07:20
Regii licitațiilor - Sabie de samurai/Cufăr
Paul Brown și echipa de la Galeria 63 se pregătesc pentru următoarea licitație, care include un cufăr Louis Vuitton din 1908 și o sabie de samurai. Jon trece testul când aduce înapoi și repară un birou antic cu compartimente secrete.
07:50
Așii Amanetului cutreieră America - Bogății în Rhode Island
Rick, Corey și Chum pun la cale tranzacții colosale în cel mai mic dintre state. În Providence, Rhode Island, băieții se deplasează la o colecție de mașini forțoase, analizează o carte rară scrisă de John Adams și iau în vizor o armă cu harpon.
08:45
Așii Amanetului cutreieră America - Valori din Tampa Bay
Rick, Corey și Chum pleacă la drum pentru a căuta comori în Tampa, statul Florida. Conducând un grup de experți, băieții vor aduna totul, de la cartonașe Pokemon la motocicleta lui Steve McQueen, sperând să facă valuri în însorita Floridă.
09:40
Aşii amanetului - Zborul vulturului
Așii amanetului sunt pe cale să înscrie când la amanet este adus unul dintre pantofii sport ai legendei NBA Dr J, purtat la un meci.
10:05
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
10:35
Inexplicabil - Tehnologie stranie
Există multe artefacte uimitoare ce provin din toată lumea și care contestă tot ce știm despre capacitatea tehnologică a înaintașilor noștri îndepărtați. Vom descoperi, pe măsură ce studiem aceste obiecte, potențialul real al ingeniozității umane?
11:30
Extratereştri antici - Codul cercurilor din lanuri
Peste 10.000 de formațiuni apărute în lanuri au fost documentate în peste 50 de țări, iar multe prezintă proprietăți care sfidează explicațiile convenționale. Sunt din altă lume? Și dacă da, care este scopul lor?
12:25
Aşii amanetului - Amprenta lui Rocky
Luptați alături de Așii amanetului când un client le aduce amprentele mâinilor lui Sylvester Stallone, semnate de actor. Va reuși Rick să câștige runda sau va pierde urma lui Rocky?
12:55
Aşii amanetului - Trăiască Rick!
Așii amanetului au o zi regală când un client le aduce o serie de documente din timpul Războiului de Independență, semnate de regele George al III-lea. Dar se vor dovedi oare documentele o maiestuoasă greșeală?
13:25
Aşii amanetului - Muzică bună
Cântați alături de Așii amanetului când primesc un album Red Hot Chilli Peppers cu autograf. Va accepta Rick oare acest crâmpei din istoria rock-ului sau îl va da deoparte?
13:50
Aşii amanetului - Gunoiul unuia…
Pregătiți-vă să înscrieți alături de Așii amanetului când o bâtă de baseball semnată de membrii echipei Dodgers, campioana din 1959, este adusă la magazin.
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Dispărut în 20 de secunde
Ton și Allen sunt învinși de cel mai dur adversar al lor, CJ, dar o întorsătură a sorții îi menține în joc. Găsesc un contor Geiger și chei de piulițe folosite în cursele NASCAR, iar contabilul lor le dă o veste șocantă.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - A vinde sau a nu vinde
Gata să ia o decizie majoră, Ton și Allen se confruntă cu Carolyn la o licitație din Covina. Câștigă un “depozit plin cu efecte speciale” care conține instrumente pentru cascadorii nebunești. Băieții decid soarta magazinului.
15:15
Aşii amanetului - Jocul de-a amanetul
Jucați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce un automat de pinball. Va face Corey un scor record sau se va termina jocul devreme?
15:40
Aşii amanetului - Superman versus Muhammad Ali
Pregătiți-vă pentru o lovitură bună când Așii amanetului primesc o revistă de benzi desenate "Superman versus Muhammad Ali". Va fi knockout pentru Corey sau va arunca prosopul?
16:10
Aşii amanetului - Așii Amanetului și vedeta de film
Albumul de platină de Bruno Mars se învârte în magazin. Va obține Corey un contract cu cântec sau va fi exclus din negocieri? Rick îl cheamă pe Dennis Quaid să-l ajute să autentifice un poster semnat. Poate Rick fi bun comunicator sau va fi respins?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Killian
Echipa are puțin timp pentru o renovare în plus și nu are bani la îndemână. Dar când apare o afacere bună, ei decid că ar putea merita efortul dacă pot lucra rapid și își limitează dobânda la împrumut.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Ceylon
Echipei îi miroase a bani atunci când verifică o casă veche și descoperă o comoară ascunsă în curtea din spate - o piscină îngropată. Dacă poate fi restaurată, le-ar putea crește prețul de vânzare.
19:05
Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan - Furtul din depozitul de blindate Dunbar
Un angajat al unui depozit de mașini blindate își folosește cunoștințele din interior pentru a planifica un furt care le-ar putea aduce lui și prietenilor săi vechi pe care îi recrutează, peste 18 milioane de dolari în numerar.
07:20
Războiul depozitelor: Texas - De-aș fi în Tibet
Cumpărătorii luptă pentru un depozit cu mobilă, care le-ar putea aduce un profit de 100.000 de dolari. Ricky și Bubba găsesc autografe ale unor fotbaliști americani, dar sunt ele autentice?
07:50
Războiul depozitelor: Texas - Tyler, Texas
Lesa se înfurie în timp ce caută obiecte de artă și mobilier. Între timp, Roy pare că se va îmbogăți datorită unei broșuri din anii 1970 a unui parc de distracții.
08:15
Războiul depozitelor: Texas - Cowboy și indieni din Dallas
În Fort Worth, un cowboy legendar îi ajută pe ofertanți. Lesa descoperă o armă care ar putea să-l zdrobească pe rivalul ei din New York.
08:45
Așii Amanetului cutreieră America - Comori texane
Rick, Corey și Chum sunt gata să se bată pentru niște tranzacții în Texas. Pe drum, băieții fac un test-drive cu un Buick Riviera 1968, sunt captivați de colecția de nicovale a unui fierar, și se întâlnesc cu legenda fotbalului american Emmitt Smith.
09:40
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
10:05
Aşii amanetului - Fata lui tata
Bucurați-vă alături de Așii Amanetului când le sunt aduse niște lucrări ale artistului de graffiti Keith Haring. Apoi, Chumlee e chemat în linia întâi când la amanet sosește o unealtă din timpul Războiului Civil.
10:35
Inexplicabil - Coduri imposibil de spart
De mult timp oamenii au creat moduri ingenioase de a ascunde date valoroase prin puzzle-uri enigmatice, cifruri complexe și simboluri secrete. Dacă am reuși să descifrăm codurile imbatabile, am putea să găsim și răspunsuri la cele mai mari mistere?
11:30
OZN: Dosare secrete redeschise - Proiectul Șapte miei
Fizicianul în electricitate Paul Bennewith este convins că a localizat un laborator top-secret al oamenilor și al extratereștrilor undeva sub pământ, în Dulce, lângă Los Alamos, statul New Mexico.
12:25
Aşii amanetului - Jocul cu sabia
Demarați cu Așii amanetului când la magazin este adus un Willys Wagon din 1951. Va băga Rick tranzacția în viteză sau va coborî înainte de finiș?
12:55
Aşii amanetului - Curajosul Rick
Porniți pe drumul de cărămidă galbenă alături de Așii amanetului când o ediție princeps din "Vrăjitorul din Oz" își face apariția la magazin. Își va păcăli oare Rick creierul sau îi va lipsi curajul?
13:25
Aşii amanetului - Bărbatul în negru
Publicul aclamă alături de Așii amanetului când un client aduce postere semnate de Johnny Cash și Stevie Ray Vaughn. Le va cumpăra Rick "pentru un cântec" sau va suporta un dezacord?
