View Full Version : Reprosuri pentru moderatori
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Dragomara
11 Oct 2009, 13:18
@ gloria & stefan: as dori sa stergeti mizeriile debitate de indi-vida numita 'illotempore' in legatura cu persoana mea - afirmatii paralele cu realitatea gen 'leo homo' etc (pe topicul 'in suturi!')
in caz contrar, ma vad nevoit sa actionez in instanta (k si in cazul columbeanu mihnea) atit pe respectiva ([cenzurat de moderator] pe numele ei din buletin), cit si site-ul care gazduieste asemenea calomnii
va multumesc
Nu am nici cea mai mica intentie de a jigni pe cineva, dar Dragomara pe unde o vezi pe acolo face off topic, pai noi toti ne sfortzam din plin sa stam on topic, chestie de bun simt, eu nu am vazut sa se ia vreo masura? Are vreo pila ? :-s
Wow, copäcelu' falnic m-a dat în judecatä! :D
Incepe sä devinä interesantä viata!
Illo, sper sä te dea si pe tine, mergem împreunä la proces si-l facem de panaramä, ok? Sau, dacä-s procese diferite, tu vii la al meu, si eu la al täu!
Apropo, "homo" nu e o insultä, e o stare normalä, asa cä poate sä rämânä. Dacä pe mine m-ar face cineva "homo" as zice doar "nu e adevärat", nu m-as ataca. E la fel ca si cum mi-ar spune cä sunt romano-catolic, sau sloven, sau evreu, sau mongoloid, sau inginer, sau bolnav de diabet, sau cä am 37 de ani ori 53 de ani - lucruri complet false, dar deloc ofensive. Se vede cä boschetul falnic încä nu stie c-am trecut în secolul XXI, am intrat si-n U.E., iar atributele minoritätilor sexuale nu mai au nimic peiorativ.
...A, si apropo, bancul cu despärtirea aia în silabe s-a-mputit de mult, de vechi ce e. Acum patru ani, Nume era "indi-vidu"; mai recent, si eu devenisem "indi-vidu"; acum Illo e "indi-vida". Mai schimbä si tu, puiete falnic, catä de fii mai original oleacä, sä nu creadä lumea cä mai mult nu te duce mintea.
De ce nu sunt promovate valorile, aici?! :-O:-?
No, e păcat ca astfel de oameni de caracter şi cultură să se piardă în postări de 2 lei.
halebardul
11 Oct 2009, 15:45
Gloria, Stefan, ia bannati-l putin (dar mult) pe userul Alex Leo Serban.
da, gloria, stefan, ia faceti cum vi s-a ordonat!
Dragomara
11 Oct 2009, 16:09
@Pitbull - nimic mai adevărat, dragule, da'totuşi cum rămâne cu Gloria şi cu numele real a lui jactati,
Dragomara, jactati si-a facut public nickname-ul de pe forumul cinemagia cu ocazia acelei scrisori pe care a adresat-o, printre altii, cel putin altor patru persoane de pe forumul cinemagia...
Halebardul, zilele trecute ai instigat la bataie pe colegul de forum judex la topicul "in suturi". Te voi bana pentru asta.
Leo, am sters mesajul lui Illotempore de la "In suturi" , dar amenintarile la adresa forumului cinemagia sunt gratuite; fiecare forumist este responsabil pentru opiniile si mesajele lui; sa dau copy paste din disclaimer ca site-ul nu e responsabil pentru postarile utilizatorilor?
Leo, primesti un avertisment pentru ca ai facut public numele colegei de forum Illotempore.
Ca sa fie foarte clar ca nu incurajam insultele, o sa inchid definitiv topicul "In suturi" si de acum orice postare injurioasa va fi stearsa, indiferent de topicul in care va fi postata.
Topicul "reprosuri pentru moderatori" va ramane deschis, cu precizarea ca va fi moderat doar de mine si StefanDo; de comun acord cu Pitbull, am hotarat ca el sa nu mai modereze acest topic, intrucat vrem ca acest loc sa reprezinte numai pozitia oficiala a Cinemagia.
Pitbull
11 Oct 2009, 16:14
@Pitbull - nimic mai adevărat, dragule, da'totuşi cum rămâne (...) cu tine şi cu numele real a lui Mistah J
Mi-am luat o bannare pentru aia - chestie care m-a bucurat mult: a dovedit cä am aceleasi datorii si drepturi ca toti userii, nu-mi doresc privilegii si favoruri.
Din acelasi motiv, am convenit cu Gloria sä renunt la moderatoria "Condicii" - o sectiune eminamente administrativä, care depäsea atributiile mele de colaborator. Oricum, am destul de lucru cu celelalte.
halebardul
11 Oct 2009, 16:16
Halebardul, zilele trecute ai instigat la bataie pe colegul de forum judex la topicul "in suturi". Te voi bana pentru asta.
de unde ai tras concluzia asta (total gresita). Poti cita acel post? Vezi ca au fost si trunchiate acele discutii, mutate, etc, ia originalul.
iar la "in suturi" regula e ca te poti "bate" fara restrictii, nu?
dar oricum, nu e adevarat ce spui - inca o judecata gresita.
cum ramane cu illo si judex care au injurat, cum ramane cu mesajul lui jactati si identitatea lui dezvaluita?
Dragomara
11 Oct 2009, 16:17
@ Pitbull - oh, da, o banare de juma de zi, cunoaştem. :(
And justice for nobody... parafrazându-i, pe invers, pe cei de la Metallica, sau cine-mparte, parte-şi face!
Ruşinică! Voi ar tb să fiţi un exemplu, şi nu sunteţi decât unul... negativ, din păcate. :( :( :(
[QUOTE=Dragomara]@Pitbull - nimic mai adevărat, dragule, da'totuşi cum rămâne cu Gloria şi cu numele real a lui jactati,
Dragomara, jactati si-a facut public nickname-ul de pe cinemagia cu ocazia acelei scrisori pe care a adresat-o, printre altii, si altor patru forumisti cinemagia, nemaipunand in calcul ca si ceilalti destinatari ai scrisorii lui intra pe forumul acesta.
Pitbull
11 Oct 2009, 16:19
Drago dragä, cum se numeste planeta pe care träiesti tu - aia cu ziua de 48 de ore? :)
Dragomara
11 Oct 2009, 16:20
[QUOTE=Dragomara]@Pitbull - nimic mai adevărat, dragule, da'totuşi cum rămâne cu Gloria şi cu numele real a lui jactati,
Dragomara, jactati si-a facut public nickname-ul de pe cinemagia cu ocazia acelei scrisori pe care a adresat-o, printre altii, si altor patru forumisti cinemagia, nemaipunand in calcul ca si ceilalti destinatari ai scrisorii lui intra pe forumul acesta.
Draga mea, când ai timp te rog frumos să citeşti regulamentul. Între noi fie spus niciodată nu e prea târziu să-ţi recunoşti şi să ÎNCERCI SĂ FACI TOTUL pentru a-ţi corecta o greşeală. :D ;)
halebardul
11 Oct 2009, 16:21
@gloria
nu si-a facut public numele, a trimis acel mesaj unui numar limitat de oameni, si trebuia sa ramana limitat la acei oameni, e asa de greu de priceput?
asta-i ca si aia ca l-am provocat pe judex la bataie. :))
vrei sa-ti zic exact cum a fost, in caz ca s-au """pierdut""" mesajele?
Dragomara
11 Oct 2009, 16:22
Drago dragä, cum se numeste planeta pe care träiesti tu - aia cu ziua de 48 de ore? :)
Puiu - nu cred că a ţinut nici măcar 24 ore. le-am numărat atunci, personal, şi-am mai adăugat o bilă neagră la moralitatea şi logica unora de pe-aci, se ştiu ei care. :(
de unde ai tras concluzia asta (total gresita). Poti cita acel post? Vezi ca au fost si trunchiate acele discutii, mutate, etc, ia originalul.
iar la "in suturi" regula e ca te poti "bate" fara restrictii, nu?
dar oricum, nu e adevarat ce spui - inca o judecata gresita.
cum ramane cu illo si judex care au injurat, cum ramane cu mesajul lui jactati si identitatea lui dezvaluita?
08 Oct 2009, 22:01
halebardul
ori esti beat - foarte probabil - ori esti cu mintea infundata - la fel de probabil.
Aici vorbeam despre altceva.
Daca vrei bataie mergem in locurile special amenajate.
Halebardul, nu va mai exista un topic In suturi, am inceput sa sterg mesajele cu injuraturi ale lui Illo, a primit mai multe avertismente de-a lungul timpului pentru limbaj.
Dragomara
11 Oct 2009, 16:26
@Gloria - te rog mult nu te enerva, şi dacă poţi, şi mai ales dacă ŞI VREI du-te şi adu-mi postarea-n starea în care-am scris-o. Personal pun toată întâmplarea asta nefericită pe graba de a-mi răspunde, nu pe rea-voinţă. :">
-----despre aste e vorba-------
@Pitbull - nimic mai adevărat, dragule, da'totuşi cum rămâne cu Gloria şi cu numele real a lui jactati,
Dragomara, jactati si-a facut public nickname-ul de pe forumul cinemagia cu ocazia acelei scrisori pe care a adresat-o, printre altii, cel putin altor patru persoane de pe forumul cinemagia...
@Gloria - te rog mult nu te enerva, şi dacă poţi, şi mai ales dacă ŞI VREI du-te şi adu-mi postarea-n starea în care-am scris-o. Personal pun toată întâmplarea asta nefericită pe graba de a-mi răspunde, nu pe rea-voinţă. :">
Draga Dragomara, niciun mesaj nu ti-a fost editat; s-ar fi vazut daca se intampla asta. Uita-te la toate mesajele la care s-au sters chestii injurioase, de exemplu - apare mentiunea "Edited by..." si numele moderatorului.
Dragomara
11 Oct 2009, 16:40
@Gloria - hai că ai umor!! iubire, te rog te uită la mesajul #1267 de pe acest topic, dacă acolo scrie l-am modificat io, îmi cer mii de scuze.
No, :-* ^#(^ .
halebardul
11 Oct 2009, 16:43
@gloria
da, pai ar trebui sa apreciezi ca n-am vrut sa umplem acel topic (copy paste, dadaisme aberatii) cu cearta noastra si ca, DUPA CE AM FOST PROVOCAT DIN SENIN, l-am invitat pe judex frumusel la locul de duel, acolo unde se stia ca se dau suturi nestingherite.
Care e problema, mai ales ca am fost provocat?
Dar baneaza-ma, nicio problema. Continuam discutia pe celalalt forum.
rezolva te rog si cu insultele lui judex, illo, pitbull, daca vrei sa fii cu adevarat impartiala.
si sterge-i macar identitatea reala a lui jactati, daca nu tot mesajul.
dar, va rog chiar, sa va certati pe celalalt forum
halebardul
11 Oct 2009, 16:48
asta nu te opreste sa fii corecta pe acest forum.
si cearta nu ar fi cu judex, ci cu acest modus operandi pe care tocmai il aplici.
am editat mai sus.
Cine ma cunoaste, fie si asa, un pic, din vedere, isi poate da lesne seama ca nu-mi poate fi teama de diverse invitatii belicoase, insa detest conflictele absurde si cronofage precum cele de fata mentinute in viata de insistentele Halebardului si readuse in actualitate, in mod sistematic si fixist, de interventiile prescolar-provinciale ale Raptorelui, aflat, in cel mai fericit caz, intr-o imensa necunostinta de cauza. Dar daca face pe cineva fericit suspendarea mea pentru acele injuraturi, Gloria, chiar te rog - m-asteapta cateva zile pline cu alesul inca unui rand de mobila si pregatirea unei noi deplasari la Estoril. Tot ce te rog, daca-mi este permis, este sa inceapa de maine, sa mai scriu si eu azi cate ceva ca-s mai liber. Eventual, sa i se ceara chiar parerea Halebardului - cat sa fie, 1, 2, 3 zile? Ar fi culmea sa solicite stergerea contului. :))
@ halebardul
Cum spuneam mai sus, am inceput sa sterg mesajele lui illo, si - mai ales - am inchis definitiv topicul cu injuraturi, "in suturi".
Insa injuraturile virtuale NU inseamna nimic fata de chemarea in lumea reala, la o bataie...
halebardul
11 Oct 2009, 17:10
Insa injuraturile virtuale NU inseamna nimic fata de chemarea in lumea reala, la o bataie...
pai pe asta de unde o scoti? Chiar EU am specificat ca "bataia" sa fie la "in suturi", cand judex isi etala kilogramele, inaltimea si viteza pumnului.
Hai cu o analiza pe text, daca vrei.
halebardul
11 Oct 2009, 17:20
P.S. Stergi mesajele dar cum ramane cu restul? Judex isi recunoaste chiar aici mai sus faptele, despre illo ti-e clar stergand mesajele, Pitullice a avut si el un bun aport.
("aport" - ce bun cuvant !)
De fapt nici nu ma intereseaza asta prea mult. Astia va sunt userii, cu ei defilati, cu ei mergeti la tribunal. Insa insist pe treaba cu jactati, asta chiar e nedreptate cronica.
Halebardule, sunt dispusa sa facem analiza pe text.
R. si-a asociat public numele cu nickname-ul Jactati in scrisoarea cu foarte multi destinatari de care s-a tot vorbit. Insa, uite, am sters semnatura din scrisoarea lui.
[QUOTE=halebardul]P.S. Stergi mesajele dar cum ramane cu restul? Judex isi recunoaste chiar aici mai sus faptele, despre illo ti-e clar stergand mesajele, Pitullice a avut si el un bun aport.
("aport" - ce bun cuvant !)
Halebardule, crede-ma ca rolul de lup moralist nu te prinde.
halebardul
11 Oct 2009, 17:50
@gloria
daca ai sters semnatura aia nu mai am nimic de revendicat.
restul ramane la latitudinea voastra.
n-o fac pe lupul moralist, dar nu uita ca m-am retras intr-un forum separatist tocmai pentru nemultumirile legate de ce gaseam aici. Intra acolo acum si ai sa vezi diferenta.
In rest, va doresc mult succes. N-o sa intru daca n-o sa ma (ne) atacati. Dati-va pe tobogan linistiti.
Mistah J - Ai dreptate, dar n-are sens. Toate argumentele s-au epuizat. Trage o concluzie.
Ar fi absurd sa vreau sa fie toti oamenii la fel sau sa am macar pretentia ca toti ceilalti sa gandeasca la fel ca mine, dar ma vad nevoit sa dau un exemplu personal, pentru ca observ ca ceea ce eu consider spete minore se transforma in chestiuni de viata si de moarte pe diverse forumuri. Mai concret, eu am si uitat de discutia aia, e ca si cum n-ar fi existat, ma si mir ca se revine acolo. Am destule alte probleme in plan real: am asistat la cel mai umilitor esec din istoria Nationalei de fotbal, senzatia pe care o incerc e comparabila cu cea de rusine ca-s roman care ma cuprinde cand aud ca mai face Nicolaescu vreun film; stau de cateva zile intr-o casa aproape goala, cu maldare de dvd-uri si casete video ingramadite peste tot pentru ca intarzie comanda cu noua mobila; ma cert cu tot felul de clienti nesimtiti si, colac peste pupaza, iubesc o femeie maritata care nu vrea sa divorteze desi simte la fel. Nu stiu daca aveti si voi astfel de probleme, si imi doresc sincer sa nu, dar, in aceste conditii, se pare ca va creati voi unele care sa va ocupe timpul, fie si in spatiul virtual. In concluzie, Halebardule, las-o asa cum a cazut, nu te mai crampona atat! Nu e cazul sa faci iar din tantar armasar.
