PDA

View Full Version : Sunt nefericit/a pentru ca...

Pages : 1 [2] 3 4 5 6

redmen
18 Sep 2009, 16:48
Ca am o durere mare de spate si va trebui sa merg iarasi sa fac tratament.

Liviu-
18 Sep 2009, 17:50
Sunt nefericit pentru ca forumul asta devine doar un loc unde sa te dai inteligent si cunoscator, transformand aceste calitati in simple mijloace de atac asupra oricarei persoane si incalcand astfel regula de baza a oricarui forum: atacati idei, nu persoane. In gluma te mai amuzi din cand in cand pe baza unor persoane, dar cand se intampla atat de des, cum de altfel se intampla pe Cinemagia, se numeste doar nesimtire.

keepwalking
19 Sep 2009, 19:41
pentru ca Alexandru Calinescu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, releva o realitate pe care incercam degeaba sa o cosmetizam:

"Iaşul nu mai e capitală culturală de multă vreme, de când a început din perioada interbelică exodul intelectualilor spre Bucureşti, exod care a continuat. Bucureştiul a devenit un oraş tot mai mare, mai important, cu o ofertă culturală extrem de variată şi ar fi o utopie să credem că Iaşul ar mai putea redeveni ceea ce a fost odinioară. Rămâne un centru important de cultură, în primul rând prin viaţa universitară, prin universităţile din Iaşi. Oricare cifre le-am lua, număr de teatre, galerii de artă, muzee, comparaţia este zdrobitoare dacă ne-am compara cu Bucureştiul. Acesta a fost cursul istoriei, nu s-a întâmplat numai la noi, şi în alte ţări capitala a concentrat viaţa culturală şi nu numai, trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Ceea ce ar trebui să facem este să dinamizăm viaţa culturală ieşeană în parametrii ei actuali, cu disponibilităţile ei actuale"

ricutza
20 Sep 2009, 02:56
una dintre fericitele mele:

I carry your heart with me

I carry your heart with me (I carry it in
my heart) I am never without it (anywhere
I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)

I fear
no fate (for you are my fate, my sweet) I want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)

(Edward Estlin Cummings)
(sursa: www.poezie.ro) :x :x :x

mi-a placut mult poezia asta recitata de Cameron Diaz in Me and my sister (sper sa nu incurc titlul).

Mikala
25 Sep 2009, 02:22
Sa vedem in afara de faptul ca nu mi-am imaginat niciodata ca nu o sa vad asa ceva din partea unei persoane la care nu ma asteptam sa vad , am zis ca mai bine mor , imi dau la schimb viata decat sa vad faza de acum 5 ore ... de aia nici n-am somn .

Mikala
25 Sep 2009, 13:08
Pai cam asa am putea spune :)

Oricum experienta de aseara a fost un pic traumatizanta , avand in vedere ca nu ma asteptam la asa ceva . Viata mea a luat o intorsatura la 360 de grade de parca sunt in zona crepusculara . Nici acum nu-mi vine sa cred . Am vorbit cu sora mea despre " intamplarea " de aseara . Noroc , ca m-am confesat . Nu am putut sa dorm si a fost mult prea dureros . .

Chambord
25 Sep 2009, 14:08
Viata mea a luat o intorsatura la 360 de grade de parca sunt in zona crepusculara .

a. 360 grade = 0 grade = de unde ai plecat. Deci viata ta s-a intors la loc. Arata a zona crepusculara ? Atunci ... IT'S HAPPENING !

b. ne zici si noua ce te-a dat peste cap (rotatie completa 360) atat de tare ?! Poate are cineva vreo idee cum poti scapa de babau' de aseara. :-O

Mikala
25 Sep 2009, 17:09
E mai complicat ... :| e o chestie de familie grava .. ma rog , nu ma asteptam la asa ceva si n-am putut sa dorm deloc , trebuia sa vorbesc cu cineva , asa ca am vorbit cu sora mea . .
Nu e legat de mine , e legat de parinti .. doar atat pot spune ..

Mikala
26 Sep 2009, 21:48
Si eu sunt obosita .
Si eu am facut treaba . Am ajutat-o pe mama la treaba .
Si inca o sa o mai ajut la treaba . . ce-nseamna sa fi fata . .

Judex
27 Sep 2009, 05:11
...pentru ca nu vrea sa divorteze. Sor'mio, ce fac? :((

Judex
27 Sep 2009, 15:29
Deci ultima parte a textului tau e de-o perversitate nemaipomenita. :D

Deleted
27 Sep 2009, 15:30
...pentru ca nu vrea sa divorteze. Sor'mio, ce fac? :((

ce i-ai făcut şi până acum :-?

careful with that axe, Eugene :D

p.s. azi sunt psihedelică

Judex
27 Sep 2009, 15:35
Pai culmea e ca eu sunt cel care vrea sa treaca la etapa urmatoare. N-ai fi crezut ca pot sa fac asta, asa-i? :D

Deleted
27 Sep 2009, 15:39
Pai culmea e ca eu sunt cel care vrea sa treaca la etapa urmatoare. N-ai fi crezut ca pot sa fac asta, asa-i? :D

culmea e acme? sau ACME?

Judex
27 Sep 2009, 15:39
@Drago
E naspa ca nu prea e soare, ar fi mers un apus tomnatic in curte, langa vita de vie si teasc. ;)

@Sor'mea
Da. :D

Deleted
27 Sep 2009, 15:41
@Drago
E naspa ca nu prea e soare, ar fi mers un apus tomnatic in curte, langa vita de vie si teasc. ;)

@Sor'mea
Da. :D

eu vreau: soare, mare... dextracţie,

DA B-)

şi am o bubă în talpă :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Judex
27 Sep 2009, 15:44
@Drago
1. Nu-s oltean.
2. Mi s-a pus pata pe EA, n-am ce sa fac.

@Sor'mea
Zice ca le place dextinctia mea. :D

Deleted
27 Sep 2009, 15:45
@Sor'mea

nu ştiu ce-i aia, dar dac-o vrea
mie nu-mi trebe,
poate s-o ia :D

Judex
27 Sep 2009, 15:48
@Sor'mea

mie nu-mi trebe,
Le-o dau pa toata, ce sa fac io cu ea? :))

Deleted
27 Sep 2009, 15:48
eu vreau: soare, mare... dextracţie,
DA B-)
come and get it! :-*

n-auzi că-s ... şchiop? :(( :(( :((

Deleted
27 Sep 2009, 15:49
@Sor'mea

mie nu-mi trebe,

întrebările astea-s dangeroase :D

Judex
27 Sep 2009, 15:54
@Sor'mea

mie nu-mi trebe,

întrebările astea-s dangeroase :D
Ca doar nu s-o nimeri prin preajma vreo Lorena Bobbitt. :D

Deleted
27 Sep 2009, 16:10
Ca doar nu s-o nimeri prin preajma vreo Lorena Bobbitt. :D

pe mine m-au creştinat ca fiind o Lorna, nu Lorena ... so, don't >:)

Judex
27 Sep 2009, 16:12
Si cu "D", adica :D

Deleted
27 Sep 2009, 16:15
Si cu "D", adica :D

de la Destinxie? =))

Judex
27 Sep 2009, 16:36
Sau 'Dilitid'. :))

Deleted
27 Sep 2009, 18:04
oh... babe, acum chiar m-am convins de sexul tău! :P :P :P
vorba cântecului who the fuck is (next door) Alice?!
----
no, ia o dedicaţie, că iar am un atac de scenarită, iubire!
Smokie - Who the Fuck is Alice?
http://www.youtube.com/watch?v=CsrfovOPcjk

I like that :-* :P B-)

cică more :))

mais ... să fim sobri! (Alphonse Allais)

Deleted
27 Sep 2009, 19:47
mais ... să fim sobri! (Alphonse Allais)
ufff... cel mai adesea mi-s susceptibilă. oare cum se tratează asta?!

râzând, Dragomara, râzând :) ... against all odds (şi a "ciudaţilor" care vor să ni-l şteargă)

so: eu dau cu picioru' (ăla, unicul valid), frati-miu cu capu' ... fiecare cu ce mai are la îndemână

în rest, fk, what the heck!

zisei io după o zi-lumină de muncă :D

tnx pt cadou :) :-*

illotempore2002
28 Sep 2009, 00:10
Mai vorbeste cineva de filme pe forumul asta? Va mai uitati si voi la filme?
Ca m-apuca jalea.

