07:25
Războiul depozitelor: Texas - Puffy, regina licitațiilor
Licitația se ține în cochetul orășel Haslet, unde unii dintre vechii cumpărători vin să liciteze pentru comorile abandonate. Mama lui Ricky, Puffy, o veterană a licitațiilor, devine ținta Lesei Lewis, care-și apără teritoriul.
07:50
Restaurări în stil Las Vegas - Casa dezmembrărilor auto
Ultimul proiect al lui Scott pare încă o potențială sursă de profit pentru o casă modestă de lângă un teren public de golf, până ce el și Baldemar, managerul de proiect, află că fusese folosită drept atelier de dezmembrări auto.
08:45
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
09:40
Aşii amanetului - Stăpânul durerii
Așii amanetului joacă cu un om în minus. Corey vine la serviciu cu o mână și o gleznă bușite. Se va da oare lovit sau va fi trecut pe banca de rezerve?
10:05
Aşii amanetului - Cu arma pregătită
Ochiți alături de Așii amanetului când un pistol D Moore din Războiul Civil care i-a aparținut unui ofițer de culoare din Louisiana este descărcat la casa de amanet. Va porni Rick la negocieri cu toate armele pregătite?
10:35
Aşii amanetului - Epistola cuceritorului
Luați poziția de drepți alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de Napoleon Bonaparte, cu sigiliul oficial al lui Napoleon, este adusă la amanet. Se va dovedi o piesă de rezistență sau un Waterloo?
11:05
Aşii amanetului - Amanetul fie cu tine
Rick traversează oceanul ca să vadă o colecție epică Star Wars, inclusiv o piesă de recuzită emblematică din film. Forța va fi cu el sau va pleca solo/ fără nimic?
12:00
Războiul depozitelor: Texas - Depozitul lui Moe
Sezonul se încheie în forță la Fort Worth. Moe, doctorul strângător, limitat la un depozit pe an de soția lui, se întoarce pentru a licita. Mary hotărăște să concureze cu fostul ei mentor, iar Ricky și Bubba concep un plan viclean.
12:30
Războiul depozitelor - Războaiele de la Palm Springs
Cumpărătorii merg la Palm Springs, unde nu doar prețurile se încing sub soarele arzător. Ivy face tot posibilul să pună mâna pe un depozit promițător, iar Rene încearcă să-și păstreze sângele rece în ciuda temperaturilor ridicate.
13:00
Arme născute din foc - Sabia chineză de război
Patru fierari se pregătesc pentru o luptă în cușcă, când li se cere nu doar să-și elibereze uneltele dintr-o cușcă de fier, ci și să facă un cuțit folosind materialul acesteia. Aleg oțel forjat în recipient și încearcă să prezinte o lamă grozavă.
13:55
Vânătorii de chilipiruri - Ice, Ice, Baby
Emisiunea prezintă doi dintre cei mai buni prospectori din domeniu, Clinton “Ton” Jones, expert în arme istorice și monezi, și Allen Half, dealer de antichități, care participă la licitații de depozite în sudul Californiei.
14:25
Aşii amanetului - Explozie la amanet
Când are șansa să conducă un tanc din al doilea Război Mondial, Rick alege un Sherman, dar va pleca la război ca să cucerească această bucată de istorie? Doi sunt mulți, dar trei au voie pe o bicicletă triplă.
14:55
Aşii amanetului - Minge cu efect
Rick se pregătește să înscrie când primește o fotografie rară cu Babe Ruth în sezonul lui inaugural. Va reuși să o cumpere sau îi va arunca vânzătorul o minge cu efect?
15:20
Aşii amanetului - Inelul norocos
Rick și echipa sa sunt uimiți când cineva aduce la amanet un inel care i-a aparținut șefului mafiot Lucky Luciano. Apoi, Rick negociază pentru o scrisoare semnată de legendarul antrenor de fotbal Knute Rockne.
15:50
Aşii amanetului - Banul este rege
Rick are ocazia unică de a cumpăra memorii semnate de regele Eduard al VIII-lea și de ducesa de Windsor. Apoi, la casa de amanet este adusă o colecție de camioane militare de jucărie din metal, datând din anii 1950.
16:15
Vânătorii de chilipiruri - Trimite-mi-o în zbor!
Ton și Allen pun capăt unei dispute teritoriale la o licitație de la Hollywood și se contrazic dacă să parieze pe ce ar putea fi un vechi aparat cu sloturi. Allen încearcă să zboare cu un dispozitiv inovator.
16:45
Vânătorii de chilipiruri - Plouă cu Ton
Băieții o duc pe Big Sis la prima ei acțiune și, când lucrurile o iau razna, ea devine arma lor secretă. Tom testează un „blob”, iar Allen e împușcat cu o pușcă.
17:10
Comori salvate - Decolarea
Echipa de recuperatori de la firma de familie Priestly Demolition revine într-un nou sezon! Ted, Justin și echipa sa se grăbesc contracronometru să recupereze obiecte istorice din clădiri care trebuie demolate, în această serie explozivă.
18:05
Războiul depozitelor - Tancuri
Dintr-un motiv sau altul, Dave e ciudat de reținut în a licita. Jarrod și Brandi pun ochii pe o cutie rară de bijuterii. Dar oare merită aceasta 2.700 de dolari?
18:35
Războiul depozitelor - Tărâmul pierderii
La Santa Ana, Darrell dă cu banul pentru o cutie cu insigne de cercetaș. Fie va da pe ele 300 de dolari, fie le va lua gratis.
19:00
Aşii amanetului - Corey pe Harley
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un client le aduce o motocicletă Harley Davidson din 1966. Va risca oare Corey totul pentru a se plimba cu ea?
19:30
Aşii amanetului - Căpitanul Rick
Ridicați ancora alături de Așii amanetului când un client le aduce o medalie a căpitanului Cook, exploratorul britanic. Va fi o descoperire pentru Rick sau va eșua afacerea pe o insulă pustie?
07:20
Războiul depozitelor: New York - Licitații de onoare
Licitația se mută la Newark, unde Mike B caută articole pe care să le vândă repede, iar Courtney și Candy speră să găsească marfă pentru următoarea lichidare de stoc.
07:50
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
08:15
Aşii amanetului - Un joc de popice
Încercați o lovitură perfectă alături de Așii amanetului, care examinează un joc de popice Shuffle Alley, foarte popular în baruri în anii 1950. Vor reuși să păstreze scorul negocierilor la un nivel acceptabil?
08:45
Aşii amanetului - Târg avantajos
Chumlee își petrece ziua făcând schimburi cu băieții ca să obțină ce-și dorește de fapt. Va reuși să-și îndeplinească planul sau îl vor lăsa ceilalți cu ochii în soare?
09:15
Aşii amanetului - Halebarda
Rick examinează o halebardă din Războiul de Independență. Va cumpăra oare această armă mortală sau duce o bătălie pierdută din start?
09:40
Aşii amanetului - Conflictul amanetului suprem
Un vânzător aduce o bicicletă veche cu roți, cu lanțul sărit. Rick va crede că roțile sunt o afacere bună sau nu-i va fi pe plac bicicleta? Chum nu iese în câștig, vânzând o katana japoneză lui Dana White, președintele UFC.
10:10
Aşii amanetului - Cel mai vesel loc de amanetat
O versiune miniaturală teleghidată a unei bărci din Jungle Cruise de la Disney îi face pe Rick și Chum să se tocmească dur. Rick pune ochii pe o medalie germană "Blue Max" din Primul Război Mondial, dar va putea plăti prețul mare cerut de vânzător?
10:35
Aşii amanetului - Vampiri la amanet
Echipa emite pretenții asupra unei truse de protecție contra vampirilor de la 1800. Apoi Rick are șansa să cumpere un tablou de James Wistler, unul dintre cei mai celebri pictori americani. Rick vede un element de recuzită din filmul GoldenEye.
11:30
Aşii amanetului - Complet echipat
Așii amanetului iau startul în forță când o pereche frumoasă de pistoale din secolul al XVIII-lea ajung în magazin. Situația capătă greutate când un vânzător aduce un prespapier făcut de renumitul artist sticlar Paul Stankard.
12:00
Aşii amanetului - Amanetul internațional al misterului
Chum își amintește de anii '60 în LA când vede recuzita unui film emblematic cu Austin Powers. La magazin e adusă o relicvă din Roma Antică. Rick vrea să obțină un mare profit cumpărând un desen cu autograf înfățișând un vechi erou american.
12:55
Aşii amanetului - Uimitorul Chumlee
Țeseți pânza negocierii alături de Așii amanetului când Corey și Chumlee examinează un exemplar din "Amazing Fantasy" nr 15, unde a apărut prima dată Omul-păianjen. Va simți oare Chum o oportunitate de câștig?
13:25
Aşii amanetului - O pereche specială
Corey și Chumlee au ocazia unică să vadă o pereche de pantofi sport Air Jordan pentru copii, semnați de însuși Michael Jordan. Vor înscrie oare pentru casa de amanet?
13:55
Războiul depozitelor - Trucuri vechi
La Santa Ana, cumpărătorii speră să găsească obiecte valoroase în depozite de lux. Jarrod și Ivy se luptă pentru cât mai multe depozite, Mary găsește un ajutor metafizic, iar Rene așteaptă până în ultima clipă.
