PDA

View Full Version : Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Cristina_
07 May 2011, 11:11
Deci degeaba am cunostinte de germana=))

Nu degeaba! E foarte bine pentru inceput, doar sa nu ai asteptari foarte mari de la prima conversatie cu un austriac. Poate tu esti o exceptie si te vei descurca de prima data. Eu si multe cunostinte de-ale mele nu am reusit decat cu multa bataie de cap. :P

Vreau sa ma apuc de germana ca sa fac rezidentiatul in Germania dupa ce termin aici facultatea.Cam in cat timp as putea sa invat aceasta limba? 1-2 ani?

Windom
07 May 2011, 11:19
Sterge liniutza.

White1
07 May 2011, 11:19
Am o intrebare despre film.

In ce ordine tre' sa vad seria Mortal Kombat? Intai serialul ( conquest ) sau filmele?
Din punct de vedere cronologic ar trebui sa vezi serialul prima data.

fresie
07 May 2011, 11:25

Nu degeaba! E foarte bine pentru inceput, doar sa nu ai asteptari foarte mari de la prima conversatie cu un austriac. Poate tu esti o exceptie si te vei descurca de prima data. Eu si multe cunostinte de-ale mele nu am reusit decat cu multa bataie de cap. :P

Vreau sa ma apuc de germana ca sa fac rezidentiatul in Germania dupa ce termin aici facultatea.Cam in cat timp as putea sa invat aceasta limba? 1-2 ani?

O limba straina se invata intr-o perioada de timp dependenta de „talentul” fiecaruia. In ceea ce priveste conversatia, dureaza cam o luna ca sa te obisnuiesti cu muzicalitatea limbii vorbita de cei care locuiesc in localitatea cu pricina. Rezidentiatul are mare legatura cu insusirea termenilor de specialitate si trebuie sa pui mare accent pe acest lucru. Nu exista retete miraculoase pentru succes, din pacate!:P

Cristina_
07 May 2011, 11:39

O limba straina se invata intr-o perioada de timp dependenta de „talentul” fiecaruia. In ceea ce priveste conversatia, dureaza cam o luna ca sa te obisnuiesti cu muzicalitatea limbii vorbita de cei care locuiesc in localitatea cu pricina. Rezidentiatul are mare legatura cu insusirea termenilor de specialitate si trebuie sa pui mare accent pe acest lucru. Nu exista retete miraculoase pentru succes, din pacate!:P

Am avut niste colegi din ani mai mari care dupa ce au terminat facultatea au plecat in Germania pt rezi.Dupa spusele lor au zis ca ar fi facut limba germana(ore particular) la nivel B2 cam in 6-7 luni!? Mi se pare un termen foarte scurt sau probabil au mai facut germana dea lungul timpului.Eu nu am facut niciodata.

Cristina_
07 May 2011, 11:44
Sterge liniutza.

C'mon Windom asta ar fi 12 ani? lol

MariaMona
07 May 2011, 13:24
Sterge liniutza.

Nu-i chiar exagerat ce zice Windom... Einstein spunea "Viata e prea scurta ca sa inveti limba germana", asa ca ce sa zicem noi restul.... Eu am locuit 3 ani in Germania si tot n-am invatat mai mult de conversatie de baza - si fiind filolog ca formare si vorbind inca 2 limbi, ai fi zis ca ar fi trebuit sa o invat mai repejor. Mie una germana mi se pare o limba foarte grea.

Cristina_
07 May 2011, 13:45
Sterge liniutza.

Nu-i chiar exagerat ce zice Windom... Einstein spunea "Viata e prea scurta ca sa inveti limba germana", asa ca ce sa zicem noi restul.... Eu am locuit 3 ani in Germania si tot n-am invatat mai mult de conversatie de baza - si fiind filolog ca formare si vorbind inca 2 limbi, ai fi zis ca ar fi trebuit sa o invat mai repejor. Mie una germana mi se pare o limba foarte grea.

Care parte a Germaniei ti s-a parut mai frumoasa de locuit?

MariaMona
07 May 2011, 17:08
Greu de zis fiindca am locuit doar in una :) . Dar daca ar fi fost dupa mine, mi-ar fi placut la Heidelberg - oras universitar, cosmopolit si fain!

Cristina_
07 May 2011, 17:31
Greu de zis fiindca am locuit doar in una :) . Dar daca ar fi fost dupa mine, mi-ar fi placut la Heidelberg - oras universitar, cosmopolit si fain!

Multumesc pentru raspuns Maria :)

vaio
09 May 2011, 12:13
Salut ! Am castigat o invitatie la cinematograful studio , la festivalul de film bucuresti si m-ar interesa daca stie cineva ce film ruleaza si la ce ora. Multumesc !

chuckyfan
18 May 2011, 18:04
Are de gand cineva din Romania sa lanseze pe DVD Autobiografia lui Nicolae Ceausescu?

Sorin87
19 May 2011, 13:57
nu cred ca v-a lansa nimeni pentru ca bugetul este sarac

the_fairy
19 May 2011, 17:26
*va ... E fara liniuta in contextul asta pt ca reprezinta o parte din timpul viitor ;)

chuckyfan
07 Jun 2011, 19:03
Intrebare: despre film:

Cand va fi lansat The Human Centipede II ?

arnoldroland
07 Jun 2011, 20:45
Cand apare Bloody Bloody Bible Camp?

arnoldroland
08 Jun 2011, 16:25
Cand apare Bloody Bloody Bible Cam?

pe cine crezi ca intereseaza scarbosenia asta de film :-/

daca a ajuns sal joace Ron Jeremy pe Isus e foarte trist :(
ce raspuns nenorocit mi-ai dat, mi-a venit fix ca un bolovan in cap, eu totusi am pus o intrebare la care ceream un raspuns logic, decent si bazat pe informatii care sa ma ajute, dar se pare ca lumea de pe aici nu prea e prietenoasa asa cum vrea sa para...

iiii
08 Jun 2011, 16:27
precum intrebarea asa si raspunsul =))

arnoldroland
08 Jun 2011, 16:30
oricum ar fi, uita-te cum i s-a raspuns utilizatorului anterior si cum mi s-a raspuns mie, totusi, mi se pare mizerabil, dar prefer sa las totul asa, sper doar sa nu mi se comenteze comentariul cu rautati :| .

iiii
08 Jun 2011, 17:00
eheeee fiule.... conteaza si ce impresie ai lasat :)

intrebare : a baut careva Bergenbier nefiltrata la sticla? cum e? ca sa nu imi iau teapa cumparand una si sa am surprize neplacute

chuckyfan
08 Jun 2011, 17:29

septembrie -octombrie

Thanks

Arnold, nu mai intreba de filmu' ala, cand apare o sa-l vedem. Cred ca o sa-mi placa.

arnoldroland
08 Jun 2011, 19:43

septembrie -octombrie

Thanks

Arnold, nu mai intreba de filmu' ala, cand apare o sa-l vedem. Cred ca o sa-mi placa.
Si mie, tocmai de-asta am intrebat, sunt nerabdator si merci de sustinere in ceea ce priveste filmul :P .

Cristina_
08 Jun 2011, 21:00
arnold+iiii ce aveti cu Kuhaylan?

arnoldroland
08 Jun 2011, 21:07
arnold+chucky ce aveti cu Kuhaylan?
eu unul, nimic, chiar nu am zis ceva rau la adresa dumnealui, doar la raspunsul pe care mi l-a dat am obiectat putin, sa nu se inteleaga gresit....

chuckyfan
08 Jun 2011, 21:29
Nu vezi bine?
Din cate vad i-am spus thanks si am spus ca astept sa apara filmul ala al lui arnold. Nu e prima data cand ma ajuta, chiar ii sunt recunoscator. Mai uita-te odata peste topic.

White1
08 Jun 2011, 22:00
Desigur, daca sunteti atat de sensibil la blasfemii v-ati adresa cu formula "Domnul nostru Iisus Hristos", "lui Iisus" pare usor nepoliticos, desigur, in cazul nu aveti o relatie mai speciala cu el.

chuckyfan
09 Jun 2011, 06:11
De ce se ajunge din orice cacat la religie si divinitati care merg pe apa? E doar un film. Patimile lui Christos de ce nu e considerat blasfemie?

Suntem pe un forum de film nu pe unu' de fanatism religios.

Amin.

dragonfly_drk
09 Jun 2011, 08:40
"Lasati copiii sa se uite la filme":))

iiii
09 Jun 2011, 09:24
arnold+iiii ce aveti cu Kuhaylan?
in primul rand nu am nimic cu Kuhaylan, daca asta s-a inteles din ce am zis eu, scuzele mele.

in alta ordine de idei imi raspunde si mie cineva la intrebarea cu berea?

MariaMona
09 Jun 2011, 09:31
iii, nu. :D :D

White1
09 Jun 2011, 09:34
De ce se ajunge din orice cacat la religie si divinitati care merg pe apa? E doar un film. Patimile lui Christos de ce nu e considerat blasfemie?

Suntem pe un forum de film nu pe unu' de fanatism religios.

Amin.
Asta cu "cacat" si "divinitati care merg pe apa" imi aduce aminte de un banc pe care nu o sa-l spun pentru ca as fi crucificat:))

copila_satanista
09 Jun 2011, 09:35
intrebare : a baut careva Bergenbier nefiltrata la sticla? cum e? ca sa nu imi iau teapa cumparand una si sa am surprize neplacute

Nu am baut fix bergenbier, dar am baut bere nefiltrata si e cam nasoala. Ma astept sa nu iti placa, in niciun caz nu cred ca o sa ajungi sa o inlocuiesti cu berea obisnuita, dar asa de curiozitate nu-i bai sa iei una sa nu zici ca n-ai baut. Presupun ca nu ti-ai propus sa iei o lada din prima :))

iiii
09 Jun 2011, 09:38

Nu am baut fix bergenbier, dar am baut bere nefiltrata si e cam nasoala. Ma astept sa nu iti placa, in niciun caz nu cred ca o sa ajungi sa o inlocuiesti cu berea obisnuita, dar asa de curiozitate nu-i bai sa iei una sa nu zici ca n-ai baut.

eu am baut destula bere nefiltrata la viata mea... unele au fost bune altele posirca ordinara.. de aia intreb de berea asta.

copila_satanista
09 Jun 2011, 09:40
Ah, atunci pardon. Eu n-am incercat decat de vreo 2 feluri si nici alea nu mai stiu de care erau.

iiii
09 Jun 2011, 09:46
pai berea nefiltrata la halba cum au in oktoberfest, holsten nefiltrat e o posirca ordinara .
dar la sticla am baut warsteiner si paulaner si da! o da! si iar da!!!!
de aia sunt curios cum e bergenbierul asta romanesc..
acum am vazut ca a raspuns Maria :P deci mai multe argumente Maria?

