07:00
Întâmplări hazlii cu animale - De tot râsul
O barză norocoasă, labradori care spun rugăciunea înainte de cină, o pisică mofturoasă, un măgăruș care își protejează mâncarea de niște văcuțe pofticioase.
07:45
Primitivii moderni - Atenție, se trage!
Tony și Amelia vânează curcani pentru prima dată, Tobias face eforturi să găsească apă în deșert, iar Colbert primește ajutor la cabană.
08:30
Alaska - noua generație : Momentul adevărului
Forțat să-ți recunoască erorile inițiale, Alex Javor caută resurse în Deadman Lake. Familia Rowland se aventurează în sălbăticie pentru a elibera o zonă devenită impracticabilă din cauza revărsării râurilor. Chris și Jessi Morse își extind zona de vânătoare prin construirea unei noi tiroliane. Țintit la cabană din cauza temperaturilor negative record, Johnny Rolfe realizează o pereche de skiuri pentru vânătoare.
09:15
Cesar salvatorul - Problema lui Trouffles
Alyssa are un metis de Shih Tzu cu Pomeranian pe nume Truffles, care, deși adorabil, latră și mușcă pe oricine se apropie de el.
10:00
Dr. Ole - Viața în sălbăticie: Urlete și bufnițe
Medicul veterinar Ole ajută la reabilitarea lupului cenușiu mexican, aflat pe cale de dispariție în fauna sălbatică din Arizona și eliberează o bufniță în sălbăticie după ce i-a tratat piciorul rănit. La clinică, examinează un piton, sterilizează un porc și tratează un labrador.
10:45
Supraviețuitorul - Safari African: Serengeti
În finalul epic al safariului său african, Hazen traversează Serengeti pentru a fi martorul unuia dintre cele mai mari spectacole ale naturii- Marea Migrație. Cu ajutorul tribului de vânători-culegători Hadza, acesta abordează terenuri dificile și trece pe lângă prădători de top ca să ajungă în savanele centrale, dar timpul și ploile sunt contra lui.
11:30
Cesar salvatorul - Monstrul cu trei capete
Cesar este chemat pe o plajă de câini din San Diego de Mary, îngrijorată că Dingo, câinele fiicei sale, un ciobănesc afgan, este foarte agresiv.
12:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: În Hawaii, pe coasta Hana
Gordon Ramsay vizitează insula Maui din Hawaii, ca să exploreze ingredientele exotice ale bucătăriei locale, precum și țărmul accidentat din regiunea Hana.
13:00
Știința prostiei - Episodul 12
Nu pierde un spectacol cu căzături, explozii şi ciocniri! Urmăreşte şoferi care ajung în copaci şi snowmobile care ies în decor.
13:30
Știința prostiei - Episodul 21
Află în câte moduri te poți răni şi face de ruşine când sari peste ziduri, ţopăi cu o minge de gimnastică sau joci "beer pong".
14:00
Doctor Pol - Un porc...mic
Dr. Pol este solicitat la salvarea unui porc de peste 400 kg și a copitei crăpate a acestuia. Dr. Nicole vaccinează șapte cățeluși nou-născuți.
14:45
Secrete la zoo - Tampa : Elefanți fermecători
În acest episod, veterinarii încearcă să salveze o panteră rănită. Echipa lucrează non-stop pentru a reabilita un lamantin care sosește cu unul dintre cele mai grave cazuri de hipoetrmie pe care le-au văzut vreodată. Apoi, șanțul pentru aligatori americani primește o schimbare de stil foarte necesară.
15:30
Cesar salvatorul - Problema lui Trouffles
Alyssa are un metis de Shih Tzu cu Pomeranian pe nume Truffles, care, deși adorabil, latră și mușcă pe oricine se apropie de el.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - În căutarea Cleopatrei
În acest episod, arheologii urmăresc o serie de indicii către mormântul ultimului faraon al Egiptului, regina Cleopatra. Tehnologia experimentală face o descoperire sub un templul antic, iar într-un centru plin de viață a orașului o altă echipă descoperă dovezi ale clădirilor regale aparținând capitalei antice a reginei. Între timp, descoperirea neașteptată a unei mumii aruncă o nouă lumină asupra predecesorilor Cleopatrei.
17:00
Știința prostiei - Episodul 1
Examinăm, cu demonstrații științifice, de ce apar erori sau accidente atunci când conducem pe polei, folosim roboți de bucătărie sau încercăm să sărim pe obiecte gonflabile uriașe.
17:30
Știința prostiei - Episodul 8
Richard Hammond analizează potenţialul dureros al loviturilor de karate, săriturilor cu bicicleta şi snowboarding-ului pe apă.
18:00
Orașe pierdute și redescoperite, cu Albert Lin - Regatul barbar
În secolul I d.Hr., romanii controlau cea mai mare parte a lumii cunoscute. Cu toate acestea, planurile de cucerire a zonei Scoției de astăzi au fost zădărnicite de un grup de rebeli barbari, numiți picți. Albert Lin escaladează stânci, explorează peșteri, depășește curenți puternici și folosește tehnologia modernă ca să descopere un regat pierdut și să afle totul despre misterioșii picți.
18:45
Alaska - noua generație : Momentul adevărului
Forțat să-ți recunoască erorile inițiale, Alex Javor caută resurse în Deadman Lake. Familia Rowland se aventurează în sălbăticie pentru a elibera o zonă devenită impracticabilă din cauza revărsării râurilor. Chris și Jessi Morse își extind zona de vânătoare prin construirea unei noi tiroliane. Țintit la cabană din cauza temperaturilor negative record, Johnny Rolfe realizează o pereche de skiuri pentru vânătoare.
19:30
Cesar salvatorul - Problema lui Trouffles
Alyssa are un metis de Shih Tzu cu Pomeranian pe nume Truffles, care, deși adorabil, latră și mușcă pe oricine se apropie de el.
07:00
Ferme de vis - Recompensa naturii
Indy Officinalis se îndreaptă spre Missouri pentru a ajuta un cuplu tânăr să se ocupe de permacultură. Indy și legendarul căutător de plante Bo Brown îi învață pe Craig și Jill cum să găsească plante comestibile, oferindu-le cunoștințe care le vor schimba viața. Indy colaborează cu permaculturistul Bob Glinn pentru a crea un plan al fermei ce va amplasa terenul într-un ecosistem natural și va crește culturi unice pentru vânzare.
07:45
Ferme de vis - Proaspăt în Alaska
Indy Officinalis vizitează o fermă de alge marine din Alaska, condusă de Mark Scheer, care dorește să consolideze agricultura durabilă și să susțină comunitatea sa. Indy trebuie să îl ajute pe Mark să obțină mai multe venituri pentru a asigura viitorul fermei sale de alge marine subacvatice. Se întâlnește cu oameni de știință, fermieri tradiționali și fermieri specializați care îi vorbesc despre impactul pozitiv asupra mediulu pe care îl pot avea algele marine și agricultura de alge marine.
08:30
Dr. Ole - Viața în sălbăticie: Veterinar detectiv
Veterinarul Ole joacă rolul detectivului ca să-și dea seama de ce suferă un iepuraș ce își pierde puful. El merge într-o rezervație de reptile ca să salveze o șopârlă și folosește tehnologie de ultimă oră să transforme un aligator amputat într-un erou în acțiune.
09:15
Secrete la zoo - Tampa : Aventuri de... koala
Puii de la grădina zoologică Tampa cresc repede și pleacă în lume. Koala Sydney își petrece mult timp cu îngrijitorul lui, dar în curând va părăsi grădina zoologică și va porni într-o nouă aventură.
10:00
Secrete la zoo - Tampa : Bun venit la zoo!
Aceste animale pot fi mici, dar sunt feroce! Grădina zoologică Tampa se pregătește să întâmpine o femelă-cangur ce se alătură familiei, dar prezentările trebuie să mai aștepte pentru că prietenul acesteia se confruntă cu niște necazuri! Grădina Zoologică pregătește sărbătorirea zilei de naștere a lui Giles, un lemur maro cu guler. Îndrăgita Holly, o femelă-hipopotam, se pregătește de mutarea în noua ei casă!
10:45
Secrete la zoo - Tampa : Antrenamente de primăvară
Este primăvară și animalele încep antrenamentele! Doi pui de pinguin african vin la ”creșă” unde vor învăța de la A la Z ce înseamnă a fi pinguin. Începe pregătirea și pentru debutul în public al lui Feliz, un leneș cu două degete. Apoi, nașterea iminentă a unui pui de antilopă africană, o specie pe cale de dispariție, ține toată echipa în acțiune!
11:30
Veterinar în Yukon - Capcană pentru urs
Dr. Oakley și fiica sa se cațără în copaci, așteptând un urs negru căruia trebuie să-i pună un colier de monitorizare, dar un musafir nepoftit pare să le strice planurile. Un ren nou-născut are o rană ce-i pune viața în pericol.
12:15
Comori pierdute ale Romei - Nero: Palatul pierdut
Îngropată sub Roma se află una dintre cele mai extravagante construcții: Casa de Aur. Experții încearcă să salveze rămășițele acestei clădiri pentru a descoperi noi indicii despre legătura acesteia cu Nero.
13:00
Produs într-o zi - Rachete spațiale
Spațiul oferă beneficii accesibile tuturor, iar lansările de rachete au devenit o cerere globală. Află povestea producătorului de rachete ULA, lider în efortul de materializare a ambițiilor americane.
