View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Gaandalf
16 Feb 2003, 12:54
Trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu Demona ... Am vazut "fellowship of the Ring" de 105 ori shi am avut mii de ocazii de a vedea "The Two Towers" la calculator... dar multzi s-au plans k sentimentul nu este acelashi ... La cinema cu Dolby Surround System este o cu totul alta lume.
La noi niciodata nu o sa fie lucrurile asha cum ar trebui sa fie... ci numai de-andoaselea shi complet aiurea :evil: ... Rabdarea mea a fost pusa la incercare de cele 2 luni shi 13 zile de ashteptare a acestui film exceptional. mai am doar 11 zile shi ma voi bucura shi eu pentru ca merit.
Daca s-a facut vreun fan club LOTR in Romania online va rog anuntzatzi-ma shi pe mine ... :D
Enjoy The Ring Of Power (*) (*) (*) (*) (*)
PoliFanAthic
16 Feb 2003, 17:41
FoTR a fost un film mediocru, mai ales datorita lipsei de feeling pe care am resimit-o eu. Actiunea a fost destul de seaca...
TTT in schimb devine mai entertaining. Nu este un film exceptional, dar bun.
un om bun
17 Feb 2003, 00:27
105 ?
hmmm....
... Am vazut "fellowship of the Ring" de 105 ori shi am avut mii de ocazii de a vedea "The Two Towers" la calculator...
[...]
mai am doar 11 zile shi ma voi bucura shi eu pentru ca merit.
Right...
Dincolo de intrebarea: 105 ori? as vrea sa fac si eu niste comentarii. Pe langa faptul ca mai exista vreo doua thread-uri cu subiectul asta, eu tot nu vad sensul sa discutam atata despre filmu'/filmele asta/astea.
Ambele filme nu depasesc nivelul unui film suportabil, dar aproape mediocru. Astfel, pentru mine, trilogia se rezuma in cateva cuvinte:
THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS"
Poate am fost prea dur, dar e un nou subiect de discutie!
Bai fratilor daca nu va place Lord of the Rings nu mai scrieti !!! Se pare ca sunt persoane carora le place enorm si sunt altii care il urasc!!! Terminati cu chestii gen "THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS". MinRep presupun ca esti fan Minority Report. Filmul asta a fost cumva la Oscar nominalizat?? Nu prea cred.Globul de Aur ceva...... Nici aici...... Il sustin pe Gaandalf si numar cu el zilele!!! :lol:
PoliFanAthic
18 Feb 2003, 17:21
Ce sens are aceasta ultima aluzie? In primul rand sunt sigur ca este o diferenta intre Minority Report si LoTR din punctul de vedere al "fanatismului" sau cum ar veni cuvantul. Oricum sunt filme total diferite...
Si vizavi de ce ai spus in legatura cu nominalizarile...sunt curios cate oscaruri o sa chiar ia anul asta, dupa performantele "jalnice" de anul trecut, in care a fost facut KO de A Beautiful Mind. Din nou apropo de oscar-uri...cat de bine de poti baza pe ele atunci cand un film ca "Citizen Kane"(unul dintre cele mai reputate filme...preferatul criticilor :P) nu a luat decat un oscar si acesta nu a fost pentru "Best Picture"...
Pt. PoliFanAthic : ai si tu dreptate, nu ma astept ca LOTR sa ia ceva anul asta, dar unii chiar il considera un film nasol de tot.Minority Report mi-a placut, sa stii. Ideea a fost, ce sa zic, a la Spielberg. Dar totusi LOTR este un unicat, nu? Nu vorbesc in materie de efecte speciale ci de story. See ya. :D
Oamenii trec si se duc, dispar. Cuvintele lor dispar in timp, iar civiliazatiile la fel... "Fatalitate"...
Pentru infocatii fani ai trilogiei stapanitorului inelelor (care e tot un inel) care au pus mana si pe alte romane sau nu au uitat ce au citit inainte de a "descoperi" miracolul, cuvintele de mai sus nu sunt chiar necunoscute. Dar asta a fost doar o incheiere. Nu cred ca suntem aici sa discutam daca suntem fani "Lord of the Rings", "Minority Report", Peter Jackson sau Steven Spielberg, sau daca una dintre "opere" este mai importanta decat alta. Noi suntem aici doar pentu a ne spune propriile pareri. Daca eu cred ca trebuie sa va conving ca LOTR nu este "miracolul" despre care se tot vorbeste, atunci voi persevera. Daca voi sunteti incapatanati si nu ma credeti si continuati sa ma atacati, atacand filme ale caror fan nu am spus ca sunt si nici nu am dat de inteles ca as fi, acesta este dreptul vostru si puteti persevera, fara sa deschideti ochii la adevar.
Story-ul nu este foarte original. Sunt o groaza de scenarii clare, existente de cand lumea, inglobate una-ntr-alta, fara nici un substrat mitic, filozofic sau orice altceva. Filmul este mai interesant vizual.
Totusi, mai ales pe Frodo (m-am saturat de poreclele astea copiate), va provoc sa ghiciti de unde sunt imprumutate cuvintele din introducere si de unde vine "MinRep"!
Ma dau batut, MinRep. Oricum, iti respect parerea , iar parerea ta conteaza mult, sa stii. :lol:
Cineva raspunde foarte prompt la mesaje...
Oricum, sper sa ghiceasca cineva de unde sunt acele cuvinte de inceput.
Indicii: "Fatalitate" si sunt adaptate din prologul unui roman.
Despre MinRep nu zic nimic...
Nu stiu : Mini Reporter poate :lol: Ti-am spus ca ma dau batut :cry:
PS: Ti-ai pus si Logo :o Stiai ca e dintr-un joc pe PC care se numeste Neverwinter Nights? :wink: Atat am ghicit si eu MAI MA GANSESC, ok?
Cu Reporter ai fost pe aproape.
Putem sa revenim la "Lord of the Rings"?
Nu stiam de faza cu logo-ul meu, dar mie imi inspira altceva!
Hell_Girl
27 Feb 2003, 22:59
Eu sunt sigura ca cei de la academie pastreaza Oscarul pentru cel mai bun film din 2004 pentru The Return of the King. Cred ca The Fellowship nu a luat Oscarul, cum nu il va lua nici The Two Towers pentru ca pur si simplu nu au un sfarsit. Sunt niste filme absolut remarcabile which do justice cartii, de asemenea remarcabila, dar nu se termina. Oscarul o sa fie al lor in 2004.
Hell_Girl, imi place optimismul tau si sper sa fie cum zici tu! Eu as da oscarul pentru Tot ce inseamna Lord of the Rings, adica pentru toate trei filmele la un loc, ca de fapt e unul singur, nu?
:lol: Dragonu ala adormit musca? :o :o
Cum sa pastreze Academia un OSCAR pentru un film pe care nici PJAX nu l-a vazut in variata finala?
In cel mai bun caz, trilogia ar putea primi, in 2004, un premiu special (un OSCAR din gips, daca va incepe razboiul) pentru transpunerea reusita (cica!) a cartilor lui Tolkien. Dar nu mai mult!
ricutza
28 Feb 2003, 23:24
MinRep trebuie sa recunosc ca mereu am asociat numele tau cu filmul Minority Report...chiar nu mi-am pus vreodata problema ca nu ar veni de acolo! acum imi dau seama ca am gresit...
sunt foarte curioasa din ce roman e citatul de care ai amintit...sunt sigura ca l-am citit dar nu-mi pot aminti de unde il stiu!
Off... Daca mi-ati lasa numele in pace. Poate ca ma cheama Minodor Repeanu! Sunt un tigan care calatoresc prin tara, oprindu-ma din cand in cand intr-un net sa trimit mesaje pe CINEMAGIA.
Oricum, recunosc ca mi-a plaut "Minority Report" in mod exceptional si, daca nu ar fi existat acest film, poate as fi renuntat la chestia asta cu MinRep (care imi obsedeaza mail-urile de vreo doi ani). Mai sunt pe aici alte "nume" interesante, dar nu vreau sa dau exemple.
Romanul este scris candva in jurul anului 1900 (dar nu sunt sigur de care parte a lui). V-as ruga sa nu va provocati prea tare in ghicirea romanului, mai ales la un topic cu LOTR.
Guinevere
05 Mar 2003, 14:43
Daca s-a facut vreun fan club LOTR in Romania online va rog anuntzatzi-ma shi pe mine ... :D
Eu n-am auzit de vreun club online, dar ce-ar fi sa facem noi unul? Astept email-uri pe acest subiect.
Hai sa ma iau si eu dupa MinRep, si sa va intreb "Din ce roman e luata semnatura mea?", mai ales ca, ghici ciuperca ce-i, e mult mai legata de topic! :D
Hell_Girl
08 Mar 2003, 08:39
Am revazut pentru a nu stiu cata oara TTT aseara la cinema si am observat ceva ce nu vazusem pana atunci. Culoarea ochiilor lui Legolas se schimba de mai multe ori in film. Cateodata sunt albastru deschis, cateodata sunt caprui inchis. Ma intrebam ce ar putea insemna asta, un splip-up sau are o semnificatie anume?
Guinevere
09 Mar 2003, 00:45
Mai mult ca sigur some tricks of lighting... Nu cred ca are vreo semnificatie speciala...
Sa inteleg dupa semnatura ta ca esti fan Harry Potter as well? :) Atunci sigur ai observat ca aceeasi chestie se intimpla si in cele doua HP movies: culoarea ochilor lui Harry e tare schimbatoare, si in plus, desi Rowling pare sa faca destul de mare caz de ochii verzi ai lui Harry, mosteniti de la mama lui, producatorii l-au lasat pe dulceatza de Daniel Radcliffe cu preafrumosii sai ochisori albastri, naturali!
Dar... apropo de ochi albastri si de LOTR. Fratzilor, nu vi se pare ca e o adevarata invazie de personaje cu ochi albastri in filmul asta? Hai sa vedem cine NU are ochi albastri in filmul lui PJ: eu i-am observat doar pe Gimli si Sam (caprui)... hai si Merry (parca tot caprui), si Pippin (verzi). Mai e si altcineva?
Hell_Girl
09 Mar 2003, 01:17
Actorii sunt in majoritate englezi sau americani si la ei majoritatea au ochii albastrii din cate am vazut, dar oricum am vazut in poze ca Orlando Bloom are ochii caprui in realitate.
Am remarcat si ca in filme l-au lasat pe Radcliffe cu ochii albastrii, dar si Aunt Petunia ar trebui sa fie blonda.
One OSCAR to rule them all. One OSCAR to find them. One OSCAR to bring them into darkness bind them... :D :D :D .....
TuDy, ia zi , vezi diferenta? :roll: "One Ring to rule them all. One Ring to find them. One Ring to bring them all into darkness bind them" SAU "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them" :o :o :o :o O VEZI? :o :o OK.
Hehe :D :D mai Frodo...parca numai thu` ai vrea ca filmu` sa ia` toate oscarurile la care ii nominalizat :D :D Eu cu accea fraza m-am referit la ACEL oscar :D , la Stapanu` Oscarurilor :D
Da sa speram ca va lua` marca 3 :wink: (EnjoY The Ring Of Power)
Hell_Girl
10 Mar 2003, 12:41
Se pare ca n-a vazut diferenta! :oops:
Bine amu`....nu observai` ca am gresit la.... :oops: asta e...da totusi:"One Oscar to rule them all, One Oscar to find them, One Oscar to bring them all and in the darkness bind them..."
Happy? :wink:
Guinevere
10 Mar 2003, 14:06
In the darkness?!? *shudder* Eu credeam ca scopul Oscarurilor este "mehr licht"...
MinRep...fanii, fani raman...cui ii pasa ca tzie nu itzi place LOTR??? :) Bye...4 now!
...damn is good to be back!!! :)
Si contestatarii vor ramane... Si unii dintre ei au dreptate.
Guinevere
11 Mar 2003, 03:05
LOL MinRep, imi place mult ca nu te lasi!
Dar come on, fellow LOTR fans, nu pot sa cred ca nimeni nu stie de unde vine semnatura mea... Sau n-ati raspuns tocmai pt ca era prea usor? Sau va enervez si ignoring me is just a sure way to put me down?
Si coming back to ochi albastri/caprui/etc, am fost sa vad TTT duminica (a patra oara), si mi-am dat seama ca Sam are ochii verzi (duh!), si o alta persoana cu ochi caprui e Eomer (duh!!!)...
...ce e asha de greu de crezut? 105 ori...de 2 ori pe zi la film la cinematograf...pe computer de o gramada de ori...shi pe video...OBSESIA NU CUNOASHTE LIMITE!!!! ...Alta problema?!?!?! :roll:
Guinevere
19 Mar 2003, 23:56
Demona, nu stiu daca altii mai au alte probleme, mie personal nu-mi ramine decit sa ma inverzesc de invidie ca ai atit de mult timp liber, ca sa nu mai zic si bani! :D
Si nu-mi mai ramine decit sa-ti urez: "Sa-ti fie de bine", sau poate, si mai potrivit: "Pofta buna in continuare" :D, si sa-mi notez sa apelez la tine in caz ca am nevoie de un expert intr-ale LOTR-ului filmat.
