PDA

View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

AndreiStefan
23 May 2011, 19:45
unii le zic ciori altii romi altii jidani, in Ardeal de unde sunt eu li se zice tzigani

GRESIIIT. nu stiu de unde esti tu din ardeal dar la noi la evrei li se spune jidani si la rromi li se spune tigani. e o diferenta de la cer la pamant intre evreu si tigan... atat din punct de vedere istoric cat si cultural... pana si un copil de clasa a 4-a care face istorie stie diferenta. ;)

Un singur apelativ folosesc pentru rromi de multa vreme si observ ca din ce in ce mai multi il gasesc potrivit : Indienii

E o trimitere direct la origine...si nu am de ce sa neg...nici India ca tara sau cultura nu prea mi-e draga...

dragonfly_drk
23 May 2011, 19:50
hmmm... interesant ce spui. insa vezi, tu chiar daca originea e aceeasi, e o diferenta foarte mare intre indienii de acum si tiganii de la noi...:)

White1
23 May 2011, 19:57
evreii in sensul de tzigani?

ma gandesc ca poti deosebi jidanii de ciori...daca am ajuns sa-i plangem pe evrei s-a terminat lumea...ar trebui sa fie ultimul popor care merita compasiune :)
De ce? Ii judeci pe toti, de parca toti evreii ar fi la fel. Tie iti convine sa fi considerat tigan doar pentru ca esti roman? Nu stiu cine ii plange pe evrei, eu unul nu, dar si ura asta gratuita fata de ei imi face greata (nu ma refer neaparat la tine).

ghost90
23 May 2011, 20:04
Ce legatura au tiganii cu romanii?sunt niste paraziti ai oricarei societati...in caz ca nu stii cele mai mari nenorociri din istorie au fost aduse de "poporul ales"...si nu stiu pe ce lume traiesti daca nu ai vazut propaganda jidaneasca...saracii cat au fost ei de persecutati de-a lungul istoriei(in special propaganda jegoasa de dupa WW2).

rvn
23 May 2011, 20:10
cei care sub pretextul enervarii sunt xenofobi.
@dragon,
de la tine aveam putintica pretentie.
tu ai impresia ca eu indemnam litera multiplicata sa intre cu bautura cumparata din alta parte in bar?

AndreiStefan
23 May 2011, 20:13
hmmm... interesant ce spui. insa vezi, tu chiar daca originea e aceeasi, e o diferenta foarte mare intre indienii de acum si tiganii de la noi...:)

cam adevarat, insa cam tot ce am auzit sau vazut(filme, muzica,documentare), nu mi-a lasat o impresie placuta...cu unele mici exceptii.

Deasemenea, de curand am vazut un documentar despre un sat din India renumit pentru prostitutie...in care femeile sunt rapite de mici(10-12 ani) din sanul familiei si obligate sa se prostitueze...

Cam seamana cu obiceiurile indienilor nostri, eh?:)

Si mai nou am auzit ca indienii nostri s-au specializat in rapit copii pe care ii vand pentru recoltare organe...

White1
23 May 2011, 20:15
Nu stiu, intreaba un italian sau un francez de legatura dintre tigani si romani. Asa-i ca-i naspa sa generalizezi? Nu stiu asta cu nenorocirile, lumineaza-ma. Niste nenorociti evreii astia, niste gunoaie de oameni, cine nu a auzit de idioti ca Isaac Newton, Albert Einstein, Benjamin Franklin, Sigmund Freud, Immanuel Kant? Si ca tot suntem pe un site de filme, Kingsley Si polanski iti spun ceva? Desigur faptul ca sunt mai inteligenti decat noi(o sa ma ierti ca generalizez, nu?) e un motiv destul de puternic ca sa ii uram. Zici de propaganda...pfff..stai sa imi amintesc..cine a fost maestrul propagandei in secolul XX? A , da Hitler..o fi fost si el evreu( sa nu ma corectezi acuma si sa zici ca de fapt era Goebbels).

ghost90
23 May 2011, 20:23
Marx,Lenin,Einstein(cea mai mare arma de distrugere in masa...dar e ok)...comunismul jegos care l-au instaurat rusii in Romania a fost sustinut si guvernat de....cine oare?Aaa,si daca tu zici ca maestrul propagandei secolului XX a fost Adolf,si nu americanii si britanicii,atunci bine.

dragonfly_drk
23 May 2011, 20:26
@dragon,
de la tine aveam putintica pretentie.
tu ai impresia ca eu indemnam litera multiplicata sa intre cu bautura cumparata din alta parte in bar?
pai, nu asta ai spus? imi cer scuze daca am luat literalmente cuvant cu cuvant ceea ce ai scris si nu am privit in adancul metaforei... insa de data asta trebuie sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu m-am prins de ea.:D

rvn
23 May 2011, 20:37
fantoma si albul,
lasati ura rasiala si de alta natura prin alte locuri.
relax, ce naiba!voi chiar v-ati enervat?

White1
23 May 2011, 20:39
Sa pastram proportiile Ghost, ti se pare ca americanii au folosit o propaganda atat de agresiva ca cea nazista? Nu neg ca si ei au folosit-o..la fel ca rusii, chinezii, si probabil orice grupare cu ceva interese politice din orice colt de lume. Dar tu ii vezi doar pe evrei. Daca tu il consideri vinovat pe Marx de nasterea comunismului ar trebui sa il consideram pe Nietzche vinovat de nasterea nazismului. Marx e doar un teoretician! La fel ca Einstein-ti-a trecut prin minte ca poate Einstein a murit incarcat de regrete atunci cand a vazut teoria relativitatii dand nastere relativismului politic(care la randul lui a dat nastere sefilor de stat gangsteri ca Hitler si Stalin) si celebra formula netezind drumul spre bomba atomica?(pe care nu el a construit-o). Eisntein a fost doar un om de stiinta, a incercat sa explice lumea in care traim. Lenin, bravo, ai gasit un evreu rau. Hai sa ii consideram pe toti niste monstrii. Oricum, stiu ca discutia asta e fara sens, voi astia antisemiti aveti idei putine si fixe, si nu vi le schimba nimeni(oare rezultatul carei propagande sunteti voi?). iar generalizez, dar sunt sigur ca o sa ma ierti din nou:)
Si sa fiu si on-topic: ma enerveaza superficialitatea unora. Stefan Andrei tu stii la ce te referi cand zici "cultura indiana"? Eu am o idee foarte vaga despre cultura indiana, dar stiu suficient incat sa o privesc cu putin mai mult respect decat o faci tu(asta in cazu in care totusi intelegi sensul termenului "cultura" si nu il folosesti gresit).
Later Edit:Rvn, da.

ghost90
23 May 2011, 20:41
nici vorba :)) ...doar ca am si eu convingerile mele(cretine si puerile,cum or fi).Ideea principala e ca din pacate pentru foarte multi romani moare conceptul de nationalism.Eu inca il mai am,oricat de mare prostie ar parea.

ghost90
23 May 2011, 20:48
Domnule White,tu spui ca americanii nu au avut asa o politica agresiva,da?deci faptul ca au exterminat o rasa intreaga e ok...lagarele de concentrare in care au bagat toti asiaticii in WW2(dar na,de alea nu stie nimeni),Vietnam,Coreea,Hiroshima,Nagasaki,Iugoslav ia,Afganistan,Irak,si ma opresc.

White1
23 May 2011, 20:48
Am zis eu ceva impotriva nationalismului? (desi...) Trebuie sa te definesti ca roman prin ura fata de evrei? Nu ar fi prima data cand se intampla asta, dar se presupune ca evoluam, nu? Habar nu am ce convingeri ai tu, dar ura asta irationala si cultivata artificial (de catre cine, inca nu imi dau seama) ma scoate din sarite. Nu mai privi lucrurile dintr-un singur unghi, nu e sanatos.
LE:nu stiu daca e "legal" sa continuam disctutia aici, am auzit de lagarele pentru asiatici, dar daca ai de gand sa le compari cu cele naziste faci o mare greseala. Si cu privire la folosirea bombei atomice, nu am acum suficient timp sa te plictisesc cu toate detaliile. Dupa cum am zis deja, asta e problema ta, vezi totul in alb si negru. Eu nu cred ca America e sfanta, dar hai sa nu o diabolizam.

dragonfly_drk
23 May 2011, 20:55
Stefan Andrei tu stii la ce te referi cand zici "cultura indiana"? Eu am o idee foarte vaga despre cultura indiana, dar stiu suficient incat sa o privesc cu putin mai mult respect decat o faci tu(asta in cazu in care totusi intelegi sensul termenului "cultura" si nu il folosesti gresit).
Later Edit:Rvn, da.

probabil ca cuvantul cultura e prost amplasat, insa provenienta nu.
http://www.descopera.org/originea-si-istoria-tiganilor/

am spus si mai sus... provin din aceleasi regiuni insa modalitatea de evolutie este total diferita. si sincer, chiar daca indienii au o cultura foarte vasta, interesanta, etc. sunt unele chestii care oripileaza pe acolo.:P
toata discutia asta imi aduce aminte de Maytrei unde cultura indiana este foarte bine evidentiata atat cu bune cat si cu rele.;)

White1
23 May 2011, 21:05
Eu nu ma refeream la legatura dintre indieni si tigani. Nu neg ca de acolo vin tiganii, nu neg nici ca nu ii sufar pe tigani, dar din motive mult mai concrete fata de cele ale lui Ghost in ceea ce priveste evreii. Doar ca e cale lunga de aici si pana la a desconsidera cultura indiana(care, suprize-surpize, nu se manifesta doar in filmele de la Bolywood). Faptul ca femeile sunt rapite de la 11-12 ani si obligate sa se prostitueze nu face parte din cultura indiana. Atrocitati de genul asta se gasesc peste tot (nu cred ca ar fi frumos sa incep sa enumar acuma cateva din "gingasiile" de care sunt in stare oamenii) dar cultura ca cea indiana rar se mai naste.
Spre rusinea mea inca nu am citit nimic de Eliade, poate o sa remediez asta cu timpul.

ghost90
23 May 2011, 21:12
Spune te rog unde am zis ca urasc eu evreii...toata istoria lor au fost privilegiati,si din cate mai tin minte am scris ca e ultimul popor dupa care ar trebui compatimit.Cu tiganii e cu totul si cu totul alta treaba,in cel mai bun caz,ar trebui mutati toti in Siberia.

chuckyfan
23 May 2011, 21:13
Ca tot veni vorba:

Ma enerveaza tiganii, evreii ( bine le-a facut Hitler ), indienii, ungurii, sectantii ( satanisti, penticostali, baptisti etc. ).

