PDA

View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16

bremen1980
07 Mar 2012, 10:24
Eram ieri la dentist si cat asteptam sa-mi vina randul la tortura am inceput sa rasfoiesc niste ziare care erau aruncate pe o masuta .Aflu cu stupoare ca fratii Dardenne au vizitat Bucurestiul pe 4 martie cu ocazia lansarii filmului lor ''Le gamin au velo '' .M-am ofticat :(( pentru ca as fi vrut sa le string mainile ,sa le multumesc pentru filmele lor si sa-i invit la o bere( la PET ) .

Malombra
10 Mar 2012, 18:22
că nu pot să pun gif-uri la avatar [-(

chuckyfan
12 Mar 2012, 15:27
ma dispera televiziunile care taie [ de ce am impresia ca, constructia asta nu suna bine? ] din filme doar pentru a le putea difuza la o anumita ora.
prima data am observat chestia cu filmul The Expendables difuzat pe Protv la sfarsitul anului trecut cand au fost taiate app. 5 minute de violenta + scena in care il ucid pe tipu' rau.
dupa cei de la Prima au difuzat Kill Bill Vol I unde din nou au taiat niste faze violente. n-am prins finalul pentru ca m-am enervat asa ca nu stiu cum au rezolvat scena din final in care se lupta cu sabii.
acum am impresia ca astia de la protv au taiat si aseara din The Mechanic pentru ca prea putin violent mi s-a parut filmul pentru unul care il are in rol principal pe Statham.

oare televiziunile nu se gandesc la oamenii mai speciali asa ca mine care vor sa mai vada cate-un matz care zboara, ceva creieri imprastiati etc. ? + ca e foarte frustrant sa te uiti la un film si sa vezi ca-ti taie cele mai amuzante faze doar pentru a-i putea incadra difuzarea intr-un anumit interval oral.
mai bine sa le dea dupa 12 noaptea,uncut, difuzand pana atunci Twilight si Pariu cu Viata ca o sa faca audiente mult mai mari.

White1
12 Mar 2012, 15:37
Pai daca nu taie cate putin cum sa le mai ajunga timpul pt. publicitatea de 15 minute cu care intrerup din 20 in 20 de minute filmul?

Kriss_Kringle
12 Mar 2012, 15:38
Dar de ce te uiti la filme la TV?Iti place sa vezi reclame din 10 in 10 minute si scene taiate?
Eu la TV ma uit doar la meciuri si Discovery,cu restul la cacat!

chuckyfan
12 Mar 2012, 16:12
ma pregatesc de ACTA:))
daca se aproba alte alternative in afara de TV si Voyo.......care e o gluma proasta nu mai prea raman, doar daca apare Netflixu si in Romania [ slabe sanse:( ]

Kriss_Kringle
12 Mar 2012, 16:19
Pai nu asa trebuie sa te pregatesti pentru ACTA.Ca sa te pregatesti cu adevarat ai nevoie de 1 hdd extern de 1-2 tb pe care il umpli pana la refuz cu filme care ti-au placut si le ai pe watchlist pe care incepi sa le vezi cand e treaba nasoala.Poti sa-ti mai iei si seturi de dvd-uri si incepi sa bagi material pe ele dar astea cu TV si Voyo sunt pierderi de vreme.;)

robbiex2
12 Mar 2012, 17:13
că nu pot să pun gif-uri la avatar [-(

http://www.cinemagia.ro/club/profil/emy.../

ia uite aici B-)

Malombra
12 Mar 2012, 17:25
mie îmi spune că nu pot pune imagini animate :| . adică unii îs mai cu 3 perechi de oo?
trebuie să aibă altă extensie decât .gif?

robbiex2
12 Mar 2012, 17:31
Nu cred.ideea este sa respecte size-ul cerut :-?

iiii
12 Mar 2012, 19:36
ma enerveaza ingrozitor persoanele care nu se tin de cuvant!

chuckyfan
15 Mar 2012, 19:31
analfabetii care au redactat manualele de contabilitate, planificare operationala si marketing. pe fiecare pagina exista cel putin un dezacord, un cuvant scris gresit sau chiar lipsa. pe langa asta se mai adauga si greselile de calcul care apar in problemele de contabilitate.
acum inteleg ca nu-i limba romana, dar totusi... in cartea de matematica n-am vazut nici o greseala de genul:))

bremen1980
16 Mar 2012, 11:23
Dobro e baiat simpatic dar incepe sa ma ''inerveze'' atunci cand incearca sa se dea intelept . El ( si altii ca el) a acaparat posturile ,tv ,radiourile ,editorialele ziarelor si revistelor . Toti tipii astia subtiri ne fredoneaza usurel niste versuri mieroase cu iz de Paulo Coelho .Avem parte de gogoloase gata mestecate de banalitati ,panseuri sforaitoare , sfaturi in amor ,metafizica filtrata prin bauturi de lux .
Eu cred ca ar fi mai bine sa-i ascultam si sa-i admiram atunci cand se arata competenti in domeniul lor .Cand deviaza si incep sa para profunzi sa-i bagam pe toti acesti mentori de duzina in p.m. lor .Sa nu ne mai mai pierdem timpul cu editorialistii astia de revistute gen 24 fun, 7 seri , atata timp cat sunt pline bibliotecile si librariile de carti cu adevarat mari .

O mostra de blabla cu pretentie de profunzime :
http://bucuresti.24fun.ro/articol/daca_sfarsitul_e_inceputul-11461.html

MariaMona
16 Mar 2012, 13:49
I couldn't agree more. Si pe mine ma enerveaza Dobro cu aerele si aroganta lui. De cand am auzit si de scandalul cu Marius Vintila, sunt chiar scarbita. La fel si de Mihaiu - care si el mi se parea oricum un increzut si un nesuferit - de mult timp inchideam radioul la emisiunea lui... Guerilla de dimineata inca ascult fiindca ma distrez, dar unii oameni nu stiu unde sa se opreasca....

Chambord
16 Mar 2012, 16:00
Dobrovolschi trebuie tinut minte pt axioma: "Nu intru pe retelele de socializare dupa ce am baut. Nu suntem pregatiti pentru ce-as putea spune" :))

Ar trebui trecuta si in regulamentul Cinemagia

chuckyfan
18 Mar 2012, 11:47
Mă disperă oamenii care folosesc în loc de "de pe", "după".

Exemplu: Ia-ți cele necesare după siteurile de specialitate.

Malombra
18 Mar 2012, 14:24
măcar după, dar ce zici de cei care folosesc dupe? ceva gen să împace capra cu varza , jumi juma' :-S struţo-cămilă..

bremen1980
19 Mar 2012, 18:37
Intru si eu dupa un car de ani la miniprix-ul de la Romana si n-am loc la cabina de probe din cauza femeilor . Tot felul de femei agitate :P cu zeci de articole de probat mi-au tinut calea . Nu poti si tu sa mai incerci niste ciorapi sau sa vezi daca chilotii imprimati cu scheleti te strang sau sunt largi . :))

aniela07
20 Mar 2012, 05:57
niste versuri mieroase cu iz de Paulo Coelho .Avem parte de gogoloase gata mestecate de banalitati ,panseuri sforaitoare , sfaturi in amor ,metafizica filtrata prin bauturi de lux .

voi memora acesasta descriere pentru ca eu devin mult prea vulgara atunci cand trebuie sa spun ceva despre coelho. minunat, merci. ca sa fiu on topic: ma enerveaza coelho.

Malombra
20 Mar 2012, 22:22
asta e parţial la enervare, parţial la surpriză cam naşpa: pe myspace îmi bagă radio cînd eu vreau doar să ascult numai lista unui artist, pînă la saturaţie. cum voiam eu să ascult summons of shining ruins şi AUN, îmi băgau numa bauhaus, explosions in the sky şi sister dolorosa, care poate n-ar suna aşa rău dacă aş avea chef de ei, dar nu aveam. şi ce legătură aveau cu ce îmi trebuia mie, nu ştiu. or fi băgat ceva aplicaţii speciale, înainte era destul de foolproof, play şi bagă.:-/ ştie cineva cum anulez radioul şi rămîn la playlistul trupei?

iiii
21 Mar 2012, 09:37
eu am folosit myspace cam 3 ani .. si il tineam numai pt muzica, dar de cand au schimbat acum 1-2 ani interfata... am renuntat la el. tin minte ca urcasem cam 5000 de poze acolo.

White1
22 Mar 2012, 12:41
Super tare, avem reclama noua care incepe cu "din 23 martie":)) Ahem..adica ":(( "

MariaMona
23 Mar 2012, 15:48
RDS!!! X( RDS REALLY REALLY SUCKS!!!! In 3 ani jumate am primit o singura factura, daca faci cerere sa o primesti pe e-mail trebuie sa o faci lunar, iar daca faci reclamatie, iti dispare din baza lor de date, nu poti face alta ca prima nu a fost rezolvata - duh! - si nici urmatoarele nu se rezolva... Nu mai suport nesimtirea asta!!!

Flavio
23 Mar 2012, 19:51
RDS!!! X( RDS REALLY REALLY SUCKS!!!! In 3 ani jumate am primit o singura factura, daca faci cerere sa o primesti pe e-mail trebuie sa o faci lunar, iar daca faci reclamatie, iti dispare din baza lor de date, nu poti face alta ca prima nu a fost rezolvata - duh! - si nici urmatoarele nu se rezolva... Nu mai suport nesimtirea asta!!!

:)) chiar " really sucks"? au prostit juma de bucuresti cu ab. lor

MariaMona
23 Mar 2012, 20:30
Flavio, really sucks din punctul de vedere al facturilor - sau a inexistentei acestora :( . In rest, nu pot sa ma plang de calitatea serviciilor, poate nici de pret, dar n-am avut de la altii de cand netul era dial-up.... asa ca nu prea pot sa compar. La UPC au o oferta faina - net fiber link, telefon si cablu cu 102 programe (nu 66 ca la rds) cu 59 lei - mai ieftin ca rds, dar nu stiu cat de bine merge netul.

sergiuseling
23 Mar 2012, 23:09
Pe internet, pe digicare sunt tot timpul facturile în format electronic. Chiar apar cu mai bine de o lună înainte de scadență.
Ce-i drept e că mai uit de facturi, dar nu e nici asta foarte grav. De exemplu o dată am uitat să plătesc timp de câteva luni și după o vreme, vreo lună de la scadență a picat și netul pe la miezul nopții. Dar digicare-ul mergea, am plătit prin el și am avut din nou net în vreo 10 minute, fără penalizări.

Flavio
24 Mar 2012, 06:59
Flavio, really sucks din punctul de vedere al facturilor - sau a inexistentei acestora :( . In rest, nu pot sa ma plang de calitatea serviciilor, poate nici de pret, dar n-am avut de la altii de cand netul era dial-up.... asa ca nu prea pot sa compar. La UPC au o oferta faina - net fiber link, telefon si cablu cu 102 programe (nu 66 ca la rds) cu 59 lei - mai ieftin ca rds, dar nu stiu cat de bine merge netul.

da nu e mai rentabil sa iei net de la o firma care distribuie prin cartier, decat de la rds,upc,etc? si de la firmele din urma sa iei doar televiziune? eu asa am, net de la o firma de cartier (35 lei/ab) si cablu de la upc. ca oricum nu ma uit la toate posturile oferite de firma

MariaMona
24 Mar 2012, 09:23
Sergiu, eu stiu ca sunt facturile acolo, dar eu vreau si cred ca am dreptul sa le primesc eu. Fiindca altfel uit sau intarzii. Mie imi vin facturile, le prind de frigider si ma duc si le platesc zilele urmatoare. RDS-ul neavand factura nici nu pot sa il platesc decat la ei la casierie - ceea ce nu e departe, dar nu mi-e deloc in drum. Si oricate variante as avea sa citesc factura pe net, nu e normal - obligatia mea e sa imi platesc factura la timp, corect, dar si obligatia lor este sa imi emita MIE PERSONAL aceasta factura; iar daca nu o fac, poate ca e normal sa mai intarzii din cand in cand asa ca macar sa nu mi-l taie asa cu una cu doua... Ca mi-am platit tot timpul facturile in luna urmatoare cel tarziu - pana la urma imi aminteam. Am vrut de mai multe ori sa sun la Protectia consumatorului (OPC) dar de obicei nu eram acasa cand ma enervam si nu aveam datele de pe contract (not to mention ca abia ieri au pus un nr. pe contractul meu). Ieri insa eram cu toate la mine si am sunat la OPC atat la nr. verde, cat si la OPC TImis, insa se pare ca aveau vineri foarte scurta fiindca am sunat in jur de 14 si nu a raspuns nimeni, desi am insistat. Oricum de data asta chiar sun.

Flavio, pana la urma la varianta asta m-am gandit si eu numai ca nu stiu sigur daca netul se va ridica la calitatea dorita. Noi stam in suburbii, la casa si nu cred ca ofertele de net pe-acolo sunt prea variate, n-am auzit pana acum decat de o varianta. Dar ma voi interesa si pana la urma o sa aleg alta varianta fiindca nu imi place deloc sistemul asta de la RDS....

Flavio
24 Mar 2012, 09:55
Flavio, pana la urma la varianta asta m-am gandit si eu numai ca nu stiu sigur daca netul se va ridica la calitatea dorita. Noi stam in suburbii, la casa si nu cred ca ofertele de net pe-acolo sunt prea variate, n-am auzit pana acum decat de o varianta. Dar ma voi interesa si pana la urma o sa aleg alta varianta fiindca nu imi place deloc sistemul asta de la RDS....

le poti cere 1 luna de proba sa vezi cum se misca, apoi vezi ce hotarasti. daca nu faci dld mult cred ca poti sa alegi si un stick de la vodafone, asta si daca e semnal bun in zona unde locuiesti.

bremen1980
24 Mar 2012, 13:15
Eram cu baietii zilele astea si am povestit o intamplare haioasa de pe vremea cand dadeam bacul. Problema este ca nu mai stiu daca intamplarea chiar s-a petrecut cand eram si eu de fata sau doar am auzit de ea de la altcineva si totul a avut loc in alt loc si cu alti oameni :-O :-/ .Cat mi-am chinuit memoria tot n-am reusit sa aflu adevarul :am fost martor la acel incident sau doar m-am strecurat si eu in poveste dupa ce am auzit-o . Blow Up frate sau mai rau Rashomon .

Am nevoie oare de lecitina sau devin postmodern tocmai cand se apuca astia sa termine toata postmodernitatea ??? Se aude ca aloca astia fonduri tot mai mari pentru ca in sfirsit postmodernitatea sa se termine peste cativa ani ,odata cu metroul spre Drumul Taberei :-?

Chambord
24 Mar 2012, 14:28

Same shit with UPC. N-am mai primit factura de nustiucand. Dar macar au un site de unde poti s-o descarci. Si oricum am o zi pe luna cand imi platesc toate facturile (prin internet banking), deci n-am cum sa uit de ea.

Se aude ca aloca astia fonduri tot mai mari pentru ca in sfirsit postmodernitatea sa se termine peste cativa ani ,odata cu metroul spre Drumul Taberei :-?

Si daca se termina asta ce se incepe in locul ei ? :-S Ca nu putem sta asa, degeaba, fara curent calauzitor.

MariaMona
24 Mar 2012, 17:00
Si oricum am o zi pe luna cand imi platesc toate facturile (prin internet banking), deci n-am cum sa uit de ea.

Nu stiu de ce n-am prea mare incredere in internet banking in ro. Pe cand locuiam in Germania, plateam si eu mai toate facturile online, plus ca aveam un fel de direct debit si la cateva site-uri unde comandam mai des (gen amazon.de, unde inca mai am). Dar aici parca nu prea imi vine sa fac tranzactii pe net... Era sa zic ca nu stiu de ce, dar stiu de ce - de cat de bine merg lucrurile in orice domeniu in Ro. Plus ca am impresia ca aici si platesti ca sa folosesti internet banking si plus ca nu imi iau banii pe card, numai alocatia copiilor, care poate imi ajunge pentru o singura factura... Esti multumit de serviciul asta, Chambord?

Flavio
24 Mar 2012, 18:13
MariaMona
nici nu ma mir ca nu prea ai incredere in platile online din ro. ca unele servicii nu merg asa de bine precum le lauda unii, si daca merg bine nu exista siguranta, siguranta ca nu se vor fura niste date.

redmen
25 Mar 2012, 01:11
Dobrovolschi trebuie tinut minte pt axioma: "Nu intru pe retelele de socializare dupa ce am baut. Nu suntem pregatiti pentru ce-as putea spune" :))

Ar trebui trecuta si in regulamentul Cinemagia

Hahah.Cunoastem cunoastem.

Chambord
25 Mar 2012, 17:04
Esti multumit de serviciul asta, Chambord?

