PDA

View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

ogto
05 Mar 2004, 23:25
Eu nu stiu la cel faza te-am facut imbecil Ionutz... Siguri pe care i-am ofensat direct sunt Gollum si Wraith. Deci te rog, citeste cu atentie msg.

P.S. Nu ma bag in seama. Cand am contrazis, am contrazis cu motive clare... Nu ca sa vb si eu ceva. eram impotrica alora. Multi dintre voi nu aveti un concept clar asupra ce inseamna: "a te baga in seama".

Nightwane
06 Mar 2004, 07:11
alooo!! Fetelor..calmati-va!

WraIth
06 Mar 2004, 07:33
Eu nu stiu la cel faza te-am facut imbecil Ionutz... Siguri pe care i-am ofensat direct sunt Gollum si Wraith. Deci te rog, citeste cu atentie msg.

P.S. Nu ma bag in seama. Cand am contrazis, am contrazis cu motive clare... Nu ca sa vb si eu ceva. eram impotrica alora. Multi dintre voi nu aveti un concept clar asupra ce inseamna: "a te baga in seama".
Eu nu-mi amintesc sa te ofensat cu ceva asa ca ashi aprecia ca shi tu sa nu ma ofensezi.OKy :-?

emanuel
06 Mar 2004, 13:09
Am sters ultimele mesaje care nu erau legate de topic.
Va rog sa postati doar la subiect.

Multumesc

ogto
06 Mar 2004, 22:18
O acriune nobila, multumim Emanuel... Daca imi perimiteti sa citez: "Lets's cut the crap!"... Deja a devenit enervant...

WraIth
07 Mar 2004, 09:34
O acriune nobila, multumim Emanuel... Daca imi perimiteti sa citez: "Lets's cut the crap!"... Deja a devenit enervant...
How true!!! :lol:

Ionutz55
07 Mar 2004, 14:26
Jackson a spus ca va realiza continuare lotr peste catziva ani. la ce continuare se refera???

Gaandalf
07 Mar 2004, 15:05
Jackson a spus ca va realiza continuare lotr peste catziva ani. la ce continuare se refera???
Ce ma mare aberatzie pe care an auzit-o ... El o sa faca King Kong ... dupa care se va ocupa de The Hobbit ...

BeNnY
07 Mar 2004, 15:16
De unde scoti toate tampeniile astea Ionutz? Intai aia cum ca e gratis la premiera dupa aia asta ca o sa continue LOTR...

Ionutz55
07 Mar 2004, 15:37
bai eu am spus ce am auzit. daca mai devreme cand am dat mesajul te uitai si tu la realitatea tv, dar nu cred ca tu nu ai treaba cu asa ceva vedeai ca acolo unde se deulau stirile scria asta.

BeNnY
07 Mar 2004, 15:39
Ai grija cu gura aia, atat iti spun.

E a 2-a oara cand spui ce auzi. Ce esti tu, papagal? Maimuta? Oi fi...

Oricum din ce vad eu pe-aici e clar ca IQ-ul tau e cam... negativ. Mai ales ca recurgi la injuraturi de 2 lei pentru ca habar nu ai ce sa spui... Mare pacat... multi prosti pe lumea asta...

Ionutz55
07 Mar 2004, 15:49
da nu te ami baga tu in seama. am spus ce am auzit si na ca am fost corectat de gandalf. nu inteleg de ce te bagi tu repede. si mie mi sa parut ciudat dar am scris ce am auzit si am asteptat pareri care nu au intarziat sa vina.

BeNnY
07 Mar 2004, 15:58
"sa nu ma mai bag eu in seama" (apropo, incearca sa scrii corect ca m-am plictisit sa incerc sa descifrez ce scrii tu acolo) pentru ca mi-am spus parerea! NU ASTA VROIAI SA AUZI? Parerile oamenilor despre ce scrii tu? Ca altfel, de ce ai mai posta aici? Mai bine intri in Word si-ti scrii parerile acolo daca nu ai nevoie de "oameni care sa se bage in seama".

Concluzia e ca acum esti pe my big fat blacklist si i`m pretty sure you won`t like it down there... Asta e, tu ai vrut-o. Acum hai sa nu mai postam aici ca sterge din nou Emi posturile (pe buna dreptate) si daca mai ai ceva de comentat iti astept cu drag mesajele pe privat

Gaandalf
07 Mar 2004, 16:19
U guys crack me up ... :lol: Reminds me of my relationship with Leo Pyron ... :lol:

Gaandalf
07 Mar 2004, 16:22
Picture Time :

http://home.earthlink.net/~screencaps/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/9224.jpg

http://imagecache2.allposters.com/images/153/425406.jpg

Gaandalf
07 Mar 2004, 16:36
11 Baby ....

http://www.empireonline.co.uk/site/images/image_index/1610.jpg

http://entertainment.msn.co.uk/pidl/70458616/rings_vespa.jpg

http://www.opdebeeck.com/afbeeldingen/karikatuurschetsen/large/jacksonpeter.jpg

Sapt viitoare va mai aduc ... :o

BeNnY
07 Mar 2004, 17:00
Sunt foarte misto toate pozele White Rider-ule!!! :lol:

Keep them coming

Sm�agol-Gollum
07 Mar 2004, 22:01
Nu mai ai niste caricaturi?? :wink:

WraIth
07 Mar 2004, 22:06
The pictures r great.No really. :lol: :lol:

ogto
08 Mar 2004, 09:27
POzele ar trebui bagat in revista :P

Sm�agol-Gollum
08 Mar 2004, 12:46
Cum as putea sa fac shi eu rost de revista?? (*) (*) (*) (*) (*)

raptor
08 Mar 2004, 14:48
Prin telepatie. :D N-ai cinema in oras?

Pana la urma...ce s-a ales de miracolul de la inceput?...Ma uit la primele pagini si apoi ma uit la ultimele si imi vine sa urlu.Tre' sa revigoram situatia.

Sm�agol-Gollum
08 Mar 2004, 16:29
Pai asta este problema......nu am cinema in oras :cry: :cry: :cry: :cry:

ogto
08 Mar 2004, 17:15
Daca esti fraer... FAti un cinematogarf!!!

Gaandalf
08 Mar 2004, 17:55
Nu mai ai niste caricaturi?? :wink:
Mai sunt 2 caricaturi pe paginile anterioare cu personaje desenate in stilul THE SIMPSONS :lol:

Sm�agol-Gollum
08 Mar 2004, 18:18
Daca esti fraer... FAti un cinematogarf!!!
Da de ce ma faci fraer?? Cu ce sunt eu vinovat ca a cazut tavanu de la cinema? :P

Demona
08 Mar 2004, 21:18
Pe cele cu "Gonedaft" le ai Gaandalfule?...Alea cu:

Frodo: "What does it said Gonedaft?"
Gonedaft(lookin` at the Ring): "INSERT IGNORE FINGER HERE!"

;)

raptor
09 Mar 2004, 09:56
pai vorbeste si tu mah Gollum cu cineva din bucuresti sa-ti trimita una!Desi nici reconstructia cinematografului nu e o idee rea.... :D :D

http://img-greenbooks.theonering.net/tookish/images/071503_scratch.jpg

Pe mine m'aude cineva?cum revigoram topicul asta mah?

Evanescence
09 Mar 2004, 10:50
de mult n-am mai dat pe aici?ce mai face lumea?

raptor
09 Mar 2004, 11:16
Bine....chiar de mult n-ai mai dat p-aici....incepusem sa facem tot felul de presupuneri la un moment dat :lol:

BeNnY
09 Mar 2004, 11:21
...cum ca te-a omorat Demona

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:20
SA ne luam totzi de mana shi sa ne bucuram k filmul mai vine o saptaman pe ecrane datorita faptului k a cashtigat 11 Oscar-uri ... :lol: De abea ashtept sa ma duc ... :P

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:23
de mult n-am mai dat pe aici?ce mai face lumea?
Bine....chiar de mult n-ai mai dat p-aici....incepusem sa facem tot felul de presupuneri la un moment dat :lol:
...cum ca te-a omorat Demona
Mi-atzi luat-o totzi inainte ... da io vroiam sa inchei cu ceva de genu: "Am crezut Demona had u tacken care of ..." :lol:
Parca e faza din The 51st State... :lol:

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:26
Check this one out ... it's really funny ... :lol:
http://www.barrowdowns.com/images/comic/bwcomic08.jpg

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:28
Pe cele cu "Gonedaft" le ai Gaandalfule?...Alea cu:

Frodo: "What does it said Gonedaft?"
Gonedaft(lookin` at the Ring): "INSERT IGNORE FINGER HERE!"
;)
Nu am ... but if u do Misstress Of Darkness... please darken'(in loc de elighten) us with them ... :wink:

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:29
pai vorbeste si tu mah Gollum cu cineva din bucuresti sa-ti trimita una!Desi nici reconstructia cinematografului nu e o idee rea.... :D :D

http://img-greenbooks.theonering.net/tookish/images/071503_scratch.jpg

Pe mine m'aude cineva?cum revigoram topicul asta mah?
De revigorat nu shtiu cum osa-l revigorma da' io ma pregatesc sa lansez Parodia Lord Of the Rings a mea... asha k STICK CLOSE :D

Demona
09 Mar 2004, 20:08
Bey lasatzi fata in pace...am reushit sa stau o ora langa ea fara sa o pocnesc... ;)

Evanescence
09 Mar 2004, 20:22
Se pare ca multa valva s-a facut aici pentru ca eu si Demona nu ne intelegem.Oricum eu n-am nimic cu ea,ea are cu mine din motive numai de ea stiute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demona
09 Mar 2004, 20:25
Ce ar fii sa nu intindem poveshti babeshti pe un topic despre LOTR? Chiar vrei cu tot dinadinsul sa te mutzi din Arad!!!

Freak_on_a_Leash
09 Mar 2004, 20:26
RAZBOIUL A REINCEPUT!!!!!!!! INTOARCEREA REGINEI!!! De ce prevad ca o s-o vizitez pe Evanescence in spital???:lol:

Demona
09 Mar 2004, 20:28
...Macar ducetzi razboiul pe mesaje private. E topic la mijloc!!! :(

TLD
09 Mar 2004, 20:31
Macar sa apuc sa iau o poza cu evanescence sa pun un meci pe forum la stelutele noastre! Evanescence mail me! :P

BeNnY
09 Mar 2004, 20:35
Se pare ca multa valva s-a facut aici pentru ca eu si Demona nu ne intelegem.Oricum eu n-am nimic cu ea,ea are cu mine din motive numai de ea stiute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu e bine spus pentru ca si eu stiu motivele 8)

Evanescence
09 Mar 2004, 20:36
Macar sa apuc sa iau o poza cu evanescence sa pun un meci pe forum la stelutele noastre! Evanescence mail me! :P

POZA?! pentru ce?

Demona
09 Mar 2004, 20:37

Tu crezi ca intra in poza? Se revarsa pe langa!!!

