PDA

View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Sm�agol-Gollum
26 Jan 2005, 22:19
[quote="Faenor"]Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deepquote]

deci copilu' ala pricajit era fiul lui? n-as putea! :P 8)

Gaandalf
27 Jan 2005, 00:07
ce n-ash fi dat eu sa apar in filmul ala shi sa fiu eu saracaciunea aia de copil .. iar tatal meu sa fi fost Aragorn ...

din moment ce nu shtiu ce e aia father figure ... ash vrea shi asha ceva ... dar sunt sigur k m-ash i multzumit ... cu atat. Adik sa apar in LOTR ... :w00t:

Faenor
27 Jan 2005, 09:06
Daca ai drum prin Bucuresti (inteleg ca esti din Constanta) ti le pot imprumuta eu 8) ....eu am avut noroc de un prieten din Anglia care mi-a cumparat EE imediat ce a iesit si trimis-he really made my Christmas :lol: ...l-am rugat sa-mi faca rost si de celelalte EE pe dvd..sper sa le gaseasca.

Gaandalf
27 Jan 2005, 16:23
io ash vrea fff mult sa ajung in Bucureshti ... shi apreciez k vrei sa mi le imprumutzi ... dar io' unul sincer itzi spun ca nu ash face asha ceva ...

nu le-am dat prietenilor mei ... apoi unui "cunoscut" k mine ...
but that's just me ...
:)

Sm�agol-Gollum
27 Jan 2005, 21:31
Peter Jackson apare in toate 3 filmele.

2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta]

e ala de deasupra portii care are o mustata?

Gaandalf
28 Jan 2005, 15:34
itzi zic eu ca DA.

evenstar
28 Jan 2005, 19:14
Haleth, fiul lui Viggo Mortensen :o chestia asta chiar m a lasat masca... stiam ca a jucat in rolul unui orc dar... cam atat.
Foarte interesant... sa i de a replici tatalui sau in film... Whatever,sa i traiasca :happy:

Faenor
31 Jan 2005, 08:08
Ma gandeam mai curand sa inscriptionez 2 dvd-uri pentru imprumut...not the original...never the original.. ;) ...too precious.. :D. Anyway daca ajungi prin Bucuresti cine stie cum, o sa-ti fac o bucurie 8)

WraIth
31 Jan 2005, 12:57
u still got the christmas spirit :P

quendehuo
04 Feb 2005, 12:22
wow ... nu shtiam ka sunt atatzi romani carora le place TLOTR :lol:

ok ... sa zik ce am de zis ... am vazut de foarte multe ori (si mereu inainte sa apara la cinema) :D toate cele 3 parti ... dar recent (akum 7-8 luni) am vazut toate cele 3 parti cap-coada si asta a durat cam 10 ore jumate :D ... deoarece ceea ce am vazut eu nu erau obisnuitele TFOTR, TTT, TROTK pe care poate le-ati vazut la cinema, pe HBO (primele 2) sau la calculator ci acestea (care dureaza 9 ore) ... ci erau DVD Extended ... adika am vazut TLOTR asa cum putini romani l-au vazut + am avut la dispozitie un sistem audio 5.1 ceea ce a fakut filmu ... divin :P !!! asa ca va sugerez sa cautati si voi TLOTR DVD Extended ... o sa merite !!! (sau le puteti comanda de pe www.amazon.com la pretul de 77$ un box set de 12 DVD-uri :lol: + taxe de livrare ... cca. 13 $ ... merita toti banii unui fanatik)

asta e cam tot ceea ce am de zis deokamdata :happy: ... cei ce nu realizeaza ca Tolkien e cel mai bun nuvelist care a existat vreodata si cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

peace !!!

WraIth
04 Feb 2005, 14:23
aheam....adik ai vazut shi FOTR extenede.klumea.vro 90 $ cum zici tu iese....not bad

Nightwane
04 Feb 2005, 14:30
cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

si hai sa ne dai si o limba in cur

quendehuo
04 Feb 2005, 17:43
cine stie unde pot gasi postere originale cu TLOTR ? (toate 3) ... origianale adika sa fie scris pe ele "The Lorf Of The Rings" NU "Stapanul inelelor" !

Nu va facetzi griji mah ******** ca nu va dau satisfactia la un reply :happy:

Nightwane
04 Feb 2005, 18:07
postere origianale cu TLOTR

origianale iti dau eu daca vrei... ma sterg cu ele la cur si vor fi mai mult decat anale...vor fi origianale.

Demona
05 Feb 2005, 12:15
Baga PRO TV-u` LOTR - FOTR. E shtire veche, da` daca shtie careva sa anuntze. Uh, happy-happy-joy-joy! :love: :w00t:

Gaandalf
05 Feb 2005, 18:42
postere origianale cu TLOTR
origianale iti dau eu daca vrei... ma sterg cu ele la cur si vor fi mai mult decat anale...vor fi origianale.
cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

si hai sa ne dai si o limba in cur
:lol: :lol: :lol: saracul .. te-ai luat de el. Ce tzi-a facut mah ? :lol:
Ma mir k citeshti ce se scrie p'acilishea' ... :lol:

@quendehuo
las-o mai moale cu afirmatzii de genul celor de mai sus ... o sa te manance ashtia de viu ...

Longshot
05 Feb 2005, 19:22
Baga PRO TV-u` LOTR - FOTR. E shtire veche, da` daca shtie careva sa anuntze. Uh, happy-happy-joy-joy! :love: :w00t:

asocierea pro-tv cu termenul "joy" e demna de :hmm:
pai la cele 3 ore cat are lordu', experientza "pro" va dura peste 5.
sa vezi ce joy o sa fie atunci.
desi fotr e singuru' din ele la care m-ash mai uita nici prin cap nu-mi trece sa-i fac rating lu Sarbu.

Nightwane
05 Feb 2005, 21:54
:lol: :lol: :lol: saracul .. te-ai luat de el. Ce tzi-a facut mah ? :lol:
Ma mir k citeshti ce se scrie p'acilishea' ... :lol:

@quendehuo
las-o mai moale cu afirmatzii de genul celor de mai sus ... o sa te manance ashtia de viu ...

citesc p-acilea ca sa am si eu de cine sa ma iau. ca n-am de cine sa ma iau ca se ia nume de toti si a disparut si IMM si tralalala :((

quendehuo
06 Feb 2005, 11:39
Gaandalf ... o sa-ti urmez sfatul :lol: caci orikum n-are rost sa ma cert cu ei :lol: e pierdere de timp !!! singurul lucru pe care nu-l inteleg e ce cauta astia care nu sunt fani LOTR aici ? asta e tot :D ...si apropo nu mi-e frika mie ca o sa ma manance astia de viu :D n-au cum sa le fie asa foame :P

Nightwane
06 Feb 2005, 16:49
si apropo nu mi-e frika mie ca o sa ma manance astia de viu :D n-au cum sa le fie asa foame :P

fear me 'cuz i'm fat and i eat a lot.

Gaandalf
07 Feb 2005, 08:06
:lol: toate tziglele pe casa nu le ai ... :lol:
ai luat-o razna precum Denethor ... na' k te-am lucrat ... da-mi replica dk potzi ... :lol:

Nightwane
07 Feb 2005, 10:22
:lol: toate tziglele pe casa nu le ai ... :lol:
ai luat-o razna precum Denethor ... na' k te-am lucrat ... da-mi replica dk potzi ... :lol:

who the hell is Denethor? another one of your gay friends? i'm sorry... nu ma 'nerva ca joc tzontzoroiu' pe tine si pe queer ala de mai sus. :P

Gaandalf
07 Feb 2005, 12:23
who the hell is Denethor? another one of your gay friends? i'm sorry... nu ma 'nerva ca joc tzontzoroiu' pe tine si pe queer ala de mai sus. :P
replica ta nu are nici un fond .. nimik ...
papa! :lol:

Faenor
07 Feb 2005, 16:07
Fellowship of the Ring va fi difuzat vineri, 18 februarie de la 20:15 la ProTv pana la 00:15 fara drept de rerun-asa ca avem doar o singura sansa sa-l vedem la tv.. :lol: ..for now. Publicitatea e restrictionata la o ora din cele 4-mai bine decat m-as fi asteptat. Se vor incasa oricum sume astronomice pt piata de publicitate din Romania...asa ca cine vrea spoturi atunci va scoate ceva mii de dolari din buzunar.. :happy:

Longshot
07 Feb 2005, 16:31
ce pot sa zic.bine ca nu dau extendedu'.ne prindea ora 2.

nightsorrow
07 Feb 2005, 20:58
Lasa ma si extinsu sa l bage...ca nu l o vazut lumea...exclusiv noi...I'm back, my friends,stiu ca nu mi ati simtit lipsa, dar world of warcraft nu mai putea astepta...vad ca LOTR thread a reinviat aici...

Sm�agol-Gollum
07 Feb 2005, 22:05
pai trebuie sa mai vina cate un new fish sa mai invie atmosfera.....

Gaandalf
08 Feb 2005, 14:48
ce pot sa zic.bine ca nu dau extendedu'.ne prindea ora 2.
:lol: :lol: :lol: cu tot cu publicitate prindeam finalul de meci la NBA la TVR2 + adik pe la ora 6 ... :lol:

quendehuo
08 Feb 2005, 15:28
hey Nightwane ... " YO MAMA !!! " :happy: [/quote]

Nightwane
08 Feb 2005, 17:16
hey Nightwane ... " YO MAMA !!! " :happy:

Crede-ma...nu vrei sa ai de-a face cu the sex hound that is my mother. Ask Gandalf. Tot ce pot face e sa ma cracesc mai bine ca sa ajungi bine cu limba in curul meu.

Gaandalf
08 Feb 2005, 17:28
eshti maniak ,... :lol:

Faenor
09 Feb 2005, 07:39
Somebody needs a hug.... :D

Gaandalf
09 Feb 2005, 12:46
deci ... :lol:

Demona
09 Feb 2005, 12:53
Nu vi se pare ca topicu` o da pe aratura? Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:

Nightwane
09 Feb 2005, 16:28
Nu vi se pare ca topicu` o da pe aratura? Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:

lemme guess...it's my fault :P

Gaandalf
09 Feb 2005, 16:30
Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:
vezi k shtii ...

& yes nighty it's your fault ... :lol:
nu vezi k ai suparat fata ? :lol:

SarumanTheWhite
13 Feb 2005, 12:03
Primul review al editiiilor extinse:
Creat de mine!

THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RING SPECIAL EXTENDED DVD EDITION

Directed by Peter Jackson

LOTR: Fellowship of the Ring - DVD box set-ul (http://www.laserdisken.dk/billeder/forsidealm/101241353413262173.jpg)

Creata special de regizorul Peter Jackson pentru vizionare acasa, aceasta versiune contine 30 minute de material adaugat la primul film din arhicunoscuta trilogie “Stapanul Inelelor”, alaturi de muzica (soundtrack) compusa speciala pentru aceasta versiune.

Durata filmului totala: 200 minute (3’ 20’’)

Jackson nu a adaugat scene pur si simplu, ci a gandit aceasta versiune ca si cum ar fi un film nou. Noile efecte speciale au fost adaugate acestui film.

Aceasta versiune este dedicata fanilor lui Tolkien, creatorul Pamantului-De-Mijloc, care se vor bucura vazand noile scene adaugate. Aceasta experienta este de neuitat.

Munca tuturor implicati in acest proiect (peste 2000 de oameni) care au muncit 7/7 ne-au facut sa pasim in aceasta lume imaginara si, concomitent, mai reala decat ni se pare. Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

*Despre continutul DVD-ului

Pachetul special contine 4 Discuri DVD de inalta calitate. Primele doua discuri contin filmul (coloane sonore DolbyDigital 5.1 si DTS 6.1) alaturi de comentariile audio din partea regizorului, scriitorilor, distributiei etc. (totalizand peste 13 ore de comentarii audio). Meniurile au fost realizate cu mare devotament, continand schite originale si diferite imagini de catre Alan Lee si John Howe. Celelalte doua discuri sunt documentarele propriu-zise care insumeaza peste 6 ore de vizionare si care contin mii de fotografii din timpul filmarilor, storyboard-uri ale diferitelor scene, diferite teste efectuate si multe altele. Primul disc din documentare se intituleaza ‘De la carte la vis’ si contine fazele de inceput ale productiei (Peter Jackson cautand sponsori, angajand diferiti oameni, apoi la construirea platourilor, echipa Weta Workshop, etc), iar al doilea disc se numeste ‘De la vis la realitate’ si cuprinde etapele filmarii, postproductiei (Weta Digital, coloana sonora, mixaj, sunete, efecte vizuale etc.).

Acest pachet este primul din colectia ‘Lord of the Rings’ si este un DVD sa le stapaneasca pe toate. Va recomand cu caldura sa-l cumparati deoarece nu veti regreta. Este minunat sa vedeti cat de multa munca au pus oamenii aceia pentru a ne aduce pe ecrane o capodopera. Pachetul, in sine, contine schite superbe si un mic tablou reprezentand o scena importanta, alaturi de o harta, care urmareste calatoria Fratiei, si un manual.

LOTR: Fellowship of the Ring - imagine completa (http://images.amazon.com/images/P/B000069F5H.01.LZZZZZZZ.jpg)

Nota Film: 10/10
Nota Documentare (Bonus): 10++/10

Nightwane
13 Feb 2005, 12:14
Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

best goddamn joke i ever heard.

SarumanTheWhite
13 Feb 2005, 13:53
Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

best goddamn joke i ever heard.

E normal! Trece de faza fantasy si este o poveste in care dragostea, prietenia, curajul sunt mult mai importante decat ambitia, lacomia, rautatea. Sper ca toata lumea sa vada acest lucru... desi nu este greu de observat!