PS: Recent mi-am dat seama ca ma enerveaza cei care cauta realitate in filme ( dupa ce am citit cateva comentarii pe site la Kill Bill Vol I ). Filmele sunt facute pentru a distra nu pentru a reprezenta realitatea ( pt asta exista documentare ), pentru ca daca ar fi asa din cei 80 de asasini, unul ar fi scos un pistol si ar fi impuscat-o pe Uma Thurman ( dau ca exemplu Kill Bill, pentru ca asta m-a facut sa-mi dau seama ).
Ca tot suntem la filme, ma enerveaza filmele de arta.

White1
23 May 2011, 21:19
Bine, nu ii urasti, ii iubesti (se pare ca, capat tot mai mult din obiceiurile tale si vad si eu totul bicolor). Sa incheiem subiectul asta.
Chuckyfan sunt de acord cu tine in ceea ce priveste portia de realitate din (unele) filme. Si cum se pare ca in seara asta ma enerveaza tot, chiar ma scot din sarite comentariile alea idioate de la Kill Bill. Pai cum naiba sa ceri realism de la un film in care sunt inserate scene cu "desenete animate" (anime)?

danonino
23 May 2011, 21:22
Ca tot veni vorba:

Ma enerveaza tiganii, evreii ( bine le-a facut Hitler ), indienii, ungurii, sectantii ( satanisti, penticostali, baptisti etc. ).

Haideti pe ei! Haideti pe ei, pe mama lor!

To kill an infidel is not a murder, is a path to Heaven.

ghost90
23 May 2011, 21:23
Aha..imi place cu gandesti :).Daca nu ii urasc,ii iubesc.Doamne ajuta!

White1
23 May 2011, 21:25
Chiar nu vreau sa alunecam intr-o cearta, dar sunt sigur ca daca te straduiesti o sa sesizezi usoara nota de ironie din mesajul anterior.

dragonfly_drk
23 May 2011, 21:27
toata istoria lor au fost privilegiati
pana si Hitler i-a privilegiat... de tot:))

ghost90
23 May 2011, 21:32
Asta era de ras?ok ii iubesc pe saracuti si o sa bat cate 20 de acastiste pe noapte pentru victimele Führerului

dragonfly_drk
23 May 2011, 21:41
ghost... hai sa iti explic ceva. mai devreme sau mai tarziu, fiecare om, in viata asta isi formeaza o parere proprie si personala in legatura cu prezentul si trecutul. faptul ca tu si white aveti opinii diferite asta nu inseamna ca unul dintre voi greseste, insa niciodata nu o sa va puteti convinge unul pe celalalt de ideile voastre. e ca si cum ai pune un comunist si un nazist fata in fata si ai vrea sa vezi care pe care asimileaza. iar dupa cateva ore vei constata ori ca s-au omorat unul pe altul, ori ca nu isi vorbesc. asa ca am incercat sa va destind pentru ca in afara de posibilitatea izbucnirii unei certe... discutia e inutila.

uite de ce eu nu zic niciodata pe cine urasc si pe cine nu... si nici nu zic ce fel de ideologie imbratisez pentru ca s-ar isca o discutie fara sfarsit in urma careia, probabil se vor solda si cateva capete sparte.:D

White1
23 May 2011, 21:46
Dragonfly, fara certuri forumurile ar fi niste locuri tare plictisitoare. Stiu ca discutia noastra nu o sa ne schimbe pe nici unul dintre noi, dar cateodata chiar e bine sa iti faci cunoscute convingerile, chiar si pe un ton mai vituperant.

dragonfly_drk
23 May 2011, 21:53
si ce castigi daca iti faci cunoscute convingerile?

ghost90
23 May 2011, 21:56
Dragoste sufleteasca.

dragonfly_drk
23 May 2011, 22:00
asta era o gluma? :))

White1
23 May 2011, 22:01
Si ce castigi daca nu ti le faci cunoscute? Ce ciudat sa pui intrebare astea cand si tu faci asta in fiecare zi aici.
Ghost, sa inteleg ca tu asta cautai cand ai pus measjul care a provocat toata discutia asta? Nu incerca sa ma provoci cu intepaturi de clasa a II-a. Daca ai avea putina minte nu ai duce lucrurile mai departe. Peace.

ghost90
23 May 2011, 22:07
Am incercat sa fac si eu o gluma proasta.Nu ma,eu mi-am expus punctul meu de vedere,tu pe al tau.Ca sunt contrare,asta e.Macar a ramas o discutie civilizata.

PS:Nu duc lucrurile mai departe,dar asta nu inseamna nicidecum ca am minte :)

iiii
26 May 2011, 10:01
cu riscu sa ma repet. ma calca pe nervi userii care trimit cereri de prietenie aici!!! oameni ca aduna friends aiurea! ultimele exemple sunt : alex_il_fenomeno a doua oara , Pify , Grace5156 X(

Cristina_
26 May 2011, 10:15
cu riscu sa ma repet. ma calca pe nervi userii care trimit cereri de prietenie aici!!! oameni ca aduna friends aiurea! ultimele exemple sunt : alex_il_fenomeno a doua oara , Pify , Grace5156 X(

Poate ai o fire mai prietenoasa sau unora le place cum gandesti.de aceea ai asa de multi fani care iti cer sa fi prieten cu ei:>

iiii
26 May 2011, 10:26
ideea e ca eu rar dau add cuiva, si daca dau, inainte sa dau, port cel putin o discutie pe forum, sau schimb o parere etc.
si pe feisbuc la fel, am profilul la privat si multi dau add numai ca sa imi vada pozele and stuff. mor pe astea

Cristina_
26 May 2011, 10:34
ideea e ca eu rar dau add cuiva, si daca dau, inainte sa dau, port cel putin o discutie pe forum, sau schimb o parere etc.
si pe feisbuc la fel, am profilul la privat si multi dau add numai ca sa imi vada pozele and stuff. mor pe astea

Pe Facebook asa patesc la fel, dar daca nu ii cunosc din viata reala nu prea ii adaug.Doar ca acolo este si ignore option.

iiii
26 May 2011, 10:37
ma bucur ca ma intelegi. aici nu e vorba de viata reala, dar daca ai ceva de spus spui. nu dai add numai ca sa ai mii de firends. bag mana in foc ca si tie ti-a dat add disperatu ala de alex_il_rahatano

bremen1980
26 May 2011, 10:41
Am repulsie organica fata de o femeie care se machiaza sau se rujeaza in public :-& .Practic ma irita orice lucru care se construieste sub ochii mei .De aia nici nu suport emisiunile in care vad cum se cladeste o cladire ,cum se pregateste o ciorba sau cum se epileaza un fotomodel .
Vreau sa vad doar inainte si apoi dupa.Ce e la mijloc ,nu.
Si daca as fi invitat pe platourile unde filmeaza Haneke ,Malick ,W.Allen ,Scorsese ,LvT ,tot nu as fi curios sa ma duc.

Cristina_
26 May 2011, 10:43
ma bucur ca ma intelegi. aici nu e vorba de viata reala, dar daca ai ceva de spus spui. nu dai add numai ca sa ai mii de firends. bag mana in foc ca si tie ti-a dat add disperatu ala de alex_il_rahatano

Da, ai avut dreptate am o cerere de prietenie de la el:))

iiii
26 May 2011, 10:56
vezi ca am avut dreptate? deci consider...ca atunci cand vrei sa ai pe cineva la prieteni, inainte trebuie sa porti o discutie pe forum, sa il zaresti des, sa schimbi pareri, idei, impresii, divergente de opinie and stuff :)

am mai zis si inainte despre arnold, care sarise cu add la all, poate acceptam dar cand am vazut ce scrie pe forum, si mai ales cum scrie cu multe : X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( si =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) si apoi X( X( X( X( X( X( X( >:) X( X( X( X( , am zis ca no way, e un ratat si punct.

dragonfly_drk
26 May 2011, 11:02
nu stiu de ce te stresezi... e doar un forum. nu e ca si cum daca i-ai da accept ar trebui sa mergi cu el la bere. pe mine nu ma deranjeaza. i-am dat accept si de atunci nu mai am treaba... nu ma deranjeaza cu nimic daca cineva e in lista de prieteni sau nu pentru ca daca vreau sa vorbesc cu cineva pot vorbi si daca nu e in lista de prieteni sau nu... si invers:D

iiii
26 May 2011, 11:25
ok, dar care poate fi scopul sa ai zeci sau sute de prieteni aici? care e scopul sa dai add la toata cinemagia? sa faci puncte//?? :-?

dragonfly_drk
26 May 2011, 11:47
poate asta e scopul lor... treaba lor. daca sunt avizi dupa puncte, sa le caute. sincer, din toti prietenii din lista pe care o am, cred ca am vorbit cu vreo 10 %. si nu am dat add la nimeni. (sau poate la unul sau la doi dar nu cred. nu de alta dar nu obisnuiesc sa dau add)... dar daca vine omu si imi da add, ii dau accept ca nu ma doare mana. bine, asta numai daca nu imi e dusman de moarte.>:).

si uite, cu chestia asta, am scapat de nervi in plus. daca as fi avut si eu principiul tau, care e foarte corect, as fi avut si eu nervi. insa, deh... mai bine asa decat sa incep sa trimit pm-uri aiurea ca sa calmez poprul ;)

bremen1980
26 May 2011, 18:29
Am dat aseara o fuga pe la Bookfest .Atmosfera dezolanta ,putine noutati ,putini omuleti pe acolo.In alti ani vedeai lansari ,baloane ,gagici studioase,reduceri babane.Se vede ca nu s-a terminat inca criza.
Ce mi-a ramas in mmorie :la un stand (o editura obosita ) erau doua harpii ,una era supersictirita daca atingeai cartile iar celalata ocupata cu spargerea semintelor . Tanti nu avea nici-o jena si parca-si propusese sa termine o punga mare de Nutline in juma'de ora.Cred ca daca o intrebam de cartile expuse ma alegeam cu o dracuiala pe cinste sau cu un mop in moaca :))

SoX
26 May 2011, 20:11
poate asta e scopul lor... treaba lor. daca sunt avizi dupa puncte, sa le caute. sincer, din toti prietenii din lista pe care o am, cred ca am vorbit cu vreo 10 %. si nu am dat add la nimeni. (sau poate la unul sau la doi dar nu cred.

