View Full Version : Offtopic Asylum
Zicea Pitbull la un moment dat "Prea multe off-topicuri (si prea aprinzibile - cum scria pe etichetele petardelor din armatä) pe-aici. "
Eu cred ca tocmai asta e farmecul pe un forum, ce-ar fi sa se scrie numai la subiect si sa se conformeze toata lumea?
Se poate observa cu ochiul liber ca cele mai multe mesaje postate pe acest forum sunt.....stiti voi bine unde sunt,1104 pana-n prezent.
Asadar, parerea mea e ca tomai off-topicurile sunt sarea si piperul unui forum.
Carmine Galante
21 Mar 2007, 09:54
Asadar, parerea mea e ca tomai off-topicurile sunt sarea si piperul unui forum.
ASA E !Dictatorilor ! :)
Alex Leo Serban
21 Mar 2007, 10:12
hai sa nu fim mai catolici decit papa: NU off-topicurile sint problema, ci (sub)limbajul unora kre s exprima off-topical - cu 'agramaticalitati' comportamentale! :sick:
NU off-topicurile sint problema, ci (sub)limbajul unora kre s exprima off-topical - cu 'agramaticalitati' comportamentale! :sick:
LA urma urmelor, ce-i mult strica si ce-i putin n-ajunge, nu?
In cazul in care "agramaticalitatile" atarna in balanta...e normal sa deranjeze, traim intr-o lume in continua evolutie si ceea ce ne tine pe loc se transforma in scame ce trebuie curatate imediat si care ies in evidenta de la o posta! 8)
Pai cand barbatul este mai scund decat majoritatea femeilor din jurul lui...ce sa-i faca? Oricum,inaltimea ar trebui sa fie ultimul lucru care sa conteze, stiu de ce spun asta ;) La cei 177 cm ai mei....! 8)
Pai cand barbatul
exact. nu inaltimea conteaza ci grosimea. portofelului baaa la c va gandeati? Marius iz a selfmademan so...
Da, sunt mandra ca sunt romanca, dar NU ca traiesc in Romania... ;)
In afara tarii, romanii se feresc sa spuna ca sunt romani, iar asta nu inseamna ca nu vad altii bine ci pur si simplu faptul ca ne-o cam facem cu mana noastra.
Am vazut la stiri, o famile tanara care lucra la niste belgieni parca (faceau curat in apartament) a fugit cu toata aparatura (furata de la ei). Bineinteles ca au fost prinsi, dar astfel de chestii atarna greu la imaginea romanilor.
In Italia, un roman si-a ucis iubita in statia de metro. Toata presa a pus asta peprimele pagini, sunt convinsa ca au si ei astfel de cazuri numai ca nu sunt romani si nu e atat de usor de aratat cu degetul :x
Sa vin totusi si cu o bila alba! Limba romaneasca este foarte bogata, nu stiu ce m-as fi facut fara atatea sinonime, expresii, bogatie de cuvinte ..toate numai pentru a ne exprima cat mai unicat :)
In engleza de exemplu, la samburele de la masline se zice stone, mai sunt o gramada, nu ma apuc acum sa scriu de fiecare limba in parte :P (asta ca tot era vorba de limba)
Oameni buni, n-a vazut nimeni "sunshine"? :?
"sunshine" e o porcarie, nu merita vazut
Pitbull
19 Apr 2007, 14:48
Am fäcut topic - usa de-aläturi.
scuzatzima da de cateva zile pe cinemagia numi mai apar pozele(afishurile de la filme , poze,nici casutele unde scrie raspunde sau de genu nimik absolut)ma poate ajuta cineva?
Carmine Galante
07 May 2007, 22:41
afishurile de la filme ?
:lol:
scuzatzima da de cateva zile pe cinemagia numi mai apar pozele(afishurile de la filme , poze,nici casutele unde scrie raspunde sau de genu nimik absolut)ma poate ajuta cineva?
Nu pot sa-mio dau seama, trimite si tu un mp la unul dintre admini 8)
acum imi apar.....un prost nu sh ce mio facut la calc ms oricum
Carmine Galante
20 Dec 2007, 19:51
oIo
Pauline Kael
22 Apr 2009, 16:15
Rostul acestui topic este acela de depozitar al mesajelor off-topic care ar merita sä fie sterse dar, pentru cä unii useri sunt atât de îndrägostiti de propriile lor productii, încât considerä un sacrilegiu stergerea lor, consider cä ar fi un gest de bunävointä sä le mut doar într-un loc anume, unde sä nu mai deranjeze pe nimeni, iar ei sä si le poatä citi când li se face dor.
Din päcate, unii l-au luat ca pe o scuzä de a-si värsa iar în public dejectiile mintale si zoaiele morale - ba chiar, protestând zgomotos când au fost pusi la punct. OK. Pentru scandal, aveti "în suturi!!!" si atât.
Topicul rämâne închis. Voi trimite în el, si pe mai departe, mesajele off-topic, atunci când voi considera cä stergerea lor totalä nu e cea mai fericitä solutie.
Pitbull
Alex Leo Serban moderator.
Buticut,moderatrice.(unde vor ei)
Twinsen Excelent moderator.(sectiune despre filme asiatice)
Pauline Kael
25 Apr 2009, 18:24
Ai grija,pastreaza-ti umorul,ca cere bannarea (si a) ta.:D
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 18:28
La cine o mai cerut bannarea?
Pauline Kael
25 Apr 2009, 18:33
P-a mea definitiva,irevocabila,de iure,de facto,de drept penal.
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 18:34
N-avea motiv?Chiar şi tu ai cerut prropia-ţi bannare.
Neuptolem
29 Apr 2009, 20:10
S-a ales praful de forumul asta!
Suspect de bizar
29 Apr 2009, 20:29
S-a ales praful de forumul asta!
De acord.
Neuptolem
29 Apr 2009, 20:32
CE am zis??? Oh, vai, nuuu!... Forumul este extraordinar! E in perioada lui de glorie! Ce..dr...naiba, am avut?... :D Nu stiu ce-am avut! :) Doream sa spun ca forumul are un mare castig prin noul moderator din Cafenea! Asta doream sa spun, sincer, da. Chiar asta! It's that cool! Judex e noul moderator! Simt cum linistea se va asterne peste tot in Cafenea, voi nu simtiti? :-bd =D> \m/ =P~ /:) :-? (:| :|
Oooh, God!...
Neuptolem
29 Apr 2009, 21:45
No, no, no, no, no, NO!
Voi n-ati inteles nimic si nu intelegeti nimic...
Well.
Nemultumirea mea e urmatoarea:
Toti cochilandrii s-au gasit sa modereze Noul forum.
Incepem cu "Inocenta" si terminam cu cel care ma exaspereaza cel mai mult.
EgOisM - vad ca inca nu e moderator dar la cum evolueaza lucrurile o vad cat de curand moderator. Acolo unde-i sade bine unei fete sexy-arogante: la Horror!
Calitati: e frumoasa, se preocupa de moda, e in curs de inteligentizare (inteligentilizare), e cinefila.
Defecte: a vazut cateva horror-uri si se crede culta in gen; nu are varsta necesara si discernamantul sa modereze CORECT; cat mai ales: e egoista = nick-name-ul ei este misogin, cu accente de a deteriora o relatie virtuala din start sub impulsul nesociabilitatii, indiferentei, nematurizarii. (Va amintiti episoadele cu "fragedul" films4all, total infantil si pe dinafara cu indeletnicirea asta a moderarii).
NOTA: 3!
Keepwalking - probabil cea mai buna achizitie a CineMagiei de cand m-am inregistrat eu pe forum.
Calitati: calm, echilibrat, capabil sa impace doua tabere intrate in altercatii. Pe deasupra a demonstrat ceva in cinematografie iar prezenta lui aici nu ar putea decat sa ne onoreze. Nu mai e nevoie sa spun ca stapaneste la perfectie dialogurile scenariilor, are cultura cinematografica, e un bun pedagog, te determina sa actionezi in spiritul constructivitatii, samd.
Defecte: In afara de faptul ca nu e prea charismatic in conflicte, nu vad altele mai elocvente. Pana la urma asta ar putea fi si un atu.
ADMIS CU NOTA: 9!
Illotempore2002 - simpatia mea dar asta nu-mi deterioreaza dreptul de a o judeca obiectiv si rational. In mod normal as putea-o considera pila mea pe forum, dar nu vreau sa profit de aceasta "bresa" a sistemului.
Defecte:
- recurge uneori la jigniri percutante, dureroase la adresa interlocutorului chiar neavand nevoie de cuvinte obscene. Si cel mai grav: reuseste! Are o putere mare de convingere, e malefica, pur si simplu te convinge ca esti cum vrea ea sa te faca. Ceva mai inspaimantator n-am vazut pe Internet, mai ales ca vine si din partea unei prezente feminine.
- e nervoasa uneori, nu se poate stapani atunci cand vine vorba de atacuri pe masura la adresa sa;
- e instabila;
- e prefacuta uneori - adica dupa "razboi" ea da "pupici". Eu nu cred in "pupicii ei de dupa razboi";
- se entuziasmeaza prea usor si ca sa n-o dezamagesti - pt ca stii ce-i poate pielea! - esti nevoit sa adopti un comportament compatibil cu ea, chiar daca nu-i pe placul tau;
- e amica cu marx - o maladie evidenta la adresa forumului CineMagia;
- e laudaroasa si parca, prea bucuresteanca, incat distorsioneaza discutiile cu useri provinciali;
- e prea agresiva.
Calitati:
- nici o fatuca de pe forum nu-i poate da lectii de scenaristica si cinematografie;
- e cea mai cea cand vine vorba de energie, entuziasm si atmosfera ant-plictiseala;
- e constructiva;
- muncitoare;
- anima foarte bine discutiile de calitate;
- e categorica cu psihointernautii, e precum o catea rasa pitbull;
- e culta cinematografic, e citita, isteata, prompta si operativa;
- are simtul umorului;
- e competenta;
- are limite, cam indepartate dar e bine ca totusi exista;
- e f sociabila si amabila, joviala atunci cand vrea.
ADMISA CU NOTA: 6!
Judex - o prezenta enervanta pt un forumist ca mine. Voi si argumenta.
Defecte:
- e copy-paste mai multi forumisti, ma copiaza chiar si pe mine atunci cand vine vorba de filtrari cu fete si entuziasm, insa e palid, nu atat de potent ca mine la aceste capitole.
- nu are nimic original, e un simplu forumist banal si plicticos, plictisitor, cu impregnari din personalitatile altor forumisti, insa cu un aluat total nepiperat, netrezind interesul;
- scrie aiureli in exces pe forum incat se plimba pe marginea bannarii prin off-topic-ismele sale si prin glumele rasuflate;
- e necopt; expresii ca "pula mea ma", "le-ai facut boarfe pe forum"; asta le-am retinut ca le-am primit eu, insa e la fel cu intreaga comunitate;
- nu are o contributie laudabila site-ului si nu are nici macar un motiv fundamental de a poposi pe aici (paranteza: nu as avea nimic cu un astfel de forumist ca mai sunt cu gramada dar el a devenit moderator si trebuie luat ca atare);
- nu e charismatic iar cand o face e idiot si se face de ras;
- coboara nivelul cultural al forumului;
- e limitat, conformist, inchistat in reguli invechite, azi, cretine;
- e deranjant, strica conversatiile chiar si cand acestea promit rating;
- are avatar de fotbalist;
- nu-si dezvaluie identitatea ca ar fi "Cineva".