PS
In ceea ce priveste "Cazul Jactati" prefer sa nu ma bag pentru simplul fapt ca nu mi-e clar deloc de unde s-a plecat si prin ce minune s-a ajuns asa departe.
Deleted
11 Oct 2009, 18:37
Închideţi topicul de şuturi?! Ooo, haideţi mă... Nu mai avem voie să ne certăm virtual? Păi ce facem aici - cinemănăstirea? :-S
Ce naiba? E silogism de clasa a noua:
mai haios e că modul ponens şi modul tollens spun acelaşi lucru ... da' nu se prea vede :P
illotempore2002
11 Oct 2009, 21:08
@gloria
daca ai sters semnatura aia nu mai am nimic de revendicat.
restul ramane la latitudinea voastra.
n-o fac pe lupul moralist, dar nu uita ca m-am retras intr-un forum separatist tocmai pentru nemultumirile legate de ce gaseam aici. Intra acolo acum si ai sa vezi diferenta.
In rest, va doresc mult succes. N-o sa intru daca n-o sa ma (ne) atacati. Dati-va pe tobogan linistiti.
Mistah J - Ai dreptate, dar n-are sens. Toate argumentele s-au epuizat. Trage o concluzie.
si-ti iei angajamentul tu si forumacii tai ca nici voi nu ne atacati pe noi?\
daca intram acolo si gasim injurii, ce facem?
Gloria,
ma declar total nemultumita ca ai sters mesajele mele de la in suturi, ce cacat e asta? adica jivina de ha;ebardul are voie sa ma faca cu ou si cu otzet iar eu nu?????
sunt stupefiata si nu am sa ma opresc aici.
Alex Leo Serban
12 Oct 2009, 07:27
@ gloria: dupa cum poti constata de aici
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95655&page=3
respectiva si-a 'spoilerit' singura numele + prenume :D
jactati
12 Oct 2009, 10:19
Halebardule, sunt dispusa sa facem analiza pe text.
R. si-a asociat public numele cu nickname-ul Jactati in scrisoarea cu foarte multi destinatari de care s-a tot vorbit. Insa, uite, am sters semnatura din scrisoarea lui.
Multumesc Halebardului pentru interventie si insistenta. Multumesc Gloriei pentru actiunea reparatorie.
ricutza
12 Oct 2009, 12:47
Gloria, te asigur ca sunt mai mult de 4 forumusti pe Cinemagia care stiu si numele meu real si cu toate astea nu o sa fiu niciodata de acord cu folosirea lui in postarile de pe forum. E-mailul e e-mail, mesajul privat e mesaj privat, forumul e forum. Cata vreme jactati nu s-a semnat el personal cu numele real, nu mi se pare normal ca numele lui sa apara scris de altcineva.
----
Am dat reply inainte de a citi tot topicul. Ma bucur insa ca intre timp s-a remediat problema.
keepwalking
12 Oct 2009, 13:38
ricutza,
hai sa nu fim atat de pretiosi.
la urma urmei, mesajul lui jactati nu continea nici un element care sa-i fi pricinuit vreun prejudiciu de imagine daca era facut public.
nu era nimic intim, nimic jenant.
mai mult, mai fusese trimis si altora.
eu zic sa nu ne credem mai importanti decat suntem.
si, uite, ori de cate ori i-am intrebat pe administratorii acestui forum de identitatea cuiva de aici, au fost discreti si nu mi-au dat niciodata nici un nume.
acest lucru demonstreaza buna lor credinta si lipsa oricarei partiniri.
StefanDo
12 Oct 2009, 13:52
hai s-o lasam balta
illotempore2002
12 Oct 2009, 14:14
Sunt sigura ca nu va pasa, dar eu nu mai scriu pe acest forum pana nu mi se re-posteaza postarile sterse de la "iN SUTURI". Nu vreau sa continuu scandalul, vreau s aramana scris ce am scris.
Am toate motivele si drepturile din lumea asta sa ma iau acolo de jivinele care imi sunt antipatice (als, jactati, halebardul). Doua indtre aceste motive ar fi ca oricum injuriile si antipatia sunt reciproce, iar 2, am facut-o intr-un loc unde tocmai ei au injurat mai tare si mai urat in trecut sau in prezent. Ca se dau acuma niste domni (si fii), inseamna ca sunteti niste naivi feroce. Nu inteleg de ce tu Gloria ai cedat sub presiunile unui netot.
Multumesc si la revedere.
Sunt sigura ca nu va pasa, dar eu nu mai scriu pe acest forum pana nu mi se re-posteaza postarile sterse de la "iN SUTURI". Nu vreau sa continuu scandalul, vreau s aramana scris ce am scris.
Ce am sters, ramane sters, iar topicul In suturi ramane inchis definitiv.
Cu toate acestea, n-as vrea sa nu mai scrii pe acest forum.
illotempore2002
12 Oct 2009, 14:27
Ok, nici o problema.
End of story, then.
ricutza
12 Oct 2009, 14:45
ricutza,
hai sa nu fim atat de pretiosi.
la urma urmei, mesajul lui jactati nu continea nici un element care sa-i fi pricinuit vreun prejudiciu de imagine daca era facut public.
nu era nimic intim, nimic jenant.
mai mult, mai fusese trimis si altora.
eu zic sa nu ne credem mai importanti decat suntem.
si, uite, ori de cate ori i-am intrebat pe administratorii acestui forum de identitatea cuiva de aici, au fost discreti si nu mi-au dat niciodata nici un nume.
acest lucru demonstreaza buna lor credinta si lipsa oricarei partiniri.
Foarte rau ca i-ai intrebat de identitatea unor useri, foarte bine (si normal) ca nu ti-au raspuns.
Nu ar trebui sa conteze cine esti pe forumul asta ca sa ai dreptul la anonimat. Din punctul meu de vedere are dreptul sa ramana anonim si un mare regizor care are 15 Oscaruri pe noptiera si un pusti de 13 ani care e pasionat de filme.
Daca tu nu poti intelege asta, nu pot decat sa ma bucur ca tu nu esti unul dintre moderatorii acestui forum.
Si uite, Pitbull de exemplu chiar are mesaje unde posteaza numele lui real. Cu toate astea, mie mi se pare normal sa-i raspund folosind nick-name-ul ca respect pentru modul in care alege el sa-si construiasca identitatea virtuala. Atata vreme cat nu face el singur trecerea totala de la nick-name la nume real, n-am sa vin eu sa fac asta.
Pitbull
12 Oct 2009, 15:19
Ricutzule, îti multumesc, si apreciez cä ai înteles just pozitia mea.
Totusi, cred cä am depäsit de mult despicarea firului de pär în tzî, cu problema asta a numelor.
In schimb, apropo de povestea cu Illotempore, pozitia mea e urmätoarea:
Intrucât mesajele ei de la "In suturi!!!" erau regulamentare (fiind singurul topic afectat anume certurilor färä limite), stergerea lor e discretionarä. In schimb, e de salutat atitudinea fermä a administratorilor de a preveni mult mai drastic scandalurile si injuriile.
Prin urmare, consider cel mai firesc urmätorul curs:
- sä se recupereze mesaje sterse;
- sä se steargä (mai precis: fäcându-l invizibil) tot topicul "In suturi!!!"
- Illotempore sä nu ne päräseascä.
Si mai atrag atentia asupra unui lucru:
O prevedere a regulamentului spune cä administratorii îsi rezervä dreptul de a banna pe orice user care, chiar dacä nu încalcä în mod explicit regulamentul, are totusi atitudini däunätoare, de naturä sä perturbe bunul mers al forumului, sä genereze tensiuni, etc.
In baza acestui principiu, ar fi beneficä bannarea pe termen nedefinit a fostilor (de jure) useri Halebardul si Alex Leo Serban, care de aproape patru luni nu mai revin la noi decât ca sä se manifeste agresiv, ofensiv si disruptiv. Ca mäsurä de severitate suplimentarä, dat fiind obiceiul lor de a insulta si defäima Cinemagia folosind date si citate de pe forumul nostru, s-ar impune si ban de IP.
Precizez cä sunt constient de suferinta care-i atrage aici, în locul de care au fost legati atâta vreme, si de complexele de vinovätie care acum le determinä aceste reactii aberante si deviante: ar vrea sä-i primim înapoi, dar orgoliul îi cenzureazä, asa cä ne atacä violent, încercând sä se autoamägeascä si sä-si invalideze vulnerabilitätile. Ii asigur de mila si compasiunea mea - dar, dat fiind caracterul nociv al acestor manifestäri sociopatologice, sustin ca necesarä, sine ira et studio, mäsura bannärii de user si IP, pe termen foarte lung, propusä mai sus.
keepwalking
12 Oct 2009, 15:27
Nu ar trebui sa conteze cine esti pe forumul asta ca sa ai dreptul la anonimat. Din punctul meu de vedere are dreptul sa ramana anonim si un mare regizor care are 15 Oscaruri pe noptiera si un pusti de 13 ani care e pasionat de filme.
Daca tu nu poti intelege asta, nu pot decat sa ma bucur ca tu nu esti unul dintre moderatorii acestui forum.
In exemplul ce urmeaza nu e vorba de jactati, care e un om rezonabil.
Dar imagineaza-ti ca esti atacata de cativa indivizi cagulati.
Iar tu ii scoti unui cagula de pe fata, dezvaluindu-i, astfel, identitatea.
Ce faci, are loc o discutie de principii intre tine si el privind anonimatul in care trebuia sa ramana?
StefanDo
12 Oct 2009, 15:43
keep, mai citeste o data ce-ai scris si sterge, te rog
cred ca ajunge cat a adus pitbull conflictul in viata "reala", nu incepe si tu
Alex Leo Serban
12 Oct 2009, 16:08
@ gloria & stefan: as dori sa precizez - referitor la postarea userului pitbull - k 'intoarcerile' mele pe ac forum (absolut punctuale) au avut k scop exclusiv protejarea imaginii mele publice, balacarita cu inconstienta de respectivul spitbull & de useritza illotempore. este, daca vreti, echivalentul unui 'drept la replica' - pe care va multumesc k mi l-ati acordat de fiecare data.
cum se stie, escaladarea (de catre respectivul pitbull) a conflictului virtual in viata reala a fost daunatoare si pt imaginea cinemagiei (lucru pe care-l regret!), insa trebuie stiut k respectivul isi semneaza articolele cu linkuri la site-ul vostru...
altminteri, inversunarea (prosteasca) cu care continua sa ma atace se vede si in solicitarea de a fi bannat pt k... am dezvaluit identitatea reala a useritzei illotempore, desi aceasta o facuse ea insasi kiar pe acest forum - asa cum am aratat, de altfel, mai sus.
este cit se poate de regretabil k unii oameni, kiar la o virsta inaintata, nu isi cunosc limitele, transformind o (iluzorie, oricum) 'rivalitate' de breasla intr-un caft de maidan :(
Dragomara
12 Oct 2009, 16:10
Reproş: sunteţi plictisitor/-i de off-topic. Duceţi-vă la pus de murături, activitate măcar utilă.
Pitbull
12 Oct 2009, 16:15
keep, mai citeste o data ce-ai scris si sterge, te rog
cred ca ajunge cat a adus pitbull conflictul in viata "reala", nu incepe si tu
Sunt convins cä Keep nu s-a gândit nici un moment la aducerea conflictelor în viata realä. Descrierea lui are strict un rol pilduitor.
Intr-adevär, nu recomand nimänui sä-mi urmeze exemplul. L-am atins pe copäcelu' falnic (ot Pauline citire) pe proprie räspundere. Cum sä fie falnic, dacä nu-l mai si altoim, din când în când...?
(Problema e cä o tufä, oricât am cârpi-o, tot tufä rämâne... Tristä, dat adeväratä...)
Oricum, bannarea tufänelului ar avea mai putin legäturä cu Illo, si mai degrabä cu sämânta de scandal pe care tot încearcä s-o sädeascä aici.
StefanDo
12 Oct 2009, 16:21
si pe care tu o tot stropesti sa creasca, sa creasca si iarasi sa creasca
te rog ca pe viitor sa-ti infranezi retorica in ceea ce priveste partenerii de forum
Alex Leo Serban
12 Oct 2009, 16:22
@ gloria & stefan: dupa cum puteti vedea, insultele continua... (desigur, in acelasi 'stil pilduitor' & silvicol :-& )
Pitbull
12 Oct 2009, 16:30
te rog ca pe viitor sa-ti infranezi retorica in ceea ce priveste partenerii de forum
OK. Ai dreptate, subiectul e epuizat. De mult.
Back to topic.
halebarduI
12 Oct 2009, 16:30
In schimb, apropo de povestea cu Illotempore, pozitia mea e urmätoarea:
Intrucât mesajele ei de la "In suturi!!!" erau regulamentare (fiind singurul topic afectat anume certurilor färä limite), stergerea lor e discretionarä.
Gresit! Erau la topicul "copy-paste, dadaisme, aberatii" si au fost mutate de moderator acolo, la "In suturi". Ca de fapt aproape intreaga discutie.
Tocmai asta a confuzat-o si pe Gloria: eu postasem pe "copy-paste, dadaisme etc" si-i spuneam lui Judex sa mergem la "in suturi" sa ne certam, ea a gasit acele mesaje deja mutate la "In suturi" si le-a inteles in alt fel (cum ca l-as fi provocat la bataie in viata reala!) :)) Recititi si veti intelege (sper).
iar faptul ca illo ne injura chiar aici, mai sus (jivine, etc) unde nu mai e topic "In suturi", e in regula, nu?
Salutari!
Pitbull
12 Oct 2009, 16:34
Salutari!
Cheers! :)
Hai, recunoaste, ti-e dor de noi! Dacä nu ti-era, ne ignorai imperial si cinematzogravizai cu sârg.
Sä stii cä n-am mintit: dacä vrei înapoi acasä, sustin sincer reprimirea ta.
Dacä nu, just say so - si te bannäm, cum am propus (desi ar fi regretabil).
L.E.
Apropo, de ce are Halebardul "Posts: 1"? Ce-i ciudätenia asta?
L.L.E.
Yay, m-am prins! :D
E clonä, copii! Ultimul "l" ("L" mic de tipar) e de fapt un "I" ("i" mare de tipar!)
Acum vedeti de ce e necesarä bannarea de IP?
Asa, cam pânä-n 2012.
P.S.
Nu-ti mai sustin reprimirea, cä esti un escroc! :">
halebarduI
12 Oct 2009, 16:38
Hai, recunoaste, ti-e dor de noi!
