe toata lumea, care ii critica pe toti si se crede mai bun decat toti . Ce scrie in textul postat de tine n-are nicio legatura cu definitia cuvantului hater . Apropo... in locul tau nu m-as mandrii ca sunt un hater :| ! Sper ca am venit de data asta cu ceva bun pentru tine (:| .
n-ai prins-o.
Tyson_Kyd
21 Oct 2013, 16:26
Ce trebuia sa prind :-? ?!
MikkaelWolfganger
22 Oct 2013, 18:58
Telenovelele...pardon...serialele istorice coreene.Par sa prinda extraordinar de mult si chiar nu pricep de ce :|.
Plus: Am pe unu' deasupra ap. meu.De 3 zile incoace bormasina nu-i mai tace.O fi asta (https://www.youtube.com/watch?v=C_xbfrEjZAA) :-S
Twinsen
23 Oct 2013, 09:28
Telenovelele...pardon...serialele istorice coreene.Par sa prinda extraordinar de mult si chiar nu pricep de ce :|.
Pentru ca au buget mare, actori excelenti si poveste buna (pentru o telenovela)?
MikkaelWolfganger
23 Oct 2013, 10:42
Au buget mare :-O !Mama,eu am crezut mereu ca sunt scoase pe banda low-cost.Arata teribil de rau pentru niste telenovele cu buget mare.Tin minte o scena in care un general, isi coordona armata.Aramata alcatuita din 20 de insi, dintre care 10 erau locotentii :)).Actorii, nu stiu ce sa zic, au tendinta sa ii cam dea cu over-acting-ul foarte des, foarte foarte des.In privinta povestii nu te contrazic, de fapt principalul argument al profei mele de istorie din liceu(mare fana, de altfel), era ceva de genul:te invata politica, istorie si psihologie.Si nu era singura care spune asta....In fine, ma enerveaza,dar vad ca fenomenul a mai trecut, lumea s-a miscat in directia indreptata de Suleiman.
Twinsen
23 Oct 2013, 11:21
Nu stiu cifre, dar cand ma uitam (rareori), parea ca s-o cheltuit ceva pe costume, locatii etc. Actorii exagereaza pentru ca asa se face in genul asta de productii, nu pentru ca ar fi slabi.
Cat despre "politica, istorie si psihologie" care te invata, asta e o tampenie. Stiu ca multi fani au argumente de genul asta, dar daca ajungi sa inveti psihologie din telenovele, e vai de capul tau... Iar istoria de acolo e atat de dramatizata incat nu mai ramane mare lucru din ce s-o intamplat de fapt.
MikkaelWolfganger
23 Oct 2013, 21:10
Well, erau ceva intrigi de palat(na ca m-am molipsit) binisor lucrate, cu tot tacamul de tradatori, patrioti, profitori, capsomani si fixisti.Mama e fana asa ca am dat si eu cu ochiul peste vreo cateva zeci de episoade.Cred totusi ca locatiile, costumele sunt reciclate de la productie la productie.
- nesimtitii care blocheazä scärile rulante
- interzicerea accesului cu animale în diverse locuri (magazine, mijloace de transport, parcuri, etc.)
- tonele de spam real care ne inundä zilnic cutiile de scrisori
- publicitatea agresivä
- asa-zisii atei
- homofobia (si orice alte istericale "puritane")
Ca bine zici !
bremen1980
25 Oct 2013, 22:46
Forumul asta a ajuns la menopauza /andropauza.
Slabuta activitatea in ultima vreme.
Namaste
29 Oct 2013, 18:25
Ma enerveaza oamenii care se plang ca n-au bani dar nu fac nici cel mai mic efort sa schimbe situatia. Ori stai cu mana-n fund, dar taci naibii din gura, ori iti cauti ceva de lucru inainte sa-i agasezi pe cei din jur cu vaicareli inutile.
Tyson_Kyd
29 Oct 2013, 20:30
Urasc sa vad zecile, sutele, chiar miile de grupulete formate in jurul meu :| . Pana si pe acest site vad numai grupulete si grupulete ! Parca am fii mai rau ca la gradinita :-/ , nici la mine la scoala nu e asa :| . Am si eu niste pretentii de la anumiti oameni, trecuti prin viata, care au ajuns la o anumita varsta . Cu cine sa semene si copii ?! Cum sunt adultii asa devin si generatiile tinere . Trebuie sa aibe si ei un exemplu ! Nu cred ca fac si nici n-am facut parte din vreun grup de persoane (exludem familia) . Ma refer la grupurile de tate pe care le vedeti pe bancile din fata unei curti pe la sate sau de pe bancile din parc . Si stau tatele si barfesc cat e ziulica de lunga . Asa se face ca o persoana ca mine care nu face parte dintr-un grup este vazuta in mii de feluri de fiecare grup in parte . Deh... fiecare grup cu gusturile si parerile lui (:| . Am si eu prietenii mei cei mai buni, dar nu pot spune ca traiesc cu ei intr-un grup, nu stau doar cu ei si ei nu stau doar cu mine, dar sunt multe feluri de oameni . Am vazut grupuri in care daca unu isi da cu ceva in cap, toti rad si fac la fel :| . Daca unu' sustine ceva, toti sustin ! Cel mai antrenant este momentul in care grupurile se cearta intre ele, cel mai vizibil este aici pe site :-? . La mine la scoala, de bine de rau am parte numai de cocalari, pipite de toate varstele si tarani . Cu astia sunt obisnuit, pe mine altii ma deranjeaza :-j . Chiar imi place sa vad taraturile de varsta mea sau si mai mici, ce se dau la persoane de varste cuprinse intre 20-40 de ani . Pentru ele portofelul sa fie, restul nu conteaza =D> .
metrorexu cu scumpirile lor cu tot
bremen1980
31 Oct 2013, 14:07
Magari X( .Ma mir ca RATB -ul inca n-a miscat de mai bine doi ani preturile si sper sa nu-i copieze prea curand pe cei de la metrou.
@ iiii si bremen, v-ati gandit vreodata la alternativa numita bicicleta?
jumatate de primavara si vara + luna septembrie am mers la munca pe bicicleta. dar cand e frig ce faci?
jdar cand e frig ce faci?
iti pui costumul de ski pe tine. este impermeabil si izoleaza termic.
bremen1980
31 Oct 2013, 20:10
Poate esti un mare mahar si nu vrei sa ajungi transpirat la birou.Poate esti gravid(a) sau ai probleme cu hemo.....
