PDA

View Full Version : Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film)

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

CristinaRMC
21 Jun 2010, 22:09
De ce nu se recunoaste k e mana lui Boc ?! Pana cand vor lua premii doar clientela PDL ? X(
Boc, jos labele de pe premiile poporului !

Ca e mana lui Basescu :D Sper ca nu o sa urmeze o polemica, sunt incapatanata si nu ma convingeti.
Neah!

Mi s-a parut tare partea cu "va lua premii DOAR clientela PDL". Si azi un tip de la PSD, suparat, pe Realitatea parca, "dar mai mult clientelei dumneavoatra", adresandu-i-se unui membru PDL, iar cel din PDL a raspuns "da, mai mult clientelei noastre. sunteti multumit?".
S-ar putea sa fie inexacte citatele, nu eram foarte atenta.

clauditza03
27 Jun 2010, 14:26
Buna care are bac maine? Spune ti va si voi parerea cu ce ar putea sa cada la romana la partea a 3 a ;)

copila_satanista
09 Jul 2010, 14:23
o sa va fie dor de mine ;;) ?

anaemona
09 Jul 2010, 16:30
Dar unde pleci sweet child (http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4&a=TxELXyzspOM&playnext_from=ML&playnext=1)?

alex_il_fenomeno
11 Jul 2010, 20:13
Voi dupa ce v-ati logat ati avut la Cinemagia rezolutia mai mare apoi s-a micsorat intr-o zi, asa degeaba? Ca mie tocmai asta mi s-a intamplat tocmai la Cinemagia; la celelalte pagini n-am nicio problema!

paul_aramis
11 Jul 2010, 20:27
ia dă tu un Ctrl+0 pe pagina cu Cinemagia ...

alex_il_fenomeno
12 Jul 2010, 06:53
ms mult! dar ce s-a intamplat? :-??

alex_il_fenomeno
12 Jul 2010, 13:12
am o alta intrebare! cati dintre voi ati luat un virus din acela de mess care tot da massuri , devenind enervant ; atunci cand se blocheaza si trimite la toata lista mass cu un link !

paul_aramis
12 Jul 2010, 15:16
s-a întâmplat că aveai apăsată tasta Ctrl atunci când ai făcut scroll cu mausu'.

alex_il_fenomeno
12 Jul 2010, 17:24
multumesc mult! chiar nu stiam din ce cauza mi se intamplase si nu as fi reusit sa ii dau de cap! ;)

miercuri
17 Jul 2010, 19:09
L-am deschis p-asta, puteti sa- stergeti sau sa-l uniti dupa ce 'expira'.
Stie cineva cum s-ar traduce in romana urmatorul grad militar:
Commander John Strangways, RN (Ret.), Regional Control Officer for the Caribbean

ma intereseaza mai exact cum traduci (Ret.) - inteleg ca e 'retired', dar il traduci cu pensionat? il pui intre paranteze?

Judex
17 Jul 2010, 19:18
In rezerva. Pui in paranteza un 'r'. Asa: (r) :-*

miercuri
17 Jul 2010, 19:38
Mersi mersi :D yay!

Pitbull
18 Jul 2010, 00:15
Ba nu. In RETRAGERE. Nu e acelasi lucru cu "în rezervä".
Uite si topicul äla:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1532435#post1532435

Judex
18 Jul 2010, 00:27
Ba nu, depinde de varsta. Toti sunt in rezerva, pana la o anumita varsta.

miercuri
09 Aug 2010, 01:56
Mai am o intrebare. Aveti idee daca in romana exista vreun echivalent al expresiei 'hear you loud and clear' folosit in comunicatii radio si chestii similare. Chiar m-ar ajuta.

Octaz
09 Aug 2010, 11:10
Am si eu o intrebare : Cum sterg un coment pe care l'am facut la un film ? ms

Judex
09 Aug 2010, 11:13
@miercuri
Eu mai folosesc uneori in sens asemanator 'baga tare si cu paine', daca e vorba de indicatie/incurajare. Daca e vorba doar de o confirmare, cred ca cel mai bine folosesti simplu 'te-aud perfect'.

Chambord
09 Aug 2010, 11:18
Mai am o intrebare. Aveti idee daca in romana exista vreun echivalent al expresiei 'hear you loud and clear' folosit in comunicatii radio si chestii similare. Chiar m-ar ajuta.

"Te receptionez foarte bine" se foloseste. Implica faptul ca tot ce auzi in "receptor" e suficient de puternic si de clar.

Chambord
09 Aug 2010, 11:24
in cazul cand nu-l auzi k lumea reply-ul oficial este "N-ai mancat azi ?" daca nu se aude si "Scoate galushtele din gura" daca nu se aude clar. B-)

Ipu
09 Aug 2010, 13:04
Fata face probabil o traducere serioasă, pentru care ia și bani. Cum o să scrie...
Dacă e vorba de subtitrarea unui film, nici măcar „Te recepționez foarte bine” nu e bun, că e prea lung.

SNOWMAN34
09 Aug 2010, 13:39
@miercuri
Daca folosesti asemenea expresii, le folosesti cu siguranta intr-un cerc de radio amatori. Cred. :D
Presupun ca nu pilotezi aeronave...
Utilizeaza si tu "Receptie", sau "Receptionat", banalul "Roger" american, pana aflii exact ce e cu expresiile alea simandicoase. :)
In aeronautica sau domeniul aerospatial nu cred ca se mai utilizeaza 'I hear you loud and clear', vorba colegului cu subtitrarea..."e prea lunga chestia", cade ala cu masinaria pana-l zice de trei ori.

miercuri
11 Aug 2010, 22:17
Am lasat provizoriu '(v-)aud perfect'. Mai am timp de rumegat pana la 1 septembrie. Traduc o carticica si ce e mai enervant e ca si titlu de capitol, 'loud and clear'-ul asta.

Si mai am o chestie de intrebat, stopping power (http://en.wikipedia.org/wiki/Stopping_power) are vreun echivalent in romana? Nu ma pricep la arme catusi de putin, inteleg cam ceea ce inseamna, dar cum se zice? Am de tradus un schimb de repici destul de lung care se invarte in jurul puterii asteia. :P

paul_aramis
11 Aug 2010, 22:24
dacă nu ne spui contextul, e cam greu

miercuri
11 Aug 2010, 22:29
E folosit exact cu sensul din articolul de wiki. Niste agenti discuta despre arme si care are stopping power care nu, care are probleme de 'stopping'. O_O

Judex
11 Aug 2010, 22:33
Forta de penetrare cumva? ;)

Ipu
11 Aug 2010, 22:35
E vorba de „forța de impact” și, chiar dacă are origine balistică, se folosește des și în alte domenii, ca de pildă în publicitate.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:44
te aud clar si raspicat... ;)

miercuri
11 Aug 2010, 22:59
E vorba de „forța de impact” și, chiar dacă are origine balistică, se folosește des și în alte domenii, ca de pildă în publicitate.
Perfect! Multumesc foarte mult!

Ipu
11 Aug 2010, 23:01
Cu plăcere.

miercuri
14 Aug 2010, 03:17
Si inca o data apelez la intelepciunea voastra!
In romana exista vreo expresie coerenta pentru 'are you here for business or pleasure?', cum intreaba vamesii pe la aeroport?

paul_aramis
14 Aug 2010, 03:52
Sunteţi aici pentru turism sau pentru afaceri?

Ipu
14 Aug 2010, 04:10
Paule, pentru un traducător cunoașterii limbii în care traduce (în general, limba lui maternă) e cel puțin tot atât de importantă cât e și cunoașterea limbii din care traduce. În fine, aici nu e cazul, situația este destul de simplă.
Atunci când scopul vizitei nu reiese în mod clar din viza aplicată pe pașaport (după caz), ofițerii consulari români te întreabă care este scopul vizitei, fără să-ți dea variante de răspuns. Altfel, miercurei i s-a făcut probabil la școală o întreagă teorie despre comunicat și comunicant... așa că ar trebui să-și dea seama din context dacă se impune sau nu traducerea frazei motamo.
Greșesc, miercuri?

miercuri
14 Aug 2010, 11:50
M-au scolit ei, dar cand ma confrunt prima data cu o situatie in care trebuie sa-mi pun cunostintele in practica, contra cost, simt ca nu mai am marja de eroare de la scoala. :P Ideea e ca am constant in cap intrebarea 'daca autorul ar fi scris in romana, ce cuvinte ar fi folosit?'
Si de multe ori imi dau seama ca nu sunt familiarizata cu anumite expresii folosite in medii profesionale si prefer sa nu incerc sa aproximez.

paul_aramis
14 Aug 2010, 13:33
Ipule, zi zău cu limba scoasă? I-ai auzit tu pe ofiţerii consulari români cum te întreabă la PCF ce cauţi în România? Asta-i una. A doua, ca să vezi ce chestie, miercuri traduce o carte cu ofiţeri consulari români ...

Judex
14 Aug 2010, 15:21
Scopul si durata vizitei? B-)

LE
Apropo, miercuricio, nu vamesii intreaba aia, ci politistii de frontiera. ;)

Ipu
14 Aug 2010, 20:55
Miercuri,
"Traducerile sunt ca femeile. Când sunt frumoase nu sunt fidele și când sunt fidele nu sunt frumoase"
(Edmond Jaloux)

Paule,
pe cei cu pașaport românesc nu-i întreabă nimeni la intrarea în România cu ce scop intră în țară, chiar dacă au reședința permanentă în străinătate. Întreabă-l pe Judex, că el vine des în Țară.

