PDA

View Full Version : Da' io cu cine votez?

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7

Pitbull
05 Dec 2009, 01:32
Trist dar adevärat...
Dezamägirile mä revoltä cel mai mult - le simt tangente cu trädärile.

Dragomara
05 Dec 2009, 07:44
AMR 1.

o zi în care mai pot spera că ceva se POATE schimba în bine în ţara asta.

:(( :(( :(( :((

Pitbull
05 Dec 2009, 08:55
Eu nu.
Mi-am pierdut orice sperantä.
Ne vine Päpusoiu-de-Paie' Prostänac, cu artileria grea a banditilor si blindatele rusesti în spate, si ne-a luat dracu' pe toti - inclusiv pe särmana turmä care, chiar dacä nu ea l-a adus (prin voturile ei inutile), oricum l-a validat de formä.

Judex
05 Dec 2009, 09:17
Eu nu.
Ne vine Päpusoiu-de-Paie' Prostänac, cu artileria grea a banditilor si blindatele rusesti în spate, si ne-a luat dracu' pe toti - inclusiv pe särmana turmä care, chiar dacä nu ea l-a adus (prin voturile ei inutile), oricum l-a validat de formä.
Ok. Hai sa vedem ce zice si un cineast adevarat.
http://hristea.wordpress.com/2009/12/04/romani-anti-psd/
:D

marius_em
05 Dec 2009, 12:55
Eu nu.

Cu alte cuvinte, fatalismul tau (sau optimismul realist) se datoreaza faptului ca nu iese Basescu.

Dragomara
05 Dec 2009, 13:27
Băse la adevărata lui VALOARE!!

http://i50.tinypic.com/sxk9zo.jpg

într-adevăr pe calea victoriei! =)) =)) =)) =)) =))

http://i50.tinypic.com/dhfwbr.jpg

imediat cum îl laşi să dea colţul, dai peste...

http://i47.tinypic.com/2rc5y8h.jpg

halebardul
05 Dec 2009, 13:57
pandeste sau se da pe dupa frasin?

http://img687.imageshack.us/img687/1363/imag015m.jpg

Dragomara
05 Dec 2009, 14:50
nici una, nici alta, între panoul publicitar şi stâlp e o distanţă de cel puţin 1,5 m. :P

paul_aramis
05 Dec 2009, 16:07
dupe catarg hale, dupe catarg!

Pitbull
05 Dec 2009, 19:28
TRIUNGHI

Cu alte cuvinte, PATRAT
..

marius_em
05 Dec 2009, 20:45
TRIUNGHI

Cu alte cuvinte, PATRAT
..

Pentru ca dispretul tau era indreptat intr-o singura directie, si pentru ca suntem totusi intr-o batalie om la om (daca il ataci pe unul, il sustii pe celelalt, si invers), patratul si triunghiul sunt acelasi lucru.
Faptul ca tu esti dezgustat, dar si sustii un candidat, da o impresie de disimulare.
Cam la fel, si faptul ca eu scriu acest mesaj, si te critic pentru ca tu critici doar intr-un sens, dar si eu sustin un alt candidat, da aceeasi impresie.

Pitbull
05 Dec 2009, 21:32
TRIUNGHI

Cu alte cuvinte, PATRAT
..

Pentru ca dispretul tau era indreptat intr-o singura directie, si pentru ca suntem totusi intr-o batalie om la om (daca il ataci pe unul, il sustii pe celelalt, si invers), patratul si triunghiul sunt acelasi lucru.
Nu, sunt douä lucruri DIFERITE, pe care o anumitä conjuncturä le-a asociat spre a reprezenta douä laturi opuse ale aceleiasi realitäti. (Asta, ca sä fim foarte exacti - cu riscul de a pärea fastidiosi.)

Gospin
06 Dec 2009, 10:20
Today is the big day!
Hai la vot :)

Judex
06 Dec 2009, 10:49
Eu merg mai pe seara. :D

Pitbull
06 Dec 2009, 10:57
Eu merg dup-amiazä.
Voi când mergeti...?

Stati cä mi-a venit o idee!
Hai o regulä: în profilul fiecärui user sä scrie ora când va merge la vot.

Gospin
06 Dec 2009, 11:03
Acolo la: "Spune la ce te gandesti?"

Judex
06 Dec 2009, 11:16
Eu merg dup-amiazä.
Voi când mergeti...?

Stati cä mi-a venit o idee!
Hai o regulä: în profilul fiecärui user sä scrie ora când va merge la vot.
Treceti la mine 7 seara.

keepwalking
06 Dec 2009, 11:22
eu pe la 14.00, la siesta.:)

Liviu-
06 Dec 2009, 11:24
Eu ma duc acum ca poate nu stau prea mult la coada cu sectia speciala :(

halebardul
06 Dec 2009, 11:44
Niste Moguli

http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=2956902,scheduleId=2927892.html

Capitalism - reteta noastra secreta.
un film de Alexandru Solomon.

paul_aramis
06 Dec 2009, 12:31
eu am votat odată acum vreo juma de oră, mai votez o dată peste cinci minute şi apoi mă duc "la votare" pe la amiază.

Nobody777
06 Dec 2009, 13:05
Exit poll

cremaxx
06 Dec 2009, 13:44
M-am razgandit. Ma duc la vot ,dar nu stiu pe cine sa votez,cred ca daca nu imi va straluci becul pana acolo o sa pun stampila intre cei doi Brontozauri.

Pitbull
06 Dec 2009, 13:54
ILEGALE (legea interzice publicarea exitpollurilor înainte de ora 21:00).
Rog moderatorii sä steargä mesajul si sä-l denunte pe userul Nobody777 la procuraturä pentru infractiune... desi, e cam greu... Cum sä dai un NIMENI în urmärire penalä? Nu-l poti da nicäieri, nici mäcar în mä-sa (presupunând cä-i lucidä la ora asta).

marius_em
06 Dec 2009, 13:57
Rog moderatorii sä steargä mesajul si sä-l denunte pe userul Nobody777 la procuraturä pentru infractiune... desi, e cam greu... Cum sä dai un NIMENI în urmärire penalä? Nu-l poti da nicäieri, nici mäcar în mä-sa (presupunând cä-i lucidä la ora asta).

internetul nu are legi.

cremaxx
06 Dec 2009, 14:00
Dar are moderatori.:)

Judex
06 Dec 2009, 14:07
Pit, ilegalitatea a comis-o in primul rand Ziua.

Dragomara
06 Dec 2009, 14:44
done!

cremaxx
06 Dec 2009, 14:46
:)) Doamne fereste....:))

Acum stiu cu cine o sa votez.:)

Judex
06 Dec 2009, 14:58
Merg acum sa-l votez pe Baselu!

marx
06 Dec 2009, 15:18
cat de infim/infirm dimensionati sunt unii care cred ca problemele Romaniei sunt 3 bogatani si un politician de 80 de ani (:|

Nobody777
06 Dec 2009, 15:57
Nu am voie sa public exit poll-uri ?

Sunt o gramada de site-uri, bloguri care publica exit poll-uri estimative, conform sursei
Academia Catavencu, sutu.ro.

Vad ca Basescu si-a mi revenit putin , mergeti la vot , fiecare vot conteaza ;)

Rapture
06 Dec 2009, 16:04
Fiecare vot conteaza ;)

Asta mi-a adus aminte de "Swing Vote" :)) .

Ce rau e sa fii mic! :(

Pitbull
06 Dec 2009, 16:09

internetul nu are legi.

Dar are moderatori.:)
Marius, färä supärare: dacä în "lumea ta" Internetul nu are legi, it's your own problem. In LUMEA REALA are. Iti recomand cälduros, pentru a doua oarä: DESTEPTAREA! Back to REAL LIFE! Vei fi surprins sä constati CE MULTE LEGI are Internetul - scrise si consfintite în legislatia multora dintre tärile care-l utilizeazä - inclusiv cele europene, inclusiv România!
Dau doar câteva exemple: legea drepturilor de autor (apropo de piratarea produselor artistice, software, etc.); legile contra pedofiliei (apropo de traficul pe internet cu asemenea materiale); legile contra calomniei si defäimärii (apropo de postarea oricäror mesaje dovedibile ca atare). Regret cä-ti spulber visul - dar Internetul nu e nici Utopia, nici Anarhia, nici sat färä câini. Asa cä, din nou: NU MAI VORBI DESPRE CE NU CUNOSTI! Informeazä-te, apoi formeazä-ti opinii, si în fine exprimä-ti-le.
Pit, ilegalitatea a comis-o in primul rand Ziua.
Desigur - iar Nime-n-lume inträ la complicitate.

Rapture
06 Dec 2009, 16:13
Care a primit ochelari de vedere de la Geoana? Da, io nu m-am facut cu umbrele, nici cu caciuli, m-am ales cu ochelari de vedere :)).

Pitbull
06 Dec 2009, 16:17
Io si dacä mä fäceam cu ochelari de mirosire, tot nu votam cu Prostänacu!

Cinemaniacule, Gloria, Sefan - stergeti linkul äla ilegal la exit-poll, sau asteptati sä ne ia politia, ca pe mine alaltäieri seara, când am rupt autocolantele ilegale?

Gospin
06 Dec 2009, 16:44
Doar ce am ajuns, nu am mai avut timp sa trec la vot, sa o mai fac? chiar nu are sens.
Oricum eram foarte indecis in ultimele zile!

redmen
06 Dec 2009, 16:49
Votul are sens.

Gospin
06 Dec 2009, 16:53
Da, sa sti ca are, azi cred ca peste 20 de persoane imi spusera chestia asta.
Si cum nu mai e nimic de facut, ma duc la vot ...:!!

Pitbull
06 Dec 2009, 16:59
Don't disappoint me!!!

Rapture
06 Dec 2009, 17:05
Don't disappoint me!!!
Subscriu.

Gospin
06 Dec 2009, 17:17
wtf?
Deci sa nu ma duc, sau sa aleg corect?
/:)

Rapture
06 Dec 2009, 17:19
Sa alegi corect, cu siguranta.

