07:00
Aromele Indiei
07:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
07:45
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
08:00
Teleshopping
09:00
Un tur culinar în America
09:30
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
10:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
11:00
Să gătim cu Jakubiak
11:30
Paradisul ciocolatei
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
13:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
14:00
Aromele Indiei
14:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
15:00
Festinuri aristocrate
Serialul invită spectatorii într-o călătorie istorică în care vom sărbători trecutul prin magia bucatelor şi gloria artei culinare. Emisiunea este găzduită de cei mai buni trei bucătari din Irlanda: Derry Clarke, Catherine Fulvio şi Paul Flynn. În fiecare
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Paradisul ciocolatei
17:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
18:00
Gusturile Franţei
19:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
19:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
20:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
21:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
21:30
Paradisul ciocolatei
22:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
23:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
23:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
00:00
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
00:15
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
00:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
01:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
02:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
03:00
Un tur culinar în America
03:30
Aromele Indiei
04:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
05:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
05:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
06:00
Să gătim cu Jakubiak
06:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
07:00
Aromele Indiei
07:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
07:45
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
08:00
Teleshopping
09:00
Un tur culinar în America
09:30
Gusturile Franţei
10:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
11:00
Să gătim cu Jakubiak
11:30
Paradisul ciocolatei
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
13:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
14:00
Aromele Indiei
14:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
15:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Paradisul ciocolatei
17:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
18:00
Gusturile Franţei
19:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
19:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
20:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
21:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
21:30
Paradisul ciocolatei
22:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
23:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
23:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
00:00
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
00:15
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
00:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
01:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
02:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
03:00
Un tur culinar în America
03:30
Aromele Indiei
04:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
05:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
05:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
06:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
07:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
07:30
Sfaturi de la măcelar
"Alăturați-vă măcelarului rock n’ roll Anthony Puharic și unora dintre cei mai buni bucătari australieni într-o călătorie culinară de la poarta fermei și până în farfuria din care serviți cina. La faimoasa sa măcelărie din Sydney, Anthony ne explică de un
08:00
Teleshopping
09:00
Delicii de Crăciun cu James Martin
James Martin ne destăinuie din timp numeroase trucuri şi idei ingenioase prin care putem economisi timp şi nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători, şi putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice.
10:00
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
10:30
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
11:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
11:30
Sănătos și delicios
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
14:30
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
15:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
15:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numer
16:00
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
16:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
17:00
Gastronomie franceză cu Mimi
17:30
Preparate de sezon cu Gordon
18:30
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
19:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
20:00
Bucataria lui Bill in Notting Hill
Bucătarul australian Bill Granger ne invită în bucătăria sa din Londra, unde ne va arăta trucuri simple pentru prepararea unor bucate extraordinare fără prea mult efort.
20:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
21:00
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numer
21:30
Delicii de Crăciun cu James Martin
James Martin ne destăinuie din timp numeroase trucuri şi idei ingenioase prin care putem economisi timp şi nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători, şi putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice.
22:30
Rețete italiene cu Silvia Colloca
23:00
Gastronomie franceză cu Mimi
23:30
Sănătos și delicios
00:00
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
00:30
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
01:30
Rețete italiene cu Silvia Colloca
02:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
03:00
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
03:30
Bucataria lui Bill in Notting Hill
Bucătarul australian Bill Granger ne invită în bucătăria sa din Londra, unde ne va arăta trucuri simple pentru prepararea unor bucate extraordinare fără prea mult efort.
04:00
Preparate de sezon cu Gordon
05:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
05:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numer
06:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
07:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
07:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
08:00
Teleshopping
09:00
Delicii de Crăciun cu James Martin
James Martin ne destăinuie din timp numeroase trucuri şi idei ingenioase prin care putem economisi timp şi nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători, şi putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice.
10:00
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
10:30
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
11:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
11:30
Sănătos și delicios
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
14:30
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
15:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
15:30
Să coacem cu Anna Olson
16:00
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
16:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
17:00
Gastronomie franceză cu Mimi
17:30
Crăciunul la Paprika
18:00
Crăciunul la Paprika
18:30
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
19:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
20:00
Bucataria lui Bill in Notting Hill
Bucătarul australian Bill Granger ne invită în bucătăria sa din Londra, unde ne va arăta trucuri simple pentru prepararea unor bucate extraordinare fără prea mult efort.
20:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
Delicii de Crăciun cu James Martin
James Martin ne destăinuie din timp numeroase trucuri şi idei ingenioase prin care putem economisi timp şi nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători, şi putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice.
22:30
Rețete italiene cu Silvia Colloca
23:00
Gastronomie franceză cu Mimi
23:30
Sănătos și delicios
00:00
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
00:30
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
01:30
Rețete italiene cu Silvia Colloca
02:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
03:00
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
03:30
Bucataria lui Bill in Notting Hill
Bucătarul australian Bill Granger ne invită în bucătăria sa din Londra, unde ne va arăta trucuri simple pentru prepararea unor bucate extraordinare fără prea mult efort.
04:00
Crăciunul la Paprika
04:30
Crăciunul la Paprika
05:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
05:30
Să coacem cu Anna Olson
06:00
Să gătim cu Jakubiak
06:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
07:00
Aromele Indiei
07:30
Fabrica de Reţete Extra
08:00
Teleshopping
09:00
Un tur culinar în America
09:30
Gusturile Franţei
10:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
11:00
Să gătim cu Jakubiak
11:30
Paradisul ciocolatei
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
13:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
14:00
Aromele Indiei
14:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
15:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Paradisul ciocolatei
17:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
18:00
Gusturile Franţei
19:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
19:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
20:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
21:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
21:30
Paradisul ciocolatei
22:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
23:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
23:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
00:00
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
00:15
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
00:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
01:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
02:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
03:00
Un tur culinar în America
03:30
Aromele Indiei
04:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
05:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
05:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
06:00
Să gătim cu Jakubiak
06:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
07:00
Aromele Indiei
07:30
Fabrica de Reţete Extra
08:00
Teleshopping
09:00
Deserturi simple și rapide
09:30
Gusturile Franţei
10:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
11:00
Să gătim cu Jakubiak
11:30
Paradisul ciocolatei
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
13:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
14:00
Aromele Indiei
14:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
15:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Paradisul ciocolatei
17:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
18:00
Gusturile Franţei
19:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
19:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
20:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
21:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
21:30
Paradisul ciocolatei
22:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
23:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
23:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
00:00
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
00:15
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
00:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
01:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
02:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
03:00
Deserturi simple și rapide
03:30
Aromele Indiei
04:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
05:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
05:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
06:00
Să gătim cu Jakubiak
06:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
07:00
Aromele Indiei
07:30
Fabrica de Reţete Extra
08:00
Teleshopping
09:00
Deserturi simple și rapide
09:30
Gusturile Franţei
10:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
11:00
Să gătim cu Jakubiak
11:30
Paradisul ciocolatei
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
13:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
14:00
Aromele Indiei
14:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
15:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Paradisul ciocolatei
17:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
18:00
Gusturile Franţei
19:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
19:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
20:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
21:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
21:30
Paradisul ciocolatei
22:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
23:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
23:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
00:00
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
00:15
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
00:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
01:00
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
02:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
03:00
Deserturi simple și rapide
03:30
Aromele Indiei
04:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
05:30
În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune
05:45
Cum să-ţi hrăneşti familia
Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emi
06:00
Să gătim cu Jakubiak
06:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
jinglebells