PDA

View Full Version : Reprosuri pentru moderatori

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

Kramer
12 Dec 2009, 16:28
La mine merge perfect.

Dragomara
14 Dec 2009, 18:14
ce mama naibii se întâmplă cu semnătura mea electronică, şi cu profilul meu?! cine-l tot modifică?!

am salvat-o de 15 ori, pentru a 50-a oară, unde iar dispăruse. dar ce să vezi numai io o văd!! al naibii paradox!

http://i47.tinypic.com/2w2jyc2.jpg

redmen
24 Dec 2009, 12:47
Va bateti joc de noi cu reclama aia imensa de la Opel.Asta e cadou de sarbatori ?

StefanDo
24 Dec 2009, 13:09
bine, de Sarbatori renuntam la toate reclamele si inchidem
e mai bine asa? :)

Pitbull
24 Dec 2009, 16:16
Redmene dragä, de ce nu-ti instalezi tu adblockurile, ca tot omu'?
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90878
Mesajul #6.

redmen
24 Dec 2009, 19:39
Imi blocheaza adblockurile la site`urile care nu le folosesc .. dar la un site care il folosesc de cateva ori pe zi dezactivez totul.Si e stresant sa imi apara ditamai reclama pe tot ecranul si sa nu pot face nimica.

Pitbull
24 Dec 2009, 20:03
Ba poti face ceva: FA CA NOI, nu ca tine!
Cum adica, "dezactivezi totul"? Adicä tu bei mâncarea si mänânci bäutura?
Päi fä INVERS, activeazä adblockurile TOCMAI la un site pe care-l folosesti de câteva ori pe zi!
De când ne-a dat Airlight pontu', eu nu mai am greturi - e o poezie sä cinemagesc!

halebardul
25 Dec 2009, 10:16
bine, de Sarbatori renuntam la toate reclamele si inchidem
e mai bine asa? :)

E si asta o solutie, mai ales ca Sarbatorile se tin lant. A mai fost si aia la IMAX care era grobiana rau, or mai fi si altele. Ca s-au creat precedente. La fiecare promotie care mai apare sa ne asteptam la un rolling banner cat roata carului?

Alta solutie ar putea fi: cei de la Marketing sa inteleaga si sa-i faca pe clienti sa inteleaga ca o reclama agresiva nu e neaparat si nesimtita. Ca daca se intinde cat o pleasca pe tot ecranul, acoperind butoane functionale ale site-ului si blocandu-le pt un timp, n-o sa adune decat raspunsuri negative din partea prospectilor cumparatori. Ca a fi eficient in promovare nu inseamna neaparat a fi intruziv, scuzati jargonul.

Eu am firefox si adblock si tot se intinde mamaliga aia mare cu Opel Astra pe tot ecranul. Si ce e mai rau, cand pare ca a trecut si apas vreun buton din cele care au fost acoperite, observ ca de fapt era tot acolo si-mi deschide new window cu linkul respectiv.
Evident ca 1 an de-acum incolo nu mai vreau sa aud de Opel Astra.

Iar voi faceti scandal cand vreunul isi promoveaza blogul personal...

redmen
25 Dec 2009, 12:00
Ar fi o solutie ca respectivele reclame sa apara doar pe site,nu pe forum.

StefanDo
25 Dec 2009, 12:57
o sa propun chestia asta in ianuarie

@halebardul
e cam si cum ai spune "hai sa trimitem o scrisoare la hollywood sa faca doar filme care sa ne placa"

halebardul
25 Dec 2009, 13:55
asa de indepartat e departamentul de marketing de voi?

oricum, n-ai inteles ideea: nu sa ne placa, ci sa nu deranjeze - si sa fie eficiente. Daca tot cumpara spatiu publicitar, banuiesc ca vor si raspunsuri pozitive.
Daca urli nu inseamna ca si convingi, dimpotriva.

Pitbull
25 Dec 2009, 14:07
Personal, desconsider, dispretuiesc si uräsc publicitatea. E un mod fortat, nelegitim, agresiv, de prost-gust, de a manipula mecanismele pietii pe baza unor criterii artificiale si artificioase. Si-a depäsit de mult menirea fireascä - aceea de a informa onest, plus un accent seductiv de bun-simt.
Din päcate, pecinginea asta a devenit un motor economic atât de puternic, ubicuu si decisiv, încât n-o putem extirpa scurt si la obiect. Banii cäcati de ea tin în viatä posturi de televiziune, ziare, alte mass-media diverse - si CineMagia noasträ...

Intr-o lume ideala, o majoritate cetäteneascä ar riposta vehement: ar taxa orice reclamä agresivä; ar trece firma sau produsul pe lista neagrä; ar declansa campanii contrare de (dez)informare negativä; ar boicota, sabota, denigra.
Dar cum nu suntem într-o lume idealä, deocamdatä tot ce putem e sä fim cruciati individuali:
Lansati campanii pe net, prin mass-message-uri, mass-mail-uri, etc., contra oricui meritä. Slavä Domnului, e plinä lumea de papagali care dau mai departe orice mizerie, încheind cu cretinomantra: "scz d mass lam primit si io". Tot vor ajunge undeva.
Exemplu:

Opel-ul albastru [ceva date concrete, preluate din banner, ca sä se stie clar despre ce e vorba] e un jeg. Consumä ca dracu', se stricä imediat, nu se gäsesc piese de schimb, dealerii sunt meschini si escroci. Si mai au si nesimtirea de a împânzi netul cu reclame agresive. NU VA APROPIATI DE EL, SI ANUNTATI CAT MAI MULTA LUME!

Poate, în ani si ani de zile, vom reusi sä schimbäm ceva.
Iar dacä nu... mäcar am încercat. Dammit, I've tried! X(

halebardul
25 Dec 2009, 20:42
publicitatea este echivalenta cu felul in care te imbraci si cu felul in care vorbesti cand iesi in lume.
n-ai cum sa desfiintezi publicitatea, dar poti incerca.

illotempore2002
25 Dec 2009, 23:45
hopa, hale lucreaza in publicitate te pomenesti :)) yuk, hale, say it's not true, pliz, si asa nu aveam o impresie grozava despre tine :))

Liviu-
26 Dec 2009, 11:49
Cat de stupid. Daca inainte reclama aparea din cand in cand, iar cand aparea dadeam un refresh si niciodata nu o vedeam de doua ori la rand, acum apare de fiecare data. Pot sa dau eu cate refresh-uri vreau, sa intru prin toate topicurile, dar tot numai asta vad. N-ar fi nici o problema daca ar ramane sus ca restul, dar deformeaza putin pagina si daca mai si trec cu mouse-ul peste ea din greseala se pune pe tot ecranul. Genial mod de a face reclama la un produs :|

Dragomara
29 Dec 2009, 19:15
cer pentru a 2-a oară, AZI, ştergerea postărilor de ieri şi de azi de pe acest topic: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1485900#post1485900 , şi banarea celor 2 useri: Pitbull şi keepwalking, mă rog asta în ideea că CineMagia este ÎNCĂ locul unde MESAJELE PRIVATE nu se fac publice, pe forum, şi unde MODERATORII nu înjură/ jignesc/ ca la uşa cortului, şi creează şi susţin conflicte.

îmi cer scuze anticipat dacă, între timp, profilul site-ului s-a schimbat.

mulţumesc!

keepwalking
29 Dec 2009, 19:27
dragomara,
primul meu impuls a fost sa-ti argumentez de ce am facut public un mesaj primit din partea unui scelerat.
dar mi-am dat seama ca e un excurs inutil.
mai degraba te-as intreba ce ai mai facut de sarbatori, ce planuri ai pe anul viitor, etc.

Pitbull
29 Dec 2009, 19:34
Dragomärutza..!!! :x:x:x
Te-ai întorsureanu!
Ce bine.

Dragomara
29 Dec 2009, 19:41
dragomara,
primul meu impuls a fost sa-ti argumentez de ce am facut public un mesaj primit din partea unui scelerat.
dar mi-am dat seama ca e un excurs inutil.
mai degraba te-as intreba ce ai mai facut de sarbatori, ce planuri ai pe anul viitor, etc.
Am petrecut mai mult timp cu familia mea, am citit, am asculat cu ochii închişi muzica, efectiv ascultat (asta e una dintre plăcerile mele supreme), m-am uitat la filme, nu la al tău că mi s-a părut ABSOLUT DE NEVĂZUT, îmi pare rău, dar ăsta e adevărul, şi Dumnezeu îmi e martor că am încercat. :D

planurile de anul viitor sunt, mă rog nu neapărat în ordinea asta:
- să fac un copil,
- să urmez cursuri de salvamont (= toate zilele de CO pe munţi)
- să citesc toate cărţie cumpărate anul ăsta,
- să particip la ceva workshop-uri de fotografie, şi să trec acest hobby într-o etapă superioară,
- să scriu poezie,
later edit: - să nu mă supăr nici măcar o zi pe oamenii pe care-i iubesc, restul chiar nu contează, pentru că EI NU EXISTĂ
- să-mi deschid o seră sau un restaurant (ăsta e visul meu de-o viaţă),
- să trăiesc fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima etc. etc.
- aaaa... şi să scriu despre vin, chiar vreau să-i propun lui Dr. Puşcă o carte pe tema asta.

Tu?!

Pitbull
29 Dec 2009, 19:46
- să nu mă supăr nici măcar o zi,

Asta ti-o doresc din suflet! :)

keepwalking
29 Dec 2009, 19:49
Nu-i nici o problema daca n-ai reusit sa te uiti la filmul meu, la urma urmei nimeni nu e perfect :)
Eu am mai multe proiecte, dar, fiind superstitios, nu dezvalui nimic.;)

Judex
29 Dec 2009, 20:09
Drago, la foto te ajut eu, cu conditia sa fii docila. ;)

Keep, te rog din suflet - nu mai scrie scenarii despre Craciun! :D

Dragomara
29 Dec 2009, 21:19
@Judex - Scuze, însă cred că mă pricep mai bine decât tine la fotografie, însă cum rolul de elevă silitoare :P nu m-a deranjat niciodată, am să mă supun cu plăcere "torturilor" tale. :"> ;;) 8->

Un alt obiectiv 2010 ar fi renunţarea la achiziţionarea de noi haine şi cosmetice şi achiziţionarea unui aparat foto profesional. Vreau să trăiesc ca o călugăriţă, excepţie făcând evident sexul, cel care oricum costă mai nimic!! =)) =)) =))

Judex
29 Dec 2009, 21:24
Nu ai cum sa te pricepi mai bine ca mine la fotografie. Serios, get real!!!
Dar te primesc ca studenta, macar sa inveti treaba asta. ;)

Dragomara
29 Dec 2009, 21:42
Tot ce se poate; cum sunt trilulilu de peste 2 ani sunt deja obişnuită cu pozele altora postate drept propriile-ţi poze; din ce-mi amintesc din pozele tale nu eşti departe de ALS, de ex, cel care este doar un amator necunoscător al celor mai elementare reguli ale fotografiei. etc. nu te supăra pe mine, te rog, oi fi eu o slabă cunoscătoare (ăăă... chiar nu-s :"> ), dar ochi şi memorie fotografică ca ele mele, mai rar. despre modestie vom vb într-alt epidod. ;)

şi acum gata: s-a terminat off-topicul. :P

cremaxx
29 Dec 2009, 21:47
Iar va luati de geniul neconsacrat de mai sus? Ce vreti de la dumneaei?Sa pozeze goala?:))

Judex
29 Dec 2009, 21:49
@Drago
Deci este o onoare pentru mine sa imi critici poznele expuse, avand in vedere ca esti praf in materie de plastica.
Iar ALS chiar a facut niste fotografii faine.

Dragomara
30 Dec 2009, 17:44
Nu am nimic cu omul, tipul chiar pare simpatic, dar cum mi-aţi spus să vă fac pentru a n-a oară jobul, şi să-i caut (eu =)) =)) =)) =)) ) pe cei care au în semnătura electronică link-uri către paginile personale, chestie care o fi figurând într-un Regulament CineMagia dintr-un univers paralel, în prezentul univers chiar nu există stupluat aşa ceva, deci iată cel mai nou exemplu că nu aveţi nimic comun cu obiectivitatea (=Regulmentul CineMagia (http://www.cinemagia.ro/termeni-conditii/)) :

http://www.cinemagia.ro/club/profil/vetka/

una dintre postările în care se poate citi clar semnătura electronică http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1486030#post1486030

Îmi cer scuze anticipat ulilizatorului vetka. :(

Gospin
31 Dec 2009, 10:24
Vreau sa stiu si eu de ce mi-au disparut unele postari de la topicul "Almodovar si viata lui privata".

Cinemania
31 Dec 2009, 11:07
Vreau sa stiu si eu de ce mi-au disparut unele postari de la topicul "Almodovar si viata lui privata".

Eu am sters niste off topic-uri si ultimele seminte de scandal de acolo.

Gospin
31 Dec 2009, 11:33
Ok, imi cer scuze, dar m-am enervat cand am vazut ce debiteaza domnu' cremaxxx.
Crede-ma e a 2 sau a 3 a oara cand se baga in discutie cu ironiile sale penibile, si am cedat.