Gospin
06 Dec 2009, 17:21
Sper si eu, dar cel mai mult vreau ca ala pe care il votez sa iese!
p.s: e prima oara cand ma duc la vot O:-)

Pitbull
06 Dec 2009, 17:22
Lasä-lasä, nu-i mai pupa mâna, cä se-nchide urna!
(Costache Antoniu, în Cetäteanul Turmentat - "O scrisoare pierdutä", de I.L. Caragiale, regia Sicä Alexandrescu)

@Rapture:
Imi placi tot mai mult.
Sä stii cä la mine-n casä NIMENI nu lasä usile deschise! (Ba din conträ!)

redmen
06 Dec 2009, 17:24
Tot aici esti ? Credeam ca deja esti in cabina cu buletinul.Prima oara e cel mai placut sa stii.Hehe.

Pitbull
06 Dec 2009, 17:28
p.s: e prima oara cand ma duc la vot O:-)
Wow - sä fie într-un ceas bun!
Amintirea acestui vot te va urmäri de-a pururi!
NU FI PRO-STANAC!

Rapture
06 Dec 2009, 17:42
@Rapture:
Imi placi tot mai mult.
Sä stii cä la mine-n casä NIMENI nu lasä usile deschise! (Ba din conträ!)

Ma bucur.
Sa stii, a sunat foarte bine partea cu usile. :)) Poate daca persoanele din casa asta o sa lase usile deschise in continuare o sa interpretez mesajul acesta ca pe o invitatie.

Gospin
06 Dec 2009, 18:06
Gata, am votat :D!
Am votat si in primul tur, dar ... doar cu gandul, deci e cam prima oara!
Pitbull, ca de obicei incurajeaza si este foarte optimist, mc :)

Pitbull
06 Dec 2009, 18:12
We are here to serve. O:-)
Poate daca persoanele din casa asta o sa lase usile deschise in continuare o sa interpretez mesajul acesta ca pe o invitatie.
Läsa-le-ar!

Chambord
06 Dec 2009, 18:19
Fotografierea buletinului de vot este ilegala. Poate o anunta cineva si pe Dragomara. Asta pana o prind baietzii cu ochi albastri si o baga la zdup.

Pitbull
06 Dec 2009, 18:21
Ai dreptate - prin lege, votul e SECRET (neconditionat!).

Gloria, Stefan, Cinemania - fata n-a stiut. Stergeti-i repede mesajul, pânä n-o päteste.

Gloria
06 Dec 2009, 18:24
Cand e cu susu-n jos, o iarta oricine.:D

Pitbull
06 Dec 2009, 18:25
Procuratura n-o s-o ierte! :(
Mäcar pozele scoateti-i-le!

cremaxx
06 Dec 2009, 18:31
Eu am i-am voat pe amandoi,sa nu se supere niciunul. Si am incheiat balamucul.Am vrut sa-l votez pe Baselu , dar l-am votat acum 5 ani si il vad cam subred..(nu imi place asta).

Gloria
06 Dec 2009, 18:44
Cremaxx, m-ai dezamagit. Nu mai bine stateai acasa si papai o cana cu lapte?!

cremaxx
06 Dec 2009, 18:49
Cremaxx, m-ai dezamagit. Nu mai bine stateai acasa si papai o cana cu lapte?!

Tocmai voiam sa imi cumpar si am zis: daca nu votez macar sa ma stampilez.L-am votat pe Base si apoi mi s-a facut mila de Prostanac si l-am votat si pe el.:P Apropo ,unde iti este avatare-ul?:))

Gloria
06 Dec 2009, 18:51
~x(

buticut
06 Dec 2009, 19:14
Ha! Am primit un SMS de la 'Geoana' la 5 min dupa ce l-am votat pe Base.
"Mergeti la vot. Incurajati-va rudele si prietenii sa faca la fel. Fiecare vot conteaza. Nu ii lasati sa va fure victoria. Invingem impreuna! Mircea Geoana

redmen
06 Dec 2009, 19:42
Da .. am vazut pe realitatea amenzi de 1000 RON pentru fotografierea buletinului de vot.Si cativa amici cu Cosmote au primit mesaje de la Geoana sa mearga sa voteze.

Gloria
06 Dec 2009, 20:02
Ziare.com titreaza ca Geoana este noul presedinte al Romaniei...

buticut
06 Dec 2009, 20:03
:( :(
Bine ar fi ca bucuria lui Geoana sa fie prematura si intr-un final sa ramana cu buza umflata.

Liviu-
06 Dec 2009, 20:06
Ce-mi place ca arata atata stima pentru Crin cand cel din urma il facea in toate felurile pe Geoana in urma ca vreo doua saptamani :))

buticut
06 Dec 2009, 20:10
Eh,e in trend cu sarbatorile. Tre' sa fim mai buni si sa uitam de dusmanii ;).

Pitbull
06 Dec 2009, 20:12
Bine ar fi ca bucuria lui Geoana sa fie prematura si intr-un final sa ramana cu buza umflata.
No chance, Booty.
Asa cum am preväzut, ne-am dus iar în groapä...räu de tot.
Les jeux sont faites, rien ne va plus.

Rapture
06 Dec 2009, 20:13
Sa-l citez acum pe Crin Antonescu:
"Va multumesc domnule presedinte Mircea Geoana!"
No fucking shit! Nu miroase-a bine. De fapt, niciodata n-a mirosit a bine toata treaba asta (:| .

buticut
06 Dec 2009, 20:15
Bine ar fi ca bucuria lui Geoana sa fie prematura si intr-un final sa ramana cu buza umflata. No chance, Booty.
<i>Les jeux sont faites, rien ne va plus.</i>
Eu inca am speranta ca in cele doua ore s-a rasturnat situatia. Difertenta e extrem de mica,totul e inca posibil.

Gloria
06 Dec 2009, 20:16
inca avem datele exit poll-urilor:
INSOMAR, comandat de Realitatea TV:

1. Mircea Geoana - 52%
2. Traian Basescu - 48%

CCSB, comandat de Antena 3

1. Mircea Geoana - 51,2
2. Traian Basescu - 48,8%

DAR:

iata ce zice un comentariu postat pe ziare.com:
Dragi tovarasi PSD-isti, nu va bucurati degeaba! Rezultatele voastre sunt mincinoase!!!
Am sa va si explic!
1 procent inseamna 100.000 de voturi!
Cand vor veni 500.000 de voturi din diaspora si Moldova, Prostanacul si-o fura la diferenta de 3 procente.
Iata si rezultatul real:
Basescu: 51.5 %
Geoana: 48,5 %
Deci? Rezolvarea ecuatiei:
Traian Basescu castiga al 2-lea mandat!!!

victor
06 Dec 2009, 20:18
exact ce ma intrebam, daca basescu va avea un momet de luciditate si bun simt. de unde la mitocanul asta ? a inceput sa vorbeasca inainte de 21:00, zice ca a invins, ca la 19:00 el era inaintea lui geoana. nesimtit, nesimtit, nesimtit.
iar a luat-o cu manipularile. dar cand realitatea era cu el in 2004 nu era manipulare ? nesimtitule.

nu o sa iasa nimic cu geoana presedinte dar macar am scapat de nesimtitul asta.

a looser is a looser. he is a full of shit looser.

cremaxx
06 Dec 2009, 20:19
Daca nu o punea ministru pe Udrea,Base era acum presedinte fara emotii.

keepwalking
06 Dec 2009, 20:22
Geoana a invins!
chiar si cu voturile din diaspora, nu se mai poate schimba nimic.

buticut
06 Dec 2009, 20:25
Geoana a invins!

Chiar si cu voturile intre orele 19 si 21?

halebardul
06 Dec 2009, 20:30
Prostia invinge intotdeauna.

mai sunt totusi cateva fuse orare care ar putea face diferenta. Daca le-o mai pasa celor de-acolo de tara pe care au parasit-o cu scarba...

cremaxx
06 Dec 2009, 20:39
Surprinzator!La cata lume voia sa-l dea jos pe Base si la cate chestii i s-au reprosat la TV , nici nu credeam ca o sa fie atat de aproape de Geony....Chiar m-as bucura sa castige Baselul , cu toate ca nu merita.

victor
06 Dec 2009, 20:41
Geoana a invins!

te contrazic, nu a invins geoana, a pierdut basescu. acum un an avea 48-50 %. de ce a pierdut intr-un an ? poate pentru ca lumea a vazut ca a promovat fite cu care s-a culcat, poate pentru ca nu a avut cu ridzi aceiasi atitudine pe care a avut-o cu ministrii pnl, poate ca lumea si-a amintit de nicusor cand a vazut buzata europarlamentar, poate ca nu a mai vrut un razboinic pentru ca razboiul distruge nu construieste, poate ca lumea a vazut ce este boc si altele.

repet a pierdut basecu nu a castigat nimeni.

si mai repet ceva ce am spus pe aici, nesimtitul a spus despre constantinescu ca nu a lasat nici o dara in urma lui, eu spun ca basescu a lasat o dara urat mirositoare in urma lui. sa-i fie rusine pentru ca si eu la fel ca multi am avut incredere in el in 2004. si a facut ca in vorba aia a barbatilor. preferi o curva ca stii de la inceput ce face, in dauna unei fete cuminti despre care afli ulterior ca e o curva. asta ne-a aratat basescu. o imagine facuta de el si multiplicata de media(printre care la vremea aceea actual hulita realitetea), o imagine falsa, putreda pe dinauntru, gaunoasa.

huoooooooooo nesimtitule !

cremaxx
06 Dec 2009, 20:44
Ala a fost un nesimtit,iar asta e un prostanac care mie frica sa nu fie manipulat de cei care acum l-au sustinut..........Deaia i-am votat azi pe amandoi.

Gospin
06 Dec 2009, 20:46
Si uite asa Geoana este noul presedinte al Romaniei, din cate stiu eu e oficial de vreo 45' min!
l-am auzit la tv mai devreme: " O sa iesim din criza POLITICA si o sa incercam sa ne indreptam"
La care fratemeu: si criza economica? :-w

victor
06 Dec 2009, 20:47

Eu m-as bucura sa nu se gaseasca la PSD un alt Miron Mitrea care sa il ajute pe Basescu sa "numere" voturile ca in 2004...nici atunci nu a castigat ...la vremea respectiva l-am votat pe Basescu si intre timp am vazut ca nu oricine merita sa fie presedinte...este simpatic, danseaza prin terase, bea la masa cu Gigi.. este f simpatic pt un shprit... dar pt presedinte avem nevoie de mai mult decat de un Ha Ha Ha..

Dragomara
06 Dec 2009, 20:49
deci mâine o să deschid şampania. ;) :P :">
mulţumesc, Doamne! ştiam io că mă iubeşti! NE, de fapt!:">

victor
06 Dec 2009, 20:50
Geoana a invins!

