View Full Version : Da' io cu cine votez?
halebardul
07 Dec 2009, 15:06
btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O
pai sigur ca au facut turism. Uite prin cate trece un roman din diaspora care vrea sa voteze acolo:
(sper sa nu se supere ca-l citez aici)
Eu la referendumul din 2007 am platit asa: 2x $30 tren dus-intors pana in Atlanta si inapoi. De acolo m-a luat un romanas pana la biserica ortodoxa din Lilburn, Metro Atlanta, unde era sectia de votare. De acolo oamenii aveau treaba, asa ca m-au lasat langa restaurantul romanesc din Suwanee. Nu nimerisem bine, era o zi slaba si nu a mers cu "ia-ma nene". Am chemat taxiul sa ma duca pana la cea mai apropiata statie MARTA din Doraville, $60 (ca metro Atlanta e mare, in total cam trei milioane de suflete). Iar trenuletul m-a dus pana in centru contra unui bilet ieftin, am uitat cat a costat. Era un baiat amabil in fata statiei, daca-i dadeam un dolar el scana un card pe care-l avea si puteam intra. Dar daca m-ar fi prins controlul inauntru fara bilet, as fi imbulinat-o.
Asa ca, respect multiplu celor din diaspora care au votat!
paul_aramis
07 Dec 2009, 15:06
da, am pus ghilimelele cu buna stiinta.
"intelectualii" de care vorbesc imi repugna cel mai mult: sunt toba de carte, au o cultura generala impresionanta, dar, aparent surprinzator, iubesc la "seful" lor marlania, vulgaritatea, injuratura printre dinti.
răspunsul e şi pentru floydman:
- între o javră de maidanez care latră şi îşi arată colţii la toată lumea şi un câine de rasă, care nu face în casă şi face sluj frumos, dar te muşcă de cum i-ai întors spatele, 'telectual sau nu, prefer javra. cel puţin ştiu ce îi poate pielea.
tot aşa şi cu 'ceştia doi. îl prefer pe băse. aşa cum e nu mă poate dezamăgii. poate doar dacă devine un gentelman desăvârşit peste noapte.
nu ştiu ce afaceri cu îngheţată, armamentşi alte bazaconii învârte băsescu, direct sau prin fra'su.
ştiu doar asta: geoană minte. dovada? pentru mine e una dar suficientă. presupun că ai văzut pe aici articolul din Evz despre afacerile din jurul familiei Geoană. trecând peste inexactităţile/frânturile de informaţii care sunt publicate acolo şi peste acuzele aiurea făcute de fostul director general al firmei, unul din membrii consiliului de administraţie şi de liderii sindicali (oameni care odată cu privatizarea şi-au pierdut ce aveau ei mai valoros, ciolanul) geoană a fost întrebat:
Aţi făcut vreodată afaceri cu dl Barba?
Nu.
minte.
miercuri
07 Dec 2009, 15:13
Daca vrei iti voi da eu raspunsul. 'O sa' e viitorul popular, in contexte oficiale e recomandabil sa-l eviti.
edit: btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O
Ei as!
II veni si cu alta explicatie, dupa ce ti-oi explica ca viitorul popular e altul. Asta e viitorul 2.
E adevarat ca e mai mult folosit in Moldova, dar nu inteleg cu ce deranjeaza. Pare o chestiune ce tine de snobismul lexical al bucurestenilor. Eminescu, care a fost tata lor, s-a nascut la Botosani, si, iata, a impus standardul in limba romana.
Base e fan "o sa".
Im.Kino, daca tin eu bine minte e chiar din Iasi. Eu nu am asa o mare problema cu "o sa"-ul, dar pragmatic vorbind, exprima un grad mai mic de certitudine. Overall e chiar irelevant, mult mai deranjant e "decatul" folosit fara negatie, si Geoana a fost prins de mai multe ori cu asta.
paul_aramis
07 Dec 2009, 15:14
şi eu am făcut "turism electoral". absolut legal. e adevărat că m-a costat doar o treime din cât l-a costat pe acela. de fapt şi mai puţin, că am fost doi pe banii ăia. şi?
halebardul
07 Dec 2009, 15:20
si respect!
am si zis.
Ai nostri nu-si misca curul nici pana la scoala din colt ca sa voteze.
Nimeni n-a inghitit circul ala cand a venit Jeoana la infruntare prezentand o pleiada de intelectuali si artisti: Dinescu, Maia Morgenstern, Florin Chilian, Dorel Visan, Mircea Diaconu...
O fatada atat de prost construita, care sa-i acopere pe hrebe, mazare, vanghelie si alti 'meseriasi'. Cusatura cu ata alba.
Seful campaniei lui Geoana a fost dupa chipul si asemanarea pastarnacului: sa consideri poporul prost sau usor de prostit e cea mai mare greseala.
You can't fool all the people all the time.
Asa ca si-au luat-o, mesterii sforari.
paul_aramis
07 Dec 2009, 15:25
Nimeni n-a inghitit circul ala cand a venit la infruntare prezentand o pleiada de intelectuali si artisti:
Dinescu, Maia Morgenstern, Florin Chilian, Dorel Visan, Mircea Diaconu...
O fatada atat de prost construita, care sa-i acopere pe hrebe, mazare, vanghelie si alti 'meseriasi'. Cusatura cu ata alba.
Seful campaniei lui Geoana a fost dupa chipul si asemanarea pastarnacului: sa consideri poporul prost sau usor de prostit e cea mai mare greseala.
You can't fool all the people all the time.
Asa ca si-au luat-o, mesterii sforari.
adicătelea exact ce spuneam eu mai jos. băsescu a venit cu udrea ...
Im.Kino
07 Dec 2009, 15:26
Daca vrei iti voi da eu raspunsul. 'O sa' e viitorul popular, in contexte oficiale e recomandabil sa-l eviti.
edit: btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O
Ei as!
II veni si cu alta explicatie, dupa ce ti-oi explica ca viitorul popular e altul. Asta e viitorul 2.
E adevarat ca e mai mult folosit in Moldova, dar nu inteleg cu ce deranjeaza. Pare o chestiune ce tine de snobismul lexical al bucurestenilor. Eminescu, care a fost tata lor, s-a nascut la Botosani, si, iata, a impus standardul in limba romana.
Base e fan "o sa".
Im.Kino, daca tin eu bine minte e chiar din Iasi. Eu nu am asa o mare problema cu "o sa"-ul, dar pragmatic vorbind, exprima un grad mai mic de certitudine. Overall e chiar irelevant, mult mai deranjant e "decatul" folosit fara negatie, si Geoana a fost prins de mai multe ori cu asta.
Im.Kino e din Bucuresti, via Dobogea via Moldova - a citizen of the "world", ca sa zic asa.
Problema nu e cu folosirea unui viitor mai putin cult ci exact cu acest urias grad de incertitudine pe care-l implica. Conteaza enorm si CUM zici, nu doar CE zici. Tine de limba, de semantica, de tot ce vreti sau, mai bine zis, de tot ceea ce Geoana si alti pasionati ai limbii de lemn, ai vorbelor goale, nu cunosc.
Decat-ul (mentionat deja de vreo 3 in post-uri, de mi s-a acrit) e cireasa pe tort sau, ca sa fiu in ton, e "decat" cireasa.
halebardul
07 Dec 2009, 15:33
adicătelea exact ce spuneam eu mai jos. băsescu a venit cu udrea ...macar si-a asumat-o, da
pana la urma, romanul apreciaza sinceritatea si franchetea. Si recunoasterea greselilor.
Geoana a venit numai cu prefacatorii. Tre' sa fii destept ca sa poti manipula electoratul, s-o faci subtil, nu asa, butucanos. Si nu e.
(urmatorul scenariu va fi ca seful campaniei lui era pro-basescian, si l-a lucrat subtil, din interior :D)
ricutza
07 Dec 2009, 15:34
Nu ma tem ca redevenim stat comunist. Mi-e scarba de posibilitatea de a fi condusi de partidul celui mai activ comunist din tara, atata tot. Si asta cantareste enorm.
dar nu te temi de probabilitatea, nu doar posibilitatea, de a fi condus inca cinci ani de un om care si-a relevat din plin tendintele dictatoriale? de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura? de un om care arata cu degetul spre politicieni, clamand ca exista doar EL si poporul? Basescu si poporul! Ceausescu si poporul!
sa inteleg din mesajul tau si al televiziunilor, ca Basescu astepta mandatul 2 ca sa devina dictator.
Sau incerci sa ma convingi ca si in primul mandat a fost dictator?
Ca asa fac dictatorii nu, castiga alegerile la mustata. Si lasa libertatea presei. Si lasa televiziunile sa debiteze toate tampeniile care le trec prin cap impotriva lui.
Dictatorilor mai nou, se pare ca le place sa traiasca riscant.
Eu zic ca inainte sa o dai in sus si-n jos cu dictatura, ar fi cazul sa te mai uiti la ultimul mandat al partidului pe care il sustii. Eu inca ma intreb cum a ajuns atunci Vadim sa fie in turul doi (ca nu auzisem de nimeni care sa-l fiu votat), inca ma mai ingrozesc de cat de multa linste si pace aveam aparent (si ce se intampla de fapt in societate), si cum in general toata media era pro nastase asa subtil sa nici nu-ti dai seama. Nici nu-mi vine sa cred cat de aproape am fost atunci de o super dictatura.
Asa ca da, eu am votat un rau pe care cat de cat il vad. Bunul Geoana n-ar fi fost decat o marioneta.
In alta ordine de idei, ce am auzit ieri la radio despre Basescu si mandatul lui precedent, atunci cand au anuntat rezultatele partiale (caci olandezii nu s-au repezit sa le prezinte ca fiind finale), a fost ca lumea de aici l-a perceput ca un luptator impotriva coruptiei din Romania. Daca asta e parerea strainilor despre el, pe mine sincer nu ma deranjeaza deloc.
Rapture
07 Dec 2009, 15:35
Referitor la greselile gramaticale PE care le face Geoana:
http://www.youtube.com/watch?v=bbZI-jlptUc&feature=related
halebardul
07 Dec 2009, 15:36
apropo de Vadim:
Cica a fost furat si in turul doi cu vreo cateva milioane de voturi :D
Voturile din străinătate au fost , ca şi cele din România, foarte împărţite. Numai în ţara aia ticăloşită, care este în continuare ruşinea Europei, Moldova trans-pruteană, Băsescu a luat peste 90%, creându-se impresia falsă că "diaspora l-a votat în proporţie covârşitoare pe actualul preşedinte". A fost votat de peste 90% din cei cărora el le-a dat paşaport românesc.
Tare naiv trebuie să mai fii ca să crezi că nişte oameni care locuiesc în state civilizate pot să pună botul la hăhăielile unor indivizi de teapa ăstuia în proporţie mai mare decât în ţigănia din Ţară.
Im.Kino
07 Dec 2009, 15:41
Referitor la greselile gramaticale PE care le face Geoana:
http://www.youtube.com/watch?v=bbZI-jlptUc&feature=related
Vor si ei sa MANANCA o rosie... Lovely!
Scuze... nu-i frumos sa razi de cei saraci cu duhul.
halebardul
07 Dec 2009, 15:43
deci moldovenii basarabeni l-au votat pe basescu pentru ca le-a dat pasapoarte?
si toate miscarile anticomuniste de la ei n-au nicio legatura cu modul in care au votat?
bun.
acum cica PNL-ul vrea la guvernare: in numai 2 saptamani au fost
- antiGeoana
-proGeoana, antibasescu
- si acum, proBasescu
n-or fi ametit?
halebardul
07 Dec 2009, 15:49
Ura care l-a facut presedinte pe Basescu
vezi toate articolele de Iulian Leca
azi la 16:16 25 comentarii 2471 vizualizari.
Cine sunt cei care i-au dat al doilea mandat lui Traian Basescu? Exact cei carora el nu le-a multumit. Cei care nu l-au votat. Basescu ar trebui sa se incline in fata celor mai fanatici critici ai sai – ei l-au facut din nou presedinte. Daca Traian Basescu s-ar fi lasat doar in baza celor care l-ar fi votat din convingere (si pentru ca inca mai cred in el), in acest moment am fi vorbit despre fotul presedinte.
Cei care i-au dat, in premiera, al doilea mandat consecutiv nu sunt, asa cum probabil v-ati fi asteptat, iubitorii de Basescu. Basescu este noul presedinte datorita (sau din cauza – as you like it) celor care l-au urat visceral, celor care l-au criticat in exces, celor care si-au pus intreaga viata in slujba unei idei – alungarea lui Basescu de la Cotroceni. Se pare ca unii dintre acestia vor continua pe acelasi drum.
Toata ura adversarilor lui Basescu a muiat inimile celor care nu l-ar mai fi votat niciodata. Tradarea lui Crin a contribuit si ea, greselile si gafele enorme ale lui Geoana au ajutat si ele, insa ura pura, ura desantata a adversarilor i-a adus lui Basescu al doilea mandat.
Iesirile isterice ale jurnalistilor care nici macar nu se mai oboseau sa isi argumenteze flegmele din limbaj, linsajul mediatic continuu din ultimele saptamani, declaratiile impopotonate ale liderilor PSD care se visau deja la guvernare, toate acestea i-au facut pe cei care nu il mai doreau pe Traian Basescu, care poate chiar il dispretuiau, sa se mai gandeasca o data.
Nu in ultimul rand, ba chiar poate decisiv, rezultatele exit-poll-urilor au inclinat balanta hotarator in favoarea lui Basescu, caci ele au avut rolul sa ii mobilizeze pe votantii din exil care nici poate ca nu s-ar fi obosit pentru Traian Basescu in mod normal. Si au inchis definitiv si gura pesedistilor.
Cu cat au vrut mai mult sa scape de el, cu atat l-au ajutat mai mult. Cu cat au urat mai mult cu atat au pierdut mai mult. Ura lor a trezit mila celorlalti. Nimeni nu a avut inspiratia sa se opreasca intr-un punct decent.
Marea mea intrebare este: cum le va raspunde Basescu tuturor acestora? Le va multumi sau ii va popi?
miercuri
07 Dec 2009, 15:52
Pai PNL-ul incepe sa-si revenina din betia campaniei, eu chiar ma asteptam ca Tariceanu si gasca lui sa aiba o abordare de genul, sooner or later.
La realitatea mai devreme era un pesedeu foarte revoltat pe Geoana si chiar l-a facut pitzigoi si infantil, a mai zis si ca degeaba s-a chinuit partidul cu el. Mai ca imi pare rau de Geoana, nimeni din tot stafful ala de campanie nu a putut sa-l sfatuiasca aseara sa nu se apuce sa tzopaie.
Im.Kino
07 Dec 2009, 15:54
La realitatea mai devreme era un pesedeu foarte revoltat pe Geoana si chiar l-a facut pitzigoi si infantil, a mai zis si ca degeaba s-a chinuit partidul cu el. Mai ca imi pare rau de Geoana, nimeni din tot stafful ala de campanie nu a putut sa-l sfatuiasca aseara sa nu se apuce sa tzopaie.
C'mon... Si nu ti-ar fi parut rau daca nu-si juca prostia (si ingamfarea, turns out) pana la capat?
paul_aramis
07 Dec 2009, 16:01
adicătelea exact ce spuneam eu mai jos. băsescu a venit cu udrea ...macar si-a asumat-o, da
pana la urma, romanul apreciaza sinceritatea si franchetea. Si recunoasterea greselilor.
Geoana a venit numai cu prefacatorii. Tre' sa fii destept ca sa poti manipula electoratul, s-o faci subtil, nu asa, butucanos. Si nu e.
(urmatorul scenariu va fi ca seful campaniei lui era pro-basescian, si l-a lucrat subtil, din interior :D)
păi nu ştii că manivelu' a numărat voturile în 2004 şi de aia a ieşit băselu'?
miercuri
07 Dec 2009, 16:01
Nu stiu cum reactioneaza altii, dar eu cand vad oameni care se fac de ras in public sunt incercata de oarecare empatie, in sensul ca it makes me cringe si imi dau o palma peste frunte, ca si cum m-as uita la un film mult prea cheesy care ma face sa-mi fie jena ca ma uit la el.
Mai nepenibil de atat nu cred ca putea sa iasa Geoana, si cand te gandesti ca va trebui sa dea ochii cu toti din partidul ala si cu presa etc. Pauvre naif. :P
marius_em
07 Dec 2009, 16:05
deci moldovenii basarabeni l-au votat pe basescu pentru ca le-a dat pasapoarte?
si toate miscarile anticomuniste de la ei n-au nicio legatura cu modul in care au votat?
bun.
acum cica PNL-ul vrea la guvernare: in numai 2 saptamani au fost
- antiGeoana
-proGeoana, antibasescu
- si acum, proBasescu
n-or fi ametit?
