View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:
Desi o sa-mi dati clasa cu vizionarile la rotk mereu este o placere sa vad ROTK din nou! V-am zi sparerea mea despre el... Iar revolutionsul... Hmmm astept dvd-ul... :roll: De fapt astept dvd box setul... De fapt astept Animatrix 2... De fapt astept orice chesti enoua legat de universu matrix! ;) Si da pana pe 26 feb mai 29 de zile 2 ore 59 de minute vreo 10 sec si s fi bagat si milisecundele... Si poate invat si eu cate ceva in limba lu legolas mama lui de elf! Auzi tu trefla... :roll:
De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:
Yeah! Ziua cea mare! Bey, deci eu nu imi vad capul de treburi dar eu stau pe net!
Yeah! Ziua cea mare! Bey, deci eu nu imi vad capul de treburi dar eu stau pe net!
Hai sa te acompanieze ',... si cum mai era! ;)
Adrenaline freaku' din mine face cerere la snowboarding. 8)
Adrenaline freak? Try some Bunjie Jumpin`!!! Eu cred ca aia o sa fac in viitoru` apropiat, daca nu merg iar la parashutism ca ce-i prea mult strica. Lucrez ca nebuna shi fras am deja! Need adrenaline! Da` ce ma plang, ca shi asha stau "ilegal" pe net shi e mare adrenalina sa tu te prinda bossu` pe net!!! ;)
Hai sa te acompanieze ',... si cum mai era! ;)
Huh??? :roll:
Huh??? :roll:
Era simbolul meu elfesc! ApostrofVirguloiTrefloi - cred ca o sa-mi pun asta la rank! ;) A... si apropos! Uitarati de replicile fav din rotk?! Eu vi le-am expus pe ale mele stiu ca nu v-am mai lasat prea multe dar asta e... :roll: Si o sa fac cat de curand o lectura la acest hobbit! Gandalfe - vrei sa-ti pun si hobbitul pe cd sau nu vrei sa citesti carte inainte de a vedea filmu - ca pe mine nu am pasa faze de genu asta! ;)
Bey, trebuie sa merg acasa...le scriu alta data..dar raman intodeauna replicile lui Gimli shi Gollum!!! :D
Eu de ca lipsesc din 4 pajini de discutie?Goddamnit!!!!!!Sesiunea sucks!
Imi anuntz in mod oficial infiintzarea la reuniune.Dak suntetzi cumintzi poate aduc cu mine soundu' oiriginal,shy dak sunteti foarte cumintzi poate va las sa shy atingetzi CDu' :D :D :D Deci 26.Perfect.Shy bah,tinetzi mandria LOTR in viatza!!!!!!!!!! :D
Gaandalf
29 Jan 2004, 13:36
Era simbolul meu elfesc! ApostrofVirguloiTrefloi - cred ca o sa-mi pun asta la rank! ;) A... si apropos! Uitarati de replicile fav din rotk?! Eu vi le-am expus pe ale mele stiu ca nu v-am mai lasat prea multe dar asta e... :roll: Si o sa fac cat de curand o lectura la acest hobbit! Gandalfe - vrei sa-ti pun si hobbitul pe cd sau nu vrei sa citesti carte inainte de a vedea filmu - ca pe mine nu am pasa faze de genu asta! ;)
Cu replicile mele preferate revin alta dat k akuma nu am timpo deloc ... ma preseaza al dracu' de nu mai shtiu cum ma cheama....
Pune shi hobbitul pe cd... da' oricum ce ai tu pe cd baga shi la mine... cu tot cu limbi shi screensavers shi wallpapers... totce ai tu vreau shi JE... Hobbitul nu shtiu ce sa fac da' cred k o sa ashtept filmul shi pe urma cartea.... :lol:
Ai cazut in cap?Citeste cartea...MERITA!Am shy eu za hobbit game...interesant...oarecum.Dar prea copilaros.Chiar si pentru o poveste.In schimb muzica rulz!
Gaandalf
29 Jan 2004, 15:08
Ai cazut in cap?Citeste cartea...MERITA!Am shy eu za hobbit game...interesant...oarecum.Dar prea copilaros.Chiar si pentru o poveste.In schimb muzica rulz!
Vreau shi Je The Hobbit Game... shi muzica .. io nu shtiam k are shi muzica cartea The Hobbit!
Interesting ... :o
May,muzik are jocul...da inca n-am reushit s-o rippuiesc... 8) he-he,did I say that loud?...Jocul il aduc cu mine la reuniune...cine vrea imi face cinste cu o bere... :lol: :lol:
Gaandalf
29 Jan 2004, 15:56
May,muzik are jocul...da inca n-am reushit s-o rippuiesc... 8) he-he,did I say that loud?...Jocul il aduc cu mine la reuniune...cine vrea imi face cinste cu o bere... :lol: :lol:
La shantaj ei ? :lol: Bravo mey! Shi tu shi TLD ... vad k v-atzi convocat sa uneltitzi impotriva mea. Nici o problema ... o sa am shi JE ceva shi am sa fiu RAU ...
Ceva vi se pregateshte! Ramanetzi Aproape cu Antena 1! :lol:
Pune shi hobbitul pe cd... da' oricum ce ai tu pe cd baga shi la mine... cu tot cu limbi shi screensavers shi wallpapers... totce ai tu vreau shi JE... Hobbitul nu shtiu ce sa fac da' cred k o sa ashtept filmul shi pe urma cartea.... :lol:
Eu nu o sa mai rezist! O sa bag cartea asa cum am facut si cu cele trei carti ale inelului! :lol:
One of my favourite quotes from LOTR - Rotk :
Pippin: "I don't like being in a battle. But waiting on the edge of one that I cannot escape its even worse."
Gollum: "Little, little fly...Why does we cry?...Caught in the web...soon you'll be...eaten!"
...Dar mai sunt... :)
La shantaj ei ? :lol: Bravo mey! Shi tu shi TLD ... vad k v-atzi convocat sa uneltitzi impotriva mea. Nici o problema ... o sa am shi JE ceva shi am sa fiu RAU ...
Lool! Dak patesc ceva sa stii ca nu o sa-ti iei cd-ul ca numai eu o sa stiou unde e pus! :P
Faci reclama! Itzi dam "kick" de pe canal! ;)
Undomiel
29 Jan 2004, 22:25
replici favorite?mie imi place la nebunie cand ei vorbesc in limba elfeasca.dar nu inteleg nimic.stie cineva de aici asa ceva?sunt chiar curioasa.si daca stie e dispus sa invete si pe altii? :)
replici favorite?mie imi place la nebunie cand ei vorbesc in limba elfeasca.dar nu inteleg nimic.stie cineva de aici asa ceva?sunt chiar curioasa.si daca stie e dispus sa invete si pe altii? :)
hahahaha!asta chiar ca e intrebare foarte grea.hai,incearca sa ghicesti cine e cea mai tare persoana de pe Forumul asta,care are carti,filme si tot ce tine de LOTR bagat in cap???inclusiv limba elfilor,piticilor,orcilor.ce mai exista pe Middle-Earth?...daca nu iti dai seama,iti dau un indiciu...e fata! :D
Undomiel
29 Jan 2004, 22:31
hahahaha!asta chiar ca e intrebare foarte grea.hai,incearca sa ghicesti cine e cea mai tare persoana de pe Forumul asta,care are carti,filme si tot ce tine de LOTR bagat in cap???inclusiv limba elfilor,piticilor,orcilor.ce mai exista pe Middle-Earth?...daca nu iti dai seama,iti dau un indiciu...e fata! :D
Demona??? :roll:
Demona??? :roll:
CORECT!ca doar nu degeaba ii spun toti bazata!!! 8)
Dap, dintre replicile favorite sunt shi ale mele cele ale elfilor, vorbite in limba lor. Hai ca itzi las cam ce am intzeles eu din RotK in Sindarina. :)
Elrond: Ónen i-Estel Edain. (adica I gave Hope to the Dúnedain.)
Aragorn : Ú-chebin Estel anim. (I have kept no hope for myself)
Aragorn(catre Legolas): Hannon le. (adica Thank you!)
Elrond: I Aear cân ven "Namar"! (The Sea calls us "Farewell").
Ce nu intzeleg eu, e ce ii zice Barbie-Eowyn la Aragorn in Edoras, cand ii da pocalul cu apa...ma rog...bautura... :evil:
Shi inca ceva din RotK... Sper ca l-am retzinut bine. E cantecul ce il canta Pippin shi Merry in Edoras cand joaca pe masa...la "chef"...
"The Green Dragon Song"
Oh you can search far and wide,
You can drink the whole town dry,
But you'll never find a beer so brown,
As the one we drink in our hometown.
You can keep your fancy ales,
You can drink them by the flagon,
But the only brew for the brave and true,
Comes from the Green Dragon!
Undomiel
29 Jan 2004, 22:45
Dap, dintre replicile favorite sunt shi ale mele cele ale elfilor, vorbite in limba lor. Hai ca itzi las cam ce am intzeles eu din RotK in Sindarina. :)
Elrond: Ónen i-Estel Edain. (adica I gave Hope to the Dúnedain.)
Aragorn : Ú-chebin Estel anim. (I have kept no hope for myself)
Aragorn(catre Legolas): Hannon le. (adica Thank you!)
Elrond: I Aear cân ven "Namar"! (The Sea calls us "Farewell").
Ce nu intzeleg eu, e ce ii zice Barbie-Eowyn la Aragorn in Edoras, cand ii da pocalul cu apa...ma rog...bautura... :evil:
WOW!SUPER!MULTUMESC!daca mai stii si altele,te rog mi le trimiti pe private mesages? :)
[quote="Undomiel
WOW!SUPER!MULTUMESC!daca mai stii si altele,te rog mi le trimiti pe private mesages? :)[/quote]
Geeez girl! Alrighty...check your PM! :)
Freak_on_a_Leash
30 Jan 2004, 01:19
Nu ma asteptam sa gasesc replicile in sindarina pe aici.Chiar vroiam sa te intreb daca ai de gand sa postezi ceva in legatura cu asta! :) Hai ca fac ceva acum.poate te superi pe mine.
Pai daca facetzi asha...curand nu mai imi ajungetzi la nas...nici cu scara de pompieri!!!
Adrenaline
30 Jan 2004, 04:18
Shi inca ceva din RotK... Sper ca l-am retzinut bine. E cantecul ce il canta Pippin shi Merry in Edoras cand joaca pe masa...la "chef"...