Sunt. Pentru ca nu mai trebuie sa stau la cozi. Pentru ca e simplu si comod. Nu sunt probleme de securitate pentru ca platesc ca transfer din contul meu in contul respectivului furnizor de servicii, mi se emite chitanta electronica (la fel de valabila ca si cea tiparita, chiar a fost o situatie odata: cei de la Orange nu procesasera plata pt factura sotiei, le-am trimis un mail cu chitanta electronica si s-a rezolvat imediat) si orice tranzactie se autorizeaza cu un cod (unic pt fiecare operatiune) generat de un token (fizic) pe care ti-l da banca.

MariaMona
25 Mar 2012, 23:53
Nu stiu ce-i ala token dar banuiesc - deci primesti fisa aia cu multe coduri pe care le tai pe masura ce faci tranzactia? Asa suna cool, mai bine decat numai cu PIN. La ce banca? Sau toate au asa acum? (si noi avem la fel la contul din DE)

Chambord
26 Mar 2012, 11:44
Token-ul e un device micut, cu butoane :)
Cand vrei sa te loghezi in contul tau de internet banking iti genereaza un cod unic pe care trebuie sa-l scrii in fereastra de logare. La fel pt orice operatiune care presupune transfer de bani.
Am la RBS dar toate bancile au acum sisteme de securizare a tranzactiilor pe internet. Nu-si permit sa se joace cu banii poporului ;)

MariaMona
26 Mar 2012, 17:07
Token-ul e un device micut, cu butoane :)
Cand vrei sa te loghezi in contul tau de internet banking iti genereaza un cod unic pe care trebuie sa-l scrii in fereastra de logare. La fel pt orice operatiune care presupune transfer de bani.
Am la RBS dar toate bancile au acum sisteme de securizare a tranzactiilor pe internet. Nu-si permit sa se joace cu banii poporului ;)

Nu pot sa zic decat: Oau! :-O Tehnologia asta se pare ca incetul cu incetul incepe sa ma depaseasca! :) La Deutsche Bank nu exista token din-ala, dar am dat un image search cu google si l-am gasit. Nu inteleg insa cum functioneaza?! E legat la net, la banca, de unde iti recunosc ei codul? Noi avem o fituica de hartie format cat plicul (?!) cu vreo 200 de coduri primite de la banca anual. La fiecare tranzactie poti pune un singur cod, si anume acela care vine la rand. Probabil ca ei au undeva inregistrate acele coduri si stiu ca doar titularul le poate avea.

Chambord
27 Mar 2012, 10:07
Nu-i legat la nimic tokenul. Are o memorie in care sunt stocate cateva mii de coduri din astea. Cand vrei sa faci o plata, fereastra de internet banking iti da un cod, il bagi pe ala in token care iti returneaza alt cod. Pe care trebuie sa-l scrii in fereastra si gata. Deci totul se bazeaza pe o corespondenta de coduri stocata atat pe tokenul tau cat si intr-o baza de date a bancii.

https://www.rbs.ro/personal-banking/servicii/servicii/ibanking/beneficiezi-deja-de-ibanking#section3

bremen1980
02 Apr 2012, 13:17
Curatenie generala ,usi si ferestre deschise ,curent .Normal ca-mi curg ochii si am devenit mucos . Vreau sa-i vad acum pe aia care spuneau ca nu patesti nimic de la curent ,ca e doar un mit pe care doar noi romanii il perpetuam . Chiar am gasit si pagini de literatura americana in care un nene era nervos pe curentul care-l tragea pe sub usa .
Care-i adevarul fratilor ??? Este curentul nociv doar in Romania sau ii afecteaza si pe altii ??
Sufera eschimosii de la curent ??Dar somalezi sau filipinezii ???

andreiu7z
02 Apr 2012, 13:41
Curatenie generala ,usi si ferestre ,deschise ,curent .Normal ca-mi curg ochii si am devenit mucos . Vreau sa-i vad acum pe aia care spuneau ca nu patesti nimic de la curent ,ca e doar un mit pe care doar noi romanii il perpetuam . Chiar am gasit si pagini de literatura americana in care un nene era nervos pe curentul care-l tragea pe sub usa .
Care-i adevarul fratilor ??? Este curentul nociv doar in Romania sau ii afecteaza si pe altii ??
Sufera eschimosii de la curent ??Dar somalezi sau filipinezii ???
Iti pot spune din propria-mi "experienta", ca din cauza curentului m-am ales cu o pareza faciala dreapta de toata frumusetea. Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare. Mai mult decat atat, acum sunt predispus sa fac si pe partea opusa. Deci, cat se poate, evitati curentul :|

rvn
02 Apr 2012, 13:56
Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare.:|
atat de mult? nici la o interventie chirurgicala , care necesita tratament postoperatoriu, nu te tine atat "legat de pat".

andreiu7z
02 Apr 2012, 14:05
Asta a insemnat 6 saptamani de spitalizare.:|
atat de mult? nici la o interventie chirurgicala , care necesita tratament postoperatoriu, nu te tine atat "legat de pat".
Ideea era sa nu schimb aerul. Nu aveam voie sa ies deloc afara. Tin minte ca am pierdut foarte multa materie la scoala (eram in cls a8a).

rvn
02 Apr 2012, 14:40
cam mult ai tras "chiulul" (realmente motivat). cand eram in clasa a XI-a, am avut un buboi in partea dorsala stanga a corpului, daca vrei, iti explic pe privat unde a fost locul exact, dar iti dai seama si singur. n-am avut scutire medicala ca ma durea ingrozitor ci fiindca nu puteam sa stau pe....scaun in timpul orelor.

bremen1980
02 Apr 2012, 19:12
De vreo doua saptamani mi se intampla tot felul de lucruri ciudate pe strada .Incepe lumea sa ma bage in seama si parca atrag tot felul de ciudati .Ma mira acest fapt dar mai ales ma mir ca i-am bagat pe toti astia in seama . de obicei sunt retractil ,distant si vorba lui nea Iancu :''Zic: pardon, domnule, nu-ți permit să te-ntinzi mai mult la un așa afront; mă-nțelegi?''
Saptamana trecuta m-a abordat unul pe strada sa-i semnez nu stiu ce candidatura la primarie -ma dureau picioarele si m-am odihnit pe scaunul pus la dispozitie in timp ce-i semnam omului.
Pe Lipscani ma acosteaza o tipa din Ucraina cu nu stiu ce fundatie pentru tineret .
Vineri pe la Obor unul pe la 50 de ani (domn bine) pierde un taxi si ma roaga pe mine sa-i comand unul .Gasesc eu prin ploaie dupa 100 de metri un taximetrist si ii explic situatia .Se duce taximetristul dar prinde schiopul scoate-i okii.X( ,omul se tirase ca magarul in ceata .
Intrun supermaket unul vrea sa ma sondeze si pentru ca nu ma grabeam ii completez un formular . O femeie apeleza la mine sa-i dau un costumas de bebe care era prea sus la raion.
Astazi insa mi s-a intampla una si mai ciudata . Pe la Timpuri Noi ma agata o tipa pe la 25 de ani , 1.85m si 40 kg. O dam in engleza si tipa se da slovaca ,baga o poveste cu ambasada , politie , pierdut /furat bani ,lipsa de benzina ,etc. In final tipa ma roaga sa-i imprumut bani pentru 20 l de benzina :-O ,bani pe care o sa-mi revina prin Western Union cand o ajunge acasa .I-am cerut niste acte dar mi-a zis ca sunt in masina care e parcata pe nu stiu unde , etc. Atunci vorba unui prieten am inceput sa devin dubios ;) dar tot i-am dat tipei o suta de mii de lei (10 RON) si i-am urat succesuri . Acum ori am ajutat o slovaca ori i-am mai facut rost de o doza unei drogate poliglote din Caracal. :-/
-2 beri in minus la Vaslui -CFR ,mare paguba . Beau ceai ca tot sunt racit .

anaemona
02 Apr 2012, 19:32
bremen, acum citeva zile aveam un inceput de raceala, parca imi curgea nasul, ochii inrositi si lacrimind (nu apucasem sa vad nici un film inca, era dimineata). Am luat 12000 IU vitamina D3 (nu am verificat cit zice doctorul ca e doza acceptata, dar poti lua si mai mult) si vitamina C 1200 mg, asta pentru ca mi-a fost lene sa storc atitea portocale ca sa ajung la valoarea asta. Vitamina C as fi luat din 2 in 2 ore tot asa daca in 2-3 ore nu mi-ar fi disparut complet simptomele alea de raceala. Cred ca am zis de cel putin 10 ori pe site, luati fratilor vitamina D3, va ajuta sistemul imunitar.

bremen1980
02 Apr 2012, 19:41
Multam de sfat dar cand am vazut D3 am crezut ca e vorba de Nikon :P . N-am luat vitamine dar am mancat doua mandarine .
Doar gitul ma doare un pic si -mi curge ''miere '' din nas. N-am febra si nu ma doare nici capul.
Rezist pe baricade .

iiii
03 Apr 2012, 09:17
deci bremen, ce povestesti tu cunosc si eu....
e unu prin Lipscani care se da american, vb o engleza cu accent americanesc... zice ca e din Baltimore, ca vrea sa ajunga acasa, dar ca s-i-a pierdut actele si are nevoie de bani de food, pana ii vin de la ambasada nu stiu ce harti.

apoi de alea cu tigarile nu patesti? cand vin sa faca mare promotie! cumperi un pachet si primesti 1 chibrit sau o bricheta de aia misto care tine 4-5 zile?

sau de alea la danonino prin hipermarcheturi?

bremen1980
03 Apr 2012, 10:20
deci bremen, ce povestesti tu cunosc si eu....
e unu prin Lipscani care se da american, vb o engleza cu accent americanesc... zice ca e din Baltimore, ca vrea sa ajunga acasa, dar ca s-i-a pierdut actele si are nevoie de bani de food, pana ii vin de la ambasada nu stiu ce harti.

apoi de alea cu tigarile nu patesti? cand vin sa faca mare promotie! cumperi un pachet si primesti 1 chibrit sau o bricheta de aia misto care tine 4-5 zile?

sau de alea la danonino prin hipermarcheturi?
Slovaca mea vorbea o engleza cu accent german . Era o creatura ciudata ,foarte inalta si foarte slaba si cu o disperare destul de credibila in ochi. Era o anecdota cu un șeic ce mergea prin desert si la un moment dat il gaseste pe unul vai mama lui ,fara apa ,fara mancare . I se face mila de bietul om si-l suie pe camila dar calicul dupa ce se intremeaza il arunca jos pe șeic . Dupa ce se ridica șeicul ii striga ingratului care se departa : ''Nu-mi pare rau de camila pentru ca mai am destule ci imi pare rau de toti amaratii pe care n-o sa-i mai ajut din cauza ta ''

iiii
03 Apr 2012, 10:27
buna faza cu seicul... mda...

e plin de "cersetori" de genul in tot bucurestiu. sa nu mai zic de babutza aia de la universitate... care cerseste., si daca nu ii dai te dracuie...

dar vezi cum e bremen? ca in filantropica ... "mana intinsa care nu zice o poveste nu primeste" , in cazul cu slovaka... a functionat.

eu nu dau la cersetori ! mai ales la batrani.

bremen1980
03 Apr 2012, 10:32
buna faza cu seicul... mda...

e plin de "cersetori" de genul in tot bucurestiu. sa nu mai zic de babutza aia de la universitate... care cerseste., si daca nu ii dai te dracuie...

dar vezi cum e bremen? ca in filantropica ... "mana intinsa care nu zice o poveste nu primeste" , in cazul cu slovaka... a functionat.

eu nu dau la cersetori ! mai ales la batrani.

Faza e ca pe aia din centru ii cam cunosc si eu .Tipa nu se incadra cu schema din mintea mea privind escrocii .:(

iiii
03 Apr 2012, 10:36
aha
am inteles. am sa fiu si eu atent, daca vine o "slovaka" la mine sa imi ceara bani.. ..

dar nu cred ca am eu norocu asta....whahhahaha ce circ fac

Namaste
03 Apr 2012, 10:47
Am văzut recent pe Discovery o emisiune în care era explicată în detaliu escrocheria asta. Ideea principală e ca cel care îți cere bani să nu arate ca un cerșetor, ba din contra, să fie bine îmbrăcat și de preferat să fie femeie, că doar domnișoarele la ananghie sunt mai credibile.
Deh, criza asta îi determină pe unii să găsească modalități din ce în ce mai ingenioase de a face bani.

iiii
03 Apr 2012, 10:54
pai da...si cel mai nasol e ca lumea le da! ca daca nimeni nu ar da... hehehe

sa nu mai zicem de tot felul de ONG-uri false care zic ca strang bani pt saraci si e teapa.

Cristina_
03 Apr 2012, 11:48
Am patit la fel dar nu le-am dat niciun ban.Prima situatie a fost aici Cluj cand o doamna in jur de 40 ani prezentabila m-a rugat daca nu pot sa ajut cu bani un copil sarman care a suferit arsuri foarte grave.Fiind la medicina am intrebat-o ce grad au arsurile de curiozitate.Aceasta mi-a raspuns ca au gradul I si copilul e grav.In realitate gradul I sunt arsurile cans se inroseste pielea exemplu cand va ardeti la plaja din cauza soarelui :)) Era teapa ce vroia doamna.
A doua situatie a fost in jud Alba la o benzinarie cand a aparut o fata iarasi prezentabila si bine imbracata la mine si mi-a zis ca si-a uitat banii acasa si a ramas fara benzina cu masina si sa o ajut cu bani.Daca am 30 lei.I-am zis sa dispara :))

Liviu-
04 Apr 2012, 09:43
Cinemateca Grozavesti da saptamana viitoare un film de Tarkovsky si eu nu pot sa ajung pentru ca plec vineri acasa. Ok... i can live with that, pacat ca din toate saptamanile exact aia s-a nimerit dar asta e. Oh wait... Cinemateca Union da saptamana viitoare Andrey Rublyov si Solyaris, iar in urmatoarea da Zerkalo si Stalker... are you fucking kidding me? Astept de nu stiu cat timp sa le vad si eu pe un ecran mare (-Stalker, pe asta am reusit... uimitor) si de fiecare data mi le nimereste total aiurea. Oh the disapointment... ruined my whole week...

rvn
04 Apr 2012, 13:05
cei care au propus programul asta al cinematecii, s-au gandit ca sunt multi romani care vor renunta la traditionalele gratare si petreceri campenesti de Pasti, in favoarea vizionarii unor filme la fel de greu de digerat ca si carnea mielului.

aniela07
05 Apr 2012, 18:52
pai da...si cel mai nasol e ca lumea le da! ca daca nimeni nu ar da... hehehe

:)) mie mi-a placut de o tipa la universitate care odata mi-a cerut bani la iesirea de la metrou ca sa se duca in Vama. i-am dat. oricum nu mi-a cerut decat atunci, nu mai era acolo si in alte dati, deci era sincera.

iiii
05 Apr 2012, 21:54
deci....

castig pe cinemagia un tricou si o agenda , This means war/ Sa fie razboi.... vb prin mailuri, si azi plec de la birou , iau 79, merge ca melcu pana la romana... stau... astept... e ok... cobor la popa nan, merg in spatele liceului mihai viteazu, la statia lui 86 , 90/92 ( nu mai tin minte ) , tin sa ii multumesc lui judex pt ajutorul si indrumarea telefonica, ajung la cinemagia la sediu... pe la 19:10, un portar ma lasa sa urc pana la 6 (cred ca la misto ) vad call centeru de la okazi.ro , numai mandre una si una... mda... nimeni pe la sediu....
cobor, si vb cu un alt portar si ramane masca cum de am intrat apoi incepe sa il mustruluiasca pe celalalt ca de ce m-a lasat sa intru ca nu e voie... era 19:20..... ma intreaba ce vreau.. ii zic elegant ca am venit sa ridic un premiu de la cinemagia... si imi zice ca stie despre ce e vb.. zic ok... da omu'un telefon vb cu o don'shoara zice , ma intreaba ce am castigat, se confirma cat de cat telefonic, imi zice sa astept.
buuuuuuuun , imi zic, macar nu am venit degeaba pana acolo, ies la o tigara, evident ca portaru imi cere o tigara... pretext ca nu mai are... dar eu am vazut in biroul lui 1 pachet de kent 4... trecem peste...

se face ceasul 19:40... coboara don'shoara, ( chiar draguta ) completez foaia iau plicu si plec....
ajung in statie la 90.... ma uit in plic. tricoul era.... dar agenda era un album foto de la the vow! zic ok....
ajung acasa, desfac tricoul.... made in honduras... zbang... nu intra pe mine! tin sa mentionez ca am 1.79 cm si 72 kg.... am zis ca nu e adevarat.... pierd 40 minute dus, schimb 2 trolee, stau 20 min in statie , iau troleul 90 pana la univ , apoi de la univ iau 137 pana acasa.... ca sa primesc un tricou mic si un album foto!

concluzie : hahahahah

copila_satanista
06 Apr 2012, 09:41
:))) bun asa

Presedintele
10 Apr 2012, 15:37
...ca un tip nu-l apreciaza pe Truffaut.

Ce pot sa zic? Baga-te, frate, la PPDD si dicutam cand veti suna la Vali Vijelie, c-o fut pe nevasta-sa.

