07:25
Aşii amanetului - Adevărul despre Pinocchio
La amanet sunt aduse niște marionete Pinocchio făcute de mână. Vor reuși Așii să tragă niște sfori pentru a ajunge la o înțelegere? Și mai târziu, cineva aduce o muzicuță care i-a aparținut lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Voodoo Moola
Allen și Tod merg la o licitație de depozite din Capitol City, Louisiana, și au rapid probleme cu legea! Băieții găsesc două cositoare de iarbă de curse, apoi dau de un scaun de frizer vechi de la începutul secolului XX!
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Dl. Half merge la Washington
Ton și Allen dau năvală în capitala națiunii, dar se confruntă cu rezistența îndârjită a licitatorilor locali. Găsesc un revolver cu praf de pușcă din perioada Războiului Civil și o comoară de monede de aur sud-africane.
08:45
Arme născute din foc - Un Crăciun forjat
E cea mai frumoasă perioadă a anului la forjă! Patru fierari veseli se adună în jurul focului ca să răspândească spiritul Crăciunului. Folosind oțel cu conținut ridicat de carbon, fierarii trebuie să aplice tehnica San Mai ca să uimească jurații.
09:40
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
10:10
Aşii amanetului - Pentru trup și suflet
Fiți la înălțime cu Așii amanetului, care se roagă pentru succes când la amanet e adusă o biblie folosită de Mickey Mantle. Apoi, băieții se iau la întrecere ca să afle care e cel mai bun negociator.
10:35
Războiul depozitelor - Surpriza lui Darrell
Brandi îl surprinde pe Jarrod cu un teanc gros de bani, în speranța de a câștiga cel mai bun depozit al zilei. Darrell și Brandon câștigă o licitație care îi trimite, pe neașteptate, într-o sală de tribunal.
11:05
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
11:35
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
12:00
Războiul depozitelor - O margarita gratis
Beaumont, California, găzduiește multe licitații, la care găsești de la obiecte banale la ciudățenii extreme. Rene licitează pentru un depozit uriaș ca să găsească marfă de calitate, iar Mary vrea să scoată bani mulți dintr-un depozit ieftin.
12:30
Invențiile care au schimbat lumea - Revoluția tractorului
În anii '70, un grup de visători, dar și rivali, au o viziune care va schimba agricultura pentru totdeauna și creează cel mai emblematic utilaj din lume: tractorul.
13:25
Muntenii - Lăsarea întunericului
Se lasă noaptea peste munți, iar Mike umblă prin țara urșilor, cărând carne proaspătă, în timp ce Morgan se luptă cu un teritoriu întunecat și periculos, străduindu-se să-și umple congelatorul.
14:20
Aşii amanetului - Colegi de breaslă
Când un mortier din al Doilea Război Mondial ajunge în magazin, Chum va putea bata palma înainte să facă implozie? Rick decide să cumpere cătușe de la o închisoare emblematică. În magazin ajunge un smoching purtat de actorul Ray Liotta.
15:15
Maria, inima României
Emisiunea spune povestea Mariei, nepoata reginei Victoria, care a luptat pentru supraviețuirea României în anii agitați din Primul Război Mondial și de după el.
16:15
Regele Mihai - Drumul către casă
Aceasta este povestea nespusă a Regelui Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin.
17:10
Muntenii - Foc și gheață
Tom si Sean înfruntă frigul aspru, căutând zone mai bune pentru pus capcane. Jake vrea să se răzbune pe o pumă care l-a rănit la mână. Eustace și Raleigh vor să repare un pod avariat de furtună care leagă insula Turtle de lume.
18:05
Aşii amanetului - Nu dau nici un sfanț
Situația prinde luciu când un vânzător aduce un diamant neobișnuit, făcut din ADN-ul unui geniu muzical. Va reuși Rick să se adune înainte ca lucrurile să degenereze? Apoi, o colecție de cărți vechi ajunge la magazin.
19:05
Aşii amanetului - Sfinți și învingători
Când un client aduce obiecte din garderoba lui Tony Soprano, oare Nick îi poate face o ofertă de nerefuzat sau va uita de ea? Apoi, o pereche de artefacte papale îi inspiră pe Rick și Pe Chum să îmbine afacerile cu plăcerea, când pleacă în Italia.
07:25
Aşii amanetului - La grămadă
Va dori Rick să cumpere albumul cu scheme de joc din 1966 al echipei Miami Dolphins? Și mai târziu, o crede Corey pe doamna care pretinde că are o filmare în premieră cu președintele Franklin D Roosevelt?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Surpriza tramvaiului
O mamă modestă, cu un pulover larg, încearcă să-i inducă în eroare pe Ton și pe Allen la o licitație de depozite din Arlington. Băieții găsesc un tun cu praf de pușcă, proiectat în secolul XV și o motocicletă rusească a armatei.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Falsa victorie
Ton și Allen se confruntă cu o mulțime de licitatori fără experiență, la o licitație a unui depozit uriaș din Pasadena. Găsesc o mică flotă de transportoare personale Segway și o pușcă uriașă, făcută la comandă.
08:45
Arme născute din foc - Ediția supercampionilor
Patru foști campioni revin la forjă, ca să se implice într-o competiție inedită. Deși au fost stăpâni pe forjă la prima participare, trebuie să se străduie mai mult să facă față unei serii de noi provocări.
09:40
Aşii amanetului - Impresionistul
Așii amanetului sunt impresionați când un client le aduce un peisaj de Monet. Iar când lecția de istorie a lui Rick despre Cinco de Mayo îi face pe băieți "loco", ar putea să se trezească gonit de la propria "fiesta".
10:10
Aşii amanetului - Avion cu motor
Zburați de bucurie cu Așii amanetului, care primesc o bucată dintr-un prototip H-4 Hercules al lui Howard Hughes. Și Rick vede stele când la amanet sunt aduse tablouri cu celebrități pictate de Stephen Fishwick.
10:35
Războiul depozitelor - Un depozit de coșmar
Cumpărătorii merg la Torrance, unde se bat pentru cele câteva depozite interesante. Brandi încearcă să-și învingă temerile când Jarrod câștigă un depozit care sigur îi va da coșmaruri.
11:05
Războiul depozitelor - La înălțime
Cumpărătorii urcă la munte și ajung la Rimforest, unde licitează în zăpadă! Mary se străduiește să față condițiilor potrivnice, Casey încearcă să-l convingă pe Rene să se concentreze, iar Ivy cumpără tot ce prinde.
11:35
Războiul depozitelor - Comorile deșertului
Deșertul de la Mojave, California, găzduiește o licitație dură, în care cumpărătorii se străduiesc din greu să câștige depozite. Dave se avântă cu capul înainte, Rene se luptă pentru o comoară și Ivy vrea să intre pe drumuri neumblate.
12:00
Războiul depozitelor - Înfruntare mexicană
Cumpărătorii merg la San Diego, unde speră să descopere comori. Rene și Casey își apără teritoriul contra lui Darrell și Brandon. Mary speră să câștige dintr-un depozit "casnic" și Ivy mai aduce doi Calvini la licitație.
12:30
Greșeli la scară largă - Suprasarcină
În inima Minneapolisului, podul aglomerat de pe autostrada I-35 se prăbușește la ora de vârf. Orașul e în stare de șoc și toată lumea se întreabă cum de a căzut un pod enorm din oțel fără niciun avertisment?
13:25
Muntenii - Familia are prioritate
Jake va face orice pentru a-și duce câinele rănit, pe Lefty, la veterinar. Tom și fratele lui, Jack, rămân fără apă când fântâna de la fermă nu mai pompează.
14:20
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
15:15
Aşii amanetului - Vânt la pupa
Chum trece la fapte când un vânzător îi arată o fotografie cu autograf a lui Cy Young. Va da lovitura sau va rata? Între timp, Rick verifică un uriaș steag de provă. Când negocierile iau avânt, va rămâne Rick la bord sau va abandona vasul?
