View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
illotempore2002
09 Jun 2009, 22:42
Sunt fericita pt ca la minimarket-ul de langa mine au adus in sfarsit bere alba (love the herbal taste) si Dr. Pepper :x
Aici am putea sa postam toate acele mici evenimente cotidiene care ne fac sa fim fericiti. Lucruri mici sau lucruri mari, voi alegeti. In ceea ce ma priveste, sunt cu adevarat fericita. Dr. Pepper e cea mai buna bautura din lume.
sunt fericita pt ca azi am revazut filmul care in copilarie m-a facut sa rad cu lacrimi de la inceput pana la sfarsit. am ras cu mama si cu frate-miu de ne tavaleam pe jos. numa tata, suparat pe noi (nu mai stiu de ce) a stat imbufnat toata seara. Seriozitatea lui ne facea sa percepem filmul in tonuri si mai hilare. l-am decretat cel mai amuzant film din lume: "Up in the world" cu Norman Wisdom. Nici macar nu m-a intristat ca acum am ras doar de 3 ori.
illotempore2002
09 Jun 2009, 23:01
un proces natural: cu cat avansam in varsta cu atat mai scortzosi suntem. intr-un anume fel ne inchidem canalele de receptivitate spre ceea ce in copilarie ne uimea.
sunt fericita pt ca am fost la masaj (nah, am zis ca trecem aici toate porcariile care ne bucura).
un proces natural: cu cat avansam in varsta cu atat mai scortzosi suntem. intr-un anume fel ne inchidem canalele de receptivitate spre ceea ce in copilarie ne uimea.
acum suntem receptivi la alte chestii. nu consider asta semn de scortosenie. Sper exemplu acum am putut aprecia si rade cu pofta la "Le Magnifique" cu Belmondo. in copilarie mi s-a parut un film debil, cu exagerari. imi ziceam intr-una ca "nici macare nu pare real" :)) evident ca nu parea real, pt ca filmul era o parodie. bine ca am crescut
illotempore2002
09 Jun 2009, 23:12
=))
pai sa stii ca, acum lasand gluma la o parte, copiii chiar sunt prosti. prosti in adevaratul sens al cuvantului - nu detin nici informatie si nici capacitatile de procesare a informatiei nu sunt formate.
de aia intreaba incontinuu ca dementzii: de ce bei apa? ca mi-e sete. de ce ti-e sete? ca mi-e cald. de ce ti-e cald? ca e cald afara. de ce e clad afara? ca e vara? de ce e vara? ca inainte a fost primavara si acum e vara. de ce a fost primavara inainte? :|
ce-am uitat sa precizez e ca in copilarie chiar am ras pe m-am prapadit o ora jumate (jur ca nu exagerez), ceea ce acum nu prea mi se mai intampla. deci, pana la urma eram mai prosti (eu cu siguranta) dar ma amuzam copios
illotempore2002
10 Jun 2009, 00:02
sunt fericita ca mi s-a bulit chestia aia cu becurile care lumineaza in bucatarie, nu stiu cum se numeste, treaba aia din tavan din care ies becurile....mi s-au bulit, degeaba am schimbat eu becurile, nu merge si pace....si sunt fericita pt ca asa nu mai pot intra in bucatarie DELOC :D
Pitbull
10 Jun 2009, 00:41
Lampä, cumva...? :|
illotempore2002
10 Jun 2009, 00:45
in bucatarie, in tavan , lampa?
Pitbull
10 Jun 2009, 00:53
Da.
(N-am zis nici lampadar, nici veiozä, nici candelabru - nici mäcar lusträ.)
illotempore2002
10 Jun 2009, 00:54
atunci lampa sa fie.
asta dupa ce abia-mi reparasem veioza/ mitoza / meioza
Pitbull
10 Jun 2009, 00:55
Bine cä nu micoza!
illotempore2002
10 Jun 2009, 01:00
da' tu de ce esti fericit?
Pitbull
10 Jun 2009, 01:04
Cä träiesc.
Hälelante-i fleace.
illotempore2002
10 Jun 2009, 01:05
this topic is about fleace.
Au adus weissbier? De care?
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 06:21
... pt k fac numai ce vreau & ce-mi place
... pt k tot ce-mi propun, imi iese (fiind un control freak - motiv pt care detest sa lucrez 'in echipa' sau sa traiesc cu cinva, haha -, kestia asta ma bucura cel mai tare pt k nu-mi provoaca nicio contrarietate)
... pt k rid ff des
... pt k am prieteni f buni care ma suporta asa cum sint
... pt k pot sa calatoresc oriunde, oricind & k mi-a trecut anxietatea de avion
... pt k am reusit sa-mi renovez casa (& a aparut kiar si in 'good homes'! B-) )
... pt k sint capabil sa ma bucur de lucrurile simple (cum ar fi un cimp marginit de chiparosi, in toscana sau unul plin de levantzica, in provence...)
etc
Cinemania
10 Jun 2009, 07:27
daca e Franziskaner o sa fiu fericit si o sa cer o adresa :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 08:45
mai multe sortimente de bere alba.
minimarketul OK de pe Maria Rosetti e adresa.
:)
sunt fericita ca in dimineata asta am gasit taxi din prima, de la primul apel adica #:-S
jactati
10 Jun 2009, 10:25
sunt fericit pentru ca merg pe jos la servici. pentru ca biroul meu e in Dorobanti si nu in Ferentari. pentru ca in drumul meu e parcul circului si blocul in care a copilarit Cartarescu. pentru ca am ocazia sa ascult la prima ora manele din masini bengoase cu difuzoare Bang & Olufsen. asa de tare e volumul ca uneori nu ma uit pe jos si calc in oarece pasta norocoasa. dar nu-i nimic: nu mai am miros, sunt perfect adaptat la viata citadina. sunt fericit pentru ca in orasul meu a venit Dr. Pepper. in curand sper sa-l gasesc la Kaufland. cred ca, daca n-ar fi murit, la cat suntem de cuminti, ar fi venit intr-o buna zi si Sgt. Pepper. pe scurt, sunt fericit pen'ca'i soare afara.
p.s. propun ca in loc de Cafenea sa avem Farmacia Doctorului Piper - unde sa se poata bea si bere alba ca medicament;
p.p.s. chiar ma bucur de Dr. Pepper - dar de ce se da numai pe strada lu' Illo?
illotempore2002
10 Jun 2009, 10:30
Doctor Pepper mai e si prin Gima.
