07:25
Aşii amanetului - O tranzacție sigură
Când Rick primește niște suveniruri Dodgers la ora închiderii, va marca oare sau va trimite mingea în afara terenului? La amanet este adus un seif din secolul XIX. Va găsi Corey cheia afacerii sau va bloca tranzacția?
07:50
Regii licitațiilor - Pistoale de damă cu flintă/Cartea lui John Hancock
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:15
Regii licitațiilor - Masa de Snooker a celor de la Rolling Stone/Extratereștri
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:45
Arme născute din foc - Provocarea fierului vechi
În această provocare, trei fierari se confruntă într-o singură rundă de 5 ore să facă o lamă emblematică din fier vechi din competițiile anterioare „Arme născute din foc”.
09:40
Vânătorii de chilipiruri - Aveți o citație!
După o înfrângere zdrobitoare, băieții pleacă cu mâna goală de la o licitație și se străduie să găsească marfă nouă la o vânzare de la un garaj, dar rachetele de tenis îndoielnice și o cutie cu efecte speciale, vechi, s-ar putea să nu aducă profit.
10:10
Vânătorii de chilipiruri - Fără parașută
După o licitație dură, situația se înrăutățește când proprietarul magazinului vrea să stea de vorbă cu băieții. Ton încearcă să negocieze cu el, în timp ce Allen trebuie să testeze o parașută experimentală, ca să salveze profiturile zilei.
10:35
Războiul depozitelor - Jocuri video
Cumpărătorii scutură orașul Orange pentru câteva depozite uimitoare. Ivy înscrie puncte cu un utilaj neobișnuit, dar pe Mary soarta o lasă cu mâna goală.
11:05
Războiul depozitelor - Lecții în Moreno Valley
La această vânătoare de comori participă personaje precum tinerii dornici de aventură sau echipele soț-soție care vor să facă un profit substanțial și rapid.
11:35
Războiul depozitelor - Lumini strălucitoare
Dave își mărește stocurile cu un dispozitiv-surpriză, Rene își găsește depozitul de mobilă edificator și Ivy are un câștig neașteptat.
12:00
Războiul depozitelor - Depozitul pălărierului
Costa Mesa îi oferă lui Rene un pic de tehnologie neașteptată, Darrell învață despre istoria pălăriilor, iar Kenny dă avânt carierei lui cu câteva "buzunare" fierbinți.
12:25
Regii licitațiilor - Oliver North își reclamă sabia/Bibelouri de fildeș
Jon ia în primire colecția de bibelouri de fildeș a unui bărbat; Paul îl cheamă pe Jamie Breese pentru a evalua un Rolls Royce din 1985; iar Paul primește un telefon de la colonelul Oliver North, cu o cerere importantă!
12:55
Regii licitațiilor - Terraplane în stil mafiot/Joc cu electrocutare
Sosește un bolid Hudson Terraplane din 1937, în stil mafiot iar frații Garrett descoperă două noutăți din anii 1920 - o brichetă de masă pentru trabucuri și un joc de sală cu electrocutare, care vă va da fiori pe șira spinării!
13:25
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
13:55
Aşii amanetului - Rafael la amanet
Rămâneți muți de admirație alături de Așii amanetului când un client le aduce o gravură atribuită maestrului renascentist Rafael.
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Șei care lucesc
Ton și Allen merg la o licitație în Hollywood și se confruntă cu un nou concurent cu resurse financiare aparent nelimitate. După ce găsesc o pușcă cu trei țevi și o șa veche de cămilă, Allen se confruntă cu o veche teamă din copilărie.
14:50
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
15:15
Aşii amanetului - Samuraii amanetului
Știm că Așilor Amanetului le place să taie în carne vie, dar ce se va întâmpla când Chum vede trei săbii japoneze de samurai? Apoi, Corey vrea să cumpere un măgăruș de pluș Steiff și Rick primește un poster de propagandă din Primul Război Mondial.
15:45
Aşii amanetului - Tomul vrăjitoarelor
Un exemplar din secolul XVIII al cărții "Procesul vrăjitoarelor" ia în stăpânire magazinul. Dar se va dovedi oare magic sau blestemat? Apoi, băieții primesc o manșă de la un avion din secolul XX și văd o mașină restaurată din "Lumea lui Wayne".
16:10
Aşii amanetului - Dolari și necazuri
Rick primește un jerseu de antrenament semnat de "Mamba Neagră" însuși, Kobe Bryant. Apoi, Rick îngroapă securea războiului cu un client, iar Corey ar putea să "plece din Las Vegas" când își cumpără din impuls volumul favorit.
16:40
Aşii amanetului - Înapoi în viitor
Lui Rick i se oferă un amplificator Marshall din 1973 cu toate piesele originale, dar va suna oare la fel de bine pe cât arată? Apoi, Corey și Chum se întorc în viitor cu un hoverboard semnat de echipa filmului omonim.
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Casa animalelor
Când echipa găsește o casă ruinată, pe o proprietate valoroasă, pe malul unui lac, văd potențialul unui profit cu șase cifre. Dar casa dărăpănată a devenit raiul sălbăticiunilor care continuă să provoace probleme.
18:05
Securitatea graniței - episodul 18
Un cuplu vietnamez recunoaște că sunt consumatori de metamfetamină și îi pune pe ofițeri în alertă maximă. Un bunic englez încearcă să-și ascundă trecutul criminal și asta l-ar putea împiedica să-și cunoască un nepot nou-născut.
18:35
Securitatea graniței - episodul 19
Un bărbat vietnamez spune că nu știe ce are în geantă și vameșii se tem de ce este mai rău atunci când o radiografie indică că ascunde ceva. Doi chinezi, mamă și fiu, sunt prinși în flagrant, cu unul dintre cele mai mari riscuri pentru Australia.
19:05
Securitatea graniței - episodul 13
Se dă alarma pentru polițiștii de frontieră după ce vine din Columbia un pasager a cărui geantă se pare că a fost modificată. Ofițerii de la biosecuritate opresc o femeie de la intrarea în țară cu bunuri foarte periculoase și interzise.
19:35
Securitatea graniței - episodul 14
Cody, cățelul de la biosecuritate face o descoperire în bagajul unui mame cu fiica ei, la întoarcerea din Vietnam. La scanarea scaunelor pentru bebeluși de către polițiștii de la Centrul de Corespondență din Melbourne se descoperă ceva deloc inocent.
07:25
Aşii amanetului - Amanet în spațiu
Explorează cosmosul cu Așii Amanetului când o cască semnată de distribuția din serialul TV din anii 1960 „Pierdut în spațiu” orbitează magazinul. Va crede Rick că nu e din lumea asta sau va striga „Pericol”?
07:50
Regii licitațiilor - Motocicletă Triumph/Colier cu rubin
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:15
Regii licitațiilor - Sabie de la Iwo Jima/Scaune cu căsuță de pisică
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:45
Arme născute din foc - Răzbunare cu lamă stricată
Trei fierari cu lame care nu au trecut testul lui Ben Abbott speră să rescrie istoria într-o singură rundă de 5 ore. Lamele lor vor fi apoi supuse unei runde intense de teste în care doar un fierar va avea ocazia să-l înfrunte pe Ben.
09:40
Vânătorii de chilipiruri - Călătoria lui Ton
Când proprietarul nemilos al unui magazin pare decis să-i oprească pe Ton și pe Allen să cumpere obiecte noi în Santa Barbara, ei se opun. Băieții găsesc o pușcă cu aer comprimat rară și o corabie veche de lemn care plutește.
10:10
Vânătorii de chilipiruri - Învins la fussball
Când li se strică mașina, Ton și Allen încearcă să strângă bani ca să o repare. Pun mâna pe o masă de fussball, pe tobe Tommy Gun și, spre satisfacția lui Ton, pe o comoară de Twinkies, dar va fi destul?
10:35
Războiul depozitelor - Bunico, ia-ți pușca
Ivy nu se mai satură de Montebello, Dave are parte de niște distracție de bâlci, iar Brandi și Jarrod dau lovitura în stil vintage.
11:05
Războiul depozitelor - O descoperire istorică
Kenny găsește ajutor într-un depozit, Brandi și Mary își unesc forțele, iar Dave face o descoperire istorică.
11:35
Războiul depozitelor - Fericirea e un pistol cu laser
Mary reușește, în sfârșit, să găsească o comoară vintage în El Monte, Ivy descoperă distracții vechi de decenii, iar Darrell se simte bine ca în copilărie.
12:00
Războiul depozitelor - Ivy dă lovitura
Jarrod găsește depozitul "petrecăreț" pe care și l-a dorit dintotdeauna, Rene descoperă o nouă oportunitate de afaceri și pantofii lui Ivy au un impact deosebit.
12:25
Securitatea graniței - episodul 3
Polițiștii australieni de frontieră de la Centrul Internațional de Corespondență din Sydney, care examinează coletele care intră în țară, dau peste o cutie ciudată din Malaezia care dezvăluie ceva înspăimântător.
12:55
Securitatea graniței - episodul 4
Unei femei care călătorește dinspre Vietnam i se verifică bagajul în care se află cantități de cafea, șampon, săruri de baie, ceai și iaurt, doar că un praf roz nisipos va declanșa alerta polițiștilor.
13:25
Aşii amanetului - Printre rânduri
Ajungeți pe noi culmi alături de Așii amanetului când le este adus un exemplar cu autograf din cartea "Șapte ani în Tibet". Va citi Rick printre rândurile acestei opere clasice sau o va judeca după copertă?
