View Full Version : Sunt nefericit/a pentru ca...
paul_aramis
30 Dec 2009, 13:52
Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))
tu ... te măriţi. da-ţi iei soacră tot de la juveţi. că altcumva nu merge.
Rapture
30 Dec 2009, 13:53
Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))
Ia-ti si tu nevasta. :))
năpastă ai vrut sa zici :P .
Paul, nu degeaba incercam eu s-o combin cu Gospin saptamanile trecute. :P
paul_aramis
30 Dec 2009, 13:57
mai degrabă se-ncinge voltarenu'
paul_aramis
30 Dec 2009, 13:58
Paul, nu degeaba incercam eu s-o combin cu Gospin saptamanile trecute. :P
păi în cazu' ei merge, da' ce te faci cu Gospin? el de unde îşi ia soacră juveată?
Las' ca merge si moldoveanca, vorbesc din proprie experienta. :D
Rapture
30 Dec 2009, 14:03
@ Judex : Las' ca mama a ramas oripilata din experientele ei din anii trecuti cu mama mare . A promis sa fie o soacra buna =)) .
paul_aramis
30 Dec 2009, 14:05
Las' ca merge si moldoveanca, vorbesc din proprie experienta. :D
nu merge. dacă e din propria-ţi experienţă, cred că era emigrantă şi nu băştinaşă.
@Rapture
Las' ca si mama a promis la fel si nici macar nu-i olteanca. >:)
@Paul
Ba chiar bastinasa, din Piatra Neamt. :D
Judex cand ai incercat sa ma combini? ca nu mi-am dat seama =))
ps: nu-mi trebuie soacra, dar nevasta imi trebuie, peste cativa ani, desigur:P
Rapture
30 Dec 2009, 15:35
Judex cand ai incercat sa ma combini? ca nu mi-am dat seama =))
Nici eu nu mi-am dat seama. Oricum, cred ca e paranoia, nu te lua de el. :)
pai nu ma iau, ca ii place de Ucv, ca daca nu :-?
Rapture
30 Dec 2009, 15:40
pai nu ma iau, ca ii place de Ucv, ca daca nu :-?
Ucv = Udrea (de) curva? :D
no, no, no, in nici un caz!
UCV = Universitatea Craiova :x
E clar, sunt un extremist: ori sunt prea ostentativ, ori prea subtil. Cu voi am fost prea subtil. Nu-i nimic, important e sa stiti ca va vreau binele. :D
logic!
apropo mai tii cu Ucv nu ? :-SS
Cinemania
30 Dec 2009, 15:45
si de acum incolo on topic pls
@Gospin
Not really. Dar am o simpatie aparte pentru Stiinta. Primul meci de fotbal vazut in viata mea a fost pe Centralul craiovean, actualmente 'Ion Oblemenco'. Era inceputul anilor '80, deci Craiova Maxima in toata splendoarea. Doar ca eu am fost atras de echipa cartierului bucurestean in care locuiam atunci. Chiar daca a pierdut acel meci, eu am inceput sa tin cu Steaua.
Chambord
30 Dec 2009, 16:07
Corinka daca te dai cu Voltaren ajungi hot(a) ,cel putin in anumite parti ale corpului .X(
Pai si ce asta e rau ? The hotter the better for her husband :P
Sunt nefericit pentru ca m-a prins o raceala care nu pare a fi chiar usoara. Sunt cu atat mai nefericit cu cat nu mai racisem de cam un an si jumatate si a trebuit sa se intample chiar acum, inainte de revelion.
shadowofnight
03 Jan 2010, 01:16
Vine ziua de luni.
Incepe scoala.
nuff said.:)
Rapture
03 Jan 2010, 01:27
Vine ziua de luni.
Incepe scoala.
Iar eu stau prost cu imaginatia , n-o sa termin pana luni.
cremaxx
03 Jan 2010, 23:45
Sunt pt. ca pana aici imi place iarna.Dupa sarbatori si odata cu terminarea mini vacantei de iarna,farmecul dispare ,iar tot ce ramane e frig si multa mocirla....Macar sa ninga putin mai mult ca sa se formeze nea de zapada.
buticut
04 Jan 2010, 01:08
Sunt nefericita pentru ca nu ma invat minte si mereu ingras porcul la final. Lucrez destul de bine sub presiune,dar pierd ore pretioase de somn. Sper sa imi termin treburile pana la 2 A.M. grrr
Rapture
04 Jan 2010, 13:37
Sunt nefericita pentru ca nu ma invat minte si mereu ingras porcul la final.
Subscriu:| .
Anyway, good luck! :D
hellsteed
04 Jan 2010, 21:24
... s-a dus Lhasa de Sela... o femeia unica... le fel ca muzica ei...
am sa beau ultimele 5 beri in cinstea ei...
.... draga imi esti... femeie frumoasa... Lhasa
paul1ca
06 Jan 2010, 20:34
... nu mai ştiu, de fapt nu mai am ce să mănânc! :(( :(( îmi e greaţă până şi de la peştele făcut pe grătar, cu toate că storc o lămâie întreagă peste el, şi că, în general mănânc numai peşte slab. nu am mai mâncat de ani de zile nimic prăjit, cu toate că tânjesc după ouă ochiuri, sau omletă, sau cartofi prăjiţi. numai ideea că aş putea mânca aşa ceva mă îmbolnăveşte pentru trei zile. singurele pe care încă le mai tolerez, şi totodată găsesc, delicioase, sunt legumele crude, fierte, pe grătar sau murate. mă omor după zeama de la murături, asta dacă conţine oţet. nu există nimic mai reconfortant decât oţetul balsamic şi lămâile, dar totuşi nu cred că e sănătos să abuzezi!
nu mai ştiu ce să fac! ştiu că fierea mea e doar plină de mâl şi mai lenşă, dar asta e şi normal pentru că nu-i dau carne, şi să vreau şi n-aş putea, am luat tot felul de medicamente, am băut ceaiuri, ţin regim de secole, şi tot degeaba, am obosit să-mi tot fie rău până şi de la cele mai comune mirosuri de mâncare! :(( :(( :(( mai nou nu mai pot mânca, în salată, altfel chiar era imposibil, până şi banala ceapă. :D
acum mă gândesc că poate o fi venit vremea să mă apuc de un post negru, aşa mai prelungit, să mă călugăresc ceva! :-? =))
evident că aş putea să o scot, dar chiar nu vreau, pentru că are şi ea rolul ei, mă rog, aproape inexistent la mine, şi apoi unde-aş putea mânca de toate m-aş face cât o balenă. :(
Of! unde greşesc?!:-?
Nu cred ca ar strica un control medical sa fii sigura ca nu ai patit ceva,Doamne fereste.
anaemona
07 Jan 2010, 04:22
... nu mai ştiu, de fapt nu mai am ce să mănânc! :(( :(( îmi e greaţă până şi de la peştele făcut pe grătar, cu toate că storc o lămâie întreagă peste el, şi că, în general mănânc numai peşte slab. nu am mai mâncat de ani de zile nimic prăjit, cu toate că tânjesc după ouă ochiuri, sau omletă, sau cartofi prăjiţi. numai ideea că aş putea mânca aşa ceva mă îmbolnăveşte pentru trei zile. singurele pe care încă le mai tolerez, şi totodată găsesc, delicioase, sunt legumele crude, fierte, pe grătar sau murate. mă omor după zeama de la murături, asta dacă conţine oţet. nu există nimic mai reconfortant decât oţetul balsamic şi lămâile, dar totuşi nu cred că e sănătos să abuzezi!
nu mai ştiu ce să fac! ştiu că fierea mea e doar plină de mâl şi mai lenşă, dar asta e şi normal pentru că nu-i dau carne, şi să vreau şi n-aş putea, am luat tot felul de medicamente, am băut ceaiuri, ţin regim de secole, şi tot degeaba, am obosit să-mi tot fie rău până şi de la cele mai comune mirosuri de mâncare! :(( :(( :(( mai nou nu mai pot mânca, în salată, altfel chiar era imposibil, până şi banala ceapă. :D
acum mă gândesc că poate o fi venit vremea să mă apuc de un post negru, aşa mai prelungit, să mă călugăresc ceva! :-? =))
evident că aş putea să o scot, dar chiar nu vreau, pentru că are şi ea rolul ei, mă rog, aproape inexistent la mine, şi apoi unde-aş putea mânca de toate m-aş face cât o balenă. :(
Of! unde greşesc?!:-?
