View Full Version : Vreau sa fiu actrita
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
tu stii ca problema noastra are 2 solutii?
Haha! "poc. poc, poc, poc" adica X este egal cu
trila+la
bila+bila
p.s.
toata discutia cu bila e in paranteza, evident ca nu are legatura cu subiectul pt care s-a deschis topicul (asta era si farmecul :P)
Pitbull
25 Feb 2007, 01:31
Problema mai are si un alt domeniu:
Ce începe cu P, se termina cu ULA, si se ia pe gurä?
Come on... Asta e simpla!
P- I- L- U - L - A
Hm.. inchide topicul sa nu mai vada lumea ce vb :shock:
Pitbull
25 Feb 2007, 01:37
Corect. Da' ce începe cu P, se terminä cu ULA, si merge noaptea din casä-n casä?
Hm... "merge" ziceai? La asta trebuie sa ma strofoc sa dau raspunsul din prima :D
Dar uite niste raspunsuri "pe langa":
pendula?
numai in sensul in care merge in fiecare casa si lumea nu are ceas digital ci dintr-ala cu cuc :P
ar mai fi si patrula ( doar daca ne aflam in Sin City)
Pitbull
25 Feb 2007, 01:46
Just. PATRULA.
Da' ce-i bunä, grasä si gustoasä?
O portie mare de somn, ba nu!
de "somnoroasa". Altfel o tinem "langa" (cel putin eu)
E prea generala intrebarea de data asta :?
Costita cu ceapa (aia din bancul cu "Ma cheama Ion.
No, apoi daca te cheama, du-te!"
Pitbull
25 Feb 2007, 01:54
PASULA!
(Fasole grasä)
(Uitasem sä spun de P si ULA, da' se subîntelegea.)
Si, în sfârsit:
Ce e lungä, atârnä si se bälängäne înainte si-napoi?
Deci tot ceva comestibil e! Dar e slang, sorry, nu stie toata lumea :P
Pitbull
25 Feb 2007, 01:58
Bun, si ultima-ntrebare?
Asta e gluma pe 4 capitole, trilogie nu e, cum e?
Mi s-au terminat toate cuvintele care incep cu p si se termina cu ula :?
Asta trebuie sa fie pendula! Numai ca se balangane dreapta-stanga :)
Pitbull
25 Feb 2007, 02:04
OF!
Trebuia sä zici DOAT ATAT: "Pendula"!
Pentru ca eu sä zic:
Nu, abia asta-i PULA, pentru cä pendula se leagänä stânga dreapta.
(Sigur, SPUS si ARATAT, nu scris, are mai mult haz.)
De la Vali Uritescu-l stiu.
:D Banc de tinut in suspans, lasa ca mi-am imaginat pe tot parcursul si cum arata - nu scris, ci zis :P
HAha, am presimtit eu ceva!
Pitbull
25 Feb 2007, 02:12
Ei, na, ce trebuie sä-ti imaginezi cum aratä, n-ai väzut nici una? :?
:oops: Eu mi-am imaginat pe rand, la fiecare intrebare. Nu mi-am imaginat-o numai pe ultima :lol:
Pitbull
25 Feb 2007, 02:18
Aaa.
Asa, da.
Carmine Galante
25 Feb 2007, 10:15
P si ULA
Mai nebunaticule, o iei pe fata cu intrebari d-astea din Cel mai iubit ...
irene marlyne monroe
26 Feb 2007, 20:13
P si ULA
Mai nebunaticule, o iei pe fata cu intrebari d-astea din Cel mai iubit ...
oleo,sa vezi ca pitb.invata fetita la prosti!mai pitb.iti place sa te dai la fetite naive?femeile nu iti convin?sau vrei o prospatura? :D ia-o usor cu fetita ca poate trebuie sa invete,o scolesti tu?bafta!
RinTinTin
27 Feb 2007, 12:24
irene, faci cur? sau macar fund?
Come on, e doar un joc de cuvinte !
irene marlyne monroe
02 Mar 2007, 16:53
:D stai linistita,nu sunt geloasa!
:D stai linistita,nu sunt geloasa!
Nici eu :P
irene marlyne monroe
07 Mar 2007, 21:54
am luat o teapa in dragostesi sunt ranita.m-am intalnit si eu cu unu asa repede si tot asa repede m-a lasat,mi-a dat papuci,dupa ce ca eu m-am vazut cu el.uf.dar macar a fost super.dar nu se poate asa ceva.acum nu vrea sa ne mai vedem si nici nu imi m-ai vb,cica ca nu-i mai place de mine ca sunt uratica :oops: .de ce nu a observat si inainte?si tot singurica sunt.eh
irene marlyne monroe
07 Mar 2007, 22:01
ce as putea face?m-a ranit tare.totusi eu nu sunt oricine si sunt speciala.si cica el,ca cu ce sunt specioala in figuri?baga-mi-as picioarele.ce as putea face?eu il mai freau,dar sa si io fac eu m-ai bine ,sau ceva care sa il faca sa ma respecte mai mult si sa ma vrea el mai mult si ev dupa sa ii dau eu papuci.dar oricum nu se poate asa ceva daca tot esti dragut la inceput sa fie p[ana la capat nu dupaia sa faca asa .si sa vrea doar sa mi-o trraga.uf si atat apoi gata .deci vreau sa mi-o plateasca intr-un fel adica sa ma vrea si sa imi vb frum,os si apoi poate pe mine sa nu ma mai intereseze.dar imi place nebunul si nici el nu era oricine ci o pers care a lucrat la atomic tv.si inca imi mai place si il vreau dar sa nu imi faca el asa mie
irene marlyne monroe
07 Mar 2007, 23:46
:D merci,lasa sa vedem cum mai decurg lucrurile poate va fi totul si frumos
Carmine Galante
08 Mar 2007, 00:17
ce as putea face?m-a ranit tare.
Ce zici, ne vedem ? Vb. serios .Ne cunoastem. ;)
So there`s another chance waiting, exact ca la reclamele alea cu "you won a prize, click here!!" :D
irene marlyne monroe
08 Mar 2007, 16:46
So there`s another chance waiting, exact ca la reclamele alea cu "you won a prize, click here!!" :D
a fost totul frumos pana in final,s-a oerit sa imi faca un cadou de 8 martie si ne-am intalnit,si a fost mai mult decat super.sper sa continuie lucrurile la fel de bine si frumos si sa ne vedem mai des,suntem foarte compatibili
Carmine Galante
08 Mar 2007, 18:14
a fost totul frumos pana in final,s-a oerit sa imi faca un cadou de 8 martie si ne-am intalnit,si a fost mai mult decat super.sper sa continuie lucrurile la fel de bine si frumos si sa ne vedem mai des,suntem foarte compatibili
Succes, sa ne tii la curent. A, pupici.