Octaz
14 Aug 2010, 21:40
Scuzati daca insist dar vreau sa stiu neaparat , stie cineva cum sterg un comentariu facut la un film ?

paul_aramis
14 Aug 2010, 22:00
Miercuri,
"Traducerile sunt ca femeile. Când sunt frumoase nu sunt fidele și când sunt fidele nu sunt frumoase"
(Edmond Jaloux)

Paule,
pe cei cu pașaport românesc nu-i întreabă nimeni la intrarea în România cu ce scop intră în țară, chiar dacă au reședința permanentă în străinătate. Întreabă-l pe Judex, că el vine des în Țară.
eu te-am întrebat dacă i-ai auzit nu, dacă te-au întrebat pe tine. şi era vorba de ofiţerii consulari. ştii ce-s ăia şi cu ce se mănâncă slujba lor?

şi n-am nevoie să îl întreb pe Judex nimic. din mai multe motive.
mai departe. mă îndoiesc că miercuri traduce o carte din ... română în română. aşa că lăsaţi-o mai moale cu "cum fac românii". nu aşa se fac traduceriile. fără să fiu traducător certificat şi autorizat, barim atâta lucru ştiu. că altcumva unu care de pildă traduce ceva unde are de a face cu regulile de circulaţie "pe stânga", ce face? le traduce "pe dreapta", c-aşa-i în România?
dar dacă miercuri face o adaptare liberă după o operă literară şi nu o traducere, atunci aveţi dreptate: poate să scrie cum vrea ea.

PS şi nu numai poliţiştii de frontieră te întreabă asta. uneori şi vameşii. depinde de ţară, dacă ai sau nu parte de control, de cât de aglomeraţi sunt şi de cât chef de vorbă au ...

miercuri
14 Aug 2010, 22:24
E vorba de o traducere literara. Ideea e ca atunci cand in textul original nu suna nimic fortat, nici in traducere nu trebuie sa sune fortat, cam asta e principiul de baza. Nu incerc sa reinterpretez actiunea ca si cu s-ar intampla in Romania, ci doar ca si cum ar fi scrisa in romana, o romana la fel de fluida ca engleza din original. Si sunt unele lucruri care trebuie adaptate pentru publicul tinta, de exemplu, unitatile de masura din sistemul imperial trebuie convertite in sistemul metric, o chestie extrem de exasperanta de altfel. :P
La faza cu scopul calatoriei, voiam doar sa stiu daca exista o expresie incetatenita in jargonul 'de frontiera' romanesc care sa fie un echivalent apropiat de jargonul din engleza. In fond, intrebarea aia are aceeasi functie peste tot in lume.

Ipu
14 Aug 2010, 22:37
Primo: Ce vrei măi Paule? Nu eu am folosit pentru prima dată formularea „ofițerii consulari”. Pentru ce dai din coadă și mârâi la mine?

Secundo: N-am zis că trebuie tradus fără a ține seama de specificul local al textului original, dar nici nu pot să fiu de acord cu calcurile lingvistice propuse de tine.

Terțio: Vameșii nu sunt interesați de itinerariul și de scopul vizitei, ci numai de locul de unde vine sau de unde se întoarce călătorul și de valorile transportate.

copila_satanista
15 Aug 2010, 09:20
Scuzati daca insist dar vreau sa stiu neaparat , stie cineva cum sterg un comentariu facut la un film ?
avand in vedere ca nu ai p-acolo vreun buton, e evident ca nu se poate sterge. totusi a aparut mai nou posibilitatea de a-l modifica ;) asa ca poti schimba continutul cu ".........." sau cu cu un alt comentariu mai pe gustul tau sau cu ce vrei tu

jansic
15 Aug 2010, 12:42
daca nu accept cererea de prietenie a cuiva pe cinemagia, va sti ca i-am dat ignore?

paul_aramis
15 Aug 2010, 14:13
Primo: Ce vrei măi Paule? Nu eu am folosit pentru prima dată formularea „ofițerii consulari”. Pentru ce dai din coadă și mârâi la mine?

Secundo: N-am zis că trebuie tradus fără a ține seama de specificul local al textului original, dar nici nu pot să fiu de acord cu calcurile lingvistice propuse de tine.

Terțio: Vameșii nu sunt interesați de itinerariul și de scopul vizitei, ci numai de locul de unde vine sau de unde se întoarce călătorul și de valorile transportate.
primus. nu vorbeam cu tine. dacă tu zici că nu ai scris, te cred. eu vorbeam cu tine. cine-i de vină că nu ţi-ai învăţat personalităţile să comunice între ele?

secundus. cine ţi-a cerut să fi de acord cu calcurile mele? cine ţi-a cerut să fi de acord cu mine în general?

tertius. vameşii sunt interesaţi (uneori) şi de scopul călătoriei.

miercuri. nu ştiu cine/ce te-a învăţat şi unde, dar ca cititor îţi spun că traducerea nu se face mot a mot. aşa că unităţile de măsură din sistemul imperial nu se traduc. că vorbişi de arme, dacă în textul original scrie .455 caliber, tu să traduci calibrul 11.557 mm? sau dacă scrie a mile away, tu traduci la 1.609,344 metri depărtare? sau pui la o milă depărtare şi în nota de subsol zici frumos:

NT: milă = unitate de măsură pentru distanţe, folosită în ţările vorbitoare de limbă engleză, echivalentă cu 1.609,344 m

Ipu
15 Aug 2010, 21:18
Am vrut să scriu: „Eu am folosit pentru prima dată formularea «ofițerii consulari»."

În beletristică, unitățile de măsură nu se traduc, ai dreptate, decât în cazul în care e nevoie de precizie - milele, leghele etc. nu se traduc. E o practică folosită pentru păstrarea culorii locale și motivată de cunoașterea de către cititori a valorii aproximative a unităților străine, eventual ajutată de câte o notă de subsol la prima apariție în text a unei unități străine.
În cazul când unitățile de măsură ale sistemului imperial se transformă, valoarea lor se stabilește cu exactitate sau prin aproximare, în funcție de nevoile destinatarului traducerii. Bunăoară, cei 10 yarzi din regulamentul jocului de fotbal european se traduc prin „9,15m” într-un regulament al jocului prin „9m” într-un altfel de context. „10 yd” din fotbalul american în general se traduc prin „10 yarzi”.

A, apropo, mi-ai adus aminte de un articol scris într-un mod abe-rant. În loc să dea un prim preț în moneda locală, însoțit de prețul echivalent cu aproximație în lei (sau măcar în euro) și pe urmă să rămână la lei (euro), autorul acestui articol (blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2010/06/11/cum-se-traieste-in-africa-de-sud/) înșiră prețuri netransformate cu nemiluita, dificil de urmărit pentru un cititor din România.

miercuri
16 Aug 2010, 02:18
[quote=Ipu]

miercuri. nu ştiu cine/ce te-a învăţat şi unde, dar ca cititor îţi spun că traducerea nu se face mot a mot. aşa că unităţile de măsură din sistemul imperial nu se traduc. că vorbişi de arme, dacă în textul original scrie .455 caliber, tu să traduci calibrul 11.557 mm? sau dacă scrie a mile away, tu traduci la 1.609,344 metri depărtare? sau pui la o milă depărtare şi în nota de subsol zici frumos:

Citeaza-mi dintr-o carte tradusa din engleza in romana in care ai vazut masuratori cu mile si picoare, yarzi, acri si alte unitati cacacioase din sistemul imperial (am suficiente motive sa-l consider un sistem absurd, depasit).
Iar la nota de subsol nu se apeleaza decat in caz de forta majora.
Really now, daca in original scrie ca cineva e 6 ft tall, inseamna ca trebuie sa traduc ca e inalt de sase picioare?

Ipu
16 Aug 2010, 02:48
Includerea notei de subsol la prima apariție a unității de măsură străine ține de respectul traducătorului pentru/față de cititor.

Când traduci un text contemporan, cel mai normal e să traduci ”6 feet” prin „1m 80” dacă e vorba de înălțimea cuiva sau prin „2 metri” dacă e vorba de exemplu despre adâncimea la care se îngroapă sicriele etc. Dacă, în schimb, traduci din opera lui Shakespeare, vei tălmăci „6 feet” prin „6 picioare”, pentru a păstra atmosfera unei epoci în care nici în Țările Române nu se vorbea de/în metri.

Există și situații în care valoarea unităților de măsură nu are cine știe ce importanță și atunci e mai bine să le lași așa cum sunt în original. Ce rost ar avea de pildă să traduci titlul unui roman de aventuri al lui Jules Verne prin O sută de mii de kilometri (pe) sub mări? (Unitatea din original, „leghe” (”lieue”), nu se mai folosește nicăieri în prezent.)

paul_aramis
16 Aug 2010, 14:44
vrei neapărat din engleză? din franceză nu merge? dar din germană?

miercuri
16 Aug 2010, 16:32
Francezii si germanii folosesc sitemul metric, ca aproape intreaga planeta.

paul_aramis
16 Aug 2010, 16:38
Păcat că Dumas nu ştia asta. Şi nici Verne. Şi dacă nu mă înşel, nici May. Dar promit că revin cu ceva din engleză...