Stai in Dorobanti, fericitule....am stat si eu o vreme acolo, o foarte scurta vreme....pentru ca nu mi-a placut DELOC....in schimb unde stau acum e fabulos....stau unde a crescut, creat, murit Alexandru Tatos :) in fiecare zi trec prin fata statuii si casei lui si-i zic "Buna-dimineata, domnule Tatos"
si de aia sunt fericita
p.s. I worked for Bang & Olufsen :D they are really cool
jactati
10 Jun 2009, 10:35
M-ai inteles gresit. Stau pe langa Parcul Circului - Lacul Tei. Lucrez in zona Dorobanti asa ca ma plimb terapeutic in fiecare zi pe strazi cu pitipoance si cocalari (sub-specia de Dorobanti). Stiu casa unde a locuit Tatos. Nu e rau deloc nici acolo.
p.s. Bang & Olufsen este chilly expensive.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 11:17
casa familiei tatos (hochparterul unui bloc unde a locuit dupa aia amza pellea) e pe str salcimilor, mi-a povestit maica-mea k 'chez les tatos' erau mereu party-uri super in tineretile lor...
lga parcul circului e si scoala mea generala (aceeasi cu a lui cartarescu), iar la liceu (c.a.rosetti) l-am avut prof de engl pe fratele lui tatos, mircea
e o lume mica & lucrurile se leaga
illotempore2002
10 Jun 2009, 11:19
da, pe strada salcamilor.....eu stau pe Toamnei care da in piata Tatos...
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 11:21
pai atunci ce treaba are pta tatos (lga pta gemeni) cu parcul circului, dorobanti s.cl?! :-/
Pitbull
10 Jun 2009, 11:49
Una zvârliturä bät.
Hai, douä.
jactati
10 Jun 2009, 11:52
lga parcul circului e si scoala mea generala (aceeasi cu a lui cartarescu),
E scoala de pe (langa) aleea Circului? Daca da, imi pare rau ca nu mi-am dat si eu copiii acolo - nu sunt multe scoli cu traditie "optzecista" in zona. Blocul lui Cartarescu l-am dibuit dupa multele descrieri din Nostalgia, Orbitor, etc. (Piata) Tatos este "out of my league".
illotempore2002
10 Jun 2009, 11:57
pai atunci ce treaba are pta tatos (lga pta gemeni) cu parcul circului, dorobanti s.cl?! :-/
nu are mah legatura....la Cirsc sta Jactati si dimineata trece prin Dorobanti. ce vina am io? :-/
eu stau la piata Tatos.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 12:42
@ jactati: da, aia; era 28 pe vremea mea, acu nu mai stiu...
ps sper k nu ati uitat de 'mon oncle' B-)
@ illo: ah ok. am crezut k e vba dspr piatza tzatzos :-?
illotempore2002
10 Jun 2009, 12:44
nu pepenash. ai inteles gresit (ceea ce ti se intampla frecvent, ca atata te duce caputzul)
StefanDo
10 Jun 2009, 12:49
incep sa va sterg mesajele
illotempore2002
10 Jun 2009, 12:51
Stefan,
individul ma urmareste peste tot unde postez si se ia de mine. pe bune, nu tzin musai sa ma cert cu el dar s-a apucat sa rascoleasca postari ale mele de acum cateva luni (vezi Hartia va fi albastra) numai ca sa ma jigneasca.....
eu nu sunt genul ranchiunos si nu mi se pune pata pe nimeni sau daca mi se pune imi trece a doua zi.....dar asta se tzine scai de curul meu.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 13:01
@ illo: eh, ghinion, baby, pt k eu sint FOARTE rankiunos si dk spui prostii (ceea c s intimpla f des lately), nu te iert :D
ps park ziceai k ma ignori?! :-/ da vad k yr way of poking fun e sa folosesti diminutive - deh, dk atit te duce 'caputzu'...
illotempore2002
10 Jun 2009, 13:13
te ignor cand am chef :)
ai rabdare umpic, sunt foarte dispozitionala. cand am chef te balacaresc, cand am chef te ignor, si iar, cand am chef te aduc in punctul in care te faci singur de ras.
ca deja te-ai facut. papushel bombonel.
ranchiuna este partea celor frustrati. merg mana in mana.
jactati
10 Jun 2009, 13:14
@ jactati: da, aia; era 28 pe vremea mea, acu nu mai stiu...
ps sper k nu ati uitat de 'mon oncle' B-)
Tot 28 e si-acum. Am avut de ales intre scoala 10 (din Floreasca) si 28. Ar fi fost frumos, but now it's too late. They have to start their own tradition (copiii mei saracii).
N-am uitat de Mon Oncle. Tot 28 - ca scoala.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 13:40
@ illo: papushik stricata,
tu nu esti in stare sa 'te faci' pe tine (emotional vbind), esti such a mess trecind de la o dispozitie la alta & contrazicindu-te de la o postare la alta incit just the thought k ai putea sa 'ma faci' pe mine e too ludicrous to be true...
in yr dreams, perhaps - so dream on! =))
iar dk ranchiuna = frustrare, inseamna k sint ffff frustrat, pt k sint ffff ranchiunos; i don't mind @ all, pt k imi place asa :P
illotempore2002
10 Jun 2009, 13:48
ce faci, te imbeti cu apa chioara?
ai avut atat de multa nevoie de autosugestie de-a lungul vietii, ca vad ca si la batranetze esti paralel cu viata.
in filogeneza, bombonelul de als a fost maimutza-femela care statea in pestera la barfa cu celelalte femele, incapabila de acte de vitejie ci numai de mojicii, tzatzisme (avea dreptate cine a zis despre tine aici, by the way cineva pe care il crezi prieten ca esti o tzatza, coaie neavand, stim noi de ce)....in vreme asta, afara, barbatzii adevarati, inteligentzi, se luptau cu fiarele adevarate si cautau solutii inteligente sa perpetueze specia si sa transforme mediul :) tu insa ai ramas mostenitorul genetic perfect al femelei incuiate intre peretii pesterei si preocupata de urmatoarele activitati: agresatul altor femele (ca nu te-am vazut vreodata sa faci fata unui barbat adevarat de pe acest forum), datul cu parerea despre orice, "critica" (doar e o apucatura feminina, nu?), injunghierea pe la spate a femelelor periculoase si etc. sunt numai cateva exemple.
p.s. vrei sa-ti dau citat unde ai zis tu acu 2 zile ca nu ma mai bagi in seama? cand de fapt continui sa ma urmaresti peste tot? aaaaa, sa tu crezi ca reusesti sa ma enervezi? nu bombonel gaurel, am nervii tari pe mine nu ma poti hartzui pana la sinucidere =)) (stii tu ce vreau sa zic)
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 13:55
ce, ai ajuns la fundu sacului cu 'argumente' (nu k cele dinainte ar fi doborit pe cineva...) & ai dat-o pe mirlanii de 2 bani?
why am i not surprised...
acum inteleg & 'unitatea de cuget/ muget' cu bizonu bannat - lucrurile se leaga ;)
cineva care se uda toata k sta intr-un 'loc fabulos' (semn k pina atunci a stat prin mahalale, pta tatos fiind un loc obisnuit din buc) spune fara sa vrea f multe dspr her background & stuff
crek ar tbui sa intervina moderarea, fata a luat-o pe aratura...
illotempore2002
10 Jun 2009, 13:58
am stat la cismigiu inainte istetzule!
e un loc fabulos pt ca imi place zona veche a bucurestiului, ce e asa de greu de intzeles?
am zis ca u mi-a placut in dorobanti (unde stau nomenclaturistii, by the way, stai pe acolo, la cocalari?)
