View Full Version : Offtopic Asylum
Tu ce n-ai inteles din ce-am spus eu? NU AM CHEF SI TIMP SA FAC TRANSLATIA DE PE O PLATFORMA PE ALTA!!!
Adminii, cine e labarul asta?
copila_satanista
18 Mar 2010, 22:32
beushi?
@Exodus
Mai du-te ma-n gatii ma-tii de cacanar.
We are no longer offering uploads to Google Video. This information is for those who have previously used Google Video to upload their videos.
De-aia am eu boala pe natia asta, pana si-ntr-un domeniu ca IT-ul se gasesc tot felul de imbeciloizi sa faca pe desteptii.
In mormantii ma-tii, Exodus, de ce pula mea nu te-aI abtinut daca n-ai fost atent la intrebare si nici nu stiai raspunsul?
marius_em
si un zaibar, ca vad ca esti apreciat.
hai sa traiesti la revedere!
Pitbull
18 Mar 2010, 22:47
Nu-l luati în seamä, pute a clonä mai ceva ca sosetele lui Pielelungä! :P
copila_satanista
18 Mar 2010, 22:53
saracu stresat mai e ;)
Pitbull
18 Mar 2010, 22:56
Ignorati Exoadele Sabine - sunt doar niste boti care o iau la ei însisi.
'ce ca sa ignorati
ignorati.
Pitbull
18 Mar 2010, 23:06
Degeaba - ca sä mimezi credibil cretinätatea trebuie sä te situezi la extrema opusä a spectrului cerebelar.
Vezi cä ti-am mai plasat un back-hand si la tzeapa cu forumeetingul de sâmbätä.
@Glo
Ah, am sa fiu circumspect cand imi va zice piarista ca vrei interviu cu mine, din moment ce ti se pare ca Illo seamana cu Liv Tyler. =))
Pai in pula mea, m-o rugat pe mine. Chill tu!
K, nu am stiut....ce repede te mai aprinzi :P
Sunt degraba aprinzaret. :D
N-am rugat pe nimeni nimic in postul acesta. ;)
Da? OK:
Voila!
Judex, editeaza-ti mesajul... sa nu o fac eu.
Stii sa faci diferenta dintre messenger si forum? X(
Tu stii sa faci diferenta intre adevar si minciuna?
Dra moderatior...
Dar cu cine seamana Liv Tyler, dupa tine?
Evident! ;)
Eu n-am chef de cearta si sunt convinsa ca nici tu. ;)
In general cu Liv Tyler. :P
Eu nu vreau sa te apuci sa minti ca alte baragladine, da?
Pun iar poza cand imi cereai sau recunosti acolo ca mi-ai cerut?
Suuuper, Gloia, meseriase pozele :)
iote ca ti s-a vazut si floarea!
by the way: nice legs :P
Pai in pula mea, m-o rugat pe mine. Chill tu!
K, nu am stiut....ce repede te mai aprinzi :P
Sunt degraba aprinzaret. :D
N-am rugat pe nimeni nimic in postul acesta. ;)
Astept.
Eu recomand sa mergeti la culcare. Ca sa nu-mi stric seara cu niste avertismente care ar precede banarea.
Eu recomand sa va luati avocati mai buni ca ai mei, da?
In viata mea nu mi-a fost dat sa citesc asemenea aberatii.
Chiar va rog sa dati si voi pe goarna despre filme, probabil indivizi capabili s-o faca - ALS, Chirilov, Gorzo, Andrei, Magda, Valerian si toti ceilalti adevarati!
Box!
Gloria, stii motivul real?
Nu pot sa respir acelasi aer cu o mitomana.
ilustra.films
21 Mar 2010, 23:23
oo...giu giu giu giu.. , nu ti s-a vazut floricica :-S . Mii de scuze :* >:D< N-am vrut sa ma dau in spectacol si sa fac pe fotograful ca... probabil m-as fi dus la fiecare sa ii fac poza. As fi ajuns si la floricica ta in final. :P
ilustra.films
21 Mar 2010, 23:28
Moi? :|
ilustra.films
21 Mar 2010, 23:31
Aa... stiu! Stiu. Doar joc spectacolul vietii. Adica... ma accept asa cum sunt! Asta ma ajuta sa fiu creativ uneori.
Nu, nu te accept!
Asa cum n-o accept nici pe Illo pana nu se pune pe craci. NU!
ilustra.films
21 Mar 2010, 23:44
Omg. Nu exagera :P.
Hai ca-mi iau pastila 'film' de noapte.
See ya :)
Pitbull
25 Mar 2010, 12:15
Tamara dragä, mai dä-l în pisicii mä-sii pe Cojar, cä a fost räul absolut al teatrului românesc: prost ca o cizmä, räu ca un diavol, destructiv, ucigas de destine si promotor de antitalente, corupt si venal, spägar, curvar, megaloman, mitoman si complet senil încä de-acu' treizeci de ani. Pentru el, teatrul românesc nu era decât o pulä giganticä la care fäcea el laba. Pânä si tie ti-a fäcut un räu imens - uite, nu esti în stare sä vezi jocul admirabil al Adei Condeescu, si numai prostii spui despre ea, doar din cauzä cä te-a dereglat la cap cu aberatiile lui tâmpite. Bine c-a cräpat. Hai sä uitäm de el si sä ne concenträm pe topic.
Pitbull
29 Mar 2010, 12:30
Dacä esti fraier... :|
Da, corect. Nici atat nu merita! >:)
Pitbull
29 Mar 2010, 13:01
Just. Dacä-ti cer un motiv legitim, unul singur, o dai prin bälärii... Hai sä ne pisäm pe ce ne depäseste...
A spus prapastii despre un prieten, foarte bun actor. E de-ajuns?
Pitbull
29 Mar 2010, 13:22
Nu.
E râca voasträ personalä, nu are relevantä publicä.
Si despre lucruri sau persoane la care tin eu a spus präpästii, da' nu absolutizez.
Pai public a scos acele prapastii si nici in ziua de azi nu si-a prezentat scuze.
StefanDo
29 Mar 2010, 14:00
asta nu e off-topic, nu? :)
Pitbull
29 Mar 2010, 14:00
La fel de public a spus si präpästiile care m-au supärat pe mine (dintre care unele, cele mai grave, erau la adresa Golaniei, în 1990 - deci erau mai mult decât personale, erau afronturi antinationale si antipatriotice), si nici pânä în ziua de azi nu si-a prezentat scuze.
Si tot nu-mi simplific opinile despre el.
Nici nu-l insult ca sä mä aflu-n treabä, în topicuri unde e citat apropo de subiectul în discutie.
L.E. Gând la gând cu Stefan.
Ok, sa prezinte scuze si pentru prapastiile cu Golania, apoi o sa ascult ce are de spus despre 'noul val'.
Pitbull
29 Mar 2010, 14:05
Si cât timp nu-l asculti, vorbeste despre el ce vrei - dar numai ACOLO unde e on-topic; nu aici.
Pai pana nu-si prezinta scuze el e off-topic in materie de nou val. Btw, vorbim mai pe seara, sunt asteptat la montaj.
Mai ziceam de jurnalistii straini, dar uite si la ai nostri hal de intrebare. Cand o fi fost Romania stat sovietic nu stiu... :-?
Altfel, vad ca mi-ati mutat mesajele anterioare la azil. Ce sa zic, aveti dreptate - CTP se pricepe la tenis. =))
Pitbull
29 Mar 2010, 17:36
And here we go aussi!
C-asa-i în tenis!
Pitbull
04 Apr 2010, 02:24
A adus-o, nu vezi? E mai sus.
Vave, poti sä-si stergi bumpu', si-o zävârshit misiunea.
A adus-o dupa ce am atentionat-o. :D
Pitbull
04 Apr 2010, 02:29
Ete lulu
Ok, o lasam pe ea sa spuna, am impresia ca de fiecare data cand presimt o controversa trebuie sa dau print screen ca sa ma crezi. :))
Chiar nu e cazul. Pitbull are dreptate, de data asta.
Hai on topic, totuşi!
Am pus acel PS prin editare INAINTE de a reusi tu sa unesti cele doua topicuri. La revedere!
Cine pula mea e Ipu asta care asociaza basinile basesciene cu dreapta romaneasca???
La revedere!
OK, eu am greşit, tu ai dreptate! Mult succes în continuare. [rimă involuntară, mai am de citit... ştiu]
Îmi cer scuze de offtopic. :|
Nu, nu asa se face, vave! Se spune exact ce s-a intamplat, pentru ca nu mai am chef de insinuari imbecile din partea lui Pit sau StefanDo, pe teme diferite, e drept.
Ah, tot nu-i bine? Perfect:
ai pus acel PS înainte să mut eu topicul de colo-colo.
Eu mă mişc încet, tu eşti vigilent. Sper că eşti satisfăcut acum... for good!
Nici un lasa!
Ziceam ca Pitbull a futut un cal in pizda scotandu-ma din sarite prin insinuarile alea abjecte de la Cafenea, ceea ce a dus la o cearta cu vave, ceea ce m-a suparat la culme si nu-l voi mai ajuta sa scoata ceva din ideea cu cronicile video.
Pitbull
05 Apr 2010, 11:58
Ete scârtz.
Vezi cä esti off-topic - deci... la azil cu matale! (Si cu räspunsul meu.)
M-am băgat aiurea în discuţia dintre tine şi Pitbull, nefiind atentă la context. Cum am mai zis, eu am greşit.
P.S. Citeşte asta şi apoi mut discuţia dintre noi la azil.
Mda, nu m-ai lasat sa raspund, du si asta la azil dupa ce citesti.
Faptul ca te-ai bagat in discutie nu e rau, chiar eu ti-am cerut asta pentru a lamuri situatia. Doar ca tu ai umplut-o de sange. Eu ti-am respectat rugamintea de a nu folosi print screen drept dovada, in schimb tu ai venit cu precizari intr-o doara, ca tiganul prins cu portofelu-n mana: na-ti-l, ma, inapoi, vezi ca nu ti-am luat nimic?
In fine, ai apucat-o pe cai gresite, eu nu ma mai agit pana nu indrepti tu lucrurile. :-S
djinjis
06 Apr 2010, 21:03
ce diferenta de perceptie intre critici... s-ar zice ca unul dintre ei s-a cam facut de ras, ha ha ha (radeam de respectivul... critic, sigur asta e?) sgulp.
djinjis
09 Apr 2010, 23:37
bravos
Alex Leo Serban
10 Apr 2010, 11:46
'atacul la persoana', lol :))
faptul k i. carmazan a ajuns un regizor de toata jena nu inseamna (logic) k tot ce afirma este fals: exista si adevaruri obiective - gen soarele e pe cer, ceru e albastru, regizoru cutare e ratat :D
Pitbull
10 Apr 2010, 11:56
Esti previzibil si off-topic, Tufänel! :D
La fel ca mine, de altfel. Ia hai amândoi la Azil, de mânutä! :X:X
Dragomara
10 Apr 2010, 21:53
Vb azi cu prietenii mei: nu putea să moară Băseascu şi-ai lui?! :) Da' n-am io norocul ăsta.
Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. Evident că s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic; io una m-am uitat ca la TV şi mi-am zis: "categoric sunt mai multe, şi mai controversate moduri de a intra în istorie". Cel prin deces subit e unul dintre cele mai autentice. ;)
Dragomara
10 Apr 2010, 23:54
s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic
Drago chiar si când e totalmente off-topic, rämâne absolutamente on-närav!
... deci eram acasă şi frecam globul de cristal: se făcea că ieşeam din parcare de la City Park, când amicul meu, care era la volan, ne zice " ia uitaţi-vă ce maşină bengoasă e în spatele nostru!". No, m-am uitat şi am văzut o maşină sport relativ joasă, de culoarea maşinii noastre (=vişină putredă :) ), cum nu m-a dat pe spate nu am comentat nimic, unde eram la o "cedează trecerea" şi chiar am avut de cedat, amicul meu continuă afirmând cum că ăl din spate ar fi Mazăre. Cum nu mă interesează viaţa mondenă/ politică încerc totuşi să-mi amintesc cu arata tipul, cel care fusese coleg de liceu cu o fostă colegă de-a mea, îmi amintesc că încă nu este căsătorit şi că iubeşte Brazilia, după asta-mi întorc privirea-n spate şi constat că tipul este slab, insipid şi relativ tânăr; blonda de lângă el arăta ca şi maşina, adică de calitate, dar relativ expirată; m-a frapat că maşina avea număr de Bucureşti. Nu a mai durat mult şi-am terminat de cedat trecerea şi ne-am înscris pe drumul principal, în cel mult un minut tipul a făcut slalom de pe-o bandă pe alta, evident viteza nu mai contează, după care a dispărut spre Mamaia, iar eu am putut citi pe spatele maşinii marca: Jaguar.
După toate aparenţele se pare că nu am numărat corect proştii.
miercuri
11 Apr 2010, 04:26
Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. \
Jaguarul era sexy sau Mazare?
Pitbull
11 Apr 2010, 08:59
Vave, de la #619 trimite la Offtopic Asylum, please.
djinjis
13 Apr 2010, 00:18
O gäleatä de läturi
Djinjis, pentru "cronica" ta - banare zece (10) zile.
Nota nr.1 din 14 mai 2010, redactată după schema:
<epitet periorativ> Băsescu <predicat> <complemente (in)directe, circumstanțiale> (ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5705)
djinjis
20 May 2010, 22:27
nu-ti fa griji, recuperezi somnu' in timpul filmului. n-am vaz filmul dar am vaz teaseru. buehehe. ce pleazna stangace. se pare ca orice moron care trage cadre lungi este comparat cu tarkovsky, ca atat au inteles ei din filmele lui, ca tarkovsky are cadre luuuungi.
Dragomara
24 May 2010, 11:00
Vreau doar să le mulţumesc lui Judex, Windom, redmen şi restului celor care :"> :-* au îndrăznit (în scris) să-şi afirme părerea; din păcate ca orice contact cu moderatorii (angajaţi CineMagia) şi asta a fost încă o vânare de vânt.
@moderatori: aceleaşi reproşuri (de mai sus), sau de... 3 ani încoace. ;) :D
PS: Aaaa... şi vreau postările lui Judex înapoi; nu la cele legate de insignifiante user-iţe undercover pe site mă gândesc io acum; aşa mi se pare corect: ori păstrezi totul, ori ştergi totul. Acum să nu-mi spui că numai pe el l-ai citit şi priceput, şi că încă traduci la postările mele şi ale măscăricilor tăi, că nu te cred! =)) =))
StefanDo
25 May 2010, 15:29
atentie cu excesul de emoticoane, dragomara
Dragomara
25 May 2010, 15:50
atentie cu excesul de emoticoane, dragomara
Numai de ăsta nu te luasei! Să înţeleg că ai rămas în pană de "inspiraţie"?! :-O E trecut numărul maxim acceptabil de emoticoane în Regulament, şi asta mi-a scăpat, sau ce?! :-& :-&
StefanDo
25 May 2010, 16:08
nu, nu este, dar in regulament exista precizarea "nu folositi excesiv emoticoanele". Citeste-ti postarile si vei vedea ca bati recordul de departe la capitolul asta.
Dragomara
25 May 2010, 17:18
nu, nu este, dar in regulament exista precizarea "nu folositi excesiv emoticoanele". Citeste-ti postarile si vei vedea ca bati recordul de departe la capitolul asta.
Îmi cer scuze. Promit ca mâine să fac o bază de date cu fiecare user şi numărul de emoticoane pe postare, şi, la sfârşit de săptămână/ lună să scot, eventual, şi un raport (grafic) cu cei din top. OK?!
Oricum, faptul că cel puţin pe ele le citeşti şi înţelegi este într-adevăr un progres. :"> :-*
No, stai liniştit număratul emoticoanelor CineMagia va fi de-acum prioritatea mea maximă.
:-& \m/ X_X :!! >:P
StefanDo
25 May 2010, 18:29
Promit ca
e chiar o idee buna. Si daca iesi pe primul loc ce-o sa faci?
Dragomara
25 May 2010, 19:42
Si daca iesi pe primul loc ce-o sa faci?
O să mă premiez, altminteri la ce bun un top?! :-O :-?
StefanDo
26 May 2010, 10:11
bine, unde incape un premiu incape si al doilea. ala o sa fie de la mine
Dragomara
26 May 2010, 11:06
OK. Stai să-ţi fac şi ceva mici sugestii: după Lamborghini (musai galben :x :x ) cel mai mult îmi lipsesc banii de buzunar pt. excursia la Budapesta. :"> ;) :P
illotempore2002
26 May 2010, 11:11
parca visai sa ajungi in Tibet.....sau nu mai e la moda tibetu'?
StefanDo
26 May 2010, 11:16
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
acum on topic
Dragomara
26 May 2010, 11:18
parca visai sa ajungi in Tibet.....sau nu mai e la moda tibetu'?
Ba e încă la modă, numai că el costă 50000 USD, pe când Budapesta e doar vreo 250! Şi oricum excursia e plătită, îmi tb doar bani de asigurarea medicală, de mâncare şi de plătit intrările pe la muzee, transportul etc.
Şi oricum în Tibet voi pleca pentru totdeauna, asta după ce voi termina cu responsabilităţile familiare. Nu ştiu dacă înţelegi tu cum stă treaba. Etc.;) :P
illotempore2002
26 May 2010, 11:20
Ei, cine ar putea intelege complexitatea si celeritatea cu care te misti tu mental catre un eufuism pe minut? :"> Normal ca nu inteleg cum stau lucrurile.
p.s. vroiai sa zici responsabilitatile familiale?
Dragomara
26 May 2010, 11:36
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
Fii pe pace, când dau logout CineMagia (şi evident tu) dispăreţi. Ziua în care-mi voi aminti de voi va fi foarte nefericită, pentru că va însemna că m-am tâmpit şi că nimic bun, frumos, cu sens şi sensibil nu-mi va mai fi rămas de făcut în viaţa asta. :( :((
@on-topic: îţi reproşez:
- că nu ai citit / aplicat / respectat regulamentului,
- că nu ai citit/ aplicat / respectat fişa postului tău,
- că te pricepi la filme tot atât de bine ca un cizmar,
- că nu ai pic de morală, educaţie, bun-simţ,
- că cea care te scoate din anonimat nu e nicidecum prostia, ci combinaţia asta letală de răutate, lipsă de discernământ şi rea-voinţă. Într-un cuvânt eşti doar... malefic, :">
- că în 3 ani de zile nu te-am văzut crescând pe absolut niciun plan, ba mai mult îmi pare că dpdv profesional eşti tot într-o cădere,
- că tb. să-ţi repet din lună în lună aceleaşi reproşuri, pe care nu cred că faci nici măcar minimum de efort pentru a le citit. Sau poate le-oi citi, dar nu le pricepi, mai ştii?! :-?
Aaaa... şi unde ştiu că eşti încă la capitolul poze colorate primeşte, te rog aceste emoticoane care şă-ţi amintească de valoarea ta şi de sentimentele nobile pe care le trezeşte activitatea ta pe acest site... :-& :-& :-& :-& .
PS: ţine-o tot aşa! [De parcă ai ştiu, putea, dori altfel! :"> :)) ]
PS1: te rog roagă-i pe Illo sau pe Eufrosin să-ţi traducă, ei se pricep atât de bine la vieţile altora.
StefanDo
26 May 2010, 11:40
bine, dragomara
ramai tu aia buna, desteapta si iubita de toata lumea, cu privirea atintita in sus si inflacarata de teluri sublime :)
Dragomara
26 May 2010, 11:42
bine, dragomara
ramai tu aia buna, desteapta si iubita de toata lumea, cu privirea atintita in sus si inflacarata de teluri sublime :)
când o să mă iubeşti şi tu atunci pot spune că mă iubeşte toată lumea!
:(( :(( :((
PS: ai totuşi o calitate: mă faci să râd, câteodată, doar. :D
abureala
26 May 2010, 14:41
Cu alte cuvinte, e modul vostru subtil de a`mi spune sa o sterg, deoarece pe langa o gramada de topicuri "de cacat", ca sa citez un intelept "guru" de pe aici, o poza de 30 kb e deja prea mult ?
paul_aramis
26 May 2010, 14:56
nu, e prea mult atunci când după ce că e un "topic de căcat" (licenţa îţi aparţine) te apuci să îl "răhăţeşti" (ca să fiu în ton cu licenţa mai înainte pomenită) şi mai tare, postând pe lângă topic. de parcă ar fi aşa greu de priceput despre ce e vorba.
şi după ce ţi se spune frumos că ai postat aiurea, să te mai şi jigneşti ...
abureala
26 May 2010, 15:04
Nu imi apartine, de acolo si ghilimelele !
Si nu m`am jignit, voi subestimati si presupuneti ca daca nu ai 1000 + postari, nu esti capabil sa intelegi titlul unui topic.
Ca sa va scutesc de polemici inutile, am sa sterg poza, asftel nu atrag atentia "politiei subiectelor off-topic" asupra mea ;)
copila_satanista
26 May 2010, 15:04
abureala parca te-ai atacat cam tare ... chill oleak
abureala
26 May 2010, 15:10
:)) nu sunt deloc atacat, surescitat etc, doar ca nu inteleg de unde nevoia constanta de a critica si a atrage atentia pe forum pe subiecte neinsemnate
paul_aramis
26 May 2010, 15:18
Nu imi apartine, de acolo si ghilimelele !
Si nu m`am jignit, voi subestimati si presupuneti ca daca nu ai 1000 + postari, nu esti capabil sa intelegi titlul unui topic.