13:50
Aşii amanetului - Roata norocului
Mergeți la surfing cu Așii amanetului când cea mai rară mașină Hot Wheels din lume, Beach Bomb #1, este adusă la amanet. Va tura Rick motoarele pentru a o cumpăra?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Cowboy spațiali
Magazinul a devenit istorie, iar Ton și Allen își încep următorul capitol al carierei în forță. Găsesc o armă din al Doilea Război Mondial și un costum de cosmonaut rus, care ar putea fi cea mai mare descoperire a lor, dacă e autentic.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Pe rampă
Ton și Allen se luptă cot la cot cu fosta lor asistentă, Carolyn, iar pe Ton îl doare spatele. Băieții găsesc o mitralieră BB, iar când negocierile pentru o rampă se duc de râpă, Allen trebuie să ia o decizie dificilă.
15:15
Războiul containerelor - episodul 5
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
15:40
Războiul containerelor - episodul 6
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
16:10
Aşii amanetului - Amanetul atomic
Chum încearcă să înscrie din prima când o mănușă de golf semnată de Jack Nicklaus ajunge în magazin. Între timp, Corey țintește un elicopter G.I. Joe Tomahawk de jucărie. Va ajunge să fie un adevărat erou american sau această afacere va eșua?
17:10
Vânătorii de comori - Amintiri din Comunism
Vânătorii se întorc în „Epoca de Aur”, când un client foarte important le cere să-i găsească obiecte speciale din comunism. De la benzi desenate la jucării și chiar un obiect al lui Nicolae Ceaușescu, care obiect le va aduce cel mai mare profit?
18:05
Vânătorii de chilipiruri - Marfă pe bune
La o licitație de depozite dintr-un oraș de pe plajă, Ton și Allen dau de un vechi rival. Obțin o camionetă GMC clasică și îi găsesc motorul cromat. Găsesc și primul automat vertical de Cola, dar o fi autentic?
18:35
Vânătorii de chilipiruri - Arme distructive din trecut
La o licitație de depozite de la Hollywood, Ton și Allen găsesc săbii masonice vechi de un secol, o sabie de samurai din al Doilea Război Mondial și un poligraf din perioada Nixon, precum și muschete din Războiul Civil pe care le testează.
19:05
Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan - Furtul din depozitul de blindate Dunbar
Un angajat al unui depozit de mașini blindate își folosește cunoștințele din interior pentru a planifica un furt care le-ar putea aduce lui și prietenilor săi vechi pe care îi recrutează, peste 18 milioane de dolari în numerar.
07:20
Războiul depozitelor: Texas - Încăierare la licitație
Ofertanții cântăresc avantajele și dezavantajele a două cartiere foarte diferite. Lesa își arată ghearele când se luptă cu un tânăr cumpărător sexy.
07:50
Războiul depozitelor: Texas - Ceaiul de la ora 5
Cumpărătorii luptă care pe care în înstăritul oraș Lewisville. Găsesc un pian mecanic, un set de ceai și mobilă de lux. Depozitul căruia dintre ei conține articolul câștigător?
08:15
Războiul depozitelor: Texas - Un depozit, încă unul...
Cumpărătorii se duc la Dallas, unde licitațiile se derulează pe parcursul întregii zile. Dacă nu pot ține pasul cu mulțimea, ar putea rata o șansă unică.
08:45
Așii Amanetului cutreieră America - Chilipiruri în Florida
Rick, Corey și Chum caută chilipiruri în Florida. Printre zile de plajă și o cină cu superstarul din competițiile de wrestling Titus O’Neil, gașca întinde o plasă largă în St. Petersburg, Florida.
09:40
Aşii amanetului - Distracție la baraj
Plătiți alături de Așii Amanetului când Rick negociază vânzarea unei cutii de trabucuri care i-a aparținut lui JFK. Apoi, un client aduce o fotografie a generalului Custer din timpul Războiului Civil.
10:05
Aşii amanetului - Comedia lui Dali
Veniți alături de Așii Amanetului, cărora un client le aduce un tablou din seria Divina Comedie, de Salvator Dali. Va face opera o impresie suprarealistă asupra lui Rick sau va fi trimis clientul la plimbare?
10:35
Inexplicabil - Povești stranii din Al Doilea Război Mondial
Al Doilea Război Mondial a fost cel mai letal conflict din istorie. Atunci s-au născut și mistere ce ne intrigă în continuare, povești ciudate ce rămân fără explicație. Ne vor ajuta noile informații să înțelegem cele mai ciudate narațiuni din război?
11:30
Mistere în nisip - Shimoa și pietrele marinari
Rocile din Valea Morții par să se miște pe albia unui lac uscat. Arheologii descoperă pietre de jad în China. Oase de animale antice, cu urme de traume, sunt găsite în New Mexico. În Sahara, pietrele aranjate cu grijă pot avea conotații astronomice.
12:25
Aşii amanetului - Încercați-vă puterile!
Încercați-vă puterile alături de Așii amanetului când un client le aduce un aparat Gottlieb de testat forța din 1930. Își va flexa Rick mușchii pentru a-l cumpăra sau se va lăsa moale?
12:55
Aşii amanetului - Creatura de la amanet
Fugiți îngroziți alături de Așii amanetului când se întâlnesc cu o Creatură din Laguna Neagră în mărime naturală. Va captura Corey această afacere sau va rămâne fără suflu?
13:25
Aşii amanetului - Răzbunătorii
Salvați situația alături de Așii amanetului când două reviste de benzi desenate cu Răzbunătorii și X-Men își găsesc drum către magazin. Se va minuna Rick de aceste descoperiri sau va juca rolul ticălosului?
13:50
Aşii amanetului - La volan
Loviți mingea alături de Așii amanetului când un cartonaș de baseball cu Babe Ruth, perfect conservat, este adus la amanet. Va înscrie oare Rick sau va da mingea afară din teren?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Cârlig, fir și imprimantă
O licitație pe ultima sută de metri din Norwalk e dificilă, când Ton și Allen se confruntă cu doi cowboy adevărați. După ce se liniștesc apele, băieții găsesc o imprimantă 3D și un cârlig de ancorare cu care abia așteaptă să tragă.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Rock'n'roll
O licitație din Whittier merge prost când un cumpărător pe nume Big Dave încearcă să cumpere tot. După câteva înfrângeri dure, băieții câștigă un food truck în stare perfectă și o mașină de teren, cu consecințe periculoase.
15:15
Războiul containerelor - episodul 7
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
15:40
Războiul containerelor - episodul 8
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
16:10
Aşii amanetului - Rapsodia boemă a amanetului
Când Rick are șansa să achiziționeze o colecție emblematică de fotografii Hard Rock, va reuși să încheie afacerea sau altcineva va mușca țărâna? Apoi Corey se pregătește pentru un motor Harley Davidson. Va apăsa pedala la podea sau se va opri?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Florene
Echipa găsește o casă bătrânească – o casă care nu a fost modernizată de mult timp, dar are structură bună și nu ar trebui să implice multă muncă pentru restaurare. Dar renovarea planificată de o lună are unele probleme.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Bumby
O casă mică are un mare potențial pentru echipă datorită locației sale, fiind situată pe un lac frumos. Ei cumpără proprietatea cu 3 camere și o baie înainte de a avea un plan de renovare, convinși că o să le aducă profit.
19:05
Arme născute din foc - Războiul Civil
În acest concurs special cu tema Războiului Civil, patru fierari trebuie să transforme o ghiulea uriașă sau o mitralie mică într-un briceag testat în luptă la bătălia din Arkansas.
07:20
Războiul depozitelor: Texas - Plătește, Moe Prigoff!
Ofertanții sunt șocați să găsească peste 100 de cumpărători la o licitație din Longview. Concurența este acerbă. Cine va învinge?
07:50
Războiul depozitelor: Texas - Cei buni, cei răi și cei înfometați
Ofertanții sosesc la licitația depozitului unui magnat decedat de curând. Cine are banii și cine are curajul să și-l însușească?