Dragomara
31 Dec 2009, 12:17
@Cinemania - ăăăăă... câte beri la PET de 2 litri ţi-a dat Pitbull ca să-mi ştergi postările?! :-O :-O

îţi repet pentru a 50-a oară: când te deranjezi să-ţi faci treaba aci (vai, ce glumă bună! =)) ) ori o faci până la capăt, ori n-o mai faci deloc! acum încearcă să fii o singură dată corect (altă glumă bună! =)) ) pe acest forum şi du-te şi şterge toate off-topicele de peste tot. dacă nu ştii ce sunt alea am să-ţi dau ceva exemple edificatoare.

PS: îmi pare rău, dar mă văd nevoită să te adăug în topul punincuriştilor şi moderatorilor varză, pe ultimul loc, ce-i drept, dar şi io şi tu ştim că poţi mai mult.:">

later edit: şi ce-a "uitat" domnul moderator Cinemania să şteargă

as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.
Eu sunt de acord, daca incetati cu certurile astea penibile, dar ca orice lucru penibil...amuzante.:)
Mi se pare chiar o idee buna. Tot o idee buna mi se pare cea a lui keep, de enciclopedie vie in materie de cinematografie :D O alta la care ma gandesc e cea de cel mai promitator tanar cinefil si aici ma gandesc la Disciple si Rapture, persoane de maxim 18 ani. Nu stiu daca mai sunt si alti useri cu astfel de varste si cu atata pasiune pentru film, dar cred ca merita luata in seama aceasta categorie. Cum multi ne petrecem timpul prin Cafenea, ceea ce nu e chiar de apreciat, as propune si o categorie pentru cea mai insemnata activitate in topicurile despre filme. Cam atat momentan...
as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord. Acum faptul ca ma uit la multe filme si mai citesc, din cind in cind, cite o carte in domeniu, nu ma face un atoatestiutor in ale cinema-ului. Merci oricum pentru aprecieri. Im.kino le merita din plin, ea chiar are un bagaj vast de cunostinte. Nu stiu cum de nu a aparut mai devreme pe aici.:P Revenind la oile noastre, sint si eu de acord cu "numaratul bobocilor", no pro...

şi subiectul topicului era:

Ma gandeam ca la final de an sa tragem linie si sa vedem care a fost cel mai harnic, cel mai misto, cel mai amuzant, cel mai enervant, cel mai batut in cap, cel mai degeaba, cel mai prietenos, cel mai tare moderator, cel mai varza mod, s.a.m.d.
Nu ar fi necesar sa existe mai mult de 10 categorii si sa incepem mai intai prin a nominaliza pentru ca apoi sa votam.
Ce parere aveti?

PS1: oare de nu-mi plac mine unii ardeleni?! ăăă...

keepwalking
31 Dec 2009, 12:50
dragomara,
i-am mentionat pe userii respectivi tocmai in ideea unui top al acestora.
nu i-am plasat pe vreun loc anume, ci a fost vorba doar cateva nominalizari la, hai sa spunem, "revelatiile anului".

iar cinemania a sters foarte bine ceea ce scrisesem eu off topic.
asa ca totul e in regula.

Pitbull
31 Dec 2009, 12:56
Dragomara stie asta - da' asa e ea, glumeatä. :) :-*
Face ca mine, când mä înfurie Hera cä tot vine sä mä pupe si mä deranjeazä de la scris, si eu îi zic: "Hera, dacä nu termini cu pupincurismul, te spun la D.N.A. ce-ai fäcut cu banii F.N.I.! Mai bine du-te si terminä mäcar una din autosträzile alea din Adeal!"

Cinemania
31 Dec 2009, 13:19
later edit: şi ce-a "uitat" domnul moderator Cinemania să şteargă

as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.

bla, bla, bla

As opposed to:

da' tu nu erai doar un... cur care plângea?! ce păţişi?! dar mă rog, şi ele pot visa. baftă!

....

te rog introdu şi categoria de "cel mai pupincurist".
aci majoritatea o să vă călcaţi în picioare.

In rest, iti multumesc pentru toate complementele.

Vrei o banana?

Dragomara
31 Dec 2009, 14:09
@Cinemania - sfatul meu e să-ţi iei un job (atât virtual cât şi real) care nu are nimic de-a face cu, comunicare scrisă/ verbală; descifrarea unui text scris necesită resurse de care tu, momentan, nu dispui. dacă minunea nu s-a produs până la 25 de ani, nu cred că mai e cazul să insişti după 30. oricum, asta e doar alegerea ta, e plin de cei are tot insistă atât pe Net, cât şi-n viaţă.:">

Cinemania
31 Dec 2009, 14:31
Prea tarziu.

Acel job il am deja de ceva vreme. Ce-mi place la el e ca nu am de-a face cu persoane ca tine.

Dragomara
31 Dec 2009, 14:36
Prea tarziu.

Acel job il am deja de ceva vreme. Ce-mi place la el e ca nu am de-a face cu persoane ca tine.
IC - şi tu eşti unul dintre milioanele care iei banii degeaba-n ţara asta. :(

keepwalking
31 Dec 2009, 14:39

Dar tu ce lucrezi, dragomara?

Cinemania
31 Dec 2009, 14:40
@Dragomara

Asa e. Ii fur din buzunarul unora ca tine, dupa care ii bag la poker, ca sa fac mai multi.

Macar o banana pot sa-ti cumpar. Sau un kil. Vrei ?

Dragomara
31 Dec 2009, 14:42

Dar tu ce lucrezi, dragomara?

fă un topic pe tema asta, în 2010, şi-ţi voi spune. acum am de făcut prăjituri. scuze. vezi de fă rost de un dicţionar de termeni tehnici, asta ca să pricepi mai uşor. :P
LMA!

Dragomara
31 Dec 2009, 14:43
@Dragomara

Asa e. Ii fur din buzunarul unora ca tine, dupa care ii bag la poker, ca sa fac mai multi.

nu. ia-mi un Lamborghini de culoare galbenă, banane nu mănânc.

corinka
31 Dec 2009, 14:44
Nu stiu ce si pentru cine lucreaza restul si nici nu ma intereseaza. Eu lucrez in sectorul privat si nu priveste pe nimeni cati bani iau si pentru ce. Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|

Cinemania
31 Dec 2009, 14:47
@Dragomara

nu. ia-mi un Lamborghini de culoare galbenă, banane nu mănânc.

Ioi. Chiar asa de multi bani nu fac.

Iarta-ma.

Dragomara
31 Dec 2009, 14:49
Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|
iubire, aceste 2 afirmaţii se bat cap în cap!
felicitări pentru că eşti plătită fără să nu faci nimic, parcă ar fi vb de ţara mea! ioi!! repet, nu la tine m-am referit, dar tot de-aş da afară chiar dacă m-aş număra în primii 50 de miliardari ai lumii. scuze.

l.e. - ei ştiu ce faci tu în timpul programului de lucru?! din cele de mai sus deduc că nu. ce-ar fi să le spunem, asta ca să mă conving câţi bani sunt dispuşi într-adevăr să arunce pe fereastră. :"> :-?

corinka
31 Dec 2009, 14:52
Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|
iubire, aceste 2 afirmaţii se bat cap în cap!
felicitări pentru că eşti plătită fără să nu faci nimic, parcă ar fi vb de ţara mea! ioi!! repet, nu la tine m-am referit, dar tot de-aş da afară chiar dacă m-aş număra în primii 50 de miliardari ai lumii. scuze.
Stiu ca nu la mine te-ai referit. Da-mi voie sa te atentionez ca nu stai bine cu logica. Nu faci distinctie intre actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma si actionari care sa isi faca griji pentru ca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Este o MARE diferenta.
Normal ca nu ai de ce sa te referi la mine, crede-ma chiar muncesc mult pentru banii (nu multi) pe care ii iau. Si azi frec menta pentru ca e ultima zi din an. De luni schimbam foaia, adica revenim la normal.

Dragomara
31 Dec 2009, 15:00
Stiu ca nu la mine te-ai referit. Da-mi voie sa te atentionez ca nu stai bine cu logica. Nu faci distinctie intre actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma si actionari care sa isi faca griji pentru ca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Este o MARE diferenta.
Normal ca nu ai de ce sa te referi la mine, crede-ma chiar muncesc mult pentru banii (nu multi) pe care ii iau. Si azi frec menta pentru ca e ultima zi din an. De luni schimbam foaia, adica revenim la normal.
no, io zic să-i întrebăm şi pe unii şi pe alţii (de fapt aceiaşi), cei care muncesc pentru banii lor nu au timp de altceva, CineMagia, alea-alea, îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

corinka
31 Dec 2009, 15:02
Dragomara, esti in concediu?

PS Ma bucur pentru tine ca poti "sparge usa" dupa 8 ore.

Dragomara
31 Dec 2009, 15:04
Dragomara, esti in concediu?
vezi, şi mai zici de logica mea! =)) =)) =))

keepwalking
31 Dec 2009, 15:07
îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

dar sunt fabrici si uzine in cernavoda cu 2000 de angajati? :)

Pitbull
31 Dec 2009, 16:09
Nu, Australia este în Cernavodä!

Dragomara
31 Dec 2009, 16:16
îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

dar sunt fabrici si uzine in cernavoda cu 2000 de angajati? :)
să înţeleg că stai prost şi la economie nu numai la literatură, nu?! :( :(
nu-ţi fă griji, nu eşti singurul, vezi cele 2 postări de mai sus. :">

Judex
31 Dec 2009, 19:32
Aoleu, Drago, doar 8 ore muncesti intr-o zi? Si te mai miri ca nu castigi destul... :D
Hai La multi ani! :-*

manwithamoviecamera
31 Dec 2009, 19:33
lasatzi fata in pace. suntetzi barbatzi sau nu.:|

tero
03 Jan 2010, 18:17
salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

Gloria
08 Jan 2010, 11:00
salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

REGULAMENTUL spune asa (dau copy-paste):
# Zilnic cel mai isteţ comentariu făcut la un articol* publicat în acea zi va fi premiat cu un cadou constând în obiecte branduite cu numele filmelor lansate la noi în 2009, DVD-uri şi cărţi.
# Căştigătorul va fi anunţat la ora 12 a următoarei zile.

Prin urmare, cel care a postat pe 2.1.2010 cel mai bun comentariu va fi anuntat pe 3.1.2010.

ricutza
17 Jan 2010, 13:47
sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

"Daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte.

Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in diferite forme recompensatorii. Aceste cadouri nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea dvs.

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa deveniti membru aici : http://www.cint.com/registration/Template07.aspx?Guid=1ff5dbe4-2f38-4d95-ae4c-0a01d4c40f6e

Mercury Research va asigura ca toate datele dvs personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele dvs personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa. Va garantam ca Mercury Research nu trimite materiale publicitare.

Echipa Mercury Research"

cremaxx
17 Jan 2010, 14:01
[QUOTE=ricutza]sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

/QUOTE]

Ar trebui sa stergi mesajul si sa dai un pm unui moderator.Eu asa am facut,nu am promovat mesajul si link-ul in continuare.

paul_aramis
17 Jan 2010, 14:13
sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?
...

pentru că după ce au încercat să îşi promoveze site-ul pe forum şi nu le-a mers, acum încearcă să o facă în privat, apelând la spamm de masă. asta până când le taie cineva legătura.

StefanDo
17 Jan 2010, 18:59
i-am bannat la începutul săptămânii trecute

Pitbull
17 Jan 2010, 22:26
Din câte am înteles, separarea dintre site, club si forum are efect si asupra bannärilor: forumistii bannati au în continuare acces la site/club - de care tin, acum, mesajele private (retineti cä si alti bannati puteau comunica pe privat).

StefanDo
17 Jan 2010, 23:38
bannat si colo si colo

Pitbull
17 Jan 2010, 23:44
Abia acum, sau fusese dinainte (ceea ce ar însemna cä, totusi, poate trimite m.p.-uri)?

buticut
18 Jan 2010, 06:43
Pe al meu l-am primit pe 13 ian.

redmen
18 Jan 2010, 10:50
Primit si eu spamu` dar i`am dat delete direct.

StefanDo
18 Jan 2010, 11:09
bine, dacă mai primiţi să ziceţi, înseamnă că şi-a făcut alt cont

Cinemania
20 Jan 2010, 21:36
cine e ducu?

Pitbull
20 Jan 2010, 21:37
Un user.

redmen
23 Jan 2010, 12:05
Cand aveti de gand sa avertizati/banati anumiti useri care toata ziua nu fac altceva decat sa jigneasca lumea?!

Liviu-
23 Jan 2010, 12:10
Cand aveti de gand sa avertizati/banati anumiti useri care toata ziua nu fac altceva decat sa jigneasca lumea?!

Subscriu.

Judex
23 Jan 2010, 12:29

Subscriu.
:-O
Ce s-a mai intamplat?