16:10
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
17:10
Muntenii - Animale de povară
Afacerea fierarului Jason se confruntă cu o mare problemă atunci când se rănește grav la mână. Ultima vânătoare a lui Jake devine o misiune de salvare, iar câinii lui sunt pe cale să dea nas în nas cu o haită de lupi.
18:05
Aşii amanetului - Seiful misterios
E o pasăre! E un avion! Sunt pijamalele lui Superman! Oare Rick și Chum vor bate palma pentru Omul de Oțel, înainte ca vânzătorul să-și ia tălpășița? Apoi, Rick e vesel, când face o tranzacție pentru un feliator industrial vintage.
19:05
Vânătorii de chilipiruri - Ton are o armă
Băieții se războiesc la licitație cu vechii rivali ai lui Allen. Ton și Allen descoperă un aparat de jocuri mecanice Art Case din perioada Marii Crize, o mini-motocicletă și un Colt Peacemaker din anii 1880, dar vor putea obține profit?
19:30
Vânătorii de chilipiruri - Bani cu cântec
Ton și Allen câștigă o licitație de lux. Găsesc o chitară Maui Blue Fender Stratocaster din anii '70 și o bicicletă Schwinn rară din 1936, dar această aventură ruginită îi va îmbogăți?
07:25
Aşii amanetului - Jesse James redivivus
Echipa este încântată când cineva aduce spre vânzare fotografii originale cu faimosul bandit Jesse James. Vor cumpăra Așii aceste articole incredibil de rare? Între timp, Rick examinează o trusă de prim-ajutor de la Cercetași din anii 1930.
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Roți ascunse, grozave
Ton și Allen provoacă un mare licitator pe teritoriul său. Băieții găsesc o mașină puternică, un Chevelle Malibu din 1969 și un pistol cu un singur proiectil, creat pentru a ajuta luptătorii Rezistenței din al Doilea Război Mondial
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Bandele din New York
Ton și Allen se confruntă cu o bandă de negustori locali, la o licitație de depozite de la Brooklyn. Băieții găsesc un joc clasic de tip arcade și un tun cu apă de la mijlocul secolului, care lupta cu cele mai ample dezastre.
08:45
Arme născute din foc - Sabia jian
Patru fierari intră în joc când trebuie să făurească o lamă dintr-un cuțit și să o combine cu mânerul altei arme. Sunt presați, deoarece aceste arme hibride trebuie să reziste la teste letale ulterioare.
09:40
Aşii amanetului - Miză mare
Mizați alături de Așii amanetului, care primesc un dispozitiv de trișat la pocher. Apoi, un misterios inel cu otravă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial își găsește drum spre degetul lui Rick, iar Chum organizează o partidă de pocher.
10:10
Aşii amanetului - 20.000 de leghe la amanet
Pregătiți-vă să vă scufundați alături de Așii amanetului, care examinează o ediție princeps a romanului "20.000 de leghe sub mări", una din cele mai rare ediții princeps din lume. Vor aduce oare la liman această afacere?
10:35
Războiul depozitelor - Cumpărătorii ninja
Licitațiile din Westminster, California, aduc câștiguri mari și depozitele se vând cu mii de dolari. Jarrod și Brandi iubesc câștigurile facile, dar prețurile mari îi fac să-și asume riscuri mari. Ivy cumpără de zor - dar cât îl va costa îndrăzneala?
11:05
Războiul depozitelor - Vise dulci
Cumpărătorii merg la Moreno Valley, unde licitațiile au adus în trecut descoperiri valoroase. Mary speră să câștige un depozit de încredere, iar Dave e hotărât fie să dea el lovitura, fie să-i facă pe ceilalți să plătească scump.
11:35
Războiul depozitelor - Cine a udat patul?
Vânătoarea de comori continuă în depozitele din Riverside, California. Jarrod și Brandi încearcă să-i dea lui Bozek o lecție, dar prețul acesteia ar putea fi prea mare.
12:00
Războiul depozitelor - Surpriză la Santa Ana
Licitațiile din Santa Ana, California, îi readuc laolaltă pe cumpărători. Planurile lui Jarrod și Brandi sunt dejucate când apare Dave. Mary speră să rupă un șir de ghinioane și Rene cere ajutor pentru a câștiga din plin.
12:30
Case vechi readuse la viaţă - Eforturi îndârjite
Justin își surprinde echipa cu vestea că a cumpărat deja o casă-zombi pe care vrea ca ei să o renoveze - o casă mică, cu un singur nivel, a cărei renovare ar trebui să le ia doar câteva săptămâni.
13:25
Muntenii - Ultimul adio
Jack pornește singur la vânătoare de elani, Jason testează un cuptor experimental, Morgan și Margaret rezolvă o problemă cu apa, Mike merge la cea mai periculoasă carieră de pe insula Kodiak, iar Marty își ia adio.
14:20
Aşii amanetului - Tunul dezlănțuit
Chum e uluit când un vânzător aduce o colecție uriașă de figurine inspirate din „Familia Simpson”. Vânzătorul va face profit sau se va întoarce cu mâna goală? Corey verifică un vechi distribuitor de cărți de joc.
15:15
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
16:10
Aşii amanetului - Tunul dezlănțuit
Chum e uluit când un vânzător aduce o colecție uriașă de figurine inspirate din „Familia Simpson”. Vânzătorul va face profit sau se va întoarce cu mâna goală? Corey verifică un vechi distribuitor de cărți de joc.
17:10
Muntenii - Chemare la arme
Jake aduce câinii mari ca să încheie o răfuială veche cu o pumă periculoasă, Tom și Sean verifică capcanele pentru castori, să vadă dacă noile terenuri dau roade, iar Jason se bazează pe familie să se încadreze într-un termen limită.
18:05
Aşii amanetului - Întâlniri de gradul zero
Chum vede ceva de pe altă lume, când un vânzător îi aduce un exemplar cu autograf din „Sosirea farfuriilor zburătoare”. Oare Chum va reuși să identifice prețul perfect? Un vânzător pretinde că are un tablou de artistul Ralph Blakelock.
19:05
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
07:25
Războiul depozitelor - Războaiele de la Palm Springs
Cumpărătorii merg la Palm Springs, unde nu doar prețurile se încing sub soarele arzător. Ivy face tot posibilul să pună mâna pe un depozit promițător, iar Rene încearcă să-și păstreze sângele rece în ciuda temperaturilor ridicate.
07:50
Războiul depozitelor - Licitații și aliați
Cumpărătorii merg în Cartierul Coreean, lângă inima Los Angelesului, unde Brandi e obligată să-l țină sub observație pe Jarrod. Ivy și Mary formează o alianță neașteptată, iar Rene o ia razna după un depozit.
08:15
Războiul depozitelor - Trucuri vechi
La Santa Ana, cumpărătorii speră să găsească obiecte valoroase în depozite de lux. Jarrod și Ivy se luptă pentru cât mai multe depozite, Mary găsește un ajutor metafizic, iar Rene așteaptă până în ultima clipă.
08:45
Aşii amanetului - Amanetul fie cu tine
Rick traversează oceanul ca să vadă o colecție epică Star Wars, inclusiv o piesă de recuzită emblematică din film. Forța va fi cu el sau va pleca solo/ fără nimic?
09:40
Aşii amanetului - Explozie la amanet
Când are șansa să conducă un tanc din al doilea Război Mondial, Rick alege un Sherman, dar va pleca la război ca să cucerească această bucată de istorie? Doi sunt mulți, dar trei au voie pe o bicicletă triplă.
10:10
Aşii amanetului - Banul este rege
Rick are ocazia unică de a cumpăra memorii semnate de regele Eduard al VIII-lea și de ducesa de Windsor. Apoi, la casa de amanet este adusă o colecție de camioane militare de jucărie din metal, datând din anii 1950.
