PDA

View Full Version : Cel mai recent vizionat film.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Windom
27 Dec 2009, 18:32
M-am uitat la Get Carter, cel din 1971. Thriller britanic hard-boiled extrem de cool si destul de sumbru. Imaginea pare e filtrata printr-un gri murdar care se potriveste de minune cartierelor working class din Newcastle in anii 60. Michael Caine face din Carter un personaj iconic al gangsterilor britanici, asa cum Bond e pentru spioni. Filmul are si un remake din 2000, o sa ma uit si la ala sa vad ce a iesit.

E ok si remake-ul, Mel nu prea dezamageste, nici in postura de actor, nici in cea de regizor.;)

BLACK-SPIDER
28 Dec 2009, 01:29
Astazi am vazut intreaga trilogie Bourne, ce include Identity, Supremacy si Ultimatum. :) Au reusit sa ma tina in priza si sa imi ofere o doza puternica de adrenalina. Ultimatum e cel mai bun din serie. Matt Damon e la inaltime, locatiile in carre s-a filmat actiunea sunt foarte variate. Recomand intreaga serie oricarui fan al filmelor de actiune si spionaj. Si inca un sfat, dupa ce vedeti oricare din filme, nu va urcati la volan, deoarece o sa aveti tendinta sa apasati tare pe acceleratie :D

BLACK-SPIDER
28 Dec 2009, 01:34
Am reusit pe finalul acestui an sa revad intreaga serie Star Wars, toate cele VI episoade si cele trei Mad Max. Urmeaza in curand seria Die Hard si Lethal Weapon si daca mi se face dor poate si Lord of The Rings :D

Windom
28 Dec 2009, 08:22
Five Minutes of Heaven (2009)

O drama minimalista de nota 10, din nou un film despre conflictul din Irlanda, insa nu e un film obisnuit pe aceasta tema, este mai mult o radiografie a cicatricelor lasate de acest conflict, cu doua interpretari de exceptie - Liam Neeson si James Nesbitt. Anamaria noastra nu are un rol in care sa se poata desfasura insa atit cit apare pe ecran, face o impresie buna.
Este o poveste despre razbunare si reconciliere, despre trecut si prezent, confruntarea dintre un protestant si un catolic, urmarita atit in trecut (cind primul ii ucide celui de-al doilea fratele), cit si in prezent (reintilnirea celor doi, dupa ani buni, prilejuita de un iarmaroc TV gen "Iarta-ma"). Atunci cind actiunea se muta in prezent filmul devine cu adevarat interesant de urmarit, tensionant pina la insuportabil in secventa interviului, apoi anticlimatic... Iar titlul are, de asemenea, multiple intelesuri...
Highly recommended...

miercuri
28 Dec 2009, 18:25
M-am uitat printre altele la Up, o animatie foarte sensibila, dar parca ma asteptam la mai mult. Probabil ca ar fi avut un alt efect asupra mea daca il vedeam in 3D la cinema. Partea de inceput, pana la aparitia copilului m-a impresionat foarte tare, pe urma devine un pic schematic, desi e pana la capat foarte frumos.
Pixarul meu preferat ramane WALL-E, care mie mi se pare la un cu totul alt nivel. Dar Chambrod stie ca nu am vazut inca Finding Nemo, zilele astea urmeaza si el. :)

edit: si as vrea totusi sa vad ce si cu The Fantastic Mr. Fox inainte sa ma decid cam cine merita Best Animated Feature. La cum il stim pe Wes Anderson am avea de ce sa ne asteptam la lucruri bune. :)

Disciple
28 Dec 2009, 21:53
Intr-adevar frumos film "Five Minutes Of Heaven".De retinut si de bagat in top 2009.

Eu azi m'am uitat la "Con Air" cu Nicolas Cage,John Malkovich,John Cusack,Steve Buscemi,Ving Rhames,Danny Trejo.
Un super film de actiune,cu situatii explozive ce se tin lant,efecte speciale excelent plus recitaluri actoricesti foarte bune(Cage,Malkovich,Buscemi).

hellsteed
28 Dec 2009, 22:12
They shoot horses don't they ?

Foarte interesant subiect si modul lui de abordare. Mi-as fi dorit sa aflu mai mult despre partenerul de dans a lui Jane, in afara de episodul din copilarie.

redmen
29 Dec 2009, 02:56
In Bruges (2008) de Martin McDonagh

Un film excelent.Cautand sa vad ce filme a mai facut regizorul am vazut ca e doar al doilea film din cariera,primul fiind un scurt din 2004 pentru care a luat si Oscar.Colin Farrell face un rol de zile mari.

Windom
29 Dec 2009, 06:39
Nacido y criado a.k.a. Born and Bred (2006)

Santi are familia perfecta, asta pina in momentul in care un accident ii rapeste si sotia si fiica. Marcat crunt de accident si aflat in imposibilitatea de a reveni la viata normala, eroul se face pierdut prin pustietatile Patagoniei. Cam asta e, pe scurt, subiectul...
Am avut mari asteptari de la filmul asta, auzisem numai laude despre el, insa m-a cam dezamagit (regizorul a fost comparat cu Herzog, insa singurul punct comun intre cei doi pare a fi atractia fata de magia peisajelor de la capatul lumii). Problema este ca filmul se cam pierde odata cu eroul sau. Ritmul devine extrem de monoton, ajungind sa plictiseasca intr-un final.
Peisajul patagonez este superb filmat, dar cam asta ramine cel mai important atu al filmului. In rest, acting destul de ok, dar n-am simpatizat deloc cu eroul principal, povestea e destul de dezlinata, iar surpriza finala o trimite in neverosimil...
Poate daca cineva a mai vazut filmul, putem discuta despre respectivul final. E surprinzator, intr-adevar, dar face ca toata povestea si comportamentul eroului sa devina ilogic.

Federico
29 Dec 2009, 13:53
"Once"-un film de o simplitate induiosatoare cu o poveste frumoasa si sincera,filmata fara artificii tehnice;un film ce ar trebui luat cat mai des ca model;simplu si superb.

...si am mai prins si "All The President's Men" ,pe TCM ,la doua noaptea dar n-am rezistat mai mult de-o ora...jumatate din cauza subiectului care nu prea ma atrage in general si jumatate din cauza orei tarzii.Totusi am ramas impresionat de stilul de filmare-pentru care m-am si uitat de fapt,atat cat m-am uitat-simplu,curat,obiectiv,fara miscari stupido-estetice ale camerei si cu un numar minim de taieturi pe unitate continua de timp.

Kramer
29 Dec 2009, 14:29
All The President's Men - eu l-am prins pana la cap, pana la 4:20. Mi-a placut mult. Un film excelent despre munca de jurnalist. Despre jocul actorilor si regie, nimic de comentat. Impecabile.

miercuri
29 Dec 2009, 17:37
Cautand sa vad ce filme a mai facut regizorul am vazut ca e doar al doilea film din cariera,primul fiind un scurt din 2004 pentru care a luat si Oscar.
Pai regizorul are de fapt ca meserie de baza dramaturgia, cu multe premii la activ. Regizoreala e o pasiune mai recenta, sper sa nu se opreasca aici.

cremaxx
29 Dec 2009, 23:49
AVATAR. Asta e ultimul film care l-am vazut .Sper sa ia toate premiile.Si sper sa aiba cele doua continuari de care se aude.Sper sa nu faca la fel ca Matrix.

miercuri
30 Dec 2009, 00:16
Am vazut Loss of a Teardrop Diamond, si a anume filmul facut dupa un scenariu pierdut al lui Tennessee Williams si regasit printr-o arhiva de curand. Nu pare sa fie un scenariu chiar glorios, dar din pacate filmul a ajuns pe mana unui studio care n-a fost in stare sa-l toarne intr-o forma cat de cat decenta. Totul pare facut cu minim de efort, o regizorita neexperimentata ca sa nu zic lenesa si actori care orice ar face parca sunt antiritm. Sunt scenarii mult mai proaste produse in fiecare an cu mult mai multa grija si mai multi bani. Nu stiu de ce s-au gasit sa-si bage picioarele tocmai in asta, ca si cum dai in fiecare an peste ceva semnat Tennessee Williams.

tero
30 Dec 2009, 13:55
cel mai frumos film din 2009 a fost cu siguranta avatar .;)

Chambord
30 Dec 2009, 14:01
that's good 2 know

Rapture
30 Dec 2009, 23:00
Law Abiding Citizen - La inceput a fost promitator chiar daca personajul principal a fost inspirat din mai multe personaje cunoscute. Finalul, insa, a fost regretabil . Oscilez intre 6 si 7.

Gospin
31 Dec 2009, 09:17
Seraphim Falls, vazut aseara pe Pro tv.
Sincer, in primele 10 minute nu mi-am dat seama ca ala e Pierce Brosnan, l-au imbatranit mult pt. rolu' asta. Filmu' incepe promitator, dar totul se ruineaza cu faza a la "Rambo" cand se opereaza singur!
Totusi am urmarit pana la final, pot spune ca Liam Neeson da un + filmului prin felul cum abordeaza: necrutator, hotarat sa omoare pe oricine ii sta in cale pt. a-si razbuna familia. M-a lasat buimac faza cu "Doamna" aceea cu trasura!
Un film de vazut, oricum.