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 04:34
Succes, sa ne tii la curent. A, pupici.
noutati ,astazi m-am batut cu o fata si am cam luato un picde m-a ametit.dar va povestesc mai tarziu.
Pitbull
18 Mar 2007, 14:03
Abia asteptäm!
NEAPARAT, cu cât mai multe detalii, si exclamatii - gen "ieeeeeeeeeeee", "nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttt" si "bäga-mi-as picioarele".
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 19:09
Abia asteptäm!
NEAPARAT, cu cât mai multe detalii, si exclamatii - gen "ieeeeeeeeeeee", "nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttt" si "bäga-mi-as picioarele".
nu e ceva ie de bine ci de rau ca ma doare capul si toate oasele.sti cum a fost faza?
aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria,ei bine mi-am dat eu seama ca ceva nu ar fi bine,ci poate e mai bine sa ma duc in alta parte sau sa raman acasa,dar ce putea fi atat de rau?ei bine a fost/
eu de obicei ma duc singurica ca ii mai cunosc pe digei putin si ma simt bine ca ma duc pe pista cea mai inalta si dansez.cine a fost acolo stie ca pistele sunt etajate pana la inaltimea cea mai mare asa ca eu ma duceam la acea mai inalta ca imi placea ,desi este de in latime de o jum de metru si sutinuta cu cateva barele si deci exista si pericolul de a cadea.
ei bine pana acum era totul bine si frumos.
pana aseara cand m-am urcat acolo si a inspre dimineata era concursul cu dezbracatul pt o sticla de techila deci era ok o fata sa isi arate sani.de obicei eu ma duceam colo si nu imi zicea nimeni nimic si dansam fara ami arata sani.dar inspre dimineata una dintre animatoare incepuse sa se ia de mine.ca sa ma deszbrac sau sda plec,iar cand mie imi da cineva o comanda de genul asta acum ca zic eu sa pleci ma enerveaza si fac contrariu deci nu am vrut sa plec.desi i-am zis ca pleca dupa o melodie,apoi au bagat o alta melodie ca oricum eram obosita si racita care imi place mie si am mai stat si ea a inceput din nou sa imi zica sa plec ,iar eu nu am vrut si a dat in mine apoi i-am dat si eu cateva,si am impobilizat-o cand i-am bagat mana in gat tinund-o asa,dar o lata fata care era acolo mi-a desfacut-o si eu am lasat-o crezand ca renunta si ca incetam,iar atunci a inceput si mai rau ,m-a prin de par si mi-a dat cu genunchi in cap si pe unde nimerea ,iar eu nu prea mai puteam sa fac mai nimic caci cu o mana ma tineam de bara sa nu zbor de acolo si nu puteam sa fac mai nimic ca ma tinea aiurea ciuci de par si ma ametisa dar si asteptam sa intervina cineva,dar foarte tarziu dupa ce nu prea mai puteam face nimic ci doar dadea in mine ca ma tine asa.dar asta e am cam luat-o poate era bine sa intervina cineva mai devreme saiu badigarzii ,etc iar pe de alta parte ,putea fi riscul si mai mare daca nu sfarsam prin a da in mine poate una din noi cadea si murea.adica ori numai tineam cont si atunci o cand i-am prins mana in gat o strangeam calumea ,ori numai tineam cont de nimic iar la ameteala pe care o aveam asa fi incercat sa mai ripostez deci puteam sa si cad daca nu matineam ,sau ea sa cada deci era f rou.dar efectiv eu asteptam sa fie cineva intermediar sa intervina,dar ea mi-o dadea,altfel se termina si mai rau cu siguranta.uf
sa numai existe bavaria sau sa nu se mai duca nimeni,iar ea sa aiba probleme grave si sa fire data afarta de acolo si pedepsita crunt.uf pt ce mi-a facut.sa plateasca pt atingerea mea ,iar cu bavaria sa se intample ceva sa numai fie,.
Pitbull
18 Mar 2007, 19:14
:shock:
Carmine Galante
18 Mar 2007, 19:17
aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria.
Come on, ce dracu', poti mai mult de atat. Bavaria, sau "la lemne" e loc de cocalari, saraci, studenti repetenti etc etc etc :sick:
:huh: Periculoase fetele-astea!
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 19:36
Come on, ce dracu', poti mai mult de atat. Bavaria, sau "la lemne" e loc de cocalari, saraci, studenti repetenti etc etc etc :sick:
atunci ce imi recomanzi?eu ma simteam bine,mai ales ca ma duceam sigurica si aveam si locusorul acela incare imi placea sa dansez.si apoi nici nu vreau sa cheltuiesc prea mult nici eu daca e sa ma duc in alta parte ,oricum ma duc cu masinuta dar unde pot sa ma duc ca gabar nu am,datr sa si imi placa.sigur ca ma deranjeaza ca s-a intamplat asa.si ca am cam luat-o .dar asta e,poate altfel se intampla si mai rau ,poate una din noi putea sa si moara sau sa se accidenteze f.tare.si macar pt ceva anume nu pt o prostie.nu stiu cei drept eu asteptam sa se intervina dar eram si cam imobilizata ,dar am avut si ocazia sa o sa ii strang la maxim beregata desi nu am facut-o si atunci ea mi-a prins-o bine.e asta e bataie intre femei ,de obicei imi place sa fiu o invingatoare dar am cam luato bine ca tot a bvenit cineva pana in final asta e puteam sa si zburam de a acolo.etc.sper sa nu se mai intample.sau sa se intervina cat mai repede sa numai ava loc evenimente animalice,ca doar suntem oameni si mai civilizati.dar ce sa facem daca noi ne facem rau uni altora ce sa mai zicem de alte pericole din exterior,calamitati etc.