illotempore2002
10 Jun 2009, 13:59
Stefan, sa nu stergi mesajul meude mai sus, il editez, il fac mai elegant chiar acum ;)
plus ca, oriunde as posta, el vine dupa mine. ma intereseaza cateva subiecte de pe acest forum, unde mai postez si imediat el, ca lipitoarea (nu e jignire, e doar o metafora, ca si cum ai spune: iubito, esti o zana - tot asa nu inteleg de ce daca spui "als esti un bou" nu se considera tot metafora :-/ )
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 14:10
asta cu 'nervii tari' are un nume: se keama autosugestie; da asta reuseste doar cind nu esti braindead :))
si-acu ce-o sa faci, o sa ne insiri toate locurile 'fabuloase' pe unde ai stat?! cismigiu ti se pare 'cool'? si dc ai plecat - te-au dat afara? ai descoperit un loc 'si mai cool'? n-ai platit chiriile?
omg, it's SO pathetic... so i say STOP: a ma mai juca cu tine ar fi k si cum as incerca sa fac conversatie cu o papusa gonflabila
illotempore2002
10 Jun 2009, 14:21
pai tu nu ai zis mai devreme ca esti fericit ca ti-ai renovat casa?
intzeleg ca impartzeai patul cu sobolanii, gandiacii de bucatarie si cu pleosnitzele?
:D
asa bucurii marunte pt un om asa de mare....
corinka
10 Jun 2009, 14:43
Oare Pauline e fericita daca citeste aceste postari? O "razbuna" chiar ALS! :))
illotempore2002
10 Jun 2009, 14:45
iti dai seama ca e uda toata, daca nu cumva s-a si scapat pe ea :))
@jactati, asta e tehnica de supravietuire a lui als: minimalizarea celor din jur. doar asa se poate el simti mai admisibil si mai acceptabil in ochii lui ;) asa face cu absolut orice interlocutor, dar cu absolut toti
Pitbull
10 Jun 2009, 14:56
this topic is about fleace.Sunt fericit cä mä duc la bucätärie - vine ora mesei.
ugotbloodonmysuit
10 Jun 2009, 15:00
Sunt fericit ca am evitat un accident B-) (moto vs auto)
illotempore2002
10 Jun 2009, 15:01
Sunt fericita pt ca maine la ora 9 dimineata voi primi Histoires du cinema 8-> in original
Sunt fericita pt ca azi am Headhunt-uit pe unul din cei mai mari CFO din Romania <:-P
Pitbull
10 Jun 2009, 15:10
this topic is about fleace.Sunt fericit cä mä duc la bucätärie - vine ora mesei.
Sunt fericit cä-s la bucätärie - e ora mesei.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 15:23
nu inteleg de ce daca spui "als esti un bou" nu se considera tot metafora :-/ )
a spune 'illo este o vaca' n-ar putea fi niciodata o metafora... =))
illotempore2002
10 Jun 2009, 15:32
stiti cum isi amenintza bombonel adversarii? le zice ca o sa-i hartzuiasca pana or sa se sinucida =))
somebody stop me =))
daca e Franziskaner o sa fiu fericit si o sa cer o adresa :D
Am baut Franziskaner la o ceainarie in Carcavelos, pe coasta Atlanticului. Nu ma omor dupa berea nefiltrata, dar atat de tare m-a surprins oferta alora, incat am ras rapid vreo trei. :D
Illo, imagineaza-ti ca stiu la ce magazin te refereai.
Sunt fericit ca mi-am luat sapca.
Pitbull
10 Jun 2009, 15:36
Sunt fericit cä-s la bucätärie - e ora mesei.
Sunt fericit cä am venit de la bucätärie - a fost ora mesei.
Sunt fericit ca mi-am luat sapca.
Sunt fericit cä am doi sepci:
- Una rosie cu "Pitbull" de la Grecu (unde esti, kirule?)
- Una neagrä cu "Hellboy" de la Gloria (where are youuu?)
Sunt.
O metaforä?
corinka
10 Jun 2009, 15:48
@Pitbull
Sa iti fie de bine [masa] si sa le porti sanatos [sepcile].
Cred ca Redmen este fericit.
Eu sunt rea si invidioasa pe Judex ca e in Portocalia. :-?
Pitbull
10 Jun 2009, 15:52
Da' tot o cutie cu bomboane era mai metaforä...:-?
(De unde-i asta? ;) )
Sunt fericit c-o stiu pidirost (cu intonatie cu tot!).
@Pitbull
Acu-s de-a dreptul intr-un frumos cartier unde se afla si scoala superioara de meserii artistice. Dar am sa merg iar la portocale, pt o perioada lunguta, asta asa ca sa te enervez. :D
Btw, sapca mea e butter-cream cu cozoroc verde si scrie pe ea PORTUGAL.
illotempore2002
10 Jun 2009, 15:54
Da' tot o cutie cu bomboane era mai metaforä...:-?
(De unde-i asta? ;) )
Sunt fericit c-o stiu pidirost (cu intonatie cu tot!).
mai multi bombonei fac o cutie de bomboane
de aici e, nu?
=))
illotempore2002
10 Jun 2009, 15:55
@Pitbull
Acu-s de-a dreptul intr-un frumos cartier unde se afla si scoala superioara de meserii artistice. Dar am sa merg iar la portocale, pt o perioada lunguta, asta asa ca sa te enervez. :D
acum esti in romania mah. nu mai mintzi fata.
@Pitbull
In plm, eu ce am zis??? =))
Pitbull
10 Jun 2009, 15:56
Sunt NEFERICIT, fiindcä Judex e-n Portugalia, când EU trebuia sä fiu acolo - si nu de azi, de ieri, ci din 2000! Vezi "The Seaswan Redemption"!
(Ba n-o vezi, cä încä n-am scris-o!)
corinka
10 Jun 2009, 15:58
@Pitbull
Nu stiam ca s-a intors. Oricum, tot il urasc pentru ca a fost in Portocalia si ca merge iar si eu nu.
Bai, v-ati dilit!!! Tocmai i-am spus Corinkai ca NU MAI SUNT ACUM IN PORTUGALIA!!!
Cori, daca iti spun ca vreau sa o duc si pe Illo data viitoare te enervezi si mai tare? :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 16:01
ai incercat s-o induci in eroare pe corinka, adica sa-i induci ca inca mai esti in Portugalia. ;)
Buey, girafel, citeste cu atentie ce am scris.
illotempore2002
10 Jun 2009, 16:03
girafel vanilat
:))
corinka
10 Jun 2009, 16:04
Cori, daca iti spun ca vreau sa o duc si pe Illo data viitoare te enervezi si mai tare? :D
Nu, dar o s-o urasc si pe ea. Si pe toti nemernicii care merg in Portocalia. Si daca merg si eu acolo, tot o sa-i urasc pe nemernicii care stau acolo mai mult decat mine. Ce sa fac, daca sunt rea si invidioasa?!
Girafel vanilat cu mot de frisca pe cornite, Illo. :)
Pitbull
10 Jun 2009, 16:07
Eu voi fi fericit numai dacä, pe lângä Illo, mä iei si pe mine-n Portocalia, s-o gäsesc pe Seaswan!
Eu voi fi fericit numai dacä, pe lângä Illo, mä iei si pe mine-n Portocalia, s-o gäsesc pe Seaswan!