Ceva trebuie sa se intample:
1. PNL + PSD continua impreuna, insista pentru un guvern, dar asta va perpetua criza politica
2. PDL + PSD, revin la visul implinit al lui Basescu, insa nu stiu cum isi vor mai explica acum alianta cu cei pe care i-au trambitat peste tot ca sunt comunisti
3. PDL + PNL, refacerea aliantei DA, insa cu infinit mai multe anemozitati intre cele doua parti.
Tariceanu are dreptate, PNL trebuie sa se delimiteze acum de PSD, a fost un proiect, a esuat, insa acum trebuie sa-si urmareasca interesul, al lor si al electoratului lor.
marius_em
07 Dec 2009, 16:09
Nu stiu cum reactioneaza altii, dar eu cand vad oameni care se fac de ras in public sunt incercata de oarecare empatie, in sensul ca it makes me cringe si imi dau o palma peste frunte, ca si cum m-as uita la un film mult prea cheesy care ma face sa-mi fie jena ca ma uit la el.
Mai nepenibil de atat nu cred ca putea sa iasa Geoana, si cand te gandesti ca va trebui sa dea ochii cu toti din partidul ala si cu presa etc. Pauvre naif. :P
Si Basescu are momente penibile, lacrimogene. Dar romanul cand il vede pe Base plangand parca is se topeste inima. Are talent, capitanul. Se merge pe principiul ca a gresit, dar si-a recunoscut greseala, dom'le, si-o asuma. Insa nimeni nu se intreaba de ce persista in greseala, ca tot a scris cineva mai sus de Udrea.
2. PDL + PSD, revin la visul implinit al lui Basescu, insa nu stiu cum isi vor mai explica acum alianta cu cei pe care i-a trambitat peste tot ca sunt comunisti
Visul lui Basescu era o majoritate, nu alianta cu PSD. Nu e exact acelasi lucru pentru ca Basescu s-a declarat de foarte multe ori pentu o alianta a dreptei, in ciuda faptului ca a esuat o data.
Tariceanu are dreptate, PNL trebuie sa se delimiteze acum de PSD, a fost un proiect, a esuat, insa acum trebuie sa-si urmareasca interesul, al lor si al electoratului lor.
Are, dar faptul ca deja au renuntat la chestia asta arata cat de fatada era alianta lor si ca liberalii sunt la randul lor disperati pentru revenirea la putere.
marius_em
07 Dec 2009, 16:14
Visul lui Basescu era o majoritate, nu alianta cu PSD. Nu e exact acelasi lucru pentru ca Basescu s-a declarat de foarte multe ori pentu o alianta a dreptei, in ciuda faptului ca a esuat o data.
Tomeito - Tomato
Are, dar faptul ca deja au renuntat la chestia asta arata cat de fatada era alianta lor si ca liberalii sunt la randul lor disperati pentru revenirea la putere.
Toti sunt disperati sa ajunga la putere. Asta e si scopul fiecarui partid.
miercuri
07 Dec 2009, 16:17
Basescu are momente cheesy, Geoana are momente infantile. Basescu nu pare sincer in ele, Geoana pare mult prea sincer pentru binele lui.
paul_aramis
07 Dec 2009, 16:18
Ceva trebuie sa se intample:
1. PNL + PSD continua impreuna, insista pentru un guvern, dar asta va perpetua criza politica
2. PDL + PSD, revin la visul implinit al lui Basescu, insa nu stiu cum isi vor mai explica acum alianta cu cei pe care i-au trambitat peste tot ca sunt comunisti
3. PDL + PNL, refacerea aliantei DA, insa cu infinit mai multe anemozitati intre cele doua parti.
PNL+PSD nu înseamnă continuarea crizei politice ci încheierea ei în 6 luni fără ceva.
PSD+PDL nu a fost visul lui băsescu. ci rezultatul faptului că nu a vrut alegeri anticipate după ce deabia avuseseră loc alegerile parlamentare
halebardul
07 Dec 2009, 16:18
inca o prostovanie, de care nu stiam: cica aseara, cand geoana se autofelicita, la sediul psd au inceput niste certuri cu PNL-ul, ca nu le dau cate avantaje vor ei.
La baza acestei suparari sta si reorientarea pnl-ului spre pdl.
Cum e asta ca stateau ei acolo si isi imparteau deja pe blana ursului din padure? =))
Pitbull
07 Dec 2009, 16:21
Ura care l-a facut presedinte pe Basescu
azi la 16:16 25 comentarii 2471 vizualizari.
Cine sunt cei care i-au dat al doilea mandat lui Traian Basescu? Exact cei carora el nu le-a multumit. Cei care nu l-au votat. Basescu ar trebui sa se incline in fata celor mai fanatici critici ai sai – ei l-au facut din nou presedinte. Daca Traian Basescu s-ar fi lasat doar in baza celor care l-ar fi votat din convingere (si pentru ca inca mai cred in el), in acest moment am fi vorbit despre fotul presedinte.
Cei care i-au dat, in premiera, al doilea mandat consecutiv nu sunt, asa cum probabil v-ati fi asteptat, iubitorii de Basescu. Basescu este noul presedinte datorita (sau din cauza – as you like it) celor care l-au urat visceral, celor care l-au criticat in exces, celor care si-au pus intreaga viata in slujba unei idei – alungarea lui Basescu de la Cotroceni. Se pare ca unii dintre acestia vor continua pe acelasi drum.
Toata ura adversarilor lui Basescu a muiat inimile celor care nu l-ar mai fi votat niciodata. Tradarea lui Crin a contribuit si ea, greselile si gafele enorme ale lui Geoana au ajutat si ele, insa ura pura, ura desantata a adversarilor i-a adus lui Basescu al doilea mandat.
Iesirile isterice ale jurnalistilor care nici macar nu se mai oboseau sa isi argumenteze flegmele din limbaj, linsajul mediatic continuu din ultimele saptamani, declaratiile impopotonate ale liderilor PSD care se visau deja la guvernare, toate acestea i-au facut pe cei care nu il mai doreau pe Traian Basescu, care poate chiar il dispretuiau, sa se mai gandeasca o data.
Nu in ultimul rand, ba chiar poate decisiv, rezultatele exit-poll-urilor au inclinat balanta hotarator in favoarea lui Basescu, caci ele au avut rolul sa ii mobilizeze pe votantii din exil care nici poate ca nu s-ar fi obosit pentru Traian Basescu in mod normal. Si au inchis definitiv si gura pesedistilor.
Cu cat au vrut mai mult sa scape de el, cu atat l-au ajutat mai mult. Cu cat au urat mai mult cu atat au pierdut mai mult. Ura lor a trezit mila celorlalti. Nimeni nu a avut inspiratia sa se opreasca intr-un punct decent.
Marea mea intrebare este: cum le va raspunde Basescu tuturor acestora? Le va multumi sau ii va popi?
Din nou (pentru a nu stiu câta oarä în zilele astea): EXACTLY MY FEELINGS.
Imi aminteste de momentul de sinceritate pe care l-am împärtäsit într-o noapte din august, la niste beri în "80", cu Nae Caranfil, Andrei Gorzo si Sever Voinescu. Era în plin scandal Ridzi, iar Sever era mort-copt... Recunostea vina individei, dar îl torpilau/oripilau reactiile supradimensionate, de tip linsaj mediatic inchizitorial, stalinist aproape... nu ale factorilor obiectivi (justitie, populatie, etc.), ci ale masinäriei politice de opozitie, cu tot cu outlet-urile ei media.
Sunt chestii care, treptat, m-au adus înapoi spre Bäse, dupä ce pärusem ferm decis sä-mi anulez votul.
marius_em
07 Dec 2009, 16:23
PNL+PSD nu înseamnă continuarea crizei politice ci încheierea ei în 6 luni fără ceva.
Adica sa se ajunga la dizolvarea Parlamentului? O fi avand Base mana de fier in PDL, dar nu cred ca se risca ei la uninominale. Se va imparti ciolanul, mai mult ca sigur, necunoscuta e cu cine.
PSD+PDL nu a fost visul lui băsescu. ci rezultatul faptului că nu a vrut alegeri anticipate după ce deabia avuseseră loc alegerile parlamentare
Ba a fost visul lui, a si zis-o, n-a avut nici o retinere, nici o obiectie, nici o precizare in sensul celei pe care o faci tu.
marius_em
07 Dec 2009, 16:26
Imi aminteste de momentul de sinceritate pe care l-am împärtäsit într-o noapte din august, la niste beri în "80", cu Nae Caranfil, Andrei Gorzo si Sever Voinescu. Era în plin scandal Ridzi, iar Sever era mort-copt... Recunostea vina individei, dar îl torpilau/oripilau reactiile supradimensionate, de tip linsaj mediatic inchizitorial, stalinist aproape... nu ale factorilor obiectivi (justitie, populatie, etc.), ci ale masinäriei politice de opozitie, cu tot cu outlet-urile ei media.
Sunt chestii care, treptat, m-au adus înapoi spre Bäse, dupä ce pärusem ferm decis sä-mi anulez votul.
Ridzi te-a convins sa-l votezi pe Base? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ba a fost visul lui, a si zis-o, n-a avut nici o retinere, nici o obiectie, nici o precizare in sensul celei pe care o faci tu.
Ce nu intelegi din faptul ca a zis ca o majoritate a fost visul lui? Cred ca e foarte simplu.
halebardul
07 Dec 2009, 16:32
Bai, e o premiera!
Nici Iliescu cel iubit n-a castigat doua mandate consecutive (ala pana in 92 nu s-a pus la socoteala).
In conditiile in care lumea voteaza din nemultumire, cu vot de blam, de vreo 20 de ani, e ceva!
Pitbull
07 Dec 2009, 16:33
Ridzi te-a convins sa-l votezi pe Base? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce zic eu, si ce-ntelegi tu. :|
Mai citeste o datä. Desene nu fac, cä tocmai mänânc.
marius_em
07 Dec 2009, 16:38
Ce zic eu, si ce-ntelegi tu. :|
Mai citeste o datä. Desene nu fac, cä tocmai mänânc.
Am simplificat, bineinteles, dar asta se deduce. Stateai la o bere, vorbeai despre Ridzi, argumente ca e un linsaj mediatic dar nesustinut de populatie (aici te contrazic), si te-ai hotarat sa-l votezi pe Basescu. Scoatem etapele intermediare, si avem reltia cauza-efect: Ridzi - Base.
Bine ca putem s-o deducem si pe Ridzi din ecuatie si ramanem cu Bere-Base. :)))
Era o gluma, nu te supara asa.
StefanDo
07 Dec 2009, 16:39
va rog nu mai citati intreg mesajul anterior
miercuri
07 Dec 2009, 16:40
M-am amuzat un pic cu clipul asta (http://www.youtube.com/watch?v=MNXlKYWXcCg)
marius_em
07 Dec 2009, 16:41
Bai, e o premiera!
Nici Iliescu cel iubit n-a castigat doua mandate consecutive (ala pana in 92 nu s-a pus la socoteala).
In conditiile in care lumea voteaza din nemultumire, cu vot de blam, de vreo 20 de ani, e ceva!
Si asta e bine pentru ca?
halebardul
07 Dec 2009, 16:43
n-am zis nici ca-i bine, nici ca-i rau: e o premiera.
alt banc tematic:
Cica Geoana va tine in curand o conferinta de presa: filmuletul in care el se bucura si topaia de bucurie aseara e trucat. :D
halebardul
07 Dec 2009, 16:54
baiat destept basescu, i-a acordat interviu chiar si lui zoso!
(pentru cine nu stie: unul dintre cei mai frecventati bloggeri de la noi)
http://www.zoso.ro/2009/12/ultimul-interviu-de-campanie-al-lui-basescu.html
si-a dat seama ce mediu e important este si asta, virtual.
Twitterul iarasi a avut multa influenta pe partea lui Base, prin liderii de opinie.
Smart guy.
Rapture
07 Dec 2009, 17:15
Yes, indeed.
Ca o simpla observatie, alegerile astea respecta o lege a cromaticii: rosu + galben -> portocaliu.
cremaxx
07 Dec 2009, 17:33
Un pas catre paranoia.
Rapture
07 Dec 2009, 17:36
De fapt PD-L-ul creeaza un contrast cromatic foarte puternic, portocaliu fiind cea mai deschisa culoare si albastru cea mai inchisa.
Dragomara
07 Dec 2009, 17:37
io una, am ajuns la concluzia, evident pe propria piele, că pentru a fi conştient de acel lucru, în cazul nostru, Băse, trebuie să trăieşti acea "fericire" pe propria-ţi piele, deci abia aştept să vă belească de vii, la propriu. scuzaţi termenul, de data asta chiar nu are semnificaţie sexuală.;)
o să fiu aici şi-am să savurez fiecare VIOLARE.
(să mai spun că io o duc oricum bine?! :"> însă tare aş fi vrut mai binele unui om de carcater, cult şi inteligent:) ).
PS: deşteptare dură şi binemeritată, dragilor! ;)
Ca a lui Geoana? Sau n-o mai fi dormit pana a dat BEC rezultatele? :-?
miercuri
07 Dec 2009, 17:42
(să mai spun că io o duc oricum bine?! :"> însă tare aş fi vrut mai binele unui om de carcater, cult şi inteligent:) ).
Editia Online DEC 06
De ce nu-l votez pe Geoană
Andreea Pora Editorial
Pentru că Geoană este prost. Şi nu unul de duzină, este însăşi perfecţiunea Prostiei. Ce înseamnă asta? Multe. Că ia forma vasului în care îl torni şi se simte bine în orice fel de recipient. Când preia ştafeta de la Iliescu, este de stânga, când se întâlneşte cu Vântu cel malefic devine capitalist de cumetrie, iar cind se incuscreste cu Antonescu are senzatia ca e "de o suta de ani"impreuna cu el, deci unul din urmasii lui Bratianu. A luat forma unicameralului, caci "poporul a vorbit" si daca i se va spune, va deveni un fervent sustinator al republicii prezidentiale. A devenit insasi cota unica in actiune, renuntind la impozitul progresiv cu viteza cu care a batut palma reconcilierii cu PNL. L-a infiat pe Johannis cu acte semnate de altii. Nu are optiuni sau principii, dar are aplomb in a le afirma atunci cind i se spune ca i-ar fi in avantaj. Asta il face cu atit mai periculos, pentru ca poate pacali pe multi.
Mai inseamna si ca nu intelege nimic din ceea ce i se da spre invatare. Ca dovada legea responsabilitatii fiscale, pe care bietul om o recita pe de rost cu greseli cu tot. In general, nu-i place sa-si incarce memoria cu detalii precum cursul de schimb, rezultatele ultimului recensamint, programul "rabla" sau contractele Romaniei cu tarile vecine si prietene. Din neatentie ar putea cere retragerea trupelor din Irak dupa ce acolo nu va mai ramine urma de soldat. Ideile altor devin propriile sale visuri: rosiile romanesti adunate gramada pe tarabe, medicamentele expediate prin Posta inca neprivatizata, cei 25.000 euro pentru cei care nu vor cu niciun chip repatrierea. Nu-mi plac cei care nu sint capabili nici macar sa viseze cu propria minte.
Nu-l votez pe Geoana pentru ca este un las. A beneficiat fara scupule de o campanie murdara, nefiind in stare sa lupte cu Basescu onest si cu arme albe. A avut nevoie de televiziunile mogulilor, de propaganda si minciunile lor pentru a intra in turul doi. A inlocuit dezbaterea de idei si programe cu Hayssam si cu filmulete trucate de compania oligarhului Patriciu. A dat bir cu fugitii din fata confruntarii, lucru de inteles dupa seara fatala de joi. A plecat pe usa din spate de la Timisoara, neavind curajul sa-si infrunte contestatarii. Se ascunde in spatele lui Johannis, mintind astfel electoratul liberal.
Nu-l votez pe Geoana pentru ca nu-mi plac stapinii lui. Nu cred ca Romania are nevoie de mai mult de un singur presedinte. Deci, nu vreau ca presedintii romanilor in urmatorii cinci ani sa fie cei din tagma Vintu, Patriciu &Voiculescu. Nu-l vreau pe Vintu presedinte si nici ca politica tarii sa fie aranjata fie la telefon fie in sedinte colective de relaxare. Nu-l vreau presedinte nici pe Patriciu si nici nu cred in programele lui economice sau in viziunile lui asa-zis liberale. Nu-l vreau presedinte nici pe Voiculescu impreuna cu echipa lui de indoctrinare de la Antene. Nu-i vreau presedinti si nici macar ministri pe Hrebenciuc, Vanghelie, Fenechiu, Nicolai, Ponta, Dragnea sau Vosganian. Cu alte cuvinte, nu vreau sa votez un fals presedinte. Marioneta unor indivizi pe care ii consider nocivi si nefrecventabili.