AM NEVOIE DE UN MASAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
nu sunt vanata dar ma dor toate si inspecial mi-a dat-o la cap si ma ametise.
ok sper sa fie mai bine lucrurile ,iareu sa am un inger pazitor care sa intervina mai repede nu cand numai pot.
ok recomandati alte locuri de distractie,dar cand si cand cand ma mai duc ca nu stau nici prea bine cu banuti,dar am zis ca viata e scurta poate si sa ma mai bucur de ea sa ma mai distrez,sa imi traiesc momentiul la maxim.dar nici in felul asta.uf ce pui mei dupa ce ca avem atatea greutati ale vieti ,uneori si sanatatea ne mai face feste sa ne mai si omaram intre noi?asta e prea detot .ce il mai stimuleaza pe om sa mai traiasca,?cand noi suntem cei mai importanti deci ar fi mai bine sa ne facem fericiti si bine unul altuia nu probleme ca avem noi de detule.
ok sa fie toate bune si frumoase si sunt convinsa ca acea persoana va fi pedepsita rau iar bavaria va disparea.ok
chiar le doresc asa,sunt rea uneori cand sunt determinata.
si sa ma pot biucura de viata cat mai frumos posibil
herbert
18 Mar 2007, 19:37
Abia asteptäm!
nu e ceva ie de bine ci de rau ca ma doare capul si toate oasele.sti cum a fost faza?
aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria,ei bine mi-am dat eu seama ca ceva nu ar fi bine,ci poate e mai bine sa ma duc in alta parte sau sa raman acasa,dar ce putea fi atat de rau?ei bine a fost/
eu de obicei ma duc singurica ca ii mai cunosc pe digei putin si ma simt bine ca ma duc pe pista cea mai inalta si dansez.cine a fost acolo stie ca pistele sunt etajate pana la inaltimea cea mai mare asa ca eu ma duceam la acea mai inalta ca imi placea ,desi este de in latime de o jum de metru si sutinuta cu cateva barele si deci exista si pericolul de a cadea.
ei bine pana acum era totul bine si frumos.
pana aseara cand m-am urcat acolo si a inspre dimineata era concursul cu dezbracatul pt o sticla de techila deci era ok o fata sa isi arate sani.de obicei eu ma duceam colo si nu imi zicea nimeni nimic si dansam fara ami arata sani.dar inspre dimineata una dintre animatoare incepuse sa se ia de mine.ca sa ma deszbrac sau sda plec,iar cand mie imi da cineva o comanda de genul asta acum ca zic eu sa pleci ma enerveaza si fac contrariu deci nu am vrut sa plec.desi i-am zis ca pleca dupa o melodie,apoi au bagat o alta melodie ca oricum eram obosita si racita care imi place mie si am mai stat si ea a inceput din nou sa imi zica sa plec ,iar eu nu am vrut si a dat in mine apoi i-am dat si eu cateva,si am impobilizat-o cand i-am bagat mana in gat tinund-o asa,dar o lata fata care era acolo mi-a desfacut-o si eu am lasat-o crezand ca renunta si ca incetam,iar atunci a inceput si mai rau ,m-a prin de par si mi-a dat cu genunchi in cap si pe unde nimerea ,iar eu nu prea mai puteam sa fac mai nimic caci cu o mana ma tineam de bara sa nu zbor de acolo si nu puteam sa fac mai nimic ca ma tinea aiurea ciuci de par si ma ametisa dar si asteptam sa intervina cineva,dar foarte tarziu dupa ce nu prea mai puteam face nimic ci doar dadea in mine ca ma tine asa.dar asta e am cam luat-o poate era bine sa intervina cineva mai devreme saiu badigarzii ,etc iar pe de alta parte ,putea fi riscul si mai mare daca nu sfarsam prin a da in mine poate una din noi cadea si murea.adica ori numai tineam cont si atunci o cand i-am prins mana in gat o strangeam calumea ,ori numai tineam cont de nimic iar la ameteala pe care o aveam asa fi incercat sa mai ripostez deci puteam sa si cad daca nu matineam ,sau ea sa cada deci era f rou.dar efectiv eu asteptam sa fie cineva intermediar sa intervina,dar ea mi-o dadea,altfel se termina si mai rau cu siguranta.uf
sa numai existe bavaria sau sa nu se mai duca nimeni,iar ea sa aiba probleme grave si sa fire data afarta de acolo si pedepsita crunt.uf pt ce mi-a facut.sa plateasca pt atingerea mea ,iar cu bavaria sa se intample ceva sa numai fie,.
wow, my dear Irene...
ai trecut peste o mare cumpana.
sper ca a filmat cineva scena luptei. e un excelent insert intr-un film despre delirul nocturn bucurestean...
ca sa te linistesti, fa cateva partide de amor...
,.
wow, my dear Irene...
ai trecut peste o mare cumpana.
sper ca a filmat cineva scena luptei. e un excelent insert intr-un film despre delirul nocturn bucurestean...
ca sa te linistesti, fa cateva partide de amor...[/quote]
Asta imi aduce aminte de ultimele episoade din Seinfeld cand il filmau pe tipul ala grasunel cum ii furau masina si faceau comentarii pe seama lui, care mai de care mai piperate 8)
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 19:41
pai chiar mi-ar prinde bine un masaj ca numai pot,dar amor cu cine?ca tipul ala cand e ok cad se comporta rau si apoi maine ma duc si la munca si trebuie sa ma refac.uh .
ia sa imi recomandati cateva locuribune de distracti,dar fatra a cheltui mul
Carmine Galante
18 Mar 2007, 19:43
atunci ce imi recomanzi?
1.bonsai www.clubbonsai.ro , daca nu bei alcool sau bei o bere light aproape ca nu te costa nimic. Daca esti heavy drinker iti lasi masina amanet. Acolo iti promit eu ca nu te bate nimeni, nu-ti misca nici macar un fir de par.
2. bamboo http://www.bamboosportingclub.ro/
3. office http://www.theoffice.ro/
4. Sau daca vrei fara fitze, te duci in malibu, cu toate ca am inteles ca locu' e din ce in ce mai jegos. Poti sa dansezi car vrei.
http://www.afterhours.ro/club_Club_Malibu.html
Pitbull
18 Mar 2007, 19:49
(...)
sper sa nu se mai intample.sau sa se intervina cat mai repede sa numai ava loc evenimente animalice,ca doar suntem oameni si mai civilizati.dar ce sa facem daca noi ne facem rau uni altora ce sa mai zicem de alte pericole din exterior,calamitati etc.
AM NEVOIE DE UN MASAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
ASA E.
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 19:55
atunci ce imi recomanzi?
1.bonsai www.clubbonsai.ro , daca nu bei alcool sau bei o bere light aproape ca nu te costa nimic. Daca esti heavy drinker iti lasi masina amanet. Acolo iti promit eu ca nu te bate nimeni, nu-ti misca nici macar un fir de par.
