PDA

View Full Version : Reprosuri pentru moderatori

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Pitbull
15 Apr 2009, 19:32
Pauline, fii cuminte.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:32
sa te ia dracu' pitbul,hai baneaza-ma ca pe jeleu,omleta,etc.

Pitbull
15 Apr 2009, 19:34
Nu te bannez. Nici nu pot si nici nu vreau. Tu stii cä te iubesc.

Dragomara
15 Apr 2009, 19:35
sugi pula(dragomara)
nu sug nimic, dar aş bea ceva ca să compensez timpu' pierdut cu tine... şi mi-e o foameee, şi aşa m-am plictisit de cretinismele oamenilor proşti... ohhhh. :D

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:36
sa ma cac in iubirea ta,tu nici sex virtual ,sex cacyborg nu stii sa faci.
tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.

sugi pula(dragomara)
nu sug nimic, dar aş bea ceva ca să compensez timpu' pierdut cu tine... şi mi-e o foameee, şi aşa m-am plictisit de cretinismele oamenilor proşti... ohhhh. :D
e placut sexul oaral,macar in faza de preludiu.saraca de tine,nici din ala nu-ti da nimeni?

Dragomara
15 Apr 2009, 19:37
tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.
adicătelea aţi încercat, sau ce?!
Ştefane trimite pe cineva după o pungă de seminţe! LOOOL

corinka
15 Apr 2009, 19:38
De ce esti suparata, Pauline? Pitbull, ce i-ai facut lui Pauline? :eek:

Dragomara
15 Apr 2009, 19:39
sugi pula(dragomara)
e placut sexul oaral,macar in faza de preludiu.saraca de tine,nici din ala nu-ti da nimeni?
pentru mai târziu când voi uita de ce să râd. ;)

Pitbull
15 Apr 2009, 19:40
Da, Pauline, si eu te ador. :)

Pauline Kael
nu l-am vazut niciodata pe moshcalete in realidad si mi se pare creepy numai gandul ca sa-l vad.
dar am incercat sexul oral,te oftici? te costa lectiile de sexologie.
sa va ia dracu' ramaneti in cocina voastra,scuipati-va ,injurati-va ,iubiti-va,la mine rupturile sunt i-re-vo-ca-bi-le.
pe tine dragoumoareo te-am uitat cand imi trimiteai pm"cu esti o blonda proastaetc" si eu ceream debannarea ta.nu stiu de ce faceai asta,nu te-ai gandit ca poate se schimba lucrurile.
iar pe tine pitbul,dezgustul frustrat si inabusit azi s-a transformat in repulsie totala si vesnica.
amn terminat-o cu voi.

Dragomara
;) ;) ;)

Pitbull
15 Apr 2009, 19:43
I-am spus cä A.L.S. e prea ocupat ca sä fie moderator, cum a propus ea. Si s-a supy.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:43
cori,fugi de aici si iarta-ma .fa-te ca nu ma vezi asa.

Dragomara
15 Apr 2009, 19:44
@PK - există o iexplicaţie, una ff simplă. mereu cred ce spun/ scriu/ fac. ;)
acu'zi şi tu, că n-am dreptate?! :p

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:44
I-am spus cä A.L.S. e prea ocupat ca sä fie moderator, cum a propus ea. Si s-a supy.
handicapatule fara dinti care esti. m-ai jignit si vb mereu in locul sau,nu meriti sa-i scrii initialele!

Dragomara
15 Apr 2009, 19:46
chiar faci istorie. :rolleyes: nu că ar fi vreo surpriză pentru careva. ;)

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:47
futu-ti mortii ma-ti de lesinata,de aschimodie,nu esti femeie ,nu stii cum e sa fii femeie!

corinka
15 Apr 2009, 19:47

Da' eu veau să te pup ca să nu mai fi supălată. Muah! Si uite pe cine ţi-am adus:

http://www.youtube.com/watch?v=gooUOcx7rrs

Zâmbeşte, Pauline! :-)

Pitbull
15 Apr 2009, 19:48
handicapatule fara dinti care esti. m-ai jignit si vb mereu in locul sau,nu meriti sa-i scrii initialele!
Are dreptate. Am spus si cä din start m-am gândit la ea ca moderatoare, dupä care, însä, mi-am spus cä are accese tempermentale prea puternice pentru functia asta.
Evident, am gresit - recunosc. E calmä, stäpânitä, autocontrolatä, ponderatä, echilibratä, lucidä, judicioasä. Impresia mea fusese complet eronatä.

Liviu-
15 Apr 2009, 19:49
Ce se mai plictiseste lumea pe aici...

Insir si eu niste nume pe aici ca na, poate din greseala ma baga cineva in seama. In primul rand il sustin pe Cinemania, iar apoi urmeaza Keepwalking, Redmen, Corinka, Buticut, Chambord intr-o ordine oarecare.

PS: Nu am vazut nici un topic si nu vreau sa mai deschid unul nou pentru asta. Am si eu un cont mai vechi pe aici pe care nu l-am mai utilizat de cativa ani ("alc"). Rog frumos a se sterge daca e posibil :D

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:50
sugi si tu aceeasi pula ca dragomara,pizdbul.

Pitbull
15 Apr 2009, 19:50
@Liviu:
A, deci tu erai alc?
How nice! :)

Dragomara
15 Apr 2009, 19:51
dar la întrebarea asta îi răspund doar iubitului meu, ginecologului, şi psihiatrului. ;)
oricum promit să încerc sexul virtual, oral şi pe cel cyber când oi simţi nevoia, dacă oi simţi-o vreodată.
acum nu-mi rămâne decât să te cred pe cuvânt. ;) ;)

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:53
pizdbul,sa stii ca nu-ti citeste nimeni cronicile alea,adminii fac mare prostie ca te retin pe forumul asta si iti permit toatae cacacturile.fa-l pe nume moderator.si pe dragomara fa-o hostessa.

Pitbull
15 Apr 2009, 19:54
toatae cacacturile.
Nope. Doar o partae din cacacturi. Nu toatae.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 19:56
stii si ca doar un sfert dintr-o cronica de-a ta se refera la subiect ? stii ca lumea stie cum il asmuteai pe nume,pe marx,pe mine contra lui marx,pe dragomara,ca sa ai de cine te dezice pe urma? stii ca lumea n-are nevoie de tine dar te suporta din mila? stii ca esti un lausy profesor?

Dragomara
15 Apr 2009, 19:57
Nope. Doar o partae din cacacturi. Nu toatae.
tu nu vezi că e geloasă pe sentimentele tale nobile vis-a-vis de mine?! ;)
nu mă iubeşte, nu mă iubeşte! (Doamne fereşte de aşa ceva! :D )

Pitbull
Sigur cä da! :)

corinka
:((
Emoticoane de 2 lei. Eu plâng, nu sunt îmbufnată.

Pitbull
15 Apr 2009, 19:58
Lasä, Cori, nu-i nimic.
Trece. :)

Dragomara
15 Apr 2009, 20:00
stii si ca doar un sfert dintr-o cronica de-a ta se refera la subiect ? stii ca lumea stie cum il asmuteai pe nume,pe marx,pe mine contra lui marx,pe dragomara,ca sa ai de cine te dezice pe urma? stii ca lumea n-are nevoie de tine dar te suporta din mila? stii ca esti un lausy profesor?
hai că acum ai luat-o pe arătură răăăăăău.
omul are un cuvânt de spus în lumea asta mare a filmului. şi asta e mai mult decât evident. n-are caracter, e ranchiunos, etc. dar asta e altă poveste. :(

corinka
15 Apr 2009, 20:01
Parca ati fi un cuplu de dementi care se cearta in fata copiilor care plang. Mie nu mi-a placut Revolutionary Road si voi imi amintiti de cuplul ala din film.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:01
dragomara,chiar n-am de ce sa fiu geloasa,chiar mi-ar placea sa aveti o relatie cat de cat normala,sa te viziteze,etc,treaba voastra.
pitbull,toata otrava pe care ai presarat-o ,toate pacatele pe care le-am facut azi sa se intoarca impotriva ta.
dar,fiindca stii tot ,incearca sa deschizi usile,ferestrele: ai putrezit e viu,si mirosul e statut,stii prea multe.
doar fecalele si resturile pe care le mai lasa cainii tai de atac adevarati cu care dorma in pat mai acopera mirosul tau diavolesc de insuportabil.

halebardul
15 Apr 2009, 20:02
Chemati expertii Guiness Book: intr-o ora s-au scris deja 5 pagini.
Sigur iese de-o inscriere!

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:03
Parca ati fi un cuplu de dementi care se cearta in fata copiilor care plang. Mie nu mi-a placut Revolutionary Road si voi imi amintiti de cuplul ala din film.
ce cauti in cocina?
lasa dementii si du-te pe alt topic,de ce ma provoci? da,ma cac in revolutzionary rod.

Pitbull
15 Apr 2009, 20:03
Trebuie sä recunosc - Pauline are stil! :)
Am stiut eu de ce am luat-o consilier literar!

Dragomara
15 Apr 2009, 20:04
dă-mi adresa, acum viu io menajeră la tine!!! ;)
şi nu numai la creier sunt sexy! :p :p :p

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:05
sa te futa mamaie cu tataie in ritm de swing in gura! n-ai talent nici cat un elev dima dintr-a saptea ,stai cu dictionarele langa tine ,si faci figuri de stil saptezeciste! yak.

Dragomara
15 Apr 2009, 20:08
sa te futa mamaie cu tataie in ritm de swing in gura! n-ai talent nici cat un elev dima dintr-a saptea ,stai cu dictionarele langa tine ,si faci figuri de stil saptezeciste! yak.
da să mor io dacâ-mi pot imagina scena!!
e nevoie de un regizor, să vină un regizor, pls!! ;) ;)

halebardul

ideea nu era sa te fac pe TINE sa zambesti.
de menajera n-am nevoie, dar am vreo 40 de iepuroi de care ai putea avea grija.

Pitbull
(precizare: m-am gândit - chiar din prima! - si la Pauline Kael; dar cred cä are puseuri temperamentale nepotrivite; no offence meant.)
M-am înselat, cert. Se vede cu ochiul liber.
Pauline are toate motivele sä-mi facä observatie.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:09
imi bag picioarele in el de forum,si de corupti pana in maduva oaselor,imi vine sa ma sinucid.

Dragomara
15 Apr 2009, 20:09

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:11
(precizare: m-am gândit - chiar din prima! - si la Pauline Kael; dar cred cä are puseuri temperamentale nepotrivite; no offence meant.)
M-am înselat, cert. Se vede cu ochiul liber.
Pauline are toate motivele sä-mi facä observatie.
nu meriti nici macar o bataie cu maturouiul,nici macar o deflorare cu pickamerul,nimic...
se vede cat de cacanar esti,coruptule,javra de atac dezumanizata!

Dragomara
15 Apr 2009, 20:11
imi bag picioarele in el de forum,si de corupti pana in maduva oaselor,imi vine sa ma sinucid.
nu te sinucide, te rog, că eu nu mi-s coruptă, nu încă.

corinka
15 Apr 2009, 20:13

Vrei s-o pui la adunat lucerna? :D

Pitbull
15 Apr 2009, 20:16
Fetelor, vä mai linistiti si voi acum...?
In viata mea nu m-am distrat asa de bine! :D

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:16
cori,draghe,du-te te rog la topicu' cu poze,cu tribunalu' cu ce vrei tu,dar nu intra aci sa-mi strici jucariile.nu de alta nu vreau sa-ti invinetesc vreun ochi din greseala.

Fetelor, vä mai linistiti si voi acum...?
In viata mea nu m-am distrat asa de bine! :D
te-ai cacat in izmene de placere.ha? stiu ca pe langa chinologie te pricepi la coprofagie.scutesti niste dero surf.

halebardul
15 Apr 2009, 20:18
Voi va certati aici si pe alte topicuri se anunta ca Lucian Pricop va fi sef la CNC. Acolo-i plansul si scrasnirea!

