PDA

View Full Version : Sunt nefericit/a pentru ca...

Pages : 1 2 3 4 [5] 6

Chambord
04 Nov 2010, 16:03
Dar acum am descoperit o marca ceheasca, nu stiu cum a cazut in miinile mele, care nu-mi face rau deloc, nici macar nu ma ameteste, numa ca am devenit un fel de addict :D

Budweiser ? :P
Speaking of beer, i'm going thru the Grolsch phase (and I totally love the bottle with the swing-top cap and the puff ! :) )

http://www.sunsetstudio.net/images/Grolsch_beugel_e.jpg

keepwalking
04 Nov 2010, 16:06
da, dopul e misto la berea asta olandeza, dar gustul e cam naspa, prea amarui.

Chambord
04 Nov 2010, 16:26
Pai asta e unul din motivele pt care imi place. Nu e bere de aia de baut cu butoiul. E mai speciala, mai "indrazneata" :) A propos, e un local Oscar parca, in Iasi, pe Lascar Catargi cum urci, pe dreapta. Am dat gata si acolo vreo cateva din astea la o "cina de afaceri" acu vreo 2 sapt. La portiile imense pe care le au aia, mergea unsa :)

keepwalking
04 Nov 2010, 16:29
da, acolo am vazut ca au si niste pliante publicitare cu berea asta, pe mese.

rvn
04 Nov 2010, 17:18
Keep vezi ca se poate da ignore :) .
poate, dar nu vrea.
acum vreo 15 ani am baut o sticla din asta de bere bruna.
nu era deloc amaruie, din contra, avea un gust deosebit, aducea putin a zahar ars. sticla o mai am si azi. tin borsul in ea

anaemona
04 Nov 2010, 17:39
Keep vezi ca se poate da ignore :) .
acum vreo 15 ani am baut o sticla din asta de bere bruna.
nu era deloc amaruie, din contra, avea un gust deosebit, aducea putin a zahar ars. sticla o mai am si azi. tin borsul in ea

:)) rvn, nu rid de tine, din contra, apreciez inventivitatea romanilor. N-ar avea nici o sansa consumerismul daca toti americanii ar fi romani ;)

Chamb, Kozel se numeste berea, e la cutie, nu la sticla si are un tap in poza, mie mi s-a parut a fi ursulet initial, dar cind m-am uitat mai atenta nu mai era :))

rvn
04 Nov 2010, 17:53
rvn, nu rid de tine, din contra, apreciez inventivitatea romanilor. N-ar avea nici o sansa consumerismul daca toti americanii ar fi romani ;)

ba chiar e de ras.
uite, vezi, reminiscenta ceausista: nimic nu se iroseste, totul se recupereaza! cei 3 r.
si alta chestie: la noi, continutul este atat de slab, incat mai multa valoare are ambalajul.
am auzit de multe ori gospodinele cand cumparau anumite produse alimetare in magazine, ca le preferau in primul rand pentru ambalaje, pe care le refoloseau.

anaemona
04 Nov 2010, 18:05
rvn, Ceausescu a fost pionier intr-un domeniu pe care alte tari nici nu-l aminteau pe vremea aia. Daca te uiti in jurul tau cred ca ti-ai fi dorit sa fie mai multi Rs si mai putina risipa (la naiba, ca tot cu R incepe :)) ) in ziua de azi. Eu categoric mi-as dori sa pot duce inapoi sticla de lapte si nu sa platesc ambalaj de plastic sau carton si la fel la apa/ulei/bere - sa dispara sticlele de plastic si sa se reintroduca sticla pe cod de culori. Uleiul, spre exemplu, se degradeaza la lumina si cei care inventasera sticla maro pentru ulei pe vremea aia nu erau prosti deloc ;)

rvn
04 Nov 2010, 18:51
ana,
eu regret multe chestii dinainte de 89, care au disparut.
apropos de Ceausescu....
a avut o parte buna, daca se poate spune asa: ne-a educat prin munca(comunista, e-adevarat) si ne-a aratat ca e bine sa respectam lucrurile bune si frumoase care exista pe lumea asta, pentru ca cineva a muncit sa creeze ca noi sa ne bucuram
pacat ca nu s-a schimbat optica si cei care l-au indepartat, n-au inteles ca cea mai importanta pentru tara e educatia. au inlocuit-o brusc si total pe-aia ceausista, cu.....nimic.
si fiindca tot suntem la unul din topicurile despre fericire, pot spune ca eu sunt trista si dezamagita ca tinerii de azi gasesc in superficialitate o scuza ca justifice neimplinirile pe plan profesional, personal...etc.

dragonfly_drk
10 Nov 2010, 21:20
de fiecare data cand faci ceva pentru cineva, acel cineva nu vede, nu apreciaza. ajungi la un moment dat, sa renunti la placeri si nevoi personale ca sa ii faci fericiti pe cei de langa tine... spui, lasa, e spre binele celor din jur. daca ei sunt fericiti, si eu sunt fericit/a. si ajungi la sfarsit, la concluzia ca persoanele respective nici macar nu au vazut ce ai facut pentru ele. cate sacrificii, cat efort... cat egoism.
am renuntat la tot pentru niste oameni, care pana la urma nici macar nu meritau... pentru ca o data ce le dai ceva, ei vor tot mai mult.

si ce ma mai enerveaza cel mai tare: de ce trebuie eu sa platesc intotdeauna pentru greselile celorlalti?

am hotarat... de maine ma apuc de etnobotanice...si nu ma las pana nu mor... :))

Rapture
10 Nov 2010, 22:22
am hotarat... de maine ma apuc de etnobotanice...si nu ma las pana nu mor... :))

Sa nu iei de la Coffee shop-uri, sunt nesanatoase. Daca vrei, iti vand io. Naturale, sanatoase :> :)).

dragonfly_drk
10 Nov 2010, 22:30
hmmm... good idea. ce vinzi si la ce pret?

danonino
10 Nov 2010, 22:34
ana,
apropos de Ceausescu....
a avut o parte buna, daca se poate spune asa: ne-a educat prin munca(comunista, e-adevarat) si ne-a aratat ca e bine sa respectam lucrurile bune si frumoase care exista pe lumea asta, pentru ca cineva a muncit sa creeze ca noi sa ne bucuram
pacat ca nu s-a schimbat optica si cei care l-au indepartat, n-au inteles ca cea mai importanta pentru tara e educatia. au inlocuit-o brusc si total pe-aia ceausista, cu.....nimic.
si fiindca tot suntem la unul din topicurile despre fericire, pot spune ca eu sunt trista si dezamagita ca tinerii de azi gasesc in superficialitate o scuza ca justifice neimplinirile pe plan profesional, personal...etc.

Omul intotdeauna isi va aduce aminte de momentele bune, dupa ce moare cineva.

Etnobotanice :">

Glumeam. Altfel nu esti in stare sa te distrezi?

matmircea
10 Nov 2010, 22:47
ana,
apropos de Ceausescu....

Omul intotdeauna isi va aduce aminte de momentele bune, dupa ce moare cineva.