"The Green Dragon Song"
Comes from the Green Dragon!
mie imi place cantecul! :)
Da vad ca-i dati o ocupatie demonei pe forum! Mai nou va invata elfa! Vezi cum fentezi sefii si intrii pe forum! ;)
Gaandalf
30 Jan 2004, 12:18
"The Green Dragon Song"
Comes from the Green Dragon!\
nu degeaba tzi se spune bazata .... :lol: Mi-a placut mult cantecu' asta da' chiar nu am reushit sa-l memorez :lol:
nu degeaba tzi se spune bazata .... :lol: Mi-a placut mult cantecu' asta da' chiar nu am reushit sa-l memorez :lol:
Mie mi-a placut mai mult coregrafia celor 2 hobbiti! Probabil pt ca sunt asemanat cu ei! :lol:
Gaandalf
30 Jan 2004, 12:26
Pippin: "I don't like being in a battle. But waiting on the edge of one that I cannot escape its even worse."
Gollum: "Little, little fly...Why does we cry?...Caught in the web...soon you'll be...eaten!"
Astea au fost nishte versuri super - ma ashteptam sa fie ceva rima la sfarshit shi m-am trezit k zice asha : "YOU'LL BE EATEN!"
"That's a hobbit ... fat hobbit who makes up nasty lies!" - :lol:
Gaandalf
30 Jan 2004, 12:45
Let me see if i get this right :
"I dont know half of u half as well as I should like; and I like less than half of u half as well as u deserve" - cred k am nimerit-o
Spoiling nice fish... Give it to usss rrraw... and wrrriggling! You keep nasty chips - super funny
Gollum:
"The rock and pool,
is nice and cool,
so nice for feet!
I only wish,
to catch a fish,
so juicy sweet!" - my favourite!
Gaandalf
30 Jan 2004, 17:44
I have it ... it came to me .... my own, my precioussss .... THE ONE POSTER of Gandalf the White, Mithrandir - The White Rider - "original from his momma's house" ... :lol:
the one poster is mine to:
Step 1 - Put it in a frame
Step 2 - Put it on the wall
Step 3 - Me= Level 1 BAZAT! :lol:
I have it ... it came to me .... my own, my precioussss .... THE ONE POSTER of Gandalf the White, Mithrandir - The White Rider - "original from his momma's house" ... :lol:
the one poster is mine to:
Step 1 - Put it in a frame
Step 2 - Put it on the wall
Step 3 - Me= Level 1 BAZAT! :lol:
You!... Mother fucker! Da las ca am si eu poster cu lotr! :P Nu sunt eu nebun dupa gandalf! Altcineva este.. Sa-l ghicim?! :roll:
Astea au fost nishte versuri super - ma ashteptam sa fie ceva rima la sfarshit shi m-am trezit k zice asha : "YOU'LL BE EATEN!"
:
Yep...si eu ma asteptam sa spuna ceva de genul:"soon you`ll be...dead!"
Dap...rima asha este. El la lucru cand le cantam la ashtia ajungeam la ultimul cuvant shi le strigam in fatza:"DEAD!" :) Shi apoi venea replica: "Nu eshti normala!" 8)
Thank you! :oops:
Gaandalf
31 Jan 2004, 22:09
On the strength of its latest Lord of the Rings movie, Time Warner reversed a year-earlier loss to report net income of $US638 million ($827 million) during last year's fourth quarter.
Oscars: 'Rings' Is 2004's 'Titanic'
Some years you can't predict the Oscars, but other years, oh boy, it's a lead-pipe cinch.
For "The Lord of the Rings: The Return of the King," 2004 will be much like 1998 was for "Titanic." It's a done deal.
The third chapter of Peter Jackson's astonishing trilogy got 11 nominations this morning. On February 29, it will take home most of those statues.
8) - bajet de bajet filmu' asta...
Gaandalf
31 Jan 2004, 22:38
Have your sword ready to cut through the security tape on the upcoming extended Return of the King DVD.
Posted 1/27/2004 10:58 PM
'King' extended DVD on the wayBy Susan Wloszczyna, USA TODAY
Now that the last installment of The Lord of the Rings saga has reaped 11 Oscar nominations and appears a shoo-in for best picture, there is another concern on the minds of its fan fellowship.
When can we expect the extended DVD version of The Return of the King?
Director Peter Jackson just edited the four-hour, 10-minute longer cut, due in November. The theatrical version will arrive in May or June.
Speaking from his hotel in Los Angeles, the Kiwi was in a splendid mood, despite a lack of Oscar nominations for his cast. "Sean (Astin, who plays hobbit Sam) was our chance at it. There were other great performances, but his was the name we were praying to hear this morning."
He enjoyed his first Golden Globes ceremony, where King went four for four with wins. Save for one discovery: New Zealand is left off the globe portion of his statue. "I'll have a quiet word with them."
We're in business BABY! - 8)
When can we expect the extended DVD version of The Return of the King?
Director Peter Jackson just edited the four-hour, 10-minute longer cut, due in November. The theatrical version will arrive in May or June.
Bai eu vad ca versiunea teatrala vine in may iunie! Nimik anuntat pe comingsoon asa ca ma incerd tot in sursele mele! :P
si noi cand le primim? ;)
Uh-uh! Look who's online! Deci eshti culmea buburuzo! Cand intru eu pe net, tu dispari! But TLD, she's right! 8) ;)
Uh-uh! Look who's online! Deci eshti culmea buburuzo! Cand intru eu pe net, tu dispari! But TLD, she's right! 8) ;)
Acuma am ochi numai p trevolutions... Dupa ce l-am vazut iara... :roll: Cu dvd-rip (wtf?! rip nu are leg cu pirateria :lol: ;)) la rotk mai vb in mai... Se pare ca iar vor pleca navel... a si eu colete spre 2 colturi opuse ale tarii! :lol:
... a si eu colete spre 2 colturi opuse ale tarii! :lol:
Uh-uh! Goodie! :lol:
... a si eu colete spre 2 colturi opuse ale tarii! :lol:
Uh-uh! Goodie! :lol:
O sa ne stie si posta pana la urma... Pana acuma trebuie sa recunoastem ca s-au descurcat excelent baietii cu un singur minus...
Gaandalf
04 Feb 2004, 18:15
The Fellowship of the Ring
in 6 fraze : :lol:
Gandalf:
Bilbo Baggins, your Ring is evil. In a couple decades, we'll try to destroy it. In the meantime, leave it for Frodo to play with.
Bilbo Baggins:
It's not evil. It's mine. My precious. Mine! MINE, I TELL YOU!! MOOHOOHAHAHAHAHA!!!!!
(Frodo takes it to RIVENDELL. Some FRIENDS come with him. They are attacked by black riders a LOT, and it is SCARY.)
Elrond:
Frodo Baggins, if Sauron ever gets this Ring, the world will be destroyed, and evil will reign forever. We must act quickly. Take the Ring to where he lives.
(They do some travelling. Some more FRIENDS come with him. Gandalf DIES in the mines of Moria, but will later be RESURRECTED in GLORIFIED form having triumphed over EVIL, an obvious literary ALLUSION to that movie where the guy comes back as a DOG.)
Boromir:
Frodo Baggins, give me the Ring.
Frodo:
No.
Boromir:
What have I done? (dies)
:lol: :lol: :lol:
Gaandalf
04 Feb 2004, 18:47
Time for a new pic ...
Scruffy Lookin' Eomer :
http://tolkienilu.chez.tiscali.fr/film/ttt/eomer.jpg
Gaandalf
04 Feb 2004, 19:34
Aragorn attacking Pippin :
http://www.bagendinn.com/group/images/events/rotknz/120116.jpg
The End Of All Things :
http://www.bagendinn.com/group/images/costumed/rotk/promos/FYC3.jpg
The Nominations :
http://www.bagendinn.com/group/images/costumed/rotk/promos/FYC1b.jpg[/b]
Gaandalf
04 Feb 2004, 19:52
SOOOOOO GAY :
http://www.earwen.blogger.com.br/pricilla.jpg :lol: :lol: :lol:
OLD SAMWISE GAMGEE:
http://www.astabgay.com/celebrities/SeanAstin.jpg
New SAMWISE GAMGEE:
http://www.bagendinn.com/Sean/images/events/001.jpg
I WANT IT ... IT'S MINEEEEE!
http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/5499.jpg
E un bug care se fredoneaza pe forumul asta...exista vreo emotzicoana exasperata?
Woah ce "betoing" arata Samwise inainte...au mama! De ramanea asha putea sa joace rolul lui Faramir sau Eomer! ;)
LadyEowyin
05 Feb 2004, 16:37
Frumoasa poza aia cu Viggo cu limba pe afara. E chiar mare. :D
gandalf daca mai vrei inelul lui Barahir sa-mi zici ca s-ar putea sa plec in Grecia la sfarsitul lunii si sigur gasesc un magazin acolo cu bijuterii din film. Daca mai esti interesat ma anunti dinainte!
LadyEowyin
05 Feb 2004, 16:40
+ evenstarul pentru fete. Astept propuneri .................................
Ma enerveaza la culme paginile astea, ca nu se incarca cum trebuie! :evil:
Hellloooooooow! I'm here too! Check private messages!
LadyEowyin
05 Feb 2004, 17:15
Ma enerveaza la culme paginile astea, ca nu se incarca cum trebuie! :evil:
Mie acum mi-a aparut pagina 43 decat dupa ce am scris un mesaj. Ce se intampla ?
Mie acum mi-a aparut pagina 43 decat dupa ce am scris un mesaj. Ce se intampla ?
E ceva Bug cred! or somethin`...I got this all the freakin` time!!! Somethin`s wrong with the system!
LadyEowyin
05 Feb 2004, 17:34
Hellloooooooow! I'm here too! Check private messages!
Eu sunt inebunita dupa Aragorn aka Viggo. Asa ca daca gasesc inelul lui BaraHir nici nu mai stau pe ganduri. :oops:
Eu sunt inebunita dupa Aragorn aka Viggo. Asa ca daca gasesc inelul lui BaraHir nici nu mai stau pe ganduri. :oops:
Mi se pare mai mishto Eomer! :) Shi mai tare ca Legolas e Haldir, dar noah...la ultimele faze din RotK cand apare Legolas imbracat ca un elf nobil...woah...!!! Damn Elves! *think happy toughts - think happy thoughts!*
Gaandalf
05 Feb 2004, 18:35
Frumoasa poza aia cu Viggo cu limba pe afara. E chiar mare. :D
gandalf daca mai vrei inelul lui Barahir sa-mi zici ca s-ar putea sa plec in Grecia la sfarsitul lunii si sigur gasesc un magazin acolo cu bijuterii din film. Daca mai esti interesat ma anunti dinainte!