Daca-mi daI sa citesc. :D
Cori, va trebui sa te intalnesti cu mama peste vreo doua saptamani pt Rose Esentielle. Asta ca sa ma ierti. :D
Pitbull
10 Jun 2009, 16:20
Mai întâi, s-o scriu!
(Deocamdatä, îti pot da altele douä din serie - ää... da, si de-asta sunt fericit! On topic!)
Sunt fericit ca voi citi ceva ce se anunta fain. :)
corinka
10 Jun 2009, 16:26
Cori, va trebui sa te intalnesti cu mama peste vreo doua saptamani pt Rose Esentielle. Asta ca sa ma ierti. :D
Asta nu schimba situatia. Tu tot in Portocalia vei fi, iar eu nu.
Asta nu schimba situatia. Tu tot in Portocalia vei fi, iar eu nu.
Pai tu ai Scandinavie in plan. Sa vezi ce-o sa te urasca Illo. :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 16:36
eu am Finlanda in plan, ai uitat?
2 saptamani.
Da. Iti fac lipeala cu un amic innebunit dupa brunete, pt ca are nevasta blonda. :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 16:40
ma bag.
imi plac nordicii :D
blonzi.
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 16:46
Nu, dar o s-o urasc si pe ea. Si pe toti nemernicii care merg in Portocalia. Si daca merg si eu acolo, tot o sa-i urasc pe nemernicii care stau acolo mai mult decat mine. Ce sa fac, daca sunt rea si invidioasa?!
eu am fost de fo 7 ori in portocalia, CIT poti sa ma urasti?! :)
ps va anunt pe ac cale k numita dragomara a-nceput sa-mi trimita mp-uri... n-am de gind sa-i raspund, dar o sa va tin la curent de cite ori o va face :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 16:49
si ce zice?
uite, aveti un punct in comun, amandoi ma detestati, poate va imprietenitzi pan la urma.....
Pitbull
10 Jun 2009, 17:06
Leo, NU CARE CUMVA sä faci publice mesajele Dragomarei!
Nu suportä, ai räni-o de moarte! Ea considerä asa ceva, pe bunä dreptate, "tzätzisme"!
Alex Leo Serban
10 Jun 2009, 17:17
as face-o DOAR daca as fi sigur k asta 'o raneste de moarte'...
dar ma tem k e doar o metafora: nicio rana nu e suficienta pt a scapa de ea
corinka
10 Jun 2009, 17:30
eu am fost de fo 7 ori in portocalia, CIT poti sa ma urasti?! :)
ps va anunt pe ac cale k numita dragomara a-nceput sa-mi trimita mp-uri... n-am de gind sa-i raspund, dar o sa va tin la curent de cite ori o va face :D
Muuult! X( Vreau si eu in Portocalia si nu numai acolo. O sa ajung candva si atunci va iert pe toti. :))
ma bag.
blonzi.
Teapa! E roman din Brasov, fugit in 88 si e brunet. :D
Tot eu sunt solutia. :)
corinka
10 Jun 2009, 17:39
ma bag.
blonzi.
Teapa! E roman din Brasov, fugit in 88 si e brunet. :D
Tot eu sunt solutia. :)
Si daca a emigrat in '88 inseamna ca e si batran!
illotempore2002
10 Jun 2009, 17:40
exact. si roman nasol, tziganos adica, si batran.
corinka
10 Jun 2009, 17:43
exact.
Deci ramane Judex? ;)
illotempore2002
10 Jun 2009, 17:48
corink, tie ce-ti iese la afacerea asta?
X(
Nu e foarte batran, nu e tiganos, nevasta-sa e o blonda superba si au o fetita dulce foc.
corinka
10 Jun 2009, 18:00
corink, tie ce-ti iese la afacerea asta?
X(
Mi-a promis Judex ca imi da o inghetata daca fac lobby.
Glumesc!
corinka
10 Jun 2009, 18:00
Nu e foarte batran, nu e tiganos, nevasta-sa e o blonda superba si au o fetita dulce foc.
Nu foarte, da-i batran, nu? :P
illotempore2002
10 Jun 2009, 18:05
mai, nu ne intereseaza individul.
ziceti mai bine de ce sunteti fericiti.
ca daca nu, am sa consider ca sunteti nefericiti. B-)
Sunt fericit ca am scapat de tine. :D
illotempore2002
10 Jun 2009, 18:10
really?
pai atunci si eu sunt fericita ca ai scapat de mine, in sfarsit, thank God!
really?
pai atunci si eu sunt fericita ca ai scapat de mine, in sfarsit, thank God!
Pai crezi ca altfel m-as fi oferit sa-ti fac lipeala cu altul???
Ete filmulete:
http://img190.imageshack.us/my.php?image=dscn2497.mp4
Sunt nefericit pt ca am jignit cea mai frumoasa girafa din lume doar pt ca pierdea Craiova-mi.
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 07:51
cine e moderator aici?
STERGETI postarea dragomarei, pt k dezvaluie mp-urile trimise!
si poate n-ar strica, cu ac ocazie, sa o mai bannati o data: poate cade in totala nefericire fara ac cordon de oxigen & se sinucide or smth - k are toate datele 'fisei postului' :D
Cinemania
11 Jun 2009, 08:13
sunt fericit ca mergem in europe league :D
sunt fericit ca dinamo nu merge in grupele CL >:)
illotempore2002
11 Jun 2009, 08:19
dinamo sucks >:)
Cinemania
11 Jun 2009, 08:30
Borcea's wife? :D
Borcea's wife calls herself Badea. :D
Cinemania
11 Jun 2009, 08:39
this makes Turcu a voyeur
Cinemania
11 Jun 2009, 08:47
gata sa ne calmam...o sa vina Ilo si-o sa ne nefericeasca
Eu sunt mult prea fericit ca mi-am luat licenta si pe 310. :)
illotempore2002
11 Jun 2009, 08:50
pai de ce, ce legatura au cu mine numele cu pricina? a, sau va gandeati ca sunteti offtopic? no problem, nu e un topic serios. by the way, cinemania, cine sunt borcea turcu etc? :D
sunt fericita pt ca azi am reusit sa ma trezesc la 6 jumate :"> I never did that before
Cinemania
11 Jun 2009, 08:51
pai de ce, ce legatura au cu mine numele cu pricina? a, sau va gandeati ca sunteti offtopic? no problem, nu e un topic serios. by the way, cinemania, cine sunt borcea turcu etc? :D
some dog bitches
keepwalking
11 Jun 2009, 09:02
SIX POINTS GIVEN BACK TO FC TIMISOARA
Lausanne, 11 June 2009 - The Court of Arbitration for Sport (CAS) has issued today its decision in the arbitration between S.C. FC Fotbal Club Timisoara S.A., FIFA, and the Romanian Football Federation:
---------
At the end of the deliberations, the CAS arbitrators announced that they had decided to set aside the decisions rendered by FIFA and the RFF and to return S.C. Fotbal Club Timisoara S.A. the six points which had been deducted in September 2008. The CAS arbitrators considered that the club had complied, on a timely basis, with the orders which had been imposed by the CAS in its previous decisions. As a consequence, the CAS Panel ruled that a six-point deduction was not justified.
