PDA

View Full Version : Vreau sa fiu actrita

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

keepwalking
09 Jun 2009, 19:23
chiar, IMM n-a mai scris de mult timp....

Floydman
10 Jun 2009, 12:17
Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi?
A lu' Parizianu.

scuze, l-am citit foarte demult. as fi bagat mana in foc ca e Moromete. :|

Pitbull
10 Jun 2009, 12:20
No problem, multi cred la fel... Moromete e personajul celebru, iar expresia a avut lipici - deci, lumea le-a asociat.

Vanity
18 Jun 2009, 10:26
Da IMM....Nu am avut rabdare sa citesc toata conversatia de 103 pagini, dar am inteles in mare despre ce este vorba.Si eu imi doresc de ceva timp, daca am posibilitatea, sa joc intr-un film.Pentru ca majoritatea caselor de productie nu isi procura independent figurantii, ci apeleaza la agentii de recrutare, de casting, trebuie sa intri in contact cu una dintre aceste agentii.Eu am inceput sa colaborez cu Actstart, (ii gasesti la www.actstart.ro), pentru inceput.Contra unei sume de bani, care nu mi se pare exagerata, ei iti ofera sedinte foto, intermediere, gasirea celor mai bune variante, pentru ca la ei apeleaza majoritatea caselor de productie de film.Mai multe informatii nu iti pot oferi.Bafta!

halebardul
18 Jun 2009, 12:53
neinspirat loc sa faci reclama unui site de casting.
total neinspirat.

myria
27 Jun 2009, 14:35
mesaj sters de catre moderator

illotempore2002
06 Jul 2009, 17:49
mai fetelor, alta treaba nu aveti, femei in toata firea, va faceti clone cu Cocochanel? nu aveti copii acasa de crescut?

Pauline Kael
06 Jul 2009, 18:01
Domnisoara, cu cine vb? Stefan poate verifica IP-uri si cand am fost bannata din cauza ta n-am avut clona,n-am avut clona niciodata. Ce vreti dvs? Sa va certati putin singura? Mult succes, dar va sta asa de bine sa moderati Iconoclasmul .Pupici, dulce domnisoara.( aveti ceva cu copiii mici? Nu doreste nimeni sa realizeze acest miracol impreuna cu dvs?) Domnisoara Ilo sunteti o dulce.
Gloria,de ce nu-i dai ban lui Ilo ca ne acuza aiurea?

illotempore2002
06 Jul 2009, 18:02
te-am acuzat pe tine? :-B unde, arata-mi si mie!
nu esti tu, e altcineva :-*

Pauline Kael
06 Jul 2009, 18:03
Cine ? Cine e aceea? Deconspir-o! Sa vedem ca nu te-ai agatat iar de mine.

illotempore2002
06 Jul 2009, 18:04
pai ce e treaba ta?
ce amestec ai tu in afacerea asta?

eu ti-am zis doar ca nu la tine ma refeream! nu tre sa demonstrez nimic nimanui, baby!
B-)

Pauline Kael
06 Jul 2009, 18:15
Baby, nebaby, spune cu cine vorbeai, ca doar nu singura? Ai acuzat pe cineva care are copii ca e clona! Pt asta ar trebui sa ia bann,nu? Ai zis ca nu sunt eu( singura despre care stiai asta eram eu). Vezi ca nu stii ce scrii,arunci iar acuze in vant? Mai,mai.

illotempore2002
06 Jul 2009, 18:18
(:|

Papushe, tu mai ai si alt scop in viata asta decat sa fiu eu banata? Alt vis, alt ideal? S-ar zice ca nu.

Well, ma plictisesc oamenii cu un singur ideal in viata. Hai, bafta! M-ai facut sa ma ia somnu', se pune si de-o ploaie, Cinemania, pregateste-te <:-P

Pauline Kael
06 Jul 2009, 18:20
Domnisoara,mi se rupe daca sunteti bannata sau nu, dvs ati inceput si acum va faceti ca ploua.
Tipic.:P

illotempore2002
06 Jul 2009, 18:26
well, I'm fishy, da, tine de maiestria interlocutorului sa fiu "prinsa" :>

deci nu te intereseaza banarea mea, ia uite ce chestie, inseamna ca mi s-a parut ca ai intrebat la stapanire de o mie de ori de ce nu iau bann, etc. Ei, mea culpa, sunt paranoica! :-*

Pauline Kael
06 Jul 2009, 18:34
Domnisoara,parca ati jurat cu mana pe roshu ca nu mai vorbiti cu mine niciodata? Sau nu era(ti) pe roshu?:P
De ce sa ma intereseze, pe mine nu ma cheama illotempore 2002. De cate ori am luat eu bann din cauza dvs si de cate ori dvs din cauza mea? Nu e egal scorul, nu...
Imi plac fishy in tigaie. Dar prea va credeti big fish. Or big deal.

paul_aramis
06 Jul 2009, 19:01
pauline, înainte de postul lui illo era cel al unei fătuci care se vroia actriyta şi vroia să cunoască regizori.
mă, da' voi amândouă sunteţi paranoice, ce naiba?

illotempore2002
06 Jul 2009, 20:19
eu nu am jurat niciodata ca nu mai vbesc cu cineva. ai fi vrut tu sa iau asa o decizie drastica in ceea ce te priveste asa ca hai, bucura-te ca te bag in seama, cand a fost ultima oara cand ti-am vorbit, acum cateva luni? :-?

neeeeh, deciziile drastice se iau cu mizele mari. :-*

si nu-mi mai vizualiza pagina in fiecare zi, maniacooooo :-*

@paul_aramis, cocochanel de dinainte era o clona, Pauline stie bine cine....

paul_aramis
06 Jul 2009, 20:32
n-are a face tu i-ai răspuns aceleia :D ;)

corinka
06 Jul 2009, 20:36
Gata cu balciul. Eu am fost.

illotempore2002
06 Jul 2009, 20:38
n-are a face tu i-ai răspuns aceleia :D ;)

esti sweet, chiar asa e, ii raspunsesem lui Coco

Coco(rina) mai bine da mailu' tau sa-ti transferez Charlotte et son Jules, ca nu e bine sa pun pe forum, e cam ilegal, you know....mp

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:42
eu nu am jurat niciodata ca nu mai vbesc cu cineva. ai fi vrut tu sa iau asa o decizie drastica in ceea ce te priveste asa ca hai, bucura-te ca te bag in seama, cand a fost ultima oara cand ti-am vorbit, acum cateva luni? :-?

neeeeh, deciziile drastice se iau cu mizele mari. :-*

si nu-mi mai vizualiza pagina in fiecare zi, maniacooooo :-*

@paul_aramis, cocochanel de dinainte era o clona, Pauline stie bine cine....
Nu ti-am vizualizat nimic, tu mi-ai vizualizat zilnic pagina cand eram bannata!=)) M-am uitat la ultima postare a ta , pt ca nu aparea la new posts porcaria asta de topic.

Nu stiam ca e prietena ta ,Corinka, ati inceput sa va faceti clone si va certati singure cu voi inseva?;)
Paul,ti-am facut ceva?
"maniaco"...continua sa jignesti, esti aproape de bannare ! EU nu te bag in seama pe tine. B-) Never ever.:))

illotempore2002
06 Jul 2009, 20:45
tot e bine ca nu ramane nici o replica a mea la care sa nu raspunzi....asta se numeste ca nu ma bagi in seama, dupa mintea ta? hai, du-te si ia-ti pastilele de nervi, calmantele si mai stii tu ce....

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:46
tot e bine ca nu ramane nici o replica a mea la care sa nu raspunzi....asta se numeste ca nu ma bagi in seama, dupa mintea ta? hai, du-te si ia-ti pastilele de nervi, calmantele si mai stii tu ce....
Gloria,cat ii mai permiti acestei userite sa ma jigneasca?

paul_aramis
06 Jul 2009, 20:49
jos pălăria, adevărat site de intelectuali!
nu e de ajuns câtă bălăcăreală e între useri "reali", mai trebuiesc inventate şi clone. că de nu se ştie niciodată unde te scoate o chestie de asta şi trebuie să rămâi cu "onoarea nepătată" la final. că poate dom' mitică nu e în stare să o "repereze".

până am dat peste voi, ziceam că nebunul ăla de pe roinsua e culmea (înainte fusese pe romanilachica..., da' l-au "interzis" acolo şi au rămas doar agramaţii =)), majoritatea) certurile cu ăia de pe paginaloter... sunt certuri de grădiniţă

ia ziceţi, vă distraţi, vă distraţi? că eu unul da!

Paul,ti-am facut ceva?

da' n-am zis nimic de tine personal! vorbeam la modul general.

