View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Sunt fericit ca am scapat cu bine de sesiune #:-S
De jumătate de oră am terminat sesiunea, şi deci semestrul întâi [ferici-m-ar!]... dar mi-e ciudă că săptămâna asta deja am început semestrul doi [necăji-m-ar!].
Ce fuck-you-ltate faci? :)
Trebuie să îţi dau un răsuns... evaziv. :P
Facultatea de Teatru şi Televiziune, secţia Multimedia Interactivă în cadrul EMIM [European Master in Interactive Multimedia]. Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.
Deci sunt la master, anul întâi. :D
Si zici ca faci schimb de experiente cu comunitatea europeana? :)
Cam da, comunitatea europeană reducându-se, din păcate, acum doar la Franţa, UK, Turcia şi Estonia.... mai era şi Suedia.
Dar se pare că la un curs avem un coleg din USA. :D
La cum stiu americanii geografie, nu m-a mir ca s-a ratacit ala printre europeni :))
Apropo, e musai sa fii european?
Din moment ce tipul respectiv e din state, nu cred. Dar nu mai bine vorbim prin PM-uri? Zilele astea tot într-un off-topic am fost şi parcă mă mustră conştiinţa. :))
Din moment ce tipul respectiv e din state, nu cred. Dar nu mai bine vorbim prin PM-uri? Zilele astea tot într-un off-topic am fost şi parcă mă mustră conştiinţa. :))
Ai dreptate. Pe mine nu constiinta ma mustra ci Pitbull :))
Pitbull
06 Feb 2010, 17:54
Eu nu-s moderator acilea, deci pe nime' nu mustrez.
Cel mult, poate, dojenez.
Rapture
08 Feb 2010, 15:37
Io mi-s fericita ca e luni :x .
Sunt fericit ca am tras un pui de somn (:| am si visat ca tat eram un James Bond B-)
E clar, trebuie sa o iau mai usor cu filmele :-S
Am reusit sa vad The Host la The Light Cinema chiar daca miercuri am examenul de anato :D Si m-am ales si cu afisul de la film >:)
Deşi mă doare [iar] genunchiul de îmi vine să îl tai bucăţi, sunt fericită că m-am plimbat mult, am fost prin locuri pe unde nu mai fusesem de vreo şapte ani [zăpada chiar le-a transformat în basm] şi am ascultat o adevărată poveste de la un suflet cald.
Pitbull
10 Feb 2010, 22:53
Ninge iar! :D
Numai ce-au adunat ästia bine zäpada-n maldäre cât muntii, si iar se asterne peste ea/ele/ei si o/le/îi îmbracä frumos n-alb! :x
* * *
Si mai sunt fericit si c-am cärat afarä tone de vechituri de care nu mai aveam nevoie, iar mâine renoveazä Collins cämara. In timp ce le duceam, le si poezeam:
Vi s-a-mplinit veleatul, iubitelor displayuri,
Si pen'ca despärtirea sä fie de bon-ton,
Vä transbordäm acuma, în ritm de aleleiuri,
Din casä, pân-afarä, pe colt, la tomberon.
Eroicelor rafturi, cutie ero-icä,
Ce credincios slujitu-ne-ati, de parc-a fost ieri,
Dormiti jos, în container, si nu vä fie fricä,
Cä mintenas sosi-vor iubitii gunoieri!
Nu regretati sfârsitul, oricui îi vine felul,
Te ia Caron în barcä - sau în camion de vrei,
Dormi dulce, scump computer, ce fost-ai al lui Relu,*
Si tu, o, doi-opt-sase, luat moca de la Ray!**
Pe aici, pe la Iasi, oamenii s-au cam plictisit de zapada :))
Aseara chiar eram fericit ca a inceput sa fulguie din nou, dar 'wtf' , ca dupa o juma' de ora deja era rafala... viscol puternic...!
Acum sunt fericit ca s-a oprit :D
Rapture
11 Feb 2010, 08:43
Ninge iar! :D
Pe aici, pe la Iasi, oamenii s-au cam plictisit de zapada :))
Si pe la Bacau. Vreau sa se topeasca odata zapada! :(
Pitbull
11 Feb 2010, 11:41
Sunt fericit c-a zis la meteo cä sunt sanse sä mai ningä!
(Na, asa vä trebuie! >:) Spoil-sports!)
Avem LIVERPOOL - UNIREA URZICENI. Asa ca nu-i bai! Si inca vreo 4-5 programe de sport.
Rapture
11 Feb 2010, 19:13
hehe, mi-s totusi fericita ca azi n-a batut vantu', a fost o vreme frumoasa, asa ca am putut sa particip la un razboi cu bulgari fara manusi; sunt fericita si ca am o tinta buna, am dat headshot-uri consecutive :> !
Este oficial: voi pleca în Finalnda pt. două săptămâni. :x 8-> <:-P
Dacă tot nu am loc de muncă, măcar să bag concedii din greu! =))
Alex Leo Serban
13 Feb 2010, 10:41
... in rastimp de nici doua zile, am citit asta
http://denisvecinu.wordpress.com/2010/02/12/il-invidiez-pe-alex-leo-serban/
si asta
http://atelier.liternet.ro/articol/8702/Diana-Pavlenco/2009-Despre-cum-sa-te-inseli-cu-parerile-tale.html
dupa ce, in urma cu ceva timp, aparuse asta
http://atelier.liternet.ro/articol/8755/Rozana-Mihalache/De-cine-mi-e-dor-dar-ma-bucur-c-a-plecat.html
:)
buticut
13 Feb 2010, 10:51
Buenos Aires chiar e de invidiat :). Eu am trecuta pe wish list o calatorie in toata America de Sud,sper candva sa o realizez.
On topic: Nimic....chiar nu am nicio farama de fericire in mine la ora asta.
Buenos Aires chiar e de invidiat :). Eu am trecuta pe wish list o calatorie in toata America de Sud,sper candva sa o realizez.
Vorbeşte cu Judex, el zicea ceva de America de Sud. ;)
Rapture
13 Feb 2010, 17:53
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/02/12/copilul-care-picteaza-ca-si-cum-ar-respira.html
E bine ca exista minuni si p-aci!
Intr-o buna zi, cand m-am dus sa-l vad pe domnul Ioan (doru', nu poate fi acuzat nimeni de el), am observat un copil care, intr-adevar, eclipsa toti copii de varsta lui de pe acolo; era mai special, pe foaie parea mai batran cu vreo 4 ani. L-am laudat, parea sfios. Copilu' are talent, picteaza din instinct foarte bine; ii trebuie doar un profesor coordonator bun; nu spun ca Ioan nu-i bun, e foarte bun, el e cel care m-a invatat sa imbin necesarul cu placutul. Il respect, pan' la urma, avem multe-n comun. Acum sper doar sa stea cu gura pe el, atat cat se cuvine :) .
Presimt ca acest copil va ajunge un geniu mai curand decat vor ajunge unii colegi de-ai mei (de ce mint? el va ajunge geniu mai curand decat vor ajunge pictori buni unii colegi de-ai mei). Vorba domnului Ovidiu : "Cei care nu au talent, dar invata teorie, vor ajunge pictori buni. Cei care au talent si invata teorie, vor ajunge genii."