10:35
Aşii amanetului - Ceasuri, veste și vrăjitori
Corey primește o lecție de îngrijit creaturi magice, când pe ușa magazinului intră un elf de casă în mărime naturală, ca-n „Harry Potter”. Va reuși să-l vrăjească pe vânzător? Apoi, Spencer se întoarce dintr-o călătorie cu camioneta plină de obiecte.
11:35
Aşii amanetului - Inelul norocos
Rick și echipa sa sunt uimiți când cineva aduce la amanet un inel care i-a aparținut șefului mafiot Lucky Luciano. Apoi, Rick negociază pentru o scrisoare semnată de legendarul antrenor de fotbal Knute Rockne.
12:00
Greșeli la scară largă - Sortit eșecului de la bun început
Italia suferă unul dintre cele mai mari dezastre de inginerie când podul Morandi se prăbușește subit. Dar în anii '60, se credea că e indestructibil, deci ce a mers greșit?
13:00
Arme născute din foc - Bătălia Juraților
În premieră, membrii juriului Ben Abbott, J. Neilson și David Baker intră în concurs, întrecându-se aprig la forjele de acasă. În două săptămâni, fiecare jurat va făuri o sabie diferită de orice au făurit înainte.
13:55
Aşii amanetului - Căutătorul de aur (și argint)
Când o armă din perioada Revoluției franceze ajunge la magazinul de antichități Gold & Silver, Rich și Corey se pot ține pe picioare? Corey economisește un drum la poștă când primește un clasor cu timbre vechi. Chum îmbracă o haină a lui Kanye West.
14:50
Aşii amanetului - Mașina lui Fidel
Turați motoarele alături de Așii Amanetului când Corey examinează un Buick din 1940 care i-a aparținut, se spune, lui Fidel Castro. Va cumpăra oare Corey acest suvenir al comunismului?
15:20
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
15:45
Aşii amanetului - Les înseamnă mai mult
Chumlee se oferă să-l antreneze pe noul angajat din tura de noapte. La casa de amanet sunt aduse o chitară Les Paul SG din 1961 deținută de un membru al familiei lui Les Paul și o revistă National Geographic din 1969.
16:15
Vânătorii de chilipiruri - Allen are curaj
După ce se întorc la Los Angeles, Ton și Allen pătrund pe teritoriul ostil al licitatorilor și dau nas în nas cu un vechi dușman cunoscut! Găsesc un vechicul vechi de adunat mingi de golf și una dintre cele mai precise puști.
16:45
Vânătorii de chilipiruri - Bine țintit
Ton și Allen se confruntă cu un licitator care are tactici alunecoase de licitat și un simț al modei și mai bizar. Găsesc un vehicul cu o roată, făcut la comandă, și o pușcă care să țină la distanță jefuitorii de morminte la începutul secolului XIX!
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Cea mai lungă curte
O căsuță de pe o proprietate mare promite un profit amplu echipei, planul fiind să împartă terenul în două și să construiască nu una, ci două case, pentru un câștig uriaș. Când planul cade, sunt siliți să încerce să obțină un câștig cât mai mare.
18:05
Restaurări - episodul 1
Rick Dale, un expert popular din emisiunea "Așii amanetului", conduce afacerea de familie "Rick's Restorations", la Las Vegas, o afacere de familie care găsește și restaurează obiecte vechi, de la Cadillacuri la automate de Coca Cola.
19:00
Top Gear - episodul 3
Emisiunea plină de curse incredibile aduce în prim-plan autovehicule dintre cele mai obișnuite cum sunt tipurile break, până la mașinile exotice puternice, testându-le capacitățile de rulare.
07:25
Războiul depozitelor - O licitație prea îndepărtată
Ziua nu începe prea bine la Santa Ana și cumpărătorii o prelungesc cu o licitație la Hawaiian Gardens pentru a găsi un depozit valoros.
07:50
Aşii amanetului - Seiful misterios
E o pasăre! E un avion! Sunt pijamalele lui Superman! Oare Rick și Chum vor bate palma pentru Omul de Oțel, înainte ca vânzătorul să-și ia tălpășița? Apoi, Rick e vesel, când face o tranzacție pentru un feliator industrial vintage.
08:45
Aşii amanetului - Amanete dincolo de ocean
Rich pleacă în Anglia, având șansa explozivă să testeze arme antice. La magazin, un vânzător aduce ceva ce oferă magazinului Gold & Silver șansa unei renovări. Chum va bate palma sau îi mai trebuie curent electric?
09:40
Aşii amanetului - Arbalete, monede și conspirații
Toate mâinile sus! Cineva aduce la magazin o armă de jucărie dintr-o emisiune clasică din anii '60. Chum va fi un negociator aprig sau își va striga unchiul? Rick se ocupă de o bluză a lui LaDainian Tomlinson, care dă năvală în magazin.
10:35
Aşii amanetului - Amanet din baseball la Boston
Rick merge la Boston ca să obțină un preț bun pentru o colecție de obiecte privind echipa de baseball Red Sox, iar Corey pune ochii pe o haină de piele din al Doilea Război Mondial. Corey și Chum învață trucuri noi dintr-un set vechi de magie.
11:35
Aşii amanetului - Tunul dezlănțuit
Chum e uluit când un vânzător aduce o colecție uriașă de figurine inspirate din „Familia Simpson”. Vânzătorul va face profit sau se va întoarce cu mâna goală? Corey verifică un vechi distribuitor de cărți de joc.
12:30
Aşii amanetului - Banul este rege
Rick are ocazia unică de a cumpăra memorii semnate de regele Eduard al VIII-lea și de ducesa de Windsor. Apoi, la casa de amanet este adusă o colecție de camioane militare de jucărie din metal, datând din anii 1950.
13:00
Aşii amanetului - Adevărul despre Pinocchio
La amanet sunt aduse niște marionete Pinocchio făcute de mână. Vor reuși Așii să tragă niște sfori pentru a ajunge la o înțelegere? Și mai târziu, cineva aduce o muzicuță care i-a aparținut lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.
13:25
Aşii amanetului - Urși și vânători
Bătrânul are ocazia să cumpere o jucărie rară: la amanet este adus un urs Steiff din anii 1900, în mărime naturală. Iar apoi, vor reuși Așii să achiziționeze un pistol Volcanic rar, din 1870?
13:55
Aşii amanetului - Jesse James redivivus
Echipa este încântată când cineva aduce spre vânzare fotografii originale cu faimosul bandit Jesse James. Vor cumpăra Așii aceste articole incredibil de rare? Între timp, Rick examinează o trusă de prim-ajutor de la Cercetași din anii 1930.
14:25
Războiul depozitelor - Surpriza lui Darrell
Brandi îl surprinde pe Jarrod cu un teanc gros de bani, în speranța de a câștiga cel mai bun depozit al zilei. Darrell și Brandon câștigă o licitație care îi trimite, pe neașteptate, într-o sală de tribunal.
14:55
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
15:25
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
15:50
Războiul depozitelor - O margarita gratis
Beaumont, California, găzduiește multe licitații, la care găsești de la obiecte banale la ciudățenii extreme. Rene licitează pentru un depozit uriaș ca să găsească marfă de calitate, iar Mary vrea să scoată bani mulți dintr-un depozit ieftin.
16:15
Muntenii - Adunarea coioților
Jake are de-a face cu o creștere necontrolată a populației de coioți; Martha și Eli doboară un elan în Alaska ploioasă; Mike se luptă să obțină carne pentru iarnă; Tom își face prima blană din acest sezon și Nancy croiește o haină din piele de bivol.
17:10
Aşii amanetului - Vânt la pupa
Chum trece la fapte când un vânzător îi arată o fotografie cu autograf a lui Cy Young. Va da lovitura sau va rata? Între timp, Rick verifică un uriaș steag de provă. Când negocierile iau avânt, va rămâne Rick la bord sau va abandona vasul?