Dragomara, nu stiu daca ai incercat ceai de armurariu. Am citit ca e bun pentru ficat, dar trebuie baut intr-un fel special, dimineata pe stomacul gol, apoi stai pe partea dreapta o jumate de ora. Trebuie sa faci o curatire a ficatului. Ceva ce mi-a folosit mie acum ceva ani, desi s-ar putea sa nu se potriveasca in cazul tau, cind aveam o greata ingrozitoare in special seara si s-a dovedit a fi o bacterie la stomac, a fost sa maninc un mar dimineata pe stomacul gol si unul seara la culcare, cam 6 saptamini. Bafta!
StefanDo
13 Jan 2010, 12:12
maine-poimaine incepe sa scrie pe forum...
eu azi am evitat la mustata o javra alb-negru cat pe ce sa ma insface de gamba
miercuri
13 Jan 2010, 16:56
ca mi s-a dus eseul pe apa sambetei, subiectul era neeligibil se pare. pana maine trebuie sa scot cumva unul, cu research cu tot :(
manwithamoviecamera
13 Jan 2010, 16:58
nu sunt nefericit niciodata si nu intzeleg cum putetzi fi nefericitzi in fiecare zi.:)
Cred ca ma indragostii, din pacate nu stiu cand o sa mai intalnesc persoana respectiva :(
shadowofnight
13 Jan 2010, 21:22
..mi-am petrecut ultimele 4 ore facandu-mi tema la mate:-O :-O
plus ca mai am un eseu pentru romana si avem maine si test la chimie. X(
manwithamoviecamera
13 Jan 2010, 21:26
Cred ca ma indragostii, din pacate nu stiu cand o sa mai intalnesc persoana respectiva :(
nice. n-ai motiv sa fii nefericit, adevaratul motiv de nefericire va fi cand nu te vei mai putea indragosti, nu vei avea timp, sau vei fi matur si asta tzi se va parea ridicol...
Rapture
14 Jan 2010, 00:24
Pentru ca de luni ma simt ca un rahat...
Chambord
14 Jan 2010, 11:17
Gripa ?
Rapture
14 Jan 2010, 22:48
Nu ma simt ca un rahat dpdv fizic...din pacate .
moltisanti88
14 Jan 2010, 23:31
That makes two of us.
Rapture
15 Jan 2010, 00:43
E bine de stiut ca nu-s singura de pe aici. :D
Chambord
15 Jan 2010, 11:57
Nu disperati, luna ianuarie e cea mai depresiva a anului, citeam undeva :D
Vine primavara acush si o sa zburati ;)
Cinemania
15 Jan 2010, 20:44
Primavara nu e anotimpul nevrozelor ? :D
hellsteed
16 Jan 2010, 14:15
Am gasit intr-un book center (cel mai bun din Cipru cred) The Archives of Ingmar Bergman, ditamai materialul (60x40x6 aprox)... :(... La un pret greu de inghitit.... 215 euro... desi ma bate gandu...
langa el Arhiva lui Kubrick , mai mica ca dimensiuni si ca pret, 72 euro....
http://www.taschen.com/pages/en/catalogue/film/all/00354/facts.the_ingmar_bergman_archives.htm
ca sa vezi ce furat am fost de dimensiunile materialului :))) hiperbola :D
pret mai bun pe amazon... hmm :)
am gasit pret si mai bun in halte parti...
in nefericirea mea mi-am gasit fericirea :)
Mori .. si a doua zi lumea a uitat de tine.Ce de cacat.
Pt. ca am de scris foarte muuuult, si ca de obicei las pe ultima zi :|, i hate this X(
Pitbull
17 Jan 2010, 23:52
Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((
Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((
Pai cind a fost slobod sa le folosesti?:-/
Pt. ca inca o data am fost nedreptatit. Si fiindca mi-am spus punctul de vedere, fiind si singuru' care am facut asta, am fost taxat. Ceilalti au tacut si le-a fost bine. Cateodata stau si ma intreb ... mai bine sa fii un catelus care accepta sau gandeasca altii pt. el? :-&
moltisanti88
19 Jan 2010, 21:23
@gospin:
E bine sa-ti spui punctul de vedere, asta da dovada de personalitate, in schimb adu-ti aminte de faptul ca libertatea de exprimare e garantata prin Constitutie dar nu prin locul de munca sau prin unitatea de invatamant.
Da, ca bine zici!
Dar nu pot sa ma abtin, asa sunt eu. Ma enerveaza cand cineva mai mare in functie/varsta nu are dreptate dar face tot posibilu' tot ca el sa iasa! ~X(
omudindulap
20 Jan 2010, 02:00
..pentru ca nu cunosc oameni in care sa pot avea incredere deplina, ca nu exista cinematograf la mine-n oras (Braila), ca nu am un net bun, care sa-mi permita sa descarc filme, ca e foarte friiiig si ca nu am bani de-o bere/vodka.
Federico
20 Jan 2010, 04:07
.. ca nu exista cinematograf la mine-n oras (Braila), ca nu am un net bun, care sa-mi permita sa descarc filme.
That's really not nice of God to fuck like that with a film lover. X(
Pe mine ma intristeaza ca exista specii de oameni care se uita la ora asta la Top Gear cu sonorul dat la maxim in timp ce colegii lor de camera dorm. Absolut oripilant. @-)
Federico
21 Jan 2010, 00:17
Tot eu... Sunt nefericit pentru ca am adormit la "Le Jounal d'un Cure de Campagne" - filmul preferat al lui Tarkovsky. Ma urasc. Dar, nu stiu, filmul asta nu te lasa sa te apropii de el. Scenele sunt atat de scurte( se mai lungesc ce-i drept spre sfarsit) si naratorul intervine atat de des incat e enervant. In plus, nu-mi vine sa cred ca Bresson, cel care spunea ca imaginile nu trebuie dublate de cuvinte, face exact asta aici, la greu.
moltisanti88
21 Jan 2010, 11:26
Pentru ca trebuie sa fac un proiect ce consta in analiza raspunsurilor unui chestionar de 7 intrebari care teoretic ar trebui completat de 10 colegi de munca. Dar cum nu lucrez va trebui sa ma prefac ca am 10 personalitati diferite si sa raspund singur la toate intrebarile.X(
Pitbull
21 Jan 2010, 11:45
Parc-ai fi eu si colegii de la "Expres Magazin", când ne trimitea Ileana Lucaciu pe stradä sä punem la trecätori întrebäri atât de tâmpite, încât ne era rusine si inventam totul în redactie.
OK, hai si-un on-topic: de ce sunt nefericit?
Pe ziua de azi, chiar de nimic! :| Da' nu-i nimic, sigur o sä-mi treacä! ;)
i still want that puppy :( ..
Rapture
21 Jan 2010, 22:53
Dupa cateva zile de pura fericire, din nou s-a izbit melancolia de mine, asa, din senin ; sau eu de ea? Uneori ma gandesc prea mult la aspectele vietii.
Parca as fi beata (parca? parca...), bitching alone. Abominabil.
Si asa, ca un bonus: Katy, te urasc! (cel putin in momentu' de fata) Nicu, esti un prost. Trezeste-te, baiete!
'ailalti 3 n-au ce cauta in topicu' asta.
illotempore2002
22 Jan 2010, 12:34
Rapture, cam des pe la rubrica Sunt nefericit/a.....cred ca esti musafirul constant de aici....ai grija, nu-i de bine.
