View Full Version : The miracle i call "Lord Of The Rings"
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
SarumanTheWhite
15 Mar 2005, 21:49
eu vroiam doar sa spun ca am vazut un afis in oras cu "Adrian - Stapinul manelelor" ....
:lol: :P :oops:
Si eu! :lol:
Din pacate Demona elfa-in oricare din dialectele imaginate de Tolkien- nu e tocmai la indemana oricui, nici macar a fanilor inraiti.. :P care mai posteaza pe aici cu toate side threadurile care o mai iau razna din cand in cand... :D . Probabil ca in afara de tine si inca una sau doua persoane nu exista alti cunoscatori cat de cat rezonabili de elfa. Personal la toate citatele multiculturale ale lui nume ma gandeam sa-i dau replica f. inspirata a lui Gimli din FOTR extended direct in Dwavish...cunoscatorii stiu de ce ;) ...dar m-am abtinut ca nu merita intotdeauna sa incurajezi trendu'.
Gaandalf
16 Mar 2005, 06:54
Topicu` se zbate in continuare sa supravietzuiasca. De la marea dilema a lui Tom Bombadil, care pentru un Maia, avea un nume cam imbecilistic, but what do we care, pana la discutzii in araba shi altele fara sens. Ma rog... We'll see what's comin` next. Bey nu era mai mishto daca araba aia o schimbatzi cu elfa? Asha nu mai existau asha multe reproshuri... :hmm:
lasa ca o sa apara info despre the Hobbit in curand si despre "alt film" si o sa fie de discutat ... dar multumim ptr prezenta ta ocazionala si criticile aduse ...
p.s.
eu am vazut album a lui VARZA minune:
"MANELIX REINCARCAT" :shock:
Gaandalf
16 Mar 2005, 06:55
Personal la toate citatele multiculturale ale lui nume ma gandeam sa-i dau replica f. inspirata a lui Gimli din FOTR extended direct in Dwavish...cunoscatorii stiu de ce ;) ...dar m-am abtinut ca nu merita intotdeauna sa incurajezi trendu'.
NU CRED CA EL CUNOASTE ACEASTA LIMBA ...
SarumanTheWhite
17 Mar 2005, 00:13
Uitati ce zice Gimli cu adevarat:
Ishkhaqwi ai durugnul, in khuzdûl! ;)
unde? cand? de ce ?
In momentul in care Fratia e "la inaltime" pe unul din fleturile-platformele din copaci cu rol dublu de aparare si dormitor.. :lol: -din Lorien Aragorn, Legolas si Haldir vorbesc in elfa limba, pe care doar Frodo poate ca o mai intelege cat de cat in afara de ei. Gimli se enerveaza si le cere sa "speak a language we can all understand" la care la Haldir mai mai ca il arunca din copac-dar fiind un apolinic elf nu se manifesta altfel decat din mimica si priviri ;) - si ii raspunde glacial "We haven't had dealings with the dwarves since the dark days". Gimli: "Do u know what this dwarf has to say about this...si urmeaza replica pe care n-o mai traduc aici dar ar putea face multe domnite sa roseasca... :D . Replica nu e tradusa in film dar traducerea e pe net. In film vedem doar reactia lui Aragorn.."That was not very kind".
Mentiune: Replicile sunt transcrise aproximativ..asa ca scuze pentru eventualele mici inadvertente
SarumanTheWhite
18 Mar 2005, 21:04
unde? cand? de ce ?
Nu este chiar o injuratura; inseamna: A plague upon your necks!
aaaaa.tin minte faza.
tot ii rau gimli asta :P
Gaandalf
19 Mar 2005, 14:22
Nu este chiar o injuratura; inseamna: A plague upon your necks!
Ptr elfi este ... ca ei nu se imbolnaveau. Era mai rau ca o injuratura. Era un blestem si de aia a sarit Aragorn la Gimli si l-a potolit.
Ganditi-va la ceea ce reprezinta elfii si ce le-a zis Gimli ...
SarumanTheWhite
20 Mar 2005, 10:49
Poate era o injuratura gandita deoarece elfii vorbeau alta limba - stiu ca suna prostesc - cu gura (gatul) si din acea cauza Gimli li s-a adresat in modul asta.