Pitbull
15 Apr 2009, 20:20
Ici, nous sommes aux portes de l'Orient, ou tout est pris a la legère.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:22
sugi pula la tot orientul intr-un stil cat se poate de lejer.
connard pretentieux.

Pitbull
15 Apr 2009, 20:23
Pauline, hai sä-ti mai vând un pont:
Zi ceva si de revizionismul meu! :)

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:24
tu sa-mi vinzi mie ,iuda de iarmaroc.

halebardul
15 Apr 2009, 20:25
Parca-mi si pare rau deja ca in curand vor mai fi in top la New Posts numai de-alde "Filme biografice preferate" "Cum s-e numeste filmu" "Eminescu, regizor?" (de tamarainsa) si "Preferati actori".

Pitbull
15 Apr 2009, 20:26
Just.
Ti l-am facut cadou! :D

halebardul
15 Apr 2009, 20:28
Ce spuneam?
Deja in top la New Posts: "Filme biografice preferate"

bleah!

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:29
Just.
Ti l-am facut cadou! :D

dac-as fi barbat ti-as sparge mutra ,exaltatule.

illotempore2002
15 Apr 2009, 20:29

Ici nous sommes dans les Ferentari :) unora nu le e aici locul (Pitbull, Corinka Halebardul etc)si nu stiu de ce nu se indeparteaza, dar unele se potrivesc PERFECT aici...nu le-as da acestora din urma acces decat exclusiv in acest topic :w00t:

Pitbull
15 Apr 2009, 20:32
De fapt, de doua ore planuiam sa trag un pui de somn - dar m-a retinut showul.
Acum ma culc un pic, si mai incolo citesc niste scenarii.
Vä pupä tata. Pauline, n-o uita pe aia cu revizionismul!

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:32
a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...

De fapt, de doua ore planuiam sa trag un pui de somn - dar m-a retinut showul.
Acum ma culc un pic, si mai incolo citesc niste scenarii.
Vä pupä tata. Pauline, n-o uita pe aia cu revizionismul!
sa te ia dracu' bosorog imputit.sa nu te mai trezesti .

halebardul
15 Apr 2009, 20:33
Ici nous sommes dans les Ferentari :) unora nu le e aici locul (Pitbull, Corinka Halebardul etc)si nu stiu de ce nu se indeparteaza, dar unele se potrivesc PERFECT aici...nu le-as da acestora din urma acces decat exclusiv in acest topic :w00t:

da de ce, stai! ca mie-mi place aici.
am si declarat, doua (trei, patru? ca nu mai poti sti cu viteza asta de postare) posturi mai sus.

am si un mp la care pauline nu vrea / nu poate / nu stie de existenta lui/ sa raspunda... mai stau.

corinka
15 Apr 2009, 20:39
Insir si eu niste nume pe aici ca na, poate din greseala ma baga cineva in seama. In primul rand il sustin pe Cinemania, iar apoi urmeaza Keepwalking, Redmen, Corinka, Buticut, Chambord intr-o ordine oarecare.

La ce ne sustii? Ce cauta nick-ul meu acolo?

illotempore2002
15 Apr 2009, 20:40
a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...

dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi?

curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze :) + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala?

stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii

concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.

La ce ne sustii? Ce cauta nick-ul meu acolo?

va sustine pt a fi moderatorii unui topic, nu stiu care, spre norocul vostru sper ca nu asta ca e plin de jivine suferinde cu coltii salivand (care colti i-au mai ramas, ca vreo 3 ii lipsesc)

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:45

dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi?

curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze :) + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala?

stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii

concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.

Cer bannarea lui Illotempore pt ca a incalcat regulamentul! A spus lucruri personale pe un forum public fara acordul userului personal! Luati masuri! Eu acestei fatuci nu i-am adresat nici un cuvant azi.Ma uraste de moarte ,dar nu stiu de ce.
Nu sunt poze goala sunt in lenjerie,nici macar sutien si chiloti,un fel de neglijeu.
Nu ti-am vb despre amant,pt ca nu am,e important ce crede familia mea,nu tu.
Da,sunt o curva penala,pune pozele alea trucate sau nu unde vrei, tu si tovarasii tai,nu sunt personalitate publica.
Am fost la stomatolog,premolarul meu e la loc si arat mai bine decat inainte.
Multumita? Mersi ca m-ai calmat cu grija ta pt tine.
Illo,de unde atata ura pt mine?A,am un baitetel,cine ti-a permis sa scrii asta pe un forum public,fara acordul meu?
Da,nu am timp sa vin in Bucuresti,sau cand vin imi vizitez rudele,nu toti psihopatii de pe net,in viata reala sunt f linistita.

Liviu-
15 Apr 2009, 20:47
Corinka, nu stiu daca ai reusit sa treci prin topic inainte sa inceapa mica neintelegere, dar se pusese problema alegerii unui nou moderator. Asa cum au mai facut si alte persoane inaintea mea, eu am insirat numele unor persoane care cred ca ar merita o asemenea "functie". Bineinteles daca doresc ca nu le obliga nimeni.

marius
15 Apr 2009, 20:48
Cred că aţi greşit numele topicului, ar trebui să se numească Înjurături pentru moderatori

PS: Când am intrat pe forumul acesta am crezut că voi găsii nişte persoane cu capul pe umeri, dar văd că unele au confundat acest forumul Cinemagia cu site-ul spitalului din Berceni.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:50
Mai ai ceva de scris? Spune,ca m-ai calmat,mersi,Illo, esti o dulce.:-)

Liviu-
15 Apr 2009, 20:51
Nu te speria. Asa a fost dintotdeauna, ba chiar si mai rau daca nu ma insel. Atat timp cat te limitezi la sectiunile dedicate exclusiv cinematografiei s-ar putea sa ai norocul de a nu te intalni cu astfel de situatii.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 20:51
Cred că aţi greşit numele topicului, ar trebui să se numească [BÎnjurături pentru moderatori[/B]

PS: Când am intrat pe forumul acesta am crezut că voi găsii nişte persoane cu capul pe umeri, dar văd că unele au confundat acest forumul Cinemagia cu site-ul spitalului din Berceni.
Pe siteul ala scrii tu? Eu nu stiam ca au site.Te-ai logat in 2001 si abia azi ai intrat ca sa arunci si tu o pietricica,doar e Saptamana Mare,nu? :-) In mine,ca merit,asa e.

halebardul
15 Apr 2009, 20:52
marius, ia-ti o patura si fugi repede de-aici, pana nu vine ploaia de foc!

PS. Sa stii ca ceea ce citesti nu e pe bune, aici se turneaza un film. Sunt doar niste roluri, replici. E un experiment. Capisci? Hai, fugi ca strici cadrul!

illotempore2002
15 Apr 2009, 20:54
care ura desteapto?
ma faci peste tot curva, eu te evit, ma ataci, ii asmuti si pe altii impotriva mea si acuma tot eu sunt cea care te uraste? de cate ori m-am luat eu de tine? vrei sa numaram de cate ori m-ai atacat tu si de cate ori eu?

sau vrei sa publicam mp-ul trimis lui marx in care ii marturiseai ca ma detesti?

jeeesus, uneori ti-ar prinde bine daca ti-ai folosi ogica.

nu stiam de regula cu informatiile private care nu pot fi furnizate iar daca voi fi banata, nu e nici o tragedie :) dupa cum se observa, am perioade lungi in care nu intru aici. so, sa nu crezi ca imi vei face un mare rau!

curva tot curva moare - iar AMANT AI si iti detesti SOTUL pt ca este un tzaran incuiat care abia stie sa citeasca (daca este adevarat ceea ce mi-ai marturisit tu)...motiv pt care esti frustrata si vii aici sa desfiintezi pe toata lumea pt ca daca l-ai desfiinta pe el, ti-ar invineti un oki

ma bucur ca ti-ai reparat dintii!

acuma mai urmeaza un alt mare vis sa ti se indeplineasca: sa iesi si tu o data in viata ta din satul ala, si sa ajungi macar pt 2 zile la Bucuresti! :D

corinka
15 Apr 2009, 20:57
Corinka, nu stiu daca ai reusit sa treci prin topic inainte sa inceapa mica neintelegere, dar se pusese problema alegerii unui nou moderator. Asa cum au mai facut si alte persoane inaintea mea, eu am insirat numele unor persoane care cred ca ar merita o asemenea "functie". Bineinteles daca doresc ca nu le obliga nimeni.

Mica? Topicul aproape si-a triplat numarul de pagini intr-o singura dupa-amiaza! Si, cine stie, poate ca din poveste mult mai este!

Am vazut, pana la urma propunerile pentru moderatori au fost samanta pentru conflict. Eu as fi dispusa sa incerc, dar numai daca nu se supara nimeni.

illotempore2002
15 Apr 2009, 20:57
Mai ai ceva de scris? Spune,ca m-ai calmat,mersi,Illo, esti o dulce.:-)

cred si eu ca te-ai calmat, te-am bagat in sfarsit in seama, ti-am scris mai mult de 2 randuri, pt ca asta e motivul pt care m-ai agresat constant :)

in sfarsit, ti-am raspuns!

amarata de tine!

Nu te speria. Asa a fost dintotdeauna, ba chiar si mai rau daca nu ma insel. Atat timp cat te limitezi la sectiunile dedicate exclusiv cinematografiei s-ar putea sa ai norocul de a nu te intalni cu astfel de situatii.

nu stiu cui i te adresezi aici :(

marius
15 Apr 2009, 21:01
Cred că aţi greşit numele topicului, ar trebui să se numească [BÎnjurături pentru moderatori[/B]

Pe siteul ala scrii tu? Eu nu stiam ca au site.Te-ai logat in 2001 si abia azi ai intrat ca sa arunci si tu o pietricica,doar e Saptamana Mare,nu? :-) In mine,ca merit,asa e.

Nu m-am logat în 2001, sunt înregistrat aici de maxim un an, dar nu cred ca e asa important când şi cât scriu pe forum. Nu intru aici ca să cresc numărul de posturi sau să-mi pierd timpul (ca alte persoane) , ci ca să mai aflu şi eu câte ceva despre filme, şi să citesc părerile unor persoane care se pricep la acest lucru.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:03
care ura desteapto?
ma faci peste tot curva, eu te evit, ma ataci, ii asmuti si pe altii impotriva mea si acuma tot eu sunt cea care te uraste? de cate ori m-am luat eu de tine? vrei sa numaram de cate ori m-ai atacat tu si de cate ori eu?

sau vrei sa publicam mp-ul trimis lui marx in care ii marturiseai ca ma detesti?

nu stiam de regula cu informatiile private care nu pot fi furnizate iar daca voi fi banata, nu e nici o tragedie :) dupa cum se observa, am perioade lungi in care nu intru aici. so, sa nu crezi ca imi vei face un mare rau!

curva tot curva moare - iar AMANT AI si iti detesti SOTUL pt ca este un tzaran incuiat care abia stie sa citeasca (daca este adevarat ceea ce mi-ai marturisit tu)...motiv pt care esti frustrata si vii aici sa desfiintezi pe toata lumea pt ca daca l-ai desfiinta pe el, ti-ar invineti un oki

acuma mai urmeaza un alt mare vis sa ti se indeplineasca: sa iesi si tu o data in viata ta din satul ala, si sa ajungi macar pt 2 zile la Bucuresti! :D

Mihaela,(sau cum te cheama),eu nu ma voi cobori intr-atat incat sa dau detalii din viata ta personala.Sotul meu este la a doua facultate,si urmeaza si un master.Are un salariu cum nu visezi,urmeaza sa ne mutam intr-o casa mai mare.Deci nu e asa cum il faci tu,dar putem afla unde stai ,ca sa-i spui in fata ce scrii aici(ti-am zis ca pot da de tine usor,nu bravez,nu te amenint,as vrea doar sa vad ce zici).
Nu stiu de ce te intereseaza viata mea,ma simt flatata.