MariaMona
09 Jun 2011, 09:49
Nu am argumente. Raspunsul meu era nu, nu am baut. Mie nu imi place berea nefiltrata.

dragonfly_drk
09 Jun 2011, 09:56
nu cred ca exista femeie pe lumea asta careia sa ii placa berea nefiltrata... dar cine stie, poate ma insel. si oricum, si daca exista, sunt putine in raport cu barbatii...

dar eu nu inteleg ce le place lor la gustul ala?:-&

fresie
09 Jun 2011, 10:05
In general nu consum bere pentru ca nu imi place, dar am descoperit berea nefiltrata Paulaner si o savurez cu placere ... insa am o problema ... nu stiu sa o prepar eu. Am niste prieteni „experti” in prepararea berii nefiltrate. Cand o prepar eu, mi se pare acra si nu imi place.

MariaMona
09 Jun 2011, 10:18
In general nu consum bere pentru ca nu imi place, dar am descoperit berea nefiltrata Paulaner si o savurez cu placere ... insa am o problema ... nu stiu sa o prepar eu. Am niste prieteni „experti” in prepararea berii nefiltrate. Cand o prepar eu, mi se pare acra si nu imi place.

Cum adica sa o prepari tu? :-/ Aveti berarie? Sau vorbesti de amestecarea berii cu ceva?

iiii
09 Jun 2011, 10:19
nu cred ca exista femeie pe lumea asta careia sa ii placa berea nefiltrata... dar cine stie, poate ma insel. si oricum, si daca exista, sunt putine in raport cu barbatii...

dar eu nu inteleg ce le place lor la gustul ala?:-&

fosta mea prietena era topita dupa nefiltrata!! paulaner si warsteiner... deci e vb de gust

fresie
09 Jun 2011, 10:20
„Preparare” pentru a o bea. E destul de simplu, dar mie nu imi reuseste. (http://www.youtube.com/watch?v=yDRyusj6DlI&feature=related)

MariaMona
09 Jun 2011, 10:24
„Preparare” pentru a o bea. E destul de simplu, dar mie nu imi reuseste. (http://www.youtube.com/watch?v=yDRyusj6DlI&feature=related)

Aha! N-aveam habar ca asa se bea. N-am vazut niciunde in Germania asa ceva in 3 ani cat am batut berariile pe-acolo...

fresie
09 Jun 2011, 10:28
Eu numai in Germania am baut preparata asa (de fapt numai acolo beau bere). E un secret in omogenizarea drojdiei care ramane pe fundul sticlei. Se obtine o crema care se toarna apoi in pahar. Asa capata un gust deosebit.

iiii
09 Jun 2011, 10:30
ok. dar cea de la sticla fresie? acolo ce mai e? e strict industrial si bag mana in foc ca nu are acelasi gust

fresie
09 Jun 2011, 10:32
Pai eu de aceea la sticla vorbesc. Nu ai vazut filmuletul postat mai sus? E vorba de berea la sticla.

MariaMona
09 Jun 2011, 10:41
Omul cat traieste invata...

dragonfly_drk
09 Jun 2011, 11:32
da de asta ce ziceti?
http://www.youtube.com/watch?v=n_H5ZIoZSBo

(app de bere)

Federico
21 Jun 2011, 22:31
Am si eu doua nelamuriri. 1. Dauneaza in vreun fel bateriei laptopului daca tin cablul de alimentare in si dupa ce bateria s-a incarcat?

You have also written that poetry represents "the mysteries of the irrational perceived
through rational words. " But many feel that the "irrational" has little place in an age
when the exact knowledge of science has begun to plumb the most profound mysteries of
existence. Do you agree?
This appearance is very deceptive. It is a journalistic illusion. In point of fact, the greater
one's science, the deeper the sense of mystery. Moreover, I don't believe that any science today
has pierced any mystery. We, as newspaper readers, are inclined to call "science" the cleverness of an electrician or a psychiatrist's mumbo jumbo. This, at best, is applied science, and one of the characteristics of applied science is that yesterday's neutron or today's truth dies tomorrow. But even in a better sense of "science"-- as the study of visible and palpable nature, or the poetry of pure mathematics and pure philosophy-- the situation remains as hopeless as ever. We shall never know the origin of life, or the meaning of life, or the nature of space and time, or the nature of nature, or the nature of thought.
Man's understanding of these mysteries is embodied in his concept of a Divine Being. As
a final question, do you believe in God?
To be quite candid-- and what I am going to say now is something I never said before, and I
hope it provokes a salutary little chill-- I know more than I can express in words, and the little I
can express would not have been expressed, had I not known more.

2. In legatura cu frgamentul de interviu de mai sus, nu sunt sigur care e natura ultimului raspuns: affirmo sau nego?

Federico
22 Jun 2011, 15:52
1. bateria o folosesti doar cand esti plecat .... in rest cand esti acasa il folosesti fara baterie

Da, mersi, insa nu tocmai asta am intrebat eu, nu-i asa? ;)

anaemona
22 Jun 2011, 17:08
Federico, sa-ti dau exemplul meu, ca sa intaresc spusele lui Kuhaylan. Am un laptop vechi de 5 ani, inca merge binisor :) Nu i-am scos niciodata bateria cind l-am folosit in casa, asa cum ar fi fost indicat si de fapt l-am folosit numai in casa :)) De mai bine de 2-3 ani nu pot scoate alimentarea din priza nici macar pentru un minut ca bateria e complet descarcata. Mai e indicat sa nu tii bateria incarcata la maxim cind e scoasa, sa fie aprox 20%.

FreakDoll
22 Jun 2011, 17:46
Dar e vreo problema daca am laptop'ul asta de un an si 6 luni si n'am bagat niciodata bateria in el?:-?

Federico
22 Jun 2011, 18:21
Aha, multumesc anaemona. Si Kuhaylan. :)

Acum legat de intrebarea a doua copiasem incomplet citatul. (De-aia n-a raspuns nimeni) Am editat si pe pagina trecuta dar il reiau aici:

You have also written that poetry represents "the mysteries of the irrational perceived
through rational words. " But many feel that the "irrational" has little place in an age
when the exact knowledge of science has begun to plumb the most profound mysteries of
existence. Do you agree?
This appearance is very deceptive. It is a journalistic illusion. In point of fact, the greater
one's science, the deeper the sense of mystery. Moreover, I don't believe that any science today
has pierced any mystery. We, as newspaper readers, are inclined to call "science" the cleverness of an electrician or a psychiatrist's mumbo jumbo. This, at best, is applied science, and one of the characteristics of applied science is that yesterday's neutron or today's truth dies tomorrow. But even in a better sense of "science"-- as the study of visible and palpable nature, or the poetry of pure mathematics and pure philosophy-- the situation remains as hopeless as ever. We shall never know the origin of life, or the meaning of life, or the nature of space and time, or the nature of nature, or the nature of thought.
Man's understanding of these mysteries is embodied in his concept of a Divine Being. As
To be quite candid-- and what I am going to say now is something I never said before, and I
hope it provokes a salutary little chill-- I know more than I can express in words, and the little I

Vreau sa stiu daca e afirmativ sau negativ ambiguul raspuns final al intervievatului.

dragonfly_drk
22 Jun 2011, 18:29
Aha, multumesc anaemona. Si Kuhaylan. :)

Acum legat de intrebarea a doua copiasem incomplet citatul. (De-aia n-a raspuns nimeni) Am editat si pe pagina trecuta dar il reiau aici:

existence. Do you agree?

Vreau sa stiu daca e afirmativ sau negativ ambiguul raspuns final al intervievatului.

ceea ce e cu rosu ar trebui sa iti raspunda la intrebare... faptul ca persoana respectiva nu poate exprima in cuvinte ceea ce simte, e clar un raspuns afirmativ pentru ca in opinia lui, existenta lui Dumnezeu nu poate fi explicata prin cuvinte ci doar simtita:D

FreakDoll
22 Jun 2011, 18:35
Ok, mersi, Kuhaylan!:)

Federico
22 Jun 2011, 19:48
e clar

ba nu e clar deloc.

dragonfly_drk
22 Jun 2011, 21:35
am explicat de ce e clar. citeste printre randuri, in substrat... nu lua cuvintele asa cum sunt puse acolo si gata. incearca sa te pui in mintea autorului si sa iti dai seama ce a vrut sa spuna.

desi, daca stau mai bine sa ma gandesc, cred ca depinde foarte mult si in ce credem noi, cei care citim. un ateu, probabil va spune ca autorul nu crede in Dumnezeu, e cand un om care crede, va spune contrariul... aici e vorba de subiectivism... iar cel/cea care a dat raspunsul ala, a fost foarte smecher/a prin prisma faptului ca a lasat la latitudinea celui care citeste sa decida pentru el/ea...

mai pe scurt, s-a scos! :))

MariaMona
23 Jun 2011, 10:04
Mie nu mi se pare ca e un da : "Stiu mai mult decat pot exprima in cuvinte, si putinul pe care il pot spune nu ar fi fost exprimat daca nu as fi stiut mai mult" Unde e afirmatia aici?! E ambiguu. Cel mult poti spune ca nu e ateu, ci agnostic. Eu nu inteleg deloc ca el crede in Dumnezeu.

Cristina_
23 Jun 2011, 13:55
Va rog imi spuneti si mie un site cu torrente in care as putea sa gasesc ultimile filme de pe piata? Folosesc isohunt dar apar foarte tarziu filmele pe care le doresc.Mersi

arnoldroland
23 Jun 2011, 18:32
Va rog imi spuneti si mie un site cu torrente in care as putea sa gasesc ultimile filme de pe piata? Folosesc isohunt dar apar foarte tarziu filmele pe care le doresc.Mersi
=)) pai nu prea sunt :-/ it`s so strange :-?

