View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
Bloomy up for Kindom Of Heaven (http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/13591.jpg)
:lol: :lol: misto pozele!!! :) ...dar se pare ca exista o problema.... ;)
PS: fain avatar gaandalf! :happy: ...verry round... :P
What kind of problem ?
Gaandalf, nu mai lua pozele de pe www.councilofelrond.com pentru ca aia nu permint link-area lor. Aia e problema...
Gaandalf
27 Aug 2004, 07:12
Shi dupa cum ne shi ashteptam sa mai intarzie putzin ROTK-ul extins... se pare ca Pee Jay nu ne dezamageshte ... lansarea s-a mutat akum pe 7 Decembrie ... in preajma sarbatorilor ca sa iasa omor la vanzari ... mai mult k sigur.
Am ashteptat atata timp ... mai ashtept vreo 3 luni ... :(
7 decembrie? Ce chestie fix in aceasi zi cu colecti amatrix... Dificil de ales intre astea 2... dar totusi tot matrixul ramane prima mea fblete... ROTK-ul ori il piratez (probabil), ori il cumpar mai incolo... Poate de pasti! :D
P.S: Asta dak le aduc pe la fel ca in america.. adik pe 7, nu cu intarzieri...
Gaandalf
30 Aug 2004, 09:06
If It Were Anime (http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/orig/13792_orig.jpg) :lol:
Gaandalf
30 Aug 2004, 09:21
7 decembrie? Ce chestie fix in aceasi zi cu colecti amatrix... Dificil de ales intre astea 2... dar totusi tot matrixul ramane prima mea fblete... ROTK-ul ori il piratez (probabil), ori il cumpar mai incolo... Poate de pasti! :D
P.S: Asta dak le aduc pe la fel ca in america.. adik pe 7, nu cu intarzieri...
Dk la MAtrix Trilogy au scos 10 dvd-uri apoi la Lord Of The Rings ... dvd box set cu tot cu variantele extinse... oare akolo cate dvd-uri o sa fie incluse in set ?
De pAshti ? Ma superi TLD...c e draqu' asta nu e film de piratat dk apare... asta e set de achiztzionat ... crystal clear ... as daylight ... :P
:lol: :D:D :lol: Cica "Midu-Earth" shi "best Hobbito Friend", "Regorasu" si "Gandarufu". Regorasu e desenat fain de tot. Oricum cea mai tare faza e "trow Ring into Doom-yama". :D :lol: :D :w00t: :lol: :D :w00t: :lol: :lol: :D :w00t: :lol: :D
D-zeule ce oroare!!!!!!!!!! :sick: :sick: japaneze people can kiss my MIDU-ASS!
Gaandalf
31 Aug 2004, 07:16
Mey Raptor ... chill ... jos in dreapta imaginii scrie : "Art By David Hutchinson".
Deci tot americanii spurca totu' pana la urma... :lol:
Mey Raptor ... chill ... jos in dreapta imaginii scrie : "Art By David Hutchinson".
Deci tot americanii spurca totu' pana la urma... :lol:
aaa,pai in cazul asta nici o problema...americans can kiss my MIDU-ASS,too. :D ...
'attention all personnell! attention all personell!David Hutchinson is hereby invited to kiss my ass' Thank you all.
Sm�agol-Gollum
01 Sep 2004, 23:30
intrebare: Eorl The Young intre ce ani a trait si cat a domnit??
A trait in perioada III 2485 - III 2545 si a domnit intre III 2510 - III 2545.
Sm�agol-Gollum
03 Sep 2004, 22:30
mersi!
eu am pus intrebarea asta pt ca am citit intr-o carte urmatorul lucru:"Eorl ruled as the King of Rohan from 2410 until 2545, when, at the age of sixty years, he was slain......" , si deci normal ar fi trebuit sa aiba 135 de ani!!!
PoliFanAthic
03 Sep 2004, 22:43
Mai, dar subiectul asta cred ca-i ca si un bampir. Bine ca are de unde sa suga.
Sm�agol-Gollum
03 Sep 2004, 22:47
Mai, dar subiectul asta cred ca-i ca si un bampir. Bine ca are de unde sa suga.
la ce te referi, ca nu m-am prins?! :huh:
nightsorrow
04 Sep 2004, 11:08
Ma bucur sa gasesc asa niste versati in ale LOTR
ului (in special Gaandalf).... Please!!!!! Unde as putea gasi DVD LOTR
extended edition de download-at? I wish u a very fond
farewell, goodbye
Gaandalf
04 Sep 2004, 21:46
Pai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat. Nu le am cu asha ceva. Io' le am originale.
Eshti bine venit impatimat al lui Tolkien!
Ma bucur sa gasesc asa niste versati in ale LOTR
ului (in special Gaandalf).... Please!!!!! Unde as putea gasi DVD LOTR
extended edition de download-at? I wish u a very fond
farewell, goodbye
DC++, desi nu stiu cati le mai au in share... Se poate rezolva oricum aceasta problema cu je... Faza e ca tre sa le trag din nou ca a venit un format la calc.. s-au pierdut multe date pt folosul cinemagia! :D
[]quote="Gaandalf"]ai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat.[/quote]
Mersi mersi pt recomandari! :) Dupa cum am spus.. in momentul de fata s-au pierdut multe de pe hardul meu... dar in cateva zile totul va fi ca pe roate...
P.S: Topicu asta chiar se extinde prea mult... Si mai apare si Hobbitu... O sa depaseasca lejer 150 de pagini zic eu! :P
Oloriel
05 Sep 2004, 15:22
Mersi mersi pt recomandari! :) Dupa cum am spus.. in momentul de fata s-au pierdut multe de pe hardul meu... dar in cateva zile totul va fi ca pe roate...
sa te mai cred?...sa nu te mai cred??? :x :P
Gaandalf
06 Sep 2004, 06:53
[quote=nightsorrow]P.S: Topicu asta chiar se extinde prea mult... Si mai apare si Hobbitu... O sa depaseasca lejer 150 de pagini zic eu! :P
Shi ce are mah ... pe forum-uri in afara ashtia au subiecte de discutzie cu zecile. Zilnic cate ceva nou shi discutzii interesante, intrebari shi raspunsuri pertinente.
Io' o sa trag de el cat pot de mult ... :w00t:
evenstar
06 Sep 2004, 15:57
Hello! Sunt noua pe aici, imi pare bine sa va cunosc. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva....Exista oare vreun fan club LOTR aici, prin Romania? Un loc unde sa ne strangem noi impatimitii si sa ne adunam si sa citim LOTR.... :) Ma rog daca stie cineva sau vrea sa infiinteze asa ceva sa ma anunte si pe mine. De altfel ar fi o idee buna .... mai stiu si multi altii care s ar bucura de asa o initiativa.
Numai bine tuturor
Gaandalf
06 Sep 2004, 17:06
Hello! Sunt noua pe aici, imi pare bine sa va cunosc. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva....Exista oare vreun fan club LOTR aici, prin Romania? Un loc unde sa ne strangem noi impatimitii si sa ne adunam si sa citim LOTR.... :) Ma rog daca stie cineva sau vrea sa infiinteze asa ceva sa ma anunte si pe mine. De altfel ar fi o idee buna .... mai stiu si multi altii care s ar bucura de asa o initiativa.
Numai bine tuturor
A fost o initziativa din partea unui user al carui nume nu mai shtiu cum il cheama shi era pe site-ul stapanulinelelor.net dar asha cum s-a imprashtiat zvonul asha a disparut shi site-ul.
Raptor avea o initziativa kre luase deja forma dar sincer nici nu mai shtiu ce a facut cu site-ul ala. Nu shtiu dk impatimitzii din Romania vor deschide vreodata vreun FAN-Club dar eu in viitorul departat sigur voi face asta. Deocamdata sunt anul 4 shi n-am timp de asha ceva. Surprizele vor veni ... va promit eu. Am planuri maretze cu Lord Of the Rings. Nu degeaba m-a marcat.
Pana atunci casa mea este www.cinemagia.ro shi iti recomand sa ramai pe aici ... so Welcome evenstar! :w00t:
nightsorrow
06 Sep 2004, 19:15
Hei, a vazut cineva ca Legolas are ochii caprui in FOTR (cel putin in momentul aparitiei crebainilor ) , Iar in TTT poarta ochi albastrii....
Sorry Pete J. ! :((
Gaandalf
07 Sep 2004, 06:35
Hei, a vazut cineva ca Legolas are ochii caprui in FOTR (cel putin in momentul aparitiei crebainilor ) , Iar in TTT poarta ochi albastrii....
Sorry Pete J. ! :((
Io ash zice k este iluminarea de vina. Mai sunt asemenea "gaps" in toate cele 3 filme. Chestia este k totzi actorii din Lord Of The Rings au ochii albashtrii. Erau la moda in Middle Earth. :lol:
It's nice to have people start up discusions about LOTR. This is what they do @ Sf-Fandom.com ... cuuul! :w00t:
nightsorrow
07 Sep 2004, 08:36
Hmm, Fani LOTR shi Matrics va sommonez aici sa faceti un top al celor doua filme (He He He asta va umple multe si multe pagini)
Exemplu LOTR : 3 1 2 (ROTK FOTR TTT)
Matrix:1 2 3
Gaandalf
07 Sep 2004, 09:05
Hmm, Fani LOTR shi Matrics va sommonez aici sa faceti un top al celor doua filme (He He He asta va umple multe si multe pagini)
Exemplu LOTR : 3 1 2 (ROTK FOTR TTT)
Matrix:1 2 3
Este o oarecare ordine pe care trebuie sa o mentzinem aici. "OFF TOPIC" este foarte des practicat pe aici, pe forum de anumite persoane shi vei vedea cum se nasc certurile din absolut orice tampenie spusa cu intentzie sau fara intentzie.
De asta nu amestecam filmele ...
evenstar
07 Sep 2004, 10:14
Da, intr adevar nu ar trebui sa amestecam Matrix ul in aceasta rubrica....Isi are doar rubrica lui.... Insa un top al celor trei LOTR nu i o idee chiar rea...asta doar daca nu s a facut deja asa ceva...eu acum sunt in proces de citire a tuturor mesajelor din The Miracle I Call LOTR si descopar atatea discutii faine si mi pare chiar rau ca n am descoperit site ul mai devreme :(
Oricum subiectele nu au cum sa se epuizeze atata vreme cat mai sunt fani dornici sa dezbata subiectul LOTR. II doresc o viata cat mai lunga acestei rubrici....
PS. Ochii albastrii chiar erau la moda pe Middle Earth...totusi pentru echilibru i au mai strecurat pe acolo pe Bilbo, Eomer, Sam...
Gaandalf
07 Sep 2004, 10:53
Chestie pe care nu am remarcat-o d'abia acum: orcii in fatza portzii de la Minas Tirith striga: "Grond! Grond!" ceea ce inseamna Hammer Of The Underworld! - numai tzineam minte din cartzi ... trebuie citite AGAIN.