Ca sa va scutesc de polemici inutile, am sa sterg poza, asftel nu atrag atentia "politiei subiectelor off-topic" asupra mea ;) hai să vedem: ai postat o poză cu brad, care a început să joace pe la vreo 25 de ani. după aia ai băgat două cu şvarţi, care a devenit "celebru" şi el pe la vreo 20 de anişori (luând în considerare titlu de Mister Universe). titlul topicului e "Celebrii încă din copilărie". chiar dacă excludem "încă", cine oare nu a înţeles despre ce vorba aici?
abureala
26 May 2010, 15:40
Cu riscul de a ma repeta, eu NU am inteles de ce atata tam-tam pe seama unei poze nu la subiect ! Sunt singurul care posteaza ceva off topic in 11-12 pagini de topic`uri numai la "star`uri" ?!
Ceea ce tu nu intelegi este faptul ca am inteles semnificatia titlului, atat cu inca in el cat si fara. Am pus o poza off topic iar raspunsul meu, desi pueril, ar fi : SI ?!
PS. am inlaturat ambele poze, orice "pledoarie" de acum incolo fiind, zic eu, inutila
miercuri
27 May 2010, 15:13
Danonino e un fel de troll?
buticut
27 May 2010, 21:35
Asa te vreau!
Iaurtel cu sânge!
Imi aminteste de trei frati pe care voiam sä-i bag într-o piesä a mea absurdä, prin liceu - voiam sä-i cheme asa: Horatiu, Pancratiu si Menstruatiu.
Ia zi, iaurtel - vrei sä te cheme Menstruatiu de-acum încolo? >:D<
(Cu tîzî.)
Parca mai bine suna Depputa...
(Cu tîzî.)
Pitbull
27 May 2010, 21:41
Coreeect...! :D
...Sau, mai bine nu.
Aia sä fie gagicä-sa.
"Menstruatiu si Depputa"
(Cu tîzî si cu tîzî.)
Hai c-am pus-o! :x:x:x
danonino
28 May 2010, 07:56
We are here to serve. O:-)
L.E.
Da, si dacä spui cä un pentagon are mai multe laturi decât un hexagon e semn de normalitate.
(Sigur, când rämânem în panä de argumente, ne refugiem în a-i face dementi pe interlocutori.)
ceea ce faci si tu.
Stai linistit, continua. "Iaurt cu sange" wow! Clever... Nu ai haz. Dar mai incearca, eu am incredere in tine. Persevereaza si cu putin noroc poate chiar faci o gluma reusita. Nu te opri.
Pitbull
28 May 2010, 08:06
Booty, fatä, pe vechiul loc adunarea!
S-a-ntors Menstruatiu!
Azi ti-l las tie, cä eu am o jenä.
danonino
28 May 2010, 08:23
tu razi la glumele tale? serios vorbind. Tie iti plac?
Trist, foarte trist...
buticut
28 May 2010, 22:37
Vai, acu' parca soft spot-ul meu pt Batman Returns nu mai pare atat de grav :)).
Booty, fatä, pe vechiul loc adunarea!
S-a-ntors Menstruatiu!
(Sigur, când rämânem în panä de argumente, ne refugiem si pasam responsabilitatea altcuiva :Pi.)
Am vrut sa scriu ceva, dar meh...
Pitbull
29 May 2010, 07:16
Ete panä de-argumente, în pana mea...!
Singuru' argument fatä de fenomen e tampaxu'!
Nu, da' m-am plictisit sä-i tot dau atentie, cä-i repetitiv, logoreic si nâtântol, si-am zis cä poate tu mai ai chef de joacä.
danonino
29 May 2010, 09:59
Ete panä de-argumente, în pana mea...!
Singuru' argument fatä de fenomen e tampaxu'!
Nu, da' m-am plictisit sä-i tot dau atentie, cä-i repetitiv, logoreic si nâtântol, si-am zis cä poate tu mai ai chef de joacä.
te-ai suparat? gata? iti iei jucariile si pleci acasa?
Mai bine asa, ma intrista neputinta ta prezentata cu mult fast la fiecare reply.
uimitor! cat de mult s-a putut discuta pana acum intr-un topic, care are ca subiect un film pentru prescolari.
buticut
31 May 2010, 17:58
Gata people, stop feeding the troll!
Pitbull
31 May 2010, 20:06
Taci, copile.
danonino
31 May 2010, 20:39
Taci, copile.
:)) =)) =)) =)) =))
Va streseaza la maximum nick-ul meu. =)) =)) =))
acum sa trecem peste faptul ca abia am iesit din fabrica sau ca abia am invat sa merg (fiecare cum poate).
Asta e modul tau de a zice ca ai gresit, "troglodime"?
Pitbull
31 May 2010, 20:43
Gata, taci.
illotempore2002
01 Jun 2010, 12:01
E topicul cu "sunt fericita pt ca", tuto!
Dragomara
01 Jun 2010, 15:37
tuto!
Aha, asta-i fata maică-tii.:P
@Sunt extrem de fericită că şi la Cafenea avem tot moderatorii onorifici. =D> =D> =D> :-bd
Cautati amindoua sa primiti neaparat un bann onorific bag sama...:-*
Nota nr.1 din 14 mai 2010, redactată după schema:
<epitet periorativ> Băsescu <predicat> <complemente (in)directe, circumstanțiale> (ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5705)
************************************************** *********************************
"Doctorul american spune: - La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania , am luat cativa fara creier si fara inima, i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru..
Publicat de dori51 la 07:58 0 comentarii"
-Nu ma pot abtine.Considerand ca nu poate ramane doar la capitolul "bancuri",il aduc aici...e si banc e si de la locul sau...doamna a pus pe blogul sau ceva "de actualitate".Sper sa va placa.Cu respect,nartip
Vai de capul vostru!
Cei care au compus mizeria de mai sus - pentru care în alte țări cel ce o colportează e scuipat de oameni pe stradă, dacă instituțiile statului nu se sesizează ele să-l amendeze sau să-l bată cu vergeaua peste tălpi în public - se șterg zilnic la c... cu voi.
Aveți exact ceea ce meritați, iar cei care vă tolerează grosolănia vă merită la rândul lor.
Ipule, esti la sectiunea de bancuri iar al tau n-are umor deloc. Back on topic si lasa atacurile astea de 2 lei, ca le trimit la Azil de acum incolo.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612&page=113#2255
Nota nr. 2, din 14 iunie 2010:
„Sîmbătă după-amiază...” (clichează pentru continuare) (ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6378)
danonino
19 Jun 2010, 10:29
Dupa ce am trecut cu greu peste faptul ca premiera unui film in Romania tine o saptmana, am aflat ca si avanpremiera dureaza o saptamana.
De ce dracu' se mai numeste AVANPREMIERA?
Avanpremiera trebuia sa tina o zi, are rolul de a fi inaintea premierii, de a fi ultima repetitie.
Cum sa fie avanpremiera luni,marti, miercuri, joi, vineri, august?
Premiera nu ar trebui sa dureze si ea o zi? Care mai e farmecul daca dureaza 2 saptmani, unde dracu' mai e premiera in treaba asta?
Inteleg ca biletul e 2 ori mai scump la premiere si avanpremiera, dar totusi atatea zile e chiar "jegos".
Pirateria are intetii bune.
Pitbull
19 Jun 2010, 10:33
Hai sä ne-apucäm sä deschidem topicuri pentru toate aiurelile.
Mai potoleste-te!
djinjis
22 Jun 2010, 16:22
mda, amuzant esti tu nu animatia, mai precis caraghios. am observat de ceva vreme ca te coiesti sa te exhibi cu tot felul de infantilitati. Uite aici un film, facut tot asa, de un om pe computerasul lui.
http://www.youtube.com/watch?v=kXG9ly4Y19A&playnext_from=TL&videos=1MyB7xkKXXA
deci, cam cu asta concurezi tu, la capitolul animatii. iti mai pun un link, asta al doilea nu stiu exact in ce conditii a fost facut, dar atarna pe net cam nebagat in seama.
http://www.youtube.com/watch?v=45k2_b6zEJw&playnext_from=TL&videos=rafkoc8cbaI
ideea e ca, r trebui sa te linistesti, ia sticlele alea de cola, da-ti in cap cu ele si cauta de lucru la un chiosc de ziare.
Neuptolem
23 Jun 2010, 18:59
Am voie sa deschid un thread zilele astea legat de: "genul thriller in scrierea scenariilor"?
Va fi unul din ultimele mele threaduri pe forum si as vrea inainte de plecare sa ma lamuresc totusi asupra unor chestiuni vis-a-vis de: cum faci sa reiese dintr-un anumit scenariu un anume gen de film, in special, thriller?
Desi sunt pe dinafara cu scenariile si nu stiu sa concep nici unul realist, vreau sa am idee ce inseamna genul thriller, totusi. Pt. ca din filme stiu.
Ok, Sir, daca aveti bunavointa. Nu am uitat ce mi-ati spus despre genuri.
cred ca n-ai inteles cu cine trebuie sa tratezi intai. sir-ul are o secretara care face programari, nu stiai?
Pitbull
23 Jun 2010, 21:45
E voie, dar numai cu o conditie:
Pui semnätura aia misto.
si cand s-o puna,inainte sau dupa?
costobocus
23 Jun 2010, 21:49
care semnatura?
Pitbull
23 Jun 2010, 21:54
"Acesta este ultimul mesaj al lui Neuptolem pe forumul Cinemagia."
@rvn:
N-am înteles întrebarea - reformuleazä.
Neuptolem
23 Jun 2010, 21:58
Nu-mi pun dom'le nicio semnatura!
Daca va arde de luari la misto si glume ieftine gasiti-va alti useri, e forumul plin de prospaturi dezorientate!
Chiar am destule probleme pe cap si n-am chef de astfel d etratament!
Nu imi pot pune semnatura aia pt. ca vreau ca TOTI USERII ORI VIZITATORII de pe cinemagia pe viitor sa vada semnatura mea de acum!
"The future, always so clear to me, has become like a black highway at night."
Ca lucrurile nu au fost prea grozave cu mine la final si sa priceapa niste chestii, distractia pe forumul asta e doar aparenta si provizorie.
Nu-mi pot schimba semnatura acum pt. ca am luat o decizie ca asta sa fie ultima!
Daca mi-ati fi propus in 2009 o schimbam dar acum nu e 2009, e 2010 and the future is black!
Scuzele de rigoare...nu mai suport sa se faca baza pe seama mea.
Cum am zis, e plin forumul de alti useri care vor ramane inca mult timp activi.
Pitbull
23 Jun 2010, 22:00
Atunci, nu deschizi topic nou.
Pune întrebärile despre thriller în oricare dintre numeroasele topicuri pe care le-ai deschis deja - la alegerea ta.
Neuptolem
23 Jun 2010, 22:03
Asta e santaj.
Cred ca aveti o problema, la modul cel mai serios.