Rapture
22 Jan 2010, 20:26
Stiu si eu asta :( .
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila!
omudindulap
22 Jan 2010, 20:43
..pt ca unui prieten nu-i este bine, iar eu nu pot face nimic.:( :( X(
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila!
Asa si trebuie :D Nu e sanatos sa tii totul in tine :P
miercuri
22 Jan 2010, 21:33
Lasa ca trece si perioada asta din viata :)
Rapture
23 Jan 2010, 11:04
De-ar trece odata!
Nu iti da Ovidiu sfaturi despre nefericire ?
shadowofnight
23 Jan 2010, 17:25
Mi s-a stricat MP3-ul. :(
Rapture
23 Jan 2010, 20:04
Redmen, daca ai fi citit tot ai fi stiut ca n-are cine sa-mi dea sfaturi de nefericire atata timp cat nu ma plang decat in fata pc-ului.
hellsteed
24 Jan 2010, 13:20
Aseara am ajuns intr-un club de pasarici desi stabilisem initial ca nu avem tragere spre (pana in prezent nu mai calcasem in vreunul , aici ) el... ei stiau locul.. eu din ce imi povestisera.. Nu vroiam nici sa cheltui bani pe chestii dintrastea..am ajuns acolo dupa cateva beri intr-un alt pub...bauti.. eu sunt cam sobru in betie... am cerut 2 beri.. Deca Evro una.. I-am zis ungurului las ca o dau eu pe asta... El isi numarase banii inaintea sa intram (N-am putut tacea din gura) si o mai facuse odata inainte sa plec... Ma rog stia el ce vrea...
Animalutele stateau adunate intr-un catren de sofe umplut cu o masa... Eu nu stiam drill-ul, dar n-apucasem sa sorb prima gura de bericica ca o pasarica deja isi anuntase prezenta. Mesajul venise pe urechea stanga.. Intr-un tarziu , cam 5-6 secunde mi-am intors privirea spre ea. Nu era genul meu oricum.. Ungurul era calarit si el de una... Ideea lor era sa ne convinga sa le platim o "bautura" ceea ce insemna mai exact sa dai la bar vreo 20-25 de euro ca sa ne calareasca in deplina legalitate a localului... Calaritul era mai exact un fel de forplay de 15-20 de minute, ungurul incerca sa-mi explice aratandu-mi un deget ca poti sa-l bagi daca esti la stransoare... Eu unul nu vroiam sa ma las sedus... Asa ca ucraineanca renuntase dupa cateva schimburi de vorbe... Remezat de bar m-am intors spre ungur care era inca acostat... Am ras si am zis ca el are nevoie de o tranny... El o impingea sa-mi ceara sa-i plateasc o "bautura". No chance lady.. Refuzul meu era gentlemenesc.. Apoi a filipino s-a apropiat... Daca as fi fost creator de anime-uri, ea ar fi fost muza mea... Bunaciune, Bunaciune... Tentatie... Lucrurile se schimbasera... Isi proptise pubisul in genunchiul meu.. Caldura mare ca in piesa lui Caragiale... Mi se prezentase ca Erika ... eu ii cerusem sa-mi spuna numele ei adevarat.. mai repetase odata Erika, de aceasta data strangandu-mi mana cu recurenta cand mai tare cand mai incet... In acelasi mod de comunicare non-verbala am dat din cap a - A-A ... no drinks for you..In afara localului as fi alergat pe strazi dupa ea ca sa bem o cafea impreuna sa-i aflu povestea.. dar acolo era doar un animalut.. Intr-un tarziu am incercat sa-i cer un numar de telefon pentru o eventuala ciondaneala la domiciliu candva, dar era deja prea departe.... Ungurul ma trase dupa el sa luam loc undeva la o masa.. Ne-am asezat... O alta asiatica , dupa mine cred ca a fost aceeasi, s-a apropiat m-a luat de mana si mi s-a oferit in schimbul unei "bauturi".. Sorry ladies... Il cam luasem pe unguri... Eu avusesem 3 oferte ,el una.. Cert ca eram mai prezentabil... Apoi pustiu ...Fetele intelesesera foaita din care am face parte. Pe mine ma mustra faptul ca am dat igosi evro pentru doua beri si dupa cum batea ungurul in engleza , n-ar fi loc de returnat berea fiindca el avea planuri mari cu vreuna...Daca berea ar fi fost cea mai mare problema !? Mi-am declarat iesirea din scena.. Mai aveam vreo 2 inghitituri...El inca incerca sa ma convinga sa incerc vreuna... Poate altadata.. In dreapta noastra intr-un colt, cateva fetite calareau niste ciprioti varstnici.. Priveam de la distanta cercul pasaricilor din catrenul de sofe.. O fi constiente in sinea lor ? Or fi fericite ori ba ? Si-alte si-alte intrebari in drumul spre casa.... Cucu-n cuib..
illotempore2002
24 Jan 2010, 18:59
poate cand iti revii din betie corectezi greselile de mai sus sa intzelegem si noi ce ai vrut, uneori, sa zici :)
on-topic: sunt extrem de nefericita ca aseara am fost la un Erotic party de tot rahatul si ca astazi m-am certat cu prietenul meu :((
marius_em
24 Jan 2010, 22:57
Priveam de la distanta cercul pasaricilor din catrenul de sofe.. O fi constiente in sinea lor ? Or fi fericite ori ba ? Si-alte si-alte intrebari in drumul spre casa.... Cucu-n cuib..
hellsteed, when in doubt, fuck.
Chambord
25 Jan 2010, 09:51
misto textul lui hellsteed. Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow B-) Cipru IS The Place !
Rapture
25 Jan 2010, 10:32
M-am trezit devreme, m-am dus in statie si am asteptat mult pana sa vina maxi (timp in care credeam ca intru in hipotermie, nu alta).
Ajung la atelier, ma dezbrac, nu ma dezghet bine si-mi spune : " Draga Andreea, imi pare rau, dar esti libera" .
Pffff, imbraca-te din nou si du-te in statie. Asteapta mult si bine. Acasa nici sa ma descalt n-am fost in stare, am si tremurat cca 30 de minute sub pilota.
Nu degeaba mi-ai cerut numarul meu de telefon, omule!!
Chambord
25 Jan 2010, 10:34
Nu zi ca Ovidiu ti-a facut una ca asta ! :-O :P
Rapture
25 Jan 2010, 10:55
Nu voi zice, dar in launtricul meu va fi o minciuna. Nu-i grav, chiar stiam ca va spune asta, dar nu asa de devreme :) . Spre deosebire de alti colegi, care, din cate am vazut, nu respecta anumite persoane care merita respectate, imi place sa fiu prin apropierea unor persoane ca el; imi place sa culeg tot ce-i mai bun de la ele si sa invat sa fiu ca ele. Poate peste 2 ani nu voi fi singura care va vrea sa stea mai mult :D .
Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow B-) Cipru IS The Place !
Pentru martini ala risti sa iei si niste boli rusinoase.
hellsteed
25 Jan 2010, 14:40
misto textul lui hellsteed. Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow B-) Cipru IS The Place !
Pretul unui "martini" era undeva :20-25 euro for 15 min of jiggling (no fornication)...and i'm to young to spend money on prostitutes...si nus intr-atat de disperat..
Chambord
25 Jan 2010, 15:09
mmm, credeam ca sunt imigrante la agatat, nu pro
Nu, nu - alea-s romance. B-)
Pitbull
25 Jan 2010, 18:14
Dulcea noasträ colegä de forum Liouu (asa o chema...? Sau "Lioou"? Ori poate "Liiou"? Cä la-neput îsi zisese "LLiiaa"), fäcea Tiramisu pentru al ei sot.
Find her, ask her, reward her.
hellsteed
25 Jan 2010, 20:22
mmm, credeam ca sunt imigrante la agatat, nu pro
Fain sa fi fost asa....