Gaandalf
07 Sep 2004, 10:56
...eu acum sunt in proces de citire a tuturor mesajelor din The Miracle I Call LOTR si descopar atatea discutii faine si mi pare chiar rau ca n am descoperit site ul mai devreme :(
Oricum subiectele nu au cum sa se epuizeze atata vreme cat mai sunt fani dornici sa dezbata subiectul LOTR. II doresc o viata cat mai lunga acestei rubrici...
Ce imi place cum gandeshti! :w00t:
Shi eu vreau viatza lunga acestui subiect. Shi o sa trag cat pot de el. DAr nu pot face fatza singur. Mie imi place sa impart firul in 7 shi sa aflu zilnic chestii noi despre Lord Of the Rings asha cum a fost faza cu Grond de mai sus.
In + akum e vara shi lumea intra mult mai rar asha k ashteptam sa vina frigul shi sa inceapa "viruseala" din nou ... :lol:
Numai bine tuturor
A fost o initziativa din partea unui user al carui nume nu mai shtiu cum il cheama shi era pe site-ul stapanulinelelor.net dar asha cum s-a imprashtiat zvonul asha a disparut shi site-ul.
Raptor avea o initziativa kre luase deja forma dar sincer nici nu mai shtiu ce a facut cu site-ul ala. Nu shtiu dk impatimitzii din Romania vor deschide vreodata vreun FAN-Club dar eu in viitorul departat sigur voi face asta. Deocamdata sunt anul 4 shi n-am timp de asha ceva. Surprizele vor veni ... va promit eu. Am planuri maretze cu Lord Of the Rings. Nu degeaba m-a marcat.
Pana atunci casa mea este www.cinemagia.ro shi iti recomand sa ramai pe aici ... so Welcome evenstar! :w00t:
Well...tot ce pot sa spun in apararea mea e ca nu am reusit sa invat suficient din flash-ul si dreamweaver-ul de toate zilele ca sa ajung la ceva extraordinar(cum e normal sa fie un site lotr)...ca idei aveam si am inca...poate in viitor o scot la capat cumva...apropos,daca stiti vreun link k tutoriale flash don't be shy si postati-l aici,ca sa nu imi mai mananc creierii prin tot google-ul...
...pacat de stapanulinelelor.net care dupa cum ziceam macar existau si erau...
Gaandalf
07 Sep 2004, 11:53
Pey mey Raptore... ce pot sa zic este k intr-un an dk vrei putem sa dam: Kick Off la un site despre Lord Of the Rings. Chiar vreau sa ma implic in ceva serios shi sa ii facem shi reclama k sa fie world wide known ...
I just want 2 know if u r the "let''s make a comitment" kindah guy! :lol:
nightsorrow
07 Sep 2004, 16:47
Bine, just wanna help,am bagat Matrix ul acolo doar de dragul lui TLD ,sa nu se sinta stingher ,dar an vrut sa shtiu preferintele voastre.
nightsorrow
07 Sep 2004, 17:01
Am o nelamurire in legatura cu ROTK extended si va rog sa ma desteptati : daca apare moartea lui Saruman atunci cum de partea cu Comitatul ''desacralizat'' nu apare? Sau apare Saruman, fara moartea sa? :huh:
Well...tot ce pot sa spun in apararea mea e ca nu am reusit sa invat suficient din flash-ul si dreamweaver-ul de toate zilele ca sa ajung la ceva extraordinar(cum e normal sa fie un site lotr)...ca idei aveam si am inca...poate in viitor o scot la capat cumva...apropos,daca stiti vreun link k tutoriale flash don't be shy si postati-l aici,ca sa nu imi mai mananc creierii prin tot google-ul...
...pacat de stapanulinelelor.net care dupa cum ziceam macar existau si erau...
Un site foarte bun cu tutoriale de flash este www.flashkit.com (http://www.flashkit.com). Oricum, cu ceva flash te-as putea ajuta si eu, iar in privinta dreamweaver-ului... cam aceleasi lucruri se pot obtine din cod HTML.
Am o nelamurire in legatura cu ROTK extended si va rog sa ma desteptati : daca apare moartea lui Saruman atunci cum de partea cu Comitatul ''desacralizat'' nu apare? Sau apare Saruman, fara moartea sa? :huh:
Din ce-am citit eu pe cateva site-uri, in film, Saruman moare cazand din turnul Orthanc. De aceea nu apare partea cu Comitatul. Pacat, pentru ca era ceva interesant.
Gaandalf
08 Sep 2004, 07:00
Din ce-am citit eu pe cateva site-uri, in film, Saruman moare cazand din turnul Orthanc. De aceea nu apare partea cu Comitatul. Pacat, pentru ca era ceva interesant.
No offense... but you're wrong!
Saruman scapa din Orthanc shi ajunge in Shire shi distruge tot pe akolo. Dar asta dupa ce orcile acaparasera tot shire-ul shi ashteptau comenzi. Acest lucru nu l-am vazut in versiunea de 3 ore shi 15 min. shi nu o vom vedea nici in cea extinsa. Asta a ales Pee Jay. Totul se intampla la inceputul filmului dupa ce asediul entzilor cu scandalul Gandalf Vs Saruman chestie pe care o putetzi viziona in acest trailer: Return Of the King Special Extended Edition Trailer (http://elflady.com/legolasgreenleaf/multimedia/rotk_eedvdpreview_comiccon.zip) (merge vazut cu WinAmp - mie asha mi-a mers sau Avi Preview), confruntare dupa care Saruman este dat afara din ordinul celor 5 vrajitori din Middle-Earth.
Cum Grima era mai tot timpul "jignit" shi "calcat in picioare" de stapanul sau Saruman ... ii taie gatul. Cam asta s-a ales de Saruman ...
Partea care m-a chiar amuzat din carte a fost aceea knd vine Frodo, Sam, Merry & Pippin in Shire kr era ocupat de orci shi ii dispera pe totzi. Nu mai erau nishte hobitzi firavi din Shire... aveau confruntari cu Witchking, Cave trolls shi vreo 200.000 de orci. Ce mai contau acei catziva din Shire. Praf shi pulbere s-a ales de ei :lol:
V-am plictisit ? :P
P.S. - Trailerul mai contzine Secventze: Gandalf & Pippin Vs Witchking
:shock: so watch it!
-gaandalf:...yeah I'm a commitment guy,honey. :D :D :D Dak ne strangem citiva si ne hotaram atunci ma implic serios de tot.
-elanor:mersi de site :) 8) shy imi palce semantura.
In general,ma gindeam la un site "flawless",de genul
http://www.thereandbackagain.net/
care e... :o :o :o cel mai bun pe care l-am vizitat vreodat'
cam asa ceva,bazat strict pe carti(si pe filme) si pe biografia lui J.R.R....ce sa mai zic...e greu sa ma explic...uitati-va la pagina in cauza si poate ma intelegeti...
evenstar
08 Sep 2004, 17:46
Raptor multumesc pentru site ul http://www.thereandbackagain.net/ Din ce am vazut eu pana acum e chiar cel mai reusit... Realizarea , aspectul grafic,atmosfera sunt inedite ...si nu in ultimul rand titlul...e altfel decat celelalte...
Must see it! :happy:
"Eorl ruled as the King of Rohan from 2410 until 2545, when, at the age of sixty years, he was slain......" , si deci normal ar fi trebuit sa aiba 135 de ani!!!
Pai e normal ca tipii ashtia din LOTR sa traiasca asha mult. Doar Aragorn a trait 210 ani(am scris bine, nu e 120). Asha ca totushi sa mori la 135, eshti tanar.
Gaandalf
09 Sep 2004, 08:42
Da dar Aragorn era "one of the Dunedain ... blessed with long life". 87 de ani avea pe vremea cu inelul shi cu fratzia...
Aia din Rohan nu-mi aduc aminte sa fi fost binecuvantatzi cu ceva ... let alone long life ...
Sm�agol-Gollum
09 Sep 2004, 17:35
mersi!
eu am pus intrebarea asta pt ca am citit intr-o carte urmatorul lucru:"Eorl ruled as the King of Rohan from 2410 until 2545, when, at the age of sixty years, he was slain......" , si deci normal ar fi trebuit sa aiba 135 de ani!!!
dude! problema e ca la mine scrie ca el a domnit intre anii 2410-2545 (ceea ce este gresit)! el a domnit intre 2510 si 2545.
observati diferenta?
:( povestile trebuie lasate sa respire.
Gaandalf
10 Sep 2004, 07:38
@Smeagol:
am vazut ce ai postat de 1a oara shi mi s-a parut ca exagerezi. Eu am citit Silmarillion-ul in Engleza shi sunt nishte expresii akolo pe care le-am cautat in dictzionar dar sunt unele cuvinte pe care (vorba lui Raptor) le lashi sa respire ... go with the flow...
Uneori Tolkien trebuie citit la fel k Shakespeare - shi dk pe Shakespeare in cerci sa-l intzelegi 100% ... good luck with dat! ;)
Da dar Aragorn era "one of the Dunedain ... blessed with long life". 87 de ani avea pe vremea cu inelul shi cu fratzia...
Aia din Rohan nu-mi aduc aminte sa fi fost binecuvantatzi cu ceva ... let alone long life ...
Pai nu tot oameni erau care au ajuns pe Middle-Earth la fel ca restu`?
Gaandalf
10 Sep 2004, 09:42
la fel k cine ? sau ca ce ? Dunedain ?
Shi Smeagol vb de King Of Rohan ... din ce imi aduc io aminte aia erau normali .... nu ?
Gaandalf
10 Sep 2004, 09:49
Good News Bad News Scenario:
Ringer Spy Celebriel reports that this week's Video Store magazine (9/5 -9/11 2004) contains a 2 page spread confirming the street date for the 4-disc extended edition of Return of the King of December 14. Pre-sell date is September 10.
The ad notes the inclusion of the "highly anticipated confrontation with Saruman" and the 50 minutes of extended footage.
Separate from the Extended Edition 4 disc set is the Collector's DVD Gift Set, also with a street date of December 14. This contains the 4-disc Extended DVD edition, Minas Tirth polystone keepsake box, and Bonus DVD, "Creating the Lord of the Rings Symphony" by Howard Shore.
Extensive TV, radio, and print advertising planned during the holiday shopping period.
ROTK Extended Edition: DVD suggested retail is $39.99, VHS suggested retail is $24.99
Collector's DVD Gift Set: Suggested retail is $79.92
bad news 4 us ... :x
Mda.. de ce au ales astia ca data de lansare decembrie? :( Mai e o groaza pana atunci... Ehh sper sa am delectez cu sta4 warsu pana atunci.. Tre sa fac yo rost de dvd-ul ala! 21 sept se apropie (nu si pt noi)
Gaandalf
10 Sep 2004, 10:15
Mda.. de ce au ales astia ca data de lansare decembrie? :( Mai e o groaza pana atunci... Ehh sper sa am delectez cu sta4 warsu pana atunci.. Tre sa fac yo rost de dvd-ul ala! 21 sept se apropie (nu si pt noi)
Ce fac ashtia din noi ..
ROTK, SW shi Matrix dvd extended eitions, dvd box-sets & figurine...
knd o sa intram in UE nu o as mai avem astfel de probleme... bagami-ash pixul in penar!