13:55
Aşii amanetului - Corey pe Harley
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un client le aduce o motocicletă Harley Davidson din 1966. Va risca oare Corey totul pentru a se plimba cu ea?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Achiziție în Louisiana
În Louisiana, Ton și Allen se întâlnesc cu localnici agresivi la o licitație pentru containere și dau de agitație la o licitație pentru bărci. După ce cheltuie mulți bani, găsesc un scut tactic și un vas de pescuit bibani.
14:50
Vânătorii de chilipiruri - Missouri vrea companie
Într-o vizită la sora lui Tom din Missouri, pentru rafting și relaxare, băieții dau de o licitație live, cu ritm alert. După unele pierderi dure, Ton și Allen găsesc o balistă și o nicovală făcute pentru un sport exploziv.
15:15
Aşii amanetului - Se uită la tine!
Acest episod din "Așii amanetului" începe cu o ediție princeps din 1919 a lui "Peter Pan", dar Rick își va cheltui mai degrabă banii pe o rămășiță de metal dintr-un avion prăbușit, cu reputație dubioasă?
15:45
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
16:10
Aşii amanetului - Gata de luptă
Așii amanetului examinează doi saci de box care i-au aparținut lui Rocky Marciano, singurul campion neînvins pe durata carierei sale. Vor reuși oare un knock-out la negocieri?
16:40
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Renovare rapidă
Echipa găsește o casă-zombie avariată de uragan, care are deja un cumpărător dispus să plătească prețul pieței, pentru o renovare bună. Problema e că o vrea gata într-o lună.
18:05
Securitatea graniței - episodul 20
Vameșii sunt îngrijorați de faptul că doi pasageri care se întorc din Vietnam ar putea încerca să facă contrabandă cu narcotice. Un malaez în Sydney spune că a venit în vacanță, dar vameșii sunt pe urma planului său ilegal.
18:35
Securitatea graniței - episodul 1
Un câine antrenat pentru depistarea drogurilor ia urma bagajelor unui vietnamez, care conțin 12 cutii de prăjituri. Un cetățean irlandez care călătorește cu iubita a obținut o viză de turist din Vietnam, dar recunoaște că lucrează ilegal...
19:05
Securitatea graniței - episodul 15
Ofițerii opresc o femeie care vine din Canada și pe care o suspectează că n-a venit pentru afaceri, așa cum zice. Ancheta scoate la iveală una dintre cele mai elaborate contrabande văzută vreodată la graniță.
19:35
Securitatea graniței - episodul 16
Peste 200 de pachete de substanțe ilegale sunt oprite la Centrul de Corespondență Externă săptămânal și nici acum nu se face o excepție când polițiștii opresc un cadou de Ziua Îndrăgostiților care a fost folosit pentru ascunderea unui narcotic letal.
07:25
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
07:50
Regii licitațiilor - Dispozitiv pentru măsurarea iubirii/Sabia Cavalerilor Templieri
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:15
Regii licitațiilor - Ceas spion/Model A
Și mai multe obiecte neobișnuite și extraordinare pentru Paul Brown și colegii săi de la casa de licitații Galeria 63.
08:45
Arme născute din foc - Spectacolul final
În această luptă finală, concurentul devenit jurat Ben Abbott rămâne încă neînvins în forjă cu un record de 8-0, dar doi fierari aleși cu atenție de Doug și Dave vor să schimbe asta.
09:40
Vânătorii de chilipiruri - Allen îndrăgostit
Băieții au o dispută cu fosta lor angajată aprigă, când un licitator amenință să le strice ziua. Când orice speranță pare pierdută, un set de roți de camion și o cutie misterioasă sunt ultima lor șansă să iasă câștigători.
10:10
Vânătorii de chilipiruri - Doar plase
Ton și Allen se confruntă cu cea mai dificilă provocare, când doi rivali își unesc forțele. Băieții găsesc o motocicletă off-road și două puști cu plase, când angajații se confruntă cu cumpărători misterioși, la magazinul de amanet Haff Ton Pawn.
10:35
Războiul depozitelor - L. Ron Yuuuper
Ivy își croiește drum spre un depozit de accesorii vintage de exterior, Dave are parte de un audit surpriză și plecarea lui Emily strică ziua unui cumpărător.
11:05
Războiul depozitelor - O colecție curioasă
Familia Dotson se întoarce la Adelante. Dave încearcă să-și pornească motorul, Darrell dă peste o colecție curioasă și Rene dă, în sfârșit, cu nuca de perete.
11:35
Războiul depozitelor - Voce interioară
Depozitul lui Mary îi trezește vocea interioară, Kenny încearcă să îmbrace America, iar Brandi și Jarrod câștigă un avantaj față de concurență.
12:00
Războiul depozitelor - Riscul lui Ivy
Ivy își asumă un risc cu propriul "depozit de distracții", Brandi și Jarrod se întorc la simplitate și Rene primește sfaturi de prezentare.
12:25
Securitatea graniței - episodul 7
O femeie australiană are mai mult decât o zi în care nu-i stă bine părul, când i se găsesc narcotice în niște sticle de șampon. Un pasager american și-a încălcat anterior perioada de ședere a vizei și este suspectat că a depășit din nou șederea.
12:55
Securitatea graniței - episodul 8
O femeie din Chile devine se agită înainte de a refuza să coopereze cu ofițerii care se tem că ar putea să facă trafic de droguri. O femeie vietnameză e prinsă în flagrant în timp ce călătorește în Australia, cu o amenințare la adresa biosecurității.
13:25
Aşii amanetului - Căpitanul Rick
Ridicați ancora alături de Așii amanetului când un client le aduce o medalie a căpitanului Cook, exploratorul britanic. Va fi o descoperire pentru Rick sau va eșua afacerea pe o insulă pustie?
13:55
Aşii amanetului - Minge cu efect
Rick se pregătește să înscrie când primește o fotografie rară cu Babe Ruth în sezonul lui inaugural. Va reuși să o cumpere sau îi va arunca vânzătorul o minge cu efect?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Tare ca unghiile
CJ încearcă să perturbe calmul lui Allen la o licitație de depozite, înainte să plece la o licitație live cu vânzare și cumpărare. Găsesc o statuie neobișnuită a lui Marilyn Monroe, un tobogan industrial și un pat de cuie.
14:50
Vânătorii de chilipiruri - Ton și dragonii
În timp ce Tom mărește puterea noului lor camion, Allen merge singur la o licitație și dă de Carolyn și de CJ. Acolo găsește arme LARP, o colecție de săbii și obiecte pentru șoimărit, apoi Ton îi arată noua mașină, pe Betty.
15:15
Aşii amanetului - Misiune la amanet
Așii amanetului primesc o misiune divină când examinează o replică a celebrului Bluesmobil din filmul "Blues Brothers", cu tot cu megafon pe capotă. Va suna bine această afacere pentru Ași?
15:45
Aşii amanetului - Ce se întâmplă la Vegas
Pregătiți-vă să vă rușinați alături de Așii amanetului când li se prezintă o colecție de discuri de educație sexuală din 1948. Va discuta Rick despre "barză" în fața Bătrânului?
16:10
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
16:40
Aşii amanetului - Carabina Winchester
Porniți spre Vest alături de Așii Amanetului, care examinează o carabină Winchester folosită în Masacrul de la Wounded Knee. E o armă indiană capturată de armata americană. Va încerca Rick s-o captureze pentru casa de amanet?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Proiect în parteneriat
Echipa se ocupă de o casă-zombie deținută de Mark, prietenul lui Duke, având un plan interesant: echipa va plăti doar costurile renovării și va împărți cu Mark profitul din vânzare.
18:05
Securitatea graniței - episodul 2
Un pasager atrage atenția ofițerilor atunci când miroase a materii fecale. O dădacă franțuzoaică spune că a venit ca voluntară la o fermă ecologică, dar atunci când este interogată de ofițeri, reiese că are o altă poveste.
18:35
Securitatea graniței - episodul 3
S-a descoperit că un bărbat care vine din Thailanda are cantități foarte mari de medicamente eliberate pe bază de rețetă. O femeie australiană care se întoarce din Vietnam este găsită cu mâncare nedeclarată și o pungă plină cu furnici.
19:05
Securitatea graniței - episodul 17
Un deznodământ uluitor într-una dintre cele mai ciudate arestări de la frontieră. Un cuplu în luna de miere din Cehia, cu un volum impresionant de bagaje, e interogat, dar femeia leșină, iar ritmul investigației e accelerat.
19:35
Securitatea graniței - episodul 18
Doi englezi în stare de ebrietate coborâți de pe un avion de Poliția de Frontieră se pare că au consumat și altceva pe lângă alcool. Un pachet denumit „role din oțel” la scanare prezintă materie organică la Centrul de Corespondență din Sydney.
07:25
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
07:50
Regii licitațiilor - Dinte de dinozaur/Mobilier victorian
Paul îl duce pe începătorul Jon să se întâlnească cu un client care își scoate la licitație colecția de mobilier victorian. Un cuplu care vânează fosile din Montana aduce trei fosile rare de dinozaur, inclusiv un dinte de T-Rex.
