07:25
Aşii amanetului - Apocalipsa la amanet
Casa de amanet își deschide porțile pentru câteva tricouri de colecție cu Aerosmith. Mai târziu, Rick și Corey dau alarma când un client le aduce o sirenă de ceață făcută pentru Marina SUA.
07:50
Aşii amanetului - Revolvere și vikingi
Corey examinează un revolver militar Colt model 1860 din Războiul Civil, iar Rick se concentrează asupra unei monede vikinge. Chum încearcă să-l influențeze subliminal pe Rick să-i dea o mărire de salariu, dar oare va observa Rick mesajele?
08:20
Aşii amanetului - Ușa lui Jim
Spargeți granițele cu Așii amanetului când un client le aduce o ușă vopsită din casa copilăriei lui Jim Morrison de la "The Doors". Chumlee examinează un joc Zelda din 1988.
08:45
Aşii amanetului - Scrisoare cu valoare
Corey negociază dur pentru o scrisoare cu mare valoare. Dacă va reuși o victorie sau nu, rămâne de văzut. Rick are în față un poster cu John Wilkes Booth pe care puțini l-ar ține în casă.
09:40
Vânătorii de recompense - Vânătoare în Huntsville
Dog o suspectează pe Beth că nu s-a dus la doctor, în timp ce fiul lui Leland se angajează în prima sa vânătoare de recompense, iar un raid în timpul zilei pe proprietatea unui fugar dă rezultate.
10:35
Războiul depozitelor - Un act de caritate
Frații Harris intră în modul invizibil, Jarrod și Brandi sunt caritabili, Barry descoperă un sac care îl trimite către pârtie și Darrell descoperă un stâlp înalt.
11:05
Războiul depozitelor - O poreclă nouă
Cumpărătorii merg la Compton, unde Jarrod primește o poreclă nouă și găsește ceva ce colecționa în trecut. Mike cumpără un depozit pe care Herb nu-l vrea și Barry se reîntâlnește cu vechiul său prieten Kenny.
11:35
Războiul depozitelor - O veioză pentru tine
Barry Weiss aduce un majordom la licitație, Jarrod și Brandi găsesc o veioză vintage și Darrell Sheets cheltuiește cea mai mare sumă plătită pe un depozit în istoria serialului - dar își va merita depozitul banii?
12:00
Războiul depozitelor - Nicăieri nu-i ca la Homeland
Cumpărătorii merg la Homeland, dar frații Harris mai bine rămâneau acasă. Jarrod și Brandi cumpără și situația se încinge, iar Rene și Casey cumpără un depozit, dar își dau seama că au făcut o greșeală.
12:25
Războiul depozitelor: Texas - Ce vor femeile?
Victor încearcă să descopere ce vor femeile, Jenny află ceva nou dintr-un album rar de jazz, iar Moe și Mary descoperă că în depozitul lor a stat un oaspete nepoftit.
12:55
Războiul depozitelor: Texas - Mașina lui Mary
Jenny și Mary se luptă pentru un depozit care conține electronice de pe vremuri, iar Moe și Mary licitează pentru un depozit în care s-ar putea afla noua mașină a lui Mary.
13:25
Securitatea graniței: Australia - episodul 17
Urmărește-i pe ofițerii Ministerului Afacerilor Interne, ai Poliției de Frontieră Australiană și ai Serviciului de Carantină și Inspecție în timp ce aplică legea privind imigrața, vămile, carantina și finanțele.
13:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 18
Urmărește-i pe ofițerii Ministerului Afacerilor Interne, ai Poliției de Frontieră Australiană și ai Serviciului de Carantină și Inspecție în timp ce aplică legea privind imigrața, vămile, carantina și finanțele.
14:20
Aşii amanetului - Expert în pinball
Un client aduce la amanet un aparat rar de pinball cu Căpitanul Fantastic. Va rata Rick șansa să devină expert la pinball? Apoi, lui Corey i se oferă un tablou de Leroy Neiman, cu Marilyn Monroe cântând la a 45-a aniversare a lui JFK.
14:45
Aşii amanetului - Pagina sfântă
Rick are ocazia să cumpere o pagină din Biblia lui Gutenberg, prima carte tipărită vreodată. Îl va lăsa pagina falit sau își va dori mai multe? Iar Corey vede un poster rar de șase pagini pentru un film clasic.
15:15
Aşii amanetului - Afacerea de un milion
O scrisoare semnată de la un fost președinte american i-a făcut pe Rick și pe Corey să-l laude pe Sammy Davis Jr. Va primi aprobarea lor oficială? Apoi, un ou uriaș ajunge la Rick. Va cloci un plan să-l cumpere, înainte să-l scape?
16:10
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Larkin
Dolmar face un târg bun cu o casă veche din cartierul în creștere Spring Hill, dar după o serie de greșeli și renovări costisitoare, acest sac de bani începe rapid să arate mai mult cu o groapă de bani!
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 13
O barcă de patrulare e trimisă să salveze o navă plină de oameni care se scufundă. O infestare pune în alertă ofițerii de la Biosecuritate. 186,2 grame de metanfetamină sunt ascunse într-o pereche de pantofi care intră prin centrul de corespondență.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 14
Un călător francez care miroase suspect atrage atenția câinilor vămii. Un bandit cu chip de bebeluș fuge de lege. Dar acest infractor amețit e prins de ofițerii de la imigrări. Prin poștă vine o oglindă care ascunde mai mulți paleți de heroină.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 15
Doi tineri îndrăgostiți sunt despărțiți la vamă de ofițerii de la imigrări. Pot ei să-i convingă pe ofițeri să-i lase împreună? Un poet indian sosește cu mai multe portofele decât bani. Niște scrisori suspecte trimise prin poștă conțin narcotice.
19:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 16
Vameșii cred că un pasager agitat care începe să se dezbrace, e un cărăuș de droguri. Un chilian e prins spunând minciuni celor de la imigrări. Vameșii sunt suspicioși cu privire la ceea ce ar putea fi cel mai scump import de vin din Australia.
07:25
Aşii amanetului - Sus paharele
Ridicați paharul alături de Așii Amanetului când Rick primește un alambic autentic pentru alcool de contrabandă. Corey și Chumlee sunt impresionați când un vânzător aduce o colecție uriașă de poze cu celebrități din anii 1940 și 1950.
07:50
Aşii amanetului - Rip și Nixon
Rămâneți treji alături de Așii Amanetului când la magazin este adusă o versiune ilustrată a povestirii "Rip Van Winkle". Corey și Chum dau peste o lumânare de forma capului președintelui Richard Nixon.
08:20
Aşii amanetului - Bo știe
Citiți printre rânduri alături de Așii Amanetului când un crochiu de Pablo Picasso este adus la amanet. Corey și Chumlee se distrează cu o bâtă de baseball semnată de legendarul jucător Bo Jackson.
08:45
Aşii amanetului - Prințul amanetului
O pictură a lui Prince e adusă la amanet și poate fi rost de o petrecere ca-n '99 sau poate că Rick va fi copleșit de sentimente. Chum pariază pe un set de poker de la Cartier. Va avea noroc sau nu, rămâne de văzut.
09:40
Vânătorii de recompense - Părințeală
Beth primește niște vești devastatoare. Leland îi recrutează pe Dog și echipa pentru a găsi doi fugari în Hawaii, în timp ce el se ocupă de afaceri pe continent.
10:35
Războiul depozitelor - Dominația vinului
Jarrod și Brandi descoperă un obiect de artă neobișnuit, Rene și Casey se bucură de un pic de vin, iar contabilul lui Barry încearcă să-l țină pe Colecționar din scurt.
11:05
Războiul depozitelor - Cumpărătorul din tine
Darrell și Ivy se confruntă pe terenul lui Ivy, Barry descoperă niște vase cu efect calmant, iar Jarrod și Brandi găsesc echipamente pentru DJ.
11:35
Războiul depozitelor - Spaimă și scârbă la Placentia
La Placentia, Rene și Casey găsesc un depozit plin de bagaje, Barry cumpără un depozit care-l face să-și pună la îndoială locul în jocul licitațiilor, iar Darrell descoperă instrumente stomatologice.
12:00
Războiul depozitelor - Barry Doubtfire
Darrell este gonit de la una dintre licitații, Ivy își învinge concurența cu o mașinărie tare, iar Barry este sub acoperire - dar va reuși să-și joace rolul până la capăt?
12:25
Războiul depozitelor: Texas - Cumperi, spargi
Cumpărătorii se întorc la Mesquite, Texas, unde Ricky și Bubba au avut ghinion. Jenny se luptă cu efectele unui accident profesional, iar Moe și Mary descoperă ceva care-i face să sară în sus.
12:55
Războiul depozitelor: Texas - Furtuna
Vremea neprietenoasă din ziua licitației complică situația și îl îngrijorează pe Vic. Ricky și Bubba găsesc articole pentru pasionații de fotbal, iar depozitul lui Jenny aduce o mare bucurie.
13:25
Securitatea graniței: Australia - episodul 19
Ofițerii de biosecuritate opresc o familie și găsesc o cantitate enormă de articole restricționate pe care voiau să le aducă peste graniță. Poliția de frontieră face un raid în Australia de Sud și caută imigranți ilegali pe o proprietate retrasă.
13:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 20
Un bărbat care se întoarce din Vietnam are o sticlă de sos suspectă, care se dovedește a fi plină cu heroină. Un cuplu de chinezi declară că are în bagaje doar nuci, dar se dovedește că ascund ouă, unele vechi de un secol și altele abia fierte!
