PDA

View Full Version : Sunt fericit/a pentru ca...

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Judex
15 Jun 2009, 00:31
Asta cu acreala strugurilor este de-o absurditate ingrozitoare in contextul de fata. In fond, am recunoscut ca inca ma atragi fizic. Dar nu conteaza, pentru ca am o florareasa in zona care m-a fermecat cu sanii ei azi dimineata cand impacheta cu dexteritate celofanul ala legandu-l cu fundita de feriga.

illotempore2002
15 Jun 2009, 00:32
florile nu se dau in celofanul ala dezgustator....florile se dau asa, fara nici un plastic pe ele.
tractoristule.

Judex
15 Jun 2009, 00:38
Tractoristo, ofer foarte rar flori, iar de obicei le duc cat se poate de neambalate si putine. Cand e vorba de vreo fiinta speciala, cum era profa de mate din adolescenta mea, de-a dreptul cate una. Dar tu nu mi-ai zis niciodata ce flori iti plac...
Revenind, ACUM ERA O NUNTA!!!

illotempore2002
15 Jun 2009, 00:40
mie imi plac toate florile.
cel mai misto moment in care am primit flori a fost cand Stefan, stiind ca sunt suparata pe el ca lucrase pana la 12 noaptea, a venit acasa cu o galeata de lalele :D le cumparase de la o tziganca cu tot cu galeata

de atunci imi plac lalelele
:)

Judex
15 Jun 2009, 00:43
Si nu puteai sa-mi spui cand te-am intrebat mai demult? Tocmai sparsesem un sait cu livrari de flori. :D

illotempore2002
15 Jun 2009, 00:56
sunt fericita ca mi-au mai crescut sanii

:D

Judex
15 Jun 2009, 01:04
In jos?

redmen
15 Jun 2009, 10:25
Irina Marinescu rulez !

illotempore2002
15 Jun 2009, 10:27
tu de unde stii?
:-/

sunt fericita ca sunt prietena cu Jean Michel Frodon pe facebook :x

si ca sunt 5 viewers in sectiunea de Clasic, unde cei mai ,multi au fost 2 in ultimele saptamani

StefanDo
15 Jun 2009, 10:41
tocmai au fost 6 :)

redmen
15 Jun 2009, 10:42
Ii e greu de la peste 10000m altitudine.

Judex ... de o saptamana si ceva se tot afla la 10000 m altitudine si in acelasi timp e in bucatarie facand bucate pe alese.Imi explici si mie cum reuseste ? Nu mai are vreo sora ceva ?

illotempore2002
15 Jun 2009, 10:57
=))

bine punctat. de altfel e la mintea cocosului.

l.e. nu m-ar mira sa ne anuntze azi-maine ca vor avea si un copil...=))

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 11:25
facebook, yuk :-&
& daca nici dinuleasca nu a reusit sa ma convinga sa-mi fac cont acolo... ;)

decit sa se bucure k e 'prietena' cu j-m frodon (lol) illo mai bine ar citi 'cahiers du cinema' - unde, in nr pe iunie, ar avea 'bucuria' sa dea peste mine... :D

ps din pdv-ul meu, moda romaneasca suge, desi am inteles k cea mai interesanta este carmen secareanu... nu stiu, n-am timp de moda ro & consider k moda, in general, nu poate pasiona decit persoanele f superficiale; altfel, k spectacol de la distanta, poate fi amuzanta - vezi 'pret-a-porter' al lui altman sau 'valentino: ult imparat', documentarul vz la tiff...
pps intr-unul din numerele cotidianului 'silhouettes', scos cu ocazia festivaluluui 'pasarela', am un text dspr coco chanel, unde o citez cu ceea ce a spus dspr moda: 'moda se demodeaza, stilul niciodata!'
eu credeam k am spus-o eu prima data... :))

illotempore2002
15 Jun 2009, 11:29
draga als, deci nu te-a gaurit nimeni prin sicilia sa inteleg?

hm...pacat....

in alta ordine de idei, eu sunt foarte superficila, my dear, da, SUNT SUPERFICIALA SI FRIVOLA
and now what?

deci eu imi cumpar Cahiers du cinema in fiecare luna si le si citesc, asa ca stai fara grija....:-* dar cel mai probabil ca la articolul tau o sa ma apuce somnul

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 11:43
nu ma mira deloc draga: persoanele frivole & superficiale nu au what it takes k sa inteleaga textele mele... & nici eu nu scriu pt ele - ci pt cele 15-20 persoane in a caror opinie ma incred
elite, deh :D

ps stai linistita, am mai fost in sicilia de cel putin 4 ori, iar la taormina (unde s-a filmat finalul unui mare film... dar nu-mi fac iluzii k ai sti care! :P ) nu sint mafioti, ci doar vilegiaturisti bogati

illotempore2002
15 Jun 2009, 11:45
aha, adica tu scrii pt elite iar Frodon & friends pt mase si frivolitati?

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 11:46
cind ii citesti tu, da :))

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 11:53
i couldn't care less - nu tin sa scriu neaparat la 'cahiers...', am solicitari si de la rivala 'positif' ;)

dar impulsul tau de turnatoare vorbeste volume :D

StefanDo
dupa ce se rezolva o problema cu forumul am sa sterg ultimele cateva mesaje

illotempore2002
nu, am sa fac altceva, am sa-i trimit acest link si o sa-l sfatuiesc sa te dea in judecata

=)) =))

StefDo, nu sterge ca nu ne certam, ne tachinam :D

p.s. si Positif e cool

illotempore2002
15 Jun 2009, 12:04
deci va jur, azi cand veneam la serviciu, pe calea mosilor am vazut o florarie numita floraria Alex iar la 50 de metri una identica numita floraria Leo :))
=))

sunt doua chioscuri din acelea de tabla, si cu florarese tiganci
cei care au traseu pe mosilor, sa se uite sa vada

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 12:05
GIZAS, surely nu ne 'tachinam', pt k asta ar presupune k ne 'iubim' - or se stie k eu nu iubesc pe nimeni... :-*

ps stefan, nu-nteleg dc esti atit de intepat & mereu cu biciu (sau bitch-u)-n mina! tu ce-ai vrea, sa fie o pace si-un consens tot timpu!? ar fi superboring, trust me!
cind a fost vba sa-l bannati pe suspect de bizon ati tras oblonu, acu sinteti hiperenergici... incercati o cale de mijloc :))

@illo: daca le pozezi le publicam in 'dilema' B-)
altfel, sansele sa gasesti o florarie 'alex leo' sint nule... pur si simplu aceste prenume nu se 'pupa' decit in cazu meu! ;;)

illotempore2002
15 Jun 2009, 12:07
de acord cu pampalaul.

pe care sper sa-l gaureasca cat mai curand.

miercuri
15 Jun 2009, 12:07

really acum, prietenia pe facebook cu persoane mai mult sau mai putin celebre pe care nu le cunosti in viata reala e ca si cum ai avea prieteni imaginari. it's not like you're gonna make them aware of you.
you should keep you fb account pentru prietenii din viata reala. cred ca am mai zis asta pe undeva.

@als - chiar ieri luasem la rasfoit una din brosurile acelea de la institutul francez, cu le petit text despre coco

StefanDo
15 Jun 2009, 12:09
ma doare-n pix de consens, va vreau on topic
unde mai pui ca va tot plangeti ca nu se vorbeste de filme pe forum

illotempore2002
15 Jun 2009, 12:10

really acum, prietenia pe facebook cu persoane mai mult sau mai putin celebre pe care nu le cunosti in viata reala e ca si cum ai avea prieteni imaginari. it's not like you're gonna make them aware of you.
you should keep you fb account pentru prietenii din viata reala. cred ca am mai zis asta pe undeva.