13:30
Produs într-o zi - Chitare electrice
Gibson Guitars din Nashville, Tennessee, ne deschid porțile și ne dezvăluie cum creează instrumentele lor emblematice. Mariajul fericit între utilajele de înaltă tehnologie, talentul artizanal și logistica globală a dat naștere faimoasei chitare Les Paul.
14:00
Bărbat, femeie, câine - Fugind de lupi
Vecina lui Ivan, Donna, îl ajută să-și dreseze câinele, pe Brownie, ca să ajute familia să mâne vitele. Echipele de sanie ale gemenilor Berrington sunt selectate și intră în cursa Iditarod 2020. Cei din familia Tozer pleacă la pescuit la copcă și încearcă să evite lupii sălbatici.
14:45
Bărbat, femeie, câine - Un act de credință
Joe merge cu câinele său Tripper la pescuit la copcă, în prima sa ieșire după multele operații suferite de acesta. Barton își învață câinele Vader să vâneze rațe în pădure. Ivan și câinii lui de turmă se întorc în siguranță acasă cu caprele, pentru iernat.
15:30
Supraviețuitorul - Unelte tribale extreme
Hazen revede unele din uneltele tribale extreme pe care le-a folosit în expedițiile sale. De la frigul chinuitor al Arcticii până la jungla sufocantă din America Centrală, meșterii indigeni au dezvoltat soluții ingenioase pentru a depăși provocările și pericolele cu care se confruntă. Hazen va dezvălui secretele acestor instrumente de supraviețuire, testându-și propria abilitate.
16:15
Supraviețuitorul - Hrană tribală
Hazen revede alimentele tribale neobișnuite pe care le-a întâlnit, dezvăluind incredibilele metode de vânătoare și culegere folosite pentru procurarea acestora.
17:00
Fabrica de mâncare - Gusturi din India
Află cum ajung la marea populație chipsurile crocante, îndrăgitul desert sud-asiatic gulab jamun, minunații biscotti cu migdale și tofu plin de proteine.
17:30
Fabrica de mâncare - Complet tropical
Descoperă cum ajung la populație arahidele prăjite, smoothie-urile cremoase de mango, bulgărașii bocconcini de mozzarella și prăjiturile brownie vegane.
18:00
Europa văzută de sus - Franța
O călătorie spectaculoasă deasupra Franței dezvăluie o putere culturală amplasată într-un peisaj vast de contraste și surprize.
18:45
Europa văzută de sus - Grecia
O călătorie spectaculoasă deasupra Greciei care vă dezvăluie monumente străvechi, mănăstiri pe stânci, splendoarea mării dar și inginerie de top.
19:30
A mânca - O istorie cu gust: Revoluționarii
Descoperă-i pe câţiva dintre cei care au schimbat meniul şi obiceiurile noastre gastronomice, remodelând istoria culinară şi pe cea a omenirii.
07:00
Întâmplări hazlii cu animale - Nu te pune cu mine!
În acest episod despre o întâlnire teribilă cu rechinul marele alb, un cățeluș pe tobogan, un om urmărit de puma, o pasăre nebună și un câine gelos pe un cuplu fericit.
07:45
Insula fără legi - Nicăieri nu e ca acasă
Cu iarna aproape, locuitorii din Port Protection trebuie să se bazeze unii pe ceilalți pentru a se pregăti pentru lunile dure ce urmează.
08:30
Alaska - noua generație : Căutătorii de comori
Adaptarea este singura modalitate prin care rezidenții din Alaska pot supraviețui mediului dur din Arctica. Johnny Rolfe face o nouă încercare să prindă pește. Alex Javor construiește un depozit pentru mâncare ca să prevină atacurile urșilor, Chris și Jessi Morse pleacă într-o adevărată vânătoare de comori să găsească o veche cabană de vânătoare, iar familia Rowland îi învață pe copii cum să supraviețuiască în circumstanțe neprevăzute.
09:15
Cesar salvatorul - Target, o mică teroare
Kathy apelează la Cesar, terorizată de Target, câinele familiei. Cesar descoperă că nervozitatea lui Kathy atrage agresivitatea câinelui.
10:00
Secrete la zoo - Un flamingo cu probleme
Fiecare zi la grădina zoologică aduce noi emoții și provocări! Săptămâna aceasta, un îndrăgit flamingo se luptă pentru viața lui iar o mamă ghepard trebuie să facă biopsia unei tumori pe ficat. Întâlnim o vidră gălăgioasă și o maimuță inteligentă. Aici, tot personalul dedicat, îngrijitorii, veterinarii dar și animalele conlucrează pentru o viață perfectă!
10:45
Doctor Pol - Hai la miere!
Asistentul veterinar Katie stă aproape de doctor Pol în speranța că va intra la școala de veterinari. Charles nu-și încape în piele de bucurie că va putea, în sfârșit, să le ofere personalului și echipei de producție fructele muncii sale... miere proaspătă pentru toată lumea!
11:30
Doctor Pol - Semne de preţuire
Săptămâna aceasta, dr. Pol și echipa clinicii sunt copleșiți cu onoruri, în vreme ce cazuri care mai de care mai bizare îl surprind chiar și pe acest veterinar experimentat.
12:15
Doctor Pol - Minunata Brenda
Dr. Brenda lucrează de 21 de ani la clinica doctorului Pol. Colegii și clienții mai vechi povestesc cele mai dragi amintiri cu aceasta.
13:00
Știința prostiei - Episodul 5
Nu rata un episod cu maşini, caiace şi biciclişti zburători! O simplă săritură de pe loc se transformă într-o aterizare în nas.
13:30
Știința prostiei - Episodul 10
Există multe metode de a te face de râs și a te umili când încerci să scuipi flăcări, să alergi pe apă sau să faci acrobații pe bârnă.
14:00
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Terry Crews în Islanda
Vedeta „Brooklyn Nine-Nine” Terry Crews i se alătură lui Bear Grylls într-o călătorie epică pe terenul dificil al Islandei. Aventura lor începe cu o plimbare cu heli-skiul în munți, unde trebuie să coboare pe o pantă vulcanică fără să declanșeze o avalanșă mortală de pietre. Supraviețuirea este numele jocului pentru acest fost jucător de fotbal profesionist, devenit actor: de la încercarea de traversare a apelor violente, înghețate, fără să se înece și până la găsirea unui adăpost cald pentru a evita hipotermia. Însă nimic nu îl poate pregăti pe Terry pentru săritura dintr-un avion de la 3,6 km!
14:45
De la zero - De la zero
David merge la Napoli, capitala pizzei, unde învață pașii pregătirii pizzei cu anșoa, alături de maestrul culinar de la localul Da Michelle, locul unde se pregătește una dintre cele mai bune pizza din lume. Mai întâi, David trebuie să culeagă grâul necesar pentru aluat, apoi să obțină mozzarella, să meargă la pescuit de anșoa și, în final, să culeagă busuioc și roșii de la fermierii locali. David se întoarce apoi la pizzerie și încearcă să coacă celebra pizza napolitană.
15:30
Cesar salvatorul - Target, o mică teroare
Kathy apelează la Cesar, terorizată de Target, câinele familiei. Cesar descoperă că nervozitatea lui Kathy atrage agresivitatea câinelui.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - Alexandru cel Mare
Arheologii cercetează legendarul faraon al Egiptului, Alexandru cel Mare. În Saqqara, experții află cum devenit faraon și a câștigat lupta pentru inimile și mințile egiptenilor. La Philadelphia, echipa descoperă o catacombă ce dezvăluie secretele moștenirii remarcabile ale domniei sale. Și la Taposiris Magna, arheologii fac o descoperire uimitoare la templul mărețului mormânt.
17:00
Știința prostiei - Episodul 20
Înregistrările arată cum te poţi face de râs vizitând un waterpark, lovindu-te piept în piept cu altcineva sau încercând o lovitură de karate.
17:30
Știința prostiei - Episodul 1
Află în câte moduri se pot face de râs, răni sau umili unii indivizi în timp ce încearcă să facă salturi înapoi cu băţul pogo, să sară cu schiurile de pe stânci înalte sau, pur şi simplu, să facă o parcare cu spatele.
18:00
Dr. Ole - Viața în sălbăticie: Veterinar detectiv
Veterinarul Ole joacă rolul detectivului ca să-și dea seama de ce suferă un iepuraș ce își pierde puful. El merge într-o rezervație de reptile ca să salveze o șopârlă și folosește tehnologie de ultimă oră să transforme un aligator amputat într-un erou în acțiune.
18:45
Alaska - noua generație : Căutătorii de comori
Adaptarea este singura modalitate prin care rezidenții din Alaska pot supraviețui mediului dur din Arctica. Johnny Rolfe face o nouă încercare să prindă pește. Alex Javor construiește un depozit pentru mâncare ca să prevină atacurile urșilor, Chris și Jessi Morse pleacă într-o adevărată vânătoare de comori să găsească o veche cabană de vânătoare, iar familia Rowland îi învață pe copii cum să supraviețuiască în circumstanțe neprevăzute.
19:30
Cesar salvatorul - Target, o mică teroare
Kathy apelează la Cesar, terorizată de Target, câinele familiei. Cesar descoperă că nervozitatea lui Kathy atrage agresivitatea câinelui.
07:00
Întâmplări hazlii cu animale - Karatista blănoasă
În acest episod despre întâlnirea cu un leu ce știe să deschidă ușa mașinii, o pisică ce dărâmă bradul de Crăciun, un rinocer care urmărește un păun și surpriza unui leopard.
