Log in

View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

Chambord
25 Oct 2011, 15:11
Au fost in Braila sau i-ai prins in alt oras ? Si The Stage al nostru e si pub dar e proiectat special pt concerte, are scena si spatiu pt crowd iar mesele sunt doar in spate. Dar oricum nu sta nimeni niciodata jos. Mesele si scaunele folosesc doar ca sa mai lasi berea din mana cand te batzai la concert sau eventual ca sa te urci pe ele :)

Btw am aflat de la organizatori ca vor veni in primavara abia :(

omudindulap
25 Oct 2011, 16:47
Da, la Braila. Eh, lasa, cu cat asteptarea e mai lunga, cu atat satisfactia va fi mai mare. Sau dezamagirea, dar nu va fi cazul.

Rapture
25 Oct 2011, 17:10
Btw am aflat de la organizatori ca vor veni in primavara abia :(

Ahaa, deci tu erai!

Chambord
25 Oct 2011, 18:23
ba nu ^#(^

Rapture
25 Oct 2011, 20:48
Na ca te-am prins! :> Un singur add si voi avea pe cin' sa trag de manuta pe strada...sau prin Stage, eventual!

Chambord
26 Oct 2011, 07:31
:)) Toti cei care mi-au aflat identitatea ascunsa, secreta si intunecata au disparut in conditii misterioase. Si n-as vrea sa raman in istorie ca ala care a impiedicat o specie extraterestra superioara (cu 3 ochi, 2 guri si 2 nasuri) sa colonizeze Terra. Sunt un sustinator al progresului ! :P

http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1594075&postcount=992

Cristina_
29 Oct 2011, 10:34
La mall sunt reduceri si de 70%.

aniela07
29 Oct 2011, 21:20
da da. bine, eu nu am fost la mall, dar magazinele din mall au reduceri si in celelalte locatii. (eu mi-am luat paltonas redus de la 240 la 70 RON). nu am mai prins reduceri asa pe-bune din iarna 2009...

Cristina_
30 Oct 2011, 06:40
Si eu am cumparat o pereche de sandale.Au avut 50% reducere asa ca le-am cumparat.Si am mai vazut o fusta cu 70% reducere care imi place,cred ca luni merg sa o cumpar.Sau mai sunt promotile cumperi un produs si primesti altul gratis.Acum este momentul sa cumperi haine de vara, ei vor sa se scape de stocuri.

bremen1980
30 Oct 2011, 13:00
Despre ce malluri vorbim ??? Nume,adrese ,foto .
La magazinele cu totul la 13 lei nu baga aia reduceri ??:(

aniela07
30 Oct 2011, 13:47
nu ar trebui sa fie totul la 10 lei? deja e totul la 13 lei? :-O nici hainele de la sweatshop-uri nu mai sunt ce-au fost, dom'le!

bremen1980
30 Oct 2011, 14:25
Toate sunt facute in sweatshopuri .Ce crezi ca daca scrie Nike ,Gap sau Tommy Hilfiger pe o haina ,chinezul ala mic ( na pleonasm ) care-i face ,e platit cu mai mult de 50 de centi pe ora ?? Milioanele de dolari intra in buzunarul vedetelor care promoveaza un produs si nu in buzunarele amaritilor care-l fac .Eu nu cred vrajeala asta pe cu care ne aburesc marile branduri :responsabilitate sociala ,ecologie ,bla bla. Vezi cazul celor care se sinucideau la fabrica firmei Foxconn cea care face si piese pentru Apple.

aniela07
30 Oct 2011, 17:53
eu cred ca, totusi, unele sweatshop-uri sunt mai de doamne ajuta decat altele. pe principiul unii sunt mai egali decat altii. eu zic ca sweatshop-urile cu hainele de la 13 lei sunt mai naspa decat cele de la Nike.

iar sinuciderea angajatilor, e o chestie de perceptie personala (ce capitalist suna asta!!!!!). francezii de la france telecom de ce se sinucideau? bine, e adevarat ca erau francezi, ceea ce e din start o problema, dar, totusi, obiectiv vorbind, conditiile lor de munca nu erau dezastruoase.

iar 50 de centi intr-un sweatshop mi se pare destul de mult (asta ar insemna cam 150 de dolari pe luna). asta deja nu mai e sweatshop... eu nu cred ca iau mai mult de 25 de centi.

danonino
30 Oct 2011, 19:35
Sinuciderea are cauze si motivatii ceva mai profunde si mai numeroase.
Nu imi dau astia prima, ma arunc de pe bloc, WTF?

aniela07
31 Oct 2011, 08:50
da. dar cand multi oameni care lucreaza in acelasi loc comit sinucideri, parca te mananca asa creierul sa faci o corelatie....

cred ca sinuciderea poate avea si o componenta colectiva (de natura religioasa cel mai des, posibil si profesionala, mai stii... -cum ar fi in armata). oricum, cineva ar putea scrie o versiune moderna a lui Durkheim cu sinuciderea lui. cu ce naiba s-or fi ocupand sociologii din ziua de azi? sa am si eu pe cine cita cand emit pareri...

danonino
31 Oct 2011, 14:48
Franta nu e chiar Japonia.

iiii
15 Nov 2011, 14:47
Deci azi sunt in al 9-lea cer!!!! se reunesc cei de la Black Sabbath si in 2012 fac turneu + album!!!!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaai

aniela07
15 Nov 2011, 16:15
si l-am auzit si pe Ozzy spunand ca piesele sunt dementiale! sa bem pentru asta!

iiii
15 Nov 2011, 16:19
in za zity?

aniela07
15 Nov 2011, 16:22
acasa, ca si cameristele :)

iiii
15 Nov 2011, 16:23
acasa sa bei tu draga, ca pensionarii
eu ma duc in centru :D

aniela07
15 Nov 2011, 16:36
lasa ca ajungi tu la varsta mea :P :))

iiii
15 Nov 2011, 16:37
nu sunt departe relax :D si atunci cred ca tot in cluburi sau localuri/cafenele am sa fiu!

chuckyfan
19 Nov 2011, 21:33
m-am hotarat sa-mi las parul sa creasca. sa fiu singurul pletos din albumul de la finalul liceului:D

Presedintele
22 Nov 2011, 03:04
Sunt fericit pentru ca nevasta-mea m-a anuntat ca-mi face o fetita. :)

robbiex2
22 Nov 2011, 19:47
http://shareimage.ro/images/fvc7s1dgahse1t44byf9.gif

Ce draguuuuuuuuuut ! :)

Presedintele
23 Nov 2011, 01:11
Esti mandru de tine, cocalare? :-&

Cristina_
23 Nov 2011, 11:30
Felicitari! Multa sanatate iti doresc tie si familiei tale!

