View Full Version : Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Dragomara
24 May 2009, 11:30
despre juriul ecumenic ia primul Google pe care l-am găsit.
Premiul Juriului ecumenic, Cannes 2005
La cea de-a 58-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, Juriul ecumenic a decernat premiul său filmului "CACHE" semnat de regizorul austriac Michael Haneke.
"Viaţa personală a unui prezentator de televiziune este filmată de un voyeur anonim. Când eroul primeşte imaginile, acestea îl perturbă, evocând momente cruciale din copilăria sa, ale căror consecinţe se văd în prezent. Regizorul evoca în filmul său complexitatea responsabilităţii individului pentru acţiuni pe care le-a înfăptuit în trecut."
Juriul a dat o menţiune filmului "DELWENDE" semnat de S. Pierre Yaméogo (Burkina Faso).
"Povestea unei tinere femei curajoase, care se ridica împotriva puterii patriarhale din satul ei african, pune accentul asupra valorii solidarităţii şi adevărului în opoziţie cu obiceiuri opresive şi cu superstitii."
Juriul Ecumenic de anul acesta a fost compus din Hans Hodel (Germania, Preşedinte), Marina Sanna (Italia), Corine Rochesson (Franţa), Maggie Morgan (Egipt), Philippe Rocher (Franţa) şi Jean-Michel Duband (Franţa).
(sursa http://signisromania.blogspot.com/2005/06/premiul-juriului-ecumenic-cannes-2005.html)
----
dacă ai avea ceva mai bun de făcut, ai face-o chiar acum.
Dragomara
24 May 2009, 11:42
PS: nu am timp, şi mai ales chef să fac nşpe topice noi pentru că eu nu văd ca voi, precum calul, adică numai în faţă, dar am să fac un topic despre ce este şi cum ar tb să funcţioneze un forum. :D
pe viitor, te rog fă-mi o favoare, şi anume scuteşte-mă de "reflecţiile" tale despre mine, cea despre care habar n-ai, sau, pune-le într-un topic cu acest subiect, promit să nu citesc. :">
Pitbull
24 May 2009, 11:43
Aha, încep sä înteleg...
Se pare cä e vorba de juriul unei/unor organizatii ecumenice mondiale, care combat sectarismele si fundamentalismele religioase, sustinând în schimb unitatea spiritualä.
Sper ca Gloria sau A.L.S. sä ne completeze speculatiile, cu date concrete.
Dä-mi voie sä te corectez:
Ai zis:
"dacă ai avea ceva mai bun de făcut, ai face-o chiar acum."
Corect:
"pentru că ai avea ceva mai bun de făcut, o faci chiar acum."
Tu ce credeai, cä între mesaje mä uit în display comme le veau a la nouvelle porte?
Am pe computerul stâng cartea pe care o traduc - si lucrez la ea chiar acum. Forumul are prioritate secundarä.
L.E.:
PS: nu am timp, şi mai ales chef să fac nşpe topice noi
OK, atunci le facem noi, cu move.
pentru că eu nu văd ca voi, precum calul, adică numai în faţă, .
Of, of, iar pici în urmuzianism. Bine cä nu zici: "Eu nu fac topice noi, fiindcä la Fetesti nu se gäsesc cabluri de port USB cu papanasi dulci"
dar am să fac un topic despre ce este şi cum ar tb să funcţioneze un forum. :D
Fä-l, abia asteptäm! Cu ocazia asta, mi-ai dat o idee: am sä fac si eu un topic despre ce este si cum ar tb sä functioneze ritualul de trecere la maturitate în Insulele Fidji.
pe viitor, te rog fă-mi o favoare, şi anume scuteşte-mă de "reflecţiile" tale despre mine, cea despre care habar n-ai, sau, pune-le într-un topic cu acest subiect, promit să nu citesc. :">
Nu nu! Nu sunt atât de importante încât sä merite un topic separat. Le voi posta în cotinuare punctual, în raport direct cu mesajele care le-au generat.
Dragomara
24 May 2009, 12:18
cum nu ţi-am citit traducerile nu mă pot pronunţa, însă sfatul meu e să te focusezi asupra unei singure activităţi, numai aşa cresc şansele de reuşită.
pe forum de cele multe ori nu citeşti atent, ori nu înţelegi, ori te grăbeşti să tragi concluzii, vezi chestia cu LiterNetul. când scriu că iar m-ai făcut să râd, mă refer strict la raţionamentul tău, cel care mă dezamăgeşte şi mă face să strâng din dinţi, şi, totodată, să te iert pentru că ştiu că te împărţi în prea multe direcţii, din păcate fără a fi cu adevărat în nici una. ia-o mai uşor, nu mai lua personal tot ceea ce citeşti, nu încerca să te impui cu forţa, nu caracteriza şi nu mai presupune, te rog.
Let Me Be Myself, pls!
Let Me Be Myself-3 Doors Down
http://www.youtube.com/watch?v=f6pvm9Dcjzo
Pitbull
24 May 2009, 12:35
Nu e nevoie sä-mi citesti traducerile ca sä decizi dacä din ele îmi câstig existenta sau nu.
Ai dreptate, si eu am observat cä pe forum de cele multe ori nu citeşti atent, ori nu înţelegi, ori te grăbeşti să tragi concluzii. De-asta si încercam sä-ti atrag atentia.
As da orice sä mä pot focusa asupra unei singure activitäti (fie traduceri, fie scenarii, fie criticä de film, fie cursuri, fie forum...), dar din päcate nu e rentabil. Primum vivere. Deci, astept cu sperantä ziua când acest lucru va deveni posibil.
Ai dreptate, mä împart în prea multe directii, färä a fi cu adevärat în toate, ci doar în traduceri, cronici si cursuri. In scenarii, forum, si alte câteva, am o implicare mai redusä decât ar fi indicat.
Niciodatä nu încerc sä mä impun cu forta. Ii dispretuiesc pe medujii (masculinul de la meduzä) care zic: "Vaaai, ai perfectä dreptate!", ca si pe moflujii (menajamentatul de la ignorant) care räspund cu: "N-ai dreptate, iar mä faci sä râd!" Ii respect pe cei ce spun: "Hmm... nu stiu... O sä mä mai gândesc." (Am mai scris asta, recent, dar n-ai retinut.)
Regret, trebuie sä-ti resping ultimele douä recomandäri:
- ba da, voi caracteriza, fiindcä la fel ca orice alt om de pe Pämânt sunt dator sä-mi ajut semenii nu sä mä închid în turnul de fildes al autismului, al egotismului si al autosuficientei;
- ba da, voi presupune, fiindcä la certitudini nu am acces; numai Dumnezeu are, eu sunt un biet muritor - deci... PRESUPUN! :)
Dragomara
24 May 2009, 12:50
mi se pare mie, sau acest forum chiar a devenit un monolog?! :-?
@Pitbull - citeşte asta, poate că alţii o spun mai clar decât mine. :">
http://www.slideshare.net/Dragomara/4-lucruri-petnru-mihnea-i-nu-numai
Pitbull
24 May 2009, 13:19
Ti se pare.
Purtäm un foarte fecund, dinamic si interaciv DIAlog.
Intr-adevär, clipul äla are si câteva calitäti interesante. Dintre cele patru sfaturi, doar unul e gresit; al doilea e 100% just, iar ultimele douä necesitä doar precizäri auxiliare. S-o luäm în ordine:
1) Sä nu faci presupuneri.
FALS. Asa cum am spus, certitudinile ne sunt inaccesibile, deci nu putem gândi decât la nivel de presupuneri. "Sä nu faci presupuneri" = "sä nu gândesti", "sä fii legumä".
Dar, desigur, presupunerile implicä un coeficient de risc (pe care se bazeazä cele câteva povete imediat urmätoare). Deci, punctul 1) trebuie sä fie formulat astfel:
1) Sä nu cazi în capcana falselor certitudini!
(sau: "Sä nu iei presupunerile drept certitudini!")
Sä faci numai presupuneri, si sä fii constient de relativitatea lor.
2) Sä-ti tii întotdeauna cuvântul.
DA, 100% DA!
Cälcarea oricärei promisiuni e unul dintre genurile de trädare pe care le dispretuiesc la maximum. Când factori externi mä împiedicä PRACTIC sä mä tin de cuvânt, întotdeauna fac urmätoarele:
- informez
- îmi cer iertare;
- propun o solutie alternativä fezabilä, sau mä lupt s-o aplic totusi pe cea initialä, de îndatä ce va fi posibil (pânä atunci, reducând la minimum pagubele cauzate de lipsa ei).