Pitbull
23 Jan 2010, 20:57
Cred cä ooo333 s-a întâmplat.

redmen
23 Jan 2010, 22:15
Guess again.

paul_aramis
23 Jan 2010, 22:58
cre.........maxx
...... tinel

cremaxx
24 Jan 2010, 00:18
cre.........maxx
...... tinel

Gra-di-ni-ta.Ham-ham.:))

Paule acum sincer,incep sa cred ca tu esti pe acest forum doar pt. a te pune contra celorlalti care nu-i aproba toata lume.Daca avem majoritate,hop si tu!Daca toata lumea e de acord,hop si tu! Deci nu mai fi catel in cel mai bun sens al cuvantului si lasa-i pe altii sa creada cu desavarsire in ceea ce spun.Nu esti de acord? Atunci ce vrei?Sa demonstrezi ca .....?
Spune punctul tau de vedere,si dupa ce l-ai spus,incearca sa nu mai dai si din coada...:))

paul_aramis
24 Jan 2010, 01:46
cre.........maxx
...... tinel
Gra-di-ni-ta.Ham-ham.:))

Paule acum sincer,incep sa cred ca tu esti pe acest forum doar pt. a te pune contra celorlalti care nu-i aproba toata lume.Daca avem majoritate,hop si tu!Daca toata lumea e de acord,hop si tu! Deci nu mai fi catel in cel mai bun sens al cuvantului si lasa-i pe altii sa creada cu desavarsire in ceea ce spun.Nu esti de acord? Atunci ce vrei?Sa demonstrezi ca .....?
Spune punctul tau de vedere,si dupa ce l-ai spus,incearca sa nu mai dai si din coada...:))

după cum zice o vorbă veche regăţeană: hai sictir!;)

catalin_duta
24 Jan 2010, 02:34
Imi spun aici pasul. Nu ca ar fi foarte important, dar totusi conteaza corectitudinea informatiei. In acest week-end apar 5 filme marcate ca premiere. Si sunt de fapt doar 3. Am impresia ca s-a mai intamplat chestia asta.

cremaxx
24 Jan 2010, 05:51
Sincer,si e valabil si pt.DO-re mi.Incepeti sa pareti ca aveti un tic nervos cu iconita asta....;) ;) ;) ;) ;) ;)

nu v-i se pare?Special tu ar trebui sa-ti dai seama de la coada din care misti intruna si nu observi,,,la fel ca osul...Acum sincer..a fost sau nu a fost? :)) =))

StefanDo
24 Jan 2010, 14:58
cremaxx, banat o săptămână pentru comportament recalcitrant şi habarnism feroce

sunt toate şansele ca banul să devină permanent

@catalin
problema se va rezolva maine dimineata

Gospin
24 Jan 2010, 22:50
cremaxx, banat o săptămână pentru comportament recalcitrant şi habarnism feroce
finally #:-S

corinka
24 Jan 2010, 22:54
habarnism feroce

Adica?:-/

Gospin
24 Jan 2010, 22:58
Pai la omu' ala tot ce spuneai el nu stia decat: ham ham, dai din coada, 'esti catelus', aberatii, si mai si jignea..

paul_aramis
24 Jan 2010, 23:27
pen'că era cu bătaie directă la avatarul meu ...:D
atâta a învăţat la şcoală, atâta făcea ...

StefanDo
25 Jan 2010, 11:39
uite-mi place sa fac exceptii
mirodoni nu mai are avatar animat de cateva zile (o sa se actualizeze si la tine curand), iar pe ducu mi-a fost lene sa-l caut

pipes
25 Jan 2010, 19:26
ce rost mai are rubrica asta? :) jungla sa fie!

p.s. stefane, tu erai ieri (adica domenica - 24.01 anul de gratie 2010) in drepata mea in metrou (persoana respectiva cred ca a coborat la Unirii) sau te confund? oricum era un "user" cinemagia cu iphone cu tot. am vazut fara sa vreau header-ul cu "cinemagia". oricine ai fi, imi pare bine! :)

StefanDo
25 Jan 2010, 19:37
nu am iphone ;)
şi am coborât la eroilor :)

pipes
25 Jan 2010, 19:44
era vreo 11,30.
si eu am coborat tot la Eroilor. inseamna ca era alt personaj de pe cinemagia. sa stii ca iti semana de minune! :) deci si tu ai clone! :)

djinjis
27 Jan 2010, 10:31
mos prastie sau alta prastie care nu e mos mi-a sters complet vol 2 din kill bulla. din aceasta cauza s-ar putea sa devin foarte activ pe forum exact la orele la care voi sunteti inactivi.

StefanDo
27 Jan 2010, 13:06
pitbull a considerat că postul tau este jignitor (şi, deşi f. amuzant, este!) şi l-a şters, după ce pe primul a preferat să-l surghiunească la off-topic asylum, probabil apreciindu-i inventivitatea.

dacă vrei să începem un război gen "care pe care", n-ai decât, dar trebuie să precizez că nimic din ce-o să faci tu noaptea (sau când suntem noi inactivi) n-o să reziste primelor noastre minute de activitate, deci ar fi pierdere de vreme pentru toată lumea.

cred că putem comunica şi altfel

djinjis
28 Jan 2010, 08:01
as putea sa-l spamez si ar ajuge lejer sa aiba mai multe viewuri decat lasat in pace intr-un thread oarecare, cu tot cu stersul vostru&banari. nu mi-ar lua mai mult de 10 min sa fac 50 de copy/paste-uri/zi. daca mi-ar pasa cat de cat.

Gloria
28 Jan 2010, 12:22
Cum spuneam si mai sus, 10 minute din viata ta le vei acorda unei cauze atat de nobile...

djinjis
28 Jan 2010, 16:20
liebchen, data viitoare roaga-l pe nenea sa te incadreze calumea. la poza ma refer.

Gloria
28 Jan 2010, 17:01
"nenea" m-a incadrat foarte bine; ca nu-i dupa criteriile tale de corectitudine, moralitate sau frumusete, nu pot decat sa ma simt flatata.;)

Pitbull
28 Jan 2010, 17:03
Glo, eu când o plimb pe Hera si se cacä, scot pungile, împachetez si pun la cos - nu discut cu produsul.

StefanDo
28 Jan 2010, 17:38
haideti sa nu ne lansam in atacuri inutile si puerile, mai bine-o lasam asa

Dragomara
29 Jan 2010, 00:23
puţină atenţie la ceea ce citim, toleranţă şi respect pentru celălalt cred că n-ar strica nimănui. ;) :P

http://desprefotografie.blogspot.com/2007/01/estetica-in-fotografie-ii-incadrarea.html

Judex
29 Jan 2010, 02:02
Senzational!!!!
=))

djinjis
29 Jan 2010, 07:06
Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.

StefanDo
29 Jan 2010, 08:35
rezolvati-va problema in privat sau incep avertismentele si banarile

Judex
29 Jan 2010, 11:20
Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.
gingii, esti slabut. Ai avatar un negru. =))
Astept Sorana Williams sa te prind sa-ti dau la bot.

StefanDo
29 Jan 2010, 14:58
hai ho!

Windom
29 Jan 2010, 15:52
Doar mie imi apare prostia aia cu piata auto pe pagina sau se intimpla si la case mai mari?:-/

StefanDo
29 Jan 2010, 16:06
da, tie! pen'ca-ti pui violu' din irr pe repeat si mai bei si vin pe deasupra! :)

Windom
29 Jan 2010, 16:12
pai e frustrant...:-<

djinjis
29 Jan 2010, 16:21
'ex

am impresia ca ti se pare ca ma intereseaza parerea ta. tin sa te linistesc pe aceasta cale. mi se rupe de tine si de tot ce tine de tine, indiferent de ce poza o sa-ti pui la avatar, totusi ti-as fi recunoscator daca nu te-ai mai excita uitandu-te la a mea. masturbatul asta cu poze de pe net are un farmec pana la o anumita varsta. grow up. iar daca eu am facut o remarca despre un avatar, nu veni tu ca un maimutoi sa ma imiti ca un papagal. okje?

mamitau
29 Jan 2010, 19:45
Ete domne la ei...Astia(anumiti moderatori) stiu sa scrie corect cuvantul recalcitrant :)).

Mi se rupe si se indoaie de parerea ta despre comportamentul recalcitrant sau inadecvat pe care il spui tu prin medota banului.:)) Dute'mata (poti sa mai dai o data cu banu'):))

Gospin
29 Jan 2010, 22:00
Asta e cremaxx, se vede dupa felul cum rade ca 'cretinu' :|

paul_aramis
30 Jan 2010, 01:34
Gospin, high five!

Judex
30 Jan 2010, 05:35
Iar n-am acces pe forumul Halebardului, asa ca voi scrie aici apropo de ce se intampla acolo: urata natie suntem!

StefanDo
30 Jan 2010, 09:18
judex, ignore

mamitau, banat permanent (si pe ip)

Dragomara
30 Jan 2010, 09:27
Iar n-am acces pe forumul Halebardului, asa ca voi scrie aici apropo de ce se intampla acolo: urata natie suntem!
Şi tu?! Credeam că io am picat în dizgraţie! ;) =)) =)) =)) =))

Pitbull
30 Jan 2010, 10:13
Nu confunda natia cu situatia!
(Stii bancu' nu? ;) )

Alex Leo Serban
02 Feb 2010, 13:54
intrucit topicul 'criticul de film preferat' (1) a fost inkis - cam intempestiv dupa opinia mea, intrucit asteptam totusi un raspuns al gloriei... -, ma vad nevoit sa postez aici...

... pt k nu pot sa las in aer ac perla de intelepciune* marca pitbull:

'E clar cä spumegä pentru cä alti doi nominalizati (inclusiv unul pe care-l uräste) au primit mai multe voturi decât el.'

yeah right... categoria 'din putul gindirii'

'ura' este calda; dispretul meu este rece!
tot e bine k primul clasat ramine gorzo, & nu pitbull, altfel ar fi fost de risul curcilor & nurcilor...
pd alta parte, asta arata k si 'cu pile', si cu discreditarea sistematik a lui als, pitbull nu va reusi niciodata sa iasa 'number one'... there's justice after all :D

in ce ma priveste, i made my point.
eu am fost - deja - 'nr 1' pe cinemagia, e frumos & normal sa mai iasa si altii.

* mai e si aia - in care mi-a scris (!), kiar aici pe cinemagia (mesaj privat), dupa conflictul de strada (!), sperind k ii voi raspunde... =))
oare din ce stofa sint facuti astfel de oameni??? material de proasta calitate, cu urzeala rara; au impresia k insultele sau (k in ac caz) pumnii 'ies la spalat' in apa dimboviteana, uitate. asa o fi - la dimboviteni -, doar k eu sint croit din alt material: parte sirbesc, parte unguresc ;)
si ma mai inrudesc si cu a.c. cuza! :D

keepwalking
02 Feb 2010, 14:06
ALS,
o simpla intrebare: chiar nu te incearca o jena cand citesti sustineri precum cele de mai jos? :))

"Hulot, Halebardul9 ,10 daca nu-l votati pe ALS ma supar! Cei care il cititi si il admirati aici si peste tot pe ALS, votati:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96657&page=5
daca nu se mai poate vota, facem alt poll, facem ceva! Si n-a luptat chiar singur, are sustinatori, dar "artileria grea" nu mai intra pe siteul ala! Egon, Chill, Pickle, Silver, Of Cairo, Bogie , cati nu sunt, dar nu citesc acel site infect! Hulot, te rog sa votezi, te roooog:)"

Gloria
02 Feb 2010, 14:09
Revenind la poll- cel de acum e pe atat de legitim, cu toate nominalizarile sale, pe cat era unul similar in 2009. Incomplet, da. Pacat ca a scos la iveala atat de multe lucruri urate din cativa forumisti.

Revenind la apelativul "duduie", in continuare cred ca e nepoliticos. Am inteles ca nu ai fost animat de rea intentie cand mi te-ai adresat asa.

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 14:10
*keepwalking
de ce sa-i fie jena, pe blogul lui egon am intrat si eu, presupun ca sunt nishte persoane absolut ok,;) nu ca unii de pe pe aici>:) si daca userii ar fi de alta calitate, voturile ar sta cu totul altfel, logicB-)

Pitbull
02 Feb 2010, 14:11
Dupä cum se vede, acest personaj nu mai inträ pe forum decât ca sä se räzbune, sä pläteascä polite, sä provoace animozitäti, sä räspândeascä jigniri, calomnii, minciuni - în timp ce pe coclauri ne insultä, ne mânjeste cu zoaie, se hlizeste la adresa noasträ. S-a zis cu informatiile utile, cu linkurile, cu relatärile de la festivaluri, etc.
De ce-l mai toleräm? Doar pentru cä relativa lui notorietate ne timoreazä prea mult?
A primit avertismentul aspru pe care l-am solicitat?
Sau, dacä nu, existä vreun motiv legitim de a-l trata cu mänusi?

Repet: cer insistent sä i se acorde un avertisment drastic, urmat de bannare în caz de recidivä.
Si sä nu i se steargä mesajele - tocmai pentru a se vedea clar DE CE a fost sanctionat.
Suntem un forum demn si cu respect fatä de lege si moralitate, sau ce suntem...?

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 14:13
Imi amintesc de A.I. Cuza ca isi insela sotia si ca cel putin unul din fii lui s-a sinucis...

Revenind la poll- cel de acum e pe atat de legitim, cu toate nominalizarile sale, pe cat era unul similar in 2009. Incomplet, da. Pacat ca a scos la iveala atat de multe lucruri urate din cativa forumisti.

Revenind la apelativul "duduie", in continuare cred ca e nepoliticos. Am inteles ca nu ai fost animat de rea intentie cand mi te-ai adresat asa.
Imi amintesc de A.I. Cuza ca isi insela sotia si ca cel putin unul din fii lui s-a sinucis...