14:25
Războiul depozitelor - Școala de licitații
La licitația din orașul universitar Rancho Dominguez, cumpărătorii vânează depozite moderne cu obiecte de valoare. Darrell și Brandon caută cantitate, ca să-și umple magazinul, iar Rene urmărește calitatea.
14:50
Războiul depozitelor - O licitație prea îndepărtată
Ziua nu începe prea bine la Santa Ana și cumpărătorii o prelungesc cu o licitație la Hawaiian Gardens pentru a găsi un depozit valoros.
15:20
Aşii amanetului - Adevărul despre Pinocchio
La amanet sunt aduse niște marionete Pinocchio făcute de mână. Vor reuși Așii să tragă niște sfori pentru a ajunge la o înțelegere? Și mai târziu, cineva aduce o muzicuță care i-a aparținut lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.
15:50
Aşii amanetului - Mingea de golf
Așii încearcă să cumpere o armă rară, o muschetă din anii 1830 făcută de părintele daracului de bumbac, Eli Whitney. Mai târziu, cineva aduce o minge de golf care i-a aparținut președintelui Lyndon B Johnson.
16:15
Aşii amanetului - La grămadă
Va dori Rick să cumpere albumul cu scheme de joc din 1966 al echipei Miami Dolphins? Și mai târziu, o crede Corey pe doamna care pretinde că are o filmare în premieră cu președintele Franklin D Roosevelt?
16:45
Aşii amanetului - Urși și vânători
Bătrânul are ocazia să cumpere o jucărie rară: la amanet este adus un urs Steiff din anii 1900, în mărime naturală. Iar apoi, vor reuși Așii să achiziționeze un pistol Volcanic rar, din 1870?
17:10
Aşii amanetului - Amanete dincolo de ocean
Rich pleacă în Anglia, având șansa explozivă să testeze arme antice. La magazin, un vânzător aduce ceva ce oferă magazinului Gold & Silver șansa unei renovări. Chum va bate palma sau îi mai trebuie curent electric?
18:05
Securitatea graniței - episodul 9
Un american face o mărturisire șocantă într-o arestare cu scântei la frontieră. Două femei au făcut greșeala să transporte bunuri împachetate de altcineva, iar ofițerii se tem că ar putea fi vorba de ascundere ilegală în bagajul altei persoane.
18:35
Securitatea graniței - episodul 10
Comportamentul agitat al unui bărbat atrage atenția polițiștilor care fac o descoperire șocantă. Un cetățean chinez refuză să răspundă la întrebările polițiștilor fiindcă e complice la o infracțiune.
19:05
Top Gear - episodul 5
Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor să demonstreze că mașinile pot fi și opere de artă, ocupând o întreagă galerie de artă modernă din Middlesbrough cu lucrări motorizate care includ și câteva creații de ale lor.
07:25
Aşii amanetului - Halebarda
Rick examinează o halebardă din Războiul de Independență. Va cumpăra oare această armă mortală sau duce o bătălie pierdută din start?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - La pescuit de bani
Emisiunea prezintă doi dintre cei mai buni prospectori din domeniu, Clinton “Ton” Jones, expert în arme istorice și monezi, și Allen Half, dealer de antichități, care participă la licitații de depozite în sudul Californiei.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Marea încasare americană
Allen și Tod merg la San Diego și se confruntă cu un mare licitator. Găsesc o mașină de baseball Master Pitch rară de la 1950 și o unealtă Jaws of Life de la 1980, folosită de salvatori ca să deschidă mașini.
08:45
Arme născute din foc - Arbaleta de oțel
Doi concurenți se întorc la forjele de acasă, pentru a recrea una dintre cele mai complexe arme din istoria emisiunii: arbaleta de oțel. Dar un singur fierar poate fi cel mai bun, pentru a cuceri premiul de 10.000 de dolari și titlul de campion.
09:40
Aşii amanetului - Argint, sloturi și roboți
Rick încearcă să pună mâna pe una dintre primele cărți scrise despre fotbal. Va înscrie sau va rata afacerea? Mai apoi, Corey și Chum își încearcă norocul cu o mașină de jocuri veche, din lemn. Vor da lovitura sau vor pierde totul?
10:35
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
11:05
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
11:35
Războiul depozitelor - O margarita gratis
Beaumont, California, găzduiește multe licitații, la care găsești de la obiecte banale la ciudățenii extreme. Rene licitează pentru un depozit uriaș ca să găsească marfă de calitate, iar Mary vrea să scoată bani mulți dintr-un depozit ieftin.
12:05
Războiul depozitelor: New York - Licitație cu explozie
Cumpărătorii speră să se bucure de noroc în districtul Westchester. Joe P a găsit antichități grozave aici în trecut și caută câteva și de data aceasta.
12:30
Vânătorii de chilipiruri - Cerneală la licitație
Allen și Ton se întorc la LA pentru o licitație de depozite de lux și găsesc o mașină de tatuat Bob Shaw Swing Gate din 1960. Apoi băieții găsesc un ferestrău Terry Ives de concurs și un urs din cedru sculptat cu ferăstrăul.
13:00
Vânătorii de chilipiruri - Cine se scoală de dimineață
În California, Allen și Ton cumpără o cușcă de lupte octogonală, profesionistă, și un joc vintage de carnaval.
13:25
Arme născute din foc - Cuțitul astronautului
Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la primii pași pe Lună patru fierari se întrec pentru recrearea unui cuțit de supraviețuire M-1 Nasa din era spațială, din bile de rulmenți.
14:20
Arme născute din foc - Ediția campionilor
Patru campioni se întorc pentru a dovedi care dintre ei este cel mai bun. Doi finaliști trebuie să creeze o armă care a pus probleme în trecut: sabia scoțiană Claymore.
15:15
Aşii amanetului - Amprenta lui Rocky
Luptați alături de Așii amanetului când un client le aduce amprentele mâinilor lui Sylvester Stallone, semnate de actor. Va reuși Rick să câștige runda sau va pierde urma lui Rocky?
15:45
Aşii amanetului - Trăiască Rick!
Așii amanetului au o zi regală când un client le aduce o serie de documente din timpul Războiului de Independență, semnate de regele George al III-lea. Dar se vor dovedi oare documentele o maiestuoasă greșeală?
16:10
Aşii amanetului - Amanet extrem de explozibil
Un vânzător îi abordează pe așii amanetului pentru a le arăta un decor al filmului "Întoarcerea în viitor, partea a II-a". Toți sunt în alertă când o găleată cu praf de pușcă de la marina britanică explodează în magazin. Rick o va cumpăra sau nu?
16:40
Aşii amanetului - Payne nimerește gaura
Rick călătorește la Washington, DC, pentru a vedea unul dintre primele jeepuri construite pentru a fi folosite în al Doilea Război Mondial. Aflat în oraș, se oprește la un anticariat, ca să citească despre alchimie.
17:10
Aşii amanetului - Semnul vremurilor
Rick se asociază cu Rick Dale, să-i dovedească lui Corey că a dat lovitura cu un vechi panou. Apoi, așii amanetului pariază că un cuțit din războiul filipinezo-american va aduce un mare profit. Disputa se va încheia cu un avans sau cu o înfrângere?
18:05
Aşii amanetului - Chuminator
Rick și Chumlee merg la Los Angeles să încheie o tranzacție cu câteva piese emblematice din filmul Terminator. Apoi, Corey pune mâna pe câteva suveniruri Alice in Chains. În plus, Rick și Chumlee testează vechi plăci tipografice din oțel.
19:05
Arme născute din foc - Sabia boa-zande
Patru fierari trebuie să forjeze oțel de Damasc în canistră, din bucăți de burghiu de diverse mărimi. Dar când o rundă dificilă de luptă cu forja și respectarea perimetrilor scoate din concurs un fierar, mai rămân trei.
07:25
Aşii amanetului - RC/DC
Vibrați în ritm de rock alături de Așii amanetului când un album AC/DC electrizează tot personalul magazinului. Va reuși Chum să-l cumpere ieftin sau va ajunge pe "Autostrada spre iad"?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Noaptea morților săpători
Ton și Allen merg pe coasta Pacificului la Oxnard, în California. Găsesc o pompă de îmbălsămat de la 1940 și unul dintre primele ferăstraie electrice de oase, apoi găsesc o cușcă pentru rechini făcută la comandă. Oare îi va ocroti?
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Ton la înălțime
Un licitator bătut în cap pune la încercare răbdarea lui Ton și Allen la o mare licitație de depozite din Ventura. Băieții găsesc un coș și arzătoare pentru un balon cu aer cald, dar și o pușcă germană din secolul XIX cu o singură salvă.
08:45
Arme născute din foc - Sabia landsknecht
Patru fierari sunt copleșiți când trebuie să forjeze o lamă în stil propriu dintr-o bucată de cablu de lift. Ultimii doi concurenți merg la forjele proprii pentru a recrea o sabie mânuită de cei mai crunți soldați, sabia landsknecht.
