View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
S-o stăpânești sănătos! E Dodge?
Între timp, a apărut și poza.
paul_aramis
03 Jun 2010, 17:36
fratele meu, omule! am zis maşină!
Nice, nice, Paule! ;)
But white??? :-O
abureala
03 Jun 2010, 22:13
Sunt fericit ca am avut inspiratia sa nu`mi iau masina alba :D
paul_aramis
04 Jun 2010, 01:01
nu e albă, da' n-am găsit o poză pe silver metalic la repezeală.
a lu' fi'meu în schimb e un alb-crem:
http://i192.photobucket.com/albums/z100/motive8u/2007VolkswagenJetta.jpg
abureala
04 Jun 2010, 14:46
Sunt (foarte) fericit ca petrec iar un weekend acasa, departe de jungla bucuresteana, si ca tot drumul pot sa "scot untul" din masina :))
yupiii, a iesit soarele... afara, la plimbare!:">
Dragomara
04 Jun 2010, 16:14
Sunt (foarte) fericit ca petrec iar un weekend acasa, departe de jungla bucuresteana, si ca tot drumul pot sa "scot untul" din masina :))
Da'unde-i casa ta, măi dragă?!
Sunt fericită dintr-o mie de motive:
- că e vineri,
- că beau Silva neagră,
- că cel mai frumos balcon - adicătelea al meu - este aproape gata, mai tb. doar să montez suporţii pentru flori şi să spăl ghivecele, cele care zac de aproape o lună pe casa scării, şi mai spăl ceva geamuri, şi pentru a 50-a oară gresia de culoarea bambusului! :D
- că bulbii pe care i-am primit bonus la comandarea pe Net a unor ghiceve, flori. etc..., adică nu-ştiu-ce tip de crin, au înflorit deja, asta după ce-au suportat o răsturnare totală de ghiveci, plus op cădere liberă, din partea lui taică-meu. O să fac şi ceva poze, unde mi se pare absolut straniu ca din ei (bulbi) să iasă direct trompete move de delicate flori. :-/
- că e o zi atât de frumoasă şi totul este atât de curat şi de verde,
- că urmează să mă uit la ceva filme bune.
- etc.
abureala
04 Jun 2010, 16:28
Da'unde-i casa ta, măi dragă?!
Ah, casa mea .. Constanta :x
Sunt fericită dintr-o mie de motive:
- că e vineri,
- că beau Silva neagră,
- că cel mai frumos balcon - adicătelea al meu - este aproape gata, mai tb. doar să montez suporţii pentru flori şi să spăl ghivecele, cele care zac de aproape o lună pe casa scării, şi mai spăl ceva geamuri, şi pentru a 50-a oară gresia de culoarea bambusului! :D
- că bulbii pe care i-am primit bonus la comandarea pe Net a unor ghiceve, flori. etc..., adică nu-ştiu-ce tip de crin, au înflorit deja, asta după ce-au suportat o răsturnare totală de ghiveci, plus op cădere liberă, din partea lui taică-meu. O să fac şi ceva poze, unde mi se pare absolut straniu ca din ei (bulbi) să iasă direct trompete move de delicate flori. :-/
- că e o zi atât de frumoasă şi totul este atât de curat şi de verde,
- că urmează să mă uit la ceva filme bune.
- etc.
Atita optimism mai ca ma face si pe mine sa-mi doresc sa fiu fericit. Multumit, mai bine zis, vorba lui Paul, ca nu stiu citi dintre cei care-si etaleaza fericirea pe aici stiu cu adevarat ce-i aia...
FreakDoll
04 Jun 2010, 18:57
Dar "Sunt trist pentru ca...." nu exista?As scrie acolo ceva :)
Exista: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732
Dragomara
04 Jun 2010, 21:09
Atita optimism mai ca ma face si pe mine sa-mi doresc sa fiu fericit.
Nu tb. să-ţi propui asta , ci doar să trăieşti în înţelegere, acceptare, contemplare, respect şi iubire. Fericirea stă în lucrurile mărunţe, ea este opusul lui a avea şi a dori, fericirea rezidă în a găsi plăcere şi a te folosi inteligent de tot ceea ce ţi se întâmplă. :"> :-*
Sunt ingrozitor de fericit ca mi-am reintalnit iubirea din adolescenta. :-*
exista posibilitatea (conducem cu 2-0, la pauza, Hondurasul) sa batem si noi pe cineva...:D
Dragomara
05 Jun 2010, 20:34
Şi io mi-s fericită, unde tocmai ce-am cumpărat lapte, şi acuşica mă duc să fac clătite cu dulceaţă de vişine. NU am mai mâncat de un an; azi toată ziua m-am gândit numai la clătite. Mâine o să bag 50 de km de Răsturnica şi sper scap de caloriile pe care-am să le acumulez azi. ;) :P
@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D
Dragomara
05 Jun 2010, 20:51
@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D
Păi, vino, că nu gătesc niciodată doar pentru mine. ;) :P
Dragomara
05 Jun 2010, 21:42
Unde stai?:D
Saint Sebastian sur Loire. Ăsta e numele onorific al străzii mele, cel afişat imediat sub balconul meu proaspăt renovat; am aflat asta (că e doar onorific) când m-am dus să-mi schimb CI-ul. :(
Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-)
anaemona
05 Jun 2010, 21:49
Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-)
Ei si cum au iesit?
Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((
cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((
Haha..tare.Asta merge bagata in topicul "Replici de zi cu zi"(ceva de genu`).
Dragomara
05 Jun 2010, 22:00
Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((
Spre surprinderea mea au fost foarte bune, mă rog mai închise la culoare şi cu gustul un pic schimbat dar totuşi delicioase. NU cred că am mâncat mai mult de 4-5, unde am dat şi peste alte dulceţuri aduse de mama/ prieteni, cred că am savurat una cu dulceaţă de vişine, una cu dulceaţă de struguri (e prima dată când pap aşa ceva ----ffff bună!), şi una cu dulceaţă de căpşuni (asta e opera mamei), şi unde păstrez tradiţia, am mâncat una simplă -- pentru frate-miu -- că lui îi plac aşa: cu mult ulei :-& şi fără dulceaţă. ;)
PS: acum mă gândesc să dau câteva ture de stadion, tot stau lângă!! =)) =)) =)) Am mai făcut asta noaptea. :)) ;)
Sunt fericit ca mi-am adus aminte ca am inghetata in congelator. :P
FreakDoll
09 Jun 2010, 17:47
Sunt fericită fiindcă mi'am luat două perechi de ochelari betooon \:D/
Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!