Enough! Nu am chef sa-l insult caci nu merita desi as fi putut continua pe inca 2-3 pagini.
Calitati:
- are bun-simt;
- e jovial, operativ;
- nu e daunator forumului in sensul strict;
- cica, e o persoana importanta in real-life;
- util in Cafenea.
RESPINS! NOTA: 2!
Precizari / Atentionari:
1. Nu voi mai calca vreodata in Cafenea atata timp cat el e moderator acolo.
2. Daca ii mai dai pupici lui Illo iti rezerv un loc intr-un scenariu "surpriza".
3. Daca vei calca prin Atelier, imi voi lua masuri de a mai face excursii ex-forum, binevenite, de altfel.
Rugaminte: daca cu un StefanDo nu se poate ajunge la nici un rezultat al unei negocieri, o rog pe redactorul sef al CienMagia: Gloria, sa-i supuna pe noii moderatori unui test psihologic (exceptandu-l pe Keep, caci cu omul asta nu am reusit sa ma cert nici cand mi-am dorit, e un izvor de slow down conflictual atat de necesar forumului).
Fata de restul noilor moderatori imi asum dreptul de a-mi mentine o imagine neutra, cu cea mai mare exigenta, ei nici nu exceleaza dar nu vad un pericol pe forum avandu-i moderatori. Se incadreaza cu note de 7.
Am stat ceva pe ganduri cand am acordat notele si consider ca sunt pe merit, ca moderatori.
Dedic primele 3 randuri lui Pitbull si Pauline, restul pot citi intregul meu mesaj. Sper sa nu mai fie nevoie sa intervin atat de panoramic altadata pe acest forum. Probabil, ultimul meu mesaj de peste 3 randuri. I'm done.
Pitbull
29 Apr 2009, 22:01
No, no, no, no, no, NO!
Voi n-ati inteles nimic si nu intelegeti nimic...
Well.
Nemultumirea mea e urmatoarea:
Toti cochilandrii s-au gasit sa modereze Noul forum.
Incepem cu "Inocenta" si terminam cu cel care ma exaspereaza cel mai mult.
Atât am citit.
Mai departe ce-ai scris?
(Zi în cel mult trei rânduri, te rog.)
Neuptolem
29 Apr 2009, 22:11
Zi în cel mult trei rânduri, te rog.
N-am scris pt tine, nu-mi doresc neaparat ca tu sa citesti.
Ideea e ca eu nu voi mai calca in Cafenea atata timp cat Judex e moderator acolo si nu caut sa fiu multumit cumva, stiu ca nu se poate si sunt constient de imaginea mea pe forum.
Pauline Kael
29 Apr 2009, 22:45
suspy +pitbull =love.:) (:|
Silver-boy,esti f f f tare,te admir.
Pauline Kael
30 Apr 2009, 08:21
Unde e moderator Egoism?
Deocamdatä, nicäieri - desi fusese si ea propusä, initial, si cred cä ar fi bunä.
As vedea-o la Video sau la Clasic... Ce zici, EgO?
la video, ce sa caute la clasic?
Dap,la clasic pe Alex Leo Serban.Herbert nu prea intra.La video ...Bogie.EgOism...,ziceati ca e pe la horror.
Iar ma injura Pitbull,ce-mi place.B-)
Pauline Kael
30 Apr 2009, 08:30
Deci,mie imi place cum scrie Neuptolem! Ma distrez de mor.Pe EgOism a zis ca o vede la un curs de "Inteligentizare(inteligentilizare), si e ...misogina(misandrica se spune)":))Pe Illotempore a facut-o catea rasa pitbull=))
In afara de subiectivismul debordant si haotic,Neuptolem are si dreptate,nu poate fi toata lumea la intamplare moderatoare!
Acum astept sa ceara banarea mea:)) iar.El si cu cel de mai jos:
@Suspy:
Silver_boy n-a fost niciodatä moderator nicäieri. Prezenta lui în functia asta, la Atelier, a fost un accident. E distrat, împrästiat, neatent, visätor, incapabil sä modereze. Pe forum inträ din An în Pasti, când îsi aminteste întâmplätor de existenta noasträ. A-l pune moderator undeva e ca si cum ai vrea sä proptesti un balcon subrezit la cutremur cu un pai de bäut Cola.
Interesant, cum unele chestii care atârnä de un fir de pär deasupra präpastiei bannärii, de unde le-a salvat mila administratiei, îsi închipuie cä au resurse sä ne facä numirile de moderatori (nici nu e de mirare cä propun mereu pe dos - gen Cornel Palade în rolul lui Terminator V). Comedia a fost amuzantä o clipä, dar a devenit de mult plicticoasä
Silver-boy nu e incapabil,e un spirit superior celor care il barfesc intr-un mod caraghios,fiecare om pe lume,persoana trebuie sa-si faca singur impresii despre alta persoana.Silver nu e distrat,are imaginatie pt tot forumul,nu e imprastiat,nu are timp poate si nici interes,e normal,nu are orgolii statute de internaut si nici nu-i lipseste coloana vertebrala(figurativ),asta nu-l face mai slab,din contra,il face mai puternic,stabil.Visator,da,ziceam ca are imaginatie si inteligenta iesite din comun.Incapabil sa modereze? Wow ,cata bunavointa,pt un forumel destul de patinat de rutina si dezbin-teres din partea unor useri mai interesanti.Poate ca Pitbull n-are loc sa modereze inca zece ani ,dar la cum merge forumul acum...Dap,"balcon subrezit" ca bine zice Pitbull(ceva nostalgii cu nea' nicu la balcon,poate:D La cutremur? O fi avand probleme dupa, prin casa:P" Prapastia banarii"?:)) Sa nu exageram,se confunda cu putzul gandirii cuiva...Despre partea cu mila,cine stie,cunoaste,deja vu are.
illotempore2002
30 Apr 2009, 11:03
Zi în cel mult trei rânduri, te rog.
N-am scris pt tine, nu-mi doresc neaparat ca tu sa citesti.
Ideea e ca eu nu voi mai calca in Cafenea atata timp cat Judex e moderator acolo si nu caut sa fiu multumit cumva, stiu ca nu se poate si sunt constient de imaginea mea pe forum.
Neuptolem,
Nu e frumos ce ai facut. Esti o persoana foarte inteligenta dar cateodata tratezi foarte superficial niste lucruri importante, care tin de umanitatea ta si a persoanei in care dai.
Judex nu e nici pe departe asa cum l-ai descris tu, tot ce e adevarat e ca foloseste expresii precum "pula mea" :) Nu vreau sa-i aduc elogii (esti singurul care beneficiaza de elogiile mele :P ) dar ai putea sa ai si tu mai multa rabdare sa vezi cum e un om, in general, si in particular, Judex.
E drept ca ar putea sa fie mai activ pe topicurile de filme si sa contribuie cu ceva mai substantial decat o face, pt ca are multe sa ne zica, dar daca decizia lui e sa se implice doar atat, pt moment, de ce trebuie sa-l agresezi? Atata timp cat nu intoxica forumul cu mii de postari tampite, e ok.
Oricum sa stii ca ne-a promis ca dupa ce-si ia vacanta, o sa se implice mai constiincios in treaba asta cu filmele.
illotempore2002
30 Apr 2009, 11:40
intreaba-l pe mp.
Pauline Kael
30 Apr 2009, 14:58
M-aţi uitat. Vreau şi eu un post.
:-/
Dati-i baiatului asta un post de moderator,de cand cere...La animatie,de ex...:P Pe bune.
Pauline Kael
30 Apr 2009, 18:41
Aici se vor transfera toate mesajele off-topic care nu sunt atât de ofensive pentru a fi complet sterse, dar nici atât de lucide încât sä fie incluse în alte topicuri,va
[zic eu,Pitbull,care ma iubesc doar pe mine,si pe cainii mei ,care nu ma musca never
StefanDo,spune-i lui Pitbull sa nu mai jigneasca userii,in definitiv marile idei si inventii s-au lovit intotdeauna de obstacolele mintilor retrograde(Einstein a zis),chiar daca cei cu idei sunt mai recalcitranti.Daca cineva a fost banat in trecut nu inseamna nimic,asa cum o persoana a fost buna in trecut,respectata ,dar in timp si-a pierdut credibilitatea ,poleiala a disparut.
Si mi-a sters o postare,mai multe,f decente si argumentate,una era despre SilverBoy,sper ca Silver s-o fi citit-o daca nu o scriu din nou,intr-o sectiune unde Pitbull nu e moderator,desi vad ca pune pe cine vrea muschii lui pe forum,sa-l poate conduce,prin oamenii lui.Profita ca Stefan si Gloria n-au timp sa intre p-aici.
Sper si acum ca Halebardul sa nu fie totuna cu Pitbull,si ar fi bun la cafenea moderator,sau unde vrea el.
StefanDo,tu mi-ai sters postarile???
Neuptolem
30 Apr 2009, 18:49
@ StefanDo, dacă tăceai filozof rămâneai... :-q
Mistah Jay, esti ca o grenada! Nu poate omu' sa te lase slobod cateva minute ca tu...Stai in banca ta cuminte! Mai am nevoie de tine pe forumul asta!
Steffy, trust-me, omul s-a maturizat, o sa-i mai acopar spatele cat pot si-o, dar cand am sa vad ca gloantele asupra lui vor incepe sa ma ciupeasca si pe mine, am sa ma car la modul cel mai las posibil: la pas mare alergator! :))
Mistah J, te invit in Atelier la tema de ruleaza acum, vin si eu maine cu povestirea dupa cele 3 cuvinte..intre timp tre sa consult cateva manuale de istorie, stii, eu am o obsesie cu documentatul, asta ca acoperire a unei lacune cum ar fi lipsa unei culturi solide, in aceasta seara o sa-l deranjez pe Pitbull cu cateva date despre Al Doilea Razboi Mondial, razboirea romanilor cu nemtii, Marasesti, etc. Pitbull! Fii atent! Ce zici? Cunosti povestea din spatele scenariului "Trenul catre Bucuresti pleaca de la linia 3", cam asta ma intereseaza pe mine numai ca e mult mai tare!
Hai ca v-am spart la entuziasm! Ma simt mai fresh, nu mai am asa nervi pe Judex, probably, daca nu tace, am sa-i trimit un pumn direct in nas fara sa mai stau la discutii - referitor la cazul Illo...cam incepe sa-mi fure femeia..=)) Hai mah ca glumeam, asta a fost pt mine sa ma amuz singur!... Well, ignorati!