Presedintele
23 Nov 2011, 11:44
Danke, danke! ;)

paul_aramis
25 Nov 2011, 06:04

iară?

aniela07
25 Nov 2011, 08:50
Sunt fericita cand ma duc la banca si-mi zic aia ca de fapt mi s-a micsorat rata. :-O
Incep sa ma gandesc serios daca nu cumva chiar vine sfarsitul lumii in 2012.

rvn
25 Nov 2011, 08:58
Sunt fericita cand ma duc la banca si-mi zic aia ca de fapt mi s-a micsorat rata. :-O

da? eu zic sa nu te bucuri prea repede. iti dau un sfat: verifica rata dobanzii si comisionul de administrare a creditului. s-ar putea sa ai o surpriza de-aia care te va face sa postezi in topicul opus.
p.s.: niciodata n-o sa ai din partea celui care te imprumuta vreo facilitate. daca el iti spune asta, inseamna ca sigur isi recupereaza pe alta parte, bonusul oferit.

aniela07
25 Nov 2011, 09:19
iti dai seama ca am verificat. nu s-a marit nimic. nici un extra comision. eu initial am crezut ca e o greseala pe internet banking. si m-am dus la ei sa ii intreb ce si cum. au facut ei nush ce calcule smechere si au ajuns ei la concluzia ca rata se micsoreaza. le-am cerut si lista cu rate pe urmatoarele luni semnata, stampilata, etc. nici un comision in plus, nici un comision marit. toate sunt la fel. doar ca platesc mai putin.

daca eu ti-am spus ca vine sfarsitul lumii...

rvn
25 Nov 2011, 09:29
e foame mare in sistemul bancar, draga. este imposibil sa fie asa cum te-au balmajit ei.probabil, la un moment dat, o sa existe o justificare pentru "marinimia lor".

calculele smechere nu se fac niciodata in interesul clientului, naiv sa creada chestia asta, ci al bancii, asta cred ca e regula sfanta pentru orice bancher.

iiii
25 Nov 2011, 09:35
aniela.... asculta la revene ca stie ea ce zice... si ce gateste evident :)

ma enerveaza ingrozitor , persoanele care , atunci cand ratb-ul/ metroul ajunge in statie , exista oameni care stau langa usa, dar nu coboara la statia urmatoare , si raman acolo, si abia reusesti sa cobori din masina/metrou.

aniela07
25 Nov 2011, 10:14
eu chiar cred ca astia mi-au micsorat rata. ca nu mai era nimic aditional si stiu ca m-am uitat cu atentie. o sa va tin la curent daca se mentine asa sau creste ceva.

LE: tocmai m-am interesat la cineva care stie cum sta treaba in domeniul bancar. si mi-a zis ca intr-adevar s-a micsorat rata asta suplimentara la toata lumea. nu sunt singura fericita, mai sunt cativa :D

iiii
25 Nov 2011, 10:25
vezi sa nu fie o ciumecie de aia specifica bancilor :D sa platesti 2-3 rate mai mici , si a 4-a rata sa iti bubuie portofelul

aniela07
25 Nov 2011, 10:32
nope. e vorba de o singura rata mai mica decat ar trebui. restul au ramas normale. dar si asta e ceva ca eu ma pregateam sa pun departe aproape 600 de euro si imi rodeam unghiile cand vedeam cum creste euro ca un nesimtiti ce este. si acum trebuie sa pun deoparte pentru decembrie doar 430 de euro :D eu, fericita! asa ma duc in vama de 1 decembrie he he he. imi permit obraznicii...

iiii
25 Nov 2011, 10:48
ieeeee
iauzi iauzi
pai vezi ca eu cunosc oameni care au fost in vama iarna, si believe me ca nu e nimic spectaculos. totul e pustiu, toate localurile inchise, rar vezi un om, si daca mergi pe plaja... bate un vand te paralizezi acolo.
mai bine tstrangi banutu si dai o raita la munte

aniela07
25 Nov 2011, 11:01
pai tocmai de aceea vreau sa ma duc in vama iarna.

la munte nu vrem sa mergem pentru ca o sa fie cu siguranta imbulzeala. dar poate ne intoarcem pe la munte din vama ca drumurile din partea aia nu ar trebui sa fie chiar asa de aglomerate. iar noi nu avem probleme cu dormitul in masina asa ca nu eliminam muntele din optiuni. o sa vedem. dar eu in vama iarna, chiar vreau. macar o singura data. :D

iiii
25 Nov 2011, 11:08
merita merita.
vara asta nu ai ajuns?

ma repet a treia oara ca e grav, deja ma sacaie zdravan , simplul fapt ca useri care nu au vb cu mine niciodata, imi dau add. si sa va arat ce face mandea. am un document word pe pc, si documentul contine urmatoarea replica :

deci....

1. nu inteleg de ce dai request daca nu ai vb cu mine niciodata.
2. zilnic refuz 2-3 cereri de prietenie , si nu inteleg cum de lumea isi permite sa ma adauge la friends , tinand cont ca nu ma cunosc, nu am vb pe forum si mai ales nu ne stim de la forum meetinguri
3. daca ai ceva de zis, doresti sa purtam o discutie, astept
4. daca nu ai inteles punctele de mai sus, nu raspunde la mesaj.
5. o zi buna

si o dau la toti... evident ca lui sorin87 i-am zis doar nu la cererea lui de prietenie, si raspuns inteligent, imi zice omu : nu mananc oameni . Hai sa mori tu!:-O

aniela07
25 Nov 2011, 11:25
:)) vezi ca esti off-topic. acilea tre' sa fii fericit. altul e locul cu nervi. :D

ba am fost in vama asta vara, cum alftel! da' asa vreau eu iarna. vreau vreau vreau vreau vreau vreau.

iiii
25 Nov 2011, 11:26
hmhmhm
am sesizat .... si eu trebuia sa ajung in Cj de 1 dec dar m-am razgandit.

aniela07
25 Nov 2011, 11:29
de ce te-ai razgandit? Clujul e frumos. si te poti zgai la oameni ca arata bine. am eu pe FB un tip de face super poze oamenilor din Cluj. nu-ti vine sa crezi ca pot exista in Romania oameni care arata atat de bine!

aniela07
25 Nov 2011, 11:30
Pe aici nu-i fericit nimeni de Black Friday?

iiii
25 Nov 2011, 11:33
faza asta cu black friday o copie nenorocita de la americani , cum am luat halloweenu, am luat sf valentin day etc...

eu zic sa mutam ziua nationala in 4 iulie , si sa avem si ziua recunostintei, sa manacam curcani ! , dar recunostinta fata de cine?:-?

aniela07
25 Nov 2011, 11:37
eu sunt de acord sa mutam ziua nationala vara. sa avem zi libera cu soare.

iiii
25 Nov 2011, 11:46
poate cand ne-om uni back cu Basarabia, ar fi ceva.... :D

paul_aramis
25 Nov 2011, 17:18
'ricanii nici la coadă nu știu să stea...

iiii
25 Nov 2011, 17:19
iesi macel?

paul_aramis
25 Nov 2011, 17:58
nu știu, că eu nu mă dau în vânt după astea. da' nu știu cum să stea la coadă. nu tu o tablă, o șeptică, un mau-mau, ceva, acolo. nu tu liste, apeluri de prezență ori plasa lăsată în loc; ce să mai zicem de o țuiculiță fiartă cu piper sau un vinișor fiert cu scorțișoară... se încolonează cuminți, ca oile.

aniela07
25 Nov 2011, 19:08
hai, ca nu stau ei chiar mereu cuminti. mai dau buzna, mai sparg o vitrina la wall-mart...

bremen1980
25 Nov 2011, 19:10
nu știu, că eu nu mă dau în vânt după astea. da' nu știu cum să stea la coadă. nu tu o tablă, o șeptică, un mau-mau, ceva, acolo. nu tu liste, apeluri de prezență ori plasa lăsată în loc; ce să mai zicem de o țuiculiță fiartă cu piper sau un vinișor fiert cu scorțișoară... se încolonează cuminți, ca oile.
Nu tu bancuri cu Ceaușescu sau cu Bulă .Nu tu un copil căruia să-i dai 5 lei sa stea cu tine vreo 2 ore la coadă pentru un salam in plus :((

paul_aramis
25 Nov 2011, 19:17
ei, aia e pe dimineață, unde și colo. în rest sunt ca oile... și-s și fraieri pe deasupra. că găsești ocazii la fel de bune online.

