View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Chambord
10 Jul 2009, 15:03
insa uneori =((
it happens. you have "great expectations" :-*
pentru ca am avut forta de a refuza o spaga. :D
ej nebun ?! :-/
Se-ntampla. :-$
illotempore2002
10 Jul 2009, 15:09
....ca diseara ma duc la Teatru si la Observator Astronomic cu prietenul lui Judex which will make him commit suicide >:) and bring some peace in my life...
illotempore2002
10 Jul 2009, 15:10
si ca nu o sa afle despre ce prieten al lui este vorba =))
Jesus Christ!!!!!!!!! Esti magarita ma! Lasa ca vb eu cu el...
Chambord
10 Jul 2009, 15:13
....ca diseara ma duc la Teatru si la Observator Astronomic cu prietenul lui Judex which will make him commit suicide >:) and bring some peace in my life...
aveti grija sa n-apara el cu o drujba la teatru si sa va "sinucida" pe voi doi :)) Dar macar o sa se faca film dupa voi : "The Theatre Chainsaw Massacre" :D
illotempore2002
10 Jul 2009, 15:16
daca ar avea asemenea coiae sa vina sa ne taie, ar creste in ochii mei pana la cer....insa el e tare doar pe forumuri si pm-uri....
@judex, nu, nu e cine crezi, desteptule, daca era cine crezi nu m-as fi riscat, ar fi fost prea evident :))
aveti grija sa n-apara el cu o drujba la teatru si sa va "sinucida" pe voi doi :)) Dar macar o sa se faca film dupa voi : "The Theatre Chainsaw Massacre" :D
Ho, vere, ca nu-s chiar atat de obsedat! =))
Sa fie fericiti!
illotempore2002
10 Jul 2009, 15:19
totusi, toata lumea te percepe asa, dupa cum poti vedea mai sus
:D
Pai plm... Daca m-ai adus in halul asta..........
Zi-mi pe privat cine e ca sa nu ma apuc sa dau acum telefoane, for God's sake!
Chambord
10 Jul 2009, 15:27
totusi, toata lumea te percepe asa, dupa cum poti vedea mai sus
:D
ne ne ne ... nu ma implica in proces :|
Onorata instanta, era evident ca am glumit si nu vreau sa fac nici un fel de supozitie referitoare la inculpat. Precizez ca nu am cunostinta daca inculpatul detine sau nu o drujba sau daca intentioneaza s-o foloseasca pt fugarirea prin sala de teatru a numitei illo si a amantului ei.
Multumesc.
Obiectia se respinge Chamb. Judele nu poate fi inculpat. :D
illotempore2002
10 Jul 2009, 15:32
@ Chamb
dupa ce ca esti bitch (aka parasuta) nici macar nu iti asumi ce zici :P lashule!
Sunt fericit pentru ca am un compozitor genial. In Olanda!
http://www.youtube.com/watch?v=oNgVw8oh2n8
Sunt fericit pentru ca vine o furtuna.
Cinemania
11 Jul 2009, 15:50
Sunt fericit pentru ca vine o furtuna.
sunt fericit pentru ca vremea asta ar tine pana maine seara
Pitbull
12 Jul 2009, 18:29
Hera is here!!! :D :D :D :x :x :x
Pitbull
12 Jul 2009, 18:49
Când se trezeste!
(Acum doarme dusä, epuizatä de stresul mutärii.)
Pitbull
12 Jul 2009, 23:12
Noua pitbullitä a lui Pitbull: albä, n. 19 mai 2009.
In curând, si poze (fäcute de Gloria, astä searä).
illotempore2002
12 Jul 2009, 23:14
Pitbull, te omor, pe mine de ce nu m-ai invitat la botez?
X( X(
lasa ca vezi ce patzesti si tu....
Pitbull
12 Jul 2009, 23:42
Nici chiar EU n-am fost invitat.
Azi la 7 pm a venit, gata botezatä.
buticut
12 Jul 2009, 23:52
Noua pitbullitä a lui Pitbull: albä, n. 19 mai 2009.
In curând, si poze (fäcute de Gloria, astä searä).
YEAAAAAAAAAAH!!! Cand ai zis ca Hera is here,stiam exact despre cine vorbesti!!
<font size="6">CONGRATSSS!!! Sa-ti traiasca!! :)</font size>
m-am intors. o, tata atotputernic cinemagist, primeste in bratele tale fiu-ti pierdut si regasit
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:14
Rapor, ai baut ceva in seara asta sau asa vbesti tu de obicei? B-) Am mai auzit pe cineva vbind asa, consumase mescalina :-/
:-*
p.s. intoarcere (unde?) placuta!
doar pe forum
ce e mescalina?(desigur, as putea sa gugalesc, dar asta n-ar insemna oare sa-miv and sufletul google-ului, de dragul aparentelor?)
mai fata, eu sunt aici de cand lumea...am imbatranit pe forumul asta, am albit, or sami cada si dintii, dar asta de la cafea
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:22
e un halucinogen, nu stiu detalii, oricum am inventat.
ontopic: sunt fericita ca nu mi-e somn deloc si in noaptea asta nu am sa dorm si maine dimi o sa-mi fie rau si o sa sun la serviciu sa anuntz ca mi-e rau si nu o sa ma mai duc.
cum e la pauline pe forum? ai fost?
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:32
o data, saptamana trecuta. hm, de ce ma intrebi? :-?
ai fost trimis special?
B-)
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:36
a, am uitat sa-ti raspund la intrebare: era foarte frumos (atunci cand am fost) pe forumul halebardului :)
ok?
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:41
Dubios (si totodata evident)...
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:43
Tu.
voiam sa fiu sigur
ce misto, n-am mai forumit asa, in draci, de ani de zile. totusi, se pare ca nu-mi mai iese ca pe vremuri dialogul monosilabic.
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:47
vezi ca eu ti-am raspuns la intrebare (daca am fost pe forumul lui hale) dar tu nu mi-ai raspuns la intrebare (de ce ma intrebi asta?)