FreakDoll
23 Jun 2011, 18:34
Mi'a expirat Word'ul si nu gasesc nici un Product Key bun.Mai exista vreo sansa sa'l "repar" fara CD??????

chuckyfan
23 Jun 2011, 18:46

pai pentru asta iti sugerezez trackerele private ( torrentleech, filelist, iptorrents etc ).

Mi'a expirat Word'ul si nu gasesc nici un Product Key bun.Mai exista vreo sansa sa'l "repar" fara CD??????

Cred ca singura solutie ar fi piratarea soft-ului:)

Gloria
24 Jun 2011, 10:55

Cristina, daca mai pui astfel de intrebari, iti vom bana accesul pe forum.

Cristina_
24 Jun 2011, 15:24

Cristina, daca mai pui astfel de intrebari, iti vom bana accesul pe forum.

Scuza-ma Gloria dar am vazut topicul "Aici puteti intreba orice va trazneste" si nu am stiut ca despre torrente este interzis sa vb.

mariancristea
25 Jun 2011, 09:37
Salut,
Cine stie ce melodie este in promoul de la HBO care contine fragmente din Sherlock Holmes,Game of Thrones,Twilight?Este ceva instrumental .Nu o gasesc pe nicaieri

arnoldroland
30 Jun 2011, 12:53
Imi poate raspunde si mie cineva ce problema are Windows-ul daca memoria de pe C: se mareste si se micsoreaza intr-una? va rog, ajutati-ma si pe mine.....:((

dragonfly_drk
01 Jul 2011, 01:08
Ok, si vin eu cu o intrebare tampita... Am pus poza si pe facebook dar nu am reusit decat sa ma amuz pana acum de raspunsuri. Asa ca, apelez la voi, ca aveti mai multa imaginatie. Poate cineva sa imi spune ce reprezinta poza urmatoare? (mai exact, ce parte a corpului):

http://img580.imageshack.us/img580/7808/imgadn.jpg

P.S. Nu radeti de mine, dar chiar sunt curioasa sa aflu raspunsul. Am intrat pe un site intamplator, si am dat de poza asta. Cand dadeam click pe ea, ma ducea la o adresa ciudata, care facea reclama la ceva aparate de luminat. Ok, asa ca, am aflat ce e chestia neagra si rotunda, dar nu pot sa inteleg ce e limbricul ala paros care e luminat de aparat... =))

Liviu-
01 Jul 2011, 01:13
Cred ca e mai degraba o mica iluzie. Aparatul ala de iluminat pare aplicat pe piele pur si simplu si poate da iluzia cum ca bucata aia de piele s-ar fi desprins din zona respectiva (iluzia datorata luminozitatii). In cazul asta nu cred ca te mai intereseaza zona corpului, dar dupa densitatea firelor de par e probabil un membru.

dragonfly_drk
01 Jul 2011, 01:15
Da, asa ma gandeam si eu initial... cam ciudata iluzia, dar nah, sa zicem... :)

fresie
01 Jul 2011, 10:34
http://www.veinlite.com/image.html

dragonfly_drk
01 Jul 2011, 11:26
Ah, asta era. Mulţumesc mult Fresie.:)

arnoldroland
01 Jul 2011, 11:54
=)) eu cred ca-i o ureche (gaura, habar n-am), ceva de genu`, voua nu vi se pare ?

sergiuseling
01 Jul 2011, 11:58
În caz că o să mai ai poze care nu ști ce sunt, află că google a lansat căutarea după imagini.

Cum faci, te duci pe tabul de imagini eventual http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi și chiar îți explică pe pagină. În principiu acolo în locul unde poți scrie cuvinte de căutat există și o iconiță cu un aparat foto. Dai pe ea și-ți apare alt dialog unde poți introduce adresa imaginii (eventual prin copy paste) sau poți încărca poze de pe calculatorul tău. Și gata se face căutarea să vadă unde pe web mai apare imaginea.

dragonfly_drk
01 Jul 2011, 12:45
Ştiam că se poate face asta, dar nu ştiam cum. Eh, se pare că acum am aflat.
Merci mult, Sergiu.:D

angelodacian
06 Jul 2011, 11:26
Sunt si eu curios mai exact la inceput cam pe cand a aparut cinemagia.ro cum au reusit acei oameni care s-au ocupat de acest site sa posteze numele tuturor filmelor existente? cat timp le-a luat si cum au dat de ele pentru ca sun miliarde si miliarde iar eu orice film am cautat pe cinemagia am gasit(cel putin numele ca distributie nu chiar la toate)??? daca poate sa imi raspunda cine stie si nu cu tot felul de glume

dragonfly_drk
06 Jul 2011, 12:43
FIlmele nu au fost puse toate de-a valma in prima saptamana in care s-a inventat cinemagia. ar fi chiar culmea. Site-ul a evoluat exact cum evolueaza orice site... Incepi de jos si tot aduni pe parcurs. Plus, la filmele vechi sau noi care inca nu au aparut pe site, useri pot cere fise de completare a filmelor respective.
Acuma depinde si ce filme ai cautat tu. Daca vei intra in topicul asta:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96964 vei vedea ca sunt foarte multe filme care nu au avut sau inca nu au fise.

Deci, in concluzie, nu sunt postate toate filmele existente. Si nici nu cred ca exista vreun site unde sa fie toate filmele. Chiar si IMDB-ul care e mult mai complex are cateva filme lipsa.

angelodacian
06 Jul 2011, 15:10
aaaa.. ok acum m-am uitat mai bine si mi-am dat seama ca nu sunt chiar asa multe pe cat credeam. merci de raspuns

chuckyfan
07 Jul 2011, 10:51
Deci, in concluzie, nu sunt postate toate filmele existente. Si nici nu cred ca exista vreun site unde sa fie toate filmele. Chiar si IMDB-ul care e mult mai complex are cateva filme lipsa.

nu doar cateva, sunt o multime de filme care n-au pagina pe IMDB, dar si acolo se pot adauga fise, dupa ce sunt acceptate de cei "in putere" bine-nteles.

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 11:08
Eu am gasit doar cateva si nah, nu stiam exact care e situatia asa ca am preferat sa spun doar ce stiu... Dar da, ai dreptate... sistemul e cam acelasi ca si aici.

margofanno1
07 Jul 2011, 12:33
va rog eu frumos cu vad un film pe siteu asta ca nu stiu...tnx:)

Dany23
07 Jul 2011, 16:17
Are cineva idee, dupa ce termina de rulat filmul respectiv, ce se face cu posterele de la el gen? Vorbesc de cinematografele de la noi cum ar fi Cinema City. M-ar interesa fiindca as vrea sa cer pentru anumite filme, 1-2 postere, sa le inramez si sa le pun prin casa, in caz ca le arunca. Ca asa sa le printez, se gasesc greu la rezolutie foarte mare si sunt si scumpe.
Si pe langa asta...stiti site-uri unde as putea gasi imagini/postere din filme, la rezolutie ft mare, de printat, dar mari...nu asa micute...flickr ar fi o varianta, dar multi le au private si am incercat cu 1-2 si nici nu au raspuns:(
Multumesc!

Liviu-
07 Jul 2011, 16:21
Eu am luat vreo 3 postere de la The Light Cinema. Pe site-ul lor inca zic ca dau. La celelalte nu stiu. Ai putea intreba cand mai treci pe acolo.

Dany23
07 Jul 2011, 16:33
Eu am luat vreo 3 postere de la The Light Cinema. Pe site-ul lor inca zic ca dau. La celelalte nu stiu. Ai putea intreba cand mai treci pe acolo.
Multumesc de raspuns, din pacate sunt din Braila nu din Bucuresti, ca sa pot trece pe la Light si aici am doar Cinema City. Apreciez enorm ca ai rupt din timpul tau sa raspunzi

L.E: Kuha, ai PM!

margofanno1
07 Jul 2011, 19:06
auzi kuhaylan trebuie sa donez ceva Adrianei daca intreb cine e Adriana?
Ca serios nu stiu...si...poate donez! =))

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 19:14
Poate ar fi indicat sa nu razi de situatia in sine. K a fost foarte serios si chiar nu vad nimic amuzant in toata chestia asta. Iar daca te-ai uita putin in sus, pe forum, ai vedea un banner mare care iti explica cine e Adriana. Insa, daca nu il vezi, uite, te ajut eu:

http://www.cinemagia.ro/html/apel-umanitar/

P.S. sper ca data viitoare cand vei mai auzi de donatii, sa nu mai razi si sa iei lucrurile in serios. Unii oameni chiar au nevoie de ajutor iar daca tu iti bati joc, chiar nu ii ajuti cu nimic... din contra, le faci rau. si decat asa, mai bine taci daca nu te poti abtine.

sau cine stie, poate pentru tine cancerul e o gluma buna...?!

margofanno1
07 Jul 2011, 19:32
imi pare rau dar nu am vazut bannerul si in plus cica "iti raspund daca donezi"...pe asta nu o inteleg...

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 19:37
motivul pentru care a spus chestia aia, e asta:

nu esti nici prima, nici ultima persoana care intreaba chestia asta pe forum... (si deja e prea de tot) si mi se pare lipsa de respect sa intrii pe un forum fara sa cauti daca se pot sau nu vedea filme. daca ai fi cautat putin, ai fi aflat raspunsul... dar cum nici bannerul nu l-ai vazut, te ajut si de data asta:

PE CINEMAGIA NU SE POT VIZIONA FILME

e destul de clar acum?

margofanno1
07 Jul 2011, 19:44
multumesc de ajutor..si da e foarte clar si app daca vrei sa sti eu am cautat daca pot sa vad filme sau nu si nu am reusit sa vad filme si am crezut ca sunt eu prea batuta in cap de aia am intrebat...in fine o seara placuta!

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 19:51
sunt curioasa unde ai cautat si ce te-a facut sa crezi ca pe site-ul asta se pot vedea filme... dar nelamurirea mea face deja parte din zona crepusculara asa ca mai bine o las moarta.

iti multumim totusi ca ai trecut pe la noi si sper ca data viitoare sa aduci si o contributie acestui site/forum... dar numai dupa ce le cunosti ca in palma, ok? daca te trezesc noaptea si te intreb unde se afla topicul "Frank Capra" de exemplu, sa stii unde e, da?:))

pana atunci, numai bine and peace.
sa ai o seara cat mai faina

(P.S. Poate donezi, totusi ;) )

margofanno1
07 Jul 2011, 19:57
sigur donez da prin sms ca nu am card...a si cum sa aduc contributie? ca la mn asta e prima zi cand scriu mesaje...da ma rog poate iar am dat vreo perla...

margofanno1
07 Jul 2011, 21:42
DOAMNE...ia un distonocalm ca iti plesneste venita de la gat...am 15 ani la varsta asta pot sa imi fac card??? si am intrebat si eu nu am dat cu nucleara peste Europa! Daca stiam ca ajung sa fiu facuta nesimtita in fata nu mai dadeam pe forumu asta! ADIO!!! app ca mi-am adus aminte topicul se numeste "aici puteti intreba orice..." eu nu intreb ceva ca sa primesc,ca raspuns "imi este scarba de oamenii ca tine"

Liviu-
07 Jul 2011, 22:00
Oricat de nobila ar fi intentia voastra, nimeni nu poate fi obligat sa doneze. Nu va opreste nimeni sa inserati si o astfel de propunere (nu obligatie) in mesajele voastre, dar lucrul asta sa fie facut intr-un mod politicos.

margofanno1
07 Jul 2011, 22:14
ok...ultimul mesaj care il mai postez pe acest forum...nenea veteranu' cu 173 mesaje ai o problema cu vocabularul...sa ramai tu cu toate raspunsurile tale de Nostradamus si cu toate actele tale de caritate ca eu m-am tirat! nici mama nici tata nu m-au jignit in halul asta si te gasisi tu! "colegii" mei care nu m-au jignit o seara cat mai frumoasa!

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 22:32
margofanno, da-mi voie sa iti spun ca domnul acela pe care tocmai l-ai jignit, a facut mai multe lucruri pentru forumul asta decat o sa faci tu intr-o viata... asa ca da, ai tot dreptul sa te tirezi... iti urez drum bun si cale batuta. vezi sa nu te impiedici pe drum...

Auzi la ea, pustoaica de 15 ani si indrazneste sa surliteze pe aici... iti sugerez sa mergi sa inveti pentru bac. Asta, desigur, daca nu vrei sa ajungi ca si colegii tai. Vezi ca nu mai e mult pana acolo. timpul zboara. Asa ca lasa tu filmuletele care se pot sau nu vedea pe site si pune mana pe carte...;)

L.E. @K. (sper sa nu te superi ca nu iti scriu tot numele dar e foarte imbarligat) initiativa ta e cat se poate de binevenita insa, un singur lucru m-a deranjat la ce ai spus in posturile anterioare... spuneai ceva de genu ca unii oameni folosesc ca scuza ca nu au bani si ca e o scuza patetica. eu cred ca te inseli. eu cred ca pana la urma ar trebui sa ramana o chestie de bun simt daca cineva da sau nu bani pentru Adriana. Intradevar, imi doresc din tot sufletul sa stranga banii necesari dar nu putem obliga pe nimeni sa faca nimic. in cel mai rau caz, nu se vor mai posta intrebari, atata tot. asta nu e o solutie, sa sperii lumea... mai ales ca daca un om nu vrea sa dea, nu va da si pace. si in plus, sa spunem ca se acepta regula ta. cum iti va demonstra tie cel care a pus intrebarea ca a donat cu adevarat si nu a mintit?

chuckyfan
08 Jul 2011, 10:22

fain ar fi daca am putea viziona filme pe site. unele dintre ele nici macar nu au fost vreodata lansate pe suport video.

Totusi, vina nu e a acestor useri care intreaba si a celor care se ocupa de site. Uitati ce scrie la intrarea pe site, iar aia mai "ingramaditi" dpdv mental cred ca e un site de ala unde se vad filme online. Cam acelasi lucru apare scris si la alea.
http://i.imgur.com/Zfr1f.jpg

margofanno1
08 Jul 2011, 16:48
m-am mai gandit si imi cer scuze dar am fost si nervoasa de raspunsurile primite...in fine sa trecem peste ma intorc pe site ;)

Kriss_Kringle
13 Jul 2011, 02:13
Stie cineva daca se poate merge cu reducerea Orange la filmele in 3D?Pe site la Cityplex zice ca nu se aplica reducerea dar mi-au zis mai multe persoane ca au fost cu Orange la 3D.:-/

Medicate
20 Jul 2011, 14:13
Depinde de cinematograf...din cate stiu in Plaza si la Mall Vitan...( Multiplex si Movieplex ) se poate merge cu Orange Film si la peliculele 3D!

FreakDoll
22 Sep 2011, 19:39
Trebuie sa bag si sa scot cardul aparatului foto in/din laptop de 50 de ori ca sa mi-l citeasca. Ma scoate din sarite. O fi laptop-ul meu de vina?

Kriss_Kringle
22 Sep 2011, 22:59
Ori laptopul ori cardul e de vina:))

FreakDoll
23 Sep 2011, 00:30
Am elucidat misterul. Cardul e de vina. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand dau si eu de ceva bani mai multi mi se strica diverse lucruri. Murphy si legile lui :-<

Kriss_Kringle
23 Sep 2011, 01:01
Am elucidat misterul. Cardul e de vina. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand dau si eu de ceva bani mai multi mi se strica diverse lucruri. Murphy si legile lui :-<

La mine se strica de obicei cand n-am bani si daca ti se intampla ceva nasol atunci poti sa te mai astepti si la altele pentru ca vin in lant.:P

omudindulap
04 Nov 2011, 10:53
Ma ajuta careva sa aleg un laptop? Am de ales intre:

Lenovo V570, procesor Intel Dual Core B950 2,1GHz, memorie 6GB DDR3, placa video dedicata NVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB DDR3, HDD 750 GB. (2100 lei)

si

Toshiba Satelite C660-24j, procesor Intel Dual Core B940 2 GHz, memorie 4GB DDR3, placa video GeForce 315M 512 MB, HDD 500 GB (1850 lei).

Am de ales doar intre cele 2, caci fac parte dintr-o oferta la Metro, oferta constand in faptul ca poate fi platit in 10 rate egale, fara dobanda.
P.S. Nu sunt gamer.

caessar
04 Nov 2011, 11:14
Eu as alege Toshiba pt. ca are o placa video bunicica pt. toate filmele HD pe care probabil vrei sa le vezi. Iar firma Toshiba e recunoscuta pt fiabilitate.
Celalalt laptop are 6 GB de rami pe care n-o sa poti sa-i folosesti integral decat cu un sistem de operare pe 64 bits(daca nu esti gamer nu-ti trebuie). Diferenta de pret nu e justificata.

NightChild
04 Nov 2011, 12:12
Clar Toshiba. Cunosc cateva persoane care au avut Lenovo si din cate stiu au avut ceva probleme cu ele.

iiii
04 Nov 2011, 13:14
acum sa fim realisti, din ce scrie acolo, cel Lenovo e clar mai bun si mai performant decat cel Toshiba. Eu as alege Lenovo

NightChild
04 Nov 2011, 14:05
acum sa fim realisti, din ce scrie acolo, cel Lenovo e clar mai bun si mai performant decat cel Toshiba. Eu as alege Lenovo

Conteaza si calitatea produsului.

omudindulap
04 Nov 2011, 14:14
Stiu si eu ca 750>500 si ca 6>4, dar as dori sa aflu si opinia unei persoane care chiar se pricepe. Nu ma intereseaza atat de mult performantele, cat calitatea si fiabilitatea produsului. Multumesc pt raspunsuri, oricum.

Kriss_Kringle
04 Nov 2011, 15:57
Stiu si eu ca 750>500 si ca 6>4, dar as dori sa aflu si opinia unei persoane care chiar se pricepe. Nu ma intereseaza atat de mult performantele, cat calitatea si fiabilitatea produsului. Multumesc pt raspunsuri, oricum.

Poti sa cauti review-uri la ele pe google ca sa-ti faci o idee.Eu unul,am un Satellite de aproape 4 luni si n-am avut probleme cu el.Calitatea si fiabilitatea depinde de la laptop la laptop.O persoana poate sa aiba un Lenovo si sa-l tina o gramada de ani si alta poate sa aiba un Toshiba si sa se strice dupa doar 6 luni.E adevarat ca unele firme sunt mai bune ca altele dar pana la urma pana nu testezi nu stii de calitate.De exemplu laptopul care l-am avut inainte a fost un HP si am avut o gramada de probleme cu el pe cand un prieten,care are acelasi Satellite ca si mine a avut tot un HP si n-a avut nici o problema cu el.Depinde si de noroc acum,cum prinzi laptopul,cu defecte sau fara defecte.Parerea mea e sa nu te axezi neaparat pe astea 2 modele ca oferte la laptopuri sunt o gramada si daca mai astepti putin o sa prinzi reduceri substantiale ca tot vin sarbatorile insa fa-ti temele dinainte despre produse pentru ca in magazin vanzatorii o sa-ti spuna orice ca sa cumperi,unii chiar vor sa ajute clientul dar devin din ce in ce mai putini,sunt interesati doar sa faca o vanzare majoritatea.

paul_aramis
04 Nov 2011, 16:41
omule, eu mă dau cu un Toshiba de 6 ani. fără nici o problemă. aș zice că e fiabil.

omudindulap
04 Nov 2011, 16:49
Nu stiu ce naiba sa fac, sa profit de oferta asta si sa aleg dintre cele doua, si eu tind spre Toshiba, ori sa astept sarbatorile, poate prind o oferta mai buna. Dar daca nu vor mai fi oferte in genul asteia, cu ratele egale si fara dobanda?! Cu banii jos nu-mi permit. Pfff...

paul_aramis
04 Nov 2011, 16:59
io aș zice să alegi Toshiba, dacă te arde la pipotă să-ți iei laptop. da' pân' la urm ă e cum zice kriss: cum ți-o fi norocul.

Kriss_Kringle
04 Nov 2011, 17:00
Nu stiu ce naiba sa fac, sa profit de oferta asta si sa aleg dintre cele doua, si eu tind spre Toshiba, ori sa astept sarbatorile, poate prind o oferta mai buna. Dar daca nu vor mai fi oferte in genul asteia, cu ratele egale si fara dobanda?! Cu banii jos nu-mi permit. Pfff...