1.Cand am scris pe topicul "Filmul despre arte" tu si Marx v-ati luat de mine in stilul caracteristic grobian.
2.Am inghitit multe de la tine,am vrut sa ne imprietenim virtual,si tu ai spus ca marx si cu tine doreati un sex in trei,ca esti innebunita dupa sex,ca nu exista morala,ca te visai Lolita ca iti place incestul,etc.
3.esti abila,stii sa manipulezi,dar cine te simte stie ca esti f rea.
4.eu iti dedicam melodii(Frida ,Almodovar) si tu ma jigneai pe mess si pe forum.
5.Asta-i tot,n-am nimic cu tine,dar te simt,esti rautacioasa,nu evvb de temperament,nu suporti sa fii pe locul doi,trei.
6.Subiectul Illotempore,prietenii ei,sustinatoirii ma plictieste sincer,chiar nu ma intereseaza,agrewsivitatea ta nativa ma adoarme.
7.Iti doresc numai bine .

illotempore2002
15 Apr 2009, 21:04

Nu m-am logat în 2001, sunt înregistrat aici de maxim un an, dar nu cred ca e asa important când şi cât scriu pe forum. Nu intru aici ca să cresc numărul de posturi sau să-mi pierd timpul (ca alte persoane) , ci ca să mai aflu şi eu câte ceva despre filme, şi să citesc părerile unor persoane care se pricep la acest lucru.

un om rezonabil, in sfarsit :)

Bravo, Marius, dont waste time, e prea pretios

Liviu-
15 Apr 2009, 21:04

nu stiu cui i te adresezi aici :(

Era pentru marius. Am uitat ca in topicul asta apar cate 5 mesaje pe minut si nu se mai intelege nimic. Data viitoare dau quote. (de fapt asta a fost data viitoare, dar am dat quote)

illotempore2002
15 Apr 2009, 21:08
care ura desteapto?

Mihaela,(sau cum te cheama),eu nu ma voi cobori intr-atat incat sa dau detalii din viata ta personala.Sotul meu este la a doua facultate,si urmeaza si un master.Are un salariu cum nu visezi,urmeaza sa ne mutam intr-o casa mai mare.Deci nu e asa cum il faci tu,dar putem afla unde stai ,ca sa-i spui in fata ce scrii aici(ti-am zis ca pot da de tine usor,nu bravez,nu te amenint,as vrea doar sa vad ce zici).
Nu stiu de ce te intereseaza viata mea,ma simt flatata.

1.Cand am scris pe topicul "Filmul despre arte" tu si Marx v-ati luat de mine in stilul caracteristic grobian.
2.Am inghitit multe de la tine,am vrut sa ne imprietenim virtual,si tu ai spus ca marx si cu tine doreati un sex in trei,ca esti innebunita dupa sex,ca nu exista morala,ca te visai Lolita ca iti place incestul,etc.
3.esti abila,stii sa manipulezi,dar cine te simte stie ca esti f rea.
4.eu iti dedicam melodii(Frida ,Almodovar) si tu ma jigneai pe mess si pe forum.
5.Asta-i tot,n-am nimic cu tine,dar te simt,esti rautacioasa,nu evvb de temperament,nu suporti sa fii pe locul doi,trei.
6.Subiectul Illotempore,prietenii ei,sustinatoirii ma plictieste sincer,chiar nu ma intereseaza,agrewsivitatea ta nativa ma adoarme.
7.Iti doresc numai bine .

nu mai inventa ca se simte de la o posta :) daca ai fi avut viata fericita pe care o descrii, nu ai fi stat 95% din timp aici, nu ai fi fost atat de distrusa, atat de disperata, atat de labila psihic, nu crezi?

un om caruia ii merge bine nu are iesirile tale.....let's get serious, nu vezi ca fanteziile tale nu au sustinere?

gata papuse, nu-ti mai raspund, te-ai lins pe bot de atentie de la mine pt inca un an!

hai, du-te si sinucide-te si lasa-ne!

halebardul
15 Apr 2009, 21:09

totusi, in dreptul tau scrie: join date Aug 2001
iar daca vrei sa afli cate ceva despre filme, tu intri la Condica de sugestii si reclamatii/Reprosuri pentru moderatori?

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:11

Cer bannarea lui Illotempore pt ca a incalcat regulamentul! A spus lucruri personale pe un forum public fara acordul userului personal! Luati masuri! Eu acestei fatuci nu i-am adresat nici un cuvant azi.Ma uraste de moarte ,dar nu stiu de ce.
Nu sunt poze goala sunt in lenjerie,nici macar sutien si chiloti,un fel de neglijeu.
Da,sunt o curva penala,pune pozele alea trucate sau nu unde vrei, tu si tovarasii tai,nu sunt personalitate publica.
Illo,de unde atata ura pt mine?A,am un baitetel,cine ti-a permis sa scrii asta pe un forum public,fara acordul meu?
Da,nu am timp sa vin in Bucuresti,sau cand vin imi vizitez rudele,nu toti psihopatii de pe net,in viata reala sunt f linistita.

marius
15 Apr 2009, 21:15

totusi, in dreptul tau scrie: join date Aug 2001
iar daca vrei sa afli cate ceva despre filme, tu intri la Condica de sugestii si reclamatii/Reprosuri pentru moderatori?

Din moment ce s-a schimbat skin-ul forumului, mai intru din când în când, poate aflu ceva noutăţi despre utilizare forumului dpdv tehnic.

illotempore2002
15 Apr 2009, 21:17
probabil ca stefan nu e acum logat, cand se va loga probabil ma va bana, mare smecherie :) vine pastele acum, cine mai sta pe forum? sunt de acord cu banarea!

eu recunosc ca nu stiam acea regula, nu am mai vazut o asemenea "spetza" pe acest forum, nu am mai auzit.

noi sa fim sanatosi!

:p

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:20
Illotampo,eu de fapt nu voiam bannarea ta,o voiam pe a mea,sper s-o obtin,dar nu e frumos ce ai facut.Stiu ca esti fixista,dar pe viitor ,cu alte situtatii si alte persoane iti recomand sa te comporti altfel.
Pacat ca nu recunsoti ce am zis,esti o provinciala amarata de la Tulcea care traieste pe presul prietenilor si doarme prin gari,si o suge pt o bucatica de paine,cum ti se pare? ca toti in jurul tau vor doar un sex usor si apoi sa te arunce ca pe o masea cariata iremediabil? ca traiesti in luma ta,ca esti otravita pana la mate si ca imi provoci repuslie cat o mie de pitbuli si marcsi la un loc?

Suspect de bizar
15 Apr 2009, 21:21
De ce s-o supărat Pauline?Îi mai mult de atât.Că o făcut-o Pitbull temperamentală îi prea puţin să ne „ieie morţii-n pulă”.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:26

Neuptolem
15 Apr 2009, 21:28
Pot sa-mi aprind si eu o tigara? N-am fumat niciodata.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:29
http://www.cinemagia.ro/forum/private.php?do=showpm&pmid=223713
fac mesaje private vizibile,deci vreau bannare.Nu vreau s-o bannati pe Illo,isis doreste sa ramana pe forum,eu nu. Tipa mi-e indiferenta,nu stiu ce are.

Dragomara
15 Apr 2009, 21:31
uite o dedicaţie cel puţin la fel de frumoasă ca sufletul unei femei (singurul gen de-a fi femeie pe care-l cunosc eu)

Leonard Cohen - Here it is

http://www.youtube.com/watch?v=1hiEXwyto4k

Here is your crown
And your seal and rings;
And here is your love
For all things.

Here is your cart,
And your cardboard and piss;
And here is your love
For all of this.

May everyone live,
And may everyone die.
Hello, my love,
And my love, goodbye.

Here is your wine,
And your drunken fall;
And here is your love.
Your love for it all.

Here is your sickness.
Your bed and your pan;
And here is your love
For the woman, the man.

May everyone live,
And may everyone die.
Hello, my love,
And, my love, goodbye.

And here is the night,
The night has begun;
And here is your death
In the heart of your son.

And here is the dawn,
(until death do us part);
And here is your death,
In your daughters heart.

May everyone live,
And may everyone die.
Hello, my love,
And, my love, goodbye.

And here you are hurried,
And here you are gone;
And here is the love,
That its all built upon.

Here is your cross,
Your nails and your hill;
And here is your love,
That lists where it will

May everyone live,
And may everyone die.
Hello, my love,
And my love, goodbye.

http://www.cinemagia.ro/forum/private.php?do=showpm&pmid=223713
fac mesaje private vizibile,deci vreau bannare.Nu vreau s-o bannati pe Illo,isis doreste sa ramana pe forum,eu nu. Tipa mi-e indiferenta,nu stiu ce are.:(

corinka
15 Apr 2009, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=1hiEXwyto4k

Multumesc! Acum ascult Cohen.

http://www.youtube.com/watch?v=lgE1msHk3JQ&feature=related s.a.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:42

Da' eu veau să te pup ca să nu mai fi supălată. Muah! Si uite pe cine ţi-am adus:

http://www.youtube.com/watch?v=gooUOcx7rrs

Zâmbeşte, Pauline! :-)
In nervii mei,n-am vazut asta.Mersi Cori,nu merit.:(
Dar sa stiti,toti cei care cititi,MIE NU MI-E RUSINE CU MINE!

Dragomara
15 Apr 2009, 21:52
asta e grav!!! iniţial am vrut să zic "nouă nici atât", dar nu ar fi fost onest, mie-mi fuse, şi nu cu mine, şi nu de mine. :D
nu ruşinea e aci problema, ci conştientizarea faptului că te-ai purtat necorespunzător, şi că pentru tot restul vieţii tale (sic!) ar tb să faci ceva (mai exact, totul) să îndrepţi asta.

Ira furor brevis est! - mânia e scurtă nebunie, după cum bine spune latinu'.

Pauline Kael
15 Apr 2009, 21:54
Fah,Dragomaro,du-te fa si joaca-te cu-n dildoi(vibrator e prea mecanic si vulgar).Nu vezi ca nu pricepi nik??

Dragomara
15 Apr 2009, 21:58

cap!

oricum, cât costă o operaţie de schimbare de sex. de mâine vreau să fiu bărbat. :( :( :( :(

Pauline Kael
15 Apr 2009, 22:05
Ce dezacord,Dragomaro? fatutza aia istericoida a facut acoardu'.
...daca nu mai scriu sa stiti ca in sfarsit am crapat,adica sper mai repede bannare.
Va rog sa faceti poll,sa postati, scrieti PRO bannarea mea definitiva,stiu ca va place balacareala,dar luati masuri.Chiar m-ajutati.Multumesc.

illotempore2002
15 Apr 2009, 22:13
posibil sa fi scapat vreun dezacord, scriu repede, sunt neatenta, nu e cazul sa ne agresam SI pe tema asta decat daca nu mai avem alte arme :)

Dragomara, iti sade bine femeie nu te mai da de ceasul mortii
:D

Pauline Kael
15 Apr 2009, 22:15
Doresc bannare nu vreau sa mai scriu p-acelasi forum cu constipata asta Illotampa,care-si roade piciorusul de nervi in turbarea ei ca nu poate prosti pe toata lumea.
marshx!

illotempore2002
15 Apr 2009, 22:17
copii, haideti la discutia Slumdog versus Benjamin
e la Noutati

Dragomara
15 Apr 2009, 22:20
eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi însevă, de restul lumii nici nu se mai poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Pauline Kael
15 Apr 2009, 22:22
copii, haideti la discutia Slumdog versus Benjamin
e la Noutati
heil hitler,freulein.
io-te toti sunt copchiii ei.

eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi înşivă, de restul lumii nici nu se poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.
fa caccaccioaso,crezi ca citeste cineva ce scrii tu?