PS: înainte de a-l considera un sistem absurd, ştii (cel puţin în partea de unităţi de lungime) unde îşi are originea?

miercuri
16 Aug 2010, 18:17
Sistemul metric a fost adoptat de un mare numar de tari (Franta si Germania inclusiv) in 1875, printr-o conventie. Verne, Dumas, May au trait o buna parte din viata folosind probabil sistemele de atunci din tara lor. Adica asta (http://en.wikipedia.org/wiki/French_units_of_measurement) si asta (http://en.wikipedia.org/wiki/German_units_of_measurement).
Iar Dumas a scris romane in care actiunea se petrece cu cateva sute de ani inainte, oricum. Un francez sau un german contemporan care citeste cartile astea nu se mai raporteaza la unitatile din ele.
Nu ma refeream la romane in care detalii de genul asta dau culoare istorica, ci la romane mai mult sau mai putin contemporane. Ideea e ca atunci cand un englez/american citeste masuratori in sistem imperial, stie imediat cat inseamna ce. Aceeasi experienta trebuie sa o aiba si cititorul din limba tinta si asta nu se poate face decat daca convertesti masuratorile in sistemul la care se raporteaza perceptia lui, pentru a nu se poticni de fiecate data, oprindu-se sa faca un calcul mental. Ideea e sa nu traduci cuvinte, sa traduci sensuri. Un cititor care citeste o traducere trebuie sa primeasca pe cat posibil, in acelas mod, aceeasi informatie pe care o primeste si un cititor care citeste cartea in original
Iar atunci cand distantele, greutatea etc sunt precizate aproximativ, ochiometric in original, vor fi convertite aproximativ si in traducere. Iar cand e vorba de ceva precis, batut in cuie, o sa fie convertit exact in traducere. Convertirea nu dauneaza cu nimic stilului, sunt pur si simplu detalii minore care ofera o informatie cititorului.

Nu stiu exact la ce te referi cu originea. Sistemul imperial a evoluat din unitatile de masura mediavale englezesti si in forma lui oficiala a ramas aproape neschimbat de pe la inceputul secolului XIX incoace. Este un sistem absurd, complet impractic, nu are nicio constantza, felul in care unitatile se raporteaza unele la altele mie imi pare pur si simplu aleatoriu, la lungime de exemplu 1 foot = 12 inches, 1 yard = 3 feet, 1 fathom = 2 yards, 1 chain = 11 fathoms, 1 furlong - 10 chains, 1 mile = 8 furlongs (sau 5820 feet!). Incapatanarea englezilor si a americanilor de a pastra aberatia asta de sistem mi se pare chiar nesimtita. Cand toata lumea a cazut de acord ca e mult mai stabil si practic sa ai unitati impartite in zece, ei au ramas cu cateva sute de ani in urma.

Ipu
16 Aug 2010, 19:56
Mi-ați adus aminte de asta:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3a/Football_pitch_imperial.svg/500px-Football_pitch_imperial.svg.png (upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3a/Football_pitch_imperial.svg/1000px-Football_pitch_imperial.svg.png)
(Clichează imaginea pentru o versiune mai mare.)

sau de asta:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Tennis_court_imperial.svg/220px-Tennis_court_imperial.svg.png

Pitbull
16 Aug 2010, 20:43
Includerea notei de subsol la prima apariție a unității de măsură străine ține de respectul traducătorului pentru/față de cititor.

Când traduci un text contemporan, cel mai normal e să traduci ”6 feet” prin „1m 80” dacă e vorba de înălțimea cuiva sau prin „2 metri” dacă e vorba de exemplu despre adâncimea la care se îngroapă sicriele etc. Dacă, în schimb, traduci din opera lui Shakespeare, vei tălmăci „6 feet” prin „6 picioare”, pentru a păstra atmosfera unei epoci în care nici în Țările Române nu se vorbea de/în metri.

Există și situații în care valoarea unităților de măsură nu are cine știe ce importanță și atunci e mai bine să le lași așa cum sunt în original. Ce rost ar avea de pildă să traduci titlul unui roman de aventuri al lui Jules Verne prin O sută de mii de kilometri (pe) sub mări? (Unitatea din original, „leghe” (”lieue”), nu se mai folosește nicăieri în prezent.)
100% adevărat.

SNOWMAN34
18 Aug 2010, 12:35
daca nu accept cererea de prietenie a cuiva pe cinemagia, va sti ca i-am dat ignore?

Bine'nteles ca am vazut ca mi-ai dat ignore. :D

Ipu
18 Aug 2010, 13:22
Eu n-am refuzat pe nimeni. (A, odată, de mult, când o prietenă s-a înhăitat cu o bagaboantă și a început să mă atace, m-am înfuriat și am alungat-o din inima mea și din colecția mea de prieteni, dar, sincer, pe urmă mi-a părut rău.) Oricum, nu ți se poate întâmpla nimic rău dacă devii prietenul virtual al cuiva aici. Afară de cazul în care ai informații confidențiale pe care numai prietenii le pot accesa, nu e nicio diferență între a fi sau nu prietenul cuiva.

miercuri
20 Aug 2010, 00:28
Iarasi o intrebare :D
In telegrame se folosesc diacritice? Eu n-am vazut in viata mea una, poate stiti voi. :P

paul_aramis
20 Aug 2010, 19:50
depinde. dacă se foloseşte vechiul sistem de teleimprimatoare, nu. dacă se foloseşte tehnica modernă, e posibil.

UrbanJohn
24 Aug 2010, 11:02
S-a inscris cineva la concursul asta? http://blogulconsultantului.blogspot.com/2010/08/concurs-foto-upc.html

dragonfly_drk
24 Aug 2010, 11:46
cam aiurea concursul ala... cum e si UPC-u defapt...:-&

SNOWMAN34
01 Sep 2010, 16:04
Aloha :D

De cate ori ma loveste dilemma, de atatea ori va stresez si eu.
Doar n-ati crezut ca sunt cinemagic datorita vastelor cunostinte in domeniu....
Sunt Trabant! :D

Scurt: Ce merita luat, Sony Vaio sau Alienware?
Ambele sunt modele dual core procesor, 3G ram, hdd 500, blue ray, cu specificatia ca Alienware fiind laptop pro game are 2 placi video, de ce hell nu stiu.
Daca aveti, ati avut sau ati testat asa ceva, post here sau pe int mes.

Sunt atat de disperat ca v-as lasa si nr de telefon, poate se gaseste un suflet milos sa-mi incarce cartela. :D

paul_aramis
01 Sep 2010, 16:11
Sony au un singur lucru fiabil: bateriile. în rest ...
Întrebarea e de ce ai nevoie de laptop. oricare ar fi răspunsul, eu îţi recomand, ... TOSHIBA.

SNOWMAN34
01 Sep 2010, 16:22
Grazie Paul.
De la Toshiba nu am vazut nimic, promit sa ma uit la ce a aparut.
Am nevoie pt ca in decembrie parasesc Romania si nu-mi pot lua desktopul cu mine.
Pe net ma dau tot asa cum traiesc, adica haotic, cu 150 de ferestre open.
Imi trebuie unul de putere mare si racire +++ pt ca zona in care ma mut nu are iarna.

So...Toshiba, Sony, Alienware, Dell. Antanitrimogodan... :D
Danke Danke.

paul_aramis
01 Sep 2010, 16:58
eu mă dau cu Toshiba al meu de 5 ani. primii 2 ani aici l-am folosit pe post de desktop. iar problema răcirii se rezolvă cu cu un laptop cooler. cum eu nu am găsit nimic să se potrivească la al meu (că mi-am luat unul de 17") am înjghebat eu unul.

Alice_Fluture
01 Sep 2010, 17:44
Are cineva din Bucuresti (sau din Constanta) un reportofon analog cu caseta mini? Imi trebuie cu imprumut pentru citeva zile (deoarece al meu a decedat acum multa vreme), dupa care va fac o surpriza (sper eu) deosebita.

FreakDoll
03 Sep 2010, 14:05
Știe cineva dacă pot instala multi mess'ul în condițiile în care am Windows 7 ? Fiindcă nu merge nici o variantă .

roscacs
03 Sep 2010, 23:42
Am si eu o nelamurire ..am participat si eu la concursul acela(Step UP 3D).. iar concursul se tinea pana pe data de 3 septembrie 2010 si plus sa inchis pe data de 2 septembrie am vazut castigatorii asa de curiozitate si cum e posibil sa castige unul care sa inregistrat pe data de 4 septembrie ? am si exemplu : http://a.imageshack.us/img825/6021/14637536.jpg

Willy4k
04 Sep 2010, 13:55
Am si eu o intrebare, pentru ca tot incerc sa ma familiarizez cu acest forum si nu inteleg cateva detalii!;))
Sper exemplu in dreptul fiecarui avatar al fiecarui user exista cate o titulatura: novice, junior, veteran, guru etc. Cum sunt atribuite aceste "calificative", daca pot sa le numesc asa si in functie de ce criterii?
Multumesc mult!

redmen
04 Sep 2010, 13:56
In functie de numarul de postari pe forum.

Willy4k
04 Sep 2010, 15:30
Multumesc frumos,Redmen!
Si pentru urmatoarea etapa cate postari trebuie sa am?:D
Am observat de asemenea ca aceste "calificative" pot fi personalizate si de catre utilizatori. Sau nu am inteles eu bine acest aspect?