StefanDo
09 Jun 2010, 20:24
prima floare la hibiscus hot paprika :)http://img257.imageshack.us/img257/3847/hothothot.jpg
prima floare la hibiscus hot paprika :)http://img257.imageshack.us/img257/3847/hothothot.jpg
************************************************** ******************************
-Cu placere va ofer si eu un "buchet"...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
...vin de timpuriu si tot asa de timpuriu -si repede-se duc,ca tot ce e frumos si bun...
-Cu respect,nartip
Rapture
09 Jun 2010, 20:54
De câte ori văd avatarul meu nou şi micuţ îmi este indusă o stare plăcută, o stare de linişte sufletească şi admiraţie .
anaemona
09 Jun 2010, 21:05
Rapture, scoala de vara nu exista? :)
Rapture
09 Jun 2010, 21:14
anemona, nu e vorba de şcoală la modul general, ci strict de acea persoană .:D
anaemona
09 Jun 2010, 21:20
Am inteles, de-aia am zis, daca e scoala de vara si el e in continuare acolo... e bine :)
Dragomara
09 Jun 2010, 21:22
prima floare la hibiscus hot paprika
Mda, da'să vezi când oi apărea io cu petuniile mele a la muncă de voluntar cretin şi fără ocupaţie. Pe zi ce trece îmi creşte inima, unde observ certe îmbunătăţiri, evoluţii pozitive - ca să fiu şi mai obiectivă. Însă totuşi nu asta era ideea. Adicătelea nu m-ar fi deranjat absolut deloc dacă ar fi evoluat şi-n absenţa mea! :D :(
Cât despre trandafirii chinezeşti, azi i-am schimbat ghiveciul celui galben, de la birou, operaţiune după care a fost musai să-mi tai unghiile, asta unde tot urlu la un coleg care face regulat chestia asta în public - şi asta fără să fi schimbat înainte ghivecele la flori! ;) :P :))
"Unchiul" meu, cel de împrumut, evident, obişnuieşte să spună "în curând florile vor sta în casă, iar tu afară, pentru că nu vei mai avea loc de ele". :-/ :-?
Dragomara
09 Jun 2010, 21:29
PS: că uitai: sunt din ce în ce mai fericită că bubele mele sunt din ce în ce mai dureroase şi mai pronunţate, cu toate că am depăşit demult doza maximă recomandată, de Aciclovir. De-aci trag concluzia că sunt extraterestră, şi că voi trăi veşnic, buboasă, da'veşnic tânără şi... buboasă. :"> O:-) 8-> :-bd
Rapture
09 Jun 2010, 21:46
Am inteles, de-aia am zis, daca e scoala de vara si el e in continuare acolo... e bine :)
Nu este, dar am să mă întâlnesc cu el pe parcursul verii, in special la vernisaje, fapt care mă mulţumeşte :) .
MariaMona
09 Jun 2010, 22:44
Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!
:D Nu-i o gluma, dar e buna!:)
Nu este, dar am să mă întâlnesc cu el pe parcursul verii, in special la vernisaje, fapt care mă mulţumeşte :) .
Sper ca nu o sa te superi ... dar imi pari asa ca o Lolita made in Romania.
Dragomara
10 Jun 2010, 05:10
Cu placere va ofer si eu un "buchet"...
http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1
Rapture
10 Jun 2010, 09:19
:))
Aş zice mai degrabă o semi-Miranda : am o admiraţie extraordinară pentru acest om întrucât m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea artistico-intelectuală iar în detrimentul altor profesori, este dispus să-mi ofere sfaturi oricând am nevoie. Astfel, pentru atâta timp cât nu se depăşeşte limita bunului-simţ, se creează o relaţie profesor-elev puţin mai armonioasă. Pe când, din căte ştiu, intenţiile Lolitei erau pur sexuale .
Dragomara
10 Jun 2010, 11:27
Io una nu am fost niciodată prea sigură - şi acum mă refer la cartea lui Nabokov, filmul l-am văzut mult după - cine pe cine a sedus?! :-/ :-? Din punctul meu de vedere, perverşi au fost amândoi, în egală măsură, evident pretenţii aveam de la dom'profesor. ;) :P
Pai pretentiile scad invers proportional cu tentatiile banuiesc. Sau direct?:-? Fata-i de bai oricum, ca si-a scos nurii la inaintare...:-q
marius_em
10 Jun 2010, 12:03
Aş zice mai degrabă o semi-Miranda : am o admiraţie extraordinară pentru acest om întrucât m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea artistico-intelectuală iar în detrimentul altor profesori, este dispus să-mi ofere sfaturi oricând am nevoie. Astfel, pentru atâta timp cât nu se depăşeşte limita bunului-simţ, se creează o relaţie profesor-elev puţin mai armonioasă. Pe când, din căte ştiu, intenţiile Lolitei erau pur sexuale .
You've got a crush on your teacher? Tipic adolescentin, dar trece. Si Lolita nu era o vampa, nu avea intentii sexuale, ci aceeasi atitudine jucausa de adolescenta dornica sa cunoasca viata. E o varsta ciudata, si frumoasa, si oribila in acelasi timp.
Rapture
10 Jun 2010, 12:53
You've got a crush on your teacher? Tipic adolescentin, dar trece. Si Lolita nu era o vampa, nu avea intentii sexuale, ci aceeasi atitudine jucausa de adolescenta dornica sa cunoasca viata. E o varsta ciudata, si frumoasa, si oribila in acelasi timp.
Îi apreciez frumuseţea, dar totuşi nu mă simt atrasă de el. E mai mult ceva spiritual, bazat pe nişte ideologii care-mi dăinuie în cap. E modelul de om pe care aş vrea să-l urmez, exact ca şi cum m-aş uita în oglindă şi aş vedea o variantă masculină de-a mea, dar cu mai multă experienţă de viaţă şi nu numai.
Admir puţine persoane în acest sens (dintre acestea făcând parte soţia dumnealui şi alte persoane care m-au îndrumat în ultimul an), dar întrucât în ultimele luni el a fost cel care m-a ajutat cel mai mult, a devenit persoana centrala a întregii mele admiraţii.
Consider că la această vârstă (vârstă în care intelectul este într-o continuă dezvoltare) prezenţa unei astfel de persoane este esenţială. Dar poate mă înşel, cine ştie? :-?
copila_satanista
10 Jun 2010, 12:55
E ok atata timp cat nu depaseste pragul de obsesie
...mananc cirese romanesti... mari, zemoase, delicioase:">
Dragomara
10 Jun 2010, 17:31
Pai pretentiile scad invers proportional cu tentatiile banuiesc. Sau direct?:-? Fata-i de bai oricum, ca si-a scos nurii la inaintare...:-q
Nu. Nicidecum prima variantă. O să-ţi spun altă dată, când o să fim on-topic, cum stă treaba.
