View Full Version : Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
Pitbull
20 Apr 2009, 23:11
Probabil fiindcä acum îi plac profetul si aurul.
(Sau, poate, artista si dolarii...? Cum îi, Drago?)
Dragomara
20 Apr 2009, 23:19
Si de ce nu-ti mai plac ardelenii? :confused:
pentru că ardelenii m-au ţinut nemâncată, şi mai m-au şi pus să gătesc pentru prietenii lor, în concediul meu :D aaa... şi m-au "prostit" să cumpăr minunate cărţi de poezele de ziua mea, pe banii mei. Dragostea e un câine venit din iad - Charles Bukowski
... şi mi-au şters din pozele cu munţi de pe site-urile de profil, din cauza "white-balance"-ului aparatului meu foto, cel care fusese setat pe auto. :p :p
Suspect de bizar
20 Apr 2009, 23:38
redmen,dacă vrei ceva poze din B.D.-uri dă-mi ID-u' de mess pe privat.
illotempore2002
21 Apr 2009, 00:09
e vorba de BD-uri adica benzi desenate sau Brigazile Doiverse?
daca sunt benzi desenate as cam vrea si eu
Pitbull
21 Apr 2009, 00:33
Ia de-aici, Illo:
http://s6.transfer.ro/storage/transfer_ro-db16209eb8.zip
illotempore2002
21 Apr 2009, 00:35
mooooaaaaaamaaaaaa, ce am sa ma destrabalez in noaptea asta, fac orgie cu BD-uri
Pitbull
21 Apr 2009, 00:37
Yayy...!!!
(Da' nici nu stii ce-ti iei! ;) )
illotempore2002
21 Apr 2009, 00:39
B.D.-uri
:p
Pitbull
21 Apr 2009, 00:42
Nu ORICE B.D.-uri!
E unul, da' bun: "Pe-un picior de plai", toate cele 21 de episoade.
corinka
21 Apr 2009, 00:56
A iesit Pauline?
Din bannare?
Dragomara
21 Apr 2009, 08:22
A iesit Pauline?
Din bannare?
no, că la cum, îi cunosc io p'ăştia te mai "uită" vreo câteva zile, asta bineînţeles pentru ca tu să preţuieşti şi mai mult "libertatea". :p :p :p
----
întrebarea zilei: ce facem azi?
corinka
21 Apr 2009, 08:33
no, că la cum, îi cunosc io p'ăştia te mai "uită" vreo câteva zile, asta bineînţeles pentru ca tu să preţuieşti şi mai mult "libertatea". :p :p :p
Judex, fii pe faza! Poate va fi necesara o petitie Free Pauline!
întrebarea zilei: ce facem azi?
Nu stiu ce faceti voi, dar eu dupa-amiaza am program: ma uit la Sichinin no samurai. :w00t:
Dragomara
21 Apr 2009, 08:38
io tocmai ce mă uitam la http://www.imdb.com/title/tt0492481/ şi m-a sunat unul dintre amicii mei montaniarzi, cănd am văzut cine-i am zis "stai aşa c-o punem de-un grătar la ţară"! numai că n-a fost să fie tipul vrea să mergem cu bicicletele, iar eu sunt varză de oboseală şi de somn... şi Răstunica mea are ceva probleme, da'oricum o să mă duc, la cât am păpat zilele astea nu-mi strică ceva (de genul a 60-70 km) de bicicletă.
o zi faină, all!
corinka
21 Apr 2009, 08:51
Multumesc! La fel si tie!
PS Si eu am bitza, nu numai tu! :D Naspa e ca n-avem piste. :(
Cori, deocamdata sunt pe faza, dar am si un pic de lucru pe alte fronturi, iar dupa-masa am planuit de ceva vreme o intalneala cu niste vechi prieteni, inclusiv fosti colegi de liceu. Dar fii fara grija, cand e vorba de Pauline intervin eu cumva pentru sustinere. ;)
StefanDo
21 Apr 2009, 10:55
pauline va fi eliberata diseara pe la 8, cred
nu o uita nimeni, acum e automat :)
Ca tot aveam discutii istorice (mai mult sau mai putin) zilele trecute pe aici.Care imi recomanda si mie o carte buna de istorie a romanilor ? Una care sa fie scrisa de un istoric adevarat,care sa nu prezinte minciuni multe.Multumesc.
Dragomara
21 Apr 2009, 15:27
istoric adevarat,care sa nu prezinte minciuni multe
=))
Iorga, de ce nu începi cu el?
Dragomara
21 Apr 2009, 15:29
pauline va fi eliberata diseara pe la 8, cred
nu o uita nimeni, acum e automat :)
numai principiile sunt pe manual, nu?! :|
illotempore2002
21 Apr 2009, 15:32
Ca tot aveam discutii istorice (mai mult sau mai putin) zilele trecute pe aici.Care imi recomanda si mie o carte buna de istorie a romanilor ? Una care sa fie scrisa de un istoric adevarat,care sa nu prezinte minciuni multe.Multumesc.
Constantin Giurascu
Iorga era cam subiectiv, partinitor si al dracului de rau.
Hm... Istoria nu este o stiinta exacta. Trebuie studiata ca date si evenimente, ca interpretari si controverse. Iorga, Giurescu, alte tratate si diverse izvoare, multi alti autori, dar niciodata nu cred ca se va putea spune ca cineva prezinta un adevar inscontestabil, absolut. Istoria nu e matematica! Intotdeauna vor exista interpretari in functie de foarte multe criterii personale.
Poti sa mai incerci, totusi, sa iei legatura cu cineva de la Facultatea de Istorie care sa te indrume printre anumite lucrari de specialitate. Dar si acolo... Hm... Eram intr-o delegatie si doi colegi de munca, ambii absolventi de Istorie la UniBUc, se certau in fiecare seara: unul era discipolul profesorului Buzatu, celalalt al profesorului Scurtu. ;)
Pai tocmai de`asta am si postat aici ... pentru ca ma asteptam sa primesc mai multe raspunsuri.
illotempore2002
21 Apr 2009, 16:09
am sa ma citez singura, sa nu ma luati la misto, dar mai discutam asta intr-un loc, si se pupa la fix
asta e treaba care ma inspaimanta cand vine vorba de Istorie, ma inspaimanta si ma intristeaza, pt ca este extrem de greu sa stii care este adevarul. imi place Istoria foarte mult dar e ca un fel de iubire neimpartasita. adica tu i-ai oferi totul, dar ea iti ofera multe minciuni, falsitati, manipulari, informatii ascunse, trunchiate. e ca si cum ai iubi pe cineva care te inseala nonstop
Dragomara
21 Apr 2009, 19:16
Iorga era cam subiectiv, partinitor si al dracului de rau.
pe ce te bazezi?
Dragomara
21 Apr 2009, 19:18
pt ca este extrem de greu sa stii care este adevarul
adevărul este numai cel care poate fi dovedit prin absolut orice mijloc.
illotempore2002
21 Apr 2009, 21:11
exista topic dedicat filmului Reconstituirea la cinematografia romana?
am ajuns la pagina 7 si nu am gasit, ziceti-mi daca e ca sa stiu daca mai caut.
respondentului multumiri!
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 21:14
Nu este.
illotempore2002
21 Apr 2009, 21:15
fu-tu-i
ceva conex, gen topic numai cu filmele lui pintilie?
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 21:17
Nu prea,ştiu că săptămâna trecută am studiat atent secţiunea cu cinema românesc,numa' pe la pollurile cu cele mai bune filme româneşti.
illotempore2002
21 Apr 2009, 21:19
tre sa fie ceva. dar nu stim noi sa cautam, eu personal nu am rabdare, sa ne zica Pitbul unde :)
il rugam mult!