Gaandalf
13 Feb 2005, 19:52
E normal! Trece de faza fantasy si este o poveste in care dragostea, prietenia, curajul sunt mult mai importante decat ambitia, lacomia, rautatea. Sper ca toata lumea sa vada acest lucru... desi nu este greu de observat!
Acest forum nu incurajeaza filmele de genul acesta ba chiar sunt batjocorite... suntem nishte paria ai forumului ... izolatzi aici la FANATIC unde nu intra mai nimeni ...

Cu atat mai bine ... de ce? Pentru k in restul forumului este un haos total. Aici ai linishte shi potzi sa scrii ce doreshti.
Trebuie sa apara shi la noi Fellowship extins k statuietele alea sunt prea treaba ...
:love:

SarumanTheWhite
13 Feb 2005, 19:59
Multumesc pentru sfat, White Rider... Ma intrebam eu de ce sunt asaltat pe alte thread-uri... In legatura cu Collector's Gift, pacat, da, ca nu a fost si pe la noi. Eu am cumparat Editia Extinsa din Italia... The Return of the King Collector's Gift l-am luat din Romania (ce noroc cu baietii de la ProVideo) si statueta MinasTirith este de-a dreptul extraordinara...

Gaandalf
13 Feb 2005, 20:08
Multumesc pentru sfat, White Rider... Ma intrebam eu de ce sunt asaltat pe alte thread-uri... In legatura cu Collector's Gift, pacat, da, ca nu a fost si pe la noi. Eu am cumparat Editia Extinsa din Italia... The Return of the King Collector's Gift l-am luat din Romania (ce noroc cu baietii de la ProVideo) si statueta MinasTirith este de-a dreptul extraordinara...
Pe Ebay sau orice alt site cu LOTR s-a pus la vanzare shi Minas Morgul care arat shi mai belea k Minas Tirith ...
:love:

SarumanTheWhite
13 Feb 2005, 20:15
Da, cunosc acest lucru. Am primit si eu un talon de comanda atunci cand am cumparat Intoarcerea Regelui...

Din pacate, in Romania nu exista nici macar un magazin dedicat filmului.... Pot, astfel, sa cumpar un obiect numai din Anglia sau State

Gaandalf
14 Feb 2005, 07:06
Are cineva melodia de la Houses of Healing knd Eowyin il intalneste pe faramir ?

Melodia e noua. Ce sa mai zic de credite unde mai sunt 2 melodii noi ...
acolo unde sun postatzi vreo cateva milioane de fani LOTR.

Faenor
14 Feb 2005, 07:15
Am cautat melodia de la Houses of Healing pe coloana sonora pe care o aveam eu, da se pare ca e intr-adevar noua..si eu care credeam ca daca e de import o sa fie completa :x ....anyways tot ce stiu momentan despre ea este ca e cantata de Liv Tyler si ca initial cazuse si de la montajul pentru EE.

Gaandalf
14 Feb 2005, 07:18
Am cautat melodia de la Houses of Healing pe coloana sonora pe care o aveam eu, da se pare ca e intr-adevar noua..si eu care credeam ca daca e de import o sa fie completa :x ....anyways tot ce stiu momentan despre ea este ca e cantata de Liv Tyler si ca initial cazuse si de la montajul pentru EE.
Eu am intzeles k odata cu noul set de dvd-uri la EE au aruncat shi soundtrack-ul shi sunt curios dk contzine shi melodia asta shi celelalte 2 noi de la credite ...?

Gaandalf
14 Feb 2005, 07:24
http://www.killermovies.com/l/lotrthereturnoftheking/articles/2655.html

deci e alt cantec shi asta ...

Melodia de la Houses Of Healing era ceva de genu:
"With a sigh
You turn away
With a deeepening heart
No more words to say ..."
shi mai e ceva - oricum melodia e belea.

Faenor
14 Feb 2005, 15:35
Stiu melodia si mie mi-a placut mult-a fost o surpriza si ilustreaza foarte bine atmosfera speciala a locului. Din pacate asa cum ti-am zis eu am intregul EE in original de la un prieten din Anglia si nu are soundtrack inclus :( ...asta e probabil ca e available din alte surse.

emanuel
14 Feb 2005, 17:40
Fanii LOTR pot gasi la targul Valentine's Day de la Sala Dalles din Bucuresti Inelul Suprem din Lord of the Rings.
Argint, pret 170.000 lei.
Am scris acest mesaj, pentru ca stiu ca sunt multi cei care vor un astfel de "obiect pretios" si am mai auzit comentarii pe forum...

PS Sambata 12 feb. 2005 mai aveau 2 buc.

SarumanTheWhite
14 Feb 2005, 17:55

De fapt, a cazut pentru The Two Towers! S-au gandit ca n-o sa mai puna unele scene cu ea si cu Elrond in partea a doua, ci o sa le puna in 'Return of the King'. Initial, a fost montata peste viziunea lui Arwen... dar s-au hotarat sa nu o vedem pe ea si in acelasi timp sa cante si melodia a fost abandonta.

In final, au presupus (si corect) ca ar fi ideal s-o monteze in 'Houses of Healing' deoarece asa ii legau pe Eowyn, Arwen si Aragorn.... Superb cantec adus la perfectiune de Liv Tyler!

SarumanTheWhite
14 Feb 2005, 17:59
Eu am intzeles k odata cu noul set de dvd-uri la EE au aruncat shi soundtrack-ul shi sunt curios dk contzine shi melodia asta shi celelalte 2 noi de la credite ...?

Nu, nu au pus soundtrack-ul! Si eu detin EE toate partile si nu exista asa ceva....

PS: Into the West a fost inspirata de Cameron Duncan, un regizor/actor tanar care a murit din cauza unei boli incurabile. ROTK EE include si 2 filmulete de ale lui (plasate la sfarsitul documentarelor).... Foarte emotionante!

Sm�agol-Gollum
14 Feb 2005, 21:05
Fanii LOTR pot gasi la targul Valentine's Day de la Sala Dalles din Bucuresti Inelul Suprem din Lord of the Rings.
Argint, pret 170.000 lei.
Am scris acest mesaj, pentru ca stiu ca sunt multi cei care vor un astfel de "obiect pretios" si am mai auzit comentarii pe forum...

PS Sambata 12 feb. 2005 mai aveau 2 buc.

nu a luat cumva cineva 2 inele si are sa imi dea si mie unu?.... :?

Gaandalf
15 Feb 2005, 07:07
pai dk tot avetzi melodia .. da-tzi un link ceva de unde sa o iau shi eu ...

WraIth
15 Feb 2005, 14:17
collector's gift asta...am intreb cam cat ar ajunge pe al noi.
Am vazut la TTT shi era 5 buli.intradevar la mall,dar....
ai dreptate...nici un magazin dedicat filmului...

SarumanTheWhite
15 Feb 2005, 19:41

3.600.000 TTT Collector's Gift
1.990.000 ROTK Collector's Gift

SarumanTheWhite
15 Feb 2005, 19:42
Apropo.... ce a patit thread-ul asta? 93 pagini din 92?!!!!

Sm�agol-Gollum
15 Feb 2005, 20:20
Apropo.... ce a patit thread-ul asta? 93 pagini din 92?!!!!

se mai intampla....nu-ti fa griji, o sa isi revina.... ;)

SarumanTheWhite
15 Feb 2005, 21:27
I got it!

Gaandalf
16 Feb 2005, 09:12
de unde mah ?
la mine la DIVERTA in Constanta - collector's gift la ROTK este este 2.250.000 iar la TTT este 1.999.000 ...
cum vine asta uh ?

SarumanTheWhite
16 Feb 2005, 20:19
de unde mah ?
la mine la DIVERTA in Constanta - collector's gift la ROTK este este 2.250.000 iar la TTT este 1.999.000 ...
cum vine asta uh ?

Asa sunt preturile la magazinu' ProVideo si pe net.... Dc vrei vezi si tu pe www.provideo.ro

Sm�agol-Gollum
16 Feb 2005, 20:29
1.999.999 pt TTT? cum de asa ieftin? si cum pot sa difere preturile in halulu asta?

PS: mishto avataru gandalfe!! :lol: the little white wizard :lol:

SarumanTheWhite
16 Feb 2005, 22:09
Nu stiu exact motivul, DAR exista niste erori de preturi. Exemplu: Am fost de Ajunul Craciunului sa-mi cumpar ROTK Collector si am platit 3.600.000 lei (mi l-au dat din depozit, ca nu aparuse teoretic pe piata). Apoi am vazut pe site ca pretul era doar de 1.990.000!!! Le-am trimis mail si, in cele din urma, am reusit sa-mi iau alte produse de suma diferenta...

Gaandalf
17 Feb 2005, 07:02
Nu stiu exact motivul, DAR exista niste erori de preturi. Exemplu: Am fost de Ajunul Craciunului sa-mi cumpar ROTK Collector si am platit 3.600.000 lei (mi l-au dat din depozit, ca nu aparuse teoretic pe piata). Apoi am vazut pe site ca pretul era doar de 1.990.000!!! Le-am trimis mail si, in cele din urma, am reusit sa-mi iau alte produse de suma diferenta...
Eu la inceput luam VHS-urile de la Pro Video .. direct de la depozitul lor shi in magazine era de fiecare data cam 500.000 shi de la ei o luam cu 380.000 in cap ... chestie care s-a intamplat shi la FOTR shi la TTT ... la ROTK n-am mai apucat sa achizitzionez ...

WraIth
18 Feb 2005, 06:21
god damn it....bine ca am aflat.acuma tot ce tre' sa mai fac este saadun nishte bani,and lord....watch out.here i come :)

Sm�agol-Gollum
19 Feb 2005, 08:24
am trait s-o vad si p'asta! Lotr pe ProTv!! 8) Filmul a fost......ce sa mai...a fost exceptional! :? Dar am avut parte de 2 neplaceri:
1)reclamele alea idiote!! au lungit filmul cu aproape o ora! :hmm:
2)traducerea pulii mele!! Valeu...au zis acolo cuvinte de care nu am auzit in viata mea! "Pana la caderea noptii muntii vor colcai de orci" :w00t: sau Misty Mountains = Muntii Palcosi :huh:

SarumanTheWhite
19 Feb 2005, 19:07
am trait s-o vad si p'asta! Lotr pe ProTv!! 8) Filmul a fost......ce sa mai...a fost exceptional! :? Dar am avut parte de 2 neplaceri:
1)reclamele alea idiote!! au lungit filmul cu aproape o ora! :hmm:
2)traducerea p**** mele!! Valeu...au zis acolo cuvinte de care nu am auzit in viata mea! "Pana la caderea noptii muntii vor colcai de orci" :w00t: sau Misty Mountains = Muntii Palcosi :huh:

Mie, fata de extended, mi s-a parut foarte rapid filmul... he he. Acum am avut ocazia sa vad unele replici care nu erau in extended (cum ar fi a le lui Gandalf lui Frodo si unele zise lui Haldir si 'Namarie' a lui Galadriel)

WraIth
19 Feb 2005, 19:18
stai putin......ai vazut in fotr replici care nu sunt in extended...nu am inteles!? :huh:

SarumanTheWhite
19 Feb 2005, 20:18
da, unele replici mici au fost scoase si le-au fost date alte versiuni mai bune, cum ar fi:

"So, life in the Shire..." era spusa de Gandalf, dar in ext e spusa de Bilbo si sunt mai multe chestii: "Frodo: Tell me everything! Gandalf: Everything? Even curious for a hobbit"

Atunci cand se intalnesc cu Haldir, Aragorn ii cere ajutorul pe moment, dar in ext se intampla mai tarziu...

Replica lui Galadriel cu 'Namarie' spusa lui Frodo nu este in extended, deoarece, probabil, aveau deja un 'la revedere' cu Aragorn.

Gaandalf
20 Feb 2005, 16:59
http://www.elvish.org/gwaith/movie.htm

http://www.elvish.org/gwaith/movie.htm

ash vrea shi eu subtitrarile alea... :((

Faenor
21 Feb 2005, 07:25
Traducerea FOTR la Pro Tv s-a vrut cat mai apropiata de atmosfera de basm usor arhaica a cartilor si in mare a si reusit..cu toate astea si cand a dat-o in bara a dat-o spectaculos: fie au taiat pur si simplu din replici, "Your love for the halfling leaf has clearly clouded your mind"...devine "Iubirea ta pentru jumatatile de om" :hmm: ...fie au potrivit niste locatii ca nuca in perete -Muntii Paclosi :shock: probabil ca Muntii Cetosi nu sunau destul de poetic sau arhaic...fie au incurcat genitivul lui "of"-de-al lui- cu un locativ-din....dar whatever filmul e bun oricum indiferent de subtitrare si de la un numar de vizionari incolo cam stii toate replicile :lol: ...Singurul lucru pe care mi l-as fi dorit mai bun ar fi fost o promovare mai inteligenta-in sensul de diversificata incluzand macar un eveniment PR-la Pro Tv. E totusi un film care a marcat in felul lui cinematografia si se preta la un welcome mai consistent...Dar asta e poate la TTT sau Rotk vom avea parte si de vreo petrecere tematica pe undeva, de ceva invitati relevanti sau macar de niste documentare si editii speciale asa cum s-a intamplat cand a fost difuzata seria Star Wars.

WraIth
21 Feb 2005, 15:05
ce lami nasol mi sa parut Strider= Pas Mare
Nu putea sa lase pur shi simplu Strider?! ashea greu era :P

Faenor
21 Feb 2005, 15:28
Strider-Pas Mare era si varianta de traducere din carte asa ca aici i-am iertat :P ....dat fiind ca traducerea cartii in editia Rao este una f. buna unlike cea pe care aceeasi editura a facut-o pt Silmarillion si care e varza si fortata...cred ca au dat-o pe mana vreunui traducator care fie nu prea era familiarizat cu engleza veche fie era in stare de ebrietate pe alocuri :D

Gaandalf
21 Feb 2005, 16:54
confuzia traducerii vine de la Long Shanks (nu pun mana in foc ca asha se scrie) ... care inseamna lungan si se poate traduce si cu PAS MARE ...

a fost un rege al Angliei care purta acest nickname... pe nume Edward ...