Mie nu mi-ai dat add. :-w

dragonfly_drk
26 May 2011, 22:11
pai, am zis ca nu dau add... da nah, uite, fac o exceptie si iti dau acuma. numa sa o accepti...:-S

arnoldroland
26 May 2011, 22:28
vezi ca am avut dreptate? deci consider...ca atunci cand vrei sa ai pe cineva la prieteni, inainte trebuie sa porti o discutie pe forum, sa il zaresti des, sa schimbi pareri, idei, impresii, divergente de opinie and stuff :)

am mai zis si inainte despre arnold, care sarise cu add la all, poate acceptam dar cand am vazut ce scrie pe forum, si mai ales cum scrie cu multe : X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( si =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) si apoi X( X( X( X( X( X( X( >:) X( X( X( X( , am zis ca no way, e un ratat si punct.
ratat esti tu...Doamnee, ce-mi aud in lipsa pentru un simplu click (add).......

arnoldroland
26 May 2011, 22:30
poate asta e scopul lor... treaba lor. daca sunt avizi dupa puncte, sa le caute. sincer, din toti prietenii din lista pe care o am, cred ca am vorbit cu vreo 10 %. si nu am dat add la nimeni. (sau poate la unul sau la doi dar nu cred. nu de alta dar nu obisnuiesc sa dau add)... dar daca vine omu si imi da add, ii dau accept ca nu ma doare mana. bine, asta numai daca nu imi e dusman de moarte.>:).

si uite, cu chestia asta, am scapat de nervi in plus. daca as fi avut si eu principiul tau, care e foarte corect, as fi avut si eu nervi. insa, deh... mai bine asa decat sa incep sa trimit pm-uri aiurea ca sa calmez poprul ;)
prima dat cand iti dau mare dreptate

dragonfly_drk
26 May 2011, 22:33
ratat esti tu, dezaxutu` lumii...Doamnee, ce-mi aud in lipsa pentru un simplu click (add).......
WTF? asta-i chineza? ba nu... e japoneza. nu.... e vietnameza. da, am hotarat. Arnold vorbeste vietnameza.;)

arnoldroland
26 May 2011, 22:36
si "Wtf"-ul tau ce este? eu nu suport sa folosesti engleza combinata cu romana, dar treaba ta, prea te bagi singura in seama pentru "iii" ala, ca nu-i mai breaz ca mine, din moment ce profita de orice ocazie in lipsa mea sa ma jigneasca...ti se pare corect ca m-a facut "ratat" (citez) si nu mai stiu cum? mie nu si, cred ca la fel si tie, desi nu recunosti tocmai pentru ca nu ma suporti.

dragonfly_drk
26 May 2011, 22:43
poate daca ai fi un om mai ca lumea, te-as suporta. si nu, te rog frumos.... nu te compara cu iiii. el iti e net superior, la fel ca si 90% din forumul asta. imi pare rau sa te dezamagesc, insa prin comportamentul tau nu faci decat sa iti dai arama pe fata. sa te vada lumea cine esti cu adevarat si sa nu te mai suporte.
poate nu avea dreptul iiii sa te faca asa cum te-a facut. insa asta nu inseamna ca nu are dreptate.;)
gata... cu asta pun stop acestei conversatii. chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni ca oricum... daca omu e intr-un fel (pe care nu o sa il mentionez ca a fost deja mentionat de altii), nu o sa inteleaga niciodata.
iti recomand sa te calmezi si sa iti vezi de treaba ta. :)

arnoldroland
26 May 2011, 22:48
poate daca ai fi un om mai ca lumea, te-as suporta. si nu, te rog frumos.... nu te compara cu iiii. el iti e net superior, la fel ca si 90% din forumul asta. imi pare rau sa te dezamagesc, insa prin comportamentul tau nu faci decat sa iti dai arama pe fata. sa te vada lumea cine esti cu adevarat si sa nu te mai suporte.
poate nu avea dreptul iiii sa te faca asa cum te-a facut. insa asta nu inseamna ca nu are dreptate.;)
gata... cu asta pun stop acestei conversatii. chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni ca oricum... daca omu e intr-un fel (pe care nu o sa il mentionez ca a fost deja mentionat de altii), nu o sa inteleaga niciodata.
un lucru am sa-ti spun, cuvantul "superior" nu accepta superlativ ;)

dragonfly_drk
26 May 2011, 23:06
seriooosss? unde? ca io nu vad...
ai de capu meu. am folosit superlativul si nu il vad.

esti varza Arnolde. Da-ti demisia.;)
ma enerveaza aia care se dau destepti da de fapt sunt prosti

iiii
26 May 2011, 23:27
vai sa innebunesc... ai revenit ??? traiesti??? nu ai dat add?? nu faci :X( X( X( X( X( si X( X( X( ai progresat baietas :)

daca erai cu capul pe umeri intelegeai aluzia si nu te atacai iar :) poti lasa frustrarile de provincie undeva la tine si sa vezi in acest forum pentru tine si sa incerci sa nu mai fi prost si sa nu te mai ataci ok? lasa copilariile la mami acasa.

dragonica :*

Sorin87
27 May 2011, 07:11
ma enerveaza cand va certati :D

danonino
27 May 2011, 09:49
Wtf?

rvn
27 May 2011, 09:54
imperfectiunile tehnologiei moderne..si neajunsurile ei...
intr-o fractiune de secunda mi s-a ars monitorul de la calculator ,desi aveam protectie...
ahhhh...ce bine e cand ai ca scuza sa nu muncesti, defectiuni ale echipamentelor IT!

dragonfly_drk
27 May 2011, 09:54
:)) asta o fost buna.
deci, pentru Arnold:
WTF? (http://www.youtube.com/watch?v=vURjhSD-FE8)

iiii
27 May 2011, 09:56
intr-o fractiune de secunda mi s-a ars monitorul de la calculator ,desi aveam protectie...
ahhhh...ce bine e cand ai ca scuza sa nu muncesti, defectiuni ale echipamentelor IT!
dar asta e sarbatoare!!!!!! daca mie mi se arde monitoru, in 10 min am altu

dragonfly_drk
27 May 2011, 10:01
monitorul de la laptop?:))
hai ca glumesc. spor la munca

rvn
27 May 2011, 10:32
dar asta e sarbatoare!!!!!! daca mie mi se arde monitoru, in 10 min am altu

ce falsa amagire!
a trebuit sa reiau toate procedurile...

iiii
27 May 2011, 10:36
se mai intampla ... sa nu imi zici ca ai monitor de ala vechi pe tub ca mor aici

dragonfly_drk
27 May 2011, 10:50
da ce au monitoarele pe tub, meeeiii... sunt sexy si ocupa mult spatiu... si sunt mari. asa cum le plac femeilor. ;)

rvn
27 May 2011, 10:51
se mai intampla ... sa nu imi zici ca ai monitor de ala vechi pe tub ca mor aici
ha ha ha...
tu ai impresia ca eu lucrez la cimitirul Ghencea?

iiii
27 May 2011, 11:36
da ce au monitoarele pe tub, meeeiii... sunt sexy si ocupa mult spatiu... si sunt mari. asa cum le plac femeilor. ;)iti strici ochii de la iei :D

dragonfly_drk
27 May 2011, 11:51
las ca imi iau altii... :))

iiii
27 May 2011, 12:56
ma enerveaza ingrozitor tarenpetii care merg pe strada vorbind la telefon, dar nu cu telefonul la ureche!!!!! telefonul in mana.. si se discuta la handsfree. daca tot stai cu telefonu in mana, de ce nu il pui la ureche? ca oricum in handsfree se aude ca naiba

chuckyfan
27 May 2011, 13:44
Revin:

Ma enerveaza aia pe care ii enerveaza englishu in the same phrase cu romana. De ce? Who knows?:-/

Ma enerveaza teatrul scris de Caragiale ( tot ). Schitele si cea a mai scris nu, doar teatrul. Singurul lucur bun e ca reflecta foarte bine realitatea ( O scrisoare pierduta ).

Ma enerveaza aia care folosesc cuvinte din "fundul" DEX - ului cand poarta o discutie cu unul mai greu de cap ( sau prost ). Asa nu dovedeste ca este mai inteligent, ci il face pe celalalt sa-l injure crezand ca irefutabil e un cuvant care il trimite la origini sau in alte parti.

Ma enerveaza aia care folosesc diacritice cand scriu ( pe forumuri ), dar frazele lor n-au nici cea mai vaga urma de logica.

Ma enerveaza colegii de clasa ( si profesorii \0 care comenteaza cu privire la muzica pe care o ascult si filmele care le urmaresc. Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.
Intamplarea cea mai nefericita a fost cu profesorul de religie prin clasa A- VIII - a ( care-i popa ). M-a prins ascultand Highway to Hell in casti si mi-a f...t media cu un 2.