G-Girl, sure sure...multzumesc... :D ...dar am citit shi cartzile...shi Hobbitul shi Silmarillion-ul..shi am "rasfoit" Enciclopedia Arda...so...I pretty much know stuff shi "unfilmed" ... :)
Guinevere
20 Mar 2003, 23:07
Super! Te-am bifat si la "book experts"! :D
BTW, cind facem fan-clubul ala?
I'm honored G-Girl. Asha-i ca nu te superi ca itzi "zic"...G-Girl...Guinevere....e asha luuuuuuung...shi eu sunt asha de leneshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :P
Fan club...uhmm...necesita...bani...timp....bani...ban i...ca daca e sa facem Fan-club facem unu` sa fie...din ala "real"...nu asha...la abureala...
Guinevere
27 Mar 2003, 09:21
Nu, Demona, sigur ca nu ma supar, uite, chiar iti propun o alternativa si mai scurta :D "Guin". Ce parere ai? :)
Cum adica "real"? Daca niste fani se intilnesc sa discute canonul/noutatile/fan fiction-ul/fan-art-a, etc etc, nu se cheama "fan club"? Nu e o chestie reala? Si nu prea pricep unde ar interveni banii... Timp, da, sigur, asta e cred cea mai mare piedica. Dar pt niste fani adevarati...
Timpul e intr-adevar o mare piedica - mai ales ca si frecventa a intalnirilor deoarece noi suntem probabil impartiti prin toata tara.
Demona la oradea (nu?), eu in Bucuresti, Guin - nu stiu si tot asa. Dar cred ca pe internet ne putem intalni.
Poate facem o chestie de gen chat-room si ne intalnim acolo la o anumita data si ora.
Numai sa nu fie pe mIRC ca nu am voie sa-l folosesc de la munca. sau daca e sa fie pe mIRC - sa fie in afara office hours.
Ce ziceti?
Guinevere
27 Mar 2003, 21:47
De ce nu? F. fain!
Dragilor, eu deja am o lista de discutii... daca v-ar interesa, astept e-mail-urile voastre!
..uite deja facem planu` de lupta...Guin e okey....da` e ca pinGUIN...no offence...glumeam.. :P Asha sunt eu...mai zapacita (dupa ultimele barfe de la lucru)...Anyway...daca e nu e mIRCu`...SA FIE YAHOO MESSANGER sau MSN ...
Ziceam real...de genu`..poate poate pica un ELF pe la noi ! :P ...Da` clar asta e deja Fantasy! ;P
..Shi e ARAD...nu ORADEA...A - R - A - D .... :P Sunt din Arad
..Thank you for your cooperation... ;)
Guinevere
31 Mar 2003, 01:20
Well... mie-mi plac la nebunie pinguinii, asa ca nu m-ar deranja, dar de fapt "Guin" e o singura silaba, asa ca nu prea rimeaza... :(
Ce ti-a placut tie cel mai mult din TTT, Demona?
..Shi e ARAD...nu ORADEA...A - R - A - D .... :P Sunt din Arad
Scuze, scuze - am gresit si recunosc ... A-R-A-D ... am bagat la cap. :oops:
Yahoo Messenger suna bine - cand? cum? - hai sa stabilim si apoi sa dam sfoara in tara
Guinevere
31 Mar 2003, 15:00
Intr-o seara de la 10 la 11? Miercuri, 2 apr, seara?
...no problemos MDee(MihaiD)... :) Oricine poate greshi...G-Guin :P ...nu nu nu...de ce 2 aprilie?...eu la ora aia (11) termin cu lucru`...intr-un week-end sa fie tot omu` prezent... >:oP ...cat despre TTT cel mai mult shi mai mult mi-a placut de GOLLUM...e atat de adorabil! :) ...sure nu putem sa excludem batalia de la Helm's Deep...(sau trebuia sa spun ce mi-a placut in carte???)...
Guinevere
31 Mar 2003, 21:58
Nu... la film ma refeream... sper sa am timp sa te descos cu privire la carte cind ne intilnim... :) Si mie mi-a placut Gollum la nebunie, dar mi-a placut f.f. mult si povestea dintre Eowyn si Aragorn...
Ok, weekend sa fie, atunci.
hai sa stabilim si apoi sa dam sfoara in tara
Mihai...daca faci lucrul asta s-ar putea sa ne trezim cu o crestere spectaculoasa a numarului de sinucideri prin spanzurare in tara...lucru care ce-i drept ar inlesni un remake al filmului "Padurea Spanzuratilor". :)
Daca in schimb dai sfara in tara s-ar putea sa afle mai multa lume de aceasta intalnire.
Mihai...daca faci lucrul asta s-ar putea sa ne trezim cu o crestere spectaculoasa a numarului de sinucideri prin spanzurare in tara...lucru care ce-i drept ar inlesni un remake al filmului "Padurea Spanzuratilor". :)
Daca in schimb dai sfara in tara s-ar putea sa afle mai multa lume de aceasta intalnire.
Nu, nu - nu m-ai inteles - incercam sa creez cererea pt sapun.
Pt ca mai apoi sa pot sa scot pe piata produsul "sapun de dat pe sfoara de spanzurat" :)
dar mi-a placut f.f. mult si povestea dintre Eowyn si Aragorn...
....CEEEEEEEE?!?!?!?! Guin...NU NU NU!!!!! Eu una o urasca pe Eowyn!!! Barbie-Arwen wannabe!!! Hai sa itzi spun shi de ce o urasc...deci in primu` rand...uhmm..nu spun de ce :P ..dar al doilea rand ca s-a dat la Aragorn shi al treilea rand pentru ca atunci cand taica-sau, Theoden ii spune sa stea pe al ei c** shi sa aiba grija de poporu` Rohanului, nuuuuu,
ea trebuie sa mearga in ditamai lupta shi fix la Nazgul merge sa-l omoare. Shi-a gasit blonda sa il omoare pe Regele-Vrajitor din Angmar!!!
Numa` ca sa reusheasca sa se raneasca, pentru ca pana la urma tot Merry sa-l taie, ca doar el l-a injunghiat cu sabia ce o avea din Borrow-Downs - faurita special pentru Regele-Vrajitor!!!! Ca apoi, saracu` Aragorn, rupt din lupta nu are el altceva de facut...numa` sa o mai vindece SHI PE EOWYN-VITEAZA!!! Bine nu e vina ei asta...ca doar Tolkien a scris cartea...DAR NU-MI PLACE DE NICI O CULOARE DE PERSONAJUL EOWYN !!! :evil:
I rest my case, your Honour!!!
Keep the LOTR Pride alive!
Oribilul Mosh
13 Apr 2003, 15:03
Imi pare nespus de bine ca am gasit un grup de fani cu care pot vorbi despre Lord of The Rings. Nu-i inteleg pe cei carora nu le-a placut ...de ce scriu cuvinte asa urate.
Eu vreau sa va spun ca sunt super-fan.
Fazele mele preferate
LOTR1 : in minele din Moria cand apare Belrock si Gandalf ii opune rezistentza. imi place cand Belrock loveste cu sabia aia enorma de flacari si Gandalf pareaza cu toiagul..apoi ii spune ca nu se trece pe acolo. :D ....ca el e slujitorul focului si al flacarii nu mai stiu care.....
LOTR2 : tot tabloul luptei de la Helm's Deep este superb. mi-a placut mult de tot cum au venit elfii in ajutorul oamenilor. si pe urma la sfarsit cand uruk-hai ii dominau categoric...Regele, Aragorn , Legolas si Gimli se hotarasc sa lupte pana la ultima suflare.....si intra in dusmani si ii macelaresc. si cand erau cu totzii epuizatzi...apare Gandalf The White cu oaste mare de tot....si castiga. Extraordinar.
LOTR1 ..l-am vazut de 4 ori...iar LOTR2 o singura data. Doream sa ma mai duc in MALL sa-l mai vad..dar observ ca e numai de la 21:15. Ce draq ? Se termina filmul la 0:15. Eu cu ce mai ajung acasa ?
...acum...no offence to you...dar nu e Belrock sau cum l-ai numit...e Balrog..shi era numit asha pentru ca in Sindarina (limba vorbita de Elfi - de fapt unul din dialecte, celalalt e Quenya) inseamna ceva de genul Demonul Sacru (bal = sacru, rog = demon, aratare)...referindu-se nu la sanctitatea lui, ci la VECHIMEA lui! :) In "Black Speach"(limba vorbita in Mordor) e Gothmog :)
Cat despre...ajunsu` acasa....PE JOS! :P Mersu` pe jos, face picioru` frumos... :P
Keep the LOTR Pride alive!!!
Navaer...4 now...
Oribilul Mosh
14 Apr 2003, 21:39
Oau ! Chiar nu stiam. Merci frumos pentru corectie.
Si daca tot te pricepi la monstrii poate imi spui si cum il chema pe cel cu care s-au batut inainte. Ala mare si greoi...caruia i-a tras Legolas cateva sagetzi in tzeasta. :P
Eu nu am dorit sa citesc cartea...pentru a ma bucura de film. Nu imi place sa ma uit la film stiind actiunea de dinainte.
La 12:15....sa te intorci tu acasa pe jos. Poate esti mai viteaz ca mine. 8)
Troll? :lol: da,si mie-mi plac incepatorii care se baga unde nu le fierbe oala(autocritik :o ).OAAAAAUUU! deci asta-i forumul cinemagia? (*)
...No Problemos Moshule...shi mai precis raptor...un troll de peshtera! :) Ca erau mai multe feluri! (de padure, de munte, de deal, de copaci - aproximativi cu cei de padure..etc...) :P ...
Shi eu una Moshule te sfatuiesc sa citeshti cartzile...din film sunt scoase o gramada de lucruri...shi multe personaje au...caracteristile diferite..ai fii surprins sa aflii o gramada de alte chestii...shi hai...fii viteaz...cine o sa te pape? Nu mai e tzipenie de om pe strada la ora aia... ;)
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)
Oribilul Mosh
18 Apr 2003, 15:19
O sa citesc cartea dupa ce vad intreaga trilogie. Imi place sa ma bucur de suspansul filmului..si sa-i traiesc cu uimire fiecare clipa. Dupa aia o sa citesc si cartea...si o sa am in minte cum arata fiecare personaj. Stii la ce ma refer , nu ? (de exemplu sa luam Jungle Book. toata lumea si-l imagineaza pe Baloo ca cel din filmul Disney ! ..nimeni nu se gandeste ca paote Kipling si l-a imaginat altfel)
PS : pai tocmai ca nu e nimeni pe strada...o sa mor de urat pana acasa. eu cine mai schimb asa cate o vorba ..in noaptea neagra si rece ? :roll:
Oribilul Mosh
18 Apr 2003, 15:24
O sa citesc cartea dupa ce vad intreaga trilogie. Imi place sa ma bucur de suspansul filmului..si sa-i traiesc cu uimire fiecare clipa. Dupa aia o sa citesc si cartea...si o sa am in minte cum arata fiecare personaj. Stii la ce ma refer , nu ? (de exemplu sa luam Jungle Book. toata lumea si-l imagineaza pe Baloo ca cel din filmul Disney ! ..nimeni nu se gandeste ca paote Kipling si l-a imaginat altfel)
PS : pai tocmai ca nu e nimeni pe strada...o sa mor de urat pana acasa. eu cine mai schimb asa cate o vorba ..in noaptea neagra si rece ? :roll:
...Uhmm..shi aia e adevarat...anyway, eu sper sa itzi placa cartzile...doar atat...cand scrie in carte de "Valceaua Despicata"...sa shtii ca aia e Rivendell-ul sau "Gruiurile Gorgane", alea sunt Borrow Downs, gnom = pitic, numele lui Elladan (unul din fii lui Elrond) e Elladan...nu Elladon sau Elladin cum e scris de romanii noshtrii...shi sa nu te sperie traducerea cantecelor...asta in cazul in care citeshti totul in romaneshte...
...eh...fa-tzi rost de un vampir...e compania cea mai sigura...daca nu itzi convine...dar tot l-ai gasit...spune-i de mine! ;)
Oribilul Mosh
18 Apr 2003, 16:33
Mi-am luat cartea de pe kazaa in format pdf. Acolo au denumirile bune si corecte. Dar cine are rabdare sa citeasca pe un monitor o carte de 1 000 pagini ? Unde se gaseste cartea normala ? Dar nu-mi spune in Mall ca nu dau 500 000 pe o carte. Pe la anticariate se gaseste ? Sa o iau cu 50 k..maxim 100. :D
Dar tu de unde stii asa bine toate personajele si actiunea si tot ce tine de LOTR ?