PS mulţam doamne, că mi-s inginer!

illotempore2002
06 Jul 2009, 20:49
@PK

nu ziceai mai devreme ca nu te intereseaza banarea mea?
:-O

p.s. imi place cum imi urmaresti fiecare miscare, respiratie, cuvant, cata pasiune pui in relatia conflictuala cu mine, nu ai iubit-urat in viata ta pe cineva in halul asta, nu-i asa, baby? esti cu ochii pe mine ca pe o butelie de diamant (nu sunt lipsita de modestie dar efectiv asa ma tratezi)
:P

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:51
Ce autoperceptie gresita au unii despre ei insisi..e patologic. Ignore.

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:52
jos pălăria, adevărat site de intelectuali!
nu e de ajuns câtă bălăcăreală e între useri "reali", mai trebuiesc inventate şi clone. că de nu se ştie niciodată unde te scoate o chestie de asta şi trebuie să rămâi cu "onoarea nepătată" la final. că poate dom' mitică nu e în stare să o "repereze".

până am dat peste voi, ziceam că nebunul ăla de pe roinsua e culmea (înainte fusese pe romanilachica..., da' l-au "interzis" acolo şi au rămas doar agramaţii =)), majoritatea) certurile cu ăia de pe paginaloter... sunt certuri de grădiniţă

ia ziceţi, vă distraţi, vă distraţi? că eu unul da!

PS mulţam doamne, că mi-s inginer!
S-au plictisit, nu mai au cu cine se certa,isi fac clone si ma ataca pe mine in lipsa.Ti-am pus castelul inzapezit, poza undeva.;) :)

illotempore2002
06 Jul 2009, 20:53
Cool!

p.s. Uite vezi, stii sa fii si cuminte! Bravo, ai invatzat sa sezi! :P

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:54
Paul, te las sa te distrezi in continuare.:)

paul_aramis
06 Jul 2009, 20:55
Ti-am pus castelul inzapezit, poza undeva.;) :)

trebuie să mă lămureşti că nu pricep ...

Pauline Kael
06 Jul 2009, 20:55
Prin PM.:D

corinka
06 Jul 2009, 21:17
Nu sunt prietena nimanui si nici nu visam ce-o sa declansez printr-o simpla joaca! Imi pare rau. Acum nu spuneti ca am cinspe fete si ca am vrut sa provoc, pentru ca nu aveam de unde sa visez ce-o sa iasa. Speram ca macar o sa incetati.
Rog pe toata lumea sa ma ierte, eu am fost ticaloasa care a facut movila de paie, habar n-aveam ca vor incepe altii sa se joace cu chibrituri! :((

paul_aramis
06 Jul 2009, 21:20
... sa se joace cu chibrituri! :((

nu uita benzina!

illotempore2002
06 Jul 2009, 21:24
deci Corinka, ne pare rau, dar meriti o pedeapsa.
Paul, ce propunere ai in sensul asta?

eu propun sa vada 10 filme pana la sfarsitul saptamanii si sa ni le povesteasca in detaliu, cap-coada, cadru cu cadru.

hm?

nu, ca asta s-ar putea sa-i faca placere.

ma mai gandesc.

Neuptolem
06 Jul 2009, 22:11
Fiti fete cuminti! :|

todoranraul07
07 Jul 2009, 15:50
lasa-mi te rog id tau k vreau sa mai vb,:-*

redmen
07 Jul 2009, 22:49
lucica_monrou@yahoo.com

Judex
02 Sep 2009, 17:49
Bump!
Topicul asta isi are locul alaturi de "Ce trebuie sa fac ca sa devin regizor?"

Pitbull
03 Sep 2009, 18:08
Gând la gând cu bucurie!
Eu am altä idee:
Fä-ti undeva un topic al täu si numai al täu - ar putea fi chiar äla de la Vreau sä stiu, unde ceri îndrumäri... Deci, îl ai deja... "Ce trebuie sa fac ca sa devin regizor?" OK. Hräneste-l, creste-l, cultivä-l - ca pe un copäcel! Si s-ar putea sä nu se stie...!
...Pentru cäci acum patru ani, o colegä de-ale tale de pe forum, Irene Marlyne Monroe, a progenit topicul "Vreau sä fiu actritä" - tot acolo, la Vreau sä stiu. Si, ce sä vezi...? Fix doi ani mai târziu, topicul ei a apärut în volum! Cartea "Vreau sä fiu actritä" e o operä de artä spontanä unicä în felul ei, cum alta nu mai afli pe-acest pämânt (si nici pe altul)! Deci, cine vrea - reuseste!
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1470625#post1470625

Judex
03 Sep 2009, 19:08
E ca-n 'Ocolul Pamantului...' - eu am fost c-o zi mai devreme. :D

Pitbull
03 Sep 2009, 19:17
Wow, si mai tare!!! :D

Judex
03 Sep 2009, 19:28
Adevarul e ca mi-e dor de IMM. :D

Pitbull
03 Sep 2009, 20:12
Si mie.

irene marlyne monroe
10 Sep 2009, 20:08
Adevarul e ca mi-e dor de IMM. :D

buna,ce mai faceti?am revenit si sunt inca printre voi!ma bucur si vreau asta pentru mult timp , mai ales ca am trecut prin perioade aiurea ,in care chiar de risc.am consumat alimente neiregula posibil otravite si nu prea mi-a fost bine,acum s-a mai ameliorat situatia si doresc de azi inainte sa fie inregula peste tot alimente si toate celelalte produse.vreau sa se termine mai repede perioada urata.o alta veste este ca tocmai m-am inscris la doctorat,insa vreau sa iau la locurile de buget si nota 10 sa iau si bursa.sa de-a domnul.ce sa va mai spun.vreau sa traiesc ,vreau sa fiu ok ,vreau sa manac alimente inregula fara alte substante nocive si fara a imi pune viata sau sanatatea in pericol.dar cu siguranta aceasta situatie se va rezolva curand,vreau si inclusiv de azi.si sa pot manca cu incredere.sa mi se doreasca binele.ok mai vb

paul_aramis
11 Sep 2009, 02:19
hale, greşit:D. e mai degrabă vorba de un doctorat în analfabetizare. masteru' cred că a fost în alfabetizare!

Pitbull
11 Sep 2009, 08:38
Cu cine vorbesti, Paule...?

In rest...
WELCOME HOME, I.M.M.!:) :D >:D< :-* :x
Ur da best!!!<:-P O) :-h :-bd <:-P

Gloria
11 Sep 2009, 11:34
Irene, noi ti-am dus lipsa, topicul "Vreau sa fiu actrita" a fost sec fara tine.
Dar, n-am inteles, care-i treaba cu mancarea otravita?

paul_aramis
11 Sep 2009, 13:43
Cu cine vorbesti, Paule...?

lu' mesaju ăla a lu' hale de dispăru' d-aci.

Pitbull
11 Sep 2009, 14:49
M-am prins.
Vezi, nu e bine sä vorbesti cu stafiile mortilor... Sunt imateriale, se risipesc rapid.

Ba în locu-i, hai mai byne
S-o cinstim cum se cuvyne
Pe Irene cea Marlyne!

paul_aramis
11 Sep 2009, 14:58
stai că eu de abia acu citesc topicu'. am ajuns la mesajul 262. mai am până ajung la zi.

LE. mai am 49 de pagini. şi eu care credeam că nimeni nu îi poate egala pe Twain, Hasek sau Caragiale.

Be aware: ei trăieşte şi se înmulţeşte. din păcate.

Anxious_Schizoid
13 Sep 2009, 00:35
stai că eu de abia acu citesc topicu'. am ajuns la mesajul 262. mai am până ajung la zi.

LE. mai am 49 de pagini. şi eu care credeam că nimeni nu îi poate egala pe Twain, Hasek sau Caragiale.

La modul cel mai serios, nu consideri că ai putea să-ţi găseşti altceva de făcut decât să citeşti atâtea mesaje?

paul_aramis
13 Sep 2009, 01:18
La modul cel mai serios, nu consideri că ai putea să-ţi găseşti altceva de făcut decât să citeşti atâtea mesaje?

tot serios, nu. din păcate toate cărţile mele sunt acasă, iar topicul ăsta e numai bun pentru a şterge stresul unei zile de muncă. n-am mai râs cu atâta poftă ... parol, monşer!

paul_aramis
18 Sep 2009, 01:49
măi imm-ule, da' la pariu că ştiu te-ai dus? că pun pariu că-i terminai pe ăia d-acolo pe toţi!

Lived_memories
25 Sep 2009, 10:04

Si eu am inceput sa le citesc, pe bune ca merita!!!=))

Pitbull
14 Dec 2009, 08:54
RED ALERT!!! RED ALERT!!!