=))
sigur ca da.
numai chestii misto se intampla pe-aici.
:-&
paul_aramis
12 Oct 2009, 16:39
Salutari! Cheers! :)
Hai, recunoaste, ti-e dor de noi! Dacä nu ti-era, ne ignorai imperial si cinematzogravizai cu sârg.
Sä stii cä n-am mintit: dacä vrei înapoi acasä, sustin sincer reprimirea ta.
Dacä nu, <i>just say so</i> - si te bannäm, cum am propus (desi ar fi regretabil).
L.E.
Apropo, de ce are Halebardul "Posts: 1"? Ce-i ciudätenia asta?
pentru că a fost banat, da' ştie cum să fenteze.
Pitbull
12 Oct 2009, 16:40
E clonä, copii! Ultimul "l" ("L" mic de tipar) e de fapt un "I" ("i" mare de tipar!)
Acum vedeti de ce e necesarä bannarea de IP?
Asa, cam pânä-n 2012.
Glo, Stef, to bann or not to bann? (Si de IP)
Halebardul si-a facut o clona. Pacat, incepeam sa ne intelegem.
B-)
ricutza
12 Oct 2009, 17:03
In exemplul ce urmeaza nu e vorba de jactati, care e un om rezonabil.
Dar imagineaza-ti ca esti atacata de cativa indivizi cagulati.
Iar tu ii scoti unui cagula de pe fata, dezvaluindu-i, astfel, identitatea.
Ce faci, are loc o discutie de principii intre tine si el privind anonimatul in care trebuia sa ramana?
Eu una chiar daca as sti numele persoanei cu care sunt intr-un conflict (sau care ma sacaie si se ia de tot ce scriu) nu l-as scrie pe forum. Recunosc insa ca n-am fost pusa in situatia descrisa de tine.
Pot insa sa-ti spun ca ALS a inceput sa scrie pe forum ca sa raspunda unor serii de acuzatii si critici (si legate de modul in care scrie si de lucruri personale) venite de la o sumedenie de useri (printre care si eu) pe care nu-i cunostea. A raspuns punctual, a raspuns cu argumente logice si nu s-a interesat de identitatea reala a oamenilor care scrisesera pe forum. Cu o mare parte din ei a ajuns chiar sa se inteleaga bine. Poti sa-l intrebi pe el cum a facut asta atunci.
E drept ca atacatorii au acum o alta natura iar obesiile par foarte bine inradacinate. Dar eu cred ca solutii exista fara a utiliza informatiile personale.
Alex Leo Serban
12 Oct 2009, 17:52
Glo, Stef, to bann or not to bann? (Si de IP)
LOL.
corect in engleza este 'to ban' / or 'not to ban'...
in mod cu totul suspect (de bizar), respectivul se pare k e traducator din engleza (!) :-O
StefanDo
12 Oct 2009, 17:59
deci nu incetati nici unul, nici celalalt, mmm?
Dragomara
12 Oct 2009, 18:06
deci nu incetati nici unul, nici celalalt, mmm?
banează-i, banaţi-vă!
StefanDo
12 Oct 2009, 18:08
taci
Dragomara
12 Oct 2009, 18:12
taci
nu pot tace când văd doar o adunătură de proşti. şi ăsta e doar un ADEVĂR! injurie ar fi fost dacă aş fi tăcut!
mai jos de-atât nu cred că poate vreunul dintre voi coborî!
treziţi-vă dracului odată!
StefanDo
12 Oct 2009, 18:30
iar atitudinea ta baga tuturor mintile in cap, intr-adevar
Dragomara
12 Oct 2009, 18:44
iar atitudinea ta baga tuturor mintile in cap, intr-adevar
cum siteul acesta nu dispune de minţi, singurul instrument util aci ar fi ciomagul dat peste degete.
dacă fizic mi-ar fi stat la îndemână v-aş fi dat doar cap în cap.
mă întreb acum ce mama dracului o merge prost în vieţile voastre de sunteţi atât de îndârjiţi în nimicuri?! ceva trebuie că merge categoric RĂU! oh, mamă!
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Later Edit:
PS: să nu care cumva să-l pună dracu pe vreunul să-mi debiteze iar inepţiile alea cu câte face el/ ea-n viaţa reală, că dau cu cel de pământ! :D
Later Edit 2:
Pe unii dintre voi chiar mi-e ruşine că vă cunosc. Atât.
Adios!
StefanDo
12 Oct 2009, 19:09
adios ca in spaniola sau ca in romana?
Deleted
12 Oct 2009, 19:20
vă plac sancţiunile?
mie nu.
şi mai cred că oricine are dreptul la o nouă şansă - aşa cum mi s-a acordat şi mie, fapt pentru care am mulţumit de mai multe ori.
scuze pentru intervenţie, ştiu că sunt neavenită.
eu chiar cred că aceluia plecat îi place Cinemagia, că îi este greu să se separe definitiv de ea – şi nu-i asta oare un lucru firesc dacă admitem că aici se află încă o parte însemnată din el, la care nu poate renunţa?
înţeleg că până nu demult era şi el unul dintre cei care se străduiesc să dea ce au mai bun (în mintea şi simţirea lor) pentru ca împreună cu alţii să se bucure că aparţin unui loc special: cuvântului togetherness nu i-am găsit vreun corespondent pe măsură.
mai cred că de fapt îşi doreşte o cale pentru a putea reveni, numai să audă îndemnul potrivit din partea cuiva. nu orişicine însă, ci un acel cineva care să conteze într-atât încât să poată şi accepta, faţă de sine, că o reîntoarcere nu-i nici înfrângere, nici umilinţă, nici abandon de principii: e pur şi simplu o reîntregire, a lui, dar şi a celor care probabil îl regretă dar nu au curajul s-o spună cu glas tare.
îmi pare (şi poate că iarăşi greşesc) că în ochii unora chestiunea e interpretată în termeni de „loialitate” faţă de un anumit grup, ceea ce n-ar fi tocmai corect: pentru că nimeni nu ar trebui să mizeze a priori pe apartenenţe care se constituie, la urma urmei, prin opţiuni individuale care converg către pluralităţi.
am vizitat şi celălalt loc: arată bine :), e structurat oarecum altfel, ba are şi utilizatori exclusivi.
chiar dacă unii au venit tot de aici, nu văd nicio problemă, în fond nu-i musai să scrie acelaşi lucru în ambele locuri, doar replicile curg în funcţie de postarea şi argumentele celorlalţi. iar dacă ar face-o, ce s-ar întâmpla? nu-s tot vorbele şi gândurile lor? există vreo exclusivitate forumistică? n-am auzit de aşa ceva … dimpotrivă, ideile circulă liber, nicht wahr? şi-mi fredonez: Die Gedanken sind frei
iar dacă-i vorba de libertate, alegerea unui loc sau a altuia (a oricât de multe locuri şi-ar dori fiecare, totu-i să şi poată!) trebuie să rămână liberă. n-am acuma atâta energie sau chef sau putinţă să caut de unde îmi vin aceste cuvinte: că libertatea e o alegere permanentă.
de ce m-am apucat să scriu toate astea? mai întâi fiindcă ştiu cum este să părăseşti un loc la care ţii. dar şi fiindcă zbaterea lui m-a atins … a ajuns până la mine – şi nu-mi este deloc indiferent ceea ce simt.
răsucirea asta.
de aceea, îl rog pe halebard să-mi scuze aroganţa unei anumite replici, pe care de-acum o regret, sincer.
p.s. îl mai rog să-şi depăşească primul imbold, acela de-a mă stropşi (sau înjura): nu pe mine cuvintele alea or să mă apese. Trust me, I know
p.p.s. oricum, eu plec pentru ceva vreme. regretand, of course
şi repet: nu mă calific pentru locul celălalt, deci nu asta-i chestiunea.
Alex Leo Serban
12 Oct 2009, 20:52
@ all: as vrea sa nu ma includeti in categoria celor care suspina pt locul asta, pt k e fals. cei care ma cunosc stiu bine k fidelitatea nu face parte dintre calitatile mele - sint adeptul dictonului 'ubi bene, ibi patria' ;)
singurul lucru la care tin este sa pun la punct.
sa restabilesc adevarul.
inclusiv gramatical; din ac pdv, 'nu pot tace' (exclamatia pateticoasa a useritzei 'dragomara') este gresit: corect este 'a tacea' :D
jactati
12 Oct 2009, 21:27
Nu e un repros, mai degraba o observatie: la postul #594 din "In suturi" illotempore s-a autocitat cu un mesaj pe care i l-ati sters. Poate stergeti si acest citat, mai ales ca este unul dintre cele denigratoare la adresa lui Alex Leo Serban. Puteti lasa referirile la persoana mea. Impreuna cu alti useri am decis ca "agarici" e o chestie haioasa. N-as vrea ca remarca mea sa redeschida subiectul proaspat inchis. Promit sa nu mai deranjez conducerea.
Pitbull
13 Oct 2009, 00:09
In urma unei discutii serioase si sincere cu Deleted, mi-am reconsiderat profund pozitia.
Ea m-a ajutat sä înteleg cä am overreacted fatä de Halebard, am fost foarte nedrept cu el, am väzut numai partea negativä, nu si dorinta lui de a ne regäsi, nu si suferinta cauzatä de seria conflictelor declansate involuntar, din iulie încoace.
Trebuie sä precizez cä, înainte, noi doi ne-am înteles bine întotdeauna. Chiar si în 9 iulie, am bäut o bere împreunä si am convenit cä nu existä nici o ostilitate personalä între noi. Din päcate, ulterior el a läsat trei indivizi turbulenti sä mä insulte, iar eu am gresit la rândul meu, imputându-i-o la nivel personal. Cam de acolo a degenerat totul. (E semnificativ si faptul cä ulterior s-a certat chiar si el, la rândul lui, cu cei trei.)
Ca atare, îmi exprim regretul real, îi cer iertare pentru cä pe parcursul conflictului care a urmat mi-am pierdut de multe ori cumpätul, am reactionat peste mäsurä de dur si i-am cerut în repetate rânduri bannarea, astfel împiedicându-l sä spunä ce are de spus, si sä gäseascä o cale de revenire printre noi.
Acum înteleg în sfârsit ce tristete si dezamägire nemärginitä se ascund dincolo de mesajele lui derutante si aparent ofensive din ultima vreme.
Ca atare, sustin în mod exceptional sä fie debannat, si dacä o vreme va mai continua sä posteze mesaje supärätoare, sä le privim cu räbdare si întelegere. Si el, si noi, meritäm o nouä sansä.
Deleted
13 Oct 2009, 00:11
pentru cine ar dori să ştie de ce mi-am luat numele: DELETED.
acum, că mă cunoaşteţi cât de cât, cred că nu mai există dubii că ar fi cumva de pe urma sancţiunii cu pricina. că eu aş fi ameninţat sau înjurat sau ... că tocmai eu aş fi fost alungată de undeva :D .
nu, e un protest. şi semn de solidaritate cu un altul, cenzurat, interzis, bannat, şters din locul pe care l-am părăsit mai apoi şi eu. şi unde împreună construiserăm ceva, cât a fost.
halebardul mi-a adus aminte, dureros, de toată întâmplarea asta.
cu toată sinceritatea, când am năvălit, făcând pe nebunul turbat, am spus mai pe urmă că locul ăsta îmi place. că îl "testasem" până aproape de limită ca să mă conving că aici îmi doresc să rămân.
nimic nu s-a schimbat de atunci :)
eu sper - când revin - să-l pot saluta
p.s. şi sunt şi foarte încăpăţânată - am mai spus-o
Dragomara
13 Oct 2009, 00:25
Mulţi actori ai Doamne, mult prea mulţi (link) (http://www.youtube.com/watch?v=W-av2qVhkyM)
:(( :(( :((
Să mă eutanasieze careva, vă rog!
:| :| :|
keepwalking
13 Oct 2009, 00:25
mă întreb acum ce mama dracului o merge prost în vieţile voastre de sunteţi atât de îndârjiţi în nimicuri?! ceva trebuie că merge categoric RĂU! oh, mamă!
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Later Edit:
PS: să nu care cumva să-l pună dracu pe vreunul să-mi debiteze iar inepţiile alea cu câte face el/ ea-n viaţa reală, că dau cu cel de pământ! :
mai, dar tu esti obsedata de ideea ca noua ne merge rau in viata! :)
crezi ca daca mergi pe bicicleta in bataia vantului dobrogean te transforma in traitoarea unei vieti sanatoase si implinite, iar noi, astia amaratii, care ne castigam painea din scris, suntem niste frustrati plapanzi si negri in cerul gurii?
Dragomara
13 Oct 2009, 00:31
@keep - vezi postarea de mai sus.
+
recunosc: viaţa mea cea care nu trăieşte din scris e atât de minunată încât de ziua mea stau pe Net, evident scriind moca. :"> ;)
să mai traduc şi pentru ceilalţi?! :-?
l.e. - şi acum "Pa", de fapt plecasem să fac un pipi, şi să văd dacă s-a terminat de descărcat filmul. ;)
Eu merg cu bicicleta in bataia prafului bucurestean si sunt extrem de nefericit in perioada asta in plan real si tocmai de-aia nu mai am chef de joaca forumistica si tocmai de aceea imi bag pula in ea de Tara - cu majuscula, ca nationalist, asa simt - care a ajuns sa reprezinte un imens cacat si fata de care nici macar moartea legionara nu-si mai are rostul. De-aia vreau sa mi se spuna 'bozgor'! Daca va intrebati cumva de ce insist in redenumirea acelui rang; asta e reprosul meu adresat moderatorilor.
Alex Leo Serban
13 Oct 2009, 06:57
intrucit pe un topic alaturat se discuta dspr 'debanarea halebardului', va propun - gloria & stefan - un 'troc': debanati-l pe halebard si banati-ma pe mine definitiv
cum vedeti, nu mai intru aici decit pt varii kestiuni legate de persoana mea (insulte, etc) - lucruri care ar putea fi rezolvate si prin emailuri de atentionare direct catre voi
in plus, aceasta insistenta a userului pitbull (am inteles k nu mai 'modereaza', inch'allah!) de a vrea sa creada k cei care revin aici sint minati de cine-stie-ce dependente/nostalgii iubitoare mi se pare insultatoare, cind nu de-a dreptul vomitiva :-&
in citeva sapt voi pleca oricum din tara pt o perioada indefinita, asa incit nu voi mai accesa deloc acest site, so...
Pitbull
13 Oct 2009, 08:03
Wow, iesirä porumbitä pe guritä! :D O:-) :x
Eu o sustin! Vivat päsäricile migratoare!
Alex Leo Serban
13 Oct 2009, 11:19
ce se mai bucura unii, saracii... k si cum ar putea sa-mi ia locul =))
Dragomara
13 Oct 2009, 12:17
ce se mai bucura unii, saracii... k si cum ar putea sa-mi ia locul =))
Doamne fereşte! Te rog frumos, nu mi-o lua în nume de rău, vb vine, :P , în "patetismul" meu, ori de câte ori mă gândesc la tine singurul cuvânt care-mi vine-n minte este: Poleială!