Deci cum e?
pentru ca am intrat pe el de ceva vreme, dar am vazut scris undeva "god bless america" si mi-a venit sa vars, si nu vreau sa-mi imput camera inainte de culcare, dar cine stie, poate e ceva interesant in restul forumului. eram curios daca intra lumea acolo, daca e efervescenta sau nu, daca chiar se discuta film si cu umor si bun simt. pt ca daca e asa, n-o sa tina. si in fine, pentru ca n-am de gand sa intru pe nici un alt forum pt ca ma plictisesc repede. mai putin de cinemagia :))
illotempore2002
13 Jul 2009, 01:54
asa spui tu despre forumul unde se dau prietenii tai?
:-/
prietenii mei nu se dau pe forumuri, nu stau noaptea pe net. nici eu(sau cel putin asa credeam)
illotempore2002
13 Jul 2009, 02:00
de ce, aia care stau noaptea pe net sunt ciumatzi? :))
una peste alta as acorda mai multa incredere forumului halebardului, pt ca Hale e un tip foarte smart, activ, cu imaginatie si hiperenergic. o sa faca treaba buna!
nu, pur si simplu nu am prieteni care sa stea noaptea pe forumuri. a, cunoscuti virtuali, aia e altceva, am citiva.
illotempore2002
13 Jul 2009, 02:02
Da' tu de ce esti fericit?
http://www.youtube.com/watch?v=vnFfMTnz_NU
Suspect de bizar
13 Jul 2009, 02:21
Apropo,faza cu „hai să facem un forum nou” nu-i a lui halebardul,a primit cu siguranţă ordin de la L.A.Ş.
illotempore2002
13 Jul 2009, 02:22
deci de ce esti happy?
ca nu se intelege :)
illotempore2002
13 Jul 2009, 02:32
sunt fericita ca m-a luat somnul.
alcoolul consumat in seara asta in oras imi arata cu degetu spre pat.
n.b.
halebardul
13 Jul 2009, 06:17
Apropo,faza cu „hai să facem un forum nou” nu-i a lui halebardul,a primit cu siguranţă ordin de la L.A.Ş.
Esti un geniu!
Cinemania
13 Jul 2009, 07:53
m-am intors. o, tata atotputernic cinemagist, primeste in bratele tale fiu-ti pierdut si regasit
acuma chiar ca am avea toti motiv sa fim fericiti :D
illotempore2002
23 Jul 2009, 13:12
ca nu imi mai e frica de apa foarte adanca si ca pot sa inot in larg
illotempore2002
23 Jul 2009, 13:19
Ariel avea 1.78?
StefanDo
23 Jul 2009, 13:22
nu, dar avea coada
Ariel avea 1.78?
Tu ai 1,77. :D
illotempore2002
23 Jul 2009, 13:35
de unde atata certitudine?
m-am masurat de mai multe ori de-a lungul timpului si in functie de instrument inaltimea mea a variat intre 1.77 si 1.78.
sau poate incerci sa scoti in evidenta, iar, ca mint, inventez? well, astea sunt proiectiile tale, pt ca tu stii despre tine ca inventezi si atunci ii suspectezi si pe ceilalti ca inventeaza, vorba aia, hotzului de hotz ii e frica :D
Acum nu inventezi, doar ti-ai modificat inaltimea ca sa respingi comparatia mea.
illotempore2002
23 Jul 2009, 14:11
De ce, e foarte nice sa fii comparata cu o sirena, de ce as refuza asa ceva?
Ca sa fii tu gica contra. :D
illotempore2002
23 Jul 2009, 14:22
tin sa va anunt ca in cinematografele din Croatia ruleaza Moartea domnului Lazarescu, chiar in cetatea lui Diocletian.
Pitbull
23 Jul 2009, 15:13
Brava! :D
illotempore2002
23 Jul 2009, 18:52
ca am avut minunata ocazie sa prind o expozitie Chagall in Split, acum o ora.
de ce nu mi-a zis nimeni ca Chagall era rus evreu ca io credeam ca e francez, indusa in eroare de nume?
:))
Stai linistita, eu am facut istoria artelor si in liceu si-n prima facultate si pana acum cateva minute cand ai postat tu mesajul eram si eu convins ca e francez. :))
sunt nefericit pt ca iubesc si nu sunt iubit
Cinemania
25 Jul 2009, 04:22
Topic:
"Sunt fericit/a pentru ca... "
sunt nefericit pt ca iubesc si nu sunt iubit
... pt ca Mieunici a decis sa-l pastram pe bebel. Care bebel presimt ca va fi fetita. Si nimeni nu-mi raspunde dincolo.
illotempore2002
30 Jul 2009, 23:51
Ati observat ca azi cinemagia si-a depasit recordul de useri inregistrati si vizitatori, da?
chiar asa, ce-a fost cu ingramadeala de azi ca mi-a placut :)
Ati observat ca forumul greucenilor cinematiograf.myforum.ro se cam pisa pe asta?
illotempore2002
30 Jul 2009, 23:55
Sunt fericita ca am vazut doo filme romanesti in seara asta unu dupa altu si am scris in jurmalul de filme muuuuult despre ele, cat doo pagini de fiecare B-)
Sunt fericit ca nu voi mai fi nevoit sa citesc aberatiile pe care le scrie Illotempore despre filme.
illotempore2002
07 Aug 2009, 09:03
Ati observatara ca lumea nu mai sta ingramadita in cafenea?
Which is soooo good :)
Parca se vorbeste mai mult despre filme. Si nu mai sunt scandaluri si mitocanii pe forum :-bd
Lili1982
11 Aug 2009, 22:17
Sunt fericita pentru ca am vazut in sfarsit Roma :D ... Anul viitor e Barcelona la rand :D
Sunt fericit pentru ca am pe teava un contract care ma va muta o buna perioada la Sibiu. :)
Pitbull
11 Aug 2009, 22:39
Tomnai mi-am tras de pe torrente pachet complet cu saispce filme:
Seria "Winnetou" - redegistele din anii '60, cu Pierre Brice si Lex Barker.
Filmele copiläriei mele - aveam patru ani, si m-am îndrägostit cu pasiune, Winnetou era idolul meu.
