PDA

View Full Version : Sunt nefericit/a pentru ca...

Pages : 1 2 3 4 5 [6]

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 12:05
ok, i will... or at least i'll try to do those things... thanks again and... sorry.

take care.:)

iiii
17 Jun 2011, 12:09
nu trebuia sa sari asa... serios
daca ma intrebi pe mine a avut ceva rabdare :)) of baietii astia si sensurile figurate ...X_X
faza e ca daca nu as fi fost mahmur de n ori, as vi zis ok. dar tinand cont cat de des sunt mahmur.... cred si consider ca am avut dreptul de a zice ceva.

omudindulap
17 Jun 2011, 12:10
Try sa vorbiti si in limba romana! Cata ipocrizie! Si deunazi se vorbea de Eminescu. :(

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 12:20
bravos mai, copiilor!!! altceva, vreo doleanta mai are careva?=D>

he, he... omule, merci ca m-ai facut ipocrita...B-) fix asta imi lipsea acum... i fuckin' love you:-*
si sunt sigura ca pe mine ma vizai... pentru ca, deh, am scris un intreg post in engleza pe cand iiii a strecurat doar cateva cuvinte pe ici pe colo, insignifiante... so, da, ai dreptate, asa e... cand vine, unu vin toti...

bine ziceam eu ca o sa am o zi ciudata... va multumesc ca ati luat parte la crepuscularizarea ei. acum, chiar o sa dorm linistita la noapte.:))

omudindulap
17 Jun 2011, 12:26
E doar un sfat care someday s-ar putea sa-ti/sa va prinda bine. Sau nu.

A fost odata ca-n stories
A fost ca niciodata,
Din rude mari împaratesti,
O prea frumoasa girl.

Si era una la parents
Si proud-n toate cele,
Cum e Fecioara între saints
Si moon între stele.

iiii
17 Jun 2011, 12:27
WOW

omuuuuu , ce bine suna. daca ar citi si Eminescu ar fi invidios pe tine

Rapture
23 Jun 2011, 21:25
Pentru ca am plecat din Tg. Mures, pentru ca azi m-am despartit de cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit pana acum. My heart is broken, yes it is :( .

Cinemania
23 Jun 2011, 22:05
pentru ca....imi bag ceva in ea caldura

dragonfly_drk
23 Jun 2011, 22:10
subscriu, Cinemania...:(

chuckyfan
24 Jun 2011, 18:18
pentru ca ma simt ca dracu' . am dormit 2 ore azi noapte, m-am trezit mai beat decat m-am culcat iar acum ma doare capul ingrozitor.

arnoldroland
24 Jun 2011, 18:36
pentru ca ma simt ca dracu' . am dormit 2 ore azi noapte, m-am trezit mai beat decat m-am culcat iar acum ma doare capul ingrozitor.
imi pare rau, sper sa te refaci :-S

omudindulap
24 Jun 2011, 22:41
sa mor eu de nu esti penibil

vs.

Oricum, penibilul asta de doar 16-17 ani de fundul caruia te tii a avut infinit mai multe contributii on-forum decat ai avut tu. Las-o mai moale, e un copil, ce naiba!

iiii
24 Jun 2011, 22:51
daca ai o problema cu mine sa imi zici omule. uitate ce scrie si ce gandeste da? nu e vb de cand e sau cate posturi are.... dar azi era un post de al lui cum ca ii plac bataile intre dinozauri. oricum am vazut ca ii ti partea de ceva vreme, si sa inteleg ca agreezi mediocritatea. e problema ta, dar daca trag o concluzie sau zic ceva sari ca ars. care e scopul?

rvn
24 Jun 2011, 22:53
vezi ca ai doua mici greseli gramaticale.cum e cu mediocritatea?

iiii
24 Jun 2011, 22:57
poate nu le vad, dar nu le fac intentionat. macar fac greseli gramaticale in scris de cat sa scriu inepti .

rvn
24 Jun 2011, 22:59
de unde stii ca nu scrii ineptii? ai intrebat pe altii?

iiii
24 Jun 2011, 23:01
pt ca am iiii de aia. :D

omudindulap
24 Jun 2011, 23:01
Ce cacat a scris, ma? E un copil, in plm. Sunt altii p aici care nu stiu lega doua vorbe si scot numa ineptii. Cum plm sa nu am ceva cu tine si cu cei din teapa ta, cand spui ca doresti moartea cuiva?? Chiar nu mai are nimeni bun-simt?

omudindulap
24 Jun 2011, 23:13
ai impresia ca e necesar aici pe forum un om care e in vacanta si incearca sa socializele onlain pe un forum de filme?

Nu, nu esti necesar. In fine. Noapte buna!

redmen
24 Jun 2011, 23:20
Baieti ... dupa caldura care a fost astazi ar trebui sa beti un suc rece,o bere,un pahar de vin nu sa va certati.Eu va trimit un pahar virtual si va invit la pipa pacii.

ChristianCage00
24 Jun 2011, 23:26
Pff... RIP Peter Falk! RIP Columbo!

iiii
24 Jun 2011, 23:26
Baieti ... dupa caldura care a fost astazi ar trebui sa beti un suc rece,o bere,un pahar de vin nu sa va certati.Eu va trimit un pahar virtual si va invit la pipa pacii.
noroc! eu beau beau bere...

indiferrent
24 Jun 2011, 23:42
Din putina mea experienta pe forum am observat ca uneori se exagereaza cu diplomatia. Majoritatea incearca sa ignore anumite postari stupide pentru a nu parea la randul lor stupizi, desi, sunt convins, si-ar dori sa-si exprime nemultumirea fata de acele postari. Poate uneori, pastrand anumite limite, e bine sa se puna punctul pe "i". IIII, cu tot respectul, cu riscul de a ma baga aiurea in seama, esti penibil. Nu spun asta in urma discutiilor pe care le--ai avut cu pustiul, care, in ciuda inceputului furtunos, s-a dovedit a fi mult mai echilibrat decat tine, o spun in urma tuturor postarilor pe care le ai pe forum. Toti ne mai prostim, dar tu intreci orice masura.

danonino
25 Jun 2011, 00:02
Ca sa citez un clasic in viata

Lumea e nebuna,
Tarfele sunt in top.
Cine sunt eu ca sa le zic stop?

indiferrent
25 Jun 2011, 00:15

Lumea e nebuna,
Tarfele sunt in top.
uneori e bine sa spui stop. uneori e bine sa te abtii(probabil cel mai bine) uneori e bine sa savurezi delicios(cazul cristinei. mi-e dor de ea, ce-o fi patit? cred ca s-a suparat:( ). in cazul lui iiii probabil e mai bine si pentru el sa i se spuna stop.

rvn
25 Jun 2011, 00:58
Cristina vegheaza.
da' ce-i de garda? aoleu..pazea sa nu vi se intample cumva ceva..

iiii
25 Jun 2011, 01:09

Lumea e nebuna,
Tarfele sunt in top.
uneori e bine sa spui stop. uneori e bine sa te abtii(probabil cel mai bine) uneori e bine sa savurezi delicios(cazul cristinei. mi-e dor de ea, ce-o fi patit? cred ca s-a suparat:( ). in cazul lui iiii probabil e mai bine si pentru el sa i se spuna stop.
baietas, mai bine ramaneai la exercitiu de logica... la tine pe felie, de ce te bagi aiurea ca musca in cacat? ai mai facut o cearta in alta parte... de ce nu iti vezi de felia ta? daca te deranjeaza ca ma iau de cineva sau ca zic ceva, vezi ca e un alt topic... nu joc interminabil... mai jos... numit : condica de sugestii si reclamatii, fa o plangere. pana atunci sictir, si daca tot esti indiferrent ( cu doi de r ) ramai indiferent cu doi de r.

dragonfly_drk
25 Jun 2011, 01:14
azi au fost sterse postarile mele , de la ce sporturi va plac, pt ca am zis ca am avut dreptate, si am zis zis aici ca ala e un penibil.

:-O misto. si se mai zice ca exista libertate de exprimare in tara asta. rusineee...!!!

anaemona
25 Jun 2011, 01:26
Ca sa va distrag atentia de la tot felul de certuri, vreau sa va spun ca nu stiti ce inseamna sa fiti nefericiti pina nu aveti ceva probleme de sanatate. Eu stiu :( si nu mersi, n-am chef sa vorbesc despre ele.

omudindulap
25 Jun 2011, 01:30
Sau cineva foarte drag noua. Eu stiu. :(

redmen
25 Jun 2011, 01:33
Si eu stiu ... si in cazul meu si in cazul altcuiva...

anaemona
25 Jun 2011, 01:34
Total de acord omule.

klaudya_e
25 Jun 2011, 02:29
chiar vb cu cineva recent ca ar fi bine sa incepem sa ne plangem de fiecare problema minora pe care o avem ca am obs ca cei care sunt "vaitaciosi" din fire nu prea au probleme serioase..poate asta e cheia: sa renuntam a mai fi stoici

arnoldroland
25 Jun 2011, 13:04
Ce cacat a scris, ma? E un copil, in plm. Sunt altii p aici care nu stiu lega doua vorbe si scot numa ineptii. Cum plm sa nu am ceva cu tine si cu cei din teapa ta, cand spui ca doresti moartea cuiva?? Chiar nu mai are nimeni bun simt?
ai ramas pe aceeeasi idee omule :D dar vezi ca eu sau tu sau multi de aici la 16-17 ani nu sufeream asa. horror si emoticoane da? azi au fost sterse postarile mele , de la ce sporturi va plac, pt ca am zis ca am avut dreptate, si am zis zis aici ca ala e un penibil. ai impresia ca e necesar aici pe forum un om care e in vacanta si incearca sa socializele onlain pe un forum de filme? mare fan filme cu sange si horror? e un om adevarat asa ca te rog sa il sustii pana la moarte omu', si imi doresc sa ajungi sa bei o bere cu el, daca are voie, si sa te convingi singur de ce eu stiu deja,
"ala" ii spui tu cui vrei din familia ta, ca iti permiti, dar mie nu, deja m-am saturat sa imi "aud " de la persoana ta numai jigniri in van, si toate, toate ironiile si aberatiile la adresa mea, dupa ce in topicul x am incercat sa fiu pacifist, ba chiar am cautat pace, vad, insa ca, nu are rost cu o asemenea persoana sa incerci niciun pas inainte, nu meriti, esti lipsit de scrupule, ramai acolo in ura ta mizerabila si o sa ajungi exact acolo unde ajung "baietii buni", asa cum vrei tu sa pari. Succes in viata, baiete, ca ai mare nevoie!!!
Ca sa fiu, totusi, on-topic, sunt nefericit ca exista nedreptate, dar o sa-mi revin curand, ca sa nu se mai oftice altii de bunastarea mea, o zi buna Cinemagistilor ce au "capul pe umeri" ;)

dragonfly_drk
25 Jun 2011, 21:25
:-t time out baieti, va rog... ma doare capu' si unii chiar sufera pe aici.