Rapture
31 Dec 2009, 11:15
Ah, ieri am avut in minte toata ziua sa ma uit la filmul ala da' pan' la urma am uitat. :|

Dragomara
01 Jan 2010, 10:01
Julie & Julia (2009) (http://www.imdb.com/title/tt1135503/) cu o Meryl Streep nu în cea mai bună formă, mă rog, probabil că asta o fi fost adevărata Julia Child. Filmul ăsta mi-a deschis un aşa apetit! :"> Vreau peşte şi.... brânzică; nu se prea gătea / mânca sănătos în filmul ăsta!! :P

keepwalking
01 Jan 2010, 22:30
"Ultima Parada 174" (tradus "Capat de linie")- pe Cinemax, ieri sau alaltaieri.
film brazilian, din 2008, absolut formidabil!
http://www.imdb.com/title/tt1280567/

Dragomara
01 Jan 2010, 22:55
l-am văzut şi eu. cred că azi-noapte.

Vdcnsrg
02 Jan 2010, 11:41
Law Abiding Citizen - prea exagerat in unele momente, iar sfarsitul este cam tipic.

Dragomara
02 Jan 2010, 11:41
după ce-am văzut, acum vreo două săptămâni filmul lui Vadim Perelman, Casa de nisip şi ceaţă, peliculă care m-a impresionat enorm, mi-am propus să văd şi restul filmelor regizate de ucrainianul emigrat în Canada. nu am avut prea mult de căutat, deoarece pe imdb figurează doar două filme, al treilea Poltergeist, fiind în "pre-production". deci, azi, am văzut The Life Before Her Eyes (2007) (http://www.imdb.com/title/tt0815178/), categoric unul dintre preferatele mele. nu vreau să dezleg nicidecum misterul :P, şi-am să spun doar atât: un film despre adolescenţă, prietenie, alegeri greşite care ne urmăresc toată viaţă, un film plin de speranţă şi poezie, cu o imagine şi o coloană sonoră absolut fantastice, un film cu un final neaşteptat; încă unul din motivele pentru care m-am reîndrăgostit de Uma Thurman.

http://filimadami.com/afisler/The_Life_Before_Her_Eyes%282007%29.jpg

Dragomara
02 Jan 2010, 23:16
Mr. Jones (1993) (http://www.imdb.com/title/tt0107611/)

http://www.barnahouse.com/images/galleryFilms/mrJones.jpg

Dragomara
03 Jan 2010, 10:41
Idi i smotri (1985) (http://www.imdb.com/title/tt0091251/)

killu16
03 Jan 2010, 13:38
salut! imi poate spune si mie cineva cum rezerv bilete la film pe situl acesta? multumesc!

Dragomara
03 Jan 2010, 14:19
revăzut azi, un film musai de... văzut Sonbahar (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1330591/)
un film despre o Turcie un pic cunoscută, despre oameni cu idealuri deloc diferite de ale noastre, un film pe inima mea. :">

http://i43.tinypic.com/1zqd8hv.jpg

http://i40.tinypic.com/2cexrn.png

http://i42.tinypic.com/2mnglzo.png

http://i44.tinypic.com/dr9sll.jpg

Windom
03 Jan 2010, 15:14
Baron Prásil (1961)

Aventurile Baronului Munchausen, zugravite cu multa imaginatie si talent, intr-un film care depaseste in inventivitate LOTR. Dovada faptului ca nu sint necesare milioane de dolari pentru a realiza un fantasy cu cap. Nu tu efecte speciale, nu tu sentimentalism ieftin, in schimb o doza consistenta de umor de calitate si o imaginatie debordanta, fac din acest film o experienta deosebit de placuta. Recomandat cu caldura, daca reusiti sa puneti mina pe el...

moltisanti88
04 Jan 2010, 15:59
Ultimele filme vazute:

Run Lola Run
City Lights
Blowup
Dead Poets Society
Joint Security Area

miercuri
04 Jan 2010, 16:42
An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete. foarte frumos executat filmul, asa cum ma asteptam de altfel.

hellsteed
04 Jan 2010, 16:59
Double indemnity (1944)

Twinsen
04 Jan 2010, 17:05
An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete.
I lol'ed hard. Telenovela aceea moralista nu ar putea sa fie povestea nici unei fete din lume, daramite a unei generatii.

miercuri
04 Jan 2010, 20:04
An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete.
I lol'ed hard. Telenovela aceea moralista nu ar putea sa fie povestea nici unei fete din lume, daramite a unei generatii.
Actually filmul e bazat pe o autobiografie.

Twinsen
04 Jan 2010, 20:30
Actually filmul e bazat pe o autobiografie.
Daca in realitate subiectul unei autobiografii a fost atacat de un caine, in carte o sa fie o haita de caini. In film apar lupii. :)

hellsteed
04 Jan 2010, 20:32
Double indemnity (1944)
Bun film dar stii ce remake s-a facut dupa el :''Arunc-o pe mama din tren''(''Throw Momma From the Train'' ):))

mda... cred ca si deVito (daca bine imi aduc aminte) ii aprindea mamei sale ditamai trabucul

moltisanti88
04 Jan 2010, 23:46
The Truman Show (1998) - Mi-a placut deoarece te stimuleaza intelectual, dar m-a enervat finalul si mai ales reactia privitorilor.

Windom
05 Jan 2010, 07:33
Am vazut si eu pina la urma Moebius, ca eram tare curios - subiectul promitea multe intr-adevar. Din pacate, m-a cam dezamagit.:( E un film didactic, rece, fara vreo urma de simt artistic in el. Poate parerea asta negativa a fost determinata si de faptul ca sint cam pe spate cu matematica.:"> Ma asteptam la mult mai mult, sincer. Pentru cei interesati de banda lui Moebius si aplicatia ei in filme, recomand Lost Highway, cel mai elocvent exemplu in acest sens...

redmen
05 Jan 2010, 08:57
Double indemnity (1944)
Bun film dar stii ce remake s-a facut dupa el :''Arunc-o pe mama din tren''(''Throw Momma From the Train'' ):))

Actually e remake/parodie dupa Strangers on a Train.

BLACK-SPIDER
05 Jan 2010, 20:57
Brotherhood of the wolf - la inceput ma asteptam sa fie un film cu varcolaci insa presimteam ca e mult mai mult decat atat. Societatea fanceza a secolului al XVIII - lea e foarte realist prezentata . Samuel Le Bihan se descurca de minune in rolul justitiarului ce dezleaga misterul Bestiei din Gevaudan, insa ceea ce fascineaza este prestatia lui Vincent Cassel. Nevasta sa, Monica Belluci e sexy si enigmatica ca intotdeauna:) .
Este interesant de urmarit conflictul dintre civilizatia franceza si cea a indienilor din America de Nord, al carei reprezentant este Mani interpretat de Mark Dacascos. Una peste alta un film bun ce merita urmarit chiar daca dureaza doua ore si jumatate.

Dragomara
06 Jan 2010, 11:17
minunatul motiv din care voi dormita întreaga zi: The Green Mile (1999) (http://www.imdb.com/title/tt0120689/) - după un Stephen King pe care l-aş citi cu plăcere.:">

oare de ce n-or pune şi ei filmele astea la ore mai decente?! :-?

Windom
06 Jan 2010, 11:32
minunatul motiv din care voi dormita întreaga zi: The Green Mile (1999) (http://www.imdb.com/title/tt0120689/) - după un Stephen King pe care l-aş citi cu plăcere.:">

oare de ce n-or pune şi ei filmele astea la ore mai decente?! :-?

Pai de ce nu-l citesti?:P A aparut cartea la Aquila acu' citiva ani...

Dragomara
06 Jan 2010, 11:50
nu mai citesc SF de pe la 20 de ani. pe net ei i-au spus SF, Culoarului morţii , io i-aş spune doar... fantastic. am o slăbiciune pentru genul ăsta de filme. despre genul meu de literatură nu mai am timp acum să scriu, dar voi citit Stephen King imediat ce voi termina restul priorităţilor în domeniu. :">

no, acum ştiu de ce mi-a plăcut atât The Shawshank Redemption.;)

Catt
06 Jan 2010, 17:07
Da, am văzut şi eu Harry Potter, din curiozitate de box-office, aaa!, pardon, am vrut, de fapt, să spun Avatar. De fapt, de unde ştiu eu cuvintele astea: Alohamora, Expecto Patronum, Obliviate...

Gloria
06 Jan 2010, 17:18
ultimele filme pe care le-am devorat intr-un week-end au fost niste horror-uri independente: Infested, Children of the Night si The Feast 1, 2, 3; datorita lor m-am clarificat asupra tipului de horror care are efect asupra mea. In mod clar visceralul doar ma oripileaza, dar nu ma inspaimanta, nici nu-mi exorcizeaza fricile.

Windom
06 Jan 2010, 17:22
Incearca Paranormal Activity atunci.;)

Dragomara
06 Jan 2010, 17:45
Incearca Paranormal Activity atunci.;)
tocmai ce mi-am propus să-l văd. :P

Rapture
06 Jan 2010, 23:24
Ultimele filme vizionate, SPOILER ALERT :

"Paranormal Activity" - A fost destul de bun, m-a tinut destul de mult in suspans. Totusi, in scena in care fata este tarata de catre entitate din pat, tipand ca disperata, m-a apucat un ras isteric. Ciudat =)).

"Avatar" - Lasand deoparte faptu' ca am vizionat filmu' in conditii nu tocmai favorabile (din cauza Alexandrei am stat in primul rand, astfel stand pe tot parcursul filmului infundata in scaun, cu capul nemiscat), mi-a placut. Ochii mei s-au bucurat mult de efecte. Fantastic. Povestea a fost relativ buna.

"The Pink Panther" & "The Pink Panther 2" - Idiotul de Clouseau m-a amuzat cumplit! Desi atunci cand am incercat sa revizionez cateva scene care mi s-au parut amuzante la prima vizionare, n-au mai fost si la o a doua. Naspa. Probabil eram in toane bune cand le-am vizionat pentru prima oara :D.