@als - chiar ieri luasem la rasfoit una din brosurile acelea de la institutul francez, cu le petit text despre coco

Miercuri, tu vbesti serios? :-/
evident ca nu inseamna nimic prietenia pe facebook, ma prosteam pur si simplu, e mai degraba vorba de faptul ca sunt fan Cahiers....

@ als & miercuri, ziceti mah de ce sunteti fericiti? sa fim ontopic, mama ma-si

Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 12:16
stefan, wtf are u talking about?!
aici NU se vbeste dspr filme - e un topic dspr ce face un om fericit(a) = not necessarily movies!

uite, eu daca spun k sint fericit k am vz filmele lui dreyer, n-as putea avea niciun dialog cu illo - care sint convins k nu le-a vz sau, mai rau, au plictisit-o (mai ales 'gertrud' ;) )...
asa k mai bine va las, ma duc la piscina hotelului 'mediterranee' (de unde se vede mediterana & etna - btw, wish u were here, in ac hotel sint jay, frank, fabrizio, boyd et tutti quanti B-), ma pun la umbra sub un parasol (k la ora asta te bate soarele-n cap) cu un minunat pessoa, comand o coca (cola) & la (dolce) vita e bella ;;)

miercuri
15 Jun 2009, 12:18
Well, nu toata lumea isi da seama ca prieteniile pe fb nu inseamna nimic,.. am cunoscut suficienti. :P

Si da, sunt fericita ca am apucat sa dorm mai mult de 3 ore!

StefanDo
15 Jun 2009, 12:19
sunt fericit ca sunteti toti acolo si ca va merge bine ;)

illotempore2002
15 Jun 2009, 12:22
hi...ce m-ai speriat, stefane, pu pu pu

@als, du-teeeeeeeeee si nu te mai intoarce....

Gloria
15 Jun 2009, 12:24
Leo, poate faci un jurnal de festival, fie si aici, in topicul cu lucrurile care ne fac fericiti, si unde nu prea se scrie despre filme.8->

illotempore2002
15 Jun 2009, 14:42
sunt fericita ca am vazut niste poze cu koala bears

Judex
15 Jun 2009, 16:08
@redmen
Esti dilimandros. Cand vine acasa, poate sta si in bucatarie din cand in cand. Cand e plecata, cred ca am voie sa mai pierd timpul si pe forum. Nu face si tu ca Illo care-si creaza certitudini din presupuneri si neatentie. Bine, la ea e si ranchiuna...

ricutza
15 Jun 2009, 16:17
facebook, yuk :-&
& daca nici dinuleasca nu a reusit sa ma convinga sa-mi fac cont acolo... ;)

Nu sunt de acord. Facebook e foarte marfa! Poti vedea ce carti citesc diverse persoane, ce muzica asculta... poti tine cat de cat legatura cu oameni cu care nu prea apuci sa vorbesti... si esti intr-un fel pus la curent cu ce mai fac diversi indivizi. O prietena a mea il adaugase in lista pe un teoretician de film (dar nu mai stiu exact care) si e interesant ca poti sa vezi ce mai scrie, ce mai citeste. Mie imi place.

illotempore2002
15 Jun 2009, 17:07
@redmen
Esti dilimandros. Cand vine acasa, poate sta si in bucatarie din cand in cand. Cand e plecata, cred ca am voie sa mai pierd timpul si pe forum. Nu face si tu ca Illo care-si creaza certitudini din presupuneri si neatentie. Bine, la ea e si ranchiuna...

ranchiuna ca ce? adica ce motiv mi-a cauzat mie ranchiuna impotriva ta?
inafara de comportamentul tau mitocanesc constant, nu ma deranjeaza absolut nimic la persoana ta. a, ca am decis sa te tzin in lista de ignore pe mess pt ca nu-ti mai suport mitocaniile - asta se numeste ranchiuna?

corinka
15 Jun 2009, 17:18
wish u were here

Deci un pic de altruism exista, chiar si intr-un suflet de mizantrop. :)

corinka
15 Jun 2009, 17:19
dilimandros

Ce-i aia dilimandros? :-/

Judex
15 Jun 2009, 17:27
Cori, termenul l-am folosit in loc sa-i spun ceva de genul - ai luat-o razna? chiar vrei sa scriu pe forum orarul activitatilor mele si-ale ei? Stg like that... Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Illo - ranchiunoasa,
Illo - ranchiunoasa!

Gata, ma tirez. Sunt fericit ca iesim la o terasa in parc.

corinka
15 Jun 2009, 17:33
chiar vrei sa scriu pe forum orarul activitatilor mele si-ale ei?
Pai nici nu mai ai mult!

Gata, ma tirez. Sunt fericit ca iesim la o terasa in parc.
Plimbare placuta si salutari Deliei! =))

redmen
15 Jun 2009, 18:09
Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Daca ai fi vrut sa ma jignesti nu ai fi folosit cuvantul ala.Si nici eu nu am avut intentia asta.E insotitoare de zbor ? De petrece asa mult timp prin avioane ?

P.S. Topicul "Sunt trist/deprimat pentru ca .... " exista ?

illotempore2002
15 Jun 2009, 22:10
sunt fericita ca Judex nu e online. <:-P

p.s Redmen, sa-ti explic: iti va zice / sugera ceva mai discret (dar tu va trebui sa intelegi) ca gagica e o super femeie de succes, cu un job senzational de important si de misto, se plimba in toate colturile lumii, pt ca tipa e super adevarata, nu te-ai prins, e o smechera, l-a lasat sa-i conduca Audi-ul decapotabil, superbul Audi, mai, tipa e de milioane (de aici unele dintre noi ar trebui sa traga concluzia cat de valoroasa e gagica si cat de valoros e el, Judex, ca o tipa atat de tare se uita la el, si mai mult, se marita cu el....iti dai seama ce tare e Judex? ;) .... cam asta e stratagema.....doar ca el crede ca unele din noi or sa cada pe spate) =))

Judex
16 Jun 2009, 04:15
Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Daca ai fi vrut sa ma jignesti nu ai fi folosit cuvantul ala.Si nici eu nu am avut intentia asta.E insotitoare de zbor ? De petrece asa mult timp prin avioane ?
Passengers cabin crew. Da.

Judex
16 Jun 2009, 05:43
Sunt fericit pt ca am vb cu cel mai tare avocat si e posibil sa nu fac puscarie pt frauda.

Cinemania
16 Jun 2009, 08:00
Sunt fericit pt ca am vb cu cel mai tare avocat si e posibil sa nu fac puscarie pt frauda.

doar ai vorbit, sau i-ai si dat din Glenfiddich-ul ala ? :D
sper ca nu

altfel, sunt fericit ca au inflorit teii de langa bloc

Judex
16 Jun 2009, 08:03
Nu, vere, sunt disperat de fapt... Aa vrea un Glennfiddich acu'

corinka
16 Jun 2009, 09:20
am vb cu cel mai tare avocat

Care este? Cum il cheama adica?

Judex
16 Jun 2009, 09:21
Iti spun pe privat.

Judex
16 Jun 2009, 10:23
Sunt fericit pentru ca s-a intors Delia acasa. Si mi-a dat o palma peste ochi si a zis hai. Si eu scriu asta si primesc palme in cdap. Si o iubesc pe cea mai frumoasab femeie intalnita vreodata. Illo.

illotempore2002
16 Jun 2009, 10:26
mai baiatule, tu esti dement?