Presedintele
10 Apr 2012, 21:37
Si ma mai enerveaza o chestie crunt: Basescu. Omul zice ca nu-i dictator, dar controleaza din umbra sau mai pe muie si executivul si legislativul si justitia. Anticonstitutional clar. Si noi rabdam.

iiii
10 Apr 2012, 21:53
ma cam enerveaza aniela ca nu se tine de cuvant....

Presedintele
10 Apr 2012, 22:33
Uite Hrusca ma enerveaza:
http://www.youtube.com/watch?v=PPq-BChRQGA&feature=related
Eu chiar stau "in gazda" in Austria, varul meu sta "in gazda" in Bucuresti. Suntem Orthodoxo-Calholici - nici nu vreti sa stiti ce inseamna asta.
Nu! Soarele nu rasare-n Bucuresti! Eventual in Insula Serpilor!
Familia mea vorbeste romaneste corect. Nu credeti ca asta ar trebui sa fie problema?

PS
Da, Ardealul e pamant romanesc. Ce atata tevatura?

aniela07
11 Apr 2012, 06:06
ma cam enerveaza aniela ca nu se tine de cuvant....

aaaaa. si acum vrei sa ma faci de rusine! asta se numeste santaj social :P lasa, ca reusesc eu sa ma mobilizez si atunci sa-ti retragi public si cam-ul si enerveaza B-)

iiii
11 Apr 2012, 09:18
sa te fac de rusine??? nu as incerca asa ceva pt ca nu vreau, cat despre santaj social... hai ca asta e buna.

on topic : ma enerveaza isteria pascala! peste tot oua si iepurasi.

chuckyfan
11 Apr 2012, 10:07
mă enervează televiziunile care în fiecare an ne bagă pe gât aceleași filme cu Iisus. cel al lul Zeffireli și cel al lui Gibson.

nu difuzează nimeni Zombiechrist (http://www.imdb.com/title/tt1777642/)?

Presedintele
11 Apr 2012, 16:55
Traian Basescu si activitatea lui in serviciul de PR al RMGC:
http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13266&_PRID=

bremen1980
11 Apr 2012, 17:50
Barbatii care stau la bustul gol, fie vara ,fie iarna . Cu cat sunt mai burtosi,mai rahitici sau mai părosi cu atat stau mai mult expusi .Am un vecin in blocul din fata pe care nu l-am vazut niciodata in casa sa fie imbracat .Tipul e pensionar si cred ca are 45 kg ud dar ii palce sa-si expuna cadavrul pe balcon sau sa se fataie prin apartamentul sau fara jaluzele la geam .:-&

rvn
11 Apr 2012, 19:11
Tipul e pensionar si cred ca are 45 kg ud dar ii palce sa-si expuna cadavrul pe balcon sau sa se fataie prin apartamentul sau fara jaluzele la geam .:-&

poate isi inchipuie ca s-a "reincarnat" si joaca scena asta. evident, tu ar trebui sa fii un scriitor in cautare de muze...
1857

bremen1980
11 Apr 2012, 20:43
Il preferam pe Josh Brolin in No Country for Old Men .Acolo gasea niste bani si nu fufe :))

rvn
11 Apr 2012, 23:30
Il preferam pe Josh Brolin in No Country for Old Men .Acolo gasea niste bani si nu fufe :))
ahhh, barbatii! totul se vede cu zero (u) la ei!

bremen1980
14 Apr 2012, 17:51
Cum de am putut uita de enervarea mea din ultima luna de zile ??? E vorba de faptul ca BBC World Service nu se mai prinde pe 88,00 FM si in locul lui este un post de manele /etno -pop .:((
X( X(
Mi s-a deja facut dor de emisiunile lor, de documentarele lor superdestepte ,de The Strand .
Pot sa podcastez anumite lucruri dar eu as fi vrut sa le ascult live emisiunile.

Presedintele
15 Apr 2012, 05:30
Ca nimeni nu mai discuta la modul serios probleme importante. Toti sunt "scarbiti de intreaga clasa politica", iar singura solutie pe care o intrevad acesti oameni atat de integri e sa-l voteze pe "domnul Dan". Eventual mai baga o bere la PET si-un mic, hac si cand le-o fi mai rau asa sa le fie.

iiii
16 Apr 2012, 22:01
ma enerveaza ingrozitor : taximetristii din bucuresti. ii zici pe unde sa o ia, el o ia invers si citez : "nu am voie pe acolo". pe cine plm prostesti imbecilii astea? ca eu stiu ruta el imi zice ca nu.

omudindulap
16 Apr 2012, 23:02
pe cine plm prostesti imbecilii astea.

:)) superb! Se-ntoarce roata, mai, iiii.

iiii
17 Apr 2012, 09:18
asta e daca aseara aburi de alcoool imi invadasera degetele... oricum sper ca inteleg ideea care am vrut sa o zic.

bremen1980
17 Apr 2012, 19:18
De saptamana trecuta nu mai am chef de filme (:|

Kriss_Kringle
17 Apr 2012, 20:11
De saptamana trecuta nu mai am chef de filme (:|
Si tu ai intrat in perioada aia a anului?:))
La mine simt ca e pe terminate,maxim o saptamana mai dureaza.

iiii
18 Apr 2012, 09:27
bremen, imi dau seama ca nu sunt singurul care are starea aia... o fi cumva un fel de astenie... astenie cinematografica:-?

bremen1980
18 Apr 2012, 10:25
O fi asta dar si faptul ca le-am cam vazut pe toate care erau de vazut .Mai am de vazut ''Once Upon a Time in Anatolia '' si cam atat . In rest multe ciudatenii mai vechi dar la care n-am chef sa ma uit .
Ma simt ca Michael Fassbender in pat cu negresa .

vave
18 Apr 2012, 11:58
Oamenii care nu se țin de cuvânt și care nu fac altceva decât să încurce viața altora. X(

ghost90
19 Apr 2012, 22:05
http://www.antena3.ro/romania/caz-socant-la-craiova-victima-unui-accident-rutier-jefuita-in-plina-strada-de-martori-163856.html

Tiganii e si ei oameni..

Presedintele
20 Apr 2012, 06:40
Oamenii care nu se țin de cuvânt și care nu fac altceva decât să încurce viața altora. X(
...o fata care nu si-a dat seama ca incepusem sa ma indragostesc de ea!:(

Presedintele
20 Apr 2012, 07:34
Si ma mai enerveaza o chestie - nu numai pe mine, dar eu sunt ala care isi ia suspendarea in numele celorlalti, deci spun: paul aramis!!!!!!!!!!!!!!!
Fratie, sibianule, uisconseanule si laptarule - in pula lu hector, de 3 ani de zile nu faci altceva decat sa te uiti dupa spammeri! Mai las-o dracului, serios!

vave
20 Apr 2012, 08:46
...o fata care nu si-a dat seama ca incepusem sa ma indragostesc de ea!:(

Ești inepuizabil, jur.

Presedintele
20 Apr 2012, 08:47
Nu-i asa? :D

iiii
20 Apr 2012, 09:19
ma enerveaza ingrozitor :
horoscopul care nu zice de bine zilnic.

rvn
21 Apr 2012, 16:26
specia IT-istilor de toate felurile. programatorii,in special,autorii de programe informatice. ma enerveaza la culme cand pierd inutil timp,cu fel si fel de chestii tembele inventate de ei, nu pentru a usura munca altora, ci pentru a-i aduce la exasperare! ii urasc!!!!!
p.s.: userii programatori de pe Cinemagia: ma puteti injura pe privat daca aveti chef. sunt pregatita sa ripostez in starea de nervi pe care ii am acum.

paul_aramis
21 Apr 2012, 16:28
bre, ia-o ușor. că până la urmă e GIGO

rvn
21 Apr 2012, 16:29
o iau greu, ca sunt neputincioasa cand imi arde mai tare.

Presedintele
21 Apr 2012, 17:36
Decizia asta:
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17797696

ghost90
21 Apr 2012, 17:55
Propaganda o sa continue si peste 100 de ani,la puterea si influenta care o au de a prosti lumea.Eu zic sa iradieze Egiptul de pe harta ca Ramses II a fost un om foarte rau.

reivan
01 May 2012, 19:25
mă enervează televiziunile care în fiecare an ne bagă pe gât aceleași filme cu Iisus. cel al lul Zeffireli și cel al lui Gibson.

nu difuzează nimeni Zombiechrist (http://www.imdb.com/title/tt1777642/)?

ahahahaha film cu buget de 5000 de dolari?:)))

t0nka
04 May 2012, 10:04
"Meciul lor, finala noastra. Bucurati-va!!!" ~X(

Presedintele
04 May 2012, 19:26
UDMR. M-am saturat de cacatii astia!

iiii
08 May 2012, 09:20
ma enerveaza ingrozitor tiganusii care vin sa vanda trandafiri pe la terase , pusi de alti tigani mai mari.

vave
08 May 2012, 09:49
Mirosul de mâncare (de aruncat) ce se simte în baie. :-&

iiii
08 May 2012, 09:55
vave.... nu pricep, cum adica mirosul de mancare de aruncat care se simte in baie? wha?

vave
08 May 2012, 10:44
Adică mâncarea pe care lumea o aruncă în WC și care pute îngrozitor. Depinde de aerisirea fiecăruia, la mine nu prea funcționează... și stau și la ultimul etaj. ;)

iiii
08 May 2012, 10:58
ahaaaa

eu sincer nu stiu cum e, nu am intalnit asa ceva.

aniela07
08 May 2012, 14:43
De ce arunca lumea mancare in wc si nu la gunoi? :-/

vave
08 May 2012, 14:49
Oh, Doamne! Sunt singura care are problema asta?! Dacă da, atunci sunteți norocoși.
De exemplul uleiul încins unde este aruncat?

paul_aramis
08 May 2012, 14:52
n-are a face cu aerisirea.
io zic că e cazul să îți schimbi tronul...

vave
08 May 2012, 15:23
Dar nu se întâmplă într-o singură locație, în mai multe băi unde am locuit am pățit asta.

paul_aramis
08 May 2012, 15:53
asta înseamnă că în toate acele băi tronul n-a fost bine izolat pe conducta de colectare.

vave
08 May 2012, 15:54
Bine, voi ține cont pe viitor. ;)

iiii
09 May 2012, 09:35
ma enerveaza isteria creeata de meci...

ma enerveaza persoanele care nu fumeaza si arunca servetele sau harti in scrumiera ( si atunci cand scrumez , incepe sa arda servetelul )

ma enerveaza ingrozitor : ajung la terasa, stau 5 minute, pana vine cu meniul... prompt ii zic ce vreau, apoi inca 5-10 minute pana aduce berea... beau berea, cer nota... inca 5 minute... pun banutzii... astept inca 5-10 min pana vine sa ia nota... si inca 5 minute pana aduce restu!

ma enerveaza charlie chaplin ala din centru vechi, cu papagalii lui care ghicesc viitorul.

gata pt azi!

vave
09 May 2012, 10:25
ma enerveaza persoanele care nu fumeaza si arunca servetele sau harti in scrumiera ( si atunci cand scrumez , incepe sa arda servetelul )

Haha... mă recunosc în faptele astea. Deși în ultima vreme (după o perioadă în care toată lumea mă înjura printre dinți), întreb fumătorii daca e ok să arunc (de exemplu ambalaj de la guma de mestecat) în scrumieră. :P

SakuraBlack90
09 May 2012, 12:23
Gunoaiele si animalele moarte de pe marginea soselelor . Tara asta a devenit o imensa gropa de gunoi in timp ce eu vin cu ambalajele de la dulciuri acasa cand nu am cos de gunoi :((

redmen
09 May 2012, 19:28
Realitatea Tv care are banda rosie de jos in spaniola.

iiii
10 May 2012, 09:18
accidentul din pasajul lujerului...
a trebuit sa merg pe jos pana la metrou la lujerului. damn

omudindulap
10 May 2012, 13:47
Niste oameni puteau muri, altii vor ramane cu sechele, iar pe tine te enerveaza ingrozitor ca ai fost nevoit sa mergi pe jos?! WTF is wrong with you, boyyyy? :|

Rapteleum
12 May 2012, 14:02
Ma enerveaza ingrozitor atitudinea romanilor,nepasarea lor fata de ce se petrece in Romania.Oare cand se vor destepta?

Liviu-
12 May 2012, 14:05
Esti cumva ex-locotenentul ala de candideaza la primaria Sibiului?

Malombra
12 May 2012, 14:47
Rapteleum, românii aceia indiferenţi s-au înscris astăzi într-un masiv program de curăţare a pădurilor, lacurilor, etc., fiecare cu ce are prin preajmă. Neremuneraţi. faptul că te afli aici, ca să-ţi strigi nevoile şi nu acolo, ca să strîngi gunoaiele, arată cît de neindiferent eşti tu însuţi.

Presedintele
14 May 2012, 19:06
Editorul stirilor sportive de la TVR - cel putin unul dintre ei, dar cred ca si ieri si azi a fost acelasi.
Ieri. Rezumat City-QPR. Textul romanesc incepe asa: "In Anglia nu merge cu valize." Adica??? Ce legatura poate exista intre cele doua situatii? Asta 1. Si be) baaaa, cretinel, oricat de jegos ar fi Jiji ala si oricat l-as detesta, in cazul ala pe care-l invoci are dreptate suta la suta!!!
Azi. Rezumat Brasov-Steaua. Din comentariu: "Apararea brasoveana l-a lasat pe Martinovici sa deschida scorul." De parca s-ar fi dat fundasii aia din fata lui ca apele marii din calea lui Moise.

bremen1980
17 May 2012, 19:13
Alta capodopera a muzicii .Discul cu piesa asta trebuie pastrat intr-o cutie din titan pentru a fi salvat atunci cand vreun asteroid o sa loveasca Terra . Daca se parapadeste totul dar ramane melodia asta se poatye spune ca umanitatea a lasat ceva in urma :)) Sau mai bine ar fi expediat in spatiu si asa extraterestrii ne vor ocoli . >:)

http://www.youtube.com/watch?v=lNhRnnf1zB8&feature=related

bremen1980
26 May 2012, 11:30
As vrea sa castige diseara Bute dar sunt curios sa-i vad pe cei care-i vor sta aproape in caz de infrangere . Sa-i vezi atunci pe toti cum dispar mai ceva ca o hartie de 500 de euro cazuta pe Magheru .

iiii
27 May 2012, 11:20
finnaly bute a dat peste un adversar mai bun decat el, lucru vazut evident.

si mai ales cum bate froch, revansa = inca un ko

sa ii zica cineva lui lucian , ca bute nu inseamna balboa

Presedintele
28 May 2012, 00:29
Deci. Ma enerveaza la culme ca aici nu s-a discutat cazul fascisto-nazisto-horthystului subsubmediocru numit Nyirő József.
Si ma mai enerveaza ca stiu multi critici de film care au acordat imensa atentie filmului lui Mungiu doar pentru ca se intampla smecheria in sfera orthodoxa, iar cand a venit faza cu VatiLeaks au tacut milc. [Scuze, Cristi, dar de Vatican trebuia sa te iei.]

Malombra
28 May 2012, 13:40
interviul cu Savatie Baştovoi din zece basarabeni pentru cultura română. înfiorător de îngîmfat şi submediocru monahul ăsta. în plus, i-am citit vreo 2 ani în urmă o carte, scrisă cu toporul, cu aluzii şi învăţăminte atît de transparente , că ţi-e şi ruşine de arta scriitoricească a monasticimii sale.

Sorin87
28 May 2012, 13:59
...afisele si bannerele cu promisiuni de locuri de parcare suspendate (precum in Dubai) si fel de fel de "avioane" ce le trec prin cap candidatiilor la primarie sau consiliul judetean.

paul_aramis
28 May 2012, 16:01
Eu, Mihai Hristea, regizor de film cu acte in regula, ...

parcă mai pune cineva bază pe ce zici tu...

ștefan, userul ăsta, regizor cu acte în regulă au ba, și-a tras o mulțime de useri pe aici (pe rând sau simultan). de fiecare dată a sfârșit în același fel. asta e o regulă ce se aplică la toți userii sau doar la unii? adică pot să îmi fac câte conturi vreau și să înjur de mamă, sfinți, partid și locuri de naștere pe cine vreau?

MihaiEH
28 May 2012, 16:10
Domnule Aramis, aveti ceva sa-mi reprosati?

paul_aramis
28 May 2012, 16:18
lu' tălică personal nu. nu te cunosc și nici nu-mi doresc. userului (care din ei oi fi în momentul ăsta)... nu are rost. știm ce îți poate tastatura...
întrebările mele (retorice) erau pentru altcineva.

MihaiEH
28 May 2012, 16:21
Bun. Va rog s-o faceti.