Cinemania
28 Sep 2009, 08:52
Sunt nefericit/a pentru ca...

illotempore2002
28 Sep 2009, 09:53
De ce esti nefericit Cinemania, ca nu se intelege?
:)

ricutza
28 Sep 2009, 12:48
pai Cinemagia nu era nefericit. Doar ti-a reamintit titlul subiectului. Sau cel putin eu asa am inteles. :P

illotempore2002
28 Sep 2009, 12:52
Stiu Ricutza, il asteptam pe el sa-mi zica asta, ce ai zis tu, pt ca i-as fi raspuns ca tocmai de aia sunt nefericita, ca nu mai vb nimeni despre filme, deci eram cat se poate de on-topic dar nu s-a prins el. Sau s-a prins dar nu s-a tinut bine si e pacat.

ricutza
28 Sep 2009, 13:06
stiu ca tu de fapt erai on topic, dar mesajul tau a aterizat in mijlocul unei discutii lungi (extrem de off topic :P) ceea ce m-a facut sa le relationez -chit ca nu asta era ideea. Mi s-a parut citind asa mesajele de-a valma, ca de fapt discutia lunga ar fi provocat nefericirea ta si ca te plangi ca lumea nu vorbeste despre filme pe un topic in care oricum nu se vorbeste despre filme (ci despre nefericiri). Si am presupus ca asta a patit si Cinemania, si de-asta mi-am si permis sa intervin :P .

Stiu insa ca de fapt mesajul tau n-avea nici o legatura cu discutia care-l precede ci cu o stare generala. E insa amuzant cum se citesc asa toate postarile unele dupa altele.

Cinemania
28 Sep 2009, 23:11
Stiu Ricutza, il asteptam pe el sa-mi zica asta, ce ai zis tu, pt ca i-as fi raspuns ca tocmai de aia sunt nefericita, ca nu mai vb nimeni despre filme, deci eram cat se poate de on-topic dar nu s-a prins el. Sau s-a prins dar nu s-a tinut bine si e pacat.

nu te stresa degeaba :D

illotempore2002
28 Sep 2009, 23:18
Atunci raspunde la-ntrebare: de ce esi nefe-ricit?

Cinemania
28 Sep 2009, 23:19
momentan n-am motive sa fiu nefericit

illotempore2002
28 Sep 2009, 23:26
Sunt nefericit/a pentru ca...

aici mah....de ce erai nefericit?

Cinemania
28 Sep 2009, 23:30
pai asta e titlul topicului pe care am tinut sa il amintesc dupa carnatul de off-topice de dinaintea jelaniei tale

daca ma refeream la mine nu scriam Sunt nefericit/a ci sunt nefericit

illotempore2002
28 Sep 2009, 23:32
Aha, deci nu pemine ma mtrai ci pe cei de dinainte.

illotempore2002
29 Sep 2009, 18:02
dulce tortura = turta dulce?

p.s. cand va spsuneam ca-i criza nu ma credeati :))

illotempore2002
29 Sep 2009, 18:31
Dont mention Profiterol. Acum 2 ani am facut intoxicatie cu Profiterol pt ca mancam 2, mari, pe seara, in fiecare seara, timp de muuuulte luni :-& Gasisem cel mai bun profiterol din lume unde locuiam, acum sa nu mai auz de el.

Rapture
29 Sep 2009, 21:07
Ca maine am ore de dimineata pana seara . :-<

corinka
29 Sep 2009, 23:14
pentru că iar mi-e foame. şi cu toate că este ziua de naştere a Andreei, de data asta Florin n-a făcut nicio dulce tortură, cică nu sunt bani. asta da criză!:(( :(( :((

Eu cred ca a platit factura primita de la croitorul invizibil care ti-a aranjat tie pantalonii si de-aia n-a mai avut bani de torturi.

corinka
29 Sep 2009, 23:43
In concluzie, n-a avut mult de platit, deci croitorul n-a taiat mult. Asta nu-i o veste rea!

illotempore2002
30 Sep 2009, 11:52
Dragomara, ai devenit abonata "Sunt nefericita" mai revino-ti si tu cat inca se mai poate.

illotempore2002
30 Sep 2009, 12:19
Da, am solutii. Le vrei?

Judex
06 Oct 2009, 03:34
...iubita mea se intoarce la braba-su! :((
Cica nu sunt indeajuns de reliable sa mearga cu mine in Oesterreich... :-O

Illo, ai vorbit cumva cu ea?

corinka
06 Oct 2009, 22:40
m-am trezit cu ambele mâini amorţite, asta ca să nu mai zic că visam că-i explicam unuia în vis că mă dor mâinile. de fapt e impropriu spus amorţite, mă ustură să mă mănâncă degetele şi palmele, şi am senzaţia că m-ar fi muşcat mii de urzici/ albine. no, am căutat pe Net o explicaţie şi uite peste ce-am dat:

"Salutari Ionut,si mie mi se imtampla aceiasi problema!La mana stanga, degetul inelar si cel mic,cu jumatatea palmii inferioare mi-au fost amortite 3 saptamani.Ca sa aflam cum o putem face sa dispara,trebuie sa ne aducem aminte cum am capatat-o!Mie mi-a aparut aceasta amorteala,stand mereu in fata calculatorului ,bineinteles cu coatele asezate .Am avut impresia ca e din cot ceva....dar nu!Este din cauza pozitiei incorecte a spatelui!Toate variantele ce le-am citit mai sus ,toate sunt bune . Trebuie facut multa miscare,nu numai a mainilor ,a intregului corp.Trebuie sa faci o ¨incalzire ¨a corpului ,iar seara,ia o Aspirina,si unge-te cu ARTROSTOP si infasoara slab.Vei avea rezultat favorabil in doua zile.Asa am facut si eu!Fa la fel si scrie-mi!"
=)) poate că n-ar fi rău să încerc acum să cobor scările în mâini?! :-/

Si eu am avut o perioada in care ma trezeam cu mainile amortite. Mi-a trecut in timp.

buticut
06 Oct 2009, 23:40
Ultimele 2 saptamani au fost pur si simplu sucky in general. Mai tot timpul sunt obosita si cand sunt mai fresh ma enerveaza si ma dispera altii, chit ca Ro-Iff-ul de saptamana trecuta a fost misto,chiar daca aradenii nu au fost prea "receptivi"

Cinemania
07 Oct 2009, 08:51
Partea bună este că în curând nu voi mai putea vorbi, chestie care va bucura cu siguranţă pe cineva. :P

partea proasta e ca inca vei putea scrie :D

Cinemania
07 Oct 2009, 17:42
grea alegere...

incepe sa ma intristeze vremea asta...vine odata frigul ala ?!

illotempore2002
09 Oct 2009, 10:04
:(( :(( :(( :(( :((

Mi-am blocat cheile in casa si nu mai pot intra la mine in casa pt ca usa mea se blocheaza automat :((

Si proprietarii mei nu sunt in bucuresti :(( :((

Cinemania
09 Oct 2009, 10:15
cheama pompierii sa te ajute sa intri pe geam...sau un vecin care sa te ajute sa spargi usa

illotempore2002
09 Oct 2009, 10:17
Glumesti? Cred ca am cea mai solida si rezistenta usa din lume - e imposibil de clintit :(

Pitbull
09 Oct 2009, 10:24
De deasupra, sä cobori pe terasä...?

illotempore2002
09 Oct 2009, 10:27
Si de pe terasa ce fac?
:|

Pot ajunge pe terasa, rog vecina sa ma lase sa sar din terasa ei in a mea. Si ce fac, dorm pe terasa?

Pitbull
09 Oct 2009, 10:32
Usile sau ferestrele de la terasä nu sunt mai usor de fortat decât cea de la intrare?

Pitbull
09 Oct 2009, 12:19
Şi mai sunt nefericită unde cânele meu a fost luat de către altcineva, şi drept premiu de consolare mi s-a oferit un maidanez gri. :(( :(( :(( :((
De-asta sunt si eu nefericit.

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:20
Şi mai sunt nefericită unde cânele meu a fost luat de către altcineva, şi drept premiu de consolare mi s-a oferit un maidanez gri. :(( :(( :(( :((

Dragomaro, consolarea e pe masura sufletului :))

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:27
Ce inseamna tia si care e intrebarea? daca vreau un animal de casa?

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:35
E, ca sa vezi!

halebardul
09 Oct 2009, 12:51
:(( :(( :(( :(( :((

Mi-am blocat cheile in casa si nu mai pot intra la mine in casa pt ca usa mea se blocheaza automat :((

Si proprietarii mei nu sunt in bucuresti :(( :((

pafarista ai fost, pafarista ai ramas.

mergi la un azil de babe, sigur or sa te primeasca.

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:56
Cum suporti atata lipsa de inspiratie?

Ce ti se pare asa de amuzant "mergi la un azil de babe"?

Iti dai seama si singur oare ca nu a ras nimeni la bancul asta nesarat?

ricutza
09 Oct 2009, 13:14
Cum suporti atata lipsa de inspiratie?

Ce ti se pare asa de amuzant "mergi la un azil de babe"?