Bicicleta s-a intors si vrea razbunare.Acum 10 ani rolele faceau legea, dar moda e schimbatoare.
faraimaginatie
31 Oct 2013, 22:35
Ma enerveaza oamenii care se plang ca n-au bani dar nu fac nici cel mai mic efort sa schimbe situatia. Ori stai cu mana-n fund, dar taci naibii din gura, ori iti cauti ceva de lucru inainte sa-i agasezi pe cei din jur cu vaicareli inutile.
Amin.
Poate esti un mare mahar si nu vrei sa ajungi transpirat la birou.Poate esti gravid(a) sau ai probleme cu hemo.....
marii mahari au limuzine cu sofer. gravidele sau gravizii au concediu prenatal, iar cei care au probleme cu hemo, n-au alta varianta decat mersul pe jos.oricum n-ar suporta sa-si aseze fundul pe ceva.
aniela07
01 Nov 2013, 13:53
Sau poate ti-e frica de caini + taximetristi bucuresteni.
Sper sa iasa lumea iar in strada daca maresc astia abonamentele. Am fantasme cu devalizarea tarabelor cu "bijuterii" din aur si argint. Sau cu spargerea afisajului de la Victoriei care e in mereu in dilema Nadiei la Montreal dupa 6 seara inspre Dristor. Sa ne apucam cu totii sa sarim barele alea de la metrou. Sa vad eu un scorseze din ala ca intervine daca sunt zeci de persoane care intra fara sa-si valideze abonamentele la orele de varf. Sa iasa mereu cu scandal si injuraturi. X(
daca jegosii de la conducerea metrorex pana in 2015, scumpesc abonamentul de 62 calatorii pana la 100 ron, bucuresteanul care are nevoie de metrou.... de exemplu stai in berceni, la sudului de exemplu si mergi la munca in pipera, strabati aproape tot bucuresti Nord-Sud , nu poti merge cu bicicleta sau cu taxi zilnic.
oricum la ce jeg e prin statiile metrorex, tavane inexistente, covrigarii odioase, magazine de merdenele uleioase sau de telefoane mobile... tot aduni o suma frumusica de banet,
+ sa nu mai zic ca pe ruta preciziei-anghel saligny 2 din 3 metrouri sunt de alea vechi fara burduf .
bremen1980
03 Nov 2013, 20:55
Sa ma plang si eu de tanara generatie , ca tot e vaicareala la moda .
Am intrat spatamana trecuta la libraria aia de la Dalles . M-am tolanait pe un fotoliu si am inceput sa rasfoiesc niste carti . Alaturi de mine s-a asezat un nene pe la 40 de ani , genul corportist . Nenea ala avea un baietel pe la 7-8 ani si a rasfoit si el cateva minute diverse carti . Ar fi stat mai mult , dar juniorul se plictisea ingrozitor . Il indemna ta-su sa se uite la cartile de copii si daca -i place ceva ,o sa-i cumpere . De unde ?? Nici mituit cu jucarii si cutii de dulciuri , nu cred ca ar fi pus mana pe vreo carte .
Ce s-a intamplat cu astia mititei de s-au nascut plictisiti ?? In ditamai libraria chiar nu gasea el o carte /album /revista care sa-l intereseze ??? Daca ar fi fost asta singurul pusti ''obosit'' asa mai zice , dar am vazut foarte multi care sunt deja loviti de sictir . Si cat ma mai milogeam eu pe langa ai mei pentru o revista , o carte :((
Ce s-a intamplat cu astia mititei de s-au nascut plictisiti ??((
nu s-au nascut plictisiti, doar au pus mana pe tastatura laptopului inainte sa invete sa mearga. cum sa fie atrasi copiii de vreo carte, cand parintii lor nu le-au citit niciodata din carti, inainte de culcare?
brem, te milogeai pentru pif? eu cred ca faceai infarct daca nu-ti primeai revista in fiecare luna.
bremen1980
03 Nov 2013, 22:39
Care Pifuri ? Eu voiam reviste cu gagici decapotabile si masini goale :"> .
Glumeam, dar sa stii ca cel putin tata nu prea era receptiv la mofturile mele.
Pentru el toata hartogaraia (literatura , istorie , filozofie ) e facuta de unii care nu vor sa munceasca.Munca fizica , munca utila.Stie oare Cartarescu sa schimbe o baterie la baie ?
Au si corporatistii drame ? Monitorul de la serviciu micsoreaza libidoul ? Secretara sefului ispiteste , dar nu targheteaza in afara biroului ? Cafeaua de la Strabucks se raceste daca e luata la pachet ?
Au si corporatistii drame ? Monitorul de la serviciu micsoreaza libidoul ? Secretara sefului ispiteste , dar nu targheteaza in afara biroului ? Cafeaua de la Strabucks se raceste daca e luata la pachet ?
astea sunt micile drame, aia mare vine cand afla de concediere.
corporatistul n-are viata roz. are rate mari la credite si doi plozi rasfatati,care trebuie dusi cu masina la gradinita, sau la lectia de pian. nevasta este plictisita de coafor, cumparaturi si aerobic. vrea un amant mai tanar cu douazeci de ani, care costa...toate astea inseamna bani.pentru care, "saracul" corporatist,trebuie sa trudeasca zi lumina. acuma, pe bune, chiar are o povara grea.
chuckyfan
04 Nov 2013, 09:55
Ce s-a intamplat cu astia mititei de s-au nascut plictisiti ??((
nu s-au nascut plictisiti, doar au pus mana pe tastatura laptopului inainte sa invete sa mearga. cum sa fie atrasi copiii de vreo carte, cand parintii lor nu le-au citit niciodata din carti, inainte de culcare?
brem, te milogeai pentru pif? eu cred ca faceai infarct daca nu-ti primeai revista in fiecare luna.
cam așa ceva. eu eram un cititor înrăit în școala primară, după asta, luând o pauză de... 6 ani ( internet, cărțile-s plictisitoare etc ). astăzi prefer o carte în detrimentul unui film.
ON: mă enervează că nu mai manifest aceeași pasiune pentru filme care a stat cu mine până iarna trecută. sper c-o să revină cândva.