07:45
Insula fără legi - Alarmă falsă
Odată cu scurtarea zilelor și scăderea temperaturii, locuitorii din Port Protection trebuie să facă pregătiri pentru iarna grea din Alaska.
08:30
Alaska - noua generație : Metode neconvenționale
Rezidenții din Alaska folosesc metode neconvenționale să poată supraviețui în sălbăticie. Johnny Rolfe, cu resurse limitate, creează un instrument de vânătoare util. Chris și Jessi Morse transformă o situație mortală într-una favorabilă, iar Familia Roach folosește tradiția locală să obțină o rezervă de pește pentru iarnă.
09:15
Cesar salvatorul - De dragul lui Leon
Caitlin nu-l poate controla pe Leon, un metis Golden Retriever cu Chow Chow, adoptat la decesul celei mai bune prietene. Cesar vine în ajutor.
10:00
Secrete la zoo - Pedichiură pentru reni
Este puțină agitație la grădina zoologică: koala Wruwallin și-a pierdut lentila de contact, Kenny rinocerul și-a pierdut pofta de mâncare, iar Bob, maimuța, și-a pierdut farmecul. Ce se poate face în aceste situații ? Se poate asigura o liniștitoare pedichiură renilor. Sau mai bine, o relaxantă plimbare alături de un vultur blând. Totul se întâmplă doar la ”Secrete la zoo”!
10:45
Doctor Pol - Mamma Mia!
O nouă săptămână sălbatică la Pol Vet Services, cu pacienți mari și mici de tot felul. Dr. Emily surprinde cu anunțul că mai așteaptă un copil și vorbește despre cum este să fii veterinar și mamă!
11:30
Doctor Pol - Haos canin
Săptămâna aceasta, la clinica doctorului Pol ajung câini din toate rasele. De la câini neastâmpărați la mari urgențe în care fiecare secundă contează, pacienții canini îi țin ocupați pe medicii clinicii.
12:15
Doctor Pol - Timp pentru cuplu
Doctor Pol împlinește 46 de ani de căsnicie. Înainte de a sărbători printr-o mică vacanță, trebuie să se ocupe de pacienții sosiți la clinică.
13:00
Știința prostiei - Episodul 1
Ce au în comun vehiculele Segway, baloanele cu apă şi yo-yo-urile? Forţa transmisă în urma unei lovituri!
13:30
Știința prostiei - Episodul 9
Săritura de pe o frânghie în flăcări poate fi complicată şi dureroasă. Să învârţi o chitară poate fi cool, dar poate produce daune instrumentului.
14:00
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Danica Patrick
Bear Grylls o invită în deșertul Moab pe campioana la curse Danica Patrick, într-o acțiune care-ți va crește pulsul! Împreună se confruntă cu creaturi veninoase, stânci abrupte și căldura arzătoare, în timp ce își croiesc drum printr-una din cele mai dificile regiuni. Totuși, nimic nu este mai intimidant decât provocarea finală, care o uimește chiar și pe Danica Patrick.
14:45
De la zero - De la zero
Șef Ray Garcia și David pregătesc faimosul taco al lui Ray. David vizitează și cunoscuta marcă de tequila Jose Cuervo. Primul dată merge în Texas la vânătoare de mistreți, apoi la Jalisco să strângă porumb, ardei iute și să producă o sticlă de tequila de la zero. David se întoarce cu ingredientele și încearcă să reproducă celebrul taco creat de șef Garcia.
15:30
Cesar salvatorul - De dragul lui Leon
Caitlin nu-l poate controla pe Leon, un metis Golden Retriever cu Chow Chow, adoptat la decesul celei mai bune prietene. Cesar vine în ajutor.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - Secretele Piramidelor Pierdute
Arheologii studiază moștenirea piramidelor din Giza și misterioasele piramide care au fost construite mai târziu. Ei îl caută pe proprietarul necunoscut al unui puț uriaș funerar, care străbate câmpul antic de la Abusir. Ei explorează un mormânt bogat de lângă piramida faraonului Djedkare din Saqqara și dezgroapă mormântul faraonului Sahure, singurul mormânt care nu a fost încă explorat.
17:00
Știința prostiei - Episodul 1
Află în câte moduri te poți răni când mergi cu tricicleta, încerci trucuri cu motocicleta sau ții în echilibru lucruri pe cap.
17:30
Știința prostiei - Episodul 1
Află în câte moduri te poți face de râs sau răni practicând yoga pe un paddleboard sau cu pânze de mătase suspendate sau jucându-te cu un baston bō de arte marțiale.
18:00
Viața sub zero grade - Primii în Alaska: Lumină arzătoare
Când soarele nu apune, locuitorii din zonele rurale ale Alaskăi renunță la somn pentru a profita de soarele de la miezul nopții. Tig Strassburg își ia cei trei copii mai mari într-o vânătoare pe râu. Marcella White și familia sa sunt arhitecții lanțului alimentar pentru subzistență. Joel Jacko construiește o cabană din lemn. Jody Potts-Joseph se confruntă cu trista realitate a scăderii populațiilor de pești de pe râul Yukon.
18:45
Alaska - noua generație : Metode neconvenționale
Rezidenții din Alaska folosesc metode neconvenționale să poată supraviețui în sălbăticie. Johnny Rolfe, cu resurse limitate, creează un instrument de vânătoare util. Chris și Jessi Morse transformă o situație mortală într-una favorabilă, iar Familia Roach folosește tradiția locală să obțină o rezervă de pește pentru iarnă.
19:30
Cesar salvatorul - De dragul lui Leon
Caitlin nu-l poate controla pe Leon, un metis Golden Retriever cu Chow Chow, adoptat la decesul celei mai bune prietene. Cesar vine în ajutor.
07:00
Întâmplări hazlii cu animale - Șoarece în casă
În acest episod despre ora de duș cu o alpaca, un aligator foarte relaxat, un pui ce adoarme în picioare și curcani în tandem pe stradă.
07:45
Insula fără legi - Crede în tine
Viața în Port Protection este o lecție nesfârșită despre arta supraviețuirii, iar rezidenții trebuie să își folosească propria creativitate pentru a se adapta și a prospera aici.
08:30
Alaska - noua generație : Provocare dificilă
Rezidenții din Alaska evoluează, se adaptează și inovează în lupta pentru supraviețuire din peisajul arctic în continuă schimbare. Chris și Jessi se luptă să găsească o nouă zonă de pescuit ca să asigure sursa de proteine ​​pentru iarnă. Soții Rowland se pregătesc să vâneze, familia Roaches își asigură o rezerva de lemne, iar Johnny Rolfe creează un plan de rezervă lucrând la cea mai scăzută temperatură negativă pe care a trăit-o ​​vreodată.
09:15
Cesar salvatorul - Buddy cel mare și rău
Cesar e chemat în ajutor de Leslie, al cărei labrador auriu, Buddy, îi sperie nepotul, lătrând și urlând, atunci când acesta vine în vizită.
10:00
Secrete la zoo - Tunelul dragostei
Mare emoție la Grădina Zoologică Columbus, când zona Adventure Cove se deschide oficial pentru public! Vizitatorii se bucură de un masiv tunel subacvatic de unde pot urmări la 360 ​​de grade leii de mare jucăuși ce zboară deasupra, dedesubt și de jur împrejur. Tot în această săptămână, întâlnim un loris minuscul și o iguană neagră foarte îndrăgită, fiecare având o provocare pe care trebuie să o rezolve veterinarii! O altă zi la Grădina Zoologică Columbus!
10:45
Doctor Pol - Animalele nu au vacanţă
A sosit sezonul surprizelor și miracolelor! Animalele nu știu că este sărbătoare, așa că se îmbolnăvesc în continuare! De la un cal care a căzut și are o traumă cerebrală misterioasă la un porc vietnamez ce nu a fost vaccinat antigripal, dr. Pol întâlnește o serie de cazuri șocante.
11:30
Doctor Pol - Zăpadă şi mulţi pacienţi
Iarna s-a instalat în Michigan iar aceasta înseamnă că zăpada şi temperatura scad. Dar nu este timp pentru relaxare la gura sobei, căci pacienţii necuvântători vin în număr mare la clinica doctorului Pol. De la o pisică irascibilă la câteva urgenţe stresante, nu există pauză pentru aceşti veterinari foarte solicitaţi.
12:15
Doctor Pol - O văcuță în pericol
Unchiul lui Charles, Jan, vine în vizită din Olanda. Niciunul nu vorbește limba celuilalt. Pol trebuie să se ocupe și de ei și de pacienți.
13:00
Știința prostiei - Episodul 15
Merită să înveţi legile fizicii! Dacă le ignori, poţi face cunoştinţă cu trotuarul.
13:30
Știința prostiei - Episodul 7
Experţii în ştiinţă ne dezvăluie mecanismul prin care aventura poate deveni dezastru.
14:00
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Rainn Wilson în Munții La Sal din Utah
Bear Grylls îl invită pe Rainn Wilson să vină alături de el în căutare de ascunzători în pădurea de plopi și în zona alpină a munților La Sal. Bear testează limitele rezistenței lui Rainn prin coborâri periculoase în rapel și cățărări uimitoare, pescuiesc hrana iar în final, lucrurile iau o întorsătură neașteptată în cel mai dezbrăcat episod din istoria programului!