SarumanTheWhite
21 Feb 2005, 19:49
Strider-Pas Mare era si varianta de traducere din carte asa ca aici i-am iertat :P ....dat fiind ca traducerea cartii in editia Rao este una f. buna unlike cea pe care aceeasi editura a facut-o pt Silmarillion si care e varza si fortata...cred ca au dat-o pe mana vreunui traducator care fie nu prea era familiarizat cu engleza veche fie era in stare de ebrietate pe alocuri :D

Mai bine le cititi in Engleza :lol: Si va puneti si subtitrarea (daca aveti nevoie) tot in engleza si gata! S-au rezolvat problemele!

Longshot
21 Feb 2005, 20:35
mie si traduc. din lordul de la rao mi s-a parut cretina insa cel mai tampit lucru a fost ca traducerea termenilor din hobbitul nu se potriveste cu aia a lordului desi amandoua au fost la rao si au aparut la interval scurt unul dupa altul. munca facuta in laba.

SarumanTheWhite
21 Feb 2005, 21:06
mie si traduc. din lordul de la rao mi s-a parut cretina insa cel mai tampit lucru a fost ca traducerea termenilor din hobbitul nu se potriveste cu aia a lordului desi amandoua au fost la rao si au aparut la interval scurt unul dupa altul. munca facuta in laba.

Eu am editura Harper Collins la Lord of the Rings si The History of Middle-earthm, iar la The Hobbit si The Silmarillion am Ballantine Books

Faenor
22 Feb 2005, 07:28
Iti mai iei si Middle-Earth Atlas si esti in formula completa ca si mine... :D

WraIth
22 Feb 2005, 12:07
confuzia traducerii vine de la Long Shanks (nu pun mana in foc ca asha se scrie) ... care inseamna lungan si se poate traduce si cu PAS MARE ...

nu conteza....am inteles ca au vrut sa traduca cat mai corect shi adaptat pt limba noastra...dar sa-l lase ahsa...ii mult mai frumos...shi cathy

Gaandalf
22 Feb 2005, 14:21
Mai bine le cititi in Engleza :lol: Si va puneti si subtitrarea (daca aveti nevoie) tot in engleza si gata! S-au rezolvat problemele!
Cand am citit prima data LOTR ... am citit in Romna a... shi la Fellowship cand am ajuns la Barrow Downs ... adik Gruile Gurgane... am aruncat cartea de pe munte ... eram la Lepsa la relax si m-am enervat ...

Apoi le-am imprumutat ... si anu trecut le-am cumparat si eu originale in engleza ...

Faenor
22 Feb 2005, 15:22
Sunt de acord ca orice carte este pusa cel mai bine in valoare de limba originala si cu toate astea cred ca in cazul trilogiei aparute la Rao nu s-a facut o treaba atat de rea. In plus in mana unui traducator cu adevarat experimentat cartea ar fi putut transmite 70% din esenta sa si in romana, fiind in esenta action si atmosphere oriented. Insa in cazul lui Silmarillion, mult mai dens si concept oriented nici o traducere, oricat de stralucita ar fi ea nu ar putea face dreptate textului original. Silmarillion e facuta pentru a fi citita si inteleasa in engleza. Este "sufletul" universului lui Tolkien care asigura coerenta actiunii si atmosferei percepute anterior in trilogie.

Gaandalf
22 Feb 2005, 15:38
da ptr Silamrillion
nu ptr restul ...
tolkien e tolkien si nu trebuie tradus in termeni de valceau despicata sau gruile gurgane ... este atac la persoana, jignire in public... iar tolkien se rasuceste in mormant din cauza unor romani distrushi ...

:x

Faenor
22 Feb 2005, 16:54
S-o rasuci el in mormant si din cauza unor twisturi din filmul lui Jackson sau a absentei unor momente de baza ;) ....dar in esenta daca e sa fim corecti intr-adevar nu ar trebui sa umblam cu double standards..Tolkien merita o traducere f. buna sau deloc....from my point of view the latter :happy: ...but that's just me and I happen to know English ...ceea ce din pacate nu e valabil pt toata lumea 8) ...multi fani ai trilogiei atat in varianta scrisa cat si filmata nu au rezistat sa citeasca Silmarillion-engleza veche i-a dat gata si i-a intors din drum; multi mi-au spus ca se simteau ca si cum ar fi citit din Biblie...nu tocmai cea mai accesibila lectura nu? :? ...Still Silmarillion rulz dar cu indicatie de consum la fanii inraiti si rabdatori :lol:

Longshot
22 Feb 2005, 18:42
bine eu nu stiam cum e. am luat lordul in romana. l-am citit. mi-a placut si restul (mai putin hobbitul care mi l-a adus o boarfa :P ) le-am executat in engleza. shi nu mi-am tras lordu shi in angla ca sa il recitesc asa. poate odata.
pentru cat de nasol e de tradus, da, poti sa zici ca rao s-a descurcat ok, dar tot era loc de mult mai bine. unele chestii de acolo sunt chiar penale.

Demona
22 Feb 2005, 18:43
Bey, nu shtiu despre ce vorbitzi voi aici, da` ma bag shi yo in seama, cu ce ma "roade" in momentul asta la LOTR. AM VAZUT TOT EXTENDEDU`!!! FINALLY! AND IS A BLAST!!! :w00t: Faza cu Nazgulu` shi cu Gandalf, de ii rupe toiagu` fermecat... :D "Can't you recognize your death when you see it old man?!" Oh gee... Oh gee!!! :w00t: Eomer still RULZZZ!!! :love: :w00t:

SarumanTheWhite
22 Feb 2005, 20:04
Bey, nu shtiu despre ce vorbitzi voi aici, da` ma bag shi yo in seama, cu ce ma "roade" in momentul asta la LOTR. AM VAZUT TOT EXTENDEDU`!!! FINALLY! AND IS A BLAST!!! :w00t: Faza cu Nazgulu` shi cu Gandalf, de ii rupe toiagu` fermecat... :D "Can't you recognize your death when you see it old man?!" Oh gee... Oh gee!!! :w00t: Eomer still RULZZZ!!! :love: :w00t:

Mie scena WK vs. Gandalf mi s-a parut una dintre cele mai proaste scene ale trilogiei... Gandalf the Grey a infrant un Balrog... acum WK se ia de el si imediat fuge ca o pisicuta speriata

Sm�agol-Gollum
22 Feb 2005, 20:26
Dar asta e poate la TTT sau Rotk vom avea parte si de vreo petrecere tematica pe undeva, de ceva invitati relevanti sau macar de niste documentare si editii speciale asa cum s-a intamplat cand a fost difuzata seria Star Wars.

dar oare o sa dea ttt si rotk?....

Longshot
22 Feb 2005, 22:55
Can't you recognize your death when you see it old man?!

poate sunt mai sad asha dar mi-a scazut impresia rau de tot la rotk ca n-a fost bagata in varianta pt cinema propozitia asta. bine, o sa ma rezum in continuare sa ma pronunt referitor la carti ca sa nu produc disensiuni majore, fotr-ul parandu-mi-se singurul demn de luat in seama.

Faenor
23 Feb 2005, 07:23
Scena in care Gandalf ramane fara toiag si aproape si fara cap.. :D isi are rostul ei in film; in primul rand e momentul culminant al bataliei de pe Pelennor Fields momentul in care totul se poate narui sau speranta se poate intoarce-din punct de vedere al gradarii logice a actiunii e normal sa fie on the edge. Secondly, transcrie destul de fidel si imaginea din carte: inainte de primul cantat al cocosilor...care anunta sosirea Rohanului...WK sparge poarta principala de la Minas Tirith pe care se pare nici macar Grond nu reusise sa o distruga-in carte. In timp ce toti fug speriati doar Gandalf calare ii atine calea si cu deja memorabilele "You shall not pass" i se impotriveste...dar sansele lui sunt minime si sunt recunoscute de ambii...e mai mult o impotrivire din disperare..filmul nu face decat sa mearga putin mai departe..atat si reuseste extrem de bine. Acum in ceea ce priveste sansele lor one on one raportul fortelor intre bine si rau pe Middle -Earth este asa cum sugereaza si Elrond la intalnirea cu Aragorn la Dunharrow unul complementar: cu cat puterea Inelului, a Nazgulilor si evident a lui Sauron creste cu atat fortele binelui care depind de o putere esoterica de natura asemanatoare a.k.a. elfii [Arwen, Elrond] si Istarii (vrajitorii-inclusiv Gandalf the White suprema manifestare a fortelor binelui) slabesc. Faptul e clar daca urmaresti evolutia confruntarilor bine/rau cu componenta Nazgul :D de-a lungul trilogiei.
Referitor la difuzarea celorlalte 2 episoade ale trilogiei in proportie de 80% sunt convins ca vor fi difuzate tot de Pro Tv: unu la mana e vorba de aceeasi casa de distributie si in general de un contract pe termen lung in ceea ce priveste o serie, doi la mana Pro-ul si-a facut o traditie din a oferi integral serii cinematografice de succes. Sa ne gandim doar la Alien (desi al patrulea a fost difuzat inainte de TVR1-they got lucky just this once.. ;) ), Indiana Jones, Star Wars, Predator, Lethal Weapon. Sper doar asa cum am spus si intr-un mesaj precedent ca urmatoarele 2 filme din serie sa beneficieze de o promovare mai inteligenat si puternica.

Gaandalf
23 Feb 2005, 10:26
It's called beating around the bush ...
Asta s-a ma discutat de nenumarate ori.
Avand in vedere ca Gandalf este atestat inca din Silmarillion (printre primele 20 de pagini) si ca mentioneaza si in carti si peste tot ca el a fost cel mai influent personaj care a dus la caderea lui Sauron dupa ce Isildur a pastrat inelul este 100% cerittudine si 0% probabilitate cand spun ca Gandalf stia soarta inelului dar el pe langa faptul ca era wizard ... era si om si in calitate de om a fost "reluctant" sa faca unele alegeri, unele sacrificii pe care trebuia sa le faca...
Scopul lui Gandalf a fost fost bine conturat inca de la inceput. Sauron trebuia sa dispara si tot ceea ce el a facut a dus la distrugerea acestuia.

este un pasaj in cartea WAR OF THE RING ... mic si la obiect:
"Gandalf was the most responsible for Sauron' DOWNFALL" ...

si cu asta incheiem acest subiect reluat.

In ceea ce riveste difuzarea acesti film la Tv nu pot sa inteleg ceva ... cum ati avut rabdare sa vedeti filmul la Pro Tv unde m inteles ca a tinut peste 4 ore cu tot cu reclame ?

In afara de faptul ca era wide screen ... nu pot sa va inteleg ... de unde atata rabdare... da-ti si mie... i could use some!

Faenor
23 Feb 2005, 11:13
Absolut de acord cu tine Gaandalf si in ce ceea ce priveste rolul lui Gandalf in desfasurarea actiunii si asupra unor discutii ulterioare asupra topicului, dar postarea mea urmarea sa-i arate lui Saruman ca scena din film cu confruntarea dintre Gandalf si WK isi are rostul ei si e credibila chiar si cand dezvaluie aparenta "vulnerabilitate" a lui G fata de WK-ca aceasta "slabiciune" se justifica. Deci mesajul meu atingea in mare parte alta problema, una de detaliu si se rezuma la asta.
In rest vizionarea la PRO a fost un test de rabdare si pentru mine-care am in genral destula ;) -dar a fost facuta in cazul meu tocmai pentru a urmari traducerea....kinda freaky nu? :lol:

WraIth
23 Feb 2005, 13:52
Gandalf the Grey a infrant un Balrog... acum WK se ia de el si imediat fuge ca o pisicuta speriata

doar nu te ashteptai sa se bata ?!

nume
23 Feb 2005, 15:44
Frodo ala e cel mai prost personaj de film pe care l-am vazut eu vreodata, nu ca ar avea legatura cu subiectul. Asa la misto.
:sick:

Faenor
23 Feb 2005, 16:10
Somebody else who definetly needs a hug... :lol:

Nightwane
23 Feb 2005, 17:15
you're on the right way for a smacked bottom...

(or whatever :P )

keyzer soze
23 Feb 2005, 17:23
labarii astia au scris 100 de pagini de prostii.. :sick:
mai bine transcriati cartea lui tolkien

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 19:59
Gandalf the Grey a infrant un Balrog... acum WK se ia de el si imediat fuge ca o pisicuta speriata

Pei, nu ma asteptam, DAR e o scena foarte scurta si a fost pusa... nu prea stiu dc, mai bine puneau mai multe replici la VoiceofSaruman si gata! Si asa, VOS a fost o scena care a schimbat filmul si caracterul lui Gandalf... deoarece Gandalf stie prea bine ce sa faca, ii cunoaste toate planurile lui Sauron, cum cunostea si pericolul din Rohan. Mai bine o faceau ca-n carte... Ei au explicat ca 'merge mai bine' ca scena de inceput si trebuiau sa o shimbe...

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 20:03
Iti mai iei si Middle-Earth Atlas si esti in formula completa ca si mine... :D

Deocamdata mi-am luat zilele trecute 'The Return of Shadow, The History of ME vol.6, The History of LOTR vol.1' care contine primele idei despre cartea 'succesoare' lui 'the hobbit'. Este foarte interesanta. Contine comentariile lui Christopher Tolkien despre fiecare versiune a capitolelor din FOTR. Contine si poze cu manuscrisele originale si cateva versiuni pentru fiecare capitol si cum au evoluat numele, personajele, toate elementele pe care le gasiti in FOTR.

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 20:11

Intr-un forum se spune ca ar trebui sa fii sociabil, dar se pare ca nu se respecta bunele maniere si de unii dintre forumisti. Ma rog, se pare ca distractia voastra este de a sta pe un forum si de a va bate joc de altcineva.
Nu o sa ajungeti departe cu chestia asta... Si va rog, incetati cu prostiile astea. Si daca credeti ca o suta de pagini sunt multe atunci ar trebui sa vedeti forumuri occidentale.