08:15
Regii licitațiilor - Balon cu aer cald/Colț de mamut
Proprietarul Paul Brown și echipa de la Galeria 63 se pregătesc pentru următoarea lor licitație, care include un colț de mamut și un safir uriaș, nefolosit încă. Managerul Cindy și Paul urcă într-un balon cu aer cald cu clientul lor care îl vinde.
08:45
Arme născute din foc - Ediția Kung Fu
În acest concurs kung fu special, patru fierari vin la forjă, unde trebuie să făurească trei cuțite Kunai de aruncat la țintă. Doar adevărații maeștri vor putea realiza trei cuțite identice în trei ore.
09:40
Vânătorii de chilipiruri - Cei mai buni
Allen merge la o licitație cu Elle, iar Ton și Big Sis reamenajează magazinul, ca să atragă mai mulți clienți. Allen descoperă o tablă Ouija și un set de mingi de baschet vechi și se contrazice cu un sportiv de elită din NBA.
10:10
Vânătorii de chilipiruri - Cashville, Tennessee
Ton și Allen pleacă la Nashville, unde au de-a face cu o bandă de motocicliști duri, care licitează sume mari. Ziua explodează când băieții descoperă o armă antitanc de 37 mm și o șa de cowboy de rodeo.
10:35
Războiul depozitelor - Cum spune Kenny, Kumbaya!
Învățăcelul lui Darrell are parte de o absolvire "goth", iar Kenny intră sub acoperire, descoperind o nouă oportunitate de afaceri.
11:05
Războiul depozitelor - Am învățat de la tine
Fiica lui Rene demonstrează că are instincte bune, familia Schulz-Passante își mărește colecția de exterior și Jucătorul întâlnește prădătorii.
11:35
Războiul depozitelor - Mai câștigi, mai aluneci
Indio, California, se dovedește foarte interesant pentru Dave. Brandi și Jarrod fac cea mai tare descoperire, dar depozitul lui Mary dezamăgește.
12:00
Războiul depozitelor - Noapte bună, Arcadia!
Mary dă peste niște artă vintage. Ivy își mărește colecția de timbre și Kenny se confruntă din nou cu temerile sale.
12:25
Regii licitațiilor - Colecție de bețe de tobă cu autograf/Trans Am GTA
Sosesc două mașini clasice - un Trans Am GTA din 1988 și un Chevy Pickup din 1967, dar prețul lor de rezervă le face să fie o afacere riscantă; iar Cindy trimite o colecție de bețe de tobe rock and roll cu autograf, care reprezintă un mare succes.
12:55
Regii licitațiilor - Alegere din cultura pop/Mașină de curse din „Spirit rebel”
Paul testează o mașină de curse din filmul „Spirit rebel”, iar frații Garrett fac o alegere din cultura pop - un program de fotbal de epocă, un model Star Trek USS Enterprise încă în ambalaj și o păpușă Barbie din anii 1960.
13:25
Aşii amanetului - Târg avantajos
Chumlee își petrece ziua făcând schimburi cu băieții ca să obțină ce-și dorește de fapt. Va reuși să-și îndeplinească planul sau îl vor lăsa ceilalți cu ochii în soare?
13:55
Aşii amanetului - Halebarda
Rick examinează o halebardă din Războiul de Independență. Va cumpăra oare această armă mortală sau duce o bătălie pierdută din start?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Epava
Allen îl duce pe Tom, flămând, la o licitație de weekend, iar niște cumpărători începători vor tot profitul. O ricșă, o bilă de demolări și un detonator vor reuși să satisfacă apetitul lui Tom sau băieții vor merge acasă cu mâna goală?
14:50
Vânătorii de chilipiruri - Carnaval și arme
Un grup dur de licitatori vor să-i învingă pe Ton și pe Allen la o licitație. După câteva victorii, vor să vândă un arsenal de arme folosite de amerindieni și obiecte vechi de carnaval. Vor fi însă păcăliți ?
15:15
Aşii amanetului - Pierdut în spațiu
La casa de amanet este adus un mini-birou făcut de dr Samuel Mudd, în timp ce era închis pentru rolul jucat în asasinarea lui Lincoln. Îl va "aresta" oare Rick sau îl va lăsa pe vânzător să evadeze cu el?
15:45
Aşii amanetului - Vrei revoluție?
Porniți la revoluție alături de Așii amanetului, care primesc un Anuar din 1776 împreună cu o copie tipărită a Declarației de Independență. Își vor declara oare intenția de a le cumpăra?
16:10
Aşii amanetului - Dragostea nu se cumpără
Fiți alături de Așii Amanetului, care primesc contractul semnat între trupa The Beatles și managerul acesteia, Brian Epstein, considerat unul din cele mai importante documente din istoria muzicii. Îi vor cânta Așii în strună vânzătorului?
16:40
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Renovarea scheletică
Echipa găsește o casă-zombi într-un cartier ieftin, care promite să aducă un profit, dacă îi păstrează structura și se concentrează asupra finisajelor, însă Keith plănuiește amenajări grandioase, ca să mărească prețul de vânzare.
18:05
Securitatea graniței - episodul 4
Niște tinerii canadieni sunt opriți de vameși și se descoperă că toți au valize mari asortate. O anchetă devine una dintre cele mai mari capturi de droguri ale poliției de frontieră. O familie din Vietnam este prinsă că ascunde ceva dezgustător.
18:35
Securitatea graniței - episodul 5
Vameșii suspectează că o chinezoaică ar putea să facă trafic de narcotice atunci când o văd comportându-se ciudat. Un pasager devine nervos când cei de la biosecuritate îl opresc pentru a-i controla bagajul, dar ceea ce ascunde îi va șoca pe toți.
19:05
Securitatea graniței - episodul 19
O operațiune de amploare care vizează contrabanda cu droguri culminează cu un raid al polițiștilor de frontieră. Ofițerii de la biosecuritate suspectează un cuplu din Nepal care ar putea ascunde ceva și astfel găsesc ceva absolut șocant.
19:35
Securitatea graniței - episodul 20
Unitatea de Prevenire a Terorismului e în alertă maximă când un pasager face o declarație alarmantă. O femeie din Indonezia a ascuns ceva dezgustător, fapt care ar putea fi devastator pentru biosecuritatea australiană.
07:25
Războiul depozitelor - mergem la Whittier
Kenny încearcă să-și apere titlul de „Regele din Whittier”, dar nu prea mai face doi bani. Ivy & Ivy se luptă cu frigul ca să-și găsească averile. Lisa reușește în sfârșit să cumpere ceva bun și să-și găsească un mentor neașteptat în acest sens.
07:50
Războiul depozitelor - Prieteni de ocazie
Kenny se comportă în Perris, California ca într-un concediu în Europa și ia cu el autostopiste. Dulapul de proastă calitate al lui Jarrod nu-l ajută deloc, iar uneltele lui Rene se pare că sunt mai vechi decât se aștepta el.
08:15
Războiul depozitelor - Dr. D și mașinile misterioase
Ce e mult strică în Brea. Rene are aspirații mari, iar asta îl costă. Brandi trebuie să caute prin gunoaie, dar o face cu dragă inimă, totuși. În acest timp, Ivy și Pops aduc clarificări despre un mecanism misterios uriaș.
08:45
Aşii amanetului - Amanet ascuns
Un set de cărți de joc din 1769 cu un mesaj politic ascuns se amestecă în magazin, în timp ce Corey verifică un set de figurine „Îngerii lui Charlie”.
09:10
Aşii amanetului - O tranzacție sigură
Când Rick primește niște suveniruri Dodgers la ora închiderii, va marca oare sau va trimite mingea în afara terenului? La amanet este adus un seif din secolul XIX. Va găsi Corey cheia afacerii sau va bloca tranzacția?
09:40
Aşii amanetului - Libertate
La amanet este adusă o placă de surf Beach Boys. Va prinde Rick valul? Și mai târziu, situația devine psihedelică cu un tablou cu Statuia Libertății de Peter Max. Va elibera Rick banii necesari sau va incendia tranzacția cu torța libertății?
10:10
Aşii amanetului - Amanet în spațiu
Explorează cosmosul cu Așii Amanetului când o cască semnată de distribuția din serialul TV din anii 1960 „Pierdut în spațiu” orbitează magazinul. Va crede Rick că nu e din lumea asta sau va striga „Pericol”?
10:35
Aşii amanetului - Rozele au ghimpi
La amanet e adus un scheci original al monumentului comemorativ al Pușcașilor Marini. Va ieși victorioasă oferta lui Rick? Apoi, un client aduce un disc de platină Poison cu autograful lui Bret Michaels. Dar va fi oare un ghimpe în coasta lui Rick?
11:05
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
11:35
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
12:00
Regii licitațiilor - Alambic/Pumnale din Războiul Civil
Paul află dacă este legal să vinzi un alambic autentic apalașian; o pereche de pumnale tip box ponosite și un nasture de infanterie s-ar putea dovedi a fi relicve ruginite din Războiul Civil.
12:25
Regii licitațiilor - Cântar de epocă/Cartonașe de baseball
Un vânzător trimite un cântar de epocă special care îți spune greutatea... și averea; iar un colecționar aduce o cutie de cartonașe de baseball care datează din anii 1930, care, susține el, cuprinde mai multe rarități.
12:55
Războiul depozitelor - Un avion a zburat deasupra unui cuib de cuci
Licitațiile pentru depozite sunt cele mai noi și mai mari surse brute de comori ascunse, iar niște persoane oportuniste licitează proprietăți abandonate în speranța de a da lovitura.
