07:20
Vânătorii de chilipiruri - Risc și recompensă
Ton și Allen ajung târziu la o licitație. Găsesc capcane vechi pentru urși și multe opere de artă stradale. Dacă aparțin artistului RISK, ar putea fi cea mai mare lovitură a lor. Dacă nu, se aleg cu niște falsuri veritabile.
07:50
Aşii amanetului - Tomul vrăjitoarelor
Un exemplar din secolul XVIII al cărții "Procesul vrăjitoarelor" ia în stăpânire magazinul. Dar se va dovedi oare magic sau blestemat? Apoi, băieții primesc o manșă de la un avion din secolul XX și văd o mașină restaurată din "Lumea lui Wayne".
08:15
Aşii amanetului - Dolari și necazuri
Rick primește un jerseu de antrenament semnat de "Mamba Neagră" însuși, Kobe Bryant. Apoi, Rick îngroapă securea războiului cu un client, iar Corey ar putea să "plece din Las Vegas" când își cumpără din impuls volumul favorit.
08:45
Aşii amanetului - Înapoi în viitor
Lui Rick i se oferă un amplificator Marshall din 1973 cu toate piesele originale, dar va suna oare la fel de bine pe cât arată? Apoi, Corey și Chum se întorc în viitor cu un hoverboard semnat de echipa filmului omonim.
09:10
Aşii amanetului - Să dăm cu banul
Rick dă cu banul pentru niște monede de aur și argint care sosesc la amanet. Apoi, un client aduce un album Bob Marley cu autograf, Rick vrea să ia lecții de muzică și un joc Win-a-Card de colecție i-ar putea aduce lui Corey o victorie.
09:40
Aşii amanetului - Burlacul
Sărbătoriți ultimele zile de libertate ale lui Rick Harrison, căruia băieții îi organizează o petrecere a burlacilor. Va supraviețui oare Rick planurilor lor?
10:05
Aşii amanetului - Rebel cu cauză
Rick și Corey primesc o scrisoare scrisă de George Washington în timpul Revoltei Whiskey-ului. Vor suna oare adunarea și vor încheia vânzarea?
10:35
Inexplicabil - Hub-uri pentru OZN-uri
Mii de oameni susțin că au văzut OZN-uri. Majoritatea incidentelor de această natură au loc în aceleași zone. Oare este posibil ca navele extraterestre să viziteze în mod repetat Pământul în zonele supranumite Hub-uri pentru OZN-uri?
11:35
Triunghiul Bermudelor: În ape blestemate - Cele mai mari mistere ale Triunghiului Bermudelor
Echipa dezvăluie cele mai mari mistere ale Triunghiului Bermudelor: cele mai șocante dispariții de ambarcațiuni și avioane, precum și forțele stranii și puternice despre care se presupune că ar explica reputația Triunghiului.
12:25
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
12:55
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
13:25
Aşii amanetului - Crăciun la Vegas
Petreceți Sărbătorile ca la Vegas alături de vedetele din "Așii amanetului", "Colecția de la Count's Kustoms" și "Restaurări", care se întâlnesc la un grătar.
14:20
Vânătorii de chilipiruri - În direct
Într-un eveniment în direct fără precedent, Ton și Allen iau parte la o licitație de lux, exclusivistă, și încearcă să facă profit în doar o oră! Licitatorii noștri se vor duela cu unii dintre cei mai crunți cumpărători din domeniul lor.
15:15
Aşii amanetului - Impresionistul
Așii amanetului sunt impresionați când un client le aduce un peisaj de Monet. Iar când lecția de istorie a lui Rick despre Cinco de Mayo îi face pe băieți "loco", ar putea să se trezească gonit de la propria "fiesta".
15:40
Aşii amanetului - Avion cu motor
Zburați de bucurie cu Așii amanetului, care primesc o bucată dintr-un prototip H-4 Hercules al lui Howard Hughes. Și Rick vede stele când la amanet sunt aduse tablouri cu celebrități pictate de Stephen Fishwick.
16:10
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Veniți să dărâme
Justin Stamper și echipa sa de renovatori aprigi sunt noii Robin Hood ai proprietăților imobiliare din Orlando, Florida: cumpără și renovează "case-zombie" și curăță proprietăți de toată mila din cartiere elegante.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Frankenzombie
Echipa dă de o casă-zombi cu două uși principale și știe că va fi o renovare cu totul inedită. Au mult de lucru ca să transforme această ciudățenie într-o casă unitară.
19:05
Arme născute din foc - Partea I
Pentru prima dată, opt foști concurenți revin pentru un turneu magistral. Dar, înainte de mare eveniment, fiecare se va întrece cu un alt fierar.
07:20
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
07:50
Aşii amanetului - Regele amanetului
În "Așii amanetului", trecem pragul unei case de amanet din Las Vegas unde trei generații ale familiei Harrison conduc împreună o afacere de familie. Între ei sunt certuri, dar și camaraderie!
08:15
Aşii amanetului - Se uită la tine!
Acest episod din "Așii amanetului" începe cu o ediție princeps din 1919 a lui "Peter Pan", dar Rick își va cheltui mai degrabă banii pe o rămășiță de metal dintr-un avion prăbușit, cu reputație dubioasă?
08:45
Aşii amanetului - Trenulețul lui Johnny
Trageți semnalul alături de Așii amanetului când un trenuleț care i-a aparținut lui Johnny Cash sosește la magazin. Va licita Rick pentru Bărbatul în Negru sau va cânta blues-ul înfrângerii?
09:10
Aşii amanetului - Petrecerea continuă
E timpul ca Rick să petreacă atunci când e pus față în față cu regina vehiculelor din filme, mașina din "Lumea lui Wayne". Va demara Rick afacerea sau va decide că nu merită efortul?
09:40
Aşii amanetului - Servieta zburătoare
Zburați printre nori alături de Așii Amanetului! Aceștia primesc o valiză care i-a aparținut lui Charles Lindbergh. Vor fi la fel de norocoși ca el?
10:05
Aşii amanetului - Până la os
Operați cu Așii Amanetului, care primesc un ferăstrău de oase în miniatură din vremea Războiului Civil, folosit pentru amputarea de degete. Vor tăia prețul pentru a face tranzacția?
10:35
OZN: Dosare secrete redeschise - Înapoi din viitor
Un OZN detectat de un radar militar a aterizat lângă baze NATO. La ora 3, pe 26 decembrie, o patrulă de securitate de la baza RAF Woodbridge a observat lumini în coborâre. Militarii prezenți au găsit un obiect metalic strălucitor, cu lumini colorate.
11:35
Inexplicabil - Monștri printre noi
De la începutul umanității, poveștile cu ființe monstruoase au creat fascinație și teamă. Iar dacă oamenii de știință au descoperit 18.000 de noi specii de animale, nu ar fi de conceput ca printre ele să apară și monștri adevărați, în carne și oase?
12:25
Aşii amanetului - Miză mare
Mizați alături de Așii amanetului, care primesc un dispozitiv de trișat la pocher. Apoi, un misterios inel cu otravă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial își găsește drum spre degetul lui Rick, iar Chum organizează o partidă de pocher.
12:55
Aşii amanetului - Bilete rare
Porniți într-un tur magic al misterelor alături de Așii amanetului când un client le aduce două bilete rare la filmul Beatles "A Hard Day's Night".
13:25
Aşii amanetului - Zborul vulturului
Așii amanetului sunt pe cale să înscrie când la amanet este adus unul dintre pantofii sport ai legendei NBA Dr J, purtat la un meci.
13:50
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - A fost odată un amanet
Ton și Allen află că deținerea unui magazin de antichități e mai problematică decât credeau. Facturile se adună și nici măcar o colecție de muniție veche și căști clasice de fotbal s-ar putea să nu fie suficiente ca să le acopere cheltuielile.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Învingi, pierzi sau te duelezi
Ton și Allen se grăbesc de la o licitație, ca să cumpere o bandă desenată rară, în valoare de 100.000 de dolari. Băieții găsesc o sabie de samurai folosită la sinucideri ritualice, iar Allen își realizează fantezia din copilărie de a deveni cavaler.
15:15
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
15:40
Aşii amanetului - Fata lui tata
Bucurați-vă alături de Așii Amanetului când le sunt aduse niște lucrări ale artistului de graffiti Keith Haring. Apoi, Chumlee e chemat în linia întâi când la amanet sosește o unealtă din timpul Războiului Civil.
16:10
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - O problemă care te roade
Justin Stamper și echipa sa de renovatori aprigi sunt noii Robin Hood ai proprietăților imobiliare din Orlando, Florida: cumpără și renovează "case-zombie" și curăță proprietăți de toată mila din cartiere elegante.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Regele zombie
Podele afundate, camere pline cu gunoaie, băi dezgustătoare, în care vasul de toaletă se prăbușește prin podea și o extindere care se desprinde la propriu de casă fac din această casă de lângă canal una dintre cele mai jalnice văzute de echipă.