(ma rog, io il rog)
Dragomara
21 Apr 2009, 21:46
unde-ai ascus, Doamne, oamenii deştepţi, culţi, şi cu umor?!
io de ce am parte de toţi ***, cu ce-am greşit?! io ştiu că tb să fiu bună, tolerantă etc, însă cu ăştia zău de pot!! :(( :(( :(( :(( :(( :((
You don't love me anymore, or what?!:-O :-O
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 21:49
Las' că trece dom'le.O să fii bannată.
Pitbull
21 Apr 2009, 22:05
tre sa fie ceva. dar nu stim noi sa cautam, eu personal nu am rabdare, sa ne zica Pitbul unde :)
il rugam mult!
(ma rog, io il rog)
Illo, nu stiu dacä e vreun topic pintiliesc anume... tin minte doar cä acum patru ani trecute fix, la începuturile mele pe Cinemagia... se vorbea despre el într-un anume topic, l-am desfiintat, Nume mi-a zis cä o sug, si pe urmä ne-am împrietenit.
Dä un search Pintilie setat pe topicuri, nu pe mesaje.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:10
mai mare rasu', mai baieti, pai se poate?
:-B
Pauline Kael
22 Apr 2009, 22:04
Credeti ca dependenta de net prosteste? =)) (:|
halebardul
22 Apr 2009, 22:15
pai asculta un om destept ce zice despre asta.
"Nu mă înscriu printre detractorii calculatorului şi ai Internetului. Dimpotrivă: calculatorul şi facilităţile lui mi-au schimbat viaţa în bine şi asta la o vîrstă cînd nu e uşor să asumi deprinderi noi. Scriu numai pe calculator şi apelez, de cîte ori am nevoie, la reţeaua electronică, pentru informaţie, verificare, detaliu.
E la îndemînă, e rapid şi e, cu oarecari excepţii, o sursă de încredere.
Am însă norocul de a nu mă fi format în vecinătatea şi prin intermediul calculatorului.
Cu alte cuvinte, am puţine şanse să devin dependent, iar conceptul căutării intelectuale se asociază, pentru mine, ca şi pentru majoritatea congenerilor mei, cu alte proceduri decît cele pe care le implică manevrarea unei tastaturi.
E motivul pentru care sînt foarte rezervat cînd e să judec performanţa culturală a calculatorului şi a Internetului.
Ele au introdus în metabolismul culturii un coeficient de facilitate, care presupune, e drept, acces prompt, dar şi lene mentală, pasivitate, impostură.
Internetul e pe măsura acelora care cred că a fi cultivat înseamnă, pur şi simplu, a şti.
Cunoaşterea ca depozit, inteligenţa ca exerciţiu al memoriei, interogaţia redusă la strictă dexteritate mecanică şi la curiozitate primară, toate acestea transformă faptul de cultură în produs de supermarket şi efortul de cunoaştere într-o subspecie a shopping-ului.
Dar a fi cultivat nu înseamnă a şti, înseamnă a şti să cauţi.
Nu a şti să utilizezi o „maşină de căutare“, ci a transforma căutarea într-un parcurs laborios, imprevizibil, plin de fertile derapaje colaterale.
Cultura nu te îmbogăţeşte prin ceea ce îţi livrează în mod expres, ci prin aventura drumului, prin barocul tatonărilor.
Cultura e facultatea de a decide ce e de făcut cînd nu ştii ceva: cum să pui întrebarea, la ce uşă să baţi, în care orizont să te mişti.
Cultura te îmbogăţeşte şi prin ceea ce afli fără să fi căutat în mod direct.
Pe scurt, cultura ţine mai mult de inspiraţie şi febrilitate spirituală, decît de zel cumulativ.
Dansul e mai aproape de firea ei decît săpătura harnică şi achiziţia hrăpăreaţă. Or, Internetul nu încurajează dansul, ci mai degrabă o ţopăială arbitrară, o alergare aleatorie în toate direcţiile deodată.
Internetul e un mod de a găsi, în care căutarea se reduce la butonadă.
Ceea ce e grav e că, găsind atît de uşor, începi să-ţi închipui că deţii cu adevărat ceea ce ai găsit.
Impostura e, de aceea, paguba subiacentă a culturii de Internet. Bunul dobîndit fără efort, parada de informaţie plutind pe un perfect vid cognitiv, ştiinţa neasimilată, neprelucrată organic, creează im-presia penibilă a falsului, a jongleriei stîngace.
Nicăieri nu e trişeria intelectuală mai acasă ca în spaţiul culturii de Internet.
Campionii ei păcălesc lumea, dar se păcălesc pe ei înşişi. Încep să creadă că ştiu, că emană miresme subtile, cînd, de fapt, miros a Google de la o poştă.
Cultura de Internet ameninţă să devină cultura viitorului.
Ea face victime încă de pe băncile şcolii, dar se instalează, vanitos, şi în creiere mai tomnatice, grăbite să vîndă ceea ce n-au cumpărat niciodată.
Îmi pică ochii, din cînd în cînd, pe verbiajul bălţat al unei mici vedete de televiziune, pentru care laptop-ul pare să fie mamă, tată, frate, prieten şi, probabil, iubită. Din instrument util, calculatorul portabil a devenit un substitut de personalitate, o excrescenţă schizoidă care îşi domină utilizatorul.
Omul vrea să epateze, să etaleze cunoştinţe fenomenale, să arate, mă-nţelegi, prostimii cît e de deştept.
Vreţi să auziţi ceva despre Olympia (pronunţie ezitantă) a lui Edouard (pronunţat cu un „d“ final sonor) Manet? Ascultaţi la mine! Urmează platitudinile curente, culese din Wikipedia şi din alte cotloane digitale, de unde trebuie să rezulte că vorbitorul şi-a tocit coatele şi şi-a mîncat tinereţile studiind asiduu istoria artei. Nu-i nimic – îmi spun. Insul a făcut, totuşi, de bine, de rău, un efort. Şi decît să nu ştii nimic, mai bine să înveţi cîte ceva, fie şi de pe Internet.
Atîta doar: cînd eşti în faza de învăţare, nu se cade să adopţi, ţanţoş, postura învăţătorului.
Mai ai încă de butonat…"
de ANDREI PLESU
sursa:
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=244&cmd=articol&id=9271
Mai are cineva de pe aici fluturasi in stomac cand e sa faca un drum,o calatorie ? Sa plece undeva ? Adica are asa entuziasm si emotie in acelasi timp ?
Pitbull
23 Apr 2009, 00:52
Da, eu.
Cä tot merg la Timi-Short.
illotempore2002
23 Apr 2009, 00:58
Pit, Timi-short este festivbalul ala in care e implicat si Mihai Fulger? i remember he was telling me something about it.
@Redman. sa stii ca ai pus o intrebare buna. eu nu mai am nici o emotie cand plec undeva :(
decat daca plec cu trenul, atunci e miraculos!
Eu stau mereu ca pe ace .. am emotii .. si uneori am si teama sa nu patesc ceva pe drum.Sunt cam paranoic.
Emotiile calatoriei. Teama de a nu pati ceva pe drum nu prea. Iubesc calatoriile! Sunt aproape... nomad???
Pai emotiile calatoriei le am si eu ... si emotia de a ajunge dintr`un loc in altul.Teama asta a aparut relativ recent ... dupa anumite accidente vazute/traite de alta lume.Si eu iubesc calatoriile,dar nu am stare pana nu ajung unde trebuie sa ajung.Si de fiecare data sunt trist cand plec de tot de undeva de unde am stat.Dar imi trece repede tristetea asta.
illotempore2002
23 Apr 2009, 01:59
as vrea sa stiu si eu, fructele de mare cand se coc? tot toamna?