3. Fä întotdeauna totul cât se poate de bine.
De acord. Si eu cred în perfectionism.
(O singurä precizare am, minorä: mä sträduiesc sä apär perfectionismul de excesele maniacale, de factura "mai binelui care e dusmanul binelui"; adicä, sä respect justa mäsurä).
4. Nu lua NIMIC personal.
De acord, cu o remediere.
Formula corectä:
4. Nu lua NIMIC personal, dacä nu e menit astfel.
Fair enough?
Multumesc cä te-ai gândit la mine.
Dumnezeu sä te binecuvânteze si pe tine!
Dragomara
24 May 2009, 13:55
Aha, încep sä înteleg...
Se pare cä e vorba de juriul unei/unor organizatii ecumenice mondiale, care combat sectarismele si fundamentalismele religioase, sustinând în schimb unitatea spiritualä.
şi ce legătură are asta cu filmul?! de ce ar tb să ţin eu cont de părerea lor?! :-?
mi se pare mie, sau chiar se dau şi nişte bani pentru filmele cu care juriul ecumenic este de-acord? :(
Pitbull
24 May 2009, 14:10
Nu stim.
Avem nevoie de mai multe date.
Dragomara
24 May 2009, 14:17
io ştiu că filmul tb să fie moral pentru a avea valoare în ochii tuturor, dar dacă realitatea nu e deloc morală, de ce să-mi impui asta?! :-?
nu mai înţeleg nimic! :-/
---
să fie oare filmul mai mult despre ceea ce vor să vadă alţii, decât despre ceea ce văd cu adevărat cei care-l realizează, regizor, scenarist, actori etc?!
---
nu cred că vreau să văd filme morale. îmi ajung predicile tuturor, de la preoţi, la politicieni şi familie, vreau un film despre ceea ce se petrece cu adevărat aici şi acum. dacă prezentul e minciună, ce pretenţii mai pot avea de la viitor?! :-?
Pitbull
24 May 2009, 14:31
io cred cä un film moral tb sa aiba valoare in ochii tuturor ca sa subsumeze o irealitate partial morala, dar in rest nu tot atat de morala, ceea ce nimeni nu ne-ar putea impune.
nici eu - da' nu disper! :-/
;;;;
se prea poate ca mai mult filmul sä fie mai putin despre ceea ce cred c-au väzut ceilalti, decât despre ceea ce nu e adevärat cä au auzit cei ce-l realizeazä, producätor, operator, scenografi etc...
#######
si eu vreau sä väd filme imorale, mai ales de când am constatat cä predicile unora, de la ofiteri, la contabili si vecini, prezumä un film despre ceea ce nu se va petrece niciodatä färä sau poate cu adevärat acolo si atunci. Dacä viitorul e incert, ce revendicäri am mai putea lansa trecutului?
\\\\\\\\/////////
Si io opinez cä un film valoros tb sä aibä o moralä bine definitä, în ochii, urechile, närile, mugurii, papilele si otolitele unei majoritäti absolut-relative din imensa minoritate demograficä ultimatä. Dar ce ne facem cu Xona? Aici e-aicea! (This is the question!)
Dragomara
26 May 2009, 19:38
de ce unii oameni, oricâte experienţe (uf... nu ştiu cum să le zic) :D experienţe dătătoare de înţelepciune (bine-ştiut fiind faptul că mai bine de 75% din viaţă e doar rutină) de ce unii oameni nu învaţă nimic din ceea ce trăiesc?! cui, şi mai ales de ce i se întâmplă maturitatea?! şi apoi ce e maturitatea?
Pitbull
26 May 2009, 19:48
Cred cä räspunsul e vorba aia dragä mie, pe care mai zilele trecute am postat-o pe-aici (nu mai stiu în ce context):
Omul inteligent învatä din propriile greseli.
Omul întelept învatä din greselile altora.
Iar prostul le stie deja pe toate.
Dragomara
26 May 2009, 19:59
@Pitbull - scuze, dar nu am înţeles nimic.:(
şi să mor io dacă am să pricep vreodată de ce mama naibii mă obligi să te recitesc în 100 de reeeeeditări.
(tu chiar ai nevoie de lecţia aia despre forum. pe bune! :D)
şi acum, ca să nu mă fac total de râs, că poate neînţelegerea ţine numai de mine am să scriu ce am dedus din postarea ta:
- tu preferi un film imoral unuia moral pentru că el să opune unei realităţi morale a lui nenea X sau Y;
- irealitatea e morală. ăăă... poftim?!
- viitorul e incert, şi tu n-ai ce să-i reproşezi trecutului. =)) =)) scuze, da'aci chiar e de râs. :) io pot reproşa totul trecutului, din moment ce deja l-am cunoscut/ trăit! că nu mai pot remedia nimic e cu totul altă poveste.:-?
PS: te rog nu mai edita, nu toţi avem timpul tău, faptul de a te reciti ar tb să fie NUMAI opţiunea mea. e ultima dată când îţi spun asta, de azi înainte nu voi mai citi nimic care poartă marca "edit". nimănui.
Pitbull
26 May 2009, 20:06
Nici eu n-am înteles nimic, dar e okay - viata are farmecul ei.
De ce crezi cä-i ador pe Urmuz, Ionescu, Beckett, Kafka...?
Dragomara
26 May 2009, 20:56
când se autodesfiinţează CineMagia?! (de tot)
Pitbull
26 May 2009, 20:58
Ieri dimineatä pe vremea asta.
Cum se motodesobiecteazä UndeVraja? (de partial)
Dragomara
26 May 2009, 21:04
ieri dimineaţă a fost acum un an. nu crezi că a venit vremea să-i punem şi cruce?
PS: Felicitări! nicicând n-aş fi gândit că o să vă iasă! :(
ce urmează după?!
Pitbull
26 May 2009, 21:11
alaltäieri la prânz va fi peste sase luni, dar cred cä va pleca timpul sä-i aläturäm si semilunä.
PS. Uräri. Niciunde n-as fi simtit c-o sä le intre! :-S
ce succede supä!?
Dragomara
26 May 2009, 21:34
ştii proverbul ăla?
Pitbull
26 May 2009, 21:39
Voi reflecta la întrebarea asta!
Dragomara
27 May 2009, 15:51
proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte? :-? dacă chinezii şi indienii sunt cele mai numeroase popoare de pe planetă de ce nu au cele mai multe genii?:-O
Chambord
28 May 2009, 08:56
proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte?
Nu stiu daca mor vreodata dar cert e ca sunt bannati extrem de greu. Tu esti, stimata Dragomara, dovada vie a acestui fapt. Dispretul tau enorm fata de tot ce te inconjoara a incetat sa fie amuzant, e acum gretos :-& . Iti consideri propria inteligenta implicita dar, vai, cat de departe de adevar esti ! :( Nu te obosi sa raspunzi, iti voi ignora orice postare de acum incolo. Aproape tot ce scrii contine otrava si renunt sa mai gasesc ceva interesant sau frumos la tine.
Ce inseamna proiectie 6D? B-)
Oups, asta este despre filme... scuzati. Dar daca tot mi-a scapat... Multumesc.
StefanDo
28 May 2009, 10:00
se spune, de obicei, că 4D introduce şi mişcarea (adică se mişcă şi scaunul pe care stai în funcţie de imaginile de pe ecran), iar 5D-ul (oare i se zice 6D) introduce şi mirosurile, vântul sau chiar stropi de diverse (în principiu apă :D). Bineînţeles, nu există lungmetraje realizate pentru 5/6D, ci doar scurtmetraje, iar sălile în care se proiectează sunt mici, de câteva zeci de locuri. În România mi se pare că există una la Bran.
E un cinema din Bucuresti care a anuntat ca va avea 6D incepand din 1 iunie. Astept cu interes sa vad ce presupune. Multumesc pentru lamurire.
Dragomara
28 May 2009, 11:00
proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte?
Nu stiu daca mor vreodata dar cert e ca sunt bannati extrem de greu. Tu esti, stimata Dragomara, dovada vie a acestui fapt. Dispretul tau enorm fata de tot ce te inconjoara a incetat sa fie amuzant, e acum gretos :-& . Iti consideri propria inteligenta implicita dar, vai, cat de departe de adevar esti ! :( Nu te obosi sa raspunzi, iti voi ignora orice postare de acum incolo. Aproape tot ce scrii contine otrava si renunt sa mai gasesc ceva interesant sau frumos la tine.
te rog frumos transmite-i complimentele mele mamei tele pentru educaţia pe care ţi-a dat-o!
illotempore2002
28 May 2009, 22:37
sunt intr-un mare rahat: I NEED URGENT HELP.