:))

(faleze de nisip, Dan Pita)

Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 12:40
@ gloria: i would if i could, da mi-am lasat laptopul la buc, de lene sa-l car, si nu scriu decit de la press room-ul lor - intre 2 plaje ;)

orcum, filmele sint super-lousy, kiar n-as avea dspr ce sa scriu (cu exceptia unui docu misto dspr gregory corso, poetu beat)... ieri a aparut pe terasa hotelului de tz-shpe stele rodrigo santoro (kiar el, insusi!), sau mai bine zis 'rodrigU santorU' pe braziliana, moment in care toate pitzi dp terasa au inceput sa vina sa se pozeze cu el, iar el a fost dragut & s-a pozat...

momentu cel mai misto a fost concertu de muzica braziliana cu un anume 'carlinhos brown' (care arata k un yannick noah mai gras, cu o ditamai coada rasta), la-nceput am crezut k o sa fie un rateu - desi imi place de mor muzica brasileis! - pt k a aparut pe scena imbracat intr-un costum alb cu sacoul direct pe peptu-i paros plus o palarie caraghioasa, tot alba, pe cap (parea ala de la boney m...), da cind a-nceput sa cinte, dupa o piesa jumate toata sala (ma rog, 'sala' e impropriu spus: amfiteatru grecesc din sec nustiucare) a fost in picioare dancing, clapping, singing :)
tipu a trecut prin public, a facut trenuletzu cu lumea dupa el - la un moment dat, a fost f nostim, trecind pe culoarul la capatul caruia era asezat rogrigo s l-a remarcat (era clar k nu stia k e acolo!) & a strigat 'santoru' , k un manelist care-l vede in public pe piersic ('piersicu'!) si-l striga B-)

deci concertu cu carlinhosu (& santoru) a fost 'super'(u), da alcva n-am dspr ce sa scriu...

Cinemania
16 Jun 2009, 12:46
sunt fericit pt ca mananc quesadilla :D

my favourite junk food...dupa kfc, desigur

illotempore2002
16 Jun 2009, 12:49
si io sunt fan junk food (mc donald's + kfc)

europe_east
16 Jun 2009, 15:16
momentu cel mai misto a fost concertu de muzica braziliana cu un anume 'carlinhos brown' (care arata k un yannick noah mai gras, cu o ditamai coada rasta), la-nceput am crezut k o sa fie un rateu - desi imi place de mor muzica brasileis! - pt k a aparut pe scena imbracat intr-un costum alb cu sacoul direct pe peptu-i paros plus o palarie caraghioasa, tot alba, pe cap (parea ala de la boney m...), da cind a-nceput sa cinte, dupa o piesa jumate toata sala (ma rog, 'sala' e impropriu spus: amfiteatru grecesc din sec nustiucare) a fost in picioare dancing, clapping, singing :)
tipu a trecut prin public, a facut trenuletzu cu lumea dupa el - la un moment dat, a fost f nostim, trecind pe culoarul la capatul caruia era asezat rogrigo s l-a remarcat (era clar k nu stia k e acolo!) & a strigat 'santoru' , k un manelist care-l vede in public pe piersic ('piersicu'!) si-l striga B-)

deci concertu cu carlinhosu (& santoru) a fost 'super'(u), da alcva n-am dspr ce sa scriu...

adica vrei sa zici ca mori dupa muzica brasileis :) si nu stii cine e Carlinhos Brown?? ai-ai-ai.... :D

here:

http://www.youtube.com/watch?v=S9uIYPUyZQ0

miercuri
16 Jun 2009, 15:16
Pe mine nu prea ma incanta quesadilla, daca e sa fie junk food, my poison is falafel.

halebardul
16 Jun 2009, 15:45
de la mine special pt illo
ca de la pisalog la psiholog
http://www.ted.com/index.php/talks/dan_gilbert_asks_why_are_we_happy.html
Dan Gilbert asks, Why are we happy?

illotempore2002
16 Jun 2009, 15:49
Harvard psychologist Dan Gilbert says our beliefs about what will make us happy are often wrong

actually, asta a zis-o deja domnul psiholog Tarkovski acum cateva zeci de ani in Calauza.

Judex
16 Jun 2009, 15:52
Hai sa-nnebunesti! :D

illotempore2002
16 Jun 2009, 18:17
...pentru ca nu sunt in situatia de a cauta motive sa fiu fericita...

illotempore2002
16 Jun 2009, 18:21
...si atunci, un om care e in situatia de a nu avea nevoie de motive sa fie fericit, e fericit sau nefericit?

corinka
16 Jun 2009, 18:24
http://www.youtube.com/watch?v=-ehden6aPl0

halebardul
16 Jun 2009, 19:00
http://www.trilulilu.ro/Phigaro/d32249cb72e005
daca nici spitalul de urgenta nu te face fericit...

Judex
16 Jun 2009, 19:15
http://www.trilulilu.ro/Phigaro/d32249cb72e005
daca nici spitalul de urgenta nu te face fericit...
Aoleu!!! Ce-ai patit, coane?

halebardul
16 Jun 2009, 19:21
Sunt fericiiit / Nu-mi pasa de nimiiic
Sunt fericiiit / Nu-mi pasa de nimiiic

Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 19:28

adica vrei sa zici ca mori dupa muzica brasileis :) si nu stii cine e Carlinhos Brown?? ai-ai-ai.... :D

here:

http://www.youtube.com/watch?v=S9uIYPUyZQ0

am zis k imi place, nu k sint fan!
decit ascult asa, randomly, far sa stiu cine cinta... :)

Judex
17 Jun 2009, 00:14
Sunt fericit pt ca in fine s-a inteles si ea cu mama si pleaca impreuna la Cluj.

bre
17 Jun 2009, 08:45
sunt fericita ca beau o cafea cu scortisoara

EgOisM
17 Jun 2009, 18:14
Sunt fericita ca se lansează primul cinematograf drive-in in România pe 1 iulie :X

halebardul
17 Jun 2009, 18:18
ce drive-in, cu avatarul asta ne-ai facut fericiti pe toti. :)

Pitbull
18 Jun 2009, 20:36
...am regäsit o colegä de liceu si bunä prietenä, despre care stiam cä-si pierduse casa, slujba, familia, ajunsese P.A.F.A., mä temeam sä nu fi murit pe sträzi. Slavä Domnului, si-a mai revenit întrucâtva.

corinka
18 Jun 2009, 20:37
P.a.f.a.?:-/

illotempore2002
18 Jun 2009, 20:38
Persoana Adulta Fara Adapost

(e o patologie, e in cartea de psihiatrie)

corinka
18 Jun 2009, 20:44
Interesant... am gasit niste articole pe net.

Chambord
18 Jun 2009, 21:15
illo you're back :"> unde ai fost ?

Pitbull
18 Jun 2009, 21:33
PAFA-rä...

Judex
18 Jun 2009, 22:19
Sunt fericit ca am pe teava un proiect beton si-un contract asijderea si e cum imi place mie si-l pot folosi pe post de vacanta prelungita ca voiam s-o scurtez dar nu mai e cazul ca se rezolva si problemele fiscale ale firmei cu ocazia asta si sunt the best manager born in Romania. :)

redmen
19 Jun 2009, 00:00
..ca sunt reduceri la carti si filme.Are si criza partile ei bune.

Judex
19 Jun 2009, 00:24
Red, ai fost si tu la Bookfest?

redmen
19 Jun 2009, 00:25
Nu.P`acia pe la mine prin cartier.

Judex
19 Jun 2009, 00:49
Daca bagi un Bucuresti, cred ca mai dureaza ceva. Erau oarece reduceri.

miercuri
19 Jun 2009, 12:13
Ca am dormit 17 ore. Ca se gasesc din nou Skittles in Romania.
Dar tot mai am de scris citit/diverse + inca un exam.

redmen
19 Jun 2009, 12:14
Ca se gasesc din nou Skittles in Romania.

Hmm mi se parea mie ca le`am vazut pe un raft.Dar au ambalajul diferit parca ?

miercuri
19 Jun 2009, 12:46
Sunt la cutii de carton si logoul arata un pic oldschool, dar continutul = the real deal :D

Rapture
19 Jun 2009, 18:14
Am luat 10 la ambele examene :D .

hellsteed
19 Jun 2009, 19:01
... ca plec in cipru dupa licenta; (ma cheama si cipri) e prima oara cand ies din tara and i dont know when i'll come back. one way ticket

corinka
19 Jun 2009, 19:14
Ma bucur pentru tine.

Esti IT-ist?

hellsteed
19 Jun 2009, 19:19
sunt Robot-ist ... viitor inginer in Robotica... dar va trece multa vreme cred pana imi voi atribui aceasta titulatura..

Cinemania
19 Jun 2009, 19:28
cool

io's fericit ca au sosit cele 2 pizza comandate

halebardul
19 Jun 2009, 20:36
eu n-am fost fericit in viata mea.
un nefericit.

Cinemania
19 Jun 2009, 20:42
ai uitat sa bagi in dreapta

halebardul
19 Jun 2009, 20:44
nu, n-am uitat.
de aia-s fericit, ca n-am fost niciodata.

EgOisM
19 Jun 2009, 20:45
nu, n-am uitat.
de aia-s fericit, ca n-am fost niciodata.
in concluzie ..acum esti fericit ca esti nefericit..adica ai fost fericit toata viata pentru ca ai fost nefericit...fucking shit 8-|

halebardul
19 Jun 2009, 20:53
da, nu e asa complicat...

de ce vorbesti urat si folosesti
emoticoane depasite? :-/

EgOisM
19 Jun 2009, 20:55

pentru ca nu pot sa scriu ce este off-topic in dreapta..mi-e lene de fapt:P

LE..hai ca ma bag la hide and seek:Psper sa fiu fericita dupa

halebardul
19 Jun 2009, 20:57

pentru ca nu pot sa scriu ce este off-topic in dreapta..mi-e lene de fapt:P

LE..hai ca ma bag la hide and seek:Psper sa fiu fericita dupa

de aia esti fericita? (ca vad ca ai scris ontopic)

EgOisM
19 Jun 2009, 22:49
sunt fericita ca mi-a placut De Niro in Hide and Seek ;;)

miercuri
20 Jun 2009, 02:35
Sunt extrem de nefercita ca am facut teme pentru altii si n-am invatat nimic pentru examenul de maine.

Cinemania
20 Jun 2009, 03:25
Sunt extrem de nefercita ca am facut teme pentru altii si n-am invatat nimic pentru examenul de maine.

oricum sa ai noroace

Judex
20 Jun 2009, 03:36
Eu cred ca ar trebui sa fie fericita ca a ajutat niste oameni la ananghie si maine va avea multa bafta. :)

ricutza
21 Jun 2009, 01:14
Eu cred ca ar trebui sa fie fericita ca a ajutat niste oameni la ananghie si maine va avea multa bafta. :)

as fii foarte fericita daca ar functiona regula asta! dar la mine n-a mers niciodata.

Judex
21 Jun 2009, 01:18

as fii foarte fericita daca ar functiona regula asta! dar la mine n-a mers niciodata.
La mine a mers mereu.

ricutza
21 Jun 2009, 01:33

La mine a mers mereu.

deci de-asta n-a mai mers la mine. Ai luat tu tot, haplea!

Judex
21 Jun 2009, 01:36

La mine a mers mereu.

Si tu faceai examene pt altii? :D

ricutza
21 Jun 2009, 01:39

La mine a mers mereu.

evident ca am facut.... si evident ca nu mi-a folosit la nimic. mai aveau si pretentii dup-aia!

Judex
21 Jun 2009, 01:48

La mine a mers mereu.

evident ca am facut.... si evident ca nu mi-a folosit la nimic. mai aveau si pretentii dup-aia!
Eu bagam dude d-astea de distractie mai mult. De folosit... Nici acum nu-mi dau seama de fapt. :))

miercuri
21 Jun 2009, 02:03
Se pare ca la mine a mers, ca din doua cursuri pe care le stiam alea mi-au picat B-)

Judex
21 Jun 2009, 04:35
Sunt fericit ca am fost la Bookfest cu The One si cealalta the one doarme acum. :)

stefan_c
21 Jun 2009, 13:13
Eu sunt fericit pentru ca astazi ma simt mult mai bine...zilele astea am fost racit rau :-< bine ca nu a fost aia de pe la tv :))

Judex
21 Jun 2009, 19:45
Sunt fericit pentru ca mi-am desfacut o sticla de Vinho Verde.

Pitbull
22 Jun 2009, 22:07
Sunt fericit fiindcä am avut o zi de vis:
- avocata mi-a gäsit o smecherie eficientä pentru proces;
- am fäcut-o fericitä pe väduva lui Lucian Bratu, ducându-i un DVD cu emisiunea "Cinepanorama" în care vorbisem despre el;
- ea mi-a dat volumul lui "Drumul cineamatorului spre artä", o carte splendidä, care mi-a redesteptat sumedenie de amintiri din liceu, când îl aveam profesor la cineclub;
- am reusit sä ridic de la mesagerie coletul bätrânei cu piciorul rupt pe care-o ajut cu posta de vreo douä luni încoace (noroc c-o cunostea functionara);
- mi-am luat banii pe lucrarea de master fäcutä la comandä luna asta (prilej de-a mai si ajuta pe cineva apropiat, care era la mare strâmtoare);
- mi-am cumpärat un prelungitor nou, si nu mai sunt stresat cä face hâc si-mi stinge computerul;
- am bäut doi litri de Löwenbrau;
- am dormit dup-amiaz' comme un prunque.

halebardul
22 Jun 2009, 23:02
- mi-am cumpärat un prelungitor nou, si nu mai sunt stresat cä face hâc si-mi stinge computerul;

deci asta era !!!

klein
22 Jun 2009, 23:52
Sunt fericit fiindcä am avut o zi de vis:
- avocata mi-a gäsit o smecherie eficientä pentru proces;
- am fäcut-o fericitä pe väduva lui Lucian Bratu, ducându-i un DVD cu emisiunea "Cinepanorama" în care vorbisem despre el;
- ea mi-a dat volumul lui "Drumul cineamatorului spre artä", o carte splendidä, care mi-a redesteptat sumedenie de amintiri din liceu, când îl aveam profesor la cineclub;
- am reusit sä ridic de la mesagerie coletul bätrânei cu piciorul rupt pe care-o ajut cu posta de vreo douä luni încoace (noroc c-o cunostea functionara);
- mi-am luat banii pe lucrarea de master fäcutä la comandä luna asta (prilej de-a mai si ajuta pe cineva apropiat, care era la mare strâmtoare);
- am bäut doi litri de Löwenbrau;
cred ca pe aici sunt si motivele mele de fericire ;)
- am dormit dup-amiaz' comme un prunque.
inseamna ca in seara asta veghezi si ai chef de vorba

Pitbull
23 Jun 2009, 00:19
Te-ai prins.
Plus cä:
...da, da' am de lucru, cä somnu' nu mi-l pläteazä nime'!