Sunt fericita pentru ca m-am trezit din anestezie si sunt din nou pe site. Sper ca peste cateva zile sau chiar maine daca s-ar putea, sa spun ca sunt fericita pentru ca m-am refacut dupa interventia chirurgicala.
bonbons
10 Jun 2010, 19:03
Sunt fericita ca am scapat de musculite si ca plec in vacanta curand <:-P !
Chambord
10 Jun 2010, 19:16
Sunt fericita pentru ca m-am trezit din anestezie si sunt din nou pe site. Sper ca peste cateva zile sau chiar maine daca s-ar putea, sa spun ca sunt fericita pentru ca m-am refacut dupa interventia chirurgicala.
what happened ?
what happened ?
Probleme! Mai bine nu fac parada de chestia asta! oricum multumesc pentru interes!
Dragomara
10 Jun 2010, 20:23
Ufff... m-ai deprimat total! Sper că în momentele acelea ai visat la orice altceva în afară site-ului ăstuia. :( :((
Fă-te bine, repede! :"> :-* :-*
Ufff... m-ai deprimat total! Sper că în momentele acelea ai visat la orice altceva în afară site-ului ăstuia. :( :((
Fă-te bine, repede! :"> :-* :-*
Of! Bineinteles ca nu am visat la site, dar date fiind conditiile si in lipsa posibilitatii de a face altceva, am navigat in ”exces” pe acest site in ultima vreme. Ar fi multe de spus, dar ma limitez la a remarca doar ca intr-adevar sunt fericita ca sunt bine...date fiind conditiile din sistemul sanitar...si...asta e!
Multumesc pentru incurajari!
bonbons
10 Jun 2010, 21:37
Oameni buni,sunt fericita ca este concertul fifa si am la ce ma benocla.
Ai grija si noi ne bucuram ca esti bine..:-*
FreakDoll
10 Jun 2010, 21:46
Sunt fericită că premiile RMA vor fi găzduite anul acesta tot de Craiova \:D/
Cu placere va ofer si eu un "buchet"...
http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1
************************************************** *******************************
-"Oferta" mea era in acea forma pentru ca "amatori" cu mai putina experienta-daca doreau- sa poata "obtine" si un player unde gasesc multe alte realizari de gen,unele admirabile.Daca unui singur om i-am trezit cutiozitatea sunt multumit.Gusturile nu se discuta...ca in comunism:de la fiecare dupa capacitate,fiecaruia dupa nevoie...
-Cu respect,nartip
Dragomara
11 Jun 2010, 11:20
@nartip - îmi cer scuze; dacă aş fi fost un moderator incompetent cu siguranţă că morbul curiozităţii m-ar fi ocolit, şi postarea ta ar fi rămas la fel de necitibilă. :"> ;) :P
@nartip - îmi cer scuze; dacă aş fi fost un moderator incompetent cu siguranţă că morbul curiozităţii m-ar fi ocolit, şi postarea ta ar fi rămas la fel de necitibilă. :"> ;) :P
-...pentru multi insi...Norocul meu."Fa-ma mama cu noroc si poti sa m-arunci in foc..."glumim.Eu stiu ca ma adresasem unui om care stie despre ce este vorba si ar fi putut ajuta si pe altii.Cu link-uri se lauda destui fara sa stie si altceva,iar din partea mea nu ar fi fost corect sa-mi fac reclama.Aceea a fost forma "deontologica".Si eu stiu bine ca nu m-am "nascut suparat",asa cum nu sunt nici acum.De iertat,doar popa se lauda ca este in stare.Noi,intre noi,ne scuzam si "tragem" din alta pozitie...
-Cu respect,nartip
copila_satanista
11 Jun 2010, 13:42
ai uitat sa zici "cu respect,nartip" ;) pe langa faptul ca te-ai incalcit in formatarile alea de text de ti s-a scufundat postul in ele
ai uitat sa zici "cu respect,nartip" ;) pe langa faptul ca te-ai incalcit in formatarile alea de text de ti s-a scufundat postul in ele
-Asa este si este cu intentie,despre felul cum uzeaza/abuzeaza cate unii.Cu deosebire dintre-doar-bagatori de seama...in rest sa fim sanatosi...
copila_satanista
11 Jun 2010, 13:52
sa fim
StefanDo
11 Jun 2010, 14:17
si fericiti
shadowofnight
12 Jun 2010, 12:20
Am comandat azi 4 carti de Stephen King la pretul de 36 lei, care (sper ca) vor ajunge peste 9 zile. Daca mai aveam 10 lei luam si a cincea carte.
Rapture
12 Jun 2010, 15:46
@shadow: De unde? :-O
shadowofnight
12 Jun 2010, 15:54
De pe site-ul editurii Nemira (http://nemira.ro). Au o gramada de carti la 10 lei:D.
Rapture
12 Jun 2010, 17:12
Mulţumesc. Acum sunt şi io fericită, tot 3 cărţi am comandat. :D
I've just booked my flight to... guess! :P
Intelegand ca nimeni nu e-n stare sa ghiceasca - Sao Paulo! B-)
MariaMona
13 Jun 2010, 22:57
Ca sa fiu in ton cu Judex - I've just booked my holiday - guess where?! Nu, nu in Sao Paolo, I wish, dar fiind prima vacanta in 10 ani... in Baile 1 Mai, cu prietena mea cea mai buna si cu cei 4 copii ai nostri (fara tatici) - piscina, jacuzzi... o sa fie un vis! + ca mi-am gasit cainele!;)
abureala
16 Jun 2010, 09:52
Sunt fericit ca dupa furtuna demna de un mini cod galben de azi noapte, s`a mai racorit putin :|
Rapture
16 Jun 2010, 23:37
Mi-am gasit ceasul de buzunar rusesc :) .
Rapture
17 Jun 2010, 09:17
Da, emblema de pe capac este una comemorativa - este o reproducere in miniatura a Ordinului Victoriei.
...am castigat un premiu! Sac!:">
FreakDoll
18 Jun 2010, 17:04
Sunt fericită fiindcă astăzi au fost 25 de grade afară !!!Aleluiaaaaaa!!!!