Se fini pentru this week

jansic
27 May 2011, 14:00

Daca are ...

(UPS! O sa-mi zica si mie ceva de dulce <:-P Mai face si el puncte! :) )

copila_satanista
27 May 2011, 14:08
Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.
Ha! Ha! Eu le spuneam "multumesc frumos" ce naiba

arnoldroland
27 May 2011, 14:08

atunci la ce te-ai referit cand ai folosit combinatia asta: "net superior" sau voiai cumva sa-ti si dau mura-n gura citatul din primul comentariu? totusi, am crezut ca iti dai seama despre ce vorbesc....
oricum, nu era nevoie sa creezi o situatie conflictuala din motive de contradictie, asa ca, sper sa nu ma mai jignesti degeaba ;) . bye bye

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:10
@ chucky... subscriu la cele spuse de tine.
@ jansic... sper din tot sufletul sa aiba... m-am rugat toata noaptea sa isi gaseasca de lucru ca tractorist, 24/24 si sa se lase de filme... la care oricum nu se uita.>:)

arnoldroland
27 May 2011, 14:13
ca tractorist ti-ai gasi tu, dar probabil nu ti-au dat `carnet`

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:14

atunci la ce te-ai referit cand ai folosit combinatia asta: "net superior" sau voiai cumva sa-ti si dau mura-n gura citatul din primul comentariu? totusi, am crezut ca iti dai seama despre ce vorbesc....
oricum, nu era nevoie sa creezi o situatie conflictuala din motive de contradictie, asa ca, sper sa nu ma mai jignesti degeaba ;) . bye bye

"net superior" e superlativ? e o expresie... caut-o si o sa o gasesti daca ai tupeu
se pare ca nu ai citit ce ti-am scris in pm. pacat. era o lectie elementara de gramatica. poate o scoti la imprimanta si o lipesti de perete... in speranta ca o sa ai cosmaruri cu mine toata viata... >:)

P.S. imi pare rau. tu esti cu tractoarele. te las pe tine sa iti indeplinesti visul asta.;)

copila_satanista
27 May 2011, 14:17
dragonfly_drk permite-mi mie :D : "net" draga Shvartzanegar (nu m-am putut abtine) nu este grad de comparatie. Stii tu ceva, dar stii pe langa. "Net" in acest context era similar cu "sigur" , "clar" , "o poate spune oricine" etc.

arnoldroland
27 May 2011, 14:18
pentru ...fly...: nu o sa am cosmaruri cu tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, mesajele sunt nimic, normal ca te uiti putin pe google sau in vreun DEX ca sa trimiti comentarii/mesaje, insa, eu nu am nevoie, ma comport cat se poate de natural (stiu ca pare amuzant, dar nu m-am putut abtine :D )

arnoldroland
27 May 2011, 14:20

"net superior" e superlativ? e o expresie... caut-o si o sa o gasesti daca ai tupeu
se pare ca nu ai citit ce ti-am scris in pm. pacat. era o lectie elementara de gramatica. poate o scoti la imprimanta si o lipesti de perete... in speranta ca o sa ai cosmaruri cu mine toata viata... >:)

P.S. imi pare rau. tu esti cu tractoarele. te las pe tine sa iti indeplinesti visul asta.;)
deja parem copii de gradinita cu discutii din acestea, asa ca, te rog, nu continua (daca vrei, daca nu, treaba ta...)

copila_satanista
27 May 2011, 14:22
deja parem copii de gradinita cu discutii din acestea, asa ca, te rog, nu continua (daca vrei, daca nu, treaba ta...) Tocmai ti-am dat o bulina alba de la mine. Asta urma sa va spun eu.

jansic
27 May 2011, 14:24
:-S Si mie nu-mi zice nimiiiiiiiic :((

arnoldroland
27 May 2011, 14:26
:-S Si mie nu-mi zice nimiiiiiiiic :((
ce vrei sa iti zic? intr-adevar ma deranjeaza comentariile rautacioase....=))

White1
27 May 2011, 14:26
Ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu am un Net net superior celui pe care il am deja. Dar net mai enervant e atunci cand joci tenis de masa si mingea trimisa de adversar loveste netul si apoi pica la tine in teren.

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:27
pentru ...fly...: nu o sa am cosmaruri cu tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, mesajele sunt nimic, normal ca te uiti putin pe google sau in vreun DEX ca sa trimiti comentarii/mesaje, insa, eu nu am nevoie, ma comport cat se poate de natural (stiu ca pare amuzant, dar nu m-am putut abtine :D )
vezi ca tocmai m-ai facut musca...:))
in alta ordine de idei: ti s-a parut amuzant sa dai cu bota in balta si sa te dai mare cu gramatica pe care nu o stii? ok... thumbs up for that.(:|
ah, si inca ceva... eu nu am nevoie de dex. daca tu nu intelegi ce scriu, inseamna ca tu ai nevoie de el. iar ceea ce ti-am trimis prin pm, a fost ca sa iti demonstrez ca ai gresit da vad ca nu te lasi.

deja parem copii de gradinita cu discutii din acestea, asa ca, te rog, nu continua (daca vrei, daca nu, treaba ta...)
in sfarist... era si cazul sa iti dai seama ca eu obosisem deja sa iti explic niste chestii elementare.

peace...

jansic
27 May 2011, 14:28
Slabut, slabut...esti chiar o dezamagire.

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:28
Ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu am un Net net superior celui pe care il am deja. Dar net mai enervant e atunci cand joci tenis de masa si mingea trimisa de adversar loveste netul si apoi pica la tine in teren.
that was funny... :))

arnoldroland
27 May 2011, 14:31
pai tocmai ti-am trimis mesaj prin pm ca am inteles notiunea de "net", in rest nu era nevoie sa-mi spui ce inseamna superlativul si prin ce se "manifesta", deoarece la gramatica am 10 la cel mai bun liceu (respectiv scoala generala Ec. Teodoroiu terminata acum aprox. 2 ani):P

omudindulap
27 May 2011, 14:31
Baa, calmati-va! Ce naiba aveti cu omul? Nu a facut decat sa reactioneze la o insulta gratuita a lui iiii. Ca are si el defectele sale, sunt de acord, dar acum a fost provocat. Nu mai fiti voi destepti!

chuckyfan
27 May 2011, 14:33
Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.
Ha! Ha! Eu le spuneam "multumesc frumos" ce naiba

Problema e ca nu prea am cui spune acest lucru:)). Dar presimt ca de la anu' vor disparea aceste specimene din clasa mea.

PS: De asemenea, am uitat sa specific ca ma enerveaza cei care spun ca la o petrecere ( sau chef cum o numesc ei:-& ) nu te poti distra fara manele / muzica populara / muzica de la Kiss Fm.

Acum sper ca am terminat cu frustrarile pe ziua de azi.:|

White1
27 May 2011, 14:34
Ohh, doar nu ne ceri sa fim prosti?:(

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:41
@ chucky... imagineaza-ti un chef hard... numai cu pletosi, muzica buna, un adevarat deliciu.
ok, acum imagineaza-ti ca pe la ora 2-3 noaptea vine unu la chef... cocalar de cocalar si pune manele... pana pe la 5-6
si imagineaza-ti ca restul sunt atat de beti incat nu sunt in stare sa il bata pe ala.
iiihhh... uite de ce prefer sa merg la chefuri in care e numai si numai lume buna...;) si in care se intra pe baza de "invitatie", dupa un riguros chestionar aplicat la intrare...>:) :))

@arnold, imi cer scuze, dar nu sunt robot sa imi verific pm-urile in ritmul in care le scrii tu. nu de alta dar eu mai si muncesc intre timp.

ca sa fiu on: ma enerveaza sesiunea...X(

iiii
27 May 2011, 14:46
perfect de acord cu white1 !!!!

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.
nu uita cum faceai ca toti dracii ca vrei puncte pentru dvd-uri.

asa ca incepe cu SIC si se termina cu TIR

arnoldroland
27 May 2011, 14:47
si eu muncesc>:)

arnoldroland
27 May 2011, 14:51

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:52
da, pai nu ziceam ca esti tractorist? vezi ca stiu?=))

arnoldroland
27 May 2011, 14:54
ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!

iiii
27 May 2011, 14:57

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

fi atent la ce zic , ca sa ne intelegem amiabil. ca te-am facut cum te-am facut.... asta poate nu e numai parerea mea :) daca am face un topic si am pune un vot... arnoldroland e ratat? da sau nu, nu o sa existe surprize.

asa ca, unde te prind ca zici o prostie sau te iei cu cineva la discutii in contradictoriu si nu ai dreptate te fac ratat. ok?

dragonfly_drk
27 May 2011, 14:57
ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!
holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devii presedinte...=))

copila_satanista
27 May 2011, 15:02
Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))

Vortex
Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

iiii
holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devi presedinte...=))
mai, poate vrea sa fie presedinte de asociatie de locatari :)

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:04
Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))
neaah... cand are omul dreptate, tac din gura si corectez. multumesc,:) copilo.

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:06
Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

pe tine te sustin in campanie si apoi fug din tara...:))
(glumeam)
da, sincer... va sugerez la toti sa nu va faceti presedinti;) (if you all know what i mean...)

Vortex
27 May 2011, 15:08
Inca nu am invatat sa-ti gust glumele...:)):P

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:09
nu-i nimic, nu-i nimic... avem vreme. pana la campania electorala o sa inveti...

arnoldroland
27 May 2011, 15:12
vad ca nu e cale de comunicare cu "iii", cel putin ma simt usurat pentru ca am incercat macar ceva, ce-i drept, nu s-a reusit nimic:| (sper ca se intelege...)

iiii
27 May 2011, 15:18
vad ca nu e cale de comunicare cu "iii", cel putin ma simt usurat pentru ca am incercat macar ceva, ce-i drept, nu s-a reusit nimic:| (sper ca se intelege...)
inseamna ca tu nu ai inteles nimic. restul poate au inteles .