09:40
Aşii amanetului - Amanet versus Ferrari
Corey și Chum vizitează un showroom auto ca să vadă un Shelby de seria unu. Rick va apăsa tare pedala sau va trage frâna? Un vânzător vine la magazin cu un joc video Nintendo clasic și Chum primește un snowboard cu autograf.
10:35
Războiul depozitelor - Un depozit de coșmar
Cumpărătorii merg la Torrance, unde se bat pentru cele câteva depozite interesante. Brandi încearcă să-și învingă temerile când Jarrod câștigă un depozit care sigur îi va da coșmaruri.
11:05
Războiul depozitelor - La înălțime
Cumpărătorii urcă la munte și ajung la Rimforest, unde licitează în zăpadă! Mary se străduiește să față condițiilor potrivnice, Casey încearcă să-l convingă pe Rene să se concentreze, iar Ivy cumpără tot ce prinde.
11:35
Războiul depozitelor - Comorile deșertului
Deșertul de la Mojave, California, găzduiește o licitație dură, în care cumpărătorii se străduiesc din greu să câștige depozite. Dave se avântă cu capul înainte, Rene se luptă pentru o comoară și Ivy vrea să intre pe drumuri neumblate.
12:05
Războiul depozitelor - Să le dăm de lucru
Murietta e departe, iar Dave contează pe faptul că adversarii săi nu vor vrea să cumpere un depozit mare, pe care să trebuiască să-l mute. Justin găsește un partener în mulțime și dobândește un depozit recent. Ivy și Ivy Jr au o zi de terapie.
12:30
Aşii amanetului - Am nevoie de bani
Chum vrea să aibă șansa să cumpere o minge de fotbal de la începutul secolului XX. Va bate palma înainte ca vânzătorul să urce prețul? Apoi, un Om-Păianjen în mărime naturală zboară în plasa lui Rick. Îl va simți și îi va face o ofertă?
13:25
Arme născute din foc - Sabia lui Perseu
Patru fierari pornesc într-o odisee demnă de zeii greci: făuresc o lamă dintr-o armură și artefacte grecești, folosind tehnica Go-Mai sau tehnica celor cinci straturi.
14:20
Arme născute din foc - Preferații fanilor
Patru concurenți din sezoanele trecute se întorc pentru o nouă șansă la victorie într-o întrecere inedită și plină de surprize.
15:15
Aşii amanetului - Gunoiul unuia…
Pregătiți-vă să înscrieți alături de Așii amanetului când o bâtă de baseball semnată de membrii echipei Dodgers, campioana din 1959, este adusă la magazin.
15:45
Aşii amanetului - Jocul de-a amanetul
Jucați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce un automat de pinball. Va face Corey un scor record sau se va termina jocul devreme?
16:10
Aşii amanetului - Pistolul bate sabia
Rick vrea să cumpere o sabie cu un pistol atașat, de la 1700. Va nimeri ținta sau se va împușca în picior? Un portret al actorului John Barrymore devine vedetă, dar Rick și Chum îl vor agrea oare?
16:40
Aşii amanetului - Un pește mic, un amanet mare
Rick vrea să cumpere inele de la al 49-lea meci Super Bowl din San Francisco, dar va reuși să micșoreze prețul mare cerut? O suliță folosită la vânat viețuitoare marine e pe placul lui Corey și al lui Rick.
17:10
Aşii amanetului - Amanetarea unui Picasso
Corey găsește prototipul unei puști făcute la începutul secolului XIX de către inventatorul puștii Baker. Apoi, o lucrare de nimeni altul decât unicul Pablo Picasso e o mare achiziție pentru magazin. Această tranzacție va fi opera de artă supremă?
18:05
Aşii amanetului - O afacere demonică
Toate motoarele pornesc când Corey răsfoiește o ediție Dodge Demon limitată. Primesc apoi o placă cu un număr vechi de circulație din California, care dă startul goanei după aur.
19:05
Arme născute din foc - Sabia Tizona din Cidul
Patru fierari trebuie să creeze lame San-Mai din instrumente muzicale. Se luptă cu suduri și blocuri subțiri de oțel, apoi trei ajung în runda a doua, unde trebuie să-și perfecționeze cuțitele.
07:25
Aşii amanetului - Cleopatra
Pătrundeți în lumea Egiptului când la amanet este adus un scut roman din recuzita filmului "Cleopatra". Va face Rick o ofertă demnă de un faraon sau va lăsa obiectul să devină istorie?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Licitație vânătorească
Tom și Allen dau o lecție unui licitator vânător, încrezut. Văd o masă de shuffleboard din anii '40 și o mașină veche făcută din rezervorul de benzină al unui avion de luptă din al Doilea Război Mondial.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Instinctul de săpător al lui Ton
Tom și Allen întâlnesc oameni duri care trăiesc în sălbăticia Alaskăi. Băieții găsesc un ATV cu opt roți care merge și pe uscat, și în apă și un ciocan percutor pneumatic care sapă în stâncă!
08:45
Arme născute din foc - Arcul demontabil de oțel
Patru fierari se întorc în Evul Mediu, când trebuie să făurească pumnalul unui cruciat dintr-o tijă groasă de oțel W1. Care fierar va ceda presiunii și care va fi desemnat campionul emisiunii, câștigând premiul de 10.000 de dolari?
09:40
Aşii amanetului - Un spectacol fără miză
Toți se bucură când un suvenir rar de la Seinfeld îl aduce pe John O'Hurley în magazin. Apoi, Rick călătorește spre Est după o nouă călătorie. Rick va alege o mașină puternică de la 1960 sau barca de la 1930 îl va duce pe mare?
10:35
Războiul depozitelor - Înfruntare mexicană
Cumpărătorii merg la San Diego, unde speră să descopere comori. Rene și Casey își apără teritoriul contra lui Darrell și Brandon. Mary speră să câștige dintr-un depozit "casnic" și Ivy mai aduce doi Calvini la licitație.
11:05
Războiul depozitelor - Cumpărătorii ninja
Licitațiile din Westminster, California, aduc câștiguri mari și depozitele se vând cu mii de dolari. Jarrod și Brandi iubesc câștigurile facile, dar prețurile mari îi fac să-și asume riscuri mari. Ivy cumpără de zor - dar cât îl va costa îndrăzneala?
11:35
Războiul depozitelor - Vise dulci
Cumpărătorii merg la Moreno Valley, unde licitațiile au adus în trecut descoperiri valoroase. Mary speră să câștige un depozit de încredere, iar Dave e hotărât fie să dea el lovitura, fie să-i facă pe ceilalți să plătească scump.
12:05
Războiul depozitelor: Ce a fost mai întâi - puiul sau licitația?
Copleșiți de numărul depozitelor scoase la licitație la Rialto, Mary și Ivy pariază că fiecare poate anticipa mai exact prețurile finale ale depozitului decât celălalt. Rene și Tatianna pun mâna pe o grămadă de articole sportive vintage.
12:30
Vânătorii de chilipiruri - Bătălia achizițiilor
Allen și Ton merg la o licitație de depozite din Whittier, California, unde înfruntă un vechi dușman. Găsesc un pistol Harmonica franțuzesc de la 1800 și o colecție de roboți din anii '90, cu telecomandă.
13:00
Vânătorii de chilipiruri - Roți trăsnet
Allen și Ton merg pe teritoriul vedetelor, la Palm Springs, pentru o licitație aprigă în deșert. Găsesc un vehicul din anii '70 pentru curse pe nisip și o masă de biliard, replica unui model Mustang din 1965.
13:25
Arme născute din foc - Sabia generalului Patton
În premieră, patru fierari trebuie să făurească o lamă, în doar două ore, respectând indicații specifice.
14:20
Arme născute din foc - Hi Die Dao
Patru noi concurenți trebuie să aleagă înțelept în încercarea de a crea o armă în stil propriu dintr-o grămadă de unelte, vechi și noi.
15:15
Aşii amanetului - Jocul cu sabia
Demarați cu Așii amanetului când la magazin este adus un Willys Wagon din 1951. Va băga Rick tranzacția în viteză sau va coborî înainte de finiș?
15:45
Aşii amanetului - Curajosul Rick
Porniți pe drumul de cărămidă galbenă alături de Așii amanetului când o ediție princeps din "Vrăjitorul din Oz" își face apariția la magazin. Își va păcăli oare Rick creierul sau îi va lipsi curajul?
16:10
Aşii amanetului - Rick 'N' Roll
Dați volumul la maxim cu Așii amanetului când Rick participă la Tabăra Rock and Roll și cântă alături de legenda Roger Daltrey de la The Who. Va reuși Rick să atingă toate notele?
16:40
Aşii amanetului - Necazul lui JFK
În acest episod, Rick examinează înregistrarea unei convorbiri telefonice a președintelui John F Kennedy, surprinzând unul din rarele momente când JFK și-a ieșit din fire. Va reuși Rick să rămână pe firul acestei tranzacții?
17:10
Aşii amanetului - Salutări cu drag
Rick Dale îi ajută pe Corey și pe Chumlee să aibă o șansă la dragoste, restaurând un joc vechi din secolul al XIX-lea. Rick găsește apoi o hartă inedită din Bătălia de la Gettysburg.