14:20
Aşii amanetului - Focul amanetului
Rick investighează autenticitatea unui prototip rar de brichetă Zippo din 1936. Va aprinde focul unei tranzacții sau se va stinge flacăra când află adevărul? Apoi, Chumlee se întâlnește cu legendarul creator al benzilor desenate Marvel, Stan Lee.
14:45
Aşii amanetului - Sus, în zbor!
Rick și Corey primesc la magazin un costum original de Superman. Va reuși Rick o super-afacere sau va fi împiedicat de arhidușmanul "Neînțelegere"?
15:15
Aşii amanetului - Agentul secret al amanetului
Rick e pe cale să bată palma când verifică legitimații guvernamentale false ale unor spioni naziști. Va putea încheia misiunea înainte ca aceasta să fie deviată de Corey? Apoi, un vânzător aduce o primă ediție a benzii desenate „Țestoasele Ninja”.
16:10
Aşii amanetului - Nu dau nici un sfanț
Situația prinde luciu când un vânzător aduce un diamant neobișnuit, făcut din ADN-ul unui geniu muzical. Va reuși Rick să se adune înainte ca lucrurile să degenereze? Apoi, o colecție de cărți vechi ajunge la magazin.
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Terrace
O afacere cu amănuntul în Pinellas Park pare o casă cu trei dormitoare cu potențial, dar, când ajung acolo, pare să fie o mare bătaie de cap. Dolmar și echipa sa au mult de furcă dacă vor să renoveze această casă.
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 17
O femeie care și-a mărit sânii în timpul vacanței este surprinsă purtând flacoane cu droguri. Un pasager nebănuitor are o înfruntare cu un ofițer necruțător. Ofițerii de la carantină găsesc capul unui animal în corespondență.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 18
Vameșii suspectează că doi bărbați care au sosit separat ar putea fi legați cumva. Un pasager agresiv o ia razna, forțând ofițerii să ia măsuri dramatice. Un colet suspect conține ceva neașteptat.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 19
E o zi plină pe aeroportul din Sydney, iar ofițerii fac o arestare. În timp ce un boxer ajunge la imigrări gata de luptă. Și geanta misterioasă a unui pasager conține ceva uluitor.
19:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 20
Un pasager nervos transpiră când ofițerii bănuiesc că are droguri. Un călător cu antecedente penale serioase spune celor de la imigrări o poveste uimitoare. Ceva ciudat e găsit ascuns în geanta unui pasager, dar acesta neagă că ar ști de exista sa.
07:25
Aşii amanetului - Un admirator secret
La amanet sosește un scaun dentar Peerless Harvard de la începutul sec XX. Rick se bucură când un client aduce suveniruri legate de filmul "Wayne's World" din anii '90 și mai târziu se miră când primește scrisori de la un admirator secret.
07:50
Aşii amanetului - Comoara ascunsă
Un copac cu un revolver din anii 1800 în el prinde rădăcini la amanet. Chumlee examinează un crochiu renascentist creat de Pietro Fachetti și Bătrânul vrea să ofere o reducere de Ziua Pensionarilor.
08:20
Aşii amanetului - Staruri rock și machete de curse
La amanet e adus un autoportret al chitaristului Ron Wood de la Rolling Stones. Rick devine nostalgic când primește scrisori de dragoste scrise de Mickey Rooney. Și tot Rick se joacă cu ideea de a cumpăra niște mașinuțe cu monede.
08:45
Aşii amanetului - Declarația de „indamanetare”
Rick se îndreaptă spre New York City ca să verifice înștiințarea originală despre Declarația de Independență. Îl va pune pe John Hancock la bătaie pentru această piesă istorică în valoare de câteva milioane de dolari?
09:40
Vânătorii de recompense - Salvându-l pe Jamie
Cu Beth și restul echipei ocupați să caute un nou birou în Hawaii, Dog și David merg la Las Vegas și descoperă că nu degeaba i se zice Orașul Păcatelor.
10:35
Războiul depozitelor - Bătălia sprâncenelor
Darrell încearcă să fie băiat de treabă, Rene și Casey cumpără un depozit perfect pentru magazinul lor și Barry crede că a dat lovitura - dar are oare dreptate?
11:05
Războiul depozitelor - Super Mario e câștigător
Darrell găsește un joc de colecție, Jarrod și Brandi ar putea ieși în profit, iar Barry pariază contra lui însuși... și câștigă!
11:35
Războiul depozitelor - Jocuri video
Cumpărătorii scutură orașul Orange pentru câteva depozite uimitoare. Ivy înscrie puncte cu un utilaj neobișnuit, dar pe Mary soarta o lasă cu mâna goală.
12:00
Războiul depozitelor - Lecții în Moreno Valley
La această vânătoare de comori participă personaje precum tinerii dornici de aventură sau echipele soț-soție care vor să facă un profit substanțial și rapid.
12:25
Războiul depozitelor - Lumini strălucitoare
Dave își mărește stocurile cu un dispozitiv-surpriză, Rene își găsește depozitul de mobilă edificator și Ivy are un câștig neașteptat.
12:55
Războiul depozitelor - Depozitul pălărierului
Costa Mesa îi oferă lui Rene un pic de tehnologie neașteptată, Darrell învață despre istoria pălăriilor, iar Kenny dă avânt carierei lui cu câteva "buzunare" fierbinți.
13:25
Securitatea graniței: Australia - episodul 1
Un tânăr designer vine din LA cu o geantă suspectă, despre care Poliția de Frontieră crede că a fost folosită de altcineva. Polițiștii de la biosecuritate din Sydney descoperă o mare cantitate de obiecte de mare risc în bagajul unui student chinez.
13:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 2
Un vietnamez agitat e oprit la graniță, iar când polițiștii îi percheziționează geanta, găsesc ceva ce i-ar putea schimba definitiv viața. Două chinezoaice pretind că vizitează țara pentru scurt timp, dar apar conexiuni cu un bordel australian.
14:20
Aşii amanetului - Mașinuțe și trenulețe
Rick vede un tren de la sfârșitul secolului XIX. Va reuși să găsească un cumpărător sau are bilet dus spre orașul "Ofertă zero"? Mai târziu, un client aduce la magazin un joc clasic Nintendo de curse din anii 1960.
14:45
Aşii amanetului - Pe capul lui Reagan
La amanet este adusă o muschetă rară cu piedică dublă. Se vor arunca Rick și Corey în luptă pentru ea? Și când Corey se trezește față în față cu un cap al lui Ronald Reagan, va negocia o ofertă sau nu?
15:15
Aşii amanetului - Sfinți și învingători
Când un client aduce obiecte din garderoba lui Tony Soprano, oare Nick îi poate face o ofertă de nerefuzat sau va uita de ea? Apoi, o pereche de artefacte papale îi inspiră pe Rick și Pe Chum să îmbine afacerile cu plăcerea, când pleacă în Italia.
16:10
Aşii amanetului - Vânt la pupa
Chum trece la fapte când un vânzător îi arată o fotografie cu autograf a lui Cy Young. Va da lovitura sau va rata? Între timp, Rick verifică un uriaș steag de provă. Când negocierile iau avânt, va rămâne Rick la bord sau va abandona vasul?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Beechmont
Derek și Chauncey speră să transforme o casă urâtă infestată în Casa Linda în doar 30 de zile, dar când Echipa de Vis se confruntă cu probleme la instalațiile sanitare, cu dulapurile și o spargere, speranțele lor de renovare vor fi spulberate?
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 1
O pasageră care transportă bucăți de păr uman devine isterică când bagajul ei e depistat pozitiv pentru droguri. Cei de la imigrări sunt îngrijorați pentru un indonezian care călătorește cu mai multe documente tulburătoare.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 2
Un traficant de droguri își ascunde marfa în cel mai puțin probabil dintre locuri. Un francez cu inima zdrobită s-a îndrăgostit de Australia, dar cei de la imigrări sunt gata să-i despartă. Ofițerii sunt șocați să descopere un făt prin poștă.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 3
Un pasager viclean va încerca absolut orice pentru a încerca să treacă de imigrări. Ofițerii fac o descoperire tulburătoare în geanta unui student chinez, care este atât de crudă, încât pur și simplu nu o pot „suporta”.
19:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 4
Când o femeie gonește un câine care adulmecă, ofițerii se concentrează pe ceea ce are ascuns în chiloți. Un tânăr spune că a ajuns într-o călătorie spirituală, dar când trecutul său este dezvăluit, trebuie să mărturisească.
07:25
Războiul depozitelor - Călătorie în timp
Ivy încearcă să-și păstreze viu norocul, iar Darrell și Rene încearcă să se păcălească unul pe altul. După ce unul ajunge la o scenă a crimei, iar celălalt se întoarce în timp, situația se încețoșează pentru Jarrod și Brandi.
07:50
Războiul depozitelor - Operațiunea "Intimidarea"
Brandi vrea să închidă magazinul din Long Beach, dar Jarrod e hotărât să-l salveze cumpărând mai multe depozite. Ivy încearcă să intimideze ceilalți cumpărători, iar Darrell are parte de șocuri. Și îl va duce îngâmfarea la pierzanie pe Rene?
08:15
Războiul depozitelor - Întoarcerea regelui de la Montebello
Jarrod și Brandi se despart și doar timpul va spune dacă e o despărțire definitivă. Ivy a angajat pe cineva să se ocupe de magazinul lui, dar e o decizie bună?