Te-ai gasit tocmai akuma sa vii cu propuneri dintr-astea. knd nu am bani shi vre3au sa plec la Buc. Inelul lui Barahir e al meu ... auzi ? Vad k nu ai treaba ... te plimbi. Nu pleci cu mine la Buc shi cu Alice fluture ? Hia k shi asha avem nevoie sa fim mai multzi ....
Gaandalf
05 Feb 2004, 18:55
FINNALY ... 1.200.000 The Two Towers Special Extended Edition la noi in Romania ... distribuit prin PRO VIDEO.
+ varianta cu statueta Gollum shi inca un DVD la 3.500.000 - ma mir k a ajuns shi la noi asha ceva... ne integram in randul civilizatziei moderne...
Nu-s de la mine, dar vin de ep forumurile externe! Mie mi s-au parut funny so...
"The dwarf breathes so loud, we could've shot him in the dark, in fact, let's close our eyes and try it, don't move dwarf, it'll be fun."
Aragorn: "We'll draw the eye of the enemy,"
Legolas: "A diversion!"
*Awkward silence as everyone looks at Legolas*
Aragorn: "Go sit in the corner Legolas, no one likes you.....you big bastard."
Legolas: "They're taking the hobbits to isengard!"
Aragorn: "Thanks for the observation Captain Obvious! (Aragorn rolls eyes) Jesus, we would've been better off bringing a smart monkey."
Mouth of Sauron: "The Ring's been sold on e-bay, its being fed-exed to barad-dur as we speak."
Aragorn: "Damn those superbowl commercials, it will be the end of us all. None the less, we shall do this, for frodo."
Gandalf: "Wait, wouldn't it be Frodo who sold the ring?"
Aragorn: "Yes, i see your point, let's go home, smoke some blunts, and watch the superbowl."
Gandalf: "Yes its halftime, the girls should be playing in lingerie by now. MAKE HASTE!"
Gimli: "We should've gotten tivo."
Legolas: "Go patriots!"
Aragorn: *Huddles with Gandalf and Gimli* "Let's kill the bastard."
Gimli: "Aye."
Legolas: "There's a foul voice on the air!"
Aragorn: "It's yours!"
Gimli: "I'm going to kill him!"
Gandalf: "No! I believe Legolas has some purpose yet to serve."
Gaandalf
06 Feb 2004, 17:11
Nu-s de la mine, dar vin de ep forumurile externe! Mie mi s-au parut funny so...
"The dwarf breathes so loud, we could've shot him in the dark, in fact, let's close our eyes and try it, don't move dwarf, it'll be fun."
Aragorn: "We'll draw the eye of the enemy,"
Legolas: "A diversion!"
*Awkward silence as everyone looks at Legolas*
Aragorn: "Go sit in the corner Legolas, no one likes you.....you big bastard."
Legolas: "They're taking the hobbits to isengard!"
Aragorn: "Thanks for the observation Captain Obvious! (Aragorn rolls eyes) Jesus, we would've been better off bringing a smart monkey."
Mouth of Sauron: "The Ring's been sold on e-bay, its being fed-exed to barad-dur as we speak."
Aragorn: "Damn those superbowl commercials, it will be the end of us all. None the less, we shall do this, for frodo."
Gandalf: "Wait, wouldn't it be Frodo who sold the ring?"
Aragorn: "Yes, i see your point, let's go home, smoke some blunts, and watch the superbowl."
Gandalf: "Yes its halftime, the girls should be playing in lingerie by now. MAKE HASTE!"
Gimli: "We should've gotten tivo."
Legolas: "Go patriots!"
Aragorn: *Huddles with Gandalf and Gimli* "Let's kill the bastard."
Gimli: "Aye."
Legolas: "There's a foul voice on the air!"
Aragorn: "It's yours!"
Gimli: "I'm going to kill him!"
Gandalf: "No! I believe Legolas has some purpose yet to serve."
Sunt destul de funny dar parodia mea are faze mai comice decat astea shi nu ma laud ... pur shi simplu ... asha a fost sa fie... :lol:
Ionutz55
07 Feb 2004, 11:10
da ce sa zic, hmm cool :D
Gaandalf
07 Feb 2004, 13:41
da ce sa zic, hmm cool :D
O sa te convingi in curand ptr k am terminat stresiunea shi pot sa ma apuc de post editare la parodie ... :lol:
Inelul lui Barahir e al meu ... auzi ? ...
And what if it's gonna be mine? 8)
Gaandalf
10 Feb 2004, 11:37
Inelul lui Barahir e al meu ... auzi ? ...
And what if it's gonna be mine? 8)
Everyone has the will to dream... but that doesn't mean ur dreams will come true will they! And if by any chance they do - i'll be there to pulverise them ... :evil:
Undomiel
10 Feb 2004, 11:37
La ce s-a ajuns?la batalie pentru cine o sa aiba mai multe LOTR idoms?C`mon guys!This is the miracle LOTR!Intoarcetzi-va la subiect! :evil:
Gaandalf
10 Feb 2004, 11:46
La ce s-a ajuns?la batalie pentru cine o sa aiba mai multe LOTR idoms?C`mon guys!This is the miracle LOTR!Intoarcetzi-va la subiect! :evil:
this is the subject. The RIng is mine! :evil:
Everyone has the will to dream... but that doesn't mean ur dreams will come true will they! And if by any chance they do - i'll be there to pulverise them ... :evil:
TOO LATE!!! I GOT IT! Dus din Ungaria, de o prietena! Hahaha! I'm sooooooooo good! God damn I love me! Ah...sambata merge dupa Evenstar! I love me! I love me! I love me! Pulverise what? I got the RINGS, the bracelet, I'll have the Evenstar...:evil: I'M DEMONA!!! :lol: :lol: :lol: 8)
Nah hai...ca tot vorbeau domnishorii ashtia de parodii. Ieri faceam cu colegii "bashcalie" de diferite filme shi s-a ajuns la LOTR shi cam asta a ieshit, dupa pauza de ;a 20:45,de 10 minute...
"Lord of the Rings" in regia Sergiu Nicolaescu
Distributzia: Sauron : Mircea Albulescu
Regele Vrajitor : Hamza Pelea(Rest in Peace!)
Aragorn : insushi Sergiu Nicolaescu
Frodo : Florin Piersic
Sam : Puiu Calinescu
Gollum : Horatziu Malaiele
Legolas : Nicu Constantin
Eowyn : Loredena Groza
Coloana sonora compusa de : Dan Spataru shi Dubashii de la Varadia. - Premiul Grammy pentru cea mai buna melodie de film ;) (simte ca nu accepta caractere romaneshti...grrrr....:evil:)
Shiu ca mai lipsesc multzi din distributzie...aveam doar 10 minute pauza. Azi o mai fie pauza destule. "Proiectul" e la faza "To be continued..." ;)
Gaandalf
11 Feb 2004, 14:58
TOO LATE!!! I GOT IT! Dus din Ungaria, de o prietena! Hahaha! I'm sooooooooo good! God damn I love me! Ah...sambata merge dupa Evenstar! I love me! I love me! I love me! Pulverise what? I got the RINGS, the bracelet, I'll have the Evenstar...:evil: I'M DEMONA!!! :lol: :lol: :lol: 8)
hahahahahahahaha! - very funny :evil: Inelul lui Barahir e al meu ... nu shtiu cum sa va spun. Demi - shtii k mor de gat cu tine.... te vanez pana la Arad dk trebuie... :evil:
fara glume ... fara mishto-uri ...
UNDOMIEL - la glume de genu asta nu fac fatza bine! :evil:
Bai fara glume vreau inelul asta... Ce e doar al lui Gandalf? :P Spuneti un pretz si la cine ma orientez... Si repede ca poate raman fara! :lol:
Gaandalf
11 Feb 2004, 19:24
Bai fara glume vreau inelul asta... Ce e doar al lui Gandalf? :P Spuneti un pretz si la cine ma orientez... Si repede ca poate raman fara! :lol:
sa ramai fara ce ... poate te AJUT sa ramai fara mai mult decat tzi-ai dori ... :lol:
sa ramai fara ce ... poate te AJUT sa ramai fara mai mult decat tzi-ai dori ... :lol:
Hai mai ca nu ramane nimeni fara inel... Da dak e cazu sa licitam bring it on! :lol:
Gaandalf
11 Feb 2004, 19:33
Am primit nishte trailere de la Raptor - apropo multumesc omule - shi am vazut imagini noi cu armatele de orci shi imagini cu Sauron on the Battlefield ...
+ pozele care mi le-a trimis sunt foarte reushite shi fairytale like ...
Raptor RULZZZ!
Gaandalf
11 Feb 2004, 19:41
Hai mai ca nu ramane nimeni fara inel... Da dak e cazu sa licitam bring it on! :lol:
HAI SA NU ........ NICI O LICITATZIE, NICI O NIMIK
:lol:
I'm sorry to announce:THEY KILLED RAPTOR!!!That's it.That was my mission.We're sorry about him.Povestea-i urta de tot,kiar tragica. Tre' sa va imbracati in negru.A fost un baiat bun.
I'm sorry to announce:THEY KILLED RAPTOR!!!That's it.That was my mission.We're sorry about him.Povestea-i urta de tot,kiar tragica. Tre' sa va imbracati in negru.A fost un baiat bun.
Incredibil! E al doilea moment de acest gen! Condoleante dak totul este adevarat, iar dak este o gluma este una de prost gust!
:lol: Din fericire,este in viata dar este bolnav.Nu stiu ce a fost cu mine cand am scris dar sper ca nu va intelege gresit "gluma" mea.Raptor te gripezi si daca iesi din casa,ce om m-ai esti si tu.Ce sa zic lenea nu numai ca ucide dar mai "rau" te pune la pat... :-?Scuzele mele....
