PDA

View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Judex
27 Oct 2009, 16:00
...il am pe Basescu in lista de messenger. :D

Judex
05 Nov 2009, 18:20
... oamenii din cartierul meu il voteaza pe Crin Antonescu!
:-bd

Dragomara
05 Nov 2009, 19:01
şters!

Dragomara
05 Nov 2009, 19:36
şters!

Liviu-
08 Nov 2009, 11:05
Sunt fericit pentru ca am primit cadou de la niste prieteni Calauza, Requiem for a dream si mai de umplutura Braveheart, dar merge si ala in colectie. Oricum era de ajuns doar Calauza :D Si mai sunt fericit ca-mi pot lua din partea parintilor Portocala mecanica si inca ceva, probabil Zbor deasupra unui cuib de cuci :D

Judex
09 Nov 2009, 17:52
...ma vad maine seara cu o bruneta superba!!! dar sa nu-i spuneti unguroaicei. :D

I'm the king of the world!!!

Pitbull
09 Nov 2009, 17:59
Sunt fericit pentru cä Liviu a primit / va primi:
"Cäläuza", "Requiem For a Dream", "Portocala mecanicä" si "Zbor deasupra unui cuib de cuci"

Dragomara
09 Nov 2009, 19:10
şters!

Judex
09 Nov 2009, 19:22
Nu numai saitul asta merge de porc, eu de vreo 2 zile expreimentez o incetineala incredibila pentru viteza cu care ma obisnuisem de la rds. Plus ca mi-a dat si Firefox cateva rateuri, iar asta chiar ca mi se parea ceva de neimaginat!!! Nici messengerul de la Yahoo nu s-a miscat tocmai kosher. Totusi, nu cred ca are vreo treaba Halebardul cu asta, insa cred ca aici e mana lui Basescu! :D

PS
Drago, nici Daniel nu poate citi mesajele private.

Judex
09 Nov 2009, 19:42
Mai sa fie...

Gospin
11 Nov 2009, 07:45
Fericit pt. ca azi in sfarsit o sa ies si eu afara din casa, dupa 3 zile de stat la pat :D.

Gospin
17 Nov 2009, 19:16
Omg, chiar a plecat? :(
On topic: m-am intalnit cu un vechi prieten si am reluat acele mici dileme care ne faceau fericiti!

Disciple
17 Nov 2009, 19:25
Facem un forummeeting sa ne imbatam de fericire?:))

Liviu-
17 Nov 2009, 19:30
Facem un forummeeting sa ne imbatam de fericire?:))

Sincer nu e nimic de sarbatorit. A fost foarte bine cat isi revenise, pacat ca si-a "rerevenit" ca sa zic asa.

Gospin
17 Nov 2009, 19:34
Da, chiar nu e nimic de sarbatorit , imi pare rau ca a plecat dar si-a facut-o cu mana ei, ea nu ne mai agreea pe majoritatea dintre noi, oricum eu cred ca e o decizie temporara...

Cinemania
17 Nov 2009, 20:01
nu va mai lungiti aiurea off-topic...viata merge inainte...si asta e un bun motiv de fericire

Rapture
17 Nov 2009, 23:12
Io nu mi-s veteran aici ca sa cunosc indeajuns de bine utilizatorii dar sincer, aveam asteptari mai mari de la Dragomara. Din ce-am inteles eu citind printre randuri am dedus ca Dragomara a parasit acest forum, foarte iritata de astfel, din cauza masei de utilizatori cu varsta mai mica de 30 de ani. Am intels corect? Daca da, e trist. :(

Iar acum, cu toata sfiala din lume, imi cer scuze pentru acest offt. Si totusi, ca sa fiu on : Sunt fericita pentru ca o sa merg la expozitia aceea. :D

Chambord
27 Nov 2009, 16:01
... pentru ca mi-am luat din aeroportul din Munchen un backpack de reviste de film si muzica (Empire, Q, Mojo, Uncut) pe care la noi poti sa dai cu tunul si nu le gasesti nicaieri.

StefanDo
27 Nov 2009, 16:06
te urasc (si-s fericit pentru asta :P)

eu am fost in italia si n-am gasit fir de revista in engleza, de unde sa mai caut empire sau total film sau mai stiu eu ce :(

Chambord
27 Nov 2009, 16:21
:) Si eu mi-as fi dorit un "Sight & Sound" ca nu stiu ce, dar nu il aveau. Oricum sunt super-multumit si cu astea pe care le-am gasit :)

Pitbull
30 Nov 2009, 13:25
Sunt fericit Dragomariceste, on three accounts: :):):)
- cä s-a întors pe forum;
- cä e bine-dispusä;
- cä mi-a fost usor s-o iert pentru ultima parte a e-mail-ului.
Welcome back, Drago! >:D<

L.E.
Am devenit nefericit, toujours pour trois raisons Dragomariciennes: :(:(:(
- cä i-a trecut prea repede buna-dispozitie;
- cä iar s-a dat în stambä si si-a tras un bann de trei zile;
- cä iar mä-njurä-n sinea ei (si poate si-n e-mail-uri).
Grow up, Drago! :((

cremaxx
30 Nov 2009, 18:44
Sunt fericit ca exista internetul de pe care pot lua orice film vreau si sa vad daca e bun sau nu, ca mai apoi sa ma duc sa-l vad la cinematograf .Sau acasa daca nu am bani sau chef de iesiri prin tara "mancati-va intre voi ca cainii".

Gospin
04 Dec 2009, 18:32
Pentru ca castigai la pariuri ... :D

cremaxx
04 Dec 2009, 23:19
Sunt fericit pentru ca m-am lasat de fumat.:((

Rapture
07 Dec 2009, 12:41
Pentru ca Ovidiu a votat cu Base. Cum am mai spus si o s-o mai spun: Am un mentor genial!
Desigur, nu puteam rata o discutie despre politica cu el.
Profesoara ma fac!

Pitbull
07 Dec 2009, 12:51
Ovidiu Naso?

Rapture
07 Dec 2009, 12:54
Nu, n-are nicio treaba cu poezia :P. Eh, ca uneori e cam poetic e alta treaba .

Leaver
09 Dec 2009, 18:47
Dadui ultima teza astazi si ca o sa intru in vacanta.

Rapture
09 Dec 2009, 18:57
Pentru ca in sfarsit am gasit o revista care sa merite toti banii, poate chiar mai multi - Ateneu .

Gospin
10 Dec 2009, 16:56
Pt. ca incepe vacanta :x

miercuri
10 Dec 2009, 22:04
Pt. ca incepe vacanta :x
deja?? noi avem de pe 23 decembrie pana pe 4 ianuarie. :(

Gospin
11 Dec 2009, 08:26
Pai si azi si luni ar trebui sa ne ducem, teoretic! Practic nu!
Nu stii ca au profii concediu fara plata ma? :) si deaia ni s-o lungit vacanta.

Rapture
11 Dec 2009, 16:09
1. Azi dimineata, pe la 7 , am avut abilitatea de a ajunge inaintea tiranilor, astfel salvandu-mi munca :> .

2. Azi dimineata, pe la ore tot asa de matinale, cand soseaua era relativ libera, tata l-a vazut la timp pe Ovidiu, care, neasigurandu-se, putea sa pupe botu' masinii noastre. Din fericire Ovidiu a ajuns nevatamat la masina lui iar eu cu tata ne-am continuat drumul fericiti. Desigur, dupa sarbatori, elevul o sa-i dea o lectie profesorului :)) :D.

3. Privind Filiala UAP Bacau sperantele mele au crescut si mai mult, dorinta mea de a deveni un membru UAP a crescut si mai mult :).