SMC
04 Sep 2010, 15:43
O sa te dumiresti tu pe parcurs,fac ramasag.
Cu toate nedumeririle tale,sper macar ca esti constienta cat cat de frumoasa esti.
Ai si tu un numar de telefon? B-)

redmen
04 Sep 2010, 16:14
Cam pe la 100 de postari se schimba iarasi ... nu mai stiu exact.Nu pot fi personalizate decat de moderatorii forumului,in momentul cand ai depasit 1000 de mesaje.La cererea ta evidement.

L.E. Rank-urile utilizatorilor se acorda astfel, in functie de numarul de mesaje:

0 - Novice
25 - Junior
75 - Senior
150 - Veteran
300 - Guru

Willy4k
04 Sep 2010, 16:14
Multumesc frumos! Esti fan Eva Longoria???:P

omudindulap
04 Sep 2010, 16:31
Nu, ii plac nevestele disperate.
Watch out!

Willy4k
04 Sep 2010, 16:51
:)) Foarte tare replica! :))
Insa asa neveste precum in serial mai rar gasesti.
Asta poate sa fie o motivatie.

Willy4k
04 Sep 2010, 16:53
Cam pe la 100 de postari se schimba iarasi ... nu mai stiu exact.Nu pot fi personalizate decat de moderatorii forumului,in momentul cand ai depasit 1000 de mesaje.La cererea ta evidement.

L.E. Rank-urile utilizatorilor se acorda astfel, in functie de numarul de mesaje:

0 - Novice
25 - Junior
75 - Senior
150 - Veteran
300 - Guru

Mii de multumiri!:*

SMC
04 Sep 2010, 17:00
Pai...
Tu esti aici,nu-i asa? :-*

Willy4k
04 Sep 2010, 17:32
Cu siguranta, flash and blood!:D Mai putin faptul ca nu sunt inca nici "nevasta" si nici "disperata"!:))
Si cum anume ti ai dat seama cat de frumoasa sunt? ;))

Federico
29 Sep 2010, 20:39
vreau sa stiu care e relatia dintre rezolutia unei fotografii si dimensiunile maxime de printare, pt o claritate optima. poa sa-mi spuna cineva? mersi :)

Judex
29 Sep 2010, 20:49
Puteai sa mergi cu problema asta la sectiunea de fotografie. In fine...
http://www.photoshopessentials.com/essentials/image-quality/

paul_aramis
29 Sep 2010, 20:52
dimensiunea de printare este dată de câtul dintre dimensiunea digitală a fotografiei şi rezoluţia ei. de exemplu fotografia de mai jos
http://farm5.static.flickr.com/4150/5031395839_ea21788fdf.jpg

are următoarele caracteristici:
http://farm5.static.flickr.com/4106/5037071746_8d777a90ef_z.jpg

dacă îi dai drumul la tipărit aşa cum e vei obţine o fotografie de 18,06x13,54 cm.

liana10
30 Sep 2010, 22:26
Cred ca era un film stiintifico-fantastic de prin anii 70, daca nu ma insel, cand omenirea a ramas fara apa si mancare, dar se hraneau cu niste pastile.
Cum se numeste filmul, va rog?
Multumesc!

paul_aramis
30 Sep 2010, 22:33
Se numeşte Soylent Green

da' tu ştii pe ce topic te afli?

liana10
01 Oct 2010, 01:45
Merci frumos si scuze- nu am vazut paranteza din cauza ochilor. :(

Alice_Fluture
03 Oct 2010, 22:02
In Soylent Green nu se hraneau cu pastile, ci cu niste biscuiti patrati, de culoare verde. Ca aia dau titlul filmului... :) Dar cred ca filmul asta e cel pe care il cautai, nu?

Eu caut titlul filmului ala alb-negru, cu actiunea in tren, in care unul din personaje ar fi diavolul si in care la un moment dat se aduce in discutie imaginea care ramine imprimata pe retina cuiva inainte sa moara. Mi se pare ca asa si-au dat seama ca era vorba de o intrupare a diavolului, ca imaginea de la el era ceva din spatiu, care ar fi reprezentat Geneza. Era un thriller. Eram f. mica atunci cind l-am vazut si poate am si amestecat din indicii. Dar daca stie cineva ceva... Mersi!

paul_aramis
03 Oct 2010, 22:20
Ar putea fi Talk of the Devil (1936)?

Alice_Fluture
04 Oct 2010, 00:32
Am googalit putin da' nu stiu sigur daca e asta. Sigur-sigur, ajung si in tren spre finalul filmului, daca nu cumva tot timpul sint in tren (hence the thriller feel). Nu stiu daca e cu devil in titlu, da' chestia cu Geneza pe retina mi-e foarte clara. Dor n-oi fi visat asa ceva cind eram mica? :-O

redmen
04 Oct 2010, 12:04
Ar putea fi asta cumva ?

http://www.imdb.com/title/tt0068713/

Alice_Fluture
05 Oct 2010, 14:33
Da, da, asta e. Mersi! De fapt unde e topicul pe care se adreseaza genul asta de intrebari? "Caut filmul cutare?"

Mi-am dat seama de ce l-am indus in eroare pe Paul. Alb-negru l-am vazut eu, ca asa era televizorul meu pe vreme aia. :))

Am gasit reportofon analog cu caseta mini la cineva, dar locuieste departe. :) Daca totusi e cineva din Bucuresti sau din Constanta care are asa ceva imi trebuie cu imprumut pentru citeva ore intr-o zi ca sa trec in format digital un interviu mai vechi cu un regizor care nu mai este printre noi. Multumesc!

copila_satanista
05 Oct 2010, 14:41
pai intreaga sectiune (http://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)este pentru asta :). poti folosi un topic deja existent aici sau poti deschide unul nou, depinde de cum preferi

Federico
08 Oct 2010, 15:29
intai multumesc lui judex si paul pentru raspunsurile precedente,
acum: recunooaste cineva sculptura din poza de mai jos?
http://img69.imageshack.us/img69/3493/dsc00510g.jpg

paul_aramis
08 Oct 2010, 15:39
e ceva cu Zeus răpind pe ...

Judex
09 Oct 2010, 02:40
E un Bernini.

paul_aramis
09 Oct 2010, 02:47
right. The Abduction of Persephone by Pluto.

Judex
09 Oct 2010, 03:06
Deci rapire egal viol. E logic. Rapio, -ere. ;)

Federico
09 Oct 2010, 15:05
dap, mersi :D
dar acum ca am cautat-o si am studiat-o-n detaliu, mi-am adus aminte ca am mai intalnit-o mai demult, intr-un documentar de simon schama. degetele alea afundate in carne nu se uita prea usor. B-)

Judex
09 Oct 2010, 15:13
Fede, incearca sa intrebi de filme la Pit, noi le cam avem cu arta. >:)

paul_aramis
09 Oct 2010, 15:22
io unu nici cel puţin atât ...

Judex
09 Oct 2010, 15:23
=))

matmircea
25 Oct 2010, 23:10
Care e diferenta dintre un laptop cu 6 celule,8 celule,9 celule si 12 celule multumesc

ps: as vrea raspuns de la cine se pricepe ms ;)

paul_aramis
25 Oct 2010, 23:34
Care e diferenta dintre un laptop cu 6 celule,8 celule,9 celule si 12 celule multumesc

ps: as vrea raspuns de la cine se pricepe ms ;)

dacă ne spui ce e acela un laptop cu 6-8-9-12 celule, s-ar putea să îţi răspundă cineva..

matmircea
26 Oct 2010, 20:49
da am inteles,ms de raspuns :)

SNOWMAN34
02 Nov 2010, 11:35
Hai ca azi intrec masura cu intrebarile tampite... :))

Deci, :D intrebare:

In anii '90 o trupa rock a realizat un videoclip in care apareau impreuna cu Claudia Schiffer.
Mai stiu doar ca femeia era in marime naturala, iar membrii trupei redusi la dimensiuni care-i permiteau Claudiei sa-i inghitta pe rand...
Daca cineva are idee despre ce am scris aici, as vrea titlul piesei, sau macar numele trupei.
Multumesc mult. :)

norww3
02 Nov 2010, 14:59
Hai ca azi intrec masura cu intrebarile tampite... :))

Deci, :D intrebare:

In anii '90 o trupa rock a realizat un videoclip in care apareau impreuna cu Claudia Schiffer.
Mai stiu doar ca femeia era in marime naturala, iar membrii trupei redusi la dimensiuni care-i permiteau Claudiei sa-i inghitta pe rand...
Daca cineva are idee despre ce am scris aici, as vrea titlul piesei, sau macar numele trupei.
Multumesc mult. :)

Sper ca imi amintesc bine.. :-? si cred ca e vb de un clip al celor de la Red Hot Chilli Peppers.. da' nu ii stiu numeleeee.. :) desi vad ca madam Schiffer apare si in anul 2000 intr'un clip Bon Jovi - Say It Isn't So ;)

SNOWMAN34
02 Nov 2010, 16:50
Bon Jovi nu, dar 4000% e Red Hot.
O sa caut piesa cu piesa. :D
Merci mult.