Chambord
18 Jun 2010, 19:48
-----------------------------
It actually does ! :-*
danonino
18 Jun 2010, 20:28
Sunt fericit pentru ca voi dormi si eu mai mult de 2 ore in seara asta. Energizantele alea te nenorocesc.
FreakDoll
18 Jun 2010, 21:07
Really ?:-S
shadowofnight
18 Jun 2010, 21:20
Acum (http://www.youtube.com/watch?v=H8DHsMZ7koc&feature=related) sunt fericit. :))
Chambord
19 Jun 2010, 11:46
Really ?:-S
Don't cry ! It was a compliment. Means u're pretty :)
abureala
19 Jun 2010, 12:08
Sunt multumit (nu fericit) ca nu ma aflu pe lista neagra a PapusiiFreak ;)
marllenn
19 Jun 2010, 15:26
Sunt fericita ca tocmai m-am intors de la bucuresti unde am fost la concertul aerosmith au fost super a meritat banii:)) 190 lei :))
FreakDoll
19 Jun 2010, 16:32
Chambord, ms :P
Abureală, nu ne mai aburii :))
Sunt fericită fiindcă, în sfârșit, am luat vacanță \:D/
Marllenn, te așteptăm și la premiile RMA,în Craiova .Sau românii noștri nu'ți plac ?
abureala
19 Jun 2010, 17:06
Nu am de ce sa aburesc auditoriul , ai uitat ? ;)
Doar spuneam lucrurilor pe nume. Poti sa`mi spui ca n`ai o lista ? :D
FreakDoll
19 Jun 2010, 18:02
Nu am de ce sa aburesc auditoriul , ai uitat ? ;)
Doar spuneam lucrurilor pe nume. Poti sa`mi spui ca n`ai o lista ? :D
Eu n'am uitat. Tu ai uitat că e la 'șto ?
Cred că toți avem >:)
MariaMona
19 Jun 2010, 22:50
Sunt fericita ca petrecerea de ziua Juliei, fiica mea, a fost super reusita!
anaemona
19 Jun 2010, 23:43
Sint fericita pentru ca mi-am gasit un anumit cutit de la food processor. Il cautam de citeva luni, am rascolit toate dulapurile din bucatarie de mai multe ori si eram convinsa ca a ajuns in gunoi, asa cum au ajuns si alte accesorii. Azi cind eram hotarita sa iau aparatul cu totul sa-l duc la un magazin de reprezentanta, ghici unde era cutitul meu :D :))
Mi-s fericit ca maine merg la pescuit... yupiiii:">
Sunt fericit ca l-au bagat pe DAN DIACONESCU DIRECT IN INCHISOARE
Neuptolem
24 Jun 2010, 16:24
Pe mine doar ma incanta.
MariaMona
25 Jun 2010, 08:00
Sunt fericita ca maine seara voi petrece la petrecerea burlacitelor!
Need a plumber? :P
In sfarsit, am si eu o dimineata cand sunt bine dispus...
MariaMona
25 Jun 2010, 11:47
Need a plumber? :P
If you mean what I think you mean... we have already hired a "plumber"!;)
Yeah, that's what I meant. :D
However, whenever that happen I stronlgy wish the bride to be to get pregnant by the plumber, 'cause such an event it's so fucking unnatural!
MariaMona
26 Jun 2010, 00:48
Yeah, that's what I meant. :D
However, whenever that happen I stronlgy wish the bride to be to get pregnant by the plumber, 'cause such an event it's so fucking unnatural!
I think that for that money he should get "the bride to be" pregnant, especially since she's been trying that for a couple of years now... And if not, he should at least f...k some of the organizers!:))
djinjis
26 Jun 2010, 03:12
ah, engleza asta stricata are un farmec aparte...
danonino
26 Jun 2010, 13:20
Am decis sa pic un examen, pe care l-am luat, profesorul punandu-mi nota 5.
ah, engleza asta stricata are un farmec aparte...
Haven't been mocked on my mother's language since birthday. Thanks, mate! =))
Anglia a plecat acasa de la Mondiale...:) :) :)
danonino
27 Jun 2010, 18:26
A invins Germania!
Doamne Ajuta...... Sunt Cel Mai Fericit Om Din Lume!!!!!
All of you before: FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...am terminat studiile superioare ale societatii de rahat romanesti!!!:)
Am reusit sa divortez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Rapture
27 Jul 2010, 14:21
Am avut noroc si iar am scapat de inundatie (desi nu mai era mult si ajungea apa-n gradina).
Digul e chiar în fundul grădinii?
miercuri
31 Jul 2010, 19:31
Ca m-am uitat o gramada la "Avez vous deja vu..." pe unele le stiu deja pe de rost.
Nuf Nuf (http://www.youtube.com/watch?v=F-tBpF3kagE)
Une famille d'allumettes (http://www.youtube.com/watch?v=F-tBpF3kagE)
Les Toupoutous (http://www.youtube.com/watch?v=mHYU2Q62pdw)
daca va plac mai sunt o tona la related videos, sunt in franceza though.
Chambord
02 Aug 2010, 14:19
Probabil mi-am pierdut eu bruma de simt al umorului dar ... astia aduc a Happy Three Friends :-&
Am castigat un bax cu vin...yupiii!:)
Ahhh ... noapte alba cat te ador!
@rrs85 : felicitari!
miercuri
05 Aug 2010, 22:12
Probabil mi-am pierdut eu bruma de simt al umorului dar ... astia aduc a Happy Three Friends :-&
Les Toupoutous? Aduc un pic, dar printe cele cateva sute de personaje care apar in chestiile astea, ei sunt un caz izolat.
Si am pus linkul gresit la aia cu chibriturile (http://www.youtube.com/watch?v=sfZ34sPd91E). Asta cred ca a fost prima pe care am vazut-o din Avez vous deja vu... :P
Mda, numai ca e Happy Tree Friends. ;)
... pap o ciocolatica cu jumari...mhhh, delicioasa!:">
Chambord
06 Aug 2010, 10:34
Les Toupoutous? Aduc un pic, dar printe cele cateva sute de personaje care apar in chestiile astea, ei sunt un caz izolat.
E umorul de tip "Alinutza" pe care nu l-am gustat niciodata. Nu mi se potriveste. :)
bonbons
07 Aug 2010, 10:47
.....ma intalnesc cu prietenii din generala!
omudindulap
07 Aug 2010, 21:00
Am fost la o bere ( doua jumate, de fapt + o vodca) cu o prietena buna. Rare momente acestea, pentru ca, nu-i asa, nu (mai) ai cu cine.. De nepretuit, totusi.