14:45
De la zero - De la zero 3
Bucătarul Gunnar Karl din Reykjavik îl provoacă pe David să se aprovizioneze pentru un preparat tradițional, cu ingrediente pe care le poate obține doar făcând scufundări în Marea Atlanticului de Nord. David se îndreaptă spre West Fjords să învețe cum să facă sare din mare și un cocktail din mesteacăn. El pregătește untul într-un mod complet diferit.
15:30
Cesar salvatorul - Buddy cel mare și rău
Cesar e chemat în ajutor de Leslie, al cărei labrador auriu, Buddy, îi sperie nepotul, lătrând și urlând, atunci când acesta vine în vizită.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - Ramses: ascensiunea către putere
Arheologii îl studiază pe cel mai puternic rege al Egiptului, Ramses al II-lea. În fața celei mai vechi piramide din lume din Saqqara, egiptologii descoperă un labirint de morminte și comori ce îi aparțin unuia dintre generalii lui Ramses. Într-o necropolă în care sunt îngropați nobilii Ramses, aceștia descoperă un nou mormânt și explorează cele mai impresionante temple ale lui Ramses, pentru a afla cum a devenit cel mai cunoscut faraon al tuturor timpurilor.
17:00
Știința prostiei - Episodul 1
Examinăm, cu demonstrații științifice, de ce apar erori sau accidente atunci când conducem pe polei, folosim roboți de bucătărie sau încercăm să sărim pe obiecte gonflabile uriașe.
17:30
Știința prostiei - Episodul 1
"Știința prostiei", seria a-8-a. Dallas Campbell este gazda spectacolului ce îmbină știința cu unele dintre cele mai nebunești și spectaculoase clipuri generate vreodată de utilizatori. În acest episod folosim știința pentru a învăța din eșecul unui viraj cu un kart cu motor exterior și al saltului dintr-un avion fără parașută.
18:00
Bărbat, femeie, câine - Jocuri de antrenament
Câinii huski din Alaska se antrenează pentru Iditarod, un ciobanesc olandez se luptă pe o canoe în Canada, iar câinii de pază din Montana își protejează turma de urși.
18:45
Alaska - noua generație : Provocare dificilă
Rezidenții din Alaska evoluează, se adaptează și inovează în lupta pentru supraviețuire din peisajul arctic în continuă schimbare. Chris și Jessi se luptă să găsească o nouă zonă de pescuit ca să asigure sursa de proteine ​​pentru iarnă. Soții Rowland se pregătesc să vâneze, familia Roaches își asigură o rezerva de lemne, iar Johnny Rolfe creează un plan de rezervă lucrând la cea mai scăzută temperatură negativă pe care a trăit-o ​​vreodată.
19:30
Cesar salvatorul - Buddy cel mare și rău
Cesar e chemat în ajutor de Leslie, al cărei labrador auriu, Buddy, îi sperie nepotul, lătrând și urlând, atunci când acesta vine în vizită.
07:00
Întâmplări hazlii cu animale - Un urs în frigider
Un elefant distruge o mașină, o pisică sperie un urs, un apicultor are probleme serioase, un câine și o pisică spală vasele și pui de găină este bonă.
07:45
Insula fără legi - Vânătorii de iluzii
Pe măsură ce iarna își intră în drepturi, locuitorii din Port Protection se ajută reciproc pentru a menține comunitatea prosperă.
08:30
Alaska - noua generație : Topire bruscă
Odată cu topirea rapidă a râurilor, Kaleb Rowland trebuie să înfrunte condiții periculoase în căutarea importantelor materiale de construcție. Johnny Rolfe se aventurează departe de tabăra ca să vâneze hrana pentru iarnă. Chevie Roach trebuie să facă față unui coșmar logistic ca să-și transporte uriașa fabrică de cherestea prin tundra. Chris și Jessi Morse caută o cabană abandonată, unde se află o unealtă importantă.
09:15
Cesar salvatorul - Agresivul Rocky
Cesar este chemat de Laurie, îngrozită că Rocky, metisul ciobănesc german al fiicei sale, este extrem de agresiv cu alți câini și cu oamenii.
10:00
Secrete la zoo - Aripi misterioase
Săptămâna aceasta, veterinarii de la grădina zoologică încearcă să-și dea seama de ce un pui de leu de mare nu ia în greutate. Liliacul Barb prezintă niște găuri misterioase în aripi și primește tratament. Zebra Holly face o excursie atât de necesară la spa ca să i se taie unghiile.
10:45
Doctor Pol - Un veterinar exotic
Cunoaște-l pe dr. Pol, un medic veterinar muncitor dar și excentric, ajuns o legendă locală în comunitatea din Michigan unde s-a stabilit.
11:30
Doctor Pol - O văcuță la pământ
Un câine polițist letargic, un terrier agresiv și o văcuță cu prolaps uterin sunt doar câțiva dintre pacienții doctorului Pol în acest episod.
12:15
Doctor Pol - Premiu de onoare
Pol este răsplătit cu un premiu pentru devotamentul său față de comunitate. Dar are puțin timp pentru sărbătorire, căci e chemat la datorie.
13:00
Știința prostiei - Episodul 12
Nu pierde un spectacol cu căzături, explozii şi ciocniri! Urmăreşte şoferi care ajung în copaci şi snowmobile care ies în decor.
13:30
Știința prostiei - Episodul 16
Fii întotdeauna prudent când lovești cu capul, ridici un om în aer sau sari într-un tomberon. Riști să te faci de râs și să te rănești.
14:00
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Keegan-Michael Key în Islanda
Desprins parcă dintr-un film S.F., Bear Grylls apare cu un jetpack pentru a-l prelua pe haiosul Keegan-Michael Key, începând aventura lor plină de adrenalină în câmpurile de lavă din Islanda. Vedeta din „Key & Peele” trebuie să lase însă gluma deoparte pentru a înfrunta unele dintre cele mai mari temeri ale sale și să cucerească peisajul lunar. De la o coborâre dificilă în rapel de pe o stâncă de 60 metri până la o cățărare în forță, Keegan-Michael își testează limitele rezistenței sale într-o experiență cu adevărat transformatoare.
14:45
De la zero - De la zero 4
De data aceasta, David îl întâlnește pe unul dintre cei mai renumiți bucătari din Africa de Sud și încearcă să pregătească o masă asemănătoare cu ceea ce au mâncat primii oameni.
15:30
Cesar salvatorul - Agresivul Rocky
Cesar este chemat de Laurie, îngrozită că Rocky, metisul ciobănesc german al fiicei sale, este extrem de agresiv cu alți câini și cu oamenii.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - Secretele reginelor Egiptului
Arheologii caută indicii despre cum reginele Egiptului Antic au condus într-o lume dominată de bărbați. Aceștia explorează o nouă piramidă în speranța de a găsi mormântul unei regine misterioase care a trăit în urmă cu 4500 de ani. Arheologii investighează cum una dintre puținele femei care a condus ca faraon a ajuns la putere și descoperă rolul surprinzător al reginei Nefertari în domnia lui Ramses Cel Mare.
17:00
Știința prostiei - Episodul 2
Află în câte moduri se pot face de râs, răni sau umili unii indivizi în timp ce stau în mâini în piscină, sar cu ATV-ul sau alunecă pe diferite obiecte ca la derdeluş.
17:30
Știința prostiei - Episodul 2
Află în câte moduri te poți umili în timp ce practici canoe, sari peste plase sau încerci trucuri cu cârjele.
18:00
Cum am ajuns aici - Zimbabwe: sosirea
Fikile iese din zona sa de confort atunci când se îmbarcă alături de tatăl ei, Bangane, într-o călătorie spre Zimbabwe. În timp ce află despre copilăria lui și cultura lor nativă Ndebele, relația cu tatăl ei capătă o semnificație mai puternică după înțelegerea greutăților pe care acesta a trebuit să le depășească. Fikile pleacă din Zimbabwe cu o mai mare apreciere a patrimoniului lor și cu mândria propriei identități.
18:45
Alaska - noua generație : Topire bruscă
Odată cu topirea rapidă a râurilor, Kaleb Rowland trebuie să înfrunte condiții periculoase în căutarea importantelor materiale de construcție. Johnny Rolfe se aventurează departe de tabăra ca să vâneze hrana pentru iarnă. Chevie Roach trebuie să facă față unui coșmar logistic ca să-și transporte uriașa fabrică de cherestea prin tundra. Chris și Jessi Morse caută o cabană abandonată, unde se află o unealtă importantă.
19:30
Cesar salvatorul - Agresivul Rocky
Cesar este chemat de Laurie, îngrozită că Rocky, metisul ciobănesc german al fiicei sale, este extrem de agresiv cu alți câini și cu oamenii.
07:00
Întâmplări hazlii cu animale - Tigri și dragoni
Un bărbat și o femeie se străduiesc să prindă liliecii care locuiesc în casa lor, o căprioară se luptă cu un om de zăpadă, un câine mănâncă temele unei fete iar o pasăre-rinocer fură sutienul unei femei.
07:45
Insula fără legi - Băieți deștepți
Pe măsură ce temperaturile scad în Port Protection este esențial ca rezidenții să supraviețuiască în continuare, în ciuda mediului dur din jurul lor.
08:30
Alaska - noua generație : Festin sau foamete
Nu este ușor să asiguri hrana în Alaska. Johnny Rolfe trebuie să protejeze carnea de prădătorii înfometați din apropiere. Alex Javor are misiunea de a-și extinde resursele. Familia Rowland trebuie să-și păstreze principala sursă de hrană înainte ca temperaturile să crească, iar Chris și Jessi Morse riscă totul pentru a-și asigura o nouă rezervă de hrană care să reziste ultimelor săptămâni de iarnă.