Etnobotanice :">

Glumeam. Altfel nu esti in stare sa te distrezi?
chiar asa :)

dragonfly_drk
10 Nov 2010, 22:53
ha, ha... ce amuzanti sunteti voi... ;))

babydihor
11 Nov 2010, 10:58
de fiecare data cand faci ceva pentru cineva, acel cineva nu vede, nu apreciaza. ajungi la un moment dat, sa renunti la placeri si nevoi personale ca sa ii faci fericiti pe cei de langa tine... spui, lasa, e spre binele celor din jur. daca ei sunt fericiti, si eu sunt fericit/a. si ajungi la sfarsit, la concluzia ca persoanele respective nici macar nu au vazut ce ai facut pentru ele. cate sacrificii, cat efort... cat egoism.
am renuntat la tot pentru niste oameni, care pana la urma nici macar nu meritau... pentru ca o data ce le dai ceva, ei vor tot mai mult.

si ce ma mai enerveaza cel mai tare: de ce trebuie eu sa platesc intotdeauna pentru greselile celorlalti?

Etnobotanicele sunt o prostie...chiar ieri am vazut la stiri cati tineri mor din cauza etnobotanicilor si cati ajung in spital in stare grava din cauza ca delireaza sau vorbesc deanpixu din cauza halucinatiilor si a multor efecte ce fac chestiile alea....

copila_satanista
11 Nov 2010, 11:35
babydihor vezi ca asta e topicul de nefericiti, e unu si pentru fericiti :)
dragon_fly, cel mai benefic (pt tine si pt persoana respectiva) mod de a face bine cuiva este sa il faci din suflet, cand se merita si sa nu astepti nimic in schimb ;)
cand "binele" care il faci altora te consuma, ceva nu e deloc ok ... poate in cazul tau e defapt vorba doar de compromisuri pe care le faci si carora nu le gasesti rostul

babydihor
11 Nov 2010, 11:40
scuze am gresit topicul intradevar...mii de scuze si am modificat postarea...:-bd

omudindulap
11 Nov 2010, 12:32
Am aflat abia ieri de asta (http://www.zilelefilmuluiromanesc.ro/orase.html). :(

redmen
11 Nov 2010, 13:12
@omu

Merci.Daca nu postai asta nici eu nu as fi aflat.Maine o sa vad filme.Yuppy.

Windom
11 Nov 2010, 13:23
E un fel de raspuns la ceea ce spuneam in legatura cu filmul romanesc la DVD. Pacat ca-i Sighisoara si nu Reghin...

omudindulap
11 Nov 2010, 13:35
Ce cacat. Ba, nici macar un afis n-am vazut in tot orasul, nimic in ziarele locale. S-o fi vrut a fi un eveniment exclusivist, dracu' stie. Nici aici pe sait nu cred sa fi fost mentionat.
Rusine! X(

redmen
11 Nov 2010, 13:44
Asta e respectul si interesul pe care autoritatile il arata fata de cinematografia romaneasca.Si eu am trecut zilele trecute pe langa cinematograful de aici si nu era nici un afis despre asta.

dragonfly_drk
11 Nov 2010, 14:20
scuze am gresit topicul intradevar...mii de scuze si am modificat postarea...:-bd

bai dihorule... ce naiba faci? :))
tu nu esti normal...
macar schimba poza aia... X(
si sa stii ca la tine ma refeream cand am postat chestia cu nefericirea de ieri seara... inafara de ultima remarca... care nu ti se adrea tie.
asa ca welcome (chiar daca stiu ca ti-ai facut contu numa ca sa ma sicanezi pe mine)
nu-i stres. is curioasa ce pareri o sa ai despre filme... :))
iti dau un sfat... pune-te pe vizionat ca o sa te mananc cu fulgi cu tot... :))
(glumeam... stii, nu?)

chuckyfan
11 Nov 2010, 14:26
m-a apucat o raceala mai mult decat teribila, n-am putut sta nici la scoala.

dragonfly_drk
11 Nov 2010, 14:29
un ceai cald, o plapuma groasa si niste filme horror (dealea de sa iti sperie raceala din tine si fuge)... si desigur: "o ciupitura de dragoste."
:))
P.S. insanatosire grabnica, chucky. (sa stai departe de monitor ca sa nu ne racesti si pe noi, ok?)

chuckyfan
11 Nov 2010, 14:50
da, de unde filme horror si plapuma?

Am foarte mult de invatat. Invatatul cu raceala e una dintre cele mai proaste combinatii:(

dragonfly_drk
11 Nov 2010, 15:06
lasa invatatu.... da-l incolo. acum te apuci si tu de invatat, cand ai o scuza buna? :))
macar azi, relaxeaza-te, linisteste-te... si mai gandeste-te si la tine, nu numai la profii aia rai care te chinuie. ;)
>:) fi si tu un chiulangiu de gasca. sa vezi cum o sa te iubeasc fetele... >:)

chuckyfan
11 Nov 2010, 15:09
Cred ca o sa-ti urmez faptul si maine nu merg numai la geografie>:) .

Daca m-as putea intoarce in timp ar fi cativa oameni de care as "scapa" .
Sti tu care:)

dragonfly_drk
11 Nov 2010, 15:14
:)) da, stiu... ei, bine faci ca mergi numai la geografie. nu cred ca ti-ar lua mai mult de o ora ca sa inveti... si dupaia relax total... :X

chuckyfan
11 Nov 2010, 15:20
Pai n-o sa invat de loc, avem o profesoara foarte de treaba. Nu scriem deloc, doar discutam si ne asculta punandu-ne sa aratam diferite chestii pe harta. Plus ca doar eu sunt interesat, fiind inconjurat de idioti. Uite de ce sunt nefericit in fiecare zi:(

omudindulap
11 Nov 2010, 15:24
Zau ca nu ne intereseaza. Use the fuckin mess.

dragonfly_drk
11 Nov 2010, 15:29
omule, care ti nefericirea?
chucky e racit, ce naiba... are nevoie de sustinere. nu mai fi irascibil... ;)

omudindulap
11 Nov 2010, 15:33
...
Use the fuckin mess.

Rapture
12 Nov 2010, 19:35
Pen' ca azi nu m-am fericit asa cum ma asteptam eu, azi m-am dezamagit. De fapt azi am trecut prin multe etape in 6 ore : fericire -> entuziasm -> plictiseala -> extaz -> frustrare -> anxietate-> dezamagire. :))

redmen
12 Nov 2010, 20:22
Primul pas spre depresie.

chuckyfan
14 Nov 2010, 09:02
Mi-a murit cainele. A fost omorat de alti caini:(( .

chuckyfan
17 Nov 2010, 16:04
Am fost stresat 4 ore de profa' de contabilitate.

PS: E blonda si la propriu si la figurat:|

dragonfly_drk
17 Nov 2010, 23:22
i have no hope!!!

matmircea
17 Nov 2010, 23:36
i have no hope!!!
ti-o dau pe a mea :)

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 00:08
deciziile din trecut imi afecteaza prezentul...
e dureros sa iti dai seama ca ai gresit, cand e prea tarziu...

acum... lameee!!!
(stam pe tusa si sugem degetu')

now, i really have no hope!!!

matmircea
22 Nov 2010, 00:17
eu mai am cate vrei sa iti dau?

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 00:22
de ce sa iau de la altul? ca sa ma amagesc singura cum am facut pana acum?
si ce e cel mai trist ca in amagirea mea, i-am amagit si pe cei din jur... mai bine nu. dar multumesc, oricum... pastreaza speranta pentru cei care intradevar au nevoie de ea... eu nu mai am nevoie.

matmircea
22 Nov 2010, 00:50
end nothing else matters....