MikkaelWolfganger
04 Nov 2013, 10:52
Da bai, ne omoara virtualul.Asa eram si eu.Am citit foarte mult pana pe undeva pe clasa a 10-a.Dupa, pustiu si jale.Preferam sa vad un film sau sa termin un joc.Acum am ajuns sa citesc doar literatura de la facultate si poate o carte, doua pe metrou.Poate imi revin odata cu varsta.
Ma enerveaza ingrozitor:
-Times New Roman.Un fel de Divertis la fel de ciuntit de umor, dar dus in mediul virtual si placut de toata lumea.Ma depaseste.
-mesajele anti-BOR,anti-institutii bisericesti, anti-popi.Shit-uri de tipul: PF Daniel fraiereste romanii creduli pentru a se plimba in Mercedes.Aici mai intra si socatii de practicile religioase curente, care tin sa aminteasca odata pe zi cat de mult a evoluat societatea si ca de fapt ele nu isi au locul.Ba uite ca isi au locul si isi vor mai avea inca vreo 1000 de ani de acum incolo.
-vloagarii juni din Romanica....o specie de gandaci ce trebuie eradicata.Respect ca aleg sa faca ceva creativ cu timpul lor liber, dar ajung sa devina extrem de aroganti, populari si, brusc, plini de sfaturi intelepte.
-glumele idioate la adresa unor vedete adolescente.
Malombra
04 Nov 2013, 15:57
mie (oarecum) îmi plac times new roman. nasol e că nu sunt la curent cu noutăţile reale, ca să mă prind de glumă din prima. satira e mereu necesară, mai ales cînd avem ca figuri mondene şi ca guvernatori pe cine avem, adică nişte cîrpe. şi în ţările mai răsărite există satiră, deci nu văd de ce ne-am crede mai breji.
chestiile cu biserica şi isteria îşi vor avea locul, bineînţeles, cît timp la sarmale se înghesuie pensionari flămînzi şi oameni care aşteaptă de la cel de sus asistenţă medicală minimă. credinţa nu e numnai pupatul de moaşte, cum necredinţa nu ia mereu haina nesimţirii, ci se consideră ironic tot o formă de confesiune, aia în inexistenţa vreunei figuri antropomorfe acolo sus. MW, mai închide televizorul ăla, că-ţi înceţoşează capacitatea de nuanţare..
MariaMona
06 Nov 2013, 21:16
Ma enerveaza oamenii suparaciosi ca mimozele carora nu poti sa le zici sincer mare lucru fiindca se simt lezati...
despre times new roman, sunt perfect cu Malombra.
de exemplu cand a avortat dragusanca... anuntul a fost ceva de genu : bianca dragusanu a nascut o papusa perfect sanatoasa... :D lol. ca sa inteleg ce si cum... am intrat pe cancanisme ordinare pline de reclame ca sa inteleg gluma.
oricum la satira si umor, oamenii sunt excelenti , sa nu mai zic de motto-ul lor : doamne ocolestei pe romani! :D
on topic : ma enerveaza ingrozitor persoanele care nu sunt microbiste , dar intreaba cu cine joaca steaua! :D
MikkaelWolfganger
07 Nov 2013, 10:54
iiii
de exemplu cand a avortat dragusanca... anuntul a fost ceva de genu : bianca dragusanu a nascut o papusa perfect sanatoasa... lol.
So funny i forgot to laugh.(:| Nu pot nici macar sa zambesc la asa ceva.:| .Poate am eu alte conceptii despre ceea ce inseamna umor si TNR nu e ceva ce imi prieste.Am o parere extrem de proasta despre cei care fac tentativele alea de bancuri/ironii/glume.
On: Ma enerveaza simulatorii.Nu stiu cum rezista aia pe teren asa pasnici cand incep sa cada secerati unii ca Bale sau Neymar.Eu turbez din fata laptopului cand ii vad, daramite aia pe teren.Ma fac sa doresc sa le bage unu' crampoanele pe gat si sa le dea un fault d-ala a la Ganea, sa mai joace doar din scaun cu rotile.
Mi se pare o chestia asa....lipsa de coloana vertebrala si respect fata de adversar si joc.
Twinsen
07 Nov 2013, 13:18
de exemplu cand a avortat dragusanca... anuntul a fost ceva de genu : bianca dragusanu a nascut o papusa perfect sanatoasa...
Wow, asta da umor. :-&
chuckyfan
07 Nov 2013, 14:10
și pe mine mă disperă TNR. nici cațavencii nu mai sunt ce-au fost. au dat-o și ei pe umoreală ieftină. singurul care mai scrie fain de pe acolo e Radu Alexandru.
ghost90
07 Nov 2013, 21:51
Eu citesc TNR destul de frecvent.Chiar daca au scazut in calitate destul de mult, mai au cateva articole foarte reusite.Cum ar fi asta (http://www.timesnewroman.ro/sport/8293-suporterii-portughezi-exulta-dupa-ce-echipa-lor-cfr-cluj-s-a-calificat-in-primavara-europeana) de exemplu, chiar daca e mai vechi.Cateodata comentariile sunt mult mai amuzante decat articolul.
MikkaelWolfganger
07 Nov 2013, 22:16
La rândul său, Istvan Luis Paulinho, cel mai vechi suporter ceferist, fan al echipei încă de acum 7 ani, a făcut o destăinuire intimă. „Aseară, după ce echipa mea a câştigat”, a spus acesta, „i-am spus soţiei mele că tocmai am avut primul orgasm din viaţa mea, atât de tare m-a bucurat calificarea în primăvara europeană. Şi asta în condiţiile în care eu sunt impotent, ca majoritatea suporterilor CFR Cluj”.
X(
Jigniri gratuite, puse sub pretext de gluma.Nu ca as fi ceferist sau ca nu as tine la glume deplasate, dar e o limita intre umor si badarnie,nesimtire, mizerii gratuite.Brrr.Normal ca virgula comentariile sunt mai amuzante decat ce ofera baietii.Nu pare prea greu sa dai o duma buna cand ai de-a face cu astfel de texte.
anaemona
07 Nov 2013, 22:30
Mie mi-a placut asta:
Proaspăt inaugurat, podul Calafat-Vidin a reprezentat o surpriză plăcută pentru elevii din zonă, care au jubilat la aflarea veştii că nu vor mai trebui să ia Bacul. Cu toate că li s-a explicat că nu despre acel Bac este vorba, aceştia au ignorat detaliul şi s-au pus pe sărbătorit cu bere la PET, seminţe şi muzică de petrecere.