=)) in cartzile de istorie au uitat sa scrie asta. in plus, als cred ca a si glumit, si care e problema? si audrey hepburn avea sange albastru, etc.

illotempore2002
02 Feb 2010, 14:14
Va luati prea mult in serios, toti. Pe voi insiva si pe opiniile voastre.
(:|

Gloria
02 Feb 2010, 14:17
stai, manwithamoviecamera, ca leo se referea la a.c. cuza, nu a.i. cuza. Si mai rau... Legionar; sub auspiciile lui, legionarii au omorat oameni nevinovati

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 14:19
Dupä cum se vede, acest personaj nu mai inträ pe forum decât ca sä se räzbune, sä pläteascä polite, sä provoace animozitäti, sä räspândeascä jigniri, calomnii, minciuni - în timp ce pe coclauri ne insultä, ne mânjeste cu zoaie, se hlizeste la adresa noasträ. S-a zis cu informatiile utile, cu linkurile, cu relatärile de la festivaluri, etc.
De ce-l mai toleräm? Doar pentru cä relativa lui notorietate ne timoreazä prea mult?
A primit avertismentul aspru pe care l-am solicitat?
Sau, dacä nu, existä vreun motiv legitim de a-l trata cu mänusi?

Repet: cer insistent sä i se acorde un avertisment drastic, urmat de bannare în caz de recidivä.
Si sä nu i se steargä mesajele - tocmai pentru a se vedea clar DE CE a fost sanctionat.
Suntem un forum demn si cu respect fatä de lege si moralitate, sau ce suntem...?

...Si färä mârlänii la adresa Gloriei, cä munte cu munte se-ntâlneste. Ia vezi!
cer bannarea lui pitbull:)) pentru ca a trecut la amenintzari reale, se cunoaste incidentul amintit mai sus, cu comportamentul sau << de strada>>! amenintzarile fizice sunt infractziuni, se pedepsesc conform codului penal.in primu rand, AMENINTZAREA este o infractziune care se constata de procuror, nu te costa niciun leu - in afara cazului in care procurorul nu considera necesar sa participe, deoarece infractziunea este pedepsita cu inchisoarea mai mica de 3 ani, situatzie in care trebuie sa itzi iei avocat.
te va costa ca sa ceri despagubiri civile.
=))

S-a zis cu informatiile utile, cu linkurile, cu relatärile de la festivaluri, etc.

informatziile ultile, relatarile de la festivaluri sunt pe alte siteuri, pe liternet, in dilema veche, alte bloguri si forumuri unde als e respectat . dar de ce nu relateaza pitbull de la festivaluri? ar <<face o figura frumoasa>. ca in fotbal.:D eu unul, nu ma simt timorat deloc:-*

StefanDo
02 Feb 2010, 14:21
orice user care va continua acest conflict primeste un bann de trei zile

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 14:23
stai, manwithamoviecamera, ca leo se referea la a.c. cuza, nu a.i. cuza. Si mai rau... Legionar; sub auspiciile lui, legionarii au omorat oameni nevinovati
din cate shtiu eu, als detesta legionarii si antisemitzii.:)

legionarii au omorat oameni nevinovati
ask pitbull that B-)

marius_em
02 Feb 2010, 14:37
Vreau sa vad sange.

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 14:39
Vreau sa vad sange.
taie-tzi un desht:D

Gloria
02 Feb 2010, 14:43
oops, manwithamoviecamera, cred ca vei fi banat; si marius.

marius_em
02 Feb 2010, 14:46
oops, manwithamoviecamera, cred ca vei fi banat; si marius.

Am zis SANGE! :))

StefanDo
02 Feb 2010, 14:57
chiar, gloria, noi ne putem bana unul pe celalalt? :D

Alex Leo Serban
02 Feb 2010, 15:49
nu inteleg: acest topic se keama 'reprosuri pt moderatori', da?
deci eu n-am avut decit sa-i reprosez gloriei k nu mi-a raspuns (btw - subtirel 'raspunsul'... si, da, sint ruda cu a.c. cuza; dar kiar n-am nicio vina pt asta! :( mai ales k sint ruda si cu xenopol - care era, deci, si el ruda cu cuza :D ), si lui stefando k a inkis - prea precipitat - topicul celalalt (pe care, deci, asteptam raspuns)!

in rest - kiar nu ma consider vinovat de nimic.
nu vad dspr ce 'jigniri', 'razbunari' etc pomeneste un user de p-aici... :-?
dc - & pe cine - sa ma 'razbun'?!
columbeanu mihnea este un critic de film, si el.
la fel de bun cum a fost un regizor de film.

StefanDo
02 Feb 2010, 15:53
als, bannat trei zile

corinka
02 Feb 2010, 20:16
De ce a fost bannat ALS? In postarea anterioara si-a exprimat o parere. A fost malitios, dar nu mi se pare un motiv de bannare. Nu-i iau apararea, poate ca uneori exagereaza (desi de multe ori este de inteles), dar pentru postarea de mai sus, bannarea a fost abuziva.
Si a si fost provocat de mai multe persoane. Ca nu s-a provocat singur!

Pitbull
02 Feb 2010, 20:32
Cori, ai interpretat mesajul doar "la prima vedere" - dar e firesc; conflictul dureazä de câteva zile, si numai urmärindu-l constant, pe tot parcursul, îti poti forma o pärere justä.
(E ca în instantä: studiezi tot dosarul, nu te pronunti doar dupä o singurä înfätisare.)
...Dar nu pot continua, întrucât as risca sä provoc din nou reactii si, implicit, sä redezgrop conflictul - ceea ce, pe bunä dreptate, Gloria si StefanDo au interzis. Iti spun mai multe, într-un mesaj privat.

L.E.
Rog de asemenea sä nu se reia cearta, iar acest mesaj sä fie ignorat de ceilalti. I-am explicat Corinkäi într-un mesaj privat cum stau lucrurile. Dacä altii mai au ceva de adäugat, s-o facä tot asa - discret.

redmen
02 Feb 2010, 22:12
Chestia nasoala este ca tot echipa Cinemagia pica prost cu fiecare banare abuziva pe care o aplica.

P.S. Acuma ca i`ati dat ban lui ALS banuiesc ca se poate redeschide topicul ala cu criticii de film nu ?

Pitbull
02 Feb 2010, 22:19
S-a si redeschis.
Si, de, ce sä-i faci...? Cine-si închipuie cä e un privilegiu sä fii administrator, se însalä amarnic. Functia are ingratitudinile ei - când ai de transat litigii, oricât de limpezi si lipsite de echivoc, tot e greu sä multumesti pe toatä lumea - mai ales când bannezi pe cineva, chiar si pe drept, chiar si doar pentru trei zile, tot îti atragi antipatii. Dar, asta e... Nu poti sä faci omletä färä sä spargi ouä. We move forward and hope for the best.

manwithamoviecamera
02 Feb 2010, 23:13
stimatzi moderatori, nu am un reprosh sa va fac, ci o propunere.

1. In ziua cand s`a deschis acest topic eram la cineva si nu ma logasem.Am dat click sa vad cine primeste voturi si printre ei era si ALS cu 2 voturi.Seara cand am ajuns acasa am intrat sa votez.Votul meu s`a dus catre ALS ... dar spre marea mea mirare,eu devenisem singurul votant al sau pe ziua respectiva.Probabil ca am fost singurul care a observat chestia asta.

2.Daca stam sa vedem userii care au participat la vot gasim cel putin 3 4 useri care nu posteaza niciodata pe forum dar,culmea,si`au gasit timp pentru a vota aici.Votul multiplu a fost o diversiune.

3.Acest topic a fost un pretext de a se arunca inca odata cu noroi in anumite persoane.

P.S. Este opinia mea personala si sper ca acest mesaj nu va fi sters.
ash dori, facand apel la transparentza si la siteul cinemagia care este cel mai mare si cam singurul site de cinema din romania, ca topicul vechi cu <<criticul roman de film preferat>> sa fie inchis, sa fie facut altul nou, cu voturile la vedere si cu posibilitatea ca votantzii sa voteze doar o singura data, astfel evitandu-se orice conflict. e doar o propunere, multzumesc.

keepwalking
02 Feb 2010, 23:46
@omul cu camera,

la ce bun alt sondaj?
o noua competitie a vanitatii?

Pitbull
03 Feb 2010, 00:24
Destul ne-a fost scandalul cu primul, ajunge.
Apropo, sä fie clar un lucru - întrebati pe oricine, dacä nu mä credeti.
O asemenea modificare (falsificare de voturi în poll) e destul de dificilä ca sä-i fie accesibilä altcuiva decât unui PROGRAMATOR PROFESIONIST, si oricum solicitä timp. E cu mult peste puterile Gloriei sau ale lui Stefan - ca sä nu mai vorbesc de mine! Numai Daniel, probabil, ar sti cum sä umble pe-acolo.
Bun - acuma: Daniel e super-ocupat cu programarea întregului site si alte sarcini profesionale. Chiar si când i se cere rezolvarea unor probleme legitime (gen "probleme ale forumului nou"), uneori trec zile pânä-si gäseste rägaz sä se ocupe de ele.
Ei bine, în aceste conditii, a bänui cä Daniel si-a fäcut timp ca sä misculeze un poll oarecare, färä altä mizä decât niste orgolii prostesti, e de o naivitate mai mult decât puerilä (ca sä mä exprim cuviincios). E ca si cum ai zice cä Basescu a intervenit ilicit la un tribunal, ca sä fie scos basma curatä un hot de corcoduse verzi din Pätârlagele, numai fiindcä în campanie a lipit trei afise de-ale lui pe un gard.

Prin urmare, Redmen, în numele consideratiei pe care ti-o port, te rog sä retractezi partea cu "Votul multiplu a fost o diversiune. Acest topic a fost un pretext de a se arunca inca odata cu noroi in anumite persoane", care e de un infantilism compromitätor, ce nu-ti face deloc cinste. Ai tot dreptul sä semnalezi eventuala ciudätenie cu oscilatia voturilor, dar nu se cade sä propui explicatii complet neverosimile. Putin respect de sine, ce naiba?

Dragomara
03 Feb 2010, 17:55
Io ştiu că e criză... alea-alea, da'totuşi mâine-poimâine sunt 14 februarie, şi respectiv 24 februarie, un concurs CineMagia, ceva?! 8-> O:-) ;;)

No, hai nu vă lăsaţi rugaţi, dacă film de dragoste nu e, atunci om merge şi la teatru! ;) :P

Gloria
04 Feb 2010, 10:52
Vom avea asa in 2010: concurs pentru Predictiile la Oscar, Concurs de Valentine's si Dragobete, concurs de Martisor, concurs de Paste, concurs ... aaa; pot sa zic doar cu jumatate de an in avans? :P
Si noua ne plac concursurile, drago.

Dragomara
04 Feb 2010, 16:50
Vom avea.... pentru că şi noua ne plac concursurile.

Bine. Trebuie să remarc constanţa cu care-ţi schimbi avatar-ele, Gloria luptăreaţa, de astă dată. ;)

illotempore2002
16 Feb 2010, 09:15
Cinemania, ai cateodata niste interventii de-mi sta mintea in loc. Aici problema nu era ca ne-am abatut noi cu 3 amarate de postari de la subiect, ci ca un user nou de rahat adreseaza invective altui user la numai a doua postare. Aici trebuia sa intervii. Daca vine un cutremur si-ti zgaltaie blocul te mai gandesti sa schimbi canalul tv de pe MTV pe VH1, pe motiv ca nu-ti place MTV?

Pitbull
16 Feb 2010, 11:45
Cred cä bannarea lui Manwithamoviecamera e nedreaptä.
1) Foarte posibil, nu stia despre avertismentul Gloriei.
2) Ar fi meritat doar o atentionare (nici mäcar avertisment).

keepwalking
16 Feb 2010, 11:46
da, omul cu camera e o prezenta necesara pe forum.

Windom
16 Feb 2010, 12:25
Nu e vorba daca e sau nu prezenta necesara, e vorba de a fi politically correct. Ca i-a zis respectivei ca e lesbiana nu e o insulta (era, daca-i zicea dyke). E ca si cum i-ai spune cuiva care e ortodox: Bai catolicule...:D

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 12:28
nu inteleg nimic - unde s-au intimplat toata aceste lucruri?!
k, pe putinele topicuri pe care am mai scris, n-am vz nimic... :-/

Windom
16 Feb 2010, 12:36
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92269&page=10
Pentru ultima afirmatie, Man a fost bannat.
E drept, afirmatia a fost facuta cu un pic de rautate, dar sanctiunea a fost prea severa...

Pitbull
16 Feb 2010, 12:43
A-i spune cuiva cä e gay sau lesbianä nu e o insultä (decât în mintile homofobilor), poate fi cel mult o eroare - ca si cum ai spune: "argesene", când el de fapt e buzoian. Si nici ca limbaj nu e indecent (nu i-a zis "ordinarä", sau "împutitä", sau "...de cäcat").
Da, Man a fost bannat pripit (eu crezusem cä pentru mesajele pe care le-am trimis la Offtopic Asylum) - când altii, cu adevärat nocivi, sunt tolerati. Bunäoarä, chiar sub acele mesaje în care Gloria anuntä bannarea, e unul de o mârlänie execrabilä - si forumeazä bine-mersi.

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 12:49
e clar k gloria s-a pripit... probabil k a vrut sa arate k e 'ekidistanta'?

manwiththemoviecamera a facut o suprainterpretare & a fost ironic, dar crek mai mult de un avertisment nu merita sa primeasca.