MI-AM UITAT TELEFONUL LA SERVICIU SI NU AM NICI UN CEAS DESTEPTATOR IN CASA :((
CUM MA TREZESC PT MAINE DIMINEATA LA 8 JUMATE CA SA AJUNG LA SERVICIU?
:(( :(( :((
CUM SE SETEAZA COMPUTERUL CA SA SUNE DE DIMINEATA? STIE CINEVA????????
:(( :(( :((
Neuptolem
29 May 2009, 01:15
Ai mare noroc! Poti dormi linistita pana pe la 10 si apari la servici in jur de 11 cu o cafea in mana: "Hei, dragi colegi, nu-i asa ca-i o zi superba? Sefa, cafeaua-i asa buna la ora asta, yaamiii!" (si sorbi zgomotos).
Vezi tu, "ghinionul" asta al tau are 2 taisuri..practic ai "lasat" dovada intarzierii la locul unde ai (vei) intarzia/t: TELEFONUL! Acum deh, nu s-or apuca si ei sa investigheze la tine acas' sa caute daca ai sau nu ceas desteptator.
Sfat: Nu te increde in computere!
Motto: Nu e codu' binar mai bengos ca neuronu'!
Ai uitat, asta e, nice dreams! :)
illotempore2002
29 May 2009, 09:20
hai ca m-am descurcat....am instalat un Computer Alarm Clock Software....m-a trezit cu melodia mea preferata, aleasa de mine B-)
Chambord
29 May 2009, 09:23
hai ca m-am descurcat....am instalat un Computer Alarm Clock Software....m-a trezit cu melodia mea preferata, aleasa de mine B-)
care ? My heart will go on ? :D
Pitbull
29 May 2009, 09:45
Culmea - si eu am avut pentru scurt timp "My Heart Will Go On" la desteptätorul telefonului - nu cä m-as omorî dupä ea, da' pe moment era singura care sä mä trezeascä suav, din câte aveam.
Acum, o am pe aia pe care timp de 30 de ani mi-am fredonat-o singur, din reflex, dimineata când mä trezeam, ca sä mä simt bine si sä uit cä-ncepe încä o zi de cäcat: tema din "Rich Man, Poor Man" (luatä de pe youtube). La apel am "Am sä mä-ntorc bärbat", iar la SMS, începutul de la "Scrisorile".
On topic:
care ?
Cum pot transmite un comentariu referitor la continutul site-ului?
Chambord
29 May 2009, 09:55
il scrii aci:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1455002#post1455002
Multumesc. Am si executat:)
illotempore2002
29 May 2009, 10:00
apreciez parerea buna pe care o ai despre mine X(
nu, Mr Brightside, a celor de la The Killers
Chambord
29 May 2009, 10:32
apreciez parerea buna pe care o ai despre mine X(
nu, Mr Brightside, a celor de la The Killers
daca iti spun ca eu sunt din aia care considera Titanicul un film de 5 stele :D vorbesc serios
illotempore2002
29 May 2009, 10:49
lasa filmul....vorbeam de melodie.....nu-mi vinde gogosi ca nu cumpar :-*
Chambord
29 May 2009, 11:09
pai si melodia e foarte misto (ok, it's much overplayed)
illotempore2002
29 May 2009, 11:49
pai atunci nu esti in toate mintile daca-ti place melodia aia :-*
dar lasa, ca esti simpatic, compensezi
Si uite asa vine automat intrebarea: cum va suna telefonul mobil si cum va anunta la mesaj?
A mai fost cumva?
Chambord
29 May 2009, 19:54
pai atunci nu esti in toate mintile daca-ti place melodia aia :-*
dar lasa, ca esti simpatic, compensezi
ce-mi plac oamenii care nu stiu ca The Killers sunt pt muzica ce e un Guy Richie (de ex.) pt film =))
normal ca nu sunt in toate mintile, ce poti cere de la unu caruia ii place (si) Sadoveanu, nu ? :D
Dragomara
29 May 2009, 20:58
Si uite asa vine automat intrebarea: cum va suna telefonul mobil si cum va anunta la mesaj?
A mai fost cumva?
bineînţeles Marco Antonio Solis cu "Si no te hubieras ido" :x :x :x :x :x
scena din film: http://www.youtube.com/watch?v=sfrqmjp7hyk&feature=related
videoclipul lui Marco Antonio: http://www.youtube.com/watch?v=NYDNuYU8p44
cea mai tare mi se pare însă pronunţia englezească a numelui (românesc) al celui care mă apelează. :))
altă fază cool a fost data de lenea mea de-a încărca fişierele media prin metoda standard, şi anume sincronizarea cu WindowsMediaPlayer-ul, mi s-a părut mult mai comod să introduc cardul în cititorul de carduri şi să pun rapid mai bine de 1 Giga de teatru radiofonic, Shakespeare în special, direct pe card. teatru pe care urma să-l ascult în drumul meu zilnic la şi de la birou, nemaiavând net pe mobil implicit nu mai aveam posibilitatea de a asculta podcast-uri noi. inutil să mai zic că nu am reuşit să găsesc nicio piesă de teatru pe mobil, şi nici mai bine de jumate din muzica încărcată. după vreo câteva luni, când am umblat pe la setările telefonului am găsit toate piesele de teatru intrate la tonuri disponibile pentru... SMS. =)) tonuri de SMS care ţin şi câte o oră jumate! =))
corinka
29 May 2009, 23:44
Soneria mea (pentru anumite apeluri) este tema muzicala a show-ului lui Benny Hill.
http://www.youtube.com/watch?v=Gpc5_3B5xdk&feature=related
Soneria mea pt toate apelurile este cea a unui telefon din anii 30, iar pt toate mesajele e un fel de blip-blip". Tie cum iti suna, Illo, c-am si uitat?
illotempore2002
30 May 2009, 13:22
culmea coincidentei, am o melodie portugheza la telefon....ca sunet de mesaj, e cel standard Nokia.
buticut
30 May 2009, 16:45
Mie mi se spune in spaniola ca cineva ma suna sa imi spuna ceva special :D.
Soneria mea (pentru anumite apeluri) este tema muzicala a show-ului lui Benny Hill.
Cool.
Mie mi se spune in spaniola ca cineva ma suna sa imi spuna ceva special :D.
Era o vreme, cu secole in urma, cand cea mai mare jignire pentru un portughez era sa-i spui ca e spaniol. :D
Asa ca, Buti, urmeaza exemplul Illotemporei.
Intrebare:
Merita o pereche de ochelari de soare 115 iepuroi?
Intrebare:
Daca sunt de firma si ii iei din magazin da.
buticut
31 May 2009, 15:03
Mie mi se spune in spaniola ca cineva ma suna sa imi spuna ceva special :D. Era o vreme, cu secole in urma, cand cea mai mare jignire pentru un portughez era sa-i spui ca e spaniol. :D
Asa ca, Buti, urmeaza exemplul Illotemporei.
Intrebare:
Eu nu urmaresc exemple,eu sunt un exemplu...unul rau :))
illotempore2002
31 May 2009, 17:38
pt ca las terasa deschisa toata ziua, intra furnicute in casa.....ce sa fac cu el? sa le extermin? mi se par foarte dragute si nu stau locului deloc....cred ca si-au facut un cuib sub caloriferul de langa terasa....nu-mi pot face nimic rau, nu?
voi ce ati face cu ele?
Pitbull
31 May 2009, 18:03
Le-as läsa în pace. Nu fac nici un räu - cel mult, ne gâdilä putin. Imi plac si ele, si albinele, si päianjenii. (Cu regret, doar gândacii de bucätärie sunt nevoit sä-i omor - sunt prea mari, murdäresc, si prolifereazä necontrolat...)
illotempore2002
31 May 2009, 18:25
cred ca ma descurc mai bine cu un musuroi de furnici decat m-as descurca cu un roi de albine in casa.....le-as zice, elegant, acestora din urma: "roiu' de-aici!"
Te duci cumperi un borcanel de miere ... si il lasi deschis .. sau versi putina miere pe terasa acolo.In felul asta nu o sa mai aiba motive sa intre in casa.
Dragomara
31 May 2009, 19:42
ce înseamnă Blu Ray?! am auzit expresia asta ieri la radio, şi o văd şi-aci. :-?