Adevarul e ca nu sunt prea multe oferte de genul,cu rate egale.Ori mergi pe mana mea si a lui Paul cu Toshiba,ori risti si mai astepti pana in decembrie.Ca sa iei o decizie pune-ti intrebarea urmatoare: Am nevoie de laptop neaparat sau mai poate astepta?:P

omudindulap
04 Nov 2011, 17:10
Maica-mea a venit cu ideea, vrea si ea unul :)) I-l dau ei pe-al meu, un MSI - cam 4 ani vechime- iar cel nou imi revine mie. S-o intreb pe ea daca o arde la pipota.

paul_aramis
05 Nov 2011, 07:37
no', ca să te inervez și mai tare, am cumpărat azi un Lenovo pentru nevastă-mea. mâine ajunge și îi facem proba...

omudindulap
05 Nov 2011, 12:04
:)) Pai, de ce ai optat pt un Lenovo si nu pt un Toshiba, ca al tau? Chiar ca ma enervezi...

paul_aramis
05 Nov 2011, 13:10
pen' că l-am lăsat pe fi-meu să caute ceva că eu am tăiat-o la muncă și asta a găsit la un preț mai acceptabil. că Toshiba e mai scumpuțe...

omudindulap
05 Nov 2011, 13:21
Ah, am inteles. In cazul de fata, Lenovo e cel scumput. In fine, sper sa nu aveti probleme cu el, cel putin cativa ani de-acu' incolo!

BenPC
05 Nov 2011, 13:55
...
Lenovo V570, procesor Intel Dual Core B950 2,1GHz, memorie 6GB DDR3, placa video dedicata NVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB DDR3, HDD 750 GB. (2100 lei)

si

Toshiba Satelite C660-24j, procesor Intel Dual Core B940 2 GHz, memorie 4GB DDR3, placa video GeForce 315M 512 MB, HDD 500 GB (1850 lei).

si inca ceva , nu imi place procesorul la modelele astea .. daca tot dai peste 1800 RON macar sa fie pe Intel Core i3, chiar daca nu esti gamer, un procesor tare e foarte util chiar si in aplicatii aparent banale.

uite un exemplu de laptop in 1850 RON, la oferta

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/x52jt-sx277d-core-i3-380m-253ghz/

sau ceva mai ieftin, placa video integrata si hard mai mic .. si ca e HP (< Asus) in 1699 RON

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/630-a1d76ea-core-i3-370m-24ghz-linux/

.............

M-am mai linistit acum :)) Placa de retea n-ar trebui sa fie integrata? :-S In concluzie, is la mana destinului.

X( am ster mesajul original son of a... in fine , e bine ca ai apucat sa-l citesti :)

omudindulap
05 Nov 2011, 14:10
M-am mai linistit acum :)) Placa de retea n-ar trebui sa fie integrata? :-S In concluzie, is la mana destinului.

iiii
06 Nov 2011, 19:51
om... iti luasi leptoapa pana la urma?
hai sa iti mai zic eu o parere... orice laptop e bun! ca de aia e laptop. tu think better la ce bani ai si ce investitie vrei sa faci. parerea mea

JustaKido
11 Nov 2011, 13:54
am si eu o intrebare, am intrat la program cinema si m'ar interesa sa merg la cinema, problema mea e ca vreau sa stiu oarecum si pretul pe care am sa il platesc pentru a viziona unul dintre filme, imi scrie sa dau clic pe ora filmului , dar nu apre nimic:( cum fac ???:(

dragonfly_drk
11 Nov 2011, 14:57
Sunt curioasă la care dintre cinema-uri te-ai uitat şi la care film. Sunte unele care nu au preţurile afişate şi nici măcar un număr de contact. Depinde de noroc (din ce oraş eşti)... Singura soluţie e google. Sau te duci frumuşel la cinema şi întrebi cât e preţul biletului dacă nu găseşti un număr de telefon unde ai putea să te interesezi.

JustaKido
11 Nov 2011, 16:19
Ms frumos de raspuns, cred ca am sa incerc cu google si daca nu am noroc ma duc la ei. In Craiova o sa am drum si as fi vrut sa ma duc la Twilight la premiera :P ... ma interesa oarecum si pretul :) inca odata ms frumos:*

Kriss_Kringle
18 Nov 2011, 22:57
A comandat cineva vreodata prin http://comenziusa.net/? Vreau sa-mi iau o pereche de adidasi de pe zappos,dar nu stiu pe nimeni care face comanda de acolo sau ce taxa se percepe pentru produsele lor.Nu stiu nimic de comenziusa si ma gandeam ca poate a avut cineva de aici vreo experienta buna/rea cu ei, sa ma lamuresc.Au feedback, dar ala poate sa fie usor falsificat.

paul_aramis
25 Nov 2011, 05:59
bagă un link și vedem ce se poate face. iute, că într-o lună vin pe-acasă...

iiii
25 Nov 2011, 12:53
aduci tzoale din afara paul?

Kriss_Kringle
25 Nov 2011, 13:13
Am rezolvat intr-un fel pana la urma.Am dat de cineva care face comanda de pe zappos,imi ia jumate din valoarea adidasilor dar tot ies mai ieftin decat daca as comanda de pe amazon.Paul,din ce oras esti?

MariaMona
25 Nov 2011, 16:01
S-ar putea sa mai fi fost intrebarea pe-aici, dar sunt cam multe pagini...

Asadar: ce buton se apasa la imprimantele noi cand incarci tonerul ca sa il recunoasca? Mersi!

paul_aramis
25 Nov 2011, 17:52
S-ar putea sa mai fi fost intrebarea pe-aici, dar sunt cam multe pagini...

Asadar: ce buton se apasa la imprimantele noi cand incarci tonerul ca sa il recunoasca? Mersi!

depinde de imprimantă...

Am rezolvat intr-un fel pana la urma.Am dat de cineva care face comanda de pe zappos,imi ia jumate din valoarea adidasilor dar tot ies mai ieftin decat daca as comanda de pe amazon.Paul,din ce oras esti?

un pic mai sus de Chicago.

aduci tzoale din afara paul?

nu, dar putem aranja... dacă așteptați 6 - 8 săptămâni.

Kriss_Kringle
25 Nov 2011, 18:30
Eu vreau sa primesc adidasii cat mai repede ca imi ingheata picioarele in superstar-urile mele antice si de demult.Asa, puteam sa astept si eu pana in februarie-martie pana se intoarcea unchi-miu din state si imi aducea el, dar de atunci deja incepe sa se incalzeasca si nu mai e motiv pt graba.Asta e,dau 60 de lei pe taxa dar imi vin in 2 saptamani.Daca nu aveam nevoie neaparat acum as fi asteptat pana te intorceai.Mersi oricum pentru gest,apreciez.:D

paul_aramis
25 Nov 2011, 18:40
kris, eu nu mă întorc...

Kriss_Kringle
25 Nov 2011, 18:46
kris, eu nu mă întorc...

N-ai zis intr-un post mai sus ca vii pe acasa?Prin acasa presupun ca te referi la Romania sau gresesc?.:P

paul_aramis
25 Nov 2011, 18:49
păi numa' vin... și plec.

România va fi întotdeauna acasă

Kriss_Kringle
25 Nov 2011, 18:50
păi numa' vin... și plec.

România va fi întotdeauna acasă

Am inteles.:D

Chambord
06 Feb 2012, 10:35
Ce marca de apa minerala (plata) consumati zilnic ? De ce aia ?

sergiuseling
06 Feb 2012, 11:02
Eu beau Bucovina. Îmi place ambalajul și gustul...

Au făcut și cei de la universitatea din Cluj ceva studiu dacă vrei opinii mai avizate: http://robertinob.wordpress.com/2010/05/03/cat-de-sanatoasa-este-apa-minerala-sau-plata-pe-care-o-bem-zilnic/

iiii
06 Feb 2012, 12:22
pai la un vin alb... orice apa minerala carbogazoasa >:)
cand imi e sete si cumpar eu apa... asta foarte rar... aleg orice apa minerala plata....

dar tu cham?

redmen
06 Feb 2012, 16:54
Borsec e cea mai buna apa minerala (de la noi).

charles
06 Feb 2012, 18:19
pai la un vin alb... orice apa minerala carbogazoasa >:)

Daca pui o lingura de vin intr-un butoi cu apa de canal, obtii un butoi cu apa de canal.
Daca pui o lingura de apa de canal intr-un butoi de vin, vei obtine apa de canal.

legea entropiei + asta (http://www.realitatea.net/apa-plata-cu-streptococi-si-materii-fecale-comercializata-in-magazinele-din-brasov_818134.html) => nici sprițul nu mai e ce-a fost...:))

iiii
06 Feb 2012, 20:47
auch, grav...... dar sincer sa fiu ca tot e vb de apa plata... imi amintesc de celebrul si inconfundabilul nicusor de la braila...

si uite... cand ajung sa cumpar apa pt spritz, sincer sa fiu ma orientez catre marci cunoscute... gen borsec, bucovina, biborteni... nu ape de alea de ale hipermarketurilor : gen viva , clever, 365 etc... ca aia e cam apa de la robinet

Chambord
07 Feb 2012, 09:54
Nu ma refeream la apa de spritz ci la cea plata, bauta in mod curent. Pt ca sincer, cred ca isi da toata lumea seama ca bautul apei de la robinet e sinucidere lenta.

Bucovina consum si eu zilnic. Mi se pare OK calitativ si in plus au la 5l si iau cate 2 sticle odata. Ar fi cam enervant sa umblu cu sacosele de sticle de 2l. In schimb am vazut ca are reziduu sec cam mic. Asta inseamna ca nu iti aduce mare aport de minerale. Si vara de ex, cand transpiri, nu pierzi numai apa ci si saruri. Nici n-am vazut-o amintita in articolul lui sergiuseling:

In concluzie, o apa ideala de consum zilnic trebuie sa fie necarbogazoasa, bogata in ioni de calciu si magneziu, dar saraca in sodiu, cloruri, nitrati si sulfati si doar o parte dintre apele plate, minerale si carbogazoase comercializate in Romania respecta aceste standarde de calitate. Ele sunt: Borsec apa plata, Carpatina Forte si Light, Roua Muntilor carbogazoasa si plata, Dorna plata, Perla Harghitei minerala, Zizin, Sport Calipso apa plata, Lipova naturala, Vera Aqua, Evian, Vittel si Perrier.