"Kramer Vs. Kramer" - revizionat. Frumos. L-as reviziona oricand.

"Wasabi" - Hehe, a fost dragut. Jean Reno :"> .

"Tais-Toi!" - Asta da, a reusit sa ma amuze repetate ori. O comedie reusita cu acto0ri buni :D.

"Decalage Horaire" - Hmmm, nu prea mi-a placut, a fost cliseic. Sau...poate nu l-am gustat eui cum trebuie?

"Frida" - Mi-a placut. De fapt, ce film nu-mi place care implica si arta plastica? :"> E frumoasa povestea Fridei, o pictorita cu o viata nu tocmai fericita, dar care reuseste sa-si implineasca visul (in pofida accidentului si urmarilor lui, a sotului, care pictor fiind, a inselat-o cu modelele lui...). M-a facut sa ma gandesc din nou la cariera ce am s-o cladesc :"> .

Judex
07 Jan 2010, 00:37
The Darjeeling Limited
Un film amprentat de Wes Anderson e intotdeauna o placere. Unii vor spune ca ma comport ca-n istoria cu gaina africana, dar mi-a placut detaliul-parabola cu substantele euforizante. Reapropierea fortata prin banala bere, revenirea tuturor la damblaua cu medicamentele naturiste indiene, fiecare in legea lui si cu anumite sortimente preferate, trei ceaiuri comandate impreuna catre final in care toarna instinctiv whisky, abuzul de tigari, omniprezente in secventele din tren, din nou bere cinstita... Mi-au placut culorile, filmarea atipica si chiar voit primitiva uneori, tonul detasat-sugubat al povestirii filmice, interpretarea minunata a celor trei actori de rol principal - Owen Wilson, Adrien Brody si Jason Schwartzman - si aparitiile delicioase in roluri minuscule a unor Bill Murray, Anjelica Houston sau Natalie Portman.
Este ceea ce eu numesc indeobste un film frumos. De vazut si de revazut!

pipes
07 Jan 2010, 01:51
Avatar - 3x - de data asta m am axat pe cromatica (in special) - INCREDIBIL!

miercuri
07 Jan 2010, 12:35
The Darjeeling Limited
Un film amprentat de Wes Anderson e intotdeauna o placere. Unii vor spune ca ma comport ca-n istoria cu gaina africana, dar mi-a placut detaliul-parabola cu substantele euforizante. Reapropierea fortata prin banala bere, revenirea tuturor la damblaua cu medicamentele naturiste indiene, fiecare in legea lui si cu anumite sortimente preferate, trei ceaiuri comandate impreuna catre final in care toarna instinctiv whisky, abuzul de tigari, omniprezente in secventele din tren, din nou bere cinstita... Mi-au placut culorile, filmarea atipica si chiar voit primitiva uneori, tonul detasat-sugubat al povestirii filmice, interpretarea minunata a celor trei actori de rol principal - Owen Wilson, Adrien Brody si Jason Schwartzman - si aparitiile delicioase in roluri minuscule a unor Bill Murray, Anjelica Houston sau Natalie Portman.
Dupa Royal Tenenbaums, cred ca e Wes Andersonul meu preferat :) l-am tot vazut in ultimii ani. E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.

paul1ca
07 Jan 2010, 13:23
The War 10/10. Cu Elijah Wood(Frodo LOTR) prea frumos.

Windom
07 Jan 2010, 13:59
E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.

Cu una bucata Natalie, numai in niste ciorapei albi...B-)

Im.Kino
07 Jan 2010, 14:02
Hotel Chevalier e o splendoare, indeed.

larinho80
07 Jan 2010, 14:54
si cu Peter Starsed-where do you go to,my lovely" pe fundal... brilliant little piece of film-making

Judex
07 Jan 2010, 16:49
The Darjeeling Limited
Dupa Royal Tenenbaums, cred ca e Wes Andersonul meu preferat :) l-am tot vazut in ultimii ani. E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.
Da, stiam de ala, dar astia pe HBO Comedy au dat numai lungmetrajul in sine. Oricum, am cam inteles ce se intampla in ala dintr-o simpla expunere a subiectului. Nu e tocmai sine qua non, dar distribuitorii ar fi putut sa-l includa in pachet.

miercuri
07 Jan 2010, 17:05
Poti sa-l vezi pe youtube :D http://www.youtube.com/watch?v=YI8EOZk3W_8

Judex
07 Jan 2010, 17:09
Yeah, I know, eu ma refeream la politica de distributie si difuzare. Ar fi culmea sa faca aia la HBO promo in care sa spuna "intrati mai intai pe iutub si vedeti Hotel Chevalier". :D

keepwalking
07 Jan 2010, 17:24
Cu una bucata Natalie, numai in niste ciorapei albi...B-)

ce dracu, numai detalii din astea va raman in cap?

Windom
07 Jan 2010, 17:35
Nope, dar fiind prima scena de acest fel a lui Natalie, mi-a ramas o vreme pe retina.:D Desigur atuurile filmului sint cu totul altele...

miercuri
07 Jan 2010, 17:38
Hotel Chevalier e o splendoare, indeed.
Este intr-adadevar, tocmai l-am revazut acuma. Doza mica, dar foarte concentrata de Wes Anderson at his creative best.

larinho80
07 Jan 2010, 21:49
Yeah, I know, eu ma refeream la politica de distributie si difuzare. Ar fi culmea sa faca aia la HBO promo in care sa spuna "intrati mai intai pe iutub si vedeti Hotel Chevalier". :D

nu stiu cum se da pe tv,dar versiunea de dvd chiar incepe cu hotel chevalier si e denumit" hotel chevalier,part 1 of the darjeeling limited"

Judex
07 Jan 2010, 23:37
Ei, uite, eu nu cumpar DVD-uri. Prefer sa piratez filme. :D

moltisanti88
08 Jan 2010, 00:14
Game Over: Kasparov and the Machine (2003)

Destul de interesant. Am vazut pe imdb ca unii il considera un film de propaganda pentru Kasparov. Eu nu l-am vazut chiar asa de radical, dar sunt de acord ca, Kasparov a iesit intr-o lumina mai buna. E aproape o teorie a conspiratiei, dar paranoia e un lucru normal cand e vorba de jucatori de sah.

larinho80
08 Jan 2010, 06:43
Ei, uite, eu nu cumpar DVD-uri. Prefer sa piratez filme. :D

pai pirateaza si tu varianta de dvd :))

Judex
08 Jan 2010, 08:00
hahaha
Sugi pula sau ce?

larinho80
08 Jan 2010, 08:54
hahaha
Sugi pula sau ce?

tie cred ca iti cam place sa o iei la caca, ca nu imi aduc aminte sa te fi jignit cu ceva
unless you're just sucking on pitbull's balls

Judex
08 Jan 2010, 15:41
Du-te ma-n mortii ma-tii.

larinho80
08 Jan 2010, 16:38
very clever...

jet ca esti degeaba

Judex
08 Jan 2010, 16:49
Like I told you - du-te-n mortii ma-tii!

larinho80
08 Jan 2010, 16:51
yeah, you're definately blowing pitbull....

Judex
08 Jan 2010, 16:58
Nope, you're blowing me. You wish...

Catre admini:
Cine mormantii ma-sii e labagiul asta?

Judex
08 Jan 2010, 18:06
Ma enerveaza imbecilul ala fara simtul umorului.

larinho80
08 Jan 2010, 19:48
pai cu "sugi pula" sa-i iei pe boschetarii cu care-ti permiti

Judex
08 Jan 2010, 19:49
Ti-am zis eu ca asta visezi. Mars ma de-aici!

Gospin
08 Jan 2010, 19:56
LOL, deja conversatia e penibila!
Nici un admin nu vede ce se intampla aici?
Judex, te rog, termina tu :)

Judex
08 Jan 2010, 20:07
Ok, stergeti dialogul ala de cand incepe conflictul, inclusiv mesajul asta. Scuze.

Dragomara
09 Jan 2010, 06:59
Touching the Void (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0379557/) :x :x :x

http://i28.tinypic.com/fnref.jpg

http://documentary-review.com/pics/w620.m898511747.jpg

http://imgs.littlewhitelies.co.uk/uploads/2009/07/touching-the-void.jpg

http://www.channel4.com/film/media/images/Channel4/film/T/touching_the_void_xl_05--film-A.jpg

Ancient
09 Jan 2010, 19:24
Public Enemies - filmul e lung si lipsit de consistenta.Un film de duminica dupa-amiaza pe protv. Oricum,mi-a placut variata de arme folosite - 5

Shrink - 7 pe 8 - interesant,dar daca nu deviau de la subiect era si mai bine.

feedback
09 Jan 2010, 23:55
Ultimul vazut se numeste "Harry Brown". Michael Cain a fost ca de obicei, la inaltime.