StefanDo
29 May 2012, 08:10
mihaiEH si presedintele, banati permanent (inclusiv pe un IP)
daca mai stiti eventuale clone ale domnului regizor va rog anuntati-ma prin mesaj privat
de asemenea, daca mai apare vreo clona

bremen1980
07 Jun 2012, 20:55
Jale mare fratilor :Smiley a ramas fara Laura .:(( .Se zvoneste ca blonda l-a parasit pentru ca zambaretul n-a tinut cont de ceasul ei ginecologic care nu numai ca ticaia tot mai tare dar dadea semne ca incepe sa se prelinga precum in picturile lui Dali. Tanti dorea un copil dar pe Smiley nu-l batea gandul sa imparta jucariile cu alt sugar :)) .
Dragostea e dureroasa si uneori chiar doare :-O :-&
''O masina (de jucarii ) parcata pe dos ...''

chuckyfan
11 Jun 2012, 12:54
...reclamele de la Nutline dinaintea meciurilor

...furtuna de aseară din cauza căreia a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și n-am văzut Irlanda - Croația:|

iiii
11 Jun 2012, 13:30
dar de alea de la ceresit nu? :))

a fost vijelie la tine? in buc a fost chiar ok!

ca sa nu fiu offtopic : m-a enervat faptul , ca ieri , la multe alimentare /magazine / hypermarketuri, vanzarea de bauturi alcoolice era interzisa

chuckyfan
11 Jun 2012, 14:04
n-a fost electricitate în jumătate județul Bistrița. n-a fost vânt, a fulgerat în stâlpi:|

reclamele alea nu le-am văzut. norocul meu:))

Sorin87
18 Jun 2012, 23:04
copii ce merg cu bicicletele si nu au frane (si imi indoiesc aripa la masina) de 8-} ce sunt ei

chuckyfan
19 Jun 2012, 06:32
io pariez că și dacă ar avea tot cu ea îndoită te-ai afla. da io numa' zîc.

...mă enervează căldura. nu suport vara.

iiii
21 Jun 2012, 16:11
ma dispera, ma exaspereaza melodia : eu vara nu dorm!

Aeryn_Sun
23 Jun 2012, 20:45
Caldura de vara este insuportabila pentru mine, de asemenea ma enerveaza cand simt ca nu vreau sa fac absolut nimic. Ma enerveaza timpul.

iiii
23 Jun 2012, 22:26
@Aeryn_Sun iti recomand into the wild!

cat despre caldura, pzda masii, e vara, si inca nu e iulie si nici august, deci momentan relacs

Aeryn_Sun
24 Jun 2012, 12:09
@iiii Multumesc pentru recomandare, am sa ma uit!
Astazi ploua in sfarsit! :)

iiii
25 Jun 2012, 09:11
ieri a plouat, si cica o sa mai fie rafale si astazi, e bine totusi , dupa cateva zile de mega canicula... o ploaie merge ca unsa

chuckyfan
09 Jul 2012, 18:49
aiurea. vineri e 13 și singurele televiziuni care ne (îmi) încântă privirea cu ceva horroare sunt tvr 1 și mgm. unde sunt vremurile bune?

bremen1980
11 Jul 2012, 18:45
Am vrut sa vad saptamana trecuta Sin Retorno la cinema Europa .Eram singurul fraier care era dispus sa se uite la filmul asta asa ca mi-am luat codita intre picioare atunci cand nu a fost intrunit cvorumul pentru bifarea filmului (2 ciudati) .As fi cumparat inca un bilet dar se pare ca nici aia de munceau pe acolo (:-/ ) nu prea aveau chef sa fie deranjati :''Nu se merita baiatu ' filmul e din alea :-O " .
Asa am rata ocazia sa mai vad un film pe ecrane . N-am mai facut-o de la Prometheus incoace . Nici pe la torrenti n-am mai umblat in ultima luna . M-am multumit doar cu ceea ce ne da televizorul - oboseli .
Le mai las 2-3 luni sa se acumuleze si apoi trec la cules .

Liviu-
11 Jul 2012, 18:54
N-am mai facut-o de la Prometheus incoace

That makes 2 of us. Peste vreo 10 zile sper sa ajung la Oslo, 31 August, iar apoi la TDKR.

bremen1980
11 Jul 2012, 19:10
N-am mai facut-o de la Prometheus incoace

That makes 2 of us. Peste vreo 10 zile sper sa ajung la Oslo, 31 August, iar apoi la TDKR.
Ar fi tare sa vezi filmul chiar pe 31 august ;) . Eu saptamana trecuta as fi vrut mai mult sa ma racoresc in sala de cinema - filmul era bonus .

iiii
12 Jul 2012, 16:43
ma enerveaza la culme persoanele care se adreseaza unei femei cu : fă .

Aeryn_Sun
13 Jul 2012, 12:13
Ma enerveaza foarte mult reclamele scurte si mai ales cele lungi de la tv, atunci cand vizionez un film. Pana si pe TCM au inceput sa bage reclame.

bremen1980
17 Jul 2012, 10:12
Pentru ca n-o sa pot sa ma fofilez si sa plec mai devreme de la munca maine o sa pierd cea mai tare etapa din turul Frantei : Pau - Bagnères-de-Luchon :4 catarari cu cea de pe Col du Tourmalet >:) ca punct maxim de dificultate .

http://eurosport.yahoo.com/cycling/tour-de-france/stages/16.html

bremen1980
22 Jul 2012, 12:49
De vreo doua saptamani mi se intampla tot felul de lucruri ciudate pe strada .Incepe lumea sa ma bage in seama si parca atrag tot felul de ciudati .Ma mira acest fapt dar mai ales ma mir ca i-am bagat pe toti astia in seama . de obicei sunt retractil ,distant si vorba lui nea Iancu :''Zic: pardon, domnule, nu-ți permit să te-ntinzi mai mult la un așa afront; mă-nțelegi?''
Saptamana trecuta m-a abordat unul pe strada sa-i semnez nu stiu ce candidatura la primarie -ma dureau picioarele si m-am odihnit pe scaunul pus la dispozitie in timp ce-i semnam omului.
Pe Lipscani ma acosteaza o tipa din Ucraina cu nu stiu ce fundatie pentru tineret .
Vineri pe la Obor unul pe la 50 de ani (domn bine) pierde un taxi si ma roaga pe mine sa-i comand unul .Gasesc eu prin ploaie dupa 100 de metri un taximetrist si ii explic situatia .Se duce taximetristul dar prinde schiopul scoate-i okii.X( ,omul se tirase ca magarul in ceata .
Intrun supermaket unul vrea sa ma sondeze si pentru ca nu ma grabeam ii completez un formular . O femeie apeleza la mine sa-i dau un costumas de bebe care era prea sus la raion.
Astazi insa mi s-a intampla una si mai ciudata . Pe la Timpuri Noi ma agata o tipa pe la 25 de ani , 1.85m si 40 kg. O dam in engleza si tipa se da slovaca ,baga o poveste cu ambasada , politie , pierdut /furat bani ,lipsa de benzina ,etc. In final tipa ma roaga sa-i imprumut bani pentru 20 l de benzina :-O ,bani pe care o sa-mi revina prin Western Union cand o ajunge acasa .I-am cerut niste acte dar mi-a zis ca sunt in masina care e parcata pe nu stiu unde , etc. Atunci vorba unui prieten am inceput sa devin dubios ;) dar tot i-am dat tipei o suta de mii de lei (10 RON) si i-am urat succesuri . Acum ori am ajutat o slovaca ori i-am mai facut rost de o doza unei drogate poliglote din Caracal. :-/
-2 beri in minus la Vaslui -CFR ,mare paguba . Beau ceai ca tot sunt racit .

Dupa aproape 4 luni gasesc articolele astea care ma lamuresc definitiv :
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/atentie-la-escrocii-moderni-se-dau-straini-si-cersesc-din-lamborghini-404198.html
http://andreea-verde.blogspot.ro/2012/06/chiar-fost-teapa.html
http://mirunescu.wordpress.com/2012/06/12/in-lumea-fara-magie-cand-eu-cand-vreau-sa-cred-cred/ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :">

copila_satanista
22 Jul 2012, 20:42
Caterinca :)) stiam eu de ce nu ma impresionez la nicio poveste de gen... Asa-i Bucurestiul - te caleste de toate pana ajungi eventual ca in povestea cu oile si lupul

iiii
23 Jul 2012, 13:00
deci...

mor cand vad in vama, la prima intersectie de pe aleea principala ( cea care da la mare ) boschetari aia care stau acolo si cersesc cate 1 leu...

ii apreciez pe cei care fac codite sau vand cercei handmade dar aia care stau cu 1 bucata de carton pe care scrie : 1 leu pentru bautura mor.

amuzant a fost un punker, cam de 30 de ani care avea 1 bat de la 1 umbrela de plaja, care mi-a zis ca daca ii dau 1 leu isi da cu bata aia in cap :-O , si evident ca nu am rezistat curiozitati si i-am dat leul magic si tronk!!! am ramas incuiat total... dar omul a meritat leul!

bremen1980
25 Jul 2012, 18:40
6 iulie 2005 Londra castiga cursa cu alte orase pentru organizarea J.O.
7 iulie 2005 atentat sinucigas la Londra -56 de morti (4 teroristi ) .Daca teroristii ar fi declansat bombele cu o zi inainte in mod evident Londra nu ar mai fi gazduit in 2012 J.O.
8 iulie 2005 -impreuna cu frate-miu am ajuns in Militari de unde aveam de luat niste colete trimise de cineva din strainatate . Luam noi ''marfa '' dar pentru ca erau multe cutii (unele scormonite de ''baietii '' de la posta /vama) , o parte o incarcam in faimoasele genti de rafie si o parte ramane in cutii . Ne-a mancat undeva si n-am luat un taxi fiindca metroul era aproape . Dupa cativa metri niste militieni care sprijineau o masina ne-au luat la intrebari crezand ca avem bombe in genti si cutii :-S . Bine ca n-am aruncat facturile /chitantele pentru ca baietii ne-au dat semnalmentele prin statie si ne-au verificat ca pe ultimii infractori . Dupa ce s-au lamurit ei ca nu vrem sa aruncam Bucurestiul in aer ne-au dat drumul. La Gorjului la metrou anunturi peste anunturi la boxe ( daca vedeti colete sa pachete abandonate ...) . Era lumea panicata rau si toti se uitau la noi si la cutiile nostre de parca eram niste araboi suparati pe lume . Cand am ajuns acasa ne bucuram de parca scapasem noi de atentate .
27 iulie 2012 incep J.O. la Londra -au trecut prea repede 7 ani .

MariaMona
26 Jul 2012, 12:16
Apropo de ce zici tu. Am un prieten iranian care era medicul echipei Poli. Se duce cu Poli la meci la Bucuresti acum cativa ani si isi uita valiza pe care era evident numele lui de iranian prin aeroport. Era sa declanseze o actiune de proportii si nu stiu daca nu si-a luat si o amenda asemenea sau l-a scapat faptul ca oamenii sunt microbisti... Iti dai seama ce l-au blagoslovit aia de la securitate! :D

NeogeN377
29 Jul 2012, 00:18
Ma enerveaza persoanele care pretind ca le stiu pe toate.Mai ma enerveaza si persoanele care vor sa arate ceea ce nu sunt.

iiii
31 Jul 2012, 10:00
deci...

ma enerveaza ingrozitor, defapt ma zgarie pe retina urmatoarele aspecte caniculare :

persoanele de sex masculin, care stau cu tricoul ridicat peste burta... pe banca in parc, in metrou sau in ratb!

femeile grase care umbla in pantaloni scurti , si defileaza pe Lipscani precum niste balerine... si se vad copanele cu vergeturi! :-&

fetele/femeile care poarta tricouri/maieute stramte si : au burta mai mare decat sanii , si NU sunt insarcinate!

Kriss_Kringle
31 Jul 2012, 11:19
Ma enerveaza la culme persoanele care promit ca fac ceva si dupa aia se sucesc si spun ca nu mai pot.
Daca stii ca n-ai doua vorbe la un loc,tine-ti dracu gura!

iiii
31 Jul 2012, 11:49
kriss... ai habar de cate ori am patit eu asta? asa ca tot timpul imi iau o marja de eroare... sti doar cum am plecat din vama ultima data... de am stat la inceputul autostrazii 2 ore aproape pana am prins iama-nene.

nu pune la suflet.

Kriss_Kringle
31 Jul 2012, 12:00
Cum sa nu pun la suflet cand e a 1000a oara cand imi face asa ceva?

Chambord
31 Jul 2012, 13:58
Imi vine sa borasc ca handicapatii mintal de Ciutacu si Badea imi sunt conationali :-&
Muriti naibii odata !!!!!!!!

http://www.adevarul.ro/financiar/media/Ciutacu_a_sters_pe_jos_cu_judoka_Alina_Dumitru_0_7 46325662.html

Redy
31 Jul 2012, 16:02
1. Postul de mai sus.

2. Dezinformarile(prin titluri, judecati de valuare care sunt afirmate si nu substrase) si vendetele personale care prind foarte repede dupa cum se vede si in postul lui Chambord.

3. Sentimentul ca a fi roman inseamna sa stai cu fundul pe canapea si sa te bucuri cand altcineva reuseste ceva extraordinar pentru el si vrei sa bagi si tu capul in poza doar pentru ca te-ai nascut in aceasi tara.

4. Ignorarea evidentelor.

5. Refuzul de a accepta ca o excelenta intr-un domeniu nu inseamna o excelenta in tot.

Pentru simplificare:

„Nu am fost să votez, nu mă bag în situaţia politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu"
„Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă"
„O doare mâna cu care votează, că i-a făcut brazilianca armbar şi a bătut-o la zero"
Asta a fost TOT. Ce a zis Badea in emisiune: http://www.youtube.com/watch?v=Q-KP9msu7tY&feature=player_embedded

Care este titlul articolului ? "Ciutacu a şters pe jos cu judoka Alina Dumitru". Asta ma face sa mai adaug un punct pe lista.

6. Prostii/Credulii

iiii
31 Jul 2012, 16:18
redy , mai umplu si ziarele de can-can paginile.

fix scandalurile astea de 2 lei, plac romanului!!

Chambord
31 Jul 2012, 16:43
Redy, schimba-ti dracului ochelarii si mai citeste odata articolul daca tie ti se pare ca "doar" atat a spus Ciutacu. Dupa care intra de curiozitate pe twitterul respectivului si vezi ce fel de limbaj foloseste un jurnalist.

...
Ma enerveaza si papagali gen Redy si cei care le fac galerie, care au impresia ca toti sunt prostiti de Basescu/Mos Gerila/whoever, numai ei sunt inteligenti si STIU cum sta treaba. Nici macar sa te bucuri de bucuria altui conational nu mai poti ca deja pentru ei asta inseamna ca te bagi in seama. Nu extrapola mentalitatea ta de pomanagiu asupra tuturor, pls. Ce vezi in oglinda nu e tot Universul.

Redy
31 Jul 2012, 16:56
Redy, schimba-ti dracului ochelarii si mai citeste odata articolul daca tie ti se pare ca "doar" atat a spus Ciutacu. Dupa care intra de curiozitate pe twitterul respectivului si vezi ce fel de limbaj foloseste un jurnalist.

Nu urmaresc twitterul lui Ciutacu si Badea dar am aruncat o privire pe al amandurora cu ocazia "scandalului". Am vazut ce au scris si NIMIC din ce au spus acolo nu "sterge pe jos cu Alina Dumitru". Alea sunt aberatii.

Te deranjeaza limbajul lor in general ? Ok, te deranjeaza si poti sa nu citesti ce au zis dar eu nu ti-am atras atentia asupra limbajului ci asupra realitatii pe care o ignori.

Ma enerveaza si papagali gen Redy si cei care le fac galerie, care au impresia ca toti sunt prostiti de Basescu/Mos Gerila/whoever, numai ei sunt inteligenti si STIU cum sta treaba.

Asta e realitatea. Poti sa imi arati ca nu e asa ?

Nici macar sa te bucuri de bucuria altui conational nu mai poti ca deja pentru ei asta inseamna ca te bagi in seama. Nu extrapola mentalitatea ta de pomanagiu asupra tuturor, pls. Ce vezi in oglinda nu e tot Universul.

Ma bucur, sincer, de reusitele mele si a persoanelor aflate in arealul meu. De ce sa ma bucur de reusita unui strain cu care nu am nici o legatura ? Ma bucur cand castiga Real Madrid, cand castiga Liverpool, cand castiga Cavendish, cand castiga Voekler, unde am o minima legatura emotionala, individuala si nu comunala.

Asta nu inseamna ca imi doresc sa isi rupa mainile, nu. Sunt indiferent de reusita Romaniei la judo in acelasi fel in care sunt indiferent de reusita Romaniei la inot. La fel de indiferent erai si tu acum o luna cand probabil nu stiai cine este Alina Dumitru sau cum il cheama pe cel care a luat medalia de aur la pusca sau ce e aia. Diferenta este doar ca tu esti ipocrit si eu nu sunt in legatura cu ce credem amandoi. Sper insa ca cei care au reprezentat Romania sa nu o fi facut doar pe "aprecieri" goale si de moment ca ale tale iar apoi sa fie aruncati in mizerie si sa fie nevoiti sa isi vand medaliile ca sa traiasca.