(nu-mi place să vb cu Google :D )
illotempore2002
31 May 2009, 20:10
Te duci cumperi un borcanel de miere ... si il lasi deschis .. sau versi putina miere pe terasa acolo.In felul asta nu o sa mai aiba motive sa intre in casa.
o idee foarte buna
:)
asa am sa fac
Neuptolem
01 Jun 2009, 01:00
Ce trebuie sa faci ca sa pierzi timpul?
Dragomara
01 Jun 2009, 11:17
1. care mi-aţi ascuns cadourili de ziua mea?!:((
2. cum să fac şi io să fiu cel puţin la fel de spirituală ca redmena?!:-?
3. io cu cine vorbesc aci?!:-/
halebardul
01 Jun 2009, 11:32
Cate degete am ridicat?
halebardul
02 Jun 2009, 10:51
Ia te uita cata lume e online acum! Si nimeni nu posteaza nimic.
De ce?
corinka
02 Jun 2009, 10:55
Inteleptul nu spune tot ce gandeste, dar gandeste tot ceea ce spune.
halebardul
02 Jun 2009, 11:01
greu sa faci un forum numai cu intelepti :D
eu cred ca se uita la ceva toti, e vreun film online, ceva? Sunt acolo toti la malul marii si se uita la ceva: delfini? naufragii? apusul?
corinka, flutura sabia aia, fa niste semne, da niste kiai-uri, poate ne observa.
Hei!
Dragomara
03 Jun 2009, 15:56
ce părere aveţi de viitorul tăticuţ, Petre Roman?! mă întrebam dacă după 60 de ani, bărbat fiind nu ţi-e teamă că poţi oricând muri în timpul actului sexual?! credeam că sexul după o anumită vârstă (a bărbatului) nu e recomandat. :P
halebardul
03 Jun 2009, 16:55
asa credeai?
te-au pacalit profesorii la scoala, sau sefii
poate pentru ca atunci cand intrai pe neasteptate in cancelarie/la birou si-i prindeai in fapt sa crezi ca tricoteaza fuste sau ca pun muraturi la borcan... chestii de-ale batranilor. Si-n nici un caz sa nu te gandesti la ...
Cinemania
03 Jun 2009, 21:15
o fi luat lectii de la Hefner
Dragomara
04 Jun 2009, 11:15
auzii că şi Lis a fi ţinut 2 ore!! =)) acu'chiar că mi se dărâmă toate convingerile!! ;) (mi-am amintit de "Povestea târfelor mele triste" şi de modul în care şi-a petrecut noaptea eroul de vârsta a treia... privind şi admirând, doar :P)
illotempore2002
04 Jun 2009, 11:20
sunt deprimata. cine ma inveseleste? :(
ugotbloodonmysuit
04 Jun 2009, 11:33
Hmmm.... deprimarea se rezolva cu sex...de calitate :)
.... dar si cu shoping :D ( e mai simplu in cazul asta :P )
Dragomara
04 Jun 2009, 11:33
sunt deprimata. cine ma inveseleste? :(
ufff, cam des eşti tu deprimată!!! :D
(când le spuneam fostelor mele colege de birou că sunt deprimată îmi reproşau că am prea mult timp liber. azi am rezolvat-o, nu am timp nici să mor. nu fac nimic (cu sens sau ieşit din comun), bineînţeles, poate că tocmai de-aia nu am niciodată timp.) :">
Dragomara
04 Jun 2009, 11:36
Hmmm.... deprimarea se rezolva cu sex...de calitate :)
aoleu! adică vreo 3-4 luni anu' trecut am fost deprimată fără să-mi dau seama?! :P
io ştiam că şi deprimarea e o scuză pentru evitarea sexului... de orice fel! :))
Dragomara
04 Jun 2009, 11:38
unde pot să-i reclam pe cei de la Protecţia Consumatorului?!
Pitbull
04 Jun 2009, 11:49
0800080999
0213106375
0213106379
...Da' vezi cä te cam poartä cu vorba.
...A, nu, scuze. Abia acum mi-a cäzut fisa.
Astea-s chiar numerele LOR - când de fapt tu PE EI vrei sä-i reclami (cum as vrea si eu - lesne de înteles!)
Sunä-i si întreabä-i! Ei trebuie sä stie cel mai bine - si sunt obligati sä-ti räspundä! ;)
corinka
04 Jun 2009, 12:14
Oficiul Judetean trebuie reclamat la organul ierarhic superior, respectiv Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.
Daca tot nu primesti niciun raspuns, fa o plangere in contencios administrativ.
Vezi Legea 554/2004 a contenciosului administrativ.
halebardul
04 Jun 2009, 12:30
La Haga.
Sau la Oha.
:>
Cinemania
04 Jun 2009, 12:43
vrei sa intri si tu in depresie ?
Dragomara
04 Jun 2009, 17:13
vrei sa intri si tu in depresie ?
nu puiule, io una am trecut demult de faza asta în ceea ce-i priveşte pe cei de la Protecţia Consumatorului, şi nu numai. acum aş vrea doar un permis de port armă, şi o armă, evident. :D
pe zi ce trece constat că lucrurile merg din ce mai prost. evident schimbarea există însă cel mai adesea ea se face în mai rău!! vb lui Caragiale "o soţietate fără prinţipuri, carevasăzică că nu le are"!! :((
illotempore2002
04 Jun 2009, 19:20
am calcat intr-un cui imens si acum imi tzasneste sange din talpa ca la robinet
ma chinui de juma de ora sa-l opresc si nu se poate. curge intr-una.
am sa mor?
:(
Pitbull
04 Jun 2009, 20:29
Nu.
On-topic:
Te doare?
Cinemania
04 Jun 2009, 21:31
am sa mor?
mai esti printre noi?
Pitbull
04 Jun 2009, 21:36
Nu, e offline acum.
On-topic:
Illo, de ce nu te uiti pe unde calci?
Chambord
04 Jun 2009, 21:45
bai nu e de ras :(
sper ca ai oprit sangerarea si te-ai dus la spital sa te panseze
da un semn de viata
Sa nu uiti de injectie.Sa nu turbezi.
corinka
04 Jun 2009, 23:21
am sa mor?
Du-te neaparat la medic. Sa nu faci septicemie. Vorbesc foarte serios!
Pitbull
04 Jun 2009, 23:22
Ii dau eu un SMS.
L.E.
Gata, i-am dat.
halebardul
04 Jun 2009, 23:52
Sa nu uiti de injectie.Sa nu turbezi.
illotempore2002
05 Jun 2009, 01:52
mda, s-a oprit de la sine la un moment dat.....e la sange prin casa de zici ca am taiat porcul aici (:|
mi s-a facut rau asa ca am dormit pana acum....
antitetanosul se face odata in viata sau la fiecare buleala din asta?
am facut cand eram mica....
halebardul
05 Jun 2009, 06:53
Se face de fiecare data cand patesti asa ceva! Nu e ca un vaccin din copilarie.
Du-te si fa-l, e cel mai sigur. Parca in 24 de ore trebuie sa-l faci. Altfel poti sa o patesti rau. Nu te juca!
Cat de multa incredere ai in cuiul ala ca era steril?
tetanosul e pe locul doi la substante toxice, mult mai rea decat cianura de potasiu:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Substan%C5%A3e_toxice
halebardul
05 Jun 2009, 08:35
Du-te neaparat sa faci vaccinul!
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:37
da, ma duc la pranz sa mi-l fac :( ma doare picioruuuuuuu
halebardul
05 Jun 2009, 08:42
bai, du-te acum, la urgenta!
de cate ori sa-ti mai zic?