Federico
03 Nov 2010, 13:31
Vreau sa conectez un laptop la un TV si cica tre' sa dublez display-ul laptopului in primul rand. Cum fac asta?

paul_aramis
03 Nov 2010, 23:44
ai mai multe opţiuni, funcţie de placa video din dotarea laptopului. cel mai simplu e cu combinaţia Alt + F5. cele mai multe laptopuri folosesc tasta F5, altele F7. uită-te după simbolurile care apar aici pe F7

http://farm5.static.flickr.com/4045/5143704369_41fbf50cda.jpg[/url]

(tot) de regulă vei putea să alegi o între ecranul monitorului, televizor sau amândouă deodată

Federico
04 Nov 2010, 18:10
Ok, mersi. Am facut asta, le-am legat prin cablu, dar monitoul secundar nu arata nimic - negru complet. Am vazut undeva pe net ca trebuie facut ceva de la telecomanda dar am apasat toate butoanele si n-am gasit nimic; am mai auzit de asemenea ca e nevoie de modificat niste rezolutii dar inca nu ma descurc. Poti sa ma mai indrumi de aici, te rog?

paul_aramis
04 Nov 2010, 18:50
sigur. trebuie să selectezi din meniul televizorului ce intrare foloseşti:
- HDMI
- RGB
- AV
- COMPONENT

ce model de televizor ai?

rezoluia o ajustezi după aia.

Federico
04 Nov 2010, 20:59
Samsung SyncMaster 933 HD

Intrarea nu stiu sigur de care e; eu credeam ca e VGA.
Arata asa: http://img146.imageshack.us/img146/2778/dsc05239v.jpg

paul_aramis
04 Nov 2010, 21:30
mai omorât! ai zis că vrei să-l conectezi la televizor nu la monitor!

click dreapta oriunde pe ecran (dar trebuie să fi pe desktop, nu pe vreun program sau browser), selectezi properties, după aia Settings (ultimul tab din dreapta sus) şi vezi ce îţi spune la Monitor. deşi în mod normal ar trebui să îţi recunoască monitorul de singur.

Federico
04 Nov 2010, 21:51
aa, scuze, credeam ca-i tot aia, eu sunt cvasi-analfabet tehnologic vorbind

am descoperit intre timp si metoda aia cu settings, click dr. pe monitor, atach.. etc
dar nu obtin nimic;
am vazut aici: http://video.acasa.ro/altele/cum-poti-sa-ti-conectezi-laptopul-la-televizor--0bb2c218f8fd0c097ce8.html
ca dupa asta ar trebui sa se rezolve de la telecomanda dar nu stiu pe ce sa apas

paul_aramis
04 Nov 2010, 21:54
iar m-ai omorât! pân' la urmă ce vrei să conectezi: televizor sau un monitor?

Federico
05 Nov 2010, 14:42
Nu stiu.
Care-i diferenta?

paul_aramis
05 Nov 2010, 14:50
e diferenţă. monitorul este recunoscut direct de câtre laptop, nu ar trebui să faci nimic altceva decât switch între LCD şi monitor, fără nici o altă setare din telecomandă. dă-mi timp să găsesc un manual să mă lămuresc.

dragonfly_drk
08 Nov 2010, 09:32
am o intrebare... ciudata, idioata... aaa... si din nou ciudata:

nu stie nimeni un inlocuitor pentru cafea?
faza e ca mai nou, ma trezesc foarte greu. cafeaua nu o pot suporta, ziua e lunga si am nevoie de ceva ce sa ma tina pe picioare toata ziua.
am incercat cu ciocolata... bun, e ok... insa ingrasa. asa ca, imi permit sa ma rasfat din cand in cand, insa am nevoie de ceva sanatos si fresh... ;)

copila_satanista
08 Nov 2010, 09:46
incearca ceai negru sau ceva mai "light" - cel verde (foarte sanatos)
evita abuzul de energizante
cel mai bine este totusi sa iti organizezi timpul incat sa nu ajungi la epuizare si sa ai grija sa iti faci somnul necesar

dragonfly_drk
08 Nov 2010, 09:48
ala negru nu imi place... verde inca nu am baut. dar voi incerca. ms mult. :*

chuckyfan
08 Nov 2010, 17:00
Eu recomand un somn bun la amiaza si kile intregi de cola. O sa mori mai repede da ce conteaza:)

redmen
08 Nov 2010, 17:28
Bai dar ce naiba se intampla in Iasi acolo,ca mereu vad la stiri cazuri cu tineri internati in spital din cauza etnobotanicelor.Sunt si in alte orase magazine d`alea si se consuma,dar numai despre Iasi vad la stiri.Sunt asa multi drogati pe acolo?

dragonfly_drk
08 Nov 2010, 23:43
Eu recomand un somn bun la amiaza si kile intregi de cola. O sa mori mai repede da ce conteaza:)

1. nu am timp sa dorm la amiaza
2. cola mi-a distrus stomacul... :))

matmircea
08 Nov 2010, 23:49
1: nu te "culca" tarziu pentru ca organismul sa se poata odihni
2: fructe,vitamine,si ceai verde e f bun....eu nu beau cafea si am terminat o facultate :d
3. e cel mai indicat dupa masa un pui de somn de jumatate de ora te face un alt om ca ai timp sau nu te descurci tu :)

dragonfly_drk
09 Nov 2010, 00:04
1. greu de realizat
2. good point
3. bis de la 1.
:))

Federico
09 Nov 2010, 08:55
e diferenţă. monitorul este recunoscut direct de câtre laptop, nu ar trebui să faci nimic altceva decât switch între LCD şi monitor, fără nici o altă setare din telecomandă. dă-mi timp să găsesc un manual să mă lămuresc.
Am rezolvat in cele din urma cu Fn + F8, insa nu s-a produs si translatia de sunet. Se poate face si asta?

paul_aramis
09 Nov 2010, 11:42
da, îţi trebuie un cablu pentru sunet. cablul VGA nu transmite sunet. probabil jack de 3,5 tată-tată
deci aveai semnele alea pe F8...

Federico
09 Nov 2010, 17:25
da, îţi trebuie un cablu pentru sunet. cablul VGA nu transmite sunet. probabil jack de 3,5 tată-tată
deci aveai semnele alea pe F8...
Dar, dar pana acum eu il apasam singur sau cu Alt; prima oara nici cu Fn n-a mers dar apoi prin nu stiu ce minune s-a dat pe brazda.
Si mai e o chestie - cand vede plasma se stinge display-ul laptopului. Stiu ca pot vedea ambele, in oglinda (chiar am reusit sa le fac asa din intamplare dar n-am fost atent cum am facut si acum, inca, nu-mi mai dau seama) sau in mod complementar. Stii cum le fac pe ambele sa vada?
(Mersi pentru raspunsurile de pana acum; daca e simplu spune-mi si la ultima, dar daca nu e, nu te deranja ca o sa ma lamuresc singur curand; e doar o chestiune de timp).

paul_aramis
09 Nov 2010, 18:25
asta o faci din setarea plăcii video sau dând Fn+F8 de două ori (sau la prima apăsare a combinaţiei). fiecare laptop e cu ale lui...
o chestie mişto e să setezi fiecare display să se vadă diferit. laşi laptopul ca primary şi pui monitorul ca secondary. în felul ăsta poţi să vezi un film pe monitor şi tu să lucrezi ce mai ai de făcut pe laptop.

Alice_Fluture
15 Nov 2010, 23:29
Lamuriti-ma si pe mine, va rog, de ce nu merg culorile si alte features ca sa editez postarile mai vizibil? Trebuie sa fie o smecherie de care nu stiu eu, ca pina acum mergeau. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!

Liviu-
15 Nov 2010, 23:30
Incearca aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210&page=29).

omudindulap
15 Nov 2010, 23:37
Probabil sa fie de la tine.

Alice_Fluture
15 Nov 2010, 23:47
M-am lamurit, mersi. Tb. sterse ghilimelele, inclusiv la link-uri, daca vrei sa mearga... :)

bremen1980
17 Nov 2010, 11:23
Mai apar ziarele astea de cultura :''Infractorul'' si ''Infractoarea roz '' :)) ???

crin3l
17 Nov 2010, 12:49
Bai dar ce naiba se intampla in Iasi acolo,ca mereu vad la stiri cazuri cu tineri internati in spital din cauza etnobotanicelor.Sunt si in alte orase magazine d`alea si se consuma,dar numai despre Iasi vad la stiri.Sunt asa multi drogati pe acolo?
Nu cred ca e vb ca sunt mai multi drogati, ci doar ca sunt mai incostienti si nu stiu cand sa se opreasca.

Medicate
20 Nov 2010, 17:47
Zici ca sunt inconstienti ? Tin sa te anunt ca nu inconstienta te duce spre magazinul cu etnobotanice ci prostia si incompetenta oamenilor. Astia sunt ahtiatii dupa filmele de cacat americane gen American Pie sau Van Wilder unde ne sunt puse pe tava idei precum : "Drogurile te duc pe culmile visarii" sau "Orgiile sunt benefice sanatatii si popularitatii". Now that's purely Bullcrap !

redmen
20 Nov 2010, 19:00
@Medicate

Vezi ca ai dat quote gresit.Nu vreau sa fiu confundat cu vreun amator de droguri.

Medicate
20 Nov 2010, 23:39
:)) my bad ! Lasa ca se prinde lumea, in general ar cam trebui sa citeasca toata ideea , de unde incepe pana unde se termina !

redmen
21 Nov 2010, 14:56
Totusi insist ... nu cred ca iti ocupa prea mult timp sa faci chestia asta.Merci.

Alice_Fluture
22 Nov 2010, 00:06
gasesc eu threadul daca mai am ceva de intrebat...

bremen1980
22 Nov 2010, 11:06
Are cineva blu -ray player /writer la calculator ???