BeNnY
09 Mar 2004, 20:37
Ca sa facem un BEFORE (esti maltratata fizic de Queenie) si AFTER (esti maltratata fizic de Queenie)

TLD
09 Mar 2004, 20:38

POZA?! pentru ce?
Pai dak nu avem meci de-adevaratelea in noroi demona vs evanescence macar sa avem pe forum pe la staruri la topicul stelutele noastre vs stele lor! :evil: Pacat ca plec de pe forum, presimt ca am sa pierd ceva foarte interesant! :lol:

Freak_on_a_Leash
09 Mar 2004, 20:39
eu ma prapadesc de ras aici.trebuie sa fie un meci pe bune,face to face intre cele 2!!!!!!!!!!!!!!!!eu ies.Gata pe ziua de azi!GO DEMONA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

BeNnY
09 Mar 2004, 20:40
Freak_on_a_Leash daca filmezi THE BIG BATTLE esti cel mai tare! :lol:

TLD no worries! O sa fac eu screenshot-uri pentru tine ca sa vezi ce-ai pierdut :lol: :lol:

TLD
09 Mar 2004, 20:41
eu ma prapadesc de ras aici.trebuie sa fie un meci pe bune,face to face intre cele 2!!!!!!!!!!!!!!!!
Mah eu astept poze, filme de la intalnirea titanilor, sau superbrawl-ul "feminin".... Apropo de superbrawl-ul feminin v-am zis ca o sa-l parodiez cu bataiuta asta dusa pe forum/viata reala dintre cele 2...

GTG now! Sper sa nu pierd prea multe! :P

Demona
09 Mar 2004, 20:52
Voi nu suntetzi normali! :D

BeNnY
09 Mar 2004, 21:06
Normal ca nu suntem normali

emanuel
10 Mar 2004, 15:02
Va rog frumos sa reveniti la topic!
Iar a trebuit sa sterg 10 posturi inutile!
Nu mai transformati forumul in chat!

raptor
10 Mar 2004, 15:55
...alta data ne certam care erau nazgulii...acu'...nu conteaza,k oricum Demona castiga,da n-ar fi rau sa mai discutam si la subiect din cand in cand...

ogto
10 Mar 2004, 16:15
Am auzit legende despre cum a rupto demona pe Evanescence... Misto... Chick FIGHT!!!

P.S. DA ba Gollum, e vina ta ca a cazut acoperisul, daca esti fraer... Iti cade tavanu-n cap de prost ce esti... Daca nu exista expresia asta, am inventato eu acuma... Embrace it...

raptor
10 Mar 2004, 16:17
buun...s-o luam cu incetishoru'...
Avea sau nu avea Balrogul aripi?Asta cred ca e cea mai populara intrebare despre LORD...si teorii sunt cat China...am auzit chiar ceva legat de evolutionism...cum ca initial aveau,cand i s-au alaturat lui Morgoth,,pentru ca celui de sub Moria,de la atata stat la 'racoare' sa ii dispara... :D

Sm�agol-Gollum
10 Mar 2004, 16:35
Am auzit legende despre cum a rupto demona pe Evanescence... Misto... Chick FIGHT!!!

P.S. DA ba Gollum, e vina ta ca a cazut acoperisul, daca esti fraer... Iti cade tavanu-n cap de prost ce esti... Daca nu exista expresia asta, am inventato eu acuma... Embrace it...

Hahaha!!! Very funny ogto!!! :-?

raptor
10 Mar 2004, 16:48
Eu zic ca Balrogul avea aripi.Dar cazand in haul ala si cu gandalf in spinare cum sa-ti mai deschizi si aripile...in film au rezolvat destul de elegant situatia...l-au facut sa cada pe spate...

Demona
10 Mar 2004, 20:13
Eu zic ca Balrogul avea aripi.Dar cazand in haul ala si cu gandalf in spinare cum sa-ti mai deschizi si aripile...in film au rezolvat destul de elegant situatia...l-au facut sa cada pe spate...

Eu zic ca in film l-au facut sa cada pe spate, ca sa poata Gandalf sa bage sabia mai ushor in el. Nu crezi ca era mai dificil sa stea pe spatele lui, sa il i-a de coarne shi sa-i taie beregata?

ogto
10 Mar 2004, 20:21
Hm... Ok, am o intrebare, in film, la big battles, de ce nu folosea Gandalf spells and shit DELOC? Parca era big f-ing wizard... Nu stie sie el o vraja,ceva, sa ajute cauza?

Demona
10 Mar 2004, 21:01
Hm... Ok, am o intrebare, in film, la big battles, de ce nu folosea Gandalf spells and shit DELOC? Parca era big f-ing wizard... Nu stie sie el o vraja,ceva, sa ajute cauza?

Pentru ca el era acolo, doar sa ii ajute sa i-a decizia corecta. Nu avea voie sa schimbe cursu` istoriei. Plus ca victoria trebuia sa fie a lui Aragorn, care trebuia sa devina rege...nu al lui...N-ai vazut ca el e pilduitorul...zice numa chestii de genu`: "Follow your heart and you will know the answer!"...

Gaandalf
10 Mar 2004, 21:09
1st and foremost - NORMALI PE AICI NU MAI SUNT DE MULT TIMP....
2nd - Io zilele astea bag vizionare la Lord Of the Rings ... dupa ce imi trimite TLD cd-urile - ... odata shi odata....

The Balrog RUllllllzzzzzzzz, Demona Rulzzzz, Cinemagia RULZZZZZ, Gandalf The White RUlllllllZZZZZZZZ ce mai .... :D

Lord Of The Rings ... u guys ... it's my preciousss ... i'm keeping my pride as ALIVE as i can ...

Sm�agol-Gollum
10 Mar 2004, 21:09
buun...s-o luam cu incetishoru'...
Avea sau nu avea Balrogul aripi?Asta cred ca e cea mai populara intrebare despre LORD...si teorii sunt cat China...am auzit chiar ceva legat de evolutionism...cum ca initial aveau,cand i s-au alaturat lui Morgoth,,pentru ca celui de sub Moria,de la atata stat la 'racoare' sa ii dispara... :D

SA stiti ca Balrog avea niste aripi din "shadow & flame"

Gaandalf
10 Mar 2004, 21:11
DA rabdare nu ai sa vedem shi varianta extinsa ? La un moment dat dupa ce se bate cu Witch King, Gandalf vorbeste cu Pippin despre moarte shi il vedem fara TOIAG ... asha k mai ashteapta ...

+ el shtia cum o sa se termine totul shi nu a intervenit prea mult...

so ... wait ... :o

Demona
10 Mar 2004, 21:12
Demona Rulzzzz

:oops: Thank you dude! :oops:

Freak_on_a_Leash
10 Mar 2004, 21:18
scrie in vre-o carte ca Balrogul din Morgoth avea aripi?si e Balrogul din Morgoth sau Balrogul lui Morgoth???

Sm�agol-Gollum
10 Mar 2004, 21:24
DA scrie!!! In fellowship of the ring, in capitolul "the bridge of khazad-dum"
scrie despre "aripile" Balrogului!! :P

Demona
10 Mar 2004, 21:26
Creatura s-a pus pe treaba... :lol:

Freak...Balrogul a fost creat de Morgoth!

BeNnY
10 Mar 2004, 21:28
Cine/ce e Morgoth? :oops:

Demona
10 Mar 2004, 21:30

Morgoth mai era denumit Melkor. Melkor este unul din cei 15 Ainuri care au facut Middle-Earth. El l-a ademenit pe Sauron shi asha S a ajuns cel mai temut servitor al lui...He was evil...

BeNnY
10 Mar 2004, 21:32
Asa.. si alta chestie... ma scuzati dar eu am vazut numai filmele si alea nici macar extended version...

Tot filmul se petrece in Middle Earth ... ce altceva mai exista? Adica mai exista un Left Earth sau ceva? Si de ce erau mai toti in Middle Earth?

WraIth
10 Mar 2004, 21:32
scrie in vre-o carte ca Balrogul din Morgoth avea aripi?si e Balrogul din Morgoth sau Balrogul lui Morgoth???
Parca era Balrog of Morgoth nu? :)

Sm�agol-Gollum
10 Mar 2004, 21:33
DA tare rau e Margoth asta!!!! :P

Demona
10 Mar 2004, 21:35
Asa.. si alta chestie... ma scuzati dar eu am vazut numai filmele si alea nici macar extended version...

Tot filmul se petrece in Middle Earth ... ce altceva mai exista? Adica mai exista un Left Earth sau ceva? Si de ce erau mai toti in Middle Earth?

Pai LOTR se petrece in Middle-Earth...Silmarillionul in Ballanor sau cunoscut din LOTR ca Valinor...

TLD
10 Mar 2004, 21:40
1st and foremost - NORMALI PE AICI NU MAI SUNT DE MULT TIMP....
2nd - Io zilele astea bag vizionare la Lord Of the Rings ... dupa ce imi trimite TLD cd-urile - ... odata shi odata....

The Balrog RUllllllzzzzzzzz, Demona Rulzzzz, Cinemagia RULZZZZZ, Gandalf The White RUlllllllZZZZZZZZ ce mai .... :D

Lord Of The Rings ... u guys ... it's my preciousss ... i'm keeping my pride as ALIVE as i can ...
Bah yo numai ma uit la alte meciuri in care joaca realu' Bag **** in echipa asta ratata!

In alta ordine de idei I RULE, I RULE, SI... DA ATI GHICIT I FUCKING RULE! :P

Gandalfe ti-am trimis azi dvd-ripu la rotk, amatori prv me! Da chestioi dalea pirate! :P

Tre sa ma calmez... Usaaaaaaaa... Mai arunc o ochiada al meciu meciurilor evanescence vs demona! :lol:

Demona
10 Mar 2004, 21:43
TLD nu fii rau, ca pana la urma shterge Emi mesajele! :D

TLD
10 Mar 2004, 21:45
TLD nu fii rau, ca pana la urma shterge Emi mesajele! :D
Lasama ca m-am descarcat si pe mirc si pe messenger si pe forum... Damn cred ca imi iau pisicile la suturi... Poate il egalez pe "maestrul" Zidan... :roll:

P.S: Stiu ca abverez extrem de mult in aceasta seara... IGNORATI-MA! ;)

ogto
10 Mar 2004, 22:18
Sa stoto ca chestia asta cu: "gandalf stia cum o sa se termine" este foarte relativa... Daca stia cum o sa se termine, stie si ce trebuie sa faca el? El facea ce trebuia ca sa se termine cum stia el sau sa se termine cum era bine sa se termine? Do you see my point?

Little Dique
11 Mar 2004, 10:54
ok,intrebare pentru cine stie.paianjenii din "Hobbitul" sunt "rude" cu Shelob din "LOTR"?

Demona
11 Mar 2004, 11:00
Ogto. Se shtie ca Gandalf avea de multe ori "intalniri" cu Ainurii. SO basicly el facea exact cum ii spuneau ei. Daca Ainurii i-au spus ca Aragorn trebuie sa urce pe tronul Middle-Earth, el a facut pe dreq in 4 ca sa-l urce pe tron. get my point?