18:05
Aşii amanetului - Casa bluesului găsită de Corey
O chitară semnată de BB King devine vedeta magazinului. Chum și Richard văd o casă plină de opere de artă pop inspirate de Andy Warhol. O sabie japoneză frumos prezentată îi fură ochii lui Corey. Va bate palma?
19:05
Arme născute din foc - Sabia chineză de război
Patru fierari se pregătesc pentru o luptă în cușcă, când li se cere nu doar să-și elibereze uneltele dintr-o cușcă de fier, ci și să facă un cuțit folosind materialul acesteia. Aleg oțel forjat în recipient și încearcă să prezinte o lamă grozavă.
07:25
Aşii amanetului - O scrisoare prezidențială
Puneți-vă la punct cu istoria alături de Așii amanetului când o scrisoare semnată de unul dintre fondatorii SUA, James Monroe, e adusă la amanet. Va reuși Rick să facă o afacere revoluționară sau va vota împotrivă?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Bani reci, grei
Tom și Allen merg în nord, în Alaska, unde au parte de o primire rece din partea licitatorului local. Găsesc două pontoane mari pentru hidroavioane și două revolvere Smith & Wesson, dar și cea mai puternică armă de serie din lume.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Bingo!
Ton și Allen mai au o șansă-surpriză după ce erau gata să rateze licitația din orășelul Palmer. Găsesc o mașină motorizată de întreținere a căilor ferate din anii '60 și un pistol semiautomat japonez de dinainte de al Doilea Război Mondial.
08:45
Arme născute din foc - Bardișa
Într-una dintre cele mai dificile competiții de până acum, patru fierari pornesc de la zero, construindu-și propriile forje pe cărbuni din materiale refolosite. Care fierar va fi vrednic de titlul de campion al emisiunii și de premiul de 10.000 $?
09:40
Aşii amanetului - Bărci și frați
Rick pariază pe o cască din Primul Război Mondial și pe un aparat RC de cola. Va bate palma sau nu ? La magazin, Corey se confruntă cu un vânzător pentru o statue unică “Rocky III”.
10:35
Războiul depozitelor - Cine a udat patul?
Vânătoarea de comori continuă în depozitele din Riverside, California. Jarrod și Brandi încearcă să-i dea lui Bozek o lecție, dar prețul acesteia ar putea fi prea mare.
11:05
Războiul depozitelor - Surpriză la Santa Ana
Licitațiile din Santa Ana, California, îi readuc laolaltă pe cumpărători. Planurile lui Jarrod și Brandi sunt dejucate când apare Dave. Mary speră să rupă un șir de ghinioane și Rene cere ajutor pentru a câștiga din plin.
11:35
Războiul depozitelor - Câștiguri mari la Arcadia
Arcadia, o zonă de lux, promite mereu licitații profitabile pentru cumpărători. Darrell și Brandon pătrund în forță, dar sunt prinși umblând cu fofârlica.
12:05
Războiul depozitelor - Vântul care ridică păsările
La Desert Hot Springs bate un vânt de 30 de metri pe secundă, iar cumpărătorii abia se țin pe picioare. Rene și Gunther desprăfuiesc un depozit vechi. Unitatea lui Brandi și a lui Jarrod lasă în urmă concurența, iar Kenny umflă miza în stil mare.
12:30
Securitatea graniței - episodul 9
Un american face o mărturisire șocantă într-o arestare cu scântei la frontieră. Două femei au făcut greșeala să transporte bunuri împachetate de altcineva, iar ofițerii se tem că ar putea fi vorba de ascundere ilegală în bagajul altei persoane.
13:00
Securitatea graniței - episodul 10
Comportamentul agitat al unui bărbat atrage atenția polițiștilor care fac o descoperire șocantă. Un cetățean chinez refuză să răspundă la întrebările polițiștilor fiindcă e complice la o infracțiune.
13:25
Arme născute din foc - Sabia lui Ginghis Han
Patru fierari bagă viteză când trebuie să făurească lame în stil propriu, salvând materiale dintr-o mașină de karting.
14:20
Arme născute din foc - Falcata
Concurenții trebuie să făurească o armă, dar și ciocanul cu care o vor crea. În final, trebuie să creeze o armă cunoscută pentru eficiența sa mortală, Falcata.
15:15
Aşii amanetului - Roata norocului
Mergeți la surfing cu Așii amanetului când cea mai rară mașină Hot Wheels din lume, Beach Bomb #1, este adusă la amanet. Va tura Rick motoarele pentru a o cumpăra?
15:45
Aşii amanetului - O chitară valoroasă
Fredonați alături de Așii amanetului când o chitară din 1963 semnată de Beatles le atinge coarda sensibilă. Dar va cânta Rick melodia potrivită pentru a o cumpăra? Și plimbați-vă alături de Corey pe o motocicletă Suzuki din 1981.
16:10
Aşii amanetului - Un bilet dus
Trăiți în ritm de rock alături de Așii amanetului când un vânzător aduce un disc de aur semnat de trupa KISS. Îi va convinge această piesă istorică rară pe Ași să se alăture Armatei KISS?
16:40
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
17:10
Aşii amanetului - O masă bună, o partidă de succes
Magazinul este oficial deschis atunci când primesc fragmente de la primul Congres Continental. Rick retrăiește apoi unul dintre cele mai grave dezastre din istorie, cu o rămășiță din dezastrul de la Hindenburg.
18:05
Aşii amanetului - Cine se pune cu mine?
Rick se distrează cu Jackson Five când în magazin ajunge un autograf original. Mai apoi, când apar obiecte de la filmarea filmului “Jerry Maguire”, Chumlee decide să elaboreze o nouă proclamație a misiunii magazinului.
19:05
Arme născute din foc - Sabia pionierilor francezi
Patru fierari merg la fermă ca să recicleze oțel de la echipamente agricole vechi, din care să făurească cuțite clasice de bucătărie. Doar doi fierari vor înainta în runda finală, când trebuie să forjeze sabia pionierilor francezi.
07:25
Aşii amanetului - Haos pe motocicletă
Turați motoarele alături de Așii amanetului când la magazin este adusă o Harley Davidson Sportster din 1957. Va reuși Corey să dea viteză afacerii sau o va opri la start?
07:50
Vânătorii de chilipiruri - Cum să aduni bani
Ton și Allen se confruntă cu concurența tăcută, dar letală, la o licitație din vecinătatea orașului Glendale. Găsesc un cinel marca Zildjian din anii '40 și un panou de control din domeniul pirotehnic, pentru focuri de artificii ample.
08:15
Vânătorii de chilipiruri - Câștiguri mari și ușoare
Allen și Tod merg la New Orleans, să câștige bani rapid, dar dau de licitatori din zonă care au bani, nu glumă! Găsesc o pereche de pistoale de duel de la începutul secolului XX și o barcă vintage cu motor cu turbină.
08:45
Arme născute din foc - Tomahawk-urile
Patru fierari trebuie să forjeze un cuțit din oțel de Damasc, folosind doar lână oțelată și pudră 1095. De parcă asta n-ar fi fost suficient de dificil, trebuie să forjeze și un cârlig pentru intestin pentru cuțit.
09:40
Aşii amanetului - Amanet cu falset
Rick se confruntă cu o legendă din wrestling și cu șansa de a cumpăra o bluză cu Michael Jordan din campionatul din Chicago. Chum vrea să dea lovitura cu o vioară de 300 de ani. Apoi, o casă de joacă Batman îi face pe Corey și Chum să parieze.
10:35
Războiul depozitelor - Leul din Lancaster
Cumpărătorii merg la Lancaster, unde Ivy se simte obligat să-și apere teritoriul și vrea să câștige pe teren propriu. Rene face un drum lung doar pentru a demonstra ceva.
11:05
Războiul depozitelor - Marea lovitură a lui Mary
Depozitele din El Monte, California, conțin mereu obiecte interesante. Și de data aceasta e la fel. Brandi îi dă lui Jarrod mână liberă cu banii, dar Mary și noul ei iubit reușesc să cumpere cel mai scump depozit al zilei.
11:35
Războiul depozitelor - Arriba la licitație!
Dave a auzit de descoperirile recente și nu vrea să lase alt depozit bun să-i scape. Rene caută informații confidențiale, Ivy e obligat să cumpere mult ca să merite drumul, iar Mary are un aliat improbabil.
12:05
Războiul depozitelor - Stăpâna monstrului
Ivy se crede comic în Stanton, dar gadgetul din depozitul lui nu e o glumă. Brandi și Jarrod se asigură că nimic din ceea ce găsesc în depozitul lor nu rămâne acolo. Umorul în stil vintage al lui Kenny îl ajută să cunoască un prezentator TV legendar.
12:30
Aşii amanetului - Scrisoare cu valoare
Corey negociază dur pentru o scrisoare cu mare valoare. Dacă va reuși o victorie sau nu, rămâne de văzut. Rick are în față un poster cu John Wilkes Booth pe care puțini l-ar ține în casă.
13:25
Arme născute din foc - Un Crăciun forjat
E cea mai frumoasă perioadă a anului la forjă! Patru fierari veseli se adună în jurul focului ca să răspândească spiritul Crăciunului. Folosind oțel cu conținut ridicat de carbon, fierarii trebuie să aplice tehnica San Mai ca să uimească jurații.