Gaandalf
20 Mar 2005, 15:56
Poate era o injuratura gandita deoarece elfii vorbeau alta limba - stiu ca suna prostesc - cu gura (gatul) si din acea cauza Gimli li s-a adresat in modul asta.
sa stii ca suna...
elfii nu se imbolnavesc ... ever ... plague stii ce este si asta le "doreste" Gimli...
e foarte simplu ...
elfii nu se imbolnavesc ... ever ... plague stii ce este si asta le "doreste" Gimli...
e foarte simplu ...
mai bine ii baga in ma-sa hsi tac-su shi nu mai erau prb :P
apartamentu104
20 Mar 2005, 19:01
mai fanilor de lotr... explicati-mi si mie de ce daca elfii erau nemuritori de ce se mai complicau cu razboaie si lucruri din astea mai " fatale", si unde dracu' au plecat ei cu corabiile?....in america?
mai fanilor de lotr... explicati-mi si mie de ce daca elfii erau nemuritori de ce se mai complicau cu razboaie si lucruri din astea mai " fatale", si unde dracu' au plecat ei cu corabiile?....in america?
nu mureau din cauza varstei,dar de sabie sau altceva da..
plecau acolo unde nu se moare...unde se traieshte tot timpul...unde nu ai cum sa dai coltzul :P
Gaandalf
20 Mar 2005, 19:41
1 - despre asta e vb in LOTR k nu mai vroiau sa se complice...
2 - america? ceva de genu' ...
apartamentu104
20 Mar 2005, 20:30
plecau acolo unde nu se moare...unde se traieshte tot timpul...unde nu ai cum sa dai coltzul
deci plecau la "tinerete fara de batranete, si viata fara de moarte"
de-ar fi vazut si ispirescu... :D
Gaandalf
20 Mar 2005, 20:42
:lol: :lol: :lol:
SarumanTheWhite
20 Mar 2005, 20:54
Te sfatuiesc sa citesti The Silmarillion pentru mult mai multe detalii.
deci plecau la "tinerete fara de batranete, si viata fara de moarte"
smooth...faina de tot :lol:
SarumanTheWhite
22 Mar 2005, 19:54
Vroiam sa va urez vacanta placuta (tuturor celor care au, desigur), deoarece eu o sa lipsesc temporar. Asa ca, sa auzim numai de bine.
Distrati-va si relaxati-va! :)
Sm�agol-Gollum
22 Mar 2005, 21:14
bafta si numai bine! 8)
SunsetG|rl
22 Mar 2005, 22:36
fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)...da anyway mijto si filmele si cartea.,, desi la un moment le cam lalaie...si imi plac la nebunie parodiile d la mtv movie awards dupa LOTR
fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)
nu ai ratat cine shtie ce...doar cateva poze,cateva discutii shi in rest forumeala. las' ca are sa se mai repete :P
bafta Saruman
Sm�agol-Gollum
23 Mar 2005, 20:54
bine ai venit SunsetG|rl....sper ca ai adus si cu tine niste idei sau niste intrebari ca incepe sa se duca de rapa topicul asta.. :)
Vad ca threadul asta a intrat in hibernare....cu toate ca se prefigurau la un moment dat destul de multi membri noi cu idei :sleep: ...ah well ..toate se schimba ....in bine sau in rau... ;)
majoritatea tre' sa fie in vacantza pe la tzara :P
Sm�agol-Gollum
31 Mar 2005, 19:54
what's that supose to mean? :D
Gaandalf
31 Mar 2005, 22:47
dude! nu am mai gustat vacantza de ... :sleep: dk stau sa ma gandesc a'dorm ...
well....maybe it's time :P
la o tzarishoara, langa-o fetishoara cu o berishoara :D
SarumanTheWhite
02 Apr 2005, 17:22
Salutare!
I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....
How's everybody?
Salutare!
I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....
shi care alegi sa incepi? :D
SarumanTheWhite
03 Apr 2005, 16:49
SCOALA
Sm�agol-Gollum
03 Apr 2005, 20:52
SCOALA
i almost feel sorry for you... :P
SCOALA
esti sigur ca asta vrei???
mai ai timp sa te razgandesti!
asta se intampla daca nu ai de udne sa alegi
oricum,hai mai propuneti un subiect de discutat, ceva...
Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)
Gaandalf
05 Apr 2005, 08:04
Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)
Tom Bombadil n-a primit atentia care i se cuvenea...
jocul War of the Ring (strategy) l-am jucat pana mi-a dat eroare si m-am enervat ... grafica prea "patratzoasa" ... si nu era de la placa video ci chiar de la joc.
Battle 4 Middle Earth inca joc cu "bajetzii" in retzea... :D
Andy Serkis face motion captures la King Kong si o sa revina in The Hobbit prin 2008 sau chiar 2009 inca nu se stie.
Lord Elrond a implinit pe 4 Aprilie 45 de ani ...
PJ este foarte slim ...
more to come... :D
Pana una alta din cate stiu eu-si in ciuda faptului ca sper din toata inima sa se faca The Hobbit cat de mai repede, pentru a beneficia de cativa din actorii din cast-ul LOTR-situatia drepturilor de autor nu s-a clarificat si e o discutie care dureaza din martie 2004 imediat dupa Oscaruri. Asa ca cu toate declaratiile lui PJ proiectul pare mai mult wishful thinking..pacat :((
numai cand aud anii ashtia 2008 sau 2009 ma apuca fiorii. parca nu ashi avea rabdare sa ashtept atat,dar in schimb mi-ar place sa vad shi eu,in viatza mea, cum fac un film, in special din astea:lord,hobbit.
dar sunt doar dreams...i'm jusst a dreeeeamer :P
Sm�agol-Gollum
05 Apr 2005, 21:31
stie cineva vreun site de unde pot sa comand niste carti...dar sa fie in engleza...
Denis_stelistu
06 Apr 2005, 18:16
Am vazut Fellowship of the ring de vreo 20 de ori la calc,Two Towers de vreo 10 ori si Return of the King nu lam vazut decat o data.
Este trilogie cu 14 sau 15 oscaruri,bine reusita.
daca te referi la ce cred eu au fost 11 no?! :P
Sm�agol-Gollum
06 Apr 2005, 21:06
cred ca se refera la oscarurile luate de toata trilogia...
Denis_stelistu
06 Apr 2005, 21:08
daca te referi la ce cred eu au fost 11 no?! :P
Pai,ma refer la toata trilogia,nu la Lord of the Rings 3
:D
a.k.carry on.
ashtia de ce nu se gandesc sa faca o parodie la lord,dar asha klumea cum au facut aia la top gun,etc ar fi pisdos de tot
ai la ce rade aici
SarumanTheWhite
06 Apr 2005, 23:05
Am o rugaminte de facut: daca puteti sa-mi comunicati adresa forumului creat de un / o fan/a LOTR; tot dupa acest forum l-am aflat -- iar acest lucru a fost mai de mult si nu imi mai amintesc exact locul unde am vazut adresa, iar cum nu exista motor de cautare...
Multumesc anitcipat.
SarumanTheWhite
07 Apr 2005, 20:35
Adica am vazut pe aici o adresa a unui forum creat de o persoana din Romania. Daca puteti sa ma ajutati (adica daca stii adresa forumului) va rog sa o impartasiti si cu mine...
Sm�agol-Gollum
07 Apr 2005, 21:00
cred ca ala de care vb tu este www.stapanulinelelor.net, dar site-ul respectiv nu mai exista....
SarumanTheWhite
07 Apr 2005, 21:40
Nu, nu este acela, dar ms oricum!
fratilor...am apucat shi eu(cu o intarziere enorma) sa joc RoTK. pisods de tot frate, dar nu ii chiar asha ushor. ce rupe sam ala :P
Longshot
08 Apr 2005, 22:23
:? jocu' e foarte ljr, dupa mine, dar giving credit where credit is due, bossu de la scena cu mortzii, e tare in p*** rau.