Chiar si cu voturile intre orele 19 si 21?

pai intre 19 si 21 procentul este acelasi....in diaspora nu sunt suficiente voturi care sa ii asigure victoria... este clar ca PSD-ul nu il msi lasa pe Miron Mitrea sa "numere"..

paul_aramis
06 Dec 2009, 20:51
ce e dom'le la Timişoara?

victor
06 Dec 2009, 20:54
Nu inteleg de ce atat suparare pe sms-urile pro Geoana.. Acum 5 ani cand am votat cu Basescu circula un sms cu Nastase si Congo... pt ca eram pro Basescu am considerat acel sms f simpatic... sa inteleg ca la fel cu mogulii lui Basescu , de care isi aduce aminte in campanie, unele sms sunt simpatice si unele nu??

Ipu
06 Dec 2009, 21:40
Nu-i mai denigraţi pe românii din străinătate. Ei au mult mai mult bun-simţ şi o perspectivă mult mai bună decât cei rămaşi în ţigănia de acasă, aşa că nu vă aşteptaţi să încline ei balanţa în favoarea preşedintelui în funcţie. Chiar dacă majoritatea o reprezintă numeroşii lucrători plecaţi recent în Italia şi Spania, nici ei nu mai sunt atât de uşor de manipulat cu OTV.

Pentru cei care fac paralele cu situaţia din 2004, vă mai spun o dată: în urmă cu cinci ani, nu se ştie cine a câştigat de fapt, ci numai cine a cedat primul, la presiunile partidului şi pentru evitarea luptelor de stradă. De data aceasta, aşteptaţi-vă ca şi în cazul în care BEC îi va da declara câştigător pe Geoană, Băsescu să refuze să accepte rezultatele finale.

victor
06 Dec 2009, 21:50
@ sustinatorii basescu. Va place Pora ?

sunt si eu un om care vede nesimtirea in unii de la antena 3, dar voi ce vedeti in pora?

halebardul
06 Dec 2009, 21:58
deci mâine o să deschid şampania. ;) :P :">
mulţumesc, Doamne! ştiam io că mă iubeşti! NE, de fapt!:">

Fericiti cei saraci cu duhul, nu?
Trebuia sa stii dinainte.

redmen
06 Dec 2009, 22:02
Nu inteleg de ce atat suparare pe sms-urile pro Geoana..

Pai motivul ar fi ca azi nu mai era voie sa se faca campanie electorala.

P.S. De urmarit si Nasul la B1 in aceasta seara.

keepwalking
06 Dec 2009, 22:05
@ sustinatorii basescu. Va place Pora ?

sunt si eu un om care vede nesimtirea in unii de la antena 3, dar voi ce vedeti in pora?

eu vad o baba cloanta dupa un esuat tratament de infrumusetare.

victor
06 Dec 2009, 22:08
Nu inteleg de ce atat suparare pe sms-urile pro Geoana..Pai motivul ar fi ca azi nu mai era voie sa se faca campanie electorala.

P.S. De urmarit si Nasul la B1 in aceasta seara.
am primit in 2004 sms-ul cu Congo in ziua alegerilor... ce conteaza sms-ul... nimeni nu voteaza pe baza unor sms-uri venite de niciunde..in ultima clipa..

@b1 tv

mogulul paunescu e bun ?

P.S. nu urmaresc nasul,0tv, iarta-ma, din dragoste...etc....s-ar putea sa fiu intelectual..

keepwalking
06 Dec 2009, 22:10
@b1 tv

mogulul paunescu e bun ?

doar "mogulul" bobby paunescu e bun :)

victor
06 Dec 2009, 22:19
@b1 tv

mogulul paunescu e bun ?

doar "mogulul" bobby paunescu e bun :)

si mogula monica barladeanu;)

sau scuza-ma, copii nu sunt ce sunt parintii ?

adica elena EBA buzata e altceva decat taticutu ? adica ea saracuta e un adevarat om politic plin de succesuri .... meritau si buzele ei dupa atata cheltuiala sa vada bruxellul ?

cremaxx
06 Dec 2009, 22:29
:)) EBA aia eu cred ca e o gluma....:)) ....eu nu stiu cum reacu a aparut la TV.....Urata,limbuta,proasta si ciudata........:))

victor
06 Dec 2009, 22:33
:)) EBA aia eu cred ca e o gluma....:)) ....eu nu stiu cum reacu a aparut la TV.....Urata,limbuta,proasta si ciudata........:))

dar plina de succesuri, fiind fata lu' tata.

si a fost votata de unii care au votat basescu azi ! rusinica huuuuuuuuuuuidule !

halebardul
06 Dec 2009, 22:39
hoochie mama! :-S

doar comunismul ar putea permite oricarui bour sa-si dea cu parerea.
sau stema Moldovei.

Rapture
06 Dec 2009, 22:39
http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U

Nu stiu de voi dar Doamne, as putea dansa pe melodia asta! *bate ritmu' cu picioru*

victor
06 Dec 2009, 22:40
sunt liberal futui maica masii. daca liberalii nu il sustineau pe geoana acum basescu era presedinte detasat.

putin respect pentru liberali comunistilor !

halebardul
06 Dec 2009, 22:46
respect pentru liberalii care au mers cu comunistii, bruther?

redmen
06 Dec 2009, 22:54
Victor amice ... eu ziceam ca azi era interzis sa se mai face campanie electorala.Nu conteaza cine trimite sms`urile.Mesajele tale agresive nu impresioneaza pe nimeni.

victor
06 Dec 2009, 23:02
indiferent care va fi rezultatul oficial este clar ca Basescu NU este presedintele care sa vorbeasca in numele poporului... ~50% din popor NU a votat cu el..asa ca sa ne lase cu populismul de 2 bani... dupa 20 de ani el ne aminteste de Iliescu..

Si inca ceva, barat sau nu de televiziunile importante, cat de jos poti sa ajungi incat sa apari pe post de Elodia la 0tv... mai ales, ca spre deosebire de Elodia, el are in mana organizarea alegerilor...

Pt. Pibull: ti-ai prezenta cronicile si ai aparea pe post la 0tv???

Pitbull
06 Dec 2009, 23:07
Nu.
Si nu numai la OTV. Mai am câteva "oi negre" mediatice.
...Dar, de regulä, evit sä-i judec pe altii dupä principiul "eu n-as face [ce-a fäcut el]"; îl folosesc doar orientativ.

victor
06 Dec 2009, 23:17
Victor amice ... eu ziceam ca azi era interzis sa se mai face campanie electorala.Nu conteaza cine trimite sms`urile.Mesajele tale agresive nu impresioneaza pe nimeni.

amice, interzis sa se faca campanie in ziua alegeilor era si in 2004 cand a iesit marilenu' si erau mesaje pro oranj la greu. dar nu a deranjat decat pe nastase....mesajele mele "agresive" au fost dupa ora 21:00. deci nu aveau cum sa faca campanie electorala.

eu nu impresionez sper pe nimeni, nici nu as vrea asta, imi exprim opinia. vedeti-va de gandurile voastre si nu ma copiati.

in plus de ce esti redmen daca tii cu orangeman ?

cremaxx
06 Dec 2009, 23:19
Ha,ha ,ha...Uite dece a fotografiat dragomara votul: pt.ca l-a vandut si ii trebuia dovezi.Daia a pus si stampila invers.....=))

victor
06 Dec 2009, 23:22
Nu.
Si nu numai la OTV. Mai am câteva "oi negre" mediatice.
...Dar, de regulä, evit sä-i judec pe altii dupä principiul "eu n-as face [ce-a fäcut el]"; îl folosesc doar orientativ.

mersi. respect omul nu opinia lui politica. ar fi si absurd sa fim toti la fel. desi cam asta vroia ceausescu, iliescu, basescu, ...escu....

redmen
06 Dec 2009, 23:49
amice, interzis sa se faca campanie in ziua alegeilor era si in 2004 cand a iesit marilenu' si erau mesaje pro oranj la greu. dar nu a deranjat decat pe nastase....mesajele mele "agresive" au fost dupa ora 21:00. deci nu aveau cum sa faca campanie electorala.

in plus de ce esti redmen daca tii cu orangeman ?

Nu cred ca mi`am exprimat vreo simpatie nici pentru unul nici pentru altul.

redmen
06 Dec 2009, 23:52
Indiferent de cine ajunge presedinte dupa numaratoarea finala,nu am sperante sa se schimbe prea multe in anii ce vor veni.Ei o vor duce la fel de bine.Noi,oamenii de rand,o vom duce la fel de prost.

victor
06 Dec 2009, 23:55
Indiferent de cine ajunge presedinte dupa numaratoarea finala,nu am sperante sa se schimbe prea multe in anii ce vor veni.Ei o vor duce la fel de bine.Noi,oamenii de rand,o vom duce la fel de prost.

complet de acord, ia mesajele mele si vei vedea acelasi lucru. interesant e ca atat pe vremea lu ceasca cat si acum cu guvernu fantoma a lui boc lucrurile pot merge si de la sine. poate chiar mai bine daca nu intrvin tampitii.

Liviu-
06 Dec 2009, 23:57
PDL-istii si-au terminat numaratoarea paralela, diferenta fiind de 18 200 (parca) voturi in favoarea lui Basescu, fara a termina numaratoarea voturilor din diaspora. Faptul ca au terminat atat de rapid e putin cam ciudat insa.

Ce mi-a sarit in ochi a fost mesajul lui Hrebenciuc sau mai bine zis diferenta dintre ce a zis el si ce a zis Videanu. Hrebenciuc a prezentat foarte frumos trimful lui Geoana in judetele in care PSD-istul conducea, dand si procente exacte, dar nu a zis absolut nimic de locurile unde Basescu conducea. De cealalalta parte Videanu a zis rezultatele partiale pe care le avea din judete de ambele parti. Sa fie o diferenta de mentalitate?

Pana la urma tot rezultatele de la BEC trebuie asteptate ca pare a fi un rezultat la limita.

marius_em
07 Dec 2009, 00:01

complet de acord, ia mesajele mele si vei vedea acelasi lucru. interesant e ca atat pe vremea lu ceasca cat si acum cu guvernu fantoma a lui boc lucrurile pot merge si de la sine. poate chiar mai bine daca nu intrvin tampitii.