09:15
Cesar salvatorul - Vai, chihuahua!
Cesar lucrează cu Rusty, un ciobănesc german foarte neliniștit, dar și cu trei Chihuahua care provoacă haos în preajma lor.
10:00
Secrete la zoo - Probleme de panda
Astăzi, la Grădina Zoologică Columbus, o femelă de urs panda roșu șchiopătează misterios, dar are nevoie doar de o pauză de la îngrijirea puilor. O femelă de elan vine cu o tuse urâtă, iar un ghepard îndrăgit are o revenire uluitoare.
10:45
Doctor Pol - Suferințe ovine
Dr. Pol și fiul său, Charles, fac o vizită la o fermă pentru a examina dacă oile suferă de pneumonie progresivă.
11:30
Doctor Pol - Capra fără foame
Dr. Pol și dr. Brenda sunt ocupați până peste cap cu pacienți și urgențe. În acest episod, mulți câini vin cu diverse probleme la cabinet.
12:15
Doctor Pol - O clinică mai mare
Dr. Pol și echipa se ocupă de o alpaca agitată, de două văcuțe de lapte și de un măgăruș pitic cu o ciupercă la un picior.
13:00
Știința prostiei - Episodul 2
Unele persoane pot sări în apă de pe faleze uriaşe fără să se rănească, pe când altele se accidentează grav după ce sar de pe malul unui râu.
13:30
Știința prostiei - Episodul 14
Află cum se poate produce un dezastru când alergi la vale, încerci acrobații în aer sau lansezi o sticlă-rachetă.
14:00
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Danny Trejo în deșertul Moab
Bear Grylls îl invită pe celebrul Danny Trejo pe vârfurile uimitoare și canioanele abrupte din Parcul Național Arches din Utah. La temperaturi arzătoare, Bear și Danny urcă pe bolovani masivi și traversează stânci abrupte pentru a ajunge la punctul de extracție. Chiar și zilele petrecute în închisoare ale lui Danny nu-l pot pregăti pe cel mai vârstnic concurent al emisiunii să lupte cu căldura intensă și obstacolelor dificile ale Mamei Natură.
14:45
De la zero - De la zero 5
David călătorește în Sardinia pentru a-l întâlni pe Christian Andreini, câștigător al unei stele Michelin. Împreună, voi pregăti pe litoral mâncăruri deosebite.
15:30
Cesar salvatorul - Vai, chihuahua!
Cesar lucrează cu Rusty, un ciobănesc german foarte neliniștit, dar și cu trei Chihuahua care provoacă haos în preajma lor.
16:15
Comori pierdute ale Egiptului - Mumiile
Arheologii caută indicii pentru a explica unul dintre cele mai mari mistere ale Egiptului Antic: procesul de mumificare. Aceștia investighează care ar fi cea mai veche mumie găsită până acum și intră într-un mormânt intact pentru a afla cum a rezistat acest proces de mumificare dincolo de sfârșitul civilizației egiptene. De asemenea, un mormânt plin de cadavre dezvăluie modul în care egiptenii obișnuiți au încercat să treacă în viața de apoi.
17:00
Știința prostiei - Episodul 2
Află despre știința care stă la baza curselor cu bobul, despre pericolele executării unui salt înapoi din picioare și despre cum te poți răni sau face de râs când te urci pe un swegway.
17:30
Știința prostiei - Episodul 2
Află ce se întâmplă dacă sari pe scări pe un monociclu, te urci pe un caiac sau conduci vehicule pe șenile fără să ții cont de legile științei.
18:00
Garda de coastă din Caraibe - Turist în pericol
Toată lumea este în alertă atunci când echipajul unei ambarcațiuni se confruntă cu interceptarea dificilă a unei bărci cu droguri. Echipa de elicoptere este chemată pentru salvarea periculoasă a unui drumeț pe cel mai înalt munte din Curaçao, iar echipajul unei nave Metal Shark efectuează un control foarte complicat al unui cargo suspect, abandonat.
18:45
Alaska - noua generație : Festin sau foamete
Nu este ușor să asiguri hrana în Alaska. Johnny Rolfe trebuie să protejeze carnea de prădătorii înfometați din apropiere. Alex Javor are misiunea de a-și extinde resursele. Familia Rowland trebuie să-și păstreze principala sursă de hrană înainte ca temperaturile să crească, iar Chris și Jessi Morse riscă totul pentru a-și asigura o nouă rezervă de hrană care să reziste ultimelor săptămâni de iarnă.
19:30
Cesar salvatorul - Vai, chihuahua!
Cesar lucrează cu Rusty, un ciobănesc german foarte neliniștit, dar și cu trei Chihuahua care provoacă haos în preajma lor.
20:15
Doctor Pol - Ziua Recunoștinței
De Ziua Recunoștinței, Charles adoptă trei curcani, iar doi mari danezi, slăbiți și bolnavi, sunt aduși la clinică.
21:00
Doctor Pol - Pol-tergeist
Halloween se apropie, iar echipa de la clinică are câteva surprize pentru doctor Pol. Dar nimic nu se compară cu surprizele oferite de pacienți.
21:45
Doctor Pol - Un porc...mic
Dr. Pol este solicitat la salvarea unui porc de peste 400 kg și a copitei crăpate a acestuia. Dr. Nicole vaccinează șapte cățeluși nou-născuți.
22:30
Alaska - noua generație : Prețul libertății
Jocul Mamei Natură nu este pentru cei slabi sau nepregătiți, iar rezidenții din Alaska trebuie să fie la înălțime. Familia Rowland urmărește niște semne suspecte de animale care amenință siguranța familiei. La Deadman Lake, Alex Javor trebuie să se adapteze noului mediu pentru a supraviețui, iar Chris Morse pornește singur într-o călătorie la Cosna, lăsând-o pe Jessi să se descurce singură.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - De tot râsul
O barză norocoasă, labradori care spun rugăciunea înainte de cină, o pisică mofturoasă, un măgăruș care își protejează mâncarea de niște văcuțe pofticioase.
00:00
Primitivii moderni - Atenție, se trage!
Tony și Amelia vânează curcani pentru prima dată, Tobias face eforturi să găsească apă în deșert, iar Colbert primește ajutor la cabană.
00:45
Alaska - noua generație : Momentul adevărului
Forțat să-ți recunoască erorile inițiale, Alex Javor caută resurse în Deadman Lake. Familia Rowland se aventurează în sălbăticie pentru a elibera o zonă devenită impracticabilă din cauza revărsării râurilor. Chris și Jessi Morse își extind zona de vânătoare prin construirea unei noi tiroliane. Țintit la cabană din cauza temperaturilor negative record, Johnny Rolfe realizează o pereche de skiuri pentru vânătoare.
01:30
Cesar salvatorul - Problema lui Trouffles
Alyssa are un metis de Shih Tzu cu Pomeranian pe nume Truffles, care, deși adorabil, latră și mușcă pe oricine se apropie de el.
02:15
Dr. Ole - Viața în sălbăticie: Urlete și bufnițe
Medicul veterinar Ole ajută la reabilitarea lupului cenușiu mexican, aflat pe cale de dispariție în fauna sălbatică din Arizona și eliberează o bufniță în sălbăticie după ce i-a tratat piciorul rănit. La clinică, examinează un piton, sterilizează un porc și tratează un labrador.
03:00
Supraviețuitorul - Safari African: Serengeti
În finalul epic al safariului său african, Hazen traversează Serengeti pentru a fi martorul unuia dintre cele mai mari spectacole ale naturii- Marea Migrație. Cu ajutorul tribului de vânători-culegători Hadza, acesta abordează terenuri dificile și trece pe lângă prădători de top ca să ajungă în savanele centrale, dar timpul și ploile sunt contra lui.
03:45
Cesar salvatorul - Monstrul cu trei capete
Cesar este chemat pe o plajă de câini din San Diego de Mary, îngrijorată că Dingo, câinele fiicei sale, un ciobănesc afgan, este foarte agresiv.
04:30
Gordon Ramsay - Călător cu gust: În Hawaii, pe coasta Hana
Gordon Ramsay vizitează insula Maui din Hawaii, ca să exploreze ingredientele exotice ale bucătăriei locale, precum și țărmul accidentat din regiunea Hana.
05:15
Doctor Pol - Un porc...mic
Dr. Pol este solicitat la salvarea unui porc de peste 400 kg și a copitei crăpate a acestuia. Dr. Nicole vaccinează șapte cățeluși nou-născuți.
06:00
Știința prostiei - Episodul 12
Nu pierde un spectacol cu căzături, explozii şi ciocniri! Urmăreşte şoferi care ajung în copaci şi snowmobile care ies în decor.
06:30
Știința prostiei - Episodul 21
Află în câte moduri te poți răni şi face de ruşine când sari peste ziduri, ţopăi cu o minge de gimnastică sau joci "beer pong".
20:15
A mânca - O istorie cu gust: Pofta de dulce
De-a lungul istoriei, omenirea a ţinut-o într-o goană continuă pentru a ne satisface pofta de dulce şi a consuma energia vitală.
21:00
Salvatori în Alaska - Proiect: Urs
Noi provocări pentru urșii bruni salvați, călătoria epică de reabilitare a unei foci, un vultur rănit în mod misterios misterios ... și un corb blocat într-un jgheab.