Nu mai pun nicio intrebare, oricum nu-mi raspunde nimeni sau mi se raspunde in bataie de joc.
Sunt un tanar roman pasionat de genul thriller!
Fireste ca pe cinemagia nu conteaza ambitiile, e mai cool sa debannam smekeri de cartier care ne fut in gura!
Am inteles!
Atunci, nu deschizi topic nou.
Pune întrebärile despre thriller în oricare dintre numeroasele topicuri pe care le-ai deschis deja - la alegerea ta.
sunt de acord! doar," mister" Neuptolem are onoarea de avea mai mult spatiu ca oricare altul, doar, doar i-o iesi ceva de doamne-ajuta din condei...
inclusiv eu, am riscat si-am deschis topicul in asteptare. si dansul, ce vrea? altul si altul...pentru ce? probabil pentru ce viseaza noaptea...
costobocus
23 Jun 2010, 22:10
da, tare semnatura.. cum zicea o userita mai veche de pe aici, e pacat ca userii nu pot fi banati pt. cretinism.. :)
ave!
Pitbull
23 Jun 2010, 22:10
Sunt un tanar roman pasionat de genul thriller!
Bravo!
E plin netul de thrillere bune, ia-le si vezi-le.
Poti sä le si comentezi, la "Film în general" sau "Acum pe ecrane" (când vine câte unul nou).
Ce legäturä are asta cu "Atelierul de scenaristicä"?
n-a completat ca sa intelegi: e un tanar SCENARIST pasionat de genul thriller...
costobocus
23 Jun 2010, 22:13
cum ? neupto a devenit un roman? cate se intampla in tara asta..
costobocus
23 Jun 2010, 22:15
n-a completat ca sa intelegi: e un tanar SCENARIST pasionat de genul thriller...
mi-ai luat-o inainte.. nu suna mai bine un tanar thrillerat (n-am gasit alta rima) pasionat de scenarii?
:)
mi-ai luat-o inainte.. nu suna mai bine un tanar thrillerat (n-am gasit alta rima) pasionat de scenarii?
:)
oarecum, dar totusi, Neupto trebuie felicitat pentru ambitie. si multa, multa "abnegatie"! ca-n rest... el e ca Mesterul Manole!
Neuptolem
23 Jun 2010, 22:24
Si ce credeti ca fac cand ma plictisesc? Revad vechi thrillere sau caut altele noi.
Ma refeream la GENUL THRILLER INTR-UN SCENARIU, din care scenariu sa reiasa EXACT genul de film: thriller!
CUM SCRII SA FIE THRILLER?
Eram sigur ca ma veti indrepta catre altceva, halal constructivitate, sau asta nu face parte din specializarea dumneavoastra si "problema" va depaseste? De ce nu recunoasteti fara sa fie nevoie de atat circ: "Nu stiu Semi, cum se scrie un thriller." Si cu asta basta. Ce atat circ?
Ar fi citit si altii, eu doar as fi fost initiatorul, macar atat respect pt. activitatea de 4 ani de pe forumul cinemagia. Dar am vazut cum au plecat NoOne, silver_boy si altii, ce tratament au primit.
Nu am pierdut nimic. Imi voi face damblaua asta cu alti oameni de film, din pacate va trece ceva timp pana atunci.
@ rvn, inca ma gandesc sa postez sau nu un ultim scenariu...ma intreb numai daca mai am nevoie sa fiu ciuruit pe-aici..nu am continuat pe threadul ala deschis de tine fiindca titlul topicului era general, nu exista nicio referire acolo la ce-ar fi inauntru, ex: "Zadarnicia", etc.
ete-al naibii ce esti tu, Neupto! de unde naiba sa stiu eu cum se numeste ultimul tau scenariu??
auzi, daca ai ceva de zis, posteaza naibii acolo si nu mai face atatea fasoane!
si pe urma il numim si cum vrei tu, numai sa "nasti", omule, o data!
hellsteed
23 Jun 2010, 22:36
Si ce credeti ca fac cand ma plictisesc? Revad vechi thrillere sau caut altele noi.
Ar trebui sa vezi filme din pasiune si nu din plictiseala .
Neuptolem
23 Jun 2010, 22:36
Da, multzam, Ma'am..nu credeti ca sunteti cam in plus in atelierul asta?
V-am cerut eu sa-mi deschideti thread in atelierul de scenaristica?
V-am zis eu ce titlu sa-i puneti?
De unde si pana unde atata patima falsa pe seama mea?
Inca o data, repet: SUNT SI ALTI USERI DEZORIENTATI!
Ce sa mai postez?! Sunt varza! Credeti ca eu nu sunt constient de toate astea?!
Credeti ca m-am crezut vreodata scenarist-profesionist?
Probabil nu mai pierdeam vremea pe cinemagia daca le stiam pe toate.
Neuptolem
23 Jun 2010, 22:38
Ar trebui sa vezi filme din pasiune si nu din plictiseala .
Si mai ales asta. Din graba, nu mai stau sa-mi discern acum cuvintele ca pe vremuri.
Timpul nu mai are rabdare. Nu pt. mine.
costobocus
23 Jun 2010, 22:39
Ma refeream la GENUL THRILLER INTR-UN SCENARIU, din care scenariu sa reiasa EXACT genul de film: thriller!
CUM SCRII SA FIE THRILLER?
Eram sigur ca ma veti indrepta catre altceva, halal constructivitate, sau asta nu face parte din specializarea dumneavoastra si "problema" va depaseste?
TE-AM INDREPTAT CATRE .. ERA SA ZIC O PROSTIE...
De ce nu recunoasteti fara sa fie nevoie de atat circ: "Nu stiu Semi, cum se scrie un thriller."
1. CINE CACAT E SEMI?
2. APOZITIA SE DELIMITEAZA PRIN VIRGULA!!!!! (VEZI MANUAL LIMBA ROMANA CLASA A VI-A)
Si cu asta basta. Ce atat circ?
PENTRU CA TU ESTI CLOVNUL!!
Ar fi citit si altii, eu doar as fi fost initiatorul, macar atat respect pt. activitatea de 4 ani de pe forumul cinemagia.
M-AI SPART LA NANAU! AUZI.. ACTIVITATE DE PATRU ANI, MII DE PREMII CASTIGATE.. TE CACI PE TINE DE RAS (SCUZE PT LIMBAJ!)
Dar am vazut cum au plecat NoOne, silver_boy si altii, ce tratament au primit.
SI CE TREABA ARE SULA CU PREFECTURA?
Nu am pierdut nimic. Imi voi face damblaua asta cu alti oameni de film, din pacate va trece ceva timp pana atunci.
OK. SA-I STRESEZI SI PE AIA!
@ rvn, inca ma gandesc sa postez sau nu un ultim scenariu...ma intreb numai daca mai am nevoie sa fiu ciuruit pe-aici..nu am continuat pe threadul ala deschis de tine fiindca titlul topicului era general, nu exista nicio referire acolo la ce-ar fi inauntru, ex: "Zadarnicia", etc.
EDITAT DOUA GRESELI..
costobocus
23 Jun 2010, 22:50
Da, multzam, Ma'am..nu credeti ca sunteti cam in plus in atelierul asta?
BA DA!
V-am cerut eu sa-mi deschideti thread in atelierul de scenaristica?
DA! (INDIRECT)
V-am zis eu ce titlu sa-i puneti?
IDEM!
De unde si pana unde atata patima falsa pe seama mea?
PROSTIA DISTREAZA!
Inca o data, repet: SUNT SI ALTI USERI DEZORIENTATI!
DAR TU ESTI UNIC!
Ce sa mai postez?!
LA MATRIMONIALE!
Sunt varza!
IRELEVANT!
Credeti ca eu nu sunt constient de toate astea?!
DA!
Credeti ca m-am crezut vreodata scenarist-profesionist?
NU NE OBOSIM SA NE GANDIM SI LA ASTA!
Probabil nu mai pierdeam vremea pe cinemagia daca le stiam pe toate.
TU ORICUM PIERZI VREMEA!
>:)
Neuptolem
23 Jun 2010, 22:55
Costobocus, pt. iesiri dintr-astea iti recomand "In suturi!", sa faci dintr-astea acolo, nu aici, aici e atelier de scenaristica, SE PRESUPUNE!
Eu am intrat ultra-civilizat sa invat genul thriller in scenaristica.
Observi decalajul dintre dorinta mea si rezultat?
Cine e vinovat?
Te las sa meditezi.
Neuptolem
24 Jun 2010, 18:04
cred ca n-ai inteles cu cine trebuie sa tratezi intai. sir-ul are o secretara care face programari, nu stiai?
Asta e cu adevarat amuzant. :)
Well, ramane sa mai meditez..probabil am sa-mi pun zilele astea acea semnatura si voi deschide threadul despre thriller. Numai ca, apoi, cand ma voi lamuri asupra problemei, imi reschimb semnatura actuala care va prinde paienjeni pe viitor cand voi fi deja plecat.
Acum vreau sa dorm, sunt frant. Am mai doborat cateva mori de vant zilele astea.
deja timpul de meditatie s-a prelungit prea mult.
nu bagi thrillerul ala, ce mama naibii faci?
si nu uita de bon.
Neuptolem
25 Jun 2010, 15:23
No, ma'am..ma relaxez..:)
Am zis in curand, cel mai probabil saptamana viitoare.
Vreau sa fac o chestie, voi tehnoredacta o povestioara genul thriller din cartea Thriller 2 http://www.sfin.ro/articol_17645/thriller_2.html
(mi le-am luat pe-amandoua cu Saptamana Financiara mai demult)
e mica, are cateva pagini apoi voi incerca sa adaptez ce e acolo intr-un scenarel tot de cateva pagini. Ok, asta ca start de thread dar nu am un scenariu anume..probabil voi avea pe viitor.
Ma intereseaza doar teoria din scenaristica: genul thriller.
Din filme stiu cum e dar eu sunt nerabdator sa vad cum e scris intr-un scenariu inainte de a fi turnat thriller-ul; am gasit scenariile filmelor 8MM, Leon de Besson, ma interesa si Cobra cu Stallone dar p-asta nu l-am gasit - ca exemple diferite din acest gen de filme - ... si voi posta cate o pagina cu actiunea din fiecare scenariu pe thread, eu nu stiu engleza, dar ca sa-si faca profii o idee legat de ce vreau eu sa aflu.
concluzia: thrillerul e deja o varza. mai bine nu posta!
Neuptolem
25 Jun 2010, 21:02
De ce tineti cu dintii sa deveniti un obstacol in calea actiunilor mele?
Eu obstacolele le spulber sau trec pe langa ele.
Don't care. Puteti cu totii sa faceti cat circ doriti aici in atelierul asta.
Pe mine unul, show-ul asta ieftin, nu - ma - mai - in - te - re - sea - za!
hohoho, ce sensibilicos esti!