Daca ar fi sa o luam pe baza de "mandrie" nationala cred ca chinezii sunt cei mai mandrii dar in spatele acestei mandrii stau batai, abuzuri si multe altele. Nu ma intereseaza medaliile de aur/argint/bronz si tu sugerezi ca sunt un nesimtit ca nu imi pasa. Dar e treaba mea pana la urma si in acest subiect eu sunt sincer iar tu esti cel care baga capul in poza la medalii. Cand brasoveanca aia sarea in bureti pentru ca nu aveau bani de apa nu cred ca ai aparut in poza. Pentru ca un sistem distrus din interior nu poate fi acoperit cu niste medalii, ulterior vandute. Deci orice ai crede tu ca nu conteaza cei prostiti de Mos Craciun/Mos Gerila/etc, ei conteaza pe termen lung. Pe termen scurt te mai bucuri un pic ca esti roman, il mai scuipi un pic pe Badea si esti fericit. Dintre tine si Badea, Badea este cel care a discutat, a atras atentia si a apreciat sincer sportul romanesc cand NU era concurs de medalii.

In final am spus doar ca titlul articolului, precum si a altor articole, este deformat pentru patriotii de o luna ca tine care considera ca o medalie inseamna mai mult decat o alegere democratica, oricare ar fi aia. Si dupa cum cred ca ai capacitatea sa intelegi, respectiva a spus ca nu se duce si ca nici nu a fost sunata, adica s-a imbufnat putin ca nu s-a tinut nimeni de fundul ei. Acum cred ca oricat de mult i-ai ura pe unul sau pe altul poti sa faci legatura de rigoare, care ulterior a fost apostrofata si ironizata de aia doi.

Te duci la aeroport sa ii dai flori Alinei sau doar "o apreciezi" din confortul canapelei, patriotule ? Macar atat ai putea face. Nu o sa fi singur, pe langa cei sinceri se vor gasi destui lobotomizati care crezand ca sunt intr-un razboi cu Badea se vor duce special. Tu insa du-te din motivele corecte. Astept pozele.
Te duci sa ii feliciti la aeroport pe cei care NU au castigat medalii si au reprezentat Romania ?
Cata ipocrizie din partea ta. Aia este nesimtire, patriot de canapea.

PS: Iti aduc aminte ca Badea a criticat de MULTE ori lipsa de fonduri din SPORT si ca a fost de partea SPORTULUI de fiecare data.

vave
31 Jul 2012, 17:28
Rămâneţi on-topic sau mutaţi-vă discuţia la topicul aferent.

Redy
31 Jul 2012, 17:34
Care este topicul aferent ca sa eu nu am gasit nimic in legatura cu acest subiect adus in discutie de Chambord. Vorbesc serios si nu pe un ton sarcastic. Exista un astfel de subiect ? Daca da o sa mai scriu acolo daca e ceva de adaugat dar nu cred ca mai e.

bremen1980
31 Jul 2012, 18:42
Site-urile sportive romanesti . Pina sa afli un rezultat sportiv pe un asemenea site trebuie sa treci printr-o incalceala formata din poze cu femei goale , filmulete cu cretini , declaratii idioate facute de diverse personaje din ''folbal'' .Cand in sfarsit gasesti o stire interesanta s-ar putea sa dai pste o chestie denaturata sau de- o minciuna camuflata in stire senzationala. Cei de la sport .ro sunt specialisti in asemenea mizerii.Azi citesc la ei o stire cum ca Hagi a semnat cu Galata .Dau click si vad ca de fapt acum zece mii de ani pe 31 iulie Hagi semnase cu Galata. L-as stringe nitelus cu patentul de.. pe desteptul care da o asemenea ''bomba''.>:) X( >:)

http://www.sport.ro/stranieri/zeul-hagi-a-semnat-azi-cu-galatasaray-anuntul-bomba-dupa-care-turcii-au-plans-de-bucurie-imaginea-de-100.html

Redy
31 Jul 2012, 18:47
Azi citesc la ei o stire cum ca Hagi a semnat cu Galata .Dau click si vad ca de fapt acum zece mii de ani pe 31 iulie Hagi semnase cu Galata. L-as stringe nitelus cu patentul de.. pe desteptul care da o asemenea ''bomba''.>:) X( >:)

:)) Impartasesc frustrarea.

La fel pe pro tv era acum multa vreme o stire cum ca Dinamo a batut pe Steaua intr-un meci de pregatire dupa care spune: Dinamo................Kiev a batut-o pe Steaua. La ziarele sportive daca adaugi toate creierele la un loc nu aduni 10 circumvolutiuni, dar astea oricum sunt mai multe decat ale alora care se injura prin comentarii.

bremen1980
31 Jul 2012, 19:15
Mi s-a facut dor de ziarele ale sportive de acum15 ani .Luam un Prosport de 8 pagini si aveam acolo toate rezultatele de la atletism pina la volei , in fiecare divizie . Vedeam daca am prins macar 11 meciuri la pronosport si pe urma ma uitam pe clasamente . Astazi nici nu mai cumpar mizeriile astea cu 15 mii de pagini . Pai ai tu duminica F1 la Hungaroring si tu sambata nu scrii nimic ???
Astazi in orice domeniu ca sa dai de lucrul de care ai nevoie trebuie sa dezvirginezi o gramada de cutii ,pungute , brosuri ,indrumare , pungi tiplate . Un balast de inutilitati care sufoca lucrul pe care ar trebui sa-l promoveze . Traim in vremea in care esentialul a fost luat ostatec de catre perisabil .
. De aceea este necesara o intoarcere la origini -Ad fontes -la izvoare cum ne sfatuiau umanistii renascentisti . In loc sa citesti 20 de carti de critica despre Kubrik ,mai bine te duci sa-i vezi filmele ;in loc sa te certi cu vreun prost daca ultimul album al nu stiu carei formatii este rock progresiv sau laternativ ,mai bine-l asculti si pe urma-l arunci la tomberon sau il faci cadou unui unchi nesuferit ;) . In loc sa-l vezi pe Becali aberand despre jucatorii pe care o sa-i vanda cu 25 de milioane , te uiti 30 de minute la un joc al Stelei si o sa schimbi automat canalul data viitoare cand o sa-l mai vezi pe ipochimen aberand si sugandu-ti minutele (putine) pe care le mai ai de trait .

Chambord
01 Aug 2012, 10:08
Nu urmaresc twitterul lui Ciutacu si Badea dar am aruncat o privire pe al amandurora cu ocazia "scandalului". Am vazut ce au scris si NIMIC din ce au spus acolo nu "sterge pe jos cu Alina Dumitru". Alea sunt aberatii.

Am rugamintea sa n-o mai faci pe prostul (pentru ca refuz sa cred ca tu chiar esti prost). Un user a scris pe twitterul lui Ciutacu referindu-se la Alina Dumitru si refuzul ei de a vota la referendum: "Cine s-a nascut vaca tot vaca ramane" la care Ciutacu incuviinteaza "asa este". Asta nu e o insulta ? Si nu e o insulta cu atat mai mizerabila cu cat izvoraste nu din vreo vina a Alinei ci exclusiv din ura oarba a respectivului "jurnalist" fata de Basescu, ura careia ii cad victime colaterale oricare persoane, publice sau nu, ar indrazni sa nu-l urasca la fel de mult ? Precizare: Si eu il dispretuiesc pe Basescu dar ce face contingentul Antena3 e de o gretosenie fara margini.

Ma bucur, sincer, de reusitele mele si a persoanelor aflate in arealul meu. De ce sa ma bucur de reusita unui strain cu care nu am nici o legatura ? Ma bucur cand castiga Real Madrid, cand castiga Liverpool, cand castiga Cavendish, cand castiga Voekler, unde am o minima legatura emotionala, individuala si nu comunala.

Asta nu inseamna ca imi doresc sa isi rupa mainile, nu. Sunt indiferent de reusita Romaniei la judo in acelasi fel in care sunt indiferent de reusita Romaniei la inot. La fel de indiferent erai si tu acum o luna cand probabil nu stiai cine este Alina Dumitru sau cum il cheama pe cel care a luat medalia de aur la pusca sau ce e aia. Diferenta este doar ca tu esti ipocrit si eu nu sunt in legatura cu ce credem amandoi. Sper insa ca cei care au reprezentat Romania sa nu o fi facut doar pe "aprecieri" goale si de moment ca ale tale iar apoi sa fie aruncati in mizerie si sa fie nevoiti sa isi vand medaliile ca sa traiasca.

Ma uimeste puerilitatea "argumentelor" tale.
Adica e perfect nobil sa tii cu Real Madrid sau cu Cavendish (btw ce naiba a fost in capul sau plamanii si picioarele echipei britanice la Olimpiada de nici macar n-au parut ca incearca sa atace si sa-l puna pe Cav in pozitie de sprint ?) dar e abscons sa tii cu un compatriot doar pentru ca ... e compatriot !?!?

Stiam si cine e Alina Dumitru si cine e Alin Moldoveanu inca de acum 4 ani cand ea a luat aur iar el a ratat bronzul la mustata. Dar daca aflam abia acum de ei sau daca am aflat doar cand au iesit in fata, care e problema ?!?! Faptul ca n-am urlat prin emisiuni sa li se dea conditii imi ia dreptul de a-i mai sustine si de ma bucura pentru ei ???

Dintre tine si Badea, Badea este cel care a discutat, a atras atentia si a apreciat sincer sportul romanesc cand NU era concurs de medalii.

Te duci la aeroport sa ii dai flori Alinei sau doar "o apreciezi" din confortul canapelei, patriotule ? Macar atat ai putea face. Nu o sa fi singur, pe langa cei sinceri se vor gasi destui lobotomizati care crezand ca sunt intr-un razboi cu Badea se vor duce special. Tu insa du-te din motivele corecte. Astept pozele.
Te duci sa ii feliciti la aeroport pe cei care NU au castigat medalii si au reprezentat Romania ?

PS: Iti aduc aminte ca Badea a criticat de MULTE ori lipsa de fonduri din SPORT si ca a fost de partea SPORTULUI de fiecare data.

Badea i-a "ajutat" doar cu vorba pentru ca nu-l costa absolut nimic sa o faca. Nu ca ar fi sacrificat in mod real ceva pentru ei. Nu ma judeca tu pe mine pentru ca nu am posibilitatea sa ajut fizic sportivii pe care-i sustin si nu ma duc la Bucuresti sa le dau flori la aeroport.

In afara de a da cu gura pe forumuri nici tu nu l-ai ajutat cu nimic pe Cavendish sa ia aurul la JO. Sa-ti fie rusine pentru asta !!

iiii
01 Aug 2012, 11:27
ma enerveaza persoanele de etnie rroma (adica tigani ) care in ratb bat in scaun , precum ar bate in tarabana.

Redy
01 Aug 2012, 12:01
Chambord am cautat pe twitter si ala/aia si-a sters mesajul. Am intrat pe articolul dat de tine si intreaga fraza era:

„Cei 7 ani de acasă n-au legătură cu calitatea de sportiv... Vaca e vacă pt că aşa s-a născut"

Am inteles, a "facut-o" ala vaca si Ciutacu a zis exact. Inteleg de ce lumea se opreste in vaca, dar lumea e proasta deci nu o sa ma dau eu peste cap de 3 ori ca sa fiu asa de lobotomizat deci sa facem un exercitiu:

„Cei 7 ani de acasă n-au legătură cu calitatea de sportiv... Ratonul e raton pt că aşa s-a născut"
Esti de acord cu aceasta fraza ?
„Cei 7 ani de acasă n-au legătură cu calitatea de sportiv... Marmota e marmota pt că aşa s-a născut"
„Cei 7 ani de acasă n-au legătură cu calitatea de sportiv... Iapa e iapa pt că aşa s-a născut"
„Cei 7 ani de acasă n-au legătură cu calitatea de sportiv... Porcul e porc pt că aşa s-a născut"

Sa inteleg ca ce te deranjeaza pe tine este cuvantul "vaca" si nu sensul frazei ? Ok, asta pot sa inteleg dar atat Badea cat si Ciutacu NU au diminuat, ironizat sau facut misto de munca, efortul, dedicatia, profesionalismul si comportamentul sportiv al individei. Deci nu au sters pe jos cu nimic. Nu au atacat caracterul de sportiv deloc, nu au atentat la mandria nationala ci doar i-au spus ca abereaza si au ironizat vizibila naivitate si imbufnare pentru ca s-a plans ca nu i-a dat nimeni telefon. Atat si nimic mai mult. Acum esti liber sa imi spui in ce "tweeturi" au atacat sportivul Alina Dumitri atat timp cat au vorbit numai de cuvinte de lauda ca SPORTIV iar ca om i-au subliniat o slabiciune si NIMIC MAI MULT.

Dar Ciutacu e ca Ciutacu. Nu mi-ai spus ce a spus Badea atat de infiorator. Inteleg aplecarea spre superficialitate si folosirea cuvantului "vaca", inteleg. Sper ca ai trecut peste exercitiul meu ajungand sa fii si tu de acord ca sensul frazei era diferit de o asociere directa cu o vaca, daca nu public macar pentru tine cand esti singur in baie si te uiti in oglinda.

A sters pe jos cu Alina Dumitru ? Nu, nici pe departe. Alina Dumitru este un sportiv, pentru care este apreciata, iar nimic din cele spuse nu a ciuntit din imaginea de sportiv. Nimic, absolut nimic. Cand deschizi gura trebuie insa sa iti asumi ca prostiile spuse pot fi ironizate sau aratate ca fiind ridicole, asta ca om, iar ea este om.

Ma uimeste puerilitatea "argumentelor" tale.
Adica e perfect nobil sa tii cu Real Madrid sau cu Cavendish (btw ce naiba a fost in capul sau plamanii si picioarele echipei britanice la Olimpiada de nici macar n-au parut ca incearca sa atace si sa-l puna pe Cav in pozitie de sprint ?) dar e abscons sa tii cu un compatriot doar pentru ca ... e compatriot !?!?

Stiam si cine e Alina Dumitru si cine e Alin Moldoveanu inca de acum 4 ani cand ea a luat aur iar el a ratat bronzul la mustata. Dar daca aflam abia acum de ei sau daca am aflat doar cand au iesit in fata, care e problema ?!?! Faptul ca n-am urlat prin emisiuni sa li se dea conditii imi ia dreptul de a-i mai sustine si de ma bucura pentru ei ???

Imi bagi cuvinte in gura pe care nu le-am rostit niciodata.

Nu e abscons ca tii tu cu compatriotii si nici nu ti-am ingradit sau criticat dreptul de a te bucura. Am subliniat faptul ca in bucuria ta nebuna arati cu degetul spre altii care nu se bucura ca tine si le atragi atentia ca nu sunt "patrioti" sau "oameni de treaba" pentru ca aleg sa nu se bucure asa cum o faci tu. Cel mult am evidentiat ca efortul depus de tine ca patriot este cel mult la fel de mare ca al meu deci nu ai dreptul sa imi spui mie cu cine sa tin si de ce sau sa sugerezi ca nu as fi patriot si sa stigmatizezi acesti lucru.

Nu ma forta tu sa tin cu nimeni. Eu nu te fortez sa tii cu nimeni. Nu crezi ca e mai corect asa ? Pe langa asta am subliniat faptul ca sunt oameni care apreciaza rezultatele sportive si au fost alaturi de sport de fiecare data iar pe unul dintre acei cetateni l-ai facut nenorocit pentru ca a ironizat o aberatie spusa de o sportiva. Pe langa asta ai dat ca exemplu un articol absolut imbecil, cu un titlu imbecil, cu o interpretare imbecila pentru imbecili.

Dintre tine si Badea, Badea este cel care a discutat, a atras atentia si a apreciat sincer sportul romanesc cand NU era concurs de medalii.

Badea i-a "ajutat" doar cu vorba pentru ca nu-l costa absolut nimic sa o faca. Nu ca ar fi sacrificat in mod real ceva pentru ei. Nu ma judeca tu pe mine pentru ca nu am posibilitatea sa ajut fizic sportivii pe care-i sustin si nu ma duc la Bucuresti sa le dau flori la aeroport.

Se numeste folosirea mijloacelor din postura in care te aflii. La fel cum tu nu ai posibilitatea fizica sa "ajuti" sportivii poate poti sa ii "ajuti" altfel. Poate chair scrisul aici pe forum face parte din acel lucru pe care poti sa il face dar nu exagera in crize aberante de patriotism, aia nu. La fel face si Badea, poate chiar mai mult avand in vedere relatia pe care o are cu Nesu. Cred insa ca Badea, folosind mijloacele lui, a facut un pic mai mult decat tine si mi se pare regretabil ca sa nu zic absolut nesimtit sa-l acuzi pe el ca fiind un nenorocit pe un lucru absolut aberant. Este o nebunie ce s-a intamplat acum, nebunie curata.