Demona
11 Mar 2004, 11:06
ok,intrebare pentru cine stie.paianjenii din "Hobbitul" sunt "rude" cu Shelob din "LOTR"?

Hopaaaaaaa....cineva care le-a citit. Raspunsul la intrebarea asta nu-l shtiu nici eu. Mi-am dat seama la un moment dat de chestia asta, da` pana sa "dovedeshti" ceva mai este. E posibil. Deshi paianjenii din "Hobbitul" erau cam departe de Ephel Duath, unde era Shelob, Dar cine shtie...

Gaandalf
11 Mar 2004, 11:53

Morgoth mai era denumit Melkor. Melkor este unul din cei 15 Ainuri care au facut Middle-Earth. El l-a ademenit pe Sauron shi asha S a ajuns cel mai temut servitor al lui...He was evil...
Este o poza pe topicu asta cu Melkor da... sa mor dk mai shtiu unde am pus-o .... :cry:

Gaandalf
11 Mar 2004, 11:59
Sa stoto ca chestia asta cu: "gandalf stia cum o sa se termine" este foarte relativa... Daca stia cum o sa se termine, stie si ce trebuie sa faca el? El facea ce trebuia ca sa se termine cum stia el sau sa se termine cum era bine sa se termine? Do you see my point?
Gaandalf intr-un citat dintr-un trailer : "SAURON IS MY ENEMY" ... deci tot scandalul a fost despre Gandalf shi Sauron ... shi Gandalf a fost ajutat de Oameni shi de Elfi ... so ... basically GANDALF RULZZZZZ!

Demona
11 Mar 2004, 12:24
Descoperit!!!!!!!!! Shelob e din acelashi "neam" cu paianjenii din "The Hobbit". Oricum totzi de trag din Ungoliant, o creatura care l-a ajutat pe Melkor sa distruga copacii din Valinor shi apoi au reushit sa scape pe Middle-Earth. Din ea se trag shi Shelob shi ceilaltzi...I'm good! Damn me! Traiasca History of Middle-Earth shi cel care le-a scris... :lol:

raptor
11 Mar 2004, 12:40

Pai LOTR se petrece in Middle-Earth...Silmarillionul in Ballanor sau cunoscut din LOTR ca Valinor...

Pai mai Demona,numai in Valinor se 'intampla' Silmarillionul?Tst,tst....rushinika!rushinika!

Uite imagini cu Melkor/Morgoth Bauglir-eu zic ca sunt cele mai reprezentative:
1.Morgoth/Melkor si Ungoliant
http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/howe/melkor.jpg
2.Morgoth vs. Fingolfin
http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/nasmith/morgoth.jpg

Sm�agol-Gollum
11 Mar 2004, 19:30
Daca cineva mai are vreun strop de omenie in suflet il rog frumos sa imi trimita shi mie MINUTATA revista Cinemagia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Demona
11 Mar 2004, 19:51
Pai mai Demona,numai in Valinor se 'intampla' Silmarillionul?Tst,tst....rushinika!rushinika!

Nu...dar acolo e concentrata actziunea...

ogto
11 Mar 2004, 20:04
Hm... Ok, nu vreau sa par noob, dar cine-s "Ainurii"?

P.S. Eu nu am vazut The Two Towers, deci daca are legatura cu acel film, atunci forget it...

Demona
11 Mar 2004, 20:08
Hm... Ok, nu vreau sa par noob, dar cine-s "Ainurii"?

P.S. Eu nu am vazut The Two Towers, deci daca are legatura cu acel film, atunci forget it...

Nu are legatura cu The Two Towers. Ainur = Spirite Primordiale.

Ionutz55
11 Mar 2004, 20:12

Hopaaaaaaa....cineva care le-a citit. Raspunsul la intrebarea asta nu-l shtiu nici eu. Mi-am dat seama la un moment dat de chestia asta, da` pana sa "dovedeshti" ceva mai este. E posibil. Deshi paianjenii din "Hobbitul" erau cam departe de Ephel Duath, unde era Shelob, Dar cine shtie...

hobbitul se va filma sau nu??. de fapt am auzit poate gresesc, ca actiunea din hobit este prezentarea de la lotr 1, aia de la inceput

ogto
11 Mar 2004, 20:24
Si de unde are Gandalf legatura cu spirtele astea? Cum de vb el cu ele? Au o colaborare pe termen lung, sau ce?

Demona
11 Mar 2004, 21:49
hobbitul se va filma sau nu??. de fapt am auzit poate gresesc, ca actiunea din hobit este prezentarea de la lotr 1, aia de la inceput

Se aude ca o sa se filmeze. Cica dupa ce termina proiectul actual cu "King-Kong" or somethin` se apuca de "The Hobbit". In LOTR doar faza finala din "The Hobbit" apare in film. Aia cand Bilbo shi Gandalf stau la pipa...

Demona
11 Mar 2004, 21:51
Si de unde are Gandalf legatura cu spirtele astea? Cum de vb el cu ele? Au o colaborare pe termen lung, sau ce?

Bey! El era un fel de "urmash" de Ainur. O subdiviziune a Ainurilor: Maia of Manwe,adica a fost "creat" de Ainurul Manwe.

Sm�agol-Gollum
11 Mar 2004, 22:20
Daca cineva mai are vreun strop de omenie in suflet il rog frumos sa imi trimita shi mie MINUTATA revista Cinemagia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voi ati vazut mesaju??
Se pare ca nimeni nu imi da atentie!!! :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ogto
11 Mar 2004, 22:36
Hm... Bine Demona, I see... Dar mai am o intrebare... Exista o intreaga cladire mare, a huge tower, Isegrad cred unde era Saruman. Gandalf si cu Saruman erau singuri vrajitori? Altii nu existau sau ce, murisera?

raptor
11 Mar 2004, 23:03

Voi ati vazut mesaju??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mah te bagam in seama,din cauza zambaretilor,da' fa tu un pustiu de bine si posteaza chestiunea asta la 'vreau sa stiu' ca noi astia de p-aici nu avem nici noi revista inca...Capisci?

raptor
11 Mar 2004, 23:06
Hm... Bine Demona, I see... Dar mai am o intrebare... Exista o intreaga cladire mare, a huge tower, Isegrad cred unde era Saruman. Gandalf si cu Saruman erau singuri vrajitori? Altii nu existau sau ce, murisera?
ma sesizez... :lol: ...Orthanc/Isengard era locul de intalnire al 'the good guys' -asta inainte s-o ia Saruman p-alaturi...Tii minte cu cata incredere mergea Gandalf acolo in FOTR?Mai erau park 3 vrajitori...hmmm...unul e Radagast,care isi desfasura activitatea in domeniul avicol...adica era un fel de 'lord of the birds' si care in FOTR are un rol destul de mic...ceilalti doi erau albastri si nu se stie de ei mare lucru...o las pe Demona sa-ti dea detaliile ca mie mi-e a dreku' de somn...

Gaandalf
12 Mar 2004, 13:13
2.Morgoth vs. Fingolfin
Deci ... he looks a lor like Sauron in the second picture...
Shi in prima poza ... e mai mare ... and who exactly is he fighting there ?

Demona
12 Mar 2004, 19:20
Thank you raptor. Pe langa Saruman - The White shi Gandalf - The Gray pe Pamantul-de-Mijloc au mai venit impreuna cu ei, Radagast - The Brown(imblanzitor de pasari..animale...) shi inca 2 albashtrii! Dar Tolkien nu da alte detalii despre ei. Cei 3 sunt cei mai importantzi. Radagast apare in carte, la un moment dat, sa il avertizeze pe Gandalf de tradarea lui Saruman.

Se pare ca am spus acelashi lucru...Ne informam din acelashi surse...Hmmm... ;)

ogto
12 Mar 2004, 20:23
Ok, thank you for answering my questions... Momentan nimic altceva... :D Imi fac si eu cultura LOTR...

Undomiel
12 Mar 2004, 20:52
cine imi poate spune shi mie o chestie.am o nedumerire cam mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.in prima parte de la LOTR,in film,e faza aceea cand Gandalf si Saruman se bat.La un moment dat Saruman ii i-a toiagul lui Gandalf si il face prizonier.dar cand il arata pe Gandalf in Rivendell,il arata cu toiag.de unde a facut rost inapoi de el,ca sus in turn cand a sarit in spate la vultur, nu-l avea.

BeNnY
12 Mar 2004, 20:54
Da... buna intrebare!

Si am si eu una... As vrea si eu sa aflu ce spunea Saruman si ce spunea Gandalf atunci in FOTR cand incearca sa treaca pe sus pe la munte... nu mai stiu cum se numea... ceva cu C... Calathras Calthras habar n-am... Dar oricum, mi s-a parut foarte tare faza... anyone?

ogto
12 Mar 2004, 20:54
Poate si-a facut altul...

Sm�agol-Gollum
12 Mar 2004, 21:23
Am shi eu o intrebare: dupa ce este distrus inelul shi hobitii se intorc in Shire, cei de pe acolo stiu ce s-a intamplat (adica prin ce a trecut frodo)?

Demona
12 Mar 2004, 21:24
Ok, thank you for answering my questions... Momentan nimic altceva... :D Imi fac si eu cultura LOTR...

Always a pleasure to help. ;)

Demona
12 Mar 2004, 21:28
cine imi poate spune shi mie o chestie.am o nedumerire cam mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.in prima parte de la LOTR,in film,e faza aceea cand Gandalf si Saruman se bat.La un moment dat Saruman ii i-a toiagul lui Gandalf si il face prizonier.dar cand il arata pe Gandalf in Rivendell,il arata cu toiag.de unde a facut rost inapoi de el,ca sus in turn cand a sarit in spate la vultur, nu-l avea.

Okeeeeey! S-o luam cu inceputul. A mai intrebat la un moment dat cineva chestia asta. In film PeeJay(Peter Jackson) a facut o gresheala(printre altele)...asta! In carte nu exista duelul acesta dintre cei doi, deci Saruman nu ii i-a nici un toiag shi de aia e Gandalf cu el in mana in Rivendell. Undomiel...it's just a movie-bug!

BeNnY
12 Mar 2004, 21:29
Demona si raspunsul la intrebarea mea? Adica stii ce spunea Gandalf si ce spunea Saruman cand erau fellowship-ul pe munte?

Demona
12 Mar 2004, 21:31
Da... buna intrebare!

Si am si eu una... As vrea si eu sa aflu ce spunea Saruman si ce spunea Gandalf atunci in FOTR cand incearca sa treaca pe sus pe la munte... nu mai stiu cum se numea... ceva cu C... Calathras Calthras habar n-am... Dar oricum, mi s-a parut foarte tare faza... anyone?

Ce spunea Saruman nu prea am intzeles, dar stai linishtit ca dau la maxim sonoru` shi tot aflu. Uita ce zice Gandalf: "Losto Caradhras, sedho, hodo, nuitho i 'ruith!" in traducere(in engleza): "Sleep Caradhras, be still, lie still, hold (your) wrath!"