08:15
Războiul depozitelor: Texas - Bizarerii
La licitațiile din Burleson, loturile sunt neobișnuite. Ofertanții vor găsi oare ceva valoros printre mormanele de ciudățenii?
08:45
Așii Amanetului cutreieră America - Abundență în Kentucky
Rick, Corey și Chum se îndreaptă către inima statului Kentucky. În Lexington, echipa aduce un Ford Coupe Deluxe din 1941 înapoi la viață; legendarul antrenor John Calipari ajută o colecție de obiecte de baschet a Universității de Stat din Kentucky.
09:40
Aşii amanetului - Timp și spațiu
Decolați alături de Așii amanetului când un radio-ceas "Space 2005" este adus la magazin. Va fi acest obiect din Era Spațială nepământean de interesant?
10:05
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
10:35
OZN: Dosare secrete redeschise - Energie negativă
Lt. Ryan Graves și piloții din escadrila sa au intrat în contact cu OZN-uri de mai multe ori. Graves a descris în detaliu întâlnirile regulate ale echipajelor cu un OZN în formă de cutie neagră pe care îl vedeau „în fiecare zi”.
11:30
Vânătorii de comori - Amintiri din Comunism
Vânătorii se întorc în „Epoca de Aur”, când un client foarte important le cere să-i găsească obiecte speciale din comunism. De la benzi desenate la jucării și chiar un obiect al lui Nicolae Ceaușescu, care obiect le va aduce cel mai mare profit?
12:25
Aşii amanetului - Petrecerea continuă
E timpul ca Rick să petreacă atunci când e pus față în față cu regina vehiculelor din filme, mașina din "Lumea lui Wayne". Va demara Rick afacerea sau va decide că nu merită efortul?
12:55
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
13:25
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
13:50
Aşii amanetului - Ochiul tigrului
Intrați sub acoperire cu Așii Amanetului când un client le aduce emblema diviziei aeropurtate secrete Tigrii Zburători. Va face Rick o înțelegere secretă sau va fi compromisă misiunea?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Ultima redută a lui Betsy
Îndrăgitul lor camion de pâine e pe butuci, iar Ton și Allen merg la o licitație ca să îl salveze. Un tocător industrial și un Chevrolet clasic vor fi suficient ca să o repare pe Betsy sau vor fi nevoiți să-și ia adio?
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Risc și recompensă
Ton și Allen ajung târziu la o licitație. Găsesc capcane vechi pentru urși și multe opere de artă stradale. Dacă aparțin artistului RISK, ar putea fi cea mai mare lovitură a lor. Dacă nu, se aleg cu niște falsuri veritabile.
15:15
Războiul containerelor - episodul 9
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
15:40
Războiul containerelor - episodul 10
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
16:10
Aşii amanetului - Pe arătură
Chum pune mâna pe un trio de personaje de vechi benzi desenate; se va juca vânzătorul cu emoțiile sale și va face o afacere? În continuare, o carte de Amelia Earhart zboară în magazin. Va îndrăzni Rick să facă afacerea sau prețul va ajunge prea sus?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Clepsidra
Echipa de renovare descoperă o proprietate cu potențial, o casă ascunsă în spatele alteia, cu acces îngust. Există o dispută pe linia de proprietate cu vecinul, dar locația pe malul lacului și prețul scăzut sunt prea tentante pentru a nu profita.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Minnesota
Echipa găsește un preț bun pentru o casă nerenovată de când a fost construită, o casă veche plină de acareturi. Dar are un bonus surpriză: vechiul atelier din spate a fost transformat într-o locuință separată.
19:05
Maeștrii Lemnului - Căsuțe pentru păsări; gângănii mari
Zece sculptori au rămas în competiția supremă cu drujba. Sculptura rapidă din această săptămână îi obligă pe sculptori să realizeze căsuțe impermeabile pentru păsări. Pentru sculptura principală, trebuie să facă insecte minuscule la scară masivă.
07:25
Războiul depozitelor - Descoperirea
Cumpărătorii se întâlnesc cu doi licitatori noi și Darrell își apără teritoriul. Ivy Calvin găsește o unealtă cum nu a mai văzut, iar Jarrod și Brandi trebuie să-și umple noul magazin.
07:50
Războiul depozitelor - Hai să ne jucăm
Jarrod și Brandi găsesc niște jucării și Jarrod se ia la întrecere cu un campion mondial. Frații Harris caută o stea pe Bulevardul Celebrităților, iar Barry își riscă banii pentru un seif.
08:15
Războiul depozitelor - Îngerii lui Barry
Nou-veniții Rene și Casey cumpără o statuie care poate valora mii de dolari. Darrell Sheets găsește câteva feline, iar Barry aduce doi "îngeri" la licitație.
08:45
Aşii amanetului - Mașinuțe și trenulețe
Rick vede un tren de la sfârșitul secolului XIX. Va reuși să găsească un cumpărător sau are bilet dus spre orașul "Ofertă zero"? Mai târziu, un client aduce la magazin un joc clasic Nintendo de curse din anii 1960.
09:10
Aşii amanetului - Pe capul lui Reagan
La amanet este adusă o muschetă rară cu piedică dublă. Se vor arunca Rick și Corey în luptă pentru ea? Și când Corey se trezește față în față cu un cap al lui Ronald Reagan, va negocia o ofertă sau nu?
09:40
Case vechi readuse la viaţă - Clepsidra
Echipa de renovare descoperă o proprietate cu potențial, o casă ascunsă în spatele alteia, cu acces îngust. Există o dispută pe linia de proprietate cu vecinul, dar locația pe malul lacului și prețul scăzut sunt prea tentante pentru a nu profita.
10:35
Case vechi readuse la viaţă - Minnesota
Echipa găsește un preț bun pentru o casă nerenovată de când a fost construită, o casă veche plină de acareturi. Dar are un bonus surpriză: vechiul atelier din spate a fost transformat într-o locuință separată.
11:30
Războiul depozitelor - Un act de caritate
Frații Harris intră în modul invizibil, Jarrod și Brandi sunt caritabili, Barry descoperă un sac care îl trimite către pârtie și Darrell descoperă un stâlp înalt.
12:00
Războiul depozitelor - O poreclă nouă
Cumpărătorii merg la Compton, unde Jarrod primește o poreclă nouă și găsește ceva ce colecționa în trecut. Mike cumpără un depozit pe care Herb nu-l vrea și Barry se reîntâlnește cu vechiul său prieten Kenny.
12:25
Războiul depozitelor - O veioză pentru tine
Barry Weiss aduce un majordom la licitație, Jarrod și Brandi găsesc o veioză vintage și Darrell Sheets cheltuiește cea mai mare sumă plătită pe un depozit în istoria serialului - dar își va merita depozitul banii?
12:55
Războiul depozitelor - Nicăieri nu-i ca la Homeland
Cumpărătorii merg la Homeland, dar frații Harris mai bine rămâneau acasă. Jarrod și Brandi cumpără și situația se încinge, iar Rene și Casey cumpără un depozit, dar își dau seama că au făcut o greșeală.
13:25
Războiul depozitelor - Dominația vinului
Jarrod și Brandi descoperă un obiect de artă neobișnuit, Rene și Casey se bucură de un pic de vin, iar contabilul lui Barry încearcă să-l țină pe Colecționar din scurt.
13:55
Aşii amanetului - Rozele au ghimpi
La amanet e adus un scheci original al monumentului comemorativ al Pușcașilor Marini. Va ieși victorioasă oferta lui Rick? Apoi, un client aduce un disc de platină Poison cu autograful lui Bret Michaels. Dar va fi oare un ghimpe în coasta lui Rick?
14:20
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
14:50
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
15:15
Vânătorii de comori - Amintiri din Comunism
Vânătorii se întorc în „Epoca de Aur”, când un client foarte important le cere să-i găsească obiecte speciale din comunism. De la benzi desenate la jucării și chiar un obiect al lui Nicolae Ceaușescu, care obiect le va aduce cel mai mare profit?
