View Full Version : Offtopic Asylum
Dragomara
15 Nov 2009, 21:54
@Dragomara
1. Am sub 30 de ani.
2. Totusi, nu sunt "pe banii babacilor".
3. Nu ma intereseaza cine citeste ce pareri am, dar, chiar daca scriu tampenii, nu astept sa "ma creasca" nimeni de pe acest forum.
atunci jos cu tine de pe timpul meu. :P
pe mine DA mă preocupă pe cine citesc, când, cum ,ŞI mai ales DE CE, pentru că nu am 50 de vieţi de împărţit cu cei care nu merită. ce să fac pentru a mă face mai uşor înţeleasă?! NU e despre voi, e despre mine. ar tb să apreciaţi sinceritatea. :">
până acum rămân doar Pitbull, Keepwalking şi... Deleted, şi asta nu pentru că în primul rând au peste 30.:">
----
Gloriuţa... ce se aude cu topicul ăla?! nu-mi spune că mă laşi să aştept să îmbătrâneşti. ;)
halebardul8
15 Nov 2009, 23:01
Si voi, nevrednici ce sunteti, nu intelegeti ca acest forum, cinemagia.ro, a fost creat special pentru dragomara si hachitele ei.
si daca nu bifati unde trebuie atunci e vai de curul vostru.
pasiuni, pareri personale, euforii: treceti-le la capitolul "dizidente" si mergeti cu ele spre aprobare la ghiseul 2.
daca n-ati inteles, e pentru ca va opuneti ideii.
dragomara rules all this world.
halebardul8
15 Nov 2009, 23:03
cu alte cuvinte:
prostiile dragomarei vor fi oricand binevenite pe un forum care n-are de gand sa promoveze valoarea.
ba vor fi chiar favorizate.
Dragomara
15 Nov 2009, 23:04
... zise Halebardu, cel care are peste 40 de ani, şi evident e excepţia de la regula mea. :D =))
PS: scuze dragă, te-aş fi citat, dar mi-a interzis MisoginDo. =)) =))
PS1: auzi, tu cât ai de gând s-o ţii aşa?! (:| (:|
Pitbull
15 Nov 2009, 23:09
Uite-l si pe Hale!!! :D
AM ZIS EU c-o sä revinä mult mai devreme decât s-ar astepta cineva! :D Il cunosc mai bine chiar decât se cunoaste el însusi.
Bäiatul ästa chiar nu poate träi färä noi, e Cinemagia-addicted! :x
Din päcate, mâine Stefan te va banna din nou - ce sä-i faci, are si el responsabilitätile lui, nu-si poate permite sä fie sentimental. Da' nu-i nimic - garantez cä vei reveni curând, tras de firul dorului de locul unde ti-ai läsat la pästrare inimioara.
Care noi avem mare grijä de ea.
Cäci si noi te iubim, Hale. Si noi te iubim! :-*
...Tocmai din aceste motive, Drago, scumpul nostru Hale o va tine asa PERPETUU. Falsa lui urä si (auto)mincinoasa desconsideratie la adresa CineMagiei poartä un singur nume: DEPENDENTA!
Reprosez moderatorilor ca in majoritatea mesajelor de mai sus nu e nimic de reprosat...
LE: Si ca sa nu sara lumea pe mine cum ca ce am spus nu are logica. Ceea ce reprosez e faptul ca mesajele inca mai exista si discutia continua.
halebardul8
15 Nov 2009, 23:16
nu-i bai, pitbull, maestre de ceremonii funerare,
mai am inca 10 conturi de mail sa-mi fac cont.
si mii de IP-uri sa ma conectez.
asa incat indispozitiile lui stefan ma intereseaza cat indispozitiile in cot.
ce nu vezi tu, insa, ca de obicei, este esentialul: acest forum este facut pentru dispozitiile/indispozitiile dragomarei. O ratacita printre filme, ca intreg forumul, dealtfel.
la revedere,
halebardul9
Pitbull
15 Nov 2009, 23:17
@Liviu-:
Gloria si Stefan dorm la ora asta, ca orice oameni întregi la mine, iar nebunul de mine, care n-are somn, m-am retras din functia de moderator aici, acum o lunä, cä nu mai rezistam, si mai era si scandalul äla în care mä implicase un fost user, asa cä se creau suprapuneri de interese.
Lasä, cä Hale are nevoie de noi - de-asta si vine noaptea, când nu mai are cine sä-l modereze/banneze/citeascä/înjure.
@Hale:
...iar tu, cu indispozitiile/dispozitiile tale, esti fäcut pentru Cinemagia.
Färä ea/noi, n-ai exista.
P.S.
Cicä "la revedere", da' uite-l cä iar räspunde! :))
halebardul8
15 Nov 2009, 23:27
ce sa insemne asta, oare?
ca toata puterea ta statea numai in banarile penibile ale lui stefando?
si ca acum, la vreme de noapte, te simti putin slabit?
intru atunci cand imi vine, cand vad ca forumul nr.1 de film in romania e populat de gospodine nevertebrate nesatisfacute.
reciteste si zi-mi ca n-am dreptate.
Pitbull
15 Nov 2009, 23:30
Te pierzi în detalii si nimicuri.
NOI SUNTEM VIATA TA, ASTA E!
NE TOT ATACI, DE FURIE CA NU-TI POTI REPRIMA IUBIREA PENTRU NOI.
Esti dependent de CineMagia, o adori, desi n-ai vrea, iar asta te face sä turbezi si sä ne spui vorbe urâte.
Se observä clar din incoerenta si incontinenta mesajelor tale.
Dacä nu te-am iubi si noi, te-am trimite la un medic psihiatu.
Dar te vrem asa cum esti - ästa e farmecul täu: un Pierrot îndrägostit, nefericit în amor, care aruncä-n Cinemagia cu rosii fiindcä-i e rusine sä afle lumea cä-n inimä are numai flori pentru ea.
(Uite-l cä tot mai are ceva de zis! :D "La revedere" din pärti - bäi, ce se mai amägeste singur copilasu' ista! Firesc - rostul lui e AICI, nu pe Matzu Grav.)
halebardul8
15 Nov 2009, 23:32
@Hale:
...iar tu, cu indispozitiile/dispozitiile tale, esti fäcut pentru Cinemagia.
da, sunt facut pentru a darama cinemagia, asa cum este ea acum.
Pitbull
15 Nov 2009, 23:35
S-o crezi tu, Pinocchio! :x Iubirea nu poate därâma, poate doar construi.
In adâncul sufletelului täu de lemn-Tänase, doresti, si reusesti, doar sä clädesti - mäcar cu-o mistrie de mortar, o cärämidä, o bidinea de var - la templul CineMagic.
De-asta ai si därâmat Matzu Grav - din subconstientä fidelitate cinemagiafilä.
Iti multumim din suflet.
Hai, mai zi ceva - ca sä-mi dovedesti si pentru a tzâspea oarä câtä dreptate am: cä NU TE MAI DAI DUS! :))
halebardul8
15 Nov 2009, 23:35
Te pierzi în detalii si nimicuri.
NOI SUNTEM VIATA TA, ASTA E!
NE TOT ATACI, DE FURIE CA NU-TI POTI REPRIMA IUBIREA PENTRU NOI.
Esti dependent de CineMagia, o adori, desi n-ai vrea, iar asta te face sä turbezi si sä ne spui vorbe urâte.
Se observä clar din incoerenta si incontinenta mesajelor tale.
Dacä nu te-am iubi si noi, te-am trimite la un medic psihiatu.
Dar te vrem asa cum esti - ästa e farmecul täu: un Pierrot îndrägostit, nefericit în amor, care aruncä-n Cinemagia cu rosii fiindcä-i e rusine sä afle lumea cä-n inimä are numai flori pentru ea.
ti-am mai spus: negarea realitatii te-a dus pe niste plaiuri deloc magulitoare.
Acolo unde Neinvinsa-i dragostea e un film bun, halebardul tanjeste dupa dragostea cinemagiei, als e un prost etc. Am mai vorbit despre asta, dar vad ca n-ai inteles nimic.
halebardul8
15 Nov 2009, 23:37
S-o crezi tu, Pinocchio! :x
In adâncul sufletelului täu de lemn-Tänase, doresti, si reusesti, doar sä clädesti.
De-asta ai si därâmat Matzu Grav - din subconstientä fidelitate cinemagiafilä.
Iti multumim din suflet.
aici, cu tot respectul, dar mananci ciuperci.
(coprofite)
forumul merge, si inca merge foarte bine.
ia baga un ochi, ca sa te convingi.
Pitbull
15 Nov 2009, 23:39
Iubite, visezi. Poate tocmai de-asta ai venit acum aici, într-o crizä de somnambulism.
(Sau, poate, esti treaz si minti, ca de obicei - refugiul täu etern din calea unei realitäti care te orbeste cu lumina ei.)
halebardul8
15 Nov 2009, 23:44
continui sa negi realitatea - care probabil iti ofera numai insatisfactii, ca sa nu zic mai mult.
continua.
altfel cum o sa-i faci fata?
Pitbull
15 Nov 2009, 23:48
Copii, puiutul ästa m-a adormit de-a binelea.
Vi-l las vouä, eu mä duc sä mä culc.
Pa, scumpicel - si nu te amägi: toti stim cât îti plânge pipota dupä noi. Somn-usor, vise-pläcute / Pomu' falnic sä te... (puncte-puncte)." :-*:x>:D<
halebardul8
15 Nov 2009, 23:51
vax.
n-ai destula muzica in tine ca sa ma faci sa dansez, vorba unui clasic.
Dragomara
15 Nov 2009, 23:54
ce sa insemne asta, oare?
ca toata puterea ta statea numai in banarile penibile ale lui stefando?
si ca acum, la vreme de noapte, te simti putin slabit?
intru atunci cand imi vine, cand vad ca forumul nr.1 de film in romania e populat de gospodine nevertebrate nesatisfacute.
reciteste si zi-mi ca n-am dreptate.
no brain, no pain! :-& :-& :-&
puţină originaliate din partea numărului 8 n-ar strica, totuşi.
sau te pomeneşti că acum doar recitai?! (:| :!! :!!
StefanDo
25 Nov 2009, 11:28
keep, cred ca dragomara merita din plin ce ai scris mai sus despre ea (si ai sters), pot sa-ti de-sterg postul respectiv, daca vrei ;)
keepwalking
25 Nov 2009, 11:30
keep, cred ca dragomara merita din plin ce ai scris mai sus despre ea (si ai sters), pot sa-ti de-sterg postul respectiv, daca vrei ;)
da, la un moment dat am scris ceva si, intr-adevar, am sters, dar nu mai stiu exact ce...
cred ca poti "de-sterge" :)
StefanDo
25 Nov 2009, 11:34
nu-l de-sterg, ca se pierde printre celelalte, ii dau copy-paste mai jos
keep a scris:
"dragomara,
tu ai facut ceva bun in viata ta, in afara de a merge cu bicicleta prin vantul dobrogei?
adica stii satisfactia unui lucru facut cu buna credinta si pentru bucuria cuiva?
cand te asezi la computer si scrii mesaje kilometrice, ce e in capul tau?
la ce te gandesti? pe cine sa mai frec azi, pe cine sa mai fac prost si inutil, cui sa-i mai spun despre viata mea minunata, culta, sanatoasa si sportiva, in timp ce restul sunt niste fraieri care-si consuma energia pe internet?
chiar nu-ti dai seama cate tristete si neimplinire personala rezida din mesajele tale, cata inacrire, cat praf sta asezat pe sufletul tau?"
keepwalking
25 Nov 2009, 11:39
stefan,
da, asta era mesajul.
chiar eram curios sa aflu cu ce ganduri deschide dragomara paginile acestui forum.
dar, cum ma aprind repede si-mi trece la fel de repede, am sters mesajul, gandindu-ma ca voi primi o neplacuta replica-fluviu.
ceea ce ma intriga la dragomara e ca, desi nu foloseste cuvinte insultatoare, reuseste sa enerveze pe toata lumea.
Dragomara
25 Nov 2009, 11:43
poţi, poţi evident că poţi!
da'totuşi numai atâta poţi (=ştii)?!
(între noi fie spus ai priceput şi tu o dată corect. păcat că ai stricat totul vorbind. ;) )
@Keep şi io sunt de aceeaşi părere. :"> :-*
şi acum am să fiu un pic off-topic şi-am să-ţi pove o istorie personală, evident cu tâlc.
bunicul din partea tatei s-a numit Tudor, eu nu l-am apucat în viaţă, deoarece el a murit când avea tata 14 ani. ei bine, se duce într-o zi bunicu la muncă la vecinul de vis-a-vis, cel care era mult mai avut, dar şi ceva mai zgârcit, şi munceşte, munceşte, munceşte, la arat, o zi întreagă. seara, după ce-şi terminase treaba şi-şi aştepta evident plata, vine vecinul şi-i zice astfel "mulţumesc nea Tudorică, că mi-ai arat adânc!" :-O =)) =))
no, chestia asta e proverbială-n neamu'nostru, când tata repară câte ceva cuiva, şi revine acasă cu mâna goală, eu îl întreb cum a fost, şi dacă a fost "cu nea Tudorică", după care râdem amândoi! =)) =)) =))
Dragomara
25 Nov 2009, 11:45
bla-bla-bla
nu trebuia să te mai oboseşti, credeam că deja mi-ai verificat topicele la care am subscris, cum s-ar zice!
deci numai asta poţi. (:| (:|
tragic.:(( :(( :-?
PS: ţi-am mai dat încă 1 bilă neagră, evident în ceea ce priveşte calităţile tale de moderator. omul ŞtefanDo nu există. din păcate.
Dragomara
25 Nov 2009, 11:52
@stefanDo - când vrei să te dai în stambă mai verifică şi tu, asta dacă nu vei să râdă şi curcile de tine.
http://i46.tinypic.com/rmmxpe.jpg
StefanDo
25 Nov 2009, 11:57
aha, deci stiai mesajul si cu toate astea tot ai tinut sa pui postarea cu nr. 118, interesant
Dragomara
25 Nov 2009, 17:36
aha, deci stiai mesajul si cu toate astea tot ai tinut sa pui postarea cu nr. 118, interesant
am vrut doar să-ţi reamintesc pentru a suta-mia-oară de ce te consider... ăăă... cum ştii tu că te consider.
auzi, am şi o nelămurire, şi anume: reamintitul (=reconfirmarea) ăsta/ asta periodică a ceea ce eşti, ţine numai de memoria ta slabă, sau ţie chiar îţi pasă de mine, de vârsta mea, un pic mai înaintată decât a ta, şi doar ţii neapărat să nu uit (=te uit), sau ce?! :-O :-O
no, îmi pare rău pentru timpul tău, dar când o să uit o să-ţi dai sigur şi singur seama. no, acum dacă ţie ţi se par fun ieşirile de genul celei de mai sus, be my guest. but I don't!
PS: ai toată compasiunea mea. şi încă ceva pe deasupra. ;)
PS1: îl apreciez pe Keep, îmi place să-l tachiez (=enervez), îmi place să cred că şi cunosc o mică parte din el, deci slabe speranţe să mă mai enervez pe ieşiri de moment, pe care, de altfel, tot io le-am provocat. :"> O:-) O:-)
StefanDo
25 Nov 2009, 17:59
pai nu e nevoie sa-mi reamintesti a nu stiu cata oara ceva ce nu ma intereseaza
ce ma intereseaza e un singur lucru: cum comunici cu forumul in general
ma intrebai mai devreme de ce am intrat pe profilul tau. pur si simplu eram curios daca printre zecile de mesaje scrise de tine in ultima vreme este macar UNUL despre vreun film. dupa vreo doua pagini m-am lasat pagubas ;)
Dragomara
25 Nov 2009, 21:25
pai nu e nevoie sa-mi reamintesti a nu stiu cata oara ceva ce nu ma intereseaza
ce ma intereseaza e un singur lucru: cum comunici cu forumul in general
ma intrebai mai devreme de ce am intrat pe profilul tau. pur si simplu eram curios daca printre zecile de mesaje scrise de tine in ultima vreme este macar UNUL despre vreun film. dupa vreo doua pagini m-am lasat pagubas ;)
Da?! :-O :-O din păcate se pare că nu profilul meu l-ai "cercetat". :D
unde sunt doar o ţărancă nerealizată măcar unul dintre mesajele mele este despre film, uită-te aici şi te vei convinge http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119&page=84 .acum evident că recunosc că nu am loc de mesajele tale, ale lui Liviu-, ale Judex de ex, despre FILM.
PS: dă-mi voie să-ţi reamintesc că acest topic este despre filmul Ho-ho-ho, şi că aş fi apreciat dacă mi-ar fi răspuns acolo unde te-am întrebat, când te-am întrebat (ieri sau alalteieri), adică în privat.
(paradoxal cum de te-ai "gândit" să-mi cercetezi profilul la 4-5 zile după ce-am început să-ţi îndeplinesc vechea ta dorinţa, cea de a-mi (auto)şterge toate postările. probabil că ai vrut să te convingi dacă a mai rămas vreuna needitată. nu dispera, în timp, promit să le "rezolv" pe toate.)
PS1: scuze că nu ţi-am apreciat postarea la adevărata valoare. fii on-topic şi poate am să o fac.
-----
în altă ordine de idei ce-aşteptaţi de la Moşu', în afară de filme bune, bineînţeles?!:">
Dragomara
14 Dec 2009, 13:30
redeschis :D
vad ca unii au inceput sa faca spume la gura deja
încă unul dintre motivele pentru care nu-mi plac ardelenii. :(
sfat "frăţesc": băi ţâcă, dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine când iei o decizie, ori o duci până la capăt, ori n-o mai lua dracului deloc!
io ştiu că rolul tău aci e pur decorativ, dar dacă nu vrei să-ţi comentez judecăţile de valoare, schimbă şi tu poza de la profil, poate aşa mai uit de ce-ar tb să faci tu aici, ŞI NU AI FĂCUT ŞI CONTINUI SĂ NU FACI!!
:| :-q ~X( =; :-t X_X
Cinemania
14 Dec 2009, 13:31
Desigur, daca o dati in tot felul de balarii diverse, s-ar putea sa nu mai fie clar ce e off-topic grosolan, ce e atac la persoana etc., etc. In acest caz topicul va fi inchis pe veci si va voi trimite la cel cu Gigi :D
Cinemania
14 Dec 2009, 13:34
redeschis :D
vad ca unii au inceput sa faca spume la gura deja
încă unul dintre motivele pentru care nu-mi plac ardelenii. :(
sfat "frăţesc": băi ţâcă, dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine când iei o decizie, ori o duci până la capăt, ori n-o mai lua dracului deloc!
io ştiu că rolul tău aci e pur decorativ, dar dacă nu vrei să-ţi comentez judecăţile de valoare, schimbă şi tu poza de la profil, poate aşa mai uit de ce-ar tb să faci tu aici, ŞI NU AI FĂCUT ŞI CONTINUI SĂ NU FACI!!
:| :-q ~X( =; :-t X_X
ai ras cu lacrimi c**** ?
Dragomara
14 Dec 2009, 13:35
[/I][/B]Desigur, daca o dati in tot felul de balarii diverse, s-ar putea sa nu mai fie clar ce e off-topic grosolan, ce e atac la persoana etc., etc. In acest caz topicul va fi inchis pe veci si va voi trimite la cel cu Gigi :D
auzi, că am şi io o curiozitate, evident legată de voi cei care postaţi de la locul de muncă: cât vă plătesc măi ăia pe ora de frecat menta pe Internet?! bineînţeles acum mă oftic... :-?
vreau şi io un job dintr-ăsta!! ;) ;)
----------
l.e.
dacă stai şi analizezi constaţi că ţara asta nici n-are cum să meargă altfel. şi acum o să-mi spuneţi că joburile lui Cinemania, Keep şi restul ANGAJAŢILOR ţin de Cinemagia. =)) =)) =))
aloeu, frate, ce v-aş mai zbura io dacă aş fi în locul şefilor/ patronilor voştri!!! ;)
Cinemania
14 Dec 2009, 13:41
Degeaba vrei daca nu poti.
Mi-ai zis-o, ti-am raspuns.
Baga si tu o replica asa cum stii. Poate iti raspund pe privat.
StefanDo
14 Dec 2009, 13:45
on-topic, va rog
toata pagina asta (ca de obicei unde scrie dragomara) este off
Rapture
14 Dec 2009, 13:45
Io nu vad care ar fi problema ca ei "freaca menta pe internet" . Sunt platiti? Bun, bravo lor!
LE: My humble apologies to the mod. :">
Dragomara
14 Dec 2009, 14:53
on-topic, va rog
toata pagina asta (ca de obicei unde scrie dragomara) este off
ia dă şi tu, o dată în viaţa ta, un exemplu personal.
şi acum să vă REaduc aminte: suntem în 14 decembrie 2009, ora 15:50 deci la mai bine de-o săptămână de la terminarea alegerilor prezidenţiale 2009 turul 2.
acum nu contest că unii dintre voi oţi trăi alt timp, şi că profilul acestui site o fi altul decât îl ştiam io, adică filmele.
revin: acest topic, ca de altfel întreaga cafea ar tb nu numai închisă, dar şi desfiinţată. părerea mea.
StefanDo
14 Dec 2009, 14:57
e ca si cum ai zice ca de un film putem vorbi doar o saptamana, imediat dupa premiera
oricum, daca n-ai nimic de zis si nu te intereseaza, nu mai intra aici
ma amuza ca amintesti de profilul acestui site cand tu scrii despre film cam o data la trei saptamani
Dragomara
14 Dec 2009, 15:01
e ca si cum ai zice ca de un film putem vorbi doar o saptamana, imediat dupa premiera
oricum, daca n-ai nimic de zis si nu te intereseaza, nu mai intra aici
te rog schimbă şi numele site-ului, că văd că profilul deja l-ai schimbat de ceva vreme, şi-ţi promit să nu mai intru aici.
PS: bună încercare on-topic, dar evident nereuşită, ca mai mereu. :D apreciez efortul, totuşi despre ce film vorbim noi aici?! :-?
dacă şi pe mine m-ar plăti (nu CineMagia) să frec menta aici, ca pe mulţi alţii, aş scrie despre film mult mai des decât l-aş privi. mult mai des decât... zilnic. punct.
StefanDo
14 Dec 2009, 15:05
mda, ca de obicei
Dragomara
30 Dec 2009, 22:19
te rog introdu şi categoria de "cel mai pupincurist".
aci majoritatea o să vă călcaţi în picioare. =)) =)) =))
Disciple
30 Dec 2009, 22:26
Poate o sa te calcam in picioare.;;)
Dragomara
30 Dec 2009, 22:27
deci eu votez aşa:
cel mai harnic=cel mai prost (sunt foarte multe nume de dat aici, iar eu nu vb cu "p")
cel mai misto=nu există
cel mai amuzant=nu există
cel mai enervant=cel mai prost (sunt foarte multe nume de dat aici)
cel mai batut in cap=cel mai harnic
cel mai degeaba=cel mai harnic
cel mai prietenos=nu există
cel mai tare moderator=asta e de-a dreptul SF! deci NU EXISTĂ!
cel mai varza moderator=ŞtefanDo, Pitbull (pe Gloria o iert, că ea are o scuză - e fată :-* ;) )
PS: data viitoare roagă şi tu cineva care vorbeşte limba română să-ţi facă "topicul" pentru că e cam "varză" care se tot... "varză", pardon, repetă. :D
Dragomara
30 Dec 2009, 22:30
Poate o sa te calcam in picioare.;;)
da' tu nu erai doar un... cur care plângea?! ce păţişi?! :-O :-O dar mă rog, şi ele pot visa. :"> baftă!
în caz că uitaşi cine eşti:
Drago - stea mea:mi se umple(u) cur...ochii de lacrimi cand iti citesc idealurile.
Rapture
30 Dec 2009, 22:33
Du-te si culca-te! Nu cumva sa pierzi somnu' de frumusete.:!! :-t
Disciple
30 Dec 2009, 22:33
Pe cineva ca nici tu nu esti in stare.Eu's tanar am timp sa invat,sa ma perfectionez.Tu esti si "matura", si cu mucii pe sus si prafuita.
Sa vii sa faci pe savanta cand oi invata urmatoarele cuvinte asa:
"aci" -> "aici"
"data"-> "dat"
"derptul"->"dreptul
LE:Si un cur murdar iti e superior!;)
Dragomara
30 Dec 2009, 22:39
Pe cineva ca nici tu nu esti in stare.Eu's tanar am timp sa invat,sa ma perfectionez.Tu esti si "matura", si cu mucii pe sus si prafuita.
Sa vii sa faci pe savanta cand oi invata urmatoarele cuvinte asa:
"aci" -> "aici"
"data"-> "dat"
"derptul"->"dreptul
LE:Si un cur murdar iti e superior!;)
când îi mulţumeşti mamei tale, în numele meu, arată-i şi postarea asta, te rog.;)
Disciple
30 Dec 2009, 22:45
Am spus ce am avut de spus pe topicul celalalt.
Si mai moale cu off-topicul!
Du-te si croncane in alta parte!
Pitbull
30 Dec 2009, 22:48
Topicul e momentan compromis.
Un mod/admin sä steargä totul de la #2 încoace, apoi sä-i mai däm o sansä.
cremaxx
30 Dec 2009, 22:54
:))
ce mai topic
nici nu voiam sa postez aici ....
dar vad o gramada de dornici ,care abia asteapta sa scrie ceva numai sa le creasca numarul dw langa avatar(apropo pitbul nu are legatura cu filmul):))
keepwalking
30 Dec 2009, 22:57
as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.
cremaxx
30 Dec 2009, 23:04
Eu trebuie sa lucrez undeva de genul vostru ca sa ma dau mare cunoscator in ideile voastre?
Nicidecum! Postez aici ca asa vreu eu si nu aveti ce face.
Un sfat: nu incurcati forumul cu locul de servici! Si daca cumva ,din greseala ,ati facut-o puteti sa postati aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=235>:)
Disciple
30 Dec 2009, 23:11
Keepwalking:mai intai zic sa asteptam pana isi da mai multa lume acordul in privinta acestei initiative pentru ca apoi sa organizez niste topicuri asa cum trebuie.OK?
keepwalking
30 Dec 2009, 23:15
ok, dar sa stearga cineva de la mesajul 2 incoace.
Dragomara
30 Dec 2009, 23:35
@keepwalking
am vrut să-ţi spun asta pe topicul legat de aşa-zisul tău film, dar mi-am zis că nu e cazul să mă complic, iar, inutil, cu tine.
tu afirmi acolo că un film tb judecat numai de către cineva care ştie cum se face el dpdv FIZIC, şi aci mă refer la orele de muncă pe care le presupune fiecare activitate specifică, cum ar fi scrierea scenariului, dublele, montajul etc. am găsit această judecată un pic stranie, evident ea se pretează cel mai bine produselor finite ale activităţilor preponderent fizice. să-ţi dau un exemplu, ca să mă înţelegi mai uşor: sunt dispusă să cumpăr roşiile cele mai mari pt. că ştiu că pentru a le obţine zarzavagiul a muncit mai atent, mai mult etc. sau: sunt dispusă să dau bani în plus pe un Lamborghini pentru că el este mai FIABIL decât un Logan, ci nu pentru că la el au muncit mai mulţi oameni un timp mai îndelungat. valoarea operei de artă, a filmului în cazul nostru nu este dată de numărul de oameni, de timpul şi de efortul care a dus la realizarea ei, ci de mesajul pe care-l transmite ea, de amprenta pe care-o lasă-n sufletul şi mintea spectatorului. timpul este cel mai exact "barometru" al operei de artă, el triază şi totodată consacră valorile.
nu lucrez într-o redacţie, ci într-o centrală nucleară, nu este locul şi nu am nici timpul necesar să-ţi explic ce presupune asta, în niciun caz nu are legătură cu munca de dragul plecatului de-acasă.
concluzie: valoarea unei activităţi NU rezidă în cantitatea de timp şi efort depuse, ci în rezultatele pe care le-ai obţinut. şi acum hai să vb un pic despre rezultate dând nişte numere: acum un an erau cel puţin 1000 de useri online CONSTANT, zilnic, azi acel număr abia sare peste 100.
nu vreau, pentru că nu am timp să vorbesc despre calitatea actuală a celor care postează pe forum, toţi userii de valoare, oamenii de cultură au plecat de pe acest forum. oare de ce?!
nimeni nu citeşte şi nu comentează mai atent ca mine articolele de pe site, mă rog, asta unde 90% din timp nu pot posta pe forum. nu vreau să par cârcotaşă, dar toate acele articolaşe nu sunt decât reproduceri umile ale articolelor de pe site-urile străine de profil. eu lucrez din 1995 cu baze de date, din 1997 sunt pe Internet deci nu-mi spune mie câtă muncă e în spatele acestui site, te rog, pentru că e foarte puţină şi de foarte proastă calitate. îmi pare rău că s-a ajuns aici, şi nu am glumit deloc când am vorbit despre demisie şi despre moartea CineMagiei. ceea ce este cel mai trist e faptul că ea nu a murit de la sine, ci a fost ucisă de incompetenţă, rea-voinţă, indiferenţă, ambiţii prosteşti, subiectivism etc.
PS: că uitasem, uffff asta chiar nu va suna plăcut, dar ăsta e adevărul: cred că ai apucat-o pe drum greşit, evident în ceea ce priveşte activitatea ta profesională, îmi pare rău că o să dau dovadă de lipsă de "umanism" (LOL), dar Pitbull nu este nicidecum un model de urmat, mă rog asta dacă nu ţi-ai propus să fii încă unul din rataţii ANONIMI din cinematografia românească! :(
singurul domeniul valoros în care l-ai fi putut copia este cel al culturii, numai că acesta este genul de activitate în care tb să începi de foarte tânăr, şi-n care, din păcate tu ai ratat startul.:((
îmi cer mii de scuze, însă eu cred că te îndrepţi într-o direcţie greşită, şi că de cele mai multe ori te pui singur în situaţii de-a dreptul penibile. oricum, tu fă ce vrei, timpul este singurul care-mi va confirma sau infirma părerile! om trăi şi-om povesti, sănătoşi să fim!
numai bine! :-/
cremaxx
30 Dec 2009, 23:45
PAi intrebarea asta am pus-o si eu mai acum catva timp: Dece nu se sterg topicurile vechi si inutile care nu au de-a face cu un site de specialitate ca acesta, in cultura generala sa spunem.
Au zis ca ei nu sterg nimik fiindca sunt "anale" carora le plac noilor veniti.
Deci, site-ul e facut pt filme ,intradevar, dar forumul nu.Acesta este pt. a atrage cati mai multi useri care vorbesc vrute si nevrute.
De aceea tu esti Vedeta aici.!:))
cremaxx
31 Dec 2009, 00:34
Rapture ,pana la 18 ani o sa ai tot timpul sa te minunezi de ce poti face si la ce ora poti sa te scoli atunci cand nu e mamitau acasa.
Lasane cu ce ti se pare tie fenomenal din ceea ce faci tu....ne intereseaza daca ai facut ceva special...de ex sex in baie.
Atunci sa ne dai de stire ok?:))
bai cremaxx da badaran esti, ti-ai cam luat aripi in ultimu' timp, suferi aiurea pe aici ..
Disciple
31 Dec 2009, 12:52
Propun o categorie:
"O viata pentru o idee"
Si am cativa clienti.Fideli.:D
Dragomara
31 Dec 2009, 13:39
Haideti sa votam si cel mai misto topic deschis in 2009. O sa caut si revin cu nominalizari.
nu. mai bine hai să facem ceva util măcar pentru o singură persoană, o dată-n an.
tocmai ce-am primit cel mai mititel şi MAI îngheţat colindător în... port-bebe, a cărui urare, când mi-am aruncat pupicii asupra lui a fost doar: UAAAAAAAAA-UAAAAAAA!
LMA, all!:-* :-* :-*
Dragomara
31 Dec 2009, 16:38
aloeu!:-O :(
frate, ce naiba-s astea?! get a life! sau spală şi tu nişte vase, pregăteşte un grătar, un desert, ceva!
dacă chiar n-ai nimic de făcut vino-ncoace, că am io numa' o juma de vagon de haine de călcat, hai că-ţi las cheia sub preş. :P :P :P
Disciple
31 Dec 2009, 16:49
Eu am o viata atata vreme cat am timp si pt intiative din astea si sa vad tone de filme si sa discut despre ele si sa imi vad de treburile pentru scoala.
De ce tre' sa comentezi mereu prosteste?
Nu face si din topicele astea mahala.Daca ai unpic de bun-simt in tine.
Dragomara
31 Dec 2009, 16:57
Eu am o viata atata vreme cat am timp si pt intiative din astea si sa vad tone de filme si sa discut despre ele si sa imi vad de treburile pentru scoala.
De ce tre' sa comentezi mereu prosteste?
Nu face si din topicele astea mahala.Daca ai unpic de bun-simt in tine.
"tone de filme", "mahala", "unpic de bun-simţ în tine"?! :-O :-O ohhh, Dumnezeule, unde am nimerit?! :-/ :-? ok, mă duc să-mi spăl bun-simţu' din mine şi să mă car într-o realitate predominant populată de bipede. :-* ;)
cheia e sub preş.
Disciple
31 Dec 2009, 17:03
Nu cred ca ma vrei la tine acasa.;) :-*
Da' tu nu ai avut 20 de ani ? atunci tot asa erai? :|
Pitbull
01 Jan 2010, 14:23
Nu, ea s-a näscut la 30.
Pitbull
01 Jan 2010, 14:23
...si trei säptämâni.
Pitbull
01 Jan 2010, 14:24
...si douä zile.
(No, hai cä iar o sä râdä.)
Dragomara
01 Jan 2010, 14:29
Care posteaza sa se afle in treaba ,da explicatii pe care nu le cere nimeni ,si desi e o prezenta constanta pe forum activitatea lui lasa de dorit.
- 90% din cei care au postat şi stau logaţi, continuu, cel puţin juma de zi, în ultimul an,
- toţi utilizatorii noi, sub 20 de ani care au dus la infantilizarea rapidă unui forum şi aşa debil.
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? :)
Dragomara
01 Jan 2010, 14:35
Cinemania
Gloria
StefanDo
la care dintre sensuri te-ai referit?!
TÁRE, tari, adj., adv. I. Adj. 1. Care are o consistență solidă, care opune rezistență la apăsare și nu poate fi ușor pătruns, străbătut, desfăcut, despicat; lipsit de moliciune, solid; p. ext. trainic, durabil. ♦ Care este mai consistent decât în mod obișnuit; vârtos, des; (despre pâine) uscat; (despre ouă) răscopt. ♦ Fortificat, întărit. 2. Care este lipsit de elasticitate, care nu se îndoaie (decât cu greu), fără suplețe; (despre pânză sau obiecte de pânză) scrobit, apretat. ♢ Pânză tare = pânză (cu țesătură rară) foarte apretată, folosită în croitorie. 3. (Despre ființe sau părți ale corpului lor) Care are forță sau rezistență fizică, voinic, robust, viguros, puternic. ♢ Expr. (A fi) tare de(-o) ureche (sau de urechi) = (a fi) surd. 4. (Despre oameni și despre manifestările lor) Care este în stare să reziste, să facă față încercărilor, cu voință fermă, energic, dârz, neclintit. ♢ Expr. (A fi) tare de fire (sau de inimă) = (a fi) curajos, rezistent. ♦ (Despre colectivități) Plin de forță, puternic. ♦ Neînduplecat. 5. Care dispune de putere, de autoritate, care este stăpân pe o situație; atotputernic. ♦ Care posedă cunoștințe temeinice într-un domeniu; doct, priceput. 6. (Despre argumente) Convingător, concludent; clar, categoric. 7. (Despre fenomene ale naturii) Care se manifestă cu violență. ♦ Vorbe (sau cuvinte) tari = vorbe aspre, grele, jignitoare, insultătoare, injurioase. 8. (Despre sunete, zgomote) Care este emis cu putere, care răsună până departe, se aude bine. 9. (Despre aer) Răcoros, rece, tăios; p. ext. curat, ozonat. ♦ Care produce o impresie puternică asupra organelor de simț; pătrunzător, intens, ascuțit. 10. (Despre băuturi alcoolice) Care are o concentrație mare de alcool. ♦ (Despre unele substanțe alimentare, chimice sau medicamentoase) Care are o concentrație mare (și produce un efect puternic); p. restr. picant. 11. (Despre culori) Bătător la ochi; viu, puternic, intens, aprins. II. Adv. 1. Foarte, mult, extrem, teribil, grozav. ♢ (Pe lângă adjective sau adverbe, ajută la formarea superlativului) Îți voi rămâne tare recunoscător. 2. Cu forță, cu intensitate, cu putere. 3. (Pe lângă verbe ca „a vorbi”, „a spune”, „a cânta” etc.) Cu glas articulat, pentru a fi auzit de cei din jur; cu glas ridicat, pentru a se auzi bine sau departe. 4. Iute, repede. – Lat. talem.
@Judex - constat cu tristeţe că te înscrii cu succes în topicul cel mai pupincurist user. of-of-of ce bătaie e pe podiumul ăla! :P
Disciple
01 Jan 2010, 14:36
Eu propun sa ii fie sterse toate abaterile off-topic si sa isi primeasca si un ban.Ca sa se linisteasca.
Vorba aia: "Dupa monitor, multi viteji se arata".
Disciple
01 Jan 2010, 14:37
Sa inteleg ca 10% reprezinti tu?
Fii buna si explica-mi si mie care e supararea in legatura cu astia sub 20 de ani.
Dragomara
01 Jan 2010, 14:41
Eu propun sa ii fie sterse toate abaterile off-topic si sa isi primeasca si un ban.Ca sa se linisteasca.
Vorba aia: "Dupa monitor, multi viteji se arata".
tu chiar crezi că genul ăsta de "#argumente# te fac amuzant, sau inteligent?! =)) =)) =))
nicidecum, aşa ar fi fost de dorit să te naşti, din păcate nici la 60 de ani nu vei fi un partener interesant de discuţie etc.
Dragomara
01 Jan 2010, 14:44
Sa inteleg ca 10% reprezinti tu?
Fii buna si explica-mi si mie care e supararea in legatura cu astia sub 20 de ani.
când ai să faci dovada că posezi coloană vertebrală am să mă deranjez să-ţi explic ceea ce ai tb să pricepi singur, deocamdată te rog să mă scuzi.
Disciple
01 Jan 2010, 14:45
Cand o sa am eu 60 de ani, tu vei fi de mult plecata.In lumea dreptilor.De fapt, de ce nu pleci acum?Hai ca s-o gasi si pentu tine un halat si o pereche de papuci albi.
Nu poate sa explice, e obsesie, suferinta. Ma intreb ce facea ea la 20 de ani?
hellsteed
01 Jan 2010, 14:46
lasa-ne in amorul nostru, femeie...
Dragomara
01 Jan 2010, 14:50
lasa-ne in amorul nostru, femeie...
amorul vostru cu monitorul?!
hmm... asta vă explică, şi totodată motiverază comportamentul. îmi cer scuze că am deranjat cei mai degaba useri. :">
Rapture
01 Jan 2010, 14:53
Totusi, n-ai raspuns la o intrebare. Tu cum erai cand aveai varsta noastra?
Dragomara
01 Jan 2010, 15:02
te rog să mă scuzi, eu am un principu pe care-l aplic în orice ce nou contact social, atât real cât şi virtual: ultima (şi totodată prima) dată când am vb ai fost de-o nesimţire şi de-o lipsă de respect inimaginabile pentru o fată de 15 ani (acum văd că ai mai crescut un an! LOOOOL! asta vis-a-vis de sinceritatea profilelor CineMagia) drept care tu nu mai exişti pentru mine, indiferent de modul în care te strădui (LOOOL) să te exprimi, ulterior. unde nu exişti, nu am cu cine vb. :|
Pitbull
01 Jan 2010, 15:02
Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? :)
Exagerezi, Gospy.
Drago are si ea fix o idee, asta cu vârsta. E dreptul ei, nu? Ce räu face? Dimpotrivä, e amuzantä. Chiar ar fi päcat sä-i fie sterse off-topicurile - îl rog pe Cinemania sä le trimitä la Offtopic Asylum, ca sä le mai putem revizita din când în când.
Nici cu bannarea nu sunt de acord. Ea aduce un suflu inedit pe forum, am mai spus de-atâtea ori, ceva ce nu gäsesti nici în Ionescu, nici în Beckett, nici în Kafka - poate doar, vag, partial, în Urmuz... Bunäoarä, obsesia asta cu vârsta userilor e verisoarä bunä cu mania lui Turnavitu de a le cere clientilor sä-i promitä corespondentä amoroasä - în caz contrar, amenintând cu rästurnarea cäruciorului în präpastie!
Incercati sä nu vä mai supärati degeaba, sä n-o mai luati în serios. Glumiti cu ea, jucati-vä - cu grijä, sä n-o räniti - exersati-vä tehnicile de abordare a absurdului (pe ambele cäi: rationalä, si tot absurdä). Eu asa fac - e o gimnasticä intelectualä incredibil de stimulativä!
Dragomara si a ei idee legata de varsta userilor :D
Ia, Dragomara, stiu ca-ti place Celine Dion:
http://www.dailymotion.com/video/x4n4ze_little-britain-ann-celine-dion_fun
Dragomara
01 Jan 2010, 15:15
Pitbull nu eşti deloc amuzant în "bunătatea" ta, un bann permanent ar fi unul dintre cele mai frumoase şi sincere cadouri pe care mi le-ai făcut tu aici. CineMagia a murit demult, mai bine de juma de an am sperat că cineva din conducerea imedia se va trezi şi va lua ceva măsuri de reabilitatre a site-ului/ forum-ului, singura soluţie pe care-o mai întrevăd eu, acum, este demiterea, şi înlocuirea actualei redacţii, chestie care, unde nimănui nu-i pasă de ce se petrece aici, nu cred că se va petrece prea curând. Şi apoi mai e o chestie: nu ştiu câţi dintre cei plecaţi ar fi dispuşi să se reîntoarcă?!
Ăsta e sfârşitul, dp meu dv, mă rog nu e primul site pe care-l văd sinucigându-se.
PĂCAT! etc.
Pitbull
01 Jan 2010, 15:15
Da!!!
Pitbull
01 Jan 2010, 15:16
V-am spus eu? :)
Dragomara
01 Jan 2010, 15:20
Pitbull...asta-mi e motivul pentru care te-am nominalizat la cat. cel mai amuzant user...
oh, da, impertinenţa din spatele unei bunătăţi prefăcute, şi autotrâmbiţate, este întotdeauna amuzat de fascinată pentru minţile înguste! viaţa va avea grijă să te convingă de adevărul afirmaţiilor mele. ;)
Pitbull
01 Jan 2010, 15:23
1) Dragomara are dreptate.
2) Dragomara are întotdeauna dreptate.
3) Când Dragomara nu are dreptate, se aplicä punctul 2).
Rapture
01 Jan 2010, 15:28
te rog să mă scuzi, eu am un principu pe care-l aplic în orice ce nou contact social, atât real cât şi virtual: ultima (şi totodată prima) dată când am vb ai fost de-o nesimţire şi de-o lipsă de respect inimaginabile pentru o fată de 15 ani (acum văd că ai mai crescut un an! LOOOOL! asta vis-a-vis de sinceritatea profilelor CineMagia) drept care tu nu mai exişti pentru mine, indiferent de modul în care te strădui (LOOOL) să te exprimi, ulterior. unde nu exişti, nu am cu cine vb. :|
=))
Tu chiar esti amuzanta! =)) In primul rand, eu respect persoanele care cred eu ca merita cu adevarat sa fie respectate (pan' la urma, am tot dreptu' sa respect sau sa nu respect pe cine vreau) . In al doilea rand pe ce te bazezi tu cand spui cuvantul "respect" intr-o convorbire virtuala, cu o persoana pe care abia daca o cunosti (desi cunosti e mult spus) ?
Hai, gata, ne vedem peste 20 de ani =)) (cand, oricum, neuronii tai vor fi morti si cand tu o sa ai aceleasi principii de om.... frustrat :))) .
Dragomara
01 Jan 2010, 15:29
@Pitbul - scuze, dar tb să mă conformez principiului de mai jos; nu mi-ar ajunge 3 zile să-l actualizez cu măreţele-ţi fapte. pa. :">
Pitbull
01 Jan 2010, 15:44
Foarte incitant, într-adevär!
Asadar, iatä-mä extrapolat în personalitatea unei fete de cincisprezece ani!
Un nou-venit ar putea spune: "Avatar"...
Eu, care-s mai vechi, decretez: "Molloy". :x
Pit, ea voia sa-ti spuna I see you. ;)
Pitbull
01 Jan 2010, 15:56
Posibil. Distanta ca de la cer la pämânt dintre vruta si spusa dragomariceascä e una dintre proptelele inefabilului ei. Ea vrea sä zicä "I see you" si zice "nu exişti", vrea sä declare "cartof" si declarä "pläpumioarä", vrea sä spunä "unde e flota?" si spune "mä duc sä fac dus", vrea sä rosteascä "E egal em-ce pätrat" si rosteste "Proletari din toate tärile, uniti-vä!", vrea sä cuvânteze "ah carnea aceasta mult prea închegatä, de s-ar topi si s-ar preface-n rouä", si cuvânteazä "patronii ar trebui sä-i dea afarä pe toti angajatii Cinemagia fiindcä au sinucis-o".
Rapture
01 Jan 2010, 17:55
Foarte incitant, într-adevär!
Asadar, iatä-mä extrapolat în personalitatea unei fete de cincisprezece ani!
Prin urmare esti un nesimtit si dai dovada de-o lipsa de respect inimaginabila! =))
Watcher
01 Jan 2010, 18:39
Dragomara, seriously now, when was the last time you got laid? :D
fiinta nesatioasa, frustrata si lipsita de simtu` masurii care esti! hai ca ti-am facut profilu` cu cea mai mare mitocanie si cel mai mic efort. :wink:
semnat,
admirator anonim :-* :-* :-*
Rapture
01 Jan 2010, 18:47
Inca un nesimtit! :D Bun venit!
Watcher
01 Jan 2010, 19:10
Dragomara si a ei idee legata de varsta userilor :D
Da!!!
AH!!! :D
@Dragomara: :-* :-* :-*
cremaxx
01 Jan 2010, 19:39
Cine tot face topicurile astea?
:((
Cine comenteaza mereu la fiecare?:))
ce conversatie placuta aveti voi aici. :) va tine de cald? :)
FAPT DIVERS: va recomand Universal Soldier - Regeneration. cata nostalgie! Cu un JCVD ars la par + unicul DL + un fel de Morosanu (luptator rus de UFC). sa vedem acum flegme si injuraturi! :) mie mi s-a parut un film decent pentru ce se vrea a fi, iar scenele de lupta chiar spectaculoase. vizionare placuta!
P.S. ar trebui as aveti o sectiune pentru minori. parerea mea. la ce se scrie p aciulea.
Dragomara
04 Jan 2010, 20:37
P.S. ar trebui as aveti o sectiune pentru minori. parerea mea. la ce se scrie p aciulea.
vai, şi io care credeam că e mai mult decât evident că ăsta e un site de "minori" care acum descoperă alfabetul! :-?
către ce se îndreaptă, oare, ţara asta?!
cremaxx
04 Jan 2010, 20:55
Sa iasa toata lumea afara.Sa ramana doar MereuNemultumitaNeinteleasa.=))
Da domle' da, ca sa nu fie Dragomara singura se baga si pipes.
Uite care-i treaba, nu am nimic cu nimeni pana ma ataca.
Care ti-e problema ma? crezi ca ma doare ce imi recomanzi tu? ce ps imi dai tu ca fapt divers, ce te doare pe tine ce imi tine de cald si ce nu?
Du-te si posteaza la Avatar acolo, ca am vazut ca esti disperat.
I-am aratat omului ce sa faca, ca nu stia, asta e! Se mai intampla.
Cat de major ai fi tu, pe mine nu ma incalzeste cu nimic, in ochii mei esti slab, foarte slab!
Dragomara, tu chiar ai ajuns sa-mi inspiri mila, cum vezi pe 1 care gandeste ca tine, te atarni de el.
JALNIC!
cremaxx
04 Jan 2010, 21:00
Drago oferta este inca valabila....pe termen nelimitat,asa ca fa ceea ce trebuia sa faci decand ai devenit o asa povara pt.site-ul acesta: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96469 :))
Da domle' da, ca sa nu fie Dragomara singura se baga si pipes.
Uite care-i treaba, nu am nimic cu nimeni pana ma ataca.
Care ti-e problema ma? crezi ca ma doare ce imi recomanzi tu? ce ps imi dai tu ca fapt divers, ce te doare pe tine ce imi tine de cald si ce nu?
Du-te si posteaza la Avatar acolo, ca am vazut ca esti disperat.
I-am aratat omului ce sa faca, ca nu stia, asta e! Se mai intampla.
Cat de major ai fi tu, pe mine nu ma incalzeste cu nimic, in ochii mei esti slab, foarte slab!
Dragomara, tu chiar ai ajuns sa-mi inspiri mila, cum vezi pe 1 care gandeste ca tine, te atarni de el.
JALNIC!
gospin, ar trebui sa te taxeze baietii pentru reclama proprie....
si cine esti tu? ca n-am inteles prea bine. esti fotbalist? esti minor? mori de grija noastra? cine te-a atacat? copilasi, voi prea suferiti de voi! imi pare rau ca moderatorii sunt de acord cu aceste iesiri. au ajuns toti ciocoflenderii sa ma faca slab, inalt, prost, destept.... ce-i mizeria asta?
dragomara (sau cum o cheama) ar trebui sa ii fie ei mila de ce e inconjurata. Doamne ajuta!
Dragomara
04 Jan 2010, 22:25
dragomara (sau cum o cheama) ar trebui sa ii fie ei mila de ce e inconjurata. Doamne ajuta!
ai dreptate: îmi e milă, dar şi silă, prostia e o închisoare de maximă securitate din care încă nu a evadat nimeni, indiferent de vârsta matusalemică pe care a atins-o. şi ştiu ceva exemple dintr-astea şi pe aici, din păcate.
revenind on-topic: de ce ar tb să văd Avatar?! :P
Nu ai tu treaba ce sunt eu!
Stii tu ce varsta am? Daca ai 28 de ani ce? nu ma intereseaza!
Te-am facut eu: "slab, inalt, prost, destept" ? NU!
Mizeria e alta aici.
Pur si simplu de la un om ca tine nu am nimic bun de luat! Decat suferinta, ca ai ajuns la varsta de 28 de ani si imi arunci in fata asta. Sunt oameni mai mari aici care ma trateaza ca atare, ii intreb, imi raspund, nu stiu, ma ajuta!
Repet, nu ma intereseaza ironia ta, nu ma intereseaza nimic de la tine!
StefanDo
05 Jan 2010, 10:08
cremaxx, fii mai atent cum vorbesti, te rog
paul_aramis
17 Jan 2010, 04:29
mă, da' ce le ştii! ca un om mare!
şi te mai faci, că doar eşti în creştere!
cremaxx
17 Jan 2010, 04:38
Vreau sa spun ca asta cu :))
pirateria..........:))
e doar o prosie a unora care nu are ce face(curat etc)
Dar talika ai latrat ca un prost de la bun inceput,dupa cum vezi nu te numesc fiindaca te sti tu.Asa e?
Daca te-ai incadrat in chenarul meu e din pura intamplare(poate e o eraoare) dar tu sti ca nu e asa.
Cutu cutu ham ham:))
paul_aramis
17 Jan 2010, 12:28
Vreau sa spun ca asta cu :))
pirateria..........:))
e doar o prosie a unora care nu are ce face(curat etc)
Dar talika ai latrat ca un prost de la bun inceput,dupa cum vezi nu te numesc fiindaca te sti tu.Asa e?
Daca te-ai incadrat in chenarul meu e din pura intamplare(poate e o eraoare) dar tu sti ca nu e asa.
Cutu cutu ham ham:))
nu'ş pisoiaş, tre' să mă duc să mă-ntreb. da tu de unde ştii? sunt ghicitoare la mioveni?
dacă da, nu o rogi tălică să te-nveţe şi româneşte. că de unii dintre noi e proşti şi pricepe cam greu angramatismele alea de le tot înşiri p'aci..
cremaxx
17 Jan 2010, 13:06
Sincer acu'....Ai vazut cand am aruncat osu'?:))
paul_aramis
17 Jan 2010, 13:10
Sincer acu'....Ai vazut cand am aruncat osu'?:))
la câte idioţenii debitezi, crezi că te bagă cineva-n seamă?
cremaxx
17 Jan 2010, 13:16
De obicei ai doua variante: ori te duci dupa el...:)) ori te faci ca nu ai observat.B-) :))
paul_aramis
17 Jan 2010, 13:35
De obicei ai doua variante: ori te duci dupa el...:)) ori te faci ca nu ai observat.B-) :))
sau îl laşi pe idiot să şi-l ia singur înapoi.
cremaxx
17 Jan 2010, 13:37
Ce sa ia inapoi?:)) Esti sigur?:))
Nu vä mai luati de Marius, cä vin la voi! X(
Nu e vina lui cä-i varzä la istorie - e vina cäcänarilor care l-au spälat pe creieri.
Al Doilea Räzboi Mondial a fost initiat de britanici, rusi si americani, pentru cä Germania, condamnatä la Versailles la un secol de aservire, ridicase din nou capul, sub conducerea Führer-ului. In fapt, Germania a reactionat doar. Insä manipularea a fost atât de abilä, încât s-a creat iluzia perfectä cä nemtii l-ar fi declansat - la fel ca în Pacific, unde asasinul de Roosevelt i-a provocat pe japonezi un an de zile, cu embargouri, constrângeri, santaje innaceptabile si alte umilinte, pânä le-a ajuns cutitul la os; vezi si fäcätura de la Pearl Harbour, care repeta aidoma scenariul Lusitania, pus la cale, cu douä decenii jumate înainte, ghici de cine...? Tot de Betiv si de Paralitic, din functiile lor de atunci: Betivul era Primul Lord al Amiralitätii, iar Schilodul, Secretar de Stat cu Marina.
la anii matale, sa dovedesti un asemenea grad de caprarie mentala... e amuz...dezolant. pastorul turmei virtuale ne ia in balonul istoriei. Locurile nerezervate sunt limitate, alegeti ce puteti, primiti ce ramane, intre Munchausen, Hohoho si Bubico Chicos Rostogan.
buticut
17 Jan 2010, 18:22
Cremaxx, madam, sir, baby, child, whatever - I'm sorry dude, but I can't understand a single word you are saying.
Apropo, nu ca i-as lua apararea lui paul_aramis, se descurca el singur, dar cainele din avatarul lui e cute :X.
Nu vä mai luati de Marius, cä vin la voi! X(
Nu e vina lui cä-i varzä la istorie - e vina cäcänarilor care l-au spälat pe creieri.
Al Doilea Räzboi Mondial a fost initiat de britanici, rusi si americani, pentru cä Germania, condamnatä la Versailles la un secol de aservire, ridicase din nou capul, sub conducerea Führer-ului. In fapt, Germania a reactionat doar. Insä manipularea a fost atât de abilä, încât s-a creat iluzia perfectä cä nemtii l-ar fi declansat - la fel ca în Pacific, unde asasinul de Roosevelt i-a provocat pe japonezi un an de zile, cu embargouri, constrângeri, santaje innaceptabile si alte umilinte, pânä le-a ajuns cutitul la os; vezi si fäcätura de la Pearl Harbour, care repeta aidoma scenariul Lusitania, pus la cale, cu douä decenii jumate înainte, ghici de cine...? Tot de Betiv si de Paralitic, din functiile lor de atunci: Betivul era Primul Lord al Amiralitätii, iar Schilodul, Secretar de Stat cu Marina.
la anii matale, sa dovedesti un asemenea grad de caprarie mentala... e amuz...dezolant. pastorul turmei virtuale ne ia in balonul istoriei. Locurile nerezervate sunt limitate, alegeti ce puteti, primiti ce ramane, intre Munchausen, Hohoho si Bubico Chicos Rostogan.
Ia zi, Halebardule! XCine mormantii ma-sii e papagalul de raptor sau vaca aia care vinde chiloti in Cluj? Si vrei sa ma iau si de ALS? E misto asbs... Spune-i, Leo, ca se caca pe ea si ea si Voican.
Pitbull
18 Jan 2010, 08:20
Pe Mala las-o, e OK. Chiar dacä deocamdatä le mai dä câte-o gurä de oxigen dincolo (cine n-are pläceri vinovate, gen mama-muribunzilor, mäcar din când în când?), nu ne bârfeste, nu nimic. Din päcate, concitadinul ei e altfel. Desi inteligent, capabil, simpatic si de viatä, e lipsit de caracter - îsi trädeazä apropiatii, insultä degeaba oameni de treabä, etc. Pe noi i s-a pus pata de când i-am bannat stäpâna, pe Ambrablurica, si de-atunci revine periodic ca sä trânteascä mäscäri. Ignobil si ignorabil de voie.
Back to topic.
djinjis
26 Jan 2010, 07:16
eu
apropo de tarasul tau pe coate mi-am adus aminte de un banc. cica pe vremuri uliul era o pasare cu picioare scurte si coa*e mari si de fiecare data cand ateriza facea aouliuuuuu. iti doresc succes in intreprinderea ta nu uita vorba poetului "noi am schimbat langa Smardan porecla in renume"
Deci mai exista speranta.
Traind si vazand ca e nevoie de scenaristi, m-am decis dupa multe sovaieli pentru ca sunt un timid si un modest, sa-mi depun si eu candidatura. Mai vreau sa adaug cal admir mult pe Pitbll pentru care opera am o admiratie profunda, sa ne traiti la anu si la multi ani, maistre! Genul pe care m-am hotarat sa-l abbordez este destul de complex. Este un serial de musical si comedie, in care este vorba despre un shitcom care ulterior, derapeaza inspre o drama pentru protagonisti si o parodie pentru spectator. Acest gen eu il aseaman cu abtibildele alea cameleon pre care cum le intorci asa ti-o arata. am schimbat unele nick-uri reale ca sa protejez anumite personaje fictive. orice asemanare cu persoane reale este intamplatoare, however nu garantez ca animalele nu o sa fie afectate.
djinjis
26 Jan 2010, 07:44
This is for you Laney.
INT. DAY
Ne aflam intr-o camera virtuala unde cateva personaje poarta o conversatie civilizata. Se aude celebra melodie “Sitcomul meu era un rolling stone”
LUSTRA FILMS
Nu i s-a spus joaca, ca nu esti cu mana in prohab, this is a beginning of a beautiful friendship. I s-a spus vis pentru ca nu poate fi atins, iar daca se atinge uite ce iese. E un vis care ramane vis-a-vis. Un vis posibil cu oricine, dar nu cu tine.
DUPLEX
(momentan zoofil)
Nu ati avut un plan extensibil. Daca se dorea doar un proiect in vederea dezvoltarii, trebuia prezentat ca storyboard, eventual powerpoint si play station.
LUSTRA FILMS
(canta)
Ce ai spus tu este perfect lavalabil,
lucruri pe care liderii grupului de atunci nu le cunoasteau, probabil.
Nu are importanta. S-au ghidat dupa instinct.
Acum stiu mai multe, hehe, mint.
Bine ar fi ca trecutul sa se repete repede deoarece cu siguranta...
toti au invatat din greseli.
Azi nu e ca ieri.
Voi cei care cititi aici, lasati orice speranta.
CORUL
Daca trecutul se repeta, degeaba au invatat din greseli. Muhaha.
DUPLEX
(canta gen rap si danseaza ca-n filmele indiene)
Apreciez entuziasmul
ca pe-o erectie
dar in rest gen, frectie
totul e ridicol, usor
ca atunci cand te pisi si ridici un picior.
Ii vara’n ochi degetul incercand sa-i arate ceva.
DUPLEX (CONT’D)
Ete, muci.
NUME
E greu sa faci din cacatzi bici, din bici plici si sa prinzi si muste, care initial oricum trageau la cacat. Sanchi, paradoxu lu Arhimede. Problema a fost una singura: BUGET ZERO.
PITBUL
De fapt, bugetul n-a fost tocmai zero, ci zeros, adica mai multe zerouri care ne-am strans si noi cum am putut. Pentru cä LedZaPencil voia sä-l vadä, l-am pus aici[da linkul] chilotul în singura variantä de montaj: moarta, doar însirat,
încä neritmat si sunt cam netuns, de nu va e cu banat.
Dar Emanuel de colo, nu scapa ocazia.
EMANUEL
Felicitari colega! Si la mai mare! Hi hi hi.
WINDOVS
Pai legat de prima parte, sa n-am parte, da exista forumisti care apar in filmul respectiv, repetitiv?
PITBUL
Blonda, Irene Marlin Moroi posesoare a unei experiente actoricesti grav subestimata, ea posedand dupa atatea orgasme mimate mai multa experienta de avanscena chiar si decat individul de la “Salvati-ma de magarus”, care oricum, a mintit ceva la viata lui, [in paranteza fie spus, tot raul inspre bine ca daca ar fi umblat cu unu ca mine, alt model nu mi-a venit la repezeala in cap, sorry about the story, din p*** experienta artistica, numa la documentar, din misterele terrei], Night-Vane instalatorul care intra si se instaleaza pe jos, Leonardo, Scartman Joe si inca una.
AD MAJOREM DEI GLORIAM
Ai relua proiectul/ideea?
Poate cu alt regizor?
Poate cu alti actori?
Poate cu alt scenarist?
Folositi sapunul Cheia.
DUPLEX
Eventual cu un alt operator, un sunetist, niste lumini, si un trompetist.
PITBUL
N-am cum s-o reiau - nu era a mea, nesmintit,
kkt, m-am scremut, jur, da nu mi-a venit.
Si-am rämas numai cu amintirea.
A sedintelor de la «Mercur»*
Si a autosutului în cur.
La auzul cuvantului cur, ALS intra pe site, sa verifice despre ce e vorba, dar pleaca rapid, dezamagit.
PELICANUL
Am citit cateva fragmente din scenariu. Am citit si comparatia cu Seinfeld si dasein-ul. Mi-as permite un pic de critica. Era nevoie de un lider charismatic, autoritar,
server, ca un barbar.
PITBUL
(recita emfatic)
Ca produs finit, e mort,
de la mijloc in jos e destul de zglobiu ca un floc.
Pentru mine, ca orice proiect la care lucrez,
a fost din nou o ocazie sa-l futirizez
(adevärul e cä dind numa rateuri asumate constient,
ai de învätat cum sa stai repetent).
Cum dinspre cei doi initiatori nu s-au mai manifestat nici un fel de veleitarisme, sper cä si ei, fie si inconstient, s-au ales din acest rahat
cu singurul lucru pe ce-l aveau de învätat,
m-au concediat.
PELICANUL
Am dat de exemplu pe un topic imens
volumul de notite si crochiuri nonsens
facut de Toparceanu
pentru Minunile Sf. Sisoe zis si osteanu.
Mda,
nu cred ca s-a facut aici asa ceva.
Iata, cred ca atmosfera a fost una extrem de degajata,
boema, si ati facut-o lata.
Faptul ca scenariul a fost pana la urma distrus
dovedeste, asa cum v-am mai spus,
ca in spate sau nu a existat un mecanism
de principii si directii migalos intins
(din nou fac trimitere la nuvela lui Toparceanu, cam fara sens),
si ca lucrurile s-au regulat din mers.
Mai corect spus singurul reper
al scenariului a fost insusi scenariul, sper,
in timp ce la Toparceanu
reperul e exterior, cu toptanul.
Practic aceasta sursa inepuizabila
pentru alte inca 100 de nuvele nu e scuzabila.
PITBUL
Contine cel putin o lectie extrem de utilä pe care vo spun:
NU FACE CA SATURN! NU-TI DEVORA PROPRIUL C*R,
DE TEAMA CA-TI VA UZURPA TRONUL.
(Si aici schimba tonul)
Pitbul cade pe ganduri si incepe sa viseze cu ochii deschisi.
CORUL
(canta)
Sa-i amintiti va rog frumos adresa mea,
cand intalniti...producatorul,
casa cu plopi strada sperantei la parter
il mai astept si mai speeer.
Fade to black.
INT. SAPTAMANI MAI DEVREME-DAY
La el acasa, in bucataria revendicata, Pitbul, cu o voce subtire dobandita in cine stie ce lupta cu maidanezii, canta imopreuna cu corul, danseaza in stil can-can si face niste mutre ce i-au ramas de pe vremea cand se credea si actor.
PITBUL
Te invit aici...
pana la final
iti ofer un spectacol
in care eu am rolul pricipal...
Emfazeaza cu o miscare larga de brate.
PITBUL (CONT’D)
Te invit aici
te invit sa crezi,
ai incredere-n mine eu stiu cel mai bine
ce vrei tu sa vezi...
Poarta colanti.
keepwalking
26 Jan 2010, 08:32
excelent!
lol, djinjis unde ai fost pana acum ? :D
Chambord
26 Jan 2010, 09:58
De ce l-ati mutat de-acolo?
=))
Bravo, djinjis! In locul tau mi-as folosi timpul si energia intr-un scop mai interesant; dar asa aflam si noi masura creativitatii tale, subiectelor de interes. Dar, continua, te rog; sau s-a terminat tot din cutiuta?
corinka
27 Jan 2010, 08:29
Ce tare!=))
Chambord
12 Feb 2010, 09:30
hehe cory asa previzibil ma stii ? :))
keepwalking
12 Feb 2010, 10:33
M-aţi omorât cu-ăl Godard... :-t You have an obsession, cum i-a zis ciobanul turistului străin...
Snobismul obliga.
Chambord
12 Feb 2010, 10:44
Va roade cocalarismul de va-ndoaie, ratatzilor ! :-&
Parca sunteti Lolek si Bolek, numai ca mult mai boi :))
bremen1980
12 Feb 2010, 12:01
Urmeaza oare un razboi moldo -moldo ???
Psihoistoricii lui Hari Seldon au prezis asemenea conflicte.Se pare ca exploziei unei supernove aflate la 3,2 milioane ani lumina este de vina .
Fundatia este insa pregatita sa supravietuiasca .
keepwalking
12 Feb 2010, 14:01
Va roade cocalarismul de va-ndoaie, ratatzilor ! :-&
Parca sunteti Lolek si Bolek, numai ca mult mai boi :))
ce-mi plac snobii cu accente marlanesti! :))
Chambord
12 Feb 2010, 14:25
=)) Ce-mi displac tzaranii idiotzi si cu ifose :-&
corinka
12 Feb 2010, 15:38
Asadar, daca iti place Godard inseamna ca esti snob...
Probabil ca, in opinia unora, esti snob si daca nu iti place Ho, ho, ho!
Ha, ha, ha!:))
keepwalking
12 Feb 2010, 20:51
din pacate, aceeasi logica defecta.
corinka
12 Feb 2010, 21:41
De cand incep concluziile/deductiile cu "probabil"?
keepwalking
12 Feb 2010, 23:01
De cand incep concluziile/deductiile cu "probabil"?
Dar cu "asadar" pot incepe, nu?
corinka
12 Feb 2010, 23:28
ERATA: Asadar, in opinia unora, daca iti place Godard inseamna ca esti snob...
Dragomara
13 Feb 2010, 14:42
http://www.kindbook.com/maths/2_maths_swan.jpg
deci vin cu mama! cum v-aţi permis să mi-o luaţi înainte?! :-O :((
http://www.lil-fingers.com/coloring/images/colorpage10.gif
Dragomara
13 Feb 2010, 14:49
http://c0365351.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/52415_486x.jpg
Dragomara
13 Feb 2010, 14:53
@Sox - nu se pune! ţi-o luasem deja înainte! :P :P
îţi mai las 6 şi 7! :"> ;)
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/07/article-1042607-0232E87400000578-252_468x312.jpg
Dragomara
13 Feb 2010, 14:59
http://i.livescience.com/images/House-Mystery13.jpg
sau
http://static.squidoo.com/resize/squidoo_images/-1/lens2681822_1234754330friday13.jpg
sau
http://farm4.static.flickr.com/3504/3933197428_4a857f2958.jpg
Ok, Dragomara. Ia de aici!
http://www.freefoto.com/images/2000/06/2000_06_51---Number-Six_web.jpg
http://www.skyscrapernews.com/images/pics/1064SevenTowersPlannedForAstanaKazakhstan_pic1.jpg
omudindulap
13 Feb 2010, 15:24
Cineva nu stie sa numere:-/
5, 8, 13, 6, 7...sau imi scapa mie ceva?