Noh, acum nu stiam ca acel copil pe nume Ovidiu George (copilu' asta chiar poarte prenumele unui om pe care-l respect, mentionat mai sus) e asa o vedeta; God bless him!
Vorbeşte cu Judex, el zicea ceva de America de Sud. ;)
Asa e, daca vrei, Bootie - ma gasesti pe mess. Numai sa poti lipsi trei luni de la facultate...
whitecloud
14 Feb 2010, 08:03
Nu-mi mai curge nasul.
Rapture
15 Feb 2010, 14:01
1. In sfarsit mi-a ajuns coletul !!! ăăă, cate zile a durat ?
2. Mi-s fericita ca Ovidiu nu vrea sa faca parte din tot scandalu' asta de artisti frustrati. Azi, cand a venit Gh. la el sa vorbeasca despre asta, a zis ca nu-l intereseaza. Vineri era putin afectat de asta, dar a procedat corect. Uite de asta il iubesc! totusi, imi pare rau pentru ceilalti, pentru ca din tantar au facut armasar.
I've got my first A! :D
Dacă nu aş fi mândră de mine, ce rost aş mai avea? :))
I've got my first A! :D
Dacă nu aş fi mândră de mine, ce rost aş mai avea? :))
Yay!
I'm bloody waiting for your bloody A in bloody screenwriting. >:)
I'm bloody waiting for your bloody A in bloody screenwriting. >:)
Nu mă mai nimeresc cu british-ul de ceva vreme. M-ai blestemat? :( :-S
Cât despre scenarii... :|
BLACK-SPIDER
18 Feb 2010, 04:03
Vazusem de curand filmul si dupa povestea lui Guy Ritchie mi-am zis ca trebuie sa pun mana pe Arthur Conan Doyle sa il descopar pe adevaratul Sherlock Holmes, dar nu banuiam ca se va intampla curand. Azi am trecut pe la Biblioteca Astra (in Sibiu), am lasat cartile imprumutate si la plecare am vazut un stand de carti si curios din fire m-am dus sa arunc un ochi.
Apoi manat de aceasi curiozitate am stat si la o discutie dintre cativa autori si public, am pus chiar si o intrebare:P Am aflat si de ce sunt asa scumpe cartile in librarii :(
Editura respectiva are o colectie foarte buna de romane politiste intitulata Crime Scene, nu stiu daca am voie sa ii spun numele pe forum.:-?
La plecare am vazut pe masa Cainele din Baskerville de Artur Conan Doyle,era doar 5 lei asa ca nu am mai stat pe ganduri,imi luam mai multe dar nu am avut prea multi bani la mine.
Ajuns acasa, am dat-o aproape gata, deznodamantul l-am lasat pe maine pentru ca-mi era prea somn!
Oricum am devenit fan Sherlock Holmes! Ce lucruri frumoase ti se intampla atunci cand te astepti mai putin :D
ca mi-am luat portocala mecanicaB-)
Pt. ca dupa o ora si ceva de munca cu photoshopu' in sf. am reusit sa fac caracterul din South Park si sa-i schimb fundalul, dar acum mi se pare ca e cam micutz.
BLACK-SPIDER
19 Feb 2010, 03:20
Bravo Gospin! Tare :D B-)
eh, merci, mi-ar place sa invat mai multe, acum ma chinui sa maresc un pic caracterul... :D
pt. ca Atlasu' ne asteapta :x!
hellsteed
23 Feb 2010, 09:48
azi am avut de-a face cu sistemul legislativ cipriot privind obtinerea unui permis de conducere... i got a kick in the balls...
copila_satanista
23 Feb 2010, 09:59
Sunt fericit/a azi pentru ca.... pentru ca asa vreau :P
pentru ca mi-am luat istoria cinematografiei
azi am avut de-a face cu sistemul legislativ cipriot privind obtinerea unui permis de conducere... i got a kick in the balls...
... şi asta te fericeşte? :-?
hellsteed
23 Feb 2010, 16:51
habar n-ai cat am ras....
Se pare că nu. Dar a fost râs... isteric? :D
Rapture
23 Feb 2010, 21:07
1. Corpul (aka. aproape tăti oasâli şî câtiva organi) au incetat sa ma doara dupa multe zile de suferinta cronica. Sau poate am devenit prietena buna cu durerea? Sunt o cinica, sunt mandra ca pot suporta (foarte) multa durere fara a ma plange.
2. Pe saptamana ce trece invat tot mai multe de la omu' ala. OM, da, e propriu spus. :)
hellsteed
24 Feb 2010, 13:09
Se pare că nu. Dar a fost râs... isteric? :D
Nu m-as cataloga ca isteric... un ras... cu pofta.. de stomac asa cu hihihahahehehihi si gangureala...
Aşa... mersi de explicaţie. :D
buticut
24 Feb 2010, 20:24
Sunt fericita pentru ca m-am abtinut sa nu vad The Imaginarium..., la care ma duc maine la cinema. 2 filme cu Johnny Depp la cinema in mai putin de 2 saptamani! Sweet :D !
bogdan0125
25 Feb 2010, 09:01
Sunt fericit pentru ca asa sunt tot timpul.
copila_satanista
25 Feb 2010, 16:23
Am una bucata concediu si pana marti nu mai vreau s-aud de munca! Fericire iacata-ma-s! :D
Mi s-a măăărit.<:-P
Cu două puncte, ce-i drept, dar sunt bune şi alea. <:-P
pentru ca am reusit sa fac ce mi-m propus
Chambord
26 Feb 2010, 13:23
E soare, frumos si cald afara. Primavaratic.
illotempore2002
26 Feb 2010, 15:07
Pentru ca aseara am facut shopping si mai fac si diseara. Pt ca merg la 3 conferinte de terapie cu cei mai tari terapeuti din state si din europa. si pt ca merg la cate un party in fiecare seara weekendul asta, si vineri, si sambata si duminica.
omudindulap
26 Feb 2010, 16:34
Ma duc la teatruuuuuuuuu :D
omudindulap
26 Feb 2010, 20:18
Era o melodie..Friday I m in loved..
Rapture
26 Feb 2010, 21:07
Azi am fost o paranoica. De obicei cand merg in legea mea, vizitand tot felu' de galerii, sunt o paranoica :">. Cu pasi mari si repezi, plimbandu-ma aproape 3 ore, chiulind de la ore; chiar am avut nevoie de o pauza, toata presiunea asta ma omoara . Unde vroiam sa ajung cu asta? aaa, da, Dumnezeu ma iubeste :">; in drumul spre statie, N., I. si A. fugeau si tipau ca disperatii: "Andreea, Andreea! Sa nu te duci la scoala! Am chiulit in masa. Nu te intoarce la scoala, nici macar nu ti-a pus absente."