2. bamboo http://www.bamboosportingclub.ro/
3. office http://www.theoffice.ro/
4. Sau daca vrei fara fitze, te duci in malibu, cu toate ca am inteles ca locu' e din ce in ce mai jegos. Poti sa dansezi car vrei.
http://www.afterhours.ro/club_Club_Malibu.html
merci voi incerca sa a distrez mai bine in locuri mai deosebite si poate intradevar este si mai multa civilizatie .
dar pe de alta parte unde ma duceam eu era mai aproape de casa,eu stau in dr taberei,dar oricum numai conteaza ca sunt cu masinuta mea ,iar eu sam putut sa conduc chiar si cand beam alcool si aseara ca eram ametita de lovituri,deci nu va fi prob,dar fara a ma ori politia.voi vedea.eh okmerci pupici sunteti draguti.poate mai oesim si noi chiar la film etc.cum a fost si cu dreamsgirls..etc.imi place ca in weekend sa ma desting putin.daca totta saptamana e in tensiune si nu-i usor nici cu copii cu probleme etc .
acum voi vedea dar poate voi cunoaste si pe cineva drag care sa ma invite si sa ne distram etcvoi vedea altfel singurica.
Carmine Galante
18 Mar 2007, 20:02
merci voi incerca sa a distrez mai bine in locuri mai deosebite si poate intradevar este si mai multa civilizatie .
dar pe de alta parte unde ma duceam eu era mai aproape de casa.
bonsai club este pe magheru, langa mac, unde e si kfc, pizza everest, pe colt, vis a vis de flamingo computers. Bamboo e cam departe, malibu e in incinta teatrului de copii Ion Creanga, la demisol. Din regie pana pe magheru faci cu matizu' ala fix 5 minute.
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 20:06
dar pe de alta parte unde ma duceam eu era mai aproape de casa.
bonsai club este pe magheru, langa mac, unde e si kfc, pizza everest, pe colt, vis a vis de flamingo computers. Bamboo e cam departe, malibu e in incinta teatrului de copii Ion Creanga, la demisol. Din regie pana pe magheru faci cu matizu' ala fix 5 minute.
da suna interesant,oricum ma bucur ca mi-am luat masinuta de la service si de acea vreau sa ma plimb sa ma distrez un picut cat mai functioneaza.dar este masinuta mai mult decat miscare si comoditate.ce greu a fost fara ea 3 luni de zile.si de acea nu vreau sa o mai avariez,cel putin sa o refac mai bine sau sa o schimb cu ceva mai bun dar cand voi avea banuti pt sau o alta oportunitate.
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 20:26
sunt convinsa ca va fi si mult mai placut acolo.merci datile viitoare.
uneori locurile marginase sunt locuite de persoane mai animalice ,marginalizati,deci sigur va fi mai multa civilizatie si spatiu deosebit care te face sa te simti si mai bine.etc.vcoi vedea.sa fie toate bine si frumoase pana atunci si tot timpul
Pitbull
18 Mar 2007, 20:27
locurile marginase sunt locuite de persoane mai animalice
ok pupici merci
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 20:38
locurile marginase sunt locuite de persoane mai animalice
ok pupici merci
cu exceptia noastra ca noi avem ceva deosebit.chiar daca avem probleme cu banuti,avem alte valori.iar tu pitb ai o bogatie al talentului oratoric ,povestitor scenarist cu o vasta cultura de domeniu.esti bogat spiritual.si eu am valoarea mea desi cu banuti nu stau de loc bine dar asta e.vb de acele persoane care nu au nimic deosebit si sunt pur animalice.si nu stiu decat sa atace si sa faca rau.caci un om civillizat ,sau cu un spirit cultivat frumos si bogat nu se comporyta in felul ala decat poate in situati estreme.de acea ziceam ca daca ma duc in localuri mai bune este si o civilizatie mai mare si poate firele mele de par vor sta la locul lor.nu sa mi le traga toti fraieri care nu stiu sa aprecieze o persoana un lucru etc ci sa se ia de acea persoana.tampita aia a inceput prima sa dea.dar si eu cred ca i-am facut contrariu si am enervat-o cinestie ce i-am mai zis.dar sa se dewa smechera a facut ca o persoana primitiva.
Pitbull
18 Mar 2007, 20:43
in localuri mai bune este si o civilizatie mai mare si poate firele mele de par vor sta la locul lor.
pupici merci ok
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 21:03
in localuri mai bune este si o civilizatie mai mare si poate firele mele de par vor sta la locul lor.
pupici merci ok
:D
herbert
18 Mar 2007, 22:09
iar tu pitbull ai o bogatie al talentului oratoric, povestitor scenarist cu o vasta cultura de domeniu. esti bogat spiritual. si eu am valoarea mea desi cu banuti nu stau de loc bine dar asta e.
se lucreaza asupra detaliilor.
excelenta descriere, ca un fragment din Yourcenar...
Pitbull
18 Mar 2007, 22:20
O, vai, dar läsati, dar läsati. :oops: :sleep: :happy: :hmm: :oops:
irene marlyne monroe
18 Mar 2007, 22:43
O, vai, dar läsati, dar läsati. :oops: :sleep: :happy: :hmm: :oops:
bine acum nimeni nu-i perfect,poatedoar eu sunt perfectiunea intruchipata.am glumit.nu stiu care ii sunt si defectele orice om e si bun si rau sau mai mult sau mai putin,dar cat despre ceea ce am zis sunt convinsa.si avem de invatat de la el.felul cum vorbeste tonalitatea expresivitatea si coloratura,elocventa etc sunt valori pe care nu oricine le are si care compenseaza ceea ce ii lipseste.chiar voi stiti ca am fost si la psiholog sap trecuta.si face psiholoaga (dar oricum nu am stat ,mult caci venise altcineva etc)mi-a recomandat un psihiatru pt a ma ajuta. :w00t: ma gandeam eu ca daca zic ce imi debiteaza mintea cine stie ce crede,dar m-am descarcat putin si in privinta relatiei respective cu asta pe care mi s-a pus pata dar parca incep sa ma linistesc ca m-am simtit ranita etc.dar in fond nu mi-a zis mai nimic sau sfaturi etc.decat am tot vorbit eu doar cred ca o fraza a zis si dupa caea atrebuit sa plec/.eh lasa ca inca mai sunt lucida si nu am clacat si sper sa fiu ajutata mai mult de D-zeu,sa imi fie mai bine ca prea am avut o viata tumultoasa si plina de cumpene inca din copilarie.dar asta e.poate povestesc altadata
irene marlyne monroe
19 Mar 2007, 23:22
Voi i-ati explicat fetei asteia cu ce se ocupa un moderator / o moderatoare? :hmm: Sincer... a contribuit vreodata la stergerea vreunui mesaj al spamerului?