The full award, with the grounds, will be issued in a few days and published on the CAS website (www.tas-cas.org).
illotempore2002
11 Jun 2009, 09:24
Loc de dat cu picioru' ?
Merge si acolo, dar probabil ca d-aia e omul fericit. :)
Cinemania
11 Jun 2009, 10:25
sa nu dam cu picioru' in fericire :D
Eu sunt atat de fericit ca stau in chiloti cu girafe. :D
Sunt fericit ca mi-au venit DVD-urile...
Sunt fericit din cauza unui tricou Max Payne de la Gloria :P :)
Sunt fericit ca a venit vara...nu foarte fericit din cauza caldurii insa ma tratez cu un ventilator care isi face treaba...
Sunt fericit ca am luat toate examenele de pana acum de pe sem asta...sunt nefericit ca am restante de anu trecut :))
Sunt fericit dar nu o arat.
Pitbull
11 Jun 2009, 11:00
Sunt fericit cä a venit Grenouille printre noi.
Sunt fericit ca voi zbura la Paris. :)
Pitbull
11 Jun 2009, 12:55
Esti fericitä pentru cä esti deprimatä?
Sunt fericit ca am 4 trese. :)
Si mai sunt fericit ca Delia m-a placut fara sa stie de trese. :)
miercuri
11 Jun 2009, 14:53
Sunt fericit ca voi zbura la Paris. :)
Partea cu zborul te fericeste asa tare? :P
Eu sunt nefericita ca ma pune my better half sa il ajut cu niste traduceri care trebuiau sa fi fost gata de cateva luni si evidemment nu sunt. Si nu am niiiiiici un chef.
Nu partea cu zborul, ci partea cu aparatul de zbor. ;)
miercuri
11 Jun 2009, 15:08
Inteleg, inteleg, either way, eu nu m-am mai simtit in largul meu in aer de cand aveam vreo 9 ani si pe masura ce-am mai inaintat in varsta m-am tot paranoizat. :P
Ce dvd-uri ??? Alea din seria B.D. ??:-/
Nu, alea de la Oscar, din februarie :))
Sunt fericit pentru ca mi-a luat ea cravata pt nunta. B-)
Sunt fericita pentru ca am avut curaj sa fac o chestie pe care n-am mai facut-o de peste 10 ani.
(m-am tuns cu breton:)))
Alex Leo Serban
11 Jun 2009, 17:42
uau
ne arati si noua o poza, sau tre sa asteptam anonimu k sa te vdm? ;)
Lasa ca la Anonimu o vedem pe Illo cu breton.
@als
Da, o sa-mi schimb imaginea avatarului imediat ce fac poza cu breton.X_X
Gloria, vin eu sa te fotografiez. :)
N-am nici o cursa pana dupa nunta si mai tin cate ceva minte din scoala. :D
pai tu nu o pozai pe illo?
O:-)
Nu i-am facut nici o fotografie.
Sunt fericit pt ca viitoarea mea nevasta m-a lasat sa-i conduc Audi-ul. Iar acum imi face chiftele marinate.
Pitbull
11 Jun 2009, 21:40
Sunt fericit c-am gäsit pe net "Niste bäieti grozavi", un film la care am lucrat cu multä pläcere.
Sunt fericit pt ca am cerut-o de sotie si a acceptat.
Pitbull
11 Jun 2009, 22:12
Sunt fericit c-o sä bem la nuntä!!!! :D
illotempore2002
11 Jun 2009, 22:14
Da Doamne sa betzi la nunta!
Da Doamneeeeeeeeeeeee!
p.s. sunt fericita c-or sa bea la nunta!
In septembrie.
Illo, te accept numai daca vii cu Marx.
Pit, bem de ne sar capacele.
illotempore2002
11 Jun 2009, 22:21
sunt fericita ca am terminat de pictat suficiente planse cat sa umplu sarma de intins rufe din baie....baia mea arata foarte misto acum :)
am o sarma intreaga plina cu picturi: portrete, mese pline cu sticle de bautura :D , tampoane, ochelari ....
vreau sa dau cu vopsea rosie pe gresia de pe jos si in cada, sub forma de picaturi si pete, ca sa para ca a avut loc o crima in baie la mine....crima din psycho
se pricepe cineva?
Mai asteapta o saptamana ca iti vine ciclul.
Cinemania
12 Jun 2009, 07:54
sunt fericit ca e cam racoare afara...as fi si mai fericit daca ar da cu furtuna vreo cateva ore
si sunt fericit ca femeia de serviciu nu a apucat azi dimineata sa-mi faca ordine pe birou (cred ca iar imi stingea pc-ul ca o apucata X( )
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 08:36
re: murder in the bathroom: i could oblige, but she might not be there anymore to see the result >:)
illotempore2002
12 Jun 2009, 09:28
;;)
Chambord
12 Jun 2009, 11:47
Sunt fericit pt ca am cerut-o de sotie si a acceptat.
ce faci ba te insori ? bafta si casa de piatra
hellsteed
12 Jun 2009, 12:05
prima nunta de pe cinemagia ? A fost cu cliseu cererea ? A plans ?
@Chamb.
Multam fain. Pana una alta am azi de organizat bachelor party pt consultantul meu financiar, fost coleg de liceu. Se anunta show. :D
@Hellsteed
Eu am tot sperat ca prima sa se intample cu o colega forumista, dar pana la urma tot blonda mi-am luat. Deh, naravul din fire...
Nu a fost clasic si nu a plans, ci a mai cerut un numar. :D
illotempore2002
12 Jun 2009, 14:23
Sunt fericita pt ca m-am intalnit cu Jactati si mi-a dat, in tzipla, Histoires du cinema al lui Godard :x
Chambord
12 Jun 2009, 14:28
Sunt fericita pt ca m-am intalnit cu Jactati si mi-a dat, in tzipla, Histoires du cinema al lui Godard :x
you lucky ... strike :D
halebardul
12 Jun 2009, 14:57
just for fun:
Sunt fericita pt ca m-am intalnit cu Jactati si mi-a dat in tzipla
Sunt fericit ca am invatat de la Jamie Oliver sa gatesc supa de ceapa si ii gatesc Deliei diseara dupa ce o iau de la aeroport. Si sunt fericit ca am motiv sa nu beau deloc la bachelor party pt ca trebuie sa conduc al ei minunat Audi. :)
Chambord
12 Jun 2009, 15:09
just for fun:
:)) corect
illotempore2002
12 Jun 2009, 15:16
just for fun:
:)) corect
invidiosilor
E in franceza tipla aia? :D
halebardul
12 Jun 2009, 15:21
Multa fericire pe forumul asta!
Buey Hale, tu vii mestere la nunta?
Btw, se tine la Brasov.
corinka
12 Jun 2009, 15:40
Judex, pune-te bine cu Cinemania. Poate vine cu formatia si incinge un pic atmosfera la nunta! \m/
halebardul
12 Jun 2009, 15:43
Bv! <:-P
Chambord
12 Jun 2009, 15:47
da chiar, va canta cinemania o brashoveanca de-i sar miresei trandafirii din par B-)
Cori, pai eu cred ca ma inteleg destul de bine cu Cinemania. Dar tre sa vina acolo sa se distreze, nu sa munjceasca. :)
Dupa ce trece nunta colegului meu, am sa incep pregatirile pt a mea. O sa deschid si pe-aici o lista sa va inscrieti, care vreti sa participati.