Poleială de cultură.
Poleială de educaţie.
Poleială de realizări.
Poleială de viaţă.
Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că ÎNCĂ nu te vezi aşa cum eşti. Nici măcar tu nu te-ai suporta.
No, şi acum pleacă, nimănui nu-i va fi dor de tine, sau cel puţin nouă, Dragomarei, LucieiT şi restului raţiunii tale de-a fi pe Net şi-n viaţa reală nu ne va fi dor de tine.
Şi acum nu că te blestem (vb cuiva :P ), dar să-ţi aducă Dumnezeu înapoi, înmiit, binele pe care l-ai făcut, şi pe Net şi-n viaţa reală.
Pentru mine ai fost şi continui să fii un exemplu despre cum să nu fiu. S-a notat, mulţumesc!
On-topic: puţină dragoste în plus. Asta le-ar trebui unora. De fapt nouă tuturor.
Alex Leo Serban
13 Oct 2009, 12:50
poate cineva sa-i explice fiintei disperate de mai sus k este tot ce detest mai mult la o femeie (isteria + delirul mistic), la un/o roman(ca) ('cultura' de tip cenalul flacara + tudor gheorghe) si la un om (inversunarea de a se crede destept atunci cind toate indiciile il/o contrazic)?
mersi
poate asa invata si k e de prost-gust tot ceea ce face, simte & este - & se potoleste de a-mi mai trimite emailuri cu foto-attachments... pe mutra ei scrie mare spam :-&
Dragomara
13 Oct 2009, 13:00
& se potoleste de a-mi mai trimite emailuri cu foto-attachments... pe mutra ei scrie mare spam :-&
Domnu'critic vezi că IAR ai încurat filmul, io sunt aia căreia i-ai urat pe e-mail să facă cancer de col uterin, pozele mele sunt publice pe Trilulilu şi pe Google. Când te-apucă doru'dă o geană pe-acolo.
PÚBLIC, -Ă, publici, -ce, s.n. sg., adj. 1. S.n. sg. Colectivitate mare de oameni; mulțime, lume; spec. totalitatea persoanelor care asistă la un spectacol, la o conferință etc. ♢ Loc. adj. și adv. În public = (care are loc) în fața unui anumit număr de persoane, în văzul lumii. ♢ Marele public = Ansamblu de persoane considerate în raport cu participarea la un eveniment cultural, social, artistic etc. 2. Adj. Care aparține unei colectivități umane sau provine de la o asemenea colectivitate; care privește pe toți, la care participă toți. ♢ Opinie publică = părere, judecată a colectivității; p. ext. public (1). ♦ Care are loc în prezența unui mare număr de oameni. 3. Adj. Al statului, de stat; care privește întregul popor; pus la dispoziția tuturor. ♢ Viața publică = viața politică-administrativă a unui stat; activitatea cuiva în legătură cu funcțiile de stat pe care le ocupă. Grădină publică = parc. Drept public = subîmpărțire mai veche a dreptului, care se ocupa de relațiile persoanelor cu statul. Forță publică = poliție. Datorie publică = datorie a statului, rezultată din împrumuturi interne și externe. Învățământ public sau instrucție, școală publică = învățământ sau școală organizate și controlate de stat. ♦ (Despre persoane) Care ocupă o funcție în stat. – Din lat. publicus, fr. public.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de oprocopiuc, 24 Apr 2004 | Greșeală de tipar
PS: bine că mi-ai amintit, să nu uit să-ţi public e-mail-urile, da, da ălea valoroase. B-)
Şi acum pa, "păpuşel". :P :-*
Alex Leo Serban
13 Oct 2009, 13:55
este un exemplar banal a ceea ce s-ar putea numi 'nebuna furioasa', stare care se declanseaza - in general - pe fond de 'sindrom nefu'...
banal(a), cum spuneam (:
ps nu as skimba o virgula din ce am spus dspr ea - aici sau pe email :D
StefanDo
13 Oct 2009, 14:15
pai cred ca puteti continua pe e-mail
de-acum sterg
Alex Leo Serban
13 Oct 2009, 14:23
PLS do, cum emailurile ei ajung direct in spam nu mai e nevoie sa raspund :))
Pitbull
13 Oct 2009, 15:33
fidelitatea nu face parte dintre calitatile mele - sint adeptul dictonului 'ubi bene, ibi patria' ;)
Gura trädätorului autodeclarat adevär gräieste.
E unul dintre motivele pentru care si-a adjudecat corectia - cäci fidelitatea, demnitatea, onoarea, caracterul, fac parte dintre valorile în care cred.
intrucit pe un topic alaturat se discuta dspr 'debanarea halebardului', va propun - gloria & stefan - un 'troc': debanati-l pe halebard si banati-ma pe mine definitiv
Wow, iesirä porumbitä pe guritä! :D O:-) :x
Eu o sustin! Vivat päsäricile migratoare!
Reiterez:
ExALSul ne-a fäcut pläcuta (foarte) surprizä (si mai foarte) a unei propuneri foarte rezonabile si utile.
Pentru cä, potrivit maidesuselor afirmatii, l-am iertat pe Halebard (dar numai pe el, nu si camarila alsacianä), insist ca "trocul" propus sä fie acceptat si aplicat.
(In subsidiar, apropo de unele enormitäti debitate în context, am dreptul - si datoria - de a remarca: tendinta inerentä a unor spiritus-pauperi de a proiecta asupra antagonistilor propriile lor träsäturi e unul dintre cele mai revelatoare daruri ale lui Dumnezeu pe Pämânt.)
Stefane, sper cä vei tine cont de urbanismul, pozitivismul si bunul-simt proprii acestui mesaj.
Si de läudabila decizie de a stopa acum prealungita mahala.
Si de trocul propus.
StefanDo
13 Oct 2009, 15:42
trocul nu se accepta
halebardul a fost banat justificat, leo n-a facut nimic care sa-i aduca o banare
miercuri
17 Oct 2009, 20:13
nu reprosez, numai intreb. avatarul lui cuntss e regulamentar?
i-am cerut sa schimbe poza; e, intr-adevar, foarte violenta;
Dragomara
18 Oct 2009, 01:22
i-am cerut sa schimbe poza; e, intr-adevar, foarte violenta;
Şi nu uita să-l pui să-şi traducă nick-ul, asta ca să nu laşi lucrurile făcute numai pe jumătate. :D
Dragomara
12 Nov 2009, 20:08
[Deleted by moderator: injurii repetate, complet gratuite, la adresa unui artist recent decedat, formulate în acelasi stil agramat-dislexic-cvasi-analfabet, cu accente de oligofrenie sfidätoare violentä; propun bannarea definitivä si färä pic de mustrare de cuget a individului - un timp, a fost o mascotä amuzantä, numai bunä de luat în suturi, da' s-a perimat.]
totuşi ce ne facem cu limbajul lui Pitbull?! nu mi se pare corect ca unui moderator să i se permită CONSTANT să scrie astfel. este a suta oară când o repet, AICI. nu am nimic cu omul, însă când ceri altuia bun-simţ, tu fă-o cel puţin decent, altminteri demersul tău e nul.
:( :( :( :(
Pitbull
12 Nov 2009, 20:37
Limbajul meu, desi foarte virulent si nemilos, e evident civilizat; sunt termeni decenti si motivati (absolut toate acele träsäturi reies vizibil din mesajele respectivului), nu injurii.
Deci, cei care vor decide "ce se fac cu limbajul lui Pitbull", sunt rugati sä tinä seama de acest lucru.
Dragomara
13 Nov 2009, 18:07
ce dracului faceţi, că iar nu pot să postez nimic?!
:(( :(( :(( >:)
StefanDo
13 Nov 2009, 18:09
ne babardim
Dragomara
13 Nov 2009, 18:11
ne babardim
adică? :-O nu le am cu argoul. sau o fi limba literară, şi mi-a scăpat mie?! :-?
PS: totuşi tb să costat că loserii ăia de la Romtelecom au avut dreptate: internetul meu chiar merge mai bine decât la restul lumii, deoarce sunt printre cei 25 (4 membri) online! =)) =)) =)) =))
PS1: să vină tata-mare Daniel înapoi, el ştie. tu poţi să te cari, pls.
StefanDo
13 Nov 2009, 18:36
tata mare daniel e plecat, ma ai doar pe mine
iar eu stii ce fac :P
Dragomara
13 Nov 2009, 18:50
nu ştiu ce faci, dar bănui că trebuie să fie cam... nesatisfăcător, de unul singur. :">
nu vrei o mână de... ajutor, că tot mi-s la capitolul administrative?:"> 8-> ;;)
keepwalking
14 Nov 2009, 00:19
nu ştiu ce faci, dar bănui că trebuie să fie cam... nesatisfăcător, de unul singur. :">
nu vrei o mână de... ajutor, că tot mi-s la capitolul administrative?:"> 8-> ;;)
ho ho ho!
Dragomara
15 Nov 2009, 19:28
BLASFEMIE!!!:-O A l'interieur e unul dintre flimele horror de top, nu e o prostie fara creier cum fac de obicei americanii (vezi Pathology;) ). E mai mult decit un horror, e un film unde arta se intilneste cu macabrul. Cei slabi de inger mai bine sa zica pas si sa ramina la comedii romantice...:P Francezii sint cei mai tari la ora actuala cind vine vorba de horror NO, hai să punem o dată vârsta aia la profil, că m-am săturat de pampers-i pe-aici, vă rog!
io înţeleg că tb să crească (=evolueze) şi ei, însă le-aş fi fffff recunoscătoare dacă n-ar face-o pe timpul meu, vă rog.
=; =; :!! :!! :!! :!! :!! :-h :-h =; =; [-( [-( [-(
Dragomara, daca ar fi sa implementam faza cu varsta, ar trebui supus la vot. Jumatate plus unu din forumisti trebuie sa-si dea acordul. Uite, te las sa faci un poll cu asta, si cand vom avea numarul de voturi necesar implementarii ideii, rezolvam la programare.
Dar tu, de fapt, nu vorbeai serios, nu?:-?
Dragomara
15 Nov 2009, 20:20
Dragomara, daca ar fi sa implementam faza cu varsta, ar trebui supus la vot. Jumatate plus unu din forumisti trebuie sa-si dea acordul. Uite, te las sa faci un poll cu asta, si cand vom avea numarul de voturi necesar implementarii ideii, rezolvam la programare.
Dar tu, de fapt, nu vorbeai serios, nu?:-?
NU glumesc pe timpul meu. :( No, hai să votăm, acum nu că vârsta pe care au trecut-o unii la profil ar fi cea reală, însă asta e una dintre cerinţele obligatorii pe majoritatea forum-urilor.
aoleu, da'nu ştiu cum se fac topicele alea cu "listă de votare". help me, pls! :( :-/
StefanDo
16 Nov 2009, 08:53
am mutat continuarea discutiei la off-topic asylum
din punctul meu de vedere, precizarea varstei forumistilor este inutila
oricum, ei pot sa si-o faca publica in profilul personal, iar cine e f. interesat de acest detaliu sa verifice acolo
Dragomara
16 Nov 2009, 12:32
pe majoritatea forum-urilor civilizate vârsta apare imediat sub nick. nu înţeleg de ce e atât de greu de priceput faptul că asta uşurează munca tuturor, nu numai pe-a mea.
sunt conştientă că unii n-au ce face, şi că freacă menta la birou sau acasă, mă rog, asta chiar e numai problema lor, însă chiar nu pricep de ce-ar tb să dau 10 click-uri inutile, 99,9% din useri având profiluri incomplete/ sau accesibile doar prietenilor, şi/ sau să citesc zeci de topice din care să deduc că respectivul/ respectiva abia acum descifrează tainele alfabetului.
nu vreau să-mi mai pierd timpul cu nimeni de pe-aici, socializez suficient în viaţa reală. chiar nu am timp, nici chef şi nici răbdare.
@ ŞtefanDo cu tine n-aş fi vrut să vb nici dacă aveai vârsta lui Mathusalem, însă dacă mi-ai fi spus de acum 2 ani că ai sub 30 de ani, multe din momentele noastre "plăcute" n-ar fi existat. poate că pentru tine genul ăsta de abordare (=comportament) e fun, io una am însă o cu totul altă părere, şi-mi vreau timpul şi energia înapoi.
Pitbull
16 Nov 2009, 12:38
Chestia cu vârsta e o aiurealä totalä - fiecare user are dreptul si libertatea sä posteze despre sine orice date personale doreste (de la toate la nici una).
In plus, e irelevantä si pentru comunicare. Cunosc cretini sinistri trecuti de prima, de a doua, de a oricâta tinerete, si interlocutori inteligenti, vii, fermecätori de mai mare dragul, care n-au împlinit nici mäcar vârsta buletinului, necum a majoratului (inclusiv aici, pe forum!)
Totusi, cu rol pur consultativ, deschid eu pollul, de vreme ce Drago are unele dificultäti.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96346
StefanDo
16 Nov 2009, 13:01
nu stiu care-s forumurile alea civilizate si ma intreb cati din forumistii de-acolo nu scad/adauga ani/decenii din/la cifra respectiva...
oricum, faza asta cu "daca ai sub 30 taci" spune TOTUL
Pitbull
16 Nov 2009, 13:08
Drago nu s-a referit la niste forumuri civilizate reale - a folosit expresia doar retoric, pentru a da pondere propriei sale pozitii.
Si cind te gindesti ca totul a pornit de la faptul ca am zis ca mi-a placut À l'intérieur (si, da, il consider in continuare ARTA)... Putea sa-mi dea un raspuns civilizat, sa vina eventual cu citeva argumente contra, pentru ca pina la urma asta inseamna un forum de discutii...
Dar nu, e greu sa te cobori din Parthenon si sa adresezi 2 vorbe unuia care e mai jos de Guru.
Probabil urmatorul sondaj va fi daca sa le mai permitem sau nu accesul pe forum celor care agreează un anumit gen de filme...
Pitbull
16 Nov 2009, 13:27
Nu i-o lua în nume de räu. Drago e o fatä foarte bunä, cititä, desteaptä, de caracter, o prietenä de nädejde. Ea nu jigneste oamenii cu intentie, nici mäcar nu-si dä seama cä o face - crede sincer si generos cä majoritatea semenilor sunt mai prosti si mai putin morali ca ea, si nu e constientä cä afirmarea excesivä a acestei opinii îi ofenseazä pe drept cuvânt, iar pe ea o pune într-o luminä deosebit de dezavantajoasä. Eu am învätat s-o iau asa cum e, sä-i trec cu vederea toate aceste deraieri necontrolate si sä pun accentul pe calitätile ei, nu pe defecte.
Uite, aläturi, în topicul cu poll-ul, drept räsplatä cä i l-am fäcut, a trântit o aberatie despre niste fosti securisti care cicä gândesc la fel ca mine apropo de relatia dintre inteligentä si vârstä. Nu m-am supärat, am înteles cä era o replicä de tip dadaist, färä nici o logicä, si i-am räspuns cu o glumä similarä, despre raportul dintre viitorii cosmonauti, noptile säptämânii si dormitul pe stânga sau pe dreapta.