08:45
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
09:10
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Stăpânul durerii
Așii amanetului joacă cu un om în minus. Corey vine la serviciu cu o mână și o gleznă bușite. Se va da oare lovit sau va fi trecut pe banca de rezerve?
09:40
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Cu arma pregătită
Ochiți alături de Așii amanetului când un pistol D Moore din Războiul Civil care i-a aparținut unui ofițer de culoare din Louisiana este descărcat la casa de amanet. Va porni Rick la negocieri cu toate armele pregătite?
10:10
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
11:05
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
12:00
Războiul depozitelor: Texas - Depozitul de piñate
La sfârșitul celei de-a doua zile petrecute la Austin, doctorul și Mary sunt disperați. Ei și Victor licitează pentru un depozit plin de piñate. Ricky și Bubba vor să cumpere un depozit cu orice preț.
12:25
Războiul depozitelor: Texas - Secretul lui Jenny
Jenny descoperă câteva indicii referitoare la tainele unei societăți secrete vechi de câteva sute de ani. Mai târziu, Ricky și Bubba stabilesc un record de viteză și Mary cere o a doua opinie pentru un obiect considerat de Moe fără valoare.
12:55
Războiul depozitelor - Pentru distracție, sunați-l pe Ivy
Darrell se întoarce la trucurile sale, dar Ivy e cel care păcălește concurența, în timp ce Rene și Casey au parte de un depozit spațial. Dacă Jarrod și Brandi nu fac un profit substanțial, vor trebui să închidă magazinul din Long Beach.
13:25
Războiul depozitelor - LBC U LTR
Ivy se grăbește să câștige un depozit și să plece acasă. Altfel, va avea probleme. Rene cheltuiește cei mai mulți bani, dar Darrell și Brandon sunt cei care găsesc drumul spre succes.
13:55
Aşii amanetului - Expert în pinball
Un client aduce la amanet un aparat rar de pinball cu Căpitanul Fantastic. Va rata Rick șansa să devină expert la pinball? Apoi, lui Corey i se oferă un tablou de Leroy Neiman, cu Marilyn Monroe cântând la a 45-a aniversare a lui JFK.
14:20
Aşii amanetului - Pagina sfântă
Rick are ocazia să cumpere o pagină din Biblia lui Gutenberg, prima carte tipărită vreodată. Îl va lăsa pagina falit sau își va dori mai multe? Iar Corey vede un poster rar de șase pagini pentru un film clasic.
14:50
Aşii amanetului - Focul amanetului
Rick investighează autenticitatea unui prototip rar de brichetă Zippo din 1936. Va aprinde focul unei tranzacții sau se va stinge flacăra când află adevărul? Apoi, Chumlee se întâlnește cu legendarul creator al benzilor desenate Marvel, Stan Lee.
15:15
Aşii amanetului - Sus, în zbor!
Rick și Corey primesc la magazin un costum original de Superman. Va reuși Rick o super-afacere sau va fi împiedicat de arhidușmanul "Neînțelegere"?
15:45
Aşii amanetului - Mașinuțe și trenulețe
Rick vede un tren de la sfârșitul secolului XIX. Va reuși să găsească un cumpărător sau are bilet dus spre orașul "Ofertă zero"? Mai târziu, un client aduce la magazin un joc clasic Nintendo de curse din anii 1960.
16:10
Vânătorii de recompense - Părințeală
Beth primește niște vești devastatoare. Leland îi recrutează pe Dog și echipa pentru a găsi doi fugari în Hawaii, în timp ce el se ocupă de afaceri pe continent.
17:10
Aşii amanetului - Unde se avântă vulturul
Călătoriți în Egiptul antic alături de Așii amanetului când la magazin este adus un șoim mumificat. Rick și Chumlee cer un time-out când primesc o fotografie din 1978 a echipei Harlem Globetrotters, cu autografe.
17:40
Aşii amanetului - Împreună, mai puternici
Rick și Corey pedalează să vadă o bicicletă BSA din al Doilea Război Mondial. Rick și Chumlee trec la serviciu când primesc o pereche de pantofi sport Roberto Clemente. Rick și Bătrânul își pierd locurile când pierd un pariu cu Corey și Chumlee.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Waikki Way
Justin Stamper și echipa sunt haiducii proprietăților imobiliare din Orlando, Florida: cumpără și repară case vechi dărăpănate, abandonate, deținute de bănci și curăță proprietăți derizorii din cartiere de lux.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 9
Trei vizitatori din Malaezia atrag atenția când se descoperă că și-au anulat cazarea chiar înainte de zbor. Ei pretind că nu cunosc pe nimeni în Australia, dar în scurt timp de află că sunt mincinoși.
19:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 10
Un cargo chinezesc acostează în Newcastle, dar se pare că există o breșă majoră de securitate. Ceea ce găsesc ofițerii de frontieră e șocant. O pasageră e găsită în Aeroportul din Melbourne că ascunde un import ilegal de proporții în bagajul ei.
07:25
Războiul depozitelor - Bum face dinamita?
Darrell încearcă să arunce concurența în aer, iar Jarrod și Brandi reîncep să cumpere depozite - dar îi vor readuce oare micile câștiguri pe linia de plutire?
07:50
Aşii amanetului - Către infinit și amanet
Rick și Chum se entuziasmează în drum spre deșert, unde urmează să-și încerce noua armă. Dar le cam piere cheful când văd cu ce se confruntă, iar Rick e cât pe ce să explodeze de invidie.
08:45
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Epistola cuceritorului
Luați poziția de drepți alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de Napoleon Bonaparte, cu sigiliul oficial al lui Napoleon, este adusă la amanet. Se va dovedi o piesă de rezistență sau un Waterloo?
09:10
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - 20.000 de leghe la amanet
Pregătiți-vă să vă scufundați alături de Așii amanetului, care examinează o ediție princeps a romanului "20.000 de leghe sub mări", una din cele mai rare ediții princeps din lume. Vor aduce oare la liman această afacere?
09:40
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Un hobby pentru Bătrân
Dansați și cântați alături de Așii amanetului, care examinează o colecție de suveniruri semnate de toți cei patru membri ai trupei Beatles și o chitară cu autograful lui Paul McCartney. Vor ajunge la o înțelegere sau vor lăsa afacerea să se scufunde?
10:10
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
11:05
Aşii amanetului - Căutătorii amanetului pierdut
Are loc o invazie britanică, atunci când o pereche de tricouri rock vintage ajung la Gold & Silver. Rick și Chum vor fi la înălțimea lui Jagger, ca să bată palma?
12:00
Aşii amanetului - Samurai, pietre și skateboard-uri
Rick o dă pe rock când un vânzător aduce un blazer purtat de Keith Richards de la Rolling Stones. Poate obține satisfacție sau va exila jacheta? Apoi, vine o mască de samurai japonez. Va putea Chum să obțină un preț bun?
12:55
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
13:25
Războiul depozitelor - Perm-anent în Fullerton
Toți vin la marea licitație de la Fullerton... sau cel puțin, asta aude Barry când îl ia pe Dusty cu el pentru a vedea ce fel de profit poate scoate. Rene face câteva descoperiri delicate, în timp ce depozitul lui Darrell este destul de uimitor.
13:55
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
14:20
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
14:50
Războiul depozitelor: Texas - De-aș fi în Tibet
Cumpărătorii luptă pentru un depozit cu mobilă, care le-ar putea aduce un profit de 100.000 de dolari. Ricky și Bubba găsesc autografe ale unor fotbaliști americani, dar sunt ele autentice?
15:15
Războiul depozitelor: Texas - Tyler, Texas
Lesa se înfurie în timp ce caută obiecte de artă și mobilier. Între timp, Roy pare că se va îmbogăți datorită unei broșuri din anii 1970 a unui parc de distracții.
15:45
Războiul depozitelor - Stăpânii zen ai Universului
Rene se aranjează ca să-și învingă concurența, iar Ivy învață o lecție care-i schimbă optica asupra cumpărării de depozite. Darrell încearcă o abordare nouă, dar cheltuiește cei mai mulți bani din cariera lui.
16:10
Aşii amanetului - Pe capul lui Reagan
La amanet este adusă o muschetă rară cu piedică dublă. Se vor arunca Rick și Corey în luptă pentru ea? Și când Corey se trezește față în față cu un cap al lui Ronald Reagan, va negocia o ofertă sau nu?
16:40
Aşii amanetului - Popeye la amanet
Rick vede o decapotabilă Triumph din 1974. Dar va scoate fum când va afla care e prețul cerut pe mica nărăvașă? Chum își retrăiește copilăria cu o pereche de pistoale cu apă cu Popeye Marinarul.
17:10
Aşii amanetului - Misiune amfibie
Rick se trezește în încurcătură când se gândește să scoată șase schițe de Picasso dintr-o faimoasă ediție ilustrată a piesei clasice "Adunarea femeilor". Apoi, Rick și Corey vor să scoată pe apă un Jeep amfibiu.
17:40
Aşii amanetului - Cu arma încărcată
Lui Rick i se oferă un afiș rar făcut pentru primul film al lui John Wayne. Dar îl va speria prețul cerut? Chum încearcă să "împuște" două pistoale placate cu nichel.
18:05
Securitatea graniței - episodul 3
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
18:35
Securitatea graniței - episodul 4
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 11
Două persoane din Malaezia pretind că sunt în luna de miere, dar itinerariul lor de călătorie e foarte ciudat. Polițiștii de frontieră vor să cunoască adevărul despre prezența lor în acel loc.
19:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 12
Un bărbat se străduie să explice ce are de gând să facă într-o vizită de trei luni în Australia, dar un câine detector de droguri se așază pe geanta lui, iar ofițerii de frontieră devin suspicioși.
07:25
Aşii amanetului - Cartușele lui Dillinger
La amanet sunt aduse niște cartușe de la ultimul jaf al lui John Dillinger. Rick și Corey încearcă să pună mâna pe o Schwinn Whizzer din 1947. Și Chum își retrăiește copilăria când un client aduce o păpușă Stretch Armstrong.
07:50
Aşii amanetului - Simfonia amanetului
Un client aduce o legitimație militară cu autograful lui Marilyn Monroe și un altul vine cu o ediție princeps a Simfoniei nr 6 de Beethoven. Corey și Antwaun sunt prinși în timp ce organizează o petrecere de ziua lui Chumlee.
08:20
Aşii amanetului - Cu mănuși
O geacă din filmul "Pulp Fiction" este adusă la amanet. Corey examinează niște mănuși de operă cu autograful legendarului Clark Gable. Și Rick merge acasă la Lonnie Hammargren ca să-i vadă colecția de obiecte unice.
08:45
Aşii amanetului - Amanetosaurus Rex
Rick simte nevoia de viteză încercând să pună mâna pe un cart din 1959. Oare își croiește drum spre încheierea unei afaceri sau e pe cale să piardă? Apare o colecție de jucării din „Jurassic Park”. Să fie oare la fel de valoroasă precum speră Chum?
09:40
Vânătorii de recompense - Vânătoarea de la Mardi Gras
Dog și echipa se îndreaptă spre Louisiana în timpul Mardi Gras, unde un vechi prieten al lui Dog îi ajută să găsească un violator pus sub acuzare.
10:35
Războiul depozitelor - Bunico, ia-ți pușca
Ivy nu se mai satură de Montebello, Dave are parte de niște distracție de bâlci, iar Brandi și Jarrod dau lovitura în stil vintage.
11:05
Războiul depozitelor - O descoperire istorică
Kenny găsește ajutor într-un depozit, Brandi și Mary își unesc forțele, iar Dave face o descoperire istorică.
11:35
Războiul depozitelor - Fericirea e un pistol cu laser
Mary reușește, în sfârșit, să găsească o comoară vintage în El Monte, Ivy descoperă distracții vechi de decenii, iar Darrell se simte bine ca în copilărie.
12:00
Războiul depozitelor - Ivy dă lovitura
Jarrod găsește depozitul "petrecăreț" pe care și l-a dorit dintotdeauna, Rene descoperă o nouă oportunitate de afaceri și pantofii lui Ivy au un impact deosebit.
12:25
Războiul depozitelor - L. Ron Yuuuper
Ivy își croiește drum spre un depozit de accesorii vintage de exterior, Dave are parte de un audit surpriză și plecarea lui Emily strică ziua unui cumpărător.
12:55
Războiul depozitelor - O colecție curioasă
Familia Dotson se întoarce la Adelante. Dave încearcă să-și pornească motorul, Darrell dă peste o colecție curioasă și Rene dă, în sfârșit, cu nuca de perete.
13:25
Securitatea graniței: Australia - episodul 3
Polițiștii australieni de frontieră de la Centrul Internațional de Corespondență din Sydney, care examinează coletele care intră în țară, dau peste o cutie ciudată din Malaezia care dezvăluie ceva înspăimântător.
13:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 4
Unei femei care călătorește dinspre Vietnam i se verifică bagajul în care se află cantități de cafea, șampon, săruri de baie, ceai și iaurt, doar că un praf roz nisipos va declanșa alerta polițiștilor.
14:20
Aşii amanetului - Popeye la amanet
Rick vede o decapotabilă Triumph din 1974. Dar va scoate fum când va afla care e prețul cerut pe mica nărăvașă? Chum își retrăiește copilăria cu o pereche de pistoale cu apă cu Popeye Marinarul.
14:45
Aşii amanetului - Misiune amfibie
Rick se trezește în încurcătură când se gândește să scoată șase schițe de Picasso dintr-o faimoasă ediție ilustrată a piesei clasice "Adunarea femeilor". Apoi, Rick și Corey vor să scoată pe apă un Jeep amfibiu.
15:15
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
16:10
Aşii amanetului - Seiful misterios
E o pasăre! E un avion! Sunt pijamalele lui Superman! Oare Rick și Chum vor bate palma pentru Omul de Oțel, înainte ca vânzătorul să-și ia tălpășița? Apoi, Rick e vesel, când face o tranzacție pentru un feliator industrial vintage.
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Pendelton
Derek și Chauncey speră să transforme o casă urâtă infestată în Casa Linda în doar 30 de zile, dar când Echipa de Vis se confruntă cu probleme la instalațiile sanitare, cu dulapurile și o spargere, speranțele lor de renovare vor fi spulberate?
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 5
Toate semnele indică faptul că un pasager este implicat în importul de narcotice. Ofițerii sunt hotărâți să-l prindă. O lituaniană secretoasă refuză să dezvăluie de ce a venit în Australia.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 6
Un cărăuș de droguri rătăcit încearcă orice pentru a nu fi prins, dar prostia îl demască. Ofițerii de la biosecuritate interceptează o livrare din Rusia despre care se suspectează că face parte din comerțul ilegal cu animale pe cale de dispariție.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 7
O femeie se întoarce din Vietnam susținând că nu știa că transporta 5 kg de contrabandă ilegală. Cei de la Biosecuritate sunt în impas când un bărbat din Orientul Mijlociu este reticent să renunțe la tutunul său exotic de fumat.
19:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 8
O operațiune a celor de la imigrări în suburbie, descoperă o lume interlopă a activității ilegale, în timp ce mintea criminală pândește în mijlocul lor. Urmele unei substanțe ilicite de pe o pipă de fumat ar putea pune capăt planurilor unui italian.
07:25
Aşii amanetului - Copii mari
Creați alături de Așii amanetului când la magazin sunt aduse niște litografii atribuite lui Vincent van Gogh. Apoi, Corey și Chumlee își retrăiesc copilăria când la amanet sosește o colecție de skateboarduri vintage.
07:50
Aşii amanetului - Plăcinta cu răvaș
Corey și Chumlee nu se joacă atunci când la amanet e adusă o colecție de figurine cu Domnul T. Și după ce Rick desface o plăcintă cu răvaș buclucașă, va fi obligat să încerce din nou sau l-a părăsit norocul?
08:20
Aşii amanetului - Șmecherul
Pregătiți-vă de rock 'n' roll cu Așii amanetului când le este adusă o chitară care i-a aparținut legendarului Stephen Stills. Și Corey încearcă să-și păstreze claritatea când examinează o cameră foto din secolul XIX.
08:45
Aşii amanetului - Rick în New York
Rick e în New York, încercând să vadă dacă nu îi iese o afacere cu o piesă tehnică rară. Oare îl va tenta pe Rick această piesă sau nu? Apare în magazin un vânzător cu o ediție specială din Stan Lee Funko Pop. Va reuși Corey să facă o superafacere?
09:40
Vânătorii de recompense - Ultima vânătoare a lui Beth Prima parte
Dog și Beth merg în Colorado pentru a-și ajuta fiul să se pregătească pentru balul de absolvire. La aterizare, află despre o vânătoare la nivel național a unei femei obsedate de atacul din 1999 de la Liceul Columbine și decid să se alăture anchetei.
10:35
Războiul depozitelor - Voce interioară
Depozitul lui Mary îi trezește vocea interioară, Kenny încearcă să îmbrace America, iar Brandi și Jarrod câștigă un avantaj față de concurență.
11:05
Războiul depozitelor - Riscul lui Ivy
Ivy își asumă un risc cu propriul "depozit de distracții", Brandi și Jarrod se întorc la simplitate și Rene primește sfaturi de prezentare.
11:35
Războiul depozitelor - Cum spune Kenny, Kumbaya!
Învățăcelul lui Darrell are parte de o absolvire "goth", iar Kenny intră sub acoperire, descoperind o nouă oportunitate de afaceri.
12:00
Războiul depozitelor - Am învățat de la tine
Fiica lui Rene demonstrează că are instincte bune, familia Schulz-Passante își mărește colecția de exterior și Jucătorul întâlnește prădătorii.
12:25
Războiul depozitelor - Mai câștigi, mai aluneci
Indio, California, se dovedește foarte interesant pentru Dave. Brandi și Jarrod fac cea mai tare descoperire, dar depozitul lui Mary dezamăgește.
12:55
Războiul depozitelor - Noapte bună, Arcadia!
Mary dă peste niște artă vintage. Ivy își mărește colecția de timbre și Kenny se confruntă din nou cu temerile sale.
13:25
Securitatea graniței: Australia - episodul 5
Poliția de Frontieră devine suspicioasă după ce un bărbat canadian spune că a venit până în Australia să vadă Bankstown. Probe pozitive prelevate de pe bagajul lui ar putea indica faptul că nu a venit doar pentru vacanță.
13:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 6
Polițiștii de frontieră din Sydney dejoacă planul unui contrabandist de a trece granița cu o substanță ilegală adusă din SUA. Un luptător francez MMA spune că a venit în vacanță, dar polițiștii află că e implicat în afaceri ilegale.
14:20
Aşii amanetului - Cu arma încărcată
Lui Rick i se oferă un afiș rar făcut pentru primul film al lui John Wayne. Dar îl va speria prețul cerut? Chum încearcă să "împuște" două pistoale placate cu nichel.