'lesbiana' = 'limbaj indecent'... jesus! =))

Judex
16 Feb 2010, 14:15
Ok, Maria nu e lesbiana. Dar de ce trebuie suspendat omul cu camera pt asta?

Liviu-
16 Feb 2010, 14:20
Pai nu se pusese problema ca Maria sa fie lesbiana, ci acea tipa care a si zis ca e atrasa de Maria :P Omulcucamera a facut o deductie, nu neaparat corecta, dar posibila :D

Judex
16 Feb 2010, 14:28
Maria nu e lesbiana, trust me!
Dar de ce a fost omul cu camera suspendat???

Windom
16 Feb 2010, 14:52
Ca a facut-o lesbiana pe una.:D Nu pe Maria...>:)

miercuri
16 Feb 2010, 15:03
Nici eu nu prea vad de ce a luat omulcucamera ban, am vazut chestii mult mai grosolane tolerate pe aici si oricum remarca lui cu 'lesbiana' era in mare parte glumeata. Sper sa i se ridice banul, desi in locul lui, daca mi s-ar intampla asta nu stiu daca as mai reveni pe forum prea curand.

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 15:08
si de-ar fi singurul abuz...

eu am fost bannat 3 zile pt k raspunsesem la o injonctiune a gloriei de a mai posta o replica! :))

Judex
16 Feb 2010, 15:31
Ca a facut-o lesbiana pe una.:D Nu pe Maria...>:)
Senzational! Si daca era lesbiana, ce?

Gloria
16 Feb 2010, 15:42
Manwithamoviecamera a fost banat 1 zi in urma unui cumul de tensiuni pe care le-a tot mentinut pe forum - ma refer la cele transferate in Asylum, dar si pentru raspunsul care nu decurgea din ce spusese cu un mesaj inainte cealalta forumista banata. Concluzia cu 'lesbiana' a fost gratuita si malitioasa. Or, eu detest schimbul de replici care nu duce la nimic, ci denatureaza discutia.

Judex
16 Feb 2010, 15:56
Hai, ma, Gloria, nu a intretinut nici o tensiune. Serios acum, ai dat dovada de exces de zel.

Gloria
16 Feb 2010, 16:12
Eu - in continuare - detest schimbul de replici care nu duce la nimic, ci denatureaza discutia. E adevarat ca manwiththemoviecamera este (cred) primul care in loc de avertisment a primit direct ban pentru 1 zi. Asta nu pentru ca as avea un dinte contra lui, ci in semn ca imi pierd mai usor rabdarea. Nu mai am timp pentru avertismente. As vrea sa tineti toti cont de acest lucru. Multumesc.

In alta ordine de idei, i-am raspuns si lui Hater, tot in topicul cu pricina (adica topicul Va place Maria D):
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1495831#1495831

Judex
16 Feb 2010, 16:21
Glo, contact me on YM. Cred ca ai ceva sa-mi spui... :-?

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 16:21
bun, atunci fa bine si banneaza-l pe pitbull - care in topicul dspr credinta in dzeu m-a facut 'troglodit' & m-a amenintat!

sau el are parte de 'tratament special'?? X(

Pitbull
16 Feb 2010, 16:25
Gloria, cineva pe-aici minte cu nerusinare, atribuind mesajelor mele semnificatii existente în mintea lui. Intrucât de câteva ore nu face decât sä creeze tensiuni, propun o bannare pe-un termen asa... mai lungut... Mai ales cä dupä avertismentul täu anterior a postat CINCI mesaje provocatoare, cu impunitate - sau, vorba aia: "tratament special". Hai sä-l tratäm nespecial - asa, mai democratic, ok?

Liviu-
16 Feb 2010, 16:26
Hai sa nu mai exageram totusi, parca sunteti niste copii cateodata. Stiu ca voi aveti problemele voastre peste care nu puteti trece, dar faceti un mic sacrifiu pentru ceilalti care va citesc.

Pitbull
16 Feb 2010, 16:28
Sä se potoleascä, si jur cä-l ignor ca si pânä acum. Altfel, initiativele lui provocatoare sunt evidente. Rabd, rabd - dar pânä la un punct. Om sunt si eu, nu Colosul din Rhodos.

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 16:30
gloria - fii buna te rog si investigheaza mesajele respectivului dp topicul amintit.

cum banuiam, este si lash - a lansat o mirlanie la adresa mea (si daca ar fi singura!), a continuat cu amenintarile, iar acum se ascunde k strutul cu capul in pamint...

ps 'troglodit' se refera in mod indubitabil la cel caruia i-a aplicat o lovitura in barbie - de fata cu martori! -, ceea ce arata halul de stare psihica in care a ajuns, saracul :(

@liviu- : te vad un om rezonabil, asa k o sa te intreb: tu ai putea 'trece peste' comportamentul unui individ care, in trecut, a fost implicat intr-un scandal infect - facind sa ajunga in presa niste poze private! -, iar apoi a continuat ignominia ajungind la agresiune fizica impotriva celui care - printre altele - i-a 'pus o pila' k sa scrie pe liternet??

Pitbull
16 Feb 2010, 16:31
OK, pentru cä am räspuns (târziu, discret si indirect) la provocäri, propun sä fiu bannat pentru o zi sau chiar trei (Gloria va decide).
Autorul provocärilor sä fie bannat proportional - propun definitiv, pentru reavointä manifestä si repetatä.

L.E.
Sau, pentru cä Gloria s-a pronuntat între timp:
Leo si Pitbull, nu stiu la cine se referea Leo cand vorbea despre "crestinul de mai sus" si nici Pitbull cand spunea de "troglodit". Dar stiu ca daca voi doi aveti o problema, e mai bine s-o rezolvati prin mesaje private. Voi sterge schimbul de replici care nu se refera strict la "Credeti in Dumnezeu", care denatureaza discutia, care contine mesaje subliminale etc. Iar pe cei care posteaza in continuare mesaje care mentin conflictele, nu-i voi mai avertiza. Va mai amintiti ce am spus mai devreme? Nu mai am timp pentru avertismente. Trec direct la banari.
Eu mä conformez. Dacä de-acum încolo mai postez UN SINGUR MESAJ agresiv (direct sau indirect) la adresa preopinentului, sä fiu bannat. Regula sä se aplice impartial, oricäruia dintre noi (de data asta, cu adevärat.) Multumesc.

Alex Leo Serban
16 Feb 2010, 16:37
gloria,
nu te mai obosi: o sa ma adresez acolo unde tbuie.

deja circul asta (in care este bannata victima, iar agresorul este obladuit) a durat prea mult, iar rea-vointa unora este evidenta...

i'm outta here!

Gloria
16 Feb 2010, 16:37
Leo si Pitbull, v-am raspuns in topicul "Credeti in Dumnezeu".
Aveti o problema comuna pe care va sfatuiesc sa o rezolvati prin mesaje private. Nu pe forum. Nu acesta este locul. Sa vad cat tineti cont de aceasta cerinta a mea.

Pitbull
16 Feb 2010, 16:39
...pentru cä Gloria s-a pronuntat între timp:
Leo si Pitbull, nu stiu la cine se referea Leo cand vorbea despre "crestinul de mai sus" si nici Pitbull cand spunea de "troglodit". Dar stiu ca daca voi doi aveti o problema, e mai bine s-o rezolvati prin mesaje private. Voi sterge schimbul de replici care nu se refera strict la "Credeti in Dumnezeu", care denatureaza discutia, care contine mesaje subliminale etc. Iar pe cei care posteaza in continuare mesaje care mentin conflictele, nu-i voi mai avertiza. Va mai amintiti ce am spus mai devreme? Nu mai am timp pentru avertismente. Trec direct la banari.
Eu mä conformez. Dacä de-acum încolo mai postez UN SINGUR MESAJ agresiv (direct sau indirect) la adresa preopinentului, sä fiu bannat. Regula sä se aplice impartial, oricäruia dintre noi (de data asta, cu adevärat.) Multumesc.
..

Pitbull
16 Feb 2010, 16:43
E voie?
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1495863#post1495863

Gloria
16 Feb 2010, 16:48
Shut up!

nume
16 Feb 2010, 23:37
". Maria Dinulescu a fost facuta prostituata in acest topic de catre userita pe care am banat-o acum cateva ore, care - intr-adevar- sufera de habarnism la capitolul Cinematografie romaneasca, de vreme ce nu stia nici cine este Dororteea Petre."

De cand a sti cine e Doroteea Petre a devenit un must ca sa stii cinema romanesc ??? :))))))

Pitbull
17 Feb 2010, 00:39
De-acum trei ani.

Pitbull
17 Feb 2010, 00:42
Si ceva.

Judex
17 Feb 2010, 02:04
De ieri! :D

nume
18 Feb 2010, 01:05
Are 4 filme mici. Oricum, intrebarea era retorica.

Pitbull
18 Feb 2010, 01:27
Nu-s grozave, doar medii. A le cunoaste, înseamnä a sti cinema românesc.
A cunoaste doar filmele foarte bune înseamnä a fi un spectator oarecare.

Gloria
18 Feb 2010, 01:49
As spune chiar - si o afirm ferm convinsa - Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii este un film peste medie!

Cinemania
18 Feb 2010, 11:04
Cinemania, ai cateodata niste interventii de-mi sta mintea in loc. Aici problema nu era ca ne-am abatut noi cu 3 amarate de postari de la subiect, ci ca un user nou de rahat adreseaza invective altui user la numai a doua postare. Aici trebuia sa intervii. Daca vine un cutremur si-ti zgaltaie blocul te mai gandesti sa schimbi canalul tv de pe MTV pe VH1, pe motiv ca nu-ti place MTV?

Explica-mi tu te rog cum ar fi trebuit sa intervin altfel decat prin stergerea acelor mesaje generate dupa balariile acelui user nou pe nume clona. Sa-l banez prin telepatie ?

Cinemania
18 Feb 2010, 11:12
@ Gloria, Stefan

userul doremifasol se mai exista ? sunt aproape sigur ca e clona lui cremaxx

Pitbull
18 Feb 2010, 11:28
SIGUR era - si cred cä nu mai existä; l-am raportat, toate mesajele i-au fost sterse, bannarea era de la sine înteleasä.

Gloria
18 Feb 2010, 16:21
da, l-am banat

Alex Leo Serban
20 Feb 2010, 11:51
... si daca se poate, draga gloria, as aprecia alt ton - atunci cind mi se raspunde direct la postari care nu au nicio legatura cu cel care raspunde - decit acela de vataf care sta pe margine cu joarda in mina... nu sintem totusi, indraznesc sa sper, pe un cimp, la prasila a 2-a, ci pe un forum unde se discuta civilizat!

Pitbull
20 Feb 2010, 11:59
Si cine te opreste sä-l apreciezi?
Iar ai venit sä bagi strâmbe? Ia hotäräste-te: sau revii la contributiile constructive si civilizate de pe vremuri, sau ne lasi!

corinka
20 Feb 2010, 12:11
Nu pot sa cred, mai nou se incuie topicuri la Acum pe ecrane. Ati inchis Agora. Mai nou vorbim doar despre politica si fotbal in Cafenea?:-& Gloria, fa ceva, te implor!

Pitbull
20 Feb 2010, 12:15
Cori, iartä-mä, dar userul Serban foloseste topicul ca ring de box.
Dacä promite acum, aici, cä stä la un loc si nu mai continuä cearta, îl redeschid imediat!
(Si-mi retractez si cererea de bannare!)
Dacä nu, dupä o consultare cu Gloria si/sau Stefan.
Nici mie nu-mi convine situatia, dar nu eu am creat-o.

Alex Leo Serban
20 Feb 2010, 12:25
da corinka, se inkid - cum apare ceva care nu este pe placul pitbull-ului, cum acesta someaza, denunta, ameninta isterical...

gloria draga,
dupa ce am postat - la 'agora' - un comentariu in care reclamam dreptul de da un raspuns la 'scrisoarea deskisa' a elenei dulgheru, userul 'pitbull' a continuat cu 3 (trei!) comentarii (#103, #104, # 105) - al caror ton nu-l mai comentez, e deja stiut... - in care insinua k as fi 'continuat' (eu!) sa postez off-topic.
lucru 100% fals!

ce am avut de spus, am spus in limitele 'dreptului la replica'.

dar profit - pt a restabili ekilibrul faptelor verificabile in fata insanitatilor rupte de realitate & debitate pe ac forum in leg. cu persoana mea de catre un user care si-a facut un scop in viata din a contabiliza intrarile/iesirile mele pe topicurile care au leg. cu persoana mea (& a-mi trimite mp-uri/spam!) - sa mai fac cunoscut un adevar obiectiv, care arata cam asa:

lista (incompleta) a celor care il apreciaza pe als: liviu ciulei, lucian pintilie, andrei plesu, h.-r. patapievici, gabriel liiceanu, cristian mungiu, cristi puiu, corneliu porumboiu, razvan radulescu, radu muntean, paul cernat, marius chivu, daniel cristea-enache, andrei gorzo, mihai iovanel...

lista (tot incompleta) a celor care ma contesta: 'pitbull', 'nume', 'suspect de bizar', 'dragomara', 'keepwalking'...

a bon entendeur, salut!