Gospin
10 Jan 2010, 10:09
Cinderella Man (2005)
Remarcabil, imi pare rau ca nu am vazut filmul mai de mult. Atmosfera creata este perfecta.
Mi-a placut mult jocul lui Renee Zellweger, pe Russell deja il stim :)

Dragomara
10 Jan 2010, 10:18
oh, Doamne! să înţeleg că eu am fost generoasă când i-am dat un 4 sau 5, acestui film: I Know Who Killed Me (2007) (http://www.imdb.com/title/tt0897361)?! :D

uite aici premii: http://www.imdb.com/title/tt0897361/awards~X( X_X

partea bună e că după acest film am ajuns la concluzia că tb să-mi reanalizez, eventual realoc timpul pe care-l dedic acestui hobby. :-?

cremaxx
10 Jan 2010, 10:21
Ce ma bucur ca nu am avut niciodata timp de el.Iar altii da....:))

Dragomara
10 Jan 2010, 20:59
Poliţist, adjectiv (2009)... (:| :D

pipes
11 Jan 2010, 00:48
John Rambo (Rambo 4). A doua oara. "Heroes never die........they just reload." :)

@Gospin
Cinderella Man (2005)
Remarcabil, imi pare rau ca nu am vazut filmul mai de mult. Atmosfera creata este perfecta.
Mi-a placut mult jocul lui Renee Zellweger, pe Russell deja il stim

Cam tarziu. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Judex
11 Jan 2010, 02:40
Fellini's Roma
Misto. :D

tibzone
11 Jan 2010, 18:23
Paranormal Activity (http://www.imdb.com/title/tt1179904/)
Year : 2007
Genre : Horror | Mystery | Thriller
My Rating : 10
Vers. : 720p.Alternate.Cut.
http://i73.photobucket.com/albums/i217/tiberiuy/MoviePoster/paranormal-activity.jpg

Whiteout (http://www.imdb.com/title/tt0365929/)
Year : 2009
Genre : Action | Crime | Drama | Mystery | Thriller
My Rating : 7.5
Vers.: 720p
http://i48.tinypic.com/2hy83dy.jpg

tuiila
12 Jan 2010, 06:33
LETHAL WEAPON 4-1998.Execelent film.L-am revazut cu placere.;)

Dragomara
14 Jan 2010, 22:56
The 11th Hour (2007) (http://www.imdb.com/title/tt0492931/)
http://graphics8.nytimes.com/images/2007/08/16/arts/17hour-600.jpg

Dragomara
16 Jan 2010, 16:46
Dad (1989) (http://www.imdb.com/title/tt0097142/)
m-a deprimat total Jack Lemmon la... 64 de ani, cât avea marele actor când a realizat acest film! :(( io înţeleg că makeup-ul a fost şi motivul pentru care Dad a fost nominalizat la Oscar, dar totuşi... :D

Dragomara
16 Jan 2010, 19:32
The Pianist (2002) (http://www.imdb.com/title/tt0253474/)

încă unul din motivele pentru care îi iubesc pe Adrien Brody & Roman Polanski. :x :x :x

Gospin
16 Jan 2010, 22:29
The Texas Chainsaw Massacre (2003)
Demult nu am mai vazut un film asa de plictisitor. Nimic mai mult decat un macel. Niste faze mai mult decat scarboase, creepy in niciun caz..

shadowofnight
16 Jan 2010, 22:51
Stephen King's IT (1990)

Mi-a placut foarte foarte muuuul:D
Ma asteptasem sa fie diferit de carte si mult prea scurt, dar mi-a placut foarte mult. Planuisem sa dezvolt, dar tocmai am aflat de moartea lui Jonathan Brandis si inca sunt in stare de soc...:(
Stiu ca avea 27 de ani cand s-a sinucis, dar eu o sa-l tin minte ca si copilul de 12 ani din film...inca nu pot sa cred ca a murit...:(

SoricicaMov
17 Jan 2010, 19:17
Antonia's Line. 1995. Olandez. Oscar for Best Foreign Language Film in 1996. Regizat de o feminista convinsa (altfel cum!), Marleen Gorris. Deci, logic, avem legaturi bolnavicioase, asa cum obisnuia Sappho, dar asta e partea poate cea mai putin interesanta din film, avand in vedere ca subiectul e la moda de ceva vreme; Antonia asta e o muiere data dracului, frumoasa si cu buci sanatoase asemenea iepei ce-o poarta pe ulitele satucului natal, in care se intoarce impreuna cu fie-sa, dupa ce ii moare tacanita mama; cu o naturalete demna de invidiat cele doua se aclimatizeaza imediat cu atmosfera rurala, trezind interesul, atentia si respectul localnicilor, care mai de care mai dereglati: Mad Madonna urla la luna, innebunind vecinul protestant ce o iubeste in secret; Olga rusoaica e proprietara barului si antreprenorul de pompe funebre; Deedee e fata cu handicap a unui fermier, molestata de frate-sau, Antonia o ia sub aripa sa generoasa, ca si pe Boer Bas, tata a 8 baieti, vaduv, ce o curteaza, sau pe Letta careia ii place sa nasca si aduce pe lume 13 copii dupa care isi da obstescul sfarsit in bratele barbatului sau, fostul preot al satului, si tot asa... Crooked Finger e un personaj singuratic, prieten din tinerete al Antoniei, ganditorul, citeaza din Schopenhauer si educa urmasele Antoniei: Danielle, artista plastica, apoi Therese, copilul minune al Daniellei, si Sarah, fiica Theresei, ce va scrie poezie, toate talentate, puternice, asistand cu luciditate si stapanire de sine la evenimentele ce anotimp dupa anotimp marcheaza micuta comunitate rurala patronata de imaginea matriarhala a Antoniei. Asadarsiprinurmare, o mare bifa pentru acest film, e delicios.

Dragomara
17 Jan 2010, 20:19
An Education (2009) (http://www.imdb.com/title/tt1174732/)
mai slab decât m-aş fi aşteptat.

Windom
17 Jan 2010, 20:47
Antonia's Line. 1995. Olandez. Oscar for Best Foreign Language Film in 1996. Regizat de o feminista convinsa (altfel cum!), Marleen Gorris. Deci, logic, avem legaturi bolnavicioase, asa cum obisnuia Sapho, dar asta e partea poate cea mai putin interesanta din film, avand in vedere ca subiectul e la moda de ceva vreme; Antonia asta e o muiere data dracului, frumoasa si cu buci sanatoase asemenea iepei ce-o poarta pe ulitele satucului natal, in care se intoarce impreuna cu fie-sa, dupa ce ii moare tacanita mama; cu o naturalete demna de invidiat cele doua se aclimatizeaza imediat cu atmosfera rurala, trezind interesul, atentia si respectul localnicilor, care mai de care mai dereglati: Mad Madonna urla la luna, innebunind vecinul protestant ce o iubeste in secret; Olga rusoaica e proprietara barului si antreprenorul de pompe funebre; Deedee e fata cu handicap a unui fermier, molestata de frate-sau, Antonia o ia sub aripa sa generoasa, ca si pe Boer Bas, tata a 8 baieti, vaduv, ce o curteaza, sau pe Letta careia ii place sa nasca si aduce pe lume 13 copii dupa care isi da obstescul sfarsit in bratele barbatului sau, fostul preot al satului, si tot asa... Crooked Finger e un personaj singuratic, prieten din tinerete al Antoniei, ganditorul, citeaza din Schopenhauer si educa urmasele Antoniei: Danielle, artista plastica, apoi Therese, copilul minune al Daniellei, si Sarah, fiica Theresei, ce va scrie poezie, toate talentate, puternice, asistand cu luciditate si stapanire de sine la evenimentele ce anotimp dupa anotimp marcheaza micuta comunitate rurala patronata de imaginea matriarhala a Antoniei. Asadarsiprinurmare, o mare bifa pentru acest film, e delicios.

Soricico, m-ai facut curios cu filmul asta, misto subiect, fucked up, just the way I like it.:D O sa-l caut si eu, sa vad ce si cum e cu Antonia aia...:-?
Sapho...8-> :">

SoricicaMov
17 Jan 2010, 21:05
Soricico, m-ai facut curios cu filmul asta, misto subiect, fucked up, just the way I like it.:D O sa-l caut si eu, sa vad ce si cum e cu Antonia aia...:-? Sapho...8-> :">

Chiar te rog :P Si mai numara tu te rog baietii lui Boer Bas sa fiu sigura ca erau 8 :P W, daca Sappho a influentat si metrul eminescian, acum nu vad de ce te-ar lasa pe tine rece ;)

tibzone
17 Jan 2010, 22:52
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (http://www.imdb.com/title/tt0120737/)
Year : 2001
Genre : Action | Adventure | Fantasy
vers.:Extended

The Lord of the Rings: The Two Towers (http://www.imdb.com/title/tt0167261/)
Year : 2002

The Lord of the Rings: The Return of the King (http://www.imdb.com/title/tt0167260/)
Year : 2003

Dragomara
19 Jan 2010, 16:12
Joshua (2007) (http://www.imdb.com/title/tt0808331/). Hmmm... un thriller, cică - un frate gelos pe nou-născuta lui surioară, o mămică mai mult decât depresivă, nişte bunici săritori, un tătic interesat, motivat, şi de alte femei - eternele poveşti. :"> O calitate a avut şi filmul ăsta, nu m-a adormit decât la final şi asta pentru câteva minute. Recomandarea mea: mai bine nu! 8-> :|

tibzone
20 Jan 2010, 17:42
Orphan (http://www.imdb.com/title/tt1148204/)
Genre : Drama | Horror | Thriller
My Rating : 7.5
vers.: DVDR
Video : 'Orphan' Trailer HD (http://www.youtube.com/watch?v=HPFQ8I04bvE)

(500) Days of Summer (http://www.imdb.com/title/tt1022603/)
Genre : Comedy | Drama | Romance
vers.:720p
Video : 500 Days of Summer - Official Full Length Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM)

Kourt...
21 Jan 2010, 15:04
Up in the air
Aveam asteptari mult mai mari de la acest film...

keepwalking
22 Jan 2010, 10:37
"In goana timpului", de Wim Wenders, recent, acu 2-3 zile, pe TVR Cultural, parca.

chiar bun:)

keepwalking
22 Jan 2010, 10:45
Sambata trecuta poate. ''Im Lauf der Zeit'' .Vezi ca maine o sa fie si ''Paris ,Texas ''

da, acum m-am uitat mai atent si am vazut ca e un ciclu care-i defineste "Portretul regizoral".

blueangelmishu
22 Jan 2010, 12:33
Hot Rod
=)) =)) =)) =)) =))

cel mai tare fiml cu idioti

blueangelmishu
22 Jan 2010, 12:34
corectez: film

Rapture
22 Jan 2010, 17:09
mishuingeralbastru, exista edit.

on: It's complicated - Meh. 7
The Men Who Stare At Goats - cu mult sub asteptarile mele :( ! Si aparea un film asa de dragut!

shadowofnight
22 Jan 2010, 22:09
Triangle (2009).
Foarte foarte taree!!:D
Cel mai bun film pe care l-am vazut de cateva saptamani!