Precizare: e British style, nu aveti nici o obligatie. :)
Cinemania
12 Jun 2009, 15:54
daca-mi da sa beu cat intra promit sa nu cant :D
halebardul
12 Jun 2009, 15:54
adica o putem sterge englezeste fara sa lasam darul? :D
Ce bei? :D
Hale, nu e cu dar.
Cinemania
12 Jun 2009, 15:55
Cori, pai eu cred ca ma inteleg destul de bine cu Cinemania. Dar tre sa vina acolo sa se distreze, nu sa munjceasca. :)
deci e clar: imi las grohaciu' acasa
Cinemania
12 Jun 2009, 15:56
Ce bei? :D
Hale, nu e cu dar.
whisky
corinka
12 Jun 2009, 16:08
O sa deschid si pe-aici o lista sa va inscrieti, care vreti sa participati.
Precizare: e British style, nu aveti nici o obligatie. :)
Aha, deci nu e lista de cadouri! Credeam ca se poarta si la britanici, am vazut eu in "Four Weddings & A Funeral"... ;)
Chambord
12 Jun 2009, 16:09
Aveti doar obligatia sa dansati mireasa pana cade lata in bratele lu Judex :D
Cinemania
12 Jun 2009, 16:09
Glennfiddich mere?
ioi...cand ma gandesc cate sticle de Glenfiddich am carat din Londra incoace
clar ca mere
Cori, nu e nimeni obligat sa sara cu plicul si nici n-ai sa auzi scarbosenii lautaresti cu strigaturi.
Chamb, nu are voie nimeni sa-mi danseze mireasa. Poate doar Illo. :D
Roachere, cate sticle sa-ti rezerv?
Cinemania
12 Jun 2009, 16:56
doua ajung
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 17:04
nu ne-ndoim k le va pastra frumos, tot in tzipla...
@Cinemania
Ok. si gaigica? Sau vii fara ca sa agati acolo?
illotempore2002
12 Jun 2009, 17:06
baby, in tzipla o tzin impotentii....aia fara coaie si cu putza mica....ca stim noi cine ca s-a mai spus
p.s. of, of, ce-ti mai place...
Drago, chiar ma insor. :)
illotempore2002
12 Jun 2009, 17:11
#:-s
Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 17:19
baby, in tzipla o tzin impotentii....aia fara coaie si cu putza mica....ca stim noi cine ca s-a mai spus
tot ce se poate; how wd I know?? :-/
ps ce frumoasa consonanta de 'mari spirite' - illo tempura & dragomara-muratura =))
@Dragomara.
Nu o cunoasteti. O s-o cunoasteti daca veniti la Brasov in septembrie. E blonda, inalta si m-a cucerit vorbindu-mi stricat in engleza. :)
corinka
12 Jun 2009, 17:30
Cori, nu e nimeni obligat sa sara cu plicul si nici n-ai sa auzi scarbosenii lautaresti cu strigaturi.
Mi se pare normal. Nici eu nu am avut lautari si vornic/staroste la nunta. Strigatul nici nu cred ca se mai practica, doar traim in secolul 21!
Ati patit vreodata la nunta sa gasiti pe mese plicuri? Intotdeauna cand am fost la nunti le-am dat mirilor un plic cu bani, mi se pare normal sa le faci un dar la inceput de drum, dar, decat sa le iau cadou, prefer sa le dau bani si sa isi ia ei ce vor, e mai practic decat cu cadouri, sa nu se trezeasca bietii miri cu cinci cuptoare cu microunde, sapte filtre de cafea s.a.m.d. Dar sa pui plicuri pe mese mi se pare dezgustator, parca ai cersi bani invitatilor.
illotempore2002
12 Jun 2009, 17:31
tot ce se poate; how wd I know?? :-/
ps ce frumoasa consonanta de 'mari spirite' - illo tempura & dragomara-muratura =))
slabutz. ma asteptam la mai mult de la tine.
illotempore2002
12 Jun 2009, 17:33
Mi se pare normal. Nici eu nu am avut lautari si vornic/staroste la nunta. Strigatul nici nu cred ca se mai practica, doar traim in secolul 21!
Ati patit vreodata la nunta sa gasiti pe mese plicuri? Intotdeauna cand am fost la nunti le-am dat mirilor un plic cu bani, mi se pare normal sa le faci un dar la inceput de drum, dar, decat sa le iau cadou, prefer sa le dau bani si sa isi ia ei ce vor, e mai practic decat cu cadouri, sa nu se trezeasca bietii miri cu cinci cuptoare cu microunde, sapte filtre de cafea s.a.m.d. Dar sa pui plicuri pe mese mi se pare dezgustator, parca ai cersi bani invitatilor.
http://nunta.ro/
au forum si aici.
Noi nu vrem nimic. Avem chiar tot ce ne trebuie. Vrem doar sa va simtiti voi bine la sarbatoarea noastra.
Chestia cu plicurile pe mese e intr-adevar dezgustatoare.
corinka
12 Jun 2009, 17:43
http://nunta.ro/
au forum si aici.
Si? Poate pe mine ma face fericita sa imi exprim dezgustul fata de anumite practici. Inteleg ca pentru tine este o fericire sa postezi link-uri la site-uri despre nunti. Nu inteleg de ce m-ai citat pe mine... :-/
illotempore2002
12 Jun 2009, 17:46
ei, daca te face fericita un asemenea subiect, nunta, darurile etc, pot eu sa ma opun fericirii tale?
Cinemania
12 Jun 2009, 17:48
@Cinemania
cred ca vin singur...poate agat si vreo blonda pe langa whisky-ul ala :D
Cinemania
12 Jun 2009, 17:50
@Cinemania
prin blonda inteleg bere, desigur...abia mai apoi am vazut cu cine te insori :)
corinka
12 Jun 2009, 17:55
ei, daca te face fericita un asemenea subiect, nunta, darurile etc, pot eu sa ma opun fericirii tale?
Illo, tu ori nu citesti bine, ori nu poti "procesa" ce citesti, spusesem ca ma face fericita sa imi exprim dezgustul fata de anumite practici, nu sa vorbesc despr nunti, daruri etc.
Si daca m-ar fi facut fericita si acele subiecte, chiar nu cred ca era nicio problema.
@Cinemania
prin blonda inteleg bere, desigur...abia mai apoi am vazut cu cine te insori :)
Am inteles, man. Vbesc cu ea si iti aranjam o colega daca vrei.
Bere va fi din belsug, anyway. :D
hellsteed
12 Jun 2009, 18:20
@Hellsteed
Eu am tot sperat ca prima sa se intample cu o colega forumista, dar pana la urma tot blonda mi-am luat. Deh, naravul din fire...
