PDA

View Full Version : Reprosuri pentru moderatori

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15

margott
22 Jun 2012, 15:54
Imi explica si mie cineva de ce am primit un singur punct pe o biografie de cinci paragrafe a lui Yasuzo Masumura?

Buna. Am investigat despre ce e vorba in caZul tau. Biografia pe care ai propus-o era identica cu cea de pe wikipedia. Cum noi punctam doar cu 1 punct din maximul de 20 textele copiate, in incercarea de a descuraja aceasta practica, ti-am notat contributia in consecinta. Dar la o privire mai atenta, am observat ca tot tu esti cel care a contribuit pe wikipedia, asa ca traducerea iti apartine, e munca ta. Pe care acum am punctat-o cu 15 puncte! Ne cerem scuze pentru neatentie.

Gloria, din pacate la multi dintre actorii mai putin cunoscuti nu se gasesc informatii decat pe wikipedia. Nu au site-uri oficiale sau alte pagini pe net unde se pot gasi informatii despre ei.

Eb00kie
27 Jul 2012, 14:35
Tocmai am primit un mesaj ca sinopsis-ul meu pentru filmul Submission Part I a fost respins

http://www.cinemagia.ro/filme/submission-part-i-369843/

Cu toate astea, sinopsis-ul acceptat este al meu, trecut sub numele meu, de ce?

Pe aceasta idee, este un scurt metraj, nu un serial TV (nici macar nu s-a facut partea a doua) iar titlul este in engleza. Avem un thread pentru titluri recente, de tradus, dar pentru cele vechi?

Manusa
03 Aug 2012, 19:13
Vreau sa intreb si eu un lucru, daca se poate. Am de primit niste dvd-uri, si a trecut cv timp de cand am facut comanda si vreau sa stiu cand se vor trimite, deoarece am sentimentul ca voi astepta din nou 3-4 luni ( cred ca au trecut 2 si jumatate ) si filmele nu vor mai fi pe stocul ProVideo. Astfel va rog sa imi dati un raspuns, mai sper la ele sau vor ajunge indisponibile :(. Multumesc.

omudindulap
03 Aug 2012, 19:58
Nu cred ca e de competenta moderatorilor, de fapt, sigur. Trimite-i un mesaj Gloriei sau lui Stefan.

Eb00kie
06 Aug 2012, 17:39
La filmul Shîfûdo gâru Yamaoka Maiko
http://www.cinemagia.ro/filme/shifudo-garu-yamaoka-maiko-575957/

pe care-l avem deja pe cinemagia, am observat printre actritele principale o "Sayaka Kat".
http://www.cinemagia.ro/actori/sayaka-kat-294326/

Pe imdb la acelasi film, pe de alta parte,
http://www.imdb.com/title/tt1846574/

exista printre actori, cel mult, o Sayaka Katô - poate aceasta e domnisoara voastra? Nu de alta, dar cuvintele in japoneza, inclusiv numele, nu se termina decat in vocale sau in "n"

Daca tot e vorba, filmul nu are link catre IMDb, ar fi mult mai usor daca si acesta s-ar putea inscrie in randurile mandre ale filmelor definite de mai mult de un titlu anul aparitiei

paul_aramis
06 Aug 2012, 19:39
La filmul Shîfûdo gâru Yamaoka Maiko
http://www.cinemagia.ro/filme/shifudo-garu-yamaoka-maiko-575957/

pe care-l avem deja pe cinemagia, am observat printre actritele principale o "Sayaka Kat".
http://www.cinemagia.ro/actori/sayaka-kat-294326/

Pe imdb la acelasi film, pe de alta parte,
http://www.imdb.com/title/tt1846574/

exista printre actori, cel mult, o Sayaka Katô - poate aceasta e domnisoara voastra? Nu de alta, dar cuvintele in japoneza, inclusiv numele, nu se termina decat in vocale sau in "n"

Daca tot e vorba, filmul nu are link catre IMDb, ar fi mult mai usor daca si acesta s-ar putea inscrie in randurile mandre ale filmelor definite de mai mult de un titlu anul aparitiei

o întrebare pur retorică: dacă, după ce ți s-a spus de câteva ori, e chiar așa de greu să ți minte că astfel de solicitări se fac aici http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96965 , ce pretenții poți să ai de la cei 1-2 admini care se ocupă de baza de date să o țină la curent?

Eb00kie
06 Aug 2012, 21:24
Scuze, uitasem. Cat despre numarul mic de admin, e evident ca sunt o groaza de oameni care ar putea sa ajute si pe gratis avand in vedere ca ia o eternitate sa vina DVD-urile.

La ordinea zilei: Mi-au fost acceptate alte 3 sinopsis-uri, fiecare punctate cu 1 punct.

http://www.cinemagia.ro/filme/gto-gto-great-teacher-onizuka-23691/
http://www.cinemagia.ro/filme/gavin-stacey-42095/
http://www.cinemagia.ro/filme/tekken-blood-vengeance-576295/

Din cate inteleg 1 se da la copiat - dar acestea nu se gasesc in Ro. Sunt toate traduse dupa IMDb sau Wiki, cu google, si editate - de acolo vin si diacriticile.

paul_aramis
07 Aug 2012, 01:27
și din nou: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96965

Redy
11 Aug 2012, 22:45
paul_aramis face un monolog pe threadul de politica si nu imi permite nici un post desi nu incalc noile reguli impuse de el dupa ce scria onelinere dupa ce o tinea doar in "sobolan/teava/dobitoc/idiot pesedist". Dupa cum i-am transmis si lui StefanDo, nu ma plang pentru ca ma deranjeaza tonul lui aramis ci faptul ca face abuz pe threadul respectiv pentru a pune calus in gura celor care nu sunt de aceasi opinie politica cu el.

Dupa cum am spus, nu ma deranjeaza tonul discutiei doar ca el se foloseste de pozitia de moderator pentru a inchide gura celor care nu sunt de aceasi parere cu el. Am trimis dovezile necesare lui StefanDo. Astept un raspuns. paul_aramis este o pesoana cu un discurs duplicitar si fals impaciuitor. Desi discutia de pe politica, a carui ton nu ma deranjeaza, are extremele ei si raspunsurile de o linie cu care aramis a raspuns unor teme serioase, aramis este cel care are cel mai mare numar de injuraturi per cuvant scris de pe acel thread.

Subliniez, nu ma deranjeaza tonul ci duplicitatea individului paul_aramis. Nu este in masura sa modereze acel thread atat timp cat isi foloseste calitatea de moderator pentru vendette personale sau de opinie.

Ultimul post sters de aramis: http://img.photobucket.com/albums/v677/Redy/Cecoloraturapoliticaavetiin2012_-Page33-CinemagiaForum_1344713439956.png

Twinsen
11 Aug 2012, 22:54
Foarte bine ca intervine paul_aramis acolo, ar fi trebui s-o faca de mult. Iar Redy trebuia pana acum sa aiba triplu ban, nu sa se planga pe aici.

Redy
11 Aug 2012, 23:04
Gramada cere varf, sare Twinsen acum si Rifa mai incolo. Ce surpriza amandoi suporteri pedelisti care nu au intrat in dialog mai deloc si cand au fost intrebati in legatura cu propriile opinii au tacut malc.

In afara ca vrei si tu ca si aramis sa puneti calus in gura celor care nu au aceleasi opinii ca voi nu faceti altceva. E buna dreptul de a vorbi doar pentru voi care dezinformati pe forum, pentru ceilalti nu.

Poll: Ce fel de votant esti in 2012 Pedeu: rifa, Twinsen si altii.

Numai democrati cu pancarte cu ban. V-ar placea sa vorbiti doar voi, sa dezinformati, sa nu raspundeti si sa deformati realitati dupa bunul vostru plac. Va place, stiu.

Hai sa te citez un pic ca poate lumea nu a inteles contributia ta pe forumul respectiv:
Da, bine.

Cat dialog, cata argumentatie. Nimic. Doar propaganda politica pe care tu rifa si aramis o faceti impreuna, atat.

Twinsen
11 Aug 2012, 23:24
V-ar placea sa vorbiti doar voi, sa dezinformati, sa nu raspundeti si sa deformati realitati dupa bunul vostru plac. Va place, stiu.
QED. Si asta inca e nimic pe langa modul in care te-ai comportat pe thread. Iar acum mai vii cica sa te plangi ca iti sunt sterse posturile. :-?

Redy
11 Aug 2012, 23:25
Twinsen in actiune. El vrea liniste si buna crestere si un pic propaganda portocalie/verzulie/<introduceti noua culoare pedele>. Uite cine este cel care cere banuri:

Foarte la obiect discursul lui Basescu si inspirata plecarea din sala.

Un discurs foarte bun si a lui Antonescu. Plin de manipulari si minciuni, dar e fara indoiala un orator bun.

Clar. Bun de tot. De ce ? Eh, nu mai conteaza, conteaza ca a fost bun al lui Basescu. Antonescu ala, neah, numai minciuni domle`. Unde, care ? Nu mai conteaza, a mintit si gata.

S-a argumentat ca Traian Basescu nu ne reprezinta bine in strainatate.

Ei bine astazi cancelarul Germaniei a dat acest (http://www.bundesregierung.de/Content/DE/Pressemitteilungen/BPA/2012/07/2012-07-09-merkel-rumain-pr.html?nn=391796) comunicat in care califica drept "inacceptabile" actiunele guvernului Ponta si sugereaza ca vor urma masuri prin care Romania va fi penalizata.

Cred ca orice om cu scaun la cap vede diferenta intre niste barfe despre Basescu si un comunicat oficial al statului german. Daca vreti ca Ponta sa ne aduca si alte succese sustineti actiunile guvernului sau. Votati pentru demitere si sustineti pe Ponta, prim-ministrul copy-paste cum era alintat in The Economist, care ne va reprezenta tara cu cinste, nu ca Basescu...

S-a argumentat. Cum s-a argumentat ? Nu conteaza, s-a argumentat. Nici tonul un pic sarcastic nu e rau cand e folosit insa bine. Nu-i bun copy paste, e bun ala care da in bot. Orice om intreg la cap stie ca ala care da in bot unui copil e conducator bun. Numai nebunii nu voteaza unul care loveste copii. E clar si aici.

Ca sa fie clar, eu am spus ca voi vota cu PDL si Basescu. Nu am spus ca imi place PDL sau ca sunt fan a lui Basescu. Aleg cel mai mic dintre rele.

@Redy
Sper ca esti foarte tanar...

Da, el nu fan PDL si Base doar ca ii voteaza de fiecare data si este de acord cu orice zic. Clar. Nu-i fan, e un liber cugetator blocat pe un singur sens. E linie continua si nu poate depasi.

PDL-ul si-a asumat timp de 4 ani guvernarea in timp de criza. Ca au facut-o bine sau rau, Boc si guvernul PDL au condus tara, au luat masuri economice, a existat libertate a presei, s-a imbunatatit libertatea justitiei.

De ce sa nu mai fie lasati 6 luni sa-si termine mandatul si poporul sa decida daca ii mai vrea sau nu? USL a preluat guvernarea si de atunci tara e un haos, am ajuns de rasul lumii cu scandal dupa scandal, leul e la un minim istoric. De ce?

Clar. Si-a asumat. Numai ca nu si-au asumat au fost impusi. Negarea realitatii. I-am atras atentia si nu a raspuns nimic. Banda aia dubla nu se mai termina va spun eu.

Eu vad cum arata acum tara sub guvernarea USL. Si cu asta am incheiat discutia.

Deci e clar da ? 4 ani vs 2 luni. Cine ramane ultimul e luat cu lopata. Nu se pune "piua". Argumentatia afirmatiilor ? Da de unde, inca nu s-a intrerupt banda.

Nu mai stiu unde este citatul in care i se ridicau ode lui Basescu si spunea ca este cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania vreodata.

Sa incheiem cu parerea unei alte persoane implicate de pe margine in discutie:

twinsen, acum ca vreau sa te intreb si eu ceva...

de ce esti asa cu PD-L-ul? ce ti-au facut? cu ce te-au ajutat? ai oameni sus pusi in biznisu tau care sunt pedelisti?

Redy
11 Aug 2012, 23:29
V-ar placea sa vorbiti doar voi, sa dezinformati, sa nu raspundeti si sa deformati realitati dupa bunul vostru plac. Va place, stiu.
QED. Si asta inca e nimic pe langa modul in care te-ai comportat pe thread. Iar acum mai vii cica sa te plangi ca iti sunt sterse posturile. :-?

Am atentionat si observat duplicitatea personajului aramis, aceasta se realizeaza prin discurs, faptele lui atat inainte cat si dupa ce s-a decis sa devina curatorul sectiunii si era cu pesedeul in gura de dimineata pana seara.

Nu ma deranjeaza tonul ci ca pune calus in gura altora el fiind o persoana duplicitara, iar intentiile fatarnice pe care si le afiseaza de curand au fost date de gol printr-un oneliner scris de el si apoi sters inainte sa devina moderatorul zen al pacii. Tu faci propaganda politica impreuna cu el si rifa dupa cum am evidentiat in posturile mele de pe acel thread.

V-am cerut explicatii in legatura cu parerile voastre si voi nu ati faut asta, pentru ca nu puteti explica ci doar copia. Eu am avut toata bunavointa de pe lume si am discutat cu Liviu spre exemplu un anumit subiect zic eu intr-o maniera ok, chiar daca nu impartasim aceleasi idei.

Nu m-am plans in viata mea de nimic, atentionez insa cand se fac abuzuri de catre sustinatori ai pedeleului ca aramis. M-ai vazut venind aici si sa ma plang ca nu esti tu de acord cu mine ? Nu. Pot sa ma tin si singur pe picioare, in cazul asta aramis a trecut la vedette personale incercand sa stearga urmele actiunilor sale. Din pacate pentru el nu a reusit. Daca cei care l-au pus acolo sunt de acord sau nu cu mine este la nivelul lor si nu al meu. Nu as vrea decat o discutie corecta de la acelasi nivel si nu cu aramis ca moderator pentru ca este duplicitar in intentii si discurs. Cred ca e simplu de inteles, nu stiu de ce o dai dupa cires.

Eu am participat, voi ati monologat.

PS: Vezi ca folosesti QED gresit. In fine, nu ar fi prima oara.

paul_aramis
11 Aug 2012, 23:38
câtă vreme vei continua cu atacurile la persoană și jignirile adresate celorlalți, rezultatul va fi același. comportă-te civilizat (așa cum ai pretenție de la ceilalți) și nu o să-ți "șteargă" nimeni postările.

Redy
11 Aug 2012, 23:44
Minti. Eu am trimis ce trebuia lui Stefan. Sper sa fie destul de clar.

Daca tot intri in conversatie, unde am jignit in imaginea pe care am postat-o mai sus. Hai cu citate nu cu vorbe goale.

Argumentul meu aici nu este ca tu vii si declari ca vrei nu pace si porumbei albi ci ca declari chiar contrariul iar intentiile tale sunt altele. Deci tu poti sa te declari nepatat, dovezile insa stau de cealalta parte. Tu poti sa te declari ce vrei. Mi-ai sters posturi unde nu am jignit pe nimeni, am imagini si ai stiut foarte bine ce ai facut. Minti si aici cum ai mintit si in subiectul in cauza cand din pesedist nu mai ieseai.

Minti ca sa iti impui parerea ta asupra celorlalti dupa ce ai venit cu onelinere de genul " cu ce ai tratat ? " sau " rade ciob de oala sparta" .

Intentia ta nu a fost niciodata ca sa moderezi formul ci doar sa imi stergi posturile, atat. Atat tu cat si vave ati fost prezenti cand am discutat ce am discutat tu depasind recordul de injuraturi per cuvant scris de pe acest subiect. Atitudinea ta a lasat de dorit si dupa postarea "noi paradigme" desi duplicitara, nu ai reusit sa te tii nici macar de ea si ai continuat cu vendettele personale stergand posturi aiurea.

Esti tu mare moderator dar nu iti este permis sa minti si tu ai mintit, atat in legatura cu bunele tale intentii cat si cand discutam subiectul pe textul de lege. Cand ai ramas fara argumente ca sa iti coafezi minciuna tot ce ai spus a fost " cu ce ai tratat ?" dupa ce am vrut sa evit agravarea discutiei spunand ca tratat anterior problema. Esti un mincinos cu un discurs duplicitar si am dovezile care sa o arate. Minti.

Nu ma deranjeaza duplicitatea limbajului in sine, tu poti sa te declari Iisus daca vrei, nu ma intereseaza. Ma deranjeaza faptul ca ai actionat duplicitar si continui sa o faci cu acelasi discurs dupa ce ai trollat o mare parte a subiectului in sine. Acum te dai interesat cand mai inainte lasai one linere si trollisme, pe langa minciunile si deformarile neargumentate caracteristice tie.

Faptul ca nu mai suntem atatia romani a spus-o chiar Base cand nu era sa fie schimbat. A spus-o CCR. Sunt acte care duc spre aceleasi rezultate. Hai ca nu e asa greu de estimat. Nu stiu ce acte doveditoare vrei tu dar aramise ,sunt dovezi ca numarul e mult mai mic decat cel initial. Cei iesiti la vot au fost 47% dintre care 7.5 milioane au spus DA. Considerand datele de mai sus nu vad cum procentul de 47% ar scadea si nu ar creste peste 50%. Pe langa pragul artificial impus (cu ideea ca lumea sa vina la vot) si transformat in arma politica, numarul celor care au spus DA este urias deoarece niciodata in istoria Romaniei nu a fost o iesire de 100%. Nicaieri in lume nu vine 100% deci cei 7.5 care au venit si au spus DA sunt mai mult decat necesari pentru ca sa zboare Base de la Cotroceni.

Toate lucrurile astea sunt niste evidente, negate si rasturnate de impostori sau sobolani care le deformeaza in scop politic cum mai fac unii pe acest forum printre care paul_aramis asta. Dar pana la urma asta e o alta ocazie ca sa isi arate adevarata fata, impreuna cu conducatorul lor mult iubit care s-a dovedit a nu fi atlceva decat o lepra care se tine de scaun, un sobolan care exploateaza orice gaura gasita in acest subsol numit Romania, un vierme care a infectat mintile mai slabe ca el si cei pe care i-a pus el sa isi protejeze clica de mafioti sunt cei care trebuie si pot sa conduca Romania.