Cineva vrea s-o omoare pe I.M.M., sau mäcar sä-i steargä memoria!

Am vorbit acum cu ea pe messenger, si iatä ce mi-a spus (convorbirea e reprodusa aici cu acordul si la rugämintea ei - vedeti ultima parte):

IMM: buna
IMM: asa-i
IMM: ai memoria buna
Pitbull: Vezi ca stiu?
IMM: nu mAI uitat
Pitbull: Eu sa te uit pe tine?!? Mai curand AS MURI!
IMM: eu am avut o perioada mai asa
Pitbull: O perioada mai asa?
IMM: mi s-au otravit alimentele si m-am chinuit cu mancarea de ceva luni .dar acum gata vreau sa se inceteze sigur s-a terminat si pot manca linistita
IMM: de oriunde doresc
IMM:
Pitbull: Cine ti le-a otravit, C.I.A. sau F.S.B.?
IMM: nu stiu
IMM: nu ca politia a fost ok ,am mai fost salvata din unele situatii ca a fost politia prin prejma
Pitbull: Sa vedem... Cine avea interes sa te lichideze...
Pitbull: Ai fost si tu martora la discutia lui Geoana cu Vîntu?
IMM:
IMM: poate niste fete ceva nu stiu dar sigur scap si supravietuiesc ca si alta data cu,m am trecut peste orice
IMM: nu stiu habar nu a
IMM: m cine ce si cum
Pitbull: Cred ca stiu...
IMM: dar a fost super tare daca pana oriunde ma duceam era aceasi poveste ,supermarchet
IMM: in buc ,in afara buc etc
Pitbull: Tu ai condus echipa de securitate care a pazit alegerile, si esti singura care poate dovedi ca P.S.D.-ul a fraudat mai mult decât P.D.L.-ul.
IMM: de asta nici nu am mers la sora,insa cand am fost pe vara la aoi mei acelasi lucru .am fos
IMM: t la constanta la fel,
Pitbull: Asta vara...?
IMM: da intrasem si in spital de la niste mici dar tot am scapat
IMM:
IMM: insa am mai uitat
Pitbull: Deci n-are legatura cu alegerile...
Pitbull: Cred cä stiu.
Pitbull: Cui ai mai spus ca la tine e lista cu toti membrii conspiratiei de asasinare a lui Kennedy?
IMM: am fost la constanta si stiu ca a fost la fel pt mare chiar stateam cu teama de a intra in mare ,sa nu adorm sau sa mi se faca rau pe acolo
IMM:
Pitbull: Da, e clar.
IMM: eu har nu am de nimic
Pitbull: Si lui Jackie Onassis ii era frica sa intre in mare
IMM: mai ales ca am incput sa si uit
IMM: nu stiu care e fraza
IMM: din ce cauza
IMM: etc
Pitbull: Sau, poate e vorba de ascunzatoarea secreta a lui Hitler din America Latina...?
IMM: ma cam chinuisem
IMM: dar acum sigur a incetat
IMM: trebuie sa inceteze
IMM: nu stiu
Pitbull: Stiu eu dac-o sa inceteze...? Mai tii minte cand mi-ai dat ciuperci la gratar, in "80"?
IMM: nu
IMM: adica?
Pitbull: Era in septembrie, 2006
Pitbull: La un forumeeting cinemagia
IMM: asa si cei cu asta?atunci cred ca erau in regula mancarile
Pitbull: Nu erau
IMM: sau ce putin nu ca acum pe fata
Pitbull: In fiecare ciuperca era cate un microfon. A doua zi, numai microfoane mä cäcam
IMM:
Pitbull: Si te-au auzit când mi-ai spus mie codurile nucleare ale Chinei.
Pitbull: E clar, sunt spioni chinezi
IMM:
IMM: m-as mira
IMM: numai tot noi sa nu ne facem rau unii altii,adica ori se joaca cineva cu mine ,ori poate chiar vrea cineva sa scape de mine,poate vreo sotie ,mama,concurenta geloasa de fapt nu stiu cu cine am mai interactionat
Pitbull: Cui ai mai spus numerele conturilor lui Ceausescu din bancile elvetiene?
IMM: dar nu mor eu asa usor ca doamne doamne ma iubeste si ma salveaza ajuta ,ocroteste de fiecare data
IMM:
Pitbull: Razi tu razi, Harap-Alb, da' nu-i de gluma!
IMM: cumancarurile astea am inceput sa si uit
IMM: asa lent
Pitbull: Fii atenta:
Pitbull: am solutia.
IMM: acum inca este mai buna mancarea ,la inceput era mult mai agresiva si faceam intoxicatii acum au lasat-o mai moale ,mai lent
Pitbull: Intra acum pe forum, si povesteste tot ce mi-ai spus mie. Si se rezolva!
IMM: insa trebuie sa incetez
IMM: inceteze
IMM: si sa ma lase in pace
Pitbull: Sa incetezi, sa inceteze - tot aia
IMM: pai poti sa postezi tu
IMM: si sa vina cu solutii
Pitbull: Posteaza tu, altfel vor crede ca eu am inventat totul sa sa fac forumul mai interesant
IMM: daca pot
Pitbull: Stai ca-ti dau linkul acum
IMM: nu prea am chef sa mai repet inca o data
IMM: oricum sigur s-a rezolvat ttrebuie sa se rezolve
Pitbull: Nu repeta, scrie cu alte cuvinte
IMM: trebuie sa foiu bine
IMM: trebuie sa fiu bine
IMM:
Pitbull: Nici "foiu" nu suna räu.
IMM: de la tastatura
IMM: pai poti tu sa postezi,eu daca e intru doar sa salut atat
Pitbull: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1473387#post1473387
Pitbull: OK, intra si saluta
IMM: pai vad ca este postat
IMM: cu alimentele
IMM is typing a message.
IMM: inseamna ca m-am descarcat mai demult

corinka
14 Dec 2009, 09:07
Da, povestea cu alimentele e veche.(:| Vrem ceva nou.

irene marlyne monroe
14 Dec 2009, 09:09

Si eu am inceput sa le citesc, pe bune ca merita!!!=))

irene marlyne monroe
14 Dec 2009, 09:48
Da, povestea cu alimentele e veche.(:| Vrem ceva nou.

pai ceva nou incepe dupa ce se termina faza asta cu alimentele crede-ma si eu vreau sa se termine cat mai repede si sa pot sa va povestesc ceva nou mai frumos ,de bine .de ex. ca ma casatoresc cu un fat -frumos ,ca am o rochie cu trena lunga si frumoasa ,ca am o copil, famile etc frumos armonioasa,ca voi fi santatoasa si voi trai mult si bine alaturi de cei dragi,ca noi toti vom avea o lume mult mai buna si vom trai mai bine ,ca vom prospera si ne va fi cel mai bine.etc.si mie mi-ar placea sa va povestesc asa ,.
insa sa se termine mai repede faza cu alimentel si cu siguranta nu va mai fi nimic rau ,ce mai poate fi mai rau de cat cosmarul asta de perioada pe care l-am trecut cu bine pana in final.?doamne ajuta si sa avem o iata mai frumoasa si prospera!

Chambord
14 Dec 2009, 09:58
de acord cu alimentele ca e rele dar ce zicetzi de fluoridarea apei ??? dr. Strangelove a atras atentia inca acum cateva zeci de ani ca se incearca contaminarea la "our precious bodily fluids" si voi stateazi si va radeatzi ca proshtii acuma coco sa vad eu ce va facetzi k ne omoara astia pana in 2012 k sa nu suprapopulam arcele care vor trebui sa ne poarte dupa explozia solara am vazut eu aseara s-a dat si la cinema ba eu zic sa va trezitzi odata k va ia mama draku daca nu faceti ceva nu vedeti k a iesit basescu iar asta nu va ridica nici un semn de intrebare ?

corinka
14 Dec 2009, 11:14
De acord cu tine Chambord, dar oricum, cu fluoridare sau nu, suntem oricum pe duca. Hidrogenul din apa atins cote alarmante (2/3!!!). Ce zici IMM de asta? Oare numai de la alimente ai probleme? Nu crezi ca te-ai imbolnavit si de la atata hidrogen in apa?

Felicitari pentru doctorat, ne-a povestit Pitbull. Esti tare! Ce tema ai abordat pentru teza de doctorat?

irene marlyne monroe
14 Dec 2009, 11:28
De acord cu tine Chambord, dar oricum, cu fluoridare sau nu, suntem oricum pe duca. Hidrogenul din apa atins cote alarmante (2/3!!!). Ce zici IMM de asta? Oare numai de la alimente ai probleme? Nu crezi ca te-ai imbolnavit si de la atata hidrogen in apa?