Nu ma supar, si eu avusesem anterior niste schimburi de replici fugare cu ea in cadrul forumului si mi s-a parut a fii o persoana ok. Pina la faza cu pampers...
E drept trebuie sa fii obisnuit si cu asemenea chestii, mai dau sare si piper forumului din cind in cind.
Disciple
16 Nov 2009, 14:34
Daca ar fi fost regizoare sau scenarista Dragomara ar scoate filme croite pe calapodul urmatoarelor capodopere:
"15","Marilena","Prea Tarziu","Si Totul Era Nimic...","Margo","Sexy Harem Ada Kaleh","Vlad The Impaler" sau "Poveste de Cartier".:))
Dragomara
16 Nov 2009, 17:02
nici mäcar nu-si dä seama cä o face - crede sincer si generos cä majoritatea semenilor sunt mai prosti si mai putin morali ca ea, si nu e constientä cä afirmarea excesivä a acestei opinii îi ofenseazä pe drept cuvânt, iar pe ea o pune într-o luminä deosebit de dezavantajoasä.
deci LOL!
cu toată inteligenţa mea să mor io de-am putut pricepe cum te poate jigni ceea ce ştii că nu ţi se aplică?!:-O
vroiam să fac o mică corecţie, şi anume NU cred, ŞTIU că majoritatea semenilor sunt proşti, imorali şi inculţi. ar fi şi imposibil să nu o ştiu, doar se străduie continuu să mă convingă. şi mai cred că nu e vina lor. nu total. :D
când o să vreau să fiu pusă-ntr-o lumină avantajoasă spunând cretinisme şi neadevăruri categoric n-o să mai fiu eu.
Uite, aläturi, în topicul cu poll-ul, drept räsplatä cä i l-am fäcut, a trântit o aberatie despre niste fosti securisti care cicä gândesc la fel ca mine apropo de relatia dintre inteligentä si vârstä. Nu m-am supärat, am înteles cä era o replicä de tip dadaist, färä nici o logicä, si i-am räspuns cu o glumä similarä, despre raportul dintre viitorii cosmonauti, noptile säptämânii si dormitul pe stânga sau pe dreapta.
de fapt am vrut să spun turnător, ceea ce în fond e tot un drac.
ce-am înţeles io din acel topic, fff pe scurt: el (=Pitbull) nu e de-acord cu afişarea vârstei userilor, pentru că el oricum ştie că el nu spune adevărul, şi deci e absolut convins (dracu'ştie de unde) că şi restul lumii face la fel. ceea ce nu e deloc aşa, evident. :(
acum vă întreb pe voi: dacă nu eşti sincer nici în cele mai neînsemnate aspecte ale vieţii, un cont pe un forum fiind un rahat pentru care nu cred că ar tb să te urmărească Interpolul, atunci ce valoare mai au judecăţile (=cronicile) tale pe acest forum?! care e motivul pentru care tb ca eu să te mai citesc?!
şi apoi dacă ştii că eşti (şi chiar eşti) sincer în toate afirmaţiile de unde ştii celălalt musai minte?!
cât despre mine nu am minţit niciodată pentru am mă simţi io însămi mai bine, de ce aş face-o pentru ca altul să se simtă mai bine?!
oricum, subiectul e mult mai amplu, iar eu am alte treburi.
PS: ceea ce uită Pitbull, şi nu numai el (din păcate), e faptul că dacă m-ai minţit o singură dată, nu am să te mai cred niciodată, cel puţin nu în viaţa asta, deoarece tarele de caracter nu intră în aria mea de toleranţă.
Dragomara
16 Nov 2009, 17:15
nu stiu care-s forumurile alea civilizate si ma intreb cati din forumistii de-acolo nu scad/adauga ani/decenii din/la cifra respectiva...
oricum, faza asta cu "daca ai sub 30 taci" spune TOTUL
greieraş - aşa pricepi tu mereu, sau doar te prefaci ca să facem rating (=conversaţie)?!
acum ceva ani, la un curs de management ni s-a spus că pentru a afla vârsta reala a unui bărbat trebuie să scadem 12 ani din vârsta fizică.
no, acum ştiu că o să o iei ca pe-o insultă, însă tu şi pentru 17 ani îmi pari... infantil.
no, dar stai că-ţi mai explic o dată: pe mine (=Dragomara) nu mă interesează să vb cu persoane sub 30 de ani pentru că (şi acum o să-ţi dau un exemplu) că ele (=tu, în cazul de faţă) sunt incapabile să citescă şi înţeleagă o frază simplă. şi acum, unde tot n-ai priceput, reiau: io (=Dragomara) nu vreau să vb cu tine pentru că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, pentru că te consider imatur şi incapabil de a înţelege o simplă frază.
restul lumii sub 30 de ani (=deci şi tu) poate vb cu cine vrea muşchii ei, mai puţin cu mine.
no, acum e clar, sau să o iau de la capăt, eventual de la Ana are mere?!:(
StefanDo
16 Nov 2009, 17:20
as putea paria ca media de varsta pe cinemagia e sub 30, poate e o idee buna sa mai verifici si ce-i cu forumurile alea civilizate
Dragomara
16 Nov 2009, 17:29
as putea paria ca media de varsta pe cinemagia e sub 30, poate e o idee buna sa mai verifici si ce-i cu forumurile alea civilizate
nu mai paria, se vede cu ochiul liber.
(şi acum am să-ţi traduc ceea ce tocmai ai făcut, mă rog, e-o nimica toată, tocmai ai recunoscut valoarea (=eufemism) postărilor tale).
no, greieraş e tragic cu tine, trebuie să o luăm de la Ana are mere, problema e că mai trebuie ceva neuroni... ceva, nu mulţi... aşa cam vreo... câteva milioane. acum tu nu te îngrijora, cu siguranţă ai şi alte calităţi. :D
Dragomara nu vreau sa fiu nepoliticos, dar deja incepe sa devina penibila situatia. Nu vrei sa ne bagi in seama? Bun, nu ti-o cere nimeni. E absurd cat de mult se poate comenta pe tema asta. Nu e nimic de dezbatut, ne bagi in seama sau nu. Atat de simplu e. Nici nu incerc sa intru in subiectul varsta fizica/mintala pentru e clar inutil. Sunt curios ce s-ar intampla daca un Einstein de 29 de ani ar intra pe forumul asta. Nu stiu cat de bun e exemplul, dar cred ca ati inteles ideea.
Pitbull
16 Nov 2009, 17:32
Drago, îmi pare sincer räu, dar din cele trei mesaje ale tale de mai sus (#1370, #1371 si #1373) nu se întelege nimic! :( Da' chiar nimic! :(( N'ica de n'ica! =((
...Si e foarte naspa, fiindcä întrezäresc pe-acolo, printre silabe, litere, foneme si vocabule, semnele unor subiecte pe care as vrea sä le discutäm, dar mi-e imposibil sä le dau de capät.
Deci, Drago, uite ce te rog eu: reformuleazä - succint, clar si coerent.
Multumesc! :)
StefanDo
16 Nov 2009, 17:32
ce curiozitati ai si tu, mai liviu :) tu nu vezi ca dragomara e o einstein la 35-40 de ani? normal ca ala de sub 30 ar avea o reactie mult mai imatura decat a ei...
halebardul e dovada cea mai buna ca cinemagia provoaca dependenta, dar nici dragomara nu-i departe. Ne dispretuieste, dar ne onoreaza zilnic cu prezenta si intelepciunea ei. Eu i-as face un bine, asa ar avea mai mult timp pentru begonii...
Dragomara
16 Nov 2009, 17:35
Dragomara nu vreau sa fiu nepoliticos, dar deja incepe sa devina penibila situatia. Nu vrei sa ne bagi in seama? Bun, nu ti-o cere nimeni. E absurd cat de mult se poate comenta pe tema asta. Nu e nimic de dezbatut, ne bagi in seama sau nu. Atat de simplu e. Nici nu incerc sa intru in subiectul varsta fizica/mintala pentru e clar inutil. Sunt curios ce s-ar intampla daca un Einstein de 29 de ani ar intra pe forumul asta. Nu stiu cat de bun e exemplul, dar cred ca ati inteles ideea.
e tocmai pe dos. ;)
citeşte! citeşte! citeşte! măcar semnătura mea electronică!
:( :( :( :( >:) >:) >:)
"NU mă interesează părerile celor sub 30 de ani" - Daca nu te intereseaza nu te obliga nimeni sa le citesti si cu atat mai mult sa ne raspunzi.
"nu mă interesează să cunosc pe nimeni." - Aici nu cred ca e ceva de dezbatut.
"NU am timp şi chef să te ajut să creşti" - Nu ti-a cerut nimeni asta.
"deci nu-mi consuma inutil timpul, te rog!" - Nu noi iti consumam timpul, ci tu. Prin faptul ca ne citesti mesajele iti consumi singura timpul. Prin faptul ca raspunzi mesajelor noastre iti consumi singura timpul. Pentru ca tu alegi sa ne bagi in seama iti consumi timpul, dar vinovatul pentru actiunea asta de a consuma timpul esti tu, nu noi, pentru ca noi nu te fortam sa o faci. Atat timp cat ai liberul arbitru de a alege intre a ne baga in seama si a nu ne baga in seama tu esti singura vinovata pentru aceast consum al timpului.
Am citit...
Inteleg ca problema ta e mai mult legata de faptul ca nu stii sigur daca varsta persoanei cu care discuti e peste 30 de ani, dar asta e problema ta, nu a celeilalte persoane. Atat timp cat alta solutie nu ai, nu una realizabila (pentru ca afisarea varstei tuturor membrilor de pe forum e cu siguranta irealizabil), iti propun sa dialoghezi doar cu persoanele despre care stii sigur ca au 30 de ani. Case closed.
PS: Uite cum in loc sa fi invatat mi-ati consumat timpul.
Dragomara
16 Nov 2009, 18:03
pentru morile de vânt:
NU mă interesează părerile celor sub 30 de ani, nu mă interesează să cunosc pe nimeni. NU am timp şi chef să te ajut să creşti, deci nu-mi consuma inutil timpul, te rog!
PS: pentru termenii necunoscuţi vezi www.dexonline.ro
Cititi comentariile de la ultimul articol legat de Twilight. Sunt sigur ca veti intelege despre ce e vorba cand veti citi...
Pitbull
16 Nov 2009, 22:45
Unde anume, Liviule? Un link, te rog...
Cel mai nou articol de pe prima pagina. (http://www.cinemagia.ro/stiri/cinemagia-a-vazut-luna-noua-14006/)
Pitbull
16 Nov 2009, 23:50
Multumesc, m-am uitat.
Din päcate, nu väd legätura - dar de vinä poate fi si oboseala; am avut o zi interesantä.
Which reminds me:
"Fie-ti dat sä träiesti vremuri interesante!"
(Vechi blestem chinezesc)
Legatura cu moderatorii? Nu stiu cati dintre voi aveti acces la acele comentarii, dar e clar ca multe dintre ele ies din limita bunului simt. Ma gandeam ca Stefan sau Gloria au acces acolo si daca voi posta aici va fi mai usor de observat....
Pitbull
17 Nov 2009, 00:15
Aaaa, da - acum e clar.
Well, räspunsul e si mai clar:
Acele comentarii tin exclusiv de resortul administratorilor (Stefan si Gloria), fiind pe site, nu pe forum. Da, acolo abundä, din päcate, ineptiile, tâmpeniile si abuzurile de tot felul. Dar Stefan si Gloria au sarcini mult mai importante (si mai cronofage), în domeniile principale ale sietului (stiri, articole, cronici, etc.). De câte ori nu le-am cerut câte un lucru, si efectiv n-au avut timp sä-l rezolve. Muncesc de dimineata pânä seara, ades trec prin redactie si-i väd, si-i înteleg. Sunt oameni, nu "surrogates"! Chiar NU AU când sä mai ia la puricat si comentariile vizitatorilor.
Tot ce se poate face e sä se semnaleze cele abuzive - dar cu o precizare: nu-i obligati sä-si consume timpul doar verificând (si, eventual, stergând) nenumäratele cretinisme inofensive; raportati-le numai mesajele efectiv nocive: ilegale, injurioase, triviale, sau spam.
Mi-am dat seama ca sunt foarte ocupati si nici nu as fi raportat daca era vorba de un simplu mesaj, dar cred ca sunt 10 pe putin si avand in vedere ca e vorba de Twilight chestia asta o sa continue pana dispare articolul de pe pagina principala.
Si daca tot e vorba despre raportat exact mesajul cu pricina, in cazul asta mesajele, presupun ca daca folosesc acel "raporteaza abuz" din dreapta comentariului chiar se va face ceva in privinta asta? Ma gandesc ca asa le-as usura sarcina...
Pitbull
17 Nov 2009, 00:58
Dacä e realmente ABUZ, da: va fi sters.
Dacä e doar una din nenumäratele imbecilitäti inocente... singurul abuz va fi cel la adresa timpului lor.
Liviu, foloseste cu incredere steguletul cu "raporteaza abuz"; ne ajuti mult procedand asa.
Dragomara
24 Nov 2009, 12:42
ăăă... am vrut să-i arăt lui Judex ce fel de bărbat îmi place mie dpdv fizic, ca să-l scutesc de debitat inepţii pe forum, şi ia uite ce scrie la profilul febleţii mele: "născut în 25.07.1987, a făcut ultimele voturi la filme în 1 ian 1970!! " :-O :-O :-O :-O :-O
http://i48.tinypic.com/29xgrw2.jpg
Dragomara
24 Nov 2009, 12:46
no, hai că văd că aceleaşi date sunt şi la profilul meu. =)) =)) =))
90% din useri nu existau, da'postau totuşi pe forum! =)) =)) =))
să vină tata-mare Daniel, dacă el o fi existat before 1 ian1970! :-? :P
cremaxx
24 Nov 2009, 18:27
Atunci cand postez la forum am observat ca ora la care sunt afisate postarile ,este in urma cu 2 ore; de ex eu am postat la ora 18:27.
Aici scrie ca postul a fost facut la 16:27.Daca a mai fost pusa aceasta intrebare rog sa se mai raspunda odata...nu am gasit pe nicaieri raspunsul(nici nu am cautat prea mult),
StefanDo
24 Nov 2009, 18:30
cred ca apare doar la tine problema, la mine postarea ta are ora 18.27
cremaxx
24 Nov 2009, 18:38
Tot ce e posibil.Insa am verificat sa vad daca nu cumva la profil am setari de ora globala si nu exista;stau in romania si nu am setata alta ora decat cea a romaniei.
Eu cand ma uit la postul tau observ ca e scris la 16:30.
Mai au si alti utilizatori ai acestui forum aceasta problema sau doar la tine arata ora corect?:D
Chiar mai adineauri am facut un post pe un alt forum si observ ca pe acel forum imi indica corect data si ora.....
No, si mie imi apare cu 2 ore in urma postul ... m-am obisnuit!
Something to do ?