Totusi vrei sa imi spui ca nota de trecere in acest "tinut cu compatriotii" este statul pe canapea si uitatul la tv cum niste sportivi castiga niste medalii pe care apoi le vand ca sa traiasca ? Asta e tot ?

Pe mine ma ia cu capul cand sunt acuzat de ceva ce nu am facut, deci rezonez foarte mult cu ce simte Badea acum cand toti retardatii si imbecilii din acest popor mizerabil si dobitoc sar cu bata pe cineva care NU a facut nimic din ce sustin alti imbecili si pe langa asta tot ce a facut el pana acum a fost chiar impotriva a ce este acuzat. Nu este corect deloc ce se intampla si este iritanta usurinta cu care "mucii jurnalistici" sunt prezentati ca fapte cu opinii afirmate si nu justificate. Prostu nu sta sa judece ci ia ce este intr-un articol sau doua si isi asuma parerea imbecilului care scrie articolul. Stii de ce ? Pentru ca sunt prosti.

In afara de a da cu gura pe forumuri nici tu nu l-ai ajutat cu nimic pe Cavendish sa ia aurul la JO. Sa-ti fie rusine pentru asta !!

Exact. Spre deosebire de Cavendish Alina Dumitru face parte din aceasta tara blestemata deci "noi" putem face ceva pentru sportul romanesc, pentru Cavendish mai greu. Daca as fi in situatia in care sa am 100k de lire si ar trebui sa aleg intre Cavendish si Alina Dumitru pentru a dona o astfel de suma as alege tot pe Alina Dumitri chiar daca "tin" cu Cavendish. Acum sunt patriot sau ce mama dracu ? :D Am trecut testul.

Imi e sila insa de patrioti de canapea care baga capul in poza avand pretentia sa isi impuna dorinta lor asupra celorlalti. O astfel de atitudine este stupida si tu asa ai inceput discutia, cu o prostie.

PS: Faptul ca il dispretuiesti pe Basescu la fel de mult ca mine nu inseamna decat ca amandoi il dispretuim, impreuna cu Badea, Ciutacu, Costel, Aurica si Mihaela. Nimic mai mult. Sa nu extrapolam aiurea, eu nu o fac.

sergiuseling
01 Aug 2012, 12:30
Nu prea o am nici eu la inimă pe Alina asta. Acuma nu e o problemă mare, o vedem o dată la 4 ani și dacă a zis că și-a gătat cariera cu atât mai bine. Dacă are fani bine pentru ei să fie fericiți.
Dar ce a făcut TVR 2-ul cu Alina asta a fost incalificabil. Adică eu mă pun să mă uit la meciul lui Federer și meci fain, 3 seturi aproape se termină și când colo în ultimul game al meciului ăștia mută pe festivitatea de premiere a Alinei. Adică opresc meciul chiar în ultimul gamesă vedem ce? Menționez că nici măcar n-au oprit meciul pentru finala fetei, dar tocmai la festivitate în ultimul game al meciului s-au gândit ei că e frumos să ne bucurăm de ceva steag înălțat acolo. (bine nu cred că Alina aia e de vină, dar tot e urât gestul TVR-ului)

Legat de ciclism acolo e altceva, acolo mă uit la zeci de etape din o grămadă de tururi (turul Franței și clasicile din aprilie nu le ratez niciodată și restul ce mai prind când am timp) și evident că cicliștii aceia îmi sunt mult mai la inimă decât unii care apar rarisim în interesele mele. Chiar nu sunt deloc patriot din acest punct de vedere. Îmi plac filmele românești, religia oamenilor, tradițiile, limba, dar să fiu sincer îmi plac și multe alte culturi europene.

Și la urma urmei ICR-ul nu de asta protesta cu papioanele lor că au schimbat agenda lor din una care promovează cultura cu una naționalistă?

Redy
01 Aug 2012, 12:47
Sigur nu au transmis meciul si au transmis doar premiera ? Nu ar fi din afara acestui univers. Nu stiu insa daca transmisia este moderata de TVR, desi ar trebui sa fie. La gimnastica in loc sa arate un exercitiu la sol ei aratau sala goala.

In mod normal ei ar trebui sa aiba acces la toate camerele si sa monteze cum vor ei dar ce e normal si ce este in Romania nu are mare legatura.

vave
01 Aug 2012, 16:11
Mă enervează conflictele. Oriunde întorc capul cineva se ceartă cu cineva, x acuză pe y pentru jigniri sau z simte mereu nevoia să aibă dreptate şi nu poate accepta nicio altă părere decât a sa.

Let's calm the fuck down. All of us!

iiii
03 Aug 2012, 17:26
nenorociti de la metrorex : au scumpit abonamentul de 62 calatori , de la 35 la 50 de lei....

aniela07
11 Aug 2012, 16:55
da, frate, si eu m-am enervat groaznic. vreau sa o pun de o revolutie urata cu metrorexul. ii pandesc sa urle la mine sa ma pot manifesta. vai, abia astept sa aud folositi toate usile de acces. ce dumnezei si cruci o sa-si ia cand aduce metroul la victoriei dupa mai mult de 10 minute de arata tabela 00:00 ca Nadia la Montreal. energiile mele negative sunt canalizate intens catre metrorex.
oricum, mi-am facut stoc de 3 cartele ca sa fiu acoperita urmatoarele luni. nesimtitii naibii.

iiii
12 Aug 2012, 12:25
aniela, sti care e faza? astea de la metrorex , daca fac abonamentul 60 de ron, lumea o sa accepte , pentru ca metroul e indispensabil din viata bucuresteanului care nu merge la munca cu masina de serviciu ori masina personala.

eu din pacate nu am dispus de finante sa cumpar cartele in avans mai ales ca nu suport cartelele de carton. eu am abonamentul pe card ratb.

Medicate
13 Aug 2012, 16:43
Stai linistit ca vor scumpi si cei de la RATB abonamentele si calatoriile! Cum scumpesc unii se apuca si ceilalti...tentaculele caracatitei sunt muuult prea lungi in comparatie cu apendicele nostru!

DenZyls
17 Aug 2012, 14:17
Pe acest site este vreo pagina in care sa nu apara vreo reclama? Asta este foarte enervant. X(

paul_aramis
17 Aug 2012, 23:00
pe acest site vor apare întotdeauna reclame, până când în loc "de muieți îs posmegii" vă instalați add-block-ere. simplu, curat, nu necesită cine știe ce știință și mai sunt și de folos.

MariaMona
19 Aug 2012, 12:18
pe acest site vor apare întotdeauna reclame, până când în loc "de muieți îs posmegii" vă instalați add-block-ere. simplu, curat, nu necesită cine știe ce știință și mai sunt și de folos.

Bai, dar destept mai esti!!! :-* Sa stii ca am avut unul si nu mai stiu cum ii zice. Imi recomanzi ceva? Sau pot sa mi le blochez din browser?! (Mi-e ca daca blochez pop-up-urile, mi le blocheaza pe toate, nu numai reclamele...)

chuckyfan
19 Aug 2012, 12:41
pentru mozilla https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/adblock-plus/

pentru alte browsere, nu știu.

paul_aramis
19 Aug 2012, 15:28

Bai, dar destept mai esti!!! :-* Sa stii ca am avut unul si nu mai stiu cum ii zice. Imi recomanzi ceva? Sau pot sa mi le blochez din browser?! (Mi-e ca daca blochez pop-up-urile, mi le blocheaza pe toate, nu numai reclamele...)

No Script de la http://noscript.net/
permite blocarea selectivă sau generală, permanentă sau temporară. în afară de reclame, blochează și activitățile subversive ale diferitelor site-uri dubioase.

MariaMona
19 Aug 2012, 16:45
Thanks, guys! O sa le incerc pe Firefox, chestia e ca in afara de munca, prefer Chrome-ul... Poate pot sa setez totusi ceva.

Am instalat primul, chukyfan, dar inca imi apar niste bannere chiar aici pe site... mai vad. Ii dau vreo ora - doua. L-am ales pe asta din cele doua ca avea 5 stelute, dar nu-s' ce sa zic...

chuckyfan
20 Aug 2012, 18:59
la mine totul merge bine, nu-mi apare nici o reclamă.

iiii
21 Aug 2012, 10:48
ma enerveaza foarte ingrozitor pacalicii care isi fac freza twilight!
nu pot bea si eu o bere linistit la terasa sa nu zaresc cate unu.

MariaMona
21 Aug 2012, 13:03
la mine totul merge bine, nu-mi apare nici o reclamă.

Cine stie?! Mi-am instalat noscript si e mult mai ok, plus ca te lasa sa faci diferenta de la site la site. Super ok! Mersi din nou, paul_aramis!

Redy
21 Aug 2012, 15:45
Repetentii de clasa a 8-a cu pretentii care depasesc scopul clasei pe care tocmai au picat-o.

bremen1980
22 Aug 2012, 12:14
Repetentii de clasa a 8-a cu pretentii care depasesc scopul clasei pe care tocmai au picat-o.
Detaliaza .Adica sa aflam si noi gen cine ??

Am vazut ultimul Batman aseara la Liberty Mall pentru ca era crazy M&T si biletul era mai ieftin si eram si prin zona . Cam mititele salile si cam inguste scaunele . La stanga mea statea o pustoica de vreo 17 ani cu niste craci cam lungi iar la dreata mea niste pispirei de 13-14 ani . Cand prietenul pustoaicei incerca sa vada daca tipa este bine epilata era sa ma mangaie pe mine pe picioare :-O . S-a lasat pana la urma pagubas . Si eu cand ma mai foiam era sa-i daram pustiului din dreapta paharul cu suc din mana. O fi crezut ala ca a dat peste vreun nene mai dubios :-S . Inghesuiala mare pe locurile bune .

Federico
23 Aug 2012, 01:14
Ma enerveaza cei care nu mai pot sa asiste la un eveniment inedit fara sa scoata telefonul si sa imortalizeze momentul.

chuckyfan
23 Aug 2012, 10:50
ceva de genu' ?

http://www.youtube.com/watch?v=07koWDo7-P0

bremen1980
24 Aug 2012, 18:36
Mi-au scos astia de la RDS de ieri HBO si Digi Film.

Medicate
27 Aug 2012, 10:15
@Bremen

Same shit mi s-a intamplat si mie! Ai idee ... de ce au scos Digi Film?

bremen1980
27 Aug 2012, 11:13
@Bremen

Same shit mi s-a intamplat si mie! Ai idee ... de ce au scos Digi Film?
Am gasit si raspunsul :
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t882528.html

bremen1980
27 Aug 2012, 19:16
Astia chiar nu dorm vara asta deloc ??? :(( :-&
http://www.youtube.com/watch?v=WZMIKnHhuB0

MariaMona
04 Sep 2012, 16:18
Ma enerveaza la culme babele (si nu numai) care vin cu tot felul de sfaturi si idei despre nou-nascuti, superstitii si alte prostii ramase din te miri ce neguri ale veacurilor, gen "nu scoate copilul afara din casa 6 saptamani" sau "scoate-l, dar numai acoperit" sau "sa nu te uiti la un copil daca esti la menstruatie" si alte asemenea... X(

bremen1980
05 Sep 2012, 11:27
Toti dau in bietele fete .Unii cred ca au stil si umor :
http://www.catavencii.ro/Top-5-nesuferite-care-ti-strica-diminetile_0_3706.html
-altii sunt pur si simplu marlani :-&
http://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c

Pupaila
05 Sep 2012, 21:16
Esti invidios pe atentia distribuita fetelor?
P.S. Cei de la Parazitii au una si mai si. ;)

iiii
06 Sep 2012, 10:45
ma irita cand televiziunile pun accentul pe lucruri marunte care nu consider ca sunt de interes national , de exemplu , nunta lui EBA !

bremen1980
06 Sep 2012, 11:17
Esti invidios pe atentia distribuita fetelor?
P.S. Cei de la Parazitii au una si mai si. ;)
Si unul care este batut pe strada are parte de atentie dar nu sunt invidios pe el.

iiii incerca Digi pentru ca deocamdata sunt mai curatei spre deosebire de pampersii folositi (realitatile si antenele) . Pentru manipulari si minciuni mai stilate incearca ; CNN ,Euronews ,BBC ,CCTV .

iiii
06 Sep 2012, 11:31
prefer sa ma uit la tv numai cand e meci, mai ales ca nu am tv, dar cand intru sa citesc stirile pe net... zilele trecute numai despre nunta proastei citeam... ba ce rochie e, ba ce a zis basescu, ba cine a fost invitat, ba ce rochie a purtat mama lui eba etc...

anaemona
07 Sep 2012, 00:05
Ma enerveaza la culme babele (si nu numai) care vin cu tot felul de sfaturi si idei despre nou-nascuti, superstitii si alte prostii ramase din te miri ce neguri ale veacurilor, gen "nu scoate copilul afara din casa 6 saptamani" sau "scoate-l, dar numai acoperit" sau "sa nu te uiti la un copil daca esti la menstruatie" si alte asemenea... X(

Mona, treaba aia cu 6 saptamini, e o mare idiotenie, chiar am cunoscut o tipa (am nascut in aceeasi zi, acelasi spital si culmea stateam pe aceeasi strada) care parea normala la cap, dar a tinut de traditia asta si n-a scos fata din casa decit la botez si-atunci cu basma pe fata (botez facut la 6 saptamini daca nu ma insel). Dar la cealalta trebuie sa te contrazic. Nu stiu de uitat, asa e prostie. Dar emotional o femeie nu-i tot ea :D pe perioada ciclului, la unele poate se vede mai accentuat, la altele deloc, dar intern se petrece ceva, ce bebelusii fiind mai aproape de inocenta simt. Eu am cunoscut un nene, un fel de vraci modern, care face tincturi din plante, are afacere cu angajati in toata regula. Mi-a spus ca nu le da voie femeilor la menstruatie sa puna mina sa prepare nimic. Unele angajate se simt ofensate de asa o cerere, dar realitatea e ca in leacul ala se transmite ceva din emotia celui care-l prepara, poate de-asta in cazul aceluiasi produs unul functioneaza si altul fabricat in alta parte, nu. Ma refer doar la medicina traditionala, nicidecum la ce se face industrial, acolo ingredientele sint moarte inainte de orice preparare.

rvn
07 Sep 2012, 07:32
@ anaemona, daca nu le da voie sa prepare nimic, de ce nu le da si liber?
p.s. ma intreb ce emotie as putea eu transmite birurilor....:-/ :-/ :-/

Cmd93
07 Sep 2012, 12:21
prefer sa ma uit la tv numai cand e meci, mai ales ca nu am tv, dar cand intru sa citesc stirile pe net... zilele trecute numai despre nunta proastei citeam... ba ce rochie e, ba ce a zis basescu, ba cine a fost invitat, ba ce rochie a purtat mama lui eba etc...

Si nu te-ai enervat mai tare cand ai aflat cat au costat?

iiii
07 Sep 2012, 12:28
ce sa mai zic... zeci de mii de euroi...

rvn
07 Sep 2012, 13:25
mai, sunteti culmea! la averile pe care le detin, voi va asteptati ca sa se imbrace in zdrente?
nu cat au costat hainele e relevant, ci, cum aratau nuntasele imbracate cu ele...

chuckyfan
12 Sep 2012, 13:40
filmele indiene. cunoașteți vreun film indian care să n-aibă dansurile și muzica lor de căcat?

sărind peste asta...cunoașteți vreun film indian care să nu fie o copie ieftină a unui alt film americant cunoscut?

dar poate nu-s eu destul de matur ca să înțeleg filozofia dansului țigănesc într-un film cu împușcături.

Malombra
12 Sep 2012, 14:28
filmele indiene. cunoașteți vreun film indian care să n-aibă dansurile și muzica lor de căcat?

sărind peste asta... cunoașteți vreun film indian care să nu fie o copie ieftină a unui alt film americant cunoscut?

da. satyajit ray, mani kaul, ritwik ghatak, govindan aravindan. ai auzit de ei? vezi pather panchali, pentru început. faptul că la televizor ajung numai rahaturi nu înseamnă că au numai musicaluri borîte şi pseudo-filme de acţiune cu sonorul nesincronizat.

iiii
13 Sep 2012, 08:05
ma enerveaza persoanele care sunt obsedate de orice e gratis.

exemple : la metrou, de foarte multe ori, persoane care iau cate 5-6 ziare ring deodata! si ma mai mir de ce naiba se termina instant. de ce dracu sa iei 5-6 ziare ? sa cureti zarzavatu' pe ele?

persoanele extra-mega-hyper credincioase, care se imping ca pe stadion sa ia pomana de la biserica, cand se aude ca se dau sarmalute undeva toata gloata e acolo.

slobozii aia care mergeau prin lipscani si dateau prezervative de la durex . vedeam fraierici pe la terase care ii strigau sa le dea si lor sau mergeau dupa ei sa ceara... ca deh, e gratis .

intr-o zi , erau cu promotie la tuc. si am vazut pe la romana parca, cum o tipa a cerut pachet. deci nu i s-a oferit, a mers si a cerut, a primit un pachet de ala mic cu 2 biscuiti si a mai cerut, si evident ca nu a primit mai mult de inca un pachet.