PS : ce treaba am eu cu vampirul ? ce ? numai ala imi poate tine de urat pe drumul dinspre Mall si casa ?
Dar nu mai e nevoie nici de vampir...nici de nimeni.....saptamana s-a schimbat si filmul este acum la o ora cat se poate de marfa : 15:45 ! asa ca ma duc sa-l mai vad 1data...ceea ce itzi recomand si tie Demona
Pentru ka,daca nu ma insel,a citit "the miracle I call The Silmarillion" :D Am sau nu dreptate?
Moshule, nu sunt din Bucureshti, asha ca nu mi-am luat cartzile din Mall. In primul rand am cartzile de vreo 4- 5 ani (dar in engleza). Apoi dupa ce am vazut filmul le-am cautat shi in "graiul mioritic"...dar e nasoala rau traducerea. Am dat pe cartzi un milion de lei. Dar asta e cu fanii. Am cartzile in 3 limbi diferite, la fel shi citite(engleza, romana, germana). Dar ca sa ii raspund shi lui raptor..NU DOAR PENTRU CA AM CITIT SHI SILMARILLION-ul...e ca am citit...shi "Istoria Pamantului-de-Mijloc"....shi pentru ca sunt un fan shi tot ce tzine de LOTR imi place, shi de ce LOTR, pentru ca sunt also fan Fantasy, iar Tolkien mi-i se pare cel mai shi cel mai dintre totzi scriitorii de Fantasy pe care i-am citit pana acum!
...shi...ce e rau cu un vampir??? Vampirii sunt atat de...perfectzi!!!!!!
Oribilul Mosh
20 Apr 2003, 12:35
Ca tot zici tu de carte...mie mi separe ca si filmul e tradus aiurea. Cel care citeste doar subtitrarea pierde mult. De exemplu "master dwarf" e tradus "jupane pitic". :roll:
PS : vampirul nu e o companie prea placuta. nu potzi manca usturoi in prezentza lui si nici nu itzi potzi arata bijuteriile in forma de cruce
PS2 : orashul tau este chiar atat de ingrozitor de il asemeni cu iadul ?
...Moshule, fii fericit ca la film traduc "PITIC", pentru ca in carte traduc "GNOM"...nu suna mai bine "JUPANE PITIC", decat "JUPANE GNOM" ??? O sa tragi de cap cand o sa citeshti cartea in romaneshte...CITESHTE-O IN ENGLEZA!!!!
...bey...Trust Demona...vampirii sunt...perfectzi! Ce usturoi? Pai gandeshte asha...e o vampira super-mega-ultra-infra-extra super...shi tu ai respiratzie....de usturoi...ce faci?!?!?
Shi nu ma refer la orashul meu ca e Hell...alta e Hell-ul de care zic...dar asta e alta poveste! :D
Wow!Toata istoria Pamantului de mijloc?In sensul ca cele 12 volume!!!!!?In cazul asta,banuiesc ca si Unfinished Tales.Romani thampitzi!!!Nu exista nici macar o nenorocita de firma care sa aduca carti bune din strainatate.....Eu am citit cele 3 in rom,la fel si Hobbitul(si asta inainte sa aud cum ca s-ar face vreun film),plus editiile originale ale ROTK,Tolkien Reader si farmer Giles of Ham,pe care am pus mana la un anticariat jegos de aici din oras cu 50.000 fiecare-asta avand in vedere cat costa ele afara$$$).Eh,oricum...
Anu' asta-i an de BAC pentru mine( :x :evil: ),si pana in august invatat si iar invatat,dar dup'aia....Ca veni vorba,Demona,de unde facusi rost de carti?Te pomenesti ca ai si 'Atlas Of Middle-Earth',ca atunci ma duc si ma spanzur de Somes. 8)
o vampira super-mega-ultra-infra-extra super...shi tu ai respiratzie....de usturoi...ce faci?!?!?
Folosesti noul Airwaves!!! :D
...Enciclopedia Arda se numeshte, raptor...shi aia se studiaza zi de zi...dar nu trebuie sa te spanzuri...shi da...citite 12 volume de Middle-Earth History. Eu cartzile in engleza le-am primit de la un verishor de al meu, plecat cu ani in urma in Canada shi de acolo le-a trimis! I'm lucky! Isn't it?
...Chestia cu vampiru`...cam asha raptor.. ;)
Oribilul Mosh
22 Apr 2003, 19:46
Astazi am fost la cinema pentru a revedea The Two Towers. (doar la Gladiator am fost de doua ori la cinema)
Am descoperit noi faze care mi-au placut....si le-am revazut cu placere pe cele care imi placusera data trecuta...si m-au facut sa mai revad inca o data filmul la cinema.
Imi place mult legatura stransa dintre Legolas-Aragorn si Gimli. Cand Éomer i-a spus lui Gimli : " I would cut off your head if it were a little higher off the ground " ....Legolas a pus instantaneu arbaleta la ochi tintind capul lui Éomer spunand : "You would die before your stroke fell. "
Faza cu Legolas cand se suie pe cal din mers....ash revedea-o de 1000 de ori ...fara sa ma plictisesc.
Despre Helm's Deep nu mai spun..ca am mai spus. Cea mai frumoasa scena din istoria cinematografiei. (*) (*) (*) (*) (*)
Ugluk, viteaza capetenie Uruk-Hai , pana la urma a murit ? In batalia cu Éomer ? Mi-ar pare rau de el...ca prea era viteaz.
Am inceput sa imi downlodez soundtrackul. Superb.
Demona, Yahoo Messenger nu servesti ?
Asteapta lupta de pe campiile Pellenor.... 8) Maaaaaaaaaammmmmiiiiii!!!!Vreau si eu ce are Demona!!!!!!! :(
*-time-out in care mama lu' raptor da o fuga pina in cea mai apropiata tara civilizata ca sa-i cumpere cartile*
Hei,probabil ca dati si voi din cand in cand prin theonering.net.De ce nu avem shi noi 'intruniri LOTR',ca fani(nu-mi place cuvantul asta,apropos) sunt destui,har Domnului?
-daca exista asa ceva deja inseamna ca-s tampit si un imbecil si CEL MAI MARE DOBITOC de pe planeta asta(nu ca n-as fi deja :lol: 8) )....
Oribilul Mosh
23 Apr 2003, 14:35
Pai ce intalniri sa avem noi ? Nu zic ca nu ar fi frumos..dar vii tu de la Cluj la Bucuresti ? Sau eu de la Bucuresti..in cine stie ce orash uitat de lume sta Demona ? :roll:
...So Moshule...yahoo msg servesc, dar se pare ca nu "picam" at the same time pe el...cat despre Ugluk...el a murit mai demultishor...shtii langa cascada Rauros...dupa ce la omorat pe Boromir...Aragorn la facut parizer! :P Imi pare bine ca eshti un fan LOTR, dar trebuie sa intreb...NUMAI DE 2 ORI?! Eu partea a 2-a am vazut-o de 24 de ori...pana acum...pana apare partea 3 *ranjeshte* ...raptor...se fac intalniri....daca ia bani...shi HEY MOSHULE...Lasa ARAD-ul in pace!!! E departe de Bucureshti...dar asta nu inseamna ca e alta planeta!!! :evil:
Oribilul Mosh
23 Apr 2003, 19:18
Pai eu ma uitam pe www.imdb.com si la distributia LOTR2 apare si Ugluk si nu stiam ce e cu el. De asemenea apare si Galatriel. Apare Galatriel in LOTR2 ?
Pai eu nu am stiut ca esti din Arad. Ca ai zis ca e naspa prin orashul tau. Ma gandeam ca stai prin Braila sau Calarasi ! Arad e mai marfa si ca Bucuresti !
Fruntea-i in Banat ! (*) (*) (*) (*) (*)
PS : da si tu un mesaj off-lene pe YM ! 8)
In primul rand e...GALADRIEL...nu GALATRIEL!!! Galadriel insemna "Fiica Luminii"(Galad = lumina, iell(iel) = fiica)...doi...NU AM SPUS NICIODATA CA ARAD-ul E NASHPA! Tu presupui asta, trei..apare Ugluk in film pentru ca aia nu au citit cartea!!! :evil:
...o sa las mesaj...
(*) Keep the LOTR Pride Alive! (*)
Oribilul Mosh
24 Apr 2003, 17:44
Tu cunosti limba elfilor ? Adica ..daca ne-am intalni am putea purta o conversatie in elfa...asa precum Aragorn cu Legolas ?
Gimli nu cunostea elfa,nu ? Sau stia si el ?
PS : am primit mesaj pe YM. marfa :D
Da cunosc...dar Sindarina, nu Quenya. Sindarina e cea vorbita in Rivendell shi Mirkwood. Pe cand Quenya e cea vorbita in Lothlorien. Nu e mare diferentza (ex: Navaer - sindarina , Namarie - quenya , insemnand "cu bine" - ca expresie de "ramas bun")..."Elfica" se citeshte shi scrie ca shi romaneasca noastra - cum se aude... :) ...Shi da...pe mine m-ar duce o conversatzie...da` pe tine te tzine??? 8)
...np de mesaj.. :)
Navaer...
Guinevere
24 Apr 2003, 20:42
Demooona, de ce il induci in "oroare" :D pe Oribilul Mosh? Si in Lothlorien tot sindarina se vorbea!! Quenya nu se mai vorbea decit "on formal and state occasions" in Middle-earth... era ca un fel de "latina" a elfilor.
...WRONG!!! Pentru ca Elfii din Lothlorien erau cei mai nobili shi ei o vorbeau...ca o vorbeau cu altzii...partea 2... shi welcome back...da` tot ashtept raspunsu` la faza cu Eowyn - Aragorn...what was soooo cool beetwen them anyway?! :evil:
Oribilul Mosh
24 Apr 2003, 23:50
Mie nu imi place legatura dintr Eowyn si Aragorn. Eowyn e o taranca. Nu se compara cu Arwen.
Demona...ce parere ai despre semnatura mea ? Stii ce inseamna sau iti traduc eu ? :lol:
Guinevere
24 Apr 2003, 23:59
Eu nu zic ca n-o fi asa, dar, cel mai bine, ca sa ne lamurim perfect, vino cu citatul exact unde zice chestia asta.
Dar stai, cum adica, nu prea inteleg intrebarea cu Aragorn si Eowyn. Te referi la ceva ce am mai discutat? Unde, ca nu-mi amintesc?
..ma intrebai la un moment dat ce mi-a placut la LOTR, eu tzi-am raspuns shi tu ai zis ca tzie tzi-a placut ce s-a intamplat intre Aragorn shi Eowyn...iar eu m-am enervat tare rau! :P Uite-te pe pagina numaru` 4 al subiectului asta...pe acolo vezi cam de unde ai ramas in urma! Moshule...Elen sile lume omentielvo...da` de la cine ai auzit-o asta?! ;) Ha?!?!?
Oribilul Mosh
25 Apr 2003, 20:56
Cum de unde am auzit-o , mai Demona ? I-a zis-o Arwen lui Aragorn. Ma mir ca nu stii. :D
Guinevere
26 Apr 2003, 01:38
Aha, mi-am amintit. Da, deci nu-ti place de Eowyn... Mie imi place. Mie imi plac amindoi fratzii, si situatia lor la curtea regelui Theoden mi se pare foarte romantica. De fapt, situatia ei in general e asa.
Si mi-a placut foarte mult cum este realizata in film relatia dintre ea si Aragorn pentru ca de, in carte e simplu, povestesti si gata: Eowyn vazut Aragorn, Eowyn cazut in cap. Dar regia e super, la fel si jocul Mirandei Otto, e f. subtil si frumos. Intensitatea sentimentelor ei e prezentata asa de fin, asa de sensibil, asa de rezervat, ea transmite atit de mult din priviri, e extraordinar.
Mie nu imi place legatura dintr Eowyn si Aragorn. Eowyn e o taranca
:lol: si asta tot in film.....
se fac intalniri....daca ia bani......mda,nici nu m-as fi gandit altcumva :( :-?
Stie cineva ceva mai mult decat stiu eu despre niscaiva zvonuri cum ca PJ ar regiza intr-un viitor apropiat Hobbitul?Si,pana nu uit,Demona,ai auzit 100% de LOTR-ul ala vechi de prin '70?-available pe Amazon.com-si ma bate-un gand sa-mi conving/fraieresc parintii sa-mi dea nitzelush 'za holy kredit card'-asa ca,daca l-ai vazut zi-mi cate ceva despre el.Tot ce stiu e ca e de animatie si ca se termina la ceva timp dupa Vagauna lui Helm.