19:05
Construcții fantomă - Calea ferată nazistă abandonată
O stație nazistă abandonată. O bază militară în deșertul american. O instalație arctică pierdută, care se află în adâncuri. O imensă zonă industrială pustie. Cine le-a construit? Și de ce au fost abandonate?
07:25
Războiul depozitelor - Regele Montebowl-O
Barry este gata să învețe și apare la licitație cu un cadou pentru o anumită persoană. Brandi și Bozek se entuziasmează, iar fiul lui Ivy își sărbătorește ziua de naștere cu un depozit special.
07:50
Războiul depozitelor - Iată-l pe Calvin-Ry!
Lisa își pune costumul de cowboy, Rene preia o unitate modestă, iar Brandi pleacă într-o căutare de comori. Ivy și băieții lui aruncă o privire asupra vieții de pensionar, iar Darrell nu e în apele lui.
08:15
Războiul depozitelor - Gata cu minciuna
Rene și Casey pariază în San Bernardino, iar Kenny dă peste niște piese de mașină care arată ciudat. Între timp, Lisa ține la distanță dezastrul cu un depozit neobișnuit de scump.
08:45
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
09:10
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
09:40
Case vechi readuse la viaţă - Killian
Echipa are puțin timp pentru o renovare în plus și nu are bani la îndemână. Dar când apare o afacere bună, ei decid că ar putea merita efortul dacă pot lucra rapid și își limitează dobânda la împrumut.
10:35
Incredibil cu Dan Aykroyd - Invenții ciudate
Imaginați-vă: mască de gaze pentru bebeluși ce îi acoperă complet. Dar ce ziceți de Smell-o-Vision și robotul acționat prin consum de melci? Sunt invenții reale și vi le prezentăm – inclusiv avioane gonflabile și camere ascunse în lentile de contact.
11:30
Războiul depozitelor - Copiii pâinii de porumb
Ivy are o confruntare în Lancaster, făcând tot posibilul să-i intimideze pe ceilalți cumpărători. Brandi îl lasă pe Bozek să decidă ce dulap cumpără, iar Dusty se înfruntă cu Regele pentru a dovedi o idee.
12:00
Războiul depozitelor - Proxy Moxie
Barry folosește o tactică puțin cunoscută pentru a ridica un dulap și îl leagă în noduri. Brandi face cumpărături în subsolul de chilipiruri în timp ce se dă în spectacol. Ivy pune jos o unitate mare, iar uneltele se stivuiesc.
12:25
Războiul depozitelor - Două la preț de nimic
În Riverside este scoasă artileria grea, dar Rene nu are parte de nimic. Darrell își forțează norocul cu un dulap mai mic și face un profit frumușel. Dusty constată că, odată ce pornește, este greu să oprească, așa că tot reîncarcă.
12:55
Războiul depozitelor - Un moment bun pentru a te aprinde!
Lisa visează la o zi de plajă în timp ce se îndreaptă spre plaja Huntington. Darrell petrece suficient timp căutând prin boxa sa. Lui Kenny continuă să îi surâdă norocul, în timp ce Rene își bagă banii într-o pereche de seifuri.
13:25
Războiul depozitelor - Conducătoarea din West Covina
În West Covina, Brandi cumpără mult teren și are rezultate bune. Rene nu poate rezista misterului unui seif bun. Kenny pare că nu-și poate satisface foamea, în timp ce Barry profită de ocazie pentru a fura din competiție.
13:55
Aşii amanetului - Trăiască Rick!
Așii amanetului au o zi regală când un client le aduce o serie de documente din timpul Războiului de Independență, semnate de regele George al III-lea. Dar se vor dovedi oare documentele o maiestuoasă greșeală?
14:20
Aşii amanetului - Muzică bună
Cântați alături de Așii amanetului când primesc un album Red Hot Chilli Peppers cu autograf. Va accepta Rick oare acest crâmpei din istoria rock-ului sau îl va da deoparte?
14:50
Aşii amanetului - Gunoiul unuia…
Pregătiți-vă să înscrieți alături de Așii amanetului când o bâtă de baseball semnată de membrii echipei Dodgers, campioana din 1959, este adusă la magazin.
15:15
Aşii amanetului - Jocul de-a amanetul
Jucați-vă alături de Așii amanetului când un client le aduce un automat de pinball. Va face Corey un scor record sau se va termina jocul devreme?
15:45
Aşii amanetului - Superman versus Muhammad Ali
Pregătiți-vă pentru o lovitură bună când Așii amanetului primesc o revistă de benzi desenate "Superman versus Muhammad Ali". Va fi knockout pentru Corey sau va arunca prosopul?
16:10
Aşii amanetului - Jocul cu sabia
Demarați cu Așii amanetului când la magazin este adus un Willys Wagon din 1951. Va băga Rick tranzacția în viteză sau va coborî înainte de finiș?
16:40
Aşii amanetului - Curajosul Rick
Porniți pe drumul de cărămidă galbenă alături de Așii amanetului când o ediție princeps din "Vrăjitorul din Oz" își face apariția la magazin. Își va păcăli oare Rick creierul sau îi va lipsi curajul?
17:10
Așii Amanetului cutreieră America - Afaceri libere în Denver
Rick, Corey și Chum își ambalează motoarele și intră în Detroit, statul Michigan. Sunt urmați de experții lor preferați, iar Rick se costumează într-o armură de samurai și încearcă să coboare prețul unei colecții de mașini de lux.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Renovare rapidă
Echipa găsește o casă-zombie avariată de uragan, care are deja un cumpărător dispus să plătească prețul pieței, pentru o renovare bună. Problema e că o vrea gata într-o lună.
19:05
Securitatea graniței - episodul 11
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:35
Securitatea graniței - episodul 12
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
07:25
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
07:50
Aşii amanetului - Anturajul amanetului
Lucrurile o iau razna când apare pe tejghea o jucărie Godzilla. Va reuși Corey să iasă învingător fără să fie călcat în picioare? În continuare, Chum se luptă pentru o jachetă de piele din Al Doilea Război Mondial. Va propune oare o ofertă bombă?
08:45
Aşii amanetului - Astro-amanet
Când sabia unui general din Războiul Civil ajunge la amanet, va ieși Rick victorios în încercarea de a o cumpăra? Apoi, un client aduce doi roboței spațiali. Va sări Chum până la Lună de bucurie sau oferta lui va fi din altă galaxie?
09:10
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
09:40
Aşii amanetului - Soldăței la amanet
Sunați adunarea alături de Așii amanetului când două seturi rare de soldăței asediază magazinul. Va avea succes misiunea de achiziție a lui Rick sau îi va fi lăsată oferta la vatră?
10:10
Aşii amanetului - goana după aur
Rick, Corey și Chum au pornit la drum pentru a se întâlni cu colecționari din toată țara. Prima lor oprire e în Denver, Colorado, unde Rick pune ochii pe niște mașini de epocă, în timp ce Corey și Chum își propun să vadă o mină de aur.
11:05
Așii Amanetului cutreieră America - Afaceri revoluționare
Rick, Corey și Chum traversează râul Delaware pentru a încheia oferte de top în Valley Forge, Pennsylvania. Băieții au ambiții mari într-un muzeu de elicoptere pentru a se confrunta cu o armată de vânzători dornici.
12:00
Așii Amanetului cutreieră America - Bani în Michigan
Rick, Corey și Chum explorează bârlogul celor de la Wolverines, înfruntă peripeții cu un Thunderbird, câștigă o colecție "Star Wars" cu Forța și obțin un tricou semnat de legendarul fotbalist LaMarr Woodley, care mai târziu le face o surpriză.
12:55
Războiul depozitelor - Gata cu minciuna
Rene și Casey pariază în San Bernardino, iar Kenny dă peste niște piese de mașină care arată ciudat. Între timp, Lisa ține la distanță dezastrul cu un depozit neobișnuit de scump.
13:25
Războiul depozitelor - Copiii pâinii de porumb
Ivy are o confruntare în Lancaster, făcând tot posibilul să-i intimideze pe ceilalți cumpărători. Brandi îl lasă pe Bozek să decidă ce dulap cumpără, iar Dusty se înfruntă cu Regele pentru a dovedi o idee.
13:55
Aşii amanetului - Bărbatul în negru
Publicul aclamă alături de Așii amanetului când un client aduce postere semnate de Johnny Cash și Stevie Ray Vaughn. Le va cumpăra Rick "pentru un cântec" sau va suporta un dezacord?
14:20
Aşii amanetului - Roata norocului
Mergeți la surfing cu Așii amanetului când cea mai rară mașină Hot Wheels din lume, Beach Bomb #1, este adusă la amanet. Va tura Rick motoarele pentru a o cumpăra?
14:50
Războiul containerelor - episodul 12
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
15:15
Războiul containerelor - episodul 13
Pășiți în lumea intensă a licitațiilor din porturi. În acest război al sumelor considerabile, al mizelor foarte mari și al orgoliilor uriașe, fie câștigi enorm, fie pleci acasă cu mâna goală.