“Când am auzit că, mulţumită podului, nu mai trebuie să luăm Bacul, mi s-a luat o piatră de pe inimă”, a declarat Robert Acrişor, 29 de ani, elev în clasa a XII-a la un grup şcolar din Calafat. “Sper să se facă poduri în toată ţara, astfel încât niciun tânăr să nu mai piardă vreodată trei veri şi două toamne încercând să ia Bacul, cum au păţit prietenii mei şi cum riscam să păţesc şi eu. Acum pot să petrec toată vara cu manele şi băutură, ca să mă pregătesc de facultate.”
“Au fost şi nişte profi mai nesimţiţi”, a adăugat un coleg al lui Robert, “care-au încercat să ne păcălească că vezi doamne, Bacul de la şcoală e una şi bacul de peste Dunăre e alta, că cică sunt pseudonime sau aşa ceva. Lăsaţi vrăjeala, băi, că măcăne! Am citit cu ochii mei că au desfiinţat Bacul când au dat drumul la pod.“
Ma enerveaza frigul X(
Mi-am amintit ca ma mai enerveaza ceva. Nu mai am rabdare sa vad filme :(( Nici macar nu mai sint curioasa ce filme se mai fac :( dar sper sa ma urnesc sa vad citeva filme la Festivalul Filmului European care vine saptamina viitoare.
bremen1980
11 Nov 2013, 18:56
De la 1 noiembrie au schimbat astia muzica de la Itsy Bitsy :(( .Eu adormeam cu muzica lor iar melodiile alea nu le auzeai in alta parte .Erau pe acolo tot felul de chill out-ri si diverse ciudatenii cu care se invatasera urechile mele .
Namaste
11 Nov 2013, 19:59
bremen, eu pe muzica asta (http://www.jazzradio.com/smoothjazz) adorm in fiecare noapte, poate o schimbare e binevenita. :P
bremen1980
11 Nov 2013, 20:45
Cred ca trebuie sa-mi schimb ''somniferul '' . Inainte mai puneam niste teatru radiofonic sau niste audiobook-uri pe un stick usb mufat la o combina . Ma adormeau cand era mai interesanta piesa /cartea .
bremen1980
18 Nov 2013, 20:14
Apar noile console de jocuri : PS 4 si XBOX ONE.Si cand ma gandesc la faptul ca eu ii bateam la cap pe vecini cu o amarata de minge de fotbal si ca prima "consola " a fost un joc de Tetris .
E clar ca am dus o viata grea , o trauma intinsa pe ani dezile .Ar trebui sa fiu despagubit retroactiv pentru asta de catre Sony sau Microsoft. Sa aleaga ei si sa-mi dea consola . :P
http://www.youtube.com/watch?v=5xAICqCTMNI
bremen1980
18 Nov 2013, 21:08
http://www.youtube.com/watch?v=5xAICqCTMNI
Uite ca asta a ales . De fapt a ales altcineva pentru el
http://www.explosm.net/show/episode/21/birthday-boy
isteria legata de black friday!
isteria legata de black friday!
http://www.youtube.com/watch?v=BqPel7iuBw4
Sorin87
25 Nov 2013, 14:28
cozile de la service-uri auto pentru schimbarea cauciucurilor cu cele de iarna, stai si cate 2 ore X(
MikkaelWolfganger
26 Nov 2013, 11:10
Manifestele de tipul: Save youtube from Google +.Acum s-au mai linistit, dar mai acum ceva zile, nu era video fara vreun Bob in fata tancului.Mi se pare o chestie atat de ipocrita.Adica tu zbieri ca nu esti de acord cu Google+ si cu faptul ca acum trebuie sa iti faci cont pe el ca sa poti comenta la un video de pe yt,dar iti faci cont pe el ca sa il poti pune pe Bob si pe tancului in lista de comenturi:-/ .
chuckyfan
26 Nov 2013, 12:01
și pe mine m-au iritat chestiile alea. ce m-a iritat și mai mult e prostia comentacilor. chiar credeau c-o să se revină la vechiul sistem de comentarii dacă fac ei spam?
MikkaelWolfganger
01 Dec 2013, 17:28
Nu stiu, poate o fi existat vreun precedent.Oricum, pe aia de la google ii doare fix in pix de mesajele astora.Sincer, eu nu prea am sesizat vreo diferenta uriasa intre inainte si acum.Cel putin nu una care sa determine un spam d-asta masiv.Eu sunt convins ca jumate dintre aia care ii dadeau copy-paste lui Bob, nu prea intelegeau de ce ii dau copy si paste.
Ma rog...enervarea pe ziua de azi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1484143_433475150108103_756964461_n.jpg
chuckyfan
01 Dec 2013, 20:40
eu, și acum vorbesc foarte serios, habar n-aveam cine e paul walker ăsta până astăzi. îl știam doar ca: ăla care avea un skyline in 2 fast 2 furious. sau așa ceva.
ba eu aveam un tovaras care avea vise umede cu skyline.
cred ca l-a blestemat.
Daca murea inecat la filmari era ceva dubios , asa e aproape logic.
sigalia
10 Dec 2013, 14:22
Imi displac si ma amuza in acelasi timp cliseele din exprimarea acelor jurnalisti lipsiti de simtul ridicolului. Ieri,undeva pe la pranz,dupa ce a debitat pe un ton vesel noutatile despre greva transportatorilor, o stirista sprintara de la Pro Fm a devenit grava introducand prognoza meteo .....”cu o veste ...proasta”.Vestea proasta pentru mine si pentru intreaga natiune era ca gerul se mentine in urmatoarele zile.Si de ce ma rog,e asa proasta vestea asta?Ar fi trebuit sa ma astept la 17 grade Celsius la jumatatea lui decembrie?:D
Cei care inventează o nouă engleză de genul: ”I has”, ”I goes”, ”I cares”. Nu știu de unde a început gluma, dar nu se mai oprește.
Ah, și cei care folosesc penal, în loc de penibil.
Si de ce ma rog,e asa proasta vestea asta?
simplu: asta inseamna mai multi bani pe factura de caldura. deci, pentru multi, chiar e nenorocire...
marillion
10 Dec 2013, 20:34
simplu: asta inseamna mai multi bani pe factura de caldura. deci, pentru multi, chiar e nenorocire...