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:24
ce-mi plac oamenii care apeleaza la cei din jur ca sa fie intelesi...:))
Arnolde, eu nu inteleg nimic. eu mi-am rezolvat treburile cu tine si sper sa nu mai fie nevoie sa avem discutii pe viitor. ce ai acum, e intre tine si iiii... nu apela la cei din jur, ca nu cred ca cineva o sa sara. si daca nu sunteti in stare sa va rezolvati problema in mod manierat, va sugerez sa va intalniti "la o bere";)

arnoldroland
27 May 2011, 15:27
o secunda, nu am apelat un moment la cei din jur, iar daca te referi la faptul ca am zis "sper ca se intelege", tot la "iii" m-am referit. Punct

iiii
27 May 2011, 15:29
trebuie sa scri punct? vezi ca e exista o tasta cu un punct pe ea. poti sa o apesi si iese : .

arnoldroland
27 May 2011, 15:32
trebuie sa scri punct? vezi ca e exista o tasta cu un punct pe ea. poti sa o apesi si iese : .
Am pus deja, nu se vede? holbeaza-te mai bine, apoi ironizeaza.
Apropo, si tu ai uitat un "i", il poti adauga din id, na, ca pot si eu ironiza...

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:35
asta-i forum de gramatica sau de filme? va sugerez pm-urile. la mine merge intotdeauna.
hai, vizionare placuta... :)

arnoldroland
27 May 2011, 15:36
asta-i forum de gramatica sau de filme? va sugerez pm-urile. la mine merge intotdeauna.
hai, vizionare placuta... :)
Multumim (auzisi, iii?) :)

iiii
27 May 2011, 15:38
pai daca am ceva sa iti zic iti zic aici baietas, sa vada si lumea ce replici dai :D stai calm.

ca sa nu fiu off-topic in totalitate, ma enerveaza ingrozitor aglomeratia din Lipscani.

arnoldroland
27 May 2011, 15:39
pai daca am ceva sa iti zic iti zic aici baietas, sa vada si lumea ce replici dai :D stai calm.

ca sa nu fiu off-topic in totalitate, ma enerveaza ingrozitor aglomeratia din Lipscani.
bine, dar fara "baietas" :)

iiii
27 May 2011, 15:40
dar te deranjeaza baietas? sau esti fetita?

arnoldroland
27 May 2011, 15:44
fetita ai fi tu, eu ma refeream la ironia din cuvantul "baietas", puteai sa-mi spui "baiete", era cu totul altceva, dar, normal, te faci ca nu intelegi ca sa ma enrvezi pe mine, ei bine, uite ca nu iti mai merge >:)

iiii
27 May 2011, 15:45
aaaa deci sa inteleg ca ai tente homosexuale ...

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:46
iiii... pot sa iti recomand calduros un log-off/log-in?
te rog frumos. nu ma face sa va despart. fa-ti treaba ca stiu ca ai mult de lucru, si lasa copilasii sa doarma de amiaz. ok?

White1
27 May 2011, 15:46
Nu va puteti certa si voi ca niste oameni civilizati, cu injuraturi suculente?:D Macar sa avem ce vedea:D

iiii
27 May 2011, 15:48
iiii... pot sa iti recomand calduros un log-off/log-in?
te rog frumos. nu ma face sa va despart. fa-ti treaba ca stiu ca ai mult de lucru, si lasa copilasii sa doarma de amiaz. ok?
dar eu nu ma cert si nu ma enervez :D vreau sa vad de replici inteligente da garoiasu asta :D:D:D

arnoldroland
27 May 2011, 15:49
daca tu chiar te gandesti la asta, inseamna clar ca esti inca un cocalar disperat dupa ****** (poti interpreta cum vrei mesajul.

t0nka
27 May 2011, 15:50
ce ma distrez :)) mai spuneti

iiii
27 May 2011, 15:52
daca tu chiar te gandesti la asta, inseamna clar ca esti inca un cocalar disperat dupa ****** (poti interpreta cum vrei mesajul, eu am pus punct aici "discutiei" cu "iii ***"
cocalar??? te uiti cumva la poza de la avataru tau mai mamutule????
ia prazu in gura pe post de ciupa ciups si taci.
iti iei jucariile si pleci acasa? ma zici lui mami???
am mai zis cele doua cuvinte : SIC + TIR svartanegare

mvpsebi
27 May 2011, 15:52
Nu va puteti certa si voi ca niste oameni civilizati, cu injuraturi suculente?:D Macar sa avem ce vedea:D

Ca bine zici. :)) Prea multa IRONie pe aici, vreau sa vad niste 'fiare' vechi. :>

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:53
arnold... mai spus spuneai ca inchei discutia... si ma gandeam. Bravo, mai... baiat destept. si-a luat-o iiii in gura... da fix dupa un minut ai postat un alt mesaj... esti de toata cacaoa... iti recomand sa te retragi usor ca te-ai facut destul de ras pe ziua de azi.;)

arnoldroland
eu mi-am terminat numarul, de acum "iii cocalarul" va vorbi singur si, orice ar spune impotriva mea se va rasturna asupra lui :) .

arnoldroland
arnold... mai spus spuneai ca inchei discutia... si ma gandeam. Bravo, mai... baiat destept. si-a luat-o iiii in gura... da fix dupa un minut ai postat un alt mesaj... esti de toata cacaoa... iti recomand sa te retragi usor ca te-ai facut destul de ras pe ziua de azi.;)
DE CE TE BAGI ????

iiii
27 May 2011, 15:55
eu mi-am terminat numarul, de acum "iii cocalarul" va vorbi singur si, orice ar spune impotriva mea se va rasturna asupra lui :) .
doar atat ai putut zice? inseamna ca esti prost bine sa mor de nu. lipsit de imaginatie si incapabil de a da o replica inteligenta. mama ta stie?

dragonfly_drk
27 May 2011, 15:55
@ Arnold...CA TE FACI DE RAS SI NU ITI DAI SEAMA SI RADE LUMEA DE TINE... MAAAIII!!!!!!!!!
Iti place? continua. eu stau deoparte la fel ca si restul si ma amuz pe seama ta. Multumit?

iiii
27 May 2011, 15:57
deja scrie cu CAPS, am avut dreptate:-?

ionutderbedeul
27 May 2011, 16:00
bwaa, ce-i aici, bar de mahalagii prosti si retardati?

danonino
27 May 2011, 16:24
Sincer vorbind, aceasta cearta este o laba trista. Fara haz, fara umor, vrea-sa-fie-si-nu-e pretentioasa, pompoasa, nimic nou, nimic original. Net inferior. Ati dezamagit.

iiii
27 May 2011, 16:27
Sincer vorbind, aceasta cearta este o laba trista. Fara haz, fara umor, vrea-sa-fie-si-nu-e pretentioasa, pompoasa, nimic nou, nimic original. Net inferior. Ati dezamagit.
eu nu m-am certat... a fost o discutie in contradictoriu, in termeni semi decenti... doar nu doresc sa imi iau ban cateva zile :D

dragonfly_drk
27 May 2011, 16:34

asa-s si filmele mai nou. ce vrei? ne inspiram din ele...:D

SoX
27 May 2011, 16:37
Pacat ca nu mai e Judex, sa va faca o demonstratie...

dragonfly_drk
27 May 2011, 16:40
Judex ne privesteee.... mwahahahaaaah... >:) >:) >:)

chuckyfan
27 May 2011, 17:28
Pot sa fac o gluma?

Era o vorba romaneasca, ( cacofonie ) care suna cam asa:

Pace pace intre doua dobitoace

chuckyfan
28 May 2011, 19:12
Ma enerveaza cei care isi fac poze cu orice "ocazie''. Daca merg sa se f..a fac poze, daca merg la gratar fac poze, daca n-au ce face fac poze. Acum ca fac poze nu e chiar asa rau, ce ma enerveaza mai rau e ca dupa si le etaleaza pe facebook.
Pe bune, chiar credeti ca ne intereseaza unde ati fost voi, sau ce ati facut? Pastrati-le pentru voi:)

StrangeHouse
28 May 2011, 19:41
politicienii din udmr

Cristina_
28 May 2011, 20:40
politicienii din udmr

De acord!

aaandra.
28 May 2011, 21:24

cre' ca cel mai nasol e pe Smardan (parca asa se cheama :-? strada aia mai in panta, cu The Kitchen, Goblin... etc) unde e pliiiiin de terase d-alea penibile, nici n-ai loc sa treci. numa' "lume buna" pe acolo.

danonino
28 May 2011, 21:43
Aia se numeste strada? In razboi a cunoscut vremuri mai bune.

In alta ordine de idei, aaandra te mandresti ca porti chiloti sau ca scrie Botezatu pe ei?

dragonfly_drk
28 May 2011, 22:34
uuuhhh... that was mean. da bine ca macar ii poarta.:D

Rapture
29 May 2011, 09:21
Din cate imi amintesc, aia e o poza gasita pe net, nicidecum o poza cu ea.

iiii
29 May 2011, 10:55

cre' ca cel mai nasol e pe Smardan (parca asa se cheama :-? strada aia mai in panta, cu The Kitchen, Goblin... etc) unde e pliiiiin de terase d-alea penibile, nici n-ai loc sa treci. numa' "lume buna" pe acolo.

exact de zona aia discutam mai inainte.

ma enerveaza mahmureala care o am dupa o noapte de cluburi. :(

danonino
29 May 2011, 12:03
Mai am putin si imi dau lacrimile, impresionat fiind de povestea ta.

jansic
30 May 2011, 08:52
Ma enerveaza cei care isi fac poze cu orice "ocazie''. Daca merg sa se f..a fac poze, daca merg la gratar fac poze, daca n-au ce face fac poze. Acum ca fac poze nu e chiar asa rau, ce ma enerveaza mai rau e ca dupa si le etaleaza pe facebook.
Pe bune, chiar credeti ca ne intereseaza unde ati fost voi, sau ce ati facut? Pastrati-le pentru voi:)

Din punctul meu de vedere, mai enervanti sunt cei, si mai ales cele, care-si fac poze singuri, intr-un decor total nepotrivit pt ce vor ei sa scoata in evidenta (o tinuta, o privire, o expresie a fetei). Si da, le mai pun si pe tot felul de site-uri.

iiii
30 May 2011, 09:39
ma enerveaza ingrozitor controlorii de pe ratb!