Denis_stelistu
08 Apr 2005, 23:09
Aaaaaaaaaaaaa
De joc.Este super bestial.Mai ales a 3 a parte.Poti juca cu toate personajele,nu chiar toate,dar este super.
nush ce sa spun, dar mi s-a parut ca aragorn se mishca cel mai greu, mai ales cu two-handed sword al lui.mult mai lejer mergea chiar shi la gandalf care avea shi sabie shi staf. vad eu mai incolo.cand ajung pe la sf am sa ma mai dau cu parerea
greu,ushor cum o fi de mult nu am mai jucat de genu asta.imi palce
cine imi da fotr extended pe cd?please?dau bani!
am TTT shi ROtK. no FoTR sorry
Longshot
10 Apr 2005, 08:55
orice dealer respectabil de cd-uri le are. keep shoving.
cine naiba m-a dat afara?oricum repet:cine are sa-mi dea fotr pe cd?si inca ceva:sa nu credeti ca sunteti mai destepti decat mine doar ca m-ati dat afara.pun pariu ca nici unul dintre voi nu stie elvish.pe curand si nu uitati fotr ext!
nu-s dealer :P
dau ce am
cu msa te dea mai afara? nu mai erai logat adik ? asta pt ca ai stat prea mult timp logat shi nu ai facut nik .
Longshot
10 Apr 2005, 10:18
stiu ca nu esti dealer. am uitat sa pun un @beren la post. lui ii spuneam sa mai dea cu sapa.
cat despre paranoia lui, lasa-l ca e beat. :sleep:
Wraith, daca ti-a placut ROTK jocul incearca Demonstone-in acelasi stil, dar numai ca plasat in Forgotten Realms, pe un scenariu de R.A. Salvatore-pour les connaisseurs ;) -cu vocile lui Patrick Stewart si Michael Clark Duncan; senzatia cinematica, sunetul si detaliile de gameplay sunt exceptionale.
A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:
Gaandalf
11 Apr 2005, 14:04
lipsesc si eu 3-4 zile si knd ma intorc sectia fanatic e cuprinsa de haos!
k.mersi.am sa-l incerc.intai sa-l gasesc :P
pe ala inca nu l-am terminat ,ca mi-a dat cd 3 futut shi nu pot sa termin.mai ma 4-5 nivele. ah :P
mda.cam scoala din morti topicuri prea vechi. totushi...2001
Sm�agol-Gollum
11 Apr 2005, 21:33
A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:
exista o persoana...si aia cred ca e jiji...
Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:
Gaandalf
12 Apr 2005, 14:06
Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:
fierbe sangele in el ca e la inceput si posteaza pe unde apuca...
we must be patient ... use the force... think and wait ... and he will cool down!
http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1113003625 -
sa inteleg ca aceasta discutie se va purta pe Mirc ?
shi normal.eu m-am invatzat minte :P
Sm�agol-Gollum
12 Apr 2005, 21:34
"Later, Ungoliant wandered south into the deserts of Harad, where - finding nothing else to eat - she consumed herself" !!!
that's sick man! :sick:
E clar ca e vorba despre un chat...probabil in gen mirc, desi ridica si semne de intrebare: 45 minute de live chat are bound to bring chaos :hmm: fiecare se grabeste sa scrie ceva si nu reuseste nimeni sa inchege ceva coerent si mai substantial ca volum ca deja topicul s-a mutat spre altceva-prea dinamic motor pentru asa discutie.
Gaandalf
16 Apr 2005, 16:36
Singer helps Pee Jay with Kong & Pee Jay helps Singer with Superman
http://www.joblo.com/index.php?id=7200
Pee Jay is fat free ... arata ciudat. :shock:
arata cam distrus.tras rau de tot
SCOALA
salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!
SarumanTheWhite
21 Apr 2005, 22:48
SCOALA
salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!
Hey!
Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.
SCOALA
Hey!
Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.
salut!esti cel ami tare de pe coming soon forum.deci forumul ala voi l-ai facut?oricum mersi ca ni l-ai recomandat.asa am dat de el.namarie :D
SarumanTheWhite
23 Apr 2005, 22:40
Nu, eu nu fost implicat in construirea forumului.
A fost placerea mea sa te ghidez spre ComingSoon deoarece gasesti pace si liniste acolo.
Oricum trebuie sa fim rezistenti acum, deoarece termenul de 'coming_soon' nu prea se mai potriveste filmului LOTR --- exista cativa moderatori, ofticati ca thread-ul filmului a rezistat o perioada de timp foarte indelungata in comparatie cu alte filme ale caror subiecte au fost inchise dupa iesirea DVD-ului filmului respectiv, care sunt impotriva noastra (fanilor) -unele subiecte celebre cum ar fi 'The Green Dragon' si 'ROTK EE Official News etc.' au fost blocate la cerinta cretorilor.