14:20
Arme născute din foc - Kora
Patru făurari creează arme din bucăți de oțel luate din echipamente electrice uriașe. După o rundă de teste intense, cei doi concurenți rămași făuresc o sabie de sacrificiu legendară care putea tăia o oaie în două dintr-o lovitură.
15:15
Aşii amanetului - Ruleta lui Rick
Mergeți la Hollywood alături de Așii amanetului când Rick scoate la licitație câteva din cele mai interesante obiecte. Se va transforma oare această întreprindere într-un succes de casă?
16:10
Aşii amanetului - Gata de luptă
Așii amanetului examinează doi saci de box care i-au aparținut lui Rocky Marciano, singurul campion neînvins pe durata carierei sale. Vor reuși oare un knock-out la negocieri?
16:40
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
17:10
Aşii amanetului - Amaneturi cu muniții
În acest episod, când Rick testează un revolver din Primul Război Mondial, Chum salivează când un suvenir de la LeBron James le este adus la magazin. Apoi, Corey, Chum și Antwaun pleacă la drum să cumpere câteva motociclete unicat.
18:05
Aşii amanetului - Argint, sloturi și roboți
Rick încearcă să pună mâna pe una dintre primele cărți scrise despre fotbal. Va înscrie sau va rata afacerea? Mai apoi, Corey și Chum își încearcă norocul cu o mașină de jocuri veche, din lemn. Vor da lovitura sau vor pierde totul?
19:05
Arme născute din foc - Sabia din piatră
Patru fierari vor să forjeze lame în stil propriu din diverse tipuri de oțel de Damasc. E o misiune dificilă, laborioasă, doar trei concurenți vor învinge. Aflați care fierar va deveni campionul emisiunii.
20:00
Aşii amanetului - Rafael la amanet
Rămâneți muți de admirație alături de Așii amanetului când un client le aduce o gravură atribuită maestrului renascentist Rafael.
20:30
Aşii amanetului - Monede, nu glumă
Rick crede că prima monedă americană bătută vreodată e o afacere sortită lui, dar îl va costa o groază de mărunțiș. Ornamentul de pe capotă al unui fabricant de mașini austriac ajunge în magazin, dar Rick va fi tentat să-l cumpere?
21:00
Aşii amanetului - Nu dau nici un sfanț
Situația prinde luciu când un vânzător aduce un diamant neobișnuit, făcut din ADN-ul unui geniu muzical. Va reuși Rick să se adune înainte ca lucrurile să degenereze? Apoi, o colecție de cărți vechi ajunge la magazin.
22:00
Top Gear - episodul 5
Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor să demonstreze că mașinile pot fi și opere de artă, ocupând o întreagă galerie de artă modernă din Middlesbrough cu lucrări motorizate care includ și câteva creații de ale lor.
23:00
Top Gear - episodul 1
Noutăți din emisiunea în ritm rapid, plină de cascadorii, care prezintă mașini obișnuite și mașini exotice de elită și le testează în stil grandios.
00:00
Războiul depozitelor: Texas - Vals prin Texas
Licitația revine la Longview, pe care Kenny îl declară "fieful său din estul Texasului". Bubba vrea să câștige un articol care l-ar putea orbi, iar Mary încearcă să-și păstreze echilibrul.
00:30
Războiul depozitelor: Texas - Puffy, regina licitațiilor
Licitația se ține în cochetul orășel Haslet, unde unii dintre vechii cumpărători vin să liciteze pentru comorile abandonate. Mama lui Ricky, Puffy, o veterană a licitațiilor, devine ținta Lesei Lewis, care-și apără teritoriul.
00:55
Aşii amanetului - Stăpânul durerii
Așii amanetului joacă cu un om în minus. Corey vine la serviciu cu o mână și o gleznă bușite. Se va da oare lovit sau va fi trecut pe banca de rezerve?
01:25
Războiul depozitelor - Tancuri
Dintr-un motiv sau altul, Dave e ciudat de reținut în a licita. Jarrod și Brandi pun ochii pe o cutie rară de bijuterii. Dar oare merită aceasta 2.700 de dolari?
01:50
Războiul depozitelor - Tărâmul pierderii
La Santa Ana, Darrell dă cu banul pentru o cutie cu insigne de cercetaș. Fie va da pe ele 300 de dolari, fie le va lua gratis.
02:15
Aşii amanetului - Corey pe Harley
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un client le aduce o motocicletă Harley Davidson din 1966. Va risca oare Corey totul pentru a se plimba cu ea?
02:45
Aşii amanetului - Căpitanul Rick
Ridicați ancora alături de Așii amanetului când un client le aduce o medalie a căpitanului Cook, exploratorul britanic. Va fi o descoperire pentru Rick sau va eșua afacerea pe o insulă pustie?
03:15
Aşii amanetului - Rafael la amanet
Rămâneți muți de admirație alături de Așii amanetului când un client le aduce o gravură atribuită maestrului renascentist Rafael.
03:40
Aşii amanetului - Amanetul fie cu tine
Rick traversează oceanul ca să vadă o colecție epică Star Wars, inclusiv o piesă de recuzită emblematică din film. Forța va fi cu el sau va pleca solo/ fără nimic?
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Ice, Ice, Baby
Emisiunea prezintă doi dintre cei mai buni prospectori din domeniu, Clinton “Ton” Jones, expert în arme istorice și monezi, și Allen Half, dealer de antichități, care participă la licitații de depozite în sudul Californiei.
05:05
Aşii amanetului - Explozie la amanet
Când are șansa să conducă un tanc din al doilea Război Mondial, Rick alege un Sherman, dar va pleca la război ca să cucerească această bucată de istorie? Doi sunt mulți, dar trei au voie pe o bicicletă triplă.
05:30
Aşii amanetului - Minge cu efect
Rick se pregătește să înscrie când primește o fotografie rară cu Babe Ruth în sezonul lui inaugural. Va reuși să o cumpere sau îi va arunca vânzătorul o minge cu efect?
06:00
Aşii amanetului - Amaneturi cu muniții
În acest episod, când Rick testează un revolver din Primul Război Mondial, Chum salivează când un suvenir de la LeBron James le este adus la magazin. Apoi, Corey, Chum și Antwaun pleacă la drum să cumpere câteva motociclete unicat.
06:55
Războiul depozitelor: New York - Licitând în ploaie
Joe P aduce o idee strălucită la licitația de depozite abandonate din Bayshore, Long Island. Mike sosește la licitație hotărât să-și umple camionul.
20:05
Războiul depozitelor: New York - O greșeală costisitoare
Cumpărătorii se pregătesc pentru o licitație cu peripeții în Long Island, unde Mike B face o greșeală de 2.000 $.
20:30
Războiul depozitelor: New York - Legendele ceții
Cumpărătorii se confruntă în Brooklyn, unde Todd găsește câteva jucării vechi și valoroase. Chris și Tad sunt ajutați puțin de cel mai bun prieten al omului.
21:00
Aşii amanetului - Minge cu efect
Rick se pregătește să înscrie când primește o fotografie rară cu Babe Ruth în sezonul lui inaugural. Va reuși să o cumpere sau îi va arunca vânzătorul o minge cu efect?
21:30
Aşii amanetului - Târg avantajos
Chumlee își petrece ziua făcând schimburi cu băieții ca să obțină ce-și dorește de fapt. Va reuși să-și îndeplinească planul sau îl vor lăsa ceilalți cu ochii în soare?
22:00
Arme născute din foc - Sabia Ikakalaka
Patru fierari trebuie să aleagă o tehnică de forjare care variază de la ușoară la dificilă. Trebuie să aleagă atent, fiindcă selecția va influența direct runda următoare. În cele din urmă, doi fierari trebuie să recreeze sabia africană Ikakalaka.
23:00
Aşii amanetului - Cine se pune cu mine?
Rick se distrează cu Jackson Five când în magazin ajunge un autograf original. Mai apoi, când apar obiecte de la filmarea filmului “Jerry Maguire”, Chumlee decide să elaboreze o nouă proclamație a misiunii magazinului.
00:00
Războiul depozitelor: New York - Licitații de onoare
Licitația se mută la Newark, unde Mike B caută articole pe care să le vândă repede, iar Courtney și Candy speră să găsească marfă pentru următoarea lichidare de stoc.
00:30
Aşii amanetului - Sfaturi financiare
Demarați în trombă alături de Așii amanetului când Rick și Chumlee primesc un Camaro Z28 din 1969 în stare aproape impecabilă. Va accelera Rick această afacere?
00:55
Aşii amanetului - Un joc de popice
Încercați o lovitură perfectă alături de Așii amanetului, care examinează un joc de popice Shuffle Alley, foarte popular în baruri în anii 1950. Vor reuși să păstreze scorul negocierilor la un nivel acceptabil?
01:25
Aşii amanetului - Târg avantajos
Chumlee își petrece ziua făcând schimburi cu băieții ca să obțină ce-și dorește de fapt. Va reuși să-și îndeplinească planul sau îl vor lăsa ceilalți cu ochii în soare?