4. Am convenit cu dragii mei colegi ca pe 24 decembrie sa colindam persoanele pe care eu, personal, le ador si cu care ma intelg de minune. Vorba vine, cine se aseamana se aduna ;) .

5. Luni o sa fac cunostiinta cu restul persoanelor din cercul de lb. japoneza organizat de o prietena :D.

Judex
11 Dec 2009, 16:22
Konnichi wa, Rapture! :)
Tocmai era ingrijorat Gospin. ;)

Rapture
11 Dec 2009, 16:30
Konnichiwa, Judex! :) Din pacate, sunt o incepatoare. Sper ca pana la anu' sa mai acumulez cateva cunostiinte in ceea ce priveste lb. japoneza :D.

Hehe, am vazut. Sper sa vada si el ca am trecut pe aici :)).

redmen
11 Dec 2009, 17:14
...pentru ca am primit un aparat foto profesional.Cand o sa invat sa il folosesc la intreaga lui capacitate o sa fiu si mai fericit.

Judex
11 Dec 2009, 17:15
Cool! Treci la topicul de foto si descrie-l.

Gospin
11 Dec 2009, 17:56
Ce inseamna Konnichiwa? X_X

Judex
11 Dec 2009, 18:05
Da-i PM. ;)

paul_aramis
11 Dec 2009, 18:50
înseamnă bună ziua

miercuri
11 Dec 2009, 19:01
Pai si azi si luni ar trebui sa ne ducem, teoretic! Practic nu!
Nu stii ca au profii concediu fara plata ma? :) si deaia ni s-o lungit vacanta.
da asa e. si la noi au, dar sunt universitari si foarte righteous. isi fac orele si neplatiti :P

Gospin
12 Dec 2009, 08:16
Pt. ca .... ninge de vreo 4-5 ore in continuu si zapada incepe sa se aseze :x

Chambord
12 Dec 2009, 13:29

baaaaaaaaaaai datzi-ne si noua. in moldova nu ninge deloc :(

Gospin
12 Dec 2009, 13:45

baaaaaaaaaaai datzi-ne si noua. in moldova nu ninge deloc :(
Ciudat, de obicei prin partile alea incepe foarte rapid sa ninga :)
La noi, anu' trecut a fost seceta de zapada, pur si simplu o iarna uscata, o data a nins cred ca 2-3 ore si in rest nimic, sper sa fie mai bine anul asta.

Judex
12 Dec 2009, 17:17
...mi-am luat masina de facut paine. :D

buticut
12 Dec 2009, 17:58

baaaaaaaaaaai datzi-ne si noua. in moldova nu ninge deloc :( Ciudat, de obicei prin partile alea incepe foarte rapid sa ninga :)
La noi, anu' trecut a fost seceta de zapada, pur si simplu o iarna uscata, o data a nins cred ca 2-3 ore si in rest nimic, sper sa fie mai bine anul asta.

Nici in Arad nu ninge deloc,ci ploua :(.

Gospin
12 Dec 2009, 18:01
mda, din pacate si aici se opri de vreo ora, poate o sa mai ninga pe durata noptii :D

Kramer
12 Dec 2009, 18:14
Ce va place asa mult la zapada? Sau in general, ce va place asa mult iarna?

paul_aramis
12 Dec 2009, 18:33

electrică sau manuală?

Kourt...
12 Dec 2009, 19:56
mda, din pacate si aici se opri de vreo ora, poate o sa mai ninga pe durata noptii :D
...pe bune...mai rau ma enerveaza...dak ninge sa ninga klumea....cea ce nu s-a mai intamplat in romania decat pe la munte, dar nici acolo...asa k nu mai fiti asa entuziasmati de niste amageli....

Judex
13 Dec 2009, 02:29

electrică sau manuală?
Electrica. Nu m-am insurat cu vreo brutareasa. :D

paul_aramis
13 Dec 2009, 11:20
electrică sau manuală? Electrica. Nu m-am insurat cu vreo brutareasa. :D

bun, şi cui i s-a trecut în fişa postului?

Judex
13 Dec 2009, 14:18
Ce, sa se ocupe de masina? Acu' tre sa-nvat si niscai retete, in curand trimit la cursurile lui Pitbull niste produse calde ca-s aproape. Herbal brownies. :D

paul_aramis
13 Dec 2009, 14:52
păi ce reţete vrei să înveţi? mai întâi tre' să strici nişte pâini.

StefanDo
13 Dec 2009, 15:16
nici macar, ca masinile alea au retetele in manual
sper ca ti-ai luat panasonicul ala, sd nu stiu cat, moulinexurile le fac faramicioase :)

Judex
13 Dec 2009, 16:11
Mi-am luat FirstAustria la 850W, FA-5152 - max 1250g.

coffeemuffin
13 Dec 2009, 16:23
pentru ca s-a oprit ninsoarea.

cremaxx
13 Dec 2009, 18:17
Am fost fericit pana acum....3 minute....:))

Rapture
13 Dec 2009, 18:55
Am fost fericit pana acum....3 minute....:))

Aoleu, e grav ce insinuezi tu acolo =)) .

cremaxx
13 Dec 2009, 19:05
Nu insinuez nimic...:D e doar pura intamplare...oare?:P

Rapture
13 Dec 2009, 19:14
Uite cremaxx, pentru tine:

http://i739.photobucket.com/albums/xx40/rapture21/basescu-cel-amenintator-1.png

True, isn't it ? =))

cremaxx
13 Dec 2009, 19:26
Am un afis pe blocul din fata mea cat 3 etaje asa ca asta al tau abia il zaresc.:))

Rapture
13 Dec 2009, 19:28
Presupun ca de acum ori de cate ori o sa te uiti pe geam o vei vedea pe Drago in locul lui Base ;) .

cremaxx
13 Dec 2009, 19:32
Nu doar eu...........:)) Pe afisul original scrie: De ce le aste frica nu scapa! :)) Asa ca e valabil pt. toti...>:)

Rapture
13 Dec 2009, 19:34
Da, ai dreptate :)).

Rapture
13 Dec 2009, 20:24
Ti-ar prinde bine un detector de ludici ;).

Pitbull
13 Dec 2009, 20:29
Drago, Drago, nu muri!
Färä tine, noi ce-om fi?

On-topic:
1) Sunt fericit cä Drago n-are bani de murit
2) Sunt fericit cä dacä întorc capul cu 60 de grade la dreapta, o väd pe Hera cum doarme ca porcu'.

Windom
13 Dec 2009, 20:32
Presupun ca de acum ori de cate ori o sa te uiti pe geam o vei vedea pe Drago in locul lui Base ;) .
te rog frumos să nu mă mai faci să râd, pentru că mă dor ginţii, cum ar fi zis văru-meu. nu mai ştiu ce mama mamelor mă-sii de antibiotice şi antiinflamatoare să mai iau! de fapt singura chestie pe care aş fi mai vrut s-o încerc ar fi fost un copârşeu, dar cum ăştia nu dădură prima de Crăciun, nici să mor nu-mi permit. :|

In Tg. Mures la 2 copirseie cumparate, primesti al treilea gratis - atirna anuntul mare cit casa in vitrina firmei de pompe funebre.;)

Pitbull
13 Dec 2009, 20:38
te rog frumos să nu mă mai faci să râd, pentru că mă dor ginţii, cum ar fi zis văru-meu. nu mai ştiu ce mama mamelor mă-sii de antibiotice şi antiinflamatoare să mai iau! de fapt singura chestie pe care aş fi mai vrut s-o încerc ar fi fost un copârşeu, dar cum ăştia nu dădură prima de Crăciun, nici să mor nu-mi permit. :|

In Tg. Mures la 2 copirseie cumparate, primesti al treilea gratis - atirna anuntul mare cit casa in vitrina firmei de pompe funebre.;)
A, de-asta se omoarä äia pe capete acolo, în familie?