13:25
Războiul depozitelor - Profit, nu profeție
Ivy confundă profitul cu profeția, dar tot reușește să aibă parte de succes. Kenny încearcă să onoreze istoria orașului San Bernardino, înregistrând un câștig în același timp.
13:55
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
14:20
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
14:50
Aşii amanetului - Ochiul tigrului
Intrați sub acoperire cu Așii Amanetului când un client le aduce emblema diviziei aeropurtate secrete Tigrii Zburători. Va face Rick o înțelegere secretă sau va fi compromisă misiunea?
15:15
Aşii amanetului - Nașul amanetului
Dansați alături de Așii amanetului când un costum de-al lui James Brown este adus la magazin. Va spune Rick "Te rog, te rog, te rog" pentru garderoba regelui muzicii soul?
15:45
Aşii amanetului - Jetpack
Decolați alături de Așii amanetului când Corey și Chum primesc un jetpack hidraulic. Oare tranzacția va prinde aripi sau va rămâne fără combustibil?
16:10
Vânătorii de chilipiruri - Ton la rodeo
Ton și Allen merg la Beverly Hills din comitatul Orange și găsesc un taur mecanic El Toro din anii '70 folosit la antrenarea călăreților de tauri, un banjo de argint și o colecție de momeli artizanale pentru vânat rațe.
16:40
Vânătorii de chilipiruri - Împușcături la Sin City
La o mare licitație din Vegas, Allen și Ton riscă mult. Găsesc o mașină Chevy din 1953, magazii de M16 și un set de lansatoare improvizate de cartofi cu aerosoli.
17:10
Aşii amanetului - Cina supranaturală a lui Rick
Chum pune mâna pe un scaun unicat, iar Rick deschide o carte de bucate care i-a aparținut lui Salvador Dali și îi vine o idee supranaturală - să găzduiască o petrecere. Când lucrurile se complică, oare Rick va face față?
18:05
Securitatea graniței - episodul 1
Un soț și o soție din Vietnam vin să revendice o valiză pierdută, dar ce se află ascuns în ea le va schimba viețile pentru totdeauna. Ofițerii n-au mai văzut așa ceva. Polițiștii de la biosecuritate arestează un ghid turistic care a încălcat legea.
18:35
Securitatea graniței - episodul 2
Două tinere din Malaezia au primit bilete de avion plătite de o persoană necunoscută. E un semnal de alarmă pentru Poliția de Frontieră și se deschide o anchetă. E posibil ca cele două tinere să fie în pericol.
19:05
Regii licitațiilor - Scaun de bar motorizat/Sabie confederată
Paul găsește o sabie care poate fi o relicvă confederată; Cindy pune la bătaie o bancnotă rară de 1.000 de dolari; iar familia Garrett alege un scaun de bar motorizat care stabilește un record.
19:35
Regii licitațiilor - Jocul Ms. Pac-Man/Sabia scurtă de armată
Când la Galeria 63 este adus un joc Ms. Pac-Man de epocă pentru licitații, Paul își provoacă echipa să vadă cine dă mai mult. La licitație mai avem și o sabie scurtă de armată și o statuie de bronz Art Nouveau.
07:25
Războiul depozitelor - Mai bătrâni și mai înțelept
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
07:50
Aşii amanetului - Către infinit și amanet
Rick și Chum se entuziasmează în drum spre deșert, unde urmează să-și încerce noua armă. Dar le cam piere cheful când văd cu ce se confruntă, iar Rick e cât pe ce să explodeze de invidie.
08:45
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
09:10
Aşii amanetului - Astro-amanet
Când sabia unui general din Războiul Civil ajunge la amanet, va ieși Rick victorios în încercarea de a o cumpăra? Apoi, un client aduce doi roboței spațiali. Va sări Chum până la Lună de bucurie sau oferta lui va fi din altă galaxie?
09:40
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
10:10
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
11:05
Aşii amanetului - Am nevoie de bani
Chum vrea să aibă șansa să cumpere o minge de fotbal de la începutul secolului XX. Va bate palma înainte ca vânzătorul să urce prețul? Apoi, un Om-Păianjen în mărime naturală zboară în plasa lui Rick. Îl va simți și îi va face o ofertă?
12:00
Aşii amanetului - Amanet plin de acțiune
Corey verifică un neon cu Jason Aldean, iar Rick țipă când verifică o vază sub formă de bufniță din ceramică, făcută de nimeni altul decât Pablo Picasso.
12:55
Războiul depozitelor - Poți intra cu calul într-un depozit
Este doar o altă licitație la Riverside - până când Barry și Kenny apar în vehiculul lor cu combustibil alternativ. Lisa face tot posibilul să spargă blestemul depozitului rău, iar Ivy găsește câteva monede curioase.
13:25
Războiul depozitelor - Grămezi de verificat înainte de plecare
Laura preia frâiele singură în Fullerton și continuă să vândă mai bine decât Dan. Brandi este atacată de depozitul ei, dar în cele din urmă pleacă învingătoare. Rene merge la o „întâlnire de lucru”, iar Darrell dă peste o colecție neașteptată.
13:55
Războiul depozitelor - Teama de clovn
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
14:20
Războiul depozitelor - Bătrânul și petrecerea
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
14:50
Războiul depozitelor - Nu e chiar așa de simplu
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
15:15
Războiul depozitelor - Știința licitațiilor!
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
15:45
Războiul depozitelor - Un austriac în Perris
Brandi e toată un zâmbet în Perris și face orice pentru a-și păstra optimismul. Darrell pune ochii pe o unitate plină de cutii vintage, în timp ce Gunter o calcă pe nervi pe Rene, insistând să ia un dulap (aproape) plin cu gunoaie.
16:10
Aşii amanetului - Baliza norocoasă
Echipa primește o baliză de pe platoul de filmare de la Baywatch, semnată de David Hasselhoff. Apoi, la amanet sunt aduse două pistoale cu cremene.
16:40
Aşii amanetului - În vremea prohibiției
Vor aprecia oare Rick și Chum sunetul unei tobe din Războiul Civil aduse de un potențial client? Și apoi, la bătaie trece o carte din 1834 cu regulile inițiale ale jocului de baseball.
17:10
Aşii amanetului - Jacheta lui Springsteen
Vor fi oare Rick și Chum numai urechi pentru un radio-pix pentru spioni? Și o jachetă care i-a aparținut lui Bruce Springsteen e adusă la amanet.
17:40
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
18:05
Securitatea graniței - episodul 9
Urmărește-i pe ofițerii Ministerului Afacerilor Interne, ai Poliției de Frontieră Australiană și ai Serviciului de Carantină și Inspecție în timp ce aplică legea privind imigrața, vămile, carantina și finanțele.
18:35
Securitatea graniței - episodul 10
Urmărește-i pe ofițerii Ministerului Afacerilor Interne, ai Poliției de Frontieră Australiană și ai Serviciului de Carantină și Inspecție în timp ce aplică legea privind imigrața, vămile, carantina și finanțele.
19:05
Securitatea graniței - episodul 15
Un australian care se întoarce dintr-o călătorie scurtă în America de Sud pare să facă contrabandă cu narcotice. Vameșii bănuiesc că o americancă a venit în Australia pentru a lucra ilegal în comerțul sexual.
19:35
Securitatea graniței - episodul 16
Un câine detector îi conduce pe vameși la o familie care sosește din Cambodgia și care ascunde ceva într-un loc surprinzător. O studentă thailandeză își pune viitorul în pericol când minte la vamă.
07:25
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
07:50
Regii licitațiilor - Sabie de samurai/Cufăr
Paul Brown și echipa de la Galeria 63 se pregătesc pentru următoarea licitație, care include un cufăr Louis Vuitton din 1908 și o sabie de samurai. Jon trece testul când aduce înapoi și repară un birou antic cu compartimente secrete.
08:15
Regii licitațiilor - Topor de călău/Tonomat de cola
Săptămâna aceasta, un vânzător vine cu o Vespa fabuloasă din 1969 cu ataș. Un înfricoșător topor de călău ajunge la galerie, iar Paul și Cindy se luptă pentru un automat vintage de Coca Cola - împreună cu o grămadă de ofertanți care îl doresc și ei!
08:45
Arme născute din foc - Omagiu militar
În cinstea Zilei Veteranilor, patru fierari își aduc omagiul într-o competiție specială cu tematică militară, făurindu-și lamele din materialul celui mai mare tanc Panzer recuperat.
09:40
Vânătorii de chilipiruri - Sora cea mare se ascunde
Sora cea mare le dă vești proaste, pe când băieții se confruntă cu Carolyn pentru un depozit cu obiecte de carnaval, la o licitație din Long Beach. Ton și Allen găsesc un tomahawk, un bazin de scufundări și o pușcă rară ce trage trei focuri deodată.
10:10
Vânătorii de chilipiruri - Dispărut în 20 de secunde
Ton și Allen sunt învinși de cel mai dur adversar al lor, CJ, dar o întorsătură a sorții îi menține în joc. Găsesc un contor Geiger și chei de piulițe folosite în cursele NASCAR, iar contabilul lor le dă o veste șocantă.
10:35
Războiul depozitelor - Tras pe roată
"Jucătorul" se întoarce la Huntington Beach. Rene se ceartă cu toată lumea, iar perspectivele lui Ivy sunt întunecate.