21:45
Salvatori în Alaska - Mod: vidră
Un urs negru se pregătește pentru hibernarea de iarnă, o vidră de mare este crescută cu biberonul și o specie rară de șoim luptă pentru supraviețuire.
22:30
Pierdut printre străini - Coșmar în Caraibe
David şi Jayne Bladen au visat la o viaţă nouă peste hotare, însă traficul de droguri şi violenţa le-au adus 20 de luni de închisoare.
23:15
Ferme de vis - Recompensa naturii
Indy Officinalis se îndreaptă spre Missouri pentru a ajuta un cuplu tânăr să se ocupe de permacultură. Indy și legendarul căutător de plante Bo Brown îi învață pe Craig și Jill cum să găsească plante comestibile, oferindu-le cunoștințe care le vor schimba viața. Indy colaborează cu permaculturistul Bob Glinn pentru a crea un plan al fermei ce va amplasa terenul într-un ecosistem natural și va crește culturi unice pentru vânzare.
00:00
Ferme de vis - Proaspăt în Alaska
Indy Officinalis vizitează o fermă de alge marine din Alaska, condusă de Mark Scheer, care dorește să consolideze agricultura durabilă și să susțină comunitatea sa. Indy trebuie să îl ajute pe Mark să obțină mai multe venituri pentru a asigura viitorul fermei sale de alge marine subacvatice. Se întâlnește cu oameni de știință, fermieri tradiționali și fermieri specializați care îi vorbesc despre impactul pozitiv asupra mediulu pe care îl pot avea algele marine și agricultura de alge marine.
00:45
Dr. Ole - Viața în sălbăticie: Veterinar detectiv
Veterinarul Ole joacă rolul detectivului ca să-și dea seama de ce suferă un iepuraș ce își pierde puful. El merge într-o rezervație de reptile ca să salveze o șopârlă și folosește tehnologie de ultimă oră să transforme un aligator amputat într-un erou în acțiune.
01:30
Secrete la zoo - Tampa : Aventuri de... koala
Puii de la grădina zoologică Tampa cresc repede și pleacă în lume. Koala Sydney își petrece mult timp cu îngrijitorul lui, dar în curând va părăsi grădina zoologică și va porni într-o nouă aventură.
02:15
Secrete la zoo - Tampa : Bun venit la zoo!
Aceste animale pot fi mici, dar sunt feroce! Grădina zoologică Tampa se pregătește să întâmpine o femelă-cangur ce se alătură familiei, dar prezentările trebuie să mai aștepte pentru că prietenul acesteia se confruntă cu niște necazuri! Grădina Zoologică pregătește sărbătorirea zilei de naștere a lui Giles, un lemur maro cu guler. Îndrăgita Holly, o femelă-hipopotam, se pregătește de mutarea în noua ei casă!
03:00
Secrete la zoo - Tampa : Antrenamente de primăvară
Este primăvară și animalele încep antrenamentele! Doi pui de pinguin african vin la ”creșă” unde vor învăța de la A la Z ce înseamnă a fi pinguin. Începe pregătirea și pentru debutul în public al lui Feliz, un leneș cu două degete. Apoi, nașterea iminentă a unui pui de antilopă africană, o specie pe cale de dispariție, ține toată echipa în acțiune!
03:45
Veterinar în Yukon - Capcană pentru urs
Dr. Oakley și fiica sa se cațără în copaci, așteptând un urs negru căruia trebuie să-i pună un colier de monitorizare, dar un musafir nepoftit pare să le strice planurile. Un ren nou-născut are o rană ce-i pune viața în pericol.
04:30
Comori pierdute ale Romei - Nero: Palatul pierdut
Îngropată sub Roma se află una dintre cele mai extravagante construcții: Casa de Aur. Experții încearcă să salveze rămășițele acestei clădiri pentru a descoperi noi indicii despre legătura acesteia cu Nero.
05:15
Bărbat, femeie, câine - Fugind de lupi
Vecina lui Ivan, Donna, îl ajută să-și dreseze câinele, pe Brownie, ca să ajute familia să mâne vitele. Echipele de sanie ale gemenilor Berrington sunt selectate și intră în cursa Iditarod 2020. Cei din familia Tozer pleacă la pescuit la copcă și încearcă să evite lupii sălbatici.
06:00
Produs într-o zi - Rachete spațiale
Spațiul oferă beneficii accesibile tuturor, iar lansările de rachete au devenit o cerere globală. Află povestea producătorului de rachete ULA, lider în efortul de materializare a ambițiilor americane.
06:30
Produs într-o zi - Chitare electrice
Gibson Guitars din Nashville, Tennessee, ne deschid porțile și ne dezvăluie cum creează instrumentele lor emblematice. Mariajul fericit între utilajele de înaltă tehnologie, talentul artizanal și logistica globală a dat naștere faimoasei chitare Les Paul.
20:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: Gastronomia Cajun
Gordon Ramsay călătorește în Louisiana pentru a afla secretele bucătăriei Cajun. În timpul vizitei sale, el are de-a face cu creaturi periculoase dar delicioase ce trăiesc în mlaștinile din Louisiana până în golful Mexic.
21:00
Comori pierdute ale Egiptului - Alexandru cel Mare
Arheologii cercetează legendarul faraon al Egiptului, Alexandru cel Mare. În Saqqara, experții află cum devenit faraon și a câștigat lupta pentru inimile și mințile egiptenilor. La Philadelphia, echipa descoperă o catacombă ce dezvăluie secretele moștenirii remarcabile ale domniei sale. Și la Taposiris Magna, arheologii fac o descoperire uimitoare la templul mărețului mormânt.
21:45
De la zero - De la zero
David merge la Napoli, capitala pizzei, unde învață pașii pregătirii pizzei cu anșoa, alături de maestrul culinar de la localul Da Michelle, locul unde se pregătește una dintre cele mai bune pizza din lume. Mai întâi, David trebuie să culeagă grâul necesar pentru aluat, apoi să obțină mozzarella, să meargă la pescuit de anșoa și, în final, să culeagă busuioc și roșii de la fermierii locali. David se întoarce apoi la pizzerie și încearcă să coacă celebra pizza napolitană.
22:30
Pierdut printre străini - Fiul lui Saddam
Urmăreşte povestea incredibilă a unui soldat irakian, obligat să devină dublura lui Uday Hussein, temperamentalul fiu al lui Saddam.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - Nu te pune cu mine!
În acest episod despre o întâlnire teribilă cu rechinul marele alb, un cățeluș pe tobogan, un om urmărit de puma, o pasăre nebună și un câine gelos pe un cuplu fericit.
00:00
Insula fără legi - Nicăieri nu e ca acasă
Cu iarna aproape, locuitorii din Port Protection trebuie să se bazeze unii pe ceilalți pentru a se pregăti pentru lunile dure ce urmează.
00:45
Alaska - noua generație : Căutătorii de comori
Adaptarea este singura modalitate prin care rezidenții din Alaska pot supraviețui mediului dur din Arctica. Johnny Rolfe face o nouă încercare să prindă pește. Alex Javor construiește un depozit pentru mâncare ca să prevină atacurile urșilor, Chris și Jessi Morse pleacă într-o adevărată vânătoare de comori să găsească o veche cabană de vânătoare, iar familia Rowland îi învață pe copii cum să supraviețuiască în circumstanțe neprevăzute.
01:30
Cesar salvatorul - Target, o mică teroare
Kathy apelează la Cesar, terorizată de Target, câinele familiei. Cesar descoperă că nervozitatea lui Kathy atrage agresivitatea câinelui.
02:15
Secrete la zoo - Un flamingo cu probleme
Fiecare zi la grădina zoologică aduce noi emoții și provocări! Săptămâna aceasta, un îndrăgit flamingo se luptă pentru viața lui iar o mamă ghepard trebuie să facă biopsia unei tumori pe ficat. Întâlnim o vidră gălăgioasă și o maimuță inteligentă. Aici, tot personalul dedicat, îngrijitorii, veterinarii dar și animalele conlucrează pentru o viață perfectă!
03:00
Doctor Pol - Hai la miere!
Asistentul veterinar Katie stă aproape de doctor Pol în speranța că va intra la școala de veterinari. Charles nu-și încape în piele de bucurie că va putea, în sfârșit, să le ofere personalului și echipei de producție fructele muncii sale... miere proaspătă pentru toată lumea!
03:45
Doctor Pol - Semne de preţuire
Săptămâna aceasta, dr. Pol și echipa clinicii sunt copleșiți cu onoruri, în vreme ce cazuri care mai de care mai bizare îl surprind chiar și pe acest veterinar experimentat.
04:30
Doctor Pol - Minunata Brenda
Dr. Brenda lucrează de 21 de ani la clinica doctorului Pol. Colegii și clienții mai vechi povestesc cele mai dragi amintiri cu aceasta.
05:15
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Terry Crews în Islanda
Vedeta „Brooklyn Nine-Nine” Terry Crews i se alătură lui Bear Grylls într-o călătorie epică pe terenul dificil al Islandei. Aventura lor începe cu o plimbare cu heli-skiul în munți, unde trebuie să coboare pe o pantă vulcanică fără să declanșeze o avalanșă mortală de pietre. Supraviețuirea este numele jocului pentru acest fost jucător de fotbal profesionist, devenit actor: de la încercarea de traversare a apelor violente, înghețate, fără să se înece și până la găsirea unui adăpost cald pentru a evita hipotermia. Însă nimic nu îl poate pregăti pe Terry pentru săritura dintr-un avion de la 3,6 km!