14:45
Aşii amanetului - Legendele rockului
Entuziasmați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce o chitară pictată de mână și cu autograful lui Phil Collen de la Def Leppard. Îi va cânta Rick în strună sau va chema un invitat special?
15:15
Aşii amanetului - Colegi de breaslă
Când un mortier din al Doilea Război Mondial ajunge în magazin, Chum va putea bata palma înainte să facă implozie? Rick decide să cumpere cătușe de la o închisoare emblematică. În magazin ajunge un smoching purtat de actorul Ray Liotta.
16:10
Aşii amanetului - Un drum cu folos
Lui Chum îi crește temperatura când ajunge la el un radiator vechi. Poate încheia o tranzacție avantajoasă sau se va frige? Apoi, o sculptură impresionantă a unui baraj îl dă gata pe Rick. Își va reveni și va face o ofertă?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Davis
Chauncey și Derek își iau un partener în renovarea unei case vechi de 60 de ani, ale cărei probleme cu acoperișul, infestarea cu termite și alte cheltuieli neprevăzute amenință să pună în pericol capacitatea echipei de a face profit.
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 9
Un vietnamez e reținut când se găsesc urme de amfetamine pe niște sticle suspecte pe care le poartă. Un bărbat e prins făcând contrabandă cu animale sălbatice în chiloți. Traficanții de droguri încearcă să ascundă un transport în ciocane pneumatice.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 10
Testele pentru cocaină îi face pe ofițeri să suspecteze că un marocan ar putea încerca să facă contrabandă cu narcotice. Un transport masiv de narcotice e descoperit într-un loc neașteptat, când ofițeri descoperă o grupare criminală internațională.
19:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 11
Descoperirea unei genți misterioase dezvăluie în cele din urmă adevărul din spatele minciunilor și înșelăciunii unui impostor. Testele de droguri declanșează o căutare intensă a bunurilor unui bărbat, ducând la o reacție explozivă.
19:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 12
Când se găsesc urme de cocaină pe bunurile unei familii care se întoarce din America de Sud, unul dintre ei face o mărturisire. S-a descoperit că doi călători chinezi au o varietate de obiecte cu risc ridicat ascunse în bunurile lor.
20:00
Arme născute din foc - Sabia Firangi
Patru fierari au o singură sarcină simplă: să impresioneze jurații. Cel mai impresionant fierar și încă unul care a supraviețuit testului se vor întoarce acasă pentru a recrea sabia indiană Firangi.
21:00
Comori Misterioase - Flota cu comori din 1715
Rick și Marty Lagina, împreună cu Matty Blake, se îndreaptă spre Florida și se alătură lui Gary Drayton pentru a vâna milioane de dolari în aur, argint și bijuterii din epavele faimoasei flote spaniole cu comori din 1715.
22:00
Extratereștri antici: Edgar Cayce - Profetul adormit
La începutul anilor 1900, Edgar a pretins că a primit viziuni despre trecut și viitor, în timp ce era în transă, a vindecat bolnavii și a pretins că a avut întâlniri cu ființe din altă lume. Să fi fost doar o marionetă a extratereștrilor?
23:00
Blestemul Fermei Skinwalker - Sus pe cer
Echipa lansează rachete de mare precizie în zona aeriană de deasupra Triunghiului și apar brusc fenomene aeriene neidentificate.
23:55
Aşii amanetului - Expert în pinball
Un client aduce la amanet un aparat rar de pinball cu Căpitanul Fantastic. Va rata Rick șansa să devină expert la pinball? Apoi, lui Corey i se oferă un tablou de Leroy Neiman, cu Marilyn Monroe cântând la a 45-a aniversare a lui JFK.
00:20
Aşii amanetului - Pagina sfântă
Rick are ocazia să cumpere o pagină din Biblia lui Gutenberg, prima carte tipărită vreodată. Îl va lăsa pagina falit sau își va dori mai multe? Iar Corey vede un poster rar de șase pagini pentru un film clasic.
00:50
Aşii amanetului - Afacerea de un milion
O scrisoare semnată de la un fost președinte american i-a făcut pe Rick și pe Corey să-l laude pe Sammy Davis Jr. Va primi aprobarea lor oficială? Apoi, un ou uriaș ajunge la Rick. Va cloci un plan să-l cumpere, înainte să-l scape?
01:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 13
O barcă de patrulare e trimisă să salveze o navă plină de oameni care se scufundă. O infestare pune în alertă ofițerii de la Biosecuritate. 186,2 grame de metanfetamină sunt ascunse într-o pereche de pantofi care intră prin centrul de corespondență.
02:15
Securitatea graniței: Australia - episodul 14
Un călător francez care miroase suspect atrage atenția câinilor vămii. Un bandit cu chip de bebeluș fuge de lege. Dar acest infractor amețit e prins de ofițerii de la imigrări. Prin poștă vine o oglindă care ascunde mai mulți paleți de heroină.
02:45
Securitatea graniței: Australia - episodul 15
Doi tineri îndrăgostiți sunt despărțiți la vamă de ofițerii de la imigrări. Pot ei să-i convingă pe ofițeri să-i lase împreună? Un poet indian sosește cu mai multe portofele decât bani. Niște scrisori suspecte trimise prin poștă conțin narcotice.
03:15
Aşii amanetului - Sus bombele
Un vânzător le spune Așilor că deține un scut de focos termonuclear. Corey examinează o mandolină la care au cântat Texas Playboys, trupa lui Bob Wills, iar Chumlee încearcă să găsească ceva la care e mai bun decât Rick.
03:40
Aşii amanetului - Apocalipsa la amanet
Casa de amanet își deschide porțile pentru câteva tricouri de colecție cu Aerosmith. Mai târziu, Rick și Corey dau alarma când un client le aduce o sirenă de ceață făcută pentru Marina SUA.
04:10
Aşii amanetului - Revolvere și vikingi
Corey examinează un revolver militar Colt model 1860 din Războiul Civil, iar Rick se concentrează asupra unei monede vikinge. Chum încearcă să-l influențeze subliminal pe Rick să-i dea o mărire de salariu, dar oare va observa Rick mesajele?
04:40
Aşii amanetului - Ușa lui Jim
Spargeți granițele cu Așii amanetului când un client le aduce o ușă vopsită din casa copilăriei lui Jim Morrison de la "The Doors". Chumlee examinează un joc Zelda din 1988.
05:05
Aşii amanetului - Scrisoare cu valoare
Corey negociază dur pentru o scrisoare cu mare valoare. Dacă va reuși o victorie sau nu, rămâne de văzut. Rick are în față un poster cu John Wilkes Booth pe care puțini l-ar ține în casă.
06:00
Războiul depozitelor - O poreclă nouă
Cumpărătorii merg la Compton, unde Jarrod primește o poreclă nouă și găsește ceva ce colecționa în trecut. Mike cumpără un depozit pe care Herb nu-l vrea și Barry se reîntâlnește cu vechiul său prieten Kenny.
06:30
Războiul depozitelor - O veioză pentru tine
Barry Weiss aduce un majordom la licitație, Jarrod și Brandi găsesc o veioză vintage și Darrell Sheets cheltuiește cea mai mare sumă plătită pe un depozit în istoria serialului - dar își va merita depozitul banii?
06:55
Aşii amanetului - Playboy și șmecheri
Așii se bucură când o colecție de suveniruri de la Clubul Playboy este adusă la amanet. Iar Corey și Chum pun ochii pe o pereche de biciclete Murray, dintre care una nu a fost niciodată scoasă la plimbare.
20:00
Arme născute din foc - Răzbunarea lui Gaucho
În această competiție aducem un omagiu cowboy-ilor din America de Sud: Gauchos. Patru fierari își pun abilitățile în joc pentru a recrea emblematicul cuțit Gaucho.
21:00
Ucraina: Evacuare de amploare - episodul 1
Acest documentar descrie poveștile înfiorătoare ale evacuării din timpul ostilităților din Ucraina. Protagoniștii sfidează toate probabilitățile și supraviețuiesc. Salvarea lor e de-a dreptul miraculoasă.
23:00
Locuri misterioase - episodul 19
Descoperim mitul Hadzabe din Tanzania, explorăm complexul muntos Cheyenne din Colorado și vizităm sate unice din întreaga lume. Descoperim barca abandonată a Croației și casa futuristă a Chinei în călătoria noastră intrigantă.
23:55
Aşii amanetului - Focul amanetului
Rick investighează autenticitatea unui prototip rar de brichetă Zippo din 1936. Va aprinde focul unei tranzacții sau se va stinge flacăra când află adevărul? Apoi, Chumlee se întâlnește cu legendarul creator al benzilor desenate Marvel, Stan Lee.
00:20
Aşii amanetului - Sus, în zbor!
Rick și Corey primesc la magazin un costum original de Superman. Va reuși Rick o super-afacere sau va fi împiedicat de arhidușmanul "Neînțelegere"?
00:50
Aşii amanetului - Agentul secret al amanetului
Rick e pe cale să bată palma când verifică legitimații guvernamentale false ale unor spioni naziști. Va putea încheia misiunea înainte ca aceasta să fie deviată de Corey? Apoi, un vânzător aduce o primă ediție a benzii desenate „Țestoasele Ninja”.
01:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 17
O femeie care și-a mărit sânii în timpul vacanței este surprinsă purtând flacoane cu droguri. Un pasager nebănuitor are o înfruntare cu un ofițer necruțător. Ofițerii de la carantină găsesc capul unui animal în corespondență.