Presedintele
09 Jan 2012, 01:04
Sunte fericit ca mai exista si oameni din astia:
http://www.ghimpele.ro/2012/01/aritmetica-voturilor-sau-rabojul-toanelor/

vave
09 Jan 2012, 08:52
Sunt fericită că, în sfârșit, ninge și este zăpadă în Cluj. :x

iiii
09 Jan 2012, 08:52
sunt fericit pt ca inca!!! repet inca nu a nins in bucuresti :D

vave
09 Jan 2012, 08:58
Deci suntem amândoi fericiți unde ne aflăm. ;)

iiii
09 Jan 2012, 09:12
exact. inca nu stiu ce zice prognoza meteo pt bucuresti, dar ma rog din tot sufletul sa nu ninga..

Sorin87
09 Jan 2012, 21:27
sunt fericit pentru ca nu e zapada :)

Cristina_
11 Jan 2012, 16:38
sunt fericit pentru ca nu e zapada :)

Sorin la ce mesaje compui aici, ma tot intreb cati ani ai.:))

iiii
12 Jan 2012, 09:18
cristina... pai el e sorin87... deci trag concluzia ca e aparut in 1987 , dar mai degraba ar suna mai bine sorin97 :D

chuckyfan
12 Jan 2012, 14:28
care multiplicat cu un numar aleatoriu alfa impartit la pi si adunat la 4 o sa va dea 2001 cu o marja de eroare de plus / minus un an.

AndreiStefan
12 Jan 2012, 23:22
care multiplicat cu un numar aleatoriu alfa impartit la pi si adunat la 4 o sa va dea 2001 cu o marja de eroare de plus / minus un an.

(:| cel mai prost banc postat de sorin, nu poate concura cu duma asta...

Chiar daca uneori...sau deseori...are un mod mai "sarac" de a se exprima, poza(pozele) cu care s-a perindat pe la avatar imi lasa impresia ca are in jur de 8 ani peste tine...pentru ca din cate imi amintesc(sper sa nu ma insele memoria), esti un pusti in jur de 16-17 ani. Macar pentru diferenta asta de varsta, ar trebui sa lasi un pic din aroganta asta deoparte, tipica celor nascuti dupa 90.

vave
13 Jan 2012, 00:15
Men!!! X(
Aici e vorba de fericire și ei povestesc despre vârste. De parcă asta ar conta atât de mult.

chuckyfan
13 Jan 2012, 08:36
sunt fericit pentru ca AndreiStefan nu-mi poate suporta dumele proaste si pentru ca a nins din nou, destul de mult.

iiii
13 Jan 2012, 08:59
andrei, vezi ca in cazul sorin87 ceachifan ,eu tin cu ceachifan, chit ca e mai mic, dar totusi ce zice si cand zice nu denota varsta lui.

White1
13 Jan 2012, 09:37
Rog orice persoana mai mica decat mine sa ma respecte:| Atunci o sa fiu si eu fericit:">

vave
13 Jan 2012, 12:49
Așa cum vă rog și eu să încetați cu off-topicul inutil.

White1
13 Jan 2012, 13:03
Sunt fericit sa te anunt ca o sa incerc sa fiu off topic doar intr-un mod util:D

chuckyfan
13 Jan 2012, 14:54
V-am spus ca sunt fericit ca ninge............si ninge!!

http://i.minus.com/jssHF1poa7YKl.JPG

AndreiStefan
13 Jan 2012, 15:10
Sunt fericit ca din ce in ce mai multi aroganti tristi si infecti cu tente de pupincuristi dezlantuiti, se pot perinda liberi pe forumuri fara botnita ori lesa, avand posibilitatea sa-si ofere "sublimele dume" celor cu un simt al umorului la fel de subdezvoltat:)

bremen1980
13 Jan 2012, 18:54
Eram destul de sucarit ieri dupa amiaza dar am intrat intrun magazin Decathlon si starea mea s-a schimbat brusc . Sa vezi atitea perechi de incaltaminte , undite , role ,corturi ,patine ,clapari ,veste de ski ,cizme de pescari ,veste de vinatoare , rate de cauciuc :-O , ciorapi flausati ,bocanci pentru catarat ,busole ,termosuri ,cutite uriase ,cauciuli flausate ,samd . - mi s-a parut ma aflam in depozitul unor exploratori , oameni care se pregateau de ispravi mari :escaladarea unor ghetari coborirea in grote abisale sau vinarea unor bestii uriase aflate in paduri necalcate de om . Am iesit din magazin cu o stare de bine simtindu-ma in siguranta , o amorteala vatuita . Daca exista oameni care sa imbrace echipamentele alea ,sa infrunte temperaturi de -50 de grade ,sa se scufunde in apa rece ,inseamna ca resemnarea mea din acea zi era inutila .In cinstea acestor viteji beau si eu o bere .:">

marcusARCUS
13 Jan 2012, 20:24
Sunt fericit pentru ca m-am intors din vacanta si am gasit cele 9 DVD-uri comandate de mine de la ArtificialEye,care trebuiau sa ajunga in 2 saptamani.

corinka
20 Jan 2012, 10:25
Sunt fericita pentru ca aseara am fost la Teatrul Maghiar unde am asistat la prima repetitie cu public a unui spectacol minunat, "Hedda Gabler" de Henrik Ibsen, in regia lui Andrei Serban, pentru ca am avut ocazia sa ii revad pe Zsolt Bogdan, Imola Kezdi si Andras Hathazi, pentru ca la finalul repetitiei l-am descoperit pe Andrei Serban, "ascuns" in public, intr-un colt al salii.

iiii
30 Jan 2012, 15:08
sunt happy pt ca am aflat ca Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare!

Cristina_
30 Jan 2012, 17:52
sunt happy pt ca am aflat ca Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare!
Stai linistit ca nu e hotarare definitiva. O sa faca recurs, mai e cale lunga pana in inchisoare cu executare. Iar 2 ani fie vorba intre noi e prea putin pentru Nastase.Daca Nastase la absurd face inchisoare atunci Basescu ar merita 100 ani sa fie condamnat.

iiii
30 Jan 2012, 22:18
pai... sa sti draga mea, ca si 2 anishori de detentie pt un asa bastan e o chestiune serioasa! macar sa stea inchis! bag mana in foc ca anumite funduri nu ar mai sta sigure in ergomaticele de piele. intelgi ce vreau sa zic nu?

redmen
31 Jan 2012, 02:02
Desi sunt tanar inca,as vrea sa prind ziua cand vreun politician (important) de pe la noi o sa stea mai mult de 2 3 luni la puscarie.Nu ca as dori cuiva sa faca puscarie,dar astia care isi bat joc de tara si de noi chiar merita.