Wow!!! :x:x:x
paul_aramis
11 Aug 2009, 22:47
Sunt fericit pentru ca am pe teava un contract care ma va muta o buna perioada la Sibiu. :)
atunci să te ţii! mamă, ce burtă o să faci...
paul_aramis
11 Aug 2009, 22:48
Filmele copiläriei mele - aveam patru ani, si m-am îndrägostit cu pasiune, Winnetou era idolul meu.
Wow!!!/i></b> :x:x:x
cu titrare sau fără?
Pitbull
11 Aug 2009, 22:49
Dublate în englezä - plus titrare pentru surzi.
[text sters de moderator: continea reclama la tracker de torenti]
atunci să te ţii! mamă, ce burtă o să faci...
Nu, ca mi-am propus s-o dau jos pe cea actuala si deja se vad oarece rezultate. :D
Oricum, va fi mult de munca plus ca vreau sa fac in fiecare uichend Paltinisul. Dar mai e pana atunci, om vedea... ;)
paul_aramis
11 Aug 2009, 22:58
dacă ai ambiţ, te duci cu autobuzul şi vi pe jos. nu-s decât vreo 15 de kilometri pân' la Răşinari
Planul e cam asa: pe jos pana la tramvai, apoi tramvaiul pana la Rasinari, pe urma merg cu masina pana la Curmatura Stezii, bag acolo cateva beri, apoi iar cu masina pana la Paltinis. Sus ma incumet la cateva plimbari si urcusuri, apoi somn la fata locului dupa beute cu palinca, dimineata iar plimbari si/sau urcusuri, venit Sibiu cu masina, eventual blonde din alea specifice Sibiului. Musai sa-mi vorbeasca in germana! :D
corinka
12 Aug 2009, 08:19
Tu o sa si conduci?!
Nope. There will be a designated driver. :)
Cinemania
12 Aug 2009, 09:07
Wow!!! :x:x:x
ia uite unde se ascundea...same here
le am si io pe majoritatea...in varianta originala desigur...adica alea in germana le am in germana...ca asa se cuvine
De curiozitate... ce înseamnă o bună perioadă?
Cam un an si 3 spectacole. De ce?:)
Am locuit acolo şi eram curioasă dacă vei avea timp să te plictiseşti de oraş.
Un an aş spune că e numai bine cât să trăieşti fiecare anotimp.
Cam asta incerc, sa traiesc.:-*
illotempore2002
19 Aug 2009, 08:52
Haideti la cafea <):)
corinka
19 Aug 2009, 21:25
@Dragomara
Felicitari!
Pitbull
19 Aug 2009, 21:49
It's a miracle indeed!
Eu abia astept sä mä facä Collins bunic!
illotempore2002
19 Aug 2009, 21:55
Pai de ce-o felicitati pe dragomara ca nu ea l-a facut :))
corinka
19 Aug 2009, 22:03
Daca tot e Dragomara in centrul atentiei in acest topic, apelam si la DEX, ca sa priceapa si cei mai grei de cap de ce am felicitat-o:
FELICITÁ, felicit, vb. I. Tranz. A adresa cuiva cuvinte de lauda pentru un succes obtinut; a exprima cuiva urari de fericire cu prilejul unui eveniment important, al unei aniversari etc., a gratula.
illotempore2002
19 Aug 2009, 22:26
Hai frate ca glumeam, atat de tampa esti, my God!
GLUMÍ, glumesc, vb. IV. Intranz. A spune glume1; a vorbi în glumă, fără intenții serioase. ♢
Pitbull
19 Aug 2009, 22:27
Aveti-vä ca fratii.
(Asta, ca sorele.)
@Drago:
Jackie Coogan?
illotempore2002
19 Aug 2009, 22:29
Pai nu vezi ce infometata e blondo-bruna aia, musca in mod gratuit, nu poate omu' sa zica ceva ca ea e acolo la apel sa se cace imprastiat incotro apuca....sunt convinsa ca dragomara nu a luat ca pe o ofensa sau rautate cand am zis "de ce-o felicitati pe ea ca nu ea l-a facut"
corinka
19 Aug 2009, 22:30
Hai frate ca glumeam, atat de tampa esti, my God!
GLUMÍ, glumesc, vb. IV. Intranz. A spune glume1; a vorbi în glumă, fără intenții serioase. ♢
Hai, n-o mai intoarce acum. Am observat ca glumeai, dar si cand faci o gluma trebuie sa gandesti in prealabil, altfel... (:|
LE Acum am citit ce ai mai scris. Esti gretoasa. :-&
illotempore2002
19 Aug 2009, 22:33
Da, o intorc pt ca mi-e frica de tine :)) incerc sa ma eschivez, sa va atrag atentia in alta parte, sa va fac sa uitati enormitatea ranchiunoasa pe care am zis-o....mi-e frica de asprele pedepse pe care mi le poti aplica tu =)) mi-e frica de tine ca de tata
tu te auzi ce spui?
daca spuneam o rautate, nu ma disculpam, poate o continuam......hai, ce-mi bat eu capul cu tine....
corinka
19 Aug 2009, 22:36
mi-e frica de tine ca de tata
Deci asta era... ai fost un copil terorizat! Asta explica totul. OK, am terminat. :-*
illotempore2002
19 Aug 2009, 22:39
OMG ma uimesti! cu prostia ta!
pai tocmai, taica-miu e ultima fiinta de care mi-e frica, doamne, nici ironiile cele mai evidente nu le pricepi, hai, du-te si te culca, ti-ai pierdut si ultimele capacitati cognitive, de la vopsitul excesiv in blond!
corinka
19 Aug 2009, 22:46
@illotempore2002
Avand in vedere ca esti proasta ca noaptea, presupun ca ramai incremenita de uluiala cand te uiti in oglinda.