Moonchild14
23 Jan 2010, 21:15
Filmele vazute in decembrie si ianuarie. Sunt dependent

The Illusionist
Sleepy Hollow
Edward Scissorhands
Apocalypto
Der Untergang
Pirates of the Caribbean 1,2,3
Timber Falls
Stay Alive
Ace Ventura Pet Detective
Ace Ventura When Nature Calls
Drag me to Hell
300
Transformers
Transformers: Revenge of the Fallen
17 Again
Loser
Ratatouille
Are we there yet?
Atunci i-am condamnat pe toti la moarte
Osanda
Coroana de foc
Charlie and the Chocolate Factory
Sweeney Todd
Adventureland
Little Ashes
Spiderman 1,2,3
Revolver
Sex Drive
I am Legend
Lord of the RIngs 1,2,3
The Dark Knight
The Hangover
Up
The Proposal
Iron Man
Inglourious Basterds
Tyson
Interview with the Vampire
RocknRolla
Bedtime Stories
Notorious
American History X
Filantropica
Snatch
You Don't mess with the Zohan
Prison Break Season 1,2,3

shadowofnight
23 Jan 2010, 22:20
The Children (2008)
Oh my God...:D
@Moonchild14: Apocalypto apare de doua ori.:P

keepwalking
23 Jan 2010, 22:27
si "Charlie and the Chocolate Factory".
nu-i nimic, e doar o doza dubla:)

Moonchild14
23 Jan 2010, 22:32
Am rectificat la Apocalypto

keepwalking? ce vrei sa zici cu o doza dubla... i'm sorry, pricep mai greu.

Acum 2 minute am terminat The Wrestler (2008)
Mickey Rourke e nemaipomenit, m-a emotionat...:)

keepwalking
23 Jan 2010, 22:37
keepwalking? ce vrei sa zici cu o doza dubla... i'm sorry, pricep mai greu.

ai spus ca esti dependent.
ai vazut un film de doua ori.
de aici, "doza dubla".

tibzone
23 Jan 2010, 22:38
Assassination of a High School President (http://www.imdb.com/title/tt1018818/)
Year : 2008
Genre : Comedy | Crime
My Rating : 8.5
vers.:720p
http://i73.photobucket.com/albums/i217/tiberiuy/1018818.jpg

Moonchild14
24 Jan 2010, 17:47
The Boat That Rocked (2009)

Foarte frumos. Un film de nota 10 pe care-l recomand cu placere tutoror. Mai ales celora care iubesc RocknRoll'ul ... cu ocazia asta am mai descoperit si niste melodi foarte faine.
The Kinks - All the day and all of the night (1964)
The Kinks - Sunny Afternoon (1966)
Sincer, incercati-le.

Gospin
24 Jan 2010, 21:25
The Wrestler (2008)
Cel mai bun film din ultimul timp. Uluitor cate poate sa faca un om cu pasiune si determinare. Modul in care este prezentat fimul spune totul. Un fost luptator profesionist care incearca sa se ascunda in ring de esecurile in viata personala, chiar daca asta poate sa-l duca la moarte. Totusi, nu-mi explic de ce filmul s-a terminat atat de brusc, ma asteptam macar la inca 5 minute :)
L.A Confidential (1997)

Nu-mi explic cum nu am vazut acest film pana acum, asa distributie, asa scenariu, tot sa vezi!
Guy Pearce mi s-a parut chiar si peste Russell Crowe in filmu' asta. Ps: Doamne ce frumoasa era Kim Basinger
:x

Federico
24 Jan 2010, 21:28
"Rachel Getting Married" - cel mai realist film al anului trecut. Merita cel putin nominalizara, pentru cel mai bun film, la Oscar. Anne Hathaway face un rol pe care eu il pun in topul meu personal al deceniului.

Moonchild14
24 Jan 2010, 21:43
Copying Beethoven (2006)
9.7/10
No more words

miercuri
24 Jan 2010, 22:10
Intrebarea mea e cum poti sa dai o aprecierie atat de matematica unui film? 9.7? L-ai notat in functie de mai multe categorii si ai facut o medie?

Si inca o intrebare, Amadeus ai vazut? :)

Moonchild14
25 Jan 2010, 07:57
Intrebarea mea e cum poti sa dai o aprecierie atat de matematica unui film? 9.7? L-ai notat in functie de mai multe categorii si ai facut o medie?

Si inca o intrebare, Amadeus ai vazut? :)

1)Da
2)Nu

omudindulap
25 Jan 2010, 15:32
L'appartement (1996) - sfasietor final. Chiar as avea nevoie de un film cu happy end, da nu unul previzibil, fortat si cliseic. Anyone, please ! Exista filme pt oameni deprimati??

Chambord
25 Jan 2010, 15:46
Da. The Road. :D Vorbesc serios. Filmul asta te deprima doar daca nu esti deja. Daca esti, atunci probabil ca vazandu-l te vei simti mai bine ;)

omudindulap
25 Jan 2010, 15:58
:)) Chiar urma sa l vad azi/maine. Mersi. E genu de film care ti spune ''uite, se poate si mai rau, asa ca nu te mai plange''.

Windom
25 Jan 2010, 16:01
Da. The Road. :D Vorbesc serios. Filmul asta te deprima doar daca nu esti deja. Daca esti, atunci probabil ca vazandu-l te vei simti mai bine ;)

Dar unul care sa te aduca in pragul sinuciderii atunci cind esti deprimat nu stiti?;;) Si sa nu-mi zici ca The Road are happyend...:-S

sergiuseling
25 Jan 2010, 16:30
Cum să nu Leaving Las Vegas ar fi unul.

Eu sincer ca să mă binedispun mă uit la seriale preferate unde ştiu că mă binedispun. Chiar şi filmele lui Woody Allen mp binedispun, m-aş uita oricând la Hannah şi surorile ei şi de fiecare dată m-aş simţi şi mai bine. Şi acolo sunt oamenii cu probleme, nefericiţi poate te poţi regăsi în eu, dar ajung să fie fericiţi şi spiritul acela te face mai bucuros.

Disciple
25 Jan 2010, 18:06
Windom: are pseudo - happy end.

shadowofnight
25 Jan 2010, 21:20
Sunshine (2007)
Mixed feelings...:-S

Windom
26 Jan 2010, 12:36
Asa avem parte de capodopere si filme mari :''Black Hawk Down'' ,''M.A.S.H.'' (film si serial tv ),''The Deer Hunter'','' Full Metal Jacket '' ,''Apocalypse Now '' ,''Platoon'' ,''The Hurt Locker''.

Nu cred ca BHD ori The Hurt Locker isi merita locul alaturi de celelalte amintite. Nu sint nici capodopere, nici filme mari, sint niste filme de propaganda, trateaza subiectul in cheie exact opusa fata de celelalte...

miercuri
26 Jan 2010, 12:44
Sunshine (2007)
Mixed feelings...:-S
Sunshine :x

Dupa ce am vazut The Road aseara am simtit neaparat nevoia sa mai vad un film cu Viggo si m-am uitat la Eastern Promises care imi ramasese restant de acum doi ani. Pana aseara probabil nu gasisem momentul potrivit pentru vizionare. M-a incantat nesperat de mult. E un ca un guessing-game extrem de subtil, care scoate in prim plan personajele si nu plotul. E un thriller cu the Russian mob, are elemente noir, dar nu cade in nici una din capcanele genului. Iar Viggo face probabil cel mai bun rol in care l-am vazut, mi-am dat seama nu m-ar fi deranjat deloc sa fi luat el Oscarul in locul lui DDL.

redmen
26 Jan 2010, 14:55
Da .. Mortensen face unul dintre cele mai bune roluri in Eastern Promises.Mi`a placut asa de mult filmul incat l`am vazut de vreo 5 ori pana acuma.

shadowofnight
26 Jan 2010, 22:01
Whisper (2007).
Nu e cine stie ce, dar mi-a placut.:P

omudindulap
26 Jan 2010, 23:07
The Book of Eli...hmm...i as da un 7. Urmeaza sa vad si The road, care am inteles ca ar fi peste.
Si apropo de The Book, mie Madmax mi s-a parut a fi mai reusit.

shadowofnight
27 Jan 2010, 22:09
Drag Me To Hell (2009)
M-a amuzat foarte tare:)). Dar nu stiu....mi-a placut, dar nu chiar asa de mult...Faza cu capra a fost cea mai tare:)).
Per ansamblu, un film dragut. :P Nota mea...7.