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 11:13
adevar graita gura ta... si de ma calca un tren acum... it doesn't matter...

and in the end... la revedere!

matmircea
22 Nov 2010, 15:32

pai nu are cum sa te calce un tren daca nu esti pe calea ferata..dragon...daca gandim asa toti nu mai iesim din casa..daca imi cade o caramida in cap cand ies din bloc?daca..daca...eu zic sa in inchidem toti in casa...nu e bine nici asa daca pica tavanul?
mai lasa atatea daca-uri si gandeste un pic mai pozitiv ce o fi o fi oricui se poate intampla orice..si mie..daca ma calca un tren?who cares? o murit si ala si gata:|

chuckyfan
22 Nov 2010, 17:21
Dreptate ai mircea:) , dar totusi daca moare cineva avem restu' mai mult aer de respirat, nu?

andreiu7z
22 Nov 2010, 17:37
Dreptate ai mircea:) , dar totusi daca moare cineva avem restu' mai mult aer de respirat, nu?
Uhh, ce urât sună! :(

rvn
22 Nov 2010, 17:41
Am fost stresat 4 ore de profa' de contabilitate.

PS: E blonda si la propriu si la figurat:|

CEEEEEEEE?????

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 19:29

pai nu are cum sa te calce un tren daca nu esti pe calea ferata..dragon...daca gandim asa toti nu mai iesim din casa..daca imi cade o caramida in cap cand ies din bloc?daca..daca...eu zic sa in inchidem toti in casa...nu e bine nici asa daca pica tavanul?
mai lasa atatea daca-uri si gandeste un pic mai pozitiv ce o fi o fi oricui se poate intampla orice..si mie..daca ma calca un tren?who cares? o murit si ala si gata:|

pfff... da ce, am zis eu ca mi frica? sa nu ma calce trenu?...

da ia domnule sa faca bine sa ma calce... abia astept... si vina, dom'le, sa vina... eu il primesc cu bratele deschise....
(daca voi mai avea brate... :x )

@chucky.... WTF...
multumesc din tot sufletul... datorita a ceea ce ai scris mai sus, mi-am dat seama care e rostul meu in viata...
I love you!!!>:)

FreakDoll
22 Nov 2010, 19:39
Uhh, ce urât sună! :(

Obisnuieste'te.Nu va fi nici prima, nici ultima oara cand te va uimi cu vorbele sale de duh.

danonino
22 Nov 2010, 19:53

da ia domnule sa faca bine sa ma calce... abia astept... si vina, dom'le, sa vina... eu il primesc cu bratele deschise....

nu mia astepta. Hai, curaj!

chuckyfan
22 Nov 2010, 19:57
V-ati putea obisnui cu felul meu mai aparte de a gandi, daca nu Nu;)

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 20:00

nu mia astepta. Hai, curaj!

ma ajuti tu? ca altfel nu o fac... ;)

anaemona
22 Nov 2010, 20:10
Copii, ori ati luat-o pe ulei ori sinteti deliciosi de-a binelea.

Era o faza in Seinfeld, n-am timp s-o povestesc cu lux de amanunte, cind George ii lasa niste mesaje usturatoare la telefon prietenei lui, plecata din oras, nestiind ca e plecata. Apoi afla ca e plecata si nu-l evita si incearca sa fure caseta pe care erau inregistrate mesajele. O fura, dupa care tipa ii spune ca o vecina i-a pus mesajele sa le asculte cit a fost plecata si ca adora astfel de farse. Cam asa scrieti si voi pe-aici.

Eu sint nefericita pentru ca de azi dimineata e numai innorat si-mi creaza o stare proasta.

matmircea
22 Nov 2010, 20:38
unde dai si unde crapa.... dragonfly_drk si chuckyfan

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 20:42
capra capra piatra-n patru... :)):))

gata, oficial, am innebunit... trec direct de la o extrema la alta...
"pula mea" (ca tot mi-e dor de Judex)!!!
si acum Danonino si ceilalti "treji" de pe aici, nu se vor putea abtine sa nu comenteze...

no problem... asta e si intentia...
vreau sa fut pe cineva... da nu ma enervati si voi odata? ca deja e exasperanta treaba asta... :))

@Ana!!! hi, hi... m-ai binedispus... :">

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 20:43
unde dai si unde crapa.... dragonfly_drk si chuckyfan

deci, eu dau si chucky crapa?... :)):))

matmircea
22 Nov 2010, 20:43

si acum Danonino si ceilalti "treji" de pe aici, nu se vor putea abtine sa nu comenteze...

vreau sa fut pe cineva... da nu ma enervati si voi odata? ca deja e exasperanta treaba asta... :))

ok..eu ma duc la pescuit

paul_aramis
22 Nov 2010, 20:44
anaemona bagă un ochi aici http://www.youtube.com/watch?v=MRs5t1a-aMw

matmircea
22 Nov 2010, 20:46

dragon si cica mai este un topic cum sa ne comportam...sau sa vorbim pe cinemagia...

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 20:53
esti nervos, sau ce?
este un topic si pentru asta...
gata, mai... vorbim imediat... stai sa imi revin din amnezie... :))

matmircea
22 Nov 2010, 21:18
Dacă există oameni perfecţi, aceştia sunt tare nefericiţi şi singuri.... :|

Moody
22 Nov 2010, 23:07
Sa inteleg ca asta e sectiunea emo a forumului. Nu stiu de ce, dar cand ma gandesc la emo mi se face foame ca imi aduc aminte de bancul ala cu pizza emo care se taie singura.

FreakDoll
22 Nov 2010, 23:16

Iti place Cabral?:))

anaemona
22 Nov 2010, 23:17
anaemona bagă un ochi aici http://www.youtube.com/watch?v=MRs5t1a-aMw

Mersi Paul, cam asa era si episodul ala de Seinfeld, dar imagineazati-l pe George nervos :))

paul_aramis
22 Nov 2010, 23:22
îl ştiu pe George nervos, că am văzut episodul de câteva ori (ăştia bagă acilea back-to-back la back-to-back la greu)

danonino
22 Nov 2010, 23:30
da ia domnule sa faca bine sa ma calce... abia astept... si vina, dom'le, sa vina... eu il primesc cu bratele deschise....(daca voi mai avea brate... :x )

nu mai astepta. Hai, curaj!

Nu te urasc suficient pentru a face asta.

matmircea
22 Nov 2010, 23:31

Iti place Cabral?:))
nu imi place ca ma imita pe mine :d

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 23:35
da ia domnule sa faca bine sa ma calce... abia astept... si vina, dom'le, sa vina... eu il primesc cu bratele deschise....(daca voi mai avea brate... :x )

nu mai astepta. Hai, curaj!