Windom
13 Dec 2009, 20:46
Asa a fost si la scotieni, cind s-a anuntat discount la sicrie, s-a dublat numarul sinuciderilor...

Gospin
13 Dec 2009, 20:56
Asa a fost si la scotieni, cind s-a anuntat discount la sicrie, s-a dublat numarul sinuciderilor...
LOL =))

Pitbull
13 Dec 2009, 21:14
Eu n-as face asta nici mort!
Poa' sä dea copârseele si pe gratis, cä tot n-am sä-mi dublez numäru sinuciderilor!

Judex
14 Dec 2009, 15:53
Sunt plin de energie. Am reordonat o buna parte din obiectele care zaceau aruncate haotic prin camera de lucru. Sutele de carti dispuse alandala pe rafturile gemande ale corpurilor masive de biblioteca se bucura acum de o existenta ordonata. Parfumuri de Earl Grey, irish coffee, tutun si fructe proaspete inunda toata casa. Se anunta o perioada fecunda pentru Judex. Watch out! ;)

corinka
15 Dec 2009, 00:04
...la gandul ca vineri voi face o schimbare de 'look' majora. Pentru prima oara in viata mea, imi voi vopsi parul negru-negru. O sa il si tund, total diferit de cum a fost pana acum. Daca iese ca draq, va povestesc la 'sunt nefericita'.:))

Gospin
15 Dec 2009, 08:04
asteptam si o poza poate, corinca :D
On: fericit pt. ca ninge de rupe de azi-noapte si zapada s-a asternut!

Pitbull
15 Dec 2009, 08:11
@Cori: dacä iese ca draq, väd sâmbätä (sper!)
@Gospin: tot de-aia, si eu! Ne-a bägat si nouä!

Gospin
15 Dec 2009, 08:17
Pai ar fi cod galben de ninsori saptamana asta nu? :)

Pitbull
15 Dec 2009, 08:25
Ar cam fi. :)

Chambord
15 Dec 2009, 08:33
si la noi s-a dat ! e mai naspa la volan dar in rest numai de bine

Rapture
15 Dec 2009, 10:27
Da, da!! M-am trezit din nou la 11:18 , m-am dus sa vad daca mama e acasa (sigur nu e de am dormit atat) si am vazut pe geam zapada...peste tot ! 8->

corinka
15 Dec 2009, 11:13
@Cori: dacä iese ca draq, väd sâmbätä (sper!)

Si daca iese bine, nu mai vrei sa vezi?;;)

Pitbull
15 Dec 2009, 11:30
Nu era o conditie, ci o consecutie. ;;)

hellsteed
15 Dec 2009, 13:03
aici sunt 15-18 grade.. si daca e senin te arde soarele

redmen
15 Dec 2009, 22:01
Lucky you.

Judex
16 Dec 2009, 20:19
Sunt invitat maine seara la meci pe Ghencea. B-)

Rapture
16 Dec 2009, 20:21
Am scapat de herpeees!! 8->

Pitbull
16 Dec 2009, 21:39
Azi mi-am descoperit o nouä aptitudine.
(Nu e banc.)

Rapture
16 Dec 2009, 21:40
Si aceea e... ;;)

Pitbull
16 Dec 2009, 21:42
Trainer de comunicare în administratie/management.
(I never did it before, and they were thrilled!)

Judex
16 Dec 2009, 21:44
Ce ma amuza denumirile astea... =))

Rapture
16 Dec 2009, 21:50
Al nostru Mihnea creste si tot creste :> .

Judex
16 Dec 2009, 21:52
Sunt fericit ca o am pe... ghici cine... in avatar! ;)

Jane.X
16 Dec 2009, 21:55
Ce fericita sunt ca nu am putut ajunge azi in Bucuresti. Si cat de fericita sunt ca nu pot sa ies din casa. Traiasca zapada! Hep-hep uraa!

Rapture
17 Dec 2009, 20:16
1. Imi sunt recunoscute abilitatile mele in d-ale calculatorului prin zona in care locuiesc. Prin urmare, de maine voi incepe sa fac bani din asta. Aici trebuie sa-i multumesc fratiorului meu, mostenind functia lui.

2. Prietenii mei, binecuvantati sa fie, m-au salvat din teroarea taierii porcului! Deci da, sambata voi merge la patinoar cu ei in loc sa merg la bunici la taierea porcului. Hai ca mi-s geniala :> !

miercuri
17 Dec 2009, 22:47
sunt fericita ca am scapat cu bine de tot felul de capcane academice intinse de dragii nostri tovarisi profesori.

Gospin
17 Dec 2009, 22:53
Doamne ce zi. M-am distrat ca pe vremea cand aveam 10 ani! M-am dat cu sacu' pe o partie plina de noduri ( my ass knows) si am jucat fotbal pe un teren inghetat cu zapada de 30 de cm, super! Daca se poate numi fotbal, ca numai pe jos stateam =)). Am ajuns acasa congelat de-a dreptul dar nimic nu a fost in zadar :D

Cinemania
18 Dec 2009, 07:45
si ai bagat picioarele in ligheanul cu apa calda ? :D

Gospin
18 Dec 2009, 08:56
Nu :D, cand am ajuns m-am dezbracat si direct in cada =))

PoliFanAthic
18 Dec 2009, 09:38
Retin ca o data am jucat si eu fotbal pe ceea ce era o combinatie simpatica intre zapada si gheata. In afara faptului ca trebuia sa fii putin atent sa nu-ti rupi gatul, era placut, fiindca zapada atenua caderile.

Rapture
18 Dec 2009, 11:48
Da, da 8-> .

- cand ma rataceam cu frate-meu prin Margineni dandu-ne cu saniuta
- cand faceam "casute" din zapada
- cand faceam oameni de zapada
- cand ne adunam toti pe partie si ne dadeam cu sania
- cand parohul din sat ne lasa sa facem trenulet din sanii in spatele masinii lui, prinsi de masina ; asta pana ce la viteza pe care o avea masina si la lungimea trenului, intr-o curba ultimile sanii au intrat in gardu' omului, astfel ruinandu-l 8->
- cand jucam hockey cu cutii de conserve si crengi pe paraul inghetat
- cand am facut ca gemenii pe care ii detestam sa ajunga in parau cu tot cu sanie
- cand luam cainele cu mine ca sa-mi traga sania =))
-cand veneam inghetata acasa si stateam la caldura cu o cana de ceai cald
iar lista poate continua...

Judex
18 Dec 2009, 13:27
Aveam vreo 8 ani, era prin 84. Am facut un cantonament la Tusnad. Ne alerga antrenorul de scotea tot untul din noi si zile in sir ne-a pacalit promitandu-ne ca ne vom relaxa la un meci de fotbal. Intr-un final s-a induplecat, a vorbit cu un responsabil de pe-acolo si a facut rost de un teren acoperit de zapada inghetata. Alunecam toti de numa' si am dat nastere la multime de secvente burlesti. Dupa cateva incercari de joc normal, am decis sa raman in fata, 'la pomana'. Proful recupera mingea si ii trimitea unei gagici din echipa adversa, care marca din fata portii. La fel incercam sa facem si noi - Rares, un coleg, era la recuperare, apoi pasa lung catre mine. Cred ca am inscris din cele mai imposibile pozitii, mai mereu din cadere involuntara.

PS
Atunci m-am indragostit de kurtos kalacs. :D

Kramer
18 Dec 2009, 13:46
Sunt fericit sa Unirea Urziceni joaca cu LIVERPOOL!!!

Judex
18 Dec 2009, 14:43
Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

Kramer
18 Dec 2009, 14:56
Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.