PS: Nu, nu isi va da demisia si va asteptat sa fie scuipat afara pe 12 septembrie pentru ca stie ca va infunda puscaria cand iese. Nu e doar ca este un nenorocit dar pentru ca ii este frica.
toată argumentaţia ta, băi şoboanule, e un rahat: nu a fost impus nici un prag, nu acum. mai zic odată, poate mintea ta de pitecantrop politic sugător la ţeava psd pricepe: pragul electoral de 50% plus unu necesar pentru validarea referendumului a fost adoptat în 2000, prin Legea 3. de la data publicării legii în Monitorul oficial şi până astăzi, 3 august 2012, acest prag electoral nu a fost modificat. niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"

dimpotrivă, a fost înlăturat, prin decizia CCR, a fost înlăturat un alt prag, acest fiind într-adevăr unul artificial., respectiv cel al numărului de voturi necesar pentru demiterea preşedintelui. acest articol a suferit 3 modificări faţă de forma iniţială adoptată în 2000: prima dată în 2007, când (cu ocazia primului referendum pentru demitere) tot PSD l-a modificat din "majoritatea cetăţenilor înscrişi" în "majoritatea voturilor exprimate". a urmat apoi modificare PDL din aprilie 2012, înapoi la formularea veche şi apoi adusă înapoi de PSD la prevederea din 2007: demiterea se face cu majoritatea voturilor valabil exprimate. toate astea sunt suţinute de dovezi, băi moluscă pesede, monitoarele Oficiale în care au fost publicate actele în cauză fiind accesibile oricui şi nu sunt chesti scoase din maşina de propagandă a partidului-vierme, ăla care ar vrea să acopere minţile tuturor cu o perdea roşie, aşa cum a reuşit să o facă deja cu aplaudacii lui pupincurişti.

în ceea ce priveşte "numerele", aşa cum am dezvoltat mai înainte, există unul singur, în afara listelor electorale oficiale; cel furnizat de MAI, de 18.3 milioane. alea de 16.5 sunt visele voastre erotice.

Ia "uitea" moderatorul, curatorul discutiei, maestrul zen si impartialul.

Ah, si daca nu sunteti la curent. Tot ce a zis mai sus este neadevarat in ceea ce priveste pragul pentru demiterea presedintelui, ca de pragul ala al dracu` se vorbea in legatura cu subiectul actual si nu cai verzi pe pereti. Leagea a fost modificata in 2007 si a fost scos pragul respectiv asa ca afirmatiile lui cum ca datele sunt de partea lui si ca stie el care e treaba nu este decat o minicuna sau o deformare a realitatii. Cand spune ca acel prag nu a fost scos este o minciuna pentru ca subiectul in cauza era referendumul de demitere al presedintelui iar pragul a fost modificat in 2007 si reintrodus acum in 2012, artificial sau nu, nu conteaza. Dupa ce a ramas fara combustibil a incercat o discutie pe cuvantul "derogare". Trollism pur.

Inca o data, nu se discuta despre leagea care impunea pragul ci despre legea de demitere a referendumului. Eu nu m-am adresat niciodata asupra legii care continea initial necesitatea pragului pentru ca nu era legea care se APLICA in cazul in care vorbeam si aia este de demitere a presedintelui care A FOST modificata prin acea derogare. Toata constructia lui este falsa iar tonul lui nu este direct proportional cu substanta afirmatiilor lui. Nu avea dreptate si nu are in continuare. El vrea sa spuna ca se referea la altceva cand subiectul era altul. A cotit-o dupa cires cum fac toti suporterii pedelisti care mai incearca pe subiectul respectiv sa para independenti.

Reiterez, nu ma deranjeaza tonul discutiei lui. Ma deranjeaza duplicitatea actiunilor lui, care nu au nimic de a face cu discursul de Iisus din Nazaret cu care se arata aici, nici o legatura.

Manusa
12 Aug 2012, 14:31
Si totusi, voi primi vreodata un raspuns la problema mea, la ceea ce am intrebat mai sus? sau sunt atat de neimportant pe acest site...poate totusi merit si eu un raspuns........

iiii
13 Aug 2012, 18:41
manusa, eu zic sa iti dai un quote.

Tweeknax
16 Aug 2012, 20:44
Si totusi, voi primi vreodata un raspuns la problema mea, la ceea ce am intrebat mai sus? sau sunt atat de neimportant pe acest site...poate totusi merit si eu un raspuns........

La mine comenzile sunt in derulare de cel putin 8 luni pentru niste dvd-uri X(

exPIRATul
18 Aug 2012, 10:41
Va rog frumos luati masuri urgente!!!
Bubu-Roxy vinde PIRATERII TIPLATE si o sa aveti de a face si cu POLITIA!!!
DAR si alta problema este ca nu si-a facut rubrica separata de anunt si vinde pe anuntul meu exPIRATul!
Va rog frumos sa ai banati contul pentru incalcarea regulamentului!!!
Va multumesc.

iiii
19 Aug 2012, 00:08
ai banati contu.

deci look cum scrie un revoltat.... e Î Î Î Î Î Î Î Î Î
, sau Î din i :D

imoral
28 Aug 2012, 15:13
Vai de curu vostru de site, pai ati ajuns sa va injurati din cauza lui Basescu :)) =)) .

Pai de aia nu se rezolva probleme cu dvd-urile.Manusa saracu tot intreaba deja de mult timp ce se mai aude de dvd-urile lui si voi va certati pentru politica vai de p..voastra .

Twinsen
28 Aug 2012, 16:32
Da frate, noi ne discutam ca prostii in legatura cu modul cum e condusa tara asta. Nu suntem asa isteti ca tine sa ne prindem ca nush ce DVD de la Cinemagia e o problema mult mai importanta.

alcatraz_zorg
28 Aug 2012, 17:01
Moderatorii sunt ok si uneori e normal sa nu fie 100%obiectivi pt ca sunt oameni si uneori sentimentele ascunse ii depasesc. E ceva de genul; sa ceri unui comentator sportiv sa fie obiectiv la un meci steaua dinamo cand el este stelist in inima lui.
In alta ordine de idei vreau si eu o informatie :
UNDE AS PUTEA GASE PENTRU A CUMPARA DVD CU FIMUL
BABE CEL MAI CURAJOS PORC DIN LUME dublat in romana
multumesc mult!!!

TheValRobert
18 Sep 2012, 20:24
Am trăit s-o văd și pe asta!
Cineva care figurează cu ,,0" la rubrica ,,Contribuții filme, actori" își dă cu părerea despre contribuțiile altora și probabil acordă și punctele pentru ploturi.
,,Bravos, națiune! Halal să-ți fie..."

margott
19 Sep 2012, 23:21
Doua pagini pentru aceeasi actrita.

http://www.cinemagia.ro/actori/laura-elena-harring-12488/

http://www.cinemagia.ro/actori/laura-harring-10515/

P.S. Rog moderatorii sa-mi mute postarea la sectiunea wiki, am uitat ca acolo era locul sa postez.

JoneS
20 Sep 2012, 16:43
Care-i treaba că pentru fiecare sinopsis care îl adaug la un film primesc standart 1 singur punct. Deși sunt destul, ba chiar prea ample, și sunt adăugate la filme care nu au avut sinopsis până acum. Schimbați atunci regulamentul și notați CLAR, că pentru un sinopsis nu se oferă mai mult de un punct, și nu de la 1 la 20 cum e scris acum! Pentru ce fel de sinopsis se dă atunci 20 de puncte? Cineva adaugă un sinopsis din 10 cuvinte și ia mai mult puncte. Voi cei care dați câte un punct pentru sinopsis, țineți-vă punctul ăla vouă, și faceți-vă singuri sinopsis-urile, că nu vreți nici să munciți, dar nici să răsplătiți lumea cum se cuvine.>:)

Joy121
23 Sep 2012, 11:54
Care-i treaba că pentru fiecare sinopsis care îl adaug la un film primesc standart 1 singur punct. Deși sunt destul, ba chiar prea ample, și sunt adăugate la filme care nu au avut sinopsis până acum. Schimbați atunci regulamentul și notați CLAR, că pentru un sinopsis nu se oferă mai mult de un punct, și nu de la 1 la 20 cum e scris acum! Pentru ce fel de sinopsis se dă atunci 20 de puncte? Cineva adaugă un sinopsis din 10 cuvinte și ia mai mult puncte. Voi cei care dați câte un punct pentru sinopsis, țineți-vă punctul ăla vouă, și faceți-vă singuri sinopsis-urile, că nu vreți nici să munciți, dar nici să răsplătiți lumea cum se cuvine.>:)

Draga JoneS,

Asa cum s-a mai raspuns, simplul copy-paste de pe alte site-uri, indiferent de cat de ample ar fi textele copiate, nu valoreaza mai mult de 1 punct.
Am aprecia daca cei ce copiaza ar acorda macar 1 minut corectarii textelor respective, care de cele mai multe ori contin greseli gramaticale.
Poti sa imi spui cate sinopsisuri copiate mai aveai de gand sa trimiti ca sa stiu cate puncte castig ;).

Multumim pentru contributii.
O zi excelenta!

JoneS
23 Sep 2012, 20:04
Draga JoneS,

Asa cum s-a mai raspuns, simplul copy-paste de pe alte site-uri, indiferent de cat de ample ar fi textele copiate, nu valoreaza mai mult de 1 punct.
Am aprecia daca cei ce copiaza ar acorda macar 1 minut corectarii textelor respective, care de cele mai multe ori contin greseli gramaticale.
Poti sa imi spui cate sinopsisuri copiate mai aveai de gand sa trimiti ca sa stiu cate puncte castig ;).

O zi excelenta!

Asta e logică de doi bani...Păi la ce bun să mai fac un sinopsis dacă există deja altul foarte complet, şi absolut fără nici o greşeală. Am verificat personal fiecare sinopsis pus, şi practic toate au fost la un nivel superior. Sinopsisurile ar trebui apreciate după conţinut, indiferent dacă e propriu sau luat din altă parte, atâta timp cât descrie filmul coerent şi nu conţine greşeli gramaticale. La urma urmei care a treaba voastră cu sursa lui ? Fiţi serioşi...ăsta e doar un motiv inventat pentru a argumenta zgârcenia. Sunteţi atât de capabili să vă daţi seama dacă e copy-paste, dar nu sunteţi capabili să vă le copiaţi singuri? De ce ? Simplu ! Pentru că internetul e prea imens pentru voi, fără contribuţia utilizatorilor de rând nu aveţi nici o şansă. Ăsta şi este modul în care sa dezvoltat IMDB, cu ajutorul userilor. Iar ei nu au recurs la metodele voastre josnice de a oferi un DVD pentru 1000 de sinopsisuri. Asta e pur şi simplu o înjosire. Să nu fost punctele ăstea oricum aveam să contribui cu ce pot, dar după ce mă umiliţi cu un punct de rahat - nu mersi. Dacă sunteţi în stare să ofeţi o răsplată demnă atunci oferiţi, dacă nu - lăsaţi asta la alegerea userilor, dar nu vă jucaţi de-a bumbonica ca cu copiii de 2 ani. Mai ales mă impresionează când un sinopsis complet este refuzat, iar apoi mai târziu văd că în locul lui a fost aceptat un sinopsis de o propoziţie, fără diacritice, ba chiar fără semne de punctuaţie...Beton moderatori, nu am ce spune...Continuaţi tot aşa şi o să aveţi succes garantat.
Uite de exemplu aici ( http://www.cinemagia.ro/filme/victor-481889/ ). Ce defect ai găsit pentru a-l motiva la 1 punct ? Da desigur, nu e scris de mine, e luat de pe alta sursă, dar oricum l-am verificat şi apoi l-am postat. De ce oare aş fi trebuit să mai fac şi eu alt sinopsis când am reuşit să dau de unul bun şi complet, fără greşeli. Ruşine cinemagia... :))

crilienko
05 Oct 2012, 14:22
Buna ziua ! Numele meu este Cristian si as dorii sa aflu cum pot intra in posesia premiului castigat ,ce-i drept cu ceva timp in urma ( luna iulie a anului curent ) , este vorba de o carte "jurnalul meu trasnit " de Keri Smith .:)

Va multumesc anticipat !

Gebeleizis
28 Oct 2012, 22:09
Filmul http://www.cinemagia.ro/filme/a-little-war-of-our-own-490161/ nu a apărut niciodată.

Gebeleizis
28 Oct 2012, 22:12
Filmul http://www.cinemagia.ro/filme/learning-italian-489592/ nu a apărut nicioadată.

vave
03 Nov 2012, 22:53
Am şi eu o întrebare ON TOPIC: am rămas din nou singurul moderator la Cafenea?

Malombra
08 Nov 2012, 23:42
n-aţi mai inventat opţiunea aia de ştergere a contului pe cnmg?

deea1616
18 Nov 2012, 16:56
si eu sunt foarte interesata de cum pot sa imi streg contul de aici....sau sa imi spuneti si mie DE CE nu se poate? pana la urma este dreptul meu daca vreau sau nu sa mai am cont aici. astept un raspuns pertinent :|

iiii
19 Nov 2012, 11:40
deea, de aia nu mai poti tu sa iti vezi de viata ca ai un cont aici! sti pe cate site-uri sau forumuri am eu conturi? o gramada! dar nu mai intru si cu asta basta

omudindulap
19 Nov 2012, 12:31
si eu sunt foarte interesata de cum pot sa imi streg contul de aici....sau sa imi spuneti si mie DE CE nu se poate? pana la urma este dreptul meu daca vreau sau nu sa mai am cont aici. astept un raspuns pertinent :|

Diana, trebuie sa ceri inchiderea contului intr-un mail adresat lui [email protected]. E esential sa trimiti acest mesaj de pe adresa de mail cu care te-ai inscris pe Cinemagia.

vave
19 Nov 2012, 15:33
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre iMedia.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2

Poate n-ar strica din când în când să mai citim şi pagina cu termeni şi condiţii (http://www.cinemagia.ro/termeni-conditii/).

cosmin742000
20 Nov 2012, 10:29

Draga JoneS,

O zi excelenta!

Asta e prosteala pe fata , Eu am trimis ploturi la filme traduse de mine dupa IMDb , traduse si adaptate de mine de pe IMDb , mai lungi , mai scurte, am si compus ploturi mai lungi ,mai scurte la filme care nu aveau nicaieri vreun plot . Mai mult de un punct nu am primit vreodata .Greseli gramaticale eu nu fac , in schimb am vazut puzderie de ploturi aprobate care nu au numai greseli gramticale (astea ar mai putea fi trecute cu vederea , ca deh nu toti" stie sa scrie romaneste ", si nici cei care le aproba poate nu stapanesc asa de bine limba romana ( zic si eu) dar sunt multe ploturi care nu au nicio logica si sunt aprobate.Drept urmare eu am decis de ceva vreme sa nu mai trimit niciun plot spre aprobare , pentru ca e bataie de joc sa zici ca dai 20 de puncte si sa dai 1 .Nu e vorba de puncte (adica nu din cauza lor am renuntat) ci e vorba de bataia de joc.

robbiex2
03 Dec 2012, 21:34
un disable + ban aici se poate ?

http://www.cinemagia.ro/club/profil/bulldogulll/

m`a spart omu' cu reclamele lui :|

redmen
15 Dec 2012, 00:09
Care mai are puterea de a da ban pe forum sa faca putina ordine pe aici.De o luna de zile forumul e umplut de tot felul de topicuri inutile in engleza.Acum vad ca a aparut altul cu download la filme.A se vedea linkul.Unul din ele.

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=99319

Liviu-
15 Dec 2012, 00:22
Numai Gloria & Stefan au optiunea asta. Am vorbit cu Gloria acum vreo cateva saptamani si a mai facut putina curatenie acolo unde nu e nimeni 'de paza', dar se pare ca e mai dificila chestia cu bann-ul pt ca apar mai tot timpul cu nume nou si de pe ip-uri diferite. Si eu as vrea foarte mult sa se rezolve pt ca la un moment dat facusem vreo 7 pagini pline cu topice sterse la "Film in general".

redmen
15 Dec 2012, 00:27
Gloriaaaaa.Binecuvanteaza`ma cu puterea de a oferi ban.De Craciun vreau sa fiu mai bun.

rodis
01 Jan 2013, 13:40
sunt noua pe acest site....as dori sa stiu cum se poate viziona un film aici sau daca se poate.....sau ce modalitate este?:">

robbiex2
01 Jan 2013, 14:56
welcome! nu se poate viziona nici un film aici, sub nici o modalitate :) este un site care ofera informatii si stiri despre filme, actori &blabla

cosmin742000
16 Jan 2013, 23:49
Oare chiar nu se poate da ban userului saprofit Abraham Lincoln ? Ca ma injura pe mine non stop nu e o problema pt mine ( desi cred ca pt ceilalti este, cui ii place sa vada doar injuraturi?), dar a injurat- o din senin pe o buna prietena de-a mea care i-a atras atentia la un coment in care saprofitul zicea ca el are decat o greseala gramaticala , ca are decat o greseala gramaticala e o greseala gramaticala . Ce a fost la orificiul lui buco anal , nu pot (pentru ca )sa reproduc .Deci as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa mai faca acest user ( care nu are niciun comment de-al lui pe nicaieri , doar se agata saprofit de commenturile altora ) ca sa ia ban?.Eu mi-am propus sa il ignor complet pt ca asa ii doare cel mai mult pe cei de teapa lui , .Daca in cazul primului meu injurator personal , pe care l-am tratat cu ignore tot din cauza ca s-a luat degeaba de o prietena de-a mea .a mers (individul posedand totusi si usoare urme de creier , si dupa o saptamana de injurat pe pustii s-a lasat ) , in cazul astuia nu prea cred sa mearga. Individul e caz extrem de perfuzii in cap.

Liviu-
16 Jan 2013, 23:55
Ai incercat butonul "Raporteaza abuz"? Apare la fiecare mesaj, undeva in dreapta. Moderatorii simpli nu te pot ajuta. Doar Gloria sau Stefan. Daca vrei adreseaza-te lor, dar pe viitor foloseste butonul respectiv.

cosmin742000
17 Jan 2013, 00:23
I-am dat la raportare abuz pana mi-au amortit degetele.:))I-am trimis si pm Gloriei cu cateva "perle" ale saprofitului. Acum am postat aici macar sa il fac de ras , daca tot nu se face nimic impotriva lui:))

Manusa
17 Jan 2013, 10:43
Oare chiar nu se poate da ban userului saprofit Abraham Lincoln ? Ca ma injura pe mine non stop nu e o problema pt mine ( desi cred ca pt ceilalti este, cui ii place sa vada doar injuraturi?), dar a injurat- o din senin pe o buna prietena de-a mea care i-a atras atentia la un coment in care saprofitul zicea ca el are decat o greseala gramaticala , ca are decat o greseala gramaticala e o greseala gramaticala . Ce a fost la orificiul lui buco anal , nu pot (pentru ca )sa reproduc .Deci as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa mai faca acest user ( care nu are niciun comment de-al lui pe nicaieri , doar se agata saprofit de commenturile altora ) ca sa ia ban?.Eu mi-am propus sa il ignor complet pt ca asa ii doare cel mai mult pe cei de teapa lui , .Daca in cazul primului meu injurator personal , pe care l-am tratat cu ignore tot din cauza ca s-a luat degeaba de o prietena de-a mea .a mers (individul posedand totusi si usoare urme de creier , si dupa o saptamana de injurat pe pustii s-a lasat ) , in cazul astuia nu prea cred sa mearga. Individul e caz extrem de perfuzii in cap.