Mă depăşeşte Japonia şi Taiwan şi digital revolution şi web censorship şi digital culture şi cin' m-a pus?! şi mama ei de treabă! :((
Sunt nefericită că nu mă pot bucura de jucărioara mea [8-> ]... urăsc priorităţile! :|
M-am trezit cu o durere groaznica de cap :|
Tiramisu emergency!!!
deci iar vreau să fac Tiramisu, pentru a ... n-a oară, problema e că niciodată nu am salvat reţeta; după mai multe încercări, relativ fericite, am optat pentru varianta cu frişcă. tregedia e că de mai bine de juma de oră tooooot citesc la reţete care se bat cap în cap în ceea ce priveşte ingredientele, gramajul, etc.l! :(( :(( :(( am citit aproape toate link-urile fără a da peste reţeta pe care cred că am folosit-o ultimele dăţi! X(
urăsc prăjiturile, pentru că îngraşă al naibii, însă am dat bani pe 3 cutii de mascarpone care expiră pe 2feb, şi-am mai şi promis că voi face tiramisu, azi ! :-S
singura chestie în care sunt absolut de-acord toate reţetele e numele prăjiturii (LOL - după el am căutat) şi faptul că este făcută din pişcoturi, ouă, zahăr, cafea... !
de unde mama naibii să cumpăr io, acum, vin Marsala?! şi cum să-l înlocuiesc tocmai cu... Lacrima lui Ovidiu?! :-O
dacă n-aş fi făcut deja o crăticioară de cafea şi n-aş fi spart un ou :)) aş fi lăsat-o baltă... :(( :((
---
ar mai fi o soluţie, unica, de altfel: să beau toată cafeaua şi să caut în continuare! ha?!... =)) =))
l.e.: vreau la mama, că ea nu face Tiramisu! :P :P
mama rupea tiramisu facut ca la italieni !
cu mascarpone (sper ca asha ii zice).. UN DELICIU
dar nam mai vazut-o de 3-4 luni (au divortat recent) si acu mananc tiramisu de la noua prietena a tatalui meu, care e peste ce facea mama cu mult :))
>:) >:) >:)
va recomand 420
... ma doare doi dinti. :D
Dinţii de lapte cumva?
On: e o vreme superbă afară şi eu încă mai am alte priorităţi.
damn, nimeni nu cumpara nimic, nimeni nu face nimic! Tot eu trebuie sa ma duc la piatza :(
Rapture
30 Jan 2010, 12:03
1.Mama are un prost obicei sa ma trezeasca pe motiv ca "tre' sa faci treaba" (chiar daca dupaia mai stau cateva ore pana sa ma apuc) cu apa :| . O, Doamne! Nu suport asta, mai uda si patul.
2. Mi s-a umflat de ieri gingia si abia mananc.
Iar pierd un film de la Union pe care as fi vrut sa-l vad, Faces. Bine ca mai e putin si se termina semestrul si poate cu ceva noroc in sem 2 se schimba orarul de miercuri.
orarul de miercuri.
Orange film, huh ? :D
se merita sa chiulesti B-)
Federico
30 Jan 2010, 23:38
Nope, something better: Cineclub. B-)
orarul de miercuri.
se merita sa chiulesti B-)
Cum a zis si Federico, iar de lipsit in nici un caz nu pot ca e vorba de cel mai important curs, de fapt LP, de ar fi fost cursul ar mai fi mers, dar asa in nici un caz. :(
Ai mei vor sa-mi vanda pianul!!!! :((
De azi dimineatza ma doare gatu' ingrozitor :(, si pt. cateva zile nu o sa mai ies din casa... why me ? m-am imbracat gros, fular mi-am luat, caciula mi-am luat, rece/acidulat nu am baut, si totusi, ma doare gatu' ~X(
Un Tantum Verde... ar rezolva problema. ;)
.... am luat vreo 3 Strepsils-uri, mai imi alina un pic + nurofen si antibiotic, dar parca vad ca maine ma doare mai rau, cam asa se intampla... :|
Poate că dacă doar îţi alină un pic... ar fi bine să încerci altceva.
Mie de obicei îmi trece cu ce am spus mai sus şi cu Fervex sau Coldrex. :)
Nu era de ajuns ca am pierdut Infernal Affairs lunea asta la The Light Cinema, lunea viitoare pierd The Host :(( De ce trebuia sa il dea cu 2 zile inainte de cel mai important examen din sesiunea asta :((
miercuri
03 Feb 2010, 00:50
Mai am doua examene dupa o doua saptamani de sesiune si inca doua de presesiune destul de intense. I need a fresh start, de abia astept urmatorul semestru. Pe langa asta ma uit compulsiv la Sex and the City si am ajuns la sezonul trei in care Carrie e odioasa si nesimtita. Ma deprima ingrozitor. :( Nu-mi vine sa cred cum poate un serial sa-mi cauzeze fluxul asta emotional.
a mea e la sezonul 2, episodul 22 si inca nu se comporta ciudat... :) dar timpul nu e pierdut.
fara motive de nefericire. bafta la examene!
i can't sleep, e ceva vreme de cand nu mi s-a mai intamplat asta...
miercuri
03 Feb 2010, 03:55
a mea e la sezonul 2, episodul 22 si inca nu se comporta ciudat... :) dar timpul nu e pierdut.
Sa fie! Asta de maine e usor, iar ala de vineri e... de peste doua zile. :P
hellsteed
03 Feb 2010, 11:01
Sa fie! Asta de maine e usor, iar ala de vineri e... de peste doua zile. :P
Ce studiezi miercuri ?
illotempore2002
03 Feb 2010, 12:23
Mai, nu mai fiti nefericiti.
cine si de ce e nesuferit?
Rapture
03 Feb 2010, 12:45
Nici io nu mi-s nefericita azi. Am ras toata dimineata cu mama (si inca rad) . I feel so high!
illotempore2002
03 Feb 2010, 12:47
Atunci, oameni buni, mutati-va la sunt fericit/a
@Dragomara, oricum ai da-o, daca vrei, tot gasesti motive de nefericire. Nu tu, ci omul in general.E chestie de predispozitie. unii sunt predispusi la fericire altii la nefericire.
Io mi-s usor nefericit ca toti pantofii mei de friptura au talpa alunecoasa.
Azi mai toată ziua m-a durut capul [factori externi], iar de mai bine de două ore încerc să îi dau de capăt unui domeniu. Cu cât durează mai mult cu atât mă doare capul mai tare şi mă simt tot mai proastă. Şi nici nu vreau să las pe când m-oi trezi, deşi atunci aş fi mai calmă.
Deci... sunt necăjită că sunt nervoasă că nu mai termin!!! X(
Rapture
09 Feb 2010, 22:38
De mai bine de o saptamana am dat comanda si nici acu' nu mi-a ajuns coletu'.
De mai bine de o saptamana am dat comanda si nici acu' nu mi-a ajuns coletu'.
Tot ce trece prin mana Postei Romane atinge viteza melcului turbat :)
Comandati si voi din UK ceea ce va trebuie, ca ajunge in 3 zile...:D
illotempore2002
11 Feb 2010, 09:35
Azi la 4 dimineata m-am trezit sunata la interfon de cineva. Cand ma dau jos din pat, imi scufund talpile goale, pana la glezne, intr-un strat de apa rece ca gheata. Ma suna vecina de dedesubt sa-mi zica ca am inundat-o :(
Mi s-a topit zapada pe terasa si s-a infiltrar prin crapaturile din ciment si mi-a intrat in casa. :((
Azi la 4 dimineata m-am trezit sunata la interfon de cineva.
Dick Laurent is dead...
=))
On: sunt nefericit ca sunt inca in sesiune.
Pitbull
11 Feb 2010, 12:39
S-a dus în mä-sa feeria hibernalä de asearä... =((
Sunt nefericit ca la Pitbull ninge si la mine ploua...
Pt. ca incepe sa se duca dracu' toata zapada!
Ieri seara, ningea puternic + viscol, ca astazi sa ploua... ce vreme! Detest mocirla care se face pe jos :(!