Ce treaba ai tu ca ma vopsesc eu blonda? Ce te intereseaza asa de mult persoana mea? Am vazut ca mai nou imi trimiti invitatii pe hi5, twitter etc., mai imi si comentezi pozele pe hi5... Get a life!
illotempore2002
19 Aug 2009, 22:51
Ia uite la asta ce se da mare.....din pacate, tre sa clarific:
1. nu trimit eu invitatiile, se trimit automat, habar nu am cum, cand si de ce
2. ti-am comentat o poza pt ca TU imi vizualizasei profilul, habar nu aveam de existenta ta, pasarica! si am ramas doar socata de prostul tau gust in a te prezenta, fizic vbesc, asa ca te-am intrebat, decent totusi: tu esti blonda sau bruneta la origini? Mare smekerie, uite cu ce se da ea mare =))
corinka
19 Aug 2009, 22:58
Da, ti-am vizualizat profilul (apropo, mai mult ca perfectul la persoana a II-a este vizualizasesi, nu vizualizasei) cand mi-ai trimis invitatia. Si spunand ca invitatiile se trimit automat demonstrezi ce am afirmat mai sus.
Pasarica esti tu, poate.
Subiect inchis, am treburi mai importante decat a-mi pierde vremea cu toate fufele.
Noapte buna!
Pitbull
19 Aug 2009, 22:59
Numa la kap sä nu dädeti!
L.E. (Acuma a mai iute o sä zicä: "Da' ce, ea are cap?")
corinka
19 Aug 2009, 23:01
@Pitbull
:)) Din partea mea, nicio grija! Nu recurg la violenta fizica.
LE Cap are numai ca e gol si creste riscul de casare. :))
Pitbull
19 Aug 2009, 23:02
Amarnic înselatu-m-am! :">
Cori-Pit: 1-0
illotempore2002
19 Aug 2009, 23:02
@Corinka
e clar, e grav!
Faptul ca invitatiile se trimit automat demonstreaza ca NU iti trimit eu, cu vointa mea proprie, acele invitatii. Adica inseamna ca nu am nici o treaba cu tine. Eu nu stiu cum s-o mai fac sa inteleaga, e din ce in ce mai incapabila :))
p.s. totusi, ai face bine sa slabesti macar pana ajungi la 70 (acuma arati cam de 90) si sa renunti la blondul ala kitsch, ai tenul de bruneta, inchis, arati fix ca o vanzatoare de butic de pe Lipscani de etnie rroma (vorba cuiva, ca dracu' pe cutia de crema) ....stiu ca ai fantezii si te visezi o diva blonda dar nu e cazul ......despre vestimentatie ma abtin acum, nu as sti de unde sa incep :-&
corinka
19 Aug 2009, 23:05
Asta e clarvazatoare de isi imagineaza ce fantezii am eu? :-/
Parul meu e saten inchis, si l-am deschis la culoare, acum e un saten deschis, nici nu e blond, nu distinge culorile?
illotempore2002
19 Aug 2009, 23:07
OMG. Again, OMG.
Nu draga, nu am previzionat ci am tras o concluzie logica si simpla: daca tu esti bruneta defel si te vopsesti blonda desi iti sta ca un cur, nu reiese de aici ca te-ai vopsit blonda pt ca ai vrut tu? Sau ai fost vopsita cu forta?? Poate din greseala, la frizeria de la parterul blocului, te-au decolorat??? Se prea poate, cine stie.....prea arata horror!
Pitbull
19 Aug 2009, 23:23
Sunteti fe fe off-topic.
(Aicea-i vorba de motivele pen' care suntem fericiti/te, nu de coiffures.)
Moderator, ceartä-le! X(
corinka
20 Aug 2009, 10:14
Uite cine s-a gasit consilier de imagine, illotempore2002! =))
Mai bine aranjeaza-ti tu trompa pe care o ai pe post de nas, fa-ti niste implanturi mamare ca sa arati si tu ca o femeie si curata-ti tenul de cosuri.
Si nu te mai obosi sa raspunzi, oricum nu-ti mai citesc aiurelile.
illotempore2002
20 Aug 2009, 14:12
Sunt fericita ca nu sunt ranchiunoasa, desi as vrea sa fiu, ca sa le pot da unora o lectie. Desi o colega mi-a facut azi cea mai mare magarie posibila, m-am enervat cumplit pe ea dar in 5 minute mi-a trecut. Unii ar merita aspru pedepsiti, dar totusi sunt fericita ca nu pastrez sentimentele acelea negative care-ti consuma energia inutil.
illotempore2002
21 Aug 2009, 20:35
....ca am gasit pe cineva care face costume de balerina si ca mi-am dat comanda la unu' :x
corinka
28 Aug 2009, 15:02
...sunt in prima zi de concediu.
StefanDo
28 Aug 2009, 15:05
la urmatoru' forumeeting vii cu tutu-u'
corinka
28 Aug 2009, 15:08
Cand e urmatorul?
StefanDo
28 Aug 2009, 15:10
no idea, dar tutu-u' tb. sa fie o certitudine ;)
facem si-un poll? :D
corinka
28 Aug 2009, 15:12
Deci dupa ce mi se termina mie concediul...:))
corinka
28 Aug 2009, 15:14
Oricum, am ratat pana acum si invitatia la Avatar, si la Inglorous..., am inceput sa ma obisnuiesc. :(
corinka
28 Aug 2009, 15:15
Cred ca ultima postare ar trebui mutata la sunt nefericit...
StefanDo
28 Aug 2009, 15:16
lasa ca poate venim noi (macar cativa) la tine la cluj in iunie viitor ;)
corinka
28 Aug 2009, 15:17
Va astept cu drag.:)
buticut
28 Aug 2009, 19:41
Sunt fericita pentru ca am revenit acasa,litoralul mi-a ajuns pana peste cap si in plus o sa vina Kusturica si Kevin Costner in Arad yeah!!! :D:D:D
http://www.gandul.info/media-advertising/kevin-costner-cantaret-la-festivalul-de-film-arad-ro-iff-4807115
Pitbull
05 Sep 2009, 10:43
Sunt fericit cä mi-au intrat:
- o elevä la actorie (Hyperion)
- doi elevi la regie (U.N.A.T.C.)
(Si mai sunt si nefericit pentru eleva care mi-a picat la regie, DAR TOTUSI FERICIT cä s-a prezentat chiar mai bine decât cei doi colegi care au intrat! Da' ce sä-i faci, asta-i viata...)
Acum, sä le cântäm:
Welcome to the U.N.A.T.C.uuu...
What a lovely place,
What a lovely place,
E ca un sicriu...!