11:05
Războiul depozitelor - Descoperire șocantă
Rene este șocat de o descoperire. Darrell își multiplică investiția și Ivy își testează radarul pe cei mai buni.
11:35
Războiul depozitelor - Un depozit mistic
Brandi și Jarrod descoperă un depozit "Ilumina-nt". Dave face ce știe el mai bine, iar Mary primește, în sfârșit, ajutor.
12:00
Războiul depozitelor - Ras și tuns
Mary încearcă să impresioneze un client, Rene găsește ceva cu care să se apere de prădători și Ivy merge la o frizerie.
12:25
Vânătorii de chilipiruri - Marfă pe bune
La o licitație de depozite dintr-un oraș de pe plajă, Ton și Allen dau de un vechi rival. Obțin o camionetă GMC clasică și îi găsesc motorul cromat. Găsesc și primul automat vertical de Cola, dar o fi autentic?
12:55
Vânătorii de chilipiruri - Arme distructive din trecut
La o licitație de depozite de la Hollywood, Ton și Allen găsesc săbii masonice vechi de un secol, o sabie de samurai din al Doilea Război Mondial și un poligraf din perioada Nixon, precum și muschete din Războiul Civil pe care le testează.
13:25
Aşii amanetului - Libertate și dreptate
Rick trebuie să ia o decizie monumentală când un client aduce un program de la dezvelirea Statuii Libertății. Va porni acest articol o revoluție la amanet sau va aduce "libertate și dreptate tuturor"?
13:55
Aşii amanetului - RC/DC
Vibrați în ritm de rock alături de Așii amanetului când un album AC/DC electrizează tot personalul magazinului. Va reuși Chum să-l cumpere ieftin sau va ajunge pe "Autostrada spre iad"?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Ton nu se scufundă
Câteva descoperiri unice îi ajută pe băieți să facă niște vânzări grozave. Încearcă să autentifice decoruri din filmul Titanic, iar Tom se confruntă cu un șarpe cu clopoței. Allen sculptează în gheață în timp ce descarcă niște moto-fierăstraie.
14:50
Vânătorii de chilipiruri - Pucuri pe bani
Băieții se aleg cu un depozit pe care nu îl voiau și trebuie să sorteze gunoiul ca să-și realizeze planul. Găsesc instrumente de suflat sticla, mingi de baseball cu autograf și un lansator de pucuri de hochei, care-l pune pe Ton în bătaia focului.
15:15
Aşii amanetului - O armă rară
Așii amanetului sunt încântați când la amanet este adusă una dintre cele mai rare arme americane din istorie. Iar Corey și Chumlee au parte de un joc portabil Donkey Kong din anii 1980.
15:45
Aşii amanetului - Pe aripile amanetului
Pot avea încredere Așii într-o bancnotă aparent semnată de Clark Gable pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Iar Corey și Chumlee examinează o pușcă rară Wells Fargo din anii 1800, cu țeava dublă.
16:10
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
16:40
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Impuls pe piață
O casă șubredă, cu o structură nestisfăcătoare, îl face pe Keith să se teamă că ar putea fi o capcană. Dar echipa crede că adevărata recompensă a acestei renovări va fi creșterea valorii imobiliare a cartierului, unde se află alte case-zombi.
18:05
Securitatea graniței - episodul 6
Poliția de frontieră face un raid înainte de răsărit la o fermă din North Queensland și caută imigranți ilegali. O studentă pare nervoasă și agitată și ridică un semn de întrebare când ofițerii găsesc o pungă suspectă de pastile.
18:35
Securitatea graniței - episodul 7
O femeie australiană are mai mult decât o zi în care nu-i stă bine părul, când i se găsesc narcotice în niște sticle de șampon. Un pasager american și-a încălcat anterior perioada de ședere a vizei și este suspectat că a depășit din nou șederea.
19:05
Securitatea graniței - episodul 1
Un soț și o soție din Vietnam vin să revendice o valiză pierdută, dar ce se află ascuns în ea le va schimba viețile pentru totdeauna. Ofițerii n-au mai văzut așa ceva. Polițiștii de la biosecuritate arestează un ghid turistic care a încălcat legea.
19:35
Securitatea graniței - episodul 2
Două tinere din Malaezia au primit bilete de avion plătite de o persoană necunoscută. E un semnal de alarmă pentru Poliția de Frontieră și se deschide o anchetă. E posibil ca cele două tinere să fie în pericol.
20:00
Arme născute din foc - Partea întunecată
Această competiție se referă la partea întunecată a istoriei și la armele sângeroase de atunci. Patru fierari sunt însărcinați să facă un cuțit din ghilotina înfiorătoare care a decapitat mii de oameni în timpul Revoluției Franceze.
21:00
Inexplicabil - Ce se află dedesubt?
Peste 80% din oceanele Pământului rămân neexplorate și, în multe privințe, lumea subacvatică este ultima frontieră. Pe măsură ce noua tehnologie ne permite să explorăm oceanele și lacurile adânci mai mult decât oricând, ce vom găsi?
22:00
Blestemul Fermei Skinwalker - Dincolo de orice explicație
Echipa se întoarce pentru a găsi noi dovezi ale unei anomalii misterioase pe cer, la 1,6 km deasupra zonei Triunghiului, care ar putea fi conectată la ceva adânc în Mesa.
23:00
Aşii amanetului - Pe aripile amanetului
Pot avea încredere Așii într-o bancnotă aparent semnată de Clark Gable pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Iar Corey și Chumlee examinează o pușcă rară Wells Fargo din anii 1800, cu țeava dublă.
23:25
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
00:25
Aşii amanetului - Samuraii amanetului
Știm că Așilor Amanetului le place să taie în carne vie, dar ce se va întâmpla când Chum vede trei săbii japoneze de samurai? Apoi, Corey vrea să cumpere un măgăruș de pluș Steiff și Rick primește un poster de propagandă din Primul Război Mondial.
00:50
Aşii amanetului - Tomul vrăjitoarelor
Un exemplar din secolul XVIII al cărții "Procesul vrăjitoarelor" ia în stăpânire magazinul. Dar se va dovedi oare magic sau blestemat? Apoi, băieții primesc o manșă de la un avion din secolul XX și văd o mașină restaurată din "Lumea lui Wayne".
01:15
Aşii amanetului - Dolari și necazuri
Rick primește un jerseu de antrenament semnat de "Mamba Neagră" însuși, Kobe Bryant. Apoi, Rick îngroapă securea războiului cu un client, iar Corey ar putea să "plece din Las Vegas" când își cumpără din impuls volumul favorit.
01:45
Aşii amanetului - Înapoi în viitor
Lui Rick i se oferă un amplificator Marshall din 1973 cu toate piesele originale, dar va suna oare la fel de bine pe cât arată? Apoi, Corey și Chum se întorc în viitor cu un hoverboard semnat de echipa filmului omonim.
02:15
Case vechi readuse la viaţă - Casa animalelor
Când echipa găsește o casă ruinată, pe o proprietate valoroasă, pe malul unui lac, văd potențialul unui profit cu șase cifre. Dar casa dărăpănată a devenit raiul sălbăticiunilor care continuă să provoace probleme.
03:10
Securitatea graniței - episodul 18
Un cuplu vietnamez recunoaște că sunt consumatori de metamfetamină și îi pune pe ofițeri în alertă maximă. Un bunic englez încearcă să-și ascundă trecutul criminal și asta l-ar putea împiedica să-și cunoască un nepot nou-născut.
03:40
Securitatea graniței - episodul 19
Un bărbat vietnamez spune că nu știe ce are în geantă și vameșii se tem de ce este mai rău atunci când o radiografie indică că ascunde ceva. Doi chinezi, mamă și fiu, sunt prinși în flagrant, cu unul dintre cele mai mari riscuri pentru Australia.
04:10
Aşii amanetului - Pe aripile amanetului
Pot avea încredere Așii într-o bancnotă aparent semnată de Clark Gable pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Iar Corey și Chumlee examinează o pușcă rară Wells Fargo din anii 1800, cu țeava dublă.
04:35
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
05:05
Aşii amanetului - Amanet ascuns
Un set de cărți de joc din 1769 cu un mesaj politic ascuns se amestecă în magazin, în timp ce Corey verifică un set de figurine „Îngerii lui Charlie”.
05:35
Aşii amanetului - O tranzacție sigură
Când Rick primește niște suveniruri Dodgers la ora închiderii, va marca oare sau va trimite mingea în afara terenului? La amanet este adus un seif din secolul XIX. Va găsi Corey cheia afacerii sau va bloca tranzacția?
06:00
Securitatea graniței - episodul 13
Se dă alarma pentru polițiștii de frontieră după ce vine din Columbia un pasager a cărui geantă se pare că a fost modificată. Ofițerii de la biosecuritate opresc o femeie de la intrarea în țară cu bunuri foarte periculoase și interzise.
06:30
Securitatea graniței - episodul 14
Cody, cățelul de la biosecuritate face o descoperire în bagajul unui mame cu fiica ei, la întoarcerea din Vietnam. La scanarea scaunelor pentru bebeluși de către polițiștii de la Centrul de Corespondență din Melbourne se descoperă ceva deloc inocent.
06:55
Aşii amanetului - Libertate
La amanet este adusă o placă de surf Beach Boys. Va prinde Rick valul? Și mai târziu, situația devine psihedelică cu un tablou cu Statuia Libertății de Peter Max. Va elibera Rick banii necesari sau va incendia tranzacția cu torța libertății?