01:50
Aşii amanetului - Halebarda
Rick examinează o halebardă din Războiul de Independență. Va cumpăra oare această armă mortală sau duce o bătălie pierdută din start?
02:15
Aşii amanetului - Conflictul amanetului suprem
Un vânzător aduce o bicicletă veche cu roți, cu lanțul sărit. Rick va crede că roțile sunt o afacere bună sau nu-i va fi pe plac bicicleta? Chum nu iese în câștig, vânzând o katana japoneză lui Dana White, președintele UFC.
02:45
Aşii amanetului - Cel mai vesel loc de amanetat
O versiune miniaturală teleghidată a unei bărci din Jungle Cruise de la Disney îi face pe Rick și Chum să se tocmească dur. Rick pune ochii pe o medalie germană "Blue Max" din Primul Război Mondial, dar va putea plăti prețul mare cerut de vânzător?
03:15
Aşii amanetului - Vampiri la amanet
Echipa emite pretenții asupra unei truse de protecție contra vampirilor de la 1800. Apoi Rick are șansa să cumpere un tablou de James Wistler, unul dintre cei mai celebri pictori americani. Rick vede un element de recuzită din filmul GoldenEye.
04:10
Aşii amanetului - Complet echipat
Așii amanetului iau startul în forță când o pereche frumoasă de pistoale din secolul al XVIII-lea ajung în magazin. Situația capătă greutate când un vânzător aduce un prespapier făcut de renumitul artist sticlar Paul Stankard.
04:35
Războiul depozitelor - Trucuri vechi
La Santa Ana, cumpărătorii speră să găsească obiecte valoroase în depozite de lux. Jarrod și Ivy se luptă pentru cât mai multe depozite, Mary găsește un ajutor metafizic, iar Rene așteaptă până în ultima clipă.
05:05
Războiul depozitelor - Școala de licitații
La licitația din orașul universitar Rancho Dominguez, cumpărătorii vânează depozite moderne cu obiecte de valoare. Darrell și Brandon caută cantitate, ca să-și umple magazinul, iar Rene urmărește calitatea.
05:30
Războiul depozitelor - O licitație prea îndepărtată
Ziua nu începe prea bine la Santa Ana și cumpărătorii o prelungesc cu o licitație la Hawaiian Gardens pentru a găsi un depozit valoros.
06:00
Aşii amanetului - Cine se pune cu mine?
Rick se distrează cu Jackson Five când în magazin ajunge un autograf original. Mai apoi, când apar obiecte de la filmarea filmului “Jerry Maguire”, Chumlee decide să elaboreze o nouă proclamație a misiunii magazinului.
06:55
Aşii amanetului - Târg avantajos
Chumlee își petrece ziua făcând schimburi cu băieții ca să obțină ce-și dorește de fapt. Va reuși să-și îndeplinească planul sau îl vor lăsa ceilalți cu ochii în soare?
20:00
Arme născute din foc - Coasa morții
În această ediție specială a emisiunii, patru fierari trebuie să creeze o lamă unică tăioasă, care să-i dea coșmaruri lui Freddy Krueger. A cui armă va amuți competiția, aducând 10.000 de dolari și titlul de campion?
21:00
Aşii amanetului - Nu dau nici un sfanț
Situația prinde luciu când un vânzător aduce un diamant neobișnuit, făcut din ADN-ul unui geniu muzical. Va reuși Rick să se adune înainte ca lucrurile să degenereze? Apoi, o colecție de cărți vechi ajunge la magazin.
22:00
Securitatea graniței - episodul 9
Un american face o mărturisire șocantă într-o arestare cu scântei la frontieră. Două femei au făcut greșeala să transporte bunuri împachetate de altcineva, iar ofițerii se tem că ar putea fi vorba de ascundere ilegală în bagajul altei persoane.
22:30
Securitatea graniței - episodul 10
Comportamentul agitat al unui bărbat atrage atenția polițiștilor care fac o descoperire șocantă. Un cetățean chinez refuză să răspundă la întrebările polițiștilor fiindcă e complice la o infracțiune.
23:00
Aşii amanetului - Dragostea nu se cumpără
Fiți alături de Așii Amanetului, care primesc contractul semnat între trupa The Beatles și managerul acesteia, Brian Epstein, considerat unul din cele mai importante documente din istoria muzicii. Îi vor cânta Așii în strună vânzătorului?
23:30
Aşii amanetului - Buzduganul
Pregătiți-vă de luptă alături de Ași! Lui Rick i se aduce un buzdugan medieval. Va intra în luptă dreaptă pentru această armă primitivă sau va primi o lovitură sub centură?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - La pescuit de bani
Emisiunea prezintă doi dintre cei mai buni prospectori din domeniu, Clinton “Ton” Jones, expert în arme istorice și monezi, și Allen Half, dealer de antichități, care participă la licitații de depozite în sudul Californiei.
00:20
Vânătorii de chilipiruri - Marea încasare americană
Allen și Tod merg la San Diego și se confruntă cu un mare licitator. Găsesc o mașină de baseball Master Pitch rară de la 1950 și o unealtă Jaws of Life de la 1980, folosită de salvatori ca să deschidă mașini.
00:50
Arme născute din foc - Arbaleta de oțel
Doi concurenți se întorc la forjele de acasă, pentru a recrea una dintre cele mai complexe arme din istoria emisiunii: arbaleta de oțel. Dar un singur fierar poate fi cel mai bun, pentru a cuceri premiul de 10.000 de dolari și titlul de campion.
01:45
Aşii amanetului - Argint, sloturi și roboți
Rick încearcă să pună mâna pe una dintre primele cărți scrise despre fotbal. Va înscrie sau va rata afacerea? Mai apoi, Corey și Chum își încearcă norocul cu o mașină de jocuri veche, din lemn. Vor da lovitura sau vor pierde totul?
02:40
Războiul depozitelor - Pariul lui Rene
Ivy are speranțe mari, în ciuda unui palmares jalnic în regiune. Mary îl provoacă pe Rene la un pariu a cărui miză nu costă doar în bani.
03:10
Războiul depozitelor - Ultima saltea
Cumpărătorii merg la Norfolk pentru a găsi comori ascunse, dar Darrell are în minte un câștig mai mare. Mary vine ultra-pregătită, ca să arate că nu pleacă nicăieri.
03:40
Războiul depozitelor - O margarita gratis
Beaumont, California, găzduiește multe licitații, la care găsești de la obiecte banale la ciudățenii extreme. Rene licitează pentru un depozit uriaș ca să găsească marfă de calitate, iar Mary vrea să scoată bani mulți dintr-un depozit ieftin.
04:10
Războiul depozitelor: New York - Licitație cu explozie
Cumpărătorii speră să se bucure de noroc în districtul Westchester. Joe P a găsit antichități grozave aici în trecut și caută câteva și de data aceasta.
04:35
Aşii amanetului - Payne nimerește gaura
Rick călătorește la Washington, DC, pentru a vedea unul dintre primele jeepuri construite pentru a fi folosite în al Doilea Război Mondial. Aflat în oraș, se oprește la un anticariat, ca să citească despre alchimie.
05:05
Aşii amanetului - Chuminator
Rick și Chumlee merg la Los Angeles să încheie o tranzacție cu câteva piese emblematice din filmul Terminator. Apoi, Corey pune mâna pe câteva suveniruri Alice in Chains. În plus, Rick și Chumlee testează vechi plăci tipografice din oțel.
06:00
Aşii amanetului - Amaneturi cu muniții
În acest episod, când Rick testează un revolver din Primul Război Mondial, Chum salivează când un suvenir de la LeBron James le este adus la magazin. Apoi, Corey, Chum și Antwaun pleacă la drum să cumpere câteva motociclete unicat.
06:55
Aşii amanetului - Libertate și dreptate
Rick trebuie să ia o decizie monumentală când un client aduce un program de la dezvelirea Statuii Libertății. Va porni acest articol o revoluție la amanet sau va aduce "libertate și dreptate tuturor"?
20:00
Arme născute din foc - Arcul demontabil de oțel
Patru fierari se întorc în Evul Mediu, când trebuie să făurească pumnalul unui cruciat dintr-o tijă groasă de oțel W1. Care fierar va ceda presiunii și care va fi desemnat campionul emisiunii, câștigând premiul de 10.000 de dolari?
21:00
Inexplicabil - Mumii misterioase
De la civilizații străvechi la imperii din secolul XX, omenirea cunoaște o fascinație inexplicabilă față de conservarea morților. De ce oare? Suntem prea atașați de cei vii ca să renunțăm la ei? Sau moartea nu e sfârșitul?
22:00
Comori salvate - Pe cai mari
În episodul final al sezonului, toată lumea muncește cu spor, pentru că niște clienți fideli de-ai lui Priestly vin să vadă comori neprețuite. Ted face una dintre cele mai mari vânzări ale anului cu tranzacționarea unui fuselaj de avion.
23:00
Aşii amanetului - Mașina lui Fidel
Turați motoarele alături de Așii Amanetului când Corey examinează un Buick din 1940 care i-a aparținut, se spune, lui Fidel Castro. Va cumpăra oare Corey acest suvenir al comunismului?