ProfetulTau
07 Feb 2012, 14:06
nam dusmani :P

vave
07 Feb 2012, 15:02
Azi am încheiat un capitol destul de lung din viața mea, mai pe scurt îmi mai adaug o diplomă la... "dosarul" pe baza căruia oricum nu mă angajează nimeni. :))
But it's all good. :D

aniela07
07 Feb 2012, 15:08
felicitari! sa-ti foloseasca! poate totusi se uita vreun angajator la ea, mai stii...

vave
07 Feb 2012, 16:14
Mersi. Cu timpul voi afla răspunsul la asta...

iiii
07 Feb 2012, 16:26
vave, o sa fie bine, ai sa vezi.

cu cat cv e mai stufos in diplome , atestate etc.. o sa ai un avantaj.

redmen
07 Feb 2012, 17:18
Priveste partea buna a lucrurilor.Daca nu te angajeaza nimeni,macar le poti inrama si peretii tai vor arata mai bine.

vave
07 Feb 2012, 23:14
macar le poti inrama si peretii tai vor arata mai bine.

Nu au loc de caii verzi.

bremen1980
08 Feb 2012, 11:37
Vad ca serialele devin din ce in ce mai importante si tot mai multe persoane creative se implica in domeniu :
http://www.evz.ro/detalii/stiri/autorii-celebri-se-apuca-de-creat-seriale-de-televiziune-965372.html

redmen
08 Feb 2012, 15:36
Nu au loc de caii verzi.

Le poti pune in bucatarie si sa fredonezi : "Am fost fata studioasa si`am ajuns bucatareasa" sau ceva de genu` :)

anaemona
08 Feb 2012, 16:58
redmen, sper ca asta nu-i aluzie la alte userite :)) facem ce facem si tot la cratita ajungem.

redmen
08 Feb 2012, 18:13
Nu e nu e :)) Ce sa ii faci ... in jurul cratitei se intampla multe lucruri interesante si apetisante.

vave
08 Feb 2012, 19:33
Prefer tava, decât cratița. :)

on topic: sunt fericită că există și oameni pe care nu-i duce mintea (adică am net gratis :P )

iiii
21 Feb 2012, 14:43
sunt fericit ca legea picnicului a fost votata in parlament :)

Malombra
21 Feb 2012, 17:16
eu sunt fericită pentru că am început să mă obișnuiesc cu mizeria mea de job și nu mai vin obosită ca un cal acasă.
sunt fericită pentru că nu am alunecat astăzi pe trotuar și nu mi-am spart nasul și lepțoapa pe care o car cu mine în rucsac. sunt bucuroasă că nu mi-a căzut zăpada de pe nici un acoperiș pe cap , pe bune, isuse cum pică acuma. ești un fericit dacă la sfîrșitul zilei ajungi acasă și nu în comă.

sunt fericită că toate pisicile din curte au trecut prin iarnă cu bine.

iiii
21 Feb 2012, 17:18
in cazul tau... obosita ca o iapa... nu ca un cal! :D

sa ne exprimam corect da?

redmen
21 Feb 2012, 17:18
sunt fericit ca legea picnicului a fost votata in parlament :)

Chiar crezi ca va schimba ceva legea asta?

iiii
21 Feb 2012, 17:30
dap, garoii si ghertoii care fac gratare in locuri neamenajate , si lasa gunoaie sa fie amendati!

redmen
21 Feb 2012, 17:49
Daca prin garoi intelegem tigani,eu zic ca toata lumea face chestiile astea,indiferent de rasa.Si fi sigur ca daca se vor aplica amenzile pe bune,parlitii de gardieni vor veni tot la tine sau la mine sa caute sa "aplice" legea.Cand o sa prind ziua sa vad un gardian ca se duce intre niste tigani burtosi sa le scrie amenda o sa dau bani de pomana pe strada.

bremen1980
21 Feb 2012, 18:14
Se poate face si in parc gratar daca se foloseste roaba . Pentru santiere este recomandata cupa excavatorului . La bloc se poate folosi cu nadejde balconul sau uscatoria .:))

iiii
22 Feb 2012, 09:24
legea , din cate am inteles e urmatoarea : se interzice consumul de mancare si de bauturi in paduri / parcuri etc... nu ai voie sa aprinzi focul in locuri neamenajate.

dar stau sa ma gandesc... 10 taranoi + 3 masini + 1 gratar + peturi de bere + manele = picnic , buuuuun vin 2 inspectori sa dea amenda... hop tzop scoate unu 2 milioane , le da, ii serveste cu un mititel, hai 2, si urmeaza replica din partea inspectorilor : " distractie placuta, sa nu lasati gunoaie "

ca doar si inspectorii sunt romani ce naiba?

Chambord
22 Feb 2012, 14:12
legea , din cate am inteles e urmatoarea : se interzice consumul de mancare si de bauturi in paduri

Deci legal, a merge pe munte va fi sinonim cu a muri de foame si de sete.

iiii
22 Feb 2012, 14:16
una e sa mergi pe munte si sa mananci un sanvis, si alta e sa mergi la padure, si sa faci un gratarel cu mici si friptane!

copila_satanista
22 Feb 2012, 14:28
Pai stai asa iiii ca te iau la palme :-| tu cand mergi la munte arunci hartii pe jos??? Da dracii-n tine acushi! Btw Chamb glumea jucandu-se cu cuvinte ;)

legea , din cate am inteles e urmatoarea : se interzice consumul de mancare si de bauturi in paduri

Deci legal, a merge pe munte va fi sinonim cu a muri de foame si de sete.
Pai vezi si tu pe un' te duci sa fie luminisuri.

iiii
22 Feb 2012, 14:34
copila , draga mea, sti bine ca eu nu merg la munte....

dar de cate ori, eu am fost pe la padure sa zic asa, am lasat in urma mea exact cum am gasit.

Chambord
22 Feb 2012, 14:41
Pai vezi si tu pe un' te duci sa fie luminisuri.

Stau cu ochii pe ele ca pe aur de-acu. Ca nu vreau sa incalc legea si sa beau o gura de apa sau sa rod un snitel in padure sa ma ia astia cu maskatzii. :-S

iiii, cred (sper) ca legea aia va fi explicita si va face referire la a lasa natura asa cum ai gasit-o. Nu ca n-ai voie sa mananci si sa bei in padure.

iiii
22 Feb 2012, 14:43
ai voie sa faci picnic, numai in locuri amenajate, unde sa existe tomberoane , loc de spalat pe maini etc... cauta si tu pe net

ProfetulTau
25 Feb 2012, 05:21
iubesc forumul cinemagia!

iiii
29 Feb 2012, 16:19
sunt happy ca ma duc la meci :D sa vad cum face uruguayu instructie cu "tricolorii"

chuckyfan
29 Feb 2012, 17:11
ehe, fain............am auzit ca vin niste unguri sa faca revolutie in Bucuresti cu ocazia meciului:

Breaking News: Suporterii echipei Honved Budapesta si-au anuntat prezenta la partida Romania - Uruguay. Suporterii acestei echipe sunt cunoscuti pentru altercatia pe care au avut-o cu jucatorii romani in timpul meciului Hoved - mUTA.

Trenul cu care acesti suporteri se deplaseaza a plecat de cateva ore din capitala tarii vecine, ei arborand steagul Uniunii Europene dar si alte semne instigatoare precum simbolul homosexualilor si mesaje precum: "Dreptate Ungariei" pe bucati de carton.

iiii
01 Mar 2012, 09:29
hah? eu nu am auzit nimic despre asa ceva, nici zvonuri nici barfe. am sa ma interesez sa aflu ce si cum...

bremen1980
04 Mar 2012, 20:17
Au bagat astia la mine la biblioteca ''Trebuie să vorbim despre Kevin '' de Shriver Lionel si ''Microfictiuni '' de Jauffret Régis si ceva de Arriaga .

chuckyfan
10 Mar 2012, 13:00
mi-a trecut rubeola..........de luni ma intorc scoala.