Se coc la foc iute.Toamna primavara .. nu conteaza.
Oricand s-ar coace, sunt naspa si te doare burtica de la ele.
corinka
23 Apr 2009, 07:54
Mai are cineva de pe aici fluturasi in stomac cand e sa faca un drum,o calatorie ? Sa plece undeva ? Adica are asa entuziasm si emotie in acelasi timp ?
Eu sunt ca un copil in privinta asta. Planuiesc o calatorie in septembrie si simt fluturii cum zboara de fiecare data cand ma gandesc la asta. Numai trasee si planuri de vizitat am in cap, ca vrem sa mergem pe cont propriu intr-un circuit.
Eu sunt ca un copil in privinta asta. Planuiesc o calatorie in septembrie si simt fluturii cum zboara de fiecare data cand ma gandesc la asta. Numai trasee si planuri de vizitat am in cap, ca vrem sa mergem pe cont propriu intr-un circuit.
Judex Trip Planner!!! Ask with incredere. ;)
corinka
23 Apr 2009, 08:04
:-) Vrem sa mergem prin nordul Europei: Danemarca, Suedia, Norvegia + sa vedem si Berlin, eventual Praga si Viena. Problema este timpul. Oare putem sa luam si cortul pentru economie?
PS Nu vi se pare ca Kugura Kakuru il cam imita pe Toshiro Mifune?
:-) Vrem sa mergem prin nordul Europei: Danemarca, Suedia, Norvegia + sa vedem si Berlin, eventual Praga si Viena. Problema este timpul. Oare putem sa luam si cortul pentru economie?
PS Nu vi se pare ca Kugura Kakuru il cam imita pe Toshiro Mifune?
Mergeti by car?
Cine e Kugura Kakuru?
corinka
23 Apr 2009, 08:13
Da, cu masina.
N-a auzit nimeni de actorul japonez Kugura Kakuru? E drept, n-a jucat prea mult pana acum.
Stiam doar ca-i o poanta.
Altfel, fii pe faza ca te informez ce si cum. Nu merita cortul, exista un sistem foarte ieftin de "campare" in hotel.
corinka
23 Apr 2009, 08:23
Stiam doar ca-i o poanta.
Altfel, fii pe faza ca te informez ce si cum. Nu merita cortul, exista un sistem foarte ieftin de "campare" in hotel.
Normal ca era o poanta, credeam ca l-ai si cautat pe google. Alaltaieri ne uitam la Seven samurai si ma tot facea v sa rad intrebandu-ma daca imi place Kugura Kakuru.
Stiu de hosteluri, dar ma gandeam sa luam si cortul. Nu stiu cum o fi vremea, numai in septembrie putem pleca. Si sper sa plecam, n-ar fi prima oara cand anulam o excursie independent de vointa noastra.
Eu am planuit pentru la anul un Eurotrip, nu in hosteluri, ci hoteluri adevarate. Stai tranquilla. Zi-mi cu ce masina mergeti. Cat mai detaliat.
corinka
23 Apr 2009, 08:51
Vroiam sa mergem cu a mea, o Skoda Octavia 1,9 tdi, pentru ca este mai economica. El are un Peugeot 407 de 2.000 cmc pe benzina si cu motor mai puternic, dar ne baga in faliment la cat e de flamanda. :-?
Mergeti cu Octavia! Cam 10 euro la suta, in medie. Hai ca fac un traseu cu estimare de costuri, apoi ne ocupam de cazare si altele.
corinka
23 Apr 2009, 09:20
Pentru cazare am nevoie de ponturi, sugestii de traseu am gasit pe via michelin. Ne socoteam daca sa luam feribotul sau sa o luam pe uscat prin Danemarca si cred ca vom opta pentru ocolire, sa admiram Danemarca si sa nu avem stresul ca putem pierde feribotul.
Si in hosteluri exista variante cu camere cu mai putine paturi, n-avem chef sa stam cu straini in camera. Ai calatorit prin Scandinavia?
Eu am fixul cu Suedia de cand am renuntat la o bursa acolo. A intervenit ceva si am zis pas, dar am ramas cu ambitia sa merg candva acolo si, mai ales, sa fac o oprire si la Jonkoping, unde trebuia sa locuiesc un semestru. :-<
Cluj - Budapesta - Bratislava - Viena - Praga = 1100km (110 euro)
Praga - Berlin - Copenhaga - Stockholm - Oslo = 1800km (180 euro)
Deocamdata atat am calculat. Drumul incolo. Dublati si mai adaugati ceva pt intoarcere in functie de cum vreti. Aici e cu ferry. Care costa ceva...
Pe drum ponturi... Unde vreti sa stati cat cum si de ce?
corinka
23 Apr 2009, 09:37
Ne-am gandit cam asa:
Cluj - Bratislava/Praga (cazare)
Bratislava - Hamburg (cazare)
Hamburg - Malmo/Jonkoping (cazare)
Jonkoping - Stockholm (cazare)
Stockholm - Uppsala - Oslo (cazare)
De la Oslo ne-am gandit sa facem si o excursie de o zi pana la Borgund, fara cazare acolo.
Oslo - Goteborg (cazare)
Goteborg - Lund - Malmo - Copenhaga (nu sunt distante mari intre primele trei orase, macar cate un tur de oras poate ca am reusi sa facem) - cazare in Copenhaga
Copenhaga - Berlin
Berlin - Praga
Praga - Viena
Viena - Cluj
Nu stiu in ce masura ne permite timpul sa stam cate o zi in Praga si Viena, daca nu, lasam pe altadata. Mai bine renuntam pentru a putea sta mai mult, cate o zi in plus, in Stockholm, Oslo si Copenhaga. Dar Berlinul nu as vrea sa il ratam, e mai departe si nu stim cand mai ajungem.
Problema este timpul, am avea la dispozitie vreo doua saptamani si jumatate (17 zile).
OK. Roger :D
Bag formule si vorbim. Cel mai bine pe mess si postam aici varianta finala sa-si dea lumea cu parerea. Daca vrei.
Dar deocamdata imi cam cer scuze pt un somn mic ca am petrecut noaptea cu... cineva. :|
Mai later pls. ;)
corinka
23 Apr 2009, 10:05
OK, o lasam pe mai tarziu, ca nici nu pot intra pe mess acum. Multumesc pentru ajutor! :) Hai, la culcus, repede! Somn usor! :-h
mooooaaaaaamaaaaaa, ce am sa ma destrabalez in noaptea asta, fac orgie cu BD-uri
nu vrei o carte cu bd-uri perverse? super oferta 50 ron in loc de 70 :D (ma rog, asta era pretu' la dalles)
http://www.taschen.com/pages/en/catalogue/sex/all/05406/facts.eric_stanton_the_dominant_wives_and_other_st ories.htm
Pitbull
23 Apr 2009, 12:06
Le iei de pe net cu tonele - and, guess what??? Gratis!!!
eh, ma gandeam ca le vrea cineva pe hartie, sa le studieze inainte de culcare. io am primit cartea da nu prea-i genu' meu. ;)
illotempore2002
23 Apr 2009, 14:41
Bre, de ce ma intrebi asta?
tu chiar pui botul la ce se spune pe aici?
Pauline Kael
23 Apr 2009, 20:46
Ce aveti in frigider? Si de baut in afara de suc,bere,vin?:P
Inca niste drob, branzeturi, mezeluri, lactate, oua. O caserola de Jena cu fripturi de porc si ficatei de pasare. Lapte, suc de rosii, sosuri den-spe mii de feluri Heinz. Pepene galben.