Trebuie facut ceva impotriva acestor useri, care din pacate se cred in spatele blocului....poate si-au facut cont pe acest site doar sa enerveze pe unii. Am patit si eu asemenea lucruri, dar nu ii bag in seama, nu merita.

iiii
17 Jan 2013, 11:15
same here manusa, dar ii ignor sau ma amuz. :)

Manusa
17 Jan 2013, 12:16
same here manusa, dar ii ignor sau ma amuz. :)

Bine zici, amuzante anumite lucruri, dar nu prea. Cand vezi cata prostie poate exista la unii.....te iei de cap :D

cosmin742000
17 Jan 2013, 18:36
Vad ca s-au luat deja unele masuri , s-au sters multe din comentariile " userului" Abrahamhamham Licloln.Nu toate e drept, dar oricum tin sa multumesc celui / celei care a luat aceasta masura . Nu ma asteptam.Mie cu astfel de entitati cel mai simplu mi se pare de procedat astfel . Cand se vede ca sare calul , cu atacuri la persoana , fara nicio legatura cu tema in discutie , sa fie atentionat de un moderator sau cineva din staff.,ca urmatoarea data cand mai are un asfel de compartament i se da ban.Oricum la ce activitate au asfel de personaje saprofite , pentru ei banul nu ar fi o problema , imediat isi fac alt cont ( nu au dupa ce sa le para rau , necontribuind la site decat cu injuraturi la commenturile altora )

Liviu-
17 Jan 2013, 18:44
Ca sa fie pedepsit cumva comportamentul respectiv administratorul trebuie sa stie de el. Iti dai seama ca nu e timp sa citesti toate prostiile. Altfel stii si tu la ce nivel se scrie la articole si la paginile filmelor, 'lectura' lor e cale scurta spre azil. Si oricum sunt putine persoane care se ocupa de asta, iar pe langa mai au si alte treburi mai importante. Foloseste butonul ala in continuare de cate ori e cazul si probabil ca la probleme repetate se va ajunge si la ban in unele cazuri.

cosmin742000
19 Jan 2013, 18:50
Uite ca sa stie de el :

piccolodaimao22 pe 19 ianuarie 2013 18:40
ma-ta era sclava Cosmine....

cosmin742000
19 Jan 2013, 18:53
sau

piccolodaimao22 pe 19 ianuarie 2013 18:35
ma-ta a calarit toata america,de aia esti ofticat nu :D

iiii
21 Jan 2013, 12:13
cosmin, cel mai indicat ar fi sa nu le mai raspunzi ! daca ei te injura aiurea, nu le da si tu apa la moara.

Gloria
21 Jan 2013, 17:38

Cosmin, cu comentariile lui "AbrahamLincoln" s-a terminat, le-am eliminat, dar te avertizez si pe tine in legatura cu comentariile pe care le postezi la articole, si cu exprimarea pe forum. De cele mai multe ori postezi comentarii la stiri care nu te intereseaza doar de dragul de a afla toti ca "subiectul nu te intereseaza". Nemaivorbind ca multe dintre afirmatiile tale dovedesc grandomanie, ce ii irita - in mod firesc - pe ceilalt participanti la discutie.

cosmin742000
23 Jan 2013, 02:55
[QUOTE=cosmin742000]

Cosmin, cu comentariile lui "AbrahamLincoln" s-a terminat, le-am eliminat, dar te avertizez si pe tine in legatura cu comentariile pe care le postezi la articole, si cu exprimarea pe forum. De cele mai multe ori postezi comentarii la stiri care nu te intereseaza doar de dragul de a afla toti ca "subiectul nu te intereseaza". Nemaivorbind ca multe dintre afirmatiile tale dovedesc grandomanie, ce ii irita - in mod firesc - pe ceilalt participanti la discutie.

Multumesc pt eradicarea Lincolneaca .Ca postez la articole pe forum care nu ma intereseaza , ar trebui sa va dea de gandit , pt ca majoritatea articolelor sunt despre filme care nu ma intereseaza..In tot cazul insa eu nu m-am bagat peste comentul nimanui sa zic " ba boule care esti tu bou , de ce iti place filmu asta care pe mine nu ma intereseaza?" Nici macar nu am gandit asa .Cat despre grandomanie , imi pare rau daca asta se intelege din comenturile mele , dar chiar nu asta a fost intentia mea . Ca sa dau un singur exemplu cum poate fi acuzat cineva de grandomanie cand zice ca ii place Tinker Bell?:)) Ca sa nu mai zic ca am numeroase comenturi in care zic ca gusturile nu se discuta ( nu in sensul ca ale mele ar fi mai de soi ca ale altora , sau cel putin nu asa am gandit , daca asta s-a inteles , imi cer scuze.)O sa incerc sa nu mai comentez la filmele care nu ma intereseza deloc .Dar as avea o rugaminte ( stiu ca e utopica si ca nu o sa se intample asa ceva )In ciuda aparentelor nu sunt singurul caruia nu ii place tot ce e nou , asa ca in loc de 4565645 articole despre LOTR Avengers , Skyfall nu s-ar putea sa scrieti doar 4565644 articole despre filmele amintite si sa strecurati si cate un articol despre Rita Hayworth , Sophia Loren , Ginger Rogers , Fred Astaire , Gina Lollobrigida ,Claudia Cardinale , Alain Delon Fritz Lang , Raquel Welch , Dorota Kedzierzawska, Andrei Zvyagintsev , filmele giallo, Konstantin Lavronenko, astea fiind doar cateva exemple ,( nu trebuie sa va zic eu tot ca ati prins ideea) cu care siteul ar avea mai mult de castigat ( zic eu ) decat de pe urma articolelor " Daca mai sunt impreuna Kristen Stewart si Parkinson." Sau macar un articol pe luna sa fie dedicat si unor astfel de subiecte.Mutumesc!

iiii
23 Jan 2013, 11:02
cosmin, eu unu am inteles perfect ce zici. dar think ca poporu care iubeste filmele , e interesat numai de filmele noi. si eu am vazut ca majoritatea articolelor sunt despre filme noi, dar nu ma obosesc sa le citesc. dar trebuie sa recunosti ca au fost si articole despre filme vechi, la care sincer m-am bucurat ca nu am vazut commenturi aiurea de genul : " mie mi-a placut filmul : cutare , filmul cutarica mi s-a parut slab " .

ca sa nu fiu offtopic, mor cand vad spamul ala nenorocit. si mai ales ca nu se sterg topicurile acelea.

cosmin742000
23 Jan 2013, 13:02
IIII eu nu zic ca e rau ca se fac articole pt filmele noi , majoritatea poporului uitandu-se la asa ceva , Treaba lor gustul lor Ma deranjeaa insa cand vad jde mii de articole despre acelasi film nou , cu toate ca am vazut ca si articolele de obicei sunt critice ,E intr-un fel ca la tv , au tint-o cu Avengers ,pana a aparut Skfall care au dus-o pana a aparut LOTR.samd.Eu nu imi dores atatea articole nici pentru un film care imi place .Spre exemplu la Dupa Dealuri filmul care mi-a placut cel mai mult in 2012 au fost vreo 4 articole , care erau prea multe in caz ca apareau in saptamani consecutive. Asa a fost ok.In tot cazul nu trebuie sa ii invat eu meserie pe cei care fac articolele ,pt ca stiu si ei .Si am observat ca aceeasi tipi care ma injura pe mine ii injura si pe autorii articolelor , Daca eu mai scap pe la articolele la care nu se uita nimeni de injuraturi , acolo scapa si autorii:)))Oricum eu nu ii bagam in seama pe saprofitii astia care nu stiu decat sa inure ce posteaza altii, fara ca ei sa aiba ceva de spus , dar s-au luat de o buna prietena de-a mea care a facut "greseala" sa le corecteze greselile de ortografie cand ma injurau facandu-ma analfabet sau ceva de genul . De atunci am inceput sa folosesc butonul raport

iiii
23 Jan 2013, 13:13
sti cum e cu stirile despre filmele noi? exact ca in fotbal : cum joaca steaua bine, cum 10 pagini din gazeta sau din pro sport sunt despre steaua sau implicit despre fotbal . si abia la ultimele pagini, gasesti cateceva despre alte sporturi.

think ca persoanele care te injura, poate sunt satule sa vada acelasi punct de vedere ( al tau ) la TOATE articolele , punct care si eu il cunosc si cu, care sunt obisnuit. Eu stiu cativa useri care posteaza la orice articol si doar commenturile alea le citesc, restul trec peste.

sper sa intelegi ce vreau sa zic, si imi permit sa iti dau un sfat : nu pune la suflet, invata sa ignori.

xerses
23 Jan 2013, 13:33
E trist cand nu poti sa sustii constructiv o remarca...Poate, in timp cei care isi dau in petec pe aici, vor reusi sa inteleaga ca nu este de nici un folos sa combati prin injurii remarcile sau posturile facute de altii...Fiecare are dreptul la o parere insa este important sa sustii un dialog rational si nu sa te rafuiesti cu unii sau cu altii.

iiii
23 Jan 2013, 13:36
pai da ma, dar omul mic care e incapabil sa iti dea o replica apeleaza la injurii!!! intelegi?

cosmin742000
23 Jan 2013, 20:45
sti cum e cu stirile despre filmele noi? exact ca in fotbal : cum joaca steaua bine, cum 10 pagini din gazeta sau din pro sport sunt despre steaua sau implicit despre fotbal . si abia la ultimele pagini, gasesti cateceva despre alte sporturi.

think ca persoanele care te injura, poate sunt satule sa vada acelasi punct de vedere ( al tau ) la TOATE articolele , punct care si eu il cunosc si cu, care sunt obisnuit. Eu stiu cativa useri care posteaza la orice articol si doar commenturile alea le citesc, restul trec peste.

sper sa intelegi ce vreau sa zic, si imi permit sa iti dau un sfat : nu pune la suflet, invata sa ignori.

Cand Steaua joaca bine , or aparea 10 articole , dar macar in prosport nu mai apar cel putin pe hartie pt ca a dat faliment ( nu ii mai cumpara nici draq).Stai linistit , nu pun la suflet , doar cand imi ataca un prieten ma enervez , cea ce e ciudat e ca si eu am destui prieteni pe aici si se pare ca doar pe cineva au enervat injuraturile la adersa mea .E drept ca e vorba de persoana la care ti cel mai mult.si care tine foarte mult la mine , si ma si cunoaste personal.

LUTARIM
24 Jan 2013, 12:14
@StefanDo
Parcă scria undeva că ești moderator la „Cinematografia românească”.
Nu ți-am simțit prezența.
E drept că nu prea cunosc atribuțiile moderatorilor, mă bazez doar pe intuiție.
Primele pagini sunt din nou pline de postări false, viruși, fără exagerare, mai mult de jumătate. De fapt, pe prima pagină nu mai sunt decât 5 posturi valabile, în afară de cele 5 fixe.
E posibil să se vadă așa doar la calculatorul meu?
Sunt astfel de postări false chiar cu data de 18 dec.2012.
Nu le vede nimeni?

Am mai făcut această sesizare cu ceva timp în urmă și se pare că a intervenit Gloria, deși n-a spus nici scuzați, nici....

Eu nu am de gând să mai intervin în discuții, pentru că nu fac față vocabularului folosit de unii useri cu care ați rămas, cei cu bun-simț s-au cam retras.
Din când în când, mai deschid, însă, poate se schimbă ceva.
Speranța moare ultima.

Am văzut ceva discuții cum că ar fi un buton „Raportează un abuz”.
Eu nu l-am găsit.
Dacă există, înseamnă că nu e la vedere, într-o poziție firească.
Menționez topicul „După dealuri”, pentru că acolo am postat.
E drept că Liviu, am înțeles că moderator și el, a intervenit în privința vocabularului folosit, dar a intervenit cu muuultă blândețe și foarte târziu.
De ce oare?

Liviu-
24 Jan 2013, 13:47
Am văzut ceva discuții cum că ar fi un buton „Raportează un abuz”.
Eu nu l-am găsit.
Dacă există, înseamnă că nu e la vedere, într-o poziție firească.

Exista si e la vedere, doar ca pe forum are alt nume: "Report Bad Post". E in partea stanga, jos.

E drept că Liviu, am înțeles că moderator și el, a intervenit în privința vocabularului folosit, dar a intervenit cu muuultă blândețe și foarte târziu.
De ce oare?

Nu sunt moderator la sectiunea respectiva si deci nu pot face nimic. Cand n-am mai suportat am intervenit verbal, dar degeaba din cate se pare. Altfel si eu astept ca problemele respective sa fie rezolvate si am cerut asta in mai multe randuri. Sa vedem...

LUTARIM
24 Jan 2013, 17:08
Mulțumesc, Liviu, l-aș fi observat și dacă s-ar fi numit „Report Bad Post”.
Pentru că mi-ai spus, am căutat ceva mai insistent și l-am găsit, dar pare un semnul exclamării într-un fel de triunghi.
Cred că ai observat că în dreptul meu scrie... Novice.

iiii
24 Jan 2013, 17:09
btw... de ce esti mirat?

cosmin742000
26 Jan 2013, 01:30
Nu stiu in ce fel a zis Gloria ca a terminat cu Abrahamhamham , ca vad ca jivina este in continuare la fel de pestilentiala si de saprofita :))

giulaveka
29 Jan 2013, 22:29
Eu una asa ceva nu am mai vazut http://www.cinemagia.ro/stiri/promitatorul-bradley-cooper-22577/

Comentariile lui StefanDo de la aceasta pagina pur si simplu m-au lasat masca Cum poate sa puna -= nu stiu.Dar sunt foarte revoltata.

Liviu-
29 Jan 2013, 22:59
Hmm? :-/

vave
31 Jan 2013, 17:34
Moderatoriţă "blândă" şi ocupată caută coleg/ă de suferinţă. Mă găsiţi în cafenea!
Data limită: ieri!!!

StefanDo
01 Feb 2013, 09:56
nu te impacienta, Liviu, cosmin a fost socat de observatiile mele si si-a cautat ajutoare in gospodarie :)

vave, o sa anunt si eu in cafenea ca se cauta co-moderator

giulaveka
05 Feb 2013, 01:36
Stefan , iar te inseli. Eu l-am anuntat pe Cosmin despre abuzul tau . Eu nu am o activitate prea sustinuta pe cinemagia , insa il cunosc pe Cosmin, si am vazut ca are o contributie remarcabila pe cinemagia iar tu pur si simplu ti-ai batut joc . Ceea ce ai facut tu acolo este strigator la cer , de ai reusit sa ma scoti , pana si pe mine din sarite., "care sunt decat o fiinta foarte calma " asa cum s-ar exprima AbrahamLincoln

omudindulap
05 Feb 2013, 13:23
am vazut ca are o contributie remarcabila pe cinemagia

The Butcher Boy (http://www.cinemagia.ro/filme/the-butcher-boy-31203/)

http://imageshack.us/a/img204/791/29573624.png

Oh Doctor! (http://www.cinemagia.ro/filme/oh-doctor-31213/)

http://imageshack.us/a/img29/935/17551429.png

His Wedding Night (http://www.cinemagia.ro/filme/his-wedding-night-31207/)

http://imageshack.us/a/img819/3228/99427258.png

Coney Island (http://www.cinemagia.ro/filme/coney-island-31215/)

http://imageshack.us/a/img84/6842/53990906.png

The Cook (http://www.cinemagia.ro/filme/the-cook-31222/)

http://imageshack.us/a/img571/7314/16129944.png

Out West (http://www.cinemagia.ro/filme/out-west-31216/)

http://imageshack.us/a/img14/8343/80704765.png

http://i254.photobucket.com/albums/hh89/MoldiverSCO/PicardWTF.jpg

(scuze, ma plictiseam)

cosmin742000
05 Feb 2013, 15:22
Eu zic sa te bagi in dulap si sa nu mai iesi , numai pe mine m-ai vazut?Si numai asta ai vazut ?. Tu ce naiba ai facut , in afara de sa stai in dulap si sa te uiti pe gaura cheii?Esti pe 0 la orice contributie. Asa ca stai in banca ta si sa vorbesti dupa ce ridici 2 degete.E plina lumea de moralisti care stau cu mainile in san si ii invata pe altii ce sa faca. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Multumesc Diana pentru ajutor . Adevarul e ca Stefando nu cred ca poate face deosebirea intre mine si Abraham ., asa cum se pare ca nu o face intre Bradley Cooper ( sau fara par) si un actor ca un actor.

omudindulap
05 Feb 2013, 16:14
Asa ca stai in banca ta si sa vorbesti dupa ce ridici 2 degete
http://www.geneticamultimedia.com/media/feedgator/images/15_6294567679_e81798740c_b.jpg

Multumesc!

Asa. Poate-or mai fi cativa si printre ceilalti, dar daca tu, cel mai mare consumator de film european, emiti asemenea..nazdravanii, atunci ce pretentii sa mai am de la ei?! :) Reciteste ultimul mesaj al Gloriei din topicul asta si incearca sa-l si intelegi si sa-i aplici sfaturile.

cosmin742000
05 Feb 2013, 17:06
Eu intrebam ce ai facut tu pentru acest site , de te dai asa viteaz ??Inteleg sa se ia de mine cineva care a facut ceva sau sa primesc lectii de la cineva care a facut mai mult decat am facut eu. Nu de la un neica nimeni.Dupa cum spuneam fioarte bine cainele moare de drum lung si omul din dulap de grija mea .Ma simt flausat., dar mai bine te-ai duce la fabrica de impachetat fum (poate acolo ti se simte lipsa ) , fara sa te mai bagi ca musca unde nu iti fierbe oala ( am combinat doua proverbe )

omudindulap
05 Feb 2013, 19:53
Ahem.. (http://www.youtube.com/watch?v=4qha-914C2U)
Eu intrebam ce ai facut tu pentru acest site
Pai.. (http://www.youtube.com/watch?v=IB-JTpMSnjU)
Inteleg sa se ia de mine cineva care a facut ceva sau sa primesc lectii de la cineva care a facut mai mult decat am facut eu. Nu de la un neica nimeni.
:( Uof.. (http://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88)
Ma simt flausat., dar mai bine te-ai duce la fabrica de impachetat fum (poate acolo ti se simte lipsa ) , fara sa te mai bagi ca musca unde nu iti fierbe oala
Pfoaai.. (http://www.youtube.com/watch?v=LcdpY0BVuvk)
( am combinat doua proverbe )
Omul asta..!! (http://www.youtube.com/watch?v=lp8v-9NTTmw) =D>

Si-n loc de incheiere.. (http://www.youtube.com/watch?v=qq39CiM-mmM)

(hai c-am fost dragut..)