Guinyyyyyyy...ma omori cu Eowyn...frasu`...se crede prea prea SHI NU E!!!!!! ...dar asta e...fiecare cu gusturile lui...da` enervant shi faptul ca cam multe tipe cad in cap dupa Aragorn asta...macho...in fine...shi iar nu imi place faza din film...CE TREBUIE EOWYN SA FACA MISHTO DE GIMLI??? Oh I just that...! Let's smile anyway...raptor...calm down...intzeleg ca eshti fan LOTR...shi eu sunt...dar original de prin anii 70...eu le am din anii 80 (82 mai precis)...hahaha...fix anu` meu! :P anyway...Moshule...whatever :P
Raptor, exista doua versiuni "originale" din epoca respectiva:
- cea a lui Ralph Bakshi din 1978, care cuprinde primele doua volume si care este un fel de desen animat rotoscopat dupa imagini reale. Este foarte ... out there (read: prost), suportat fara rasete cu crampe doar de cel mai die-hard fan Tolkien;
- cea a lui Rankin & Bass din 1980, care cuprinde ultimul volum (RotK) si care este un desen animat mult mai clasic si mai "cuminte" ca stil, dar prin macelarirea firului epic si prin design-ul personajelor reuseste cumva sa fie chiar mai enervant decat filmul lui Bakshi;
Cu alte cuvinte, daca nu insisti sa ai toate variantele de ecranizari facute pana acum (eu le am 8) ) mai bine economisesti banii si iti cumperi in toamna DVD-ul SE de la "Two Towers" cu cele 43 de minute de material suplimentar...
Salutari,
Andrei
P.S.: Nu, PJAX nu va regiza "The Hobbit" in viitorul apropiat - proiectul sau urmator e "King Kong"
P.P.S.: In schimb, studioul sau - Weta - va produce efectele speciale pentru The Chronicles of Narnia, o celebra serie pentru copii scrisa de bunul prieten al lui Tolkien, C.S. Lewis. Primul film, "The Lion, the Witch and the Wardrobe" va fi regizat de Andrew Adamson (of "Shrek" fame) si este programat sa iasa in 2004.
Mersi de info-stiam de KingK dar auzisem totusi ceva,ceva,in 3-4 ani...
CRED CA GLUMESTI!!!!CUM SA NU-MI CUMPAR TTT extended!!??Peste 3 luni imi iau DVD player-special ca sa pot vedea si FOTR extended(da,inca nu am vazut-o :( :( :( :( :cry: ).
Pana una alta,ma enerveaza ca in continuare nu exista macar un nenorocit de 'tolkien site' in romana-si ca sa nu ziceti ca ma tot plang shi nu fac nimic-ei bine,am o tentativa,daca vreti va si arat ce si cum dar mai am 1 luna pana la BAC :o !!!!!!!!si inca o luna de admiteri!!!!!! :o si pana atunci nu am cum sa-l termin....
..bey...deci eu va spus sincer...a mai fost regizat un film LOTR sau era The Hobbit...dar nu shtiu de cine...in urma cu vreo 3 ani eu ma uitam pe site-ul LOTR...dar shiu ca era un ".com"...vazusem reclama la film pe MCM (postul fracez). Nu am avut halucinatzii shi nu mi-i s-a parut!!! Shi nu eram sub influentza drogurilor!!!
Nah, "Lord of the Rings" nu a mai fost ecranizat in alta varianta decat cea a lui PJAX si cele doua desene animate sus mentionate. "The Hobbit" este desigur ecranizat in varianta din 1977 a lui Bass & Rankin Jr., tot sub forma de desen animat.
Ce ai auzit tu - probabil - este proiectul Ancanar (http://www.ancanar.com/) care este un fel de indie low-budget oarecum inspirat din universul "Lord of the Rings".
Salutari,
Andrei
Guinevere
01 May 2003, 01:23
Chiar saptamina trecuta cred ca am auzit si eu de Ancanar... ce parere ai, ce crezi ca o sa iasa? Nu prea am avut rabdare sa citesc tot ce aveau ei pe-acolo pe site, si nu am gasit nici vreun mic rezumat mai coerent al script-ului sau al ideii...
nu mey Amyde...era LORD OF THE RINGS 100%!!!....shi site-ul era lord of the rings...imi shi acum imi aduc aminte...background negru, iar cand mergeai pe un meniu se invartea Inelul in jurul numelui meniului...poate nu a fost regizat de PeeJay filmul!!! dar era sigur LORD OF THE RINGS!!!
Nu, Demona, imposibil. Nu mai exista alt "Lord of the Rings" ecranizat, obscur sau nu. Poate ai fost pe unul dintre fansite-urile care aparusera ca ciupercile prin vara lui 1998 si au rezistat pana prin 2000-2001. De exemplu lordoftherings.com nu apartinea la inceput New Line/Tolkien Enterprises si era tot un fan-site (acum e in patrimoniul lor, dupa ceva amenintari legale din partea domnului Saul Zentz). :)
Guinevere, cred ca o sa iasa ceva, pentru ca au investit timp (si bani, totusi) in proiect, iar in cei cativa ani de cand ii stiu eu site-ul a fost destul de constant modificat si adus la zi. Trailerul este programat pentru maine pe IFILM (dupa momentul din ianuarie cand a suprasolicitat serverul propriu), posterul se va pune si el in vanzare deci se anunta lucruri bune. Depinde de ei sa-si mai gaseasca un distribuitor serios (ceea ce avand in vedere succesul LotR nu cred ca o sa fie chiar imposibil) si sa-l promoveze. Insa, din ce am citit/vazut despre proiect, nu cred ca e cazul sa avem mari sperante ca va fi o capodopera... :wink:
Salutari,
Andrei
...NU! Nu e imposibil...pentru ca eu am ajuns la site-ul ala, dupa ce am vazut trailerul filmului pe MCM. Nu a fost nici un fan-site...pe bune!!!
morpheus
14 May 2003, 13:30
MinRep presupun ca esti fan Minority Report. Filmul asta a fost cumva la Oscar nominalizat??
Minority Report a fost nominalizat la Oscar pentru efecte sonore
dar ar fi meritat mult mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca un film are nominalizari la Oscar nu neaparat este
si bun...
LOTR este destul de previzibil si plictisitor. Cartea este mai interesanta
si difera de film... cu ceva...
...multzumim ca tzi-ai spus parerea morpheus..
morpheus
15 May 2003, 12:47
...multzumim ca tzi-ai spus parerea morpheus..
Any time!!!
...sure...
(*) Keep the LOTR Pride Alive! (*)
Ysaluna
15 May 2003, 18:55
Asa-i ca Legolas e super mortal???? :P
..de ce eram sigura ca un asemenea comentariu putea veni doar de la tine, Sailor Ysaluna-Bubbles? :P ...Dar asha-i ca daca te gandeshti bine Frodo e mai adorabil? :P Hai, ca ieri nu shtiai intre cine sa alegi...Eu una zic ca, anyway, Haldir e mai bengos ca Legolas! :P Shi Boromir sau Eomer mai mishto decat Aragorn sau Gimli sau Gollum mai "cool" decat Frodo! :P Gollum rulz! :D
Ysaluna
18 May 2003, 14:06
Faramir it's hot! SI CUM POTI SPUNE CA CHESTIA AIA DE GOLLUM E COOL?Ai vazut ce ochi avea?! Ala n-a auzit de Colgate?!Ma disperi...cand orice fata de pe lumea asta ii place de Aragorn si Legolas si Frodo...tu...trebuie sa complici lucrurile. Haldir si Gollum? Si cum poti sa ii pui pe aia doi la un loc? Si de ce e Boromir sau Eomer mai fain ca Aragorn?!?! :evil:
blitz43
19 May 2003, 06:42
sal'!
mah, fetelor, când treceti si voi la sectiunea obrajori, buzite, ochisori, fundulete?....
nu de alta, da' vrem sa ne distram si noi, "impartialii"... :lol:
morpheus
19 May 2003, 13:33
Mesajele despre cat de cool sunt personajele releva nivelul filmului
nimeni nu remarca un subiect interesant, subintelesuri, mesaje transmise,
atmosfera creeata... oare de ce? Pregatirea luptei mi se pare ridicola
in cetatea aia nu incapeau 5000 de creaturi bipede(ca nu erau numai oameni) si eu nu am putut sa-mi imaginez scarile alea cu carlige cu care
se agatau de zid si culmea se ridicau.
Fi-ti seriosi mai oameni LOTR este comparabil doar cu telenovelele si
desenele animate Toata lumea stie finalul... sau nu?
...MorfIeus....te cunosc de undeva?....semeni a ^aibii de bine cu un coleg de'al meu....si chiar daca nu,las' ca nu-i nici cum zici tu...De ce telenovela?
Si CUM ^AIBA NU EXISTA ATMOSFERA IN FILM,CUM ADICA NU ESTE UN SUBIECT INTERESANT?Poate,cine stie,ai tu mai mult talent si gasesti ceva mai interesant de scris,dupa care sa se poata face un film.In plus,de ce sa nu vorbim despre personaje(ca,deh,Doamne Fereste,nu ele stau la baza unui film...)?Si ce daca e numit 'cool'?Dumnezeule Mare,poate o sa-mi zici ca esti Pruteanu si ca legea LR se aplica si pe net.Daca cineva spune ca 'Chicago' e cool asta inseamna ca nu merita sa ia Oscarul?
One Ring RULES them all...
morpheus
20 May 2003, 13:04
...MorfIeus....te cunosc de undeva?....semeni a ^aibii de bine cu un coleg de'al meu....si chiar daca nu,las' ca nu-i nici cum zici tu...De ce telenovela?
Si CUM ^AIBA NU EXISTA ATMOSFERA IN FILM,CUM ADICA NU ESTE UN SUBIECT INTERESANT?Poate,cine stie,ai tu mai mult talent si gasesti ceva mai interesant de scris,dupa care sa se poata face un film.In plus,de ce sa nu vorbim despre personaje(ca,deh,Doamne Fereste,nu ele stau la baza unui film...)?Si ce daca e numit 'cool'?Dumnezeule Mare,poate o sa-mi zici ca esti Pruteanu si ca legea LR se aplica si pe net.
One Ring RULES them all...
Bine faza cu telenovela a fost un pic prea dura recunosc. Dar mie subiectul mi se pare previzibil... nicidecum interesant sau palpitant
Nu am spus ca nu exista atmosfera dar nimeni nu o remarca tot ceea
ce se vorbeste aici este despre personaje de unde reiese calitatea indoielnica a filmului... Nu am criticat faptul ca s-a
folosit cuvantul "cool" ci discutia pe marginea personajelor.
Scuza-ma daca te-am facut sa te intrebi ce-ti place de fapt la LOTR...
In legatura cu faptul ca seaman cu un coleg de-al tau nu cred avand in
vedere faptul ca esti din cluj...
Da,recunosc ca si eu am cam exagerat-in fond,fiecare are dreptul la o opinie-oricum,eu cred ca n-ai dreptate.Stiu perfect de ce imi place LOTR si imi placea inca dinainte sa vad filmul.Exista mii de comentarii legate de film dar mie oricum imi place de la cap la coada-mai putin Legolas surfin' in ttt.Sfarsitul nu e previzibil-e asa cum ar trebui sa fie,si e perfect...nu stiu daca ai citit cartile,dar daca nu,si daca nu stii exact felul in care LOTR se termina,deci daca doar intuiesti ca aia si aia...atunci s-ar putea sa ai o mica surpriza.
morpheus
22 May 2003, 13:02
Am citit partial cartile si stiu finalul... poate de asta mi s-a parut previzibil :)
morpheus...shi eu am citit cartzile inainte sa vad filmele shi tot nu mi se pare filmul previzibil sau ca trilogia e o telenovela...in fine...probabil tu shtii foarte bine in ce consta subiectul unei telenovele.Spre diferentza de altzii le urmareshti regulat. O singura chestie...ai ramas cu sechele...acum orice film vezi itzi lasa impresia eronata ca e telenovela...urmeaza sa spui ca sound track-ul LOTR este compusa de Adrian Copilu`-Minunu shi este o manea...
Ysaluna
23 May 2003, 14:23
sal'!
mah, fetelor, când treceti si voi la sectiunea obrajori, buzite, ochisori, fundulete?....
nu de alta, da' vrem sa ne distram si noi, "impartialii"... :lol:
...Ce...Cu cine sa discutzi din astea?Cu Demona?!Cu Demona discutzi poate despre Orci in cel mai bun caz! Mai mult ca sigur cand vrei sa discuti cu ea,trebuie sa pui la cale asediul Terrei sau faci planul de lupta pentru cucerirea Universului!!!Ce a zis acolo e numai sa imi faca mie in ciuda!!!She's a monster!
Nu te supara sor`mea,dar hai zi si tu o data ca iti place un personaj.
UNUL POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ysaluna
23 May 2003, 14:28
morfeu...un singur sfat!Nu mai compara Lord of the Rings cu o telenovela!Jignesti persoane de pe ambele tabere!
!!!??? :o cred ca n-am intzeles bine....
Nu mai compara Lord of the Rings cu o telenovela!Jignesti persoane de pe ambele tabere!?Care ambele tabere?
morpheus
27 May 2003, 11:48
faza cu telenovela a fost un pic prea dura recunosc.