Ma bucur ca esti membru al forumului CS!, desi mai exista unele dedicate in totalitate lui Tolkien / filmului, dar acest loc este unul special --- dupa cum probabil vei observa.
A jucat careva jocul Lord Of The rings de aici?
eu le-am jucat pe toate...
Am de vanzare jocul original LOTR:Return Of The King.
mai multe info la
[email protected]
deap.eu ma jucat.numa ala cu cracterele..nu ala de strategie.
nu te lauda :P
Gaandalf
02 May 2005, 14:20
ma intreb de ce sunt unii impotriva jocurilor de strategie ...
grele ... ?
cine ii impotriva..?!
eu nu l-am avut inca :P ca vreu sa il joc :)
Gaandalf
02 May 2005, 16:06
cine ii impotriva..?!
eu nu l-am avut inca :P ca vreu sa il joc :)
wraith... tot ai inteles ...
posibil... ;)
dar cine este impotriva?!
belatori
06 May 2005, 19:12
am incercat si eu sa intreb ceva si mi s-a spus ca mai bine caut raspunsuri aici. asadar apropo de limba elfilor, e adaptata dupa celtica sau dupa un vechi dialect finlandez?
daca stie careva ceva .... va multumesc in avans :)
belatori
06 May 2005, 19:18
si ... pentru fanii inraiti ai lotr dar in mod imperios dotati cu simtul umorului:
http://www.ealasaid.com/misc/vsd/
lectura placuta!
astea parca au mai fost o data..dar nu cont.
eu parca shtiam ceva de celta,but not sure.got to look into it
evenstar
08 May 2005, 17:19
am incercat si eu sa intreb ceva si mi s-a spus ca mai bine caut raspunsuri aici. asadar apropo de limba elfilor, e adaptata dupa celtica sau dupa un vechi dialect finlandez?
daca stie careva ceva .... va multumesc in avans :)
Din amandoua. De fapt elfii vorbesc doua limbi, chiar si n film. Quenya, cea inspirata din finlandeza si care a fost prima limba a elfilor... in ROTK, cantecul lui Aragorn de la incoronare este in Quenyana.
Si ce a dea doua limba, Sindarina provine din galeza, un vechi dialect celtic si care apare de exemplu in prologul rostit de Galadriel in FOTR.
A aparut primul trailer la Chronicles of Narnia si nu arata rau de loc. Oare ne asteapta o mare surpriza comparabila cu FOTR lui PJ din 2001? :?
http://movies.channel.aol.com Sau de pe pagina aferenta de la comingsoon.com-The Chronicles of Narnia-Enjoy! :)
cine are fotr extended pe CD?datimi-l pls.namarie... :((
Wraith ce zici de traileru de la Narnia? Ai reusit sa-l vezi pe linkul dat de mine?....Poate comparam putin stilul si sansele de a se impune comparativ cu trilogia lui Jackson.. ;)
inca nu..ma chinui tot de atunci..de fapt vreo cateva zile netu nu mi-amers
dar din cate am vaz eu..se pot compara..?! mi s-a paurt cam childish.din ce am vazut printre litere.sa vad traileru' shi vb
Gaandalf
28 May 2005, 20:51
Wraith ce zici de traileru de la Narnia? Ai reusit sa-l vezi pe linkul dat de mine?....Poate comparam putin stilul si sansele de a se impune comparativ cu trilogia lui Jackson.. ;)
am vazut eu intr-una din pauzele de invatzat si am ramas profund marcat ... nu pot sa spun k m-a shocat ... DAR mi-a atras atentia ... razboaie, taurini (War Craft) - sau cel putin asha mi s-a parut mie... wizzards... shiny swords & everything dar parca totul prea curat. Nimic din autenticitatea aceea a realitatzii . noroi, zgarieturi & shit... chestii initiateb de Lucas inca din primele Star Wars. Sper sa ma fac intzeles ...
nu cred ca trebuie comparat aicea... k nu are rost ... asta este prima cronica : The Lion, the Witch & The Wardroe asha ca faenor poti sa deschizi un topic numai ptr The Chronicles Of Narnia si dezvoltam acolo ...