Deci! Mistah Jay, stai potol, vezi-ti de ghem, smotoceste-l cat vrei dar numai lasa draku' cablurile de inalta tensiune ca nu stii sa umbli cu ele si iar te gasesc ca ariciu' incremenit si facut scrum pe threaduri inghetate de StefanDo cu lacat de 2 kile! Slow Down!
Ei, Mistah Jay, daca vrei razbunare pe forumul asta, asta tre sa fie artistic, 'tzelegi tu, iti vand un pont (gratuit): tu tre sa ii faci pe ei sa te ceara moderator, sa fii atat de bengos incat fatucile sa te roage sa le moderezi topicele, 'tzelegi? 'kay!... Baga bine la cap!
O sa ne razbunam artistic, some day, cu un scenariu, trust-me! Il postam aici, detonam, si fugim pan' scoatem scantei cu Mobrele! mai mai sa ne prinda focu'-'n spate. Si daca se strica telecomanda ca-n Armaghedon, 'tz promit io ca ne legam cu sfoara si ne aruncam kamikaze la piloanele forumului cu geamantanul de nitroglicerina! See?!? I'm smart and I have a solution to (at?) every problem! :D ;):|
Pauline Kael
30 Apr 2009, 18:57
StefanDo ,MistahJ nu e totuna cu Gengar? Are voie cu clone? Sunt amandoi concomitent pe forum.:D
Nu vreau sa-l banezi,desi e prea chitzait.
Neuptolem
30 Apr 2009, 19:03
Are voie cu clone?
El e mai expus riscurilor si de-asta are vieti-rezerva.
poate ego vrea in alta parte[/QUOTE]
Unde vreti voi!
Pauline Kael
30 Apr 2009, 19:18
Are voie cu clone?
Neuptolem,imi vine sa-ti dau doua palme.Imi dai voie?
Pauline Kael
30 Apr 2009, 19:18
oftam pentru illo, care a tinut sa ma "inchida" cu replica ei (si ea a fost banata o data sau de doua ori pentru cateva zile)
@pitbull
sincer sa fiu, nu cred ca sectiunea de video are nevoie de un alt moderator, nu scrie nimeni acolo
poate ego vrea in alta parte
Unde vreti voi!:)
Alege;)
Neuptolem
30 Apr 2009, 19:21
Are voie cu clone?
Neuptolem,imi vine sa-ti dau doua palme.Imi dai voie?
Ca-n "Unfaithful"??... Sure!
Pauline Kael
30 Apr 2009, 19:25
Neuptolem:N-am vazut filmul.
Cand o sa incetezi cu obsesia pt Mistake j? Nu vezi ca se hraneste cu energia ta? De asta nici nu te respecta.M-am uitat prin postarile,topicurile lui,de aici ,de pe cinefan,de cand era alakazam,sau asa ceva.E varza:P Ma rog ,ii plac desenele si scandalul,are complexe de superioritate ca sa le ascunda p-alea de inferioritate,se viseaza salvat de o supereroina,si ...atat.
Pe bune,nu fi..
Mistake J,sunt greu de suportat pt ca nu dau doi lei pe tine;) :)) ma distrez mai misto cu prosteala ta decat cu rigiditatea lui Pit;;)
Pauline Kael
30 Apr 2009, 19:27
Mistake J,sunt greu de suportat pt ca nu dau doi lei pe tine:))
Neuptolem
30 Apr 2009, 19:38
Mistake J
Demential! Mi-l revendic! Am zis! Howgh! :)
se viseaza salvat de o supereroina
Ia te uita, nu stiam...Notam in carnetel, tot-tot! Ce mai poti afla si cu forumul asta! Gata, pe ziua de azi am terminat cu trosneala, sa fim seriosi, look, Mistah Jay tocmai ce-a-'nceput sa fie serious. :) Astept replica StefanDo-niana, sper sa nu fie atat de categorica incat sa inchida spumosul dialog..eu ies la aer. I'll be back! :|
PS: Pauline, ar fi crucial sa vezi "Infidela" in seara asta! :D
Pauline Kael
30 Apr 2009, 19:42
E la tv?
Sa nu se razgandeasca Pitbull,dar ar fi super Neuptolem la animatie! Numai ca va fi unealta (sper ca nu) a lui Mistakej.:(
EgOism la clasic.N-are nimeni nik impotriva:)
Neuptolem
30 Apr 2009, 20:52
Am inteles gluma cu Anime-ul dar nu ma incita sub niciun mod..
As vrea moderator la Condica.
La animatie il propun pe Mistah J, e pasionat si cand i se vor recompensa meritele, se va mai linisti.
Pe EgOisM, nu cred ca i s-ar potrivi Clasic, o propun moderatoare la 'Vreau sa stiu" sau la Condica alaturi de mine, pe sistemul: Eu ma ocup de Reclamatii, EgOisM de Sugestii. ;)
sau la Video. In niciun caz Clasic, e prea mare presiunea pt umerii ei fragezi...:P
Si daca ma puneti moderator la Reclamatii sa am si Secundar Nick: "Jandarmeria" ori "Police", something.
Pauline Kael
30 Apr 2009, 21:05
Bun,Pitbull o sugi,e doar un offtopic;) P-a cainilor.
Pauline Kael
30 Apr 2009, 21:17
hai fugi la mami in brate ca te-ai scapat pe tine(ai cu ce?)=))
Tzipa dupa pitbull poate te infiaza.:)) B-) :P :P
Neuptolem
30 Apr 2009, 21:23
Care mesaj? Legat de ce?
Pitbull, dar nu te gandesti ca m-ati jignit cu denumirea de moderator la Animatie?? Acum pe bune, sa fim seriosi, Mistah J era potrivit si punct, subiect incheiat. M-ati cam plictisit azi, iar mi-ati taiat energia entuziasmica. E-n regula, iar pauza, e ok, mai respiram.
Esti fenomenal, Mistah Jay! :-bd
Iti vand inca un pont (tot pe moca): ia-te de Steffy doar cand face vreo gafa exorbitanta, nu asa fara premisa, understand?!? Altfel risti sa dai iar cu matura! :)) :-q :|
Pauline Kael
30 Apr 2009, 21:30
Stefan Do,MistakeJ asta iar a a venit cu clonele lui: Gengar,Riddler,si alte alea, masti grotesti.Nu vreau banarea nimanui,dar uite,te striga,nu te induioseaza micutul?:((
Asexual? Oki,daca e chiar bolnav? Oops,that's not funny:|
Neuptolem
30 Apr 2009, 21:49
Pitbull, daca nu ai splitat, dezsplitat, rasucit, vartejit, ratacit, etc. mesajele astea de le-a luat Gaya pe toate cu forumisti cu tot! Vrei sa ma provoci?!? Provoaca pe astia care cer bannare pe paine-n-pana mea, dar nu pe mine ca nu-mi sta in fire sa fiu lipsit de demnitate, UNDERSTAND?!?
-----
Eu am plecat! Mistah Jay, ce naiba mai faci, ai ramas sa inchizi toaleta?? Da-o draku'! Pauza 36 de ore, te rog eu, altfel ma dezamagesti. Lasa-i in...Doamne-Ajuta!
O sa ne razbunam artistic, some day, cu un scenariu, trust-me! Il postam aici, detonam, si fugim pan' scoatem scantei cu Mobrele! mai mai sa ne prinda focu'-'n spate. Si daca se strica telecomanda ca-n Armaghedon, 'tz promit io ca ne legam cu sfoara si ne aruncam kamikaze la piloanele forumului cu geamantanul de nitroglicerina! See?!? I'm smart and I have a solution to (at?) every problem!
Mistah Jay, dk vrea sinucidere sadomasochista, sa ramana! De mine v-ati descotorosit 36 de ore! E 22:49. FELICITARI !!!!
Pauline Kael
30 Apr 2009, 21:58
=))
halebardul
01 May 2009, 08:33
Nu explica nimeni ce e cu topicul asta?
E debaraua vechiturilor? Podul gioarselor? Boxa troacelor? Arestul ciuveelor? Gulagul off-topicelor?
Numai ca, scoase din context, toate mesajele par off-topic. N-ar trebui specificat la fiecare:
"In contextul in care se discuta despre Schopenhauer, Cutare a scris:...." ?
Nu?
Perfect!
halebardul
01 May 2009, 08:45
Sau e ce a cazut la cenzura?
Ca de exemplu "Inchidem Cafeneaua" e plin de off-topice, dar nu le vad aici.
Pitbull
01 May 2009, 11:25
E debaraua vechiturilor? Podul gioarselor? Boxa troacelor? Arestul ciuveelor? Gulagul off-topicelor?
Da.
Numai ca, scoase din context, toate mesajele par off-topic. N-ar trebui specificat la fiecare:
Nu?
Nu. Ar lua timp.
"Inchidem Cafeneaua" e plin de off-topice
"Inchidem Cafeneaua" e plin NUMAI de off-topice
Pauline Kael
01 May 2009, 11:54
@Halebardul,pur si simplu din lipsa de activitate,Pitbull in loc sa traduca niste carti citibile sau sa scrie o cronica macar, mai lizibila,se joaca cu topice,postari,vrea sa omoare incet si in chinuri forumul care si asa e vai de sufletul lui.
Pitbull,e 1 Mai,du-te la un gratar cu familia,cu fiul,cu prietena,cu amicii,te mai aerisesti si tu.Ca de revenit,nici o speranta.
Forumul e pe duca,nu suntem o comunitate,ci niste mici plictisiti,nici macar pseudo-diletanti ,cu aere ridicole de filistini. De unde comunicare,dicutii...?
Halebardul ,nu-i asa ca nu esti alter ego-ul mai bun al lui Pitbull?
halebardul
01 May 2009, 12:51
Nu?
Nu. Ar lua timp.
Macar numele topicului de pe care a venit mesajul azilat.
Iti poti face o idee daca era offtopic sau nu. Altfel poate fi o decizie aleatoare, rauvoitoare, abuziva sau discretionara, aka cenzura.
"Inchidem Cafeneaua" e plin de off-topice
"Inchidem Cafeneaua" e plin NUMAI de off-topice
Misto asa, ca vorba de spirit din spirit de gluma. Dar stii si tu ca nu-i asa.
Chiar tu erai offtopic acolo, explicandu-i lui illo cum se face un poll.
E vorba de topicul redenumit "Cafeneaua: pro sau contra", ca sa nu fie confuzii.
halebardul
01 May 2009, 13:26
Si mie mi s-a parut ca unele posturi le citisem in context on-topic, m-am mirat vazandu-le aici.
Pai daca avem nostalgii sa fim si noi de-alde Dulea, sa se spuna clar.
E caraghios, stii:
userii fac acest forum sa mearga, dau si ei ce pot mai bun, se iau si la cearta unii cu altii, se trezesc si la miez de noapte si mai posteaza cate ceva, pierd timp cu elaborarea raspunsurilor
incep sa se teama nu cumva sa fie bannati! ajung dependenti, dupa care incepe sa li se ia din drepturi, si ei tot pe-aici, cu dependenta lor, lasa ca se poate trai si asa, ba li se mai raspunde si la misto, sau cu sictir, sau fara chef, "lasa, ca tot ai sa ramai tu pe forum, orice ti-am face" si ei raman, unde sa se duca?
si toata chestia asta e de fapt un angrenaj menit sa alimenteze o afacere, cineva, in spate, isi freaca palmele multumit de toata treaba asta, fara sa-si dea seama ca de fapt orgoliile si dorinta vana de putere o sa duca de rapa toata sandramaua.