Yupy... my* Simon is back! :-*
01 Mar 2010, 14:24
Nu credeam ca voi apuca ziua asta. Dupa concert voi putea muri linistit. :)
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/888056/Bob-Dylan-va-concerta-pentru-prima-data-in-Romania/
Rapture
01 Mar 2010, 17:23
E luni; zilele de luni sunt pline de extaz..:">
pentru ca mi-am luat o carte frumoasa
Am trecut printr-o probă de foc cu bine: le-am făcut bunicilor pizza. Bunica nu a fost foarte impresionată pe motiv că oricum nu îi place genul ăsta de mâncare, dar bunicu* mi-a dat nota zece. :D
Urmează să îi impresionez cu prăjitura mea de mere. :))
02 Mar 2010, 21:04
(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)
Sunt fericit pentru ca am descoperit masina timpului, cumva, ma pot intoarce inapoi in 2004 cand lucrurile mergeau struna la mine. Adica sa am iar atitudinea de atunci. Atitudinea e tot ce conteaza: asa poti fi fericit sau nu, asa poti atinge succesul sau nu; cu atitudinea potrivita poti invinge si reusi.
Neuptolem
02 Mar 2010, 21:32
@ Neuptolem - ăăă... chiar şi cu o atitudine corectă poţi fi nefericit!
Corect! Daca nu faci nimic cu atitudinea aia corecta, in zadar. E ca o arma in mainile tale, daca nu tragi, risti sa fii impuscat ca lucrurile nu raman neschimbate. Eu ma refeream ca atitudinea OK te poate propulsa sa obtii niste chestii care acum iti lipsesc, chestiile astea ar fi inceputul, apoi cu chestiile astea reusesti sa obtii ceva mai important si tot asa. Realizarile nu-ti pica asa in brate fara sa faci nimic. Si totul pleaca de la atitudine, asta e inceputul. Nu ai atitudinea, obtii niste lucruri dar nu e tocmai ceea ce-ti doreai si te imbeti cu apa rece.
(Mi se pare mie, sau tu chiar eşti un picuţ nefericit?! )
Pai mesajul meu de aici l-am continuat pe threadul cu nefericirea. :)
Nu atitudinea e problema, mentinerea ei e cam dificila.
StefanDo
03 Mar 2010, 11:47
busuiocul
StefanDo
03 Mar 2010, 12:30
nu, sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)
pentru ca mi-au sosit Testamentul de ciocolata si Parfumul:x
Neuptolem
03 Mar 2010, 14:07
sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)
Asta da rezultate si la femei?:)
StefanDo
03 Mar 2010, 14:22
nimeni nu-i rezistă, toată lumea mai cere o porţie :P
Neuptolem
03 Mar 2010, 14:28
Atunci am sa scriu reteta pe spatele cartii mele de vizita. ;)
StefanDo
03 Mar 2010, 14:34
dacă scenariul ăla la terminator 16 nu mai impresionează pe nimeni...
acum on-topic
nu, sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)
Eu nu folosesc busuioc si rozmarin, in schimb pun chili si calesc in unt carnea si ciupercile pentru sos. Si ar mai fi cateva secrete pe care nu le divulg. :D
Chambord
03 Mar 2010, 19:52
Dudes, the butter really works miracles ! Teoretic am aflat-o cand a trebuit sa ma uit cu nevasta la "Julie & Julia" :D Practic, din viteza cu care musafirii devorau clatitele cu branza tavalite in unt (la cuptor) :P
Neuptolem
03 Mar 2010, 19:59
Sunt fericit ca tocmai i-am dat uneia Ignore pe mess ca nu a vrut sa se vada cu mine. :)
MariaMona
06 Mar 2010, 20:45
Sunt fericita ca maine ies la Karaoke cu gagicile de 8 Martie!:)
sunt fericita pentru ca in curand imi voi schimba nuanta parului:)
MariaMona
06 Mar 2010, 20:53
Sunt fericita ca am avut toate nuantele si marimile de par atunci cand trebuia (desi nu sunt fericita ca acum incep sa am fara sa vreau alta nuanta)
Sunt fericita ca nu am fost singura care am salivat la Julie & Julia
Neuptolem
06 Mar 2010, 23:21
Sunt fericit pentru ca tocmai ce mi-am cumparat Danone mare de caise. :)
Neuptolem
08 Mar 2010, 01:06
Sunt fericit pentru ca...
...nu mai sunt dependent de forum.:)
MariaMona
08 Mar 2010, 01:07
Sunt fericita ca am cantat la Karaoke Sinatra si am fost aplaudata!:">
BLACK-SPIDER
08 Mar 2010, 09:23
Pentru ca am devenit Veteran :P Cat mai e pana la Guru?:)
pentru ca mi-a sosit coletul:)
hellsteed
08 Mar 2010, 18:38
Am avut prima lectie de condus cu un instructor... Am rulat strazile...
Sunt fericita ca tocmai mi-am facut cazierul si pe 1 aprilie incep scoala de soferi:X
Chambord
08 Mar 2010, 18:54
dragi viitori soferi:
asta http://pantacruel.blogspot.com/2009/10/asa-mi-fost-scris.html e o lectura obligatorie pentru voi :))
Sunt fericita ca tocmai mi-am facut cazierul si pe 1 aprilie incep scoala de soferi:X
Inca una - Doamne, pazeste-ne! :D
Inca una - Doamne, pazeste-ne! :D
Pun pariu ca o sa fiu mai responsabila in trafic ca dvs,dle Judex!
Nu la responsabilitate ma refeream, ci la inca un sofer si-o masina in plus in Bucuresti. ;)
VERDE PENTRU BICICLETE!!!
http://www.pedaleaza.ro/
Nu la responsabilitate ma refeream, ci la inca un sofer si-o masina in plus in Bucuresti. ;)
Daca pedalezi tu ,pedalez si eu!
Printr-un singur drum la Cluj am rezolvat plăţile, actele şi alte şele.
P.S. Hai cu on-topicul! :D
Daca pedalezi tu ,pedalez si eu!
Pai eu de ce crezi ca promovez folosirea bicicletei in urbe in dauna sofatului? Da, pedalez! :)
pentru ca mi-a trecut durerea de cap
shadowofnight
09 Mar 2010, 21:37
pentru ca am reusit si eu, intr-un final fericit, sa imi pun semnatura. :))
si pentru ca nu mai avem teste maine.
pentru ca in curand voi pleca din tara:)
hellsteed
10 Mar 2010, 08:30
pentru ca in curand voi pleca din tara:)
unde ?