Cred ca o sa incerc sa trec pe Borsec sau Dorna. Le-am mai consumat ocazional si mi s-au parut faine. Acum vad ca si analizele de laborator sunt in favoarea lor.

Cititi si asta:
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Apa-minerala-reface-pierderile-calciu_0_20398308.html#

iiii
07 Feb 2012, 11:22
cham, intelesesem la ce te referi... eu acasa cumpar bucovina la 5 l plata, si mai e una dar i-am uitat marca, care e semi-carbogazoasa... adica are un gust asa putin de acid.

ce ma enerveaza e cand cumpar... trebuie sa le car si 5 l sau 10 l pe frigu asta... gizzz

redmen
07 Feb 2012, 13:08
@Chambord : Dorna pentru apa plata.E mai buna ca Borsec.

paul_aramis
07 Feb 2012, 15:02
Nu ma refeream la apa de spritz ci la cea plata, bauta in mod curent. Pt ca sincer, cred ca isi da toata lumea seama ca bautul apei de la robinet e sinucidere lenta.

câtă din apa asta plată e de fapt de la "robinet"?

Chambord
08 Feb 2012, 11:33
Nu prea tine, ca simte diferenta. Apa pura nu trebuie sa aiba gust. Pe cand, pe aia de la robinet o citesti din prima, are gust ori a clor, ori a alte porcarii.

Si a propos de ce ziceam ca vreau sa trec de la Bucovina pe altceva. Parca m-au auzit astia. Au scos acum sticla de 6l la pret de 5l :)) Santajistii !

iiii
08 Feb 2012, 12:31
lasa cham... ca vazusem eu "apa minerala plata " la bastarca de 10 litri... nu mai stiu ce firma de rahat era... am carat-o cu greu pana acasa... si acasa, incerc sa pun apa intr-un bidon mai mic, de nestea parca, si iti dai seama ca am facut inundatie... si sa nu mai zic ca era oribila apa, mai bine beam de la robinet

icb1
09 Feb 2012, 06:25
Vă rog să-mi spuneți:

1. Cum se încarcă pozele aici, pentru că deși sunt obținute cu UPLOAD, la urmă zice programul că-s zero poze uplodate din 10 pe care le-am încărcat cu succes, deși actorul nu are nici-o poză încă.

2. Cum se încarcă afișul la un film sau actor care nu are încă un fișier?

3. Unde și care sunt specificațiile de format și pixels pentru poze și afișe (poster) de film sau actor? :-? =))

FreakDoll
13 Feb 2012, 04:42
Am si eu o problema. Poate stie cineva ce se intampla si ma ajuta. Cand bag cardul telefonului in calculator si scot pozele de pe el, odata salvate in calculator isi schimba dimensiunea si se vad foarte aiurea: se lungesc si se ingusteaza. Nu stiu care-i cauza si am incercat toate rezolutiile telefonului, dar degeaba.

iiii
13 Feb 2012, 12:41
freakdoll, incearca sa instalezi softul telefonului.... sau ceva de genu si sa le downloadezi cu programelul special... asta daca are...

FreakDoll
13 Feb 2012, 14:27
Nu are, dar multumesc pentru sfat!

Kriss_Kringle
13 Feb 2012, 14:39
Nu are, dar multumesc pentru sfat!

Long time,no see.:))
Incearca sa cauti pe google daca s-a mai intamplat ceva asemanator si cu alti utilizatori ai modelului respectiv,poate e vreo solutie.

FreakDoll
13 Feb 2012, 14:51
:)) Am cautat, dar nu am gasit nimic. M-am gandit ca unul dintre geniile care stau pe acest forum m-ar putea ajuta, dar vad ca nu stie nimeni. :(

Flavio
13 Feb 2012, 19:03
incearca sa le descarci prin bluetooth sau cu un cablu de date, poate nu-si mai schimba dimensiunile.ce model de tel. e?

FreakDoll
13 Feb 2012, 22:09
Gata, am rezolvat. Pana la urma, geniul din mine a invins. Multumesc pentru raspunsuri!:D

chuky_doll21
18 Feb 2012, 19:54
iar eu tai frunze la caini

redmen
21 Feb 2012, 16:03
Care ma ajuta si pe mine cu niste pareri despre Canon Eos 600D ? Dau o bere,doua in functie de lungimea textului :))

iiii
21 Feb 2012, 16:59
iti zic eu : e scula smechera! daca ai sansa sa iti procuri unu nu rata ocazia. daca e la mana a 2 si il scoti la un pret bun... sa aiba si husa e si mai bine

pe cand berea?

redmen
21 Feb 2012, 17:15
Puncte rele nu are? :)) Daca nu l`as lua la un pret bun nu m`ar interesa prea mult,si`asa nu prea am timp de fotografii.Berea cu prima ocazie cand ajung la Bucuresti.De preferat sa fie vara ... merge asa? :)

iiii
22 Feb 2012, 09:34
depinde ce intelegi tu prin puncte rele... dar eu iti garantez ca nu o sa ii gasesti puncte rele.... e un aparat genial.

vezi ca nu te uit cu berea aia..

charles
02 Mar 2012, 02:12
http://img718.imageshack.us/img718/6852/020032012.png

:-O :-/ :)) 4 billion??

Federico
07 Mar 2012, 08:26
hey, what the fuck happened? voiam sa dau un shift+'egal' dar am calcat stramb si am apasat pe altceva si mi s-a marit rezolutia sau nu stiu ce pula mea, forumul arata de parca as fi dat un zoom. cum il dau indarat?

Pepper
07 Mar 2012, 08:46
Incearca ctrl(nu cred ca ai apasat shift)+minus and then magic happens ;)

Federico
07 Mar 2012, 08:49
Omfg, it worked.
Pepper, you must be the next Mark Zuckerberg.

Multumesc.

Pepper
07 Mar 2012, 08:51
Cp, now gimme 'like' :))

paul_aramis
07 Mar 2012, 08:58
data viitoare când mai dai aiurea din deşte, foloseşte ctrl+0. ++ şi +- măresc sau reduc dimensiunile paginii web, +0 o aduce la... 0 ordin de mărime.

Federico
07 Mar 2012, 09:03
Mersi, paul.
Esti o - scuza-mi cliseul dar e adevarat - enciclopedie vie.

paul_aramis
07 Mar 2012, 09:05
stai să vezi tu ce de dumnezei, sfinţi, paşte şi origini am tras eu prima oară când am dat cu deştu' aiurea-n tastatură. şi nici nu aveam pe cine să-ntreb.

iiii
07 Mar 2012, 13:08
hai sa va intreb si eu ceva...

la cardurile bancare... care e diferenta dintre un card... de exemplu reiffaisen VISA, VISA ELECTRON si unu MAESTRO ?

paul_aramis
07 Mar 2012, 15:20
visa card - emis în sistem visa, acceptabil cam peste tot (99%). card de credit, nu ai nevoie de bani în vreun cont de depuneri (debit) ca să îl foloseşti. card de debit, este legat strict de un cont de debit, dar nu necesită confirmarea soldului sau autorizarea tranzacţiei.

visa electron - un sistem visa debit card, la care însă nu se poate face overdraft, pentru că are nevoie de confimarea soldului anterior acceptării tranzacţiei.

maestro - un alt sistem de carduri (ca şi visa) aparţinând MasterCard, dar cu acoperire mai redusă. adicătelea nu e acceptat peste tot. e card de debit, dar cu confirmarea atât a soldului cât şi cerinţa de autorizare a tranzacţiei.

lămurit?

iiii
07 Mar 2012, 15:29
got it! danke paul.

sergiuseling
07 Mar 2012, 15:31
Între visa electron și maestro mai există o diferență dacă faci cumpărături în străinătate.

La visa electron îți face conversia în euro și apoi valuta cu care faci plata. La maestro îți face în dolari și apoi în valuta cu care faci plata.

Să zicem că vrei să cumperi din USA cu un visa electron pe un card în lei. Prima dată îți face conversia din lei în euro și apoi din euro în dolari și apoi se face plata. Deci 2 conversii în loc de 1 cum ar fi la un maestro. Sigur dacă ai maestro și vrei să cumperi în euro ai din nou 2 conversii.

paul_aramis
07 Mar 2012, 15:33
depinde de ţara unde a fost emis respectivul card...

sergiuseling
07 Mar 2012, 15:36
Eu vorbeam strict despre cardurile Maestro și Visa electron de la Raiffeisen din România. Sigur prin alte locuri pot fi alte politici.

iiii
07 Mar 2012, 16:24
deci din ce am inteles , cele VISA sunt mai bune nu?

paul_aramis
07 Mar 2012, 20:16
da

Federico
07 Mar 2012, 21:43
Daca mi se mai permite sa-i mai *** un pic la cap pe Zuckerberg-ii si Gates-ii cinemagiei, am avut si niste probleme cu netul. De la acelasi router, un calculator merge si unul nu. Pur si simplu pe al meu sincopeaza. Monitoarele alea doua de pe bara, in dreapta, care indica statusul conexiunii si care cand e in regula sunt bleu ambele, se sting in bleu-marin si raman asa pe terment aparent indefinit. Se rezolva cu un restart. Poate "cineva" sa-mi spuna unde-i buba?

charles
08 Mar 2012, 12:42
federico, ma lamuresti? care era treaba cu poza postata de tine (si ulterior stearsa de admini)?

paul_aramis
08 Mar 2012, 17:52
buba s-ar putea să fie de la modem sau de a placa internă.

Federico
09 Mar 2012, 08:17
That doesn't help much. But thanks again.

federico, ma lamuresti? care era treaba cu poza postata de tine (si ulterior stearsa de admini)?

Un fel de gluma proasta. Mi-am sters-o singur. Las-o aici.
(sau bine, dar mai explicit de-atat nu pot sa fiu: http://en.wikipedia.org/wiki/Giambologna)

paul_aramis
09 Mar 2012, 09:45
păi e greu de lămurit fără să ai scula-n faţă.

Federico
09 Mar 2012, 21:43
Fair enough.

Federico
27 Mar 2012, 15:47
De ce nu mai pot sa accesez .com-ul lui google si ma ricoseaza mereu inapoi si automat pe .ro?