Fix la facturile de întreţinere se gândea crainica pentru că Pro FM este un post eminamente socio-economic, corespondentul audio al lui The Money Channel :)) Pur şi simplu era o ştire de umplutură, de genul viscolelor anunţate la tv. de prezentatoare îngrijorate, înveşmântate în rochii estivale foarte decoltate.
Mi-a trecut azi prin fata ochilor un articol pe tema asta & ma enerveaza si pe mine genul asta de atitudine: Cum poti sa spui fara sa clipesti "sunt creativ"? Creativitatea implica indoiala, angoasa, sa te treaca fiorii, nu-mi iese, nu-s multumit, e prost, Doamne in ce porcarie sunt!, mai e de lucrat etc. de n ori pe zi. Treaba grea ca orice nastere.
In schimb cand vad din astia care "sunt creativi" cu zambetul pe buze eu ma enervez. Or fi, dar nu cred ca lucrurile functioneaza asa.
Fix la facturile de întreţinere se gândea crainica
crainicii nu "se gandesc", doar citesc ce le scriu altii pe ravase. iar in ceea ce priveste vesmintele lor estivale, ar trebui sa fim intelegatori. nu poti prezenta iarna, o emisiune, imbracat in costum de ski, cand iti bate in fata,un reflector care incalzeste ca o centrala nucleara.
@varu,
creatiile nu sunt sinonime cu operele de arta.
@varu,
creatiile nu sunt sinonime cu operele de arta.
Ah, nu ma refeream la asta, creatiile vin din multe parti. Chiar si in domeniul meu, oamenii cei mai inteligenti pe care i-am vazut n-aveau timp de revelatii publice din categoria "sunt creativ".
Ma rog, nu e asa de important.
marillion
10 Dec 2013, 22:23
crainicii nu "se gandesc", doar citesc ce le scriu altii pe ravase. iar in ceea ce priveste vesmintele lor estivale, ar trebui sa fim intelegatori. nu poti prezenta iarna, o emisiune, imbracat in costum de ski, cand iti bate in fata,un reflector care incalzeste ca o centrala nucleara.
1. Cel puţin în sistemul de radio local, de care am habar, ştiriştii citesc ce scriu ei, nu este ca la tv., cu "răvaşe" din prăjiturele chinezeşti;
2. Nu pretind "costume de ski", doar rochii sobre, dar vaporoase, nu vestimentaţii ţipătoare de nuntă sau botez, care, poate, sunt preferate de către unele telespectatoare mai "descuiate" la minte. :)
[QUOTE=rvn]
2. Nu pretind "costume de ski", doar rochii sobre, dar vaporoase, nu vestimentaţii ţipătoare de nuntă sau botez, care, poate, sunt preferate de către unele telespectatoare mai "descuiate" la minte. :)
pai, trebuia sa spui de la inceput asa. dar spune-le asta, celor de la recuzita. apropos de Pro. nu-mi plac deloc "tinutele sobre" si antice ale Andreei Esca, costumele din bucati colorate ale lui Busuioc si,in general, vestimentatia ciudata si nepotrivita, a tuturor prezentatorilor. daca am face un top al celor mai bine imbracati din cei care apar pe sticla, foarte putini reusesc sa fie in pas cu moda si in acelasi timp sa li se si potriveasca stilul, lor si emisiunii pe care o prezinta.
Ma rog, nu e asa de important.
n-o fi important, dar este un subiect interesant de discutie. pur si simplu, unii oameni sunt dintr-o bucata. de regula, ei reusesc din prima, tot! avantajul lor se numeste originalitate...
Twinsen
11 Dec 2013, 20:50
Faptul ca se aduna oamenii in strazi sa apere cainii, sa apere Rosia Montana, dar nu se aduna atunci cand parlamentarii voteaza sa fie liberi la furt din buzunarul nostru. E exact ca si cand cineva mi-ar fura banii din buzunar in autobuz, dar eu sunt mai preocupat de poluarea produsa de gazele de esapament. :-?
Faptul ca se aduna oamenii in strazi sa apere cainii, sa apere Rosia Montana, dar nu se aduna atunci cand parlamentarii voteaza sa fie liberi la furt din buzunarul nostru. E exact ca si cand cineva mi-ar fura banii din buzunar in autobuz, dar eu sunt mai preocupat de poluarea produsa de gazele de esapament. :-?
Corect.
Pe de alta parte, parlamentarii astia reprezinta vointa poporului, daca 70% din populatie i-a trimis pe niste baieti acolo (nu-i mai iau in calcul pe aia care au votat PPDD ca deja ma enervez mai tare), acum ar fi cam ilogic sa iasa in strada. Nu? Atunci cand ai puterea intr-o asemenea proportie si peste tot, cam poti sa faci ce vrei tu cu parafa de la popor.
Twinsen
12 Dec 2013, 09:58
Din pacate, ai dreptate. Un popor eminamente rural pana de curand, obisnuit cu minciunile, spaga si furtul de pe vremea comunistilor, nu are de ce sa se revolte la asa ceva. De ce sa mai mergi la vot cand toti sunt la fel? Uite, PDL-ul a numit la Curtea Constitutionala o doamna de vreo 40 de ani, care acum va ceda locul pentru ca a fost aleasa judecator la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, o pozitie de mare prestigiu in Europa. Dar sa nu ne temem, USL are inlocuitor: un fost comunist de 73 de ani, vicepresedinte in PRM unde se afisa mereu cu Vadim, aparator a lui Nastase cand era acuzat de coruptie. Deci fratilor, nu iesiti in strada si nu mergeti la vot, ca tot aia e, nu?
bremen1980
12 Dec 2013, 10:34
Suntem ca evreii in desert, dar se pare ca ne trebuie mai mult de 40 ani ca sa scapam de vechile pacate . Deja au trecut 24 ani si abia se vad niste luminite pe ici pe colo. Noua generatie nu mai salveaza Romania , ci fiecare-si salveaza singur pielea.
Parlamentarii doar au oficializat ceea ce oricum faceau in mod fatis . O fac acum cu legea in mana .
deci
daca astea cu imunitatea lor, fura acum, pagubesc statul da? nimeni nu are ce sa le faca nu? dar cand li se termina mandatul? nu incepe cercetarea?
apoi ca fapt divers , in pauza meciului de aseara vad cum un parlamentar acuzat de nu stiu ce , prins pe aeroport cand pleca in china... cu bilet doar dus! :D
Twinsen
12 Dec 2013, 11:02
daca astea cu imunitatea lor, fura acum, pagubesc statul da? nimeni nu are ce sa le faca nu? dar cand li se termina mandatul? nu incepe cercetarea?