So...
Nu credeam ca o sa ajung sa dau un citat care imi apartine dar... vad ca
nu ati inteles de prima data...
O mare problema este faptul ca nu puteti accepta ca unii pot avea alta
parere (va stiti voi...). Nu cred ca am fost singurul caruia nu i-a placut
LOTR...
LoTR a fost un film mediocru
THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS
Restul sunt niste chestii care nu ma afecteaza si despre care nu vrea sa
uzez tastatura pentru a raspunde... spre deosebire de altii eu respect
parerea fiecarui...
*Smile cu umeri ce se ridica si coboara la intervale regulate*.Ete fleosch! Nu ar fi normal sa nu existe persoane care sa displaca LOTR,dar MinRep chiar exagereaza,si i-as zice vreo cateva chestii @&*^^!~~~!!!!!!!!!*((**%.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am explicat de ce am scris THE CRAP TOLKIEN CALLED "THE LORD OF THE RINGS"... Faceam o posibila afirmatie inversa la titlul acestui film. Intr-adevar, nu mi-a placut in mod exceptional filmul, dar a fost sub asteptari. Ma asteptam la ceva mult mai mult, dar a fost doar un... fas...
As putea spune acum o poveste cu un hobbit (am mai spus cateva la icneputul thread-ului), dar nu cred ca e cazul sa intram in asa ceva.
Ce mi-ai zice? &^%#*^)($^%$#%*????
Vreau sa stii ca iti respect parerea (fata de film, fata de mine) si sper sa intelegi ca nu am facut altceva dcat sa incerc sa imi impun parerea despre film, pentru ca eu explic un pic de ce imi place filmul, si nu fac afirmatii de genul:
XXXXXXXXXXXX(Cenzurat, ca se supara fetele...)XXXXXXXXXXXXXXX
Acum voi deveni tinta unei serii de atacuri, dar... Chiwawa!
Hell_Girl
28 May 2003, 01:46
Fratzilor chill out! Vi s-a urcat caldura la cap. Numai dialoguri taioase si pline de afirmatii care se vor cool, v-ati impartit in tabere si aruncati cu noroi incoace si incolo, macar scutiti LOTR de chestia asta!
Ok,ok,eu m-am linistit.Am zis si pagina trecuta' ca fiecare are dreptul la o parere si,in consecinta,mi-am spus-o pe-a mea.Deci...
Fata din iad are in mare parte dreptate. :lol:
retrag si (%#&@!!!-le si Bionn dha insint ar sceal agus dha leagan deag ar amhran!
take a look:
http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6690.jpg
morpheus
28 May 2003, 13:48
De fapt LOTR este noroiul... Caldura usca noroiul (insa numai la propriu)...
Nu vreau sa va jignesc pe VOI cei carora le place LOTR dar mie chiar nu
mi-a placut deloc... mai ales The two towers...
Sa dau si niste note de la 1-10
prima parte 6
a doua 5.5
Chihuahua...
Return Of The King 10 (*) !!!! :P :D ps chiar mi-a facut placere sa ma cert cu altii pe tema asta... :lol:
What next?
My turn to appologize... And to take back all the *&*%##)((@#/// I planned to write eventually - if anything bad happened... And to rate the movies:
The Fellowship of The Ring: 7.
The Two Towers: 5.5.
And to apologize again... :cry: :cry: :cry:
blitz43
30 May 2003, 00:26
And to rate the movies:
The Fellowship of The Ring: 7.
The Two Towers: 5.5.
And to apologize again... :cry: :cry: :cry:
CAM INDULGENT!
PAREREA MEA!
morpheus
30 May 2003, 12:59
M-am gandit care este personajul principal din LOTR?
Frodo? N-as prea crede este un personaj f. slab din toate punctele de
vedere, este doar insotitorul INELULUI...
Aragorn? Cu ce este mai presus de Legolas sau Gimli?
Singurul care ar putea fi personajul principal este... inelul...
Toata actiunea se desfasoara in jurul lui...
...whatever...Pareri shi pareri...still...LOTR Rulzzz!!!
Hell_Girl
30 May 2003, 22:33
Chiar ca inelul este personajul principal pentru ca el controleaza celelalte inele deci este "the lord of the rings". Nici pe Frodo nu poti sa-l numesti asa si nici pe Aragorn.
Ysaluna
31 May 2003, 16:40
Cred ca referirea era facuta pentru Sauron, pentru ca el a faurit Inelul, cel putin asa cred eu...o intreb pe Demona...
Sauron,da.Si Demona o sa-ti confirme.
morpheus
03 Jun 2003, 12:40
LOTR poate fi incadrat ca gen literar in categoria ''Basm''
Personaje cu calitati neobisnuite, cu puteri supranaturale, personaje fantastice, lupta binelui cu raul, obiecte magice etc.
(sunt sub influenta BAC-ului si...)
Mie mi se pare aiurea sa faci filme dupa asemenea ''aberatii''
Nu vreau sa jignesc fanii genului dar mie nu-mi plac asemenea chestii...
morpheus
03 Jun 2003, 12:47
Eu am zis mai mult la misto chestia cu personajul principal...
Un obiect nu poate fi personaj dar ma rog in filme d-astea totul e posibil
Hell_Girl
03 Jun 2003, 16:16
LOTR poate fi incadrat ca gen literar in categoria ''Basm''
Personaje cu calitati neobisnuite, cu puteri supranaturale, personaje fantastice, lupta binelui cu raul, obiecte magice etc.
(sunt sub influenta BAC-ului si...)
Mie mi se pare aiurea sa faci filme dupa asemenea ''aberatii''
Nu vreau sa jignesc fanii genului dar mie nu-mi plac asemenea chestii...
Presupunand ca esti fan Matrix si nu "just into Greek Gods":
Privit dintr-o anumita perspectiva si Matrix este un basm. Ai ocazia sa te convingi de chestia asta, mai ales ca dai acum BAC-ul, chiar din definitia basmului in manualul de romana. Ai un erou cu puteri supranaturale, trece prin situatii neobisnuite, se intalneste cu personaje cu puteri supranaturale, obiecte "magice"...
blitz43
03 Jun 2003, 16:25
Bah, Greuceanu s-a facut film?
Mi-l si inchipui pe Keanu tantos...
Parerea mea!
mda,numa' ca treaba vine...In LOTr exista chiar mai putine elemente 'basmesti' decat in Matrix-Frodo,de exemplu,nu prea face pe Superman...Cred ca exista a 'slight difference' intre basm si mit)iar LOTR se incadreaza la 'Mit'.
uau,un coleg de 'breasla'...Si cam pe unde esti cu romana? :(
blitz43
04 Jun 2003, 10:59
Are you talkin' to me?
Hell_Girl
04 Jun 2003, 21:43
In caz ca vorbesti despre mine: am dat BAC-ul acum 2 ani. Dar se pare ca am ramas cu ceva.
Cu Morfeu'-dar daca va simtzitzi....oricum,daca-mi pic bacu o sa aveti nevoie de sedinte de spiritism ca sa mai auziti de mine... 8)
blitz43
05 Jun 2003, 10:43
fugi bah d-aici...
unde ai mai auzit tu sa se pice bacu'?
or... maybe, ca io mi-s mai batrân.
Bafta!
Cine mai poate sti ce prostii o sa fac...poate ca-mi iau BACU' da' nu intru la faculta....
blitz43
05 Jun 2003, 10:49
asa mai vorbim...
Anyway, bafta inc-o data!
morpheus
05 Jun 2003, 11:43
SO...
so you think you can tell... Matrix e un basm :lol: :lol: :lol:
Cred ca nu stii care e diferenta intre genul fantastic (LOTR) si SF(Matrix)
N-as vrea sa vb. despre Matrix dar trebuie sa spun niste chestii
-Neo este Superman intr-un spatiu virtual in spatiul real este un om
relativ normal
-LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar
- Matrix are niste idei filosofice exceptionale pe cand LOTR...
Raptor nu ar trebui sa inveti pt BAC???...
LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar
Dar evenimentele din Stapanul Inelelor se supun regulillor lumii in care exista-in sensul ca prin actele lor personajele din LOTR nu-si neaga realitatea,nu actioneaza in afara lumii lor.De acord,nici MAtrix nu e un basm,dar nici Lord Of The Rings nu poate fi incadrat in aceasta sectiune.Si asta face opera lui Tolkien si incercarea lui PJ-in mare,zic eu,reusita,atata timp cat a fost singurul care s-a 'inhamat' la o sarcina atat de grea-si Spielberg si Lucas s-au tras pe c#r cind a fost vorba de LOTR(Lucas are SW,ce-i drept)-atat de speciale.
Si Matrix nu-i chiar atat de original pe cat s-ar crede;da,e filozofic la greu,si prin asta eu zic ca iese,in mare parte,din sfera SF si intra intr-una ceva mai 'elevata',dar ideile alea exceptionale sunt doar in parte originale,si asta le cam scade din valoare.LOTR e nou,e incredibil,e nemaivazut...pentru ca prin 19.. nu exista inca curentul asta destul de trandafiriu numit fantasy,sau dungeons&dragons sau cum vrei sa-i spui si care lui Tolkien ii era antipatic de-a dreptul;ca sa zici ca de,alta carte
[email protected] nou...
Oricum,nu prea mai stiu de ce ne certam-io mi-s fan LOTR,tu Matrix,mie-mi place si Matricea si banuiesc ca si tie-ti place in ntr-o anumita masura LOTR;de concurenta intre cele doua nu prea poate fi vorba avand in vedere ca-s doua chestii diferite ca de la cer la pamant....Si ma autoproclam fan inrait LOTR avand in vedere ca,la o saptaman dupa ce am iesit din spital(pneumonie-nu atipica :wink: )am fost la premiera la TTT,cu toata opozitia parintilor si a lu' tanti doctor.Si m-as fi dus si legat
de patul de spital.
Da' acuma ce crezi ca fac? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mersi,blitz.
I HATE HARRY POTTER!!!!!HP sucks cocks in hell next to Eminem.... 8)
Chiar trebuia sa scot din mine chestia asta....
Hell_Girl
05 Jun 2003, 17:17
SO...
so you think you can tell... Matrix e un basm :lol: :lol: :lol:
Cred ca nu stii care e diferenta intre genul fantastic (LOTR) si SF(Matrix)
N-as vrea sa vb. despre Matrix dar trebuie sa spun niste chestii
-Neo este Superman intr-un spatiu virtual in spatiul real este un om
relativ normal
-LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar
Neo distruge santinele in spatiul real, deci nu este un om relativ normal.
blitz43
05 Jun 2003, 17:32
bah,. da e vreun om sau program normal in filmu'(ele) astea?
parerea mea! :D
bey...mesaje de Matrix la LOTR shi invers...un mare..kkt!!!
morpheus
09 Jun 2003, 10:40
Neo distruge santinele in spatiul real, deci nu este un om relativ normal.
Cand am zis ''relativ" la asta m-am gandit...
...same old s*** !!! :evil:
Sidonix
21 Jun 2003, 19:35
The s...word is too nice putted...do your worst....
Sidonix...thx...I take that as a compliment...anyway...I'll be probably kicked out for that, but what the Hell? I'm FUCKED anyway...cat despre cei care nu se pot abtzine sa discute Matrix la LOTR :"FUCK OFF!!!" ...aceashi tampenia am gasit-o shi la subiectul Matrix...se discuta despre LOTR...nu mai shtitzi sa cititzi?! Nu e problema existentziala...dar daca sunt subiecte separate...respectatzi...e asha greu?!
s-a intors Demona.esti tare nervoasa,nu ca n-ai avea motiv. :) am vazut si eu Lord of the Rings.sincer mi-a placut.mi-a placut de Pippin.Demona,daca stii mai multe despre personajul lui,te rog spune-mi si mie cate ceva.Si despre Frodo te rog.e preferatul meu!multumesc! :) :oops:
dupa cum se vede hell girl nu s-a uitat cu atentie la matrix. neo nu este un om normal in the real life. morpheus a observat bine, distruge santinelele si in viata reala. singurul lucru de apreciat in acest film asta e: neo isi da seama ca real life nu este cu nimic mai diferita de virtual life, oricum prizonieri suntem in ambele lumi. sper ca se va merge pe aceasta idee si in partea 3, daca vor ssa faca cu adevarat un film destept.
vom vedea
Heh! Alta victina LOTR?! :D ...lasa ca face bine la ficat! ;) Pippin zici? Pai acum e Frodo sau Pippin? Mie personal imi place mai mult Pippin. Parca e mai haios decat Frodo. So...cate ceva despre Pippin: este cel mai tanar din grupul de Hobbitzi(are doar 28 de ani - majoratul la Hobbitzi fiind de 33 de ani)...so basicly el inca e minor cand a luat-o din loc sa-l ajute pe Frodo.