Sä te fut în U.N.A.T.C...
Cä mi-e foarte fricä,
Cä mi-e foarte fricä,
S-ajung ca Soptericä...! :-S
Pai, ce mai stai? Ia-tri elevii - pardon, studentii :P - si hai la bere cu ei!
(Si mai sunt si nefericit pentru eleva care mi-a picat la regie, DAR TOTUSI FERICIT cä s-a prezentat chiar mai bine decât cei doi colegi care au intrat! Da' ce sä-i faci, asta-i viata...)
Felicitări! Ţi-am [le-am, v-am?] ţinut pumnii. :P
Cinemania
08 Sep 2009, 07:45
...ca vremea e frumoasa...nori gri, putin frig... :D
Judex & Halebardul
v-am mutat mesajele la "in suturi"
Sunt fericit ca m-am luat bicicleta. Semicursiera mountain, multe viteze, yummy! :)
Am parcul 23 aproape de casa si o alta casa la munte.
Pitbull
11 Sep 2009, 14:53
Am fost la editura care-mi datora de-o lunä încoace 1.500 RON - mi i-am luat, si de azi NU VOI MAI AVEA NICI O DATORIE!!! :D
Pitbull
11 Sep 2009, 22:18
De ani de zile tot achit la ele, asta era ultima transä! (Cu "sh".)
Acum sunt fericit si cä Drago o sä-si ia permis de port-armä, deci am de la cine s-o cer cu împrumut! (Arma, nu permisu'. De el n-am nevoie.)
Nu pot spune că mă face fericită, dar mă amuză cât de creduli, naivi şi vulnerabili pot fi unii oameni. :D :))
silent_one
14 Sep 2009, 22:14
pentru ca am reusit intr-un final glorios sa imi scot calul noutz pe doua roti de 1125cc la o plimbare mai lunguta to blow off some steam. i feel better than i did in days :)
Linistitule, you're my hero! That's my next step on two wheels. ;)
pentru ca am reusit intr-un final glorios sa imi scot calul noutz pe doua roti de 1125cc la o plimbare mai lunguta to blow off some steam. i feel better than i did in days :)
Sa nu uiti de echipamentul de protectie.
silent_one
15 Sep 2009, 12:57
Sa nu uiti de echipamentul de protectie.
Nu uitam....imi e draga propria-mi persoana :)
nu "crez", până nu "văz"!! no, bagă pozili aci!
Bag cand voi avea.
Pentru ca plec in sfarsit la Paris!!!!!!!!!!!!!!!
Anxious_Schizoid
15 Sep 2009, 15:11
Sunt fericit că mi-am regăsit motivul pentru care să merg, de plăcere, la şcoală.
Februarye
15 Sep 2009, 15:42
Pt ca traiesc :p
Sunt fericita ca vine scoala :) [ nu de alta dar ma plictiseam ]
Sunt fericita ca o sa iau note mari la exmene , stiu de pe acum :)) [ nu ca as da bani ] dar invat
Sunt fericita ca .. o sa ies din casa in curand . Avand in vedere ca eu nu pot sa stau o zi in casa , rar asta..
edelweiss31
16 Sep 2009, 19:26
Sunt fericita ca maine mananc dovleac copt :))
halebardul
16 Sep 2009, 19:47
Salutare, frate!
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:30
Kiar, daca ti se face pofta de placinta cu doleac in bucuresti, la 11 noaptea si nu ai parintii langa tine sa-i pui sa-ti faca, cum faci?
adica ce vreau eu sa zic e ca mi-ati lasat gura apa cu discutia asta
Adica daca discutia asta se petrecea acum cateva zile, te-as fi chemat cu un dovleac si-ti faceam eu. Dar asa...
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:35
Kiar, daca ti se face pofta de placinta cu doleac in bucuresti, la 11 noaptea si nu ai parintii langa tine sa-i pui sa-ti faca, cum faci?
Stie cineva unde se vinde placinta cu dovleac, noaptea, in Buc? sunt deosebit de trista daca nu mananc dovleac in placinta in noaptea asta.
edelweiss31
16 Sep 2009, 20:36
Stiu ca am mancat o data o placinta de dovleac buna de la mega image facuta de ei chiar acolo.. in mega de la baba novac ca e mare si sunt mai bazati decat restul. In rest mai stiu de o patiserie pe lipscani care avea .. aia de langa suburbia. Insa la ora 11 noaptea, poti sa bei un pahar cu apa :)
http://www.homemarket.ro/product.php?c=2190&p=4673
illotempore2002
16 Sep 2009, 20:42
am facut comanda la homemarket dar livreaza pana la ora 22
:|
Sunt happy ca mank Milkinis :) Mie chiar imi plac ciocolatelele alea
edelweiss31
17 Sep 2009, 18:18
Sunt fericita ca am mancat dovleac copt :D mult dovleac copt, cu scortisoara. bun-bun.
Sunt fericita ca am aruncat o gramada de harburi din casa, e incredibil cate porcarii aduna omul si-l ingroapa de viu.
Sunt fericita ca s-a deschis chiar langa mine o spalatorie auto doar pentru femei. HA :))
Si eu sunt fericita ca mi-am luat tzoale noi :D
edelweiss31
17 Sep 2009, 18:27
Si eu mi-am luat trei perechi de cizme dintr-o suflare ca mi s-a pus pata , da nu sunt prea fericita de treaba asta. :))
SI eu mi-am luat niste pantofi si se pare ca acum nu mai sunt asa de buni pe cat credeam . :(
edelweiss31
17 Sep 2009, 18:36
Pantofii perfecti sunt ceva in cautarea caruia merita sa alergi toata viata? :D
Nu chiar , dar macar daca dau un ban , sa si merite . Si eu am crezut ca merita .
Chambord
18 Sep 2009, 13:28
Stie cineva unde se vinde placinta cu dovleac, noaptea, in Buc? sunt deosebit de trista daca nu mananc dovleac in placinta in noaptea asta.