Dragomara
15 Apr 2009, 22:23
posibil sa fi scapat vreun dezacord, scriu repede, sunt neatenta, nu e cazul sa ne agresam SI pe tema asta decat daca nu mai avem alte arme :)

Dragomara, iti sade bine femeie nu te mai da de ceasul mortii
să fie umorul prea englezesc, sau logica mea e şi ea anormală?!:(

illotempore2002
15 Apr 2009, 22:23
eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi înşivă, de restul lumii nici nu se poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.

tu chiar vbesti serios?

esti cea mai tare!

Pauline Kael
15 Apr 2009, 22:25
vedeti ca sunteti proaste amandoua? nu se zice marinal,se zice mariner!
ia uite cele doua gratii decadente,turbarea si sifiliticoshenia.

Dragomara
15 Apr 2009, 22:25
atât de tare. :(

Neuptolem
15 Apr 2009, 23:59
Sfaturi utile, pragmatice si sanatoase:

Pe forum:
- Pauline sa fie bannata 1 luna; Luati-l ca un vot.
- Dragomara sa-'ncerce sa-si canalizeze energiile (negative si pozitive) in ceva creativ;
- Illotempore2002 sa se calmeze. Cum sa mai aiba credibilitate o recrutera, un psiholog, daca zbiara la tine?? Chiar daca le nimereste bine de cele mai multe ori, TONUL o invarte in mlastina si o dezumanizeaza suficient incat sa intre in acelasi ring cu Pauline!
PS: Illo, dar nu te-ai gandit ca am capatat oarece trasaturi cu Tyler Durden in ultimii ani? ;) - iti mai explic pe mail daca nu pricepi.

In real-life:
- Pauline sa-'ncerce un vin rosu de taur cu sotul ei. Iar a doua zi sa-l paraseasca, atat pe el cat si pe slujba cat si pe satucul uitat. E sanatos, simplu si cu adevarat nonconformist, nu scalambaielile de pe forum. Si mergi la Bucharest, intalnesti Printul Fermecat si te angajezi ceva care sa-ti puna in valoarea vorbaraia ori K.O.-ul fizixelualicos.
- Dragomara sa-l invite pe Pitbull la ea. De preferat la o sampanie si o cafea dupa, apoi Pitbull doarme la o prietena de-a Dragomarei, o prietena care locuieste cu sotul ei, nu singura. Iar Dragomara sa-i explice sotului prietenei ei ca e un tip de treaba, nu un infractor ori violator.
- Illotempore2002 sa se apuce sa scrie 2 scenarii in acelasi timp si sa le aduca in Atelier pana la 1 mai.

Da' eu sa va-'nvat fetelor, pai se poate?

Pauline Kael
16 Apr 2009, 00:04
Neuptolem,du-te ma la culcare.La nani! Mersi ca ai zis de bannare,dar schimba o luna cu definitiva.
Mah,tu cum dracu;'arati? Zi ,pana nu plec.

Neuptolem
16 Apr 2009, 00:27
Mah,tu cum dracu;'arati? Zi ,pana nu plec.
Mi-s shecsi.
Iti las un ID pe privat, de vrei. Dar sunt la fel de armasar si pe mess.
In real-life sunt ca Laurentiu (a se citi viitorul second, ti-l trimit pe e-mail, da' dupa Pasti).

Pauline Kael
16 Apr 2009, 00:42
Trimite ca nu mi-e somn,si mi-e sfarsitu'aproape.Dar promiti ca nu ne certam,mi-e lene.

Neuptolem
16 Apr 2009, 00:50
Nu sunt atat de idiot sa am incredere in tine. Dar imi fac o noua adresa de e-mail, special pt tine, zilele astea, si ti-o trimit pe privat aici ori o iei de la Gloria. Cel tarziu sambata.
Cu timpul, ai putea s-o obtii si pe cealalta.
Nu o lua ca teama ori respingere, dar nu-mi doresc un stres in plus pe cap, sunt mai pragmatic si ziua cand colind prefer sa uit de forum.

Vacanta placuta! ;)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 01:12
Faci cum vrei.Nu tin mortis,era o cale de impacare.Eu am doar o adresa si nimic de ascuns.E mai simplu.Mersi,e placuta pe naiba,in week-end ma linistesc.
Paste (fainoase) fericite!:D

Neupto,dar de fapt(pe langa faptul ca sunt sarita) mie ar trebui sa-mi fie nashpa de tine: de cate ori am incercat sa ma port frumos,m-ai muscat(de unde s-a nimerit).Chiar imi pare rau ca m-am purtat aiurea cu tine,dar...esti dificil.

redmen
16 Apr 2009, 02:10
Un lucru e clar.Daca eram moderator nu ceream bani (evidement) dar 2 3 beri ceream ca sa stau o zi intreaga sa sterg mesajele postate azi aici :)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 02:14
Stergeti-le,ce puii mei.
Ma bucur ca ma uraste acum Pitbull,e mai bine asa.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 02:40
Mai zi ceva şi de mine că mi-o plăcut aia cu „mizeria din suflet”.

redmen
16 Apr 2009, 02:42
Nu o mai intarata ca de`abia s`a linistit.E si noapte.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 02:45
Şi dacă s-o mai liniştit tot o să vreau sinuciderea ei de pe forum.Nu cred că mai poate sta după ce o zis de atâţia vreo 7 pagini din topic,de nu mai mult.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 02:48
Şi dacă s-o mai liniştit tot o să vreau sinuciderea ei de pe forum.Nu cred că mai poate sta după ce o zis de atâţia vreo 7 pagini din topic,de nu mai mult.
Care atatia ? Esti mic.

Judex
16 Apr 2009, 02:52
Am vazut ceva mai sus: apreciez faptul ca am fost luat in considerare pentru a modera acest forum. Cum se spunea intr-o vreme pe la Oscar - It was an honour just being nominated. Din pacate, cu scuzele de rigoare, ma vad nevoit sa declin oferta. Chiar daca sunt zile in care nu ma misc de-aici si discut cate-n luna si in stele, uneori lipsesc foarte mult. Deci nu sunt constant ca prezenta si asta ar trebui sa fie un criteriu foarte important in alegerea unui moderator. Plus de asta, am experienta ca admin principal si nu-mi amintesc cu mare placere de perioada aia; dar, pronind de aici, din cand in cand mai pot veni c-o mana de ajutor atunci cand sunt pe faza, cum am facut si pana acum.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 02:52
Nu o mai intarata ca de`abia s`a linistit.E si noapte.
Da,esti bun de moderator:p in momentele tale bune,asta e norocul.E mai importanta aparenta calmitate decat cultura si dragostea de oameni.
Suspect,n-am nik cu tine,tu ai inceput nu mai stiu ce.Uite tie iti cer scuze(desi nu ai nevoie) .Restul aia multi sunt Pid-bull,Illotempore si Marx.
Marx si Illotempore au inceput mai demult jocul asta bolnav,ei au inceput cu jignirile,iar Pitbull e un ipocrit si malitios,razbunator si rautacios,tot ce face ,face cu un scop.Le are,traiasca Secu.
Clar? Tu esti mic.

Trebuie sa inteleaga tov.Pitbull oricarei persoane de va incerca sa se apropie mai mult decat e cazul ii va provoca o reactie de respingere si repulsie sincera.Bineinteles ca aceia care nu-l cunosc bine ,sunt liberi sa-l indrageasca,sa-l respecte.La maimare.malaimare.

La nani.

Zoofilie curata.:p
Si ce mult tineam la tine ...prapaditule.Sunt o frumoasa si o nebuna.
Ala e raspunsul tau? Schelalaiala aia,maraitul ala de pudel venit de la coafeur? Chin-ez-ofilule.
Da,vreau sa mor,sa ma omoare si pe mine cineva.De pe forum.Ca mi-am pierdut timpul prea mult.
Ce PULA mea.

Noapte buna si ai grija ca si popii sunt oameni.Asa ca sa nu`i zici prea multe chestii :)
Redmen esti rautacios iar?
Suspectutzule,am Big Fish pe dvd,l-am vazut,dar mi-e dor de Helena Bonhham Carter.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 03:00
Îţi accept scuzele,deşi nu le-am cerut,purşi simplu glumeam câteva mesaje mai sus.Nu-l cunosc personal pe Ptbull,sau cel puţin mai apropiat,deşi am ID-u' lui de mess.Da' faza cu cronicele lui că nu ar fi bune a fost nesimţire crasă.Nu prea citesc io critici,numa p-ăştia din CineMaia,şi câte unu pe net rătăcit sau printr-o revistă şi pot spune că Pit îi cel mai bun.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 03:00
Ce e minunat si zburdalnic de misto,e ca adminii au lasat lucrurile asa, punand manutele la ochi,inchinzand cate un ochi pe rand,in scop de trafic.Pai trebuia sa am bann de cand hai.Asa ca maine gata,bannare,pai da.
Pitbull asta daca e citit,de ce e asa meschin?Too bad.

redmen
16 Apr 2009, 03:02
Un ban nu se da asa pe mofturi.Eventual o palma de trezire la realitate :) Dar ce noroc ca suntem o comunitate virtuala nu ?

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 03:06
La nani.

Mă şi duc,măcar să dorm vreo juma' de oră păn' la film.Noapte bună şi sper mâine când intru să găsesc toţi atâţia membrii Cinemagia ca şi acum.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 03:08
Îţi accept scuzele,deşi nu le-am cerut,purşi simplu glumeam câteva mesaje mai sus.Nu-l cunosc personal pe Ptbull,sau cel puţin mai apropiat,deşi am ID-u' lui de mess.Da' faza cu cronicele lui că nu ar fi bune a fost nesimţire crasă.Nu prea citesc io critici,numa p-ăştia din CineMaia,şi câte unu pe net rătăcit sau printr-o revistă şi pot spune că Pit îi cel mai bun.
Bine,e talentat dar e meschin.Pacat.Nu e cel mai bun,e printre buni.Cel mai rafinat si carismatic ,si pt bourgeois si middleclass si pt sa Majeste Imperiale meme e ALS.Si nu mai zice nik de ALS ca de-aia m-am suparat.Atat imi doream sa revina ,macar din cand in cand.
Ma bucur ca nu esti suparat.
Dragomara si Ilotempore sunt victime colaterale,s-au bagat in ciorba si au reusit sa ma agite mai mult.
Pitbull, ma dispretuieste deci a primit ce-a cautat iar.
Unde am ramas? Cam atat.N-am mancat de 3 zile,trece si asta:)Good Night,sweet prince,the rest is silence.

La nani.

Mă şi duc,măcar să dorm vreo juma' de oră păn' la film.Noapte bună şi sper mâine când intru să găsesc toţi atâţia membrii Cinemagia ca şi acum.
Ce film? Da,vor fi mai multi ca plec eu.
Cine vrea sa facem schim de ID-uri de mess?:p :cool: :D

Pitbull
16 Apr 2009, 03:10
Din pacate, cu scuzele de rigoare, ma vad nevoit sa declin oferta. Chiar daca sunt zile in care nu ma misc de-aici si discut cate-n luna si in stele, uneori lipsesc foarte mult. Deci nu sunt constant ca prezenta si asta ar trebui sa fie un criteriu foarte important in alegerea unui moderator.
Intr-adevär, am enuntat criteriul ästa. OK, îti înteleg refuzul - dacä stai cu timpul asa cum zici... Apropo de alt aspect abordat recent, numai fiintele inferioare sau imature uräsc. Am depäsit de mult faza asta, o datä cu vârsta. In plus, fäpturile inofensive, bune, blânde, care neputând fi rele se refugiazä în trädare si mitomanie, încercând sä mimeze infantil agresivitatea, în genul cäteilor mici si zgomotosi care laträ prin gard, îmi suscitä sentimente de afectiune si milä, tandrete si compasiune (chiar dacä, dupä ce devin plicticoase, încep sä le ignor); se stie, doar: câinii sunt favoritii mei; we are of a kind.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 03:13
Bine,deci înainte să mă duc să mă culc,merg să văd Big Fish/Peştele cel mare.Acum mă car că văd că o să iasă bătăi şi oricât de mult mi-aş dori,mă duc şila spovedit după ce se termină filmu'.Deci,noapte bună Pit,redmen,Pauline şi oricine mai îi pe la ora asta.

redmen
16 Apr 2009, 03:14
Noapte buna si ai grija ca si popii sunt oameni.Asa ca sa nu`i zici prea multe chestii :)

Eu nu sunt rautacios.Eu sunt sincer.

Pitbull
16 Apr 2009, 03:18
Apropo, stii pilda aia cu fluturele?
Un întelept chinez s-a culcat si a visat cä era un fluture... care, în visul lui, s-a culcat si a visat cä era un întelept! Primul care s-a trezit, n-a mai stiut ce anume era: om care se viseazä fluture, sau fluture care se viseazä om...?

...Acum câteva ore, dormind, am visat efectiv cä... mä trezeam din somn si constatam cä tot scandalul ästa de-aici se petrecuse doar în visul meu! Mi-am si zic: "Ce vis anormal...! Si ce bine cä era doar un vis. Intr-adevär, asa ceva nici nu putea fi adevärat!"
Si am adormit la loc.
Curând, m-am trezit.
Cu adevärat.
Si definitiv...

Pauline Kael
16 Apr 2009, 03:18
Apropo de alt aspect abordat recent, numai fiintele inferioare sau imature uräsc. Am depäsit de mult faza asta, o datä cu vârsta. In plus, fäpturile inofensive, bune, blânde, care neputând fi rele se refugiazä în trädare si mitomanie, încercând sä mimeze infantil agresivitatea, în genul cäteilor mici si zgomotosi care laträ prin gard, îmi suscitä sentimente de afectiune si milä, tandrete si compasiune (chiar dacä, dupä ce devin plicticoase, încep sä le ignor); se stie, doar: câinii sunt favoritii mei; we are of a kind.

Apropo, stii pilda aia cu fluturele?
Un întelept chinez s-a culcat si a visat cä era un fluture... care, în visul lui, s-a culcat si a visat cä era un întelept! Primul care s-a trezit, n-a mai stiut ce anume era: om care se viseazä fluture, sau fluture care se viseazä om...?

...Acum câteva ore, dormind, am visat efectiv cä... mä trezeam din somn si constatam cä tot scandalul ästa de-aici se petrecuse doar în visul meu! Mi-am si zic: "Ce vis anormal...! Si ce bine cä era doar un vis. Intr-adevär, asa ceva nici nu putea fi adevärat!"
Si am adormit la loc.
Curând, m-am trezit.
Cu adevärat.
Si definitiv...
Bine ca ti-a trecut dracului.Stiam ca n-ai inima,nici cat o efemerida,apropos.
Libelulule.
Redmen taci.Iar arunci piatra.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 03:31
Pitbull,te-am bagat la ignore pe mess,fa si tu la fel.

halebardul
16 Apr 2009, 08:54
Dupa o seara tumultoasa, in care am aflat lucruri care nu ne interesau (cine, cu cine, unde, in cati, la ce varsta, cu cata patima) a venit si dimineata si soarele inunda locul bataliei cu o lumina calma. Corbii sunt satui, imbuibati de-a binelea, cateva oase albesc la soare...

Gata cu poezia. Sa trecem la lucruri concrete, sa facem "procesul etapei":

1. repros catre moderatori: atentie cand uniti doua mesaje, pt ca unele incep inca din titlu, cum e cazul mesajelor dragomarei, iar cand le uniti uitati de asta si nu se mai pastreaza exact.

2. sa fii moderator remunerat cu "ok mersi pupici" inseamna sa te apuci sa faci fapte bune care, dupa cum se stie, nu raman nepedepsite.

3. Pauline declara ca n-a mancat de 3 zile!!! E adevarat? (ar fi o explicatie)

4. Paruiala si spalatul rufelor in public care izbucnesc din cand in cand pe forum sunt spectacole savuroase dar pe care n-as vrea sa le moderez. Ca simplu spectator e mai interesant, sa fii "sub legi" si sa poti interveni doar in limitele lor. Deci n-as vrea sa fiu moderator pe astfel de sectiuni, si cum nici o sectiune nu e scutita de asemenea fenomene rezulta ca nu pot sa vreau sa fiu moderator deloc, multumesc.

5. Asmutirea prin mp a unora contra altora mi se pare josnica (in caz ca e adevarat).

Acum am putea trece la a comenta meciul de aseara :)

cornel
16 Apr 2009, 09:44
Ma intreb oare ce poate intelege un utilizator nou din acest topic?
Cred ca daca moderatorii permit in continuare utilizarea injuriilor si a cuvintelor obscene pe acest forum, el se va transforma (daca nu s-a transformat deja) intr-un otv virtual.
Nu pot sa zic ca aveam pretentii de la acest forum dar sunt dezamagit.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 10:27
Da,este adevarat,ai dreptate Cornel, am jignit cumva pe toti userii noi Cinemagia,toata omenirea etc.Trebuie sa ai pretentie de la forum,altfel cum te-ar fi putut dezamagi?;) .De acea rog adminii si moderatorii forumului sa ma banneze,asta am vrut de fapt,am avertizat ca ma voi comporta aiurea ,am facut orice.
Am obosit,cred ca nu e locul meu pe forum.Nu ma deranjeaza daca mi se banneaza IPul.
Atata v-am rugat,nu e marre lucru,am incalcat regulamentul. Nu doresc bannarea nimanui altcuiva,doar pe a mea.Postarile ingrozitoare se pot sterge.
Halebardul,esti de treaba,ajuta-ma te rog.Scrie ca imi doresc bannarea si ca vreau liniste,sunt dependenta de forum.Multumesc.

halebardul
16 Apr 2009, 10:29
Ma intreb oare ce poate intelege un utilizator nou din acest topic?
Cred ca daca moderatorii permit in continuare utilizarea injuriilor si a cuvintelor obscene pe acest forum, el se va transforma (daca nu s-a transformat deja) intr-un otv virtual.
Nu pot sa zic ca aveam pretentii de la acest forum dar sunt dezamagit.

n-or sa inteleaga nimic, asa cum nici tu nu intelegi ceva din cearta pe care o surprinzi trecand pe sub o fereastra. Si oricum, userii noi n-au ce cauta aici, nu vad ce le-ar putea reprosa moderatorilor. Marius, care are 5 postari in total din 2001 pretinde ca a vrut sa citeasca noile reglementari ale forumului :) pentru ce? :) Pentru ca sa stie cum va posta inca un mesaj in urmatorii 9 ani? :)

Bineinteles ca se transforma intr-un otv dar, la fel ca si acolo, orice caft sau catfight aduce audienta. Pauline ar trebui sa ceara niste premii pt showul de ieri, a contribuit indirect la bunastarea cuiva.

Ce afacere beton trebuie sa fie asta: deschizi un forum, pe care in final toata lumea va ajunge sa se certe iar tu incasezi bani pe chestia asta :) Merita luata in considerare!

Halebardul,esti de treaba,ajuta-ma te rog.Scrie ca imi doresc bannarea si ca vreau liniste,sunt dependenta de forum.Multumesc.

Dar eu te vreau aici, Pauline.
Daca vrei sa scapi de dependenta de forum, incearca altceva.

Dar ca sa nu zici ca nu vreau sa te ajut: ia bannati-o, mai, pe Pauline! ;)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 10:34
Halebardul esti dragut,dar am obosit. Nu am ce cauta aici.Am facut tot acest circ lamentabil(cu injuraturi etc) ca sa fiu bannata.Altfel faptul ca mi-am aratat personalitatea in cele mai mizere subterane,colturi,manifestul meu dadaist n-are nici un rost.ma bucur daca s-a facut trafic,dar e pretul prea mare pt mine si-l regret.Ce naibii,am si eu un suflet,o constiinta.
N-am dormit,doar vreo 3 ore.
Scrie ca ar fi cel mai bine pt mine,pt toti sa fiu bannata.In definitiv,nu mor de tot.:-) O sa va trimit energii pozitive.:p
Mersi.

halebardul
16 Apr 2009, 10:37
Dependenţa de Internet a fost clasificată ca afecţiune clinică de către psihologii chinezi
Miercuri, 12 Noiembrie 2008 16:32

http://www.realitatea.net/dependenta-de-internet-a-fost-clasificata-ca-afectiune-clinica-de-catre-psihologii-chinezi_389171.html

Dependenţa de Internet a fost clasificată ca afecţiune clinică de către psihologii chinezi, alimentând controversele globale privind recunoaşterea utilizării neîncetate a Internetului ca tulburare mintală, potrivit informaţiilor publicate de itnews.com

Ca urmare, ministerul Sănătăţii chinez va aproba un manual în care se menţionează că folosirea Internetului pentru mai mult de şase ore pe zi pentru scopuri care nu sunt legate de muncă sau studiu şi prezenţa unui sentiment de stres sau panică atunci când nu se poate intra pe internet sunt două din cele mai comune simptome ale Afecţiunii de Dependenţă la Internet (IAD).

Alte simptome includ dependenţa de cumpărăturile online, de jocurile online accesate în mod excesiv, frecvenţa excesivă de vizionare de materiale pornografice pe Internet şi cheltuirea de sume ridicol de mari pentru activităţi non-productive pe Internet.

Potrivit unui raport realizat de Comitetul Permanent al Congresul Naţional Popular chinez, situaţia dependenţei la Internet este destul de gravă, având în vedere că 10% din cei aproximativ 40 de milioane de tineri chinezi sub 18 ani sunt declaraţi dependenţi de Internet. Potrivit cercetătorilor americani, în SUA această dependenţă nu are aceeaşi amploare, doar unul din opt americani prezentând cel puţin un simptom de dependenţă la Internet, iar un procent semnificativ din aceştia sunt conştienţi de aceast lucru şi au căutat ajutor medical.

Potrivit itnews.com, soluţia chineză pentru un antidot la această dependenţă constă în internarea într-o tabără de dezintoxicare, unde "subiectul" va primi ajutor de la psihologii chinezi, îi vor fi administrate medicamente pentru atenuarea unor dorinţe, hipnoză, disciplină strictă şi dacă este necesar, terapie de şoc electric.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 10:38
Da,am mai trecut prin asta.Acum sunt la suprasaturatie.Chestia e ca nu rezist la...agresivitate,desi par/sunt f agresiva.
Nu obisnuiesc sa-mi fac clone

"Potrivit itnews.com, soluţia chineză pentru un antidot la această dependenţă constă în internarea într-o tabără de dezintoxicare, unde "subiectul" va primi ajutor de la psihologii chinezi, îi vor fi administrate medicamente pentru atenuarea unor dorinţe, hipnoză, disciplină strictă şi dacă este necesar, terapie de şoc electric."[/

Ca-n sec 19,ce mai.
Nu stau asa mult pe net.Dar sunt dependenta.Am atatea carti de citit.
Ce faci ,Halebu,acum imi pui diagnostice? Rasucesti cutitu'-n rana.:p Misto.
Ada repede un Rorschach.

halebardul
16 Apr 2009, 10:43
sau ce a postat redmen pe undeva:

Keira Knightley finds social networking sites such as Facebook 'dehumanising'
From BANG ShowbizNEWS.com.au April 15, 2009 08:53am

Keira Knightley says she hates social networking websites like Facebook and Twitter / Reuters
Keira Knightley says she hates the internet
Social networking sites are "dehumanising"
Technology: Finding love in a random way
ACTRESS Keira Knightley hates the internet, particularly social networking sites such as Facebook and Twitter.

And she says she can't stand people who always checking their online messages.

"I hate the internet," she said.

"I find it dehumanising to constantly check emails or social sites which have become so fashionable."

The star also refuses to Google herself for fear of getting upset by criticism.

The star relies on her friend, actress Sienna Miller - her co-star in The Edge of Love - to stop her searching her name on the web.

Miller explained, "We keep ourselves afloat if things happen in the media that are hard to deal with, or the awful temptation to Google yourself comes up, and just being mortified about what people write about you.

"She'll phone me up and say, 'I'm thinking about doing it,' and I'm like, 'I am too ... don't do it, don't do it!' And we'll kind of talk each other out of it.

"But it's hard sometimes to not want to know what people are saying behind your back."

Pauline Kael
16 Apr 2009, 10:44
Keira e draguta dar joaca f prost in unele filme.

StefanDo
16 Apr 2009, 10:51
wow

1. sa zicem ca injuraturile de mai sus au fost intr-adevar "reprosuri" pentru moderatori (cel putin pentru unul dintre ei)

2. pauline, n-am sa te bannez. daca vrei sa nu mai intri pe forum, pur si simplu nu mai intra

3. n-am sa banez pe nimeni altcineva

halebardul
16 Apr 2009, 10:53
faza asta cu "sinuciderea" prin cautarea bannarii cu orice pret cred ca o are oricine devine dependent de forum. Tu ai demonstrat acum ca nu functioneaza. Vezi, ne-ai lipsit de o speranta. :)

Dar stii ca sa incerci vindecarea asa e ca si cum ai fuma 1000 de tigari intr-o zi ca sa scapi de dependenta de fumat. Sau sa-ti faci tigari din frunze de nuc si sa le pufai ca locomotiva. Lasa doar un gust amar si nici nu te vindeci.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 11:16
wow

1. sa zicem ca injuraturile de mai sus au fost intr-adevar "reprosuri" pentru moderatori (cel putin pentru unul dintre ei)

2. pauline, n-am sa te bannez. daca vrei sa nu mai intri pe forum, pur si simplu nu mai intra

3. n-am sa banez pe nimeni altcineva
Nu e corect.Gandeste-te daca aceste injuraturi erau impotriva ta.Ai fi luat masuri imediat.Illotemopre mi-a facut publice detalii personale,si de altfel ea singura a intrat pe topicul asta fara s-o cheme nimeni.dar am zis ca nu vreau bannarea ei,nu ma intereseaza.
Dar bannarea mea ar fi logica: am incalcat regulementul,asa vei da un exemplu de "asa nu".
Stefan,de ce ma pedepesti?
Si acum ...."Eli,Eli ,lama sabachtani?"
Oamenilor,fetelor,va cer iertare,in special pt dracuieli si injuraturi.
In rest ,asumati-va faptele,nu cu masochismul asta distructiv de care dau eu dovada,dar fiti mai atenti.
Pitbull a stat in dimineata asta si dintr-un exces de zel infantil a ametit postarile.:p

StefanDo
16 Apr 2009, 11:18
Pauline, repet, daca nu mai vrei sa intri pe forum, nu mai intra
comportandu-te ca in ultimele... 20 de pagini nu castigi nimic

Pauline Kael
16 Apr 2009, 11:26
Stefan,Pitbull ma cunostea(Stia reactiile mele pe forum),nu trebuia sa ma provoace.Asta nu iti pune semne de intrebare si despre el,despre caracterul lui mare?
Iar Dragomara si Illotempore au intrat singure, s-au bagat in ciorba si m-au provocat.Am facut toate astea cu un scop,bannare.
Nu rezolv,intr-adevar.Dar nu ti-e putin mila de mine?

StefanDo
16 Apr 2009, 11:37
nu mi-e mila de tine doar pentru ca uiti un lucru foarte important, acela ca poti sa-ti controlezi singura reactiile si prezenta pe forum :)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 11:39
Multumesc de incurajare.:-)
Sa ai niste sarbatori fericite,deosebite si intra mai des pe forum!

Liviu-
16 Apr 2009, 11:45
Eu totusi nu inteleg de ce nu se baneaza userii pentru astfel de reactii. O data la cateva saptamani sau chiar mai des are cineva o "criza de banare". Pe mine personal nu ma deranjeaza (prea tare), dar nu stiu ce reactie au userii noi. Cel putin nu ma mir ca din atatia useri cati are Cinemagia doar cativa sunt activi sau mai sunt activi pentru ca altii s-au saturat de astfel de "discutii" probabil. Sta forumul doar in userii astia care se injura in orice topic in care se intalnesc?

PS: Mi se pare de bun simt ca astfel de discutii sa se poarta pe mess sau in cel mai rau caz prin mesaje private.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 11:50
Bun,multumesc lui Stefan ca e atat de fin psiholog,mai rar(el si Gloria sunt extraordinari).
Liviu,nu toti oamenii sunt echilibrati ca tine,ca Stef,sa ni se interzica accesul pe net? Asta e,da,cea mai buna solutie e bannarea mea.Restul nu e treaba mea.

Eu totusi nu inteleg de ce nu se baneaza userii pentru astfel de reactii. O data la cateva saptamani sau chiar mai des are cineva o "criza de banare". Pe mine personal nu ma deranjeaza (prea tare), dar nu stiu ce reactie au userii noi. Cel putin nu ma mir ca din atatia useri cati are Cinemagia doar cativa sunt activi sau mai sunt activi pentru ca altii s-au saturat de astfel de "discutii" probabil. Sta forumul doar in userii astia care se injura in orice topic in care se intalnesc?

PS: Mi se pare de bun simt ca astfel de discutii sa se poarta pe mess sau in cel mai rau caz prin mesaje private.
Cum se face ca atunci cand forumul era gol si nu se certa nimeni cu nimeni nu mai intra nimeni?

Dragomara
16 Apr 2009, 12:12
am verificat traficul. un maximum de 70 de useri + vizitatori online e mai puţin decât nimic.
oare de ce se întâmplă toate astea?:confused:

Liviu-
16 Apr 2009, 12:22
Cum se face ca atunci cand forumul era gol si nu se certa nimeni cu nimeni nu mai intra nimeni?

Nu am de unde sa stiu daca a existat un astfel de moment pentru ca renuntasem la a mai intra pe forum. Ghici de ce... Nu uita ca forumul asta e destul de vechi si inainte de liniste, daca chiar a fost liniste, tot cearta era la ordinea zilei. Cat despre firile temperamentale am zis mai sus. Exista messanger/skype/mesaje private si multe alte mijloace prin care va puteti certa cat vreti, fara sa obligati userii/moderatorii sa va vada. Ma indoiesc ca cei care nu iau parte la altercatiile voastre stau pe forum doar ca specatori ai unui meci de box.

Dragomara
16 Apr 2009, 12:25
Ma indoiesc ca cei care nu iau parte la altercatiile voastre stau pe forum doar ca specatori ai unui meci de box.
exemple care îi includ, bineînţeles, pe moderatorii site-ului.:D

Pauline Kael
16 Apr 2009, 12:28

Nu am de unde sa stiu daca a existat un astfel de moment pentru ca renuntasem la a mai intra pe forum. Ghici de ce... Nu uita ca forumul asta e destul de vechi si inainte de liniste, daca chiar a fost liniste, tot cearta era la ordinea zilei. Cat despre firile temperamentale am zis mai sus. Exista messanger/skype/mesaje private si multe alte mijloace prin care va puteti certa cat vreti, fara sa obligati userii/moderatorii sa va vada. Ma indoiesc ca cei care nu iau parte la altercatiile voastre stau pe forum doar ca specatori ai unui meci de box.
Nu stiu ce ai vrut sa zici cu ultima fraza,dar daca vrei bannarea mea,scrie sus si tare,trimite-le PM Gloriei,lui Stefan.De fapt ce vrei?

Dragomara
16 Apr 2009, 12:29
nu mi-e mila de tine doar pentru ca uiti un lucru foarte important, acela ca poti sa-ti controlezi singura reactiile si prezenta pe forum :)
mătăluţă ai cam tras chiulul de la lecţiile de psihologie, pişicherule!! ;) ;) ;)

Liviu-
16 Apr 2009, 12:44
Nu stiu ce ai vrut sa zici cu ultima fraza,dar daca vrei bannarea mea,scrie sus si tare,trimite-le PM Gloriei,lui Stefan.De fapt ce vrei?

Cu ultima fraza vroiam sa zic ca userii mai activi nu stau pe forum doar pentru ca pot observa certurile altora, ci pentru ca sunt iubitori, mai mult sau mai putin, ai cinematografiei.

Si in loc de banare nu crezi ca ar fi mai buna o altfel de rezolvare a disputelor? In asa fel incat cei care nu sunt implicati sa nu le vada bineinteles. Puteti face o conferinta pe messanger si invitati pe oricine vrea sa va vada certandu-va. Eu nu vreau banarea cuiva, dar inainte de toate nu vreau motive pentru a o dori. Probabil de asta nici nu luati ban, pentru ca moderatorii sunt oameni cu bun-simt si nici sa va dea ban nu vor, dar daca ai (cel putin in cazul tau) un respect asa mare pentru ei, de ce sa le dai motive pentru a te bana? Pana la urma lipsa de respect nu e numai pentru adversarul din ring, dar mai ales pentru moderatori si eventual pentru userii normali, neinteresati de aceste dispute.

De fapt ce vreau? Bun-simt.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 12:54
Bine.

Chambord
16 Apr 2009, 13:40
Pauline, Pitbull, Liviu ... mersi pt nominalizarea ca posibil moderator dar NO fuckin WAY, abia am timp sa citesc ce se scrie si sa mai bag si eu o prostie doua.

@pauline: las-o-n pana mea faza cu bannatu (sarbesc), we like you alive & here and you know it :mad:

Pauline Kael
16 Apr 2009, 13:58
Vous etes un vrai gentille homme,monsieur Chambord,ca ne vaut pas la peine :)
Ba da,esti potrivit ca moderator, pe primul loc cultura si ...bunul-simt de care zicea Liviu-;) :D :)

Chambord
16 Apr 2009, 14:14
@pauline: ti-am facut o dedicatie la (radio) Listen Rock

Pauline Kael
16 Apr 2009, 14:25
Multumesc:oops:

StefanDo
16 Apr 2009, 14:26
ok, haideti sa revenim la reprosuri pentru moderatori :)

Pitbull
16 Apr 2009, 15:38
Putem sa creem un topic nou intitulat "Cele 15 minute de glorie cu Andy Warhol" si sa mutam acolo aspiratiile la celebritate ale lu` Dragomara si ale lu` Pauline ? Sunt convins ca se vor simti bine acolo impreuna. Evident ca si alti useri dornici de celebritate isi vor ocupa locul in acel topic.

P.S. Da nu am vrut sa scriu "Dragomarei" am vrut sa scriu "lu` Dragomara".Ca la noi pe Teleorman.
Nu gäsesc "split topic".
(Iar când am vrut sä mergez douä mesaje succesive ale Paulinei, s-a lipit de ele si al lui Redmen - vezi citatul!)

Dragomara
16 Apr 2009, 16:34
@pitbull - nici io, şi oricum dacă găsesc, sar peste, că doar bine ştiut e faptul că aspirantele la celebritate "e" suple.

@Ştefan - eşti incapabil de obiectivitate, sper că asta numai în viaţa/ lumea virtuală;
- eşti mult prea orgolios, adicătelea nu poţi admite niciodată că TU ai greşit, dar asta are o rezolvare, s-ar putea ca o dată cu vârsta orgoliul să se mai niveleze;
- nu prea ai umor (acum eu sunt un pic nesinceră, şi nu scriu exact ce gândesc, pentru că nu vreau să te supăr şi mai rău);
- nu eşti diplomat, nici foarte şiert pentru a întoarce orice situaţie în favoarea ta.
- însă ai buze senzuale, care sper că ştiu şi să zâmbească, aşa că nu-ţi mai reprosez nimic, tu ştiind deja ce gândesc.
:cool: :cool: ;) ;)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 16:35
Saracu' Stefan.

halebardul
16 Apr 2009, 16:44
repros catre moderatori: atentie cand uniti doua mesaje, pt ca unele incep inca DIN TITLU, cum e cazul mesajelor dragomarei, iar cand le uniti uitati de asta si nu se mai pastreaza exact sensul (uneori nu se mai intelege nimic).
poftim.

redmen
16 Apr 2009, 16:48
Poate ca asa scrie respectiva persoana.Mesajul in titlu si ultimul cuvant si punct sau semnul exclamarii in mesajul propriu-zis.La asta te`ai gandit ? :)

halebardul
16 Apr 2009, 16:51
Exact la asta m-am gandit, doar ca probabil la comanda "join" nu ai ca optiune sa iei si titlul, ala-i separat.

bine ca nu termina mesajul in semnatura, ca si-ar schimba-o la fiecare postare. :)

Dragomara
16 Apr 2009, 16:53
am văzut şi io că mesajele mele îs varză, după ce nenea moderatoru' nu ştiu ce le face. însă mi-am zis: asta o fi şi IDEEA! ;)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 16:58
II reprosez lui Stefan ca nu ne-a bannat pe mine si pe Ilotempore definitiv.S-a incalcat regulamentul.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:21
Cine a sters postarile,sau unde s-au mutat? Unde sunt dovezile?