Federico
27 Mar 2012, 15:58
Gata, am rezolvat.
Mi-a trimis solutia prin PM un domn misterios care doreste sa-si pastreze anonimatul.

Cica trebuia sa apas in dreapta jos pe o chestie. Cam penibil. Dar ce sa-i faci? Ori am inebunit sa stau sa cercetez de unul singur cum functioneaza internetul? Vopseaua care se usuca atat de mirobolant in seama a catei vieti s-o las?

charles
27 Mar 2012, 17:24
mai mult, am observat ca pentru anumite siteuri (cautam ceva electronice&electrocasnice) intrarea de pe google, desi se referă in mod specific la varianta .com a siteului cautat iar varianta in limba ro are intrare separata, e fake si te redirectioneaza automat pe varianta autohtona.

SakuraBlack90
28 Mar 2012, 17:19
Cum imi pot sterge contul . Nu am de gand sa injur pe nimeni ca sa mi-l stearga . Vreau sa il sterg eu sau un moderator . Multumesc !
PS
Urasc reclamele de pe site-ul cinemagia .

EDIT
F

paul_aramis
28 Mar 2012, 19:20
contul nu se şterge.

Liviu-
28 Mar 2012, 19:53
Are careva proiector? As vrea niste informatii legate de calitatea proiectiei, pret si ce mai considerati important de stiut. Dupa multe proiectii (semi)ratate prin cinematografe, atat de mall (dusmanii principali: mancatorii de popcorn), cat si de "arta"(dusmanii principali: conditiile tehnice), m-am gandit ca, atat timp cat la cinematograf nu pot vedea filmul asa cum as dori, ar fi preferabil sa aduc cinemaul la mine acasa. Would really appreaciate some advice :D (Windom, mate? :D)

paul_aramis
28 Mar 2012, 19:57
păi mai întâi depinde ce spaţiu ai la dispoziţie

charles
29 Mar 2012, 00:56
ciudata chestie, si eu ma gandeam zilele trecute la treaba asta. dar mi-a trecut repede cand am vazut preturile (min. 250 e) si n-am mai studiat problema. apoi mi-am adus aminte ca prin faculta, acu vreo 2 ani, circula un videoproiector :D (restul sunt prinse de tavan, damn!). daca herzog s-a multumit cu o camera de filmat, mie-mi e suficient si un proiector.

Windom
29 Mar 2012, 08:10
Pretul nu (mai) e chiar asa o problema. Noi cind l-am cumparat am dat pe el vreo 40 mil lei vechi. Acum au scazut scorurile cam la jumatate din cite stiu eu. Problema e, dupa cum spune si Paul, spatiul. Pentru ca daca nu ai o camera suficient de mare (10-15m distanta pina la perete), mai bine faci cum am facut eu, investesti intr-un LED TV si te-ai scos. Fiindca fara spatiu esti nevoit sa reduci imaginea si tot acolo ajungi. Iar calitatea imaginii e mult mai buna la teveu (cu exceptia cazului in care dispui de atita malai incit sa-ti tragi un proiector blu - dar aici nici nu vreau sa ma gindesc la scoruri).
Apoi e faza cu lampile, trebuie sa ai grija atunci cind cumperi sa vezi cam ce durata de viata au. Fiindca e una limitata la citeva mii de ore. Apoi, daca vrei sa-l conectezi la laptop, trebuie sa-l incerci inainte de a-l cumpara, pentru ca nu toate laptopurile sint compatibile (al nostru, cel putin, face nazuri si nu le recunoaste pe toate).
DAR, marele avantaj e, intr-adevar, faptul ca ai cinema la tine acasa. It's the closest thing you'll get to the real thing. Eu am vrut la un moment dat sa fac aici in oras o mini-cinemateca, insa din cauza Legilor Pulii si a Cetatenilor Pulii pe care doar speluncile locale ii pasioneaza, n-am mai facut nimic. Decit o proiectie underground cu Passion of the Christ cu ocazia sarbatorilor pascale.:))

charles
29 Mar 2012, 09:03
pentru un apartament nu ar fi rentabil un mini-proiector? zi-mi te rog daca-s ok specificațile tehnice pentru ăsta: http://playtech.ro/2012/asus-p1-un-mini-proiector-aproape-perfect-review/

Windom
29 Mar 2012, 09:24
Nu prea pot sa ma pronunt, nu-s specialist, sunt doar posesor al unui videoproiector, care nici macar nu-i al meu, e al institutiei unde lucrez.:)) But wow, acum observ cit au avansat lucrurile. LED projector la douaj' de mii? Tulai maica, da' pe vremea mea... Al meu pare gramofon prin comparatie.:)) Asta arata foarte bine si, probabil, un mare avantaj e tehnologia LED. Pe de alta parte, ca si in cazul televizoarelor, e o tehnologie noua, prin urmare e greu sa-i determini fiabilitatea. Mergi la risc, cum am mers si eu cu televizorul. Pina acum, no complaints. E drept, are doar 1 an...

Liviu-
29 Mar 2012, 10:11
Sunt un amator in ceea ce priveste videoproiectoarele, de fapt nici macar amator nu stiu daca ma pot numi, dar proiectorul ala pare sa fie foarte misto. Intrebarea mea e: cum se face conexiunea cu alte... tehnologii? Si mi se pare mie sau proiectorul e foarte bun si pentru spatii mici? Pentru ca eu nu beneficiez decat de cativa metri, intre aprox 3 si vreo 7.

Windom
29 Mar 2012, 10:41
Pai la distanta aia imaginea nu stiu daca poate concura cu un teveu cu diagonala de 120.:)) Referitor la conexiuni, al meu are intrare normala pentru monitorul de la abac + un jack pentru DVD Player. La astea mai pizdoase nu stiu cum e...

Liviu-
29 Mar 2012, 10:45
"Partea de short throw, care are specificata o cifra de 1,16, este de asemenea o caracteristica perfecta pentru acest model. Practic, inmultesti distanta cu 1,16 si obtii diagonala imaginii proiectate pe perete. Aceasta caracteristica este cu atat mai importanta in camerele de apartament de la noi, care nu sunt extrem de spatioase si in care ti-ai dori sa poti vedea si tu un film HD cu o experienta de cinema adecvata."

Asta nu inseamna ca la o distanta de 3m ajungi la o diagonala de aprox 3,5m? Nu dati cu piatra daca am inteles gresit, sunt total paralel cu de astea :P

charles
03 Apr 2012, 12:20
ora de pe forum se updateaza automat, sau trebuie sa umblu eu pe la setari pe undeva?

iiii
03 Apr 2012, 14:40
user CP , options... eu am +2gmt south africa....

charles
03 Apr 2012, 16:04
ok, am rezolvat. mi-am pus ora moscovei, ca noi acu' suntem gmt +3

iiii
03 Apr 2012, 17:10
am pus si eu.... uitasem ca suntem la +3

MariaMona
03 Apr 2012, 18:13
Stiti vreun site gen imdb, cinemagia, dar in loc de filme sa fie cu muzica? Nu neaparat romanesc, dar si ceva romanesc m-ar interesa. Mersi!

Kriss_Kringle
03 Apr 2012, 18:24
Pe metacritic.com au sectiune si de muzica dar altul nu-mi trece prin minte.

iiii
03 Apr 2012, 20:04
allmusic.com il folosesc eu la munca.

MariaMona
05 Apr 2012, 22:22
Mersi, o sa le frunzaresc, dar nu azi ca sunt cam rupta dupa prajitura si vopsit oua si facut pomul de Pasti...

iiii
06 Apr 2012, 12:18
eu am intrat pe profilul tau si vad ce filme bifezi tu ca ai vazut... deci care e problema?

bremen1980
14 Apr 2012, 10:43
Windom vreau sa stiu de unde-ti aprinzi lumanarea ???:)) >:)

DarkNight00
30 Apr 2012, 23:22
Sunt din Rep Moldova.Am castigat DVD dar nu cred ca se poate sa il primesc acasa.Mai sunt si alte cai prin care as putea sa primesc acest DVD ?

iiii
07 May 2012, 16:57
DarkNight00 , scrie un mesaj privat lui Alex.M sau trimite un mail la :concurs@cinemagia.ro si cere mai multe lamuriri

claudiu_sky
10 May 2012, 17:45
Vreau sa stiu cum se foloseste site/ul.Am inteles ca se poate downloada.Dar cum ,ca eu nu am gasit ? Recunosc ca mi se intampla uneori sa nu vad calul din cauza calaretului :)
Multumesc

paul_aramis
10 May 2012, 17:46
tăticu', ai greșit adresa. dacă numa' pentru asta ești aici, poți să pleci.

claudiu_sky
11 May 2012, 20:07
tăticu', ai greșit adresa. dacă numa' pentru asta ești aici, poți să pleci.
De ce zici ca am gresit adresa ? Titlul topicului este "Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)"

paul_aramis
12 May 2012, 11:30
bă, tu nici titlul topicului nu îl înțelegi?

Rapteleum
12 May 2012, 14:05
Paulica cate capsunele ai cules astazi in USA? Poate ne zici si noua.Asa poate iti permiti sa cumperi biscuiti.

paul_aramis
12 May 2012, 15:09
nu știu băi pulifrici, că n-am calculat, da-ți fac hatâru' acuș: deci 350 deîmpărțit la 2.5 deînmulțit cu 0.45359 face vreo 63 de kile. și juma. tu ai scos azi banii de-un cornet de semințe? să ai ce să scuipi...

Malombra
12 May 2012, 15:50
ce măsură la bocanci are un gîndac de colorado?

Kriss_Kringle
12 May 2012, 16:02
N-are ca e vara si umbla descult.:))

Malombra
13 May 2012, 00:16
și dacă era test de inteligență, n-ai fi răspuns mai bine:))

păi și iarna ce fac? poartă șlapi cu șosete? da ce măsură?

Kriss_Kringle
13 May 2012, 01:00
Tot desculti ca li se tabacesc talpile ca la indieni si nu mai simt frigul.=))

paul_aramis
13 May 2012, 06:27

în unități umane sau gândăcești?

Presedintele
18 May 2012, 13:57
UBB e acronimul Universitatii Bolitehnice Bucuresti? =))

ionutzm
26 May 2012, 18:24
sunt nou imi spune si mie cineva daca aici pot viziona filme?

paul_aramis
27 May 2012, 01:47
altu!