Sinteti ca aia din peninsula, n-aveti despre ce vorbi, ii dati inainte cu timpul probabil...(:|
tocmai, ca noi avem despre ce vorbi!.... :D
Rapture
12 Feb 2010, 13:15
Din lipsa de respect ce am avut-o pentru asa-zisul "profesor"de logica, care de altfel gandeste al naibii de ilogic, am incasat un 3 . That fucking perv! Astfel de specimene n-ar trebui sa predea. Nici macar n-ar trebui sa ia o diploma. Nu stiu cum a indraznit sa-mi zambeasca la sfarsitul orei. Hai sictir!
Mi-am luxat o glezna si am infatisare importanta miercuri dimineata Floyd cum dau de tine?
Rapture
17 Feb 2010, 15:36
Noh, pentru ca exista doctori prosti. In urma cu 2 zile unu' m-a diagnosticat cu cancer la sani, facandu-ma ca 2 zile sa ma simt ca-n iad, pana sa aflu ca nu era deloc adevarat. Totusi, mi-s fericita ca exista si doctori buni care stiu din prima ce am.
rapture, sa nu ma intelegi gresit........eu zic, totusi, sa vezi si un al treilea. tin pumnii sa treci peste soc!
Rapture
17 Feb 2010, 18:53
@ Pipes : Al doilea doctor mi-a spus ca e mastoza fibrochistica, ceea ce mi se pare un diagnostic logic (m-am informat mai mult in legatura cu aceste 2 afectiuni :D )
Mergi si la un al treilea doctor, dar neaparat sa fie macar doctor primar. Am avut niste experiente neplacute cu cel putin doi medici "specialisti".
Sunt nefericită pentru că ceva m-a dat peste cap... şi nu înţeleg ce anume, de ce şi mai ales ce am. :))
copila_satanista
23 Feb 2010, 13:40
astenie ;)
hellsteed
23 Feb 2010, 14:00
Sunt nefericită pentru că ceva m-a dat peste cap... şi nu înţeleg ce anume, de ce şi mai ales ce am. :))
Cat de des ti se intampla asta ?
Senzaţia asta nu îmi amintesc să o fi avut vreodată. :P
Cred că am fost prea sinceră cu un "el" şi l-am speriat. :|
bogdan0125
23 Feb 2010, 20:39
Sunt fericit pentru ca nu am motive sa fiu nefericit (momentan).
Ai încurcat topicul. Aici ar fi mers "sunt nefericit că nu am motive să fiu fericit". :))
shadowofnight
24 Feb 2010, 18:29
80% din colegii mei de clasa sunt niste ipocriti batuti in cap care invata exclusiv pentru note. :( :|
copila_satanista
25 Feb 2010, 19:59
bucura-te ca macar te mai enerveaza colegii de clasa si nu aia de la job ;)
Rapture
25 Feb 2010, 20:01
bucura-te ca macar te mai enerveaza colegii de clasa si nu aia de la job ;)
sa-nteleg ca babutele-si fac bine treaba =))
copila_satanista
25 Feb 2010, 20:05
:)) mi-ai zis-o ... norocul meu ca eu stau bine cu neuronii ca nu mi se supara repede :) ma refeream mai mult la faptul ca as mai vrea sa fiu si eu la liceu / faculta d-astea cu colegi de clasa ;)
Rapture
25 Feb 2010, 20:35
E bine de tine, eu stau prost cu nervii.
Hai ca vin si eu cu pasurile mele, doar de dragul de a fi ontopic. Sunt nefericita pentru ca nu am pic de inspiratie, iar 7 compozitii asteapta sa fie create. As trage pe dreapta, dar nu vreau sa-l supar pe Ovidius.
copila_satanista
25 Feb 2010, 20:41
In general cred ca daca te chinui mult fix atunci nu vine... goleste-ti nitzel mintea si-apoi incepe ceva fara sa te gandesti prea intens la cum o sa fie ... poate iese ;) . Baga daca vrei o melodie faina si fa niste atmosfera visatoare alea alea :)
omudindulap
26 Feb 2010, 21:30
..pt ca m-am intors de la teatru. Back to the (fucking) real life..:(
omudindulap
26 Feb 2010, 22:02
Oh, daaaaa...
Viata e de cacat, tu fa-o sa para de zahar... :)
omudindulap
26 Feb 2010, 22:20
:))
Ok, o sa-ncerc, desi is sceptic. Sa nu dau in diabet..
BLACK-SPIDER
27 Feb 2010, 01:55
O vorba adevarata spusa de Parazitii "viata e ca parul din cur, scurta si plina de kkt! ";)
Pentru ca mi-am aflat orarul pe sem 2 :| Lunea am 9 ore cu o pauza intre ele, deci o sa fiu plecat cam 11 ore de acasa. Marti am 8 ore cu o pauza de 3 intre ele, dar in care nu prea are sens sa ma duc pe acasa, inca o pauza de o ora, deci o sa fiu plecat vreo 13 ore de acasa. Miercuri, chiar daca e mai lejer tot am ore pana la 8 seara, deci iar nu pot vedea filmele de la cinemateca... de fapt de ce sa-mi fac probleme cu filmele de la cinemateca, in ritmul asta o sa vad maxim 4 filme pe luna acasa. Si ca sa fie totul perfect in fiecare zi incep de la 8 dimineata :|
Şi eu tocmai ajunsesem la concluzia că masterul mă solicită "cam" şapte zile pe săptămână şi ore cu nemiluita pe zi. :))
Norocul meu că pot sta în camera mea în tot acest timp. :P
Rapture
27 Feb 2010, 11:43
Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.
...ma paste o raceala...:-<
Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.
Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.
Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))
BLACK-SPIDER
27 Feb 2010, 16:21
...ma paste o raceala...:-<
Baga Coldrex tata :D
BLACK-SPIDER
27 Feb 2010, 16:25
Maine cred ca o sa aflu rezultatul examenului de admitere in profesie sustinut joi si vineri, a fost grila si a fost jale, dupa baremul afisat la ultima materie am comis-o rau de tot. Nu-i nimic....e doar a 3-a oara cand o sa il pic >:)
M-am saturat de Romanica, ma bate gandul sa o tai pe dincolo ...:-S
paul_aramis
27 Feb 2010, 17:46
Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.
Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))
liviu, dacă nu le ştii încă, citeşte legile lui Murphy pentru studenţi. ajută.;)
şi ... primii 5 ani sunt mai grei. pân'ajungi în anul 3.
Simpatice regulile alea :)) Chiar nu le citisem.
Orarul este astfel stabilit incat fiecare student sa piarda maximum de timp intre ore.
Problema mea de mai sus :))
Daca un student trebuie sa invete, va sustine ce acel curs este absolut inutil
Daca e vorba de marketing la medicina atunci e perfect adevarat. Cam asta mi se pare singurul din primul an.
Asa am auzit si eu, din anul 3 diferenta dintre ani nu mai e asa mare. Oricum la un moment dat se ajunge la obisnuinta, indiferent de cat de incarcat e programul fata de inainte. Dupa o vacanta de 4 ani=liceu ceva munca e bine venita :D
paul_aramis
27 Feb 2010, 18:22
un pic off-topic:
- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale universităţii
- 80% din examen se bazează pe singura carte din bibliografie pe care nu ai citit-o
- fiecare profesor îşi închipuie că nu ai altceva mai bun de făcut decât să înveţi pentru cursul lui.
- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale ...
oraşului.
Păţită!!! :))
Mi-a clacat hard disk-ul :|
BLACK-SPIDER
01 Mar 2010, 18:39
Dupa cum era de asteptat, azi am primit confirmarea : am picat examenul :(
Nu mai vreau ca acest zid al plangerii sa fie in van; cel mai trist motiv al lunii va fi "inveselit" cu cate un film pe DVD. Ce ziceti?
Nu mai vreau ca acest zid al plangerii sa fie in van; cel mai trist motiv al lunii va fi "inveselit" cu cate un film pe DVD. Ce ziceti?