Nu te urasc suficient pentru a face asta.

la naiba... atunci nu vei primi satisfactia de a ma vedea in fata trenului... :(
pacat. speram la o colaborare...

chuckyfan
23 Nov 2010, 07:00
Nu prea ma prind ce a vrut sa spuna matmircea (poate-s mai greu de cap:-S ) , dar cu siguranta n-o sa crap;)

matmircea
23 Nov 2010, 12:37
Nu prea ma prind ce a vrut sa spuna matmircea (poate-s mai greu de cap:-S ) , dar cu siguranta n-o sa crap;)
te razbuni tu la o partida de sah

dragonfly_drk
23 Nov 2010, 13:25
ar fi cazul sa bagati partida aia... nu de alta dar am un chef nebun sa ma joc cu castigatorul...>:)
on: sunt nefericita pentru ca... nu mai sunt trista...:))

matmircea
23 Nov 2010, 16:23
suna bine;)

bremen1980
25 Nov 2010, 11:44
Ma deprima mallurile astea goale si cu jumatate din magazine inchise.Am fost asera prin Grand Arena Mall din Berceni si am ajuns acasa deprimat..Nici cimitirele sau spitalele nu ma deprima in asa hal ca un magazin urias in care nu vezi decit 4-5 oameni .Am urcat la etaj si nu era nimeni.Un circuit de karting fantomatic si citeva restaurante fast food inchise sau fara clienti.Mi-am vazut atunci viitoarea mea moarte .Se facea ca eram prin 2045-2050 si faceam infarct la masa unui fast food infect dintr-un mall jegos.Cadeam cu capul pe-o pizza cu ciuperci si toti treceau pe linga masa mea crezind ca un mosneag beat a adormit in miezul zilei .Ma scutura sa ma trimita acasa la ora inchiderii un pustan satul de prajit aripioare,II stricam omului ziua pentru ca eram deja teapan ca o scindura

Rapture
26 Nov 2010, 07:46
Ninge! :(

dooma
26 Nov 2010, 10:44
iar la mine ploua. ma simt ca-n irlanda, doar ca fara pofta de bere...

Chambord
26 Nov 2010, 14:06
Cadeam cu capul pe-o pizza cu ciuperci si toti treceau pe linga masa mea crezind ca un mosneag beat a adormit in miezul zilei .

Ciuperci ? Puteai sa cazi si tu cu capul pe o sausage pizza macar [-(

A propos de bancul ala scotian:

- Tati, azi am economisit o lira alergand pe langa autobuzul scolii !
- Prostule, daca alergai pe langa un taxi economiseai zece lire !!

andreiu7z
26 Nov 2010, 14:26
[QUOTE=bremen1980]
- Tati, azi am economisit o lira alergand pe langa autobuzul scolii !
- Prostule, daca alergai pe langa un taxi economiseai zece lire !!
Super:))

EugenLaurentiu
26 Nov 2010, 23:52
belea bancu` :-))

chuckyfan
29 Nov 2010, 14:46
A murit unul din actorii mei preferati, Leslie Nielsen.
Doar ce am sosit de la scoala si am aflat vestea.

matmircea
04 Dec 2010, 22:15
viata mea arata ca rolul lui will smith in The Pursuit of Happyness numai ca nu am copil si happy end-ul e total opus

danonino
05 Dec 2010, 02:20
Pai, vezi ce se intampla daca nu esti in stare sa faci un copil...

dragonfly_drk
05 Dec 2010, 13:16
asta o fost o gluma? mama ce am ras... (:|

matmircea
05 Dec 2010, 13:54
da...si eu atata am ras ca nu ma pot ridica de jos

dragonfly_drk
05 Dec 2010, 14:40
da, Mircea... suntem amandoi pe jos si nu ne putem opri din ras... cred ca ar trebui sa scriem la "sunt fericit/a" urmatoarele cuvinte: "saunt fericit/a pntru ca danonino a facut o gluma atat de buna incat stau pe jos si ma tavalesc... aceasta e o buna modalitate de a-ti tonifia muschii abdomenului in timp ce razi de gluma lui Danonino. deci sunt fericit/a pentru ca pe langa faptul ca voi fi sanatos/sanatoasa, mai si rad copios... desigur, de glumele pe care le face danonino"

danonino
05 Dec 2010, 15:08
Yes, I aim to please.

matmircea
05 Dec 2010, 17:47
Danonino eu nu as face haz de necaz in locul tau, mai alea daca mai vizitezi din cand topicul Credeti in Dumnezeu :)

Rapture
17 Dec 2010, 08:23
In ciuda eforturilor lui Bogdan si Edi de a ma invata sa patinez, m-am trezit in dimineata asta cu o imensa vanataie pe genunchiul piciorului drept, cu una mai mica pe cel al piciorului stang si cu o durere de nu se mai poate la coccis. Sit tousi, am invatat! :D

Rapture
24 Dec 2010, 20:02
In cacat, din toti profii numai unu' ne-a primit la colindat, si inca cel de la care ne asteptam cel mai putin (si asta nici macar nu era acasa, a fost dispus sa vina din cealalta parte a orasului pentru noi). Iar cei de la care aveam cele mai mari asteptari, s-au uitat prin vizor si n-au raspuns...si a mai trebuit sa urcam si 10 etaje pt unii! cacat!

marllenn
24 Dec 2010, 20:04
F rau si eu am patit la fel. Asa sunt profesorii de:-&

Rapture
24 Dec 2010, 20:07
Am ramas profund dezamagita cand am vazut ca exact cei cu care imi petrec cel mai mult timp, cu care glumesc, cu care pot purta o conversatie deschisa,serioasa, care sunt dispusi sa-mi dea mereu sfaturi au fost cei care n-au raspuns. Oricum, asta nu schimba faptul ca nu-s profesori de :-& .

estera12
31 Dec 2010, 08:40
Am inbatranit cu un an.

buticut
08 Jan 2011, 19:33
Tocmai a facut poc condensatorul hardului meu extern de 500 GB. Yay :(!

dragonfly_drk
08 Jan 2011, 20:20
naspa, buticut. :(

iiii
10 Jan 2011, 10:51
Sunt Nefericit Azi Pentru Ca Trebuie Sa Fiu La Birou, Eu As Avea Chef Sa Zac Acasa In Pat, Sa Dorm Pana La 12.

copila_satanista
10 Jan 2011, 11:04
(:| subscriu din tot sufletul, dar ce-a fost mai greu (sa ies pe usa) a trecut

iiii
10 Jan 2011, 11:26
pana la 18:30 nu mai e mult.... eu numar orele..

rvn
10 Jan 2011, 11:59

sa nu cumva sa te incurci in numaratoare...
se poate intampla asta, daca intre timp mai si muncesti....

iiii
10 Jan 2011, 16:31

sa nu cumva sa te incurci in numaratoare...
se poate intampla asta, daca intre timp mai si muncesti....mai sunt 2 ore :D:D:D

Ami85
11 Jan 2011, 12:12
... nu am bani, iar stimabilii mei sefi nu se gandesc la o amarata de marire (chiar si minuscula) de salariu. :(

iiii
11 Jan 2011, 12:18
... nu am bani, iar stimabilii mei sefi nu se gandesc la o amarata de marire (chiar si minuscula) de salariu. :(
si mie imi este cunoscut acest fenomen.:(

SNOWMAN34
12 Jan 2011, 14:03
4 : 1/2
Atatea ore mai am de zacut la birou, deci, maxima nefericire.
(fractia mai poate fi si procentul de marire pe care l-as aplica salariului celui de mai sus :D

P.S. Sa ma anunti cand iesim la fumat. :)

Monotone
12 Jan 2011, 14:32
si mie imi este cunoscut acest fenomen.:(

NU MAI PIERDE VREMEA!!!!

iiii
12 Jan 2011, 14:33
4 : 1/2
Atatea ore mai am de zacut la birou, deci, maxima nefericire.
(fractia mai poate fi si procentul de marire pe care l-as aplica salariului celui de mai sus :D

P.S. Sa ma anunti cand iesim la fumat. :) VEZI CA IN 30 DE MINUTE IESIM LA FUMAT SI NU O SA MAI FIM NEFERICITI :d

the_fairy
12 Jan 2011, 15:40
.... pt ca visez la vara si ma cufund intr-o stare de bine, dar imediat ce imi indrept ochii catre fereastra imi dau seama ca e inca iarna, mocirla, frig and stuff :((

jansic
12 Jan 2011, 15:57
za_ feiri, ia servetelele si hai la o tigara!

the_fairy
12 Jan 2011, 15:58
acu, acu... hai sa imi sterg nefericirea cu un servetel la o tigara ... calmanta :)

iiii
12 Jan 2011, 17:06
.... pt ca visez la vara si ma cufund intr-o stare de bine, dar imediat ce imi indrept ochii catre fereastra imi dau seama ca e inca iarna, mocirla, frig and stuff :((
cum am mai zis : perfect deacord

danonino
13 Jan 2011, 01:03
S-a inventat telefonia mobila.