Gaandalf
12 Feb 2004, 12:37
:lol: Din fericire,este in viata dar este bolnav.Nu stiu ce a fost cu mine cand am scris dar sper ca nu va intelege gresit "gluma" mea.Raptor te gripezi si daca iesi din casa,ce om m-ai esti si tu.Ce sa zic lenea nu numai ca ucide dar mai "rau" te pune la pat... :-?Scuzele mele....
What the f*** do u think u're trying to pull here ? Io tre sa-i trimit omului akuma FOTR SHI TTT EE asha k lasa glumele de kkt ptr altcineva...
:evil: :evil: :evil:
Din nefericire unul din userii acestui Forum chiar a murit shi de atunci nu se mai fac asemenea glume...Transmite-i lui raptor insanatoshire grabnica!!!
Nightwane
12 Feb 2004, 15:59
What the f*** do u think u're trying to pull here ? Io tre sa-i trimit omului akuma FOTR SHI TTT EE asha k lasa glumele de kkt ptr altcineva...
:evil: :evil: :evil:
Don't get all pissy! :lol:
ON-TOPIC: Mie mi se pare un pic over-rated LOTR... Adica bine bine, e totul frumos dar nu poti compar LOTR: FOTR TTT ROTK oricare din ele cu Godfather ...! Stiu ca nu sunt acelas gen dar LOTR nu se ridica la nivelul Godfather-ului... :o
:( Acum trebuie sa-mi cer scuze na' ast e,a fost o gluma de prost gust intr-adevar.Credeam ca va citi el si ar reactiona in stilul sau cu atac la persoana.(EEE glumesc si acuma) :lol: Ii racit si ii frig afara asa ca nu iese din casa.Dar ii bine. Il cunosc si va spun ca incerc cumva sa-l scot din starea de leneveala.II prea lenes,dar tare simpatic.Si mi-e frica ca raceala asta il va lenevi si mai tare. :D They killed Kenny,ii place tare mult South Park.El imi spune mie sa postez aici ca -i bolnav si eu fac glume proaste.Si acum mi-am amintit ca mi-a spus de nefericitul eveniment cu acel user.Imi pare rau.Sper ca nu se va "supara" in alt fel pe mine.Si nici voi.Nu-mi prea plac forumurile si inca nu stiu de ce fiindca sunt destul de interesante si "educative".Asta e.........................
emanuel
12 Feb 2004, 18:44
.Si acum mi-am amintit ca mi-a spus de nefericitul eveniment cu acel user.Imi pare rau.Sper ca nu se va "supara" in alt fel pe mine.Si nici voi.
Pentru asta trebuie sa-ti ceri scuze Demonei... sora ei a fost cea care ne-a parasit prea repede...
Could someone fill me in...? :oops:
emanuel
12 Feb 2004, 18:57
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2471&hist=0
OK Scuzele mele sincere,Demona.Imi voi controla cuvintele(glumele).
Si acum....ce kestie pe topic cu LOTR.Eu sunt .....NEO ha ha 8)
Dar totusi imi place mult si LOTR.Aste doatorita lui Raptor bineinteles.Il respect pt efortul depus in a atrage populatia in aceasta minunata lume.
.................MEG RYAN rules!!! :D asta-i de la mine pt el si pt voi
:lol: Welcome back Raptor-lenesh.Ce anticipez miscarile,de necrezut,cred ca-s ghicitor in stele,nu alta.
Ey,shitter...SALUTATRE FRAHTZILOR!Gandalf ma bkr k itzy e pe plack coletul... :D Astept shy eu...Ce mai faceti?
Neonash...ups it on the hill!Daca anticipezi asa bine shy asa mult,anticipeaza atunci cum ca o sa haleshty azi la mine ceva stricat...M'kay? :lol:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2471&hist=0
...
Ey,shitter...SALUTATRE FRAHTZILOR!Gandalf ma bkr k itzy e pe plack coletul... :D Astept shy eu...Ce mai faceti?
Neonash...ups it on the hill!Daca anticipezi asa bine shy asa mult,anticipeaza atunci cum ca o sa haleshty azi la mine ceva stricat...M'kay? :lol:
Welcome back dude!!!
OK Scuzele mele sincere,Demona.Imi voi controla cuvintele(glumele).
Forgiven and forgotten!!!
emanuel
13 Feb 2004, 17:04
Cand apare extended-ul la al treilea?
Primele doua au fost extraordinare... parca vedeam alte filme!
wolverine
13 Feb 2004, 17:05
Pertinenta intrebare, de acord cu tine!
Deci stie cineva?
Lol tehnic vorbind, cand le scot americani, practic vb cand le iau eu inainte sa apara la americani! :D Adik prin august dak nu ma insel sau e septembrie, sau e si mai departe in an... Ehh... las ca apare dvd-ul in may acuma :P
emanuel
13 Feb 2004, 17:07
Thanks...
Si pentru primele doua!
:wink:
Thanks...
Si pentru primele doua!
:wink:
H3h3h3... Multumiti-i gradului mare de piraterie! Am zis piraterie... Damn... mi-a scapat, vine de la Produse Interzise Repede Adunate: TLD Este Racolatorul Invizibil (de) Extendeuri... la lotr... :D
Ce extenduri? :o
H3h3h3... vreo 30 de minute in plus la ambele filme: si FOTR si TTT, plus la ROTK in toamna inca O ORA in plus! Se vede ca esti nou pe aici... S-a facut trafic pe aici la greu cu ele... Damn.. iar folosesc cuv legate de piraterie... :roll:
Sm�agol-Gollum
15 Feb 2004, 22:42
Hullo! Ce mai faceti fratzilor? Am observat ca purtati niste discutii inflacarate despre lotr. Hmmm.....very interesting.....but stupid(cum se spune in Broodwar ). Io credeam ca eu sunt un fan infocat a lui lotr, dar m-am inselat amarnic. Eu sunt mic copilas pe langa voi.....
Am si eu o rugaminte: daca tot sunteti fani asa de mari trimiteti-mi (sunt dispus sa platesc(dar nu prea mult)) sau spuneti-mi de unde pot sa cumpar(de pe net) niste kestii(postere,accesorii) despre lotr. Daca are cineva niste postere de care nu are nevoie sa ma anunte ca sa ii spun adresa mea(si nr de telefon )ca sa mi le trimita. Pls help an old friend.
I am an Elf-friend.
Auzi la el,chestii LOTR de care sa nu avem nevoie! :D ...Oricum,welcome p-aici...
Lol tehnic vorbind, cand le scot americani, practic vb cand le iau eu inainte sa apara la americani! :D Adik prin august dak nu ma insel sau e septembrie, sau e si mai departe in an... Ehh... las ca apare dvd-ul in may acuma :P
Un adevarat "Neobbit"! :D Shi asha batu` in usha lui Neobbit, "teroristul"
"Gandalpheus" (;)) shi Neobbit ishi intoarse privirile spre usha. Cuvintele de pe ecran disparusera. I se paruse doar ca vede inscris cu litere verzui pe fundalul negru: "Follow the white Elf..." ??? Sau chiar asha fusese? ;)
Un adevarat "Neobbit"! :D Shi asha batu` in usha lui Neobbit, "teroristul"
"Gandalpheus" (;)) shi Neobbit ishi intoarse privirile spre usha. Cuvintele de pe ecran disparusera. I se paruse doar ca vede inscris cu litere verzui pe fundalul negru: "Follow the white Elf..." ??? Sau chiar asha fusese? ;)
Nu de fapt a fost ceva de genu:
"Era o zi torida de iarna, -5 grade pe afara... Vin tipii de la fx cu instalarea cablului. Knock Knock!
TLD tocmai sculat din somnul lui recomfortant pe tastatura calculatorului, se lovi de ecranul monitorului care cazu, si se scurcircuita brusc... Ajuns la usa TLD al nostru, sictirit total, vede un tip mai scund si o matahala, intreaba cine e, iar matahala zice: "A venit iepurasul! Urmareste coda lui zburlita"
Intrigat de cuvinte TLD ii ignora pt cateva clipe, dar nemai rezistat inevitabilului deschise usa... Atunci piticanie dadu sa intre sui sa explice ca tocmai venisera sa instaleze cablu in apartament, degeaba TLD tot pe al lui o tite:"Hoti si Hoti", tinand tacticos o bata mare in mana... Intr-un final conexiunea fiind stabilita, TLD putu sa intre pe net, home page-ul fiind pus de tipii de la cablu...
La inceput TLD vru sa-i injure pe tipi pt "www.cinemagia.ro/forum" dar tocmai se pomeni cu o noua porecla, cu nickul transpus in elfa, si cu vreo 1400 de mesaje de carat in carca momentan... YEAH! The cinemagia reloads and za lord TLD gaseste o rima cu ring in ea! :P
Gaandalf
17 Feb 2004, 17:44
Auzi la el,chestii LOTR de care sa nu avem nevoie! :D ...Oricum,welcome p-aici...
Raptor .... maine dimineatza pleaca coletu spre tine cu LOTR : FOTR EE shi TTT EE spre tine.
:-? - sorry 4 the delay ...
Mersi,don't worry,ca stiu si eu cum e sa intarzii... :D
Tocmai am iesit de la o conferinta LOTR care s-a desfasurat aici in Cluj...din pacate....eh...sa zicem ca nu ati pierdut nimic... :(
Gaandalf
17 Feb 2004, 19:41
Mersi,don't worry,ca stiu si eu cum e sa intarzii... :D
Tocmai am iesit de la o conferinta LOTR care s-a desfasurat aici in Cluj...din pacate....eh...sa zicem ca nu ati pierdut nimic... :(
Oricum aveam chef de asha ceva chiar dk nu ieshea marpha! am chef sa ma bag la discutzii de genu asta ... Io ma apuc de Silmarillion akuma ... zilele astea... :o
Pentru interesati,in Cluj a aparut DVD-ul Lord Of The Rings:The Two Towers EXTENDED EDITION. 8) Ole!
Gaandalf
18 Feb 2004, 17:46
Pentru interesati,in Cluj a aparut DVD-ul Lord Of The Rings:The Two Towers EXTENDED EDITION. 8) Ole!
Da dupa 1000 de ani de ashteptare shi disperare...