Mi-am primit CD-ul din Elveţia! Pot să îmi ascult piesa încontinuu... yupy!!! <:-P
Mi s-a confirmat astfel că myspace-ul are un rost. :D
copila_satanista
12 Mar 2010, 11:08
pai poate dai un link :D
copila_satanista
12 Mar 2010, 11:10
am citit la repezeala si cred ca am inteles gresit :D ai zis de myspace si am crezut ca ai vreo piesa p-acolo sau ceva
on: sunt happy ca vine week-endul si se anunta vreme ok pentru plimbat
Nu e piesa mea, este o piesă ce mi-a fost dedicată... într-un fel cam ciudăţel. :))
Ah şi sunt fericită ca Fabrice mi-a dat şi autograf. [nu sunt înnebunită după autografe, dar gestul în sine îmi place enorm]. :P
Una rece: În sfârşit am văzut poze cu Simonul "meu". <:-P :x
Una caldă: Pentru ca apoi la scurt timp să aflu că e luat. =)) #-o
shadowofnight
16 Mar 2010, 20:46
Pentru ca mi-am terminat 'proiectul'. :D
pt ca postasul mi-a adus astazi cartea castigatoare :)
pt. ca astazi se anunta cea mai calduroasa zi din aceasta asteptata primavara, 18 grade >:D<
MariaMona
20 Mar 2010, 22:06
pt. ca azi am umblat desculta si am stat in curte in tricou!
shadowofnight
20 Mar 2010, 23:47
Pentru ca sunt in urma cu numai o saptamana la curs.
Pana acum 10 minute eram in urma cu 5 saptamani. :D
copila_satanista
20 Mar 2010, 23:49
pt. ca azi am umblat desculta si am stat in curte in tricou!
mi-am tras o curatenie primavaratica in special si pe balcon de m-am bronzat nu alta :D maine urmeaza plimbarea prin parc si gata m-am spalat pe creier
incerc sa uit ca nu pot sa ma plimb desculta ca n-am pe unde :( ca ma apuca depresia
Pt ca am dat de Melissa! :)
Rapture
21 Mar 2010, 07:50
C-am mai imbatranit cu-n an.
illotempore2002
21 Mar 2010, 09:13
ca nu-mi merge sunetul si vroiam sa vad filme azi :((
Rapture
21 Mar 2010, 20:16
Odata cu primavara a venit si harul creator al artistilor bacauani. iarna m-am bucurat privind tablourile expuse in incinta filialei UAP Bacau, ale expozitiei B-20. Tablouri pictate de mari artisti bacauani, artisti precum Ilie Boca, Ovidiu Marciuc, Vasile Craita-Mandra, Carmen Poenaru, Gheorghe & Dany Zarnescu, s.a.
Luna aceasta am avut ocazia de a vizita expozitia artistului Dumitru Macovei si a artistei Bianca Rotaru. Miercuri voi vizita, la Galeriile Frunzetti, expozitia artistului Ion Mihalache, intitulata "...pentru Smaranda", expozitie dedicata fiicei lui de 9 ani.
illotempore2002
22 Mar 2010, 14:58
...ca peste jumatate de ora ploec in parcul Gradina Icoanei unde ma asteapta prietenul meu sa vedem filme la laptop si sa fumam :x
Illo, asta imi aminteste de o replica din Friends:
"You look happy and guilty: you smoked."
:))
Rapture
22 Mar 2010, 19:22
L-am facut pe tata sa asculte Serj Tankian. :))
pt ca postasul mi-a adus astazi cartea castigatoare :)
Asta da fericire. Dacă mai are vreuna, te rog, trimite-l şi la mine.
Sunt fericit/a pentru ca... am povestit, am făcut baie, am râs, am privit filme cu mulţi homo, mi-am dat cu cremă, şi-am simţit o complicitate clandestină cu Universul, după care mi-am amintit că mâine e azi şi că viitotorul a fost acum ceva ore, şi că ar trebui să dorm. După cele din urmă n-am mai fost fericită.
:) am sa-ti pun cartea mea castigata in colet la posta, se numeste "sex,droguri si ciocolata" de paul martin
Pe vremea asta ma face fericita muzica alexandrinei hristov si bomboanele de cioco cu lichior :D..si seara de pian azi..
Cinemania
23 Mar 2010, 08:46
Pentru ca azi dimineata cand m-am trezit cerul era napadit de un gri.....
hellsteed
23 Mar 2010, 11:10
aseara am fost la un Jazz Session .. La plecare m-am oprit afara si m-am zbenghuit un pic , daca dansam inauntru se opreau aia din cantat... Am provocat o criza de ras
Ca sunt intr-o perioada cu destul de mult timp liber, astfel am reusit sa vad Cidade de Deus luni la cinema si sper sa ajung pe la Rashomon, Seven Samurai si Red Beard la cinemateca, poate chiar ajung si pe la Antichrist sau Eu cand vreau sa fluier, fluier. A trecut ceva timp de cand n-am mai vazut atatea filme intr-un timp cat de cat scurt, iar acum nici nu le vad pe ecran normal :D
copila_satanista
24 Mar 2010, 08:29
chiark e bine... cred ca ma bag la sectia nefericiti pentru ca vreau si eu ceva mai mult timp liber numa bun de lenevit
S.naicuL
24 Mar 2010, 12:10
....visez frumos
pt ca ne-am facut planuri de mers la munte. el scoate sfinx-ul la bere, eu ies cu babele la un cosmopolitan :))
pt ca ma face sa rad, are imaginatie si imi tine isonul.
si vroiam sa vad arat un clip ..on-topic. (cel putin pe mine ma face sa zambesc de fiecare data)
http://www.vimeo.com/4256849
si vroiam sa vad arat un clip ..on-topic. (cel putin pe mine ma face sa zambesc de fiecare data)http://www.vimeo.com/4256849
Anne - absolut superb filmuleţul!! Tipa cu orgasmele multiple a fost criminală!:)) :))
Acest film mi-a adus aminte de un altul, polonez, rusesc sau unguresc - nu-mi mai amintesc exact în ce limbă era, deoarece l-am văzut prin copilărie, însă n-am uitat şi întrebarea "de ce trăiţi?!" :)
O idee ar fi, existenta unor astfel de "reportaje" happy, decat cele idioate, cele tragice pe care le tot auzim. Mmm cum ar fi? Daca am iesi pe strada sa rugam romanii sa ne raspunda la astfel de intrebari, ne-ar lua la bataie, s-ar plange sau ne-ar strange in brate? :))
hellsteed
24 Mar 2010, 19:10
Am alergat aseara pe Hipodrom :>
bogdan0125
25 Mar 2010, 20:31
Sunt foarte fericit ca azi am facut doar doua ore de mate si apoi am plecat la film.
Profele astea....
My wife is pregnant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu vreau sa-i zic Amalia.
http://www.youtube.com/watch?v=yAycagB9Tf8
Dar astept sugestii. ;)
MariaMona
28 Mar 2010, 22:03
Felicitari! Amalia e un nume frumos, dar stiti deja ca va fi fata? Mie tot timpul mi-a placut Iulia.
Da, sunt sigur ca e fetita!
Desi D vrea baietel.
Amalia - cea iubita. :P
bogdan0125
31 Mar 2010, 17:13
Sunt fericit ca am luat vacanta.
Baieti eu astazi sunt fericit ca nu am dat test la mate.Cand am aflat ne - am luat toti baietii din clasa de gat si am strigat:Campionii,campionii ole ole ole(parca am fi fost pe terenul de fotbal).Oricum super tare faza!:D
Neuptolem
31 Mar 2010, 23:02
Baieti eu astazi sunt fericit ca nu am dat test la mate.