Nu a fost clasic si nu a plans, ci a mai cerut un numar. :D[/QUOTE]
Vorba lu unu din rapul romanesc... Da-mi numarul tau si-o sa-ti dau cate numere vrei. :)
Pot sa fiu special uninvited guest ? Pe bune de nu m-as arunca in tren sa stiu ca maine seara s-ar bea la Brasov in cinstea cuiva pe care nu cunosc. Suna prea bine.
Buey, e in septembrie!!! Si esti binevenit.
hellsteed
12 Jun 2009, 18:27
Stiu ca e in septembrie. :) Ms de invitatie.
halebardul
12 Jun 2009, 18:32
he, he. Nu mai e forumeeting, e forumwedding.
p.s. judex, tu nu castigasesi o bursa sau asa ceva prin SUA? ce faci cu ea?
illotempore2002
12 Jun 2009, 18:52
da Doamneee sa se insoare si sa plece in SUA !
Da Doamne!
#:-S
Mala Portugal
12 Jun 2009, 22:21
.....stiu ca nava mama se va intoarce dupa mine 8->
illotempore2002
12 Jun 2009, 22:23
ce e nava mama?
:)
corinka
12 Jun 2009, 22:25
Mala e extraterestra, nu te-ai prins?
illotempore2002
12 Jun 2009, 22:26
nu :)
@Hellsteed
Ba da. Sper sa duc procesul pana la capat si sa merg la studii spre finele anului urmator. Daca nu, nu-i bai, am o slujba destul de banoasa... B-)
@Illo
Abia astepti sa ma carabanesc sa las Bucurestiul pe mana meltenilor care-ti plac tie. >:)
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:30
sunt fericita ca s-ar putea sa ma mut cu jobul la Hamburg :x (orasul lui Brahms)
Tot mai aproape de Danemarca. :)
Geez, acu' realizez. M-am adresat lui Hellsteed in loc de Hale in privinta SUA. Las' ca ati inteles voi... :D
Sunt fericit ca i-a placut supa de ceapa si mi-a facut masaj pe gambute. :)
Alex Leo Serban
13 Jun 2009, 07:11
sa traiesti, mai judex!
casa de piatra, supe de ceapa & cit mai multe masaje pe gambute ;)
la mine fericirea e o stare continua, intrerupta doar de mici enervari (pe unele le si provoc, k mi se pare mai nostim :D )... sint fericit k sint cine sint (nu mi-as fi dorit sa fiu nimeni altcineva), k am cariera pe care o am (cel mai mare lux e sa faci ce-ti place), k sint inconjurat de multi prieteni, k am si dusmani (cine n-are, n-are valoare :)) ), k zi de zi gasesc noi motive de a ma bucura de ceva...
mai nou, sint fericit k imbatrinesc!
stiu, pare ciudat sa te bucuri de asta, dar eu gasesc k este o experienta noua, necunoscuta (cum va fi, cind va fi, si moartea) & i cherish it. sint un experimentator & un aventurier prudent, nu ma arunc in nimic inainte de a calcula the pros & cons la milimetru, iar batrinetea - asa 'ticaita' cum e, cu ticuri & manii - mi se pare anotimpul ideal pt a 'festina lente' :)
nu ma intereseaza sa-mi pastrez 'spiritul tinar' (cum se zice, in mod idiot), ci doar corpul (si, slava domnului!, nu arat de 50); spiritul as vrea sa-mi fie matusalemic B-)
in +, cum lumea in care traim e dominata de cultura tinerilor iar eu am fost intotdeauna anti (temperament de revoltat), mi se pare f cool sa ma opun acestui 'cool' al tinerilor - o kestie de turma, pe care am detestat-o toata viata...
voila pourquoi je suis heureux tout le temps :)
Multam, ALS.
Illo, ne impacam?
http://img140.imageshack.us/img140/439/giraffe4.jpg
illotempore2002
13 Jun 2009, 12:23
nu.
Here we go again. Invata sa respunzi permanent la intrebarea "DE CE?" Deci... :-?
Cinemania
13 Jun 2009, 13:01
sunt fericit ca mi-am cumparat mere...asa vreo 2 kile sa-mi ajunga pt weekeend
Bune bune.Merge un mar dupa 2 3 tigari.
illotempore2002
13 Jun 2009, 13:09
ia stai ca ma duc sa-mi iau si eu mere
Sunt fericit ca voi manca 3 schnitzele foarte curand.
illotempore2002
13 Jun 2009, 13:12
ma da' femeia aia iese vreodata din bucatarie?
=))
de cand ai cerut-o de nevasta pe forum sta numa in bucatarie.....=))
E de-a dreptul la serviciu acum.
illotempore2002
13 Jun 2009, 13:23
@ redmen
de ce crezi tu ca Judex a inventat povestea asta cu nunta?
Stii foarte bine ca atunci cand inventez ceva pare si mai real decat insasi realitatea. :)
Alex Leo Serban
13 Jun 2009, 14:22
@ judex: aia din poza de mai sus, cu gitul f lung, e illo nu-i asa?
illotempore2002
13 Jun 2009, 14:50
@ judex: aia din poza de mai sus, cu gitul f lung, e illo nu-i asa?
mie imi plac foarte mult girafele, that's way
Pentru ca miros a frisca si vanilie...
illotempore2002
13 Jun 2009, 16:16
sunt fericita ca nu mi s-a bulit dvd-ul Histoires du Cinema al lui Godard desi l-am bagat in dvd peste un al disc care era deja inauntru :D (din pacate a fost compromis discutl care era inainte - dar e ok, era un dvd cu pillates)
(si acuma ii las cuvantul lui ALS :)) )
@ redmen
de ce crezi tu ca Judex a inventat povestea asta cu nunta?
I can feel it in the air ... tonight ... vorba lu` Phil Collins.
Sunt fericit pentru ca peste putin timp am sa ma uit la finala cupei in timp ce voi rontai niste sandwichuri cu maioneza, ou fiert, salata si schweitzer - cam ca ala facut de Charlize pt Jeff, Cinemania! ;)
Si da Illo, p-astea le va face ea. E geniala la facut sandwichuri. Din pacate va veni si clipa cand va afla ca gatesc aproape totul mai bine ca ea. Din punctul asta de vedere as fi preferat una ca tine care-si pune barbatii sa-i gateasca. Uite, cu ocazia asta am mai gasit un motiv pentru care sa te oftici ca ma-nsor: cine se va mai oferi sa te hraneasca, girafel?
Cinemania
13 Jun 2009, 19:34
Sunt fericit pentru ca peste putin timp am sa ma uit la finala cupei in timp ce voi rontai niste sandwichuri cu maioneza, ou fiert, salata si schweitzer - cam ca ala facut de Charlize pt Jeff, Cinemania! ;)
ioi..te-ai scos big time :D
io-s fericit ca am revazut-o pe scumpa de Charlize
illotempore2002
13 Jun 2009, 19:36
da, s-a scos, mai ales gagica, ea ii face sandwich-uri iar el sta pe forum =))
vai, ma iertati, din invidie mi-a scapat asa o rautate :">
Inca nu le-a facut. Abia a aterizat. Rautacioaso! :)
illotempore2002
14 Jun 2009, 00:29
..ca mi-am cumparat multe kestii de mancare si nu o sa mai raman in miez de noapte lesinata de foame...
