View Full Version : Vreau sa fiu actrita
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Pitbull
31 Oct 2007, 23:39
Normal cä-ti place, cä doar e creatia mea. :sleep:
stelu27
01 Nov 2007, 01:08
mai irene marlyne monroe ;)) trebuia sa te prefaci ca sunt banii tai :)) faceai o scena acolo k doar vrei actritza :D
StefanDo
01 Nov 2007, 09:02
irene, ai facut foarte bine, bag pariu ca faza era regizata de baiatu' lu' prigoana, te-a pus la incercare sa vada cat de corecta esti. Daca-i luai, ramaneai cu ei, da' altii nu mai pupai ;) Tine-o tot asa, fericiti cei... drepti, ca a lor e imparatia cerurilor ;)
SI CE SA VEZI A VENIT UN TINEREL ,I-A DAT NISTE BANI LA ASTA CU PORUMBII SAU A SCHIMBAT SI A PLECAT ,DAR APOI A CAZUT IN FATA MEA O GRAMADA DE BANI IN EURO LEGATI CU ELASTIC DINTRA FIN,UAH M-AM UITAT LA EI AM TRECUT pE LANGA EI DAR NU I-AM LUAT.uh dar inca imi este gandul la ei.uf nu stiu dar sunt debusolata,oare cum trebuia sa procedez?
Pai trebuia sa-i ridici si sa intrebi in stanga si dreapta al cui e teancu`. Eu asa as fi facut.
Imperios necesar ar fi fost sa se iveasca urmatoarea problema: sa zica mai multi ca lor le-a cazut; in acest caz, adevarul nu s-ar fi putut stabili si, in consecinta, conform legii nescrise: "ce se gaseste e al gasitorului", as fi ramas cu banii.
:sleep:
Pitbull
01 Nov 2007, 15:09
Deci, regulä:
NICIODATA NU MERGETI PE STRADA NEINSOTITI!
Sä aveti mereu cu voi un însotitor, si sä vä uitati atenti dupä trecätori cäscati care scapä teancuri de euros.
In clipa când vedeti un trecätor cäscat care scapä un teanc de euros, vä repeziti, îl luati, si strigati cât vä tine gura: "Care-ai scäpat teancu' de euros, dom'le?"
Pânä sä e dezmeticeascä trecätorul cäscat care-a scäpat teancul de euros si sä zicä "eu!", însotitorul dvs. va zice primul: "Ba eu!"
Deci, nu se va putea stabili poseorul.
Deci, ce-ati gäsit si n-ati furat, numai Dumnezeu v-a dat.
(S-ar putea ca si alti trecätorii sä zicä: "Ala io, äla io" (vezi mai sus), si atunci e si mai bine. Prezenta obligatorie a însotitorului va fi necesarä doar pentru orice eventualitate. Si nu fiti mârle, din teancul de euros, îi dati si lui de-un suc.)
L.E. - Si uite-asa, am deschis pagina 62 (SASEZECISIDOI) a celebrului V.S.F.A. imemagic!
Stati... :w00t: :shock: :o :happy: :) :D :lol:
Tocmai am fost genial! :happy:
Hai schimbäm numele revistei si siteului, în loc de "Cinemagia", (*)(*)(*)(*)(*) îi zicem "Imemagia"! :love::love::love::love::love:
Vreti? :)
StefanDo
01 Nov 2007, 15:48
ANUNT OFICIAL:
Incepand cu urmatorul urmator (apare pe 20), revista Cinemagia se va numi IMeMagia. In ea nu vor mai aparea Angelina Jolie, Nicole Kidman sau, Doamne fereste, Scarlett Johansson, ci Marlyne intrupata a doua oara, adicatelea IMM (fata, scoate si tu pozele alea cu tzatzele si posteriorul, ca noi deja am inceput sa paginam, si gaseste una bucata poza mare pentru coperta ;) ). In loc de cronici vom avea variante de scenarii in care sa apara actrita noastra fetis (IMM, ca sa fie clar) si vom introduce o rubrica de anunturi, "Se cauta regizor".
Domeniul imemagia.ro deja a fost achizitionat. Noul site va avea un design revolutionar format din mii de fotografii ale lui IMM, reduse la dimensiunea de un pixel si colate inteligent.
impresii la dacaaibanisivreisamafacifericitaokmercipupici@imem agia.ro
Pitbull
01 Nov 2007, 15:56
Yay!! :w00t:
Noul site va avea un design revolutionar format din mii d
e fotografii ale lui IMM, reduse la dimensiunea de un pixel si colate inteligent.
Asta-i contributia TA de geniu! :happy:
dacaaibanisivreisamafacifericitaokmersipupici@imem agia.ro
ATENTIE!
Mantra se ortografiazä "okmerCipupici", nu "mersi", cä nu suntem la piatä.
Corecteazä repede, cât mai e timp, pânä nu-ncepe sä ploaie cu e-mail-uri.
StefanDo
01 Nov 2007, 16:00
draga, eu scriu mersi si zombie, sa fie clar!
Dar fie! :P
Pitbull
01 Nov 2007, 16:04
Si EU scriu "mersi", dar aici e vorba de cum scrie comoara noasträ de IMeMeauä scumpä si dragä, nu zombiiiiile de noi!
ANUNT OFICIAL:
Incepand cu urmatorul urmator (apare pe 20), revista Cinemagia se va numi IMeMagia. In ea nu vor mai aparea Angelina Jolie, Nicole Kidman sau, Doamne fereste, Scarlett Johansson, ci Marlyne intrupata a doua oara, adicatelea IMM
Trebuie sa va reamintesc ca prima tentativa de acest fel a avut-o chiar protagonista noastra IMM care, la intalnirea cu forumistii din pub-ul 80`s, dupa ce si-a facut intrarea triumfala si s-a nimerit sa stea langa mine (eu n-o cunosteam pana la acea data), mi-a sugerat sa apara pe coperta Cinemagia; eu impresionata de la bun inceput - chiar de la aparitia artistei noastre, am ramas fara cuvinte la aceasta propunere, masca, bouche bee, interzisa etc etc - astfel incat nu am fost in stare sa-i dau vreun raspuns.
Dar iata ca timpul indreapta lucrurile si ca nimic din ce a ramas nerezolvat nu se perpetua astfel...
Supastar
01 Nov 2007, 20:27
draga, eu scriu mersi
Si EU scriu "mersi"
CAH !!! :sleep:
Pitbull
01 Nov 2007, 20:46
Asta ce hidrocarburä, sau carbohidrat, în mä-sa, e? :? Cä eu eram bioxid de clei la chimie. :((
Carmine Galante
01 Nov 2007, 21:19
mi-a sugerat sa apara pe coperta Cinemagia
E o idee. Sugerez sa-i puneti poza aia in tzatzele goale. Tzatza, sfarcu' vand bine.
Cazeemeer
01 Nov 2007, 22:53
daca
D-zeu a vrut sa imi dea bani caci chiar am nevoie mi va da intr-un mod mai uman fara a ma umili sau incerca.
As they say, "La barza chioara...".
irene marlyne monroe
02 Nov 2007, 20:38
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?adica facem totul si oficial in acte etc si asa va fi o forma de venit pt mine mai usor fara a ma obosi prea tare si deci sa imi fie bine sa merg mai departe sa imi termin si studiile si sa numai fie dificultati in nimic etc.
inca ceva intrebare se va folosi numai imaginea,poze,sau si continutul de pe forum?adica se poate sa fie intr-un mod atunci anonim,adica sa nu se stie ca eu cea din imagine vb toate cele care imi trece prin cap,gasiti voi o legatura ,o modalitate eficienta,
apoi eu propun asa in legatura cu continutul,sa postam enunturi optimiste ,solutii ideale de solutionare,si lucruri cum ne-am dori sa fie,sa ne ocupam si de persoane vulnerabile(cu probleme de orice natura,economice,sociale,umane,de sanatate,spirituale..s.m.d)si modalitati de solutionare,echilibrarea lor ceea ce denota o societate echilibrata fara probleme,civilizata,evolutie=oameni fara probleme.
caci societatea influenteaza omul si omul prin actiunile sale influenteaza societatea.asa ca o baza solida ,sustinere a persoanelor cu probleme vine in insasi ajutorul societatii,omenirii.aici as propune sistemul,statul bunastarii sociale ridicata asisgura satisfacerea tuturor nevoilor omenesti,dorinte,etc,prin o serie de modalitati,bani pt toata lumea care sa permita o bunastare economica onorabila ,asigurari medicale pt toata lumea,tratamente gartuite analize gratuite pt toat lumea,si tot ce este necesar pt a trai normal,fara a avea grija zilei de maine sau sa luptam pt existenta,caci asa ne epuizam valorile,si insasi importanta noastra pe acest pamant ceea ca suntem fiinte umane,unice irepetabile si deci d-zeu nea creat pt a evoluaa.altfel crea roboti si gata,dar nu aveau trairile noastre si putinta de a evolua etc.
si deci noi nu ne epuizam pt niste nevoi elementare/primare ci ne focalizam energia spre cele superioare de realizare,creatie,evolutie etc,ceea ce vine tot in folosul umanitatii.
bine se poate zice,pai daca vom avea totul asigurat,banii etc si tot ,oamenii nu vor mai muncii,dar este gresit insasi prin natura noastra suntem intr-o continua miscare,inovatie,progres,transformare etc.si deci ar vrea ceva mai mult,acel ceva mai mult insemnand evolutie,nou
asta e parerea mea,iar cei care intr-adevar au nevoie de sustinere,este foarte bine venita aceasta modalitate,pt ca ei nu vor fi nevoiti sa se chinuiasca sa traiasca,ci efectiv sa traiasca normal,ceea ce echilibreaza societatea,.este inadmisibil,ca o persoana de ex.bolnaviaora care nu are normalitatea de stare,energie ca a unui om normal sa se chinuiasca si sa munceasca pt a supravietuii,adica in loc sa se amenajeze,ingrijeasca ,sa munceasca pana se epuizeaza si moare?atunci la ce bun,doar ca te mai chinuiesti ceva timp,o perioada?NOP NUnu este posibil asa ceva trebuie sa fie modalitati de sustinere pt toate formele de afectiuni fie ele tratabile sua nu,dintre cele mai periculoase sau mai putin.
deci sustinundu-le este posibil chiar sa se refaca persoanele si sa isi continue viata etc.dar sa vina solutiile salvatoare,eficiente.
asta era parerea mea,viziunea mea,puteti sa veniti cu alte idei pro sau contra,sau altele mai bune ,iar cheia este cooperarea i in bine intre noi .comuniunea,solidaritatea,egalitatea,libertatea,fr aternitate-DRAGOSTEAetc.
asa ma mai si descarc si imipun in aplicare si masterul de management strategic si dezvoltare sociala.etc.
multumesc pt cuvintele si ideile voastre frumoase.
Pitbull
02 Nov 2007, 20:51
Oameni ne-am fäcut! :happy: :happy: :happy:
Bun, hai cä pânä-n 2009 mai e timp. Dupä ce reformäm Cinemagia, transformând-o în Imemagia, pasul urmätor: vizäm presedintia.
Ne înscriem ca partid politic si o sustinem pe Imeme la prezidentiale. Cä tot e trendy: Segolène, Cristina, Hillary - la noi, Imeme. Mergem la sigur.
I-Me-Me! Presedinta noasträ e!
I-Me-Me! Presedinta noasträ e!
Hai, everybadea!
irene marlyne monroe
02 Nov 2007, 21:03
:D sa fie toate bune si sa avem sanatate si vom mai vedea ceea ce se va mai intampla.oricum voi ati fost alaturi de mine si sunteti in toate momentele,m-am descarcat,nu stiu efectiv pt mine a contat si conteaza
Carmine Galante
02 Nov 2007, 21:12
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?
Se vorbeste foarte serios, cred ca o sa iei si ceva bani da te vrem cu tzatza goala, ca sa se bucure si okiul cinefil insetat de informatie filmica.
Pitbull
02 Nov 2007, 21:13
La loc comanda.
Päi m-am TAMPIT!
(Acu' sä vezi jubilatii dincolo, pe mocofan... Lasä, nu-i nimic, ce nu face omu' pentru patrie?)
Päi eu sunt MONARHIST!
Cum am putut s-o propun pe Imeme presedintä - mm?! :x
Bun, facem altfel.
Acus tre' sä vinä Collins acasä si-i e foame.
Deci, dupä ce-a postat ineptia prezidentialä de mai sus, m-am dus sä curät cartofii.
Si cum curätam eu cartofii, am cugetat si am pus tara la cale (la propriu!).
Deci, vine asa:
Eu am fost coleg de facultate cu Printul Radu, pe vremea când nu era print, ci student la actorie, si nu-l chema Hohenzollern-Veringen, ci Duda (da' nu era o dudä, era chiar un tip foarte OK, si am rämas amici). Vorbesc cu el, sä vorbeascä el cu celälalt print, Printul Nicolae, care cât are acuma, vreo douästrei de ani, nu? Cam asa ceva. Tocmai bun de însurätoare. Unchi-su, Printul Radu, o sä-i spunä: "Bäi Nicusor, fii atent, a zis Pitbull sä te însori cu Imeme!" Asa cä Printul Nicolae o sä se însoare cu Imeme, si Imeme ajunge Regina României!
Gata. Vedeti ce simplu a fost?
Imeme, pentru cä te-am aranjat asa de bine, mie-mi dai Pelesu', OK? OK, pupici, merci. :sleep: :happy:
Neuptolem
02 Nov 2007, 22:26
Acus tre' sä vinä Collins acasä si-i e foame.
Imeme, pentru cä te-am aranjat asa de bine, mie-mi dai Pelesu', OK? OK, pupici, merci.
What a family! HAPPY FAMILY! IMM + Pitbull + Collins! = MANY MANY MANY :love: :love: :love:
(bineinteles, IMM mama vitrega si hot, Collins-scenaristul de Cannes sau Oscar iar Pitbull e Pitbull, ce-s mai? Un fel de lup singuratic, un fel de El Chivo din Amores Perros :D )
Pitbull
02 Nov 2007, 22:37
Bäi, tu n-ai înteles nimic! :shock:
Ce pana mea sä caute Imeme la noi în familie, când ea va intra în FAMILIA REGALA? Va fi sotia Printului Nicolae, viitorul Rege, si Regina României!
Avem asa:
Regina Elisabeta (Carmen Sylva)
Regina Maria
Regina Elena
Regina Ana de Bourbon-Parma
Regina Imeme de Cinemagia-Forum
Plus, evident, Zizi Lambrino, Zizi Bostan, Lupeasca si Ursuleasca.
Deci, e clar, da? Sä nu mai avem discutii. :hmm:
Neuptolem
02 Nov 2007, 22:48
Bäi, tu n-ai înteles nimic!
Offf...poate...in timp ce pe voi vo zapashit Imemeu', pe mine m-o lasat fara glas si cu inima searbada, aceasta minunata faptura nimfspasmica: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=184892#184892
Pitbull
02 Nov 2007, 22:52
Casä de piaträ!
Imeme, dupä ce-ajungi reginä, voi îi cununati - tu si Nicu.
irene marlyne monroe
02 Nov 2007, 23:20
mai chiar ca ma zapaciti de tot asa ca faceti-ma sa inteleg si eu cum stau lucrurile
adica cam ce e in capul vostru
adica sa inteleg ca m-am nascut cu calitati deosebite pt a fi deosebita
sau
pur si simplu se poate face sa fiu deosebita,adica daca ma face cineva anume?
si care e faza cu printul sigur vom fi impreuna sau numai conteaza cu cine voi face pasul cel mare?
cat sa il mai astept pe printisor ? sigur va veni sau caut eu pe cineva?ca eu deja am nevoie de afectiune si de un suport in tot si de cineva alaturi etc.dar ramane de vazut,sa fie jumatatea mea
sti pib ca nu gandesti deloc rau?
Carmine Galante
02 Nov 2007, 23:21
adica sa inteleg ca m-am nascut cu calitati deosebite pt a fi deosebita
Mai incape indoiala? :shock:
irene marlyne monroe
02 Nov 2007, 23:26
:D mmm eu oricum ma cnsideram tot timpul speciala,dar poate nu exageram
eh poate si la nasterea mea a stralucit o stea,care va fi calauza mea,oare ce destin voi avea?
hai ca o dam in basme!macar sa imi fie bine si sa fiu fericita si voi la fel
Pitbull
02 Nov 2007, 23:31
Brätianu l-a adus pe tron pe Carol I.
Eu o voi aduce pe tron pe Imeme I.
Gata.
Simplu, nu?
Cazeemeer
03 Nov 2007, 00:54
Imemé I. Apoi romanizam numele ca "Irina de Romania". Si poate sa publice poezii/extrase de pe forum/poze cu ea insasi topless sub pseudonimul "Marlyne".
Ma tem insa ca implicarea in idila dintre Neuptolem si Yags sa nu dauneze imaginii casei regale, ca dup-aia trebuie exilata la Neuwied, sau cine-stie-unde.
Proletar
03 Nov 2007, 10:50
:)
imeme ma duce cu gandul la intreprinderi mici si mijlocii...
dar si la meme stoica...
Pitbull
03 Nov 2007, 13:44
imeme ma duce cu gandul la intreprinderi mici si mijlocii...
Pe toti ne-a dus acolo... în câte un moment sau altul.
Pe toti ne-a dus...
Pe toti...
L.E. Oh... Ancor ün paj... ün nuvel paj... la soasantroaziem...
Pitbull
11 Nov 2007, 23:42
Voteazä P.D. pentru P.E.!
Voteazä DA la uninominal!!
Voteaza I.M.M. - Irina Marilyn!!!
http://www.vdttinar.ro/index/browse/first/42
Proletar
11 Nov 2007, 23:54
Voteazä P.D. pentru P.E.!
Voteazä DA la uninominal!!
Voteaza I.M.M. - Irina Marilyn!!!
http://www.vdttinar.ro/index/browse/first/42
Hopa! :w00t:
Proletar
11 Nov 2007, 23:55
A inceput campania hormonala!
Chiar asa pe fata domnu' Pitbull ?
Ma astept sa sara peneleii si pesedeii imediat la gatu' matale...
Dar totusi pozele care apar pe linku' ala o infatiseaza oare pe adevarata IMM sau este doar o diversiune? Sau ....
Pitbull
12 Nov 2007, 10:38
O, domnu' Cornel, dar încä nu erai matale cinemagician, az-primävar' când suptsemnatul, împreunä cu Bagheera, Airlight si alti confrati, cumbäteam p-aciia pentru referendumul din 19 mai (topicul mai e si-acum, la Cafenea, pe-o paginä mai încolo). Deci, nu-i nici un secret - domnu' Pitbull merge-ntotdeauna pe fatä, nu cu sosele, cu momele.
Cât despre pozele Imemegistice, EA este, si nu alta - cäci nici Imemeul nostru nu umblä cu diversiuni. Votati cu încredere!
Supastar
12 Nov 2007, 20:47
[b]Voteazä P.D. pentru P.E.!
de ce sa votez pd pt pe?
what's so special about them?
te rog, spune-mi si mie 5 persoane din partea superioara a listei lor pe care le recomanda CV-ul sa ia decizii la nivel european! cu tot cu scurte explicatii.
irene marlyne monroe
12 Nov 2007, 21:33
salutare,deci sa nu ma confundati cu nimeni sunteti inteligenti si votati la irina marilyn http://www.vdttinar.ro/index/userdetail/iduser/1423 mai cautati prin paginile celelalte
as vrea sa depasesc 2000 de voturi caci avea deja una 1666 si mai sunt vreo doua zile asa ca spor la treaba .pt a avea eu sansa sa castig..
irene marlyne monroe
12 Nov 2007, 21:39
votati-ma de mai multe ori ca se poate daca iesiti din pagina si reintrati deci cat mai multe voturi inseamna sanse pt mine
Respect alegerea dvs. stimate domn Pitbull in ceea ce priveste pasiunea pentru diriginte si clasa lui portocalie, dar eu unul (nu stiu altii cum sunt) nu vad rostul unor dezbateri politice pe un forum de cinematografie.
Desigur ca niste incurajari pentru a merge la vot nu ar strica, tinand cont ca se estimeaza un absenteism periculos. Dar sa nu ne speriem prea tare, ca nici fratii nostri (din UE) polonezi si unguri nu s-au ingramadit la urne cand au ales parlamentarii care sa-i reprezinte in Parlamentul European.
as vrea sa depasesc 2000 de voturi caci avea deja una 1666 si mai sunt vreo doua zile asa ca spor la treaba .pt a avea eu sansa sa castig..
dar tu ai doar 256 voturi si un rating de 1,9 ... asa ca sper sa gasesti (undeva) macar o urma de realism
irene marlyne monroe
13 Nov 2007, 08:43
mai exista o solutie!
am observat ca daca se intra se voteaza se iese din acea pagina apoi din nou se intra si se poate vota,deci puteti vota de mai multe ori.
Proletar
13 Nov 2007, 08:51
mai exista o solutie!
am observat ca daca se intra se voteaza se iese din acea pagina apoi din nou se intra si se poate vota,deci puteti vota de mai multe ori.
adica ne instigi la frauda electorala. :x
iaca pe cine sustine musiu Pitbull! 8)
Supastar
13 Nov 2007, 09:20
mai exista o solutie!
?
pai, atunci de ce nu stai tu toata ziua la computer si te votezi singura?
Pitbull
13 Nov 2007, 12:37
Si-atunci, aici în topic cine ne-ar mai scrie nouä?
Nu, nu - e foarte cu cap gânditä treaba! Noi votäm, ea ne scrie, si toatä lumea câstigä.
(Deci, nu e fraudä - cä la fraudä, cineva musai pierde.)
Supastar
13 Nov 2007, 12:41
hai, herr pitbull, nu te fa ca ploua: raspunde-mi si mie:
[b]Voteazä P.D. pentru P.E.!
de ce sa votez pd pt pe?
what's so special about them?
te rog, spune-mi si mie 5 persoane din partea superioara a listei lor pe care le recomanda CV-ul sa ia decizii la nivel european! cu tot cu scurte explicatii.
Pitbull
13 Nov 2007, 14:21
Nu mä fac, bre, cä plouä, mi-au luat ochii mesajele on-topic.
Räspunsul: pe moment, n-am timp sä-i iau la puricat, si nici nu mi-e strict necesar. In faza asta, ai nostri nu vor aduce nici un big change acolo - e de-abia începutul, acomodarea, etc. In schimb, rämâne acut imperativul intern: europenele astea vor stabiliza trendul pentru legislativele noastre din 2008; iar acolo, orice observator lucid vede cä P.D.-ul si P.L.D.-ul sunt cele mai mici dintre rele. Evident, de alde P.S.D., P.R.M., P.C. si P.N.G. n-avem ce vorbi. Singurul discutabil ar fi P.N.L.-ul - dar dupä ce-a fäcut în legislatura asta, e clar c-are nevoie de o vacantä binemeritatä, sä-si mazileascä Cälinii, Crinii, Oltenii, etc., sä-si asume pulpa, sä, sä, sä... Pentru o analizä mai en detail a conjuncturii politice, vezi topicul "I'll be back", de la Cafenea (fondul problemei a rämas întru totul actual; îl gäsesti pe paginile mai de din colo).
DAR, în principiu, ai dreptate: e cu atât mai bine, mai onest si mai responsabil, ca oricine încä nu e pe deplin lämurit, sau extrem de scrupulos, si are si timp cu carul, sä le pritoceascä C.V.-urile. Asa fäceam si eu, prin 1990-92, când majoritatea (atât oameni politici, cât si partide) erau niste ilustri necunoscuti, sau în orice caz foarte controversati, si cu toti de-abia învätam sä ne orientäm.
irene marlyne monroe
13 Nov 2007, 14:43
mai exista o solutie!
adica ne instigi la frauda electorala. :x
iaca pe cine sustine musiu Pitbull! 8)
mai salut pai uite cum sta treaba nu cred ca conteaza cum ai voturile ci sa le ai,adica cine e cel mai buna adica are cele mai multe voturi inseamna ca este si inteligent ,asa ca eu o trec la modalitate inteligenta de a vota,daca eu mi-am dat seama si nu si altcineva ce mai conteaza?
apoi eu m-as vota si singura dar cam toata ziua am avut de umblat si acum sunt la master la cursuri asa ca pana diseara la ora 21 nu pot vota decat acum pana intru la curs.
iar apoi tot stati pe net si daca nu aveti ceva mai imp de facut contemplati pozelel cu mine si ma votati.
eu va scriu iar voi votati amuzant nu?
ok ramane de vazut cu voturile vreau sa fiu eu cea selactata,ca decizia o ia ei tinand cont si bineinteles si de voturi dar si mai ales parerea lor persoanale.ok hai ca mai bag cateva voturi pupici merci.