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:24

CER Bannarea lui Illotempore si a mea!!!!
O merita.

corinka
16 Apr 2009, 17:24
Care postari? :eek:

Pitbull
16 Apr 2009, 17:29
1) Nici unele.
2) Nenea moderatorul stie ce face, dar programul functioneazä cum vrea el.
3) Il felicit pe Stefan cä n-a cäzut în capcana birocraticä a aplicärii oarbe, mecanice, destructive, a regulamentului.
4) Dragomara e distratä ca de obicei - dar ästa e farmecul ei. Atentä, exactä, rationalä, n-ar mai fi Dragomara - ar fi o tovaräsä dirigintä la clasa a V-a D.
(Stefane, zi cä le-ai bannat, si nu e vina ta cä n-a mers, si acum studiazä Daniel problema, si-o s-o rezolve pânä-n 2014 când trecem la euro! Asa, o s-avem liniste - s-o creadä prostii!)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:31
Sa se stearga postraile de la pagina 20 incoace,daca nu fac scandal(cred ca am facut cancer de suparare).
Nu mai suport marlaniile,nici in viata ,nici pe net.
Ori stergeti toate postarile cu injuraturi si dezvaluiri,ori ne bannati.
Ea a gfacut cea mai mare tampenie,in stiluleei murdar,a dezvaluit date personel despre mine,din gelozie.Nu e nici o rusine sa ai familie,dar ea traieste cu impresia ca mi-a facut rau.
E doar o tupeista isterica fara pic de sensibilitate,adineuri ii face pe toti useriii imbecili,se rastea la alt user(rastea folosind cuvinte cretine...)
E o parasuta

Neuptolem
16 Apr 2009, 17:32
De ce Illo? A fost doar nervoasa. Pe motive intemeiate.
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog!
De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...

Pauline Kael
1) Nici unele.
2) Nenea moderatorul stie ce face, dar programul functioneazä cum vrea el.
3) Il felicit pe Stefan cä n-a cäzut în capcana birocraticä a aplicärii oarbe, mecanice, destructive, a regulamentului.
4) Dragomara e distratä ca de obicei - dar ästa e farmecul ei. Atentä, exactä, rationalä, n-ar mai fi Dragomara - ar fi o tovaräsä dirigintä la clasa a V-a D.
(Stefane, zi cä le-ai bannat, si nu e vina ta cä n-a mers, si acum studiazä Daniel problema, si-o s-o rezolve pânä-n 2014 când trecem la euro! Asa, o s-avem liniste - s-o creadä prostii!)
Fir-ai al dracului pitbull cu regulamentul tau.il aplicati doar cand aveti voi de suferit,daca un oarecare user este lezat stati cu mainile in sold ca tzatzelele.
Porcule.

redmen
Ok.I`m outta here :)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:34
De ce Illo? A fost doar nervoasa. Pe motive intemeiate.
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog!
De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...
Toti handicapatii pe forumul asta,chiar vreau sa plec.
nu vezi cat esti de prost,mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor.
Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic.

Pitbull
16 Apr 2009, 17:37
Mai stai, mä Redule, io ce ne râdem! :D

(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!)

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:38
Pitbull,in nimicnicia ta,de ce nu ceri bannarea mea? Iti face placere umlinta mea publica asa cum faceai pe vremea comunistilor cu rivalii tai mai inteligenti?
Vrei sa ajung sa ii jignesc pe Stefan si pe Gloria sau ce sa fac ca sa fiu bannata? Ce nu intelegeti? Ca suneteti TOTI niste nesimtiti?Cum suna asta ca isterica aia v-a facut imbecili mai devreme? Dragomara de ce lua bann definitiv si eu nu pot?Ce vrei sa deminstrezi? Cat de putregait estii? Cat de nimeni si tristut?

Cer bannarea mea definitiva,asa cum altii au fost bannati si li s-a taiat cheful de a mais crie pe acest forum de cacat,citat din marea clasica illotempore.

Mai stai, mä Redule, io ce ne râdem! :D

(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!)
Corect,esti un porc de caine.
O gaura de cur .
Du-te naibii cu enumeratiile tale aplatizate.

Pitbull
16 Apr 2009, 17:41
Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...
Ce-i alea "frauri"?
"Fracuri"?
"Nemtoaice"...?
Explain, please.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 17:41
Ia sa vedem cum

redmen
16 Apr 2009, 17:42
Iti face placere umlinta mea publica ....

Singura persoana vinovata de umilinta aici esti tu.

Pauline Kael
unesti toate

postarileeee

Pitbull
Redule, nu mai uni toate

postarileeee

Liviu-
16 Apr 2009, 17:45
Runda a doua?

redmen
16 Apr 2009, 17:45
Acuma sau asteptam sa treaca postul ? :)

redmen
16 Apr 2009, 17:49
Anunt catre toata lumea.Cea mai buna pedeapsa pentru o persoana care se comporta ca Pauline e sa o lasi sa vorbeasca singura.Deci NIMENI sa nu mai scrie absolut nimic pe acest topic din CLIPA ACEASTA.

Va multumesc,

Neuptolem
16 Apr 2009, 17:52
Toti handicapatii pe forumul asta,
Are dreptate! ;)

chiar vreau sa plec.
Si ce te opreste draga? Vreo veste proasta? Un telefon de la Gengar? lol

nu vezi cat esti de prost,
De ce sunt prost? Da-mi argumente. :)

mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor.
Nu, wrong! Apar la scandal ca erou salvator. Ma gandesc dinainte ca mesajul meu e cel mai obiectiv, echilibrat, justitiar si izbavitor. Dar pe majoritatea nu-i pot salva, insa incerc sa fac un bine, ca tot omu'. Daca-i dai 100 de euroi unui cersetor el se duce si-i bea. Nu e frumos.

Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic.
Nu ma refeream la cei fara diploma ori "ajunsi" pe "vorba buna".
----
Gengar, iti predau stafeta, ia baga-te aci, ca te vaz onlain, eu ies cu iubita in parc. Pe furtuna. Iar pe seara revedem "Black Snake Moan / Blestemul Sarpelui de Negru".

Liviu-
16 Apr 2009, 17:53
Pff, i-ai stricat planul lui redmen.

Pitbull
16 Apr 2009, 17:55
Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,
Peste, sau snitel?
Mediocrii? Un mediocriu, niste (snitel) mediocrii, toti mediocriii?

Neuptolem
16 Apr 2009, 17:57
Pff, i-ai stricat planul lui redmen.
Vazut, se aproba! M-am carat! loool

Pitbull
16 Apr 2009, 18:01
Bäi, puneti-vä mästile de gaze, cä în curând vor fi târâte aici ciosvârte dintr-un cadavru în putrefactie.
Mie, necrofil cum sunt, îmi place... Se-anuntä un show interesant - da' numai pentru cine are stomac de strut.

StefanDo
16 Apr 2009, 18:02
de acum inainte sterg tot ce nu e on-topic

Pitbull
16 Apr 2009, 18:13
Era si cazul.
Eu nu m-am bägat, ca sä nu fi acuzat de "subiectivism".
Merg sä mä culc un pic, revin mai pe searä. OK pupici merci.

Pitbull
16 Apr 2009, 22:44
Gata.
(Incuiat provizoriu.)

StefanDo
16 Apr 2009, 22:55
pauline, bannata pana marti

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:59
Măi,numa' să mă duc să-mi pun un pahar de Cola cu gheaţă şi iacătă au si început bannările.:D

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:04
moamaaaaa ce pofta de cola cu gheatza mi-ai facut, pufffffffffffffffffff, simt ca mor :((

Dragomara
16 Apr 2009, 23:04
dacă tot eşti tu obiectiv acum, te rog dă-ţi demisia şi scoate-l şi pe Pitbull la pensie.
frate, sunteţi VARZĂ. AMÂN2. :mad:
deci chiar nu pot să cred că existaţi cu adevătrat şi în afara forumului! :confused:

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:05
moamaaaaa ce pofta de cola cu gheatza mi-ai facut, pufffffffffffffffffff, simt ca mor :((
Nici nu ştii cât de bun îi.:D

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:05
pai de ce nu e obiectiv?

spunandu-i ca nu e obiectiv, il acuzi de subiectivism. explica!

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:06

taci!

am mancat ceva sarat si acuma nimic nu ar fi fost mai potrivit decat cola cu gheata!

gata, taci!

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:07

taci!

am mancat ceva sarat si acuma nimic nu ar fi fost mai potrivit decat cola cu gheata!

gata, taci!
Bine.:D

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:10
dar ma voi salva printr-o limonada cu miere si cu lamaie sau o bere Guiness :) de care uitasem
:p

Dragomara
16 Apr 2009, 23:11
pai de ce nu e obiectiv?

spunandu-i ca nu e obiectiv, il acuzi de subiectivism. explica!
ceea ce este mai mult decât evident nu tb explicat. mereu uit, Ştefan nu e subiectiv, numai aşa poate fi el. nici dacă ar fi balanţă nu i-ar ieşi mai bine dezechilibrele astea.
oricum, în seara asta m-am rerererereconvins că DE FAPT nimic nu s-a schimbat aci. :mad:
păcat de risipa aia de declaraţii.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:14
Nu ştiu unde să scriu da' văd că fetele de pe forum încep să aibă dorinţe sinucigaşe.De ce?

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:17
nu, nu e evident deloc. si chiar daca ar fi evident, este normal sa iti sustii afirmatiile pt ca interlocutorul sa poata sa raspunda.

daca eu iti zic "Dragomara, tu esti vinovata" tu ai sa vrei sa stii intai de ce consider eu ca tu esti vinovata ca sa imi poti raspunde! logic, nu? iata cum m-ai pus tu sa explic niste chestii banale care se inteleg!

de ce ai autosuficienta asta de te tot repeti ca totul este mai mult decat evident, si totul e clar si se subintelege!

nu am nimic cu tine, dar pe bune, acuzi un om de ceva (si nu vbesc neaparat de stefan, pe el nici nu cred ca il intereseaza de ce anume il acuzi tu) dar nu ii spui de ce.

Dragomara
16 Apr 2009, 23:25
dar acum chiar mă confunzi.
foarte pe scurt: prostia nu tb explicată, ea se impune de a sine. şi acum nu vb DOAR de a mea. oamenii inteligenţi înţeleg ceea ce este mai mult decât evident. nu am timp, chef, răbdare să explic de ce pe X sau Y nu-l duce capul, sau nu are caracter. dacă am fi în faţa instanţei poate că mi-aş face ceva timp. etc. etc.
îmi este mult mai mult decât suficient că Ştefan ştie ce şi de ce spun.
pa.
m-am plictisit.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:27
Bannati şi până după Paşti şi pe sinucigaşa asta.Să fie linişte macar câteva zile.

StefanDo
16 Apr 2009, 23:28
sa stii ca ma bate gandul

da' poate chiar s-a plictisit si soarbe vinishor lansandu-ne in pace

stim foarte bine cum sta dragomara cu promisiunile, din pacate

ultima oara cat a durat, vreo 10 ore?