Kriss_Kringle
10 Mar 2012, 14:08
mi-a trecut rubeola..........de luni ma intorc scoala.
Cred ca trebuia sa scrii asta la topicul "sunt nefericit pentru ca..." =))

chuckyfan
10 Mar 2012, 14:31
acasa m-am plictisit de moarte deci tot mai bine ii acolo.

Albedo
11 Mar 2012, 08:34
Ascult o semi-superba emisiune de radio RSS (http://www.radioguerrilla.ro/emisiuni/razboiul-sfarsitului-saptamanii_458.html). (prea bun, prea de la tara - pentru cunoscatori :P)

Malombra
11 Mar 2012, 22:08
i feel like a fucking superstar!!!!!!!!!!!!!!!:D

voi fi pe lista lui grey daisies - ten films that saved your life.
http://mubi.com/lists/ten-films-that-saved-your-life

:-O scheisse , tre să cer o mărire de salar :))

iiii
12 Mar 2012, 08:29
sunt happy deoarece cat de cat mi-a trecut raceala nasoala care m-a palit vineri.... asta dupa un weekend destat home. daaamn

catasmile17
16 Mar 2012, 17:11
is fericit ca am stiut sa fac lucrarea de la mate :x

chuckyfan
17 Mar 2012, 19:21
Am trecut în sfârșit la Windows 7 Ultimate și sunt fericit că pot scrie cu diacritice fără să am de facut nșpe mii de setări. Mai rămane să mă obișnuiesc cu asta:D

iiii
19 Mar 2012, 12:51
sunt happy ca de 3 zile e cald, si am scapat de geacaaaaa...

Malombra
20 Mar 2012, 11:42
sunt f. pentru că s-a terminat r*hatul ăla cu din 9 martie. cum eu ascult la căști, mi-a spart urechile de vreo 20 de ori. cine e mai slab de inimă, cre că o mierlea.

iiii
20 Mar 2012, 11:59
habar nu am despre ce rahat de 9 martie vorbesti.

mvpsebi
20 Mar 2012, 12:04
cred ca e vorba de reclama la John Carter. intr'adevar, dapdv si eu sunt exaltat de fericit :))

Malombra
20 Mar 2012, 12:06
reclama aia, la un film, nici nu știu cum se numește. apărea fără să observi și începea să zbiere și să bată toba: din 9 martie, it might be dangerous, it might be dangerous, bla bla. groaznic. îmi sărea inima cînd auzeam porcăria.

Pepper
20 Mar 2012, 12:10
Cred ca tuturor ni s-a intamplat cel putin o data sa ne speriem de DIN 9 MARTIE! Din pacate vor mai fi astfel de reclame.... Ferice de cei care au programele smechere care le blocheaza bazaconiile astea :-w

iiii
20 Mar 2012, 13:12
aaaaaaaaaaaaaaaa am inteles. la mine nu merge. dar stiu despre ce vb , acum m-am prins.

charles
20 Mar 2012, 13:18
la mine nu merge

zi si tu cum, sa nu mearga nici la mine! :D

omudindulap
20 Mar 2012, 13:30
Asa!
http://www.blognotes.in/wp-content/uploads/2011/03/install-Adblock-in-Google-Chrome.jpg

Pepper
20 Mar 2012, 13:32
Reclama: Foloseste Adblock pentru indepartarea tuturor reclamelor neplacute care iti apar pe monitor cand ti-e lumea mai draga! Pe Google avem versiuni valabile pt orice tip de browser, trebuie doar sa tastezi cuvantul adblock in casuta de search si vei avea acces la acest minunat produs gratuit pe site-uri mai mult sau mai putin dubioase (ramane la latitudinea clientului) :D
Acest produs se poate downloada fara prescriptie IT-ista ;)

charles
20 Mar 2012, 13:42
danke omule! credeam ca adblock-ul era numa' pentru firefox. silly me!

iiii
20 Mar 2012, 13:57
la mine nu merge

zi si tu cum, sa nu mearga nici la mine! :D
sunt la birou si am netul restrictionat. :D believe me ca nu imi apare nici o reclama...

Chambord
20 Mar 2012, 15:19
sunt f. pentru că s-a terminat r*hatul ăla cu din 9 martie. cum eu ascult la căști, mi-a spart urechile de vreo 20 de ori. cine e mai slab de inimă, cre că o mierlea.

What doesn't kill u makes u stronger Mal, de asta ti-a servit cinemagia numai 9 martie peste cap.
Ca sa fii o Mal puternica, gata sa lupti cu viata. :)) Si tu nici macar n-ai zis un multumesc acolo.
Facerea de bine ... :(

Malombra
20 Mar 2012, 21:13
păi zic mersi, că n-am şoriciul aşa de gros, da nu pentru nouă marchie, ci pt. adblock. nu ştiam că e şi pt chrome. aveam la firefox ceva pop-up block parcă. Chamb, doar nu crezi că mă apuc să pomenesc cinemagia în rugăciunile mele de duminică pentru că mi-a făcut timpanul sită :)) .

catasmile17
20 Mar 2012, 21:33
Sunt fericit pentru ca am putut viziona, dupa o perioada lunga, un film superb !!!

Malombra
25 Mar 2012, 23:56
sunt fericită, pentru că nu am fumat azi deloc.

Namaste
26 Mar 2012, 08:37
sunt fericită, pentru că nu am fumat azi deloc.

Fără urmări grave asupra stării mentale?
Care-i secretul? :D

MariaMona
26 Mar 2012, 10:36
Poti sa ramai gravida, de exemplu! :D Eu doar asa am reusit sa ma las.

chuckyfan
26 Mar 2012, 13:29
săptămâna asta scap de școală. clasă de economic fiind se presupune că am practică la un agent economic unde nu sunt obligat să merg pentru că am o profesoară de treabă.

Malombra
01 Apr 2012, 01:54
Namaste, am rămas singură acasă, singură cuc, fără urmă de fumători în preajmă. dar a durat doar o zi nefumătura. nu am observat semne alarmante, timpul a fost prea scurt :))

MariaMona, aş vrea eu, dar mai nişte chestii de făcut înainte de a face un bebe.:P

sunt mulţumită ca adblockul îmi pune poze de pisici în loc de reclame.

Cristina_
01 Apr 2012, 11:16
Namaste, am rămas singură acasă, singură cuc, fără urmă de fumători în preajmă. dar a durat doar o zi nefumătura. nu am observat semne alarmante, timpul a fost prea scurt :))

Daca erai din Cluj te duceam la morfopatologie sa iti arat cum arata plamanii unui fumator(in borcan formolizati material studiu).Iti sugerez sa renunti la fumat.

ghost90
01 Apr 2012, 11:28
Bunicu-meu fumeaza de la 13 ani si nu are nici pe dracu.Doctorii scot fum in pauzele de tigara ca si mocăniţa.Singurul mare inconvenient sunt banii care ii cheltui.Si e destul de multi.

Cristina_
01 Apr 2012, 12:38
@ghost90 mai sunt si exceptii.Daca vreti sa riscati cancer la plaman, sa tusiti, sa aveti dinti galbeni, sa va miroase urat respiratia plus sa imbatraniti repede din partea mea nu aveti decat sa fumati.