Pauline Kael
01 May 2009, 14:35
Halebardul,tu de ce naiba ai refuzat sa fii moderator? La cafenea erai propique...Asa stai si chicotesti pe margine .De fapt e un rictus sardonicus la adresa "shandramalei".
halebardul
01 May 2009, 17:25
Pai eu-s nemultumit ca simplu user dependent, cu ce m-ar fi incantat sa fiu moderator, 24/7 online, sa stau de veghe nu se paruiasca cineva? Nu-mi ajunge?
Si toate astea pe "ok, pupici, mersi"
nu, mersi.
noroc ca am descoperit "capsula cu cianura", procedeul de halebarduire, care-mi mai da sperante ca pot sa ies oricand din joc si sa ma intorc la realitate.
Neuptolem
02 May 2009, 16:43
De mine v-ati descotorosit 36 de ore! E 22:49.
Au trecut cele 36 de ore. In cine sa-mi azvarl toroipanul? Hai c-am draci!
buticut
02 May 2009, 16:48
Hai c-am draci!
Gaseste-ti un exorcist.
illotempore2002
02 May 2009, 16:52
=))
adorabil
Neuptolem
02 May 2009, 17:00
=))
adorabil
Pt mine nu-i deloc placut! Dracii provin din viata reala, nu aia imaginara!
Voi ce faceti atunci cand societatea nu va vrea dar tre neaparat sa intrati in acea Portiune de societate deoarece aveti anumite interese?! Inainte primeam refuzul diplomat si imi luam talpasita indurand esecul. Dar azi nu mai pot, am ajuns sa cred ca Portiunile-de-Societate care nu te vor tre strapunse cam asa: simplu! Intri cu Buldozerul acolo unde nu esti dorit si-ti impui felu', le arati cine esti si iti atingi scopul! E mai lipsit de sequele, continuari, totul se termina in momentul acela. Uite ca eu vreau sa se termine. Ei probabil cred ca s-a terminat mai demult. Ceea ce nu e deloc adevarat, desigur!
buticut
02 May 2009, 17:03
Iti dau eu 2 indicii:
Illo...
Tempore
illotempore2002
02 May 2009, 17:04
illo, fii amabilă, îmi poţi spune cine este persoana din avatarul tău? Ţi-am mai zis că îmi pare cunoscută?
io sunt
:)
esti din buc? poate ne stim de pe aici.
Neuptolem
02 May 2009, 17:12
Nu, Mistah J n-are treaba cu Bucharestul. Se pare doar ca i s-au aprins cateva leduri dupa tine.
Neuptolem
02 May 2009, 17:22
Bah e femeia mea?! Ce vrei acu'? Am ajuns inaintea ta.
illotempore2002
02 May 2009, 17:26
@-)
Neuptolem
02 May 2009, 17:31
Illo, sa nu lesini. :) Te sprijin io? :-*
illotempore2002
02 May 2009, 17:32
multumesc
:x
Neuptolem
02 May 2009, 17:35
Mai, mi se mai dusera din draci.
Illo, ce crezi? Razbunarea e utila?
illotempore2002
02 May 2009, 17:42
nu cred in razbunare si nu am avut niciodata nerv pt asa ceva. pt ca mie-mi trece foarte repede orice suparare.
de ce ma intrebi de razbunare?
ti-am dat un mp.
Neuptolem
02 May 2009, 17:53
de ce ma intrebi de razbunare?
Niciodata nu am fost razbunator in sensul ala, nu-mi sta in fire. Ma refeream la razbunarea inteligenta, aia de a face Particica-Sociala cu care ai avut conflicte sa-si dea seama ca a gresit. Si eu sa plec asa cu focul in spate pe slow motion in timp ce ei ard.:))
Fireste, ca voi reusi! Anul asta adversarii mei nu mai au forta de odinioara. O simt. Pe nari si in tendoane. Intrebarea care se pune e: ma mai incita pe mine razbunarea inteligenta? Cand ea poate a avut loc atunci cand nu realizam?
Hai ca plec, mi se mai dusera dracii. Maine tre sa dau cateva telefoane si am sedinta Fight-Club in seara asta. Am nevoie sa-ncasez cativa pumni spirituali ca sa am maine vocea stapana in convorbirile cu Trecutul.
V-am lasat! Nu uitati: loviti strong atunci cand e momentul, nu peste ani!
Bye!
Tu o luaşi pe urmele TAMARAINSEI sau ce mama mă-sii păţişi? :-/ Uite, doar pentru faza asta pe care o făcuşi, la nunta ta cu illo eu o să fiu cel care fură mireasa. Şi o să îţi las indicii cum să o găseşti... bucată cu bucată... >:)
=))
Ai gresit. :D
Neuptolem
02 May 2009, 23:30
Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!
Neuptolem
03 May 2009, 00:07
-Conducerea-
Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!
Ai dreptate ma. Pe tine te iubeste.
Neuptolem
03 May 2009, 01:32
Ai dreptate ma. Pe tine te iubeste.
Wrong! Pe mine ma doreste! Ca sunt mai barbat ca tine, sensibil si strong in acelasi timp. Mai sensibil si mai strong. ;)
Da' tu chiar crezi ca eu o bredpitt-uiesc aici aiurea de 8 ani si ceva? Acu' ma bag la un Fight-Club.
Mistah Jay, zici ca n-ai vazut F.Club..nu esti pe treaba ta pisoiule, nu e de mirare ca ai ajuns unde ai ajuns, acolo unde esti acum. >:)
Neuptolem
03 May 2009, 01:38
Pai nu e chiar cum zic eu, e cum fac eu. :|
Neuptolem
03 May 2009, 02:06
Femeile pe care le iubesc, imi apartin. Chit ca-n jurul lor roiesc cete de masculi insetati dupa sfarcuri si infometati dupa alte forme, dezvaluindu-si prestigioasele daruri cu care au fost inzestrati. Nu sunt mai buni ca mine in ochii acelor fatuci atunci cand eu le privesc in acei ochi si le spun simplu: esti a mea, te iubesc. Sau invers: te iubesc, esti a mea.
Ma voi intoarce la foste iubite si voi incerca sa le recuceresc direct din bratele actualilor: curtenitori, boy-frienzi, ori chiar soti. C'est la vie. Ele m-au invatat. ;)
Femeile pe care le iubesc, imi apartin. Chit ca-n jurul lor roiesc cete de masculi insetati dupa sfarcuri si infometati dupa alte forme, dezvaluindu-si prestigioasele daruri cu care au fost inzestrati. Nu sunt mai buni ca mine in ochii acelor fatuci atunci cand eu le privesc in acei ochi si le spun simplu: esti a mea, te iubesc. Sau invers: te iubesc, esti a mea.
Ma voi intoarce la foste iubite si voi incerca sa le recuceresc direct din bratele actualilor: curtenitori, boy-frienzi, ori chiar soti. C'est la vie. Ele m-au invatat. ;)
M-am indragostit ma. Poate si ea. Habar nu am.
Neuptolem
03 May 2009, 02:15
De cine te-ai indragostit?:|
Lasa................
PS
Don;t1
Neuptolem
03 May 2009, 02:24
Lasa................
Hai mah, zi, ce naiba!
Ti-e rusine?
De cine te-ai indragostit?
Hai zi ca oricum ma prind eu cat de curand.
Vrei sa nu mai dorm in noaptea asta? E 3:24 deja..
Hai ca daca nu e Illo, nu ma intereseaza.
Neuptolem
03 May 2009, 02:36
Norocu' tau!
In cazu' asta, un razboi intre noi ne-ar scadea in ochii fatucii.
Eu zic mai bine sa o lasam pe ea sa aleaga dintre noi doi si eventual sa stam pe ghimpi / pe jar pana ne spune.
Am o presimtire ca la faze de genul asta nu sunt atat de norocos.
Ele tot timpul i-au ales si continua sa-i aleaga pe altii atunci cand vine vorba de mine. Dar sunt constient ca tot pe mine ma iubesc, le cunosc destul de bine. Asta e, niciodata n-am inteles "Regula" asta de viata...
'om trai si-om vedea!
Bafta!
Bafta si alora din viata reala: curtenitori, frienzi-boys, soti!
Sunt un pretendent pe masura!
Desi joc fair-play! ;)
Norocu' tau!
In cazu' asta, un razboi intre noi ne-ar scadea in ochii fatucii.
Eu zic mai bine sa o lasam pe ea sa aleaga dintre noi doi si eventual sa stam pe ghimpi / pe jar pana ne spune.
Am o presimtire ca la faze de genul asta nu sunt atat de norocos.
Ele tot timpul i-au ales si continua sa-i aleaga pe altii atunci cand vine vorba de mine. Dar sunt constient ca tot pe mine ma iubesc, le cunosc destul de bine. Asta e, niciodata n-am inteles "Regula" asta de viata...
'om trai si-om vedea!
Bafta!
Bafta si alora din viata reala: curtenitori, frienzi-boys, soti!
Sunt un pretendent pe masura!
Desi joc fair-play! ;)
Ma doare inima ma.............
http://www.youtube.com/watch?v=n1WxKRmDqtM
Neuptolem
03 May 2009, 02:55
Eu ii dedic...
...asta: :x
http://www.youtube.com/watch?v=WbaWdyDipcw
Esti bou.
http://www.youtube.com/watch?v=zFfbLPeryio
illotempore2002
03 May 2009, 03:17
hai ca va aberatzi
mai mare rasu'
Neupto, pe tine te aleg. :">
Neuptolem
03 May 2009, 03:26
hai ca va aberatzi
mai mare rasu'
Neupto, pe tine te aleg.
Dorea sa zica, de fapt:
Ce aberatii!
Am lesinat de ras!
Neupto, pe tine te voi alege!
illotempore2002
03 May 2009, 16:06
Neupto, postezi odata exercitiul ala la atelier?
(:|
Neuptolem
03 May 2009, 17:20
Mistah J, m-ai amuzat teribil! :-bd
:| :!!
Illo, story-ul e impachetat bine si destinat schingiuirii.:))
illotempore2002
03 May 2009, 17:38
du-te si vezi daca-ti place cum te-am schingiuit.
N-ai schingiuit pe nemni, fa!
Ba da, pe mine.
Neuptolem
03 May 2009, 18:17
Judex, esti dus omule, renunta.
Nu faci decat sa te plimbi ca un zombi in zig-zag-uri pe-aici.
Intuitia nu m-a dezamagit, nu mai ai mult si vei adopta sarituri cu coarda elastica ca Suspectul ori te vei indopa de steroizi ca Djinjis. Nu numai ca n-ai cum sa devii nici macar ca ei dar pariez ca orice nou barbat cu varsta peste 20 de ani logat pe forumul asta are sanse mai mari in fata lui Illo si sa se descurce mai bine pe forum.