RomaniaMare
13 Jan 2011, 03:14
... pt ca imi urasc viata mea de acum ... pentru ca nu vad un scop de a trai ....

iiii
13 Jan 2011, 10:59
astazi sunt nefericit pentru ca mi s-a terminat cutia de ness :( pentru ca e urat afara + ca bate vantu rece.

rvn
13 Jan 2011, 11:13
... pt ca imi urasc viata mea de acum ... pentru ca nu vad un scop de a trai ....
asta deja suna a tendinta de sinucidere...
RM, cred ca e cazul sa te intorci la firma de avocatura la care lucrai.
macar te poate ajuta sa scapi de gandurile morbide si-n plus o sa ai de unde sa-ti dai demisia la vara, cand Litoralul va fi din nou ceva de vis...

snowalker
14 Jan 2011, 11:05
[QUOTE=iiii]astazi sunt nefericit pentru ca mi s-a terminat cutia de ness :( pentru ca e urat afara + ca bate vantu rece.[/QUOTE Esti penibil rau de tot!chiar crezi ca ne intereseaza?!(:|

FreakDoll
14 Jan 2011, 12:06
Probabil n'ai observat cum se numeste acest topic.Daca nu te intereseaza, nu mai intra aici sa citesti nemultumirile altora.Foarte simplu.

iiii
14 Jan 2011, 12:12
multumesc freakdoll:D

snowalker
14 Jan 2011, 12:13
Am inteles...papusa speriata.

copila_satanista
14 Jan 2011, 12:15
snowalker esti un pic pe langa :)

FreakDoll
14 Jan 2011, 12:27
Un pic mai mult chiar.

SNOWMAN34
14 Jan 2011, 13:06
Sunt profund nefericit ca l-ati calcat in picioare pe varul walker asta. :))
Cinci minute voi fi trist. =))

the_fairy
14 Jan 2011, 13:11
What's wrong with you mr Snowman?

iiii
14 Jan 2011, 13:17
eu sunt nefericit acum ca nu am luat mai multi bani !!!

SNOWMAN34
14 Jan 2011, 13:17
Nimic. Sa zicem ca il cunoastem personal cativa de aici pe tipul asta, si...ne bucuram odata cu el cand si-o ia. :D

Monotone
14 Jan 2011, 13:33
astazi sunt nefericit pentru ca mi s-a terminat cutia de ness :( pentru ca e urat afara + ca bate vantu rece. Esti penibil rau de tot!chiar crezi ca ne intereseaza?!(:|

Esti un trist

Rapture
14 Jan 2011, 21:06
Pentru ca forumul asta nu mai e ce era cand m-am inregistrat.

bremen1980
19 Jan 2011, 12:55
Am vazut ceva monstruos in parcul Copiilor .Se numeste Gradina valorilor romanesti si este o adunatura de 70 de statui facute din fibra de sticla Rar am vazut ceva mai kitschos :Eminescu cu falci proeminente de zici ca-i Wolverine ,Creanga prins parca in cires (dar la 50 de ani ) ;o amestecatura de scriitori ,domnitori ,artisti ,toti ingramaditi pe 100 de metri patrati.Toate bascalia asta culturala este patronata de fundatia lui Dan Voiculescu.Va dati seama ca bietii copii care se vor juca printre aceste ''opere fibroase '' nu vor mai deschide cartile fibrosilor fiind prea speriati de figurile posace de pe socluri.
Cred ca ar trebui cineva sa vopseasca noaptea minunile astea in roz sau in verde fosforescent .

http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2010/06/dinastia-valorilor-romanesti/

sorina25
19 Jan 2011, 13:10
Sunt ...pt ca..nu am toti prietenii mei de la Timisoara aproape! :(

portofel
19 Jan 2011, 13:45
As vrea sa plec intr-o vacanta, sa uit de toate grijile cotidiene si de tara in care traim......DAR NU AM BANI, FIINDCA SE TAIE DIN SALARII!!X( X( X( X( X( X(

Monotone
19 Jan 2011, 14:24
Niciodata nu stiu sa apreciez ce AM pentru ca mereu vreau MAI MULT!

8-> >:)

Rapture
21 Mar 2011, 19:45
Cum, frate, sa-si piarda apartamentul? :| Nu-mi vine sa cred...uite asa m-am intristat eu de ziua mea, auzind o astfel de veste :(.

aaandra.
21 Mar 2011, 23:50
ca se inchid motoarele si laptaria :-<

omudindulap
22 Mar 2011, 00:09
Abia s-au deschis Motoarele. Cum asa?

aaandra.
22 Mar 2011, 00:44
http://b365.realitatea.net/news/legenda-a-bucurestiului-laptaria-lui-enache-se-inchide-dupa-acest-weekend/

ma rog, nu pot sa spun ca Motoarele erau a doua mea casa, si trebuie sa recunosc ca ma calcau rau de tot pe nervi toti hipsterasii aia care te analizau din cap pana in picioare pana te asezai la o masa (asa gen, Fashion Police!), darrr totusi, Motoarele chiar erau un loc aparte. anul trecut mai mergeam acolo dupa amiaza cand era aproape gol ca sa citesc.

princess_peach
26 Mar 2011, 14:31
...pentru ca nu mai aveau Fornetti cu ciocolata la chioscul din centru!:(

dragonfly_drk
27 Mar 2011, 00:25
pentru ca se schimba ora si colac peste pupaza, nu numai ca dormim o ora in minus, dar mai tre sa ma si trezesc devreme... si e duminicaaa... :((

dragonfly_drk
27 Mar 2011, 13:14
kuhaylan... ce zici tu e... trist.:(

BikeRider
27 Mar 2011, 15:14
Vreau numarul Gloriei!
http://www.youtube.com/watch?v=U9asAVWUArg
:P

dragonfly_drk
27 Mar 2011, 15:15
du-te ma si dormi... :))

indiferrent
29 Mar 2011, 13:19
http://uploadimage.ro/images/36951462777918572794.jpg (http://uploadimage.ro/)

rvn
30 Mar 2011, 14:38
indiferentule,
esti tare! asta-i a doua poanta buna pe care o vad aici.

indiferrent
30 Mar 2011, 18:42
indiferentule,
esti tare! asta-i a doua poanta buna pe care o vad aici.
La a 3-a imi trimiti un pachet cu o portie de crap la cuptor?

rvn
30 Mar 2011, 20:27
ok! prin posta sau cu atlassib?

Rapture
01 Apr 2011, 19:30
1.Azi, cand m-am dus sa vad "Aurora", doamna care vindea biletele mi-a spus ca filmul a rulat pana ieri. O SINGURA saptamana! Oh, si pe deasupra imi mai spune si "Ahh, da' nu ai de ce sa regreti. L-am vazut eu si m-am plictisit de moarte."
Iar dupa asta, ma mai si intreaba dl Ovidiu de ce ma enervez....
2. Cand sa merg si eu la un vernisaj, dupa atata vreme, se razgandesc dragii mei prieteni.
3. Trebuie sa gasesc un cadou potrivit lui O, iar eu n-am nici cea mai mica idee.