Peste cativa ani vei da examene f grele, extrem de dure de nu-ti imaginezi acum, la materii la care acum n-ai habar ca exista. Vei bea cafele dupa cafele si vei lua memorex ca sa le faci fata si sa iei 5-ul nenorocit!
Nu-ti imaginezi baiete ce te asteapta!:|
Si cati neuroni distrusi pentru un 5...
Chiar asa? Eu nicioada n-am invatat pentru un 5 oricat de greu ar fi fost examenul. Iar de acum ar fi si stupid sa o fac avand in vedere ca vorbesc de viitorul meu, notele nici nu mai conteaza, ci sa stiu materia cum trebuie pentru cand profesez si de aici si aproape imposibilitatea de a lua note mici. Cand vrei se poate. Asta daca nu ai profesori de aia aiurea pentru care nota maxima e 5, dar eu n-am intalnit inca, una e sa dai 10 greu si alta e sa dai 5.
...dra D mi s-a adresat intr-o engleza admirabila: you're a fuckin' genius! B-)
Sincer, nu stiu daca se referea la un text de-al meu pe care-l citise sau la actul in sine. :-?
BLACK-SPIDER
07 Apr 2010, 17:21
Pentru ca am intalnit o persoana care e pe aceeasi ''lungime de unda'' cu mine.
P.S. Toti avem ''piticii nostri'', unii sunt mai tineri, altii mai batrani, unii sunt mai vioi altii mai adormiti, depinde de cat de liberi ii lasam sa se manifeste sau ii tinem inchisi si cu lumina stinsa. ;)
Sunt fericit pentru ca am gasit un zbor ieftinache spre Viena-mi. ;)
Am facut o baie meseriasa! :D
bogdan0125
10 Apr 2010, 12:37
Sunt fericit pentru ca nu am motive sa fiu nefericit (momentan) :D:D:D
Am ajuns „bët'rân”! Respect vă rog! ;)
hellsteed
11 Apr 2010, 20:36
Din ciclul paranormale: acum un an am cumpărat o orhidee molie, îmi e lene să caut denumirea-n latină, plăntuţa stă de-atunci pe biroul meu, între timp i-au dat vreo 4-5 frunze noi - între noi fie vb nu am văzut niciodat o orhidee cu atâtea frunze - însă de când am cumpărat-o nu a mai înflorit, şi e o plăntunţă atât de iubită! De Paşte m-a pus D-zeu să o scot din ghiveciul ornamental în care-şi făcea anul şi să constat că mititica devenise o plantă lacustră - asta după principiul "în casa mea nimeni nu tb. să sufere de sete/ foame etc." - no, i-am aruncat apa şi după mai puţin de 2 săpt se pare că-i vor da 2 (două) flori!! :-O :-? S-ar putea să fie vb de încă 2 rădăcini noi, totuşi; oricum de când le-am observat n-am mai prididit cu pupicii. N-am aflat încă ce muzică-i place, însă am convins-o că Leonard Cohen face fotosinteza mai plăcută. :"> :-*
Ce viata frumoasa , acolo, la tine, in sera.
Mi-am luat Gazeta cu DVD Lacatus! <:-P
Mi-am luat Gazeta cu DVD Lacatus! <:-P
Oare ţi-am povestit că atunci când eram mică [asta însemnând undeva pe la cinci ani] îmi plăcea enorm de el şi îi spuneam... Călătuş? :">
Eu ii spuneam Lakatos, ca asa pronuntau cei de la televiziunea maghiara. :D
Fugi pana la chiosc si ia-ti DVD-ul. :)
Fugi pana la chiosc si ia-ti DVD-ul. :)
Mi-a trecut de atunci pasiunea pentru el şi pentru fotbalişti în general. ;)
RomaniaMare
13 Apr 2010, 16:39
Is fericit,is foarte fericit pentru de azi mi s-a marit salariul cu 25 %.100 E in plus nu strica la nimeni,mai ales pe criza asta!
... pentru că, după trei luni de când l-am cumpărat, în sfârşit le-am pus bunicilor în funcţiune cuptorul cu microunde. <:-P
RomaniaMare
14 Apr 2010, 15:51
... pentru că, după trei luni de când l-am cumpărat, în sfârşti le-am pus bunicilor în funcţiune cuptorul cu microunde. <:-P
RESPECT pentru gest!!!
Neuptolem
14 Apr 2010, 22:23
Sunt fericit pt. ca am sa dau acum "Logout"!
Neuptolem
15 Apr 2010, 00:23
..pt. ca iar dau "Logout"!........:)
RomaniaMare
17 Apr 2010, 18:30
Sunt fericit pentru că la vară plec iarăși în SUA.
Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.
RomaniaMare
19 Apr 2010, 01:47
Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.
Eu sunt foarte fericit,sunt nebun de fericire că Oltchim a ajuns în finală!!!!! Îmi scot pălăria în fața voastră,fetelor!
Uite,eu fac o promisiune:dacă Oltchim cîștigă Liga,aștept toți userii activi ai Cinemagia (Pitbull,rvn,dragomarna,windom,marius_em,Ipu,Im.Ki no,miercuri,Chambord,vave) la Cluj,unde vă dau de băut pînă vă bag sub masă !!!!
Pitbull
19 Apr 2010, 07:03
Si cä e luni dimineatä, si începe o nou säptämânä din viata Herei. :)
Si cä e de-ajuns sä întorc capul, ca s-o väd dormind pe canapea. :x
hellsteed
19 Apr 2010, 12:01
Sunt fericit ca Bremen l-a pomenit pe Manciu.
L.E : Asta e primul mesaj care imi e editat... Ms mult
Pitbull
19 Apr 2010, 15:27
Sunt fericit cä am unde sä-mi postez fericirile! :D
yay!!
marllenn
19 Apr 2010, 16:14
ca o am pe mamicu meu langa mine si la bine si la greu ca in curand voi termina facultatea si voi pleca in anglia pentru o binemeritata vacanta:)
Alex Leo Serban
19 Apr 2010, 19:40
sint fericit k am fost in vizita la marele nostru liviu ciulei, pe care nu-l mai vazusem de anul trecut din vara...
nu o sa uit niciodata generozitatea cu care mi-a pus la dispozitie apartamentul sau newyorkez din washington sq in vara lui 1996, cind am strabatut sua cu o bursa
BLACK-SPIDER
20 Apr 2010, 00:40
Sunt fericit ca am iesit in wekend, pentru prima oara pe anul asta in club, pentru a o sarbatori pe o amica si din 4 pahare de Jack cu cola, simteam ca e tot clubul al meu (se vede ca nu mai am exercitiu :P ). Ce sa mai, viata e frumoasa!!!
copila_satanista
20 Apr 2010, 14:43
mi se coace o surpriza si abia astept sa termin munca sa vad ce e :D
Pitbull
20 Apr 2010, 21:39
Sunt fericit cä mi-a dar Dumnezeu atâta demnitate, virtute si minte încât sä mä impun prin mine însumi, cu bunele si relele mele - neîncercând niciodatä autovalidäri vermiculare sub pretextul cadourilor, favorurilor si serviciilor pe care mi le fac altii (mai mari sau mai mici).