Nu mi-o lua in nume de rau, ti-o zic in numele silentiozitatii de aici, sa nu repeti istoria ori mai rau, sa creezi motive de scandal in real life.
Deci, nu mai pune atata patima, uita de obsesia: Illotempore2002 ori mai bine deplaseaza-te spre Iesire asa cum ai intrat.
Nu ma provoca, te-as putea termina, bunul simt ma opreste.
Renunta, nu-i de tine!
Neuptolem
03 May 2009, 21:04
In realitate poate. In niciun caz pe Internet.
Eu sunt si in realitate. Stai linistit.
Pauline Kael
03 May 2009, 21:29
Daca sunteti dobitoci in realitate de ce nu va intalniti si nu va casatoriti?:D Pe bune,n-aveti nici o activitate ,se vede,asa va gasiti una: compatimirea reciproca.:))
Nu ma voi casatori cu Illo.
Neuptolem
03 May 2009, 22:39
Nu, doar salivezi dupa ea.
Da, pentru ca e cea mai frumoasa femeie din lume.
Neuptolem
03 May 2009, 23:00
Da, pentru ca e cea mai frumoasa femeie din lume.
Ba' din Univers. Da' poate ii spui tu si cresti in ochii ei.
illotempore2002
03 May 2009, 23:23
ce ai cu contul meu de hi5? prietenii mei mi-l stiu, multi dintre ei chiar de pe cinemagia :) nu e o noutate, nu stiu ce iti inchipui tu ca ai comis acum, ca nu e nici o crima :)
dar voi face acum profilul confidential sa nu vada nimeni
buticut
03 May 2009, 23:26
ce ai cu contul meu de hi5? prietenii mei mi-l stiu, multi dintre ei chiar de pe cinemagia :) nu e o noutate, nu stiu ce iti inchipui tu ca ai comis acum, ca nu e nici o crima :)
dar voi face acum profilul confidential sa nu vada nimeni
Super...cand sa dau si eu next la poza...bang,private :P.
illotempore2002
03 May 2009, 23:27
cam de prost gust inititiativa ta Mistah :)
anyway, contul e confidential acum, nu se mai vede nimic.
darv ca info, nu am apreciat deloc gestul tau!
mult noroc in continuare!
illotempore2002
03 May 2009, 23:40
whatever. te rog sa ma eviti si sa nu-mi mai vorbesti de acum incolo.
esti o persoana dezagreabila cu care nu vreau sa am de a face.
noapte buna!
Neuptolem
03 May 2009, 23:43
Illo, vezi ca Mistah J e periculos!
Tu nu-i cunosti trecutul!
Pai eu era sa ajung la parnaie din cauza lui si a lui Bubu. =))
De asta il vreau in My Team, ca stiu ce-i poate pielea si e un Joker al dracului de inspaimantator, atunci cand vrea.
Mistah Jay, n-o mai teroriza pe Illo. Vrei sa-ti dau pe privat numele unei fatuci pe care s-o sparii? Nu fii timid! Intreaba-ma! :))
Pauline, esti geloasa pe Illo? Nu vreti voi doua sa va intalniti cu mine in realitate? La un hotel ceva? De Illo stiu ca e cuminte, dar tu...:D cu tine am ganduri dintre cele mai perverse. B-)
PS: La dracii pe care-i am acum am tupeul sa-ti las si ID-ul. :|
illotempore2002
03 May 2009, 23:51
poate te-am inteles eu gresit. totusi, puteai sa-mi dai pe mp daca aveai ganduri atat de nobile.
hai ca nu mai conteaza. sper sa nu mai avem incidente din astea, sunt satula de bune intentii.
Neuptolem
03 May 2009, 23:55
Illo, ai grija!
Mistah Jay e la fel de flexibil ca acordeonul! Se intinde ca draku'! :)) N-ai cum sa-l faci, decat daca, eventual, afli numele mamei lui reale. :| ori al iubitei, daca are. :))
buticut
04 May 2009, 00:07
ori al iubitei, daca are. :))
Nu o cheama Neuptolem? :D
Ii duceai tare mult dorul pe vremea cand era bannat si ma facusesi sa intru la banuieli :-?.
illotempore2002
04 May 2009, 00:09
e clona lui
Neuptolem
04 May 2009, 00:11
Nu o cheama Neuptolem?
E departe de genul meu..nu prea-l pot iubi nici platonic. Mi-e simpatic si atat.
----
Oricum, pariez ca nu are girl-frienda. :) Oare de ce? ;)
Asta e punctul lui slab, dar jucati-va atent cu el, ca musca, e un pisoi naravas. :))
Neuptolem
04 May 2009, 00:15
e clona lui
Mistah Jay, ia auzi! Illo zice ca esti clona mea. =))
Cum primesti vestea ca ai fi o clona, doar. Ba pe deasupra si a lui Neuptolem. Deci tu nu existi, de fapt. Esti organ in Matrix si atat. :))
----
Astept o replica geniala! ;)
illotempore2002
04 May 2009, 00:19
asteptam confirmarea lui Stefan. el va face lumina si ne va spune ca da, Mistah e clona ta.
Pauline Kael
04 May 2009, 00:43
Neuptolem,dupa cum bine stii sunt maritata. So...
Bai ,voi habar n-aveti sa cuceriti saraca fata si agresati publicu' telespectator cu lamentarile voastre.Daca n-o veni djinjis ala si vi le sufla pe toate...Numai sa arate bine:))
illotempore2002
04 May 2009, 00:44
Djindjis e cel mai tare. And I mean it.
corinka
04 May 2009, 00:45
Djindjis sucks.
illotempore2002
04 May 2009, 00:47
da, stiu, are personalitate, argument si minte super ascutita.
corinka
04 May 2009, 00:50
da, stiu, are personalitate, argument si minte super ascutita.
Nu are bun simt, maniere si capacitate de a asculta contraargumente.
illotempore2002
04 May 2009, 00:52
nu ar fi singurul de pe forumul asta lipsit de maniera. insa e singurul sau printre foarte putinii atat de dotat intelectual si cu un discurs atat de percutant. ca are o problema de ascultare, asa se intampla de obicei cu persoanele foarte inteligente. nu au rabdare.
corinka
04 May 2009, 00:55
Pana acum nu am avut atatea conversatii cu el incat sa imi dau seama de inteligenta lui.
Neuptolem
04 May 2009, 01:00
Djinjis e batran. E trecut de 33.
illotempore2002
04 May 2009, 01:02
Djindjis e cel mai tare.
buticut
04 May 2009, 01:10
Spune Neupto asta ca esti femeia lui bla bla si inca un bla, ca ii cam place lui sa bata campii :D, da' tot Judex e singurul dintre toti care ti-a facut un compliment, spunandu-ti ca esti cea mai frumoasa femeie si ca s-a indragostit de tine. Judex a avut replici scurte si la obiect, fara ingrasaminte artificiale...pare serios si direct. Illo, maybe you should reconsider your decision ;).
Pauline Kael
04 May 2009, 01:12
Io am auzit ca Neuptolem are vreo 40.Sau 30.Mai bine batran decat prost.Or,Djinjis e si prostanac,ca si Neuptolem,Mistake,toti looserii,numai ca Djinjis se baga in ciorbele care nu-i fierb: pictura,discutii despre cate un film pe an,injura critici si pe toata lumea.Mor de ras cand mi-aduc aminte ce avatare isi punea(de copii din mahalalele ,fara mama ,fara soarta,cu ninjalai anemici) si i-am zis sa pastreze gingia neagra.Asa ca Illotempo,iubesti cel mai nasol looser dintre looseri.Nah,si Pitbull e de acord.:P :D
illotempore2002
04 May 2009, 01:18
nu-l iubesc.
eu pe Neuptolem il iubesc :)
Pauline Kael
04 May 2009, 01:23
Oricum toti pe forumul asta sunt looseri,ma refer la cei care n-au ce face: mistake,neuptolem,ranjis,judex, suspect care sufera de tourette si ii cunoastem gusturile,redmen cu otv -ul lui,pitbull cu ipocrizia si nazismul lui...
Baietii care nu prea intra sunt ok,nu si-au dezvaluit defectele...
Fetele imi plac toate.:) Sunt normale.
buticut
04 May 2009, 01:43
Who needs guys anyway?Haideti fetelor sa ne cuplam :D.>:)
illotempore2002
04 May 2009, 01:55
io ma bag, am si experientza, spre exasperarea Paulinei.
buticut
04 May 2009, 01:57
Te-am notat.Altcineva?
Pauline Kael
04 May 2009, 02:21
io ma bag, am si experientza, spre exasperarea Paulinei.
Papushe,pe mine nu ma exaspereaza nik,doar rautatea fara rost.
Mie mi-a trecut de fete,adik,sunt mai discreta.
De cand e Cinemagia site de intalniri? Macar de ar avea cine cu cine...
Nimeni nu are haz,am luat-o toate razna.=)) De plictiseala.
illotempore2002
04 May 2009, 02:23
si eu si buticutz glumeam.
Pauline Kael
04 May 2009, 02:30
Io zic ca mai bine sa te culci,tu nu stii sa glumesti.Maine nu lucrezi?
Io am draci ca de maine avem brigazi si inspectii si greve si draci.Eu sunt una care stiu ca facem greva dijaba si ne taie si ziua de marti din salariu.
Hai nu mai glumi,ma strepezesti.
Si Buticut,maine nu te duci la scoala? Hai,ushcheala.
Illotempo,nu mai vb cu mine,you're make me sick.Bleah.:-& Stiu ce urmeaza,de-aia am scris prima asa.
buticut
04 May 2009, 02:37
Eu sunt pro glume,pana e cazul sa fac pe serioasa :).
Pauline Kael
04 May 2009, 02:43
Deci nu-nteleg cum stai cu nasul in matematica aia la ora asta:D Mie-mi place ce fac dar am obosit rauX(
illotempore2002
04 May 2009, 09:36
Mistah J nu e clona lui Neuptolem. Thanks God!
corinka
04 May 2009, 09:39
Djinjis e batran. E trecut de 33.
Cum sa fie batran la 33?? Nu este foarte tanar, dar nici batran nu e!
illotempore2002
04 May 2009, 09:41
e numai bun.
illotempore2002
04 May 2009, 10:13
Mistah, am intrat si eu pe site-ul pitipoance.org. M-am zguduit de groaza. Tu ce naiba cauti pe acel site? De'l accesezi?
StefanDo
04 May 2009, 10:33
bine, atunci intra si pe cocalari.com :)
Pitbull
04 May 2009, 16:34
Era si cazul! :)
Ce puii mei, doar esti om serios!
Nu seriozitatea era problema, ci talentul meu extraordinar de a ma indragosti mereu de cine nu trebuie.
Pitbull
04 May 2009, 17:12
Dac-ai sti de câte ori am fost îndrägostit în ultimii ani... si NICIODATA n-am amestecat-o cu moderatoria! (Nu numai aici.)
Da, la concluzia asta am ajuns si eu. E dificil, mai am doua fotograme si ma dau cu capul de pereti.