Şi cum vei şti că omul în "întristarea" lui... nu minte? :-? :D
hellsteed
01 Mar 2010, 23:32
Aseara pe cand imi relaxam pleoapele pana sa adorm am avut o revelatie a mortii. Ca niciodata m-am simtit nimicit si ingrozit de sentiment. Ce am de pierdut ?
P.S : Cu toata ca zilele mi le innec in hohote de ras... pur si simplu.
Neuptolem
02 Mar 2010, 22:16
Sunt nefericit pentru ca masina timpului nu functioneaza asa cum mi-as dori, nu ma pot intoarce inapoi in timp asa cum mi-as dori. Pot castiga atitudinea din 2004 dar nu o pot mentine, functioneaza ca un motor vechi de Porsche, chiar daca e Porsche, dar e vechi....fiindca pur si simplu nu mai e 2004, e 2010 and the future is dark.
Totul e imprevizibil, succesul si reusita sunt puse sub indoiala pt ca s-au intamplat prea multe si asta imi da fiori. Nu stiu ce va fi, nu cunosc anii astia, nu asa mi-am imaginat viitorul, nu asta gandeam in 2004. Dar incerc sa-mi pastrez sangele rece si sa merg mai departe.
(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)
(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)
Dar ce ai tratat tu serios... în lumea virtuală, bineînţeles? :D
Neuptolem
02 Mar 2010, 22:38
Da, pai sunt subiecte de vorbit cu psihoterapeutul. De parca ala te poate ajuta cumva. :))
Ce cauta pe CineMagia??? Nu voi intelege niciodata.
Nu că mi-ai fi răspuns la întrebare... oricum, topicuri de genul ăsta găseşti în mai toate cafenelele altor forumuri.
Neuptolem
02 Mar 2010, 22:48
oricum, topicuri de genul ăsta găseşti în mai toate cafenelele altor forumuri.
Hai nu ma-'nnebuni, pe buune??? :| Mai exista nefericiti si pe alte forumuri decat cinemagia?
Deci nu sunt singurul / nu suntem singurii.
Nu te înnebunesc, stai liniştit... chiar nu am nicio legătură. ;)
On topic: mă disperă că încă nu am reuşit să le dau de capăt css-urilor şi altor litere. :))
illotempore2002
03 Mar 2010, 08:14
Sunt nefericita pt ca nu am mai vazut un film de ceva vreme. Ca nu am mai avut timp :(
hellsteed
03 Mar 2010, 10:27
Eu nu am dispozitia necesara sa vad un film. Simt ca pierd doua ore indiferent ca e a masterpiece or not... SI hardu mi-e plind de capodopere...
StefanDo
03 Mar 2010, 10:29
mda, dupa filipineze care chicotesc 5 minute pentru 20 de euro te duci, da' o capodopera de doua ore nu vrei sa vezi... :)
Neuptolem
03 Mar 2010, 11:58
Pai pt noi romanii, filipineze, care mai si chicotesc, mai rar, filme sunt cu gramada.
hellsteed
03 Mar 2010, 12:21
mda, dupa filipineze care chicotesc 5 minute pentru 20 de euro te duci, da' o capodopera de doua ore nu vrei sa vezi... :)
It happened once ! Hello ! It was an act of curiosity ! Nu frecventez cabarete cu iz de bordel in fiecare seara sau ocazional. :) Si viata nu e ca-n filme :)
Incerc sa ma eliberez de aceasta constrangere dar parca n-am dispozitia necesara. Fiindca ma intereseaza anumite aspecte din domeniu consum multa energie belind ochii la fiecare cadru si cu aer de asta stiintific imi inhib empatia. But im trying you know.
illotempore2002
03 Mar 2010, 14:53
Hellsteed pt faza cu filipineza nu ai nici o scuza. Pur si simplu, este impardonabil. baietii de pe acest forum nu te vor uita niciodata.
StefanDo
03 Mar 2010, 15:47
lasa, hellsteed, ca-ti aduce illo o filipineza la intalnirea de la sfarsitul lunii si-ai sa vezi cum capata aripi empatia... :)
mda, 'fusai' si eu ca omu' la fotbal dupa o perioada destul de lunga de pauza.
ma lovii la tibie, se umfla, no more football for me... in the next weeks.. :(
pentru ca trebuie sa plec maine din localitate si ma simt foarte obosita
BLACK-SPIDER
06 Mar 2010, 22:20
N-am de la cine lua bani imprumut :( Se ofera cineva, doar 300 de euro imi trebuie :D
Gloria, mai e valabila oferta cu DVD-ul?
Am o presimtire rea. :))
Rapture
07 Mar 2010, 00:39
Durerile de oase nu inceteaza sa tot revina. Se pare ca va trebui sa ma-mprietenesc cu ele.
Neuptolem
07 Mar 2010, 00:44
Era 15:30. Azi. Ma asezasem sa ma odihnesc putin inainte de a incepe sa scriu ceva ce l-a innebunit pe Pitbull. Aveam si cafeaua pregatita. Dar am adormit..dus..profund...n-am mai stiut de mine...cateva cosmaruri incalcite, montate subred si cu intermitente din mai multe domenii se intretaiau vijelios stresandu-ma in timp ce dormeam...m-am trezit speriat, angoasa mi se citea pe fata, niste cearcane bizare ca si cum as fi calatorit dincolo...era 17:45, un soare palid de martie taia pe fereastra vantul unui viitor pustiu. In cateva secunde am fost in picioare si spre surprinderea mea eram hotarat sa ies din starea aia de dupa cosmaruri. M-am spalat pe fata insistent la baie apoi am deschis geamul si am tras pe nari frigul de afara. Peste tot, nici tipenie de om. Doar frig. Si vant. Apoi m-am uitat peste colile scrise si la ceas. Era tarziu...m-am indreptat spre calculator si am intrat pe CineMagia - forum. Si am vrut sa scriu asta. Dar am ezitat. Traiam realitatea cruda, anul 2010, and the future is dark..bine, nici in cacaturile alea de "vise" nu era mai bine. Incoltit de cosmaruri din toate partile am inteles ca singura evadare e..scrisul. Ultimele scenarii. Acolo unde eroi cutezatori pun capat unor rahaturi de care s-au saturat sa indure.
sunt nefericita pt ca ma doare burta:((
Rapture
08 Mar 2010, 16:16
Sunt nefericita pentru ca in momentul in care ma loveste o idee, nu pot astepta sa o pun pe foaie. Din aceasta pricina m-am trezit azi dimineata, cand pictam, purtand doar o pereche de boxeri si un sutien, si am flamanzit pentru ca m-a lovit o alta idee chiar inainte de a pleca sa cumpar paine :"> . Ma intreb oare ce m-as face daca mi-ar veni idei stand pe buda.
Chambord
08 Mar 2010, 16:22
Din aceasta pricina m-am trezit azi dimineata, cand pictam, purtand doar o pereche de boxeri si un sutien.
photos to prove that ? ;;)
Ma intreb oare ce m-as face daca mi-ar veni idei stand pe buda
Sa ai un creion la tine k hartie e destula :))
copila_satanista
10 Mar 2010, 15:25
sunt la munca si nu mai trece odata timpul ... cred ca se si observa avand in vedere ca tot postez treburi nule :D
Rapture
19 Mar 2010, 20:40
1. Am anemie, asa ca ma doare capul ingrozitor de tare.
2. Azi dimineata a trebuit sa ma trezesc la 6 pentru a picta (nu m-am mai trezit asa de devreme de cativa ani).
3. Am luat niste papuci sport care produc foarte usor bataturi. Iar cum mie imi place sa merg, am acum besici sub degetele de la piciorul drept si sub ouale ambelor picioare.