Pitbull
20 Feb 2010, 12:27
Dacä promite acum, aici, cä stä la un loc si nu mai continuä cearta, îl redeschid imediat!
(Si-mi retractez si cererea de bannare!)
E - poftim.
Eu sunt binevoitor si dispus sä iert, ba chiar sä-i acord încrederea mea, si el uite cum se comportä!
"Nici o faptä bunä nu rämâne nepedepsitä."
"Recunostinta e floare rarä."
"Facerea de bine, futere de mamä."
...si altele.
Userul Serban e incorijibil.
Cu regret, revin: bannare pe termen cât mai lung. :(

Alex Leo Serban
20 Feb 2010, 12:34
... plus k e totalmente incoerent: pe mp-uri se 'bucura' k 'revin' pe forum, 'la lumina zilei' someaza cu bannarea!

de parca mie imi convine sa intru intr-un loc unde sint facut cu ou & cu otzet!!! :-O

exista 2 pasi pt o solutie simpla in vederea dezamorsarii acestui conflict continuu:
1 nementionarea numelui meu pe ac forum (postarile mele punctuale nu sint decit efectul dreptului elementar la replica!)
2 incetarea hartuirii neintrerupte la care sint supus de catre userul pitbull pe mp; cum continui sa tin legatura cu diversi useri cinemagia exclusiv prin mp-uri, mi se pare absurd & aberant sa deskid casuta pt a gasi - strecurata printre mp-urile simpatetice - aceeasi litanie incontinenta & irationala care nu se 'califica' decit k spam! :-&

ps de altfel, dupa cum lesne se poate observa, in raspunsurile pe care el insusi i le-a dat elenei dulgheru (desi nu i le ceruse nimeni!), userul pitbull a continuat sa-mi plateasca polite intr-un mod 'sub centura' care-l defineste & care e absolut lamentabil...

Pitbull
20 Feb 2010, 12:35
In calitate strict de moderator, si fäcând abstractie de conflictul nostru personal, reiau:
Userul Serban e incorijibil.
(...) bannare pe termen cât mai lung.

keepwalking
20 Feb 2010, 12:47
domnule LAŞ (se poate folosi si Leo Alex Şerban, nu?)
n-are nimeni nimic cu cariera dumitale de critic.
eu, personal, nu ti-o contest, pentru simplul motiv ca nu te citesc.
da, pe Gorzo il citesc, pentru ca e dinamic si talentat.
da, pe Columbeanu il citesc, pentru ca e precis in analiza si are umor.
in schimb, din punct de vedere uman, mi se pare revoltator ca dumneata sa sustii cu mandrie ca esti egoist, arogant, ca iti place sa faci rau, ca asta te distreaza, ca nu ai nici un Dumnezeu, ca esti buricul pamantului, etc.etc.etc.,, si, cu toate astea, sa mai ai tupeul sa ceri a fi respectat si necontestat??

si inca ceva, domnule Serban!
atata vreme cat vei mai avea atitudinea asta dispretuitoare si lipsita de bun simt, vei avea in mine un dusman cert!
nu sunt dus prea des la biserica, asa ca ai grija!

Pitbull
20 Feb 2010, 12:51
din punct de vedere uman, mi se pare revoltator ca dumneata sa sustii cu mandrie ca esti egoist, arogant, ca iti place sa faci rau, ca asta te distreaza, ca nu ai nici un Dumnezeu, ca esti buricul pamantului, etc.etc.etc.,, si, cu toate astea, sa mai ai tupeul sa ceri a fi respectat si necontestat??
...A fäcut el vreodatä asta?!? :-O
Nu se poate, Keepy - nu te cred, exagerezi...

...Si nu-i adresa avertismente, cä le ia drept "amenintäri".
Gata, hai sä ne linistim de-acum.

Dragomara
20 Feb 2010, 15:30
lista (tot incompleta) a celor care ma contesta: 'pitbull', 'nume', 'suspect de bizar', 'dragomara', 'keepwalking'...
Dragă, termenul corect este "detestă"; asta când mă lovesc aiurea de tine pe Net, că-n afara lui tu chiar nu exişti, deci nu am ce contesta şi/sau detesta. ;)
(Şi apoi cazurile clinice nu pot fi contestate. :"> )

Pitbull
20 Feb 2010, 16:14
Ce faci, Drago, vorbesti singurä...? :|

Judex
20 Feb 2010, 17:45
Nu pot sa cred, mai nou se incuie topicuri la Acum pe ecrane. Ati inchis Agora. Mai nou vorbim doar despre politica si fotbal in Cafenea?:-& Gloria, fa ceva, te implor!
Si ce e rau in a se discuta despre politica si fotbal???

keepwalking
20 Feb 2010, 18:02
ai dreptate, corinka, hai sa discutam despre godard la cafenea.
uff!

Windom
20 Feb 2010, 18:12
Cred ca ceea ce voia sa spuna, si aici sint de acord cu ea, e ca oricum discutiile despre filme sint intr-o proportie mult mai redusa decit restul discutiilor, iar daca le blocam si pe cele care mai exista, raminem cu Cafeneaua. Si, da, atunci o sa-l bagam si pe Godard acolo, ca nu o sa avem de ales...>:)

Pitbull
20 Feb 2010, 18:53
S-a rezolvat de mult.
Userul Serban deturnase, ca de obicei, sensul discutiei, cu atacuri la persoana Elenei Dulgheru (implicit în #32, explicit în #38), ca urmare a incapacitätii lui de a sustine o discutie pe teme teologice. Elena s-a înregistrat pe forum pentru a contesta minciunile debitate despre ea, fostul nostru user, evident, a ripostat cu noi calomnii - si tot asa ar fi tinut-o pân-la Sf. Asteaptä (cä tot se vorbea despre religie pe-acolo!). Am închis topicul doar pentru un foarte scurt rästimp, pânä când cearta s-a mutat aici. Acum e deschis din nou. Am cerut imperios sä se discute on topic, iar räfuielile personale sä se desfäsoare în afara forumului nostru. Si pe Elena am rugat-o sä-l ignore pe fostul - pentru care am cerut bannarea pe termen nedefinit, destul a sädit sämântä de scandal pe-aici. Pânä scäpäm de el, îi voi modera orice mesaj turbulent (fie direct, fie aluziv) în sectiunile unde am jurisdictie. Totu-i vis si armonie, noapte bunä.

Judex
20 Feb 2010, 19:13
Cred ca ceea ce voia sa spuna, si aici sint de acord cu ea, e ca oricum discutiile despre filme sint intr-o proportie mult mai redusa decit restul discutiilor, iar daca le blocam si pe cele care mai exista, raminem cu Cafeneaua. Si, da, atunci o sa-l bagam si pe Godard acolo, ca nu o sa avem de ales...>:)
Asa, si?

corinka
20 Feb 2010, 19:17
ai dreptate, corinka, hai sa discutam despre godard la cafenea.
uff!

Mie imi plac LvT si Tarantino. Nu ma omor dupa Godard.
Nu prea discut despre Godard, ca nu sunt un connaisseur. Ii las pe fanii lui.
Oricum, nu sunt subiecte pentru Cafenea. Ho, ho, ho, insa, da. Ca doar nu s-o discuta despre el in sectiunile despre filme. Eventual accidental.

@Windom
Exact asta era ideea.

Pitbull
20 Feb 2010, 19:24
Cori, nu te läsa influentatä de Tufi, si nu te coborî la nivelul lui.
Despre "Ho-ho-ho" nu se poate discuta decât în sectiunile despre filme - si anume, în contextul primelor încercäri, stângace (ca orice început) dar respectabile, de a se initia si la noi filmele comerciale de gen (traditie absolut necesarä, si absentä cu desävârsire).

Judex
20 Feb 2010, 19:36
Incep sa am boala pe astia ca Coco.

Judex
20 Feb 2010, 19:51
De acord cu corinka, de data asta (cu excepţia nuanţei acide din replica despre Ho ho ho). În plus, cum rămâne cu acea secţiune dedicată altor arte, pe care ne-o promiteaţi acu' ceva timp, dragi administratori?
Chiar atât de complicat este acel panou de control încât nu se poate ordona puţin aspectul general al forumului decât odată pe an? Secţiunea aceea cu Best Of, cu ale ei două topicuri lipsite de sens, stă acolo nestingherită deşi de luni de zile se cere ştergerea ei. :-?
Pana la urma care e problema ta?

corinka
20 Feb 2010, 20:21
cu excepţia nuanţei acide din replica despre Ho ho ho

Da, urat din partea mea. Recunosc ca sunt uneori prea ranchiunoasa, dar incerc sa depasesc aceasta conditie. Chiar il simpatizam pe Keep, n-aveam nimic cu el, pana cand, in mod nejustificat, a inceput sa fie rautacios cu mine. Iar eu, in loc sa dau dovada de mai multa maturitate, am raspuns cu aceeasi moneda.

@Pitbull
Nu stiu cat de reusita este incercarea. Conform unui critic pe care il apreciez mult, respectiv Andrei Gorzo, nu e chiar reusita.
http://agenda.liternet.ro/articol/10220/Andrei-Gorzo/Nici-un-licar-Ho-Ho-Ho.html
Am incredere in Andrei Gorzo. De regula, are cronici pozitive la filme care imi plac si mie, iar multe filme care mi-au displacut au fost desfiintate si de el. Asa ca AG constituie un reper important pentru mine, mai mult decat orice alt critic. Imi place foarte mult si ALS (care m-a cucerit in cea mai mare parte datorita lui LvT), dar cu el nu nimeresc la fel de des pe aceeasi lungime de unda.

PS Cine-o mai fi si Tufi asta?:-?

Alex Leo Serban
20 Feb 2010, 21:21
__

(negrul de sub unghie cit ma intereseaza opiniile unor alde 'dragomara', 'keepwalking' etc)

Pitbull
20 Feb 2010, 22:41
@Cori:
1) In ceea ce priveste "cât de reusitä" e încercarea, mi-am spus deja pärerea, succint: "stângace, dar respectabilä (ca orice început)".
2) Gorzo e si criticul meu favorit, si avem mare încredere unul în altul. Totodatä, ne cunoastem unul altuia mecanismele critice, criteriile, nivelurile de exigentä si gusturile, asa cä întelegem situatiile destul de rare în care nu suntem de acord cu privire la câte un film.
3) Tufi <- Tufänel <- Copäcel <- Copac Falnic (cf. "P. Kael"). Este un pet-name ironic care exprimä opinia mea despre adularea pupin***ist-desäntatä pe care o practica acea femeie.

corinka
20 Feb 2010, 23:05
2) Gorzo e si criticul meu favorit, si avem mare încredere unul în altul. Totodatä, ne cunoastem unul altuia mecanismele critice, criteriile, nivelurile de exigentä si gusturile, asa cä întelegem situatiile destul de rare în care nu suntem de acord cu privire la câte un film.
Nu am spus ca e favoritul meu. Spuneam ca ii impartasesc gusturile. In ultima vreme, n-ati prea cazut de acord (ex. Agora, Concertul). Daca ne referim la calitatea de critic, e printre favoriti, alaturi de Alex Leo Serban si Tudor Caranfil. Fiecare are stilul lui, mi-e greu sa fac o ierarhie.

3) Tufi <- Tufänel <- Copäcel <- Copac Falnic (cf. "P. Kael"). Este un pet-name ironic care exprimä opinia mea despre adularea pupin***ist-desäntatä pe care o practica acea femeie.
:-/

Pitbull
21 Feb 2010, 00:00
Hai, mä, Cori, ce nu stii?
Ex-userita noasträ din Buzäu, care semna aici cu "Pauline Kael", într-un puseu de osanale delabrate, a spus cä noi suntem niste "buruieni pipernicite în umbra copacului falnic" care e obiectul adoratiei ei. Oscilatia între comic si tragic a acestui orgasm grotesc era atât de dramaticä, încât a declansat reactia în lant descrisä mai sus.
Oricum, retine cä stilul e doar un instrument al criticului (literar, de film, etc.). De exemplu, degeaba are un cronicar de artä condei si e un dictionar-de-buzunar ambulant, dacä îi lipseste capacitatea de a asocia inteligent datele, facultatea elaborärii, unor argumente logice, eruditia - si, mai ales, detasarea obiectivä, impartialitatea necesarä unei judecäti juste - aspect pe care tu, ca om al legii (si, poate, viitor magistrat), îl cunosti chiar mai bine decât mine. In fond, un critic e un judecätor - si cum sä poatä el judeca drept o operä de artä, dacä în locul unui profil cortical, rational, judicios, are unul thalamic, emotiv, absolutist? De aici, partial, si explicatia subrezeniei funciare a unor idoli cu picioare de lut de pe tarla.
(NOTA: Date fiind anumite precedente deranjante, atrag atentia cä explicatiile de mai sus, din paragraful privitor la breasla criticilor, sunt generice si obiective, färä a contine nici o nominalizare, iar cei ce se hazardeazä sä identifice în ele si alte semnificatii o fac pe propria räspundere - din toate punctele de vedere! Vremea politicii lui "asta se poate interpreta" a apus de douäzeci de ani si mai bine - aviz toväräseilor!)