Mellia
14 Sep 2012, 16:27
Cersetorii, mai ales aia mici care se agata de tine si nu te lasa in pace chiar daca le zici sa plece, si mai ales oamenii care dau bani cersetorilor, neintelegand ca de fapt mai rau fac.
Ca serialul meu preferat are noul sezon abia prin februarie, si pana atunci n-am la ce sa ma uit.
Ca incepe scoala si iar trebuie sa ma trezesc dimineata.

:(

reivan
14 Sep 2012, 21:02

sărind peste asta... cunoașteți vreun film indian care să nu fie o copie ieftină a unui alt film americant cunoscut?

da. satyajit ray, mani kaul, ritwik ghatak, govindan aravindan. ai auzit de ei? vezi pather panchali, pentru început. faptul că la televizor ajung numai rahaturi nu înseamnă că au numai musicaluri borîte şi pseudo-filme de acţiune cu sonorul nesincronizat.

Indienii scriu , fac casting si termina de filmat un film in maxim 30 de zile.
Un film bun indian e mai greu de gasit decat .....un muc de mamut.

Malombra
14 Sep 2012, 23:39
uitasem că le ştii tu pe toate. ce ţi-a luat atît să-i răspunzi lui chucky atunci? nici nu mai are rost să întreb dacă ai văzut ceva de la sus-numiţii, înainte să postezi aici. pentru că ştiu deja răspunsul.

Mercutio
14 Sep 2012, 23:56
Cersetorii, mai ales aia mici care se agata de tine si nu te lasa in pace chiar daca le zici sa plece, si mai ales oamenii care dau bani cersetorilor, neintelegand ca de fapt mai rau fac.

de ce fac rau adica, poti explica? ca as vrea sa inteleg.

Malombra
15 Sep 2012, 00:02
pentru că întreţin afacerea, mercutio, de aia. pentru că te joacă la sentiment, iar la sfîrşitul zilei dau procent celui care i-a plasat, pentru că nimeni nu cerşeşte de capul lui. bine, rectific: rareori cineva cerşeşte de capul lui.

Mercutio
15 Sep 2012, 00:33
pentru că întreţin afacerea, mercutio, de aia. pentru că te joacă la sentiment, iar la sfîrşitul zilei dau procent celui care i-a plasat, pentru că nimeni nu cerşeşte de capul lui. bine, rectific: rareori cineva cerşeşte de capul lui.

exista o afacere? dar cati bani catiga acestia pe zi, ce sume se invart?

Malombra
15 Sep 2012, 01:08
:)) vrei să te bagi, mercutio?
legende urbane sau idei de afaceri : http://www.google.ro/search?q=bani+din+cer%C5%9Fit&sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Mercutio
15 Sep 2012, 02:05
nu. era o intrebare simpla si nu vad nimic amuzant. ai zis ca e vorba de o afacere.
spui doar asa din auzite? stii dintr-o sursa de incredere? cati bani face pe zi un cersetor, in opinia ta?
chiar as vrea stiu. eu dau bani si as vrea sa stiu de ce se considera ca nu e bine.

Malombra
15 Sep 2012, 02:36
păi, eu am văzut cum o bătrînă a fost bătură, pentru că nu a decartat la 'patron' tot cîştigul. ştiu sigur de părinţi care îşi mutilează copiii, ca să stoarcă mai eficient lacrimi şi pungi. mulţi declară că preferă să cerşească, pentru că e mai rentabil decît un salar de 250 de euro, cam cît se ia pe aici. alţii aruncă monedele, pentru că 'sunt incomode la cărat, cînd se adună'. cu cerşitul e ca şi cu ajutoul unicef în africa: mai mult de jumate nu ajunge unde trebuie.

Mercutio
15 Sep 2012, 02:43
http://www.youtube.com/watch?v=fzI2urKTK4o

m-am uitat la clipul de mai sus. sunt de-a dreptul socat. pe bune.
acuma inteleg opiinile voastre. vi le livreaza televiziunea si minunatii oameni de acolo, plus autoritatile.
cica :" din mila oamenilor cersetorii aduna bani multi cu un efort minim"
"la sf zilei aduna cateva sute de lei" "daca oamenii n-ar mai oferi bani..."
n-au zis nimic de vreun program guvernamental sau ceva. daca de maine nu le mai da nimeni un leu, ce vor face cersetorii?
in primul rand, nici un om normal, fizic si psihic, nu s-ar apuca de cersit. se stie ca sunt nevoiasi in toate privintele. iar astia vorbesc de parca slujbele sunt pe alese, locuintele la fel si ieftine. adevarata propaganda. vor sa te faca sa crezi ca esti fraier daca le dai un leu. spun ca e vorba de o afacere. pe mine m-apuca groaza cand vad asa ceva.

doar un simplu calcul arata contrariul. au zis ca acestia castiga cateva sute de lei pe zi.
hai sa spunem 200, si sa zicem ca sta 8 ore. am luat asa mediu.
asta ar insemna ca un om da 2 lei la 5 minute cersetorului. sunt necesari 100 de oameni.
a stat cineva vreodata langa un cersetor sa vada cati bani primeste? cati dintre cei care ii stiti dau bani? poate gasi un cersetor 100 de oameni pe zi sa-i dea cate doi lei?
de-a dreptul teribil, nu altceva! astia prostesc, asa cum au facut-o mereu, lumea cu televizorul.

Mercutio
15 Sep 2012, 03:02
păi, eu am văzut cum o bătrînă a fost bătură, pentru că nu a decartat la 'patron' tot cîştigul. ştiu sigur de părinţi care îşi mutilează copiii, ca să stoarcă mai eficient lacrimi şi pungi. mulţi declară că preferă să cerşească, pentru că e mai rentabil decît un salar de 250 de euro, cam cît se ia pe aici. alţii aruncă monedele, pentru că 'sunt incomode la cărat, cînd se adună'. cu cerşitul e ca şi cu ajutoul unicef în africa: mai mult de jumate nu ajunge unde trebuie.

deci 250 de euro, asta inseamna 1125 lei, aproape 54 pe zi

mie nu-mi vine a crede ca un cersetor poate castiga mai mult decat salariul minim in tara pe zi.
poate intr-o zi de sarbatoare, de sf.Paraschiva sau ceva.
nu m-am mai uitat de ani de zile si vad acuma din alta perspectiva. e ceva de necrezut.
televiziune de scandal, tabloid tv, n'importe quoi, proteveul asta! nu pot fi numiti jurnalisti.

Malombra
15 Sep 2012, 03:09
dragă mercutio, pentru că norii atlanticului s-ar putea să-ţi bruieze clarviziunea şi să-ţi livreze idei fastfoodiste cu prea multă uşurinţă, poate ar fi cazul să-ţi temperezi exploziile moraliste şi să întrebi în primul rînd omul - pe mine - dacă mă uit la televizor. nu m-ai întrebat, că nu te interesează, pe acest forum de gorile injectate cu propagandă tu eşti singurul pur, nealterat. nu mă uit la televizor. nici nu vreau să văd ce ai găsit tu acolo. iar dacă am scris *am văzut* tu ai înţeles că am văzut la televizor?
în românia probleme cu serviciul, casa, etc. au mai toţi oamenii. în românia există mafii imobiliare - pentru asta chiar trebuie să stai în unul din oraşele româniei, pentru că media refuză să vorbească despre asta , iar programe guvernamentale şi alte utopii welfarist-canadiene nu sunt pe toate drumurile. joburile nu sunt pe alese, dar mai sunt, multe grele, multe frustrante. şi pentru că sunt astfel, mulţi aleg libertatea necondiţionată, demnitatea absolută a cerşitului, nu? ca orice stat ieşit dintr-un sistem restrictiv, românia are probleme. iar la problemele pe care le are, uriaşe, ar trebui, după tine, să ieşim toţi la cerşit?
probabil e musai să-ţi lipsească un şurub, pentru a te apuca de cerşit. dovada acestei nebunii am văzut-o într-o zi, în intersecţie. un băiat mergînd în patru labe, pentru că picioarele i-au fost îndoite invers, nu în faţă, ci în spate, ca la un animal. nu-mi pun problema dacă a cerut să i se facă asta sau a fost forţat, pentru că îl mai văzusem şi avea picioare normale. ideea este că eu unor astfel de animale care i-au făcut chestia aia, adică l-au mutilat, nu le dau un ban, oricît de impresionant - de terifiant - ar arăta el astfel. şi oricum, eu dau haine şi mîncare, rareori spre niciodată bani.

Mercutio
15 Sep 2012, 03:32
dragă mercutio, pentru că norii atlanticului s-ar putea să-ţi bruieze clarviziunea şi să-ţi livreze idei fastfoodiste cu prea multă uşurinţă, poate ar fi cazul să-ţi temperezi exploziile moraliste şi să întrebi în primul rînd omul - pe mine - dacă mă uit la televizor. nu m-ai întrebat, că nu te interesează, pe acest forum de gorile injectate cu propagandă tu eşti singurul pur, nealterat. nu mă uit la televizor. nici nu vreau să văd ce ai găsit tu acolo. iar dacă am scris *am văzut* tu ai înţeles că am văzut la televizor?

nu inteleg ce te simti atat de lezata. "explozii moraliste", hm, faceam niste constatari, ok?
nu-mi pune vorbe in gura. nu- mi place chestia asta, deloc. pastreaza te rog atributele si figurile de stil pentru analizele tale filmologice, gen "gorile injectate" sau mai stiu eu ce.
daca nu te uiti la tv de ce ai postat linkurile respective?

Malombra
15 Sep 2012, 03:41
reciteşte-ţi intervenţia. chestii gen de unde ne scoatem noi informaţii şi din alea, cine le livrează şi cît de fraieriţi suntem de autorităţi. de unde eşti cjestiile astea sigur se văd mega limpede. îmi păstrez figurile de stil pentru ce vreau eu, nea' inimă mare .
am postat o pagină de google, pentru că numai asta aveam la dispoziţie. altă dată îţi trimit şi o parte din creier, cu memorii înregistrate. poate aşa oi fi mai credibilă.

Mercutio
15 Sep 2012, 03:59
ai spus de la inceput ca e vorba de o afacere. te-am intrebat de unde stii.
la tv nu te uiti, dar stii ca e vorba de o afacere.
ai citit in alta parte? ai facut o investigatie pe cont propriu?
cum de stii? asta era intrebarea mea. n-ai facut decat sa postezi un clip de la protv.
care, interesant, mentioneaza la fel, cuvantul afacere.
fiecare e liber sa creada si sa faca cum vrea. nu judecam pe nimeni.
doar ca vazand clipul nu ma mai mir de opinia generala in problema respectiva.
stiu acuma de ce se spune ca nu e bine sa dai bani cersetorilor. si de ce o enervez eu pe Melia.

Malombra
15 Sep 2012, 04:15
şi pentru că era cuvîntul afacere te-ai gîndit că aia e sursa, ignorînd ce altceva ţi-am mai scris. în fine, eu să desenez nu mă apuc.

Mercutio
15 Sep 2012, 04:48
şi pentru că era cuvîntul afacere te-ai gîndit că aia e sursa, ignorînd ce altceva ţi-am mai scris. în fine, eu să desenez nu mă apuc.

sa desenezi? chipurile discursul tau e atat de profund ca nu oricine il patrunde sau ce? in realitatea, e doar obositor. iar ideiile, atatea cate ai, se pierd sau se sufoca.intr-un balast stilistic, plin de epitete, metafore, intorsaturi de fraza si alte figuri de stil, toate rezultand in ironii ieftine.
"norii atlanticului s-ar putea să-ţi bruieze clarviziunea şi să-ţi livreze idei fastfoodiste"?!?!?!?!?
give me a break! in loc sa te referi simplu la afirmatiile celuilalt, vrei mereu parca sa-ti demonstrezi calitatile literare, trebuie musai sa vii tu cu interpretarea, in mod literar, a gandirii interlocutorului.
nu e doar obositor, e si vexant. simplitatea e si ea o calitate, you know, in anumite circumstante.

Cmd93
16 Sep 2012, 11:54
Sper ca nu se supara nimeni daca mesajul meu o sa aiba legatura cu topicul...Ma enerveaza,chiar foarte tare,cum si-au batut astia de la Tvr joc de singurul post decent pe care il aveau. Au desfiintat Tvr Cultural incepand de azi.

reivan
16 Sep 2012, 12:13
Sper ca nu se supara nimeni daca mesajul meu o sa aiba legatura cu topicul...Ma enerveaza,chiar foarte tare,cum si-au batut astia de la Tvr joc de singurul post decent pe care il aveau. Au desfiintat Tvr Cultural incepand de azi.

suntem o tara de scandal. TVR Cultural parca era din alta lume pentru romanasu de rand.
nu avea audienta..pacat. Dadeau filme bune:(

rvn
16 Sep 2012, 12:14
cum si-au batut astia de la Tvr joc de singurul post decent pe care il aveau. Au desfiintat Tvr Cultural incepand de azi.
eu cred ca mai degraba s-a AUTOdesfiintat din cauza lipsei de audienta. din pacate, emisiunile culturale intereseaza doar anume categorii de mase, in nici un caz cele mai numeroase...
cred ca o revizuire a conceptului de culturalizare prin ecranul tv-ului, ar avea ca urmare, mai mult interes pentru telespectator...

Mellia
16 Sep 2012, 18:49
ai spus de la inceput ca e vorba de o afacere. te-am intrebat de unde stii.
la tv nu te uiti, dar stii ca e vorba de o afacere.
ai citit in alta parte? ai facut o investigatie pe cont propriu?
cum de stii? asta era intrebarea mea. n-ai facut decat sa postezi un clip de la protv.
care, interesant, mentioneaza la fel, cuvantul afacere.
fiecare e liber sa creada si sa faca cum vrea. nu judecam pe nimeni.
doar ca vazand clipul nu ma mai mir de opinia generala in problema respectiva.
stiu acuma de ce se spune ca nu e bine sa dai bani cersetorilor. si de ce o enervez eu pe Melia.

Ca sa-ti raspund, nu e nevoie sa te uiti la tv sau sa urmaresti investigatii ca sa intelegi de ce cersitul e o afacere. Eu zic sa mergi intr-o zi libera intr-o zona cu multi cersetori si o sa observi cum exista mereu o persoana care urmareste toata "activitatea" si la sfarsit aduna banii. Bani care nu ajung la cersetori (ma rog, la copii sau la batrani, nu vorbesc de adulti care cersesc pe cont propriu), deci practic tu nu ii ajuti cu nimic pe ei, dar ajuti o persoana care profita intr-un mod mizerabil de oameni neajutorati.

rvn
16 Sep 2012, 19:29
pentru cei pe care-i "chinuie" talentul si nu au unde sa se "produca" si sa "produca":
2115
2116
2117
am vazut mai demult la tv o emisiune despre o adevarata orchestra, muzicieni profesionisti, care tineau spectacole in statia de metrou. se pare ca, studiile psihologilor, aratasera ca, auditoriul era mult mai atras de sunetele muzicale in timp ce astepta cuminte sa vina trenul, decat ar fi fost in sala de concerte.

Cmd93
16 Sep 2012, 20:48
Erau si prin Roma niste mexicani care cantau o muzica superba. Din pacate, la cateva zeci de metri departare de ei, erau niste rromani care cantau si ei la ce aveau si cereau bani daca vroiai sa le faci poze.