Shi e Caradhras...nu Calathras sau Calthras. Caradhras inseamna "Piscul Roshu". :evil:

Sm�agol-Gollum
12 Mar 2004, 21:33
What about my question??

Demona
12 Mar 2004, 21:35
Am shi eu o intrebare: dupa ce este distrus inelul shi hobitii se intorc in Shire, cei de pe acolo stiu ce s-a intamplat (adica prin ce a trecut frodo)?

Da` shtiu. Alt bug facut de PeeJay. Cartea zice ca Comitatul a fost luat sub stapanire de Saruman shi Grima. Saruman nu mai era numit pe nume ci, Sharku(in Limbajul Negru - cel din Mordor, inseamana "Moshneag"). Cei doi facusera schimbari cam prea mari in Comitat. Defrishari de teren, distrus tot ce era de distrus. Hobbitzii cand ajung acolo, pornesc o revolta impotriva lor, Grima ii taie gatul lui Saruman shi in cele din urma el moare omorat de Hobbitzi cu 3 sagetzi. Deci ca raspuns...shtiau. Comitatul a auns inapoi cum il vezi tu la sfarshitul "RotK" din cauza ca Sam a inceput sa planteze semintzele de copaci, primite de la Galadriel, cand a fost in Lothlorien.

Gata. Ca mai am de lucru...

BeNnY
12 Mar 2004, 21:36
Scuza-ma dar chiar nu-mi mai aduceam aminte... si mi-era tare lene to look it up... Mi s-a parut foarte tare faza asta in film.... tonul vocii & everything... si sa-mi spui daca afli ce a spus Saruman

Sm�agol-Gollum
12 Mar 2004, 21:44
Thanks Demona!! You rule!!!!!!!!!

Sm�agol-Gollum
12 Mar 2004, 22:04

Voi ati vazut mesaju??

Mah te bagam in seama,din cauza zambaretilor,da' fa tu un pustiu de bine si posteaza chestiunea asta la 'vreau sa stiu' ca noi astia de p-aici nu avem nici noi revista inca...Capisci?

Da......am capisci

WraIth
13 Mar 2004, 08:42
O mica intrebare??Care era problema lui Denethor???Adik de ce tinea neaparat sa-shi omoare propriul fiu??Chiar daca tinea mai mult la Boromir.

Demona
13 Mar 2004, 10:54
O mica intrebare??Care era problema lui Denethor???Adik de ce tinea neaparat sa-shi omoare propriul fiu??Chiar daca tinea mai mult la Boromir.

Pai avea mai multe probleme. Shi toate au venit de la o singura chestie. Ca l-a "durut" pe el sa se uite in palantir. Asha Sauron l-a intors cum a vrut el. I-a luat ce avea mai scump. Familia shi onoarea...shi Denethor a facut restul...shi-a luat viatza! Real smooth move from Sauron's part. I kinda like how he works!

Demona
13 Mar 2004, 11:02
Scuza-ma dar chiar nu-mi mai aduceam aminte... si mi-era tare lene to look it up... Mi s-a parut foarte tare faza asta in film.... tonul vocii & everything... si sa-mi spui daca afli ce a spus Saruman

BeNnY...you lucky-punk! A trebuit eu sa merg la vecini, sa trezesc oamenii din somn, ca ma chinuia talentu` sa vad ce zice Saruman.

Saruman: "Cuiva nwalca Carnirasse! Nai yarvaxea rasselya taltuva notto-carinnar!" (e in Quenya) in traducere "Wake up cruel Redhorn! May your blood-stained horn shall fall upon the enemy heads!"

Freak_on_a_Leash
13 Mar 2004, 11:07
Saruman: "Cuiva nwalca Carnirasse! Nai yarvaxea rasselya taltuva notto-carinnar!" (e in Quenya) in traducere "Wake up cruel Redhorn! May your blood-stained horn shall fall upon the enemy heads!"

uite mai benny ce face fata pentru tine.Demona,dar asta nu trebuia scris la Middle-Earth Languages? :lol:

Demona
13 Mar 2004, 11:13
Shtii ce? Copy/paste sa fii shi tu activ la topicu` ala, ca doar numele tau scrie pe el? Eshti la Zmog???

BeNnY
13 Mar 2004, 15:54
Iti raman indatorat pentru tot restul vietii mele Demona... :)

Anyway... multumesc... Momentele cele mai bune din toata trilogia mi s-au parut asta cand erau ei pe munte si l-au auzit pe Saruman, faza cand a aparut Gandalf la Helm`s Deep si faza cand venit Aragorn cu aia morti in ROTK...

ogto
13 Mar 2004, 18:27
Mhm... Modesta faza si previzibila... Dupa parerea mea astia au castigat prea usor lupta aia folosinduse de dead people... But, donsn't matter... Mie imi place faza din primul cand este big battle in Minele Moriei...

WraIth
13 Mar 2004, 20:45
Dar cu Saruman ce s-a intamplat??El mai avea ceva treba cu Gandalf p'acolo shi doar Pippin nu a gasit asa din intamplare palantirul... :-?

Ionutz55
13 Mar 2004, 21:24

Da` shtiu. Alt bug facut de PeeJay. Cartea zice ca Comitatul a fost luat sub stapanire de Saruman shi Grima. Saruman nu mai era numit pe nume ci, Sharku(in Limbajul Negru - cel din Mordor, inseamana "Moshneag"). Cei doi facusera schimbari cam prea mari in Comitat. Defrishari de teren, distrus tot ce era de distrus. Hobbitzii cand ajung acolo, pornesc o revolta impotriva lor, Grima ii taie gatul lui Saruman shi in cele din urma el moare omorat de Hobbitzi cu 3 sagetzi. Deci ca raspuns...shtiau. Comitatul a auns inapoi cum il vezi tu la sfarshitul "RotK" din cauza ca Sam a inceput sa planteze semintzele de copaci, primite de la Galadriel, cand a fost in Lothlorien.

Gata. Ca mai am de lucru...

uite ce sa intamplat cu saruman

Sm�agol-Gollum
14 Mar 2004, 10:01
Good answer ionutz!!! :P :P :P :P

WraIth
14 Mar 2004, 20:08
Oui ms.I got to pay more attention :lol:

IceyU
15 Mar 2004, 07:33
hmmm, nu stiu dak ati mai vorbit despre asta dar mam gandit si io asa la voi cand am vazut un trailer pe apple.com. Ideea e ca o sa apara un documentar , Lord of the rings : The Journey.
http://iceyu.xro.us/lotr.jpg
Linkul pt. trailer ar fi cam asta : LOTR (http://www.apple.com/trailers/newline/lord_of_the_rings/the_journey.html)
By :P

raptor
15 Mar 2004, 10:26
Dar cu Saruman ce s-a intamplat??El mai avea ceva treba cu Gandalf p'acolo shi doar Pippin nu a gasit asa din intamplare palantirul... :-?

Nu,de fapt Grima 'se face ca-l scapa' nu se stiee exact spre cine-spre Gandalf sau Saruman,cu intentia de a-i crapa respectivului scafarlia...astia doi vorbind in fata Isengardului-unul pe scari si altul la balcon-oricum,crapatul tigvei esueaza, si palantirul ajunge in posesia Fratiei.

raptor
15 Mar 2004, 10:29
2.Morgoth vs. Fingolfin
Deci ... he looks a lor like Sauron in the second picture...
Shi in prima poza ... e mai mare ... and who exactly is he fighting there ?

Mda,pai prima imagine apartine lui John Howe,unulm dintre tipii care a lucrat la film-deci e aprox. normal sa semene...Iar in cealalta imagine,lucrare realizata de Ted Nasmith,Morgoth se lupta cu Fingolfin-care ai fi stiut cine e dak nu trageai de timp si citeai silmarillionul :lol:

odin
15 Mar 2004, 10:38
O faza mishto ii aia din ROTK cand sefu Nazgulilor il raneste parca pe Theoden. Vine la el fata lui Theoden (Eowyn parca) si asta zice foarte increzator:
" No man can kill me!"
la care tipa isi da jos cssca si zice:
" I am no man!"
si ii baga sabia in fata

raptor
15 Mar 2004, 10:45
go

raptor
15 Mar 2004, 10:46
paginile astea... :evil:

WraIth
15 Mar 2004, 11:59
Nashpa ca nu vad ultima pagina

Sm�agol-Gollum
15 Mar 2004, 13:19
god damn bugs....

Undomiel
15 Mar 2004, 14:38
O faza mishto ii aia din ROTK cand sefu Nazgulilor il raneste parca pe Theoden. Vine la el fata lui Theoden (Eowyn parca) si asta zice foarte increzator:
" No man can kill me!"
la care tipa isi da jos cssca si zice:
" I am no man!"
si ii baga sabia in fata

aia chiar ca a fost faza super.m-a enervat numai ca Merry s-a bagatin seama. :x

Gaandalf
15 Mar 2004, 14:51
Iti raman indatorat pentru tot restul vietii mele Demona... :)

Anyway... multumesc... Momentele cele mai bune din toata trilogia mi s-au parut asta cand erau ei pe munte si l-au auzit pe Saruman, faza cand a aparut Gandalf la Helm`s Deep si faza cand venit Aragorn cu aia morti in ROTK...
Bine spus maestre Sith a.k.a Benny ... faza k aparitzia lui Gandalf cu Eomer shi descinderea de pe dealul ala nu viu mai vedea cep putzi 10 ani de akum incolo ... muzica, culoarea, efectele, lumina, personajele - GANDALF - absolut totul a fost incredibil ... numai knd ma gandesc mi se zbarleshte parul pe mine.... :o

Gaandalf
15 Mar 2004, 15:11
K tot suntem la capitolul The Two Towers ... s-a discutat mai devreme k Balrogul a cazut pe spate potrivit k sa cada Gandalf pe el ... eeee! io am revazut scena shi cade pe spate shi se rasuceshte pana ce nu mai poate shi amerizeaza shi Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

Freak_on_a_Leash
15 Mar 2004, 15:17
Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

se pare ca nu mai exista Demona,a devenit simplu...Andreea!macar pe forum sa pastram formalitatile.

WraIth
15 Mar 2004, 15:20
Se ramane in anonimat :lol:

Gaandalf
15 Mar 2004, 15:28
Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

se pare ca nu mai exista Demona,a devenit simplu...Andreea!macar pe forum sa pastram formalitatile.
Io ii zic cum vreau io' ... am drept de veto asha k nu ma contrazice nimeni .. potzi sa o intrebi shi pe ea ...

Demona
15 Mar 2004, 15:32
Se ramane in anonimat :lol:

THANK YOU! THANK YOU! :evil:

WraIth
15 Mar 2004, 15:41
What I do?I didn't do nothin' :(

Demona
15 Mar 2004, 16:44
Io ii zic cum vreau io' ... am drept de veto asha k nu ma contrazice nimeni .. potzi sa o intrebi shi pe ea ...

He's kinda right thou...dar sper sa nu se ajunga la certuri ca e Demona, ba Andreea...who cares anyway?

raptor
15 Mar 2004, 16:59
K tot suntem la capitolul The Two Towers ... s-a discutat mai devreme k Balrogul a cazut pe spate potrivit k sa cada Gandalf pe el ... eeee! io am revazut scena shi cade pe spate shi se rasuceshte pana ce nu mai poate shi amerizeaza shi Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

-he-he...amerizeaza...asta e cuvantul...some crash landing!nice goin' dude! 8)

Mie mi s-a parut foarte naspa inspirata faza 'corabiei' lui Galadriel...care era prea mica-era o barca,in facto.De fapt...nu vi se pare ca totul e subdimensionat fata de carti?In trilogie actiunea dura un an dar ti se pareau zece...

Gaandalf
16 Mar 2004, 11:09
He's kinda right thou
THANK YOU... THANK YOU! :wink:

Demona
16 Mar 2004, 15:21
Mie mi s-a parut foarte naspa inspirata faza 'corabiei' lui Galadriel...care era prea mica-era o barca,in facto.De fapt...nu vi se pare ca totul e subdimensionat fata de carti?In trilogie actiunea dura un an dar ti se pareau zece...

In film Gandalf l-a trimis pe Frodo in calatoria lui rapid. Asta s-a impachetat shi a plecat, pe cand in carte...a stat Frodo mult shi bine, shi-a sarbatorit ziua de nashtere shi apoi fa-tzi una bucata bagaj, shi intinde-o la drum...

raptor
16 Mar 2004, 18:48
Unde mai pui ca Gandalf cum s-ar zice...'isi luase timpu' cu plimbare prin MEarth,asa,vreo cativa ani...Asta cred ca e una din chestiile care ma streseaza la film...shmirglul pe care il trag astia...asa repede se desfasoara totul...of...datzi-mi 6 miliarde de $ si va arat eu cum se ecranizeaza LOTR :D .

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:16
au mai taiat si ei din carte si asa tine 9 ore ce vroiai sa pierzi 12 ore sal vezi??. oricum merge si asa (*)

Sm�agol-Gollum
16 Mar 2004, 19:19
ar fi fost fain daca fiecare parte tinea 9 ore!! :lol:

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:26
ma refeream la toata trilogia. dar ce naibi io am incremenit la patria 3 ore la rotk, cine crezi ca ar fi stat 9 ore :lol:

Demona
16 Mar 2004, 19:27
Ai dreptate raptor. Acuma pe bune...PeeJay putea sa faca linishtit trilogie numai din "Fellowship of the Ring"...

raptor
17 Mar 2004, 10:07
Ai dreptate raptor. Acuma pe bune...PeeJay putea sa faca linishtit trilogie numai din "Fellowship of the Ring"...

:lol: :lol: :lol: Ah-ah-ah..u crack me up... :D Apai batar pe doua bucati ar fi putut sa-l dreaga...
Imegineaza-ti un film de 48 de ore!!!!!!!!!!!!!Atunci sa vezi ce s-ar fi vaitat d'alde 'inamicii LOTR'.Ce-ar fi frumos ar fi 'Silmarillionul' cinematografic...dar asta cred k mai degraba s-ar preta serial....Bineinteles,nu din ala gen 'Noile aventuri ale lui Finwe' :D :D cun Kevin Sorbo(DOAMNE FERESTE SI APARA!!!!!!),ci unul foarte serios bin nicely worked...Eu astept sa vad dak o sa ecranizeze vreodata una din preferatele mele:'Farmer Gles Of Ham'

Gaandalf
17 Mar 2004, 11:32
ar fi fost fain daca fiecare parte tinea 9 ore!! :lol:
Vorbeam ku inca un MANIAX Lord Of The Rings shi amandoi am cazut de acord k s-ar fi putut face fiekre film in parte de cate 9 ori ... Mai este shi aspectul cartzilor lui - el a scris 3 volume in 6 cartzi ... nu shtiu cata lume shtie asta ... da shtiu k RAPTOR shi DEMONA shtiu sigur. EEE! Pee Jay ar fi putut face 6 filme mai lungi cam de 3 or fiekre ... un proiect mai indraznetz kre ar fi durat mai mult timp ...

Ar fi fost un adevarat orgasm ... :o

Gaandalf
17 Mar 2004, 11:38
Unde mai pui ca Gandalf cum s-ar zice...'isi luase timpu' cu plimbare prin MEarth,asa,vreo cativa ani...Asta cred ca e una din chestiile care ma streseaza la film...shmirglul pe care il trag astia...asa repede se desfasoara totul...of...datzi-mi 6 miliarde de $ si va arat eu cum se ecranizeaza LOTR :D .
Tzin minte k incepusem sa cred k nu mai pleaca nicioadata in quest-ul lui ... :lol: Am zis k ramane in Shire ... :lol:

Gaandalf
17 Mar 2004, 11:42
Ce-ar fi frumos ar fi 'Silmarillionul' cinematografic...dar asta cred k mai degraba s-ar preta serial....Bineinteles,nu din ala gen 'Noile aventuri ale lui Finwe' :D :D cun Kevin Sorbo(DOAMNE FERESTE SI APARA!!!!!!),ci unul foarte serios bin nicely worked...Eu astept sa vad dak o sa ecranizeze vreodata una din preferatele mele:'Farmer Gles Of Ham'
Au cazut deja de acord sa inceapa desenele animate la Silmarillion shi o sa ma intorc cu fresh news ... dar decizia asta are ceva luni bune la activ asha k sper sa vedem o ecranizare de nota 10 ...
Dk nu pun pariu kn vreo 10 ani o sa vina cineva cu un curaj imens, sa se apuce de facut filmul The Silmarillion - shi la cum o sa evolueze cinematografia pana atunci o sa vedem ceva destul de bunicel ... :o cel putzin sper ... :o

Gaandalf
17 Mar 2004, 13:29
Manchester 2 Mordor - article:
ON a bright January morning, five years ago, Andy Serkis was in the kitchen of his east London home anxiously waiting for the telephone to ring. The previous day, the actor auditioned for a part he felt destined to play.

But the audition had not gone well and Andy was worried he may have lost his chance.

The plum role he was desperate to perform was one of English literature's greatest villains, a murderous wretch with a psychotic personality. Andy suspected he would miss out on the part and was anticipating a disappointing call from his agent.

He had auditioned for a new ITV adaptation of the Charles Dickens' classic, Oliver Twist, and gone for the role of Bill Sykes. For Andy, the part would have been perfect, but he was convinced his destiny would be thwarted.

So he waited, depressed, beside the phone. When his agent rang, it was to give Andy news that would change his life. But his destiny had little to do with Dickens, even though he later learned he would play Bill Sykes, after all.

Andy's agent called to ask him to audition for a part in a new film version of JRR Tolkien's epic trilogy of novels, The Lord Of The Rings.

The producers wanted an actor to voice the animated character of Gollum, the creature who is transfixed by the power of the Ring and leads the Hobbits to Mordor.

Andy had never read the books and only had a vague recollection of Gollum from reading The Hobbit at school. Initially, he was reluctant, because he thought voicing an animated character was a limiting experience for an actor. But when his Mancunian wife, actress Lorraine Ashbourne, returned home, she encouraged him to go to the audition.

That day marked the beginning of an extraordinary experience for Andy that continues today, over half a decade on. Since then, The Lord Of The Rings films have become a cultural phenomenon, redefining film-making, amassing millions of fans all over the globe, and sweeping the board at countless award ceremonies.

And Andy has been on a personal journey that has seen him dedicate five years of his life to bringing Gollum to the screen. A unique mix of computer graphics and Andy's own physical and vocal performance, Gollum became one of the central characters in the final two films of the trilogy, and one of the most memorable cinematic creations in recent years.

Andy

"In many ways, we have created a new way of acting," says Andy. "It is so different to anything anyone has attempted before. What you see on screen is my performance. The animators copied my exact movements. Every movement, even every eye- flicker, is mine. I totally embodied the role and then the animators recreated that in computer- generated form."

To explain the remarkable technical process behind Gollum, Andy has written a book describing every detail. "I started writing notes at the beginning of the whole process, because I knew it was going to be such a different acting challenge," says Andy.

"People seem to think that all I did was voice the character, but, actually, it was so much more than that. I completely embodied him. I was on set all the time. I acted every moment and every movement of Gollum," he says.

It was a performance that amazed both critics and fans alike.

Gollum is one of the most important characters in the books, and getting him right was the key to the success of the films.

"I don't think any of us could have predicted how successful the films would become. I think we were aware that we were working on an extraordinary project, but we could not have expected it to be so well received," he says.

Filming of the three movies took place successively in New Zealand, home of director Peter Jackson, over a three-year period. But Andy was involved for much longer, because his part required considerable work, even after filming finished. That was mainly because the voice he developed for Gollum had to be added.

The creature's voice proved particularly memorable for film audiences, with almost every fan attempting to mimic his hushed drawl and the cry of "precious".

"I get a lot of people asking me to do the voice. A lot ask me to record voice messages on their phones. I don't mind, because I'm so pleased people have reacted so well to the character," he says in his own soft voice, with its Cockney lilt.

"I think people really relate to Gollum, which is what you want to achieve as an actor. He really is a complex character, and, ironically, of everyone in the film, he is probably the most human because he works on so many levels," says Andy, whose enthusiasm for the whole project has evidently not diminished over time.

Addict

"What I found fascinating about him is that, in essence, he is an addict. He is addicted to the Ring, and I created the character with that in mind."

So convincing was his portrayal of the tormented Gollum that many people believed Andy should have received an Oscar. But the combination of computer-generated effects and the talent of an ordinary actor clearly confused the Academy.

"I don't think they knew how to recognise the performance. I believe I was close to getting nominated for the third film, but I'm not disappointed. It created a debate about how to reward the area of acting aided by special effects, and that is a good thing.

"But loads of people have been coming up to me, saying, 'You were robbed, mate'."

Le-Martin
17 Mar 2004, 14:01
Salutare oameni buni!!. Acesta e primul meu post pe forumul asta, desi l-am citit de ceva timp. Ma gandeam ca pentru cei cu ceva cunostinte de limba engleza ar fi interesant sa mai afle cate ceva despre Return of The King Extended Edition.

http://www.theonering.net/staticnews/1079056437.html

Tocmai am terminat de citit Silmarillion, avand deja la activ lectura lui The Hobbit si The Lord of The Rings Trilogy si planuiesc sa achizitionez si Roverandom al aceluiasi JRR Tolkien, desi nu are legatura cu Middle Earth.