Sihaya
23 Jun 2009, 16:57
Habar nu am dc ar trebui sa fiu fericita pe criza asta, da' cred k sunt, un pic. Sunt fericita k m.am regasit. Ma pierdusem acum 5 ani in ochii unui barbat - c sa spun, nu m.am putut abtine. Erau verzi k marea cand soarele nu a urcat prea sus pe cer. Si am ramas acolo prizoniera. La inceput a fost superb, da'...nu stiu, undeva pe drum ne.am cam pierdut unul de altul. Si parca ochii lui nu mai erau asa de verzi, si nici macar nu ma mai priveau k la inceput. Sau poate mie mi.a intrat un pai in ochi, si incercand sa.l dau afara, am cam sters tot misterul. Si m.am trezit langa un strain. Si mi.am facut valiza, m.am urcat in tren si am ajuns ACASA (figurativ vorbind, k in realitate nu am plecat nici o secunda din casa natala; el este cel care a trebuit sa plece)
Si poate parea ciudat, dar sunt fericita k imi recapat libertatea.

Alex Leo Serban
24 Jun 2009, 11:36
me happy k am gasit (in fine!) catering for my b'day :)

Sihaya
24 Jun 2009, 11:44
I guess Happy B'day is in order! May you get to spend it doing what you love the most, with the people you love the most!

Alex Leo Serban
24 Jun 2009, 11:51
thx, me even happier now :"> :)

corinka
24 Jun 2009, 11:54
La multi ani, Alex!

Alex Leo Serban
24 Jun 2009, 12:02
msi si tie, iau toate urarile prezente & viitoare in contul zilei... care va veni ;)

Chambord
24 Jun 2009, 12:15
Multi ani si sa fii acolo cand vom lua si Leul si Ursul de Aur (ca Palma o avem :P - bine, daca mai luam una nu se supara nimeni :D ) !

halebardul
24 Jun 2009, 12:30
Ahaaaa...

Am gasit pe liternet:

Ioana Scoruş: Dragă Leo, cititorul constant de presă culturală este familiarizat cu numele tău, dar el ştie mai bine ce este Alex. Leo Şerban, nu şi cine este. Oferă-ne o scurtă istorie proprie: anul naşterii, zodia etc.

Alex Leo Şerban: Sînt născut (într-o duminică) pe 28 iunie 1959, la Bucureşti. Rac, aşadar. Cu ascendent Berbec. Şi Mistreţ / Porc de pămînt. Măr etc. - în celelalte zodii.
deci mai stam putin cu urarile

da pun si continuarea, ca e misto: :)

Dar această harababură de animale şi fructe nu cred că explică prea mult de ce-mi place Cinema-ul, aşa că o s-o iau "familial": cred că cinefilia îmi vine de la bunica maternă, o mare consumatoare de filme hollywoodiene din anii '20-'30-'40 şi '50. Mergeam împreună la cinema; de cîte ori murea cineva pe ecran, mă trăgea de mînecă şi-mi spunea: "Nu mor de-adevăratelea - doar se prefac!" Sigur că-mi "omora" bucuria, dar în acelaşi timp - în acest fel - am pătruns esenţa Cinema-ului: simulare & manipulare... În familia noastră, eram "arondaţi" pe genuri: bunică-mea - amatoare de musicaluri şi comedii, maică-mea - de thrillere, eu - de de toate. Şi recunosc cu mîndrie că am rămas un "generalist": nu fac distincţii / valorizări în funcţie de genuri. De aici, şi iritarea care mă încearcă atunci cînd "snobimea" strîmbă din nas la o bună comedie / film cu gangsteri / extratereştri pentru că i se pare de bonton să se extazieze numai la Tarkovski sau Kieslowski! Ce trebuie ştiut este că nu există "autori" egali de la un capăt la altul al filmografiei lor, producători de capodopere pe bandă rulantă, ci doar 1. filme bune şi 2. filme proaste: marii "autori" nu fac neapărat (doar) 1, după cum nici simplii "meseriaşi" nu fac întotdeauna (doar) 2; este singura axiomă valabilă în Cinema.

Alex Leo Serban
24 Jun 2009, 13:05
of... mersi, mersi, zau k ma coplesiti :"> (& vaz k nu mai exista secrete neam, de cind cu netu asta! :D )

da, e interesant k ziua mea pica, anu asta, tot intr-o duminik... stiti legenda (germana) cu 'copiii de duminik'? cik cei nascuti duminik au dreptul, atunci cind mor, sa-si mai puna o dorinta...
eu o sa vreau sa ma mai nasc o data intr-o duminik ;)

Sihaya
24 Jun 2009, 13:22
Eu m.am nascut intr.o marti. Ce se spune despre copiii nascuti martea?(in afara de seamana cu o pisica neagra, sau in care din cele trei ceasuri rele ai aparut?)

miercuri
24 Jun 2009, 13:33
multi ani als!

Alex Leo Serban
24 Jun 2009, 14:22
msi mult de tot la toti, uf - ma simt k si cum tocmai as fi primit un oscar! :">

@ sihaya: marti = ziua lui marte, deci posibil sa fii o fiinta razboinik ;)

Sihaya
24 Jun 2009, 14:28
Se potriveste, in mare parte. Chiar si semnul zodiacal arata acelasi lucru.

corinka
24 Jun 2009, 14:48
marti = ziua lui marte, deci posibil sa fii o fiinta razboinik ;)

Oare de-aia am facut eu o fixatie pentru sabiile Umei? Si eu sunt nascuta intr-o zi de marti...

bre
24 Jun 2009, 15:18
sunt fericita ca am gasit pe odc o arhiva cu o gramada de icoane rusesti (cautam de mult asa ceva) :x :x :x

Ambra Blu
24 Jun 2009, 16:31
Se potriveste, in mare parte. Chiar si semnul zodiacal arata acelasi lucru.

dona ariette?

Sihaya
24 Jun 2009, 16:35
Only if that's italian for Sagittarius.

Ambra Blu
24 Jun 2009, 16:44
no idea, man

Sihaya
24 Jun 2009, 16:46
I'm a woman.

Ambra Blu
24 Jun 2009, 16:52
oops

Pitbull
25 Jun 2009, 01:13
Sunt fericit fiindcä-n câteva minute mä duc la bucätärie sä-mi frig niste long after midnight mici cu cartofi pai - ca sä-mi priascä somnu' la noapte.

vicki
25 Jun 2009, 16:28
sunt fericit ca ma car imediat acasa si rad o bere rece

corinka
25 Jun 2009, 16:29
Te duci acasa? Nu ne vedem in Centru ca sa mergem la film? Vezi ca azi am venit pe jos, mi-am lasat masina acasa. Nu ma iei?

Judex
25 Jun 2009, 16:41
Sunt fericit ca am mai dat jos 2 kile. Am ajuns la 83. \m/

halebardul
25 Jun 2009, 17:05
sunt fericit ca ma car imediat acasa si rad o bere rece
Te duci acasa? Nu ne vedem in Centru ca sa mergem la film? Vezi ca azi am venit pe jos, mi-am lasat masina acasa. Nu ma iei?
s-a dus berea :))

buticut
25 Jun 2009, 17:27
Sunt fericita pentru ca tocmai am castigat 3 postere Inglourious Basterds - SI NU,nu via Cinemagia :).I'm such a lucky basterd haha!

halebardul
26 Jun 2009, 15:35
http://img329.imageshack.us/img329/4113/bukpfmjonz.gif

EgOisM
26 Jun 2009, 15:54
http://img329.imageshack.us/img329/4113/bukpfmjonz.gif
eu sunt cuminte;;)

halebardul
26 Jun 2009, 15:55
http://wigflip.com/minifesto/
dar daca vrei negru pe alb tre sa inversezi acolo valorile alea la bg si fg.