Voi rata practica din Croatia... :(
For dragomara
http://www.trilulilu.ro/hrista19aida/9f250cf814b2f4
Rapture
21 Mar 2010, 19:58
Azi a fost o zi de tot rahatu'. Bunicii mei au uitat ca e ziua mea, asa ca dupa ce au aflat, m-au tinut pentru cateva ore bune la ei cu toate felurile de mancare, drept cadou, astfel stricandu-mi toate planurile. Dar nu-i nimic, am tot respectul pentru ei.
Chambord
21 Mar 2010, 20:07
catre toate echipajele de useri din Bacau:
PARTY LA RAPTURE ACASA IN NOAPTEA ASTA !!! <:-P
Aduceti bautura si gagici, fiecare din ce puteti shuti de pe-acasa !! Sa fie cat mai multe !
Pot sa vin si eu?
Fac vreo 4 ore pe drumurile patriei.B-)
Chambord
21 Mar 2010, 20:20
Hai ! Stii si niste unguroaice sau alte nationalitati conlocuitoare dornice de party ? Ia-le si pe ele.
Rapture
21 Mar 2010, 20:23
Aoleu! Da' prieteni aveti? ;;)
Ioi, danke schon, Chamb. Nu am cum - tocmai am vb cu soferul si are o problema. Dar cu proxima deplasare in zona dau un semn.;)
PS
Bozgoraica-mi e bortoasa. :D
copila_satanista
24 Mar 2010, 09:56
mi-e somnic si ma ia cu astenie ...
illotempore2002
24 Mar 2010, 10:02
Lasa Copilo, ca o sa ai timp liber la pensie :)) (apropo de ce comentai la timpul liber al lui Liviu)
copila_satanista
24 Mar 2010, 11:02
hai maaa :(( :D eu zic ca mai fac eu rost de timp pe ici pe colo si pana atunci ca altfel nu ma mai joc :|
illotempore2002
24 Mar 2010, 11:24
Nu, stai linistita, nu ai sa gasesti timp nici pe ici nici pe colo. Decat daca te mariti cu unul batran si bogat :D
copila_satanista
24 Mar 2010, 11:29
=)) gata m-ai facut sa rad
copila_satanista
25 Mar 2010, 12:19
trec protestatarii pe victoriei si incepe sa ma doara capul de cata harmalaie fac :((
Cinemania
25 Mar 2010, 14:48
aha, deci de aia era atata politie pe acolo pe la amiaza =))
nu stiam ce dreacu se intampla
bogdan0125
25 Mar 2010, 21:33
Acum sunt foarte nefericit pentru ca nu-mi merge calculatorul de o saptamana. ( acum sunt pe un calculator unde nu pot decat sa stau pe interenet, fara sa pot vedea filme sau sa descarc programe :(:( )
Rapture
25 Mar 2010, 22:15
Pentru ca nu stiu daca lui Ovidiu ii convine sa pictez icoane catolice. Nu l-as suna numai pentru asta :( .
Neuptolem
30 Mar 2010, 20:13
..am pierdut azi 2 ore pe CineMagia.
bogdan0125
31 Mar 2010, 18:03
Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.
copila_satanista
31 Mar 2010, 18:38
da ce-are mai calcu ala de-i asa inchielitzat? :-/
S.naicuL
31 Mar 2010, 19:03
"s-a stricat" ?? :)) =))
Pitbull
31 Mar 2010, 19:09
Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.
A stat douä säptämâni färä sä se repare...? Si ce-a fäcut în tot timpul ästa?
Pun-te cu biciu' pe el! Si sä nu-i mai dai oväz pân-la Pasti! Auzi la el - al naibii, cal! Numai la cälätorii îi stä capu'!
On-topic:
- Sunt nefericit cä o grupä nouä de elevi peledisti si-au amânat începerea cursurilor cu o lunä jumate! :( Nu-mi mai iau miel de Pasti, îmi iau doar fleici de vitä de la mäcelärie...
buticut
05 Apr 2010, 03:40
Sunt nefericita pentru ca tocmai am auzit de cutremurul care a zguduit America, in special zona Mexicali, Bajo California. Sper sa nu se lase cu victime.
paul_aramis
05 Apr 2010, 05:14
măi buticuţ, sezi mămos, că la sudiştii ăia e ceva obişnuit să se dea huţa-huţa cu pământu'. ş-apoi america-i mare fată, la noi acilea la ţară nice că s-a simţit ceva ...
buticut
06 Apr 2010, 00:10
Oricum chestiile astea inca ma deprima...Haiti,Chile,Bajo California - mor oameni nevinovati, sunt victime colaterale, pentru ca raul de pe pamant ni-l facem cu mana noastra.
Rapture
12 Apr 2010, 13:06
Azi credeam ca va fi o zi frumoasa, dar s-a dovedit a fi contrariul. Inca de dimineata ziua a fost de rahat. Am pus ceasul sa sune la 7, dar cand a sunat l-am programat la 7:30; ori n-a mai sunat, ori de somn am apasat inconstienta pe oprire, dar oricum a fost m-am trezit la 9:08. Simteam ca-nnebunesc, am pierdut controlul asupra situatiei stiind ca la 9 trebuia sa fiu in atelier. Urasc sa intarzii (mai ales cand vine vorba de domnul Ovidiu, unde-i respectul fata de el ? ).
Dupa frumoasa criza de nervi am ajuns intr-un final la atelier (pe la 9:40) . Am rasuflat usurata cand am vazut ca el nu era prezent. Mi-am salutat colegii, am vorbit cu ei si l-am sunat pe Ovidiu. A spus ca nu poate veni, asa ca m-am enervat din nou si am plecat impreuna cu Ioana si Coman.
Ajunsa acasa mi-am manifestat nemultumirea facand curatenie, iar acum nu pot da de Cosmin pentru a-i spune ca nu ma pot intalni astazi cu el. Nenorocitul are telefonul inchis.
Pfff, sper ca domnul Marius va fi prezent la teatru (si restul cetei) .
Neuptolem
13 Apr 2010, 00:10
Femeile...
Persoanele de care am acum nevoie fie sunt plecate din ţară, fie sunt... în altă reţea. :|
RomaniaMare
17 Apr 2010, 19:34
Sunt nefericit că lucrurile nu merg bine în România.
RomaniaMare
17 Apr 2010, 19:37
Sunt nefericit pentru că relația cu prietena mea a intrat într-o perioadă dificilă.
I'm so unhappy !:(
Life's a bitch until you die!
Dap, asta-i concluzia de azi.
După ce am amânat până în ultima clipă proictele pe care trebuie să le termin, m-am hotărât ca weekedul ăsta să re rezolv. Nimic aiurea, doar că tocmai AZI primesc un telefon de la un fost coleg de facultate [pe care nu l-am mai văzut de vreun an :-<] spunându-mi că are două bilete la Haggard. X( Care Haggard nu ţineam neapărat să-l revăd, dar nu aş fi refuzat o aşa invitaţie pentru nimic în lume. Doar că nu am cum să ajung acolo atât de repede... şi când mă gândesc că sunt numai la 60 de km de Cluj... :((
Pitbull
19 Apr 2010, 08:17
Fiindcä escrocii äia cu casa iar mä sicaneazä - si numai de-ai dracu', cä deja am câstigat si fondul, si apelul.
portofel
19 Apr 2010, 11:50
sunt nefericita...extrem de nefericita,fiindca nu ma simt implinita profesional....si nici in viata particulara parca nu e asa cum as fi vrut eu.Mi-e sa nu clachez....
shooter
19 Apr 2010, 12:09
trebuie sa te agati de lucrurile frumoase din viata ta...trebuie sa existe ceva frumos care sa-ti ofere speranta
copila_satanista
19 Apr 2010, 12:10
vb lui tata : sunt trei planuri in care cautam fericirea: viata personala, viata sociala si viata profesionala. nu prea e om sa nu fie nemultumit de cel putin unul din cele 3.
eu zic sa tzii capul si moralul sus ca ceva ceva tot iese spre deosebire de atunci cand te lasi sa clachezi :) nu face greseala sa crezi ca esti o anomalie, asta e viata cu bune si rele. pana si cei la care poate te uiti cu admiratie au momentele lor proaste
portofel
19 Apr 2010, 15:06
Sa stii ca asa e,mersi de sfat,Copila!Optimismul e cel mai bun ,desi eu am o fire pesimista.