18:05
Securitatea graniței - episodul 13
Se dă alarma pentru polițiștii de frontieră după ce vine din Columbia un pasager a cărui geantă se pare că a fost modificată. Ofițerii de la biosecuritate opresc o femeie de la intrarea în țară cu bunuri foarte periculoase și interzise.
18:35
Securitatea graniței - episodul 14
Cody, cățelul de la biosecuritate face o descoperire în bagajul unui mame cu fiica ei, la întoarcerea din Vietnam. La scanarea scaunelor pentru bebeluși de către polițiștii de la Centrul de Corespondență din Melbourne se descoperă ceva deloc inocent.
19:05
Securitatea graniței - episodul 15
Ofițerii opresc o femeie care vine din Canada și pe care o suspectează că n-a venit pentru afaceri, așa cum zice. Ancheta scoate la iveală una dintre cele mai elaborate contrabande văzută vreodată la graniță.
19:30
Securitatea graniței - episodul 16
Peste 200 de pachete de substanțe ilegale sunt oprite la Centrul de Corespondență Externă săptămânal și nici acum nu se face o excepție când polițiștii opresc un cadou de Ziua Îndrăgostiților care a fost folosit pentru ascunderea unui narcotic letal.
07:25
Aşii amanetului - Zoo Doo
Va reuși Rick să cumpere un exemplar din memoriile președintelui Harry S Truman, cu autograful acestuia? Și mai târziu, la amanet este adusă o cutie de balegă de elefant marca Zoo Doo.
07:50
Regele Mihai - Drumul către casă
Aceasta este povestea nespusă a Regelui Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin.
08:45
Arme născute din foc - Rapiera mușchetarilor
Patru fierari transformă bucăți vechi de oțel de Damasc în lame în stil propriu. Nu e ușor să dai o nouă viață oțelului vechi. Fierarii muncesc mai bine de două runde pentru a produce arme complet funcționale care să reziste la testele viitoare.
09:40
Aşii amanetului - Bilete rare
Porniți într-un tur magic al misterelor alături de Așii amanetului când un client le aduce două bilete rare la filmul Beatles "A Hard Day's Night".
10:10
Aşii amanetului - Epistola cuceritorului
Luați poziția de drepți alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de Napoleon Bonaparte, cu sigiliul oficial al lui Napoleon, este adusă la amanet. Se va dovedi o piesă de rezistență sau un Waterloo?
10:35
Războiul depozitelor - Câștiguri mari la Arcadia
Arcadia, o zonă de lux, promite mereu licitații profitabile pentru cumpărători. Darrell și Brandon pătrund în forță, dar sunt prinși umblând cu fofârlica.
11:05
Războiul depozitelor - Leul din Lancaster
Cumpărătorii merg la Lancaster, unde Ivy se simte obligat să-și apere teritoriul și vrea să câștige pe teren propriu. Rene face un drum lung doar pentru a demonstra ceva.
11:35
Războiul depozitelor - Marea lovitură a lui Mary
Depozitele din El Monte, California, conțin mereu obiecte interesante. Și de data aceasta e la fel. Brandi îi dă lui Jarrod mână liberă cu banii, dar Mary și noul ei iubit reușesc să cumpere cel mai scump depozit al zilei.
12:00
Războiul depozitelor - Arriba la licitație!
Dave a auzit de descoperirile recente și nu vrea să lase alt depozit bun să-i scape. Rene caută informații confidențiale, Ivy e obligat să cumpere mult ca să merite drumul, iar Mary are un aliat improbabil.
12:30
Vânătorii de chilipiruri - Împușcături la Sin City
La o mare licitație din Vegas, Allen și Ton riscă mult. Găsesc o mașină Chevy din 1953, magazii de M16 și un set de lansatoare improvizate de cartofi cu aerosoli.
13:00
Vânătorii de chilipiruri - Trăiască Las Vegas
În Sin City, licitatorii caută depozite mari și găsesc o cutie pentru trucuri magice Zig Zag și un poster rar din 1910 cu magicianul Chung Ling Soo.
13:25
Muntenii - Drumul lung al prăzii
Eustace și Raleigh pornesc în căutarea unei căprioare pentru a-și reface stocul de hrană, Jason se confruntă cu momentul adevărului, vrând să obțină oțel, iar Jake aduce 180 kg de carne de elan din munți.
14:20
Aşii amanetului - Întâlniri de gradul zero
Chum vede ceva de pe altă lume, când un vânzător îi aduce un exemplar cu autograf din „Sosirea farfuriilor zburătoare”. Oare Chum va reuși să identifice prețul perfect? Un vânzător pretinde că are un tablou de artistul Ralph Blakelock.
15:15
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
16:10
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
17:10
Muntenii - R?zboi teritorial
Întors în Ruby Valley, Jack urmărește o pumă periculoasă cu pui; Tom sculptează o canoe tradițională care valorează mii de dolari, iar Kidd și Harry pornesc la atac împotriva unei haite de coioți care le urmăresc vitele.
18:05
Aşii amanetului - Căutătorii amanetului pierdut
Are loc o invazie britanică, atunci când o pereche de tricouri rock vintage ajung la Gold & Silver. Rick și Chum vor fi la înălțimea lui Jagger, ca să bată palma?
19:05
Aşii amanetului - Dueluri și târguieli
Un vânzător cere foarte mult când aduce unele documente legate de Apollo 11. Rick îl poate aduce cu picioarele pe pământ înainte să aibă o problemă? Un Harley Davidson 1962 Topper ajunge la magazin. Chum poate să îl cumpere ieftin?
07:25
Aşii amanetului - Pe aripile amanetului
Pot avea încredere Așii într-o bancnotă aparent semnată de Clark Gable pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Iar Corey și Chumlee examinează o pușcă rară Wells Fargo din anii 1800, cu țeava dublă.
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Allen are curaj
După ce se întorc la Los Angeles, Ton și Allen pătrund pe teritoriul ostil al licitatorilor și dau nas în nas cu un vechi dușman cunoscut! Găsesc un vechicul vechi de adunat mingi de golf și una dintre cele mai precise puști.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Bine țintit
Ton și Allen se confruntă cu un licitator care are tactici alunecoase de licitat și un simț al modei și mai bizar. Găsesc un vehicul cu o roată, făcut la comandă, și o pușcă care să țină la distanță jefuitorii de morminte la începutul secolului XIX!
08:45
Arme născute din foc - Arbaleta aruncătoare de pietre
Patru fierari onorează barosul legendar al forjei, Big Blu, dezmembrându-l și forjând cuțite de concurs. Dar pistonul din oțel bogat în carbon, inima bestiei, va avea destul oțel pentru toți fierarii?
09:40
Aşii amanetului - Zborul vulturului
Așii amanetului sunt pe cale să înscrie când la amanet este adus unul dintre pantofii sport ai legendei NBA Dr J, purtat la un meci.
10:10
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
10:35
Războiul depozitelor - Aia cu Mary și Allee
Jarrod și Brandi nu se lasă păcăliți de comorile industriei spectacolului, dar Mary și noua ei prietenă Allee sunt amețite de Hollywood. Rene e singurul cumpărător solitar, dar asta nu-l oprește să le facă tuturor greutăți.
11:05
Războiul depozitelor - Duel la asfințit
Ivy și Mary își încep seara cu o întrecere nu tocmai prietenoasă. Darrell și Brandon caută un nou depozit valoros pe terenul de acasă, iar Dave vânează un chilipir sau un fraier.
11:35
Războiul depozitelor - Tata licitează mai bine
Darrell și Brandon vor să-i instige pe ceilalți cumpărători și să profite de confuzia creată. Rene își aduce tatăl la licitație și are parte de zâmbete și de profit. Dave caută un câștig substanțial, iar Ivy, accidentat, vrea să "dea lovitura".