Nu de o poza m-am indragostit, ci de o femeie senzationala.
Pitbull
04 May 2009, 20:25
Nu de o poza m-am indragostit, ci de o femeie senzationala.
Si eu de cine crezi cä mä îndrägostisem?
(NOTA: Fostii/viitorii bannati definitiv sä facä bine sä nu mai vorbeascä despre ce nu stiu - desigur, doar dacä nu cumva ignoranta lor, si obsesia de a se auzi vorbind, pot fi partial controlate.)
illotempore2002
04 May 2009, 20:27
ia duceti-va voi pe site-ul noi2 mah.......
aveti aici linkul
www.noi2.ro
Pauline Kael
04 May 2009, 22:48
Cat patetism pe toata linia din partea tuturor.
Neuptolem
04 May 2009, 23:31
Nu seriozitatea era problema, ci talentul meu extraordinar de a ma indragosti mereu de cine nu trebuie.
Merge ca replica intr-un film, ca si cliseu. Cu precizarea ca putem inlocui cuvantul "seriozitatea" cu orice.
Pauline Kael
05 May 2009, 02:23
Aha,pitbull i-ai facut lu pretenu' tau nesuptolem un azil de nebuni offtopic,ca el numai aci posteaza.Special pt tine,ar trebui sa- ti pui o poza imbracat in Dalai Lama aci:D S-o pupe de cate ori intra.
Ete:
http://pitbullsrealm.multiply.com/photos/album/24/VAMA_VECHE_-_New_Years_Night#3
pitbull,poate iti gasesti si fericirea,la cum arati...si gandesti...B-)
E clar ca asta a devenit forumul complexatilor fizic ,psihic de pe net,nu al celor care au chef de vazut ,discutat filme.Cred ca celor mai inteligenti ar trebui sa le dea de gandit daca sa mai intre p-aici sau nu.
:-&
illotempore2002
05 May 2009, 21:28
Mistah?
Pauline Kael
05 May 2009, 21:32
Pitbululi,pt ce dracu' ceri bannari? Ca daca ne banneaza pe noi,tre' te banneze si pe tine: ai incarcat regulamentul.:D Si nu doar o data.
NU vedeti ca ne-am plictisit si ca aia cinci oameni care posteaza pe forumul asta n-au nik in comun? Sunt reactii normale de plictiseala ce se intampla,nu e prima data.
Pitbull
05 May 2009, 21:40
Rostul acestui topic a fost încälcat.
Destinatia lui era aceea de depozitar al mesajelor off-topic care ar merita sä fie sterse dar, pentru cä unii useri sunt atât de îndrägostiti de propriile lor productii, încât considerä un sacrilegiu stergerea lor, am considerat cä ar fi un gest de bunävointä sä le mut doar într-un loc anume, unde sä nu mai deranjeze pe nimeni, iar ei sä si le poatä citi când li se face dor.
Din päcate, unii l-au luat ca pe o scuzä de a-si värsa iar în public dejectiile mintale si zoaiele morale - ba chiar, protestând zgomotos când au fost pusi la punct. OK. Pentru scandal, aveti "în suturi!!!" si atât.
Acest topic rämâne închis. Voi trimite în el, si pe mai departe, mesajele off-topic, atunci când voi considera cä stergerea lor totalä nu e cea mai fericitä solutie.
Neuptolem
06 May 2009, 00:30
Am vazut ca azi l-ati cunoscut mai bine pe Mistah Jay. Ca v-ati mai imprietenit cu el, ati socializat, ati pornit discutii frumoase, constructive si atat de culte, ba pe alocuri si inteligente.
Cum eu nu consider un pericol direct asupra forumului un dezaxato-aerian ca Mistah Jay, caci nu are percutia necesara - e genul care trage cu arma intr-una dar e atat de idiot incat orice glont declansat din teava isi rateaza tinta (si la mare distanta) - propun topicul prezent pt orice nemultumire a acestui forumist, mai deosebit, mai bizar, mai nebun in perceptia noastra..
Fiind diferit de altii, si mai inteligent ca altii, si atat de inofensiv - gen pisoi sarman - cred ca nu are nevoie de topicul "In suturi!!!", mai ales ca acela-i la Cafenea, Mistah J ne-a explicat ca nu-i place sa bea cafea si nu frecventeaza cafeneaua, acest thread fiind destinat numai si numai lui.
DACA incalca Regulamentul lui Neuptolem si posteaza continuu dejectii si aberatii pe alte topice, voi avea un cuvant greu de spus in sustinerea bannarii lui.
IN CAZUL FERICIT in care respecta Regulamentul lui Neuptolem si posteaza NUMAI AICI ce-l nemultumeste, ce-l mahneste, ce-l irita si pisica, e considerat nevinovat si rog sa fie tratat ca atare, cu respect si sociabilitate, in cel mai rau caz: chiar "rezolvarea" mahnirilor sale.
Suntem destui de multi destepti si duri pe-aici si nu mai e nevoie sa dau exemple ori detalii.
Asadar, am analizat atent si perspicace ceea ce s-a intamplat azi cu el si desi becul s-a aprins de cateva ori pe rosu, NU s-a declansat lumina rosie-intermitenta, semn de pericol maxim cum ca ar trebui luata masura pedepsei capitale - bannarea / bannarea permanenta.
Il sustin in continuare pe Mistah Jay!
O rog pe Illotempore2002 sa-i apere in continuare statutul deoarece numai in acest mod se va putea intelege cu el.
Il rog de asemenea si pe Pitbull ca atunci cand i se pare ca Pisoiul-Naravas devine deranjant pt persoana lui ori nociv forumului, sa ma consulte si voi lua masurile necesare, juste.
Il avertizez si pe Pisoi ca aria mea de ingaduinta e larga iar nonconformismul meu e atuul sau de baza pe care se desfasoara, dar atunci cand actul de bunavointa va fi incalcat voluntar si inuman, voi lua masurile onorabile ce ma caracterizeaza!
----
Mistah J, scrii aici ce te doare si pe restul forumului taci ori esti on-topic si vesel ca o papadie in spiritul comunicarii si bunei-dispozitii, in caz contrar, sa nu zici ca nu ti-am spus, si puterile mele in organizatia asta sunt limitate si n-am atatia curcani de sacrificat pt Conducere de cati ai avea tu nevoie in mod normal!
----
Bun! Scrieti civilizat!
----
PUBLICITATE: SPUNE NU INCULTURII !!!!
Pitbull
06 May 2009, 01:03
Prea complicat.
Il bannäm si gata.
Dragomara
07 May 2009, 17:17
Stefan,
O sa ies de pe forum, pune pe altcineva la iconoclast te rog. Am multe proiecte si examene la 2 facultati de dat si nu mai am timp.
Multumesc pt sustinerea de pana acum.
felicitări! datorită postărilor tale elevate şi a on-line-ului permanent am fost mai mult decât convinsă că MAI MEREU stai cu cartea-n mână! :"> într-adevăr o fată pe inima mea!
şi acum mă rog Cerului să nu studiezi Farmacia sau Dreptul!
no, hai Doamne ajută (că mare nevoie mai avem)! ;)
keepwalking
11 May 2009, 12:05
Esti ccretin.
Merci :)
Esti ccretin.
Nu tu ma.
keepwalking
11 May 2009, 12:11
Esti ccretin.
Nu tu ma.
ok.
Neuptolem
11 May 2009, 16:16
Esti ccretin.
Nu tu ma.
ok.
Eu eram.:-bd
Pitbull
11 May 2009, 16:34
Esti ccretin.
Nu tu ma.
ok.
Sigur la imperfect?
Dragomara
11 May 2009, 16:45
@Pitbull de ce, şi mai ales cu ce l-ai supărat pe Keepwalking?! :D
Neuptolem
11 May 2009, 16:49
Esti ccretin.
Nu tu ma.
ok.
Sigur la imperfect?
Desigur, o indrept acum: SUNT CRETIN. :D And what?!? :))
----
Pitbull, nu comentez "Cazul Judex". Punct.
buticut
12 May 2009, 10:44
Pentru insulte,click pe User CP -> Private Messages -> Send New Message ->Recipient Username(s): xxxx -> Title: Bla bla -> Message: [Insert favorite insults here] -> Submit Message
halebardul
12 May 2009, 10:49
complicat!
de unde reiese ca butonul ala de MP din versiunea veche era foarte util.
poate si un buton de MP insults, care sa-i trimita insulte alese la intamplare dintr-o baza de date. :D
Pitbull
12 May 2009, 11:05
@Neuptolem:
Nu am cunoştinţă despre vreun "caz Judex". Ce e, un fel de Dreyfuss? Sacco şi Vanzetti? Petre Sălcudeanu-Şliţ?
@Dragomara:
Nu l-am, s-a.
@Insulte:
Cafenea > In şuturi!!!
@Gloria sau Stefan:
Topicul ästa e paralel cu:
Condica de sugestii si reclamatii > Cercul forumistilor dispäruti.
Le-as uni, da' aici n-am jurisdictie. Dati-le un merge - sub tutela "Cercului...", e topic de comentariu, nu de "vreau sä stiu" (întrebarea din titlu e pur retoricä).
keepwalking
12 May 2009, 11:10
Nu Mihnea m-a suparat, fireste.
Altcineva, "nomina odiosa".
Dragomara
12 May 2009, 11:20
Nu ştiu de ce nu te cred; am sentimentul că la originea problemei stă tot Pitbull, nu că aşa vreau io, nicidecum. e vb de intuiţie, etc. chestii feminine. :)
@Pitbull - de ce mi-ai şters, măi, comentariul de la Timi-Short?! :D logic ar fi fost să-ţi fi corectat postările. oricum, mulţumesc, încă mă faci să râd! =))
StefanDo
12 May 2009, 11:30
eu am sters postul, nu pitbull
Dragomara
12 May 2009, 11:33
poţi să faci ceva pentru mine?! no, hai că e ceva atât de uşor, te rog frumos:
lasă naibii aşa cum au fost scrise topicele postările, şi tot ceea ce nu-ţi aparţine, te rog!
ţi-ai pus vreodată întrebarea că nu se mai înţelege nimic din tot ceea ce abuziv muţi, ştergi, editezi?!
:(( :(( :(( :(( :((
StefanDo
12 May 2009, 11:34
nu pot sa fac asta pentru tine
nu cand spammezi si scrii tampenii ;)
Dragomara
12 May 2009, 11:38
atunci fă un act de curaj, bun-simţ şi logică elementară şi sterge TOT ce e spam şi off-topic. no, hai fii bărbat şi dă-ne un exemplu personal, te rog! :|
halebardul
12 May 2009, 11:43
Atentie, e Cercul forumistilor disparuti, nu Cercul forumistilor pe cale de disparitie.
Pitbull
12 May 2009, 11:46
Drago Dragä (sau viceversa), am douä rugäminti:
- spre binele täu: nu te mai criza când moderatorii intervin asupra unora dintre mesajele tale
- spre binele meu: trimite-mi pe privat observatiile de la Timi-short; înteleg cä nu erau de interes public, privind doar unele greseli ale mele, pe care vreau sä mi le corectez.