iiii... please, be smart. cedeaza primulB-)

vave
25 Jun 2011, 21:52
Vă rog să vă astâmpăraţi şi reveniţi on-topic dacă aveţi ceva de scris. Rezolvaţi-vă problemele în particular!

iiii
26 Jun 2011, 11:41
din ce ai zis tu vave, idiotu ala a inteles sa ma injure in privat, nu sa rezolve probleme :)))

sa fiu on-topic : sunt nefericit pentru ca nu am fost aseara la lake of tears

Gloria
26 Jun 2011, 12:51
iii si arnoldroland, cate un avertisment; daca nu respectati regulile forumului, veti fi banati la urmatoare abatere. iii, sterge-ti din postari toate atributile nepotrivite cu care ii califici pe ceilalti useri, ca sa nu incep eu sa-ti sterg mesaj cu mesaj.

iiii
26 Jun 2011, 12:58
de ce te uiti numai la postarile mele? adica sa le sterg eu pe ale mele si restu postarilor in care mai multi useri ma jignesc alea sunt valabile si pot ramane pe forum?

arnoldroland
26 Jun 2011, 14:17
Gloria, imi pare rau, dar acest user nu ezita nicio ocazie pentru a ma provoca, eu unul nu cred ca l-am jignit cu ceva, asa cum a facut acesta de fiecare data, o zi buna!

On-topic: ...deoarece azi sunt extrem de extenuat pentru ca am adormit abia la ora 3 dimineata (cred ca am avut insomnia pe care de mult o lasasem in urma)....

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 19:38
Salutari!
Sunt noua pe forum si, din pacate pot spune ca, deja din prima zi de cand ma aflu in comunitatea Cinemagia, am fost jenata de lipsa de respect de pe aici. Sincera sa fiu, nu imi doresc sa mai vad asa ceva pe un forum decent ca acesta si rog toata lumea ce administreaza/editeaza etc acest site atat de apreciat de cei din afara, care nu stiu ce se petrece (ma refer la cei ce nu nu sunt useri), sa ia niste masuri in ceea ce priveste mesajele nepotrivite la fiecare topic in parte.
Copii, eu zic, totusi, sa nu va mai certati, chiar nu ati avea nimic de pierdut daca ati incerca sa fiti mai impaciuitori, deocamdata, e doar o sugerare din partea mea si, zic eu, cred ca am acumulat destula experienta cuprinsa atat de lucruri placute, cat si de multe neplacute si chiar grave. Ganditi-va ca viata la un moment dat vi se va parea atat de scurta, incat, va veti dori sa o retraiti de la capatul ei si asta, fara momentele dificile traite vreodata sau excluzand situatiile jenante pe care le-ati creat candva. Eu una, intotdeauna m-am bazat pe principiul ca scopul omului in viata este acela de a cunoaste lumea si a incerca mai apoi sa-i citeasca doar partea buna a sufletului, iar cand va da si de acel mic `rau` pe care toata lumea il are, sa incerce sa duca persoana respectiva pe drumul cel bun, sa o indrume spre viata ce-o asteapta si doar armonia aceasta ar putea stopa rautatea din lume. Sincera sa fiu, sunt satula pana peste cap de asa ceva, se pare ca, nici macar pe un renumit si decent site de filme (credeam eu pana acum), nu mai scap de conditii jenante create de unii. Va doresc sa realizati, intr-adevar ce e viata si ca destinul ne va urmari mereu, pe fiecare dupa ce am reusit sa realizam pana la un moment dat, deoarece, tot ce facem ne caracterizeaza ;) , nu?

White1
26 Jun 2011, 19:51
What a waste of words. Sugerarea mea e sa nu iti mai pierzi timpul, ca oricum nu o sa schimbe atitudinea nimanui postul tau.

anaemona
26 Jun 2011, 19:56
Oh White, cit ma bucur ca ai raspuns. Am vrut sa scriu ceva si renuntasem, apoi am vazut raspunsul tau. Da, mesajul Melysei parca vine de pe vremurile cind misionarii se duceau sa-i crestineasca pe salbatici si stim cu totii ce a iesit din bunele lor intentii.

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 20:05
Mda.......se pare ca daca incerci sa calmezi putin spiritele esti sfidat si luat peste picior pe aici.....pacat ca nu mai exista `oameni`, in adevaratul sens al cuvantului! Doar fiiinte ce, de la distanta par lichele, dar, in fine, lasati, oameni buni, nu ascultati, chiar va invit sa va rupeti cu vorbele pa forumul asta, eu doar o sa stau undeva in spate si voi savura momentul! Distractie placuta! B-) (pentru mine, bineinteles >:) ). bye bye, nefericire, ca tot e vorba de asta pe aici. ;)

White1
26 Jun 2011, 20:11
Nu te-am sfidat, doar ti-am zis adevarul. Doar nu te astepti ca la primul tau post sa schimbi brusc si deodata mentalitatea oamenilor, nu? Lasa-i sa te cunosca si abia apoi vor decide daca sfaturile tale merita luate in considerare. Pun pariu ca nici macar atunci nu te vor asculta:D De luat peste picior...da, si eu accept sa fiu luat peste picior cand dau sfaturi de buna purtare dar am probleme (destul de serioase, as zice eu) cu exprimarea.

indiferrent
26 Jun 2011, 20:12
Nu a interesat-o pe ea ca se cearta nu stiu cine pe forum. A vrut sa-si faca o intrare cat mai pozitiva si mai impresionanta. N-a iesit atat de spectaculaos cum se astepta ea, dar nu are experienta. Sa fim intelegatori si sa-i zicem "Bun venit!". Macar s-a straduit.

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 20:17
Bineinteles, speculatii si consideratii (chit ca fac tautologie acum), ce sa ziceti si voi cand vedeti ceva `prospaturi`, normal! ca respectivu`/respectiva e un/o necunoscut/a si se preface :-O , ok! foarte previzibili Cinemagistii mei pana acum, profit, in sfarsit si, chiar va multumesc pentru sincerul si caldurosul "Bun venit", apreciez asta, desi dupa asa dure idei, hmm, vedeti sa nu intru la banuieli...:-?

klaudya_e
26 Jun 2011, 20:26
care e definitia tautologiei?

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 20:35
care e definitia tautologiei?
A fost o mica greseala a mea, cu ocazia asta, datorita tie, mi-am amintit o chestie pe care `plonjam` cateodata, de ce sa nu recunosc. :P Mi-ai oferit un minuscul ajutor neasteptat probabil,
chiar multumesc pentru atragerea atentiei, daca asta a vrut sa fie sau nu am inteles eu bine? :-?

danonino
26 Jun 2011, 20:48
@ melisa

Din pacate, noi suntem niste oameni rai cu intentii meschine si moravuri usoare. Nu vad de ce ar trebui sa ne cerem scuze pentru asta. Si vorbesc la plural din simplu motiv ca tu ai facut-o. Pe forum nu avem cupluri, nu suntem o familie sau un grup. Suntem niste baieti si fete, indivizi diferiti. Data viitoare cand mai faci vreo critica, sau orice, fa-o fara a generaliza. Tu prin postul tau ai vrut sa te distantezi de un intreg forum, sa te arati mai presus de adunatura de oameni, numita simboklic comunitate.

klaudya_e
26 Jun 2011, 20:49
nu a fost o remarca rautacioasa. mi se pare normal sa ne corectam

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 20:52
nu a fost o remarca rautacioasa. mi se pare normal sa ne corectam
da, claudia, am inteles, de multe ori incerc sa-mi actualizez definitiile dupa terminarea studiilor si, cateodata le mai confunda omul... nu uita, ti-am multumit in cel mai sincer mod posibil ;)

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 20:55
bineinteles, danone, este o `comunitate` si, tocmai de aceea am sarit ca `arsa`, pentru ca, eu una, cred ca ar trebui sa ne intelegem catusi de putin bine, tu nu crezi la fel? ia hai da-mi putina dreptate, sa te vad, ai curajul sa negi ca nu ti-ar placea putin mai multa armonie, macar asa, cateodata? mesajul meu a fost altul decat cel care a fost inteles sau s-a vrut sa se inteleaga altfel, nu stiu ce sa mai cred :-? , eu nu am mai intalnit chiar astfel de rautati atat de aproape, totusi, sunteti comunitatea in care ma aflu, mai nou si, am dreptate.... ;)

danonino
26 Jun 2011, 21:00
Armonie, nu, nu asa. Daca e sa se intample bine, daca e sa nu, bine. Da-o dracu' de armonie! Vorbim de un forum, ceva pe net in care niste persoane scriu folosind alt nume decat cel real. La mine in buletinul nu e trecut danonino, cum nici la tine nu e trecut melisa. Vrei armonie? Cauta pe hi5.

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 21:09
...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, chiar ma numesc Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parinti, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

BarbatFeroce
26 Jun 2011, 21:22
...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, ma cheama Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parintii, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

eu sunt singur si vreu o iubita facem forum meeting? poate gasesc o femela pentru mine.mie imi plac femelele de pe forumul cinemagia unele sunt bune de pwla

anaemona
26 Jun 2011, 21:29
...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, ma cheama Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parintii, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

Melysa, nu te cunosc si nu ma iau de tine, pe bune, dar mi se pare ca toate discursurile moralizatoare pe care le tii, nu stiu cum sa-ti zic, nu-si au locul aici si sint o teribila pierdere de energie. Mie imi place sa vad cit mai des partea comica a lucrurilor, sper s-o faci si tu vazind micul clip care urmeaza :)

http://www.youtube.com/watch?v=Tgz5-8chSlk&feature=related

SoX
26 Jun 2011, 21:29
@Melysa.Morgan, sa stii ca acest forum nu a fost intotdeauna asa cum este in prezent. Era o vreme, demult apusa, cand orice discutie avea farmecul de a starni curiozitatea celor ce dadeau tarcoale acestui cuib informativ al culturii cinematografice si nu numai. Era o vreme cand conta chiar si prima aplicare a unui user pentru ca nu oricine se putea adapta printre forumistii existenti atunci. Se purtau si atunci conflicte dar erau provocate de perceptia diferita a filmelor si nu din motive personale, dar pana si alea aveau un anumit farmec. Pe parcurs forumul si-a pierdut din valoare din cauza lipsei de interes a vechilor forumisti dar mai ales a lui StefanDo si Gloria, cei care ar trebui sa rezolve aceasta problema.