Gaandalf
17 Mar 2004, 14:07
Oh My God : e mai mult decat ma ashteptam akuma... sa vedem cat de lung o sa fie... sper sa tzina 1 h ... :o
-Saruman's disempowerment (*) (*) (*)
- Edoras: Merry's vow of fidelity
- Edoras: Dialogue between Eowyn and Eomer concerning Merry
- Edoras: A "drinking game" during the celebration (*)
- Add-on in Edoras: Aragorn & Eowyn
- Edoras: Changed Farewell
- Edoras: Extended Aragorn-Gandalf discussion
- Mirror-inverted ride to Gondor
- Extended Dialogue between Eowyn and Aragorn
- Add-ons in Rivendell
- Camp: Altered Farewell
- Extended Paths of the dead (*) (*)
- The Corsair Ships (*)
- Minas Tirith: Denethor’s madness & Palantir
- Minas Tirith: Longer dialogue between Faramir and Denethor
- Orc Tower: Add-on
- Siege of Minas Tirith: Extended battle scenes (*) (*) (*)
- Siege of Minas Tirith: Gandalf vs. Witchking (*) (*) (*) (*) (*)
- Battle on the Pelennor Fields: extended battle scenes (*) (*) (*)
- Pelennor-Fields: Locating Eowyn and Merry
- Pelennor-Fields: After the battle
- Minas Tirith: After the battle
- Minas Tirith: Aragorn as king
- Minas Tirith: Aragorn looks into the Palantir (*)
- To the Black Gate:
- At the Black Gate: Sauron's Mouth (*) (*) (*)
- At the Black Gate: The new formation
- At the Black Gate: Pippin holds Merry
- At the Black Gate: Changed battle
- Mordor: Add-ons
- Minas Tirith: Marriages and the new tree (*)
- End: Epilogue
- Back in the Shire

io nu mai rezist ... :o

Gaandalf
17 Mar 2004, 14:13
Salutare oameni buni!!. Acesta e primul meu post pe forumul asta, desi l-am citit de ceva timp. Ma gandeam ca pentru cei cu ceva cunostinte de limba engleza ar fi interesant sa mai afle cate ceva despre Return of The King Extended Edition.

Tocmai am terminat de citit Silmarillion, avand deja la activ lectura lui The Hobbit si The Lord of The Rings Trilogy si planuiesc sa achizitionez si Roverandom al aceluiasi JRR Tolkien, desi nu are legatura cu Middle Earth.
Inca un fan aicea dedicat ... keep 'em coming... :lol:
Welcome to the forum Le Martin!

Le-Martin
17 Mar 2004, 14:46
HEHE... By the way, ati ascultat piesa de teatru radiofonic BBC The Lord of The Rings??? E geniala. Are actori britanici, care desi au voci diferite fata de cei din film, se potrivesc si ei aproape in toate cazurile. Dureaza 13 ore si respecta mult mai mult cartea fata de film. Si desi e numai audio, efectele speciale sunt aproape de perfectiune, ma rog, daca stai noaptea in intuneric si le asculti te poti crede "transportat" in Khazad-Dum...
Iar Frodo este interpretat de Ian Holm (care peste un deceniu si ceva a devenit Bilbo in mult iubita noastra trilogie cinematografica...)
Se zvoneste ca actorii din film au primit piesa pe cd-uri drept pregatire pentru rol...
Desi doar audio este mai buna ca realizarile de animatie din anii 70-80. Ma refer aici la desenele: The Hobbit (Rankin-Bass), The Lord of The Rings (Ralph Bakshi) si Return of The King (Rankin Bass), pe care le-am vazut si pot spune cu mana pe inima ca inteleg de ce merita Peter Jackson adulat...el si toti cei care au facut filmul.
Oricum, versiunile extinse ale primelor doua filme sunt geniale. Cel putin The Two Towers Extended Edition este un film (in opinia mea) MULT mai bun fata de versiunea teatrala (cea normala)...Deci hai odata cu ROTK EE ca fac spume...

Demona
17 Mar 2004, 14:49
Ce-ar fi frumos ar fi 'Silmarillionul' cinematografic...dar asta cred k mai degraba s-ar preta serial....Bineinteles,nu din ala gen 'Noile aventuri ale lui Finwe' :D :D cun Kevin Sorbo(DOAMNE FERESTE SI APARA!!!!!!)

Eu deja mi-l imaginez in generic...cu "pleata" in vant, se intoarce, priveshte spre orizonturi shi zambeshte. Un zambet din ala, in coltzul gurii shi pe ecran scrie Kevin Sorbo as Finwe... ;) Shi muzica pe fundal...

Le-Martin
17 Mar 2004, 14:51
Sau poate un Dolph Lundgren in rolul lui Fingolfin....sau Schwarzennegger in rolul lui Morgoth (I'll be back!!), dar daca vrobim de seriale cu Kevin Sorbo, sa nu uitam de Xena ce ati zice de Lucy Lawless in rol de Luthien....ELVEN Warrior Princess....HEHEHEHE

Demona
17 Mar 2004, 14:53
HEHE... By the way, ati ascultat piesa de teatru radiofonic BBC The Lord of The Rings??? E geniala. Are actori britanici, care desi au voci diferite fata de cei din film, se potrivesc si ei aproape in toate cazurile. Dureaza 13 ore si respecta mult mai mult cartea fata de film. Si desi e numai audio, efectele speciale sunt aproape de perfectiune, ma rog, daca stai noaptea in intuneric si le asculti te poti crede "transportat" in Khazad-Dum...
Iar Frodo este interpretat de Ian Holm (care peste un deceniu si ceva a devenit Bilbo in mult iubita noastra trilogie cinematografica...)
Se zvoneste ca actorii din film au primit piesa pe cd-uri drept pregatire pentru rol...
Desi doar audio este mai buna ca realizarile de animatie din anii 70-80. Ma refer aici la desenele: The Hobbit (Rankin-Bass), The Lord of The Rings (Ralph Bakshi) si Return of The King (Rankin Bass), pe care le-am vazut si pot spune cu mana pe inima ca inteleg de ce merita Peter Jackson adulat...el si toti cei care au facut filmul.
Oricum, versiunile extinse ale primelor doua filme sunt geniale. Cel putin The Two Towers Extended Edition este un film (in opinia mea) MULT mai bun fata de versiunea teatrala (cea normala)...Deci hai odata cu ROTK EE ca fac spume...

Mah! Baiatu` asta shtie ce vorbeshte. Martine...Felicitari la tine! Jos palaria! Ah...and "welcome to the LOTR-zone!" ;)

Le-Martin
17 Mar 2004, 15:05
Mah! Baiatu` asta shtie ce vorbeshte. Martine...Felicitari la tine! Jos palaria! Ah...and "welcome to the LOTR-zone!" ;)

Asa ceva din partea unei persoane ce a stiut cuvant cu cuvant ce au zis Saruman si Gandalf in scena de pe Caradhras....sunt magulit....

raptor
17 Mar 2004, 17:27

La un moment dat aveam o oareshcare intentie sa imi fac rost de animatia aia veche...dar cineva mi-a explicat cum ca...
In schimb de piesa radiofonica am auzit ceva mai multe-mi se pare ca era sub forma de serial radiofonic,nu?Am emotii in privinta unei ecranizari animate...o sa fie serial sau film?Si aici lucrurile din pacate se pot duce foarte usor dracului.... :(

raptor
17 Mar 2004, 17:27
Ce-ar fi frumos ar fi 'Silmarillionul' cinematografic...dar asta cred k mai degraba s-ar preta serial....Bineinteles,nu din ala gen 'Noile aventuri ale lui Finwe' :D :D cun Kevin Sorbo(DOAMNE FERESTE SI APARA!!!!!!)

Eu deja mi-l imaginez in generic...cu "pleata" in vant, se intoarce, priveshte spre orizonturi shi zambeshte. Un zambet din ala, in coltzul gurii shi pe ecran scrie Kevin Sorbo as Finwe... ;) Shi muzica pe fundal...

Mie deja mi-a pierit pofta de mancare...

raptor
17 Mar 2004, 17:28

un hellow shi de la mine-la cat mai multe posturi! (*)

TLD
17 Mar 2004, 17:52
Le-Martin prees ca esti cel care vroia leaked-ul star wars pe forumul xpc! Ei bine eu sunt acelasi tld! - asta in caz ca nu ti-ai dat seama :P Pt leaked mai esti interesat...

Le-Martin
17 Mar 2004, 19:25
Sal TLD nice to see you, din pacate eu nu mia pot intra pe site la XPC, ce sa mai zic de forum, din motive necunoscute mie...
Leaked-ul l-am gasit si eu pe net si l-am luat....NICE 8)

BeNnY
17 Mar 2004, 19:30
Marturisesc ca eu de week-end-ul asta ma apuc sa citesc LOTR... In engleza bineinteles... Sper sa reusesc sa ajung la sfarsit...

Salut Le-Martin! Super tare avatar-ul ala :D

Ionutz55
17 Mar 2004, 20:08
io tot nu le am, hmm oricum am vazut filmul deci pot sami fac o parere :lol:

ogto
17 Mar 2004, 20:21
Bun venit Le-Martin. Postare placuta. Te felicit la avatar. Funny man... :wink:

Gaandalf
18 Mar 2004, 10:58

De une ai ascultat tu versiunea asta e 13 ore ? Vreau shi io' shi vreau desenele Lord Of The Rings shi The Hobbit shi return Of The King ... mor pe aicea... ma chinuitzi nu gluma ... :o

Demona
18 Mar 2004, 16:05
Asa ceva din partea unei persoane ce a stiut cuvant cu cuvant ce au zis Saruman si Gandalf in scena de pe Caradhras....sunt magulit....

:roll: ...You just met a maniac...fanatic is less...

Le-Martin
19 Mar 2004, 10:45
The Lord of The Rings Animated, The Hobbit Animated si Return of The King Animated + The Lord of The Rings BBC Radio Play, The Hobbit Radio Play le-am tras de pe minunatul INTERNET, prin ODC....
Se mai gasea si o LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNGA inregistrare cu un nene care citea The Silmarillion....dar am preferat sa citesc chiar eu cartea.

raptor
19 Mar 2004, 15:57
ODC?Ce e aia?Si versiunea aia radio...hmmm....cum e...pe o scara de la 1 la 11...?

ah...sa nu uit... fiti atenti.Eu unde ma aflu am download constant de 600kilo/secunda.ok.Dar programashele peer-to-peer-gen kazaa- nu merg,si nici nu o sa ne mearga....deci nu-i problema...dar exista alta metoda de a lua kestii nice de pe net?

BeNnY
19 Mar 2004, 16:36
oDC e un fel de DC++ imbunatatit

raptor
19 Mar 2004, 16:42
:D O,da...acum am inteles...e un BBC cu doi D-corect? :D Explica-mi babeste...deci:e peer2peer sau nu?

BeNnY
19 Mar 2004, 16:48
E p2p

raptor
19 Mar 2004, 16:52
aha. :( Ca-ca.Shitty world....bine mah...Keep the LOTR pride alive!

TLD
19 Mar 2004, 18:12
The Lord of The Rings Animated, The Hobbit Animated si Return of The King Animated + The Lord of The Rings BBC Radio Play, The Hobbit Radio Play le-am tras de pe minunatul INTERNET, prin ODC....
Se mai gasea si o LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNGA inregistrare cu un nene care citea The Silmarillion....dar am preferat sa citesc chiar eu cartea.
Ehhh postu asta o sa-l innebuneasc ape Gandalf, nu stiu de ce, dar banuiesc eu! :P Oricum le-martin din cate stiam esti din buc nu? Poate ne intalnim joia viitoare in frame eu cu blance tu cu animeurile! ;)

Gaandalf
19 Mar 2004, 21:39
ODC?Ce e aia?Si versiunea aia radio...hmmm....cum e...pe o scara de la 1 la 11...?

ah...sa nu uit... fiti atenti.Eu unde ma aflu am download constant de 600kilo/secunda.ok.Dar programashele peer-to-peer-gen kazaa- nu merg,si nici nu o sa ne mearga....deci nu-i problema...dar exista alta metoda de a lua kestii nice de pe net?
Nu imi iei shi mie Clone Wars - SEASON 1 k tot ai conectzie SUPER shi vreau shi io ... Incape pe un cd ... shi mai incape shi altele ... Raptor can u help me ? Please ... :(

Gaandalf
19 Mar 2004, 21:40

Nu imi iei shi mie Clone Wars - SEASON 1 k tot ai conectzie SUPER shi vreau shi io ... Incape pe un cd ... shi mai incape shi altele ... Raptor can u help me ? Please ... :(

BeNnY
19 Mar 2004, 22:10
Am 2 intrebari...

1. Ce e Dol Guldur?

2. In anu 3018 din Third Age pe 10 Iulie scrie: "Gandalf imprisoned in Orthanc."

Ce e Orthanc? Si cine l-a prins pe Gandalf?

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 22:39
orthanc este turnul lui saruman din isengard

Gaandalf
19 Mar 2004, 22:55
Am 2 intrebari...

1. Ce e Dol Guldur?

2. In anu 3018 din Third Age pe 10 Iulie scrie: "Gandalf imprisoned in Orthanc."

Ce e Orthanc? Si cine l-a prins pe Gandalf?
Multa lume crede k Isengard este turnul lui Saruman ... da de fapt asha se numeste amplasamentul, locatzia turnului ORTHANC care se uneste cu cel din Mordor Barad-Dur shi vor scandal ... :D

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 23:02
shi Dol Guldur cine este??

Gaandalf
19 Mar 2004, 23:05
no clue whatsoever ... :o

BeNnY
19 Mar 2004, 23:07
Si eu credeam ca turnul e Isengard!

Oricum, e bine c-am aflat ce e Orthanc

ogto
19 Mar 2004, 23:10
E clar... Avem nevoie de Demona... Se vede ca aici suntem numai amatori care habarnau LOTR... :P :D Demona, WE NEED YOU...

Gaandalf
19 Mar 2004, 23:20
E clar... Avem nevoie de Demona... Se vede ca aici suntem numai amatori care habarnau LOTR... :P :D Demona, WE NEED YOU...
faptul k am ales sa dau 1.700.000 pe cartzi in engleza shi nu le-am citit in romana pentru a traducerea era infecta asta nu ma face amator ...
Data viitoare vezi sa mentzionezi persoanele k sunt multzi VARZAKIS kre vb la intamplare pe aicea... shi nu vreau sa ma iau de tine degeaba ...
Numa' bine ... :wink:

BeNnY
19 Mar 2004, 23:20
Nu-i adevarat...!

Si Gandalf stie!

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 23:24
Stiu,stiu!!!
Dol Guldur este un deal din sudul Mirkwood-ului!!!
Damn i'm good

ogto
19 Mar 2004, 23:26
Mda... Scuze, nu asta vroiam sa zic. Cand ziceam ca suntem amatori ma referam la astia: eu, Benny etc. Nu iti puneam in nici un fel cultura LOTR sub semnul intrebari. Imi car scuze daca am facut asta. Cand am zis sa vina Demona, am zis in sensul in care ar putea ea sa clarifice cateva intrebari de aici... :-? Din nou imi cer scuze Gaandalf. Don't take it the wrong way...

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 23:27
shi in Dol Guldur a locuit "the shadow of Sauron"

BeNnY
19 Mar 2004, 23:45
Chiar traducerea in romana e infecta! Am vazut-o si eu ca o citeste un coleg... care din pacate nu o poate citi in engleza ca nu prea stie engleza...

ogto
19 Mar 2004, 23:49
Taicamiu (uitate la mine ce vb... :roll:) a avut curajul si ambitia sa citeasca LOTR in romana. A citi prima carte si jumate din a doua dar a renuntat ca il plictisea... :D Oricum, el a citit varianta tradusa de Irina si Ion Horea. El zice ca, cica, era tradusa bine. Si poeziile si tot. :-? Poate ca nu e chiar asa rau in ro...

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 23:49
Mda... Scuze, nu asta vroiam sa zic. Cand ziceam ca suntem amatori ma referam la astia: eu, Benny etc. Nu iti puneam in nici un fel cultura LOTR sub semnul intrebari. Imi car scuze daca am facut asta. Cand am zis sa vina Demona, am zis in sensul in care ar putea ea sa clarifice cateva intrebari de aici... :-? Din nou imi cer scuze Gaandalf. Don't take it the wrong way...

dupa cum vezi am clarificat eu intrebarile. :D

BeNnY
19 Mar 2004, 23:50
Asta stiam si eu! Ca acolo a stat Sauron si ulterior a fost atacat de Gandalf dupa ce a insistat el!

raptor
21 Mar 2004, 14:08
Deci:Dol Guldur e o 'locatie' he-he...nu e o stanca,ci e o citadela,care se intampla sa fie preferata mea din MEarth...si da se afla in Mirkwood/Codrul Intunecat dsi da e cocotat pe o stanca si da acolo salasluia in vremea gasirii Inelului de catre Frodo spiritul lui Sauron.Dupa ce Inelul a fost distrus elfii s-au gandit sa redecoreze cetatea si au redecorat-o in sensul ca au ras-o de pe suprafata pamantului...de mijloc. :D Pe scurt.Daca vrei detalii,zii.Imagini pe net nu prea gasesti ca sa iti poti da seama cum arata,decat daca...shy aici intervine modestia mea... :D :D :D

Gaandalfe,daca imi spui de unde sa iti iau SW ti-l iau,dar sa nu fie de pe programashe/conexiuni peer2peer gen kazaa...caci dupa cum ziceam,noi suntem taiatzi de la asa ceva....

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 15:00
aha...mersi ca m-ai corectat!! am invatat shi eu ceva!!

WraIth
21 Mar 2004, 15:23
Youre not the only one :D

Nightwane
21 Mar 2004, 15:57
Ehhh postu asta o sa-l innebuneasc ape Gandalf, nu stiu de ce, dar banuiesc eu! :P Oricum le-martin din cate stiam esti din buc nu? Poate ne intalnim joia viitoare in frame eu cu blance tu cu animeurile! ;)

i beg to differ..dar ma indoiesc ca alea-s anime..cel mult desene animate.. :D

Demona
21 Mar 2004, 21:40
Nah bun! Vad ca nu mai avetzi nevoie de mine...finally I can retire! ;)

Gaandalf
21 Mar 2004, 21:42
iabug-ul asta nemernic ... :x

Demona
21 Mar 2004, 21:45
....F*** iar functzioneaza paginile...NU!

Gaandalf
21 Mar 2004, 21:45
Bah voi nu suntetzi normali ... o sa fur shi o sa dau in cap shi tot fac rost de bani shi cumpar arme pe piatza neagra shi va vanez sde nu mai shtitzi cum va chema dk nu imi datzi shi mie desenele astea ...

:lol:

Gaandalf
21 Mar 2004, 21:47
....F*** iar functzioneaza paginile...NU!
Da functzioneaza de minune nu veezi k deja ma ia cu tremuratu' la tastatura aicea... l :evil:

TLD
21 Mar 2004, 21:50
Bah voi nu suntetzi normali ... o sa fur shi o sa dau in cap shi tot fac rost de bani shi cumpar arme pe piatza neagra shi va vanez sde nu mai shtitzi cum va chema dk nu imi datzi shi mie desenele astea ...

:lol:

Iar te-ai visat mai predator aseara?! :lol: I'm an alien just for you! :P

Si din cate vad eu pe aici singurul care are aceste "animate" este le-martin asa c anu va mai ambalati sa-l asteptam sa vedem ce det ne mai da! :P

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 23:32
eu am totusi o nelamurire: toata lumea spune "Lord of the rings"(lotr), dar de fapt se numeste "THE lord of the rings" (Tlotr)!!

BeNnY
21 Mar 2004, 23:36
Unii prefera sa nu includa articolul la titlu desi "of the" se pune la prescurtare... Unii spun TLOTR altii LOTR ... nici una nu e gresita

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 23:38
ok, mersi

Gaandalf
22 Mar 2004, 00:12
eu am totusi o nelamurire: toata lumea spune "Lord of the rings"(lotr), dar de fapt se numeste "THE lord of the rings" (Tlotr)!!
Ptr k versiunea LOTR este mult mai ushor de transcris shi de pronuntzat shi mai coerenta din punct de vedere al limbajului de cartier ... asha k LOTR RULZZZZ! :lol:

WraIth
22 Mar 2004, 15:19
Ptr k versiunea LOTR este mult mai ushor de transcris shi de pronuntzat shi mai coerenta din punct de vedere al limbajului de cartier ... asha k LOTR RULZZZZ! :lol:
In orice fel ai pronunta-o :lol:

Freak_on_a_Leash
22 Mar 2004, 20:23
Nah bun! Vad ca nu mai avetzi nevoie de mine...finally I can retire! ;)

cum adica sa te retragi?

Demona
22 Mar 2004, 22:26
cum adica sa te retragi?

Adica sa nu mai intru pe Forum...

BeNnY
22 Mar 2004, 22:28
cum adica sa te retragi?

Adica sa nu mai intru pe Forum...

:o :o :o Poftim!? YOU`D BETTER BE JOKEIN'!!!

Demona
23 Mar 2004, 00:30

What's the big deal...? Dispar ca shi cum nu ash fi existat pe aici...

Sm�agol-Gollum
23 Mar 2004, 07:36
And why should you do that???? :o :o

raptor
23 Mar 2004, 10:57

What's the big deal...? Dispar ca shi cum nu ash fi existat pe aici...

...that would be sad indeed... :( Motivul?

WraIth
23 Mar 2004, 13:10
Hai...nu vezi ca toata cinemagia se supara :cry: Whi would u do such a thing?

Gaandalf
23 Mar 2004, 13:51
This is not new at all .. she wanted 2 do that before but i talked her out of it ... and now sh'e at it again ... :cry:
No don't do it please... you're the reason i signed up for the FORUM ... to get 2 know you ... please Demi don't do it ... stay with me and us ... of course :lol:
Misss u sooo! :wink:

emanuel
23 Mar 2004, 14:13
Aici parca se discuta despre Lord of the Rings...
Demona nu va disparea de pe acest forum, asa ca stati calmi!

Daca se mai departeaza cineva de la subiect iar voi fi nevoit sa intervin.
Pentru discutii de genul asta folositi mesajele private.

Multumesc.

Le-Martin
23 Mar 2004, 18:21

Hmm, eu nu am zis ca sunt ANIME ci ANIMATED...ma rog. Anime e un gen, animated defineste animatia in general...

Si pentru Gandalf. Si eu fumegam ca nu vazusem desenele astea, dar acum, dupa ce le-am vazut nu imi pare rau ca le-am vazut, DAR NICI BINIE. Sunt cateva lucruri bune, dar atat de putine ca...
Oricum, nu pierzi nimic daca nu le vezi, sincer. Think about it, The Lord Of The Rings Animated din 1978 al lui Ralph Bakshi (care inainte de desenul asta facea desene animate "pentru adulti") rezuma The Fellowship of The Ring si jumate din The Two Towers in 2 ore de film....deci...
Iar The Hobbit si Return of The King sunt pentru copii. Au cantece specifice vremurile (anii 70-80), trec in 5 minute peste actiunea din The Two Towers (asta pentru ca The Hobbit a aparut inainte de LOTR Animated al lui Ralph Bakshi, iar Return of The King dupa, partea a doua a LOTR Animated a lui Bakshi a fost anulata definitiv pentru ca prima isi depasise cu mult bugetul), iar singurul lucru bun la ele e faptul ca ENORMUL, MAGNIFICUL, GENIALUL, IMCOMPARABILUL, John Huston a fost ales drept vocea lui Gandalf si a facut o treaba foarte buna care ar fi fost geniala daca producatorii ar i angajat un nene care sa ii invete pe actori cum sa pronunte corect cuvintele, numele, etc din operele lui tolkien...
Deci, nu prea pierzi mult daca nu vezi versiunile astea de animatie, dar eu zic ca pierzi daca nu asculti The Lord of The Rings BBC Radio Play...

Nightwane
23 Mar 2004, 18:24

Hmm, eu nu am zis ca sunt ANIME ci ANIMATED...ma rog. Anime e un gen, animated defineste animatia in general...

TLD a zis ca-s anime :D

Le-Martin
23 Mar 2004, 18:27

Scuze, vroiam doar sa set the records straight pe aici, nu sa invinovatesc pe cineva de ceva...

Gaandalf
23 Mar 2004, 18:28
Sa intzeleg k TLD a luat desnele Lord Of The Rings shi The Hobbit shi The Silmarillion ? :o

Le-Martin
23 Mar 2004, 18:36
The Silmarillion desen????????????? UNDE, CUM, CAND????

Freak_on_a_Leash
23 Mar 2004, 20:47
...that would be sad indeed... :( Motivul?

chiar ca ar fi si azi am aflat si motivul...Demona,come on!nu merita...trust your friends...

Demona
23 Mar 2004, 21:01
Let's stick to the topic. Thou, merci tuturor pentru grija. Freak...keep it that way..

So...care e treaba cu desenele alea?

Demona
23 Mar 2004, 21:43
Decizie luata...I STAY!...ne vedem la urmatoare "criza"... ;)

TLD
24 Mar 2004, 05:59
Mah sa fie clar nu am nici un desen lotr sau star wars momentan (din pacate!) :( De star wars o sa fac yo rost, sper :P

P.S: Buna alegere demona sa ramaii pe forum! Si scuze dak am parut deplasat cu ce ti-am zis luni! ;) Numa bine la toti!

raptor
24 Mar 2004, 11:01
De unde sa aiba TLD silmarilsu?Io nu mai ineleg nimic bah!!!!!Capisci?Exista vreo versiune animata/neanimata a Silmarillionului?
Gata am priceput...paginile dreku trebuie fixate!

Gaandalf
24 Mar 2004, 13:11
Si pentru Gandalf. Si eu fumegam ca nu vazusem desenele astea, dar acum, dupa ce le-am vazut nu imi pare rau ca le-am vazut, DAR NICI BINIE. Sunt cateva lucruri bune, dar atat de putine ca...
Oricum, nu pierzi nimic daca nu le vezi, sincer. Think about it, The Lord Of The Rings Animated din 1978 al lui Ralph Bakshi (care inainte de desenul asta facea desene animate "pentru adulti") rezuma The Fellowship of The Ring si jumate din The Two Towers in 2 ore de film....deci...
Iar The Hobbit si Return of The King sunt pentru copii. Au cantece specifice vremurile (anii 70-80), trec in 5 minute peste actiunea din The Two Towers (asta pentru ca The Hobbit a aparut inainte de LOTR Animated al lui Ralph Bakshi, iar Return of The King dupa, partea a doua a LOTR Animated a lui Bakshi a fost anulata definitiv pentru ca prima isi depasise cu mult bugetul), iar singurul lucru bun la ele e faptul ca ENORMUL, MAGNIFICUL, GENIALUL, IMCOMPARABILUL, John Huston a fost ales drept vocea lui Gandalf si a facut o treaba foarte buna care ar fi fost geniala daca producatorii ar i angajat un nene care sa ii invete pe actori cum sa pronunte corect cuvintele, numele, etc din operele lui tolkien...
Deci, nu prea pierzi mult daca nu vezi versiunile astea de animatie, dar eu zic ca pierzi daca nu asculti The Lord of The Rings BBC Radio Play...

Nu comentez nimik pana nu le vad ... chestia este k io sunt maniak shi nu ma intereseaza ce e marpha sau nu. Oamenii au gusturi diferite shi asha a fost shi cu muzica LOTR inainte de film ... lamenturile ptr Gandalf shi Lothlorien - care cica nu ar fi fost cine shtie ce da' mie mi-au placut la nebunie - au surprins magia elfilor incredibil de bine shi de nemaipomenit - dar sunt persoane kre nu au "gustat" muzica aia - io nu fac parte din grupul lor ...
Inca odata Gandalf este din punct de vedere vocal MAGNIFIC shi GENIAL din cuvintele tale :D

Tzie cum tzi s-a parut Ian McKellan in rolul lui Gandalf in astea 3 filme a lui Pee Jay ?

Gaandalf
24 Mar 2004, 13:18
De unde sa aiba TLD silmarilsu?Io nu mai ineleg nimic bah!!!!!Capisci?Exista vreo versiune animata/neanimata a Silmarillionului?
Gata am priceput...paginile dreku trebuie fixate!
Nu mey akuma se lucreaza la proiectul The Silmarillion - ANIMATED shi nu se shtie knd o sa fie gata da' o sa iasa sigur - asta shtiu chiar foarte sigur shi se pare k va ieshi realizat nemaipomenit.
+ ash vrea o noua ecranizare a celor 6 cartzi a lui Tolkien animated shi ceva in stil ANIME dk se poate sa iasa ... super Pizdakis ... :lol:

Gaandalf
24 Mar 2004, 13:21
Mah sa fie clar nu am nici un desen lotr sau star wars momentan (din pacate!) :( De star wars o sa fac yo rost, sper :P
Pai shi ce mai imi trimitzi azi sau maine in colet ? :cry:

Undomiel
24 Mar 2004, 14:14

de ce nu va inregistrati seria Star Wars de pe Cartoon Network???

Demona
24 Mar 2004, 15:32
de ce nu va inregistrati seria Star Wars de pe Cartoon Network???

Sa moara mama. de cate ori vreau sa-l vad, trebe` sa merg la lucru...

BeNnY
24 Mar 2004, 18:52
E Star Wars la CN??? E in romana?

Ian McKellan a fost super tare in rolul lui Gandalf! Preferatul meu din film!

Demona
24 Mar 2004, 19:26

Nu e in romaneshte. E in engleza. Da` ce? Nu intzelegi engleza?

raptor
24 Mar 2004, 19:31
MA PISSSSSSSSH IN GURA LOR DACA AU CRETINII DREKU TUPEUL SA FACA SILMARILLIONUL ANIME!!!!!!EREZIE!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Demona
24 Mar 2004, 19:34
MA PISSSSSSSSH IN GURA LOR DACA AU CRETINII DREKU TUPEUL SA FACA SILMARILLIONUL ANIME!!!!!!EREZIE!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Hahahaha! Itzi dai seama? Sailor Moon o sa fie Galadriel shi Sailor Mars Arwen. Tuxedo Mask o sa fie Aragorn. BESTIAL! ;)

raptor
24 Mar 2004, 19:38
aaaaaaaahhhhh....u'r killing me...mai bine aduceati o pereche de cutzitoace si mi le 'plantatzi' in spate..... :evil: Am draci. :evil:

Demona
24 Mar 2004, 19:42
aaaaaaaahhhhh....u'r killing me...mai bine aduceati o pereche de cutzitoace si mi le 'plantatzi' in spate..... :evil: Am draci. :evil:

Imagineaza-tzi. Chibi Moon ar fi fost pe post de Frodo. ;)

raptor
24 Mar 2004, 19:44
Eu nu mai scriu aici.... :x capisci?Tu chiaer n-ai mila? :wink: Waaaaaahhhhh...tocmai am vizualizat...o sa am cosmaruri toata noaptea...Goddamnit!

BeNnY
24 Mar 2004, 19:47

Pai tocmai! Daca era in romana nu ma mai uitam la el! Asa ca e in engleza... e bine :)

TLD
24 Mar 2004, 19:55

Pai tocmai! Daca era in romana nu ma mai uitam la el! Asa ca e in engleza... e bine :)
Da ce nu aflasesi de difuzarea lor pe cartoon?! Cred ca de vreo luan sunt si ep la noi... Sau am insel?! :roll:

Demona
24 Mar 2004, 21:38
Cam asha e. Poate mai bine de vre-o luna. Shi eu un singur epison am prins. Shi aia din cauza ca nu ma grabeam la lucru.

Demona
24 Mar 2004, 21:40
Eu nu mai scriu aici.... :x capisci?Tu chiaer n-ai mila? :wink: Waaaaaahhhhh...tocmai am vizualizat...o sa am cosmaruri toata noaptea...Goddamnit!

:lol: Gatah mey! Nu mai fac din astea ca o sa ai coshmaruri. ;) Da` mai asta, ca nu ma pot abtzine. Imagineaza-tzi pe Tinuviel cu OCHII AIA MARI( :o )de animeuri cum vorbeshte cu Beren pe japoneza... 8) Sorry...nu m-am putut abtzine... ;)

BeNnY
24 Mar 2004, 21:41
Eu nu ma mai uit la CN de cand au inceput sa-l traduca in RO... asa ca nu m-am mai uitat deloc si nici n-am aflat de difuzarea Clone Wars-ului :roll:

TLD
24 Mar 2004, 21:43
Eu nu ma mai uit la CN de cand au inceput sa-l traduca in RO... asa ca nu m-am mai uitat deloc si nici n-am aflat de difuzarea Clone Wars-ului :roll:
A... stirea cam circula demult pe net.. Astia vor sa bage deja seria 2 dak nu ma insel... Gandalfe corecteaza-ma dak gresec... Suntem cam in urma rau cu episoadele si eu nu am nici seria 1(inca :P)! Damn ce ma urasc pt chestia asta! :(

Demona
24 Mar 2004, 21:47
Bey, ce ar fi sa trecetzi discutzia asta la Star Wars. Suntem la LOTR, God damn it!!!! :evil: