View Full Version : Offtopic Asylum
Dragomara
22 May 2009, 11:48
LOL. cred că de încredere şi scrupulos sunt ceva antonime, da'mă rog nu mai contează, râd, deci ţi-ai atins scopul. :-*
puiu- nu vreau să editez, vreau doar să mai adaug ceva, exact ca în viaţă. nu te mai prosti, pls.
Pitbull
22 May 2009, 11:51
Adaugä prin editare, e mai bine.
Nu confunda antonimia cu paradoxurile.
N-am cum sä mä prostesc, puicä - mai prost (si rebut moral, si pägân) decât sunt, nici nu se existä.
(Gloria sau Stefan - cä A.L.S. e doar onorific aici - vedeti cä Draga de Mara iar a postat douä mesaje succesiv. Uniti-i-le, vä rog.)
Revin: iar am luat-o ambii doi prin bälärii, asa cä mai bine mutati tot off-topicul la Condicä, sä-l internez în Azil (începând cu #49). Aici era vorba de filmul "Amatorul", nu de pretentiile apropo de Liternet.
L.E.: Tanx! :)
Pauline Kael
25 May 2009, 18:25
Credinta înseamnä judecatä lucidä, dreaptä socotealä, nu robotizare - iar când iubirea de viatä, legitimä în fond, se transformä prin fanatizare în osândirea unor nevinovati la chinurile iadului... sorry, dar miroase a Satan care si-a vârât coada, deghizat în sutanä (ca de-atâtea ori, de-a lungul mileniilor, când a dictat cele mai cumplite orori, "în numele credintei")!
Cele mai cumplite orori precum nazismul.Stiu pe cineva care crede cu naivitate ca nazismul era un fel de euthanasiere de catzei comunitari.
Hai sa nu bulibashim subiectele din crampeie de cultura generala mai mult sau mai putin vasta.
Pitbull
25 May 2009, 19:55
Judex, mesajul de mai sus e o aluzie personalä meschinä, complet off-topic, pentru cä sunt filo-nazist. Te rog, expediazä-l la condicä, sä-l internez în Asylum. Multumesc.
(Si fii pe fazä, cä se-anuntä ploaie de off-topicuri, mitocänii si varii mizerii.)
L.E. Multumesc!
Le-am unit, apoi am sters tot.
Cinemania zicea ca vrea sa fie moderator aici.
Restul postarilor nu mai conteaza.
Si s-a mai sters o tampenie Pauliniana...
Pauline Kael
25 May 2009, 22:35
ma judex,sterge manca-ti-ai toata cafeneaua,si tot forumul,ca vad ca te porti de parca ar fi al tau...ma fara ocupatie care esti....vai de shunca ta=)) partz in germana ar trebui sa te semnezi.
Pauline Kael
25 May 2009, 22:41
hai judex,catzelus,fa sluj la girafa de illo si la pitbullu' euthanasiat de visuri naziste.esti un amarat care se viseaza legionar,un butoi cu voce de castrati(numai ca aia cantau frumos,vezi poate il convingi pe pitbull sa se revina asupra legii...castrati sunt ilegali-asadar esti un legionar castrati ilegal).
per te:
http://www.youtube.com/watch?v=IH0S8apVFHY&feature=PlayList&p=8BCC76D649CDB8C0&playnext=1&playnext_from=PL&index=2
e mezzosoprana,nu castrati,nu planje.
Pauline Kael
25 May 2009, 22:43
Ombra mai fu, Serse scris ARIA de la Serse
Ombra mai fu Niciodată nu a fost făcută
Di Vegetabile, A legume (a plantelor)
Îngrijire ed amaile mai dragă şi iubitoare
Soave UIP. sau blând.
LEGUMA CE ESTI.
Pauline Kael
25 May 2009, 22:54
Pitbull,de ce ataci voalat si pe la spate,stiu ca te referi la mine cu tradarea si labilitatea psihica...lasa oamenii sa-si formeze singuri o parere.Tu l-ai tradat pe ALS,razi de oameni pe la spate,nu in fata, i-ai tradat pe altii pe timpul lui ceasca,si acum te declari singur filo-nazist(e normal asta pe un forum de filme???) si pro-euthanasie din niste motive fantasmagorice.crezi ca oamenii te aplauda pt ca esti moderator> oamenii stiu ce sa creada singuri,nu trebuie sa le spui tu:)
Inca: nu pierzi teren,l-ai pierdut demult,acum multi ani.Mi-e rusine pt tine.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:02
Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune)
girafa impaiata,iapa nechezata,asa ,necheaza,necheaza aratare de cauchemare de nuit(nici macar al lui Fuseli,incultilor).
Pauline Kael
25 May 2009, 23:03
Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic.
Cinemania e perfect la clasic,girafa necheaza prost.Eram sigura! bai ce oameni...de kko.Stefan nu vrea sa puna pe nimeni,nah.:D
illotempore2002
25 May 2009, 23:03
asta nu e topic de injuraturi, daca nu ma insel.
asa ca rog administratia sa ia masuri
maturoiul
B-)
Pauline Kael
25 May 2009, 23:04
Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune)
fai strambo,esti off topic,nu te mai milogi pt moderare,ce vrei sa-l inscaunezi pe marx p-aici,ca doar esti marioneta lui?
Pauline Kael
25 May 2009, 23:05
Stimati useri,nu va e mila de acest avatar cu o bruneta ciufulita din lipsa de sampon de calitate(cine stie ce are in par,se subintelege) care se milogeste pt moderare la clasic de doua luni!?dar faceti-o si admin pe zuza.:))
Pauline Kael
25 May 2009, 23:07
fa care vrei un maturoi(esti samantha,sau ceva fetishuri?) nu vrei sa fi admin? eu te votez,amarato:)))))))0000
illotempore2002
25 May 2009, 23:08
acesta nu e un topic de injuraturi.
rog administratia sa faca ceva.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:09
mititico,un mouchoir?
Pauline Kael
25 May 2009, 23:19
Judex,pt ca i-ai facut pe multi p-aici vaci,prosti,se poate verifica,nu pot deact sa va zic: sunteti jalnici!!!Oamnei trecuti de 18 ani va ofticati pe net!Sunteti hidosi,sunteti defecti,si neputinciosi! N-aveti decat sa stergeti tot,viata voastra e plicticoasa,neputincioasa,fara sare si piper,sunteti insipizi ,si neinteresanti.ma plictisiti teribil.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:23
Pit, I beg to differ.
Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic.
Cinemania, hai la Clasic. te vrea mai multa lume, me included.
Numai hai sa dezmortim putin atmosfera acolo, Classic is alive, although....classic.
Ce e asta??????De ce ii atribuiti fatucii asteia chestii ce eu le-am scris? mai....cautati-va.:D
Pauline Kael
25 May 2009, 23:25
OK, atunci voi doi acolo ar fi OK, si Illo sä ia si Clasicul.
Pt ca illotempre s-a oferit,eu o prpun admin,o propun moderator pe tot siteul,iar Gloria si Stefan care trudesc cu recenzii,cronici(nu agramate cum stim noi pe cineva care s-a dat in stamba pe liternet la atelier) sa-si dea demisia.
vai de voi cu orgoliu vost,puneti pe cine vreti mai,oricum forumu' e dus,din cauza unora ca voi,care cred ca jucariile astea second-hand sunt toata lumea.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:26
va faceti de ras,parol,voi ce va credeti sfanta treime a cinemagiiii.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:31
Reprosul meu pt moderatorii: J,P si I,este: n-au umor,sunt catraniti si au uitat sa se distreze.Iau totul in serios,le-a placut sa-si bata joc si acum sufera ,pt ca nu mai au resurse.Cinste lor.Dati-le o tresa si o insigna,si o bere pt nenea pitbull.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:38
tanti,nu ceri si tu bannarea mea definitiuva? haide,nu uita! mai mie putin imi pasa,dar calitatile nu mi le poate lua nimeni.sa nu credeti ca toata lumea va iubeste si va aproba ca ma bannati pe mine cand vi se scoala,abuziv,pt ca topicul in suturi,off topicul de la cafenea au fost inchise,sterse...Voi in loc sa atrageti lume si discutii,cu mintea cea marginita stergeti si mutati si va planjeti pe umar unul altuia:))) Super.
Pauline Kael
25 May 2009, 23:41
NU E un repros pt moderatori, dar nu mai am unde sa postez ca s-au inchis topicruile (nevoie fiind).
Deci, Pitbul & Stefan Do, Cinemania si Redman mai fusesera propusi pt Clasic, nu stiu, au declinat oferta?
Ca nu i-am auzit sa zica Nu. Daca nici unul dintre ei nu vrea la Clasic, atunci ma bag.
e azecea oara cand ceri asta.nu ti-e sila sa te milogesti? n-ai pic de demnitate,frumos! Pai sunt atatia care ar merita,care nu mai posteaza din cauza unora ca voi...e ridicol sa ceri intr-una sa fii moderator,e ca si cum te-ai duce la shef si ai sta in genunchi pt promovare...Succes fetica,oricum nu e un titlu de glorie,nu compensezi lipsa de atentie din viata reala:)
Pauline Kael
25 May 2009, 23:45
NU E un repros pt moderatori, dar nu mai am unde sa postez ca s-au inchis topicruile (nevoie fiind).
Deci, Pitbul & Stefan Do, Cinemania si Redman mai fusesera propusi pt Clasic, nu stiu, au declinat oferta?
Ca nu i-am auzit sa zica Nu. Daca nici unul dintre ei nu vrea la Clasic, atunci ma bag.
Sa se traga la sorti.
Nu vrei sa fii in locul Gloriei cumva?:-/
illotempore2002
26 May 2009, 18:39
vaaaaaaaaaaai, ce pierdere colosala ca a fost banata permanent Pauline. ingrozitor, ce-o sa ne facem acuma?
=))
Pitbull
26 May 2009, 18:50
Da' cine-a zis, dragä, cä-i o pierdere colosalä? :|
E un simplu câstig relativ (prin vindecarea unei infectii), si nimic mai mult.
Dragomara
26 May 2009, 19:25
mda, interesant! şi acum mă întreb dacă uită careva de pe acest topic, în oglindă, înainte de a-i judeca pe ceilalţi. (excepţie de la regulă fac Corinka şi Cinemania - pe ei Dumnezeu n-a putut să-i facă decât frumoşi. :-* )
ruşinică dragilor, da'ruşinciă răăăău!:-&
illotempore2002
26 May 2009, 19:58
Da' cine-a zis, dragä, cä-i o pierdere colosalä? :|
Pitbull? What's wrong? /:)
Pitbull
26 May 2009, 20:10
Nothing is wrong. ;;)
illotempore2002
26 May 2009, 20:37
pe cuvantul tau?
Pitbull
26 May 2009, 20:45
Nu, cä n-am räspuns la modul absolut.
illotempore2002
26 May 2009, 20:49
"Nothing" este absolut. La fel ca nimicnicia.
;;)
Dragomara
26 May 2009, 20:50
după cum se vede numai prostia celor care şterg postări e eternă! mă să fie, ce chestie! :-? :-?
Pitbull
26 May 2009, 20:52
Fals.
Exemplu:
"Nothing is wrong in the universe" = sens absolut
"Nothing is wrong with this message" = sens limitat
@Dragomara, te rog, nu mai posta off-topic si nu mai jigni oamenii. N-am timp sä tot mut si-n seara asta jdemii de mesaje la Azil, cum a trebuit sä fac asearä. Am scäpat de Pauline, si acum ai început tu? Potoleste-te, te rog!
Dragomara
26 May 2009, 20:53
unde sunt postările mele?
Dragomara
26 May 2009, 20:54
de ce nu ştergi şi ce vezi în oglindă, acolo e BUBA?!
Dragomara
27 May 2009, 11:12
@pitbull pe cine şi unde-am jingit măi frate? şi cum se face că postările mele care chiar sunt reproşuri pentru voi moderatorii, le-ai şters, iar ale tale nobile şi decente afirmaţii zac bine-mersi mai pe tot forumul?!
Cine va pune sa intrati la In suturi, daca nu va place? (...) daca nu citesc In suturi, parca e buletinul informativ al forumului, din pacate... :( Dacä se restrângea la In suturi!!!, era ok (acolo e impunitate, nu te banneazä nimeni) - dar si-a împroscat zoaiele peste tot. Le-am mäturat din toate topicurile pe unde borâse, si le-am deversat în Offtopic Asylum - le gäsesti îngrämädite acolo (dar nu chiar pe toate; pe unele le-a sters Judex, din start).
Nu-mi place PK, încă ceea ce-i faci/ faceţi mi se pare un abuz. Nu-mi place să spun asta, dar ăsta e adevărul, o bună parte din acest forum există datorită ei, şi acum mă refer la zecile de topice. Dacă, prin absurd doriţi ca decizia voastră să aibă valoare, şi automat să fie respectată de toată lumea judecaţi-i pe toţi la fel, şi mai întâi de toate începeţi cu voi înşivă.
Acum, că poate iar n-aţi înţeles, am să scriu ca la clasa întâi.
Vă reprosez:
- Subiectivitatea şi superficialitatea deciziilor,
- Implicarea pe faţă în varii conflicte, dp meu dv moderatorul a trebui să aplaneze nu să întreţină o dispută aşa cum face de când il ştiu Pitbull,
- Lipsa de discernământ,
- Lipsa de morală – toate deciziile sunt la bunul vostru plac, ele nu au nimic cu logica, morala etc,
- Şi ceea ce poate este cel mai grav deciziile voastre sunt unilaterale, adică în cadrul unui conflict este întotdeauna afectat (bannat) cel pe care nu-l suportaţi!
- Aaa… şi vă mai reproşez că voi aţi distrus formulul, şi după cum văd faceţi tot posibilul să-i îndepărtaţi pe singurii care mai sunt dispuşi să posteze aci. Probabil că asta e noua strategie de marketing, nu?!
Să mai zic că mie-mi pasă de acest forum, şi că mi-aş dori să fie aproape totul ca acum mai bine de un an?! Eh.. nu mai zic, din moment ce cei care-şi iau salariul de-aici nu dau 2 bani pe munca lor şi a celorlalţi, ce credibilitatea aş mai avea eu, care cedez pentru CineMagia numai din timpul meu liber?!
(personal aştept să se termine o dată parodia asta şi să înceapă adevăratul forum)
Pitbull
27 May 2009, 11:17
@pitbull pe cine şi unde-am jingit măi frate?
Draga mea surioarä Mara, a le spune oamenilor cä sunt (mult, flagrant, incomparabil) mai prosti si mai imorali decât tine, e jignitor. In general, arele de superioritate agresivä pe care ti le dai, unda de condescendentä rânjitä si dispret fudul la adresa multora dintre cei din jur, îti descalificä atitudinile critice (care uneori pot fi justificate si legitime). Dacä ai vrea/putea sä te dezbari de aceste urâte apucäturi, toate calitätile tale ar deveni vizibile si s-ar bucura de recunoasterea si stima pe care le meritä. Dar cum tu tii foarte mult la actualul täu setup, fiind o adeptä a stabilitätii personale, sub deviza "Luati-mä asa cum sunt", eu, unul, îti respect acest drept. Ai observat cä nu mä mai cert cu tine, ci acolo unde ciudäteniile tale mä intrigä ci mä incitä, angajez dialoguri cât se poate de rationale - sau, unde ratiunea e mai greu de urmärit, folosesc metodele literaturii si ale teatrului absurd. Dar nu toti pot avea räbdarea asta, si trebuie sä-i întelegem si pe ei.
Fii linistitä: stiu cât îti adori mesajele ("postärile", cum le numesti tu de regulä), deci îti promit cä NU LE VOI STERGE NICIODATA. Când nu-ti mai vezi vreunul, înseamnä cä era off-topic, si-l vei gäsi la Asylum. Sunt sigur cä aceastä formulä de cvasi-compromis, "nici ca mine, nici ca tine", te multumeste pe deplin.
Dragomara
27 May 2009, 11:35
offtopice! să se mute / şteargă
Uitati-va la Dragomara, pe mine ma cam enerva cu atitudinea ei, dar acum se comporta mult mai fain. Chiar daca uneori mai intra si ea in cate un conflict [cum patim toti], per ansamblu s-a facut fata de treaba.
Si Pauline era placuta cand era calma, are si ea dreptul la un "termen de incercare" peste un timp.
@pitbull pe cine şi unde-am jingit măi frate?
Draga mea surioarä Mara, a le spune oamenilor cä sunt (mult, flagrant, incomparabil) mai prosti si mai imorali decât tine, e jignitor. In general, arele de superioritate agresivä pe care ti le dai, unda de condescendentä rânjitä si dispret fudul la adresa multora dintre cei din jur, îti descalificä atitudinile critice (care uneori pot fi justificate si legitime). Dacä ai vrea/putea sä te dezbari de aceste urâte apucäturi, toate calitätile tale ar deveni vizibile si s-ar bucura de recunoasterea si stima pe care le meritä. Dar cum tu tii foarte mult la actualul täu setup, fiind o adeptä a stabilitätii personale, sub deviza "Luati-mä asa cum sunt", eu, unul, îti respect acest drept. Ai observat cä nu mä mai cert cu tine, ci acolo unde ciudäteniile tale mä intrigä ci mä incitä, angajez dialoguri cât se poate de rationale - sau, unde ratiunea e mai greu de urmärit, folosesc metodele literaturii si ale teatrului absurd. Dar nu toti pot avea räbdarea asta, si trebuie sä-i întelegem si pe ei.
Fii linistitä: stiu cât îti adori mesajele ("postärile", cum le numesti tu de regulä), deci îti promit cä NU LE VOI STERGE NICIODATA. Când nu-ti mai vezi vreunul, înseamnä cä era off-topic, si-l vei gäsi la Asylum. Sunt sigur cä aceastä formulä de cvasi-compromis, "nici ca mine, nici ca tine", te multumeste pe deplin.
Cred ca are dreptate Neuptolem, Pauline merita o sansa de "reabilitare". Uitati-va la Dragomara, pe mine ma cam enerva cu atitudinea ei, dar acum se comporta mult mai fain. Chiar daca uneori mai intra si ea in cate un conflict [cum patim toti], per ansamblu s-a facut fata de treaba.
Si Pauline era placuta cand era calma, are si ea dreptul la un "termen de incercare" peste un timp.
Imi pare rau de Pauline. Nu mai am nici un argument pt a o apara. Tendinta ei de "self-termination" pe forum era evidenta si asta a facut-o sa depaseasca mult limita acceptabila. Tot ce pot spune e ca regret ca a evoluat asa si poate intr-o zi o veti intelege, ierta si reprimi.
Cat despre Dragomara, imi aminteste de o persoana la care s-a referit PM britanic Chamberlain in 1938 dupa un celebru acord: "Am facut pace in Europa pentru 1000 de ani" ;)
Dear ladies and sirs, consider yourselves warned.
în caz că s-au uitat sensurile lui "a muta" şi "a şterge"
MUTÁ, mut, vb. I. 1. Tranz. şi refl. A (se) mişca din locul în care se găseşte şi a (se) aşeza în alt loc; a (se) deplasa; a (se) strămuta, a (se) transfera. ♢ Expr. (Tranz.; fam.) A-i muta (cuiva) fălcile (sau căpriorii) = a-i trage (cuiva) o palmă cu putere, a lovi peste obraz. ♦ A (se) transfera dintr-un serviciu în altul. 2. Refl. A se stabili (cu locuinţa) în alt loc, a-şi schimba domiciliul. 3. Tranz. (Înv. şi pop.) A înlocui, a schimba (cu altceva sau cu altcineva); a modifica, a transforma. ♦ A schimba cursul, direcţia. ♦ Expr. A-şi muta gândul = a se răzgândi, a renunţa. 4. (La jocul de şah) A efectua o mutare. – Lat. mutare.
ŞTÉRGE, şterg, vb. III. 1. Tranz. A freca suprafaţa unui obiect pentru a face să dispară un lichid sau o substanţă străină care îl acoperă. ♢ Expr. (Fam.) A şterge putina sau a o şterge = a pleca repede şi pe neobservate. (Refl.; fam.) A se şterge pe (sau la) bot (de ceva) = a fi nevoit să renunţe (la ceva), a-şi lua gândul (de la ceva). 2. Tranz. A face să nu se mai cunoască, să nu se mai vadă un text scris, un desen, răzând cu o gumă, trăgând linii deasupra etc. ♢ Expr. A şterge cu buretele = a da uitării o greşeală a cuiva, a ierta. ♦ A scoate din evidenţă; a anula. 3. Refl. A-şi pierde strălucirea, relieful, culoarea sub acţiunea unor cauze exterioare. ♦ A-şi pierde conturul; a se estompa, a se întuneca. 4. Tranz. şi refl. A face să nu mai existe sau a înceta să mai existe, a (se) pierde fără urmă, a face să dispară sau a dispărea din amintire, din minte. ♢ Expr. (Tranz.) A şterge de pe faţa pământului = a omorî; a distruge. 5. Refl. şi tranz. A trece foarte aproape de ceva sau de cineva, atingându-l uşor. ♦ Tranz. (Rar.) A lovi, a izbi. ♢ Expr. (Fam.) A şterge (cuiva) o palmă = a da (cuiva) o palmă. 6. Tranz. Fig. (Fam.) A fura, a şterpeli. [Perf. s. ştersei, part. şters] – Lat. extergere.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de LauraGellner, 3 May 2004 | Greşeală de tipar
Pitbull
27 May 2009, 11:42
Hai, mä Drago, ce pana mea, cool down!
Ce te-agiti asa, numai fiindcä ti-am spus sä nu mai faci oamenii prosti, dobitoci si imorali? Atâta circotecä, pentru o rugäminte de bun-simt! Grämezi de mesaje la rând, ca sä-mi pierd vremea unindu-le, citate peste paracitate printre arhicitate de sub übercitate, de nu se mai întelege nimic! Litere gigantice, culori, bloduri - ce-i aici, Pomu' de Cräciun? Carrefour Orhideea? Cora Supermarket? Da-i de-a dreptu' pur si simplu, zäu asa!
Nici mäcar nu te obligä nimeni sä te schimbi, dacä nu vrei. Te läsäm sä fii asa cum esti, sä tratezi lumea din jur ca pe o multime de aschimodii inferioare tie cerebral si moral, sä postezi off-topic, si tot ce mai vrei tu. Nu te bannäm, nu-ti stergem mesajele, le punem doar în ordine. Dacä nici asta nu-ti convine, eu, unul, nu mai stiu de sä cred!
Dragomara
27 May 2009, 11:48
offtopic, again!!
Hai, mä Drago, ce pana mea, cool down!
Ce te-agiti asa, numai fiindcä ti-am spus sä nu mai faci oamenii prosti, dobitoci si imorali? Atâta circotecä, pentru o rugäminte de bun-simt! Grämezi de mesaje la rând, ca sä-mi pierd vremea unindu-le, citate peste paracitate printre arhicitate de sub übercitate, de nu se mai întelege nimic! Litere gigantice, culori, bloduri - ce-i aici, Pomu' de Cräciun? Carrefour Orhideea? Cora Supermarket? Da-i de-a dreptu' pur si simplu, zäu asa!
Nici mäcar nu te obligä nimeni sä te schimbi, dacä nu vrei. Te läsäm sä fii asa cum esti, sä tratezi lumea din jur ca pe o multime de aschimodii inferioare tie cerebral si moral, sä postezi off-topic, si tot ce mai vrei tu. Nu te bannäm, nu-ti stergem mesajele, le punem doar în ordine. Dacä nici asta nu-ti convine, eu, unul, nu mai stiu de sä cred!
lasă-mi păstările în pace, te rog frumos, dacă nu poţi ţine o promisiune mai mult de 5 minute, nu o mai fă, cazi în penibil.
unde şi pe cine-am jignit aici?!
Dragomara
Guru
mda, interesant! şi acum mă întreb dacă uită careva de pe acest topic, în oglindă, înainte de a-i judeca pe ceilalţi. (excepţie de la regulă fac Corinka şi Cinemania - pe ei Dumnezeu n-a putut să-i facă decât frumoşi. )
ruşinică dragilor, da'ruşinciă răăăău!
27 May 2009, 11:57
GATA, MA FATA, CA M-AI ZAPACIT DE CAP!X(
GATA! DESTUL!
Mesajul äla era off-topic, de-aia ti l-am mutat! In loc sä aduci reprosuri moderatorilor, aberai despre nu stiu ce oglindä si rusinicä!
Si sä stii cä-mi autotrimit si mie multe mesaje la Asylum, când sunt offtopic! Mi le si auto-editez, când sunt nemultumit de ce-am scris - ba mi le si sterg, dacä e cazul, da' n-ai cum sä stii, cä de obicei ce se sterge nu se mai vede.
Dragomara
27 May 2009, 11:59
GATA, MA FATA, CA M-AI ZAPACIT DE CAP!X(
GATA! DESTUL!
Mesajul äla era off-topic, de-aia ti l-am mutat! In loc sä aduci reprosuri moderatorilor, aberai despre nu stiu ce oglindä si rusinicä!
ce-ai făcut cu mesajele mele, ălea pe care-ai zis că nu le ştergi, nenea care uită de la mână până la gură?!
deci din mesajul ăla ai dedus că te-am făcut prost şi imoral, sau ce?! =)) =))
Pitbull
27 May 2009, 12:01
Ai intrecut mäsura. De douä ore-mi consumi tot timpul cu istericalele tale.
Toatä aberatia asta merge la Offtopic Asylum - cu mesajele mele cu tot, asa cä n-ai de ce sä te plângi.
StefanDo
27 May 2009, 13:31
am şi eu o mătuşă de prin Buzău care face mâncare de păstări...
Pitbull
27 May 2009, 13:40
Care din trei?
Păstăi...
Păsări...
Păstări = (sau "pastificări"), procese de transformare a unor substante în paste.
StefanDo
27 May 2009, 14:01
în niciun caz păstările Dragomarei, ele sunt deja... varză
Dragomara
01 Jun 2009, 22:54
Sunt unii care si-au sacrificat totul - inclusiv viata, sanatatea, familia - de dragul filmului (chiar daca deocamdata n-au facut nici un cacat). Stiu zeci de exemple!
=)) =)) =))
tocmai citeam despre prostie... :))
Pitbull
01 Jun 2009, 23:07
Ma rog, nici nu mä mir...
Acuma, cä te-am debannat, fii si tu cuminte, nu mai provoca scandaluri, da?
Baftä.
Ambra Blu
01 Jun 2009, 23:13
(:|
Nu m-ai banat si nu m-ai debanat tu, stim amindoi prea bine lucrul asta. Sezi blind.
Pitbull
01 Jun 2009, 23:16
"Am" este valabil si la singular, si la plural.
Normal cä sed, cä mi-ar fi incomod sä tastez în picioare. Iar blândetea mi-e caracteristicä.
Ambra Blu
01 Jun 2009, 23:31
Nu.
Ai insinuat ca tu ai fi avut vreo greutate in banarea mea si, ulterior, in debanare, lucru total mincinos.
Realitatea e alta: acum 5-6 luni eu am colaborat cu trustul care editeaza Cinemagia pt un proiect, joybox (e patratul ala care baga bani Cinemagiei in casa); printre altele, daniel mi-a propus si o debanare. La ora aia nu m-a interesat dar a ramas ca, atunci cind o sa am chef, o sa il anunt. Intre timp s-a produs o debanare in masa, chestie de care am aflat si eu, raspunzind unui mp care imi cerea sa ma intorc pe forum, sa mai vorbesc maselor. Cind am vazut ce falsi mesia va tiriti pe aici, am zis sa dau curs rugamintii.
PS: Asa cum 'am' implica si pluralul si singularul, si 'sezi' da dovada de fatarnicie: indica atit o invitatie de a sta jos, cit si o comanda adresata ciinilor, indiferent de rasa. In sensul acesta trebuie interpretat 'sezi'.
Pitbull
01 Jun 2009, 23:42
Väd cä n-ai priceput nimic. Speram sä te mai fi luminat la cap, da' nici o sperantä.
Nu mä ostenesc sä-ti explic sensul cuvântului "solidaritate", cä si-asa esti doar un dictionar de buzunar ambulant: inflatie de date memorate papagaliceste, vid de idei. Aceeasi lipsä cronicä de umor si subtilitate (le iei pe toate si la propriu, si în serios); si, evident, gloante oarbe trase pe-aläturi (lol!)
Hai, nu te mai obräznici si fä pasi pe covorasi (n-am gäsit altä rimä).
Ambra Blu
01 Jun 2009, 23:50
:!!
Esti offtopic.
Pitbull
01 Jun 2009, 23:51
Tot topicul e off-topic, asa cä n-ai tu treabä.
keepwalking
01 Jun 2009, 23:55
ce avatar cu "continut sexual explicit" are ambra blu :-/
Ambra Blu
02 Jun 2009, 00:09
Da, infatiseaza doi barbati goi care fac dragoste.
Ambra Blu
02 Jun 2009, 02:14
De ce, ba?
Sa il stergi tu? =))
Auzi, dar cu pasajul asta in care ne vorbeai de rau pe morti, ce facem?
"..., faptul cä se tävälea în noroi, se autoanihila moral, scuipând spre un om care-i acordase încrederea lui; apoi, din päcate, din noroi s-a aruncat si mai jos: în hazna. A încercat sä pângäreascä relatia mea cu Collins, fatä de care chiar nu avea nimic de zis (la fel cum au fäcut si alte subspecii, azi decedate: Ambra Blu, Gaandalf, Nightwane). Sorry, dar pentru mine, asta înseamnä autocondamnare la exterminare."
Vad ca nu m-a exterminat nimeni, si nici n-am decedat. Ba chiar sint finalist la HBO la TIFF, as vrea sa fii si tu la Cluj, sa iti fac semne* cu mina. A dreacu viata asta, incorecta mai e cu unii. In fine, ce-ti ziceam mai devreme de falsii si adevaratii profeti? Cei ca tine vorbesc in duca-te pe pustii, cei ca mine invie din morti.
* nu e vorba de semne pe fata
:-*
Pitbull
02 Jun 2009, 02:20
Nah, nu sterg nimic cä n-am de ce.
(E mult mai avantajos sä las fraierii sä se facä de râs în väzul tuturor.)
Lasä, nu te bäga.
Ambra Blu
02 Jun 2009, 02:22
Nu mor caii cind vor ciinii.
Pitbull
02 Jun 2009, 02:26
Vai, ce noutate!
Mai lasä textele de gata, zi si tu ceva nou.
(Dacä poti... Scuze dacä te supraestimez...)
Ambra Blu
02 Jun 2009, 02:33
Zic asa:
nu te mai enerva aiurea, ca nu ma provoci, sint f binedispus zilele astea si nu am de gind sa te articulez. Si, cind am s-o fac, o sa te usture nitel, dar te obisnuiesti si o sa-ti si placa. Adu-ti aminte de Homo ludens a lui Huizinga (vorba vine, n-ai citit-o, n-ai fi reusit oricum sa treci de introducerea lui Liiceanu) si incearca sa te bucuri de surplusul de energie cauzat de lipsa ocupationala, fara sa ii mai gasesti vreun sens sau scop. Asta e joaca, o activitate fara 'obiect', ca sa zic asea. Mai scutura si tu de praf copiii din tine, ca ultima oara cind am verificat cinemagia was no country for old men.
Pitbull
02 Jun 2009, 02:37
Stii ce ma distreaza copios la tine?
1) Esti super previzibil.
2) Esti ultra transparent. Te auto-divulgi în tot ce spui despre altii.
Hai, du-te la nani (färä "o" înainte - sau cu, dacä tii neapärat). Mie nu mi-e somn, mai lucrez un pic. Noapte bunä, puicä micä. :x
Ambra Blu
02 Jun 2009, 02:58
sa numeri oi
cind termini treaba si te pui in tron sa dormi
(sau numara mielu ala de anu trecut )
si sa nu adormi din nebagare de seama cu miinile pe piept, doamne fereste, sa nu creada catelu ala ca inevitabilul s-a produs
>:D<
Pitbull
02 Jun 2009, 03:01
Recunosc cä faci progrese: la revenirile din bannärile anterioare, reuseai sä mimezi o istetime submediocrä, combinatä cu o vagä utilitate forumisticä, vreme de câteva zile, înainte sä-ti dai în petec. Acum, n-a trecut nici o zi, si ai si-nceput sä logoreizezi tembeloid. Mä rog, dacä asta-ti dä o iluzie de vitalitate, no problem. Eu mä uit doar asa, cu un fel de curiozitate detasatä - nu cred c-am sa inteleg vreodata care-i treaba cu tine:
- Incerci sa ma iriti, si nu reusesti decat sa ma plictisesti?
- Cauti sa ma plictisesti, dar tot ce-ti iese e sa ma amuzi.
Cam ästa e singurul motiv pentru care mä interesezi. Pe raftul cu guinea pigs, borcänasul täu e asa, mai spre capät...
Ia un bubon si taci.
halebardul
02 Jun 2009, 06:17
de ex acum dacă ar fi funţionat notificările mi-aş şi savurtat micul dejunla 6 dimineata iti savurezi micul dejun? :-O
nu-s cumva antibiotice?
sau barbiturice? :D
Ori esti vatman de trebuie sa pleci asa devreme de-acasa?
Cinemania
02 Jun 2009, 09:12
mai bine mut topicul la "in suturi"
intrati in prelungiri? sau...? :D
Dragomara
02 Jun 2009, 11:26
Recunosc insa ca sunt multe persoane care fac din film o lume diferita, si uita ca realitatea nu are operatori de imagine.
asta mi-a placut, o pastrez.
sigur ca si pasionatii de film au ceva de zis aici, sigur ca si actorii pasionati de film au ceva de zis.
sigur ca si dragomara isi are locul ei aici.
asteptam insa o mai mare reactie din partea facatorilor de film... Sunt unii care si-au sacrificat totul - inclusiv viata, sanatatea, familia - de dragul filmului (chiar daca deocamdata n-au facut nici un cacat).
Probabil si-au sacrificat si calculatorul si abonamentul la net, si nici macar nu intra pe forum. :D
dovadă că şi pentru a face un căcat trebuie şi ceva creier. (vezi, nu degeaba am râs io aseară, şi continuu să râd şi acum =)) ).
o simplă lege de marketing, (cred, unde nu m-a preocupat niciodată problema atât de mult în cât să o studiez temeinic) spune că o activitate, viaţă, în cazul nostru este utilă, şi are valoare când "bagi" relativ puţin şi "scoţi" înzecit, sau înmiit. :) nu prea văd cum aş putea cădea în extaz în faţa unei vieţi, a milioane de vieţi care nu au fost folosite inteligent, şi de care, în final s-a ales praful?! :-? nu ştiu dacă mai există acel site, dar expresia ta chiar e memorabilă, deci merită promovată! ;)
Dragomara
02 Jun 2009, 11:42
de ex acum dacă ar fi funţionat notificările mi-aş şi savurtat micul dejunla 6 dimineata iti savurezi micul dejun? :-O
nu-s cumva antibiotice?
sau barbiturice? :D
Ori esti vatman de trebuie sa pleci asa devreme de-acasa?
---
nu cred că orarul meu zilnic face subiectul problemelor noului forum. :-O
printre altele am făcut o chestie total inutilă aici, dar conformă cu Regulmentul pe care se pare că numai io l-am citit şi înţeles, adicătelea ţi-am reclamat limbajul decent. :">
halebardul
02 Jun 2009, 11:43
o simplă lege de marketing, [...] spune că o activitate, viaţă, în cazul nostru este utilă, şi are valoare când "bagi" relativ puţin şi "scoţi" înzecit, sau înmiit.
nu, ala nu e business, e "tun".
Nu tre sa scoti decat un "ce" profit acolo, nu "inzecit sau inmiit", ca sa fie ok businessul.
nu ştiu dacă mai există acel site, dar expresia ta chiar e memorabilă, deci merită promovată! ;)
ce site? :-/
halebardul
02 Jun 2009, 11:51
printre altele am făcut o chestie total inutilă aici, dar conformă cu Regulmentul pe care se pare că numai io l-am citit şi înţeles, adicătelea ţi-am reclamat limbajul decent. :">
reclamat limbajul decent? :-O
ai dreptate, uneori e mai dureros cand limbajul e decent. Nici macar nu poti cere sa fiu bannat...
dar nu-mi spune ca vrei indecenta, nebunatico! X_X 8-}
Dragomara
02 Jun 2009, 11:52
site-ul ăla unde se înregistrează patentele, şi acum nu mă refer la cele de scos cuie. =))
Pitbull
02 Jun 2009, 11:56
Orarul täu zilnic nu face subiectul acestui topic. Halebardul s-a referit la el retoric, nicidecum la propriu.
Tocmai am citit reclamatia. Ai dreptate: limbajul mesajului e 96% decent, cu exceptia unui singur cuvânt:
Halebarde, te rog sä nu mai folosesti termeni indecenti ca (scuzati citatul) "devreme"; utilizeazä "timpuriu", "grabnic", "prematur", "matinal", "cu noaptea-n cap", "zorilean", "auroresc", cä nu mori.
Pitbull
02 Jun 2009, 12:18
Iar dacä l-ai începe cu "pî", ar fi SI MAI decent!
Apropo, esti sigur cä "savurtat" e totuna cu "savurat"? Si "avortat" e un cadidat credibil - desi la douä litere distantä, comparativ cu doar una; dar e mai sugestiv.
(Mä pregätesc sä mut bäläria asta în Azil, iar am luat-o razna tustrei.)
halebardul
02 Jun 2009, 12:24
Nu-nu-nu, de ce sa muti?
Dragomara intra foarte bine la "probleme ale forumului nou". Suntem foarte on-topic.
Pitbull
02 Jun 2009, 12:35
Ea însäsi se plânge cä nu mut TOATE off-topicurile.
"Toate" ar avea nevoie de o armatä de moderatori - dar mäcar pe cele mai gogonate, le mut.
De fapt... ia hai!
Pitbull
02 Jun 2009, 12:50
mai bine mut topicul la "in suturi"
intrati in prelungiri? sau...? :D
Mai bine la "Offtopic Asylum".
Nu ne luaseräm în suturi, era doar un dialog constructiv, dar färä legäturä cu coordonatele geografice ale Paulinei.
Ambra Blu
02 Jun 2009, 12:58
Multam, aici e mai bine.
Don't worry, nu sterg nimic. N-am motive.
http://www.youtube.com/watch?v=tz9d0gU5mHE
Ambra Blu
02 Jun 2009, 13:04
Pitnull, o dedicatie de la mine pt tine.
PS: Inchipuieste-ti cite zile ca asta or sa mai urmeze de acum incolo.
Pitbull
02 Jun 2009, 13:26
Päpusel, mi se fâlfâie.
Am väzut destule pornoace pe vremea comunistilor, la video - atunci mäcar erau ceva exotic, acum nu mai aveti nici un haz. Pune câte vrei, mä doare fix în pix.
Ambra Blu
02 Jun 2009, 13:29
pt pitbull, cu simpatie nedisimulata:
Ambra Blu
02 Jun 2009, 13:48
pt pitbull, din partea mea, cu amictie:
Dragomara
02 Jun 2009, 15:54
@Judex & Pitbull nu va pierdeti totusi uzul ratiunii X(
cum pot ei pierde ceea ce nu posedă?! :-O
Dragomara
02 Jun 2009, 16:24
din punctul meu de vedere acest forum are doar 2 mari probleme:
1. proasta (cu multă îngăduinţă se poate citit subiectiva) moderare;
2. nepromovarea corespunzătoare a propriilor interese, cele legate numai de către film / mă rog şi ale site-ului implicit (şi aci intră iar o mare parte din proasta moderare cea care cel mai adesea îi primeşte total necorespunzător pe noii useri).
părerea mea e aici că nimeni nu iubeşte cu adevărat filmul, nimeni nu încearcă să facă şi pe altcineva să iubească filmul, că intersul general se pune doar pe promovarea (cel mai adesea impunerea) proprie persoane. :(
Dragomara
02 Jun 2009, 17:07
tu chiar eşti papagal brainless (scuzaţi pleonasmu'). nu mie ar tb să-mi pese, frate! io nu-mi iau banii de-aci. :">
Dragomara
02 Jun 2009, 18:36
io am alte explicaţii pentru deciziile astea "paranormale": IQ-ul şi alcoolul. şi nu neapărat în ordinea asta. :D
Dragomara
02 Jun 2009, 18:42
io am alte explicaţii pentru deciziile astea "paranormale": IQ-ul şi alcoolul. şi nu neapărat în ordinea asta.
Dragomara
02 Jun 2009, 19:01
io am alte explicaţii pentru deciziile astea "paranormale": IQ-ul lui Pitbull, şi alcoolul (tot al lui). şi nu neapărat în ordinea asta.
Dragomara
02 Jun 2009, 19:30
Propun si o Zi a Off-Topicurilor.
Sa poti scrie pe de laturi cat vrei, fara sa ti se mute mesajele.
(v-am zis ca ma cac in el de azil offtopic? v-am zis)
vai cei ipocriţi sunteţi, voi care faceţi asta nonstop!! e ziua voastră în fiecare zi, hale! :D
Pitbull
08 Jun 2009, 17:22
Si marmota învelea barbituricele în staniol...
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:23
adica ce plm vrei sa zici cu asta?:-w
Pitbull
08 Jun 2009, 17:43
E unul dintre citatele mele favorite.
De la Obvious l-am auzit prima oarä.
(Hai, nu te ataca; there's nothing personal. :-* )
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:46
nu ma atac, stiu ca tu nu ai nimic personal cu mine, spre deosebire de altii, insa nu stiu pe ce anume stropeai cu picaturi de barbiturice ironice...
Pitbull
08 Jun 2009, 18:04
Primul paragraf din mesajul anterior însira un numär de lucruri reale, dar complet irelevante (cum tu însäti ai recunoscut în final) - dupä care, hodoronc-tronc, "she sucks".
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 18:19
@ illo: TU indraznesti sa vbesti dspr 'bun simt' & mitocanie - TU, care imi zici mie 'mama ma-ti' & k sint 'nebun' & 'orb'?!? :-O
GIZAS!
esti total irecuperabila, nu ai decit umori, frustrari & o lipsa de logica (daca mai are sens sa invoc ac termen in leg cu tine...) consternante!
da, NU esti o autoritate & asta n-ar tbui sa te ofenseze, ar tbui doar sa te faca - daca ai avea acel 'bun simt' pe care-l invoci (lol) - sa-ti vezi lungu nasului & sa incetezi sa recurgi la explicatii & linkuri gen 'ce e silogismul & ce vrea el'...
TOATA LUMEA iti spune k esti ilogica/ irationala (vezi si faza cu 'she sucks' = k asa vrea muschii tai), da tu o dai inainte cu timpeniile (DA, sint timpenii dovedibile & n-am de gind sa-mi cer scuze k folosesc ac cuvint cita vreme TU folosesti un limbaj si mai 'colorat', probabil invatat la marginea societatii :-& )
si tu, si aceasta 'dovey', o tineti langa cu injuriile la adresa mariei, cine plm te crezi sa vbesti asa dspr o actrita premiata & recunoscuta international - subliniez: international! - & care n-are decit 'vina' de a fi frumoasa, talentata & apreciata???
ti s-a explicat k pt oligofreni k povestea cu 'pilele' e absurda & ridicola cita vreme primesti premii afara (subliniez: a-fa-ra!), kiar crezi cu mintea aia a ta care este k un actor, indiferent cine, poate avea 'pile' la niste oameni care nu l-au mai vz & pe care nu-l cunosc - fie ei critici, jurnalisti sau membri ai unui juriu??
daca raspunsul e 'da', esti kiar dusa... :(
si n-am de gind sa-ti mai raspund, ar insemna sa stric orzu pe giste
ps nu o laud pe maria pt k sint prieten cu ea, sint prieten cu ea pt k o apreciez! (& o laud pt k merita.) logic: daca nu o apreciam nu ne imprieteneam - capisci? nu pot fi prieten cu niste luzari
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:23
nu am citit tot ce ai zis mai sus. m-am oprit la "toata lumea zice ca nu ai dreptate" sau asa ceva.
I beg to differ. toata lumea pe acest topic zice ca NU o place pe m.d. cu 2-3 exceptii. deci dreptatea in acest caz e de partea mea.
am observat ceva tare ciudat la tine: invoci permanent faptul ca tu ai autoritate iar restul nu au. adica faci apel la propria autoritate. din nou un sofism. cand vezi ca celalalt are un cuvant de spus, tu ii dai efectiv in cap cu importanta ta si cu lipsa lui de importanta.
mereu ai facut asta. ceea ce demonstreaza ca esti un om slab si recurgi la arme precum faptul ca interlocutorul e un nimeni, un nimic, etc. incerci sa-l umilesti. :) doar ca nu e cazul cu mine, nu ma simt deloc umilita.
vreau doar sa stii ca ma prind de mecanismele discursului tau si stiu cum joci. si joci slab, devreme ce apelezi la astfel de argumente (fortza). parca ziceai ca nu esti confuz si ca ai incredere in tine. :-*
l.e. te-ai imprietenit cu ea pt ca esti fame starved :D
l.e. frustrarile le invoci prea des, le invoci pt fiecare interlocutor cu care te contrazici. adica cine se contrazice cu tine e un frustrat iar cine e de aceeasi parere cu tine, nu e frustrat? cate logica are treaba asta?
iar eu, draga ALS, nu pledez pt treaba cu pilele ca nu ma intereseaza.
sustin ceea ce sustin referindu-ma stric la ceea ce se vede pe ecran. nu ma deranjeaza deloc cum a ajuns ea in filme, am dat acele explicatii doar pt ca le cereau ceilalti.
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 18:30
spre deosebire de tine nu ma intereseaza sa prind 'mecanismele' discursului tau, pt k e defect
recursul la autoritate e normal in cazu meu, ar fi anormal in al tau; cita vreme nu vei fi o autoritate (lucru pe care ti-l doresc), learn to live with that!
mai stii, oi fi avut si eu 'pile' - k noroc stiu k am avut fiind porc, deh :))
ps frustrarile celorlalti se vad cu okiu liber, n-au nicio leg cu faptu de a fi in acord sau dezacord cu acele persoane... & nici cu logica n-au leg (cum n-ai nici tu)
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:35
spre deosebire de tine nu ma intereseaza sa prind 'mecanismele' discursului tau, pt k e defect
recursul la autoritate e normal in cazu meu, ar fi anormal in al tau; cita vreme nu vei fi o autoritate (lucru pe care ti-l doresc), learn to live with that!
mai stii, oi fi avut si eu 'pile' - k noroc stiu k am avut fiind porc, deh :))
pai mai omule, autoritatea in toaaaaata aceasta discutie este irelevanta.
nu ai adus un singur argument pt care m.d. este o actrita buna. ai adus numai infos cu privire la ce zice restul lumii (fara ca noi sa putem verifica). ma asteptam sa ai o parere proprie (dincolo de "m.d. e o actritza super" - asta e doar o afirmatie, nu o axioma), nu sa-i invoci pe altii.
de ce crezi tu ca ma atinge in vreun fel autoritatea ta? sau lipsa mea de autoritate? de ce crezi tu ca minimalizandu-ti interlocutorul, devii tu mai convingator?
nu crezi ca e cam infantila toata treaba? nu crezi ca-ti aratzi slabiciunile si se prinde lumea ca ti-e frica de ridicol, si tocmai de aia dai in ei cu parul, ca sa nu apuce sa mai zica ceva?
p.s. tu te observi, ca de cateva ore nu faci decat sa ma ataci pe mine, personal? oare cine ataca o alta persoana? cine oare? cine oareeeee?
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 18:38
nu >:)
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:42
ti-am mai spus eu odata, esti un copil mare.... nu ai facut tranzactia dinspre Eul copil inspre Eul matur....ceea ce nu e rau.
e doar de cacat uneori cand ii jignesti pe ceilalti, dar asta vine din self centrismul tau. si ca nu poti accepta ca uneori o dai in bara cu argumentele tale puerile.
halebardul
08 Jun 2009, 18:48
nu mai dragilor. ce nu pricepeti? m.d. era prietena cu nemescu. si colega de facultate, si prieteni buni.
nu a dat nici o proba de casting.
pai si prietenia e o proba de casting, si inca ce proba.
Hale, vorbesti de parca ai creierii spalati.
Sic...
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 18:50
nu mai dragilor. ce nu pricepeti? m.d. era prietena cu nemescu. si colega de facultate, si prieteni buni.
nu a dat nici o proba de casting.
pai si prietenia e o proba de casting, si inca ce proba.
Hale, vorbesti de parca ai creierii spalati.
Sic...
Normal că sluga îi de acord cu stăpânu'.:D
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 18:55
ete, aparu si bizonu de cimpie ardelenesc... hai luati-va de mina & mugiti: muuuuuu! :))
ps fata, daca 'argument pueril' e sa-i invoci pe altii - critici, directori de festivaluri e tutti quanti world over - punindu-te pe tine insuti in paranteza (din bun-simt), then i'd rather be a child anytime!
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:56
bai hale, dar uneori esti fenomenal sa moara Bibi.
pur si simplu refuzi sa gandesti cateodata.
nu e vorba aici despre m.d. ci de tine.
esti amazing pur si simplu.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 18:56
mugiti: muuuuuu! :))
Cum mugea şi mă-ta când o văzut ce căcat are ca fiu.
halebardul
08 Jun 2009, 18:57
tot la textele astea ai ramas?
ai stat pe bara cateva saptamani, bannat si nebannat, si tot aici esti cu mintea?
sau esti in curs de ramolire si nici o sansa de mai bine, dimpotriva?
stii ce, am treaba in seara asta, te pun pe ignore acum.
dar te astept incepand de maine dimineata cu drag daca vrei sa ne imprietenim si mai mult.
halebardul
08 Jun 2009, 18:57
... tir!
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 18:58
tot la textele astea ai ramas?
ai stat pe bara cateva saptamani, bannat si nebannat, si tot aici esti cu mintea?
sau esti in curs de ramolire si nici o sansa de mai bine, dimpotriva?
stii ce, am treaba in seara asta, te pun pe ignore acum.
dar te astept incepand de maine dimineata cu drag daca vrei sa ne imprietenim si mai mult.
Cum mai miroase curu' lui ALS?:D
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:01
mai bine decit mintea ta de balega, orcum! :-&
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:02
illo spune că eşti ca un copil mare.Fals.Eşti o vomă mare.
illotempore2002
08 Jun 2009, 19:03
bai, sunteti offtopic, ce naiba.
potoliti-va.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:05
Măi ALS-ică nu ţii mai frică dragă de avataru' lu' nume?
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:09
in capu tau, da =))
nu pot sa crede ce se petrece pe aici??? !!!! :-O :-O
Illo trebuie sa-ti spun ca esti excesif de vulgara. una e sa faci polemica si sa mai arunci tepuse pe ici pe colo, sa faci haz, sa fii taioasa (cu argumente sau fara putin imi pasa) si alta e sa folosesti niste termeni de manelisti, sa arungi in discutie niste insulte de ultim nivel. Tu, care bateai lumea la cap sa nu mai stea de prostii la cafeanea, sa scrie la iconoclast si la clasici. OMG.
als, nu inteleg de ce tii intotdeauna sa ai ultimul cuvant. crezi ca ultimul detine adevarul absolut?sau e de dragul scandalului? ca de dragul mariei d. nu mai e demult.
:(
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:14
in capu tau, da =))
Eşti o vomă peste tot.Nu doar în capul meu.
iar suspect nici macar nu merita citat.
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:15
de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D
illotempore2002
08 Jun 2009, 19:15
klein,
imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu?
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:17
de dragu mariei fac scandal, fac caterinca, fac moarte de om - fac orice, kiar si sa ma dezbrac de caracter :D
Faci o laie.Stai ca prostu' şi-ţi curge saliva din colţu' gurii că nu eşti în stare să aduci un argument că de ce joacă bine.
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:18
daca ai avea 'delicatetea' (= =)) ) de a-ti reciti postarile, ai vedea - k doar nu esti oarba!? :-? - k TU esti aia care ai trecut la injurii...
eu ma descurc bine 'decit' cu ironiile, merci bien B-)
illotempore2002
08 Jun 2009, 19:19
tu ai inceput primul zicand aia cu antologia.
si daca ai fi un domn elegant si rafinat, nu ai apela la injurii indifferent ce as zice eu. ori tu ai apelat ;)
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:22
sint cu cine merita; cu cine nu, pot fi de cea mai joasa speta :D
sint versatil :P
illotempore2002
08 Jun 2009, 19:26
hai, nu ma-nnebuni?
si ce, crezi ca cu asta m-ai dat gata?
:))
crezi ca imi smulg parul din cap de oftica?
remember: tu esti cel care a devenit agresiv (chiar daca la inceput nu a injurat), doar pt ca cineva a avut o pinie contrara. remember ca nu suporti sa fii contrazis pt ca se activeaza complexul tau de inferioritate....ai nevoie permanent de confirmari, validari si aprobari....pt ca adevarul este ca nu esti convins de valoarea ta!
si daca cineva te contrazice, cu argumente si-ti arata ca nu stii ce e ala un sofism simplu, te-ai cacat pe tine, baby =))
dar nu-i nimic, noi tot te iubim :x
din pacate nu ai ajuns la acel nivel de rafinament si sofisticare prin care sa nu se vada de ce complexe suferi. inca nu stii cum sa faci ca lumea sa te creada asa cum vrei tu: sigur pe tine. dar lasa, mai cresti tu.
Pitbull
08 Jun 2009, 19:27
Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi.
Sä fie clar!
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:31
@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =))
klein,
imi adaptez limbajul la interlocutor. ales a inceput sa ma atace pe mine, desi eu duceam o discutie la nivel pur polemic. cred ca inainte de a te pronunta, ar trebui sa reiei tot sirul discutiei, altfel ma judeci grsit. dar cum timp nu e sa reiei toata discutia, e mai comod sa ma bagi intr-un sertar cu o etocheta, nu?
am reluat sirul discutiei. in continuare mi se pare ca tu ai degenerat prin formula "ce-ai, s-a umflat taratza-n tine?"
faza cu antologia poate fi perceputa ca vexanta, dar e in primul rand ironica.
als, se pare ca iti place
eu va las sa ma improscati
au revoir
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:38
Suspect, esti off-topic si violent färä motiv.
Sau încetezi în clipa asta, sau iei un bann de nu te vezi.
Sä fie clar!
Bine.
ALS ÎI UN MARE CĂCAT!!!!
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:03
@ illo: of, ce de clisee pe banda rulanta mai draga!
mai innoieste-ti si tu vocabularu, se pare k in psiho s-au bagat concepte noi =))
Asta vrea să fie glumă?Căcatule.
Pitbull
08 Jun 2009, 20:07
OK, Suspect a fost avertizat, n-a înteles - urmeazä bannarea. Pânä atunci, am încuiat topicul. Vä mai räcoriti si voi.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:59
Dragi si simpatici moderatori, cam ce ar trebui sa mai manance Suspect de bizar ca sa-si ia bannare definitiva? Sunt ocupat acum dar mi-as face putin timp pentru un Tourette de rutina.
Chiar va place sa umblati prin tot forumul sa faceti curatenie pe unde trece animalul asta?
Cine pune pariu că ăsta are un Portret mare a lui ALS în cameră?
halebardul
08 Jun 2009, 21:10
POSTAT DIRECT IN OFFTOPIC ASYLUM:
Pitbull sau cine modereaza aici, rugaminte: nu-i mai mutati mesajele suspectului aici, lasati-le unde sunt, in toata splendoarea lor. Faceti apoi curatenia dupa bannare.
Pitbull
08 Jun 2009, 21:13
Lasä, cä aici e chiar mai bine: Gloria sau Stefan le vor vedea adunate la un loc, nu împrästiate prin tot forumul...
Apropo, ti-ai sters mesajele de-aici? Cä de-aia l-am descuiat, la insistentele tale. Pot sä-l încui la loc?
Pauline Kael
01 Jul 2009, 10:11
E o cronica f proasta,nu stiu de ce se incapataneaza sa scrie cronici,pt asta iti trebuie talent,n-am citit decat"Am sapte ani" inceputul si mi-am dat seama ca scrie iar la persoana intai.Sunt sigura ca s-au incalcat si multe reguli gramati-liceale.Cand te lauzi cu o cronica,e bine sa stii care e cererea si care oferta(.Dar orgoliul si nevoia patologica de a fi in centrul atentiei oricum e inconstienta/ subconstienta si nu e de la Adler,Jung Freud)
illotempore2002 cronica mea pe liternet.
e cu spoilere, pt disperatzi!
http://agenda.liternet.ro/articol/92...-je-taime.html
"Disperatilor",nu e "cu spoilere",tipa doar povesteste tot filmul la persoana intai,dar n-a comentat absolut nimic!=)) Extraordinar,cata lipsa de originalitate.Ce orizont ingust.
@illo: Multumesc ptr cronica. Acum k stiu ce se intampla in firul povestii, ma pot concentra asupra detaliilor.
P.S. Sper k ai prins si ghilimelele.
illotempore2002
01 Jul 2009, 13:59
sihaya, pai am spus tocmai, ca ARE spoilere.
ce anume nu s-a inteles?
p.s. nu pleca urechea la tot ce ti se spune despre unul si altul, riscul e sa nu stii ce poti pierde insa sa stii ce poti castiga (un conflict, o antipatie total gratuite) ;) vbesc asa, in general.
StefanDo
01 Jul 2009, 14:30
pauline, esti f. aproape de un avertisment
daca o mai ataci pe illo nemotivat (daca spoilere-le alea erau anuntate, de ce-ai mai dat click pe link?) o sa-l primesti uite-acus.
@ill: Ceea ce este vizibil k nu ai inteles este cum se face cronica de film. Nici eu nu stiu mare lucru, da' sunt sigura ca nu inseamna sa dai toate secretele din casa, k atunci nu s.ar mai duce nimeni la film. Si k sa ai si tu idee despre cum se face, uite un link.
http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-5836806-cronica-film-numere-fatale.htm
P.S. Honey, am ochi sa vad, am invatat sa citesc, si din cand in cand mai pun cap la cap doi cu doi, si surprinzator... imi da 4. Cat despre restul.... ce sa spun: I'm sofu cik n'scared.
P.P.S. Da, sunt si de data aceasta ghilimele.
P.P.S.S. (sau ce litere s.or mai pune) By the way, Stefan (si o spun in cel mai respectuos mod) m.as putea auto-banna pentru vreo 2 zile, k sa.ti mai usurez umarul de ceva responsabilitati.
StefanDo
01 Jul 2009, 14:48
p.p.s.s.-ul tau sa insemne "da, si eu o atac pe illo nejustificat"?
hai s-o lasam asa
Pauline Kael
01 Jul 2009, 15:52
illotempore2002 a scris:
auzi, dar daca iti spun ca articolul pe care mi l-ai trimis tu, despre Le Mepris nu l-am citit, pt ca dupa primele 10 randuri m-a taiat o plictiseala sora cu moartea, ma crezi?
poate ca mai incolo este interesant, dar prima pagina este.....crunt de mediocra
puteti vedea si voi, dragi forumisti, doar este postat aici.
stai ca vin cu citate.
Uite,Stef un atac nejustificat din partea lui ilot (asta dupa ce tot ea a postat toata cronica lui ALS la "Le mepris") impotriva reputatului critic ALS ,nu ca el ar avea nevoie de aprecierile unor anumite persoane.Eu doar am criticat o cronica,atat.NU e vb de nici un atac justificat sau nu.Mie mi-ar fi rusine sa-mi ia partea mereu adminul,gandeste-te ca multi forumisti vor sa migreze in alte parti din lipsa de dialog constructiv si de plansete si icneli...nejustificate.(In paranteza fie spus,e nejustificat cum s-a purtat ea cu anumiti useri pe forum,si nu erai acolo cu nici un avertisment,multumesc).
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86394&page=6
corinka
01 Jul 2009, 16:02
@Pauline
Linisteste-te, inspira adanc si nu te mai stresa. :)
@Stefan
Nu cred ca e cazul ca userii sa primeasca avertismente pentru ca au excese de sinceritate, atata vreme cat pastreaza limitele bunului simt. Cand cineva scrie o cronica proasta nu ar trebui sa se simta atacat daca primeste critici. Sa nu exageram!
StefanDo
01 Jul 2009, 16:19
n-am nicio problema cu excesele de sinceritate, atata timp cat nu apar in fiece postare a unei useritze care deplange lipsa dialogului constructiv, plansetele si icnelile nejustificate ;)
@pauline kael
illo a primit un avertisment de la gloria in timpul conflictului cu als
illotempore2002
01 Jul 2009, 17:37
ce se mai caca astea pe ele, doamne doamneeeeeeee :))
sarace fiinte fara scop, logate nonstop, cu un singur scop (absurd stiu): banarea lui illo :))
(:|
p.s. am fost banata de 2 ori si am la activ cel putin 3 avertismente phaaaaaaaaa obositelor! (ca sunteti toate trecute de prima tinerete, femei maritate, in toata firea)
p.s. 1: si nu , nu puteti cere acum pt aceasta postare banarea mea, pt ca voi de 2 zile incoace ma tot muscati de cur pe ici pe colo, v-a atras Stefan atentia
Hai pupici, mersi, faceti-va actrite!
p.s. o si legat de cronica mea, Jeeezus, vreti sa spuneti ca Razvan Penescu de la liternet e un incapabil? Dragelor, el mi-a selectat cronica, ce vina am eu? :-/
cu un al doileae si ultim avertisment dat lui illo astazi, urmand banarea la cea mai mica abatere, cred ca sunteti acum even si va puteti intoarce la discutia despre filme.
Neuptolem
02 Jul 2009, 11:00
Ce misto le-a pus Gloria la punct. :)
Cred ca Illo ar trebui apreciata pt originalitate, cronica e o nisa poate neexploatata, nu am citit tot dar finalul nu trebuie divulgat, bagat pe la sfarsit ceva profund si destept cum se pricepe ea sa scrie a.i. eu renunt sa mai citesc.:))
Illo ar merita debannata din cand in cand (cel putin ea are un fundament cultural in spatele joke-ului) iar Pauline chestia cu "o data la 6 luni".
Pauline Kael
02 Jul 2009, 11:09
Lasa,Neupto,ramai tu pe forumul asta;)
Neuptolem
02 Jul 2009, 11:16
Nu raman. Eu sunt invitat special, apar decat la evenimente. Nu am timp de forum ca tine.
Pauline Kael
02 Jul 2009, 11:17
Te oftici ca am timp?:D Bine,cum zici tu.Pacat uneori ai putea fi simpatic,dar nu...poti.Sunt in conced.Suntem off topic nu mai raspund.
Am comentat filmul pe site...
Nu raman. Eu sunt invitat special, apar decat la evenimente. Nu am timp de forum ca tine.
nu apar decat
apar doar
nu apar deloc
apar ca sa vb prostii comme toujours
...
Neuptolem
02 Jul 2009, 11:25
Te oftici ca am timp?...
No, in niciun caz. Doar pe Illo o invidiez ca are timp, atat. Pe nimeni altcineva.
Mie nu mi-a displacut foarte mult cronica respectiva. Unghiul subiectiv e interesant, dar deloc o abordare originala!!! Mai mult decat lungimea in sine a textului, eu sunt nemultumit ca autoarea nu a folosit perspectiva pustoaicei pentru a forta si o analiza filmica propriu-zisa. In aceeasi conventie, neverosimilul s-ar fi transformat intr-un fel de a treia saritura peste ax.
Pitbull
02 Jul 2009, 13:59
Articolul e bun, original gândit si interesant exprimat. Are niste limite clare, dar care nu pot fi condamnate, întrucât nu-si arogä nicäieri un statut superior celui real.
Personal, mi-e greu sä-l înscriu într-un anume gen - dar nici nu cred cä e nevoie. Evident, nu e o analizä propriu-zisä a filmului, si probabil cä nici nu-si propune. Totusi, e mai mult decât o simplä cronicä seacä, de cotidian sau magazin. Cred cä cel mai adecvat l-am putea numi, cu larghete, "comentariu personal". Autoarea a simtit nevoia sä comenteze filmul nu conform standardelor, ci într-un stil propriu. Ca atare, nimeni n-o poate acuza cä nu si-a sistematizat ortodox demersul, cä n-a vizitat toate compartimentele, si cä n-a enuntat clar oarece concluzii.
Cel mai mult mi-au pläcut artificiul cu povestitul la persoana I, si jongleria cu "domnul Andrei Gorzo a spus despre noi..."
Principalul lucru pe care i-l reprosez e cä, optând pentru formula de "povestit al filmului cu comentarii", s-a axat prea mult pe partea narativä - ceea ce chiar nu se face (cum s-a si spus mai sus, pe bunä dreptate în fond, dar într-un context räuvoitor si veninos). Ar fi fost potrivit un alt echilibru între relatarea faptelor si insertiile de fond, mult deplasat în favoarea acestora din urmä.
In ultimä instantä, textul e mai mult literar-eseistic decât analitic. Illo, îti recomand o perioadä de analize "ca la carte" - oricum e absolut necesarä, si te vor ajuta ca, peste ani, sä stäpânesti mult mai bine artificiile creatoare (ceea ce, desigur, nu-i va descuraja pe cârcotitorii de meserie - îi va face doar si mai ridicoli).
Mie nu mi se par deloc ridicole reprosurile aduse de Pauline si Sihaya, de departe mult mai pricepute intr-ale literelor decat autoarea, cat mai degraba un pic exagerate si exprimate la nivel prea personal.
Si, repet, abordarea nu e deloc originala!!! Cred ca am mai citit una asemanatoare chiar aici pe forum.
Pitbull
02 Jul 2009, 14:31
La aia mä refeream.
Nu poti spune cä abordarea nu e "deloc" originalä (de douä ori ai folosit nejustificat termenul ästa categoric). E o modalitate folositä rar, deci putem spune cä nu e "foarte" originalä, cä nu e "tocmai" originalä - sau, în cheie pozitivä: cä e "destul de" originalä.
Pai, Pit, ti-am zis, cred ca exista o astfel de cronica inclusiv aici pe forum. Nu mai stiu a carui film, dar parca e scrisa de Gloria. Nu sunt sigur. Cert e ca am mai citit asa ceva si chiar eu am scris din unghiul subiectiv al unui copilandru o cronica politica. E o abordare interesanta, dar nu originala. Si, ca sa nu se inteleaga cine stie ce minune, repet: nu mi-a displacut cronica.
Pitbull
02 Jul 2009, 14:42
La o lecturä atentä, se observä cä mesajele #65 si #66 sunt consensuale.
Hai sä träim.
Bem o bere saptamana viitoare? :-bd
Pitbull
02 Jul 2009, 15:05
Numai una...?
Pauline Kael
02 Jul 2009, 15:22
Articolul e bun, original gândit si interesant exprimat. Are niste limite clare, dar care nu pot fi condamnate, întrucât nu-si arogä nicäieri un statut superior celui real.
Personal, mi-e greu sä-l înscriu într-un anume gen - dar nici nu cred cä e nevoie. Evident, nu e o analizä propriu-zisä a filmului, si probabil cä nici nu-si propune. Totusi, e mai mult decât o simplä cronicä seacä, de cotidian sau magazin. Cred cä cel mai adecvat l-am putea numi, cu larghete, "comentariu personal". Autoarea a simtit nevoia sä comenteze filmul nu conform standardelor, ci într-un stil propriu. Ca atare, nimeni n-o poate acuza cä nu si-a sistematizat ortodox demersul, cä n-a vizitat toate compartimentele, si cä n-a enuntat clar oarece concluzii.
Cel mai mult mi-au pläcut artificiul cu povestitul la persoana I, si jongleria cu "domnul Andrei Gorzo a spus despre noi..."Principalul lucru pe care i-l reprosez e cä, optând pentru formula de "povestit al filmului cu comentarii", s-a axat prea mult pe partea narativä - ceea ce chiar nu se face (cum s-a si spus mai sus, pe bunä dreptate în fond, dar într-un context räuvoitor si veninos). Ar fi fost potrivit un alt echilibru între relatarea faptelor si insertiile de fond, mult deplasat în favoarea acestora din urmä.
In ultimä instantä, textul e mai mult literar-eseistic decât analitic. Illo, îti recomand o perioadä de analize "ca la carte" - oricum e absolut necesarä, si te vor ajuta ca, peste ani, sä stäpânesti mult mai bine artificiile creatoare (ceea ce, desigur, nu-i va descuraja pe cârcotitorii de meserie- îi va face doar si mai ridicoli).
=))
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95773
=))
Pitbull
02 Jul 2009, 15:28
Stiu, citisem mesajele prin care te punea la punct Neupto - alea m-au si fäcut curios sä vin încoace.
Sunt foarte nemultumit de comportamentul täu. Noi te-am iertat, te-am înteles, ti-am scos în evidentä pärtile bune, te-am cerut înapoi - iar tu, de când ai venit, te porti incalificabil. Sä-ti fie rusine! M-ai dezamägit total, si regret sincer cä m-am läsat atins la coarda sensibilä si ti-am cerut debannarea cât mai rapidä. A fost a treia oarä când am fäcut greseala asta - dar si ultima, îti promit!
Imi cer scuze, dar dvs, in fond, ii resprosati aceleasi lucruri ca si persoanele "veninoase si rauvoitoare", doar ca o faceti cu alte cuvinte, mai sfatoase.
In acelasi timp, se observa ca si dvs sunteti "rauvoitor" (NU mi-as permite sa spun: "veninos"!) atunci cand spuneti despre comentariile acelor persoane ca sunt "ridicole". Or, daca ele sunt identice, pe fond, cu acel dvs...
Ma scuzati!
Numai una...?
Si mai multe. Dar recunoaste si tu ca problema acestui topic nu sunt comentariile facute de Pauline si Sihaya, ci cronica realizata de marquesiana.
Pauline Kael
02 Jul 2009, 15:32
Stiu, citisem mesajele prin care te punea la punct Neupto - alea m-au si fäcut curios sä vin încoace.
Sunt foarte nemultumit de comportamentul täu. Noi te-am iertat, te-am înteles, ti-am scos în evidentä pärtile bune, te-am cerut înapoi - iar tu, de când ai venit, te porti incalificabil. Sä-ti fie rusine! M-ai dezamägit total, si regret sincer cä m-am läsat atins la coarda sensibilä si ti-am cerut debannarea cât mai rapidä. A fost a treia oarä când am fäcut greseala asta - dar si ultima, îti promit!
Nu m-a pus Neuptolem la punct,eu nu-l bag in seama,pt ca nu am nimic cu el.
"Noi" ,votre majeste?:))M-ai cerut inapoi sa va tin trena?
Stefan m-a debanat pt ca a intervenit ALS si pt ca m-au cerut userii,nu inteleg de ce esti asa pornit,n-am absolut nimic cu tine.SUNT LIBERA SA SPUN CE CRED si gata,nu poti sa-mi astupi gura sau sa-mi pui cuvinte in gura!
Revenind on topic,(e vb despre film,nu despre o compunere),e un film f bun,de vazut.Poate copiez scurtul meu comentariu,n-am chef sa ma agit prea tare:)
Pitbull
02 Jul 2009, 15:32
@Rlhyde:
Iti multumesc pentru observatii, dar îmi permit o recomandare: asteaptä sä ne cunosti mai bine, da? :)
@Judex:
Alea sunt palierul al doilea.
Va multumesc, imi cer scuze inca o data!
@Judex:
Alea sunt palierul al doilea.
Am asa vaga senzatie ca tu ataci mai mult persoana decat au facut-o ele.
Pitbull
02 Jul 2009, 15:42
E doar partial justificatä.
Pauline Kael
02 Jul 2009, 15:50
E doar partial justificatä.
Pai ai merita si tu o banare,un avertisment,meritati d e mult timp:D Dar ce se face Cinemagia fara tine?
Pitbul,mai bine baga o cronica la filmul asta,nu mai plange dupa cai verzi pe pereti.Uite,mult succes fetei tale ,la petite protegee;)
Pauline Kael
02 Jul 2009, 18:25
..
Pauline Kael pe 19 Iunie 2009 22:24
A la claire...Fontaine
Film bine gandit,de actualitate,adoptia copiilor de alta rasa pare desprinsa din alt...film.Intr-adevar,ce stia Dostoievski despre crima? Cateva faze bune,chiar extraordinare(scena in care mama Juliettei...vorbeste in engleza,etc,sunt mai multe pe care sa le descoperiti).Terifiant final si ramane intrebarea"de ce?",a fost mai bine asa?
Kristin Scott Thomas merita un premiu(actritele engleze si franceze ar trebui sa le dea meditatii celor americane).
9 - nota
Un meli melo de melodrama si cinsim cu mici scapari de plictis.
Neuptolem
03 Jul 2009, 11:14
Mai trebuie sa-ti ceri scuze 1 data si vedem ce masuri luam.
Dar daca iti mai ceri scuze de doua ori cred ca o sa ne cam treaca.
Totusi, pentru o anumita siguranta ar fi bine sa-ti mai ceri scuze de inca 3 ori.
Pitbull
03 Jul 2009, 11:17
Semi, mamä - GATA!
Totusi, pentru o anumita siguranta ar fi bine sa-ti mai ceri scuze de inca 3 ori.
Va rog sa ma scuzati X 3 :">
Neuptolem
03 Jul 2009, 22:15
Va rog sa ma scuzati X 3 :">
Scuze neacceptate!
Accept doar scuzele persoanelor care m-au determinat sa-mi cer scuze, si astea nu pot fi decat fatuci dupa care mi-am pierdut capu' si ma joaca pe degete cum vor ele.
Invata sa nu-ti mai ceri scuze! Niciodata! Scuzele se traduc prin vina, inseamna ca esti vinovat(a) sau cel putin te simti.
Cazul 1: esti vinovat(a)! Atunci ce rost mai au scuzele? Inseamna ca meriti o pedeapsa ori o penalizare, ceva de genu', scuzele nereparand nimic, doar hranesc pseudo-mandria unor porci si induc starea de umilinta persoanei care da dovada de "bun-simt", cand ea nu face decat sa-si bata joc de ea la cheremul unor animale in trup de om.
Sa luam Cazul 2: te simti vinovat(a). De ce? Nu cumva e un complex de-al tau? In acest caz un psiholog ori psihoterapeut sau studiul unor manuale de psihologie aplicata, carti de arta succesului, texte ce trateaza atitudinea pozitiva cu care tre sa infrunti problemele, samd. ti-ar fi de mult mai mult ajutor decat sa-ti ceri scuze, asa, ca "e frumos". Nu e deloc frumos, e inuman, sub demnitatea unui om, e groaznic, aproape masochist.
Dupa cum vezi, mesajul meu anterior era o ironie, una cumplita, revoltata impotriva unui sistem opresiv. Acest sistem poate fi invins numai cu demnitate, curajul de a infrunta "adversari" situati peste treapta pe care te afli tu. In fata acestui curaj ei se prabusesc, chiar daca nu din prima, intr-un tarziu dau dovada de o mare lasitate facandu-ti tie loc sa urci. Daca nu se intampla astfel, noi oamenii nu am fi evoluat deloc traind si acum in ginti si pesteri.
----
Sper ca m-ai inteles! Mult succes!
Pitbull
03 Jul 2009, 22:31
Semi - G A T A !!!!!
Rlhyde, don't mind him.
He doesn't mean it.
He doesn't mean anything.
He doesn't mean.
Neuptolem
03 Jul 2009, 22:45
Semi - G A T A !!!!!
Gata! De fapt nu mi-am dorit sa pornesc ceva anume...Chiar nu s-a observat ca am avut intentii bune? Nu trebuia sa-si ceara scuze. Iar tie nu-ti inteleg atitudinea exagerata...sau s-a transformat cumva forumul peste noapte intr-un site precum liternet? :)
Posibil sa-i fi stricat illotemporei topicu', asta e altceva. Nu cred ca o deranjeaza, e un forum.
I got it, Sir! ;)
Byeeee!...
Scuze, dar nu ma simt deloc vinovat, sunt doar f ipocrit :P
Imi cer scuze inca o data!
Neuptolem
04 Jul 2009, 11:05
E o clona.
illotempore2002
07 Jul 2009, 16:34
Finally, s-a prins careva ca nu e o "cronica" propriu-zisa....
wow, era greu, pt voi ceilalti sa intelegeti, nu?
Nu, ne-am prins ca nu era "cronica", doar ca ni s-a parut ca nu era nimic si nu ne venea sa credem... :(
Cu scuzele de rigoare, fireste!
illotempore2002
07 Jul 2009, 17:34
ei, nu-i nimic :-*
te iertam, daca nu ai inteles, ce sa facem acuma....
corinka
07 Jul 2009, 18:15
Scuze, dar nu ma simt deloc vinovat, sunt doar f ipocrit :P
Imi cer scuze inca o data!
Led, tu esti? :-/
Pitbull
07 Jul 2009, 18:19
Finally, s-a prins careva ca nu e o "cronica" propriu-zisa....
wow, era greu, pt voi ceilalti sa intelegeti, nu?
...încä din 2 iulie, h. 14:59:
illotempore2002
07 Jul 2009, 18:25
Da, stiu ca tu ai fost singurul care a inteles o chestie ATAT de SIMPLA.
rlhyde nu e Led ;)
Neuptolem
07 Jul 2009, 19:36
Evident ca a fost si inca mai e, o cronica reusita!
Si asta vine din partea unuia care chiar nu are motive s-o laude pe Illotempora.
Asa ca nu va mai camuflati in triplodocti, fardul de invidie nu-i o masca prea stralucita.
Am citit cronici mult mai proaste. Nu ma faceti sa dau exemple, le gasiti si voi.
Ganditi asa: nu-i deloc greu sa accezi pe liternet. Numai ca unii din voi refuza sa creada asta pana nu incearca. Nu va condamn, drumul e lung pana vom deveni si noi occidentali.
Scuzati: LOL
Nefiind cronica, nu are cum sa fie "reusita". E o chestiune de logica elementara.
Dra illotempore este harnica asa ca, nu ne-ndoim, ne va mai face partasi la evolutia scrisului dumisale.
For a long, long time... (:|
illotempore2002
07 Jul 2009, 20:18
Nu. nu voi mai putea. pt ca m-a amenintzat cineva pe pm ca va avea grija sa nu mai public vreodata pe liternet. Stii cumva cine?
:-/
Dear, daca vreau sa public, public sub pseudonim. ;) Dar nu vreau, ca am alte planuri, cum ti-am zis. Vei ramane totusi, unul din preferatii mei.
Ah, stiai ca a plecat Frodon de la Cahiers du cinema? Si-a dat demisia.
Pitbull
07 Jul 2009, 20:20
Nefiind cronica, nu are cum sa fie "reusita".
Ba da - e un articol reusit care nu se înscrie într-un gen strict definit.
(La fel cum putea fi si o cronicä standard, dar vomitivä - ca ale lui Grid, mai nou...)
E o chestiune de logica elementara.
illotempore2002
07 Jul 2009, 20:23
Thnks, Pitbull.
Si ca sa ma explic totusi, de ce am scris-o asa: pt ca erau deja scrise vreo 4-5 cronici clasice, care spusesera cam totul (nici nu e genul de film speculabil si decalotabil ) si pt ca mi s-a cerut sa vin cu ceva diferit, nou, proaspat. Ce rost mai avea sa analizez si eu filmul?
E un experiement personal. Ca e prost, ca e bun, nu ma intereseaza. Eu l-aam dat, ei l-au pus.
Domnule Pitbull,
remarca mea se referea la o remarca anterioara a dlui Neuptolem, care sustinea ca este "o cronica reusita"; dvs ati sustinut ca nu este "cronica", ca atare nu putea fi - ea, "cronica" - reusita.
Nu vi se pare logic?
In rest, desigur, putem avea pareri opuse despre acest gen hibrid...
Cu stima.
Domnisoara Illotempore,
habar n-am; eu m-am uitat la "the tribute to Michael Jackson".
Celelalte informatii nu cred ca imi erau adresate...
Pitbull
08 Jul 2009, 00:01
OK, fie - n-are nici un rost sä despicäm firul în patru.
Am o rugäminte - nu întrece mäsura cu "politetea", devine la fel de iritantä ca lipsa ei totalä (extremele care se ating...) Respectul echilibrat si implicit e ok.
illotempore2002
08 Jul 2009, 00:17
Pit, sa nu cazi in capcana lui ;) e passiv-agresiv contrafacut.
OK, fie - n-are nici un rost sä despicäm firul în patru.
Am o rugäminte - nu întrece mäsura cu "politetea", devine la fel de iritantä ca lipsa ei totalä (extremele care se ating...) Respectul echilibrat si implicit e ok.
Imi cer mii si mii de scuze!
Consider, totodata, ca remarcele drei illotempore ("passiv (sic!) agresiv contrafacut") sunt de natura a -mi aduce prejudicii - acestea, impreuna cu unele aluzii la un mesaj privat al carui asa-zis continut dra illo a socotit de (ne)cuviinta sa-l faca public...
Ma intreb: oare continutul mp-urilor nu ar trebui sa fie confidential?
Si, daca acel continut - facut public de cineva - este fals, acel lucru nu se numeste, oare, calomnie?...
Pitbull
08 Jul 2009, 07:17
Pit, sa nu cazi in capcana lui ;) e passiv-agresiv contrafacut.
Stiu. Mä rog, eu am punctat doar. In rest...
Scuzati-ma, dar cred ca intrebarile pe care le-am pus mai sus sunt mai importante decat ce a scris dra illotempore asa-zis despre mine...
Nu erau intrebari retorice sa stiti!
illotempore2002
08 Jul 2009, 07:46
=))
illotempore2002
08 Jul 2009, 07:53
a, si apropo, draga hyde, si tu ai zis mai sus ca eu ti-am zis, intr-un pm, ca nu mai scriu pe acest forum....ia verifica tu sa vezi ce-ai scris
Informatia la care va referiti, stimata dra (aceea cum ca va veti retrage de pe forumul Cinemagia), nu este de natura a va aduce prejudicii (nici noua); aceea pe care mi-o atribuiti (legata de site-ul Liternet, unde scrie - profesionist, insa! - si dl Pitbull), da.
(Eu nici macar nu cunosc pe vreunul dintre cei de acolo, asa ca...)
Dvs, in schimb, se pare ca suferiti de o nehotarare cronica: in aceeasi fraza ne informati cum ca ati putea scrie in continuare, pe Liternet, sub pseudonim, dar si ca vreti sa renuntati a mai scrie. Probabil ca aceeasi confuzie prezideaza mesajele private pe care le trimiteti unora si altora si ca ati amestecat ceea ce mi-ati scris mie cu ce vroiati sa scrieti altcuiva.
Scuze, dar asta este impresia mea de novice pe acest forum!
illotempore2002
08 Jul 2009, 08:44
vai, ce discutii futile angajati!
dar eu nu am spus ca tu m-ai amenintzat ca nu voi mai scrie pe liternet.....te-am intrebat doar daca stii cine a facut asta. esti nou (noua? by the way esti baiat sau fata?) pe forum dar se pare ca stii foarte multe despre toata lumea. de aia intrebam.
scuza-ma daca te-am jignit cu ceva!
Consider ca s-a facut un abuz prin stergerea tuturor comentariilor ulterioare postarii de catre dra illotempore a asa-zisei "cronici".
Imi pare rau, dar se pare ca forumul acesta practica o cenzura care nu are nicio legatura cu valoarea postarilor, ci cu bunul plac al adminstratorilor.
Recomand tuturor celor nemultumiti de aceasta stare de lucruri alte forumuri, unde asemenea abuzuri nu se intampla.
Pauline Kael
08 Jul 2009, 10:41
Da, pe bune, Stefan, puteai muta offtopicurile macar in alta parte. Atunci si "cronica" ei e offtopic.
Daca ar fi fost comentariile favorabile asa-i ca nu stergeai nici un offtopic?
Nimic nou,Rlhyde, comme d'habitude. So...
Pitbull
08 Jul 2009, 10:43
Ce-i drept, mesajele erau off-topic - dar nu erau nici atât de ofensive, încât sä fie sterse...
Stefane, sunt de pärere sä le recuperezi, apoi sä le splitezi (fie într-un topic de sine stätätor, fie la Offtopic Asylum).
Sorry, autoexilul nu e niciodatä o solutie. Experienta a dovedit-o: toate forumurile separatiste mor, iar userii tot acasä se întorc - mai devreme sau si mai devreme.
Hm... Stefan, te-ai dus cam prea departe cu stergerea de off-topicuri. Reprosurile unora erau intemeiate, la obiect, iar comentariile altora (eu si pit, paregzamplu) cred ca erau cat se poate de pertinente, cel putin la nivel, sa-i spunem, tehnic. In fine...
Alex Leo Serban
08 Jul 2009, 10:47
... nici in 'cronik' illotemporista nu se zicea nik dspr film - erau doar niste bazaconii labartate & auto-rasfatate :-&
dk exemplu personal are vreo valoare, declar aici k m-am retras pe acel alt forum, unde nu ne dorim sa fim 'multi': ne dorim sa fim selecti B-)
illotempore2002
08 Jul 2009, 10:48
<:-P
how cool is that?
marfaaaa!
:-bd
corinka
08 Jul 2009, 10:51
dk exemplu personal are vreo valoare, declar aici k m-am retras pe acel alt forum, unde nu ne dorim sa fim 'multi': ne dorim sa fim selecti B-)
:(
Alex Leo Serban
08 Jul 2009, 11:05
<:-P
how cool is that?
marfaaaa!
:-bd
nu, k nu e vba dspr tine
tu n-ai putea intra acolo nici sub pseudonim, pt k okiu meu de laser recunoaste valoarea - & U ain't got any! :))
illotempore2002
08 Jul 2009, 11:21
mai tu nu intelegi ce zic?
ziceam ce cool ca pleci tu de aici. hm, probleme de IQ?
Alex Leo Serban
08 Jul 2009, 11:24
s pare k devii zi ce trece tot mai mult k dragomara: ai o probl cu 'iq'-urile, probabil k t framinta k nu esti asa d desteapta precum crezi... :D
era CIT S POATE D CLAR c ai vrut sa zici, doar k eu am preferat sa trec cu vederea obraznicia & sa t avertizez k nu ai c cauta acolo
sper k ai retinut & k nu e nevoie sa-ti fac o skema
illotempore2002
08 Jul 2009, 11:27
deci: cand pleci de aici?
parca asa ai anuntzat oficial....
StefanDo
08 Jul 2009, 11:36
o sa de-sterg si mut si restul postarilor sterse din Il y a longtemps
Alex Leo Serban
09 Jul 2009, 08:22
i-am transmis in mod expres lui stefan SA MA SCOATA DE PESTE TOT K MODERATOR!
nu am de gind sa mai intru pe ac forum decit pt a verifica dk ac lucru s-a rezolvat
Dragomara
09 Jul 2009, 08:56
i-am transmis in mod expres lui stefan SA MA SCOATA DE PESTE TOT K MODERATOR!
nu am de gind sa mai intru pe ac forum decit pt a verifica dk ac lucru s-a rezolvat
no, de data asta ce-ai mai păţit?! :-O
ţi-ai găsit un nou subiect de tortură pe un alt site/ forum/ blog?! sau te pomeneşti că te-oi fi hotărât să-mi urmezi sfatul! ;)
ăăă... şi cu clona ce se va întâmpla?
illotempore2002
16 Aug 2009, 23:49
Foarte bine. Avem un topic despre Bubble, filmul lui de debut parca, poate-l alipim aici, sau il ducem pe Cronenberg la Iconoclast?
In orice caz nu-l vad la Star-uri, care e prin sine ceva foarte comercial, Cronenberg nefiind comercial.
corinka
16 Aug 2009, 23:58
Nu cred ca David Cronenberg este un subiect potrivit la Iconoclasm.
illotempore2002
17 Aug 2009, 00:03
Haha, si ce sari asa, ca nu ti-am luat castronu' cu mancare? :))
In alta sectiune atunci, regizorii nu sunt "staruri", nu au expunere atat de mare, nu-i vede lumea, ei sunt creierul.....dar nevermind, nu facem acum din asta un debate. Ar fi bine sa mearga totusi intr-o sectiune de film.
corinka
17 Aug 2009, 00:13
Ar fi bine sa mearga totusi intr-o sectiune de film.
Mda, sectiunea Star-uri (actori, regizori, scenaristi) o fi de gastronomie... /:)
Pitbull
17 Aug 2009, 00:24
Hai nici colo, nici colo.
La mine, la S.F. - e cel mai la fix!
illotempore2002
17 Aug 2009, 10:33
Sectiunea Staruri e de staruri, de vedete, marketingul actorilor si etc......daca dai pe google cautare cu star / staruri, nu iti vor aparea regizori ci actori.....ce anume nu intelegi ca nu stiu cum sa mai explic.
illotempore2002
17 Aug 2009, 10:34
Sa luam o definitie la prima cautare:
A movie star (cine star or film star) is a celebrity who is well-known, or famous, for his or her starring, or leading, roles in motion pictures. The term may also apply to an actor or actress who is recognized as a marketable commodity and whose name is used to promote a movie in trailers and posters. The most widely known, prominent or successful actors are sometimes called “superstars” by writers and journalists
Acum s-a inteles?
Multumesc.
Pitbull
17 Aug 2009, 10:51
Da si nu - eu prefer o anume elasticitate de interpretare.
Da' ca sä nu ne certäm, hai nici ca tine, nici ca tine: la S.F.!
corinka
17 Aug 2009, 12:53
@illotempore2002
Nu ti-a cerut nimeni nicio explicatie, asa ca nu mai posta tampenii offtopic.
illotempore2002
17 Aug 2009, 13:21
Pai daca nu pricepi din prima, o sa apelez la desene data viitoare.
Plicticoaso!
keepwalking
17 Aug 2009, 13:24
Pai daca nu pricepi din prima, o sa apelez la desene data viitoare.
Plicticoaso!
Mai, am observat ca "plicticos/plicticoasa" a devenit un epitet la moda atunci cand vrei sa te legi de cineva. Mai exista si "frustrat/frustrata". (:|
illotempore2002
17 Aug 2009, 13:25
Da, ce, te identifici si tu cu termenii?
:))
Ar merita o sectiune mare, eventual si cu un banner urias pe prima pagina a forumului:
Cinemagia aduce inzecite laude userilor Ambra Blu, Pauline Kael si Raptor, glorie lor!.
Moderatorii vor avea la semnatura fotografiile celor trei si un citat la alegere.
Paul Aramis va recunoaste ca pirateaza filme iar lui Judex ii veti schimba nick-ul in Munchausen. illotempore, desigur, isi va gasi sfarsitul pe roata.
Asta pentru inceput, spre a desfata domniile noastre.
halebardul
08 Oct 2009, 21:03
Carmen?
sau Don Quijote:)
uite de-aia imi place mie cinemagia.
Deleted
08 Oct 2009, 21:05
:) :) :) :)
tnx
illotempore2002
08 Oct 2009, 21:34
Halebardule, in ce organ anatomic te mananca mai exact?
halebardul
08 Oct 2009, 21:51
in creier. acolo ma excit cel mai tare, dupa care vin celelalte. incearca si tu: e misto.
vroiam doar sa zic ca e tare aici la voi. Atmosfera de taverna cu doar 2-3 neuroni activi. Meserie!
Simt uneori nevoia sa fac baie de prostime, e foarte reconfortant. Trebuie sa recunosc ca aveti ceva ce noi nu avem. Sa inoti printre prosti, ce bucurie... Si ce relaxant!!!
in creier. acolo ma excit cel mai tare, dupa care vin celelalte. incearca si tu: e misto.
vroiam doar sa zic ca e tare aici la voi. Atmosfera de taverna cu doar 2-3 neuroni activi. Meserie!
Simt uneori nevoia sa fac baie de prostime, e foarte reconfortant. Trebuie sa recunosc ca aveti ceva ce noi nu avem. Sa inoti printre prosti, ce bucurie... Si ce relaxant!!!
Cu Leo? =))
marius_em
08 Oct 2009, 22:34
Eu ma excit in cot.
halebardul
08 Oct 2009, 22:55
probabil ca e singurul loc unde natura a creat ceva sensibil.
@judex
nu. Cu judex et Comp.
ca nu stii sa citesti printre randuri, asta mi-e clar, dar nici macar randurile?
probabil ca e singurul loc unde natura a creat ceva sensibil.
@judex
nu. Cu judex et Comp.
ca nu stii sa citesti printre randuri, asta mi-e clar, dar nici macar randurile?
Ii sugi pula lu Leo sau ce? =))
halebardul
08 Oct 2009, 23:29
asta-i tot ce-ti poate mintea?
milioanele de ani care ne despart nu-s asa usor de recuperat.
ori dai tu mai repede din degetele sindactilice de reptila, ori te astept eu.
Dar n-am rabdare. Si n-am la ce. Jurasic placut!
Ai grija cu glaciatiunea.
halebardul
08 Oct 2009, 23:48
oricum, esti un idiot.
esti omul potrivit la locul potrivit.
cum rezisti de azi pe maine, asta e doar misterul tau.
illotempore2002
09 Oct 2009, 12:57
=))
halebardul
10 Oct 2009, 20:28
catre supermoderatori & admini (exclus moderatori si pitbulli)
Am si eu o curiozitate: cand va luati acreditari pentru festivaluri internationale, cand primiti invitatii la premiere, evenimente, petreceri, bilete la film in contul cinemagiei si, nu mai putin, cand va luati salariul, nu aveti nici o clipa senzatia ca nu prea le meritati, ca nu v-ati facut treaba cum trebuie si ca n-ar fi cazul sa le acceptati?
Nu aveti nici o clipa tendinta sa le redirectionati catre capcaunul manios, gheonoaia cocalara si cavalerul tristei figuri care-i amusina coada la fiecare pas, cei care fac jocurile pe aici?
Nu?
Bine.
E normal.
Pitbull
10 Oct 2009, 20:42
Labe dragä, iar ai P.M.S.? :(:">
Fii bun, scumpete - nu mai intra aici, si TACI! :-&
Auzi tanti aici, pe forumul asta, din cite stiu eu isi poate exprima parerea toata lumea, oricare ar fi ea. Nu trebuie sa ai peste 65 de ani ca sa faci asta si nici sa ai peste 1000 de post-uri, cel putin din cite stiu eu... Nu e matriarhat aici, nu sta toata lumea la picioarele unei tanti ofensate datorita unui film (de la care nu stiu la ce s-a asteptat, in primul rind) sau a unei opinii...
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar nu ma ofensa cu apropouri privind virsta sau alte chestii adolescentine...
Dragomara , din cate am vazut eu nimeni sub 30 de ani nu ti-a cerut tie neaparat sfatul, deci nu ajuti pe nimeni sa creasca!
Nu inteleg de ce te tot vaiti? Daca ai peste 30 de ani cu atat mai mult trebuie sa fii mai intelegatoare, cat despre Windom mi s-a parut un tip chiar prea ok pana acum :).
Pina acum, dar fiecare om are limitele lui...:P
Dragomara
15 Nov 2009, 20:01
Auzi tanti aici, pe forumul asta, din cite stiu eu isi poate exprima parerea toata lumea, oricare ar fi ea. Nu trebuie sa ai peste 65 de ani ca sa faci asta si nici sa ai peste 1000 de post-uri, cel putin din cite stiu eu... Nu e matriarhat aici, nu sta toata lumea la picioarele unei tanti ofensate datorita unui film (de la care nu stiu la ce s-a asteptat, in primul rind) sau a unei opinii...
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar nu ma ofensa cu apropouri privind virsta sau alte chestii adolescentine...
all of you: tanti e mă-ta.
dacă nu-mi pricepi semnătura mea electronică dă un m.p. sau un dexonline.
PS: asta nu e o glumă, pur şi simplu nu am timp de cretini/ cretinisme. so fucking sorry, dar nu mi-s asemeni vouă, adicătelea pe banii babacilor. ce e atât de greu de priceput?!
pls! pls! pls! :D :D :D
corinka
15 Nov 2009, 20:29
@Dragomara
1. Am sub 30 de ani.
2. Totusi, nu sunt "pe banii babacilor".
3. Nu ma intereseaza cine citeste ce pareri am, dar, chiar daca scriu tampenii, nu astept sa "ma creasca" nimeni de pe acest forum.
Ioi, tulai, ce de nervisori pe-aici. :D
corinka
15 Nov 2009, 20:32
In cazul meu, nu. :)
a, nu, Coco, dar vezi mai sus. E declicios. >:)
Eu sint un om pasnic de felul meu, dar ceea ce scrie, cu rosu si apasat, doamna aceea de peste 30 de ani mi se pare dovada unui elitism de prost gust. Sper doar sa nu existe prea multe persoane pe acest forum cu aceleasi convingeri ca ale dinsei...
Da, si pe mine m-a deranjat un pic pt. ca nu am peste 30 de ani, dar m-a si surprins in acelasi timp, neplacut. Ma intriga ca se considera superioara noua! Pai da, chiar este ca ea cand avea vreo 17 ani eu abia ma nasteam, dar cu atat mai mult ar trebui sa ia o alta atitudine! Chiar nu ma asteptam la asta din partea ei ... poate o fi intr-o pasa proasta :-/
Pai eu am peste 30 de ani...
=)) =)) =))
SI IMI PLACE LA NEBUNIE A L'INTERIEUR - INSIDE - INAUNTRU (read & weep all you artsy-fartsy wannabies>:) )
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.