Nu incepe nici ulterior. Din fericire, se pare ca reactiile SUA si tarilor europene ii forteaza sa dea inapoi. Tocmai a dat o declaratie Antonescu ca a fost "prost informat" si ca ambasadele (si implicit Basescu care sustinea acelasi lucru) au dreptate.
La fel ca vara trecuta, USL s-a mai facut o data de rahat, Cand ai niste tratate si relatii economice esentiale cu democratii occidentale, trebuie sa fii batut in cap sa nu intelegi ca nu poti face abuzuri ca pe vremuri. De remarcat ca daca in locul lui Basescu era un presedinte USL, care ar fi acceptat legea asta, ravagiile erau si mai mari.
bremen1980
12 Dec 2013, 11:10
Daniel Barbu a demisionat . Pentru mine omul asta chiar a fost o megadezamagire mai ales ca ii mai si citisem in urma cu vreo 10 ani niste carti de politologie scoase pe la Nemira .
Cred ca Florin Salam s-ar fi comportat mai bine la cultura . >:)
Una e teoria si alta e practica .
Twinsen
12 Dec 2013, 11:22
Daniel Barbu nu era inainte unul din propagandistii de serviciu la Antena 3? Acum il pot lua inapoi, sa explice poporului ce buna e guvernarea USL.
bremen1980
12 Dec 2013, 11:36
Daniel Barbu nu era inainte unul din propagandistii de serviciu la Antena 3? Acum il pot lua inapoi, sa explice poporului ce buna e guvernarea USL.
Cam de atunci a inceput sa nu-mi mai plca a, dar am crezut ca ajuns la ciolan o sa lase caraila asi o sa se ocupe de cultura . Aiurea .
La fel si Adrian Cioroianu - sa faci tu ca istoric declaratiile alea rasiste cu tiganii buni de trmis in Egipt !!! Tocmai tu care stii care a fost treaba cu nazismul /comunismul si alte isme ucigase .
Astia nu realizeaza ca in politica nu trebuie niciodata sa pui ce gandesti , mai ales daca gandesti in afara limbajului politic acceptat ???
Ce invatam noi din exemplele astea ??? De multe ori , intelectualii /politicienii nostri adopta un modernism doar la suprafata , dar in fond sunt inca destul de primitivi . La cea mai mica zgaltaiala , si-au si data arama pe fata .
ghost90
13 Dec 2013, 07:22
http://www.youtube.com/watch?v=dpc1xVHs44Q
Ba ia terminati acilea cu critica asupra guvernului.Dottore Ponta lupta pentru noi tovarasi.Traiasca Guvernul nostru iubit care apara interesele romanului de rand!Traiasca PCR, aaa scuze PSD!
Sorin87
13 Dec 2013, 14:58
cei care se baga cu masina atat de tare incat poti sa le iei fata la masina dupa care tot ei se uita urat la tine X( imi vine sa iau un Jeep cu bara din fier pe fata sa zbor cel putin cate o bara pe zi :))
bremen1980
23 Dec 2013, 22:47
Iar au inghetat tastaturile pe cinemagia . Cad greu "porcariile " la stomac ?
faraimaginatie
23 Dec 2013, 23:35
Da zi-ne ceva sa ne distreze :P Sa ne faca sa reactionam. Ce sa zicem cand n-avem nimic de zis? Unii din noi nu mananca "porcarii" desi tanjesc dupa ele. :-<
bremen1980
24 Dec 2013, 11:06
Pai trebuie sa reactionam sau sa actionam ??? Atata lume care intra zi de zi pe forum chiar nu are nimic de zis ??? N-a mai vazut un film , n-a mai citit o carte , n-a mai fost pe la o nunta , o inmormantare , o taiere de mot ???
Parca asistam la caderea imperiului roman si la faramitarea din evul mediu . De la marile forumuri din alte vremuri (si nu ma refer numai la cinemagia), spatii deschise ideilor ( de toate felurile ) s-a ajuns la castelele inexpugnabile ale Facebookului . Toti se retrag in linistea propriilor baricade , lasandu-i pe ''barbari '' sa-si faca de cap in zonele slab controlate de o putere centrala tot mai anemica .
Twinsen
24 Dec 2013, 12:40
Mda, nici eu nu inteleg moda cu Facebookul si blogurile. Nici macar nu am cont pe Facebook. Cu apropiatii ar trebui sa te intalnesti fata in fata, nu pe net, iar daca ai ceva de comunicat rapid exista telefonul/mailul.
Dar cel mai nasol la astea mi se pare izolarea, si in primul rand la bloguri. Tai si spanzuri pe blogul tau, nimeni nu poate sa posteze in afara de tine, in cel mai bun caz mai primesti vreun feedback in comentarii, dar rar si ala. :-/ Pe Facebook sharuiesti content mai ales cu prietenii, care evident ca gandesc more or less ca tine, pe principiul "cine se aseamana se aduna".
De asta un forum unde e lume diferita si comunicare intensa, care te zgaltaie din comoditatea ideilor proprii, mi se pare mult mai interesant. Dar asta e, multi se pare ca prefera comoditatea...
copila_satanista
24 Dec 2013, 23:16
Pai trebuie sa reactionam sau sa actionam ??? Atata lume care intra zi de zi pe forum chiar nu are nimic de zis ??? N-a mai vazut un film , n-a mai citit o carte , n-a mai fost pe la o nunta , o inmormantare , o taiere de mot ???
Parca asistam la caderea imperiului roman si la faramitarea din evul mediu . De la marile forumuri din alte vremuri (si nu ma refer numai la cinemagia), spatii deschise ideilor ( de toate felurile ) s-a ajuns la castelele inexpugnabile ale Facebookului . Toti se retrag in linistea propriilor baricade , lasandu-i pe ''barbari '' sa-si faca de cap in zonele slab controlate de o putere centrala tot mai anemica .
Asa postare merita raspuns :D ma tem ca inca nu l-am compus, dar iti dau macar dreptate.
sigalia
25 Dec 2013, 00:57
Asa postare merita raspuns :D ma tem ca inca nu l-am compus, dar iti dau macar dreptate.