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 21:33
inca o dovada in carne virtuala: pocinogul de mai sus ( "BarbatFeroce" ) =))

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 21:37
Multumesc, ana, puteai sa-mi urezi si "vizionare placuta" :-? , e tare clip-ul, dar, eu spun, totusi ca am putina dreptate, avand in vedere si ce a scris ăsta: "BarbatFeroce" mai inainte, daca citesti ;)

Melysa.Morgan
26 Jun 2011, 21:39
Ai cea mai mare dreptate, SoX, numai ce observasem si eu de curand acest lucru deoarece m-am uitat putin si peste cele mai vechi postari, hmmm...alte vremuri...:-?

BarbatFeroce
26 Jun 2011, 21:49
Ai cea mai mare dreptate, SoX, numai ce observasem si eu de curand acest lucru deoarece m-am uitat putin si peste cele mai vechi postari, hmmm...alte vremuri...:-?

vreu id messenger poza si numar de telefon de la tine scumpo.

Rapture
26 Jun 2011, 22:25
@Melysa.Morgan, sa stii ca acest forum nu a fost intotdeauna asa cum este in prezent. Era o vreme, demult apusa, cand orice discutie avea farmecul de a starni curiozitatea celor ce dadeau tarcoale acestui cuib informativ al culturii cinematografice si nu numai. Era o vreme cand conta chiar si prima aplicare a unui user pentru ca nu oricine se putea adapta printre forumistii existenti atunci. Se purtau si atunci conflicte dar erau provocate de perceptia diferita a filmelor si nu din motive personale, dar pana si alea aveau un anumit farmec. Pe parcurs forumul si-a pierdut din valoare din cauza lipsei de interes a vechilor forumisti dar mai ales a lui StefanDo si Gloria, cei care ar trebui sa rezolve aceasta problema.

So, so true. Mi-e dor de forum, mi-e dor de lipsa de trolli, mi-e dor....

iiii
26 Jun 2011, 22:36
Gloria, imi pare rau, dar acest user nu ezita nicio ocazie pentru a ma provoca, eu unul nu cred ca l-am jignit cu ceva, asa cum a facut acesta de fiecare data, o zi buna!

On-topic: ...deoarece azi sunt extrem de extenuat pentru ca am adormit abia la ora 3 dimineata (cred ca am avut insomnia pe care de mult o lasasem in urma)....
vezi ca am facut print screen la mesajul trimis de tine pe privat , si i-am aratat gloriei. asa ca nu mai minti cu nerusinare.

anaemona
26 Jun 2011, 23:29
Multumesc, ana, puteai sa-mi urezi si "vizionare placuta" :-? , e tare clip-ul, dar, eu spun, totusi ca am putina dreptate, avand in vedere si ce a scris ăsta: "BarbatFeroce" mai inainte, daca citesti ;)

Melysa, imi pare bine ca nu te-ai suparat :) sa-ti pun si ce-a spus tanti de l-a enervat pe JN :))

http://www.youtube.com/watch?v=NzcyXXqQ7RU

Dreptate iti dau; apar tot felul de personaje, se simt si ei bine citeva postari, nici moderatorii nu pot fi activi 24 din 24. Copiii care apar cu fel de fel de hirjoane copilaresti, ma gindesc ca daca se nimereste ca pe linga ceea ce scriu ei si urmaresc cu altii ca ei, sa le cada ochii si pe macar 5% din ce e scris valoros pe forum, tot e un cistig. Daca am trai numai printre oameni asemeni noua in deplina armonie cred ca ne-am plictisi ingrozitor. :)) Oricum, cind smulgi o buruiana alte 3 isi fac aparitia dupa un timp, nu-i mai eficient sa le acceptam printre noi, unele chiar au flori frumoase, daca le lasi sa creasca suficient timp ;) Oh, I'm good at this kind of talk too :))

arnoldroland
26 Jun 2011, 23:54

vezi ca am facut print screen la mesajul trimis de tine pe privat , si i-am aratat gloriei. asa ca nu mai minti cu nerusinare.
Cum am spus, iti plangi de mila saracacios la moderatori, ca sa-ti mai scoti camasa, esti previzibil, chiar am facut un pariu ca vei face print screen, nici nu stii cat s-a ras pe aici prin Oltenia de tine cand ti s-a vazut `pretiosul` mesaj de mai sus=)) , bravo, esti `tare`, omule, tine-o tot asa! ;)
Ca sa fiu on-topic (sa nu mi se reproseze ca-s pe langa), sunt nefericit ca nu exista noutati in ceea ce priveste comportamentul `omului` in ziua de azi...hmm :-?

Melysa.Morgan
27 Jun 2011, 00:04
Eh, lasa, Ana, ca acum, probabil si de mine se zice ca as fi o vreo mica venetica pentru ca, dupa cate cred ca ai citit mi s-a reprosat oarecum incercarea de a calma spiritele pe aici, inca din primul mesaj si, astfel nu am fost tratata ca atare de la inceput....sper totusi sa ma acomodez cu timpul, de obicei, si eu tratez mai totul cu umor pentru a reusi ce-mi propun. Noapte buna!

Gloria
27 Jun 2011, 13:53
arnoldroland banat, iiii si danonino "in urmarire".

vave
27 Jun 2011, 18:40
Am şters toate mesaje care au urmat pentru că erau off-topic. Există un alt loc unde se fac plângeri moderatorilor, în niciun caz aici.
Vă rog să continuaţi pe subiect!

Melysa.Morgan
27 Jun 2011, 18:42
ok, sunt nefericita deoarece cred ca, din cauza cuiva nu o sa mai fiu pe aici, dar sper inca in Dreptate ;)

Melysa.Morgan
27 Jun 2011, 20:10

eu sunt singur si vreu o iubita facem forum meeting? poate gasesc o femela pentru mine.mie imi plac femelele de pe forumul cinemagia unele sunt bune de pwla
tocmai ai insultat-o pe Christa Campbell, you, fucking retard...
sunt nefericita ca s-a intamplat ce s-a scris mai sus...:((

danonino
27 Jun 2011, 21:39
arnoldroland banat, iiii si danonino "in urmarire".

Stai pe aproape!

Care e poanta cu faza asta? Cu ce ocazie?

Melysa.Morgan
27 Jun 2011, 21:44
Foarte ciudat mi s-a parut si mie, danonino, nu stiu ce se urmareste prin chestia aia ...:-?

SoX
27 Jun 2011, 23:27
@ J...ăăă... Melysa, gata cu off-ul. Daca menirea ta e de a salva ceva din ce a mai ramas din acest forum, iti recomand un prim-pas...fii on topic.

On: inceput de saptamana cu stangul.

Sorin87
28 Jun 2011, 10:16
am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara

marllenn
28 Jun 2011, 10:21
Alta :( cred ca esti bogat sau ai rude importante prin orasaul tau ;)):-S

indiferrent
28 Jun 2011, 11:03
am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara
Sunt nesimtiti da-i incolo. Prietena ta ce parere a avut despre asta?

dragonfly_drk
28 Jun 2011, 11:28
cel mai dureros sentiment pe care un om poate sa il simta, e cel de singuratate... mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat. te simti neputincios, te simti sfasiat. si trece timpul iar tu nu fac nimic... ci doar te gandesti oare cu ce ai gresit? concluzia? sunt nefericita pentru ca i am all alone in this fucking empty world.

Anna-Maria
28 Jun 2011, 11:34
cel mai dureros sentiment pe care un om poate sa il simta, e cel de singuratate... mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat. te simti neputincios, te simti sfasiat. si trece timpul iar tu nu fac nimic... ci doar te gandesti oare cu ce ai gresit? concluzia? sunt nefericita pentru ca i am all alone in this fucking empty world.

Imi pare rau pentru tine... Poate ar trebui sa nu mai investesti atatea sentimente in nimeni... Sa vezi mai intai cine merita si apoi... Si eu eram asa, dar acum sunt mai rezervata. ;) Take care of you and your soul... >:D<

iiii
28 Jun 2011, 11:35
keep walking. macar ai avut ocazia sa vezi fetile oamenilor.. si ocazia sa vezi ce fel si ce caractere au. sper sa fi invatat ceva din aceste experiente neplacute. fata sus.

dragonfly_drk
28 Jun 2011, 11:37
@Anna...I can't. cand vad ca cineva sufera nu pot sa stau deoparte... mai ales daca pot sa fac ceva pentru persoana respectiva. in fine, thanks for understanding me. Life goes on. Unfortunately.:)

@iiii... Thanks, mister. o sa incerc.:)

jansic
28 Jun 2011, 13:11
Cemetery? Common, dragon, n-o fi dracul asa negru! ..Decat daca vrei tu sa-l vezi asa :)

dragonfly_drk
28 Jun 2011, 13:20
and you are on the dark side of the moon... deci, diferenta nu e chiar asa de mare. Oricum, la mine, acolo... e liniste si pace. Sunt inconjurata de oameni care nu ma deranjeaza. Si e asa de mistooo... Pe bune. That is the only place in the world that calms me down...

si nu, nu vreau sa vad nimic... doar ca m-a facut mama realista si asta doare de cele mai multe ori. ca vad ce nu ar trebui sau poate nu as vrea sa vad.~X(

Melysa.Morgan
28 Jun 2011, 13:26
dragonfly, eu si, cred ca mai multi membri ai forumului suntem alaturi de tine, chiar daca doar virtual (deocamdata), nu stim ce ne rezerva viitorul, asa ca, iti spun, nu te da batuta, capul sus!!

dragonfly_drk
28 Jun 2011, 13:29
=)) =)) :))

ce amuzanti sunteti voi. pe bune, ma coplesiti...
anyway... am refulat destul pe aici si m-am distrat copios.
have a nice day:)

jansic
28 Jun 2011, 13:29
Daca vezi si constati ce nu trebuie, atunci obisnuieste-te cu asta, n-o sa se schimbe iar tu vei pierde timpul cu nefericiri. Which is baaad.