Spuneti-mi ca sunt naiv, dar eu am speranta in guvernul Johannis (asa se scrie?). Stiu ca e foarte probabil sa fiu dezamagit, dar asa sunt eu facut, cred ca oamenii au intentii bune pana la proba contrarie.

redmen
07 Dec 2009, 00:05
Eu nu stiu cat o sa traiasca guvernul Johannis daca ajunge la guvernare.Nu cred ca oamenii din spatele lui Geoana (PSD) ii vor da prea multe sanse.

keepwalking
07 Dec 2009, 00:13
ultimele rezultate, inainte de ultimele 129 de sectii din diaspora, date de pdl:
geoana - 49.97 %
basescu - 50.03 %

e limpede, totul depinde de baietii care dau "enter" la softul de la BEC. :)

marius_em
07 Dec 2009, 00:14
Pe mine ma amuza Videanu cu "softul" lui performant, de ai fi zis ca e cine stie ce SAP, cine stie ce retea folosita. Cand colo ei primeau date prin telefon, un valerica le baga intr-un EXCEL (ca-l arata acum la TV, si e o simpla pagina in excel), sunt niste formule acolo, si pac-pac, au softul, frate. Sunt chiar penibili.

paul_aramis
07 Dec 2009, 02:07
mă copii, mai e mult până departe! cică nu zii hop până n-ai sărit pârleazu'. sau până nu te-ai văzut cu toţi sacii-n căruţă.
tătuca iliescu, boşorog şi comunist cum e, ştie el ce spune. nu degeaba i-a dat nickname-ul ăla lu' mirciulică.
vorba lu' nea Iancu (De ce trag clopotele, Mitică): ştie el nea Ilici, ştie! că dacă n-o ştii el, cin' să ştie?

Gospin
07 Dec 2009, 06:51
redmen knows, everybody knows!

victor
07 Dec 2009, 07:29
basescu e ca boris din snatch. se ridica de fiecare data.

urmeaza anticipatele.....

keepwalking
07 Dec 2009, 07:30
urmeaza anticipatele.....

asta au votat romanii, asta au.

halebardul
07 Dec 2009, 07:34
Basescu 50,43
Geoana 49,57

s-a cam grabit nenea geoana sa se autofelicite ieri :))
din nou a facut o figura trista.

Dragomara
07 Dec 2009, 07:38
io încă mai sper să nu beau şampania, înlăcrimată!! :(

Chambord
07 Dec 2009, 07:55
There is hope :)

mediafax:

Rezultate parţiale: Băsescu 50,43%, Geoană 49,57%

Traian Băsescu a obţinut 50,43 % din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 95,40 % din secţii.

La cat de siguri pe ei pareau PSD-istii aseara in a-si trambita victoria si la cat de tristi Basescu & co (in ciuda faptului ca si ei ziceau ca au castigat) se parea ca e Game Over dar uite ca respiram iar ... Mai e putin si aflam cum sta treaba

keepwalking
07 Dec 2009, 07:56
conform bec, basescu are cu 0,3% mai mult decat numaratoarea pdl.
aici se vede frauda.

Chambord
07 Dec 2009, 07:58
conform bec, basescu are cu 0,3% mai mult decat numaratoarea pdl.
aici se vede frauda.

Nu. Aici se vede ca PDL n-a numarat bine in paralel. Atat.

marius_em
07 Dec 2009, 08:05
Da, buna treaba.
Oricum, WTF cu exit-poll-urile? Chiar sa spunem ca televiziunile mogulilor au dat scor mai mare lui Geoana, cu ce scop? Sa se faca de ras? Iar?

Chambord
07 Dec 2009, 08:08
Da, buna treaba.
Oricum, WTF cu exit-poll-urile? Chiar sa spunem ca televiziunile mogulilor au dat scor mai mare lui Geoana, cu ce scop? Sa se faca de ras? Iar?

It's becoming a sport for them :D

Gospin
07 Dec 2009, 08:39
Chambord, careva lamuriti-ma si pe mine, deci inca nu e sigur ca Mircea Geoana is the winner?
wtf? Ce sanse mai sunt? confused :)

Liviu-
07 Dec 2009, 08:45
Ce sanse mai sunt? confused :)

Destul de mici.

Johannis: Nu voi accepta funcţia de premier, dacă îmi va fi propusă de Băsescu.

Pai si pana acum cat tot s-au plans PSD si PNL ca Basescu nu vrea sa-l puna pe Johannis, el de ce vroia? Spera sa castige Geoana? Putin cam infantil din partea lui daca credea 100% ca va castiga. Tare mi-e ca Johannis era doar de imagine pentru presedentiale si acum ca s-au incheiat si astea si-a dat si el seama ca nu mai e nevoie de el.

keepwalking
07 Dec 2009, 08:47
foarte prost gestul lui johannis.
un papagal tradator.

marius_em
07 Dec 2009, 08:49
un papagal tradator.
care gest?

keepwalking
07 Dec 2009, 08:50
un papagal tradator.
care gest?

asta cu lepadarea de alianta.

nu ma refer la declaratia de mai sus, ci cea de acum cateva minute de pe realitatea tv, cum ca nu mai vine la bucuresti, ca nu mai are rost, ca asta e...bla bla bla

halebardul
07 Dec 2009, 08:56
s-a facut de ras prin alianta asta cu psd-ul. Ca intreg partidul de altfel.
normal ca acum abia asteapta sa se lepede de haina otravita pe care a imbracat-o.

@liviu
goddam' right!

marius_em
07 Dec 2009, 08:58
un papagal tradator.
care gest?

nu ma refer la declaratia de mai sus, ci cea de acum cateva minute de pe realitatea tv, cum ca nu mai vine la bucuresti, ca nu mai are rost, ca asta e...bla bla bla

Pai era ridicol daca venea acum.

keepwalking
07 Dec 2009, 08:59
un papagal tradator.
care gest?

da, dar nu mi-a placut senzatia de abandon pe care a emanat-o.

victor
07 Dec 2009, 09:00
un papagal tradator.
care gest?

mie mi se pare ceva normal. basescu a castigat, ce sa caute el la bucuresti ?

este de altfel prima reactie dupa ce a dat bec rezultatele, und-s ceilalti ?

marius_em
07 Dec 2009, 09:03
un papagal tradator.
care gest?

mie mi se pare ceva normal. basescu a castigat, ce sa caute el la bucuresti ?

este de altfel prima reactie dupa ce a dat bec rezultatele, und-s ceilalti ?

se vor cere renumarari. mai dureaza circul inca vreo 2 zile.

Gospin
07 Dec 2009, 09:04
Cand vom afla cine este oficial noul presedinte al Romaniei?
In legatura cu Johannis, stati fara grija, sunt destui care vor sa fie premieri, poate mai in stare ca hipiotu' ala, german imputit!

Liviu-
un papagal tradator.
care gest?

Pai daca venea inainte de presedentiale nu era? Tot Basescu era presedinte. Imi devine mai clar ca si a Johannis a fost doar o marioneta si el stia lucrul asta. Prin chestia cu Johannis premier Geoana castiga imagine si chiar a castigat voturi. Acum ca nu mai e nevoie de voturi, nu mai e nevoie de Johannis.

keepwalking
deocamdata, nu s-au introdus vreo 7 judete si un sector din bucuresti.
dintre judetele neintroduse, teleormanul, constanta si oltul.
asa ca, tehnic, mai sunt sperante pentru geoana.

victor
07 Dec 2009, 09:05
va ramane in istorie vizita lui geoana la vantu. asta cred eu ca a schimbat votul. l-a mancat in cur pe geoana, dar vantu ? este imposibil sa fii existat ceva atat de urgent de lamurit incat nu mai putea astepta trei zile sau nu se putea discuta prin interpusi.

marius_em
07 Dec 2009, 09:06
Cand vom afla cine este oficial noul presedinte al Romaniei?
In legatura cu Johannis, stati fara grija, sunt destui care vor sa fie premieri, poate mai in stare ca hipiotu' ala, german imputit!

Si Basescu e tigan imputit. Si EBA e o curva... si .si... eu nu vad rostul unor asemenea aprecieri grobiene.

Liviu-
07 Dec 2009, 09:08

Intr-adevar inca mai sunt sanse pentru Geoana, chiar daca mici. S-ar putea sa ajungem usor chiar la scorul dat de PDL.

Nu mi-a placut faptul ca ambii s-au dat castigatori, dar e o diferenta foarte mare intre cum a facut-o fiecare.

victor
07 Dec 2009, 09:08

niciodata nu s-a schimbat rezultatul partial al becului.

interesante sunt tacerile de ambele parti dupa declaratia bec. se pune de contestari ?

keepwalking
07 Dec 2009, 09:09
oricum, daca va avea loc, victoria lui basescu va fi una trista.
Romania se va afunda si mai mult intr-o criza morala.
Vor aparea din nou ridzi, udrea, boc, videanu, eba, sa ranjeasca in ciuda bunului simt.

victor
07 Dec 2009, 09:13
oricum, daca va avea loc, victoria lui basescu va fi una trista.
Romania se va afunda si mai mult intr-o criza morala.
Vor aparea din nou ridzi, udrea, boc, videanu, eba, sa ranjeasca in ciuda bunului simt.

nu neaparat. traim in romania si avem parte numai de surprize.

parte buna e ca acum chiar sunt ultimii 5 ani ai lui. va trebui sa pregateasca pe cineva pentru viitoarele alegeri. in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

marius_em
07 Dec 2009, 09:15
parte buna e ca acum chiar sunt ultimii 5 ani ai lui.

:)))))))
da, asta e parta buna. Imi place ca vezi jumatatea plina, desi jumatatea aia e mai mult o zecime.

Chambord
07 Dec 2009, 09:16
in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

Videanu :D just kiddin (tho u never know ;) )

marius_em
07 Dec 2009, 09:21
in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

Videanu :D just kiddin (tho u never know ;) )

Cred ca or sa-l bage pe Ungureanu, fostul ministru de externe, la inaintare.

Chambord
07 Dec 2009, 09:23
Deja saream de mult peste postul Antena3. Dupa asta il voi ocoli si mai abitir.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/comunicat-cna-antena-3-a-incalcat-legea-prin-emisiunea-studio-electoral-5158377/

Josnicie izvorata din disperare, pt acest post.

Chambord
07 Dec 2009, 09:24

Da. Ar fi ceva. Ungureanu mi se pare un tip capabil.

marius_em
07 Dec 2009, 09:26
Deja saream de mult peste postul Antena3. Dupa asta il voi ocoli si mai abitir.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/comunicat-cna-antena-3-a-incalcat-legea-prin-emisiunea-studio-electoral-5158377/

Josnicie izvorata din disperare, pt acest post.