Twinsen
05 Feb 2013, 20:01
Funny as hell =))

DarkNight00
05 Feb 2013, 21:41
(scuze, ma plictiseam)

Scuze ca intervin dar vad ca ai peste 1000 drame la activ imi dau seama ce viata "boring" ai. Nu ai nimic mai bun de facut? :))

Iar dialogul dintre cosmin si restu pare cu un grup de geeks care se cearta:))

PS- Imediat vor apare 'batranii sfatului' care isi vor da cu parerea:))

cosmin742000
05 Feb 2013, 22:49
Ca sa ma cert cu cineva , trebiue sa am cu cine :)))In sensul ca nu ma cert cu orice papagal ,plictisit :))

rvn
05 Feb 2013, 22:51
Scuze ca intervin dar vad ca ai peste 1000 drame la activ imi dau seama ce viata "boring" ai. Nu ai nimic mai bun de facut? :))
:))
si uite asa se recunosc oamenii tristi si depresivi:. atentie! evitati dramele! o sa ramaneti singuri si neconsolati!:)) :)) :))

Namaste
05 Feb 2013, 23:30
Eu intrebam ce ai facut tu pentru acest site , de te dai asa viteaz ??Inteleg sa se ia de mine cineva care a facut ceva sau sa primesc lectii de la cineva care a facut mai mult decat am facut eu.

E ca si cum ai zice ca daca venim la tine in vizita si ne servesti cu un platou plin de rahat esti ospitalier, pe cand omu' daca nu ne da nimic e nepoliticos.
:-bd

c0nt
05 Feb 2013, 23:41
Mi se pare usor infricosator faptul ca idiotii isi detecteaza unul altuia feromonii de idioti chiar si in mediul virtual. Si asta ma face sa-mi amintesc de dilema unui personaj media care, recunosc, nu-mi e nemaipomenit de simpatic: cine naiba imi plateste mie pensia?

rvn
05 Feb 2013, 23:58
Mi se pare usor infricosator
oh, da?
eu imi aduc aminte de singura (poate) replica misto din "despre oameni si melci", retorica, dealtfel:
-"ati vrut libertate, ma?"
-"na! aia aveti acum!"

si ne este frica de ea?
eu cred c-ar trebui s-o taxam.

ghost90
06 Feb 2013, 03:31
Scuze ca intervin dar vad ca ai peste 1000 drame la activ imi dau seama ce viata "boring" ai. Nu ai nimic mai bun de facut?

Fa, tu cauti scandal pe oriunde, sau suferi de nebagare de seama?Prin viata aia "boring" pe care o duce, fac pariu ca de astea ca tine, combina la metru patrat cand are chef sa-si foloseasca cativa neuroni.Luandu-ma dupa poza de la profil, cred ca te prezinti ca fiind gen feminin.In caz contrar, orice discutie s-ar opri.Ar fi prea mult.

StefanDo
06 Feb 2013, 08:31
cosmin, postarile tale din ultima vreme nu-ti schimba deloc in bine situatia, ba mai degraba o agraveaza

ghost90, te rog sa reintri pe forum atunci cand vei fi in stare sa porti o discutie civilizata

MikkaelWolfganger
06 Feb 2013, 08:40
Acum am descoperit si eu beneficiile terapeutice ale Forumului Cinemagia...n-am mai avut parte de asemenea portii de ras de mult, prea multa vreme....si rasul face bine la inima:=)) .

cosmin742000
06 Feb 2013, 18:22
cosmin, postarile tale din ultima vreme nu-ti schimba deloc in bine situatia, ba mai degraba o agraveaza

ghost90, te rog sa reintri pe forum atunci cand vei fi in stare sa porti o discutie civilizata

Ia zi-mi ce te-a mai deranjat la comenturile mele (in afara de faptul ca sunt ale mele)? Ca nu imi place Spiderman?Ca Denzel Washington a jucat numai un singur rol la infinit toata viata lui? Ca Argo e cu poarta goala ? Ca mi-a placut Helen Hunt in The Sessions ?Ca Gioni Dip joaca numai in ciudatenii? Ca apa e uda ?,Eu zic ca treaba unui moderator ar fi sa vecgheze la comentariile jignitoare ( nu la persoana care posteaza si este apoi injurata ), nu la niste pareri .Eu nici macar nu am dicutat in contradictoriu cu nimeni la comentul altuia. Stai linistit ca la articolele pe care le scrii tu nu am mai comentet de la Bradley Cooper ( sau fara par ) si nici nu o sa mai comentez. vreodata , pt ca pe langa faptul ca nu esti echidistant , ma mai si asemuiesti cu toate lepadaturile.

StefanDo
07 Feb 2013, 17:30
una-i comment-ul, alta-i postarea

Alex.M
20 Feb 2013, 03:16
Filmul http://www.cinemagia.ro/filme/a-little-war-of-our-own-490161/ nu a apărut niciodată.
Filmul http://www.cinemagia.ro/filme/learning-italian-489592/ nu a apărut nicioadată.

Gebeleizis, titlurile au fost eliminate.
Multumesc pentru observatie.

Alex.M
20 Feb 2013, 03:18
un disable + ban aici se poate ?

http://www.cinemagia.ro/club/profil/bulldogulll/

m`a spart omu' cu reclamele lui :|

Account deactivated, e-mail banned.
Multumesc :).

cosmin742000
25 Feb 2013, 17:46
una-i comment-ul, alta-i postarea

Tz tz tz iar ma confunzi , eu nu postez ,decat daca sunt de acord cu cel care comenteaza

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 13:46
Am si eu o intrebare: e normal ca un utilizator de cinemagia sa posteze acelasi comentariu, la circa 4-5(doar pe astea le-am gasit eu,poate mai sunt) filme diferite?:-? Mi se pare extrem de ciudat...

iiii
28 Feb 2013, 14:14
baietas. hai sa iti explic eu.
pe acest site sunt oameni care sunt ahtiati sa intre in topul ala 100 utilizatori, sau sa adune toate medaliile de aur.. la ce ii ajuta, habar nu am. asa ca diversi useri, posteaza acelasi comment la 20 de filme sau la 20 de actori.
apoi ce sa mai zic de sorin87, care e un nenorocit ordinar, ala ce face : copiaza commentul lui alex_il_fenomeno. uite un exemplu la pagina lui bob sapp. Si am mai gasit acest procedeu , Ponta style, la mai multi actori.

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 14:32
Ok..Ok..."Baietas"?...Data viitoare poti sa imi spui Mikkael, daca nu vrei sa ne certam.
Pai si nu ar trebui taxati "nenorocitii ordianari" care fac asta?Just saying....

iiii
28 Feb 2013, 14:45
:)) sa ne certam? a zis cineva ceva de cearta? sa fim mai atenti.
cat despre sorin87, eu am zis acum ceva vreme, dar nimeni nu m-a ascultat.
cat despre cei care copiaza acelasi comment la multe pagini, sunt multi si sincer nu ma mai obosesc. e unu ciprian34 sau ceva de genu, si cosmin, mai sus prezent , si el facea la fel, dar acum nu mai face :D

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 14:48
Ehh, vad ca s-a apucat de practica din nou..:))...jumatate din western-uri contin cam acelasi mesaj :))...Hmm, mie mi-ar fi rusine sa fac asa ceva..A da, si mai e si alt cosmin:khedii.... cred ca a vazut cam toate filmele de pe cinemagia...are vreo 10000 de film vazute:))

iiii
28 Feb 2013, 14:54
exact :)))
ala e unu care adauga orice filme ca vazut favorit sau ca il are ca sa adune puncte, dracu o sti la ce ii folosesc.
ieri sau alataieri era pe locul 10 in topu ala. acum e pe 6 :)

White1
28 Feb 2013, 14:54
Kedii ala e cel mai enervant cu "review'-urile lui traduse din engleza cu tot. Sper ca atunci cand o sa ajunga in iad sa se gaseasca un drac care sa ii reciteasca porcariile over and over again.

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 15:01
Kedii ala e cel mai enervant cu "review'-urile lui traduse din engleza cu tot. Sper ca atunci cand o sa ajunga in iad sa se gaseasca un drac care sa ii reciteasca porcariile over and over again.

Good one=))...Cosmin0145 are mai nou ceva cu Argo si cu Tarantino.Oricat de enervanta este toata treaba asta, pana la urma ajungi sa pufnesti de ras cand ii vezi =))

iiii
28 Feb 2013, 15:20
daca cosmin are ceva, e parerea lui. ideea e ca sunt multi care nu il ignora , persoane care se iau cu el la jigniri etc//

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 15:37
E enervant, nu ca are o opinie diferita sau ceva de genul asta...e enervant pentru ca spune acelasi lucru intr-um mod constant, ca un "CD zgariat"(Han_Solo parca i-a zis asta) :))...

iiii
28 Feb 2013, 15:47
eu am incetat sa mai citesc ce scrie, defapt la articole nici nu ma mai uit. e una rusunumaistiucum25 care lasa numai commenturi de gen : interesant , sau : o sa ma uit si eu sau numai balacarii de genul asta. :)

Liviu-
28 Feb 2013, 15:49
Continuati prin mesaje private va rog, ca prevad o discutie lunga, fara sens, care s-ar putea sa nu se termine prea frumos :P

iiii
28 Feb 2013, 15:51
Liviu, poate se vede si se intelege , purtam o discutie care e musai sa fie vazuta si de alte persoane.

MikkaelWolfganger
28 Feb 2013, 15:54
:))..Ai dreptate..oricum am vazut ca este o rubrica pe aici:"Ce te enerveaza cel mai rau"...Ma duc acolo sa imi exprim frustrarile:))..

iiii
28 Feb 2013, 15:55
stai linistit ca m-am plans si eu acolo si degeaba m-am plans. :D

cosmin742000
28 Feb 2013, 21:16
Cum e posibil ca un utilizator a faca peste 30000 de puncte pe zi , cam 100 pe minut fara sa trimita nicio poza , niciun plot , sa aiba toate cele peste 11000 de filme pe care zice ca le are pe DVD -uri l la favorite . La ce ii folosesc punctele , le mananca pe paine ? Adica stiu cacainele )cum ar zice picollo) moare de drum lung si prostul de grija altuia , dar asta ne ia pe toti de prosti.Manusa pazea ca maine te intrece :))

MikkaelWolfganger
01 Mar 2013, 23:46
:-? Well, nu vreau sa intru in polemici cu tine Cosmine, dar nu cred ca esti cea mai indicata persoana sa dai cu parul, mai ales ca si tu ai calcat pe bec si calci in mod repetat..So...SILENCE!!!

PS: cu asta am incheiat...cred ca am cam deviat destul de la "scopul" acestui Thread...

cosmin742000
02 Mar 2013, 15:47
Oi fi calcat eu pe bec dar nu in chestiunile spuse de mine , eu stiu foarte bine cand zic ceva ce zic

cosmin742000
07 Mar 2013, 12:21
Poate ma lamureste si pe mine cineva , desi sunt sigur ca cei care ar trebui sa ma lamureasca sunt mult mai nelamuriti decat mine .Cum e cu pozele : Am trimis poze de pe google la actori proaste de tot care s-au aprobat , si foarte bune care nu s-au aprobat.La filme am trimis poze facute numai cu playerul ,am avut surpriza sa mi se aprobe , poze foarte proaste la filme pe care sigur le are multa lume , si s-ar putea posta poze la ele de oriunde , poze foarte proaste la filme rare , si poze foarte proaste la filme pe care nu le am decat eu , dar de cele mai multe ori mi s-a intamplat sa nu mi se aprobe poze foarte bune la filme pe carele am doar eu.si sansele sa mai puna cineva mana pe ele (filme) sunt nule. Precizez ca poze bune inseamna poze cu rrezolutia cel putin 720 x 512 , plus ca dpdv artistic sunt ireprosabile , poze proaste sunt cele cu rezolutia minima amisa si care dpdv artistic sunt nule , pe care le-am trimis doar ca sa vad daca cel le aproba e in toate facultatile.De multe ori nu a fost. Concluziile nu pot fi decat 2
1) cel care aproba poze e lipsit de oricare simt , mai ales de cel artistic , aproband in dorul lelii, fara niciun discernamant
2) cel care se ocupa de aprobarea pozelor e un caz tipic de perfuzii in cap.
Noi de ce nu stim cine ne aproba/respinge pozele . ?E asa un secret , sau nu vreti sa il faceti de ras?

Manusa
02 Apr 2013, 14:27
Cum e posibil ca un utilizator a faca peste 30000 de puncte pe zi , cam 100 pe minut fara sa trimita nicio poza , niciun plot , sa aiba toate cele peste 11000 de filme pe care zice ca le are pe DVD -uri l la favorite . La ce ii folosesc punctele , le mananca pe paine ? Adica stiu cacainele )cum ar zice picollo) moare de drum lung si prostul de grija altuia , dar asta ne ia pe toti de prosti.Manusa pazea ca maine te intrece :))

Intr-adevar, interesant acest user care tocmai m-a intrecut :). Oricum nu vad rostul acelor puncte pe care le face, dupa cum se pare ( ca nu l-am urmarit si nici nu ma intereseaza ), sa votezi aiurea toate filmele si tot ce iti iese incale......ce rost? Pe mine odata ma interesa acel clasament al userilor, dar mi-am dat seama ca este aiurea sa ma intereseze acest lucru.
Totusi consider ca a face puncte reale este una, eu macar contribui cu ceva pe acest site si ajut - iar de votat votez doar ce am vazut, iar alta este sa faci puncte asa...sa ne aflam in treaba.
Mie nu imi place sa ma bag in seama, dar am considerat ca pot sa imi spun parerea.

cosmin742000
03 Apr 2013, 00:52

Intr-adevar, interesant acest user care tocmai m-a intrecut :). Oricum nu vad rostul acelor puncte pe care le face, dupa cum se pare ( ca nu l-am urmarit si nici nu ma intereseaza ), sa votezi aiurea toate filmele si tot ce iti iese incale......ce rost? Pe mine odata ma interesa acel clasament al userilor, dar mi-am dat seama ca este aiurea sa ma intereseze acest lucru.
Totusi consider ca a face puncte reale este una, eu macar contribui cu ceva pe acest site si ajut - iar de votat votez doar ce am vazut, iar alta este sa faci puncte asa...sa ne aflam in treaba.
Mie nu imi place sa ma bag in seama, dar am considerat ca pot sa imi spun parerea.

Eu te-am prevenit ca o sa te intreaca , ce e deranjat la el nu e ca pretinde ca vede atatea filme , asta e posibil , la varsta lui , dar pretinde ca are unele filme imposibil de gasit plus ca la el tot ce a vazut este si favorit:))

Manusa
03 Apr 2013, 10:53
Mda, chiar nu vad rostul sa votezi si sa pui ca ai vazut toate filmele de pe acest site....Eu le votez ca sa stiu ce am vazut, si mai mult ca o statistica, dar reala, nu asa......In fine fiecare face cum vrea :).

MikkaelWolfganger
03 Apr 2013, 12:20
Mda, chiar nu vad rostul sa votezi si sa pui ca ai vazut toate filmele de pe acest site....Eu le votez ca sa stiu ce am vazut, si mai mult ca o statistica, dar reala, nu asa......In fine fiecare face cum vrea :).

Eu zic sa nu te agiti.A cam ramas fara material.Cred ca momentan are toate filmele de pe cinemagia, atat in cinemateca cat si la favorite.Pana mai apar filme noi,e in impas :))

Manusa
03 Apr 2013, 21:21
Interesant, cand ma pregateam sa zic, ca daca nu mai are ce filme vota, va vota actorii, m-am uitat sa vad profilul lui, si da voteaza actorii :)).........toti care ii ies in cale si toti sunt de nota 8......foarte interesant. Nu ma iau de el, si nici nu voi mai face alte afirmatii pt ca nu am nimic cu el, ca de altfel cu nimeni, dar........este foarte interesant :) :D

cosmin742000
04 Apr 2013, 00:30
Cred ca are o obsesie cu nota 8 , peste 10000 de filme au la el nota 8 :)), bineinteles ca toate sunt favorite .

Manusa
07 Apr 2013, 10:31
Cred ca are o obsesie cu nota 8 , peste 10000 de filme au la el nota 8 :)), bineinteles ca toate sunt favorite .

:)) :) Totusi si tu ai cam acelasi numar de filme vazute, peste 10 000........si vb de altu. Oricum nu inteleg cum puteti sa aveti un asemenea numar de filme vazute, chiar daca intre ele sunt si episoade din seriale.....
Sa nu se inteleaga gresit, nu atac pe nimeni....dar totusi nu este corect sa ataci pe cineva, cand si tu esti in aceeasi situatie. Intradevar ca nu exagerezi precum celalalt cosmin.

Manusa
07 Apr 2013, 22:58
Intr-adevar, eu am pus la sectiunea Filme, actori care nu exista pe Cinemagia de mai multe ori episoadele lipsa din anumite seriale, dar nu s-au pus. ( The Walking Dead, Game of Thrones, Breaking Bad, Hell on Wheels, Boardwalk Empire, Merlin), seriale care au 1-2 sezoane dar celalalte lipsa...Poate intr-un tarziu se vor pune.

MikkaelWolfganger
07 Apr 2013, 23:27
Man, profesionalismul nu este tocmai punctul forte al romanului.Pana la urma intelege-i si pe ei.Nu esti numai tu care contribuie.Probabil volumul de informatii cu care sunt zi de zi bombardati, cei care se ocupa, este mult prea mare.Oricum site-ul asta nu este tocmai un exemplu de pus la "asa da".:)

cosmin742000
08 Apr 2013, 02:02

:)) :) Totusi si tu ai cam acelasi numar de filme vazute, peste 10 000........si vb de altu. Oricum nu inteleg cum puteti sa aveti un asemenea numar de filme vazute, chiar daca intre ele sunt si episoade din seriale.....
Sa nu se inteleaga gresit, nu atac pe nimeni....dar totusi nu este corect sa ataci pe cineva, cand si tu esti in aceeasi situatie. Intradevar ca nu exagerezi precum celalalt cosmin.