16:10
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
16:40
Aşii amanetului - Soldăței la amanet
Sunați adunarea alături de Așii amanetului când două seturi rare de soldăței asediază magazinul. Va avea succes misiunea de achiziție a lui Rick sau îi va fi lăsată oferta la vatră?
17:10
Aşii amanetului - Vânt la pupa
Chum trece la fapte când un vânzător îi arată o fotografie cu autograf a lui Cy Young. Va da lovitura sau va rata? Între timp, Rick verifică un uriaș steag de provă. Când negocierile iau avânt, va rămâne Rick la bord sau va abandona vasul?
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Impuls pe piață
O casă șubredă, cu o structură nestisfăcătoare, îl face pe Keith să se teamă că ar putea fi o capcană. Dar echipa crede că adevărata recompensă a acestei renovări va fi creșterea valorii imobiliare a cartierului, unde se află alte case-zombi.
19:05
Securitatea graniței - episodul 5
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:35
Securitatea graniței - episodul 6
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
07:25
Războiul depozitelor - Spaimă și scârbă la Placentia
La Placentia, Rene și Casey găsesc un depozit plin de bagaje, Barry cumpără un depozit care-l face să-și pună la îndoială locul în jocul licitațiilor, iar Darrell descoperă instrumente stomatologice.
07:50
Aşii amanetului - Da sau nu?
Când un client vine în magazin cu o carte rară a lui H.G. Wells - pe care cere un preț astronomic - Corey va ținti spre stele? În continuare, nu se mai joacă nimeni atunci când vine o statuie făcută din pietre turcoaz. Rick va accepta sau nu?
08:45
Aşii amanetului - Popeye la amanet
Rick vede o decapotabilă Triumph din 1974. Dar va scoate fum când va afla care e prețul cerut pe mica nărăvașă? Chum își retrăiește copilăria cu o pereche de pistoale cu apă cu Popeye Marinarul.
09:10
Aşii amanetului - Misiune amfibie
Rick se trezește în încurcătură când se gândește să scoată șase schițe de Picasso dintr-o faimoasă ediție ilustrată a piesei clasice "Adunarea femeilor". Apoi, Rick și Corey vor să scoată pe apă un Jeep amfibiu.
09:40
Aşii amanetului - Cu arma încărcată
Lui Rick i se oferă un afiș rar făcut pentru primul film al lui John Wayne. Dar îl va speria prețul cerut? Chum încearcă să "împuște" două pistoale placate cu nichel.
10:10
Așii Amanetului cutreieră America - Vedete singuratice
Rick, Corey și Chum sunt gata să o facă lată în Texas. Cu ajutorul unor însoțitori de încredere, ei speră să strângă câteva nestemate. Pe parcurs vor cânta rock and roll cu o colecție de chitare clasice, și rock simplu cu niște fosile fascinante.
11:05
Așii Amanetului cutreieră America - Dulce Carolina
Rick, Corey și Chum își încheie călătoria în Winston-Salem. Ei își propun să încheie înțelegeri cu experți și să viziteze tractoare antice, să încerce arme la poligon și să întâlnească o legendă NASCAR înainte de a merge acasă.
12:00
Așii Amanetului cutreieră America - Afaceri în orașul gemenilor
Rick, Corey și Chum merg în St. Paul, Minnesota, unde descoperă o colecție impresionantă de fosile de trilobiți. Rick face o pasiune pentru o ediție princeps a cărții "Tin Woodman din Oz" și Chum își dă cu părerea despre o colecție de monede antice.
12:55
Războiul depozitelor - Yolo Bolo!
Doctorul este în... în Riverside. Rene are o captură mare. Ivy găsește un depozit plin și dă peste o antichitate de origine neobișnuită. Darrell ia un depozit mai mic, dar constată că lucrurile bune, într-adevăr, vin uneori în recipiente mici.
13:25
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
13:55
Aşii amanetului - Cap sau pajură
Când o monedă din 1894 se rostogolește la amanet, va da Rick cu banul ca să o cumpere? Apoi, un client aduce un autograf al lui John Belushi. Va râde Corey cu gura până la urechi sau va rămâne cu buza umflată?
14:20
Aşii amanetului - Amanet cu repetiție
Mergeți la poligon cu Așii amanetului când o mitralieră rară de la sfârșitul secolului XIX e adusă la amanet. Va ochi Rick afacerea sau se va feri din calea ei? Apoi, un client vine cu un corn de alamă. Va suna bine afacerea sau va rămâne fără aer?
14:50
Securitatea graniței - episodul 5
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
15:15
Securitatea graniței - episodul 6
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
15:45
Aşii amanetului - Revoluție la curse
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un Mustang Hertz Penske GT din 2014 rar gonește pe pista de curse din Las Vegas. Va accelera Rick către victorie sau va fi obligat să oprească la boxă?
16:10
Aşii amanetului - Amanetul se trezește
La amanet e adus un prototip unic, înfățișându-l pe Bobba Fett, din Războiul Stelelor. Steve Grad îl uimește pe Rick cu posterul său "Războiul Stelelor" cu autograf și cu colecția uriașă de cartonașe.
16:40
Aşii amanetului - Masca lui Lincoln
Un revolver Colt din anii 1800 este adus la amanet. Va încărca Rick o afacere pe țeavă? Și apoi, la magazin vine o mască a lui Abraham Lincoln. Va cimenta Rick tranzacția?
17:10
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
18:05
Securitatea graniței - episodul 7
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
18:35
Securitatea graniței - episodul 8
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:05
Securitatea graniței - episodul 9
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:35
Securitatea graniței - episodul 10
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
07:20
Războiul depozitelor: Texas - Chirurgul, vrăjitoarea și dulapul
Se apropie tornada. Ofertanții se grăbesc să câștige un depozit din estul Texasului înainte să înceapă furtuna.
07:50
Războiul depozitelor: Texas - Dilema lui Jenny
Licitația se mută în stațiunea balneară Mineral Wells, unde nou-venita Jenny Grumbles încearcă să scape de două pacoste: un mușuroi de termite și un cumpărător îndrăgostit.
08:15
Războiul depozitelor: Texas - Lecția de anatomie
Protejata dr Moe se întoarce și îi ține piept lui Jenny Grumbles. Ricky Smith are parte de o valoroasă lecție de anatomie umană și Bubba Smith trebuie să găsească un cumpărător pentru niște obiecte de artă "fără perdea".
08:45
Așii Amanetului cutreieră America - Chilipiruri în Boston
Rick, Corey și Chum fac niște tranzacții revoluționare în Boston, Massachusetts. Băieții primesc o vizită extraordinară în timp ce verifică un tablou patriotic, apoi își încearcă mâna la vâslit și iau în cătare o muschetă Brown Bess din anii 1700.
09:40
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
10:05
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
10:35
Inexplicabil - Monștri printre noi
De la începutul umanității, poveștile cu ființe monstruoase au creat fascinație și teamă. Iar dacă oamenii de știință au descoperit 18.000 de noi specii de animale, nu ar fi de conceput ca printre ele să apară și monștri adevărați, în carne și oase?
11:30
Vânătorii de mistere - Nostradamus
Nostradamus a dobândit faimă pe seama cărții „Profețiile” din 1555, unde prezicea evenimente istorice prin calcule celeste. De la Revoluția Franceză la 11 Septembrie și pandemia din 2020, catrenele lui sugerează dezastre, prevăzând sfârșitul în 3797.
12:25
Aşii amanetului - Baliza norocoasă
Echipa primește o baliză de pe platoul de filmare de la Baywatch, semnată de David Hasselhoff. Apoi, la amanet sunt aduse două pistoale cu cremene.
12:55
Aşii amanetului - În vremea prohibiției
Vor aprecia oare Rick și Chum sunetul unei tobe din Războiul Civil aduse de un potențial client? Și apoi, la bătaie trece o carte din 1834 cu regulile inițiale ale jocului de baseball.