Pitbull
13 Nov 2007, 15:20
Imeme, n-ai bägat destule - mai bagä! Ce putin juma' de kil.
Hai, cä disearä poate vin si eu cu-o pungä de-aia de 50 de bani, de la tarabä - plinä.
OK pupici merci.
off
Din pacate argumentele lui Pitbull in favoarea PD-ului suna asa: "ai mei sunt mai destepti, cinstiti si frumosi decat ai tai"
Atunci cand nu esti suficient de documentat si nu ai toate argumentele la tine, efectul de a sustine pe cineva sau ceva (aici PD pt PE) se transforma intr-un balon de sapun si chiar devine un demers negativ.
on
Eu in locul lui IMM m-as ocupa mai mult de master decat de prostelile astea adolescentine.
Pitbull
14 Nov 2007, 12:47
off
Nope.
"Ai mei sunt cei mai prosti - si morti, pe deasupra." (P.N.T.C.D.; ce sä fac, ästa-i adevärul).
Pe vremea când exista Alianta D.A., eram (evident!), mai apropiat de P.N.L. (chiar mi-era ciudä cä fuseserä nevoiti sä se alieze cu P.D. - mläditä desprinsä din vechiul F.S.N.). Deci n-am rämas cu "ai mei", ci cu cei care (spre surprinderea si dezamägirea mea) au rämas mai apropiati de programul pentru care votasem în 2004. "Ai mei" s-au dat cu P.S.D.-ul si legalizeazä coruptia si hotia. Pe scurt: "Ai mei sunt cei mai räi - si hoti, pe deasupra."
(Cum spuneam: argumentele sunt expuse pe larg în topicul "I'll be back" din Cafenea. Doar n-o sä le repet si aici.)
on
Las-cä se descurcä ea. ;)
irene marlyne monroe
15 Nov 2007, 21:33
salut am vazut ca castigatoarea se va afla pe 1 decembrie/asa ca mai este timp de votat.si apoi pe 3 decembrie va fi ziua mea asa ca ar fi un cadou minunat sa castig.votati-ma voi eu singura parca nu imi vine .e mai frumos impreuna ,adica te simti mai bine stiind ca esti apreciata ,iubita adica votata,decat sa imi provoc singura toate aceste stari care nu pot fi la fel :D deci merci pupici si continuati votingul :P
http://www.vdttinar.ro/index/userdetail/iduser/1423
Neuptolem
15 Nov 2007, 22:09
Eu nu stiu ce te stresezi atat. Nu ai reusit pana acum sa joci intr-un scurt metraj? Ai aici o echipa de filmmakeri. (Brad Pitt m-a invatat sa fiu direct ;) ).
Sau te duci la Playboy cu trupul asta al tau (iti dau 8 tinand cont ca Charlize Theron merita 10, eu zic ca e o nota buna), faci pictoriale nud cat cuprinde + un curs de actorie de 1 an platit din salariul de animatoare si s-a rezolvat cu "Vreau sa fiu actrita!", cu happy end! :happy:
Bineinteles ca ar mai fi si varianta citirii unui alt mesaj marca Neuptolem pe la pagina 100... :shock:
thequietsurfer
15 Nov 2007, 22:50
Poti sa te faci actrita prin Thailanda pe scena vietii(caci "the world is a stage")
si e loc pt toata lumea. Am votat pe altcineva. Nu te supara. O sa mai ai oportunitati de cucerire a celebritatii.
Iti recomand sa joci intr-un film animat. Gasesti tu un rol(gagica lu tom sau a lu jerry, fetita powerpuff cu sex-appeal sau altceva proiectat dupa chipul si asemanarea ta).
irene marlyne monroe
20 Nov 2007, 23:16
salutare salutare ia sa va zic o faza tare.
ar fi vorba de o plecare
astept vcariante cine e pt cine e contra.
deci
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.
eu nu stiu cum si ce sa fac practic aici o duc cam rau pe azi pe maine ,nu ma simt nici bine,nici tratament nu am facut inca ca de in romania asa-i in romania.deci si cu bani o duc cam prost.doar ca mamai duc la master singurul lucru care ma mai incanta.mi-e mi-ar fi placut sa stau in tara si sa am un job bun super bun sa nu imi lipseasca nimic sa imi revin sa am sanatate si eventual dupa astea toate sa merg si in vacante pe oriunde vreau eu dar sa imi permit.
acum nu stiu ce sa zic,poate e ok si sa plec am vazut niste imagini superbe despre dubai dar as vrea sa am si certitudinea ca imi va fi bine,ca totul se va intampla in asa fel incat sa fie bine,eventual daca nu ma simt bine sa ma trateze spitalul respectiv sau altul mai bun
si sigur sa pot sa ma intorc inapoi in romania cand doresc eu,adica oricand si la orice ora daca eu voi vrea.
deci voi ce credeti?
nu mai pun ca la cat sunt de sensibila nu stiu daca voi face fata frigului de afara ,iar sa imi petrec aceasta perioada in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
as vrea sa stiu cum ar fi cel mai bine.ook astept cat mai repede variante sau pareri.pupici merci.
Ce nu ar face omul pentru bani....
Vad totusi o oarecare bruma de optimism in ceea ce priveste acel master pe care il urmezi.
De ce nu crezi ca dupa terminarea studiilor vei gasi o slujba bine platita si onorabila?
Sau vrei sa devii un accesoriu avid de fosnetul banilor?
Pitbull
21 Nov 2007, 09:18
64 - And the Imeme Saga goes on!
gionloc
21 Nov 2007, 09:54
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.
in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
perfect! chirurg, dubai, soare... super. eu zic sa mergi. in afara de un rinichi si o parte din ficat, pe care le-ai pierde in favoarea chirurgului pentru niscaiva transplant ilegal de organe, totu tre sa fie fain. e un paradis, cum spui... soare, cald... hoteluri de stele cite degete nu ai la o mina... doar ca hotelurile unde iti asigura chirurgu sederea s-ar putea sa fie cu zabrele, spirt si seringi.... ce naiba, nu ai vazut Sympathy for Mr. Vengeance?
Pitbull
21 Nov 2007, 10:08
e un paradis, cum spui... soare, cald...
Verdeatä... Gîrneatä...
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:09
mai ma cam speriati,ori nu vad eu realiatea?
dar daca asa ar fi mai bine?poate am un destin mai plin sa calatoresc.
si apoi fiind spital acolo poate nu as pierde din rinichi/ficat ci dincontra mi l-ar reface/trata daca este cazul,in romania se tot lalalie pana sa se faca ceva cat mai rapid pt un bolnav.
deci?
deci aici sunt singurica da?ce fac stau singura de sarbatori,sau fac cu tata?nu merge,/daca nu ma simt bine,cefac astept asa aiurea pana sa se faca ceva daca se mai poate face,si deci paractic trebuie sa fie o iesire din aceasta perioada.
acolo de ex e frumos si bine,pot sa am parte de tot ce se poate poate,fiind si un spital as putea fi tratata deci mai usor daca e cazul,si cum este dubai centrul financiar,adica cred ca este ca un fel de america,probabil au si tehnologie ridicata,adica au tratamente ultramoderne.siar fi o sansa pt mine.
pe de alta parte nu as fi singurica de sarbatori ba chiar intr-un paradis terestru,anul asta nu mi-am facut nici o vacanta in afara de a merge la ai mei,nici in america nimic.
acolo e cald si bine ,iar aici ar trebui sa infrunt frigul si am devenit foarte sensibila.
ATAT AS VREA SA MA INTORC CAND VREAU EU ,ADICA VREAU SA MA SI INTORC IN TARA NU VREAU SA RAMAN ACOLO SI DECI AS VREA SA AM O CERTITUDINE CA VA FI TOTUL OK SI CA MA POT INTOARCE CAND VREAU.
OARE CUM AS PUTEA SA PROCEDEZ SA FAC ACEST LUCRU?
POATE oricum trebuie sa mai vorbesc cu omul ,doar mi-a trimis un email,eu iam raspuns sa vad ce mai zice etc.
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:15
Ce nu ar face omul pentru bani....
Vad totusi o oarecare bruma de optimism in ceea ce priveste acel master pe care il urmezi.
De ce nu crezi ca dupa terminarea studiilor vei gasi o slujba bine platita si onorabila?
Sau vrei sa devii un accesoriu avid de fosnetul banilor?
ai dreptate,dar este nevoie sa si pot,sa fiu sanatoasa etc,pana acum cate nu am facut?
am o casa am avut o masina plus altele ,deci s-a putut,acum a mai intervenit si o problemuta si trebuie sa ies din impas adica sa o rezolv pt a-mi reveni la normal pt a imi merge si mai bine.
si ma gandeam ca poate fi o noua sansa pt mine aceasta plecare,masterul daca e cazul ,poate l-as putea intrerupe pe motiv de plecare ,sanatate etc.si as continua cand m-as intoarce,.am mai avut eu un an inghetat la facultate s deci m-am intors si mi-a mers toate.acum cum ziceam am nevoie de putina sustinere ,un colac de salvare sa nu ma inec adica sa imi ies din aceasta perioada.
daca mi s-ar oferi aceasta sansa aici cu atat mai bine,as pleca in in afara doar in vacanta cand doresc eu,cat doresc ,si unde vreau etc.ar fi minunat/.
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:16
e un paradis, cum spui... soare, cald...
Verdeatä... Gîrneatä...
tu ce crezi pitb?poate esti mai intelept!
cum crezi ca e mai bine?
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:22
in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
perfect! chirurg, dubai, soare... super. eu zic sa mergi. in afara de un rinichi si o parte din ficat, pe care le-ai pierde in favoarea chirurgului pentru niscaiva transplant ilegal de organe, totu tre sa fie fain. e un paradis, cum spui... soare, cald... hoteluri de stele cite degete nu ai la o mina... doar ca hotelurile unde iti asigura chirurgu sederea s-ar putea sa fie cu zabrele, spirt si seringi.... ce naiba, nu ai vazut Sympathy for Mr. Vengeance?
ai mai de ce vezi lucrurile asa de salbatic?
pai oricum nu crezi ca in romania imi mananc ficatul cu supararile astea,cu faptul ca spitalul iti ofera ingrijire daca ai bani,ca pt a astepta pt un tratament trebuie sa treaca cu lunile ,
deci ce as avea de pierdut?
din contra poate ar fi o sansa pt mine acolo ,pt sanatatea mea,si daca e cazul sa imi si refaca sanatatea,adica ei eventual transplanturi mie,sau tratamente eficiente de ultima generatie.
aici cine sa aiba grija de mine?acolo poate lucrand sau cunoscandul ma va avea el ca pacienta,deci?
eu poate vad lucrurile in roz.
oricum astept mai multe raspunsuri din partea lui sau a voastra a tuturora sa imi dau serama cum e mai bine.ok pupici
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:28
imi spuneti si mie unde este festivalul de fim dakino?
adica unde mai exact?
poate as vrea sa merg si eu.pupici.
Pitbull
21 Nov 2007, 12:31
Pui.
Tu chiar crezi cä nenea äla doftoru' ti-ar trimite serios bani, si ti-ar aranja cu viza, si cu tot, doar asa, pe ochi frumosi si-un e-mail cu ok pupici merci?
Hai sä nu fim copii.
Eu zic asa:
Nu te duci la el, pânä nu-l cunosti mai bine, iar asta îneamnä: INVITA-L PE EL IN ROMANIA PENTRU UN SEJUR, si du-l la Muzeul Satului, la Lacul Morii, cu barca-n Cismigiu, la tine-acasä acolo la Horezu, la Polovragi, la Tismana, la Pestera Muierii... La ansamblul lui Brâncusi din Tg. Jiu (când nu-i nici o päscätoare de gazon pe-acolo, de-aia cu ochelari verzi la ochi, cum le pun grecii vacilor când se usucä iarba, ca sä creadä cä-i tot verde), la Caracal, sä vadä la monument obada carului cu prosti care s-a rästurnat acolo... si câte minuni mai sunt de väzut prin frumoasa noasträ patrie...
Si abia DUPRE ASTA, te duci si tu la el în Dubai!
Nu de alta, da' duba-i greu de deschis, dupä ce te-a încuiat în ea pe din afarä.
Sau, vorba lui Shakespeare: "Dubai or not Dubai"
irene marlyne monroe
21 Nov 2007, 12:57
mai pitb,ceea ce zici tu oate fi ceva tipic ca la carte,dar indiferent cat ai sta cu o persoana sigur tot nu ai ajunge sa o cunoasti si apoi este vorba de timp.
este ca un fel de lalalaia prelungita,adica sa ma stresez sa ii fac lui un sejur in romania ,cand eu am inceput sa am grija zilei de maine si sa nu ma simt bine,ar insemna sa imi consum bateriile asa aiurea.
poate mai sunt si oameni minunati,poate pur si simplu vrea sa lucrez acolo sau ii plac si vrea sa ma si cunoasca habar nu am.
dar ia mai bine gasiti-mi modalitati de a ma intoarce in cazul in care as merge.adica pot sa plec pe o perioada anume,si sa fac o declaratie la ambasada pt a sta o periaoda si sa o prelungesc daca vreau eu si eventual,daca nu ma intorc sa ma caute,adica nu stiu ceva gen asa,adica sa am o certitudine.etc.
apoi u stiu va trebui sa mai vorbesc cu el sa imi mai dau seama de ce si cum .
da daca ar fi o sansa pt mine si sanatatea mea?eu am inceput sa am probl de sanatate nu intelegeti.eu as vrea sa imi fie bine aici,dar trebuie sa mai lucreze romani la atitudine,in sensul ca omul este prioritatea a tot si sanatatea sa etc,adica sa se fac tot posibilul sa fi salvat,tratat,nu ignorat si lasat sa astepti pt un tratament.
ci imediat cum ceva nu e ok sa se actioneze pt reabilitare.
sa fie tehnologie ultramoderna,pt a face analize mult mai competente nu sa te tina cu lunile pt a-ti da niste rezultate,timp in care se poate complica.
deci trebuie sa fie sustinere pe toate planurile,doctorii asistentele si tot sa fie mai subiectivi sa le pese de sanatatea ta fara a fi indiferenti.
sa fie sustinere si materiala,in cazul in care esti bolnavior nu mai ai aceasi capacitate de munca ca un santos si deci trebuie sa fie o sustinere materiala eficienta de a trai onorabil sa iti platesti facuri si tot si sa iti ramana si pt tine-ca un salariu mediu sau la fel de european.
sa fie asigurati toti oamenii indiferent daca se lucreaza sau nu,ca atunci cand esti bolnav nu preea mai poti lucra iar cand nu lucrezi numai ai nici bani de supravietuire,nu e suficient ca iti este apasator problema de sanatate sa mai vina si cele ale vietii?
iar absolventi nu au asigurare medicala cateva luni 2 luni pana la un eventual somaj,apoi beneficiaza in continuare de asig.medicala daca sunt studenti in continuare dar numai pana la varsta de 26 de ani.sdi apoi din nou raman fara asigurare eventual trebuie sa o plateasca singuri.
pai daca nu mai lucrezi de unde bani sa mai platesti si alte facturi de asigurare medicala?
deci trebuie schimbat sistemul msa se faca ceva cat mai in timp util.
asta ziceam poate plecarea mea este o sansa pt mine.
sigur ca este riscant dar ce as avea de pierdut daca in romania functioneaza totul asa de greu. etc
dar cine vrea sa plece daca nu este nevoit?
toate valorile romanesti pleaca in afara pt a le fi mai bine,aici nu suntem apreciati prea mult sau sa se aive grija de noi.asta este problema.sigur ca multi se reintorc in tara,sau nu.dar apoi iar se lovesc de acest impediment al romaniei modul de a fi.facandule viata grea la acomodare.unde este civilizatie este si respect apreciere.sigur ca si noi avem parti bune.
noi suntem uneori si mai caldurosi,iar ce mai este tara noastra ,tara in care te-ainascut etc
deci?
va mai astept si cu alte opinii.
Pitbull
21 Nov 2007, 13:07
Dakino e la Muzeul de Artä, intrarea principalä (de pe Stirbei Vodä), etaj I, sala Auditorium, toatä säptämâna asta, proiectii la 10:30 si 14:30.
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 05:22
mai nu pot sa dorm ca nu stiu cum e mai bine sa fac dar cred ca cum gandesc eu mai pozitiv e cel mai bine.si poate este nevoie de o alta calatorie,unalt univers de cultura etc poate si astai rolul meu sa interactionez cu toate lumiile tarii,nu zau pana acum am avut tangente cu roman,tigan,albanez(in italia cand eram la pubul/restaurant era pe acolo si sicilieni si albanezi etc,dar doar am interactinat vorbind nimic mai mult sio tot m-a ajutat sa imi dau seama de ei.)cred toate natiile .ok
iar acum nu prea am o alta alternativa mai buna sau sper sa fie aici in romania ori sa fie totul ok unde ma voi duce si sa imi mearga bine sa fiu fericita si sa ma pot inroarce in romania de cateori vreau si aici eventual sa stau.
pe de alta parte gandind si mai frumos,la cat sunt mulsulmanii de fanaticii si eu de deosebita parca vad ca ma respecta,venereaza ca o zeitate etc si avand grija ca un ou de mine,si mi-ar respecta vorba etc,cuvantul.mai sti exista si o astfel de varianta abstracta posibiula.orice este posibil.
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 05:36
sau hai sa vedeti si altceva mai interesant.(mie imi vine un curs pe email despre afaceri /banii etc si ia sa vedeti ceva ce suna foarte interesant si la momentul potrivit.
Curs de afaceri online
Lectia 4: Ce vrei sa fii, sclavul banilor sau stapanul banilor ?
Ti-e teama ca nu stii ce se afla dincolo de padure ? Te anima insa curiozitatea ? Indrazneste !
Se stie insa ca putini oameni au talent de intreprinzator si curajul de a risca la scara mare.Tocmai din aceasta cauza, a fost creat un alt tip de afacere : FRANCIZA . De exemplu, daca vrei sa deschizi un restaurant McDonalds, in sistem franciza , faci rost de foarte multi bani ( circa 1 milion de dolari ) si preiei de la compania- mama o afacere la cheie , gata testata si care se stie ca functioneaza excelent. Tu nu trebuie sa mai inovezi nimic, doar vei copia un sistem probat si il aplici. Cumperi o afacere gata creata si castigi bani cu ea.
Problema la franciza clasica este costul. Putini oameni isi permit sa investeasca sumele colosale necesare pentru a prelua o astfel de afacere. Din acest motiv, a fost creat urmatorul tip de franciza, numit FRANCIZA ALTERNATIVA sau FRANCIZA CELOR MULTI.
Franciza alternativa este cel mai simplu, cel mai eficient si cel mai accesibil tip de afacere. Orice om poate incepe o afacere in franciza alternativa, datorita celor doua mari avantaje :
1. investitia este foarte mica ( chiar si un somer foarte ambitios isi permite sa investeasca intr-o franciza alternativa )
2. sistemul este foarte usor de aplicat : nu conteaza varsta, studiile sau pregatirea profesionala.
Poate o sa intrebi : daca franciza alternativa este asa de simpla, de ce nu o aplica toti oamenii ?
Intrebarea este foarte buna, iar raspunsul este foarte simplu : pentru ca nu toti oamenii au si DORINTA de a deveni proprii lor stapani. Asta e realitatea : multi oameni se plang de nevoia de bani, dar nu fac nimic pentru a schimba ceva. Prefera sa se multumeasca toata viata cu un simplu castig de la stat, patron sau clienti.
Dar daca tu nu vrei sa ramai pentru toata viata un SAS ( Sclav Al Serviciului ), citeste cu mare atentie lectia urmatoare. Vei afla informatii trasnet despre cum se misca banii. Vei invata, de fapt, ABC-ul financiar. Fara sa cunosti acest ABC, vei fi toata viata un sclav al banilor si vei avea mereu probleme financiare.
Insusindu-ti ABC-ul financiar, vei deveni insa stapanul banilor. Vei ajunge sa controlezi tu puterea banilor, si nu banii te vor controla pe tine. Vei invata cum sa devii liber financiar.
In lectia 5 vei invata ceva ce te va soca :
Tu vrei sa castigi mai multi bani dar, de fapt , te inconjoara chiar ACUM "ceva " care iti scoate mereu banii din buzunar ! Cine este acest " ceva " ? O sa afli in lectia 5 !
Episodul 4
Daca esti atent
atunci cand e vorba de secret,
de puterea mintii noastre
si de puterea intentiilor noastre
in viata de fiecare zi,
iti vei da seama ca
secretul este omniprezent.
Tot ceea ce trebuie sa faci
este sa deschizi ochii si sa privesti cu atentie.
Ai dovada existentei Legii atractiei in societate
atunci cand vezi ca cel care vorbeste
cel mai mult de boala, o si are.
Cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult
despre prosperitate o si are.
Legea atractiei este evidenta
oriunde in jurul tau,
daca intelegi despre ce este vorba.
Tu esti un magnet
care atrage ganduri, oameni,
intamplari si moduri de viata.
Intr-adevar, tot ceea ce aduci in existenta ta
ti se intampla din cauza
puternicei Legi a atractiei.
Nu vorbesc aici
despre simple iluzii
sau fantezii nebunesti.
Vorbesc din perspectiva unei intelegeri mai adanci,
a unei intelegeri fundamentale.
Fizica cuantica incepe sa vorbeasca
despre aceasta descoperire.
Ea afirma ca nu poti avea un univers
fara a intra in el cu mintea.
Ca mintea modeleaza de fapt
lucrul perceput.
Chiar daca nu intelegi acest lucru,
asta nu inseamna ca trebuie sa-l respingi.
Nu intelegi cu adevarat electricitatea.
Chiar daca nu o intelegi,
nu inseamna ca nu te bucuri
de avantajele ei.
Stii cum functioneaza?
Eu nu stiu.
Dar stiu urmatorul lucru:
ca poti gati cuiva cina cu ajutorul ei
si ca il poti praji chiar si pe acel cineva.
Cand incep sa inteleaga marele secret,
oamenii se ingrozesc de toate gandurile negative
pe care le au.
Ei trebuie sa fie constienti de doua lucruri:
Unu: s-a dovedit stiintific ca un gand pozitiv
este de sute de ori mai puternic
decat un gand negativ,
asa incat lucrurile sunt clare de la inceput.
Traiesti intr-o realitate in care
timpul se manifesta prin intermediul unui tampon.
Acel lucru este in avantajul tau.
Nu cred ca ai vrea sa traiesti
intr-un mediu in care
gandurile tale sa aiba efect imediat.
Dovada ca ele se manifesta
vine abia dupa o vreme si asta e bine.
Asa incat ai posibilitatea
sa devii constient de gadurile tale.
Dispunand de timpul necesar
pentru a-ti alege gandurile cu grija,
bucura-te de aceasta activitate,
pentru ca tu esti capodopera propriei tale vieti.
Esti Michelangelo-ul propriei tale existente,
iar David-ul pe care il sculptezi esti chiar tu.
Conducatorii din trecut
care cunoasteau acest secret
voiau sa tina puterea numai pentru ei,
sa nu o imparta.
Asa ca tineau oamenii in ignoranta
cu privire la Secret.
Oamenii mergeau la lucru, isi faceau treaba
si se intorceau acasa.
Lucrau ca la o banda rulanta
si nu aveau nici o putere,
pentru ca Secretul era tinut ascuns
de cateva persoane.
- va urma -
Pentru afacerea ta online cu potential urias,
Claudiu Neacsu
SUPER NU?FOARTE INTERESANT SI CAM ASA ESTE SA STITI.CUM VA ZICEAM SI EU IN VIATA DACA NU RISTI /INCERCI SA TRAGI LOTUL NU AI DE UNDE SA STI CA E CASTIGATOR ADICA SA CASTIGI SA ITI FIE MAI BINE SI DECI ORI STAGNEZI ,COBORI IN JOS ORI SAU TE MENTI ASA PE O LINIE DE PLUTIRE FARA A VREA NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN.