MariaMona
06 Apr 2011, 18:14
Sunt de-a dreptul devastata deoarece nici un puiut de-al catelusei mele Vaya nu a supravietuit :((

mvpsebi
08 Apr 2011, 17:43
Condoleante! :(

marllenn
08 Apr 2011, 20:20
idem:(

MariaMona
09 Apr 2011, 13:40
Mersi! Eu mi-am mai revenit, dar Vaya e inca destul de deprimata, de inteles de altfel...

chuckyfan
10 Apr 2011, 21:53
Astazi aveam programata o excursie pe dealurile din apropiere, dar vremea a stricat totul. A "lapovitat" toata ziua. Am fost obligat sa stau si sa ma plictisesc.
N-am avut demult o asa duminica urata:(

dragonfly_drk
19 May 2011, 22:59
sunt nefericita pentru ca vad in jurul meu oameni care se distrug si nu pot sa fac nimic in privinta asta.:(

chuckyfan
31 May 2011, 21:05
Pentru ca am fost banat pe forumul trackerului meu preferat ( Cinemageddon pentru cei care-l stiu ). Banat pentru faptul ca am injurat un user>:)

arnoldroland
01 Jun 2011, 00:09
Pentru ca am fost banat pe forumul trackerului meu preferat ( Cinemageddon pentru cei care-l stiu ). Banat pentru faptul ca am injurat un user>:)
hai ca-i culmea =))

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 11:41
sunt nefericita pentru ca nu voi mai fi niciodata un copil:(

bremen1980
01 Jun 2011, 11:44
S-a spart bula .Gata cu iluziile .Bine ai venit in lumea adultilor .>:)

iiii
01 Jun 2011, 11:59
te facusi mare.... dar las ca stim noi ca tot un mic bebe ramai :P

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 13:24
da de cand bebelusii fumeaza si se imbata (ocazional) si mai fac si chestii intime?:))

Rapture
01 Jun 2011, 13:31
Daca nu stiai, bebelusilor le cam place sa se joace cu puta :P.

White1
01 Jun 2011, 13:32
"Cand eram mic, eram atat de sarac ca daca n-as fi fost baiat n-as fi avut cu ce sa ma joc".

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 13:42
da, cu singura diferenta ca eu nu sunt baiat... si daca nu sunt bebe-baietel, nu prea am cu ce sa ma joc, nu?:))

(ce dur o sunat asta...)

Rapture
01 Jun 2011, 13:47
Nu-ti fa griji, si fetitele se joaca. Dupa cum spunea si Freud, fiecare bebelus isi constientizeaza sexualitatea intr-un anumit mod.

White1
01 Jun 2011, 13:47
Daca nu stiai, bebelusilor le cam place sa se joace cu puta :P.
Nu a specificat ca e musai sa fie a lor:)

dragonfly_drk
01 Jun 2011, 13:56
aaahhh... de ati stii ce tocmai ati facut...:">

tocmai am redescoperit placerea de a fi copil. si e foarte tare. acum sunt fericita.

multumesc Rapture, White, iiii si... nah, hai ca il pun si pe bremen ca totusi, e simpatic. :P

uite, dedicatie pentru voi:
http://www.youtube.com/watch?v=jcmV0fK4gsc

chuckyfan
02 Jun 2011, 16:39
ma simt foarte rau, febra, dureri musculare. Sper sa nu fie vreo gripa ca n-am nici un chef de stat in casa cand e vremea aceasta frumoasa.

Cristina_
02 Jun 2011, 16:51
ma simt foarte rau, febra, dureri musculare. Sper sa nu fie vreo gripa ca n-am nici un chef de stat in casa cand e vremea aceasta frumoasa.

Pai ii clar ca esti gripat.Ai luat Aspirina/Paracetamol/Ibuprofen ? Gatul a inceput sa te doara?

chuckyfan
02 Jun 2011, 17:00
Gatul nu ma doare si am luat paracetamol:)

Cristina_
02 Jun 2011, 17:05

Dupa ce iti trece sa faci miscare si sa consumi multe fructe Dl.chuckyfan ;)

dragonfly_drk
02 Jun 2011, 17:10

indoapa-te cu vitamina C... iti creste sistemul imunitar. :D

defapt, vitamina asta, ca e luata din fructe sau din pastile, e buna sa o iei si cand nu esti racit...pentru ca iti creste rezistenta si te imbolnavesti mai greu asa. ;)

White1
02 Jun 2011, 17:15
Chuckyfan, you're So fucked now:D

chuckyfan
02 Jun 2011, 17:56
Chuckyfan, you're So fucked now:D

Yes I am:)
Partea buna e ca am timp de mai multe filme, si asa mi s-au adunat o gramada de vazut.
Sunt nefericit ca tre' sa-mi scot media la contabilitate=)). Iese media 4.6 si aici se incheie cu zecimale:((

arnoldroland
02 Jun 2011, 20:42
Imi explodeaza capul...:-S

dragonfly_drk
02 Jun 2011, 20:43
ai grija sa nu murdaresti peretii... >:)

arnoldroland
02 Jun 2011, 22:16
ha ha ha(:|

iiii
03 Jun 2011, 13:26
sper sa nu fie numai la figurat :)

chuckyfan
03 Jun 2011, 13:32
sper sa nu fie numai la figurat :)

=))
Cred ca de la voi va incepe al - III - lea razboi mondial.
Smiley Explosion:=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) X( X( X( X( X( X( X( :P ;) :( :) :| >:) >:) >:) :| :| (:| (:| :-? :-? :-& :-& B-) B-) :"> :"> :-/ :-/

copila_satanista
03 Jun 2011, 13:35
Vad ca nu mai zice nimic :-S arnold maica, mai esti???

(glumesc de dragul artei, eu nu insist sa explodeze la prorpiu)

iiii
03 Jun 2011, 13:44
mi-a placut cum a facut chucky :DD:D::D exact ca svartzaneger cand intrase pe forum :))

Rapture
03 Jun 2011, 14:55
Da' vad ca voi il provocati....

rvn
03 Jun 2011, 15:16
SUNT NEFERICITA,deci accentuez ca n-am gresit topicul,ca peste 1 ora incepe week-endul.

arnoldroland
03 Jun 2011, 18:40
sunt prea fericit si n-am motive.....:-S

iiii
04 Jun 2011, 11:07
peste un an fac majoratul.....:-S
sper sa nu se intample

dragonfly_drk
04 Jun 2011, 11:10
si deaia esti nefericit?
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

iiii
04 Jun 2011, 11:20
si deaia esti nefericit?
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
nu ai inteles.... trebuia sa ne explice ca are 17 ani . ce true

omudindulap
04 Jun 2011, 13:17
sper sa nu se intample

O afirmatie nefericita pe care ar trebui s-o regreti si retractezi. Sper sa fi gresit eu interpretarea.

iiii
04 Jun 2011, 13:30
sper sa nu se intample

O afirmatie nefericita pe care ar trebui s-o regreti si retractezi. Sper sa fi gresit eu interpretarea.
nu regret nimic din ce imi doresc :D

jansic
04 Jun 2011, 13:36
/:)
iii, wtf?? Poate ca exagerezi.

iiii
04 Jun 2011, 13:39
/:)
iii, wtf?? Poate ca exagerezi.
looool, nu mai poate omul sa doreasca raul cuiva??? wtf wtf?

omudindulap
04 Jun 2011, 13:56
Scuza-ma ca-ti spun, dar, in cazul in care nu ai glumit, nu ar fi rau sa mergi la un control. Cum poti dori moartea unei persoane pe care nu o cunosti si cu care te-ai intersectat de cateva ori pe un amarat de forum? Nu vreau sa fac eu pe lupul moralist, dar ai intrecut masura si orice limita a bunului simt. RIP.