la-m vazut shi eu in sf ieri :D astept sa vad daca deschizi un topic nou sau doreshti aici. las sa vad ce faci, oricum pare interesant...dar ma duce in doua directii : la inceput spre HP datorita casei shi apoi spre Lord.am vazut cateva chestii interesante:batalii shi cum zicea Gandalf - Warcraft.
leul imi aduce aminte de The Lion King,mai ales cand este sus pe stanca sau ce o if ea.
sper sa nu dezamageasca,mai ales ca ecranizarile dupa romane prind acuma,Chronicles of Narnia fiin scris de CS Lewis.nu am auzit de el
Sm�agol-Gollum
29 May 2005, 18:54
am vazut trailerul de la The Hobbit!!!! :w00t: abia astept anul 2006
!! de fapt 2007 ca atunci o sa apara pe la noi! Smaug looks great!!
Sm�agol-Gollum
29 May 2005, 19:29
am vazut acuma trailerul de la chronicles of narnia..arata promitator...o sa vedem si ce e cu asta...dar cred ca o sa imi place avand in vedere ca am o slabiciune pt fantasy movies...am observat un lucru interesant :P :pe dulap este gravat un copac care seamana putin cu white tree of gondor.. :D
Gaandalf
29 May 2005, 23:34
am vazut trailerul de la The Hobbit!!!! :w00t: abia astept anul 2006
!! de fapt 2007 ca atunci o sa apara pe la noi! Smaug looks great!!
esti cu capu ?
vb serios ? de unde l-ai luat ? sau vazut ?
Sm�agol-Gollum
30 May 2005, 00:27
hai ca tie ti-am zis, dar le zic si celorlalti..
am vazut trailerul is iasi, deci cei care sunteti de acolo, nu cred ca veti avea probleme sa-l gasiti..
cat pentru ceilalti...pe net nu stiu unde il puteti gasi...o sa mai fac cercetari, poate o sa vad de unde a fost luat...
Sm�agol-Gollum
30 May 2005, 00:53
gata..am descoperit care-i faza cu trailerul!! se pare ca m-am inselat amarnic.. :( look here:
http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/tv_film/newsid_3493000/3493543.stm
http://www.lathamfilms.com/hobbit.html
se pare ca trailerul pe care l-am vazut eu era unul facut de un fan...god damnit! i knew it was to good to be true!! totusi, trailerul este destul de reusit...
mdea.din pacata a fost facut din 2 filme:
unu este de la lord shi al doilea,cel in care apare dragonul este cu unu cretz.shtiu ca l-am vazut la TV ,dar nu mai retin numele filmului.
ma indoiesc ca Smaug va arata asha de prost.filmul ii de prin 80'
Gaandalf
30 May 2005, 21:25
mdea.din pacata a fost facut din 2 filme:
unu este de la lord shi al doilea,cel in care apare dragonul este cu unu cretz.shtiu ca l-am vazut la TV ,dar nu mai retin numele filmului.
ma indoiesc ca Smaug va arata asha de prost.filmul ii de prin 80'
numai timp de cautat trailere nu aveam ... bine ca nu m-am obosit sa-l mai caut ... ;)
Stiu ca Hobbitul era un proiect la un moment dat , si cred ca mai este inca , dar nu am auzit nimic ca ar fi inceput sa lucreze efectiv la el ... in conditiile astea un trailler nu e cam ............. imposibil ?
Gaandalf
04 Jul 2005, 05:43
Stiu ca Hobbitul era un proiect la un moment dat , si cred ca mai este inca , dar nu am auzit nimic ca ar fi inceput sa lucreze efectiv la el ... in conditiile astea un trailler nu e cam ............. imposibil ?
este foarte imposibil ... s-a auzit acum ceva vreme de un posibil Hobbit sub bagheta magica a lui Pee Jay in 2008 - cu tot cu Andy Serkis as gollum, Gandalf si Bilbo ...