Pauline Kael
24 Apr 2009, 07:38
Neatza,ati baut cafeaua?Judex,da la toate fetele o cafea...inca dorm(:| :-*
corinka
24 Apr 2009, 07:53
Multumesc, mi-am baut deja cafeaua cu laptic condensat.
Fumati?
Pauline Kael
24 Apr 2009, 08:01
Dap.Fumez,L&M.
Cori,fumezi?Bizar,la serviciu toate fetele fumeaza si baieti doar unul...:P
corinka
24 Apr 2009, 08:05
Am fumat o tigara astazi, de aceea v-am intrebat. Am un pachet la serviciu, din care fumez si eu din an in Paste. Nu sunt fumatoare, dar mai fac cate o exceptie cu cate o Virginia Slim mentolata din cand in cand. Din alea ca ale voastre nu pot, ametesc. :) Mai una in pachet, cred ca mai "pacatuiesc" o data azi.
Pauline Kael
24 Apr 2009, 08:12
OK,mie un pachet imi ajunge cam3 zile,iar daca sunt in vacanta...uit sa fumez.
Fumatul e un moft,care costa sanatate.
A incercat cineva sa se lase?
illotempore2002
24 Apr 2009, 08:17
Da, Mark Twain.
el zicea ca sa te lasi de fumat e cel mai usor lucru. el insusi s-a lasat de 600 de ori
:))
Pauline Kael
24 Apr 2009, 08:24
"Una vorbim,alta fumam"Arghezi
;) Cineva de pe forum a reusit sa se lase de fumat?
Chiar, daca ati auzi ca viata voastra depinde de asta ce ati face?:P
Apropos de Mark Twain,are cineva cartea "Tom Sawyer detectiv,TS in strainatate"? Am auzit ca sunt mai slabe decat restul...
corinka
24 Apr 2009, 08:29
Le-am citit eu, dar nu le am. Intr-adevar, sunt mai slabe.
Pitbull
24 Apr 2009, 09:45
Fumati?
De la 21 la 46 de ani, am träit cu douä pachete de Carpati pe zi.
In 9 august, 2006, Tudor Chirilä mi-a zis: "Lasä-te de mâine. Te rog eu. Dumnezeu nu ne dä multe semne - nu-ti ajunge?"
Asa am fäcut.
Beti?
Beau la bere de-mi sar capacele. But never on the set!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt fan bere. Iubesc berea.
Chambord
24 Apr 2009, 09:56
Fumati?
De la 21 la 46 de ani, am träit cu douä pachete de Carpati pe zi.
In 9 august, 2006, Tudor Chirilä mi-a zis: "Lasä-te de mâine. Te rog eu. Dumnezeu nu ne dä multe semne - nu-ti ajunge?"
Asa am fäcut.
Beti?
Da. Saniutza. 2 Ochi Albastri. Adio Mama. Matrafox :)) ... just kiddin :D
Vin si bere (not in the same time ;) )... doar la ocazii whisky (bourbon, scotch) si home-made (tzuika, palinka)
corinka
24 Apr 2009, 10:01
Beti?
Apa (plata, natural carbogazoasa); cafea; sucuri (naturale, pepsi light, sprite); gin tonic; lichioruri (nu chiar orice); Campari orange; bere mai putin (prefer Urquell Pilsener), nu sunt in stare sa beau singura o sticla de 500 ml.
Va place berea cu aroma de lamaie? Mie nu, ori beau bere, ori beau limonada, combinate nu! :-&
Chambord
24 Apr 2009, 10:11
Va place berea cu aroma de lamaie? Mie nu, ori beau bere, ori beau limonada, combinate nu! :-&
eeeeeeeeew :-& e oribila. Am luat o tzeapa in Franta acum cativa ani. Aveam un fix, ca pe unde trec sa incerc beri pe care acasa nu le gaseam. Am dat intr-un hipermarket, din ala cu Auto-Grill, peste o oroare din asta cu lamaie (nu mai bausem pana atunci) ... din ziua aia am lasat-o mai moale cu incercatul de noi marci de bere :P
Aoleuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Corinka, nu-ti place radler??????
Dupa un chef e minunat!
@Chambord.
Intereseaza-te mai intai.
corinka
24 Apr 2009, 10:21
Aoleuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Corinka, nu-ti place radler??????
Dupa un chef e minunat!
Nu am incercat. Dupa ce am baut [adica dupa ce am inceput sa beau, ca nu am terminat-o] prima bere cu lamaie [Becks parca era], nu am vrut sa mai incerc altceva de genul asta. Daca iesim vreodata la o bere, imi comand si, daca nu pot s-o beau, ti-o las tie [sa nu facem risipa; e pacat sa faci risipa de beutura!]. :-bd
Chambord
24 Apr 2009, 10:22
@Chambord.
Intereseaza-te mai intai.
Totusi, munca de cercetare pe teren a dat roade. Am si un top al berilor preferate :D :
NO. TITLE STYLE COUNTRY
1 Chimay Bleue (Blue) - belgian strong ale Belgium
2 Paulaner Hefeweissbier Naturtrüb - german hefeweizen Germany
3 Guinness Draught - dry stout Ireland
4 La Trappe Dubbel - abbey dubbel Netherlands
5 Hoegaarden - belgian white (whitbier) Belgium
6 Leffe Brune - abbey dubbel Belgium
7 Leffe Blond - belgian ale Belgium
8 Edelweiss Weissbier Dunkel - dunkelweizen Austria
9 La Trappe Blond - belgian ale Netherlands
10 Erdinger Weissbier (Hefe-Weizen) - german hefeweizen Germany
11 La Bière Du Boucanier Blonde (Golden) - belgian strong ale Belgium
12 Kilkenny - irish ale Ireland
13 Hofbrau Munchen Original - dortmunder/helles Germany
14 König Ludwig Weissbier - german hefeweizen Germany
15 DAB Original - classic german pilsener Germany
Chamby, radler este denumirea nemteasca pentru bere de dres. De Berile celelalte ne ocupam altadata.
Cori, cum am spus si mai sus. Nu e musai sa iei daca nu iti place bere. Dau eu berea oricum cand ne vedem. ;)
Acum iar dorm un pic pentru ca iar am petrecut noaptea cu... cineva.:-/
corinka
24 Apr 2009, 10:31
Eu cred ca n-ai putut dormi de la prea multe chiftele!
Eu cred ca n-ai putut dormi de la prea multe chiftele!
Doar patru, believe me!
But she... she is priceless!:x
Pitbull
24 Apr 2009, 10:40
Cum priceless, n-ai zis tu c-a costat doar patru chiftele!? :|
Hehe, Pit, doar patru chiftele am halit.
But she is... she is... cum am zis mai sus. :D
Pitbull
24 Apr 2009, 10:58
Hehe, Pit, doar patru chiftele am halit.
Text adaptat:
Hehe Pit
De patru stele,
Am halit
Patru chiftele.
Pitbull cel necredincios
Cand vazu chiftelele,
Deveni cam pofticios.
Au urlat femelele?
Pitbull
24 Apr 2009, 11:13
"Pitbull" si "necredincios"
Merge ca "motan" si "os".
Ai de grijä, bre Judex,
Sä nu-ti trag un pumn în plex!
Daca plexu-i romanesc.
Mi se rupe cum se zice,
Dar daca-i imparatesc
Merg si zic: muci in varice!
Pitbull
24 Apr 2009, 11:52
Ia mai dä-l în mä-sa - plex,
Ia un Tuborg, Skoll sau Beck's,
Cä de-ncerc si-apoi dau chix,
Mä cam doare fix în pix.