cititi maine libertatea,adica azi.scuze.sunt concurenta la concursul :ia-te in piept cu nicoleta luciu"dar bine cuvintele care sunt scrise sunt ale mele si putin inflorate cred de ei.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=175252
sunt concurenta la concursul :ia-te in piept cu nicoleta luciu
Buna modalitate de a obtine puncte! Anyway, succes!
irene marlyne monroe
19 Mar 2007, 23:34
sunt concurenta la concursul :ia-te in piept cu nicoleta luciu
Buna modalitate de a obtine puncte! Anyway, succes!
ce puncte?vreau sa stiu.si spunetim cum va par .dar aveam si alte fotografi si mai bune si frumoase.dar oricum cred ca ma caracterizeaza.eu am trimis multe prin email dar cine stie.ok astept raspuns
Carmine Galante
19 Mar 2007, 23:36
Nicoleta n-are nici o sansa ! :x
irene marlyne monroe
19 Mar 2007, 23:39
Nicoleta n-are nici o sansa ! :x
adica o voi infrunta?merci pt increderea in mine.si sper sa fie asa ca merit ca mi-am dorit ata si imi doresc am trecut prin atatea asa ca cel putin sa imi mai insufletesc si eu sufletelul cu implinirea viselor.
am trecut prin atatea asa ca cel putin sa imi mai insufletesc si eu sufletelul cu implinirea viselor
Prin ce ai trecut? Ma sperii!
Mie una mi-a placut poza! :)
Carmine Galante
19 Mar 2007, 23:42
adica o voi infrunta?.
Nu ai ce sa infrunti de ea, in viata de zi cu zi e nasoala, televiziunea ii da o aura.
merci pt increderea in mine.si sper sa fie asa ca merit ca mi-am dorit ata si imi doresc am trecut prin atatea asa ca cel putin sa imi mai insufletesc si eu sufletelul cu implinirea viselor.
Succes dear !
irene marlyne monroe
19 Mar 2007, 23:51
am trecut prin atatea asa ca cel putin sa imi mai insufletesc si eu sufletelul cu implinirea viselor
Prin ce ai trecut? Ma sperii!
Mie una mi-a placut poza! :) :
w00t:tu esti in urma cu tot.pai nu ma plangeam eu ca si acum doua zile era sa o mierlesc rau,dar stau cu gatul teapan si cu durere de la lovituriin cap gat fata,ca ma si ametisera mai aveam putin si numai eram constienta.cand a fost bataia cu fata aceea,.dar a fost o lectie pe viitor adica.sa numai iert ca altfel o patesc eu.adica eu o prinsesem calumea de gat dar i-am dat drumul,si imi desfacuse mana si o alta tipa,dar am lasat-o crezand ca incetam dar din contra m-a prins bine de par incat mi-a dat lovituri ca ma ametisem si nuprea mai puteam si era riscul sa cada una dintre noi.etc.
sau daca voi ierta ,va trebui sa ma asigur ca nu o patesc.adica nu merge sa o las in pace iar eu sa o patesc,numai gata,voi incerca sa fac posibilul sa fiu eu cea invingatoare.si apoi nu trebuie sa ma mai bazez pe ceilalti pt a ma salva,ca cine stie daca o si fac sau sa fie la momentul oportun.
ok ce parere aveti de poza?acum ma intreb ce voi face in cazul se va afla ,sau sper sa nu vada nimeni de la scoala unde lucrez poza sa nu mi se faca morala sau probleme.ce ar mai insemna "profesor dezbracat" ,dar fiecare cu libertatea lui.sper sa fie bine sau cel putin sa castig sigur.
Carmine Galante
19 Mar 2007, 23:55
ce ar mai insemna "profesor dezbracat" ,dar fiecare cu libertatea lui
In libertatea mai scrie si un forumist de-al nostru, cica de 11 ani. LOL.
irene marlyne monroe
19 Mar 2007, 23:59
ce ar mai insemna "profesor dezbracat" ,dar fiecare cu libertatea lui
da?super sa imi tina pumni!eu i-am scris mai multe despre cartea facuta de noi,si de discutia libera de pe forumul cinemagia,chiar si unde se gaseste cartea dar nu a scris prea multe .dar ce ar fi sa scrie si el o rubrica cu mine si carte?sau chiar rev.cinemagia ar fi o idee.oricuym nu am facut lansare la vcarte si merge sa inceapa sa fie putin cunoscuta,nu?poate veniti cu idei
tu esti in urma cu tot.pai nu ma plangeam eu ca si acum doua zile era sa o mierlesc rau
Lasa ca am citit ce ai scris dar la altceva ma gandeam eu. Te-ai gandit prin cate va mai trebui sa treci pana sa-ti implinesti visul? Oare Nicoleta Luciu a ajuns sus numai pozand? 8)
Si nu ne zici si noua mai multe?
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 00:14
tu esti in urma cu tot.pai nu ma plangeam eu ca si acum doua zile era sa o mierlesc rau
Lasa ca am citit ce ai scris dar la altceva ma gandeam eu. Te-ai gandit prin cate va mai trebui sa treci pana sa-ti implinesti visul? Oare Nicoleta Luciu a ajuns sus numai pozand? 8)
taci,imi este suficient !daca nu ai citit inca ce am scris eu de acum cativa ani pe forum si alte lucruri care nu le-am spus ,dar le-am trait etc inseamna ca nu trebuie sa imi vorbesti tu ca ar mai trebui inca sa trec.atunci care e farmecul vietii in a trai-o?sa urici pe culmi apoi in noroi sa te ridici si apoi din nou?asta nu e viata ci un chin.deci avem dreptul la o viata mai frumoasa fara dificultati prea multe sa ne umbreasca insasi fiinta noastra omeneasca.la ce bun toate asteadaca te epiuzezi pt lucruri negative care nu ar trebui sa mai fie.adica de ce pt un dram defericxire sa suferi un sac?
daca nu ai citit inca ce am scris eu de acum cativa ani pe forum si alte lucruri care nu le-am spus ,dar le-am trait etc
Nu am obiceiul sa citesc toate mesajele celor care scriu pe forum
inseamna ca nu trebuie sa imi vorbesti tu ca ar mai trebui inca sa trec
Nu sunt decat realista (nu mi-o lua in nume de rau), nu am zis ca trebuie sa mai treci prin ceva, sunt sigura ca esti constienta de ceea ce vrei si ce implica asta ;)
de ce pt un dram defericxire sa suferi un sac?
Sunt convinsa ca se poate obtine fericire (chiar si mai mult de un dram) fara sa trebuiasca sa suferi o viata, fara sa treci prin noroi (ceea ce nu e sinonim cu a cadea) si fara sa faci compromisuri de care sa-ti para rau dupa!