12:00
Războiul depozitelor - Doamna grasă se încălzește
Jarrod și Brandi vor să scape ușor și nu sunt pregătiți pentru o licitație-maraton. Darrell a venit fără Brandon și trebuie să se lupte singur cu concurența. Ivy vrea să cumpere mult și des, iar Mary se străduiește să fie luată în serios.
12:30
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
13:25
Muntenii - Măsuri disperate
Kidd și Harry se luptă cu timpul și cu terenul dificil pentru a face o livrare de provizii, Jake și câinii lui găsesc un infractor recidivist iar Eustace și Raleigh ripostează față de cei ce le încalcă proprietatea.
14:20
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
15:15
Aşii amanetului - Nevoia de viteză
Când un vânzător se grăbește în magazin cu un suvenir emblematic Sammy Hagar, Corey solicită întăriri. Va bate palma? Între timp, Rick are șansa să cumpere o curea de piele vintage.
16:10
Aşii amanetului - Am nevoie de bani
Chum vrea să aibă șansa să cumpere o minge de fotbal de la începutul secolului XX. Va bate palma înainte ca vânzătorul să urce prețul? Apoi, un Om-Păianjen în mărime naturală zboară în plasa lui Rick. Îl va simți și îi va face o ofertă?
17:10
Muntenii - Măcel
Mike se întoarce pe înălțimile munților Kodiak ca să ia capra ucisă; Jason vânează un mistreț, ca să-și hrănească familia; Kidd și Harry aruncă în aer un baraj al castorilor, ca să aibă apă, iar Josh pornește la atac contra lupilor amenințători.
18:05
Aşii amanetului - Scrisoare cu valoare
Corey negociază dur pentru o scrisoare cu mare valoare. Dacă va reuși o victorie sau nu, rămâne de văzut. Rick are în față un poster cu John Wilkes Booth pe care puțini l-ar ține în casă.
19:05
Vânătorii de chilipiruri - Marfă pe bune
La o licitație de depozite dintr-un oraș de pe plajă, Ton și Allen dau de un vechi rival. Obțin o camionetă GMC clasică și îi găsesc motorul cromat. Găsesc și primul automat vertical de Cola, dar o fi autentic?
19:30
Vânătorii de chilipiruri - Arme distructive din trecut
La o licitație de depozite de la Hollywood, Ton și Allen găsesc săbii masonice vechi de un secol, o sabie de samurai din al Doilea Război Mondial și un poligraf din perioada Nixon, precum și muschete din Războiul Civil pe care le testează.
20:00
Arme născute din foc - Lancea partizan
Patru fierari trebuie să demonteze o forjă și să folosească oțelul pentru a făuri o lamă. Ultimii doi se întorc la forjele lor, unde au patru zile pentru a recrea o armă de război dintre cele mai elegante din istorie: sabia partizan.
21:00
Regele Mihai - Drumul către casă
Aceasta este povestea nespusă a Regelui Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin.
22:00
Maria, inima României
Emisiunea spune povestea Mariei, nepoata reginei Victoria, care a luptat pentru supraviețuirea României în anii agitați din Primul Război Mondial și de după el.
23:00
Muntenii - Recolta
Eustace și Raleigh încearcă să repare un ferăstrău străvechi. Tom se apucă să facă o canoe nouă, sculptată. Jake, în căutare de carne pentru iarnă, pleacă la o vânătoare periculoasă la mare altitudine. Kid și Harry adună vitele pe furtună.
23:55
Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor - În căutarea relicvelor lui Hitler
Adolf Hitler era foarte preocupat de științele oculte și chiar a stabilit o organizație nazistă cu misiunea secretă de a găsi și a confisca relicvele antice. Dar chiar a ajuns Hitler în posesia acestor obiecte antice?
00:55
Aşii amanetului - Colegi de breaslă
Când un mortier din al Doilea Război Mondial ajunge în magazin, Chum va putea bata palma înainte să facă implozie? Rick decide să cumpere cătușe de la o închisoare emblematică. În magazin ajunge un smoching purtat de actorul Ray Liotta.
01:50
Aşii amanetului - Pentru trup și suflet
Fiți la înălțime cu Așii amanetului, care se roagă pentru succes când la amanet e adusă o biblie folosită de Mickey Mantle. Apoi, băieții se iau la întrecere ca să afle care e cel mai bun negociator.
02:20
Războiul depozitelor - Surpriza lui Darrell
Brandi îl surprinde pe Jarrod cu un teanc gros de bani, în speranța de a câștiga cel mai bun depozit al zilei. Darrell și Brandon câștigă o licitație care îi trimite, pe neașteptate, într-o sală de tribunal.
02:45
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
03:15
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
03:45
Războiul depozitelor - O margarita gratis
Beaumont, California, găzduiește multe licitații, la care găsești de la obiecte banale la ciudățenii extreme. Rene licitează pentru un depozit uriaș ca să găsească marfă de calitate, iar Mary vrea să scoată bani mulți dintr-un depozit ieftin.
04:10
Aşii amanetului - Nu dau nici un sfanț
Situația prinde luciu când un vânzător aduce un diamant neobișnuit, făcut din ADN-ul unui geniu muzical. Va reuși Rick să se adune înainte ca lucrurile să degenereze? Apoi, o colecție de cărți vechi ajunge la magazin.
05:05
Invențiile care au schimbat lumea - Revoluția tractorului
În anii '70, un grup de visători, dar și rivali, au o viziune care va schimba agricultura pentru totdeauna și creează cel mai emblematic utilaj din lume: tractorul.
06:00
Aşii amanetului - O pereche specială
Corey și Chumlee au ocazia unică să vadă o pereche de pantofi sport Air Jordan pentru copii, semnați de însuși Michael Jordan. Vor înscrie oare pentru casa de amanet?
06:30
Aşii amanetului - Măi să fie!
Faceți un salt uriaș pentru omenire alături de Așii Amanetului când Rick examinează un jetpack din programul spațial Gemini, folosit pentru a demonstra că jetpack-urile pot funcționa în condiții de gravitație zero. Va face Rick o ofertă cosmică?
06:55
Aşii amanetului - Mingea de golf
Așii încearcă să cumpere o armă rară, o muschetă din anii 1830 făcută de părintele daracului de bumbac, Eli Whitney. Mai târziu, cineva aduce o minge de golf care i-a aparținut președintelui Lyndon B Johnson.
20:00
Arme născute din foc - Sabia ram-dao
Patru făuritori de lame sunt trimiși în tundra înzăpezită, iarna, să forjeze un cuțit kukri din oțel preluat dintr-un snowmobil vechi, fără să folosească unelte electrice.
21:00
Top Gear - episodul 3
Emisiunea plină de curse incredibile aduce în prim-plan autovehicule dintre cele mai obișnuite cum sunt tipurile break, până la mașinile exotice puternice, testându-le capacitățile de rulare.
22:10
Top Gear - episodul 7
Jeremy Clarkson face un film despre BMW X6 și ajunge să facă unul dintre cele mai scumpe teste din istoria Top Gear. James May conduce un Vauxhall Insignia VXR, alături de Margaret Calvert, proiectanta indicatoarelor de circulație din Regatul Unit.
23:10
Aşii amanetului - O altă poveste de Crăciun
Lăsați-vă pătrunși de spiritul Sărbătorilor alături de Așii amanetului care participă la un concurs de felicitări de Crăciun. Premiul e uriaș - oare cât de departe vor merge Așii pentru a câștiga?
00:05
Aşii amanetului - Avion cu motor
Zburați de bucurie cu Așii amanetului, care primesc o bucată dintr-un prototip H-4 Hercules al lui Howard Hughes. Și Rick vede stele când la amanet sunt aduse tablouri cu celebrități pictate de Stephen Fishwick.