13:25
Aşii amanetului - Jacheta lui Springsteen
Vor fi oare Rick și Chum numai urechi pentru un radio-pix pentru spioni? Și o jachetă care i-a aparținut lui Bruce Springsteen e adusă la amanet.
13:50
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Șei care lucesc
Ton și Allen merg la o licitație în Hollywood și se confruntă cu un nou concurent cu resurse financiare aparent nelimitate. După ce găsesc o pușcă cu trei țevi și o șa veche de cămilă, Allen se confruntă cu o veche teamă din copilărie.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
15:15
Războiul containerelor - episodul 11
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
15:40
Războiul containerelor - episodul 12
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
16:10
Aşii amanetului - Viu sau Amanetat
Rick e gata de fotbal când o pălărie Super Bowl intră în magazin. Poate câștiga ceva sau ratează afacerea? Corey și Chum sunt invidioși când Spencer aduce o carte de benzi desenate cu Incredibilul Hulk. Va fi suficientă oferta lor cea mai puternică?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Amherst
Un teren mare pe colț ascunde un coșmar: o casă urâtă pe care foștii proprietari au lăsat-o plină de renovări proaste și dubioase. De la o baie principală care dă în hol, la un dormitor roșu ca porțile Iadului, această casă are nevoie de o renovare.
18:05
Securitatea graniței - episodul 17
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
18:35
Securitatea graniței - episodul 18
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:05
Securitatea graniței - episodul 19
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:30
Securitatea graniței - episodul 20
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
20:00
Legendele faraonilor - Prima piramidă din Egipt
În Egiptul Antic, acum 4700 de ani, se pregătea o revoluție. Cel mai ambițios proiect ingineresc de pe planetă declanșează un lanț de evenimente care vor transforma țara. În nisipurile Egiptului stă îngropată povestea unui puternic faraon, Djoser.
21:00
Vânătorii de comori - episodul 1
TBC.
22:00
Blestemul insulei Oak - Dii, Silver
Pe măsură ce legătura dintre Crucea lui Nolan și Cavalerii Templieri devine mai profundă, echipa dezgroapă o comoară pe Lotul Cinci.
23:00
Zece feluri în care se va sfârşi lumea - Mega-erupția
Prima hiper-erupție vulcanică din istoria omenirii străpunge suprafața Pământului. Unda de șoc și lava încinsă distrug clădiri și orașe. Cenușa vulcanică blochează lumina solară, lanțurile trofice sunt distruse și foametea amenință viitorul omenirii.
23:55
Aşii amanetului - Amprenta lui Rocky
Luptați alături de Așii amanetului când un client le aduce amprentele mâinilor lui Sylvester Stallone, semnate de actor. Va reuși Rick să câștige runda sau va pierde urma lui Rocky?
00:20
Aşii amanetului - Trăiască Rick!
Așii amanetului au o zi regală când un client le aduce o serie de documente din timpul Războiului de Independență, semnate de regele George al III-lea. Dar se vor dovedi oare documentele o maiestuoasă greșeală?
00:50
Aşii amanetului - Muzică bună
Cântați alături de Așii amanetului când primesc un album Red Hot Chilli Peppers cu autograf. Va accepta Rick oare acest crâmpei din istoria rock-ului sau îl va da deoparte?
01:15
Aşii amanetului - Gunoiul unuia…
Pregătiți-vă să înscrieți alături de Așii amanetului când o bâtă de baseball semnată de membrii echipei Dodgers, campioana din 1959, este adusă la magazin.
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Dispărut în 20 de secunde
Ton și Allen sunt învinși de cel mai dur adversar al lor, CJ, dar o întorsătură a sorții îi menține în joc. Găsesc un contor Geiger și chei de piulițe folosite în cursele NASCAR, iar contabilul lor le dă o veste șocantă.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - A vinde sau a nu vinde
Gata să ia o decizie majoră, Ton și Allen se confruntă cu Carolyn la o licitație din Covina. Câștigă un “depozit plin cu efecte speciale” care conține instrumente pentru cascadorii nebunești. Băieții decid soarta magazinului.
02:40
Aşii amanetului - Jocul de-a amanetul
Jucați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce un automat de pinball. Va face Corey un scor record sau se va termina jocul devreme?
03:05
Aşii amanetului - Superman versus Muhammad Ali
Pregătiți-vă pentru o lovitură bună când Așii amanetului primesc o revistă de benzi desenate "Superman versus Muhammad Ali". Va fi knockout pentru Corey sau va arunca prosopul?
03:35
Aşii amanetului - Așii Amanetului și vedeta de film
Albumul de platină de Bruno Mars se învârte în magazin. Va obține Corey un contract cu cântec sau va fi exclus din negocieri? Rick îl cheamă pe Dennis Quaid să-l ajute să autentifice un poster semnat. Poate Rick fi bun comunicator sau va fi respins?
04:35
Regii licitațiilor - Sabie de samurai/Cufăr
Paul Brown și echipa de la Galeria 63 se pregătesc pentru următoarea licitație, care include un cufăr Louis Vuitton din 1908 și o sabie de samurai. Jon trece testul când aduce înapoi și repară un birou antic cu compartimente secrete.
05:05
Așii Amanetului cutreieră America - Bogății în Rhode Island
Rick, Corey și Chum pun la cale tranzacții colosale în cel mai mic dintre state. În Providence, Rhode Island, băieții se deplasează la o colecție de mașini forțoase, analizează o carte rară scrisă de John Adams și iau în vizor o armă cu harpon.
06:00
Aşii amanetului - Muzică bună
Cântați alături de Așii amanetului când primesc un album Red Hot Chilli Peppers cu autograf. Va accepta Rick oare acest crâmpei din istoria rock-ului sau îl va da deoparte?
06:25
Aşii amanetului - Gunoiul unuia…
Pregătiți-vă să înscrieți alături de Așii amanetului când o bâtă de baseball semnată de membrii echipei Dodgers, campioana din 1959, este adusă la magazin.
06:55
Regii licitațiilor - Topor de călău/Tonomat de cola
Săptămâna aceasta, un vânzător vine cu o Vespa fabuloasă din 1969 cu ataș. Un înfricoșător topor de călău ajunge la galerie, iar Paul și Cindy se luptă pentru un automat vintage de Coca Cola - împreună cu o grămadă de ofertanți care îl doresc și ei!
20:00
Viața sexuală secretă a lui Hitler - Imaginea corpului
Hitler a vrut ca lumea să creadă că poseda calități supra-omenești, dar în privat era o epavă. Acest episod dezvăluie arhivele care confirmă deformarea genitală a lui Hitler, adevărul alarmant despre boala Parkinson și dependența lui grea de droguri.
21:00
OZN: Dosare secrete redeschise - Energie negativă
Lt. Ryan Graves și piloții din escadrila sa au intrat în contact cu OZN-uri de mai multe ori. Graves a descris în detaliu întâlnirile regulate ale echipajelor cu un OZN în formă de cutie neagră pe care îl vedeau „în fiecare zi”.
22:00
Extratereştri antici - Autostrada OZN-urilor
De-a lungul paralelei 37 nordice a Pământului au fost raportate atât de multe OZN-uri și alte evenimente misterioase, încât a fost supranumită „Autostrada OZN-urilor”. Există ceva la această latitudine care atrage vizitatori extratereștri?
23:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Dedesubturi
Uneori, cele mai ciudate lucruri se întâmplă chiar sub scoarța Pământului. De la tuneluri săpate de leneși uriași la încercări disperate de a împiedica morții să învie - acestea sunt povești despre bestii, orașe ascunse și creaturi imposibile.
23:55
Aşii amanetului - Jocul cu sabia
Demarați cu Așii amanetului când la magazin este adus un Willys Wagon din 1951. Va băga Rick tranzacția în viteză sau va coborî înainte de finiș?
00:20
Aşii amanetului - Curajosul Rick
Porniți pe drumul de cărămidă galbenă alături de Așii amanetului când o ediție princeps din "Vrăjitorul din Oz" își face apariția la magazin. Își va păcăli oare Rick creierul sau îi va lipsi curajul?