Exista o explicatie :D
Dragomara ii place sa joace Capra si mai sare peste unele cifre si eu incerc sa le recuperez pe cele sarite :)))
omudindulap
13 Feb 2010, 15:40
Exista o explicatie :D
Dragomara ii place sa joace Capra si mai sare peste unele cifre si eu incerc sa le recuperez pe cele sarite :)))
Ok, spor, recuperatorule. ;)
Dragomara
13 Feb 2010, 16:09
Ăăă cred că încă mai ştiu, dar ce farmec are să mă reîntorc,atât de devreme:P :P :P , totuşi :"> , la grădiniţă?! Deci, am să număr numai numerele mele preferate: ;)
33
http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/08/34/31/400_F_8343167_yfuFs8mFULq3bA6uKR3ezCNA047icFpR.jpg
51
http://flourishcomputer.com/products/desktop/desktop_right/game_pictures/area51_game.jpg
----
@omudindulap - tu poţi umple eventualele goluri. Io chiar nu mă supăr. ;)
omudindulap
13 Feb 2010, 16:21
Prefer sa umplu eventualele goale.
Sox, ai de munca.
Si daca tot veni vorba de numere favorite:
http://fatpenguinblog.com/wp-content/uploads/2006/06/666-b.jpg
shadowofnight
13 Feb 2010, 17:55
http://screenrant.com/wp-content/uploads/9-movie-poster.jpg
http://www.red-5-collectibles.com/images/Ben%2010%20Logo.jpg
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/11/funny-pictures-special-ring-of-hell.jpg
http://www.ampd.com.au/images/products/00690628.JPG
omudindulap
13 Feb 2010, 18:29
http://honestrooster.files.wordpress.com/2008/09/fourteen-bottle-ny081-lg.jpg:D
shadowofnight
13 Feb 2010, 18:36
http://www.richardhellergallery.com/dynamic/images/display/Marcel_Dzama_Boxers_2001_15_drawings_758_42.jpg
http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//16BlocksPoster.jpg
Oare nu ar fi mai interesant să punem doar din filme? :)
http://ktarsis.files.wordpress.com/2006/11/ktn23c.jpg
Vave, de la 16 la 23 e cale lunga :-w
Musai să REamintesc: vave - cu minusculă.
Cât despre 23-ul meu, credeam că s-a renunţat la numărătoare şi fiecare pune ce poze are chef. :-?
Mie îmi place cifra asta. :P So...sue me!
l.e. Şi ca s-o dreg pot spune că deşi am 23 de ani, uneori mi se dă 17. :P
Nici acum nu-i bine?
Nah VAVE ca e un film si cu 17 :p
Ce zici tu cu numarul preferat era doar o scuza :p
http://www.impawards.com/2009/posters/seventeen_again.jpg
"I'm a good excuse to be a bad influence on you" :))
shadowofnight
13 Feb 2010, 20:24
http://www.arago.si.edu/media/000/016/390/16390_lg.jpg
:)
shadowofnight
13 Feb 2010, 21:25
Deci s-a ajuns la numărul 5.
Nici chiar asa. Nu e mai simplu sa se stearga mesajele #6, #8, #10-14, #19-23 si sa se mute #7 cu unul mai in fata?
Drago, vrei sa te invat IN PULA MEA cinema sau jurnalism????????????????????
Dragomara
20 Feb 2010, 08:21
Drago, vrei sa te invat IN PULA MEA cinema sau jurnalism????????????????????
Cum tu însuţi stai prost în toate cele (3) trei domeniile, mă văd nevoită să refuz. Din nou. ;)
Pitbull
20 Feb 2010, 08:40
Jurnalism e un domeniu...
Cinema e al doilea domeniu...
Care pana mea o fi al treilea...? :-?
haha, Pitbull sigur nu stii? =))
Pitbull
20 Feb 2010, 09:04
Nu-s tocmai sigur, în puii mei... :|
The almighty cock, I reckon...:-? Asteptam dreptul la replica.:D
Pitbull
20 Feb 2010, 23:25
Terminati cu mägäriile. X( Nu e momentul.
Reluäm de aici:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887138/Cristi-Paturca-Am-ajuns-un-boschetar/
Şi morala ar fi: ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să se-mplinească! :(
(Glumesc, evident. :D )
Nu are chef pentru o cronologie a celor două decenii care s-au scurs de la Revoluţie. „Libertatea o aveam, n-am ştiut ce să facem cu ea. Dacă m-aş întoarce în timp, aş face la fel. Aş încerca însă să evit boala. Îmi pare rău că, în ’90, n-am luat un Kalaşnikov şi să-i împuşc pe toţi cei din frunte. Eram în birou şi cu Iliescu, şi cu Brucan, cu Petre Roman... Aş fi scăpat ţara de ei. Am fost un naiv, am crezut în nişte idealuri. «Lasă-i, bă, că pe ăştia-i judecă poporul», ziceam. I-a judecat pe naiba. Am făcut revoluţia boschetarilor. Asta am ajuns, un boschetar! Exact aşa să scrieţi!”.
:( :((
illotempore2002
23 Feb 2010, 07:58
Imi aduc aminte ca eram intr-o cabana cu un caine care avea in loc de botnita o funda de cadouri si maraia la mine, iar eu strigam sa vina cineva sa il ia! =))
Nu e asa ca tu esti rasfatata de fel, ori singura la parinti ori copilul mai mic?
On-topic: ce topic de cacat
Pai, ca sa zic asa, tu l-ai facut.:) Doar nu credeai ca ne livram inconstientul pe tava, ca sa ne citesti tu@-) in cele mai secrete secrete?:D Sau sa faci moca studiu de caz (patologic) pe spinarile noastre.:-O
illotempore2002
23 Feb 2010, 08:28
Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi? pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. sau altii, daca ai obsevat, nu activez pe acest topic.
Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi? pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. sau altii, daca ai obsevat, nu activez pe acest topic.
si .... de ce l-ai deschis?
nu te trezisi bine... sau ce?
ce ai cu omu' ? si-a spus visul, sunt altii care abereaza mult mai mult... nu inteleg de ce trebuie sa sari asa..
illotempore2002
23 Feb 2010, 08:56
mai, dar nu am zis nimic de visul lui, ce nu intelegi? am zis de intreg topicul, deschis de mine. nu am pus nici o eticheta visului utilizatorului de mai sus. putina atentie inainte de a sari tu.
Acum daca iau la bani marunti situatia, de fapt el a sarit la mine primul. eu vbeam de topicul intreg, si el ma intreaba pe mine nu stiu ce.
copila_satanista
23 Feb 2010, 09:01
Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi?
ironica treaba ;) si eu sunt noua dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem matanii sau ceva nu?
sunt diferite topicuri si diferite discutzii ... sunt unii carora nu le plac. in loc sa dea cu acid peste tot, pot pur si simplu sa se bage in alte discutii. dar asta doar in cazul in care chiar nu insista sa dea cu acid peste tot ;)
illotempore2002
23 Feb 2010, 09:03
Intrebarea mea avea alt scop decat "mataniile". Dar nu stau acuma sa explic.
Ne cunoastem?
Sper sa nu.:-*
chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. =(( Dar...
#:-SM-am mai linistit putin...
P.S.
Novice nu prea mai am cum sa fiu - nici daca-as vrea.;)
P.P.S.
Sper sa nu comit o indiscretie (prea mare), dar daca nu esti tu aceea care activeaza pe acest topic:-/ atunci cine-ti scrie post-urile (ca sa induca lumea in eroare)?:-?
P.S. 45
Marsic pentru sustinere, Gospin.:x (Imi cazuse deja moralul...:( )
P.S. 87
Acum daca iau la bani marunti situatia, de fapt el a sarit la mine primul. eu vbeam de topicul intreg, si el ma intreaba pe mine nu stiu ce.
Mami, n-ai inteles nimic (cum o sa sar eu pe tine!?:-O )... Am spus doar ca e al tau - topicul (caci el era subiectul in propozitie). Nu e? Si daca tu l-ai initiat, iar acum il califici drept cocoa, ma intrebam retoric ce-ai fi vrut de la el. Apoi ai sarit TU, pe candorile mele, ca sa ma violentezi aprig...:-$ Reao mica!:D
illotempore2002
23 Feb 2010, 09:17
Asa slab esti, ai nevoie de sustinera altcuiva? De ce complexe mai exact suferi? De ce nu crezi in tine?
Chiar asa, hai sa zicem aici, cand avem chef, ce-am visat. In masura in care putem, poate ne si analizam visele. Freudian sau jungian. :P
ps: illo, nu mi-o lua in nume de rau, dar.. daca azi nu ai chef sa analizezi sau sa citesti vreun vis de aici, nu-i pb. da' lasa-l sa scrie cat vrea.
Asa slab esti, ai nevoie de sustinera altcuiva? De ce complexe mai exact suferi? De ce nu crezi in tine?
O am foarte mica...:(( (Si visez ca vreau s-o am foarte mare...:"> De fapt, nu visez - ca ti-am zis ca nu dorm; poate tocmai de-aia!;) -, chiar vreau s-o am... etc.:) )
copila_satanista
23 Feb 2010, 09:33
eu una ii urez lui illo sa scape de ce stres o avea ea azi de se ia asa de lume :)
illotempore2002
23 Feb 2010, 09:33
Chiar asa, hai sa zicem aici, cand avem chef, ce-am visat. In masura in care putem, poate ne si analizam visele. Freudian sau jungian. :P
ps: illo, nu mi-o lua in nume de rau, dar.. daca azi nu ai chef sa analizezi sau sa citesti vreun vis de aici, nu-i pb. da' lasa-l sa scrie cat vrea.
Gospin, esti paralel. Te rog sa-mi arati unde mai exact m=-am legat eu de visul lui. Citeza postarea mea in care am facut critica visului lui. hai ca nu e greu!
si in cazul in care nu gasesti, ma astept sa-ti retragi cuvintele.
eu una ii urez lui illo sa scape de ce stres o avea ea azi de se ia asa de lume :)
Me too...:)
illo, mami, pace.>:D< M-am retras.
illotempore2002
23 Feb 2010, 09:45
Gospin,
Imi datorezi un raspuns.
Imi aduc aminte ca eram intr-o cabana cu un caine care avea in loc de botnita o funda de cadouri si maraia la mine, iar eu strigam sa vina cineva sa il ia! =))
Nu e asa ca tu esti rasfatata de fel, ori singura la parinti ori copilul mai mic?
here.
am inteles unde bati tu.
Ai o problema cu tot topicul (creat de tine) de ce? habar nu am.
Scuze, asta ca esti o doamna.
Dar mi-ar placea tare mult, desi noi nu prea interactionam, sa lasi aerul ala de superioritate!
Hmm...,:-? incep sa cred ca cineva;) avea dreptate...:D
L.E.
Daca tot sint aici, sa spun ca azi-noapte reusii s-adorm si io putin.:) Am visat ca o intrebam pe illo daca now, cind mi-a mai crescut si mie nitel (rangul!:D ) - nu mai sint novice, i'm a junior \m/ <:-P -, imi da voie s-o ating (nu va ginditi la prostii, please:"> )... cu vorba, pe ici, pe colo, prin partile esentiale...O:-) Dupa doua bucati, plus un spit in burta (tulai, Doamne!:-t ), cind incepea si sa spuna - totusi - ceva=; , m-am trezit din cauza crampelor...:(
djinjis
24 Feb 2010, 20:06
asta tradus inseamna ca erai si tu printre alea ce zbierau isteric dupa gard, cand a tinut concertul de pe strand?
manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 17:36
Continuati artistic, pls.
foarte artistic, mi se pare inestetic si amoral sa scrii peste tot nickul tau pe un forum, ma zgarie pe retina <<satanist>>, sau <<nazist>>, sau <<rasist>> sau alte dovezi pueril-scabroase de intolerantza aflate la limita sau dincolo de limita legalitatzii. si regulamentului unui forum decent, daca exista un regulament.:-/
copila_satanista
25 Feb 2010, 17:52
Continuati artistic, pls.
foarte artistic, mi se pare inestetic si amoral sa scrii peste tot nickul tau pe un forum, ma zgarie pe retina <<satanist>>, sau <<nazist>>, sau <<rasist>> sau alte dovezi pueril-scabroase de intolerantza aflate la limita sau dincolo de limita legalitatzii. si regulamentului unui forum decent, daca exista un regulament.:-/
tzie ti s-a pus rau pata dar n-ai cu cine ;) mie nu-mi place sa ma cert... initial am zis sa te las in pom, dar totusi hai sa te lamuresc un pic : treaba cu "satanista" e ironica ...in plus am si zis la un moment dat ca porecla a pornit de la faptul ca la 2 joburi mi s-a zis asa in gluma ,dar tu nu ai prins nuantza . dc vrei sa te calmezi sau nu acum e treaba ta
manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:07
copila, mergi cu domnul. n-ai intzeles nimic.
My child >:) - omul cu camera vrea corectitudine politica. B-)
copila_satanista
25 Feb 2010, 18:11
@manwithamoviecamera
ma scuzi dar cu domnul nu merg. dc n-am inteles cum treb imi pare rau. diferenta dintre noi e ca tu puteai sa ai orice nick ca nu mi-ar fi iritat vreo chestie din corp ;) ci in cel mai rau caz nu mi-ar fi placut. mai gandeste-te ... nu ma cunosti nici 1 gram
@judex
face pe rasistu cu mine in loc sa incerce sa ne povesteasca cum e cu arta... cred ca era mai interesant sa-si iroseasca ceva energie pe treaba asta decat pe nick-ul meu dar in fine..fiecare cu problemele lui
buticut
26 Feb 2010, 15:45
Neah,ma intalnisem cu el inainte la hotel.Dupa ce s-a gatat concertul,am stat la taclale cu formatia lui. Care gard? Nu-mi amintesc sa fi fost vreun gard :-? si apropo, femeile de 40+ de ani au fost cele isterice.Nu ma incadrez in categoria aia :D. Haha mi-ai amintit de idioata aia cu care m-am certat,de s-a uitat toata lumea la noi =)). Ce tare in brisca am fost in seara aia :)),totally owned the "conversation". Era crizata ca vezi-Doamne am indraznit sa stau in fata ei la un concert open air si ca in marea-mi nerusinare nu reusesc sa stau intr-un singur loc nemiscata.Lady,it's called dancing!