Cinemania
18 Dec 2009, 15:09
puteti continua in "locul de dat cu picioru"

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043&page=95

illotempore2002
18 Dec 2009, 15:17
Sunt fericita ca merg la noapte la un party decadent in Buftea >:)

miercuri
18 Dec 2009, 17:57

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.
Lasa ca isi revin ei, au avut si ani mai prosti ca asta si si-au revenit.

cremaxx
19 Dec 2009, 06:39
Sunt fericit fiindca pot sa imi demonstrez mie insumi ca sunt mandru ca nu mai fumez si tin piept la ceea ce se numeste "fac ce vreau si stiu ce fac".:)

buticut
21 Dec 2009, 15:49
Sunt fericita pentru ca a venit Afra (catelusa matusii mele) si e o scumpete :x:x. Nu o mai vazusem de 9 luni.M-a innebunit azi la plimbare, de abia am reusit sa o tin in frau,fugea cand dupa pisici,cand dupa caini (e pe stop :D), dar pupicii pe care i-am primit dupa m-au facut sa o iert .

Gospin
21 Dec 2009, 16:54
Pt. ca o sa plec in parc .. :D

Judex
24 Dec 2009, 00:33
E mama acasa de Craciun si miroase a Craciun cand vin acasa! Si pentru ca a avut geniala idee acum cativa ani de a-mi aduce cate un bradut in ghiveci pe care i-l duc la munte ulterior sa-l planteze.

miercuri
24 Dec 2009, 02:02
Se pare ca Tarantino a scris deja 40 de pagini din prequelul de la Basterds, sper sa nu fie doar un zvon.

marius_em
24 Dec 2009, 10:16
Mi-am cumparat masina. Sunt fericit ca am scapat de stresul cu actele de leasing, desi nu complet, mai urmeaza inmatricularea.

redmen
24 Dec 2009, 11:51
Asta da cadou de Craciun.Hehe.Sa o stapanesti sanatos si sa conduci cu prudenta.

Gospin
24 Dec 2009, 16:48
Ce masina, if i may ask ? :)

illotempore2002
24 Dec 2009, 17:26
Sunt fericita ca parintii mei divorteaza in ianuarie <:-P

miercuri
24 Dec 2009, 18:16
Sunt fericita ca am terminat de cumparat cea mai mare parte a cadourilor de Craciun.

Cinemania
24 Dec 2009, 18:39
Sunt fericita ca am terminat de cumparat cea mai mare parte a cadourilor de Craciun.

acelasi motiv si la mine

+

am plecat in sfarsit de la munca

redmen
24 Dec 2009, 18:40
Haleluia.Ce nasol e sa mergi in ultima zi.Si sa fii nevoit sa cauti si in mai multe locuri.Ce bine ca am ajuns acasa.

keepwalking
24 Dec 2009, 18:51
nu voi intelege niciodata mania cumpararii cadourilor de Craciun.
si, mai ales, faptul ca lucrul asta a devenit o chestie cool, funny, trendy si mai puneti voi niste englezisme la moda.

Judex
24 Dec 2009, 19:11
Sunt fericita ca parintii mei divorteaza in ianuarie <:-P
Bun venit printre noi! :P

Gospin
24 Dec 2009, 23:10
Pt. ca a facut mama o gramada de chestii delicioase si maine o sa intru in toate :))

marius_em
24 Dec 2009, 23:15
Ce masina, if i may ask ? :)
C3, noua, a fost promotie cu reducere de 4500 euro.

Asta da cadou de Craciun.Hehe.Sa o stapanesti sanatos si sa conduci cu prudenta.
merci mult.

Rapture
25 Dec 2009, 17:08
1) Ieri a fost o zi perfecta. I-am colindat si am ras mult. Cine nu i-ar iubi? :)

2) L-am studiat pe Ovidiu indeaproape asa ca i-am facut un portret. Chiar daca sfatul lui a zis sa nu mai fac portretele asa (:">) sunt sigura ca nu se va supara cand il va vedea :)) .

3) Modemu' chiar m-a ascultat si acu' functioneaza (nu pentru mult timp, presupun )

Gospin
25 Dec 2009, 21:19
pt. ca e Craciunuuuuu !
off: Rapture, who the hell is ovidiu ? :!!

Windom
26 Dec 2009, 13:52
Sint fericit pentru ca nu o sa-mi cumpar in viata mea Opel Astra datorita reclamei de mai sus. Un mesaj catre reprezentantii Opel Astra: BAGATI-VA MASINA IN CUR CU TOT CU RECLAMA, USUREL SI CU UN PIC DE VASELINA.;)

cremaxx
27 Dec 2009, 04:22
Sunt fericit ca muncesc pt.cei care sta si se chinuie in fotoliu ce prostii sa mai scorneasca din capul lor ,ca sa traiasca si ei pana maine ,cand vom face alt rabel sa creasca si ei , fiindca le e frica sa iasa singuri in lume.

Ajutaii....nu va mai contraziceti cu ei...o sa vedeti voi.!:-?

Rapture
29 Dec 2009, 11:59
1. A venit un domn si mi-a rezolvat netu' :"> .

2. Am terminat jumatate din desen :D .

Judex
29 Dec 2009, 18:37
Sunt fericit ca-mi duc mama la 'Avatar'. :)

cremaxx
29 Dec 2009, 23:47
Sunt fericit ca mame-i mele i-a placut filmul Avatar.:)

Sunt fericit ca i-am facut acest cadou de Craciun si i-a placut enorm.

Sunt fericit ca acest film a venit odata cu sarbatorile.

Gospin
01 Jan 2010, 16:51
pt. ca deseara ma duc la Avatar .... :D

Rapture
01 Jan 2010, 17:44
Sunt fericita pentru ca a venit Romeo pe la noi. Al' de ma strange in brate mai tare ca..Corina :D, nebunu' ala . Tot ludic e, tot cu zambetu' pe fata :) .
Ah, si pentru ca duminica merg la Avatar (datorita lui Disciple :D) .

cremaxx
01 Jan 2010, 19:35
Nu va duceti...E naspa filmul...:)) Ma refer sa nu va duceti singuri.:))

Sunt fericit ca astept urmatorul revelion!

illotempore2002
03 Jan 2010, 18:52
Ca mi-am luat o pisicutza noua, neagra, careia prietenul meu i-a pus numele Vlahutza.

Judex
03 Jan 2010, 18:58
Si Ecaterina?

illotempore2002
03 Jan 2010, 19:06
A luat-o maica-mea la ea acasa, da' de unde stii ca asa o chema pe ailalta?

Judex
03 Jan 2010, 19:10
As putea sa inventez acum lejer o poveste cu paranormal activity si servicii secrete, dar nu: pur si simplu ai scris pe forum acum vreo saptamana.

illotempore2002
03 Jan 2010, 19:11
Ei, ma rog....

buticut
03 Jan 2010, 22:37
Sunt fericita ca am cu ce sa imi omor timpul saptamana asta cat o sa fiu departe de casa. Will be watching Up in the Air, The Lovely Bones, Invictus, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Tetro...printre altele :D. Neah glumesc,probabil nu vor fi altele, ca o sa reusesc sa vizionez maxim 1 film/zi :D.

Gloria
03 Jan 2010, 22:45
Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.

buticut
04 Jan 2010, 00:03
Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului.