NU!

TsunamySan
08 Jun 2012, 12:52
....Buna...sunt novice in cinemagie si as dori sa imi spuneti cum pot viziona un Film aici ???:"> :-?

iiii
08 Jun 2012, 13:20
look mai sus cu 2 posturi....

paul_aramis
08 Jun 2012, 17:03
bă iiii, ce pretenții ai și tu?! păi, dacă îl ducea căpățâna, o făcea de la bun început, nu crezi?

iiii
08 Jun 2012, 17:08
evident.. nu e zi fara un pocnit de genu, vezi raspunsul in ultimele posturi, si el tot intreaba. sa mor de nu, as scrie pe un banner : Aici NU se pot viziona filme!
si sa nu mai zic , in club, cand ma uit ce face fiecare, cati intraba acelasi lucru : "cum pot viziona filmele? " .

charles
14 Jun 2012, 10:43
stie cineva unde pot gasi echivalentul in romana pentru termenii cinematografici (deep focus, hors champ, phantom ride shot, wide angle lens, etc)?

Chambord
16 Aug 2012, 11:42
Am si eu o intrebare pt bukuresteni: Ce-nseamna particula "GEN" in conversatii ? Adica cineva zice azi am facut cutare si cutare lucru ... gen. Sau vorbesti cu cineva si el iti raspunde: GEN. E cumva ca mno la ardeleni ? Ca numai acolo am intalnit sa intrebi omu ceva si el sa se uite la tine stramb si sa zica doar "Mno". Deci WTF ? ce-i cu acest "gen" ? Asa se vb la moda acu ? Ca sa-l folosesc si eu k nu vreau sa zica lumea ia uite-l si p'asta cum vb ca acu o suta de ani nu baga si el un gen akolo de condiment. Plus k daca vb k la Bucale toate gagicile bunaciuni devin atente la tine si iti cad in bratze mult mai usor (which is the very point)

bremen1980
16 Aug 2012, 12:04
Am si eu o intrebare pt bukuresteni: Ce-nseamna particula "GEN" in conversatii ? Adica cineva zice azi am facut cutare si cutare lucru ... gen. Sau vorbesti cu cineva si el iti raspunde: GEN. E cumva ca mno la ardeleni ? Ca numai acolo am intalnit sa intrebi omu ceva si el sa se uite la tine stramb si sa zica doar "Mno". Deci WTF ? ce-i cu acest "gen" ? Asa se vb la moda acu ? Ca sa-l folosesc si eu k nu vreau sa zica lumea ia uite-l si p'asta cum vb ca acu o suta de ani nu baga si el un gen akolo de condiment. Plus k daca vb k la Bucale toate gagicile bunaciuni devin atente la tine si iti cad in bratze mult mai usor (which is the very point)
Cum ar zice bunica (daca ar mai trai ) e ceva gen kind of .:)) .
Si eu ma trezesc de multe ori folosind gen atunci cand incerc sa echivalez ceva , sa-i gasesc o asemanare , sa-l bag intro categorie.
-Cum e frate filmu '?? E cu bataie ??
- Nu , e ceva gen film de arta >=))
Suntem vorbiti de limba de cele mai multe ori .

Chambord
16 Aug 2012, 12:31
In constructii de genul asta il folosesc si eu dar singurel numai in ultimii1-2 ani (gen) am auzit sa fie folosit. Gen.

Hai ca incep si eu sa fiu cool B-) Gen

Pepper
16 Aug 2012, 13:09
Noooo! I can't handle so much coolness X_X
Eu nu prea am auzit folosindu-se gen decat in exemplificari si sper sa ramana asa; genul de sine statator imi da impresia da golaneala :)) so u won't get some attention from me [-(
...si totul a pornit de la Eugen (http://www.youtube.com/watch?v=ejpR1UBXasc&feature=related)...

Malombra
16 Aug 2012, 20:23
eu nu am înţeles niciodată cum şi de ce se foloseşte gen coaie. în construcţii gen rulăm şi noi ceva, gen coaie? sau singur, ca întrebare : gen marfă, coaie?. eu mă gîndeam că poate e de la polonezul Dziękuję, adică mulţumesc, care se pronunţă gen cuie. atunci ar avea un sens, rulăm cu cuie ar fi o asociere logică, matrimonială, gen milf şi petrov. dar în rest, nu am nici un clu.

Chambord
17 Aug 2012, 15:27
fetelor, singurelee ? gen. va fac o cafelutzaaa? gen.
hai ca incep sa ma descurc B-)

Mal, de ce a krapat mubi ? :-/
Am un feeling ca tu i-ai subminat. :-?

Malombra
18 Aug 2012, 00:49
l-am torpilat telepatic, în timp ce curăţam cartofi ;)
gen

dragonfly_drk
20 Aug 2012, 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=1mWw7dWssn8

Federico
24 Sep 2012, 14:04
De ce-mi apare 'google romana' pe .com cand vreau sa fug de 'google romania' lui .ro? Ce-i mizeria asta? De ce-mi returneaza pagini romanesti .com-ul cand nu e cazul? Namaste? :|

Si mai am o problema, dar asta cred ca e prea serioasa pentru altcineva decat paul. Mai e prin zona paul?... Mi-am reinstalat uindouzu' si-am ramas fara sunet. Am inteles ca tre' sa instalez si niste mizerii de nustiuce drivere??? Sau cum? :|

Please. Thanks. Bye.

Liviu-
24 Sep 2012, 14:12
Bine ca mi-ai adus aminte de topicul asta si de priceperea altora :P Si eu mi-am reinstalat windows-ul recent si nu-mi mai merg posturile astea tv de pe net care sunt oricum gratis. Deci nu ma refer la alea de se vad cu sopcast, ci la alea romanesti de stiri. Care o fi motivul? Ah da, arata cum se incarca si apoi ramane negru ecranul...

Kriss_Kringle
24 Sep 2012, 14:21
Sa fie din cauza ca n-ai instalat vreun plugin,mai exact Adobe Flash Player?:-?

@Fedy: M-am uitat acum la setarile din Chrome si nu am gasit nimic care sa modifice din .ro in .com.E un redirect automat probabil si nici daca am schimbat setarile din contul de Google nu a mers.
Daca nu-ti merge sunetul,in mod normal ar trebui sa ai un cd prin casa cu driverele de la PC,audio,video,etc.Cauta-l si instaleaza-le iar daca nu-l ai,atunci afla si tu ce placa video ai,ce placa audio si cauta driverele pe net.

Liviu-
24 Sep 2012, 15:44
Sa fie din cauza ca n-ai instalat vreun plugin,mai exact Adobe Flash Player?:-?

Nici chiar asta, dar e posibil sa fie tot ceva la fel de basic...

LE: Vad ca in IE merge. Pana acum n-am avut probleme cu Mozilla la asta. L-am si reinstalat de cateva ori si pe asta, printre altele. Sa aiba vreo legatura cu setarile mozilla?

Kriss_Kringle
24 Sep 2012, 17:20
Eu cand aveam Firefox-ul,sa stii ca-mi facea figuri la video-uri,dar de un an si ceva folosesc doar Chrome si nici nu-i duc dorul vulpii pentru ca imi merge ca uns.

Federico
24 Sep 2012, 18:06
Daca nu-ti merge sunetul,in mod normal ar trebui sa ai un cd prin casa cu driverele de la PC,audio,video,etc.Cauta-l si instaleaza-le iar daca nu-l ai,atunci afla si tu ce placa video ai,ce placa audio si cauta driverele pe net.
Un moment. Cum pot verifica daca driver-ul n-a fost instalat deja (fiindca s-a mai 'jucat' cineva la calculator inaintea mea) si daca problema nu-i in alta parte? Mentionez ca nu imi mai apare nici simbolul portavocelui din bara, din dreapta, de la care se regla volumul. De la driver e?

ps: am un CD original pe care scrie 'multimedia audio provisioner'. Ala e? :|

Federico
24 Sep 2012, 18:12
am un CD original pe care scrie 'multimedia audio provisioner'

Facepalm. :|
Zice 'auto provisioner', nu audio.
The power of wishful thinking. :|

Kriss_Kringle
24 Sep 2012, 18:25
In mod normal daca nu-ti apare iconita cu sunetul in bara de start din dreapta si nu-ti merge sunetul deloc,ar trebui sa fie destul de clar ca nu-i instalat driverul dar n-am mai dat format de ceva vreme,asa ca ce-ti zic aici nu cred ca e 100% corect.

Ca sa afli ce placa video si audio ai,da click dreapta pe My Computer>Properties>Hardware>Device Manager si in functie de ce scrie acolo,da un search pe Google si vezi daca gasesti ceva.

Federico
24 Sep 2012, 19:45
S-a rezolvat, Kriss.
Pe alte cai.
Dar iti multumesc si tie pentru disponibilitatile altruistice prompte.

Kriss_Kringle
24 Sep 2012, 20:56
Pentru putin.:P
Pana la urma care era buba?

chuckyfan
25 Sep 2012, 13:58
Dacă la handbal, portarul dă gol adversarilor cu piciorul, din propriul careu, e gol valabil?

Cam asta mă frământă recent și mi-e lene să fac cercetări.

Federico
25 Sep 2012, 19:20
Pentru putin.:P
Pana la urma care era buba?
Tot la driver era buba, doar ca n-a mai fost nevoie sa urmez sugestiile tale fiindca s-a-ndurat Domnul si mi-a scos in cale un cyber-samaritan IT-ist care a facut toata treaba. :|

Kriss_Kringle
25 Sep 2012, 19:43
Ce noroc pe capul tau.Fix omul potrivit la locul potrivit.:))

Federico
25 Sep 2012, 20:10
Ce noroc pe capul tau.Fix omul potrivit la locul potrivit.:))

Mda, cum ar spune cel mai pesimist soldat care-a luptat pentru forumul asta (Windom): shit happens. :|
Dar, intre noi fie vorba, nu a fost chiar o coincidenta chioara. :P

Namaste
25 Sep 2012, 20:22
shit happens. :|
To whom?

Federico
25 Sep 2012, 20:24
Are you... serious? :|
N-ai inteles la ce ma refeream?
Eram doar lapte si miere in intentii, nu e nimc suspect. :|