02:15
Securitatea graniței: Australia - episodul 18
Vameșii suspectează că doi bărbați care au sosit separat ar putea fi legați cumva. Un pasager agresiv o ia razna, forțând ofițerii să ia măsuri dramatice. Un colet suspect conține ceva neașteptat.
02:45
Securitatea graniței: Australia - episodul 19
E o zi plină pe aeroportul din Sydney, iar ofițerii fac o arestare. În timp ce un boxer ajunge la imigrări gata de luptă. Și geanta misterioasă a unui pasager conține ceva uluitor.
03:15
Aşii amanetului - Playboy și șmecheri
Așii se bucură când o colecție de suveniruri de la Clubul Playboy este adusă la amanet. Iar Corey și Chum pun ochii pe o pereche de biciclete Murray, dintre care una nu a fost niciodată scoasă la plimbare.
03:40
Aşii amanetului - Sus paharele
Ridicați paharul alături de Așii Amanetului când Rick primește un alambic autentic pentru alcool de contrabandă. Corey și Chumlee sunt impresionați când un vânzător aduce o colecție uriașă de poze cu celebrități din anii 1940 și 1950.
04:10
Aşii amanetului - Rip și Nixon
Rămâneți treji alături de Așii Amanetului când la magazin este adusă o versiune ilustrată a povestirii "Rip Van Winkle". Corey și Chum dau peste o lumânare de forma capului președintelui Richard Nixon.
04:40
Aşii amanetului - Bo știe
Citiți printre rânduri alături de Așii Amanetului când un crochiu de Pablo Picasso este adus la amanet. Corey și Chumlee se distrează cu o bâtă de baseball semnată de legendarul jucător Bo Jackson.
05:05
Aşii amanetului - Prințul amanetului
O pictură a lui Prince e adusă la amanet și poate fi rost de o petrecere ca-n '99 sau poate că Rick va fi copleșit de sentimente. Chum pariază pe un set de poker de la Cartier. Va avea noroc sau nu, rămâne de văzut.
06:00
Războiul depozitelor - Cumpărătorul din tine
Darrell și Ivy se confruntă pe terenul lui Ivy, Barry descoperă niște vase cu efect calmant, iar Jarrod și Brandi găsesc echipamente pentru DJ.
06:30
Războiul depozitelor - Spaimă și scârbă la Placentia
La Placentia, Rene și Casey găsesc un depozit plin de bagaje, Barry cumpără un depozit care-l face să-și pună la îndoială locul în jocul licitațiilor, iar Darrell descoperă instrumente stomatologice.
06:55
Aşii amanetului - Marș către câștig
Porniți la drum cu Așii Amanetului când o orgă veche cu aburi de la un circ este adusă la magazin. Rick militează pentru o scrisoare semnată de JFK despre Marșul de la Washington din 1963.
20:00
Securitatea graniței: Australia - episodul 3
În Brisbane, un câine detector de droguri îi conduce pe vameși la un potențial curier de droguri. În Melbourne, un italian se confruntă cu vameșii atunci când se descoperă că are la el o amenințare majoră la adresa biosecurității Australiei.
20:30
Securitatea graniței: Australia - episodul 4
Urme mari de metamfetamină sunt detectate în bagajul unei americance, iar vameșii bănuiesc că o japoneză încearcă să transporte droguri atunci când găsesc un compartiment ascuns în gențile sale.
21:00
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Peștișorul auriu
Ieșiți de pe drum cu Așii amanetului, care se plimbă cu un ATV Honda Pilot. Vor vedea ei ocazia să facă profit sau se va împotmoli afacerea în noroi?
21:30
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Ce se întâmplă la Vegas
Pregătiți-vă să vă rușinați alături de Așii amanetului când li se prezintă o colecție de discuri de educație sexuală din 1948. Va discuta Rick despre "barză" în fața Bătrânului?
22:00
Case vechi readuse la viaţă - Ivandell
Derek cumpără o casă veche situată într-un cartier istoric, ceea ce îngreunează modul în care acești renovatori pot reface casa. Există mari îngrijorări că această echipă nu va putea termina renovarea la timp, cu atât mai puțin să obțină profit.
23:00
Case vechi readuse la viaţă - Casa Campbell
Duke s-a întors și e gata să renoveze multe case cu Keith și Alynne. Echipa verifică o proprietate de epocă într-un cartier dezirabil care are nevoie de o renovare destul de amplă. Echipa noastră trebuie să decidă dacă renovează sau demolează casa.
23:55
Aşii amanetului - Mașinuțe și trenulețe
Rick vede un tren de la sfârșitul secolului XIX. Va reuși să găsească un cumpărător sau are bilet dus spre orașul "Ofertă zero"? Mai târziu, un client aduce la magazin un joc clasic Nintendo de curse din anii 1960.
00:20
Aşii amanetului - Pe capul lui Reagan
La amanet este adusă o muschetă rară cu piedică dublă. Se vor arunca Rick și Corey în luptă pentru ea? Și când Corey se trezește față în față cu un cap al lui Ronald Reagan, va negocia o ofertă sau nu?
00:50
Aşii amanetului - Sfinți și învingători
Când un client aduce obiecte din garderoba lui Tony Soprano, oare Nick îi poate face o ofertă de nerefuzat sau va uita de ea? Apoi, o pereche de artefacte papale îi inspiră pe Rick și Pe Chum să îmbine afacerile cu plăcerea, când pleacă în Italia.
01:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 1
O pasageră care transportă bucăți de păr uman devine isterică când bagajul ei e depistat pozitiv pentru droguri. Cei de la imigrări sunt îngrijorați pentru un indonezian care călătorește cu mai multe documente tulburătoare.
02:15
Securitatea graniței: Australia - episodul 2
Un traficant de droguri își ascunde marfa în cel mai puțin probabil dintre locuri. Un francez cu inima zdrobită s-a îndrăgostit de Australia, dar cei de la imigrări sunt gata să-i despartă. Ofițerii sunt șocați să descopere un făt prin poștă.
02:45
Securitatea graniței: Australia - episodul 3
Un pasager viclean va încerca absolut orice pentru a încerca să treacă de imigrări. Ofițerii fac o descoperire tulburătoare în geanta unui student chinez, care este atât de crudă, încât pur și simplu nu o pot „suporta”.
03:15
Aşii amanetului - Marș către câștig
Porniți la drum cu Așii Amanetului când o orgă veche cu aburi de la un circ este adusă la magazin. Rick militează pentru o scrisoare semnată de JFK despre Marșul de la Washington din 1963.
03:40
Aşii amanetului - Un admirator secret
La amanet sosește un scaun dentar Peerless Harvard de la începutul sec XX. Rick se bucură când un client aduce suveniruri legate de filmul "Wayne's World" din anii '90 și mai târziu se miră când primește scrisori de la un admirator secret.
04:10
Aşii amanetului - Comoara ascunsă
Un copac cu un revolver din anii 1800 în el prinde rădăcini la amanet. Chumlee examinează un crochiu renascentist creat de Pietro Fachetti și Bătrânul vrea să ofere o reducere de Ziua Pensionarilor.
04:40
Aşii amanetului - Staruri rock și machete de curse
La amanet e adus un autoportret al chitaristului Ron Wood de la Rolling Stones. Rick devine nostalgic când primește scrisori de dragoste scrise de Mickey Rooney. Și tot Rick se joacă cu ideea de a cumpăra niște mașinuțe cu monede.
05:05
Aşii amanetului - Declarația de „indamanetare”
Rick se îndreaptă spre New York City ca să verifice înștiințarea originală despre Declarația de Independență. Îl va pune pe John Hancock la bătaie pentru această piesă istorică în valoare de câteva milioane de dolari?
06:00
Războiul depozitelor - Super Mario e câștigător
Darrell găsește un joc de colecție, Jarrod și Brandi ar putea ieși în profit, iar Barry pariază contra lui însuși... și câștigă!
06:30
Războiul depozitelor - Jocuri video
Cumpărătorii scutură orașul Orange pentru câteva depozite uimitoare. Ivy înscrie puncte cu un utilaj neobișnuit, dar pe Mary soarta o lasă cu mâna goală.
06:55
Războiul depozitelor - Bătălia cuplurilor
E bătălia cuplurilor! Rene și Casey încearcă să-i blocheze pe Jarrod și Brandi. Între timp, Darrell evită un pericol pentru a câștiga un depozit interesant, iar Ivy întâlnește un prieten blănos.
20:00
Aşii amanetului - Amanet mortal
Țipați din toți rărunchii când la amanet este adusă o perdea de duș cu autograf din thrillerul psihologic "Psycho". Va crede Rick că e o afacere mortală sau o va lăsa să se odihnească în pace?
20:30
Aşii amanetului - Ofertă electrizantă
Două săbii din "Kill Bill" semnate de David Carradine fac prăpăd la amanet. Și situația devine radioactivă când un client aduce un ceas cu radiu din anii 1920. Va face Rick o ofertă electrizantă sau va deveni tranzacția toxică?
21:00
Aşii amanetului - Șapte țevi la amanet
Așii amanetului merg la poligon pentru a testa o armă rară. Va lansa Rick o ofertă sau va ricoșa afacerea? Și la amanet e adus un scheci de Joan Miró.
21:30
Aşii amanetului - Planuri la amanet
Când un client aduce la amanet o cană cu capac din cositor, va ciocni Rick o ofertă sau va pune capac tranzacției? Mai târziu, un copiator pentru planuri din anii 1900 trezește interesul lui Rick. Va face Rick planuri pentru o ofertă?