Gaandalf
10 Sep 2004, 10:46
Discutzie pe forum strain la LOTR:
(how cuuul iz dat ?)
"LOTR's influence on street names and fictional stories
I was driving around my town the other day, bored out of my mind and just killing time. Well anyway, I had to drop my cousin of of at his house. Now, you're probably asking yourself, "What does this have to do with LOTR?" Well, my cousin lives in a community thats less than five years old. So when I'm driving around this semi-new development, I saw an area called Rivendell Court. OK..fine. Then, I see two more places called Lindon Ave and Mirkwood Ave. So I dropped him off and rode around in the country-side of this county and saw a spot called Lothlorien Lane. Then finally, I saw a Bree Road and a Buckland Place and then it hit me right then that these names were right out of LOTR.
In other fictional stories and movies, we see dwarfs/midgets, elves and wizards all the time. We all have read stories that are filled with imagery with offset lands and characters that are good and bad. What I'm wondering is that could LOTR be the "blueprint" for all other stories and films that came after it? Also, when land developers and whoever decided on a street name....did they name these roads and avenues after lands in LOTR intentionally or what? What do you all think? Do you think these street names and stories were all coincidences or did these people have LOTR in mind when nameing streets or when they were making up stories on their own."
"What's the name of the comunity ? Where exactly is this comunity ? UK or USA ?"
"I live in Frederick, Maryland, USA. Some of those names were from around here, but some of the others are from towns and cities in and around the Washington Metropolitian Area. I was talking to a friend of mine who lives closer to D.C. then I do and he told me that there's a Shire Road near him. And these communties were built before the films came out....so they must have taken them from the books."
Sm�agol-Gollum
10 Sep 2004, 20:13
wow!! ce mijto! oare nu avem si noi prin romania asemenea drumuri? :P
Da,cum sa nu :w00t: "aleea Mordor,numaru' 13" :lol:
Eu ma indoiesc foarte tare ca ar da nume strazilor dupa LOTR! Adica, da-o dracului de treaba!
iepurilah
11 Sep 2004, 21:47
wow!! ce mijto! oare nu avem si noi prin romania asemenea drumuri? :P
:lol: Ar fi naspa rau...."de la Universitate o iei pe Gondor, apoi faci stanga pe Calea Victoriei, si la intersectia cu Rohan faci dreapta!" :?
Sm�agol-Gollum
12 Sep 2004, 00:35
chiar ca suna naspa! :D
si in plus la noi nu merge pt ca numele astea sunt englezesti, si deci nu prea merg in romania/romana
Am gasit zilele trecute, absolut intamplator, celebra epopee indiana Ramayana. Rasfoind, am dat peste un indice de nume. Mi-a atras atentia un anumit pasaj:
"Vali - sau Bali sau Balin, rege al poporului vanara"
O coincidenta interesanta, nu-i asa?
evenstar
14 Sep 2004, 11:49
Pentru cei care nu ati aflat, National Geographic a programat sambata, 18 septembrie, ora 22 un documentar numit "Din culisele filmului Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui" si tine o ora. Chestia e ca am mai vazut un documentar despre LOTR pe N.G. si era destul de nasol...era un fel de paralelism intre LOTR si viata reala, diverse situatii din istorie... Sper sa nu fie acelasi. We'll see....
A, si inca o chestie: TTT in premiera pe HBO, duminica, 19 septembrie, ora 20! Nu strica revazut...
Ca veni vorba, am vazut si eu in sfarsit FOTR si TTT extended:) Mi a flacut ff mult scena in care Frodo si Sam ii zaresc pe Elfii Padureni, chiar dupa ce parasesc Comitatul sau scenele suplimentare cu Aragorn, in care acesta canta un cantec elfesc ...astea din Fotr. In TTT parca au fost si mai multe chestii faine. Una dintre ele este atunci cand Faramir isi aminteste cum a gasit barca in care a fost asezat Boromir, cornul spart al acestuia si apoi scena din Osgiliath cu Boromir, Faramir si Denethor. Sau Merry si Pippin In Fangorn Forest band apa entilor, super simpatici...sau faza in care Aragorn ii spune, oarecum jenat, lui Eowyn ca are de fapt 87 de ani!
:w00t:
Anyway, sa nu va mai plictisesc , a fost o experinta super pt mine...
Now waiting for ROTK extended...
Am gasit zilele trecute, absolut intamplator, celebra epopee indiana Ramayana. Rasfoind, am dat peste un indice de nume. Mi-a atras atentia un anumit pasaj:
"Vali - sau Bali sau Balin, rege al poporului vanara"
O coincidenta interesanta, nu-i asa?
:D coincidenta da,interesanta,nu :sick: ...mie nu-mi plac deloc asiaticii(excluzand arabii si chinezii..anyway)
multe "coincidente" :happy: pot fi gasite in schimb in mitologia scandinava...
Am auzit ca apare partea a VI a...se aude ca joaca si Jennifer Love Hewitt in noul film....
Sm�agol-Gollum
14 Sep 2004, 21:53
Am auzit ca apare partea a VI a...se aude ca joaca si Jennifer Love Hewitt in noul film....
what? despre ce vorbesti?
Bai Gandalf, eu cred ca astia isi bat joc de tine ma...
nightsorrow
15 Sep 2004, 20:27
Am citit zilele trecute prin Silmarillion ceva despre semintiile ce populau Middle Earth (da, stiu ca nu face parte din ''the miracle I call LOTR" :x ,dar nu exista rubrica Silmarillion :P )si m a mirat ceva : orcii tragindu se din elfi traiesc vesnic,dar nu mi se pare normal findca nu e spusa direct...si despre gnomi la fel , foarte batrani, dar nu spune ca s muritori , nici nemuritori! Sau cel putin asa am inteles eu.Doar oameni sunt muritori?
Gaandalf
16 Sep 2004, 11:54
Totzi oamenii erau muritori numai k mai existau shi nishte supravietzuitori din Numenor a caror viatza a fost binecuvantata shi prelungita. Ei ajungeau sa traiasca circa 200-250 de ani.
De orci sincer sa fiu nu shtiu ce sa-tzi spun ... tre sa ma documentez dk erau muritori sau nu dar precum elfii dk erau "transhatzi" mureau ...
S-a facut shi un topic cu Silmarillion acum mult timp doar k tre sa-l cautzi prin arhiva ... dar oricum era un topic kre prezenta cartea pe scurt, o parodie srisa de un american shi postata de moi ...
nightsorrow
17 Sep 2004, 11:52
Dar despre gnomi?Spune ca traiau mult , dar cat nu se stie...Au fost creeati de unul dintre valari inaintea elfilor.
Asteptam parerea lui Raptor! :D
Gaandalf
17 Sep 2004, 12:07
Dar despre gnomi?Spune ca traiau mult , dar cat nu se stie...Au fost creeati de unul dintre valari inaintea elfilor.
eaaaah! WRONG!
Aule i-a conceput pe gnomi dar nu a avut puterea de a le da viatza. Ei au luat viatza de la Illuvatar dupa ce Elfii, "copii stelelor" s-au nascut.
Asta era planul lui Illuvatar ptr Arda. Elfii primii, Oamenii shi apoi "s-au trezit" shi gnomii.
:D dap.ase e cum zice Gaandalf.Tehnically speaking,gnomii au fost primii creati,dar Eru a decis sa-i tina "la rece" :P pina la venirea elfilor pe lume...dar tot piticii au fost primii.
Gaandalf
17 Sep 2004, 12:15
"la rece" - :lol: ce fel suna ? :lol: zici k sunt "six pack" shi le pui la frigider pentru mai incolo la meci ... :lol:
nightsorrow
17 Sep 2004, 12:19
:x Tot n ati raspuns daca sunt nemuritori gnomii ! :((
Gaandalf
17 Sep 2004, 12:49
Who Is That Gandalf? (http://hometown.aol.com/oldwargamer/gandalfs.html) - have fun guys!
@ nightsorrow : Dwarves aree not immortal ... cam 250 de ani traiesc. Asta shtiu de mult. Nu cred k s-a schimbat intre timp ...
Bulumulu
18 Sep 2004, 02:48
foarte mishto linku :D merita 19 clickuri
Gaandalf
18 Sep 2004, 13:15
foarte mishto linku :D merita 19 clickuri
E nice! Numai k e cam greu. Eu am ghicit doar vreo 4 sau 5.
[quote="Gaandalf
@ nightsorrow : Dwarves are not immortal ... cam 250 de ani traiesc. Asta shtiu de mult. Nu cred k s-a schimbat intre timp ...[/quote]
ehmmm... nu sunt mare profesor, dar totusi am citit si eu ceva :oops: , si dupa mne, dwarves traiesc in jur de 450 de ani... cam asa ceva... de abea la 130 ei sunt adulti, asa ca viata lor ajunge la 450 de ani daca nu vine din nou un razboi cu niste orci.
no offence gaandalf... :D
Excelent link-ul! M-a facut sa ma gandesc cum ar fi stat lucrurile daca Bilbo ar fi fost vrajitor (poza 9)... :lol:
Knnabis
19 Sep 2004, 16:06
Pentru cei care nu ati aflat, National Geographic a programat sambata, 18 septembrie, ora 22 un documentar numit "Din culisele filmului Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui" si tine o ora. Chestia e ca am mai vazut un documentar despre LOTR pe N.G. si era destul de nasol...era un fel de paralelism intre LOTR si viata reala, diverse situatii din istorie... Sper sa nu fie acelasi. We'll see....
a fost acelasi...nu mi-a prea placut...niste paralele intre roman si realitate, intre film si realitate...plus ca la ora 22 a fost un documentar despre seabiscuit :)
evenstar
19 Sep 2004, 16:30
Mda, mare dezamagire si pt mine documentarul respectiv :( ....Dar nu inteleg de ce oamenii aia difuzeaza exact acelasi documentar de mai bine de un an sub denumiri diferite :x
Sm�agol-Gollum
19 Sep 2004, 21:25
wow! incredibil! am nimerit UNA! sunt cel mai bun. :D :P
ma amuzat faza cu Rowling! :D
Gaandalf
20 Sep 2004, 13:23
i'm not LOTR flawless ... i'm human remember! :D
me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate :D ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry
Gaandalf
21 Sep 2004, 08:10
ma amuzat faza cu Rowling! :D
asta asha k sa o umileasca un pik pe J.K ... :D
Gaandalf
21 Sep 2004, 08:11
me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate :D ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry
so it's somewhere in between what we both said ... :P
hey... me too... si pentru ca mi-am dat si eu seama de asta, am loat cartea mea de d&d players manual (rpg), si m-am mai uitat...
asa ca corectez ce-am scris mai sus, si spun ca dwarves traiesc in jur de 350 de ani... numai ca marea parte nu traiesc sa ajunga pana la varsta aia. ;)
me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry
hey... me too... si pentru ca mi-am dat si eu seama de asta, am loat cartea mea de d&d players manual (rpg), si m-am mai uitat...
asa ca corectez ce-am scris mai sus, si spun ca dwarves traiesc in jur de 350 de ani... numai ca marea parte nu traiesc sa ajunga pana la varsta aia. ;)
Esti amnezic?
Nightwane
21 Sep 2004, 15:29
Esti amnezic?
esti un tiganus mucos?
Gaandalf
21 Sep 2004, 15:41
ajunge bajetzi ...
nu aici va rog ... nu infectatzi shi topicul asta.
Esti amnezic?
esti un tiganus mucos?
Esti un gras imputit?
Nightwane
22 Sep 2004, 11:44
Esti amnezic?
esti un tiganus mucos?
Esti un gras imputit?
nu. dar la tine raspunsul stiu clar ca e "da" ;)
anyway..continuati cu LOTR-ul vostru :D
nightsorrow
22 Sep 2004, 16:11
II greu vietu' baieti?
Mutati va la topicul 'loc de dat cu capu n zid'.
Sm�agol-Gollum
22 Sep 2004, 20:44
am aflat azi ceva interesant: stra-stra-stra bunica lui Arwen era Maia! :D
Gaandalf
23 Sep 2004, 11:13
vreau sa shtiu shi eu de unde ai luat informatzia asta ?
sursa ? ... da-mi shi mie sa citesc.
Io intre timp am facut calculele shi mi-a ieshti ca toata isprava asta cu The One Ring a durat ecat 18 ani. De la petrecerea lui Bilbo pana la plecarea spre The Grey Havens shi mai departe in Valinor ... long time isn't it ?
Sm�agol-Gollum
23 Sep 2004, 20:54
vreau sa shtiu shi eu de unde ai luat informatzia asta ?
sursa ? ... da-mi shi mie sa citesc.
pai, am cumparat din anglia o carte intitulata "A guide to Tolkien" scrisa de DAVID DAY. Si aici am aproape tot ce se poate sti despre lumea lui Tolkien.
Acum cateva zile am inceput sa citesc despre Valar, Maiar si kestii de astea. Asa am dat de o Maia numita Melian care s-a casatorit cu un elf.Si astfel, din fiu in fiu, am ajuns la Elrond, care la randul lui este tatal lui Arwen. DEci arwen este stra-stra-stra nepoata lei Melian!
Lamurit? :happy:
Gaandalf
24 Sep 2004, 07:14
i guess!
i want the book now ... no matter what. Dar pun mana pe ea. No problem.
THX!
evenstar
25 Sep 2004, 10:12
Si eu am citit ca Arwen o avea ca stra stra strabunica pe Melian, chiar in Silmarillion. Chestia asta apare si in carte,si la genealogiile de la sfarsit, unde intelegi mai bine.
Gaandalf
27 Sep 2004, 08:19
M-am gandi k poate vretzi sa vdetzi ce nesimtzit este witchking ...
Return Of the King Special Extended Edition DVD Desktops (http://www.lordoftherings.net/index_desktops_dvd.html)
nightsorrow
28 Sep 2004, 17:32
Pentru fanii Lotr si nu numai : http://www.armsofvalor.com/ O multime de reproduceri dupa armele din Lotr si nu numai...(cred ca e cel mai bun dintre toate de genul lui)Eu il gasesc interesant desi nu prea ma ajuta la imbunatatirea calitatilor mele de warcrafter...da,fac arme in timpul liber. :D
Gaandalf
29 Sep 2004, 08:53
dk nu sunt originale degeaba ...
http://www.lotrfanshop.com/lotrshop/weapons.asp
nightsorrow
03 Oct 2004, 15:40
Cine vrea sa stie cum va arata loc. Gura lui Sauron in film trebuie sa joace LOTR ROTK acolo apar faze din extended...
Gaandalf
05 Oct 2004, 08:19
Cine vrea sa stie cum va arata loc. Gura lui Sauron in film trebuie sa joace LOTR ROTK acolo apar faze din extended...
m-am lasat de poze ... de info... de spoilere shi trailere ... vreau sa va dextendedul klumea fara nici o extra imagine pana knd apare pe dvd ...
jackpot
06 Oct 2004, 12:19
Sper sa continue . Ar mai fi The Hobbit de la J.R Tolkien, si mai sunt cateva. Desi rolul lui Gandalf i-a fost harazit prima data lui Sean Connery(acesta refuzand pe motiv ca nu a inteles niciodata care e faza cu hobbitii), si "Magnito" din X-men isi joaca bine rolul.
Gaandalf
07 Oct 2004, 13:30
Dk avzti ocazia shi bani ... achizitzionatzi The two towers - Speciial Extended Edition. Akolo vetzi vedea ce au facut cei de la Weta WorkShop shi toate locatziile de filmare din Middle Earth slash New Zeeland shi comentarii shi imagini kre o sa va dea pe spate ...
+ 44 de minute superbe la varianta The Two Towers...
imaginea este impecabila shi prezentarea dvd-urilor la fel.
Va recomand ... Nu vetzi regreta absolut deloc.
Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 20:45
Dk avzti ocazia shi bani ... achizitzionatzi The two towers - Speciial Extended Edition. Akolo vetzi vedea ce au facut cei de la Weta WorkShop shi toate locatziile de filmare din Middle Earth slash New Zeeland shi comentarii shi imagini kre o sa va dea pe spate ...
+ 44 de minute superbe la varianta The Two Towers...
imaginea este impecabila shi prezentarea dvd-urilor la fel.
Va recomand ... Nu vetzi regreta absolut deloc.
fazele cu locatiile de filmare si cu comentariile se gasesc doar in dvd?
eu am special extended vhs edition si am doar +42 minute.
PS: ce e frate cu plictiseala asta la voi? dc nu mai scrie nimeni? :huh:
Gaandalf
27 Oct 2004, 10:57
TTT EE - am acasa shi are 44 minute extra my dear ...
... in rest toata lumea hiberneaza ... shi eu la fel cu licentza asta nemernica ...
nightsorrow
27 Oct 2004, 20:40
... in rest toata lumea hiberneaza ... shi eu la fel cu licentza asta nemernica ...
No.my spirit is restless! Ca dovada am gasit un poster LOTR TTT Super mare: 1200x1000 , e cu spatele lui Saruman spre armata sa ...destul de artistic si deloc comercial...da problema e ca nu mai stiu site ul ,dar pot sa vi l dau prin mail,daca vreti...in alta ordine de idei daca vedeti si voi un poster LOTR puneti link ,dar va rog doar cele cu rez peste 1000x1000...si mergem la firma de printat,il printam pe vreo 40x60 cm,si ne am ales cu un poster...
Gaandalf
28 Oct 2004, 07:32
ash vrea shi je ....
dar eu caut un poster cu Aragorn cu spatele shi coroana pe cap care e bestiala shi armata "marching to war" ... esste bestial
nightsorrow
30 Oct 2004, 18:31
Am citit in FOTR despre un personaj din Bree care la plecarea hobbitilor si a aratat fata ...in romana spune ca arata mai mult a ''moroi''decat om...vreau sa stiu cum este numit in original, in engleza...poate aveti voi cartea in engleza.
Mda... am vazut azi un preview la rotk ee... Nu stiu dak a mai fost postat pe aici.. dak nu cu atat mai bine! Aruncati o geana aici (http://www.lordoftherings.net/homevideo/homevideo.html). Cei acre vor!
Chiar ieri seara m-am uitat peste ele shi chiar se merita.....ashi lua shi eu dar inca nu imi permit:(
nightsorrow
31 Oct 2004, 12:12
Nu mi spune cineva de unde pot sa downloadez postere LOTR in marime originala (peste 1000x1200) ? am cautat pe vreo 50 site uri si nimic...doar de cumparat...chiar nu s a gasit nimeni sa scaneze un poster si sa l puna pe net?
Nu mi spune cineva de unde pot sa downloadez postere LOTR in marime originala (peste 1000x1200) ? am cautat pe vreo 50 site uri si nimic...doar de cumparat...chiar nu s a gasit nimeni sa scaneze un poster si sa l puna pe net?
In cele mai multe situatii posterele astea sunt luate prin prietenii sasu prin bani... si cel care el achizitioneaza nu e dispus sa le imparta "asa de usor" cu restul lumii. Tot ce poti sa faci este sa gasesti vreun poster dintr-o revista si sa prelucrezi poza... Bineinteles cu cat marimea creste, calitatea descreste...
Gaandalf
01 Nov 2004, 16:17
Tot ce poti sa faci este sa gasesti vreun poster dintr-o revista si sa prelucrezi poza... Bineinteles cu cat marimea creste, calitatea descreste...
nu mey ... el mi-a trimis un wallpaper kre chiar avea dimensiunile alea... deci chiar exista ...
emanuel
03 Nov 2004, 11:34
Interesant de citit...
Cu cine ar vota Tolkien? (http://d-bo.com/HowWouldTolkienVote.html)
Gaandalf
03 Nov 2004, 13:57
Interesant de citit...
Cu cine ar vota Tolkien? (http://d-bo.com/HowWouldTolkienVote.html)
interesant dar in acelashi timp textul acela mic m-a descurajat ...
voi citi knd voi avea timp ...
evenstar
07 Nov 2004, 14:25
Am gasit zilele trecute un site care ti ofera posibilitatea de a ti testa cunostiintele din domeniul LOTR : http://www.lordotrings.com/noflash/quiz.asp Mi sa parut cel mai bundintre toate testele ce le am vazut pe acolo... Testul are mai multe etape si intrebarile nu s tocmai usoare. Anyway it s a challenge for us, LOTR fans...
Apropo de situri, a aparut primul site romanesc dedicat fanilor LOTR: http://www.lotr.go.ro/ E un inceput, totusi, nu? :?
Gaandalf
08 Nov 2004, 07:54
Am gasit zilele trecute un site care ti ofera posibilitatea de a ti testa cunostiintele din domeniul LOTR : http://www.lordotrings.com/quiz.asp. Mi sa parut cel mai bundintre toate testele ce le am vazut pe acolo... Testul are mai multe etape si intrebarile nu s tocmai usoare. Anyway it s a challenge for us, LOTR fans...
Apropo de situri, a aparut primul site romanesc dedicat fanilor LOTR: http://www.lotr.go.ro/ E un inceput, totusi, nu? :?
a mai fost shi stapanul inelelor.net - dar nu a rezistat...
nightsorrow
08 Nov 2004, 22:05
Da merita site ul ! am fost prins de Sauron,in Mordor,level 5. :w00t:
Gaandalf
09 Nov 2004, 07:31
nu merge site-ul cu LOTR quiz - por che ?
evenstar
09 Nov 2004, 12:42
nu merge site-ul cu LOTR quiz - por che ?
S a rezolvat. Incearca acum. http://www.lordotrings.com/noflash/quiz.asp
Gaandalf
09 Nov 2004, 14:21
m-am blocat la ultima...
m-au luamt cu mama lui Tolkien shi cu data publicarii fratziei inelului ... shi sa nu mai zic de locul unde radagast shi-a facut casa ...
e deja exagerat testul ...
Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 21:06
i guess!
i want the book now ... no matter what. Dar pun mana pe ea. No problem.
THX!
ai mai facut rost de carte?
Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 21:50
intrebarea 13 de la level 3 este cam incurcata....
la intrebarea 4-17 care e raspunsul corect?
Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 22:48
hoho...tot is bun io! am avut un punctaj de 91 / 20. :D
Gaandalf
10 Nov 2004, 07:24
hoho...tot is bun io! am avut un punctaj de 91 / 20. :D
shi deci ? la ce level ai ajuns ? Sunt 6 in total ... dar ultimul e enervant rau de tot ... este chiar greu ... il voi relua azi dar ma indoiesc k e asha ushor ...
Gaandalf
10 Nov 2004, 12:32
luatzi de aicea:
@ The Black Gate (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_2.jpg)
Saruman & the Palantir (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_13.jpg)
Aragorn Vs The Palantir (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_22.jpg)
Faramir & Eowyn (http://img.photobucket.com/albums/v116/Kalib/ROTK%20EE/Small/faramireowynhoh12.jpg) :love:
The Fall Of The King (http://img.photobucket.com/albums/v116/Kalib/ROTK%20EE/eowynwounded1.jpg)
iar aici trailerul de la Versiunea extinsa ...
http://www.lordoftherings.net/
nightsorrow
10 Nov 2004, 16:03
Ho, ho Gaandalf you are the man :w00t: ...Pee ii nebun,cred ca o sa plang la film...
cel mai mult imi palce faza cu black gate....in extended sa inteleg ca apare cand vb aia cu mouth of sauron nu??
oricum rupe...
Gaandalf
11 Nov 2004, 06:54
Ho, ho Gaandalf you are the man :w00t: ...Pee ii nebun,cred ca o sa plang la film...
Stai calm k io tremuram pe scaun knd ma uitam la trailer aseara ... gandeshte-te k nu sunt decat secventze... in rest 50 de minute de film Lord Of the Rings - Return Of the King - all brand new!
cel mai mult imi palce faza cu black gate....in extended sa inteleg ca apare cand vb aia cu mouth of sauron nu??
oricum rupe...
Da normal k o sa apara faza aia ... sper sa fie shi duelul lui Aragorn cu chief tain of Eorlings ... moment in kre moare Brego...
deci chiar o sa fie rupere ...
Pe 14 Decembrie iese la vanzare asha k watch out ...
Deshi Return Of The King Extended Edition - Collector's Gift o sa ma coste cam 3 mil shi ceva ... io' tot ma bag ... se merita ...
looky here: http://www.theonering.net/scrapbook/group/1456/range/1
Deshi Return Of The King Extended Edition - Collector's Gift o sa ma coste cam 3 mil shi ceva ... io' tot ma bag ... se merita ...
se merita - se merita,shi parca nici nu- i chair asha de scump....
prima data cand am citit am inteles trei mii(de euro adik)-acolo nasol
Gaandalf
12 Nov 2004, 07:51
se merita - se merita,shi parca nici nu- i chair asha de scump....
prima data cand am citit am inteles trei mii(de euro adik)-acolo nasol
toate k toate da' inca nu au bagat FOTR EE pe piatza shi nu-i a buna! :x
:o Cum inca nu este FOTR pe piata??? :o nu se poate...
nightsorrow
12 Nov 2004, 18:49
Nici eu nu l am vazut...doar pirat este, daca nu a fost lansat pana acum nu va fi in veci....
Gaandalf
15 Nov 2004, 08:33
La americani pe 14 iese ROTK EE! La noi in Ianuarie!
Nici eu nu l am vazut...doar pirat este, daca nu a fost lansat pana acum nu va fi in veci....
Ai vazut tu FOTR EE piratat ? Oricum e nashpa ... ori original ori deloc.
nightsorrow
15 Nov 2004, 15:23
Pai daca nu este original ,doar piratat ,atunci cum vrei sa l fi vazut ? Tu cum l ai vazut?
Gaandalf
16 Nov 2004, 06:48
The & BAck Again - An Actor's Tale (http://g-images.amazon.com/images/G/01/x-locale/common/transparent-pixel.gif)
Gollum - How We Made Movie Magic (http://images.amazon.com/images/P/0618391045.01._SCLZZZZZZZ_.jpg)
Gaandalf
16 Nov 2004, 06:50
Pai daca nu este original ,doar piratat ,atunci cum vrei sa l fi vazut ? Tu cum l ai vazut?
nu l-am vazut original ... piratat pe cduri ... dar eu am zis k e nashpa sa-l cumperi piratat. Meniul la TTT EE e superb ... impecabil... itzi dau lacrimile cata frumusetze. Super prezentare.
Gaandalf
16 Nov 2004, 09:43
Uitatzi cam ce nu a ajuns in varianta de cinema shi nici cea extinsa :
NEVER BEFORE SEEN IMAGES FROM THE LORD OF THE RINGS (http://www.hdr-see.de/neue_seite_45.htm)
Chestia este k nu shtiu de ce dar cred k mr. Pee Jay pregateshte lansarea unei super editzii extinse peste catziva ani in kre vom beneficia shi de Arwen la Helm's Deep shi Faramir intr-un vis sau viziune in kre Frodo se descompune precum Gollum shi Gandalf Aragorn, Legolas, shi Gimli cum trec pe langa Orthanc.
evenstar
16 Nov 2004, 18:48
Uitatzi cam ce nu a ajuns in varianta de cinema shi nici cea extinsa :
NEVER BEFORE SEEN IMAGES FROM THE LORD OF THE RINGS (http://www.hdr-see.de/neue_seite_45.htm)
Chestia este k nu shtiu de ce dar cred k mr. Pee Jay pregateshte lansarea unei super editzii extinse peste catziva ani in kre vom beneficia shi de Arwen la Helm's Deep shi Faramir intr-un vis sau viziune in kre Frodo se descompune precum Gollum shi Gandalf Aragorn, Legolas, shi Gimli cum trec pe langa Orthanc.
Wow! :w00t: Extraordinare imagini. Ma intreb oare voi avea vreodata sansa sa le vad integrate in film. Mixtura aia intre Gollum si Frodo e pur si simplu smashing. Foarte frumoase si imaginile cu Arwen.
nightsorrow
16 Nov 2004, 20:58
Am o img cu cast LOTR,nimic neobisnuit,dar apare o actrita in dreptul careia scrie Morwen... Apare Morwen in film?
Gaandalf
18 Nov 2004, 06:46
Am o img cu cast LOTR,nimic neobisnuit,dar apare o actrita in dreptul careia scrie Morwen... Apare Morwen in film?
Gil Galad apare in FOTR la inceput la bataia cu Sauron ... apare un elf cu o super sulitza kre o infige intr-un orc scum. Restul je ne sais pas ... Probabil k apar prin versiunile intinse ... knd Frodo cu Sam ii vad pe elfi sau in Rivendell ... nu shtiu exact. Deci nu bag mana in foc. Oricum Gil Galad cica ar trebui sa fie in ROTK EE ... ceea ce este minunat... :w00t:
Ionutz55
19 Nov 2004, 20:36
Lord of The Football :D
http://www.onlinesport.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2425]
pacat ...nu pot sa-ti vad link-ul :(
nightsorrow
21 Nov 2004, 13:09
Filmele bune nu sunt definite de faptul ca se termina cu DE FAPT. FE FAPT erau morti, DE FAPT el nu era ala ca era alalalt, DE FAPT plus era minus si minusu plus. Astea intra la categoria "filme cu final neasteptat". Era si un serial cu episoade de 20 de minute in care totul se termina cu DE FAPT. Deci i dont give a flying fukk despre cat de tare te-a surprins pe tine orice final de film, mie bunaoara mi s-a parut previzibil finalul la The Others. Un film bun e bun daca iti vine sa te uiti la el si dupa ce afli cum se termina sau despre ce e vorba. Banuiesc ca esti dintre aia care n-au mers la Passion of Christ pt ca "stiau cum se termina". De asemenea, un film nu e bun pt ideea pe care ti-o comunica, pt ce inveti din el, etc...pt asta sunt cartile. Probabil esti dintre cei care merg la filme pt ca le e lene sa citeasca carti. Filmu e film, e arta vizuala, iar cartea e carte, e arta literara. Ai grija sa nu le confunzi. Fiecare poate arata ceva ce nu se poate arata in celalalt domeniu. De asta orice comparatie intre film si carte e de prost gust. A reduce un film la scenariul lui e o minimizare de foarte prost gust.
LOTR nu are nevoie de finaluri neasteptate si suspansuri ca sa fie bun. Finalurile neasteptate si suspansul sunt doua tehnici de marketing cinematografic care au fost inventate de americani acu 100 de ani. evident, ele nu fac un film sa fie nici bun, nici prost. Pur si simplu calitatea unui film n-are a face cu asta, desi poate sa fie un element pozitiv.
Sufletul sau intelectul nu se inalta, nu uitandu-te la Fight Club in orice caz. Ele se scalda intr-un permanent kkt de scale valorice contagioase sau impuse pe motive de marketing, intre care uneori, unii dintre noi, gasim placere, securitate sau sentiment de apartenentza.
Altfel spus, nu exista definitie pt film bun. Exista doar pt film prost. Si filmele bune sunt toate alea care nu-s proaste. Mai mult, nu prea exista filme complete: unele au actori buni, replici bune, altele au regie buna, efecte de sunet si imagine, scenariu bun, "faze misto", etc. Sunt o gramada de criterii de felu asta. Filmele bune pe TOATE planurile sunt atat de rare incat daca stam dupa ele, o sa vedem un film la 5 ani, sa zicem.
Lipsa mea de orizont e alegere lucida, nu o reactie isterica ca la tine. N-am nimic cu blackul melodic, pur si simplu consider la modul lucid si cu cifrele puse pe hartie, ca e genul care a adus blackul in atentia "marilor mese". Aia cu ringul de dans nu era nici macar o metafora. In rockotecile de pana in 1995 nu exista black metal (decat Venom care nu se pune). Prima piesa black pe care am vazut lume dansand a fost de pe Dusk and her embrace. Doi ani mai tarziu, acelasi lucru era valabil pt Mourning Palace. Asta nu ma face sa zic ca blackul melodic e de kkt, pe aceleasi criterii pe care efectele speciale nu fac un film sa fie prost. Nam zis niciodata ca trupele alea canta pop. Ringul de dans nu are a face cu pop sau rocknroll.
Faza cu sensibil si receptiv e FOARTE subiectiva si e strict legata de conditionarile tale psihologice si de sensibilitatile tale particulare. Ele se accepta in masura in care nu ranesc sensibilitatile altora. E cam ca la homosexuali si zoofili. Te tolerez pana incerci sa imi bagi un deget en coulle. De acolo, te iau la palme. Nu exista spirit de rocker adevarat, exista doar oameni dusi cu pluta. Muzica nu este adevarata sau falsa, doar afirmatiile logice sunt adevarate, false, sau cu valoare de adevar necunoscuta. "Rockerul adevarat" intra in aceeasi categorie cu "manelistul adevarat", ci "houserul adevarat", cu "hihoperul adevarat", adica in categoria oamenilor care au impresia ca au prins pe Bunu Dumnezeu de un deget in momentu in care s-au afiliat la o anumita turma. Difera doar dimensiunea turmelor. Atat "marile mese" cat si "micile mese" se formeaza cam pe aceleasi principii. Toti marii rebeli din istorie au sfarsit prin a-si alcatui propria turma, cu propriile metode si valori de brainwashing.
http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php?t=1858&postdays=0&postorder=asc&start=25 sa luati exemplu de forum de la rockeri!
Gaandalf
22 Nov 2004, 13:03
Lord of The Football :D
http://www.onlinesport.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2425]
nici io nu pot sa vad...
dk e poza ... ia shi tu linkul direct de la poza... shi posteaza aici ...
evenstar
22 Nov 2004, 18:32
Iata un site cu un impresionant numar de poze LOTR, afise mai putin cunoscute daca nu total necunoscute, poze de pe EE . Merita vazut.
http://www.angelfire.com/mi3/greeneggsandham/returnoftheking.html
care ii faza cu numerotarea filmelor?
fellowship I,II,III,etc?? :huh:
Gaandalf
23 Nov 2004, 10:59
or fi puse pe categorii ...
oricum site-ul are shi poze din variantele extinse... e kindah cool!
evenstar
23 Nov 2004, 14:06
Fotografiile din FOTR, TTT si ROTK sunt fiecare impartite in mai multe seturi: setul I, II.....
Pacat ca la ROTK sunt doar doua seturi de fotografii...
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 22:28
luatzi de aicea:
@ The Black Gate (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_2.jpg)
Saruman & the Palantir (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_13.jpg)
Aragorn Vs The Palantir (http://www.dvdtown.com/media/screenshots/big/12523_22.jpg)
Faramir & Eowyn (http://img.photobucket.com/albums/v116/Kalib/ROTK%20EE/Small/faramireowynhoh12.jpg) :love:
The Fall Of The King (http://img.photobucket.com/albums/v116/Kalib/ROTK%20EE/eowynwounded1.jpg)
iar aici trailerul de la Versiunea extinsa ...
http://www.lordoftherings.net/
mie nu imi merg pozele!! deee ceeee?? :(( :(( :(( :((
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 23:03
1.la quiz m-am blocat la level 5,dar mi-am dat seama ca daca dau "backspace" pot sa reiau intrebarea...si astfel am terminat quizul.
2.ma gandalfe,tu ai mai facut rost de ring of barahir?
Gaandalf
29 Nov 2004, 11:46
Pe 6 Decembrie o sa iasa jocul The Battle For Middle-Earth kre din ce am vazut in prezentari va fi cel mai tare joc de strategie... din punctul meu de vedere.
Toate personajele sunt disponibile... shi se poate juca shi cu gondor shi cu rohan shi cu mordor shi cu isengard shi cu fangorn ... good vs good shi evil vs evil sau MORDOR VS MORDOR VS ROHAN ... toate optziunile posibile... mai ales k nazgulii sunt unitatzile cele mai marpha din tot jocul... shi balrogul kre rupe in doua jumatate din armata ...
@ smeagol - gollum :
nope... bani nu sunt ... doar k am pe cineva in afara kre o sa imi ia knd voi avea bani - pe kre ii am de fapt dar ii dau pe ROTK EE akuma de X-Mas.
Gaandalf
30 Nov 2004, 14:03
www.lordoftherings.net gazduieshte cel mai nou trailer la ROTK EE kre a carui durata este de 6 minute.
Se pare k Pee Jay apare shi in ROTK nu numai in FOTR. :lol:
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=7404
Si in cel stil apare si in ROTK!
:lol:
Oricum se pare ca mosu aduce altceva de craciun, cum astia cu matrixu lor o labaresc degeaba in variante de 4 dvd-uri... :hmm:
Iara m-a luat febra lord of the rings dupa ce am vazut traileru asta extins. Credeti-ma MERITA vazut! ;)
P.S: Link direct cumva? (http://www.lordoftherings.net/homevideo/frame_special_dvd.html?NoMansExtndCut) sau download direct (http://www.themoviebox.net/movies/2003/Lord-of-the-Rings_ROTK/trailer-page.html)... Ambele cazuri ENJOY IT! :P
Hmm ce am descoperit acum pe net... Articolul din luna Ianuarie a revistei Empire... Lectrua placuta!
Page 01 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_001.jpg)
Page 02 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_002.jpg)
Page 03 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_003.jpg)
Page 04 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_004.jpg)
Page 05 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_005.jpg)
Page 06 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_006.jpg)
Page 07 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_007.jpg)
Page 08 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_008.jpg)
Page 09 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_009.jpg)
Page 10 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_010.jpg)
Page 11 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_011.jpg)
Page 12 (http://elflady.com/legolasgreenleaf/print/05jan/images/empire_05jan_012.jpg)
Sm�agol-Gollum
30 Nov 2004, 23:13
uitandu-ma azi,din nou, la rotk am observat niste lucruri ciudate,printe care:
1)in batalia de la Black Gate, cand oamenii au ajuns in fata portii toti erau calare.....dar cand a inceput batalia....puf....au disparut caii!
2)am impresia ca la sfarsitul filmului frodo are degetul intreg.....
Gaandalf
01 Dec 2004, 17:13
TLD ... descrie ce e pe akolo ...k nu merge nici un link ...
uitandu-ma azi,din nou, la rotk am observat niste lucruri ciudate,printe care:
1)in batalia de la Black Gate, cand oamenii au ajuns in fata portii toti erau calare.....dar cand a inceput batalia....puf....au disparut caii!
2)am impresia ca la sfarsitul filmului frodo are degetul intreg.....
1 - asta dovedeshte kat de mult ai citit ROTK shi mai dovedeshte faptul k nu shtii k ROTK a fost "taiat" akolo ...
2 - ai impresia greshita ... are degetul rupt ... "mushcat".
TLD ... descrie ce e pe akolo ...k nu merge nici un link ...
Mie mi le deschide... Ca doar le-am testat inainte sa le pun.... Mai e careva care a avut probleme cu articolu?
Sm�agol-Gollum
01 Dec 2004, 22:08
1. pai inca nici nu am citit ROTK...cartea e la wraith, iar el o termina saptamana viitoare; abia atunci o iau de la el si incep sa o citesc :D
2.am spus ca e doar o impresie...am vrut sa ma uit la mana lui daca are deget dar intotdeauna acea mana(stanga) era in afara cadrului....
Gaandalf
02 Dec 2004, 11:25
uita-te atent k se vede clar k are "gegetul" mushcat ... the pointer.
Bulumulu
02 Dec 2004, 15:37
am auzit k vor sa scoata lord of the rings 4: gollum resurrection vara viitoare :w00t:
Sm�agol-Gollum
02 Dec 2004, 20:58
am auzit k vor sa scoata lord of the rings 4: gollum resurrection vara viitoare :w00t:
unde ai auzit asta?? :shock:
GATA! A "scapat" pe net Extendedu de la rotk.. In weekend ma astept sa il vad... Momentan il au doar cei de afara... dar se merge repede pe aici! :)
fain.....vrei sa zici ca in b circula repede :(
-----
vraja cu lord 4
daca fa asha ceva ma kc in ei
ori respecta povestea lui tolkien sau ce draq(nu cred ca a scris el ceva despre invierea lui gollum shi nush ce...)
fain.....vrei sa zici ca in b circula repede :(
Crede-ma, exista persoane care poa sa faca rost de el in cateva ore chit ca tre sa downloadeze de afara... Dak nu il am in weekend luni seara tot ma uit la el! 8)
dar nu ma indoiesc de ce ai spus.......vreau sa scot in evidentza ca mai conteza shi unde stai....
nightsorrow
04 Dec 2004, 19:54
lol, voi doar acum cititi LOTR ? Ar merge ceva film dupa Silmarillion...daca ati auzit de carte bineinteles...
and what's that supose to mean ..? :hmm:
Gaandalf
05 Dec 2004, 13:50
GATA! A "scapat" pe net Extendedu de la rotk.. In weekend ma astept sa il vad... Momentan il au doar cei de afara... dar se merge repede pe aici! :)
VREAU SHI EU ... ITZI DAI SEAMA K NU MAI AM RABDARE PANA PE 20 DECEMBRIE ...
Bulumulu las-o mai moale cu LOTR 4 k e aberant shi k gluma sa spui asha ceva. Sper sa nu puna botul oamenii de aici ...
nightsorrow
05 Dec 2004, 15:13
Gata ! am luat ROTK EE si azi ma uit la el ! va comunic impresiile maine :D
Retaua rulz ! :D
Gaandalf
06 Dec 2004, 16:08
Gata ! am luat ROTK EE si azi ma uit la el ! va comunic impresiile maine :D
Retaua rulz ! :D
With all due respect .... fara spoilers da? k io abia Vineri fac rost de el ...
nightsorrow
06 Dec 2004, 21:49
Spoiler ? Aia ce dr. mai e ? Ceva ce intra in apanajul manelistilor care-si ''fac'' masinile ?
nightsorrow
06 Dec 2004, 21:59
Am vazut ROTK si materialele aditionale nu prea sunt pe masura asteptarilor, dar a fost o placere sa le vezi ! Ce sa spun... Saruman moare sec la Orthanc, Gandalf isi gaseste nanasu' in impersoana Regelui Vrajitor din Angmar, super fazele cu Palantirul oriunde ar fi el, Gura lui Sauron e...mare. Astept originalul... :w00t:
Spoiler ? Aia ce dr. mai e ? Ceva ce intra in apanajul manelistilor care-si ''fac'' masinile ?
Adica sa nu dezvalui din tainele ROTK EE-ului asa cum tocmai ai facut in mesajul de deasupra.
Sm�agol-Gollum
06 Dec 2004, 23:25
lol, voi doar acum cititi LOTR ? Ar merge ceva film dupa Silmarillion...daca ati auzit de carte bineinteles...
:x sa stii ca nu imi place tonul tau..... :hmm:
a aparut site-ul romanesc www.lotr.go.ro am vazut k a zis si cineva mai sus de el... puteti gasi multe poze de pe platourile de filmare, din realitate...etc intrati si postati pe forum!!!! sa-mi ziceti dak va place!!! accept sugestii...
va pup :D :lol: 8)
nightsorrow
07 Dec 2004, 13:53
lol ! Pai da, tre asteptat stapanu Gaandalf sa vada si el Intinsul ...
Am vazut si eu extendedul ieri si ce sa spun.. Pt mine a meritat asteptarea... Nu m-a dezamagit... Ca sa nu dau prea multe spoilere va zic sa fiti atenti la Saruman vs Gandalf la inceput, Aragorn vs Palantiru pe la final :P, Gandalf vs Witch Kingu - prea putin zic eu... MUUUULT prea putin :P. In rest faze funny din ee (bineinteles ca n-o sa dau citate... nu va stric vizionarea :P) in munti, inainte de a ajunge la ostea blestemata.. si la inceput... Concurs de baut beri.. Nu stiu cine e mai mortal Legolas sau Gimli... Si in final gura lu' Sauron (recomandatii bree un colgate ca-i cam paradita...), si aici am ras [o sa vedeti voi de ce :D ]. Oricum de nota 10 si extendedul la fel ca si varianta de cinema... Cei care nu-l aveti inca... luati-l de la mine... Cei care nu-l luati de la mine... bafta cu downloadu ca deja il au destui pe net! ;)
Sm�agol-Gollum
07 Dec 2004, 21:19
Cei care nu-l aveti inca... luati-l de la mine...
si cum as putea sa il procur?...
Cei care nu-l aveti inca... luati-l de la mine...
si cum as putea sa il procur?...
Prin posta! ;) PTTR-ul nostru cel scump si drag! :)
emanuel
08 Dec 2004, 15:59
Pe mesaje private, va rog!
trust me. i don't think u wanna....
Sm�agol-Gollum
08 Dec 2004, 21:24
am remarcat o gafa cam ciudata la FOTR....poate gresesc eu si sunt un prost dar iata: cand grupul de uruk-hai urmarea fratia de-a lungul raului(fluviului) un uruk-hai se uita in dreapta(spre rau) deci orcii ce aflau pe malul stang!... dar fratia face pit-stopul pe malul drept,unde se intalneste si cu uruk-haii...si ma indoiesc ca in carte scrie pe undeva cum ca orcii au trecut raul spre celalalt mal!!
Era filmat doar din alt unghi. Nu e asha grav... Trust me. :) And, yeah... I'm back... Cormacolindiel, a laita tarienna! ;)
Gaandalf
14 Dec 2004, 13:28
SPOILERS
O sa incep prin a spune MULTZUMESC lui TLD pe kre nu am avut cum sa-l sun sa-i zic la telefon k mi-a facut cel mai mare bine prin a-mi trimite filmul pe cd-uri pe kre l-am vazut de peste 12 ori de cand l-am luat ...
Nu shtiu cine a scris mai sus k nu a fost pe masura ashteptarilor ... what can i say .... WRONG ... filmul a fost excelent ... toate fazele minunate inclusiv cele cu Gandalf VS Saruman shi the Witchking. Mi-a placut house of healing shi dialogurile lui Pippin cu Faramir ... ce sa mai zic de the battle of gondor kre a avut in + exact ceea ce vroiam sa vad ... totul a fost incredibil shi imi pare rau k s-a terminat. Am renuntzat sa ma mai gandesc la The Hobbit asha k ma voi apuca sa caut alte cartzi d'ale lui Tolkien shi sa recitesc Silmaillion-ul shi Lord of the Rings.
Akuma ... Pasajul cu Paths of the dead a fost bine plasat .... l-am analizat shi mi-a mai placut k mr Pee Jay iar shi-a facut aparitzia shi in varianta extinsa in calitate de pirat kre shi-o ia de la Legolas ... binentzeles cu contributzia lui Gimli ....
Gandalf Vs the Withking ... cred k puteau sa filmeze mai mult dar a fost de-ajuns shi atata ... nu m-am suparat asha cum altzi au facut-o ...
Mordor uruks Vs Isengard Uruks iar a fost delicioasa shi funny in acelashi timp ... sa mai zic de mica "promenada" a lui sam & frodo on the plains of gorgoroth impreuna cu ditamai "plutonul" de orci ? Superb ....
Nu mai continui ptr k toate scenele incluse in aceasta versiune sunt la superlativ ...
I'm going home 2 watch it again ... You should 2 ... :shock:
Gaandalf
14 Dec 2004, 13:41
Ce chestie ... the drinking game din ROTK EE dintr Leogolas shi Gimli ... a devenit foarte popular, e greu, e mult de baut dar cica a prins bine in mai toate barurile din NEW ZEELAND ...
evenstar
14 Dec 2004, 19:33
Ei bine, am pus si eu mana pe mult asteptatul ROTK EE, si pot sa spun ca e pe masura asteptarilor, daca nu deasupra lor. Ce sa zic, a meritat asteptarea. Au fost o gramada scene care mi au placut, insa pe primele locuri cred ca se situeaza cea cu Saruman, tot ce spune omul ala, sau ma rog, vrajitorul ala, are un sens deosebit, insa aicea trebuie sa spun ca mi ar fi placut sa se dea un pic mai multa importanta mortii sale, atat de maret descrisa in carte :happy: ; sau scena in care Aragorn priveste in Palantir, si la sfarsitul careia, nu stiu daca am vazut eu bine sau chiar s a spart Evenstar... :( Foarte interesante si scenele cu Path of the Deads, unde apare la un moment o cascada de cranii, in viata mea n am vazut ataea cranii la un loc, sau Houses of Healing...
Ce sa mai zic de Gura lui Saruman, f indreptatit numele, numai gura e de omul ala... Multe, multe chestii simpatice, amuzante, ce mai un deliciu pt un fan LOTR, si nu numai.
nightsorrow
14 Dec 2004, 19:52
Oricum eu am vazut primul ROTK EE, de p-aci...acum ca stapanul Gaandalf a vazut si el EE pot sa mi dau drumul la comentarii mai amanuntite...
Eu spuneam ca nu a fost pe masura asteptarilor mele deoarece nu se potriveste cu viziunea mea asupra cartii. Poate voua vi se par asa de reusite deoarece coincid cu viziunea voastra...
De ce nu s a ridicat spiritul lui Saruman, ca apoi sa priveasca spre Apus? Era prea frumos ca sa apara si asta... Sauron apare in Palantir intrupat , ca si inainte sa i fi fost taiat inelul... in carte apare f des notiunea de nimicnicie prin care putea fi realizat si Sauron adica o umbra, un gol in materie, care raspandeste intuneric, ceva de genul Ungoliant... aceasta viziune expresiva lipseste cu desavarsire...
as fi vrut mai mult mister...
Nu fi asa de sigur ca am postat fix dupa ce am vazut extendedul... ;) Si poate sunt altii care l-au vazut chiar de vineri seara sau chiar joi cand a aparut... Facem concurs ca Legolas si Gimli sau ce-i paci?! :hmm: CONTEAZA ca l-am vazut si ca nimeni nu se uita la posturile noastre pline de warez! :lol:
Gaandalf
15 Dec 2004, 10:37
Eu spuneam ca nu a fost pe masura asteptarilor mele deoarece nu se potriveste cu viziunea mea asupra cartii. Poate voua vi se par asa de reusite deoarece coincid cu viziunea voastra...
De ce nu s a ridicat spiritul lui Saruman, ca apoi sa priveasca spre Apus? Era prea frumos ca sa apara si asta... Sauron apare in Palantir intrupat , ca si inainte sa i fi fost taiat inelul... in carte apare f des notiunea de nimicnicie prin care putea fi realizat si Sauron adica o umbra, un gol in materie, care raspandeste intuneric, ceva de genul Ungoliant... aceasta viziune expresiva lipseste cu desavarsire... as fi vrut mai mult mister...
Pai normal k nu se compara cu cartea ... ar fi chiar tampenie sa zici k filmul ... varianta extinsa e pe masura cartzi ... NICIODATA! Dar asta nu ma impiedica sa simt acest film shi sa imi dau seama k este superb in toate privintzele. Shi eu ash fi dorit sa-l vad pe Tom Bombadil sau "scandalul" de la Barrow Downs ... sau pe Glorfindel cu Frodo fugutza la Rivendell ... dar Arwen a fost introdusa perfect in film shi creionata superb ce pot sa zic ...
Mai uita-te inca odata la ROTK EE sa-l vezi pe Sauron in carne shi oase in PALANTIR ... he's there, trust me ...
Il mai vad odata shi mai vorbim mai pe indelete ...
ce bine k am cu cine sa comentez ...
Ah' ... shi credetzi-ma ca nu conteaza cine a vazut primul filmul sau cine l-a vazut ultimul ... important este sa-l vedem cu totzii ... k pana la urma merita vazut de mii de ori ... cel putzin io' cu asta ma voi ocupa ...
nightsorrow
15 Dec 2004, 15:01
Nu fi asa de sigur ca am postat fix dupa ce am vazut extendedul... ;) Si poate sunt altii care l-au vazut chiar de vineri seara sau chiar joi cand a aparut... Facem concurs ca Legolas si Gimli sau ce-i paci?! :hmm: CONTEAZA ca l-am vazut si ca nimeni nu se uita la posturile noastre pline de warez! :lol:
heh, tu l ai vazut luni, 6 dec iar eu duminica :D oricum nu conteaza, I care not ...
Iar Sauron treia sa apara fara trup... Cea mai neinspirata faza a fost cea din Casele Tamaduirii care e prezentata copilareste, evaziv, ar fi treit sa fie ceva de genul aparitiei elfei Arwen la Trollshaws in FOTR unde ea este vazuta de catre Frodo in lumea spiritelor in care aproape ca alunecase... foarte interesanta chemarea aceea; elfii puteau fi vazuti si in lumea vazuta si in cea nevazuta in care haladuiau Nazgulii, mi se pare ca intra si cel care isi punea Inelul in acea lume !
Gaandalf
15 Dec 2004, 15:22
Cea mai neinspirata faza a fost cea din Casele Tamaduirii care e prezentata copilareste, evaziv...
corect ... se putea mai mult ... c'est la vie!
Gaandalf
16 Dec 2004, 10:26
Fratele lui Elrond ... Elros ... a devenit primul rege al Numenorului .. shi deshi era elf el a fost considerat OM ... de aici iese Elendil kre shtim cu totzii cine este. Arathorn II shi sotzia sa Gilraen ai radacini in "semintzia" elfilor ... deci din ambele partzi ale familiei Aragorn este elf ...
interesant nu ?
nu vad cum ar putea sa nu-tzi placa Tolkien ....?
nightsorrow
17 Dec 2004, 18:52
De vreo 2 ani ani tot vad prin alimentare si magazine produse de patiserie si panificatie marca Boromir ... :shock: Ce dr. o mai fi si asta ? Si asta nu e tot! Am vazut si ceva benzinarie Boromir... E pur coincidenta sau e facuta intentionat de catre, stiu eu, copiii managerilor acestor 2 companii, care probabil il glorifica pe acest fiu al Gondorului...
www.boromir.ro
Just a thought: am vazut faza asta cu Boromir(cozonac) cu ceva timp inainte sa apara inca FOTR,shi nu prea cred ca au citit ei cartea shi din toate alea au ales acest nume
simply coincidental that's all
Gaandalf
20 Dec 2004, 06:50
Just a thought: am vazut faza asta cu Boromir(cozonac) cu ceva timp inainte sa apara inca FOTR,shi nu prea cred ca au citit ei cartea shi din toate alea au ales acest nume
simply coincidental that's all
Cred k era shi Vodka Boromir dar nu bag mana'n foc.
Yesss :w00t:
Am facut in sf rost de extended ...yey
acum tot ce imi mai lipseshte este FOTR EE and i am fullfilled(for the moment :D )
Gaandalf
22 Dec 2004, 18:02
Yesss :w00t:
Am facut in sf rost de extended ...yey
acum tot ce imi mai lipseshte este FOTR EE and i am fullfilled(for the moment :D )
pai shi dupa ce iei FOTR EE cam ce ai mai vrea sa faci rost ?
chestii,accesorii,postere(am luat deja unu original din frantza),etc
u get the picture
nightsorrow
08 Jan 2005, 10:17
Fotografii super mari si multe cu LOTR ! 1500x1000 ! www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/news/news-detail_732.php
Sprechen sie deutsch :lol: :lol:
Sm�agol-Gollum
10 Jan 2005, 22:50
hello boys and gals....i'm back and i'm new and improved... :D
am si eu o intrebare: unde il inteapa shelob pe frodo?
in cur.ce dumnezeii lor de intrebari sunt astea?in pula mea,acolo il inteapa!uita-te la film daca vrei si nu mai pune intrebari cretine.
Sm�agol-Gollum
11 Jan 2005, 21:28
ho ma...ce te ambalezi asa...? am pus intrebarea pt a vedea daca chiar la intepat in burta...sau piept...pt ca mi-am dat seama ca nu prea avea cum sa il intepe in burta pt ca frodo purta mithrilu si nu avea cum sa il strapunga acul... get my point?
am pus si eu o intrebare inocenta sa mai inveselesc atmosfera asta sumbra de la fanatic....nu trebuie sa ma faci in toate felurile.... :?
Gaandalf
12 Jan 2005, 10:48
subiectul asta moare .... incet dar moare.
Va agitatzi degeaba ...
Las` ca anu` asta face PeeJay "Zee Hobbit" shi atunci mai avem ce scrie. Facem alta topica... Relax, start breathin`, (ussaaaah!) ca nu e mare bai. :) Just a topic... LOTR Lives forever in our hearts... :w00t: :love:
Gaandalf
12 Jan 2005, 23:44
numai k topicul acesta trece printr-o perioada gen "Paths Of the Dead" ... shi pacat ...
eaaah! whatever ...
numai k topicul acesta trece printr-o perioada gen "Paths Of the Dead" ... shi pacat ...
eaaah! whatever ...
Orice topic trece... Asta e! Be cool! :hmm:
Gaandalf
14 Jan 2005, 18:03
so cool ...
Sm�agol-Gollum
14 Jan 2005, 21:28
ma gandalfe...ai mai scris parodia aia la lotr?
Gaandalf
14 Jan 2005, 21:30
ma gandalfe...ai mai scris parodia aia la lotr?
nope :( ... vad ROTK EE de cate ori apuc... shi in rest vad filme shi invatz ptr licentza ... :sick:
Sm�agol-Gollum
14 Jan 2005, 21:40
too bad man....eh, oricum sper ca o sa o vedem destul de repede aici pe cinemagia.....good luck and god speed :D
Gaandalf
14 Jan 2005, 21:42
too bad man....eh, oricum sper ca o sa o vedem destul de repede aici pe cinemagia.....good luck and god's speed :D
la anul ma bag pe treaba ... am mai multe planuri ...
merci mult ... shi vezi k se scrie GOD SPEED!
noroc!
Cinemania
15 Jan 2005, 23:43
LOTR nu moare inca sau "The Lord of the Rings: Ultimate Edition Box Set"
check this: http://movieweb.com/dvd/news/news.php?id=6486
Gaandalf
16 Jan 2005, 13:56
LOTR nu moare inca sau "The Lord of the Rings: Ultimate Edition Box Set"
check this: http://movieweb.com/dvd/news/news.php?id=6486
moare topicul ... de box set shi ceea ce cuprinde .. shtiu de acum 11 luni de zile knd inca visam la versiunea extinsa...
ca mi-am adus aminte....cand am fost la iashi,am vazut LoTR TTT Collector's Gift....prima data...ce nu ashi fi dat sa fi putut cumpara;statuie cu smeagol adn everything....da de unde bani :(
nu era tare mult (daca o luam pe departe),dar pt un elev inca ii ...5 buli
Gaandalf
16 Jan 2005, 14:52
ca mi-am adus aminte....cand am fost la iashi,am vazut LoTR TTT Collector's Gift....prima data...ce nu ashi fi dat sa fi putut cumpara;statuie cu smeagol adn everything....da de unde bani :(
eu il am aks pe Gollum mult mai mic decat gigantul ala din box set shi mai scoate shi sunetul cu "My Preciouss" exact k in film ... sunt curios dk ala scoate vreun sunet ...
al meu nu are peshtele in mana ... :P
nu are peshtele in mana.... :lol: da ce are?? :lol:
ala nush daca scoatea vreun sunet.nu l-am zdruncinat destul de tare,ma mai punea sa-l shi platesc. :D
Sm�agol-Gollum
16 Jan 2005, 21:11
eu il am aks pe Gollum mult mai mic decat gigantul ala din box set shi mai scoate shi sunetul cu "My Preciouss" exact k in film ... sunt curios dk ala scoate vreun sunet ...
al meu nu are peshtele in mana ... :P
si cat a costat??
tailgunner
17 Jan 2005, 08:16
unde se poate gasi ROTK extended edition, daca nu vi-i cu suparare?
Gaandalf
17 Jan 2005, 14:53
si cat a costat??
cadou primit de ziua mea... la fel shi Gandalf the White cu Shadowfax .... :lol:
la toate magazinele diverta ... dk eshti din Buc.. gaseshti la Sala Dales shi la Carrefour mai mult k sigur...
tailgunner
17 Jan 2005, 14:59
thx
dar tu vrei sa il iei de la magazin!? :? (ai banutzi)
Gaandalf
17 Jan 2005, 15:17
dar tu vrei sa il iei de la magazin!? :? (ai banutzi)
Excuse me .. dar cum sa-tzi zic ... tu ai vazut ce meniu au primele 2 partzi la versiunea extinsa? Feeling-ul este unic shi la acelashi nivel cu toate 3 filmele extinse... flawless!
o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect
Din pacate pentru mine, am vazut nici macar jumatate din LOTR EE. Dar noroc ca exista Neobbitu` TLD care s-a indurat de sufletu` meu (ne)muritor ;) shi mi-a facut cadou` de Craciun EE-ul. Well... Ce pot sa spun? Numa` ca Gimli freakin` rullzzz! Sa ajunga la legiunile blestemate shi damn! Mutra care o are cand incepe sa calce pe cranile astora. He's freakin` cute. Long live the Dwarfs! :lol: Acuma pandesc ziua cand vad shi restu` filmului. Shi dupa aia o luam de la capat. Se face maraton cu toate extendurile. Da` faza nasoala a fost cu moartea lui Saruman in turn. Tot nu a respecta cartea... :((
Shi ru vroiam sa-l vad cum moare Saruman in Shire,dar macar l-a omorat tot Grimma.
mai face gimli o faza super...rau de tot,dar nu mai tin minte unde shi cum.oricum cred ca era cand se lua la intrecere cu legolas
aaaa.da.cand apar shi haradrim cu oliphaunts....omoara legolas unu,la care gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol:
belea de tot faza...
tailgunner
17 Jan 2005, 20:21
okey, de unde il pot lua fara banuts? (furnizorii mei de cd-uri for free nu-l au)
desi as prefera DVD-ul original
Sm�agol-Gollum
17 Jan 2005, 21:16
o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect
faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :)
Gaandalf
18 Jan 2005, 00:34
gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol:
belea de tot faza...
THAT STILL COUNTS AS ONE!
now 4 Gimli ...
la faza cu piratzii din ROTK EE ... el ii stramba arcul lui legolas shi din gresheala il omoara pe unul din piratzi ... in versiunea extinsa ... acel pirat este PETER JACKSON ... kre apare ptr a2a oara dupa Fellowship in kre este pe o strada in Bree ... beat cu un morcov mare in mana...
sa va uitatzi ... :lol:
am vazut faza....belea
prima data cand m-am uitat nu mi-am data seama :)
Gaandalf
23 Jan 2005, 12:31
faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :)
a luat "de pe net" un prieten de-al meu ... dvd-urile extinse ... dar boul a uitat sa ia shi apendicele ... adica dvd 3 shi 4. shi are doar filmul.
unii oameni sunt chiar proshti... ;)
Stie cineva de unde pot lua din Rmania LOTR: the fellowship of the ring versiune extinsa DVD ?
Pe provideo am incercat dar nu il au.........
Gaandalf
23 Jan 2005, 20:40
yep ... cam asta cautam cu totzii ...
a luat "de pe net" un prieten de-al meu ... dvd-urile extinse ... dar boul a uitat sa ia shi apendicele ... adica dvd 3 shi 4. shi are doar filmul.
bag picioru' :lol:
Peter Jackson apare in toate 3 filmele.
1. In Bree cand manaca un morcov
2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta]
3. Pe corabia piratilor
Gaandalf
23 Jan 2005, 23:38
Peter Jackson apare in toate 3 filmele.
2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta
asta nu o shtiam ...
Cinemania
23 Jan 2005, 23:42
pana si copiii ii apar in film :D
Sm�agol-Gollum
24 Jan 2005, 21:00
pana si copiii ii apar in film :D
in ce faze?
Cinemania
24 Jan 2005, 21:14
in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului
in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D
Sm�agol-Gollum
24 Jan 2005, 21:23
in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului
in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D
bun mersi....si acum imi poti spune cum arata? :D
copii lui jackson?!
care-s aia..nu ii shtiu
Cinemania
24 Jan 2005, 21:33
chiar si in primul LOTR, la inceput, cand Bilbo spune povestea aia hobitilor, la un moment dat e un close-up pe un baietel si o fetita (ambii cam de 4-5 ani) stand chiar in fata hobitilor ce ascultau...aia is copiii lui Peter...ei sunt, de fapt, si mentionati la credits ca si "Cute Hobbit Children" :D
Cinemania
24 Jan 2005, 21:35
mai rasfoieste un pic inceputul la LOTR sa-i vezi cum arata ;)
Sm�agol-Gollum
24 Jan 2005, 21:56
aaa da..ii stiu acuma...ms :)
Cinemania
24 Jan 2005, 22:12
cp...nice hobitses :D
frate...asta ishi baga shi copii in filme
interesant aspectul asta ca shi el sa apara in filmele lui....
Cinemania
25 Jan 2005, 16:09
nu e singurul...multi fac asta
Gaandalf
25 Jan 2005, 16:20
nu e singurul...multi fac asta
exact ... multzi fac asta ...
apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...
am vazut ROTK EE "again" :D shi am realizat cat de naturala shi de bine realizata este scena in care Eomer o gaseshte pe Eowyn shi urla shi nu shtie ce sa faca ... sa planga, sa urle ... este prea cutremuratoare ... urmata de muzica kre poate fi auzita in Houses Of Healing ...
De asta imi place filmul asta ... reusheshte sa scoata din mine cele mai frumoase reactzii shi senzatzii ... :love:
multzi...nu shitma faza asta..
true...
mie mi-a plcaut f mult at cand faramir se duce la ordinele lui tat'su sa incerce sa goneasca orcii. totul pe melodia lui pipin...ce mi-a palcut faza aia.shi la sfrashit cand denethor mushca din nush ce ii curge ceva roshu din fructul ala
fiana de tot
Sm�agol-Gollum
25 Jan 2005, 21:14
apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...
u're right! they'r so cuute! :happy: :P :P
Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.
Gaandalf
26 Jan 2005, 18:47
Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.
asta cu Haleth ... son of Hama ... o shtiam ...
apendicele le vroiam shi eu ... :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.