15:45
Aşii amanetului - O chitară valoroasă
Fredonați alături de Așii amanetului când o chitară din 1963 semnată de Beatles le atinge coarda sensibilă. Dar va cânta Rick melodia potrivită pentru a o cumpăra? Și plimbați-vă alături de Corey pe o motocicletă Suzuki din 1981.
16:10
Aşii amanetului - Medialie de onoare
Fiți răsplătiți alături de Așii amanetului când le este adusă o medalie de onoare de la Canalul Panama, din 1965. Își va păstra Rick concentrarea sau va eșua în misiunea sa?
16:40
Aşii amanetului - Încercați-vă puterile!
Încercați-vă puterile alături de Așii amanetului când un client le aduce un aparat Gottlieb de testat forța din 1930. Își va flexa Rick mușchii pentru a-l cumpăra sau se va lăsa moale?
17:10
Așii Amanetului cutreieră America - Afaceri în deșert
Vânarea de chilipiruri se încinge atunci când Rick, Corey și Chum merg la Mesa, în statul Arizona. Rick dă peste un Jeep Big Willy robust, Chum pare obsedat de niște cartonașe din 2010 cu Justin Bieber, iar Corey e atras de niște medalii napoleniene.
18:05
Securitatea graniței: Australia - episodul 17
Intrați în culise cu personalul departamentelor de Imigrări, Vamă și Carantină ale Australiei în eforturile acestora de a aplica legile țării.
18:35
Securitatea graniței: Australia - episodul 18
Intrați în culise cu personalul departamentelor de Imigrări, Vamă și Carantină ale Australiei în eforturile acestora de a aplica legile țării.
19:05
Securitatea graniței - episodul 13
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
19:35
Securitatea graniței - episodul 14
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
07:20
Vânătorii de chilipiruri - Missouri vrea companie
Într-o vizită la sora lui Tom din Missouri, pentru rafting și relaxare, băieții dau de o licitație live, cu ritm alert. După unele pierderi dure, Ton și Allen găsesc o balistă și o nicovală făcute pentru un sport exploziv.
07:50
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
08:15
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
08:45
Aşii amanetului - Ochiul tigrului
Intrați sub acoperire cu Așii Amanetului când un client le aduce emblema diviziei aeropurtate secrete Tigrii Zburători. Va face Rick o înțelegere secretă sau va fi compromisă misiunea?
09:10
Aşii amanetului - Nașul amanetului
Dansați alături de Așii amanetului când un costum de-al lui James Brown este adus la magazin. Va spune Rick "Te rog, te rog, te rog" pentru garderoba regelui muzicii soul?
09:40
Aşii amanetului - Un Harley demențial
Așii amanetului au ocazia să examineze o Harley Davidson adaptată din 1951. Vor încerca oare s-o cumpere pentru magazin sau o va adăuga Corey la colecția sa personală?
10:05
Aşii amanetului - Pălăria lui John Wayne
Pregătiți-vă de bătaie alături de Așii amanetului când băieților li se oferă pălăria purtată de John Wayne în "Omul care l-a ucis pe Liberty Valance". Vor negocia cu toate forțele sau îl vor trimite pe vânzător la plimbare?
10:35
Inexplicabil - Construcții extraordinare
Există edificii antice care sfidează orice explicație pentru că ar fi aproape imposibil de reprodus chiar și cu tehnologia de astăzi. Cum au reușit civilizațiile antice să ridice asemenea construcții extraordinare și care a fost scopul lor?
11:35
Dincolo de ferma Skinwalker - Succesul
În acest episod special, Brandon, Travis și Erik analizează întâmplările din primul sezon al misiunii, când Andy și Paul au vizitat „marile ciudățenii” din America.
12:25
Aşii amanetului - Distracție la baraj
Plătiți alături de Așii Amanetului când Rick negociază vânzarea unei cutii de trabucuri care i-a aparținut lui JFK. Apoi, un client aduce o fotografie a generalului Custer din timpul Războiului Civil.
12:55
Aşii amanetului - Comedia lui Dali
Veniți alături de Așii Amanetului, cărora un client le aduce un tablou din seria Divina Comedie, de Salvator Dali. Va face opera o impresie suprarealistă asupra lui Rick sau va fi trimis clientul la plimbare?
13:25
Aşii amanetului - Timp și spațiu
Decolați alături de Așii amanetului când un radio-ceas "Space 2005" este adus la magazin. Va fi acest obiect din Era Spațială nepământean de interesant?
13:50
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Trimite-mi-o în zbor!
Ton și Allen pun capăt unei dispute teritoriale la o licitație de la Hollywood și se contrazic dacă să parieze pe ce ar putea fi un vechi aparat cu sloturi. Allen încearcă să zboare cu un dispozitiv inovator.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Plouă cu Ton
Băieții o duc pe Big Sis la prima ei acțiune și, când lucrurile o iau razna, ea devine arma lor secretă. Tom testează un „blob”, iar Allen e împușcat cu o pușcă.
15:15
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
15:40
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
16:10
Aşii amanetului - Căutătorii amanetului pierdut
Are loc o invazie britanică, atunci când o pereche de tricouri rock vintage ajung la Gold & Silver. Rick și Chum vor fi la înălțimea lui Jagger, ca să bată palma?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - De la șobolani la bogăție
Când echipa intră în această casă-zombie în ruine, găsesc o cameră cu un cuptor cu microunde, plină cu ambalaje de mâncare semipreparată, în locul bucătăriei, și o dispunere a camerelor claustrofobă, care trebuie simplificată.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Minte-mă
Când un cuplu divorțează în toiul renovării unei case, echipa are o șansă pe care nu o poate refuza. Echipa găsește o cale de a respecta alegerile de design ale cuplului și adaugă o nouă suită matrimonială în spatele casei.
19:05
Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan - Jaful de la banca de pe Baker Street
Niște hoți întreprinzători sapă un tunel și se strocoară în seiful unei sucursale a Băncii Lloyds din Londra. Când un entuziast radioamator le interceptează discuțiile prin walkie-talkie, ei se trezesc într-un joc de-a șoarecele și pisica cu poliția.
07:20
Vânătorii de chilipiruri - Ton și dragonii
În timp ce Tom mărește puterea noului lor camion, Allen merge singur la o licitație și dă de Carolyn și de CJ. Acolo găsește arme LARP, o colecție de săbii și obiecte pentru șoimărit, apoi Ton îi arată noua mașină, pe Betty.
07:50
Aşii amanetului - Jetpack
Decolați alături de Așii amanetului când Corey și Chum primesc un jetpack hidraulic. Oare tranzacția va prinde aripi sau va rămâne fără combustibil?
08:15
Aşii amanetului - Baliza norocoasă
Echipa primește o baliză de pe platoul de filmare de la Baywatch, semnată de David Hasselhoff. Apoi, la amanet sunt aduse două pistoale cu cremene.
08:45
Aşii amanetului - În vremea prohibiției
Vor aprecia oare Rick și Chum sunetul unei tobe din Războiul Civil aduse de un potențial client? Și apoi, la bătaie trece o carte din 1834 cu regulile inițiale ale jocului de baseball.
09:10
Aşii amanetului - Jacheta lui Springsteen
Vor fi oare Rick și Chum numai urechi pentru un radio-pix pentru spioni? Și o jachetă care i-a aparținut lui Bruce Springsteen e adusă la amanet.
09:40
Aşii amanetului - Uimitorul Chumlee
Țeseți pânza negocierii alături de Așii amanetului când Corey și Chumlee examinează un exemplar din "Amazing Fantasy" nr 15, unde a apărut prima dată Omul-păianjen. Va simți oare Chum o oportunitate de câștig?
10:05
Aşii amanetului - O altă poveste de Crăciun
Lăsați-vă pătrunși de spiritul Sărbătorilor alături de Așii amanetului care participă la un concurs de felicitări de Crăciun. Premiul e uriaș - oare cât de departe vor merge Așii pentru a câștiga?
10:35
Inexplicabil - Lumea de sub picioarele noastre
Omenirea a trimis sateliți în spațiu și submarine pe fundul oceanului, dar întinderea de sub scoarța terestră rămâne învăluită în mister. Oare se află secrete importante îngropate sub straturile de rocă sau ascunse în peșteri imense?
11:35
Vânătorii de mistere - Triunghiul Bermudelor
O zonă din Atlanticul de Nord care include coordonate din insulele Bermude. Apariții inexplicabile și disparițiile unor nave sau avioane apar în rapoarte de la mijlocul sec. XIX încoace. Teoriile care le pun pe seama unor cauze supranaturale abundă.
12:25
Aşii amanetului - Porumbelul călător
Fiți campioni la pinball alături de Așii amanetului când Chumlee examinează două automate clasice. Rick prinde din zbor o capsulă pentru porumbei călători din Al Doilea Război Mondial. Și băieții fac glume pe seama lui Rick când se apucă de box.