Ar fii mai multe de spus...dar asta ar trebui sa dezvaluim din film...ai sa vezi tu...daca respecta cartea...u'll see...Pippin get's in trouble...nu ca asta ar fi ceva nou... Cat despre Frodo...he's in deep s***! :D
Hell_Girl
08 Jul 2003, 17:27
dupa cum se vede hell girl nu s-a uitat cu atentie la matrix. neo nu este un om normal in the real life. morpheus a observat bine, distruge santinelele si in viata reala. singurul lucru de apreciat in acest film asta e: neo isi da seama ca real life nu este cu nimic mai diferita de virtual life, oricum prizonieri suntem in ambele lumi. sper ca se va merge pe aceasta idee si in partea 3, daca vor ssa faca cu adevarat un film destept.
vom vedea
Frate, citeste cu atentie posturile de mai sus si nu mai face acuzatii aiurea. Daca ai fi avut ceva minte ai fi vazut ca era exact invers: Eu am observat chestia aia si morpheus a zis ca in real life Neo e relativ normal. :evil: U SUCK!
Scuze Demona, pentru ca iar am scris despre Matrix la Lotr.
hell_girl
nu te supara. ai avut dreptate este exact invers.
Hell_Girl
08 Jul 2003, 17:44
Ok, hai ca nu m-am suparat. Se mai intampla. :)
vai ce dragut din partea ta, oricum eu acuzam pe ala care nu a inteles si daca am incurcat numele gresala mea[/img]
M' bucur ca ati rezolvat cu totii treaba asta....Ceva vesti despre ROTK?Ca fapt divers-am dat peste o descriere *destul de* amanuntita a cum va arata Shelob(bineintzeles,pe theonering):
http://www.theonering.net/perl/newsview/2/1057176387
Ysaluna
09 Jul 2003, 14:46
oops...my sis it's real mad! hihihi! Chill sis! :)
...se scuza (faza cu Matrix-ul)...cat despre Shelob, eu chiar eram curioasa daca va fii bagata in partea 3. Deoarece in prima parte Tom Bombadil lipseshte cu desavarshire...anyway..era clar ca o sa arate ca un paianjen...negru... :) . De ce sunt eu curioasa e sa vad altceva...legat de batalia decisiva...nu dau detalii ca sa nu exist faze de genu`: "Bine ca ne spui ce se intampla shi acuma unde e suspansul!" :) Ca un mic indiciu pentru cei ce shtiu despre ce vorbesc...este legat de Merry, de mai-marele Nazgulilor (Regele-Vrajitor din Angmar) shi "sabiutza" lui Merry...in fine...daca va fii ecranizata faza...sunt curioasa cum o scoate "basma curata" PeeJay!..funny Ysaluna...
Hell_Girl
09 Jul 2003, 15:18
Cum sa nu bage faza cu Shelob? Nu vorbeste Gollum despre ea la sfarsit in TTT?
...dar poate iar nu fac filmu` k lumea...ca a mai imbarligat multe PeeJay...asha ca...anyway...I'M OFF! :) ...4 today!
S-ar fi facut chiar de cacao pj fara Shelob!Despre Merry&stuff. :wink: ,din pacate cred ca o sa avem parte intr-o maniera remodelata sau chiar deloc...pot sa-mi dau drumu' la gura?
Stiti de ce avam noi mare nevoie?De un site romanesc penrtu Stapanul Inelelor!in particular si Tolkien in general.Nevoie imediata.
raptor sa nu indrazneshti!!!! :evil: Lasa "copchii" (adica copiii - intre " " spus) sa vizioneze filmul linishtitzi. Nu sa mearga in sala de cinematograf shi sa spuna la un moment dat : "Acuma sa vezi ca asta o ia in freza! O zis unu` raptor ( sau respectiv una Demona) pe un forum!". Cat despre un site romanesc LOTR shi Tolkien chiar ca NE LIPSESHTE!!! Cel putin noua, fanilor. Despre restul nu shtiu. S-ar putea ca pentru majoritatea sa fie neinteresant. LOTR a fost comparat de catre unii cu o telenovela...deci...ce sa mai adaug? Dar daca nimeni n-a facut un site de genul asta...ce ne opreshte pe noi sa facem unul? :roll: It can be so hard! :o Right...?! :-?
Hell_Girl
10 Jul 2003, 16:58
Raptor, daca tot te-ai documentat, zi macar ce faze o sa scoata din ROTK. Sunt chiar curioasa sa vad cum il scot acuma.
Hella, nimeni nu shtie ce faze au fost scoase din film...dar eu pun pariu ca au fost scose unele...sper sa iasa totul okey...ca shi pana acum...damn! Nu mai am rabdare pana la premiera...acuma mi-am amintit...are ii arata pe Elladan shi Elrohir??? Shi daca ii arata...sincer sunt curioasa ce actori o sa le joace rolul... :roll:
...look at this one... :) http://lotr-pic.itgo.com ...Cica...ADEVARATUL MOTIV...hihihihi! :P
Unbreakable
11 Jul 2003, 17:04
what's the big deal with this LOTR stuff anyway?!?!
what's the big deal?!?!mai intrebi???????????????????poate doar faptul ca este un film extraordinar,cu efecte speciale la fel de extraordinare si actori si mai extraordinari!!!convins???
!!!?I can't understand those people!Si ce ti s-a parut asa de plicticos si ne-entuziasmant la el?
In legatura cu site-ul,de mult ma munceste pe mine gandul sa fac unul...dar timpul(ca mai am vo' saptamana pana la admitere la faculta')si banii-pentru ca daca fac ceva,n-o sa incapa pe ai 10 mega gratis care-i ai pe paginile gratuite...dar dracu' sa ma ia daca n-as face asa ceva!With help,f kourse.
Ca sa nu divulg prea mult,o sa zic ca,totusi,ca fapt imbucurator,Frodo si Sam mai 'dau' prin Cirith Ungol-am eu o supozitie-am vazut acu' vreo luna niste poze ale unor personaje de jucarie(?) scoase de traficantii aia de la weta(sau cam asa ceva) in care Sam si Frod erau 'echipati in orci.Cei care au citit cartea isi aduc aminte episodul.
bey raptor...tu o ei pe coaja imediat! :) Nici eu nu-i intzeleg pe cei care nu li-i se pare ca LOTR a fost un film k lumea. Chiar daca subiectul nu e interesant pentru totzi...mai exista efectele speciale...care...sunt...no comment...dar in fine..fiecare cu ale lui...Cat despre site...daca itzi fac rost de web space destul...incerci??? :) "f korse"...cu "help!" :)
Akasha...se pare ca ai devenit fan..nu gluma... :) "Very good young Padawan! Now use the Force...concetrateeee!" ;)
?!vorbesti serios???!!!!Da-mi 2 saptamani(asta in caz ca intru la facultate :lol: )sau 3(in caz ca nu,si atunci o sa am nevoie de putzina 'terapie')si m-apuc!!
Tocmai astept sa vad daca vad un trailer pt rotk!!!Daca da,o sa postez iar in cateva minute.Daca nu,@$#$$!!!!!
May this be a light for you in dark places,when all other lights are gone...
vorbesc serios...shi bafta la faculta... :) mey ce copcki muncitori avem noi in tzara asta... :)
Hell_Girl
14 Jul 2003, 17:42
Succes la facultate, Raptor!
Muncitor my aaaaaa$$$$$$$!!!! :D In sensul ca http://www.planet-tolkien.com/modules/Forum/images/smilies/all_coholic.gif :D :D :D .If it smells like shit,if it looks like shit,if it talks shit...that's my life!
La ora asta ar trebui sa desenez....dar nuuuuu...eu spend time netting.
datzi un click pe link ca sa vedetzi cum incepusem eu my first vision of a lotr page,acum vreo 2 anisori.Si nu radetzi ca fac buba! :D Demona,daca vrei iti trimit o versiune din februarie anul asta al unei alte tentative de site....
EU nu muncesc.Eu ma descurc... 8) :wink:
Ce dobitoc sunt...
http://www.geocities.com/eyeofmordor2001/
cat pe-aci sa uit link-ul.
Bey raptore...arata chiar bine...eu ma descurc mai greu decat tine. Te rog trimite link-ul acela de care ziceai...lasa-mi un mesaj privat. Shi nu te mai plange.Cine a zis ca viatza e dreapta?! :) Recunoashte. Daca ai avea totul pe tava, te-ai plictisi. Sau vrei sa traieshti o telenovela? Sau un LOTR sau Matrix?! :D :D :D 8)
"I see...you cannot hide!"
...Descurca-te in continuare...o faci bine! ;)
..un P.S. ...
La ora asta ar trebui sa desenez....dar nuuuuu...eu spend time netting.
...sa desenezi ce? Detaaaaaaaaaaaails please!!!...
'T will be done!Maine-pentru ca pagina nu-i inca pusa pe net:? am facut pneumonie si hopa! la spital cu 2 zile inainte sa o aduc la o oarecare stare de functionare.Mersi pentru critica favorabila 8) !
pai,tooot felu'....dar mai ales lotr stuff. :D o sa pun cate ceva pe net mai incolo,dupa ce(daca)intru.
morpheus
18 Jul 2003, 13:22
what's the big deal?!?!mai intrebi???????????????????poate doar faptul ca este un film extraordinar,cu efecte speciale la fel de extraordinare si actori si mai extraordinari!!!convins???
:lol: :cry: :cry: :cry: :lol:
Chiar nu poti sa accepti ca exista persoane carora nu le-a placut
LOTR... filmul extraordinar nu este, efecte sunt dragute, actorii dezastru
cel mai bun Gollum care este de fapt virtual!!! Dar totusi eu iti accept
parerea la urma urmei e vorba de gusturile fiecaruia...
Bai Raptor ce-ai facut la BAC? Eu am luat 9.74 dar nu ma laud...
:P :P :P :P :P Heeeeeeeeei!
8,95.Nici eu nu ma laud(nici n-as avea cu ce....:?)Faza super urata e ca unde vreau Y sa dau bacu nu se ia in considerare :cry: .
LOTR beyond imagination! (*)
....morpheus...cum pe tine nu te-a impresionat LOTR, asha nu ne impresionezi tu pe noi...that's the deal!...raptor...trimite-mi nishte desene...itzi trimit eu de ale mele...we'll see who's better! >:> hehe! It's a deal kiddo?!
k.....Scuze ca nu ti-am trimis inca paginile de net-saptamana asta'i marele hop! si Dumnezeu cu mila...
Desenezi...probabil ca desenezi mult mai bine si o sa razi de o sa te prapadesti cand o sa-mi vezi desenele...whatever.Ti le trimit saptamana asta,pe vineri sau cam asa ceva. :D
spartacus
21 Jul 2003, 09:07
Bre, site-ul asta seamana tot mai mult ca unul unde vb-esc doar doua persoane, si nu-i bini!... Voi, restul, ce faceti, mah?... treziti-va si dati-va cu parerea. Nu conteaza daca v-a placut sau nu LOTR, dar scrieti=va parerile! Personal, filmul mi=a placut foarte mult si poate de accea am cumparat prima parte(acu o astept pe a II-a, da' vad ca asteptarea asta dureaza cam mult!).
Sunt sigur ca ultima parte va fi si ea "de baza"(ca daca ar fi "de acid" s-ar neutraliza :wink: ). Servus!
To quote Elijah Wood:
'Better than the Fellowship and The Two Towers combined...'
Da' matalutza de ce nu postezi mai mult?
..pai Spartacus...or whatever...uneori se mai baga shi Ysaluna in seama, implorand-ma sa imi placa de un personaj pozitiv..apoi mai e Akasha care ishi mai exprima pararea...e obligatoriu morpheus, ca sa compare LOTR-ul cu o telenovela (???) shi mai e raptor care se dedica trup shi suflet cauzei! :) Era Guinevere shi Oribilul Mosh in alte datzi...dar s-au pierdut in "marshes of the Dead"...eh...cautau..."the precioussss"...Ah raptor...daca itzi spun...o sa ma sudui de acuma intr-o veshnicie...EU AM INELUL!!! Inelul cu inscriptzia pe el...facut frumos...asha cum l-ai vazut la Sauron pe "dejetzel" in film. Doar ca al meu e de argint..urasc aurul!!! Anyway...tu, te rog, trimite desenele...sau le-ai trimis deja?! :P Take care rapty! ;)
NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!
Si ia zi Demona,unde stai,la ce adresa,cand nu-i nimeni acasa,unde tinetzi cheile si unde anume ai tu toate cartile si inelul si tot ce mai ai?! :D
jst kiddin'
Paaaaiiiii,nu am trimis inca nimic :( Azi am avut prima zi de examen si mama lor de nenorociti....oricum,sper sa nu ma fi facut chiar de kakao.Mai asteapta 3 zile si o sa le primesti-si,sa speram,o sa fiu si eu mai fericit.
'I need a holiday.A very long holiday.' -asta nu-i cu copy/paste :wink:
Daca vrea cineva cartzile lui Tolkien in original sau alte fantasy-uri sa-mi dea un pm. :)
hehe rapty...anyway...system (still) waitin`...