Imi amintesc de cronica,am citit-o chiar cand a fost proaspat pusa dupa Cannes si CHIAR as vrea sa pot astepta,dar nu cred ma pot abtine :D. Speram sa il vad anul trecut la cinema, Romania fusese printre primele tari care il achizitionase,dar nu stiu ce s-a intamplat. La fel am facut si la Public Enemies si la Sweeney Todd, le-am vazut intr-un mediu,let's say "crappy", dupa care le-am vazut de doua ori in cinema si ulterior le-am si cumparat pe DVD :D. Asta e regula mea de aur - daca imi place cu adevarat ceva, o sa imi aduc contributia la box office/merchandising. Mi-a parut rau ca nu am asteptat, dar vad ca nu ma invat minte :-<. O sa incerc sa fac si cu Parnassus o miscare gen Avatar, cu low expectations si poate chiar sa rezist, mersi de sfat ;). Oricum si daca o sa imi placa si daca nu, tot o sa il mai vad o data la cinema in Timi (daca apare in cele din urma) . Sunt chestii pe care nu le pot evita. Iti promit ca daca o sa imi placa si restul,vor beneficia de acelasi tratament - pentru ca pur si simplu savurez experienta de a le vedea pe un ecran mare, chiar daca,dintr-un motiv bizar, la majoritatea filmelor la care ma duc, sala e aproape goala. Ma bucur ca mi-am batut recordul anul trecut si am reusit sa vad un numar considerabil de filme la Cinema City, but I'm a too lazy bum to write about them. O sa incerc sa remediez asta cat de curand. Inainte aveam o scuza ca Aradul nu are cinematografe decente,dar acum nu mai am.Unora nu le place sa vada acelasi film de doua ori intr-un interval scurt,but I don't mind. I'm a movie-lover,movie-goer and movie-buyer :D.

Apropo de Johnny Depp, nu are nimeni drum prin Kustendorf in 2 saptamani,sa ma ia si pe mine? Va fi invitatul de onoare la Festivalul organizat de Kusturica. Tare ma mananca sa ajung acolo,dar slabe sanse,gaura din buget e prea mare ca sa iau avion si masina e indisponibila :(.

Rapture
04 Jan 2010, 13:03
Ingaduitor, cult, ironic, talentat, rafinat, surprinzator, constient, drept, trufas, distinct, original, pregnant, direct, imprevizibil, ispititor, neobosit, laconic, natural, viu, bland, ingenios, sprintar, fantastic, generos, oximoronic. Sunt bucuroasa ca pot vedea in toate acestea un mentor si anume al meu. Nu degeaba sta el pitit intr-un avatar. Il respect. Discutia de azi a fost una dintre acele discutii care raman intiparite in minte pentru tot restul vietii. Ma simt extrem de norocoasa.

redmen
04 Jan 2010, 13:28
Rapture : e vorba de un prieten imaginar ?

keepwalking
04 Jan 2010, 13:32
Rapture

sper ca e de pe Cinemagia.:)
nu de alta, dar sunt atatea calitati in portretul zugravit de catre tine, incat ne bucura prezenta sa pe site.

Rapture
04 Jan 2010, 13:32
@ Redmen : Nu :"> . Desigur, are si defecte. Nu le-am precizat, sunt mici pentru mine :D.

@keepwalking : Omu' nu e interesat in d'ale internetului :( .

Chambord
04 Jan 2010, 13:40
Ovidius

Rapture
04 Jan 2010, 13:41
Bingo!!! Meriti un premiu! :D

Ah, btw, ziceai ca ai un prieten la 12 B. El s-ar putea sa-l cunoasca personal pe cel ce poarta numele Ovidiu :-? .

Chambord
04 Jan 2010, 13:45
Nu e decat un singur om pe planeta cu toate atributele enumerate de tine deci n-a fost greu :P

Nu, ziceam ca am un prieten cu numele x.y in liceu (dar habar n-am la ce clasa e, stiu doar ca e a 12-a). Sa inteleg ca numai B-ul e cu desenul ? O sa-l intreb de Ovidiu.

Rapture
04 Jan 2010, 13:51
Pai,
A - muzica
B- arte plastice
C- arhitectura

Primele doua am impresia ca au mai multe brate. Daca e la grafica inseamna ca-l cunoaste foarte bine pe Ovidiu.

Chambord
04 Jan 2010, 13:58
Aaa, pai el e cu arhitectura. Nu stiam ca e clasa speciala. Credeam ca e la plastice pt ca deseneaza f. bine. O sa-l intreb de Ovidiu, poate imi obtine un autograf :D

Rapture
04 Jan 2010, 14:01
Inseamna ca nu-l cunoaste (poate stie reputatia lui, dar nu cred ca-l cunoaste personal) .
Eu sper ca in 20 de ani ii voi fura reputatia datorita a tot ce-am invatat/voi invata de la el . :D

Chambord
04 Jan 2010, 14:09
hoatzo. daca ii iei omului reputatzia el ce face dupa aia ? :)

Rapture
04 Jan 2010, 14:16
Se va odihni, va fi la pensie :D .

Pitbull
05 Jan 2010, 23:41
Am gäsit filmele cu Danny Kaye pe torrente. :x
"The Inspector General" e deja aici.
"The Court Jester" si celelalte sunt pe vine.

genoCid
06 Jan 2010, 17:30
Sunt fericit deoarece sunt tanar... inca ma consider un copil debil :), am un loc de munca de care sunt mandru, o prietena care imi distruge neuronii in fiecare zi a saptamanii :x si sunt fericit pentru ca am impresia ca am reusit sa ma las de tigari 8->! Life is a dream come true... for now :-S ...

Rapture
06 Jan 2010, 19:24
Genocidule, mi-e rusine ...:(
Io vreau sa fiu mai batrana.

on: Azi am dat ultima teza. Voi fi la fel de fericita cand voi afla rezultatul? oare? Nu prea cred :|..

shadowofnight
06 Jan 2010, 22:40
Eu sunt fericit ca mi-am terminat (in sfarsit!!!!) tema la mate.
@Rapture: La ce a fost teza?:P

Rapture
06 Jan 2010, 22:58
Lb. romana. Am avut ca prim subiect o nenorocita de caracterizare a personajelor, fix ce stiam mai putin! Dupa ce mi-am dedicat toata dimineata scriind si invatand comentariul si momentele subiectului, ma trezesc cu asta ! :( Dar desigur, nu a fost o surpriza neplacuta doar pentru mine :D . Acum sper ca am luat note mari la logica, istoria artelor si lb. engleza :D .

shadowofnight
07 Jan 2010, 18:02
SHIT!
(So Happy It's Thursday!)
@Rapture: La noi la teza la romana a fost foarte interesant. Pe langa faptul ca am avut numai 2 opere (adica 3 eseuri pe care trebuia sa le stii) si teza a fost de 2 ore, in a doua ora a venit unul din cei mai incompetenti profesori din liceu sa ne supravegheze, profa trebuia sa plece nu mai stiu unde....:)
La mate, in schimb...

Rapture
07 Jan 2010, 18:18
In ce clasa esti?

on: Azi am primit rezultatele tezelor de la istoria artelor si logica. Astept si rezultatele tezei de la lb. engleza so...lb. romana (nu prea) .

Gospin
07 Jan 2010, 18:30
Pt. ca ma bag in bucatarie sa fac o pizza, pt. prima data singur, singurel.
Am tot ce imi trebuie (ingrediente), mai imi trebuie decat inspiratie .. :D

hellsteed
07 Jan 2010, 20:00
la 20 de metri de blocul meu vechiul cinema si-a redeschis portile, se pare ca de vreo englezoaica. De maine va rula Antichristul :> ... Am sa investesc pe cat de mult posibil ca sa-l tin in viata.