SNOWMAN34
23 Nov 2010, 15:49
Am eu, dar tre' sa mai stiu sa si manevrez cu unitatea aia.
Pana acum am reusit performanta sa stric 3 discuri a 16 giga / bucata, spatiu irosit... :))

andreiu7z
24 Nov 2010, 11:08
Am şi eu nevoie de sfatul vostru. Doresc să îmi procur un laptop Asus K52F-SX384D şi vreau să postaţi păreri despre el(caracteristici, fiabilitate, preţ etc.)

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=71&itemId=34952

Mulţumesc anticipat!

bremen1980
24 Nov 2010, 11:14
Am eu, dar tre' sa mai stiu sa si manevrez cu unitatea aia.
Pana acum am reusit performanta sa stric 3 discuri a 16 giga / bucata, spatiu irosit... :))
In cit timp scrii un blu ray de 25 GB la o viteza medie ??

SNOWMAN34
24 Nov 2010, 11:18
Nu am decat discuri de 16 G, si le misca destul de repede.
Cand voi avea unul de 25, te voi anunta.
Oricum, nu durata scrierii conteaza, aceasta e oricum mica, tinand cont de marimea discului.

bremen1980
24 Nov 2010, 11:20
cit mai costa un disc gol de blu ray ?? a coborit sub 10 lei ?

SNOWMAN34
24 Nov 2010, 11:40
Da, de la A**ex am luat cu sub 10, de 16.
Nu mai stiu foarte exact pretul, si nici nu m-a interesat, DAR, 4000% cred ca era sub 10. :)

andreiu7z
24 Nov 2010, 11:50
Da, de la A**ex am luat cu sub 10, de 16.
Nu mai stiu foarte exact pretul, si nici nu m-a interesat, DAR, 4000% cred ca era sub 10. :)
Altex, cel mai mic preţ din România :))

andreiu7z
24 Nov 2010, 13:26
Am şi eu nevoie de sfatul vostru. Doresc să îmi procur un laptop Asus K52F-SX384D şi vreau să postaţi păreri despre el(caracteristici, fiabilitate, preţ etc.)

Mulţumesc anticipat!
!!!

capodecina
24 Nov 2010, 14:12

Mulţumesc anticipat!

Andrei... FUCK Media Galaxy :))

hellsteed
24 Nov 2010, 14:26
Cum se face ca la zile de nastere , pe cinemagia, apare in lista pe langa Katerina Heigl si altii , incontestabilul Jean de la Craiova... =))

andreiu7z
24 Nov 2010, 14:52

Mulţumesc anticipat!

Andrei... FUCK Media Galaxy :))
I love MG! Hate Altex :))

dragonfly_drk
24 Nov 2010, 15:14
cine imi poate spune de unde pot achizitiona niste boxe cat de cat ok dar ieftine?
ale mele s-au ars azi-dimineata... :((

andreiu7z
24 Nov 2010, 16:10
cine imi poate spune de unde pot achizitiona niste boxe cat de cat ok dar ieftine?
MediaGalaxy ;)

copila_satanista
24 Nov 2010, 17:58
Nu mai bine vorbiti voi aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96100&highlight=blackberry)?

capodecina
24 Nov 2010, 21:06

Altex... :))

dragonfly_drk
24 Nov 2010, 22:30
mno, merci... m-ati lamuit cu totul... :))

andreiu7z
25 Nov 2010, 07:52
mno, merci... m-ati lamuit cu totul... :))
Ce vrei sa spui? Marfa de calitate :))

copila_satanista
25 Nov 2010, 09:21
Pai adev e ca daca nu vrei sa faci cine stie ce investitie, te duci cu banutii pe care esti dispusa sa ii dai fix intr-un magazin de genul si vezi ce gasesti la pretul ala, nu trebuie sa primesti consiliere prea mare. Daca vrei vreun sistem 5+1, 7+1 sau mai stiu eu ce poti cauta pe net la cele mai mari magazine online si chiar daca ai senzatia ca nu te pricepi, uita-te la cateva la specificatii si vezi ce si cum ca cel mai probabil prinzi ideea :)

Si ca tot s-au trezit toti cu Altex ... mie nu prea imi inspira incredere din ce am apucat sa vad pe la ei.

dragonfly_drk
25 Nov 2010, 10:18
ok. multumesc pentru sfaturi... credeam ca sunt si la boxe marci, cum sunt la laptopuri, bla, bla... in fine. oricum, deocamdata stau cu niste casti imprumutate pana primesc banii...
multumesc inca o data.

bremen1980
25 Nov 2010, 10:31
Poti sa faci igrasie daca vezi prea multe filme de Tarkovski ???

capodecina
25 Nov 2010, 12:50
credeam ca sunt si la boxe marci, cum sunt la laptopuri, bla, bla..

Logitech...:)

dragonfly_drk
25 Nov 2010, 19:03
oki, ms. :)

jansic
28 Nov 2010, 15:21
Unde gasesc, in Bucuresti, magazine care comercializeaza si dinti de vampir din plastic sau colti? ( excludem magazinele online)

dragonfly_drk
28 Nov 2010, 15:28
cred ca sunt si in Bucuresti Divertis-shopuri... astea se gasesc in mod normal in malluri, dar se poate sa fie si pe altundeva. Acuma nu stiu exact... eu de unde sunt, pe aici sunt o gramada de astfel de magazine. e imposibil sa nu fie si in Bucuresti. ;)

dooma
28 Nov 2010, 16:15
lista cu filme "Am deja", de la profil, se refera la filmele pe care le detinem, indiferent de format?

spre exemplu, sa zicem Gladiator, am dvd-ul, il adaug la acea lista? sau doar la "Am vazut"?

ps: noob question, stiu :">

WildR0se
28 Nov 2010, 17:33
lista cu filme "Am deja", de la profil, se refera la filmele pe care le detinem, indiferent de format?

spre exemplu, sa zicem Gladiator, am dvd-ul, il adaug la acea lista? sau doar la "Am vazut"?

ps: noob question, stiu :">

Extras din Regulament:
"Filme pe care le ai
Puncte: Adauga in colectia ta personala toate filmele pe care le detii in format original: DVD sau Blu-ray. Pentru fiecare film adaugat primesti cate 1 punct."

Regulamentul il gasesti pe pagina ta, la sectiunea Puncte si medalii (in dreptul totalului de puncte)

dooma
28 Nov 2010, 17:40
multumesc frumos, foarte interesanta organizarea aceasta...

chuckyfan
12 Dec 2010, 18:18
Cum se numeste melodia din reclama Unisol? Un strop de soare in mancare?

dragonfly_drk
14 Dec 2010, 02:49
apropos de Unisol:

http://www.youtube.com/watch?v=LjVfDplQDQ0

alextreme93
27 Dec 2010, 10:17
De cateva zile,m-am apucat sa-mi "fac rost " de filmele lui Bergman.
As vrea sa stiu care versiune a filmului "Fanny och Alexander" merita s-o vizionez?
Cea de 3h sau cea de 5h?

princess_peach
29 Dec 2010, 16:48
Cei care ati vazut Parisul...ce parere aveti despre cum e in realitate si tot ce se aude despre el?:-?...eu am ramas putin cam dezamagita....:-??...

crystygogutza
06 Jan 2011, 00:28
salut unde pot sa vad si eu season of the witch_

capodecina
06 Jan 2011, 12:28
Cei care ati vazut Parisul...ce parere aveti despre cum e in realitate si tot ce se aude despre el?:-?...eu am ramas putin cam dezamagita....:-??...

Mai murdar:))

Mai bine Roma decat Paris :D

chuckyfan
06 Jan 2011, 17:36
Cine a "inventat" chestia cu mancatul de popcorn la filme?

princess_peach
06 Jan 2011, 18:05

Mai murdar:))

Mai bine Roma decat Paris :D
Da...si mie mi-a placut mai mult Roma...

princess_peach
06 Jan 2011, 18:07
Cine a "inventat" chestia cu mancatul de popcorn la filme?
Buuna intrebare...:))...sau nachos mai nou...

blackmask
10 Jan 2011, 15:36
Pe pagina mea de profil imi arata in felull urmator: blackmask a câştigat Caligula; Relaţii exuale; Mulţumesc pentru amintiri; Gargui; Preţul vieţii. Ce inseamna asta???Astept mesaj.Multumesc anticipat.

Moody
14 Jan 2011, 08:35
Inseamna ca ai participat la un concurs pe Cinemagia si ai castigat niste carti. Acum trebuie am impresia sa trimiti un mail ca sa iti primesti premiul.

FreakDoll
27 Jan 2011, 21:04
Imi poate spune cineva de ce imprimanta mea scoate pozele numai in nuante de roz, portocaliu, rosu, alb si altele asemanatoare??I'am facut eu ceva?S'a dus cartusul??Inainte mergea foarte bine :(

paul_aramis
27 Jan 2011, 21:12
ce imprimantă ai? dacă e cu cerneală, s-a dus galbenul probabil...

FreakDoll
27 Jan 2011, 22:00
Canon MP150.Galbenul iese foarte bine...

paul_aramis
27 Jan 2011, 22:21
atunci s-a dus magenta.