00:30
Războiul depozitelor - Un depozit de coșmar
Cumpărătorii merg la Torrance, unde se bat pentru cele câteva depozite interesante. Brandi încearcă să-și învingă temerile când Jarrod câștigă un depozit care sigur îi va da coșmaruri.
01:00
Războiul depozitelor - La înălțime
Cumpărătorii urcă la munte și ajung la Rimforest, unde licitează în zăpadă! Mary se străduiește să față condițiilor potrivnice, Casey încearcă să-l convingă pe Rene să se concentreze, iar Ivy cumpără tot ce prinde.
01:25
Războiul depozitelor - Comorile deșertului
Deșertul de la Mojave, California, găzduiește o licitație dură, în care cumpărătorii se străduiesc din greu să câștige depozite. Dave se avântă cu capul înainte, Rene se luptă pentru o comoară și Ivy vrea să intre pe drumuri neumblate.
01:55
Războiul depozitelor - Înfruntare mexicană
Cumpărătorii merg la San Diego, unde speră să descopere comori. Rene și Casey își apără teritoriul contra lui Darrell și Brandon. Mary speră să câștige dintr-un depozit "casnic" și Ivy mai aduce doi Calvini la licitație.
02:20
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
03:10
Greșeli la scară largă - Suprasarcină
În inima Minneapolisului, podul aglomerat de pe autostrada I-35 se prăbușește la ora de vârf. Orașul e în stare de șoc și toată lumea se întreabă cum de a căzut un pod enorm din oțel fără niciun avertisment?
04:05
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
05:05
Aşii amanetului - Vânt la pupa
Chum trece la fapte când un vânzător îi arată o fotografie cu autograf a lui Cy Young. Va da lovitura sau va rata? Între timp, Rick verifică un uriaș steag de provă. Când negocierile iau avânt, va rămâne Rick la bord sau va abandona vasul?
06:00
Aşii amanetului - Dragostea nu se cumpără
Fiți alături de Așii Amanetului, care primesc contractul semnat între trupa The Beatles și managerul acesteia, Brian Epstein, considerat unul din cele mai importante documente din istoria muzicii. Îi vor cânta Așii în strună vânzătorului?
06:30
Aşii amanetului - Buzduganul
Pregătiți-vă de luptă alături de Ași! Lui Rick i se aduce un buzdugan medieval. Va intra în luptă dreaptă pentru această armă primitivă sau va primi o lovitură sub centură?
06:55
Aşii amanetului - Urși și vânători
Bătrânul are ocazia să cumpere o jucărie rară: la amanet este adus un urs Steiff din anii 1900, în mărime naturală. Iar apoi, vor reuși Așii să achiziționeze un pistol Volcanic rar, din 1870?
20:00
Arme născute din foc - Halebarda Lochaber
Patru fierari trebuie să făurească lame în stil propriu cu apărătoare, folosind o cușcă de oțel și sârmă ghimpată. La ultima provocare, doi finaliști trebuie să recreeze o sabie scoțiană foarte vestită și de temut, halebarda lochaber.
21:00
Extratereştri antici - Întoarcerea în Antarctica
Antarctica a fost baza vizitatorilor extratereștri pe Pământ, timp de mii de ani? Oamenii explorează tot mai mult continentul. Oare vom găsi ruinele unei civilizații antice îngropate sub gheață?
22:00
Minuni moderne: Mâncarea - Prăjiturile
De la prăjiturile cu răvașe, la cele preferate din copilăria voastră, Adam Richman devine un cunoscător al lor în acest episod despre tot ce înseamnă prăjiturile.
23:00
Extratereştri antici - Destinația Chile
Chile se laudă cu cel mai mare număr de OZN-uri văzute dintre toate națiunile de pe planetă. Există oare o conexiune între acest lucru și cele peste 5.000 de geoglife găsite în deșertul Atacama?
23:55
Aşii amanetului - 20.000 de leghe la amanet
Pregătiți-vă să vă scufundați alături de Așii amanetului, care examinează o ediție princeps a romanului "20.000 de leghe sub mări", una din cele mai rare ediții princeps din lume. Vor aduce oare la liman această afacere?
00:25
Războiul depozitelor - Cumpărătorii ninja
Licitațiile din Westminster, California, aduc câștiguri mari și depozitele se vând cu mii de dolari. Jarrod și Brandi iubesc câștigurile facile, dar prețurile mari îi fac să-și asume riscuri mari. Ivy cumpără de zor - dar cât îl va costa îndrăzneala?
00:50
Războiul depozitelor - Vise dulci
Cumpărătorii merg la Moreno Valley, unde licitațiile au adus în trecut descoperiri valoroase. Mary speră să câștige un depozit de încredere, iar Dave e hotărât fie să dea el lovitura, fie să-i facă pe ceilalți să plătească scump.
01:20
Războiul depozitelor - Cine a udat patul?
Vânătoarea de comori continuă în depozitele din Riverside, California. Jarrod și Brandi încearcă să-i dea lui Bozek o lecție, dar prețul acesteia ar putea fi prea mare.
01:50
Războiul depozitelor - Surpriză la Santa Ana
Licitațiile din Santa Ana, California, îi readuc laolaltă pe cumpărători. Planurile lui Jarrod și Brandi sunt dejucate când apare Dave. Mary speră să rupă un șir de ghinioane și Rene cere ajutor pentru a câștiga din plin.
02:15
Aşii amanetului - Întâlniri de gradul zero
Chum vede ceva de pe altă lume, când un vânzător îi aduce un exemplar cu autograf din „Sosirea farfuriilor zburătoare”. Oare Chum va reuși să identifice prețul perfect? Un vânzător pretinde că are un tablou de artistul Ralph Blakelock.
03:15
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
04:10
Aşii amanetului - Tunul dezlănțuit
Chum e uluit când un vânzător aduce o colecție uriașă de figurine inspirate din „Familia Simpson”. Vânzătorul va face profit sau se va întoarce cu mâna goală? Corey verifică un vechi distribuitor de cărți de joc.
05:05
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
06:00
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
06:55
Războiul depozitelor: New York - La curse
Trupa se reunește la o licitație din Wallabout. Candy și Courtney caută haine și pleacă la curse, iar Mike B vrea să cumpere în vrac.
20:00
Aşii amanetului - Un vizor pentru ochi îndurerați
Rick pune ochii pe un vizor din al Doilea Război Mondial. Va nimeri țiinta sau va rata? Apoi, un vânzător aduce niște sticle cu medicamente ciudate, vechi. Va cumpăra Chum pilulele expirate sau vor fi prea greu de înghițit?
21:00
Aşii amanetului - Amanete din Bonanza
Un vânzător vine să ceară o ofertă pentru posterul său semnat pentru serialul de televiziune Bonanza. Rick va da lovitura? Sosește apoi o primă ediție a cărții “Să ucizi o pasăre cântătoare”. Rick va bate palma sau va rata afacerea?
22:00
Războaiele dintre Pepsi și Coca-Cola
Emisiunea prezintă lunga rivalitate dintre Coca-Cola și Pepsi care are în centru scandalul din 1985. Timp de aproape 100 de ani, Coca-Cola a fost lider incontestabil, fiind o companie multimiliardară, în timp ce Pepsi a fost pe locul al doilea.
00:00
Aşii amanetului - Banul este rege
Rick are ocazia unică de a cumpăra memorii semnate de regele Eduard al VIII-lea și de ducesa de Windsor. Apoi, la casa de amanet este adusă o colecție de camioane militare de jucărie din metal, datând din anii 1950.
00:30
Aşii amanetului - Ceasuri, veste și vrăjitori
Corey primește o lecție de îngrijit creaturi magice, când pe ușa magazinului intră un elf de casă în mărime naturală, ca-n „Harry Potter”. Va reuși să-l vrăjească pe vânzător? Apoi, Spencer se întoarce dintr-o călătorie cu camioneta plină de obiecte.