Cinemania
07 Jan 2010, 20:02
That's the spirit! :D

hellsteed
07 Jan 2010, 20:37
In momentul asta ma tirez sa vad Moon. E funny , de la geam vad inauntrul sectiunii de vara a cinema-ului. Is numa gunoaie pe acolo . Deocamdata :>

shadowofnight
07 Jan 2010, 20:52
@ Rapture: 10. Tu?
On: Au anuntat concurentii din Survivor Heroes vs. Villains. :x

miercuri
08 Jan 2010, 00:24
Lb. romana. Am avut ca prim subiect o nenorocita de caracterizare a personajelor, fix ce stiam mai putin! Dupa ce mi-am dedicat toata dimineata scriind si invatand comentariul si momentele subiectului, ma trezesc cu asta ! :( Dar desigur, nu a fost o surpriza neplacuta doar pentru mine :D . Acum sper ca am luat note mari la logica, istoria artelor si lb. engleza :D .
Nu va mai pierdeti vremea invatand comentarii. Cititi opera, faceti-va o schema standard pe care o aplicati pe fiecare caz in parte. E o chestie de exercitiu.

Judex
08 Jan 2010, 00:31
Nu va mai pierdeti vremea invatand comentarii. Cititi opera, faceti-va o schema standard pe care o aplicati pe fiecare caz in parte. E o chestie de exercitiu.
Chiar voiam sa intreb - caracterizarea cui?

moltisanti88
08 Jan 2010, 01:01
Au anuntat concurentii din Survivor Heroes vs. Villains. :x
Iar eu sunt fericit pentru ca pe acest forum sunt oameni care urmaresc Survivor :D

Judex
08 Jan 2010, 06:18
Anyone?
http://www.youtube.com/watch?v=LlWNm4GNGEA&feature=related

Rapture
08 Jan 2010, 09:10
Chiar voiam sa intreb - caracterizarea cui?

Unui personaj din opera "ERASMO sau fotografie cu oameni mici" de Mircea Horia Simionescu :D . Pe cand io, speram din toata inima sa ne dea un subiect legat de "Prefata" - T. Arghezi. Pe ala l-am studiat cel mai mult :D , am facut tot felu' de scheme pe care le-am dezvoltat, mai tarziu :D .

Liviu-
08 Jan 2010, 15:55
Sunt fericit pentru ca e Oldboy luni la cinema :D

illotempore2002
08 Jan 2010, 17:05
la cinema Oldboy, poate la cinemateca?

Sunt fericita ca am ajuns pe shortlist-ul pt un job si marti am interviu cu Vicepresident from U.S.
<:-P
Sa-mi tineti pumnii ca pana una alta sunt somera.

Im.Kino
08 Jan 2010, 17:14
La cinema, la The Light

Cinemania
08 Jan 2010, 17:16

Sunt fericita ca am ajuns pe shortlist-ul pt un job si marti am interviu cu Vicepresident from U.S.

Good Luck!!!

Liviu-
08 Jan 2010, 20:01
Sunt fericit ca am mai adaugat inca un film favorit la colectie, Chungking Express :D Insa nu cred ca mai dau bani pe DVD-uri de acum si astept sa intre bine in circulatie Blu-Ray-urile. Pur si simplu nu m-am putut abtine de data asta :D

Windom
08 Jan 2010, 20:33
Sunt fericit ca am mai adaugat inca un film favorit la colectie, Chungking Express :D Insa nu cred ca mai dau bani pe DVD-uri de acum si astept sa intre bine in circulatie Blu-Ray-urile. Pur si simplu nu m-am putut abtine de data asta :D

Chungking... e versiunea de la Criterion?

Liviu-
08 Jan 2010, 20:56
Nu, Artificial Eye. Ce-mi pare rau e ca n-are sub in romana si nu il pot da si mamei sa-l vada, cinefila si ea, dar cu minime cunostinte de engleza. E prima data cand il vad la Carturesti, desi cele 3-4 luni de cand trec pe acolo nu reprezinta o mare perioada de timp. Inca astept cu nerabdare momentul cand voi gasi si In the mood for love, desi am inteles ca il pot comanda daca vreau. Nu ma tine buzunarul insa, momentan, ca tot il iau odata.

Rapture
08 Jan 2010, 22:20
1. Azi, toata ziua, m-am simtit tare bineee . A fo' o zi buna :"> .
2. A afirmat inca un om ca-s geniala =)) .

Judex
08 Jan 2010, 22:49
Mai, tu esti Maria Andries. Fata se autocita pe frontispiciu, langa poza: "Nea Ovidiu imi spune geniala". :P

Rapture
08 Jan 2010, 22:55
In cazu' asta e "nea' Nicu" ;) .

Windom
09 Jan 2010, 12:18
Nu, Artificial Eye. Ce-mi pare rau e ca n-are sub in romana si nu il pot da si mamei sa-l vada, cinefila si ea, dar cu minime cunostinte de engleza. E prima data cand il vad la Carturesti, desi cele 3-4 luni de cand trec pe acolo nu reprezinta o mare perioada de timp. Inca astept cu nerabdare momentul cand voi gasi si In the mood for love, desi am inteles ca il pot comanda daca vreau. Nu ma tine buzunarul insa, momentan, ca tot il iau odata.

Ma gindeam ca l-ai luat de pe Amazon, nici nu mi-am imaginat ca se gaseste si la noi. In the mood for love s-a dat parca la un moment dat impreuna cu Republik daca tin bine minte...

illotempore2002
09 Jan 2010, 16:50
Sunt extrem de fericita. Am inceput formarea pe terapie azi si in 2 ani voi putea fi terapeut sub supervizare <:-P

Cinemania
09 Jan 2010, 17:02
Good to know. Am la cine merge in caz ca... :D

illotempore2002
09 Jan 2010, 17:05
O, dar te rog, in astia 2 ani oricum va trebui sa ofer testare, analiza si consiliere psihoterapeutica gratis asa ca te astept.

Im.Kino
09 Jan 2010, 19:07

Ma gindeam ca l-ai luat de pe Amazon, nici nu mi-am imaginat ca se gaseste si la noi. In the mood for love s-a dat parca la un moment dat impreuna cu Republik daca tin bine minte...

Dap, asa e - dar nu era cea mai minunata dintre copii...

Judex
11 Jan 2010, 12:52
...pentru ca in sfarsit mi-am gasit niste anumiti boxeri pe care ii cautam de vreo trei saptamani si nu-mi aminteam sa-i fi 'pierdut' prin vreo 'deplasare' si era cat p-aci sa m-apuc sa dau telefoane. Yay! <:-P

cremaxx
11 Jan 2010, 15:47
...pentru ca in sfarsit mi-am gasit niste anumiti boxeri pe care ii cautam de vreo trei saptamani si nu-mi aminteam sa-i fi 'pierdut' prin vreo 'deplasare' si era cat p-aci sa m-apuc sa dau telefoane. Yay! <:-P

Nu stiai daca i-ai imprumutat cuiva sau i-ai uitat pe undeva...?:))

Sunt fericit ca astazi a fost frumos afara.Primavara.:D

buticut
11 Jan 2010, 21:03
Sunt fericita ca am reusit in sfarsit sa imi repar netul, ca nu imi mai mergea.Printre altele, am gasit si un apartament in chirie si e ok.

redmen
12 Jan 2010, 00:13
Printre altele, am gasit si un apartament in chirie si e ok.

Altul ?

Kramer
12 Jan 2010, 19:07
Că am găsit Ivan`s Childhood.:x <:-P

miercuri
13 Jan 2010, 02:11
Un mare pas inainte, mi-am scris paragraful de introducere si teza pentru eseul pe care il am pentru joi!

Judex
13 Jan 2010, 05:27
Si nu ai nimic...........

Chambord
15 Jan 2010, 11:37
Si eu am hainutze noi B-)
Tocmai mi-am comandat la Paris un nou "user title" foarte chic <):) pe care va rog sa-l admiratzi dupa care sa muritzi de ciuda :-O

Nu acolo maah. E intre user name si avatar.