Mercutio
16 Sep 2012, 23:39
Ca sa-ti raspund, nu e nevoie sa te uiti la tv sau sa urmaresti investigatii ca sa intelegi de ce cersitul e o afacere. Eu zic sa mergi intr-o zi libera intr-o zona cu multi cersetori si o sa observi cum exista mereu o persoana care urmareste toata "activitatea" si la sfarsit aduna banii. Bani care nu ajung la cersetori (ma rog, la copii sau la batrani, nu vorbesc de adulti care cersesc pe cont propriu), deci practic tu nu ii ajuti cu nimic pe ei, dar ajuti o persoana care profita intr-un mod mizerabil de oameni neajutorati.

ok, exista un soi de proxenitism, ceea ce e mai grav. dar nu cred ca e generalizat. poate pe anumite zone. si daca nu le mai da nimeni nimic, cum se rezolva problema?
insa totul porneste de la premiza ca un cersetor face "cateva sute de lei" pe zi "cu efort minim" conform protv-ului. ei bine, cum de stiu ei asta? ca n-au spus nimic. au facut un studiu, pe zone, pe categorii? au filmat cu camera ascunsa macar o ora, sa vada de cate ori primeste bani un cersetor? e de-a dreptul tendentios ce sutin astia.
care e opinia ta, daca zici ca i-ai observat. cati bani pe zi fac?
eu nu cred ca fac mare lucru. cat sa aiba de mancare pentru ziua respectiva.
eu ii vad la semafor de multe ori, stau minute in sir cateodata in trafic si de cele mai multe ori nimeni nu le da nimic. tine cont ca pentru a face 100 de lei in 10 ore, e necesar ca la fiecare 6 minute o persoana sa le dea 1 leu. deci 100 de persoane. majoritatea oamenilor nu dau din principiu. deci cum sa adune cateva sute de lei cu efort minim?!?!?!
eu cateodata le dau si cate o caneta de suc, un mar, un iaurt, ce am la indemana. nu e nevoie sa le dai doar bani. anyway nu-i vina ta. m-a enervat protvul asta de doi bani.

rvn
17 Sep 2012, 09:58
ok, exista un soi de proxenitism, ceea ce e mai grav. dar nu cred ca e generalizat. poate pe anumite zone. si daca nu le mai da nimeni nimic, cum se rezolva problema?
insa totul porneste de la premiza ca un cersetor face "cateva sute de lei" pe zi "cu efort minim" conform protv-ului. ei bine, cum de stiu ei asta? ca n-au spus nimic. au facut un studiu, pe zone, pe categorii?

daca tot s-a deschis subiectul acesta, merita putina osteneala din partea noastra. cersetoria este un fenomen social care s-a agravat, exact ca si prostitutia si traficul de droguri. chestia asta am constatat-o personal, aflandu-ma in ultimul an, in postura de a observa ce categorii de infractori se perinda prin salile de judecata.
am gasit pe net un articol interesant, semnat de un ziarist constantean. baiatul asta a facut ceva investigatii. iata-l:
"Cersetoria organizata, o "afacere" de milioane de euro
11 Iulie 2007
de CRISTIAN CEALERA

» In judetul Constanta exista mai multe retele infractionale, care castiga sume uriase din exploatarea unor minori sau invalizi.

» Membrii acestor bande profita de faptul ca cersetoria in sine nu mai este incriminata si ca actiunile lor de exploatare sunt foarte greu de dovedit.

Potrivit unor statistici neoficiale, municipiul Constanta este in fiecare zi teatrul de operatiuni in care actioneaza peste 500 de cersetori autohtoni, marea majoritate fiind copii sau invalizi. Acestia pot fi intalniti in principal pe arterele din centru, in zone precum stefan cel Mare, Tomis III, Gara CFR etc. Numarul total al celor care apeleaza la mila trecatorilor a ajuns insa in ultimele doua luni la peste o mie, teritoriul fiind asaltat si de numerosi cersetori veniti din alte judete ale tarii. Asaltul "veneticilor" a inceput sa fie resimtit cu precadere in statiunile de pe litoral, unde turistii sunt din ce in ce mai des acostati de astfel de cersetori. Ce se stie mai putin este faptul ca peste 80% din cei care apeleaza la mila publicului sunt doar victimele unei practici tot mai des uzitate. Minorii si invalizii primesc zilnic sute de mii de lei, dar toti banii ajung in buzunarele unor traficanti specializati in astfel de afaceri. Membri ai unor bande foarte bine organizate, acestia sunt cei care decid unde anume va cersi un minor si care este textul pe care acesta il va folosi pentru a impresiona auditoriul. Foarte putini dintre cersetorii Constantei mai actioneaza in prezent in mod independent, acestia fiind in general varstnici care asteapta ceva de mancare la intrarea intr-un supermarket. In rest, regulile "jocului" sunt extrem de stricte, iar victimele – copii fara camine sau persoane bolnave – se supun fara cracnire. In schimbul "prestatiilor" lor zilnice, ei se aleg doar cu o farfurie de mancare si un adapost in care pot ramane peste noapte. Ionel C., un baiat de 11 ani ajuns in Constanta in urma cu doua veri, ne spune ca face parte din "gasca lui Blondu’". Acesta il aduce in fiecare dimineata cu masina in centru si il trimite sa cerseasca pe la terasele din apropierea Pietei Ovidiu. Acum, vara, primeste destui bani, uneori chiar si peste 400.000 de lei pe zi, pe care ii preda seara "sefului". Copilul isi termina ziua "de lucru" in jurul orei 20.00, cand Blondu’ il recupereaza si il duce "acasa", la o casa din Bratianu unde mai sunt cazati alti cativa copii. O poveste similara are si Gheorghe Geva, un barbat de 50 de ani, cu un picior amputat, care a ajuns in Constanta in 1997, venind dintr-un sat din Moldova. Omul spune ca a ajuns asa dupa un accident de masina si dupa externarea din spital a trebuit sa apeleze la mila oamenilor pentru a putea trai. Un timp s-a descurcat singur, apoi a inceput sa aiba probleme cu cativa cersetori care faceau parte din grupul condus de Sile Chioru’ si un anume Ekrem. Pentru ca acestia sa-l lase in pace, le da in fiecare saptamana cate 500.000 de lei, mai ales ca incasarile zilnice ii sunt atent supravegheate. Multi dintre cersetorii "organizati" se prefac ca sunt bolnavi si au existat chiar cateva cazuri de mutilare fortata tocmai pentru ca "subiectul" sa fie cat mai credibil. Femeile de etnie rroma care isi folosesc proprii copii pentru a-i impresiona pe trecatori fac la randul lor parte din grupuri organizate, ale caror "centre de comanda" se gasesc in anumite zone din cartierele Palas sau Poarta 6.

Autoritati indiferente
Foarte multi constanteni sunt constienti de amploarea luata de acest fenomen al cersetoriei organizate si de faptul ca aceasta activitate este controlata de bande de infractori. Surprinzator, oamenii legii nu par la fel de cunoscatori in ceea ce priveste aceasta problema. Cersetoria in sine nu mai este incriminata de legile penale, astfel ca Politia nu face altceva decat sa-i amendeze pe "subiecti" pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Sunt amenzi care nu se achita niciodata si care sunt date unor persoane fara domiciliu stabil, iar unele chiar fara acte de identitate. Politistii constanteni spun ca nu este de competenta lor sa actioneze impotriva celor care-i exploateaza pe cersetori. "Atunci cand ne confruntam cu astfel de situatii sesizam Biroul DIICOT, care se ocupa de astfel de anchete privind criminalitatea orga-nizata", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, inspector Crina Chirea. Procurorii au depistat in doi ani doar doua astfel de retele, explicand saracia de capturi prin faptul ca nu pri-mesc prea des sesizari in acest sens. Nu exista autosesizari, anchetatorii asteptand probabil ca cersetorii maltratati de acesti mafioti sa faca plangere scrisa. S-a format asadar un cerc vicios, permis de o legislatie plina de lacune. De mai bine de trei ani trebuia sa apara noul Cod Penal, acesta urmand sa cuprinda reglementari privind infractiunea de exploatare a cersetoriei. Gasti precum cele ale lui Blondu’ sau Sile Chioru’ isi vad linistite de treaba. Veniturile realizate de acestia sunt de ordinul miliardelor, bani negri proveniti din infractiuni acceptate tacit de autoritati.

CONSECINTE
» Retele internationale
Intrucat Politia nu are nici o competenta in anchetarea acestui gen de fapte, singura institutie ramasa in lupta cu acest fenomen este DIICOT Constanta. In ultimii doi ani, procurorii au depistat doua retele din judet care se ocupau cu traficarea peste hotare a unor cersetori. Acestia erau dusi in strainatate in state precum Italia sau Spania, sechestrati in diverse locatii si siliti sa cerseasca. Toate profiturile realizate ajungeau in buzunarele traficantilor. Victimele erau amenintate permanent, agresate fizic si psihic. Din pacate, capturile facute de autoritati sunt extrem de sarace, numarul bandelor din Constanta care actioneaza si peste hotare fiind mult mai mare. Grupurile sunt bine organizate, fiind formate din persoane care au fiecare roluri bine cunoscute, de racolare, de traficare peste hotare sau de exploatare propriu-zisa.

SPECIALISTUL
» Cauze de nepedepsire
"Persoana supusa traficului de persoane care a savarsit, ca urmare a exploatarii sale, actiuni de cersetorie nu este pedepsita daca mai inainte de a se fi inceput urmarirea penala pentru trafic incunostiinteaza autoritatile competente despre aceasta sau daca, dupa ce a inceput urmarirea penala ori dupa ce faptuitorii au fost descoperiti, inlesneste arestarea acestora. (2) Persoana care a comis fapta iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza tragerea la raspundere a altor autori ai infractiunii beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege, care este cuprinsa intre 5 si 15 ani, plus interzicerea unor drepturi."

articolul e vechi de 5 ani. ma indoiesc de faptul ca intre timp, au disparut aceste retele.

iiii
17 Sep 2012, 10:51
dar pun si eu intrebarea, cati dintre userii cinemagia au dat bani/tigari/orice la cersetori in ultimele 3-4 luni?

aniela07
17 Sep 2012, 12:18
As zice ca nu am dat. Singurul lucru pe care il mai fac este ca ii las pe tiganusii aia din supermarket-uri sa duca ei carutul de la masina ca sa-si ia aia 50 de bani.

Dar ce ma enerveaza cel mai mult, este ca nu se gaseste o solutie generala la problema asta cu cersetoria si oameni fara adapost. Si nici nu am vazut vreun politician care macar sa promita ceva in directia asta.
Personal, le-as da o mama de bataie sora cu moartea tigancilor care cersesc in intersectii cu copii in brate in plin soare la 45 de grade.

rvn
17 Sep 2012, 13:01
Dar ce ma enerveaza cel mai mult, este ca nu se gaseste o solutie generala la problema asta cu cersetoria
eu am o solutie: sa renuntam la naivitate.definitiv!

vave
17 Sep 2012, 13:19
http://hateandanger.files.wordpress.com/2012/05/homeless-people-empty-buildings-society-fails.jpg

rvn
17 Sep 2012, 13:47
si daca tot ne place matematica, d-le simt artistic cultivat, poate ne ingrozesc calculele facute de englezi:

"Solutie britanica anticriza: Copiii romani de 4 ani, la cersit in Londra"

Dupa francezi, a venit si randul englezilor sa ne considere un popor de cersetori. Un editorialist al unui site de business din Marea Britanie sustine ca economia tarii sale s-ar putea relansa, daca toti copiii in varsta de 4 ani din Romania ar merge sa cerseasca pe strazile Londrei.

Mark Deans, directorul pentru clienti corporate al Moneycorp, companie specializata in servicii de schimb valutar, scrie intr-un comentariu postat pe fx-mm.com ca impozitarea veniturilor pe care le castiga copiii pe strazile capitalei engleze ar aduce un plus de venituri de aproximativ 75 de miliarde de euro, bani cu care s-ar putea cumpara de doua ori mai multe obligatiuni decat si-a propus Banca Angliei.

"BBC a gasit o modalitate de repornire a economiei. A descoperit ca un cersetor de numai patru ani, din Romania, poate castiga pe strazile Londrei pana la 100.000 de lire pe an. Romania are o populatie de 22 de miliaone de locuitori, dintre care 1,5 milioane sunt copii in varsta de 4 ani. In situatia in care toti ar veni pentru un an in capitala Marii Britanii, ar putea castiga 150 de miliarde de lire.

Impozitati cu 50% ca persoane cu venituri mari, copii ar strange suficienti bani pentru a-si cumpara o casa inainte sa mearga la scoala, iar taxele in suma de 75 de miliarde de lire sterline ar putea fi folosite de Banca Angliei pentru a cumpara de doua ori mai multe obligatiuni decat intentioneaza in prezent, dubland practic efectul benefic asupra economiei", scrie Mark Deans.

Acesta facea trimitere la un reportaj dat publicitatii recent de BBC. Jurnalistii britanici au realizat materialul in urma a aproximativ 100 de ore de filmari care vizeaza viata cersetorilor minori de pe strazile Londrei."

sursa:ziare.com

Twinsen
17 Sep 2012, 15:29
si daca tot ne place matematica, d-le simt artistic cultivat
Devine plicticos apelativul asta, ce-ar fi sa-i spui pe nume/nick? :)

anaemona
17 Sep 2012, 15:43
rvn, pe mine ma ingrozeste ca ai postat o asemenea aberatie de calcul aici. Mark Deans si firma pentru care lucreaza trebuiau dati in judecata de statul roman pentru o asemenea enormitate. Sau daca nu statul roman, cred ca ceva asociatii din Romania ar putea s-o faca in locul lui. Inteleg ca strainii au parere proasta despre romani, dar vad ca romanii o au si mai proasta. Eu daca as fi postat asemenea articol l-as fi postat ca o insulta la adresa romanilor care incearca sa traiasca decenti si sa-si creasca la fel copiii, nicidecum ca un argument ca vezi doamne si strainii cunosc dedesubturile afacerilor cu cersetori.

In fine, pe mine m-a enervat ingrozitor aberatia asta din ziare.com.

rvn
17 Sep 2012, 18:21
sigur,acesta nu este singurul articol tendentios....
imi pare rau ca am atins o coarda sensibila. intentia mea a fost ca sa aflam ce parere au si altii (nu numai protv-ul),despre ce inseamna cersetorie la romani si cati bani poate produce un astfel de nefericit al sortii, in fiecare zi. sunt cazuri si cazuri. indiferent din ce motiv, aceste persoane ajung sa practice cersetoria, ele sunt victime clare ale unui sistem social falit, iar ce este si mai grav, este faptul ca,la randul lor, produc alte victime, cu voia sau fara voia lor.
atat am mai avut de spus.

iiii
18 Sep 2012, 07:30
si sa nu uitam ca mai e clipu ala pe youtube, un fel de talk show la francezi in care fac misto de romani, in care se zice ca romania e groapa de gunoi, etc....

anaemona
18 Sep 2012, 17:13
iiii, iarasi ma enervez la prima ora. De-aia sint o multime de francezi interesati de Romania si si-au facut business-uri si viziteaza de mai multe ori pe an, pentru ca e groapa de gunoi. Fuck them! cu aerele lor si cu vinul lor de doi bani X(

iiii
19 Sep 2012, 09:42
true anaemona...
nu ma refer la cei care vin here cu afaceri etc. dar think ca acea emisiune de rahat, a fost vazuta de zeci de mii de oameni. am si eu cateva cunostinte care s-au stabilit in franta, si mi-au zis urmatoarea chestie : daca iti faci treaba, nu furi, muncesti, iti vezi de viata ta, esti bine primit. nu conteaza de unde esti, din romania sau burkina fasso sau algeria. ideea e sa fi om.
dar , cum lucrurile rele ies in evidenta mai des decat cele bune.... ex : taberele de tigani, furturi, cersetorie etc, aia au deja o impresie despre romania.

reivan
19 Sep 2012, 17:26
http://hateandanger.files.wordpress.com/2012/05/homeless-people-empty-buildings-society-fails.jpg

Cu asta nu-s de acord.

vave
19 Sep 2012, 19:52
Cu asta nu-s de acord.

Cu ce anume mai concret?

reivan
19 Sep 2012, 20:32
Cu asta nu-s de acord.

Cu ce anume mai concret?

Cu mesajul din poza.
Sau l-am perceput gresit.
Casele goale sunt goale pentru ca nu-s cumparate , deci nu e vina nimanui , pe cand la un om cu o situatie financiara ...inexistenta sunt mai multi vinovati ...cum ar fi familia , statul sau pur si simplu ei insisi.

vave
19 Sep 2012, 20:42
Păi de ce sunt casele goale? Cum ajung ele să fie părăsite? Că doar nu vor fi construite ca să rămână părăsite.
Într-o lume ideală acele case părăsite ar fi în grija statului şi folosite pentru oamenii nevoiaşi.. zic şi eu.

reivan
19 Sep 2012, 21:11
Păi de ce sunt casele goale? Cum ajung ele să fie părăsite? Că doar nu vor fi construite ca să rămână părăsite.
Într-o lume ideală acele case părăsite ar fi în grija statului şi folosite pentru oamenii nevoiaşi.. zic şi eu.

Si oamenii care stau cu parintii in casa inca sa trebuiasca sa munceasca pt ce altii obtin gratis.
Iti dai seama cati oameni s-ar declara "homeless" pentru o casa gratis?
pi.es. lumea ideala nu exista.nici nu o sa existe Astea-s vise.Lumea ideala nu exista pentru ca nu poate exista..ar distruge natura omului si ce-i special in viata. Ce rost are sa traiesti intr-o lume perfecta?

vave
19 Sep 2012, 21:50
Da, lumea ideală nu există. Dar în continuare cred că noi, ca societate, am dat şi vom da multe rateuri în ceea ce priveşte.. umanitatea.
Şi nu vorbeam de o casă gratis.. pentru că dacă eşti homeless nu ţi-ai permite oricum să o întreţii. Mă refeream la adăposturi pentru cei nevoiaşi.

reivan
20 Sep 2012, 07:24
Da, lumea ideală nu există. Dar în continuare cred că noi, ca societate, am dat şi vom da multe rateuri în ceea ce priveşte.. umanitatea.
Şi nu vorbeam de o casă gratis.. pentru că dacă eşti homeless nu ţi-ai permite oricum să o întreţii. Mă refeream la adăposturi pentru cei nevoiaşi.

Crezi in societate?
Roata lumii se rupe...mai are putiin :|