Daca tot vorbim de josnicie, nu ca asta scuza A3, trebuie mentionata si campania sub centura (sau de pe centura a PDL). Aseara la sediul PDL se canta "Da-i la bot lui Geoana". In dulcele stil marinaresc.

victor
07 Dec 2009, 09:32

Da. Ar fi ceva. Ungureanu mi se pare un tip capabil.

nope, are se pare un defect spus mai deunazi prin presa. chestia e ca trebuie sa decida repede pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu ideea.

marius_em
07 Dec 2009, 09:33
Ma uitam pe situatia centralizarii la BEC, s-ar putea sa avem iar surprize. Ce a mai ramas de centralizat sunt din judete PSD, Constanta, Iasi, Tulcea, Olt. Cele din strinatatea s-au centralizat deja 97%. Deci, asteptam, inca nu e sigur.

victor
07 Dec 2009, 09:37
Ma uitam pe situatia centralizarii la BEC, s-ar putea sa avem iar surprize. Ce a mai ramas de centralizat sunt din judete PSD, Constanta, Iasi, Tulcea, Olt. Cele din strinatatea s-au centralizat deja 97%. Deci, asteptam, inca nu e sigur.

daca se mai schimba va trebui sa faca cineva un film despre asta, ar intrece orice scenariu.

cu sergiu nicolaescu desigur......

marius_em
07 Dec 2009, 10:05
mda. 50.37% Base, 99% numarate.
Asta e, felicitari basescienilor, sper sa ne fure mai putin decat pana acum.

Vox populi vox dei.

LE. Base ar trebui sa se gandeasca bine la cum a castigat acum. Aproape 50% au votat impotriva lui, nu pentru Geoana.

Im.Kino
07 Dec 2009, 10:29
LE. Base ar trebui sa se gandeasca bine la cum a castigat acum. Aproape 50% au votat impotriva lui, nu pentru Geoana.

Ai dreptate! "Prosti, da' multi", Voda Lapusneanu dixit. ;)

marius_em
07 Dec 2009, 10:32

Ai dreptate! "Prosti, da' multi", Voda Lapusneanu dixit. ;)

Da, merci. Si eu m-am numarat printre aia "prosti". Din punctul meu de vedere, am fost multi, dar nu destui. Aroganta basesciana nu are limite. Nici logica.

keepwalking
07 Dec 2009, 10:34
si, totusi, voi, cei care il sustineti pe basescu, va simtiti bine cu badarania si mojicia lui?
va excita marlania lui, juisati la hahaiala, vocea sa gajaita, de betivan?

Pitbull
07 Dec 2009, 10:35
Nu. Ne dezgustä. Dar mai räu ne dezgustä hotia si coruptia pesedistä (similare cu cele pedeliste, dar mult mai mari si, deci, mai periculoase).

StefanDo
07 Dec 2009, 10:36
de ce nu pricepi ca s-a pus incontinuu problema "raului mai mic"? ma bucur ca basescu a castigat (daca a castigat, pentru ca nu rasuflu usurat decat atunci cand o sa depuna jurmantul ;) ) la o asa mica diferenta, marius avea mare dreptate putin mai sus

Gospin
07 Dec 2009, 10:37
betivan nu e, sa fim seriosi, a condus tara 5 ani de zile, totusi!
Nu putea sa o conduca beat :|

PoliFanAthic
07 Dec 2009, 10:41
Mie mi s-a parut exemplara reactia lui Johannis. Acuma, ca nu a stat s-o frece, el nu are niciun motiv sa impartaseasca disperarea aliatilor sai, dar cu siguranta avea deja retineri serioase dupa ce a vazut in ce s-a bagat.

Altfel, ca un film de Roland Emmerich, evenimentele acestor 24 de ore.

Dragomara
07 Dec 2009, 10:44
deci io sunt în doliu. io şi restul cunoscuţilor care l-au votat pe Geoană. :(( :(

am făcut haz de necaz cu tata, cel care mi-a zis "o să iasă Băse, la fel cum a ieşit Hitler, adică cu diferenţă de 1 vot!"

=)) =)) =)) =)) =))

no, am declarat această săptămână de reculegere, am să ascult continuu CDul meu cu muzică de relaxare Stress Relief, care de obicei mă deprimă enorm.

marius_em
07 Dec 2009, 10:45
Efectele imediate ale acestor alegeri. Leul se depreciaza, exista ingrijorari in randul investitorilor.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/878838/quotInvestitorii-asteptau-schimbareaquot/

Dragomara
07 Dec 2009, 10:48
o să se ducă dracului totul, nu că ar fi mers ceva bine!

alegeri anticipate! canci bani de la FMI!

.... AND SHOW MUST GO ON!! :-& :-& :-& :-&

halebardul
07 Dec 2009, 10:50
Dragomara astepta cu sufletul la gura banii de la FMI. :))
(dupa ce i-o fi pierdut la FNI)

Pitbull
07 Dec 2009, 10:51
h: 11:41

Diaspora l-a făcut preşedinte pe Băsescu

Ana Zidărescu
Luni, 07 Decembrie 2009

147.754 de cetăţeni români au votat, la scrutinul II, la secţiile de vot din străinătate. Conform Biroului
electoral pentru secţiile de votare din străinătate, Traian Băsescu a primit 115.831 de voturi, în timp ce Mircea Geoană doar 31.045. În contextul în care, diferenţa, de la această oră, dintre cei doi candidaţi este de doar 77.944 de voturi, diaspora este cea care a avut votul decisiv.

Conform cifrelor oficiale, dintre cele 147.754 de voturi exprimate în străinătate, 146.876 sunt valabile. Preşedintele Băsescu s-a impus, ca şi în turul I, la cele 249 de secţii de vot organizate de autorităţile române în dispora.

Geoană nu a fost preferat
de diasporeni. În primul tur a primit 12,41%, în timp ce Băsescu a primit 56,05%. Restul voturilor a fost distribuit între ceilalţi candidaţi, dintre care şi Crin Antonescu, cu 17,42%.

Diferenţa de peste 87.000 de voturi, dintre cei doi candidaţi, a oferit democratului Băsescu avantajul pentru a continua mandatul la Cotroceni.

Importanţa voturilor din diaspora nu a fost ignorată de stafful de campanie al PD-L. Astfel, Emil Boc declara, ieri, că diaspora "este procentul câştigător pentru noi".
http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878837/Diaspora-l-a-facut-presedinte-pe-Basescu

cremaxx
07 Dec 2009, 10:55
Mi se pare corect.A fost un meci de 3 contra 1.Daca baselu a luat singur 50% atunci nu mai conteaza nimic.A castigat la o foarte mare diferenta de toti adversarii sai.Cine nu recunoaste asta inseamna ca vorbeste doar sa nu-l ia somnul.

marius_em
07 Dec 2009, 11:11
Mi se pare corect.A fost un meci de 3 contra 1.Daca baselu a luat singur 50% atunci nu mai conteaza nimic.A castigat la o foarte mare diferenta de toti adversarii sai.Cine nu recunoaste asta inseamna ca vorbeste doar sa nu-l ia somnul.

In 2004, situatia a fost invers, Base era aliatul, Nastase era "the lone ranger", si diferenta a fost tot foarte mica. Atunci nu s-a pus problema ca au fost mai multi pe unul.
Vezi, asta enerveaza la Base, ce e rau la altii e rau, dar daca Base e in aceeasi situatie, atunci totul e bine. Mogulii erau oameni de afaceri cand erau cu el, PSD nu era format din "comunisti" cand s-a aliat cu PDL, dimpotriva, era chiar un vis implinit, s.a. Exaltarea asta de moment va trece, vor urma momente grele, dar cei ce ling acum, nu vor mai putea dezlinge.

halebardul
07 Dec 2009, 11:13
zice unu' pe twitter: "eu am dormit tot timpul mandatului lui Geoana"

:))

marius_em
07 Dec 2009, 11:16
h: 11:41

Diaspora l-a făcut preşedinte pe Băsescu

Ana Zidărescu
Luni, 07 Decembrie 2009

147.754 de cetăţeni români au votat, la scrutinul II, la secţiile de vot din străinătate. Conform Biroului
electoral pentru secţiile de votare din străinătate, Traian Băsescu a primit 115.831 de voturi, în timp ce Mircea Geoană doar 31.045. În contextul în care, diferenţa, de la această oră, dintre cei doi candidaţi este de doar 77.944 de voturi, diaspora este cea care a avut votul decisiv.

Conform cifrelor oficiale, dintre cele 147.754 de voturi exprimate în străinătate, 146.876 sunt valabile. Preşedintele Băsescu s-a impus, ca şi în turul I, la cele 249 de secţii de vot organizate de autorităţile române în dispora.

Geoană nu a fost preferat
de diasporeni. În primul tur a primit 12,41%, în timp ce Băsescu a primit 56,05%. Restul voturilor a fost distribuit între ceilalţi candidaţi, dintre care şi Crin Antonescu, cu 17,42%.

Diferenţa de peste 87.000 de voturi, dintre cei doi candidaţi, a oferit democratului Băsescu avantajul pentru a continua mandatul la Cotroceni.

Importanţa voturilor din diaspora nu a fost ignorată de stafful de campanie al PD-L. Astfel, Emil Boc declara, ieri, că diaspora "este procentul câştigător pentru noi".
http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878837/Diaspora-l-a-facut-presedinte-pe-Basescu

Pit, nu diaspora l-a facut presedinte, ci romanii, toti care l-au votat. Chiar si cei din Moldova pesedista. Si chiar si cei care au votat impotriva lui, cei care si-au exercitat dreptul democratic, i-au transmis un mesaj, de care ar putea sa tina cont. Nu e normal sa multumeasca doar unora, sau doar celor care l-au votat. Geoana,in tembelismul lui, atunci cand a crezut ca a castigat, a multumit tuturor romanilor, si celor care l-au votat, dar si celorlalti. Base a multumit doar celor care l-au votat.