Rapture
27 Jan 2010, 22:20
Up in The Air - un 8, cred...
Up- Hehe, a fost bun! M-a binedispus :) . Pentru asta oscilez intre 9 si 9,5 .

miercuri
28 Jan 2010, 10:18
The Book of Eli...hmm...i as da un 7. Urmeaza sa vad si The road, care am inteles ca ar fi peste.
Si eu vreau sa vad The Book of Eli sa pot sa-l compar cu The Road. Desi, la prima vedere par destul de diferite intre ele.

omudindulap
28 Jan 2010, 15:11
Si eu vreau sa vad The Book of Eli sa pot sa-l compar cu The Road. Desi, la prima vedere par destul de diferite intre ele.
Da, sunt diferite. Primul se vrea un action movie, nu foarte reusit, in opinia mea, iar al doilea este o drama destul de puternica. In concluzie, eu zic ca The Road e mai bun.

miercuri
28 Jan 2010, 16:08
Mai am de vizionat vreo 15 minute din Dorian Gray, adaptarea din 2009. E ATROCE!!! Cum de s-a dat unda verde la mizeria asta??? Oscar Wilde se rasuceste in mormant!!!

Lecart
28 Jan 2010, 16:13
L'appartement (1996) - sfasietor final. Chiar as avea nevoie de un film cu happy end, da nu unul previzibil, fortat si cliseic. Anyone, please ! Exista filme pt oameni deprimati??

Pai trebuia sa vezi Wicker Park, remake de prin 2004, categoric mai slab, da' aveai happy-end.

shadowofnight
28 Jan 2010, 23:09
Trick'r Treat.
Inca o dezamagire. :(

Cinemania
29 Jan 2010, 07:39
Era o gradina. Sumbra. Rece. Tragica. Moarta, probabil.
In mod magic prinde viata. Infloreste clocotind de bucurie.
Si in jurul ei dintr-odata e primavara.
A fost fermecata de un copil.
Care i-a deslusit secretul.

The Secret Garden, de Agnieszka Holland.
Un film de o forta extraordinara.

Asa mi-am adus aminte de It's a Wonderful Life sau trenul spiritual propus de Anderson in The Darjeeling Limited, vazut de curand.

Dragomara
30 Jan 2010, 08:35
Vidas privadas (2001) (http://www.imdb.com/title/tt0288869/)

Mili13
30 Jan 2010, 09:41
Law abinding citizen .Cam tras de par,dar merge.

Dragomara
30 Jan 2010, 12:48
The Fall (2006) (http://www.imdb.com/title/tt0460791/) - absolut deosebită imaginea acestui film! Însă pe cât e ea de bună, pe-atât e scenariul de slab şi dezlânat; au fost momente în care m-am plictisit crunt, singura care m-a făcut să continuu fiind micuţa noastră actriţă, Catinca Untaru. :)

Dragomara
30 Jan 2010, 15:12
Oldboy (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0364569/)
:x :x :x :x :x

Gata, mă duc să-mi comand DVDul, că nu se mai poate!! :"> :P

Leaver
30 Jan 2010, 15:55
Pulp Fiction l`am revazut.

Liviu-
30 Jan 2010, 17:31

Si eu vreau sa-l cumpar de ceva timp, dar nu prea imi place versiunea de la Carturesti, ca in rest nu l-am vazut pe nicaieri. Culmea e ca JSA, Sympathy for Mr. Vengeance, Sympathy for Lady Vengeace si cred ca si I'm a cyborg, but that's ok sunt toate versiuni mai bune, cu bonusuri. Daca nu apare in 1-2 ani probabil comand din afara. Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

Windom
30 Jan 2010, 17:40

Si eu vreau sa-l cumpar de ceva timp, dar nu prea imi place versiunea de la Carturesti, ca in rest nu l-am vazut pe nicaieri. Culmea e ca JSA, Sympathy for Mr. Vengeance, Sympathy for Lady Vengeace si cred ca si I'm a cyborg, but that's ok sunt toate versiuni mai bune, cu bonusuri. Daca nu apare in 1-2 ani probabil comand din afara. Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

Pe Amazon.uk il gasesti la un pret destul de decent si e editie pe 2 discuri.;)
http://www.amazon.co.uk/Oldboy-DVD-Choi-Min-Sik/dp/B0006GVJLM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1264869528&sr=8-1

Liviu-
30 Jan 2010, 17:59
Daca il iau din afara tarii nu are traducere in romana, ceea ce inseamna ca mama nu il poate vedea (revedea de fapt). De asta mai astept ca poate apare si cu sub in romana, desi cred ca e putin probabil. Oricum planuiam sa iau toata trilogia la pachet, dar cand imi o sa-mi permit.

Dragomara
30 Jan 2010, 18:20
Alpha Dog (2006) (http://www.imdb.com/title/tt0426883/), Wrong Cassavetes! :D

Gospin
30 Jan 2010, 21:39
The Exorcism of Emily Rose (2005)
Inca de la inceput, filmul iti da o senzatie aparte. Muzica a fost bine aleasa. Insa nu pot spune ca m-am speriat... poate la unele faze mai tresaream, pe tot parcursul filmului am asteptat ceva sa ma surprinda, dar nimic. Poate doar anumite dialoguri mi-au dat de gandit... Tenta religioasa este si ea prezenta, recunosc am descoperit lucruri pe cae nu le stiam inaine, cum ar fi ca ora 3 este ora cand demonii se dezlantuie pe pamant :). Deci, Paranormal Activity ramane in continuare cel mai bun horror vazut in ultimul timp!

shadowofnight
30 Jan 2010, 22:46
The Lovely Bones.
:x

P.S. Nu imi vine sa cred ca numele cartii in romana este "Minunatele Oase". :-O :))

Dragomara
31 Jan 2010, 09:12
It's Complicated (2009) (http://www.imdb.com/title/tt1230414/). Deci, chiar n-a fost complicat. ;) M-am uitat special pentru actriţa mea preferată: Meryl Streep, cea care-a zâmbit şi râs continuu preţ de... un secol, cât a ţinut filmul ăsta, dându-mi o profundă impresie de falsitate, ipocrizie şi de ce să nu spun tot, de idioţenie! :-& :(
Recomandarea mea: mai bine nu!

Medicate
31 Jan 2010, 13:13
The Exorcism of Emily Rose (2005)
Inca de la inceput, filmul iti da o senzatie aparte. Muzica a fost bine aleasa. Insa nu pot spune ca m-am speriat... poate la unele faze mai tresaream, pe tot parcursul filmului am asteptat ceva sa ma surprinda, dar nimic. Poate doar anumite dialoguri mi-au dat de gandit... Tenta religioasa este si ea prezenta, recunosc am descoperit lucruri pe cae nu le stiam inaine, cum ar fi ca ora 3 este ora cand demonii se dezlantuie pe pamant :). Deci, Paranormal Activity ramane in continuare cel mai bun horror vazut in ultimul timp!

:)) Paranormal activity .... se tot vorbeste de acest film .... nu am reusit , ce-i drept, sa-l vizionez inca , dar o voi face in scurt timp ! In opinia mea un film horror mai bun decat The Exorcism of Emily Rose nu exista :P si i-am dat acest statut datorita faptului ca nu demonii te infricosheaza ci adevarata fatza a oamenilor ... si puterea de sacrificu de care dispun !

miercuri
31 Jan 2010, 14:18
The Lovely Bones.

Asa o varza mi s-a parut The Lovely Bones. Cartea nu e excelente, dar merita o ecranizare mai decenta.

Federico
31 Jan 2010, 14:40
Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Liviu-
31 Jan 2010, 14:48
Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Am vazut ca e si chiar as fi vrut sa vin, dar nu-mi permite timpul. Lucrare marti si sesiunea peste o saptamana. Nu e exclus sa vin totusi, dar e foarte putin probabil. Oricum, apreciez mult ideea celor de la The Light Cinema :D

omudindulap
31 Jan 2010, 16:14
Tocmai ce-am revazut Shrink (2009), cu un Kevin Spacey ravasit, in rolul unui psihiatru a carui sotie s-a sinucis. Filmul este despre oameni si problemele cu care se confrunta zilnic si care pe unii ii aduc chiar in pragul colapsului psihic. Pe mine m-a prins.

It's all bullshit and then you die.

Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered.

shadowofnight
31 Jan 2010, 21:41
The Road(2009).
Mi-a placut, dar mi s-a parut putin prea lung si plictisitor pe alocuri. Nota 8.:D

NimeniAltu2k9
01 Feb 2010, 14:58
The Stepfather - boooooooring

shadowofnight
01 Feb 2010, 22:14
The Deaths of Ian Stone (2007).
Bunicel....6 sau 6.5...

Dragomara
01 Feb 2010, 23:01
Carrie (1976) (http://www.imdb.com/title/tt0074285/)

... în vreo două "reprize", că de, nu mi-a ieşit din prima. Sissy Spacek :x :x
--------
l.e. Diarios de motocicleta (2004) (http://www.imdb.com/title/tt0318462/) :x :x :x
ideea asta de călătorie prin America Latină mă tentează şi pe mine. :">

keepwalking
01 Feb 2010, 23:21
da, Carrie, excelent.
uluitor de simplu, o idee stravezie, dar, cu toate acestea, cu o tensiune bine gradata.
mana de regizor meserias.

marius_em
02 Feb 2010, 12:49
Dangerous Liaisons (1988).
Ce tineri erau toti. Si Uma si Keanu, erau la inceput. John Malkovich e extraordinar.
Finalul mi s-a parut grabit, dar in rest, a fost un film excelent. Epigonul sau, Cruel Intentions, e parca totusi mai faimos, desi nu la fel de valoros.
"It's beyond my control"... dementiala acea scena.

illotempore2002
02 Feb 2010, 13:01
Cruel intentions e mai pt teenagers, asa. imi aduc aminte in liceu ca eram moarte toate dupa baiatul ala frumos, am uitat cum il cheama. Coloana sonora insa uleaza, o stiu si acum, in ordine apoape: erau Fatboy Slim, Placebo, Skunk Anansie etc

Windom
02 Feb 2010, 13:04
Varianta Milos Forman mi s-a parut cea mai reusita...

marius_em
02 Feb 2010, 13:16
N-am vazut Valmont. Nici DL n-as fi vazut daca nu-l dadeau pe TCM.

miercuri
02 Feb 2010, 15:13
Valmont e un film foarte siret :> DL e mai fidel ca ecranizare insa.