Iti dai seama si singur oare ca nu a ras nimeni la bancul asta nesarat?

Bancul nu e cel mai fericit intr-adevar, dar eu tot am ras pentru ca are totusi o aluzie (mult prea subtila insa) destul de inteligent facuta. ;)

In rest sunt nefericita ca am inceput sa inteleg ironiile si formularile Dragomarei.

illotempore2002
09 Oct 2009, 13:17
Hai mai Ricutza, stai si tu in banca ta, nu te baga ca un O.B. Nu incepe acuma cu postari kilometrice in care sa ne dai sfaturi de trai pasnic, da?
hai, ia andrelele si impleteste niste galosi.

keepwalking
09 Oct 2009, 13:20
@ricutza,

explica-mi si mie subtilitatea acelui banc.

illotempore2002
09 Oct 2009, 13:22
Keep,

Tu nu pricepi? Bancul este PREA SUBTIL. A se citi: prea subtil ca sa-l inteleg eu, tu etc. Doar ca tre sa demonstreze ca l-a inteles in primul rand ea. Fiind asa de ermetic, exista riscul ca nici ea sa nu-l fi inteles.

Pt ca ricutza avand mult simtz si modestie, nu ma astept de la ea sa spuna despre ea ca este extrem de inteligenta (adica pricepe un banc mult prea subtil). Pt ca asta reiese cand zici ca tu intelegi un banc mult prea subtil, nu? Reiese ca spui despre tine ca esti dat naibii de destept.

ricutza
09 Oct 2009, 13:37
@ricutza,

explica-mi si mie subtilitatea acelui banc.

Pai de obicei cand uiti chestii evidente (gen cheia de la casa) primele serii de glume care se fac au ca tema imbatranirea. Tot asa cum cand cineva tuseste si e nefumator, apropiatii ii zic ca ar trebui sa se lase de fumat.
De aici si referinta lui Hale la "babe".
In plus Illo ramasese fara posibilitatea de a intra in casa, deci practic fara un loc unde sa stea, deci fara casa. Oamenii car enu mai au casa, se duc la azil (mai ales daca sunt batrani).

Cam despre asta era vorba din ce-am inteles eu.

Acum intr-adevar formularea putea fi facuta mai interesanta.

Si ca sa ma mentin ontopic sunt foarte nefericita ca am ajuns sa analizez si sa explic bancuri. Dar trebuia sa-mi mentin rolul de batranica intrucat n-as fi vrut sa cauzez si alte drame pentru biata Illo care a patit deja destule astazi. ;)

illotempore2002
09 Oct 2009, 13:45
Asa, si tu daca tusesti, nefumatoare fiind, si cineva te face baba, razi?
Ti se pare un banc asa bun?

Acuma sincer, e o gluma asa de obosita ca doar sa fii sclerozat sa razi....:|

ricutza
09 Oct 2009, 13:48
Keep,

Tu nu pricepi? Bancul este PREA SUBTIL. A se citi: prea subtil ca sa-l inteleg eu, tu etc. Doar ca tre sa demonstreze ca l-a inteles in primul rand ea. Fiind asa de ermetic, exista riscul ca nici ea sa nu-l fi inteles.

Pt ca ricutza avand mult simtz si modestie, nu ma astept de la ea sa spuna despre ea ca este extrem de inteligenta (adica pricepe un banc mult prea subtil). Pt ca asta reiese cand zici ca tu intelegi un banc mult prea subtil, nu? Reiese ca spui despre tine ca esti dat naibii de destept.

Ai foarte multa dreptate in ce zici. Numai ca in cazul de fata vorbim despre bancuri. Iar un banc care este mult prea subtil chiar nu e neaparat bun. De cele mai multe ori e un banc prost pentru ca nu rade nimeni. Iar bancul lui Hale nu e foarte departe de stadiul asta intrucat pana acum am ras doar eu (si nu neaparat de formularea in sine).

Cred ca exista legaturi intre o minte inteligenta si genul de ironii pe care le poate face, dar in nici un caz subtilitatea nu e o caracteristica de baza.

illotempore2002
09 Oct 2009, 13:52
Ok, si sintetizand, concluzia care e; bancul impricinatului este:
1. un banc prost
2. un banc subtil

Exista doar o singura optiune.

ricutza
09 Oct 2009, 13:52
Asa, si tu daca tusesti, nefumatoare fiind, si cineva te face baba, razi?
Ti se pare un banc asa bun?

Acuma sincer, e o gluma asa de obosita ca doar sa fii sclerozat sa razi....:|

Legatura cu fumatul era alta. Asta pe care ai facut-o tu ma depaseste. :P

Credeam ca am stabilit ca a fi "scelrozat" nu e o conditie suficienta pentru a rade de asocierile lui hale. :P

ricutza
09 Oct 2009, 13:55
Ok, si sintetizand, concluzia care e; bancul impricinatului este:
1. un banc prost
2. un banc subtil

Exista doar o singura optiune.

Dar poate ca nu e un banc deloc.

illotempore2002
09 Oct 2009, 13:56
Am recitit ce ai scris, si da, aia cu fumatu' era ca prietenii iti zic sa te lasi de fumat :))

Ok, am citit pe diagonala pt ca scrii mesaje prea lungi pt rabdarea mea :D

Cinemania
09 Oct 2009, 14:37
si acuma reveniti on topic pls

Pitbull
09 Oct 2009, 15:35
Cu scuzele de rigoare pentru off-topic, sunt nevoit sä conchid:
Ricutzule, te rog: lasä în pace conflictele dintre cinematzograv si CineMagia. NU-S DE TINE! Nu ai organul, centrul cerebral propice, ca sä percepi just insanitätile pe care ni le-aruncä cei de-acolo, si necesarele noastre replici într-o vânä aproximativ adecvatä (cäci asemenea mizerii chiar ne depäsesc). Esti asemenea celorlalti câtiva cinemagicieni de prea bunä calitate care au cäzut în capcana matzogravului (Cinemania, Mala, Klein, Corinka, etc.): nu sunteti pregätiti, conditionati, apti sä percepeti mizeria moralä din nucleul acelui fenomen, si din variile lui spârcâieli la adresa CineMagiei. Voi încä mai credeti, în inocenta voasträ, cä intelectualismul aparent de-acolo ar avea vreo oarecare legitimitate. Iatä dovada: în buna ta credintä, ai confundat un biet atac vomitiv-retardat cu un "banc subtil", ba chiar ai început sä-l analizezi.
Te rog, rämâi cinemagiciana pe care o cunoastem, respectäm si iubim. Nu face disectia fecalelor cadaverogenetice. Nu-i de tine.

Gata, acum PE BUNE back on topic!

halebardul
09 Oct 2009, 17:57
on-topic: Sunt nefericit pentru ca spui...

Ricutzule, te rog: lasä în pace conflictele dintre cinematzograv si CineMagia. NU-S DE TINE! Nu ai organul, centrul cerebral propice, ca sä percepi just insanitätile pe care ni le-aruncä cei de-acolo, si necesarele noastre replici într-o vânä aproximativ adecvatä (cäci asemenea mizerii chiar ne depäsesc). Esti asemenea celorlalti câtiva cinemagicieni de prea bunä calitate care au cäzut în capcana matzogravului (Cinemania, Mala, Klein, Corinka, etc.): nu sunteti pregätiti, conditionati, apti sä percepeti mizeria moralä din nucleul acelui fenomen, si din variile lui spârcâieli la adresa CineMagiei. Voi încä mai credeti, în inocenta voasträ, cä intelectualismul aparent de-acolo ar avea vreo oarecare legitimitate. Iatä dovada: în buna ta credintä, ai confundat un biet atac vomitiv-retardat cu un "banc subtil", ba chiar ai început sä-l analizezi.
Te rog, rämâi cinemagiciana pe care o cunoastem, respectäm si iubim. Nu face disectia fecalelor cadaverogenetice. Nu-i de tine.

Gata, acum PE BUNE back on topic!

... si pentru ca ne judeci stramb, ca ne denigrezi nejustificat, ca n-ai observat cine pe cine a atacat primul, ca esti induiosator de intelept si sfatos, ca nu intelegi poantele, ca te dai bine pe langa useri ca sa-i castigi la loc, ca esti agresiv si pentru ca nu stiu cum e mai corect: Bullshit sau Shitbull?

btw, sa-i tot indemni pe oameni sa fie on-topic pe un topic al nefericirilor personale e destul de sadic. Hai, lume, sufera si spune!