12:55
Aşii amanetului - Artificii și libertate
Băieții primesc un translator de cod Morse din Al Doilea Război Mondial și o scrisoare a secretarului de stat John Quincy Adams, care avea să devină președintele SUA. Iar Corey insistă să se ocupe el de pregătirea grătarului de 4 iulie.
13:25
Aşii amanetului - Cel mai tare
Rick pune mâna pe o faimoasă fotografie cu autograf a lui Ansel Adams, intitulată "Monolitul". Tot el încearcă să "încaseze" o monedă de un cent din 1791. Și mai târziu, Corey observă că Rick îi tot ia lucrurile.
13:50
Aşii amanetului - Apăsați 1 pentru Chum
Jucați dur cu Așii amanetului când la amanet este adus un autograf al legendarului jucător de baseball Horus Wagner. Vor reuși Corey și Chumlee să înscrie sau va ieși afacerea în afara terenului?
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Capătul adânc
Ton și Allen se ceartă pe tema strategiilor de licitație la o licitație rară de pe Insula Catalina și se întrec să descarce un submarin de o persoană care poate valora mult... dacă îl fac să funcționeze.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Locuri de negoț
Allen ia o pauză, fiind rănit, rămâne la magazin, iar Ton merge cu Big Sis la licitație și se dezlănțuie, ignoră sfatul lui Allen și face achiziții riscante, care îi fac pe partenerii să piardă o groază de bani.
15:15
Aşii amanetului - Jocul lui Chum
La amanet sosește un legendar Shelby GT350 din 1967, iar Corey și Chumlee cochetează cu ideea de a cumpăra una din primele console de jocuri video, o Magnavox Odyssey 200. Și Rick îi dă voie lui Chum să testeze noua mașină de înghețată a firmei.
15:40
Aşii amanetului - Sus bombele
Un vânzător le spune Așilor că deține un scut de focos termonuclear. Corey examinează o mandolină la care au cântat Texas Playboys, trupa lui Bob Wills, iar Chumlee încearcă să găsească ceva la care e mai bun decât Rick.
16:10
Aşii amanetului - Dueluri și târguieli
Un vânzător cere foarte mult când aduce unele documente legate de Apollo 11. Rick îl poate aduce cu picioarele pe pământ înainte să aibă o problemă? Un Harley Davidson 1962 Topper ajunge la magazin. Chum poate să îl cumpere ieftin?
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Să facem ca Justin
Duke găsește o casă modernă de la mijlocul secolului, în ruine, pe care alții au încercat deja să o renoveze. Când echipa investighează casa, e clar că s-a lucrat prost și totul trebuie refăcut.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Greu de îmbunătățit
Această casă gigantică e situată pe o proprietate uriașă, într-un cartier de lux din Orlando. Când echipa vede casa, este de acord să renoveze uriașa clădire și să vândă jumătate din terenul imens.
19:05
Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan - Furtul de diamante din Anvers
Un grup de elită de hoți italieni vizează seiful Centrului Mondial de Diamante din Anvers. După 27 de luni de planificare, ei își execută planul complicat și reușesc să plece cu peste 100 de milioane de dolari.
07:20
Vânătorii de chilipiruri - Carnaval și arme
Un grup dur de licitatori vor să-i învingă pe Ton și pe Allen la o licitație. După câteva victorii, vor să vândă un arsenal de arme folosite de amerindieni și obiecte vechi de carnaval. Vor fi însă păcăliți ?
07:50
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
08:15
Aşii amanetului - Război și pace
O carte rară din 1589 cu instrucțiuni pentru războaie și fortificații este adusă la amanet. Va lupta Rick pentru un preț bun sau își va apăra portofelul?
08:45
Aşii amanetului - Un scaun cinstit
Când la amanet este adus un scaun care i-a aparținut lui Abraham Lincoln, va face Rick o ofertă cinstită sau va aboli tranzacția? Apoi, băieții primesc un scenariu cu autograf pentru un episod din serialul "Seinfeld".
09:10
Aşii amanetului - Prima doamnă a amanetului
Un inel de campion WWE este adus la amanet. Se va lansa Rick în atac sau va arunca prosopul? Apoi, Martha Washington aduce bani cu un certificat de 1 $ din 1891. Vor investi Rick și Corey sau își vor păstra banii la ciorap?
09:40
Aşii amanetului - Pierdut în spațiu
La casa de amanet este adus un mini-birou făcut de dr Samuel Mudd, în timp ce era închis pentru rolul jucat în asasinarea lui Lincoln. Îl va "aresta" oare Rick sau îl va lăsa pe vânzător să evadeze cu el?
10:05
Aşii amanetului - Mâinile sus!
Mâinile sus! Așii amanetului primesc un afiș al poliției cu legendarul infractor John Dillinger. Îl vor captura pentru casa de amanet sau îl vor lăsa să scape?
10:35
Inexplicabil - Dispariții bizare
Poveștile cu dispariții misterioase sunt pe cât de convingătoare, pe atât de confuze. În ciuda tuturor tehnologiilor moderne, există aspecte bizare ale unor dispariții care pur și simplu nu pot fi explicate. Ar putea fi implicate forțe necunoscute?
11:30
OZN: Dosare secrete redeschise - Vara OZN-urilor, 1952
Instalațiile radar de la baza aeriană Andrews și de la Aeroportul Național Washington au detectat OZN-uri, iar două aeronave F-94 ale Forțelor Aeriene ale SUA au survolat Washingtonul, în căutare de OZN.
12:25
Aşii amanetului - Apocalipsa la amanet
Casa de amanet își deschide porțile pentru câteva tricouri de colecție cu Aerosmith. Mai târziu, Rick și Corey dau alarma când un client le aduce o sirenă de ceață făcută pentru Marina SUA.
12:55
Aşii amanetului - Revolvere și vikingi
Corey examinează un revolver militar Colt model 1860 din Războiul Civil, iar Rick se concentrează asupra unei monede vikinge. Chum încearcă să-l influențeze subliminal pe Rick să-i dea o mărire de salariu, dar oare va observa Rick mesajele?
13:25
Aşii amanetului - Ușa lui Jim
Spargeți granițele cu Așii amanetului când un client le aduce o ușă vopsită din casa copilăriei lui Jim Morrison de la "The Doors". Chumlee examinează un joc Zelda din 1988.
13:50
Aşii amanetului - Playboy și șmecheri
Așii se bucură când o colecție de suveniruri de la Clubul Playboy este adusă la amanet. Iar Corey și Chum pun ochii pe o pereche de biciclete Murray, dintre care una nu a fost niciodată scoasă la plimbare.
14:20
Vânătorii de chilipiruri - Ton zboară, Allen e îngrozit
Când un grup de huligani vor să-i intimideze pe Ton și pe Allen să nu mai ia parte la o licitație din Chinatown, băieții se opun și descoperă o armă de suflat din Borneo rară și hamuri de sârmă cu efecte speciale.
14:45
Vânătorii de chilipiruri - Bate-o bine!
Cu o motocicletă și o marfă rară gata să fie înșfăcate, Ton și Allen se confruntă cu cel mai dur adversar: fosta lor angajată, Carolyn, care le știe toate șmecheriile, are bani de cheltuit și vrea să se răzbune.
15:15
Aşii amanetului - Sus paharele
Ridicați paharul alături de Așii Amanetului când Rick primește un alambic autentic pentru alcool de contrabandă. Corey și Chumlee sunt impresionați când un vânzător aduce o colecție uriașă de poze cu celebrități din anii 1940 și 1950.
15:40
Aşii amanetului - Fă cărțile și dă-i bătaie
Rămâneți treji alături de Așii Amanetului când la magazin este adusă o versiune ilustrată a povestirii "Rip Van Winkle". Corey și Chum dau peste o lumânare de forma capului președintelui Richard Nixon.
16:10
Aşii amanetului - Nevoia de viteză
Când un vânzător se grăbește în magazin cu un suvenir emblematic Sammy Hagar, Corey solicită întăriri. Va bate palma? Între timp, Rick are șansa să cumpere o curea de piele vintage.
17:10
Case vechi readuse la viaţă - Școala
Când echipa găsește o casă dărăpănată, lângă o școală care va fi inaugurată peste câteva luni, sesizează șansa de a crea o oază prielnică familiilor.
18:05
Case vechi readuse la viaţă - Complexul duplex
Când Justin găsește o proprietate cu două corpuri de clădire, dărăpănată, Duke și Keith nu cred că poate fi renovată, așa că Justin și Ashlee se vor ocupa ei înșiși de reparații.
19:05
Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan - Jaful de la Hotelul Pierre
O echipă de hoți tare abili, specializați în furturi din hoteluri, urmărește cea mai mare țintă a carierei lor: faimosul hotel Pierre din New York.
20:00
Inexplicabil - Povești stranii din Al Doilea Război Mondial
Al Doilea Război Mondial a fost cel mai letal conflict din istorie. Atunci s-au născut și mistere ce ne intrigă în continuare, povești ciudate ce rămân fără explicație. Ne vor ajuta noile informații să înțelegem cele mai ciudate narațiuni din război?
21:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Ritualuri neobișnuite
Oase umane folosite ca „remediu miraculos‟ pentru gută? Mumii îngropate de vii? O metodă victoriană de a pierde în greutate folosind tenii? Ritualuri zilnice ori practicate o singură dată în viață, acestea ne dezvăluie latura stranie a naturii umane.
22:00
Marcel Iureș prezintă Enigmele României - Elisabeta Bathory și Iulia Hașdeu
Elisabetei Báthory și mătușii ei, Anna, li s-au adus numeroase acuzații. A fost complot sau au fost criminale în serie? Castelul „Iulia Hașdeu” a fost clădit de tatăl Iuliei așa cum i-a spus ea de pe lumea cealaltă. Ce mister ascunde familia?
22:30
Marcel Iureș prezintă Enigmele României - Vlad Țepeș
Legenda domnitorului valah Vlad Țepeș este la fel de sângeroasă ca cea a personajului pe care l-a inspirat, contele Dracula, din celebrul roman al lui Bram Stoker. Cum a murit? Cine l-a ucis? Unde îi este mormântul?
23:00
Arme născute din foc: Pe drum - confruntare în Apalași
La atelierul de fierărie Clay Spencer, trei dintre cei mai buni fierari sunt puși la încercare. După probele din două runde solicitante, câștigătorul va putea să concureze cu alți fierari din America pentru marele premiu.
23:55
Aşii amanetului - Nu iese fum fără foc
Luptați cu focul alături de Așii Amanetului când Rick și Bătrânul primesc o pompă de aer pentru costumele de pompier, căreia îi lipsește cea mai importantă piesă. Se vor frige cu această afacere?
00:20
Aşii amanetului - Sub pământ SRL
Coborâți la doi metri sub pământ cu Așii Amanetului când băieții examinează un sicriu de plumb Fisk din sec XIX. Se va arăta Rick interesat de această ciudățenie sau o va "lăsa moartă"?
00:50
Aşii amanetului - Crăciun la Vegas
Petreceți Sărbătorile ca la Vegas alături de vedetele din "Așii amanetului", "Colecția de la Count's Kustoms" și "Restaurări", care se întâlnesc la un grătar.
01:45
Vânătorii de chilipiruri - În direct
Într-un eveniment în direct fără precedent, Ton și Allen iau parte la o licitație de lux, exclusivistă, și încearcă să facă profit în doar o oră! Licitatorii noștri se vor duela cu unii dintre cei mai crunți cumpărători din domeniul lor.
02:40
Aşii amanetului - Impresionistul
Așii amanetului sunt impresionați când un client le aduce un peisaj de Monet. Iar când lecția de istorie a lui Rick despre Cinco de Mayo îi face pe băieți "loco", ar putea să se trezească gonit de la propria "fiesta".
03:05
Aşii amanetului - Avion cu motor
Zburați de bucurie cu Așii amanetului, care primesc o bucată dintr-un prototip H-4 Hercules al lui Howard Hughes. Și Rick vede stele când la amanet sunt aduse tablouri cu celebrități pictate de Stephen Fishwick.
03:35
Aşii amanetului - Decodarea unei afaceri
Corey e în al nouălea cer când o înregistrare de probă a mega-hitului formației Eagles, "Hotel California", ajunge la magazin. Vânzătorul îl va da ieftin sau prețul va urca enorm?
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Risc și recompensă
Ton și Allen ajung târziu la o licitație. Găsesc capcane vechi pentru urși și multe opere de artă stradale. Dacă aparțin artistului RISK, ar putea fi cea mai mare lovitură a lor. Dacă nu, se aleg cu niște falsuri veritabile.
05:05
Aşii amanetului - Tomul vrăjitoarelor
Un exemplar din secolul XVIII al cărții "Procesul vrăjitoarelor" ia în stăpânire magazinul. Dar se va dovedi oare magic sau blestemat? Apoi, băieții primesc o manșă de la un avion din secolul XX și văd o mașină restaurată din "Lumea lui Wayne".
05:30
Aşii amanetului - Dolari și necazuri
Rick primește un jerseu de antrenament semnat de "Mamba Neagră" însuși, Kobe Bryant. Apoi, Rick îngroapă securea războiului cu un client, iar Corey ar putea să "plece din Las Vegas" când își cumpără din impuls volumul favorit.
06:00
Aşii amanetului - Crăciun la Vegas
Petreceți Sărbătorile ca la Vegas alături de vedetele din "Așii amanetului", "Colecția de la Count's Kustoms" și "Restaurări", care se întâlnesc la un grătar.
06:55
Vânătorii de chilipiruri - Șei care lucesc
Ton și Allen merg la o licitație în Hollywood și se confruntă cu un nou concurent cu resurse financiare aparent nelimitate. După ce găsesc o pușcă cu trei țevi și o șa veche de cămilă, Allen se confruntă cu o veche teamă din copilărie.
20:00
Legendele faraonilor - Regele tiran
Marea Piramidă din Giza din Egipt este cel mai faimos mormânt din lume construit de Khufu, un faraon cunoscut pentru cruzimea sa. Era faraonul un megaloman gata să-și sacrifice poporul în căutarea perfecțiunii?
21:00
Inexplicabil - Misterele Lunii
Timp de secole, omenirea a privit Luna cu uimire. Dar este Luna doar o piatră care plutește în spațiu? Sau ar putea deține secrete profunde - și poate chiar să posede puteri incredibile? Asta vom încerca să aflăm.
22:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Cadavre uimitoare
De la o găină fără cap ce mai trăiește încă peste un an și până la un „corp celest” din altă lume, unde plouă cu sticlă topită… Explorăm cele mai uimitoare cadavre prin intermediul acestor povești incredibile. Pregătiți-vă pentru ceva extraordinar.
23:00
Triunghiul Bermudelor: În ape blestemate - Găuri în ocean
Echipa caută rămășițele unei întregi flote de pirați care a dispărut brusc în Triunghiul Bermudelor de parcă ar fi fost înghițită de ocean. Să fie oare o anomalie geologică sursa acestor vârtejuri care înghit efectiv navele?
23:55
Aşii amanetului - Miză mare
Mizați alături de Așii amanetului, care primesc un dispozitiv de trișat la pocher. Apoi, un misterios inel cu otravă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial își găsește drum spre degetul lui Rick, iar Chum organizează o partidă de pocher.
00:20
Aşii amanetului - Bilete rare
Porniți într-un tur magic al misterelor alături de Așii amanetului când un client le aduce două bilete rare la filmul Beatles "A Hard Day's Night".
00:50
Aşii amanetului - Zborul vulturului
Așii amanetului sunt pe cale să înscrie când la amanet este adus unul dintre pantofii sport ai legendei NBA Dr J, purtat la un meci.
01:15
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - A fost odată un amanet
Ton și Allen află că deținerea unui magazin de antichități e mai problematică decât credeau. Facturile se adună și nici măcar o colecție de muniție veche și căști clasice de fotbal s-ar putea să nu fie suficiente ca să le acopere cheltuielile.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Învingi, pierzi sau te duelezi
Ton și Allen se grăbesc de la o licitație, ca să cumpere o bandă desenată rară, în valoare de 100.000 de dolari. Băieții găsesc o sabie de samurai folosită la sinucideri ritualice, iar Allen își realizează fantezia din copilărie de a deveni cavaler.
02:40
Aşii amanetului - Lecția de amanet
Dați pagina alături de Așii amanetului când un vânzător le aduce o ediție princeps a cărții lui Mark Twain, "Un iancheu la curtea Regelui Arthur". Apoi, băieții fac o călătorie în Țara de Nicăieri când primesc o animație cu Peter Pan din 1953.
03:05
Aşii amanetului - Fata lui tata
Bucurați-vă alături de Așii Amanetului când le sunt aduse niște lucrări ale artistului de graffiti Keith Haring. Apoi, Chumlee e chemat în linia întâi când la amanet sosește o unealtă din timpul Războiului Civil.
03:35
Aşii amanetului - Banii mei, problemele mele
Chum devine alesul când un vânzător aduce figurine inspirate din filmul „Buffy, Spaima Vampirilor”. Poate încheia tranzacția înainte ca miza să crească? Apoi, scrisoarea unui artist îl impresionează pe Rick. Îi va arăta acestuia tabloul de Monet?
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Petrecere de carnaval
Într-o călătorie la New Orleans, Ton și Allen vor să amestece afacerile cu distracția. Se războiesc cu niște localnici la o licitație dură, câștigă un depozit cu tematica Mardi Gras, cu un tun de confetti și o flașnetă modernă, apoi pleacă în oraș.
05:05
Aşii amanetului - Regele amanetului
În "Așii amanetului", trecem pragul unei case de amanet din Las Vegas unde trei generații ale familiei Harrison conduc împreună o afacere de familie. Între ei sunt certuri, dar și camaraderie!