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:44
stau cu astia de la Centru Medical unirea pe fir la telefon cica acum verifica daca au vaccinul pe stoc @-) le-am zis ca le dau foc la sediu daca in 10 minute nu au vaccinul pregatit.
ma duc acush, valeu, fereasca Sfantu' sa intre careva in gura ta :))
halebardul
05 Jun 2009, 08:53
pai sa stii.
daca mai intarziai mult incepeam sa injur :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 09:15
Doamne, si cand e bolnav omul, pe patul de moarte, si tot nu scapa de sudalmi :-S
halebardul
05 Jun 2009, 09:22
pai uneori e spre binele omului :)
au vaccinul sau n-au? du-te la urgenta, acolo au sigur. sa stii ca clinicile particulare sunt mai prost dotate pt interventii de urgenta.
sau mergi la Matei Bals (Colentina, infectioase) si acolo au sigur.
n-o mai illotemporiza atat!
illotempore2002
05 Jun 2009, 09:23
if you can believe it, inca nu l-au gasit (pe vaccin)
inca mai cauta si ma suna ei =))
ma duc la CMU ca e peste strada de unde lucrez
Cinemania
05 Jun 2009, 09:58
if you can believe it, inca nu l-au gasit (pe vaccin)
inca mai cauta si ma suna ei =))
ma duc la CMU ca e peste strada de unde lucrez
sa nu cumva sa se traga aia pe cur si sa nu ti-l faca
obiectele metalice, gen cuie cu ceva rugina pe ele, sunt sursa sigura de infectie
io am patit-o mai demult de la o zgarietura
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:33
l-am facut.
ma doare de imi vine sa urlu...:((
nu era suficient ca ma durea picioru acu ma doare si mana
in schimb mi-am luat o bodoganeala de la maica-mea: cica lenesul mai mult alearga ( ca mi-a fost lene sa mut din mijlocul camerei bratul de fotoloiu cazut, si cu cuiul in sus - zacea de vreo 4zile pe jos :d)
\va multumesc pt sprijinul moral, dragi forumisti!
:-*
halebardul
05 Jun 2009, 10:34
illo, in caz ca te mai codesti (desi sper ca deja te inteapa aia cu vaccinul) uite niste detalii:
daca se infecteaza o rana si face puroi, in zona aia nu mai prinde anestezia. Pe de alta parte e nevoie sa te taie putin, ca sa faca drenaj, sa se scurga puroiul, ca altfel se duce infectia la cap, inima sau plamani, si ai pus-o.
Ce rezulta de aici? Da, exact, interventie PE VIU. Se taie carnita, se face o gaurica pe unde sa se scurga puroiul. Si asta se face zilnic, pana te videci. Adica iti redeschid azi taietura de ieri, dureroasa, si o mai largesc putin. Si maine la fel. HORROR!... HORROR! Ar fi posibila anestezia generala (sa te adoarma si sa te invie) dar intrucat drenajul trebuie facut zilnic iar anestezia generala nu, cade si varianta asta. Ramane deci posibila doar interventia pe viu. Dau ei cu niste sprayuri acolo, dar alea doar eventual omoara moliile si acarienii, nu anesteziaza shit.
asa incat injectiile cu antibiotice (penicilina, moldamin, adica alea mai dureroase) pe care le mai faci intre timp, sunt frectie la picior de lemn (nici o aluzie) (bat in lemn)
Da, incredibil, se lucreaza si in mileniul asta cam cum procedau cand ii taiau piciorul lui Stefan cel Mare in piesa celebra.
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:37
Hale!!!!!!!!!!!!
:-&
l-am facut!
cu tine muream mai degraba de inima rea si de frica decat de tanatos
halebardul
05 Jun 2009, 10:37
da, draga.
bine ca l-ai facut.
tare mai esti scorpie :D te-nvata omul de bine si tu...
PS - ai scris tanatos in loc de tetanos. E "act ratat" care spune ceva...
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:41
tetanos nu vine de la tanatos? nu inseamna amandoua moarte? adica anti-tetanos inseamna anti-moarte, nu? ca tetanosul duce la moarte :D
nu e act manque, asa am vrut sa scriu
halebardul
05 Jun 2009, 10:46
nu cred, vine de la clostridium tetani, zice wiki, niste bacili.
ia uite-i ce frumos arata, parca-s intr-o pictura:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Clostridium_tetani.jpg
halebardul
05 Jun 2009, 10:48
tetanos nu vine de la tanatos? nu inseamna amandoua moarte? adica anti-tetanos inseamna anti-moarte, nu?
adica vrei sa zici ca ai facut un vaccin si acum esti nemuritoare? :))
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:50
=))
da. vaccinul anti-moarte ma va face nemuritoare. isnt that horror for you guys, the cinemagia users? >:)
deci, eu inteleg ca asa se numesc bacilii, dar numele stiintifice sunt date de noi, de oameni, nu? si multe denumiri sunt foarte metaforico-simbolice. zici tu ca nu are nici o legatura cu tanatos?
pictura e grozava, indeed, avangardism curat
halebardul
05 Jun 2009, 10:54
Nu stiu.
Dar l-am intrebat pe nenea Google:
Etimologie: tetanos in limba greaca inseamna spasm muscular.
iar thanatos stii ce e, ca tocmai ai scapat de ea definitiv. :D
Cinemania
05 Jun 2009, 10:54
dau un merge la "Horror" ? :D
halebardul
05 Jun 2009, 10:55
ar merge-un merge
da mai bine nu
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:57
Nu stiu.
Dar l-am intrebat pe nenea Google:
Etimologie: tetanos in limba greaca inseamna spasm muscular.
iar thanatos stii ce e, ca tocmai ai scapat de ea definitiv. :D
bun, deci am mai invatat ceva nou azi.
daca mai patzeste cineva ceva, putem sa ne dam doctoratul in medicina.
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:05
venim cu teorii Freudiene despre vecinatatea impulsului mortii cu eroticul?
cine a pictat pe cei doi iubiti de mai sus?
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:07
Freud şi-a elaborat teoriile despre eros şi thanatos în Split, în casa unui om de afaceri pe nume Savo Perovic. Casa se află aproape de mare, în centrul oraşului, în faţa palatului vechi de 1700 ani al impăratului roman Diocleţian.
incredibil, peste 3 saptamani plec in Split, si o sa stau fix unde a stat Freud....sper sa duc teoria lui despre Eros si Thanatos mai departe >:)
Dragomara
05 Jun 2009, 11:07
dau un merge la "Horror" ? :D
nuuu, fii serios, mai bine o bagi ("povestea" :)) ) în Libertatea, că doar e de interes naţional!! :P
halebardul
05 Jun 2009, 11:11
din pacate, pentru dragomara nu exista vaccin.
vreau sa zic: impotriva ei.
halebardul
05 Jun 2009, 13:08
Ce-ți mai face călcâiul, Ah'illo?
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:23
ma doare bratzul (unde m-a vaccinat) de mor......de la umar pana la cot e tzeapan .... :(
halebardul
05 Jun 2009, 13:26
deci te doare-n cot.
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:29
"te doare mah, te doare?"
"ma doare ma....ma doare....ma doare-n cur"
voi ce cluburi de noapte frecventati (in Bucuresti)?
halebardul
05 Jun 2009, 13:31
ORL si Stomatologie.
La Urgenta, de regula. :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:43
si?
buna muzica acolo, bautura ok, femeile misto?
halebardul
05 Jun 2009, 13:49
pai imagineaza-ti: asistente medicale - ce poate fi mai kinky. N-au nimic pe sub halat.
bautura de toate felurile: formol, spirt, rivanol, frectie, metronidazol
ca sa nu mai zic de prafuri si injectabile.
iar cu muzica - e heavy rau, mai ales langa salonul de amputari.
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:54
deci gata, acolo ma duc
:D
illotempore2002
05 Jun 2009, 14:02
io frecventez Interbelicq, Control si Expirat.
Voi in ce cluburi mergeti?
Dragomara
05 Jun 2009, 16:53
mai există undeva pe Terra servicii, produse, guvernări, oameni, şi implicit relaţii. de calitate?! dacă da, m-ar interesa unde anume? :(
vreau să emigrez.
halebardul
05 Jun 2009, 16:55
Ti-am mai spus: in Coreea de Nord.
du-te repede pana nu pica si acolo regimul.
Dragomara
05 Jun 2009, 17:10
ohhh, iubi cum te repeţi tu! :D
no, da' stai că m-am răzgândit. vreau să fim prieteni. am nevoie de un papagal. pentru păsărica mea. ce zici, te bagi? :|
illotempore2002
05 Jun 2009, 19:02
voi ati fost sunati sau cautati vreodata de colectori de debite / recuperatori?