Malombra
03 Apr 2012, 18:07
aşa e, o să se uite lumea la noi ş-o să zică: i walked with a zombie, sau, vorba lu becali: puţi, bă, puţi! jenial.

omudindulap
06 Apr 2012, 15:26
...am gasit Tropicul Capricornului la Biblioteca :x Acum daca ar aduce si -exus-urile..8->

Presedintele
10 Apr 2012, 12:02
Ce va spuneam in ziua in care am fost suspendat?
Sunte fericit ca mai exista si oameni din astia:
http://www.ghimpele.ro/2012/01/aritmetica-voturilor-sau-rabojul-toanelor/
Na de voala:
http://moshemordechai.wordpress.com/2012/04/08/roblogfest-2012/
:D :D :D

aura_iolanda
10 Apr 2012, 18:13
sunt fericita ca la tuborg green fest vin si cei de la soulfly.....

data trecuta nu am reusit sa ii vad :(

iiii
10 Apr 2012, 21:49
:D aura... te tine sa bem 1 bere la concert?

aura_iolanda
11 Apr 2012, 19:28
sigur ca da, dar... numai una?

iiii
12 Apr 2012, 09:40
hmmm
ai si tu dreptate.... trebuia sa formulez : "te tine sa bem multe beri la concert?" .

iiii
12 Apr 2012, 12:26
on topic now.

sunt extrem de happy ca am scapat mai devreme de la birou si ca maine, vineri 13 , sunt liber... fara sa consum nici o zi de concediu.

chuckyfan
12 Apr 2012, 16:24
Green Day ( trupa ) scoate 3 albume.............lansate aproape deodată. O trilogie intitulată

www.greenday.com/node/7541

abia aștept luna septembrie

bornfree
12 Apr 2012, 17:47
sunt fericita ca la tuborg green fest vin si cei de la soulfly.....

data trecuta nu am reusit sa ii vad :(

ioi :D :D i think i`l `jump the f.. up`

copila_satanista
13 Apr 2012, 15:30
atunci asta (http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1606263&postcount=3176) e valabila si pt tine :D

bornfree
14 Apr 2012, 09:10

aura_iolanda
14 Apr 2012, 13:57
multumesc copila :)
nu o vazusem la dedicatii...

aniela07
14 Apr 2012, 15:30
A trimis mama mancare, a trimis mama mancare, a trimis mama mancare.

http://pleated-jeans.com/wp-content/uploads/2011/09/when-there-is-new-food-in-the-fridge.gif

bornfree
15 Apr 2012, 18:50
si la mine :))

iiii
17 Apr 2012, 09:21

http://pleated-jeans.com/wp-content/uploads/2011/09/when-there-is-new-food-in-the-fridge.gif

si acum sa inteleg ca iar e gol frigiu.... :-?

aniela07
18 Apr 2012, 09:47
:( acum nu e gol. ca am fost si la tara, am mancat si acolo, apoi eu am plecat din bucuresti, asa ca am infulecat si eu cat am putut din ce a trimis mama si am mai pitit prin dulapuri o bucata de pasca si ce nu trebuia tinut in frigider. sper sa mai am bunataturi maine seara cand ma intorc.:D

iiii
18 Apr 2012, 09:48
pai ai lasat pe cineva home???
sau cum ca eu nu mai inteleg..

jansic
18 Apr 2012, 12:26

:)) Buna poza, cunosc sentimentul

bremen1980
18 Apr 2012, 18:54
Marfa noua pe freakyflicks.org ;niste filme islandeze printre noutati :-/
https://board.freakyflicks.org/viewtopic.php?id=1140
https://board.freakyflicks.org/viewtopic.php?id=1156

Presedintele
20 Apr 2012, 10:08
Pentru ca sunt sanse mari ca EA sa nu mai fie prima doamna:
http://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY&ob=av2e

aniela07
20 Apr 2012, 11:47
pai ai lasat pe cineva home???
sau cum ca eu nu mai inteleg..

:-S da, m-au trimis astia in business trip chiar acum cand aveam de toate in frigider. life is a bitch!

iiii
20 Apr 2012, 12:40
ehhh poti lua la pachet sa nu se strice...
si unde te tripuiesti?

aniela07
20 Apr 2012, 14:57
m-am tripuit deja. la Paris, ca pentru alt oras din Europa oricum nu as fi renuntat la liberul meu de Paste. cum sa iau eu la pachet cand am brie si Leffe la discretie? o fi vinisorul de la tara bun, da' tot frantuzescul merge mai bine.

iiii
20 Apr 2012, 15:08
OOOoooo nice nice
ce aduci din Paris./? vreau si eu ceva!!!! orice

Kriss_Kringle
20 Apr 2012, 15:13
OOOoooo nice nice
ce aduci din Paris./? vreau si eu ceva!!!! orice

O bagheta care s-a intarit si un breloc cu turnul Eiffel.:))

iiii
20 Apr 2012, 15:23
pai cam da, doar nu o aduce un vin de 20 de ani....

dar la chei nu as purta un breloc cu turnu eiffel..... am vazut la fff multa lume si consider ca e booring!

sa ne relatezi draga aniela daca ai vazut rromani pe acolo cu manuta intinsa

Presedintele
20 Apr 2012, 16:20
De la Paris? Breloc cu Melenchon si Marine imbratisati la modul extremist. Votantii alora sunt in stare sa-i injure pe Abidal, Zidane si Benzema in timp ce intoneaza marseieza.

vave
20 Apr 2012, 20:32
Duminică o voi asculta și vedea prima dată pe Anneke (http://www.youtube.com/watch?v=fD5mAayabXI) live. :D

aniela07
21 Apr 2012, 08:55
dar la chei nu as purta un breloc cu turnu eiffel..... am vazut la fff multa lume si consider ca e booring!

normal ca ai vazut multe ca doar sunt ieftine. daca te tiganesti cu negrii de la trocadero poti lua 6 la 1 euro. eu am o intreaga colectie acasa ca sa fiu acoperita pe viitor. vrea cineva ceva din Franta, e simplu: scot turnuletele de la naftalina si lumea e fericita! :)

nu am vazut romani cersind. poate pentru ca am mers mai ales cu 13-le care e domeniul francezilor oligofreni, al araboaicelor si al negrilor. data viitoare incerc un 10 sa vad daca intre turn si boulogne este tot tanti aia romanca de era teritoriul ei acolo. chiar si de curiozitate sa vad attrition rate-ul romanesc pe metroul parizian. la montparnasse oricum nu era decat o frantuzoaica la violoncel. nici un acordeon, dar si nenea cu acordeonul statea pe linia lui 1 parca.

iiii
23 Apr 2012, 10:17
Te cred aniela... te cred.

eu sunt fericit ca de 1 mai se anunta vreme frumoasa! :)

bremen1980
23 Apr 2012, 10:34
eu sunt fericit ca de 1 mai se anunta vreme frumoasa! :)
Uraaaa !!! Sa forjam gratarele si sa punem bericile la rece ... OOPS :D .Adica sa profitam de aceasta zi pentru a vedea niste filme de Bergman ,Antonioni sau Tarkovski :P

iiii
23 Apr 2012, 10:37
eu nu ma duc la gratar, nici la padure....