01:25
Aşii amanetului - Inelul norocos
Rick și echipa sa sunt uimiți când cineva aduce la amanet un inel care i-a aparținut șefului mafiot Lucky Luciano. Apoi, Rick negociază pentru o scrisoare semnată de legendarul antrenor de fotbal Knute Rockne.
01:50
Greșeli la scară largă - Sortit eșecului de la bun început
Italia suferă unul dintre cele mai mari dezastre de inginerie când podul Morandi se prăbușește subit. Dar în anii '60, se credea că e indestructibil, deci ce a mers greșit?
02:45
Arme născute din foc - Bătălia Juraților
În premieră, membrii juriului Ben Abbott, J. Neilson și David Baker intră în concurs, întrecându-se aprig la forjele de acasă. În două săptămâni, fiecare jurat va făuri o sabie diferită de orice au făurit înainte.
03:40
Aşii amanetului - Căutătorul de aur (și argint)
Când o armă din perioada Revoluției franceze ajunge la magazinul de antichități Gold & Silver, Rich și Corey se pot ține pe picioare? Corey economisește un drum la poștă când primește un clasor cu timbre vechi. Chum îmbracă o haină a lui Kanye West.
04:35
Aşii amanetului - Mașina lui Fidel
Turați motoarele alături de Așii Amanetului când Corey examinează un Buick din 1940 care i-a aparținut, se spune, lui Fidel Castro. Va cumpăra oare Corey acest suvenir al comunismului?
05:05
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
05:35
Aşii amanetului - Les înseamnă mai mult
Chumlee se oferă să-l antreneze pe noul angajat din tura de noapte. La casa de amanet sunt aduse o chitară Les Paul SG din 1961 deținută de un membru al familiei lui Les Paul și o revistă National Geographic din 1969.
06:00
Aşii amanetului - Colegi de breaslă
Când un mortier din al Doilea Război Mondial ajunge în magazin, Chum va putea bata palma înainte să facă implozie? Rick decide să cumpere cătușe de la o închisoare emblematică. În magazin ajunge un smoching purtat de actorul Ray Liotta.
06:55
Războiul depozitelor - Școala de licitații
La licitația din orașul universitar Rancho Dominguez, cumpărătorii vânează depozite moderne cu obiecte de valoare. Darrell și Brandon caută cantitate, ca să-și umple magazinul, iar Rene urmărește calitatea.
20:00
Războiul depozitelor - Padian, detectiv particular
Licitația se întoarce la Fontana și cumpărătorii vin cu arme și bagaje. Ivy se bucură că se întoarce unde găsește mereu ce-i trebuie, dar Jarrod și Brandi au nevoie de o strategie penetrantă pentru a pune mâna pe un depozit bun.
20:30
Războiul depozitelor - Agonia cărnii afumate
Darrell încearcă să-și afume concurența și dovedește că uneori, comorile pot arăta ca niște gunoaie. Mary încearcă să afle informații de la cumpărătorii mai experimentați, iar Rene nu vrea să renunțe la întâietate în cursa pentru cel mai bun depozit.
21:00
Aşii amanetului - Încercați-vă puterile!
Încercați-vă puterile alături de Așii amanetului când un client le aduce un aparat Gottlieb de testat forța din 1930. Își va flexa Rick mușchii pentru a-l cumpăra sau se va lăsa moale?
21:30
Aşii amanetului - Creatura de la amanet
Fugiți îngroziți alături de Așii amanetului când se întâlnesc cu o Creatură din Laguna Neagră în mărime naturală. Va captura Corey această afacere sau va rămâne fără suflu?
22:00
Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea - Nașii fast-foodului
Un bucătar inventează chifla de hamburger și găsește un mod de a face burgerul mai repede decât oricine altcineva. Între timp, Nathan Handwerker își investește economiile de o viață într-un stand de hotdogi în Coney Island.
23:00
Aşii amanetului - Mâinile sus!
Mâinile sus! Așii amanetului primesc un afiș al poliției cu legendarul infractor John Dillinger. Îl vor captura pentru casa de amanet sau îl vor lăsa să scape?
23:30
Aşii amanetului - Poezia
Așii amanetului examinează cu încântare o poezie originală scrisă de mână de Marilyn Monroe. Îi vor lăsa slovele vedetei fără cuvinte?
23:55
Aşii amanetului - Arbalete, monede și conspirații
Toate mâinile sus! Cineva aduce la magazin o armă de jucărie dintr-o emisiune clasică din anii '60. Chum va fi un negociator aprig sau își va striga unchiul? Rick se ocupă de o bluză a lui LaDainian Tomlinson, care dă năvală în magazin.
00:50
Aşii amanetului - Amanet din baseball la Boston
Rick merge la Boston ca să obțină un preț bun pentru o colecție de obiecte privind echipa de baseball Red Sox, iar Corey pune ochii pe o haină de piele din al Doilea Război Mondial. Corey și Chum învață trucuri noi dintr-un set vechi de magie.
01:50
Aşii amanetului - Tunul dezlănțuit
Chum e uluit când un vânzător aduce o colecție uriașă de figurine inspirate din „Familia Simpson”. Vânzătorul va face profit sau se va întoarce cu mâna goală? Corey verifică un vechi distribuitor de cărți de joc.
02:45
Aşii amanetului - Banul este rege
Rick are ocazia unică de a cumpăra memorii semnate de regele Eduard al VIII-lea și de ducesa de Windsor. Apoi, la casa de amanet este adusă o colecție de camioane militare de jucărie din metal, datând din anii 1950.
03:15
Aşii amanetului - Adevărul despre Pinocchio
La amanet sunt aduse niște marionete Pinocchio făcute de mână. Vor reuși Așii să tragă niște sfori pentru a ajunge la o înțelegere? Și mai târziu, cineva aduce o muzicuță care i-a aparținut lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.
03:40
Aşii amanetului - Urși și vânători
Bătrânul are ocazia să cumpere o jucărie rară: la amanet este adus un urs Steiff din anii 1900, în mărime naturală. Iar apoi, vor reuși Așii să achiziționeze un pistol Volcanic rar, din 1870?
04:10
Aşii amanetului - Jesse James redivivus
Echipa este încântată când cineva aduce spre vânzare fotografii originale cu faimosul bandit Jesse James. Vor cumpăra Așii aceste articole incredibil de rare? Între timp, Rick examinează o trusă de prim-ajutor de la Cercetași din anii 1930.
04:35
Războiul depozitelor - Surpriza lui Darrell
Brandi îl surprinde pe Jarrod cu un teanc gros de bani, în speranța de a câștiga cel mai bun depozit al zilei. Darrell și Brandon câștigă o licitație care îi trimite, pe neașteptate, într-o sală de tribunal.
05:05
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
05:35
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
06:00
Aşii amanetului - Mașina lui Fidel
Turați motoarele alături de Așii Amanetului când Corey examinează un Buick din 1940 care i-a aparținut, se spune, lui Fidel Castro. Va cumpăra oare Corey acest suvenir al comunismului?
06:30
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
06:55
Aşii amanetului - Sus, în aer
Un avion texan de vânătoare AT-6 cu care s-azburat în Al Doilea Război Mondial este de vânzare, dar vor încerca Așii să îl cumpere? Și un domn își aduce la amanet colecția de ghiulele de tun din Războiul Civil.
20:00
Arme născute din foc - Pumnalul din baston
Patru fierari primesc o misiune specială când trebuie să făurească sabia preferată a lui Doug Marcaida: karambitul. Pe concurenți îi așteaptă o provocare dublă când trebuie să facă o pereche de cuțite letale.
21:00
Invențiile care au schimbat lumea - Titanii televiziunii
În anii '20, ideea de a transmite imagini mișcătoare prin aer e pură ficțiune științifică. Dar doi pionieri îndrăzneți văd un viitor diferit în care lumea stă în fața ecranelor, uimită și captivată de ceea ce vede.