06:00
Știința prostiei - Episodul 5
Nu rata un episod cu maşini, caiace şi biciclişti zburători! O simplă săritură de pe loc se transformă într-o aterizare în nas.
06:30
Știința prostiei - Episodul 10
Există multe metode de a te face de râs și a te umili când încerci să scuipi flăcări, să alergi pe apă sau să faci acrobații pe bârnă.
20:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: Culmile Sumatrei
De pe coasta vestică a Sumatrei până la munții din interior, Gordon Ramsay își asumă mari riscuri pentru a descoperi o gastronomie unică și complexă.
21:00
Comori pierdute ale Egiptului - Secretele Piramidelor Pierdute
Arheologii studiază moștenirea piramidelor din Giza și misterioasele piramide care au fost construite mai târziu. Ei îl caută pe proprietarul necunoscut al unui puț uriaș funerar, care străbate câmpul antic de la Abusir. Ei explorează un mormânt bogat de lângă piramida faraonului Djedkare din Saqqara și dezgroapă mormântul faraonului Sahure, singurul mormânt care nu a fost încă explorat.
21:45
De la zero - De la zero
Șef Ray Garcia și David pregătesc faimosul taco al lui Ray. David vizitează și cunoscuta marcă de tequila Jose Cuervo. Primul dată merge în Texas la vânătoare de mistreți, apoi la Jalisco să strângă porumb, ardei iute și să producă o sticlă de tequila de la zero. David se întoarce cu ingredientele și încearcă să reproducă celebrul taco creat de șef Garcia.
22:30
Pierdut printre străini - Închis la Black Palace
După ce a fost închis în penitenciarul mexican „Palatul negru”, traficantul de droguri Dwight Worker şi-a jurat să evadeze cu orice preţ.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - Karatista blănoasă
În acest episod despre întâlnirea cu un leu ce știe să deschidă ușa mașinii, o pisică ce dărâmă bradul de Crăciun, un rinocer care urmărește un păun și surpriza unui leopard.
00:00
Insula fără legi - Alarmă falsă
Odată cu scurtarea zilelor și scăderea temperaturii, locuitorii din Port Protection trebuie să facă pregătiri pentru iarna grea din Alaska.
00:45
Alaska - noua generație : Metode neconvenționale
Rezidenții din Alaska folosesc metode neconvenționale să poată supraviețui în sălbăticie. Johnny Rolfe, cu resurse limitate, creează un instrument de vânătoare util. Chris și Jessi Morse transformă o situație mortală într-una favorabilă, iar Familia Roach folosește tradiția locală să obțină o rezervă de pește pentru iarnă.
01:30
Cesar salvatorul - De dragul lui Leon
Caitlin nu-l poate controla pe Leon, un metis Golden Retriever cu Chow Chow, adoptat la decesul celei mai bune prietene. Cesar vine în ajutor.
02:15
Secrete la zoo - Pedichiură pentru reni
Este puțină agitație la grădina zoologică: koala Wruwallin și-a pierdut lentila de contact, Kenny rinocerul și-a pierdut pofta de mâncare, iar Bob, maimuța, și-a pierdut farmecul. Ce se poate face în aceste situații ? Se poate asigura o liniștitoare pedichiură renilor. Sau mai bine, o relaxantă plimbare alături de un vultur blând. Totul se întâmplă doar la ”Secrete la zoo”!
03:00
Doctor Pol - Mamma Mia!
O nouă săptămână sălbatică la Pol Vet Services, cu pacienți mari și mici de tot felul. Dr. Emily surprinde cu anunțul că mai așteaptă un copil și vorbește despre cum este să fii veterinar și mamă!
03:45
Doctor Pol - Haos canin
Săptămâna aceasta, la clinica doctorului Pol ajung câini din toate rasele. De la câini neastâmpărați la mari urgențe în care fiecare secundă contează, pacienții canini îi țin ocupați pe medicii clinicii.
04:30
Doctor Pol - Timp pentru cuplu
Doctor Pol împlinește 46 de ani de căsnicie. Înainte de a sărbători printr-o mică vacanță, trebuie să se ocupe de pacienții sosiți la clinică.
05:15
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Danica Patrick
Bear Grylls o invită în deșertul Moab pe campioana la curse Danica Patrick, într-o acțiune care-ți va crește pulsul! Împreună se confruntă cu creaturi veninoase, stânci abrupte și căldura arzătoare, în timp ce își croiesc drum printr-una din cele mai dificile regiuni. Totuși, nimic nu este mai intimidant decât provocarea finală, care o uimește chiar și pe Danica Patrick.
06:00
Știința prostiei - Episodul 1
Ce au în comun vehiculele Segway, baloanele cu apă şi yo-yo-urile? Forţa transmisă în urma unei lovituri!
06:30
Știința prostiei - Episodul 9
Săritura de pe o frânghie în flăcări poate fi complicată şi dureroasă. Să învârţi o chitară poate fi cool, dar poate produce daune instrumentului.
20:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: Junglele din Guyana
Gordon Ramsay se aventurează în inima pădurilor tropicale sălbatice ale Americii de Sud ca să vâneze, să pescuiască și să exploreze rădăcinile bucătăriei guyaneze.
21:00
Comori pierdute ale Egiptului - Ramses: ascensiunea către putere
Arheologii îl studiază pe cel mai puternic rege al Egiptului, Ramses al II-lea. În fața celei mai vechi piramide din lume din Saqqara, egiptologii descoperă un labirint de morminte și comori ce îi aparțin unuia dintre generalii lui Ramses. Într-o necropolă în care sunt îngropați nobilii Ramses, aceștia descoperă un nou mormânt și explorează cele mai impresionante temple ale lui Ramses, pentru a afla cum a devenit cel mai cunoscut faraon al tuturor timpurilor.
21:45
De la zero - De la zero 3
Bucătarul Gunnar Karl din Reykjavik îl provoacă pe David să se aprovizioneze pentru un preparat tradițional, cu ingrediente pe care le poate obține doar făcând scufundări în Marea Atlanticului de Nord. David se îndreaptă spre West Fjords să învețe cum să facă sare din mare și un cocktail din mesteacăn. El pregătește untul într-un mod complet diferit.
22:30
Pierdut printre străini - De la Hollywood în Pakistan
În clipa în care a descoperit că a fost păcălit să scoată opiu din Pakistan, tânărul actor Erik Aude a trebuit să lupte pentru viaţă şi onoare.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - Șoarece în casă
În acest episod despre ora de duș cu o alpaca, un aligator foarte relaxat, un pui ce adoarme în picioare și curcani în tandem pe stradă.
00:00
Insula fără legi - Crede în tine
Viața în Port Protection este o lecție nesfârșită despre arta supraviețuirii, iar rezidenții trebuie să își folosească propria creativitate pentru a se adapta și a prospera aici.
00:45
Alaska - noua generație : Provocare dificilă
Rezidenții din Alaska evoluează, se adaptează și inovează în lupta pentru supraviețuire din peisajul arctic în continuă schimbare. Chris și Jessi se luptă să găsească o nouă zonă de pescuit ca să asigure sursa de proteine ​​pentru iarnă. Soții Rowland se pregătesc să vâneze, familia Roaches își asigură o rezerva de lemne, iar Johnny Rolfe creează un plan de rezervă lucrând la cea mai scăzută temperatură negativă pe care a trăit-o ​​vreodată.
01:30
Cesar salvatorul - Buddy cel mare și rău
Cesar e chemat în ajutor de Leslie, al cărei labrador auriu, Buddy, îi sperie nepotul, lătrând și urlând, atunci când acesta vine în vizită.
02:15
Secrete la zoo - Tunelul dragostei
Mare emoție la Grădina Zoologică Columbus, când zona Adventure Cove se deschide oficial pentru public! Vizitatorii se bucură de un masiv tunel subacvatic de unde pot urmări la 360 ​​de grade leii de mare jucăuși ce zboară deasupra, dedesubt și de jur împrejur. Tot în această săptămână, întâlnim un loris minuscul și o iguană neagră foarte îndrăgită, fiecare având o provocare pe care trebuie să o rezolve veterinarii! O altă zi la Grădina Zoologică Columbus!
03:00
Doctor Pol - Animalele nu au vacanţă
A sosit sezonul surprizelor și miracolelor! Animalele nu știu că este sărbătoare, așa că se îmbolnăvesc în continuare! De la un cal care a căzut și are o traumă cerebrală misterioasă la un porc vietnamez ce nu a fost vaccinat antigripal, dr. Pol întâlnește o serie de cazuri șocante.
03:45
Doctor Pol - Zăpadă şi mulţi pacienţi
Iarna s-a instalat în Michigan iar aceasta înseamnă că zăpada şi temperatura scad. Dar nu este timp pentru relaxare la gura sobei, căci pacienţii necuvântători vin în număr mare la clinica doctorului Pol. De la o pisică irascibilă la câteva urgenţe stresante, nu există pauză pentru aceşti veterinari foarte solicitaţi.
04:30
Doctor Pol - O văcuță în pericol
Unchiul lui Charles, Jan, vine în vizită din Olanda. Niciunul nu vorbește limba celuilalt. Pol trebuie să se ocupe și de ei și de pacienți.
05:15
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Rainn Wilson în Munții La Sal din Utah
Bear Grylls îl invită pe Rainn Wilson să vină alături de el în căutare de ascunzători în pădurea de plopi și în zona alpină a munților La Sal. Bear testează limitele rezistenței lui Rainn prin coborâri periculoase în rapel și cățărări uimitoare, pescuiesc hrana iar în final, lucrurile iau o întorsătură neașteptată în cel mai dezbrăcat episod din istoria programului!