05:30
Aşii amanetului - Se uită la tine!
Acest episod din "Așii amanetului" începe cu o ediție princeps din 1919 a lui "Peter Pan", dar Rick își va cheltui mai degrabă banii pe o rămășiță de metal dintr-un avion prăbușit, cu reputație dubioasă?
06:00
Aşii amanetului - Zborul vulturului
Așii amanetului sunt pe cale să înscrie când la amanet este adus unul dintre pantofii sport ai legendei NBA Dr J, purtat la un meci.
06:25
Aşii amanetului - Povești pescărești
Lăsați-vă pescuiți de Așii amanetului, care primesc o undiță Ronco de buzunar. Și mai târziu, Rick vrea să le arate lui Corey și Chumlee bucuriile pescuitului. Dar vor mușca băieții momeala sau vor fugi de cârlig?
06:55
Războiul depozitelor - Domnește sau strălucește
Regele Darrell are misiunea de a-și apăra tronul, dar Rene și Casey au alte idei. Între timp, Kenny este uimit de ce găsește în depozitul său, iar Lisa reușește să facă ceva decent.
20:00
Aşii amanetului - Ceasuri, veste și vrăjitori
Corey primește o lecție de îngrijit creaturi magice, când pe ușa magazinului intră un elf de casă în mărime naturală, ca-n „Harry Potter”. Va reuși să-l vrăjească pe vânzător? Apoi, Spencer se întoarce dintr-o călătorie cu camioneta plină de obiecte.
21:00
Aşii amanetului - Căutătorul de aur (și argint)
Când o armă din perioada Revoluției franceze ajunge la magazinul de antichități Gold & Silver, Rich și Corey se pot ține pe picioare? Corey economisește un drum la poștă când primește un clasor cu timbre vechi. Chum îmbracă o haină a lui Kanye West.
22:00
Arme născute din foc: Pe drum - lupta din Kalamazoo
În acest episod special, ne îndreptăm spre Kalamazoo, statul Michigan, pentru Combat Ready Art, unde trei dintre cei mai buni fierari vor fi testați cum n-au mai fost. După două provocări brutale, doar unul va merge mai departe pentru marele premiu.
23:00
Arme născute din foc - Provocarea tinerilor fierari
În această competiție specială, patru dintre cei mai tineri campioni ai noștri concurează în Provocarea tinerilor fierari. Acești tineri talentați de 20 de ani au sarcina de a transforma trambulinele și skateboard-urile în cuțite complet funcționale.
23:55
Războiul depozitelor - Domnește sau strălucește
Regele Darrell are misiunea de a-și apăra tronul, dar Rene și Casey au alte idei. Între timp, Kenny este uimit de ce găsește în depozitul său, iar Lisa reușește să facă ceva decent.
00:25
Războiul depozitelor - Regele Montebowl-O
Barry este gata să învețe și apare la licitație cu un cadou pentru o anumită persoană. Brandi și Bozek se entuziasmează, iar fiul lui Ivy își sărbătorește ziua de naștere cu un depozit special.
00:50
Războiul depozitelor - Iată-l pe Calvin-Ry!
Lisa își pune costumul de cowboy, Rene preia o unitate modestă, iar Brandi pleacă într-o căutare de comori. Ivy și băieții lui aruncă o privire asupra vieții de pensionar, iar Darrell nu e în apele lui.
01:15
Războiul depozitelor - Gata cu minciuna
Rene și Casey pariază în San Bernardino, iar Kenny dă peste niște piese de mașină care arată ciudat. Între timp, Lisa ține la distanță dezastrul cu un depozit neobișnuit de scump.
01:45
Case vechi readuse la viaţă - Killian
Echipa are puțin timp pentru o renovare în plus și nu are bani la îndemână. Dar când apare o afacere bună, ei decid că ar putea merita efortul dacă pot lucra rapid și își limitează dobânda la împrumut.
02:40
Arme născute din foc: Pe drum - lupta din Kalamazoo
În acest episod special, ne îndreptăm spre Kalamazoo, statul Michigan, pentru Combat Ready Art, unde trei dintre cei mai buni fierari vor fi testați cum n-au mai fost. După două provocări brutale, doar unul va merge mai departe pentru marele premiu.
03:35
Războiul depozitelor - Copiii pâinii de porumb
Ivy are o confruntare în Lancaster, făcând tot posibilul să-i intimideze pe ceilalți cumpărători. Brandi îl lasă pe Bozek să decidă ce dulap cumpără, iar Dusty se înfruntă cu Regele pentru a dovedi o idee.
04:05
Războiul depozitelor - Proxy Moxie
Barry folosește o tactică puțin cunoscută pentru a ridica un dulap și îl leagă în noduri. Brandi face cumpărături în subsolul de chilipiruri în timp ce se dă în spectacol. Ivy pune jos o unitate mare, iar uneltele se stivuiesc.
04:30
Războiul depozitelor - Două la preț de nimic
În Riverside este scoasă artileria grea, dar Rene nu are parte de nimic. Darrell își forțează norocul cu un dulap mai mic și face un profit frumușel. Dusty constată că, odată ce pornește, este greu să oprească, așa că tot reîncarcă.
05:00
Războiul depozitelor - Un moment bun pentru a te aprinde!
Lisa visează la o zi de plajă în timp ce se îndreaptă spre plaja Huntington. Darrell petrece suficient timp căutând prin boxa sa. Lui Kenny continuă să îi surâdă norocul, în timp ce Rene își bagă banii într-o pereche de seifuri.
05:30
Războiul depozitelor - Conducătoarea din West Covina
În West Covina, Brandi cumpără mult teren și are rezultate bune. Rene nu poate rezista misterului unui seif bun. Kenny pare că nu-și poate satisface foamea, în timp ce Barry profită de ocazie pentru a fura din competiție.
06:00
Aşii amanetului - Pistolarii
Ochiți alături de Așii amanetului când un client le aduce o pereche de pistoale pentru vânătoarea de rațe care îi duc direct la poligon. Va dovedi Chum că e un bun țintaș sau se va face de rușine?
06:25
Aşii amanetului - Dolarul lui Reagan
Așii amanetului merg să vadă un joc rar Sigma Derby din anii 1980. Apoi, la amanet sunt aduse o revistă de benzi desenate rară cu Moby Dick, o bancnotă de un dolar semnată de Walt Disney și Ronald Reagan și o presă de plicuri din anul 1910.
06:55
Războiul depozitelor - Yolo Bolo!
Doctorul este în... în Riverside. Rene are o captură mare. Ivy găsește un depozit plin și dă peste o antichitate de origine neobișnuită. Darrell ia un depozit mai mic, dar constată că lucrurile bune, într-adevăr, vin uneori în recipiente mici.
20:00
Războiul depozitelor - Vânzare în două orașe
Emily își aduce mama cu ea la Walnut, iar Darrel nu pierde timpul, găsind un avantaj. După Whittier, Kenny primește sfaturi de la o legendă a muzicii, iar Sana și Edwina decidă să cumpere ce au în față.
20:30
Războiul depozitelor - Vântul care ridică păsările
La Desert Hot Springs bate un vânt de 30 de metri pe secundă, iar cumpărătorii abia se țin pe picioare. Rene și Gunther desprăfuiesc un depozit vechi. Unitatea lui Brandi și a lui Jarrod lasă în urmă concurența, iar Kenny umflă miza în stil mare.
21:00
Războaiele Cola
Emisiunea prezintă lunga rivalitate dintre Coca-Cola și Pepsi care are în centru scandalul din 1985. Timp de aproape 100 de ani, Coca-Cola a fost lider incontestabil, fiind o companie multimiliardară, în timp ce Pepsi a fost pe locul al doilea.
23:00
Securitatea graniței - episodul 8
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
23:25
Securitatea graniței - episodul 9
Serialul aduce în prim plan munca polițiștilor de frontieră care protejează granițele Americii de imigranți ilegali, import de droguri și riscuri biologice.
23:55
Războiul depozitelor - Yolo Bolo!
Doctorul este în... în Riverside. Rene are o captură mare. Ivy găsește un depozit plin și dă peste o antichitate de origine neobișnuită. Darrell ia un depozit mai mic, dar constată că lucrurile bune, într-adevăr, vin uneori în recipiente mici.
00:25
Războiul depozitelor - Stanton în locul unde lucrezi
Rene are rezultate bunicele căutând profituri în Stanton. Dusty găsește un tezaur de echipamente de calitate, făcând rost de o plată decentă. Căutând comori, Brandi dă de verde... doar că nu așa cum se aștepta.
00:50
Aşii amanetului - Anturajul amanetului
Lucrurile o iau razna când apare pe tejghea o jucărie Godzilla. Va reuși Corey să iasă învingător fără să fie călcat în picioare? În continuare, Chum se luptă pentru o jachetă de piele din Al Doilea Război Mondial. Va propune oare o ofertă bombă?