Raptor azi au plecat cd-urile spre tine... vizionare placuta.... :o
:lol:
Gaandalf
18 Feb 2004, 18:39
Picture time :
http://img1.photobucket.com/albums/1003/sus_on/group.jpg
surf hobbits :
http://img1.photobucket.com/albums/1003/sus_on/group2.jpg
Tnx.Oricum,o sa-mi cumpar DVD-ul.Daca o sa castig la loto :D :lol:
Tnx.Oricum,o sa-mi cumpar DVD-ul.Daca o sa castig la loto :D :lol:
Ionutz55
20 Feb 2004, 19:25
Spuneti-mi si mie ce dracu e Lord Of The Rings:The Two Towers EXTENDED EDITION ???
Vad ca aici ii coco care mai de care :D Dar ma rog.Nu pt asta I interfere. Eu nu stiu cum este in alte orase(mi-a spus un coleg ca a vazut cum unu a scris ca a avut o conferinta despre LoTR) ,dar la noi nu-i nici pic de interes. Pe nimeni nu-l intereseaza, nimeni nu vrea sa participe in ceva anume(except Gollum-Smeagol).So i ask u: asa ii shi la voi in oras sau lord are shi el parte de ceva atentie? :-? [/img]
Spuneti-mi si mie ce dracu e Lord Of The Rings:The Two Towers EXTENDED EDITION ???
Editia cu minut ein plus... Ce poate fi asa de greu? :roll:
Clujul e privilegiat :D
Adik avem parte de cate ceva,every one in a while.
GAANDALF<TNX.Ia ghici cine a primit ieri extended-urile... :D :D Thx man,u rulez!!!
Pai de ce sa fie Clujul mai privilegiat decat alte orase.Am fost in Cluj cand eram mai mic shi chiar mi-a placut.Dar eu tot nu inteleg.Stau intr-un oras destul de mare(cred) shi cum am spus cam nimeni nu stiu prea multe despre lord[/quote][/list]
Aduc in discutzie un subiect mai vechi!
Demona ia explica-mi shi mie asta:
(am gasit pe IMDB.com - sursa sigura)
Witch King:Send forth all legions. Do not stop the attack until the city is taken. Slay them all.
Gothmog: What of the wizard?
Witch King: I will break him.
Gothmog: The Age of Men is over. The Time of the Orc has come.
???????????? Please explain ... Apparently Gothmog "bubble boy" is the general in the movie ... "Forth ranks you maggets!"
M-am documentat shi after all se pare ca nu era un "bug" PeeJay cum am zis eu. Trebuie sa scormoneshti adanc in istoria Middle-Earth shi iata ce am gasit la ce a intrebat Gaandalf.
Se pare ca Gothmog era un Balrog(posibil sa fii fost Balrog of Morgoth) din Primul Ev, dar a mai existat un Gothmog - locotenent din Minas Morgul in al Treilea Ev. Sunt "persoane" diferite. Posibil ca acest Gothmog mentzionat de PeeJay sa fie "bubble-boy-ul" lui Gaandalf.
Shi asha sper ca am elucidat un "mister"... :lol:
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 14:49
Ma Demona...de unde stii toate kestii astea??Shi,ma intreb, cate 1000 de carti cu tolkien ai acasa?Hmmm..very suspicious...
Shi tu ma wraith...tu chiar crezi ca noi locuim intr-un oras destul de mare? Pai...eu nu cred!!Locuim shi noi intr-o vagauna uitata de lume..:E Auzi la el.....Dorohoi oras mare..... Shi hai sa va mai spun ceva despre orashul nostru asta "mare": nici macar nu are cinematograf. Da oameni buni, in orasul nostru prea bengos nu exista cinematograf. Dar in trecut situatia nu era asa. Acum vreo 6 ani aveam 2 cinemauri.Aha!! Dar unul a fost transformat in magazit shi astfel a mai ramas unul singur.Iar acesta din cauza lipsei de fonduri a fost transformat in jumatate cinema jumatate discoteca. Shi intr-o zi nefericita de vara A CAZUT TAVANUL din cauza muzicii prea tare(cred). Shi astfel orasul Dorohoi a ramas fara cinema. It is a sad sad story!!
Gaandalf
21 Feb 2004, 15:04
Clujul e privilegiat :D
Adik avem parte de cate ceva,every one in a while.
GAANDALF<TNX.Ia ghici cine a primit ieri extended-urile... :D :D Thx man,u rulez!!!
U welcome Raptor - ai grija sa nu uitzi Jocul The Hobbit da?
Vizionare placuta K JE ma uit la ele NON-STOP! :o ME is freak! :lol:
Gaandalf
21 Feb 2004, 15:07
Aduc in discutzie un subiect mai vechi!
M-am documentat shi after all se pare ca nu era un "bug" PeeJay cum am zis eu. Trebuie sa scormoneshti adanc in istoria Middle-Earth shi iata ce am gasit la ce a intrebat Gaandalf.
Se pare ca Gothmog era un Balrog(posibil sa fii fost Balrog of Morgoth) din Primul Ev, dar a mai existat un Gothmog - locotenent din Minas Morgul in al Treilea Ev. Sunt "persoane" diferite. Posibil ca acest Gothmog mentzionat de PeeJay sa fie "bubble-boy-ul" lui Gaandalf.
Shi asha sper ca am elucidat un "mister"... :lol:
so i have my share of BEING RIGHT ... right ? i know i'm good!
S-ar putea face o paralela in zilele noastre : 2PAC a preluat denumirea de Mackiavelli - shi ma gandesc shi JE k shi Locotenentul lui WITCH KING OF ANGMAR a zis sa ia numele lu' BAZATU de GOTHMOG - BALROG din primul EV ... just a theory :lol:
Gaandalf
21 Feb 2004, 15:09
Ma Demona...de unde stii toate kestii astea??Shi,ma intreb, cate 1000 de carti cu tolkien ai acasa?Hmmm..very suspicious...
Shi tu ma wraith...tu chiar crezi ca noi locuim intr-un oras destul de mare? Pai...eu nu cred!!Locuim shi noi intr-o vagauna uitata de lume..:E Auzi la el.....Dorohoi oras mare..... Shi hai sa va mai spun ceva despre orashul nostru asta "mare": nici macar nu are cinematograf. Da oameni buni, in orasul nostru prea bengos nu exista cinematograf. Dar in trecut situatia nu era asa. Acum vreo 6 ani aveam 2 cinemauri.Aha!! Dar unul a fost transformat in magazit shi astfel a mai ramas unul singur.Iar acesta din cauza lipsei de fonduri a fost transformat in jumatate cinema jumatate discoteca. Shi intr-o zi nefericita de vara A CAZUT TAVANUL din cauza muzicii prea tare(cred). Shi astfel orasul Dorohoi a ramas fara cinema. It is a sad sad story!!
Oricum apreciez oamenii kre nu beneficiaza de sute de cinematografe shi totushi sunt fani ai filmelor - in acest caz Lord Of The Rings...
Keep it flowin' guys ... :)
Pai de ce sa fie Clujul mai privilegiat decat alte orase.Am fost in Cluj cand eram mai mic shi chiar mi-a placut.Dar eu tot nu inteleg.Stau intr-un oras destul de mare(cred) shi cum am spus cam nimeni nu stiu prea multe despre lord[/list][/quote]
Pai ce sa-i fac?...Noi se pare k avem noroc...pe cat posibil eu am mentionat ce se intampla si ce apare p-aici nu k sa fac in ciuda-doar cine stie,dak careva avea drum incoace putea sa-si procure...
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 20:50
Ma Demona, unde esti??Ca vad ca nu ai mai dat nici un mesaj, nici un semn de viata......I miss you :D :P
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 21:49
Master betraide(parca asa se scrie) us!!
i ought'a break his little neck!!
Kill him! Kill him1 Kill them both!
And then we take the PRECIOUS!
And we be the master!
the fat hobbit...he knows!
His eyes always wathing!!
Then we stab's them out, put ous his eyes, make him crowl!
Yes yes yes! Kill them both!
Yes! No no! It's to risky(parca asa se scrie), to risky!
We could let her do it!
Yes! she could do it! Yes precious she could!
And them we takes it once their dead!
Once their dead! ShhhhhhhT
Shi cam asta este tot!!
Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 22:19
Yeeeeeeesss!!! Yes!! Am facut rost de The Hobbit si de Silmarillion!!!
Yes yes yes yes! :D
Well bine de voi.Da' cititile-odata,nu le facetzi prohodu'!
Goddamn Gothmog!!!Da io zic ca dak zici 'Gothmog' te gandesti mai degraba la ditamai Balrogu,care oricum e mai cunoscut.
^^^Agents of the Enemy... 8) :D
Sm�agol-Gollum
23 Feb 2004, 17:44
Inca nu pot citi The Hobbit shi The Silmarillion pt ca acum citesc Lotr-TTT
:D :D [/quote]
Ionutz55
23 Feb 2004, 19:30
Bravo, incepi sa progresezi :D
Lasa-i mah ca sunt si ei mici si au nevoie de atentie micutii! ;)
Ma Demona, unde esti??Ca vad ca nu ai mai dat nici un mesaj, nici un semn de viata......I miss you
1). De unde dreq sa le shtiu, daca nu din cartzi?! Shi ce importantza are cate 1000 de cartzi am? Le am shi le-am citit. Ce este atat de suspicios in asta? In fine...
2). Altzii mai au shi real life...
Sm�agol-Gollum
23 Feb 2004, 22:03
Demona, do I sense some hostility in you voice?? You know that it is not healthy to be angry!! :wink:
Shi eu te-am intrebat asa din curiozitate de unde stii toate aste....nu trebuie sa te evervezi.....Jesus!!!
Smeagol hai du-te si sapa ca nu e de tine forumul asta... imi pare rau dar chiar nu e... du-te sa vorbesti cu niste cai acolo la tine la tara or smth...
Si ai grija cu gura aia a ta....
Ma bucur Demona ca-mi dai dreptate....
Si bai Smeagol cum naiba sa nu fim ostili ma desteptule cand ati venit voi doi si ati profanat topicul asta?! (quote somebody ca nu mai stiu cine a spus... tot aici pe forum)
Baaa.......eu mi-am cerur scuze.....ce vreti mai mult......
Daca nu va convine stergeti mesajele alea....putin imi pasa.....
Poate acel "ba" cu care abordezi userii e cam mult. Daca tot vrei sa fii politicos, vezi data viitoare cum te exprimi. Nimic mai simplu. Cat despre shtergerea mesajelor tale...crede-ma se poate aranja!