22:00
Arme născute din foc - Cea mai rapidă lamă din vest
Într-una dintre cele mai unice prime runde din istoria emisiunii „Arme născute în foc”, patru fierari trebuie să se grăbească pentru a-și termina lama primul și a face cea mai rapidă lamă din vest.
23:00
Arme născute din foc - Sabia de artilerist
Oricine poate câștiga, când patru fierari primesc misiunea de a forja lame din jucării vechi, folosind tehnica San Mai. Fierarii își dau seama că joaca s-a sfârșit când presiunea competiției crește și se confruntă cu delaminări dificile.
23:55
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
00:20
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Stăpânul durerii
Așii amanetului joacă cu un om în minus. Corey vine la serviciu cu o mână și o gleznă bușite. Se va da oare lovit sau va fi trecut pe banca de rezerve?
00:50
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Cu arma pregătită
Ochiți alături de Așii amanetului când un pistol D Moore din Războiul Civil care i-a aparținut unui ofițer de culoare din Louisiana este descărcat la casa de amanet. Va porni Rick la negocieri cu toate armele pregătite?
01:20
Aşii amanetului - Rick pe aripile vântului
Chumlee e gata să treacă la treabă, când un un personaj rar din lumea wrestling-ului ajunge la magazin. Va fi regele ringului sau va fi învins? Apoi, o masă portabilă de zaruri e adusă. Corey va risca sau va da cu zarul?
02:15
Războiul depozitelor: Texas - Depozitul de piñate
La sfârșitul celei de-a doua zile petrecute la Austin, doctorul și Mary sunt disperați. Ei și Victor licitează pentru un depozit plin de piñate. Ricky și Bubba vor să cumpere un depozit cu orice preț.
02:40
Războiul depozitelor: Texas - Secretul lui Jenny
Jenny descoperă câteva indicii referitoare la tainele unei societăți secrete vechi de câteva sute de ani. Mai târziu, Ricky și Bubba stabilesc un record de viteză și Mary cere o a doua opinie pentru un obiect considerat de Moe fără valoare.
03:10
Războiul depozitelor - Pentru distracție, sunați-l pe Ivy
Darrell se întoarce la trucurile sale, dar Ivy e cel care păcălește concurența, în timp ce Rene și Casey au parte de un depozit spațial. Dacă Jarrod și Brandi nu fac un profit substanțial, vor trebui să închidă magazinul din Long Beach.
03:40
Războiul depozitelor - LBC U LTR
Ivy se grăbește să câștige un depozit și să plece acasă. Altfel, va avea probleme. Rene cheltuiește cei mai mulți bani, dar Darrell și Brandon sunt cei care găsesc drumul spre succes.
04:10
Aşii amanetului - Expert în pinball
Un client aduce la amanet un aparat rar de pinball cu Căpitanul Fantastic. Va rata Rick șansa să devină expert la pinball? Apoi, lui Corey i se oferă un tablou de Leroy Neiman, cu Marilyn Monroe cântând la a 45-a aniversare a lui JFK.
04:35
Aşii amanetului - Pagina sfântă
Rick are ocazia să cumpere o pagină din Biblia lui Gutenberg, prima carte tipărită vreodată. Îl va lăsa pagina falit sau își va dori mai multe? Iar Corey vede un poster rar de șase pagini pentru un film clasic.
05:05
Aşii amanetului - Focul amanetului
Rick investighează autenticitatea unui prototip rar de brichetă Zippo din 1936. Va aprinde focul unei tranzacții sau se va stinge flacăra când află adevărul? Apoi, Chumlee se întâlnește cu legendarul creator al benzilor desenate Marvel, Stan Lee.
05:30
Aşii amanetului - Sus, în zbor!
Rick și Corey primesc la magazin un costum original de Superman. Va reuși Rick o super-afacere sau va fi împiedicat de arhidușmanul "Neînțelegere"?
06:00
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
06:55
Războiul depozitelor - Maeștrii manipulării
Rene și Casey vor să cumpere mult și să-și umple camionul, indiferent de cost. Se bârfește despre magazinul din Long Beach al lui Jarrod și Brandi. Se vor lăsa distrași cei doi?
20:00
Războiul depozitelor - Ivy dă lovitura
Jarrod găsește depozitul "petrecăreț" pe care și l-a dorit dintotdeauna, Rene descoperă o nouă oportunitate de afaceri și pantofii lui Ivy au un impact deosebit.
20:30
Războiul depozitelor - L. Ron Yuuuper
Ivy își croiește drum spre un depozit de accesorii vintage de exterior, Dave are parte de un audit surpriză și plecarea lui Emily strică ziua unui cumpărător.
21:00
Cele mai diabolice invenții - Super-arme ale fricii
De la cea mai mare catapultă din lume până la super-tunurile naziste, acestea sunt armele mortale care distrug și răspândesc frica pe câmpul de luptă.
22:00
Secretele societăților secrete - Skull & Bones
Societatea secretă din Yale este un vârf al elitei. Membrii săi au devenit președinți, judecători la Curtea Supremă și capi ai industriei. A fi abordat înseamnă a fi binevenit într-o linie de brokeri de putere cu promisiunea de a fi membru pe viață.
23:00
Aşii amanetului - Nu se plânge la Așii Amanetului
Chum se străduiește când o gheată Nike Lebron ajunge la tejghea. Va puncta? Apoi, Rick urmărește atent un vânzător care vine cu un poster semnat Pulp Fiction. Poate negocia un preț regal?
23:55
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Epistola cuceritorului
Luați poziția de drepți alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de Napoleon Bonaparte, cu sigiliul oficial al lui Napoleon, este adusă la amanet. Se va dovedi o piesă de rezistență sau un Waterloo?
00:20
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - 20.000 de leghe la amanet
Pregătiți-vă să vă scufundați alături de Așii amanetului, care examinează o ediție princeps a romanului "20.000 de leghe sub mări", una din cele mai rare ediții princeps din lume. Vor aduce oare la liman această afacere?
00:50
Așii amanetului: Crăciun la Vegas - Un hobby pentru Bătrân
Dansați și cântați alături de Așii amanetului, care examinează o colecție de suveniruri semnate de toți cei patru membri ai trupei Beatles și o chitară cu autograful lui Paul McCartney. Vor ajunge la o înțelegere sau vor lăsa afacerea să se scufunde?
01:20
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
02:15
Aşii amanetului - Samurai, pietre și skateboard-uri
Rick o dă pe rock când un vânzător aduce un blazer purtat de Keith Richards de la Rolling Stones. Poate obține satisfacție sau va exila jacheta? Apoi, vine o mască de samurai japonez. Va putea Chum să obțină un preț bun?
03:10
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
03:40
Războiul depozitelor - Perm-anent în Fullerton
Toți vin la marea licitație de la Fullerton... sau cel puțin, asta aude Barry când îl ia pe Dusty cu el pentru a vedea ce fel de profit poate scoate. Rene face câteva descoperiri delicate, în timp ce depozitul lui Darrell este destul de uimitor.
04:10
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
04:35
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
05:05
Războiul depozitelor: Texas - De-aș fi în Tibet
Cumpărătorii luptă pentru un depozit cu mobilă, care le-ar putea aduce un profit de 100.000 de dolari. Ricky și Bubba găsesc autografe ale unor fotbaliști americani, dar sunt ele autentice?
05:30
Războiul depozitelor: Texas - Tyler, Texas
Lesa se înfurie în timp ce caută obiecte de artă și mobilier. Între timp, Roy pare că se va îmbogăți datorită unei broșuri din anii 1970 a unui parc de distracții.
06:00
Aşii amanetului - Căutătorii amanetului pierdut
Are loc o invazie britanică, atunci când o pereche de tricouri rock vintage ajung la Gold & Silver. Rick și Chum vor fi la înălțimea lui Jagger, ca să bată palma?
06:55
Aşii amanetului - Rick magicianul
Un tricou semnat de Dan Fouts de la San Diego Chargers ajunge la amanet. Rick încearcă să învețe niște trucuri când primește cușca magică a lui Harry Blackstone. Corey și Chumlee îl conving pe Rick să se înscrie în liga lor virtuală de fotbal.
20:00
Arme născute din foc - Sabia sergentului Hayden
Patru fierari au nevoie de o minune. Ei primesc o mică bucată de oțel pentru a face un cuțit. Cei doi fierari supraviețuitori se întorc acasă pentru a recrea o armă care ar fi ajutat la câștigarea unui război: sabia sergentului William Hayden.
21:00
Secretele construcțiilor romane - episodul 2
Documentarul readuce la viață măreția ingineriei romane. Cu ajutorul simulărilor computerizate și a filmărilor incredibile în aer și la sol ale teritoriului, spectatorii află cum a decurs procesul de construire a acestor structuri.
22:00
Blestemul Fermei Skinwalker - Iată cum stă treaba
Pe măsură ce echipa începe să foreze în căutarea unui obiect metalic îngropat în Mesa, ei efectuează, de asemenea, un nou experiment la Triunghi, care face să apară OZN-uri uimitoare deasupra fermei Skinwalker.
23:00
Extratereştri antici - Mânuitorii timpului
Astăzi, mai mulți oameni ca niciodată cred că OZN-urile sunt de origine extraterestră. Dar dacă extratereștrii au venit pe Pământ de la ani lumină distanță, ar putea ei să modifice atât timpul, cât și spațiul?