BAI CRED CA MA BATE GANDUL SA PLEC,CEMAI DAR SA VAD CUM II EXPLIC OMULUI CA PE LANGA VISA,BILET HOTEL TREBUIE SA IMI TRIMITA SI NISTE BANI SA AM DE BUZUNAR ADICA SA PLEC SI EU IN SIGURANTA CU CEVA IN PORTOFEL PT ORICE EVENTUALITATE.SI APOI RAMANE DE VAZUT DACA STAU O SAPTAMANA SAU MAI MULT SA SI LUCREZ DACA VOI PUTEA.ETC,MI-AR PLACEA SA IMI FACA TOATE ANALIZELE ACOLO LA SPITAL SI EVENTUAL SA MA TRATEZE ULTRAMODERN DACA VA FI CAZUL.SIGUR VA FI TOTUL BINE./
musetell
23 Nov 2007, 05:54
mai irene, sfatul meu este sa iti doresti sa reusesti prin forte proprii, adica sa fii suficient de ambitioasa incat sa nu trebuiasca sa depinzi financiar de cineva sau de ceva anume.
tii minte si cand ne-am intalnit ca ti-am spus sa-ti cauti un serviciu? nu conteaza daca nu este indeajuns de satisfacator de la inceput, important este sa ai de unde pleca si mai ales un punct de la care sa evoluezi.
tu faci cum crezi dar nu mi se pare o solutie plecarea. cu tratamentul acesta eu nu te-am inteles niciodata.
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 06:31
pai nu ai de unde sa intelegi daca nu citesti mai atenta.
nu ti-am zis ca eu sunt preocupata de sanatatea mea?
crezi ca nu lucram pana acum?
pana acum am terminat si o facultate,studenta fiind mi-au trecut banii prin mana sa sti,asa cum eram eu naiva,copila pura etc dar au fost toate bune.asta e acum au mai intervenit si unele probleme asa aiurea si penibil dar numai conteaza.si deci ma limiteaza.si eu sunt constienta ca trebuie sa fie o schimbare ,adica un colac de salvare pt a nu maineca,dar cum oare e posibil fara a incerca?sau a avea un gram de nebunie pt schimbare si cu putin noroc sa fie bine.
ce sa fac?sa mor cu zile?NU problemutele acum mi-au schimbat opinia VIATA ESTE FOARTE PRETIOASA iar cel mai imp este SANATATEA,cand nu este atunci vezi si importanta vietii si ca vrei sa traiesti.
ce sa fac mai in romania ma epiuzez pe timp ce trece aiurea si penibil.
de ex.am zis hai sa mai dau si eu din coate sa mai fac vreo activitate si sa imi mai vina bani si deci ce am facut ,m-am dus la o firma ca operator de interviu pt ca se faceau chestionare-sondaje se aplica pe firme.2 chestionare la o firma adica 160 lei,bun am zis sa ma bag ca e acceptabil in 20 de minute cat completezi chestoionarul etc e interesant si ok si din privinta banilor.dar ce sa vezi
ieri adica joi a fost prima mea zi de munca pe teren,si ce credeti ca am facut :
m-am trezit de la 8 ca m-a trezit papagalul,am iesit pe la 11,30 si dai si cauta adresele firmeleor respective pe sect3.m-am dus la unirii ca aveam bl unirii ,splaiul independentei etc si multe altele alba iulia,
dar cand colo distanta nene,eu pe tocuri si dai sa mergipe jos de la fantani pana in splai indep.acolo ajung obosita de picioare si nu pot sa intru nu aveam interfon ,dau si sun nimic,sun pe mobil si imi raspunde un barbat-directorul si incepe sa rada ca acolo e doar sediul ,iar punctul de lucru este tocmai in republica,pana la urma ma supar si zic ca nu e de ras avand fiind in situatia asta de a merge atat si inzadar si intreb ce se poate face,el amabil vine cu idea sa vina cineva cu masina sa ma ia.ok astept vine persoana ajung la fima vorbesc cu o directoare ,ca cica este ocupata,nu are timp de mine si de 20 min. asa ca ma pregatesc sa plec dezamagita,apoi intra pe usa o tipa mai amabila si pana la urma doreste sa imi raspunda la intrebari,bun s-a rezolvat dau sa plec ,dar imi aduc aminte ca mai imi trebuia un chestionar completat asa ca sun ce e de facut pe tipa,asta zice ca era singura care putea sa aiba timp pt mine altcineva nu ,apoi dezamagita plec usor si imi vine ideea sa il sun din nou pe director si imi spune ca e la firma asa ca ma intorc si foarte rapid e amabil si raspunde la intrebari.
bun s-a rezolvat am termiat DAR doar o singura firma iar timpul trecuse atat de repede incat se facuse aproape 4 si celelate firme nu mai vror sau numai au programc ca am sunat de dupa tel meu.(sper sa nu imi vina factura mare)bun si o iau inspre casa nesigura daca e sa dau pe la facultate caci trebuia de la ora 2 sa fie o conferinta cu partidele si presedintele basescu.dar oricum era cam tarziu si totusi trec sa ma conving .cu parere de rau totul e in zadar ,ma intalnisem cu o fosta colega care imi zice ca a fost presedintele dar s-a terminat si a plecat.atunci plec inspre casa cu un aer dezamagit si fffffffff obosita.
chiar vroiam sa iau parte la conferinta sa imi expun anumite puncte de vedere etc.dar asta e s[er sa mai vina o data.
in final am ajuns acasa rupta de oboseala,fiinca eu daca nu ma mai simt bine obosesc foarte usor.
apuc sa manc ceva,imi fac o baita si vreau sa citesc un picut sa nu ma munstreze coctiinta ca nu a,m fost la facultate si nici munca -adica bani frumosi nu au iesit,asa ca incerc sa citesc o carte pt master-globalizarea ,dar nici nu termin prefata ca adorm era cred 10 dar instantaneu pe la 12,00 ma trezesc si ce sa vezi ca numai pot sa adorm adica pana la ora asta eu nu am mai dormit deloc,iar acum problema e ca trebuie astazi sa dau chestionare adica 5 firme 10 chestionare completate.
cumvoi proceda nu stiu?
ieri practic s-a dus o zi intreaga si doar o firma am rezolvat ,astazi cum voi vedea 4?si nedormita?
adica vezi tu crezi ca se merita pt 160 mi ieri sa ma fi obosit atat si acum nici sa nu dorm sa fiu stresata ca trebuie sa imi termin treaba si deci sa nu imi complic sanatatea?\
sau in alt caz voi suna si voi intreba dac pot sa duc chestionarele luni,si sa ma pun sa dorm ,sau dac nu vror asa sa beau o cafea nedormita sa ma duc pe teren sa le rezolv,dar cu siguranta imi va afecta si complica sanatatea.fiinca numai am rezistenta ca altadata,iar orice exces de acest gen imi este f daunator.
bun m--am descarcat ca m-ai provocat la discutie.deci nu gandi numai dintr-un punct ingust ci mai vast mai detaliat sa ti cont de mai multe aspecte etc.ok poate vi cu o solutie buna.
si a straniu insfarsit dai un semn de viata dupa atata timp.chiar tu ce faci nu ai dormit nici tu,sasu asa te trezesti de dimineata?
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 06:40
http://www.trupa-comedynow.blogspot.com/
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 07:17
cu chestionareleam rezolvat ca am sunat si au zis ca pot sa le aduc si luni caci se continua,sa merg ev si azi si luni etc.
Pitbull
23 Nov 2007, 07:31
bravo
ok pupici merci
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 11:29
bravo degeaba m-am enervat de nu mai pot incat imi voine sa imi bag picioarele in tot.in loc sa dorm mai rau m-am chinuit caci vecini m-au terorizat cu bubuituri de ciocan,si bormasina.sunt atat de nervoasa am inceput sa plang ca nu mai suportam.adica eu nici nu am dormit deloc si deci trebuie sa am grija de mine ca cum excelez in vre un fel cum nu ma simt bine si m-am suparat.ma imbrac sa plec sa mai fac ca sunt suparata.desi ar trebui sa ma gandesc mai mult la mine eu sunt mai imp nu niste chestionare bagami-as picioarele.dar asta e asta-i romania.ne chinuim aoiurea.nu stiu de ce mai suntem nascuti daca nu avem si noi o viata frumoasa.numai sa ne chinuim?wuah
Pitbull
23 Nov 2007, 11:49
nu stiu de ce mai suntem nascuti daca nu avem si noi o viata frumoasa.numai sa ne chinuim?
Da' tu de ce credeai?
Frumusete - acolo, sus, în cer, la Doamne-Doamne, nu aici.
irene marlyne monroe
23 Nov 2007, 20:41
ar trebui sa fie si pe pamant la fel de frumos ca in paradis!
so astazi asa cam nedormita am rezolvat 2 firme,si mai am luni vreo 2 3 si gata voi vedea daca mai continui sau nu.
cat despre doctoret ce sa zic habar n-am .i-am trimis mesaj ca mi-ar placea sa merg in dubai dar sa imi trimita si el niste bani de portofel vreo 500 euro macar sa imi las lucrurile incheiate facturile platite etc.si deci m-am gandit ca e mai bine sa plec asigurata cu ceva cascaval in portofel decat deloc.si apoi vroiam sa vad daca el merge mai departe adica cum eu risc sa interactionez cu o persoana ,univers,natiune necunoscuta sa vad daca risca si el.nu doar eu asa sa plec pe 0.dar se pare ca nu mi-a trimis raspuns.oare nu i-a placut?daca nu face acest lucru e clar ar fi vrut ceva fara sa faca mai nimic pt persoana respectiva,si de unde stiu eu ca nu ar fi vreo pacaleala acolo/?dar cu ceva banuti in buzunar m-as descurca mai bine.sa vedem daca se merge mai departe adica pe langa asigurarea biletului,visei,hotel si bani de buzunar.
daca o lasa balta in seamna ca nu are nici un sens sa merg pana acolo asa aiurea daca el e indiferent.
daca merge mai departe si imi trimite si bani de buzunar 500 euro inainte sa plec acolo inseamna ca e o persoana deosebiyta si pot sa ma bazez pe el.si sa si lucrez la spitalul din dubai sau doarvacanta etc.VA RAMANE DE VAZUT .astept un raspuns de la el un email.ok noapte buna.
Supastar
24 Nov 2007, 10:11
oare domnu doctor citeste forumul asta?
mult mai interesanta mi se pare dilema din punctul de vedere al individului asta:
nu stiu cum, dar ai intrat in contact cu o tipa din romania care ti se pare naivitatea intruchipata. tu esti in dubai si cunosti niste indivizi care iti promit de la 10.000 euro in sus pe diverse organe. tot ce trebuie sa faci este sa o aduci pe tipa in dubai. pe urma, de disparitia ei se ocupa baietii.
si acum vine problema: fata iti cere 500 euro inainte sa vina. presupunand ca vine, investitia este mai mult decat amortizata, poti sa o si cazezi la un mega hotel 2 zile si sa-i cumperi o haina de blana (pe care oricum o poti recupera pe urma). dar poti avea incredere ca vine? parca totusi ti se pare prea naiva! oare chiar va veni? ce faci in continuare?
irene marlyne monroe
24 Nov 2007, 16:08
mai pai daca ne-am gandi toti numai negativ nici nu am mai iesi din casa afara.
dar pana la urma e periculos si in casa eu mai demult era sa ma electrocutez ,am cazut in baie si am dat cu capul de gresie deci era sa dau ortul popi
deci?viata este nesigura,tocmai de acea am vrut sa fac o schimbare mai radicala ca nu prea imi e bine in perioada in care sunt acum,asa ca eu oricum eu gandesc positiv.
faza e ca as incerca sa vad ce e dincolo de padure adica e soare sau e vant.asa ca as fi vrut sa am omica asigurare adica indiferent sa pot avea ceva in buzunar pt ma descurca mai usor.
si de acea am vrut sa vad daca el e dispus sa imi ofere un avans,fiind si el nesigur adica e posibil sa imi tin cuvantul sau nu.adica sa merg acolo sau sa raman cu banutii.dar nu este si genul meu sa pacalesc numai asa nevoluntar sau fiind ceva care trebuie pt a fi bine.
ok si apoi degeaba daca daca as castiga acolo daca se intampla ceva cu mine la ce folos?
cum ai zis si tu cu haina asa inainte ma mai bucur si eu de bani si cu siguranta va fi totul bine,si dincontra e indicat sa se aive grija de mine sa traiesc cat mai mult si sa fiu bine pt a fi bine.toti depindem unii de altii.
sunt convinsa ca doctorul s-ar comporta cu mine asa frumos cum si alti la randui se comporta cu el.
sau in cel mai rau caz poate ar vrea sa ma vrea pt ceva mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi.
la faza asta vad eu ce fac daca e doar o vacanta ,daca pot sa il tin departe de mine sau daca imi fac si mie placere,sau daca este doar ceva profesional-munca.
dar faza e ca mi-a trimis raspuns si zice ca ce poate sa imi trimita este visa ,biletul,banii voi avea acolo.
asa ca nu stiu ce sa zic eu fara bani in buzunar nu as pleca/daca nu poate si atat lucru pt mine sa imi mai dea un stimulent de siguranta atunci cum va putea acolo sa fie amabil ,gentil sa imi ofere hotel,si bani asa acolo daca e sa muncesc sau nu.fiindca practic as depinde de el daca m-as duce fara nici un ban in buzunar asa as fi putut sa si plec daca ceva nu imi convenea.etc.dar nu stiu daca se merita sa ma risc atat daca el nu prea da dovada de mai multa amabilitate.ramane de vazut.cu bani in buzunar poate m-as fi dus ,dar asa/?e mai complicat poate astept o alta oportunitate mult mai buna si mai sigura.
Pitbull
24 Nov 2007, 16:26
dar pana la urma e periculos si in casa eu mai demult era sa ma electrocutez ,am cazut in baie si am dat cu capul de gresie deci era sa dau ortul popi
Oui, je me rappelle trés bien. C'est cette instance de donner le droit au prêtre qui a premièrement touché mon coeur dans ce topique.
dar nu este si genul meu sa pacalesc numai asa nevoluntar sau fiind ceva care trebuie pt a fi bine.
Admirabil.
sa fiu bine pt a fi bine.
Crezi?
poate ar vrea sa ma vrea pt ceva mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi.
Eu nu cred cä ar vrea sä te vrea vrândute pentru a te vrea ca sä te vrea cu vrere pentru mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi - decât poate dacä-i Mefisto.
nu stiu daca se merita sa ma risc atat
Sigur nu se ne vä meritä sä te îmi vi le ti risti atât.
irene marlyne monroe
24 Nov 2007, 17:51
cine e mefisto?mai ziceam ca in cel mai rau caz poate ii si plac si poate vrea sa mi-o traga daca nu ar fi ceva numai profesional.asta incercam sa zic.asta-i o varianta si ceea ce spunetii voi dar mai mult pt scenarii de filme nu pt realiate.si ei sunt oameni.acum pe bune dupa aprerea voastra cine sunt cei mai periculosi oameni din taoate natiile sa vedem arabii fata de albanezii,alti mulsulmanii,tatarii,turcii,sicilienii etc tiganii si ce va mai trece prin cap.
pitb tu pana la urma cum crezi?
ca esti mai intelept si prinzi /intelegi esenta lucrurilor mai usor de cat ceilaltii.deci?ce crezi?
cine e mefisto?
E un personaj din "Faust" de Goethe. :?
Supastar
24 Nov 2007, 21:46
cine e mefisto?
e dracu, draga!
thequietsurfer
24 Nov 2007, 21:55
Dracu seducator
irene marlyne monroe
24 Nov 2007, 21:57
a referitor la pactul cu diavolul.
la mine nu e cazul inca eu eventual mi-o trag cu cineva doar daca vreau si simt asta ,imi place.asa ca e foarte simplu trebuie doar sa imi folosesc puterea puterea cuvantului,adica sa spun ce vreau si daca nu vreau si sa se respecta.si este foarte important asta,stiti conteaza sa sti sa comunici.
apoi sigur totul va fi bine si frumos.
sa vedeti faza astazi,am vrut sa imi amanetez o bratara si un amanet de la universitate mai demult mi-a zis ca iau 3 mil pe ea.ei bine m-am dus aici in zona mea si vroia sa imi dea 285 apoiin alta parte 290 si nu a vrut 3 mil si m-am enervat si am plecat la universitate apoi acolo au zis ca nu aveau bani ,m-am dus spre uniri nu aveau bani,apoi am luat-o spre romana si usor usor dezamgire frig ziceau 220 ron e si m-am enervat si am mai mers si la altele ca practic nu vroiam sa o dau sub 3 mil si asa inghetata si suparata si ofticata ca nu am lasat-o pt inca o suta de lei in dr taberei atrebuit sa merg asa aiurea si in frig si pag ajung la un amanet intru putin suparata si zic : "vreau sa las bartara dar sa imi dea cel putin 3 mil.si tipul o cantareste si zice 340 "si eu ok multumita accept.s-a rezolvat.a trebuit doar sa comunic dorinta etc si s-a respectat -am glumit,nu a vazut tipul ca eram constienta de gramaj si deci decat ar valora la amanet ,deci nu putea sa ma fraiereasca etc ca incealalta parte cand ziceau ca s-a mai deteriorat etc,dar nu foarte ca eu dormeam cu bratara dar tot era in stare buna.vedeti ste foarte important cum si ce comunici -puterea cuvantului.
si ar trebui sa o folosesc de cate ori doresc,si atunci nu ar trebui sa imi fac griji totul va fi bine cu siguranta.
si calatoriile astea au importanta lor ,intri in interactiune cu alte universuri mentalitatii si deci devi mai bogat spiritual si eventual si material.
ok va ramane oricum de vazut.dar cu siguranta se va intampla in asa fel sa fie bine,sa am o viata frumoasa si sanatoasa fara griji o lume mai buna ca de paradis.
mai eu sunt un pic in dilema cu plecarea mea ca eu am si prob de sanatate si deci trebuie sa fie totul frumos si bine daca e sa plec sa nu imi afecteze organele ci din contra sa se faca tot posibilul pt a fi salvata!aici in tara si oriunde.alfel treci peste situatii si situatii cand esti puternic si viguros cu o sanatate de fier decat atunci cand e subreda.
dar oricum vreau sa imi trimita si bani de buzunar daca e sa plec altfel mai greu.daca tot se baga la a face ceva visa ,bilet macar sa faca complet adica in toatlitate sa ma duc si eu cat de cat mai bine fara probl.materiale etc.ramane de vazut.chiar vrea sa imi traduca cinea fraza asta in engleza?
adica sa ii explic tipului ca imi sunt necesari banii pt a avea in buzunar pana sa iau si un taxiu la aeroport,adica daca tot se baga in a cumpara toate cele visa ,bilet ,hotel pt mine atunci sa o faca pana la capat ,.
noi nici din casa nu prea iesim fara din casa nu prea mai iesim fara bani in buzunar dar barim in o alta tara.
ok am rugaminte sa imi traduceti va rog in englezasa ii trimit docxtorelului sa inteleaga si mai ales asa sunt mai multe sanse sa plec.si apoi pe 3 decembrie e si ziua mea ar fi bine sa imi trimita banutii cat mai repede. :D sa imi faca si o bucurie cadou de ziua mea.ok vom vedea cum se vor derula lucrurile si sigur in bine sunt convinsa de acest fapt!
irene marlyne monroe
24 Nov 2007, 22:02
doar sunt speciala !
Pitbull
25 Nov 2007, 01:14
dar oricum vreau sa imi trimita si bani de buzunar daca e sa plec altfel mai greu.daca tot se baga la a face ceva visa ,bilet macar sa faca complet adica in toatlitate sa ma duc si eu cat de cat mai bine fara probl.materiale etc.ramane de vazut.chiar vrea sa imi traduca cinea fraza asta in engleza?
But anyhow I want him to send to me also pocket money if it's to go else harder.if he still pushes to do something visa ,ticket at least to do completely meaning in toatlity that I also go more or less well without material probl.etc.it remains to be seen.
irene marlyne monroe
25 Nov 2007, 12:23
[quote=irene marlyne monroe]
/quote]
But anyhow I want him to send to me also pocket money if it's to go else harder.if he still pushes to do something visa ,ticket at least to do completely meaning in toatlity that I also go more or less well without material probl.etc.it remains to be seen.
irene marlyne monroe
25 Nov 2007, 12:23
[quote=irene marlyne monroe]
/quote]
ths.pitb
Pitbull
25 Nov 2007, 12:30
bw.imm
irene marlyne monroe
25 Nov 2007, 23:29
ati vazut filmul EVITA?
a fost acum dar s-a terminat pe acasa tv.foarte interesant/ dar usor trist la sfarstit
ceea ce nu mi-as dori mie.adica vreau sa imi revin sa fiu sanatoasa,sa traiesc sa se faca tot posibilu sa fiu salvata etc.acum pretuiesc mai mult viata.daca la inceput usor imi bagam picioarele in ea acum vreau sa imi fie si sa ne fie cat mai frumoasa si sanatoasa si sa traim cat mai mult si fericiti.nu stiu sa fie totu bine si stiu ca totul e posibil asa ca vreau sa fie asa,adica sa fie cat mai bine,sa avem o viata frumoasa,fara probleme,sa fim fericitii sa avem sanatate sau sa fim salvati si sa traim cat mai mult.toate cele bune
gionloc
26 Nov 2007, 09:51
la mine nu e cazul inca eu eventual mi-o trag cu cineva doar daca vreau si simt asta ,imi place.
si este foarte important asta,stiti conteaza sa sti sa comunici.
apoi sigur totul va fi bine si frumos.
pentru o fata asa delicata, comunici foarte urit...
irene marlyne monroe
26 Nov 2007, 21:32
depinde cum privesti lucrurile,sicum esti obisnuit,cei de pe magia m-au adaptat la toate libajele,ia uita-te mai la inceput sa vezi cum m-au luat si in ce limbaj.de ei ce sa mai zic ?
si apoi si multe alte lucruri,poate cand eram virgina imi pareau abstracte si rusinoase aceste"lucrusoare"-hai sa te sochez pula,pizda,"acum imi par relativ normale.chiar ma si inoseam cand auzeam pe cineva ,dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa existe bariere,exceptii,adica ce ar insemna sa lucrez in televiziune si sa imi vina cineva cu un limbaj dintr-asta in direct?apoi sa izbucnesc in vre-un fel,asa ca sunt obisnuita relativ pt a nu fi o probldeci sunt abila pt orice nivel de conversatie mai draga.ok
daca ati sti ce zi tensionata am avut astazi.
mai aveam de rezolvat 2 firme si cum mie imi place sa duc pana la capat ce am inceput atunci am zis sa termin treaba indiferent.
desi mi-am dat seama cand am iesit din casa ca ceva nu ar fi tocmai bine am plecat mai departe sa scap de chestionare daca tot am intrat in astea.
dar pt a nu ma mai cara si cu altceva nu m-am mai inytors sa iau umbrale.asa ca am stat prin ploaie ca o naluc sa ajung colo ba colo apoi in final sa le predau.
cum trebuia sa ajung in dorobanti la perla am zis sa iau metroul de unde eram si sa mai merg de la romana inca o statie cu autobuzul.
dar ce sa vezi ca nici nu urc bine ca controlori pe mine.
m-au suparat in ultimul hal credeau poate ca a gasit persoana cu cascaval ,acnd mie chiar imi trebuie ,
si m-am enervat si suparat incat le-am facut o ditamai discutie de umanitate ,omenie,si toaate cele,adica chiar asa pt o statie sa jupoi omul?
adica sa nu ti cont ca poate omu-i student,sau nu lucreza ca poate are sau este in nevoie de bani,sau daca efectiv nu are in acel moment/
pana la urma o dopamna mi-a luat parte si le-a zis sa ma ierte noroc cu tanti sa fie sanatoasa,si pana la urma au vazut ca nu sunt in minoritate si m-au lasat balta si am plecat
apoi dupa ce am lasat chestionarele la agentie,(bine am vrut sa numai continui e infernal asa pt niste amarati de bani sa ma chinuiesc atat,dar pana la urma mi-a propus sa ler rezolv telefonic si cum eu am abonament pe fiz de a vorbi gratis mi-a suras ideea si iar m-am bagat la altele,dar acum sa si imi raspunda la intrebari cate doua persoane la o firma si sa fie totul ok sa imi mearga mai bine.
da si apoi am plecat ,dau sa urc iar pana la romana o statie,si din nou ce sa vezi alti controlori pe mine,pana la urma a inceput aceasi dezmat,consum de energie si in final lacrimi de manie,d ar cel putin bine ca nu mi-au dat amenda,cred ca am venit si cu tot felul de aberatii si habar nu am ce am mai putut vorbi dar efectiv cred ca si pe fa[ptul de a ne vrea binele ,de a ne pasa unii de altii pt a fi mai omenosi sa ne fie mai bine ci nu invers ,pt ca nu traim izolat ci in interdependenta de troti ceilalti.
pana la urma nu am luat amenda dar ar fi fost penibila in perioada asta a mea dificila si apoi le-am zis sa nu imi dea amenda pt o statie.etc.
atat ca mi-a indispus atat de tare incat am mers singura prin ploaie vreo 2 statii de unde ma lasase autobuzul apoi am dat iama intr-un magazin cu hainesi cu veam niste banuti ia-am cam terminat sa ma compensez cu rasfat,pt ca eu simt nevoiea de compensiune sa imi echilibrez starea cu ceva frumos si placut asa ca am cumparat neste bluzite,desi am de platit si ma asteapta facturile.dar sper sa fie bine iar daca tot va fi ziua mea pe 3 dec.sa imi trimita si sora mea ,fostul prieten din italia un cadou in bani prin wester union sau moneygram.
sigur va fi bine.
irene marlyne monroe
30 Nov 2007, 23:38
salut
cine mai vb cu mine?
uite caut girant,vreau sa iau niste bani de la o fundatie care acorda pt studenti un fel de credit dar cu o dobanda foarte mica si posibilitatea de plata in 3-5 ani dar trebuie sa imi gireze cineva.hai cine se baga pls.
irene marlyne monroe
30 Nov 2007, 23:39
fundatia se chiama equalis
irene marlyne monroe
03 Dec 2007, 22:49
salut toacmai am implinit 26 de ani -3 decembrie
lady_mystyque
03 Dec 2007, 23:33
salut toacmai am implinit 26 de ani -3 decembrie
happy birthday :)
ok ms pupici :lol:
Pitbull
04 Dec 2007, 01:32
Imeme sä ne träiascä,
Sä posteze, sä postescä,
Forumul sä înfloreascä!