Dragomara
05 Jun 2009, 19:13
voi ati fost sunati sau cautati vreodata de colectori de debite / recuperatori?
nu, dar poţi să spui precum un prieten de-al meu: n-am casă, n-am maşină, am doar un PC, dacă vreţi veniţi să-l luaţi. tipul chiar nu avea niciun stres. :D
(joacă şi tu la loto. de data asta tb să câştige careva. tb să plătească cineva şi parodia asta de campanie electorală, nu?! :-? )
illotempore2002
05 Jun 2009, 19:14
eu nu am fost sunata niciodata dar eram curioasa daca voi da si cum a fost experienta
vrei sa spui ca acel recuperator a pus botul la ce zicea vecinul tau?
halebardul
05 Jun 2009, 19:29
no, da' stai că m-am răzgândit. vreau să fim prieteni. am nevoie de un papagal. pentru păsărica mea. ce zici, te bagi? :|
Stiam eu ca nu esti proasta degeaba. Simteam eu ca in adancul unei figuri monahale zace o Madame Bovary de Cernavoda gata oricand la perversiuni nebanuite. Dar stai! Ce fel de cioc e asta, pasarica? De ce n-ai spus ca esti Archaeopteryx? Cheama arheologii sa te mai perieze putin.
P.S. Papagal e fiica lu' ma-ta. Aia cu blog.
Dragomara
05 Jun 2009, 19:45
eu nu am fost sunata niciodata dar eram curioasa daca voi da si cum a fost experienta
vrei sa spui ca acel recuperator a pus botul la ce zicea vecinul tau?
lucrurile stau cam aşa: băncile vând datoria unor firme de recuperări (recuperatori), firme care la rândul lor negociază cu tine, după calculele prietenului meu suma pe care o mai are el de dat e ceva mai mică decât cea pe care tb să o ramburseze băncii, problema e că tb să dea anticipat vreo 3-4 rate, drept garanţie probabil. aaa... prietenul meu chiar spunea adevărul, asta ca să vezi că se poate trăi vreo 20 de ani făcând pe patronul la diverse firme de IT fără să posezi efectiv ceva! :-O şi pentru mine e un paradox unde s-au dus atâţia bani, cum a ajuns să nu-şi plătească creditele, ce-a făcut cu banii împrumutaţi etc?!. oricum, tipul aşteaptă o moştenire. la propriu. :)) după care o să înceapă adevărata viaţă: casă, afacere nouă, de data asta în domeniul agricol!! =)) asta ca să nu zici că a încetat lumea să viseze! ;)
illotempore2002
05 Jun 2009, 19:48
deci pana la urma plateste, da?
o sa radeti, dar si io ma visez agricultoare undeva pe la 30 de ani .... agricultoare de vita de vie , undeva la pe panciu daca se poate :x si as comercializa vin nobil
Dragomara
05 Jun 2009, 19:48
Stiam eu ca nu esti proasta degeaba. Simteam eu ca in adancul unei figuri monahale zace o Madame Bovary de Cernavoda gata oricand la perversiuni nebanuite. Dar stai! Ce fel de cioc e asta, pasarica? De ce n-ai spus ca esti Archaeopteryx? Cheama arheologii sa te mai perieze putin.
PAPAGÁL, papagali, s.m. 1. Nume dat mai multor păsări tropicale căţărătoare, cu ciocul mare şi încovoiat, cu pene felurit şi viu colorate, care, dresate, pot repeta sunete articulate.
----
cu încântare tb să recunosc că păsărica mea, Carmela, cu toate că are creierul mai mic decât al tău, e cu mult mai inteligentă. ;)
Dragomara
05 Jun 2009, 19:55
o sa radeti, dar si io ma visez agricultoare undeva pe la 30 de ani .... agricultoare de vita de vie , undeva la pe panciu daca se poate :x si as comercializa vin nobil
... până vine moştenirea ar vrea să se mute la mine, şi eventual să-l împrumut io. mititelul mă confundă cu Răduleasca!! =)) trebuie să plătească, dar asta numai dacă vrea. firma de recuperatori îl poate da în judecată, însă tipul nu e solvabil, şi probabil că pe chestia asta şi mizează. o să rămână 5 ani în baza aia de date a datornicilor, după care o poate lua liniştit de la capăt. pentru uniii asta e ca un sport. :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 20:02
nope
am o veste proasta pt el: i se va pune poprire pe veniturile viitoare :D
halebardul
05 Jun 2009, 20:28
PAPAGÁL, papagali, s.m. 1. Nume dat mai multor păsări tropicale căţărătoare, cu ciocul mare şi încovoiat, cu pene felurit şi viu colorate, care, dresate, pot repeta sunete articulate.
----
cu încântare tb să recunosc că păsărica mea, Carmela, cu toate că are creierul mai mic decât al tău, e cu mult mai inteligentă. ;)
asta facandu-te pe tine proasta casei. Salutari Carmelei!
Din pacate depinde de grauntele pe care i le dai tu.
Ca-n viata.
Cinemania
05 Jun 2009, 21:20
pun pariu ca vei cultiva napi :D
Dragomara
05 Jun 2009, 21:55
io aş bea din vinu' ăla. da să nu mai spuneţi la nimeni. :P
doctor Puşcă parcă e de la Panciu. vecinu' doctor Puşcă, ăl de-mi cumpără viile, mama lui de moldovean! :D
(PS: Heeeelp! mi s-a întâmplat o tragedie GoogleChrome. când folosesc pentru a mări fontul, Ctrl+ +, totul se deformează aiurea şi-mi iese din ecran, adicătelea tb să mă deplasez cu bara stânga-dreapta, chestie pe care n-o făceam înainte. şi emoticoanele s-au dus dracu. toate sunt mult mai mari şi mai distorsionate, mai puţin fontul... cel care nu mai creşte ca-nainte, impotentu naibii! :(( :(( )
corinka
06 Jun 2009, 00:51
firma de recuperatori îl poate da în judecată
Nu prea cred, sa nu-si faca griji, ca aia nu-l tarasc prin tribunale.
Il executa direct. :))
illotempore2002
06 Jun 2009, 00:53
pai au interes sa-l execute? si sa-l execute nu inseamna judecata?
corinka
06 Jun 2009, 00:59
Depinde la ce fel de executare te referi... Nu au interesul sa il vada mort, dar au interesul sa il execute silit. :D
Executarea nu presupune o judecata. Contractul de credit este titlu executoriu, iar daca banca a cesionat creanta firmei de recuperare, firma cesionara se duce frumos cu contractul direct la executor.
halebardul
06 Jun 2009, 01:00
Nu, inseamna trecere la fapte. Actiune. Daca sentinta ta e ca ai dreptul sa stai in casa X, executia e ca ii da pe aia afara si te instaleaza pe tine. Scurt. Mai multe detalii pe www.avocatnet.ro. Au un forum foarte bun si organizat.
illotempore2002
06 Jun 2009, 01:00
la executorul judecatoresc....si ala il executa
illotempore2002
06 Jun 2009, 01:01
da' voi ati avut de a face cu recuperatori?
corinka
06 Jun 2009, 01:07
da' voi ati avut de a face cu recuperatori?
Nu, dar am avut de recuperat creante de la altii. :(
illotempore2002
06 Jun 2009, 21:16
ce anotimp va enerveaza cel mai tare?
pe mine primavara ma umple de spume X(
Pitbull
06 Jun 2009, 21:24
Inceputul toamnei.
Mijlocul toamnei.
Mijlocul iernii.
Ce ziceti de Culitä Tärâtä?
illotempore2002
06 Jun 2009, 21:58
toamna e preferata mea!
cine este culita Tarata?
bai am o problema - cum se traduce hub in romana ca pe dictionar este tradus tot cu hub, iar in ro nu exista un asemenea cuvant?
Pitbull
06 Jun 2009, 22:38
1) Tărâţă, nu Tarata!
(Arendaşul Insulei Mari a Brăilei!)
2) Butuc, ax.
illotempore2002
06 Jun 2009, 23:19
bere neagra cu lapte (alb) dac-am baut, e de bine?
halebardul
07 Jun 2009, 07:56
e de gri.
ce-ti mai face cucuiul din calcai?
Dragomara
07 Jun 2009, 08:16
e de gri.
ce-ti mai face cucuiul din calcai?
aha. abia acum îi înţeleg comportamentul. fătuca gândeşte cu talpa piciorului. :)
---
io cu cine votez? (prietenii mei, cei care nu au emigrat încă, au spus că sunt singura patrioată. cea care nu mai ştie care-i e patria şi deci nu mai votează de 3-4 ani. bine că nu am copii, nu ştiu cum şi le-aş fi putut explica) :|
Dragomara
07 Jun 2009, 19:51
întrebare serioasă, ca mai toate întrebările mele: ce metode nedureroase, curate şi rapide de sinucidere cunoaşteţi? citisem o dată, tot pe Net, că există un site american care te învaţă cum să te sinucizi. aţi auzit despre asta? ştiţi care e adresa lui? :-?