Felicitari pentru doctorat, ne-a povestit Pitbull. Esti tare! Ce tema ai abordat pentru teza de doctorat?

buna,
pai sincer nu numai cu alimentele au fost probl.ci si cu apa ,haine,medicamente,farmacii,adica cu tot ce intreactionam ,sau atingeam .insa cred ca s-a remediat si vreau sa fie in regula cat mai repede totul.
cu doctoratul nu am avut prea mult succes desi eram foarte dormica mai ales ca printr-un proiect se dadea si burse pt orice doctorant inscris la buget de 18750 adica aproape 20 mil.,insa au manipulat totul cu bani probabil si am fost respinsa din 103 inscris doar 3 au fost eliminati cu mine.asa sa ma oftic si sa ma supar mai tare ,probabil credeau ca ma atac singura sau imi fac vreun rau insa acum eu vreau sa traiesc si inca cat mai mult asa ca mici sanse de a imi mai face eu ceva fiind determinata de altii.in primul rand eu sa ma iubesc si sigur si altii nu din contra.insa am fost suparata ,dar a venit ceva am facut altceva mi-au mai venit niste banuti si am fost mai multumita s-a compensat si desi s-a cheltuit mai vreau sa imi vina alti bani sa fac ceva ,sa ii valoriic sa vina si altii.
tema la doctorat bineinteles ca a fost cu alimentele neinregula si gasirea de solutii strategii.
VREAU SA SE GASEASCA UN ANTIDOT UNIVERSAL PT ORICE TIP DE OTRAVA ASTFEL INCAT SA NU NE MAI FIE PUSA INPERICOL VIATA SAU SANATATEA,ANTIDOT CARE SA POATA CURATA ORGANISMUL/CORPUL DE TOXINE ,SA IL PURIFICE SI SA IL REGENREZE,.ASTFEL SA TRAIM CAT MAI MULT SI CAT MAI BINE.OK MAI VB PE JOI.INSA S[PER CA JOI SA NU FITI SI VOI MANIPULATI SI SA NU MI SE INTINDA NICI O CAPCANA CEVA.SA FIE TOTUL IN REGULA SI DIN CONTRA SA FITI ALATIURI DE MINE SI NU CONTRAR ADICA SA IMI DORITI BINELE SI NU RAUL.TOATE BUNE

Chambord
14 Dec 2009, 13:02
Hidrogenul din apa atins cote alarmante (2/3!!!). Ce zici IMM de asta? Oare numai de la alimente ai probleme? Nu crezi ca te-ai imbolnavit si de la atata hidrogen in apa?

mie mia zis cineva ca din hidrogen se fac bonbe se cheama bonba cu hidrogen cica deci va datz seama daca il pun si in apa inseamna k nu mai avem in pana mea nici o sansa tot nenea ala mea zis k in apa e si oxigen care cica arde tata ardeeeee deci cat de prost po sa fii sa pui in apa hidrogen = bonba si oxigen = arde = foc deci cum ar veni sa dai foc la bonba ?? ashtias nebuni dea dreptu frate vor sa ne sara pe totzi in aer nenorocitzii dreaq ptiu muriti voi conspiratorilor nu noi poporu X(

irene marlyne monroe
14 Dec 2009, 13:14
Hidrogenul din apa atins cote alarmante (2/3!!!). Ce zici IMM de asta? Oare numai de la alimente ai probleme? Nu crezi ca te-ai imbolnavit si de la atata hidrogen in apa?

mie mia zis cineva ca din hidrogen se fac bonbe se cheama bonba cu hidrogen cica deci va datz seama daca il pun si in apa inseamna k nu mai avem in pana mea nici o sansa tot nenea ala mea zis k in apa e si oxigen care cica arde tata ardeeeee deci cat de prost po sa fii sa pui in apa hidrogen = bonba si oxigen = arde = foc deci cum ar veni sa dai foc la bonba ?? ashtias nebuni dea dreptu frate vor sa ne sara pe totzi in aer nenorocitzii dreaq ptiu muriti voi conspiratorilor nu noi poporu X(

pai eu nu stiu de ce va agitati voi ,si de ce vb la general,eu cred ca mi s-a intamplat numai mie,daca erau si alti in situatia asta poate se luau mai repede masuri.eu oricum nu mor si nu voi muri ,nimeni nu poate sa imi faca rau sunt invincibila deoarece doamne doamne ma ocroteste,ma ajuta prin oameni potriviti si ma protejeaza,

irene marlyne monroe
22 Dec 2009, 23:57

pai eu nu stiu de ce va agitati voi ,si de ce vb la general,eu cred ca mi s-a intamplat numai mie,daca erau si alti in situatia asta poate se luau mai repede masuri.eu oricum nu mor si nu voi muri ,nimeni nu poate sa imi faca rau sunt invincibila deoarece doamne doamne ma ocroteste,ma ajuta prin oameni potriviti si ma protejeaza,

votati-ma la consursurile astea
http://fotostars.eu/user.php?id=3713
http://designmylaptop.ro/inscrieri/bfbe11b3c950759c1f1fef2ab78023d5/
http://e-castig.com/index.php?r=74jX
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/314026.html
si cine este interesat pt:
Coafare la domiciliul clientului
Inchiriere post de lucru coafor
Tehnoredactare, lucrari de licenta,dizertatie
http://coaforchristinebeauty.webs.com/
http://ascriscosmetic.blogspot.com
Tel. 0744187914 0762264657
Irene_marlyne@yahoo.com
Comenzi/inscriere produse naturale
cod inscriere 33584
www.abc-cosmetics.ro/catalog
www.abc-cosmetics.ro/centre
ABC Cosmetics Bucuresti Adresa: Str. Biserica Amzei, nr 27 Program de lucru: Luni - vineri: 11.00 - 19.00. Sambata: 09.00 - 12.00.Telefoane: 0746.198.747, 0733.030.426, 0771.437.925

irene marlyne monroe
08 Jan 2010, 16:25

votati-ma la consursurile astea
http://fotostars.eu/user.php?id=3713
http://designmylaptop.ro/inscrieri/bfbe11b3c950759c1f1fef2ab78023d5/
http://e-castig.com/index.php?r=74jX
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/314026.html
si cine este interesat pt:
Coafare la domiciliul clientului
Inchiriere post de lucru coafor
Tehnoredactare, lucrari de licenta,dizertatie
http://coaforchristinebeauty.webs.com/
http://ascriscosmetic.blogspot.com
Tel. 0744187914 0762264657
Irene_marlyne@yahoo.com
Comenzi/inscriere produse naturale
cod inscriere 33584
www.abc-cosmetics.ro/catalog
www.abc-cosmetics.ro/centre
ABC Cosmetics Bucuresti Adresa: Str. Biserica Amzei, nr 27 Program de lucru: Luni - vineri: 11.00 - 19.00. Sambata: 09.00 - 12.00.Telefoane: 0746.198.747, 0733.030.426, 0771.437.925

http://www.xconcurs.com/hcristiana-249
http://e-castig.com/index.php?r=74jX http://www.premii.joo.ro/hcristiana.html http://www.laferma.eu/huruiala_2988.html http://www.xconcurs.com/hcristiana-249

cremaxx
09 Jan 2010, 23:19
Vei fi o actrita buna sau rea....ca nu stiu ce sa fac...sa te votez sau nu....Arata si tu un picior ceva...:D

Pitbull
10 Jan 2010, 13:16
Voteaz-o, garantez eu pentru ea.
(Din cap pânä-n ambele picioare - nu doar unul! ;) )

Pitbull
16 Apr 2010, 14:00
N-o uitati pe I.M.M.!
Si nici acest topic!
Userii noi - CITITI-L DIN SCOARTA-N SCOARTA!

Ipu
16 Apr 2010, 15:14
Hidrogenul din apa atins cote alarmante (2/3!!!). Ce zici IMM de asta?
„Hidrogenul din apă” nu poate „depăși” 1/9.
Pentru cei care preferă exprimarea serioasă, apa normală conține aproximativ 11% hidrogen. Apa grea, folosită la unele centrale nucleare, conține și ea sub 20% atomi de hidrogen.

Windom
16 Apr 2010, 15:36
Bine, bine, dar ce are topicul asta cu hidrogenul, otravurile sau spammurile de mai sus? Si-a vazut tipa visul cu ochii si a fost otravita din invidie?:-?