Când citim, rämânem mascä.
Färä ea, un vid se cascä,
Färä ea, lumea e flascä,
Färä ea, mä cac în bascä.
Färä ea, nu-i vin, nici pascä,
De izbeliste mä las, cä
Nu-i sperantä sä renascä
Toatä Tara Româneascä!
Dar cu ea, avem aici
Un ok, merci, pupici!
irene marlyne monroe
04 Dec 2007, 21:48
merci merci foarte frumos!
Carmine Galante
04 Dec 2007, 22:01
sa vedeti faza astazi,am vrut sa imi amanetez o bratara si un amanet de la universitate mai demult mi-a zis ca iau 3 mil pe ea.!
Irene esti praf cu banii. Ai vandut masina, iti pui auru' la amanet... ce se intampla cu tine si cu visele tale de actrita?
gabryell
06 Dec 2007, 04:48
In primul rand va salut pe toti.
Irene, mi-am facut contul acesta doar pentru a-ti transmite un mesaj. E 5:34 AM, mai am o ora jumate pana plec la scoala si nimeresc intamplator pe forumul acesta. M-apuc sa te citesc. Deocamdata am scanat prima si ultimele doua pagini ale forumului da' pot sa spun ca e un roman veritabil ce faci tu! Felicitarile mele. Intamplator ai inceput in preajma zilei tale, iar acum spre final, ne aflam tot pe langa 3 decembrie. La multi ani!. . Observ ca ai citit si cateva pasaje din documentarul ala. Motivant, huh? Cu atractia si alea... ma intreb de ce ai avut ghinionul ala cu controalele. Cred ca te gandesti mai mult la chestii negative, desi nu recunosti ( parerea mea). Bun! Acum ai 27 de ani. O sa-ti urmaresc scrierile cu mare interes. Sunt curios sa vad cum mai evolueaza viata dumitale. Nici un interes pe baza de hormoni ;)) nu m-a facut sa-ti adresez acest mesaj... decat simpla admiratie pentru insiruirea unor detalii realiste sau nu, ale romaniei ( cu "r" mic) din perspectiva vietii tale. Iti doresc multa sanatate, mult succes si realizari k lumea.
Pitbull
06 Dec 2007, 08:07
O reactie atipicä, dar adecvatä!
Felicitäri, Gabryell - si multumiri, si welcomuri, si ok, pupici, merci!
Suntem convinsi cä te va bucura stirea cä primele... circa... 37 de pagini ale acestui topic (echivalând cu primii doi ani) au apärut în volum, sub titlul "Vreau sä fiu actritä", la Editura ANTET din Bucuresti.
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 10:59
salutari si la multi ani de mos nicolae,eu inca il astept sihur vine ,vreau sa traiesc in magia sarbtorilor de iarna,deszi sunt singurica prin casa.
cat despre ce s-a scris mai sus raspuns:
-nu am inca 27 de ani ci 26.
-stau intradevar cu banii mai prost ca m-am obisnuit sa cheltuiesc mai mult daca am avut economii de afara,masinuta etc si astfel se termina banutii mai ra[pid daca nu vin altii pe masura lor aici in tara cat se castiga i-as cheltuii in doua 3 -4zile-venitul minim
si deci am clacat ca ramasesem fara un loc de munca sigur adica si venitul mediu etc.apoi mi-am vandut masina sa plec in america pe vara dar,am renuntat ca am vazut ca am niste probleme de sanatate si am zis sa raman in tara sa imi treaca etc si ca mai apoi sa plec dar se pare ca nici pana in momentul de fata nu mi-am primit inca tratamentul dupa 4 luni de asteptarii,deci de muncit nu prea am putut sa nu ma obosesc prea tare si deci a devenit problematic la cheltuielile mele ,ca s-au terminat banutii,dar sigur vor venii altii sau trebuie sa schimb toata politica lor si sistmele de sanatate,asigurari medicale,munca,parlament deja le-am trimis scrisori,deci trebuie sa imi respecte solicitariile ca altfel nu ie bine.dar ramane de vazut.trebuie sa fiu sustinuta sau sa se intample in asa fel sa ies din acest impediment.
poate trebuia sa fac vreo schimbare sa plec in america etc.dar vroiam sa nu imi complic sanatatea ci sa mi-o refac si apoi cu calatoriiile,
dar trebuie sa fie vre-un mod de a avea banii.CHIAR CINE VREA AS VREA SA IMI GIREZE CINEVA SA IAU UN CREDIT PT STUDENTII-MAX SE DA 2000 DE EURO ASA AVEAM NISTE BANUTI PT A IMI CONTINUA MASTERUL LINISTITA ,DESI NU IL PLATESC IMI TREBUIE SA TRAIESC,SI POATE PLECAM IN AMERICA 4 LUNI -WORK IN TRAVEL SI AVEAM BANII DE RETURNARE,SAU ORICUM BANII SE RETURNEAZA IN 3-5 ANII DECI SI UN MIL PE LUNA ,ERGE DACA AS STA IN TARA.DAR AM NEVOIE SA IMI GIREZE CINEVA.POATE VREA CEL DE MAI SUS PE CARE IL FASCINA VOIATA MEA.
CACI TREBUIE SA IMI IES DIN IMPAS SAU TREBUIE SA IMI MAI VAND CATE CEVA SA TRAIESC PANA IMI REVIN SI CU SANATATEA,UNEORI TREBUIE SA NE SUSTINEM.sau nu stiu cum sa fac proiecte de schimbare a situatiei mele si a societatii in bine,sunt la managementul strategic si dezvoltare sociala dar sper sa tina cont de scrisorile mele pt schimbare in bine .si sA IMI FIE MAI REPEDE BINE.deci veniti cu ideisau cu modalitati de iesire din aceaste problreme sau sustinerii.
ar fi mult mai usior daca ar gira cineva sa pot sa iau banii deci din exterior si apoi cand voi putea ii voi returna
pls.daca e voi dac 2 mil celui ce ma gireaza,banii ii voi da sgur eu in 3-5 ani,asta daca nu vrea el sa ma sponsorizeze si daca nu e vreo releatie intre noi :D .ok merci vb
gabryell
06 Dec 2007, 12:22
Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte. Multumesc de primire.
Irene, te-am imbatranit putin. Sunt convins ca la varsta ta ai reusi sa iesi din disperarea asta de moment. Nu-s io in masura sa dau indicatii, iarta-mi indrazneala, da' am impresia ca te abati putin de la modul de gandire al unui om de succes. Cobori in probleme si cauti disperata o cale de iesire. Daca ti-ai simplifica viata si ai investi timp in ceea ce ti-ar placea sa faci, vizualizandu-ti scopurile, ai avea sanse de reusita. Nu ma judeca pentru ce ti-am spus... e o parere mult prea subiectiva.
Tipu' care sa te ajute cu giratul, nu sunt eu ( relatia ar fi imposibila ;)) ). Din punctul asta de vedere, te inteleg mai putin pentru ca sunt un om care se straduieste sa se descurce singur. Ai prefera sa fii legata, prin obligatii, de o anumita persoana? In cazul asta mi-as dori sa gasesti un om cu scaun la cap care sa profite, in limita bunului simt, de alegerea ta de a i te oferi.
Aaa... de ce te-ai apucat de master? Ar fi fost mai bine sa-ti concentrezi atentia pe un pic de experienta profesionala.
Plecatul in strainatate... eu plec in fiecare vara. Acum urasc sa plec chiar si in vacanta. Mi se propune sa ma duc de sarbatori, in fiecare an, si caut scuze pentru refuz. Sa mai fii si femeie, sa pleci si singura... asta chiar e o proba de curaj. Pleaca in provincie, muta-te in nord, fa-ti timp de cateva zile si du-te si studiaza nordul tarii spre ex.
Avem o gramada de avantaje in tara asta... doar ca nu obisnuim sa privim in lateral, huh? In schimb, ne plangem de conditiile din tara si de conducere. De parca astea ar fi responsabile de viata noastra... Nu vezi ca vin strainii in Romania? Gandeste-te bine si sa te vad peste trei ani, pe acelasi forum, plina de bani... in tara ta :). Numa' bine.
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 13:59
Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte. Multumesc de primire.
Irene, te-am imbatranit putin. Sunt convins ca la varsta ta ai reusi sa iesi din disperarea asta de moment. Nu-s io in masura sa dau indicatii, iarta-mi indrazneala, da' am impresia ca te abati putin de la modul de gandire al unui om de succes. Cobori in probleme si cauti disperata o cale de iesire. Daca ti-ai simplifica viata si ai investi timp in ceea ce ti-ar placea sa faci, vizualizandu-ti scopurile, ai avea sanse de reusita. Nu ma judeca pentru ce ti-am spus... e o parere mult prea subiectiva.
Tipu' care sa te ajute cu giratul, nu sunt eu ( relatia ar fi imposibila ;)) ). Din punctul asta de vedere, te inteleg mai putin pentru ca sunt un om care se straduieste sa se descurce singur. Ai prefera sa fii legata, prin obligatii, de o anumita persoana? In cazul asta mi-as dori sa gasesti un om cu scaun la cap care sa profite, in limita bunului simt, de alegerea ta de a i te oferi.
Aaa... de ce te-ai apucat de master? Ar fi fost mai bine sa-ti concentrezi atentia pe un pic de experienta profesionala.
Plecatul in strainatate... eu plec in fiecare vara. Acum urasc sa plec chiar si in vacanta. Mi se propune sa ma duc de sarbatori, in fiecare an, si caut scuze pentru refuz. Sa mai fii si femeie, sa pleci si singura... asta chiar e o proba de curaj. Pleaca in provincie, muta-te in nord, fa-ti timp de cateva zile si du-te si studiaza nordul tarii spre ex.
Avem o gramada de avantaje in tara asta... doar ca nu obisnuim sa privim in lateral, huh? In schimb, ne plangem de conditiile din tara si de conducere. De parca astea ar fi responsabile de viata noastra... Nu vezi ca vin strainii in Romania? Gandeste-te bine si sa te vad peste trei ani, pe acelasi forum, plina de bani... in tara ta :). Numa' bine.
mai ce imi zici tu suna interesantt dar vreau sa fie mai concrete,adica nu crezi ca trebuie sa si ies din acest impas al problemei de sanatate si financiare?
oare cum ?este nevoie si de o sustinere sau sa fie o oportunitate in ceva anume.
ceea ce zici tu despre acel girant si relatiea din obligativiytte,cred ca nu ai inteles bine.
eu spuneam ca dau 2 mil celui care ma gireaza si practic banii mi voi da singura,in cazul in care imi place acea persoana si exista ceva intre noi,automat vreau sa fiu sustinuta ,adica sa ma sponsorizeze sau sa plateasca el etc.sau ma descurc eu de platit etc nu am zis ca voi avea o relatie cu cel care ma gireaza,ca asa as pleca mai degraba in dubai :D
dar nu poate fi nici exclus acest fapt,in cazul in care ne placem si va fi prietenul meu etc ,mi-ar placea si sa ma sustina etc.ca daca ma lasa singura atunci ma descurc singurica si sunt libera fac ceea ce vreau cu cne vreau etc pana va fi ceva mai solid si o relatie mai serioasa.
cat despre plecariile in provincie ,eu de acolo am venit,si ma voi duce de sarbatori dar imi trebuiesc si bani si acolo,etc ,iar in cel mai rau caz va fi daca nu voi face fata vietii de bucuresti imi inchiriez garsoniera si ma duc si stau acolo unde m-am nascut,dar nu prea vreau ca inca sunt la master si vreau sa il termin si vreau sa fie ceva mai frumos si mai bine si visele mele realizabile.
de acea as fi vrut o cale de iesire,dar intai am zis sa imi revin cu sanatatea sa ma fac bine si apoi sa pot continua mai departe.
cat cei de la conducere sigur ca si de ei depind toate,adica nu crezi ca viata noastra mai buna se afla in mainile lor ale noastre?nu exista tara saraca sau bogata ci conducator bun sau mai putin bun.iar eu asta incerc sa fac ca manager trebuie sa aplic strategii sas gasesc solutiile optime pt ceva mai bun,si deci in primul rand trebuie sa rezolv situatiile mele mai intai,iar daca nu fac sesizabile problemele cucare ne confruntam cei in masura sa faca schimbare in bine nu constientizeaza rorblemele sociale,.de ex un copil mic cand ii este foame plange si i se da lapticul
deci trebuie sa se cunoasca problemele care sunt ca prioritate si apoi sa se intreprinda masuri si solutii eficiente.
eu asta caut acum sa ies din impas,ce cerzi ca nu as vrea sa ma biucur de viata si de lumea mass-mediei,a shobizzului?foarte tare si foarte mult dar cum daca acum sunt in situatii dificile care necesita solutionare adica iesire din acest camp si apoi intrarea in cel al clebritatii,practic nu stiu ce este mai bine de facut sper sa fie bine.k vb poate venitii cu solutii noi si bune.
as vrea sa imi girezi,dar asta nu inseamna sa si fie ceva intre noi.daca este si vrem asta ar insemna sa ma si sutii financiar adica sa mai returnezii si tu,ori daor returnez eu banii dar fiecare cu viata lui etc sau ramane de vazut daca ne placem sau nu.etc.dar sigur va fi bine!
si voi fi bine!
tru cu ce te ocupi?
legardere
06 Dec 2007, 14:44
Hai sa nu fiu chiar asa de rau, mai ales ca suntem intr-o situatie oarecum asemanatoare, adica avem visuri de marire in arta dramatica, si ne tinem si de scoala, diferenta majora intre noi este ca eu am reusit sa gasesc modalitatea de a inbina utilul cu placutul, fara sa plec prin tarile calde ca doar nu umbla cainii cu colaci in coada prin sat, si pana reusesti sa pui mana pe un rol in state trece tata uneori si ani, asa ca am adoptat metoda mai putin practica adica....
Sunt actor in timpul liber (repet aproape zilnic 2 ore) intr-o trupa de teatru locala, unde toata lumea face treaba asta din pasiune, in paralel dau si cu SAP-a (programul in care lucrez de 2 ani imediat se numeste SAP, asta sa nu interpretati altfel exprimarea) si uite ca reusesc sa mai fac si facultatea, chiar daca sunt in anul 2, desi intre noi fie vorba suntem din aceeasi generatie.
Si mai e un lucru, eu am decis dupa 2 ani de stat in deplasari ca e mai sanatos pentru mine si nu numai pentru mine sa ma intorc acasa, asa ca am revenit pe meleaguri natale, si incerc sa ma ridic incet incet, muncitoreste.
Si cu sanatatea nu ma intreba cum stau ca nu iti zic mai mult decat ca fisa mea medicala este de dimensiuni mai mari decat a multor pensionari, dar.... cu tupeu inainte "pana la capat oriunde ar fi el".
Deci fruntea sus si tot inainte.
Pitbull
06 Dec 2007, 15:36
trebuie sa schimb toata politica lor si sistmele de sanatate,asigurari medicale,munca,parlament deja le-am trimis scrisori,deci trebuie sa imi respecte solicitariile ca altfel nu ie bine.
Absolut admirabil, Pitbull... legat de carte.
cei in masura sa faca schimbare in bine nu constientizeaza rorblemele sociale,.de ex un copil mic cand ii este foame plange si i se da lapticul
deci trebuie sa se cunoasca problemele care sunt ca prioritate si apoi sa se intreprinda masuri si solutii eficiente.
Eu votez cu I.M.M.
Am ajuns la pag. 66.
gabryell
06 Dec 2007, 16:45
am inteles. multumesc. mi-ai explicat frumos.
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 21:19
slutare,
multumesc pitbul pt incurajare si tie la fel,dar tot ne-ai cam lasat in ceata,ce are a face cu mine ce ai zis tu?si fi mai concret adica ce sugerezi ca se poate si in tara?ok ai perfecta dreptate DA ,dar sa faca salariu minim pe economie -500 euro si mediu intre 1000 euro pe anul 2008,pt a trai decent/onorabil fara a te chinui sa traiesti.cand sunt echilibrate nevoile satisfacute si societatea este echilibrata,deci=o viata mai buna.
si eu sunt pt tara mea adica tot in ea te simti mai bine,drept pt care m-am si intors.si cum se zice omul sfinteste locul,de ce sa se bucure strainii de valorile noastre cand le putem glorifica in tara noastra,dar scuza-ma sa ne ofere statul si sprijin-unstat al bunastarii- de ex.un copil cand este nascut este si crescut ,iar apoi copilul poate sa recontribuie la familia sa cand este mare asa si statul sa aive grija de noi,sa ne creasca in bune conditii pt a putea contribuii si trai civilizat.
cat despre intoarcerea ta nu inteleg unde cum spune mai multe unde te-ai nascut ce faci de unde ai plecat etc.
adica vrei sa spui ca te-ai intors in locul unde te-ai nascut ?sau unde esti la facultate?fi mai clar sa inteleg.
o alta diferenta este ca eu nu sunt la tearu desi mi-ar placea ci sunt doar niste visuri/pasiuni de alucra in telv.teatru/film,chiar am mai avut si filmari
in schimb eu sunt la facultatea de sociologie si asistenta sociala master anul 1 managementul strategic si dezvoltare sociala.
si uneori am impresia ca este imp sa calatoresti ,dar faza este ca eu acum nu ma simt in stare sa ma risc prea mult.
pt ca obosesc mai usor /repede si deci imi complic situatia,si de acea speram sa imi dea mai repede tratamentul sa imi treaca,sa ma insanatosesc si apoi sa imi reiau trebuirile cu mai mult avant.
cusiguranta imi va trece,dar trebuie sa mi se acorde aceasta sansa la viata/la medicament etc.chiar nu mai am rabadare am asteptat 4luni sa mergdupa politicile lor de asteptare dar nu se poate asa ceva ,tratamentul trebuie imediat aplicat nu dupa luni de zile ca se agraveaza mai rau si atunci la ce bun.si multe altele,nici nu se poate munci bolnav,deci trebuie asigurare financiara a persoanelor bolnave.trebuiesc atatea ,trebuie sa traim frumos si bine fara probleme,fara sa ne chinuim traind ci viata sa fie frumoasa.
sper sa fie bine.iar eu sa ma fac bine mai repede pt a fimai eficienta.
oricum vreau sa traiesc si trebuie sa imi dea tratamentul acum in decembrie sau maxim ianuarie!si asta vor face pt ca am zis eu!
ma supara tare modul lor de a trata,de acea fac asa si vorbesc asa.uf.
ok sigur va fi bine.
la voi a venit mos nicovreau sa traiesc in mirajul sarbatorilor uf.si cat de cat putin sau mai mult e bine sa ne facem cadute sa ne bucuram etc unii pe altii"dar din dar se face rai"e asa simbolic,sa sti ca a fost o zi deosebita.etc.va zic maine d
gabryell
06 Dec 2007, 21:26
Irene, vbesti de parca tzara asta ar fi mama ta si ai de sus, tatzii tai. te opresti la salarii minime si medii .. sabloane,, chestii.. ce dracu? Sistemul asta ne-a frecat pe toti in asa hal incat nu putem vedea un pic peste? cine zice ca tre sa castigi 1000 RON/ luna? .....
Ma bucur ca inspre finalul fiecarui mesaj, arati o urma de optimism.
OK, vbim mai tarziu, acum nu prea am timp. Salutari!
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 23:18
salut uite vorbesc din nou dar acum cam socata
pt ca nu a venit mos nicolae pe la mine aseara si am stat in caa si astazi ,m-am bucurat ca a rut un politist sa vina la mine -il stiam de aproape unb an cand am avut probl cu permisul de conducere si mi l-a dat mai repede.dar sa vedeti ce s-a intamplat.
cum eu nu vroiam sa fie nimic intre noi caci vroiam sa fie ca mos nicolae adica sa imi creeeze starea asta cu un cadout fie si o ciocolata dara fara ca eventual sa ne tragem etc.si i-am zis,asa ca el a fost de acord si a vrut sa bem suc si vin ,ceea ce doar si a adus nimic dulce pt mine.
dar ce sa vezi mi s-a parut si am simtit eu ceva ciudat caci a luat paharele sa le spele la baie si steclele acolo pe hol sa puna in pahare,m-am intrebat eu oare de ce si am fost sa imi iau paharul pe masuta in camera si am baut un picut am observat ca avea un gust aiurea,dar am vazut apoi ca si-a pus si el suc in vin si deci am luat din nou paharul sa beau dar CE SA VEZI ACIDUL ADUSESE CEVA LA SUPRAFATA UN PRAF ALM,MEDICAMENT,SAU PRAF NU STIU NU AVUSESE TIMP SA SE DIZOLVE SI ERA AMAR APUCASEM SA BEAIU PUTIN SI MI-A RAMAS PE BUZE ETC SI AM LUAT PE MANA DUPA MARGINEA PAHARULUI PRAF SI M-AM DUS LA BAIE SA VOMIT UN PICUT DOAR,APOI AM MAI STAT CU EL LA DISCUTII CA VAI DOMNE MI SE FACE RAU DE LA SUC ,ETC AM IGNORAT TOTUL SI AM ASTEPTAT SA PLECE,A PLECAT SI AM FOST DIN NOU LA BAIE SA VOMIT.
PRACTIC ESTE SI PE AFARA PAHARULUI PE LANGA RAMAS PRAF ALB
DECI ORI A VRUT SA MA DROGHEZE ORI A VRUT SA MA OTRAVEASCA CEEA CE MA SOCHEAZA PT CA AR TREBUI SA IBE GRIJA DE MINE SA FIE TOTUL CAT MAI BINE.ADICA NU SUNT DECAT DOUA VARIANTE ORI SUNT BINE EU SI TOTUL E BINE ORI VA FI RAU ETC SI DECI DEPINDEM UNII DE ALTII.ADICA DE CE SA NU NE VREM BINELE?PT A FI BINE?
O PROBLEME NU SE DISTRUGE PT A SCAPA DE EA CI SE SOLUTIONEaza PT A SE AMELIORA SI ECHILIBRA.
ADICA CE AR MAI INSEMNA CA UNUI BOLNAV SAU UNEI PERSONE IN NEVOIE CU PROBL SOCIALA SA IL ELIMINE?AR INSEMNA SA ELIMINAM TOATE PERSOANELE CU PROBLEME.NU CA ASTFEL AM ELIMIA TOATE GENERATIILE TAOTA PLANETA AR DISPAREA CA NIMENI NU-I PERFECT SI DECI TREBUIE SA SOLUTIONAM IMPREUNA SA FIE BINE SA MEDIEM LUCRURILE SA DEVINA LA NORMAL.ADICA SA SUSTINEM SI SA SOLUTIONAM PROBLEMA ETC.
UF
DECI NU INTELEG DE CE A FACUT ASTA OARE SA MA DROGHEZE SAU SA MA OTRAVEASCA?