Judex
09 Oct 2009, 20:13
http://www.florinchilian.ro/

Judex
10 Oct 2009, 00:03
Sunt nefericit ca nu pot participa la noaptea aia de Animatie. Dar, Illo, uite de la mine pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=yAycagB9Tf8

halebardul
10 Oct 2009, 22:28
mesaj trimis la offtopic asyllum de pitbull (vedeti si raspunsul lui, e marfa!!!)

catre supermoderatori & admini (exclus moderatori si pitbulli)

Am si eu o curiozitate: cand va luati acreditari pentru festivaluri internationale, cand primiti invitatii la premiere, evenimente, petreceri, bilete la film in contul cinemagiei si, nu mai putin, cand va luati salariul, nu aveti nici o clipa senzatia ca nu prea le meritati, ca nu v-ati facut treaba cum trebuie si ca n-ar fi cazul sa le acceptati?
Nu aveti nici o clipa tendinta sa le redirectionati catre capcaunul manios, gheonoaia cocalara si cavalerul tristei figuri care-i amusina coada la fiecare pas - cei care fac jocurile pe aici?

Ca sa fie on-topic (fiindca este): Sunt nefericit pentru ca un site cu potential, resurse, suport, bune intentii initiale, investitii, menit sa sprijine cinematografia, filmul romanesc etc - se duce pe apa sambetei, ocupat fiind de semidocti, academicieni gen elena ceausescu si nevertebrate sentimentale.

Cand va prezentati "Cutare de la Cinemagia" sunt sigur ca sunteti mandri de titulatura.
In curand n-o sa mai fiti, daca o tineti tot asa.

Pitbull
10 Oct 2009, 23:04
Labe, prietene, te implor, nu mai posta.
Nici aici, nici altundeva.
Esti incoerent.
Retardat.
Bolnav.
Taci.

halebardul
11 Oct 2009, 08:38
Shitbull, amice, nu vorbeam cu tine, de ce sari ca gaina la muci? *
Chiar te-am exclus in mod expres din discutie, dar vad ca te sesizezi mai prompt decat o asociatie de locatari.
____
* cand taranul isi slobozeste cate o nara in batatura, gainile vin repede, crezand ca le-a aruncat ceva bun stapanul

Pentru Dragomara, la a carei parere se stie ca tin foarte mult: n-am innebunit, punctual ma refer la faptul ca illo si Judex injura la liber si nu patesc nimic si la faptul ca troneaza peste toate vointa Marelui Cucurigurist.
Si de ce ati pastrat mesajul lui jactati, cand a cerut foarte clar sa fie sters? Dezvaluirea identitatii vi se pare un lucru normal?

Sunt foarte nefericit pentru toate astea. Ah, iar sunt on-topic!

Judex
11 Oct 2009, 09:11
Halebardule, reactiile respective au fost provocate chiar de tine, ca banuiesc ca la astea te referi. Eu chiar nu sunt genul conflictual, razboinic, poate chiar de aceea reactionez dur in astfel de cazuri. Poate n-ai sa crezi, dar mie chiar imi pare rau ca s-a ajuns la toate certurile astea, cel putin acel conflict in care am ajuns sa fiu si eu implicat este de un absurd halucinant. Incercarile astea, ale celor de 'dincolo' de a provoca aici scandaluri nu fac decat sa mentina tensiunea asta inutila. Serios acum, de multe ori stau si ma intreb daca nu cumva confund spatiile astea, cica de dialog pe teme culturale, cu adunaturi microbistice sau grupuri de chibiti politici. Chiar frecventez un forum sportiv unde lumea se poarta mai civilizat si participa mai usor la discutii serioase - mi-a fost mai usor sa initiez acolo o dezbatere pe tema unei grile de impozitare progresive in beneficiul cinematografiei, decat aici (unde mi-au raspuns cam in dodii doi useri foarte onorabili, de altfel) sau acolo (unde subiectul pur si simplu a fost ocolit). Mai mult, chiar daca se ajunge, inevitabil, la confruntari in baza echipei sustinute de fiecare, chiar daca se sare calul limbajului, intalnirile forumistilor sunt pline de voie buna si orice resentiment dispare ca prin farmec, chiar daca si acolo polemicile sunt destul de inflacarate. Pe de alta parte, intr-un peisaj cultural populat de indivizi submediocri profesional, dar plini de basini in cap, de ce ne-am astepta ca pe forumurile de specialitate sa fie altfel?

halebardul
11 Oct 2009, 10:00
vorba multa si degeaba.
daca-ti mai amintesti flow-ul discutiei de-atunci, eu am intrat in vorba cu paul_aramis, foarte civilizat, pe povestea cu armele. Si ai sarit tu ca sa-mi iau cretinii si sa ma duc pe forumul meu. Mai departe evident ca am reactionat si am lovit sa te usture - dar n-am injurat nicaieri. Tu, da.

Mai demult, cand l-am injurat pe suspect de bizar, desi aveam dreptate, am fost bannat.
Cand eu si keep ne injuram reciproc, eu am fost bannat, keep "a renuntat sa mai fie un domn".
Acum, pentru ca am facut un forum concurent, s-a dat liber la injurat halebardul? Sau pe jactati si cine mai e pe forumul ala? :-w

astept in continuare raspunsul supermoderatorilor.
si, evident, sunt foarte on-topic de nefericit.

Judex
11 Oct 2009, 10:17
Sunt nefericit pentru ca Halebardul da uneori dovada de o naivitate induiosatoare. Omule, tu chiar crezi ca acel forum poate ajuta concret cinematografia romaneasca? Sa fim seriosi, mai ales ca nu pari a fi depasit de realitatile din domeniu. As plusa chiar, apreciind ca esti de-a dreptul un insider in zona media.
Cat despre reprosurile tale, nu stiu ce sa zic, pur si simplu am uitat ce mi-ai zis. :)) Daca am injurat, am facut-o nu atat pentru a raspunde celor spuse de tine, cat pentru ca insistenta cu care zgandari in mocirla unor subiecte conflictuale m-a scos din sarite. Eu am mai spus-o in nenumarate randuri - ma supar greu si-mi trece usor. La fel si acum. :D

Gospin
11 Oct 2009, 11:21
Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Mai lasati si de la voi, cand va ataca cineva, o avea omu nervi atunci.
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!

corinka
11 Oct 2009, 19:07
m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur

Vrei să spui o miercuri, e o useriţă. :)

Sunt nefericită pentru că oamenii se împroaşcă din nou cu noroi pe aici. Halebardul era aşa de simpatic pe vremuri, acum ne jigneşte pe toţi mereu, deşi eu nu îmi amintesc să îi fi făcut vreun rău niciodată, doar că ne-am mai contrazis uneori.

Îmi pare rău şi pentru conflictul Pitbull - ALS şi nu pot înţelege cum doi oameni maturi au ajuns să se războiască pe net cu atâta înverşunare.

Este de asemenea trist cum, pe un forum dedicat celei de a şaptea arte, nişte persoane ajunse la un anumit nivel de pregătire intelectuală se întrec în a-şi etala "meşteşugul" în a bălăcări nişte concetăţeni pe care nu i-au întâlnit în viaţa lor, profitând de ocazie pentru a-şi manifesta coprofilia şi apucăturile de mahala. Trist şi ruşinos! :( :">

Chambord
11 Oct 2009, 19:12
Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!

Cand te luai eu mah pe tine la misto ?! Asta e calomnie ce faci tu aicea X( Avocatzii mei te vor actziona in instantza !

Chambord
11 Oct 2009, 19:15
Sunt nefericit ca sunt unii useri care cred ca ii iau la misto si ma acuza pe nedrept si pentru asta eu trebuie sa dau telefoane la avocatzii mei in loc sa ies la plimbare seara :(

ricutza
12 Oct 2009, 12:33
Sunt nefericita ca mesajele mele au fost citite ca o expresie a conflictului dintre cele doua forumuri (conflict care mie mi se pare o pierdere de timp si energie, si in care incerc sa ma amestec cat mai putin).

Eu de fapt aveam doar o problema personala cu Illo. ;) Intre timp insa am ingropat securea razboiului...cel putin deocamdata >:) :P ....

Cinemania
12 Oct 2009, 13:32
nu e nimic anormal sa nimeresti la mijloc...am patit la fel de cateva ori...depinde de persoana care iti citeste mesajele si de tabara in care se afla...sunt sanse 50/50 sa "superi" pe careva...si da, din pacate, e un lucru nefericit

altfel, mi se pare foarte nastrusnica noua metoda de a scrie in tema cunoscutului conflict si a-l intretine uneori folosind acest topic :D

e ca si cum as spune "Sunt nefericit pentru ca "x-ulescu/x-uleasca" e o hahalera jegoasa"

Gospin
12 Oct 2009, 19:33
PEACE!

Cand te luai eu mah pe tine la misto ?! Asta e calomnie ce faci tu aicea X( Avocatzii mei te vor actziona in instantza !
Am specificat /:) , prin luna Mai cand eram nou pe aici, la un topic "Un top 10 all time in opinia mea.
Get it?
Si imi amintii cu placere, nu vad de ce sarisi asa, ma rog, cine stie ce intelesasi tu din postu` ala :|.