Nu-l votez pe Geoana din cauza celor care l-au sustinut in aceasta campanie murdara. Pentru ca nu-mi plac toti cei care s-au aliniat in spatele lui si au incercat sa ma minta, sa ma manipuleze si sa ma intoxice in ultimii doi ani. Imi displac profund Mugur Ciuvica, Rosca Stanescu, Bogdan Chireac, Cosmin Gusa, Claudiu Saftoiu, Cornel Nistorescu, Stan-Laptop, Gadea, Firea, Badin, Ciutacu, Razvan Dumitrescu si multi altii (lista e neincapatoare) din echipele televiziunilor si ziarelor moguliste. Imi repugna faptul ca acestia au inteles sa-si arate simpatiile politice sau sa raspunda la comezi tavalind in noroi normele elementare ale jurnalismului. Nu-mi plac listele negre si nici macularea programatica a intelectulilor care sint pe alte pozitii. Cred ca este o virtute sa te afli in dizgratia acestora. De aceea, vazind pe cine si pe ce s-a bazat Geoana in aceasta campanie mi-e pur si simplu imposibil sa-l votez.
Nu-l votez pe Geoana si pentru ca nu-mi place aceasta "Alianta Anti". Mi se pare ceva dubios cind atitia indivizi, despartiti pina acum de ideologie, principii si istorie isi dau mina. Nu inteleg exact ce-i mina in lupta, dar am suspiciunea ca vor sa ajunga la putere pentru a bloca, asa cum au mai facut-o in ultimii 20 de ani, reformarea Romaniei. Ei sint aceeasi care au vrut sa-l debarce pe presedinte, care s-au opus deschiderii dosarelor Securitatii, care au boicotat reforma in Justitie si au indepartat-o pe Monica Macovei, care tropaiu la condamnarea comunismului si au denaturat dupa aceea sensul gestului. Ei sint cei cercetati pentru coruptie, pasibili de viitoare condamnari in instante, cei care s-au constituit ca nimeni altii intr-o caracatita economico-mediatica si au vrut sa-l infringa pe Basescu prin linsaj mediatic si informational. Sint cei care au capusat orice guvernare, jucind mereu, ca Vintu si Patriciu, la doua capete, pentru a fi bine cu toti. Nu-mi plac coalizariile intre oameni pe care ii banuiesc de alte intentii decit cele afirmate public. Si, in general, imi ridica mari semne de intrebare cind personaje dubioase, provenite din zone extrem de diferite, se unesc impotriva unuia singur.
Nu-l votez pe Geoana pentru ca nu am votat niciodata FSN-ul lui Iliescu si orice provine de aici.
Nu vreau ca in loc de un presedinte, cu relele si bunele lui conoscibile, de un om, cu pacatele si calitatiile lui, sa aleg un o masca. Care isi schimba expresia la indicatiile regizorale.
http://revista22.ro/de-ce-nu-l-votez-pe-geoan259-7220.html
Dragomara
07 Dec 2009, 17:48
[B]Pentru că Geoană este prost...
Gărgăriţă,
caută-mă când aripile nu-ţi vor mai fi de niciun folos, pentru că au fost rechiziţionate de Băse, şi-am să-ţi explic ce şi de ce trăieşti. până atunci să ne uităm la filme, mă rog, noi, restul celor cărora nu ne-a fost spălat chiar întreg creierul. :P
marius_em
07 Dec 2009, 17:48
io una, am ajuns la concluzia, evident pe propria piele, că pentru a fi conştient de acel lucru, în cazul nostru, Băse, trebuie să trăieşti acea "fericire" pe propria-ţi piele, deci abia aştept să vă belească de vii, la propriu. scuzaţi termenul, de data asta chiar nu are semnificaţie sexuală.;)
o să fiu aici şi-am să savurez fiecare VIOLARE.
Nu stiu daca e cazul. Eu tin minte ca am fost foarte dezamagit in 2000, a fost primul meu vot, cand a iesit Iliescu si PSD-ul. Era o situatie economica dezastruoasa, si credeam ca doar Isarescu ne poate scoate din rahat. Cat fusese el premier, un an, indicatorii economici nu mai erau asa prapastiosi. Dar pe urma am vazut ca nu era dracul chiar asa de negru, cresterea economica a continuat si in perioada Nastase, s-au facut pasi importanti spre UE, s-a intrat in NATO, lucruri pe care chiar nu le speram atunci. Nu spun ca regimul Nastase a fost rai, dar nici iad nu a fost, si oricum a fost mai bine decat ce fusese in perioada cederista. Apoi, in 2004 l-am votat pe Base si am avut sperante foarte mari, si o parte s-au implinit, am intrat in UE, desi asta deja se stia atunci.
Bine ca in 2000, tot politicul avea un tel, intrarea in UE si NATO. Acum nu prea stim unde mergem, ce vrem sa facem, dar ce vreau sa spun e ca nici nu e bine sa cazi in disperare, nu se stie ce rezerva viitorul. Oricum, din ce s-a vazut pana acum, viitorul e undeva la mijloc intre viziunile optimistilor si cele ale pesimistilor.
cremaxx
07 Dec 2009, 17:55
E suparata ca nu i-a mai dat aia bani cand a fotografiat votul si l-a pus pe forum.
Ce minte de copil , numai un om care e dominat de nebunie ar face asa ceva.
:-S
marius_em
07 Dec 2009, 18:01
Editia Online DEC 06
De ce nu-l votez pe Geoană
Andreea Pora Editorial
....
Nu-l votez pe Geoana pentru ca nu am votat niciodata FSN-ul lui Iliescu si orice provine de aici.
Despre Pora nu se poate spune ca ar fi un monument de obiectivitate. E o trambita a lui Basescu.
Ca indulgenta i se poate pune eticheta de jurnalist, sau analist.
Cat despre optiunea dumneaei anti-fesenista, doamna Pora uita ca si PDL si Basescu isi au radacinile in vechiul FSN al lui Iliescu.
Floydman
07 Dec 2009, 18:19
zoso nu e cumva ala care a castigat Big Brother?:-O
miercuri
07 Dec 2009, 18:26
Ala e Soso.
Tocmai am vazut declaratia oficiala a lui Geoana din loserville. PE-NI-BIL.
Pitbull
07 Dec 2009, 18:37
Nu mor dupä Pora, a avut destule articole care m-au cam contrariat, iar subiecticismul ei e vizibil. Oricum, proastä nu e - iar acest editoral le vine ca o mânusä (ei si realitätii).
Geoanä nu era nici räu, nici venal, nici corupt la nivel primar - era pur si simplu un zero barat, scos la înaintare de toti äia (nu-i mai însir - toti îi stim bine, chiar si antibäsescienii). Era rusinos de nul - o rusine la nivel national; o dizgratie pentru tarä, o palmä în obrazul tuturor. Ar fi fost chiar mai räu decât în mandatul 2000-2004 (care fusese chiar o apocalipsä - cel mai infect infern parcurs vreodatä de România!), fiindcä atunci mäcar capii relelor, Ilici si Bonbonel, erau la vedere; acum, ar fi fost o liotä de jigodii ascunse dupä un tampon de buret antropomorf.
Bine c-am scäpat - a venit si Collins acum acasä, purtat pe valul entuziasmului din ultimele 12 ore (azi-noapte, SMS-uri de la colegi: "Nu vä fie fricä / Bäse se ridicä!" :D )
Dumnezeu ne-a mai dat o sansä. Nu putem decât sä speräm cä Bäse si ai lui au învätat lectiile dure ale ultimilor cinci ani, si acum o vor valofirica mai bine.
Särbätori fericite! :) Merry Xmas! :x Ho-ho-hooo...! :D
cremaxx
07 Dec 2009, 18:41
Da.Sa invete sa nu mai puna ministri de genul "Ia sa te pun pe tine ca si asa habar nu am pe cine sa pun". Si s-o lase reacu pe EBA(ce nume urat ca si stapana lui), aia care promoveaza prostitutia si drogurile.
marius_em
07 Dec 2009, 18:42
Dumnezeu ne-a mai dat o sansä.
Scuza-ma, dar asta e chiar ridicol. Ce treaba are Dumnezeu cu politica?
Despre ce sansa vorbesti? Ai zice ca Basescu e un mesia, e uns de Dumnezeu. Parca erai un optimist realist.
paul_aramis
07 Dec 2009, 18:44
Dumnezeu ne-a mai dat o sansä.
Scuza-ma, dar asta e chiar ridicol. Ce treaba are Dumnezeu cu politica?
Despre ce sansa vorbesti? Ai zice ca Basescu e un mesia, e uns de Dumnezeu. Parca erai un optimist realist.
întreab-o pe dragomara. că ei îi ascultă dumnezeu rugile.
Pitbull
07 Dec 2009, 18:50
Ce treabä are Dumnezeu cu politica? Aceeasi pe care o are cu vräbiile.
(Nu e banc. Dacä stii unde bat, ai de la mine o bere, la primul forumeeting.)
Plus vorba aia din bätrâni: nebänuite sunt cäile Domnului... ;)
P.S. E adevärat cä sunt un optimist realist, dar nu pe-asta o spusesem, ci pe aia: Ce e un pesimist? Un optimist cu simtul realitätii. (Sau - variantä: un optimist informat.)
marius_em
07 Dec 2009, 18:52
Astora de la BEC nu le ies vreo 72 de voturi la calcule. Ne facem tot cacatul, daca si la BEC sunt asa aerieni. Sau o fi vreo cale din aia misterioasa a Domnului.
http://www.ziare.com/actual/alegeri-prezidentiale-2009/12-07-2009/bec-a-anuntat-rezultate-gresite-la-alegerile-prezidentiale-968880
Pitbull
07 Dec 2009, 18:58
Sä stii cä da! :D
cremaxx
07 Dec 2009, 19:01
Bre,nea Pitbul,matale chiar ai 49 de ani?:D
Pitbull
07 Dec 2009, 19:04
Da, da' nu pentru multä vreme. In patru säptämâni fix, am scäpat de ei!
cremaxx
07 Dec 2009, 19:05
Multi inainte! Imi pari mai tanar.......:D
Normal ca are, se vede din modul de gandire, i-ai citit vreo cronica?
aia n-o scrie oricine..
Pitbull
07 Dec 2009, 19:08
Lasä, mä Gospine, cä nu vârsta-i chestia. Avem unii critici mult mai în etate, care scriu niste texte de te iei cu mâinile de cap - pe când Gorzo, la 32 de ani, sau Lucian Maier, la 28 (dacä nu mä-nsel), sunt admirabili!
Rapture
07 Dec 2009, 19:08
Si eu am avut acelasi feeling la inceput ;).
Pitbull
07 Dec 2009, 19:10
Feelingul e corect, dar se aplicä în primul rând interiorului, si în nici un rând calendarului. ;)
Alelalte rânduri vin printre rânduri.
corinka
07 Dec 2009, 19:11
Numai sub 16 sä nu fii, cä nu e voie.
Dar daca are 15, care e problema? De ce n-ar fi voie?
Am citit cronici ale domnului Gorzo, foarte bune!
Nu stiu eu sa apreciez just o cronica dar totusi, oricum pricep si de multe ori ideile/parerile despre acel film asa le gandesc si eu, numai ca habar nu am sa ma exprim cum o faceti voi!
Pitbull
07 Dec 2009, 19:13
@Cori:
Päi eu stiam cä fetele se pot märita numai de la 16 ani (cu acordul pärintilor).
Valabil si pentru sexul consensual (cu exceptia adultilor în pozitii de autoritate: tutori, profesori, etc.)
S-a modificat legea?
@Gospin:
Exercitiul e esential. Scrie, scrie, scrie - si vei creste.
Imi recitesc acum unele "cronici" din liceu - îmi vine sä-mi dau palme, ce aiureli snoabe puteam sä scot din mine!
marius_em
07 Dec 2009, 19:13
eu cand iti spuneam ca esti gerontofila... :))))
Pitbull
07 Dec 2009, 19:17
Eu când îi spuneam cä e maturä... ;)
(Apropo, aici e de-ajuns sä puneti doar douä paranteze dupä douä puncte, dacä vrei sä vä râdeti. Mai multe paranteze nu dau un râs mai copios, dau tot un râs obisnuit, da' cu unde de soc unilateral dezvoltate.)
paul_aramis
07 Dec 2009, 19:18
Offf-toopppiiiiccccc!
cremaxx
07 Dec 2009, 19:19
Nu e off topic........E doar pauza ...parlamentara....:))
marius_em
07 Dec 2009, 19:20
un obicei mai vechi, dar in genere reda gradul de amuzament. o sa incerc sa ma dezvat, daca enerveaza atat.
Pitbull
Da, back to Bäse.
Cine vrea, faceti un topic nou: "Ce si cum în chestia vârstei lu' Pitbull".
Mai ales c-o sä atragä si niste zombii dinainte de 2006, care aveau un fix cu asta; unu', da' fix!
corinka
Päi eu stiam cä fetele se pot märita numai de la 16 ani (cu acordul pärintilor).
Valabil si pentru sexul consensual (cu exceptia adultilor în pozitii de autoritate: tutori, profesori, etc.)
S-a modificat legea?
Numai daca are sub 15 intra fapta la act sexual cu un minor.
Dar si cu una de 17 poti avea probleme. Seductia n-a fost dezincriminata.:))
Rapture
07 Dec 2009, 19:21
Auleu mama, ce gandisi tu acolo ? :O
keepwalking
07 Dec 2009, 19:21
@miercuri,
daca dai citate din Andreea Pora, m-am lamurit care-ti sunt modelele intelectuale :)) :)) :))
Pitbull
07 Dec 2009, 19:22
@Cori:
Deci, legea tot schioapä e, deocamdatä...
Hai, back on topic!
@Keep:
Nu dä "citate" - doar unul, unde tipa chiar a nimerit-o (am si arätat de ce).
corinka
07 Dec 2009, 19:22
Daca vreti sa va distrati, uitati-va pe Antena 3, e Vadim invitat.
marius_em
07 Dec 2009, 19:23
Auleu mama, ce gandisi tu acolo ? :O
:) paranteza paranteza paranteza
cremaxx
07 Dec 2009, 19:23
Eu zic sa stergi postarile acestea pana sa apara Dragomara.......:))
Pitbull
07 Dec 2009, 19:25
Si tembelizoru' meu, luluuu... :((
halebardul
07 Dec 2009, 19:29
antena 3 se poate vedea si online.
http://www.antena3.ro/livegsp.php
un spectator suna la realitatea tv si intreaba daca nu poate sa primeasca si el o sampanie din multele care erau pregatite la sediul psd :D
Eu il vad la realitatea :P O fi in doua locuri odata? :-? Intr-adevar e distractie, parca mai bine il asculti pe el despre politica decat sa te uiti la un film comedie :))
Rapture
07 Dec 2009, 19:37
Eu il vad la realitatea :P O fi in doua locuri odata? :-? Intr-adevar e distractie, parca mai bine il asculti pe el despre politica decat sa te uiti la un film comedie :))
Wise words over here !!
"Maimuto!! ":))
marius_em
07 Dec 2009, 19:37
Offf-toopppiiiiccccc!
Ce mai e de discutat on topic? E clar care sunt pozitiile:
Pitbull, Halebardul, StefanDo, Rapture et co. sunt pro Basescu.
Eu, Keep, Dragomara, Corinka si cam atat suntem anti.
corinka
07 Dec 2009, 19:40
Uita-te cum a votat fiecare in poll, rezultatele sunt vizibile.
marius_em
07 Dec 2009, 19:41
da, nu ma mai simt atat de singur.
cremaxx
07 Dec 2009, 19:45
Vadim e dus cu pluta.......el se uita dupa fete in studio.Nebunu reacu....B-)
miercuri
07 Dec 2009, 19:54
Wise words over here !!
"Maimuto!! ":))
Pai astia de la Realitatea il cheama asa, sa se mai destreseze si ei un pic. Nu trebuie sa te chinui mult cu Vadim, ii arunci o intrebare si il lasi sa se desfasoare, trebuie numai sa ai grija sa schimbi subiectul cand se inroseste prea tare.