:)) Imi dau seama ca vei fi o nevasta teribila (in sensul de "terrible" :P ) dar o amanta minunata (in sensul de "wonderful"). Nu o lua ca pe o invitatie. E doar o constatare. Esti simpatica uneori ... ok, de multe ori. :-*
Sunt fericita ca voi manca cozonac :x :x
illotempore2002
18 Sep 2009, 14:20
Uuuu, baby, s-a intors Chambord :-* Unde-ai fost, am intrebat de tine peste tot <):)
edelweiss31
18 Sep 2009, 14:37
Sunt fericita ca voi manca cozonac :x :x
de care cozonac cumva de casa? :X
edelweiss31
18 Sep 2009, 14:46
sunt fericita ca diseara ies la un ceai delicios pe lipscani. si cookies din partea casei
Ce faiinn mi-ai facut pofta de cookies si de ceai.
Avem si noi o ceainarie , Carturesti :) am baut acolo cam toate ceaiurile . Preferatul meu e Winter Cocktail :)
illotempore2002
18 Sep 2009, 15:02
De la Carturesti mie-mi place Butterfly, e un ceai cu spirulina si ceai alb si verde, foarte diafan, energizant si frumos mirositor.....
iar dintre ceaiurile de iarna, ador Yogi power....yummmmyyy.....e picant, energizant si afrodisiac :)
Da il stiu . Prietenului meu ii place ala . Mai era si Grandma's Bascket . Imi place la gust . In general cele cu scortisoara imi plac . Unul singur cu fructe de padure imi placea cel mai mult Jelly Bear parca se numea .. Mai erau unele cu Mango , cu Papaya.
edelweiss31
18 Sep 2009, 15:09
eu sunt mare fana mate carnivale din vasiliada . cu greu ma oblig sa mi iau altceva
... pentru că am internet.
Se face asa ceva la Carturesti ?
Stiu ca sunt si ceaiuri pentru cunoascatori , alea de le poti cumpara , dar nu am baut nici un ceai din categoria aia .
:(
edelweiss31
18 Sep 2009, 15:18
pai mate nu e chiar un ceai, e o infuzie traditionala sud-americana care se bea pe frunze. asta carnivale se face din iarba de mate prajita, cu cacao, rooibos, petale de floarea soarelui, migdale, flori de cactus si albastrele. o stiu pe de rost :)) are o aroma foarte placuta
Da am vazut si eu ca si aici au infuzii . . doar ca , culmea [ scuzati cacofonia ] nu m-am uitat peste pagina aia .
Pitbull
23 Sep 2009, 18:13
Acum, sä le cântäm:
Welcome to the U.N.A.T.C.uuu...
What a lovely place,
What a lovely place,
E ca un sicriu...!
Sä te fut în U.N.A.T.C...
Cä mi-e foarte fricä,
Cä mi-e foarte fricä,
S-ajung ca Soptericä...! :-S
Update:
- o elevä la regie (Hyperion)
- douä eleve la actorie (Hyperion)
- un elev la actorie (Spiru)
corinka
23 Sep 2009, 18:15
Una la actorie, doua la primarie, trei la..., oare cum era in O scrisoare pierduta? :D
illotempore2002
23 Sep 2009, 18:16
Bravo, Pit!
Congrats!
Sunt fericita ca mi-am sublimat starea nasoala intr-o metafora care sa ma cuprinda cu totul: durerea memoriei uitate.
Pitbull
23 Sep 2009, 18:27
Una la actorie, doua la primarie, trei la..., oare cum era in O scrisoare pierduta? :D
Era asa:
- doi elevi la regie (U.N.A.T.C.), doi
- o elevä la regie (Hyperion), patru
- douä eleve la actorie (Hyperion), opspce
- un elev la actorie (Spiru), paspatru
Chiar mă bucur mult pentru reuşită... şi parcă mai mare mi-e mâhnirea că nu am reuşit să mă înscriu şi eu [anul acesta].
On-topic: fericită voi fi mâine după ce mă voi fi răzbunat pe cineva care o cere de mult timp. >:)
Sunt mai mult incantata decat fericita , pentru ca o sa apara filmul Silent Hill 2 si abia astept sa-l vad.
obsessed
24 Sep 2009, 20:13
Sunt fericita maine seara planuiesc sa ma imbat cu sampanie foarte foare scumpa cu sora-mea... Yeeeey... Party
miercuri
24 Sep 2009, 21:15
Sunt fericita ca mi-am luat niste ankle boots la un pret de chilipir :)
Sunt fericit ca m-a iertat iubita mea. :D
buticut
25 Sep 2009, 20:07
Sunt fericita ca mi-am luat Kill Bill-urile cu 3.5 RON fiecare :D!
Dragomara
25 Sep 2009, 20:25
să înţeleg că nu sunt singurul "mare" admirator al lui Quentin Tarantino. :D
Sunt fericit ca si-a facut sora-mea cont. Mai tii minte cand eram mici si imi dadeai palme peste ceafa mea blonda ca nu cantam ca lumea asta?
http://www.youtube.com/watch?v=mz4dpbk8YBs
Deleted
26 Sep 2009, 01:52
Sunt fericit ca si-a facut sora-mea cont. Mai tii minte cand eram mici si imi dadeai palme peste ceafa mea blonda ca nu cantam ca lumea asta?
http://www.youtube.com/watch?v=mz4dpbk8YBs
dar dădeam şi atunci cu milă, deh! :P
şi ţi-a prins bine - acum cânţi taaaaaaaaaare frumos
la la laaaaaaaaaaaaaaa, la laa şaaaaaaaaaaaaaaaa
ta ra raaaaaaaaaaaaaaaa, ra raa ra
tarraraaaaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaa ra
aso aso aso :)
Dar dupa aia iti placea. :D
Ziceai de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=UqXzw0kw-CY
Deleted
26 Sep 2009, 02:01
Kein Glück war je von Dauer
Uns bleibt nur leider Trauer
Wir denken immer daran
Und lange hören wir dann
Eine Melodie, Adagio
Eram mai francofil, remember? :D
Deleted
26 Sep 2009, 02:08
Ziceai de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=UqXzw0kw-CY
mai bine rock (sau gothic)
Dar de ziua ta?
http://www.youtube.com/watch?v=S3CELmMfXpc
Deleted
26 Sep 2009, 02:14
Dar de ziua ta?
http://www.youtube.com/watch?v=S3CELmMfXpc
♫ Sway ♫
tnx :)
kiss you
nighty night
Yeah, nighty night.