Cred ca toata lumea s-a saturat ca voi sa nu aveti respect pentru alte persone.

Si, apropo, ce ati vrea sa scriem? Sa facem lumea poponari pe un forum?

Sm�agol-Gollum
23 Feb 2005, 20:31
asta-i sarumane! pune-i la punct! invata-i minte sa nu se mai ia de nimeni!
:lol:

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 21:25
asta-i sarumane! pune-i la punct! invata-i minte sa nu se mai ia de nimeni!

:D Pei asa e, toti sunt egali in fata legii si intr-un forum. Cine se cred ei, de vin sa strice armonia din acest thread?

WraIth
23 Feb 2005, 21:32

Pei, nu ma asteptam, DAR e o scena foarte scurta si a fost pusa... nu prea stiu dc, mai bine puneau mai multe replici la VoiceofSaruman si gata! Si asa, VOS a fost o scena care a schimbat filmul si caracterul lui Gandalf... deoarece Gandalf stie prea bine ce sa faca, ii cunoaste toate planurile lui Sauron, cum cunostea si pericolul din Rohan. Mai bine o faceau ca-n carte... Ei au explicat ca 'merge mai bine' ca scena de inceput si trebuiau sa o shimbe...
eu shtiam de mouth of saouron...
mie oricum..cat de mica..mi-a placut.
corect.prea sec i-a taiat capu' lui Mouth of Sauron...shi arata bine baiatu :P

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 21:56
Si MOS a fost buna scena, inafara de final :P Trebuiau sa puna mai multe linii din carte si trebuia sa se intoarca inapoi in Mordor.

keyzer soze
23 Feb 2005, 22:10
in sweet harmony, let's come together, right now, oh yeah :sick:

SarumanTheWhite
23 Feb 2005, 22:41

Trebuie neaparat ca fiecare post al tau sa fie o tampenie sau o insulta? Daca nu intelegi mesajul, e rau pentru tine. In general, se mai vorbeste si la figurat sau... poate ca nu am vorbit la figurat.

Ar fi bine sa lasati fitele de forumisti cu vechime, si o spun ca un sfat.

Gaandalf
24 Feb 2005, 00:20
:D Pei asa e, toti sunt egali in fata legii si intr-un forum. Cine se cred ei, de vin sa strice armonia din acest thread?
Ai stat prea mult pe vreun forum ocidental de esti asa pornit ?
Si eu inca stau si da acolo nu exista asa ceva dar tu tre sa inveti un lucru aici ... IGNORE.
E greu dar pana la urma da rezultate ...

Gaandalf
24 Feb 2005, 00:25
p.s.
citesc tot ce se scrie pe forum si daca as sta sa comentez TOT ce se scrie sigur ma mut la Bucuresti la Spitalul 9 sectia: "je ma urcat pe peretiii ka ma cred spider-men iar betmen, supermen sunt fratii mei la shmen"

IGNORE...
va pup ...

Gaandalf
24 Feb 2005, 00:31
p.p.s
mai e si star wars p'acilishea pe unde mai mishuna si alti "labari" ...

@suzana
asta e singurul cuvant vulgar pe care l-ai invatat in timp ce citesti in tramvai ?

keyzer soze
24 Feb 2005, 10:49
Tanar, 23 de ani cu perspective FUTUristice, dezgustator de bogat cu Mertzan decapotabil si vila cu 3 nivele, nu vand nimic - doar ma laud si fac ciuda la toti prostii.

dincolo de poanta slabuta, faci gafe prostesti - corect este niveluri. o casa poate avea un nivel. dar in nici un caz mai multe 'nivele'. si nu, nu e umor de limbaj, copilas.

WraIth
24 Feb 2005, 11:15

care vechime la el!?
daca are mii de msg nu inseamna ca ii destept..depinde ce scrie,unde scrie hsi cat scrie.in unele cazuri,cum ar fi aici msg scrise aiurea

Gaandalf
24 Feb 2005, 12:02
Tanar, 23 de ani cu perspective FUTUristice, dezgustator de bogat cu Mertzan decapotabil si vila cu 3 nivele, nu vand nimic - doar ma laud si fac ciuda la toti prostii.

dincolo de poanta slabuta, faci gafe prostesti - corect este niveluri. o casa poate avea un nivel. dar in nici un caz mai multe 'nivele'. si nu, nu e umor de limbaj, copilas.
tocmai asta nu ai vazut ..
sunt un manelist imputit cu bani garla si vorbesc cu vrea eu ...

Gaandalf
24 Feb 2005, 12:08
care vechime la el!?
daca are mii de msg nu inseamna ca ii destept..depinde ce scrie,unde scrie hsi cat scrie.in unele cazuri,cum ar fi aici msg scrise aiurea
nu degeaba a zis ala kre a zis:
IGNORANCE IS BLISS!

SarumanTheWhite
24 Feb 2005, 14:09
Ai stat prea mult pe vreun forum ocidental de esti asa pornit ?
Si eu inca stau si da acolo nu exista asa ceva dar tu tre sa inveti un lucru aici ... IGNORE.
E greu dar pana la urma da rezultate ...

Cred ca am stat... dar sunt unele lucruri care pot trece peste ele si unele peste care nu pot...

SarumanTheWhite
24 Feb 2005, 19:52
Ignorand...

AL 2-LEA REVIEW

THE LORD OF THE RINGS – THE TWO TOWERS SPECIAL EXTENDED DVD EDITION

Directed by Peter Jackson

http://www.laserdisken.dk/billeder/forsidealm/105147438910571309.jpg

Ca si prima parte din colectia ‘Extended’ a acestei trilogii, editia speciala a fost creata de Peter Jackson pentru a imbunatati varianta de teatru deja existenta. Contine 42 minute adaugate, alaturi de soundtrack refacut si efecte speciale noi.

Durata filmului totala (fara credite): 214 minute

Fanii Tolkien se vor bucura si de aceasta data, “Cele Doua Turnuri” oferindu-le o calatorie fantastica in Pamantul-de-Mijloc.

Asa cu “Cele Doua Turnuri” continua calatoria eroilor nostri, Documentarele (Indexurile) continua calatoria regizorului, scenaristilor, turor celor care au lucrat la proiect.

Alaturi de documentare, este unul creat special pentru ‘Gollum’, care a reusit sa revolutioneze tehnologia grafica. Deasemenea, software-ul ‘Massive’, creat de Weta Digital special pentru ‘Stapanul Inelelor’ este primul care a implementat inteligenta artificial pentru figurantii digitali.

*Continutul DVD-ului

Primele doua discuri, cum deja stiti, contin filmul si 13 ore de comentarii audio. DVD-urile includ coloanele sonore DolbyDigital 5.1 si DTS 6.1. Meniurile contin schite conceptuale.

Primul disc din documentare se numeste ‘Partea a III-a: Calatoria Continua’, iar cel de-al doilea ‘Partea a IV-a: Batalia Pentru Pamantul-De-Mijloc Incepe’. Aceste documentare continua superb de unde ‘Fratia’ le-a lasat.
DVD-ul contine un manual si o harta a Pamantului-De-Mijloc care urmareste evolutia Fratiei, acum destramate.

Exista, de asemenea, ‘collector’s gift set’ care contine o statueta a lui Gollum.
http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6926.jpg

De unde puteti achizitiona: www.provideo.ro

Nota film: 9/10
Nota documentare: 10++/10

Sm�agol-Gollum
24 Feb 2005, 23:24
dar "THE LORD OF THE RINGS - THE TWO TOWERS (PLATINUM SPECIAL EXTENDED EDITION COLLECTOR'S GIFT SET" dc nu il pot comanda de pe net?

SarumanTheWhite
24 Feb 2005, 23:53
Nu stiu... incearca sa le trimiti un mail. Sunt sigur ca-ti vor da un raspuns in scurt timp.

Gaandalf
25 Feb 2005, 13:36
Saruman ... pozele alea ... scoate-le si fa-le link-uri k o sa se incarce greu pagina ...

WraIth
25 Feb 2005, 16:04
exact colector's gift TTT am vazut la iashi. de ashi fi avut mai multi bani :(

nume
25 Feb 2005, 17:43
GAY !!!! HAHALERE !!!
Saracii ....

SarumanTheWhite
25 Feb 2005, 19:18
Saruman ... pozele alea ... scoate-le si fa-le link-uri k o sa se incarce greu pagina ...

Desigur, scuze....

SarumanTheWhite
25 Feb 2005, 19:39
GAY !!!! HAHALERE !!!
Saracii ....

Daca tu crezi ca un om este sarac doar daca poate sa inteleaga capodoperele lui Tolkien, te inseli amarnic. Nu aveti respect pentru nimic, voi! Si ne acuzati ca suntem 'GAY'! Sunteti atat de inteligenti voi incat sa ii depasiti pe Tolkien si pe Jackson? Sau macar destul de inteligenti incat sa intelegeti ce au vrut sa spuna?

Daca nu cunoasteti, nu va bagati. Eu nu m-as apuca sa apostrofez cand nici macar nu stiti despre ce este vorba. Nu intelegeti Tolkien, nu va bagati!

@Gandalf
Stiu ca ignoranta... dar nu pot sta deoparte cand vad ca se intampla asa ceva...

nume
25 Feb 2005, 22:32
Daca tu crezi ca un om este sarac doar daca poate sa inteleaga capodoperele lui Tolkien, te inseli amarnic. asa ceva
Impresionant. Saracilor !!!
Filme de kkt.
O sa va ajut si eu sa scrieti 100 de pagini despre nimic. ;)

SarumanTheWhite
25 Feb 2005, 23:01
Nu avem nevoie de 100 pagini d-ale tale. Probabil sunt asa:

Post 1: GAY
Post2: Saracilor
Post 3: Fraierilor
Post 4: Labarilor

nume
25 Feb 2005, 23:31
Asta nu am zis-o eu.
Vreti sa stiti ce parere au bulgarii despre filmele astea ? Sa va iau cu copy si paste de pe internet ? :?

SarumanTheWhite
26 Feb 2005, 00:02
Asta nu am zis-o eu.
Vreti sa stiti ce parere au bulgarii despre filmele astea ? Sa va iau cu copy si paste de pe internet ? :?

Scuza-ma, dar sunt sigur ca n-ai ezita sa folosesti cuvantul dat...

Nu-mi trebuie o parere a bulgarilor ca sa-mi dau seama ca Tolkien si Jackson sunt genii... (parerea mea, ca, daca nu specific, s-ar putea sa chemati si pe keyzer sa ma invete sa scriu)

WraIth
26 Feb 2005, 07:25
mia prenume mai te bagi mult in seama cu bulgarii tai?!
eshti in romania lasa bulgaria.evolueaza spre vest nu spre sud

nume
26 Feb 2005, 14:47
Vecinii nostri zarzavagii despre LOTR:
Правителството прие нацLOTR ионална стратегия и план за действие за въвеждане на информационните и комуникационни технологии в българските училища

В изпълнение на един от осноLOTR вните правителствени приоритети за въвеждане на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието, Министерство LOTR на транспорта и съобщенията и Министерство на образованието и науката разработиха съвместно Национална стратегия и план за действие за въвеждане на ИКТ в българските училища.

I. ЦЕЛИ НА СТРАLOTR ТЕГИЯТА

Националната стратегия има комплексен характер и тя далеч не се изчерпва с доставката на компютри за училищата. Нейна главLOTR на цел е изграждането на качествено нова учебна среда, която ще научи учениците да търсят и гъвкаво да намират информация, както и да я анализират и използват в учебния процес, което ще ги направи утре конкурентноспособни на пазара на труда.

С изпълнението на Стратегията:
• Българските училища ще направят качествен скок в своето развитие, поставяйки цялата систеLOTR ма на средното образование на съвсем ново равнище, същевременно давайки равен старт на българските ученици и преподаватели с техните колеги по света.
• България ще влезе в ЕС с модерна, качествено нова образователна система, базирана на масово приложение на ИКТ в процеса на обучение. Всички български училища ще разполагат със съвременни компютърни класове, свързани с бърз Интернет.
• Всички ученици, които завършват средното си образование, ще бъдат компютърно грамотни и ще имат съответните познания по текстообработка, работа с електронни таблици, изработка на презентации, боравене с бази данни и уеб-базирани приложения.
• В процеса на обучение учениците ще имат достъп до съвременни бази от знания по съответните учебни дисциплини и непрекъснато ще могат да проверяват и надграждат знанията си. Същевременно, появата на качествено електронно съдържание ще подпомогне процеса на възпитание на подрастващите и изграждането на тяхната ценностна система.
• Преподавателският състав ще има възможността по съвременен начин да изнася своите уроци, като ангажира вниманието и активното участие на учениците в процеса на преподаване.

Стратегията включва пет основни направления:
• Създаване на подходяща нормативна уредба, регламентираща обучението по ИКТ и обучението чрез използване на ИКТ
• Компютъризация – изграждане на компютърни класове във всички училища
• Изграждане на информационна мрежа и свързване към високоскоростен Интернет на всички училища
• Обучение и повишаване на квалификацията на учителите с цел въвеждане на ИКТ във всички учебни дисциплини
• Създаване на образователен портал, платформи за дистанционно обучение и образователно съдържание по всички дисциплини.

Изпълнението на Стратегията еднакво активно включва в учебния процес:
• Учениците, които ще бъдат обучавани, и ще имат възможности за допълване съдържанието на учебните предмети
• Учителите, които получили необходимата квалификация, ще избират начините за най-интересно и запомнящо се поднасяне на учебния материал
• Родителите, които ще могат текущо да следят развитието на своите деца, съдържанието на учебните предмети и да участват в живота на училищата.