copila_satanista
28 Jun 2011, 13:55
mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat E sanatos sa nu ajuti oameni cu sentimentul ca ti se cuvine ceva in schimb, parerea mea . Eu spre exemplu am gasit satisfactia atunci cand ajutorul meu a contat si asta mi-a fost de ajuns. Intr-adevar ideea ca nu toti apreciaza ce faci poate fi putin trista, dar nu cred ca e un motiv solid sa te darami.
Cu singuratatea.. e bine sa inveti ca teama de singuratate sa nu te faca sa faci alegeri care nu te definesc si sa deschizi ochii pentru ca pun pariu ca sunt totusi oameni care iti pot fi alaturi indiferent de tipul de relatie la care te gandesti.
Cred ca trebuie sa mai cresti un pic si totul o sa fie bine :) . Ti-am mai spus eu... toti avem si momente proaste, trebuie sa-ti insusesti o mica arta in a le lasa sa treaca si da-le dracu ca sa supravietuiesti. Valabil si pentru mine fir-ar, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti la ce zi am azi.

iiii
28 Jun 2011, 14:08
mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat E sanatos sa nu ajuti oameni cu sentimentul ca ti se cuvine ceva in schimb, parerea mea . Eu spre exemplu am gasit satisfactia atunci cand ajutorul meu a contat si asta mi-a fost de ajuns. Intr-adevar ideea ca nu toti apreciaza ce faci poate fi putin trista, dar nu cred ca e un motiv solid sa te darami.
Cu singuratatea.. e bine sa inveti ca teama de singuratate sa nu te faca sa faci alegeri care nu te definesc si sa deschizi ochii pentru ca pun pariu ca sunt totusi oameni care iti pot fi alaturi indiferent de tipul de relatie la care te gandesti.
Cred ca trebuie sa mai cresti un pic si totul o sa fie bine :) . Ti-am mai spus eu... toti avem si momente proaste, trebuie sa-ti insusesti o mica arta in a le lasa sa treaca si da-le dracu ca sa supravietuiesti. Valabil si pentru mine fir-ar, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti la ce zi am azi.copila trebuie sa recunosc ca bine ai zis. 10 puncte

danonino
28 Jun 2011, 15:33

Again?

dragonfly_drk
28 Jun 2011, 18:27
da cand am mai fost?:-/

Cristina_
28 Jun 2011, 22:32

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat:)) Nici o amenda.

Melysa.Morgan
29 Jun 2011, 00:29
ai revenit, frumoaso

sunt nefericita pentru ca am fost socata.

Sorin87
03 Jul 2011, 18:31

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat:)) Nici o amenda.

De ce nu m-a facut Dumnezeu femeie sa scap de radare =)) =)) =)) =))

danonino
03 Jul 2011, 22:02
Din foarte multe puncte de vedere e mai bine sa fii femeie.

Sorin87
03 Jul 2011, 22:30
dar si odata pe luna tot ai de umblat dupa tampoane nu e asa placut si la atatea saloane de infrumusetare, barbatul se spala pe fatza si e ca nou :)) :)) :))

danonino
03 Jul 2011, 22:41
Da... are si unele dezavantaje.

rvn
03 Jul 2011, 23:16
barbatul se spala pe fatza si e ca nou :)) :)) :))
incearca sa faci doar asta si s-ar putea sa nu te mai insori!never.

FreakDoll
03 Jul 2011, 23:20

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina :-&

danonino
04 Jul 2011, 00:36
Wow. Oau.

Sunt de acord cu ceea ce spui.
Inainte sa fii cu femeia pe care o vrei, trebuie sa fii barbatul pe care il vrei.

(da, stiu, ultima parte suna homo, dar nu la asta se refera)

AndreiStefan
04 Jul 2011, 01:35

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina :-&

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper:)

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!:-?

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!:D

Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc...":)

Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile) :))

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...

FreakDoll
04 Jul 2011, 02:34
Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!
Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite...
Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.
Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!
Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc..."
Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.
Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.
Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile)
Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

AndreiStefan
04 Jul 2011, 03:37
Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!

ma bucur ca esti de acord.

Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.

la nivel de teorie totul pare limpede...insa in practica "discutiile" in marea majoritate a cazurilor nu cred ca au rezultatul dorit. Destui barbati de varsta a 3-a care se confrunta cu problema asta...si m-ar ingrozi ideea de a ma alatura majoritatii.

Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.

Nu m-ai inteles...comparand consumul excesiv de bere in cazul unor barbati...ma refeream la "scuzele" care aproape toate femeile le folosesc pentru surplusul de greutate...desi unele n-au nici o problema de sanatate, ci doar o neglijenta in dieta ori lipsa exercitilor fizice(sala...diverse sporturi...etc)...mai ales dupa nastere.

Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.

pai hotareste-te, ori vorbesc din propie experienta ori "din filme?!

Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

Nu zice hop pana nu sari gardul...nu sti de ce...sau de cine dai. Cam greu sa sti ce zace sub haine...pana nu le dai jos;)

Ai dreptate e deja off topic si nu duce la nimic bun discutia.

Si ca sa fiu on-topic...tocmai mi-am amintit un motiv de nefericire...asa ca de noapte buna:(

Ma intorceam sambata de dimineata in Bucuresti...65-70h lejer...mai eram cu cineva in masina, dormea lemn:) Si deodata de pe sensul opus tasneste o aratanie de pisica...neagra pe deasupra ca sa fie tacamul complet. N-am apucat decat sa o vad...o secunda...am luat de volan dar am auzit decat o mare pocnitura. Am incercat sa opresc dar fiind chiar la intrare in Bucuresti nu aveam unde...si pentru ca nu am luat-o sub roti mi-am imaginat ca am lovit-o doar cu scutul. M-am tot gandit care o fi ghnionul ce o sa ma loveasca dupa incindentul cu pisica neagra...sa fi fost doar nefericirea/ghinionul de a lovi un animal?!...chiar ma bucuram ca am scapat cu bine de "superstitie".

Insa astazi din greseala m-am uitat sub botul masinii mai bine si am sesizat ca mi-a spart proiectorul de ceata stanga...o paguba destul de rezonabila:(

anaemona
04 Jul 2011, 04:56
Era o vorba: daca vrei sa vezi cum o creasca puiul uita-te la cioara. De fapt n-am idee daca e vorba asta, chiar asa :)) ideea e ca un punct de plecare, ca sa vezi cu cine ai de-a face peste 20 de ani, e sa te uiti, daca e fata, in special, cum e mama. Nu e o regula, dar daca vezi lucruri care nu-ti plac la mama, hope for the best, expect the worst ;)

rvn
04 Jul 2011, 15:13
ete ce parere au oamenii de stiinta despre galceava voastra:

Potrivit unui sondaj al cercetătorilor britanici, există câteva lucruri care pot ucide la propriu pasiunea într-un cuplu, după cel mult trei ani de relaţie. Iată topul greşelilor care vă pot lăsa fără partener/ă.

Se pare că după trei ani, orice cuplu trece printr-o criză, iar capacitatea de a o depăşi contează extrem de mult în viitorul relaţiei. Potrivit cercetătorilor britanici care au ajuns la această concluzie, 67% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că obiceiurile pe care le-au considerat interesante la persoana iubită li se par, după trei ani foarte enervante.

Pe măsură ce o relaţie se maturizează, oamenii declară că primesc din ce în ce mai puţine complimente din partea persoanei iubite. Astfel, trei din zece persoane care au o relaţie de mai mult de cinci ani au declarat că nu mai primesc deloc complimente din partea iubitului sau iubitei.

De asemenea, după circa trei ani, partenerii simt tot mai mult nevoia de intimidate individuală şi îşi doresc să petreacă, din când în când, ceva timp făcând lu8cruri fără partenerul de viaţă.
Iată topul lucrurilor care pot distruge o relaţie:

1. Mâncatul excesiv, creşterea în greutate şi lipsa de exerciţii fizice - 13%;

2. Banii: un partener prea zgârcit sau prea cheltuitor - 11%;

3. Prea multe ore petrecute la muncă peste program - 10%;

4. Probleme de igienă personală - 9%;

5. Familia şi în principal intervenţia socrilor - 9%;

6. Lipsa romantismului, a afecţiunii sau prea puţin sex - 8%;

7. Consumul excesiv de alcool - 7%;

8. Sforăitul, scrâşnitul dinţilor şi alte obiceiuri deranjante pe timpul nopţii - 6%;

9. Probleme legate de garderobă/haine vechi, neglijarea imaginii - 4%;

10. Obiceiurile enervante din baie - 4%.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/grasimea-e-in-topul-lucrurilor-care-pot-distruge-o-relatie-343634.html

rvn
04 Jul 2011, 15:16
sunteti pe aceeasi lungime de unda cu ei,sau nu?

Sorin87
04 Jul 2011, 20:44

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper:)

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!:-?

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!:D

Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc...":)

Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile) :))

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...

imi place ca ai inteles ideea pe care am vrut sa o exprim nu m-am referit express la "spalatul pe fatza" Andrei a inteles ideea scuze pentru ceilalti;)

dragonfly_drk
04 Jul 2011, 21:49
because i want to "..." and i think i will... (http://www.youtube.com/watch?v=M6JwtEfa5Xk)

anaemona
04 Jul 2011, 23:52
Libe, o sa treaca.

A student went to his meditation teacher and said, "My meditation is horrible! I feel so distracted, or my legs ache, or I'm constantly falling asleep. It's just horrible!" "It will pass," the teacher said matter-of-factly.

A week later, the student came back to his teacher. "My meditation is wonderful! I feel so aware, so peaceful, so alive! It's just wonderful!' "It will pass," the teacher replied matter-of-factly.

dragonfly_drk
04 Jul 2011, 23:59
"My meditation is horrible! I feel so distracted, or my legs ache, or I'm constantly falling asleep. It's just horrible!"

this sounds just like me... cam de 21 de ani incoace...=))
i wonder, when it will pass?
well, actualy, I don't even care...:))

L.E. Nu va mai stresati, mai oameni... pentru mine, suferinta e doar o modalitate de a rade de viata.

P.S. Ana... thanks a lot.:-*

AndreiStefan
05 Jul 2011, 00:11
because i want to "..." and i think i will... (http://www.youtube.com/watch?v=M6JwtEfa5Xk)

lasa-ma sa ghicesc, ai baut ceva?!