Manusa eu am strans pe dvd uri din decembrie 2007 pana acum 7843 de filme , trag cam 6 filme pe zi , vad minim 3 maxim 8 pe zi , astea la pc , nu mai vorbesc de cele vazute la tv sau cinema (la cinema am vazut din 82 pana in 2007 cel putin un film pe saptamana, cel mult 5 (in perioada studentiei))sau pe diferite siteuri , sau pe care nu le-a pus pe dvd cred ca am vazut in viata mea in jur de 20000 de filme , multe din ele (vreo 2000 din cele pe care le am ,) nu sunt pe cinemagia , unele nici pe IMDb ( vreo 1500 din cele pe care le am ) Cunosc persoane care au si 13000 de filme ,pe dvd uri Acum ma uit pe lista lui kedil si imi aduc aminte ce filme am vazut ca el are baza de date uriasa si le trec si eu la mine ca vazute..(doar pe cele vazute) Am ajuns la jumatatea listei lui , cand o sa o termin de trecut in revista sigur o sa apar cu mai multe filme vazute decat el.Nu ma simt jignit ca m-ai banuit ca nu vad atatea filme , ma simt jignit pt ca mi-ai reprosat ca ma iau de kedil , nici eu nefiind mai breaz (netinand cont de faptul ca : eu nu pun tot ce vad la favorite , neavand o imagine despre ce filme zice kedil ca are si a vazut si ce fe am vazut eu ), Eu vb de el pt ca stiu ca unele filme pe care le-am vazut in lista lui sunt imposibil de gasit ( unele nici chiar eu nu le gasesc )si el zice ca le are ,ba mai mult cica le are pe toate si in format blue ray , Eu l-am intrebat despre mai multe filme rare de unde le are .Nu mi-a raaspuns nimic , asta ca sa nu mai zic ca notele sunt puse cu furca acolo , fara nicio logica , sunt notate cu aceeasi nota filme dintre cele mai diverse , la care eu as da toata gama de la 1 la 10.Pe mine poti sa ma intrebi de orice film pe care il am de unde il am , orice film pe care l-am vazut unde l-am vazut , ba mai mult , pot sa iti zic si anul in care l-am vazut Filmele pe care le am (in afara de documentare )sunt trecute pe mai multe liste (6) si pot sa iti trimit lista sa vezi si tu.Daca e sa urasc ceva pe lumea asta , astia sunt ipocritii , deci implicit nu imi cade bine remarca ta., (din care ar rezulta ca eu sunt ipocrit)
Monumentala constructia frazei "Sa nu se inteleaga gresit, nu atac pe nimeni....dar totusi nu este corect sa ataci pe cineva, cand si tu esti in aceeasi situatie. Intradevar ca nu exagerezi precum celalalt " :))) Daca intentionat ti-a iesit asa , felicitarile mele.Imi vine greu sa cred pt ca nu te-am vazut niciodata nici ironic dapai autoironic ,Totusi cele mai reusite fraze sunt rodul intamplarii:))

cosmin742000
08 Apr 2013, 03:12
Foarte adevarat ca sa poti spune ca ai vazut atitea filme in primul rind trebuie sa ai o virsta, in alta ordine de idei eu de exemplu daca nu vad filmul in totalitate nu ai acord nota, de altfel notele acordate de o persoana indiferent cine este acea persoana atit timp cit este aceeasi, nu denatureaza clasamentul general. De multe ori am incercat sa urmaresc filmele dupa topul de pe imdb care zic datorita vechimii site-ului si celor care acorda acolo note este mult mai bine pus la punct. Insa nu elimin posibilitatea ca in curind si pe cinemagia clasamentul sa stabileasca si sa reflecte cit mai aproape, realitatea desigur totul depinde de calitatea celor care acorda note. Dar revin nici unul dintre cei 2 "cosmini" nu puteau vedea atitea filme doar in conditia in care se uitau la inceputul si sfirsitul filmului( max 2-3 minute). Oricum acest lucru nu are nici o importanta. Ceea ce ar fi important ar fi daca moderatorii totusi s-ar mai uita la lista de filme lipsa si ar mai introduce macar in fiecare zi cite o fisa pentru un film sau altul din cele mentionate sau ar completa episoadele lipsa la serialele care au fise.

Ti se pare ca eu nu am varsta ? :))
Tu crezi ca pe noi asta ne doare vis a vis de notele uniforme ale lui kedil , ca afecteaza nota de pe cinemagia sau " clasamentul general "cum ii spui tu ?=)))))))))))In cazul asta nu ma mir ca ma compari cu el.
IMDb este un criteriu pt mine doar pana in 90 , cinemagia doar in foarte putine cazuri
Esti cam sigur pe tine cand afirmi ca nu se pot vedea atatea filme , avand in vedere ca asta e prima data cand interactionam in vreun fel , cu kedil nu te banui de interactiune ca el tace si face.Eu am vazut cap - coada in jur de 20000 de filme ( cunosc persoane de varsta aproiata cu a mea care au si servici , si care au vazut si mai multe), fara sa fac asta toata ziua desi as putea , pt ca in statul roman nu am gasit de lucru (motivele ar fi , nu ca ar necesita vreo justificare sau ca ar munci cineva pe bune in tara asta ,ca nu am pile si ca nu imi place sa sug ciorapii patronilor si in general nu imi place sa sug ciorapii nimanui)Asa ca am zis daca tot nu se gaeste ceva de lucru fara a fi nevoit sa sug ciorapii nimanui , macar sa ma culturalizez , Si uite asa am terminat din 97 pana anul trecut de citit , tot ce inseamna beletristica de la biblioteca judeteana ( mai putin vreo 5 romane de Sandra Brown) , si vad in fiecare zi cel putin 3 filme , cel mult 8 , in functie de programul sportiv de la tv., si imi mai ramane si timp sa fiu moderator pe 2 trackere , sa fac upload pe 10 trackere , sa ma cert asa ca sa ma mai si recreez cu unul sau cu altul pe aici.:)) etc
Daca ma uit pe profilul tau vad cel putin 3 lucruri care ma nedumeresc, mult mai mult decat ar fi justificat sa te nedumereasca pe tine numarul flmelor vazute de unul sau de altul .(oops am uitat ca tu nu esti nedumerit tu esti sigur=)))) )Dar eu nu le voi expune in public , din motivul ca fiind prima interactiune intre noi , eu nu imi permit sa improsc cu noroi , necunoscandu-te si nu vreau sa te pun intr-o postura de ipocrit , desi ai meitia , doar pt a te pune in inferioritate ca nu am si alta treaba (cum ai facut tu cu mine)
Se pare ca e greu de inteles ca e o diferenta intre a vedea multe filme , si a vedea multe filme si a le considera pe toate favorite. Eu credeam ca e foarte usor de inteles acest lucru.Se pare ca nu e..

Rose
10 Apr 2013, 09:22
Bună ziua,

Nu vreau să adresez vreu reproş nimănui, vreau doar o lămurire: am trimis o descriere săptămâna trecută, la filmul "La femme ecarlate", cu Monica Vitti, Robert Hossein şi Maurice Ronet, am primit răspuns că a fost respinsă. Aş dori să ştiu motivul pentru care a fost respinsă.
Mulţumesc anticipat.

cosmin742000
11 Apr 2013, 01:34
Bună ziua,

Nu vreau să adresez vreu reproş nimănui, vreau doar o lămurire: am trimis o descriere săptămâna trecută, la filmul "La femme ecarlate", cu Monica Vitti, Robert Hossein şi Maurice Ronet, am primit răspuns că a fost respinsă. Aş dori să ştiu motivul pentru care a fost respinsă.
Mulţumesc anticipat.

Probabil era prea bun plotul , ori se stie pe cinemagia nu se accepta din start lucrurile prea bune ( cred ca pt ca ii complexeaza pe cei care se ocupa cu aprobarea , ori nu sunt in stare sa inteleaga , ori sunt pur si simplu limitati.) Si mie mi s-au respins o gramada de descrieri excelente , niciodata insa nu am primit explicatii de ce ..Conculzia cu complexarea am tras-o vazand ce ploturi (|multe dintre ele ori fara legatura cu filmul , ori pline de greseli de ortografie de sens sau de logica )sunt aprobate . Oricum si daca ti-l aprobau mai mult de 1 punct nu-ti dadeau , desi in regulament scrie de 20.Eu am renuntat sa mai trimit ploturi, pt ca m-am saturat sa nu se aplice regulamentul.Eu nu vreau niciun DVD de lla cinemagia.Am destule . In plus cine stie e porcarie de film nou mi-ar fi trimis.(sau intre ce mizerii as fi avut de ales )

Joy121
17 Apr 2013, 15:16
Bună ziua,

Mulţumesc anticipat.

Buna, Rose

Citez din sinopsisul trimis de tine:

"Eva se decide să-l ucidă, apoi să-şi pună capăt propriei vieţi, cu o supradoză de narcotice. Mai întâi însă se duce la Paris, îşi amanetează bijuteriile şi, cu banii obţinuţi, se cazează într-un hotel, fură un revolver, îşi cumpără o maşină elegantă Austin Princess, apoi merge pentru ultima rundă de cumpărături, achiziţionând blănuri, îmbrăcăminte, tot felul de accesorii, de parcă ar fi, într-adevăr, ultima zi din viaţă."

Nu intentionez sa fac analiza pe text, insa din pacate sinopsisul nu este ceea ce doreste, ci o descriere pas cu pas a unei parti din actiunea filmului.

Multumim pentru contributii,
O zi frumoasa!

Joy121
17 Apr 2013, 15:19
Bună ziua,

Mulţumesc anticipat.

Probabil era prea bun plotul , ori se stie pe cinemagia nu se accepta din start lucrurile prea bune ( cred ca pt ca ii complexeaza pe cei care se ocupa cu aprobarea , ori nu sunt in stare sa inteleaga , ori sunt pur si simplu limitati.) Si mie mi s-au respins o gramada de descrieri excelente , niciodata insa nu am primit explicatii de ce ..Conculzia cu complexarea am tras-o vazand ce ploturi (|multe dintre ele ori fara legatura cu filmul , ori pline de greseli de ortografie de sens sau de logica )sunt aprobate . Oricum si daca ti-l aprobau mai mult de 1 punct nu-ti dadeau , desi in regulament scrie de 20.Eu am renuntat sa mai trimit ploturi, pt ca m-am saturat sa nu se aplice regulamentul.Eu nu vreau niciun DVD de lla cinemagia.Am destule . In plus cine stie e porcarie de film nou mi-ar fi trimis.(sau intre ce mizerii as fi avut de ales )

Esti simpatic! :)

Propui cumva un test de IQ pentru cei care lucreaza la cinemagia? Eu iti stau la dispozitie!

Inclusiv pentru situatia in care vrei lamuriri vis-a-vis de motivele pentru care "descrierile tale excelente" au fost respinse.

O zi excelenta!

cosmin742000
18 Apr 2013, 14:48
Bună ziua,

Mulţumesc anticipat.

Propui cumva un test de IQ pentru cei care lucreaza la cinemagia? Eu iti stau la dispozitie!

Inclusiv pentru situatia in care vrei lamuriri vis-a-vis de motivele pentru care "descrierile tale excelente" au fost respinse.

O zi excelenta!

Nu e vorba ca descrierile mele respinse au fost neaparat excelente , oricum pe langa unele descrirei aprobate sunt adevarate capodopere, daca vrei pot sa iti dau exemple de zeci de sinopsisuri aprobate care frizeaza imbecilitatea , sau care au numeroase greseli de logica , gramatica , care sunt traduse mot a mot de pe imdb ( nu zic ca e rau sa traduci de pe imdb , dar , Raining cats and dogs nu inseamna ca ploua caini si pisici ) care denatureaza continutul filmulu , dar sunt convins ca le stii si tu ....Eu nu dau vina pe cei care le trimit ci cum e logic pe cei care le aproba. Dupa cum nu se acorda niciodata 20 de opuncte pt un plot desi asa scrie in regulament.In conditiile astea eu ma mir ca mai sunt oameni ( a se citi fraieri) care mai trimit ploturi , doar ca sa fie bataia voastra de joc .Cat despre faptul ca sunt simpatic , stiu ca sunt mi-a zis-o multa lume , as vrea insa , daca se poate sa nu isi mai bata joc aproabatorii de ploturi si de poze de munca mea , pt ca pot deveni si foatte antipatic

cosmin742000
13 May 2013, 21:37
Am observat ca nu v-ati grabit sa imi raspundeti la acuze .Nici nu ma mir pentru ca nu aveati ce sa imi raspundeti pt ca am dreptate 100% . Sa va dau un exemplu de sinopsis aprobat , parafat si stampilat de cei care se ocupa cu asa ceva ? Va pot da mii de exemple de sinopsisuri rebut , dar azi ma limitez doar la unul :
Sinopsis The Last Horror Movie
Un criminal în serie psihopat umblă liber prin Michigan.
Daca vreti va mai dau , dar sunt convins ca macar de stiut le stiti si voi.Ramane un semn de intrebare de ce naiba le aprobati?Misterioase sunt caile unicului neuron .

In alta ordine e idei cel care aproba poze ce naiba face ? mai exista ?.De o luna jumatate nu mai dat semne de viata .Am aproape 5000 de poze si postere care asteapta aprobarea.Intreb pentru ca daca nu mai exista un astfel de aprobator , ar fi bine sa fim anuntati si noi , intr-un loc unde vede toata lumea sa nu mai trimitem poze ca nu mai e niciun macelar care sa le aprobe sau nu .Nu de alta dar sa stim si noi macar in ceasul al 12 lea ca totusi nu va bateti joc chiar in halul asta de munca noastra .

v3nom
14 May 2013, 13:31
Uneori durează mai mult acceptarea pozelor. Restul contribuțiilor și mai mult. Răbdare

cosmin742000
14 May 2013, 20:21
Gasiti logica in acest sinopsis:

Sinopsis Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story
Filmul, bazat pe o poveste adevarata, are la bază trista intamplare a lui Nancy Ziegenmeyer, o victimă a violului care a susţinut în faţa întregii lumi că nu victima este cea care cauzează violul, revenind astfel la o viaţă normală şi inspirând alte fete aflate în aceeaşi situaţie să procedeze la fel şi să se apere.
Trecand peste faptul ca filmul bazat are la baza

Pitbull
15 May 2013, 07:23
Bună ziua,

Mulţumesc anticipat.

O zi excelenta!

Nu e vorba ca descrierile mele respinse au fost neaparat excelente , oricum pe langa unele descrirei aprobate sunt adevarate capodopere, daca vrei pot sa iti dau exemple de zeci de sinopsisuri aprobate care frizeaza imbecilitatea , sau care au numeroase greseli de logica , gramatica , care sunt traduse mot a mot de pe imdb ( nu zic ca e rau sa traduci de pe imdb , dar , Raining cats and dogs nu inseamna ca ploua caini si pisici ) care denatureaza continutul filmulu , dar sunt convins ca le stii si tu ....Eu nu dau vina pe cei care le trimit ci cum e logic pe cei care le aproba. Dupa cum nu se acorda niciodata 20 de opuncte pt un plot desi asa scrie in regulament.In conditiile astea eu ma mir ca mai sunt oameni ( a se citi fraieri) care mai trimit ploturi , doar ca sa fie bataia voastra de joc .Cat despre faptul ca sunt simpatic , stiu ca sunt mi-a zis-o multa lume , as vrea insa , daca se poate sa nu isi mai bata joc aproabatorii de ploturi si de poze de munca mea , pt ca pot deveni si foatte antipatic
Mai Cosmine, ai dreptate
Intru totul - din pacate...

marillion
15 May 2013, 08:37
Eu intrebam ce ai facut tu pentru acest site , de te dai asa viteaz ??Inteleg sa se ia de mine cineva care a facut ceva sau sa primesc lectii de la cineva care a facut mai mult decat am facut eu.

E ca si cum ai zice ca daca venim la tine in vizita si ne servesti cu un platou plin de rahat esti ospitalier, pe cand omu' daca nu ne da nimic e nepoliticos.

Absolut superb!:))

cosmin742000
17 May 2013, 15:19
pofta buna marillion

marillion
18 May 2013, 21:34
pofta buna marillion

Dar ai înţeles greşit, cosmin742000, eu nu doresc, aşa că îţi va rămâne ţie un platou plin de bunătăţi ca în Salo, tot să te ospătezi. :)

cosmin742000
20 May 2013, 23:45
Dupa cum ziceam multi mancatori de rahat pe lumea asta , si se jura ca nu pun gura dar gura lor miroase . In alta ordine de idei uitati alt hal de sinopsis aprobat aici :
George este un tanar singuratic, care a facut totul pana in anul de absolvire, mai putin o zi reala de munca. El se imprieteneste cu Sally, o fata populara, dar complicata, care recunoaste in el un spirit inrudit.
Filmul este The Art of Getting By (2011)

george_eu25
11 Jul 2013, 14:30
Am postat un comentariu la White House Down si vad ca a fost sters.Nu continea cuvinte urate sau obscene si doar parerea mea despre film,facand si o comparatie cu alt film....Mai are rost sa comentam filmele daca voi (moderatorii) stergeti comentariile????

cosmin742000
17 Jul 2013, 19:11
[QUOTE=cosmin742000][QUOTE=Rose]

O zi excelenta!

Pana una alta mai ia o descriere competent aprobata aici ;

La filmul China 9 Liberty 37 ma umfla rasul cand vad ca e tradus " Pistolarul". Titlul original al filmului este Amore piombo e furore si e productie , italia | Spania nu SUA .Ia uitati insa ce sinopsis are filmul :

"Filmul este o combinatie intre scoala de film western de la Hollywood si genul practicat la scoala Italiana de film spaghetti western, imprumutand cele mai interesante elemente de la fiecare.

Clayton (Fabio Testi) este un tintas de elita salvat in ultimul moment de sub mana calaului. Cei care au obtinuit gratierea sunt de fapt un grup care vrea ca precisul tragator sa omoare un fermier Matthew (Warren Oates) care refuza sa le vanda pamantul. Ca parte a planului, Clayton de imprietenste mai intai cu victima si chiar se incurca cu sotia acesteia, Catherine (Jenny Agutter). Problema se complica din aceasta cauza iar in momentul in care capetenia cartelului ce l-a angajat insista sa-si duca la capat misiunea, el refuza.

Poate ca titlul original nu are un titlu prea usor de excplicat, dar vizionand pelicula, totul capata sens: ferma lui Warren Oates este la noua mile de orasul China, si la 37 mile de orasul Liberty."

Filmul nu e nicio combinatie intre scoala de film western de la Hollywood si spagetti western , e chiar 100% spaghetti western
Ma amuza folosirea cuvantului tintas in loc de pistolar , marturisesc ca nu am mai auzit pana acum ca un bun pistolar sa fie numit " precis tragator".Apoi deja grupul se transforma in cartel
Bomboana de pe coliva este insa ultima fraza , incepand cu "Poate ca titlul original nu are un titlu prea usor de excplicat,"si apoi deodata totul capata sens ( noroc ca am fost luminati ). Ce nu stie cel care a facut plotul este ca titlul original al filmului estedupa cum am mai zis more piombo e furore. La asa un plot e pacat sa risipesti puncte (1 e de ajuns ). Ce nu inteleg cei de la inemagia insa este faptul ca u toti sunt la fel.

Si exemplele de abuz la limba romana , la lo ogica elementara , sau exemplele in care sinopsisurile nu au legatura cu filmele pot continua la nesfarsit .