00:50
Aşii amanetului - Bărbatul în negru
Publicul aclamă alături de Așii amanetului când un client aduce postere semnate de Johnny Cash și Stevie Ray Vaughn. Le va cumpăra Rick "pentru un cântec" sau va suporta un dezacord?
01:15
Aşii amanetului - Roata norocului
Mergeți la surfing cu Așii amanetului când cea mai rară mașină Hot Wheels din lume, Beach Bomb #1, este adusă la amanet. Va tura Rick motoarele pentru a o cumpăra?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Cowboy spațiali
Magazinul a devenit istorie, iar Ton și Allen își încep următorul capitol al carierei în forță. Găsesc o armă din al Doilea Război Mondial și un costum de cosmonaut rus, care ar putea fi cea mai mare descoperire a lor, dacă e autentic.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Pe rampă
Ton și Allen se luptă cot la cot cu fosta lor asistentă, Carolyn, iar pe Ton îl doare spatele. Băieții găsesc o mitralieră BB, iar când negocierile pentru o rampă se duc de râpă, Allen trebuie să ia o decizie dificilă.
02:40
Războiul containerelor - episodul 5
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
03:05
Războiul containerelor - episodul 6
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
03:35
Aşii amanetului - Amanetul atomic
Chum încearcă să înscrie din prima când o mănușă de golf semnată de Jack Nicklaus ajunge în magazin. Între timp, Corey țintește un elicopter G.I. Joe Tomahawk de jucărie. Va ajunge să fie un adevărat erou american sau această afacere va eșua?
04:35
Războiul depozitelor: Texas - De-aș fi în Tibet
Cumpărătorii luptă pentru un depozit cu mobilă, care le-ar putea aduce un profit de 100.000 de dolari. Ricky și Bubba găsesc autografe ale unor fotbaliști americani, dar sunt ele autentice?
05:05
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
05:30
Aşii amanetului - Fata lui tata
Bucurați-vă alături de Așii Amanetului când le sunt aduse niște lucrări ale artistului de graffiti Keith Haring. Apoi, Chumlee e chemat în linia întâi când la amanet sosește o unealtă din timpul Războiului Civil.
06:00
Aşii amanetului - Bărbatul în negru
Publicul aclamă alături de Așii amanetului când un client aduce postere semnate de Johnny Cash și Stevie Ray Vaughn. Le va cumpăra Rick "pentru un cântec" sau va suporta un dezacord?
06:25
Aşii amanetului - Roata norocului
Mergeți la surfing cu Așii amanetului când cea mai rară mașină Hot Wheels din lume, Beach Bomb #1, este adusă la amanet. Va tura Rick motoarele pentru a o cumpăra?
06:55
Războiul depozitelor: Texas - Cine l-a cumpărat pe JFK?
Un cumpărător găsește un obiect unic de istorie americană. Între timp, Victor se alege cu o ladă promițătoare, dar îi poate găsi cheia?
20:00
Maeștrii Lemnului - Copleșirea concurenței
Unsprezece sculptori în lemn rămân în cea mai dură competiție cu drujbe din lume, iar arbitrii au pregătit o mare surpriză. Împreună cu o sculptură magistrală de șapte ore, sculptorii trebuie să finalizeze și o sculptură rapidă cu viteza fulgerului.
21:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Imposibil de supraviețuit
Imaginați-vă: cădeți în gol de la 10.000 de metri fără parașută, sau sunteți îngropat de viu și supraviețuiți. Sau sunteți prins într-o cameră în interiorul unei nave aflate pe fundul oceanului timp de trei zile. Povești improbabile, dar adevărate.
22:00
Autopsie regală - Henry al IV-lea Uzurpatorul
Prof. Alice Roberts explorează ultimele zile și cauza morții regelui uzurpator al Angliei, Henric al IV-lea. Împreună cu patologul criminalist dr. Brett Lockyer, efectuează o autopsie post-mortem "ca în realitate" a regelui mort.
23:00
Arme născute din foc - Specialitatea bucătarului
Patru fierari trebuie să făurească un cuțit de bucătar. După ce un bucătar îi testează, doar doi dintre ei se întorc la forjă pentru a construi un satâr pentru porci. Care fierar va câștiga 10.000 de dolari și titlul de campion Arme născute în foc?
23:55
Aşii amanetului - Încercați-vă puterile!
Încercați-vă puterile alături de Așii amanetului când un client le aduce un aparat Gottlieb de testat forța din 1930. Își va flexa Rick mușchii pentru a-l cumpăra sau se va lăsa moale?
00:20
Aşii amanetului - Creatura de la amanet
Fugiți îngroziți alături de Așii amanetului când se întâlnesc cu o Creatură din Laguna Neagră în mărime naturală. Va captura Corey această afacere sau va rămâne fără suflu?
00:50
Aşii amanetului - Răzbunătorii
Salvați situația alături de Așii amanetului când două reviste de benzi desenate cu Răzbunătorii și X-Men își găsesc drum către magazin. Se va minuna Rick de aceste descoperiri sau va juca rolul ticălosului?
01:15
Aşii amanetului - La volan
Loviți mingea alături de Așii amanetului când un cartonaș de baseball cu Babe Ruth, perfect conservat, este adus la amanet. Va înscrie oare Rick sau va da mingea afară din teren?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Cârlig, fir și imprimantă
O licitație pe ultima sută de metri din Norwalk e dificilă, când Ton și Allen se confruntă cu doi cowboy adevărați. După ce se liniștesc apele, băieții găsesc o imprimantă 3D și un cârlig de ancorare cu care abia așteaptă să tragă.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Rock'n'roll
O licitație din Whittier merge prost când un cumpărător pe nume Big Dave încearcă să cumpere tot. După câteva înfrângeri dure, băieții câștigă un food truck în stare perfectă și o mașină de teren, cu consecințe periculoase.
02:40
Războiul containerelor - episodul 7
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
03:05
Războiul containerelor - episodul 8
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
03:35
Aşii amanetului - Rapsodia boemă a amanetului
Când Rick are șansa să achiziționeze o colecție emblematică de fotografii Hard Rock, va reuși să încheie afacerea sau altcineva va mușca țărâna? Apoi Corey se pregătește pentru un motor Harley Davidson. Va apăsa pedala la podea sau se va opri?
04:35
Războiul depozitelor: Texas - Încăierare la licitație
Ofertanții cântăresc avantajele și dezavantajele a două cartiere foarte diferite. Lesa își arată ghearele când se luptă cu un tânăr cumpărător sexy.
05:05
Aşii amanetului - Distracție la baraj
Plătiți alături de Așii Amanetului când Rick negociază vânzarea unei cutii de trabucuri care i-a aparținut lui JFK. Apoi, un client aduce o fotografie a generalului Custer din timpul Războiului Civil.
05:30
Aşii amanetului - Comedia lui Dali
Veniți alături de Așii Amanetului, cărora un client le aduce un tablou din seria Divina Comedie, de Salvator Dali. Va face opera o impresie suprarealistă asupra lui Rick sau va fi trimis clientul la plimbare?
06:00
Aşii amanetului - Răzbunătorii
Salvați situația alături de Așii amanetului când două reviste de benzi desenate cu Răzbunătorii și X-Men își găsesc drum către magazin. Se va minuna Rick de aceste descoperiri sau va juca rolul ticălosului?
06:25
Aşii amanetului - La volan
Loviți mingea alături de Așii amanetului când un cartonaș de baseball cu Babe Ruth, perfect conservat, este adus la amanet. Va înscrie oare Rick sau va da mingea afară din teren?
06:55
Războiul depozitelor: Texas - Achiziții
Ricky și Bubba găsesc un compresor de aer, Moe descoperă litografii uluitoare, iar Lesa, recentă proprietară de magazin, se pune pe treabă.