Daca bem ... bem ... bem ... ? nuuuuuuu ... deloc ... hic ... hic ... hic ... deloc nu beau ... mai iau o bere ... da yo nu beau hic ... deloooooc ... hic ... asta e de la vinu' ala alb si dulce ... ca te duuuuceeee ... hic ... da' nu beau ... B-)
Daca fumez ... ? NU >:)
FARA TIGARI ... PAREREA MEA ... HIC ... :-?
Pitbull
24 Apr 2009, 13:25
Am bäut, i-adevärat,
Se-ntâmpl-oricui,
Dar domnu' politist,
Eu nu sunt beat..
O vodkä mic-am luat...
Tine fiola suflä-n ea,
Stai nu te dezechilibra,
Lasä-mi, dom'le, sapca!
Nu mai bea...
Te rog eu, nu mai bea...
Da' io nu's beat ........... hic ... parerea mea ... da' mi'e o seteeeeeeeeeeeeee ... hic ... B-)
Pitbull
24 Apr 2009, 13:39
Domnule politist, m-am turmentat, m-am turmentat,
Stiu cä e päcat,
Dar mi s-a-ntâmplat,
Vreau sä am carnet si pe viitor, si pe viitor,
O sä merg usor,
Asa cä vä implor...:
nu, dar imi incercam si eu norocul :P
revenind la bauta, cel mai mult imi place berea neagra (guiness si de la noi silva), vinul rosu, martini, whisky, cafea tare si dulce sau cappucino cu frisca pe bune
red's e f naspa, pe mine ma doare capu' de la ea, nu-mi pace sampania si nici crema de whisky sau lichiorul prea dulce. si nici laptele cu caimac :-&
Senzational!!!! Ar trebui sa gestionam fodnurile cinematografiei prin Pay Pal. Poate nu le-ar mai deturna Serbanescu inspre tamopenii. Ba nu! Avem manelisti. Traim in Romania....
CORECT ... Parerea mea ... hic ... :P
Mestere razboinic, tu ma urmaresti sa vezi cand beau de faci mereu hic? =))
Vezi ca acum sunt un car de draci. Si colac peste pupaza mi-a disparut in ceata fata de care incepusem sa ma indragostesc.:-O
Cu berica sa stingem focul de la inimioara ... si cu un spritz rrrrrece ... hic ... parerea mea ...
IMI PARE RAU
Heineken draught! In studentie voiam sa-mi cumpar dozator sa-l pun langa pat. :D
Frate, dar sa stii ca mere acum. o sa apara si o sa-mi scoata asta pe nas! =))
Nu tragem pe nas ... hicu ... hicu ... tragem pe git ... hicu B-)
Pitbull
24 Apr 2009, 21:02
Chiar nu stie nimeni continuarea?
corinka
24 Apr 2009, 21:08
Chiar nu stie nimeni continuarea?
Continuarea la ce?
Pitbull
24 Apr 2009, 21:48
La ce-am läsat mai sus în coadä de peste
corinka
24 Apr 2009, 22:08
Nu ne mai trageti pe dreapta?
Pitbull
24 Apr 2009, 22:24
Ai dreptate - partial...!
Räspunsul COMPLET este:
Nu ne mai trageti pe dreapta...
Nu ne mai trageti pe dreapta...!
Nu ne mai trageti pe dreapta...!!
Nu ne mai trageti pe dreapta...!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!!!!!!!
halebardul
24 Apr 2009, 22:34
voi va distrati bine mersi si pe alte posturi oamenii sunt acuzati ca nu vorbesc despre film...
cum reusiti?
Suspect de bizar
24 Apr 2009, 22:35
Sunt moderatori.:D (glumesc)
Suspect de bizar
24 Apr 2009, 23:03
Pitbull,nu eşti om dacă nu mai pui undeva pe sait „Es pericoloso sporgersi”.:">
illotempore2002
24 Apr 2009, 23:16
nu, dar imi incercam si eu norocul :P
revenind la bauta, cel mai mult imi place berea neagra (guiness si de la noi silva), vinul rosu, martini, whisky, cafea tare si dulce sau cappucino cu frisca pe bune
red's e f naspa, pe mine ma doare capu' de la ea, nu-mi pace sampania si nici crema de whisky sau lichiorul prea dulce. si nici laptele cu caimac :-&
Sunt fan(atic) Guiness. Am tras o betie la fabrica Guiness din Dublin de abia am gasit drumul la distileria la Jameson ( la cateva strazi distantza) .
The best cocktails in the world: MOJITO + Cuba Libre. But Mojito rulz.
Esti o proasta! Cuba Libre ii placea Celinei.
Si o respect ca n-a trisat.
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:27
Nu mi-ai zis ca Celinei ii placea CL
:)
si oricum, cred ca nu ii intereseaza pe ceilalti detaliilea astea
:-*
Ideea e ca esti o trisoare.
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:43
de ce?
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:44
Vă jucaţi ceva?Că altfel nu văd cum ar putea cineva trişa.
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:45
nu stiu, asteptam sa vedem ce zice Judex :D
el de suparare, a baut cam mult la ora asta asa ca astept cu mare placere tot felul de aberatii
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:47
Da' de ce-i supărat?:D
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:48
ne zice el, vedem
:D
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:50
Ori ne zice ori ne bagă undeva.:D
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:51
asteptam a bout de foufle
Dece...........
De pula sa ma luati!!
illotempore2002
25 Apr 2009, 01:51
ne-a zis
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:52
=))
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:53
Dece...........
De pula sa ma luati!!
Hai....să nu.
illotempore2002
25 Apr 2009, 02:08
DA, e poezie! (De Theodor Pâcä, cca. 1977)
Cine-a pus cãcat pe clanþã? :?
Eu am pus cãcat pe clanþã? :huh:
Tu ai pus cãcat pe clanþã? :shock:
El a pus cãcat pe clanþã? :((
Ea a pus cãcat pe clanþã? :(
Voi aþi pus cãcat pe clanþã? :o
=))
bestial
Candva undeva exista Cineva care imi accepta pacatele. Si mi le Iarta.
Si tie.
http://www.youtube.com/watch?v=aQVz6vuNq7s
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 02:11
DA, e poezie! (De Theodor Pâcä, cca. 1977)
Cine-a pus cãcat pe clanþã? :?
Eu am pus cãcat pe clanþã? :huh:
Tu ai pus cãcat pe clanþã? :shock:
El a pus cãcat pe clanþã? :((
Ea a pus cãcat pe clanþã? :(
Voi aþi pus cãcat pe clanþã? :o
Cine-a pus mâna pe clanţă?:-S
illotempore2002
25 Apr 2009, 02:16
cine-a pus mana pe clanta?
@Judex - am mai ascultat-o si cand ai pus link-ul la Acum pe TV ;)
illotempore2002
25 Apr 2009, 02:21
pt judex si suspect de bizar :)
http://www.youtube.com/watch?v=Al5U1WJ48rM&feature=PlayList&p=1EC236196441F446&index=5
si revenind la intrebari: stiti cate fiinte exista intre elementii unui calorifer, la caldura, iarna?
Illo, vezci de ce esti cea mai mare vaca ever?
http://www.youtube.com/watch?v=8eftt4-2WDU
illotempore2002
25 Apr 2009, 02:22
tu citesti ce scriu?
am zis mai sus ca am vazut cand ai postat acest link (de la Viena) in "acum pe ecrane"
si vorbeste naiba frumos, ca nu suntem in ferentari.
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 02:25
Îi beat?