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 00:29
daca nu ai citit inca ce am scris eu de acum cativa ani pe forum si alte lucruri care nu le-am spus ,dar le-am trait etc
Nu am obiceiul sa citesc toate mesajele celor care scriu pe forum
inseamna ca nu trebuie sa imi vorbesti tu ca ar mai trebui inca sa trec
Nu sunt decat realista (nu mi-o lua in nume de rau), nu am zis ca trebuie sa mai treci prin ceva, sunt sigura ca esti constienta de ceea ce vrei si ce implica asta ;)
de ce pt un dram defericxire sa suferi un sac?
Sunt convinsa ca se poate obtine fericire (chiar si mai mult de un dram) fara sa trebuiasca sa suferi o viata!
ok.pai daca nuiti place sa citesti atunci nu iti spune inca p d vedere de a mai trece prin ceva cand habar nai prin cate a trecut sau nu acea persoana,,
sigur ca in nimic nu-i usor,dar daca iti doresti si place devine mai placut si usor de trecut.
si eu sper sa nu mai suferimi ci sa ne veselim.ok noaptre buna
ok.pai daca nuiti place sa citesti
Chiar imi place sa citesc, lasa ca am timp sa o fac si pe asta, daca te uiti bine, sunt pe forumul asta abia din ianuarie.
nu iti spune inca p d vedere de a mai trece prin ceva cand habar nai prin cate a trecut sau nu acea persoana
Daca nu ma insel, ai vrut puncte de vedere atunci cand ai deschis subiectul, nu?
Ok, nu are cum sa stie nimeni povestea vietii unui om de pe forum, si chiar daca as citi arhivele, tu esti singura care stie totul. Noi nu putem decat sa ne imaginam in timp ce tu ai trecut prin.
Ultimul lucru pentru care as fi scris cele de mai sus este pentru a ma certa!
sigur ca in nimic nu-i usor,dar daca iti doresti si place devine mai placut si usor de trecut
Adevarat!
si eu sper sa nu mai suferimi ci sa ne veselim
Numai cu o atitudine pozitiva se poate trece peste greutati, admir asta la oameni si la tine (in cazul de fata)
Carmine Galante
20 Mar 2007, 09:44
super sa imi tina pumni!eu i-am scris mai multe despre cartea facuta de noi,si de discutia libera de pe forumul cinemagia,chiar si unde se gaseste cartea dar nu a scris prea multe .dar ce ar fi sa scrie si el o rubrica cu mine si carte?sau chiar rev.cinemagia ar fi o idee.oricuym nu am facut lansare la vcarte si merge sa inceapa sa fie putin cunoscuta,nu?poate veniti cu idei
Stai linistita stelutza noastra, e un ignorant si un ingamfat. Admira si scrie numai despre filme proaste si nu ii plac femeile. Deloc.
Da se cheama cineochiulmaro.
Admira si scrie numai despre filme proaste si nu ii plac femeile. Deloc.
Crezi ca asta il va impiedica sa vada ce e de vazut? There`s allways a beginning 8)
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 14:38
super sa imi tina pumni!eu i-am scris mai multe despre cartea facuta de noi,si de discutia libera de pe forumul cinemagia,chiar si unde se gaseste cartea dar nu a scris prea multe .dar ce ar fi sa scrie si el o rubrica cu mine si carte?sau chiar rev.cinemagia ar fi o idee.oricuym nu am facut lansare la vcarte si merge sa inceapa sa fie putin cunoscuta,nu?poate veniti cu idei
Stai linistita stelutza noastra, e un ignorant si un ingamfat. Admira si scrie numai despre filme proaste si nu ii plac femeile. Deloc.
merci esti dragut si vad ca ai si abilitati de intelegere a omului.eh
eu sunt cam trista dupa ce ca numai stateam bine cu bani astazi pt ca mi-a aparut poza dezbracata in libertatea M-AU DAT AFARA DE LA MUNCA
ca cica un cadru didactic nu trebuie sa faca asa ceva.de parca nu am fi oameni cu bune si rele ce vrea sa ne imbracam ca pe vremea comunista din cap pana in picioare fara nimic vizibil,precum calugarii?asta ar insemna sa se creeze o alta lume in ochii copiilor desi realitatea este alta.adica toata lumea mai sta si sexi de dragul artei.dar chiar a trebuit sa am un astfel de risc sa raman fara serviciu ?nu mi se pare corect.daca e sa educi un copil il educi indiferent de felul de a fi nu sa fi ascuns dupa haine pt a exista ingradiri de genul acesta.fiindca apoi cand iese din acea scoala copilul se va confrunta cu realitatea iar imactul va fi mult prea mare.deci un copil va fi mai dezechilibrat.deci ce e rau in a iubi arta dar si a face educatie?e asta e dar nu mi se pare coresct ci un pretext.
si apoi am o rugaminte cum se procedeaza in astefel de lucruri.pt ca eu am contract prin inspectorat ci nu cu acea scolala.postul il am de la inspectorat.deci?am si eu anumite drepturi.sau daca cei de la scoala numai vror gata sa fi dat asa usor.este vreo lege care le interzice profesorilor pozarea sexi ,nud?vreau sa stiu.si sa si solutionez problema fara a fi in dezavantaj.
apoi mai aveam vreo doua sau trei luni pana in iunie contract chiar nu se mai face nimic sa mai fiu inca acolo?sau cel putin sa castig contractul cu ptrotv pt ca sacrificiul si riscul de a poza au fost cam mari si deci merit sa fiu rrecompensata si chiar pt tot cate am indurat aiurea.chiar daca au fost si pt lucruri pozitive pt a te fortifica,perfectiona.omul ramane om.si mai bine sa ramana cu pur natura lui decat sa se schimbe radical sau sa denatureze.atfel am deveni roboti.si aceia chiar daca par perfect nu sunt inzestrati si cu spiritul uman ,suflet sentiment ,simtire,dragoste.deci tot noi sunt creatia suprema.dar sa ramanem neafectati de lucrurile marunte si nesemnificative ale vietii.
pe cand ar trebui sa fie tot asa de frumos iar tot sa se faca in jurul acestei valori omul caci nimic nu este mai important.atunci daca eu imi doresc un lucru si am libertate de ce sa imi cenzurez acel ceva ?merita nu cred ne afecteaza precum in opinia lui freud.si atunci nu vad de ce am gresit prin a poza [pt a fi data afara ?ok sper sa vina ceva mai bun.mereu vcine ceva mai bun.si sa fiu cat mai mult compensata si apreciata valorizata.
vom vedea cum se deruleaza lucrurile.merci pot sustinere pupici.