Deci stiam bine e doar un proiect ... si daca imi amintesc bine e un proiect al fanilor mai mult de cat al unui anumit producator
Am mai zis-o acum ceva timp-Hobbitul nu se face atata timp cat drepturile de ecranizare sunt la Fox si cele de distributie la New Line... :shock: freaky Hollywood sh*t....Anyway dupa Kong PJ o sa faca un film mai cuminte dupa un roman care se pare l-a marcat destul de mult...sincer mie povestea nu mi-a zis multe :hmm: ...dar daca omu vrea un break de la Blockbuster movies asta e ...din pacate cam imbatranesc actorii din LOTR care ar fi putut avea aparitii si in the Hobbit- si cum e un prequel and all ar fi cam ciudat sa vedem cateva personaje direct la varsta a treia...sau a treispea' in cazul lui Elrond si Gandalf :lol:
Da ar fi ceva :lol: ... cat despre drepturi New Line a platit mult pt acele drepturi
...din pacate cam imbatranesc actorii din LOTR care ar fi putut avea aparitii si in the Hobbit- si cum e un prequel and all ar fi cam ciudat sa vedem cateva personaje direct la varsta a treia...sau a treispea' in cazul lui Elrond si Gandalf :lol:
Las` mey ca nu imbatranesc in halul ala... Daca Harrison Ford mai poate juca in Indiana Jones 4, atunci shi ceilaltzi o sa joace in Hobbit-ul...
Asta cam asa e cu putin Make-up magic se rezolva multe ;) ...ca sa nu mai vb ca in Hobbitul e tot Gandalf the Grey adik versiunea mai imbatranita de dinainte de upgrade. :D ..asa ca putina rugina pe la colturi prinde bine. Oricum se stie deja ca urmatorul proiect al lui PJ va fi unul mic care nu va avea nici o legatura cu LOTR....deci Hobbitul si Silmarillion mai ales mai au de asteptat.
Annatar
22 Sep 2005, 19:42
daca mai intra careva pe aici..... intrati si pe adresa astas4.invisionfree.com/stapinul_inelelor_ro
Oricum se stie deja ca urmatorul proiect al lui PJ va fi unul mic care nu va avea nici o legatura cu LOTR....deci Hobbitul si Silmarillion mai ales mai au de asteptat.
Putea sa il regizeze oricine altcineva nu numai PJ ... nu cred insa ca o sa se faca prea curand ceva . A fost doar un zvon lansat la un moment dat pe net de un grup de fani care cereau ca disperatii o continuare ( eu le propuneam sa faca o sedinta de spiritism sa le dea o continuare postuma JRRT :P )
Shadow_20
16 Oct 2005, 10:44
desi imi place si il consider un film genial, trebuie sa recunosc ca lotr a fost un film bun dpv industrial ;)
:shock: Can't believe it... Topica e inca pe prima pagina... :w00t: Mishto! :D
V_Rossi
28 Jan 2006, 08:42
desi imi place si il consider un film genial, trebuie sa recunosc ca lotr a fost un film bun dpv industrial ;)
AI MARE DREPTATE! .//// si doar atata!
Dr. Evil
11 Feb 2006, 15:48
Mai este un film bun dar in special datorita efectelor vizuale. Filmul deviaza foarte mult de la carte atat avand in vedere firul epic cat si personajele (care sunt modificate pt a dat alta imagine) sau atmosfera generala. Cartea este muuult mai buna.
Si probabil va mai sta aici ceva vreme ... a fost un film care a facut valuri ... macar la incasari ;)
ale_dinamo
26 Feb 2006, 14:30
super tare filmul.......e preferatul meu... :love:
Si probabil va mai sta aici ceva vreme ... a fost un film care a facut valuri ... macar la incasari ;)
Bine shi asha...
Gaandalf
19 Sep 2006, 07:54
Unfinished Tolkien Tale to be Published
Source: The Associated Press September 18, 2006
The Associated Press reports that "The Children of Hurin," an unfinished tale by J.R.R. Tolkien, has been edited by his son into a completed work and will be released next spring.
Christopher Tolkien has spent the past 30 years working on the book, an epic tale his father began in 1918 and later abandoned. Excerpts of "The Children of Hurin," which includes the elves and dwarves of Tolkien's "The Lord of the Rings" and other works, have been published before.
"It has seemed to me for a long time that there was a good case for presenting my father's long version of the legend of the 'Children of Hurin' as an independent work, between its own covers," Christopher Tolkien said.
The new book will be published by Houghton Mifflin in the United States and HarperCollins in England.
legolas_minaur
03 May 2007, 21:31
Film ca LOTR ,no sa mai apara prea curand...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.