Pitbull
16 Apr 2010, 21:45
Topicul lui I.M.M. are si cu hidrogenul, si cu ambigenul, si cu ORICE - si nu trebuie sä fie läsat pradä mortii sau uitärii! Imeme forever! :x

NaTyLuTz
19 Apr 2010, 17:04
Deci daca vrei sa fi actrita dute fata mea la niste castinguri :)) nu veni pe un forum si posta sa te ajutam .... Ai 23 de ani ( nu iti dau mai mult de 12 ) ce Dumnezeu nu poti sa te duci la un casting sau vrei sa te luam de mana ?:))

Laurita07
21 Jun 2010, 17:21
Pitbull: Topicul lui I.M.M. are si cu hidrogenul, si cu ambigenul, si cu ORICE - si nu trebuie sä fie läsat pradä mortii sau uitärii! Imeme forever!

SALUT!!
Am descoperit si eu acum o sapt acest forum. Sunt abia pe la pagina 40. Ma distrez in fiecare seara:)) Mai am pana va ajung din urma.
Tine-o tot asa IMM. Pupici :)

Judex
21 Jun 2010, 17:25
Neah, Laurita, nu-i bine.
Ok pupici merci. :D

Laurita07
22 Jun 2010, 00:37
Neah, Laurita, nu-i bine.
Ok pupici merci. :D

Ai dreptate, nu-i prea bine, poate devine contagioasa:)) Apropo, am vazut filmuletul cu IMM...
I'm speechless...
http://www.trilulilu.ro/VdtTinaR/450f594822be54
ok pupici merci etc

Pitbull
02 Aug 2010, 19:03
Sä n-o uitäm pe I.M.M.! :x

paul_aramis
02 Aug 2010, 20:27
da' ce ne facem că ne uită ea pe noi!

Pitbull
03 Aug 2010, 08:43
Ii amintim cä existäm!
Uite, mä gravidizez.

alextreme93
03 Aug 2010, 10:11
N-o uitati pe I.M.M.!
Si nici acest topic!

V-am urmat sfatul.Citi vreo 20 de pagini si nu mai pot de ras =))
E fucked up rau de tot topicu',momentan.

Pitbull
03 Aug 2010, 12:27
Nu doar momentan. :D;):x
Nu dezamägeste nici o clipä!

Judex
03 Aug 2010, 13:07
IMM rullllzzzzzz! :x :x :x

irene marlyne monroe
03 Aug 2010, 13:47
N-o uitati pe I.M.M.!
Si nici acest topic!

buna buna,
am revenit!
ma bucur ca suna interesant ce am scris eu de -a lungul timpului ,pt unii este chiar amuzat,pentru mine experiente de viata etc.
imp sa fie totul bine si sa se termine cu bine.
cu mancarea vreau sa se rezolve !sa nu fiu afectata in nici un fel ,nici sa nu imi afecteze sanatatea nici viata.
si cei vin vinovati sa fie sanctionati si aspru pedepsiti.si efectiv sa inceteze mai repede si sa nu ma mai chinuiasca.
bine poate se asteptau deja pana acum sa cam dispar,dar se pare ca doamne doamne fiind autoputernic ma protejeaza si ocroteste ,si are ganduri bune cu mine si sa traias mult mai mult fata si de asteparile altora ,si are grija de mine.asa ca am mai trecut eu peste anumite momente,am mai fost salvata ,alim.ba le-am mai vomat ,ba le-am mai aruncat la gunoi,sau cand erau mai bune le pastram in stomancel.desi eu incepusem sa manc si cam mult si deci ca nu ma mai controlam prea mult,,insa daca nu ma simteam bine le vomam si imi reveneam.
sau daca stateam cateva ore fara sa manc imi reveneam si ma simteam mai bine.
trebuie sa se opreasca /sa inceteze si sa nu mi se mai faca nimic rau.si sa nu ne periclitam viata sanatatea sau natura efectiv.
sa avem grija si sa apreciem,respectam si sa valorificam ceea ce avem ,pe noi ,si inclusiv pamantul.
sa nu fie ca un bumerang ,sa nu mi se faca rau nici mie ,pentru a nu se primi acelasi lucru,ca un bumerang sau efctiv sa nu fie un revers reciproc. sa nu se reintoarca tot asupra noastra. sa pastram echilibrul.
si din contra sa mi se faca si mie cat si celorlati mult mai mult bine,ca sa prim la randul nostru la fel. si nu din contra.doamne doamne poate avea grija de fiecare si cu siguranta va da si dupa fapte.deci sa fim mai optimisti ,cu bune intentii ,si mai putin contrar.-parerea mea
vremea ,natura ca si omul cu capricile ei,daca nu se pastreaza in stare buna,ne fecteaza inclusiv pe noi daca actionam negativ asupra ei,vezi daca se da in ea se revarsa,asa ca trebuie respectata sa nu afectam cu nimic sa nu o chinuim si sa nu ne chinuim.si nici mie sa nu mi se mai faca nimic rau.
ok.eu va doresc numai bine,multa fericire ,multa sanatate,bani mai multi.
nu prea sunt de acord si vreau sa se renunte la modalitatea aceasta cu plata impozitului de 5 salarii pe an CES pentru drepturile de autor,artist etc.nu este corect.daca un artist ia ocazional si si atunci daca ia bani mai multi sau mai putin ori deloc ,nu este corect sa se vina cu bani de acasa.mai ales ca oricum aceste drepturi de autor artist,intelectuale se impoziteaza oricum.sau cel putin sa fi fost catva la suta din ceea ce se primeste nu ceva general si stabil,sau efectiv sa vina mereu bani multi stabili si siguri ,astfel incat sa nu mai conteze impozitu.cand sunt bani mai multi se are de unde plati si nu sunt prob.dar nu vreau sa intre in forma asta in vigoare.plus ca nici cele care sunt prea abuzive,prea mult taxatbile etc.sau efectiv sa se faca in asa fel cum este mai bine ,dar sa imi fie si sa ne fie mai bine.
cat despre cei care comenteaza cu participarea mea la castinguri.pot sa le zic,ca am mai fost la diferite filmari,desi eu imi doream ceva mai mult si mai stabil,un rol pozitiv intr-un film si sa fiu o actrita celebra,sau sa prezint o emisiune.insa pe de alta parte poate doamne doamne m-a inzestrat si cu alte calitatii,facandu-ma mai speciala si deci poate mai valoroasa.deci ne fiind asa imp .sa fiu o mare actrita sau prezentatoare ,etc,pentru ca cu siguranta sunt si voi fi mult mai mare,valoraosa prin ceea ce sunt.parerea mea.
deci cei din televiziuni si cei care produc filme ,ar fi si in avantajul lor sa ma foloseasca ,sa ma aprecieze si sa imi ofere roluri sau emisiuni ok pentru ca efectiv vor avea mai mult de castigat decat utilizand o persoana simpla,normala pe cand eu sunt mai speciala.
eu asa ma consideram de mica si acum cu mai multa tarie si incredere.insa este pacat daca mi se face ceva rau ci din contra sa fiu fructivifcata ,valorificata pentru a fi roadele,rezultatele mult mai ok,frumoase si benefice pentru toata lumea.
cat despre bani, cu siguranta sunt si vor veni din ce in ce mai multi ,eu asa va doresc sa fie.
eu as prefera ca sa se revina la salarile initiale fara a mai fi reduse cu 25%maxim pana in septembrie sau noiemnbrie decembrie,ca in 2011 sa se primeasca banii integrali.
ori efectiv sa li se asigure bonusuri,banii mai multi supliment prin alte metode etc.
mai ales sunt categorii profesionale care merita sa fie stimulate si sa castige banii mai multi cum ar fi si politisti,jandarmii,paza si protectie.cei din BGS,MAI,MAPNE ,dar si medici,profesorii etc si alte categorii .si inclusiv cei care sunt de partea mea si rezolva problema alimentelor si a altor produse si faca sa devina in regula le doresc multii mai multi bani sa primeasca si tot ce isi doresc.
mai ales ca sunt baza societatii si ma salveaza ,ne salveaza,ne protejeaza ,imi si ne asigura siguranta si protectie etc,ne educa ...astfel incat sa avem un sistem mai solid si bine functionabil.
iar cei vinovati sa fie sanctionati si stopati sa nu mai faca nereguri alimentare sau de alta natura.http://www.cinemagia.ro/forum/images/icons/icon7.gif
k.mai vb.toate bune!

irene marlyne monroe
03 Aug 2010, 14:14
N-o uitati pe I.M.M.!
Si nici acest topic!