Judex
13 Oct 2009, 01:20
...i-am trimis un mesaj iubitei mele:
am o perioada execrabila, am avut o zi mizerabila, sunt nefericit pana-n maduva oaselor, ma bazam intrucatva pe apropierea de tine... dupa ce au plecat oamenii astia si dupa ce am analizat situatia destul de nasoala in care am fost pusi de oficialitatile romane, am mai avut si o discutie aprinsa cu maica-mea... aveam nevoie sa te simt aproape, pareai singura fiinta cu care am o conexiune sufleteasca mai complexa - masculii din preajma-mi, chiar daca imi sunt prieteni buni, nu au capacitatea asta, iar gagicile celelalte nu pot nici ele mai mult... iar tu dormi...
...la care ea raspunde automat:
si tu imi lipsesti tigrisor
WTF???

Chambord
13 Oct 2009, 09:49
PEACE!

Am specificat /:) , prin luna Mai cand eram nou pe aici, la un topic "Un top 10 all time in opinia mea.
Get it?
Si imi amintii cu placere, nu vad de ce sarisi asa, ma rog, cine stie ce intelesasi tu din postu` ala :|.

glumesc mai, nu sar deloc, get it ?

Gospin
13 Oct 2009, 09:50
I got it!
Friends? :)

Chambord
13 Oct 2009, 10:01
deal :)

corinka
14 Oct 2009, 16:29
Eu am avut un soc de dimineata. Se pusese zapada dupa ninsoarea de ieri.

Gospin
15 Oct 2009, 10:55
Eu am avut un soc de dimineata. Se pusese zapada dupa ninsoarea de ieri.
Nici chiar asa, da aici la mine e un frig de crapa pietrele, zici ca esti in Decembrie!

Judex
15 Oct 2009, 11:45
O groaza de colege de-ale maica-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Deci faza e ca eu ma iubesc cu o ea care are un barbat cu acte undeva dracu stie si eu imi iubesc unguruoaica.

Problema e ca eu o iubesc si pe illo si ea nu mai da pe aici. Illo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gospin
15 Oct 2009, 23:43
Sunt nefericit pt. ca mie greata ( cea mai urata senzatie pe care o poate avea corpul omenesc dupa parerea mea X( ) sper sa se rezolve cu o lamaie :|

Rapture
18 Oct 2009, 14:49
Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .

Gospin
18 Oct 2009, 16:54
Am racit . Urasc toamna . De fapt , nu am avut parte de toamna , a fost o trecere brusca de la vara la iarna .
Da' ai dreptate.
Nefericit pt ca Craiova este condusa la pauza de CSM Ploiesti cu 2 - 0 si fara nici o sansa de revenire pt. ca joaca execrabil!

obsessed
19 Oct 2009, 13:49
Pentru ca netul de la Romtelecom merge ca o cizma cu gauri in talpa!! Huo X(

buticut
06 Nov 2009, 22:50
Sunt racita,stresata,suparata si trista...in plus le ploua de numa' afara si maine am un examen la care inca nu am reusit sa invat ca lumea,fiindca e prea mare galagia si persoanele in cauza nu ma asculta.Nu pot striga la ele,ca ma doare gatul.Dar sper sa apuc sa ma razbun >:)

hellsteed
07 Nov 2009, 19:52
N-am citit postarea asta , dar pot sa spun ca timp de aproape 3 luni am trait cu doua femei in acelasi apartament si inteleg totul fara sa citesc... cred ca mi-e deajuns

paul_aramis
07 Nov 2009, 19:56
foloseşte asta www.speedtest.net. faci cât mai multe verificări, are funcţie de arhivă, şi când ai câteva, trosc pa PC cu răclămaţia ...

keepwalking
07 Nov 2009, 20:22
mi-am prins ceva păr, la spate, cu baticul, mă doare, am pete pe ochelari, mă doare un umăr, azi noapte am dormit maxim 3-4 ore, însă continuu să-mi bag o carte şi bindonul de apă, de la bicicletă, în rucsac, cu toate că nu presimt că-mi va fi sete. nu sunt încă foarte obosită. frigul mă va ţine vigilentă.

ia zi-i plangacioasa frazele astea unui barbat, sa-i vezi reactia :)

hellsteed
07 Nov 2009, 20:29
see that's what im talking about....

Rapture
08 Nov 2009, 00:02
...'cause my head is going to burst . Am racit . Din nou.

Gospin
08 Nov 2009, 10:03
Oh doamne ce dimineatza ....
Capu simt ca imi crapa, gatu' ma doare, de tusit, tusesc!
Ce-as mai putea cere oare? :-?

Liviu-
08 Nov 2009, 12:08
Nefericit poate e prea mult spus, dar mi-a venit initial sa dau un cap de masa. Joi seara m-am dus la Bad Lieutenant si am mai dat si 29 de lei, iar vineri am castigat doua bilete la acelasi film. Mai trist e ca nici nu ajung inapoi in Bucuresti pana la ora filmului.

Gospin
08 Nov 2009, 12:13
Oh doamne ce dimineatza ....
Capu simt ca imi crapa, gatu' ma doare, de tusit, tusesc!
Ce-as mai putea cere oare? :-?
ohh... mânca-l-ar mama de bolnăvior!
:-* :-* :-*
sfaturi utile:
- baie fierbinte cu multă sare grunjoasă, stai cât de mult poţi rezista în cada, după care te bagi urgent în pat şi te laşi în voia transpiraţiei,
- paracetamol sinus, frevex, pentru dureri de cap, febră, etc; penicilina V, salv(i)asept - pentru gât
- mult ceai fierbinte, lămâie cu miere pt. durerea de gât
- frecţie, masaj, îmbrăţişări calde + supă de pui făcută de ea (=mama, sora, prietena, iubita, menajera).
- sirop de tuse,
- zăcut all day long in bed + ceva filme bune.
- multe, da'foarte multe citrice, mai ales lamâie, sau vitamina C, pastile.
Multumesc de sfaturi :) , sper sa ma simt mai bine dupa ce aplic.

Rapture
27 Nov 2009, 17:44
Pentru ca am :
- febra usor ridicata
- frisoane
- dureri de cap severe
- dureri de spate, mai precis deasupra coccisului & bazinului
- dureri musculare nu foarte intense
- secretii ale ochilor

WTF do I have ? Cred ca o sa-mi petrec mini-vacanta stand in pat.

Chambord
28 Nov 2009, 11:10
Pentru ca am :
- febra usor ridicata
- frisoane
- dureri de cap severe
- dureri de spate, mai precis deasupra coccisului & bazinului
- dureri musculare nu foarte intense
- secretii ale ochilor

WTF do I have ? Cred ca o sa-mi petrec mini-vacanta stand in pat.

You really need to get laid :P ... in bed

Rapture
28 Nov 2009, 20:02
You really need to get laid :P

I did get laid

... in bed

:))

La cat am transpirat sub pilota aia am mai scapat si de grasimi...:>

cremaxx
01 Dec 2009, 17:33
Nu mai pot sa fumez o tigara din cauza ca m-am lasat de fumat.:(

StefanDo
01 Dec 2009, 17:36
trage aer curat in piept si o sa-ti treaca :)
la multi ani nefumatori

Liviu-
03 Dec 2009, 09:56
Sunt foarte nefericit ca filmele de la cinema care ma intereseaza cel mai mult sunt miercurea (Union) si joia (Hollywood Multiplex) de la 19:30, exact in cele doua zile cand eu am cursuri pana la 20:00. Deja am pierdut La Dolce Vita, Fargo si azi urmeaza The Good, the bad and the ugly. Nedreapta-i viata :(

Rapture
03 Dec 2009, 10:09
Pentru ca in momentul in care m-am apucat de produs copii Ovidiu a spus ca nu-i bine sa-i produc in felu' asta. Ce-am sa fac? Sa-l ascult, el e expertul :(.

Judex
03 Dec 2009, 10:13
Pentru ca in momentul in care m-am apucat de produs copii Ovidiu a spus ca nu-i bine sa-i produc in felu' asta. Ce-am sa fac? Sa-l ascult, el e expertul :(.
Are dreptate Ovidiu, esti mica. Mai ai rabdare.

Rapture
03 Dec 2009, 10:17
Scuze, am uitat sa precizez. Produc copii pe foaie :)) .

Judex
03 Dec 2009, 10:21
Reiterez: esti mica. :D

Rapture
03 Dec 2009, 10:27
Cu atat mai bine ;).