23:30
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Noaptea morților săpători
Ton și Allen merg pe coasta Pacificului la Oxnard, în California. Găsesc o pompă de îmbălsămat de la 1940 și unul dintre primele ferăstraie electrice de oase, apoi găsesc o cușcă pentru rechini făcută la comandă. Oare îi va ocroti?
00:20
Vânătorii de chilipiruri - Ton la înălțime
Un licitator bătut în cap pune la încercare răbdarea lui Ton și Allen la o mare licitație de depozite din Ventura. Băieții găsesc un coș și arzătoare pentru un balon cu aer cald, dar și o pușcă germană din secolul XIX cu o singură salvă.
00:50
Arme născute din foc - Sabia landsknecht
Patru fierari sunt copleșiți când trebuie să forjeze o lamă în stil propriu dintr-o bucată de cablu de lift. Ultimii doi concurenți merg la forjele proprii pentru a recrea o sabie mânuită de cei mai crunți soldați, sabia landsknecht.
01:45
Aşii amanetului - Amanet versus Ferrari
Corey și Chum vizitează un showroom auto ca să vadă un Shelby de seria unu. Rick va apăsa tare pedala sau va trage frâna? Un vânzător vine la magazin cu un joc video Nintendo clasic și Chum primește un snowboard cu autograf.
02:40
Războiul depozitelor - Un depozit de coșmar
Cumpărătorii merg la Torrance, unde se bat pentru cele câteva depozite interesante. Brandi încearcă să-și învingă temerile când Jarrod câștigă un depozit care sigur îi va da coșmaruri.
03:10
Războiul depozitelor - La înălțime
Cumpărătorii urcă la munte și ajung la Rimforest, unde licitează în zăpadă! Mary se străduiește să față condițiilor potrivnice, Casey încearcă să-l convingă pe Rene să se concentreze, iar Ivy cumpără tot ce prinde.
03:40
Războiul depozitelor - Comorile deșertului
Deșertul de la Mojave, California, găzduiește o licitație dură, în care cumpărătorii se străduiesc din greu să câștige depozite. Dave se avântă cu capul înainte, Rene se luptă pentru o comoară și Ivy vrea să intre pe drumuri neumblate.
04:10
Războiul depozitelor - Să le dăm de lucru
Murietta e departe, iar Dave contează pe faptul că adversarii săi nu vor vrea să cumpere un depozit mare, pe care să trebuiască să-l mute. Justin găsește un partener în mulțime și dobândește un depozit recent. Ivy și Ivy Jr au o zi de terapie.
04:35
Aşii amanetului - Un pește mic, un amanet mare
Rick vrea să cumpere inele de la al 49-lea meci Super Bowl din San Francisco, dar va reuși să micșoreze prețul mare cerut? O suliță folosită la vânat viețuitoare marine e pe placul lui Corey și al lui Rick.
05:05
Aşii amanetului - O afacere demonică
Toate motoarele pornesc când Corey răsfoiește o ediție Dodge Demon limitată. Primesc apoi o placă cu un număr vechi de circulație din California, care dă startul goanei după aur.
06:00
Aşii amanetului - Argint, sloturi și roboți
Rick încearcă să pună mâna pe una dintre primele cărți scrise despre fotbal. Va înscrie sau va rata afacerea? Mai apoi, Corey și Chum își încearcă norocul cu o mașină de jocuri veche, din lemn. Vor da lovitura sau vor pierde totul?
06:55
Aşii amanetului - Cartea lui Houdini
Lăsați-vă vrăjiți alături de Așii amanetului când o carte scrisă și semnată de legendarul magician Harry Houdini apare la amanet. Va reuși Rick să invoce o afacere sau va dispărea volumul chiar din fața ochilor săi?
20:00
Arme născute din foc - Bardișa
Într-una dintre cele mai dificile competiții de până acum, patru fierari pornesc de la zero, construindu-și propriile forje pe cărbuni din materiale refolosite. Care fierar va fi vrednic de titlul de campion al emisiunii și de premiul de 10.000 $?
21:00
Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor - Puterea francmasonilor
Se zvonește de mult timp că francmasonii și-ar avea originea în ordinul călugărilor războinici medievali cunoscuți drept Cavaleri Templieri, dar cât de puternică e societatea lor secretă și ce anume nu vor ei ca publicul să știe?
22:00
Inexplicabil - Natura nenaturală
Multe mistere ale planetei Pământ nu sunt înțelese. Cum s-a format Turnul Diavolului? De ce unii oameni sunt loviți de fulger de mai multe ori? Dacă unii vor respinge aceste realități drept coincidențe, oare pot indica o nouă înțelegere a lucrurilor?
23:00
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
23:30
Aşii amanetului - Rafael la amanet
Rămâneți muți de admirație alături de Așii amanetului când un client le aduce o gravură atribuită maestrului renascentist Rafael.
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Licitație vânătorească
Tom și Allen dau o lecție unui licitator vânător, încrezut. Văd o masă de shuffleboard din anii '40 și o mașină veche făcută din rezervorul de benzină al unui avion de luptă din al Doilea Război Mondial.
00:20
Vânătorii de chilipiruri - Instinctul de săpător al lui Ton
Tom și Allen întâlnesc oameni duri care trăiesc în sălbăticia Alaskăi. Băieții găsesc un ATV cu opt roți care merge și pe uscat, și în apă și un ciocan percutor pneumatic care sapă în stâncă!
00:50
Arme născute din foc - Arcul demontabil de oțel
Patru fierari se întorc în Evul Mediu, când trebuie să făurească pumnalul unui cruciat dintr-o tijă groasă de oțel W1. Care fierar va ceda presiunii și care va fi desemnat campionul emisiunii, câștigând premiul de 10.000 de dolari?
01:45
Aşii amanetului - Un spectacol fără miză
Toți se bucură când un suvenir rar de la Seinfeld îl aduce pe John O'Hurley în magazin. Apoi, Rick călătorește spre Est după o nouă călătorie. Rick va alege o mașină puternică de la 1960 sau barca de la 1930 îl va duce pe mare?
02:40
Războiul depozitelor - Înfruntare mexicană
Cumpărătorii merg la San Diego, unde speră să descopere comori. Rene și Casey își apără teritoriul contra lui Darrell și Brandon. Mary speră să câștige dintr-un depozit "casnic" și Ivy mai aduce doi Calvini la licitație.
03:10
Războiul depozitelor - Cumpărătorii ninja
Licitațiile din Westminster, California, aduc câștiguri mari și depozitele se vând cu mii de dolari. Jarrod și Brandi iubesc câștigurile facile, dar prețurile mari îi fac să-și asume riscuri mari. Ivy cumpără de zor - dar cât îl va costa îndrăzneala?
03:40
Războiul depozitelor - Vise dulci
Cumpărătorii merg la Moreno Valley, unde licitațiile au adus în trecut descoperiri valoroase. Mary speră să câștige un depozit de încredere, iar Dave e hotărât fie să dea el lovitura, fie să-i facă pe ceilalți să plătească scump.
04:10
Războiul depozitelor: Ce a fost mai întâi - puiul sau licitația?
Copleșiți de numărul depozitelor scoase la licitație la Rialto, Mary și Ivy pariază că fiecare poate anticipa mai exact prețurile finale ale depozitului decât celălalt. Rene și Tatianna pun mâna pe o grămadă de articole sportive vintage.
04:35
Aşii amanetului - Necazul lui JFK
În acest episod, Rick examinează înregistrarea unei convorbiri telefonice a președintelui John F Kennedy, surprinzând unul din rarele momente când JFK și-a ieșit din fire. Va reuși Rick să rămână pe firul acestei tranzacții?
05:05
Aşii amanetului - Casa bluesului găsită de Corey
O chitară semnată de BB King devine vedeta magazinului. Chum și Richard văd o casă plină de opere de artă pop inspirate de Andy Warhol. O sabie japoneză frumos prezentată îi fură ochii lui Corey. Va bate palma?
06:00
Aşii amanetului - Amanet versus Ferrari
Corey și Chum vizitează un showroom auto ca să vadă un Shelby de seria unu. Rick va apăsa tare pedala sau va trage frâna? Un vânzător vine la magazin cu un joc video Nintendo clasic și Chum primește un snowboard cu autograf.
06:55
Aşii amanetului - Să trăiți și să prosperați
Corey se avântă curajos acolo unde nimeni n-a mai îndrăznit când primește o fotografie cu autograf a distribuției inițiale din Star Trek. O va teleporta oare permanent în colecția lor sau va deveni situația teribil de ilogică?
20:00
Arme născute din foc - Tomahawk-urile
Patru fierari trebuie să forjeze un cuțit din oțel de Damasc, folosind doar lână oțelată și pudră 1095. De parcă asta n-ar fi fost suficient de dificil, trebuie să forjeze și un cârlig pentru intestin pentru cuțit.
21:00
Top Gear - episodul 6
Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May aterizează în mijlocul pădurii tropicale boliviene, înarmați doar cu trei autovehicule prăpădite de teren cumpărate de la mica publicitate din zonă cu cel mult 3.500 de lire fiecare.