@Pitbull - thx for backing me up :)
keepwalking
07 Dec 2009, 20:42
chestia e ca liberalii deja incep sa preacurveasca cu pdl-ul.
in oamenii astia chiar ca nu poti sa ai incredere.
realitatea incepe sa intoarca armele impotriva psd.
unde e vantu? ca zicea ca iese pe 7 decembrie, adica azi, sa faca o conferinta de presa.
incepe sa mi se faca greata cam de toata lumea....
Pe masură ce oamenii se obişnuiesc cu realitatea, vor începe toate canaliile să treacă de partea băsescului. Se va reveni oare la situaţia din urmă cu 3-4 ani, când lumea se uita la Sinteza Zilei pentru că era singura emisiune TV care îl critica pe preşedinte?
corinka
07 Dec 2009, 20:55
Parca traim in 1984, iar PSD, PDL si PNL reprezinta Oceania, Eurasia si Estasia.
halebardul
07 Dec 2009, 20:56
pai, keep, asta e inca un semn ca totul nu era decat o facatura, toata alianta psd-pnl. Ei inca de ieri cand credeau ca au castigat isi imparteau prada si se certau pe ea.
(ce conferinta sa dea Vantu? Sa dea niste vanturi, poate.)
pnl te scarbeste, psd te scarbeste (prin definitie)...
nu iese de aici basescu ca fiind singurul cu coloana vertebrala? iese.
(din pacate)
(dar asa e)
keepwalking
07 Dec 2009, 21:01
hale,
pai uite ce declaratie face fenechiu, lider pnl: "Daca presedintele ne da premierul, totul e posibil"
a dracului sa fie, pana la alegeri spuneau ca este exclusa orice colaborare cu pdl atata timp cat basescu e presedinte.
iar johannis ala si-a pus mana in fund si s-a retras in salasul sau.
psd n-are nici o sansa la curtea constitutionala, alegerile nu vor fi anulate.
si uite-asa, peste romania se aseaza o pacla urat mirositoare si o insuportabila usuratatate a politicianului roman.
halebardul
07 Dec 2009, 21:14
pai eu nu contest, doar ca nici nu ma mir.
A fost cameleonism - si din partea psd-ului si a pnl-ului, si acum se confirma.
Nici macar n-au pastrat si ei cateva zile de doliu, s-au repezit imediat ca hultanii la os.
de-aia ma bucur ca a iesit basescu.
keepwalking
07 Dec 2009, 22:18
preiau si eu o idee interesanta a lui mircea badea.
daca cei din diaspora au votat atat de masiv cu basescu, iar acesta, iata, a castigat alegerile, de ce nu se intorc dumnealor in romania? :) ca, vorba aia, a cazut comunismul in romania.
sa se intoarca aici, din oregon, din new york, din canada, din italia.
neeeeee, nu vine nimeni! :)
paul_aramis
07 Dec 2009, 22:27
daca cei din diaspora au votat atat de masiv cu basescu, iar acesta, iata, a castigat alegerile, de ce nu se intorc dumnealor in romania? :) ca, vorba aia, a cazut comunismul in romania.
poăi aşteptăm să vedem el cât ne dă. că prostănacu ne-a promis douăjdemii coco. şi n-am văzut nimic.
@keep
Ziceai ceva despre miercuri mai sus...
Pitbull
07 Dec 2009, 22:31
Keepy, am väzut: "idee (...) Mircea Badea", si mi-am zis: "Hait! Iar o ineptie...!"
Apoi am citit.
...Si mi-am amintit.
Una din vorbele mele favorite: "Am mai väzut oameni îndrägostiti de prostie, da' unii parcä vor s-o ia ei pe toatä."
* * *
Sine ira et studio:
Azi, la "Ubi patria", Halebardul a postat un mesaj pe care eu (poate gresind, poate nu), îl consider complecktamente descalificatoriu pentru emitentul lui, whoever that might be. Prieteneste i-am spus: "Niciodatä sä nu mai zici asta!" El, însä, convins peste poate de dreptatea-i, a zis-o încä o datä, demonstrativ! Cu regret, am conchis cä eu, mcmurphyceste, mäcar am încercat...
Acum te rog pe tine:
NICIODATA nu-l mai cita pe Mircea Badea, cu alt sens decât: "Cine cade-n cap de la etaj când e mic, asa päteste!:
Promise? Pretty please?
keepwalking
07 Dec 2009, 22:50
pit si liviu,
ok, retin sfatul. :)
Pitbull
07 Dec 2009, 23:08
Uite, vezi? De-asta mi-i mie drag Keepy! :)
E el räu, >:) da-i bäiat bun! O:-)
keepwalking
07 Dec 2009, 23:10
da, dar acest uret de sarbatori, gasit pe net, cred ca pot sa-l redau mai jos:)
A-ho,A-ho copii si frati
E timpul sa v-adunati
Pe Geoana sa nu-l votati
Mogulii nu-i ascultati!
Crinii sa nu-i mirositi
Ca s-ar putea sa muriti
Alianta-nfaptuita e facuta sa va minta
Sa fure ce n-au furat atunci cand au guvernat
Dar nu-i va lasa Basescu
Sa le cante Iliescu!
-------------
biet popor roman.....:-S
Pitbull
07 Dec 2009, 23:17
Stângaci, dar adevärat! :)
marius_em
07 Dec 2009, 23:17
Au dat acum la Realitatea ca intr-un catun din Vaslui au renumarat voturile, si 41 de voturi anulate erau de fapt valabile. Din astea 41, 40 erau pentru Geoana. Ce sa mai crezi? Alora de la BEC le iese cu virgula la numaratoare, astia anuleaza voturi cum li se scoala...
Pana la urma cred ca are castig de cauza ala de fura mai mult si mai bine. Desi, spre nesurprinderea mea, am vazut basescieni mandri de asta.
paul_aramis
07 Dec 2009, 23:26
Au dat acum la Realitatea ca intr-un catun din Vaslui au renumarat voturile, si 41 de voturi anulate erau de fapt valabile. Din astea 41, 40 erau pentru Geoana. Ce sa mai crezi? Alora de la BEC le iese cu virgula la numaratoare, astia anuleaza voturi cum li se scoala...
Pana la urma cred ca are castig de cauza ala de fura mai mult si mai bine. Desi, spre nesurprinderea mea, am vazut basescieni mandri de asta.
au zis şi unde au renumărat voturile?
keepwalking
07 Dec 2009, 23:29
Marius,
sunt convins ca sunt multe astfel de cazuri.
e suficient sa ma gandesc ca, la cele vreo 23.000 de sectii, daca furi 3-4 voturi, ai rasturnat scorul.
dar deja cam totul e pierdut si nu cred intr-un rezultat pozitiv la contestatia depusa.
ce remarc eu e ca in Romania nu se simte nici un impuls, nici o veselie, nici o unda de speranta.
Romania avea nevoie de o schimbare, indiferent cum se numea ea, geoana sau antonescu.
Ramanerea lui basescu inca 5 ani (enorm!) este sinonima cu o baltire.
O sa-i vedem iarasi mutra la tv zi de zi, iarasi boc, iarasi udrea, berceanu....pentru ca, odata cu basescu, si-au asigurat si astia o hibernare indelungata.
keepwalking
07 Dec 2009, 23:42
na, apropo de diaspora, am gasit si un articol foarte profund pe voxpublica.ro, binecunoscut loc al editorialistilor probasescu.
eu cred ca nici la gazeta de perete a filaturii de bumbac din reghin nu gaseai articol mai mobilizator :)
Aşteptăm diaspora
vezi toate articolele de Doina Doru
07 Dec la 19:58 180 comentarii 4220 vizualizari.
Acum, după ce votul a tranşat cine e preşedintele României pentru următorii 5 ani, cred că toţi cei plecaţi să îşi caute norocul şi prosperitatea în alte ţări ar trebui să vină acasă. Îi aşteaptă locuri de muncă, o legislaţie coerentă, o fiscalitate stabilă, îşi pot construi sau cumpăra o casă, pot deschide o afacere, pot angaja conaţionali şi face din România o ţară mai prosperă. Îi aşteptăm să muncească lângă viitorul guvern ca România să fie mai frumoasă şi recunoscută ca o ţară cu oameni harnici, care fac să le sară norocul din piatră. Îi aşteptăm să ocupe locuri în administraţie, să deschidă firme de construcţii, de servici, mă rog ce au învăţat pe unde sunt în lume.
Îi înţeleg că au fugit de prigoana PSD-istă şi de lipsa de perspectivă. Îi înţeleg că, decât să îl vadă pe Iliescu, au preferat să îşi vadă recunoscute meritele în Italia, Spania, Franţa, Canada, SUA. Dar acum situaţia e certă – preşedinte este Traian Băsescu, aşa că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Îi aşteptăm să vină lângă noi, să îl sprijine pe cel pe care l-au votat, poate tocmai ca să se poată întoarce ŞI ei acasă. Eu aşa aş face. Români din diapora, vă aşteptăm să fiţi alături de noi, să nu lăsaţi să treacă alţi 5 ani în zadar.
Pitbull
08 Dec 2009, 00:12
Fata asta-i tâmpitä, sau se preface...? :">
paul_aramis
08 Dec 2009, 00:16
tâmpită nu, doar că articolul în cauză e anti-băsescu şi nu pro-băsescu
Pitbull
08 Dec 2009, 01:18
Tocmai TU spui asta...?
Adicä atâtea sute de mii de oameni, care si-au fäcut un rost acolo, o viatä, una-alta, hai acum toti buluc înapoi, cu cätel cu purcel, doar în ideea cä s-a produs o schimbare în bine (sau, mäcar, nu s-a produs o si mai mare alunecare spre räu)? Pânä si la REVOLUTIE (care, da, schimbare! Mai ales prin perceptia de moment), doar o micä parte din diaspora s-a întors.
Asta-i gândire de clasa a IV-a.
(Sau, dimpotrivä, o chestie tendentios-demonstrativä.)
paul_aramis
08 Dec 2009, 03:34
Tocmai TU spui asta...?
...
acuma cu cine vorbeşti?
halebardul
08 Dec 2009, 07:42
Azi, la "Ubi patria", Halebardul a postat un mesaj pe care eu (poate gresind, poate nu), îl consider complecktamente descalificatoriu pentru emitentul lui, whoever that might be. Prieteneste i-am spus: "Niciodatä sä nu mai zici asta!" El, însä, convins peste poate de dreptatea-i, a zis-o încä o datä, demonstrativ! Cu regret, am conchis cä eu, mcmurphyceste, mäcar am încercat...
sa sustii ca acela care posteaza pe cinemagia nu are voie sa mai posteze si pe alt forum de cinema, din fidelitate fata de cinemagia, mi se pare in continuare o pretentie enorma, un abuz si un atentat la libertatea omului. Doar scriind-o aici si vad ce enormitate este.
on-topic: se vede clar ca articolul este ironic, cum ar putea cineva sa ia in serios ce scrie acolo, mai ales ca sunt vizibil ingrosate toate? :-/
Chambord
08 Dec 2009, 08:50
OK. Am castigat. Ne-am bucurat (sau am rasuflat usurati mai degraba). Acum dom' Basescu si dom' Antonescu lasati prostiile si figurile si puneti mana si faceti o alianta de dreapta ASAP. Si scoateti guvernul ala odata.
keepwalking
08 Dec 2009, 08:52
iar noi sa ne intoarcem la treburile noastre.
O SA NE MEARGA INCA 5 ANI LA FEL DE "BINE"
ati alungat comunismu si au ramas securistii care asculta pe la colturi..
Rapture
08 Dec 2009, 09:10
Ce-mi place cand se mai trezeste cate unu...:))
keepwalking
08 Dec 2009, 09:18
Liberalii ar putea să intre la guvernare alături de pedelişti dacă primul-ministru va fi numit din rândul PNL. Declaraţia a fost făcută în această dimineaţă de preşedintele PNL Crin Antonescu la Radio Guerrilla. "Singura formulă în care cu cineva ca Traian Băsescu sau cu cineva ca PD-L se poate discuta o guvernare este situaţia în care PNL deţine poziţia de premier. Asta ca să putem discuta. Nu spun că e suficient, sigur că ar însemna şi alte discuţii. După părerea mea cu PD-L aşa cum s-a dovedit şi în cazul nostru şi în cazul PSD este practic imposibil de guvernat. Dar ar fi singurul context în care s-ar putea deschide discuţia", a spus Crin Antonescu la Radio Guerrilla.
haha, cine spunea ca antonescu e cavalerul bunului simt?
e doar inca un mincinos in plus.
Ok, alegerile s-au incheiat, ne convine sau nu Basescu va fi pt. inca 5 ani presedintele Romaniei, eu cred ca am discutat destul pe tema asta, fiind cel mai populat thread de vreo 10 zile, nu credeti ca ar fi cazul sa fie inchis si sa ne concentram si pe alte subiecte ale forumului?
just a point :)
Pe la-nceputul anilor '90, Vasile Muraru si Nae Lazarescu lansau o sceneta in care povesteau ce-au facut la Revolutie. Spilul era simplu: inlocuiau bautul cu cititul si gata gagurile. Cam asa si eu - dupa o cearta cu o anume fiinta inca draga, am zburat intr-o deplasare. E drept, eu nu prea am baut decat vreo 3 radlere, adica suc cum ii spunea cineva. Insa am reusit sa adorm cu spatele dezvelit si m-a cam tras curentul, ceea ce inseamna ca acum ma dor o multime de oase, incheieturi si muschi. Insa a fost haios: convins ca va iesi Geoana, dupa ce am asistat la bucuria ambilor candidati prezentata in paralel, m-am retras sa-mi inec amarul intr-o duduie. Cand m-am trezit, anchilozat, dupa cum aminteam, m-am cracanat de ras. Atunci mi-am adus aminte de prezenta lui Chirtoaca in spatele lui Base, iar cine cunoaste cat de cat situatia din Basarabia si ce reprezinta primarul Chisinaului in viata politica de acolo, cum imi place sa cred ca e si cazul meu, va intelege cum a reusit Basescu sa atraga acele voturi. Desi aproape 95% poate parea exagerat, nu e tocmai exclus ca in cazul asta rezultatele sa fie pe bune. Pe de alta parte, insa, ma incearca un sentiment de rusine pentru ca stiu un caz concret de fraudare: asociatul meu nu a putut vota - si ar fi votat cu Geoana! - pentru ca s-a oprit curentul in sectia de care apartinea in sectorul 4. A fost de 3 ori intre 7 si 9 seara, iar pana la urma n-a mai votat. Nu in ultimul rand, sunt foarte curios cum a reusit sa ii fure sunca din fasole Base lui Geoana - cat s-o fi milogit la americani?
halebardul
08 Dec 2009, 09:47
Oare cat de greu se obtine cetatenia in Republica Moldova, daca esti din Romania?
Ne facem cu dubla cetatenie, romani/basarabeni si votam si pentru ei impotriva comunismului. <):)
Rapture
08 Dec 2009, 09:47
http://i739.photobucket.com/albums/xx40/rapture21/38983641.gif
=)).
Floydman
08 Dec 2009, 10:55
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6694206-crin-antonescu-pnl-poate-intra-guvernare-alaturi-daca-noul-premier-liberal.htm
Incredibil...la 20 de ani de la Revolutie, romania NU are dreapta politica!!!
partidele istorice au alunecat intr-un faliment revoltator (mai impinse de la spate, mai tragandu-si propriile shuturi in fund)
PNTCD a sucombat dupa lamentabila guvernare a conventiei democractice
PNL a ajuns curva securistilor din FSN (cand cu unii - PD, cand cu altii - PSD)
PoliFanAthic
08 Dec 2009, 11:38
Apropo de fraude, m-am intalnit azi cu un primar dintr-o localitate cu oarescare populatie (nu prea multa, dar nici prea putina), primar PSD, si mi s-a plans in cea mai amuzanta maniera.
A acceptat erorile facute de Geoana in ultima perioada, ca atacurile la Basescu au trezit sentimentul persecutiei in poporul roman, dar s-a declarat oripilat de cum au cumparat cei de la PDL voturi. Stie clar de o familie care a primit niste bani ca sa voteze cu PDL, ca a mai auzit de unii si altii care primeau cativa eurici, si ca e o nerusinare. Apoi, ca si cum ar fi simtit nevoia sa se scuze, caci privirea mea intreba "dar cum se poate intampla ca PDL sa castige intr-o localitate condusa de PSD", m-a asigurat ca si ei au impartit un numar de pachete - dar ca sa cumperi asa voturi cum a facut PDL-ul e chiar inacceptabil.