06:00
Știința prostiei - Episodul 15
Merită să înveţi legile fizicii! Dacă le ignori, poţi face cunoştinţă cu trotuarul.
06:30
Știința prostiei - Episodul 7
Experţii în ştiinţă ne dezvăluie mecanismul prin care aventura poate deveni dezastru.
20:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: Capitala indiană a mirodeniilor
De pe țărmuri până pe culmile montane din sudul Indiei, Gordon Ramsay descoperă aromele complexe ale regiunii cunoscute drept capitala mondială a comerțului cu mirodenii.
21:00
Comori pierdute ale Egiptului - Secretele reginelor Egiptului
Arheologii caută indicii despre cum reginele Egiptului Antic au condus într-o lume dominată de bărbați. Aceștia explorează o nouă piramidă în speranța de a găsi mormântul unei regine misterioase care a trăit în urmă cu 4500 de ani. Arheologii investighează cum una dintre puținele femei care a condus ca faraon a ajuns la putere și descoperă rolul surprinzător al reginei Nefertari în domnia lui Ramses Cel Mare.
21:45
De la zero - De la zero 4
De data aceasta, David îl întâlnește pe unul dintre cei mai renumiți bucătari din Africa de Sud și încearcă să pregătească o masă asemănătoare cu ceea ce au mâncat primii oameni.
22:30
Pierdut printre străini - Răpit în Irak
Mereu în căutarea aventurii, Thomas Hamill s-a angajat ca şofer de camion în Irak, dar a fost răpit de insurgenţi şi închis în condiţii cumplite.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - Un urs în frigider
Un elefant distruge o mașină, o pisică sperie un urs, un apicultor are probleme serioase, un câine și o pisică spală vasele și pui de găină este bonă.
00:00
Insula fără legi - Vânătorii de iluzii
Pe măsură ce iarna își intră în drepturi, locuitorii din Port Protection se ajută reciproc pentru a menține comunitatea prosperă.
00:45
Alaska - noua generație : Topire bruscă
Odată cu topirea rapidă a râurilor, Kaleb Rowland trebuie să înfrunte condiții periculoase în căutarea importantelor materiale de construcție. Johnny Rolfe se aventurează departe de tabăra ca să vâneze hrana pentru iarnă. Chevie Roach trebuie să facă față unui coșmar logistic ca să-și transporte uriașa fabrică de cherestea prin tundra. Chris și Jessi Morse caută o cabană abandonată, unde se află o unealtă importantă.
01:30
Cesar salvatorul - Agresivul Rocky
Cesar este chemat de Laurie, îngrozită că Rocky, metisul ciobănesc german al fiicei sale, este extrem de agresiv cu alți câini și cu oamenii.
02:15
Secrete la zoo - Aripi misterioase
Săptămâna aceasta, veterinarii de la grădina zoologică încearcă să-și dea seama de ce un pui de leu de mare nu ia în greutate. Liliacul Barb prezintă niște găuri misterioase în aripi și primește tratament. Zebra Holly face o excursie atât de necesară la spa ca să i se taie unghiile.
03:00
Doctor Pol - Un veterinar exotic
Cunoaște-l pe dr. Pol, un medic veterinar muncitor dar și excentric, ajuns o legendă locală în comunitatea din Michigan unde s-a stabilit.
03:45
Doctor Pol - O văcuță la pământ
Un câine polițist letargic, un terrier agresiv și o văcuță cu prolaps uterin sunt doar câțiva dintre pacienții doctorului Pol în acest episod.
04:30
Doctor Pol - Premiu de onoare
Pol este răsplătit cu un premiu pentru devotamentul său față de comunitate. Dar are puțin timp pentru sărbătorire, căci e chemat la datorie.
05:15
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Keegan-Michael Key în Islanda
Desprins parcă dintr-un film S.F., Bear Grylls apare cu un jetpack pentru a-l prelua pe haiosul Keegan-Michael Key, începând aventura lor plină de adrenalină în câmpurile de lavă din Islanda. Vedeta din „Key & Peele” trebuie să lase însă gluma deoparte pentru a înfrunta unele dintre cele mai mari temeri ale sale și să cucerească peisajul lunar. De la o coborâre dificilă în rapel de pe o stâncă de 60 metri până la o cățărare în forță, Keegan-Michael își testează limitele rezistenței sale într-o experiență cu adevărat transformatoare.
06:00
Știința prostiei - Episodul 12
Nu pierde un spectacol cu căzături, explozii şi ciocniri! Urmăreşte şoferi care ajung în copaci şi snowmobile care ies în decor.
06:30
Știința prostiei - Episodul 16
Fii întotdeauna prudent când lovești cu capul, ridici un om în aer sau sari într-un tomberon. Riști să te faci de râs și să te rănești.
20:15
Gordon Ramsay - Călător cu gust: Țara Vikingilor
Pentru a oferi aromele subtile ale bucătăriei sale, Gordon Ramsay își convinge vikingul interior să accepte temperaturile de decembrie din Norvegia. Înainte de a-și pune noile competențe la încercare pregătind un ospăț de Crăciun cu Chef Christopher Haatusft , Chef Gordon face scufundări după crustacee în apele reci ale fiordului , fermentează pește și mănâncă căpățână de oaie.
21:00
Comori pierdute ale Egiptului - Mumiile
Arheologii caută indicii pentru a explica unul dintre cele mai mari mistere ale Egiptului Antic: procesul de mumificare. Aceștia investighează care ar fi cea mai veche mumie găsită până acum și intră într-un mormânt intact pentru a afla cum a rezistat acest proces de mumificare dincolo de sfârșitul civilizației egiptene. De asemenea, un mormânt plin de cadavre dezvăluie modul în care egiptenii obișnuiți au încercat să treacă în viața de apoi.
21:45
De la zero - De la zero 5
David călătorește în Sardinia pentru a-l întâlni pe Christian Andreini, câștigător al unei stele Michelin. Împreună, voi pregăti pe litoral mâncăruri deosebite.
22:30
Pierdut printre străini - Răpiți în Columbia
Opt turişti sunt răpiţi de gherilele columbiene şi adoptă strategii diferite de supravieţuire: cooperare sau rezistenţă dârză.
23:15
Întâmplări hazlii cu animale - Tigri și dragoni
Un bărbat și o femeie se străduiesc să prindă liliecii care locuiesc în casa lor, o căprioară se luptă cu un om de zăpadă, un câine mănâncă temele unei fete iar o pasăre-rinocer fură sutienul unei femei.
00:00
Insula fără legi - Băieți deștepți
Pe măsură ce temperaturile scad în Port Protection este esențial ca rezidenții să supraviețuiască în continuare, în ciuda mediului dur din jurul lor.
00:45
Alaska - noua generație : Festin sau foamete
Nu este ușor să asiguri hrana în Alaska. Johnny Rolfe trebuie să protejeze carnea de prădătorii înfometați din apropiere. Alex Javor are misiunea de a-și extinde resursele. Familia Rowland trebuie să-și păstreze principala sursă de hrană înainte ca temperaturile să crească, iar Chris și Jessi Morse riscă totul pentru a-și asigura o nouă rezervă de hrană care să reziste ultimelor săptămâni de iarnă.
01:30
Cesar salvatorul - Vai, chihuahua!
Cesar lucrează cu Rusty, un ciobănesc german foarte neliniștit, dar și cu trei Chihuahua care provoacă haos în preajma lor.
02:15
Secrete la zoo - Probleme de panda
Astăzi, la Grădina Zoologică Columbus, o femelă de urs panda roșu șchiopătează misterios, dar are nevoie doar de o pauză de la îngrijirea puilor. O femelă de elan vine cu o tuse urâtă, iar un ghepard îndrăgit are o revenire uluitoare.
03:00
Doctor Pol - Suferințe ovine
Dr. Pol și fiul său, Charles, fac o vizită la o fermă pentru a examina dacă oile suferă de pneumonie progresivă.
03:45
Doctor Pol - Capra fără foame
Dr. Pol și dr. Brenda sunt ocupați până peste cap cu pacienți și urgențe. În acest episod, mulți câini vin cu diverse probleme la cabinet.
04:30
Doctor Pol - O clinică mai mare
Dr. Pol și echipa se ocupă de o alpaca agitată, de două văcuțe de lapte și de un măgăruș pitic cu o ciupercă la un picior.
05:15
Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls - Danny Trejo în deșertul Moab
Bear Grylls îl invită pe celebrul Danny Trejo pe vârfurile uimitoare și canioanele abrupte din Parcul Național Arches din Utah. La temperaturi arzătoare, Bear și Danny urcă pe bolovani masivi și traversează stânci abrupte pentru a ajunge la punctul de extracție. Chiar și zilele petrecute în închisoare ale lui Danny nu-l pot pregăti pe cel mai vârstnic concurent al emisiunii să lupte cu căldura intensă și obstacolelor dificile ale Mamei Natură.
06:00
Știința prostiei - Episodul 2
Unele persoane pot sări în apă de pe faleze uriaşe fără să se rănească, pe când altele se accidentează grav după ce sar de pe malul unui râu.
06:30
Știința prostiei - Episodul 14
Află cum se poate produce un dezastru când alergi la vale, încerci acrobații în aer sau lansezi o sticlă-rachetă.
jinglebells