Ce nevoie sa mai am e test iq cand totul e atat de evident :)))))))

cosmin742000
29 Jul 2013, 16:56
Dupa cum mai spuneam si in alte randuri , din ciclul eu spun eu aud . nu inteleg de ce la filme unde IN MOD SIGUR , nu se pot face rost de poze din alte parti nu mi se accepta pozele. Pana acum mai era cum mai era , mi se aprobau , putine e drept , si poze din filme , in ultimele 3 -4 luni insa mi s-au aprobat doar postere..

ionutzoo7
16 Aug 2013, 02:09
Serialul danezo-suedez Broen nu are pagina,dar remake'ul american are deja.Ciudat,nu?

cosmin_kedii
12 Sep 2013, 19:31
,,,,,,,,,,,,,,ma baiatu se crede cel mai destept de pe site ,el are filme ,,,noi nu avem ,,,el se uita la filme ,,,,,noi nu ne uitam ,,,,,, el le stie pe toate si noi nu stim nimic,,,,,,,,,,,,,,, el e cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee>:) ;)

Tyson_Kyd
13 Sep 2013, 22:47
Hei...eu o ard prin combustie spontana, arunc in aer concertu'
Copiii astia n-au coloana nu stiu ce-nseamna respectu'
Netu e baza ei se-nroleaza, se camufleaza
Prea putini simt, se mint, comenteaza si fabuleaza
Pagini se-ncarca, nervi se descarca tot se-ncearca
C-o remarca-acida sau stupida gen : daca, parca...
Daca ''X'' poarta toale de marca, daca are conturi in banca
Parca era mai ''under'' si-acum prea comercial parca
Gata sa-nceapa lupta la prima sageata cu substraturi
Si ceata cu ceata se cearta pe forumuri si chat-uri
Latrati in laturi sau alaturi? Satul de rahaturi-
In camera mea suspendata la inaltime de sase cut-uri
De la batrani iau o multime de sfaturi, toti maturi
Ma sustin sa dau pe tabla vietii altora maturi
De la tovarasi putine shot-uri exploram naturi
N-o dam pe nasturi ca nu faceti voi plata la facturi
Vreti cut-uri, link-uri, site-uri, host mergeti pe blaturi
Va servesc crema fina, da' voi mancati tot c***t-uri .
Carbon....

Adel1na
14 Sep 2013, 16:44
Hei...eu o ard prin combustie spontana, arunc in aer concertu'
Copiii astia n-au coloana nu stiu ce-nseamna respectu'
Netu e baza ei se-nroleaza, se camufleaza
Prea putini simt, se mint, comenteaza si fabuleaza
Pagini se-ncarca, nervi se descarca tot se-ncearca
C-o remarca-acida sau stupida gen : daca, parca...
Daca ''X'' poarta toale de marca, daca are conturi in banca
Parca era mai ''under'' si-acum prea comercial parca
Gata sa-nceapa lupta la prima sageata cu substraturi
Si ceata cu ceata se cearta pe forumuri si chat-uri
Latrati in laturi sau alaturi? Satul de rahaturi-
In camera mea suspendata la inaltime de sase cut-uri
De la batrani iau o multime de sfaturi, toti maturi
Ma sustin sa dau pe tabla vietii altora maturi
De la tovarasi putine shot-uri exploram naturi
N-o dam pe nasturi ca nu faceti voi plata la facturi
Vreti cut-uri, link-uri, site-uri, host mergeti pe blaturi
Va servesc crema fina, da' voi mancati tot c***t-uri .
Carbon....
Ai mare dreptate Tyson :) .

cosmin742000
20 Sep 2013, 12:34
Dupa ce ca nu se aproba nicio poza ci doar doar coperti , sau poate tocmai de aia nu merg butoanele dd incarcat poze

cosmin742000
03 Oct 2013, 17:41
As vreac si eu sa stiu daca se mai accepta poze din filme ? Raspunsul daca s-ar putea sa vina de la cel care aproba pozele.Multumesc ( desi stiu ca nu am pentru ce, pentru ca se pare ca nu prea intereseaza pe cei care ar trebui sa ii intereeze cum merge siteul, pot sa jur ca intrebarea va ramane fara raspuns)

DarkNight00
06 Oct 2013, 13:37
Voi chiar nu realizati ca acest forum e mort? Sau in moarte clinica. Au plecat 90% din useri.Acum 1 an aici era veselie.Acum e pustiu.

DarkNight00
06 Oct 2013, 13:40
Aici pe vremuri erau Omul din Dulap, Freak Doll, Libelula, Copila Satanista, Ghost 90, pustiu ala care desena frumos nu mai stiu cum il cheama ,si altii.Care mai sunt acum? Nici unul.Toti sunt pe Facebook.Aici deja s-a ales praful de acest forum.

cosmin742000
08 Oct 2013, 18:07
Poate e din cauza ca treburile merg asa de bine ca nu mai e nimik de reprosat moderatorilor:)))))

cotzofica
10 Oct 2013, 20:28
Se mai aprobă poze (capturi) din filme mai vechi de anii '70? Parcă aşa era regula....Dacă da, de ce nu-mi sunt aprobate?

margott
15 Oct 2013, 12:38
In reclama de pe site, numele actorului apare scris Victor "Rebrenciuc".

http://i43.tinypic.com/t9t6xx.jpg

bremen1980
15 Oct 2013, 13:01
Ciuc , inca una si ma duc . :P

thisisme9
19 Oct 2013, 23:43
Faceti ca filmul Syrup sa poata fi bifat ca vazut, am deja.

lili22
27 Nov 2013, 00:07
Marele actor rus a parasit acest pamint , asa ca am vrut sa ii completez biografia, ca pe acest site este viu si bine mersi.Mi s-a respins biografia, credeti-ma pe mine, Tarul a fost ultimul film in care a aparut.

Kaede
26 Jan 2014, 23:07
http://postimg.org/image/gydo6mu33/

http://postimg.org/image/gydo6mu33/

Fratilor ne facem de ras, o mai punem si cap de lista

cotzofica
30 Jan 2014, 22:11
Desi nu imi place sa ma plang pe acest forum si nici nu obisnuiesc, acum chiar nu mai pot. Am de primit doua dvd-uri si asta de mai bine de 4 luni si nimic.....Pana acum am inteles si am avut rabdare dar acum deja a trecut mult timp. Mai mult, am trimis mesaje la Gloria si StefanDo si i-am intrebat cand imi vin acele dvd-uri.....nimic. Acum poate pe acest forum imi for raspunde si ii rog sa imi spuna cum sta treaba cu acele dvd-uri.

Ţi-au venit????????

cotzofica
30 Jan 2014, 23:03

Cam ce filme ai dori?
Nu e vrăjeală. Îşi trimit eu DVD-urile (doar copii, dar copii după originale). Sincer, nu cred că are rost să te plângi pe aici fără să te bage nimeni în seamă...

terraflorin
13 Feb 2014, 07:05
http://postimg.org/image/t4eni5s55/

marillion
19 Feb 2014, 12:48
Chiar nu vede niciun moderator topicurile-spam iniţiate de userul rajulotey?

Denisse2000
27 Feb 2014, 13:29
Baieti, ati uitat sa treceti filmul pe lista "In curand la cinema". Daca intri pe film scrie ca va fi pe 14.03. Multumesc

amalius2000
01 Mar 2014, 00:57
Imi pare rau ca am ajuns sa expun aici problema mea dar nu stiu unde in alta parte as putea sa o mai fac: Cel putin o data in fiecare saptamana primesc o cerere de prietenie de la userul alex_il_fenomeno si in ciuda ignorarii si nenumaratelor mesaje pe care i le trimit pentru a fi lasat in pace, acesta, continua sa ma asalteze cu cereri de prietenie.
Nu il cunosc si cred ca a facut o ambitie sa tot trimita cereri de prietenie ceea ce cred ca spune multe despre ce fel de om e .
Sunt utilizator de multi ani al siteului vostru si nu am avut niciodata probleme cu nimeni va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie la problema aceasta.

iiii
03 Mar 2014, 10:16
Imi pare rau ca am ajuns sa expun aici problema mea dar nu stiu unde in alta parte as putea sa o mai fac: Cel putin o data in fiecare saptamana primesc o cerere de prietenie de la userul alex_il_fenomeno si in ciuda ignorarii si nenumaratelor mesaje pe care i le trimit pentru a fi lasat in pace, acesta, continua sa ma asalteze cu cereri de prietenie.
Nu il cunosc si cred ca a facut o ambitie sa tot trimita cereri de prietenie ceea ce cred ca spune multe despre ce fel de om e .
Sunt utilizator de multi ani al siteului vostru si nu am avut niciodata probleme cu nimeni va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie la problema aceasta.

ala e obsedat de puncte si cred ca isi doreste sa aiba la friends toata cinemagia!!! si te asigur ca nu e singurul. mai e unu ciprian34 sau tsunamy :)))

cosmin742000
04 Mar 2014, 01:03
Acest mesak estre pentru aprobatoril de ployuri , nu mai stiu cum ii zice , nici nu conteaza (in sensul ca e foarte lipsit de importanta pt mine personajul in speta ) , care imi facea mie capul mare ca el a aprpbat numai ploturi " profesioniste " cu tooate ca i-a dat multe exemple de ployuri ine[pte , poate avea scuza ca ploturile alea erau mai vechi ( desi eu nu vad nicio scuza ).Uite ca am descoperit un synopsis "[rofesionist " din 2014
"Oaia negră" a unei familii bogate întâlnește o tânără pacientă care a fost crescută în izolare întreaga ei viață. El o ia pe tânăra naivă acasă pentru a-l insoti la nunta fratelui său."
Asa ceva domnu aprobator de synopsuri ?Nu va zic de la ce film este ca sa nu descoperiti autorul care nu are nicioo vina . El putea sa scrie si ca " aprobatorul de synopsisuri e unul din cei mai prosti si mai agramati oameni" , Daca aprobatorul aproba , inseamna ca e ok, pt ca ,nu-i asa, nimeni nu e mai presus de aprobator :))

cosmin742000
09 Jul 2014, 13:52
poate ar fi bine sa imi zica si mie cineva de ce mi s-au scazut 14 puncte la contributii? Deci pe langa faptul ca aproape nimic nu se aproba , se mai si scade?Si voi vreti sa va mai trimita cineva ceva ?:))

fresie
09 Jul 2014, 23:52
poate ar fi bine sa imi zica si mie cineva de ce mi s-au scazut 14 puncte la contributii? Deci pe langa faptul ca aproape nimic nu se aproba , se mai si scade?Si voi vreti sa va mai trimita cineva ceva ?:))

Am crezut ca numai mie mi se intampla ceea ce spui tu. De 3 ani imi dispar puncte. Pana acum mi-au disparut peste 20000 de puncte. Am trimis mesaje moderatorilor, dar nu primesc raspuns. Pe masura ce incerc sa contribui la sectiunea wiki, in loc sa acumulez puncte, mi se scad.

cosmin742000
10 Jul 2014, 00:13

Am crezut ca numai mie mi se intampla ceea ce spui tu. De 3 ani imi dispar puncte. Pana acum mi-au disparut peste 20000 de puncte. Am trimis mesaje moderatorilor, dar nu primesc raspuns. Pe masura ce incerc sa contribui la sectiunea wiki, in loc sa acumulez puncte, mi se scad.

Macar tu ai din ce sa scazi , nu ca ar fi corect asa ceva . Suntem tratati in clasica batjocura romaneasca , dar deh , moderatorii sunt ocupati cu alte treburi , mult mai importante probabil , decat sa se ocupe de noi , cei care contribuim la site.

terraflorin
10 Jul 2014, 09:59
Din câte am înţeles eu acele contribuţii refuzate scad punctajul.... de exemplu adăugarea unei capturi de ecran la un film nou atrage minus un punct (sau mai multe), la fel pentru un sinopsis (rezumat/prezentare) fals (ă).

Aici (http://www.cinemagia.ro/club/regulament-puncte-medalii/) scrie că Pentru adaugarea de poze care nu respecta aceste cerinte se vor primi penalizari in puncte. Incercarile repetate de a trimite continut fals vor duce la penalizarea utilizatorului respectiv.

cosmin742000
10 Jul 2014, 12:13
[QUOTE=terraflorin]Din câte am înţeles eu acele contribuţii refuzate scad punctajul.... de exemplu adăugarea unei capturi de ecran la un film nou atrage minus un punct (sau mai multe), la fel pentru un sinopsis (rezumat/prezentare) fals (ă).

Aici (http://www.cinemagia.ro/club/regulament-puncte-medalii/) scrie că Pentru adaugarea de poze care nu respecta aceste cerinte se vor primi penalizari in puncte. Incercarile repetate de a trimite continut fals vor duce la penalizarea utilizatorului respectiv. [/QUOTE

Eu pana acum am trimis doar capturi . E imposibil ca pt unele filme -toate la care trimit eu poze- sa gasesti altceva decat capturi.Pozele au fost TOATE din filmele unde le-am trimis Eu nu inteleg dc sa se SCADA puncte Pt ca nu e greu deloc sa dai delete (sau dilit sa inteleaga si cine trebuie ) la niste poze .Mai greu e sa le aprobi.Plus ca cel care aproba poze , la cat de incredibil de prost] pare sa fie , sunt gata sa imi pariez viata ca habar nu are care sunt capturi si care sunt poze furate de pe net .

fresie
10 Jul 2014, 13:06
Din câte am înţeles eu acele contribuţii refuzate scad punctajul.... de exemplu adăugarea unei capturi de ecran la un film nou atrage minus un punct (sau mai multe), la fel pentru un sinopsis (rezumat/prezentare) fals (ă).

Aici (http://www.cinemagia.ro/club/regulament-puncte-medalii/) scrie că Pentru adaugarea de poze care nu respecta aceste cerinte se vor primi penalizari in puncte. Incercarile repetate de a trimite continut fals vor duce la penalizarea utilizatorului respectiv.

Tu ai dreptate in ceea ce spui, doar ca atunci cand se intampla acest lucru, se primeste mesaj cu titlul ”Penalizare activitate fotograf”. Noi, sau cel putin eu, nu vorbesc de acest lucru. Vorbesc de disparitia punctelor in conditiile in care nu am adaugat nici un fel de continut wiki luni de zile, iar punctajul scadea.
Mai exista o regula care se refera la faptul ca nu se mai aproba capturi la filme aparute dupa anul 1970. Aceasta este o regula aparuta mai nou, dupa ce s-au aprobat mii de capturi. Nu este corect ca dupa aprobarea continutului care respecta regulamentul la vremea respectiva, acum, dupa ani de zile, sa se recurga la penalizari.

terraflorin
10 Jul 2014, 13:34
Am observat uneori o chestie... am încărcat imagini de rezoluţie mare pentru filme care deja aveau peste 30 de imagini (cele deja existente erau de rezoluţie mică şi sau capturi de ecran). După ce au fost aprobate au rămas doar imaginile mele la acele filme iar imaginile vechi cu rezoluţie mică au dispărut. Bănuiesc că astfel a scăzut uneori punctajul (poate e un soft automat ceva). Acest lucru vine ca o confirmare a ultimului mesaj postat de fresie.

cosmin742000
10 Jul 2014, 14:30
Am observat uneori o chestie... am încărcat imagini de rezoluţie mare pentru filme care deja aveau peste 30 de imagini (cele deja existente erau de rezoluţie mică şi sau capturi de ecran). După ce au fost aprobate au rămas doar imaginile mele la acele filme iar imaginile vechi cu rezoluţie mică au dispărut. Bănuiesc că astfel a scăzut uneori punctajul (poate e un soft automat ceva). Acest lucru vine ca o confirmare a ultimului mesaj postat de fresie.

Iti garantez ca la filmele la care am trimis eu poze nimeni nu a mai trimis poze , ca sa nu zic ca nimeni nu a auzit de ele . Oricum mi se pare strigator la cer sa se stearga puncte pt orice motiv . Chiar daca s-ar trimite poze gresite , odata aprobate nu e responsabilitatea celui ce le-a trimis ci a dobitocului care le-a aprobat .Adica ce are de facut un aprobator de poze ? In principiu sa respinga poze .(cam asta e singura lui atributie , ca de asprobat doar numele a ramas.) Atunci de ce mai sunt tinuti acesti aprobatori/dezaprobatori de poze , daca ei tot nu sunt buni nimic ? Sa puna pe cineva care se pricepe.Pe fresie nu l-am/am auzit/-o niciodata plangandu-se de ceva si uite ce fel se poarta cu el/ea.Mi se pare cel putin dement ca aproband niste si punctand niste poze , sa vina altcineva sa trimita niste poze cu rezolutie mai buna , si apoi sa i se stearga primului punctele .E patologic .

lili22
19 Aug 2014, 13:19
Pentru actori care aveau sub 20 poze, oricum, foarte putine dar nu stiu in cit timp se aproba o poza.Imi vine sa ma las pagubasa, nu alerg dupa puncte, sa stiti, am vrut sa vin cu o mica contributie.

shanny_gelu
09 Oct 2014, 08:45
ar trebuii sa faceti un widget cu programtv acum la tv live pentru webmasteri

LUTARIM
18 Nov 2014, 21:03
De ce Gloria și StefanDo nu răspund pe mesaj privat? E o problemă tehnică?

cosmin742000
04 Dec 2014, 17:09
[
Tu ai dreptate in ceea ce spui, doar ca atunci cand se intampla acest lucru, se primeste mesaj cu titlul ”Penalizare activitate fotograf”. Noi, sau cel putin eu, nu vorbesc de acest lucru. Vorbesc de disparitia punctelor in conditiile in care nu am adaugat nici un fel de continut wiki luni de zile, iar punctajul scadea.
Mai exista o regula care se refera la faptul ca nu se mai aproba capturi la filme aparute dupa anul 1970. Aceasta este o regula aparuta mai nou, dupa ce s-au aprobat mii de capturi. Nu este corect ca dupa aprobarea continutului care respecta regulamentul la vremea respectiva, acum, dupa ani de zile, sa se recurga la penalizari.

De vreun an jumate nu s-a mai aprobat niciunfel de captura din filme , nici macar postere nu s-au mai aprobat in ultimele 4 luni.(de 4 luni pozele trimise pt filme stau si asteapta doar doar le aproba sau dezaproba cineva) .Doar pe la pozele actorilor ne mai baga in seama si acolo cu mare intarziere.Cat despre aprobarea capturilor , mie mi s-au aprobat cam 3% (vreo 3000 ) din cele de dinainte de 1970 , si cam 1% din cele de dupa 1970 (vreo mie) , fara nicio noima au fost aprobate /dezaprobate , fara sa tina cont de raritatea filmului , rezolutie , a depins doar pe ce parte s-a sculat (dez)aprobatorul.Ai dreptate la faza ca regulamentul nu are cum sa fie retroactiv.

fresie
06 Dec 2014, 16:03
cosmin,iti apreciez rabdarea cu care mai speri ca ceva se va schimba pe acest site.administratorii nici nu se mai obosesc sa raspunda la mesaje private.mi se pare lipsa de respect tot ceea ce se intampla aici.am renuntat sa ma mai implic in a mai contribui cu orice fel de continut wiki.mai ”arunc” din cand in cand cate o poza fara a ma mai interesa daca se aproba sau nu.

cosmin742000
07 Dec 2014, 21:40
cosmin,iti apreciez rabdarea cu care mai speri ca ceva se va schimba pe acest site.administratorii nici nu se mai obosesc sa raspunda la mesaje private.mi se pare lipsa de respect tot ceea ce se intampla aici.am renuntat sa ma mai implic in a mai contribui cu orice fel de continut wiki.mai ”arunc” din cand in cand cate o poza fara a ma mai interesa daca se aproba sau nu.