Ai raspuns deja in cel mai inspirat mod,adica postand :)
anaemona
25 Dec 2013, 02:58
Iar au inghetat tastaturile pe cinemagia . Cad greu "porcariile " la stomac ?
In alte locuri totul a inghetat pe bune :) A venit The day after peste noi si ne-a gasit cam nepregatiti. Eu chiar nu inteleg vorba asta "nu sint in apele mele". Cum adica in apele? Noi, marea majoritate, traim pe pamint. Cred ca ar trebui schimbata cu "nu sint in caldurile mele". Imi dau seama ca se poate interpreta ;) dar dupa 2-3 zile in care sute de mii de oameni au stat fara curent intr-o tara in care totul functioneaza pe baza de electricitate, nu vad de ce as vorbi de ape, poate doar de cele inghetate. Sint tone de poze pe net daca vreti sa vedeti un oras inghetat, copacii cu 1-2 cm de gheata pe crengi, rupti sub greutatea ghetii si de ger dar mai ales azi la prinz a fost absolut superb, toti copacii cu ghirlande de gheata care straluceau in soare.
copila_satanista
25 Dec 2013, 12:33
Ai raspuns deja in cel mai inspirat mod,adica postand :)
Eeexact ;)
Unii din noi se simt foarte bine pe facebook. Atata hipstereala dom'le... :P
Kriss_Kringle
25 Dec 2013, 15:08
Mda, nici eu nu inteleg moda cu Facebookul si blogurile. Nici macar nu am cont pe Facebook. Cu apropiatii ar trebui sa te intalnesti fata in fata, nu pe net, iar daca ai ceva de comunicat rapid exista telefonul/mailul.
Dar cel mai nasol la astea mi se pare izolarea, si in primul rand la bloguri. Tai si spanzuri pe blogul tau, nimeni nu poate sa posteze in afara de tine, in cel mai bun caz mai primesti vreun feedback in comentarii, dar rar si ala. :-/ Pe Facebook sharuiesti content mai ales cu prietenii, care evident ca gandesc more or less ca tine, pe principiul "cine se aseamana se aduna".
De asta un forum unde e lume diferita si comunicare intensa, care te zgaltaie din comoditatea ideilor proprii, mi se pare mult mai interesant. Dar asta e, multi se pare ca prefera comoditatea...
Pe Facebook poti comunica la fel de bine ca si pe forum cu lume diferita.Exista grupuri create pt diferite subiecte unde poti sa despici firul in patru.Despre comoditate poate fi vorba doar prin faptul ca ai lucrurile mai la indemana decat pe forum,dar in materie de discutii nu e vreo diferenta.
P.S: Si aici se aplica principiul "cine se aseamana se aduna",pt ca tuturor ne plac filmele. ;)
Twinsen
25 Dec 2013, 16:11
Kriss, o fi cum spui si tu, dar genul de exhibitionism de pe Facebook nu-mi place. Totul la vedere, totul expus tuturor, cu numele real. Da stiu ca anumite chestii le pot vedea doar prietenii, dar pana la urma ce e un "prieten" pe Facebook? Fosti/actuali colegi de servici/scoala, Gigi pe care l-ai intalnit ieri, Maricica pe care n-ai intalnit-o niciodata fata in fata, toti sunt "prietenii" tai.
Mie nu mi-ar conveni de exemplu ca unii amici sa citeasca ce scriu pe forum, dupa cum nu mi-ar conveni sa-mi impartasesc viata offline cu unii dintre forumisti. Nu ca as avea vreo problema, m-am intalnit live cu forumisti si sunt prieteni care stiu nick-ul cu care postez pe forumuri. Dar e o chestie de selectie. Mi se pare normal ca eu sa aleg cat sa dezvalui din viata mea fiecaruia, luat individual. Nu sa arunc o gramada de informatie si poze intr-un free-for-all care mi se pare o idee foarte proasta din diverse motive. De exemplu dupa X ani te poti trezi ca pozele alea nu te mai reprezinta, ca mesajele alea nu mai reflecta ce crezi acum. Dar odata puse pe net, cu numele tau real, in fata tuturor "prietenilor" sau chiar a oricui voia sa le vada, e greu sa mai scapi de o eticheta. Sau de ce ma rog ar treubui sa stie colegul Y, crestin ortodox convins, ca mie mi-a placut mult un film care din punctul lui de vedere e blasfemiator? De ce ar trebui sa te vada amicul Z, vegetarian convins, cum tai porcul de craciun? In fine...
marillion
25 Dec 2013, 17:11
La fel ca vara trecuta, USL s-a mai facut o data de rahat, Cand ai niste tratate si relatii economice esentiale cu democratii occidentale, trebuie sa fii batut in cap sa nu intelegi ca nu poti face abuzuri ca pe vremuri. De remarcat ca daca in locul lui Basescu era un presedinte USL, care ar fi acceptat legea asta, ravagiile erau si mai mari.
De ce ar trebui sa te vada amicul Z, vegetarian convins, cum tai porcul de craciun?
Dar eu şi alţi prieteni cu care am discutat în privat pe tema asta ar trebui să vedem cum faci propagandă PD-L-ului pe Forum? Dacă USL are/avea Antena3 ca post propagandistic, se impune ca forumul Cinemagia să devină fief-ul electoral al PD-L? În mod normal acest spaţiu trebuie ocrotit de intruziunile oricăror activişti politici, indiferent de opţiunile electorale ale userilor.
Kriss_Kringle
25 Dec 2013, 17:14
Pai stai asa putin.Forumul e strabunicul site-urilor de socializare,deci mi se pare o forma de ipocrizie sa critici blogul sau Facebook-ul si sa fie raiul pe pamant comunicarea aici.
Ti-ai creat ideea asta fixa in minte ca trebuie sa iti dezvalui identitatea cand iti faci un cont pe Facebook sau orice alt site de socializare si nu trebuie sa fie neaparat asa.
Poti sa iti bagi un nickname in locul numelui adevarat daca nu vrei sa stie lumea cine esti,adaugi pe cine vrei in lista de prieteni si controlezi cata informatie dezvalui despre tine(cel putin pentru publicul larg).
Din nou,argumentele pe care le-ai dat mai sus pot sa le intorc impotriva ta pt ca nu e nici o diferenta la urma urmei.Daca peste cativa ani te trezesti ca mesajele pe care le-ai scris aici nu mai reflecta ceea ce crezi,nu-i nici o problema pt ca te-ai ascuns dupa un nickname si nu te stie lumea.