Si raspunde la telefon, ca nu suntem in Zabrauti!
http://www.youtube.com/watch?v=_rMwfzXec4c
Cum procedezi cand.
http://www.youtube.com/watch?v=dir24oWfP3A
Mai esti suparata?
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 03:15
Pit,când intrii te-aş ruga să pui de poti pe transfer.ro „E pericoloso sporgersi” şi să pui adresa aici,sau undeva.
Ia de aici Suspy
http://www.youtube.com/watch?v=WacwJ1Fg8mE
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 03:25
=))
=))
Apropo, poti sa-i s[pui ca mi-e dor?
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 03:34
Cui?
Cui ii e si ei.
http://www.youtube.com/watch?v=4C-oiN_KDD0&feature=related
halebardul
25 Apr 2009, 09:15
Fiindca se cheama "Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)"
Vrei sa stii cum poti sa-ti faci inaccesibil contul de user, fara sa injuri pe nimeni ca sa te banneze, fara sa ti se interzica IP-ul, fara scandal, fara sa ti se stearga contul? Elegant, in liniste, si fara putinta de intoarcere - decat ca si clona? Gandeste-te bine! Eu nu as vrea sa faci asta, dar daca suferi de dependenta si toate alea, am gasit solutia! (ma tenteaza si pe mine, si e reconfortant sa stii ca se poate, e ca fiola cu cianura la guler) :)
Pitbull
25 Apr 2009, 09:48
Sunä interesant...!
Zi, zi - cä nu stii când prinde bine!
halebardul
25 Apr 2009, 10:11
Simplu: iti bulesti parola.
O modifici dand PASTE cu ceva la intamplare, sa zicem yt;fghv538ibkp09?12knmjbs, pe care l-ai luat cu COPY dintr-un document Word.
Evident, nu salvezi documentul. N-o sa mai stii dupa aia ce parola ai.
Atat de simplu!
Cata bere mai pot sa bag in mine?
halebardul
25 Apr 2009, 13:14
O modifici dand PASTE cu ceva la intamplare, sa zicem yt;fghv538ibkp09?12knmjbs, pe care l-ai luat cu COPY dintr-un document Word.
Atat de simplu!
Imi permit sa dau acestui procedeu numele Halebardire
A nu se confunda cu Halebabardeala, care e cu totul altceva. :D
Na, ca nu mai intra deloc. Radler nu se pune ca mi se face rau numai cand ma gandesc la bere :-& Asa ca ce-mi recomandati pentru mahmureala?
corinka
25 Apr 2009, 16:20
Ai dreptate - partial...!
Räspunsul COMPLET este:
Nu ne mai trageti pe dreapta...
Nu ne mai trageti pe dreapta...!
Nu ne mai trageti pe dreapta...!!
Nu ne mai trageti pe dreapta...!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!!!!
Nu ne mai trageti pe dreapta!!!!!!!!!!!!
N-am nici acte, din pacate,
la nevasta-mea sunt toate,
Actu' de ebrietate e tot la ea.
Pot sa-ti fac proces verbal,
Pot sa-ti fac dosar penal,
Da's politist bestial, da, sunt bestial.
Pot sa-ti fac proces verbal,
pot sa-ti fac dosar penal,
da's politist bestial, da, sunt bestial.
Si acum cu totii!
......................................
......................................
Pauline Kael
25 Apr 2009, 16:38
Na, ca nu mai intra deloc. Radler nu se pune ca mi se face rau numai cand ma gandesc la bere :-& Asa ca ce-mi recomandati pentru mahmureala?
O cafea tare,un suc fresh de lamai si grapefruits(nu-i nik daca ti se face rau,trece) si o partida de sex:"> urmata de somnic(:| I-) Ordinea e aleatoare.
O cafea tare,un suc fresh de lamai si grapefruits(nu-i nik daca ti se face rau,trece) si o partida de sex:"> urmata de somnic(:| I-) Ordinea e aleatoare.
Esti prea departe... :(
corinka
25 Apr 2009, 16:58
Se poate si virtual sau :)] http://www.youtube.com/watch?v=Yx6VDZ4d9Hc . :-c
halebardul
25 Apr 2009, 17:00
Stiati ca se poate scrie alb pe alb?
dati cu mouse-ul aici, e text:
Atat de simplu!
Imi permit sa dau acestui procedeu numele Halebardire
A nu se confunda cu Halebabardeala, care e cu totul altceva. :D
O sa-i spun acestui fenomen "efectul de Hal'bire", in cinstea descoperitorului.
Pauline Kael
25 Apr 2009, 17:04
Se poate si virtual sau :)] http://www.youtube.com/watch?v=Yx6VDZ4d9Hc . :-c
:"> =)) O:-)
Aveti niste idei,bune de pus intr-un scenariu.
Pauline Kael
25 Apr 2009, 17:09
La voi ploua?:-/
corinka
25 Apr 2009, 17:13
Nu, e soare, e frumos, iar eu ma pregatesc sa plec intr-o vizita. La tine?
Pauline Kael
25 Apr 2009, 19:22
ATI SIMTIT CUTREMURUL ACUM?n-a fost mare...Cu atatea tensiuni acumulate nici Terra nu ne mai suporta.X( ~X(
Replica e mai mica sau mai mare?
Daca sunt mici,nu-i bai,dar....Ati simtit?
Pitbull
25 Apr 2009, 19:22
Ati simtit cutremurul de-acu' trei minute?
Da, am simtit, am crezut ca am eu puseuri de tensiune.
Pauline Kael
25 Apr 2009, 19:24
Cum sunt replicile? Ce stiti de cutremure? Doamne ajuta...:-O
illotempore2002
25 Apr 2009, 20:41
eram in sifonier cand a venit cutremurul imi cautam haine
ce preferati, bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort?
Cinemania
25 Apr 2009, 20:45
eram in sifonier cand a venit cutremurul imi cautam haine
ce preferati, bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort?
depinde de haine: negre sau negre
Pitbull
25 Apr 2009, 20:46
Cred cä cireasa...
(De pe tort, nu din Buftea!)
Cine pune întrebarea urmätoare?
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 21:49
Pit,nu poţi pune pe forum dacă te rog „Es pericolo sporgersi”?
halebardul
25 Apr 2009, 22:27
Es e pe spaniola.
E pericoloso sporgersi.
macar titlul...
eram in sifonier cand a venit cutremurul bai da ce sifonier mare ai!
Sau esti molie? :D
illotempore2002
25 Apr 2009, 23:36
vai Hale, ce spiritual esti!
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 23:39
Es e pe spaniola.
E pericoloso sporgersi.
macar titlul...
Mersi,da' şi mai corect îi È pericoloso spoergersi.
halebardul
25 Apr 2009, 23:42
Es e pe spaniola.
E pericoloso sporgersi.
macar titlul...
Mersi,da' şi mai corect îi È pericoloso spoergersi.
da doe oende ai scoes to coestia asta, spoergersi?
Suspect de bizar
25 Apr 2009, 23:45
Din greşeală am apăsat.„e” îi lângă „r”.De era dragomara aici se prăpădea de râs,astea-s glumele ei preferate.
halebardul
25 Apr 2009, 23:45
vai Hale, ce spiritual esti!
Dar asteptam mai mult de la tine, fluturas.
Ce bine e cand ne bagam in corzi si ne capacim!
corinka
26 Apr 2009, 00:53
Ati simtit cutremurul de-acu' trei minute?
A fost cutremur? Nu l-am simtit.
illotempore2002
26 Apr 2009, 00:57
Es e pe spaniola.
E pericoloso sporgersi.
macar titlul...
eram in sifonier cand a venit cutremurul bai da ce sifonier mare ai!