Intotdeauna ai cu cine sa bei o bere (sau 2 jumate).Sau te refereai la faptul ca rare sunt momentele cand le bei cu o prietena buna?
omudindulap
07 Aug 2010, 22:07
Nu, ma refeream la faptul ca nu am cu cine bea. Am amici, insa niciunul nu este dupa chipul si asemanarea mea, afara de tipa respectiva care locuieste la Bucuresti si cu care ma vad destul de rar. Hai ca nu vreau sa ma plang. Suntem la rubrica celor fericiti (cred ca e prima data cand postez aci), deci sa nu stricam momentul.
danonino
12 Aug 2010, 19:28
am doua cereri de prietenie din partea lui alex_il_fenomeno.
niciodata nu am sa inteleg cum poti fi prieten cu cineva pe care nu il cunosti, prietenie pe net.
Si motivul de fericire era ca exista butonul Ignore nu?
dragonfly_drk
12 Aug 2010, 22:37
sunt fericita pentru ca va fi ploaie de stele... daca va fi senin, voi fi si mai fericita...
http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/noaptea-perseidelor-ploaie-de-stele-cazatoare-vizibila-si-din-romania-196423.html
danonino
12 Aug 2010, 23:11
Si motivul de fericire era ca exista butonul Ignore nu?
habar nu aveam ca exista. merci ca mi-ai spus.
Dai o bere dai o bere.Hahah.
omudindulap
13 Aug 2010, 00:57
Sau un iaurt de baut..
S-a nascut cel care va fi preferatul meu, ca mostenitor.
Multumesc, tata, multumesc, bunicule - chiar daca nu ati fost niciunul alaturi de mine si de ea.
http://www.youtube.com/watch?v=zI0Q8ytD44Y
Happy Birthday, son!.
Bravo! Ce nume i-ați ales? Numai Amadeus să nu-i ziceți, să nu moștenească sindromul Tourette de la tată!
alextreme93
13 Aug 2010, 14:07
Radu
Multam
Asa-l cheama si pe nepoti-miu.
Btw,sa-ti traiasca al mic ! ;)
Multumesc, Alex. ;)
Sa fiti fericiti si voi!
omudindulap
13 Aug 2010, 15:50
Vezi ca ti-am facut o dedicatie, inainte de mizeria iaurtului, nu cred ca ai bagat de seama.
marllenn
13 Aug 2010, 16:24
sunt fericita ca azi am mai crescut cu inca un an 22 ani ;))
dragonfly_drk
13 Aug 2010, 16:59
sunt fericita ca azi am mai crescut cu inca un an 22 ani ;))
la multi ani!
Vezi ca ti-am facut o dedicatie, inainte de mizeria iaurtului, nu cred ca ai bagat de seama.
Multam fain, man.
Mi-s pe drumuri. ;)
In noaptea aceasta plec la pescuit, la Dunare...:)
dupa lupte grele, am castigat si eu o invitatie la film ;;)
Dragos Agache a luat medalie la Europene. ;)
Rapture
15 Aug 2010, 21:10
1.Voi avea un pictor in familie. Un unchi, mai exact.
2. Am primit mult mai multi bani decat ma asteptam pentru un portret (de fapt, nu ma asteptam la niciun sfant)
Dar daca stau mai mult sa ma gandesc asta e incantare, nu fericire.
Chambord
16 Aug 2010, 09:19
2. Am primit mult mai multi bani decat ma asteptam pentru un portret (de fapt, nu ma asteptam la niciun sfant)
Pai ce, tu lucrezi pe bomboane ?! :-O Nu se poate, draga mea, ce faci tu este o frana in calea Capitalismului si a iesirii din Criza. Banul trebuie sa circule. Tie iti trebuie un impresar asa ca mine <):) De-acuma eu iti fac rost de "lucrari" (75% comisionul meu, restul iei tu).
O sa te imbogatesti cat ai zice ... Ovidiu !
Rapture
17 Aug 2010, 00:48
Hehe, ce impresar bun esti tu! :D
Am facut portretul unei persoane dragi mie, persoana mult mai cunoscatoare in d-ale artei decat sunt eu, asa ca am considerat ca nu necesita platire ;) .
SNOWMAN34
18 Aug 2010, 12:28
Sunt happy happy pentru ca azi am descoperit ca nu am un coleg de birou prost.
Am doi! :D
Ii dau p-amandoi pe nimic. :)
omudindulap
19 Aug 2010, 12:38
Week-end-ul acesta au loc Serbarile Timisoreana - bere si muzica buna (Cargo, ZOB, Pasarea Colibri).:D
Chambord
19 Aug 2010, 17:28
Pasarea Colibri mai traieste ?! Ce-mi mai placeau in liceu !
omudindulap
19 Aug 2010, 17:55
Pare-se ca da, desi nu stiu cine-i solistul acu. Va spun duminica ce si cum.
De baut la toata lumea, maine ma insor!:">
copila_satanista
20 Aug 2010, 15:15
ooooo pai sa v-aveti bine ever&forever si maine sa iasa imens de frumos :)
Rapture
20 Aug 2010, 18:44
Mazel Tov! >:D<
De baut la toata lumea, maine ma insor!:">
Casa de piatra!!! :-h
copila_satanista
21 Aug 2010, 07:00
e fericit pentru ca e mai destept ca tine ddoh
copila_satanista
22 Aug 2010, 14:29
ba sedeam chiar foarte bine ;) crezi ca ma doare pe mine pe undeva de cat te duce pe tine capul?
on: am primit o inghetata si-i asa de buna yamn yamn
omudindulap
22 Aug 2010, 21:56
Pasarea Colibri isi continua zborul.:)
2000 de ani. (http://www.youtube.com/watch?v=e36s7fquoco&feature=player_embedded)
@ all: multumescu-va frumos!:-*
on topic... ma bucur ca se bucura si alte persoane pentru mine:)
shadowofnight
25 Aug 2010, 22:30
Maine plec in(spre) Muntenegru. :D
dragonfly_drk
26 Aug 2010, 10:19
la ce te referi, ca eu cam banuiesc...:-/
dragonfly_drk
26 Aug 2010, 11:15
la ce te referi, ca eu cam banuiesc...:-/
banuiesti bine
atunci imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ai dreptate... :(
Rapture
28 Aug 2010, 20:48
1. Am vizitat (mai) multe universitati din Iasi.
2. Am petrecut o zi si o noapte alaturi de un grup de studenti absolut geniali. :D
Pitbull
28 Aug 2010, 22:56
Cin' se-aseamänä se-adunä.
