09:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (120min)
11:30
Ciclism - Tentativa de corectare a recordului orei, la ,  (60min)
12:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Sferturi de finală  (60min)
13:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (180min)
16:30
Superbike - Campionatul Mondial, la Jerez de la Frontera, în Spania - Manşa întâi  (45min)
17:15
Superbike - Campionatul Mondial, la Jerez de la Frontera, în Spania - Manşa a doua  (45min)
18:00
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
18:30
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
19:00
Omnisport - WATTS Top 10 (15min)
19:15
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
20:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
21:00
Box - Meciuri clasice, cu knockout - A. Golota (Polonia) - I. Contreras (Venezuela) - G. Foreman (Statele Unite ale Americii) (60min)
22:00
Box - Gala de la Hamburg, Germania (120min)
00:00
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
00:45
Campionatul mondial de turisme fia by lg - Etapa de la * (30min)
01:15
Sporturi cu motor - Masteranzii Academiei GT (15min)
01:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
09:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (120min)
11:30
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
12:00
Superbike - Campionatul Mondial, la Jerez de la Frontera, în Spania - Manşa a doua  (45min)
12:45
Superbike - Campionatul Mondial, la Magny-Cours, în Franţa - Manşa a doua  (45min)
13:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (180min)
16:30
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea Avancronică  (15min)
16:45
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea Chelsea (Anglia) - Queens Park Rangers (Anglia) Inclusiv avancronica  (135min)
19:00
Omnisport - WATTS - Ediţie specială - luna octombrie (15min)
19:15
Superbike - Campionatul Mondial, la Magny-Cours, în Franţa - Manşa a doua  (45min)
20:00
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Superpole  (60min)
21:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (120min)
23:00
Curse de maşini - CURSE DE MAŞINI: Super Cupa Porsche, la Austin, în Statele Unite - Prima cursă  (45min)
23:45
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Superpole  (30min)
00:15
Sporturi de contact - Regele regilor, la Gdansk, în Polonia (105min)
02:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
09:30
Curse de maşini - CURSE DE MAŞINI: Campionatul Mondial de anduranţă, la Shanghai, în China (90min)
11:00
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Superpole  (45min)
11:45
Curse de maşini - CURSE DE MAŞINI: Seria Blancpain Sprint, la Baku, în Azerbaidjan -  Inclusiv avancronica  (75min)
13:00
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea  (45min)
13:45
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea Chelsea (Anglia) - Queens Park Rangers (Anglia) Inclusiv avancronica  (90min)
15:15
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea Manchester City (Anglia) - Manchester United (Anglia) Inclusiv avancronica  (135min)
17:30
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea  (15min)
17:45
Fotbal - Premier League, în  - Etapa a zecea Aston Villa (Anglia) - Tottenham (Marea Britanie) Inclusiv avancronica  (135min)
20:00
Omnisport - WATTS (15min)
20:15
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Manşa întâi  (45min)
21:00
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Manşa a doua  (60min)
22:00
Supersport - Campionatul Mondial, la Doha, în Qatar (30min)
22:30
Sporturi cu motor - Weekendul sporturilor cu motor - Cele mai noi ştiri din lumea sporturilor cu motor (15min)
22:45
Călărie - CĂLĂRIE: Cupa Mondială FEI, la Lyon, în Franţa (60min)
23:45
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (120min)
01:45
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Manşa a doua  (30min)
02:15
Sporturi cu motor - Weekendul sporturilor cu motor (15min)
09:30
Supersport - Campionatul Mondial, la Doha, în Qatar (30min)
10:00
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Manşa a doua  (30min)
10:30
Tenis - Openul Australiei, la Melbourne (120min)
12:30
Maraton - Maratonul de la New York, Statele Unite (60min)
13:30
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
14:15
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (75min)
15:30
Supersport - Campionatul Mondial, la Doha, în Qatar (30min)
16:00
Superbike - Campionatul Mondial , în Qatar - Manşa a doua  (30min)
16:30
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix)  (120min)
18:30