Pitbull
07 Dec 2009, 11:27
Eu am citat-o doar pe Ana... O:-)

Pitbull
07 Dec 2009, 11:39
Bine ar fi ca bucuria lui Geoana sa fie prematura si intr-un final sa ramana cu buza umflata. No chance, Booty.
Les jeux sont faites, rien ne va plus.
Eu inca am speranta ca in cele doua ore s-a rasturnat situatia. Difertenta e extrem de mica,totul e inca posibil.
Din nou, Booty mi-a servit o lectie înteleaptä:
YOU SHOULD NEVER GIVE UP HOPE! :)

(Si stiu ce-si zice acum: "Mamä ce-mi plac situatiile alea în care pot sä zic: Told ya so!" ;) )

Gospin
07 Dec 2009, 11:40
Deci, pana la urma care este rezultatul oficial?
Basescu este presedintele Romaniei ... din nou?

Pitbull
07 Dec 2009, 11:41
Deocamdatä, da.
(Vezi, vezi ce bine cä te-am trimis la vot asearä...?)

cremaxx
07 Dec 2009, 11:47
Cine rade la urma rade mai bine. Pacat ca unii nu o sa mai primeasca bani pt.votul fotografiat.:))

marius_em
07 Dec 2009, 11:48
Deocamdatä, da.
(Vezi, vezi ce bine cä te-am trimis la vot asearä...?)

La 14:00 se vor da rezultatele 100%. Exista sanse ca PSD sa conteste alegerile. Vom vedea.

Pitbull
07 Dec 2009, 11:51
Doamne ajutä! +

paul_aramis
07 Dec 2009, 11:55
probabil că PSD va contesta rezultatele finale. au mult prea mult de pierdut. nu nu mai ei, ci şi PNL-iştii "de vază" aka eminenţele cenuşii aka patriciu (o întrebare ca la şcoală, cine poate să spună ce legătură este între dinu patriciu şi 700 de milioane? btw, cu banii ăştia în joc, făceam filmuleţul mult mai bine). nu cred că geoană o va face (cel puţin nu de bună voie). din păcate pentru el presimt că o să piardă şi celelalte două preşedenţii: cea a PSD şi pe cea a Senatului. c-aşa-i în politică. te culci preşedinte şi te scoli fost.

Pitbull
07 Dec 2009, 11:58
c-aşa-i în politică. te culci preşedinte şi te scoli fost.
...sau în TENIS! :))
Dar, da - sigur se va läsa cu contestäri si alte circe postelectorele.
L-or lua si pe Vadimache de-o aripä, cä el a zis încä de la turu' häl-dghintâi cä avea peste 51,2% da' l-au fraudulat.

halebardul
07 Dec 2009, 12:01
daca ar fi avut o diferenta substantiala ar fi avut dreptul sa se bucure aseara. Dar asa, sa te bucuri ca prostanacul...

eu sper ca lupta asta stransa sa-i fi dat emotii si sa-l fi pus in garda si pe base, si sa-l faca sa-si puna intrebari. Sa se mai corecteze si el, ca are ce corecta.

Pitbull
07 Dec 2009, 12:03
My thoughts exactly.

cremaxx
07 Dec 2009, 12:04
Face Mirciulica infarct:))

paul_aramis
07 Dec 2009, 12:15
acuma nu îi plângeţi de milă lui geoană. or să-l recompenseze băsescu cu ceva (îi vinde vreo fabrică, ceva acolo) şi are preocupare pentru câţiva ani. păi voi credeţi că e uşor să pui pe butuci o firmă (de aia de renume) mimând că o faci profitabilă? iote, vă dau eu o idee: Oltchim Râmnicu-Vâlcea. pentru cine nu ştie care legătura între el şi oltchim ...

zoe
07 Dec 2009, 12:31
Dincolo de faptul ca trebuia oricum sa votam cu cineva, nici de data asta n-am avut pe cine alege.

Mi-a placut asta cu "raul cel mai mic, Base" :)) Cred ca ne vom lamuri cat e de mic, nu?

Pitbull
07 Dec 2009, 12:32
Ne-am lämurit în ultimii cinci ani - de-aia l-am votat tot pe el. Nu?

Rapture
07 Dec 2009, 12:35
Daca aseara m-am enervat pret de 4 ore, astazi radiez de fericire.

Pitbull
07 Dec 2009, 12:38
Esti logoditä, ceva...? Cä si eu sunt disponibil! :D

cremaxx
07 Dec 2009, 12:40

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657

:P

Rapture
07 Dec 2009, 12:44

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657

:P

Hehe, nu, n-am gresit topicul. Faceam o aluzie la rezultatul voturilor :P.

Esti logoditä, ceva...? Cä si eu sunt disponibil! :D

Disponibil, disponibil dar ma tem sa te dezamagesc: io mi-s mica, mica :(.

paul_aramis
07 Dec 2009, 12:46
mă copii, a dat becu' rezultatele finale? le-a validat ceceu'? lasaţi şi voi şampania la frigider, că nu se ştie!

Rapture
07 Dec 2009, 12:50
Stiu, dar..

YOU SHOULD NEVER GIVE UP HOPE! :)

Pitbull
07 Dec 2009, 12:53
Numai sub 16 sä nu fii, cä nu e voie.

Rapture
07 Dec 2009, 12:55
Mai ai de asteptat pana-n martie, atunci :)).

cremaxx
07 Dec 2009, 12:57
Mi se pare mie sau cineva inca mai voteaza? cu geony...aici pe forum..?

Pitbull
07 Dec 2009, 13:00
@Rap:
O nimica toatä!
Tocmai bine am timp sä comand verighetele, sä-mi fac probele de costum la croitor, sä rezerv salonu' VIP la Athénée Palace/Unde-mult-îmi-place...
Luna de miere o facem la fostii mei cumnati din Ibiza, cä-n aprilie-i frig la Gura Portitei - ok?
Nasu' e clar cine-o sä fie - nu? ;)

marius_em
07 Dec 2009, 13:05
au terminat de numarat 99.95% . Base a castigat cu o diferenta de 69961 de voturi, obtinand 50,33%

keepwalking
07 Dec 2009, 13:07
au terminat de numarat. Base a castigat cu o diferenta de 69961 de voturi, obtinand 50,33%

stai ca urmeaza solutionarea contestatiei PSD.
s-au intamplat lucruri grave.
nu va bucurati inca, basescienilor:)

Rapture
07 Dec 2009, 13:07
@Rap:
Nasu' e clar cine-o sä fie - nu? ;)
As avea o idee vaga, dar nu. Lumineaza-ma tu .

Pitbull
07 Dec 2009, 13:08
@Marius:
Aici avem nevoie de un smiley animat care-si face o cruce maaare de tot! #:-S ... :D >:D< <:-P :-bd

@Rap:
Fostul dom' primar al capitalei cu care avem poze (una eu, una Collins), în noaptea de Anul Nou 2004, la orele zero si câteva minute.

marius_em
07 Dec 2009, 13:09
au terminat de numarat. Base a castigat cu o diferenta de 69961 de voturi, obtinand 50,33%

Da, si eu sper, dar nu cred ca se mai schimba ceva. Asta e democratia, majoritatea decide, majoritatea, chiar daca e la limita, il vrea pe Basescu. Daca era ceva de contestat, trebuia contestat ieri.

marius_em
07 Dec 2009, 13:11
Rapture, intri si tu in clubul gerontofilelor. Monica va fi incantata.

Rapture
07 Dec 2009, 13:14
Nu te pripi, Marius. Pare-mi-se ca acel Collins e fiul lui.
Dar vad ca te simti bine, Pitbull! :)

Pitbull
07 Dec 2009, 13:14
Nu, cä Monica nici nu mä cunoaste.

Unii zic "gerontofile", altii zic "fete mature, întelepte, responsabile"... ;)
(Da, äla-i Collins.)

keepwalking
07 Dec 2009, 13:16
Da, si eu sper, dar nu cred ca se mai schimba ceva. Asta e democratia, majoritatea decide, majoritatea, chiar daca e la limita, il vrea pe Basescu. Daca era ceva de contestat, trebuia contestat ieri.

pai tocmai asta se contesta: majoritatea fraudulos constituita.

Pitbull
07 Dec 2009, 13:17
No problem, au recunoscut pe fatä c-au fraudat si unii, si altii - asa cä tot acolo ajungem.

zoe
07 Dec 2009, 13:19
Nu cred ca se mai schimba ceva, Base a iesit din nou. Noi sa fim sanatosi!

Din categoria "ce mai scrie pe forumuri":

"care sunt votantii lu basescu?

1. oamenii amenii amarati cu scoala putina, buni la suflet care au votat cu el pentru ca “prea e singur in lupta cu ceilalti”

2. cei cu studii superioare care au pus botu’ la aiureala cu “comunismul” … aici intra si tinerii care desi habar n’au ce si cum au auzit ei ca “comunismu’ e rau”

3. aceasta categorie e cea mai numeroasa … e vorba despre cei cu studii medii … a caror frustrare e atat de mare incat ar fi in stare sa le dea in cap celor care au reusit mai mult decat ei … acestia sunt adevaratele “creiere nivelate” foarte periculoase in mana unui manipulant de talia lui basescu … aici intra si mare parte din absolventii de spiru .. pe care cartonul n’a reusit sa’i transforme in altceva

4. romanii din strainatate … cei care se cred mai destepti decat ceilalti pentru simplul motiv ca plimba o roaba prin occident"

Asa o fi?

hellsteed
07 Dec 2009, 13:21
n-am votat si nici nu prea imi pasa, dar aseara nu prea ma bucura gandul ca Geoana va fi presedinte. Dar azi fiind o noua zi , totul s-a intors dar nu pot sa ma bucur nici de aceasta data. Dar Basescu e simpatic si funny. Cred ca l-am votat in 2004. Acum vad ca ii merge si fara mine.

paul_aramis
07 Dec 2009, 13:22
aşa e keep, când geoană era câştigător "la mustaţă" (pe bărbi date de exit-polluri), era voinţă populară. acum că s-a întors rezultatul e clar că e fraudă, a furat băsescu de-a rupt! trebuie pedespit exemplar! cinci ani pentru fraudă e bine? gata s-a adjudecat! îi dăm cinci ani! bine hai să nu fim răi, nu îl trimitem la mititica, îi dăm doar domiciliu forţat. pe Geniului numărul 1. să se înveţe minte!

cremaxx
07 Dec 2009, 13:24
Enumara si tipurile de oameni care l-au votat pe geony.Sa vedem care e diferenta....

marius_em
07 Dec 2009, 13:28
Enumara si tipurile de oameni care l-au votat pe geony.Sa vedem care e diferenta....