MI S-A MAI INTAMPLAT IN ITALIA CEVA DE GENUL ,ERAM LA UN RESTAURANT SI AM IMPRESIA CA MI SE PUNEA MIE CEVA IN MANCARE CA INCEPUSEM SA NU MA SIMT BINE.DAR NU SE DA SEAMA CA DACA MI SE FACE MIE RAU LI SE FACE SINGURI LOR SI LA TOATA LUMEA,.SI SIGUR EU SUNT VARIANTA CEA MAI BUNA,CEALALTA NU VO RECOMAND,
EU AM STAT CU TIPA ACEA TIGANCA SI STIU CUM ESTE CINEVA FARA INIMA,IAR CINEVA CU UN SUFLET MAI MARE DECAT AL MEU NU EXISTA CU SIGURANTA,DESI VIATA M-A FACUT UNEORI SA FIU SI MAIDURA SAU CAND SUNT ATACATA RAU SA FIU SI DURA ETC.DAR TOTUSI CINE NU MA APRECIAZA SI NU ARE GRIJA DE MINE E CEL MAI MARE FRAIER.
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 23:28
OK IMI ESTE CAM SOMNIC!VOI SUNTETI?
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 23:38
AS VREA SA FITI ALATURI DE MINE SI SA MA SUSTINETI SI AS VREA SA FIE TOTUL BINE.SI SIGUR VA FI TOTUL BINE.
DAR OARE CE MI-O FI PUS IN SUC?NOROC CA MI-AM DAT SEAMA SAU AM SIMTIT PUTIN.SA STITI CA CHIAR SUNT SPECIALA ,SI AM CALITATI DEOSEBITE,AM SCAPAT DE ATATEA ORI DIN SITUATII DIFICILE,ADICA CRED CA DE VRE-O CATEVA ORI A VRUT CINEVA SA SAU CHIAR MI-A PUS CEVA IN PAHAR ,MANCARE ETC,SI DECI AM SCAPAT.NU AM MURIT.SPER SI SIGUR IMI VA TRECE SI CU SANATATEA DESI TOT UN TAMPIT MI-A PRODUS PROBL.DE SANATATE.DAR DUMNEZEU MA IUBESTE SI ARE GRIJA DE MINE SI NU MA LASA SA MOR ASA USOR.POATE AM VREO MISIUNE PE PAMANT CARE INCA NU E INDEPLINITA.AM GLUMIT.DAR PREA DE MULTE ORI AM TRECUT PE LANGA MOARTE SI IN CASA SI AFARA SI PESTE TOT SI CAND UITE IMI PROVOACA CINEVA CEVA.DOAMNE AJUTA SI MA BUCUR CA ESTE CU MINE SI MA AJUTA SA FIU BINE SI IN TOT LOCUL MA INSOTESTE SI DE RELE MA PAZESTE!AMIN!UF.HAI PITB CE MAI ZICI IMI MAI FACI O POEZIOARA?SPER SA FIU BINE ADICA CAT AM BAUT PUTIN SA NU SE PUNA CA AM VOMAT,DOAR IMI ESTE CAM SOMN.OK PUPICI ASTEPT SFATURI SI IDEI DE LA VOI SI EVENTUAL POEZIOARA DE LA PITB CAND ESTE EL MAI INSPIRAT ETC.OK MERCI
irene marlyne monroe
06 Dec 2007, 23:52
mai oare unde pot sa vad ce este acel praf?este cateva puntulete albe-praf pe din afara paharului.unde pot sa ma duc sa mi se analizeze?sa vad ce este?
irene marlyne monroe
07 Dec 2007, 00:21
bai ce ziceti sa ma duc la floreasca sa imi analizeze acolo sa vad ce si cum?
herbert
07 Dec 2007, 00:45
irene, e un praf halucinogen, care iti anuleaza personalitatea. te face, asa, o fiinta fara vointa, numai buna de... cred ca tipul a vrut sa te violeze si sa te supuna la perversiuni. bine ca ai fost vigilenta. ai grija. nu cred ca Cinemagia poate suporta sa ti se intample asa ceva... e pacat sa-ti pierzi in felul acesta virginitatea...
Pitbull
07 Dec 2007, 01:02
Virginitatea fizicä a Imemeului a fost däruitä de bunävoie si nesilitä de nimeni în perioada recent-premergätore primei ei descinderi printre noi (sfârsit de 2005), iar cea spiritual-intelectual-cultural-cerebral-moral-etic-si-echitabilä e nepierzibilä.
legardere
07 Dec 2007, 10:15
Sa incep in ordine:
multumesc pitbul pt incurajare si tie la fel,dar tot ne-ai cam lasat in ceata,ce are a face cu mine ce ai zis tu?si fi mai concret adica ce sugerezi ca se poate si in tara?ok ai perfecta dreptate DA ,dar sa faca salariu minim pe economie -500 euro si mediu intre 1000 euro pe anul 2008,pt a trai decent/onorabil fara a te chinui sa traiesti.cand sunt echilibrate nevoile satisfacute si societatea este echilibrata,deci=o viata mai buna. ....d
In primul rand ai gresit oaminii, nu eram Pitbull eram altu :x
Nu spuneam neaparat ca se poate traii in tara, pentru ca asta e o chestie relativa, o viata mai buna nu este determinata de ineptia debitata de adormitii din parlament ca salariul minim pe economie este X lei, pentru ca din punct de vedere statistic nu se incadreaza in limitele "cosului zilnic", dar nu cred ca are sens sa intru intr-o analiza mai profunda a acestei ineptii.
Si acum sa trec si pe partea nefilozofica:
Nici eu nu sunt la teatru, ci la facultatea de INGINERIE (e scris corect sa stii), profil Inginerie Economica Industriala, e drept ca la ID dar altfel nu pot face fata. Am facut 2 ani tot de inginerie in SB si am renuntat din motive pur financiare, dupa care am revenit in BV (unde sunt si in momentul de fata).
Am cochetat cu televiziunea dar nu am reusit sa ma infiltrez in domeniu si atunci am renuntat la idee (si anul asta chiar am ajuns in stadiul in care am refuzat oferte concrete, pe care le am inca deci pot reveni inca asupra deciziei). Nu incepeti sa tipati ca as fi renuntat total, dar cand ai dat de stabilitate intru-un punct este o prostie sa o readuci in instabilitate din nou doar pentru a mai avea un front pe care sa te lupti cu viata.
Si astfel am ajuns de am facut un mini-curs de teatru care mi-a creat un loc in trupa asta de teatru formata numai din oameni pasionati de teatru, care nu sunt influentati atat de mult de castigurile imediate din domeniu.
Practic dezinteresul asta pentru castigurile financiare ne pastreaza in trupa, si mai suntem si tineri (eu sunt printre oamenii ce mai batrani dintre actori, la 26 de ani).
Si daca vrei sa incerci sa te infiltrezi in TV, la nivel local ce-i drept as putea sa incerc sa iti ofer trambulina sa ajungi la o discutie cu niste oameni interesati de serviciile tale (in domeniul asta, nu vreau sa va zburde mintea pe coclauri). Dar baiu major in chestia asta e ca te pot ajuta sa ajungi in bransa in BV, ceea ce nu stiu in ce masura te tenteaza.
Supastar
07 Dec 2007, 10:52
sigur ai spalat bine paharul ala inainte? poate era murdar! :?
legardere
07 Dec 2007, 11:03
sigur ai spalat bine paharul ala inainte? poate era murdar! :?
Nu cred ca se lasa cu praf alb de la spalatul paharului, si oricum mai sunt niste lucruri la mijloc care ii justifica suspiciunile, plus ca paharele le-a mai spalat si el
dar ce sa vezi mi s-a parut si am simtit eu ceva ciudat caci a luat paharele sa le spele la baie si steclele acolo pe hol sa puna in pahare,m-am intrebat eu oare de ce si am fost sa imi iau paharul pe masuta in camera si am baut un picut am observat ca avea un gust aiurea
Neuptolem
07 Dec 2007, 16:46
Virginitatea fizicä a Imemeului a fost däruitä de bunävoie si nesilitä de nimeni în perioada recent-premergätore primei ei descinderi printre noi (sfârsit de 2005).
La ce pagina se intampla asta? (De curand am rasfoit primele 15 pagini, destul de fabuloase, lucruri de care nu as fi banuit, cum ar fi -de ex:-atitudinea ostila a lui Pitbull fata de IMM la inceput, eh, ostila, mai degraba in deradere, adica f diferita de... ACUM; am ajuns pe forum pe la 35-45, ceva de genul.)
Cele mai tari nu-s virginele! Is alea cu maxim 3-5 "meciuri" la activ si maxim 2 parteneri, minim unul. ;) (Eh, o spun si eu din experienta, ca-n "Ask the Dust" :?
Pitbull, chiar treb'ia spus pa post? Cata dezinhibare! Abia astept ziua cand sexul se va declara sport extrem iar fetele de 15 ani nu vor mai fi minore! Glumesc, desigur, ziua aia a trecut deja... :lol:
----------------------
Bine legardere! Dk IMM ("Am fost candva virgini") va tine cont de sfaturile tale, cu sigurantza va ajunge in shobiz :D si la pagina 200 poate vom citi pe topic cateva recenzii ale rolurilor ei memorabile. 8)
Eu ii doresc succesul pe care mi-l doresc si mie!
Pitbull
07 Dec 2007, 17:04
La ce pagina se intampla asta?
Nu mai stiu, dar sigur undeva pe-acolo, pe la început, Imeme se confeseazä...
atitudinea ostila a lui Pitbull fata de IMM la inceput, eh, ostila, mai degraba in deradere, adica f diferita de... ACUM;
Asa e. Initial, am cäzut si eu în capcana täntäläilor care o dispretuiesc pe I.M.M. Ba chiar, în poema "Odä la CineMagia", i-am dedicat strofa:
Mai poposesc pe-aici, c-un "Ia-mä, nene!",
Si Veta, Zita, Mita, Coana Zoe...
Päseste mândrä-n fruntea lor Irene,
Care se crede Marlyne Monroe!
Nu peste mult, cunoscând-o pe Yahoo (prima oarä), am rugat-o sä mä ierte pentru asocierea cu acele personaje. Si ea, cu inimioara ei bunä, mi-a zis cä mä si iertase.
Asemenea si Carmine: si el a fost foarte dur si vulgar cu ea - pânä a cunoscut-o, la filmäri. De-atunci, si-a schimbat pärerea radical.
Pitbull, chiar treb'ia spus pa post? Cata dezinhibare!
Imeme e foarte dezinhibatä - chiar ea a spus-o. Oricum, faptul cä a asteptat pânä la douäsunu de ani denotä discernämânt - dupä cum confirmä si greutatea cu care cedeazä: multi veniti, putini alesi.
Carmine Galante
07 Dec 2007, 22:09
A VRUT SA TE F..., DA NU I-A IESIT, CA DOAR N-O FI CIOCA SI TU ELODIA, ASA CA STAI LINISTITA IRENE.
irene marlyne monroe
07 Dec 2007, 22:52
la capitolul asta aveti perfecta dreptate!multi ventiti putini alesi.
doar ca dupa ce am luat piept cu moartea cu,probleme si mi-am dat seama ca trebuie sa imi fructific si sa ma bucur de fiecare picatura a momentului am inceput sa fiu mai maleabila si sa ma distrez mai mult!
dar faza este ca si asa am avut tangente tot cu cine nu trebuia,pe tipul asta il stiam de vre-un an si a ajuns chiar asa sa imi puna ceva in pahar.
adica credeam ca voi avea un mos nicolae minunat si cand colo jumate din el l-am petrecut in socuri adica m-a socat ca i-am acordat increderea mea si nu a stiut sa o aprecieze si mai mult sa o neglijeze cu prafuri.
dar m-am cam speriat ca nu inteleg de ce,adica noi am mai avut ocazia sa ne mai vedem in acest an de zile uneori,de ce oare acum a luat aceasta hotarare a prafurilor.poate ma interpretat gresit etc.habar nu am.dar poate to mos nicolae ma ajutat sa imi dau seama inca din timp,si am vomat tot.
dar a fost o seara cumplita de calvar.caci am vrut sa vad ce este si am luat paharul cu praful pe el sa merg la spitalul floreasca pt analize'dar nu facea de pe pahar ci din urina pt toxicitate.si m-au chinuit aia acolo prin modul lor de abordare,indiferenta etc incat am plans toata noaptea,ca intr-un spital trebuie sa se salveze omul ,sa se faca toate investigatiile necesare pt a depista o problema de sanatate si tot ce este necesar pt remediere nu cu nepasare.
am vrut sa mi se ia si sange pt analize caci tot mi s-a facut cam rau cu cateva zile in urma si ei nu prea au vrut ca cica vai domne acolo sunt numai urgente majore.
dar daca este spital trebuie sa se intervinsa sa se faca ceva pt bolnav din timp nu in ultima faza cand nu mai ai ce-i face.iar daca un om se plange ca are probleme si ca il doare ceva,ca nu se simte bine si mai i se face si rau,atunci trebuie sa se intervina pt investigatii amanuntite pt depistarea bolii etc si interventie cu tratament rapid si eficient sa treaca mai rapid.
nu cum mi-au facut mie cica sa ma duc la psiholog,iei credeau oare ca ma planag de placere?tampiti m-au facut sa plang toata seara de la ora 1 pana la 8diminteata si sa astept acolo pt rezultate fara sa se ocupe de mine cum trebuie,ceea ce nu este un privilegiu ci o datorie a lor.
m-am certat pana si cu ei ca in loc sa aive grija de mine ma tratu superficial.le-am zis eu ca un mar poate fi si putred in interior si frumos in exterior,daca nu se incearca sa se vada cum este,asa si ei nici nu venisera rezultatele si ei ziceau ca nu am nimic,iar eu ma suparam si plangeam de atata penibilitate,adica nu degeaba te simti rau ,nu degeaba ai niste analize nu tocmai bune ,ci ca ceva nu este in regula cu organismul uman.si ei trebuia sa verifice si sa vada toate acestea,ba mai mult mi-au dat niste rezultate ok adica f.bune si m-am suparat si le-am zis ca vreau sa stiu cum stau lucrurile ,vreau sa imi cunosc problema de sanatate nu sa se ascunda ,sau sa fie ceva superficial.
mai ales ca eu stiam ca am alte analize acasa care nu sunt tocmai la fel de bune si m-am suparat ca nu stiu ce sa mai cred care este adevarul,care sunt cele adevarate?oare se face totul cu multa seriozitate si competenta?asa ar trebui.caci altfel duce omul spre incertitudine ,iar indiferentcum stau lucrurile omul trebuie sa stie care este adevarul.si sa se implice cei cu datoria aceasta pt aflarea/depistarea bolii si tratarea ei.
uf doamne si am ajuns sa mai cunosc,ce dura este lumea din spitale,cand eu credeam ca spitalul este o modaliate de salvare a omului.si sper sa devina si sigur asa va fi nu sa il chinuiasca mai mult.
da mai am plecat cu diureri de cap de acolo si ochii bulbucati de nesomn si atata plans ba mai mult si cu incertitudinea starii mele de sanatate-adica la ei sunt bine,dar ma simt rau,in analizele de acasa sunt probleme.deci ce sa mai credem?trebuie sa devina persoane competente si gata de salvare si diagnosticare rapida si eficienta.
ca nu se mai poate.ba mai mult chemasera si garzile sa ma dea afara ca m-am luat la cearta cu ei si le-am zis ca cum e posibil ca analizele lor sunt ok si cele de acasa/altele arata contrariul?
pana in final nu mi-au dat analizele-rezultate acsa au ramas acolo,iar substanta toxica nu a fost depistata,poate am eliminat-o eu prin voma ,sau mai era foarte putin sau nu a patruns in sange/corp.
nu stiu dar va zic ca a fost atat de aiure ca nu stiu ce as putea sa fac sa nu se mai bata joc de om ci sa il respecte si sa se implice sa ii pese de soarta lui si sa facatot posibilul sa fim salvati.
ca altfel este cumplit.
uf,da as sunt inca chiauna de somn,si marcata de ceea ce este prin spitale.DAR TREBUIE SA SE SCHIMBE SI SA EXISTE SIGURANTA SALVARII/O NOUA SANSA PT SANATATE ETC.
PAI in filme ce frumos se comporta cadrele medicale in afara asa ar trebui si in romania ,nu sa il umileasca si ca ultimul om.si sa trateze pe cine se vrea.
a chiar o doctora nici nu vroia sa se ocupe de mine,caci venise tare la mine ca vai domne nu am fata de urgenta,iar eu nu mai stiam de mine,durere de cap,soc,somnolenta,rau etc si ea venise cu figuri si i-am raspuns ca cum poate sa se pronunte asa fara sa faca investigatii fara sa vada despre ce este vorba?poate in mintea lor este nevoie sa fi pe jumatate mort ca sa se uite la tine si spre bucuria lor sa numai poata face nimic.e o prostie.din timp trebuie sa se intervina ,investigeze sa se poata face ceva pt salvarea omului bagami-as picioarele .
si ea vai cu figuri face "ca nu se mai ocupa de mine ca voi astepta mult si bine."pai nu este posibil sa salvam pe cine vrem ,viata este mai importanta decat orgoliu si mandria etc.altfel locui ei nu este intr-un spital,acolo trebuie sa se salveze viata oricarei persoane,indiferent de inconveniente fara discriminare.
oh ce am putut sa vad.si totusi eu inca sunt mai tinerica,mai speciala si uneori mai puternica,dar bietii oamani ce se intampla cu ei in astfel de situatii?nici nu trebuie sa existe asa ceva nici in scenarii filme.este impotriva legii naturii omenesti-caci viata omul este un dar pretios o valoare suprema ,iar noi nu trebuie sa ne batem joc de ea ci din contra sa o valorificam,sa ne ajutam intre noi etc.
SUNT DEZGUSTATA!Dar sunt convinsa ca dacas vreau pot foarte usor numai prin simpla vorba sa le zic cumvreau eu si ar trebui sa respecte,dar vreau sa se schimbe ei ,adica atitudinea lor sa fie involuntara adica sa vrea binele celulilalt ca doreste sa salveze persoana respectiva din propria initiativa,nu ca i s-a zis sau este obligat,dar daca va fi nevoie ii voi invata eu minte sa mai se joace cu omul ,voi intara eu in ei si imi voi expune doleantele.
noi trebuie sa fim pe maini bune in spoital nu pe maini indiferente!
uh m-am descarcat.oare eu gandesc altfel,sunt mai diferita ,iar lumea mintii mele fiind alta decat realitate poate de acea contrastul ma face sa sufara atat cand iau contact cu ceea ce este?sau eu chiar handesc bine si este anormal ceea ce este in realitate.!nu stiu ce sa mai cred
dar oamenii sau obisnuit sa se resemneze sa se obisnuiasca cu suferinta,dar nu trebuie ci din contra sa se solutioneze sa problema pt a fi frumpos si bine,sanatosi etc.totui posibil de ce sa stam in durere cand putem avea si bucurie/fericire?uf
voi ce ziceti,ma intreb am eu dreptate ?sigur vad lucrurile mult mai bine pt a i bine! ;)
irene marlyne monroe
07 Dec 2007, 23:26
GATA M-AM GANDIT DATIILE VIITOARE VOI LUA ATITUDINE!
CAND ESTE CEVA CE NU IMI CONVINE IMI VOI EXPUNE VIZIUNEA SI SA SE TINA CONT DE EA!
NU SA PLANG SI SA MA CONSUM CA FRAIERA CAND CAND VAD ASA ANORMALITATI IN SOCIETATE SI MAI MULT IMI FAC RAU.CAND EU AM CA MANAGER STATEGIC SI DEZVOLTARE SOCIALA ,AM POSIBILITATEA SA SCHIMB SI SA APLIC PROIECTE CUM VREAU EU~
GATA NUMAI DE AZI INAINTE CAND MA DERANJEAZA CEVA VOI SCHIMBA SI VOI SPUNE CUM VREAU SA FIE~
PREA MULT M-AU CHINUIT ,SI MA CHINUIESC PENIBILITATIILE SOCIETATIILE CAND LA O ADICA EU AM ACESTA SANSA OPORTUNITATE DE DECIZIE!DOAR SUNT MANAGER STATEGIC NU?
GATA .
ii inteleg si pe bietii oameni ca uneori se resemneaza caci viata lor este in mainile lor,dar daca am sesiza de fiecare data cand este o problema si ne este afectata viata si drepturile omenesti,poate s-ar trezi si ei ca totusi toti depindem unii de altii si deci trebuie sa ne facem viata mai frumasa si si sa traim bine impreuna si frumos!
Pitbull
07 Dec 2007, 23:30
GATA M-AM GANDIT DATIILE VIITOARE VOI LUA ATITUDINE!
(...)
GATA NUMAI DE AZI INAINTE CAND MA DERANJEAZA CEVA VOI SCHIMBA SI VOI SPUNE CUM VREAU SA FIE~
(...)
GATA .
Gata.
ok pupici merci
irene marlyne monroe
08 Dec 2007, 00:09
;) pai nu se mai poate asa sa incasez umiliri la neinfinit,can pot sa fac cum vreau eu
e ca si cum intr-o bataie de puni te lasi sa incasezi fara sa iei atitudinea sa si ripostezi si poate ai forta necesara sa incasese cat vrei si cumvrei tu.
pai nu,mi-a trecut prin cap,la cat am suferit aseara sa schimb roata!
de ce sa ma umilesc sa sufar eu cand pot sa se faca cum vreau eu!
doamne de ce a trebuit sa sufat o seara si atat sa imi dau seama ce fraiera am fost.
e ca si cum cineva are manusi de box dar nu le foloseste ,ca nu stie ,sau nu ia atitudine,doar primeste loviturile etc.
dar de data asta imi voi folosii manusile de box.
tot ei ma determina desi nu vroiam ,uf.gata
data viitoare nu voi mai plange ca o fraiera fara sa ripostez.
si din contra
ma credeti ca imi pare atat de rau ca am suferit in ultimul hal aseara la spital cand puteam foarte usor sa iau atitudine!
dar a fost o invatare de minte!
si o stafungerare a mintii mele ceea de a lua ATITUDINE!
nu voi mai permite nimc care sa ma deranjeze!
bai ce fraiera am fost dar e bine ca m-am trezit si acum!nu se mai poate asa,voi face cum voi vrea eu.
daca tot ai o oportunitate de ce sa nu o folosesti?ce fraiera am fost pana acum!dar de acum inainte gata,stop m-am saturat!
pai asa nu se mai poate!
irene marlyne monroe
08 Dec 2007, 01:00
dar toate ca toate daca e sa imi folosesc manusile de forta ,trebuie sa am si protectie,adica sa fiu protejata in vre un fel,asigurata ca nu mi se va intampla nimic grav/rau.
si oricum nici nu trebuie e ca si cum si-ar face rau la propria persoana si nu numai,dar cum sa inteleaga sau omul ca nu va fi decat de pierdut daca nu e atent cu mine.deci imi trebuie protectie suta la suta,adica sa nu mai primesc lovituri ci sa fiu eu cea care riposteaza dar cum?
bai oare ma intreb,mintea mea acum e hologena?cred ca sunt buna de stcenarii si filme.cred ca pana insasi viata mea expusa pe cinemagia poate fi un film veritabil.sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii,nu stiu ce-i cu mine,sau poate am fost prea nemultumita cum am fost tratata.nu stiu dar cert e ca trebuie sa ma bag la culcare ca altfel cine stie ce prostii sau aberarii mai imi debiteaza mintea.
Pitbull
08 Dec 2007, 01:01
;) nu se mai poate asa (...) la neinfinit
(...)
pai asa nu se mai poate!
Niciodatä nu se poate sä fie neimposibil sä nu neinterzici la nimeni sä nu se poarte nicicând, nicicum si nicäieri neinuman si innesimtit la neinfinit!
Päi asa nu se mai poate!
ok pupici merci
irene marlyne monroe
08 Dec 2007, 01:03
:D :P ;)
Pitbull
08 Dec 2007, 01:08
trebuie sa am si protectie,adica sa fiu protejata in vre un fel,asigurata ca nu mi se va intampla nimic grav/rau.
DUREX - protectie sutä la sutä si nu ti se va întâmpla nimic gravid/räu.
bai oare ma intreb,mintea mea acum e hologena?
Posibil.
sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii
In nici un caz. Oricât de neinsuficient ai fi dormitä!