Ok....pentru inceput,cateva veeeeeeechi de cand lumea(intre timp am mai evoluat... :D ),right...here:
http://fan.theonering.net/rolozo/collection/gaciu/?hide=-3
NOTE:salveaza si da niste - in ACDsee ca sa le vezi in asa fel incat sa se intzeleaga cate ceva din ele.
De luni o sa scanez cateva si o sa ti le trimit-vo' 4 pe care le-am pus la mapa la admitere (CARE,SLAVA DOMNULUI,A TRECUT!!!!!!!!!!!!).
NoOne,eu as fi chiar interesat.Da-mi vreo 5 zile sa ma gandesc ce si cum imi trebuie si iti dau mesaj.DON"T GO ANYWHERE WITH MYYYYYY BOOKS!
Raptor, sa shtii ca toate cartzile sunt in format electronic asha ca... daca ai unde eu itzi trimit 600MB de cartzi fantasy shi ce mai am eu pe-acolo. Tolkien inseamna vreo 7 MB shi daca socot shi Atlasul complet al Middle Earth e mai nasol ca trebuie sa mai adaugi 250 MB. Asta din urma e in format PDF shi e color de asta ocupa al naibii de mult.
Sa-tzi trimit o lista pe private cu ce am pe-acasa? :wink:
Ne mai auzim noi.
By the way... BAFTA pe la examene... [daca mai sunt]... sau ... VACANTZA PLACUTA daca ai scapat de tot shi toate.
P.S. Daca te mai prind ca te legi de anime-uri ... te-ai lins pe bot de Tolkien. :lol: Just kidding... :wink: ... or.... :lol:
M'sunt student. :D
:D :D :D ok,ca sa fiu sincer ma asteptam la carti real-life,dar merg si ebook.Trimite0mi o lista prin mail.
Demona,o sa teb'iasca sa mai astepti vreo zi cu desenele,ca in prezent hiperventilez.De bucurie.Si abia astept sa m-apuc de site.
Le potzi lista TU daca ai chef de munca fizica. Mie mi-a luat 5 zile sa aranjez pentru listat primul volum din History of the Middle Earth.
Itzi trimit lista maine. Azi nu mai am cum.
Felicitari... studentule.
TRAILER ROTK PE THEONERING.NET!!!!!!!!!!
GRABITZI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PORCII!!!L-AU SCOS IN TIMP CE-L DOWNLOADAM!CAUTATZI PE KAZAA,COPII!!!
http://www.empiremovies.com/movies/lord_of_the_rings/return_of_the_king/index.shtml
aici este momentan
Sau aici:
http://www.agalaxia.com.br/
Si aici cred ca aveti altul, combinatioe joc film, cei de pe forum zic ca are doar 20 de sec din joc restul e din film(2 min.), inca nu l-am luat dar revin cu idei...
A si link-ul: http://pub38.ezboard.com/ftheshire89142frm7.showMessage?topicID=14.topic
In leg cu ultimul link: din 1,48 1,18 e film, restu e din joc, deci dak vreti il luati. Presupun ca stiti sa-i dati un save target. :lol:
raptor..sa nu-tzi sucesc eu tzie gatu`??? Pai ala "ete" desen nasol??? Tu nu shtii pe ce lume traieshti baiete! Damn you're good!!! Very good young Pedawan!!! I see you used the damn freakin` Force!!! ;) Thx for the trailer...and thx to TLD (or somethin`) too...
Nici o problema, a fost placerea mea. Oricum vad ca le-au scos si de pe siteurile alea. Nu stiu care e politica lor...
P.S: Asteptam inca un trailer...
'M sorry pentru intarziere-fusashy la munte pt. trei zile:) Demona(si stiu ca pare a scuza penibila,dar calculuatorul meu e...kaput momentan,deci cu site-ul o sa mai dureze vreo saptamana.In schimb am mai scanat cate ceva,dar si aici tre' sa asteptzi inca o zi sau doua pentru ca-s tif-uri si,Maica Domnului cati mega are fiecare!O sa le jpg-esc si tzi le trimit.Thx!
Chestia nasoala...atzi salvat cumva trailerul in cpu personal?Ca eu am facut greseala sa nu-deci,ca s-o zic pe sleau,poate careva sa mi-l trimita saptamana viitoare?-dupa ce-mi 'ajustez' nitzel "cu pumnu' pc-u'?
Omule yo il am in calc. Nu stu' dak te ajuta?! Pres ca-l vroiai pe vreun ftp? Ei nu se mai gaseste... :(
'M sorry pentru intarziere-fusashy la munte pt. trei zile:) Demona(si stiu ca pare a scuza penibila,dar calculuatorul meu e...kaput momentan,deci cu site-ul o sa mai dureze vreo saptamana.In schimb am mai scanat cate ceva,dar si aici tre' sa asteptzi inca o zi sau doua pentru ca-s tif-uri si,Maica Domnului cati mega are fiecare!O sa le jpg-esc si tzi le trimit.Thx!
..understandable... ;)
o chestie ce nu o inteleg eu din film.cum si-a luat Gandalf toiagul inapoi de la Saruman dupa ce s-a luptat cu el?e o chestie minora,dar ma enerveaza la culme.sa ma lamureasca cineva.
Aha!Finally someone worthy!
NU AM NICI CEA MAI VAGA IDEE.Asta e una din scaparile filmului...ca probabil gandalf n-avea un intreg depozit de toiage in Rivendell.Mentzioneaza ceva despre asta in Extended?cumva?Ca au tot nu l-am vazut inca.... :(
deci hai sa va explic o chestie...faza aia nu exista in carte cu bataia dintre Saruman shi Gandalf, deci practic este unul din bug-urile facute pe PeeJay in film...mai sunt shi vor mai fii shi altele...so Akasha..."THE TRUTH IS OUT THERE!" ;)
Gaandalf
14 Aug 2003, 18:19
Demona shtii cumva ceva despre versiunea extinsa la Lord Of The Rings - Fellowship of the Rings care are in loc de 240 de minute 270 de minute ?
Am auzit k sunt nishte imagini super marpha iar la noi asha ceva inca n-a ajuns pe piatza ...
Pe site-ul de la Lord of the Rings dvd-urile au ieshit pe piatza demult ...
an aticipated 10x 4 da reply to my question ...
Pai poti incerca
pe un site care se ocupa cu vazari online (dak vrei si dak ai incredere). Teoretic, la noi era parca www.eeebid.ro
Demona shtii cumva ceva despre versiunea extinsa la Lord Of The Rings - Fellowship of the Rings care are in loc de 240 de minute 270 de minute ?
Am auzit k sunt nishte imagini super marpha iar la noi asha ceva inca n-a ajuns pe piatza ...
Pe site-ul de la Lord of the Rings dvd-urile au ieshit pe piatza demult ...
an aticipated 10x 4 da reply to my question ...
..well...shtiu...am acasa pe DVD "Fellowship of the Ring" - Extended version...sunt multe chestii care nu le-am vazut in film acolo. Eu inca ii sunt datoare lui Guinevere cu o copie de pe el...daca imi spui tu cum sa fac copie de pe DVD pe CD...tzi-l trimit...
Hell_Girl
17 Aug 2003, 22:48
tre sa-i faci ripping mai intai shi dupa sa scrii rezultatul pe cate cd-uri iese
....buuuuuuuun! M-ai lamurit! O sa-i fac rippin`-pim-pin...asha cum zici tu!
m-am lamurit.dar vezi ca nu e bine ce face Jackson.lasa persoanele de genul meu cu ochii-n-ceata! :) merci Demo. ;)
Akasha, well asta e partea a 2-a! Dar n-ai ce face...pe mine shtii ce ma bazaie mai tare la LOTR filmele?... Ca aproape toata lumea are ochii albashtrii...daca shi Gimli avea ochi albashtrii...ma enervam! :P Other questions Queenie?! ;)
Gaandalf
21 Aug 2003, 11:07
where did u get the extended version of the Lord Of The Rings - the Fellowship of the rings ? Cuz i know it got out only in stores in America....
if u people wanna talk about mistakes : "The Two Towers - Frodo's sword does not have the markings, inscriptions that it had when he got it from Bilbo"...
Gaandalf...din Australia... :)
Ca veni vorba de mistakes...Hobbitzii nu trebuia sa primeasca "sabiutzele" cadou de la Aragorn, in Amon Sul...trebuiau sa le gaseasca ei in Borrow-Downs. :)
ce tot vorbiti "bug-uri",cum le zice Demona.mai bine sa spunetzi ce v-a placut cel mai tare la filme.incep eu :D
Grima & Eowyn:foarte bine jucati.mai ales Grima,chiar se vede ca era evil!
Gollum:mai ales scena in care ii vezi ambele personalitati.Bestial!
Aragorn & Co:scena de la inceput in care Aragorn,Legolas si Gimli il intalnesc pe Eomer.
si mai sunt asaaaaaaaaaa de multeeeeee! :D
Sailor_Ysaluna
26 Aug 2003, 17:24
Aceasi Ysaluna cu puteri noi ;) Demona asta e din cauza ta!Sper ca esti fericita! Sa nu deviem de la subiect,deci,scene preferate in LOTR.Desi m-am enervat la fitele ce le facea Aragorn,cea din Rivendell cand Arwen i-a dat medalionul ei si el i-a spus ca totul e doar un vis samd si scena in care Gimli se rostogoleste printre stanci si are comentariul acela despre pitici (ca sunt ageri si periculosi...pe distante scurte!!!) Super! :D Dar mai sunt si altele...
Partea cand Saruman tine 'discursul' in turn,partea cand Theoden,Aragorn &co ies sa infrunte legiunea de uruk-hai,partea cand entii fac zob Isengard-ul,toate momentele in care apar Nazgulii,tot filmul
Btw...stie cineva daca DVD-urile inchiriate de la magazin specializat pot fi,ipotetic vorbind,copiate pe calculator sau CD-uri,de o persoana pur fictiva...? 8)
Hell_Girl
26 Aug 2003, 21:23
Teoretic orice dvd poate fi pus pe cd-uri prin ripping, practic am intalnit si dvd-uri( destul de putine) la care progranul de ripping ( SuperDVDRipper) mi-a dat eroare( ex: Zorro si Gods and Monsters). Vorbesc aici numai despre dvd-uri originale( inchiriate), nu am incercat sa fac ripping la dvd-uri chinezesti.
Gaandalf
27 Aug 2003, 11:17
Demona : "We wants it very bad...", "we wants it to be ours", "we wants it to call it our precious" ...
For my birthday i got :
- A silver copy of the Ring of power with the exact same inscriptions
- Gaandalf the White and Shadowfax
- Gollum - who speaks "My preciousss" (batteries included)
and the thing is i'm 22 years old ... ain't that cool ?
if u can copy the extended version can "we" get it from you cuz "we" wants it to be "Ours" ?
Gaandalf...cand se va putea...o sa-l primeshti. And by the way...I got the Ring too but I got it first...ha ha ha ha...so... 8) ;)
...shi sa revenim la subiect...Here we go:
Gollum: aproape perfect(asta pentru ca tind sa cred ca avea ochi verzi nu albashtrii cum i-a facut PeeJay - but anyway...)
Entzii: asta m-a ingrijorat mai mult, dar am avut surpriza sa vad ca totul a ieshit cum trebuia.
Orcii shi Nazgulii: BESTIALI!!!! ...awesome duuuuuude! :o
Batalia din Helm's Deep.
Scena cand Haradrimii sunt atacatzi de Faramir & Co. :)
Scena din "Forbidden Pool" - exact ca in carte...in sfarshit...
....etc...etc...etc...etc... :)
Aceasi Ysaluna cu puteri noi ;) Demona asta e din cauza ta!Sper ca esti fericita!
...hey...that happened cause of you...you asked for it!!! Never mess with the Demon!!! :evil:
...but it's all history now! ;) :D
"Gladiators... I salute you!" Daca tot e primul meu mesaj de pe forum, trebuie sa fie legat de LOTR! Si vreau sa va reamintesc scena din The Two Towers", in care armata elfilor intra in Helms Deep! Now, that's an army!!! Sincer, cand am vazut prima oara scena aia m-au trecut fiori!
Btw, I have a kiss...to give... :lol: Yes, 4 u! :wink:
heh...dap...aia da scena...mi-a placut mutra lui Legolas, ce mandru era ca i-a venit "his people" sa ajute...Haldir rox!!!! :D
...Got the kiss! :oops: ...right back at ya... ;)
HAHAHAHAHAHAHA!THAT'S SWEET! 8) Fallen and Demonaaaaa...kissing in a tree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demona,de unde stii ca iti era tie destinat?daca era pentru mine?!?! Huh?!inapoi la topica:cand Gandalf la exorcizat pe Theoden.l-a palit rau pe Saruman.i-a dat buba la mecla! :D hihihihihi!!!!!!!!!!!