FreakDoll
27 Jan 2011, 22:27
:( Ok.Mersi pentru raspuns, paul.

contlacinemagicieni
02 Feb 2011, 21:04
javra care te reprezinta in foto e un border collie? daca da si daca e al tau si daca locuiesti intr-un apartament si daca ai chef sa-mi raspunzi, as vrea sa stiu din experienta ta cum s-a adaptat trailui pe cateva zeci de metri patrati.

paul_aramis
02 Feb 2011, 21:38
contlacinemagicieni

1. ai postat greşit, citând de fapt textul tău.
2. javra e chiar javră, fără pedigri, găsit pe stradă pe când era cât un ghem de lână (la propriu şi la figurat, aşa era de pufos şi de mare). l-am crescut la curte, unde s-a adaptat foarte bine.

dragonfly_drk
03 Feb 2011, 00:14
ce are asta cu "javra"? (cam urat termen pentru un caine...)

ca e chiar frumoasa... :-/

paul_aramis
03 Feb 2011, 00:30
poate fi şi alint: javră mică...

princess_peach
03 Feb 2011, 23:00
Imi poate spune cineva de ce imprimanta mea scoate pozele numai in nuante de roz, portocaliu, rosu, alb si altele asemanatoare??I'am facut eu ceva?S'a dus cartusul??Inainte mergea foarte bine :(
In imprimanta ai un cartush negru, unul albastru, unul galben si unul rosu...Din moment ce iti scoate doar portocaliu, roz...si asa mai departe (care sunt amestecuri intre galben si rosu) inseamna ca este ceva in neregula cu cartusul albastru....Asta in cazul in care alb-negru poti sa scoti fara probleme. Daca nu merge nici negru, atunci poate are si el o problema, sau poate, pur si simplu, nu mai ai tush albastru...(poate si negru):)...

princess_peach
03 Feb 2011, 23:08
De ce sunt atatea topicuri deschise despre "Cum se numeste filmul?"...Numai pe prima pagina sunt 7!...si mai apar in continuare...
Sunt o gramada....si multe au doar o intrebare si un raspuns....Nu poate sa intrebe toata lumea pe acelasi?...sau macar pe doua....ca sa nu fie prea multe intrebari pe unu' singur...

andr3_uta
04 Feb 2011, 16:26
poate cineva sa imi spuna si mie cum e cu concursurile?ca am vazut ca la regulament spune ca pe 4 martie abea se afla castigatorii...dar cand dau la castigatori imi arata de azi,de ieri si din toate zilele ce au trecut. cine poate sa imi spuna mai multe?pupici:-*

princess_peach
06 Feb 2011, 21:20
Am si eu o intrebare...:D
Care e chestia cu denumirile care apar pe forum sub numele fiecaruia?...
Adica, banuiesc ca, pe masura ce imbatranesti pe site se modifica, nu?...sau cum?...Nu prea inteleg:(...Ma lamureste si pe mine cineva, va rog frumos?;;)

copila_satanista
07 Feb 2011, 09:39
@princess
- Este mai bine sa deschizi un topic separat pentru un film pentru ca au fost si topicuri unde intrebau mai multi si se facea ceva invalmaseala intre intrebari si raspunsuri.
- Dupa ce depasesti 1000 de postari pe forum ai libertatea de a alege ce vrei sa iti apara la rang.

capodecina
07 Feb 2011, 17:47
- Dupa ce depasesti 1000 de postari pe forum ai libertatea de a alege ce vrei sa iti apara la rang.

Cu alte cuvinte... baga mare:D

princess_peach
07 Feb 2011, 22:53
Okey :))
Mersiii:*

sorina25
10 Feb 2011, 14:22
Cine-a pus cãcat pe clanþã? :?
Eu am pus cãcat pe clanþã? :huh:
Tu ai pus cãcat pe clanþã? :shock:
El a pus cãcat pe clanþã? :((
Ea a pus cãcat pe clanþã? :(
Voi aþi pus cãcat pe clanþã? :o
Ei au pus cãcat pe clanþã? :x
TOTI am pus cãcat pe clanþã... :sad: :x :o :( :sick: :(( :shock: :huh: :oops:

Oh, have all the demons of Hell come to torment you?
Acuma urmatoarea intrebare fireasca e: Cine a pus mana pe clanta?

Eu intreb de ce au pus astia de pe prima pagina cacat pe clanta??? :))

=))=)))=)))

dragonfly_drk
22 Feb 2011, 21:34
mi-a venit la un moment dat ideea traznita (sau nu) sa fac o mica excursie, de o zi... prin imprejurimi. faza e ca as vrea sa merg cu trenul... de preferabil cu un personal ca sunt asa de sexy. :)) si faza e ca nu as vrea sa fie mai departe de 150 de km... imi poate sugera cineva un oras destul de interesant si care sa nu necesite nici o perioada de deplasare destul de lunga? faza e ca eu am cam cautat prin mersul trenurilor... insa, problema e ca la unele orase pe care chiar as vrea sa le vizitez, trebuie sa schimb trenul (ce sa-i faci, magistralele... :)) ) si perioada de asteptare intre, ele... era cam mno... pierdeam o gramada de vreme in conditiile in care eu vreau sa plec de dimineata (nu prea devreme ca imi sare lumea in cap) si sa revin cam noaptea sau seara tarziu... am incercat cu Alba Iulia... insa exista un singur personal care merge incolo... la amiaza... si care tot atunci se si intoarce. si asta ar insemna sa innoptez in Alba Iulia ceea ce nu imi prea convine pentru ca nu e un oras atat de mare incat sa necesite vizitat timp de doua zile... (si in opinia mea, astia is bani aruncati...)

ah, uitasem... localitatea de pornire: Cluj- Napoca

hope too help me... :-S

paul_aramis
23 Feb 2011, 00:08
Sibiu-Mediaş-Sighişoara

princess_peach
25 Feb 2011, 22:57
Sibiul chiar merita vazut!

sumudicul
25 Feb 2011, 23:05
Dragonuuuu
Depinde ce anume vrei sa vezi. Eu, in locul tau, n-as pune asa mare accent pe ideea de tren, dar as mere pana la Copsa Mica unde as incerca sa intru in vorba cu oamenii. Este ca Leana 2 nu s-o gandit la asa program turistic?

loud.rocks
02 Mar 2011, 14:25
Era pe-aici (sper sa un incurc forumurile :) ) un topic in care cineva propunea o lista de 10 regizori, iar urmatorii useri alegeau cel mai bun film al fiecaruia. Ma poate ajuta cu cineva cu un link?

Medicate
06 Mar 2011, 17:58
Imi aduc aminte de un astfel de joc, dar nu cred ca este cel despre care ai scris, totusi incearca : Tiberian Sun.

Medicate
07 Mar 2011, 19:37
Mda...nu imi e nimic cunoscut, parca ar fi un Red Alert combinat cu Warcraft II. Imi pare rau, dar nu te pot ajuta cu mai mult de atat.
Daca mai ai si alte intrebari despre alte jocuri...da-mi un mesaj privat !

chuckyfan
10 Mar 2011, 13:29
am o curiozitate:

Oare cate pachete de tigari s-au folosit in timpul filmarilor seriei Millenium?

paul_aramis
25 Mar 2011, 22:16
ce ediţie de Office ai?

paul_aramis
26 Mar 2011, 16:46
la "Aspect pagină" al treilea panou e "Fundal pagină" iar acolo e "Culoare pagină". în rest comenzile sunt la fel ca şi la 2003.

paul_aramis
26 Mar 2011, 19:07
ba este. ai colo posibilitatea de a folosi 2 culori. de sus în jos, de la stânga la dreapta, pe diagonală, alternativ, din centru, etc, etc.

paul_aramis
27 Mar 2011, 02:34
deci tu vrei delimitare clară între cele două culori. atunci îţi creezi o imagine în Photoshop pe care o foloseşti ca şi imagine de fundal în Word. va trebui să te joci un pic cu dimensiunile pe verticală a celor două culori, ca să iasă ce vrei, dar se poate.

princess_peach
27 Mar 2011, 14:59
Cine a creat site-ul asta?:-/

paul_aramis
27 Mar 2011, 15:47
cine l-a creat ca şi deţinător al site/forum-ului sau ca şi platformă, interfaţă?

Medicate
02 Apr 2011, 15:35
The Almighty !

paul_aramis
06 Apr 2011, 04:45
Caut un motor de căutare specializat pentru subtitrări. Prefer pentru limba engleză, dar e mai greu de găsit probabil, serialul fiind american, aşa că mă mulţumesc/descurc şi cu franceză sau italiană.

Vreo idee, cineva, ceva?

MariaMona
06 Apr 2011, 08:13
http://www.podnapisi.net/

bremen1980
06 Apr 2011, 11:26
Oare asta nu avea cont pe cinemagia ??? Vad ca era cinefil.:-&

http://www.adevarul.es/stiri/actualitate/motto-ul-viata-al-criminalului-webcam-ce-tie-nu-ti-place-altuia-nu-i-face

Windom
07 Apr 2011, 08:18
Pentru subtitrari in engleza:
http://www.opensubtitles.org/en

paul_aramis
07 Apr 2011, 14:00
nu m-aţi înţeles: caut subtitrare pentru un serial american, în altă limbă decât română.

MariaMona
07 Apr 2011, 14:30
eu cred ca te-am inteles :) ;)

paul_aramis
07 Apr 2011, 20:42
da, da' tot nu-mi foloseşte. că nu e de găsit. cred că mă apuc de făcut subtitrarea...