bremen1980
23 Apr 2012, 10:43
Gratarul poti sa-l faci si pe balcon .:-&

Presedintele
27 Apr 2012, 13:54
Se pare ca motiunea a trecut, iar guvernul papagalului utecisto-securist a picat. Sper sa nu ma grabesc si eu ca prostanacul - Mihaela, dragostea mea... =))

bremen1980
27 Apr 2012, 21:13
Ma holbam azi impreuna cu un coleg pe un site cu femei . Nu unul xxx ,ci unul cu matrimoniale ,intalniri ,etc. . La inceput faceam misto de unele fotografii dar apoi le-am admirat pe fetele alea care aveau curaj sa se expuna ,sa se descrie (unele in mod caraghios ,altele in mod serios ) si sa articuleze niste minime dorinte ( vreau unu' blond de 1,90m ;vreau sa ma iubeasca sincer ;sa fie orfan de mama :-S , s.a. ) . Vazusem un documentar din care reiesea ca teama cea mai mare a femeilor (atunci cand cauta intalniri pe net ) este sa nu dea peste un criminal in serie . ''Teama '' barbatilor era sa nu nimereasca o femeie grasa :-O . Ale noatre cred ca se temeu sa nu dea peste un betiv sau peste un ghiorlan pus pe cotonogeala .
Bravo fetelor ;1-0 pentru femei si pentru curajul lor .

vave
28 Apr 2012, 13:14
Vazusem un documentar din care reiesea ca teama cea mai mare a femeilor (atunci cand cauta intalniri pe net ) este sa nu dea peste un criminal in serie . ''Teama '' barbatilor era sa nu nimereasca o femeie grasa :-O
Surprinzător, dar oarecum previzibil. Pentru că bărbații caută partenere de sex, femeile un viitor partener de viață.

... sau pentru disperare. Teama de singurătate poate face multe.

bremen1980
29 Apr 2012, 20:11
Vazusem un documentar din care reiesea ca teama cea mai mare a femeilor (atunci cand cauta intalniri pe net ) este sa nu dea peste un criminal in serie . ''Teama '' barbatilor era sa nu nimereasca o femeie grasa :-O
Surprinzător, dar oarecum previzibil. Pentru că bărbații caută partenere de sex, femeile un viitor partener de viață.

... sau pentru disperare. Teama de singurătate poate face multe.

http://www.youtube.com/watch?v=hg1kaxrXJEY

vave
29 Apr 2012, 21:02
De ce?

Chambord
13 May 2012, 21:01
A pierdut Manchester United campionatul in minutul 94 <:-P Nu conteaza cine l-a luat. Important e ca ei l-au pierdut. Glory glory ! :D

iiii
14 May 2012, 09:41
sunt fericit deoarece ieri am avut ocazia sa cunosc inca o persoana de pe acest forum.

xerses
14 May 2012, 14:37
Ma bucur pentru performanta gimnastelor noastre si pentru cuplul de antrenori care le ajuta sa atinga perfectiunea.

Rapture
14 May 2012, 23:35
Pen' că am descoperit teatrul. Al naibii e! În loc să-mi văd de treburi, să-mi învăţ pentru teze, îi iau pe toţi la rând - Sorescu, Beckett, Ionesco, Cehov....atât îmi mai lipsea!

Presedintele
20 May 2012, 05:00
O nefericire s-a transformat intr-o fericire: am iesit sa cumpar tigari, n-am gasit Rothmans, asa ca a trebuit sa strabat o straduta care s-a transformat sub ochelarii mei in Lindenfeld. De cate ori ti se poate intampla sa plesneasca florile cand treci pe langa ele?

xerses
24 May 2012, 00:11
Am sustinut ieri teza de doctorat.De-acum voi vedea din nou filme dupa pofta inimii...

Sorin87
24 May 2012, 08:39
Sunt fericit ca o sa plec la cluj sa cumpar obiectele sanitare pentru casa si in curand o sa ma mut cu viitoarea sotie la casa noua :D

iiii
24 May 2012, 09:03
de aia lipsisi de pe forum? bv sorine, felicitarile mele.
dar sa mori tu daca , te insori , si nu urci niste poze pe forum. iti deschid eu topic : " sorin87 insurat" :D

vave
24 May 2012, 09:46
Mi se rezolvă cazarea. Ditamai stresul pe care l-am avut. Pfiu... acum e bine! :D

chuckyfan
24 May 2012, 13:55
sorine, de ce-ți iei nevastă așa tânără? poate nu știe să-ți facă de mâncare.

iiii
24 May 2012, 14:13
stie ma... eu zic ca stie : cartofi prajiti, ochiri, sanvisuri ...

rvn
24 May 2012, 14:48
stie ma... eu zic ca stie : cartofi prajiti, ochiri, sanvisuri ...
eu sunt viitoarea nevasta a lui sorin.

iiii
24 May 2012, 14:59
pe cinemagia?

rvn
24 May 2012, 16:53
conform descrierii, nu ti-e clar?

iiii
24 May 2012, 16:55
din cate am vazut la arta gatitului, nu prea imi e clar.
nu a mancatr sorin87 bunatati de alea niciodata! bag mana in foc.

rvn
24 May 2012, 17:03
bunatati de alea.
poate a "gustat" din altele. nu-i obligatoriu ca preferintele tuturor barbatilor sa fie exclusiv culinare.
"jamboanele suculente" se pot servi si in alt mod si loc...

iiii
24 May 2012, 17:17
sorin87 e canibal? wow asta e buna!
oricum, dupa ce se insoara, o sa ii zic ginerica87 :D

rvn
24 May 2012, 17:26
lasa-l sa fie euforic, macar pana la nunta.

bremen1980
24 May 2012, 18:39
Cum zicea unu :''daca baetii se iubeste', toate merge '''.Daca tin la nevasta pot sa mananc in fiecare seara paine cu mustar si tot are gust mai bun decat caviarul mancat impreuna cu o nesuferita .
Mai auzisem eu de un coleg care-i dadea termene nevestei :''Inveti sa umbli cu masina de spalat sau te dau afara "!:-O X(

xerses
24 May 2012, 22:46
Ce mult se curata aerul dupa o ploaie mocaneasca!

Sorin87
25 May 2012, 08:10
de aia lipsisi de pe forum? bv sorine, felicitarile mele.
dar sa mori tu daca , te insori , si nu urci niste poze pe forum. iti deschid eu topic : " sorin87 insurat" :D

O SA PUN POZE STATI LINISTITI

iiii
25 May 2012, 09:46
ce zice bremen , e 100 % adevarat.. dar mai am o intrebare.. de ce sa foloseasca masina de spalat? nu are maini? ( nu sunt misogin)

si sorinele, viitor ginerica.. ia relateaza si noua neamule cum ai cerut-o? fu romantic? cina romantica? saorma in audi? sau cum... ca ma macina o imensa curiozitate..

klaudya_e
25 May 2012, 16:49
astea sunt lucruri personale. daca chiar tine neaparat sa-ti povesteasca poate s-o faca prin mesaj privat

iiii
25 May 2012, 17:20
pai de ce? poate vine cu o idee noua :D

klaudya_e
25 May 2012, 17:43
lasa ca stim ca-ti place circul

vave
25 May 2012, 17:44
Hai să vorbim aiurea!

Sorin87
25 May 2012, 22:59
ce zice bremen , e 100 % adevarat.. dar mai am o intrebare.. de ce sa foloseasca masina de spalat? nu are maini? ( nu sunt misogin)

si sorinele, viitor ginerica.. ia relateaza si noua neamule cum ai cerut-o? fu romantic? cina romantica? saorma in audi? sau cum... ca ma macina o imensa curiozitate..