Judex
21 Feb 2010, 00:03
Bai, noi cand bem o bere?:D

Pitbull
21 Feb 2010, 00:10
Bäi, gresit-ai topicu'! :D

Judex
21 Feb 2010, 00:18
Bai, crek! =))

keepwalking
21 Feb 2010, 00:25
draga Corinka,
mai iesi si tu din tabieturile astea, cu cititul la ceas de seara a cronicilor de film.
nu-ti mai forma gusturile cinematografice, sau de arta in general, dupa critici.
eu nu stiu de ce unii oameni au nevoie de confirmarea altora daca e bine sa le placa sau sa le displaca anumite lucruri.
daca ai vazut ho ho ho sau go go go sau hi hi hi si ti-a placut sau nu, spune sincer da sau nu, nu te mai lasa dusa de manutza de criticul cutare sau cutare.
pai cati dintre cei 20.000 de spectatori ai ho ho ho au citit cronicile de film?
poate 1%?
acei 1% trebuie sa ma impiedice pe mine sa ma simt bine?
nu.
si inca ceva.
crezi ca eu nu stiu unde e bine si unde nu in ceea ce scriu?
crezi ca eu nu pregatesc lucruri mult mai profunde decat ho ho ho?
ai vazut Amatorul? ai vazut ce premii a luat?
de ce tot vezi tu si altii ceea ce va convine sa vedeti?

Pitbull
21 Feb 2010, 00:30
Ba sä respectäm criticii de film, dar pe cei adevärati.
Si nici chiar pe ei sä nu-i idolatrizäm!
Sä tinem seama de pärerea lor - dar cu discernämânt.

...Apropo, asta-mi aminteste:
Cele douä topicuri despre criticii români de film, deschise de Judex la Cafenea, care începuserä asa de bine, a trebuit sä fie încuiate dupä ce ex-userul Serban le-a transformat în scandal area de ciudä cä nu i s-a înältat si acolo un monoment cu soclu de lut, si cä protejatii lui nu-s si-ai nostri.
Dar locul acelor topicuri, în fond, nu e acolo ci la "Cinematografia româneascä".
Propun sä fie mutate în sectiunea adecvatä - si, dupä bannarea ex-userului, redeschise, desigur.

keepwalking
21 Feb 2010, 00:48
mai zic ceva:)
candva, prin 90-91, cand nu aparusera televiziunile comerciale la noi, de fapt era doar tvr 1, ma uitam si eu la sat 1, pro 7, rtl, singurele posturi tv la care mai puteam vedea filme noi.
si am avut o revelatie.
mi-am dat seama de uriasa cerere de filme pe care o reprezinta televiziunile comerciale din intreaga lume.
sutele de grile de programe trebuie sa aiba ceva de macinat, le trebuie filme care sa fie difuzate mereu.
e un mecanism simplu si un potential urias de exploatat.
ce ar fi fost televiziunile doar cu "calauza" si "odiseea spatiala 2001"?
asa ca nu trageti in scenaristii comerciali :)
si sa nu uitam ca ho ho ho e un film de televiziune.
ca a avut succes in cinematografe e o performanta de laudat.

corinka
21 Feb 2010, 00:55
Nu citesc cronici inainte sa vad un film. Dupa ce il vad si imi formez o parere, mai arunc o privire la ce au scris altii (nu intotdeauna). Dar nu ma iau dupa critici. Nici n-am cum, pentru ca nu imi poate placea un film doar ca i-a placut lui Gorzo sau lui Serban, asa cum nu imi poate placea o masina, un fel de mancare sau o anumita carte, doar pentru ca Schumacher, Jamie Oliver sau Nicolae Manolescu sustine ca ar fi bine sa imi placa. Motivul pentru care verific uneori ce au scris unii critici despre filme pe care le-am vazut este ca ma intereseaza cum au perceput filmul, comparativ cu mine, niste persoane cu o cultura cinematografica mai bogata, mai educate din acest punct de vedere.
Se mai intampla si sa mai citesc cronici fara sa vad filmul, asta in cazul in care, din start, nu am de gand sa vad filmul, ca in cazul Ho, ho, ho. N-o lua personal, dar, la varsta mea, chiar nu ma atrage genul asta de filme. Iar cronica am citit-o intamplator, ca am dat de ea, n-am cautat-o in mod special, avand in vedere ca filmul nu prezinta interes pentru mine. N-o lua personal. Fii sincer, nici pe tine nu te-ar fi atras un asemenea film. Nu ziceai tu ca ai scris scenariul din motive financiare si nu de amorul artei?

keepwalking
21 Feb 2010, 01:06
corinka,
e corect ce spui.
pe mine nu ma deranjeaza cronicile negative la adresa unui film comercial de succes.
doar ma intriga rationamentele unora precum alex leo serban sau paul negoescu conform carora unui individ ca mine, care a scris o parte din ho ho ho, ii lipseste capacitatea de pricepe sau placea "cea mai fericita fata din lume" sau alte "capodopore" minimaliste.
adica, vezi Doamne, astia comercialii e prosti, si doar noi, gashca de genii, putem sa ne dam cu parerea.
si asta imi displace cel mai mult in cinematografia romaneasca: s-a format un cerc restrans de regizori, scenaristi si critici care merg mana in mana, care se pupa unul pe celalalt, care cred ca sunt un fel de "cupola" a unei minuscule mafii cinematografice autohtone, care au devenit al naibii de aroganti, care au uitat ca inainte de a face doua lungmetraje erau tot la nivelul piciorului broastei, cu 2-3 scurtmetraje facute pe bancile facultatii.

Judex
21 Feb 2010, 01:06
Ba sä respectäm criticii de film, dar pe cei adevärati.
Si nici chiar pe ei sä nu-i idolatrizäm!
Sä tinem seama de pärerea lor - dar cu discernämânt.

...Apropo, asta-mi aminteste:
Cele douä topicuri despre criticii români de film, deschise de Judex la Cafenea, care începuserä asa de bine, a trebuit sä fie încuiate dupä ce ex-userul Serban le-a transformat în scandal area de ciudä cä nu i s-a înältat si acolo un monoment cu soclu de lut, si cä protejatii lui nu-s si-ai nostri.
Dar locul acelor topicuri, în fond, nu e acolo ci la "Cinematografia româneascä".
Propun sä fie mutate în sectiunea adecvatä - si, dupä bannarea ex-userului, redeschise, desigur.
Corect!

Pitbull
21 Feb 2010, 01:08
Apropo-bis, asta evidentiazä încä un lucru.
Personal, am o pärere foarte bunä si despre Maria Dinulescu, si despre Gabriel Andronache.
G.A. a scris un scenariu comercial, din motive financiare; "Ho, ho, ho" a avut succes de casä.
M.D. a jucat într-o Barnä (douä, de fapt), pentru bani - a si recunoscut. Ea si-a primit onorariul - dar "Casanova, identitate femininä" e un fiasco pe toate planurile: si cel de continut, si cel de consum.
Ei bine, asa-zisul "critic", numai fiindcä e dusman cu Gabi, si amic cu Maria, îl terfeleste pe el, iar pe ea o scuzä hlizindu-se sfidätor (cu emoticoanele alea pe care le tot pune abuziv când încearcä sä convingä lumea - sau poate sä se convingä singur, mai stii? - cä panseurile lui e de râs. E de râs, ce-i drept, da' taman invers decât preconizase exu'.)
Dacä asta se cheamä obiectivitate, pe mine mä cheamä Takashi Shimura.
Dacä ästa e "critic", balta de la zäpadä din spatele blocului meu e Tahoe Lake.
As simple as that.

L.E.
Gabi, te rog, nu devia de la subiect. Lasä minimalistii în pace, si sä-i multumim lui Dumnezeu cä-i avem. Pânä acum, discutia noasträ de-aici era solidä, temeinicä, de bun-simt. Sä nu ne-o compromitem, ponegrind singura generatie cu adevärat de (mare!) valoare a filmului românesc. Multumesc.

corinka
21 Feb 2010, 01:32
[...]ma intriga rationamentele unora precum alex leo serban sau paul negoescu conform carora unui individ ca mine, care a scris o parte din ho ho ho, ii lipseste capacitatea de pricepe sau placea "cea mai fericita fata din lume" sau alte "capodopore" minimaliste.
[...]
si asta imi displace cel mai mult in cinematografia romaneasca: s-a format un cerc restrans de regizori, scenaristi si critici care merg mana in mana, care se pupa unul pe celalalt, care cred ca sunt un fel de "cupola" a unei minuscule mafii cinematografice autohtone, care au devenit al naibii de aroganti, care au uitat ca inainte de a face doua lungmetraje erau tot la nivelul piciorului broastei, cu 2-3 scurtmetraje facute pe bancile facultatii.
Nu cred ca acela a fost adevaratul "rationament" al lui ALS. Problema cred ca o constituie conflictele mai vechi, iar ALS a fost malitios, cum am fost si eu, din anumite motive, de fiecare data cand am facut aluzii la Ho, ho, ho.
Nu cunosc "cercul restrans" despre care vorbesti, iar in ceea ce-i priveste pe membrii "noului val", daca la ei te referi, nu-i pot judeca, din moment ce nu-i cunosc personal. Tot ce pot sa spun e ca imi place mai mult cum se prezinta cinemaul romanesc al anilor 2000, fata de cel din anii '90, iar daca respectivii se lauda reciproc, cred ca au pentru ce.
Porumboiu chiar a fost invitat pe forum si mi s-a parut un tip ok.

In ce priveste minimalismul... fiecare cu gusturile lui. Nici Kaurismaki nu-ti place?

Alex Leo Serban
21 Feb 2010, 11:19
@corinka: asa cum ma asteptam, cei al caror iq este pe minus au inteles – din postarea mea # 1708 - k as fi ‘trist’ k nu sint ‘apreciat’ de ei, grabindu-se sa ma asigure k ma ‘detesta’...
deci LOL
postarea mea avea, pt toti oamenii inteligenti & normali la cap, doar rostul de a arata – prin comparatie – calitatea celor care ma apreciaza fata de ‘calitatea’ celor care nu.
am spus-o de nenumarate ori k nu ma intereseaza sa scriu decit pt oamenii la a caror opinie tin (si pt mine, in primul rind); intr-o lume ideala, mi-as fi ales eu insumi cititorii, extragindu-i pe cei care merita din massa celorlalti... din nefericire, in lumea imperfecta in care traim, e o utopie :(

motivul pt care am renuntat la ac meserie este si acela k se leaga de o arta (totusi) populara, or eu nu-mi doresc sa fiu ‘popular’! am renuntat la ea & am plecat din tara pt k vreau sa ma ocup de lucruri muuult mai putin ‘glamorous’ & de maxima ‘nisha’– cum ar fi critica de arta & exegeza proustiana.
(in paranteza fie spus, exista oameni de mare finete intelectuala care inca imi multumesc pt recomandarea cartii ‘nu vedeti nimic’ a criticului de arta daniel arasse – aparuta la editura art & vinduta nesperat de bine (tiraj epuizat!) -, recunoscind (k si editura, de altfel) k recomandarea mea a fost esentiala pt succesul cartii)

orcum, ma amuza copios incercarile spasmodice ale unora de a ma ‘minimaliza’, in conditiile in care cartile mele au fost premiate, s-au vindut f bine, sint in continuare invitat la festivaluri internationale etc; mai ales k cei care o fac sint (in mod previzibil) din ‘a 2-a categorie’ = aceea a indivizilor care nu exista in afara acestui forum, macinindu-si frustrarile in cel mai trist/stereotip mod cu putinta.

unii, dupa o ‘cariera’ ratata de ‘regisori’, s-au dedat la asa-zisa ‘critica de film’ - adik cearsafuri labartate & informe stropite, k niste pete de urina, cu ‘spirite de gluma’ in fata carora nu poti decit suspina ‘oh-my-god’...
altii/altele sint specimene kitsch cap-coada, de la policromia stupida a postarilor si pina la ‘simtamintele’ asternute pe ele ca niste maci rosii pe o perdea ce acopera balconul cu muraturi la borcan. sint, asa, ceva gen ‘cintarea romaniei’ meets ‘floarea din gradina’...
altii, in fine, dupa inceputuri ezitante, dar totusi onorabile in zona cinema-ului de autor, s-au ‘dat pe brazda’ incropind scenarii la 4 miini pt pelicule ‘comerciale’ care-au strins ‘decit 20.000 spectatori’... e ridicol sa te ‘lauzi’ cu asa ceva, in conditiile in care primul film al lui porumboiu, cu 3 actori intr-o camera, ‘plot’ hiperminimalist & facut cu bani de buzunar, a adunat 15.000!

deci re:LOL

ps userul ‘keepwalking’ se lauda cu scurt-metrajul ‘amatorul’, ‘uitind’ k scenariul acestuia era – la origine – de lungmetraj si k l-am sfatuit (fiind in juriul fest. ‘anonimul’) sa-l refaca in kip de scurt... (cit dspr ‘ho ho ho’, nu l-am vz - cum n-am vz nici ‘casanova’, doamne fereste, stiam de la maria k nu e bun & in plus fiind miiiiiles away from Ro ;) - & nici n-am de gind, mi-a ajuns cronik lui gorzo de aici: http://bucuresti.24fun.ro/articol/nimic_nu_misca-6322.html
pacat de bogdan mirica totusi, unul dintre scenaristi - pe care-l cunosc & care a scris un roman interesant...)
de asemenea, userul ‘pitbull’ are tupeul sa vorbeasca dspr ‘recunostinta’ in conditiile in care, fara pila pe care i-am pus-o, n-ar fi publicat in vecii-vecilor pe liternet... (tbuie sa marturisesc k afirmatia: ‘Gorzo e si criticul meu favorit, si avem mare încredere unul în altul’ mi-a smuls lacrimi de ris... pt partea a 2-a a frazei, evident; mare lucru auto-amagirea, te ajuta sa supravietuiesti :))

dar deh, astia sint oamenii & n-as putea spune k sint mirat sau intristat. propriul meu cinism ma apara de naivitati & iluzii ;)

Pitbull
21 Feb 2010, 19:57
@Cori:
Cu ocazia asta, poti vedea si tu cine e bipedul care, pentru scurt timp, te-a amägit.
Nu-i nimic, bannarea lui iminentä te va ajuta sä-l uiti, si sä te orientezi spre adevärata criticä de cinema.

danT
21 Feb 2010, 20:26
'Ai mai... :( E chiar asa iminenta?:-S Eu nu vreau sa fie banat. (Si nici sa-l uit nu mai pot, ca l-am citit prea mult - de cele mai multe ori cu placere.:) )

P.S.