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck
Remember?
Deleted
26 Sep 2009, 02:17
Yeah, nighty night.
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck
Remember?
:)
Hai ca m-am saturat de scris si mi s-o facut si mie somnic. :)
Dar mai tii minte cum cantam fals Porumbescu? :))
http://www.trilulilu.ro/RappGirlMatty/9791c5d5b78c2b
Ai fost alaltaieri? ;)
Deleted
26 Sep 2009, 10:20
era Brahms, Simfonia a III-a:
http://www.youtube.com/watch?v=0gt6GqCpF1s&feature=related
iar tu ziceai de film, nu?
http://www.cinemagia.ro/filme/goodbye-again-va-place-brahms-4316/
mai bine ne uităm la Good Bye Lenin! ;)
Da, Brahms. :)
Nu, nu ma pot uita la film ca s-a trezit administratorita sa cheme pe unii care sparg asfaltul sa schimbe o conducta fix sub geamul nostru. :-O
illotempore2002
26 Sep 2009, 17:11
Ca am gasit in anticariatul de pe strada.....(nu zic care ca o sa va duceti si voi) o multime de carti de cinema, si mi-am cumparat una de Rene Clair si am gasit si una de istorie a Iranului si daca deleted o sa vrea sa-i mai povestesc o sa o pot face, la lumina calda a flacarii semineului....pardon , a monitorului.
Te pui bine cu sora-mea, ai? :D
In sfarsit ma joc la PSP.
edelweiss31
26 Sep 2009, 21:42
Sunt fericita ca vin de la Amintiri din Epoca de Aur si mi-a facut seara. A fost un sentiment extraordinar in sala plina , parca eram toti prieteni intre noi, s-a aplaudat si a fost asa o voie buna generala... cand s-a terminat lumea nu voia sa se ridice de pe scaune sa plece, stateam si ascultam muzica de generic, au trecut cateva minute bune inainte sa ne dezmeticim ca s-a terminat. cand am iesit toata fatza-mi era un mare zambet. si-n strada lumea statea si discuta. ce sa mai, asta doresc cinematografiei romanesti. sa ma faca sa plec asa fericita de la un film.
illotempore2002
26 Sep 2009, 23:41
Am descoperit ce sa fac ca sa-mi placa whiskey-ul - ii adaug miere de albine :X
Ca am fost la Carturesti si am baut ceai cu scortisoara :x
...m-am indragostit de Pizza London de la Dominium. :D
Io cica o comandasem s-o am la meci dar deja e pe termnatelea. :))
Disciple
29 Sep 2009, 22:08
Judex,Judex...la meci se sparg tone industriale de seminte(pana iti ard buzele) si se bea o cascada de Cola!:))
Io mi-s mai saxon asa de felu' meu - pizza si bere die grosse. :D
corinka
29 Sep 2009, 22:15
Este vreo marca de bere numita "Cola" si eu n-am auzit de ea?!
LE Vad ca am postat deodata cu Judex, am fost gand la gand!
Ca de obicei, Coco, ca de obicei. ;)
Si mai sunt fericit ca Unirea a facut un meci bun si ca publicul din Templul Fotbalului Romanesc a demonstrat - a cata oara!!! - ca stie sa se ridice la nivelul unei competitii serioase precum Champions League.
illotempore2002
07 Oct 2009, 20:10
Sunt fericita ca fix in cladirea in care locuiesc un francez beton si-a deschis un salon de tuns beton unde te pune pe un scaun de masaj (pt tot corpul!!!!) in timp ce te spala pe cap .... ocazie cu care mi-am tras un breton de toata frumusetzea si un par lucios si negru si drept B-)
Nu mai zic ca Stephane si locuieste tot aici :x
Disciple
07 Oct 2009, 20:20
Mai du-te pe acolo si spune-i ca mori de dragul filmelor frantuzesti si incepi o discutie filozofica si cine stie...Ce dreacu ma Illo tot eu tre'sa te invat?:))
illotempore2002
07 Oct 2009, 20:26
Deci te rog frumos, am vbit deja despre filme frantzuzesti :D
Doar ca Stephane e homopopobulangiu! =))
paul_aramis
07 Oct 2009, 23:20
ăştia e bărbaţii care ştie să aprecieze o femeie!
Pitbull
07 Oct 2009, 23:23
Sunt fericit cä azi mi-am înlocuit toate instalatiile de la baie si bucätärie. O cärutä de bani, da' a meritat!
Urmeazä electricele, apoi gresia, faianta si mozaicu'.
Da, Pit, si eu am trimis mobila veche la mama la munte. Si unguroaica este de acord sa divorteze! Yupeeeeeeeeeee!!!!!
keepwalking
07 Oct 2009, 23:40
Da, Pit, si eu am trimis mobila veche la mama la munte. Si unguroaica este de acord sa divorteze! Yupeeeeeeeeeee!!!!!
stau si ma uit ce viata complicata are judex! :)
Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2009/
Si mai sunt fericit pentru ca:
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/alte-sporturi/fabulos-aur-pentru-echipa-de-sabie-pascu-de-infarct-4973038
halebardul
08 Oct 2009, 20:54
Io mi-s oarecum intrigată, da'totuşi fericită că azi am primit un compliment care suna astfel: arăţi bestial de sexy! Şi acum mă refer în primul rând la atitudinea ta! :"> :"> :"> :"> :">
Partea întunecată a întâmplării e faptul că asta mi-a spus-o un bărbat de peste 70 de ani. :D Încă o dată mi s-a reconfirmat că am succesuri numai la preşcolari, şi la bărbaţii vârsta a treia. B-)
NO COMMENT.
dar n-o fi trist sa constati asta?
Pitbull
09 Oct 2009, 12:43
In ultimele trei zile, am avut parte de trei miracole, în ordine crescätoare:
- Alaltäieri, am donat 20 ron pentru o actiune de caritate crestinä. Seara, când asteptam plata luminii, cu banii pregätiti, am avut surpriza sä aflu cä, dimpotrivä, am în cont la ei un excedent de 82 ron! (Asta e o minune asa, simbolicä... :) )
- Ieri, Nemira m-a chemat sä semnez contractul pentru reeditarea traducerilor mele dupä Stephen King: "It" si "The Talisman" - prilej cu care am aflat cä-mi vor da cca. 2000 euros. (Asta fiind chiar una palpabilä - tovaräsii si pretinii stiu de ce! ;) )
- Azi, am primit aprobarea de prelungire a contractului de casä - astfel, câstigând lupta pe care o duc de doi ani jumate, prin tribunale si primärii, ca sä-mi pästrez apartamentul (pe care imediat am sä-l si cumpär - cei 2000 euros vor fi avansul). (Asta, DA, minune!!! :D )
...In paralel cu toate astea, îmi vin mereu noi elevi. Reusitele la admiterea de anul ästa îsi aratä roadele!
Apoi sä nu fii FERICIT??? O:-)
(Amicului care visa sä mä vadä cersind sub poduri îi cer iertare: nu tinem - si nici nu credem cä ne mai aduce, c-am auzit cä nu se mai fabricä! :P)
illotempore2002
09 Oct 2009, 12:47
Bravo, Pit, ma bucur pt tine!
Asta e pt ca gandesti pozitiv si influentzezi, cuantic vbind, materia, nu?
Sa ma invetzi si pe mine cum se face. nu de alta, dar in ritmul in care cheltui bani, s-ar putea sa ajung sa cersesc sub poduri :-S
Pitbull
09 Oct 2009, 12:54
Am sä te învät atât cât pot - dar nu va fi decât un accesoriu. Sunt sigur cä ai în tine energia asta pozitivä!
Floydman
09 Oct 2009, 13:06
te bucuri pentru autor sau pentru noi, ca tzara? in primul caz cred ca ar fi corect, in al doilea profund gresit.
Pitbull
09 Oct 2009, 13:08
Adicä Judex e fericit pentru Herta Müller.
Ca si mine, de altfel! :D
Floydman
09 Oct 2009, 13:09
si io banuiam, dar l-am intrebat pe el, nu pe tine maestre. la tine acolo la cursuri se vorbeste neintrebat? ;)
Pitbull
09 Oct 2009, 13:12
Da, cu conditia sä nu se exagereze.
te bucuri pentru autor sau pentru noi, ca tzara? in primul caz cred ca ar fi corect, in al doilea profund gresit.
Sunt fericit pentru ea!
illotempore2002
09 Oct 2009, 18:02
Sunt fericita ca am intrat in casa pe gemuletzul ala mic <:-P
Asta multumita siluetei mele de invidiat >:)
illotempore2002
09 Oct 2009, 18:25
Pai cand vbesti in dodii ( ex: era la mintea cocosului sa inteleg ca tia inseamna cheie pe limbajul bebelesc) normal ca te refuz [-(
Sunt fericita ca am intrat in casa pe gemuletzul ala mic <:-P
Asta multumita siluetei mele de invidiat >:)
Bravo!
Deci nu mai vin la tine in seara asta. :-*
Mda, pai hai sa zic si eu ceva :D
Sunt fericit pt. ca la 4 am rezervare pe sintetic cu tovarasii la un fotbal, si dupaia mergem la o bere , ca de: e sambata!
Hopa, se pune de-un botez in lumea Dragomarei! ;)
S-ai traiasca! :)
On topic: Sunt fericit ca e duminica si o sa stau toata ziua ( in casa din pacate) ca aici la mine in Craiova e o vreme ... Aniway it's movie time!
Pitbull
11 Oct 2009, 11:33
Sunt fericit pur si simpu fiindcä IT'S A WONDERFUL LIFE! :)
Chambord
11 Oct 2009, 18:20
...s-a inchis In suturi. Era ca un sitcom prost dar fara rasetele din off.
Asta da motiv de fericire. Bravo!:-bd
De printat, cel mai bine la serviciu. :D
paul_aramis
14 Oct 2009, 22:02
care ... mango?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:n5VPYU4xPVWikM:http://ayeshahaq.files.wordpress.com/2009/07/mangoes.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:N8xRWiwIWRISjM:http://rachadathaicuisines.com/wp-content/uploads/2009/04/mango-fruit.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:iwtlJWYkyJhBkM:http://www.kamat.com/kalranga/veg/fruits/4768.jpg
ai aici doar 3 varietăţi ...
Fericit pt. ca maine e vineri, si ar trebui sa fie ziua care sa ma scape de tot stresul saptamanii. Dupa aia , evident weekendul , partea preferata a saptamanii.
StefanDo
20 Oct 2009, 16:26
parca esti bridget jones
mai ramane sa ne descrii fluctuatiile greutatii si eforturile de a da peste un tip futabil :)
StefanDo
20 Oct 2009, 18:40
mi-ai adus aminte, sunt nefericit (deci off-topic) ca hibiscusul meu a facut paduchi lanosi
Dragomara
22 Oct 2009, 15:52
şters!
StefanDo
22 Oct 2009, 17:12
mi-am luat facaletz :D
Dragomara
22 Oct 2009, 17:24
şters!
StefanDo
22 Oct 2009, 17:41
da, stiu, si de obicei imi fac propria paine
aveam unul, dar asta nou e mai destept, ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi ;)
Dragomara
22 Oct 2009, 17:46
şters!
StefanDo
22 Oct 2009, 21:10
probabil ca tu ii spui facaletzului sucitor
si uite si grozavia aici (http://www.homedeco.ro/produse/3-bucatarie/25-ustensile-pentru-gatit/1915-facalet-reglabil-rolling-pin-joseph-joseph.html)
Dragomara
22 Oct 2009, 21:31
şters!
StefanDo
22 Oct 2009, 22:06
cine a zis ca framant cu facaletzul? am spus ca ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi, pentru pizza, poale-n brau, etc :P
sunt fericit ca varza de bruxelles se gratineaza frumos...
Sunt fericit am castigat la pariuri, :D dupa o seceta de 2 luni !
Dragomara
22 Oct 2009, 22:26
şters!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.