Carmine Galante
20 Mar 2007, 18:26
merci esti dragut si vad ca ai si abilitati de intelegere a omului.eh
eu sunt cam trista dupa ce ca numai stateam bine cu bani astazi pt ca mi-a aparut poza dezbracata in libertatea M-AU DAT AFARA DE LA MUNCA
ca cica un cadru didactic nu trebuie sa faca asa ceva.de parca nu am fi oameni cu bune si rele ce vrea sa ne imbracam ca pe vremea comunista din cap pana in picioare fara nimic vizibil,precum calugarii?asta ar insemna sa se creeze o alta lume in ochii copiilor desi realitatea este alta.adica toata lumea mai sta si sexi de dragul artei.dar chiar a trebuit sa am un astfel de risc sa raman fara serviciu ?nu mi se pare corect.daca e sa educi un copil il educi indiferent de felul de a fi nu sa fi ascuns dupa haine pt a exista ingradiri de genul acesta.fiindca apoi cand iese din acea scoala copilul se va confrunta cu realitatea iar imactul va fi mult prea mare.deci un copil va fi mai dezechilibrat.deci ce e rau in a iubi arta dar si a face educatie?e asta e dar nu mi se pare coresct ci un pretext.
si apoi am o rugaminte cum se procedeaza in astefel de lucruri.pt ca eu am contract prin inspectorat ci nu cu acea scolala.postul il am de la inspectorat.deci?am si eu anumite drepturi.sau daca cei de la scoala numai vror gata sa fi dat asa usor.este vreo lege care le interzice profesorilor pozarea sexi ,nud?vreau sa stiu.si sa si solutionez problema fara a fi in dezavantaj.
apoi mai aveam vreo doua sau trei luni pana in iunie contract chiar nu se mai face nimic sa mai fiu inca acolo?sau cel putin sa castig contractul cu ptrotv pt ca sacrificiul si riscul de a poza au fost cam mari si deci merit sa fiu rrecompensata si chiar pt tot cate am indurat aiurea.chiar daca au fost si pt lucruri pozitive pt a te fortifica,perfectiona.omul ramane om.si mai bine sa ramana cu pur natura lui decat sa se schimbe radical sau sa denatureze.atfel am deveni roboti.si aceia chiar daca par perfect nu sunt inzestrati si cu spiritul uman ,suflet sentiment ,simtire,dragoste.deci tot noi sunt creatia suprema.dar sa ramanem neafectati de lucrurile marunte si nesemnificative ale vietii.
pe cand ar trebui sa fie tot asa de frumos iar tot sa se faca in jurul acestei valori omul caci nimic nu este mai important.atunci daca eu imi doresc un lucru si am libertate de ce sa imi cenzurez acel ceva ?merita nu cred ne afecteaza precum in opinia lui freud.si atunci nu vad de ce am gresit prin a poza [pt a fi data afara ?ok sper sa vina ceva mai bun.mereu vcine ceva mai bun.si sa fiu cat mai mult compensata si apreciata valorizata.
vom vedea cum se deruleaza lucrurile.merci pot sustinere pupici.
Nu cred ca aveai stipulat in contractul de munca ca daca apari in sanii goi te pot da afara, asa ca ii poti ameninta ca ii dai in judecata, lasa-i sa-ti comunice motivul concedierii pe cale oficiala. Daca ii actionezi in instanta ai toate sansele sa castigi.
Pitbull
20 Mar 2007, 19:03
Si eu zic la fel. Au încälcat legea.
Vorbeste RAPID cu un avocat si dä-i în judecatä.
* * *
Cartea este "Vreau sä fiu actritä" - adicä CHIAR ACEST TOPIC (de la începuturi pânä în noiembrie 2006), pus pe hârtie.
168 pagini, 100 exemplare, 1.200 RON (12.000.000 rol).
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 19:42
credeti?dar sa ma complic prin instanta e aiurea
oricum mai aveam 2-3 luni pana in iunie
nu stiu daca se mai meriota sa arunc bani aiurea pt instanta.cat despre faptul ca am aparut asa se considera ca nu trebuie un cadru didactic sa faca asa ceva,adica e vorba de educatie si daca iti vine copilul cu ziarul pe catedra?asa considera cei de la scoala.asa ca habar nu am ce voi face.sa vad ce se mai intampla.
dar e aiurea.mkacar sa castig.asa ca va rog sa ma votati.iar daca castig va dau la toti de baut si nu va uit.ar insemna implinirea viselor mele.si ceva mai bun de ce am pierdut adica un contract cu prtv la servici si calatorie in egipt.va dati seama ce fericita as fi.nu ar mai conta la cat am suferit pana acum si nimic daca pot face ceea ce imi doresc.
Carmine Galante
20 Mar 2007, 20:22
Ai votul meu, unde trebuie sa votez?
preda porter
20 Mar 2007, 20:35
Azi te-am descoperit in profunzimea ta ! Esti de o poezie infinita...
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 20:35
Ai votul meu, unde trebuie sa votez?
sal merci pt sustinere vreau sa castig,acum daca am riscat pana si pierderea serviciului.etc dar speranta moare ultima.okdeci va fi un juriu si un site unde se vor vota fetel.va fi situl ziarului dar cred dupa cateva zile caci se trimit poze pana in 26 martie , finalistele pe 2 aprilie,iar apoi se va vota prin sms si internet-situl ziarului libertate iar castigatoarea va fi anuntata pe 6 aprilie.eh macar sa am bafta
ok pupici merci.acum fericirea mea va sta si in mana voastra
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 21:26
Azi te-am descoperit in profunzimea ta ! Esti de o poezie infinita...
merci merci esti dragut.esti nou?nu prea te-am vazut pe aici?pe nume il stiu de atata timp si mi-a fost drag de el/.si ma bucur ca ma pot baza pe el.pe sustinerea lui si ca imi este alaturi si la bune si la rele.dar cred ca voi toti veti fi si dorinta mea se va implini.star de televiziune voi deveni
Carmine Galante
20 Mar 2007, 21:29
pe nume il stiu de atata timp si mi-a fost drag de el/
pupici.
.si ma bucur ca ma pot baza pe el.pe sustinerea lui si ca imi este alaturi si la bune si la rele.dar cred ca voi toti veti fi si dorinta mea se va implini.
Da draga, te votez. Te-am mai votat si inainte, da atunci nu prea te ajutau nici pozele care erau destul de neprofi. facute.