Da-ti doua palme singura ca nu e dracul chiar asa de negru.

dragonfly_drk
05 Jul 2011, 00:19
=))
da ce bine ma cunosti tu pe mine... ptiu pe tine, drace. sa te iau de barbat nu alta...
da stii ce se spune despre oamenii beti si copiii_ ca sunt cei mai sinceri. Atunci se simte viata cu adevarat si problemele pe care le ai...:))

Poate palmele alea ar fi bine sa mi le dai tu... le tot astept de ceva vreme.;)

AndreiStefan
05 Jul 2011, 00:53
=))
da ce bine ma cunosti tu pe mine... ptiu pe tine, drace. sa te iau de barbat nu alta...
da stii ce se spune despre oamenii beti si copiii_ ca sunt cei mai sinceri. Atunci se simte viata cu adevarat si problemele pe care le ai...:))

Poate palmele alea ar fi bine sa mi le dai tu... le tot astept de ceva vreme.;)

daca nu-ti iei tu zilele macar sa le iei pe ale mele, nu?:))

Ce-ti mai debiteaza mintea...eu sunt de alta parere...ca oamenii la bautura sau "altele" ar trebui sa fie ceva de genul asta...http://www.youtube.com/watch?v=aJypSVZo37Y

Eh, sa nu-ti doresti palmele mele...am mana destul de grea.

dragonfly_drk
05 Jul 2011, 01:01
1.Eu nu iau viata nimanui. doar o "imbunatatesc"Ţ>:)

2.sa stii ca de la un punct sunt si eu asa... razi de mine de pici in fund.=))

3.te tot lauzi cu mainile alea doua, dar inca nu am dovada... Vreau dovada...B-)

4. hai ca suntem off-topic... oricat as vrea sa discut despre mainile tale, nu prea ne lasa regulile forumului

P.S. Tocmai am avut o revelatie... Acum sunt fericita (da mi-e lene sa ma mut la "sunt fericita"). De maine, schimbare de look...B-)

AndreiStefan
05 Jul 2011, 01:26
cam multe dovezi ai nevoie dnsoara...apoi, sa nu ai prea multe revelatii:P

Sper sa fie o schimbare si de atitudine...nu doar de look...

dragonfly_drk
05 Jul 2011, 02:44
Sper sa fie o schimbare si de atitudine...nu doar de look...

Aici m-ai atins, recunosc, ma declar invinsa... touche!:(

vave
08 Jul 2011, 10:08
Uneori se întâmplă să ai o zi proastă. Ieri cam toate mi-au eşuat. şi azi m-am trezit cu un gust amar.
P.S. Urăsc căldura!

Sorin87
08 Jul 2011, 21:59
asa am patit si eu ieri, m-am certat cu fratele meu cu parintii....o zi nasoala

vave
13 Jul 2011, 16:08
Mi-a murit laptopul [2 iulie 2008 - 12 iulie 2011].

t0nka
13 Jul 2011, 16:30

ti'a murit in sensul ca...l'ai aruncat pe geam, l'ai calcat cu masina, l'ai pus sa innoate cu pestii? chiar nu se mai poate face nimic cu el?

iiii
13 Jul 2011, 16:32
R.I.P laptopu' lu vave!!!! :( :(

eu zic sa iti cumperi unu mai de rasa... un Assus, sau un Acer , un Mac etc...

paul_aramis
14 Jul 2011, 19:45
io zic să iei ceva serios. o japoneză (sau un japonez, cum o fi corect). al meu merge azi-mâine la școală, că face 6 ani în toamnă

vave
14 Jul 2011, 22:01
Până să îmi iau altul va mai dura. Probabil voi reveni atunci să cer sfaturi.

Sorin87
14 Jul 2011, 23:02
cam dupa 3 ani se duce orice laptop depinde si de tehnologie si de modul de folosire:D

Liviu-
15 Jul 2011, 12:26
Pentru ca am luat 8.47 la un obiect foarte important in conditiile in care stiam ca daca iau 10 la examenul final imi iese peste .50. Si dupa o noapte aproape nedormita la sfarsitul careia ajunsesem la concluzia ca nu-i nici o problema daca nu iau 10 si nu-mi iese nici media, sa aflu ca nu-mi iese pentru ca asistenta mi-a dat 9 pentru activitatea lucrarilor practice. Asta a venit total de nicaieri :| Nu pot da vina pe asistenta oricum, a fost cea mai buna pe care am avut-o in astia 2 ani de pana acum, dar tot nu pot sa nu fiu dezamagit pt alea 0.03 puncte. Pentru ca alea 0.03 puncte inseamna ca trebuie sa dau marire la cam cea mai vasta materie de anul 2. Fucking yay! Mda, sa zicem tot raul spre bine, macar o sa invat materia aia ca lumea ca oricum e cea mai importanta de pana acum.

Si ca sa nu fie doar un singur motiv, o colega a tinut neaparat sa ne certam putin. Ca parca alt moment nu-si putea gasi.

FANELvaloros
21 Jul 2011, 13:42
nu mai gasesc femei serioase

Socal
21 Jul 2011, 14:29
nu mai gasesc femei serioase
cine cauta gaseste :)

Anna-Maria
26 Jul 2011, 16:12
Sunt foarte nefericita pentru ca o persoana foarte draga mie a murit aproape singura, chiar daca era inconjurata de familie. =((

chuckyfan
26 Jul 2011, 19:47
m-am saturat de forumul asta, unde posteza numai imbecili. cred ca n-o sa mai postez nici eu, daca asta conteaza.

PoliFanAthic
26 Jul 2011, 22:58
Si urmarind doar cu o jumatate de ochi ceea ce se intampla pe aici, nu pot sa nu remarc ce caracter ciclic are toata treaba.

Geary
26 Jul 2011, 23:09
Foarte multi sunt dezamagiti de directia pe care a luat-o forumul in ultimul an, dar daca facem o scurta analiza vedem ca majoritatea posturilor facute de cei in cauza sunt aici, la cafenea, un subforum care ar trebui sa fie cel mai putin vizat dintre toate avand in vedere tipul site-ului. Oare cum putem numi acest lucru?

PoliFanAthic
28 Jul 2011, 12:39
Am vrut si eu sa mentionez cat de bizar mi se pare ca asa de putina lume scrie in Acum pe Ecrane, spre exemplu.

rvn
28 Jul 2011, 12:56
unde posteza numai imbecili.
usurel, amice...
si eu postez.pe ce motiv ma faci imbecila?
si-acum imi permit sa-i indemn pe toti cei care se plang de calitatea forumului:as vrea sa citesc idei interesante despre filme in mesajele voastre.cine va opreste sa postati?
userii imbecili?eu nu cred...

chuckyfan
28 Jul 2011, 13:00
scrie undeva ca am facut referire la tine?

rvn
28 Jul 2011, 13:05
n-am chef acum sa ma cert cu tine si nici sa-ti explic sensul cuvantului NUMAI si ce implica utilizarea lui inaintea substantivului.
daca alegeai o cale de mijloc,adica o MAJORITATE,intelegeam...dar asa,m-am simtit vizata.
si repet: as vrea sa citesc ceva interesant scris de tine despre orice legat de film.poti sa faci asta? daca da, astept...
daca nu,atunci sa cautam imbecilii impreuna,ce spui?

bremen1980
28 Jul 2011, 19:46
Am vrut si eu sa mentionez cat de bizar mi se pare ca asa de putina lume scrie in Acum pe Ecrane, spre exemplu.
Ar trebui sa se numeasca topicul ''Acum pe ecranele calculatoarelor '' si pe buna dreptatae pentru ca vara asta chiar nu a meritat sa-ti muti fundul la cinema.Au fost citeva filme bune pe la niste festivaluri dar in rest numai mediocritati si balarii :FF5 ,Trans... 3 ,Nasa ,Thor ,Paul ,Transylmania ,Bad Teacher,samd. La astea daca primesc bilete moka ,floricele si masaj la talpi , tot nu ma duc .

Rapture
28 Jul 2011, 20:30
Au fost citeva filme bune pe la niste festivaluri dar in rest numai mediocritati si balarii :FF5 ,Trans... 3 ,Nasa ,Thor ,Paul ,Transylmania ,Bad Teacher,samd.

Din pacate, asa e.
un articol legat de asta (http://www.gq.com/entertainment/movies-and-tv/201102/the-day-the-movies-died-mark-harris)

Sorin87
29 Jul 2011, 09:10
sunt nefericit pentru ca am avut asa multe pe cap saptamana asta dar cu greu am depasit toate problemele

iiii
03 Aug 2011, 10:53
sunt nefericit deoarece nu mai sunt in Vama Veche..... c'est la vie!!! :(

Liviu-
03 Aug 2011, 11:08
m-am saturat de forumul asta, unde posteza numai imbecili. cred ca n-o sa mai postez nici eu, daca asta conteaza.

Mi se pare cumva incorecta afirmatia asta. In ultimele saptamani/luni a scazut mult numarul persoanele care posteaza doar ca sa se afle in treaba. La sectiuni ca Film in general, Acum pe ecrane, Iconoclast, Clasic au postat aproape numai persoane cu pareri pertinente, cu mici exceptii la primele doua sectiuni, dar oricum numarul unor astfel de mesaje a scazut foarte mult fata de cum era acum cateva luni. Cafeneaua a ramas ca intotdeauna cea mai activa sectiune, dar si aici sunt cateva topicuri care merita bagate in seama, iar cine e cu jocurile de forum nici nu ma intereseaza, eu ignor topicurile alea.

La Acum pe ecrane ar fi doua probleme pentru care activitatea e mai scazuta. Prima ar fi lipsa unor cronici care sa porneasca discutiile, iar a doua, care cumva o afecteaza pe prima, lipsa unor filme care sa merite discutate, precum a precizat si bremen. La ce filme au iesit anul asta in cinema nu cred ca se poate mira cineva de lipsa activitatii. Cred ca abia din septembrie ar trebui sa-si mai revina sectiunea, odata cu Midnight in Paris.