Sunt nefericit. Da, asta e lumea in care traim. :(

iiii
04 Jun 2011, 14:01
Scuza-ma ca-ti spun, dar, in cazul in care nu ai glumit, nu ar fi rau sa mergi la un control. Cum poti dori moartea unei persoane pe care nu o cunosti si cu care te-ai intersectat de cateva ori pe un amarat de forum? Nu vreau sa fac eu pe lupul moralist, dar ai intrecut masura si orice limita a bunului simt. RIP.

Sunt nefericit. Da, asta e lumea in care traim. :(
pt ca pot , pt ca pot. si consider ca nu am nevoie de un control:) believe me . E parerea mea si dorinta mea, dar sunt sigur ca nu se va intampla :)

jansic
04 Jun 2011, 14:19
Acum chiar ca exagerezi, iar dorinta ta e cam iiidioata. Plus ca se scrie va, nu v-a. Gizas.

iiii
04 Jun 2011, 14:20
Acum chiar ca exagerezi, iar dorinta ta e cam iiidioata. Plus ca se scrie va, nu v-a. Gizas.
am corectat. scuze de greseala :D

arnoldroland
04 Jun 2011, 19:06
...exista fiinte/creaturi fara scrupule...

Cristina_
04 Jun 2011, 19:10

dragonfly_drk
04 Jun 2011, 19:14
sunt nefericita ca odata cu trecerea anilor, oamenii uita de unde au pornit. uita ca erau si ei candva niste pustani prosti care incercau sa atraga atentia adultilor si sa para mai maturi stand pe langa ei, chiar daca adultii ii ironizau si radeau de ei.

danonino
04 Jun 2011, 19:45
Stai linistita. O sa cresti si tu mare la un moment si vei face misto de pustani. Time solves everything.

Ami85
04 Jun 2011, 21:19
Sunt nefericita pt ca mi-a fost sparta casa pt a treia oara. Acum, nici perdele nu mai am.
Si mai sunt nefericita si pt ca de vreo trei zile ma indop cu pastile care sa-mi aline durerile cauzate de spatele sucit. Of, of...

Cristina_
04 Jun 2011, 21:33
Sunt nefericita pt ca mi-a fost sparta casa pt a treia oara. Acum, nici perdele nu mai am.
Si mai sunt nefericita si pt ca de vreo trei zile ma indop cu pastile care sa-mi aline durerile cauzate de spatele sucit. Of, of...

:-O Sorry.....

dragonfly_drk
04 Jun 2011, 21:43
Stai linistita. O sa cresti si tu mare la un moment si vei face misto de pustani. Time solves everything.
:-/
eu sunt deja mare, danonino... nu ma refeream la mine cand am spus chestia aia... eu incerc pe cat posibilul sa ma abtin, chiar daca, de multe ori si eu fac misto. :P

iiii
05 Jun 2011, 17:43
cum ar fi?

arnoldroland
05 Jun 2011, 19:13
cum ar fi?
mm...nu pot sa dau un nume pentru ca, vezi tu, prima persoana la care ma refer nu beneficiaza de identitate (cel putin in fata mea), asa ca, nu are nici un rost sa continui lista celor care fac parte din ce am spus in mesajul anterior, bye bye :-h

danonino
06 Jun 2011, 01:08

In cat timp?

Socal
06 Jun 2011, 10:41
Sunt un pic nefericit ca s-a casatorit sormea si s-a mutat in Amsterdam.:|

iiii
06 Jun 2011, 10:53
Sunt un pic nefericit ca s-a casatorit sormea si s-a mutat in Amsterdam.:|
eu in locul tau radiam de fericire :D think ca mergi pe la ea , si poate chiar ramai acolo :D e o sansa .... deci be happy <:-P

Socal
06 Jun 2011, 11:38
Merci ca m-ai luminat :-*

Ami85
06 Jun 2011, 16:43
Multumesc, Cristina.
danonino, vara trecuta de 2 ori, iar vinerea trecuta a fost a treia oara. Faza cea mai tare e ca politistii ii prind pe nenorociti, dar judecatorii, procurorii - draci sa-i pieptene, ca nu stiu care dintre ei - le dau drumul.

danonino
06 Jun 2011, 16:54
Aha. Incearca sa fii si tu mai atenta cu cine vorbesti si despre ce vorbesti.

Cristina_
06 Jun 2011, 17:08
Multumesc, Cristina.
danonino, vara trecuta de 2 ori, iar vinerea trecuta a fost a treia oara. Faza cea mai tare e ca politistii ii prind pe nenorociti, dar judecatorii, procurorii - draci sa-i pieptene, ca nu stiu care dintre ei - le dau drumul.

Ami85 tu ai depus plangere penala impotriva acestora?

Gebeleizis
07 Jun 2011, 02:13
Sunt nefericit pentru ca, din cauza serviciului, voi fi nevoit sa lucrez cate 18 ore pe zi in urmatoarele 3 zile. Sper sa trec cu bine!

Cristina_
07 Jun 2011, 02:22
Sunt nefericit pentru ca, din cauza serviciului, voi fi nevoit sa lucrez cate 18 ore pe zi in urmatoarele 3 zile. Sper sa trec cu bine!

Bafta Gebeleizis.

dragonfly_drk
07 Jun 2011, 02:29
sunt nefericita pentru ca...:-< am fost din nou dezamagita... pentru a nu stiu cata oara in ulima vreme. oare chiar nu pot sa ma invat minte?X(

Gebeleizis
07 Jun 2011, 04:21

Bafta Gebeleizis.
Multumesc.

iiii
07 Jun 2011, 10:42
sunt nefericita pentru ca...:-< am fost din nou dezamagita... pentru a nu stiu cata oara in ulima vreme. oare chiar nu pot sa ma invat minte?X(
i support u my dear!!!! keep walking like johnny

dragonfly_drk
07 Jun 2011, 11:35
yeah... thanks.:( (i think)

Socal
07 Jun 2011, 12:45
Prea multa lupta pe valori marunte!

dragonfly_drk
07 Jun 2011, 12:47
uneori lucrurile marunte fac diferenta.

iiii
07 Jun 2011, 12:49
uneori lucrurile marunte fac diferenta.
exact, dar si multe lucruri marunte trec neobservate

dragonfly_drk
07 Jun 2011, 12:50
pentru ca nu mai avem nevoie de ele si ajungem la cocluzia ca unele dintre ele nu ne mai incalzesc cu nimic existenta.

Socal
07 Jun 2011, 12:52
nu cred ca e acelasi lucru valori cu lucruri... dar in fine

dragonfly_drk
07 Jun 2011, 12:54
Prea multa lupta pe valori marunte!

bine, reformulez...
unele valori marunte sunt cele care fac diferenta.
acum e mai bine?:D

Socal
07 Jun 2011, 12:58
:) dap. ai dreptate

Cristina_
08 Jun 2011, 12:21
Multumesc, Cristina.