Ma-ntreb totusi unde va duce lupta asta de "exterminare"... E chiar asa greu sa va ignorati reciproc? (Mai ales ca acu' si distanta fizica e mai mare...)

corinka
21 Feb 2010, 20:29
Si care e adevarata critica de cinema? Ai niste recomandari?
In afara de Gorzo...

keepwalking
21 Feb 2010, 20:55
eu ies din povestea asta, fara de sfarsit, se pare.
cand am venit pe forumul asta, prin 2006, erau aceleasi certuri.
pe vremea aia ALS se razboia cu "nume".
au urmat apoi altii si iar altii care au intrat in conflict cu el.
si peste zece ani va fi la fel.
si, sincer, imi pare rau ca e asa.
sa nu-si inchipuie cineva ca ma simt grozav in balacareala asta.
nici nu stiu daca avem ceva de impartit.
dupa parerea mea, ALS pierde mult din cauza arogantei sale.
eu pierd din cauza impulsivitatii mele.
toata lumea are cate ceva de pierdut.
si e pacat.
asa ca eu pun punct aici.

Pitbull
21 Feb 2010, 20:59
@DanT:
Sincer, te rog sä mä ierti, îmi dau seama cä te pun într-o situatie penibilä - fie si doar ca simplu observator. DA - cum spui, am încercat tactica de bun-simt a ignorärii. Din päcate, cu asemenea specimene, e o utopie... Ca pe orice fäpturi thalamice, le guverneazä afectele, pulsiunile, umorile, hormonii si feromonii... Ura lor e visceralä, patibularä, rudimentarä... Pur si simplu nu se pot stäpâni, nu au instrumentele necesare, notiunea de "enough is enough"... Ce pot face? Il las sä mä înjure de cinci ori, si tac... De alte cinci ori, îi räspund aluziv, ca sä priceapä numai el, si sä se potoleascä (precum crede boul utopic, idealist si optimist din mine!) sä nu devinä publicä mahalaua... Da' a unspea oarä... ei bine, eu stiu ce-i aia "enough is enough"!
Totusi, Dane, retine un lucru: e masochist la nivel subconstient; o vrea, o cautä, o cere - la fel ca räposatul ambrablurica, sau ca încä viul Dinu Seralu. Oricum, un lucru sä fie clar: când îl cârpesc (digital-virtual sau realmente-digital), n-o fac nici ca sä-l bucur, nici ca sä mä räzbun - ci numai ca sä contribui la restabilirea unui echilibru biologic.

@Cori:
Andrei Gorzo, Tudor Caranfil, Mihai Fulger, Magda Mihäilescu, Viorica Bucur, Iulia Blaga, Valerian Sava, Lucian Maier, sotii Cretulescu ... and this is merely the beginning.

@Keepy:
Peste zece ani, nu va fi la fel.
Come on, man, nu stiai cä mustele träiesc 76 de zile?

Alex Leo Serban
21 Feb 2010, 21:19
induiosator cum userul 'pitbull' (cunoscut exclusiv in zona cinemagia) se erijeaza 'cel mai tare din parcare' pe parcelutza din dotare, imparte sentinte & pumni (virtuali), stabileste ierarhii imaginare si - in general - traieste intr-o lume total paralela realitatii.

sa fim seriosi: tot ceea ce spune/scrie dspr mine nu sint decit sleite 'wishful thinking'-uri care fac fleosc de indata ce lumea-si inkide computerul :D
in the real world, tot ceea ce afirm eu este 100% adevarat, fapt verificabil; tot ceea ce afirma el este proiectie auto-amagitoare a unui indi-vid slab, nerealizat, cu imense complexe nerezolvate... & nerezolvabile ;)
(nici macar k traducator nu este bun:
http://uglybadbear.wordpress.com/2009/12/21/bookporn-poul-anderson-la-nesfa/ )

plus k aceasta invocare obsesiva: 'bannarea! bannarea!' ('iminenta') este de-un ridicooool... =))
(dupa cum lesne se poate observa - recitind postarile sale -, el este cel care nu conteneste sa ma atace, in pofida sugestiei mele (rezonabile) de a nu mai fi invocat pe acest forum!
continua, continui si eu.
continuu!)

de fapt, eu stiu ce il infurie pina la spume: faptul k sint singurul care are curajul sa-i spuna adevarul dspr propria persoana - lucruri stiute de toata lumea dar pe care ceilalti, mai delicati (sau mai milosi), ezita sa i le spuna...

ps toti cei invocati drept 'contraexemple la als' sint oameni care ma apreciaza f mult! :-*

Pitbull
21 Feb 2010, 21:29
Mai tii minte cum repetai obsesiv "cer bannarea lui Carmine Galante"?
...Care, moral, uman si ca I.Q., e peste tine cu zece clase, Tufänel de Venetia!
Hai, du-te.
Ia un bubon si taci.
Devii...
Sorry.
...Esti plictisitor.
Since... ever.
Si nu te mai obosi cu diversele personalitäti care te crediteazä (public - numai public!) din politete, milä, recunostintä debusolatä (pentru slugärnicie, laude, etc.) - cä si ei e oameni.

Gloria sau Stefan, am o propunere rezonabilä:
Nu ne mai avertizati, "primul care..."
"Primul care" (lucru evident, pentru unul care e ultimul si cel din urmä) a fost Tufi. Nu e nevoie sä vä solicit eu bannarea lui - a fäcut-o personal; indirect, dar explicit (prin mesajele deplorabile cu care a latrinizat acest weekend). Onorati-i doleanta, si bannati-l scurt si la obiect, asa cum vrea - si sä readucem decenta, civilizatia, normalitatea, pe Cinemagia. :)

Alex Leo Serban
21 Feb 2010, 21:33
cer sa se ia act de adresarea directa & de continuarea injuriilor la adresa mea de catre userul pitbull!
(ce sa-i faci saracul, atita i-a mai ramas... sa 'ma faca' (suburban) pe o pagina virtuala (:| )

Pitbull
21 Feb 2010, 21:41
Esti incorijibil, Tufänel al lu' Kael.
De ce nu te duci? Nu mai sunt lupi-rosii în pampas, sau ce...?

Haideti, vä rog. Mult mai toleräm batjocorirea asta a forumului nostru?

corinka
21 Feb 2010, 21:44
Pitt, mi se pare ca nici postarile tale nu te prea onoreaza. Si am impresia ca vrei sa il provoci pe ALS, sa il faci sa se enerveze si sa posteze ceva care sa-i justifice bannarea.

Gloria
21 Feb 2010, 21:56
ALS si Pitbull, banati.

Pitbull
21 Feb 2010, 21:57
Cori, ai dreptate sub ambele aspecte:
1) Nu mä simt deloc onorat de implicarea în acest asa-zis dialog. Dra zi tu: ce sä fac? Da, l-am ignorat - mult, sum spuneam. Dar n-a înteles - s-a înfoiat, a supralicitat. Päi pânä când? Nu mai existä notiunea de "limitä"?
2) Evident cä-l manipulez spre a-si da în petic si a-si atrage bannarea. Si o va face - fiindcä, asa cum spuneam, e necontrolat si iresponsabil.
Dacä eram administrator (ceea ce, sä fie clar, nu-mi doresc, e o räspundere enormä, ingratä si päguboasä - iar orgolii sterile n-am), nu mä încurcam cu delicateturi, îl exterminam de mult. Dar Gloria si Stefan sunt absurd de toleranti - vezi doar cât slack îi acordä, absolut nemeritat. Deci, il faut cä trebuie a helping hand.
Adevärul e cä si toleranta ta e disproportionatä! Sincer sä fiu - ca apärätoare, te-as angaja oricând, pe bani grei, sunt sigur cä ai convinge justitia! Dar ca procuror sau judecätor, mä tem cä ai läsa ucigasi calificati, baroni locali si violatori de copii sä scape nepedepsiti, motivând cä au fost "doar malitiosi"... Sper sä nu mi-o iei în nume de räu! :x

danT
21 Feb 2010, 22:39
ALS si Pitbull, banati.

Sa fie inceputul unei frumoase prietenii? :-? Ca vad ca nu pot decit impreuna...

keepwalking
21 Feb 2010, 23:07
ALS si Pitbull, banati.

Sa fie inceputul unei frumoase prietenii? :-? Ca vad ca nu pot decit impreuna...

e si un test pentru forum :)

raptor
21 Feb 2010, 23:28
e delicat/grav atunci cand un moderator de forum admite ca hartuieste un utilizator pentru a-i provoca eliminarea de pe forum. nu ar fi mai misto sa gasiti un mod adevarat, responsabil si cat-de-cat retinut/impartial in locul respectivului?

SoX
22 Feb 2010, 00:25
ALS si Pitbull, banati.

Pit banned? :|
Ce ar trebui sa se demonstreze prin asta? Ca nimeni nu are pile pe acest forum si toti user-ii pot sa fie sortiti bann-ului sau se crede ca prin a le inchide gura user-ilor de fata se poate rezolva acest conflict? Ok... Dar nu cred ca s-a gasit motivul si momentul potrivit pentru un astfel de gest. Din cate stiu, traim in vremuri democratice, unde omul e plin de drepturi mai mult sau mai putin eficiente. Unul dintre ele este dreptul omului de a-si apara onoarea chiar si prin a riposta in mod justificat atacurile verbale primite indiferent de circumstante (de ex, in fata unui public virtual cum este forum-ul). Prin bann-area lui Pit, i-ati luat acest drept...

pipes
22 Feb 2010, 20:24
sox, tu de pe ce meleaguri ne scrii?

Chambord
23 Feb 2010, 13:06
ALS si Pitbull, banati.

Sper totusi ca nici unul din ei nu e banat pe IP. Nu de alta dar ar fi nedrept, inestetic, contra-productiv si mai ales ... ILOGIC.

Ban definitiv pt halebardul mi se pare o greseala destul de mare (daca imi este permis). Sunt multe lighioane pe aici care nu fac nici un sfert cat el. Ar fi mare pacat sa se repete sacrificiile umane doar pt a se jertfi niste carne unui zeu sau altul.

Windom
23 Feb 2010, 13:28
Mai mult ca sigur e un bann temporar (2-3 zile). Sper...:)

Gloria
23 Feb 2010, 15:52
Banarea pe IP s-a produs pentru ca cei doi protagonisti isi trimiteau mesaje private in care se gratulau reciproc. Nu mai vreau ca Cinemagia sa fie suportul pentru astfel de mesaje. II invit pe yahoo si gmail.

Windom
23 Feb 2010, 15:56
Si pina la urma cit va dura aceasta banare? Concret.

Gloria
23 Feb 2010, 16:31
Inca ma gandesc la asta.

vave
23 Feb 2010, 18:39
Sunt curioasă dacă amândoi vor fi banaţi acelaşi număr de zile sau ore.

Gloria
23 Feb 2010, 19:23
Numarul de zile de banare tine cont de contributiile in general la forum, de cine a inceput atacurile, de cine le-a amplificat etc.

vave
23 Feb 2010, 19:25
Bănuiam asta, de aceea eram curioasă de data asta cum s-a calculat. :)

SoX
23 Feb 2010, 19:34
Bine ca e Pitbull bannat, in timp ce cremaxxx zburda ca un mielusel pe forum... Apropo, cremaxxx, se apropie Pastele! >:)

Gloria
23 Feb 2010, 20:18
Cremaxx si-a luat pedeapsa.

SoX
23 Feb 2010, 20:34
Cremaxx si-a luat pedeapsa.

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1495484#post1495484

Si atunci de ce sub nick-name lui e inca "Guru" si nu "Banned"...? Pentru ca nu este bannat ;)

corinka
23 Feb 2010, 22:57
@Gloria
Cand a avut loc bannarea pe ip? Unul dintre cei doi mi-a scris mp (in termeni amicali, nimic jignitor) de dimineata. I-am raspuns, dar ma intreb daca va primi mesajul. Sa nu "vorbesc" singura... Mi-a aparut pe ecran "mesaj trimis". De primit, insa, l-a primit?
Multumesc!
@SoX
Primise bann pe 3 zile in 14 februarie. Deci e posibil "sa isi fi ispasit deja pedeapsa".

manwithamoviecamera
24 Feb 2010, 00:21
:P dupa ce ca sunt trei useri activi, ii bannatzi si p-aia. si cate un scandal mic aduce audientza.;)

Gloria
24 Feb 2010, 13:05
Eu nu mai sunt de acord cu scandalurile pe forum. Le voi "taia" de la radacini.:-B