Cristina_
30 May 2011, 10:49
Preturile exagerate la Fistiq! Ar trebui sa faca reducere la persoanele care sunt la facultate.

klaudya_e
30 May 2011, 11:26
reclama gratuita:))

omudindulap
30 May 2011, 12:06
Unii dintre voi ar trebui sa fiti preocupati mai mult de voi insiva, si mai putin de lucrurile care nu va afecteaza in NICIUN fel, nu va restrange libertatea, nu va invadeaza spatiul intim etc. Auzi la ei, ii enerveaza INGROZITOR oamenii care-si fac poze si le posteaza, intrebarile retorice, vecina de la 5 care face plaja in capot, trifoiul cu patru foi si cacatul inodor. :-&

Pe mine ma enerveaza ingrozitor, pe langa altele (superficialitatea, ignoranta, egocentrismul, egoismul, agramatismul, lipsa simtului civic, braconajul, Brutusii, criza spirituala si morala etc.), faptul ca nu reusesc sa ma debarasez de elementele nocive si de factorii perturbatori care-mi toxifica si impovareaza existenta si faptul ca uneori nu pot exprima in cuvinte anumite senzatii, trairi, sentimente. Uneori ma enerveaza ingrozitor omudindulap. Pe voi nu?!

jansic
30 May 2011, 14:09
De unde stii tu ce ar trebui sa-i enerveze ingrozitor pe ceilalti? Poate ceilalti sunt mai varza decat tine, sau o fi vorba de toate lucrurile si fiintele pe care trebuie sa le suporti zilnic, intrebandu-te wtf?. Vrem sau nu, ne afecteaza.

Si da, si pe mine ma enerveaza ceadindulap. Si omudindulap. INGROZITOR!

klaudya_e
30 May 2011, 14:15
Unii dintre voi ar trebui sa fiti preocupati mai mult de voi insiva, si mai putin de lucrurile care nu va afecteaza in NICIUN fel, nu va restrange libertatea, nu va invadeaza spatiul intim etc. Auzi la ei, ii enerveaza INGROZITOR oamenii care-si fac poze si le posteaza, intrebarile retorice, vecina de la 5 care face plaja in capot, trifoiul cu patru foi si cacatul inodor. :-&

Pe mine ma enerveaza ingrozitor, pe langa altele (superficialitatea, ignoranta, egocentrismul, egoismul, agramatismul, lipsa simtului civic, braconajul, Brutusii, criza spirituala si morala etc.), faptul ca nu reusesc sa ma debarasez de elementele nocive si de factorii perturbatori care-mi toxifica si impovareaza existenta si faptul ca uneori nu pot exprima in cuvinte anumite senzatii, trairi, sentimente. Uneori ma enerveaza ingrozitor omudindulap. Pe voi nu?!

o gandire extrem de sanatoasa care te face sa te simti mai bine la sfarsitul fiecarei zile
pe mine nu ma enerveaza omul din dulap:) ..deocamdata:P

rvn
30 May 2011, 14:40

ai o criza existentiala profunda.
trateaza-ti-o cu o partida(sau mai multe) de sex!

brax
30 May 2011, 14:54

Desi sunt de acord ca majoritatea sunt enervati de lucruri frivole, tu esti extrem de nedrept sa-i judeci, mai ales ca te si contrazici. E ciudat ca te enerveaza criza spirituala si nu lucrurile care au dus la aceasta, printre care si intoleranta.

On topic: Ma enerveaza, dar nu ingrozitor, cei care isi plang de mila si cei care se auto-diagnosticheaza cu probleme psihice grave. Cele mai la moda sunt tulburarea bipolara, tulburarea obsesiv-compulsiva si dedublarea personalitatii.

omudindulap
30 May 2011, 15:15

Desi sunt de acord ca majoritatea sunt enervati de lucruri frivole, tu esti extrem de nedrept sa-i judeci, mai ales ca te si contrazici.

Nu ai inteles, ori poate nu m-am exprimat eu corect. Ma refeream la faptul ca ar trebui sa ne vedem de ograda noastra si de barna din propriul ochi, si mai putin, spre deloc, de capra vecinului. Si nu, nu-i judec, caci nu am niciun drept, nu am facut decat sa-mi exercit dreptul la opinie. Ca o fi bine, ca o fi rau..
Legat de intoleranta, ai dreptate, am omis-o, era la etc.

rvn, da, am auzit ca face minuni.

rvn
30 May 2011, 15:18
On topic: Ma enerveaza, dar nu ingrozitor, cei care isi plang de mila si cei care se auto-diagnosticheaza cu probleme psihice grave. Cele mai la moda sunt tulburarea bipolara, tulburarea obsesiv-compulsiva si dedublarea personalitatii.
cred ca ai o diploma in psihiatrie.
n-am stiu ca e o moda si a bolilor psihice.credeam ca numai a fitelor si a plictiselii groaznice din cauza lipsei de preocupari serioase,care sa ne "satisfaca" pe toate planurile...

jansic
30 May 2011, 16:13

Eu cred ca-s mai multi histrionici. Ii vad zilnic.

rvn
30 May 2011, 17:33
nu mi-as fi permis sa-ti fac recomandarea daca n-o probam inainte...
asa ca..ai toata increderea!te vei simti usor ca un fulg, dupa...si o sa postezi doar la "sunt fericit"...

dragonfly_drk
30 May 2011, 17:49
nu mi-as fi permis sa-ti fac recomandarea daca n-o probam inainte...
asa ca..ai toata increderea!te vei simti usor ca un fulg, dupa...si o sa postezi doar la "sunt fericit"...

:))... vezi ca te contrazici. ziceai ca ai probat-o inainte si totusi, inca nu te-am vazut sa postezi la "sunt fericit/a pentru ca..." decat foarte rar. asta inseamna ca nici tu nu prea ai parte?
well... prin asta se explica, inseamna ca, "glumele" tale.;)
on. ma enerveaza oamenii care zambesc atunci cand sufera. de ce nu vor sa se lase, dom'le ajutati?:-S
rectific... nu ma enerveaza. ma intristeaza.:(

indiferrent
30 May 2011, 17:55
Am observat din postarile omului ca e cam trist, dar virgin chiar nu ma asteptam sa fie. Scuze, nu ma preocupa, nu ma afecteaza in NICIUN fel, nu imi restrange libertatea, nu imi invadeaza spatiul intim, dar nu m-am putut abtine :))

dragonfly_drk
30 May 2011, 17:57
asta era o gluma?:-S

danonino
30 May 2011, 18:17
Wtf?

indiferrent
30 May 2011, 18:21
asta era o gluma?:-S
Nu. Si nu eram nici off. Am vrut sa fiu subtil.

klaudya_e
30 May 2011, 18:34
on. ma enerveaza oamenii care zambesc atunci cand sufera. de ce nu vor sa se lase, dom'le ajutati?:-S

pt ca cei care vor sa ajute nu stiu s-o faca..cel putin in cazul meu

Am observat din postarile omului ca e cam trist,

mie nu mi se pare deloc ca e trist, ci doar ca e un tip care are aspiratii si e normal sa fie dezamagit....cand ai aspiratii de la cei apropiati si ei nu se ridica la asteptarile tale e normal sa fii dezamagit
iar gluma cu virginitatea chiar e deplasata....si chiar daca ar fi fost sa fie virgin nu vad care ar fi fost problema

jansic
30 May 2011, 18:40
S-ar putea ca omudindulap sa fie mai putin frustrat decat altii.
El a spus ca lucrurile banale, care nu ne privesc in mod direct, nu merita atentia noastra. Am inteles cele spuse dar nu pot fi de acord.
Lumea asta se schimba in rau si eu trebuie sa trec peste, sa ignor, sa tolerez. Cum sa-mi cladesc propriul univers intr-un context ipocrit, fals, murdar?

Parerea mea e ca thread-ul asta e mai mult despre tristeti, nu despre nevroze provocate de te miri ce.

klaudya_e
30 May 2011, 18:43
incearca pentru o perioada sa ignori aceste lucruri marunte sa vezi daca simti vreo diferenta

jansic
30 May 2011, 18:50
Uneori pot, alteori nu. Degeaba incerc sa le ignor, le vad.
Mai trist e cand nu ai cui sa deschizi ochii.

indiferrent
30 May 2011, 19:14
Asteptam de ceva vreme sa-l intep putin, chiar cu riscul de a-mi atrage destule antipatii (ceea ce s-a si intamplat). Daca e baiat inteligent (si este) va sti si va intelege de ce, nu ma va baga in seama si, daca e mai mult de atat, nici nu se va supara.

dragonfly_drk
30 May 2011, 19:15

pt ca cei care vor sa ajute nu stiu s-o faca..cel putin in cazul meu

si daca stii cum sa o faci dar cel care trebuie ajutat nu vrea ajutorul? nu lupti degeaba? (pentru ca pana la urma, oricat te-ai zbate, omul ala nu se lasa ajutat. orice ai face. )
Stii cum e? daca un om nu vreau, nu il poti convinge oricat ai fi de priceput.;)

subscriu la faza ca indifferent a exagerat. oricat de mult l-as respecta, sunt de parere ca ceea ce a spus e deplasat, mai ales ca nu era o gluma.:(

rvn
30 May 2011, 19:19
dragon,
nu toate partidele de sex se termina cu orgasm...cred ca nu e nevoie sa-ti spun asta..

iiii
30 May 2011, 19:20
ma enerveaza rau, dar rau de tot, marlanii care poaarta ochelari pe ochi cand nu e soare... sau cand plouaX(

dragonfly_drk
30 May 2011, 19:21
dragon,
nu toate partidele de sex se termina cu orgasm...cred ca nu e nevoie sa-ti spun asta..
eu cred ca tu stii asta mai bine decat mine. dar hai sa nu ne mai intepam, te rog frumos. ca o sa se ajunga unde nu trebuie.;)

rvn
30 May 2011, 19:22
ma enerveaza rau, dar rau de tot, marlanii care poaarta ochelari pe ochi cand nu e soare... sau cand plouaX(
te-ai gandit ca poate sunt orbi?

rvn
30 May 2011, 19:23
dragon,
eu cred ca tu stii asta mai bine decat mine. dar hai sa nu ne mai intepam, te rog frumos. ca o sa se ajunga unde nu trebuie.;)
n-am intepat pe nimeni,doar am vrut sa dau un raspuns finutz la intrebarea ta :de ce nu postezi mai des la "sunt fericit/a"...?

dragonfly_drk
30 May 2011, 19:25
dragon,
n-am intepat pe nimeni,doar am vrut sa dau un raspuns finutz la intrebarea ta :de ce nu postezi mai des la "sunt fericit/a"...?
daca pentru tine un raspuns plin de subtilitate e finut, pai da-mi voie sa fiu si eu finuta cu tine de acum incolo. ok?

indiferrent
30 May 2011, 19:26
Era o gluma, evident, doar n-am crezut ce am spus. Probabil, oricat de mult nu m-ar suporta el, nu trebuia sa fiu atat de rau si ironic, dar nu m-am putut abtine :)) . Nu-l va deranja pentru ca tot eu mi-o iau la fund, dar pe asta am si mizat :)

iiii
30 May 2011, 19:28
ma! 10 orbi in statie la 41?

rvn
dragon,
daca pentru tine un raspuns plin de subtilitate e finut, pai da-mi voie sa fiu si eu finuta cu tine de acum incolo. ok?
te rog sa fi cat de finuta poti tu!nu ma supar!

rvn
poate acolo e locul lor de intalnire,na!

dragonfly_drk
30 May 2011, 19:31
Nu-l va deranja pentru ca tot eu mi-o iau la fund, dar pe asta am si mizat :)
si acum vine intrebarea bomba:
(as fi pus-o in engleza dar am promis sa nu mai scriu, chiar daca ar fi sunat mult mai sexy asa)

esit maso?:-/
@rvn, ai grija ce iti doresti.... dar daca vrei, asa sa fie.:)

iiii
30 May 2011, 19:31
poate acolo e locul lor de intalnire,na!
dar nu aveau bastoane!!! sau caini? ce naiba? :))) oricum ma amuza faza... sa nu mai zic ca boschetarii aia de la plaza care spala parbrize , umblau sa spele parbrize cand ploua, cu bidoanele in mana cu detergent si apa si stergatoarele lor infecte!!! =))

rvn
30 May 2011, 19:33
ha ha ha
apa de ploaie e mai murdara ca praful! deci chiar aveau motiv!

iiii
30 May 2011, 19:34
ha ha ha
masinile moderne, draga mea, au si spuma cand dai sa stergi geamurile.

rvn
30 May 2011, 19:35
ha ha ha
haide, ca nu toata lumea din Bucale umbla cu mertzan,bmw si audi.

iiii
30 May 2011, 19:36
ha ha ha
haide, ca nu toata lumea din Bucale umbla cu mertzan,bmw si audi.
nu dar majoritatea au pejo, reno, sevrolet sau scoda :D:DD:D care au asa ceva

rvn
30 May 2011, 19:38
poate spuma este de la stingatorul de incendiu,care e obligatoriu sa-l ai in portbagaj.

iiii
30 May 2011, 19:42
tu asa faci nu? scoti stingatoru si speli parbrizu nu? ce iti mai e si cu Calarasiu asta.... :-?

chuckyfan
30 May 2011, 19:52
faptul ca exista judetele Vaslui si Botosani
http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/povestea-lui-costica-anton-analfabetul-din-generatie-in-generatie-ramane-prostimea.html

klaudya_e
30 May 2011, 19:54
dragon,

atunci nu e bine..trebuie schimbat partererul:))

ma enerveaza rau, dar rau de tot, marlanii care poaarta ochelari pe ochi cand nu e soare... sau cand ploua
sau in club

danonino
30 May 2011, 19:56
- Stii cand are femeia orgasm?
- ??
- Cui ii pasa?

=)) =)) =))

Inainte sa imi sara toate fatucile in cap. E o gluma. Opriti-va din indignare.

klaudya_e
30 May 2011, 20:00
dar nu se supara nimeni:)
eu nu inteleg barbatii care sunt dati pe butonul de "mute" cand au orgasm

ghost90
30 May 2011, 20:01
Eu il stiam asa:

De ce mimeaza femeile orgasmul?
?
Cred ca noua ne pasa........:D

klaudya_e
30 May 2011, 20:02
Eu il stiam asa:

De ce mimeaza femeile orgasmul?
?
Cred ca noua ne pasa........:D

eu nu inteleg de ce ar mima:-O

dragonfly_drk
30 May 2011, 20:03
dragon,

care partener?:))

@danonino...
gluma ta m-a dat pe spate... mai mai ca era sa am orgasm. daca ai fi continuat, terminam.

no, amu inainte sa imi sara toti feciorii in cap: era o gluma. Opriti-va din a va imagina chestii.>:)

dragonfly_drk
30 May 2011, 20:05
[

eu nu inteleg de ce ar mima:-O
oare?:-/

ghost90
30 May 2011, 20:08
eu nu inteleg de ce ar mima

nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :)

iiii
30 May 2011, 20:09

nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :)
na ca ai dat-o, acum iti sar toate de pe forum in cap!!!! gud lac

Vortex
30 May 2011, 20:12

Evident din cauza "masculului"sau nu se pune suficineta dragoste in act!:D...:))

rvn
30 May 2011, 20:14
dragon,

care partener?:))

de dans,de afaceri,de table,de rummy...
activitati cat mai variate combinate cu sex...

rvn
30 May 2011, 20:15

Evident din cauza "masculului"sau nu se pune suficineta dragoste in act!:D...:))

care act? ala de casatorie,sau ala de divort?

Vortex
30 May 2011, 20:15
sexual...:D

rvn
30 May 2011, 20:18
@vortex,
masculul trebuie sa puna suficient....avant.

dragonfly_drk
30 May 2011, 20:20

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
4. joc rummi doar cu fetele.

altceva.!!!

Vortex
30 May 2011, 20:21
da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))

rvn
30 May 2011, 20:22

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table

altceva.!!!
las imaginatia sa lucreze.
te descurci tu..

rvn
30 May 2011, 20:23
da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))
deja vorbesti de viol...

Vortex
30 May 2011, 20:29
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avand in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta.Eu cred ca depinde de femeie!:)

rvn
30 May 2011, 20:32
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avad in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta,eu cred ca depinde de femeie!:)
tot viol se cheama
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie...
te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva..

danonino
30 May 2011, 20:37
1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
altceva.!!!

Vezi, femeile nu au incredere in femei.

Vortex
30 May 2011, 20:39
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avad in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta,eu cred ca depinde de femeie!:)
tot viol se cheama
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie...
te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva..
Nu judeca cartea dupa coperta!:DE doar o poza,pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...:)
Ma pasioneaza multe...sunt atras de cunoastere in prinicipal,pentru ca inseamna putere si disciplina si oricat de tabu ar parea subiectul,e bine de stiut pentru ca sunt situatii si sitatii!:D

rvn
30 May 2011, 20:43
[QUOTE=rvn]pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...:)

eu doar am vazut ca esti f.tanar,deci n-ai cum sa ai ani de casnicie la activ pt.a vorbi din propria experienta.
si...NU! nici nu aveam pretentia vreunui raspuns.doar am constatat eu ceea ce am spus mai sus.
si nu cred ca m-am inselat,chiar daca am privit doar o poza..

rvn
30 May 2011, 20:44
1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
altceva.!!!

da', barbatii au intre ei?

dragonfly_drk
30 May 2011, 20:47
1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
altceva.!!!

nu inteleg logica rationamentului dar sa stii ca ai dreptate...
P.S. si mai mult decat atat, femeile nu au incredere in barbati.
motivele difera dar sentimentul e acelasi.>:)

Vortex
30 May 2011, 20:51
[QUOTE=rvn]pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...:)

eu doar am vazut ca esti f.tanar,deci n-ai cum sa ai ani de casnicie la activ pt.a vorbi din propria experienta.
si...NU! nici nu aveam pretentia vreunui raspuns.doar am constatat eu ceea ce am spus mai sus.
si nu cred ca m-am inselat,chiar daca am privit doar o poza..
Sunt curios,daca vedeai acelasi lucru la avatarul ce il avusesem inaintea acestuia...
Ca sa-ti raspund;Ai ghicit sunt tanar si nu am ani de casnicie,nici macar unul:)).Dar cum am mai zis nu cred ca e nimic rau in a cunoaste cateva chestii pe care multi le considera tabu,in fond sa cunosti psihologia feminina si cum trebuie sa te comporti intr-o relatie poate insemna o casnicie fericita in viitor din anumite puncte de vedere!:D

rvn
31 May 2011, 12:02
ma enerveaza cei care nu fac diferenta intre teorie si practica.

dragonfly_drk
31 May 2011, 17:33
Bula vine de la scoala si-l intreba pe ta-su dinferenta dintre teoretic si practic
ta-su o cheama pe fie-sa, sora lui bula:
- daca vine un arab, un italian, un smecher cu bani si-ti da 10000€ sa ti-o tragi cu el, ai accepta?
- nu, cum sa accept asa ceva? dar daca stau sa ma gandesc, nu stam, pe roze cu banii, eu merg acum la studii, o sa aiba nevoie si Bula, mai platim ceva credite, ar fi o pleasca pt noi, poate ca da...
apoi o cheama pe nevasta-sa, ma-sa lui Bula, cam la fel
apoi pe ma-sa lui, bunica lui Bula, cam acelasi tipar
si concluzioneaza:
- vezi, Bula, teoretic avem €30000, practic avem trei curve;)

Vortex
31 May 2011, 18:34
Adica aia ca mine?:))

bornfree
31 May 2011, 20:06
hai ca au reusit azi sa ma spumege un pic mult ca de obcei: bagamia s picioarele in toti lobbystii de profesie care se trag din tarani neevoluati , si in toate agentiile lor de advertising care fac orice pentru contracte, si in uamenii prosti din ele care nu au coloana vertebrala x-(.
a si ca sa fi ontopic ma si enerveaza toti de mai sus

TheRainInSpain
31 May 2011, 20:30
Ma enerveaza ingrozitor sistemul fiscal din Romania si faptul ca nu se face nimic la nivel inalt pentru simplificarea efectuarii platilor in era Internetului.

dragonfly_drk
31 May 2011, 20:31
ma si enerveaza toti de mai sus

da io ce ti-am facut, bornfree?:-S

bornfree
31 May 2011, 20:42
nimic, pai tu nu ma enervezi,
ma refeream exclusiv la nevertebratele pe care le enumerasem in ce scrisesem mai sus si pe care acum le as lua la pumni :)

bornfree
31 May 2011, 20:57

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table

altceva.!!!

rummi cu fetele o da , si eu :)))

dragonfly_drk
31 May 2011, 21:06
@born... are you a girl or a boy

imi cer scuze, credeam ca ai ceva si cu mine ca ziceai ceva de genu ca te enerveaza aia de mai sus... si io eram chiaar undeva deasupra...=))

rvn
31 May 2011, 22:06
ma "inerveaza" tot Clujul asta ca a dat navala pe cinemagia.....
medicinisti si alti(e) nebuni(e).

rvn
31 May 2011, 22:10
Ma enerveaza ingrozitor sistemul fiscal din Romania si faptul ca nu se face nimic la nivel inalt pentru simplificarea efectuarii platilor in era Internetului.
UAUUUUUUUUUU
ASTA-I TARE RAU DE TOT! acuma am vazut-o!
pe mine ma enerveaza toti boii care habar n-au ce taxe au de platit statului si au pretentii exagerate cand vine vorba de consultanta gratis din partea angajatilor fiscului.

TheRainInSpain
31 May 2011, 22:19
Cum asa? Cetatenii sunt de vina, nu? Adica oamenii care chiar au meserii onorabile si stau dupa functionarii publici sa-si termine shaormele la ghisee ca sa le dea bani pe care nici macar n-ar trebui sa-i dea! Bravos!

dragonfly_drk
31 May 2011, 22:36

io ti-am zis sa vii in Cluj. stiu un club foarte misto...;)
numa bun de agatat. da te las la intrare si eu ma duc acasa... ok?

TheRainInSpain
31 May 2011, 23:05
Dar e frumos cand exista atoatestiutori ca tine care isi urla scorpiocinefiscalitatea sub ID si incearca sa convinga pulimea ca un zapciu cvasimedieval sa-i plateasca salariul ca asa vrea Boc.

PS
Ah, scuze, acum am observat ca esti pisda. >:)

indiferrent
31 May 2011, 23:17
Ahhh, simt nevoia sa ma repet:

Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara, cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".

omudindulap
31 May 2011, 23:26
Legile islamice (http://www.gandul.info/international/o-musulmana-care-a-participat-la-un-concurs-de-miss-a-fost-omorata-cu-pietre-plus-ce-spune-legea-islamica-si-cati-oameni-au-fost-executati-in-2010-8298670)

dragonfly_drk
31 May 2011, 23:30
Ahhh, simt nevoia sa ma repet:

Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara, cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele".

mai indiferentule, da tu in ce zona stai? :-/

TheRainInSpain
31 May 2011, 23:33
Legile islamice (http://www.gandul.info/international/o-musulmana-care-a-participat-la-un-concurs-de-miss-a-fost-omorata-cu-pietre-plus-ce-spune-legea-islamica-si-cati-oameni-au-fost-executati-in-2010-8298670)
Dulap, legile islamice isi au rostul lor. Chiar tu spuneai zilele trecute ca n-ar fi cazul sa ne legam de ce nu ne afecteaza direct. Mai mult, esti un luptator impotriva rasismului. Cum e mai bine, sa luptam pentru ca alte culturi sa se identifice cu a noastra, sau sa-i lasam in pace?

omudindulap
31 May 2011, 23:42
Stiu, nu judeca ceea ce nu poti intelege, dar nu-mi poti cere sa fiu de acord cu asemenea acte de barbarism.

TheRainInSpain
31 May 2011, 23:44
De acord cu tine aici. Dar, sa stii, arabii au un adevarat cult al femeii, le apreciaza mult mai mult decat noi, crestinii. ;)

indiferrent
31 May 2011, 23:44
Acum, cand ma halesc tantarii?

omudindulap
31 May 2011, 23:46
E posibil, nu le cunosc foarte bine cultura, dar eu ma refeream strict la cazuri in genul astuia. Nu poti ramane indiferent, oricat ai incerca sa te detasezi.

dragonfly_drk
31 May 2011, 23:47
da... ma refer la zona a orasului, nu la zona din casa... ca aia o banuiesc deja.:))

indiferrent
31 May 2011, 23:50
da... ma refer la zona a orasului, nu la zona din casa... ca aia o banuiesc deja.:))
Sunt la Valcea acum. Presupun ca nu cunosti zonele orasului :)

TheRainInSpain
31 May 2011, 23:51
@om
Bineinteles ca nu poti ramane indiferent, dar poate ca tocmai ce ai spus tu ar fi o solutie - incearca sa le cunosti cultura. Nu sunt de acord cu lapidarea, in nici un caz, vreau sa fim intelesi. Dar nici eu, nici tu, nu avem dreptul sa ne dam prea intens cu parerea. Ne putem indigna, dar nu enerva ingrozitor - oricum nu ajuta cu nimic asta. Cel mai bine ar fi sa organizam o institutie care sa discute cu reprezentantii lor legali.

dragonfly_drk
31 May 2011, 23:53
Sunt la Valcea acum. Presupun ca nu cunosti zonele orasului :)
a orasului Valcea? neeah...

indiferrent
31 May 2011, 23:57
A orasului Ramnicu Valcea. Parca studiai geografia :P :))

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 00:00
nu le stiu... dar daca imi spui unde esti, te pot gasi...;)
o sa ma uit la tine din satelit. numai vezi sa imi faci cu mana.:)

Ma enerveaza ingrozitor liliecii care nu au ce face si au invadat orasulX(
si acuma imi canta unu la geam de imi vine sa il strang de gat.X(

L.E. pai, da, studiez geografia. dar ar fi chiar culmea sa invat acuma toate cartierele din toate orasele, nu?:(
dar daca vrei sa iit povestesc aici despre Valcea, o fac cu cea mai mare placere.:D

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 00:05

L.E. pai, da, studiez geografia. dar ar fi chiar culmea sa invat acuma toate cartierele din toate orasele, nu?:(
dar daca vrei sa iit povestesc aici despre Valcea, o fac cu cea mai mare placere.:D
La lilieci, pune usturoi, c-asa-ti "zice" filmele! >:)

Cartiere de la Cluj - Manastur rullllllllzzzzzzzzzzzzzzzz! :D

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 00:07
Manastur rullllllllzzzzzzzzzzzzzzzz! :D
\m/
da ar fi misto si daca l-ai vizita, nu?:-/

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 00:10
Acolo am crescut cumva... :P

indiferrent
01 Jun 2011, 00:11

M-am referit la faptul ca ai zis orasul Valcea. Orasul e Ramnicu Valcea. Ai zis "a orasului Valcea?". De fapt era "ale orasului Ramnicu Valcea" :))

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 00:33
doh... who cares? nu le-am confundat. judetul e Valcea si orasul e Ramnicu Valcea... da e normal sa le prescurtez ca doar nu stau pana maine sa scriu un amarat de comment...;)
daca ziceam Ramnicu iar nu era bine ca exista si Ramnicu Sarat, nu?

no, gata, de acuma inainte, o sa folosesc doar initialele orasului. cine e sa inteleaga bine, cine nu, nu....
deci, reformulez: pe unde prin RV esti acuma, Indiferentule?

@hai ma, Rainule... tu nu ai crescut in Manastur... tu ai crescut in Marasti. e o diferenta;)

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 00:39
Fie vorba intre noi, in Gradistea, dar aia e in alt oras. :P

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 00:50
Oare de ce am impresia ca la ora asta stiu mai multe despre tine decat tu insuti stii despre tine, Rainule?:-/

TheRainInSpain
01 Jun 2011, 01:05
Poate pentru ca nu ti-am spus destule la timpul potrivit. :P

rvn
01 Jun 2011, 08:16
Dar e frumos cand exista atoatestiutori ca tine care isi urla scorpiocinefiscalitatea sub ID si incearca sa convinga pulimea ca un zapciu cvasimedieval sa-i plateasca salariul ca asa vrea Boc.

PS
Ah, scuze, acum am observat ca esti pisda. >:)

rainule,
sunt atat de atoatestiutoare despre finante la fel cum esti si tu in medicina.
in alta ordine de idei, mi s-au retinut din salariu in "douaj" de ani de munca,zeci de milioane de lei pt asigurarile de sanatate.daca am nevoie sa merg la un consult medical la un parlit de medic ca tine,imi trebuie o groaza de hartii si trimiteri pt.a beneficia de aceste asigurari si in final,tot va trebui sa-ti platesc pentru consultatia de rahat pe care mi-o dai...
asa ca...nu stiu cine pe spatele cui traieste!