Sau esti molie? :D
eram ocupat, maciuco! pardon, halebardule! :">
am vazut Moartea unui ciclist, daca te intereseaza, am scris la cel mai recent film vizionat.
si ia zi tu drept, despre cine anume vrei tu sa stii cand se duce la culcare de pe acest forum, cine te tine asa in suspans de vrei sa-i stii orice miscare?
ha?
Lasa-l, Illo, ca elucidez eu problema. Deci, hale: ne place noua sa ne-o punem in locuri mai ciudate, cum ar fi si sifonierul. Si mai usor cu pupicii ca-s ai mei. :D
illotempore2002
26 Apr 2009, 01:17
:-O
o s-o ia de buna pe urma or sa strige dupa mine ca-s .....din aia naspa
=)) You're in denial baby. In public o dai la-ntors :D
illotempore2002
26 Apr 2009, 02:36
se doarme bine in papuci?
Cutremur ... ? neah ... astea sint facute de mina omului ... parerea mea ... hic ... ... ce sete mi'e ... cu cutremur sau fara ... ;)
illotempore2002
26 Apr 2009, 14:22
exista topic dedicat filmului romanesc Domnisoara Cristina? PLS HELP
hoticeandu
26 Apr 2009, 16:15
Am vazut la tv zilele astea reclama unui ziar care o data pe saptamana se distribuie cu o carte. era vorba de prezicerile lui nostradamus. are cineva vreo idee care ar fi fost ziarul si data aparitiei? :-s
Suspect de bizar
26 Apr 2009, 16:17
Săptămâna financiară.O fost de o săptămână-două.
illotempore2002
26 Apr 2009, 22:15
mi s-a bulit veioza, dar macar imi merge meioza :D
apropo, meioza au si oamenii?
corinka
26 Apr 2009, 22:20
Cum ti s-a bulit veioza? In timpul meiozei? Hmmm.. /:) /:)
illotempore2002
26 Apr 2009, 22:24
nu in timpul, ci in paralel
dar nu stiu daca am meioza ca sa stiu daca imi merge
Pauline Kael
26 Apr 2009, 22:27
Cori,ce-i aia"meioza"?:D
illotempore2002
26 Apr 2009, 22:30
ce preferati?
Meioza sau Mitoza?
Pitbull
26 Apr 2009, 22:31
Orice, numai nu micoza!
corinka
26 Apr 2009, 22:34
ce preferati?
Meioza sau Mitoza?
Oricare, mai bine decat micoza. :P
Pauline, ia si tu un dictionar! B-)
illotempore2002
26 Apr 2009, 22:36
=)) =)) =))
Orice, numai nu micoza!
Bai, am pufnit in ras si am stropit monitorul. Deci cum se curata un LCD? :D
corinka
26 Apr 2009, 22:46
Pit, suntem pe aceeasi lungime de unda, numai ca tu esti mai rapid! :P
Nu stiu cum se curata un LCD, dar se tine departe in timpul activitatilor aflate in legatura cu termenii de mai sus, ca sa nu se buleasca precum veioza lui illo! :D
Pitbull
26 Apr 2009, 22:48
:d :)) =))
E clar - altä anomalie!
Eu tastez :D (cu D mare), el îmi pune :d (cu d mic!)
(Culmea: sus a luat cu d, jos cu D; erau identice)
corinka
26 Apr 2009, 23:07
Ghicitoare:
Foaie verde de micoză,
Cin' buli biata veioză? :-/
Pitbull
26 Apr 2009, 23:11
Foaie verde de sofron,
Care ai tricomicon?
illotempore2002
26 Apr 2009, 23:13
Pit, esti de acord cu ce am zis la Domnisoara cristina, ecranizari dupa eliade?
Pitbull
26 Apr 2009, 23:15
Tomnai citii, da' nu-sh.
Nu l-am väzut. Ilväz sizzic.
(Dupä "Persepolis"! :P )
illotempore2002
26 Apr 2009, 23:17
aoleoooooooooooooooooooo, ne canta cucii
Pitbull
26 Apr 2009, 23:18
Mä doare mucii.
corinka
27 Apr 2009, 06:52
Vazut Domnisoara Cristina, dar cam de mult timp, mai bine de 10 ani. Nu mai stiu toate detaliile, ca sa pot comenta, stiu doar ca l-am urmarit cu interes, fiind vorba de Eliade. :x
Era cu Mariana Buruiana, pe care tocmai ce-am zarit-o la B1 intr-un alt film: Figurantii.
illotempore2002
27 Apr 2009, 09:44
hai maa Coriiiii, si de ce nu scrii la Cinematografia romaneasca, Ecranizari dupa Eliade? Pt ce ne zbatem eu si cu Judex, ha? Nu pt cinematografia romaneasca?
Mai, ce oameni!
Pauline Kael
27 Apr 2009, 09:50
Am vazut si eu atunci "Domnisoara Cristina",era o piesa de teatru tv,sau film tv.Nici cartea si nici adaptarea tv nu sunt extraordinare,dar sunt interesante.
illotempore2002
27 Apr 2009, 09:58
da, nu sunt extraordinare, insa sunt cateva lucruri care m-au impresionat. am scris la ecranizari dupa eliade, daca aveti macar o mica opinie, go there :-*
ai vazut ce am scris la topicul Alex Leo Serban, daaaaa?
Pauline Kael
27 Apr 2009, 10:02
da, nu sunt extraordinare, insa sunt cateva lucruri care m-au impresionat. am scris la ecranizari dupa eliade, daca aveti macar o mica opinie, go there :-*
ai vazut ce am scris la topicul Alex Leo Serban, daaaaa?
Nu,sper ca de bine.Ne impacam?
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:04
nu
Hai, va ruog io, impacati-va! :-* :-*
Pauline Kael
27 Apr 2009, 10:08
nu
:)) A naibii ce esti.Macar de ochii lumii,e doar un forum.Tu esti rea ,nu eu.Bine, atunci sa nu sari de cur in sus cand te-oi mai intepa.Din simpatie:)
Pauline Kael
27 Apr 2009, 10:09
Hai, va ruog io, impacati-va! :-* :-*
Nu vrea,e a naibii.Eu n-am nik cu ea.E o fata obisnuita care se plictiseste ca si mine pe forum de filme.:)
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:12
sunt a naibii, am pe dracu' in mine (asa mi-a zis Neuptolem)
mai, m-am plictisit ultima saptamana e drept, am fost in vacanta, anu asta nu mai am bani de plecat in strainatate, anu trecut am vazut 7 tzari, anu asta e criza ..... asa ca ma crizez pe aici pana una alta :P
Bai, va iau p-amandoua la rost de nu va vedeti! Impacarea!
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:15
:-&
bai,
stii ca detest exprimarea asta, las-o naibii, nu mai vbesc cu tine. suntem pe un forum de filme, nu in mahala
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:17
te rog sa-ti editezi mesajul de mai sus, mi s-a urcat tensiunea, .
Eu imi editez imediat mesajul, nu-i bai. Dar editeaza si tu, ca ti-am specificat clar fara referiri personale si profesionale. Si ma mai si jignesti. Ca nu mai vorbesti cu mine, de asta mi se rupe.
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:24
editat si eu. chiar m-ai enervat. scuze de jigniri, da' ma lasa nervii cand aud orori din alea.
Si pe mine nu ma lasa nervii? Ce, ios de piatra crezi?
illotempore2002
27 Apr 2009, 10:41
ce preferati, sa dormiti in papuci sau ca valiza in gara?
:P
judex, mi-a parut rau de criza de mai devreme.