01:45
Aşii amanetului - Soldăței la amanet
Sunați adunarea alături de Așii amanetului când două seturi rare de soldăței asediază magazinul. Va avea succes misiunea de achiziție a lui Rick sau îi va fi lăsată oferta la vatră?
02:15
Aşii amanetului - goana după aur
Rick, Corey și Chum au pornit la drum pentru a se întâlni cu colecționari din toată țara. Prima lor oprire e în Denver, Colorado, unde Rick pune ochii pe niște mașini de epocă, în timp ce Corey și Chum își propun să vadă o mină de aur.
03:10
Așii Amanetului cutreieră America - Afaceri revoluționare
Rick, Corey și Chum traversează râul Delaware pentru a încheia oferte de top în Valley Forge, Pennsylvania. Băieții au ambiții mari într-un muzeu de elicoptere pentru a se confrunta cu o armată de vânzători dornici.
04:05
Așii Amanetului cutreieră America - Bani în Michigan
Rick, Corey și Chum explorează bârlogul celor de la Wolverines, înfruntă peripeții cu un Thunderbird, câștigă o colecție "Star Wars" cu Forța și obțin un tricou semnat de legendarul fotbalist LaMarr Woodley, care mai târziu le face o surpriză.
05:00
Războiul depozitelor - Gata cu minciuna
Rene și Casey pariază în San Bernardino, iar Kenny dă peste niște piese de mașină care arată ciudat. Între timp, Lisa ține la distanță dezastrul cu un depozit neobișnuit de scump.
05:30
Războiul depozitelor - Copiii pâinii de porumb
Ivy are o confruntare în Lancaster, făcând tot posibilul să-i intimideze pe ceilalți cumpărători. Brandi îl lasă pe Bozek să decidă ce dulap cumpără, iar Dusty se înfruntă cu Regele pentru a dovedi o idee.
06:00
Aşii amanetului - Astro-amanet
Când sabia unui general din Războiul Civil ajunge la amanet, va ieși Rick victorios în încercarea de a o cumpăra? Apoi, un client aduce doi roboței spațiali. Va sări Chum până la Lună de bucurie sau oferta lui va fi din altă galaxie?
06:25
Aşii amanetului - Complexul lui Napoleon
Construiți un imperiu cu Așii amanetului când în magazin mărșăluiește o scrisoare semnată de Napoleon! Va scurta Rick negocierea sau își va vedea oferta înfrântă? Când un client aduce o figurină suprarealistă, va sculpta Rick o înțelegere?
06:55
Vânătorii de chilipiruri - Achiziție în Louisiana
În Louisiana, Ton și Allen se întâlnesc cu localnici agresivi la o licitație pentru containere și dau de agitație la o licitație pentru bărci. După ce cheltuie mulți bani, găsesc un scut tactic și un vas de pescuit bibani.
20:00
OZN-uri la Antipozi - Melbourne și regiunile statului Victoria
Andrew Radziewicz a avut de-a face recent cu un OZN, însă în Melbourne au fost văzute multe OZN-uri de-a lungul timpului. Călătorind în zona rurală pitorească din Victoria, vorbim cu un localnic care are să ne spună o poveste incredibilă.
21:00
Submarinele pierdute ale naziștilor - Secretele scufundate ale naziștilor
Vânătorul de comori Darrel Miklos și echipa sa pornesc în misiunea de a rezolva unul dintre cele mai fascinante mistere din istorie: dispariția comorii jefuite de naziști în cel de-al Doilea Război Mondial, estimată la miliarde de dolari.
22:00
Mistere în nisip - Omul din Marree și Mumiile misterioase
O geoglifă imensă din Australia de sud e analizată. În deșertul Atacama din Chile se dezgroapă resturi mumificate ale unor oameni străvechi. Un mormânt nou găsit în Egipt duce la o descoperire uimitoare. Stranii oase de animale sunt găsite în deșert.
23:00
Aurul pierdut al Aztecilor - Descoperiri explozive
În Utah, familia Dillman trebuie să aibă grijă să nu declanșeze o capcană aztecă cu apă în timp ce sapă adânc în camera peșterii. În New Mexico, familia Villesca descoperă că există mai multe secrete îngropate sub gropile de foc.
23:55
Aşii amanetului - Distracție la baraj
Plătiți alături de Așii Amanetului când Rick negociază vânzarea unei cutii de trabucuri care i-a aparținut lui JFK. Apoi, un client aduce o fotografie a generalului Custer din timpul Războiului Civil.
00:20
Aşii amanetului - Comedia lui Dali
Veniți alături de Așii Amanetului, cărora un client le aduce un tablou din seria Divina Comedie, de Salvator Dali. Va face opera o impresie suprarealistă asupra lui Rick sau va fi trimis clientul la plimbare?
00:50
Aşii amanetului - Timp și spațiu
Decolați alături de Așii amanetului când un radio-ceas "Space 2005" este adus la magazin. Va fi acest obiect din Era Spațială nepământean de interesant?
01:15
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Trimite-mi-o în zbor!
Ton și Allen pun capăt unei dispute teritoriale la o licitație de la Hollywood și se contrazic dacă să parieze pe ce ar putea fi un vechi aparat cu sloturi. Allen încearcă să zboare cu un dispozitiv inovator.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Plouă cu Ton
Băieții o duc pe Big Sis la prima ei acțiune și, când lucrurile o iau razna, ea devine arma lor secretă. Tom testează un „blob”, iar Allen e împușcat cu o pușcă.
02:40
Aşii amanetului - În ring
Luați loc lângă ring când Așii amanetului negociază suveniruri cu campionul de box neînfrânt Rocky Marciano. Rick vede o mașinuță unică, fosforescentă. Și Chumlee folosește tehnologia modernă pentru a fi prezent "de la distanță" la muncă.
03:05
Aşii amanetului - O afacere meteorică
Fiți paranormali cu Așii amanetului când la magazin apar două ediții princeps din "Colindă de Crăciun". Rick e uimit de un meteorit. Și Chumlee plănuiește o ieșire la popice, dar se va dovedi o experiență victorioasă sau o lovitură pe alături?
03:35
Aşii amanetului - Căutătorii amanetului pierdut
Are loc o invazie britanică, atunci când o pereche de tricouri rock vintage ajung la Gold & Silver. Rick și Chum vor fi la înălțimea lui Jagger, ca să bată palma?
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Missouri vrea companie
Într-o vizită la sora lui Tom din Missouri, pentru rafting și relaxare, băieții dau de o licitație live, cu ritm alert. După unele pierderi dure, Ton și Allen găsesc o balistă și o nicovală făcute pentru un sport exploziv.
05:05
Aşii amanetului - Un Fender electrizant
Corey este electrizat când la amanet e adusă o Fender Telecaster din 1952. Va ieși oare o afacere armonioasă sau un dezacord?
05:30
Aşii amanetului - Napoleon la amanet
Rick e pus în gardă când trei săbii din era napoleonică sunt aduse la amanet. Va fi un negociator suficient de bun pentru a făuri o afacere? Iar Chum e animat de niște desene cu Donald Duck. Dar va rămâne oare cu penele scuturate?
06:00
Aşii amanetului - Timp și spațiu
Decolați alături de Așii amanetului când un radio-ceas "Space 2005" este adus la magazin. Va fi acest obiect din Era Spațială nepământean de interesant?
06:25
Aşii amanetului - La coteț
Luptați alături de Așii amanetului când magazinul e invadat de hărți artizanale ale Debarcării din Normandia. Va reuși Corey să rămână pe poziții sau va fi obligat să se predea?
06:55
Vânătorii de chilipiruri - Tare ca unghiile
CJ încearcă să perturbe calmul lui Allen la o licitație de depozite, înainte să plece la o licitație live cu vânzare și cumpărare. Găsesc o statuie neobișnuită a lui Marilyn Monroe, un tobogan industrial și un pat de cuie.
20:00
OZN-uri la Antipozi - Noul Wales de Sud și Australia de Vest
Călătorim în două părți opuse ale țării. Începem povestea noastră în Noul Wales de Sud, apoi ajungem în orașul de coastă Perth. Este unul dintre cele mai izolate orașe din lume, dar, potrivit localnicilor, aici există numeroase apariții de OZN-uri.
21:00
Comori Misterioase - Comoara lui Aury
Pe plajele din Tampa, Florida, Marty și Matty caută comori despre care se crede că au fost ascunse la începutul anilor 1800 de căpitanul pirat francez Louis-Michel Aury.
22:00
Blestemul insulei Oak - Una peste alta
Echipa realizează contactul cu tunelul mereu ascuns de sub Puțul grădinii, iar în acest timp apare o nouă și incitantă teorie științifică, sugerând o legătură între Crucea lui Nolan și Cavalerii Templieri.
23:00
Arme născute din foc - Kpinga
Două runde de concurs aduc cu ele lacrimi și lame rupte. În runda finală, doi meșteri sunt aleși pentru a crea un periculos cuțit african cu trei lame pe nume "kpinga".