La fel poti face si pe Facebook.Daca pozele nu te mai reprezinta,ghici ce?Poti sa le stergi si sa pui altele sau deloc.Comentariile se pot edita sau sterge,asa ca nu e un capat de tara.
Exagerezi cam mult,desi inteleg cateva din punctele tale de vedere si parerea mea e ca vorbesti in necunostinta de cauza daca n-ai avut pana acum un cont pe site-ul respectiv.
Acum sa nu se inteleaga ca fac lobby pt el,dar nu e chiar asa de rau precum crezi.
De asemenea,n-ar trebui sa va mire atat de mult ca nu mai posteaza lumea pe forum.E pe cale de disparitie si daca vreti sa continuati discutiile despre filme sau lucruri care va intereseaza(in mediul virtual)va duceti acolo unde se strange lumea.
Adapt or die cu alte cuvinte. :P
Twinsen
25 Dec 2013, 17:58
marillon, tu ai idee ce e un forum, atat din perspectiva istorica cat si ca expresie moderna in online? Te-ai intrebat care e etimologia termenului? Inainte sa alaturi doua citatate care nu au nimic in comun, ar fi bine sa-ti pui intrebarile astea.
Kriss, orice faci disponibil altora online, fie poza sau mesaj, nu mai e sub controlul tau. Chiar daca stergi ulterior, nu ai nici o garantie ca nu exista alte copii. Toti oamenii pe care ii cunosc si care au cont pe Facebook isi folosesc numele real. Da, poti sa-ti faci un cont cu un alt nume, dar atunci pierzi majoritatea beneficiilor pe care le aduce un astfel de site. Pentru ca exista si beneficii, doar ca din punctul meu de vedere multi il folosesc in alt scop decat ar fi ideal - ca un mod de a lua contact cu persoane cu care ai pierdut legatura.
Iar argumentul ca lumea se strange nu stiu pe unde - treaba lor. Lumea se strange sa vada ultimele blockbustere hollywoodiene, ar trebui sa fac si eu la fel?
Kriss_Kringle
25 Dec 2013, 18:29
Poti pune poza care o ai acum la avatar pe profilul de Facebook si nu e nici o problema.Cine o sa ti-o fure ? Sau mai grav e ca o sa pierzi controlul unui comentariu pe care l-ai facut la un film obscur.Sunt sigur ca e o tragedie de proportii epice. :|
Toti oamenii pe care-i cunosti au conturi cu numele real.Asta inseamna ca trebuie sa iti faci si tu la fel?Te-ai exprimat destul de clar ca nu-s si pt tine "beneficiile" respective,asa ca nu are nici un rost sa profiti de ele.Folosesti site-ul pt nevoile tale,nu ale altora.
Argumentul respectiv era adresat doar catre partea de comunicare.Te poti uita la ce vrei,dar nu cred e vreo diferenta daca se aduna cinefilii sa vorbeasca pe Cinemagia,Facebook,Twitter,etc.
Din moment ce te afli aici e clar ca vrei sa porti conversatii legate de filme si daca lumea cu care discutai de obicei s-a mutat in alta parte,poti s-o faci si tu.Asta daca vrei.Daca nu,sa fii sanatos.
marillion
25 Dec 2013, 18:49
marillon, tu ai idee ce e un forum, atat din perspectiva istorica cat si ca expresie moderna in online? Te-ai intrebat care e etimologia termenului? Inainte sa alaturi doua citatate care nu au nimic in comun, ar fi bine sa-ti pui intrebarile astea.
Nici dacă aş lucra în Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti" nu m-aş apuca să dezbat cu tine originile latine ale substantivului forum şi semnificaţiile iniţiale şi ulterioare ale acestuia.
Din câte ştiu Cinemagia este un site de filme, cu un forum cultural sau distractiv şi nu o agora în care fiecare să iasă şi să facă prozelitism pentru o anume formaţiune politică, din opoziţie sau de la putere. Nu suntem sătui de toţi aceşti politruci croiţi din acelaşi material, ce se succed din 4(5) în 4(5) ani? Te asigur că în asentimentul meu sunt şi alţi useri.
Cele două citate au o logică: a) îţi aparţin, b) în primul lauzi PD-L şi denigrezi USL, deci ne impui nouă opţiunile tale electorale şi ne sugerezi calea cea bună, în al doilea susţii că eşti adeptul secretizării preferinţelor, gusturilor, acţiunilor tale, ceea ce este contrar punctului a). Pricepi?:D
Twinsen
25 Dec 2013, 19:53
@marillon
Nimeni nu iti impune nimic pe un forum, cu atat mai putin cu cine sa votezi. Dar scopul principal a forumului e exprimarea si schimbul de opinii. In citatul mentionat de tine, spuneam o opinie politica in Cafenea, adica o sectiune a forumului care n-are legatura cu filmele.
De remarcat ca opinia asta e exprimata pe un forum, nu pe Facebook. Se intampla ca am si amici care sunt sustinatari declarati ai USL. Ei stiu la fel de bine ca eu am pareri complet diferite. Cand ne intalnim, incercam sa nu discutam politica. Inclusiv de asta nu as pune opinia pe pagina mea de Facebook,daca as avea una. Mi-a fost aratata de cineva o opinie politica pusa de un cunoscut comun pe pagina sa de Facebook si mi-a schimbat radical parerea pe care o aveam despre el. E un exemplu despre efectele negative ale Facebook-ului in relatiile cu oamenii alaturi de care traiesti. Nu sunt deloc adeptul "secretizarii preferintelor", ci a prezentarii acestora intr-un context corect si persoanelor potrivite.
@Kriss
Eu, la fel ca multi cinefili, cunosc cat de cat domeniul si am propria mea viziune asupra lui. E in general o placere sa discut cu altii despre filme, dar nu e o necesitate. Daca merge bine forumul asta sau altul e ok, daca nu, e pacat, dar asta e.
Nu sunt de acord ca ar fi tot una ca se discuta pe Cinemagia, Facebook sau Twitter. Eu de exemplu nu ma simt bine discutand despre arta intr-un McDonalds, in timp ce sug cola cu paiul. :P Poate conteaza si varsta intr-o anumita masura. Dar e un adevar ca mediul in care discuti are un efect subtil, dar important asupra discutiei.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.