20:00
Arme născute din foc - Akrafena
Patru meșteri trebuie să facă un "Kukri" și au probleme cu respectarea neobișnuitei sale geometrii. După două runde dramatice, doi concurenți merg mai departe și, în runda finală, trebuie să reproducă o sabie africană simbol, Akrafena.
21:00
Mistere nedeslușite - Triunghiuri ciudate
Acest episod se concentrează pe trei povești cu triunghiuri. Știm care e misterul din spatele Triunghiului Bermudelor? De ce sunt lucruri stranii observate în Triunghiul Bridgewater? S-a aflat motivul disparițiilor din Triunghiul Bennington?
22:00
Extratereştri antici - Oamenii din umbră
Milioane de oameni din întreaga lume au raportat că au întâlnit entități întunecate care insuflă frică, dificultăți de respirație și chiar paralizie. Este posibil ca așa-numiții „Oameni din umbră” să fie mai mult decât simple halucinații?
23:00
Aşii amanetului - Gata de luptă
Așii amanetului examinează doi saci de box care i-au aparținut lui Rocky Marciano, singurul campion neînvins pe durata carierei sale. Vor reuși oare un knock-out la negocieri?
23:25
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Missouri vrea companie
Într-o vizită la sora lui Tom din Missouri, pentru rafting și relaxare, băieții dau de o licitație live, cu ritm alert. După unele pierderi dure, Ton și Allen găsesc o balistă și o nicovală făcute pentru un sport exploziv.
00:25
Aşii amanetului - Se uită la tine!
Acest episod din "Așii amanetului" începe cu o ediție princeps din 1919 a lui "Peter Pan", dar Rick își va cheltui mai degrabă banii pe o rămășiță de metal dintr-un avion prăbușit, cu reputație dubioasă?
00:50
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
01:15
Aşii amanetului - Gata de luptă
Așii amanetului examinează doi saci de box care i-au aparținut lui Rocky Marciano, singurul campion neînvins pe durata carierei sale. Vor reuși oare un knock-out la negocieri?
01:45
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
02:15
Case vechi readuse la viaţă - Renovare rapidă
Echipa găsește o casă-zombie avariată de uragan, care are deja un cumpărător dispus să plătească prețul pieței, pentru o renovare bună. Problema e că o vrea gata într-o lună.
03:10
Securitatea graniței - episodul 20
Vameșii sunt îngrijorați de faptul că doi pasageri care se întorc din Vietnam ar putea încerca să facă contrabandă cu narcotice. Un malaez în Sydney spune că a venit în vacanță, dar vameșii sunt pe urma planului său ilegal.
03:40
Securitatea graniței - episodul 1
Un câine antrenat pentru depistarea drogurilor ia urma bagajelor unui vietnamez, care conțin 12 cutii de prăjituri. Un cetățean irlandez care călătorește cu iubita a obținut o viză de turist din Vietnam, dar recunoaște că lucrează ilegal...
04:10
Aşii amanetului - Gata de luptă
Așii amanetului examinează doi saci de box care i-au aparținut lui Rocky Marciano, singurul campion neînvins pe durata carierei sale. Vor reuși oare un knock-out la negocieri?
04:35
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
05:05
Aşii amanetului - Libertate
La amanet este adusă o placă de surf Beach Boys. Va prinde Rick valul? Și mai târziu, situația devine psihedelică cu un tablou cu Statuia Libertății de Peter Max. Va elibera Rick banii necesari sau va incendia tranzacția cu torța libertății?
05:35
Aşii amanetului - Amanet în spațiu
Explorează cosmosul cu Așii Amanetului când o cască semnată de distribuția din serialul TV din anii 1960 „Pierdut în spațiu” orbitează magazinul. Va crede Rick că nu e din lumea asta sau va striga „Pericol”?
06:00
Securitatea graniței - episodul 15
Ofițerii opresc o femeie care vine din Canada și pe care o suspectează că n-a venit pentru afaceri, așa cum zice. Ancheta scoate la iveală una dintre cele mai elaborate contrabande văzută vreodată la graniță.
06:30
Securitatea graniței - episodul 16
Peste 200 de pachete de substanțe ilegale sunt oprite la Centrul de Corespondență Externă săptămânal și nici acum nu se face o excepție când polițiștii opresc un cadou de Ziua Îndrăgostiților care a fost folosit pentru ascunderea unui narcotic letal.
06:55
Aşii amanetului - Rozele au ghimpi
La amanet e adus un scheci original al monumentului comemorativ al Pușcașilor Marini. Va ieși victorioasă oferta lui Rick? Apoi, un client aduce un disc de platină Poison cu autograful lui Bret Michaels. Dar va fi oare un ghimpe în coasta lui Rick?
20:00
Arme născute din foc - Damasc 500
Patru fierari au ajuns într-o cursă pentru a face o lamă de Damasc cu cel mai mare număr de straturi. Miza nu ar putea fi mai mare - câștigătorul va primi timp în plus în runda a doua, iar învinsul cu cel mai mic număr de straturi va fi eliminat.
21:00
Regii durerii - Bestiile din grădină
Unele dintre cele mai dureroase animale pot fi găsite în propria ta curte. Rob și Adam se confruntă cu un Reduviidae, un greier din Ierusalim și un păianjen văduva maro - realizând un episod cu un record de durere.
22:00
Războiul transportatorilor - Popice pentru bomboane
Molly și Russel sunt angajați să transporte un joc mecanic de popice rar, cu cerințe speciale de transport, iar transportul Tamarei de statui de film către cel mai mare magazin de bomboane din Minnesota se încinge cu o încărcătură ce aruncă flăcări.
22:30
Războiul transportatorilor - Distrugerea lui T-Rex
Dwight și Tyesha se încurcă cu un T-Rex animatronic pe care-l taie în bucăți, în timp ce Doug se întinde mai mult decât îi e plapuma când mută un loc de joacă imens cu tema Nava Piraților.
23:00
Aşii amanetului - Chumlee vrea un autograf
Aprindeți lumina alături de Așii amanetului, care primesc o poezie scrisă și semnată de inventatorul Nikola Tesla. Și mai târziu, Chumlee încearcă să obțină un autograf din partea unui muzician celebru. Va reuși să dea de el?
23:25
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Ton și dragonii
În timp ce Tom mărește puterea noului lor camion, Allen merge singur la o licitație și dă de Carolyn și de CJ. Acolo găsește arme LARP, o colecție de săbii și obiecte pentru șoimărit, apoi Ton îi arată noua mașină, pe Betty.
00:25
Aşii amanetului - Misiune la amanet
Așii amanetului primesc o misiune divină când examinează o replică a celebrului Bluesmobil din filmul "Blues Brothers", cu tot cu megafon pe capotă. Va suna bine această afacere pentru Ași?
00:50
Aşii amanetului - Ce se întâmplă la Vegas
Pregătiți-vă să vă rușinați alături de Așii amanetului când li se prezintă o colecție de discuri de educație sexuală din 1948. Va discuta Rick despre "barză" în fața Bătrânului?
01:15
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
01:45
Aşii amanetului - Carabina Winchester
Porniți spre Vest alături de Așii Amanetului, care examinează o carabină Winchester folosită în Masacrul de la Wounded Knee. E o armă indiană capturată de armata americană. Va încerca Rick s-o captureze pentru casa de amanet?
02:15
Case vechi readuse la viaţă - Proiect în parteneriat
Echipa se ocupă de o casă-zombie deținută de Mark, prietenul lui Duke, având un plan interesant: echipa va plăti doar costurile renovării și va împărți cu Mark profitul din vânzare.
03:10
Arme născute din foc - Damasc 500
Patru fierari au ajuns într-o cursă pentru a face o lamă de Damasc cu cel mai mare număr de straturi. Miza nu ar putea fi mai mare - câștigătorul va primi timp în plus în runda a doua, iar învinsul cu cel mai mic număr de straturi va fi eliminat.
04:10
Aşii amanetului - Chumlee vrea un autograf
Aprindeți lumina alături de Așii amanetului, care primesc o poezie scrisă și semnată de inventatorul Nikola Tesla. Și mai târziu, Chumlee încearcă să obțină un autograf din partea unui muzician celebru. Va reuși să dea de el?
04:35
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
05:05
Aşii amanetului - Rozele au ghimpi
La amanet e adus un scheci original al monumentului comemorativ al Pușcașilor Marini. Va ieși victorioasă oferta lui Rick? Apoi, un client aduce un disc de platină Poison cu autograful lui Bret Michaels. Dar va fi oare un ghimpe în coasta lui Rick?
05:35
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
06:00
Securitatea graniței - episodul 17
Un deznodământ uluitor într-una dintre cele mai ciudate arestări de la frontieră. Un cuplu în luna de miere din Cehia, cu un volum impresionant de bagaje, e interogat, dar femeia leșină, iar ritmul investigației e accelerat.
06:30
Securitatea graniței - episodul 18
Doi englezi în stare de ebrietate coborâți de pe un avion de Poliția de Frontieră se pare că au consumat și altceva pe lângă alcool. Un pachet denumit „role din oțel” la scanare prezintă materie organică la Centrul de Corespondență din Sydney.
06:55
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
20:00
Aşii amanetului - Amanetul atomic
Chum încearcă să înscrie din prima când o mănușă de golf semnată de Jack Nicklaus ajunge în magazin. Între timp, Corey țintește un elicopter G.I. Joe Tomahawk de jucărie. Va ajunge să fie un adevărat erou american sau această afacere va eșua?
21:00
Regii licitațiilor - Rege, strălucire și inel de rodeo
Paul pune la vânzare un inel cu un diamant de 3 carate; un colecționar nautic scoate la licitație o cască de scufundări de epocă și un habitaclu; iar un scrot de taur semnat de marele călăreț de rodeo Ty Murray generează multă emoție la Galeria 63.
21:30
Regii licitațiilor - Alambic/Pumnale din Războiul Civil
Paul află dacă este legal să vinzi un alambic autentic apalașian; o pereche de pumnale tip box ponosite și un nasture de infanterie s-ar putea dovedi a fi relicve ruginite din Războiul Civil.
22:00
Case vechi readuse la viaţă - Complexul duplex
Când Justin găsește o proprietate cu două corpuri de clădire, dărăpănată, Duke și Keith nu cred că poate fi renovată, așa că Justin și Ashlee se vor ocupa ei înșiși de reparații.
23:00
Securitatea graniței - episodul 5
Un câine detector de droguri se așază lângă bagajele unei femei, iar ofițerii trebuie să ancheteze. Când e întrebată, ea le spune ceva incredibil. Un pasager pakistanez care a ajuns la Aeroportul Internațional Avalon e prins cu minciuna.
23:25
Securitatea graniței - episodul 6
Doi frați din Thailanda pretind că sunt doar turiști, dar după ce vorbesc cu sora lor, Poliția de Frontieră descoperă ceva care le dă de gol minciuna. O radiografie descoperă că un cadou pentru un copil poate ascunde un secret șocant.
23:55
Aşii amanetului - Vrei revoluție?
Porniți la revoluție alături de Așii amanetului, care primesc un Anuar din 1776 împreună cu o copie tipărită a Declarației de Independență. Își vor declara oare intenția de a le cumpăra?
00:20
Aşii amanetului - Dragostea nu se cumpără
Fiți alături de Așii Amanetului, care primesc contractul semnat între trupa The Beatles și managerul acesteia, Brian Epstein, considerat unul din cele mai importante documente din istoria muzicii. Îi vor cânta Așii în strună vânzătorului?
00:50
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
01:20
Case vechi readuse la viaţă - Renovarea scheletică
Echipa găsește o casă-zombi într-un cartier ieftin, care promite să aducă un profit, dacă îi păstrează structura și se concentrează asupra finisajelor, însă Keith plănuiește amenajări grandioase, ca să mărească prețul de vânzare.
02:15
Aşii amanetului - Pierdut în spațiu
La casa de amanet este adus un mini-birou făcut de dr Samuel Mudd, în timp ce era închis pentru rolul jucat în asasinarea lui Lincoln. Îl va "aresta" oare Rick sau îl va lăsa pe vânzător să evadeze cu el?
02:40
Vânătorii de chilipiruri - Carnaval și arme
Un grup dur de licitatori vor să-i învingă pe Ton și pe Allen la o licitație. După câteva victorii, vor să vândă un arsenal de arme folosite de amerindieni și obiecte vechi de carnaval. Vor fi însă păcăliți ?
03:10
Securitatea graniței - episodul 4
Niște tinerii canadieni sunt opriți de vameși și se descoperă că toți au valize mari asortate. O anchetă devine una dintre cele mai mari capturi de droguri ale poliției de frontieră. O familie din Vietnam este prinsă că ascunde ceva dezgustător.
03:40
Securitatea graniței - episodul 5
Vameșii suspectează că o chinezoaică ar putea să facă trafic de narcotice atunci când o văd comportându-se ciudat. Un pasager devine nervos când cei de la biosecuritate îl opresc pentru a-i controla bagajul, dar ceea ce ascunde îi va șoca pe toți.
04:10
Securitatea graniței - episodul 5
Un câine detector de droguri se așază lângă bagajele unei femei, iar ofițerii trebuie să ancheteze. Când e întrebată, ea le spune ceva incredibil. Un pasager pakistanez care a ajuns la Aeroportul Internațional Avalon e prins cu minciuna.
04:35
Securitatea graniței - episodul 6
Doi frați din Thailanda pretind că sunt doar turiști, dar după ce vorbesc cu sora lor, Poliția de Frontieră descoperă ceva care le dă de gol minciuna. O radiografie descoperă că un cadou pentru un copil poate ascunde un secret șocant.
05:05
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
05:35
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
20:00
Aşii amanetului - Libertate
La amanet este adusă o placă de surf Beach Boys. Va prinde Rick valul? Și mai târziu, situația devine psihedelică cu un tablou cu Statuia Libertății de Peter Max. Va elibera Rick banii necesari sau va incendia tranzacția cu torța libertății?
20:30
Aşii amanetului - Amanet în spațiu
Explorează cosmosul cu Așii Amanetului când o cască semnată de distribuția din serialul TV din anii 1960 „Pierdut în spațiu” orbitează magazinul. Va crede Rick că nu e din lumea asta sau va striga „Pericol”?
21:00
Aşii amanetului - Arma din dotare
Alăturați-vă revoluției cu Așii amanetului când un client le aduce o muschetă Brown Bess. Va nimeri Rick drept la țintă cu această afacere sau va trage pe alături?
22:00
Arme născute din foc - Sabia din piatră
Patru fierari vor să forjeze lame în stil propriu din diverse tipuri de oțel de Damasc. E o misiune dificilă, laborioasă, doar trei concurenți vor învinge. Aflați care fierar va deveni campionul emisiunii.
23:00
Arme născute din foc - Sabia lui Carol cel Mare
Patru fierari desfac creuzete, ca să găsească metale-surpriză din care vor făuri lame în stil propriu. Doar doi vor merge mai departe, la forjele de acasă, ca să recreeze sabia legendară a regelui Carol cel Mare: Joyeuse.
23:55
Aşii amanetului - Amanet ascuns
Un set de cărți de joc din 1769 cu un mesaj politic ascuns se amestecă în magazin, în timp ce Corey verifică un set de figurine „Îngerii lui Charlie”.
00:25
Aşii amanetului - O tranzacție sigură
Când Rick primește niște suveniruri Dodgers la ora închiderii, va marca oare sau va trimite mingea în afara terenului? La amanet este adus un seif din secolul XIX. Va găsi Corey cheia afacerii sau va bloca tranzacția?
00:50
Aşii amanetului - Libertate
La amanet este adusă o placă de surf Beach Boys. Va prinde Rick valul? Și mai târziu, situația devine psihedelică cu un tablou cu Statuia Libertății de Peter Max. Va elibera Rick banii necesari sau va incendia tranzacția cu torța libertății?
01:15
Aşii amanetului - Amanet în spațiu
Explorează cosmosul cu Așii Amanetului când o cască semnată de distribuția din serialul TV din anii 1960 „Pierdut în spațiu” orbitează magazinul. Va crede Rick că nu e din lumea asta sau va striga „Pericol”?
01:45
Aşii amanetului - Rozele au ghimpi
La amanet e adus un scheci original al monumentului comemorativ al Pușcașilor Marini. Va ieși victorioasă oferta lui Rick? Apoi, un client aduce un disc de platină Poison cu autograful lui Bret Michaels. Dar va fi oare un ghimpe în coasta lui Rick?
02:15
Aşii amanetului - Rick cel Mare
Un client aduce la amanet o monedă rară cu efigia lui Iulius Cezar. Va oferi Rick un preț bun sau va fi asasinată tranzacția? Apoi, la magazin sosește o geacă de piele rară din anii 1960. Dar va fi oare pe potriva lui Corey?
02:45
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
03:10
Regii licitațiilor - Alambic/Pumnale din Războiul Civil
Paul află dacă este legal să vinzi un alambic autentic apalașian; o pereche de pumnale tip box ponosite și un nasture de infanterie s-ar putea dovedi a fi relicve ruginite din Războiul Civil.
03:35
Regii licitațiilor - Cântar de epocă/Cartonașe de baseball
Un vânzător trimite un cântar de epocă special care îți spune greutatea... și averea; iar un colecționar aduce o cutie de cartonașe de baseball care datează din anii 1930, care, susține el, cuprinde mai multe rarități.
04:05
Războiul depozitelor - Un avion a zburat deasupra unui cuib de cuci
Licitațiile pentru depozite sunt cele mai noi și mai mari surse brute de comori ascunse, iar niște persoane oportuniste licitează proprietăți abandonate în speranța de a da lovitura.
04:35
Războiul depozitelor - Profit, nu profeție
Ivy confundă profitul cu profeția, dar tot reușește să aibă parte de succes. Kenny încearcă să onoreze istoria orașului San Bernardino, înregistrând un câștig în același timp.
05:05
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
05:30
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
06:00
Regii licitațiilor - Scaun de bar motorizat/Sabie confederată
Paul găsește o sabie care poate fi o relicvă confederată; Cindy pune la bătaie o bancnotă rară de 1.000 de dolari; iar familia Garrett alege un scaun de bar motorizat care stabilește un record.
06:30
Regii licitațiilor - Jocul Ms. Pac-Man/Sabia scurtă de armată
Când la Galeria 63 este adus un joc Ms. Pac-Man de epocă pentru licitații, Paul își provoacă echipa să vadă cine dă mai mult. La licitație mai avem și o sabie scurtă de armată și o statuie de bronz Art Nouveau.