buna buna,
am revenit!
ma bucur ca suna interesant ce am scris eu de -a lungul timpului ,pt unii este chiar amuzat,pentru mine experiente de viata etc.
imp sa fie totul bine si sa se termine cu bine.
cu mancarea vreau sa se rezolve !sa nu fiu afectata in nici un fel ,nici sa nu imi afecteze sanatatea nici viata.
si cei vin vinovati sa fie sanctionati si aspru pedepsiti.si efectiv sa inceteze mai repede si sa nu ma mai chinuiasca.
bine poate se asteptau deja pana acum sa cam dispar,dar se pare ca doamne doamne fiind autoputernic ma protejeaza si ocroteste ,si are ganduri bune cu mine si sa traias mult mai mult fata si de asteparile altora ,si are grija de mine.asa ca am mai trecut eu peste anumite momente,am mai fost salvata ,alim.ba le-am mai vomat ,ba le-am mai aruncat la gunoi,sau cand erau mai bune le pastram in stomancel.desi eu incepusem sa manc si cam mult si deci ca nu ma mai controlam prea mult,,insa daca nu ma simteam bine le vomam si imi reveneam.
sau daca stateam cateva ore fara sa manc imi reveneam si ma simteam mai bine.
trebuie sa se opreasca /sa inceteze si sa nu mi se mai faca nimic rau.si sa nu ne periclitam viata sanatatea sau natura efectiv.
sa avem grija si sa apreciem,respectam si sa valorificam ceea ce avem ,pe noi ,si inclusiv pamantul.
sa nu fie ca un bumerang ,sa nu mi se faca rau nici mie ,pentru a nu se primi acelasi lucru,ca un bumerang sau efctiv sa nu fie un revers reciproc. sa nu se reintoarca tot asupra noastra. sa pastram echilibrul.
si din contra sa mi se faca si mie cat si celorlati mult mai mult bine,ca sa prim la randul nostru la fel. si nu din contra.doamne doamne poate avea grija de fiecare si cu siguranta va da si dupa fapte.deci sa fim mai optimisti ,cu bune intentii ,si mai putin contrar.-parerea mea
vremea ,natura ca si omul cu capricile ei,daca nu se pastreaza in stare buna,ne fecteaza inclusiv pe noi daca actionam negativ asupra ei,vezi daca se da in ea se revarsa,asa ca trebuie respectata sa nu afectam cu nimic sa nu o chinuim si sa nu ne chinuim.si nici mie sa nu mi se mai faca nimic rau.
ok.eu va doresc numai bine,multa fericire ,multa sanatate,bani mai multi.
nu prea sunt de acord si vreau sa se renunte la modalitatea aceasta cu plata impozitului de 5 salarii pe an CES pentru drepturile de autor,artist etc.nu este corect.daca un artist ia ocazional si si atunci daca ia bani mai multi sau mai putin ori deloc ,nu este corect sa se vina cu bani de acasa.mai ales ca oricum aceste drepturi de autor artist,intelectuale se impoziteaza oricum.sau cel putin sa fi fost catva la suta din ceea ce se primeste nu ceva general si stabil,sau efectiv sa vina mereu bani multi stabili si siguri ,astfel incat sa nu mai conteze impozitu.cand sunt bani mai multi se are de unde plati si nu sunt prob.dar nu vreau sa intre in forma asta in vigoare.plus ca nici cele care sunt prea abuzive,prea mult taxatbile etc.sau efectiv sa se faca in asa fel cum este mai bine ,dar sa imi fie si sa ne fie mai bine.
cat despre cei care comenteaza cu participarea mea la castinguri.pot sa le zic,ca am mai fost la diferite filmari,desi eu imi doream ceva mai mult si mai stabil,un rol pozitiv intr-un film si sa fiu o actrita celebra,sau sa prezint o emisiune.insa pe de alta parte poate doamne doamne m-a inzestrat si cu alte calitatii,facandu-ma mai speciala si deci poate mai valoroasa.deci ne fiind asa imp .sa fiu o mare actrita sau prezentatoare ,etc,pentru ca cu siguranta sunt si voi fi mult mai mare,valoraosa prin ceea ce sunt.parerea mea.
deci cei din televiziuni si cei care produc filme ,ar fi si in avantajul lor sa ma foloseasca ,sa ma aprecieze si sa imi ofere roluri sau emisiuni ok pentru ca efectiv vor avea mai mult de castigat decat utilizand o persoana simpla,normala pe cand eu sunt mai speciala.
eu asa ma consideram de mica si acum cu mai multa tarie si incredere.insa este pacat daca mi se face ceva rau ci din contra sa fiu fructivifcata ,valorificata pentru a fi roadele,rezultatele mult mai ok,frumoase si benefice pentru toata lumea.
cat despre bani, cu siguranta sunt si vor veni din ce in ce mai multi ,eu asa va doresc sa fie.
eu as prefera ca sa se revina la salarile initiale fara a mai fi reduse cu 25%maxim pana in septembrie sau noiemnbrie decembrie,ca in 2011 sa se primeasca banii integrali.
ori efectiv sa li se asigure bonusuri,banii mai multi supliment prin alte metode etc.
mai ales sunt categorii profesionale care merita sa fie stimulate si sa castige banii mai multi cum ar fi si politisti,jandarmii,paza si protectie.cei din BGS,MAI,MAPNE ,dar si medici,profesorii etc si alte categorii .si inclusiv cei care sunt de partea mea si rezolva problema alimentelor si a altor produse si faca sa devina in regula le doresc multii mai multi bani sa primeasca si tot ce isi doresc.
mai ales ca sunt baza societatii si ma salveaza ,ne salveaza,ne protejeaza ,imi si ne asigura siguranta si protectie etc,ne educa ...astfel incat sa avem un sistem mai solid si bine functionabil.
iar cei vinovati sa fie sanctionati si stopati sa nu mai faca nereguri alimentare sau de alta natura.http://www.cinemagia.ro/forum/images/icons/icon7.gif
k.mai vb.toate bune!

chiar mi-am reaminti ceva interesant ,un coleg dupa forum a facut aceasta poezie mai demult.si cred ca a fost destul de inspirat.parerea mea.

Frate, ia aminte bine,
Dacä dai în cea Marlyne
Va sä zicä, dai în myne!
Dai în myne, dai în tyne,
Dai în fabrici si uzyne

lume,luati aminte bine:
daca dati in cea Maryne
va sa zica dati in noi
dati in noi -dati si in voi
dati in tuba si in voi
dati in tuba si oboi
fiti marfa nu fiti boi
eu sunt pentru a fi respectata ,sa mi se vrea si sa mi se faca bine,si la fel se intampla si cu natura
sa o respectam , sa pastram echilibrul sa nu o afectam pentru a nu fi afectati
numai bine!

Judex
03 Aug 2010, 14:35
Miau! I was missing you! :-* :-* :-*

Pitbull
03 Aug 2010, 16:54
Ati väzut cä v-am adus-o? ;)

jansic
03 Aug 2010, 17:07
IMM, sunt at a loss for words!:)

omudindulap
03 Aug 2010, 17:10
Cui ii apartine plasmuirea? Am ceva banuieli, dar..:-?
Oricum, felicitari autorului.

Judex
03 Aug 2010, 17:20
Mi se pare ca semeni cu Julia Ormond.
http://www.youtube.com/watch?v=Erd8IlOY8pc
Call me. ;)

Pitbull
03 Aug 2010, 17:33
Cui ii apartine plasmuirea? Am ceva banuieli, dar..:-?
Oricum, felicitari autorului.
Omule, citeste primele pagini ale topicului. Vei vedea cä atunci, la începuturi, în 2004-2005, multi erau convinsi cä e doar pläsmuire. The good news is cä I.M.M. e cât se poate de realä, iar mesajele ei sunt 100% autentice. A venit la multe forumeetinguri, majoritatea forumistilor vechi o cunoastem bine (eu am si folosit-o, în exercitiul filmat pe genunchi "Casa Creatorilor" - vezi topicul, la Cinematografia româneascä; dä un search).
Mai mult decât atât (cum zic avocatii când nu mai au argumente si vor sä se repete aidoma), prima parte a acestui topic a si fost publicatä în volum: "Vreau sä fiu actritä", de Irina Cristiana Huruialä, Editura SAMIZDAT (o filialä a ANTET), pe banii ei personali (caut-o pe Google) - iar prima dintre cele cinci pärti ale acestui inedit roman forumistic se intituleazä:
"She's Real. She's Painfully Real".

omudindulap
03 Aug 2010, 17:50
Am citit (ras) pe la inceputurile mele aici, doar ca mi s-a parut suspecta reaparitia ei dupa atata amar de timp, la simpla mentionare a numelui sau. Stiam si de aparitia cartii, dar asa is eu, Toma Necredinciosu'.

Pitbull
03 Aug 2010, 19:12
Am chemat-o eu, ce mare lucru?

dragonfly_drk
04 Aug 2010, 22:14
si uite ca ieri a scris mica actrita in devenire... si-a povestit micile intamplari care au survanit cat a lipsit... iar acum, somn de voie... hmmm... au avut un rol toate astea... cum s-ar zice, a aruncat pastila si a fugit, lasand in urma prapadul... =))... si cred ca vor mai trece cateva zile pana sa posteze... ori e ocupata fata ori ii place sa vada cum clocoteste sangele in forumisti... ("oare e reala, oare nu e?", "oare ce mai face IMM acuma?", "oare va mai scrie?", "oare mai vrea sa fie actrita?", "oare a facut o intoxicatie alimentara?", "la ce concursuri s-a mai prezentat?", etc.)