Judex
03 Dec 2009, 10:28
Vezi, te-am scos din stare. ;)

Gospin
03 Dec 2009, 10:36
Am febra la picioare, de`abia m-am ridicat sa trec la pc si intr-o ora trebuie sa plec :(

Judex
03 Dec 2009, 10:46
Aici Dragomara te scoate din stare. :D

Gospin
03 Dec 2009, 10:48
Aici Dragomara te scoate din stare. :D
Mai bine nu!
Judex intelege si tu odata, nu vrea sa ma ajute sa cresc :!!

Judex
03 Dec 2009, 10:49
Eu cred ca vrea. E rolul ei de gagica. :D

Rapture
03 Dec 2009, 10:52
Vezi, te-am scos din stare. ;)

Oh, multumesc, multumesc :"> .

Gospin
03 Dec 2009, 10:52
Anyway, momentan nici o sansa, he's banned!:-$

Cinemania
03 Dec 2009, 12:10
e o ea

StefanDo
03 Dec 2009, 12:17
si banul ii expira in 3 ore, daca merge bine ceasul :D

Liviu-
03 Dec 2009, 14:18
si banul ii expira in 3 ore, daca merge bine ceasul :D

De ce am impresia ca nu e o problema prea mare, cel putin nu definitiva? :P

StefanDo
03 Dec 2009, 14:25
daca nu incepe iar cu ifosele...

corinka
03 Dec 2009, 14:39
Nu cred ca banarea definitiva e o solutie tocmai buna. Dragomara e cel mai bun exemplu, are perioade lungi in care e ok, dupa care face cate o fixatie si se comporta aiurea. Ar fi pacat sa o banati definitiv pentru niste pase mai proaste.

StefanDo
03 Dec 2009, 14:41
asta cred si eu, motiv pentru care ultimele doua banari au fost pentru trei zile

Gloria
03 Dec 2009, 14:42
:)
Da, pentru momentele bune ale Dragomarei, o iertam; in doua ore va fi debanata.

Judex
03 Dec 2009, 14:55
Eu sunt nefericit ca nu-mi iese deloc faza cu pustoaica de 21. :))

StefanDo
03 Dec 2009, 14:59
dar cu aia de 22 ti-a iesit?

claudiu-daniel-lugoj
03 Dec 2009, 16:26
PEACE!

Get it?

glumesc mai, nu sar deloc, get it ?
intradevar cam multa cearta pe aici dar ce mai putem face daca avem de la cine invata sa ne certam unul cu altul si sa nu ne mai suportam avem in fruntea tari unul care asta face mereu baga ura in societatea romineasca,de acea am ajuns unde am ajuns.

Judex
03 Dec 2009, 17:44
dar cu aia de 22 ti-a iesit?
Da, din pacate...

StefanDo
03 Dec 2009, 18:42
punctul meu de vedere este pe blogul meu

daca tu crezi ca-ti poti pune in semnatura un link spre un text in care ne faci in toate felurile, te inseli ;)

Gospin
03 Dec 2009, 20:23
e o ea
She's :D

cremaxx
03 Dec 2009, 20:43
:|

Judex
03 Dec 2009, 21:07
Deja tre sa fie cretini aia care il voteaza pe Geoana! =))

cremaxx
03 Dec 2009, 21:18
Deja tre sa fie cretini aia care il voteaza pe Geoana! =))

Judex ,ce facusi,incurcasi topicul?:-?

Rapture
04 Dec 2009, 19:40
Pentru ca uneori (mai mereu) chiar ma simt mai bine stand de vorba cu persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 55 de ani decat ma simt cu persoane de...varsta mea. Cah! Unii, uneori, sunt asa de paraleli cu tot ce se intampla!! Cel mai rau e ca sunt prietenii mei. Oh, fuck! I wanna grow up faster!

Judex
04 Dec 2009, 20:25
Am fostr cretin ca am iubit o unguroaica.
Te-am iubit, Kri.

paul_aramis
04 Dec 2009, 20:44
Am fostr cretin ca am iubit o unguroaica.
Te-am iubit, Kri.

hai mă judex, acuma şi unguroaica?

Judex
04 Dec 2009, 20:47
Dap. ;)

hellsteed
04 Dec 2009, 23:19
si nunta ?

cremaxx
05 Dec 2009, 00:22
Sunt nefericit pentru ca vreau sa fumez o tigara-doua.Dar stiu ca sunt scumpe si nu mai cheltui banii pe fum.:)

Judex
05 Dec 2009, 07:12
si nunta ?
Aia era cu altcineva si treaba s-a supt de multisor.;)

Gospin
05 Dec 2009, 09:48
Nu e nimic de mancare, pentru ca aseara in loc sa ma duc la Real am plecat in oras.
Sa ma risc cu o pizza veche de 3 zile? :-SS

Judex
05 Dec 2009, 10:10
Nu e nimic de mancare, pentru ca aseara in loc sa ma duc la Real am plecat in oras.
Sa ma risc cu o pizza veche de 3 zile? :-SS
Throw it away! Get a new fresh one! ;)

Gospin
05 Dec 2009, 10:21
neah :P , a plecat fratemeu la cumparaturi

Judex
05 Dec 2009, 10:27
Hai Craiova! :D

Rapture
06 Dec 2009, 19:01
Iar trebuie sa reformatez calculatorul :| . Mai bine o fac acum, sa scap de grija si sa-mi pot scana ce am de scanat.

Rapture
07 Dec 2009, 00:39
Pentru ca am reformatat calculatorul dar, spre nefericirea mea, nici acum nu citeste scannerul.
Mai bine ma duc la culcare, si-asa am pierdut ore intregi incercand sa scanez un singur desen. Somnoroase pasarele.....Noapte buna!

redmen
07 Dec 2009, 00:42
Ai cumva Windows Vista sau imprimanta Canon? Nici eu nu reusesc sa scanez.Si problema e Vista.

Rapture
07 Dec 2009, 07:13
Imprimanta Canon. Cand bag CD-ul de instalare a navigatorului pur si simplu nu mi-l citeste. Ca urmare, nu-mi citeste nici scanner-ul.

Gospin
07 Dec 2009, 07:36
Pentru ca ma trezi telefonu' la 7 : 00, oh (:|
Acum nu pot nici sa mai adorm ... nu inteleg ce ne trebuie domle' telefon fix in casa? si mai e amplasat si la mine in camera la 1 metru de patu' meu :|.

Rapture
07 Dec 2009, 07:40
Te inteleg perfect. Aceeasi problema e si la mine. Si mai enervent decat asta e ca persoana care raspunde nu ia telefonul frumos din camera ci din contra, sta mult si vorbeste cu volumul foarte ridicat. Iar eu incerc sa dorm....

Gospin
07 Dec 2009, 07:47
that's what i'm talking about!
Creca ii tai firu' intr-o buna zi :))

Rapture
07 Dec 2009, 07:53
Oarecum, situatia mi-a adus aminte de asta:
http://www.youtube.com/watch?v=CUM6F04HBf4
:))

paul_aramis
07 Dec 2009, 12:57
Imprimanta Canon. Cand bag CD-ul de instalare a navigatorului pur si simplu nu mi-l citeste. Ca urmare, nu-mi citeste nici scanner-ul.

da' de ce nu încerci tu să faci rost de drivere?

cremaxx
07 Dec 2009, 13:01

Desfa capacul pc-ului,scoate panglica din cd-dvd rom si din placa de baza.Conecteaza inapoi panglica.Daca nu merge nici acum poti sa cumperi alta.(poate sa fie chiar cd-dvd-rom-ul stricat ;sper sa nu fie).

Cauta drivere pe net sau du-te cu cd la un prieten,copiaza datele pe stick usb si instaleaza apoi pe pc-ul tau.

Rapture
07 Dec 2009, 13:25
@ cremaxx - faza e ca cd-dvd rom-ul imi citeste celalalte cd-uri/dvd-uri. Nu e stricat, e totul in regula. Problema vine de nu stiu de unde.

paul_aramis
07 Dec 2009, 13:43
lasă CD-ul de instalare. aruncă-l la coş, atârnă-l de oginda la maşină, fă-l disc de joacă pentru câine. ce vrei tu.
caută driverele, în primul rând la producător.

Rapture
07 Dec 2009, 13:47
Stai . Ce srie pe CD? PIXMA MP210 series - setup . Mai jos scrie Driver. Minunat. Faza e ca pana acum mi-aparea o fereastra cu canon ori de cate ori bagam cd-ul. Acum nu.
Multumesc oricum :) .

paul_aramis
07 Dec 2009, 14:26
ia d-aci:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=2610&modelid=15402#DownloadDetailAct

http://download.famouswhy.com/canon_pixma_mp210_all-in-one_driver/

cremaxx
07 Dec 2009, 14:28
Stai . Ce srie pe CD? PIXMA MP210 series - setup . Mai jos scrie Driver. Minunat. Faza e ca pana acum mi-aparea o fereastra cu canon ori de cate ori bagam cd-ul. Acum nu.
Multumesc oricum :) .