Fresie eu nu sper nimic de la acest site si in general nu am sperante , pt ca mi se pare contra-productiv in orice domeniu sa speri si apoi sa fi dezamagit.Capturile le trimit ca sa fiu eu cu inima impacata , nu pentru administratori sau site .Sa cersesc vreun DVD pentru ce am facut nu vreau nici de-a naibii.In pt ca nu prea mai am loc de cate DVD -uri am , dar mai ales pt ca gusturile mele sigur nu se potrivesc cu oferta cinemagiei.Eu o sa ma incapatanez sa trimit capturi si in continuare mai ales ca majoritatea filmelor pe care le vad eu nu le-a mai vazut nimeni.si consider ca ar fi bine ca macar poze sa apara la ele Ca nu se aproba , asta nu e din vina mea., nici treaba mea .

cosmin742000
07 Dec 2014, 21:40

Fresie eu nu sper nimic de la acest site si in general nu am sperante , pt ca mi se pare contra-productiv in orice domeniu sa speri si apoi sa fi dezamagit.Capturile le trimit ca sa fiu eu cu inima impacata , nu pentru administratori sau site .Sa cersesc vreun DVD pentru ce am facut nu vreau nici de-a naibii. pt ca nu prea mai am loc de cate DVD -uri am , dar mai ales pt ca gusturile mele sigur nu se potrivesc cu oferta cinemagiei.Eu o sa ma incapatanez sa trimit capturi si in continuare mai ales ca majoritatea filmelor pe care le vad eu nu le-a mai vazut nimeni.si consider ca ar fi bine ca macar poze sa apara la ele Ca nu se aproba , asta nu e din vina mea., nici treaba mea .

sweetyalexya
08 Feb 2015, 21:38
Da e de apreciat ca atunci cand trimiti un sinopsis pentru un film, primesc de la Cinemagia un raspuns conform caruia sinopsiul meu este raspins pentru filmul la care am dorit sa contribui. Dar la verificarea paginii acelui film, ta-dam, exact sinopsis-ul trimis de catre mine spre Cinemagia. Multumesc,Cinemagia. Daca tot mi-ati trimis un raspuns conform caruia a fost respins, va rog sa nu il folositi, din moment ce eu l-am scris sau .... nu o sa ma opresc doar aici, printr-o simpla observatie.

Dang3
14 Feb 2015, 01:02
Am urcat coverul la filmul Tufa de venetia, de 1 saptamana..zice acolo..in curs de aprobare. Pai intr-o saptamana imi aproba si Oprescu cererea de apartament!!:D

Rasimi
30 Apr 2015, 19:15
V-am mai sesizat acest aspect...
Respectiv faptul că nu există posibilitatea de a intra în contul personal CINEMAGIA (versiunea pentru tabletă) prin autentificarea cu ajutorul unui cont de GOOGLE de exemplu.
De asemenea, de câteva zile nu reușesc să mă mai loghez nici din aplicația dedicată telefoanele mobile. Cu ANDROID desigur.
Aș dori să primesc un răspuns și poate niște sugestii în legătură cu aceste neajunsuri...
Eventual pe adresa mea:
[email protected]
Vă mulțumesc anticipat...

Manusa
06 May 2015, 23:20
Ce ma nemultumeste este faptul ca s-a schimbat politica contributiilor la poze, si anume ca daca cineva pune o poza mai buna ca a ta, lui i se adauga un punct iar tie ti se ia un punct.
Nu mi se pare corect deoarece toate pozele ar trebui acceptate doar daca se potrivesc cu cerintele acestui site si totodata este munca mea ( pt ca la mine ma refer si in numele meu comentez desigur ) stand sa caut poze foarte bune si sa contribui la acest site pe care il apreciez.
Astfel daca e sa contribui cu 100 de poze, peste 2-3 zile ma trezesc cu - 300 ceea ce am patit-o. Deci am muncit degeaba.
La inceput am pus poze deoarece m-a atras premiile/bonusul in dvd-uri, dar am inceput sa ma obisnuiesc sa pun poze, pt ca si mie imi place ca atunci cand ma uit pe pagina unui film sa fiu informat bine despre acel film - incluzand pozele, iar daca nu are un trialer pozele te ajuta ( chiar daca putin ) sa iti dai seama cum sau despre ce este filmul.

Din aceasta cauza am renuntat sa mai contribui cu poze, iar daca cumva se va schimba ceva in legatura cu ce am mentionat mai sus, voi mai continua....si sper ca asa va fi.

cosmin742000
08 May 2015, 07:25
Ce ma nemultumeste este faptul ca s-a schimbat politica contributiilor la poze, si anume ca daca cineva pune o poza mai buna ca a ta, lui i se adauga un punct iar tie ti se ia un punct.
Nu mi se pare corect deoarece toate pozele ar trebui acceptate doar daca se potrivesc cu cerintele acestui site si totodata este munca mea ( pt ca la mine ma refer si in numele meu comentez desigur ) stand sa caut poze foarte bune si sa contribui la acest site pe care il apreciez.
Astfel daca e sa contribui cu 100 de poze, peste 2-3 zile ma trezesc cu - 300 ceea ce am patit-o. Deci am muncit degeaba.
La inceput am pus poze deoarece m-a atras premiile/bonusul in dvd-uri, dar am inceput sa ma obisnuiesc sa pun poze, pt ca si mie imi place ca atunci cand ma uit pe pagina unui film sa fiu informat bine despre acel film - incluzand pozele, iar daca nu are un trialer pozele te ajuta ( chiar daca putin ) sa iti dai seama cum sau despre ce este filmul.

Din aceasta cauza am renuntat sa mai contribui cu poze, iar daca cumva se va schimba ceva in legatura cu ce am mentionat mai sus, voi mai continua....si sper ca asa va fi.

Oricum tu esti un caz aproape fericit , in sensul ca macar ti se aproba poze.Mie in afara de postere nu mi se mai aproba nimic.In cazul meu nu e vorba ca cineva ar pune poze mai bune decat ale mele , pt ca eu pun poze doar la filme la care sunt unicul vizionator , filme rare pe care nu le mai are nimeni , si cu toate astea de vreun ann de zile mi s-au aprobat doar postere.

alali
08 May 2015, 14:33
=))
Si tu esti caz fericit Cosmine! =))

Mie mi se resping pe capete descrieri..... la filme ce inca nu au asa ceva, desi sunt filme consacrate gen Sounder (http://www.cinemagia.ro/filme/sounder-37343/) sau Pete 'n' Tillie (http://www.cinemagia.ro/filme/pete-n-tillie-17935/) si exemplele pot continua. Si nu sunt filme obscure de acum un secol. Sunt filme mult-premiate, celebre, de 30-40 de ani.

Dupa ce am vazut ca mi s-au respins cateva astfel de descrieri, am si renuntat sa mai ma chinui...;) N-are rost!

cosmin742000
21 May 2015, 12:15
Nu se mai pot cauta filme pe site! Faceti ceva.

https://www.asiatorrents.me/imgz/images/zY9DL.jpg

cosmin742000
24 May 2015, 12:09
Pe langa bataia de batjocura cu cautarea filmelor , la care Stefan Dobroiu mi-a raspuns ironic si in zeflemea, nici sinopsysuri nu mai pot fi trimise .Pe langa faptul ca sunt punctate pe criterii nebanuite de nimeni (sa nu zic abjecte ), acum nici nu mai pot fi trimise .Cica trebuie sa aiba maxim 250 de caractere .Daca nu nimeresti din prima sub 250 , totul devine o cauza pierduta..Multumim cinemagia , ca nu ne lasati sa contribuim :)

raulk
14 Jun 2015, 16:08
Dragi moderatori,cand aveti de gând sa acordati premiul de acum 1 AN? Am castigat atunci un afis cu semnătura din Hannibal si am tot trimis email-uri dar degeaba.Macar aveti bunul simt de a da un răspuns.

saiaj
10 Aug 2015, 21:34
Nu este un repros ci o sugestie dar nu stiam unde sa postez.

Se poate activa si comanda: in vb Code? Mi se pare ca se vede foarte aiurea textul scris fara.

cosmin742000
25 Sep 2015, 12:26
Buna! Am strans 2000 de puncte si mi-am comandat un DVD cu filmul Interstellar cam acum vreo 2-3 saptamani.Stiti cumva cand imi ajunge?Intreb doar din curiozitate nu ca as avea nevoie de el chiar acum.

Daca au trecut 203 saptamani , inseamna ca mai ai de asteptat vreo 2-3 ani

cosmin742000
25 Sep 2015, 12:28
Eu nu inteleg cat o sa mai tolerati forme de viata precum Vibers si costinik pe acest site.Ce mai trebuie sa faca si nu au facut sa li se dea odata ban definitiv?

cosmin742000
28 Sep 2015, 15:44
Iar , din nou , inca o data siteul se misca foarte greu , trebuie dat refresh dupa fiecarecomment , film notat , avut , favorit , sau vazut , dupa fiecare actor notat , poze nu mai incarca deloc , in schimb reclame cat cuprinde

Mr.Halloween
28 Sep 2015, 22:33
Iar , din nou , inca o data siteul se misca foarte greu , trebuie dat refresh dupa fiecarecomment , film notat , avut , favorit , sau vazut , dupa fiecare actor notat , poze nu mai incarca deloc , in schimb reclame cat cuprinde

Credeam ca sunt singurul cu problema asta :)))

cosmin742000
28 Sep 2015, 23:46

E f usor de verificat daca esti singurul cu problema asta.Daca problemele apar pe un singur browser (ex modzila) in timp ce pe alt browser merge bine (ex google chrome) , inseamna ca problema e la tine. Daca orice browser ai folosi e aceeasi situatie , atunci e de la site.

Mr.Halloween
29 Sep 2015, 10:17

E f usor de verificat daca esti singurul cu problema asta.Daca problemele apar pe un singur browser (ex modzila) in timp ce pe alt browser merge bine (ex google chrome) , inseamna ca problema e la tine. Daca orice browser ai folosi e aceeasi situatie , atunci e de la site.

Eu folosesc Chrome dar am incercat si pe Internet Explorer, unde a functionat. Oricum, merge bine acum si pe Chrome.

cosmin742000
05 Oct 2015, 18:52
Eu nu inteleg cat o sa mai tolerati forme de viata precum Vibers si costinik pe acest site.Ce mai trebuie sa faca si nu au facut sa li se dea odata ban definitiv?

Adaug la aceste forme de viata si procariotul octavian

0ctavian
17 Dec 2015, 16:42

Adaug la aceste forme de viata si procariotul octavian

Dar ai putea sa te adaugi si pe tine pe lista Cosmine.

Wonka
20 Dec 2015, 17:44
De ce nu se poate accesa pagina de la Box Office Premiere anul 2012?

mirodoni
22 Dec 2015, 09:02
EXTRASE din vocabularul jignitor al lui Optimvs/Adrian Niculae, autointitulat jurnalist 100%

......In mod evident ...... pur si simplu a inceput sa-si vomite aici complexele si infantilismele, in speranta ca o sa aiba parte de mai mult decat publicul de 1 persoana cu care este obisnuit....

....dar cand a fost vorba sa te semnezi si tu cu nume si prenume te-ai turns pierdut cu viteza maxima.....
Pai nu merge asa puisor .... fii barbat, iesi din anonimatul forumistic...

.....Daca un om este suficient de limitat intelectual incat sa nu vada ca ....

.....Cand insa persoana limitata intelectual este din categoria cretinetilor, asa ca tine, va sari direct la nivelul urmator, ........ Ei., cu genul asta de persoane eu nu-mi pierd timpul. Te las in cretinismul tau online, unde la adapostul celui mai deplin anonimat....

....Sindromul cretinismului online face ravagii....

....Astea-s texte din ciclul "ce-si mai aduc aminte din epoca lui Ceausescu batraneii pe care i-a lasat deja memoria"....

.....Pe scurt, inainte de a scrie cronici, unii au nevoie de o cura de lecitina. Asta bineinteles daca nu vorbim de vreun caz de mitomanie crunta, gen "eu nici n-aveam video dar fabulez"...

Ultimul extras este din „Chuck Norris vs comunism”, celelalte din „Aferim – 2015”

Stimați moderatori,
Din cauza unor astfel de useri, mai erau în total pe forum doar trei.
Acum se pare că a rămas doar unul singur, Optimvs.
Acesta, pur și simplu nu ne permite să avem altă părere decât a lui și vrea să postăm cu numele din buletin. Ceea ce n-am văzut să se întâmple pe vreun forum în lume.
Dacă „CineMagia” mai înseamnă magia cinematografului, cred că trebuie să luați atitudine.
Există un regulament care prevede „banarea”.
Ar trebui modificat. O soluție ar fi ștergerea completă a textului atunci când conține injurii, rămânând doar numele celui care l-a scris.

laurentiupopa79
22 Dec 2015, 16:38
Salutare,
Nu pot adăuga în listă filmul "Chronos" și nici la căutări nu apare.

Wonka
27 Dec 2015, 15:20
Mai citeste cineva forumul asta? ma refer la moderatori

cosmin742000
27 Dec 2015, 20:59
Oare cat timp vor mai tolerate pe acest site forme de viata ca Octavianus , Costinik sau andrey Uitati ce fel se exprima in cazul asta costinick , dar toti ceilalti enumerati de mine o fac la fel , pt ca ei altceva nu stiu:

Mr.Halloween pe 22 Mai 2015 12:11
Credeti ca are sanse sa fie bun?
Sinister (2012) mi s-a parut un film Horror super dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca va fi o continuare.
5
Costirik pe 27 decembrie 2015 13:43
Asta e sarcasm sau tu chiar esti prost ca noaptea?Doar intreb nu te simti jignit, nu e o rusine daca esti prost, asa e natura nedreapta cateodata;)

De fapt el numai asa se exprima

cosmin742000
28 Dec 2015, 16:41
Iata si alte replici de euglena ( sa ma scuze euglena pt comparatie )ale formei de viata costinick

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:53
Stiam eu ca te pricepi;)Lipseste si filmul acela celebru cu pedofili, Apus de soare in Focsani:))

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:58
"Bunul si sociabilul meu prieten Cosmin" iar ai uitat sa-ti iei pastilele?Vorbeste cu prietena ta imaginara giuvaelka sa-ti aduca aminte data viitoare.Nu de alta dar iar incepi sa bati campii;)

Costirik pe 24 decembrie 2015 13:12
Da cate conturi fictive ai nebunule???

Costirik pe 27 decembrie 2015 04:03
Bunule si de Craciun ai fost pe aici?:)))))))Si cu prietenii tai imaginari:))))Esti demn de mila:)))

Doar cu asta se ocupa , cat mai tolerati?

giulaveka
30 Dec 2015, 01:44
Am primt acest mesaj :de la cosmin:

i-am scris lui StefanDo urmatorul mesaj ::

Uite replici de euglena ( sa ma scuze euglena pt comparatie )ale formei de viata costinick

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:53
Stiam eu ca te pricepiLipseste si filmul acela celebru cu pedofili, Apus de soare in Focsani

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:58
"Bunul si sociabilul meu prieten Cosmin" iar ai uitat sa-ti iei pastilele?Vorbeste cu prietena ta imaginara giuvaelka sa-ti aduca aminte data viitoare.Nu de alta dar iar incepi sa bati campii

Costirik pe 24 decembrie 2015 13:12
Da cate conturi fictive ai nebunule???

Costirik pe 27 decembrie 2015 04:03
Bunule si de Craciun ai fost pe aici?)))))Si cu prietenii tai imaginari))Esti demn de mila)

http://www.cinemagia.ro/filme/sinister-2-595193/
Daca vrei mai adun ca e un izvor nesescat Cat timp o sa mai fie tolerate astgel de specimene

la care el a raspuns :

ca sa fie clara pozitia mea in aceasta privinta, te consider principalul responsabil pentru disensiunile din sectiunea de comentarii. toata lumea comenteaza civilizat, pana publici tu un comentariu si ceilalti reactioneaza (ceea ce mi se pare complet justificabil). cred ca iti amintesti de lunga perioada in care ti s-a dezactivat contul. se va intampla acelasi lucru daca vei continua in acest fel. avertismentul acesta urma sa vina in ianuarie, dar cand "hoţul strigă hoţul" trebuie sa iau masuri. mai mult, blocarea contului tau va fi insotita de blocarea celor care te-au sustinut frecvent. Inca nu am inceput sa verific IP-uri, dar o s-o fac

la care eu i-am zis

Lunga perioada in care mi-a fost dezactivat contul , a tinut o luna , deci nu a fost asa de lunga , si a fost complet nejustificata , nici azi nu mis-a zis dc .Probabil ca pt ca sunt mult prea cult si asta genereaza invidie.In continuare consider acea perioada ca pe un abuz odios.Eu am NUMAI comentarii civilizate si nu jignesc niciodata pe nimeni primul..Daca tu nu realizezi nivelul de tembelism la care s-a ajuns la discutiile de la articole , si ca oameni precum zeno marin , margott , iiii , liviu , nu mai comenteaza acolo datorita acestui tembelism.eu am considerat de datoria mea a iti semnalez acest aspect ca sa iti dechid ochii.Daca tu nu vrei sa deschizi , e cu totul alta problema.Iti pot da mii de exemple in care eu nu am comentat la aricole si astia se injurau acolo ca la usa cortului.Dar oricum realizez ca e in zadar .Si tu suferi ca majoritatea moderatorilor de mania puterii.Eu sunt moderator pe trackere dar nu s-a plans nimeni niciodata pe mine.Consider discutia inchisa.Nu o sa ma cobor pana acolo incat sa te rog sa ii dai ban lui costinik , o sa plece singur in cel mult 2 saptamani asa cum au plecat toti cei pe care nu i-am suportat si nu le-am mai dat atentie.Exemple sunt destule: abraham lincoln nimicdinceparafi si multi altii.Plus ca nu uitati ca eu sunt singurul care mai aduce contributii la site , restul au renuntat din cauza ca va bateti joc de ei, de munca lor.Costinik ce contributii a avut la site in afara de faptul ca m-a injurat pe mine , fapt care pt tine e vede ca inseamna f mult?De acum , daca nu ma hotarasc saii dezactivez singur contul , nu o sa mai postez nimik la articole saramana doar prostii sa se certe intre ei.

Apoi am discutat cu el pe FB si mi-a zis ca a trimis acest mesaj si la ultimii , din pacate putin , oameni cu creier ramasi pe acest site.Eu sunt doctor in psihologie si in psihiatrie si pana la tine nu am mai intalnit un caz atat de grav de negare a realitatii.Cosmin m a rugat sa nu iti scriu nimic.Mie nu imi pasa daca imi ban sau nu .Eu am intrat pe acest site la recomandarea lui cosmin pt a studia cazuri de negare a realitatii pe site-uri de socializare , pentru al doilea doctorat al meu.Doctoratul l-am luat cu 10 .Mi se pare normal sa imi apar prietenul , mai ales ca el are evident dreptate.Singurul lucru lucru pe care il regret e ca nu te-am studiat pe tine pentru tema doctoratului.Daca schimbul asta de mesaje intre tine si cosmin il vedeam acum 3 ani , aveam si timp sa te tratez.Oricum nu meriti sa fii tratat.O , stai linistit , ca am avut de unde alege .Cinemagia a produs multi care au acelasi diagnostic ca si tine .Dar tu cu siguranta esti cel mai grav caz.