Pitbull
24 Nov 2009, 20:15
Eu mi-am setat profilul sä arate ora Bucurestiului, si väd toate orele OK. Acolo trebuie sä fie problema...
Dragomara
24 Nov 2009, 20:16
după ora 17 a fost ok, dar la ora 12 era exact aşa cum am salvat eu printscreenul. cel pe care acum văd că mi l-a şters careva. ;)
inutil să mai zic că nu am făcut vreo schimabre de setări.
(dacă aş fi postat la poza la o dimensiune mai mică, data când a fost făcut votul, cea scrisă şi aşa cu gri deschis nu s-ar fi văzut.:D )
StefanDo
25 Nov 2009, 08:41
exista crop
Eu mi-am setat profilul sä arate ora Bucurestiului, si väd toate orele OK. Acolo trebuie sä fie problema...
Multumesc Pitbull, rezolvat :)
Dragomara
25 Nov 2009, 12:15
exista crop
o exista, dar "lucrurile" cu cât sunt mai mari cu atât se văd mai bine. de-aia mi-am şi propus şi să mă fac de 100 de kile, aşa o să-ţi fie mai greu să mă ocoleşti (=să nu ţii cont de îndreptăţitele mele dorinţe) ;)
Dragomara
26 Nov 2009, 12:28
da'totuşi preferam un banc, sau o poveste haioasă compatibilităţii ăsteia cu puştoaice !!
;) =)) =)) =))
http://i47.tinypic.com/25zt8n9.jpg
PS: şi mie-mi plac bărbaţii! încă! :">
PS1: şi totuşi, cum s-a ajuns la acest rezultat?! :-O :-/
Dragomara
26 Nov 2009, 12:46
dimensiunea este default pentru a se vedea de ce mama dracului tot insist io aci pentru un profil real (=de bun-simţ)
:( :( :( :(
StefanDo
26 Nov 2009, 13:10
PS: şi mie-mi plac bărbaţii! încă!
eu cred ca nu faci diferenta dintre un site de date-uri si unul bazat pe afinitati
esti compatibila cu respectivele pentru ca ati votat cam aceleasi filme sau aceleasi genuri, e chiar atat de greu sa intuiesti asta?
iar compatibilitatea ta de 94% cu saraca romy ar trebui sa-ti dovedeasca un lucru cat se poate de evident: pe cinemagia, unde (unii dintre noi) vorbim despre filme, varsta NU conteaza.
Dragomara
26 Nov 2009, 16:47
PS: şi mie-mi plac bărbaţii! încă!
eu cred ca nu faci diferenta dintre un site de date-uri si unul bazat pe afinitati
esti compatibila cu respectivele pentru ca ati votat cam aceleasi filme sau aceleasi genuri, e chiar atat de greu sa intuiesti asta?
iar compatibilitatea ta de 94% cu saraca romy ar trebui sa-ti dovedeasca un lucru cat se poate de evident: pe cinemagia, unde (unii dintre noi) vorbim despre filme, varsta NU conteaza.
dacă Romy e "săracă" (acum mă refer la mintea ei, of course) , este o ea, şi mai are şi 11 ani, io sunt BĂSESCU, deci votează-mă!!
=)) =)) =))
poate că io sunt incultă, imatură şi nu fac diferenţa dintre site-uri (=)) =)) =)) =)) ) fii tu băiat deştept şi analizează-ne voturile de grădiniţă, asta dpdv pur statistic, ca să vezi cât au evoluat plozii din ziua de azi (=au regresat cei peste 30 de ani, adică io). :"> ;)
unde constat că insişti să-mi ştergi postările, continuu să te întreb despre ce filme ai vb tu?! şi de ce foloseşti pluralul, eşti cumva 2 într-unul, adicătelea însărcinat, sau ce?! :-O :-O :-O
StefanDo
26 Nov 2009, 17:05
cred ca a venit vreme asa te ignor
cremaxx
26 Nov 2009, 17:29
Multumesc Pitbull, rezolvat :)
Unde setati voi? Ca eu nu am acea optiune..am tot cautat pe la profil de m-am plictisit.....:|
Pitbull
26 Nov 2009, 18:48
User CP (tool-bar-ul albastru aflat imediat deasupra forumului).
Edit Options (pe menu-ul din stânga, în primul grup de linkuri)
Date & Time Options (mai jos de jumatea coloanei de optiuni)
Time Zone (sub nas).
cremaxx
26 Nov 2009, 19:12
User CP (tool-bar-ul albastru aflat imediat deasupra forumului).
Edit Options (pe menu-ul din stânga, în primul grup de linkuri)
Date & Time Options (mai jos de jumatea coloanei de optiuni)
Time Zone (sub nas).
Eh , eu de unde sa stiu ca acest forum are doua locuri in care poti sa-ti modifici profilul.....sau 3-4 poate mai multe.....
Am rezolvat si eu acum vad ora corecta acolo unde trebuie.>:)
Apropo,curatenie nu faceti printre miile de topicuri inactive sau inutile uitate de timp si vreme?
Eu am inceput sa ma cam ratacesc prin ele.:(
Dragomara
26 Nov 2009, 21:15
ăăăă.... ăsta nu e un site de dating, nu?! să-mi traducă şi mie careva semnificaţia vârstei şi a sexului din acest query, vă rog:
http://i48.tinypic.com/n3vkh5.jpg
ăăă... şi cum era cu "nu dăm detalii reale despre noi", dar avem pretenţia să le dea alţii. revin, care dracului e rostul acestei chestii?! :-O :-O
Gasesti prieteni, oameni cu care sa comunici si sa dezbati idei si pareri.
Nu pt sex sau idile, ceea ce crezi tu!
StefanDo
27 Nov 2009, 11:10
bineinteles, nimeni nu spune ca acele campuri trebuie completate obligatoriu ;)
Dragomara
27 Nov 2009, 12:34
>:) bineinteles, nimeni nu spune ca acele campuri trebuie completate obligatoriu ;)
atunci şterge-le, fratele meu din filmul "a venit vremea să te ignor", carele iar încuraşi rolul, mama ei de viaţă! ;) :D
evident "vârsta" şi "sexul" când nu mai pot avea conotaţii STRICT sexuale, se referă numai la INTELECT. şi iar evident că de-aia vreau io profile reale şi complete. X(
PS: nu de "prieteni" şi "cunoştinte" REALE duc io lipsă.
ăăăă... prietenii şi cunoştinţele VIRTUALE sunt pentru site-uri de socializare (=dating).
ăăăă... ce fel de site ziceaţi că e ăsta?! :-? no, stai că mi-am amintit, unul unde o elevă de şcoală primară (numa' 11 anişori) are preferinţe cinematografice la fel de înalte (sau joase, depinde de unde priveşti :D ) ca ale mele. =)) =)) =))
PS1: a se vedea voturile lui romy. şi nu numai voturile.
Pitbull
27 Nov 2009, 12:46
Nu, nu le stergem - mergem pe calea de mijloc: facultativ.
Nu, vârsta si sexul, în afara conotatiilor strict sexuale, nu se referä numai la intelect. Se referä si la temperament, personalitate, profil emotional, stare de sänätate, diverse date fiziologice, felurite träsäturi fizionomice, experientä de viatä si profesionalä, factori de stare civilä, aspecte sociale, elemente instituionale, caracteristici financiare, si multe altele - suficiente pentru a avea relevantä în numeroase contexte: cinefilie, dating, sociologie, culturä generalä, P.R., medicinä, cresterea vacilor ouätoare, etc.
Dragomara
27 Nov 2009, 12:49
Nu, nu le stergem - mergem pe calea de mijloc: facultativ.
Nu, vârsta si sexul, în afara conotatiilor strict sexuale, nu se referä numai la intelect. Se referä si la temperament, personalitate, profil emotional, stare de sänätate, diverse date fiziologice, felurite träsäturi fizionomice, experientä de viatä si profesionalä, factori de stare civilä, aspecte sociale, elemente instituionale, caracteristici financiare, si multe altele - suficiente pentru a avea relevantä în numeroase contexte: cinefilie, dating, sociologie, culturä generalä, P.R., medicinä, cresterea vacilor ouätoare, etc.
sorry, n-am timpul tău să elaborez/ detaliez. şi oricum NIMENI nu pricepe. =)) =)) =))
Pitbull
27 Nov 2009, 12:58
Mai mult de douä minute nu mi-a luat, cä-mi curge apa la baie si m-am gräbit sä nu fac inundatie.
StefanDo
27 Nov 2009, 13:01
dragomara, bann 3 zile
daca te inscrii cu clona, bannul va deveni permanent
paul_aramis
27 Nov 2009, 14:48
ăăăă... ce fel de site ziceaţi că e ăsta?! :-? no, stai că mi-am amintit, unul unde o elevă de şcoală primară (numa' 11 anişori) are preferinţe cinematografice la fel de înalte (sau joase, depinde de unde priveşti :D ) ca ale mele. =)) =)) =))
PS1: a se vedi>romy</u></i></b>. şi nu numai voturile.
sau poate unde tu ai aceleaşi preferinţe ca ale unei copile de 11 ani.
corinka
27 Nov 2009, 19:40
dragomara, bann 3 zile
De ce?
StefanDo
27 Nov 2009, 22:37
dupa o discutie de acum o saptamana in care i-am spus sa nu mai puna fotografii imense pe forum si a raspuns ca i se pare prea complicat sa dea crop sau resize, a pus o fotografie f. mare chiar aici. I-am sters-o zicandu-i ca e prea mare si a pus-o iar. I-am sters-o zicandu-i ca daca o mai pune o data ia bann. A pus-o iar.
Stiu ca pare aiurea venind tocmai din partea mea, dar o simpla intrebare: ce-a mai facut Halebardul de l-ati suspendat iarasi?
Mai mult ca sigur e legat de faptul ca are ban permanent, deci si clonele ii vor fi banate. Personal as vrea sa-l vad inapoi pe forum si nu cred ca-s singurul care gandeste asa.
StefanDo
30 Nov 2009, 07:37
de dimineata am gasit cateva mailuri de la dragomara. bineinteles, contineau sfaturi bine simtite (si colorate), plus cuvantul ei preferat :)
Pitbull
30 Nov 2009, 08:09
Care din ele? "Prost", "imoral", sau "ipocrit"? Cä pe mine m-a gratificatärä cu tustrelele
StefanDo
30 Nov 2009, 08:41
primul era prost (primul cuvant, nu primul din cele trei :)) ), dupa care privirea a alunecat pe diagonala, prinzand doar nişte suculenţe argotice
Cinemania
30 Nov 2009, 08:56
nu cumva erau mailuri cu:
te ignor; te ignor;
te ignor io; te ignor io;
nu tu ma ignori; nu tu ma ignori
deci io te ignor; io te ignor
StefanDo
30 Nov 2009, 09:02
je l'ignore :)
da' sigur vine ea în şase ore şi... ne ignoră pe TOŢI!
Si pe mine m-a ignorat cu un PM in care mi-a spus ce i-a spus si lui Pitnull. :D
Dragomara
30 Nov 2009, 13:25
am mult prea multe reclamat, dar de data asta am să încep cu totul altfel, am să mă duc un pic mai sus, acolo unde sper că măcar cineva va citi cu atenţie.
PS: toţi cei de deasupra, pe care acum nu vă mai văd pentru că sunteţi pe IgnoreList ;) :-* :"> sunteţi off-topic. ultima dată când am verificat acest topic se numea Reprosuri pentru moderatori. nu citate din mesajele mele private, chestie total interzisă de Regulament. dar cine naiba să mai aibă timp de citit în ziua de azi.
PS1: o să revin cu un "paste"-ul din reproşurile pentru moderatori.
PS3: mulţumesc ceasului CineMagia, cel care e mereu în urmă, cu minute, zile, ani. de data asta asta au fost doar 17 minute, şi asta după ce-am trimis 10 emailuri.
paul_aramis
30 Nov 2009, 13:42
am mult prea multe reclamat, dar de data asta am să încep cu totul altfel, am să mă duc un pic mai sus, acolo unde sper că măcar cineva va citi cu atenţie.
PS: toţi cei de deasupra, pe care acum nu vă mai văd pentru că sunteţi pe IgnoreList ;) :-* :"> sunteţi off-topic. ultima dată când am verificat acest topntru moderatori.moderatori.</i></b> nu citate din mesajele mele private, chestie total interzisă de Regulament. dar cine naiba să mai aibă timp de citit în ziua de azi.
PS1: o să revin cu un "paste"-ul din reproşurile pentru moderatori.
PS3: mulţumesc ceasului CineMagia, cel care e mereu în urmă, cu minute, zile, ani. de data asta asta au fost doar 17 minute, şi asta după ce-am trimis 10 emailuri.
vezi c-ai pert un peseu pe drum. cre' că-i ăla cu "sînte-îţi proşti toţi". s-o fi terminat vinu'.
şi ... mie nu-mi plac pastele. poate aduci nişte macaroane. cu brânză. sau lasagnia.
cremaxx
30 Nov 2009, 13:47
Nu ca i-as tine partea Dragomarei dar care este treaba domnilor moderatori , va este lene sau jena sa modificati marimea pozei si sa o puneti dupa dorinta dvs?
Am impresia ca moderatorii nu prea fac ceea ce trebuie pe aici ,adica sa se ocupe de acest sita sa mearga asa cum trebuie,sa mai stearga din topicurile vechi si inutile,sa umble la ora aia sa fie setata automat pt romania ca e un site romanesc si multe altele.
Moderatorii nu trebuie sa se certe cu userii ,iar apoi sa dea ban atunci cand cedeaza psihic.
Stim ca nu trebuie sa te iei cu moderatorii "in gura" dar haideti sa fim seriosi.
paul_aramis
30 Nov 2009, 14:07
nu cremaxx, moderatorii e nişte ăia, nişte nimen-drum, de care useri poa' să-şi bată joc cum vrea muşchiu' lor băgându-şi picioarele în el de regulament (că doar aia există regulament), poa' să îi înjure cum îi place (că de, le cedează pisicu' când nu se conformează mozii la toate tâmpeniile pe le debitează ei) şi alte alea.
PS nu mi-o servii pe aia cu "dacă nu vă place de ce v-aţi făcut moderatori" sau "d-aia sunteţi moderatori" că nu ţine. nu în speţa de faţă.
StefanDo
30 Nov 2009, 14:15
1. pe cinemagia nu se sterge nimic, fii sigur ca alti useri au alta parere despre acele topicuri care tie ti se par vechi si inutile. Dupa 47 de mesaje nu e oare cam devreme sa-ti dai cu parerea despre alte discutii in care ceilalti forumisti s-au implicat?
2. treaba moderatorilor nu este sa dea resize, mai ales cand fotografiile inutil de mari sunt puse doar ca sa sfideze. Respectarea unei reguli atat de simple precum "Mesajele sa fie scrie intr-o maniera nederanjanta pentru ceilalti user-i" tine in definitiv de bunul-simt. Trantirea unei fotografii atat de mari incat trebuie sa scrolezi ca sa-i vezi capatul nu.