Alex Leo Serban
21 Apr 2010, 06:59
sint fericit k am multi dusmani
(as fi si mai fericit dk acestia ar fi destepti)
StefanDo
21 Apr 2010, 07:12
tineti-o asa si primiti AMANDOI ban
Alex Leo Serban
21 Apr 2010, 11:30
dc, n-are voie omu sa fie fericit?!? :-O
RomaniaMare
23 Apr 2010, 17:12
Sunt fericit pentru că în sfîrşit am dormit şi eu...după 4 zile fără pic de somn.
Alex Leo Serban
24 Apr 2010, 11:46
sint fericit pt k plec la lisabona peste citeva ore (= o fereastra nesperata printre 'fumurile' vulcanului eyjafjallajokull!) & k, deci, voi scapa de hartuielile telefonice ale userului pitbull (care probabil k se plictiseste & crede k ma intereseaza k se plictiseste): cum, dupa terminarea jurizarii la festivalul 'indielisboa', voi ramine acolo pt o lunga perioada, voi skimba cartela cu una locala, asa k: adio, freaksi romani! B-)
sunt fericit ca inca se mai vorbeste romaneste .... :D
MariaMona
28 Apr 2010, 09:23
Sunt fericită fiindcă ieri am stat două ore în şezlong la soare!
Două echipe meritoase și pe care le simpatizez au reușit calificări frumoase, la finalul unor meciuri foarte încordate, în Liga Campionilor UEFA și în National Hockey League, dar...
Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 09:10
pt k ieri a tbuit sa scriu (pt revista hbo + 'aperitiff', cotidianul tiff-ului) textul dspr 'autobiografia lui nicolae ceausescu' (pe care l-am vz in urma cu cca 3 sapt) si k, dupa ce i l-am trimis si autorului (andrei ujica), acesta a avut delicatetea de a ma suna (aici, la lisabona) k sa-mi multumeasca & sa-mi spuna cit de mult i-a placut :)
si pt k, tot ieri, am calatorit cu metroul cu eva truffaut (de asemenea membra a juriului), fiica marelui francois B-) (asta intra si la 'lucruri pe care nu le-am facut pina acum' :)) )
Pitbull
29 Apr 2010, 09:32
Pentru cä mai sunt doar sase zile pânä ajung din nou în minunatul oras Timisoara! :x
marius_em
29 Apr 2010, 09:36
Sunt fericit ca am facut un menage a trois cu doua-fotomodele, apoi am zburat cu avionul personal al unui prieten in Ibiza, unde am facut iar o orgie, cu alte fotomodele. Apoi, cum stateam eu la calculator, sa ma laud pe facebook, cu poze deocheate, imi apare mesajul "Marius! Follow the white rabbit!". Cateva secunde mai tarziu, la usa vilei unde stateam, apare o domnisoara topless cu un iepure alb tatuat pe sanul stang. Imi spune ca vrea sa faca sex cu mine, dar trebuie sa mergem la ea, ca o mai asteapta 2 prietene. Ajungem la ea, si cand colo, pe langa cele doua prietene (care erau super-bunaciuni, double D's), mai era un tip negru solid. Am ezitat, pentru ca negrii ma inhiba, mai ales daca sunt solizi. Imi da tipul o pastila rosie si una albastra, si imi zice ca trebuie sa aleg, pentru ca eu sunt alesul, si trebuie sa salvez umanitatea si bla-bla-bla-uri, si apoi mi-a zis ca daca aleg cum trebuie, cele doua gagici super-bune vor face sex cu mine. Iau pastila albastra, nimic. Iau pastila rosie, nimic. Iau un extazy, whoo hooo!!! Deodata peretii dispar si ma trezesc intr-o camera alba, si din departare apare un rand de rafturi din alea ca la carfur, dar pline de dildo-uri, biciuri, si alte instrumente. Cand sa inceapa orgia orgiilor, ma trezeste prietena. Plang doua minute, dupa care ma imbrac si plec la serviciu.
Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 12:01
@marius_em: asta n-ar tbui sa fie la 'sint nefericit pt k m-am trezit'? :))
copila_satanista
29 Apr 2010, 12:05
Sunt curioasa ce-o fi visat si prietena inainte sa se trezeasca >:)
bremen1980
29 Apr 2010, 12:11
Sunt fericit pentru ca exista femei ca Ruxandra Cesereanu :sexy & smart .Am prins un pic din emisiunea Eugenie Voda in care era invitata si mi-a lasat o impresie foarte placuta.Si sotul ei Corin Braga e baiat de baiat..Astia doi chiar se merita.
enjoy.life
30 Apr 2010, 20:53
Sunt fericit pentru ca am luat experimentat la bacalaureat (proba de competente digitale) ! :)
robbiex2
01 May 2010, 23:54
in sfarsit am terminat de vazut toate filmele din pc @-)
Rapture
06 May 2010, 22:49
Am plantat cannabis indian si vad ca-i merge bine .
Chambord
07 May 2010, 10:08
Spre marea mea uimire am auzit dimineata, absolut intamplator, Bloodbuzz Ohio (http://www.youtube.com/watch?v=m3pTG1hHi_I) pe un post de radio !!! Nu mi-as fi inchipuit ca The National poate fi dat si la radio (90% din muzica data pe posturile romanesti e o mizerie) pt ca "prostimea" n-ar gusta genul. Nu stiu daca era post national sau local (ma aflam in Vatra Dornei) dar a fost o surpriza foarte placuta :)
Am obtinut o amanare enorma, aproape juma' de an, la un dosar cat se poate de clar, considerat ca si pierdut, astfel ca cel mai probabil voi castiga si acest caz. :D
Cineva cerea pe-aici un avocat... :-?
MariaMona
07 May 2010, 14:59
Spre marea mea uimire am auzit dimineata, absolut intamplator, Bloodbuzz Ohio (http://www.youtube.com/watch?v=m3pTG1hHi_I) pe un post de radio !!! Nu mi-as fi inchipuit ca The National poate fi dat si la radio (90% din muzica data pe posturile romanesti e o mizerie) pt ca "prostimea" n-ar gusta genul. Nu stiu daca era post national sau local (ma aflam in Vatra Dornei) dar a fost o surpriza foarte placuta :)
Asculta Radio Guerilla, acolo il dau des si mai dau si alte melodii la care nu te-astepti! ;)
On: Sunt fericita pentru ca am o privighetoare in my back yard!
Chambord
08 May 2010, 08:59
multumesc mona,dar din pacate in Bacau nu se prinde Guerilla. Si chiar au astia muzica ok ? :-? o sa-i incerc pe net. ;)
Sunt fericit t ca partenera mea de viata (nu suntem casatoriti) imi va darui cel mai frumos dar pe care o femeie il poate oferi unui barbat :">
copila_satanista
08 May 2010, 09:53
Sunt fericit t ca partenera mea de viata (nu suntem casatoriti) imi va darui cel mai frumos dar pe care o femeie il poate oferi unui barbat :">
te pomenesti ca-i bebe
Sunt fericit pentru ca... azi este sambata si am si eu ocazia sa lenevesc!:D
hellsteed
09 May 2010, 10:44
Ma sparg cand il aud pe primarul din Twin Peaks razand...