Pitbull
07 Jun 2009, 19:54
Euthanasia, dar numai dacä e justificatä - boalä incurabilä, cu chinuri insuportabile.
Dragomara
07 Jun 2009, 20:01
Euthanasia, dar numai dacä e justificatä - boalä incurabilä, cu chinuri insuportabile.
euthanasia nu e sinucidere, şi oricum nu se practică legal în România.
Pitbull
07 Jun 2009, 20:07
Ai dreptate în ambele privinte, dar e singurul räspuns cât de cât adecvat.
halebardul
07 Jun 2009, 21:25
întrebare serioasă, ca mai toate întrebările mele: ce metode nedureroase, curate şi rapide de sinucidere cunoaşteţi? citisem o dată, tot pe Net, că există un site american care te învaţă cum să te sinucizi. aţi auzit despre asta? ştiţi care e adresa lui? :-?
nu se pun asemenea intrebari pe un forum public.
Dragomara
07 Jun 2009, 21:30
nu se pun asemenea intrebari pe un forum public.
de ce nu?!:-O vreau să-mi manifest altruismul şi faţă de tine şi să te scap de umila mea persoană. no, hai, bagă mare!
halebardul
07 Jun 2009, 21:37
inceteaza.
eu ti-am cerut sa-mi fii prietena si m-ai refuzat, ca proasta :)
ai si tu hazul tau, n-au sens asemenea ganduri.
illotempore2002
07 Jun 2009, 23:51
la voi miros teii?
illotempore2002
08 Jun 2009, 00:34
stiati ca girafele miros a frisca si a vanilie?
Cinemania
08 Jun 2009, 07:03
de unde stii? doar nu ai....
illotempore2002
08 Jun 2009, 13:25
ce tre sa fac daca mi-a sarit siguranta si o parte din becuri nu se mai aprind? stiu ca trebuie facut ceva la tabloul ala electric dar ce si cum? :(
Pitbull
08 Jun 2009, 13:36
Scoti siguranta arsä (o recunosti cä i-a zburätäcit bubulina coloratä din cur) si pui alta bunä-n loc.
Dacä ai sigurantä mai dichisitä, nu s-a ars, a särit doar (i-a iesit tâmburusu' din... ää... tot de-acolo). I-l împingi înäuntru, zicând: "Treci la loc!"
illotempore2002
08 Jun 2009, 13:42
am impins la loc. merge.
Pitbull
08 Jun 2009, 13:54
Bravo!
On-topic:
Ce primesc? O:-)
illotempore2002
08 Jun 2009, 14:03
this :-* and this >:D<
dar sa stii ca ti le dau eu asa, de la mine ca te cunosc, pt ca reusisem sa rezxolv problema inainte sa scrii tu cum se rezolva
gajasebi
08 Jun 2009, 14:06
unde pot vedea filmul "weekend cu mama" ca nu sunt in tara:(
Pitbull
08 Jun 2009, 14:50
this :-* and this >:D<
dar sa stii ca ti le dau eu asa, de la mine ca te cunosc,
...Da' tot nu în sens biblic... :(
On topic:
Unde esti, Sebi?
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:44
in sens bilbic, IMM
:D
Pitbull
08 Jun 2009, 18:05
Biblic, bilbic, sau bibilic?
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:11
bibilica.
illotempore2002
08 Jun 2009, 22:45
va place cum ploua? acum, in Bucuresti?
stiati ca girafele miros a frisca si a vanilie?
Da. Am compus si o poezie in zbor pe care am uitat-o dupa o discutie cu prietena Stella si amicul Carlsberg.
Va plac frantuzoaicele?
Cinemania
09 Jun 2009, 07:35
depinde
illotempore2002
09 Jun 2009, 09:05
deci vreau poezia cu girafele de vanilie si frisca :x
Deci ai rabdare sa mi-o amintesc.
illotempore2002
09 Jun 2009, 14:06
am
Deocamdata atat. Si sa nu intrebi nimic.
http://img291.imageshack.us/img291/2451/dscn2018.jpg
Chambord
10 Jun 2009, 09:44
misto
Dragomara
10 Jun 2009, 11:32
mi se pare mie, sau forumul ăsta chiar se transformă încetul cu încetul într-un... blog?!
îmi pare că totul a devenit o rutină. nu contează cine cu cine se ceartă, replicile sunt mai mereu aceleaşi, absolut fără niciun haz. acum de, poate o fi eu mai... altfel, şi de-aia nu pot râde de mitocănisme!
e absolut deprimant cum se pierd timp şi energiei în acţiuni care nu fac cinste nimănui. mă rog, mă repet, asta o fi distractiv, şi n-am io habar. :-O
mă frământă ce câţiva ani o problemă, şi anume: bun doar te naşti, sau poţi să şi devii la un moment dat, mă rog, în timp?! dacă da, ce anume te face mai bun?
ţine bunătatea doar de caracter, şi implicit de educaţie, sau e doar o moştenire genetică?
aaa... şi ce e maturitatea? şi chiar li se întâmplă tuturor?! (de unde privesc io s-ar părea că nu. :D)
[editat de moderator]
http://img517.imageshack.us/img517/5226/dscn1980.jpg
PS
[editat de moderator: judex, chiar nu merita sa reactionezi asa din cauza dragomarei. Ea e oricum foarte aproape de regula nr. 10]
illotempore2002
11 Jun 2009, 08:29
@Mistah
;;)
[editat de moderator]
http://img517.imageshack.us/img517/5226/dscn1980.jpg
PS
[editat de moderator: judex, chiar nu merita sa reactionezi asa din cauza dragomarei. Ea e oricum foarte aproape de regula nr. 10]
Senzational!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))
N-am nimic cu Dragomara!
Ma adresam Illotemporei.
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:05
cum scot zaharul din ananas?
:((
urasc zaharul din tot sufletul meu ala mare :((
Scoate-l mai intai din sufletul ala mare.
Dragomara
11 Jun 2009, 21:11
Scoate-l mai intai din sufletul ala mare.
LOOOOOOOOL!
dă-mi-l mie, ananasul, pls! mor după el. după cum mi se strepezesc dinţii... :">
ohhh... io ştiu o salată cu ţelină, ananas, şi nucă... bunăăăăă!
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:14
si eu mor dupa el dar ii detest zaharul :-& e prea dulce :-&
daca-l bag in apa, oare iese din el?
Dragomara
11 Jun 2009, 21:24
si eu mor dupa el dar ii detest zaharul :-& e prea dulce :-&
daca-l bag in apa, oare iese din el?
stoarce nişte lămâie pe el. mie una îmi place fără nimic. oricum merge fb în diverse salate. puţini ananaşi sunt într-adevăr dulci.:">
illotempore2002
11 Jun 2009, 21:26
nuuuuuuuuuuuu
daca pun lamaie pe el, asta nu face ca zaharul sa dispara :((
ci doar sa mascheze gustul (ca in reclamele la deodorante cu mascatul mirosului)
o sa incerc sa-l tai felii si sa le pun in apa. tre sa se dizolve cumva.
:-S
Pitbull
12 Jun 2009, 00:36
ohhh... io ştiu o salată cu ţelină, ananas, şi nucă... bunăăăăă!
Imi faci când vin la Cernavodä?
nuuuuuuuuuuuu
daca pun lamaie pe el, asta nu face ca zaharul sa dispara :((
ci doar sa mascheze gustul (ca in reclamele la deodorante cu mascatul mirosului)
o sa incerc sa-l tai felii si sa le pun in apa. tre sa se dizolve cumva.
:-S
cumpara un ananas crud :D
Chambord
12 Jun 2009, 11:26
al 2lea e lars
primul e Cezar Paul Badescu?
Dragomara
12 Jun 2009, 18:00
am făcut o promisiune, sub impuls de moment, promisiune pe care nu mi-o pot ţine pentru că nu se cade, şi acum nu ştiu pe unde să scot cămaşa?!
dacă e problemă de viaţă şi de moarte, mai are vreo relevanţă faptul că nu se cade?!
(frate, uneori mă uimesc şi pe mine însămi cât de cretină pot fi. :(( )
halebardul
12 Jun 2009, 18:36
am făcut o promisiune, sub impuls de moment, promisiune pe care nu mi-o pot ţine pentru că nu se cade, şi acum nu ştiu pe unde să scot cămaşa?!
dacă e problemă de viaţă şi de moarte, mai are vreo relevanţă faptul că nu se cade?!
(frate, uneori mă uimesc şi pe mine însămi cât de cretină pot fi. :(( )
Si mai spuneati s-o banam pe Dragomara.