EgOisM
26 Jun 2009, 16:05
http://img218.imageshack.us/img218/4865/jax37lsbww.gif (http://img218.imageshack.us/i/jax37lsbww.gif/)

halebardul
26 Jun 2009, 16:21
http://img142.imageshack.us/img142/6435/nyse1rlwku.gif

EgOisM
26 Jun 2009, 16:28
http://img44.imageshack.us/img44/4071/hurxff73h4.gif (http://img44.imageshack.us/i/hurxff73h4.gif/)

stefan_c
26 Jun 2009, 18:35
ce nebunie cu chestia asta care scrie post-urile :)) e funny... asa...
sunt fericit ca a venit weekend-ul si ne facem un pic de cap :D ( wk placut tuturor >:D< )

halebardul
26 Jun 2009, 19:12
http://www.3dtextmaker.com/queue/am_gasit_un__16044.gif

corinka
26 Jun 2009, 22:56
Ma bucur ca in sfarsit ne-au montat geamurile termopan la balcon si ca am gasit gresie de care vroiam pentru bucatarie: placi mari in nuanta wenge. :x

miercuri
26 Jun 2009, 23:05
sunt fericita ca am terminat cu umblatu dupa apartamente si totul s-a incheiat foarte onorabil!

Judex
26 Jun 2009, 23:12
Deci te mariti? :D

miercuri
26 Jun 2009, 23:16
nu prea curand :P

Judex
26 Jun 2009, 23:19
Aha. :D

redmen
27 Jun 2009, 00:03
sunt fericita ca am terminat cu umblatu dupa apartamente si totul s-a incheiat foarte onorabil!

Zona si pretul.

Lili1982
27 Jun 2009, 00:19
Si eu sunt curioasa care e raportul pret-zona :) ...Deh, microbul meseriei...

Sunt fericita pentru ca plec in concediu :D !!

silver_boy
27 Jun 2009, 01:44
.. sunt fericit pt. ca mama ( draga mea, buna mea, mama) a venit azi din spital dupa un atac cerebral si 3 saptamani de spitalizare...ca e lucida, ca nu si-a pierdut umorul si ironia fina, si mai cu seama, ca, pentru intaia oara, am indraznit sa-i spun, ( fara teama de ridicol) cat de mult o iubesc...
( si mai sunt fericit pt. ca am pupat-o si am alintat-o asa cum alinti o iubita sau un copil )

Judex
27 Jun 2009, 01:52
Eu sunt fericit pentru Silver!!!!!!!!

corinka
27 Jun 2009, 01:58
.. sunt fericit pt. ca mama ( draga mea, buna mea, mama) a venit azi din spital dupa un atac cerebral si 3 saptamani de spitalizare...ca e lucida, ca nu si-a pierdut umorul si ironia fina, si mai cu seama, ca, pentru intaia oara, am indraznit sa-i spun, ( fara teama de ridicol) cat de mult o iubesc...
( si mai sunt fericit pt. ca am pupat-o si am alintat-o asa cum alinti o iubita sau un copil )

Ce frumos! Ma bucur pentru voi. Dumnezeu sa-i dea sanatate! :)

Alex Leo Serban
27 Jun 2009, 14:55
iti doresc, draga silver_boy, sa ai parte de cit mai multe clipe senine alaturi de mama ta!

europe_east
27 Jun 2009, 14:57
la fel si eu! :)

Alex Leo Serban
27 Jun 2009, 15:16
sint fericit pt k, auzind k vecinu meu kirilov si-a pus piesa asta (azi se pare k a fost 'jacko day' la el B-) ), mi-a mai pus-o si eu - crek n-o mai ascultasem de vreo 7-8 ani...

http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM

crek e cea mai buna piesa 'all stars' ever!
just perfect :)

Amantul_Taciturn
27 Jun 2009, 15:24
Mi se pare mai buna asta: http://www.youtube.com/watch?v=j2JXy1Z9ovs&feature=related

Alex Leo Serban
27 Jun 2009, 15:36
o stiu
de gustibus
o prefer 'decit cu' lou reed :D

ricutza
27 Jun 2009, 15:58
sint fericit pt k, auzind k vecinu meu kirilov si-a pus piesa asta (azi se pare k a fost 'jacko day' la el B-) ), mi-a mai pus-o si eu - crek n-o mai ascultasem de vreo 7-8 ani...

http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM

crek e cea mai buna piesa 'all stars' ever!
just perfect :)

si mie tot asa mi se pare. Stateam acum si ma gandeam ca nici nu-mi mai vine in minte alta piesa all starts care sa-mi fi placut macar.

Pitbull
27 Jun 2009, 21:30
Minunat! :x

miercuri
28 Jun 2009, 01:05
@silver_boy - cel mai intemeiat motiv de fericire de pe tot topicul :)

@redmen si Lili - Kogalniceanu/3 camere/500 - decomandat si in bloc fara bulina :D we got lucky in ultimul hal.

hellsteed
28 Jun 2009, 09:40
Mi-am luat licenta cu nota mare.... sunt inginer, ma rog , cu numele

redmen
28 Jun 2009, 10:15
Felicitari !

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:09
ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma) :P

klein
28 Jun 2009, 13:13
ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma) :P
adica crud, cum ti-am sugerat? :)

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:14
eeee, crud .... pai ce, suntem intr-un roman de asimov?
ala crud e prea dulce X(

klein
28 Jun 2009, 13:18
:)) si ala crud e dulce? omg, Pai ce fel de ananas ai gasit atunci? incrucisat cu lamaie :-?

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:21
Ananas dietetic!

Klein, de cate ori sa iti mai spun? :P

klein
28 Jun 2009, 13:31
ananasul e oricum dietetic. deci ananas dietetic e pleonasm.
dar, te rog sa imi repeti fraza. nu am inteles din prima. @-)

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:33
glumeam, dar mai bine ma las de glume ca vad ca nu au efect :))

ananas dietetic la conserva mi-am luat pt ca ananasul natural e mult prea dulce (pt mine, care detest zaharul)

Alex Leo Serban
28 Jun 2009, 13:39
detest zaharul)

ne-am dat seama cu totii :))

klein
28 Jun 2009, 13:41

ananas dietetic la conserva mi-am luat pt ca ananasul natural e mult prea dulce (pt mine, care detest zaharul)
si eu glumeam. in stilul tau :P
ala la conserva e groaznic de dulce

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:41
@als

ha!

B-)

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:42

si eu glumeam. in stilul tau :P
ala la conserva e groaznic de dulce

pai nu conserva normala, ci DI E TE TI CA

hai dracu sa facem un topic separat despre ananasi :))

Pitbull
28 Jun 2009, 15:42
Zi-i giraformä (sau giräfelimorficä) >:) si pace!

Sunt fericit cä în sfârsit m-am prins cum sä iau screencaps!

paul_aramis
28 Jun 2009, 16:38
...Sunt fericit cä în sfârsit m-am prins cum sä iau screencaps!

pit, alea sunt snap-shot. că screen-shot/caps ştiai să faci ...