20:00
OZN-uri la Antipozi - Queensland și Papua Noua Guinee
Călătorim în ținutul agricol din Queensland, unde culturile luxuriante și scăldate de ploi se întâlnesc cu Marea Barieră de Corali. Există o legătură între apă și activitatea OZN-urilor?
21:00
Inexplicabil - Întâlniri Satanice
De mii de ani, oamenii au crezut în existența lui Satana, întruchiparea răului. Dar este Satana un mit? Sau există semne ale existenței lui Satana și ale răului pe care îl aduce în lumea noastră?
22:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Super-oameni
Un nevăzător ce folosește ecolocația pentru a explora împrejurimile? Un samurai cu reflexe mai rapide decât un glonț plecat din țeava armei? Un bărbat imun la șocul electric? Sunt poveștile stranii ale unor oameni înzestrați cu puteri supraomenești.
23:00
Războiul containerelor - episodul 5
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
23:25
Războiul containerelor - episodul 6
Descoperiți lumea trepidantă a licitațiilor din porturi. În acest război cu sume substanțiale, mize uriașe și ego-uri și mai uriașe, fie pleci cu brațele pline, fie rămâi cu ochii în soare.
23:55
Aşii amanetului - Petrecerea continuă
E timpul ca Rick să petreacă atunci când e pus față în față cu regina vehiculelor din filme, mașina din "Lumea lui Wayne". Va demara Rick afacerea sau va decide că nu merită efortul?
00:20
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
00:50
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
01:15
Aşii amanetului - Ochiul tigrului
Intrați sub acoperire cu Așii Amanetului când un client le aduce emblema diviziei aeropurtate secrete Tigrii Zburători. Va face Rick o înțelegere secretă sau va fi compromisă misiunea?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Ultima redută a lui Betsy
Îndrăgitul lor camion de pâine e pe butuci, iar Ton și Allen merg la o licitație ca să îl salveze. Un tocător industrial și un Chevrolet clasic vor fi suficient ca să o repare pe Betsy sau vor fi nevoiți să-și ia adio?
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Risc și recompensă
Ton și Allen ajung târziu la o licitație. Găsesc capcane vechi pentru urși și multe opere de artă stradale. Dacă aparțin artistului RISK, ar putea fi cea mai mare lovitură a lor. Dacă nu, se aleg cu niște falsuri veritabile.
02:40
Războiul containerelor - episodul 9
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
03:05
Războiul containerelor - episodul 10
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
03:35
Aşii amanetului - Pe arătură
Chum pune mâna pe un trio de personaje de vechi benzi desenate; se va juca vânzătorul cu emoțiile sale și va face o afacere? În continuare, o carte de Amelia Earhart zboară în magazin. Va îndrăzni Rick să facă afacerea sau prețul va ajunge prea sus?
04:35
Războiul depozitelor: Texas - Plătește, Moe Prigoff!
Ofertanții sunt șocați să găsească peste 100 de cumpărători la o licitație din Longview. Concurența este acerbă. Cine va învinge?
05:05
Aşii amanetului - Timp și spațiu
Decolați alături de Așii amanetului când un radio-ceas "Space 2005" este adus la magazin. Va fi acest obiect din Era Spațială nepământean de interesant?
05:30
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
06:00
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
06:25
Aşii amanetului - Ochiul tigrului
Intrați sub acoperire cu Așii Amanetului când un client le aduce emblema diviziei aeropurtate secrete Tigrii Zburători. Va face Rick o înțelegere secretă sau va fi compromisă misiunea?
06:55
Războiul depozitelor - Vândut din nou
Un nou cumpărător îi provoacă pe Barry și Jarrod și câștigă un depozit plin ochi. Între timp, Barry găsește un cufăr, iar Herb și Mike găsesc o pompă de sifon.
20:00
Aşii amanetului - Afacerea de un milion
O scrisoare semnată de la un fost președinte american i-a făcut pe Rick și pe Corey să-l laude pe Sammy Davis Jr. Va primi aprobarea lor oficială? Apoi, un ou uriaș ajunge la Rick. Va cloci un plan să-l cumpere, înainte să-l scape?
21:00
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
22:00
Arme născute din foc - Primăvară pentru Napoleon
Patru fierari intră în acțiune când trebuie să făurească săbii de elită din metalul găsit în diverse obiecte de uz casnic. După câteva runde, doi fierari se îndreaptă spre forjele lor pentru a recrea sabia de paradă a lui Napoleon.
23:00
Arme născute din foc - Prima rundă
Concurentul devenit jurat, Ben Abbott, rămâne neînvins în forjă, dar în curând totul s-ar putea schimba. În prima parte a unei provocări de cinci episoade, trei fierari se întrec într-o rundă de cinci ore.
23:55
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
00:25
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
00:50
Vânătorii de comori - Amintiri din Comunism
Vânătorii se întorc în „Epoca de Aur”, când un client foarte important le cere să-i găsească obiecte speciale din comunism. De la benzi desenate la jucării și chiar un obiect al lui Nicolae Ceaușescu, care obiect le va aduce cel mai mare profit?
01:45
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
02:15
Aşii amanetului - Soldăței la amanet
Sunați adunarea alături de Așii amanetului când două seturi rare de soldăței asediază magazinul. Va avea succes misiunea de achiziție a lui Rick sau îi va fi lăsată oferta la vatră?
02:45
Arme născute din foc - Primăvară pentru Napoleon
Patru fierari intră în acțiune când trebuie să făurească săbii de elită din metalul găsit în diverse obiecte de uz casnic. După câteva runde, doi fierari se îndreaptă spre forjele lor pentru a recrea sabia de paradă a lui Napoleon.
03:40
Războiul depozitelor - Vândut din nou
Un nou cumpărător îi provoacă pe Barry și Jarrod și câștigă un depozit plin ochi. Între timp, Barry găsește un cufăr, iar Herb și Mike găsesc o pompă de sifon.
04:10
Războiul depozitelor - Descoperirea
Cumpărătorii se întâlnesc cu doi licitatori noi și Darrell își apără teritoriul. Ivy Calvin găsește o unealtă cum nu a mai văzut, iar Jarrod și Brandi trebuie să-și umple noul magazin.
04:35
Războiul depozitelor - Hai să ne jucăm
Jarrod și Brandi găsesc niște jucării și Jarrod se ia la întrecere cu un campion mondial. Frații Harris caută o stea pe Bulevardul Celebrităților, iar Barry își riscă banii pentru un seif.
05:00
Războiul depozitelor - Îngerii lui Barry
Nou-veniții Rene și Casey cumpără o statuie care poate valora mii de dolari. Darrell Sheets găsește câteva feline, iar Barry aduce doi "îngeri" la licitație.
05:30
Războiul depozitelor - Dominația vinului
Jarrod și Brandi descoperă un obiect de artă neobișnuit, Rene și Casey se bucură de un pic de vin, iar contabilul lui Barry încearcă să-l țină pe Colecționar din scurt.
06:00
Aşii amanetului - Mașinuțe și trenulețe
Rick vede un tren de la sfârșitul secolului XIX. Va reuși să găsească un cumpărător sau are bilet dus spre orașul "Ofertă zero"? Mai târziu, un client aduce la magazin un joc clasic Nintendo de curse din anii 1960.
06:25
Aşii amanetului - Pe capul lui Reagan
La amanet este adusă o muschetă rară cu piedică dublă. Se vor arunca Rick și Corey în luptă pentru ea? Și când Corey se trezește față în față cu un cap al lui Ronald Reagan, va negocia o ofertă sau nu?
06:55
Războiul depozitelor - Cumpărătorul din tine
Darrell și Ivy se confruntă pe terenul lui Ivy, Barry descoperă niște vase cu efect calmant, iar Jarrod și Brandi găsesc echipamente pentru DJ.