06:55
Războiul depozitelor - Planul pentru a reuși la Stanton
Licitațiile pentru depozite sunt cele mai noi și mai mari surse de comori ascunse, iar indivizii oportuniști licitează proprietăți nerevendicate sperând să dea lovitura.
20:00
Războiul depozitelor - Cum spune Kenny, Kumbaya!
Învățăcelul lui Darrell are parte de o absolvire "goth", iar Kenny intră sub acoperire, descoperind o nouă oportunitate de afaceri.
20:30
Războiul depozitelor - Am învățat de la tine
Fiica lui Rene demonstrează că are instincte bune, familia Schulz-Passante își mărește colecția de exterior și Jucătorul întâlnește prădătorii.
21:00
Legendele faraonilor - Regele tiran
Marea Piramidă din Giza din Egipt este cel mai faimos mormânt din lume construit de Khufu, un faraon cunoscut pentru cruzimea sa. Era faraonul un megaloman gata să-și sacrifice poporul în căutarea perfecțiunii?
22:00
Mari Evadări cu Morgan Freeman - El Chapo
El Chapo a devenit unul dintre cei mai notorii și sângeroși lorzi ai unui cartel de droguri din istoria modernă. Evadările sale din închisorile de maximă securitate din Mexic au devenit legendare.
23:00
Aşii amanetului - O altă poveste de Crăciun
Lăsați-vă pătrunși de spiritul Sărbătorilor alături de Așii amanetului care participă la un concurs de felicitări de Crăciun. Premiul e uriaș - oare cât de departe vor merge Așii pentru a câștiga?
23:55
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
00:25
Aşii amanetului - Astro-amanet
Când sabia unui general din Războiul Civil ajunge la amanet, va ieși Rick victorios în încercarea de a o cumpăra? Apoi, un client aduce doi roboței spațiali. Va sări Chum până la Lună de bucurie sau oferta lui va fi din altă galaxie?
00:50
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
01:20
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
02:15
Aşii amanetului - Am nevoie de bani
Chum vrea să aibă șansa să cumpere o minge de fotbal de la începutul secolului XX. Va bate palma înainte ca vânzătorul să urce prețul? Apoi, un Om-Păianjen în mărime naturală zboară în plasa lui Rick. Îl va simți și îi va face o ofertă?
03:10
Aşii amanetului - Amanet plin de acțiune
Corey verifică un neon cu Jason Aldean, iar Rick țipă când verifică o vază sub formă de bufniță din ceramică, făcută de nimeni altul decât Pablo Picasso.
04:05
Războiul depozitelor - Poți intra cu calul într-un depozit
Este doar o altă licitație la Riverside - până când Barry și Kenny apar în vehiculul lor cu combustibil alternativ. Lisa face tot posibilul să spargă blestemul depozitului rău, iar Ivy găsește câteva monede curioase.
04:35
Războiul depozitelor - Grămezi de verificat înainte de plecare
Laura preia frâiele singură în Fullerton și continuă să vândă mai bine decât Dan. Brandi este atacată de depozitul ei, dar în cele din urmă pleacă învingătoare. Rene merge la o „întâlnire de lucru”, iar Darrell dă peste o colecție neașteptată.
05:05
Războiul depozitelor - Teama de clovn
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
05:30
Războiul depozitelor - Bătrânul și petrecerea
Licitațiile de depozite sunt adevărate surse de comori ascunse, iar cei oportuniști licitează proprietăți nerevendicate în speranța de a da lovitura.
06:00
Securitatea graniței - episodul 15
Un australian care se întoarce dintr-o călătorie scurtă în America de Sud pare să facă contrabandă cu narcotice. Vameșii bănuiesc că o americancă a venit în Australia pentru a lucra ilegal în comerțul sexual.
06:30
Securitatea graniței - episodul 16
Un câine detector îi conduce pe vameși la o familie care sosește din Cambodgia și care ascunde ceva într-un loc surprinzător. O studentă thailandeză își pune viitorul în pericol când minte la vamă.
06:55
Aşii amanetului - Astro-amanet
Când sabia unui general din Războiul Civil ajunge la amanet, va ieși Rick victorios în încercarea de a o cumpăra? Apoi, un client aduce doi roboței spațiali. Va sări Chum până la Lună de bucurie sau oferta lui va fi din altă galaxie?
20:00
Arme născute din foc - Cinquedea
Patru meșteri trebuie să folosească oțel din unelte de minerit pentru a-și crea propriile arme. Cei doi concurenți care merg mai departe trebuie să făurească frumoasa și temuta sabie italiană Cinquedea.
21:00
Securitatea graniței - episodul 7
O femeie australiană are mai mult decât o zi în care nu-i stă bine părul, când i se găsesc narcotice în niște sticle de șampon. Un pasager american și-a încălcat anterior perioada de ședere a vizei și este suspectat că a depășit din nou șederea.
21:30
Securitatea graniței - episodul 8
O femeie din Chile devine se agită înainte de a refuza să coopereze cu ofițerii care se tem că ar putea să facă trafic de droguri. O femeie vietnameză e prinsă în flagrant în timp ce călătorește în Australia, cu o amenințare la adresa biosecurității.
22:00
Regii licitațiilor - Dulap bântuit/Tun de semnalizare
Un vânzător aduce un tun antic de semnalizare la Galeria 63 și Paul trage cu el; o femeie speră să vândă un dulap despre care spune că e bântuit de o fantomă prietenoasă; iar un pilot speră să obțină 30.000 de dolari pe avionul său Grumman.
22:30
Regii licitațiilor - Mașina timpului DeLorean / Pian dintr-un bar ilegal
O replică exactă a Mașinii timpului DeLorean din „Înapoi în viitor” poate fi cea mai mare vânzare; un pian de la începutul sec. XX surprinde pe toată lumea cu un bar ilegal în interior; iar un băț pentru sărituri motorizat are un piston impresionant.
23:00
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
23:55
Aşii amanetului - O armă rară
Așii amanetului sunt încântați când la amanet este adusă una dintre cele mai rare arme americane din istorie. Iar Corey și Chumlee au parte de un joc portabil Donkey Kong din anii 1980.
00:25
Aşii amanetului - Pe aripile amanetului
Pot avea încredere Așii într-o bancnotă aparent semnată de Clark Gable pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Iar Corey și Chumlee examinează o pușcă rară Wells Fargo din anii 1800, cu țeava dublă.
00:50
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
01:15
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
01:45
Case vechi readuse la viaţă - Impuls pe piață
O casă șubredă, cu o structură nestisfăcătoare, îl face pe Keith să se teamă că ar putea fi o capcană. Dar echipa crede că adevărata recompensă a acestei renovări va fi creșterea valorii imobiliare a cartierului, unde se află alte case-zombi.
02:45
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
03:10
Regii licitațiilor - Sabie de samurai/Cufăr
Paul Brown și echipa de la Galeria 63 se pregătesc pentru următoarea licitație, care include un cufăr Louis Vuitton din 1908 și o sabie de samurai. Jon trece testul când aduce înapoi și repară un birou antic cu compartimente secrete.
03:40
Regii licitațiilor - Topor de călău/Tonomat de cola
Săptămâna aceasta, un vânzător vine cu o Vespa fabuloasă din 1969 cu ataș. Un înfricoșător topor de călău ajunge la galerie, iar Paul și Cindy se luptă pentru un automat vintage de Coca Cola - împreună cu o grămadă de ofertanți care îl doresc și ei!
04:10
Aşii amanetului - Spionul care m-a amanetat
Rick se uită la niște cartonașe de colecționat cu James Bond. Va reuși el să le păstreze în siguranță sau vor cădea pradă maniacului Spectre? Între timp, un negustor aduce un vechi clopot chinezesc. Va fi acest târg muzică pentru urechile lui Corey?
05:05
Vânătorii de chilipiruri - Sora cea mare se ascunde
Sora cea mare le dă vești proaste, pe când băieții se confruntă cu Carolyn pentru un depozit cu obiecte de carnaval, la o licitație din Long Beach. Ton și Allen găsesc un tomahawk, un bazin de scufundări și o pușcă rară ce trage trei focuri deodată.
05:35
Vânătorii de chilipiruri - Dispărut în 20 de secunde
Ton și Allen sunt învinși de cel mai dur adversar al lor, CJ, dar o întorsătură a sorții îi menține în joc. Găsesc un contor Geiger și chei de piulițe folosite în cursele NASCAR, iar contabilul lor le dă o veste șocantă.
06:00
Securitatea graniței - episodul 1
Un soț și o soție din Vietnam vin să revendice o valiză pierdută, dar ce se află ascuns în ea le va schimba viețile pentru totdeauna. Ofițerii n-au mai văzut așa ceva. Polițiștii de la biosecuritate arestează un ghid turistic care a încălcat legea.
06:30
Securitatea graniței - episodul 2
Două tinere din Malaezia au primit bilete de avion plătite de o persoană necunoscută. E un semnal de alarmă pentru Poliția de Frontieră și se deschide o anchetă. E posibil ca cele două tinere să fie în pericol.
06:55
Aşii amanetului - Soldăței la amanet
Sunați adunarea alături de Așii amanetului când două seturi rare de soldăței asediază magazinul. Va avea succes misiunea de achiziție a lui Rick sau îi va fi lăsată oferta la vatră?
jinglebells