* * *
Foaie verde, mânji de lapte,
Am ajuns la saizesapte!
irene marlyne monroe
09 Dec 2007, 19:45
mai stiti ca am o stare inca de somnolenta!
astazi m-am trezit la ora 2
ieri la fel,si ma simteam ca inca as mai dormi,nevoie de somn.
daca tampitul ala mi-a pus in pahar medicamente?sa adorm sau etc.caci practic nu am luat decat 2 inghitituri si am vomat si am simtit nevoia de somn atat de mult nici nu am iesit afara din casa.
dar barim daca nu eram pe faza si beam paharul tot oare ce se intampla cu mine?
daca erau medicamente si m-a adormeau pe veci,avea o scuza ca poate am vrut sa ma sinucid,adica ,otava mai zici ca acuzi pe cineva ,dar medicamente?poate sa spuna ca am luat singura etc.bine ca am foat pe faza si nu i-a mers cu mine.
acum mi-a trecut prin cap ca am dormit cam mult si inca as mai dormi si poate e de la ce mi-a pus in pahar
adica cine stie presupun doar
acum parca nici nu prea mai am incredere in oameni
daca a vrut doar sa ma futa chiar asa de cacat e politistul asta sa recurga la asa ceva?jalnic
nu stiu ce sa cred dar vreau sa o plateasca ,pt ca a indraznit sa imi faca mie rau.dar sigur o va pati chiar vreau asta desi eu nu ma murdaresc pt asta sigur se va intampla,pt a atentat la insasi iata mea speciala,si il va costa foarte scum. :D am glumit
nu stiu ce sa cred dar mie greu sa cred ca a putut sa faca asa ceva ci din contra sa imi vrea binele sa aibe grija de mine sa fie totul bine.cand totul depinde de noi toti.ok astept parerile voastre.
daca a vrut doar sa mi-o traga a fost jalnic
sa recurca la astfele de lucruri,daca a vrut sa imi faca rau va dati seama ca ar fi un posibil criminal.
si o metoda interesanta cea cu medicamente etc,practic as fi adormit si nici nu s-ar fi stiut nimic,caci eventual este si in politie om al legii si ar fi spus simplu ca am vrut sa ma sinuccid,DAR REPET SI O MAI SPUN ,ACUM VREAU SA TRAIESC SI SA MA FAC BINE MAI MULT CA NICIODATA
ADICA SA MA FAC SANATOASA SI SA TRAIESC!
Neuptolem
09 Dec 2007, 19:53
sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii
In nici un caz. Oricât de neinsuficient ai fi dormitä!
* * *
Foaie verde, mânji de lapte,
Am ajuns la saizesapte!
:lol: Cand ajungeti la 100 nu publicati un volum gros a la Harry Potter? Ca nu vreau sa ratez acest jurnal interactiv cu zbuciumul unei fete ambitioase de a deveni actritza! :happy:
Eu tot nu-nteleg, atelierul galgaie de scenarii si banuiesc roluri feminine cu gramada; Pitbull, camerele de la Neinvinsa-i dragostea au ruginit? Poate c-o roaba de carbuni facem ceva si merg iar, Carmine le unge cu ulei si facem de-un movie beton aici, ca imaginea nu mai conteaza in ziua de azi, c-ati vazut ca-n Pus pe Jar cu Denzel W. e stramba rau!? :lol:
irene marlyne monroe
09 Dec 2007, 23:45
mai dar nu conteaza paginile etc,ci continutul esenta,caci tot acesta fac si paginiile.
adica eu practic am vorbit si vb fara a ma gandi la acest aspect -pur si simplu-este si o descarcare a mea.va dati seama ca la cat de tumultuasa este viata mea ar fi trebuit sa mi se fi umplut paharul de mult ,dar asa s-a mai golit descarcandu-ma,deci sunteti f.importanti pt mine ca existati.
si sa existam /traim cat mai mult.
ok mai daca au fost medicamente ca am fost foarte somnolenta,va dati seama ca ar fi un criminal si trebuie sa fie pedepsit ,adica sa o pateasca in vre-un fel ca a indraznit sa imi faca totcmai mie rau.dar nu i-a mers,doar sunt speciala si deci am fost pe faza/desteapta,desi eu uneori sunt puternic naiva si am f.multa incredere in oameni etc.dar asta a fost tot ca o lectie,voi fi mai atenta,spec sa imi refac mai repede sufletelul ca nici nu am iesit din casa macar ca am dormit mult si inca nu imi vine sa ies ma simt vulnerabila la umea de afara ,trebuie sa ma refac sa pot lua piept sa eventual sa se mai imbuneze mai repede.
uh
voi ce mai ziceti?
Supastar
10 Dec 2007, 09:52
daca mai ai paharul cu urmele alea, il poti trimite la institutul de medicina legala unde se fac teste de toxicologie.
irene marlyne monroe
10 Dec 2007, 11:41
pai unde este asta?a mai cazut din praful de pe el caci l-am purtat cu mine la floreasca si cand m-am intors -am aruncat pe frigider ca sa nu il mai vad.acum o fi luat si praf de ce nu mi-ati zis atunci sau eventual daca se mai poate face e ok.as fi curioasa.dar cred ca au fost medicamente/dar as vrea sa stiu sigur ce anume
Pitbull
10 Dec 2007, 11:46
Institutul de Medicinä Legalä e pe soseaua Vitan-Bârzesti: de la Piata Sudului, pe Oltenitei pânä-n capät, si de-acolo, imediat la stânga. Când ajungi în zonä, oricine va sti sä te îndrume, si e usor de gäsit.
Acum, fä rost de bani, cä e timpul sä publicäm volumul II:
"Incä mai vreau sä fiu actritä!"
irene marlyne monroe
10 Dec 2007, 11:50
am sunat dar zice ca numai cu plangere de la politie sau judecatorie etc.oare se merita sa ma mai agit atat pt acest lucru?atunci era totul mai proaspat si inca praf pe pahar acum numai stoiu daca mai este praful acela alb si eu l-am pus pe frigider unde poate chiar a luat praf de murdarie etc.voi ce credeti.sa mai fac demersurile necesare.mie teama sa nu ma obosesc si stresez aiure ca in acea noapte in care am si plans etc.ma uit sa vad cum mi arata paharul.oricum trebuie sa fie pedepsit pt ca a incercat asa ceva.este un om crunt
irene marlyne monroe
13 Dec 2007, 17:33
ce faceti ?
uite eu va zic inca de pe acum sarbatori fericite daca e sa ne mai vedem vorbim sau nu pana in carciun sau dupa.si am un anunt de facut
vreau sa vand o camera video sony,digital8,zum560,nu prea am eu habar dar este una dintre cele mai bune asta stiu sigur.la pretul de 1000 de euro deci va astept sa imi scrieti pe email sau sa ma sunati ,vb cu pitb.sa va dea numarul sau gloria in cazul in care vreti sa cumparati si sunteti seriosi.ok
astept sa ma contactati pt a va vinde camera mea video.ca ami am si eu nevoie de banuti si m-am saturat sa ma streseze grija banilor si zilei de maine cand eu mai am alte resure anterioaresi de ce sa nu le folosesc,este mai important omul decat masinariile si obiectele.iar cand voi avea din nou banii imi voi lua altele.ok vb merci
deci camera sony 1000de euro la vanzare!
irene marlyne monroe
14 Dec 2007, 21:30
salutare,uite daca tot inca nu am plecat la ai mei ca s-a stricat timpul,a nins.voi venii si eu la intrunire.si ma bucur pt aceasta ocazie dupa atata timp.ok sa ne vedem cu bine.cine mai vine?
sper sadorm in noaptea asta sa pot sa ma trezesc,caci am inceput sa nu adorm prea bine noaptea etc.ok merci pupici
Pitbull
14 Dec 2007, 22:39
Imemeule, te sun eu la 9:30 sä te trezesc.
irene marlyne monroe
15 Dec 2007, 08:50
merci frumos din partea ta .ok pupici.
Pitbull
15 Dec 2007, 09:15
merci frumos din partea ta .ok pupici.
"ok pupici merci. frumos din partea ta."
ASTA era topica fireascä: NU SE POATE scinda mantra "ok pupici merci".
irene marlyne monroe
28 Dec 2007, 23:13
salutare
la multi ani si sanatate sarbatori fericite
chiar hai insirati aici mai jos propuneri de petrecere si locatii de revelion
incerc sa tatonez terenul dar nu stiu inca sigur unde ce si cum cu cine.
dar sigur va fi bine
si nu voi fi nici singurica si voi fi foarte incantata. trebuie sa fie frumos si bine!
Pitbull
28 Dec 2007, 23:35
Io stau acasä în halat si papuci, beau un lapte bätut si mä culc.
Supastar
29 Dec 2007, 00:04
fara chiloti?
Pitbull
29 Dec 2007, 00:36
Normal, cä doar nu-i port pe sub nädragii de pijama, ca-n taberele cu scoala când eram rusinosi.
Sau poate, dacä nu dau ästia cäldurä, în loc de pijamele îmi iau un treling. Si la äla trebe.
Deci, depandä.
Tu ce planuri ai, Supi? O gagicutä, ceva, sau o labä micä, cât ce bate ceasu' de doispce?
Supastar
29 Dec 2007, 11:11
you pig, you! a gentleman never tells! :sleep:
Pitbull
29 Dec 2007, 12:35
Et alors, pourquoi est-ce que tu me demandes publiquement de mes culottes, sale cochon? :hmm:
irene marlyne monroe
10 Jan 2008, 20:19
sal
voi ce mai faceti?
cum ati petrecut?eu relativ bine
doar ca acum am racit si cam tusesc si stau in casa de cateva zile,sper in weekend sa imi treaca sa pot iesi si eu pe afara.dar oricum erea prea frig.
dar mi-ar fi placut sa fie cineva drag pe la mine sa stea cu mine etc dar nu sa ma provoace ,doar eventual daca vreau eu.
dar vad eu .ok un an mai bun va doresc !
Pitbull
11 Jan 2008, 00:33
Ieri am petrecut agreabil vreo orä în libräria Sadoveanu, räsfoind cärti. In sectiunea editurii ANTET, am gäsit trei exemplare din "Vreau sä fiu actritä", pe raftul din spate, unde nu le vedea nici dracu', si le-am mutat la loc de frunte si de cinste, sä vazä tot poporu', sä scoatä banu', sä se culturalizeze frumos.
irene marlyne monroe
14 Jan 2008, 15:33
o merci pitb se vedea ca esti cavaler pana si cu cartile.frumos din partea ta.iti multumesc/
eu ce sa zic am mai mult de 10 zile de cand stau in casa,am iesit dor la un chiosc de langa bloc caci se golise frigiderul dar acum sper sa imi treaca sa pot sa ies si eu afara etc.
pt ca la numai o iesire de cateva minute a geamului incep din nou sa am simtomele racelii imi curge nasul si incep sa tusesc la aerul rece.
si in casa la fel cum se racoreste gata incep sa tusesc si stau ba cu gazerle aprinse la aragaz ,ba cu un calorifer electric caci calorferul normal nu prea face fata.
macar sa numai vina facturile mari la intretinere daca ne chinuim asa.adica nu se poate mai sa si platim la curent mulyt pt a ne face putina caldura ,sau sa stam cu focul de la aragaz ca cine stie ce oxigen nefast mai este pt sanatate,iar astia incep sa tropaie ca dau caldura si de acea se scumpeste intretinerea.
MACAR SA DEA CALUMEA CALDURA SA NU MAI TREMURAM CA EU ASA AM RACIT IN CASA CAND M-AM INTORS DE LA AI MEI.
adica la ai mei nu am racit desi este zona de munte (bine au soba si se face cald cat se vrea) si vin in bucuresti sa tremur in cas
nu se poate asa ceva!
daca mai adauga ceva putin nesemnificativ la intretinere pt caldura macar sa si fie in casa cald .altfel la ce bun,sa mai avem si alte cheltuieli pe langa dor cu numele?
nu stiu cum este la voi dar la mine este un calorifer micut si doar unul singur.si eu numai pot asa sa stau toata iarna in casa sa nu ma imbolnavesc.am stat atatea zile si ma intreb daca maine ma pot duce la cursuri sau nu ,desi eu vreau.uf
Neuptolem
14 Jan 2008, 15:52
caci caloriferul normal nu prea face fata.
Asa e! Nu fac fatza! Viata grea in Romania, eu unul abia astept sa scap in maximum 5 ani d'-aici, sa trec Dunarea cu papusa gonflabila*...imperativul prezumtional transcende catre un verosimil obiectiv a-'ntaia! :w00t:
Scrisesei "calorferul", ti-am mai pus eu un "i" sa fie corect gramatical, dar cum caloriile sunt in scadere apocaliptica cred era normal fara acea litera. Dai o pompa de umflat.
* - Occident, Mungiu Cristian, nu folosesc asa ceva.
irene marlyne monroe
14 Jan 2008, 16:17
da mai dar nu este normakl asa ceva.sunt pretentii la factura ,dar calitatea ?-SUNT NEMULTUIMITA,TREBUIE SA SE IA MASURI CAT MAI URGENT.SANATAEA ESTE FOARTE IMP.SI NU PUTEM SA NE PERMITEM SA NE BATEM JOC DE EA.
EU NU INTELEG DACA TOT PLATIM IN PLUS MACAR SA FACA LUCRU DE CALITATE ORI ALTFEL SA SCADA FACTURILE ASTEA CA NU SUNT DELOC NORMALE LA BANII DIN ROMANIA.
SI APOINOI TREBUIE SA NE FACEM VIATA MAI FRUMOASA UNII ALTORA SA NE PESE UNII DE ALTII SA NE FIE MAI BINE NU ASA CU INDIFERENTA.
SUNTEM TOTUSI OAMENII-CEA MAI VALOROASA SPITA ,MINUNTE PE PAMANT ,ATUNCI SA SE IA MASURILE DE RIGOARE PT RESPECTARE SI O BUNASTARE ACCEPTABILA ,NU CHINUIRE SI LTE PROSTII.TOTI TRAIM UNII PRINTRE ALTII .UF.TREBUIE SA AVEM CRIJA SA NE FIE CAT MAI BINE ,SA PROSPERAM NU SA DECADEM,CACI ATUNCI SE DISTRUGE MOTIVUL CREARII NOASTRE -EVOLUTIA NOASTRA CA OAMENII
Cazeemeer
14 Jan 2008, 22:18
pt ca la numai o iesire de cateva minute a geamului incep din nou sa am simtomele racelii imi curge nasul si incep sa tusesc la aerul rece.
Subscriu, ar trebui luate masuri imediate pentru a elimina aceste iesiri ale geamurilor. Iese geamul o data, iese de doua ori, dar chiar non-stop? Iesirile astea sunt primul pas catre lucruri mult mai grave.
Occident, Mungiu Cristian, nu folosesc asa ceva.
Faptul ca simti nevoia de a preciza asta explicit spune totul.
Carmine Galante
14 Jan 2008, 22:27
Occident, Mungiu Cristian, nu folosesc asa ceva.
Faptul ca tii neaparat sa precizezi asta spune totul.
E de discutat. Exceptand melodia aia comunista "Noi in anul 2000" care e ironia crancena a ratarii unei generatii, episodul "blind date-ului" cu italianul care e negru, niste schimbari de plan temporar reusite ... nu prea am retinut mare lucru. A, ba da, papusa gonflabila ajutatoare la trecut Dunarea inot, ieftioara glumita. Sa incercam sa nu-i facem lu' Mungiu statui, e mare baiatu', cinste lui, da nici chiar asa.
Cazeemeer
14 Jan 2008, 22:28
Ma refeream la partea cu "nu folosesc asa ceva", nu la cea despre "Occident"
Carmine Galante
14 Jan 2008, 22:30
a.
Neuptolem
14 Jan 2008, 23:17
Ma refeream la partea cu "nu folosesc asa ceva", nu la cea despre "Occident"
Nu folosesc asa ceva. Aa...si tin sa precizez in mod explicit.
De voi avea vreodata nevoie de de-astea, as incalzi grepfuit-ul ca-n Charlie Talisman sau o placinta americana ceva (da' cine-o gateste in romanica?), n-as da banii pe o papusha gonflabila; insa n-am ajuns la grapefuit, il las pe Cazeemeer sa-'ncerce...
irene marlyne monroe
15 Jan 2008, 10:22
mai sa imi explic gresala.deci eu am mintea mult mai rapida imi fug ideiile prin cap ,iar mana mult mai inceata la tastaura pt a mi le asterne pe hartie.
apoi eu vroiam sa zic la la cateva minute de deschidere al geamului ,sau de iesire doar pana la chioscul de langa bloc imediat incep sa stranut si sa tusesc adica raceala sa revina ,sper sa imi treaca mai repde,dar cand este aerul rece gata.desi am stat vreo 10 zile in casa.astazi asi vrea sa pot merge la cursuri dar ramane de vazut.ca iar am deschis geamul cateva secunde pt putin aer curat si am inceput sa stranut si sa imi curga nasul iar ,nu stiu ce se intampla daca ies si stau afara mai multe clipe pt a ajunge la destinatia dorita sper sa nu racesc din nou ,ci sa fac fata.uf
Pitbull
25 Jan 2008, 23:59
http://www.click.ro/fata_de_la_pagina_3/
(V-o trimite IMM, care IAR si-a uitat passwordu'... Stai sä vedem, poate reusesc s-o-nvät sä si-l aminteascä...)
Neuptolem
26 Jan 2008, 00:27
Jalnice! :sick: Eu am ramas impotent, exceptand tentativa inocento-faciala a Cosminei Manta si nuanta perceputa de mine ca absolventa de litere a Vanesei Prohanca, numai daca afundarea fortata intr-o Cristina Muntean (ca vad ca e adanca) m-ar mai ajuta cu ceva, nici rochita Lianei Olteanu (si era atat de aproape sa-mi produca o erectie! rochita, nu fata) nici gaina batrana a Ileaenei Barbulescu, nici minciuna vulgara si porno a Angelei Iuliana Podariu, nici profa-animatoare de Oana Ramona Iovanescu...cel mai mult m-a enervat Teodora Natasa Bencea, i-as fi infipt tocurile alea undeva, ca are potential da si-l risipeste ca o pitzipoanca imbecila, cat despre Oana Popa i-as trage-o cu o punga-'n cap ca-'n filmu' ala! ...Ca-'ntr-un final Marilena Avadani sa ma faca sa ma simt barbat, tocmai prin...decenta si mister!
http://www.click.ro/fata_de_la_pagina_3/1-2008/2232
Cele nementionate permit o singura exceptie: eroina noastra. :P care n-are ce cauta acolo, locul ei e pe covorul rosu, pe marile ecrane.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur" chiar daca pe alocuri s-are calu', nu m-am putut abtine.
irene marlyne monroe
26 Jan 2008, 00:35
frumos din partea ta ,cel putin asa mai sunt si eu cat de cat fericita caci am avut o perioada de rahat.
acum am stat in casa si nu am putut face mai nimic aproape de o luna din cauza racelii si ditamai temperatutra etc.si se pare ca am mai decazut ,voi ce parere aveti? DAR SIGUR IMI VOI REVENII SI VOI FI MULT MAI FERICITA SI SANATOASA!ma voi face si bine etc si mult mai deosebita decat celelate alte fete etc.
Pitbull
26 Jan 2008, 00:35
http://www.click.ro/fata_de_la_pagina_3/
(V-o trimite IMM, care IAR si-a uitat passwordu'... Stai sä vedem, poate reusesc s-o-nvät sä si-l aminteascä...)
Am reusit. IMM a-nviat, adevärat a-nviat! OK, pupici, merci, etc.
irene marlyne monroe
26 Jan 2008, 00:40
se poate spune si asa !mai ales avand in vedere ca acum 2-3 zile de abia m-am ridicat din pat dupa o rraceala cumplita si o temperatura mare incat nu puteam sa ma misc din patut.dar mai e putin si imi trece in totLITATE.
cat despre poza,nu stiu daca va place,dar eu preferam una mai imbracata ca am devenit mai timida.si apoi puteti sa dati si click pe stelute asa puteti vota si cea mai placuta poza.puteti sa imi spuneti impresiile voastre!
hai ca te-am votat si eu;
irene marlyne monroe
26 Jan 2008, 16:21
:D merci ,sigur voi mai aparea de cateva ori.adica oricum as vrea caci se plateste si deci de ce nu.doar ca de cand nu am mai pozat acum am devenit mai timida adica nu prea imi mai place nuditatea ca aparitii edit.doar cand stau eu prin casa etc.acum de ex preferam unele mai imbracate,mai demult nu aveam treaba ca imi placeau si si ,dar ma simt mai aiurea etc,dar imi trece si- asa nu am mai participat de mult.si imi era dor.
irene marlyne monroe
28 Jan 2008, 11:40
puteti s ma votti decateori vreti voi.
mai care e faza cu problemele astea datorate scaderii monedei nationale,si a leului?ar trebuie sa sa fie facturile mai mici ,si leul sa creasca ,d
ar cum e posibil?pai ce ar putea sa faca?sa creasca valoarea leului ,sau nu stiu,dar sa nu mai fie probleme sociale.ce se poate face pt asta?pai daca cresti valoarea leului numai sunt nici scumpirii si facturi mari ci mai micute si deci omul poate trai decent si bine.numai sunt diferentieri de clase sociale,bogat sarac etc,iar noi numai plecam din tara pt un trai mai mult ci stam aici in tara noastra caci vor creste salarille ca si acolo ,vom merhe doar in vacante.sau ne vom intoarce.
se vor rezolva si problemele romilor ,fara a maqi fi discriminati sau etichetatii.astazi am visat o rscoala inte ei si noi,poate ca nu erau multumiti.
aiurea nu imi placea,asa ca sa fie totul pasnic si totul bine sa se adapteze la viata romaneasca ,adica indiferent ca sunt tigani,moldovenii etc toti suntem romani traim in romania,si deci ne raportam la atrivutiile si interesele romaniei.
dar trebuie sa avem o atitudine mai buna unii fata de ceilalti fara a ne face probleme.
iar ei daca nu mai au imaginea acea de rauvoitori sigur nu va mai fi discriminare si vor trai netichetati,deci ca toti romanii etc.
odata ce sunt pe teritoriu romanesc eu cred ca au acces la tot ceeea ce are un roman adica,scoala,servici,are dretur si obligatii ca orice om de pe teritoriul romaniei.deci fara discriminare si totul e ok.
doresc pareri si opiinii de solutionare
Cazeemeer
28 Jan 2008, 14:26
IMM 4 president!
e bine ca mai sant oameni care vor binele tari si sant interesati sa cautew sau sa gaseasca sol. pt probl. caruia ne confruntam in loc sa doar se certe unul cu altul la tv .dacar gandii toti ca tine IMM industria ar fi prospera clasele (sociale) ar dispare si am avea pace intre toti si fara partide politice,asa cum au vrut romani dintotdeauna si cum a si fost de fapt pana nudemult.
irene marlyne monroe
28 Jan 2008, 14:42
pai nu stiu mai cei mai bine mai ales cand nuiti este nimic clar si este totul confuz o iau si eu pe basbaite,ce imi mai spune intuita ,gandirea,vorbele unora altora etc.si uneori mai gresesc si nu imi dau seama.
si acum in cel din urma ma gandesc ca cearta nu isi are rostul atat timp cat toti stam pe acelas pamant si depindem unii de altii si fiecare poate e cu rolul sau si cu contributia sa.habar nu am.uneori aeam impresia ca totui o cursa continua,dar acum ma gabdesc ca poate fiecare isi are rolul sau contributia sa si prin asta poate fi mai ok sau nu.
si apoi eu dunt la master ati uitat managementul strategic si dezvoltare sociala si deci am proiecte de facut si deci daca tot am macar sa ating realitatea.poate numai trebuiesa tin cont ca ala a vrut sa imi dea in cap sau sa ma taie pe fata ca tigan ca roman ca moldovean,ci sa imi fac meseria cumtrebuie poate?nu stiu adica daca tot trebuie sa fac pt probleme sociale proiecte atunci de ce sa nu fac pe ceea ce constituie proble sociala.
dar imi este greu ca habar nu am ce si cum cum stau lucrurile si cum e mai bine.
dar in dimineata asta m-am si trezit aiurea cu visul ala in care ripostau cei nemultumiti si as vrea sa nu se ajunga la asa ceva sa fim toti multumiti fara discrepante etc. uf nu stiu spunetim voi mai multe
Cred ca e cel mai luuuung topic care l`am vazut.Din 2004 pana in 2008 vreti cumva in cartea recordurilor ? :)
Pitbull
03 Feb 2008, 14:33
Ce cartea recordurilor, care cartea recordurilor, noi cu topicul ästa suntem în cartea "Vreau sä fiu actritä", de Irina Cristiana Huruialä, Editura ANTET 2006. Se gäseste si la Sadoveanu, si la Eminescu. Nici un pol nu te costä, ieftinä ca braga!
irene marlyne monroe
13 Feb 2008, 17:11
mda interesant,dar credeti ca conteaza cat e de lung sau nu faza e ca a fost tot o placere de vorbarie cu voi.si apoi chiar pitb crezi ca s-a vandut ceva ?eu cump pot sti pe bune?dar nu era ed.sarmizdat .
voi ce mai faceti?nimic deosebit?voi ce ziceti?sa ma angajez 4 ore sau sa astept sa vad cum ma mai simt am inceput un un trat.si e e mai aiurea.dar sa vedem important e bani sa vina.
ma ma enerveaza inflatia asta trebuie sa scada ,dar noua oameniilor salariile sa creasca.si orice om sa aibe un venit asigurat,si asigurari medicale gratuit sau eventual cine este bolnav sa primeasca un venit financiar pt a trai onorabil,si asa are si asigurari medicale.
facturile astea sa se ieftineasca,iar mancarea sa fie mult mai ieftina.si sa avem si noi o economie externa,adica sa cumpere strainii si produsele noiastre ca sunt mult mai naturale,traditionale speciale etc.
sper sa fie totul bine.
am terminat cu examenele
am inceput sa cam stau mai mult in casa.macar sa fiu linistita,caci astazi mi-au taiat pomii din fata blocului meu ca cica erau prea inaltri etc habar nu am.macar sa se planteze altii mai repede ,s-au m-am gandit sa imi plantez eu niste merii ,pomi fructiferi,in fata blocului si apoi sa cresca si sa mancam mere fara a merge la piata.apoi la cata lemnarie s-a facut macar sa nu se arunce ci sa se foloseasca ,eventual sa se incalzeasca oamenii care nu au lemne de foc,etc sau mobila.sau daca vroiau le duceam alor mei o masina doua de lemne alor mei ca tot se incalzesc pe lemne,dar de.nu stiu care e faza asta e imi pare rau,eu iubesc verdeata si as vrea pomi verzi sa fie .i-au taiat pe toti din fata blocului .uf sunt dezamagita.