copila_satanista
30 Aug 2010, 12:17
a venit toamna
:D
Nici macar calendaristic n-a venit. :P
dragonfly_drk
30 Aug 2010, 13:47
mai sunt cateva zile... oricum caldura s-a dus... nu cred ca mai vedem noi canicula anul asta... nici nu mi-am dat seama ce repede a trecut vara, pana nu a spus copila de toamna... :((
StefanDo
30 Aug 2010, 13:56
dragonfly, nu mai cita mesajul imediat anterior, e logic ca la el te referi ;)
@Libe
Io tot la bustu' gol stau. Dar nu, n-am slapi si chei de Mertzan sa le rotesc pe deget. =))
dragonfly_drk
30 Aug 2010, 22:11
pentru ca am primit urmatoarea poezioara:
"Te iubesc cum iubesc fantana din curtea maica-mii
vreau s-o sarut si nu pot
pentru ca salcia care o apasa
imi apasa inima"
(o poezie simpatica de la un om si mai simpatic. multumesc dragutule:"> :-* )
În mai puțin de jumătate de an am ajuns pe prima pagină de 30 (www.cinemagia.ro/forum/memberlist.php?&order=DESC&sort=posts&pp=30) a listei forumiștilor ordonată după numărul de postări și între primii 15 forumiști în activitate, după același criteriu de sortare...
deh! sunt la pagina cu numarul 2:D
omudindulap
02 Sep 2010, 22:07
=D> :-bd O) <:-P
(:|
bonbons
02 Sep 2010, 22:12
...plec sa ma distrez!!:D
=D> :-bd O) <:-P
(:|
fantastic!!!:">
Chambord
05 Sep 2010, 14:27
Se simte in aer parfumul toamnei ... Fiecare inceput de anotimp aduce o incarcatura speciala (vizual, olfactiv, tactil) care ma umple de o bucurie aparte.
În sfârșit scap de obsesia forumului ăstuia. Mai am un singur cartuș și gata.
http://img23.imageshack.us/img23/3714/bulletballet01bu1.jpg
Am luat examenul la, probabil, cea mai grea materie din facultate B-)
dragonfly_drk
23 Sep 2010, 00:08
am primit cadou un domeniu pe net... am site fratilor... e blog defapt... :x
ei asa fericire, mai rar... \m/
copila_satanista
23 Sep 2010, 07:01
nu-i chiar rar :)) dc vrei gasesti si pe moca sau cu bani putini ;) poate ne arati si noua cu ce-l umpli ;;) :)
Am reusit sa ma trezesc destul de devreme.
dragonfly_drk
23 Sep 2010, 09:22
nu-i chiar rar :)) dc vrei gasesti si pe moca sau cu bani putini ;) poate ne arati si noua cu ce-l umpli ;;) :)
http://www.raluca.co.cc
ceva de genu'... dar mai e mult de lucru la el sa arate cat de cat ok... mai am multe idei cu el... si o sa fie chiar misto la sfarsit... plus ca trebuie sa modific niste chestii... module, teme, linkuri, etc...
P.S. redmen... ce inseamna devreme la tine?... la mine devreme inseamna 4 jumate... ora la care fug la somn in ultima vreme... =))
copila_satanista
23 Sep 2010, 09:22
sa ai spor la joaca :)
dragonfly_drk
23 Sep 2010, 09:24
ms :)... aaa... si eu de fericire spuneam ca e mai rar... ca rar ma vezi sa fiu asa fericita... si culmea ca de obicei o fac din motive banale...;)
copila_satanista
23 Sep 2010, 09:31
de multe ori fericrea e un feeling ce tine de tine si nu de ce ai sau nu ai :). gadeste-te la depresivii care de foarte multe ori au o viata de invidiat. e frumos sa poti sa te bucuri de lucruri marunte
dragonfly_drk
23 Sep 2010, 09:34
da... e frumos... chiar si azi... m-am trezt cu niste nervi in mineee... dar acum parca incep sa fiu fericita... si mi-e frica pentru ca nu e genul meu sa fiu happy doua zile la rand... oare incep sa fiu optimista?... nu vreeeeaaaauuuu!!! :((
omudindulap
26 Sep 2010, 19:55
S-a redeschis Cinematograful in Niciundeland !!! :x =D> <:-P
Azi`noapte am adormit pe la 4.La 5 jumate m`a sunat cineva sa ma intrebe cum se numeste o melodie de`a lui Michael Jackson.I`am servit o portie de injuraturi si am mai stat o jumate de ora sa adorm iarasi.Dupa o perioada in care m`am trezit numai la 1 si 2 ziua,sunt fericit ca am reusit sa ma trezesc la 9 dimineata.
danonino
10 Oct 2010, 12:59
ce melodie? :))
Asta :
http://www.youtube.com/watch?v=rKMfjUp9xYs&feature=related
chuckyfan
11 Oct 2010, 19:18
Mi-am scos o masea care ma durea ingrozitor de cateva zile si dentistul in concediu:)
marllenn
11 Oct 2010, 19:25
Astazi m-am logodit si la anu ma casatoresc :)
dragonfly_drk
11 Oct 2010, 19:26
he, he. casa de piatra... :-bd
danonino
11 Oct 2010, 21:56
Astazi m-am logodit si la anu ma casatoresc :)
il iubesti?
Rapture
12 Oct 2010, 20:56
Enoriasii clasei mele nu sunt trasi la xerox. Rar vad persoane carora nu le trebuie un clopotel cand merg pe strada. B-)
danonino
14 Oct 2010, 22:47
L-am vazut pe Stallone atrenandu-se, la varsta de 63 de ani.
Impossible is nothing.
omudindulap
14 Oct 2010, 23:01
Impossible is nothing.
Indeed. (http://www.sport.ro/stiri/cutremurator-s-a-nascut-jumatate-de-om-dar-joaca-biliard-bowling-si-merge-pe-skateboard-si-bicicleta-foto.html)
Rapture
15 Oct 2010, 21:17
Azi am mai facut un pas in fata. La naiba, da' bine ma simt printre artisti!
... a batut BUTE, bravo Luciane! E vreun topic despre box, eu nu l-am gasit:D ?
chuckyfan
16 Oct 2010, 12:04
unde ai vazut meciul, ai fost in Malaezia, eu n-am mai gasit bilete de avion;)
In Polonia, si aia acolo il iubesc pe Bute:)...