Freak_on_a_Leash
27 Aug 2003, 15:48
vazut si eu acele filme si pot sa spun ca mi-au placut.nu am citit cartile inainte sa vad filmele cum au facut-o unii(gen Demona sau raptor - cam asta demonstreaza mesajele lasate de ei).e cam greu sa citesti prin romania asemenea carti.se pare ca unii sunt mai norocosi.si sa revenim la subiectul lasat de voi,scene preferate in filme:1 - cum au fost realizati Nazgulii si Orcii,2 - alegerea personajelor in general(cred ca o Nicole Kidman in rolul lui Galadriel sau un Sean Connery in rolul lui gandalf ar fii fost aiurea),3 - batalia de la Helm's Deep,4 - Marshes of the Dead - perfecte. :)
Teoretic orice dvd poate fi pus pe cd-uri prin ripping, practic am intalnit si dvd-uri( destul de putine) la care progranul de ripping ( SuperDVDRipper) mi-a dat eroare( ex: Zorro si Gods and Monsters). Vorbesc aici numai despre dvd-uri originale( inchiriate), nu am incercat sa fac ripping la dvd-uri chinezesti.
...e original....nu e chinezesc...dar eu tot nu intzeleg faza cu "rippin"-ul!!!
I'm a dum-a**...u know!!!
HAHAHAHAHAHAHA!THAT'S SWEET! 8) Fallen and Demonaaaaa...kissing in a tree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demona,de unde stii ca iti era tie destinat?daca era pentru mine?!?! Huh?!
...pentru ca nu tu ai fost la Bran! :D ...de aia!!!!!!!!! 8) Akasha...ai grija ca stam in aceelashi cartier! ;)
...yep...citit cartzi...eh asta e Freaky! :D ...alegerea actorilor a fost o mishcare inspirata a lui PeeJay! :)
Sailor_Ysaluna
27 Aug 2003, 16:09
Stie cineva "Elfeasca"???
Take a closer look, Akasha! Vezi vreo asemanare intre mine si tine???
If u don't swallow... u better keep ur mouth shut! :evil:
P.S. It wasn't a tree... it was a castle wall!!! :D
wow...was just a simple joke guys!come on!jesus dude,chill!!!!
I'm calm...just stick to your bizz! :D
Gaandalf
28 Aug 2003, 10:12
Se pare k la mine s-a ajuns la a 304 a vizionare a primei partzi din LOTR chiar cu 1 zi inainte de lansarea oficiala a casetei The Two Towers ... sunt curios la ce numar voi ajunge shi akolo ...
Tensiunile se pare k nu lipsesc nici "aicilishea" la Cinemagia dar asta este, e mult mai interesant asha ...
Demona i got the ring last year baby - so please do not underestimate my "FANatism" :D - kiddin' of course ...
Sa trecem la secventze SUPER din The Two Towers sau mai bine zis poezie:
Gaandalf bazatu' apare pe deal shi dupa aia Eomer son of Eomund (m-au luat fiorii numai scriind despre faza asta) iar toata armata ai o ia la vale (culoaea - un maroniu inchis) la care Gaandalf in frunte pe cal alb, el alb ...shi se indreapta spre Uruk-Hai ....asta da secventza nu ? E ceva ce va intra in istorie - din punctul meu de vedere ...
By the way ... mi-a zis ciineva k in afara se poate gasi la vanzare dictzionar de elfa - how cool is that ?
Exit - 2 Valinor!
jajaja Gandy ;) ...dictzionar de elfa gaseshti probabil pe net...sau in alte tzari, carte. Eu am gasit in Germania...
..anyway...scena haioasa din LOTR...dupa ce Fangorn iesi din "consiliu`" shi ii spune lui Pippin shi Merry ca au ajuns la o hotarare...I love Merry's face...."yessss!"...
Sailor_Ysaluna
28 Aug 2003, 17:03
Hahaha!Chiar,dar ce mi-a placut e cand Aragorn s-a intors in Edoras si vine Legolas la el:"You look terrible!",cred ca mai degraba era:"You look like shit!" :) Si mai imi place cand vorbesc ei in Elfa...acuma pe bune,sa ne invete cineva elfa. *looks at Demona* :roll: ...sis....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te sesizezi?! :lol:
Gaandalf
28 Aug 2003, 17:45
pey mey Demi io' ce ziceam k numai in afara se poate gasi asha ceva... k ma oftic asta este partea a2a...
ash vrea sa-mi iau un tricou de la Lord Of The Rings da' la noi intzara nu se prea livreaza dk atzi observat... ash putea sa-mi fac un imprimeu aicea da' toate se duc dupa cateva spalari k-lumea... Apropo nu shtie nimeni prin Bucureshti unde se fac imprimeuri SERIOASE shi PERMANENTE sa ma asigur k nu mi se strica ? Am nishte idei mishto' da' aicea in Cta nu am cum sa le pun in aplicare...
faza super FUNNY mai este shi in Fellowship :
"9 companions .... So be it .... u shall be The Fellwoship of the Ring ... Pipin': GREAT where are we going? " :lol: :lol: :lol:
Sailor_Ysaluna - i'm with u on this one : i need a dictionary and a Elf Grammar book ...
Keep It Real!
Gaandalf
28 Aug 2003, 18:09
When do we get 2 see The Return of the King trailer ...
if u guys saw it ... man that's gonna suck!
Gaandalf
29 Aug 2003, 12:26
quelque chose tres interesante ... or may be something evil is at foot cuz i checked Empireonline.co.uk and these particular images shocked moi :
http://www.empireonline.co.uk/news/futurefilms/future_film.asp?id=10028
gallery images : 4,7,8,12
These are exciting times Baby!
keepin' it Real!
When do we get 2 see The Return of the King trailer ...
if u guys saw it ... man that's gonna suck!
Eu deja l-am vazut de vreo luna. Sau mai putin dar oricum de ceva vreme!
Gaandalf
29 Aug 2003, 13:24
pey vrea shi Je sa vada trailer-ul asha k poate imi dai shi mie adresa sa-l downloadez...
ai vazut pozele ? ia sa-mi zici shi mie kre-i faza k nu ma prind pe bune ... ce face invie pana la urma ?
ia sa-mi zici shi mie kre-i faza k nu ma prind pe bune ... ce face invie pana la urma ?
...Era de fapt doar adormit... :)
...cand Gandalf la exorcizat pe Theoden.l-a palit rau pe Saruman.i-a dat buba la mecla! :D hihihihihi!!!!!!!!!!!
...HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! !!!!! Cica i-a dat buba la mecla...funny Akasha! :D ;)
Copcki, voi atzi vazut in pozele din link-ul lasat de Gaandalf ca poza numaru` 7 "ete" nimeni altul decat Boromir?!?! What the Hell he's doin` there!? Daca iar o da PeeJay pe aratura...ah well...we'll live and see!!! Strange s*** !!!
Hell_Girl
30 Aug 2003, 14:11
Tre sa-si aminteasca cineva ceva legat de Boromir saracul. Altfel lucrurile o iau la vale rau de tot.
Gaandalf
30 Aug 2003, 16:47
...sau poate k Gaandalf (adik je :lol: ) the White (pa romaneshte - ciumecul) il invie pe Boromir k are nevoie de ajutorul lui ptr a infrange Mordor-ul .... shi uite asha OUR BELOVED Peter Jackson ne face sa vedem seria asta de miiiiii de ori ... :lol:
Nu shtiu, sunt chiar curios sa vad ce o sa se intample da o sa-l vad pe gaandalf in actziune cu sabia murdar de sange de Uruk-Hai shi pe mine asta ma multzumeshte shi ma face sa nu-mi mai doresc nimika ...
check it out : http://www.empireonline.co.uk/news/futurefilms/future_film.asp?id=10025
Enjoy the Ring of power!
In leg cu kill bill sper ca ia-ti citit scriptul de 222 de pagini. Iar despre lord of the rings nu ma bag in discutie, desi am citit cartile :P
mai,mai ce v-atzi face fara mine....Poza nr.7 e din TTT Extended,in care se mai explica nishte relatzii Boromir-Faramir,Boromir-Denethor,Faramir-Denethor,osgiliath and stuff...Si eu am facut pana la urma rost de trailerul de Rotk intreg,si partea in care Theoden racneste:'Ride now,ride for ruin,on the world's ending!'(cred ca asta zicea...)ma baga in boala.Sau cand Murazor sau Khamul(nu's sigur care din ei :D :D :D -note to the ones that know!and to the others too)planeaza on his winged beast in Minas Tirith.la treaba cu dictionarul elfesc,eu as zice sa va multumitzi cu appendixu' de la sfarsitul Silmarillionului,plus ce mai e prin LOTR books,caci aia e the real stuff,restu's cam...comletari si presupuneri.Parerea mea.Acu' vreun an jumate aveam ceva promisiuni de la cineva de pe la Rao cum ca 'The Silmarillion' e in traducere si o sa fie lansat in octombrie2002...ei bine,a tot fost lansat...
O sa mai treaca vreo 2-3 saptamani pana cand o sa am banii sa-mi iau TTT DVD ,dar astept....meanwhile...something is at work,a site is being built,the first tower....nothing more to say for now,preciousss...peste o saptamana,caci acum:
Far over the misty mountains gold
To dungeons deep and caverns old,
We must away ere break of day
To win our long forgotten gold.
Gaandalf
30 Aug 2003, 21:48
Appaently he knows his shit so i'm a gonna shut the fuck up ...
Raptor if u hear me brother i want the extended version of the Fellowship of the Rings and when u get the extended version to The Two Towers look me up ok ?
I wish we had a site cuz we are just 2 good ... we have 2 evolve and we must expand ...
"It's my preciouss and i won't give it 2 anyone, we wants it 2 be ours! "
keepin' it Real!
... aveam ceva promisiuni de la cineva de pe la Rao cum ca 'The Silmarillion' e in traducere si o sa fie lansat in octombrie2002...ei bine,a tot fost lansat...
...Riiiiiiiiiiiiiiiiight!!!! Mai asta ne lipseshte. Nervi shi de la Rao! Deci "copcki", cum sa va explic? Rao nu a fost in stare sa scrie un nume corect in 5 pagini(ex: Elladan, la ei era pe fiecare pagina altul...Elladon, Elladin, Elldanin...etc). Daca ashtia imi traduc Silmarillion-ul cu ditamai indexu` CORECT, fac chef!!! Din ala ca la Hollywood. Nici nu vreau sa-mi imaginez e traduceri vor fii. Sunt satula pana peste cap de texte de genul "Valceaua Despicata" sau "gnomi" sau dreq mai shtie ce! Cine n-a citit Silmarillion-ul in engleza o sa aiba probleme dupa ce il citeshte in romaneshte. KILL RAO!!!...sau cel putzin traducatorii de la Rao!!!
Si mai imi place cand vorbesc ei in Elfa...acuma pe bune,sa ne invete cineva elfa. *looks at Demona* :roll: ...sis....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te sesizezi?! :lol:
Ce vrei sa insinuezi? Tu potzi sa invetzi singura acasa. Ai material. De unde am invatzat eu potzi shi tu!!! :D
Freak_on_a_Leash
31 Aug 2003, 12:35
Cam asa e Demona.Treducerile Rao sunt groaznice.Cred ca nu esti prima care a patit-o.Hmmm...cat despre chestia cu elfeasca.Din cate inteleg eu le ai cu asa ceva,deci...? :roll:
Cred ca cei mai buni sunt astia (subtitrari.softnews.ro). Au si diacritice unele...[/url]
Gaandalf
31 Aug 2003, 13:45
WHAT ? Demona - de unde shi pana unde shtii tu elfa ? Sunt chiar cuurios ? ... adika - asha ceva nu este corect, vreau shi eu sa am material de invatzat ... ma fascineaza intr-un fel in care nimeni de aicea nu-shi imagineaza ...
Please HELP!
Gaandalf
31 Aug 2003, 13:51
Ma apuca groaza knd ma gandesc k dupa 2 ianuarie ma voi apuca de citit trilogia in limba romana ... carzti de genu asta am acasa shi in romana shi in Engleza asha k nu are rost sa va spun in ce versiune este de 10000 de ori mai marpha ...
Demona, Raptor,TLD,oricine - avetzi vreo idee unde pot gasi trilogia in Engleza sau macar Silmarillion-ul in Engleza ?
Te referi la carti sau la filme, titrate in engelza(ma rog dvd-urile)?
Cartile le-am eu. Ma rog textul il am pe calc. La toate cele trei carti...
Te referi la carti sau la filme, titrate in engelza(ma rog dvd-urile)?
Cartile le-am eu. Ma rog textul il am pe calc. La toate cele trei carti...
Sau poti sa-l gasesti p edc. Ii dai un simplu search. Pt dvd-uri in engleza, nu stiu dak se poate. Stai sa mai caut (desi nu prea stiu p ecineva care sa le vanda)...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.