Fotbal - EUROGOLURI - Reperul săptămânal al fotbalului european - rezumate şi rezultate din principalele campionate europene (45min)
19:15
Maraton - Maratonul de la New York, Statele Unite (60min)
20:15
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
21:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (60min)
22:00
Omnisport - WATTS (15min)
22:15
Pro wrestling - Săptămâna aceasta, la WWE (30min)
22:45
Pro wrestling - Colecţia de vechituri (60min)
23:45
Fotbal - EUROGOLURI - Reperul săptămânal al fotbalului european - rezumate şi rezultate din principalele campionate europene (45min)
00:30
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix)  (120min)
09:30
Fotbal - EUROGOLURI - Reperul săptămânal al fotbalului european - rezumate şi rezultate din principalele campionate europene (45min)
10:15
Omnisport - WATTS (15min)
10:30
Tenis - Openul Franţei, la Arenele Roland Garros, Paris (120min)
12:30
Omnisport - WATTS (15min)
12:45
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix)  (120min)
14:45
Omnisport - WATTS (15min)
15:00
Fotbal - EUROGOLURI - Reperul săptămânal al fotbalului european - rezumate şi rezultate din principalele campionate europene (45min)
15:45
Fotbal - Liga de tineret UEFA (60min)
16:45
Fotbal - Liga de tineret UEFA (135min)
19:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (90min)
20:30
Tenis - Punctul lui Mats (30min)
21:00
Omnisport - WATTS - Ediţie specială - luna noiembrie (60min)
22:00
Box - Gala de la Merthyr Tydfil, Ţara Galilor (90min)
23:30
Sporturi cu motor - Întâlnire cu viteza marţi seara (5min)
23:35
Curse de maşini - CURSE DE MAŞINI: Campionatul Mondial de anduranţă, la Shanghai, în China (30min)
00:05
Sporturi cu motor - Masteranzii Academiei GT (15min)
00:20
Curse de maşini - CURSE DE MAŞINI: Seria Blancpain Sprint, la Baku, în Azerbaidjan (30min)
00:50
Sporturi cu motor - Întâlnire cu viteza marţi seara (5min)
00:55
Sporturi cu motor - Weekendul sporturilor cu motor (15min)
01:10
Omnisport - WATTS - Ediţie specială - luna noiembrie (35min)
01:45
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (45min)
09:30
Fotbal - Liga de tineret UEFA (60min)
10:30
Tenis - Openul Statelor Unite, la Flushing Meadows, New York (120min)
12:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (90min)
14:00
Omnisport - WATTS - Ediţie specială - luna noiembrie (60min)
15:00
Fotbal - Liga de tineret UEFA (60min)
16:00
Tenis - Openul Franţei, la Arenele Roland Garros, Paris (120min)
18:00
Omnisport - WATTS - Cele mai spectaculoase faze din tenis (30min)
18:30
Tenis - Punctul lui Mats (30min)
19:00
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix)  (120min)
21:00
Omnisport - Alegerea de miercuri - Seara de miercuri este dedicată selecţiei celor mai interesante momente sportive din lume: golf din Circuitele american şi european, actualitatea din lumea navigaţiei şi rezumatul săptămânii, din sportul ecvestru (5min)
21:05
Călărie - CĂLĂRIE: Cupa Mondială FEI, la Lyon, în Franţa (15min)
21:20
Călărie - CĂLĂRIE: Clubul de echitaţie (5min)
21:25
Golf - Circuitul European P.G.A. - Mastersul BMW (30min)
21:55
Golf - Circuitul American P.G.A. - Clasicul Asia Pacific CIMB (60min)
22:55
Golf - Clubul de golf (5min)
23:00
Navigaţie - NAVIGAŢIE: Seria Extreme Sailing, la Nisa, în Franţa (30min)
23:30
Navigaţie - NAVIGAŢIE: Clubul de iahting (5min)
23:35
Omnisport - Selecţia Luciei S (5min)
23:40
Omnisport - Alegerea de miercuri - Seara de miercuri este dedicată selecţiei celor mai interesante momente sportive din lume: golf din Circuitele american şi european, actualitatea din lumea navigaţiei şi rezumatul săptămânii, din sportul ecvestru (10min)
23:50
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (90min)
01:20
Fotbal - Liga de tineret UEFA (70min)
09:30
Sporturi cu motor - Masteranzii Academiei GT (15min)
09:45
Omnisport - WATTS - Cele mai spectaculoase faze din tenis (45min)
10:30
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix)  (120min)
12:30
Tenis - Openul Australiei, la Melbourne (120min)
14:30
Fotbal - Liga de tineret UEFA (60min)
15:30
Tenis - Punctul lui Mats (30min)
16:00
Tenis - Openul Statelor Unite, la Flushing Meadows, New York (120min)
18:00
Omnisport - WATTS - Ediţie specială - luna noiembrie (60min)
19:00
Omnisport - WATTS (15min)
19:15
Cel mai puternic om - Liga Campionilor , în România (60min)
20:15
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Finala  (105min)
22:00
Sporturi de contact - Fight Club (120min)
00:00
Tenis - Punctul lui Mats (30min)
00:30
Tenis - Openul Australiei, la Melbourne (120min)
Feedback