Ca tot eram cumva pe subiect, as vrea sa salut instalarea lui Mercutio ca moderator la Iconoclast. Mi se pare o foarte buna alegere si cred ca forumul merge intr-o directie buna. Atmosfera nu mai e deloc asa tensionata cum era in anii trecuti, pana acum cateva luni. Acum trebuie doar ca lumea care vrea sa vorbeasca despre film sa o si faca, nu sa se planga ca n-are cum, n-are cu cine sau ca nu-i lasata. Lucrurile astea sunt departe de adevar. Si va rog frumos sa treceti peste chestia cu Cafenea, ea poate foarte usor sa fie ignorata...

rvn
03 Aug 2011, 11:36
Ca tot eram cumva pe subiect, as vrea sa salut instalarea lui Mercutio ca moderator la Iconoclast. Mi se pare o foarte buna alegere si cred ca forumul merge intr-o directie buna. Atmosfera nu mai e deloc asa tensionata cum era in anii trecuti, pana acum cateva luni. Acum trebuie doar ca lumea care vrea sa vorbeasca despre film sa o si faca, nu sa se planga ca n-are cum, n-are cu cine sau ca nu-i lasata. Lucrurile astea sunt departe de adevar. Si va rog frumos sa treceti peste chestia cu Cafenea, ea poate foarte usor sa fie ignorata...

lui Mercutio ii poti da un pm de felicitare.sunt sigura ca i-ar face placere.aici,cu siguranta nu intra sa citeasca salutul tau...
si cu ocazia asta as vrea sa spun ca imi pare bine ca inca mai exista useri care sunt interesati de film si de a-si impartasi impresiile despre ele cu altii.ma refer la tine,la Mercutio,Windom, Anaemona,Chambord,Kriss,Twinsen,Cinemania,varu,Whi te,Bremen..si sunt si altii al caror nume imi scapa acum,dar ca sa marim un pic gasca si sa atragem si novicii in a purta discutii utile si adevarate despre film,eu zic ca cei mentionati aici ar trebui sa fie putini mai activi in sensul asta...
dar,ma rog, e doar o parere.nu impun si nu critic. fiecare are motivele lui sa n-o faca si dreptul de a alege...
important este ca incet-incet lucrurile o pot lua pe calea cea buna cu putin mai multa implicare din partea moderatorilor si cu chef de stat la taclale in sectiunile despre film.
este binevenita ideea ta cu turneul de filme si eu sper ca cel putin din lucrul asta avem ocazia sa invatam cate ceva.dorinta sa exista ca restul se poate trece cu vederea.nimeni nu este atoatestiutor.

vave
06 Aug 2011, 00:06
Indecizia mă răscoleşte tot mai mult.
Credeam că pot învăţa din greşeli, m-am înşelat.

Mercutio
06 Aug 2011, 23:29
....as vrea sa salut instalarea lui Mercutio ca moderator la Iconoclast. Mi se pare o foarte buna alegere si cred ca forumul merge intr-o directie buna....

Thanks! I'll do my best! :)

Mellia
10 Aug 2011, 13:27
Ma simt aiurea pentru ca dupa o luna si ceva de vacanta, ma intorc acasa si vremea e numai buna de stat in casa :(

Socal
10 Aug 2011, 13:49
Mi-a scapat o caprioara azi .... eram in park si.. venisera niste mosi zgarciobi cu berea la 2L... bineinteles ca fata s-a ferit si nu a mai trecut pe langa mne... :|

iiii
23 Aug 2011, 18:10
sunt nefericit pentru ca aceasta vara a trecut prea repede .

vave
23 Aug 2011, 18:51
Sunt nefericită pentru că nu se mai termină vara asta! :P

iiii
24 Aug 2011, 10:27
hmmmmm vave

sa fiu on-topic, pentru ca nu am posibilitatea sa mai ajung in vama , macar odata anul acesta

vave
24 Aug 2011, 17:42
Nicio vave... :))

Între timp... mă doare capul de la căldura asta ucigătoare.

FreakDoll
24 Aug 2011, 18:47
Sunt nefericită pentru că nu se mai termină vara asta! :P

Mda. Daca mai esti si racit pe caldura asta insuportabila, ai tras lozul castigator. X(

MariaMona
30 Aug 2011, 22:21
Sunt nefericita si really pissed off fiindca dupa ce tocmai mi-a cazut coaja de pe o buba ca de copii de pe genunchiul stang capatata dupa o alunecare spectaculoasa de acum doua saptamani la mine-n curte, tocmai ce mi-am facut o chizda de 10 pe 5 mm (lungime pe adancime) in genunchiul drept dupa ce fiica-mea a mica a spart o vaza si eu strangeam cioburile - cu neatentie, evident... Call me old, dar chestiile astea copilaresti mi se par oribile la varsta mea... 20 going on 40:( Poate numa' bine o sa am genunchii simetrici fiindca mai am o cicatrice din copilarie in aialalta parte.

vave
30 Aug 2011, 23:46
Crede-mă că eu sunt regina genunchilor juliţi şi plin de cicatrice.
Ultimele vânătai o am de când m-am lovit de un bolovan în timp ce înotam spre el. Îl credeam mai departe. În prezent am cinci vânătăi pe picioare, urâte, mari şi dureroase. :))

MariaMona
31 Aug 2011, 09:07
Nasol, vave... Vanatai imi fac si eu fest, dar asa niste bube cu coaja n-am mai avut de cam multisor. Bine ca nu ne rupem picoarele! :D

vave
31 Aug 2011, 10:06
Bine spus. Să sperăm că nu ni se va întâmpla aşa ceva.

În prezent sunt necăjită că nu îmi găsesc o chirie convenabilă ca preţ şi calitate. :-S

Cristina_
05 Sep 2011, 16:25
Peste aprox 1 luna incepe din nou facultatea.Ce repede a trecut vacanta.

bremen1980
05 Sep 2011, 19:23
Ce repede a trecut vacanta.
Ce repede s-a dus viaţa :-O

Gebeleizis
08 Sep 2011, 00:22
... de maine iarasi se incepe munca.

iiii
08 Sep 2011, 10:26
... de maine iarasi se incepe munca.
se termina concediul???

Sorin87
09 Sep 2011, 16:43
de luni incepe scoala si o sa fie nebunie prin oras :(

iiii
09 Sep 2011, 17:46
pentru ca am uitat telu in masina unui prieten si acum nu am telefon si ma simt fara acel ceva./.....

ghost90
16 Sep 2011, 18:33
Ca am picat la taxa in anu' 3....8300 RON <:-P

AndreiStefan
19 Sep 2011, 00:38
Ce repede s-a dus viaţa :-O

ca bine zici...nu-mi vine sa cred cum s-au dus ultimii 7 ani din viata si ma vad acum la un alt pas important si in loc sa fiu fericit parca am aceleasi regrete ca acum 7 ani cand m-am mutat singur intr-o garsoniera...o garsoniera pe care din pacate o voi elibera maine pentru un apartament de 2 camere...stiu ca suna aiurea dar am asa o parere de rau foarte greu de descris sau de inteles.:(

Nu, nu era garsoniera mea(in acte)...dar atatea amintiri ma leaga de cei 30 de metri patrati...

Toti mi-au spus zilele astea ca-s "emo cu briceag":)) ca in loc sa fiu fericit ca o sa am casa mea,una mult mai mare, mai bine situata, proaspat renovata, mobilata etc... stau sa ma leg de trecut...dar plm...nu ma pot desparti de unele lucruri atat de usor precum fac altii.

Singurul gand bun ce sper sa nu fie datorat unei ultime sticle de vin abia deschise si pe care sper sa o termin intre acesti pereti, e ca garsoniera nu va fi vanduta, va ramane in familie si va fi inchiriata unei proaspete studente pe care abia astept s-o vad...din mai multe...motive:-?

Presedintele
03 Dec 2011, 16:09
Je voudrais que tu ai compris...
http://www.youtube.com/watch?v=STTRJXfLvuE&feature=player_embedded#!

iiii
18 Dec 2011, 14:41
Sunt al naibii de nefericit, din simplul motiv ca sambata dimineata, mort de beat dupa cluburi si carciumi, mi-a cazut aifonu in taxi, si dus a fost.

Presedintele
18 Dec 2011, 15:39
Ioi, sunt oribile momentele astea, mai ales ca nu-ti poti recupera bunul, furat sau pierdut, nu conteaza. Politia te trimite la compania de telefonie si viceversa. Eu nici acum nu m-am resemnat dupa ce am ramas fara un telefon in buricul targului pe la inceputul anului, sta-le-ar sarmaua-n gat membrilor familiei celui care l-a furgasit! >:)

Kriss_Kringle
18 Dec 2011, 15:44
Sunt al naibii de nefericit, din simplul motiv ca sambata dimineata, mort de beat dupa cluburi si carciumi, mi-a cazut aifonu in taxi, si dus a fost.

Data viitoare ia-i o carcasa care poate fi prinsa cu un lant de blugi in caz de-ti sare din buzunar macar atarna, sau ia-ti o scarba de telefon cu functii standard atunci cand planuiesti sa te cocosezi de bautura,macar daca-l pierzi n-o sa-ti para asa de rau.:))

iiii
18 Dec 2011, 19:15
>:) deci, la politie e zero, atat de beat eram ca nu am facut comanda la taxi, m-am postat in statie la hanu lu manuq, si primu verde care a trecut am ridiat mana, m-a intrebat unde merg, i-am zis drumu taberei, m-a intrebat mai exact unde , i-am zis ca pe timisoara a zis ok. m-am postat in spate si dus am fost, pe drum tin minte ca am mai vb cu omu despre twente, stiu ca am scos telefonu sa vad cat era cceasu, si acum tin minte ca arat 06:02, l-am bagat in buzunar, am continuat drumu.

Tin minte ca vb despre twente, etc, si am ajuns. am platit , si spre greseala mea, nu am verificat bancheta din spate cand am coborat, cum fac de obicei, am pus mana la pantalon in dreptul buzunarului, unde era portofelu, si am zis ca e telefonu, i-am urat sarbatori fericite, seara frumoasa si dus am fost.