Doamne ajuta ca s-a terminat campania.
eu cred ca nici la gazeta de perete a filaturii de bumbac din reghin nu gaseai articol mai mobilizator :)
Unde exact e filatura aia de bumbac? Ca vreau sa dau azi o raita pe acolo sa vad ce mai scrie gazeta...:-?
Lili1982
08 Dec 2009, 11:50
Culmea Somnului:
Sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac! :))
keepwalking
08 Dec 2009, 11:55
Unde exact e filatura aia de bumbac? Ca vreau sa dau azi o raita pe acolo sa vad ce mai scrie gazeta...:-?
iaca aici e:
http://voxpublica.realitatea.net/
paul_aramis
08 Dec 2009, 12:43
Da, cu autobuzele, cu televiziunile, cu alimentele duse la cei săraci. S-a fraudat mult, cu poza prezentându-i şi pe Crin şi pe Johannis alături de Geoană, ca şi când ar fi candidat toţi trei. S-a fraudat cu tocşourile la care era invitat un pedelist să lupte cu un pesedist şi un penelist, de parcă erau trei candidaţi, nu doar doi. S-a fraudat cu minciuni cât casa. S-a fraudat cu filmuleţul trucat. Şi, cu toate astea, iată, s-a fraudat în zadar! Pentru că n-au cîştigat!
Pesediştii sînt KO, par ameţiţi de lovitură. O fi şi de la şampania de aseară! Aşa e băutura asta, dacă o bei prea devreme, îţi dă dureri de cap. Aseară Geoană spera că Băsescu ştie să piardă, spera ca PDL să nu se apuce să acuze de fraudă, să nu conteste alegerile, să se facă predarea puterii civilizat. Azi, e invers: Geoană nu ştie să piardă, acuză de fraudă, contestă alegerile! Zgonea (mi se pare unul din noii comici ai pesedeului) a susţinut că Ardealul a fost mituit. Mă aştept să acuze şi diaspora că s-a lăsat mituită. Cînd, de fapt, Mircea Geoană a încercat, pe faţă, o mituire cu 20.000 de euro promişi celor care se întorc!
Ca o culme a ironiei, PSD poate contesta alegerile şi acuza de fraudă demonstrând când şi unde au fraudat ei înşişi. Să fie un autodenunţ! Căci şi în acest caz, frauda e fraudă. Indiferent de cine a comis-o!
Ioan T. Morar
ricutza
08 Dec 2009, 13:05
Dragul meu Keep,
Eu te-as sfatui sa te gandesti mai mult inainte sa preiei o idee, in special cand vine de la Mircea Badea. Nu de alta, dar exista o categorie de oameni (din care fac parte) pentru care acest personaj reprezinta jurnalistul de ultima speta, respectiv cel care trancane din auzite si din amintiri.
Diaspora a incetat de cativa ani (din fericire) sa reprezinte doar romanii emigrati. Ai idee cati studenti romani sunt in strainatate plectati pentru o perioada delimitata de timp? Ai idee cati oameni sunt plecati din tara cu proiecte temporare?
As presupune ca nu, desi numarul lor este surprinzator de mare.
Ai putea insa sa te gandesti macar la "capsunari" care lucreaza in Italia, Spania, Belgia etc. Multi dintre ei urmeaza sa se intoarca in tara sau au inca o familie de care le pasa. Mi se pare normal ca si ei sa aibe dreptul sa voteze.
Si multi voteaza Basescu pentru ca se pare ca presa din afara judeca ceva mai obiectiv decat presa din Romania, nu vad un dictator in Basescu, dar vad inca influenta lui Iliescu in PSD.
Ce e haios e faptul ca multi din Diaspora au o perceptie usor eronata in ceea ce priveste votul de acum. Un exemplu: o tipa din Belgia spunea aseara ca a votat schimbarea, adica pe Basescu. Hm... :D
ricutza
08 Dec 2009, 13:16
Ce e haios e faptul ca multi din Diaspora au o perceptie usor eronata in ceea ce priveste votul de acum. Un exemplu: o tipa din Belgia spunea aseara ca a votat schimbarea, adica pe Basescu. Hm... :D
hai sa nu generalizam in functie de un caz.
Da, poate ca e o exagerare sa facem referire la un singur caz, dar nu cred ca e singular si, oricum, el demonstreaza ca a fost mai degraba un vot din instinct impotriva PSD.
keepwalking
08 Dec 2009, 13:35
Draga Ricutza,
nu voi discuta structura profesionala a romanilor aflati in strainatate.
tot ce pot spune in acest sens e ca, prin ministerul de externe, s-au pompat bani multi pentru a se cumpara voturile capsunarilor.
si nu ma va convinge nimeni ca studentii romani, intelectualii aflati in occident sunt numeric superiori faiantarilor, zidarilor si capsunarilor.
trec insa de acest detaliu.
as vrea sa ii intreb insa pe romanii aflati in strainatate daca lor le place romania lui basescu, daca le place perceptia strainilor vizavi de romani, de romania acestor ani.
desigur, sunt romani plecati la studii, la diverse proiecte.
dar e meritul lor, nu al lui basescu.
ce ii datoreaza acestui om?
hai, ii inteleg pe basarabeni, ca basescu i-a facut cetateni romani si, implicit, aia pot zburda in voie prin UE.
votandu-l, si-au platit datoria.
eu tot incerc sa inchid capitolul cu alegerile astea, dar mereu apare cate ceva care nu-mi da pace:)
ultima tampenie pe care am auzit-o e de la o femeie din autobuz care spunea ca nu l-a votat pe geoana pentru ca vindea tara nemtilor, via johannis.
ricutza
08 Dec 2009, 13:37
Da, poate ca e o exagerare sa facem referire la un singur caz, dar nu cred ca e singular si, oricum, el demonstreaza ca a fost mai degraba un vot din instinct impotriva PSD.
Da, sunt oameni care l-au votat pe basescu ca sa nu iasa un psd-ist presedinte. Sunt insa si o multime de oameni care l-au votat pe Geoana ca sa nu iasa Basescu din nou. Deci eu zic ca se anuleaza....
Rickie baby, cu siguranta sunt si d-ailalti. Eu as fi facut parte din categoria asta daca nu iesea filmuletul ala si daca Geoana ii facea cat de cat fata lui Base la confruntarea finala.
Keep, aia cau vandutul tarii nemtilor e cacatoare. =))
ricutza
08 Dec 2009, 13:59
@Keep
Imaginea Romaniei lui Basescu in strainatate nu este atat de proasta cum a lasat media romana sa se inteleaga. Cel putin nu in Europa.
Asa cum am mai spus, ei sunt incatati ca Basescu are o problema cu coruptia. Si de ce sunt incatati de chestia asta? Pentru ca o parte din banii pe care ei ii platesc prin impozite, se duc la fondurile uniunii europene. Evident, intrucat sunt bani munciti, ei si-ar dori ca aceste fonduri (din care o mica parte ajung si in Romania) sa ajute tara sa se dezvolte si nu sa ajunga in buzunarele unor diversi. Basescu cat de cat pare sa alimenteze iluzia ca se face ceva in directia anti-coruptie.
Eviudent, noi stim mai bine ca toti sunt corupti, toti au buzunare si toti au interese.
Evident, criza politica este o problema. Asta n-are cum sa se cosmetizeze, si intr-adevar e o bila neagra. Eu cred insa ca si in cazul in care ar fi iesit Geoana si l-ar fi numit temporar pe Johaniss premier (chestie de care ma indoiesc) tot ar fi gasit mai devreme sau mai tarziu un motiv sa-l dea jos si sa-l schimbe cu Nastase. Sa fim seriosi. N-a rezistat alianta PD-PNL. Chiar credeti ca ar fi rezistat o alianta facuta cu o saptmana inainte de turul doi? Parca nu ne-am cunoaste parlamentarii.
Acum, in plan personal, nu sunt fan Basescu. Dupa alegerile europarlmentare nici nu mai vroiam sa-l mai vad. Dar am crezut mai mult in Basescu decat in Geoana si in PSD.
Daca ma intrebi, presedintele ideal pentru mine ar fi Mugur Isarescu. Eu l-as vota cu cea mai mare convingere. Din pacate insa e prea bun la ceea ce face si nu cred ca am putea gasi o persoana mai competenta pentru functia de guvernator al BCR.
Circul continua. PSD a depus la Curtea Constituţională cererea de anulare a turului doi al prezidenţialelor:
http://www.mediafax.ro/politic/psd-a-depus-la-curtea-constitutionala-cererea-de-anulare-a-turului-doi-al-prezidentialelor-5163662
Pitbull
08 Dec 2009, 14:53
O, sancta simplicitas! :))
* * *
"Chestionat asupra faptului că, potrivit unor decizii anterioare ale Curţii Constituţionale, contestatorul alegerilor trebuie să demonstreze că fraudarea a influenţat câştigarea mandatului, în cazul de faţă fiind vorba despre aproximativ 70.000 de voturi, Dragnea a răspuns că există suficiente dovezi care să demonstreze că există «un mare dubiu asupra corectitudinii alegerilor» şi că «dimensiunea fraudei a fost colosală»".
"Ceea ce mă face să cred că avem şanse foarte mari sunt reacţiile pe care le avem din afara ţării. Am primit telefoane şi din America, de la oameni care erau pur şi simplu revoltaţi de câte voturi a obţinut Traian Băsescu în America, ei ştiind, într-o comunitate relativ mică, cum au votat", a arătat Dragnea.
* * *
...Mäcar dac-ar sti sä mintä frumos! :">
Geoana: Alegerile au fost castigate de mine, democratia e in cumpana! :
http://www.ziare.com/basescu/basescu/geoana-alegerile-au-fost-castigate-de-mine-democratia-e-in-cumpana-969754?utm_source=220Ro-http%3A%2F%2Fwww.220.ro%2FVelPitar-Concurs%2F3&utm_medium=BN-NW-969754-Geoana%3A+Alegerile+au+fost+castigate+de+mine%2C+d emocratia+e+in+cumpana!&utm_campaign=BN-NW-220Ro-2009-12-08
[mi se face rau. Cine are o lamaie, de fapt, dati-mi doua!]
Pitbull
08 Dec 2009, 15:03
«Liderul PSD a susţinut că în noaptea în care exit-pollurile îl dădeau preşedinte, PD-L a pus în mişcare "o maşină de fraudare şi de cumpărare a voturilor". »
* * *
Deci, cumpärare a voturilor în noaptea de dupä alegeri! Bine cä nu-n 2010 - sau în 2012, cä tot se poartä.
...Si când te gândesti cä pe retardatul ästa (sau "retard", cum zic decâtii) îl voiau unii la cârma tärii! :| Ne-a salvat Dumnezeu,
Un articol interesant pe marginea controverselor iscate de voturile romanilor din strainatate.
http://subiectiv.ro/subiectiv/sa-interzicem-votul-diasporei-pai-sa-interzicem-si-votul-somerilor/
paul_aramis
08 Dec 2009, 15:04
şi nu au dreptate? nu s-a furat la alegerile astea? eu zic că au. ştiu ei mai bine. păi cine credeţi că i-a trecut pe liste pe ăia de erau plecaţi din ţară? păi vedeţi? cum să nu ştie?
Si luati si astea:
http://khris.ro/index.php/12/2009/cum-a-votat-diaspora-clasamentul-pe-tari/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Khrisro+%28khris.ro%29
http://www.mae.ro/poze_editare/2009.12.07_Tur2_48sectii.pdf
nu neaparat, basescu a vorbit despre schimbarea parlamentului, schimbarea constitutiei....
o campanie buna pe asta se bazeaza, pe cateva vorbe prinse din aer.
paul_aramis
08 Dec 2009, 15:26
păi uite dom'le dovada că pedelei au furat: lipseşte un buletin dom'le! culmea nesimţirii la portocalii ăştia dom'le: să furi şi să te mai şi afişezi cu asta!
nu neaparat, basescu a vorbit despre schimbarea parlamentului, schimbarea constitutiei....
o campanie buna pe asta se bazeaza, pe cateva vorbe prinse din aer.
Ei, Basescu reprezinta continuitatea, Geoana ar fi fost schimbarea. Din pacate pentru PSD, Iliescu chiar este un vizionar. :D
marius_em
08 Dec 2009, 15:49
Stiu ca unii fac alergie la Badea, eu nu-i sunt nici fan, nici anti-fan, il gasesc uneori enervant, alteori inspirat. Insa e constant in sentimentele sale anti-basesciene.
In fine, cu scuzele de rigoare, am auzit ieri la Badea o idee buna. Nu mai conteaza daca s-a furat, daca alegerile au fost fraudate, probabil ambele tabere au apelat la asemenea practici. Frauda ar putea inseamna cat? o suta de mii, doua, trei?
O componenta impotranta a electoratului lui Geoana din acest tur a votat anti-Basescu, pentru proiectul Johannis, pentru Crin Antonescu, altii pentru PSD, prea putini pentru Geoana.
Insa ce ramane e ca 5 milioane de romani au votat pentru Basescu. Adica chiar pentru el, nu impotriva lui Geoana, nu impotriva comunistilor, ci pentru Basescu, ca e cel mai tare, ca le-o trage, etc. Asta desi Basescu e la fel de corupt, desi e inconjurat de oameni la fel de dubiosi, desi are si el niste bube cu case si flote.
Trebuie sa recunoasteti ca grosul nu a avut nici o treaba cu anti-comunismul, cu anti-Iliescu, anti-moguli, anti-coruptie. Astea au fost voturi marginale. Grosul e cu Basescu pana la moarte, grosul e fan "le-am tras-o".
Pe mine asta ma inspaimanta.
paul_aramis
08 Dec 2009, 16:17
îi spuneam unui puşti cu care am avut o discuţie legată de religie să ne oprim că îmi serveşte argumente pe tavă. nici nu mai era nevoie să caut eu în biblie, că el îmi punea la dispoziţie următoarea salvă împotriva lui. aşa şi acum. marius, opreşte-te! pentru că în loc să serveşti argumente antibăse, nu faci decât să dai argumente contra-geoană, care să valideze actualul rezultat (că mâine, nu se ştie!)
poţi să faci o estimare procentuală câţi (la turul 2) au votat de fapt cu proiectul Johannis, câţi cu PNL, câţi cu PSD, câţi cu Crin, câţi antibăse? că sunt curios după aia să vedem câţi au votat cu Geoană comparativ cu ăia 5 milioane care au votat cu băse. nu crezi că ar fi fost mai înspăimântător să avem un preşedinte votat (el direct) de atât de puţini în contra celor 5 milioane?
marius_em
08 Dec 2009, 16:31
Eu nu am contestat ca a castigat Basescu, si nu Geoana, sau care din ei e mai inspaimantator.
Eu am observat ca sunt oameni, si multi, si-i vezi peste tot, pe strada, cum se manifestau in ziua alegerilor, si dupa, cu vorbe de genul "Basescu e cel mai bun", "Traiasca Basescu", Base e lumina, Dumnezeu il vrea pe Base, Base pana la moarte, practic.
Mie, fanatismul asta, pentru oricine, mi se pare groaznic.
halebardul
08 Dec 2009, 16:34
eu nu stiu cat a avut badea la matematica (banuiesc ca putin, ca el e mai mult cu muschii, karatele, nunchakurile etc) dar situatia sta asa:
In turul I: total votanti 9.718.840, din care 3.153.640 au votat cu base
in turul II: total votanti 10.478.165, din care 5.274.063 au votat cu base
de unde scoate el 5 milioane de convinsi? cel mult ai putea conta pe alea 3 milioane din primul tur - dar nici aia nu or fi fost toti convinsi, doar ca n-au avut ce alege (oferta de candidati nu a fost atat de valoroasa pe cat a fost de diversa). Asa a facut si restul pana la 5 milioane in turul 2. Ce calcule fantasmagorice a facut el?
Dar stai, vorbim de mircea badea? A.
halebardul
08 Dec 2009, 16:37
Ce fanatism? Ce Dumnezeu? Unde ai auzit tu astea? :-/
Sigur nu ziceau: "Iliescu apare/soarele rasare"?
marius_em
08 Dec 2009, 16:46
Nu am vrut sa va atac rationamentul vostru pentru a-l fi votat pe Base. Dar priviti-i pe strada, sunt oameni, si multi, cu "Base pana la moarte". Pentru astia, Base s-a dus la OTV.
Nu inteleg de ce e atat de greu de recunoscut.
marius_em
08 Dec 2009, 16:50
Ce fanatism? Ce Dumnezeu? Unde ai auzit tu astea? :-/
Sigur nu ziceau: "Iliescu apare/soarele rasare"?
Eu in turul I nu am votat cu Geoana, cu PSD niciodata, nu stiu de ce ai impresia ca ma intepi cu remarca asta. Fanatismul, fata de oricine, e periculos.
Iliescu avea o armata zombie de votanti, acum Base e tatuca romanilor, e noul Iliescu.
halebardul
08 Dec 2009, 16:56
Nu am vrut sa va atac rationamentul vostru pentru a-l fi votat pe Base. Dar priviti-i pe strada, sunt oameni, si multi, cu "Base pana la moarte". Pentru astia, Base s-a dus la OTV.
nu stiu pe ce strazi mergi tu, dar sigur sunt periculoase.
n-am vazut NICAIERI fanatism pentru Basescu, dar AM VAZUT foarte mult fanatism anti-basescu. Oameni care il urasc de moarte, irational, fara sa poata explica, pur si simplu, umoral, din rarunchi. Oameni care spun ca l-ar fi votat si pe Vadim daca aveau de ales intre el si Basescu. Care nu mai vor sa-i vada mutra la televizor. Atat.
Chiar si aici pe forum sunt cativa fanatici anti-basescu.
N-am vazut fanatici pro-basescu, insa. Doar oameni care recunosteau ca n-au alternativa.
paul_aramis
08 Dec 2009, 16:58
Eu nu am contestat ca a castigat Basescu, si nu Geoana, sau care din ei e mai inspaimantator.
Eu am observat ca sunt oameni, si multi, si-i vezi peste tot, pe strada, cum se manifestau in ziua alegerilor, si dupa, cu vorbe de genul "Basescu e cel mai bun", "Traiasca Basescu", Base e lumina, Dumnezeu il vrea pe Base, Base pana la moarte, practic.
Mie, fanatismul asta, pentru oricine, mi se pare groaznic.
bun, tu nu ţi nici cu unul nici cu altul. întrebare: fanatismul ălora care ţin cu PSD, geoană sau sunt pur şi simplu antibăsescu nu îl vezi?
miercuri
08 Dec 2009, 16:59
Iliescu are in continuare o armata de votanti, nu la fel de mare ca acum cativa ani datorita faptului ca o parte dintre ei au mai murit de batranete pe parcurs. Dar Oltenia si Moldova rurala sunt patria PSD-ului, Exista atatea localitati in care intodeauna iese la primarie candidatul PSD cu peste 70%
Inchipuieti numai cum o sa fie inmormantarea lui Iliescu, daca an de an de Sf Ion vin in continuare simpatizanti sa-i aduca flori la sediul partidului etc.
Lucy_Butler
08 Dec 2009, 17:01
In general la OTV apar politicienii ajunsi pe linie moarta. Nu stiu de ce a mers Basescu acolo...
Cat priveste antipatia fata de el, unii nu-i suporta mutra pur si simplu. Am intalnit multi care mi-au spus ca nu-l suporta fara a putea explica de ce. Dar pana la urma e politica, nu concurs de frumusete.
marius_em
08 Dec 2009, 17:02
nu stiu pe ce strazi mergi tu, dar sigur sunt periculoase.
n-am vazut NICAIERI fanatism pentru Basescu, dar AM VAZUT foarte mult fanatism anti-basescu. Oameni care il urasc de moarte, irational, fara sa poata explica, pur si simplu, umoral, din rarunchi. Oameni care spun ca l-ar fi votat si pe Vadim daca aveau de ales intre el si Basescu. Care nu mai vor sa-i vada mutra la televizor. Atat.
Chiar si aici pe forum sunt cativa fanatici anti-basescu.
N-am vazut fanatici pro-basescu, insa. Doar oameni care recunosteau ca n-au alternativa.
Daca nu-i vezi tu, nu inseamna ca ei nu sunt, mai iesi din mediul virtual. Desi si aici poti sa-i vezi, daca vrei. Citeste forumurile evz, mai ales de ieri, sa vezi ce inseamna basescianism fanatic.
paul_aramis
08 Dec 2009, 17:08
...Daca nu-i vezi tu, nu inseamna ca ei nu sunt, mai iesi din mediul virtual. Desi si aici poti sa-i vezi, daca vrei. Citeste forumurile evz, mai ales de ieri, sa vezi ce inseamna basescianism fanatic.
citeşte forumurile evz şi ai să vezi în aceeaşi măsură fanatism "geonian" şi pesederist. te întreb din nou: pe acela nu îl vezi?
paul_aramis
08 Dec 2009, 17:10
închide careva poll-ul? că alegerile s-au terminat.
halebardul
08 Dec 2009, 18:41
cam da. s-au terminat. cu bine.
Dragomara
08 Dec 2009, 19:22
Astra
A fost odată, ca în basm
- N-ar mai fi niciodată –
Pe un tărâm în plin marasm
Un împărat şi tată
A două fete - cum să spui -
Crescute la ferestre
Unde pândeau vaporul lui
Aducător de zestre
Că toată tinereţea sa
În pribegii navale
Cărase tone de cafea
Blugi şi ţigări “nasoale”
Doar erau două la părinţi
Şi nu prea frumuşele
Fără …succesuri… mari la prinţi
Baroni ori beizadele
Dar se mandreau cu tatăl lor
Ce bea whisky cu litrul
Şi se visa un jucător
Cu fluier de arbitru
De-atât cărat din port in port
S-aducă de detoate
Fu uns ministru de transport
In câteva mandate
Avea tupeu, ambâţ, nărav
Ştia cum să vrăjească
Şi fu ales chiar pârcălab
La curtea-mpărătească
Pe unde-a fost el – port ori post
A strâns pe îndelete
Ca să le facă-n viată-un rost
Iubitelor lui fete
Veni-ntr-o zi un chitarist
Luă fata cea mare
Dar, vai, spectacolul fu trist ;
Divorţ şi partajare
C-avură-nspre aeroport
Viloi de la tataia
Dar l-au schimbat, tot către Nord
C-o casă-n Mogoşoaia
Cum au facut şi ce au dres
Când fu de partajară
Cine cu ce s-o fi ales
Nu a ştiut o ţară
Cert e ca fata de-mpărat
Fără de soţ rămasă
Îşi cumpără, cumva pe blat
O şi mai scumpă casă...
În timpul ăsta, sora sa
Mezina, cum se zice
În cercuri largi se afirma
Fiţoasă şi ferice
Trecu prin şcoli de pe la noi
Şi chiar urmă prin State
Un curs intens de... piţi-goi
De-i zice facultate
Dar mult mai multe a-nvăţat
Prin baruri şi locante
Cu prinţi ieşiţi la agăţat
Modele - aspirante
Era a doua la părinţi
Mezina cea cu ţeluri
Dar a urcat, strângând din dinţi,
În topul de modeluri
Şi chiar cu bâlbe pe platou
Trup zvelt, CV subţire
A strâns un roi în jurul său
De stele-n devenire
Aşa ajuns-au la-mpărat
Roberta şi Alina
De care-apoi s-au ataşat
Monica şi Sulfina...
Acestea s-au lipit de el
Ca marca de scrisoare
Iar pe cea mică la Bruxelles
Au uns-o, cu fanfare…
El, jucător de Tabinet
Şeptic şi Licitaţii
Puse-ntr-o zi, în cabinet,
De-un Poker, cu confraţii
Cu patru dame-n mână sta
Şi ar mai fi vrut una
- Chintarul îl ademenea
Şi-l îmboldea Fortuna -
Se ridică incetişor
Cu cărţile în mână
Veni la geam şi, visător,
Privi mâhnit la lună
Mai apoi prinse a scruta
Cea boltă instelată
Pe care-odată-i se-arăta
O stea cu chip de fată
Avea un trup parcă sculptat
Păr aburind reflexii
Gură ce-ndeamnă la păcat
Sâni împliniţi şi sexy
Şi tot privind-o-ngândurat
Se-aprinde-odată flama
La pieptu-i de matroz umblat
Să cadă, dragă, dama
- Hai, vino-n cărti, râvnită stea
Prelinge-te pe masă
Că potu-i mare, scumpa mea
Şi jindul mă apasă
De vrei aievea să exişti
Coboară dintre stele
Dă-i dracului de pesedişti
Fii mir inimii mele
Într-un iatac municipal
Trăi-vom altă eră
Mie, Primarul General,
Să-mi fii consilieră
(Şi mai şopti, pierdut la geam
Cu ochii către astră)
Aş da o ţară sa te am
În Alianţa noastră
Iar ea, din cercul ei bengos
Răspunde-aşa, mieroasă
- Aş da o fugă până jos
Dar am cocoş acasă
Şi, vai, ce trist bietu-mi călcău
Mai cu-cu-ri-g-grăieşte
C-un mameluc din staff-ul tău
Dosaru-i frunzăreşte
- Hai, luminează-mă-n amurg
Şi fă-ţi itinerarul
Cu forţa mea de brand-de-burg
Am să-i închid dosarul
Nu-s stele-n cer cât promitea
Blagoslovit cu flama
Doar ce s-a-ntors la masa sa
Că-i şi pică, zău, dama
- Cinstire Ţie Demiurg
Că mi-ai adus dameza
Sunt cel mai cool bărbat din burg
Şi simt că-mi creşte freza
Iar răpitoarea-i glăsuia
Privind din cărţi complice
- Dubleaza potul – ţara ta
Va fi tărâm ferice
- Cadâna mea, de când te-aştept
(Îi zice-atunci Înaltul)
Rămâi aici, la al meu piept
Să netezim asfaltul
Să mă îmbăt de Scoţian
Sorbit din a ta gură
Iar un taraf teleormănean
Să cânte pe bordură
Că am şi eu damblaua mea
Sa ne trăim, dar, bine -
N-am mai vândut demult cafea
Dar azi mă vand pe tine
Şi, zău, al dracului să fiu
De n-om trăi regeşte
Mă dărui ţie, monstru viu,
Curat - marinăreşte...
Aşa fu potul adunat
De a aflat tot statul
Dar el ajunse Împărat
Vrăjind electoratul
Ce l-a crezut un dregator
Cu har, virtuţi şi vicii
Braţ al umilului popor
Tronând peste Servicii
Peste Parchet şi DNA
Justiţie, Armată...
Ei, bine, el le iriza
Cu astra adorată
- O, steaua mea de căpătâi
(Îi declama adese)
Gândirea ta perversă îi
Că e pe interese
Dar nu-i nimic, acelaşi fler
Mă mână şi pe mine
Îţi dau pe mâini un minister
Şi fonduri – nu puţine
Ci mai coboară-n jos, încet
Alunecând spre bază
Aici, la mine-n cabinet
Chelia-mi luminează
Iar ea, de sus, din firma sa
De spaţii de parcare
Din când în când se cobora
Să pună de-o plimbare
Pân-au luat-o la-ntrebări
In Parlament, ghiolbanii :
La Ministerul de Plimbări
Prea se jongla cu banii
Că răsuflase-acel mister
De se iscase drama
Se ticluise-un minister
Ca să se plimbe dama
Cu un buget de emirat
Ce-şi vântură petrolul
Să aibă Marele Umblat
Din ce-şi plăti obolul
Pentru naveta astrei lui
Pe căile lactee
Azi la Paris, mâine-n Vaslui
Azi star, mâine femeie
Prin iarmaroace, la serbări
Cu presa după sine
Să vadă bietii electori
Cum se trăieşte bine
Cu mici, cu beri, miei la proţap
Şi dansuri populare –
S-a dat turismul peste cap
De-atâta promovare
Veniţi la noi, dragi călători
În mândrul « Land of Choice »
Căci brandul scumpei noastre ţări
Cârnaţii de Pleşcoi îs
Vai, Demiurgule, ne-ai dat
Atâta jale-n casă
C-un împărat prea inflamat
De-o astră prea focoasă
Fie-Ţi, dar, milă de-un popor
Ce ţi-a-nălţat biserici
Ia, Doamne, de prin preajma lor
Aceşti eroi (ho...) himerici !
=)) =)) =)) =))
paul_aramis
08 Dec 2009, 19:39
zise vulpea privind cu ciudă la struguri: dă-i dracu' câ-s acrii! şi mie nici nu îmi trebuie!
halebardul
08 Dec 2009, 19:46
Un lucru a ramas neclarificat, totusi:
Ce-a facut dom'le Geoana in noaptea aia la Vantu??? :-?
Pitbull
08 Dec 2009, 19:50
Admirabil!
Atac la familie, la copii...
In plus, parodia e seacä, n-are nici un haz, nici un tâlc, nici o poantä... Pamflet mediocru, înghesuit cäznit în strofele lui Eminescu, de-un versificator slab care habar n-are sä construiascä o satirä - nici în sine, nici prin parafrazä; genurile astea au si ele regulile lor...
Nici nu-i de mirare cä am câstigat alegerile - decât asemenea propagandisti, mai bine lipsä! :))
Drago, mult mai bun era bancul äla cu copilul si barza! Vechi de peste 30 de ani, da' la fel de amuzant si-acuma! Stai acolo, la bancuri curate, cinstite, cu umor - nu te mai bäga-n zoaiele politice cä nu-i de tine.
cremaxx
08 Dec 2009, 20:33
Nu are nici un sens poezia de mai sus si de pe alta pagina unde a mai fost pusa.
M-a chinui sa citesc si observ ca e de neinteles,la fel ca personajul care a postat-o pe aici.......
Dragomara
08 Dec 2009, 20:38
Doamne fa-ma prost!
De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,
Si actualii, dar si fostii,
Cei mai destepti de pe Pamant
Au fost intotdeauna... PROSTII.
Nu te ruga la ursitoare
Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
Mai bine urla-n gura mare:
"Iubite Doamne, fa-ma ...PROST".
De ce sa tragi ca la galera,
Sa-nveti atatea fara rost,
De vrei sa faci o cariera
Ajunge numai sa fii.... PROST.
In lumea asta cu de toate,
Unde se-nvata contra cost,
Pacat ca nici o facultate
Nu da si diploma de...PROST.
Avem impozite cu carul,
Dar inotam in saracie
Si ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe...PROSTIE.
Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
O, Doamne, de ne-ar creste graul
Cum cresc recoltele de...PROSTI.
Si-n lumea asta rasturnata,
Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
Savantii nostri mor de foame
Si numai PROSTII sunt destepti.
Pitbull
08 Dec 2009, 20:40
Foarte adevärat.
Numai PROST-ANACII îi întrec! :D
Pe bune acuma, Drago, ti-am spus - nu te mai bäga unde nu te pricepi.
Versurile sunt compuse jalnic, iar politica n-o întelegi. Domeniul täu cuprinde informatiile culturale, proza, filmele, bancurile, artele plastice, turismul montan... Ocupä-te de alea, acolo esti tare.
keepwalking
08 Dec 2009, 22:29
mi-am adus aminte de o chestie superba legata de frauda specifica la famigliei basesciene, avand-o pe EBA in prim plan.
citez dintr-un ziar iesean:
"EBA a reusit sa adune si mici recorduri. Astfel, unul dintre acestea este legat de faptul ca toti cei 100 de detinuti cu drept de vot, de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, au votat cu fata cea mica a presedintelui" :))
http://209.85.135.132/search?q=cache:3_KBtLTXP_8J:www.iasi.com/stiri/EBA_a_fost_votata_de_tot_Penitenciarul_Iasi_09_06_ 2009/
asta asa, ca fapt divers....
închide careva poll-ul? că alegerile s-au terminat.
inca 1 care gandeste ca mine, nu-i nimic am propus si eu asta ieri parca, da' nu m-a bagat nimeni in seama, si-au continuat discutia lor :|
Rapture
09 Dec 2009, 08:34
Doar poll-ul?
Da, pollul trebuia inchis din primele ore ale zilei de 7 decembrie - imi pare rau ca nu am folosit aceasta optiune cand l-am creat. Cinemania, ai onoarea!
Topicul nu cred c-ar trebui inchis, inca mai sunt destule de discutat pe marginea acestor alegeri, este si va fi subiectul principal in presa inca ceva vreme.
halebardul
09 Dec 2009, 08:57
Geoana, cu contestarea asta a alegerilor, e ca ala care e atat de prost incat nu-si da seama ca a luat bataie, si ca va mai lua daca continua.
Il lasi pe jos si el se ridica in spatele tau: "Ce ma, vrei bataie?" (ca Vizante din E pericoloso sporgersi)
Iar il faci KO, iar se ridica: "Bai, daca-ti daau unaaa!"
Si tot asa. Pur si simplu nu intelege.
cand topaia ca iepurasul ca a castigat nu mai punea problema fraudarii alegerilor.
sa fim serioshi.. basescu chiar lea fraudat
Rapture
09 Dec 2009, 09:10
Critica asta:
http://www.youtube.com/watch?v=O4l2PzgGHbg
Cinemania
09 Dec 2009, 09:32
Da, pollul trebuia inchis din primele ore ale zilei de 7 decembrie - imi pare rau ca nu am folosit aceasta optiune cand l-am creat. Cinemania, ai onoarea!
Topicul nu cred c-ar trebui inchis, inca mai sunt destule de discutat pe marginea acestor alegeri, este si va fi subiectul principal in presa inca ceva vreme.
sa-mi trag una daca vad vreo optiune de a inchide doar poll-ul :D
StefanDo
09 Dec 2009, 10:00
si eu sa-mi trag, ca nici eu nu vad :))
marius_em
09 Dec 2009, 10:04
Geoana, cu contestarea asta a alegerilor, e ca ala care e atat de prost incat nu-si da seama ca a luat bataie, si ca va mai lua daca continua.
Il lasi pe jos si el se ridica in spatele tau: "Ce ma, vrei bataie?" (ca Vizante din E pericoloso sporgersi)
Iar il faci KO, iar se ridica: "Bai, daca-ti daau unaaa!"
Si tot asa. Pur si simplu nu intelege.
cand topaia ca iepurasul ca a castigat nu mai punea problema fraudarii alegerilor.
Geoana nu "a luat bataie". A fost invins la 0.6 procente. Nu se poate spune ca Base a defilat, ca l-a distrus pe Geoana, sau ca ne-a ciuruit, cum cu nesimtirea-i caracteristica a declarat.
Nu ca ar conta, dar asa ca o idee despre cum si care a ciuruit, Basescu a fost invins in tara, cu 15000 de voturi.
halebardul
09 Dec 2009, 10:14
In conditiile in care s-a luptat cu o "monstruoasa coalitie", in care n-au migrat voturile unui Antonescu la el, in care a fost linsat mediatic, zi si noapte, de principalele posturi de stiri, in care i s-au inscenat campanii murdare, in care n-a avut loc sa vorbeasca decat la b1tv, otv sau cu zoso :)) si totusi a trecut de 50%, da, i-a ars o bataie sora cu moartea.
ce conteaza treaba aia cu "votat in tara"? Sa nu-mi spui ca voturile celor de afara nu se pun!
(cei de afara nu au fost intoxicati continuu cu "jos basescu" de realitatea si antene)
@Halebardul
De la mine a migrat catre Base votul acordat lui Antonescu in primul tur. ;)
@Cinemania & Stef
Aaaaasta e... :))
inchideti tot :D, ca prea s-au concentrat majoritatea userilor pe threadu' asta, mai este nevoie si in alta parte de ei :)
marius_em
09 Dec 2009, 10:26
In conditiile in care s-a luptat cu o "monstruoasa coalitie", in care n-au migrat voturile unui Antonescu la el, in care a fost linsat mediatic, zi si noapte, de principalele posturi de stiri, in care i s-au inscenat campanii murdare, in care n-a avut loc sa vorbeasca decat la b1tv, otv sau cu zoso :)) si totusi a trecut de 50%, da, i-a ars o bataie sora cu moartea.
ce conteaza treaba aia cu "votat in tara"? Sa nu-mi spui ca voturile celor de afara nu se pun!
(cei de afara nu au fost intoxicati continuu cu "jos basescu" de realitatea si antene)
Da, el e bun, ceilalti sunt rai, toti, televiziuni, moguli, Parlament, romanii din tara. Toti, dom'le, dar toti, sunt ticalosi si Base e dumnezeu. Base a candidat singur, ajutat doar de toate structurile statului, inclusiv de servicii secrete, dar astea nu se pun, tot singur impotriva tuturor a fost.
Am spus ca nu conteaza treaba cu voturile din tara, dar ideea era ca Base nu a ciuruit pe nimeni, si ca basescienii ar trebui sa arate putina decenta.
halebardul
09 Dec 2009, 10:39
votul s-a dat in singuratatea cabinei de vot.
acolo, tot liberalul a putut sa-si puna stampila oriunde in afara PSD-istului, indiferent de ce-a zis Antonescu.
Dar tu esti convins ca a fost fraudare prin toate institutiile statului. Asa o fi. Sau asa or continua indoctrinarea televiziunile mai sus amintite.
marius_em
09 Dec 2009, 11:24
votul s-a dat in singuratatea cabinei de vot.
acolo, tot liberalul a putut sa-si puna stampila oriunde in afara PSD-istului, indiferent de ce-a zis Antonescu.
Dar tu esti convins ca a fost fraudare prin toate institutiile statului. Asa o fi. Sau asa or continua indoctrinarea televiziunile mai sus amintite.
Mda... acum hai s-o facem pe naivii. Bine, cum zici tu, Base e lumina, si toti ai lui sunt apostoli. EBA e un exemplu pentru tineri, si totul e bine pe Pamant si-n ceruri.
Dragomara
09 Dec 2009, 11:33
... si totul e bine pe Pamant si-n ceruri.
corecţie: sub pământ, dragule, sub pământ!! ;)
halebardul
09 Dec 2009, 12:00
Mda... acum hai s-o facem pe naivii. Bine, cum zici tu, Base e lumina, si toti ai lui sunt apostoli. EBA e un exemplu pentru tineri, si totul e bine pe Pamant si-n ceruri.
Stai asa ca doar n-au fost alegeri pentru Mesia.
De ce deraiem in discutii religioase?
ultimele stiri:
cica au fost prinsi cei 10 nenorociti care au votat cu Basescu de 7000 de ori fiecare. :))
Ce inseamna PSD?
Presedinte (in) Seara (de) Duminica
Ce inseamna PDL?
Presedinte (in) Dimineata (de) Luni
=))
halebardul
09 Dec 2009, 12:31
Adobe Romania anunta lansarea plug-in-ului de salvare a documentelor *.psd in format *.pdl. >:)
Pitbull
09 Dec 2009, 12:39
Caz real:
Mama prietenei lui Collins lucreazä la nu-s' ce fundatie a Mariei Geoanä, si zilele astea i-a chemat de urgentä pe toti angajatii, sä ia la puricat, vot cu vot, listele electorale din sträinätate. Ore-n sir au muncit pe brânci.
Si au gäsit nereguli - la C.N.P.-uri, la datele de ID, etc.
In zece cazuri, se strecurase câte un mistyping de-o cifrä sau literä.
claudiu-daniel-lugoj
09 Dec 2009, 12:39
Cred ca trebuie sa emigrez in alta tara ca aceasta tara nu mai este a noastra ci a lui Basescu,pacat ca din nou dupa 20 de ani de la revolutie poporul acesta nu stie care sunt comunisti si care nu,dar astia suntem multi au picat in plasa lui Basescu.Si apropo celor din diaspora sa le fie rusine,au plecat de aici ca au duso rau si se duc unde e bine si mai voteaza inca o data raul,de ce nu au stat aici in tara sa simta placerea ,de ce nu au stat aici in tara sa simta durerea.Iar celor cae si-au vindut votul ce nimicuri ca pe curve sper ca copii lor sa moare de foame aici in tara,si-au batut joc de voturile noastre a celor care am mers la vot si am ales cu mintea,si-au batut joc de acest popor din care mie rusine ca fac parte.:-&
Pitbull
09 Dec 2009, 12:42
Ce BINE le zice bäietu' ista, dom'le! :-O
:x Cumbate tare! Da, cumbate! :x
halebardul
09 Dec 2009, 12:56
omul a ales cu mintea, a si zis-o.
Pitbull
09 Dec 2009, 13:02
Alegerile astea au demonstrat clar începutul revenirii la normalitate a poporului român - inclusiv sub douä aspecte esentiale:
- au dat nävalä la vot (rästurnând spectaculos trendul absenteist din ultimii ani);
- plouä cu bancuri bune, dom'le!!! :D :)) =))
hellsteed
09 Dec 2009, 13:02
cata dezradacinare in romanul de azi.... macar daca ar face toti ca Paler.. "dom'le nu mai cred" ...
interesant: Ciudat e ca oamenii din Romania urasc din cale afara sa fie condusi si acum se plang ca si-au pierdut conducatorul... de tzara
halebardul
09 Dec 2009, 13:03
@pit
plus:
cei plecati vor sa voteze.
cei "plecati" vor sa emigreze.
Pitbull
09 Dec 2009, 13:10
Point taken!
Pit, nu e cumva Mihaela Geoana?;)
Tara asta nu se indreapta deloc spre normalitate: (ne)votantii au dus in turul 2 sa se lupte fostii fesenisti. Mai mult, Antonescu mi-a bagat liberalii in cacat printr-o gafa de proportii in 23 noiembrie. E cam jale.
claudiu-daniel-lugoj
09 Dec 2009, 13:20
Tara asta nu se indreapta deloc spre normalitate: (ne)votantii au dus in turul 2 sa se lupte fostii fesenisti. Mai mult, Antonescu mi-a bagat liberalii in cacat printr-o gafa de proportii in 23 noiembrie. E cam jale.
Antonescu stie ce face ai incredere in el asa cum am si eu,doar asa vom putea sa mai speram la ceva crede-ma,la noi in tara doar prin aliante se mai poate face ceva ai incredere in el nu da inapoi acum fi tare.
marius_em
09 Dec 2009, 13:22
Un alt lucru invatat din campania asta e ca diaspora voteaza diferit de Romania.
Se pot face speculatii in toate directiile pe chestiunea asta, insa ramane un fapt interesant de analizat.
De exemplu, scorul de 95% pentru Basescu in Basarabia, nu aduce a democratie, ci mai mult a vot in sistemul raposat.
Eu insa il consider credibil, Basescu inseamna Romania in stanga Prutului, iar din ce-am vazut in presa moldoveneasca, campania lui Basescu a fost foarte agresiva, in timp ce Geoana a fost inexistent. Plus ca Basescu a fost foarte vizibil si in ultimii ani acolo, reusind, spre meritul sau, sa treazeasca un spirit pro-romanesc in randul tinerilor.
Totusi, votul acolo a fost dat mai mult orbesc, in sensul ca pe nimeni nu a fost interesat cine e Geoana sau ce are el de oferit, ci a fost doar un vot "Base, pana la moarte", pentru ca, repet, Basescu chiar a aratat interes in aceasta zona, si este un fel de erou pentru basarabeni.
halebardul
09 Dec 2009, 13:23
@judex
ti i-a cam bagat.
da' parca vad ca o sa se spuna ca tot basescu e de vina, nu ca s-au bagat singuri in el... :-/
Pitbull
09 Dec 2009, 13:26
Vorba lui Gigel în bancul cu "Cât fac 2 x 3?... Da' 3 x 2?" :P
Un alt lucru invatat din campania asta e ca diaspora voteaza diferit de Romania.
Se pot face speculatii in toate directiile pe chestiunea asta, insa ramane un fapt interesant de analizat.
De exemplu, scorul de 95% pentru Basescu in Basarabia, nu aduce a democratie, ci mai mult a vot in sistemul raposat.
Eu insa il consider credibil, Basescu inseamna Romania in stanga Prutului, iar din ce-am vazut in presa moldoveneasca, campania lui Basescu a fost foarte agresiva, in timp ce Geoana a fost inexistent. Plus ca Basescu a fost foarte vizibil si in ultimii ani acolo, reusind, spre meritul sau, sa treazeasca un spirit pro-romanesc in randul tinerilor.
Totusi, votul acolo a fost dat mai mult orbesc, in sensul ca pe nimeni nu a fost interesat cine e Geoana sau ce are el de oferit, ci a fost doar un vot "Base, pana la moarte", pentru ca, repet, Basescu chiar a aratat interes in aceasta zona, si este un fel de erou pentru basarabeni.
Am explicat eu ieri - a avut sustinerea liberalului Dorin Chirtoaca.
@Halebardul
La cate are pe constiinta Base, ce mai conteaza una-n plus? :D
marius_em
09 Dec 2009, 13:30
@judex
ti i-a cam bagat.
da' parca vad ca o sa se spuna ca tot basescu e de vina, nu ca s-au bagat singuri in el... :-/
Pentru tine, Halebardule, Base are vreun defect? Nu serios, pentru ca orice argument, oricat de la mintea cocosului, tu reusesti sa-l transormi intr-un atac al mogulilor, televiziunilor, anti-basescienilor.
Eu zic sa-i spanzuram pe moguli, daca asta e problema. Base e presedinte, are poporul cu el, si e clar ca astia sunt rai, ce mai asteapta? Dupa asta, pe cine o sa mai dea vina? Parlament? Il ardem si pe asta? Urmatorii? Astia care nu voteaza Basescu. Bun, ma sacrific in interes national. Dupa toate astea, se va trai in sfarsit bine in Romania?
StefanDo
09 Dec 2009, 13:34
dragii mei, pentru destinderea atmosferei un scurt anunt si o invitatie: aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96421) am inceput sa bagam listele cu cele mai bune zece filme vazute anul acesta. Scopul: in urma punctajului (explicatii la inceputul thread-ului respectiv) vom obtine topul 2009 al forumistilor cinemagia. va asteptam cu interes preferintele :)
keepwalking
09 Dec 2009, 13:36
Marius,
iti consumi energia inutil :)
nu au nici un argument şi ei ştiu asta.
halebardul
09 Dec 2009, 13:52
Pentru tine, Halebardule, Base are vreun defect? Nu serios, pentru ca orice argument, oricat de la mintea cocosului, tu reusesti sa-l transormi intr-un atac al mogulilor, televiziunilor, anti-basescienilor.
Eu zic sa-i spanzuram pe moguli, daca asta e problema. Base e presedinte, are poporul cu el, si e clar ca astia sunt rai, ce mai asteapta? Dupa asta, pe cine o sa mai dea vina? Parlament? Il ardem si pe asta? Urmatorii? Astia care nu voteaza Basescu. Bun, ma sacrific in interes national. Dupa toate astea, se va trai in sfarsit bine in Romania?
nu e nevoie de scenarii apocaliptice, de ce duci totul la extrem? N-a iesit Vadim.
are foarte multe defecte, nu stau sa fac acum lista. Nu sunt un fan al lui, doar ca, prin comparatie, a trebuit sa-l aleg pe el.
Acum eu sunt curios daca tu ii recunosti vreo calitate. Macar una.
marius_em
09 Dec 2009, 14:04
Nu sunt un fan al lui
Pe mine m-ai pacalit.
Si despre ce calitati vad eu in Base, sunt cele pe care le vede toata lumea, e bun orator, e direct, stie sa loveasca, a reusit sa apropie Basarabia, a condamnat comunismul.
Defecte: s-a izolat pe scena politica, promoveaza persoane dubioase, e partinitor, judeca cu alta masura cazurile de coruptie din PDL, e manipulator, ne-a bagat-o pe EBA pe gat, nu are o doctrina anume, provoaca fanatism, a minimalizat importanta crizei economice atunci cand era clar pentru toata lumea ca ea va veni puternic peste Romania, nu e constant in declaratii, nu a demisionat in 5 minute, insa cel mai important, nu si-a indeplinit promisiunile electorale din 2004 (coruptia e aceeasi, se traieste la fel de "bine" ca atunci).
halebardul
09 Dec 2009, 14:12
in mare parte de acord.
oricum, parca ziceai ca l-ai votat: deci ai fost in aceeasi situatie cu mine. Pe ce ne batem aici?
iar banc:
Times.ro doreste sa infirme zvonul potrivit caruia Mircea Geoana ar fi un prostanac si jumatate, precizand ca, din calculele efectuate, reiese ca Mircea Geoana e un prostanac si 49,62%. >:)
ricutza
09 Dec 2009, 14:33
"Base pana la moarte" mi se pare fie un slogan super apocaliptic care sa confirme ca vom muri cu totii in urmatorii 5 ani, fie un slogan al unor oameni de pe alta planeta care habarn-au ca nu se mai aleg presedintii pe viata. Bine, exista si varianta 3, aceea in care oamenii respectivi isi propun sa-l linseze pe Basescu.
Oricum ar fi, clar nu vorbim de o majoritate, si in ceea ce ma priveste, nici macar de un grup de oameni care merita luati in discutie.
halebardul
09 Dec 2009, 16:47
Ii recunosc si defectele. De-aia postez asta.
Noua filosofie ZEN a lui Basescu
azi la 16:51 comenteaza acum 35 vizualizari.
Oricat de mult ne-ar enerva, Basescu este o figura. Cand toti politicienii isi ascut cutitele ca sa si le implante unii altora in spate, Basescu gaseste ca e cu rost sa iasa ca un patriarh al natiunii si sa indemne la calm. La calm si liniste. Cand pomeneste de liniste, Basescu nu isi poate reprima un rictus umflat de ironie la adresa dusmanilor sai. Nu se poate abtine si le arunca rautatea “linistea pe care o promitea candidatul PSD”… ha, ha, ha!
Asa dracusor de politician nu a mai avut Romania si, personal, imi vine greu sa cred ca va mai pupa o buna bucata de vreme. Si ca tacamul atacurilor subtile si pline de condescendenta sa fie complet, Basescu recunoaste ca demersul PSD la Curtea Constitutionala este legal, democratic…dar, totusi, “sa nu se zbata prea mult” (Din nou aplauze si rasete din sala) ZEN! Reia, “sa privim cu calm zbaterea politicienilor”…ha, ha, ha (v-am spus-o, na, cine mai e acum disperat)
Cred ca bucuriile pe care le are in aceste momente Basescu sunt echivalente cu valurile imensa de ura care s-au revarsat peste el cel putin in ultimul an.
Sa ne intoarcem la zi. Urmeaza un nou croseu scurt, finut, precum palma care nu a fost niciodata lovitura in plex – “avem prioritati, poate ati uitat de ele”! Al dracu Basescu ZEN! Le recomanda iarasi cu o superioritate naturala politicienilor sa nu exagereze si sa nu isi mai arunce un semne de intrebare spre voturile romanilor din diaspora. A treia atingere a luminii impaciuitoare a filosofiei basesciene ZEN.
Basescu nu mai are nimic din incordarea de care a fost transfigurat in ultimele doua trei luni. Stie ca a castigat, stie ca nimeni si nimic nu il va mai putea urni de la Cotroceni pentru cel putin inca cinci ani de acum incolo. Cred gandul asta in sine il umple de ZEN.
Plin de liniste si siguranta, Basescu ar vrea sa para acum apostolul reconcilierii nationale peste o clasa politica sfasiata si impartita de interese, de ura si de mizerie morala. Peste toate troneaza linistea promisa de Geoana dar livrata ironic de Basescu.
Ha, ha, ha… cine sa il creada. Abia a fost transmis mesajul de lupta. Cine a trebuit sunt convins ca a inteles. Ce coincidenta cruda ca la doar cateva minute de la conferinta de presa a filosofului ZEN de la Cotroceni, pe agentiile de stiri sa apara urmatoarea stire “omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost dat in consemn la frontiera intr-un dosar deschis de procurori in vara acestui an in cazul Nicolae Popa, considerat mana dreapta al celui care trece drept parintele FNI”. ZEN!
Ma astept la un razboi ZEN de cel putin 100 de zile intre cele doua tabere. Urmeaza confruntarea dintre materialisti si Zenistii.
nu, eu vreau sa intreb un singur lucru: cum isi poate inchipui cineva normal la cap ca, pe durata mandatului lui barack obama, descreieratul cu mintile putrezite de alcool va fi primit la casa alba? dupa ce l-a facut pe presedintele statelor unite “idolul ‘mneavoastra, domnu’ geoana, care n-a prevazut criza economica”?
bine ca nu i-a zis “negru imputit”. dar si asa, basexul va fi invitat in america atunci cand o sa-i creasca din nou parul.
cat despre noi...o sa fie un razboi greu, dar...
http://www.youtube.com/watch?v=MkTw3_PmKtc&feature=related
keepwalking
09 Dec 2009, 18:26
Hale,
eu cred ca articolul ala face parte tot din categoria celor admirative la adresa lui basescu.
nu vezi ca lumea e orbita de "al naibii dracusorul" pe care nu l-a avut romania si nu-l va mai avea vreodata?
votantii fanatici ai lui basescu asteapta cu sufletul la gura razbunarile lui basescu.
vor sange, vor sa cada capete si-si soptesc in barba, tremurand de emotia asteptarii showului inchizitorial: "sa vezi ce-o sa le faca base (baselu', superbase, etc, etc)"
de la revolutie incoace, romanii nu s-au saturat de violenta.
omul care le satisface aceasta pofta malefica va fi pururi in admiratia lor.
nu, eu vreau sa intreb un singur lucru: cum isi poate inchipui cineva normal la cap ca, pe durata mandatului lui barack obama, descreieratul cu mintile putrezite de alcool va fi primit la casa alba? dupa ce l-a facut pe presedintele statelor unite “idolul ‘mneavoastra, domnu’ geoana, care n-a prevazut criza economica”?
bine ca nu i-a zis “negru imputit”. dar si asa, basexul va fi invitat in america atunci cand o sa-i creasca din nou parul.
cat despre noi...o sa fie un razboi greu, dar...
http://www.youtube.com/watch?v=MkTw3_PmKtc&feature=related
Aoleu!!! Se stie ce-a facut meseriasu' de Churchill dupa ce a luptat pe plaje.
Aoleu!!! Se stie ce-a facut meseriasu' de Churchill dupa ce a luptat pe plaje.
da. a ajuns la berlin.
Ei, Bremen, nu-i mai gasi scuze.:D
On topic?
http://jitarumugurel.wordpress.com/2009/05/23/politicieni-de-cartoon-network-poze/
>:)
Pitbull
09 Dec 2009, 19:19
Nu cred cä-i cautä scuze, încearcä doar sä explice realist situatia. Ce scuze poti gäsi trioului criminal - Mäcelarul, Paraliticul si Betivanul (sau, ca sä citez o expresie recentä pitoreascä, dar îmburdatä-n päpusoi, "descreieratul cu mintile putrezite de alcool" - cu deosebirea cä alcoolismul lui Cur-la-kil era real, nu fantasmagorie)?
Lili1982
09 Dec 2009, 22:10
Intrebare: Ce i-a pus Mos Nicolae in ghetute lui Mircea Geoana?
Raspuns: Jocul "Mircea Geoana presedinte" - varianta demo.
Intrebare: Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana?
Raspuns: Au dormit !
Intrebare: Cum pui înapoi dopul unei sticle de şampanie deja desfăcută?
Raspuns: Nu ştiu, întreabă-l pe Geoană. >:)
mamitau
09 Dec 2009, 23:24
Intrebare: Cum pui înapoi dopul unei sticle de şampanie deja desfăcută?
Raspuns: Nu ştiu, întreabă-l pe Geoană. >:)
Mai bine sa o intrebam pe Dragomara.:)) =))
paul_aramis
09 Dec 2009, 23:30
hop ş-aşa, ce bine ştim a fura!
http://catavencu.ro/turistii_electorali_ai_lui_geoana_versus_cei_ai_lu i_basescu-11656.html
http://catavencu.ro/hotii_la_vrancea_s_au_furat_contestatiile-11686.html
Rapture
10 Dec 2009, 08:45
http://i739.photobucket.com/albums/xx40/rapture21/yo-geoana.jpg
hellsteed
10 Dec 2009, 08:49
Ion Luca Caragiale, octombrie 1907: „...toţi bărbaţii noştri de Stat, dela nulităţi pînă la somităţi, precum şi toată presa noastră urmează a crede că la noi n-ar fi vorba decît de o chestiune economică – adică ţara n-ar avea alte nevoi decît economice... Oricîte reforme s-ar face în această direcţie, unele mai ingenioase sau mai simpliste, mai mult sau mai puţin originale decît altele – toate vor fi doar nişte paliative. Răul de care suferă ţara va rămînea, cum am mai spus, şi va coace cu cît mai acoperit cu atît mai adînc. Ţara are nevoie de o fundamentală reformă politică. Ba ceva mai mult: cu atît pentru moment starea intereselor materiale i se va îmbunătăţi, cu cît echilibrul acestora se va repeta provizoriu, cu cît nevoile mentale şi morale vor deveni mai imperioase şi deci mai violent strigătoare; – fiindcă tot răul vine numai şi numai dela falsa alcătuire politică, ce nu mai poate ţinea astăzi în picioare – dela deplorabila noastră sistemă oligarhică, fără restrîngere de număr, fără limite de ranguri, fără raţiune istorică, fără tradiţie şi fără posibilitatea de a şi le crea măcar cu timpul; avînd pentru viaţa publică, pentru interesele generale ale Statului, toate păcatele oligarhiilor senile şi putrede şi neavînd vreunul dintre meritele oligarhiilor voinice şi sănătoase.
[Ţara] are acum nevoie de o singură reformă (...). Aşadar, mai întîi: destul cu casta de strînsură din vîrfuri pînă-n gunoaie! Destul cu mamelucăria (...)! destul cu absurdul anacronism, hibrida Constituţie (...), pe care ar trebui s-o punem cuminte şi cu linişte la arhivă... Şi pe urmă?... Pe urmă ţara întreagă, chemată să-şi exercite dreptul ei sfînt, fara da se (va face de la sine)... Vază-şi, după înţelegerea şi judecata ei sub paza Celui de sus, de nevoi! Şi dacă nu va şti deocamdată destul de bine, atunci... să înveţe! Să înveţe, cu necazuri şi jertfe, cum a învăţat toată lumea civilizată.“ (I.L. Caragiale, Opere, V, Fundaţia pentru Literatură şi Artă „Regele Carol II“, 1938, pp. 183-185)
preluat de pe Dilema veche
marius_em
10 Dec 2009, 08:52
Kanye West..:) Such a douchebag.
marius_em
10 Dec 2009, 10:29
"Unii mi-ati dat incredere, altii mi-ati dat o lectie. Pentru toti, voi fi un presedinte mai bun. Romani, va multumesc." Un banner post-electoral pe prosport.
Exact ce trebuia spus, dar poate mai devreme, poate inaintea acelui "i-am ciuruit".
Băsescu a cîştigat preşedinţia, dar a pierdut deja procesul cu Patriciu:
http://catavencu.ro/basescu_a_cistigat_presedintia_dar_a_pierdut_deja_ procesul_cu_patriciu-11644.html
paul_aramis
10 Dec 2009, 12:37
Băsescu a cîştigat preşedinţia, dar a pierdut deja procesul cu Patriciu:
<a href="http://catavencu.ro/basescu_a_cistigat_presedintia_dar_a_pierdut_deja_ procesul_cu_patriciu-11644.html" target="_blank" rel="nofollow">http://catavencu.ro/basescu_a_cistigat_presedintia_dar_a_pierdut_deja_ procesul_cu_patriciu-11644.html
poveşti. ca la operă, până nu cântă grăsana ... asta ... curtea ...
StefanDo
10 Dec 2009, 13:47
wow, asta ce naiba mai e?
http://www.gandul.info/news/patapievici-basescu-a-avut-o-caseta-cu-geoana-primind-sex-oral-citeste-aici-prima-reactie-a-lui-mircea-geoana-5169586
http://www.gandul.info/news/patapievici-basescu-a-avut-o-caseta-cu-geoana-primind-sex-oral-citeste-aici-prima-reactie-a-lui-mircea-geoana-5169586
Cica e vorba de caseta cu cioculetul Anei Birchall (http://www.anabirchall.ro/). De data asta se spune ca apare si masculul, identificabil in persoana lui Mircea Geoana.
Pitbull
10 Dec 2009, 14:12
Perechea ästeia:
http://www.gandul.info/news/portarul-vfb-stuttgart-a-facut-pipi-pe-teren-in-timpul-meciului-cu-unirea-urziceni-video-5169892
Cica e vorba de caseta cu cioculetul Anei Birchall (http://www.anabirchall.ro/). De data asta se spune ca apare si masculul, identificabil in persoana lui Mircea Geoana.
daca o dadeau castiga geoana. intelegea toata lumea ca nu e prostanc de loc.
Pitbull
10 Dec 2009, 18:13
I-auzi...!
Acum aflu prima datä cä pentru muie ai nevoie de neuroni!
...Vezi si vorba aia din popor: "prost(änac) sä fii, noroc sä ai.
(Mäcar la gagici.)
daca o dadeau castiga geoana. intelegea toata lumea ca nu e prostanc de loc.
Pai nu e prostanac de loc, ci de mod. :D
halebardul
10 Dec 2009, 19:57
"Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană primind sex oral şi a refuzat să o folosească împotriva lui."
fraza asta nu prea expliciteaza explicit pe ce parte a lui Mr. Johnson se afla: radacinoasa sau eflorescenta.
dar daca ziceti voi ca e Ana Birchall...
(tot nu e clar)
keepwalking
10 Dec 2009, 20:43
ceea ce a facut patapievici e o magarie desavarsita.
corinka
10 Dec 2009, 22:42
Am anunţat stafful meu că, dacă o publică, îmi retrag candidatura
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
silver_boy
11 Dec 2009, 05:51
am revazut filmuletul cu Ana Birchall. Io zic ca e extrem de plauzibila varianta cu Geoana "primitorul" Tipu are ( inclusiv in filmulet) doctrina cam flasca. Savuros si motto-ul de pe siteul Anei (lugojanei). Birchall, cica:
" Numai faptele arata ceea ce suntem si ce simtim cu adevarat"
pai nu ? -; )
Dragomara
11 Dec 2009, 06:31
Straşnică femeie, Ana Birchall (http://www.anabirchall.ro/)!!!
:"> :"> :"> :-* :-* :-*
după cum s-a comentat pe-aici constat că nu prea i-aţi citit blogul, şi acum nu mă refer la pozele de familie etc. :D
am toată stima, respectul şi admiraţia pentru cei care ne reprezintă astfel peste hotare.
:x :x :x :x
halebardul
11 Dec 2009, 06:40
ceea ce a facut patapievici e o magarie desavarsita.
doar mentionarea existentei unei casete e "mai desavarsita" decat difuzarea celei cu pumnul si palma, in banda continua, la infinit?
am toată stima, respectul şi admiraţia pentru cei care ne reprezintă astfel peste hotare..
peste hotare si peste fermoare >:)
Dragomara
11 Dec 2009, 07:04
@Hale - analfabetismul în ţara asta a atins cote inimaginabile. ;)
şi tot creşte, şi tot creşte... din moment un om este judecat NUMAI după O POZĂ! :D
keepwalking
11 Dec 2009, 07:21
doar mentionarea existentei unei casete e "mai desavarsita" decat difuzarea celei cu pumnul si palma, in banda continua, la infinit?
fireste.
e mult mai perversa "doar mentionarea", decat difuzarea respectivei casete.
e suficient pentru ca in mintea tuturor sa incolteasca tot felul de judecati la adresa lui geoana.
nu-i prea confortabila senzatia sa fii banuit fara sa ai posibilitatea de a demonstra ca nu-i adevarat ce se spune despre tine.
in plus, caseta aia poate sa nu existe.
apropo, chestia asta e cam cum scriai tu pe aici: "m-am intalnit cu un intelectual respectabil din iasi care a spus despre tine ca esti un idiot".
Eu tot nu vad unde-ar fi marea problema a lui Geoana. Ar capata o aura de rockstar. Voua chiar vi se pare ca Anisoara e genul de femeie despre care sa zici ca nici muie nu i-ai da?
Dragomara
11 Dec 2009, 09:00
@Judex mi-ai amintit de asta (http://www.trilulilu.ro/iphildels/177d90f387c8c3)!! :"> :"> =)) =)) =)) =))
... cred că şi domnul Andronache îşi aminteşte de vremurile-n care am ascultat-o prima dată, pe un forum, evident. :P :P :P
halebardul
11 Dec 2009, 09:03
@keep
in cazul asta, caseta exista :))
din ce cauza nu e difuzata cred ca e usor de inteles.
Dragomara
11 Dec 2009, 09:10
@Hale - chiar dacă ea există, acum, după ce-ai câştigat alegerile, mi se pare ABSOLUT gratuit să o pomeneşti, încercând să faci pe sfântul, când o ţară întreagă ştie cine eşti!!
sincer, mai jos de dezbaterea publică a vieţii sexuale a contracandidatului nu se poate ajunge! asta da dovadă de înaltă ţinută morală!
:-& :-& :-& :-& :-& :-&
keepwalking
11 Dec 2009, 09:17
@Judex mi-ai amintit de asta (http://www.trilulilu.ro/iphildels/177d90f387c8c3)!! :"> :"> =)) =)) =)) =))
... cred că şi domnul Andronache îşi aminteşte de vremurile-n care am ascultat-o prima dată, pe un forum, evident. :P :P :P
nu inteleg.
keepwalking
11 Dec 2009, 09:18
@keep
in cazul asta, caseta exista :))
din ce cauza nu e difuzata cred ca e usor de inteles.
pai daca exista, fa un gest de onoare si spune-mi si mie cine e intelectualul ala. :)
altfel, nu pot pune baza pe afirmatia ta.
halebardul
11 Dec 2009, 09:25
nu pune.
keepwalking
11 Dec 2009, 09:33
nu pune.
trebuie sa probezi ceea ce afirmi.
altfel, ramane la nivelul de minciuna.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.