SNOWMAN34
05 Aug 2010, 21:05
Doamne Dumnezeule!! :))

Este incredibil... La pagina 5 am fost tentat sa musc din birou.
Pana pe la 106 m-am tot gandit ce moderator ar putea fi pe contul suedezei datatoare de interviuri la interesantul "Miss piranda". :P

Acum m-am hotarat, merg la biserica si zic sfios o rugaciune, eventual execut si un "Iisaiia dantuieste", de bucurie ca asa ceva EXISTA, ca e ADEVARATA! =))

foxyroxy
07 Aug 2010, 13:27
irene vroiam sa-ti urez toate cele bune si multa bafta la castinguri!
tine-ne la curent cu stirile! sunt o fana devotata a ta:)

Judex
07 Aug 2010, 15:43
Vreau un Jane Fonda cu IMM si Foxy Roxy! :">

Alice_Fluture
07 Sep 2010, 23:50
@-)

nox13
17 Sep 2010, 15:32
saraca marylin monroe :|

Pitbull
06 Nov 2010, 23:26
Stiri despre I.M.M.!
(Cu acordul ei - vezi în stenogramä!)

IMM: esti?
IMM: sti siturile unde am mai aparut eu la emisiuni?
Pitbull: Nu le stiu, adorato
IMM: cred ca le-am postat pe forum
IMM: vroiam sa le trimit si surorei
IMM: ca vroia
IMM: ce mai faci?
Pitbull: Pai intra si le cauta
Pitbull: Multumesc de intrebare, irinuca. Fac bine si mi-e dor de tine - ca la tot forumul, de altfel.
IMM: eu m-am simtit mai aiurea am macat ceva si ,acum mi-am mai revenit
IMM: pai imi mai dai situl?
Pitbull: I-ar ti-au pus teroristii otravuri in papica?
IMM: si sa fac si eu bine de acum incolo si sa pot manca in continuare
IMM: ca eu manc si mult
IMM: dar acum in zilele astea nu prea am putut manca ca m-am simtit rau
Pitbull: "manca ca"?
IMM: mai demult mancam prea mult
Pitbull: "manca ca"?
IMM: si eventual daca ma eram mai asa vomam daca nu le pastram daca imi era bine
IMM: e acum mai scriu si eu aiurea
IMM: sunt pe intuneric
Pitbull: ce faci pe el?
IMM: imi lasi situl sa vad sa le caut pe forum>
IMM: sa nu imi mai puna otravuri
IMM: in alimente
IMM: etc
Pitbull: Da, uite imediat
IMM: ca oricum sunt fraieri
IMM: ca atunci cand sunt mai bune
IMM: sau mai inregula si in regula
IMM: eu manac oricum mai mult
Pitbull: sa postezi pe forum, pentru ca userii sa ajute
IMM: decat cand ma simt rau
IMM: daca imi dau astfel de stari
IMM: asa imi este teama sa mai mananc ceva
Pitbull: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1543066#post1543066
IMM: pe cand cand inofensive
Pitbull: Gata, scrie!
IMM: imi e mai bine si imi place sa manc
IMM: pai nu stiu daca scriu
IMM: ti-am zis ca e o perioada mai asa
Pitbull: Stiu eu
Pitbull: Scrie
IMM: eventual potri tu sa pui ce am vb pe mesenger
IMM: si apoi iar sunt fraieri
Pitbull: OK, asa vom face!
IMM: ca daca mai demult erau mai subtil cu macarurile etc,adica mi-am dat eu seama .acum pe fata e mai usor de dovedit ca se vede fapta.daca o persoana manca ceva si nu se simte bine de la ce a mancat ,sau face intoxicatie,sau ii afecteza sanatatea ,normal ca se vede
IMM: si se iau masuri
IMM: se alerteaza se sanctioneaza etc
IMM: eh
Pitbull: Corect!
IMM: trebuie sa inceteze oricum cat mai repede altfel cu siguranta au repercursiuni asupra lor sau sa suporte consecintele fatelor lor
IMM: mai este lista cu vizionarea firlmelor?
Pitbull: Da, stai ca-ti dau acum:
Pitbull: vizionari : marti (09.11), multiplex, 10:30, Easy A si Takers (unul dupa altul) ;
Pitbull: marti (09.11), movieplex, 19:15, Unstoppable.
Pitbull: miercuri (10.11), Elvira Popescu, 1:00, Medalia de onoare
IMM: si este lista mai lunga adica si pe celelate luni?
IMM: in decembrie ai?
Pitbull: Nu
Pitbull: Intotdeauna ni se dau cam cu maximum 10 zile in avans
IMM: movieplex unde este?
IMM: vad ca marti este si seara
Pitbull: Movieplex e langa tine
IMM: e la plazz
IMM: a da
Pitbull: Da
IMM: uitasem super
Pitbull: uitasesi super?
IMM: e si seara si dimineata
Pitbull: Da, numai tu poti sa uiti super
IMM: nu vroiam
IMM: sa zic
IMM: ca am uitat
Pitbull: nu vroiai
IMM: si apoi mi-am amintit
Pitbull: nu vroiai
Pitbull: sa zici
Pitbull: ca ai uitat?
IMM: sau am vazut ca ai scris ca la mine
IMM: si am vrut sa zic super
Pitbull: asa ai vrut sa zici?
IMM: e mai bine cand sunt la moviplex]
Pitbull: e mai bine
IMM: poti sa ma anunti sa imi trimiti fie si ofline
IMM: e mai aproape
Pitbull: OK, am retinut
IMM: elvira popescu unde mai este
IMM: ?
Pitbull: In curtea Bibliotecii Franceze, pe Bulevardul Dacia
IMM: e la ora 1?
IMM: dimineata sau pe zi?
Pitbull: e la ora 11, si dimineata, si pe zi, si sub zi, si langa zi
IMM: :)
IMM: ok ce parere ai de filmele de la plazz
IMM: cel de dimineaza si seara?
Pitbull: sa le vad, si voi avea si pareri
IMM: sunt bune,merita vazute?
IMM: adica sti ceva
Last message received on 11/7/2010 at 12:12 AM
Pitbull: sa le vad, si voi avea si pareri

buticut
07 Nov 2010, 01:24
Uitasem super :).
Pitbull: I-ar ti-au pus teroristii otravuri in papica?
Ouch ouch! Cum explici asta? :P
Sunt cam dezamagita ca nu a terminat conversatia cu :)K :-*>:D<

dragonfly_drk
07 Nov 2010, 22:12
savuros... de-a dreptul savuros... :)

daidai
10 Dec 2010, 23:18
auzi,invata sa scrii si sa citesti,se fac inscrieri pentru clasa 1 la toamna...ce zici?cu putin noroc ai avea sanse sa intrii!!!!Prostia e in floare...mai lasa p o l a si mai citeste un TOLSTOI!!!IIDIOT!

paul_aramis
11 Dec 2010, 00:13
auzi,invata sa scrii si sa citesti,se fac inscrieri pentru clasa 1 la toamna...ce zici?cu putin noroc ai avea sanse sa intrii!!!!Prostia e in floare...mai lasa p o l a si mai citeste un TOLSTOI!!!IIDIOT!

ce fain ar fi dacă ţi-ai urma propriile sfaturi...