Gospin
15 Jan 2010, 17:41
it's nice Chambord, unic, should i say?
Dar sa-l vezi pe al meu cand mi-oi pune B-)

Rapture
15 Jan 2010, 17:43
Ne-a adus rezultatele de la toate tezele. Ma asteptam de la ce era mai rau :) .

miercuri
16 Jan 2010, 22:54
s-a sfarsit si saptamana de cosmar. imi va lua cateva zile sa ma refac complet.

Federico
17 Jan 2010, 01:01
Sunt fericit pentru ca exista aceasta piesa care ma scoate uneori din mocirla spirituala:

http://www.youtube.com/watch?v=iJl-yvWxJx4&feature=related

Rapture
18 Jan 2010, 12:16
E luni, mi-a facut ziua mai frumoasa. Pacat de incident =)) .

illotempore2002
18 Jan 2010, 13:45

I took the jooooob!!!

marius_em
18 Jan 2010, 13:55
Bravo! Felicitari!
O sa vreau niste detalii, te rog, sa stiu unde am pile. :)

illotempore2002
18 Jan 2010, 13:58
Mersi!
O sa-ti dau detalii eventual pe Facebook. :-*

Judex
19 Jan 2010, 04:08
Just removing some evidence... #:-S ^#(^

illotempore2002
21 Jan 2010, 23:48
Am reusit sa intru in seara asta in casa. Prin ce-am trecut nu mi-am imaginat vreodata ca voi trece. X_X

Mi-am blocat iar usa de la casa pe interior. M-am dus la proprietara si i-am cerut keile. Mi le-a dat. Cand am ajuns acasa constat ca nu merg, pt ca era niste copii (facute de mine mai demult) proaste. Din casa se auzea alarma de trezire a computerului care era un cucuriguuuuuuu ce se auzea de la parter, eu stand la etajul 5. Pisica mea, care de 12 ore asculta acel cucuriguuu infiorator, ce nu se opreste niciodata pana nu-l opresti tu (which I didnt ca n-am fost acasa cand s-a declansat) era disperata, mieuna si se dadea cu capul de usa de la intrare. Am scos siguranta de la panoul electric, dupa ce le-am scos, prin incercare si eroare, pe cele ale tuturor vecinilor :D Cucuriguu a tacut.

M-am dus la vecina de alaturi, ca de obicei, sa ma lase sa intru pe terasa ei si sa sar in terasa mea. Vecina de alaturi se mutase cat am lipsit eu de acasa, o zi. M-am dus la vecina de deasupra. M-am aruncat de la etajul ei, la etajul meu, pe gheatza si zapada. De la etajul ei am sarit la vecina mea de palier in terasa. Din terasa ei in terasa mea.

Din terasa mea m-am urcat pe o scara si ce sa vezi.....geamul inchis. Am luat un suport de ghiveci de fier sa sparg geamul. Este incredibil, nu s-a spart si am dat cu toata puterea. Am luat un ghiveci imens. Am dat iar in geam. Tot pamantul a cazut pe mine. In cele din urma geamul s-a deschis singur, ca atata l-am slabit din balamale ca i-a cazut incuietoarea. Am intrat in casa. M-am dus la usa s-o deschid. Keile erau in usa, pe interior :D

Keile proprietarei erau bune.

Gospin
22 Jan 2010, 07:37
Stai la parter? ca mi-e greu sa cred ca te-ai dus de pe o terasa pe alta atat de usor :)

Chambord
22 Jan 2010, 08:47
Am reusit sa intru in seara asta in casa. Prin ce-am trecut nu mi-am imaginat vreodata ca voi trece. X_X

Mi-am blocat iar usa de la casa pe interior. M-am dus la proprietara si i-am cerut keile. Mi le-a dat. Cand am ajuns acasa constat ca nu merg, pt ca era niste copii (facute de mine mai demult) proaste. Din casa se auzea alarma de trezire a computerului care era un cucuriguuuuuuu ce se auzea de la parter, eu stand la etajul 5. Pisica mea, care de 12 ore asculta acel cucuriguuu infiorator, ce nu se opreste niciodata pana nu-l opresti tu (which I didnt ca n-am fost acasa cand s-a declansat) era disperata, mieuna si se dadea cu capul de usa de la intrare. Am scos siguranta de la panoul electric, dupa ce le-am scos, prin incercare si eroare, pe cele ale tuturor vecinilor :D Cucuriguu a tacut.

M-am dus la vecina de alaturi, ca de obicei, sa ma lase sa intru pe terasa ei si sa sar in terasa mea. Vecina de alaturi se mutase cat am lipsit eu de acasa, o zi. M-am dus la vecina de deasupra. M-am aruncat de la etajul ei, la etajul meu, pe gheatza si zapada. De la etajul ei am sarit la vecina mea de palier in terasa. Din terasa ei in terasa mea.

Din terasa mea m-am urcat pe o scara si ce sa vezi.....geamul inchis. Am luat un suport de ghiveci de fier sa sparg geamul. Este incredibil, nu s-a spart si am dat cu toata puterea. Am luat un ghiveci imens. Am dat iar in geam. Tot pamantul a cazut pe mine. In cele din urma geamul s-a deschis singur, ca atata l-am slabit din balamale ca i-a cazut incuietoarea. Am intrat in casa. M-am dus la usa s-o deschid. Keile erau in usa, pe interior :D

Keile proprietarei erau bune.

illo esti o Wonder Woman nu alta, putem baga aventurile astea in filmul porno pt ca oamenilor le place si putina actiune din asta cu suspans. :-SS

S-ar putea (de fapt sigur nu k s-ar putea) sa avem o problema cu PETA pt ca ai torturat-o efectiv pe biata matza cu cocoshul ala care nu mai tacea. X_X

N-o sa putem scrie pe genericul de final: "La realizarea acestui film nici un animal nu a fost maltratat" :(

Judex
22 Jan 2010, 09:38
Nope, foarte concentrate aceste secvente. The real action is somewhere else. :P

illotempore2002
22 Jan 2010, 11:18
Stai la parter? ca mi-e greu sa cred ca te-ai dus de pe o terasa pe alta atat de usor :)

Stau la etajul 5 :)

marius_em
22 Jan 2010, 11:27
lol, illo, chiar asa? eu unul nu te cred. Pai ce domnisorica esti tu, nu gasesti tu niste doritori la care sa apelezi in situatii din astea? Cum sa sari de pe terasa de sus, in cea de sub, adica de la 6, la 5? Doamne.

illotempore2002
22 Jan 2010, 11:28
Imperativele vietii.
:)

Chestia e ca imi uit atat de des cheile in casa si usa mi se blocheaza automat, incat sunt campioana la treburile astea.

Gospin
22 Jan 2010, 11:55
ok, inseamna ca esti atletica :D
on topic: home alone again :x

shadowofnight
22 Jan 2010, 18:40
E vineri. :x

shadowofnight
23 Jan 2010, 20:47
Mi-a fost reparat MP3-ul. :x

illotempore2002
24 Jan 2010, 19:32

I took the jooooob!!!

Cum fac sa mut asta la sunt nefericita? :D
Maine incep munca si nu am nici un chef. Dupa o vacanta de 8 saptamani MINUNATA munca imi pare o nedreptate. :-S

Judex
24 Jan 2010, 19:38
Da-i nefericirea altcuiva, pe principiul - ai cocoasa? nu! atunci mai ia una. :D

Pitbull
24 Jan 2010, 22:24
Apropo de aventura lui Illo cu intratul în casä... :))
Dintotdeauna mi-au pläcut oamenii cu simtul autoironiei, care fac sincer haz de propriile pätanii. Sunt inteligenti, rafinati, realisti si modesti. Nu fac decât sä-i evidentieze si mai mult, prin contrast, pe cretinii patologici complet lipsiti de umor, care nu înteleg nimic din autobäscälia lor si o folosesc în tentative neghioabe de a-i lua la misto. (De exemplu, dulapul de Ambrablurica, care când eu mä amuzam de câte o proprie gresealä a mea, o lua de bunä. Sau altii, de acelasi subnivel.)