23:55
Aşii amanetului - Popeye la amanet
Rick vede o decapotabilă Triumph din 1974. Dar va scoate fum când va afla care e prețul cerut pe mica nărăvașă? Chum își retrăiește copilăria cu o pereche de pistoale cu apă cu Popeye Marinarul.
00:20
Aşii amanetului - Misiune amfibie
Rick se trezește în încurcătură când se gândește să scoată șase schițe de Picasso dintr-o faimoasă ediție ilustrată a piesei clasice "Adunarea femeilor". Apoi, Rick și Corey vor să scoată pe apă un Jeep amfibiu.
00:50
Aşii amanetului - Păzea, amanet pe Lună!
La casa de amanet Gold & Silver are loc o cursă spațială pentru o carte cu autograf despre Apollo 10. Rick va putea bate palma înainte ca vânzătorul să plece? Între timp, Chum îl cheamă pe Joey Fatone ca să îl informeze despre o colecție de figurine.
01:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 5
Toate semnele indică faptul că un pasager este implicat în importul de narcotice. Ofițerii sunt hotărâți să-l prindă. O lituaniană secretoasă refuză să dezvăluie de ce a venit în Australia.
02:15
Securitatea graniței: Australia - episodul 6
Un cărăuș de droguri rătăcit încearcă orice pentru a nu fi prins, dar prostia îl demască. Ofițerii de la biosecuritate interceptează o livrare din Rusia despre care se suspectează că face parte din comerțul ilegal cu animale pe cale de dispariție.
02:45
Securitatea graniței: Australia - episodul 7
O femeie se întoarce din Vietnam susținând că nu știa că transporta 5 kg de contrabandă ilegală. Cei de la Biosecuritate sunt în impas când un bărbat din Orientul Mijlociu este reticent să renunțe la tutunul său exotic de fumat.
03:15
Aşii amanetului - Rick magicianul
Un tricou semnat de Dan Fouts de la San Diego Chargers ajunge la amanet. Rick încearcă să învețe niște trucuri când primește cușca magică a lui Harry Blackstone. Corey și Chumlee îl conving pe Rick să se înscrie în liga lor virtuală de fotbal.
03:40
Aşii amanetului - Cartușele lui Dillinger
La amanet sunt aduse niște cartușe de la ultimul jaf al lui John Dillinger. Rick și Corey încearcă să pună mâna pe o Schwinn Whizzer din 1947. Și Chum își retrăiește copilăria când un client aduce o păpușă Stretch Armstrong.
04:10
Aşii amanetului - Simfonia amanetului
Un client aduce o legitimație militară cu autograful lui Marilyn Monroe și un altul vine cu o ediție princeps a Simfoniei nr 6 de Beethoven. Corey și Antwaun sunt prinși în timp ce organizează o petrecere de ziua lui Chumlee.
04:40
Aşii amanetului - Cu mănuși
O geacă din filmul "Pulp Fiction" este adusă la amanet. Corey examinează niște mănuși de operă cu autograful legendarului Clark Gable. Și Rick merge acasă la Lonnie Hammargren ca să-i vadă colecția de obiecte unice.
05:05
Aşii amanetului - Amanetosaurus Rex
Rick simte nevoia de viteză încercând să pună mâna pe un cart din 1959. Oare își croiește drum spre încheierea unei afaceri sau e pe cale să piardă? Apare o colecție de jucării din „Jurassic Park”. Să fie oare la fel de valoroasă precum speră Chum?
06:00
Războiul depozitelor - O descoperire istorică
Kenny găsește ajutor într-un depozit, Brandi și Mary își unesc forțele, iar Dave face o descoperire istorică.
06:30
Războiul depozitelor - Fericirea e un pistol cu laser
Mary reușește, în sfârșit, să găsească o comoară vintage în El Monte, Ivy descoperă distracții vechi de decenii, iar Darrell se simte bine ca în copilărie.
06:55
Aşii amanetului - Cartea lui Rick
Așii amanetului simt vraja muzicii când un client le aduce o pedală de chitară folosită de Kurt Cobain. Mai târziu, Rick crede în miracole când o ediție din 1842 a Cărții lui Mormon devine cea mai scumpă carte care i-a trecut vreodată pragul.
20:00
Arme născute din foc - Cea mai rapidă lamă din vest
Într-una dintre cele mai unice prime runde din istoria emisiunii „Arme născute în foc”, patru fierari trebuie să se grăbească pentru a-și termina lama primul și a face cea mai rapidă lamă din vest.
21:00
Sex: A Naughty History - Anticii
Dan și Amanda explorează cum atitudinea față de sex diferă înainte de intervenția creștinismului. Dan merge la Chelsea Physic Garden pentru a face echivalentul antic al Viagrei și un spermicid egiptean. Amanda se antrenează ca o femeie spartană.
22:00
Dosare secrete - episodul 8
În timp ce patrula în pădurea cecenă, un infanterist rus vede lumini misterioase și se luptă cu o prezență necunoscută cu efect hipnotizator. Un inginer îndrăzneț al Forțelor Aeriene află despre dovezi ale OZN-urilor la Baza Aeriană Wright Patterson.
23:00
Cum explici asta? - Monstrul de pe Insula Hook, Blocajul avionului, Fantoma de pe cargobot
E o fotografie din 1965 dovada unui monstru marin preistoric? Cum au supraviețuit parașutistii unui salt ce sfidează moartea, în timp ce avionul lor s-a blocat și aproape s-a ciocnit de ei? E o imagine spectrală de pe un cargobot fantoma unui pirat?
23:55
Aşii amanetului - Cu arma încărcată
Lui Rick i se oferă un afiș rar făcut pentru primul film al lui John Wayne. Dar îl va speria prețul cerut? Chum încearcă să "împuște" două pistoale placate cu nichel.
00:20
Aşii amanetului - Legendele rockului
Entuziasmați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce o chitară pictată de mână și cu autograful lui Phil Collen de la Def Leppard. Îi va cânta Rick în strună sau va chema un invitat special?
00:50
Aşii amanetului - Colegi de breaslă
Când un mortier din al Doilea Război Mondial ajunge în magazin, Chum va putea bata palma înainte să facă implozie? Rick decide să cumpere cătușe de la o închisoare emblematică. În magazin ajunge un smoching purtat de actorul Ray Liotta.
01:50
Securitatea graniței: Australia - episodul 9
Un vietnamez e reținut când se găsesc urme de amfetamine pe niște sticle suspecte pe care le poartă. Un bărbat e prins făcând contrabandă cu animale sălbatice în chiloți. Traficanții de droguri încearcă să ascundă un transport în ciocane pneumatice.
02:15
Securitatea graniței: Australia - episodul 10
Testele pentru cocaină îi face pe ofițeri să suspecteze că un marocan ar putea încerca să facă contrabandă cu narcotice. Un transport masiv de narcotice e descoperit într-un loc neașteptat, când ofițeri descoperă o grupare criminală internațională.
02:45
Securitatea graniței: Australia - episodul 11
Descoperirea unei genți misterioase dezvăluie în cele din urmă adevărul din spatele minciunilor și înșelăciunii unui impostor. Testele de droguri declanșează o căutare intensă a bunurilor unui bărbat, ducând la o reacție explozivă.
03:15
Aşii amanetului - Cartea lui Rick
Așii amanetului simt vraja muzicii când un client le aduce o pedală de chitară folosită de Kurt Cobain. Mai târziu, Rick crede în miracole când o ediție din 1842 a Cărții lui Mormon devine cea mai scumpă carte care i-a trecut vreodată pragul.
03:40
Aşii amanetului - Copii mari
Creați alături de Așii amanetului când la magazin sunt aduse niște litografii atribuite lui Vincent van Gogh. Apoi, Corey și Chumlee își retrăiesc copilăria când la amanet sosește o colecție de skateboarduri vintage.
04:10
Aşii amanetului - Plăcinta cu răvaș
Corey și Chumlee nu se joacă atunci când la amanet e adusă o colecție de figurine cu Domnul T. Și după ce Rick desface o plăcintă cu răvaș buclucașă, va fi obligat să încerce din nou sau l-a părăsit norocul?
04:40
Aşii amanetului - Șmecherul
Pregătiți-vă de rock 'n' roll cu Așii amanetului când le este adusă o chitară care i-a aparținut legendarului Stephen Stills. Și Corey încearcă să-și păstreze claritatea când examinează o cameră foto din secolul XIX.
05:05
Aşii amanetului - Rick în New York
Rick e în New York, încercând să vadă dacă nu îi iese o afacere cu o piesă tehnică rară. Oare îl va tenta pe Rick această piesă sau nu? Apare în magazin un vânzător cu o ediție specială din Stan Lee Funko Pop. Va reuși Corey să facă o superafacere?
06:00
Războiul depozitelor - Riscul lui Ivy
Ivy își asumă un risc cu propriul "depozit de distracții", Brandi și Jarrod se întorc la simplitate și Rene primește sfaturi de prezentare.
06:30
Războiul depozitelor - Cum spune Kenny, Kumbaya!
Învățăcelul lui Darrell are parte de o absolvire "goth", iar Kenny intră sub acoperire, descoperind o nouă oportunitate de afaceri.
06:55
Aşii amanetului - Unde se avântă vulturul
Călătoriți în Egiptul antic alături de Așii amanetului când la magazin este adus un șoim mumificat. Rick și Chumlee cer un time-out când primesc o fotografie din 1978 a echipei Harlem Globetrotters, cu autografe.
jinglebells