22:10
Top Gear - episodul 2
Noutăți din emisiunea în ritm rapid, plină de cascadorii, care prezintă mașini obișnuite și mașini exotice de elită și le testează în stil grandios.
23:10
Aşii amanetului - Printre rânduri
Ajungeți pe noi culmi alături de Așii amanetului când le este adus un exemplar cu autograf din cartea "Șapte ani în Tibet". Va citi Rick printre rândurile acestei opere clasice sau o va judeca după copertă?
23:40
Aşii amanetului - Corey pe Harley
Turați motoarele alături de Așii amanetului când un client le aduce o motocicletă Harley Davidson din 1966. Va risca oare Corey totul pentru a se plimba cu ea?
00:05
Vânătorii de chilipiruri - Bani reci, grei
Tom și Allen merg în nord, în Alaska, unde au parte de o primire rece din partea licitatorului local. Găsesc două pontoane mari pentru hidroavioane și două revolvere Smith & Wesson, dar și cea mai puternică armă de serie din lume.
00:30
Vânătorii de chilipiruri - Bingo!
Ton și Allen mai au o șansă-surpriză după ce erau gata să rateze licitația din orășelul Palmer. Găsesc o mașină motorizată de întreținere a căilor ferate din anii '60 și un pistol semiautomat japonez de dinainte de al Doilea Război Mondial.
01:00
Arme născute din foc - Bardișa
Într-una dintre cele mai dificile competiții de până acum, patru fierari pornesc de la zero, construindu-și propriile forje pe cărbuni din materiale refolosite. Care fierar va fi vrednic de titlul de campion al emisiunii și de premiul de 10.000 $?
01:55
Aşii amanetului - Bărci și frați
Rick pariază pe o cască din Primul Război Mondial și pe un aparat RC de cola. Va bate palma sau nu ? La magazin, Corey se confruntă cu un vânzător pentru o statue unică “Rocky III”.
02:50
Războiul depozitelor - Cine a udat patul?
Vânătoarea de comori continuă în depozitele din Riverside, California. Jarrod și Brandi încearcă să-i dea lui Bozek o lecție, dar prețul acesteia ar putea fi prea mare.
03:15
Războiul depozitelor - Surpriză la Santa Ana
Licitațiile din Santa Ana, California, îi readuc laolaltă pe cumpărători. Planurile lui Jarrod și Brandi sunt dejucate când apare Dave. Mary speră să rupă un șir de ghinioane și Rene cere ajutor pentru a câștiga din plin.
03:40
Războiul depozitelor - Câștiguri mari la Arcadia
Arcadia, o zonă de lux, promite mereu licitații profitabile pentru cumpărători. Darrell și Brandon pătrund în forță, dar sunt prinși umblând cu fofârlica.
04:10
Războiul depozitelor - Vântul care ridică păsările
La Desert Hot Springs bate un vânt de 30 de metri pe secundă, iar cumpărătorii abia se țin pe picioare. Rene și Gunther desprăfuiesc un depozit vechi. Unitatea lui Brandi și a lui Jarrod lasă în urmă concurența, iar Kenny umflă miza în stil mare.
04:35
Aşii amanetului - Un cec prezidențial
Așii amanetului se pregătesc de duel când li se aduce un cec semnat de Aaron Burr. Va încerca Rick să transforme acest cec în bani-gheață sau vor rămâne negocierile fără acoperire?
05:05
Aşii amanetului - Cine se pune cu mine?
Rick se distrează cu Jackson Five când în magazin ajunge un autograf original. Mai apoi, când apar obiecte de la filmarea filmului “Jerry Maguire”, Chumlee decide să elaboreze o nouă proclamație a misiunii magazinului.
06:00
Aşii amanetului - Un spectacol fără miză
Toți se bucură când un suvenir rar de la Seinfeld îl aduce pe John O'Hurley în magazin. Apoi, Rick călătorește spre Est după o nouă călătorie. Rick va alege o mașină puternică de la 1960 sau barca de la 1930 îl va duce pe mare?
06:55
Aşii amanetului - Prințul fericit
Citiți printre rânduri alături de Așii amanetului când le este adusă o ediție princeps a povestirii "Prințul fericit" de Oscar Wilde. Va reuși Rick să reziste acestei opere clasice sau va cădea pradă tentației?
20:00
Arme născute din foc - Sabia irlandeză cu măciulie inelară
Patru fierari trebuie să făurească lama favorită a judecătorului Ben Abbott, cuțitul celtic cu măciulie inelară, folosind tehnica San Mai. După probe aprige, ultimii doi concurenți recreează o armă letală: sabia irlandeză cu măciulie inelară.
21:00
Extratereştri antici - Misterul de la Nan Madol
Giorgio Tsoukhalos și David Chidress explorează lanțul misterios de insulițe artificiale din Nan Madol, din Micronezia, construi din 250.000.000 tone de rocă vulcanică. Anomaliile magnetice de aici ar putea fi cauzate de tehnologia extraterestră?
22:00
Conspirații OZN - Proiectul Cărții Albastre necunoscute
Interesul față de fenomenul OZN-urilor a crescut după al Doilea Război Mondial. Astfel a apărut Proiectul Cartea Albastră – menit să adune și să analizeze observațiile despre OZN-uri. Până în prezent, multe cazuri ridică întrebări fără răspuns.
23:00
Extratereştri antici - Au ieșit din mare
Oceanul mișună de creaturi care sfidează explicațiile: caracatițe care își pot edita propriul ADN și meduze nemuritoare. Oare oceanele noastre sunt sediul gigantic al unui experiment genetic al extratereștrilor?
23:55
Vânătorii de chilipiruri - Cum să aduni bani
Ton și Allen se confruntă cu concurența tăcută, dar letală, la o licitație din vecinătatea orașului Glendale. Găsesc un cinel marca Zildjian din anii '40 și un panou de control din domeniul pirotehnic, pentru focuri de artificii ample.
00:20
Vânătorii de chilipiruri - Câștiguri mari și ușoare
Allen și Tod merg la New Orleans, să câștige bani rapid, dar dau de licitatori din zonă care au bani, nu glumă! Găsesc o pereche de pistoale de duel de la începutul secolului XX și o barcă vintage cu motor cu turbină.
00:50
Conspirații OZN - Proiectul Cărții Albastre necunoscute
Interesul față de fenomenul OZN-urilor a crescut după al Doilea Război Mondial. Astfel a apărut Proiectul Cartea Albastră – menit să adune și să analizeze observațiile despre OZN-uri. Până în prezent, multe cazuri ridică întrebări fără răspuns.
01:45
Aşii amanetului - Amanet cu falset
Rick se confruntă cu o legendă din wrestling și cu șansa de a cumpăra o bluză cu Michael Jordan din campionatul din Chicago. Chum vrea să dea lovitura cu o vioară de 300 de ani. Apoi, o casă de joacă Batman îi face pe Corey și Chum să parieze.
02:40
Războiul depozitelor - Leul din Lancaster
Cumpărătorii merg la Lancaster, unde Ivy se simte obligat să-și apere teritoriul și vrea să câștige pe teren propriu. Rene face un drum lung doar pentru a demonstra ceva.
03:10
Războiul depozitelor - Marea lovitură a lui Mary
Depozitele din El Monte, California, conțin mereu obiecte interesante. Și de data aceasta e la fel. Brandi îi dă lui Jarrod mână liberă cu banii, dar Mary și noul ei iubit reușesc să cumpere cel mai scump depozit al zilei.
03:40
Războiul depozitelor - Arriba la licitație!
Dave a auzit de descoperirile recente și nu vrea să lase alt depozit bun să-i scape. Rene caută informații confidențiale, Ivy e obligat să cumpere mult ca să merite drumul, iar Mary are un aliat improbabil.
04:10
Războiul depozitelor - Stăpâna monstrului
Ivy se crede comic în Stanton, dar gadgetul din depozitul lui nu e o glumă. Brandi și Jarrod se asigură că nimic din ceea ce găsesc în depozitul lor nu rămâne acolo. Umorul în stil vintage al lui Kenny îl ajută să cunoască un prezentator TV legendar.
04:35
Aşii amanetului - După-amiază de câine
E o viață de câine pentru Așii amanetului când animalul de companie al lui Corey petrece o zi la casa de amanet. Să fie oare cel mai bun prieten al omului cel mai rău coșmar al Bătrânului?
05:05
Aşii amanetului - Argint, sloturi și roboți
Rick încearcă să pună mâna pe una dintre primele cărți scrise despre fotbal. Va înscrie sau va rata afacerea? Mai apoi, Corey și Chum își încearcă norocul cu o mașină de jocuri veche, din lemn. Vor da lovitura sau vor pierde totul?
06:00
Aşii amanetului - Bărci și frați
Rick pariază pe o cască din Primul Război Mondial și pe un aparat RC de cola. Va bate palma sau nu ? La magazin, Corey se confruntă cu un vânzător pentru o statue unică “Rocky III”.
06:55
Războiul depozitelor - Un depozit de coșmar
Cumpărătorii merg la Torrance, unde se bat pentru cele câteva depozite interesante. Brandi încearcă să-și învingă temerile când Jarrod câștigă un depozit care sigur îi va da coșmaruri.
jinglebells