Probabil nu iti mai functioneaza Autorun-ul. Incearca sa instalezi cu explorer.:)

Rapture
07 Dec 2009, 14:32
Vai, dar va multumesc. :)

Rapture
08 Dec 2009, 08:19
Ca azi am teza la engleza. Dupa ce a tipat la noi un semestru intreg ca "nu dati teza la engleza !! ati innebunit?" vine vineri si ne spune "ba dati teza la engleza, sunteti mai speciali" . Asta e!

hellsteed
08 Dec 2009, 14:26
teza 8->

StefanDo
08 Dec 2009, 15:19
rapture, sa speram ca dupa ce primesti nota postezi ceva la "sunt fericita"... ;)

miercuri
08 Dec 2009, 19:40
chiar ca teza 8->

Pitbull
08 Dec 2009, 20:04
Ora opt a sosit, :|
Rapturetta n-a venit... :(

Ce subiect o fi primit? :-O
Oare-a supravietuit? :-?

Rapture
08 Dec 2009, 20:08
@ Stefan : si eu sper :)

@ Pitbull : :)) am supravietuit . Teza a fost relativ grea dar am pretentii de la o nota mare :D.

Rapture
10 Dec 2009, 21:58
Pentru ca toata munca mea depusa in 2 ani cu creionu' a fost data uitarii din moment ce colega mea draga le-a pus in locul in care ochii mei nu le zareau. Au ramas la scoala. Acum sper, din toata inima, ca maine dimineata sa fie tot la scoala. Va trebui sa merg in tura de dimineata pentru a ajunge inaintea retardatilor de clasa a 8-a ca cine stie, ma trezesc cu...scuze, fara ea. Ma pot astepta de la orice de la niste copii care lasa propria lor clasa ca o cocina, care se alearga pe holu' scolii, care trantesc usile si geamurile, care mazgalesc peretii interiori ai scolii . CAH!

Gospin
11 Dec 2009, 09:28
Le-ai mai gasit? :D

Judex
11 Dec 2009, 22:30
A-nceput sa mi se rareasca parul sesizabil. :(
Cati ani avea Bruce Willis cand s-a facut skinhead?

Gospin
11 Dec 2009, 23:05
habar nu am =))
judexu' tu vorbesti serios?

Judex
11 Dec 2009, 23:13
Cam da.:-?

Gospin
11 Dec 2009, 23:14
Nasol atunci, si eu am parul destul de rar, nu vreau sa ma vad pe la vreo 30-40 de ani :-SS

Rapture
11 Dec 2009, 23:16
Lasa ma Judex, pe tine o sa te placa fetele oricum ;).

Judex
11 Dec 2009, 23:18
@Gospin
Eeeee, pana pe la vreo 40-45 merge sa-l las, d-aia intrebam de Bruce.

@Rapture
Nu-mi fac griji, iubita mea are un sot chelios total. :D

Nota: am editat mesajul initial dupa ce am realizat ca discut cu underaged. Sorry.

Rapture
12 Dec 2009, 10:54
@ Judex: Too late :P.

StefanDo
12 Dec 2009, 11:37
sunt nefericit ca rapture este ori fericita, ori nefericita... :)

Kramer
12 Dec 2009, 15:13
Sunt nefericit pentru ca inceput sa ninga. :-&

miercuri
12 Dec 2009, 23:17
Sunt nefericit pentru ca inceput sa ninga. :-&
subscriu

redmen
13 Dec 2009, 14:06
Si eu.

hellsteed
13 Dec 2009, 20:43
... desi a trecut vreme buna de cand ne-am despartit si stiu ca nu o mai iubesc ba mai mult am un oarecare dezgust fata de ea, imi pasa prea mult.

Gospin
13 Dec 2009, 20:57
Pt. ca facui intindere la picioru' stang, deci adio fotbal o saptamana ... :(

Rapture
13 Dec 2009, 21:13
Au, naspa situatie...sper sa te faci bine si asta repede, Gospine! :)

Pitbull
13 Dec 2009, 21:22
De la geru' ista (care al'fel mi-ar pläcea), am räcit ca curu'.

Gospin
13 Dec 2009, 21:23
Merci, dar doctoru' zisa ca cel putin o saptamana, si daca joc se va face o luna :|

Rapture
13 Dec 2009, 21:29
Da' acu' toti aveti cate ceva :)) .

Gospin, o saptamana-mi suna mai convenabil :D.

Gospin
13 Dec 2009, 21:40
Dea, si mie :P

Judex
13 Dec 2009, 22:02
De la geru' ista (care al'fel mi-ar pläcea), am räcit ca curu'.
Ti-am predat deci stafeta la pectolitri. :D

Rapture
14 Dec 2009, 11:08
M-am trezit cu un herpes pe buza inferioara. Probabil micul herpes a vrut sa iasa de vineri, de cand eu cu colegii mei, oameni iubitori, am baut din acelasi bidon. Era o licoare magica in el, cum nu? Eu tot ii iubesc. Vorba lui Ovidiu : "iubiti-va ca-ntr-o familie!" Aoleu, asta inseamna sa-l iubim si pe el, si pe el :"> .

Gospin
14 Dec 2009, 11:16
Da' ce-ai Dragomara draga cu oltenii?
Suntem pasnici si saritori!

Rapture
14 Dec 2009, 11:19
Oltenii, ardelenii...Care urmeaza, Dragomara? ;) :))

miercuri
17 Dec 2009, 01:17
Simt ca fac implozie daca mai scriu un cuvant in rusa, si mai am de scris un eseu intreg. Imi vine sa ies in gradina blocului sa urlu la luna.

cremaxx
19 Dec 2009, 07:44
Pt. ca am fumat o gramada de ani si alte persoane de genul meu nu.>:)

Sunt nefericit fiindca am dat bani pe fum.:-/

miercuri
21 Dec 2009, 20:01
Cam triste vestile astea.

Pitbull
22 Dec 2009, 20:38
Editura Nemira este pe faras.Parca a mai fost in situatia asta acum 7-8ani .Atunci erau pline anticariatele din pasajul Universitatii de cartile Nemirei la 10.000 de lei (1 ron ).
Sper ca si acum sa-si vinda ieftin stocurile.Nadajduiesc insa sa nu dispara total -am nostalgia PKDick-urilor scoase de ei in anii '90.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/880487/Nemira-in-faliment-/
Auzi, auzi...! :|
Deci, de-asta se câcâie cu cei 2.000 de euros pe care mi-i datoreazä, si nu i-au transferat nici acum...
Ce sä fac? Sä le doresc baftä, în interesul datoriei (de care am nevoie ca de roata carului), sau sä filosofez: "'Dumnezeu nu bate cu parul!", în contul mânäriei incalificabile pe care mi-au fäcut-o acu' cinspe ani trecute fix?

Cinemania
23 Dec 2009, 08:47
@ Gospin & Paul

Am mutat mesajele legate de playere si codecuri aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96100&page=2

Windom
23 Dec 2009, 14:05
Editura Nemira este pe faras.Parca a mai fost in situatia asta acum 7-8ani .Atunci erau pline anticariatele din pasajul Universitatii de cartile Nemirei la 10.000 de lei (1 ron ).
Sper ca si acum sa-si vinda ieftin stocurile.Nadajduiesc insa sa nu dispara total -am nostalgia PKDick-urilor scoase de ei in anii '90.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/880487/Nemira-in-faliment-/
Auzi, auzi...! :|
Deci, de-asta se câcâie cu cei 2.000 de euros pe care mi-i datoreazä, si nu i-au transferat nici acum...
Ce sä fac? Sä le doresc baftä, în interesul datoriei (de care am nevoie ca de roata carului), sau sä filosofez: "'Dumnezeu nu bate cu parul!", în contul mânäriei incalificabile pe care mi-au fäcut-o acu' cinspe ani trecute fix?

By the way Pit, cam cite carti de Stephen King ai tradus pentru Nemira? Care dintre ele a reprezentat o placere, care bataie de cap? Esti (ai fost) fan King ori a fost pure business? Dintre King, Barker, Koonz, Brussolo, pentru care ai opta?