II. СТРАТЕГИЯ 2005-2007

Стратегията има тригодишен срок на действие и включва периода 2005 – 2007 г. В плана за действие подробно са описани проектите по всяко едно от направленията, необходимите средства, срокове за изпълнение и резултатите, които ще бъдат постигнати. Всички елементи на стратегията ще бъдат реализирани съгласно изисванията на Закона за обществените поръчки. ТовLOа в пълна степен гарантира прозрачността при изпълнението на Стратегията, както и засиленото желание на правителството за насърчаване на публично-частния диалог.

Стратегията ще се реализира на три етапа като необходимите средства за нейното изпълнение са в размер на 140 987 000 лв. Разпределението на средствата по години е, както следва:

Етап Общо (хил. лева)
I етап – 2005 г. 41 000
II етап – 2006 г. 65 107
III етап – 2007 г. 34 880
Общо за всички етапи: 140 987

III. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРАТЕГИЯТА

Изпълнението на Стратегията се възлага на експертни екипи от Министерството на транспорта и съобщенията и Министерството на образованието и науката, като:
• МТС отговаря за компютъризацията на училищата и изграждането на информационната мрежа
• МОН отговаря за създаването на нормативната уредба, обучението на преподавателския състав и създаването на образователното съдържание по отделните учебни дисциплини.

IV. ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ

Всички страни-членки на ЕС имат свои национални стратегии за въвеждане на ИКТ в образованието. В изпълнение на подобна стратегия, например, в Чехия броят компютри на 100 ученика е нараснал повече от 5 пъти в периода 2001-2003 г., а 80% от всички училища имат осигурен достъп до Интернет. В Унгария 85% от основните и средни училища са свързани към Интернет, а на 25% е осигурен високоскоростен достъп до Интернет. Подобно е състоянието и в останалите европейски държави, като при успешно изпълнение на нашата стратегия за въвеждане на ИКТ в българските училища, до 2007 г., България ще достигне средните показатели на Европейския съюз.

При влизането ни в ЕС, всички български училища ще разполагат с компютърни кабинети с осигурен достъп до широколентов Интернет. Това неимоверно ще способства за изграждане на по-широка обща култура на младите хора, увеличаване на международните им контакти, овладяването на чужди езици, както и развиване на нови знания и умения, тясно хармониращи с тенденциите в пазара на труда. Младите българи ще са конкурентоспособни на своите връстници от Европа и ще станат активен участник в новата световна икономика, базирана на знанието.

Източник: Министерство на транспорта и съобщенията

Правителството прие национална стратегия и план за действие за въвеждане на информационните и комуникационни технологии в българските училища

В изпълнение на един от основните правителствени приоритети за въвеждане на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието, Министерство на транспорта и съобщенията и Министерство на образованието и науката разработиха съвместно Национална стратегия и план за действие за въвеждане на ИКТ в българските училища.

I. ЦЕЛИ НА СТРАТЕГИЯТА

Националната стратегия има комплексен характер и тя далеч не се изчерпва с доставката на компютри за училищата. Нейна главна цел е изграждането на качествено нова учебна среда, която ще научи учениците да търсят и гъвкаво да намират информация, както и да я анализират и използват в учебния процес, което ще ги направи утре конкурентноспособни на пазара на труда.

• Българските училища ще направят качествен скок в своето развитие, поставяйки цялата система на средното образование на съвсем ново равнище, същевременно давайки равен старт на българските ученици и преподаватели с техните колеги по света.
• България ще влезе в ЕС с модерна, качествено нова образователна система, базирана на масово приложение на ИКТ в процеса на обучение. Всички български училища ще разполагат със съвременни компютърни класове, свързани с бърз Интернет.
• Всички ученици, които завършват средното си образование, ще бъдат компютърно грамотни и ще имат съответните познания по текстообработка, работа с електронни таблици, изработка на презентации, боравене с бази данни и уеб-базирани приложения.
• В процеса на обучение учениците ще имат достъп до съвременни бази от знания по съответните учебни дисциплини и непрекъснато ще могат да проверяват и надграждат знанията си. Същевременно, появата на качествено електронно съдържание ще подпомогне процеса на възпитание на подрастващите и изграждането на тяхната ценностна система.
• Преподавателският състав ще има възможността по съвременен начин да изнася своите уроци, като ангажира вниманието и активното участие на учениците в процеса на преподаване.

• Създаване на подходяща нормативна уредба, регламентираща обучението по ИКТ и обучението чрез използване на ИКТ
• Изграждане на информационна мрежа и свързване към високоскоростен Интернет на всички училища
• Обучение и повишаване на квалификацията на учителите с цел въвеждане на ИКТ във всички учебни дисциплини
• Създаване на образователен портал, платформи за дистанционно обучение и образователно съдържание по всички дисциплини.

• Учениците, които ще бъдат обучавани, и ще имат възможности за допълване съдържанието на учебните предмети
• Учителите, които получили необходимата квалификация, ще избират начините за най-интересно и запомнящо се поднасяне на учебния материал
• Родителите, които ще могат текущо да следят развитието на своите деца, съдържанието на учебните предмети и да участват в живота на училищата.

II. СТРАТЕГИЯ 2005-2007

Стратегията има тригодишен срок на действие и включва периода 2005 – 2007 г. В плана за действие подробно са описани проектите по всяко едно от направленията, необходимите средства, срокове за изпълнение и резултатите, които ще бъдат постигнати. Всички елементи на стратегията ще бъдат реализирани съгласно изисванията на Закона за обществените поръчки. Това в пълна степен гарантира прозрачността при изпълнението на Стратегията, както и засиленото желание на правителството за насърчаване на публично-частния диалог.

Стратегията ще се реализира на три етапа като необходимите средства за нейното изпълнение са в размер на 140 987 000 лв. Разпределението на средствата по години е, както следва:

Етап Общо (хил. лева)
I етап – 2005 г. 41 000
II етап – 2006 г. 65 107

Изпълнението на Стратегията се възлага на експертни екипи от Министерството на транспорта и съобщенията и Министерството на образованието и науката, като:
• МТС отговаря за компютъризацията на училищата и изграждането на информационната мрежа
• МОН отговаря за създаването на нормативната уредба, обучението на преподавателския състав и създаването на образователното съдържание по отделните учебни дисциплини.

IV. ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ

Всички страни-членки на ЕС имат свои национални стратегии за въвеждане на ИКТ в образованието. В изпълнение на подобна стратегия, например, в Чехия броят компютри на 100 ученика е нараснал повече от 5 пъти в периода 2001-2003 г., а 80% от всички училища имат осигурен достъп до Интернет. В Унгария 85% от основните и средни училища са свързани към Интернет, а на 25% е осигурен високоскоростен достъп до Интернет. Подобно е състоянието и в останалите европейски държави, като при успешно изпълнение на нашата стратегия за въвеждане на ИКТ в българските училища, до 2007 г., България ще достигне средните показатели на Европейския съюз.

При влизането ни в ЕС, всички български училища ще разполагат с компютърни кабинети с осигурен достъп до широколентов Интернет. Това неимоверно ще способства за изграждане на по-широка обща култура на младите хора, увеличаване на международните им контакти, овладяването на чужди езици, както и разви&#

nume
26 Feb 2005, 14:52
Din nou bulgarii, de data asta despre LOTR ! Au facut o a doua analiza, intre 2 borcane de zacusca siu un sac de varza rosie. ;)

Правителството прие национална стратегия и план за действие за въвеждане на информационните и комуникационни технологии в българските училища

В изпълнение на един от основните правителствени приоритети за въвеждане на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието, Министерство на транспорта и съобщенията и Министерство на образованието и науката разработиха съвместно Национална стратегия и план за действие за въвеждане на ИКТ в българските училища.

I. ЦЕЛИ НА СТРАТЕГИЯТА

Националната стратегия има комплексен характер и тя далеч не се изчерпва с доставката на компютри за училищата. Нейна главна цел е изграждането на качествено нова учебна среда, която ще научи учениците да търсят и гъвкаво да намират информация, както и да я анализират и използват в учебния процес, което ще ги направи утре конкурентноспособни на пазара на труда.

• Българските училища ще направят качествен скок в своето развитие, поставяйки цялата система на средното образование на съвсем ново равнище, същевременно давайки равен старт на българските ученици и преподаватели с техните колеги по света.

II. СТРАТЕГИЯ 2005-2007

Стратегията има тригодишен срок на действие и включва периода 2005 – 2007 г. В плана за действие подробно са описани проектите по всяко едно от направленията, необходимите средства, срокове за изпълнение и резултатите, които ще бъдат постигнати. Всички елементи на стратегията ще бъдат реализирани съгласно изисванията на Закона за обществените поръчки. Това в пълна степен гарантира прозрачността при изпълнението на Стратегията, както и засиленото желание на правителството за насърчаване на публично-частния диалог.

Етап Общо (хил. лева)
I етап – 2005 г. 41 000
II етап – 2006 г. 65 107

IV. ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ

При влизането ни в ЕС, всички български училища ще разполагат с компютърни кабинети с осигурен достъп до широколентов Интернет. Това неимоверно ще способства за изграждане на по-широка обща култура на младите хора, увеличаване на международните им контакти, овладяването на чужди езици, както и развиване на нови знания и умения, тясно хармониращи с тенденциите в пазара на труда. Младите българи ще са конкурентоспособни на своите връстници от Европа и ще станат активен участник в новата световна икономика, базирана на знанието.

Източник: Министерство на транспорта и съобщенията

I. ЦЕЛИ НА СТРАТЕГИЯТА

II. СТРАТЕГИЯ 2005-2007

Етап Общо (хил. лева)
I етап – 2005 г. 41 000
II етап – 2006 г. 65 107

IV. ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ

При влизането ни в ЕС, всички български училища ще разполагат с компютърни кабинети с осигурен достъп до широколентов Интернет. Това неимоверно ще способства за изграждане на по-широка обща култура на младите хора, увеличаване на международните им контакти, овладяването на чужди езици, &#1

Sm�agol-Gollum
26 Feb 2005, 15:23
emanuel, te rog sa stergi mesajele lui nume, ca sa nu incep sa injur pe aici....thx

nume
26 Feb 2005, 15:33
Nu inteleg de ce te superi. Limbile straine sunt acceptate pe cinemagia. Crede-ma , nu contin (mesajele) nici o obscenitate. Cum am mai spus, daca tot se vorbeste in engleza , franceza etc. de ce sa nu se vorbeasca si in bulgareasca ?
Urmeaza pareri ale rusilor, croatilor si lumii arabe. LOTR E UN FENOMEL GLOBAL SI TREBUIE TRATAT CA ATARE !!!! ;)

Sm�agol-Gollum
26 Feb 2005, 15:37
si cine dracu intelege ce scrie acolo??!! :x

Nae
26 Feb 2005, 16:42
cum cine?... bulgarii...DAH
:D :w00t:

Gaandalf
26 Feb 2005, 17:17
ce e asa de greu sa intelegeti ma ?
:sleep:

Gaandalf
26 Feb 2005, 17:55
LOTR E UN FENOMEL GLOBAL SI TREBUIE TRATAT CA ATARE !!!! ;)
ai scris gresit .. rectifica...

nume
26 Feb 2005, 18:59
LOTR E UN FENOMEL GLOBAL SI TREBUIE TRATAT CA ATARE !!!! ;)
ai scris gresit .. rectifica...
Rectific tot in bulgareste, sau preferi araba?
p.s.
Astept un raspuns.

Nightwane
26 Feb 2005, 20:47
СТРАТЕГИЯ!!! СТРАТЕГИЯ!!! СТРАТЕГИЯ!!!!

PS: i have no idea what that means. desi cred ca inseamna ceva gen "strategia" or smth. but then again...maybe i'm just dumb.

nume
27 Feb 2005, 15:13
IGNORING ...
Rusii, ignorand lotr (ei sunt fanatici dupa votca, chiftele in multa untura si femei foarte grase):

1.Система уведомления клиентов виртуального веб хостинга
Компания RopNet объявляет о начале работы специализированной системы уведомления клиентов, располагающих свои веб сайты на наших технических площадках. Система периодически проверяет состояние веб сайтов и отправляет пользователю уведомление в том случае, если его сайт использует слишком большое кол-во системных ресурсов сервера.
В письме указывается период времени в течении которого были зарегистрированы ошибки, общее кол-во ошибок за данный период, тип ошибки и общие рекомендации по ее исправлению.
Для того, чтобы система начала работать необходимо зайти в интерфейс управления веб серверами и установить контактный e-mail адрес по техническим вопросам.
Адрес интерфейса управления

2.После 4-х месяцев разработок создатели phpMyAdmin выпустили окончательный релиз версии 2.6.1. Новая версия прошла тестовые испытания на нашем хостинге и установлена в качестве замены phpMyadmin 2.6.0

3.SpamAssassin 3.0.2
На всех почтовых серверах компании RopNet установлена новая версия программы для отсеивания нелегальной корреспонденции SpamAssassin 3.0.2. По данным тестов проведенных нашей компанией эффективность работы программы увеличилась на 10-15% по сравнению с предыдущей версии, что позволяет отсеивать до 90% СПАМа.

4.Очередное обновление ПО на хостинг площадках RopNet
На этот раз обновление затронуло сразу несколько программ и системных библиотек. Установлены PHP 4.3.10 и 5.0.3, в предыдущих версиях которых было найдено несколько переполнений буфера, утечка информации и ряд других уязвимостей. Для всех пользователей работающих с индивидуальными PHP рекомендуем обновить свои интерпретаторы в интерфейсе управления веб серверами. »
Также были обновлены следующие программы:
1) MySQL 4.0.22 -> 4.0.23
2) ZendOptimizer 2.5.3 -> 2.5.7
3) Curl 7.12.1 - > 7.12.3
Кроме этого пользователи виртуального хостинга получают возможность устанавливать на свои сайты удобный, функциональный и простой в использовании интернет магазин Quick Cart нажатием одной кнопки в веб интерфейсе управления серверами

4.Не секрет, что в последние полгода жанр RTS переживает второе рождение. Отличные проекты, чей геймплей подкреплен не только стараниями разработчиков, но и дорогими лицензиями, оккупировали компьютеры игроков. Warhammer 40k: – вот далеко не полный список хитовых стратегий последних месяцев. Одним из самых ожидаемых проектов была Armies of Exigo. Разработчики рассыпались в обещаниях, убеждая игроков в том, что их ждет первоклассный геймплей в лучших традициях жанра в купе с голливудским размахом происходящего действа. Что ж, по части видеоэффектов их обещания оказались правдивы. С остальным дело обстоит сложнее. Так что обратите внимание на нашу рецензию – только там вас ждет суровая правда об Armies elfs.