Se mai uită cineva la turneele playoff din ligile profesioniste nord-americane de hochei pe gheață și baschet?
Azi noapte am văzut un meci nemaipomenit, în care campionii NHL, Pittsburgh Penguins, au primit replica celei mai slabe echipe în sezonul regulat care s-a calificat în playoff, Montreal Canadiens, în al șaptelea meci (decisiv) contând pentru una dintre semifinalele Conferinței de Est. „Habs” i-au învins și pe campioni, la fel cum făcuseră în sferturi și cu cea mai bună echipă din sezonul regulat, Washington Capitals, tot după șapte meciuri. La cele două echipe eliminate evoluează cei mai buni hocheiști din NHL - canadianul Sidney Crosby, la „Pens” și rusul Evgheni Ovecikin, la „Caps”.
„Habs” reprezintă una dintre cele mai iubite echipe din NHL, având și patinoarul cu cea mai mare capacitate din ligă (25 de mii de locuri) și fiind una dintre puținele echipe care joacă mereu cu casa închisă. Chiar și aseară, când favoriții evoluau în deplasare, 25.000 de oameni au plătit bilete pentru a-i încuraja din arena Bell Centre din Montreal!
bogdan0125
13 May 2010, 20:20
sunt fericit ca s-a terminat perioada cu teze la scoala. PArca deja am intrat in vacanta.
shadowofnight
14 May 2010, 18:31
sunt fericit ca s-a terminat perioada cu teze.
Subscriu! 8->
uffffffffffffffffffffff... am terminat curatenia, am sortat toate hainele, am invatat si pentru examen... liniste, in sfarsit! Ce fericit sunt!:"> :P
copila_satanista
16 May 2010, 12:03
Cum dreaq sa nu fiu fericita??? Cunoscatorii stie de ce :D :D :D
Imi voi recupera permisul de conducere. :D
Arogantul de "Mou" a castigat UCL! :)
Drago, e ziua ta? La Multi Ani atunci, multa sanatate, fericire si... rabdare.:D Uite si o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=BqHIouw-ick
Sunt Fericit Ca Se Termina Scoala !!!
Baftă la bac! (dacă se mai ține)
Baftă la bac! (dacă se mai ține)
Nu dau bacu ! Mai am pana-l dau ! dar mersi oricum !
Când ai scris că vine vacanța, am crezut că e vorba de vacanța aia de dinainte de bac.
illotempore2002
28 May 2010, 12:15
test
Dragomara
28 May 2010, 15:57
1 - iar am făcut o faptă bună, :"> :">
2 - iar mi-s modestă (şi categoric tb. să o ştie şi alţii! :P ),
3 - a început weekend-ul, ;)
4 - o să fac peşte la grătar, după care o să dorm un picuţ, iar după o să mă uit la "Eu când vreau să fluier... " şi la "The White Ribbon",
5 - iar sunt filme bune la TV. Aş vrea să văd :
Pepe & Fifi (1994)
Regia: Dan Piţa
Cu: Irina Movila, Cristian Iacob
Genuri: Dramă
ProTv International - ora 22:30
--------------
Duhul aurului (1974)
Regia: Dan Piţa, Mircea Veroiu
Cu: Leopoldina Bălănuţă, Ernest Maftei
Genuri: Dramă
TVR Cultural- ora 23:20
-----------------
Bulworth (1998)
Bulworth
Regia: Warren Beatty
Cu: Halle Berry, Warren Beatty
Genuri: Comedie
Acasa- ora 01:30
o nominalizare Oscar + alte 4 nominalizări
Mai am un pic si termin sesiunea, si implicit si facultatea ;)
veverita.verde
28 May 2010, 21:27
Sunt fericita ca am reusit sa trimit peste 20 de coduri promotionale la concursul Nescafe. Sper sa castig o mie de euro :D
Dragomara
28 May 2010, 22:32
...
"veveriţă dulce" e unul dintre alinturile mele preferate. :"> ;) :P
chiar am terminat sesiunea...:)
bremen1980
29 May 2010, 15:08
O veste buna :Diverta e pe copca.Pacat de bietii angajati care raman fara loc de munca.
E bine insa ca va disparea (sau se va reforma) un dinozaur care avea preturi umflate la toate produsele ,nu avea niciodata la raft toate noutatile sau promotiile importante (cartile de 4 lei de la Polirom ;promotiile Nemira ,Humanitas s.a.m.d. ) ;un monstru care a inghitit un lant decent de IT (Best Computers ) si schimba la 2-3 luni mobilerul librariilor de parca designul te facea sa cumperi carti mai ieftine din alte locuri.
Criza asta o sa curete multi pungasi de pe piata .
http://www.ziare.com/articole/diverta+insolventa
@bremen1980
eu de vreo doua ori am intrat la ei, si cand am vazut nesimtirea preturilor am zis "pa pa"...
bonbons
29 May 2010, 18:59
Sunt fericita pentru ca a inceput TIFF
M-am insurat. =))
Sau ar trebui sa bag dincolo?
M-am insurat. =))
Sau ar trebui sa bag dincolo?
Cu siguranta dincolo
paul_aramis
30 May 2010, 13:45
M-am insurat. =))
de tot sau pe probă?
paul_aramis
30 May 2010, 13:48
nasol. de tot. ai pus-o. vorba aia, însurat e o ţâră mai bine ca spânzurat.
Bre, o iubesc, stai tranquillo! ;)
Dragomara
30 May 2010, 14:29
M-am insurat. =))
Ştiu că nu e treaba mea, dar te însuraşi cu o femeie în carne şi oase?! Ăăă... şi cu acte-n regulă?! Ăăă.. şi pentru mai mult de-o săptămână?!
PS: dacă nu mă înşel te-ai mai însurat cel puţin de 2 ori de când ne ştim noi, pe acest site. ;) :P :-* NU c'aş avea ceva împotrivă. :))
PS1: io una nu "crez" până nu "văz" ceferticatul! :P :))
paul_aramis
30 May 2010, 15:27
Bre, o iubesc, stai tranquillo! ;)
păi tocmai de aia ziceam că e o ţâră mai bine. las' că îţi explic eu mai încolo, după ce te mai rugineşti ...
jud, daca n-aveai bann o saptamana, te mai insurai?
p.s.stii ca urarea mea de bine este in topicul lui keep,in atelier!
illotempore2002
31 May 2010, 22:24
Sunt fericita pt ca ploua si e suficient de cald cat sa stau cu fereastra deschisa sa pot auzi ploaia. Si ca il ascult pe Liam Lynh si ma prapadesc de ras. Si pt ca imi place istoria sincera a poporului roman. Si pt ca pisica mea a iesit din calduri. Si pt am primit un bonus mare la serviciu. Si pt ca weekendul urmator fac terapie cu un terapeut austriac foarte faimos. 18 ore de terapie :x
Dragomara
31 May 2010, 22:35
eu mi-s fericită pentru că unii mint atât de credibil că-s fericiţi, încât doar ei sunt singurii care o cred, asta poate unde nevoia asta întrece orice morală, orice logică. :D
PS: sunt fericită că-i înţeleg. atât.