23:55
Aşii amanetului - Porumbelul călător
Fiți campioni la pinball alături de Așii amanetului când Chumlee examinează două automate clasice. Rick prinde din zbor o capsulă pentru porumbei călători din Al Doilea Război Mondial. Și băieții fac glume pe seama lui Rick când se apucă de box.
00:20
Aşii amanetului - Artificii și libertate
Băieții primesc un translator de cod Morse din Al Doilea Război Mondial și o scrisoare a secretarului de stat John Quincy Adams, care avea să devină președintele SUA. Iar Corey insistă să se ocupe el de pregătirea grătarului de 4 iulie.
00:50
Aşii amanetului - Cel mai tare
Rick pune mâna pe o faimoasă fotografie cu autograf a lui Ansel Adams, intitulată "Monolitul". Tot el încearcă să "încaseze" o monedă de un cent din 1791. Și mai târziu, Corey observă că Rick îi tot ia lucrurile.
01:15
Aşii amanetului - Apăsați 1 pentru Chum
Jucați dur cu Așii amanetului când la amanet este adus un autograf al legendarului jucător de baseball Horus Wagner. Vor reuși Corey și Chumlee să înscrie sau va ieși afacerea în afara terenului?
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Capătul adânc
Ton și Allen se ceartă pe tema strategiilor de licitație la o licitație rară de pe Insula Catalina și se întrec să descarce un submarin de o persoană care poate valora mult... dacă îl fac să funcționeze.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Locuri de negoț
Allen ia o pauză, fiind rănit, rămâne la magazin, iar Ton merge cu Big Sis la licitație și se dezlănțuie, ignoră sfatul lui Allen și face achiziții riscante, care îi fac pe partenerii să piardă o groază de bani.
02:40
Aşii amanetului - Jocul lui Chum
La amanet sosește un legendar Shelby GT350 din 1967, iar Corey și Chumlee cochetează cu ideea de a cumpăra una din primele console de jocuri video, o Magnavox Odyssey 200. Și Rick îi dă voie lui Chum să testeze noua mașină de înghețată a firmei.
03:05
Aşii amanetului - Sus bombele
Un vânzător le spune Așilor că deține un scut de focos termonuclear. Corey examinează o mandolină la care au cântat Texas Playboys, trupa lui Bob Wills, iar Chumlee încearcă să găsească ceva la care e mai bun decât Rick.
03:35
Aşii amanetului - Dueluri și târguieli
Un vânzător cere foarte mult când aduce unele documente legate de Apollo 11. Rick îl poate aduce cu picioarele pe pământ înainte să aibă o problemă? Un Harley Davidson 1962 Topper ajunge la magazin. Chum poate să îl cumpere ieftin?
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Ton și dragonii
În timp ce Tom mărește puterea noului lor camion, Allen merge singur la o licitație și dă de Carolyn și de CJ. Acolo găsește arme LARP, o colecție de săbii și obiecte pentru șoimărit, apoi Ton îi arată noua mașină, pe Betty.
05:05
Aşii amanetului - Jetpack
Decolați alături de Așii amanetului când Corey și Chum primesc un jetpack hidraulic. Oare tranzacția va prinde aripi sau va rămâne fără combustibil?
05:30
Aşii amanetului - Baliza norocoasă
Echipa primește o baliză de pe platoul de filmare de la Baywatch, semnată de David Hasselhoff. Apoi, la amanet sunt aduse două pistoale cu cremene.
20:00
OZN-uri la Antipozi - Australia rurală
Călătorim dincolo de coastă, spre întinderile vaste ale Australiei, unde se află niște ferme de vite imense. E locul unde există mai multe vite decât oamenii, dar cei care trăiesc aici au de împărtășit povești extraordinare despre OZN-uri.
21:00
OZN: Dosare secrete redeschise - Valul OZN din Belgia
Obiecte silențioase care planează sau plutesc, de obicei triunghiulare, au fost văzute de mii de oameni și examinate de cercetători universitari și oficiali guvernamentali, dar nu au putut fi niciodată explicate.
22:00
Extratereştri antici - Secretele sumerienilor
Sumerienii antici au întemeiat ceea ce este considerată prima civilizație din lume și au atribuit realizările lor extraordinare zeilor lor, Anunnaki. Dar este posibil ca aceste ființe să fi fost vizitatori extratereștri pe Pământ?
23:00
Incredibil cu Dan Aykroyd - Ritualuri neobișnuite
Oase umane folosite ca „remediu miraculos‟ pentru gută? Mumii îngropate de vii? O metodă victoriană de a pierde în greutate folosind tenii? Ritualuri zilnice ori practicate o singură dată în viață, acestea ne dezvăluie latura stranie a naturii umane.
23:55
Aşii amanetului - Apocalipsa la amanet
Casa de amanet își deschide porțile pentru câteva tricouri de colecție cu Aerosmith. Mai târziu, Rick și Corey dau alarma când un client le aduce o sirenă de ceață făcută pentru Marina SUA.
00:20
Aşii amanetului - Revolvere și vikingi
Corey examinează un revolver militar Colt model 1860 din Războiul Civil, iar Rick se concentrează asupra unei monede vikinge. Chum încearcă să-l influențeze subliminal pe Rick să-i dea o mărire de salariu, dar oare va observa Rick mesajele?
00:50
Aşii amanetului - Ușa lui Jim
Spargeți granițele cu Așii amanetului când un client le aduce o ușă vopsită din casa copilăriei lui Jim Morrison de la "The Doors". Chumlee examinează un joc Zelda din 1988.
01:15
Aşii amanetului - Playboy și șmecheri
Așii se bucură când o colecție de suveniruri de la Clubul Playboy este adusă la amanet. Iar Corey și Chum pun ochii pe o pereche de biciclete Murray, dintre care una nu a fost niciodată scoasă la plimbare.
01:45
Vânătorii de chilipiruri - Ton zboară, Allen e îngrozit
Când un grup de huligani vor să-i intimideze pe Ton și pe Allen să nu mai ia parte la o licitație din Chinatown, băieții se opun și descoperă o armă de suflat din Borneo rară și hamuri de sârmă cu efecte speciale.
02:10
Vânătorii de chilipiruri - Bate-o bine!
Cu o motocicletă și o marfă rară gata să fie înșfăcate, Ton și Allen se confruntă cu cel mai dur adversar: fosta lor angajată, Carolyn, care le știe toate șmecheriile, are bani de cheltuit și vrea să se răzbune.
02:40
Aşii amanetului - Sus paharele
Ridicați paharul alături de Așii Amanetului când Rick primește un alambic autentic pentru alcool de contrabandă. Corey și Chumlee sunt impresionați când un vânzător aduce o colecție uriașă de poze cu celebrități din anii 1940 și 1950.
03:05
Aşii amanetului - Fă cărțile și dă-i bătaie
Rămâneți treji alături de Așii Amanetului când la magazin este adusă o versiune ilustrată a povestirii "Rip Van Winkle". Corey și Chum dau peste o lumânare de forma capului președintelui Richard Nixon.
03:35
Aşii amanetului - Nevoia de viteză
Când un vânzător se grăbește în magazin cu un suvenir emblematic Sammy Hagar, Corey solicită întăriri. Va bate palma? Între timp, Rick are șansa să cumpere o curea de piele vintage.
04:35
Vânătorii de chilipiruri - Carnaval și arme
Un grup dur de licitatori vor să-i învingă pe Ton și pe Allen la o licitație. După câteva victorii, vor să vândă un arsenal de arme folosite de amerindieni și obiecte vechi de carnaval. Vor fi însă păcăliți ?
05:05
Aşii amanetului - Scară către amanet
Așii amanetului primesc înfiorați o marionetă vorbitoare cu chipul lui Herman Munster. Apoi, situația e amplificată de apariția unei chitare-bas semnată de John Entwistle.
05:30
Aşii amanetului - Război și pace
O carte rară din 1589 cu instrucțiuni pentru războaie și fortificații este adusă la amanet. Va lupta Rick pentru un preț bun sau își va apăra portofelul?
06:00
Aşii amanetului - Ușa lui Jim
Spargeți granițele cu Așii amanetului când un client le aduce o ușă vopsită din casa copilăriei lui Jim Morrison de la "The Doors". Chumlee examinează un joc Zelda din 1988.
06:25
Aşii amanetului - Playboy și șmecheri
Așii se bucură când o colecție de suveniruri de la Clubul Playboy este adusă la amanet. Iar Corey și Chum pun ochii pe o pereche de biciclete Murray, dintre care una nu a fost niciodată scoasă la plimbare.
06:55
Vânătorii de chilipiruri - Ton nu se scufundă
Câteva descoperiri unice îi ajută pe băieți să facă niște vânzări grozave. Încearcă să autentifice decoruri din filmul Titanic, iar Tom se confruntă cu un șarpe cu clopoței. Allen sculptează în gheață în timp ce descarcă niște moto-fierăstraie.
jinglebells