Animalutz10
19 Apr 2010, 15:52
Sunt nefericit pentru ca azi a inceput hadicapatiunea aia de scoala :(( =(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:-&
RomaniaMare
19 Apr 2010, 22:19
îmi e foarte-foarte dor de oraşul meu frumos, prima capitală a Ţării Româneşti, mi-e dor de magnolii înflorite, de pădurile de foioase prin care ne făceam veacul, de dealul pe care ne refugiam când se spărgea barajul de la Vidraru :) , de Mânăstirea din spatele blocului, cea a cărei livadă de pomni fructiferi o "călcam" atât de des şi evident total ilegal, mi-e doar de crimele lui pasionale, şi de profesorul de istorie, Trăznea, cel a cărui mama îi spunea mereu "să fii bun cu copiii". Mi-e doar de fiecare centimetru de cer şi de fiecare stea pe care-am privit-o în iernile-n care-l prosteam pe frate-miu să mă tragă cu sania, cea în care io stăteam culcată pe spate privind hipnotizată, cerul. Pe cât îmi e de dor pe atât mă doare ori de câtre ori revin acasă, acolo unde neschimbate au rămas doar amintirile mele.
hmmm....Tîrgoviște ?
BLACK-SPIDER
20 Apr 2010, 01:47
Aseara nu am apucat sa vad meciul si azi am aflat rezultatul de un prieten dinamovist care avea doar ''Cra! Cra! Cra!'' la status! X( :( Stoichita isi mai cerea scuze, dar cu ce ne mai incalzesc acum scuzele lui! Pt. o echipa care are pretentii de Cupe Europene, ar trebui catalogata aceasta umilinta ca o catastrofa! Nu se poate sa iei 4 goluri intr-o repriza si sa nu fii in stare de nimic in atac ! X( X( X(
copila_satanista
20 Apr 2010, 15:42
desi nu prea le am cu d-astea ma doare gatul si spatele de la cum am stat la biroi si nu trece dammit
RomaniaMare
23 Apr 2010, 01:04
Nu mai stau la calculator. Ieri seară mi-a mirosit a mâncare... oribilă, şi nu e nicio bucătărie lângă dormitor, azi miroase a W.C.! :(( :(( :(( Mă gândesc că s-o fi dus dracului vreun condensator, unde PCul merge aproape continuu. Da'totuşi unde mă ustură şi ochii, şi-n gât cred că totul e doar în mintea mea... sau o fi pământul de la flori, sau poate vine de-afară, unde e geamul deschis aproape continuu?! :-? :-& :-&
Poate cîteva ore de sport o să ajute.....cel puțin eu așa fac.
Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))
RomaniaMare
23 Apr 2010, 18:19
Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))
:))
Nu,nu EA Sports....Sport în aer liber,sport în sală,alergat în parc - în fond orice care îţi pune muşchii în mişcare şi îţi odihneşre mintea .
Pe mine mă ajută 4 ore de volei,după care mă simt şi eu om...
copila_satanista
27 Apr 2010, 09:28
drago desi imi dau seama ca ziua de ieri a fost de zece ori mai tampita pentru tine decat credeam ca a fost pentru mine, pot sa spun ca ai un stil delicios de a nara :)
keepwalking
27 Apr 2010, 09:39
da, bravo dragomarei pentru relatare!:)
chestia cu "CAR-ul tiganesc" e foarte interesanta.
poate ne da amanunte.
RomaniaMare
27 Apr 2010, 14:37
Sunt nefericit pentru ca am mult de munca!
RM, unii pentru asta ar fi fericiti. ;)
copila_satanista
28 Apr 2010, 12:38
sunt nefericita ca asa vrea ziua asta idioata
Andrey9211
28 Apr 2010, 15:49
sunt nefericit pt ca am entorsa la genunchi si mi s-a umflat si nu mai pot sa joc basket !:-S
...dar, pe de altă parte, eliminarea prematură a celor mai puternice echipe din fotbal și respectiv din hochei pe gheață, m-a mâhnit întrucâtva.
Pitbull
29 Apr 2010, 10:34
Pentru cä alimentara de unde-mi luam brânzä de burduf pentru macaroane a fost înlocuitä cu un Cris-Tim, si acum va trebui sä umblu prin tot cartierul ori de câte ori am nevoie...
Si pentru cä ne-au fäcut supermarket, da' n-avem unde sä ne legäm câinii, la poartä!
Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 13:08
sint nefericit pt k nu-i pot avea pe toti prietenii mei apropiati linga mine, sa se bucure de acest oras minunat care e lisabona... (eu le-am lansat invitatia la 'spare bedroom', acu sa vdm care vine :-/ - deocamdata, in the king-size bed din 'suita marilyn' a hotelului ar incapea 4, iar pe canapea ink unu ;) )
bremen1980
29 Apr 2010, 13:16
Am terminat de citit '' Anul mortii lui Ricardo Reies '' de Saramago si sunt si eu tare curios sa vad Lisabona .Vreau sa vad gigantul Adamastor.
RomaniaMare
30 Apr 2010, 23:36
Nu și atunci cînd faci facultatea+facultatea II(masterul mai exact)+serviciul....și cînd dormi 3 ore în 4 zile....
robbiex2
02 May 2010, 00:56
dureaza mult sa gasesc filme pe placul meu si "sa-mi fac plinu' " in pc (:|
RomaniaMare
03 May 2010, 02:24
Nu și atunci cînd faci facultatea+facultatea II(masterul mai exact)+serviciul....și cînd dormi 3 ore în 4 zile....
Nu te supăra pe mine, da'la cât de des şi la ce ore te văd io pe tine pe-aici nu s-ar părea că dai în brânci: nici la muncă, nici acasă!! ;) :P
Aşa e atunci cînd cari notebookul cu tine toată ziua şi cînd eşti dependent de net.Te greşeşti referitor la datul în brînci. Acum de exemplu scriu de la muncă.Ce vrei să fac să treacă mai uşor orele de muncă? .....Mai intru şi eu din cînd în cînd pe net (şi îndeosebi pe Cinemagia).
Aşa că îmi datorezi ceva scuze (nu că m-aş fi supărat).Salut.
RomaniaMare
03 May 2010, 06:51
UIte cum facem: dacă jobul tău ţine de CineMagia îţi dau o căruţă de scuze, dacă nu, te trec la Ignore, nu de alta da'io chiar nu am timpul tău, şi deci nu pot ţine pasul cu tine. ;)
Nu,jobul meu nu ţine de Cinemagia.Sunt jurist,lucrez în departamentul juridic,secţiunea Arhivă la o firmă de asigurări.Pentru că vreau să avansez în carieră,am cerut să mi se dea mai mult de muncă.Iar pentru că acum am mult de muncă(aş spune chiar ft mult,mă cam depăşesc obligaţiile),îmi petrec nopţile la serviciu.Aici,din cînd în cînd,mai intru pe net,îndeosebi pe Cinemagia.
PS:Oricum,îs cam obişnuit cu astfel de programe de muncă.Vara asta am fost cu W&T în SUA- acolo am lucrat 20/24 timp de 3 luni jumate.
PPS:Nu am înţeles faza cu Ignore-ul....
Care vara, RM, ca asta nici n-a inceput? :D
Altfel, pe mine ma amuza atat cei care se plang ca au prea mult de munca intr-o tara in care lumea nu se prea inghesuie s-o faca si acum chiar de-ar vrea nu prea gaseste, dar si cei care invoca prezenta cuiva pe forum pentru a sugera lipsa de ocupatie a respectivului. Celor din a doua categorie le explic pe scurt: foarte multi dintre cei care 'ard gazul' pe cinemagia au treaba online si exista optiunea tab multiplu. :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.