...pe scurt...am ceruto in genunchi alaturi de parintii ei si ai mei ;)

iiii
27 May 2012, 11:16
stati fetelor... ca deja devine interesant...:D

sa inteleg ca sorin este foarte , foarte romantic...

si ia zi xeroxel mic, unde faci nunta?

ca sa nu fiu offtopic, sunt fericit ca sorin e fericit! na

rvn
27 May 2012, 11:25
moda revine de fiecare data...
mai nasol era daca genunchii si-i aseza pe cioburi de sticla...

vave
27 May 2012, 12:06
Deja e bătaie de joc. La subiect sau șterg tot ce e off-topic.

Presedintele
28 May 2012, 04:08
Sunt fericit ca ascult olfactiv muzici de tei. Cam asta e...

Presedintele
28 May 2012, 04:12
Mi se rezolvă cazarea. Ditamai stresul pe care l-am avut. Pfiu... acum e bine! :D
Iar vii si nu dai semne.. :)

vave
28 May 2012, 11:01
Iar vii si nu dai semne.. :)

Nu vin în București. ;)

Presedintele
28 May 2012, 12:17
Poimaine nu-s in Bucuresti. Teoretic. :P

chuckyfan
11 Jun 2012, 14:20
...pentru că a venit perioada aia perfectă pentru a urmări filme horror. pentru mine e iunie-până ninge.

Sorin87
18 Jun 2012, 23:01
...pentru ca am terminat de curatat la viitoarea casuta si urmeaza sa ne mutam in curand:D

charles
21 Jun 2012, 12:11
de ce a fost mutata discutia intr-un closed therad?

iiii
21 Jun 2012, 12:32
de ce a fost mutata discutia intr-un closed therad?
aiurea in plop :-S

Twinsen
21 Jun 2012, 12:47
Un moderator a considerat ca tentativa de sinucidere a lui Nastase se potriveste in threadul "Ce coloratura politica aveti in 2012?". Good job.

iiii
21 Jun 2012, 12:57
dar topicul ala e inchis... si eu am postat aici pt ca eram fericit ca a luat nastase 2 ani

Twinsen
21 Jun 2012, 13:06
Nu numai ca e inchis, dar n-avea nici o legatura cu tentativa de suicid.

vave
21 Jun 2012, 13:12
Am considerat că ține de politică, uitasem că e închis. Continuați acolo discuția.

iiii
04 Jul 2012, 09:42
sunt fericit pentru ca vineri plec in vama veche <:-P

vave
04 Jul 2012, 10:08
Şi eu sunt bucuroasă că sâmbătă mă duc în Zalău. :P

iiii
04 Jul 2012, 10:28
zalau... nice nice
eu mi-am cumparat deja crema de plaja :D ihi

vave
04 Jul 2012, 11:04
Eu mai am crema de plajă de acum doi ani de zile, ca să vezi cât de des stau eu la soare. :))
Şi mai sunt bucuroasă că te duci tu în Vama Veche... ştiu ce înseamnă penntru tine.

iiii
13 Jul 2012, 09:46
sunt fericit pentru ca astazi plec in vama veche!!!!

vave
13 Jul 2012, 11:41
Am un deja-vu cu asta.

iiii
13 Jul 2012, 11:43
eu de ieri numai deja-vuuri am. am visat ca sunt in vama si numar orele ...

Aeryn_Sun
13 Jul 2012, 12:19
Sunt fericita pentru ca nu am cazut in plasa pentru a 2-a oara.

iiii
13 Jul 2012, 13:06
plasa cui?

Aeryn_Sun
13 Jul 2012, 14:03
Ah, nu mai conteaza acum.

iiii
13 Jul 2012, 14:05
dar hai zi... ca daca tot ai inceput...

Aeryn_Sun
14 Jul 2012, 10:44
fie...stii atunci cand vorbesti cu cineva cunoscut, si stii ca te manipuleaza, si te lasi manipulat/a? si negi ca toate lucrurile astea ti s-au intamplat? Bun, eu de aceasta data am inchis conversatia cu acea persoana, inainte sa o deschid. De aici, sunt fericita ca am avut curajul sa merg mai departe. :P

StrangeHouse
14 Jul 2012, 11:21
sunt fericita pentru ca maine plec in vacanta

reivan
14 Jul 2012, 11:26
daca esti naiv da , te poate manipula oricine :)
Eu sunt feicit pt ca am reusit sa adorm aseara.uraa :|

iiii
31 Jul 2012, 16:20
pentru ca in sfarsit PLOUA in Bucuresti!!!!

vave
31 Jul 2012, 17:25
pentru ca in sfarsit PLOUA in Bucuresti!!!!

Nu credeam să te văd bucurându-te din motivul ăsta vreodată.

iiii
31 Jul 2012, 17:27
vave. de 1 luna si ceva aproape nu mai plouase in bucuresti. iti dai seama ca o mica racoreala e perfecta... btw acum nu mai ploua :(

bremen1980
31 Jul 2012, 17:58
Ma bucur ca m-a prins ploaia si am avut parte de 15 minute de duş racoritor. B-)

bremen1980
01 Aug 2012, 18:30
In metrou ieri aud o discutie despre filme intre doua tipe si un tip ,toti pe la 25-30 de ani . Ciulesc urechile si aud :ultimul Harry Potter ; o sa vad si The Dark Knight Rises ;am pierdut Avengersii dar o sa vad noul Spiderman cu pustiul asta ;apare si Total Recall mai incolo . Capacul il pune tipul care zice : ''Eu astept sa aduca astia si Cosmopolis :-O . A trebuit sa cobor dar oamenii astia mi-au dat sperante si m-au facut sa cred ca nu totul este pierdut . .

iiii
02 Aug 2012, 00:22
vezi bremen? daca mergi cu metrorexu fara casti? suporti consecintele...

ontopic : sunt fericit, ajung si anul asta la folkyou. :D :D :D

bremen1980
07 Aug 2012, 11:45
Pe acasa sau pe la munca (daca pot ) ascult radioguerrilla .Seara insa adorm doar cu teatru radiofonic sau cu melodiile ''relaxative '' de la Itsy Bitsy .Sa traiasca zile multe si fericite cel care face playlistul si ma adoarme asa repede .Pe caldurile astea omul merita o medalie.:)

vave
07 Aug 2012, 11:55
Seara insa adorm doar cu teatru radiofonic sau cu melodiile ''relaxative '' de la Itsy Bitsy .
Exact aşa făceam, dar exact la fel. Din păcate acum unde sunt nu prind cele două posturi la telefon sau mp3playerul pe care îl am.

iiii
08 Aug 2012, 11:00
sunt fericit deoarece am reusit sa adun 5 forumisti la bere! :D

Kriss_Kringle
08 Aug 2012, 11:27
iiii managerul si mai nou,art dealer-ul.=D>
Poate ii strangi si in seara asta.;)

iiii
08 Aug 2012, 11:30
azi? sa vad ce pot sa fac. daca nu adun, gasim pe acolo popor cu , care sa stam la o sueta...

care se mai baga la un mic forumBEREmeeting?

rvn
08 Aug 2012, 12:04
azi?
care se mai baga la un mic forumBEREmeeting?
eu m-as baga la un mic "forum" culinar cu voi.contra cost, evident.

@kriss, in timp ce eu gatesc, tu ai putea face portrete tuturor clientilor. ce zici?

iiii
08 Aug 2012, 12:08
e o idee...
vezi revene, ce ocazie ai pierdut ca nu te-ai dus la mastersef! :P

Kriss_Kringle
08 Aug 2012, 12:09
Mergeeee!Deschidem restaurant unde la fiecare comanda de peste 30 de lei primesti un portret pe care ti-l face cineva cat mananci.:))