'ai, sa vad cum spulberi obstacolele, ce mai astepti?
ps. vezi, de data asta Xeno sa fie killeru' number one. nu mai merge cu plansu' de mila si imprastiatul pliantelor in zadar.
vreau actiune pura, intriga, suspans! ei, ce zici, Neupto, in scenarelul tau o sa fie loc?
Neuptolem
25 Jun 2010, 21:51
Da. As putea scrie ceva sangeros dar pe mine ma intereseaza in primul rand sa invat genul thriller, si abia apoi, daca am timp sa bag aici un thriller-action-bleeding, il execut.
In july...atunci e cald...innebunesti pe asfalt iar fetele sunt toate la fustita...
in toiul verii si al vacantei nimanui n-o sa-i arda de thrilleritul tau.
Neuptolem
25 Jun 2010, 22:16
Ba da. Il cititi de pe laptop pe litoral, dupa plaja.
Va fi blockbuster-ul verii, daca, va fi.
djinjis
26 Jun 2010, 20:18
Va propun un chestionar simplu, vorbim de filmele aparute de la "Marfa care nu-si merita banii" incoa.
a) Scrieti cateva replici care v-au impresionat, cinci sa zicem.
b) Reproduceti cateva idei de natura filozofica, noi, desprinse din aceste filme. Macar una. Macar juma de idee.
c) In cazul in care nu ati reusit sa satisfaceti cerintele primelor doua puncte, realizati un desen simpatic cu animale domestice.
Ati ajuns sa va comportati exact ca fotbalistii fratilor, bravos.=D> N-am chef sa va sterg spurcaciunile, poate va vine mintea la cap...
Hai, usor-usor, Win. ;)
Chamb n-a facut nimic nasol. ;)
BEY da...ce tot asociati voi Germania cu Hitler si cu nazistii????.....aia o fo demult...treziti-va!!!..din agonie ca asa pot sa zic si eu de rusi(ex : Stalin ,Leninn..etc ,etc..)...asa pot sa zic si de italieni(ex :Benito Mussolini) care a fost unul din cei mai mari fascisti.....SI CE SA MAI ZIC DE SPANIA....(ex : Franco) care a fost aliat cu Hitler in al Doilea Razboi Mondial....asa ca mai tineti-va gura cand face-ti comentarii de clasa a 3-a sau chiar mai rau....
Win. a glumit, asa cum am glumit si eu.
Dar uita-te la acest imbecil care se semnaza nici mai mult nici ma8i putin decat Mozart!!!!!!!!!!!!!!!
Chambord
27 Jun 2010, 18:47
Aveti cu totii dreptatate. Exterminati-ne si ramaneti voi sa populati plaiurile mioritice. Ciobanul moldovean isi baga picioarele.
danonino
27 Jun 2010, 18:48
BEY da...ce tot asociati voi Germania cu Hitler si cu nazistii????.....aia o fo demult...treziti-va!!!..din agonie ca asa pot sa zic si eu de rusi(ex : Stalin ,Leninn..etc ,etc..)...asa pot sa zic si de italieni(ex :Benito Mussolini) care a fost unul din cei mai mari fascisti.....SI CE SA MAI ZIC DE SPANIA....(ex : Franco) care a fost aliat cu Hitler in al Doilea Razboi Mondial....asa ca mai tineti-va gura cand face-ti comentarii de clasa a 3-a sau chiar mai rau....
In clasa a 3-a se face Istorie?
danonino
27 Jun 2010, 18:51
@Chamb
Hai, ma, si eu sunt sucarit, ne-au anulat un gol valabil, dar chiar tyre sa facem in halul asta?
Si in '66 ati marcat unul inexistent.
ba idiotule..astea sunt glume????.....cu siguranta ca nu ai simtul umorului
costobocus
28 Jun 2010, 19:18
Costobocus, pt. iesiri dintr-astea iti recomand "In suturi!", sa faci dintr-astea acolo, nu aici, aici e atelier de scenaristica, SE PRESUPUNE!
Eu am intrat ultra-civilizat sa invat genul thriller in scenaristica.
Observi decalajul dintre dorinta mea si rezultat?
Cine e vinovat?
Te las sa meditezi.
no .. ce te-ai iritat.. baga niste alifie..
sincer, la atata gargara din partea ta, nu se poate raspunde decat cu o alta gargara..
aici a fost atelier de scenaristica.. pana sa vii tu sa bati campii cu aberatiile tale..
auzi.. ultra-super-extra civilizat..sa inveti.. cu figuri de astea de fata mare nu impresionezi decat pustoiacele pe mess; problema este ca nu la invatat scenaristica ai tu probleme.. ci la cap.. gaseste un psihiatru bun prin orasul tau, plateste-l bine .. poate te ajuta
decalajul dintre dorintele tale si rezultat se observa in postarile tale din atelier (si nu numai); asa ca eu o sa-ti raspund cu aceeasi moneda.. (doar cand n-am ce face, sa nu te crezi prea important)
nu meditez pt toti luzerii..
spor la impartit pliante!
Neuptolem
28 Jun 2010, 21:25
Aha! Vezi sa nu! :)
keepwalking
08 Jul 2010, 17:28
pentru ca scenariul e bun, pisoias
pisoias? :-?\
imi zici mie pisoias?
StefanDo
08 Jul 2010, 17:33
ihi
keepwalking
08 Jul 2010, 17:35
ihi
tu chiar crezi ca nu te pot intalni sa-ti crap capul?
Aha, ti-au soptit vocile. Pardon, sursele... =))
keepwalking
08 Jul 2010, 22:16
adevarul e ca abia acum am realizat ce pierdere de vreme e pe aici.
si cat de penibil pot fi.
am ajuns sa mi se spuna "pisoias".:)
asa, ca unui poponar de doi lei.
in loc sa-mi vad de treburi, sa discut cu oameni interesanti, sa invat ceva de la ei, vine unul si-mi spune "pisoias":)
asa, ca vrea tupeul lui.
sa-mi fie rusine....:)
Pitbull
08 Jul 2010, 22:53
Si mie mi-a zis pisoias.
Si nu m-am zbârcolit.
E vorba lui.
ricutza
09 Jul 2010, 09:58
se mai transforma napoleon in fermier?
nope ;)
Ba se transforma, ca i-au spus lui vocile. =))
ca sa fie cineva interesat trebuie sa-l faci tu sa fie interesat, nu sa te astepti tu sa se intereseze el pur si simplu. la palmaresul tau nu cred ca o sa te caute cineva. gaseste un loc unde sa-ti arati marfa, probabil pe la atelier.
Crezi ca nu m-am interesat? Crezi ca nu am fost pe la casele de productie de filme din Romania? Toti asteapta sesiunea cnc si ca astfel de filme nu se pot face in Romania. Unde crezi ca ar trebui sa ma interesez? Acum imi dau si eu seama, e imposibil in Romania sa se faca filme de genul celor americane. Atunci nu-mi ramane decat sa muncesc un an pt ami strange bani de un bilet de avion cu destinatia SUA. Pai daca in Romania nu se pot face filme....
ca sa fie cineva interesat trebuie sa-l faci tu sa fie interesat, nu sa te astepti tu sa se intereseze el pur si simplu. la palmaresul tau nu cred ca o sa te caute cineva. gaseste un loc unde sa-ti arati marfa, probabil pe la atelier.
De ce esti asa rautacios.
La urma urmei are dreptate. Majoritatea filmelor romanesti sunt proaste, lipsite de actiune.
Un film romanesc = 10 minute filmat pe "buda" - 10 min. curatat arma - 10.min. privit in gol - 30 min. palavrageala fara sens.
Eu cand vreau sa fluier fluier - m-a dezamagit
Aurora - o mare prostie
4,2,1 - ideea parea ok - dar multa palavrageala fara rost - dezamagitor
Moartea domnului Lazarescu - o ora si ceva pierdute in cinema fara rost
..........................
Sunt filme pe care multi le lauda - dar adevarata valoare o vezi prin NUMARUL de bilete cumparate la cinema - SUB ORICE CRITICA - de ce? Pentru ca sunt o pierdere de timp.
E corect tot ce ai spus. Asta am incercat sa spun si eu. Conteaza nr spectatorilor care vin la un film. Un film nu trebuie facut pentru a se uita doar echipa de productie la el. Ma bucur ca exista persoane de aceeasi parere cu mine. Va multumesc tuturor celor care mi-au luat apararea. Asta le-am zis si eu: Haideti dom'le sa facem filme adevarate.
E clar, n-ai nici o treabä cu filmul.
Pa si pu - la cine n-are (...nici o treabä cu filmul).
adica un om care plateste bilete la cinema n-are voie sa-si exprime parerea despre ceea ce vede? n-are voie sa spuna ca e dezamagit? :P
si cum adica n-are nici o treaba cu filmul? n-a zis nimeni ca e doctor in critica de film, dar de vreme ce da niste bani ceva treaba eu zic ca are..;)
Corect. Se incalca dreptul la libera exprimare. Am o intrebare pt toti acesti critici de film. Ma, voi ce credeti ca conteaza, parerea a 20 de critici sau parerea a 10 milioane de persoane care se uita la un film? Credeti ca noi nu stim ce este un film bun? Un film bun este cel care place spectatorilor. Un film bun este un film la care razi de te prapadesti sau unul la care plangi pentru ca te-a marcat.
Pitbull
12 Jul 2010, 08:33
Nu te lua dupä spusele lui Daniel Cozma. Alea desconsiderate de el SUNT filme adevärate, da' nu s-a prins.
Uitä de aiureala cu "filmele americane". Ce, n-ai minte? Cum sä facem noi asa ceva, e ca si cum i-ai cere unui negru din Ghana sä construiascä sänii, sau unui eskimos sä-ti prepare o salatä de banane, mango si ananas.
Gândeste-te la filme bune, adecvate cinematografiei noastre.
Cele insultate de Cozma sunt foarte bune, ca dovadä cä se pot face si la noi, dar nu încerca sä le imiti. Nu asa se lucreazä, emulând sau pastisând. Exprimä-te pe tine însuti.
Si nu te mai gândi la numärul de spectatori, ca toti ageamiii, neavenitii si pansatii. Trebuie sä ai în vedere NUMAI CEEA CE AI TU DE SPUS CU FILMELE TALE. Altfel, pa.
domnu' cozma, ai nevoie de o precizare
cel mai vizionat film romanesc la cinema in ultimul deceniu este garcea si oltenii
hai acum sa vorbim de salile de cinema pline si "calitate"
dar nu aici, ca suntem FOARTE off-topic
Corect. Garcea si oltenii merita toate aplauzale. Este primul film modern romanesc. Se cunoaste insa de la o posta ca regizorul este american.
Haideti dom'le sa facem filme adevarate si sa lasam prostiile despre comunism, avorturi, politica etc.
P.S Ma scuzati ca am dat droaie de mesaje aici, dar eu nu am acces la internet acasa.pa. numai bine.
Pitbull
12 Jul 2010, 08:39
Garcea si oltenii merita toate aplauzale. Este primul film modern romanesc. Se cunoaste insa de la o posta ca regizorul este american.