Ce chestie .. si la mine la bloc s`au taiat azi pomii.Si nu cred ca suntem vecini :)
irene marlyne monroe
13 Feb 2008, 20:07
pe bune chiar asa_?ce coincidenta sau este anotimpul de curatare?la mine mai mult varfurile sau taiat.de ce oare ?voi ce faceti de ziua indragostitiilor?ce ziceti mai facem o intrunire si mergem sa vizionam un film?ok pupici.
pai mai facem;in martie; cautam un film bun-bunut si stam dupa aia iar la o cafea
irene marlyne monroe
13 Feb 2008, 20:43
super 8)
Pitbull
13 Feb 2008, 20:46
ultra 8)8)
irene marlyne monroe
13 Feb 2008, 20:47
Ce chestie .. si la mine la bloc s`au taiat azi pomii.Si nu cred ca suntem vecini :)
mai poate chiar stam in acelasi bloc da-mi cateva indicii
Supastar
13 Feb 2008, 21:20
primul indiciu ar fi k el e in ramnicu valcea
Nuuuu ... ai stricat misterul :) oare la ce etaj stateam ? deasupra sau dedesupt ?
Pitbull
13 Feb 2008, 21:37
Cred cä deasubra.
Oricum, I.M.M. e din Horezu.
Horezu e, geograficeste vorbind, oarescium deasubra Râmnicului Vâlcea.
Deci, n-ar fi exclus...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Supastar
13 Feb 2008, 22:28
oare sã fie Blaga?!
nu
thequietsurfer
13 Feb 2008, 23:08
Nu stiu care sunt criteriile de acordare a titlului de "mare poet"(in caz ca nu te numesti Eminescu, Bacovia, Arghezi, Blaga, Barbu, Pillat, Sorescu, Nichita, Brumaru sau Cartarescu) si nu stiu nici ce vrei sa spui pe topicul acela cu titlu de gazeta de provincie plina de frustrati semidocti(ala cu filmele de arta daca exista dubii), insa constat cu regret ca un om de cultura precum Caraion care a dat criticii literare poate cel mai bun studiu despre Bacovia("Bacovia-sfarsitul continuu") este succint si injust etichetat ca autor de raftul 2/3/4....(nu literal, dar asta se subintelege).
Pari o forumista decenta si nu tin neaparat sa-mi exersez satisfacut insultele folosindu-te drept pretext, dar te-as ruga sa incerci sa renunti la tentativele din ce in ce mai incoerente si penibile de a spune ceva ce conteaza (pentru ca apoi sa te plangi de lipsa de interlocutori amabili si spirituali). Sper ca nu o sa faci acelasi lucru si acum.
nu stiu nici ce vrei sa spui pe topicul acela cu titlu de gazeta de provincie plina de frustrati semidocti(ala cu filmele de arta daca exista dubii)
Pari o forumista decenta si nu tin neaparat sa-mi exersez satisfacut insultele folosindu-te drept pretext, dar te-as ruga sa incerci sa renunti la tentativele din ce in ce mai incoerente si penibile de a spune ceva ce conteaza (pentru ca apoi sa te plangi de lipsa de interlocutori amabili si spirituali). Sper ca nu o sa faci acelasi lucru si acum.
ce faci monser, innozi teorii afective aruncand cuvente cu vitrion ca coana mitza rapusa de ambatz?! de ce nu-i explici tu la fata asta pasionalista, cum e cu filmu de arta ca sa-si imblanzeasca si ea neuronii cand se uita la filmul 1001.
ps: de ce nu spui nimic de "pata neagra" (episodul cu securitatea) al lui caraion?
asa se manifesta delirul tau nocturn?!
thequietsurfer
14 Feb 2008, 00:09
Nu ii explic limpede cum sta treaba cu filmul de arta (sa convenim totusi sa-i zicem asa) pentru ca asta ar conduce (cel putin in cazul meu) catre un discurs ambiguu, cetos. In plus, mai am de vazut multe filme si de citit destul de mult pe marginea subiectului asa ca prefer sa tac (sau sa nu scriu). Ma deranjeaza totusi cei care propun dezbateri fara a fi catusi de putin in tema cu substanta respectivei discutii.
Referitor la Caraion si la Securitate, as mentiona mai degraba ca a fost unul din intelectualii care au facut puscarie politica. Este adevarat ca "a turnat", dar este nedrept sa-l punem alaturi de Felix (nu spun ca ai facut asta). Lucrarea exegetica mentionata de mine nu este mai putin importanta pentru ca el(ca si Alexandru Paleologu-un eseist de o cultura si un rafinament rar intalnite) a cedat dupa indelungi chinuri(patetismul nu este inadecvat aici). Nu putem emite sentinte morale doar pentru ca nu a fost un martir sau nu a avut soarta lui Mircea Vulcanescu sau a lui Gh. Bratianu. Derapaje ideologice au mai avut si alti importanti intelectuali (G. Calinescu, Camil Petrescu, Tudor Arghezi si Mihail Sadoveanu ar fi cativa), insa o buna parte din operele lor rezista admirabil. Ma surprinde ca sunt nevoit sa insir atatea truisme de genu:"marii scriitori pot fi oameni de nimic", dar nu am ce face intrucat aici chiar nu ai gasit un exemplu de lingau proletcultist sau de javra individualista care impinge cinismul pana la ultimele sale limite.
thequietsurfer
14 Feb 2008, 00:18
Mesajul ii este adresat lui Marx. Nu e evident?
Nu ii explic limpede cum sta treaba cu filmul de arta (sa convenim totusi sa-i zicem asa) pentru ca asta ar conduce (cel putin in cazul meu) catre un discurs ambiguu, cetos. In plus, mai am de vazut multe filme si de citit destul de mult pe marginea subiectului asa ca prefer sa tac (sau sa nu scriu). Ma deranjeaza totusi cei care propun dezbateri fara a fi catusi de putin in tema cu substanta respectivei discutii.
mdea
nu stii multe, dar te-ai apucat sa jignesti.
ps: despre literatii admisi in toxicologia securista nu am ce comenta.
Cazeemeer
14 Feb 2008, 00:26
Tu iti dai seama ca sunt mai multe caractere de scris la "the si restul idului" decat la "thequietsurfer", nu?
Sylver Cheetah 53
14 Feb 2008, 18:51
Fetele care vor sã fie actriþe sunt rugate sã posteze fotografii în lenjerie! :)
Sylver Cheetah 53
18 Feb 2008, 11:13
Chiar te rugãm sã faci poza. ;)
irene marlyne monroe
24 Feb 2008, 09:26
bun si care e faza cu pozele unde trebuiesc postate?
eu sunt interesata.
mai cat despre discutia despre mine in lipsa mea sa mai repet.sunt nascuta in horezu,dar ai mei stau in costesti ,jud valcea,iar eu am domiciliul in bucuresti.
ok
chiar acum am fost plecata acolo si sunt usor dezamagita
deoarece am fost special pt sora mea sa ii fac niste acte c vrea sa se casatoreasca in italia,iar eu nu prea m-am simtit bine pe autocar dar numai a contat.
faza e ca i-am rezolvat repede m-am intors in bucuresti am fost sa imi fac o injectie.si a trebuit sa ma trezesc la 4 dimineata sa ii trimit prin autocar actele.bine ia mi-a trimis niste banuti 100 de euro pt toate astea ,iuar cum eu taxiul il platisem eu mi-a mai ramas 50 de euro.si ce sa vezi cand am dat sa schimb cei 50 de euro sa platesc taxiul la intoarcere numai erau.desi stiu ca ii lasasem in portofel.nu stiu ce s-a intamplat cu ei ca nu au mai fost asa ca am luat tot de pe cardul meu sa platesc caci mai aveam niste banuti pe el.deci mi-am luat tot din banutii mei.
apoi nu am mai avut suficienti caci in pitesti aea botezul o amica de copilarie si deci nu am mai putut sa merg ca nici nu ma simteam bine nici nu mai aveam acei 50 de euro si nici altii mai suficienti sa si imi ramana pt mine si sa si merg .deci nu am mai fost desi m-am inteles mai bine cu ea decat cu sora mea.
apoi am mai fost sunata si pt filmari si nu am putut sa merg caci nu eram in buc.dar am zis sa ii rezolv lui sorumea.
dar dupa ce le-am trimis aseara m-a sunat sa ma injure ca am pierdut banii ca nu mai stiu ce fac cu ei etc.m-a facut drogata etc.poate ma comport aiurea dar asta ca atunci cand nu ma simt bine este normal sa fie un efort mare pt mine pt a face ceva si normal ca nu sunt la fel .
dar m-a dezamagit adica eu ii dream binele sa merg pt ea etc bine imi ramaneu mie cei 50 de euro dar oricum au disparut ,iar ea ma mai supara si ea prin cuinte urate.oare nu este suficient cat am eu pe cap?
oricum i-am zis sa nu imi mai zica mie ce sa fac caci eu stiu ce este mai bine pt mine etc.
dar lasa sigur ma voi descurca eu si imi vor intra bani pe card si imi vor venii si altii etc.sigur va fi in asa fel sa fie bine
dar as vrea sa prefdomine legea iubirii adica acea a dragostei sa ne iubim si sa ne vrem binele.ma ales daca suntem frati surori nu invers.ca este neplacut etc.
nimic sa nu fie mai important decat acest lucru.
mai care era faza cu cosovo etc ca nu am inteles si nu prea am fost pe faza cand era la stiri .deci nu prea am inteles.
voi cum vedeti solutionarea probl.?sper sa fie toate bne sa se intample in asa fel sa fie bine.si sa ne vrem binele.
N`au parte de iubire .. vorba ta :)
irene marlyne monroe
28 Feb 2008, 21:56
dar putem sa facem in asa fel sa aiba si toata lumea sa se iubeasca .e o idee buna si sa se doreasca bine nora altora.
vreti sa mai repetati o data unde se posteaza pt poze care este situl adresa de email pt a fi trimise?eu oricum am o groza de poze noi .ok pupici.
Supastar
28 Feb 2008, 22:03
oare nu este suficient cat am eu pe cap?
e o intrebare retorica?
Salut uite eu sunt din Tg-Mures si daca vrei sa fi actrita sau oricum vrei sa ai o cariera intr-un astfel de domeniu iti recomand Academia de Teatru din Tg-Mures cred ca e prima sau a II a din tara si e ok aici (la TGM) :) numa bine.
piranha
26 Mar 2008, 12:19
Asteptam sa mai citim un update al carierei lui IMM. 8)
Pitbull
26 Mar 2008, 12:34
Päi sä-i zic.
Pitbull
26 Mar 2008, 13:43
Pitbull: Esti chematä în forum. Lumea e setoasä de stiri noi din pasionanta viatä imemistä. Hai.
IMM: ok
Pitbull: Se zice "ok pupici merci", nu doar "ok"
IMM: pai mai eu numai stiu iar sa intru cu parola
IMM: ca am mai incercat
Pitbull: Iar ai uitat parola?
IMM: pai nu stiu ce s+a intamplat
IMM: ca nu am reusitiar sa intru
Pitbull: Bine. Da click pe "am uitat parola". O sa-ti ceara adresa ta de e-mail, si-ti va trimite in inbox o parola noua, una fara sens, doar cu litere si cifre. Intri cu aia, si pe urma de duci la Profil si o schimbi cu ce parola vrei tu.
IMM: pai unde scrie am uitat parola?
IMM: unde se introduce numele si parola?
IMM: ok ramane de vazut dar intru mai pe seara
IMM: ca astazi am fostî
Pitbull: pe-acolo pe undeva. Gasesti tu.
IMM: voi vedea mai diseara caci acum m+am obosit un pic pe net
IMM: si trebuie sa mananc
Pitbull: te-ai obosit pe net? ce-ai fäcut, striptease pe webcam, sau cyber-sex pe mess?
IMM: voi ati mai stabilit vreo intrunireceva?
IMM: nu draga
IMM: am o activitate de 4 ore call center limba italiana pt vodafon si acum wind
IMM: dar deja le+am cerut un avans
IMM: ramane de vazut acum cand merg ca vreau sa imi dea niste banuti avans
IMM: sa vad
IMM: ca mi+am cam amanetat din aur
IMM: eh m+am tot suparat cu sanatatea asta
IMM: caci nu imi place cand sunt tratatat u indiferenta sau insuficient investicata
IMM: si nu stiu cum sa procedez ca vreau
IMM: sa se implice mai mult medicii sa investigeze sa faca tot posibilul pt tratare salvare etc si depistare din timp
IMM: nu mai tarziu etc
IMM: si ma enerveaza
IMM: ca vreau sa stiu si eu niste lucruri concrete
IMM: si m+am tot suparat ca nu vroiau sa imi actualizeze analizele
IMM: dar trebui sa imi faca ,sa vada ce si cum
IMM: ca sa previn sau sa tratez
IMM: uf
IMM: ok vb mai tarziu sunt cam obosita
IMM: merci pupici
IMM: ;) si sa devina sistemul asta de sanatate mai eficient si mai bun pt noi ca m+am saturat
IMM: si sa numai depinda viata omului de niste mici atenti sau bani la medic ca sa nu trateze cu indiferenta
IMM: ci ei sa isis faca datoia cum trebuie
IMM: sa se implice sa previna din timp sa diagnostice corect
Pitbull: isis, sau osiris?
IMM: sa trateze sa salveze
IMM: ?
Pitbull: Ai scris: "ca ei sa isis faca datoia"
IMM: isi
IMM: faca datoria
IMM: corespunzator
Pitbull: Aaaa, datoia insemna "datoria"?
IMM: din propria lor initiativa
IMM: ,atitudine mai buna ,sa isi faca datoria mai bine
IMM: si sa ne respecte drepturile
IMM: caci m+am dus la un spital si nici nu a vrut sa ma investigeze
IMM: etc si am facut cerere m+am certat cu ei nimic
IMM: doar no astepta sa fie omul in ultimul moment? sa intervina
IMM: sa faca si ei?
IMM: dar atunci la ce bune?
IMM: bun
IMM: cand e mai usor sa previ din timp
IMM: sa investighezi si sa salvezi
Pitbull: Auzi, am voie sa pun pe forum tot ce mi-ai spus tu aici? Ca e foarte interesant
IMM: poti cum vrei eu ma+m descarcat ca si asa nu prea am mai putut sa intru
IMM: sa ma descarc acolo
Pitbull: OK, atunci descarc si eu chatul asta pe forum
IMM: poate imi dau sugestii cum sa procedez
IMM: ca ma cam preocupa santatea
Pitbull: SIGUR iti dau!
IMM: ca de 8 luni nu mi+au mai facut analizele
IMM: nimic ci mi+au dat un tratament deja foarte puternic
IMM: care imi afecteaza si trombocitele si tot
IMM: si ma enerveaza
Pitbull: Vai de mine
IMM: ca vreau sa stiu daca sunt pe drumul cel bun sa fac tratamentul in continuare sau s investigam sa vedem cum stau treburile
IMM: daca intradevar este problema sau nu sau ce este de facut
Pitbull: Mai investigati, mai investigati, nu va lasati!
IMM: nu asa direct cu un tratment care poate sa imi dea si depresii
IMM: etc fara sa vada cum stau si sanatatea din toate punctele e vedere
IMM: pai mai nu este normal
Pitbull: Nu este, nu este
IMM: ca eu sa stiu sa nu se complice lucrurile cum si care este starea mea de sanatate si ce se poate face?
IMM: nu asa direct si apoi daca insist cica sa ma duc la psiholog
IMM: ca nu ma simt bine de la cap
IMM: mau exasperat cu asta
IMM: ca e mai usor
IMM: m+am dus si la spiholg
IMM: dar nu trebuie neglijat partea oragana
Pitbull: La sphiolog m-am dus si eu
Pitbull: Scuze - spihlog.
IMM: ca uite de ex pt problema mea de sanatate care a iesit mai demult acum cateva luni mi+au dat un tratament care imi scade si trombocitele
IMM: si atunci iar nu e bine
IMM: ca mai complicat si periculos
IMM: macar sa imi faca analizele amanunte si sa stiu cu certitudine ca acea este problema de sanatate si ca numai este altceva
IMM: si ca medicamentul este sigur etc
IMM: pt a nu se produce alte complicatii pe de alta parte
IMM: intelegi
IMM: dar nu am cu cine
IMM: nici nu mai stiu cum sa procedez
IMM: ma+am dus si la directorul spitalului sa ma investigheze si sti ce mi+a zis?
IMM: *da ce domnisoara de ce sa bag eu 14 milioane in tine*
IMM: cacai eu vroiam si rmn
IMM: gartis ca nu imi permit acum sa platesc
Pitbull: cacai?
Pitbull: Nu cacam deloc
IMM: si consider ca omul trebuie sa aibe dreptul la o investoigatie amanuntita daca doreste sau are anumite semnale ale corpului
IMM: ppai sati ca ma duc si eu la toaleta ca chiar ma cacai
Pitbull: Just
IMM: vb
IMM: astept chiar niste opinii si mai optimiste si gratuite
IMM: adica sa fie servici medicale gratuite
IMM: caci santatea este mai imporatanta decat orice aproape
IMM: si apoi iar viata trebuie respectata
Pitbull: trebuie, trebuie
IMM: ;)
Pitbull: :P
IMM: pai normal
Pitbull: natural
IMM: pai cand nu este sanatate nu se mai poate face mai nimic nici efort etc ca se complica lucrurile si deci viata omului este pusa in pericol ,atunci trebuie sa se intervina calumea
IMM: din toate punctele de vedere
IMM: sa nu se ajunga intr+o situatie de problema
IMM: si sa investigeze trateze din timp
IMM: deci si medicii sa isi dea silinta sa faca tot posibilul pt a afla vedea trata si salva etc
IMM: ca daca mai trateaza lucrurile cu indiferernta unde se ajunge?
Pitbull: Nicaieri!
IMM: pai normal atunci trebuie sa se sustina lucrurile ,oamenii mai mult ,medicii
IMM: sa nu fie nici un fel de problema
Pitbull: SA NU FIE!!!!!
IMM: si eventual sistemul sa adopte mai multii bani, ca ssa se faca fata tuturor problemelor de santate
Pitbull: Sa adopte!
IMM: ca infond de santate depinde si viata oamenilor
Pitbull: Dar si invers
IMM: iar banii nu trebuie sa fie mai importanti decat viata sanatate oamenilor
Pitbull: Si sanatatea depinde de viata oamenilor
Pitbull: ca daca mori, pe urma nu mai poti fi sanatos!
IMM: si chiar din contra sa sustina si chiar financiar un om cu probleme de sanate
Pitbull: Daaa, din contra!
IMM: pai normal ca daca ar fi o planeta plina cu bani dar fara oamenii la ce bun
IMM: ar fi doar niste hartii
IMM: deci noi le dam valoarea
Pitbull: CA BINE ZICI!
IMM: asa ca nu trebuie sa fie mai importanti banii decat insasi noi
IMM: viata noastra
IMM: pai si atunci sa nu ne mai trateze cu indiferenta
IMM: si sa se implice ei sa vada ce si cum
IMM: nu sa ne mai stresam noi atat
IMM: ca sa stim cum stam cu sanattea
IMM: hai ca eu trebuiesa ie
IMM: trebuie sa ma duc la cursuri vb
Pitbull: vb vb
IMM: daca pa
Pitbull: OK pupici merci
IMM: ma bucur ca am vb si ma+ma mai descarcat
IMM: sa ne fie toate bune si frumoase
Pitbull: ma+ma si ta+ta
IMM: si sa avem sanatate
Pitbull: sa avem
IMM: si de tate
IMM: toate
IMM has signed out. (3/26/2008 2:41 PM)
si invatamantul ar trebui sa fie gratuit.
Pitbull
26 Mar 2008, 14:16
Si päpicu'.
Pitbull, dar pana la urma ai aflat ce boala are IMM?
(scrie-mi pe privat)
(:huh: )
StefanDo
26 Mar 2008, 15:30
e clar, imm e protagonista unei comedii totale
titlul: actrita, pestera si spiholgul (obtinut prin contagiere freudiana din combinatia speolog/investigatie) :)
imm, nu face rmn, ca cine stie peste ce dai...
Pitbull
26 Mar 2008, 15:37
Pitbull, dar pana la urma ai aflat ce boala are IMM?(:huh: )
Nu. :?
Pitbull
04 Apr 2008, 17:43
IMM: salut esti?
IMM: uite as vrea sa comentez si sa vb ceva in legatura cu venire lui bush
IMM: tu ce parere ai?
IMM: si ce crezi ca ar fi bine sa intervine pt ameliorarea si sustinerea cat mai multa a romaniei pt prosperare si armonie atat pe toate planurile cat si pe toata planeta
IMM: poti sa pui pe cinemagia ca eu nu reusesc inca
IMM: sau stai sa incerc
IMM: deci ar fi indicat renuntarea la vize
IMM: pt o paleta mai larga pt calatorii interactionarii
IMM: ,sa sustina proiecte pt schimb de experiente atat pt studentii oferiindu+le burse atat pt posibilitatea de a merge in america dar si salariu pt perioada in care se afla
IMM: oportunitati de calatorii turistice prin colaborari si sustineri materiale
IMM: inteprinderea aici in romania a unei scoli mari si de renumire in toata lumea tip howard
IMM: care sa ofere studentilor posibilitati de studiare ultramoderne,burse mult mai mari dar si burse medicale
IMM: cat si pt elaborare de proiecteîsa fie platiti
IMM: studentii pt fiecare proiect
IMM: sa ofere un suport si material si altele pentru sutinere pe toate planurile
IMM: sa existe colaborari si de ordin medical
IMM: pt a veni medici straini in romania
IMM: si invers
IMM: pt salvarea oamenilor
IMM: gasirea de noi medicamente care sa prelungeasca viata
IMM: sai
IMM: sa ofere tratare 100%
IMM: paratura moderna de investigare totala dar foarte simpla prin scanare de ex si tratare
IMM: rapida
IMM: diagnosticare corescta
IMM: sa fie pace atat in lume cat si in romania
IMM: sa nu existe conflicte de nici un fel ci doar totul sa fie pasnic
IMM: sa traim toti armonios si intr+o buna intalegere pe acest pamant
waw ce dezbateri faceti:)
da nu am vazut si parerea ta despre chestia asta cu bush
a fost doar un monolog.
hai ca eu sunt chiar curios cum e prin bucuresti cu toata treaba asta.