Nu obisnuiesc sa fiu isterica, I behave like a normal human being. Acum doi ani mi-am intalnit artistul favorit si am fost socant de timida, lucru pe care il regret si in ziua de astazi :(.
djinjis
27 Feb 2010, 19:17
mda, ai pierdut ocazia sa i te oferi. la concert n-am fost ca nu servesc, dar am un prieten care a fost si care a mai intrat si backstage si am auzit ca securitatea a fost destul de stricta, asa ca ma-ntreb ce statut ai avut tu sa te intalnesti cu el la hotel. Pentru ca daca de exemplu aveai contactele necesare sa stai de vorba cu el ai fi urmarit si concertul backstage, cum se obisnuieste in lumea buna si nu de partea gresita a gardului [ nus ce era dar de obicei cand monteaza scena exista un gard despartitor] . nu ca m-ar interesa prea tare. mi s-a spus ca bodyguardul, hehe, lui nu lasa pe nimeni sub un metru si nu ia copii mici in brate pentru poze. poza cu el ti-ai facut?
Rapture
27 Feb 2010, 19:29
Neah,ma intalnisem cu el inainte la hotel.Dupa ce s-a gatat concertul,am stat la taclale cu formatia lui. Care gard? Nu-mi amintesc sa fi fost vreun gard :-? si apropo, femeile de 40+ de ani au fost cele isterice.Nu ma incadrez in categoria aia :D. Haha mi-ai amintit de idioata aia cu care m-am certat,de s-a uitat toata lumea la noi =)). Ce tare in brisca am fost in seara aia :)),totally owned the "conversation". Era crizata ca vezi-Doamne am indraznit sa stau in fata ei la un concert open air si ca in marea-mi nerusinare nu reusesc sa stau intr-un singur loc nemiscata.Lady,it's called dancing!
Dragut, lucky you :) .
buticut
28 Feb 2010, 10:35
Thanks Rapture :)! Noroc ca s-a tinut RO-Iff-ul la noi,chit ca probabil asta nu o sa se mai repete. Asa m-am intalnit si cu Kusturica si cu orchestra lui No Smoking, si cu Mr Kevin Costner himself!
mda, ai pierdut ocazia sa i te oferi. la concert n-am fost ca nu servesc, dar am un prieten care a fost si care a mai intrat si backstage si am auzit ca securitatea a fost destul de stricta, asa ca ma-ntreb ce statut ai avut tu sa te intalnesti cu el la hotel. Pentru ca daca de exemplu aveai contactele necesare sa stai de vorba cu el ai fi urmarit si concertul backstage, cum se obisnuieste in lumea buna si nu de partea gresita a gardului [ nus ce era dar de obicei cand monteaza scena exista un gard despartitor] . nu ca m-ar interesa prea tare. mi s-a spus ca bodyguardul, hehe, lui nu lasa pe nimeni sub un metru si nu ia copii mici in brate pentru poze. poza cu el ti-ai facut?
Eh,am auzit eu destule la viata mea, asa ca jignirile tale ieftine ma lasa rece. Ar trebui sa iti raspund cu aceeasi moneda, but I'll just stay cool as usual, mai ales ca suntem si off-topic. Nu stiu ce prietenul lu' peste ai, ca in backstage nu imi amintesc sa fi vazut vreun baiat, cel putin nu singur, era unul parca cu perechea si atat. Women all the way!
Securitate stricta? Meh...puteai sa te intalnesti cu el la aeroport, la Minis, la soundcheck, la hotel, la concert - mie cel putin mi s-a parut foarte lejer, desi in presa spunea ca si-ar fi luat garda anti-tero. Bullshit! Am avut statut de average-Jane si a fost de ajuns ca sa dau mana cu el,sa facem o poza si sa imi semneze un DVD. Yeah he's Kevin Costner - so what?Nu a avut deloc aere de vedeta. Puteai avea statut VIP printr-o chestie organizata de cei care l-au chemat, sa platesti nu-stiu-cat pentru un meet and greet de 15 min. cu el (care apropo,nu stiu daca a avut loc si daca da, in ce conditii). Cand am sunat sa ma interesez daca te poti intalni cu el si prin alte metode,fiindca "biletele" se epuizasera, mi-au spus "Dar cum puteti crede ca domnul Kevin Costner se intalneste cu oricine?Doar e Kevin Costner, e o vedeta!". Si uite ca vedeta Kevin Costner a fost mai om ca toti organizatorii - a semnat si s-a pozat cu lumea peste tot. Chiar si dupa ce s-a terminat concertul,a mai stat 20 de minute sa semneze autografe de pe scena. Pe mine la hotel m-a ajutat manager-ul lui, unul dintre cei mai de gasca tipi pe care i-am intalnit. M-a vazut stand in lobby si s-a gandit el ca am treaba cu Kevin,ca a venit direct la mine, s-a prezentat si m-a intrebat asta, dupa care mi-a zis ca e la soundcheck si ca vine intr-o ora (eu eram acolo de 2). Tot a mai umblat el pe acolo,dupa care a iesit afara si ma intreaba inainte: "Vrei sa iti aducem ceva de mancare,ca stai de cam multa vreme aici?". I was like: :-O:-O. Evident ca nu am cerut nimic, dar a fost chiar un gest frumos din partea lui.Cand a sosit Kevin cu cafeluta in mana, Tim (the manager&Kevin's best friend) m-a prezentat and he did the talking for me :)). Oricum eram kinda nervous, era una dintre cele mai importante persoane cu care ma intalnisem,asa ca a fost mai bine.
Revenind la gard, there was no fence!! Altfel cum ar fi reusit lumea sa intinda mana sa ii dea postere/poze/caiete/cd-uri de semnat? Si daca as fi avut statut VIP, nu prea imi place sa vad concertul din lateral,imi place mai mult in mijlocul actiunii. E drept ca dupa ce s-a terminat concertul,el a fost primul care a plecat, dar faptul ca a stat minutele alea extra doar ca sa faca lumii pe plac,a compensat. Cu restul formatiei a fost foarte lejer, aveau acolo rulota,chiar si bucatar :)),toti au stat cuminti la poze,autografe. Datorita unui membru al staff-ului am chiar si un guitar-pick inscriptionat Modern West :)). Erau doua fete pe langa mine si una isi pierduse guitar-pick-ul pe care il aruncase Kevin in multime si o ajutam sa il caute. El ne-a vazut si ne-a dat 3 de la el, chiar daca, citez: "Stiu ca nu e de la Kevin,dar tot e ceva!"
Cred ca prietenul tau a gresit locatia...sau e un prieten imaginar de care te folosesti doar ca sa ma provoci. Ce s-a intamplat cu Kevin ar trebui sa fie o lectie pentru toti ai nostri cu aere de vedeta, care cred ca ei au pus coada la pruna. Tipul asta a castigat Oscars, a jucat in filme apreciate (ok,nu multe,dar au fost cateva :) ), castiga milioane - si poti avea cu el o conversatie normala, fara un bodyguard care sa te tina la 20 de m distanta - ce-i mai trebuia lui bodyguard,doar e el unul :))! Recunosc,n-am fost fanul lui pana acum - doar imi placea de el si atat. But now he won me over, mai ales ca am vazut ce fel de persoana este :). Anyway, his accents still suck!
djinjis
28 Feb 2010, 12:31
''Anyway, his accents still suck!'' accents e la plural despre ce accente vorbesti? Am impresia ca your English sucks si mai si semnalizezi. Ticul asta verbal il gasesc extrem de enervant mai ales live cand mai trebuie sa suport si pronuntia de cacat.
''m-am intalnit si cu Kusturica si cu orchestra lui No Smoking, si cu Mr Kevin Costner himself!'' - ah, acum am priceput. Asa te exprimi tu. Si io m-am intalnit ieri cu Zoe Saldana, ca m-am uitat la Star Treck pe calc, apropo, iti transmite salutari, a auzit de tine ca i-a povestit Kevin.
Nu aveam intentia sa te jignesc, eram doar ironic vis-a-vis de laudaroseniile tale 'eftine de groupie.
hellsteed
28 Feb 2010, 12:49
Daca dai la o parte ironiile poti sa-l intelegi pe djinjis.. Asa e el... ca un ardei iute..
buticut
28 Feb 2010, 15:04
''Anyway, his accents still suck!'' accents e la plural despre ce accente vorbesti? Am impresia ca your English sucks si mai si semnalizezi. Ticul asta verbal il gasesc extrem de enervant mai ales live cand mai trebuie sa suport si pronuntia de cacat.
''m-am intalnit si cu Kusturica si cu orchestra lui No Smoking, si cu Mr Kevin Costner himself!'' - ah, acum am priceput. Asa te exprimi tu. Si io m-am intalnit ieri cu Zoe Saldana, ca m-am uitat la Star Treck pe calc, apropo, iti transmite salutari, a auzit de tine ca i-a povestit Kevin.
Nu aveam intentia sa te jignesc, eram doar ironic vis-a-vis de laudaroseniile tale 'eftine de groupie.
Am pus accents la plural, fiindca Mr. Costner incearca mai multe (scottish,british) in filmele sale,dar nu prea ii ies. Nu ma refeream la un accent specific,ci la accentele pe care le foloseste in general. Nu ma intereseaza daca a fost intentionat sau nu, cert este ca DA, m-ai jignit. Tin sa iti amintesc ca tu ai deschis subiectul,eu am spus doar ca l-am intalnit,atata tot, nu am dezvoltat si nici nu as fi tinut mortis sa o fac,daca nu m-ai fi provocat cu informatiile tale eronate. Cum suntem la topicul de male handsomeness, am spus ca l-am intalnit si am pus ochii aia frumosi :)), ca sa se inteleaga ca si in realitate arata la fel de bine ca in poze. Si daca m-as lauda,big deal,toata lumea o face. Si asa,destul timp mi-l petrec fiind modesta.Nu inteleg ce te doare pe tine!
Si for your information, e Star Trek....engleza asta! Si parca vad ca acu' o sa imi zici ca ai scris asa intentionat, bla bla bla....(:|
Sa revenim la male handsomeness,ca-i dam prea mult de lucru lui Cori...
djinjis
28 Feb 2010, 16:19
Nah, n-am fost atent, ortografia nu m-a pasionat nicodata, dar propozitia ta e formulata confuz poti sa te dai cu curu de pamant cat vrei. Suna a engleza de valet indian care incearca sa spuna cat mai mult cu cele treizeci de cuvinte din vocabular. In rest, nu ma doare, dar ma irita cate un penibil care se lauda singur asa cum ma deranjeaza un scuipat in mijlocul trotuarului, adica e inestetic, intelegi?
illotempore2002
02 Mar 2010, 18:37
De acord cu Cinemania. E doar snobism si nimic mai mult.
Acum probabil ca esti o melomana versata care intelege Schoenberg. Sau vrei sa pari "open-minded" incercand si ceva chillout patetic de club? Probabil iti suna bine si "liniile melodice melodioase" din manele, nu?
Da, sunt snoaba, superficiala, manelista si demonstrativa. Vreau sa va arat ce manelista open-minded sunt :) (nu gasesti ca manelist si open-minded sunt, pe langa contradictii flagrante si atacuri la persoana?)
De remarcat totusi ca eu nu am atacat persoane, on schimb persoane m-au atacat pe mine. Dar nu-i nimic.
p.s. si da, conform intuitiei lui StefanDo, anumite persoane de aici sunt atat de frustrate ca nu le-am raspuns la sms-uri si telefoane, incat au degenerat in jigniri. But who cares?
moltisanti88
02 Mar 2010, 19:12
@illo:
De fapt in urma cu cateva pagini am scris un mic comentariu prin care voiam sa evit ca lumea sa dea cu pietre in tine. Dupa parerea mea, tu voiai sa instigi lumea printr-un comment gen "rock-ul e penibil". Altfel nu imi explic. Adica stiai foarte bine ca acesta este un topic in care posteaza deseori cei care iubesc acest gen de muzica, nu?
Bun, nu ai atacat nicio persoana individuala, ai atacat constient un topic frumos. Eu nu ti-am raspuns initial si i-am indemnat pe restul sa-ti ignore commentul, dar tu ai continuat cu alte comentarii care nu mi-au convenit si din cauza asta ti-am raspuns cam indecent. Atat :).
Girafel are niste gusturi muzicale de cacat si, din pacate, a decazut ingrozitor din moment ce se lauda ca nu a raspuns la un sms prin care o felicitam de ziua ei.
Muta pedalatul la topicul dedicat, dra moderator. :-*
illotempore2002
08 Mar 2010, 19:13
@moderatorii cafenelei
bai fratilor, la cafenea asta e si ideea sa ne aberam, ce dreacu stati cu biciul pe noi?
voi la cafenea cand va duceti va suparati pe prieteni cand se mai abat de la subiect?
fiti realisti, nu suntem in topicul de film clasic trezindu-ne ca vbim de sex, suntem in sectiunea de barfe si aberatzii....nu fiti inadecvati in atitudine.
Neuptolem
08 Mar 2010, 22:10
Bine, da' poti sa cobori tonul putin? Tipi prea tare.