Ajung acasa, si acum e faza frumoasa : unde e aifonu? cu greu ma deplasez la pantaloni, la geaca, iau alt telefon, si sun, si mare mirare suna : opresc muzica sa aud , dar nu am auzit nimic. sun in continuu, si incep sa am flesuri ca in cluburi il aveam , in fire il aveam etc... suna si suna si suna si dupa 10 minute imi respinge si apoi telefonu inchis si asa a ramas mandea fara telefon fix in ajunul sarbatorilor.

concluzie:
1. bag telefonu numai in buzunar cu fermoar.
2. ma uit la numarul taxiului
3.verifi bancheta inainte sa ma dau jos
4.nu mai vorbesc cu taximetristi
5.avea un logan galben
6.avea si gipies
7.daca ma mai urc vreodata in masina cu ala, ca de uitat nu il uit indoi telescoapa pe el daca vad telefonu meu
8. sa dea dumnezeu sa nu petreaca craciunul cu cei dragi.
9.e un lucru ce naiba? o sa imi iau altul... nu e un capat de lume,dar,era lucrul meu , care il foloseam
10.vinovat sunt eu , si recunosc ca daca as gasi un iphone intr-un taxi nu l-as returna >:)

aniela07
22 Dec 2011, 10:03
lasa, maestre, ca asa stie sigur Mosu' ce sa-ti aduca. La un aifon mai bestial pe viitor!

daca te consoleaza ideea cu capra veciniului, sa stii ca noi avem un prieten care era atat de baut ca si-a uitat Mac-ul intr-un taxi. si tot dus a fost...

iiii
22 Dec 2011, 10:34
auch auch auch
dar stiu ca barbosu in rosu, anu asta ciuciu aifon...

iiii
03 Jan 2012, 10:33
normal si logic : eu --->acasa in pat
realitatea : eu ---> munca

aniela07
04 Jan 2012, 20:26
Eu sunt pe cura de cafea. Cred ca am ajuns la 2 litri pe zi. Marti mi-am trecut in revista toata familia poate gasesc vreo matusa care sa-mi dea o renta sa frec si eu menta la Paris. Nu am gasit decat una din America, da' aia nu e interesata cica... Poate se senilizeaza pana la anul pe 3 ianuarie si revine la sentimente mai bune.

anaemona
12 Jan 2012, 21:16
Ieri am citit despre un accident oribil si de-atunci nu-mi revin, nu stiu cum poti sa te pastrezi in toate mintile dupa ce ti se intimpla asa ceva. Oricum in L'age de tenebres, exista un fragment care exprima exact ce valoare pune un stat/guvern pune pe pierderea capacitatii de functionare a unui om. In film, intr-un accident de masina in care un om si-a pierdut ambele picioare statul era interesat sa primeasca de la omul respectiv 50% din banii pe stilpul, proprietate de stat, care a fost darimat. Extrem de realist filmul, vad ca nici n-a mai facut alt film dupa el. Extrem de trista societatea asta in care banii primeaza.

ARGINTUL
14 Feb 2012, 23:57
aandra si freakdoll nu vor sa vorbeasca cu mine

redmen
15 Feb 2012, 00:00
Bai de data asta chiar ai nimerit topicul.Si eu as fi nefericit sa am atata timp si sa nu stiu decat sa`mi fac clone pe cinemagia.

AndreiStefan
22 Feb 2012, 19:31
Mi s-a dus motorasul pentru AF de la obiectiv(18-55 Canon)...si cica trebuie sa-l trimita la Canon pentru remediere sau inlocuire, deci 2 saptamani minim:( Garantie cu un singur scop: "mai bine iti iei altul"...ceea ce probabil o sa si fac.

L.E. Trebuia sa aiba si F64 o "buba"...ca prea bine organizati mi s-au parut pana acum.

redmen
22 Feb 2012, 19:52
Nasolica.Cum naiba s-a intamplat chestia asta? De cat timp il aveai?

AndreiStefan
22 Feb 2012, 19:59
De la sfarsitul lui octombrie 2011. Am luat exact ce am nevoie pentru fotografii de produs:

- Canon 500D cu obiectiv 18-55(fara stabilizator)
- Cort fotografic pliabil 150x150cm
- 2 Blitzuri externe slave Fancier
- 1 trepied Foto

Ma asteptam sa crape blitzurile primele...dar uite ca nu a fost asa. Dracu stie de ce s-a dus motorasul...poate din cauza deconectarii si reconectarii aparatului in repetate randuri cu blitzurile...

redmen
22 Feb 2012, 20:06
Pai si care e buba la F64 pana la urma? Ti`l trimit la Canon sau nu? Nu ai tinut mana din greseala pe inelul ala de focusare in timpul fotografiilor nu?

AndreiStefan
22 Feb 2012, 20:15
Pai si care e buba la F64 pana la urma? Ti`l trimit la Canon sau nu? Nu ai tinut mana din greseala pe inelul ala de focusare in timpul fotografiilor nu?

Ca mi-l trimit la Canon si ma lasa fara "obiectul muncii" timp de aprox 2 saptamani(teoretic, ca practic am de unde sa imprumut unul de schimb). Daca n-avem de unde sa fac rost de altul, ce faceam?!

Asa cum sunt service-uri auto serioase care iti dau o masina la schimb pana iti remediaza problema, asa puteau si macar sa propuna chestia asta...

Ti-am spus ca am luat trepied si am facut fotografii de produs cu el, ce sa caut cu mana pe inel in timpul fotografiilor?!

redmen
22 Feb 2012, 20:22
Just asking :)

Si preferi mai bine sa dai banii pe unul nou decat sa astepti 2 saptamani? Tinand cont ca practic ai de unde imprumuta unul in acest timp :)

AndreiStefan
22 Feb 2012, 20:31
Just asking :)

Si preferi mai bine sa dai banii pe unul nou decat sa astepti 2 saptamani? Tinand cont ca practic ai de unde imprumuta unul in acest timp :)

Daca suporta si firma o parte din costuri...da...ba chiar mi-as lua unul mai mare...cine stie, poate o sa ma reprofilez pe alte categorii ale fotografiei in curand;)

redmen
22 Feb 2012, 21:03
Pai daca are garantie nu ar trebui sa platesti nimic tu nu?

ProfetulTau
29 Feb 2012, 20:46
http://i39.tinypic.com/6dv9tg.jpg
Andreea Antonescu vedeta mea favorita a imbatranit:((

Kriss_Kringle
29 Feb 2012, 21:03
Lasa ca-ti gasesti tu perechea pe forum aici.=))=))=))

chuckyfan
05 Mar 2012, 14:46
am fost diagnosticat cu rubeola si tre' sa stau toata saptamana acasa. ca scap de scoala e bine, dar presimt ca o sa ma plictisesc:(

iiii
05 Mar 2012, 14:54
rubeola??? omfg! nasol nasol
scoate cat mai multe filme and enjoy odihna..

Kriss_Kringle
05 Mar 2012, 15:00
Floare la ureche,vara trecuta eu am stat o luna in casa cu varsat de vant iar dupa prima saptamana mi s-a stricat si laptopul.Bine ca am avut Kindle-ul de pe care mai citeam si puteam sa intru pe net dar se misca greu si Discovery,la care invatasem pe de rost programul.Am iesit afara fix de ziua mea.:))

chuckyfan
05 Mar 2012, 15:06
nu-i boala grava........nu simt nimic doar ca sunt plin de pete rosii si am ganglionii unflati [ sper ca e corect ce am zis ]. din pacate n-am voie sa ies din casa si asta ma enerveaza.

iiii
05 Mar 2012, 15:11
naspa naspa
citeste carti ceachi...

Kriss_Kringle
05 Mar 2012, 15:29
Si eu am avut rubeola in generala dar e apa de ploaie in comparatie cu varsatul de vant daca-l faci cand esti adult.Dormeam numai pe spate de frica ca eu ma intorc de pe o parte pe alta in pat si imi spargeam toate bubele asa.Pe corp ma abtineam sa ma scarpin dar in cap era jale,parca aveam paduchi!

chuckyfan
05 Mar 2012, 15:46
naspa naspa
citeste carti ceachi...

da, o sa termin morometii si o sa imi perfectionez jocul de poker:)
varsat de vant n-am avut.........nici nu vreau:|

AndreiStefan
05 Mar 2012, 20:15
e vreo "epidemie" de rubeola sau e doar o coincidenta ca asta e al 4-lea caz pe care il aud in aprox 2 sapt.?

Sorin87
05 Mar 2012, 20:21
pentru ca ma supara fratele cel mic si as vrea sa-l trimit prin curier oriunde sa scap de el

chuckyfan
05 Mar 2012, 21:24
e epidemie.

la mine in clasa din 32, 20 au lipsit in ultimele doua saptamani din cauza bolii.

anaemona
05 Mar 2012, 21:32
chucky, de cit timp ai boala? Bea lichide: apa, citrice (fructele adevarate daca se poate facute suc sau intregi) si poti lua si vitamina D3. Cu cit e mai incipienta boala cu atit vitaminele pot sa-ti faca bine si sa scapi mai repede.

Chambord
06 Mar 2012, 10:06
Culmea dar am si eu un amic in Bucuresti care tocmai a scapat de rubeola si am mai auzit de o firma tot in Buc unde facusera mai multi. Deci se intampla ceva in orasul ala :-? Sa carantineze cineva Bucurestiuuuuu ca ajtia ne da viruji la toootzi :-S

iiii
06 Mar 2012, 10:10
cham... io nu am rubeola ... inca...
deci nu cred ca virusu e de aici.... + ca ceachi nu e din buc, deci el poate sa dea la orasu lui...

ca sa fiu ontopic... sunt nefericit ca mi-a expirat abonamentu metrorex fix cand nu am bani sa imi fac altu... iar o lege Murphy style

Chambord
06 Mar 2012, 10:43
Nu conteaza ca nu e din Buc. Orice motiv e bun pt a carantina Bucurestiul. Shut the damn gates and burn the fuckers down :))

http://www.youtube.com/watch?v=ka7fWIXMpWs

Cristina_
06 Mar 2012, 10:46
Intr-adevar sunt multe cazuri de rubeola si varsat de vant la copii nu numai in Bucuresti si aici in Cluj mama a avut o gramada de cazuri in lista de pacienti.Iar la adulti cazuri de Zona Zoster s-au inmultit.