Din ce-am prins aseara ce zice nenea ala cu sondajele, structura voturilor lui Geoana ar fi cam asa: electoratul clasic PSD, persoane din mediu rural, nivel de educatie scazut-mediu, plus, persoanele cu studii superioare. La Base, intr-adedevar, s-a castigat la categoria persoanelor cu studii medii (liceu + postliceala).

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:30

1. oamenii amenii amarati cu scoala putina, buni la suflet care au votat cu el pentru ca “prea e singur in lupta cu ceilalti”

2. cei cu studii superioare care au pus botu’ la aiureala cu “comunismul” … aici intra si tinerii care desi habar n’au ce si cum au auzit ei ca “comunismu’ e rau”

3. aceasta categorie e cea mai numeroasa … e vorba despre cei cu studii medii … a caror frustrare e atat de mare incat ar fi in stare sa le dea in cap celor care au reusit mai mult decat ei … acestia sunt adevaratele “creiere nivelate” foarte periculoase in mana unui manipulant de talia lui basescu … aici intra si mare parte din absolventii de spiru .. pe care cartonul n’a reusit sa’i transforme in altceva

4. romanii din strainatate … cei care se cred mai destepti decat ceilalti pentru simplul motiv ca plimba o roaba prin occident"

Asa o fi?

Fac parte (cu mandrie) din grupa 2. Doar ca, ce te faci, m-am "bucurat" de ceva ani (prea multi, chiar) de comunism si stiu precis cu ce se mananca. Prin urmare "a pune botul la aiureala cu comunismul" e o sintagma care ma insulta si pe mine (mai treaca, merga), si pe cei care au murit in decembrie (plus familiile care continua sa puna flori la troita de la Universitate) si pe cei batuti la mineriade (astia, bietii de ei, au fost insultati zilele astea cel mai mult, multumim domnilor pseudo-liberali!). As far as I'm concerned, inca 100 de ani de-acum incolo, partidul lui Ion Iliescu n-are ce cauta la putere.

paul_aramis
07 Dec 2009, 13:31
pe geoană l-au votat intelectuali, oamenii cu minte deschisă cu gândire avansată, etc şamd. ce să-i faci toţi cărătorii de roabă au plecat în lume să târâie roaba pe acolo. iar intelectualii ăia fini, crema societăţii a rămas acasă să pună umărul la propăşirea României (pardon, PSD). şi s-au concentrat toţi în două zone mari geografice. Oltenia şi Moldova. are cineva o hartă a sărăciei (sau a analfabetismului, sau a şomajului) în românia? dacă da, poate să o suprapună peste aia cu rezultatele alegerilor prezidenţiale? mersi.

marius_em
07 Dec 2009, 13:34

Asa o fi?

Fac parte (cu mandrie) din grupa 2. Doar ca, ce te faci, m-am "bucurat" de ceva ani (prea multi, chiar) de comunism si stiu precis cu ce se mananca. Prin urmare "a pune botul la aiureala cu comunismul" e o sintagma care ma insulta si pe mine (mai treaca, merga), si pe cei care au murit in decembrie (plus familiile care continua sa puna flori la troita de la Universitate) si pe cei batuti la mineriade (astia, bietii de ei, au fost insultati zilele astea cel mai mult, multumim domnilor pseudo-liberali!). As far as I'm concerned, inca 100 de ani de-acum incolo, partidul lui Ion Iliescu n-are ce cauta la putere.

Aiureala cu comunismul se refera la non-subiectul comunismului aruncat de PDL in actualitate ca o sperietoare. Nu se refera la ce a fost comunismul, la Revolutie si la martirii ei. Nu extrapola inutil.

zoe
07 Dec 2009, 13:36
De-aia nu mai ploua...

Fiecare padure are uscaturile ei. Oameni capabili sunt in toate partidele, doar ca nu prea au loc sa se afirme. Cine l-a votat, cine nu l-a votat... nu mai conteaza. E presedintele tuturor. Ce facem cu criza?

halebardul
07 Dec 2009, 13:38
Der Untergang dambovitean :))

http://www.youtube.com/watch?v=cJSfiMF9GUQ

marius_em
07 Dec 2009, 13:39

Fumata gluma... de o mie de ori pana acuma.

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:40

Asa o fi?

Aiureala cu comunismul se refera la non-subiectul comunismului aruncat de PDL in actualitate ca o sperietoare. Nu se refera la ce a fost comunismul, la Revolutie si la martirii ei. Nu extrapola inutil.

Care non-subiect?

keepwalking
07 Dec 2009, 13:42

corect!

sa vedeti ce dictatura a marlaniei instaureaza basescu in tara!
sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"!
da, va fi foarte funny cand basescu va fi si mai jucator in tara asta, conducand si parlament, si guvern, si servicii secrete....putin va fi mic copil pe langa el.

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:45

corect!

sa vedeti ce dictatura a marlaniei instaureaza basescu in tara!
sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"!
da, va fi foarte funny cand basescu va fi si mai jucator in tara asta, conducand si parlament, si guvern, si servicii secrete....putin va fi mic copil pe langa el.

Drojdieri? Pai vad ca marlania domneste deja si fara Basescu ;)

marius_em
07 Dec 2009, 13:47
Care non-subiect?

Cred ca stii la ce ma refer.
Sunt unii, printre care si eu, care cred ca subiectul comunismului nu mai tine de actualitate, nu mai exista pericolul lui in Romania, ca vechii securisti incep sa moara, si ca influenta lor e din ce in ce mai slaba, si prin urmare ar trebui sa ne detasam de el, sa-l discutam doar dpdv istoric. Aceasta parte vede introducerea subiectului in campanie electorala in scop pur speculativ.

Si apoi sunt altii, printre care evident si tu, care cred ca lupta impotriva comunismului trebuie sa continue, ca influenta comunistilor inca se mai simte, si ca subiectul reprezinta un argument valabil in campania electorala.

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:48
Vezi documentarul lui Alecu Solomon (se va difuza, ceva mai incolo, pe HBO ) si-o sa vezi cat de vii sunt comunistii. Ignorance is bliss.

keepwalking

faptul ca identific drojdieri in randul electorilor basescieni nu este un semn de marlanie din partea mea.
e o realitate.

halebardul
Fumata gluma... de o mie de ori pana acuma.
vad eu din avatar ca esti fumator inrait.
stiu ca sunt zeci de astfel de parodii, le-am tot vazut, dar asta vine numai bine.

"Am belit ochii toata noaptea la tutoriale pe youtube"
"TVR-ul a dat in continuu balet islandez"
=))

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:51

faptul ca identific drojdieri in randul electorilor basescieni nu este un semn de marlanie din partea mea.
e o realitate.

Ai formulat "drojdierii care l-au votat", nu "niste" drojdieri care l-au votat. Tine de nuanta, ai generalizat. Nu-i frumos...

keepwalking
07 Dec 2009, 13:54
draga im.kino

citeste mai atent (a) fraza pe care am scris-o:

"sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"!"

asadar, din ceea ce am scris eu se disting doua categorii: drojdierii si intelectualii care vad in basescu un tip simpatic si funny.

nu te repezi sa bati obrazul fara sa ai argumente.

halebardul
07 Dec 2009, 13:54
Vezi documentarul lui Alecu Solomon (se va difuza, ceva mai incolo, pe HBO ) si-o sa vezi cat de vii sunt comunistii. Ignorance is bliss.
pai e aici, daca o rupeti minimal pe limba lui Voltaire:
http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=2956902,scheduleId=2927892.html

zoe
07 Dec 2009, 13:57

:)) =))

Im.Kino
07 Dec 2009, 13:58
draga im.kino

"sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"!"

asadar, din ceea ce am scris eu se disting doua categorii: drojdierii si intelectualii care vad in basescu un tip simpatic si funny.

Agreed, dar ce te faci daca mie (deduc ca nu-s la drojdieri) nu mi se pare nici funny nici simpatic Basescu? Eu unde ma mai incadrez? Ar trebui sa-i mentionezi si pe cei care se crucesc de prostia lui Geoana (si, extrem de important, de incapacitatea lui de a vorbi corect romaneste - mai aveti DECAT trei zile?!).

paul_aramis
07 Dec 2009, 13:59
draga im.kino

ba are argumente. că ai scris

drojdierii şi "intelectualii".

vezi vreo diferenţă între ce ai scris tu şi

"drojdierii" şi intelectualii

zoe
07 Dec 2009, 14:03
Se pare ca "prostanacul" a devenit "prost" de-a binelea... Cel putin asa scrie presa azi.

Daca se contesta rezultatele, o sa mai avem guvern la primavara. Astept cu interes ecourile din presa internationala.

keepwalking
07 Dec 2009, 14:05
Agreed, dar ce te faci daca mie (deduc ca nu-s la drojdieri) nu mi se pare nici funny nici simpatic Basescu? Eu unde ma mai incadrez? Ar trebui sa-i mentionezi si pe cei care se crucesc de prostia lui Geoana (si, extrem de important, de incapacitatea lui de a vorbi corect romaneste - mai aveti DECAT trei zile?!).

probabil ca vei fi in categoria celor care nu-l vor aprecia, dar nici displacea pe basescu.

zoe
07 Dec 2009, 14:05
Rezultate finale parţiale de la ora 14.50: Traian Băsescu a obţinut 50,33%, iar Mircea Geoană 49,66% din voturi

keepwalking
07 Dec 2009, 14:10

da, am pus ghilimelele cu buna stiinta.
"intelectualii" de care vorbesc imi repugna cel mai mult: sunt toba de carte, au o cultura generala impresionanta, dar, aparent surprinzator, iubesc la "seful" lor marlania, vulgaritatea, injuratura printre dinti.

Im.Kino
07 Dec 2009, 14:10

probabil ca vei fi in categoria celor care nu-l vor aprecia, dar nici displacea pe basescu.

Adica a celor pentru care, nici in ruptul capului, nu exista varianta unui presedinte PSD-ist, right? Pai in conditiile astea ma simt bine, companie mai placuta nici ca puteam spera.

Im.Kino
07 Dec 2009, 14:13

da, am pus ghilimelele cu buna stiinta.
"intelectualii" de care vorbesc imi repugna cel mai mult: sunt toba de carte, au o cultura generala impresionanta, dar, aparent surprinzator, iubesc la "seful" lor marlania, vulgaritatea, injuratura printre dinti.

Nu draga Keep, nu-i asa si nu vrei sa pricepi. Tocmai pentru ca suntem toba de carte ( ;) ), avem suficiente unelte cu ajutorul carora sa analizam problema si, tragand linie, sa oferim si explicatia gestului (votarea lui Basescu) - cum am putea noi, cu o cultura generala atat de impresionanta, sa votam, drept presedinte, un prost? No can do!