Ceva asemanator a patit familia mea acum aprox. 2 ani.Dar respectivii hoti sunt la inchisoare in prezent.Am cerut inclusiv despagubiri morale pe care le-am castigat.Fratele meu este avocat in Barou.Daca vrei sa iti dau sfaturi trimite-mi un mesaj privat si iti spun cum trebuie sa procedezi daca se mai repeta asa ceva.

arnoldroland
16 Jun 2011, 19:42
se termina scoala si incepe Iadul

Cristina_
16 Jun 2011, 19:59
Iadul? De ce?

arnoldroland
16 Jun 2011, 20:23
plictiseala si invatat pe branci la info, k ne-a amenintat la propriu ca daca nu stim intr-a 11-a materia dintr-a 9-a si a 10-a, citez: "nu ne va fi bine deloc", si crede-ma, k la cum o spune profu ` ala, asta chiar inseamna Iadul Dezlantuit!!

Cristina_
16 Jun 2011, 20:40
Esti la clasa de Info? Gandeste-te sunt cam 3 luni de vacanta.Ai timp suficient sa inveti dar si sa te distrezi.

dragonfly_drk
16 Jun 2011, 20:45
ca tot vorbiti de scoala... ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu pot sa ma mobilizez deloc pentru examene. a inceput de doua saptamani sesiunea si eu nu am invatat nimic. ba mai mult, mi-am lasat examenele pe ultima suta de metri asa incat, saptamana viitoare voi avea o gramada de examene de dat. colac peste pupaza, maine am examen si in loc sa invat, ma uit la filme si fac clipuri... i hate school, i do really hate it... nu stiu cum naiba mai rezista altii... pe mine ma bate gandul sa o las naibii ca si asa nu ma ajuta la nimic.X(

arnoldroland
16 Jun 2011, 20:48
Esti la clasa de Info? Gandeste-te sunt cam 3 luni de vacanta.Ai timp suficient sa inveti dar si sa te distrezi.
DA. Merci de incurajare :P

arnoldroland
16 Jun 2011, 20:49
ca tot vorbiti de scoala... ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu pot sa ma mobilizez deloc pentru examene. a inceput de doua saptamani sesiunea si eu nu am invatat nimic. ba mai mult, mi-am lasat examenele pe ultima suta de metri asa incat, saptamana viitoare voi avea o gramada de examene de dat. colac peste pupaza, maine am examen si in loc sa invat, ma uit la filme si fac clipuri... i hate school, i do really hate it... nu stiu cum naiba mai rezista altii... pe mine ma bate gandul sa o las naibii ca si asa nu ma ajuta la nimic.X(
succes

dragonfly_drk
16 Jun 2011, 20:50
succes la lasat scoala deoparte sau succes la examene...?:))

Cristina_
16 Jun 2011, 20:58

Cu placere! ;) Te-ai gandit ce facultate ai vrea sa urmezi dupa ce termini liceul?

arnoldroland
16 Jun 2011, 21:00
succes la lasat scoala deoparte sau succes la examene...?:))
pai, uite, ca sa nu zic "intelegi ce vrei", succes la examene!!>:)

arnoldroland
16 Jun 2011, 21:01

Cu placere! ;) Te-ai gandit ce facultate ai vrea sa urmezi dupa ce termini liceul?
Nu..:-?

marllenn
16 Jun 2011, 21:03
Apropo de scoala hai sa radem putintel ;)) Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? R:- RES-TAN-TE!:)) :))

arnoldroland
16 Jun 2011, 21:12
Apropo de scoala hai sa radem putintel ;)) Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? R:- RES-TAN-TE!:)) :))
=))

dragonfly_drk
16 Jun 2011, 22:31

merci marllenn... acu' chiar nu mai am chef sa invat...:(

marllenn
16 Jun 2011, 22:55
Scuze dragon :-S :-* :-*

iiii
17 Jun 2011, 10:30
sunt nefericit pentru ca sunt nefericit

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 10:33
imi pare rau ca esti nefericit... eu sunt nefericita ca sunt mahmura si nu am baut nimic... va fi o zi ciudata. deja a inceput...:(

iiii
17 Jun 2011, 10:38
imi pare rau ca esti nefericit... eu sunt nefericita ca sunt mahmura si nu am baut nimic... va fi o zi ciudata. deja a inceput...:(
cum naiba sa fi mahmura daca nu ai baut nimic.....????? :-?

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 10:40
e de la oboseala, iiii (cu 4 "i")... si ma dispera sentimentul asta... ma face sa imi fie ciuda ca nu am baut. :(

marllenn
17 Jun 2011, 10:41
Mai bine luai o dusca de palinca sau bere si era ok ;))

iiii
17 Jun 2011, 10:42
nu inteleg eu treaba cu mahmureala si oboseala. dar in fine... cum zici tu

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 10:45
@marlleen... daca luam dusca aia cine crezi ca mai invata pana la 3 jumate (pe mess) si apoi din nou de la ora 5 (tot pe mess)?:-/

@iiii, cand ajungi sa nu dormi nopti intregi, o sa iti dai seama cat de aiurea te simti... in sensul ca simturile iti sunt foarte slabite, tremuri (de la cafea... oh, dulcea cafea), esti ametit, ti-e sete, te doare capul... exact ca la mahmureala. plus, dorinta de a dormi pe unde apuci... dar chiar cred ca in seara asta o sa iau o banca in brate.:))

marllenn
17 Jun 2011, 10:49
@marlleen... daca luam dusca aia cine crezi ca mai invata pana la 3 jumate (pe mess) si apoi din nou de la ora 5 (tot pe mess)?:-/ )
Imi retrag cuvintele nu ma mai bag :( scuze:(

iiii
17 Jun 2011, 11:05
mahmureala e starea cauzata de alcool :D cand te doare capul de la brea multa bautura , cand iti vine sa zaci in pat.
ce ai tu, cred eu ca e o stare de oboseala acumulata .

black_pearl_
17 Jun 2011, 11:18
...va fi o vara grea...:(

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 11:20
mahmureala e starea cauzata de alcool :D cand te doare capul de la brea multa bautura , cand iti vine sa zaci in pat.
ce ai tu, cred eu ca e o stare de oboseala acumulata .

care are aproximativ aceleasi simptome ca si mahmureala... aproximativ. un fel de, hai sa comparam viroza cu gripa. B-)

iiii
17 Jun 2011, 11:34
ca fapt divers , intra pe dexonline si scrie mahmur / mahmureala. si ai sa vezi daca aia e oboseala acumulata :)

dragonfly_drk
17 Jun 2011, 11:39
ohhh... Dumnezeule, iiii, am facut doar o comparatie, nu e ca si cum chiar ar fi vorba de mahmureala... stiu bine ce inseamna fara sa ma uit in dex... asa cum stiu bine si ce inseamna oboseala acumulata. era doar o asemanare comparativa. just drop it, i'm begging you... :( I don't have the mood right now and i know, you've proved it... you are smarter than me. congrats...:|

happy now?;)

Cristina_
17 Jun 2011, 11:42
O persoana de mai sus nu este obisnuita sa invete atunci si normal cand citeste 1-2 pagini este deja terminata.

iiii
17 Jun 2011, 11:59
nu trebuia sa sari asa... serios. sper sa te faci ok, try sa dormi, sa te odihnesti si sa manaci ceva si o sa treaca.

copila_satanista
17 Jun 2011, 12:03
nu trebuia sa sari asa... serios
daca ma intrebi pe mine a avut ceva rabdare :)) of baietii astia si sensurile figurate ...X_X