NmpN
03 Feb 2010, 17:56
The ugly truth ..o comedie destul de reusita

SoX
06 Feb 2010, 14:55
The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

vave
06 Feb 2010, 15:18
The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

Dacă vrei să dezvolţi, aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88666&page=5&highlight=fountain).

omudindulap
06 Feb 2010, 16:17
An American Crime (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0802948/

Pffff, greu de suportat acest film, cine a vazut Martyrs stie ce spun. Bine, acolo violenta avea alt scop, alta motivatie. Acesta nu e un film horror, insa provoaca oroare. Il releva perfect pe omul salbatic, lipsit de orice dram de compasiune fata de semeni. Intr-adevar, un film soc.

SoX
06 Feb 2010, 16:27

Dacă vrei să dezvolţi, aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88666&page=5&highlight=fountain).

Dorinta mea e sa ma rezum doar la atat :)

vave
06 Feb 2010, 18:08
Ai observat că era doar o sugestie.

On: Changeling, un film mult prea lung pentru răbdarea mea.

shade4free
06 Feb 2010, 19:26
Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar

Catt
06 Feb 2010, 20:22
Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar

Plictisitor. M-am amuzat la schimbul de replici:
Did you want to see my leg?
Want you see mine? - da, aici De Niro se depăşeşte! =))

P.S. Vreau să văd un film foarte bun, dar nu ştiu ce!

Gospin
06 Feb 2010, 22:10
What women want ( 2000 )
Da.... am stat cam mult pana sa-l vad. Excelent. Nu m-a plictisit in nici un moment, nu vruiam sa se mai termine!

keepwalking
07 Feb 2010, 00:25
Wise Guys (Baieti destepti), acum, pe ProTv.
cu Danny deVito si Joe Piscopo.
l-am vazut de vreo sapte ori pe TCM.
cursiv, usor de consumat, o excelenta comedie de sambata seara.

vave
07 Feb 2010, 13:09
Public enemies, unde principala atracţie a fost vocea lui Johnny Depp. :D

Federico
08 Feb 2010, 08:04
"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O
Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui.
Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia.
Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar.
Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate.

marcusARCUS
08 Feb 2010, 09:18
Gainsbourg Vie Heroique.Genial.Pur si simplu genial.Bine facut,bine spus,bine jucat.

miercuri
08 Feb 2010, 14:34
"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O
Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui.
Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia.
Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar.
Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate.
Well, Paul Thomas Anderson ruleaza. Si cand te gandesti ca a facut filmul asta la 30 si un pic de ani. Vezi si Boogie Nights.

Federico
08 Feb 2010, 15:04
Oh, it's on the list, it's on the list. Si chiar uitasem sa mentionez ca stilul asta de umor oarecum rupt de realitate care acum te trimite cu capul in nori si in cplipa urmatoare iti da drumul, l-am mai intalnit si la celalat Anderson de care imi amintesti, Wes.

Judex
08 Feb 2010, 15:35
E o trasatura a Andersonilor. ;)

SoX
09 Feb 2010, 01:48
Australia (2008) 7/10

vave
09 Feb 2010, 16:07
Agora, un film pe cât de serios şi poate chiar grav... pe atât de amuzant.

Rapture
09 Feb 2010, 21:47
The Road - Bun, bun. Un 8.

The Imaginarium of Dr. Parnassus - tot 8.

SoX
10 Feb 2010, 00:45
The Prestige 8/10

claudiu-daniel-lugoj
10 Feb 2010, 13:31
ultimul film vazut este Dorian Gray

BLACK-SPIDER
10 Feb 2010, 15:03
Am ajuns si eu astazi in sfarsit sa vad Forrest Gump, imi propusesem de ceva timp sa ii acord atentia cuvenita. E intradevar un film care se urmareste cu sufletul, te tine lipit de scaun pana la final. Este un film care te pune pe ganduri, Forrest Gump este un exemplu de lupta pentru a-ti depasi conditia, de a infrange prejudecatile si de a zdrobi barierele impuse de societate si de cei din jur. Fiecare din noi avem propriile noastre retete, a lui Forrest cea mai buna reteta e aceea de a fugi de necazuri. Dar el nu fuge din lasitate ci pentru ca la asta se pricepe cel mai bine, prin asta reuseste sa dea speranta celor din jur. Asa ca "Run Forrest run!":) B-)

BLACK-SPIDER
10 Feb 2010, 15:07
Si am uitat sa specific ca are o coloana sonora remarcabila, Tom Hanks e magnific, ce sa mai e o bijuterie! :D E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!

SoX
10 Feb 2010, 15:54
E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!

Cam asta e diferenta dintre filmul ca arta de altadata si filmul industrial de astazi...;)

Gospin
10 Feb 2010, 17:16
Dar stai linistit ca si Forrest Gump a avut incasari destul de mari pt. acea vreme, nu mai stiu exact cat :)!

SoX
10 Feb 2010, 17:27
Dar stai linistit ca si Forrest Gump a avut incasari destul de mari pt. acea vreme, nu mai stiu exact cat :)!

Pai, da! Acest lucru a dovedit ca este un film artistic foarte bun cu toate ca nu a avut parte de "Forrest Gump's day", IMAX 3D, reclama Coca Cola, Samsung, etc. ;)

Gospin
10 Feb 2010, 20:27
Da... dar a fost si filmuletzul ala "The world seens by the eyes of Forrest Gump", nu stiu exact unde l-am putea incadra?
Filmul a fost de referinta mondiala... clar!

SoX
11 Feb 2010, 00:12
The Hurt Locker 8/10

Gospin
11 Feb 2010, 08:38
Miami Vice ( 2006 ) vazut aseara pe HBO!
(:|, mai bine ma culcam, foarte plictisitor, ma asteptam la ceva mai multa actiune, CF absolut dezamagitor, daca ar fi sa-i dau o nota, maxim un 5...!

SoX
11 Feb 2010, 14:22
The Road (2009) 7/10

omudindulap
11 Feb 2010, 21:16
Revazut:

Drag me to hell - hmm..bunut.
Audition - cam lent, asian style, dar bun..
Hancock - mi ar fi placut mai multa actiune, poate in H 2. Si Ch. Theron...what a woman.

Gospin
12 Feb 2010, 09:11
Silent Hill (2006)
Cam slabut, incepe bine, o atmosfera intunecata insa se pierde in detalii. Singura faza care mi-a placut este cea in care ninge cu fulgi de cenusa!

movie4
12 Feb 2010, 14:18
The Outsiders - 10, foarte bun

SoX
12 Feb 2010, 14:57
The Box (2009) 5/10

Law Abiding Citizen (2009) 7/10

shadowofnight
13 Feb 2010, 20:32
Percy Jackson...nu a fost un film prea grozav....din nefericire. Nota 6,5.

omudindulap
15 Feb 2010, 16:52
Un chien andalou...impenetrabil, la o prima vizionare.

hellsteed
15 Feb 2010, 22:38
BLADE RUNNER

Minusul pe care i-l dau e faptul ca personajul principal nu e conturat deloc... nu stim nimic, iar din conflicte iese ca un oportunist si fiindca e uman isi inhiba emotiile tragand la masea. De ce e atat de pornit in a elimina replicantii ? Bla Bla

Aceeasi lipsa de contur in structura narativa care penduleaza doar in jurul main-plotului.

Judex
16 Feb 2010, 02:27
Minusul pe care ti-l dau este ca nu adjudeci macar a zecea parte din ce ai invatat.

Liviu-
16 Feb 2010, 07:13
personajul principal nu e conturat deloc... nu stim nimic, iar din conflicte iese ca un oportunist si fiindca e uman isi inhiba emotiile tragand la masea.

Daca unele chestii sunt interpretabile, ceva sigur nu e corect aici, dar e cam greu sa-ti dai seama numai din film. Hmm, ar trebui sa-l revad si eu, poate or fi mai multe indicii.

Windom
16 Feb 2010, 07:47
fiindca e uman

ceva sigur nu e corect aici.
:-bd

movie4
16 Feb 2010, 19:12
The Others - 10 foarte bun
Im Not There - 7

hellsteed
17 Feb 2010, 20:58
Minusul pe care ti-l dau este ca nu adjudeci macar a zecea parte din ce ai invatat.

Ajuta-ma sa-ti inteleg remarca.

movie4
17 Feb 2010, 21:10
the haunted airman - 1

Liviu-
17 Feb 2010, 21:10

Ajuta-ma sa-ti inteleg remarca.Nu sunt sigur ce a vrut Judex sa spuna, dar am o vaga impresie ca macar o parte a raspunsului se afla in mesajul lui Windom.

movie4
17 Feb 2010, 23:14
shadow of the vampire - 8

BLACK-SPIDER
18 Feb 2010, 02:56
The Machinist 9/10. Acum cateva zile am vazut American Psycho si acum The Machinist:-O
Formidabil Cristian Bale, daca in primul e Narcis in persoana, barbatul fatal aici arata ca un adevarat zombie, sau ca un evreu scapat de la Auschwitz :-S Nu trebuie ratat de nici un fan al filmelor psihologice si nu numai . Momentan .... i just want to sleep(:| (:| (:|

movie4
18 Feb 2010, 13:16
a clockwork orange - 10

Chambord
18 Feb 2010, 18:02
''Life Is Sweet'' -1991 -regizat de Mike Leigh.