Ca valiza stampilata-n gara. :P
Stiu. :-*
La voi e soare?
illotempore2002
27 Apr 2009, 12:51
soare.
Daca esti racit dar te duci la Casa de Sanatate sa-ti duci niste acte, acolo te vei vindeca? Iti va trece raceala?
corinka
27 Apr 2009, 12:53
NUUU, iti spun din experianta proprie. M-au "tuns" si de cateva milioane, restante la CAS + penalitati, desi nu am beneficiat de serviciile lor, si nimic!
illotempore2002
27 Apr 2009, 12:54
Bine, Cori, atunci m-am lamurit.
Daca cei care conduc tiruri se numesc tiristi, cei care conduc dube se numesc dubiosi?
Depinde, Illo. Daca ma duc eu, s-ar putea sa-mi treaca, pentru ca mai tot ce misca pe-acolo e femeie si ma vindeca asprina saracului.
Ce parfum(uri) folositi?
illotempore2002
27 Apr 2009, 12:58
Miracle (Lancome). Obsesvi de vreo 4 ani. Nothing compares to it.
Bine, Cori, atunci m-am lamurit.
Daca cei care conduc tiruri se numesc tiristi, cei care conduc dube se numesc dubiosi?
Definitely!
Daca femininul e Roxana, masculinul poate fi Roxan?
corinka
27 Apr 2009, 13:04
Ce parfum(uri) folositi?
Rose Esentielle de la Bulgari.
Il voi primi in loc de inghetata? Geniala idee.
Mai folosesc si Femme de la Hugo Boss.
Daca femininul e Roxana, masculinul poate fi Roxan?
Da, dar nu e de preferat.
Bai, io cu parfumurile sunt cam vraiste, in sensul ca am cateva tipuri diferite pe care le folosesc dupa cum mi se... nazareste, ca sa evit o expresie detestata de Illo. :D
Dar... Cori... Intamplator ma-nvart printr-o zona cu acces preferential la industria asta. Am sa retin aluzia. ;)
corinka
27 Apr 2009, 13:12
Cum sa fac ca sa castig la 6/49? Vreau sa ghicesc toate numerele. Cum sa fac sa merg la sigur? :-/
corinka
27 Apr 2009, 13:14
Dar... Cori... Intamplator ma-nvart printr-o zona cu acces preferential la industria asta. Am sa retin aluzia. ;)
Da, Bucuresti e aproape de granita cu BULGARIi. Mi-aduci un Rose Esentielle de acolo? :-?
Nimic mai simplu: Ogica consilier.
Pentru gagici: ce after shave va place pe berbanti?
Da, Bucuresti e aproape de granita cu BULGARIi. Mi-aduci un Rose Esentielle de acolo? :-?
Hihi. M-am gandit sa fac si eu gluma asta, dar chiar am vb serios. Sa vad daca fac rost.
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:19
nu-mi plac barbatii care se dau cu parfum.
stiati ca folosirea parfumurilor este o piedica in ... cuplarea dintre un el si o ea?
mecanismul este urmatorul; ne alegem partenerul (si) dupa miros, prin detectarea feromonilor (indicatori chimici de mare importanta - iti place cum miroase, inconstient, un gagiu, apoi nu-l lasa sa-ti scape). Dandu-ne cu parfum, falsificam aceste mirosuri naturale si ne inselam asupra atractiei noastre fata de partener, credem ca e pe gustul nostru sau dimpotriva il respingem, neplacandu-ne mirosul fals al parfumului.
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:20
Hihi. M-am gandit sa fac si eu gluma asta, dar chiar am vb serios. Sa vad daca fac rost.
acuma te-apuci si de bisnitza?
In primul rand, noi ne dam discret, nu ca voi. :P Oricum, in cazul meu, nu-ti face griji, nu da bine pe tractor.
De unde-ai scos-o p-asta cu bisnita???:-& :-& :-&
Hai ca m-ai enervat la culme!!! I-am zis Corinei ca-i inlocuiesc premiul in inghetata. Vita!
corinka
27 Apr 2009, 13:23
Nimic mai simplu: Ogica consilier.
Pentru gagici: ce after shave va place pe berbanti?
Fara consilieri, nu vreau sa imi ceara vreun procent din castig. VREAU TOTUL PENTRU MINE!!!~X( ~X( ~X(
Nu prefer un after shave anume, atata vreme cat scopul acestuia nu este de a acoperi mirosul transpiratiei. Leacul acesteia nu e deodorantul, ci apa combinata cu sapun. Din pacate, multi nu stiu asta! :(
corinka
27 Apr 2009, 13:26
In primul rand, noi ne dam discret, nu ca voi. :P Oricum, in cazul meu, nu-ti face griji, nu da bine pe tractor.
Hai ca m-ai enervat la culme!!! I-am zis Corinei ca-i inlocuiesc premiul in inghetata. Vita!
Ce bisnita?! Eu n-am de gand sa platesc parfumul, era premiu. Dar primesc si inghetata. Parfumul nu era doar un bonus? :((
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:26
glumeam mah, ej nebun???
Uite, ai suparat-o pe Cori. Tre sa-i mai dai o inghetata.
Si sa-mi bag picioarele de nu ma-ntalnesc cu tine exact ca un tractorist dupa un meci de fotbal fara dus la vestiar. :D
corinka
27 Apr 2009, 13:40
Uite, ai suparat-o pe Cori. Tre sa-i mai dai o inghetata.
Si sa-mi bag picioarele de nu ma-ntalnesc cu tine exact ca un tractorist dupa un meci de fotbal fara dus la vestiar. :D
:-& :-& :-& :-& :-&
Cred ca tocmai mi-ai taiat pofta de inghetata, Judex.
Daca ati fi ambasador al Romaniei, in ce tara v-ar placea sa fiti trimis?
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:43
Indonezia
Mai are sens sa raspund? Uitati-va la avatarul meu.
Cori si Illo: :-* :-*
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:49
Danemarca adica?
Actually... Merge si-acolo. Asa cum merge si Anglia lui Steven. Dar, sincer, initial am vrut sa ma refer la Polul Nord, evident - am uitat ca nu mai am specificat locul din care scriu.
Poti fi ambasador daca ai dubla cetatenie?
corinka
27 Apr 2009, 13:53
Credeam ca prefera Anglia, dar uitasem ca e si mare bautor de bere.
corinka
27 Apr 2009, 13:54
Actually... Merge si-acolo. Asa cum merge si Anglia lui Steven. Dar, sincer, initial am vrut sa ma refer la Polul Nord, evident - am uitat ca nu mai am specificat locul din care scriu.
De ce nu? Ai si cetatenie nepaleza? :-/
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:55
Carlsberg nu e din Danemarca?
poza ta - Carlsberg - acolo m-a trimis.
Nu te duce tu acolo, lasa-ne pe noi fetele, cei mai frumosi barbati din lume sunt in Danemarca :x :x :x :x
Iete, d-aia n-am. Dar ma consider un cetatean universal. :D Oaaaaa, ce-am scos-o p-asta! =))
illotempore2002
27 Apr 2009, 13:56
ti-a spalat Uniunea Europeana creierii cu globalizarea, ha?
Carlsberg nu e din Danemarca?
poza ta - Carlsberg - acolo m-a trimis.
Nu te duce tu acolo, lasa-ne pe noi fetele, cei mai frumosi barbati din lume sunt in Danemarca :x :x :x :x
Pai normal. Nu de-acolo vin? :-*
corinka
27 Apr 2009, 14:02
Cel mai frumos barbat vine din Tara Galilor si se numeste :x Christian Bale :x . Am zis!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.