PS1: sunt fericită pentru Judex. Pentru cel adevărat.
illotempore2002
31 May 2010, 22:46
Si mai sunt fericita ca azi m-a prins ploaia si am avut motivul perfect sa ma adapostesc intr-un McDonald's si sa ma delectez cu o mancare toxica de-acolo :)
copila_satanista
01 Jun 2010, 09:06
am fost aseara la Lord of the Dance de mi-am limpezit fiecare neuron :x ca bonus azi am inceput ziua drept cu dreptul tot printr-un mec si picaturi de ploaie ca tot veni vb
bremen1980
01 Jun 2010, 11:02
Am avut o ruda operata cu succes la Spitalul Militar din Bucuresti si am fost ieri sa-i fac o vizita. Ajung eu la poarta si desi nu era program de vizite ma introduc singur in spital.Ditamai complexul spitalicesc cu zeci de cladiri.Intreb pe ici pe colo si ajung la o cladire unde ar fi trebuit sa dau de al meu pacient.In toata cladirea nu era nici paznic ,nici doctor sau vreo asistenta.O imbirligatura de culoare pe care te rataceai .Era ora 17 si parca intrasera toti in pamint.Intram prin tot felul de rezerve unde unii pacienti dormeau ,altii erau la aparate ,altii jucau carti sau mincau .Cautam acul in carul cu fin pentru ca uitasem sa cer numarul salonului unde se afla nea Dudă al meu. Ma simteam ca in spitalul lui Lars von Trier ( Riget ) si asteptam sa apara fantomele sau sa inceapa cineva sa traga ca-n Hard Boiled (http://www.youtube.com/watch?v=4OPyoJgV_YY ).
Am dat peste un tigan bezmetic (cu o sacosa plina de sucuri ) care-si cauta si el rubedenia si-i injura pe cei de acolo pentru lipsa de vigilenta.:''Pe astia de aici ii fura si-i omoara cine vrea ca prostii astia nici nu stie''. In sfirsit am gasit o asistenta care s-a uitat intrun catalog si m-a anuntat ca ruda mea tocmai fusese externata cu citeva ore mai inainte.:-O
Dragomara
01 Jun 2010, 11:09
Vai ce curaj!! Tu nu ştii că la ora actuală tb. să stai cât mai departe de spitalele din România?! :-/ Unde la noi nu se duce pacientul la spital pentru a se face bine, ci pentru a da colţul de la nici nu-ţi dă prin cap ce microbi/ viruşi/ neglijenţă etc.! :(
bremen1980
01 Jun 2010, 11:19
Sa stii ca si eu ma asteptam sa dau peste grozavii : pereti care cad ,singe pe tavan ,pacienti care zbiara :''nu donez nici un organ pina nu mor ,criminalilor !!!!" ,asistente acre care te spaguiesc doar ca-ti vad moaca ,popi gata sa-ti dea ultima impartasanie ,rude inlacrimate aruncindu-se la picioarele doctorilor :''Salvati-l dom' doctor ca doar pe el il mai am''. Nu am gasit asa ceva iar spitalul mi s-a parut chiar decent ,curat si destul de linistit.
Este totusi mult mai bine sa fii in afara lui .Decit sarac si bolnav mai bine sanatos si bogat .:))
illotempore2002
01 Jun 2010, 11:21
Si inca nu ai fost la Spitalul Universitar sa vezi ce frumos e, au si cafeteria si pian la care canta cineva!
Eu abia astept sa ma imbolnavesc sa ma duc acolo la un control, ceva :P
bremen1980
01 Jun 2010, 11:23
La Universitar am fost acum 8-9 ani la cineva dar arata destul de jalnic.Au terminat cu renovarea lui in totalitate ???
illotempore2002
01 Jun 2010, 11:25
Well, eu merg din 2003 incoace, deci de 7 ani. este un spital impecabil, arata ca unul privat (Medlife etc).
p.s. dar cum se face ca tu esti cel care ii viziteaza pe ceilalti, ce le faci? :D
Dragomara
01 Jun 2010, 11:26
Io una cel mai mult mă tem de modul în care se face curăţenie, şi de cel în care se pregăteşte hrana, de salariile şi profesionalismul personalului medical nici nu vrea să mai aduc aminte. :D :(( Printre primele locuri în care se observă că suntem o ţară săracă se numără şi spitalele. :(
bremen1980
01 Jun 2010, 11:28
Tu zici ca tiganul care n-a fost primit la pomana ;''Stati voi sa moara tata ;o sa fac la colaci si la nimeni n-o sa dau ''
Pitbull
01 Jun 2010, 11:28
Am citit opt mesaje, si nu väd legätura cu topicu', nici sä mä-mpusti. :|
L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.
illotempore2002
01 Jun 2010, 11:31
Tu zici ca tiganul care n-a fost primit la pomana ;''Stati voi sa moara tata ;o sa fac la colaci si la nimeni n-o sa dau ''
=))
Dragomara
01 Jun 2010, 11:34
L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.
Nici io cu postarea ta! =)) =)) =))
PS:
----------------
... că am răcit şi mă simt de parcă aş fi înghiţit un arici şi mi-ar fi rămas în gât.
... că nu am găsit nicio pastilă de SalviaSept, dar am dar peste o cutie de Penicilina V.
... că a tunat o dată şi a căzut Netul preţ de 8 minute.
... că am răcit şi mă simt de parcă ar fi trecut peste mine un elefant... supraponderal.
... că plouă.
... că nu am gust.
...
... că Pitbull nu s-a schimbat.
bremen1980
01 Jun 2010, 11:35
L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.
Eu eram fericit ca '' nea Dudă '' a fost externat sanatos (sper :D ).Restul e tacere .
Sunt Fericit pentru ca e ziua copilului !
Happy Birthday !!!
copila_satanista
01 Jun 2010, 14:48
Sunt Fericit pentru ca e ziua copilului !
Happy Birthday !!!
eu doar ce am facut vreo douaj trei de ani asa ca o iau pe drago de manutza si ma mut la topicul de nefericiti si melancolizati ca azi nu e ziua mea :))
Fericit pt. ca e grevă. :)
Sunt fericit pentru ca Gospin si-a adus aminte de noi. :P
Sunt fericit pentru ca Gospin si-a adus aminte de noi. :P
si eu sunt ca cineva inca isi mai aduce aminte de mine :D
sunt si alti oameni fericiti!:">
Rapture
03 Jun 2010, 14:04
S-a întors Gospin. :)
paul_aramis
03 Jun 2010, 16:32
nu fericit, ci mulţumit că mi-am luat în sfârşit maşină ...
Sa ai noroc de ea. Ce masina?
paul_aramis
03 Jun 2010, 17:23
no ni la ea:
http://www.rental.md/images/static/image/Rent-a%20car-Chisinau-Volkswagen%20Passat%20B%206%202006%20%D0%B3_%D0%B2 _%282%29.jpg
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.