Pitbull
23 Dec 2009, 17:45
"Carrie", "It", "The Talisman".
Cele mai dragi traduceri ale mele. Pläcere, pasiune, iubire.
Eram fan King. As mai fi si acum (nu m-a supärat cu nimic) dar, din 1991, n-am mai citit nimic de el.
Ierarhia mea: King, Brussolo, Koonz, Barker, Campbell, James Herbert

illotempore2002
23 Dec 2009, 23:01
sunt nefericita ca ma munceste maica-mea ca pe robi cu toata treaba asta cu sarbatorile desi a avut pana acum o armata de oameni care i-au facut curatzenie, mancare, cumparaturi etc... :((

Judex
24 Dec 2009, 02:10
Sunt extrem de nefericit ca nu-mi pot petrece Craciunul alaturi de doamna de care m-am indragostit in mai...

miercuri
24 Dec 2009, 03:01
Sunt nefericita ca am aflat de existenta unui viitor film al lui Cronenberg in care vor juca Christoph Waltz si Michael Fassbender alaturi de piloasa de Keira Knightley. Insuportabila actrita si toti actorii care imi plac ajung sa faca filme cu ea, parca ii ia la rand.
Si mai sunt nefercita ca un serial englez destul de drag mie pe nume Skins o sa fie refacut de americani si difuzat pe MTV. Boo.

Windom
24 Dec 2009, 08:56
Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-<

Chambord
24 Dec 2009, 09:54
Win, de ce nu chemi niste prieteni la tine ? In felul asta "home alone" devine un atu pt party ;)

Windom
24 Dec 2009, 10:11
Pai daca i-as avea, i-as chema.;) Sint foarte nesociabil de felul meu. Un adevarat Norman Bates carpatin. Si de nenorocitele astea de sarbatori e cel mai greu...
Asa ca voi cei care va treceti aici "nefericirile" cintariti bine inainte de a delibera - sint sau nu cu adevarat nefericit...;)

Windom
24 Dec 2009, 11:54
Ca bine graiesti - Fuck that. Fuck the so called Chrismas spirit. Fuck the New Year's Eve. It's all bullshit... Deja ma simt mai bine...<:-P

Windom
24 Dec 2009, 12:03
Iau si o camera cu mine, ca tot e la moda...B-)

Cinemania
24 Dec 2009, 12:28
si baga niste filme horror cat mai indie, low budget...o sa te faca sa te simti mai bine cu siguranta :D

keepwalking
24 Dec 2009, 22:46
nu e neaparat o nefericire, ci doar o mica ingrijorare...
constat ca au disparut filmele pe teme biblice, fiind inlocuite masiv de cele avand drept tema pe mos craciun.
nu se mai vorbeste deloc de nasterea lui Iisus, ci de mos craciun.
principala preocupare e sa cumparam cadouri din mall si nu sa daruim o vorba buna cuiva.

manwithamoviecamera
25 Dec 2009, 14:27
nu e neaparat o nefericire, ci doar o mica ingrijorare...
constat ca au disparut filmele pe teme biblice, fiind inlocuite masiv de cele avand drept tema pe mos craciun.
nu se mai vorbeste deloc de nasterea lui Iisus, ci de mos craciun.
principala preocupare e sa cumparam cadouri din mall si nu sa daruim o vorba buna cuiva.
pe tvr1 si pe tvr2 se mai dau cateva colinde. probabil considera ca doar trinitasul trebuie sa tzina la traditzii.
eu sunt de acord ca sa fie educatzi copiii in spiritul creshtin si al iubirii de aproape. sa fie un echilibru intre emisiuni pentru copii despre nashterea domnului, educatzia tzine de parintzi si de shcoala si divertisment cu mosh craciun si cadouri si bucuriile iernii. nici macar legenda lui mosh craciun nu se shtie.

miercuri
25 Dec 2009, 15:46
Sunt nefericita pentru ca am reusit sa ma enervez tocmai azi.

illotempore2002
25 Dec 2009, 18:45
Atat bunicul meu cat si iubitul meu au ajuns astazi la urgente, unul si-a spart un vas de sange in ochi, celalalt are probleme cu coloana si i-au amortit picioarele :(

Gospin
25 Dec 2009, 22:13
Omg, are they alright new illo ?
On: mancai prea mult si ma cam doare stomacu' acum .. :(

Judex
26 Dec 2009, 04:27
I-am trimis urari folosind mijloace care implica discretie, imperios necesara in cazul asta. N-am primit nici un raspuns, nici macar un mail amarat, un SMS laconic sau un offline cu prescurtari specifice. S-a supt mai urat decat credeam.

Pitbull
26 Dec 2009, 14:30
Pentru unii si unele, trädarea e imuabilä.
Chiar si de Cräciun.
Chiar si când Doamna îsi ascute coasa.
Mä rog sä fie iertatä.

illotempore2002
26 Dec 2009, 17:32
Omg, are they alright new illo ?
On: mancai prea mult si ma cam doare stomacu' acum .. :(

Da, acum sunt ok, li s-au dat tratamente etc, totul va fi bine.

cremaxx
27 Dec 2009, 05:31
Sunt nefericit ,de data asta ,fiindca : un anume album audio se vinde la pret de 50-60-100 lei......

Caut pe net si observ ca e ...compilatie de la o formatie bulgareasca Deep forest .:| (:|

am 2 casete audio de la acea formatie,un ritm calm care imi place /.Dar.ce sa faci cu djoii sparge tot,fura tot.

Si mai pun si timbru.Deci stai calm autorule ,furaciosule.(:|

Gospin
27 Dec 2009, 11:18
Pt. ca vremea e oribila afara si iar cred ca o sa stau azi in casa :|

Rapture
27 Dec 2009, 13:19

Subscriu. Ninge al naibii de tare...si e frig.
Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>

hellsteed
27 Dec 2009, 14:58
Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-<

Asta ar fi fost primul craciun in care as fi fost singur... si chiar ma bucuram ca schimb atmosfera o data... pan' la urma n-a fo sa fie singur ... ne-am adunat 4 oameni ca sa nu fim singuri... Eu m-am bucurat ca dupa ceva vreme am putut sa vb limba romana cu cineva.

Craciunul la 20 de grade cu piese.. Let it snow, let it snow, let it snow....

Gospin
27 Dec 2009, 15:14

Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>
pai la mine nu e deloc asa, ploua si s-a topit totu' si arata ca dracu', balti peste tot, ce mi-ar place mie sa fie iar zapada :(

redmen
27 Dec 2009, 19:31
[

Ce misto.La mine de 2 zile ploua.S`a dus dreaku toata zapada si frumusetea.

Rapture
28 Dec 2009, 09:51
Prea multa zapada strica :( . Ninge continuu .

Si ca sa fiu on:
Sunt nefericita ca eu cu prietenii mei n-am gasit un loc liber in care sa facem revelionu' asa ca nu-l mai fac cu ei. Revelionul la unchiul meu nu mai vreau sa-l fac, n-as suporta, dar nici singura acasa nu ma lasa parintii, s-au uitat la prea multe filme si mi-au spus tot felu' de povesti SF in legatura cu ce s-ar putea intampla daca as ramane singura acasa 8-| . Ah, mai este o varianta : daca raman parintii acasa raman si eu si facem revelionu' in 3 ceea ce rezulta un singur lucru - monotonie. Al naibii de norocos e frate-meu. Whish I'd be in his place :( !

miercuri
28 Dec 2009, 13:30
Anul asta e primul an in care avem prea multe locuri in care am putea face revelionul, dar nu suntem decat 4 oameni. Cel mai probabil o sa bem ceva si o jucam uno.

Judex
28 Dec 2009, 14:40
Miercuri si Rapture - veniti cu mine la Tg. Mures! ;)

Gospin
28 Dec 2009, 21:22
Pt. ca nu am unde face revu', totusi :-?? poate mai gasesc ceva!

hellsteed
28 Dec 2009, 22:45
pai daca stati toata ziua pe cinemagia si va plangeti normal ca nu aveti unde... hai fuga fuga cautati

Gospin
28 Dec 2009, 23:57
Da' zilele astea chiar am intrat mai rar, tocmai fiind ocupat cu sarbatorile .. :)

corinka
29 Dec 2009, 21:55
Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&

cremaxx
29 Dec 2009, 22:44
Merg si eu la revelionul vostru ..% pana acum mai vine careva? Faceti topic.:)

Gospin
30 Dec 2009, 10:02
In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

paul_aramis
30 Dec 2009, 13:26
Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&
mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

paul_aramis
30 Dec 2009, 13:32
In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

e clar: tre' să te însori! îţi trebuie o soacră! să vezi după aia ce bine te înţelegi cu restul lumii :D

Judex
30 Dec 2009, 13:36
Ooo, da!!! Sau orice ruda a nevestei. Dintr-o data cand scapi din cosmarul familial obtinut prin alianta, absolut orice alt aspect legat de cotidian ti se va parea de-a dreptul Raiul pe pamant. :D

Rapture
30 Dec 2009, 13:45
Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))

corinka
30 Dec 2009, 13:48

mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

Tocmai ca nu era din aia cu tumburus. Avea un fel de rozeta minuscula care trebuia smulsa. Nu am putut cu degetele, asa ca am incercat sa o tai cu cutitul.

Kramer
30 Dec 2009, 13:48

subscriu:)

Judex
30 Dec 2009, 13:50
Ia-ti si tu nevasta. :))