3. o sa ne ocupam de problema cu ceasul, aceasta a aparut mai recent decat crezi. De "multe altele" nu prea ne putem ocupa, din moment ce lasi asa, elegant, totul in aer. Daca ai vreo problema spune-o si o vom rezolva in masura posibilitatilor.
@paul-aramis
crede-ma, nu merita ;)
paul_aramis
30 Nov 2009, 14:17
...
@paul-aramis
crede-ma, nu merita ;)
ştiu. da' iar am prins o pisică de coadă ...
Dragomara
30 Nov 2009, 14:19
....
mâine vreau să vă văd aci Job Description-ul.
o să discutăm pe marginea lui ce ar trebui să faceţi voi.
până atunci te rog frumos fă ceea ce te-am rugat=reclamat ADICĂ FĂ UZ ŞI ABUZ DE ACEL BUN-SIMŢ, evident după ce dai un dexonline.
StefanDo
30 Nov 2009, 14:19
@paul_aramis
eh, las-o, ca poate apare si-un caine
@dragomara
daca nu te calmezi, bann-ul devine definitiv, ia-o ca pe un avertisment foarte serios
paul_aramis
30 Nov 2009, 14:26
@paul_aramis
eh, las-o, ca poate apare si-un caine
a, nu! că câinele e expert în învârtitul în jurul cozii (deşi de cele mai multe ori nu reuşeşte să şi-o prindă) şi ăsta din reflex se întoarce. mâţa trage.
disclaimer: prin "pisică" nu mă refeream neapărat la vreo persoană de sex feminin.
cremaxx
30 Nov 2009, 14:30
...
@paul-aramis
crede-ma, nu merita ;)
ştiu. da' iar am prins o pisică de coadă ...
Halal limbaj la tine. Si fi mai atent la ce am spus: nu m-am referit la ce va face voua userii ci doar la problema cu poza care l-a deranjat pe DO .
Cat de coada de pisica sper sa nu fi bagat nasul prea mult sa fi ajuns la fund.:))
StefanDo
30 Nov 2009, 14:35
mai bine va potoliti
cremaxx
30 Nov 2009, 14:38
mai bine va potoliti
Eu am vorbit la subiec,exact ce mi sa pare mie de reprosat moderatorilor.
Potoleste javra ca latra aiurea!
paul_aramis
30 Nov 2009, 14:42
mai bine va potoliti
io' unu mi-s potolit. da' pârdalnica asta de mâţă o-nceput să tragă. da' dacă zici tu, îi fac o bucurie şi îi dau drumu'. de data asta.
StefanDo
30 Nov 2009, 14:48
dragomara, daca imi mai raportezi abuziv un singur post din acest thread, ai ban.
Dragomara
30 Nov 2009, 14:51
dragomara, daca imi mai raportezi abuziv un singur post din acest thread, ai ban.
io vreau doar să-ţi faci jobul pentru care eşti plătit de imedia, aici. atât.:"> :"> :">
dacă nu poţi te rog lasă-i pe alţii.
te rog frumos să mă ierţi dacă e altul rostul acelui buton, şi dacă a modera înseamnă a proflifera şi facilita injuriile la adresa altor userii.
pentru a 50 oară te rog, de data asta în public, dă-mi e-mail-ul şi sau telefonul şefului tău. se pare că noi 2 nu ne înţelegem, şi nu pricep de ce tot eziţi, unde tu te ştii că nu ai nimic să-ţi reproşezi, de ce eziţi să-mi satisfaci dorinţa asta absolut firească?! te rog, hai să-i lăsăm pe cei care AR TREBUI SĂ SE PRICEAPĂ, să analizeze. poţi asta?! te roooog.
keepwalking
30 Nov 2009, 14:58
dragomara,
esti singura pe care o freaca grija cum isi face treaba stefan.
si, crede-ma, ai niste motive absolut puerile.
ai toata libertatea sa te exprimi decent pe acest forum.
StefanDo
30 Nov 2009, 14:58
vezi sa nu mi-o fac prea bine
Dragomara
30 Nov 2009, 15:01
dragomara,
esti singura pe care o freaca grija cum isi face treaba stefan.
si, crede-ma, ai niste motive absolut puerile.
ai toata libertatea sa te exprimi decent pe acest forum.
mulţumesc pentru empatia demnă de un mare scriitor, dragul meu! nu cred că merit atât consideraţie, dar treacă de la mine...:"> :"> :"> :"> :"> 8-> 8-> O:-) O:-) O:-)
Dragomara,
Eu consider justificata banarea ta de acum trei zile, fapt pe care ti l-am explicat si in raspunsul dat la primul tau mail.
Renunta sa ne mai hartuiesti cu mesaje, altfel imi voi da acordul pentru o noua banare a ta.
StefanDo
30 Nov 2009, 15:11
dragomara, bann 3 zile
acum on topic, va rog
StefanDo
30 Nov 2009, 16:58
s-a rezolvat problema cu ceasul
Pitnull...? Ăsta e rudă, ceva, cu Pitbull...?
Oops! Damn typos... :">
cremaxx
30 Nov 2009, 18:39
Vreau sa stiu si eu care e faza de toti aveti"cedeaza trecerea" si cum ati dobandit-o?
StefanDo
30 Nov 2009, 18:41
huh?
cremaxx
30 Nov 2009, 18:47
huh?
Semnul acela de exclamare care il ai tu si majoritatea comentatorilor acolo jos langa nume.....triunghiul acela rosu care seamana cu "cedeaza trecerea" din regulamentul de circulatie auto si pe care nu-l respectati....;)
StefanDo
30 Nov 2009, 19:00
si daca treci cu mouse-ul pe-acolo ce zice?
cremaxx
30 Nov 2009, 19:08
si daca treci cu mouse-ul pe-acolo ce zice?
:D Zice sa raportez ca ai comentat aiurea?:D
StefanDo
30 Nov 2009, 19:14
da
daca apesi noi primim mail de atentionare ca mesajul e considerat abuziv ;)
Yeah, right! :D
Ca sa arate corect ora la care postez a trebuit sa trec pe cea de Bruxelles, Copenhaga.. Sa fie o premonitie? B-)
StefanDo
01 Dec 2009, 08:40
bine, atunci problema cu ceasul o sa se rezolve maine :)
Multam' pt. ora, Stefan!
Se poate rezolva si din profil dar tot aveam 10 minute intarziere :)
cremaxx
01 Dec 2009, 12:13
Vreau sa stiu si eu dece nu se sterge acest topic si ce rost mai are sa-l tineti acolo:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1478633#post1478633
Asta la fel,daca s-a gasit moderator ce rost mai are?Nu cred ca acest forum este unul sarac din punct de vedere al topicurilor:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96230
Pentru primul caz ti-am dat dreptate, al doilea topic trebuie pastrat pentru ca acolo se vad candidaturile celor care au concurat pentru postul de moderator.
Buey, care ma tot treceti pe ora Bucurestiului? :))
Se poate face asa ceva?
Nu cred ca te trece nimeni ... maybe you forgot to save? :-/
In orice caz mai uita-te odata p`acolo!
cremaxx
01 Dec 2009, 18:01
Dece sectiunea Cinema interactiv are minimalizate cele 5 topicuri mereu cand intru pe pagina de forum si este vizibil doar topicul Imperiul simturilor? Trebuie intotdeauna sa dau clic mereu pe sageata din dreapta ca sa vizualizez restul topicurilor....:-/
Celelalte sectiuni nu prezinta aceasta problema.
Sper ca nu am semnat o petitie expirata.Nu mai semnez data viitoare nimic daca observ nesimtire:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90770
Dragomara
05 Dec 2009, 00:45
pe când testul OBLIGATORIU de alcoolemie, de dinaintea fiecărei postări?! :-O :-O
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1481512#post1481512
evident, "gravele postări animate de egocentrism si ambitii personale, în acel topic care e unul dintre cele mai valoroase de pe Cinemagia..." au fost salvate şi vor fi reanalizate de întreg auditoriul, după trecerea acelui test de alcoolemie - analiză prin care li se va REverifica, sau nu, valoarea - aşa cum este şi firesc.
http://i50.tinypic.com/2wec4z8.jpg
http://i49.tinypic.com/33opcsm.jpg
cremaxx
05 Dec 2009, 00:51
Nu imi palc persoanele care se cearta in vazul lumii numai ca sa ceara ajutor.
Drago,daca nu rezolvi nimic prin PM te asigur ca nu o sa rezolvi niciodata prin topicuri ceea ce vrei tu de fapt.
[FRAGMENT STERS DE CATRE MODERATOR] .nu face abuz de mileniul 3......inca traim in romania,si base face crize iar geoana nu mai doarme noaptea cu gandu ca el e cel care o sa-si bata joc in continuare de tara asta.(:|
Dragomara
06 Dec 2009, 00:40
PS: mulţumesc oneştilor, culţilor, împăciuitorilor, decenţilor care-mi tot şterg semnătura electronică.
PS1: în caz că iar dispare, datele esenţiale se găsesc şi în profilul meu, cel care e PUBLIC.
keepwalking
06 Dec 2009, 00:43
măi băiete, rămâne cum ţi-am spus. nu-ţi retragi vorbele numai le schimbi din 5 în 5 minute, adică le EDITEZI. dacă vrei dovezi, am destul pe e-mail!
restul nu se poate comenta sincer aici.
daca le editez, e pentru ca inca imi indulcesc tonul, dintr-un bun simt nemeritat de cei carora ma adresez.
keepwalking
06 Dec 2009, 01:00
daca le editez, e pentru ca inca imi indulcesc tonul, dintr-un bun simt nemeritat de cei carora ma adresez.
amore, sună-mă după ce termini cu îndulcitul=PUPATU'N CUR, şi o să declinăm împreună:
un ***, doi ***... şi tot aşa până vom parcurge toate adjectivele.;)
termin-o cu stilul asta familiar, de parca chiar te-ar putea suna cineva!
keepwalking
06 Dec 2009, 01:10
ca sa incheiem!
dragomaro,
iti inteleg singuratatea si neimplinirea, dar nu intinde coarda, legandu-te de altii.
ok?
Dragomara
06 Dec 2009, 09:20
amore, sună-mă după ce termini cu îndulcitul=PUPATU'N CUR, şi o să declinăm împreună:
un ***, doi ***... şi tot aşa până vom parcurge toate adjectivele.;)
termin-o cu stilul asta familiar, de parca chiar te-ar putea suna cineva!
ca sa incheiem!
dragomaro,
iti inteleg singuratatea si neimplinirea, dar nu intinde coarda, legandu-te de altii.
ok?
nu înţeleg cum oamenii ca tine, cei care au pretenţia că trăiesc şi mai ales muncesc cu şi printre cuvinte sunt incapabili de-a "simţi" semnificaţia şi tonul unui text. am fost, sunt şi voi continua să fiu ironică, şi nu numai pentru că majoritatea chestiilor pe care le trăim ar fi de râs. regret că nu ai mijloacele tehnice să mă suni, poate ai fi fost capabil să mă înţelegi mai bine, ascultându-mă, şi vorba americanilor "I am in the book", nicidecum la capitolul oltence fierbinţi, cum bănuie unii.;)
cât despre singurătatea şi neîmplinirile mele nu-ţi pot da decât dreptate, unde constat că ai participat la aceeaşi şedinţă de spiritism cu Liviu-.
O satisfacţie am totuşi, unde văd seară de seară la ore târzii din noapte, bărbaţi împliniţi şi nesinguri, pe Internet - constat că se poate şi mai rău.:((
şi acum dă-mi voie să-ţi reamintesc de unde a pornit toată discuţia asta: domnul Gabriel Andronache l-a suspectat de "normalitate" pe domnul Halebardul ceva topice mai sus, evident asta e numai vina mea. îmi cer scuze!
halebardul
06 Dec 2009, 12:10
Ce-ati patit, oameni buni, ne-buni?
De la ce v-ati luat? :-O
Ce-ati patit, oameni buni, ne-buni?
De la ce v-ati luat? :-O
Stii cum e pe Cinemagia: daca cearta nu e, nimic nu e. De altfel mi-am luat si eu portia cu ceva timp in urma si cred ca mi-a ajuns pentru urmatorii cativa ani. Din pacate unii isi iau portia lunar, saptamanal sau chiar zilnic.
cremaxx
06 Dec 2009, 14:31
Dar ce treaba au moderatorii cu asta?Voi nu mai stiti ce si unde sa scrieti doar asa sa va bagati in seama.Asta arata competenta voastra ( a unora) din moment ce nu cautati topicul potrivit ca sa va certati sau nu folositi PM-ul.
Scrieti aici vrute si nevrute,iar peste 5 minute va mirati dece se scrie tot felul de prostii despre voi.
Topicul asta e sa "FACETI REPROSURI MODERATORILOR" sau sa le transmiteti ceva, nu sa umpleti paginile intruna cu vaietele voastre despre ceilalti.
Rog un moderator sa faca curatenie pe aici .....Pitbul?Do?Gloria?
Pitbull
06 Dec 2009, 14:45
Am renuntat la functia de moderator al Condicii, atât pentru cä se înmultiserä peste poate, cât si fiindcä e mai bine ca aceastä sectiune, datoritä naturii ei more or less "juridice", sä fie moderatä numai de angajatii IMedia (Gloria si Stefan).
Dar, într-adevär, dezbaterea din ultimele zile e sträinä de atributiile specifice ale moderatorilor. Cred cä ar fi bine sä fie mutatä într-un topic nou, cu unul dintre urmätoarele titluri:
- A fi sau a nu fi forumuri concurente.
- Si cu dracul, si cu lumânarea.
- Duplicitate sau loialitate?
- Ca rumânu' impartial!
- ...etc. (mai ziceti).
Dragomara
06 Dec 2009, 15:51
...etc. (mai ziceti).
zic eu: căraţi-vă o dată pentru totdeauna, cu toţii de-aici (şi G şi D) şi lăsaţi-ne să ne alegem=votăm moderatorii, vă rog.:-?
PS: ăsta nu e banc! hai să votăm, vb cuiva.:|
Pitbull
06 Dec 2009, 17:20
Nope.
Site-ul e proprietatea IMedia, deci moderatorii nu se aleg, se numesc de cätre reprezentantii firmei.
Totusi, se pot alege, pe forumurile de tip falanster - cu hosting gratuit, si create de proprii lor useri.
Prin urmare voi incepe sa sterg tot ce se posteaza aici fara sa aiba legatura cu acest topic.
Iar discutia despre a fi sau a nu fi si pe alte forumuri o voi muta intr-un topic nou.
Dragomara
06 Dec 2009, 18:06
Dragomara, halebardul a fost pur si simplu rau intentionat.
halebardul
06 Dec 2009, 18:10
da, si eu as fi curios sa aflu :-O
prin ce s-a manifestat reaua intentie? ce am facut?
fiind un repros catre moderatori, cred ca sunt on-topic.
Keepwalking a explicat foarte bine ceea ce eu am sintetizat printr-un atribut. Revino la pasajul scris de el despre comportamentul tau de dupa debanare si de dupa ora cu Porumboiu.
halebardul
06 Dec 2009, 19:14
si unde e pasajul ala?
ma trimiti la o postare a lui keepwalking ca sa sustii reaua mea intentie? :-/
de ce nu vorbesti limpede?