On-topic:

Sunt fericit cä iar am avut o zi superbä la cursuri. :x

vave
25 Jan 2010, 12:02
Azi e bine...
...este una dintre zile în care sunt liniştită, iar calmul acesta nu mă apasă, nu mă plictiseşte, nu mă întristează... ascult una şi aceeaşi piesă la nesfârşit în timp ce îmi fac ordine prin cameră...
... sunt fericită că pot face asta fără nicio altă grijă...
...azi mi-e bine.

Judex
27 Jan 2010, 12:56
E posibil sa merg din decembrie in America de Sud pentru vreo trei luni. Asa ca s-ar putea sa fac revelionul urmator in Galapagos, Craciunul la Bogota si sa prind carnavalul de la Rio. :)

StefanDo
27 Jan 2010, 13:14
nu neapărat în ordinea asta :) bravo!

Pitbull
27 Jan 2010, 13:49
E posibil sa merg din decembrie in America de Sud pentru vreo trei luni.
Vezi sä nu te zboare äia-n suturi, înapoi... Am auzit c-a mai pätit-o si altii...! ;) >:)

@Drago:
Extraordinarä fotografie, relatare si explicatie! Iti multumim!

On topic: sunt fericit cä iar mi-a iesit o secventä misto în scenar.

keepwalking
27 Jan 2010, 13:57
On topic: sunt fericit cä iar mi-a iesit o secventä misto în scenar.

aha, deci lucri la ceva...:-?

Pitbull
27 Jan 2010, 16:39
Lucru la trei, bre.
Unu, häl mai mare si mai tare, e pe terminate.

Si nu voi ca sä mä laud, nici cä voi sä te-nspäimânt,
Da-mi iesi înc-o secventä, chiar acuma, pe cuvânt!

(Deci, sunt on-topic! :D)

Rapture
27 Jan 2010, 17:05
Sunt fericita pentru ca domnul Marius mi-a incheiat media cu cat speram chiar daca mi-a zis ca mi-s lenesa :"> .

vave
30 Jan 2010, 11:10
On: e o vreme superbă afară şi eu încă mai am alte priorităţi.

Decât să tot stau să mă plâng, mă duc să îmi scot "micuţul" la plimbare. His first time! 8->

vave
01 Feb 2010, 23:39
Mi-a fost dat "să-l văd" pe Floydman anul ăsta... şi mai are şi 666 de posturi. :D:">

illotempore2002
02 Feb 2010, 07:10
Sunt fericita pt ca am gasit multe ciocolatzele la mine pe birou in dimineata asta :x care vor merge de minune cu o cana de cafea.

miercuri
02 Feb 2010, 15:36
Sunt mai mult decat fericita ca am luat 9.5 la cel mai tipicar profesor de la catedra si a mai fost si cea mai mare nota :D

Rapture
03 Feb 2010, 09:47
Io mi-s fericita ca inca este o persoana in clasa cu care pot imparti interesele, cu care pot vorbi despre cultura,expozitii & co. si nu despre vreme,colegi si alte tampenii. :)

illotempore2002
03 Feb 2010, 11:50
Sunt fericita ca aici unde lucrez acum am acces la o gramada de trainguri uber-cool si mi-am ales sa incep cat de curand trainingul de tranzactii busiere , asta dupa ce m-am frustrat ca firmele care livreaza acest training il livreaza doar in tmupl zilei cand eu lucrez. acum e chiar aci langa mine.

bogdan0125
04 Feb 2010, 13:44
sunt fericit ca atat de multi oameni nu mai sunt tristi

Gospin
05 Feb 2010, 01:48
because ... today is a big day! :D

daiana00
05 Feb 2010, 16:28
Sunt fericita pentru ca....i don't know...life is beautifuul...
:)

Pitbull
05 Feb 2010, 16:33
Sunt fericit fiindcä... tocmai am citit, deasupra, cel mai on-topic räspuns din toate! :)

Windom
05 Feb 2010, 16:38
http://www.youtube.com/watch?v=ALidNJbl9P4

Judex
05 Feb 2010, 16:57
Hellsteed, nu comentezi? :D
N-am miscat inca nimic. :P

miercuri
05 Feb 2010, 17:56
Am scapat cu bine si de sesiunea asta, sunt in continuare student cu reputatia nepatata :D

Judex
05 Feb 2010, 17:59
Ai grija, c-o sa ceara Liga Studentilor sa fii canonizata. :D

miercuri
05 Feb 2010, 18:08
Aoleu, nici vorba. Pentru standardele de la Limbi straine eu sunt aproape oaie neagra. :P

Gospin
05 Feb 2010, 18:32
pt. ca ma pregatesc sa plec la un majorat :D

hellsteed
05 Feb 2010, 18:42
Hellsteed, nu comentezi? :D
N-am miscat inca nimic. :P

Ba da....

La ce usa tre sa bat ? !

Draga Daiana00, fericirea ce-mi pateaza chipul vazandu-ti postul ma face abulic.

Daca as indrazni macar sa-ti fur prietenia si sa ne sincronizam compatibilitatea alegand si notand aceleasi filme, ca sa fim la 100 %.

Mare mi-ar fi fericirea.

Is that good enough , Jud ?

Judex
05 Feb 2010, 18:56
Priceless! B-)
Vezi poate te lasa vave sa i-o dedici pe Jennifer. :D

hellsteed
05 Feb 2010, 19:00
who is Jennifer ? :-?

vave
05 Feb 2010, 19:02
Priceless! B-)
Vezi poate te lasa vave sa i-o dedici pe Jennifer. :D

Ce ai cu mine azi???

hellsteed, e vorba de Jennifer Love Hewitt şi se referă la o piesă ce tocmai am pus-o la dedicaţii.

Şi ca să nu fiu off-topic peste tot: mi-s fericită că se anunţă o nouă plecare în depărtare. :D

hellsteed
05 Feb 2010, 19:07
vave esti din cj ? parca aveai la profil Klausenburg

vave
05 Feb 2010, 19:09
Nu sunt din Cluj. Am locuit acolo, acum m-am retras 60 de kilometri mai spre nord. Oricum ajung prin Cluj de vreo două ori pe săptămână.
De ce?

hellsteed
05 Feb 2010, 19:29
Nu sunt din Cluj. Am locuit acolo, acum m-am retras 60 de kilometri mai spre nord. Oricum ajung prin Cluj de vreo două ori pe săptămână.
De ce?

60 in Nord ? Hmmm , inspre Zalau ? Eu am locuit in Zalau si in Cluj.

vave
05 Feb 2010, 19:32
De ce?

60 in Nord ? Hmmm , inspre Zalau ? Eu am locuit in Zalau si in Cluj.

Chiar nu îţi seamănă a nimic cunoscut location-ul meu? :))

hellsteed
05 Feb 2010, 19:36
Is cu Toposu la reanimare ? Cunosc doar Tseri, Strovolos, Engomi la ora asta. :D

Nu ma forta

vave
05 Feb 2010, 19:38
Nu te forţez, te-am ca şi lămurit. ;)

hellsteed
05 Feb 2010, 19:50
Nu te forţez, te-am ca şi lămurit. ;)

Da, si asta ma fericeste, ca sa fiu un on-top-ic...

Pitbull
05 Feb 2010, 23:49
Sunt fericit cä Dragomara, când le nimereste, le nimereste BINE! ;)