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:30
Să te bată mai tare gându' ăla.Se poate relaxa şi ea până marţi,şi chiar dacă nu se relaxează,adună nervi şi Marţi când vine Pauline mai se pune de un show.

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:30
bun!

noapte buna daca toti suntem niste prosti distrusi si daca totul iti pute. nu ai decat sa-ti gasesti locul unde te simti bine, cine te tine aici legata?

noi nu vrem sa-ti provocam suferinta dar nici sa ne futi tu la icre la fiecare post jignindu-ne nu ne arde. mai ia o pauza si reflecta: nu-ti place forumul asta then leave it!

e usor sa stai sa critici pe altii de dimineata pana seara, ce te costa sa postezi niste fete din alea albastre plangacioase? sau sa te lamentezi devenind lamentabila toata ziua?

Dragomara
16 Apr 2009, 23:31
îi citeşte pe proşti. şi tu ştii pe cine, şi de ce.

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:32
Să te bată mai tare gându' ăla.Se poate relaxa şi ea până marţi,şi chiar dacă nu se relaxează,adună nervi şi Marţi când vine Pauline mai se pune de un show.

sincr, eu abia astept :d doar ca this time nu o sa mai particip, am sa stau si am sa ma uit ca la un balci, dinafara :)

Dragomara
16 Apr 2009, 23:33

sincr, eu abia astept :d doar ca this time nu o sa mai particip, am sa stau si am sa ma uit ca la un balci, dinafara :)

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:34
Stefane,hai banneaz-o pe Dragomara.Măcar câteva zile liniştite pe forum să discutm de FILME!!!!Că o trecut ceva vreme decând discutam, de ele.

Dragomara
16 Apr 2009, 23:35
Stefane,hai banneaz-o pe Dragomara.Măcar câteva zile liniştite pe forum să discutm de FILME!!!!Că o trecut ceva vreme decând discutam, de ele.
şi tu n-ai. nici tu. punct.

illotempore2002
16 Apr 2009, 23:36
da, am facut parte, true. a fost asumat, sa stii, adica am stiut ce fac, la ce ma expun si cum ma expun. am facut-o insa dintr-un motiv bine intemeiat :)

dar e ok, daca pt tine fac parte din balci, nu am o problema cu asta. whatever you say :)

cu alte cuvinte, ai tu ce ai si cu mine doar ca io nu ti-am dat niciodata nici un motiv.

Dragomara
16 Apr 2009, 23:37
inepte aveţi unii dintre voi! de parcă mi-aţi lipsi, şi v-aş ţine io pe vreunul de vorbă. absolut de necrezut!
LOL!

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:37
şi tu n-ai. nici tu. punct.
Cred că te referi că n-am discutat de filme.Cu cine?Când toţi erau preocupaţi de scandal.

Dragomara
16 Apr 2009, 23:40
plictisit de moarte. priepeţi o dată pt totdeauna. răspund doar din politeţe. după ce dau logout NICIUNUL dintre voi nu mai există. ştiu, e urât ce scriu, dar ăsta e adevărul. nu că io aş avea pretenţia să exist pt careva. Doamne fereşte!
noapte bună!

StefanDo
16 Apr 2009, 23:42
răspund doar din politeţe

asta a fost priceless

dragomara, hai fii un pic nesimtita :)

cateva zile, asa, eventual pana la anu'

redmen
17 Apr 2009, 01:25
Nu trebuia banata.Acuma va face si ea pe victima si pe martira ca mai stim noi cine.

O rugaminte am la cine e in masura sa ma ajute.Adica Gloria,Stefan sau Pitbull ca altcineva nu e :)

Poate ca pe ceilalti useri care au patit la fel nu ii intereseaza prea mult dar eu doresc ca postarile in care am fost jignit de Pauline sa fie sterse.Va multumesc.

Pitbull
17 Apr 2009, 04:00
Rezolvat.

Dai trei beri - nu glumesc! A trebuit sä cobor iar în hazna si sä iau zoaiele la strecurat...

Dragomara
17 Apr 2009, 12:23
întrebare pentru admini şi nu numai: de ce m-am supărat io aseară?!
v-aş fi spus io singură, unde se pare că nu prea s-a înţeles. :cool:
deci aştept variantele voastre. după ce ţara n-o să mă mai vrea patrioată/ gospodină/ bun ceţăţean/ fiică devotată/ mamă de păsărici etc. adică mai pe săpt. viitoare am să v-o scriu şi pe-a mea.

Pitbull - tu ştii că io mi-s Toma Necredinciosu, dar la câte mulţumiri am de dat pe-aci ce mai contează încă una?! Mulţumesc! ;)

ia şi o dedicaţie, ce e dragostea în accepţiunea lui Ayo & mea:

http://www.youtube.com/watch?v=9npgs69FIiY

no, hai Sărbători fericite!

-----
last edit. of aşa se întâmplă dacă nu-i citeşti pe unii. oricum nu-mi pare rău că am mulţumit fără să fie nevoie, sau poate chiar dimpotrivă. numai dăruind multiplici. Pitbull te rog ascultă melodia. merită. şi data viitoare să fii mai atent când afirmi asta, pentru că love is in what we do.

"I love you" is so easy to say
But so many times it doesn't mean a thing
"I love you" could everything
As long as we don't know what love is
I think love is not in what we say, love is in what we do
And when we say we love we've got something to prove

What Is Love?? (*4)

I think love is nothing but the truth
Something inside of me, something inside of you
Love is faith and loyalty
Love is sharing, love is to believe
What Is Love?

I think that is what love could be
And so much more 'cause love is deep, love is deep

What is love? (*4)

I think love can be bold, love can be bear
Love can make you happy and lova can make you sad
Love can break your heart and love can hear your soul

StefanDo
17 Apr 2009, 13:05
din nefericire, dragomara rămâne aceeaşi ceţăţeană politicoasă

redmen
17 Apr 2009, 14:57
Rezolvat.

Dai trei beri - nu glumesc! A trebuit sä cobor iar în hazna si sä iau zoaiele la strecurat...

S`a facut.Multumesc.

halebardul
17 Apr 2009, 16:23
Dragomara, nu te supara, dar avatarul tau e creepy rau!!!
e macar viu copilul ala? sau e o papusa? ca ma ia cu fiori cand il vad. E de pe lumea asta?

Brrr!

illotempore2002
17 Apr 2009, 16:32
e nepoata-sa, nu mi se pare creepy, e super frumoasa, angelica, it's all in your head! and you are not possessed and you are not almost dead, these games that you play are all in your head

halebardul
17 Apr 2009, 17:09
e nepoata-sa, nu mi se pare creepy, e super frumoasa, angelica, it's all in your head! and you are not possessed and you are not almost dead, these games that you play are all in your head

atunci scuze, dar poza e de vina. Blame it on Kodak!

Dar senzatia de spooky, creepy, scary, tot ramane.

redmen
17 Apr 2009, 17:27
Dragomara are un avatar delicios! Nu vb cu ea pt ca e agresiva (si ea si Illo) dar n-am nik cu ele.
e eterna mea scrisoare (de fapt poza care face cât o mie de cuvinte) către Moş Crăciun. no, acum îmi tb şi-un tătic cu ochişori albaştri, ai mei fiind doar negri. şi bineînţeles că o să o cheme Dragomara. :P

halebardul
17 Apr 2009, 17:31
Dragomara are un avatar delicios! Nu vb cu ea pt ca e agresiva (si ea si Illo) dar n-am nik cu ele.
e eterna mea scrisoare (de fapt poza care face cât o mie de cuvinte) către Moş Crăciun. no, acum îmi tb şi-un tătic cu ochişori albaştri, ai mei fiind doar negri. şi bineînţeles că o să o cheme Dragomara. :P
creepy again.
ba chiar cu atat mai mult.

redmen
17 Apr 2009, 17:33
:)

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:24
I-am băgat cu opţiunea wiki la Iliu o poză.Şi n-o fost afişată.Nu-i nimic.Am mai trmis o dată.Şi tot nimic.De ce?

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:27
Şi daniel cum de îi admin?Până la schimbarea de look a forumului n-a fost.Şi cine-i root ăla de-i admin?

halebardul
17 Apr 2009, 18:28
http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/106.gif

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 21:13
Apropo,numa' la mine sau la toţi îi forumu' blocat pe Engleză?

Judex
17 Apr 2009, 23:19
E foarte misto forumul asta. Fara mine!

Dragomara
17 Apr 2009, 23:36
Dragomara, nu te supara, dar avatarul tau e creepy rau!!!
e macar viu copilul ala? sau e o papusa? ca ma ia cu fiori cand il vad. E de pe lumea asta?

Brrr!
ti rog cel mai frumos să-mi laşi fetiţa-n pace! e mai mult decât o frumosă, poza aceea nu e întreagă...

@illo - io o să am un nepot, tipu'are -4 luni, azi i-am dat un pupic prin burtica maică-sii. şi tot azi am aflat că nepotul meu va avea nume de manelist-fotbalist, Eric-Mario. mititelul, cu ce-o fi greşit?! :eek:
eu una aş fi vrut să-l cheme ca pe bunicul, Tudor. :D

Judex
18 Apr 2009, 00:03
Esti olteanca tampita!

Dragomara
18 Apr 2009, 00:08
Esti olteanca tampita!
probabil. sper că eşti conştient că tu nu-mi ajungi nici măcar la degetul mic. şi încă am DOAR 4. ;)

Suspect de bizar
18 Apr 2009, 00:36
M-ar bate gându' să fac ca Pitbull o petiţie să fii bannată.

Judex
18 Apr 2009, 00:56
Esti olteanca tampita!
probabil. sper că eşti conştient că tu nu-mi ajungi nici măcar la degetul mic. şi încă am DOAR 4. ;)
Sper ca iti dai seama ca n-o sa ajungi vreodata sa-mi sugi pula,

Suspect de bizar
18 Apr 2009, 00:58
Bannaţi nebuna,măcar până marţi,că se repetă episodu' de ieri.

Neuptolem
18 Apr 2009, 01:01
Vorbiti frumos! Voi n-ati invatat nimic din ce s-a intamplat cu Pauline?

Suspect de bizar
18 Apr 2009, 01:08
Ba da.De aia să fie bannată până nu începe scandalu'.

Judex
18 Apr 2009, 01:08
Suspy, Pauline e altcineva!

Neuptolem, eu incerc.

Neuptolem
18 Apr 2009, 01:15
Neuptolem, eu incerc.
Sper ca iti dai seama ca n-o sa ajungi vreodata sa-mi sugi pula.
Vad. Ca un "barbat". :)

Judex
18 Apr 2009, 01:28
Pula mea ma, tu stii ce a facut cretina?

Suspect de bizar
18 Apr 2009, 01:53
Judex.Ştiu că Pauline îi altceva.Era nervoasă şi de aceea ataca pe toţi,o înţeleg într-o anumită măsură.Dragomara vrea scandal cu orice preţ.De aia intră.Pt. ea noi suntem o turmă de proşti muginzi şi salivânzi.

Dragomara
18 Apr 2009, 17:04
Pt. ea noi suntem o turmă de proşti muginzi şi salivânzi.
aci nu pot decât subscrie, tu ai spus-o, tu ştii cel mai bine ce şi de ce eşti.
cât despre ce vreau io, da' ştiu că cel puţin dpvd medical nu e posibil, aş vrea deci un transplant de creier pentru voi. chiar aş fi dispusă să vă dau ceva de la mine. ;)

însă vb proverbului: "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, de ce-aş cere tocmai io"?! :)

Dragomara
18 Apr 2009, 17:21
VITALIE DANI - Iartă-mă (cu Olga Ciolacu)

http://www.trilulilu.ro/scumpul1/6a0ec8d134fb73

încă un motiv să-mi cunosc Moldova lăsată de Ştefan (cel Mare, şi Sfânt, of course).