22:00
Greșeli la scară largă - Defecte ascunse
La 11.000 de metri deasupra Statului Iowa, un avion DC-10 explodează în zbor. Pilotul a luat decizia inspirată de a ateriza forțat ca să salveze viețile a 184 de pasageri. Dar de ce a avut loc dezastrul?
23:00
Securitatea graniței - episodul 5
Poliția de Frontieră devine suspicioasă după ce un bărbat canadian spune că a venit până în Australia să vadă Bankstown. Probe pozitive prelevate de pe bagajul lui ar putea indica faptul că nu a venit doar pentru vacanță.
23:30
Securitatea graniței - episodul 6
Polițiștii de frontieră din Sydney dejoacă planul unui contrabandist de a trece granița cu o substanță ilegală adusă din SUA. Un luptător francez MMA spune că a venit în vacanță, dar polițiștii află că e implicat în afaceri ilegale.
23:55
Aşii amanetului - Epistola cuceritorului
Luați poziția de drepți alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de Napoleon Bonaparte, cu sigiliul oficial al lui Napoleon, este adusă la amanet. Se va dovedi o piesă de rezistență sau un Waterloo?
00:20
Războiul depozitelor - Câștiguri mari la Arcadia
Arcadia, o zonă de lux, promite mereu licitații profitabile pentru cumpărători. Darrell și Brandon pătrund în forță, dar sunt prinși umblând cu fofârlica.
00:50
Războiul depozitelor - Leul din Lancaster
Cumpărătorii merg la Lancaster, unde Ivy se simte obligat să-și apere teritoriul și vrea să câștige pe teren propriu. Rene face un drum lung doar pentru a demonstra ceva.
01:20
Războiul depozitelor - Marea lovitură a lui Mary
Depozitele din El Monte, California, conțin mereu obiecte interesante. Și de data aceasta e la fel. Brandi îi dă lui Jarrod mână liberă cu banii, dar Mary și noul ei iubit reușesc să cumpere cel mai scump depozit al zilei.
01:45
Războiul depozitelor - Arriba la licitație!
Dave a auzit de descoperirile recente și nu vrea să lase alt depozit bun să-i scape. Rene caută informații confidențiale, Ivy e obligat să cumpere mult ca să merite drumul, iar Mary are un aliat improbabil.
02:15
Vânătorii de chilipiruri - Împușcături la Sin City
La o mare licitație din Vegas, Allen și Ton riscă mult. Găsesc o mașină Chevy din 1953, magazii de M16 și un set de lansatoare improvizate de cartofi cu aerosoli.
02:45
Vânătorii de chilipiruri - Trăiască Las Vegas
În Sin City, licitatorii caută depozite mari și găsesc o cutie pentru trucuri magice Zig Zag și un poster rar din 1910 cu magicianul Chung Ling Soo.
03:15
Aşii amanetului - Dueluri și târguieli
Un vânzător cere foarte mult când aduce unele documente legate de Apollo 11. Rick îl poate aduce cu picioarele pe pământ înainte să aibă o problemă? Un Harley Davidson 1962 Topper ajunge la magazin. Chum poate să îl cumpere ieftin?
04:10
Aşii amanetului - Întâlniri de gradul zero
Chum vede ceva de pe altă lume, când un vânzător îi aduce un exemplar cu autograf din „Sosirea farfuriilor zburătoare”. Oare Chum va reuși să identifice prețul perfect? Un vânzător pretinde că are un tablou de artistul Ralph Blakelock.
05:05
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
06:00
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
06:30
Aşii amanetului - Pentru trup și suflet
Fiți la înălțime cu Așii amanetului, care se roagă pentru succes când la amanet e adusă o biblie folosită de Mickey Mantle. Apoi, băieții se iau la întrecere ca să afle care e cel mai bun negociator.
06:55
Aşii amanetului - O armă rară
Așii amanetului sunt încântați când la amanet este adusă una dintre cele mai rare arme americane din istorie. Iar Corey și Chumlee au parte de un joc portabil Donkey Kong din anii 1980.
20:00
Arme născute din foc - Cuțitul bhuj
Patru fierari trebuie să forjeze oțel de Damasc într-un recipient, din uneltele unui frizer, dar înainte să făurească cuțitele trebuie să realizeze recipientul, folosind un vechi scaun de frizer.
21:00
Inexplicabil - Creaturi bizare
Milioane de oameni din întreaga lume susțin că s-au întâlnit cu o făptură diferită de cele recunoscute de știință - cum ar fi Omul Molie, ChupaCabra și Viermele Morții Mongol.
22:00
Conspirații OZN - Aurora
Una dintre cele mai importante repere din istoria ingineriei de reconstrucție a fost mărturia colonelului Philip J. Corsa. Ce secrete va dezvălui misteriosul Proiect Aurora?
23:00
Aşii amanetului - Vrei revoluție?
Porniți la revoluție alături de Așii amanetului, care primesc un Anuar din 1776 împreună cu o copie tipărită a Declarației de Independență. Își vor declara oare intenția de a le cumpăra?
23:30
Aşii amanetului - Motocicleta lui James Caan
Așii amanetului examinează o motocicletă făcută la comandă pentru actorul James Caan. Îi va face oare Corey vânzătorului o ofertă de nerefuzat?
23:55
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
00:20
Războiul depozitelor - Aia cu Mary și Allee
Jarrod și Brandi nu se lasă păcăliți de comorile industriei spectacolului, dar Mary și noua ei prietenă Allee sunt amețite de Hollywood. Rene e singurul cumpărător solitar, dar asta nu-l oprește să le facă tuturor greutăți.
00:50
Războiul depozitelor - Duel la asfințit
Ivy și Mary își încep seara cu o întrecere nu tocmai prietenoasă. Darrell și Brandon caută un nou depozit valoros pe terenul de acasă, iar Dave vânează un chilipir sau un fraier.
01:20
Războiul depozitelor - Tata licitează mai bine
Darrell și Brandon vor să-i instige pe ceilalți cumpărători și să profite de confuzia creată. Rene își aduce tatăl la licitație și are parte de zâmbete și de profit. Dave caută un câștig substanțial, iar Ivy, accidentat, vrea să "dea lovitura".
01:45
Războiul depozitelor - Doamna grasă se încălzește
Jarrod și Brandi vor să scape ușor și nu sunt pregătiți pentru o licitație-maraton. Darrell a venit fără Brandon și trebuie să se lupte singur cu concurența. Ivy vrea să cumpere mult și des, iar Mary se străduiește să fie luată în serios.
02:15
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
03:15
Regele Mihai - Drumul către casă
Aceasta este povestea nespusă a Regelui Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin.
04:10
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
05:05
Aşii amanetului - Nevoia de viteză
Când un vânzător se grăbește în magazin cu un suvenir emblematic Sammy Hagar, Corey solicită întăriri. Va bate palma? Între timp, Rick are șansa să cumpere o curea de piele vintage.
06:00
Aşii amanetului - Impresionistul
Așii amanetului sunt impresionați când un client le aduce un peisaj de Monet. Iar când lecția de istorie a lui Rick despre Cinco de Mayo îi face pe băieți "loco", ar putea să se trezească gonit de la propria "fiesta".
06:30
Aşii amanetului - Avion cu motor
Zburați de bucurie cu Așii amanetului, care primesc o bucată dintr-un prototip H-4 Hercules al lui Howard Hughes. Și Rick vede stele când la amanet sunt aduse tablouri cu celebrități pictate de Stephen Fishwick.
06:55
Aşii amanetului - Rick 'N' Roll
Dați volumul la maxim cu Așii amanetului când Rick participă la Tabăra Rock and Roll și cântă alături de legenda Roger Daltrey de la The Who. Va reuși Rick să atingă toate notele?
jinglebells