Haideti dom'le sa facem filme adevarate si sa lasam prostiile despre comunism, avorturi, politica etc.
P.S Ma scuzati ca am dat droaie de mesaje aici, dar eu nu am acces la internet acasa.pa. numai bine.
Droaia de mesaje o scuzäm.
Droaia de tâmpenii cocäläresc-manelistice din ele... hai, s-o scuzäm si pe aia. Are rostul ei - sä ne reaminteascä halul de degradare în care a ajuns nivelul intelectual, cultural, cerebral în genere, din România. Roadem o felie de lämâie si ne trece.
Scuze pentru mesajul rezonabil de mai sus - crezusem cä am cu cine vorbi, da' mi-a trecut.
Deci, pa. De tot, dacä se poate.
Nota nr. 3, din 15 iulie 2010:
„Marţi seară, în jurul orelor 22,...” (clichează pentru continuare) (ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=7075)
catalinpetrescu
15 Jul 2010, 01:00
Ohh mr pitbull crede ca sintem pe la gradinitia si daca n-am pus caciula la a, si am mancat litere m-a cearta si ma duc la colt, nope, from now on regarding pitbull i will communicate only in english, in this way he will have difficult time following (days) eventual text mistakes. So mr Pitbull you consider yourself a cult person, maybe an erudit, ok, but being cult is not being intelligent, is like being a space monkey who memorize considerable more information than a zoo monkey in order to exist, but will never discover fire.
Instead of fighting justifyng your occupation, being a film critic (which is not a profession) you poke me with various text mistakes, very shaky reaction
Pitbull
15 Jul 2010, 01:06
Auleo, da' ästa-i dislexic si-n englezä...! :(
Nu se mai poate. La Azil cu el!
djinjis
15 Jul 2010, 06:10
poate ai vrea tu sa dezvolti teoria celor doua emisfere, sudica si nordica, despre care vorbeste maestrul, dar despre care habar n-are si a refluxului de informatie ingurgitate care de fapt nu esti tu. promit sa nu rad decat dupa ce ai terminat ce ai de spus.
interesant ca in patru min de teorie spune "habar n-am" de... patru ori, si "nu stiu" de trei ori. Oare asta este o concluzie care provine din informatia inmagazinata sau este "redecodata" intr-un dialog intre cele doua emisfere habar n-am?
djinjis
18 Jul 2010, 12:36
Pacat ca nu am timp in perioada asta.
Am putea incepe cu scena din hartia va fi albastra.
in fata tab-ului se afla un soldat al armatei romane, ud din cap pana in picioare. Afara senin. Cu o fata trista se cazneste sa-si stoarca hainele, efort cam fara rezultat. El strange totusi constiincios uniforma, bucata cu bucata. Subit, doua pungi cu apa il iau din plin. Cu apa curgand siroaie pe fata el izbucneste: "Pastele mamii voastre de bucuresteni imputiti" Ura ii schimonoseste fata. Smulge automatul de pe umar si incepe sa descarce rafale inspre blocul de langa el. Colegii lui tresar de pe unde se afla si incep si ei sa traga, in toate directiile. Ca intr-un joc de domino focuri de arma izbucnesc in tot mai multe zone ale orasului.
cut to
Prim plan cu un ofiter, tocmai se opreste din izbit cu sabia. Acesta zbiara: "Chemati si minerii"
(ca sa stiti si voi cum a inceput revolutia din '89)
Alta scena. Intr-o camera de hotel, venite ca una dintre ele sa avorteze, doua hoarce, respectiv foarte urate. Viarel aka Domnu' Bebe(sursa imdb) da sa-si tine discursul din inertie cand ceva, probabil instinctul de conservare il opreste. Viarel: "Draga fata, pentru tine avortul e gratis."
cut to
Viarel tasneste afara din camera urmat de hoarca nr.2. Hoarca:"Dar totusi, am dori sa va aratam recunostinta..." Viarel zbiara deznadajduit "Dar nu e nevoie, va asigur" Arunca o privire rapida spre lift si se decide, o zbugheste pe scari in jos. Apare si hoarca nr.1 cu priviri flamande/hulpave. Cele doua raman in hol privind inciudate in urma "binefacatorului..."
djinjis
18 Jul 2010, 12:39
si bineinteles, Lascarescu care prins intr-o partida de poker pe coridorul spitalului urla la asistente sa il lase in pace ca nu se misca de acolo.
Pitbull
18 Jul 2010, 12:51
Multumim.
Q.E.D.
Asta e nivelul de "parodie" la care visezi, Keppy?
Bibilicul täu a oferit dovada vie.
Succes în viatä si pe gârlä, copii!
Aici se face FILM, nu zoaie puturoase.
Hai, la azil!
(As fi sters, da' ästa face crize, cä-si crede ineptiile poleite cu aurul geniului.)
Îmi propusesem să nu mai postez asemenea prostii decât o dată pe lună, ca să întrețin rubrica pentru alți doritori care ar fi interesați să posteze, dar titlul notei ăsteia m-a dat pe spate. De unde le-or scoate?
Așadar, Nota nr. 4, din 23 iulie 2010 (ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=7251).
djinjis
27 Jul 2010, 22:40
brava, aici la colici video e dishtractzie. de A bias astept sa bag o recenzie pe care doar dimineata sa apucati s-o stergeti. cu puiu (cotcodaaaac) de c nu I mai pus comedie reusita cam pla C sa ma distrez si cu ala?
Cand e vorba de femei ca tine, rvn, pline de tupeu si care aduc argumente fiscale, e normal sa fii timid sau chiar sa respingi. In limbaj cinematografic se numesc cocalarese.
hellsteed
03 Aug 2010, 16:04
Carnatarese. * .... da asta e alta poveste :)
Nota: *Afirmatia nu e menita a te jigni rvn. Mi-a adus aminte de trimitirea pe care o face Mihail Drumes la povestea lui Gib Mihaescu, in romanul sau Invitatie la vals.
Cand e vorba de femei ca tine, rvn, pline de tupeu si care aduc argumente fiscale, e normal sa fii timid sau chiar sa respingi. In limbaj cinematografic se numesc cocalarese.
la asemenea invective spuse in "limbaj cinematografic", nici nu ma obosesc sa raspund.
hei, jude, duetul se mentine si aici? ca sa stiu...
Hwy, Rec:
http://www.youtube.com/watch?v=9sUmwfraH28&feature=related
danonino
28 Aug 2010, 08:07
Danonino nu este introvertit, el este un subom. El n-ar trebui sa existe. De fapt, nici nu exista.
zise judex, mancator de mici si ragaitor de bere la meciurile din liga lui mitica.
Am intrebat de ce trebuie sa spui "te iubesc" in gura mare si ati sarit toti de cur in sus. Clar, am desacralizat tot.
alextreme93
28 Aug 2010, 08:55
#$%$%#%#$%#$%# !
Haideti sa postam injuraturile noastre preferate.
PS: Daca moderatorilor nu le convine acest topic,pot sa-l stearga(nu ma supar:"> )
Pitbull
28 Aug 2010, 09:05
Am cinci (nici una originalä):
"Futu-ti pädurea în care creste copacul cu scorbura unde-s albinele care fac ceara din care ard lumânärile-n biserica mä-tii!"
"Târâi-mi-as coaiele pe coliva mä-tii!" (Câstigätoarea concursului de înjuräturi al studentilor de la medicinä, cam prin 1982-83...)
"Toläni-mi-as pula pä corneea mä-tii!" (Cristian Tudor Popescu; câstigätoarea concursului de înjuräturi al SF-istilor, în 1986).
"Hai cä-i clar cä partea cea mai bunä din tine s-a scurs pe picioru' lu' tac-tu!"
"Tu esti sigur cä pe pärintii täi nu-i chema la fel si-nainte de nuntä?"
...Ipule, nu intra pe topicul ästa, cä n-o sä-ti placä!
alextreme93
28 Aug 2010, 09:15
"Târâi-mi-as coaiele pe coliva mä-tii!" (Câstigätoarea concursului de înjuräturi al studentilor de la medicinä, cam prin 1982-83...)
Eu stiam ca-i "ciorba"
In fine.
My favourite swear word Is ...
"Sa te fut"
(injuratura-cliseu)
Pitbull
28 Aug 2010, 09:21
Cum pe "ciorbä", mä...? :-O
Päi aia-i lichidä, deci nu se pot târâi pe ea, cä se scufundä! Poate doar dacä te-atârni de-o salupä, sä faci cu ele ski nautic... sau ciorbutic... scorbutic... sau cum i-o fi zicând... :-?
Si pe urmä, mai e si fierbinte - si-atunci sä te väd! :((
Hai, Judexe, 'opa-sus din mahmurealä si bagä mare! >:)
Bănui ca sunt fariseu, nu-mi prea vine să înjur în agora chit că am o colecție bagaboantă bogată băgată pe undeva.
Sau poate doar mă păstrez pentru trafic, nevastă, șefi, clienți.:D
L.E.
Futu'i, am greșit emoticonul, în pula mea!
Na, că nu m-am putut abține să nu le folosesc pe cele uzuale. Părțile de legătură cum le zice în Timișoara.
Vai de capatana ta. Tu esti la varsta intrebarilor? Credeam c-ai trecut de pubertate. Daca nu, mea culpa, este de inteles atitudinea ta. Dar din cauza comportamentului tau nu-ti va raspunde nimeni. Trezeste-te, baiatule, pana nu te-mpusca unul in cap de la mica distanta!
Daca esti student si te simti bine in pielea ta, e grav si sunt pe cale sa promovez un nou termen, danoninul, care reprezinta cumulul tarelor unui individ din spatiul mioritic, melteanul suprem, cocalarul cu studii superioare in ciuda inteligentei de amoeba, incult, submediocru in tot ceea ce face, dar cat se poate de tupeist.
danonino
28 Aug 2010, 11:06
zise judex, mancator de mici si ragaitor de bere la meciurile din liga lui mitica.
dragonfly_drk
28 Aug 2010, 11:08
terminati mai!!!
1. sunteti off topic
2. nu stricati ce s-a construit pe aici... pune-ti declarati de dragoste si cuvinte frumoase... daca Danonino e frustrat de viata, nu inseamna ca trebuie bagat in seama ca oricum nimeni nu il poate ajuta...
@judex... te rog frumos, daca mai posteaza Danonino aici, nu il mai baga in seama si nu ii mai respunde. La fel ii rog si pe cei care considera ca raspunzandu-i unui om atat de mediocru, rezolva ceva... macar aici sa pastram o atmosfera frumoasa.
In rest, Danonino, baga-ti coada de incult pe unde vrei... pana la urma tot o sa dispari de aici!!!
danonino
28 Aug 2010, 11:14
terminati mai!!!
1. sunteti off topic
2. nu stricati ce s-a construit pe aici... pune-ti declarati de dragoste si cuvinte frumoase... daca Danonino e frustrat de viata, nu inseamna ca trebuie bagat in seama ca oricum nimeni nu il poate ajuta...
@judex... te rog frumos, daca mai posteaza Danonino aici, nu il mai baga in seama si nu ii mai respunde. La fel ii rog si pe cei care considera ca raspunzandu-i unui om atat de mediocru, rezolva ceva... macar aici sa pastram o atmosfera frumoasa.
In rest, Danonino, baga-ti coada de incult pe unde vrei... pana la urma tot o sa dispari de aici!!!
Dumnezeu a facut gresit lumea daca voi doi puteti face copii.
Am pus o intrebare de bun simt si logica, la care observ ca voi nu sunteti in stare sa raspundeti, in schimb bagati injuraturi. Sunteti manelisti adevarati, preluati idei fara sa le judecati la randul vostru. "Este foarte frumos sa vorbesti despre iubire" "iubirea e cel mai mare/incredibil/minunat sentiment"
Ca sa il citez pe un baiat, "asta e tara curvelor virgine". E tara unde avem 20 de cruci puse la oglinda retrovizoare cand injuram de morti, unde burta de bere si fotbalul autohton e arta, unde Dumnezeu alterneaza intre zana maseluta si copilul rau.
Sa-mi bag pula, azi sunt prea binedispus, n-am chef sa injur. E timp, daca nu se-nchide topicul. :D
Ah, mi-am amintit una care-mi place la nebunie:
Da-te-n pula mea de aur! - la gagici merge si ca declaratie de dragoste. =))
Ipule, nu intra pe topicul ästa, cä n-o sä-ti placä!
În primul rând, vocativul clasic al numelui meu este identic cu nominativul.
În al doilea rând, eu înjur, dar nu rostesc niciodată numele organului care vă obsedează pe voi, bulangiilor.
În al treilea rând, în forumul ăsta sunt prea mulți oameni prea bigoți ca să suporte sudălmile mele.
În al patrulea rând, din delicatețe n-am să înjur pe nimeni de morți, atunci când e și Pitbull de față, ca să nu creadă că fac aluzie la necrofilia lui artistică.
În al cincilea rând, îi rog anticipat pe Nino, Blondie ș.a. să se informeze (www.delibro.ro/arbore-genealogic/Columbeanu-Mihnea-Gheorghe-190517.html) și să fie discreți, prudenți, să-și aleagă vorbele cu grijă atunci când îl înjură pe Mihnea, ca să nu scrie cu păcat.
danonino
28 Aug 2010, 11:41
În al cincilea rând, îi rog anticipat pe Nino, Blondie ș.a. să se informeze (www.delibro.ro/arbore-genealogic/Columbeanu-Mihnea-Gheorghe-190517.html) și să fie discreți, prudenți, să-și aleagă vorbele cu grijă atunci când îl înjură pe Mihnea, ca să nu scrie cu păcat.
ai distrus spontaneitatea cu asta.
Bai, Tnuva, personajul ala este profesionist creat, cinismul si sarcasmul de care vorbesti se justifica la el exact prin acel defect. Mai mult, ala de obicei vine cu solutia salvatoare in situatii-limita. Plus ca e medic. Tu esti un nimeni, n-ai nici o situatie limita pe care sa o rezolvi, incerci mereu sa pui intrebari stupide doar ca sa fii tu pe invers, iar cinismul si sarcasmul cu care te impaunezi nu te ajuta decat sa devii penibil, detestabil. Daca la fel esti si in viata de zi cu zi, tare trist tre sa mai fii. Sper sa faci o facultate tehnica si sa-i fii student vreunui amic de-al meu, ca sa repeti anul 3 pana pe la vreo 40 de ani sa-ti iasa din cap tampeniile astea antisociale. Auzi - de ce simte lumea nevoia sa-si exprime public sentimentele? Pentru ca le are! Toti simt nevoia asta? Nu, pentru ca unii sunt introvertiti. Tu de ce simti nevoia sa fii cinic si sarcastic? Iti spun eu - pentru ca esti nesigur, devii ofensiv pentru a te putea apara.
Pitbull
28 Aug 2010, 19:22
Ipule, nu intra pe topicul ästa, cä n-o sä-ti placä!
În primul rând, vocativul clasic al numelui meu este identic cu nominativul.
Clasicismul e atât de passé...
Prefer vocativul romantic... dacä nu chiar si pe cel iluminist... expresionist... simbolist... dadaist... impresionist... fovist... cubist... abstractionist... naturalist... postmodernist... protocronist... realist-socialist... pornografist... neorealist... nouvellevaguist... minimalist... und so weiter.
On-topic:
Futurismu' mä-sii de treabä...!
* * *
Apropo, multumesc pentru promovare! Nici o problemä, e public - ba chiar mä mândresc cu el, altfel nici nu-l fäceam, sau îl pästram privat, cä avea optiunea asta. Deci, din purä curiozitate, cum l-ai gäsit? Cä tocmai asta era ideea, sper sä dea de el cât mai multä lume, îmi mai descopär si eu rudele necunoscute de pe mapamond... (Oricum, mai am mult de completat; sunt pe undeva prin casä încä vreo trei cearsafuri scrise, da' naiba stie când le-oi gäsi... Când nici cu gându' nu gândesti, B.A.F.M. - c-asa-i în tenis!)
"Uscami-as chilotii pe crucea ma-tii"
marcusARCUS
28 Aug 2010, 19:58
Futu-ti turla in cur :))
O ardeleancă alteia: „Tu, fută-tie unu c'o pulă dă fer!”.
Pitbull
28 Aug 2010, 21:26
P-asta o bag în top...!!! =))
Deci, din purä curiozitate, cum l-ai gäsit?
Ei, avem și noi o „înaltă școală”... Școala vieții! =))
M-am luat și eu după președintele republicii și am căutat pe gugăl.
Să-i atragă cineva atenția javrei peltice și demonstrativ-anarhiste, care mă înjură cu orice prilej deși în trecut îmi pupa picioarele de mi-era și mie jenă, că eu n-am făcut decât să-i dau unele sfaturi unui coleg oarecare, fără să-i iau apărarea în vreun fel.
Altfel, trebuie să știți, dragi forumiști, că individul e pasibil de chestii mult mai grave decât ceea ce riscă „medicul” (suspendarea dreptului de a posta mesaje în forum), respectiv să primească pachete la vorbitor de la cățelușa lui pe o perioadă foaaarte lungă.
Citiți aici și faceți-vă o idee.
http://politiacaras.ro/comunicate-de-presa/1077-stop-pornografiei-infantile.html
Eu am răbdat destul, dar nu mai pot să-i permit unui #$#$#$#$#$ și unui #$#$#$#$#$# să mă atace fără să-l provoc, la ce rubrică are el chef, doar pentru că pe el nu-l interesează decât satisfacerea propriilor pofte.
Deci să fie clar: o dată dacă mă mai insultă așa cum o face mai sus, în maximum o lună are plângere penală pentru difuzare de materiale pornografice cu minori. Scurt! În UE așa ceva nu se tolerează.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82726&page=12#237
Păi #$$$$$$#$#$#$#-te-n $#$#$#$# de $#$#$#$#$#c de câine, te-am lăsat să mă-njuri o zi, două, trei, dar tu nu știi ce-i aia măsură! Înainte nu m-am îndurat nici măcar să-l rog să mă lase și pe mine la atelier, deși cineva mă rugase să-i văd niște scurtmetraje și să-i spun părerea despre ele, tocmai ca să nu spună că profit de gestul din primăvară ca să-i forțez mâna, iar acum el vedeți și voi...
Pitbull
02 Sep 2010, 23:10
Ipulache, ia un bubon si taci! :x
Haha! Măi, Judexe, un forum despre filme e cu atât mai mult susceptibil la măști, roluri, iluzii...
Abbase, nu te mai ataca, dom'le, că nu era o acuzație personală. Era doar așa, o observație. :)
Câți, chiar dintre forumiști, nu se dau drept sau se cred chiar ei înșiși regizori, scenariști, directori de imagine, producători, ca ăsta:
http://www.3quarksdaily.com/.a/6a00d8341c562c53ef012875a68646970c-800wi
Medicate
04 Sep 2010, 22:39
:))) asta va ajunge clasica !
Bravo, acum ca a aratat fiecare ce poate, mut topicul in Asylum, ii dau avertisment lui alextreme93 ca a initiat acest topic caruia nu-i vad rostul, ca nu va face niciunuia cinste si va zic ca initiative de acest gen nu vor mia primi avertisment ci direct ban.
keepwalking
24 Sep 2010, 11:41
bai, voi astia, stangacii lipsiti de aparat critic, mai scrieti ceva pe aici?
c.ghevara
24 Sep 2010, 12:05
băi, mergăreţule, care e ăia stângacii?
keepwalking
24 Sep 2010, 12:08
eh, ce mai conteaza...(:|
In lipsa aparatului critic, ma voi multumi, probabil, cu o vizita la munte uichendu asta. :D
Chiar, care-i faza cu stangacii?
Judex, n-ai somn? (:|
Tocmai. La ora respectiva, revazusem Four Weddings and a Funeral, care m-a binedispus atat de tare incat mi-a pierit somnul. Asa ca am apelat la topicul asta - nu ca ar fi adormitor in sine, dar e despre 'Marti...' >:)
Serios acum, chiar nu vrea nimeni sa vada La derniere femme?
keepwalking
25 Sep 2010, 00:05
ideea cu parodia la minimalismul romanesc nu e rea deloc.
ba chiar poate fi succes de box office.
n-ar fi rau sa ne gandim la ea....
Judex, n-ai somn? (:|
Tocmai. La ora respectiva, revazusem Four Weddings and a Funeral, care m-a binedispus atat de tare incat mi-a pierit somnul.
Unul din fimele care ma binedispune si pe mine intotdeaua. Si sa nu-l uit pe preferatul meu, probabil, "Graundhog day".
Eu vreau sa vad "La dernierre femme" :) am citit despre el, dar nu l-am vazut inca.
Ana, sunt la munte. Te aduc aici cu proxima ocazie. ;)
Nu esti sanatost!!!!! =))
Respect.
Revin, doar sa nu inchida cineva din Ibiza topicul.
Pitbull
25 Sep 2010, 09:23
Nu esti sanatost!!!!!
Gura betivului adevar graieste (aka "In vino veritas").
Oricum, aici suntem in Atelierul de SCENARISTICA, nu in Cuplaraiul de bancuri idioate.
La azil.
keepwalking
13 Oct 2010, 00:27
de ce-ai sters domnule cascatul meu?
Pitbull
13 Oct 2010, 02:40
Era irelevant.
keepwalking
13 Oct 2010, 22:14
draga che,
sigur stii vorba asta...o maimuta, cand n-are ce face, se scarpina in cur pana ii iese o buba.
asa si cu criticii nostri.
sper ca nu iti inchipui ca exista o vasta literatura de specialitate dedicata criticii cinematografice.
oamenii acestia, adica criticii, au citit cateva carti, (cate or fi fost traduse in romaneste!), scrise de cativa teoreticieni straini.
si apoi au mixat cu ceva impresii personale, ceva experienta de vizionare filmica, si, gata, nene, hai sa publicam cronici de cinema!
pe unde apuca...pe liternet, de pilda, unde sunt vreo cinspe critici de cinema...
iar daca faci niste arabescuri si imbarligaturi fara noima, asa zis filosofice, despre structuralism si constructionism si contorsionism al camerei in raport cu elucubrationismul prim planului, gata, nene, ai scos o cronica.
bineinteles ca isi apara breasla cu dintii.
sunt atat de putini si rarefiati ca si calitate, incat sufla vantul printre ei.
draga che,
sigur stii vorba asta...o maimuta, cand n-are ce face, se scarpina in cur pana ii iese o buba.
maimutele se purica cand n-au ce face. io n-am vazut pana acum nici un cur de maimuta plin de bube. voi???
Pitbull
13 Oct 2010, 22:27
Oricine citeste mizeria aflatä cu douä chenare mai sus, sä stie cä Cinemagia nu împärtäseste asemenea atitudini. Am läsat-o pe forum numai fiindcä, în prea multe cazuri, încercärile noastre de a curäti discutiile de buruieni au suscitat acuzatii de "cenzurä" si "dictaturä a opiniilor". Si, în fond, uneori poatre fi util sä se vadä monstruozitätile de räutate si irationalitate pe care le au adesea de suportat unele pärti ale cinematografiei românesti - de exemplu, breasla criticilor de film, atât de gratuit si rusinos batjocoritä la pozitia #112.
io m-am hotarat brusc.
renunt si la greva si la slujba si de maine ma apuc de critica de film...
keepwalking
13 Oct 2010, 22:37
pitbull, stii ce constat eu?
tu, pur si simplu, n-ai onoare.
am discutat in particular cu tine si ti-am spus ca nu vreau nici un conflict cu tine.
te-am rugat sa incetam acest dialog absurd.
am crezut ca esti om de inteles si nu o sa ma mai iei la misto fara nici o noima.
dar vad ca ti-ai pastrat aceeasi purtare nesimtita.
am trecut cu vederea toate jignirile la adresa mea, incepand cu "sarma", insulta la originea mea moldoveneasca, pana la jignirile de ordin profesional.
dar tu n-ai nici un Dumnezeu.
iar daca te crezi buricul Cinemagiei, esti liber sa-ti traiesti clipa de glorie.
dar, din punct de vedere uman, esti o nulitate.
ti-o spune un om care a crezut in tine, care ti-a impartasit cele mai intime ganduri si framantari.
bag de seama ca am facut o mare greseala.
esti in stare sa calci pe cadavre pentru a-ti implini ultimele dorinte de afirmare, naiba stie unde.
esti de toate jena si nu e de mirare ca toata lumea buna te ocoleste.
ramai in cufureala ta, in acreala ta ranchiunoasa, in pupincurismul tau ridicol.
te voi ocoli o viata intreaga.
ramai in cufureala ta, in acreala ta ranchiunoasa, in pupincurismul tau ridicol.
te voi ocoli o viata intreaga.
bag seama ca esti cu fundu'-n sus in seara asta.
hai, mai, keepy...pana maine dimineata o sa uiti ce-ai scris aici.
Pitbull
13 Oct 2010, 23:03
Nemernicia de la numärul #112 a anulat complet concilierea încheiatä prin cele douä mesaje private.
Oricum, este evident cä lucrurile scrise acolo nu au nici o tangentä personalä cu mine, si nici eu nu le räspund în vreun sens personal. Pur si simplu, îmi manifest cât se poate de dur indignarea fatä de aceste insulte si mojicii la adresa breslei criticilor de cinema - în mare parte, oameni onorabili, intelectuali demni de tot respectul, care si-au adus si îsi aduc o contributie decisivä la evolutia artei si meseriei filmului, la noi si aiurea. Ca grup profesional, nu contine mai multe ciurucuri, impostori si escroci decât oricare altul (de la cineasti pânä la gazetari, de la medici pânä la profesori de liceu - nu mä refer la juristi, politicieni, demnitari sau politisti, äla fiind un cu totul alt nivel). Continutul mesajului incriminat e o ofensä nu numai la adresa confratilor nostri cronicari, ci si la a bunului-simt, onoarei si decentei în general - o manifestare care nu poate trezi decât stäri de dezgust si dispret. O las aici ca sä fie observatä cu atentie, ca exemplu negativ categoric, si de pe urma ei sä se tragä învätämintele cuvenite.
Iar dacä mahalaua continuä, o mut la Offtopic Asylum (cä Socola e cam departe - de mine, din fericire).
keepwalking
13 Oct 2010, 23:09
mutati-va cu totii la azil.
vor ramane aici pitbull si cativa yesmeni cu buze umede.
toata lumea e nebuna, numai ei, nu:)
stefan, gloria, totusi, astept mai mult de la voi.
Pitbull
13 Oct 2010, 23:11
Eteee... cucu-bambus!
keepwalking
14 Oct 2010, 09:33
che,
de ce vrei sa-l umilesti pe pitbull?:)
tocmai pe el, care se razboieste cu toti amatorii, dar, cand e sa discute cu un om destept, incepe sa dea in balbaiala.
chiar sunt curios daca va lega un raspuns coerent, concret, si, mai ales, sincer.
sau te va face si pe tine "ageamiu carcotas" si scapa!:)
c.ghevara
14 Oct 2010, 09:52
Keep, nu vreau să umilesc pe nimeni. Scopul unei discuţii nu este umilirea interlocutorului. Pentru mine, orice discuţie are ca obiectiv comunicarea unei idei, primirea unei idei, şi ocazia de a-ţi clarifica ideile proprii. :)
keepwalking
14 Oct 2010, 09:56
ai dreptate.
de fapt, scopul lui pitbull e de a umili.
dar o sa se intoarca impotriva lui toate mistourile pe care le-a facut si-o sa le mai faca.
c.ghevara
14 Oct 2010, 10:10
Nu vreau să... "look too good, nor talk too wise", dar umilirea interlocutorului (adversarului) îşi are rădăcinile într-un complex. Sincer, sper că nu este cazul lui Pitbull. Dacă scopul e să umilească, greşeşte. Dar greşeşte şi cel care bagă în seamă aşa ceva, dragă Keep ;) .Când e vorba de idei, orice referire şi apreciere la persoana care le emite scoate discuţia din sfera argumentelor reale.
keepwalking
14 Oct 2010, 10:18
Când e vorba de idei, orice referire şi apreciere la persoana care le emite scoate discuţia din sfera argumentelor reale.
nu si pitbull, care mi-a scris cu majuscule "SARMA"!
adica, vezi doamne, sunt moldovean prost, venit dintr-o gaura a ignorantei si mizeriei.
numai pentru expresia asta si merita tot dispretul, nu numai al meu, ci al tuturor oamenilor decenti.
dar nu mai are importanta.
continuati discutiile pe tema filmului.
nu si pitbull, care mi-a scris cu majuscule "SARMA"!
asta nu-i nimic pe langa ce i-ai zis tu. am avut dreptate noaptea trecuta cand am zis ca o sa uiti pana dimineata, tot.
p.s.tot cu fundu'n sus esti.
Da, am inteles ca ati facut un top cel putin ciudat ”pe ultima luna”. Box-office-urile di Ro si din SUA de ce nu se schimba in fiecare luna?
Pitbull
18 Oct 2010, 11:49
Frank dragä, nu mi-o lua în nume de räu, dar obsesiile tale cu "cenzura", iar acum ideea asta creatä cu modificarea topurilor, si suspiciunea coafatä vizavi de relatiile mele prietenesti cu C.T.P., amicale cu Nap, binevoitoare cu naiba mai stie cine (n-ai decât sä-i întrebi, din parte-mi), miros tare de tot a paranoia.
Asa cä, înainte de a mai lansa suspiciuni nefondate cä as minti, consultä un psihiatru, bäiete. Aprind o lumânare la bisericä sä te gäseascä întreg.
Ok, Pitbull, tu ma suspectezi de paranoia, eu te suspectez de megalomanie. Atat. De altfel, nu sunt de acord nici cu ce spui in cronica despre Morgen, ca ar fi supraevaluat.
In ceea ce priveste topul, cred ca este normal ca un film care mai ruleaza inca in salile de cinema sa fie luat in calcul pentru top. Pe de alta parte, este siteul vostru, faceti ce vreti cu el. Puteti crea chiar si un top al ultimelor 3 ore.
StefanDo
18 Oct 2010, 11:54
box office-urile se schimba saptamanal pentru ca, in mod probabil supranatural, filmele au incasari in fiecare saptamana
Pitbull
18 Oct 2010, 11:57
Copile, dacä si EU sunt suspectabil de megalomanie, ai träit degeaba anisorii äia de când existi pe lumea asta. Te pricepi la oameni, cum mä pricep eu la astrofizicä - mä uit la o planetä si zic cä-i dovleac de Halloween; sau aproape.
Mi-am exprimat dubiile cu privire la relatiile tale amicale cu CTP, de exemplu. Asa pot sa afirm si eu ca i-am relatat personal remarcile tale cu privire la ”firea lui emotiva” si ca asta chiar l-a amuzat.
Dar pana la urma stii care este problema ta? Cred ca incerci sa te catari pe notorietatea altora ca sa devii si tu astfel mai cunoscut.
In privinta topului Cinemagia, am inteles. Asa sa fie, cum ziceti voi.
Pitbull
18 Oct 2010, 12:28
Cu ce drept vii tu si-ti exprimi "dubiile" fatä de relatiile mele nu amicale, ci de strânsä prietenie, cu C.T.P.? Asa, ca s-aräti cä-ti zbârnâie ceva prin craniu? Vorbesti si tu ca sä te afli-n treabä!
Ai fost tu prin 1986 pe la Prospectart, când eu eram un pârlit de asistent de regie, si el un biet inginer de computere? Ai tu idee de devotamentul cu care m-a ajutat, de cât a fäcut pentru mine? Esti în stare sä întelegi afectiunea, loialitatea si respectul reciproc care ne leagä, cimentate în anii 1986-1990 si mai departe...? Ia nu te mai bäga unde nu-ti fierbe oala, da? Nesimtitule!
Problema este ca CTP dintr-un ”simplu inginer” a ajuns un nume, pe cand tu, dintr-un ”biet asistent de regie” ai ajuns sa scrii acum cronici pe forumul Cinemagia...
StefanDo
18 Oct 2010, 13:52
frank, postul de mai sus este insasi definitia atacului la persoana
daca ramai fara argumente intr-o discutie in contradictoriu mai bine te opresti, astfel de reactii te discrediteaza
sunteti off topic
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.