Undomiel
24 Feb 2004, 01:09
Ce nu imi place cand decade din cauza unora Forumul. :cry:
Daca apar 2 prosti nu decade tot forumul... astia sunt "parazitii" din orice sistem...
Gaandalf
24 Feb 2004, 15:34
Daca apar 2 prosti nu decade tot forumul... astia sunt "parazitii" din orice sistem...
shi avem anti-virushi ptr parazitzi k ei ... :lol:
Ionutz55
24 Feb 2004, 19:30
Pai atunci datzi un scan, sa vedem ce se poate repara, daca se poate :D
Scanul nu poate fi dat de noi... daca intelegi ce vreau sa spun....
Ionutz55
24 Feb 2004, 20:18
Te inteleg , pacat :D
Sm�agol-Gollum
24 Feb 2004, 21:12
Nán Elesser! Hamil ni raica!
Bey, deci care mai face faze din astea sa mor de nu il caut in toata tzara asta, ii scot ochii, il pun sa ii manance shi apoi ii rup picioarele!!! Ce dreq avetzi?! V-atzi smintit?!?!
Bey, deci care mai face faze din astea sa mor de nu il caut in toata tzara asta, ii scot ochii, il pun sa ii manance shi apoi ii rup picioarele!!! Ce dreq avetzi?! V-atzi smintit?!?!
Go Demona! Go Demona! Go Demona!
Daca te decizi sa faci chestia aia i`ll be here right by your side as your apprentice :lol:
Anyway... ce inseamna ce a spus ala?
NO mIRC pe Forum!!! Get it?! Sa fie ultima oara ca o spun! I'm off! Ma duc acasa sa-mi fac bagajul! Ma duc la Bucureshti!!! Fitzi cumintzi!!!
Navaer! :)
Noi te asteptam aici Demona :lol: :lol: :lol:
Eu citez doar atat.Voi dati-va seama despre ce e vorba:
"Would Andy Serkis and Hugo Weaving also be willing to return to their roles for THE HOBBIT?" Jackson's answer was "Oh, I guess they would...(after thinking)...I'm SURE they would."
Noi te asteptam aici Demona :lol: :lol: :lol:
Yep,si intre timp mai citim si niste carti....momentan m-am pus cu burta pe carte,si nu pe orice carte,ci pe Silmarillion! :wink:
Gaandalf
28 Feb 2004, 19:12
Am fost cu Forumishtii la vizionare ROTK shi am facut o caterinka de m-am rupt... It really was funny! Putzin stresat k trebuia sa prind trenul ... :lol:
Gaandalf
28 Feb 2004, 19:16
Eu citez doar atat.Voi dati-va seama despre ce e vorba:
"Would Andy Serkis and Hugo Weaving also be willing to return to their roles for THE HOBBIT?" Jackson's answer was "Oh, I guess they would...(after thinking)...I'm SURE they would."
Normal k asta vor face... poate vor sa pun mana pe o bata shi sa-i alerg. Andy Serkis oricum a declarat de la inceput k se baga in proiectul asta...
Vine Demona in "our" teritorry... :wink: , send out the welcome wagon! Drum bun...
Goddamn vizionare la care eu n-am mai apucat... :evil: :evil: :evil: :x :x :x
A si plecat Demona :roll:
Ionutz55
29 Feb 2004, 18:56
Astazi la 3:30 sunt oscarurile in dir. pe pro. sper ca lotr sa ia tot ce se poate :D
Ma indoiesc ca LOTR o sa ia prea multe oscaruri... Acolo unul sau doua poate... in nici un caz nu cred ca va lua best Movie... Anul asta competitia este f. mare. Astept cu nerabdare decernarea permiilor, sa vad ce a decis Academia.
Sm�agol-Gollum
29 Feb 2004, 21:16
Ma ogto de ce esti pesimist!!! Think positive things!!! cum sa nu castige lotr best movie??? Sper sa castige toate oscarurile posibile!!!
Ciudat pt ca pana acum a luat 100% premii, ora 4: 22 am oscarurile pt costume si decoruri... Si noaptea e lunga....
Nu sunt pesimisit, sunt REAList... Da, probabil o sa ia Oscaruri technice multe... dar Oscaruri MAI importante (precum best Picture) nu o sa ia... Competitia e prea mare si prestigiul este in alte parti...
Pe mine sincer ma intereseaza doar cel pt efecte vizuale si cele sonore... Acolo chiar merita! ;)
p.s: a nu se intelege ca alte premii nu merita!!! Alea ma intereseaza in mod special pe mine!
Deocamdata a primit 3 oscaruri din 3 nominalizari... :roll:
Vrei sa zici 5 din 5! Ma risc sa zic ca va atinge 10 premii! ;)
Mai sunt 2 premii de dat, lordu a luat 10 si se pare ca a fost la fel cum m-am asteptat! Punem pariu ca ia si la film... Cateva sec si aflam :lol:
Later edit: :P 11 e o cifra norocoasa :P
Sm�agol-Gollum
01 Mar 2004, 13:23
LOTR RULZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
11 DIN 11.......BUN ASHA!!!!!!
Nu e deloc bine... :roll:
Freak_on_a_Leash
01 Mar 2004, 15:41
A invins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Mi se pare de kkt faptul ca LOTR a luat asa mult...
...Yeah...pe multzi deranjeaza...Pe mine nu! ;) Freak! Right on dude! ;)
A invins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Best ever!!! S-au mai luat 11 premii dar niciodata la toate categoriile la care a fost nominalizat filmul. LoTR ever never but forever !!!!!! :D
Eu ce-am zis ma? :o
Alt freak....
Eu confirmam parerea :lol:
Ionutz55
01 Mar 2004, 20:15
Mi se pare de kkt faptul ca LOTR a luat asa mult...
De kkt??, filmul asta merita sa ia tot. Oricum este cel mai bun facut vreodata. Decat asta titanic si inca unu di 50' au luat 11. Si titanic e o telenovela pt. muieri iar pe alalat nu lam vazut. Deci filmul lui jackson merita oscarurile. Din ce am auzit pe la stiri sia petrecut 10 ani pt trilogia asta deci tu spui ca nu merita? Oricum cu un buget de 300 de mil el a scos 2,7 miliarde deci ce mai
Un film de (*) (*) (*) (*) (*)
Filmul asta in nici un caz nu merita sa ia tot! SI IN NICI UN CAZ NU MERITA SA INTRE IN ISTORIE ASA CUM A INTRAT si cum am spus mai sus sau in alt topic! Titanic a fost varza dpmdv iar "altu din '50" ? Si anume? A petrecut 7 ani regizand trilogia... si totusi nu, nu merita toate premiile care le-a luat! Si ce daca a scos atatia bani?
A intrat in istorie asa repede din cauza fanilor.Doar LoTr nu-i o "poveste" scoasa azi shi difuzata maine......a existat de f mult timp,de cand a scris-o Tolkien.Faptul ca s-a reushit sa se faca shi un film(un superb film) a sporit numele fanilor shi a dat celor care au citit cartea o imgine mult mai ampla decat ishi inchipuiau ei.Shi (daca nu ma inshel) opera lui Tolkien este obligatorie in SUA sau M Britanie la limba engleza
A intrat in istorie din cauza academiei nu a fanilor! Totusi academia a avut decizia! Si au facut o alegere total eronata (dpmdv)! Iar faptul ca opera lui Tolkien e obligatorie in Anglia si SUA nu are nici o relevanta... eu daca as trebui sa studiez o opera la Limba Romana pana ma satur de ea cu siguranta nu as vrea sa ma mai duc sa vad si filmul!
Ba nu merita tot! Primul Star Wars meritata tot, Raiders Of the Lost Ark merita tot, Godfather merita tot, Matrix merita tot... Dar LOTR, in nici un caz, nu merita tot! :roll:
Da corect.Dar in engleza(limba in care a fost scrisa shi nu otraducere,ca doar ai vazut ce nasol iese tradusa in romana) cartea e mult mai klumea.Da zi shi tu cum cand citeshti o carte shi cand ii cand vezi filmul??Nu-s doua chestii diferite??Cand citeshti iti faci o imagine proprie pe cand in film nu se nimereshte a fi la fel
Gaandalf
02 Mar 2004, 12:40
Titanic a fost analizat shi s-a ajuns la concluzia ca de fapt nu merita atatea OSCAR-uri shi ca doar ptr k au construit nava shi au spart fondurile pe la Hollywood a luat ca altfel se faceau de tot kktul ... asha k LOTR a luat pentru cei 7 ani shi 8 luni in care a fost realizat. ROTK a luat de fapt shi ptr celelalte 2...
Proiectu a prins la public shi binentzeles k nu aveau cum sa nu-l premieze ...
LORD OF THE RINGS - bajetul meu :lol:
Gaandalf
02 Mar 2004, 12:44
Filmul asta in nici un caz nu merita sa ia tot! SI IN NICI UN CAZ NU MERITA SA INTRE IN ISTORIE ASA CUM A INTRAT si cum am spus mai sus sau in alt topic! Titanic a fost varza dpmdv iar "altu din '50" ? Si anume? A petrecut 7 ani regizand trilogia... si totusi nu, nu merita toate premiile care le-a luat! Si ce daca a scos atatia bani?
Benny tu tzii neaparat sa rupem orice fel de relatzie ... pe bune masoara cuvintele pe aicea pe la topicu meu. ASHA trebuie sa ia shi Star Wars pentru ca fac parte din ISTORIA CINEMATOGRAFIEI... Sunt nishte filme care au atins publicul shi au avut shi incasari shi a fost realizat cu greu pe parcursul a 7 ani shi 8 luni de zile. Munca grea intotdeauna va fi rasplatita.
Ai aruncat nishte vorbe akolo Benny shi n-ai dat nici un motiv concret. Poate ma lamureshti de ce nu ar fi trebuit sa cashtige tot ce a cashtigat ...
Gaandalf
02 Mar 2004, 12:48
Acelashi lucru vreau shi la Star Wars ... pentru ca trebuie rasplatita munca grea a lui Lucas chiar dk nu tot publicul i-a gustat filmele sin seria Star Wars.
ma enervez knd vad k vorbitzi asha fara sa avetzi nici o treaba. Mai ramane sa le punetzi pe acelashi picior cu filmele cu Lorenzo Lamas shi Cynthia Rothrock ... :evil: bitches...
A trecut si asta...dar macar a trecut cu bine...eu zik la urmatoarea cinemagi-reuniune sa turnam noi un LOTR *romania style*,k suntem destui.... (*)
Gaandalf
02 Mar 2004, 12:53
Pentru efecte - trebuia sa ia tot...
Pentru coloana sonora - a luat ce mai frumoasa melodie...
Pentru muzica - a luat k dk muzica nu era atat de incredibila filmul nu facea 2 bani ...
Pentru Regie - a luat Pee Jay kre va aduk imediat dovezi ce fel era pe platouri shi cu cata grija, pasiune shi entuziasm a realizat filmul asta
Zicetzi merci k nu au avut candidatzi la Best Actor sau Best Actress k atuncea ar fi fost super ke cacao...
pentru Adapted ScreenPlay - era iar NORMAL sa ia ... so shut the f@ck up ok ?
BIaTCHES...
pese:Gandalf,dak potzi sa-mi trimiti si mie*cinemagia nu incurajeaza pirateria* ROTK-ul ala frumos,ca sa nu ma uit la filmatzarea aia penibila din sala...Mersi anticipat. (*)
Gaandalf
02 Mar 2004, 13:05
pese:Gandalf,dak potzi sa-mi trimiti si mie*cinemagia nu incurajeaza pirateria* ROTK-ul ala frumos,ca sa nu ma uit la filmatzarea aia penibila din sala...Mersi anticipat. (*)
Filmul n-a ajuns la mine INCA... tre sa ajung la BUCURESTI 3 cd-uri dupa kre sa ajung la mine shi sa tzi le fac tzie pe urma... NO Problemo!
Ati vazut reclama aia pe PROtv inainte de premii unde,daca trimiteai SMS sau sunai castigai o statueta Golluma shi un set de DVD nu?? A trimis cineva ??Asa de faza
Gandalf iti dai seama ca intentia mea nu a fost de nici un fel sa te jignesc!
Cat despre LOTR... eu imi mentin parerea ca CEL PUTIN pentru Cel mai bun Film nu merita sa ia... si nu mi s-a parut corect ca aici parca s-au dat premii pentru toata trilogia ... iar 3 filme vs 1 nu mi se pare corect... :roll:
Oricum cu un buget de 300 de mil el a scos 2,7 miliarde deci ce mai
Asta ar trebui sa fie un motiv real?
Din ce am auzit pe la stiri sia petrecut 10 ani pt trilogia asta deci tu spui ca nu merita?
Sau astalalt? (durata filmarilor in ani * k=numarul de premii, unde k=const)
Decat asta titanic si inca unu di 50' au luat 11. Si titanic e o telenovela pt. muieri iar pe alalat nu lam vazut.
Asta e cel mai tare argument... (sincer, eu nu as compara un film adevarat nici cu Titanic, nici cu Ben-Hur si certainly nici cu LOTR)
Oricum, concluzia este transanta:
Deci filmul lui jackson merita oscarurile.
P.S.: Avem(-ti) noroc ca nu se filmeaza toate "Harry Potter"-urile deodata! Trei dintr-astea scot mai mult decat trei din LOTR (poate nu la vanzare DVD-uri) si avand in vedere ca sunt 7, pe bazele sugerate mai sus, "Harry Potter 7" ar trebui sa ia vreo 11 OSCAR-uri si el - pe putin! :lol: Sunt curios daca Gary Oldman - macar - va fi nominalizat la anu'...
Te referi la faptul ca Gary Oldman interpreteaza rolul lui Sirius? Sau dece zici sa fie nominalizat?
Oricum... despre Harry Potter... am citit toate cartile inclusiv a 5-a si sunt mult mult mult mai bune cartile decat filmele!!! Nici nu se compara...
Da, la asta ma refeream... Oricum, vorbind serios acum, "Harry Potter" (nici unul dintre ele) nu are nici o sansa sa primeasca vreo nominalizare pentru acting. Si nici altceva (poate doar coloana sonora, efecte, chestii...)
P.S.: Cu cartile iti dau dreptate (desi eu le apreciez din alt punct de vedere...)
Din ce punct de vedere?
Cred ca o sa aiba ceva sanse la categoria Efecte Vizuale pentru ca dupa cum probabil ca stii deja o sa se investeasca vreo 350-400 de milioane de $ in filmul asta... probabil ca fac si ei ceva util cu banii astia :roll:
Cat despre acting... 100% nu primeste nimic aici :lol:
E mai greu de explicat punctul meu de vedere, mai vorbim cand apare HP 3... Sa spunem doar ca mi se par ceva mai mult decat simplele aventuri ale psj-ului (poate pentru ca le-am citit in engleza...)
Iar daca HP 4 devine cel mai scump film facut vreodata, mai mult ca sigur ca ia pentru efecte, acum ca s-au dus LOTR si Matrix...
Ionutz55
02 Mar 2004, 20:03
Bai tu nu compara hp cu lotr, acum pe bune ala e film. Bine cum tie ti se pare ca lotr nu merita oscarurile, nici eu nu consider hp un film bun. Prima parte am vazuto si a fost cat de cat buna parerea mea dar a doua cand lam vazut pe ala ca zboara in masina ma plesnit rasu. Lotr a devenit acum cel mai premiat film alaturi de titanic si celalalt. Zimi si mie cine merita oscarurile daca nu lotr.
Cel mai bun film- il merita pe deplin]
Iar la costume,efecte,scenariu, regie, adapted screenplay cine merita daca nu lotr. Vorba lui gandalf noroc ca nu au avut nominalizari pe la best actor ca acum erau 12 nu 11 oscaruri si asa devenea chiar cel mai premiat film
A luat premi Bafta, Globuri de aur, asa ca inchidetzi gura aia. Filmul asta merita tot. E adevarat ce am spus mai sus nu sunt motive dar oricum mai uitate odata la trilogie si mai vb
Peace :D
Cu cine vorbesti tu "inchide-ti gura aia!" :o Sper ca nu cu mine!
SI NU MERITA PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FILM!
Pentru regie hai ... treaca-merge... pentru efecte vizuale si celelalte se mai potriveau! Dar nu pentru cel mai bun!
Oricum n-a spus nimeni ca HP o sa ia vreun oscar sau vreo nominalizare! Si tocmai am spus ca filmele HP mi s-au parut de tot cacatul! Ti se pare tie ca am spus pe undeva ca HP merita oscarul? :o
Watch your language...!
Sa ma mai uit inca odata la trilogie... Asta insemna... 9 ore... poate peste 10 ani, dupa ce recitesc "Contele de Monte Cristo"...
N-am comparat LOTR cu HP, am facut doar o gluma. E greu sa compari cinci filme (pana acum) intre ele... ia prea mult timp... dar nu uit eu de chestia asta cand apare HP 3...
cat despre premii... de parte tehnica nu zic nimic (inchid ochii si punem si "regie" la partea tehnica, ca feelings mai greu...), dar la "adapted screeplay" avem, totusi, "Cidade De Deus" (l-ai vazut?). "Mai e si "Mystic River", pe care nu l-am vazut, dar il voi vedea in curand si pot sa fac pariu ca e mai bun ca scenariul trilogiei inelului...
P.S.: Cand ai scris"inchidetzi gura" vroiai sa zici "Inchideti gura!" sau "Inchide-ti gura!"?
Mai Oscarurile au fost deja decernate shi nu aveti cum sa le schimbati de-acuma.Ideea este ca LoTR a ramas cel mai bun film ever
Bine, dar fara sa te jignesc, esti de-a dreptul .... PROST!
Acum LOTR e cel mai bun film "ever" ? http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/20.gif
Ever adik dintr-un anumit pct de vedere,caci mai sunt filme shi mai bune(mai vechi) cum ar fi (daca eshti de parere cu mine) "Gone with he wind".Nu?Doar l-ai vazut
Ideea este ca LoTR a ramas cel mai bun film ever
Hardly are Oscars a standard for that.
Iar "Gone With The Wind" e si el copil mic...
Nu, nu am vazut Gone with the wind. Tu l-ai vazut?
Si cum poate sa fie ceva vesnic, etern NUMAIdintr-un anumit punct de vedere?! Asta e o notiune cu totul si cu totul noua pentru mine!
P.S. Intrebarea aia care i-am adresat-o lui Gollum de la Oscar 2004 e valabila si pt tine ... adica oricum deja stiu raspunsul! Nu dau nici 2 bani pe oameni ca tine care se iau dupa cum dicteaza, de exemplu, academia!
Cum adik that?? La "gone with the wind" m-am referit ca a fost un film reushit(mai ales pe vremea aceea) shi chiar mi-a placut
Ionutz55
02 Mar 2004, 20:30
Bun ai si tu dreptate dar cum am zis nu am dar eu premile ci acdemia de film americana nu??
Si pariez ca ei au vazut toate filmele de care tu zici si au apreciat ca lotr merita acel premiu. Sincer sa nu mint nu ma vazut fimlmele enumerate de tine dar mystic river voi incerca sal vad
Inca ceva stie cineva daca a aparut rotk pe 2 cd si tras bine??. Sincer as vrea sal fac rost dar nu lam gasit decat pe 3cd si tras naspa :(
ikgjklhgjhg.....
that, adica pentru a stabili cele mai bune filme...
pentru ionutz55: pun la indoiala faptul ca toti membrii academiei chiar au gasit LOTR:ROTK cel mai bun film al anului...
DAR NU ESTE!!! IMBECILULE!!!! nu este deloc cel mai bun film ever... Pot numi 100 de filme mai bune decat el... in timp...
Hai sa intrebam vreo 100 de critici daca LOTR e cel mai bun film facut vreodata ... sa vedem asa de curiozitate ce or sa spuna!
Pt Ogto:au mai fost shi se mai pot face shi alte filme mult mai bune dar anul asta asa ramane
Pt BeNnY:daca m-as lua dupa Academie nici nu m-asi fi mai obosit sa imi impun pct de vedere
Mie mi se pare... se poate sa gresesc... ca tu esti un pic cam retardat, inapoiat, mai incet cu mintea... cum vrei tu sa-i spui!
Intai spui ca LOTR e cel mai bun film facut vreodata dar numai dintr-un anume punct de vedere (adaugi dupa aia, WHATEVER THAT MEANS!) apoi spui ca e cel mai bun film al anului ( http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/31.gif ) ... tu ai ceva probleme!
Si dupa aia, concluzia, tu de fapt nu te iei dupa academie numai ca spui exact ce spun si ei nu? Mda.... si papagalul de fapt nu repeta ce zic oamenii... doar ca personalitatea papagalului seamana extrem de tare cu cea a omului si de-asta spune aceleasi lucruri, nu?
In cazul in care esti retardat (doamne fereste) atunci imi pare rau... o sa ma http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/51.gif pt tine
Mi-am schimbat parerea cand am vazut ca multi s-au cam rasculat la ceea ce am spus shi nu vroiam sa iasa cu scantei.
Pai daca Academia a desemant Lotr filmul anului(pe buna dreptate sau nu-cum vreti) shi mai ales daca imi place shi vroiam sa castige,normal ca sunt de partea lor.Doar n-am sa fac campanie impotrica lui "Lord"
Ok... The bottom line is ca ... fiecare cu parerea lui pana la urma...
Din respect fata de Gandalf nu mai scriu nimic aici de acest gen pentru ca deja s-au spus destule.
Da.Bine.Gaseshti altceva de discutat sau pe alta data??
DAR NU ESTE!!! IMBECILULE!!!! nu este deloc cel mai bun film ever... Pot numi 100 de filme mai bune decat el... in timp...
Cam agresiv, totusi...
Ionutz55
02 Mar 2004, 21:15
Benny io pana acum nu mam luat de tine. Nu va inteleg fratilor daca nu va place ducetiva pe alt topic, e asa de greu??
Tot ce putetzi face este sa va luati de fani acestui film. Wralth are dreptate oscarurile sau dat si cu asta am terminat. Pt. prima oara sunt de acord cu wralth :D
Pt prima shi nu ultima sper :lol:
Cam agresiv, totusi...
Da... Destul de agresiv... Mi-a scapat, dar m-am calmat imediat... If you mess with me, I get angry...
Sm�agol-Gollum
02 Mar 2004, 22:16
Intrebare: de unde pot comanda de pe net din romania niste kestii despre lotr?
Cam agresiv, totusi...
Da... Destul de agresiv... Mi-a scapat, dar m-am calmat imediat... If you mess with me, I get angry...
right... tot e cam agresiv... :wink:
gata,gata,copchii,inapoi la joak! :D Weez got important 'nnouncement to make:
Sor'mea sustine cum k aseara,la stirile PROtv Cluj s-a anuntat ca,la un moment dat-si ea zice ca in cadrul TIFF(desi....mhm?)-Cele trei LOTR-uri vor rula unul-dupa-altul,timp de aprox. 9h si 1/2 intr-unul dintre mindrele noastre cinematografe.TIFF sau ne-TIFF,ce pot eu sa zik e ca ma bucur k satu in Cluj.Nu stiu dak e vorba de versiunile extended sau 'orijinalele' dar oricum nu conteaza.Tineti minte lobby-ul ala pentru LOTR?It came ALIVEEEEE!I telll ya!ALIVVVVEEE!In nmomentul in care o sa stiu exact despre ce e vorba o sa trag un post mare si lat aici.
DEOKAMDAT,TOT CE POT SPUNE E :CLUJ,IN CURAND,CELE 3 LOTR 'DINTR-UN FOC',CINEMATOGRAF...sper.
Pai venim si noi la TIFF si ne cazam toti acolo la tine... ok? :wink: :lol:
OK.Sa va aducetzi corturi.... :D :wink:
DEOKAMDAT,TOT CE POT SPUNE E :CLUJ,IN CURAND,CELE 3 LOTR 'DINTR-UN FOC',CINEMATOGRAF...sper.
Daca e la TIFF, macar sa fie in ziua alegerilor... (ca daca e in timpul saptamanii, cred o sa stau cam singur-cuc pe la scoala...)
Pai cum corturi daca stam la tine? :lol:
Venim cu saltelele de acasa poate :lol:
Anyway... acum serios, Emi a spus la un moment dat sa mergem cu totii la TIFF ...
Am gradina,mah.... :D Vara,caldura,cer senin,ce sa statzi in casa...? :wink: :wink: :D
Oricum ar fi,eu va ashtept. (*)
Daca e la TIFF, macar sa fie in ziua alegerilor... (ca daca e in timpul saptamanii, cred o sa stau cam singur-cuc pe la scoala...)
Ete mah,acum aflu si eu ca am 'compatrioti' pe forum! :D
Paim cum sa stai mah la scoala-scoala si faculta tin un an intreg,TIFFu' e doar cateva zile!Si oricum cine mai merge la scoala in ultimele doua saptamani?...iar examenele incep doar la jumatatea lunii,ce dreku'!...
Ionutz55
03 Mar 2004, 20:06
Bai kkt eu am vb frumos cu totzi. Stiu si eu sa vb urat dar nu prea rezolv nimic cu IMBECILI ca tine. Asta e valabil daca vb. cu mine daca nu imi cer scuze poate am inteles eu gresit :evil:
Tu de ce te bagi in seama ca musca-n lapte? Vorbea cineva cu tine?
Ai grija cu gura aia... :x
Am o saltea cu apa care ste predispusa la scurgeri... Pot sa o aduc pe aia? Are inauntru cam vreo 100 L de apa, :D
Mashavia asta de problema a ultimei pagini care nu se arata ma exaspereaza...
Am lasat eu de inteles cum ca as vrea sa devin amfibian,ogto? :D Auzi mah la el,saltea cu apa.... :lol: (*)
Nici tie nu-ti arata ultima pagina?
Hmm.... :o :roll:
Gaandalf
04 Mar 2004, 13:34
Gandalf iti dai seama ca intentia mea nu a fost de nici un fel sa te jignesc!
Cat despre LOTR... eu imi mentin parerea ca CEL PUTIN pentru Cel mai bun Film nu merita sa ia... si nu mi s-a parut corect ca aici parca s-au dat premii pentru toata trilogia ... iar 3 filme vs 1 nu mi se pare corect... :roll:NIGHTWANE care este cel mai mare LOTR HATER a recunoscut ca cel putzin 6 Oscaruri trebuia sa ia... so .. Benny u see LOTR trebuia sa ia ceva dk ar fi sa judecam dupa parerea ta... :D
Nightwane
04 Mar 2004, 14:06
Huo! Gandalfe! Ti-am dat eu voie sa postezi p-aici ce am spus eu? :P si am zis 5 nu 6 :P
Degeaba va certatzi...LOTR a cashtigat. Cui nu-i convine, sa nu se uite. Traiasca berea...pardon..LOTR!!! :lol:
Merita 5, sau max 6... Dar atat...
Eu nu am spus ca nu merita nici unul... 5-6-7 tot merita...
Sm�agol-Gollum
04 Mar 2004, 20:20
Shi dupa parerea voastra(fiecare in parte), ce film ar fi trebui sa castige "cel mai bun film"? :wink: (*)
Nightwane
04 Mar 2004, 20:30
Gollum..daca te-ai uita atent la sectiunea OSCAR 2004 ai fi vazut ce filme am considerat ca trebuiau sa ia oscar-urile.
Cel mai bun film ar fi fost Mystic River si Lost in translation ar fi meritat mai mult...
Culmea culmilor era sa castige Seabiscuit!!!
Gaandalf
05 Mar 2004, 15:22
Degeaba va certatzi...LOTR a cashtigat. Cui nu-i convine, sa nu se uite. Traiasca berea...pardon..LOTR!!! :lol:My Baby girl ... :D Nice post... that's why i like herrrr ... u see ? :wink: Keep it flowin' Demi ... Keep it flowin' and ALIVE - THE LOTR PRIDE THAT IS!
Ionutz55
05 Mar 2004, 20:35
Eu nu am spus ca nu merita nici unul... 5-6-7 tot merita...
Inclusiv Best Movie :D :D
Don`t even start with me.... :evil:
Ionutz55
05 Mar 2004, 21:42
Tu de ce te bagi in seama ca musca-n lapte? Vorbea cineva cu tine?
Ai grija cu gura aia... :x
Scuze te rog dar CE AM VORBIT CUMVA CU TINE???
Am zis ca nu vreau sa ma cert cu tine dar daca ti neaparart sunt de acord :evil: . In primul rand ogto ma facut imbecil iar eu iam raspuns. Nu vb. in nici un caz cu tine sau despre sub. vostru. Dar vat ca tot tu te bagi in seama fara a fi bagat de altzi!!!!!!!
Ori itzi temperezi cuv. sau daca nu voi raspunde cu aceiasi moneda
PEACE :D
Daca tie ti s-a parut ca ogto te-a facut pe tine Imbecil inseamna ca te simti FOARTE imbecil MAI ALES ca numele tau nu a fost mentionat de nici un fel si discutia era intre Gollum si ogto... dupa cum ti-am spus, te zbati degeaba ca nu vorbea nimeni cu tine! Cat despre faptul ca nu vrei sa te certi cu mine... hmmm.... nu dau doi bani pe asta! Si daca nu vrei, ce? Asta tine de vrut sau nevrut? Eu n-am nimic cu tine insa daca mai insisti asa o sa am... si "ma bag in seama" pentru ca il cunosc de 3 ani pe ogto personal si stiu ce spune... asa ca nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala si stai acolo cuminte in banca ta...
Ionutz55
05 Mar 2004, 22:07
Hmm, da din pacate am grasit :( :( . Posibil sa ai dreptate in prima faza, dar vezi si eu dau tot 2 bani ca il cunosti tu pe ogto de 3 ani . Bravo tie dar totusi eu ma luasem de el iar apoi ai intervenit tu. Hmm, cam incurcata treaba.
Pai n-ar trebui sa dai doi bani pentru ca in 3 ani ajungi sa cunosti bine un om si sa stii ce vrea sa spuna respectivul! Si nu e incurcata deloc treaba! Ogto vorbea cu Gollum si tu te-ai bagat crezand ca esti insultat... Asa ca te-ai luat de el total pe nedrept si mi se pare corect sa ma bag!
Ca sfat, data viitoare fii mai atent ca sa evitam astfel de conflicte...
Numai bine
Ionutz55
05 Mar 2004, 22:15
GReseala mea :(
Sorry
Ca sa bagi o imagine in mesaj (desi nu-ti recomand sa bagi o imagine in mesaj DECAT daca e destul de mica (maxim 500x500) pentru ca altfel deformezi forumul si cum forumul este legat de site, site-ul) scrii http://www.site.ro/imagine.jpg ...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.