5.Фанатский сайт PlanetCallOfDuty опубликовал выдержки из февральского номера игрового журнал PC Gamer, подтверждающие, что сиквел Call of Duty 2 действительно находится в разработке. Кроме того, мы можем узнать кое-какие подробности о предстоящей игре. Итак, традиционно нас ждут три кампании – за США, Великобританию и СССР. К сожалению, последних двоих опять обделили. Судите сами, кампания за США состоит из двух масштабных миссий (первая вторая . Англичанам и русским досталось по одной глобальной миссии (Africa, El Alamein, Tobruk и Stalingrad, Kursk, defending Moscow, the final assault on Berlin соответственно). Не забыты и сетевые развлечения. В составвойдет пять мультплеерных карт, на просторах которых команды противников будут выяснять отношения. Желающие получить еще кое-какие подробности могут посетить вышеобозначенный ресурс или прикупить февральский .

5.Руководство компании Havok, прославившейся созданием одноименного физического движка, ставшего стандартом в огромном количестве отличных проектов, сообщило, что в ближайшее время в свет выйдет третья версия движка Havok. Основной особенностью движка, получившего официальное название Havok Complete 3, является наличие крайне удобных инструментов для создания анимации персонажей в соотвествии со всеми законами физики. Понятно, что такой подход позволит значительно сократить время разработки игр, освободив программистов и аниматоров от массы рутинной работы. Кроме того, создатели заявляют, что Havok Complete 3 отлично подходит для создания проектов на консолях нового поколения. Первая демонстрация нового движка состоится во время Game Developers Conference, которая пройдет в марте. Тогда же станут известны и точные характеристики движка.

6.Одним из основных вопросов, связанных с появлением консоли Nintendo DS, было то, каким образом и насколько качественно будут функционировать ее беспроводные сетевые возможности. Чтобы избежать возможных недоразумений, представители сегодня начинают глобальный национальный тест собственного сетевого сервиса. Все владельцы консоли получат возможность скачать огромное количество демок и прочего полезного контента из специальных киосков. Тест продлится до 21-го марта. Руководство компании надеется, что этого времени будет достаточно для отлова и устранения всевозможных ошибок и конфликтов. Подробности вы можете найти здесь.
7.Есть все основания полагать, что в ближайшие пару лет нас ждет возрождение игрового сериала о похождениях Индианы Джонса. Тематический ресурс The Indy Experience опубликовал выдержку из интервью, которое взяли представители журнала Game Informer у президента компании LucasArts Джима Варда (Jim Ward). Джим поделился информацией о приоритетах деятельности компании на ближайшие годы. Во-первых, это дальнейшая раскрутка игрового брэнда Star Wars. Действительно, отличных игр по этой лицензии в последнее время появилось очень много. Вторая по важности задача – возрождение популярности игр и фильмов о приключениях Индианы Джонса. Руководство LucasArts считает, что знаменитый археолог может стать не менее популярным персонажем чем Джеймс Бонд. Поэтому в ближайшие годы мы вполне можем ждать появления нового фильма о Индиане Джонсе. А уж за ним последуют и новые игрушки.

8.Чтобы там ни говорили пессимисты, киберспорт в России ступает семимильными шагами. И лучшим доказательством этого может служить анонс едва ли не крупнейшего шоу в истории отечественного киберспорта. Компания ViewSonic и Национальная Профессиональная Киберспортивная лига представляют шоу-матч между грандами мирового Counter-Strike в формате публичного шоу. Россию представляет чемпионы России по версии НПКЛ и самый успешный отечественный проект на мировой сцене за последний год - команда Virtus.pro. В качестве приглашенной звезды выступает проект SK-Gaming, пожалуй, самое громкое имя в мире киберспорта на настоящий момент. Всего несколько дней назад SK-Gaming объявил новый состав своего -подразделения - им стала датская команда, известная под тэгом Titans. И первый промоушн-тур нового состава SK состоится в столице нашей Родины. Особую интригу составляет тот факт, что на летнем чемпионате мира ESWC 2004 обе эти команды представляли свои страны. Россияне тогда выиграли бронзу, а золото досталось как раз команде Titans. Матч-реванш игровых гигантов пройдет 5-го марта, в Москве, на площадке кинотеатра «Кодак-Киномир». Освещение события планируется несколькими телеканалами, игровой, компьютерной и молодежной прессой. Ну а счастливчикам, успевшим приобрести билеты, предстоит посетить самое настоящее шоу, снабженное массой плазма-экранов и гигантским проекторным изображением игр и участников матча. Предвидя ажиотаж, возникший вокруг анонса такого мероприятия, организаторы открыли преждевременное бронирование билетов. Для это необходимо:
1) Позвонить по телефонам (095) 299-4578 и (095) 299-4251 (звонки принимаются с 10:00 до 18:00).
2) В день проведения шоу-турнира (5-го марта), оплатить билеты на месте проведения, не позже чем в 12:30 (в противном случае билет будет продан).
Стоимость билета - 100 рублей.

O sa observati si niste analogii interesante cu unele computers games, pe care rusii le fac cu fenomenul LOTR. :love:

Arabii nu se lasa, vin tare din urma. Cica lotr s-a vazut si in Irak, pe sub mana. Pana si Saddam vazuse ceva si era fan (ghici pe cine idolatriza ? :? )

Gaandalf
27 Feb 2005, 15:17
Arabii nu se lasa, vin tare din urma. Cica lotr s-a vazut si in Irak, pe sub mana. Pana si Saddam vazuse ceva si era fan (ghici pe cine idolatriza ? :? )
now this shit was funny ... :lol:

emanuel
01 Mar 2005, 14:13
nume, te rog sa incetezi cu bascalia articolelor internationale.
Nu le intelege nimeni si devine evervant.

Demona
01 Mar 2005, 18:03
... Bey copii... Devine din ce in ce mai jalnic. Mai bine ne retragem cu glorie... :hmm: The LOTR days are gone. Keep it to yourself, `til PeeJay makes the move again...

WraIth
01 Mar 2005, 19:38
... Bey copii... Devine din ce in ce mai jalnic. Mai bine ne retragem cu glorie... :hmm: The LOTR days are gone. Keep it to yourself, `til PeeJay makes the move again...

there is still hope yet. mai se gaseshte ce vorbi...mai ales daca apar oameni noi :)

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 20:04
95 Pages this thread has stood! Now, at the whim of a madman it will fall!

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 20:15
Ma scuzati ca va intreb, dar MIE mi-a disparut un post... Are cineva o explicatie pentru acest lucru?

Daca moderatorul mi-a sters postul... atunci il rog sa-mi trimita mesaj privat in caz ca se decida sa mai stearga mesajele 'pline de obscenitati'...

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 20:23

Fanii adevarati vor ramane aici pana la sfarsitul zilelor... Fanii autentici vor ramane la fel, nu ca cei care au admirat LOTR in zilele de glorie... MIDDLE-EARTH LIVES! si intotdeauna va trai....

WraIth
01 Mar 2005, 20:29
Ma scuzati ca va intreb, dar MIE mi-a disparut un post... Are cineva o explicatie pentru acest lucru?

Daca moderatorul mi-a sters postul... atunci il rog sa-mi trimita mesaj privat in caz ca se decida sa mai stearga mesajele 'pline de obscenitati'...

dar cu ce era postul??? injurai,blestemai :))
at lasa-l nu ma icont o injurat prin cate sunt :)
cred ca era unul de-a tau printre numerosele prostii d'ale lui prenume
purely by mistke...nothing else i presume

nightsorrow
01 Mar 2005, 20:32
Iata un grai mestesugit(Saruman's) ! Carry on Saruman ! There is some good in this world, and it's worth fighting for. Poti sa ti expui tezele si pe warofthering.net alaturi de mine, acolo spiritele sunt mai pasnice...

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 20:37

dar cu ce era postul??? injurai,blestemai :))
at lasa-l nu ma icont o injurat prin cate sunt :)
cred ca era unul de-a tau printre numerosele prostii d'ale lui prenume
purely by mistke...nothing else i presume

De fapt, presupun, ca, postul meu a fost folosit ca citat de Gollum care ii adresa niste 'vorbe' lui Nume... sau cum ii ziceti...

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 20:40
Iata un grai mestesugit(Saruman's) ! Carry on Saruman ! There is some good in this world, and it's worth fighting for. Poti sa ti expui tezele si pe warofthering.net alaturi de mine, acolo spiritele sunt mai pasnice...

Multumesc!

Iar tu esti bine-venit pe ComingSoon.net sectiunea Movie Franchises / LOTR... Sunt niste oameni de treaba pe acolo. Cred ca o sa ma inregistrez pe site-ul recomandat de tine....

WraIth
01 Mar 2005, 20:57
faceti schimb de link-uri... :lol:
getting private :D

evenstar
01 Mar 2005, 21:26
War of the Ring e intr adevar cel mai bun forum de profil...Sunt thread uri cu 100.000 de raspunsuri si mi se pare incurajator sa vezi atatia oameni care inca sunt atat de pasionati de LOTR.

Gaandalf
01 Mar 2005, 22:02
War of the Ring e intr adevar cel mai bun forum de profil...Sunt thread uri cu 100.000 de raspunsuri si mi se pare incurajator sa vezi atatia oameni care inca sunt atat de pasionati de LOTR.
io nu pot s stau decat sa citesc ce se scrie pe aceste forum-uri ... 100 de mesaje pe zi sunt prea multe... nu am timp.

Sunt pe 2 site-uri din afara si e tot asa mai retras si se discuta Star Wars si LOTR la greu si este o ambianta totala...
Sa auzim numai de bine...

p.s. nu luati in seama spusele demonei care de foarte mult timp incoace incearca inutil sa inchida acest topic...

"be strong with the force!"

@ demona
no offense ...

Sm�agol-Gollum
01 Mar 2005, 22:08

si mie mi-a disparut un post de ieri, si nu era cu nici o injuratura....so we're even... :P

SarumanTheWhite
01 Mar 2005, 22:11
Da, de i-ar disparea toate mesajele lui Nume ar fi o binecuvantare...

Gaandalf
01 Mar 2005, 22:14
voi chiar o cautatzi cu lumanarea...
stiti k o sa va faca ciuda si o sa mai posteze... potolitzi-va si voi ...

nume
01 Mar 2005, 23:30
Sunteti varza, adio dar raman cu voi, sau pe irakiana :

"
اللاجئون العراقيون .. صفحة المحنة الاخيرة تتطلع لامال العودة

مما لا شك فيه ان الحدث الابرز الذي ما زال العراقيون يعيشون نشوته هو خلاصهم من اعتى الانظمة الديكتاتورية والقمعية في تاريخهم الحديث رغم الشوائب التي كدرت صفو تلك الفرحة وعلى رأسها احتلال بلدهم من قبل القوات الاميركية والبريطانية.
ورغم قصر المدة التي عشناها منذ ان سقط الطاغية وحتى الان وهي اقل من شهر الا ان الواقع العراقي بكل ابعاده السياسية والاجتماعية والاقتصادية والامنية والخ تكشف امام العالم مثل كتاب مفتوح يحار المرء المذهول امام مفاجآته أي من فصول المحنة وابواب الكوارث المختلفة والمتعددة الجوانب يكون هو المقدم على غيره والاولى لمن يهمه الامر بتقديمه على طاولة المناقشة والبحث وايجاد الحلول المناسبة والمرضية له."

@Gaandalf : good point. 8)

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 00:34
adio dar raman cu voi

Contradictie...

nume
02 Mar 2005, 00:38
adio dar raman cu voi

Contradictie...

" doua drame romantice (“Despartirea” cu Russell Crowe si Salma Hayek si “Adio, dar raman cu tine” cu Richard Dreysfuss)" ;)

sau : Adio draga Nela si Angela merge mai departe, doua filme romanesti f. proaste din anii "70.

Faenor
02 Mar 2005, 07:16
Un topic de genul LOTR nu moare asa usor mai ales cand i se imprima si cate o initiativa care sa puna la munca mintile si timpul fanilor intr-o directie constructiva-de ex un Revised Middle Earth Compendium sau specualatii asupra unor zone mai putin umblate sau contradictorii din cartile lui Tolkien si filmele lui Jackson.
Ma surprinde ca tocmai Demona care a fost unul din constructorii si promotorii threadului o da in disperare acum pentru ce? Pentru niste ineptii care vor exista tot timpul si cu care nici macar nu merita sa ne mai incarcam nervii. Inutil cu adevarat este sa le iei in considerare si sa te apuci sa le raspunzi..si aici sunt mai mult decat de acord cu Gaandalf. Ignorat timp de o luna, doua Nume ori se va plictisi ori he will join us.. :D ..that will be the day.. :lol:
Altfel nu cred ca sunt singurul care vede potential in acest thread ce are avantajul ca e local si ca in timp a atras destul de multi membri noi care chiar au ceva interesant de spus.

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 09:29
adio dar raman cu voi

Contradictie...

" doua drame romantice (“Despartirea” cu Russell Crowe si Salma Hayek si “Adio, dar raman cu tine” cu Richard Dreysfuss)" ;)

sau : Adio draga Nela si Angela merge mai departe, doua filme romanesti f. proaste din anii "70.

Daca zici tu...