MariaMona
06 Mar 2012, 10:50
Nu conteaza ca nu e din Buc. Orice motiv e bun pt a carantina Bucurestiul. Shut the damn gates and burn the fuckers down :))

http://www.youtube.com/watch?v=ka7fWIXMpWs

Parca esti banatean! :D Nu ca as avea ceva cu bucurestenii - mi-am petrecut zeci de vacante la bunici acolo, iar frate-meu s-a mutat si el in capitala - asa ca God forbid!
Si pe-aici am auzit de epidemie de rubeola, adica Timisoara. Dar mie nu-mi pasa ca am avut in copilarie! Am avut si varicela ca adult - am luat de la fiica-mea, dar n-am avut nici o treaba - fetitele mele au avut cazuri mult mai urate - pe mine nici nu m-a mancat, nici nu m-a durut, nici nu s-a vazut, nici nimic - doar ca am stat in casa intr-o frumoasa vara...

iiii
07 Mar 2012, 14:06
pffff
la ce zicea ceachi mai sus.
eu foarte bun prieten de al meu, a facut si el rujeola... ieri i-au aparut bubitele, a fost la spital, si acum e acasa....

care e faza? la rubeola e ca la varsat de vant? daca faci cand esti kiddo, nu mai faci apoi?

paul_aramis
07 Mar 2012, 16:30
rubeola e pojar oltenesc (aka pojar german) =)) adicătelea e pe fugă: trei zile şi gata.

rujeola e pojar de nobil (aka pojar englezesc) =)) e aşa ca un lord englej, molcom, ţine 9 zile.

teoretic, dacă le-ai făcut o dată, ai scăpat. asta dacă organismul apucă să dezvolte anticorpii necesari. există cazuri (exterm de rar) când nu.

Federico
12 Mar 2012, 04:23
Doua chestii muzicologice mi-au amarat ultimele douajceva de ore:
- am ascultat o melodie romaneasca pe nume "numai dragostea ramane" sau ceva de felul asta
- am citit traducerea versurilor unei melodii celebre de care se plangeau niste forumisti deunazi pe-aici prin cafenea (cu ocazia aia o descoperisem si eu, si chiar imi placuse initial)
E prima oara de la Auschwitz incoace cand teodiceea are de dat niste explicatii care o vor clatina serios.

iiii
26 Mar 2012, 10:37
sunt nefericit deoarece, H&H ( Heaven and Hell ) se muta din celebra si cunoscuta locatie de la buzesti.

klaudya_e
24 Apr 2012, 00:01
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110526171952/glee/images/b/bf/Sad-face.jpg

iiii
25 Apr 2012, 17:40
sunt nefericit pt ca a inceput vijelia....

vave
25 Apr 2012, 17:56
Poate ai noroc și va fi frumos în weekend. :-*

Am o grămadă de motive pentru care să fiu tristă... sau dezamăgită. Dar fix acum sunt nefericită pentru că încă mai aștept o schimbare (care nu se va întâmpla).

iiii
25 Apr 2012, 18:29
vave... astept un mesaj privat in care sa imi vorbesti

iiii
28 Aug 2012, 10:55
pentru ca, cristi minculescu a decis sa paraseasca trupa Iris!

chuckyfan
28 Aug 2012, 13:53
iris...bleah

se termină vacanța....

DarkNight00
14 Dec 2012, 01:04
Activitate tot mai scazuta pe forum...:(

mebubu2007
04 Apr 2013, 01:42
sunt nefericita pt ca... sunt mai mult singura, ca sotul meu lucreaza foarte mult si pt ca...am senzatia ca nu am realizat nimic in ultimii 5 ani :)

bremen1980
04 Apr 2013, 12:52
sunt nefericita pt ca... sunt mai mult singura, ca sotul meu lucreaza foarte mult si pt ca...am senzatia ca nu am realizat nimic in ultimii 5 ani :)
Pai si ce ar fi trebuit sa realizezi ??? Esti in viata si asta conteza . Trebuie sa te bucuri de ce ai , nu de ce ai fi putut avea .

MikkaelWolfganger
29 Oct 2013, 08:47
Nu am mai dormit de 4 zile.Am ochii injectati cu bautura, cola si energizanta.Am ramas fara bani.Nu am facut un proiect pentru o materie cretinoida.Mi s-a spart conducta de apa calda asa ca de o saptamana ma rasfat cu dusuri scotiene.Am pierdut la pariuri 1 milion jumate pe nenorocitii de la City.Am intrat in starea de depresie caracteristica doar perioadelor de sesiune/examene si zilelor in care sunt lipsit de doza de pc/internet.Ma plang pe forum.My life sucks :((.

iiii esti prin Harley azi? :D

iiii
29 Oct 2013, 10:02
pffff eu zic ca ai o pasa destul de nasoala dar trece.
azi nu ies, am iesit aseara , dar putina lume .

on topic. sunt nefericit pentru ca iar e intuneric la 17:30

Twinsen
29 Oct 2013, 10:19
Am pierdut la pariuri 1 milion jumate pe nenorocitii de la City.
Invata poker. Sau mai bine lasa-te de astea. :)

MikkaelWolfganger
29 Oct 2013, 11:35
Nu-s parior inrait.Pun rar si castig des.Nu bag sume mari si nici nu ma entuziasmez fenomenal cand iau.De altfel, dupa ce castig, am tendinta sa nu mai bag cu sapta-lunile.Ma oftic, ce-i drept ,daca pierd la un meci, dar nu ma ambitionez sa bag din nou.Altfel spus, nu prea le am cu pariurile in sensul de dependenta sau manie a jocului.E fun sa bagi asa la plesneala cate 2-5 lei si sa vezi daca ies au ba.

iiii
29 Oct 2013, 12:11
mikkael, hai sa iti zic ultima patanie... ajung intr-un local , duminica pe la 12 noaptea si asteptam niste amici, si aveau aparate .

de curiozitate si din plictiseala am bagat 5 lei. am citit regulamentu si am jucat la bet 10. apoi cand amicii mei terminara treaba, mi-au zis sa ne grabim si mi-a bagat unu bet 90. am dat de 2 ori si am castigat 40 ron. asta in mai putin de 5 minute amarate. :D
pt prima data am jucat la pacanele si am castigat.

MikkaelWolfganger
29 Oct 2013, 13:21
Begginer's luck.Eu prima data cand am bagat, a fost la pariloto cu un leu pe o seara de CL, cand juca Man U cu Wolfsburg in grupe.Am pus pe toate meciurile soliste si era sa iau 8 milioane, am pierdut decat de pe descutii astia.Au facut parca x si eu pusesem pe Man U.

Hai sa ma laud si eu cu sumele acumulate.In jur de 14 milioane si nu cred ca am bagat mai mult de 1-1,5 milioane pana acum.

Twinsen
29 Oct 2013, 13:56
Hai sa ma laud si eu cu sumele acumulate.In jur de 14 milioane si nu cred ca am bagat mai mult de 1-1,5 milioane pana acum.
Good for you, dar nu prea ai cu ce sa te lauzi. Ai avut noroc. In general cand joci impotriva casei, doar norocul te mai scoate. Eu joc poker online de ceva ani, avantajul fiind ca ma lupt cu alti jucatori, nu cu agentia de pariuri. E mai mult o provocare intelectuala decat o chestie de bani, desi nu joc pe sume tocmai mici.

MikkaelWolfganger
29 Oct 2013, 14:19
Noroc, skill, undeva la jumate.De obicei le gandesc.Evident ca e si norocul un factor in aceeasi masura in care e la poker.Nu prea vad sincer provocarea intelctuala la poker, scuza-mi ignoranta.Chiar nu pricep mecanismele jocului, desi am jucat si eu la o bere cu amicii sau pe net, dar fara bani.Am spus, nu sunt un impatimit al niciunui joc de noroc.Pariurile le pun doar pentru distractie si poate senzatia ca mai am ceva de tinut minte pe ziua aia.

Twinsen
29 Oct 2013, 15:03
Nu prea vad sincer provocarea intelctuala la poker, scuza-mi ignoranta.
http://www.youtube.com/watch?v=8SNMXVGBx3I
Sincer n-o sa intelegi aproape nimic, dar iti arata cat de complex gandeste un jucator bun.

MikkaelWolfganger
29 Oct 2013, 17:19
De fapt am inteles in proportie de peste 60% ce vrea nenea ala sa explice acolo.Tutorialele de gaming fac minuni cand e vorba de intelegerea unor mecanici de joc,chiar si in cazul unui joc de poker profesional, din care in mod normal nu prea as intelege mare lucru.E si o chestie, nu stiu cat de intelectuala,cat mai ales de experienta si de intelegere a unor procese matematice.Trebuie sa ai si ceva in tartacuta, dar inteligenta e departe de a fi factorul hotarator.Asa mi se pare mie, in fine, nu vreau sa ma bag in discutii despre un subiect care nu prea ma intereseaza si cu care nu prea am tangente :).

O mica mentiune: 1 milion jumate era castigul...3 lei suma pariata.Nu de alta, dar a nu se intelege ca o ard ca un bastan.Dimpotriva :))

Sorin87
30 Oct 2013, 14:24
Ziua este foarte scurta si nu pot sa imi termin treaba pe langa casa, tot cate putin dar mai "slow"

rvn
08 Nov 2013, 14:40
Ziua este foarte scurta
ar trebui sa te bucure lucrul asta, tinand cont de alte chestii, mult mai interesante, care se pot face noaptea!;)

chuckyfan
09 Nov 2013, 09:39
nu știu de ce, dar m-am trezit nefericit. și cu o mahmureală cruntă. dar foarte nefericit. nu cred că-i de la mahmureală.

anaemona
09 Nov 2013, 22:16
E astenia de toamna chucky sau lipsa soarelui sau lipsa miscarii. Iesi afara si alearga jumate de ora chiar daca e urit si o sa te simti mai bine. Si nu cred ca-i acelasi lucru sa faci exercitii de forta intr-o sala.

bremen1980
16 Dec 2014, 14:21
Ieri în Australia , azi în Pakistan :

http://www.bbc.com/news/world-asia-30491435

bremen1980
15 Mar 2015, 20:39
Am dat peste textul asta si am intrat la banuieli . Ce fel de om am fost eu ,daca n-am gasit o femeie dispusa sa-mi dea ultimii banuti din portofel >:) ??? Ce fel de om au crescut parintii mei ??
Incotro se indreapta societatea cu asemenea exemplare ??? :-&

http://webcultura.ro/scrisoare-catre-un-cunoscut/

Sorin87
23 Mar 2015, 23:53
pentru ca in tara aceasta totul merge din incet in foarte incet...

Sylver Cheetah 53
03 Dec 2015, 23:12
Sînt nefericit deoarece "domnişoara" Cristina Bob din Dej nu mă iubeşte. =((

H4cK3RuL
26 Jan 2016, 20:40
Pentru ca ma plictisesc...