irene marlyne monroe
04 Jan 2012, 21:13

am revenit din nou!
ce faceti?
uitasem parola.
si mi s-a blocat si contul vechi de email .
pitbul daca vrei tu si poti sa imi schimbi adresa de email pe cinemagia sau sa imi spui te rog cum pot adauga noua adresa de email.
si sa ma adaugi la mesenger daca vrei .este aceasi dar fara "e" la final
.
am avut si momnete bune si mai putin.m-am chinuit cu alimente inneregula cativa ani.nu stiu ce pun ,otravuri,substante nocive,substante noi care dau diferite stari ,am inceput sa uit putin tot din cauza lor.nu stiu daca este ceva special pt mine sau general.iar la supermarket am contatat acelasi lucru.sau au marfa special pt mine.nu mi-am dat seama de acest fapt.eu am luat-o personal.
pe langa faptul ca eu am trecut peste diverse situatii.acum si catelul meu ieri a scapat dintr-una.
la semafor pe culoarea verde cand am traversat a venit una B-123-DNA si a intrat cu masina in catelul meu.
m-am enervat ,ca am crezut ca gata cu catelul meu,si am tras o palma in parbriz dar nu s-a spart ,mai rau m-a durut pe mine.asa m-am descarcat eu.apoi m-am calmat cand am vazut ca catelul s-a ridicat si nu a patit mimic.doar s-a speriat putin.,a bucur ca are ingeri pazitori.
mda.
mie CIUBOTARIU M.si MIHAELA str marasesti nr161 ,email ciubotariu.m@hotmail.com,tel 033481997 mi-a facut o pagina de internet cu reclama negativa pe internet cu lucruri neadevarate,numai miciuni,incercand sa imi creeze prob. aveam un site cu diverse lucrari si nu i-am facut ei o lucr.si deci nu isi nu stiu pe email ce am discutat si mi-a facut sesizare la politie pt fradua si a mai scris diverse minciuni.dar trebuie sa se rezolve situatia in favoarea mea si sa fiu lasata in pace.si apoi voi vedea daca e sa o dau in judecata pt prejudicierea imaginii mele.
ma bucur pt cei care mi-au citit cartea sau topicul si au fost placut incantati.
si va doresc la toti sa avem un 2012 mai bun,sanatos ,cu bani multi si fericire ,tot ce ne dorim de bine!si sa avem parte de tot ce este frumos si bine.sa fim sustinuti si ajutati,salvati si sa ne mearga bine totul.

irene marlyne monroe
04 Jan 2012, 21:23
Ati väzut cä v-am adus-o? ;)

pitb ce mai sti de invitatiile pt vizionare film?
sa imi mai dai te rog lista sa mai vin si eu.
si daca se mai fac intruniri ,de asemenea.
nu stiu daca ati fost pe faza ,am fost la te vreu langa mine kanal d.dar nu am stat mult.vb
per sa mearga toul ok si bine.

irene marlyne monroe
04 Jan 2012, 21:25

gata am reusit si schimbat adresa de email de la profilul meu

irene marlyne monroe
06 Jan 2012, 14:35

gata am reusit si schimbat adresa de email de la profilul meu

forumul oare nu mai este ca la inceput?hmm.atunci erau discutii foarte aprinse si interesante.
acum ca am revenit ma gandeam sa mai scriu ce mi s-a mai intamplat.insa sper sa fie totul ok si bine.
am citit primele 50de pag sa vad ce s-a mai intamplat de-a lungul anilor si sa vad ce am mai uitat eu sau nu din cauza alimentelor.
insa am constat ca nu tot timpul spuneam si lucruri esentiale,ci mai mult de descarcari ale vietii mele persoanle ,un fel de jurnal,dar nu tocmai un jurnal propriu-zis in care sa vb deschis fara retineri,ci poate cu mici aluzi,subtilitati,sau printre randuri cum s-ar zice.
eu am si un jurnal personal ,am primit cadou mai demult o agenda mare de la cinemagia si am folosit-o pt jurnalul meu,acolo spuneam tot ce simteam si consideram.din pacate s-a terminat si nu cred ca am mai continuat.oricum mi-am asternut gandurile si acolo.
INSA SI AICI AU FOST TRECUTE ANUMITE EPISOADE DIN VIATA MEA REMARCABILE,IMP.
AS VREA SA MAI FAC O MARTURISIRE ,DAR POATE FI DOAR O ABERATIE:AM CONSTAT CA POT INFLUENTA VREMEA INVOLUNTAR SI NU NUMAI.DACA RAD SI SUNT FERICITA ,MA BUCUR FOARTE MULT ,RADIEZ DE FERICIRE ,-TIMPUL ESTE FRUMOS CU SOARE-,DACA PLANG SAU SUFAR FOARTE MULT PLOUA SAU ESTE UN IMPACT MAI NEGATIV,SUNT O FIRE UNEORI SI MAI VULCANICA.
ALTEORI SUNT MAI INTUITIVA,IMI MAI DAU FOARTE USOR SEAMA DE UNELE LUCRURI.
SI TOT ODATA,IMP ESTE SA MI SE FACA BINE SA MI SE DOREASCA BINE SI SA SE PRIMEASCA LA FEL.ALTFEL ESTE CRED IN MOD CONTRARIU.
ORICUM MI-AM MAI REVENIT,DACA INAINTE NU PREA MA SIMTEAM BINE CU SIGURANTA A FOST SI DE LA MICILE OTRAVURI ALIMENTARE SI NU NUMAI ,INSA AM MAI TINUT SI CURE DE DEZINTOXICARE ,ACUM FAC SI SPORT,AM ALERGAT PE BANDA SI O ORA CU VITEZE DE LA CELE MAI MICI PANA LA CELE MAI MARI MAXIME 16-18.INSA TOT MAI AM STARI SI SUNT IN FORMA IN FUNCTIE DE CE MAI MANANC SI SA FIE TOTUL OK SA NU MI SE MAI INTAMPLE NIMIC NEGATIV SI NICI SA NU MAI SUFAR.
.
SI CATELUL MEU AM VAZUT CA ARE INGERI PAZITORI SI ESTE MAI DEOSEBIT DREPT URMARE A SCAPAT DIN ACCIDENTUL RESPECTIV CU BINE.ATUNCI CAND IL CERTAM SAU II FACEAM CEVA RAU SI EU PATEAM CEVA NEPLACUT CA SI CUM A FI FOST ATENTIONATA.LA FEL ESTE SI CU MINE.
DE ACEA AM TOT INSISTAT SA IMI FIE BINE SI SA NU MI SE MAI INTAMPLE NIMIC RAU,SI SA NE FIE LA TOTI BINE.CRED C depindem unii de altii si trebuie sa fim uniti sa actionam bine fara intentii negative asupra mea in mod sigur. sa nu fie totul ca un bumerang si sa se reintoarca asupra celor care creeaza diversele prob.
NU VREAU SA SE SPECULEZE NIMIC DIN CE ZIC,POATE FI DOAR O ABERATIE SAU NU,INSA ,NU SUNT VINOVATA CU NIMIC,CEI CARE ACTIONEAZA NEGATIV ASUPRA MEA SUNT.INSA SA NU MAI FIE CAZUL SI SA ACTIONEZE IN MOD POZITIV.TOATE BUNE.

daca tot am scris de-a lungul timpurilor lucruri importante si mai putin ,macar am zis sa continui si sa mai astern aici gandurile mele si ceea ce imi mai dau eu seama,fie si daca sunt simple aberatii sau NU.
TOATE BUNE LA TOTI!

bremen1980
06 Jan 2012, 18:04
Las ca trecem noi si peste 2012

irene marlyne monroe
06 Jan 2012, 22:19
Las ca trecem noi si peste 2012

da sa trecem cu bine si sa traim mult si bine.
si nici sa nu ne mai chinuim,sa ne vina multi bani,sanatate fericire ,si ce ne dorim de bine.
si in primul rand sa aleaga oamenii sa nu mai imi faca nimic rau ci din contra sa imi fie si mie cat mai bine si sa ne fie.e foarte simplu.eu poate mai exagerez.
sper nici eu sa nu mai fiu singurica.am citit si si inainte eram ,dar acum gata.
am stat vreo 7ani aiurea sa astept vre-o persoana potrivita,crezand asta intr-un mod indirect.dar acum cred ca s-au facut 7 ani si daca nu a venit ,asta e trebuie sa imi gasesc si eu pe cineva potrivit ca trece timpul si nu mai vreau sa fiu singurica.plus ca daca imi place persoana ,sa fie lasata in pace sa ne putem vedea si fi impreuna fara probleme.ca si eu m-am saturat de toate cele.si sper ca atunci cand cuiva ii place de mine si mie de el sa nu ma trateze cu indiferenta ,sa nu ma racesc,sa fie cat mai mult timp langa si cu mine,sa ne simtim bine ,sa nu ma lase singurica,si sa lupte pt mine,sa nu lase sa se intervina nimic intre noi,si sa ma prefere pe mine si nu alte fete,sa imi acorde prioritate.iar daca ma vrea pe mine sa le ignore pe celelate fete.

dianne35
18 May 2012, 15:27
Ai mesaj privat Cristiana te rog raspunde mi e foarte urgent.merci

JohnnyAddams
05 Jun 2012, 20:03
Incercati la City Mall din Bucuresti zilele astea, se filmeaza "The Necessary Death of Charlie Countryman" cu Shia LaBeouf si Evan Rachel Wood. Au pus si rulota cu numele "Charlie" pe ea, personajul lui Shia. E produs de MediaPro.

irene marlyne monroe
06 Oct 2017, 08:24
:)

irene marlyne monroe
06 Oct 2017, 12:10
:)

victor_homescu
19 Oct 2017, 20:05
sunt de părere că acest thread ar trebui închis.