Gaandalf
02 Mar 2005, 11:39
Un topic de genul LOTR nu moare asa usor mai ales cand i se imprima si cate o initiativa care sa puna la munca mintile si timpul fanilor intr-o directie constructiva-de ex un Revised Middle Earth Compendium sau specualatii asupra unor zone mai putin umblate sau contradictorii din cartile lui Tolkien si filmele lui Jackson.
Eu raman la cea mai tare speculatie care s-a nascut din aceasta opera a lui Tolkien : Cine este Tom Bombadil ?
Cred ca s-a mai discutat dar nu conteaza... subiectul este prea interesant sa nu fie dezvoltat si ptr userii noi - adik voi care nu ati apucat sa va dati cu parerea ...
Ignorat timp de o luna, doua Nume ori se va plictisi ori he will join us.. :D ..that will be the day.. :lol:
join us ? :lol: :lol: :lol: Faenor you just made my day ... i laughed my ass off! :lol: Thank you!
He will join "us" when i get disconnected from the matrix ...

so ... Tom Bombadil ?

nume
02 Mar 2005, 16:08

ورغم قصر المدة التي عشناها منذ ان سقط الطاغية وحتى الان وهي اقل من شهر الا ان الواقع العراقي بكل 'ابعاده

p.s.
Rugaminte : unde e site-ul ala cu limba hobitzilor, as dori sa va transcriu cateva randuri aici.

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 20:41

ورغم قصر المدة التي عشناها منذ ان سقط الطاغية وحتى الان وهي اقل من شهر الا ان الواقع العراقي بكل 'ابعاده

p.s.
Rugaminte : unde e site-ul ala cu limba hobitzilor, as dori sa va transcriu cateva randuri aici.

Limba care se vorbeste in Comitat a fost preluata de catre hobbiti de la Rohirrim. Astfel, nu exista diferente intre limba lor si cea a oamenilor. Ca doar nu sunt elfi!

Gaandalf
02 Mar 2005, 20:43
Limba care se vorbeste in Comitat a fost preluata de catre hobbiti de la Rohirrim. Astfel, nu exista diferente intre limba lor si cea a oamenilor. Ca doar nu sunt elfi!
ha ha! :lol:

WraIth
02 Mar 2005, 20:59
Ignorat timp de o luna, doua Nume ori se va plictisi ori he will join us.. :D ..that will be the day.. :lol:

decat sa se alature sa o dea numa' in aberatzii,mai degraba scrie nishte prostii dupa cum ii obiceiul;
i-au scazut drastic lungimea posturilor.nu o mai tine mult. stua inca shi ma itnreb cum de a tinut asha mult boschetareala asta a lui aici
el adik pare interesant...ca au mai fost care au facut la fel,dar vad ca el nu intelege nici o aluzie.chair daca ii sare in ochi

Sm�agol-Gollum
02 Mar 2005, 22:02
deci...tom bombadil is a maia master of Old Forest. Tom Bombadil was the Hobbit name for the powerful and eccentric master of the Old Forest. Called Iarwain Benadar, which means both "old" and "without father", by the Elves, he was probably a Maia spirit that came to Middle-earth in the Ages of Starlight. By Dwarves he was called Forn, while Men knew him as Orald. He was a very strange and merry spirit. He was a short, stout Man, with blue eyes, a red face and a brown beard. He wore a blue coat, a tall battered hat with a blue feather, and yellow boots. Always singing or speaking in rhymes, he seemed a nonsensical being, yet within the Old Forest his power was absolute, and no evil was strong enough to touch him. His spouse was Goldberry the River-daughter. Tom Bombadil played a role in the Quest of the Ring by twice rescuing the Hobbits who carried the Ring: first from Old Man Willow in the Old Forest, and later from the Barrow Wights in the Barrow Downs.

Cam asta e tot ce stiu despre tommy....(facand exceptie ceea de am citit in LOTR)

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 22:22
Good job, Smeag!

nume
02 Mar 2005, 22:26
nu o mai tine mult.
dar vad ca el nu intelege nici o aluzie.chair daca ii sare in ochi
1. Pe pariu ?
2. Cand vine vorba de frodoletzi sunt mai insensibil la aluzii fine.

Propun un mic sondaj la botu' calului :
a) finlandeza
b) ceva araba (surprize noi)
c) romani

Ce sa fie ? :?
O sa vi le dau in tomuri mici, ca sa le puteti digera si deslusi pe indelete.

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 22:32

decat sa se alature sa o dea numa' in aberatzii,mai degraba scrie nishte prostii dupa cum ii obiceiul;
i-au scazut drastic lungimea posturilor.nu o mai tine mult. stua inca shi ma itnreb cum de a tinut asha mult boschetareala asta a lui aici
el adik pare interesant...ca au mai fost care au facut la fel,dar vad ca el nu intelege nici o aluzie.chair daca ii sare in ochi

Iata un sfat: Niciodata sa nu te certi cu un idiot. Te injoseste pana ajungi ajungi la nivelul lui.

nume
02 Mar 2005, 22:39
Iata un sfat: Niciodata sa nu te certi cu un idiot. Te injoseste pana ajungi ajungi la nivelul lui.
Fuck it !!! Incepe sa-mi para rau ca ma "cert" cu voi, sunteti prea multi. :D
Eu iau sectiunea asta de forum ca pe asociatiile diverse. Asociez pe un ton poliglot cu voi. Vorbim vorbe.
Hai ca aveati nevoie de o tulburare a apelor linistite, se cam depusese praful pe toba hobitilor.

p.s.
Eu tot traiesc cu impresia ca tu picasesi la montaj .....

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 23:07
Hai ca aveati nevoie de o tulburare a apelor linistite

Dai cu bata-n balta!

si PS: Nu mai trai cu impresii!

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 23:12
----------

SarumanTheWhite
02 Mar 2005, 23:12
Ca sa mai destindem atmosfera, iata ceva amuzant:

http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/dropoff.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/delivery.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/court.jpg

Faenor
03 Mar 2005, 07:11
This question has been a widely debated, sometimes far too vehemently. Part of the difficulty is the complexity of Tom's literary history. Tom was originally a doll (with blue jacket and yellow boots) owned by Tolkien's son Michael. The doll inspired a story fragment, such as he often invented for his children's amusement. That fragment was in turn the basis for the poem "The Adventures of Tom Bombadil", published in 1933, which also introduced Goldberry, the barrow wights, and Old Man Willow (the poem was the source of the events in Chapters 6 through 8 of Book I). In a contemporary letter (1937) Tolkien explained that Tom was meant to represent 'the spirit of the (vanishing) Oxford and Berkshire countryside'.
(The Letters of J.R.R. Tolkien, no 19)

Tolkien introduced Tom into The Lord of the Rings at a very early stage, when he still thought of it as a sequel to the The Hobbit, as opposed to the The Silmarillion (the tone was changed during the first chapters of The Lord of the Rings). Tom fit the original (slightly childish) tone of the early chapters (which resembled that of the The Hobbit), but as the story progressed it became higher in tone and darker in nature. Tolkien later claimed that he left Tom in he decided that however portrayed Tom provided a necessary ingredient (see last paragraph). Some very cogent reasons are produced in a couple of wonderful letters.
(The Letters of J.R.R. Tolkien, 144 & 153)

As to Tom's nature, there are several schools of thought.

He was a Maia (the most common notion). The reasoning here is plain: given the Middle-earth cast of characters as we know it, this is the most convenient pigeonhole in which to place him (and Goldberry as well) (most of the other individuals in The Lord of the Rings with "mysterious" origins: Gandalf, Sauron, Wizards, and Balrogs did in fact turn out to be Maiar).

He was Ilúvatar. The only support for this notion is on theological grounds: some have interpreted Goldberry's statement to Frodo (F: "Who is Tom Bombadil?" G: "He is.") as a form of the Christian "I am that am", which really could suggest the Creator. Tolkien rejected this interpretation quite firmly.

T.A. Shippey (in The Road to Middle-earth) and others have suggested that Tom is a one-of-a-kind type. This notion received indirect support from Tolkien himself:

"As a story, I think it is good that there should be a lot of things unexplained (especially if an explanation actually exists);
... And even in a mythical Age there must be some enigmas, as there always are. Tom Bombadil is one (intentionally)."
(The Letters of J.R.R. Tolkien, p. 174)
There are scattered references to other entities which seem to fall outside the usual picture. Whichever of these is correct, Tom's function inside the story was evidently to demonstrate a particular attitude towards control and power.

"The story is cast in terms of a good side, and a bad side, beauty against ruthless ugliness, tyranny against kingship, moderated freedom against compulsion that has long lost any object save mere power, and so on; but both sides in some degree, conservative or destructive, want a measure of control. But if you have, as it were taken 'a vow of poverty', renounced control, and take delight in things for themselves without reference to yourself, watching, observing, and to some extent knowing, then the question of the rights and wrongs of power and control might become utterly meaningless to you, and the means of power quite valueless."
(The Letters of J.R.R. Tolkien, p. 178).

Cam asta ar fi un rezumat al posibilelor identitati ale lui Tom. Sunt doar cele mai plauzible sugestii ca am mai citit si mai si....dar despre ele in episodul urmator... :lol: ...anyway as far as I am concerned as zice ca varianta cu Maiar ar fi cea care chiar da o explicatie logica, dar daca e sa fiu realist sunt mai mult decat convins ca Tolkien l-a introdus special atat ca pe un personaj "rezidual" adik favorit si deja cunoscut din alte precedente lucrari, cat si ca pe o "anomalie" in sensul de personaj care echilibreaza lupta dintre bine si rau....un fel de truly neutral (fanii D&D stiu de ce... :D ) un arbitru in functie de care se definesc binele si raul care au nevoie si ele la urma urmei de un referent.

Gaandalf
03 Mar 2005, 11:06
ce te-am rugat eu Saruman ?
mi-a dat peste cap toata pagina... nu mai am chef sa citesc nimik ...
pune si tu linkurile...

WraIth
03 Mar 2005, 14:52

dar inca nu se cearta nimeni aici...ci se enerveaza, sau mai bine spus ishi pun fiecare piedica unul la altu' sa nu ajungem sa iasa o cearta...roicum nu va ieshi bine din ea

SarumanTheWhite
03 Mar 2005, 20:13
ce te-am rugat eu Saruman ?
mi-a dat peste cap toata pagina... nu mai am chef sa citesc nimik ...
pune si tu linkurile...

Puneti rezolutia la monitor mai mare... sau cumpara un kil de net cu leu' ala greu

nume
03 Mar 2005, 20:17

http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/court.jpg[/url] :lol:

SarumanTheWhite
03 Mar 2005, 20:23

dar inca nu se cearta nimeni aici...ci se enerveaza, sau mai bine spus ishi pun fiecare piedica unul la altu' sa nu ajungem sa iasa o cearta...roicum nu va ieshi bine din ea

Inca, corect spus. De preferat, noi practicam o tehnica numita trasul de sireturi... da....

WraIth
03 Mar 2005, 20:47
eram sigur ca va face asta.numa' sa umple spatiul dejaba shi sa se incarce shi greu.dar la mine nu ii problema.am timp :P

nume
03 Mar 2005, 20:53

http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/court.jpg[/url]

ce vrei mah sa fac, daca mi-a placut poza .... :love:

WraIth
03 Mar 2005, 20:58
doar iti dai seama ca nu vor rezista astea aici nu?!
pana maine seara maxim... :P

nume
03 Mar 2005, 20:59
doar iti dai seama ca nu vor rezista astea aici nu?!
pana maine seara maxim... :P
eu doar apreciam calitatea glumitei.

WraIth
03 Mar 2005, 21:22
nu-i asha
intradevar ii chiar destul de reushita faza,ashi mai da shi eu un citat al ea,dar nu mai vad rostul.incepe sa se rasufle :P

nume
03 Mar 2005, 21:25
nu-i asha
intradevar
intr-adevar

WraIth
03 Mar 2005, 21:39
nu-i asha
intradevar
intr-adevar

ete na ..uite cine-i profesor de romana.mai scapa omului o liniutza,un punct,o virgula,o litera shi lista continua.

----------

acum la topic...gandalfe tu shtii sa traduci din elfa prop!?

SarumanTheWhite
03 Mar 2005, 21:56
http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/sauronprez.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v518/InsaneTJ/gandalf_busted.jpg

http://www.aracnet.com/~ldv/shire420.jpg

Sm�agol-Gollum
03 Mar 2005, 22:14
1.mishto pozele
2.dude, pune linkurile ca ocupi prea mult spatiu...

SarumanTheWhite
03 Mar 2005, 22:16
1.mishto pozele
2.dude, pune linkurile ca ocupi prea mult spatiu...

Lasa ca se intampla sa posteze cineva poze o data la un an... nu va fie lene! Puneti mana pe mouse!

Gaandalf
04 Mar 2005, 12:11
Saruman esti mai prost decat ... (ma asteptam).

nightsorrow
04 Mar 2005, 16:54
Nu i prost ! Are dreptate...nu toti intra pe link.

WraIth
04 Mar 2005, 18:37
mda ,dar gata s-a rezolvat :P
intre timp :
Ringleader (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=326)
Jedi Master (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=327)
Karate Elf (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=328)
Disco King (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=329)
Legolas Powers (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=330)
Lord of the Elves (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=331)
Men and their hair !!! (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=599)
I wonder... (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=600)
The Nine Ringwraits !!! (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=623)

dintre care unele cred ca se shitiu deja.enjoy

WraIth
04 Mar 2005, 19:08
battle (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=884)
the ford of the rings (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=882)
fetch (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=885)
color (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=886)
McD (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=887)
kiss-of-death (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=888)
instructions (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=891)

hai ca astea sunt mult mai klumea,dar de ce ma chinui eu
datti next cand intrati pe link sa vedeti pozele. sunt unele super belea :)

SarumanTheWhite
04 Mar 2005, 19:40

You think you are wise, Mithrandir!