Dragomara
12 May 2009, 11:49
de parcă n-ar / m-am şti cu toţii cum gândesc/ vorbesc/ acţionează cine despre cine!
=))
halebardul
12 May 2009, 11:56
si Drag Omara,
Nu ştiu de ce nu te cred; am sentimentul că la originea problemei stă tot Pitbull, nu că aşa vreau io, nicidecum. e vb de intuiţie, etc. chestii feminine. :)
Intuitie, chestii feminine - ioc.
Pitbull n-are nici o treaba. Ai tu o obsesie.
de "vina" este numai si numai halebardul, care si-a permis sa-l critice pe Sergiu Nicolaescu, devenind astfel activist pupincurist, obsedat de bascalie si nomina odiosa.
Deocamdata treaba ma amuza suficient - dar numai deocamdata.
Pt edificare vezi "Amendamentele lui Mungiu" si "Carol I".
StefanDo
12 May 2009, 12:00
keep, hale, impacati-va :)
ca dupa aia iar crede dragomara ca pitbull e de vina pentru tot si incepe sa tranteasca off-topic-uri pe te miri unde
iar eu am sa i le sterg
Pitbull
12 May 2009, 12:05
Lmaoff!!!:D :)) =)) =)) =))
halebardul
12 May 2009, 12:13
ca dupa aia iar crede dragomara ca pitbull e de vina pentru tot si incepe sa tranteasca off-topic-uri pe te miri unde
iar eu am sa i le sterg
Eu m-am impacat... cu gandul ca n-am ce vorbi cu keep. El cu treaba lui, eu cu treaba mea. Nu pretind scuze si nici n-o sa prezint.
Pitbull si keep sunt amici, de ce si-ar face sicane? ce scenarita e aici, ce conspiratii viseaza unii?
Dragomara... tranteste si on-topicuri cumva?
cam greu sa fii moderator, nu? :)
keepwalking
12 May 2009, 12:18
iar eu am sa i le sterg
Eu n-am nimic cu halebardul.
Intr-adevar, poate ca el are un discurs mai bine rotunjit, al meu fiind mai rudimentar.
Nu neg ca exista oameni mai inteligenti decat mine.
Problema apare atunci cand inteligenta se transforma in aroganta.
Dragomara
12 May 2009, 16:10
@ Ştefan, Hale, Pitbull - mda, voi sunteţi dovada vie că nimic şi nimeni nu se schimbă niciodată; termenul "experienţă de viaţă" nu mai este valabil în ziua de azi, când majoritatea tinde să trăiască (şi cel mai adesea să şi distrugă) orice altă viaţă mai puţin pe-a lui, care de fapt nici nu există. :D
(PS: pe zi ce trece apreciez din ce în ce mai mult on-topicele şi moderările voastre. keep up the good work! =)) =)) )
@ Keep - ştiu că aroganţa ţine mai mult de caracter, însă io nu aş pune-o în acceaşi frază cu "inteligenţă", unde până acum m-a ferit viaţa să dau peste aroganţi inteligenţi, nefericita de mine. :)
oricum, prea te superi din nimic, ar tb să conteze numai părerea oamenilor pe care-i respecţi şi/ sau iubeşti. etc.
---
nu ştiu de ce am io sentimentul că sfârşitul e mult mai aproape decât pare, şi acum nu mă refer nicidecum la meu. :-?
StefanDo
12 May 2009, 16:26
eu cred că o sa mă refer în curând la al tău ;)
Pitbull
12 May 2009, 16:28
Drago, lasä fleacurile si fii bunä de fä ce te-am rugat, cä am mare nevoie.
halebardul
12 May 2009, 16:37
nu ştiu de ce am io sentimentul că sfârşitul e mult mai aproape decât pare, şi acum nu mă refer nicidecum la meu. :-?
Cassandra! Ce e la gura ta?
(chiar si poza e foarte neclara in sensul asta)
Dragomara
12 May 2009, 16:40
eu cred că o sa mă refer în curând la al tău ;)
om trăi şi om vedea. şi să nu zici că nu am încercat să te fac conţient (şi ăsta e un eufemism) de ce se petrece aici (cu tine/ site-ul etc.). :-S :-S
@ Pitbull - sunt bună. nu e vina mea că tu nu (mă) vezi. :-*
halebardul
12 May 2009, 16:52
Stefane! Țiai că eți inconțient?
Pitbull
12 May 2009, 16:55
Drago, nu räspunde la anexa de politete din frazä ("fii bunä"); întâmplätor, initial voisem sä scriu "te rog", dar se repeta verbul a ruga ("te rog" ... "te-am rugat"), asa cä am ales altä formulä de captatio benevolentiae. SUBIECTUL mesajului meu era reiterarea rugämintii dinainte. LA AIA te rog sä-mi räspunzi.
StefanDo
12 May 2009, 16:58
dacă ar fi să ne luăm după cum scrie, dragomara ţie totul, poartă ţrampi şi în salată mai strecoară şi cîte-o frunză de ţevie :D
Pitbull
12 May 2009, 17:00
Bine cä nu inconținent.
halebardul
12 May 2009, 17:03
Pardon! Am gresit.
Țefane! (etc)
StefanDo
12 May 2009, 17:04
eh, aici avem alt campion
dar hai ca-i dam prea multa atentie logoreicei
Pitbull
12 May 2009, 17:05
Bine cä nu inconținent.
...sau Interconținental.
halebardul
12 May 2009, 17:14
Gata cu țo-ul.
keepwalking
13 May 2009, 10:17
spaimele si profetiile Cassandrei n-au nici un sens.
m-am uitat pe trafic.ro.
Cinemagia e pe locul 1 (unu!!!!) in categoria siteurilor Arta/Cultura.
uite-aici: http://www.trafic.ro/top/arta-cultura/#startIndex=0&selected=cinemagiaro
Asa ca FELICITARI si la mai mare!
www.cinemagia.ro
CineMagia.ro - Revista online de cinema, programul cinematografelor, calendarul premierelor, boxoffice, concursuri, forum
Sumar statistici
1 in categoria Arta/Cultura
31 in categoria General
Data înscrierii: 03.02.2004
Record de vizitatori pe zi (01.02.2009): 62.052
Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 7,88
Vizitatori în ultimele 24 de ore: 39.259
Vizitatori în ultimele 7 zile: 285.938
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 1.251.200
Motorul de căutare cel mai folosit: Google
Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: programetv.program24.ro
Căutarea cea mai frecventă (7 zile): cinemagia
Ziua din săptămână cea mai vizitată: Duminică
cat de pupincurist mai esti, of!
halebardul
13 May 2009, 10:29
stai asa ca ti-ai format o parere gresita despre mine.
ai crezut ca daca nu-ti raspund la insulte, ti-o poti lua in cap?
ei, ai gresit. Era o duminica frumoasa, soarele stralucea, pasarelele ciripeau, nu aveam chef sa ma cert cu dobitoci ca tine.
Da acum, daca ma provoci, te invit la topicul In suturi, idiotule.
Hai ca tot lancezea treaba pe aici.
keepwalking
13 May 2009, 10:33
ei, ai gresit. Era o duminica frumoasa, soarele stralucea, pasarelele ciripeau, nu aveam chef sa ma cert cu dobitoci ca tine.
stai cuminte.
tot pupincurist ramai.
halebardul
13 May 2009, 10:35
esti mai bou ca vaca.
poftim la In suturi, sa nu zici dupa aia ca ai luat ban din cauza mea.
Dragomara
13 May 2009, 10:59
stai cuminte.
tot pupincurist ramai.
subscriu.
la faza cu trafic.ro nu pot decât să... =)) =)) =))
halebardul
13 May 2009, 11:09
normal ca subscrii, esti perfect eligibila pentru pozitia asta.
Hai ca facem lista idiotilor aici, avem deja 2.
Dragomara
13 May 2009, 11:17
=)) =)) =)) vai ce spiritual eşti! te rog nu mă fă să râd, că pap... şi nu numai litere.
te-ai uitat bine în oglindă când ai numărat? hmm... s-ar părea că da... :-*
cât despre mine valorez puţin când mă privesc, încă enorm când mă compar. :"> :"> :">
(PS: când am zis că-l copii pe Ştefan în niciun caz nu m-am gândit la moderat, aş fi apreciat dacă ai fi priceput singurel. :"> )
halebardul
13 May 2009, 11:28
Sictir! Nu-mi inspiri nici macar o injuratura mai de doamne-ajuta. Esti prea nula.
Dragomara
13 May 2009, 11:31
Sictir! Nu-mi inspiri nici macar o injuratura mai de doamne-ajuta. Esti prea nula.
du-te şi află sensul lui "sictir", te rog. :-O
nu ştiam că "nul" are grade de comparaţie, inculta de mine!! =))
halebardul
13 May 2009, 11:38
in cazul tau are.
ma plictisesti, inceteaza
(banuiesc ca asta e explicatia tuturor esecurilor tale, plictisesti)
Dragomara
13 May 2009, 11:51
PS: te-am reclamat. însă ştiu că nimeni nu-ţi va şterge postările, şi/ sau nu te va banna. însă ţin să ştie toată lumea că am citit şi urmat Regulamentul.
:-*
PPS: când o să am timp o să-ţi explic, eventual desenez, ce înseamnă "sictir".
halebardul
13 May 2009, 12:07
ce sa-mi mai explici? hai sictir si gata!
Dragomara
14 May 2009, 18:27
am vrut doar să vă reamintesc, şi acum nu sunt sigură că mai există cineva capabil aici să proceseze obiectiv această informaţie, că numărătoarea inversă a început acum mai bine de un an. unde a ajuns ea azi, vedem cu toţii în numărul tot mai mare de useri on-line. :((
din punctul meu de vedere, această diaree (= eufemism) de noi moderatori (excepţie face Keepwalking, singurul care merita să modereze, dar care nu are ce/ cum) nu a făcut decât să scurteze timpul atingerii grandiosului final.
părerea mea e că cineva (chiar) e plătit să distrugă acest forum, şi că-şi merită pe deplin banii. :-?
la mai mare! :|
Dragomara, eu ti-am mai spus candva ca esti cretina.
Dragomara
14 May 2009, 19:32
QED!
Dragomara
Guru
am vrut doar să vă reamintesc, şi acum nu sunt sigură că mai există cineva capabil aici să proceseze obiectiv această informaţie, că numărătoarea inversă a început acum mai bine de un an. unde a ajuns ea azi, vedem cu toţii în numărul tot mai mare de useri on-line.
din punctul meu de vedere, această diaree (= eufemism) de noi moderatori (excepţie face Keepwalking, singurul care merita să modereze, dar care nu are ce/ cum) nu a făcut decât să scurteze timpul atingerii grandiosului final.
părerea mea e că cineva (chiar) e plătit să distrugă acest forum, şi că-şi merită pe deplin banii.
la mai mare!
Today, 18:34 #218
Judex
Guru
Dragomara, eu ti-am mai spus candva ca esti cretina.