Hale, sunt sigura ca-ti amintesti la ce pasaj ma refer.
Nu-l voi reproduce aici, din doua motive; primul, pentru ca nu mai vreau sa deschid subiectul comportamentului tau de dupa debanare.
Doi - pentru ca citand aici mesajul lui k. voi avea senzatia ca mi-ai cerut-o pentru ca esti, din nou, rau intentionat. Si eu evit pe cat posibil sa ma pun in situatii care m-ar face sa gandesc rau despre oameni.;)
halebardul
06 Dec 2009, 19:56
asta este egal cu zero. eu nu stiu despre ce e vorba, de aia si intreb.
macar pe pm poti sa mi-l spui?
dar sa fie ceva ce am zis eu, ok?
halebardul
06 Dec 2009, 20:09
ce-mi amintesc eu (ca au fost sterse)
dupa ce a plecat Corneliu am zis multumesc si ca discutiile pot continua pe celalalt forum. Fara link, fara nimic.
apoi ai venit tu si ai spus ca am un comportament care ma descalifica.
apoi mesajul meu a fost sters si eu ma intrebam "ce sa fie ce sa fie?"
apoi a venit stefAndo si a zis ca "sa fie oare reclama la un forum concurent"?
eu am zis ca nu suntem concurenti, ca voi sunteti ca o librarie care vinde carti in profit iar noi suntem ca o biblioteca, care le da gratis.
a venit steFando si a zis sa las teoriile, asta e situatia, take it or leave it.
eu i-am zis ca i'll leave it.
cam asa.
unde e reaua intentie?
eu sunt mandru ca va simtiti amenintati de forumul meu, dar asta va cam descalifica pe voi, nu? Site-ul nr 1 in sectiunea arta si cultura se teme de un forum de nisa? :-?
Hale, eu am spus de Keep ca a formulat mult mai in detaliu ceea ce au am simplifica la un atribut. Tu insiri o desfasurare trunchiata de evenimente, cand discutia era, de fapt, ca K. a caracterizat foarte bine situatia.
(@keepwalking "dupa ce ca esti primit aici civilizat, desi ai injurat cat ai putut cinemagia, mai ai tupeul sa te duci dincolo si sa iti bati joc de cei care ti-au reintins o mana aici?
Mai mult, in indepartarea ta de la subiect, ai omis sa enumeri si faptul ca ai scris "O mare nereusita a intalnirii de dincolo a fost lipsa de interactivitate, iar asta tine de organizare (...)A lipsit acel "moment magic", dar nu din vina lui. La noi nu va fi asa"
Doar tu ai fost de aceasta parere. De fapt, sigur n-ai crezut-o, dar, de, trebuia sa arunci cu ceva in noi. Ma rog, e ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest subiect.
Dragomara
06 Dec 2009, 20:51
don'şoara Gloria - felicitări pentru timpul acordat, şi "intenţie", da'se pare că iar n-aţi citit unde trebuie! :-O :-O
aceasta este postarea în discuţie, modificată. evident, de către un Moderator:
http://i49.tinypic.com/2dryyyc.jpg
ăăă... şi mai am o nelămurire, încă una, îmi cer mii descuze anticipat, cine şi de ce V-a modificat această postare:
http://i47.tinypic.com/5ldyj6.jpg
PS: rugăminte personală: mi-aţi putea da şi mie o bibliografie vis-a-vis de meseria aceasta nobilă de jurnalist. evident nu mă interesează gramatica.
mă gândesc că dacă aş şti mai multe poate v-aş înţelege şi accepta mai uşor deciziile.
mulţumesc anticipat!
Dragomara, Pitbull a editat mesajul lui keepwalking la cererea lui halebardul.
Si tot Pitbul a sters din comentariul meu replica "halebardul a fost rau intentionat" tocmai pentru a reacorda o sansa pacii.
halebardul
06 Dec 2009, 21:20
Hale, eu am spus de Keep ca a formulat mult mai in detaliu ceea ce au am simplifica la un atribut. Tu insiri o desfasurare trunchiata de evenimente, cand discutia era, de fapt, ca K. a caracterizat foarte bine situatia.
(@keepwalking "dupa ce ca esti primit aici civilizat, desi ai injurat cat ai putut cinemagia, mai ai tupeul sa te duci dincolo si sa iti bati joc de cei care ti-au reintins o mana aici?
Mai mult, in indepartarea ta de la subiect, ai omis sa enumeri si faptul ca ai scris "O mare nereusita a intalnirii de dincolo a fost lipsa de interactivitate, iar asta tine de organizare (...)A lipsit acel "moment magic", dar nu din vina lui. La noi nu va fi asa"
Doar tu ai fost de aceasta parere. De fapt, sigur n-ai crezut-o, dar, de, trebuia sa arunci cu ceva in noi. Ma rog, e ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest subiect.
unde suntem aici, la Realitatea TV? Apropo de trunchiere.
mesajul lui k. nu era asa civilizat cum il prezinti: eu eram labehardul iar forumul era un "cavou". Plus declaratia ca el i-ar taxa cum se cuvine pe cei care intra si aici si acolo? Unde-s mesajele? Cum de au disparut?
Unde-s teroristii, i-ati facut ministri?
Pai e frumos asa?
iar parerea mea pe care o citezi e o parere pe care o sustin in continuare, care e problema daca am zis ca nu a avut ceva magic intalnirea? E o insulta?
Sisoe & Jesus!
cremaxx
06 Dec 2009, 21:24
Da.Aveti toti nota 3.Treceti in banci.>:)
keepwalking
06 Dec 2009, 21:26
ai priceput exact ce am spus.
eu zic sa o lasi mai moale, mai ales dupa intalnirea ratata de azi cu cornel.:)
halebardul
06 Dec 2009, 21:33
fiind ratat, n-ai cum sa faci diferenta, nu? reperele sunt inversate, cum am mai vazut pe aici.
Si eu zic ca dupa cronicile lui Gorzo, ar trebui sa te ingropi undeva, ca trogloditii.
mie unul mi-ar fi rusine.
Voi sterge orice mesaj ce urmeaza daca va mai contine atacuri. E un avertisment pentru amandoi.
Dragomara
06 Dec 2009, 21:42
Dragomara, Pitbull a editat mesajul lui keepwalking la cererea lui halebardul.
Si tot Pitbul a sters din comentariul meu replica "halebardul a fost rau intentionat" tocmai pentru a reacorda o sansa pacii.
draga mea te rog să mă scuzi, dar nu voi mai citit mai departe. cred că sunt suficiente cretinisme (NU ALE MELE) pe ziua de azi, I can take no more.
printre altele îl poţi felicita pe dobitocul care mi-a făcut PC acum 4 ani, dacă n-ar fi fost el şi mia mea de euro multe dintre postările mele ar fi aici. acum sunt fată bună şi mă fac că uit de cei 30% şterşi de voi.
Pupici. Şi nu uita de cărţile alea, te rog.
Dragomara
06 Dec 2009, 21:43
Voi sterge orice mesaj ce urmeaza daca va mai contine atacuri. E un avertisment pentru amandoi.
începe cu tine însăţi, şi poate te va crede careva, te rog.
De data asta ma fac ca nu am citit ce ai scris si ce ai sugerat. Treaca de la mine. Dar e ultima data.
keepwalking
06 Dec 2009, 21:46
fiind ratat, n-ai cum sa faci diferenta, nu? reperele sunt inversate, cum am mai vazut pe aici.
Si eu zic ca dupa cronicile lui Gorzo, ar trebui sa te ingropi undeva, ca trogloditii.
ho, ho, ho! :)
Dragomara
06 Dec 2009, 21:56
De data asta ma fac ca nu am citit ce ai scris si ce ai sugerat. Treaca de la mine. Dar e ultima data.
nu ştiu de ce am eu acum convingerea fermă că nici eu, şi nici tu nu vom apuca ziua aia. cea în care vei citi şi înţelege ce scriu.
da' tu nu nu te supăra, te rog. eu te-am citit şi înţeles mai mereu. şi nu mi-am propus-o nici măcar o dată. :"> :-* poţi să crezi asta?! :-*
keepwalking
06 Dec 2009, 22:03
dragomara,
hai sa o luam incet...
cred ca doar 10% dintre mesajele tale sunt din sfera filmului, restul inseamna o gama larga de preocupari ce privesc mai degraba un site de discutii haotice.
ba spui ca ti se umbla in mesajele personale, ba ca esti persecutata, ba ca mergi cu bicicleta, ba ca ce colegi tampiti de munca si de forum ai...etc.etc.etc.
incearca sa fii constructiva, incearca sa fii pozitiva in demersurile tale, sa-i apreciezi pe cei din jurul tau si te asigur ca viata iti va fi mult mai usoara, nu aici, ci in toata plenitudinea sa.
cremaxx
06 Dec 2009, 22:05
nu ştiu de ce am eu acum convingerea fermă că nici eu, şi nici tu nu vom apuca ziua aia. cea în care vei citi şi înţelege ce scriu.
da' tu nu nu te supăra, te rog. eu te-am citit şi înţeles mai mereu. şi nu mi-am propus-o nici măcar o dată. :"> :-* poţi să crezi asta?! :-*
Cred ca pe tine nu te intelege nimeni.Cred ca nu te intelegi nici tu cateodata.Cred ca si daca ai fi inteleasa de cineva(greu de crezut) tot nu ai fi multumita fiindca nu te-a inteles atunci cand tu vorbesti fara inteles.
Fac un repros moderatorilor ca vi se permite prea mult(deja ii jigniti fara nerusinare) si nu va da o pauza ,ca sa va beti sampania (inca nu a inchis la magazin).>:)
Pitbull
06 Dec 2009, 22:05
no hai că iar am râs...
Pitbull
06 Dec 2009, 22:06
...Ups! :">
O clipä, m-am crezut Dragomara...
Dragomara
06 Dec 2009, 22:11
dragomara,
hai sa o luam incet...
cred ca doar 10% dintre mesajele tale sunt din sfera filmului, restul inseamna o gama larga de preocupari ce privesc mai degraba un site de discutii haotice.
ba spui ca ti se umbla in mesajele personale, ba ca esti persecutata, ba ca mergi cu bicicleta, ba ca ce colegi tampiti de munca si de forum ai...etc.etc.etc.
incearca sa fii constructiva, incearca sa fii pozitiva in demersurile tale, sa-i apreciezi pe cei din jurul tau si te asigur ca viata iti va fi mult mai usoara, nu aici, ci in toata plenitudinea sa.
Domnul Andronache - vă rog frumos să mă scuzaţi, io încerc DOAR să VĂ imit, pe domneavoastră personalitatea marcantă care discută numai despre filme.
s-ar părea că-mi iese, nu?! vedeţi cum suntem noi 2, o dată de-acord! :"> :"> :">
halebardul
06 Dec 2009, 22:14
ho, ho, ho! :)
da, Mosule, dar mai degraba:
huo, huo, huo!
repros catre moderatori: sunteti partinici.
keepwalking
06 Dec 2009, 22:26
Domnul Andronache - vă rog frumos să mă scuzaţi, io încerc DOAR să VĂ imit, pe domneavoastră personalitatea marcantă care discută numai despre filme.
s-ar părea că-mi iese, nu?! vedeţi cum suntem noi 2, o dată de-acord! :"> :"> :">
nu sunt deloc o personalitate marcanta, sunt foarte departe de acest statut, creionat ironic de tine.
dimpotriva, sunt unii, destul de multi, care au facut mai putin decat mine, dar, beneficiind de un marketing bine pus la punct si mai mult tupeu (si stiu ce spun), sunt mult mai vizibili.
intreaga mea fire ma infraneaza sa ies in fata.
probabil ca va veni o vreme in care voi percepe aceasta manifestare drept un defect.
insa, pana una, alta, cred ca nu pot fi acuzat de arogarea unor merite nejustificate si nici de clamarea unei calitati inca improprii mie.
hellsteed
06 Dec 2009, 23:18
Keep, mai merita osteneala ? Doar stii cu cine ai de-a face... Las-on amaru ei... de treaba
keepwalking
06 Dec 2009, 23:22
Keep, mai merita osteneala ? Doar stii cu cine ai de-a face... Las-on amaru ei... de treaba
uite, un ardelean cu cap.:)
ai dreptate.
nici nu stiu de ce dau atatea justificari.
inchid "subiectul".
corinka
11 Dec 2009, 12:05
Va rog frumos, faceti ceva cu nenorocita aia de reclama la Dacia sau pe mine ma pierdeti de client. Deschid cate un topic si nu pot citi ce s-a scris, pentru ca imi tot apare pe ecran un patrat albastru cu nu stiu ce oferta!
StefanDo
11 Dec 2009, 12:09
cu toata bunavointa, corinka, dar nu putem face asta :)
gandeste-te ca pentru noi este MULT mai enervant, din moment ce ne petrecem pe site 9-10 ore pe zi :)
Dar macar un mesaj din partea forumistilor - Sa-si Bage Dacia Aceea Undeva - se poate transmite reprezentantilor faimoasei firme?;;)
Si cred ca vorbesc in numele tuturor forumistilor...
StefanDo
11 Dec 2009, 12:21
desigur :)
ca hint despre ce trebuie sa suportam noi zilnic: cat a fost reclama "3D" cu cinemacity, aceea cu rechinul si dinozaurul, trebuia sa fim de nenumarate ori pe zi mai rapizi decat rechinul, pentru ca sarea exact pe zona de editare a site-ului :D
dupa vreo doua saptamani deveniseram f. buni prieteni :) :D
Pai intra si peste CMS? :-O
StefanDo
11 Dec 2009, 12:34
da, intra peste orice
nu era intr-atat de deranjant incat sa facem presiuni mai departe sa se schimbe ordinea
paul_aramis
11 Dec 2009, 12:48
mie nu îmi face pop-up nimic. dar uneori îmi cade bannerul de reclamă (cred că văd şi alte reclame decât voi) în cap şi îmi omoară meniul.
Pitbull
11 Dec 2009, 13:18
Va rog frumos, faceti ceva cu nenorocita aia de reclama la Dacia sau pe mine ma pierdeti de client. Deschid cate un topic si nu pot citi ce s-a scris, pentru ca imi tot apare pe ecran un patrat albastru cu nu stiu ce oferta!
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90878
Mesajul #6
cremaxx
11 Dec 2009, 17:47
Ce aveti mai cu acea reclama?Va e atat de lene sa dati click pe X ?Chiar unii dintre voi sunt prea fandositi,lasati dacia acolo.Este emblema Romaniei.
Daca aparea chestie dintraia care licarea de 10000 de ori si va lua ochii ce mai faceati?Va aruncati de la etaj si aruncati vina apoi pe Cinemagia ca v-a demoralizat psihic.......:)) Halal clienti plangaciosi!
Nu mai merge sa vizionez un trailer? ce naiba, la orice film dau click pe "Play" la trailer si ... nimic!
Stefane ce se intampla? nimeni nu poate viziona? sau e de la mine? :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.