Pitbull
14 Jun 2009, 00:37
Sunt fericit cä-n noaptea asta Illo va opera transferul din anorexozä în batozä.
illotempore2002
14 Jun 2009, 00:40
=))
Pitbull, sa ma vezi ce bine am sa arat maine!
B-)
Daca esti convinsa de asta puteai sa faci un gest frumos si sa onorezi invitatia la nunta colegului.
FreakDoll
14 Jun 2009, 02:14
Pentru ca`mi lua mama o cana foarte maaaare din care beau suc non`stop =D>
illotempore2002
14 Jun 2009, 02:16
...ca avem un user nou din Oltenia
:-*
welcome!
Alex Leo Serban
14 Jun 2009, 04:22
sunt fericita ca nu mi s-a bulit dvd-ul Histoires du Cinema al lui Godard desi l-am bagat in dvd peste un al disc care era deja inauntru :D (din pacate a fost compromis discutl care era inainte - dar e ok, era un dvd cu pillates)
(si acuma ii las cuvantul lui ALS :)) )
loooooooooooool... cum ziceam: zapacita cva de speriat!
ps la ora aia als doarme. doarme adinc ;)
da acu va las, k tre sa prind avionu spre sicilia... si-s fericiiiiiiit :)
illotempore2002
14 Jun 2009, 09:53
hai du-teeeeee....vezi cum faci sa te nimereasca aia pe acolo....mafiotzii, da?
de fapt nu tre sa faci nimic, deosebit, tre sa fii tu insutzi, natural (enervant) ! 8->
paul_aramis
14 Jun 2009, 12:44
dacă eşti doar mulţumit, se pune? eu sunt mulţumit că mi-a "ieşit" prima editare de DVD, la Odessa în flăcări. se putea şi mai bine, dar fiind prima oară ...:D
FreakDoll
14 Jun 2009, 15:49
Saru` mana :*
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:20
Sunt fericita ca tocmai mi-am cumparat 3 perechi de pantofi :D
Sunt fericita ca tocmai mi-am cumparat 3 perechi de pantofi :D
Spune-mi de pantofi :x culoare,model...etc...dar nu mai bine iti luai si o pereche de sandalute ?doar it's summer time...
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:36
pantofi, generic....2 perechi pantofi, una sandale :D verzi, toate (culoarea mea preferata)
nimic extraordinar, incaltzari de la Zara, sunt sigura ca le stii....
urmeaza randul Cocai Zaboloteanu - face incaltzari la comanda, le stii?
sunt geniale
ii stiu pe aia Zaboloteanu :D nu prea sunt impresionata .
Mi-am luat si eu vineri o pereche de sandale de la zara,gri ,stil gladiator probabil le-ai vazut:D
SA II PORTI SANATOASA!
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:48
nici Mihaela Glavan nu-ti place?
by the way, ce designeri locali iti plac?
eu sunt innebunita dupa Irina Marinescu (sunt la a 4 rochie comandata la ea) .. o stii?
Glavan imi place ,este in stil YSL ,mie imi place Agnes Toma si Dada.O stiu pe Irina Marinescu,imi place ca ea adota stilul Balmain,sper sa vina si in Romania blazerele stil Balmain cu umeri proeminenti,astea originale sunt in jur de 3000 de euro :(
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:57
am 3 rochii de la Dada...une este atat de dadaista ca inca nu stiu unde s-o port :))
Irina are blazere din alea cu umeri proeminenti...
p.s. colectia de vara asta a lui Glavan imi displace total dar colectia trecuta, din toamna, senzationala :x
http://img268.imageshack.us/img268/2104/colectie1.jpg (http://img268.imageshack.us/i/colectie1.jpg/)
Uite asta este din colectia toamna/iarna 2008,super clubbin'.imi place plicul mult!
illotempore2002
14 Jun 2009, 23:13
stiu, am fost invitata la prezentare dar mi-a fost lene....by the way, rochia e Irina Marinescu ;) dar nu din colectie, e special facuta pt prezentarea Glavan
miercuri
14 Jun 2009, 23:17
Din designerii locali singurul ca are a participat vreodata la vreun fashion week important e rozalb de mura (www.rozalbdemura.ro), care e un fel de Gareth Pugh al Romaniei. Adica nu-mi inchipui pe altcineva in afara de Roisin Murphy imbracandu-se de la el. :P
Si eu am fost ieri la Zara si mi-au luat ceva tricou lalau si niste leggings. Si mi-am mai luat si niste salvari, dar din alta parte.
Oricum nu d-asta sunt fericita, sunt fericita pentru ca FNM si-au inceput in sfarsit the reunion tour si suna flawless, effortless si incredibil de bine. :x:x:x
illotempore2002
14 Jun 2009, 23:18
cine e FNM?
si ce daca nu au mai participat si altii la evenimente fashion importante, dar Irina marinescu de exemplu vinde in New York si imi pare mai creativa si mai joviala si feminina decat Mura
miercuri
14 Jun 2009, 23:20
Faith No More (http://en.wikipedia.org/wiki/Faith_no_more), postasem mai devreme la playlist :P
Faith No More este formatia care ar fi trebuit sa imi marcheze adolescenta dar din fericire nu s-a intamplat asta,am renuntat la anturajul ala :))
app, miercuri iti place? :O
illotempore2002
14 Jun 2009, 23:27
my Zaboloteanu shoes :D
(bine, eram cam boring imbracata, eram de la serviciu, m-a prins o fashion blogeritza pe strada si a tinut musai sa ma pozeze)
http://2.bp.blogspot.com/_LIO96pGcC3Q/SgO2xxbdtjI/AAAAAAAAGMQ/4AmLyiW99bI/s1600-h/09050704.jpg
miercuri
14 Jun 2009, 23:27
Faith No More sunt unii din cei mai mari iconoclasti din muzica :D
Nu stiu de ce anturaje zici tu, dar toti gustatorii de Faith No More/Patton pe care ii cunosc eu sunt oameni destul de zdraveni. Si da, imi plac chiar mult, si pana nu de mult erau din categoria aia de trupe care te fac sa suspini ca nu te-ai nascut mai devreme sa apuci sa-i vezi :P
edit: Illo, faine tocurile si ciorapii albi ruleaza.
mie imi plac...si trench-ul este genial:x
illotempore2002
14 Jun 2009, 23:34
thnks, girls :)
p.s. sa nu mai zica lumea ca-s anorexica :))
Sunt fericit ca am descoperit la timp ca am fost un cretin inceomensurabil considerand-o initial pe Illo drept o persoana demna de luat in seama.
PS
Asa, ca animal, ar merge de proximitate...
illotempore2002
15 Jun 2009, 00:24
da, asta e un mecanism de aparare....cand nu ajungi la struguri, zici ca sunt acri. dar eu ma bucur pt tine ca ai realizat ce zici tu ca ai realizat, am mai spus, asta ma scapa de o gramada de probleme. din partea mea, ar fi trebuit sa realizezi de mai demult treaba asta. si oricum te-am avertizat de la inceput ca sunt de cacat si ca am un caracter infect, nu ai vrut sa ma crezi :) acuma ce vina am eu? te-am pus in garda.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.