Pitbull
04 Apr 2008, 18:45
Umil recunosc cä n-am nici o pärere.
De altfel, nici nu eram online. Mi le-a dat pe toate off.
Dacä se pierdeau - päi vä dati seama...? :((
unul din bucuresti imi zicea ca ii e frica sa iasa din casa sa nu sara SPP-ul pe el.
Am auzit ca se intra greu la Howard ...
hellsteed
05 Apr 2008, 11:08
io nu inteleg totusi... Daca ea e adevarata si exista si tot ceea ce spune ea e in concordanta cu ceea ce gandeste atunci sigur fata asta are ceva boala la nivelul perceptiei realitatii. Parca ar fi un copil care intreaba de ce respira oamenii paralizati. Howard, sanatate gratuita, sphi... si toate astea... cred ca toti am dori sa traim in lumea lui IMM. Ar fi gratis si dureros nu ?
Neuptolem
05 Apr 2008, 14:45
Nu puteti mah s-o ajutati pe fata asta sa-si rezolve problemele de sanatate? Sa strangeti o cheta mana de la mana? :huh:
imm, eu aveam un obicei intr-un timp, colindam dupa fetele de la medicina prin camine, mai-mai m-or lecui prin farmecu' lor, :lol: asa te sfatui si pe tine, gasesti un doftor in devenire (pe care inca nu s-a asezat stratul coruptiei), eventual un virgin plin de cosuri cu nasu'-'n carti toata ziua...il atragi cu mrejele tale, ii faci tu un stripptease acolo la el in camera cand ceilalti se inteleg sa dispara pe nesimtite si i te confesezi ca la badaranii de doctori din romanica, care numai doctori nu-s, sunt teroristi psihotronici, in final iti vor spune asta: "Da ce?! Eu sunt Dumnezeu??? Ce sa-ti fac eu???" (tipand isteric). mi s-a intamplat mie ;) , fireste ca am fost nevoit sa ma vindec singur :huh: - tipa fiind a mai buna doctora din judet! - eu unul, asa procedez, cam la toate problemele mele de sanatate, am devenit propriul meu doctor, consultam farmaciste, studente, ma documentam, etc. Trebuie sa perseverezi si sa nu intri in panica orice-ar fi, e f importanta atitudinea pozitiva. Sanatate!
Pitbull
05 Apr 2008, 16:10
io nu inteleg totusi... Daca ea e adevarata si exista si tot ceea ce spune ea e in concordanta cu ceea ce gandeste atunci sigur fata asta are ceva boala la nivelul perceptiei realitatii. Parca ar fi un copil care intreaba de ce respira oamenii paralizati. Howard, sanatate gratuita, sphi... si toate astea... cred ca toti am dori sa traim in lumea lui IMM. Ar fi gratis si dureros nu ?
You don't know how right you are! :sleep:
irene marlyne monroe
12 Apr 2008, 23:33
salutare in sfarsit din nou pe forum!oricum nu ati pierdut nimic deosebit si frumos doar multa suferinta si momente aiurea prin care am trecut.mai ales cu sanatate acu cateva luni ca sunt prob. de sanat.acu ca nu sunt si ca analisele sunt bune!m-am chinuit ,m-am certat cu doctori ,mi-au facut analise dureroase ,pana mi-am facut si edoscopie+a trebuit sa imi bage un furtun pe gat si nimic!ca totul e normal si ca nu am nimic!
dar as vrea sa fie pe bune asa adica sa ma simt si bine si sa nu ma mai trimita repede la psiholog doar ci si sa se ocupe de mine mai mult si sa vada ce si cum,si sa se faca tot posibilul ca m-au exasperat pana si doctorii cu indiferenta ,aroganta si orgoliul lor,importanta banilor care in mod normal nu ar trebui sa fie mai mare ca insasi viata ,sanatatea unui om ci deci sa salveze omul-.
eu am incercat sa vad cum stau lucrurile dar trebuie sa fiu sustinuta si ajutata mai mult fara a fi lasata asa de una singura ca numai pot-VREAU SA STIU SI EU CE AM-SI SA SE FACA TOT POSIBILUL SA IMI REVIN SI SA MA FAC SANATOASA!
plus ca incepusem un tratament pt ceva desi nu imi reactualizasera analisele ,acum cica numai este acel ceva.ce pot crede oare?sa mai continui tratamentul?oi fi sanatoasa?sau doar imi ascund ei lucrurile pentru a nu ma preocupa eu prea tare.dar nu trebuie este dreptul meu sa stiu cum stau cu sanatatea si apoi sa se incerce sa fac tot posibilul sa imi revin.speranta este mai tot timpul ,si apoi in ziua de azi totul este posibil si cu siguranta si o solutie pt problema mea a altora etc,o sansa la sanatate ,la viata si la o viata mai buna si mai frumosa.
in fond si la urma urmei tot noi ne facem viata frumoasa sau mai putin.totul este posibil de ce nu am incerca sa traim armonios unul cu altul si apoi sa devina o lume armonioasa pe o planeta armonioasa echilibrata intr-un univers abundent si armonios.ca altfel totul se revarsa tot asupra noastra asa ca mai bine sa emanam energie pozitiva ,armonioasa ca sa primim la fel.stiti se si zice- bine faci bine gasesti-,sau ce tie nu iti place altuia nu-i face-,iubeszte-ti aproapele tau ca pe tine insuti-.v-ati intrebat vreodata ce poate sa insemne asta? explicatia este in exemplu si ceea ce am spus mai sus sa traim intr-o armonie completa,intelegere dragoste ,incredere si multumire pe toate planurile unii cu altii si tot odata cu universul .facand acest lucru vom putea primi acelasi lucru multa dragoste armonie si numai bine.deci sa purcedem la drumo pt a fi mai buni! :D ok e tarziu ,dar voi mai intra si ma voi descarca.sanatate!
irene marlyne monroe
01 Jun 2008, 06:29
salutare,
tin sa va anunt ca am tinut-o numai in petreceri .am fost la nunta surorei melein italia apoi la jud.valcea la nunta fratelui meu si la botez.mai lipseste a mea .oare cand va fi?sau sa fac si eu copii?dar cu cine,cand ?ca inafara de ceva imaginar -telepatic-virtual niciprieten nu prea am mai avut ,sau vreo aventura ceva etc.numai sa nu imi trompaie hormonii prin creier
:lol:
uite ceva interesant am primit o carte de 2000 de pagini pe net de la cineva cu un fel de momolog -unul care vb cu el insusi si cu D-zeu.cartea e frumoasa ca lectura ca practic are tipul talent in a scrie caci acum nici nu dorm ca vreau sa citesc ca imi place e si comica uneori,numai sa nu imi dea dureri de cap de prea mult stat la calc.oricum inca nu sunt convinsa ,nu stiu daca e adevarata sau nu. :hmm: dar imi place sa citesc asa pur si simplu chiar daca e o cidatenie e ceva interesant si inedit.ok va pupic ca mai am de citit daca tot nu am dormit.
irene marlyne monroe
07 Jun 2008, 10:51
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=206245
SA MA VOTATI CAND CA VI CAZUL.MERCI.AS VREA SA FIU CASTIGATOARE SI SA PREZINT EU VREEA SI SA MERG IN CALATORIE IN GRECIA.SI SIGUR VOI FI.VA FI BINE.SI ASA VOI MAI TRECE PESTE MOMENTELE MELE.ETC
Pitbull
21 Aug 2008, 22:42
I-Me-Me-ule, ce-ai mai fäcut în ultima vreme?
irene marlyne monroe
22 Aug 2008, 21:30
salut
am intrat sa va salutsi daca tot am inceput eu sa imi expun ideile am sa mai atasez cateva pareri aspecte care ma deranjaza si trebuiesc ameliorate.
1/vreau sa se previna ,salveze toate bolile,sa existe apartura competenta care sa dea un diagnostic corect si sa il trateze.
2/in mediul educational sa existe gratis cum am mai zis
3/vreau ca fiecare locuitor sa sa ii revina automat o suma de bani care sa asigure un trai decent lipsit de griji si care sa ii ofere o viata decenta o viata buna .in acest caz chiar daca persoana are o perioada proastra cu banii /poate fi asigurat,daca este bolnav si nu poate munci la fel,daca a ramas fara job la fel/daca este o persoana vulnerabila la fel.chiar daca are bani mai multi numai conteaza.
4/vreau sa existe joburi pt fiecare ,usi deschise,joburi asigurate care sa ofere siguranta plasarii pe piata muncii.fara a exista stresul pt gasirea unui job ,ci doar schimbarii pt un altul mai bun.
5/ vreau o viata mai buna mai frumoasa,prospera ,lipsita de stres ,griji,bolala,moarte :D iar noi a traim ca/n paradis si sa ne iubim si sa ne vrem binele
vreau sa nu mai existe teroarea de a nu putea avea incredere in celalat de teama de a nu ti face rau,si sa fi atent la obstacole si la impedimemntele survenite de celalat.este dureros sa ne facem rau unii altora doarece se poate rearsa tot asupra noastra.
si apoi bine facem bine vom gasi,iar celuilat sa facem si ceeA CE vrem sa primim si noi.
6/vreau sa se rezolve problemele de inundatie,caldura,si alte calomitati/SA SE GASEASCA SOLUTIIILE EFICIENTE.
de ex am vazut la stiri ca parlamanterarii si/au pus aparatura pentru filtratul aerului,adica sa faca un aer pur si nu poluat.
ar putea sa dea la toti locuitori un astfel de aparatura.sau sa o faca mai mare penytru a fi in masura sa filtreze efectiv aerul.ca la oras sa respuram aer de munte.si asa sa ave,m o sanatate mai buna,plamani fortifianti,creie oxigenat si deci stres eliminat.
si camp de ozon salvat!
sau poate sa regeze ploiile sau temperatura .daca este prea cald sa se faca normal si placut,daca este seceta sa ploua,daca sunt inundatiiii sa numai ploua prea mult.iar petru cutremure case flexibile din material care isi revinela forma initiata.
sau pana atunci unde este agricultura si nu prea ploua,rimaria sa se ocupe de localitatile respective pentru irigare automata si gratis daca se poate .de ex acolo la costesti jud valcea sunt cismele de apa termala /ar putea sa o valorifice in baii balneare,saustranduri cu apa termala.
IAR EU CAT MAI REPEDE SA IMI GASESC UN JOB SAU SA IMI VINA EFECTIV BANII :D
Pitbull
23 Aug 2008, 00:37
Imeme is back!
She's back, she's back, she's baaack!!!
(Mie sä-mi multumiti, c-am prins-o pe mess si-am adus-o aici cu forta. Pauline, vreau un grätar cu vin rosu!)
Neuptolem
23 Aug 2008, 02:18
http://www.cinemagia.ro/movie.php/Norma_Jean_Marilyn?movie_id=18244&hist=1&wnd=_default
StefanDo
23 Aug 2008, 08:21
imm tocmai a scris un manual de comunism pentru prescolari :)
irene marlyne monroe
23 Aug 2008, 08:52
Imeme is back!
She's back, she's back, she's baaack!!!
(Mie sä-mi multumiti, c-am prins-o pe mess si-am adus-o aici cu forta. Pauline, vreau un grätar cu vin rosu!)
sal pai eu daca nu vroiam nu intram,asa ca tu m/ai stimulat pitb.,mi/ai amintit ca sunt binevenita pe forumul vostru si ca ma iubiti ce ce ma incanta si deci imi face placere sa reintru.toate bune!
Pauline Kael
23 Aug 2008, 15:03
@Pitbull,dau si gratarul si vinul rosu si negru(eu prefer alb,tensiunea,de),dar cu o conditie,sa ne intalnim toti userii :D ,chiar si aia vegetarieni.
@Irene Marylin Monroe,nu te pot identifica,dar iti urez multa sanatate si sa ne spui despre viata de artist...Intoarce-te la noi :oops:
Pitbull
23 Aug 2008, 18:51
Chiar, de când n-am mai fäcut noi un forumeeting? Din decembrie trecut, atunci cu "Elizabeth: The Golden Age", nu? Päi ar cam fi cazul - uite-acuma vine si toamna, bagä ästia räcorelu', se-adunä boboru' de la munte si de la mare si din orice împrejurare... Gloria, Stefan - ia vä rog!
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:28
bun si care e faza cu pozele unde trebuiesc postate?
eu sunt interesata.
Aici sau chiar poþi deschide un subiect nou. http://i4.tinypic.com/27ypkw5.gif
Ca sã pui o pozã, scrii urmat de adresa de internet (link-ul) pozei. La sfîrºit pui .
De ex. dacã punem codul ãsta:
http://images.askmen.com/galleries/model/adriana-lima/pictures/adriana-lima-picture-6.jpg
obþinem asta:
http://images.askmen.com/galleries/model/adriana-lima/pictures/adriana-lima-picture-6.jpg
Dacã vrei sã fii actriþã, e musai sã vedem cum arãþi. http://i2.tinypic.com/r255d1.gif
piranha
05 Sep 2008, 20:39
Cauta in arhiva acestui glorios topic pentru a vedea cum arata IMM prin Libertatea parca... 8)
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:40
Deºi sunt 70 de pagini, cred cã meritã efortul. :w00t:
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:52
'Eu sunt cea mai potrivita sa castig'
http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/7-concurs-1_5339.jpg
Printre participantele la concursul a€tIa-te in piept cu Nicoleta Luciua€� se numara si Cristina Irina Huruiala, o tanara care viseaza sa devina actrita consacrata. Chiar daca e o admiratoare a Nicoletei, Irina spune ca e mai tare decat fotomodelul Playboy.
Cristina Irina Huruiala, din Bucuresti, are 25 de ani si spune ca numele ei de alint e Marilyn Monroe. Ea crede ca este unica persoana ce o poate infrunta cu adevarat pe Nicoleta Luciu.
A lansat volumul "Vreau sa fiu actrita"
a€tConsider ca sunt cea mai potrivita persoana sa castig acest concurs. Le-am vazut pe concurentele din editiile de pana acum ale ziarului Libertatea si sunt convinsa ca am sanse mari sa fiu desemnata cea care o detroneaza pe Nicoleta Luciu. Eu voi putea incanta ochii tuturor cu adevarata mea splendoarea€�, spune Irina, care a lansat de curand, la Editura Samizdat, volumul a€tVreau sa fiu actritaa€�.
http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/nicoleta_5339.jpg
a€tImi doresc foarte mult sa castig acest concurs si sa devin prezentatoare de televiziune sau actrita. Pe langa faptul ca sunt sexy, cred ca am si talent actoricesc. Imi place sa calatoresc si mi-am dorit intotdeauna sa vad Egiptula€�, a incheiat tanara.
Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=175252
Pitbull
Meritä nu doar cäutat, ci chiar CITIT - mesaj cu mesaj!
Pe bune, eu îmi tin cartea la îndemânä, si când simt cä mi se-apleacä (de muncä, de lume în general, de orice), o deschid la întâmplare si citesc câteva pagini... Si iar îmi vine cheful de viatä! :happy: :love:
Sylver Cheetah 53
Uite-o cã am gãsit-o! Îi bunã. :P Eu zic sã o facem actriþã, cã e talentatã. :D
Pitbull
05 Sep 2008, 20:55
Când am lucrat cu ea, îmi scotea peri albi - e imposibil de dificilä... Dar meritä efortul (dacä stii cum s-o iei)... ;) Totul e s-o pui sä-si joace propriul rol, si sä stii niticä manipulare regisoralä.
Sylver Cheetah 53
05 Sep 2008, 20:56
Pãi la asta mã gîndeam ºi eu... sã o iau, dar cum? :o
@Sylver Cheetah 53 sa o iei in ceva k vad k te pasioneaza...tsi-ar placea nu??
Pitbull
05 Sep 2008, 21:27
...sã o iau, dar cum? :o
Nu-ti spun, descoperä sigur. ;)
Pibull,mai bine ii spuneti ca el crede cu totul altceva :shock: :shock:
nu vrem sa apara la stirile d la 5 :shock:
Pitbull
05 Sep 2008, 21:32
Am eu un presîmþ cã ºtie ce vorbeºte... 8)
irene marlyne monroe
06 Sep 2008, 00:35
salutare,
ce ma bucur ca se forbeste asa de frumos si dezbateti idei la adresa mea.
faza e ca eu lipseam din discutie,dar nu imi mai vin raspunsuri pe email sa stiu ,cum am intrat asa ca vroiam sa va delectez si cu altceva decat poze.
repet eu vreau sa il cunosc pe tip si sa ma faca actrita dar efectiv sa ma abordeze cum vrea el ori pe email ,ori in privat ,ori pe tel.si daca a mai vazut situri pe cinemagia mai sunt poze cu mine.
ma bucur ca ma apreciati si ca ma iubiti,omul are nevoie de iubire,caci si eu mai am perioade cand intru intr/o stare dintrasta aiurea ca si mie mi se ia de tot si nu nu prea mai pot numai vreau sa traiesc intr/un mod neplacut ci vreau sa fie totul mai usor si frumos si nu chinuitor.
ok acum vreau sa va arat altceva decat poze .prooecte pe care le/am facut eu de alungul timpului pt fac.sau ca asa am simtit si acum particip la un concurs ,nu trebuie decat sa fiu votata asa ca va rog sa imi dati voturi,sa fiu cea mai potrivita castigatoare prin proiecte acum.
deci intrati pe siturile acestea si va delectati cu ideile mele,proioectele mele sau influente idei carti si alti/alte surse.
ok merci si sa imi ziceti daca va plac
www.naturalist.ro/societate/o-societate-de-vis-de-paradis/
http://www.naturalist.ro/societate/un-unic-popor-unit-intr-o-armonie-deplina-pe-planeta-pamant-co-crearea-paradisului-regatul-lui-dumnezeu-1/
http://www.naturalist.ro/societate/definirea-personalitatii-structura-si-dinamica-ei-in-viata-sociala--intre-universal-si-particular-interiorexte-1/
http://www.naturalist.ro/societate/infiintarea-unui-adapost-de-noapte-municipal-oamenii-strazii-si-apart-definitve-pentru-persoanele-vulnerabili/
http://www.naturalist.ro/societate/bunastarea-sociala-ca-influenta-a-calitatii/
http://www.naturalist.ro/arta-si-cultura/relatia-societate-ndash-personalitate-dezvoltarea-personalitatii-prin-educatie/
http://www.naturalist.ro/arta-si-cultura/strategia-comunicarii-eficiente-in-manag--1/
http://www.naturalist.ro/arta-si-cultura/cea-mai-mare-universitate-internationala-din-romania-in-bucuresti-tip-hawardoxford-1/
http://www.naturalist.ro/viata-si-sanatate/consilierea-copilului-cu-deficienta-mintala-1/
http://www.naturalist.ro/animale-si-plante/schimbarea-incalzirii-globale-cu-o-temperatura-constanta-potrivita-echilibrata-ploi-suficiente-fara-inundatiifar-s/
Pauline Kael
09 Sep 2008, 21:03
'Eu sunt cea mai potrivita sa castig'
http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/7-concurs-1_5339.jpg
Printre participantele la concursul a€tIa-te in piept cu Nicoleta Luciua€� se numara si Cristina Irina Huruiala, o tanara care viseaza sa devina actrita consacrata. Chiar daca e o admiratoare a Nicoletei, Irina spune ca e mai tare decat fotomodelul Playboy.
Cristina Irina Huruiala, din Bucuresti, are 25 de ani si spune ca numele ei de alint e Marilyn Monroe. Ea crede ca este unica persoana ce o poate infrunta cu adevarat pe Nicoleta Luciu.
A lansat volumul "Vreau sa fiu actrita"
a€tConsider ca sunt cea mai potrivita persoana sa castig acest concurs. Le-am vazut pe concurentele din editiile de pana acum ale ziarului Libertatea si sunt convinsa ca am sanse mari sa fiu desemnata cea care o detroneaza pe Nicoleta Luciu. Eu voi putea incanta ochii tuturor cu adevarata mea splendoarea€�, spune Irina, care a lansat de curand, la Editura Samizdat, volumul a€tVreau sa fiu actritaa€�.
http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/nicoleta_5339.jpg
a€tImi doresc foarte mult sa castig acest concurs si sa devin prezentatoare de televiziune sau actrita. Pe langa faptul ca sunt sexy, cred ca am si talent actoricesc. Imi place sa calatoresc si mi-am dorit intotdeauna sa vad Egiptula€�, a incheiat tanara.
Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=175252
Mama ,cat am cautat poza cu Irene,la pagina 35 m-am oprit .. .Asta e fata..Sani frumosi(imi plac si fetele).Dar fatza horror si minte ioc.
Cred ca e o clona si tipa nu exista.De ce? Are...scapari de inteligenta.Sau accidente.
Pitbull
09 Sep 2008, 21:40
Pauline, nu esti prima care crede cä I.M.M. e o inventie.
Nu e. Vine la toate întâlnirile CineMagice, am folosit-o si în "Casa Creatorilor". Räspund citând titlul primului capitol din cartea 'Vreau sä fiu actritä": She's real. She's painfully real.
Cât despre "minte ioc / scäpäri de inteligentä" - räspunsul e la mijloc: e un fel de Forrest Gump danubiano-feminin.
Cu tot respectul,actrita de ce filme vrea????
Daca voia cu adevarat sa fie o actrita respectata nu "se lua in piept cu Luciu"...asta este..si-a compromis viitorul ca actrita prematur...sau NU??? :shock:
Pitbull
10 Sep 2008, 01:25
NU.
O judeci printr-o prismä prea logicä, prea rationalä, prea normalä.
In materie de I.M.M., 1+1 nu fac niciodatä 2; nu märu-i cade-n cap lui Newton, ci Newton îi cade-n cap märului; iar printr-un punct exterior unei drepte nu se poate duce doar o paralelä la acea dreaptä - fiindcä nimeni n-o duce pe I.M.M., care e paralelä cu toate.
I.M.M. e o lume în sine, cu legile si regulile ei (pe care nimeni nu le întelege pe deplin, si ea cu atât mai putin.)
Asa cum, la facerea lumii noastre, Dumnezeu a spus: "E=mc2", la facerea luM.M.I., Creatorul a rânduit: "ok pupici merci".
mafalda
10 Sep 2008, 10:40
Da' de ce vrea sa se faca actrita? Pun pariu ca nu stie! :P
@Pitbull
Si ce vreti sa facem acum?Sa asteptam un film de al ei,si cand o sa apara,batman sa fie imbracat in roz cu floricele in cap cu parul blond???ca doar ea este un brand,I.M.M este doar UNA!!!Poate ca am eu niste pitici si ar trebui sa o cunosc mai bine.Nu vreau sa fiu ipocrita sa fac sarcasme asa ca imi spun parerea pe fata! :shock:
mafalda
10 Sep 2008, 11:32
Actoria e o profesie care cere niste calitati native si o pregatire speciala!
Asa ca dragi producatori de film nu va mai cautati interpretii printre prezentatorii de emisiuni TV care habar nu au cu ce se mananca actoria!
Un actor poate fi prezentator TV, dar un prezentator TV ( fie el si vedeta TV) nu va fi niciodata un actor in adevaratul inteles al cuvantului!
@Pittbul
Ce-ar fi sa deschidem un topic despre producatorii romani de film? Exista vre-un topic pe forumul asta despre producatori?
Pitbull
10 Sep 2008, 15:02
@Mafalda:
Foarte bunä idee, am väzut cä ai si aplicat-o.
@EgOiSm:
Da si nu...
Da, în teorie: brandul I.M.M. e brandul I.M.M.
Nu, ca exemplu: n-ar fi un Batman blond cu fundulite roz. (Ce anume ar fi, încä mai scormonesc.)
@I.M.M.:
Splendide eseurile tale de îmbunificare a lumii - dar trebuie neapärat sä postezi unul si apropo de decizia ta de a-l convinge pe Bush sä investeascä în aurolacii de la Universitate.
Pauline Kael
10 Sep 2008, 18:11
Pitbull,faceti un film cu ea,dar filmati doar de la gura in jos si in nud clar obscur .
Pitbull
10 Sep 2008, 18:34
Am fäcut - a jucat rolul Blondei în "Casa Creatorilor".
Pauline Kael
10 Sep 2008, 19:00
Mai bine era "Aventuri in Casa Mortii" dar raposatul Feodor Mihailovici se contorsiona in pamant.
Dar, chiar asa, IMM iar absenteaza; Pitbull ia atitudine, de cateva zile IMM iar nu da niciun semn.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.