Windom
08 Apr 2011, 10:48
Pai care-i serialul cu pricina?

paul_aramis
09 Apr 2011, 00:22
The Andy Griffith Show.

jansic
09 Apr 2011, 11:06
Cine e TAMARAINSA si ce vrea sa spuna in toate topicurile deschise :-/

paul_aramis
09 Apr 2011, 15:11
haouăleo, după un an de cinemagia încă nu te-ai lămurit? hai că-ţi zic io pă privat.

dragonfly_drk
09 Apr 2011, 22:46
ete fas... si io is tot de aproape un an si nici io nu stiu... =))

fresie
09 Apr 2011, 23:25
ete fas... si io is tot de aproape un an si nici io nu stiu... =))

O poti vedea aici: http://zzv.ro/video-39780-Romanii-au-talent---Tamara-Pitei-%28Mind-Fuck%29.html . Concluziile vor fi ale tale. Eu ma abtin!:P

dragonfly_drk
09 Apr 2011, 23:31
=)) =)) =))
(asta e reactia mea...nu pot decat sa rad la asa ceva... :)) )

fresie
09 Apr 2011, 23:34
Daca te-ai amuzat atat de tare, uite aici inca o aparitie, dar de data aceasta impreuna cu fiul dansei: http://romaniiautalent.net/radu-comanescu-si-mama-lui-la-romanii-au-talent

dragonfly_drk
10 Apr 2011, 00:03
Doamne... nu mai pot sa rad... :( asta e prea de tot...

capodecina
10 Apr 2011, 09:38
drogurile astea... :))

jansic
10 Apr 2011, 11:54
La al doilea deja n-am mai putut sa ma uit. :| Tot nu inteleg ce vrea sa spuna... Mda.

Chambord
10 Apr 2011, 17:58
Oo, stati putin, aia chiar e TAMARAINSA ?! Cu FI-SU ?! Deci oamenii astia chiar exista ?! =))
Sunt prea tari !!

Ea saraca, ce sa zic ... Viata ! Dar copilu ala ce vina are (de a cunoscut-o pe maica-sa) ? :-S

paul_aramis
10 Apr 2011, 18:08
OMFG! adică nu ştiai că există cu adevărat? credeai că toate postările alea de pe aici sunt sunt făcături? mon cher ami, dar e vedetă de mult. doar să cauţi pe iutub.

Chambord
10 Apr 2011, 20:36
Ma asteptam sa fie doar o masca. Si eu port de multe ori una, pe forum. Dar femeia chiar se ia in serios si in viata reala.

paul_aramis
10 Apr 2011, 20:37
deci înţelegi că nu e vina ei că e aşa?

Chambord
10 Apr 2011, 20:48
cum ziceam: dar care o fi vina lui fi-su ?

EvaSergiu2011
10 Apr 2011, 21:10
Buna tuturor !!! Ce e aici cu camera asta de forum e un fel de disneyland?Am observat ca va bateti joc nu pot sa nu remarc acest lucru dar voi cu ce sunteti mai buni ca si ala de care radeti?Sunt de parere ca nu prea cu nimic voi toti dati dovada de proasta crestere poate atat il duce capu dar voi cum va vad,eu pareti niste finte rationale dece va batei capu cu o finta nerationala?Vad ca paul iubesti animalele scoti citate esti baiat citit ai 2 pasiuni frumoase cartea si animalele dar la cum te porti nu esti mai destept ca el cum se zice primul desteptul cedeaza si vad ca ai si 2 3 acoliti care rad si ei ca la circ nu stiu dece nu stiu?Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate,asa cred ca esti tu dupa parerea mea incerci sa faci si sa actionezi in contrarietatea ta si mai iei dupa tine alti destepti ar trebui sa va faceti un club tu esti ciobanu ei. ele mioarele sunteti ca si o caricatura proasta . Orice smecherie, orice inselaciune este descoperita si in cele din urma aduce paguba; orice situatie este mai putin primejdioasa, daca omul se situeaza pe terenul sinceritatii.

EvaSergiu2011
10 Apr 2011, 21:13
O remarca pentru voi am acolo poate nu stiti despre ce am vorbit ca si in cazul lui bihoreanu am si niste poze pe intelesul vostru ca si la grupa mare.

Va multumesc!!!

paul_aramis
10 Apr 2011, 21:38
trist lucru dar adevărat: incultul dacă nu-i fudul, parcă nu-i incult destul...

Liviu-
10 Apr 2011, 22:33
Poate sa-mi traduca cineva? In romana, in caz ca exista dubii...

paul_aramis
10 Apr 2011, 22:51
e greu liviule. că vorbele le poţi scrie, da' ce-a avut în minte ăla de le-a scris e aproape imposibil. de intuit (asta dacă bineînţeles avea ceva în minte când a scris).

dragonfly_drk
11 Apr 2011, 23:40
am si eu o intrebare daca tot suntem la sectiunea de intrebari: de ce unii oameni scriu in chineza cu caractere romanesti? :-/ oare se cred mai inteligenti asa?:))

paul_aramis
11 Apr 2011, 23:49
păi întreabă-i direct.

Sebyzuq07
14 Apr 2011, 06:57
Va rog,poate s-am spuna si mi-e careva daca se poate,de ce nu primesc si eu puncte pt activitatile pe care le fac pe site....am urcat cateva poze zilele trecute si nu am primit punctele....oare dc?

the_fairy
14 Apr 2011, 18:42
Hai sa le luam pe rand... Exista un topic separat pt intrebarea ta :), dureaza sa primesti punctele ceva mai mult, nu esti singurul user care face treaba asta si sunt luate in ordine cronologica. Si partea cea mai dureroasa a mesajului tau :-S pune mana pe GRAMATICA LIMBII ROMANE!!! Te rog, e urgenta treaba asta!!!!

Sebyzuq07
15 Apr 2011, 13:03
Mersi pentru raspuns,iar treaba cu gramatica:P sa sti ca pot sa fiu si serios cand trebuie...dar mersi orcum pentru asta.......iar cu puctele e ca mi-au confirmat ca am contribuit la pagina actorului dar punctele nu le-am primit.mersi petru tot;).Respect!

the_fairy
15 Apr 2011, 16:16
Sorry daca te-ai simtit ofensat... In ceea ce priveste punctele si validarea de poze ai sa vezi ca uneori astepti cam multisor dupa ele :-S Spor!

chuckyfan
15 Apr 2011, 21:42
Care e diferenta dintre germana vorbita in Austria si cea vorbita in Germania? E o diferenta de tipul engleza britanica - engleza americana, sau engleza scotiana - alta engleza ( aici ma refer la accent )

paul_aramis
15 Apr 2011, 22:11
în vorbirea curentă, ca între ardeleni, moldoveni şi munteni. de altfel, e la fel şi în Germania, între diferitele landuri.

fresie
16 Apr 2011, 00:32
Care e diferenta dintre germana vorbita in Austria si cea vorbita in Germania? E o diferenta de tipul engleza britanica - engleza americana, sau engleza scotiana - alta engleza ( aici ma refer la accent )
Din proprie experienta pot sa iti spun ca limba oficiala a Austriei este germana, dar ca si in alte tari, exista dialecte. De exemplu, eu am fost in Neunkirchen, la aproximativ 80 de km de Viena si mi-a fost imposibil sa inteleg ceva din limba germana. La fel am patit si in Italia cand am ajuns in provincia Liguria, iar dialectul era genovez. Pot spune ca daca nu cunosteam si un pic de portugheza, nu ma puteam intelege cu cei din Liguria.

chuckyfan
16 Apr 2011, 07:27
multumesc pentru raspuns:)

fresie
16 Apr 2011, 11:14
Cu placere! Nu stiu daca este doar o curiozitate sau ai nevoie sa te descurci in Austria vorbind limba germana. Daca e a doua varianta, cu siguranta tu vei fi inteles de cei de acolo, dar tu greu vei pricepe ceva, fara o perioada de acomodare. De obicei cand inveti o limba straina, o inveti pe cea literara, iar in practica lucrurile stau putin altfel: cei care vorbesc limba respectiva in mod curent nu pronunta chiar atat de muzical cum te astepti, iar ritmul vorbirii este alert. E destul de amuzant cand ajungi pe alte meleaguri pentru prima data si esti increzator ca ai cunostinte solide in ceea ce priveste o limba straina.

chuckyfan
16 Apr 2011, 13:22
Cu placere! Nu stiu daca este doar o curiozitate sau ai nevoie sa te descurci in Austria vorbind limba germana. Daca e a doua varianta, cu siguranta tu vei fi inteles de cei de acolo, dar tu greu vei pricepe ceva, fara o perioada de acomodare. De obicei cand inveti o limba straina, o inveti pe cea literara, iar in practica lucrurile stau putin altfel: cei care vorbesc limba respectiva in mod curent nu pronunta chiar atat de muzical cum te astepti, iar ritmul vorbirii este alert. E destul de amuzant cand ajungi pe alte meleaguri pentru prima data si esti increzator ca ai cunostinte solide in ceea ce priveste o limba straina.

Deci degeaba am cunostinte de germana=))

fresie
16 Apr 2011, 14:27
Deci degeaba am cunostinte de germana=))

Nu degeaba! E foarte bine pentru inceput, doar sa nu ai asteptari foarte mari de la prima conversatie cu un austriac. Poate tu esti o exceptie si te vei descurca de prima data. Eu si multe cunostinte de-ale mele nu am reusit decat cu multa bataie de cap. :P

chuckyfan
22 Apr 2011, 10:08
Am o intrebare despre film.

In ce ordine tre' sa vad seria Mortal Kombat? Intai serialul ( conquest ) sau filmele?