Floydman
07 Dec 2009, 14:13
cred ca din vot se desprind urmatoarele concluzii despre majoriatea romanilor votanti (persoanele de fata care au votat se exclud , pt ca ei nu sunt electoratul tipic basescu)

1. le place presedintele care se bate cu ei pe burta (cu Doreii), e iubitor de scandal, vorbeste urat si nu face mai nimic solid (ca si ei).

2. le este mai scarba de "capitalistii verosi" asa zis socialisti (patriciu, vantu) decat de gainarii pdl care s-au imbogatit din afaceri cu statul si administratiile locale. fni nu este uitat.

3. habar nu au care e rolul constitutional al presedintelui romaniei.

Odata, Churchill discuta despre principalul defect al democratiei. El spunea ca pentru a identifica de acest defect principal, trebuie sa stai de vorba 5 minute cu alegatorul britanic mediu si te vei convinge care este.

Cred ca in cazul alegatorului mediu roman e suficient sa il lasi sa deschida gura, nu trebuie sa asculti nici macar 5 min.

Pe de alta parte proliferarea crizei prin alegerea lui Base poate aduce ceva nou in viata politica romaneasca. E ca la computer, cand s-a blocat complet, ii tragi un shut, poate se intampla ceva care clarifica situatia.

halebardul
07 Dec 2009, 14:17
daca in primul tur basescu a avut 32,44 si in al doilea 50,33, cei aprox 18% astia adunati acum i-or fi venit si dintre "drojdierii si intelectualii" de la PNL. Ca nu-s ei toti liberalii fraieri, isi mai amintesc ei si de Bratieni ceva.

In primul tur Geoana 31,15 si Antonescu 20,2. Total 51,17. ;)

keepwalking
07 Dec 2009, 14:17
im.kino,

te invit sa expui, cu uneltele unui personaj toba de carte, motivele pentru care l-ai vota(t) pe basescu, altele decat cele legate de "pericolul comunist' si "moguli".

Im.Kino
07 Dec 2009, 14:18
cred ca din vot se desprind urmatoarele concluzii despre majoriatea romanilor votanti (persoanele de fata care au votat se exclud , pt ca ei nu sunt electoratul tipic basescu)

1. le place presedintele care se bate cu ei pe burta (cu Doreii), e iubitor de scandal, vorbeste urat si nu face mai nimic solid (ca si ei).

2. le este mai scarba de "capitalistii verosi" asa zis socialisti (patriciu, vantu) decat de gainarii pdl care s-au imbogatit din afaceri cu statul si administratiile locale. fni nu este uitat.

3. habar nu au care e rolul constitutional al presedintelui romaniei.

Odata, Churchill discuta despre principalul defect al democratiei. El indemna ca pentru a-ti da seama de acest defect principal, trebuie sa stai de vorba 5 minute cu alegatorul britanic mediu.

Cred ca in cazul alegatorului mediu roman e suficient sa il lasi sa deschida gura, nu trebuie sa asculti nici macar 5 min.

1. spre deosebire de cel fals-fudul, care poceste gramatica limbii romane si isi incepe propozitiile cu "o sa".

2. si le e si mai scarba de imbogatitii PSD-isti

3. dar care inteleg prea bine ca o alianta liberal-social democratica nu poate exista pentru ca cele doua viziuni se bat cap in cap (evident, daca viziunile si doctrinele sunt respectate).

Kramer
07 Dec 2009, 14:19
Halebardul, in calculul tau ia in considerare ca in al doilea tur au fost mai multi oameni prezenti la vot, deci 1% contine mai multe voturi decat in primul tur. Matematic vorbind.

Im.Kino
07 Dec 2009, 14:25
im.kino,

te invit sa expui, cu uneltele unui personaj toba de carte, motivele pentru care l-ai vota(t) pe basescu, altele decat cele legate de "pericolul comunist' si "moguli".

Nu cred ca trebuie sa-mi justific votul, dar fiind ca toti cei care au votat cu Geoana au oferit drept motivatie, ca papagalii, argumentele Antena 3 si Realitatea TV.

Dar, ca fapt divers, mogulii n-au avut nicio legatura cu decizia mea. Couldn't care less. Si nu e vorba de pericolul comunist, care nu mai exista, is true. Asta nu pricepeti. Nu ma tem ca redevenim stat comunist. Mi-e scarba de posibilitatea de a fi condusi de partidul celui mai activ comunist din tara, atata tot. Si asta cantareste enorm.

halebardul
07 Dec 2009, 14:27
asa e, dar procentele tot alea sunt, indiferent de numarul de voturi per 1%.

daca au fost unii care n-au votat in primul tur si au venit acum sa-l voteze pe Basescu, tot inseamna ceva: s-au suparat pe cei care vroiau sa-i prosteasca in fata si, din nehotarati cum erau, au trecut de partea lui base.

keepwalking
07 Dec 2009, 14:29
Nu ma tem ca redevenim stat comunist. Mi-e scarba de posibilitatea de a fi condusi de partidul celui mai activ comunist din tara, atata tot. Si asta cantareste enorm.

dar nu te temi de probabilitatea, nu doar posibilitatea, de a fi condus inca cinci ani de un om care si-a relevat din plin tendintele dictatoriale? de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura? de un om care arata cu degetul spre politicieni, clamand ca exista doar EL si poporul? Basescu si poporul! Ceausescu si poporul!

Rapture
07 Dec 2009, 14:32
De fapt, nu e doar el si poporul:

http://tulbure.files.wordpress.com/2009/10/traian_basescu_emil_boc_dr_.jpg

Mie imi convine.

halebardul
07 Dec 2009, 14:32
... de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura?

HOPA!
Referendumul=cea mai scurta cale catre dictatura.
Asta-i buna, mi-o notez.

keepwalking
07 Dec 2009, 14:34
... de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura?

HOPA!
Referendumul=cea mai scurta cale catre dictatura.
Asta-i buna, mi-o notez.

da, frate, noteaz-o.
legile se fac in parlament, nu prin referendum.
maine va veni basescu sa faca un referendum pentru introducerea pedepsei cu moartea.
pariu ca 90% dintre romani vor spune DAAAA!

Im.Kino
07 Dec 2009, 14:38
Nu ma tem ca redevenim stat comunist. Mi-e scarba de posibilitatea de a fi condusi de partidul celui mai activ comunist din tara, atata tot. Si asta cantareste enorm.

dar nu te temi de probabilitatea, nu doar posibilitatea, de a fi condus inca cinci ani de un om care si-a relevat din plin tendintele dictatoriale? de un om care eludeaza parlamentul, organizand referendumuri, cea mai scurta cale catre dictatura? de un om care arata cu degetul spre politicieni, clamand ca exista doar EL si poporul? Basescu si poporul! Ceausescu si poporul!

Politicienii romani nu sunt politicieni ci glume (triste) - nu-si respecta propriile programe; nu le pasa de oamenii care i-au trimis in parlament; nu voteaza dupa cum le dicteaza constiinta (ma intreb daca au asa ceva) ci conform indicatiilor de partid; fac aliante care nu se sprijina decat pe vorbe si mizeaza pe faptul ca cei mai multi habar nu au de dotrine (revin - Liberali - PSD?! Jeez!).

Ca sa-ti raspund - nu, nu ma tem de dictatura pentru ca referendumul este singura metoda prin care omul isi poate spune parerea apropo de ce vrea de fapt (parlamentarul votat de el nu e capabil s-o faca). Si mai mizez pe bunul-simt al celor care au votat cu Basescu (me included) si care, daca s-ar ajunge la un referendum pro republica prezidentiala, ar vota impotriva (again, me included) - adica intelectualii si diaspora.

halebardul
@keep
ai dreptate, toate dictaturile s-au creat prin referendum.

sa trecem peste acest moment penibil.
iata ca a aparut si originalul filmului cu lovitura
http://www.youtube.com/watch?v=YVXh8Eo9WYc&amp;NR=1

cremaxx
..Bla,bla,bla ..

Au fost oameni care l-au agreeat pe Antonescu dar care nu l-au agreeat pe Geoana.Aici a pierdut geoana si stie si el si toata lumea.Crin chiar a spus aseara ca nu toti simpatizantii sai au fost de partea lui Geoana......Apropo :Romanii suntem noi cei care am votat,asa cum suntem....celor care nu va comvine sunteti liberi.......Bla,bla,bla

marius_em
07 Dec 2009, 14:45
1. spre deosebire de cel fals-fudul, care poceste gramatica limbii romane si isi incepe propozitiile cu "o sa".

Ce e gresit in a-ti incepe propozitiile cu "o sa"?
O sa astept cu interes raspunsul tau.

miercuri
07 Dec 2009, 14:55
Daca vrei iti voi da eu raspunsul. 'O sa' e viitorul popular, in contexte oficiale e recomandabil sa-l eviti.

edit: btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O

cremaxx
07 Dec 2009, 15:02
Daca vrei iti voi da eu raspunsul. 'O sa' e viitorul popular, in contexte oficiale e recomandabil sa-l eviti.O_O

Ne-am dat reacu'........:)) Deaia ajung unii atat de complexati incat nici ei nu mai stiu sa vorbeasca.:))

PoliFanAthic
07 Dec 2009, 15:02
Senzatia mea e ca acest esec al lui Geoana (si a intregii clase politice care a luptat impotriva lui Basescu, un individ plin de cusururi) nu face decat sa evidentieze incompetenta multor politicieni de seama a patriei.

marius_em
07 Dec 2009, 15:04
Daca vrei iti voi da eu raspunsul. 'O sa' e viitorul popular, in contexte oficiale e recomandabil sa-l eviti.

edit: btw, de abia astept sa inceapa circul pesedeilor cu fraudarea alegerilor. mai devreme era un pesedeu pe Realitatea atat de inversunat incat zicea ca s-a facut turism electoral in diaspora O_O

Ei as!
II veni si cu alta explicatie, dupa ce ti-oi explica ca viitorul popular e altul. Asta e viitorul 2.
E adevarat ca e mai mult folosit in Moldova, dar nu inteleg cu ce deranjeaza. Pare o chestiune ce tine de snobismul lexical al bucurestenilor. Eminescu, care a fost tata lor, s-a nascut la Botosani, si, iata, a impus standardul in limba romana.
Base e fan "o sa".