Daca stie cineva cum se poate dezactiva un cont de pe cinemagia i-as fi recunoscatoare daca mi-ar spune .E sub demnitatea mea sa fiu pe acelasi site cu StefanDo sau costinik

Twinsen
30 Dec 2015, 02:04
Apoi am discutat cu el pe FB si mi-a zis ca a trimis acest mesaj si la ultimii , din pacate putin , oameni cu creier ramasi pe acest site.Eu sunt doctor in psihologie si in psihiatrie si pana la tine nu am mai intalnit un caz atat de grav de negare a realitatii.Cosmin m a rugat sa nu iti scriu nimic.
Stimate Cosmin, vezi ca esti singurul de pe forumul asta care nu lasa spatiu dupa punctul de la sfarsitul propozitiei. dar lasa spatiu inainte si dupa fiecare virgula. Clonele cu doctorat in psihologie nu fac decat sa aduca un argument in plus pentru banarea ta.

giulaveka
30 Dec 2015, 08:14
inca un caz bun., de paranoia de data asta., pe langa invidie si negarea realitatii.Pe tine e prima data cand (nu) am placerea sa te vad , dar sigur nu esti bun sau buna de altceva decat sa tragi matza de virgula.Si ,ca nu mai faci tu pe detectiva iti comunic , desi tu te cred capabila sa intelegi , ca am pus nu intre paranteze cum ar face si cosmin , pentru ca umorul nostru se aseamana.Nu insa si toleranta la prostie.Pe mine nu ma leaga nimic de acest site .Mi-am facut doctoratul cu ajutorul lui , dar puteam sa gasesc si altele , .Pe cosmin insa insa il leaga faptul ca adus contributii majore la acest site .

cosmin742000
30 Dec 2015, 15:37
ip-ul meu :

http://imgur.com/grnTdFJ

giulaveka
30 Dec 2015, 16:10
Marturisesc ca mi se pare umilitor ceea ce fac , justificand ceva ce e evident , dar m-a rugat cosmin , iata si ip-ul meu :

http://i.imgur.com/eanj3Zi.jpg

Twinsen
30 Dec 2015, 16:33
http://images-cdn.9gag.com/photo/40220_700b.jpg

StefanDo
30 Dec 2015, 18:06
Cosmin, cand iti mai faci clone incearca sa folosesti adrese de email care sa nu duca la conturi de facebook cu (aproximativ) acelasi nume. ca sa raspund la intrebarea ta de pe un alt thread, conturile de pe cinemagia nu se pot sterge.

margott
30 Dec 2015, 19:49
Am primt acest mesaj :de la cosmin:

si ca oameni precum zeno marin , margott , iiii , liviu , nu mai comenteaza acolo datorita acestui tembelism.eu am considerat de datoria mea a iti semnalez acest aspect ca sa iti dechid ochii.

Cosmin, te rog frumos sa nu te mai folosesti de numele meu in vendettele tale personale. N-am avut niciodata o activitate prea intensa (si cu atat mai putin valoroasa) pe forum si te asigur ca nu-mi duce nimeni lipsa, iar certurile voastre nu ma privesc pe mine. Daca ai timp si chef de ciondaneli virtuale, e fix problema ta, rezolva-ti-o singur ca un baiat mare ce esti. Daca imi mai vad numele pomenit o data intr-un asemenea context, te sterg din lista de prieteni fara nicio parere de rau.

Crynick
30 Dec 2015, 20:29
Cosmin a primit ban ? vad ca apare informatia "user inexistent" cand intru pe pagina lui

StefanDo
31 Dec 2015, 00:41
cosmin si clona lui au primit ban, da

mihnea_badea
11 Feb 2016, 11:16
Acum cateva zile , am incercat sa adaug o biografie actritei Bailee Madison dar mi-a fost respinsa . Pot sa stiu de ce ? Multumesc ( solicit raspuns prin PM!)^#(^

someebody
14 Feb 2016, 19:26
Buna ziua !!! Sunt userul mihnea_badea si consider ca am fost banat pe nedrept . Uitati-va pe linkul : http://www.cinemagia.ro/club/profil/mihnea_badea/ . Pot sa stiu si eu de ce ?!? Sa va spun cum a inceput povestea : M-am plans lui StefanDo de comportamentul "formei de viata" (vorba lui cosmin742000 ) Neuptolem . Am mai stat un pic si dupa aceea am verificat . Mi-a aparut informatia : user inexsistent .M-am gandit : ( WTF) I-am intrebat pe mail , nimic . Am facut contul asta si i-am trimis PM Gloriei .Nimic . Acum i-am trimis PM lui StefanDo , sa vedem daca el se sinchiseste sa-mi raspunda . Asa ca , moderatorilor : Buna ! Hellooo !!! Aloha !!! Bonjur !!!! Kalimera !!!! Buenos Dias !!! . Asa, in toate limbile pamantului , sa intelegeti si voi !!!!!!!!!! Si raspuns la intrebarea DE CE?!? Ca eu n-am facut nimic !!! Sa-mi zica vreun "destept" care crede ca i-am facut ceva ce i-am facut , ca n-am facut NIMIC !!!!!!!!!!! Ulterior : Se pare ca si StefanDo a facut ca si Gloria , adica a tacut . Moderatorilor , vad ca la banari si sanctiuni va pricepeti , dar cand vine vorba sa justificati , nu puteti . Vad ca din ce in ce mai multi moderatori de pe site-uri dau sanctiuni : Dau si un exemplu , AmFostAcolo : http://amfostacolo.ro/user.php?uid=51808 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7148 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7969 ,http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7905 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7967 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6938 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6980 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6982 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6981, http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6804 si multi altii . Dupa cum vedeti , astia dau sanctiuni si banari ca nemancatii . Eu am plecat de curand scarbit de acolo si am venit la Cinemagia , crezand ca face exceptie . Ei bine incep sa-mi schimb parerea

someebody
16 Feb 2016, 09:58
A , da , inca o rugaminte , sa-mi stergeti contul mihnea_badea si toate contributiile mele pt. sait . Daca nu faceti ce va rog , se va ajunge la judecata pt. propietate intelectuala . Asa ca mai bine ati tacea si ati face ce va spun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0ctavian
17 Feb 2016, 14:19
A , da , inca o rugaminte , sa-mi stergeti contul mihnea_badea si toate contributiile mele pt. sait . Daca nu faceti ce va rog , se va ajunge la judecata pt. propietate intelectuala . Asa ca mai bine ati tacea si ati face ce va spun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta mi se pare cel mai amuzant lucru pe care l-am vazut saptamana asta :)

someebody
17 Feb 2016, 18:47
Cum ziceam , octavian , esti prost !!!

0ctavian
18 Feb 2016, 10:30
Cum ziceam , octavian , esti prost !!!

din nou insulte gratuite. injurii....
nu stiu ce probleme ai dar nu o sa le rezolvi cu un astfel de comportament. de asta sunt sigur.

pentru acelasi comportament au mai fost inchise conturi, si asta stii bine.

tu ai stat macar o clipa sa te gandesti, ce anume vrei sa obtii de fapt?

someebody
18 Feb 2016, 17:38
Hmm , sa vedem , despre ce anunt a primit cosmin74.... ( ar fi trebuit sa-si puna username mai scurt ) , am citit de pe ACEST topic si altele . Nu stiu daca-i adevarat sau nu . Eu doar spuneam aici ca mi s-a intamplat ce ZICE el ca i s-a intamplat . Eu imi cer scuze daca v-am jignit , dar astept acest lucru de la dvs. In fine , daca nu vreti sa-ntelegeti , e ultimul meu mesaj ... P.S. : Citeste pe de ce , acolo gasesti detalii . Si la cealalta intrebare a ta , vreau sa reobtin accesul la contul badea_mihnea !!!! Vad ca la tine , toti care scriu cu spatiu intre "," si "." sunt cosmin7...... Ei bine ,nu . Asa ca nu mai sari cu acuze de genul " Esti o clona !!!!! Clonatule !!!!" sau " Daca scrii cu spatiu intre "," sau "." , inseamna ca esti cosmin 742000 , da ????

someebody
24 Feb 2016, 17:13
Domnii moderatori ... mai sunteti acolo ???? Va e rau ????? Chem salvarea ??? Nu de alta , dar intrebarile trimise si prin PM si expuse si aici nu au raspuns . Zac acolo ... POATE VA MISCATI MANUTA SI IMI RASPUNDETI , sau v-ar cadea pe jos ....????

LianaTM
04 Mar 2016, 16:32
Buna. :) Cred ca la concursul DVD Sicario ati uitat sa extrageti un castigator. Sunt promise trei DVD-uri, dar ati anuntat doar doi castigatori. :)

someebody
08 Mar 2016, 18:20
Domnii moderatori ,raspundeti odata , ca-mi pierd rabdarea !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vreau contul inapoi acum !!!!!!!!!!!!! Hai , miscati-va si dati-mi contul inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

marian_bratescu
09 Mar 2016, 07:11
va rog faceti ceva cu reclamele astea sunt deja exagerate

someebody
09 Mar 2016, 17:35
va rog faceti ceva cu reclamele astea sunt deja exagerate
In sfarsit apare si cineva cu cap care sa aduca in vorba probleme cu moderatorii .Am si citit topicul dvs. Eu am am avut problema ca moderatorii astia mi-au banat un cont fara ca macar sa-mi spuna de ce . Sper ca sa se faca ceva si cu reclamele si cu banarile . Pana atunci nu putem decat sa asteptam ca prostii ...

iiii
15 Mar 2016, 15:06
instalati oameni buni adblock si gata!

someebody
15 Mar 2016, 18:14
instalati oameni buni adblock si gata!
Am incercat adblock dar nu merge :-O:-O:-O:-O

someebody
22 Mar 2016, 19:39
Buna , cred ca Twinsen este un pic cam prea scortoasa . Iata linkul unde a scris lucruri care m-au deranjat : http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1645581#1645581 . Va rog eu , sa-i spuneti sa aiba grija ce scoate pe gura ( sau pe tastatura ) si s-o lase mai moale cu amenintarile si remarcile deplasate , OK ?

anaemona
22 Mar 2016, 20:03
someebody, te rog, nu mai polua forumul cu cererile si comentariile tale. Scrie ceva constructiv, o analiza de film, un comentariu referitor la un film. Nu inteleg ce cauti aici. Rezolva-ti problemele cu contul vechi pe privat sau treci peste asta si scrie lucruri legate de film sau nu mai scrie nimic si gata. Am crezut ca esti tinar, 15-25 de ani, dupa felul in care scrii (no ofense tineretului extrem de talentat care mai scrie pe aici), dar vad ca ai 41 de ani. Fii om serios si lasa prostiile astea.

someebody
22 Mar 2016, 20:15
someebody, te rog, nu mai polua forumul cu cererile si comentariile tale. Scrie ceva constructiv, o analiza de film, un comentariu referitor la un film. Nu inteleg ce cauti aici. Rezolva-ti problemele cu contul vechi pe privat sau treci peste asta si scrie lucruri legate de film sau nu mai scrie nimic si gata. Am crezut ca esti tinar, 15-25 de ani, dupa felul in care scrii (no ofense tineretului extrem de talentat care mai scrie pe aici), dar vad ca ai 41 de ani. Fii om serios si lasa prostiile astea.
Doamna , va rog sa intelegeti ca scriu unde vreau . Si imi rezolv problemele unde vreau . Asa ca,va rog , nu va mai bagati in seama aiurea , OK ?

anaemona
22 Mar 2016, 20:57
Doamna , va rog sa intelegeti ca scriu unde vreau . Si imi rezolv problemele unde vreau . Asa ca,va rog , nu va mai bagati in seama aiurea , OK ?

Cred ca se vede destul de clar cine se baga in seama aiurea. Ai 46 de mesaje in care nu spui nimic. Forumul nu este locul unde se rezolva problemele tale. Nu in felul asta. Scrii un mesaj pe forum, scrii unul pe privat si astepti rezolvare. Nu-ti vine rezolvarea, nu transformi forumul in cimpul tau privat de bataie, doar pentru ca poti. Sper sa se sesizeze moderatorii care pot sterge mesajele din toate locurile, unde nu au ce cauta.

bremen1980
22 Mar 2016, 21:04

Cred ca se vede destul de clar cine se baga in seama aiurea. Ai 46 de mesaje in care nu spui nimic. Forumul nu este locul unde se rezolva problemele tale. Nu in felul asta. Scrii un mesaj pe forum, scrii unul pe privat si astepti rezolvare. Nu-ti vine rezolvarea, nu transformi forumul in cimpul tau privat de bataie, doar pentru ca poti. Sper sa se sesizeze moderatorii care pot sterge mesajele din toate locurile, unde nu au ce cauta.

someebody
22 Mar 2016, 21:08

Cred ca se vede destul de clar cine se baga in seama aiurea. Ai 46 de mesaje in care nu spui nimic. Forumul nu este locul unde se rezolva problemele tale. Nu in felul asta. Scrii un mesaj pe forum, scrii unul pe privat si astepti rezolvare. Nu-ti vine rezolvarea, nu transformi forumul in cimpul tau privat de bataie, doar pentru ca poti. Sper sa se sesizeze moderatorii care pot sterge mesajele din toate locurile, unde nu au ce cauta.Stii ce , vad ca nu intelegi . SCRIU UNDE VREAU !!!!!!!!!!!! Dar , nu imi pierd eu timpul cu toti mahalagii si prostii . Fiecare om are voie sa scie sau sa zica ce vrea . Nu vrei sa intelegi ,foarte bine , vezi-ti de mucisorii care iti siroiesc pe fata , "draga mea " berista .

Twinsen
22 Mar 2016, 22:36
Ignorati-l, omul are in mod clar probleme. Eu o sa-i sterg mesajele de pe sectiunile importante si sper ca in curand sa se rezolve si cu banarea si stergerea toate mesajelor.

someebody
23 Mar 2016, 10:41
Ignorati-l, omul are in mod clar probleme. Eu o sa-i sterg mesajele de pe sectiunile importante si sper ca in curand sa se rezolve si cu banarea si stergerea toate mesajelor.
Vad ca toti aveti ceva cu mine , prostilor !!!!! Si hai , sa te vad , Twinsen , sterge-mi toate mesajele si baneaza-ma , ca n-ai curaj , betivo !!!!!

White1
23 Mar 2016, 12:07
E clar ca toata lumea de pe forum are ceva cu tine. Nu e mai placut sa stai de vorba doar cu vocile din capul tau? Stiu ca din cand in cand disputele de acolo tind sa devina violente dar cel putin toate sunt de acord cu faptul ca esti genial, neinteles si asuprit. Si eu sunt de acord.

0ctavian
23 Mar 2016, 13:58
O sa fie banat la un moment dat, este o certitudine inevitabila.
Problema e ca o sa isi faca alte conturi. Nu este nici la primul si nici la al 2 lea.
Orice tentativa de comunicare constructiva cu individul in cauza s-a rezumat la multe insulte din partea lui si amenintari gratuite.
Individul are probleme si face circ pentru atentie. Cel mai constructiv lucru e sa il ignoram cu totii.

someebody
23 Mar 2016, 17:51
O sa fie banat la un moment dat, este o certitudine inevitabila.
Problema e ca o sa isi faca alte conturi. Nu este nici la primul si nici la al 2 lea.
Orice tentativa de comunicare constructiva cu individul in cauza s-a rezumat la multe insulte din partea lui si amenintari gratuite.
Individul are probleme si face circ pentru atentie. Cel mai constructiv lucru e sa il ignoram cu totii.
Sunt la al doilea , prostule !!!!! Oricat as incerca sa-ti explic ca nu sunt cosmin ala , tu nu intelegi . Du-te naibii si nu mai abera aici . Acelasi lucru pt. White1 , eu nu sunt nebun , nu am voci in cap , handicapatule !!!!!!X(X(X(X(X(X(X(

White1
23 Mar 2016, 23:41
Imi cer scuze ca am insinuat ca ai avea ceva in cap.

(gata, nu-l mai provoc, promit).

Gloria
15 Apr 2016, 09:25
buna ziua, userul „someebody” a fost banat

cosmin742000
07 Mar 2017, 17:48
se mai ocupa cineva de aprobarea posterelor ?.De 3 luni nicio miscare in sensul asta.

anaemona
15 May 2018, 16:57
Ce se intimpla cu forumul asta? A fost lasat total de izbeliste. Pacat, pentru ca exista informatii foarte pretioase pentru toti cei care iubesc filmul, dar se pierd in gunoaie.

Dupa cum se vede mai jos ieri au fost 11000 de useri online. Chiar nu pot fi blocate toate conturile astea robotice inainte sa se formeze?

Most users ever online was 11,151, Yesterday at 20:17.
alisatakla, Avengers, fdghj, ghmjggfn, Jancuk, lipsiakter, mamatdurya, miguslek, nahedijoy, nelakharisma, robertTprez, root, Suantaaaa, top-hit-movie-collection, watchfree, Whahidul

White1
15 May 2018, 18:46
Azi sunt 13.000 :)) Intrasem aici ca sa intreb acelasi lucru, oricum e clar ca nu intereseaza pe nimeni. Pacat, da.

Cretzulynne
15 May 2018, 20:26
Am fost martoră la acest fenomen încă de când a început. Erau 2000, apoi 6000, apoi 9000...până am ajuns la aproape 15000...Și va mai urca.
Le-am scris lui Twinsen&Gloriei. Mai rămâne să le scrieți Gloriei. E singura persoană care mai face ceva pe forum, din câte am observat eu.

v3nom
15 May 2018, 21:05
Probabil au trimis problema la suport IT. Nu știu cât de grav e spamul acesta sau ce se întâmplă, dar poate se rezolvă cât mai repede.
Ar trebui introdusă o validare a contului pe email dacă nu este deja sau cod captcha. Ceva trebuie făcut să nu se mai întâmple.

Gloria
16 May 2018, 09:21
Va multumesc amandurora pentru semnalare, am mai sters si eu din spam, dar numai baietii de la IT puteau cu adevarat rezolva problema si s-au ocupat.

Cretzulynne
16 May 2018, 13:18
Mulțumim! :-*

v3nom
16 May 2018, 16:37
Mulțumim!

anaemona
16 May 2018, 16:37
Multumesc, Gloria. Arata mult mai bine.

Cretzulynne
19 May 2018, 16:51
Problema persistă! Cred că codul ăla captcha ar fi foarte binevenit!

anaemona
19 May 2018, 22:57
Da, persista. Ar trebui pus un cod ca sa poti publica fiecare mesaj scris. Stiu ca ar putea fi neplacut pentru userii curenti, dar cine scrie mesaje din 5 in 5 minute, sa fie deranjat de asta?