Bremen, vezi Happy-Go-Lucky (2008), de Mike Leigh. E superb. And funny.

omudindulap
18 Feb 2010, 18:15
''Life Is Sweet'' -1991 -regizat de Mike Leigh.

Bremen, vezi Happy-Go-Lucky (2008), de Mike Leigh. E superb. And funny.
Mie mi s-a parut enervanta protagonista. Bine, avea farmecul ei, dar nu stiu cat as putea rezista in preajma unei asemenea femei.

BLACK-SPIDER
19 Feb 2010, 03:33
Colors (1988) cu Robert Duvall si Sean Pean . Bun film 7/10
Am mai vazut New Jersey Drive (1995) 7/10 si Menace II society 8/10. Ambele sunt inspirate din viata de ghetou americana.
Mai am pe lista New Jack City si Boyz n the hood B-)

andreiu7z
19 Feb 2010, 13:54
:)

andreiu7z
19 Feb 2010, 14:06
In urma cu o seara am resit sa vad si eu mult asteptatul film cu Mel Gipson. Sincer, ma asteptam la ceva mai bun din partea lui (no offence). Prin acesta productie nu a resusit sa iasa din tipar. E un film ca toate celelate de gen. Acelasi "om al legii" care prin diferite tertipuri reuseste sa ajunga la "sursa raului", in final "binele invinge raul". Nota 7!

BLACK-SPIDER
20 Feb 2010, 02:48
The Wanderers (1979) 8/10 . O oglinda a anilor '60-'70, cand rock'n rolul era la putere. Geniala bubuiala de pe stadion dintre gasti. B-)

movie4
20 Feb 2010, 10:41
If 1968 10

Chambord
22 Feb 2010, 13:35
Le Voyage du Ballon Rouge (2007)

regia: Hou Hsiao-Hsien
cu: Juliette Binoche

http://www.linternaute.com/cinema/image_diaporama/540/le-voyage-du-ballon-rouge-27234.jpg

"Le Voyage du Ballon Rouge" e primul film in limba franceza al maestrului Hou Hsiao-Hsien si e un tablou sensibil (delicat, simplu, emotionant, poetic) a 3 vieti: a unui copil, a mamei lui si a unei studente la Film. Toti 3 sunt "vegheati" si oglinditi de prezenta unui balon rosu, ca o imensa inima pulsand si cutreierand cerul Parisului.

nota: 10 / 10 (esential)

movie4
22 Feb 2010, 21:32
Bright Star - 9

movie4
23 Feb 2010, 12:08
My brother Tom - 10

movie4
23 Feb 2010, 18:44
Harold and Maude - 10

Medicate
25 Feb 2010, 08:22
Up in the air : O idee excelenta si totodata una ce apartine de prezent !

movie4
25 Feb 2010, 18:25
Heavenly Creatures - 9

vave
25 Feb 2010, 18:33
Ieri am fost într-o pasă proastă, prin urmare m-am uitat la două filme drăguţe [a se citi pentru adolescenţi]: The Sisterhood of The Traveling Pants [2005] şi The Sisterhood of The Traveling Pants 2 [2008]. Destul de multe clişee, pe alocuri banal, de câteva ori, totuşi, m-au amuzat... chiar mi-au prins bine cele două filme. E drăguţ să visezi. :P

Totuşi... nu am înţeles de ce au scris titlul cu un singur l.

Judex
25 Feb 2010, 18:46
At the Derek Zoolander Center For Children Who Can't Read Good And Wanna Learn To Do Other Stuff Good Too, we teach you that there's more to life than being really, really ridiculously good-looking. :D

vave
25 Feb 2010, 18:50
At the Derek Zoolander Center For Children Who Can't Read Good And Wanna Learn To Do Other Stuff Good Too, we teach you that there's more to life than being really, really ridiculously good-looking. :D

Îţi dai seama că nu am văzut filmul la care faci referire, da? :P

Judex
25 Feb 2010, 18:53
Well, it's your next assignment. ;)

vave
25 Feb 2010, 18:55
Well, it's your next assignment. ;)

Sunt alergică la cuvântul ăla! Please don't! X( :((

miercuri
25 Feb 2010, 21:08
"Traveling" in mod normal ar trebui sa se scrie cu un singur "l", pentru ca nu ca accentul nu pica pe ultima silaba la infinitiv, dar in ultima vreme a fost acceptata si varianta cu doi "l".
Iar Zoodlander e de vazut neaparat :D

vave
25 Feb 2010, 21:18
pentru ca nu ca accentul nu pica pe ultima silaba la infinitiv

:-?

movie4
25 Feb 2010, 21:56
Le souffle au coeur 9

Judex
26 Feb 2010, 00:25
pentru ca nu ca accentul nu pica pe ultima silaba la infinitiv

:-?
(to) tra'-vel NOT ((to) tra-ve'l

movie4
26 Feb 2010, 11:54
Werckmeister harmoniak. 10

movie4
26 Feb 2010, 21:48
Somersault- nu mi-a placut deloc

BLACK-SPIDER
27 Feb 2010, 00:49
Boyz in the hood 9/10 si Butch Cassidy and the Sundance Kid 10/10 :D Paul Newman & Robert Redford au fost geniali, unul dintre cele mai bune filme despre prietenie.
Daca mai este cineva care nu l-a vazut inca, nu mai stati pe ganduri, merita din plin ;) Maine o sa vad si The Sting :)

hokage33
27 Feb 2010, 10:27
Am vazut ieri Donnie Brasco.
Film vechi... 8-> Al Pacino tanar... Johnny Deep nu l-am putut recunoaste in absolut nicio secventa.
Am auzit de film mai demult, dar nu m-am incumetat sa il vizionez, si dintr-o coincidenta... hai sa ma uit la el.
Mi s-a parut lung, dar m-a impresionat secunda cu secunda toata povestea. Finalul un pic cam trist, am dat cativa lacrimi afara din mine... nu ma asteptam.
Dar in rest, pentru genul acesta de filme cu gangsteri... trebuie sa o iau ca e de nota 10 si este singurul film de genul la care am reusit sa ma uit de la inceput pana la sfarsit.

movie4
27 Feb 2010, 10:44
Amadeus

miercuri
27 Feb 2010, 12:06
Am vazut ieri Donnie Brasco.
Film vechi... 8-> Al Pacino tanar... Johnny Deep nu l-am putut recunoaste in absolut nicio secventa.
Am auzit de film mai demult, dar nu m-am incumetat sa il vizionez, si dintr-o coincidenta... hai sa ma uit la el.
Mi s-a parut lung, dar m-a impresionat secunda cu secunda toata povestea. Finalul un pic cam trist, am dat cativa lacrimi afara din mine... nu ma asteptam.
Dar in rest, pentru genul acesta de filme cu gangsteri... trebuie sa o iau ca e de nota 10 si este singurul film de genul la care am reusit sa ma uit de la inceput pana la sfarsit.
Asta e de prin 95/96? Nu e chiar atat de vechi, common. Un film din anii 40-50 cum mai e atunci?

quills
27 Feb 2010, 12:30
Tot din categoria filmelor "vechi", :) , am revazut , de data asta cu multa placere, "The King of Comedy" (1982). Eram muult mai mic si necopt cand l-am vazut prima data si n-am inteles de ce jerry lewis nu are un rol "funny", de ce se numeste "regele comediei" , daca nu e comedie....:)) . Pare cam underrated, dar sunt convins ca-si merita locul intr-o colectie serioasa, :) .

Revazut si Casino Royale (2006) . Probabil, cel mai bun Bond de pana acum.

movie4
27 Feb 2010, 19:15
ready when you are mr mcgill - slab(:|

BLACK-SPIDER
28 Feb 2010, 13:13
The sting (1973) 9/10, e o desfatare sa ii vezi pe Paul Newman si pe Robert Redford lucrand impreuna. Se complecteaza unul de altul de minune. Sfarsitul a fost genial :) B-)

Dragomara
28 Feb 2010, 17:55
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009) :D

Copying Beethoven (2006) :"> :x :x :x

marius_em
01 Mar 2010, 11:01
Starship Troopers.
As vrea mai multe filme cu aceeasi tema, de calibrul astuia. Continuarile Starship Troopers au fost lamentabile. Nu inteleg cum de o franciza cu un inceput atat de bun, a reusit sa ajunga atat de penibila.

Windom
01 Mar 2010, 11:07
Verhoeven e numai unul. Regizori jegosi, continuari jegoase...

movie4
01 Mar 2010, 19:31
reign over me - 6

SoricicaMov
01 Mar 2010, 21:10
Am intrat in primavara cu o exceptionala comedie absurda: Louise-Michel. Pana la urma ce poti astepta de la un film ce se deschide cu o incinerare ratata pe muzica Internationalei Comuniste?!? Numai delicii, va asigur!

omudindulap
02 Mar 2010, 00:08
Am vazut Un prophète..ce desfatare. Initial, personajul imi amintea de Raskolnikov, insa, pe parcurs, am realizat ca nu e nici pe departe. Filmul vorbeste despre invingerea temerilor si supravietuire, intr-o lume in care principiile si moralitatea sunt notiuni fantasmagorice, iar sangele rece singura cale catre izbavire.
Scena finala mi a smuls un zambeeet larg, gen :D .