14 May 2009, 22:54
e hai ca sunteti cu capu'
doar nu i-am luat un rinichi, ce naiba sunteti asa sensibili, delicati, sunteti zambile sau lacramioare?
corinka
14 May 2009, 22:58
Din acelasi motiv pt care nu e si "Weekend"
Din ce motiv nu este si Weekend"? Pentru ca nu-i prea place lui Illo? Oricum n-au loc toate filmele intr-un singur poll, e loc doar pentru 10 optiuni. :(
Chambord
14 May 2009, 23:04
@illo: inceteaza ma, hai ca ne-ai dat cu firma in cap: auzi lacramioare =)) of illo tata
@corinka: ii place. nu te-ai uitat cu atentie la ce-a scris. n-a mai modificat pollul initial ca nu mergea.
illotempore2002
14 May 2009, 23:06
Weekend e numarul 1 pt mine in materie de Godard.
mai zic o data.
Chambord
14 May 2009, 23:07
mai zic o data.
Doi-zece doi zece. Proba de microfon. Nu se aude. Repetati va rog :P
illotempore2002
14 May 2009, 23:08
se-aude acolo-n fund?
:))
Chambord
14 May 2009, 23:10
se-aude acolo-n fund?
:))
Da' vorbiti don'shoara in microfon. Nu-l tineti asa departe k nu-i maciuka de dat in kap , pakatele mele :))
corinka
14 May 2009, 23:11
nu e nici Weekend my favourite.
Illo draga, sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa te corectez, toti gresim pe aici pentru ca scriem la repezeala, dar lipsa unei virgule - care a fost omisa dintr-o eroare materiala, nu din nestiinta, sunt convinsa - m-a indus in eroare.
illotempore2002
14 May 2009, 23:14
si de ce te exprimi asa pretios?
Chambord
14 May 2009, 23:16
Vedeti ? De asta vorbeam ! illo da cu ea pe jos si corinka ce face ?! ISI CERE EA SCUZE !
Nu pot face ca ea intr-o mie de ani ! Madame, allow me to take my hat off =D>
illotempore2002
14 May 2009, 23:23
da mah, poti sa iti ceri scuze si totusi sa fii foarte agresiv in acelasi timp ;)
hai ca suntem offtopic
p.s. da, e plin de doamne pe forumul asta si io dau cu ele de pamant (s-a imbolnavit lumea de paranoia lately)
corinka
14 May 2009, 23:24
si de ce te exprimi asa pretios?
Ca sa fiu sigura ca nu sunt prost inteleasa. Daca iti ziceam numai ca ai papat o virgula, sareai 11 metri in sus ca iti dau lectii de ortografie!
Dar tot n-am reusit sa ma fac inteleasa, din moment ce ai perceput-o ca pe o agresivitate... :(
illotempore2002
14 May 2009, 23:25
aiurea....am mai facut greseli si mai grave si mi s-a atras atentia, fair enough, ne blocam intr-o virgula acuma?
Chambord
14 May 2009, 23:28
p.s. da, e plin de doamne pe forumul asta si io dau cu ele de pamant (s-a imbolnavit lumea de paranoia lately)
:-t vezi ce dau io cu tine akush X( ce esti ma asa intzepata ? au iesit tzantzarii in Bucuresti ?
nu e plin de doamne. Pauline nu mai e :(
LE: Nici in Azilul asta unde ne-ai aruncat nu sunt mai multe doamne. Ca sa vezi...
corinka
14 May 2009, 23:30
aiurea....am mai facut greseli si mai grave si mi s-a atras atentia, fair enough, ne blocam intr-o virgula acuma?
Nu, deloc, numai ca virgula aia, bat-o vina, ne-a bagat in ceata. Datorita ei am crezut ca nu-ti place Weekend. Acum ne-am lamurit, subiect inchis!
Tot nu mi-ai spus ce era de ras in faptul ca nu ma prind filmele in genul lui Pierrot le fou . :-/
illotempore2002
14 May 2009, 23:32
nu sunt eu intzepata sunteti voi prea sensibili si faceti din tzantzari armasari, ca tot ai pomenit insecta cu pricina.....ati transformat ceva minor intr-o intreaga dsicutie cu amenintari la pachet....hai las-o naibii de treaba
mai ziceti ce aveti de zis ca dau delete la ultimele postari, revenind la Godard
Io suntr o virgula ma?????????????????????????????????
O virgula ma???????????????
Chambord
14 May 2009, 23:36
nu sunt eu intzepata sunteti voi prea sensibili si faceti din tzantzari armasari, ca tot ai pomenit insecta cu pricina.....ati transformat ceva minor intr-o intreaga dsicutie cu amenintari la pachet....hai las-o naibii de treaba
mai ziceti ce aveti de zis ca dau delete la ultimele postari, revenind la Godard
Na:
Deci ma enervatzi cu toatele 3: tu - ca faci figuri, corinka - ca e prea buna, pauline - ca nu e deloc.
ma duk sa ma kulk. Wish I was home with my baby :(
Nu da delete la nimik daca vrei sa fim "cine-friends", if my friendship means anything to you.
I'm done and out
illotempore2002
14 May 2009, 23:36
:-t vezi ce dau io cu tine akush X( ce esti ma asa intzepata ? au iesit tzantzarii in Bucuresti ?
nu e plin de doamne. Pauline nu mai e :(
Deci ma enervatzi cu toatele 3: tu - ca faci figuri, corinka - ca e prea buna, pauline - ca nu e deloc.
si tu ma enervezi ca parca stai la panda si la cea mai mica variatie de tempera(ment)tura te sesizezi si te infoi.....dupa tine ar trebui sa fim toti niste aplatizati cuminti care stau cu mainile la spate si au privirea in jos
that wont happen
illotempore2002
14 May 2009, 23:39
Na:
Nu da delete la nimik daca vrei sa fim "cine-friends", if my friendship means anything to you.
I'm done and out
am umplut 2 pagini de aberatzii doar pt ca v-ati sesizat voi de parca v-as fi pus o bomba cu ceas sub pat....o sa mut astea in offtopyc asyllum daca nu le vrei sterse dar aici postarile astea sunt degeaba si de prost gust.
Tu ai vazut vreodata un film?
Chambord
15 May 2009, 06:53
N-ai inteles. Sunt filme si filme si fire si fire. Ala e mai special pt ca e sustinut si de fir si nu numai de haos.
Pitbull
15 May 2009, 08:29
Vä rog, un moderator de la Cafenea sä mute topicul ästa la Condica de sugestii si reclamatii, ca sä-l pot uni cu Offtopic Asylum-ul principal.
De-acum încolo, asa sä facem: orice Offtopic Asylum secundar splitati, trimiteti-l acolo, pentru fuziune. Dacä vreti, în primul mesaj al fragmentului puteti insera o scurtä notä: "Split din [Sectiune>topic] - [link]" - dar rämâne facultativ; fiind offtopicuri, conteazä prea putin originea lor, nu väd cine s-ar obosi sä-i porneascä pe urme).
Multam fain.
illotempore2002
15 May 2009, 08:46
io asta am incercat sa fac
ba mai mult am mai splitat niste cacaturi de postari in condica de sugestii si iar nu a mers, s-a deskis ntopic nou, probabil nu am facut eu ceva bine.....dar sa se ocupe moderatorul cafenelei sa mute de colo colo
Ai incercat o pula.
Chambord
15 May 2009, 08:56
Fix asa Jude ;)
hellsteed
21 May 2009, 13:34
as zice si eu ceva cu privinta la acest subiect, dar nu stiu ce sa zic
Dragomara
22 May 2009, 11:12
e pe LiterNet. (sper să fi corectat deja ceea ce era de corectat. sunt curioasă dacă-şi mai aminteşte ce?) :)
ghisee-ghiseuri?
nu mai stiu daca a fost corectat, nu e important:)
da, asta era! =))
şi eu cred că era important, cel puţin pentru un site de cultură aşa cum se pretinde a fi LiterNet-ul, dacă pentru tine nu. :)
Pitbull
22 May 2009, 11:21
Dragä Mara, Liternetul nu "se pretinde" - chiar ESTE un site de culturä.
A-l taxa astfel pentru cä mai scapä câte o gresealä, e totuna cu a fi zis despre Nadia Comäneci cä "se pretinde" o mare gimnastä, pentru cä odatä a cäzut în patru labe la aterizare (tin minte si-acuma scena, era dupä Montreal).
Fii si tu mai calibratä, te rog.
Dragomara
22 May 2009, 11:38
şi cunoaşterea limbii române nu are nimic de-a face cu acea cultură, nu?! :D
şi acum nu mă refer la Gabriel, însă se scrie/ publică al naibii de incorect dpdv gramatical/ ortografic acolo, şi acum nu vb de cronici, a căror valoare este prin definiţie, neliterară, ci mă refer la romanele, nuvele, volumele de poezie, scenariile publicate acolo. de 4-5 ani de când citesc LiterNet am ajuns la concluzia că nimeni din aşa-zisa redacţie nu citeşte/ corectează ceea ce se publică. acum de, n-oi şti io care e rolul redactoriilor, însă ştiu foarte bine că suntem ceea ce scriem, şi mai ales modul în care o facem, în 3 cuvinte amatori de cultură.:)
Fii si tu mai calibratä, te rog.
o să fiu calibrată când voi găsi etalonul potrivit. :))
Pitbull
22 May 2009, 11:43
Ceea ce spui e valabil pentru nivelul românesc de culturä a limbii în general - a atins cote dezastruoase. In comparatie cu alte site-uri, edituri, publicatii, etc. Liternetul chiar stä foarte bine. Dar când faci totul din däruire si entuziasm, färä sä te pläteascä nimeni (ba dimpotrivä, plätind tu însuti, din salariu, site-ul - si, deci, muncind ziua pentru acel salariu), e firesc sä nu poti lua la puricat chiar fiecare paginä; mai mergi si pe încredere (cu riscurile de rigoare) - altfel, sucombezi într-un deces mortal de nu stii ce-i aia.
Noroc cä nu e cazul - chiar ar fi päcat sä pierdem un site de înaltä tinutä culturalä, scrupulos si distins, ca Liternetul!
Hmm, deci încä nu l-ai gäsit...? Cam nasol... Mda, acum înteleg de ce judecätile tale de valoare sunt asa de zglobiu-sältärete si sprintar-zburdalnice, ca zbenguiala prin pädure, la cules de fragi si mure.
(Gloria sau Stefan - cä A.L.S. e doar onorific aici - vedeti cä Draga de Mara iar a postat douä mesaje succesiv. Uniti-i-le, vä rog.)
Maro Scumpä, foloseste Edit când vrei sä te autocompletezi.
Apropo, ti-am mai explicat niste lucruri apropo de Dumnezeu si de moralä, în topicul nostru drag de la Cafenea; dacä vrei sä-mi räspunzi (ceea ce tare as mai dori, cäci discutiunea devenea din ce în ce mai interesantä), încä mai ai timp, înainte ca off-topicul nostru sä fie splitat si mutat în Asylum. Hai, nu vii?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.