Care e treaba cu pozele? Nu sunt primite aici bine sau ce?

SarumanTheWhite
04 Mar 2005, 19:49
Nu i prost ! Are dreptate...nu toti intra pe link.

Multumesc...

Se pare ca cineva stie sa aprecieze intelepciunea...

WraIth
04 Mar 2005, 20:03

ce te face sa spui asta!? :P

SarumanTheWhite
04 Mar 2005, 20:08

ce te face sa spui asta!? :P

ASTA:

WraIth
04 Mar 2005, 20:30
e.shi ai pus' botu de al asta.au fost mai rele.nu lua in seama.se referea ca adik nu vrei sa intelegi :D
(cred)

SarumanTheWhite
04 Mar 2005, 20:49
e.shi ai pus' botu de al asta.au fost mai rele.nu lua in seama.se referea ca adik nu vrei sa intelegi :D
(cred)

Doar el stia ce vrea sa spuna... Poate ne lumineaza si pe noi!

Sm�agol-Gollum
04 Mar 2005, 21:45
:lol: :lol: :lol: haha :lol: futere de tot pozele!! :lol:

Gaandalf
05 Mar 2005, 13:38
(cred)
Doar el stia ce vrea sa spuna... Poate ne lumineaza si pe noi!
nightsorrow nu stie dar cine intra pe acest topic se uita si la linkuri ... nu tre sa distrugi pagina si sa nu mai ma pot concentra sa citesc si sa racolezi in halul ala atentia lui nume care binenteles ca s-a luat de tine... si a inceput sa ejaculeze cu pozele tale imense pe topic.

chiar nu poti sa te abtii ?

wraith avea dreptate ... nu am nimic cu tine dar cand te cobori atat de jos ... si nu mai pot sa citesc nimic pe topicul asta ptr ca tre sa frec "mausul" din stanga in dreapta ptr k randul se intine muuuuult .... MA ENERVEZI!

Gaandalf
05 Mar 2005, 13:47
din lista lui Wraith au fost super tari:
http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=331

http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=884

http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=885

http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=886

http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=888

http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=891

ha ha :lol: :lol: :lol:

WraIth
05 Mar 2005, 14:40
shi totushi daca nu le vedeti..ce pierdetiiiii,asha ca am sa vi le arat eu :P :)
insert coin (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=893)
babe (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=931)
haldir potter (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=932)
mai life :P (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=934)
smoke (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1111)
dwarf (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1112)
row (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1113)
fart (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1114)
mouth of sauron (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1273)
miini saruman (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1275)
elf gel (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1275)
took (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1304)
instal:P (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1305)
mentos (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1309)
glue (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1500)
trojan (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1501)
high (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1503)
moria (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=317)

gata.enjoy

SarumanTheWhite
05 Mar 2005, 15:12
nightsorrow nu stie dar cine intra pe acest topic se uita si la linkuri ... nu tre sa distrugi pagina si sa nu mai ma pot concentra sa citesc si sa racolezi in halul ala atentia lui nume care binenteles ca s-a luat de tine... si a inceput sa ejaculeze cu pozele tale imense pe topic.

chiar nu poti sa te abtii ?

(...)

As you wish! I care not!

Gaandalf
05 Mar 2005, 15:17
As you wish! I care not!
am scris degeaba ... offff!

WraIth
05 Mar 2005, 15:25
hai gata.uitati-va la poze shi spuneti-mi cum vi s-au parut:P

Nightwane
05 Mar 2005, 17:53
As you wish! I care not!

eu cand ti-am zis ca LOTR imbecilizeaza lumea nu m-ai crezut. NA!

Gaandalf
05 Mar 2005, 18:03
As you wish! I care not!
eu cand ti-am zis ca LOTR imbecilizeaza lumea nu m-ai crezut. NA!
EJECT! :D

Nightwane
05 Mar 2005, 18:14

ERECT, NE-ERECT oricum am dreptate

Gaandalf
05 Mar 2005, 18:19
ERECT, NE-ERECT oricum am dreptate
stii cum se zice: "cu nebunu' nu te pui ca el CREDE ca are intotdeauna dreptate..."

Nightwane
05 Mar 2005, 18:20
stii cum se zice: "cu nebunu' nu te pui ca el CREDE are intotdeauna dreptate..."

nu CRED .. STIU. That makes me a schizo?

Gaandalf
05 Mar 2005, 18:24
stii cum se zice: "cu nebunu' nu te pui ca el CREDE are intotdeauna dreptate..."

nu CRED .. STIU. That makes me a schizo?
Te face Denethor - which places you pretty close.

Nightwane
05 Mar 2005, 18:26

Denethor e cineva/ceva din Harry Potter?

Gaandalf
05 Mar 2005, 18:34
it's blasphemy ... calling out the name of the house of potter here.... :lol:

WraIth
05 Mar 2005, 19:18

it's blasphemy ... calling out the name of the house of potter here....

hai ca asta a fost pisdoasa rau de tot :lol:

SarumanTheWhite
05 Mar 2005, 19:37
As you wish! I care not!

Cum adica, 'degeaba'? Am spus ca nu o sa mai pun poze... k?

Sm�agol-Gollum
05 Mar 2005, 20:43
As you wish! I care not!

hai baieti gata!! shut da fack up..... :)

Sm�agol-Gollum
05 Mar 2005, 21:11
tzava pozele...cele mai faine: row, the smell, mini saruman, instalego, glue!

WraIth
05 Mar 2005, 21:18
chiar ca..enough

meanwhile sa mai luam nishte poze.vi le indes pe gat,dar las' cine vrea se uita,cine nu merge mai departe :P
political (http://politicalhumor.about.com/library/images/blpic-deanlordroots.htm)
what (http://www.dribbleglass.com/posters/rings.htm)
sing (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=1368&sessionid=b341e251021660cb33dcb350de3b881d)
christmas (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=1450&sessionid=b341e251021660cb33dcb350de3b881d)
legolas (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=942)
for the birds (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=937)
ozzy=denethor?! :) (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=936)
golum found nemo :)) (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=940)
gollum 4 president (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=943)
kit-kat (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=938)
hello!? (http://www.nevrast.net/gallery/details.php?image_id=945)

Sm�agol-Gollum
05 Mar 2005, 21:46
more pictures:

nazgul (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=601)
argue (http://groups.msn.com/LordoftheRingsFairElvenLands/funnylordoftheringspictures.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=883) :lol:

Nightwane
06 Mar 2005, 06:25
da' poze cu liv tyler luand la muie de la sauron n-aveti? :(( :(( :((

WraIth
06 Mar 2005, 08:40
nea...vezi la www.mUE.com :P

Gaandalf
07 Mar 2005, 06:41
aia "nazgul" a lu' smeagol si aia "hello" a lu wraith au fost belea ...
nu ti-am zis sa nu mai pui poze ci sa pui linkuri ca unele poze sunt prea late si se fute marimea paginii si ca sa citesti un rand tre sa dai cu "mausul" de fiekre data...
and i :x that!

asta a fost faza nu k sa nu mai postezi poze... please do ...

SarumanTheWhite
07 Mar 2005, 19:14
nu ti-am zis sa nu mai pui poze ci sa pui linkuri ca unele poze sunt prea late si se f**** marimea paginii si ca sa citesti un rand tre sa dai cu "mausul" de fiekre data...

Am inteles de prima oara... asa ca nu stiu de ce imi mai expici inca o data.

Nightwane
07 Mar 2005, 20:29
nu ti-am zis sa nu mai pui poze ci sa pui linkuri ca unele poze sunt prea late si se f**** marimea paginii si ca sa citesti un rand tre sa dai cu "mausul" de fiekre data...

'cuz you're retarded

Gaandalf
07 Mar 2005, 22:40
daca nu-ti iei jucariile si pleci stii ca nu ai rezolvat nimik ...

nume
07 Mar 2005, 23:50
TOPIC NOU HARRY POTTER!

AMATORI ?

Faenor
08 Mar 2005, 06:53
Inainte de toata ciorovaiala din ultimele zile se incepuse o discutie despre Tom Bombadil....revenim sau o dam in continuare in balacareala de acum obisnuita de pe forum?... 'cause it's really annoying and it's getting us nowhere...

Gaandalf
08 Mar 2005, 17:31
Inainte de toata ciorovaiala din ultimele zile se incepuse o discutie despre Tom Bombadil....revenim sau o dam in continuare in balacareala de acum obisnuita de pe forum?... 'cause it's really annoying and it's getting us nowhere...
te rog frumos sa iti p[ostezi parerea ta despre acest personaj si sa incepem o discutie on topic. Eu astept mai multe pareri si apoi voi posta si ceea ce cred eu .

nume
08 Mar 2005, 18:07
balacareala .
BALACAREALA !!!

Faenor
09 Mar 2005, 07:03
Gaandalf vezi postarea mea din 3 martie pe pagina 97-cred ca ti-a scapat din motive de "poze widescreen"... :D

Gaandalf
09 Mar 2005, 16:19
Gaandalf vezi postarea mea din 3 martie pe pagina 97-cred ca ti-a scapat din motive de "poze widescreen"... :D
Da ... corect. Nu am mai citit atunci ca ma enervasem.
But i will soon! Now i have 2 go & may the force of the VALAR be with me! :lol:

WraIth
11 Mar 2005, 14:42
mda...cam ati murit.
hai at ziceti despre joc,poate asha mai ziceti cate ceva.
care l-a jucat shi ucm i s-a parut..oricare joc lord.nu cont

Faenor
11 Mar 2005, 16:29
Personal am testat si jucat 3 jocuri marca LOTR: War of the Ring-strategy, interesant la capitolul unitati si eroi plus story, mai putin reusit grafic si sonor (a inlocuit vocile personajelor principale ca nu aveau licenta de care a beneficiat EA.. ;) ). Return of the King si Battle for Middle Earth excelente din toate punctele de vedere, ambele deschizatoare de drumuri in genul sau si cu un mare potential de replay. BFME super si la capitolul mutiplayer; tot ce mi-as mai fi putut dori ar fi fost un caracter mai expansive cu mai multe regiuni disponibile-e totusi battle for Middle Earth nu doar for Gondor si Rohan, mai multi eroi la dark side (unele din personajele episodice sau secundare din film si carti puteau primi acest statut) si niste spell-uri mai interesante pe care sa cheltuiesc power points tot la evil kind...in rest pe viitor imi doresc noi productii sau expansion-uri la acelasi nivel.. :D

Nightwane
11 Mar 2005, 16:53
Hai sa vorbim si despre jocurile cu Sailor Moon. Pun pariu ca-s mai misto decat alea cu LOTR. :alien: :alien: :alien:

WraIth
11 Mar 2005, 19:26
u don't say....
is there anything else u would like to share with the rest of the group ?!

V_Rossi
11 Mar 2005, 20:25
Stergeti mah topicu asta... e varza.. adik... nu merita discutat atata pe marginea lui.. HUAAAAAAAAaa

Sm�agol-Gollum
11 Mar 2005, 20:44
Stergeti mah topicu asta... e varza.. adik... nu merita discutat atata pe marginea lui.. HUAAAAAAAAaa

mars ma mue de aici

WraIth
11 Mar 2005, 20:48
..nu merita discutat atata pe marginea lui..

pai hai sa dicutam pe mijlocul lui

Nightwane
12 Mar 2005, 06:10
u don't say....
is there anything else u would like to share with the rest of the group ?!

my name is Nightwane...and i stopped drinking 2 months ago. :sad:

WraIth
12 Mar 2005, 07:46
very good N. let your emotions loose. there's only one prb. this is a "anger management" class not AA :P

Nightwane
12 Mar 2005, 07:59
very good N. let your emotions loose. there's only one prb. this is a "anger management" class not AA :P

oh...uhm...well...i'm stepping away now...

WraIth
12 Mar 2005, 08:06
take a deap breath and count to 10....

------------------------------------------
mah eu nu am inteles ceva...la noi nu a aparut FoTR Extended Edition sau Collector's Gift ?!

V_Rossi
12 Mar 2005, 16:21
VARZAAAAAAAAAAAAAAa acest film!

Gaandalf
12 Mar 2005, 19:30
The Hobbit (http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=8728) - na' ca o sa inebuneasca astia de nervi ... se face filmul ... :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum
12 Mar 2005, 20:53
uh..uh...i can't wait...i can't wait!! :happy:

WraIth
13 Mar 2005, 09:29
... se face filmul ...

peste 3 ani :shock:

Gaandalf
13 Mar 2005, 10:13
... se face filmul ...
peste 3 ani :shock:
sa inteleg ca tu te-ai trezit cu LOTR deja in cinema...
Eu cand am citit despre Lord of the Rings prima data mi-au ieshit si mai mult ochii din orbita. Era vb de 7 ani. Si atat a durat. :shock:

WraIth
13 Mar 2005, 13:07
pai...belive it or not,primea mea legatura cu lotr a fost Fotr-filmul.nu shtiam nimik de lotr,tolkien,etc.
cum am mai zis,aici la mine,in "capitala tzarii" lucrurile ajung cam greu.ce mai fac rost de pe net hsi de la iashi

Gaandalf
13 Mar 2005, 15:06
cum am mai zis,aici la mine,in "capitala tzarii" lucrurile ajung cam greu.ce mai fac rost de pe net hsi de la iashi
idem ...

Demona
15 Mar 2005, 19:34
Topicu` se zbate in continuare sa supravietzuiasca. De la marea dilema a lui Tom Bombadil, care pentru un Maia, avea un nume cam imbecilistic, but what do we care, pana la discutzii in araba shi altele fara sens. Ma rog... We'll see what's comin` next. Bey nu era mai mishto daca araba aia o schimbatzi cu elfa? Asha nu mai existau asha multe reproshuri... :hmm:

cherryblossom
15 Mar 2005, 20:36
eu vroiam doar sa spun ca am vazut un afis in oras cu "Adrian - Stapinul manelelor" ....

:lol: :P :oops: