07:05
Câinii sălbatici: Viața în haită
Sezonul 1 - Episodul 3
Vecini sălbatici. Au loc momente șocante în zona de graniță, pe unde hoinărește haita Stork. Vulturi, elefanți, babuini și hiene devin vecinătăți zgomotoase pentru haita Manzi. Haita Kakuli dispare.Julz Braatvedt, cameraman specialist în filmări în sălbăticie, e în Parcul Național South Luangwa din estul Zambiei, unde urmărește trei haite de câini sălbatici, șase săptămâni, în sezonul secetos.
07:30
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 3
303. Julian e chemat pentru o vițelușă care suferă cumplit, fiindcă i-a rămas ceva înfipt în copita umflată și infectată. Peter o operează pe Holly, un golden retriever care are o umflătură mare pe cap.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:15
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 2
Casa de pe insulă. O mică antilopă nu e eliberată, din cauza unei infecții la picior. Dr. Amanda îi pune unui leu tânăr o zgardă de monitorizare. Un pui de primată are dureri, iar la centru vine un papagal gri, țâfnos.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
09:05
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 3
Plimbare cu un pangolin. Echipa eliberează în sălbăticie pitoni, învață un pangolin să vâneze și adună o trupă de maimuțe vervet, apoi caută o pasăre de pradă care a dispărut și ajută un porc rănit de câinii braconierilor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
09:55
Specii rare: Animalele Chinei
Panda e un simbol al faunei din China. Vedem și alte specii rare care au supraviețuit aici, de la tigri manciurieni la giboni Cao Vit. Unele sunt bine-cunoscute, altele sunt filmate acum în premieră.
10:50
Tibet: Acoperișul Lumii
Explorăm viața pe cel mai înalt platou muntos al lumii. De la lupii tibetani până la antilopele tibetane, descoperim cum specii extraordinare reușesc să trăiască foarte bine pe Acoperișul Lumii.
11:40
Animale din jungla urbană
Sezonul 1 - Episodul 1
Rezidenți. De la vidrele din Singapore și liliecii uriași din Adelaide până la pitonii reticulați care trăiesc pe străzile din Bangkok, vedem marile orașe cu alți ochi: ochii animalelor care trăiesc acolo.Marile orașe ale lumii se dezvoltă în ritm mai alert decât orice alt habitat de pe planetă, devenind areale pline de oportunități noi și surprinzătoare pentru animale de toate formele și mărimile.
12:35
India ascunsă
Sezonul 1 - Episodul 1
Ținuturile schimbării. India e un ținut al extremelor de sezon: mai întâi musonii inundă totul, apoi le iau locul arșița și seceta. Deși dificile pentru animalele de aici, astfel de condiții modelează peisaje uluitoare.Aducem un omagiu diversității și aromelor subcontinentului indian: pornim din nord, de pe „acoperișul lumii", ajungem la marile fluvii și deșerturi din centrul lui, apoi în pădurile virgine din sud.
13:25
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 3
Plimbare cu un pangolin. Echipa eliberează în sălbăticie pitoni, învață un pangolin să vâneze și adună o trupă de maimuțe vervet, apoi caută o pasăre de pradă care a dispărut și ajută un porc rănit de câinii braconierilor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
14:15
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 2 - Episodul 4
204. Julian vizitează o fermă locală ca să îndepărteze chirurgical coarnele unor tăurași vioi, apoi el și Peter încearcă să opereze și să salveze un câine căruia i-a rămas înfipt în esofag un os mare.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
15:00
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 3
Câmpiile de foc ale ghepardului. E zvelt, are pete negre pe blana de culoare deschisă, hiperventilează și se linge mereu, ca să i se evapore saliva. Iată cele mai eficiente metode prin care ghepardul se adaptează la mediul lui torid.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
15:55
Jane Goodall și cimpanzeii salvați din Congo
Sezonul 2 - Episodul 5
Orice animal e binevenit aici. Adăpostul lui Dr Jane Goodall nu e doar pentru cimpanzei. Cunoaștem și alte specii îngrijite aici. Studiem inteligența cimpanzeilor și aflăm dacă cei care vor fi eliberați își pot găsi singuri hrana.Filmată în locație în Republica Congo, timp de un an, aceasta e povestea adăpostului creat de Dr Jane Goodall pentru cimpanzei. Un grup de cimpanzei e pregătit aici pentru a fi eliberat în sălbăticie.
16:45
Salvatorii animalelor din Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
Winnie, femela de pelican. Pelicanul Winnie vine la consult la Spitalul Veterinar Byron Bay, ca să afle dacă poate fi eliberat în sălbăticie. Un pui orfan de vulpe zburătoare stă de trei zile agățat de cablurile electrice.La Spitalul pentru Animale Sălbatice Byron Bay, Dr. Bree și echipa ei salvează animale sălbatice din Australia. Din camioneta lor, veterinarii tratează orice specii, de la echidna la koala și cangur.
17:30
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 1 - Episodul 2
Nebunia maimuțelor. Amanda îi montează o zgardă cu emițător radio unuia dintre primii pui de ghepard născuți în Malawi, de 20 de ani. Un grup de turiști aduce un pui de maimuță agitat, salvat din mâinile traficanților.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
18:20
Monştrii apelor
Sezonul 4 - Episodul 7
Ucigașul invizibil. Jeremy înfruntă sălbaticul fluviu Zambezi din Africa, pentru a demasca un prădător invizibil, care târăște pescarii în adâncuri. Localnicii îi spun „Mazunda", dar ce e oare această sinistră creatură?Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
19:10
Uriașii
Sezonul 1 - Episodul 4
Șerpi anaconda. Dan O'Neill și-a propus să găsească cel mai mare anaconda din lume. Împreună cu Dr Juliana Terra, specialistă în domeniu, speră să găsească o femelă uriașă de anaconda verde.Explorator, biolog și conservaționist, Dan O'Neill urmărește cele mai mari animale din lume. Cum ajung diverse specii - de astăzi sau de demult - să devină uriașe și cum supraviețuiesc?
07:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 5
305. Julian îi face un test de fertilitate unui berbec fără urmași, apoi îngrijește victimele unei lupte între două țestoase terapin. Peter se ocupă un spaniel care are nevoie de o operație importantă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:15
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 4
Tsiba are o mămică nouă. Dr. Amanda îi scoate zgarda de monitorizare unei antilope. Un pui de maimuță vervet își găsește o nouă mamă. Doi servali rămași orfani sunt eliberați. 20 de babuini galbeni se mută într-un țarc nou.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
09:00
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 5
Pangolinul cu probleme. Echipa Dr. Amanda pierde un pangolin maltratat de traficanții de specii sălbatice. Aflăm ce mai fac trei arici și vedem cum babuinii și antilopele nyala din centru au parte de o schimbare de decor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
09:50
Marea Barieră de Corali: O comoară vie
Sezonul 1 - Episodul 2
Coasta coralilor. Marea Barieră de Corali e singurul loc din lume unde străvechea junglă tropicală se întâlnește cu reciful tropical. Zona de coastă susține o diversitate unică de specii sălbatice.O serie în patru părți explorează diverse unghere și detalii ale recifului, studiind speciile sălbatice în habitatul lor natural și dezvăluind spectrul complet al acestui ecosistem în expansiune.
10:40
Planeta recifurilor
Sezonul 1 - Episodul 2
Reînvie reciful. Lumea și-a pierdut aproape o treime din recifurile de corali în ultimii 30 de ani. Un proiect cu roboți încearcă să prindă și să controleze specii care mănâncă corali, lăsând reciful să se regenereze.În zona Marii Bariere de Corali trăiesc peste 9000 de specii cunoscute. Urmărim o echipă de cercetători care dezvoltă soluții tehnologice performante, pentru a salva reciful de la distrugere.
11:30
Ținutul umbrei
Sezonul 1 - Episodul 2
Supraviețuire. În sud-vestul Noii Zeelande, fiorduri adânci și lagune sunt învăluite în păduri verzi. Iarna se apropie, delfinii trebuie să evadeze de aici, iar o anghilă pornește în larg, ascultând chemarea mării.În îndepărtata zonă sudică a globului, „Ținutul umbrei" e o diversitate de habitate sălbatice superbe, unde delfinii vânează în fiorduri înghețate, iar puii leilor-de-mare se joacă în cascade virgine.
12:25
Noua Zeelandă: Insule de poveste
Sezonul 1 - Episodul 2
Extreme sălbatice. Papagali foarte inteligenți, melci siniștri sau constelații magice de viermi luminescenți. Explorăm povestea celor mai sălbatice locuri din Noua Zeelandă și a celor mai rezilienți pionieri ai locului.Povestea misterioasă și surprinzătoare a unui arhipelag exotic, izolat, superb. Descoperim locuri sălbatice din Noua Zeelandă și discutăm cu cei mai rezilienți pionieri din această parte a lumii.
13:25
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 4
Tsiba are o mămică nouă. Dr. Amanda îi scoate zgarda de monitorizare unei antilope. Un pui de maimuță vervet își găsește o nouă mamă. Doi servali rămași orfani sunt eliberați. 20 de babuini galbeni se mută într-un țarc nou.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
14:15
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 2 - Episodul 5
205. Julian e chemat să consulte o alpaca, noul medic veterinar Helen Blackburn îi face o cezariană de urgență unui Beagle, iar Peter încearcă să-l salveze pe mielul Whisper de la orbire.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
15:00
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 4
Câini sălbatici, teritoriu dur. Multe specii din zone extreme își întârzie ciclurile de împerechere și înmulțire. Câinii sălbatici își devansează ceasul biologic cu câteva săptămâni, pentru ca puii să nu fie afectați de arșiță.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
15:55
Epoca de gheață: O lume înghețată
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Explorăm bătălia dintre primii oameni: Steve și Michaela dezvăluie povestea de tip „David și Goliat" dintre oamenii de Neanderthal și Homo sapiens, în lupta celor două specii pentru supraviețuire.Steve Backshall, biolog și explorator, și Michaela Strachan, prezentatoare de programe despre sălbăticie, ne poartă într-o incursiune fascinantă prin epoca glaciară.
16:40
Uriașii
Sezonul 1 - Episodul 5
Rechinii. Dan O'Neill vrea să găsească, să filmeze și să măsoare cei mai mari rechini prădători din lume. Ajunge în Insulele Neptune, un loc perfect unde să caute exemplare uriașe de mari rechini albi.Explorator, biolog și conservaționist, Dan O'Neill urmărește cele mai mari animale din lume. Cum ajung diverse specii - de astăzi sau de demult - să devină uriașe și cum supraviețuiesc?
17:30
Odiseea animalelor
Sezonul 1 - Episodul 2
Povestea ursului nord-american. Ursul grizzly e o vedetă a Parcului Național Yellowstone, dar istoria urșilor este doar o parte dintr-o mare familie de mamifere: carnivorele, care au apărut în urmă cu 60 de milioane de ani.Unde, când și cum au apărut animalele pe care le cunoaștem azi? Știința a reușit să descifreze marile trasee ale speciilor, dezvăluind povești uimitoare despre cum s-au răspândit animalele pe glob.
18:25
Monştrii apelor
Sezonul 5 - Episodul 1
Asasinul atomic. Jeremy intră în cea mai dificilă probă a lui de până acum, căci poveștile despre un monstru al lacului îl duc până la reactorul 4 de la Cernobîl, în Ucraina. E o cursă contra cronometru. Îl va prinde?Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
19:15
Uriașii
Sezonul 1 - Episodul 5
Rechinii. Dan O'Neill vrea să găsească, să filmeze și să măsoare cei mai mari rechini prădători din lume. Ajunge în Insulele Neptune, un loc perfect unde să caute exemplare uriașe de mari rechini albi.Explorator, biolog și conservaționist, Dan O'Neill urmărește cele mai mari animale din lume. Cum ajung diverse specii - de astăzi sau de demult - să devină uriașe și cum supraviețuiesc?
07:10
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 6
306. Julian încearcă să-i salveze pe Millie, un câine de fermă mult iubit, și pe Albert, un cangur pitic albinos. Peter e ocupat până peste cap cu Charlie, o capră pitică și cam obraznică.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
07:55
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 7
307. Julian se ocupă de un cal cu copitele infectate. Peter are grijă de o pisicuță cu pedigri care naște și de o șopârlă-monitor furioasă. Cei doi veterinari ajung și la Marele Târg din Yorkshire.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:40
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 6
De-ale crocodililor. Dr Amanda vrea să-i pună zgardă de monitorizare unei antilope. Echipa o urmărește pe Indigo, maimuța albastră. Maimuțele vervet se agită. Examinăm o buhă cu o infecție și îi spunem adio unui crocodil.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
09:30
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 1
101. Veterinarul Leanne se luptă să ajute koala grav răniți, salvați din incendiile de vegetație cumplite din Australia. Un mic rinocer provoacă haos în savană. Miska, leopardul zăpezilor, are un secret?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
10:15
Monştrii apelor
Sezonul 9 - Episodul 4
Întoarcerea somnului. În prima lui investigație din „Monștrii apelor", Jeremy a fost împins într-un râu de munte de un somn mare cât el. Acum, 10 ani mai târziu, se teme că e posibil ca acea specie să fi dispărut total.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
11:05
Monştrii apelor
Sezonul 9 - Episodul 5
Ucigașul rece ca gheața. Plecând din Londra spre Groenlanda și apoi spre Norvegia, Jeremy merge pe urmele unui monstru marin necunoscut, pe care încearcă să-l prindă înainte să se dezlănțuie o furtună arctică teribilă.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
12:00
Prădători de top
Sezonul 1 - Episodul 2
Venin. Ai grijă unde pui piciorul! Ascunse pe sub bușteni, în copaci, prin vizuini goale sau în iarba înaltă, stau la pândă creaturi ucigătoare, care pot doborî un elefant adult cu o singură mușcătură.Urmărim câteva animale care s-au perfecționat ca vânători iscusiți. Folosindu-se de mărimea, forța și armele lor naturale unice, aceste specii fac totul ca să supraviețuiască.
12:45
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
13:30
Luptători în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Lupta pentru familie. Familia e totul. Multe specii trăiesc în familii, clanuri sau grupuri. Supraviețuirea individului depinde de familie, iar familia depinde de unitatea membrilor săi.Animalele luptă pentru supraviețuire, dar ce motive îi determină să-și riște viața zi de zi? Și ce consecințe are faptul că pierd sau câștigă astfel de bătălii?
14:20
În natură: Atacuri în grup
Sezonul 1 - Episodul 2
Te lupți sau fugi. Urmărim migrații celebre ale unor animale din Africa, America de Nord și Oceania, care străbat distanțe uriașe, prin zone de o frumusețe uimitoare, înfruntând riscuri extreme pentru supraviețuire.Urmărim cei mai buni vânători în haită din lume. De la emblematicul lup cenușiu până la surprinzătoarea colaborare dintre oameni și delfini, urmărim cei mai ingenioși și mai șireți prădători.
15:10
Șerpi la superlativ
Sezonul 1 - Episodul 1
Australia. Povestea evoluției șerpilor din Australia, pe parcursul a milioane de ani. Ei au devenit prădătorii dominanți în toate ecosistemele, pe unul dintre cele mai dure și mai ostile continente de pe glob.Serie în două părți. Facem o călătorie uimitoare prin cele mai dure, dar și cele mai frumoase regiuni, pentru a descoperi o incredibilă lume a extremelor, studiind șerpii din Australia și Africa.
16:05
Șerpi la superlativ
Sezonul 1 - Episodul 2
Africa. Surprinzător, speciile de șerpi din Africa s-au adaptat pentru a domina miriadele de habitate diverse de pe acest continent, unul dintre cele mai sălbatice și cu cea mai mare biodiversitate din lume.Serie în două părți. Facem o călătorie uimitoare prin cele mai dure, dar și cele mai frumoase regiuni, pentru a descoperi o incredibilă lume a extremelor, studiind șerpii din Australia și Africa.
17:00
Scandinavia: Paradisuri ascunse
Vizităm patru regiuni spectaculoase din Scandinavia: Laponia din Suedia, Lacul Saimaa din Finlanda, Gotska Sandön din regatul insular sudic din Marea Baltică și Platoul Hallingskarvet din Norvegia.
17:45
Scoția: Noua sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 1
Zonele înalte ale Scoției. Munții Scoției alcătuiesc un peisaj vast, dominat de piscuri, păduri și poieni. În aceste locuri puternic influențate de oameni și de climă, încă trăiesc unele din speciile emblematice ale Scoției.Scoția intră într-o nouă epocă a ținuturilor sălbatice. Sub impulsul unei tinere generații cu spirit inovator, „revenirea la sălbăticie" a devenit un element de referință pentru secolul 21.
18:35
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 1
Primăvara. Primăvara face vremea mai caldă și zilele mai lungi. În Scoția începe sezonul de împerechere. Urmărim iepuri sălbatici, molii-împărat și cea mai mare specie de găinușe-de-munte din lume.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
19:25
Anglia: Un an în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 1
101. În Dales și Moors, primăvara e anotimpul renașterii vieții, când animalele trebuie să-și găsească pereche și să nască pui, ca să aducă pe lume generația următoare.Cele două parcuri naționale, Dales și North York Moors, acoperă peste 3600 km pătrați de sălbăticie, în Anglia. Aflăm povești despre floră, faună și conviețuirea lor în aceste parcuri unice.
07:15
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 8
308. Julian e chemat pentru un caz bănuit a fi boala gură-picior. La clinică vin și alți pacienți, inclusiv un danez uriaș care are cancer și un berbec care trebuie sterilizat.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:00
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 9
309. Julian are noi pacienți: un vițel cu o umflătură mare, două capre pitice, o fermă plină de pisici sălbăticite și un spaniel bolnav. Echipa își face timp ca să organizeze o surpriză de ziua lui Peter.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:45
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Un elefant tânăr trebuie operat urgent, după ce își rupe colții. Unul dintre cei mai stranii locuitori de la zoo e tratat ca un VIP. Un cioc îndoit amenință viitorul a doi pinguini îndrăgostiți.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
09:30
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 3
103. Doi prieteni se iau la întrecere, ca să cucerească un ornitorinc jucăuș. Un urangutan îndemânatic își pune îngrijitorii la încercare. E oare timpul să-i spunem adio unei girafe mult iubite de la zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
10:15
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 2
Vara. În Scoția, vara aduce zile lungi și hrană din belșug. Urmărim pui de vultur codalb, căprioară, veveriță, vidră, castor și gâscă-de-mare, pe mai multe țărmuri sau lacuri din țară.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
11:05
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 3
Toamna. În Scoția a venit toamna. Zilele devin mai scurte, vremea se răcește și hrana se împuținează. Urmărim cum se pregătesc pentru iarnă somonul de Atlantic, cerbul roșu și veverițele.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
11:55
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 4
Iarna. Iarna asta încalcă toate regulile, fiind neobișnuit de caldă. Căldura scoate cerbii roșii din ascunzișuri și e un dezastru pentru iepurii de munte, care scapă de dușmani doar ascunzându-se în zăpadă.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
12:45
Jane Goodall și cimpanzeii salvați din Congo
Sezonul 2 - Episodul 5
Orice animal e binevenit aici. Adăpostul lui Dr Jane Goodall nu e doar pentru cimpanzei. Cunoaștem și alte specii îngrijite aici. Studiem inteligența cimpanzeilor și aflăm dacă cei care vor fi eliberați își pot găsi singuri hrana.Filmată în locație în Republica Congo, timp de un an, aceasta e povestea adăpostului creat de Dr Jane Goodall pentru cimpanzei. Un grup de cimpanzei e pregătit aici pentru a fi eliberat în sălbăticie.
13:35
Salvatorii animalelor din Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
Winnie, femela de pelican. Pelicanul Winnie vine la consult la Spitalul Veterinar Byron Bay, ca să afle dacă poate fi eliberat în sălbăticie. Un pui orfan de vulpe zburătoare stă de trei zile agățat de cablurile electrice.La Spitalul pentru Animale Sălbatice Byron Bay, Dr. Bree și echipa ei salvează animale sălbatice din Australia. Din camioneta lor, veterinarii tratează orice specii, de la echidna la koala și cangur.
14:25
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 1 - Episodul 2
Nebunia maimuțelor. Amanda îi montează o zgardă cu emițător radio unuia dintre primii pui de ghepard născuți în Malawi, de 20 de ani. Un grup de turiști aduce un pui de maimuță agitat, salvat din mâinile traficanților.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
15:15
Prădători de top
Sezonul 1 - Episodul 2
Venin. Ai grijă unde pui piciorul! Ascunse pe sub bușteni, în copaci, prin vizuini goale sau în iarba înaltă, stau la pândă creaturi ucigătoare, care pot doborî un elefant adult cu o singură mușcătură.Urmărim câteva animale care s-au perfecționat ca vânători iscusiți. Folosindu-se de mărimea, forța și armele lor naturale unice, aceste specii fac totul ca să supraviețuiască.
16:00
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
16:45
Luptători în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Lupta pentru familie. Familia e totul. Multe specii trăiesc în familii, clanuri sau grupuri. Supraviețuirea individului depinde de familie, iar familia depinde de unitatea membrilor săi.Animalele luptă pentru supraviețuire, dar ce motive îi determină să-și riște viața zi de zi? Și ce consecințe are faptul că pierd sau câștigă astfel de bătălii?
17:35
În natură: Atacuri în grup
Sezonul 1 - Episodul 2
Te lupți sau fugi. Urmărim migrații celebre ale unor animale din Africa, America de Nord și Oceania, care străbat distanțe uriașe, prin zone de o frumusețe uimitoare, înfruntând riscuri extreme pentru supraviețuire.Urmărim cei mai buni vânători în haită din lume. De la emblematicul lup cenușiu până la surprinzătoarea colaborare dintre oameni și delfini, urmărim cei mai ingenioși și mai șireți prădători.
18:25
Șerpi la superlativ
Sezonul 1 - Episodul 1
Australia. Povestea evoluției șerpilor din Australia, pe parcursul a milioane de ani. Ei au devenit prădătorii dominanți în toate ecosistemele, pe unul dintre cele mai dure și mai ostile continente de pe glob.Serie în două părți. Facem o călătorie uimitoare prin cele mai dure, dar și cele mai frumoase regiuni, pentru a descoperi o incredibilă lume a extremelor, studiind șerpii din Australia și Africa.
19:20
Șerpi la superlativ
Sezonul 1 - Episodul 2
Africa. Surprinzător, speciile de șerpi din Africa s-au adaptat pentru a domina miriadele de habitate diverse de pe acest continent, unul dintre cele mai sălbatice și cu cea mai mare biodiversitate din lume.Serie în două părți. Facem o călătorie uimitoare prin cele mai dure, dar și cele mai frumoase regiuni, pentru a descoperi o incredibilă lume a extremelor, studiind șerpii din Australia și Africa.
07:05
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 10
310. Julian încearcă să salveze o junincă și pe vițelușul ei încă nenăscut. Colegul lui, Peter, se ocupă de o femelă metis de Yorkshire, care are o naștere dificilă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
07:50
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 11
311. Chemați la ferme îndepărtate, ca să se ocupe de animale bolnave, rănite sau care fată, cei doi veterinari, Julian și Peter, înfruntă furia naturii ca să-și salveze pacienții, inclusiv bufnițe și vite.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:35
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 4
104. Îngrijitorii sunt încântați, căci vidrele Odie și Paula ar putea avea pui. Consultația unui leu ia o turnură înfricoșătoare. Cum va ajuta chirurgia stomatologică un diavol tasmanian să devină tată?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
09:20
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 5
105. Veterinarii se grăbesc s-o salveze pe Daisy, femela de urs marsupial cu probleme de sănătate misterioase. Îndrăgita suricată Nubby face o radiografie dificilă. Ce secret se ascunde sub Melbourne Zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
10:05
Pășunile sălbatice ale Americii de Nord
Explorăm peisaje prea puțin cunoscute, din inima Americii de Nord, unde animalele sălbatice coexistă pașnic cu oamenii care lucrează în prima linie a unor eforturi unice de conservare.
11:00
În sălbăticia din Canada
Sezonul 1 - Episodul 4
Iarna. Al patrulea episod dezvăluie poveşti din cea mai grea perioadă a anului. Linxul silenţios, o specie greu de zărit, vânează iepuri, iar o mamă-baribal şi puii ei hibernează în bârlogul acoperit de nea.Un program de proporţii maiestuoase, dar cu detalii incredibile, urmăreşte poveşti pline de forţă, demonstrând cum influenţează fiecare anotimp animalele şi plantele care trăiesc în Canada.
11:50
Marile Lacuri neîmblânzite
Sezonul 1 - Episodul 1
De la izvoare până în mare. De pe malul Lacului Superior până la Cascada Niagara, milioane de vieți sunt influențate de Marile Lacuri. În plus, acest mediu în continuă evoluție conține un sfert din rezerva de apă dulce a lumii.Explorăm cel mai vast ecosistem de apă dulce din lume: cele cinci Mari Lacuri din America de Nord. De pe malul Lacului Superior până la Cascada Niagara, Marile Lacuri influențează milioane de vieți.
12:45
Coridorul sălbatic din Munții Stâncoși: Din Yellowstone în Yukon
Sezonul 1 - Episodul 1
Bizonii. Zeci de milioane de bizoni hoinăreau cândva pe câmpiile Americii, dar pe final de secol 19 de-abia dacă mai erau 300 de exemplare. Refacerea speciei e una din marile victorii ale conservaționiștilor.Urmărim o inițiativă revoluționară, bazată pe un nou concept de conservare a naturii. De-a lungul coridorului Yellowstone-Yukon, această idee va proteja moștenirea Parcului Național Yellowstone.
13:35
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 5
Pangolinul cu probleme. Echipa Dr. Amanda pierde un pangolin maltratat de traficanții de specii sălbatice. Aflăm ce mai fac trei arici și vedem cum babuinii și antilopele nyala din centru au parte de o schimbare de decor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
14:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 2 - Episodul 6
206. Julian revine la ferma de alpaca a lui Jacki ca să consulte un animal care are o umflătură suspectă în bot. Peter îi face o operație stomatologică unui Yorkshire terrier. Julian consultă un țap pitic.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
15:10
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 5
Râsul african și incendiile din sălbăticie. Râsul african trăiește acolo unde pământul și vegetația au aceeași culoare. E silențios, pășește furișat, e un maestru perfect al camuflajului și un specialist în materie de deșert și savană.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
16:05
Prădători de top
Sezonul 1 - Episodul 2
Venin. Ai grijă unde pui piciorul! Ascunse pe sub bușteni, în copaci, prin vizuini goale sau în iarba înaltă, stau la pândă creaturi ucigătoare, care pot doborî un elefant adult cu o singură mușcătură.Urmărim câteva animale care s-au perfecționat ca vânători iscusiți. Folosindu-se de mărimea, forța și armele lor naturale unice, aceste specii fac totul ca să supraviețuiască.
16:50
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
17:35
Luptători în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Lupta pentru familie. Familia e totul. Multe specii trăiesc în familii, clanuri sau grupuri. Supraviețuirea individului depinde de familie, iar familia depinde de unitatea membrilor săi.Animalele luptă pentru supraviețuire, dar ce motive îi determină să-și riște viața zi de zi? Și ce consecințe are faptul că pierd sau câștigă astfel de bătălii?
18:25
Monştrii apelor
Sezonul 5 - Episodul 2
Ucigașul din Columbia. O mireasă plecată în luna ei de miere e ucisă în zona columbiană a Amazonului. O asistentă medicală pensionată are noi dovezi cruciale, dar Jeremy trebuie să verifice ce a pățit, de fapt, mireasa.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
19:20
Marea Barieră de Corali
Un grup de exploratori marini ne invită să admirăm frenezia vieții din recifuri. Urmărim imagini uimitoare cu corali care se înmulțesc, pești care depun icre, păsări și țestoase care fac ouă.
07:05
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 3 - Episodul 12
312. Julian și Peter sunt invitați să aprindă luminițele de Crăciun la Clinica Skeldale, apoi sunt rugați să găsească un măgăruș care să poată fi folosit pentru scena Nașterii Domnului.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
07:50
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 4 - Episodul 1
401. Julian primește un apel urgent, pentru o lamă grav rănită, apoi ajută o vacă pe nume Fluturaș. Peter trece pe la clienții lui preferați din Thirsk: soții Green, o familie de fermieri în vârstă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:35
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
106. Sosesc vești dramatice, iar transferul a doi lei tineri care sunt frați este brusc amânat. Marissa și Kim au un plan genial ca să salveze un animal foarte simpatic, o specie în pericol de dispariție.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
09:20
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 7
107. Dr Bonnie vrea să salveze coada grav afectată a zebrei Zaide. Indrah, tigrul de 10 ani, are o surpriză incredibilă de ziua lui. Ingenios, îngrijitorul Tim convinge șarpele cu clopoței să facă mișcare.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
10:05
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 2
Leopardul, nisipurile și arșița. Leoparzii trăiesc în multe ecosisteme, de la junglele umede din India până în cele mai aride regiuni din Africa. Se adaptează în aproape orice climat, hrănindu-se cu peste 100 de specii diferite.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
11:00
Lei și hiene
Leii și hienele sunt în competiție dură pentru hrană. Se controlează, se jefuiesc și se ucid reciproc. Urmărim povestea acestor prădători emblematici pentru Rezervația Națională Maasai Mara din Kenya.
11:55
A fost odată ca niciodată în Tsavo
Sezonul 1 - Episodul 2
SupraviețuireÎn sudul Kenyei, ca urmare a relației remarcabile dintre elefanți și termite, apare un loc unde vin să se adape animalele. Aceasta e relația dintre cea mai mare și cea mai mică specie din Africa.
12:45
Pe urmele ploilor
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Elefanții sapă gropi în albia secată a râului. Kuleta, femela-ghepard cu pui mici, se mută în zona leilor ca să-și caute hrana. Phoenix, șefa familiei de câini sălbatici, are probleme cu niște hiene.În această serie dramatică, suntem în epoca matriarhatului și urmărim femele de animale care își protejează familia și se luptă cu una dintre cele mai grave secete din ultimii 20 de ani.
13:35
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 6
De-ale crocodililor. Dr Amanda vrea să-i pună zgardă de monitorizare unei antilope. Echipa o urmărește pe Indigo, maimuța albastră. Maimuțele vervet se agită. Examinăm o buhă cu o infecție și îi spunem adio unui crocodil.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
14:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 2 - Episodul 7
207. Julian și Peter se confruntă cu două apeluri urgente pe timp de noapte. Noul medic veterinar, Esme, face prima ei cezariană de urgență. Un grup de pui de Bloodhound iscă haos în secția de chirurgie.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
15:10
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 1
Migrații. În marile migrații de gnu, milioane de animale se deplasează la unison. Evenimente sezoniere produse în largul țărmului deschid un fel de culoar de trecere pentru puietul de sardine.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
16:00
Transilvania: Urșii din spatele casei
Un cult străvechi al urșilor rezistă în inima codrilor Transilvaniei. Aici, cel mai mare prădător de uscat din Europa e un simbol al renașterii, dar urșii tot mai numeroși iscă, inevitabil, conflicte.
16:50
În sălbăticia Belgiei
Sezonul 1 - Episodul 2
Bijuterii în văzduh. Păsările migratoare își încep călătoria anuală spre sud, dar fac un popas în zona rurală din Belgia. Adunarea cocorilor și plecarea lor spectaculoasă alcătuiesc un spectacol uluitor.O serie în trei episoade prezintă frumusețile unor regiuni din Belgia rămase încă sălbatice și care ne învață să privim Mama Natură într-o lumină cu totul nouă.
17:40
În sălbăticia Europei
Sezonul 1 - Episodul 3
Bizonul. În Parcul Național Bialowieza din Polonia se află ultimul codru secular al Europei, unde trăiește unica specie de bizon din Europa. Urmărim viața turmelor în acest habitat neatins de om.Urmărim șase dintre cele mai mari, mai rare și mai rapide animale din Europa. Cum le afectează schimbarea climei? Și cum își apără fiecare habitatul de influența oamenilor?
18:35
Monştrii apelor
Sezonul 5 - Episodul 3
Torpila ucigașă. În inima Americii Centrale stă la pândă o creatură care le inspiră teamă celor care o întâlnesc. Jeremy Wade e supus unor presiuni uriașe, căci trebuie să învețe din nou tot ce știa despre pescuit.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
19:25
Marea Barieră de Corali: O comoară vie
Sezonul 1 - Episodul 1
Reciful viu. Marea Barieră de Corali e un organism viu, care respiră și susține cel mai bogat și mai complex ecosistem de pe glob. Explorăm Insula Koala, studiind în detaliu pești-de-foc, crocodili și alte specii.O serie în patru părți explorează diverse unghere și detalii ale recifului, studiind speciile sălbatice în habitatul lor natural și dezvăluind spectrul complet al acestui ecosistem în expansiune.
07:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 4 - Episodul 2
402. Julian e chemat pentru un vițel grav bolnav. Echipa are o misiune periculoasă: Peter, medicul veterinar Helen și sora-șefă Rachel încearcă să elibereze un cerb tânăr, blocat în propriile coarne.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:10
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 4 - Episodul 3
403. Fermierul Richard Todd aduce la clinică una dintre iubitele lui pisici semisălbatice, dar „Drăguțul Tom" nu prea își merită numele. Peter crede că umflătura de pe fața lui Tom ar putea fi o tumoră.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
08:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 8
108. Grădina zoologică se confruntă cu cea mai mare problemă din istoria ei când pandemia de coronavirus îi închide porțile. Pentru ca animalele să fie în siguranță, devotații îngrijitori au mult de lucru.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
09:40
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 9
109. Maana, îndrăgitul câine sălbatic african, face un infarct teribil pe masa de operație. Un crocodil bătrân trebuie tratat pentru ruptură de cornee, dar e o misiune periculoasă.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
10:25
În sălbăticia Europei
Sezonul 1 - Episodul 4
Elanul. În Europa trăiesc aproape un milion de elani. La vest de frumosul Miosa, cel mai mare lac din Norvegia, începe teritoriul lor. Aici ajungem să cunoaștem aceste animale, cu toate particularitățile lor.Urmărim șase dintre cele mai mari, mai rare și mai rapide animale din Europa. Cum le afectează schimbarea climei? Și cum își apără fiecare habitatul de influența oamenilor?
11:15
Peisaje norvegiene
Fiordurile și înălțimile Norvegiei alcătuiesc unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Întâlnim reni, boi, pești și întinderi uriașe de sălbăticie, văi, cascade și piscuri muntoase.
12:10
În sălbăticia Belgiei
Sezonul 1 - Episodul 2
Bijuterii în văzduh. Păsările migratoare își încep călătoria anuală spre sud, dar fac un popas în zona rurală din Belgia. Adunarea cocorilor și plecarea lor spectaculoasă alcătuiesc un spectacol uluitor.O serie în trei episoade prezintă frumusețile unor regiuni din Belgia rămase încă sălbatice și care ne învață să privim Mama Natură într-o lumină cu totul nouă.
13:00
Transilvania: Urșii din spatele casei
Un cult străvechi al urșilor rezistă în inima codrilor Transilvaniei. Aici, cel mai mare prădător de uscat din Europa e un simbol al renașterii, dar urșii tot mai numeroși iscă, inevitabil, conflicte.
13:50
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 1
201. Echipa de veterinari îi face o endoscopie unei femele de elefant care e tratată de cancer. Paul ajută un elefant care ajunge în spital cu diaree cronică.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
14:35
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 2 - Episodul 8
208. Julian e chemat urgent la 5 dimineața, pentru un cal cu colici. Una dintre asistentele medicale de la Clinica Skeldale dă o mână de ajutor la o fermă din zonă, în sezonul când fată oile.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
15:20
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
16:10
Scoția: Noua sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Insulele. Sute de insule sunt risipite de-a lungul coastelor întinse ale Scoției. Aici, oamenii au descoperit de mult cum pot trăi alături de animale și cum pot proteja mai bine speciile marine.Scoția intră într-o nouă epocă a ținuturilor sălbatice. Sub impulsul unei tinere generații cu spirit inovator, „revenirea la sălbăticie" a devenit un element de referință pentru secolul 21.
17:00
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 2
Vara. În Scoția, vara aduce zile lungi și hrană din belșug. Urmărim pui de vultur codalb, căprioară, veveriță, vidră, castor și gâscă-de-mare, pe mai multe țărmuri sau lacuri din țară.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
17:50
Anglia: Un an în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
102. În Dales și Moors, vara e un anotimp al creșterii și al belșugului. Acestea sunt cele mai productive luni din an, dar tot ele pot fi și cele mai periculoase.Cele două parcuri naționale, Dales și North York Moors, acoperă peste 3600 km pătrați de sălbăticie, în Anglia. Aflăm povești despre floră, faună și conviețuirea lor în aceste parcuri unice.
18:35
Monştrii apelor
Sezonul 5 - Episodul 4
Loch Ness: Legenda legendelor. Jeremy pleacă într-o misiune dificilă, pentru a afla ce creatură este, de fapt, cel mai celebru monstru acvatic din lume: monstrul din Loch Ness. Va putea scoate la lumină legenda legendelor?Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosind metode de investigaţii criminaliste, el demonstrează că aceşti monştri au constituţia unor ucigaşi.
19:25
Marea Barieră de Corali: O comoară vie
Sezonul 1 - Episodul 2
Coasta coralilor. Marea Barieră de Corali e singurul loc din lume unde străvechea junglă tropicală se întâlnește cu reciful tropical. Zona de coastă susține o diversitate unică de specii sălbatice.O serie în patru părți explorează diverse unghere și detalii ale recifului, studiind speciile sălbatice în habitatul lor natural și dezvăluind spectrul complet al acestui ecosistem în expansiune.
20:05
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 4
Câini sălbatici, teritoriu dur. Multe specii din zone extreme își întârzie ciclurile de împerechere și înmulțire. Câinii sălbatici își devansează ceasul biologic cu câteva săptămâni, pentru ca puii să nu fie afectați de arșiță.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
21:00
Epoca de gheață: O lume înghețată
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Explorăm bătălia dintre primii oameni: Steve și Michaela dezvăluie povestea de tip „David și Goliat" dintre oamenii de Neanderthal și Homo sapiens, în lupta celor două specii pentru supraviețuire.Steve Backshall, biolog și explorator, și Michaela Strachan, prezentatoare de programe despre sălbăticie, ne poartă într-o incursiune fascinantă prin epoca glaciară.
21:45
Uriașii
Sezonul 1 - Episodul 5
Rechinii. Dan O'Neill vrea să găsească, să filmeze și să măsoare cei mai mari rechini prădători din lume. Ajunge în Insulele Neptune, un loc perfect unde să caute exemplare uriașe de mari rechini albi.Explorator, biolog și conservaționist, Dan O'Neill urmărește cele mai mari animale din lume. Cum ajung diverse specii - de astăzi sau de demult - să devină uriașe și cum supraviețuiesc?
22:40
Odiseea animalelor
Sezonul 1 - Episodul 2
Povestea ursului nord-american. Ursul grizzly e o vedetă a Parcului Național Yellowstone, dar istoria urșilor este doar o parte dintr-o mare familie de mamifere: carnivorele, care au apărut în urmă cu 60 de milioane de ani.Unde, când și cum au apărut animalele pe care le cunoaștem azi? Știința a reușit să descifreze marile trasee ale speciilor, dezvăluind povești uimitoare despre cum s-au răspândit animalele pe glob.
23:30
Poveștile animalelor preistorice
Sezonul 1 - Episodul 6
Secretele tigrului tasmanian. Episodul explorează un sit arheologic unic din Australia. Informații găsite aici ar putea contribui la rezolvarea misterului dispariției tigrului tasmanian.De la T-Rex ucigași până la mamuți lânoși uriași, noi dovezi ne dezvăluie cum au evoluat acești giganți care au dominat cândva planeta. Aflăm cum s-au făcut atât de mari și de ce au dispărut în final.
00:25
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 6
De-ale crocodililor. Dr Amanda vrea să-i pună zgardă de monitorizare unei antilope. Echipa o urmărește pe Indigo, maimuța albastră. Maimuțele vervet se agită. Examinăm o buhă cu o infecție și îi spunem adio unui crocodil.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
01:15
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 10
Ciudățenii animale. Există specii care i-au uluit pe oamenii de știință. Descoperim minunea biologică numită antilopa saiga, hrana bizară a babuinilor gelada și a unor lemurieni uriași, și multe alte asemenea minunății.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
02:05
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Un elefant tânăr trebuie operat urgent, după ce își rupe colții. Unul dintre cei mai stranii locuitori de la zoo e tratat ca un VIP. Un cioc îndoit amenință viitorul a doi pinguini îndrăgostiți.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:50
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 4
804. Julian e chemat să ajute o oaie gestantă, cu probleme, dar are o surpriză, căci și o altă oaie e pe cale să nască. Peter îi face o operație dificilă lui Boomer, un câine utilitar scos la pensie.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:35
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 5
805. Julian și soția lui, Anne, și ea tot medic veterinar, merg la Jacki Barlow, o veche prietenă care are o fermă de alpaca. Peter e chemat la Mavro, un cal ai cărui dinți au nevoie urgent de îngrijiri.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:20
Ray Mears: China sălbatică
Sezonul 1 - Episodul 1
Beijing și Marele Zid Chinezesc. Ray Mears descoperă străzile Beijingului, mărginite de arbori. Un plan masiv de plantare, derulat în ultimii 40 de ani, a transformat această capitală într-unul dintre cele mai verzi orașe din lume.Ray Mears pornește în aventură, explorând șapte regiuni diferite din China. El descoperă fauna și flora uimitoare de acolo, dar și relația strânsă pe care localnicii o au cu pământul pe care trăiesc.
04:50
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 2
Casa de pe insulă. O mică antilopă nu e eliberată, din cauza unei infecții la picior. Dr. Amanda îi pune unui leu tânăr o zgardă de monitorizare. Un pui de primată are dureri, iar la centru vine un papagal gri, țâfnos.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
05:35
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 3
Plimbare cu un pangolin. Echipa eliberează în sălbăticie pitoni, învață un pangolin să vâneze și adună o trupă de maimuțe vervet, apoi caută o pasăre de pradă care a dispărut și ajută un porc rănit de câinii braconierilor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
06:25
Câinii sălbatici: Viața în haită
Sezonul 1 - Episodul 3
Vecini sălbatici. Au loc momente șocante în zona de graniță, pe unde hoinărește haita Stork. Vulturi, elefanți, babuini și hiene devin vecinătăți zgomotoase pentru haita Manzi. Haita Kakuli dispare.Julz Braatvedt, cameraman specialist în filmări în sălbăticie, e în Parcul Național South Luangwa din estul Zambiei, unde urmărește trei haite de câini sălbatici, șase săptămâni, în sezonul secetos.
20:10
Zile de foc: Africa
Sezonul 1 - Episodul 5
Râsul african și incendiile din sălbăticie. Râsul african trăiește acolo unde pământul și vegetația au aceeași culoare. E silențios, pășește furișat, e un maestru perfect al camuflajului și un specialist în materie de deșert și savană.Pericolul schimbării climei e uriaș - în primul rând, pentru vietățile care trăiesc în zone ale lumii deja fierbinți, cum e Africa. Vor reuși speciile incredibile de acolo să mai reziste o vreme?
21:00
Prădători de top
Sezonul 1 - Episodul 2
Venin. Ai grijă unde pui piciorul! Ascunse pe sub bușteni, în copaci, prin vizuini goale sau în iarba înaltă, stau la pândă creaturi ucigătoare, care pot doborî un elefant adult cu o singură mușcătură.Urmărim câteva animale care s-au perfecționat ca vânători iscusiți. Folosindu-se de mărimea, forța și armele lor naturale unice, aceste specii fac totul ca să supraviețuiască.
21:45
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
22:35
Luptători în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Lupta pentru familie. Familia e totul. Multe specii trăiesc în familii, clanuri sau grupuri. Supraviețuirea individului depinde de familie, iar familia depinde de unitatea membrilor săi.Animalele luptă pentru supraviețuire, dar ce motive îi determină să-și riște viața zi de zi? Și ce consecințe are faptul că pierd sau câștigă astfel de bătălii?
23:25
În natură: Atacuri în grup
Sezonul 1 - Episodul 2
Te lupți sau fugi. Urmărim migrații celebre ale unor animale din Africa, America de Nord și Oceania, care străbat distanțe uriașe, prin zone de o frumusețe uimitoare, înfruntând riscuri extreme pentru supraviețuire.Urmărim cei mai buni vânători în haită din lume. De la emblematicul lup cenușiu până la surprinzătoarea colaborare dintre oameni și delfini, urmărim cei mai ingenioși și mai șireți prădători.
00:15
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 1
201. Echipa de veterinari îi face o endoscopie unei femele de elefant care e tratată de cancer. Paul ajută un elefant care ajunge în spital cu diaree cronică.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
01:00
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 1
Viață în miniatură. Descoperim că unele dintre cele mai extraordinare animale din lume sunt și cele mai mici. Un episod plin de acțiune, care ne poartă din inima junglei până în străfundurile oceanului și în deșert.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
01:50
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 3
103. Doi prieteni se iau la întrecere, ca să cucerească un ornitorinc jucăuș. Un urangutan îndemânatic își pune îngrijitorii la încercare. E oare timpul să-i spunem adio unei girafe mult iubite de la zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:35
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 6
806. Julian se grăbește să ajute un cal cu o rană dureroasă. Tux, un Labrador negru, are o tumoră urâtă la bot. Peter i-a mai înlăturat niște tumori similare, dar cancerul a revenit.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:20
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 7
807. Peter se grăbește spre ferma lui Rolland Norris, ca să moșească urgent niște miei. La Boroughbridge, Julian consultă un pug răsfățat: Ffion s-a jucat pe săturate, până și-a rupt un picior.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:05
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 8
808. Peter e chemat la ferma lui Keith Burn, unde e în pericol viața unui vițeluș de 10 zile. Julian are de făcut o operație dificilă: Mick, un câine ciobănesc, are o tumoră gigantică.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:50
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 4
Tsiba are o mămică nouă. Dr. Amanda îi scoate zgarda de monitorizare unei antilope. Un pui de maimuță vervet își găsește o nouă mamă. Doi servali rămași orfani sunt eliberați. 20 de babuini galbeni se mută într-un țarc nou.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
05:40
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 5
Pangolinul cu probleme. Echipa Dr. Amanda pierde un pangolin maltratat de traficanții de specii sălbatice. Aflăm ce mai fac trei arici și vedem cum babuinii și antilopele nyala din centru au parte de o schimbare de decor.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
20:10
Cele mai frumoase peisaje din lume
Sezonul 1 - Episodul 6
Munții Stâncoșii din Canada. Vizităm Munții Stâncoși din Canada și aflăm mai multe despre Vârful Yamnuska, apele turcoaz ale Lacului Louise, uimitorul câmp de gheață din Columbia și istoria fascinantă a Primelor Națiuni.Străbatem cele mai frumoase peisaje din lume. De la întinderi vaste până la cele mai strânse prim-planuri, urmărim imagini spectaculoase și descoperim frumusețea naturii din toate unghiurile posibile.
21:00
Scufundări în Australia
Sezonul 1 - Episodul 2
Sudul răcoros. Ajungem în apele răcoroase din zona țărmurilor sudice, admirăm exemplare maiestuoase de rechini-doică, sepii care își schimbă forma și balene albastre uriașe. Aflăm de ce viața prosperă în aceste ape.Biologul Lizzie Daly explorează uimitoarele țărmuri ale Australiei, reperează animale deosebite, dezvăluie secrete antice din adâncuri și discută cu oamenii care protejează această biodiversitate.
22:00
Marea Barieră de Corali: O comoară vie
Sezonul 1 - Episodul 2
Coasta coralilor. Marea Barieră de Corali e singurul loc din lume unde străvechea junglă tropicală se întâlnește cu reciful tropical. Zona de coastă susține o diversitate unică de specii sălbatice.O serie în patru părți explorează diverse unghere și detalii ale recifului, studiind speciile sălbatice în habitatul lor natural și dezvăluind spectrul complet al acestui ecosistem în expansiune.
22:50
Planeta recifurilor
Sezonul 1 - Episodul 2
Reînvie reciful. Lumea și-a pierdut aproape o treime din recifurile de corali în ultimii 30 de ani. Un proiect cu roboți încearcă să prindă și să controleze specii care mănâncă corali, lăsând reciful să se regenereze.În zona Marii Bariere de Corali trăiesc peste 9000 de specii cunoscute. Urmărim o echipă de cercetători care dezvoltă soluții tehnologice performante, pentru a salva reciful de la distrugere.
23:40
Marile fluvii ale lumii
Sezonul 1 - Episodul 3
Yangtze. În Yangtze, cel mai mare fluviu din Asia, trăiau cândva mamifere acvatice rare şi foarte mulţi peşti. Jeremy vizitează Shanghai, imensul Baraj al Celor Trei Defileuri şi munţii din provincia Yunnan.Marile specii de peşti de apă dulce ai lumii dispar. E un semnal de alarmă pentru Jeremy Wade, biolog şi vânător de monştri, care îşi propune să străbată întreaga lume ca să afle adevărul.
00:30
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 2
202. Un elefant adus în spital e suspect de infecție cu un virus de herpes mortal. Kat tratează piciorul infectat al unei femele de elefant. Vedem cum înoată în râu cea mai mare turmă din spital.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
01:20
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 2
Uriașii. Pentru uriașii naturii, mărimea nu aduce doar avantaje, ci și dificultăți. De la mamifere de uscat masive până la giganți ai mărilor, aflăm cum depășesc acești mastodonți marile probleme ale vieții.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
02:10
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 4
104. Îngrijitorii sunt încântați, căci vidrele Odie și Paula ar putea avea pui. Consultația unui leu ia o turnură înfricoșătoare. Cum va ajuta chirurgia stomatologică un diavol tasmanian să devină tată?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:50
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 8
808. Peter e chemat la ferma lui Keith Burn, unde e în pericol viața unui vițeluș de 10 zile. Julian are de făcut o operație dificilă: Mick, un câine ciobănesc, are o tumoră gigantică.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:40
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 9
809. Julian consultă un taur cu o umflătură uriașă pe spate: e cel mai mare abces văzut de el vreodată. Debbie Otterburn are un cal cu o tăietură misterioasă, care nu se vindecă, așa că Peter îl consultă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:25
Ray Mears: China sălbatică
Sezonul 1 - Episodul 2
Printre elefanți. Ray explorează junglele tropicale din sud-vestul Yunnan-ului, o regiune supranumită „Amazonul Chinei", unde trăiesc unele dintre cele mai mici insecte și unele dintre cele mai mari animale din China.Ray Mears pornește în aventură, explorând șapte regiuni diferite din China. El descoperă fauna și flora uimitoare de acolo, dar și relația strânsă pe care localnicii o au cu pământul pe care trăiesc.
04:50
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 2 - Episodul 6
De-ale crocodililor. Dr Amanda vrea să-i pună zgardă de monitorizare unei antilope. Echipa o urmărește pe Indigo, maimuța albastră. Maimuțele vervet se agită. Examinăm o buhă cu o infecție și îi spunem adio unui crocodil.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
05:40
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 1
101. Veterinarul Leanne se luptă să ajute koala grav răniți, salvați din incendiile de vegetație cumplite din Australia. Un mic rinocer provoacă haos în savană. Miska, leopardul zăpezilor, are un secret?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
06:25
Câinii sălbatici: Viața în haită
Sezonul 1 - Episodul 4
Feline mari, probleme mari. Julz găsește lei pe teritoriul haitei Manzi, deci se bucură să vadă câinii în siguranță. O antilopă puku curajoasă scapă de un atac al haitei Kakuli. Haita Stork își revine după ce a pierdut un pui.Julz Braatvedt, cameraman specialist în filmări în sălbăticie, e în Parcul Național South Luangwa din estul Zambiei, unde urmărește trei haite de câini sălbatici, șase săptămâni, în sezonul secetos.
20:15
Scandinavia: Paradisuri ascunse
Vizităm patru regiuni spectaculoase din Scandinavia: Laponia din Suedia, Lacul Saimaa din Finlanda, Gotska Sandön din regatul insular sudic din Marea Baltică și Platoul Hallingskarvet din Norvegia.
21:00
Supervulcanul din Yellowstone
Sezonul 1 - Episodul 1
101. Sub Parcul Național Yellowstone se ascunde un supervulcan. Cercetătorii folosesc tehnologii performante ca să exploreze ceea ce se pare că ar putea produce cel mai mare dezastru natural.La 11 km adâncime, în subsolul Parcului Național Yellowstone, e un supervulcan a cărui erupție ar ucide milioane de oameni, periclitând viața pe Pământ. Ce șanse sunt să se producă o asemenea erupție?
21:50
Supervulcanul din Yellowstone
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Sub Parcul Național Yellowstone se ascunde un supervulcan. Dacă înțelegem ce s-a întâmplat cu planeta în timpul altor dezastre naturale, am putea oare să înțelegem mai bine puterea unui supervulcan?La 11 km adâncime, în subsolul Parcului Național Yellowstone, e un supervulcan a cărui erupție ar ucide milioane de oameni, periclitând viața pe Pământ. Ce șanse sunt să se producă o asemenea erupție?
22:40
Yellowstone: Bomba cu ceas a Americii
Yellowstone este unul dintre cei mai puternici supervulcani de pe Pământ. Ce s-ar întâmpla dacă ar erupe? Experți de top ne prezintă mai multe scenarii posibile în cazul unei asemenea supererupții.
23:30
Pământul în schimbare
Sezonul 1 - Episodul 2
Uragane ucigătoare. Uragane şi superfurtuni au secerat mii de vieţi omeneşti de pe tot globul. Meteorologi ca Dr Kerry Emanuel ne avertizează că aceste fenomene vor deveni tot mai puternice şi mai frecvente.În această serie extraordinară, specialişti în catastrofe naturale identifică dezastre extreme, care au lovit planeta Pământ în ultimii 100 000 de ani.
00:20
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 3
203. Un tânăr elefant mascul e salvat după ce își rupe piciorul într-o furtună violentă. Medicii folosesc tehnologia cu laser ca să salveze un elefant adus de urgență, cu arsuri severe.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
01:05
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 3
Ieșiri nocturne. Speciile nocturne au parte de provocări, dar și de ocazii extreme. Primate cu ochi ca de bufniță, hiene cu supersimțuri și insecte care strălucesc au evoluat ca să poată trăi într-o lume fără lumină.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
01:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 5
105. Veterinarii se grăbesc s-o salveze pe Daisy, femela de urs marsupial cu probleme de sănătate misterioase. Îndrăgita suricată Nubby face o radiografie dificilă. Ce secret se ascunde sub Melbourne Zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:40
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 8 - Episodul 10
810. Julian răspunde unui apel nocturn: o oiță tânără are o naștere dificilă. Peter are și el o noapte grea, fiindcă Marylin, o femelă de Bloodhound, e adusă de urgență tot pentru o naștere cu probleme.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 1
901. Julian se grăbește să ajungă la o fermă locală, unde o vițică se chinuie să nască. Motanul Boris vine la clinică după un alt accident rutier în Thirsk, dar Peter se teme că nu mai are speranțe.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:10
Ray Mears: China sălbatică
Sezonul 1 - Episodul 3
Panda din China. Ray explorează provincia Sichuan din sud-vestul Chinei. Această regiune cu munți și păduri de bambus, care nu are ieșire la mare, e locul unde trăiesc în sălbăticie panda uriași din China.Ray Mears pornește în aventură, explorând șapte regiuni diferite din China. El descoperă fauna și flora uimitoare de acolo, dar și relația strânsă pe care localnicii o au cu pământul pe care trăiesc.
04:40
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 1
101. Veterinarul Leanne se luptă să ajute koala grav răniți, salvați din incendiile de vegetație cumplite din Australia. Un mic rinocer provoacă haos în savană. Miska, leopardul zăpezilor, are un secret?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
05:25
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 2
102. Un elefant tânăr trebuie operat urgent, după ce își rupe colții. Unul dintre cei mai stranii locuitori de la zoo e tratat ca un VIP. Un cioc îndoit amenință viitorul a doi pinguini îndrăgostiți.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
06:10
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 3
103. Doi prieteni se iau la întrecere, ca să cucerească un ornitorinc jucăuș. Un urangutan îndemânatic își pune îngrijitorii la încercare. E oare timpul să-i spunem adio unei girafe mult iubite de la zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
20:15
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 1
Migrații. În marile migrații de gnu, milioane de animale se deplasează la unison. Evenimente sezoniere produse în largul țărmului deschid un fel de culoar de trecere pentru puietul de sardine.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
21:00
Transilvania: Urșii din spatele casei
Un cult străvechi al urșilor rezistă în inima codrilor Transilvaniei. Aici, cel mai mare prădător de uscat din Europa e un simbol al renașterii, dar urșii tot mai numeroși iscă, inevitabil, conflicte.
21:50
În sălbăticia Belgiei
Sezonul 1 - Episodul 2
Bijuterii în văzduh. Păsările migratoare își încep călătoria anuală spre sud, dar fac un popas în zona rurală din Belgia. Adunarea cocorilor și plecarea lor spectaculoasă alcătuiesc un spectacol uluitor.O serie în trei episoade prezintă frumusețile unor regiuni din Belgia rămase încă sălbatice și care ne învață să privim Mama Natură într-o lumină cu totul nouă.
22:40
În sălbăticia Europei
Sezonul 1 - Episodul 3
Bizonul. În Parcul Național Bialowieza din Polonia se află ultimul codru secular al Europei, unde trăiește unica specie de bizon din Europa. Urmărim viața turmelor în acest habitat neatins de om.Urmărim șase dintre cele mai mari, mai rare și mai rapide animale din Europa. Cum le afectează schimbarea climei? Și cum își apără fiecare habitatul de influența oamenilor?
23:35
În sălbăticia Europei
Sezonul 1 - Episodul 4
Elanul. În Europa trăiesc aproape un milion de elani. La vest de frumosul Miosa, cel mai mare lac din Norvegia, începe teritoriul lor. Aici ajungem să cunoaștem aceste animale, cu toate particularitățile lor.Urmărim șase dintre cele mai mari, mai rare și mai rapide animale din Europa. Cum le afectează schimbarea climei? Și cum își apără fiecare habitatul de influența oamenilor?
00:30
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 4
204. Echipa de veterinari încearcă să reintegreze un tânăr elefant cu probleme mintale în turma de la spital. Kat se murdărește pe mâini cu balegă de elefant. Paul ajută la tratarea unui abces infectat.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
01:15
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 4
Lumi de gheață. Nu există animale mai rezistente decât cele care trăiesc în climate reci. Dezvăluim adaptări surprinzătoare ale animalelor care, trăind în zone reci ale lumii, s-au adaptat pentru a supraviețui.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
02:05
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
106. Sosesc vești dramatice, iar transferul a doi lei tineri care sunt frați este brusc amânat. Marissa și Kim au un plan genial ca să salveze un animal foarte simpatic, o specie în pericol de dispariție.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:50
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 2
902. Peter e chemat la ferma lui Richard, unde o oaie se chinuie să nască miei gemeni. Julian o consultă pe Hope, o alpaca a lui Jackie, care de când s-a născut nu poate să stea în picioare sau să meargă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:35
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 3
903. Julian e chemat în toiul nopții ca să salveze o vacă al cărei uter a prolapsat în timp ce năștea. În Thirsk, Richard Todd, un crescător de oi, vine să-l vadă de urgență pe Peter.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:20
Ray Mears: China sălbatică
Sezonul 1 - Episodul 1
Beijing și Marele Zid Chinezesc. Ray Mears descoperă străzile Beijingului, mărginite de arbori. Un plan masiv de plantare, derulat în ultimii 40 de ani, a transformat această capitală într-unul dintre cele mai verzi orașe din lume.Ray Mears pornește în aventură, explorând șapte regiuni diferite din China. El descoperă fauna și flora uimitoare de acolo, dar și relația strânsă pe care localnicii o au cu pământul pe care trăiesc.
04:50
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 4
104. Îngrijitorii sunt încântați, căci vidrele Odie și Paula ar putea avea pui. Consultația unui leu ia o turnură înfricoșătoare. Cum va ajuta chirurgia stomatologică un diavol tasmanian să devină tată?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
05:35
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 5
105. Veterinarii se grăbesc s-o salveze pe Daisy, femela de urs marsupial cu probleme de sănătate misterioase. Îndrăgita suricată Nubby face o radiografie dificilă. Ce secret se ascunde sub Melbourne Zoo?Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
06:20
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
106. Sosesc vești dramatice, iar transferul a doi lei tineri care sunt frați este brusc amânat. Marissa și Kim au un plan genial ca să salveze un animal foarte simpatic, o specie în pericol de dispariție.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
20:15
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 2
Oportuniști. Leii, șacalii, hienele, rechinii și păsările de pradă nu sunt specii străine de metoda minimei rezistențe. Nici nu fac mofturi la mâncare, căci singurul lor scop e să-și asigure următoarea masă.În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
21:00
Scoția: Noua sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
Insulele. Sute de insule sunt risipite de-a lungul coastelor întinse ale Scoției. Aici, oamenii au descoperit de mult cum pot trăi alături de animale și cum pot proteja mai bine speciile marine.Scoția intră într-o nouă epocă a ținuturilor sălbatice. Sub impulsul unei tinere generații cu spirit inovator, „revenirea la sălbăticie" a devenit un element de referință pentru secolul 21.
21:50
Un an sălbatic în Scoția
Sezonul 1 - Episodul 2
Vara. În Scoția, vara aduce zile lungi și hrană din belșug. Urmărim pui de vultur codalb, căprioară, veveriță, vidră, castor și gâscă-de-mare, pe mai multe țărmuri sau lacuri din țară.Vizităm locuri ascunse și încă sălbatice din Scoția. Urmărim animale surprinzătoare care trăiesc aici și le aflăm poveștile extraordinare, filmate pe parcursul a patru anotimpuri cu momente dramatice.
22:40
Anglia: Un an în sălbăticie
Sezonul 1 - Episodul 2
102. În Dales și Moors, vara e un anotimp al creșterii și al belșugului. Acestea sunt cele mai productive luni din an, dar tot ele pot fi și cele mai periculoase.Cele două parcuri naționale, Dales și North York Moors, acoperă peste 3600 km pătrați de sălbăticie, în Anglia. Aflăm povești despre floră, faună și conviețuirea lor în aceste parcuri unice.
23:25
Cele mai frumoase peisaje din lume
Sezonul 1 - Episodul 7
Coasta Causeway. Explorăm Coasta Causeway din Irlanda de Nord, de la refugiul natural din Glenariff și speciile marine de pe Insula Rathlin până la uluitoarele coloane vulcanice care formează Giant's Causeway.Străbatem cele mai frumoase peisaje din lume. De la întinderi vaste până la cele mai strânse prim-planuri, urmărim imagini spectaculoase și descoperim frumusețea naturii din toate unghiurile posibile.
00:15
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 1 - Episodul 1
În căutarea libertății. Amanda se grăbește să salveze un pui de elefant încâlcit în capcana unui braconier. Alma vrea să convingă un nou-venit simpatic, puiul de babuin Doodle Bob, să se apropie de o mamă babuin adoptivă.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
01:05
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 5
Animale ingenioase. Urmărim animale care, trăind în condiții extreme, și-au dezvoltat instrumente și tehnici ca să facă față celor mai dure condiții, adaptându-se permanent ca să poată supraviețui.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
01:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 7
107. Dr Bonnie vrea să salveze coada grav afectată a zebrei Zaide. Indrah, tigrul de 10 ani, are o surpriză incredibilă de ziua lui. Ingenios, îngrijitorul Tim convinge șarpele cu clopoței să facă mișcare.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:40
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 4
904. Peter e chemat pentru Marshmallow, un mânz mic de numai câteva ore, care nu poate să mănânce din laptele vital al mamei lui. Julian o operează pe noua mămică Bea, un Labrador care a mâncat o șosetă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 5
905. Julian deschide la ferma de alpaca a lui Jackie o bancă de sânge de care să beneficieze orice pui cu probleme născut acolo. Peter ajută o văcuță care se chinuie să nască în toiul nopții.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:10
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 6
906. Julian ajunge urgent la o fermă unde o vacă are o problemă complicată și rară. În Thirsk, Sweepy, un câine foarte iubit, așteaptă să-l consulte Peter pentru o tumoră masivă, care trebuie extirpată.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 6
106. Sosesc vești dramatice, iar transferul a doi lei tineri care sunt frați este brusc amânat. Marissa și Kim au un plan genial ca să salveze un animal foarte simpatic, o specie în pericol de dispariție.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
05:40
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 7
107. Dr Bonnie vrea să salveze coada grav afectată a zebrei Zaide. Indrah, tigrul de 10 ani, are o surpriză incredibilă de ziua lui. Ingenios, îngrijitorul Tim convinge șarpele cu clopoței să facă mișcare.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
06:25
Câinii sălbatici: Viața în haită
Sezonul 1 - Episodul 4
Feline mari, probleme mari. Julz găsește lei pe teritoriul haitei Manzi, deci se bucură să vadă câinii în siguranță. O antilopă puku curajoasă scapă de un atac al haitei Kakuli. Haita Stork își revine după ce a pierdut un pui.Julz Braatvedt, cameraman specialist în filmări în sălbăticie, e în Parcul Național South Luangwa din estul Zambiei, unde urmărește trei haite de câini sălbatici, șase săptămâni, în sezonul secetos.
20:15
Adaptați pentru supraviețuire
Sezonul 1 - Episodul 3
Coaliții. În multe grupuri sociale din regatul animal, masculii alungați se adună și alcătuiesc o echipă formidabilă, care îl poate detrona pe masculul alfa. Asemenea echipe se numesc „coaliții ale masculilor".În acest program, explorăm lumea misterioasă a animalelor și metodele lor de supraviețuire. Studiem secrete ale strategiilor de supraviețuire în sălbăticie, care asigură perpetuarea speciilor.
21:00
Jane Goodall și cimpanzeii salvați din Congo
Sezonul 2 - Episodul 6
Gata de drum. Rebeca aduce opt cimpanzei dintr-o misiune de salvare, din Angola. Celor care vor fi eliberați li se testează abilitățile de supraviețuire. Programul pentru mandrili al adăpostului are un nou membru.Filmată în locație în Republica Congo, timp de un an, aceasta e povestea adăpostului creat de Dr Jane Goodall pentru cimpanzei. Un grup de cimpanzei e pregătit aici pentru a fi eliberat în sălbăticie.
21:50
Salvatorii animalelor din Australia
Sezonul 1 - Episodul 7
Sandy, cangurul cenușiu. Dr. Bree își face griji pentru Sandy, un cangur cenușiu cu flatulență. Smaug, dragonul cu barbă, are un os blocat în gât. Mica bufniță Willow a căzut din cuibul ei.La Spitalul pentru Animale Sălbatice Byron Bay, Dr. Bree și echipa ei salvează animale sălbatice din Australia. Din camioneta lor, veterinarii tratează orice specii, de la echidna la koala și cangur.
22:40
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 1 - Episodul 3
Marea evadare. Echipa se pregătește să elibereze în sălbăticie două frumoase feline cu pete, numite servali. Toată echipa se implică după ce la centru ajunge un pui de maimuță în stare critică.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
23:30
Spitalul Elefanților
Sezonul 2 - Episodul 3
203. Un tânăr elefant mascul e salvat după ce își rupe piciorul într-o furtună violentă. Medicii folosesc tehnologia cu laser ca să salveze un elefant adus de urgență, cu arsuri severe.Vizităm cel mai mare spital din lume dedicat integral acestei specii: în Spitalul Elefanților din Lampang, în Thailanda, sunt îngrijiți anual peste 100 de elefanți bolnavi, răniți sau neglijați.
00:15
Salvatorii animalelor din Malawi
Sezonul 1 - Episodul 2
Nebunia maimuțelor. Amanda îi montează o zgardă cu emițător radio unuia dintre primii pui de ghepard născuți în Malawi, de 20 de ani. Un grup de turiști aduce un pui de maimuță agitat, salvat din mâinile traficanților.Echipa de la Centrul pentru Animale Sălbatice Lilongwe din Malawi, Africa, are misiunea de a salva și reintegra în sălbăticie animale rănite sau orfane, readucându-le în natură, acolo unde le e locul.
01:05
Supraviețuire în sălbăticie
Sezonul 2 - Episodul 6
Provocările vieții. Ca să ajungă la maturitate, multe animale au de înfruntat permanent numeroase obstacole. De la mantoide până la oryx-ul scimitar, unele s-au adaptat surprinzător ca să poată ajunge să îmbătrânească.Explorăm viața extraordinară a celor mai sălbatice, mai incredibile și mai ciudate animale, descoperind cum au învățat să se adapteze, să supraviețuiască și să evolueze în toate colțurile Pământului.
01:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 8
108. Grădina zoologică se confruntă cu cea mai mare problemă din istoria ei când pandemia de coronavirus îi închide porțile. Pentru ca animalele să fie în siguranță, devotații îngrijitori au mult de lucru.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
02:40
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 6
906. Julian ajunge urgent la o fermă unde o vacă are o problemă complicată și rară. În Thirsk, Sweepy, un câine foarte iubit, așteaptă să-l consulte Peter pentru o tumoră masivă, care trebuie extirpată.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
03:25
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 7
907. Peter e chemat de un crescător de oi: una intrat în travaliu, dar mieii sunt „încurcați" în pântecele mamei. Julian și Ann operează un terrier scoțian pe nume Nessie, care are o tumoră în piept.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:10
Veterinarii din Yorkshire
Sezonul 9 - Episodul 8
908. Julian îl consultă pe bietul Georgie, un Lhasa apso micuț, cu o tumoră enormă, oribilă, în gură. Chemat pentru o vacă al cărei uter a prolapsat, Peter trebuie să acționeze rapid ca s-o poată salva.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor au rareori asigurări de sănătate, binele animalelor e aici mai presus de profit, iar pacienții primesc doze mari de iubire și grijă.
04:55
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 8
108. Grădina zoologică se confruntă cu cea mai mare problemă din istoria ei când pandemia de coronavirus îi închide porțile. Pentru ca animalele să fie în siguranță, devotații îngrijitori au mult de lucru.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
05:40
Mega Zoo, Australia
Sezonul 1 - Episodul 9
109. Maana, îndrăgitul câine sălbatic african, face un infarct teribil pe masa de operație. Un crocodil bătrân trebuie tratat pentru ruptură de cornee, dar e o misiune periculoasă.Urmărim relația specială dintre diverse animale extraordinare și îngrijitorii lor iubitori, într-una dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din lume, și vizităm trei locații din Victoria.
06:25
Câinii sălbatici: Viața în haită
Sezonul 1 - Episodul 5
Băiatul pierdut. Devine evident că tinerii adulți din haita Manzi se vor împrăștia. Sezonul uscat obligă haita Kakuli să-și asume niște riscuri. Ecologul Henry identifică un câine nou-venit în haita Stork.Julz Braatvedt, cameraman specialist în filmări în sălbăticie, e în Parcul Național South Luangwa din estul Zambiei, unde urmărește trei haite de câini sălbatici, șase săptămâni, în sezonul secetos.
jinglebells