20:00
Războiul depozitelor - Jenny, cofetarul și omul care confecționează proteze
E ziua de naștere a lui Brandi, așa că, firesc, Jarrod o duce la o licitație din Menifee. Darrell încearcă să mai găsească un depozit de nota zece, dar are nevoie de încă un picior. Rene ia atitudine, își apără onoarea.
20:30
Războiul depozitelor - Numai formaldehidă
În Grădinile Hawaiiene, Cody, soțul lui Emily, pierde un pariu și provoacă probleme. Brandi și Jarrod se încred în cowboy și ajung să-și confrunte propria moarte.
21:00
Aşii amanetului - Astupă cu ceva
Oare îl va impresiona pe Rick un poster de Henri de Toulouse-Lautrec sau își va lua adio de la el? Între timp, Chum despachetează niște uniforme ale echipei de baseball Yale din 1912. Să fie o lovitură câștigătoare sau o ratare?
22:00
Aşii amanetului - Fulger amanetat
Rick și Corey fac o tură cu mașina clasică Hell's Chariot din filmul „Grease”. Să fie bolidul în flăcări cel pe care îl vor sau vor renunța la afacere? Ulterior, Chum joacă „Lovește sacul”, un joc pe care l-a jucat cândva și Jack Dempsey.
23:00
Arme născute din foc: Pe drum - confruntare texană
La Școala Bill Moran de forjat lame, trei fierari de top sunt supuși examenului suprem. După două provocări brutale, doar unul dintre ei va dobândi șansa de a concura pentru premiul cel mare.
23:55
Aşii amanetului - Amanet cu repetiție
Mergeți la poligon cu Așii amanetului când o mitralieră rară de la sfârșitul secolului XIX e adusă la amanet. Va ochi Rick afacerea sau se va feri din calea ei? Apoi, un client vine cu un corn de alamă. Va suna bine afacerea sau va rămâne fără aer?
00:25
Securitatea graniței - episodul 5
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
00:50
Securitatea graniței - episodul 6
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
01:20
Aşii amanetului - Revoluție la curse
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un Mustang Hertz Penske GT din 2014 rar gonește pe pista de curse din Las Vegas. Va accelera Rick către victorie sau va fi obligat să oprească la boxă?
01:45
Aşii amanetului - Amanetul se trezește
La amanet e adus un prototip unic, înfățișându-l pe Bobba Fett, din Războiul Stelelor. Steve Grad îl uimește pe Rick cu posterul său "Războiul Stelelor" cu autograf și cu colecția uriașă de cartonașe.
02:15
Aşii amanetului - Masca lui Lincoln
Un revolver Colt din anii 1800 este adus la amanet. Va încărca Rick o afacere pe țeavă? Și apoi, la magazin vine o mască a lui Abraham Lincoln. Va cimenta Rick tranzacția?
02:45
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
03:40
Războiul depozitelor - Cumpărătorul din tine
Darrell și Ivy se confruntă pe terenul lui Ivy, Barry descoperă niște vase cu efect calmant, iar Jarrod și Brandi găsesc echipamente pentru DJ.
04:10
Războiul depozitelor - Spaimă și scârbă la Placentia
La Placentia, Rene și Casey găsesc un depozit plin de bagaje, Barry cumpără un depozit care-l face să-și pună la îndoială locul în jocul licitațiilor, iar Darrell descoperă instrumente stomatologice.
04:35
Aşii amanetului - Da sau nu?
Când un client vine în magazin cu o carte rară a lui H.G. Wells - pe care cere un preț astronomic - Corey va ținti spre stele? În continuare, nu se mai joacă nimeni atunci când vine o statuie făcută din pietre turcoaz. Rick va accepta sau nu?
05:30
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
06:00
Aşii amanetului - Popeye la amanet
Rick vede o decapotabilă Triumph din 1974. Dar va scoate fum când va afla care e prețul cerut pe mica nărăvașă? Chum își retrăiește copilăria cu o pereche de pistoale cu apă cu Popeye Marinarul.
06:25
Aşii amanetului - Misiune amfibie
Rick se trezește în încurcătură când se gândește să scoată șase schițe de Picasso dintr-o faimoasă ediție ilustrată a piesei clasice "Adunarea femeilor". Apoi, Rick și Corey vor să scoată pe apă un Jeep amfibiu.
06:55
Războiul depozitelor: Texas - Diamante
La Irving, o echipă câștigă un depozit care ar putea aduce 50.000 de lire. Victor încearcă să sperie concurența folosind o tactică amăgitoare.
20:00
Nave fantomă - episodul 3
Această serie investighează misterele subacvatice și epavele de mult uitate din „Cimitirul Atlanticului de Nord” și îi prezintă pe Tony Sampson și echipa sa, care înfruntă curenții puternici și legendele înfiorătoare din Noua Scoție.
21:00
Submarinele pierdute ale naziștilor - Insula comorilor
În al II-lea Război Mondial, naziștii au jefuit tot ce le-a căzut în mână. Darrell Miklos, vânătorul de comori, crede că unele bogății furate au fost încărcate în submarine special modificate, care în prezent se află pe fundul Mării Caraibelor.
22:00
Mistere în nisip - Ochiul Saharei și cămilele sculptate
Pe coasta egipteană a Mării Roșii, o descoperire arheologică majoră ar putea avea legătură cu construcția Marii Piramide din Giza. Sculpturi antice de cămile în mărime naturală sunt descoperite într-o stâncă uriașă din Arabia Saudită.
23:00
Zece feluri în care se va sfârşi lumea - Războiul nuclear
A izbucnit cel de-al Treilea Război Mondial și coșmarul nuclear devine realitate când mii de bombe atomice distrug metropolele lumii. În iarna vulcanică ce urmează, plantele nu mai cresc și foametea globală aduce omenirea în pragul dispariției.
23:55
Aşii amanetului - Baliza norocoasă
Echipa primește o baliză de pe platoul de filmare de la Baywatch, semnată de David Hasselhoff. Apoi, la amanet sunt aduse două pistoale cu cremene.
00:20
Aşii amanetului - În vremea prohibiției
Vor aprecia oare Rick și Chum sunetul unei tobe din Războiul Civil aduse de un potențial client? Și apoi, la bătaie trece o carte din 1834 cu regulile inițiale ale jocului de baseball.
00:50
Aşii amanetului - Jacheta lui Springsteen
Vor fi oare Rick și Chum numai urechi pentru un radio-pix pentru spioni? Și o jachetă care i-a aparținut lui Bruce Springsteen e adusă la amanet.
01:15
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Șei care lucesc
Ton și Allen merg la o licitație în Hollywood și se confruntă cu un nou concurent cu resurse financiare aparent nelimitate. După ce găsesc o pușcă cu trei țevi și o șa veche de cămilă, Allen se confruntă cu o veche teamă din copilărie.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
02:40
Războiul containerelor - episodul 11
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
03:05
Războiul containerelor - episodul 12
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
03:35
Aşii amanetului - Viu sau Amanetat
Rick e gata de fotbal când o pălărie Super Bowl intră în magazin. Poate câștiga ceva sau ratează afacerea? Corey și Chum sunt invidioși când Spencer aduce o carte de benzi desenate cu Incredibilul Hulk. Va fi suficientă oferta lor cea mai puternică?
04:35
Războiul depozitelor: Texas - Chirurgul, vrăjitoarea și dulapul
Se apropie tornada. Ofertanții se grăbesc să câștige un depozit din estul Texasului înainte să înceapă furtuna.
05:05
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
05:30
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
06:00
Aşii amanetului - Jacheta lui Springsteen
Vor fi oare Rick și Chum numai urechi pentru un radio-pix pentru spioni? Și o jachetă care i-a aparținut lui Bruce Springsteen e adusă la amanet.
06:25
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
06:55
Războiul depozitelor: Texas - Omul în negru
Cumpărătorii se confruntă cu un misterios "bărbat în negru" care vrea să cumpere un depozit de suveniruri cu Willie Nelson. Iar Ricky și Bubba se luptă pentru un depozit care conține un manechin foarte vechi.
jinglebells