Rapture
25 Oct 2010, 20:47
Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)
bremen1980
26 Oct 2010, 10:35
Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)
Prima data cind am citit am inteles ca e vorba despre ceva cu siameze in grup :)) .La a doua lectura m-am lamurit cum e treaba. Succesuri si la mai mare .\m/
dragonfly_drk
30 Oct 2010, 15:08
am mai dat un kil jos... =D>
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei...
no stress... :))
chuckyfan
30 Oct 2010, 17:26
am mai dat un kil jos...
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei...
no stress...
Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/
Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani
marllenn
30 Oct 2010, 18:08
Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))
dragonfly_drk
30 Oct 2010, 22:27
am mai dat un kil jos...
no stress...
Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/
Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani
la slabit chucky, la slabit... cine naiba sa vrea sa se ingrase in ziua de azi? :))
on: am papat ciocolata... :)) am atata energie ca imi vine sa ma urc pe pereti. asta e un lucru bun, nu?
the_fairy
30 Oct 2010, 23:21
Azi`noapte am adormit pe la 4.La 5 jumate m`a sunat cineva sa ma intrebe cum se numeste o melodie de`a lui Michael Jackson.I`am servit o portie de injuraturi si am mai stat o jumate de ora sa adorm iarasi.Dupa o perioada in care m`am trezit numai la 1 si 2 ziua,sunt fericit ca am reusit sa ma trezesc la 9 dimineata.
pot spune acelasi lucru... ma saturasem sa adorm dimineata la 6 si sa ma trezesc dupa-amiaza la 2 :( de o saptamana reusesc performanta de a ma trezi in fiecare dimineata la 7:30-8:00 :D and it feels good!
copila_satanista
01 Nov 2010, 09:45
Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))
vezi sa nu faci dependenta :)
SNOWMAN34
01 Nov 2010, 12:45
Mi-am luat laptop! :D
Am fost la botezul fiului unui prieten de la Finante si am cunoscut o anume domnisoara... :D
Se-aude, rvn? :))
pentru tine sunt surda si oarba.
ai priceput?
muta,nu!
asa ca....nu ma calca iar pe bataturi. ai toate sansele sa pierzi...
Hai sa vedem cine pierde. :P
bremen1980
02 Nov 2010, 15:54
Cind sa ies dintr-un magazin nu aveam pe unde .In usa magazinului doi tigani se chinuiau sa manevreze un banner (mesh) de 5/3 m pe care zimbea Gabriel Cotabita .Acum nu stiu daca brunetii aia vroiau sa promoveze concertul lui Cotabita sau pur si simplu furau bannerul . =))
http://www.topromanesc.ro/wp-content/uploads/2010/09/gabriel-cotabitza-Afis-3-nov.jpg
Cata creativitate in acest afis.
danonino
02 Nov 2010, 22:53
am mai dat un kil jos... =D>
no stress... :))
Nu ai ambitie si nu gandesti. Nu vei reusi sa slabesti, sa ajungi sa arati ca un model.
dragonfly_drk
03 Nov 2010, 00:55
ba, voi reusi... sa slabesc... sa ajung la 45 de kile... cat mi-am propus... :))
de model nu am cum sa ajung model ca nu am inaltimea necesara... :)) poate model pentru maini... :))
copila_satanista
03 Nov 2010, 09:20
parca pusesei o poza si nu pareai deloc sa ai nevoie de vreo cura, sper ca nu eji d-aia anorexica :-/
chuckyfan
03 Nov 2010, 12:45
ba, voi reusi... sa slabesc... sa ajung la 45 de kile... cat mi-am propus... :))
de model nu am cum sa ajung model ca nu am inaltimea necesara... :)) poate model pentru maini... :))
Spunea profu' de biologie la un moment dat ca nu e bine sa slabesti fortat pentru ca in cateva zile se depune la loc.
Mai spunea ca se slabeste un kil intr-o juma de an nu in 2 zile, dar astea is doar vorbe nu?
PS: O cura de slabire nu se face prin infometare:)
dragonfly_drk
04 Nov 2010, 00:24
vai, vai... nu ati inteles... "cura" nu a fost voita. problemele pe care le-am avut in ultima vreme, stresul si toate cele mi-au indus o stare de fapt, prin care, fara sa vreau mi-am dat seama ca nu mananc cu zilele. stati linistiti. acum mi-am revenit.
si, copilo... in poze nu se vad toate... :))
chucky... grait-a gura ta... deja am inceput sa ma ingras. mai bine taceai. eu dadeam cam un kil pe saptamana jos... in fine... vad eu ce fac de acum... ori ma hotarasc sa ajung la numarul de kile pe care mi-l doresc... (da fara sa ma infometez), ori raman asa cum sunt, ca sunt numa buna... :">
ma mai gandesc pana saptamana viitoare... asta e prea frumoasa si vreau sa ma bucur de ea... si fara sa vreau mi-am dat seama ca nici macar nu sunt off-topic... in fond, chiar sunt fericita... :))
maine o sa ma dau cu un superb motor... :X... vine weekendul... >:)
unul prelungit... ca am dreptul sa imi permit...)
deci, numai vesti bune... B-)
chuckyfan
04 Nov 2010, 11:49
Am scapat de balul bobocilor, mai exact de organizarea lui. Doamne cata bataie de cap#-o
anaemona
04 Nov 2010, 14:02
Pentru cine nu stie, in fiecare zi de clima normala pierdem aprox 1 litru de apa, prin piele. In zile de canicula si chiar in frig excesiv putem pierde pina la 5 litri intr-o zi. Daca vedeti schimbari bruste la ce arata cintarul si nu beti destule lichide, eco explicatia.
bremen1980
04 Nov 2010, 14:26
Pot vedea de acasa cartile aflate in bibliotecile publice din Bucuresti .http://aleph.bmms.ro:8991/F
Vad ca au mai bagat prospaturi si la ce preturi au acum cartile e pacat sa dau 50 lei pe o balarie buna apoi de aruncat apoi la cos.
danonino
05 Nov 2010, 10:27
E frumos afara. Ma duc in parc.
bremen1980
05 Nov 2010, 14:08
Da astazi e chiar o zi buna de plimbarit prin parc.
dragonfly_drk
05 Nov 2010, 22:58
eu m-am plimbarit pana la supermarket in tricou... deci a fost extrem de cald la noi... vine varaaa... \m/
chuckyfan
06 Nov 2010, 21:49
Am mai terminat o subtitrare la care lucram de azi vara, scoala asta.
copila_satanista
07 Nov 2010, 14:52
Ies si eu in parc! Ce, numa' voi? :D
Ies si eu in parc! Ce, numa' voi? :D
distractie placuta!
poate cat de curand ne vom intalni la noi, pe faleza..