Isn't she cute? :>
illotempore2002
13 Jun 2009, 23:34
imi este ingrozitor de foame, nu am nici macar un colt de paine in casa si toate restaurantele s-au inchis :(
ce fac?
miercuri
13 Jun 2009, 23:56
tre sa mai fie unii care livreaza si in miez de noapte.
@Illo
Hai pe la mine. O pun sa-ti faca si tie ceva, c-a luat pe drum niste ceafa, niste iaurturi si-o paine neagra feliata. Asta ca sa vezi ca nu sunt ranchiunos si casa-mi ti-e deschisa. :)
illotempore2002
14 Jun 2009, 00:28
am fost si mi-am cumparat 2 sacosi mari pline cu chestii.
multumesc de invitatie.
corinka
14 Jun 2009, 22:34
@Illo
Hai pe la mine. O pun sa-ti faca si tie ceva, c-a luat pe drum niste ceafa, niste iaurturi si-o paine neagra feliata. Asta ca sa vezi ca nu sunt ranchiunos si casa-mi ti-e deschisa. :)
Da' vad ca ti-ai luat o gospodina...! Nu mi-o imprumuti si mie sa gateasca si pentru noi? Ca eu nu prea excelez in bucatarie... Nu-s chiar dezastru, dar n-am tragere de inima.
Dar ia stai putin, vad ca nu-s singura care are dubii in privinta casatoriei tale... :-?
Ia sa vedem, gateste bine, nu cumva esti tot tu? Oare nu ai personalitate multipla si de fapt tu faci mancarea, tot tu iti masezi si gambutele si "Delia" este tot Judex, de fapt? =))
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:43
asta i-am zis si eu la topicul Sunt fericit....
ca s-a scos, mai ales gagik, nu iese niciodata din bucatarie: acum ii face chiftele marinate, acum tocanitza, acum sandwichuri....
ai, si basca, o cere de nevasta, ea accepta, dar el nu se delogheaza de pe forum nici o secunda :D si-au petrecut deci logodna pe forum, cu o mica diferentza: ea era in bucatartie. =))
Bullshit.
Cori, o sa-ti arat poze. O sa-ti dai seama si de ce am stat uneori pe forum. ;)
Illo, cut the crap! Esti prima persoana care a aflat de ea.
Intrebare:
Nu vi se par tembele versurile de la "Ia-ti mireasa ziua buna?"
corinka
14 Jun 2009, 23:49
Nu le stiu, dar titlul este oricum aiurea.
Cum sa nu le stii? Nu ti s-a cantat asta la nunta, cand cu voalul?
Titlul nu stiu daca asta e, asa incepe duda - ia-ti mireasa ziua bunaaaaaaaaaaaaaa, de la tata de la mumaaaaaaaaa...
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:03
este ora 3 am si nu am pic de somn. dimineata tre sa merg la serviciu. ma mai culc? :(
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:29
nu am asa ceva in casa....inteleg ca tu ai, insa. devreme ce recomanzi cu o asemenea naturaletze somnifere.
Nu, girafel, era un reper de baza al unei culturi cinematografice.
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:35
nu stiu nici un film cu un astfel de nume.
altfel, ma mir ca stii tu ce e ala reper de baza in cinema.
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:43
Descriere: Rs Somnifero este o aplicatie care opreste calculatorul la ora dorita sau in anumite conditii. Sistem de operare: Windows
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:44
Somn usor Actiune Somnifer natural; Reechilibreaza tonusul psihic; Favorizeaza somnul odihnitor; Relaxant al sistemului nervos central; Combate insomnia
p.s. ma plictisesti.
Lasa, era o gluma... Pentru cunoscatori.
PS
Cheama un corporatist sa-ti alunge plicteasala. Sau iesi pe strasse, stiu cativa de la nunta care erau dispusi sa bantuie un pic dupa bunaciuni.
illotempore2002
15 Jun 2009, 02:58
ha ha ha.
amuzant.
Amuzant rau de tot e filmul la care am facut referire initial.
corinka
15 Jun 2009, 16:41
Cum sa nu le stii? Nu ti s-a cantat asta la nunta, cand cu voalul?
Titlul nu stiu daca asta e, asa incepe duda - ia-ti mireasa ziua bunaaaaaaaaaaaaaa, de la tata de la mumaaaaaaaaa...
:)) N-am avut lautari si nici n-am facut circ din ala la nunta cu aranjatul miresei in fata cameramanului. :D
Iar "faza cu voalul" n-o avem in Transilvania, daca te referi la traditia din sud si Moldova cu scosul voalului si inlocuirea cu un batic. Eu am purtat voalul doar la biserica, iar cand am venit la restaurant am renuntat la el, l-am lasat in masina.
Si nu mi-a cantat nimeni orori din alea. :)
illotempore2002
15 Jun 2009, 16:50
o nunta iconoclasta deci.
halebardul
15 Jun 2009, 16:51
Ce succes are topicul asta initiat de biata Pauline.
Se pare ca vrem cel mai mult sa intrebam orice ne trazneste, nu despre film.
illo, fa o analiza! :P
Muzica traditionala de nunta nu este o oroare.
corinka
15 Jun 2009, 17:08
Muzica traditionala de nunta nu este o oroare.
Eu nu am nimic impotriva muzicii populare si nici a folclorului in general, dar nu agreez cantecele lacrimogene. Mireasa se marita, nu isi paraseste familia!
Adevarul e ca e fascinant spectacolul in care se dau muierile cand vine momentul cu pricina. :D
corinka
15 Jun 2009, 22:19
Du-te la o banca.
Oaaaaaaaaaaa. Excelent. Vrei cardurile mele? :D
Cinemania
16 Jun 2009, 08:03
nu stii cum sa scapi de frauda aia ? >:)
miercuri
19 Jun 2009, 16:15
cat se poate de serios, stiti cumva cuvantul romanesc pentru tripwire?
halebardul
19 Jun 2009, 21:09
tripuaiăr.
Pitbull
19 Jun 2009, 23:55
împiedisârmä, sau excursifir
cu variantele:
împiedifir, sau excursârmä
Cinemania
20 Jun 2009, 00:02
LSD-trip-wire
ce misto suna
Hai ma, declansator-capcana.
Cinemania
20 Jun 2009, 00:06
asta depinde de ocupatia ei
Se zice dupa facultati. Sau aia era "devine"? :D
Cinemania
20 Jun 2009, 00:19
care facultati? primele sau.... ?
buticut
20 Jun 2009, 00:33
Cu noul avatar,era sa nu il recunosc pe Cinemania :D
Forma corect pt ac topic: cu noul avatar, era sa nu il recunosc pe Cinemania? :D
Cum scapi de plictiseala ?
Cum spargi o banca fara sa fii prins ?
Cum scapi de insomnie ?
halebardul
21 Jun 2009, 00:06
Daca tot e pe prosteala, ce culoare au ochii vostri?
corinka
21 Jun 2009, 00:12
Verzi. @-)
halebardul
21 Jun 2009, 00:13
@judex
adica nu stie stanga ce vede dreapta.
bine, dar vezi ca e mai greu cu aprecierea distantelor.
ma refeream la culoare.
buticut
21 Jun 2009, 00:21
Verzi. @-)
What she said :D!
@judex
adica nu stie stanga ce vede dreapta.
bine, dar vezi ca e mai greu cu aprecierea distantelor.
ma refeream la culoare.
Nu, fai, depinde dupa mediu. Adica cred ca azi i-am avut verzi, astept confirmarea de la... cineva. :D
corinka
21 Jun 2009, 00:33
De vreo saptamana ma doare incheietura dreapta a maxilarelor: cand casc, mestec etc. :(( Oare o fi oreion? :-S Sau ce? :((
halebardul
21 Jun 2009, 00:34
Nu, fai, depinde dupa mediu. Adica cred ca azi i-am avut verzi, astept confirmarea de la... cineva. :D
fai?
Aoleu, Cori!!!!!!!!!!! :-O
Nu trebuia sa pui intrebarea asta. Dar sunt convins ca ai nostri colegi vor fi oameni civilizati. :D
@Hale
Voi nu vorbiti asa in redactie?
corinka
21 Jun 2009, 00:38
Aoleu, Cori!!!!!!!!!!! :-O
Nu trebuia sa pui intrebarea asta. Dar sunt convins ca ai nostri colegi vor fi oameni civilizati. :D
Nu-i de ras, doare rau si doare tot mai tare. :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.