Pitbull
28 Jun 2009, 17:03
Snapshots sä fie. Bune si-astea! :)

stefan_c
29 Jun 2009, 18:59
Sunt fericit ca am castigat la Click Mania o frumoasa suma :x

Pauline Kael
29 Jun 2009, 19:13
Nu esti fericit ca l-ati terminat pe Judex cu pemeurile lui?ca mi-ai trimis pemeuri(cu complimente),ilot stie,sau le-a scris ea? eu de asta sunt fericita,foarte.On topic adica.

stefan_c
29 Jun 2009, 19:33
Nu esti fericit ca l-ati terminat pe Judex cu pemeurile lui?ca mi-ai trimis pemeuri(cu complimente),ilot stie,sau le-a scris ea? eu de asta sunt fericita,foarte.On topic adica.

pauline..ma amuzi... nu eu l-am terminat pe judex..s-a terminat singur in momentul in care m-a injurat..m-a amenintat ca-mi rupe picioarele...ca imi violeaza prietena si asa mai departe...si toate astea s-au intamplat in cadrul cinemagia,din postura lui de moderator...nu in afara,asa cum s-a spus :)
...ti-am adus complimente pentru ca mi-ai parut intr-un fel... eu nu am nicio treaba cu illo..eu n-am facut nimic pentru illo sau asa mai departe..am fost atacat si amenintat aiurea..am reactionat.... la revedere ;)

Pauline Kael
29 Jun 2009, 19:50

pauline..ma amuzi... nu eu l-am terminat pe judex..s-a terminat singur in momentul in care m-a injurat..m-a amenintat ca-mi rupe picioarele...ca imi violeaza prietena si asa mai departe...si toate astea s-au intamplat in cadrul cinemagia,din postura lui de moderator...nu in afara,asa cum s-a spus :)
...ti-am adus complimente pentru ca mi-ai parut intr-un fel... eu nu am nicio treaba cu illo..eu n-am facut nimic pentru illo sau asa mai departe..am fost atacat si amenintat aiurea..am reactionat.... la revedere ;)
Fanele,dak erai barbat adevarat nu faceai publice niste pemeuri.Era treaba voastra personala(miroase a inscenare),de unde stia Judex cine esti si ce ai facut tu? De la voi.Si de ce scrii cu puncte multe de suspensie,esti usor impresionabil?In pemeurile pe care mi le-ai trimis erai exagerat,stiu ca ea scrie de pe contul prietenilor.Numai bine si fericire totala on topic. Adio.

stefan_c
29 Jun 2009, 20:08

Fanele,dak erai barbat adevarat nu faceai publice niste pemeuri.Era treaba voastra personala(miroase a inscenare),de unde stia Judex cine esti si ce ai facut tu? De la voi.Si de ce scrii cu puncte multe de suspensie,esti usor impresionabil?In pemeurile pe care mi le-ai trimis erai exagerat,stiu ca ea scrie de pe contul prietenilor.Numai bine si fericire totala on topic. Adio.

ma plictiseste subiectul..altceva? nu..ok...ciao
si k fapt divers...judex e un psihopat :)... ultimul meu post pe tema asta ..

Pauline Kael
29 Jun 2009, 20:10
Sunt bucuroasa(fericita e un sofism)ca te plictiseste subiectul si nu mai ai replik.Si ca raspundeti cu mutenie/lipsa de argumente.:-*
rad de bucurie.B-) =)) :))
Sa faci un user psihopat e o acuza grava pe un forum serios.:|

stefan_c
29 Jun 2009, 20:12
Sunt bucuroasa(fericita e un sofism)ca te plictiseste subiectul si nu mai ai replik.Si ca raspundeti cu mutenie/lipsa de argumente.:-*
rad de bucurie.B-) =)) :))

nu ma pasioneaza subiectul asta...pentru mine judex nu prezinta interes..deci..subiectul nu prezinta interes..in fata ta nu am de ce sa ma justific ok? serios...ai chef sa te certi cu cineva...fa-o cu cineva care da 2 lei pe chestiunile astea...ok? papa

ricutza
30 Jun 2009, 11:20
sunt fericita ca mi s-a dat dreptate si ca a fost demonstrat ca scandalurile nertezolvate mocnesc peste tot.

In alta ordine de idei, sunt fericita ca e cald si imi pot purta pantalonasii scurti. Stiu ca asta nu ar trebui sa fie un motiv special de fericire avand in vedere ca e totusi sfarsitul lui iunie, dar la vremurile care ma inconjoara, imi permit sa ma bucur si de acest neinsemnat eveniment.

Pitbull
01 Jul 2009, 16:21
...pentru cä am väzut azi un film excelent: "Politist, adj.".
...pentru cä am participat la o conferintä de presä misto.
...pentru cä si taclalele de dupä au fost super.
...pentru cä voi scrie o analizä pe gustul meu.
...pentru cä-i pot multumi lui Porumboiu.

ricutza
01 Jul 2009, 17:28
pentru ca m-am plimbat doua ore ieri seara cu bicicleta prin padure si lumina era excelenta...

Cinemania
01 Jul 2009, 18:52
pentru ca se pune de o furtuna mult asteptata

klein
01 Jul 2009, 19:30
pt ca mi-a venit ideea geniala sa imbrac un tricou ud si acum .... o, doamne ce bine e. traiesc din nou :D

paul_aramis
01 Jul 2009, 19:50
pt ca mi-a venit ideea geniala sa imbrac un tricou ud si acum .... o, doamne ce bine e. traiesc din nou :D

bate-n lemn să nu scrii mâine-poimâine la "sunt nefericit..." despre ce răceală ai prins.

klein
01 Jul 2009, 22:44

bate-n lemn să nu scrii mâine-poimâine la "sunt nefericit..." despre ce răceală ai prins.
in cest moment nu-mi pasa :D

silver_boy
01 Jul 2009, 23:42
...pentru ca am citit un banc care m-a distrat.
asta:
In padurea de alune
Aveau casa 2 pitici.
Vine pupaza si spune...
- Bey, voi 2 sunteti pe invers?

Neuptolem
01 Jul 2009, 23:57
...pentru ca in curand o sa ma reapuc sa fac ce trebuie cu viata mea.

Cinemania
01 Jul 2009, 23:57
...pentru ca am citit un banc care m-a distrat.
asta:
In padurea de alune
Aveau casa 2 pitici.
Vine pupaza si spune...
- Bey, voi 2 sunteti pe invers?

asta e varianta din pauza Ligii I =))

bre
02 Jul 2009, 15:39
ptr ca la mine in holul blocului se filmeaza un film :D. si am uit pe gaura cheii si vad in ceata o fata ghemuita, rezemata de perete si aud niste resete infundate si franturi de discutii.

si ptr ca o sa mananc chiftele diseara

Judex
02 Jul 2009, 15:44
si ptr ca o sa mananc chifetele diseara
Esti prietena cu Delia-mi? :D

bre
02 Jul 2009, 15:55
de ce, si ea mananca? sau face? mie mi le face mama :))

Judex
02 Jul 2009, 15:59
Ei, era o vorba pe-aici, Coco citire: Ai grija, Judex, sa nu te lingi pe bot de chiftele... Sau ceva de genul. :))

bre
02 Jul 2009, 17:19
pei atunci ai grija :))

Judex
03 Jul 2009, 14:03
Sunt fericit ca am avut puterea sa refuz propunerea viitoarei doamne Judex de a petrece weekendul la ai ei. Maine am meci de rugby, wtf... :D

EgOisM
03 Jul 2009, 16:53
Sunt fericita ca m-am intors de pe litoral
..................... ca am observat ca s-a intors Pauline:x
......................ca probabil v-a fost dor de mine
....................... ca va iubesc!

bre
03 Jul 2009, 17:16
sunt fericita ca merg pe litoral

EgOisM
03 Jul 2009, 17:21
sunt fericita ca merg pe litoral
vezi ca este vremea frumoasa,marea linistita(ceea ce nu prea mi-a placut)...bronz frumos!

stefan_c
03 Jul 2009, 19:18

si noi te iubim :x si eu unu ma bucur k te-ai intors...welcome back >:D<

EgOisM
03 Jul 2009, 19:56

si noi te iubim :x si eu unu ma bucur k te-ai intors...welcome back >:D<
tnx:"> simpatic ca intotdeauna.

miercuri
05 Jul 2009, 19:54
sunt fericita ca am urmarit o finala memorabila la Wimbledon woooh!