Si ce putoare... Ptiii, tot acolo!:D , zise Jesus si muri de-a binelea...>:) (In sfirsit!...#:-S )
(In sfirsit!...#:-S )
Zise usurat danT si incepu sa-si faca o laba...
(In sfirsit!...#:-S )
Zise usurat danT si incepu sa-si faca o laba...
Sox, cu gura deschisa...;)
Sox, cu gura deschisa...;)
Vazand dimensiunile microscpice a ştromeleagului învârtoşat in mainile lu danT
danT parca era vorba sa incepem alta poveste, asta implica si alte personaje ;)
OK, a intrat Sox in scena...
Vazand dimensiunile microscpice a ştromeleagului învârtoşat in mainile lu danT
Asta se stie deja.;) Hai, ca poti mai mult...:)
Hai, ca poti mai mult...:)
...adresandu-se scârbavnicului mădular ce se chinuia sa-l scuipe intre ochi.
Asa, vezi ca se poate?!:-* Acum, odihneste-te putin - sa nu te suprasoliciti...;)
P.S.
Cauta-ma miine.:)
Asa, vezi ca se poate?:-* Acum, odihneste-te putin - sa nu te suprasoliciti...
...zise satisfacut mangaindu-si madularul stors de puteri.
Ai obosit...:( Incepi sa te repeti (cam mult madular in gurita ta:-? )...
BLACK-SPIDER
11 Mar 2010, 02:21
dan T las-o balta mai bine, nu te mai saturi sa o incasezi non-stop? =))
Ai obosit...:( Incepi sa te repeti (cam mult madular in gurita ta:-? )...
Isi zise in sinea lui dupa o noapte grea de munca. Tocmai si-a dat seama ca inca o laba ar fi insuficient si incepu sa si-o bage-n gura.
Si tu, Brutus?:( (Nu, nu ma satur. :| O asa stralucire intelectuala nu intilnesti in fiecare zi...;) )
BLACK-SPIDER
11 Mar 2010, 02:40
Si tu, Brutus?:( (Nu, nu ma satur. :| O asa stralucire intelectuala nu intilnesti in fiecare zi...;) )
I just enjoy the show si trageam concluzii :P Trebuie sa recunosti cand e unul mai bun ca tine ;)
Eu sunt doar spectator, i just enjoy the show si trageam concluzii :P
Vezi ca cu concluziile alea... nu e prea bine (intraba-l pe Flaubert;) ).
Trebuie sa recunosti cand e unul mai bun ca tine ;)
Clar! Am spus eu ceva?! :-O Sint fascinat.:)
ssssoooooooooooooooomn
:)) Tre' sa ma mai tin nitel, ca am o treaba la 5...;)
http://www.youtube.com/watch?v=_b-zslch97s
Aţi luat-o pe arătură, da' rău de tot. :-O
Sox.:( A clacat psihic, iesind din poveste... Si-a scos bocancii:(( , si-a dat poalele peste cap:-S si a inceput sa-si etaleze neputinta, ca sa zic asa...:D
P.S.
E cam aburistico-grafomanica metoda asta a voastra de a prelungi fara miza o poveste fara sens... Mai bine ati incerca sa dati o tinuta cit mai accentuat literara personajelor invocate (ia creati niste portrete viabile, ca sa zic asa - din citeva fraze cit mai sugestive!:D ), sau daca nu, macar puneti-va partenerii de joc intr-o dificultate cit mai mare (de a continua "nuvela").Conditie: desfasurarea dificultatilor, ca sa zic asa, treuie sa fie neaparat logica - nu veniti cu absurditati! Cistiga cine reuseste sa inchida definitiv o poveste.;)
(Vreau sa vad si io ceva creativitate, Sox/:) - nu laba...)
P.P.S.
Sper ca v-ati prins ca am 1-0.:D (De fapt, daca stau bine sa ma gindesc, 2;) )
Ştiu eu că poţi rămâne on topic. ;)
copila_satanista
11 Mar 2010, 12:13
:)))))) esti penal
danT, Sox, copila_satanista, aveti cite un avertisment, urmat de bann, daca continuati tot asa.
Adica?! :-O Eu eram serios.:)
P.S.
Si voua, Windom & vave, vi s-a parut ca ce urmeaza de la 64 incolo era on-topic?
manwithamoviecamera
11 Mar 2010, 18:45
nici filmu' nu e prea de soi, si userii care umbla chiauni in ultimul timp pe forum, cu miros de liceeni semiagramatzi si de chat fara sens( ar trebui ca toata cinemagia sa se numeasca offtopic asylum) ma fac sa zic pas. pana si windom s-a prostit. nimeni nu scrie despre cinema, totzi abereaza. deci, no thx, la ce fauna avetzi pe forum, se duce repede pulii de suflet( am voie sa scriu <<pulii>> si moderatorul a scris <<pizde>> de vreo doua ori):D
nu shtergetzi, nu mutazti, e opinia mea ontopic si foarte ontopic.
Dragomara
11 Mar 2010, 18:52
...
Nu că ar conta vreun pic pentru mine, da'totuşi de ce mama naibii nu-i daţi omului ăstuia ceea ce cere: timp de filme, timp pentru lectură, bune-maniere, sex, treburi administrative, alte forum-uri cu elevate discuţii on-topic şi tot aşa ?!:-O :-O :-O
pai chiar nu e treaba ta.
Aici e un forum meet, daca nu vrei sa te duci de ce te bagi?
manwithamoviecamera
11 Mar 2010, 18:57
sigur ca n-am sa bag in seama fata batrana cu dintzii de lana de mai ...dar, c'mon, atzi bannat fata aia ca a scris ceva de dinuleasca, pt habarnism (!?) ( pe un forum de cinema!) ,si lasatzi alde sox, gospin, vave, dragomara, totzi nimenii, looserii care scriu doar pe la cafenea prostii, poze idioate, jocuri retardate, topice de cacao,se injura, etc.n-ar trebui sa impunetzi o conduita, o tzinuta, niste subiecte de doamne -ajuta? habar n-avetzi sa avetzi grija de forumul asta care a ajuns de doi bani. mi-era drag, dar zau daca mai intzeleg ceva din el. si moderatori...inactivi sau anacronici. pacat, e bataie de joc.;) B-) :)
nici voua nu va place cum a involuat, e strict o parere sincera si de ansamblu, ar trebui sa va ganditzi incotro o ia forumul...
@manwithamoviecamera, ce i-am zis mai sus, i-am zis lu' Dragomara.
tu esti cam nesimtit si jignesti in necunostinta de cauza, in conditiile in care niciodata nu te-am atins cu nimic, nici bine nici rau!
stii tu ce potential are fiecare user?
cat despre cafenea, imi place sa postez, 4 fun, dar tu chiar stii atat de multe despre filme? ca eu nu am vazut nimic interesant la tine decat atacuri, poate m-am inselat! Putini oameni de aici stiu despre filme, nu o sa dau nume, dar alora le respect parerea. Eu nu's vreun filosof, scopul meu aici a fost sa invat, sa acumulez, si sa ma distrez, mi l-am atins... partial, e vreo problema ? :)
Dragomara
11 Mar 2010, 19:07
sigur ca n-am sa bag in seama fata batrana cu dintzii de lana de mai ...dar, c'mon, atzi bannat fata aia ca a scris ceva de dinuleasca, pt habarnism (!?) ( pe un forum de cinema!) ,si lasatzi alde sox, gospin, vave, dragomara, totzi nimenii, looserii care scriu doar pe la cafenea prostii, poze idioate, jocuri retardate, topice de cacao,se injura, etc.n-ar trebui sa impunetzi o conduita, o tzinuta, niste subiecte de doamne -ajuta? habar n-avetzi sa avetzi grija de forumul asta care a ajuns de doi bani. mi-era drag, dar zau daca mai intzeleg ceva din el. si moderatori...inactivi sau anacronici. pacat, e bataie de joc.;) B-) :)
nici voua nu va place cum a involuat, e strict o parere sincera si de ansamblu, ar trebui sa va ganditzi incotro o ia forumul...
- termenul corect este "loser". Felicitări, ţi l-ai revendicat!
- "atzi", "lasatzi", "tzinuta", "dintzii" şi tot aşa nu există în limba română, de ce nu încerci lb. engleză, poate pe-aia o cunoşti ceva mai bine. :P
- dacă ţi-e drag forumul de 2 bani înseamnă că şi tu eşti un "sox, gospin, vave, dragomara, totzi nimenii, looserii".
... etc.
manwithamoviecamera
11 Mar 2010, 19:12
Da, problema este :
desi m-ai facut nesimtit, nu ma supar.
-si eu sufeream de grafomanie, pe cand ma chema Pauline Kael, dar incercam sa discut despre filme, actori si sa aflu cat mai multe. Cei enumerati mai sus si ( unii pe care i-am uitat, ca de ex, copila-satanista:-& faceti umbra prea mare pe aici. Barem copila stie ceva rock. Chiar iubesc acest forum si site, dar calitatea sa e foarte proasta in ultima vreme. Am evitat sa arunc margaritare la porci si sa discut despre filme in ultima vreme. E mare pacat ca aceia ca voi, care abereaza, sufoca forumul,si persoane discrete , foarte discrete dar interesante ca omuldindulap, federico, miercuri, pipes uneori, lili, anaemona, razi si altii destui( ca aceia bannti in ultimul timp, tari in gura dar sprinteni la minte) renunta sa posteze ontopic. Nu pastrez resentimente nimanui, niciunui user sau userite. Chiar certurile cu ele sau cu ei au fost o placere:) Regret ca a scazut f mult calitatea forumului. Poate ca ar trebui inchisa cafeneaua, nu stiu...sau ar trebui izolata...pt copilasii noi si mai putin interesanti.
Acum astept banarea mea, urari de bine tuturor, ciao, eu m-am saturat sa vacitesc, uitati-va si voi azi la offtopic asylum, injuraturi fara sare si piper... Daca voi admira vreun film, voi vb singura pe forumul meu gol.:P
Ma puteti injura, stiti ca nu voi putea raspunde.:D haidi, pa .
Dragomara
11 Mar 2010, 19:19
Şi cu asta s-a dus şi urma de consideraţie pe care-am avut-o pentru tine şi pentru cei care ţi-au permis accesul la forum, ştiind cine eşti, tocmai când trâmbiţau mai tare contrariul, regulamentul şi restul. :-& :-& :-&
De data asta trebuie să-i dau dreptate lui Pitbull, el se pare că te cunoaşte cel mai bine,
:-& :-& :-& :-& :-&
Tu insati esti un om dezgustator.
Nu cred ca stii atat de multe despre filme, cred doar ca suferi de tine.
Oameni mai culti ca tine, cum ar fi 'Pitbull', ALS, Stefan sau Gloria, Chambord, ar mai fi cativa, nu ma apuc sa-i enumar pe toti, NICIODATA nu au dat dovada de superioritate. Insa tu, un terchea berchea ma faci pe mine, si pe altii 'nimeni' si crezi ca ai dreptul asta.
Du-te pe forumul celalalt si pupa-l in cur pe halebard. O singura vizita am facut acolo, si imi venea sa :-& , cat pupincurism, dar de, asta le trebuie celor ca tine.
a, inca ceva: esti nesimtit/a, nu ma intereseaza daca te-ai suparat sau nu, nu meriti asta!
manwithamoviecamera
11 Mar 2010, 19:22
:D Nu ma intereseaza parerile bune sau rele ale persoanelor pe care nu le cunosc in realitate. Eu nu am nicio parere despre voi, nu va cunosc. Consider forumul o mica aula in in care se pot face schimb de pareri interesante, de informatii, sau iti poti imbogati cunostintele generale. Mistourile si certurile raman de domeniul fictiunii, daca ajung in sfera realului e grav.:)
Gospin, esti mic , pt mine esti chiar nimeni dpdv intelectual. Poate ai un suflet bun si compenseaza;)
INCA CEVA, pe vremea cand erai Pauline Kael erai un disperat/a dupa forum, postand in prostie, si ghici ce? tocmai la cafenea, tu erai miezu' acolo.
Ce oameni, ce caractere....
manwithamoviecamera
11 Mar 2010, 19:26
Gospin, nu te enerva, nu se merita. Trimite pm, daca vrei sa te racoresti. Nu iti voi raspunde ca nu am timp. Eu chiar am muncit azi. Distrati-va.
Pitbull
11 Mar 2010, 19:29
Era clar cä personajul ästa era clona cuiva din anturajul pupincurist al altcuiva...
OK, a sosit momentul bannärii.
Vave, taie si mutä la Offtopic Asylum TOTUL, de la mesajul #3 în jos.
Gloria, Stefan - let's do the right thing! :)
Inapoi la cratita va rog.
Dragomara
15 Mar 2010, 16:59
Inapoi la cratita va rog.
Ai prima bilă neagră de la mine, şi nu pt. că mi-ai şters postarea ci pentru că nu eşti în stare să fii OBIECTIV cu toată lumea.
Ăăă... deja am început să-l regret pe Cinemania; cel puţin el avea umor. :P
Nu ti-a sters postarea, ci a mutat-o intr-un alt topic, unde ii e locul :p.
StefanDo
15 Mar 2010, 17:03
si nu mai mangaia caprita, ca-l incurci pe cinemania cu cinemagia :P
Dragomara
15 Mar 2010, 17:03
Nu ti-a sters postarea, ci a mutat-o intr-un alt topic, unde ii e locul :p.
Dragă, te-am întrebat io ceva?! Sau tu te bagi în seamă din lipsă de ocupaţie?!
Dragomara
15 Mar 2010, 17:06
si nu mai mangaia caprita, ca-l incurci pe cinemania cu cinemagia :P
Scuteşte-mă, te rog. :D
Pune mâna şi găteşte ceva, ca să fii on-topic. :P
Bravo, bă!
Ai o ţuică de la mine!
Sabina_SF
18 Mar 2010, 22:09
marfa filmul
marius_em
18 Mar 2010, 22:14
da, cashtoc.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.