nu e ca-n Herastrau sau Cismigiu, dar este acasa...
nu-i asa ,copila?
copila_satanista
08 Nov 2010, 09:17
:D ce de timp am pierdut eu prin pacu' mare, era numai bun pentru noptile calde si fara bani :) chiar demult vreau sa mai dau pe acolo
bremen1980
08 Nov 2010, 12:02
Biblioteca amarita aflata la 5 minute de blocul meu are citeva zeci de volume din celebra colectie ''Cambridge Companion ''
andreiu7z
09 Nov 2010, 11:20
Sunt fericit ca postez pe CineMagia =))
danonino
09 Nov 2010, 17:32
Am protestat.
chuckyfan
11 Nov 2010, 13:52
N-a inceput al-III-lea razboi mondial. Stiti voi Nostradamus si nus ce baba analfabeta de la bulgari au prezis ca astazi va incepe. Vedeti de ce nu e bine sa aveti incredere in prognoze:)?
dragonfly_drk
11 Nov 2010, 14:10
da, ziceau ceva de genu ca azi o sa fie sfaritul lumii...
ce gluma buna... :))
chuckyfan
11 Nov 2010, 14:15
Da. oricum acum doua minute am trait ceva in premiera. Descarcari electrice in noiembrie. Pacat ca nu poti auzi sa nu zici ca mint:|
dragonfly_drk
11 Nov 2010, 14:18
he, he... poate chiar vine sfarsitul lumii... >:)
abia astept sa ii vad pe romani cum fug de colo-colo
(P.S. nu uita de filmul la care ai zis ca te uiti azi... ;) )
chuckyfan
11 Nov 2010, 14:21
diseara.................daca nu vine sfarsitul lumii. Ei ce o sa mai rad eu in 2012>:) >:) >:)
Rapture
11 Nov 2010, 18:05
Pen' ca azi am stat si am avut o discutie lunga si interesanta cu vechiul meu profesor, fratele meu astral. Mi-a lipsit mult umorul lui, m-a fericit, mereu ma fericeste. Da' cica si el era fericit de ceea ce i-a spus Ovidiu, ei bine, tot fericit. Ah, fericire, fericire! Maine am sa ma fericesc la atelier cu dragii mei colegi si mentorul. Ma rog, mai mult eu am sa ma fericesc!
andreiu7z
11 Nov 2010, 20:52
I'm happy pentru că imediat e vineri și s-a mai scurs o săptămână de muncă.
danonino
13 Nov 2010, 10:02
Am jucat tenis :x
chuckyfan
14 Nov 2010, 08:03
Plec la vanatoare de caini, in special cei care mi-au omorat cainele>:)
FreakDoll
14 Nov 2010, 15:02
Vai de tine!
chuckyfan
14 Nov 2010, 16:02
de ce? Am facut ceva rau, nu mai pot da timpul inapoi:)
FreakDoll
14 Nov 2010, 16:08
Cat de ingust la minte trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?Nici macar varsta nu'i o scuza.Dar, ma rog..cum va cresc parintii, asa va au.
chuckyfan
14 Nov 2010, 16:42
Da stai linistita ca nu am omorat nimic, doar iam rupt un picior, greseala mea.
Dar gandeste putin, ai un caine de 7 ani, foarte fidel omorat de niste caini vagabonzi.
Sa nu-i omori?
omudindulap
14 Nov 2010, 16:43
Plec la vanatoare de caini
Am facut ceva rau, nu mai pot da timpul inapoi
Te rog ca pe viitor sa tii pentru tine si prietenii tai neanderthalieni cacaturile astea sau deschide un topic in care sa-ti deversi dejectiile: Povestiri din grota. :-&
FreakDoll
14 Nov 2010, 16:48
Vai de capul tau, copile!!!!In primul rand, trebuia sa ai grija de el!!In al doilea rand, cainii se cearta mereu intre ei, indiferent daca sunt de rasa sau doar maidanezi!In al treilea rand, nu e vina lor ca sunt agresivi!In al patrulea rand, degeaba ai avut caine 7 ani fiindca n'ai invatat nimic din aceasta experienta!In al cincilea rand, sa zici mersi ca nu te cunosc ca te'as fi batut pana n'ai mai fi stiut de tine!
chuckyfan
14 Nov 2010, 17:06
No scuzati-ma ca mi-am exprimat supararea intr-un mod violent. O sa-mi cumpar alt caine si voi avea mai mare grija de el:).
PS: Buna ideea cu topicul dar cred ca va fi sters de moderatori:)
FreakDoll
14 Nov 2010, 17:08
Doamneeeeeee!!!!:-t @-) ~X( X_X
apropos de caini: sunt fericita ca exista Hera.
chuckyfan
14 Nov 2010, 17:25
E cumva cainele din avatar? Daca da atunci pot sa spun ca e foarte dragut:x
E cumva cainele din avatar? Daca da atunci pot sa spun ca e foarte dragut:x
sa nu spui la nimeni, ca e secret: e adevaratul pitbull!
Pitbull
14 Nov 2010, 20:05
Este ACTUALUL adevarat Pitbull.
Adevaratii Pitbulli originali (mai bine zis, "adevaratele") s-au dus la Dumnezeu de ceva timp...
On topic:
Si eu sunt fericit din acelasi motiv. ;)
chuckyfan
15 Nov 2010, 13:32
Mananc pufuleti:">
dragonfly_drk
15 Nov 2010, 23:54
sper ca is inmuiati in sange... alfel ma dezamagesti...
on: azi am fost... o mica dracoaica... >:)
ce-mi place cand sunt rea... >:)
danonino
16 Nov 2010, 06:26
Plec la vanatoare de caini, in special cei care mi-au omorat cainele>:)
Acelasi lucru l-as fi facut si eu.
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.
@ freak & omul
Voi traiti cu senzatia ca agresivitatea consta intr-un "ham!" si intr-o compostare scurta? Nu ati vazut nici macar o data in viata voastra o bataie intre caini?
Pudibonzilor, nu violenta... Niste maidanezi iti omoara cainele pe care il ai de 7 ani. Cum te astepti sa reactionezi? "ee, asta e. Asa e natura lor"?
"Trebuie sa ai grija de el" Da, trebuie. De exemplu, ii dai drumul din lesa ca el sa poata sa se pise sau sa se cace. In momentele lui de usurare, vine un caine sa il atace. Ma crezi, ca nu mai poti sa ii desparti? Ca atacatorul nu ii da drumul cainelui tau? Pot sa ii dai in cap cu bate ca tot nu ii da drumul.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.