Wonka
05 Jul 2009, 20:54

Daa :D , si m'ai sunt fericit ca a castigat Federer , pt ca este favoritul meu:)

illotempore2002
06 Jul 2009, 01:13
Nu stiu de ce, dar sunt fericita.

l.e. mi-am amintit: pt ca m-am indragostit. dupa multa vreme. in sfarsit 8->

Judex
06 Jul 2009, 02:22
De labarul ala???????????????????????:-&

illotempore2002
06 Jul 2009, 02:24
Hai sa nu incepem. (E cineva nou, rasarit ca din cer - sa nu zic din pamant, desi nu se pune problema sa fie inger, asta ca sa nu mori de curiozitate)

Judex
06 Jul 2009, 02:25
Nu incepem. Sper. Dar stii ca d-aia m-am enervat si data trecuta, da?

stefan_c
06 Jul 2009, 10:09
eu sunt fericit pentru illo si pentru ca cineva isi baga unghia in gat :D o zi buna :D

ricutza
06 Jul 2009, 11:26

Daa :D , si m'ai sunt fericit ca a castigat Federer , pt ca este favoritul meu:)

finala a fost incredibila, indeed. Pe mine de obicei ma enerveaza Roddick dar aseara chiar nu imi mai pasa cin e castiga. Au jucat amandoi atat de frumos.....Si am fost foarte fericita sa-l vad pe Nastase in tribuna, la doua scaune de Sampras.

stefan_c
06 Jul 2009, 12:56

finala a fost incredibila, indeed. Pe mine de obicei ma enerveaza Roddick dar aseara chiar nu imi mai pasa cin e castiga. Au jucat amandoi atat de frumos.....Si am fost foarte fericita sa-l vad pe Nastase in tribuna, la doua scaune de Sampras.

de acord cu tine..o finala superba...dar tare vroiam sa castige Roddick :(

Judex
07 Jul 2009, 01:50
Sunt fericit ca am cumparat banane.

djinjis
07 Jul 2009, 05:29
sa le folosesti sanatos.

rlhyde
07 Jul 2009, 11:20
Sunt fericit si azi intrucat toate imi merg super de cand m-am nascut :">

(Ma scuzati!)

illotempore2002
07 Jul 2009, 12:56
Sunt fericita ca de saptamana viitoare incep cursuri de scrima 8->

Neuptolem
07 Jul 2009, 13:08
E ceva de care sa nu se apuce Illo?
Sunt fericit si eu ca peste 1 an o sa iau lectii de arte martiale...
Si peste 2 zile ma reapuc de lucrat la placutele abdominale...
Mai sunt fericit ca azi voi fi torturat cu o extractie de masea...ca-n Hostel 3.
Si sunt happy ca storm coming!
Acum ma bag la o coffee.

illotempore2002
07 Jul 2009, 13:11
Da, nu m-am apucat inca de Kendo (ce vedeti in Kill Bill) :D dar urmeaza, mai ales ca am un ex-lover care are 4 Danuri maiestrie :x

Cinemania
07 Jul 2009, 13:33
Acum ma bag la o coffee.

de la sfarc? :D

rlhyde
07 Jul 2009, 14:00
Sunt fericita ca de saptamana viitoare incep cursuri de scrima 8->

nu m-am apucat inca de Kendo (ce vedeti in Kill Bill) dar urmeaza, mai ales ca am un ex-lover care are 4 Danuri maiestrie

Absolut fascinant.

illotempore2002
07 Jul 2009, 14:01
true

rlhyde
07 Jul 2009, 14:15
Cred ca ar trebui sa aducem un prinos de recunostinta drei illotempore, care ridica nivelul de buna-dispozitie al forumului.

(Ma scuzati!)

illotempore2002
07 Jul 2009, 14:16
Pai hai, incepe tu.

illotempore2002
07 Jul 2009, 14:58
Sunt fericita ca sunt 26 de useri care se uita acum in cafenea, ceea ce nu s-a mai intamplat de ceva vreme :D

Well, partea trista e ca nu se uita in sectiunile de film....

hellsteed
07 Jul 2009, 16:15
....sunt in cipru, marea e bestiala, caldura asuprita de adierile brizei, piscina e la 15 m de casa.

redmen
07 Jul 2009, 22:48
....sunt in cipru, marea e bestiala, caldura asuprita de adierile brizei, piscina e la 15 m de casa.

Enjoy the sun ... si taie cablul de la internet o perioada.

ricutza
08 Jul 2009, 13:12

sunt fericita ca nu sunt chiar atat de dependenta de cinemagia....

corinka
09 Jul 2009, 00:45
...astazi, adica ieri, mi-am cumparat o rochie neagra, frumoasa si eleganta.

bre
09 Jul 2009, 10:36
..eu mi-am luat una gri perlat din matase naturala, la un super pret :)

EgOisM
09 Jul 2009, 10:38
Eu ma duc astazi sa imi iau una orange de la zara,sper ca le mai au:-S

redmen
09 Jul 2009, 10:41
Asteptam si poze.Hehe.

corinka
09 Jul 2009, 10:53
Eu ma duc astazi sa imi iau una orange de la zara,sper ca le mai au:-S

Culoarea mea preferata... :)

illotempore2002
09 Jul 2009, 12:22
sunt fericita ca Judex nu mai e online si ca Jactati e online ;)

buticut
09 Jul 2009, 13:23
Sunt fericita pentru ca am castigat un MP3 player la un concurs KENT si eu nici macar nu fumez :)).

http://www.shopping-experts.ro/imagini/produse/70780_mp3-player-philips-sa292502.jpeg

Chambord
09 Jul 2009, 13:34
Sunt fericita pentru ca am castigat un MP3 player la un concurs KENT si eu nici macar nu fumez :)).

http://www.shopping-experts.ro/imagini/produse/70780_mp3-player-philips-sa292502.jpeg

how you do that ?! k parca ai mai castigat si niste postere de curand, daca tin bine minte. :-O
deci vreau si io sa castig [-(

buticut
09 Jul 2009, 14:28
Si am mai castigat si la loto recent :)).I dunno :-?,s-o fi gandit Dumnezeu ca dupa vreo 18 ani de bad luck e cazul sa intervina :D.

Judex
09 Jul 2009, 22:13
Sunt fericit ca imi oferiti material pentru Idiocracy 2,3,4,5.............

redmen
10 Jul 2009, 09:35
Way to go buticut.

illotempore2002
10 Jul 2009, 14:16
pt ca am gasit cea mai minunata clinica estetica unde fac cea mai minunata procedura de microdermabraziune si tenul meu arata de 10 ori mai bine ca inainte :x

Judex
10 Jul 2009, 14:42
pentru ca am avut forta de a refuza o spaga. :D

Chambord
10 Jul 2009, 14:54
pt ca am gasit cea mai minunata clinica estetica unde fac cea mai minunata procedura de microdermabraziune si tenul meu arata de 10 ori mai bine ca inainte :x

you handsome :P

illotempore2002
10 Jul 2009, 14:57
X(

you bitch !

Chambord
10 Jul 2009, 14:57
pentru ca am avut forta de a refuza o spaga. :D

ej nebun ?! :-/

Chambord
10 Jul 2009, 14:59
X(