.star de televiziune voi deveni
Asa te vreau !
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 21:42
pe nume il stiu de atata timp si mi-a fost drag de el/
pupici.
.si ma bucur ca ma pot baza pe el.pe sustinerea lui si ca imi este alaturi si la bune si la rele.dar cred ca voi toti veti fi si dorinta mea se va implini.
Da draga, te votez. Te-am mai votat si inainte, da atunci nu prea te ajutau nici pozele care erau destul de neprofi. facute.
.star de televiziune voi deveni
Asa te vreau !
:D merci si pt atiunci si pt acum.mi-au fost de ajutor si atunci voturile caci doar stiti ca am invins,dar premiul era cam stins.am fost castigatoare ziarul ziarul,dar nu am fost cinwestie ce premiate.a fost in schimb si petrecere data in cinstea noastra si schimbarea s-a produs.
si misterioslul vieti a patruns.dragostea s-a aprins si totul in tacere a cuprins.
Cartea este "Vreau sä fiu actritä" - adicä CHIAR ACEST TOPIC (de la începuturi pânä în noiembrie 2006), pus pe hârtie.
168 pagini, 100 exemplare, 1.200 RON (12.000.000 rol).
Deci nu mai trebuie cumparata pentru ca stim ce contine, nu? Cel putin cei care au intrat pe forum :D
Si chiar e scumpa :shock:
Vede Patapievici sau Liiceanu, cade pe spate...lat!
Carmine Galante
20 Mar 2007, 22:34
Draga, forumista noastra merita 200. Patapievici nu.
irene marlyne monroe
20 Mar 2007, 23:03
nu e mai scumpa costa o suta si ceva aproape 200,dar asta daca se mai gaseste la librarie sau altfel se gaseste la editura.
Pitbull
20 Mar 2007, 23:49
Mai precis, costä 19,30 RON (193.000 rol).
Cum puii mei sä fie print screen?!? :shock:
Ce te faci cu lungimea? Cä screenu' aratä doar o bucäticä dintr-un ditamai cearsafu' vertical! Carte cu cursor pe margine?
Text luat cu copy-paste, redactat si periat (cä dacä nu, ar fi avut vreo mie de pagini).
A räspuns Pitbull pentru cä el a fost intermediarul I.M.M./editurä, redactorul, si autorul comentariilor (prefata, cuvânt înainte, coperta hai-din-dos).
Se mai gäseste la libräriile importante din Bucuresti, începând cu Mihai Eminescu. Da' gräbiti-vä, cä n-o s-o mai prindeti! Au pus-o în vânzare la Anul Nou, si de-atunci deja s-au vândut 2 (DOUA) exemplare - de la Eminescu.
Deci, rämânem cu satisfactia SPIRITUALA! Ducä-se lovelele, ce suntem noi, materialisti dialectici si istorici?
herbert
21 Mar 2007, 00:28
Adica printscreen sau doar scrisul...?
Si cat a costat editarea ei?
Si de ce imi raspunde Pitbull? ;)
mai Mistah J, chiar nu intelegi ca Irene e scriitoare, creatoare de univers, viziuni-vizuini, nu coboara la nivelul tehnic-manufacturier...
Am citit primele 4 pagini de pe la inceputul topicului (ca cica nu citesc despre suferintele unora), suntem cu mult "off topic" si ma-ntreb pana unde se va mai intinde. La, la, la, la sau lalaiala curata 8)
M-am convins!
Carmine Galante
21 Mar 2007, 20:28
Ai þâþele mediocre si buzele groase... În rest eºti frumuºicã... Baftã! :)
Iar tu esti un badaran prin excelenta. Cere scuze fetei sau mori !
Carmine Galante
21 Mar 2007, 20:49
Nu de ras, de prostia care te da afara din casa pe forum. Cum indraznesti sa te iei de calitatile fizice ale starletei noastre?
irene marlyne monroe
22 Mar 2007, 00:11
Mie una mi-a placut poza! :)
:shock: ei lasa afost poate o parere sincera.dar ce-i drep nu voua va plac poze groase?eu nici nu prea le folosec desi am bagat in ele acum doi ani cred 300 euro pt marire. :D mie imi plac groase.bine nici foarte foarte.
irene marlyne monroe
22 Mar 2007, 00:13
Iar tu esti un badaran prin excelenta. Cere scuze fetei sau mori !
:P merci ca esti protectorul meu.lasa omul ii liber sa vorbeasca atat cat sa nu si deranjeze.dar oricum nu conteaza.
irene marlyne monroe
22 Mar 2007, 00:16
Nu de ras, de prostia care te da afara din casa pe forum. Cum indraznesti sa te iei de calitatile fizice ale starletei noastre?
imi vine sa te pup.esi asa de dragut cum vorbesti si ma faci sa ma simt bine.ma bucur ca sunt seluta sau starleta voastra .sunt fericita cand sunt iubita,dar cu adevarat.sper sa fie totul bine.
Carmine Galante
22 Mar 2007, 00:34
.ma bucur ca sunt seluta sau starleta voastra
pupici.
Alex Leo Serban
22 Mar 2007, 06:37
this is SO perfect!
e p undva a candid camera or smth? :w00t:
Carmine Galante
22 Mar 2007, 10:43
e p undva a candid camera or smth? :w00t:
Esti p-aproape. Tu nu incurajezi stelutza noastra ? De dragul filmului fata si-a pierdut si slujba si a luat si bataitza prin regie. :(
Facem asa: campanie de voting. Cum incepe votarea pentru concurente in Libertatea zic sa ne exprimam toti optiunea; toti; ca sa iasa Irene a noastra! De acord? E o datorie...morala.
Carmine Galante
22 Mar 2007, 19:10
@Gloria
DADADADA, ASA E ! TOTI VOTAM !
irene marlyne monroe
23 Mar 2007, 15:19
Facem asa: campanie de voting. Cum incepe votarea pentru concurente in Libertatea zic sa ne exprimam toti optiunea; toti; ca sa iasa Irene a noastra! De acord? E o datorie...morala.
merci mult dar asta inseamna ca trebuie sa ajung in finala sa ma selecteze.ati vazut ce concurente sunt?deja am dormit asa de greu aseara cand am vazut cu cine ma confrunt si concurez.dar oricum tot eu sunt mai tare si mai ok potrivita pt a castiga asa ca daca ma iubeste d-zeu ma ajuta sa castig altfel e jale de mine si nu stiu ce speranta mai am de ar mai fi posibil sa fiu fericita daca nu acum !
sper sa fie totul bine!
astazi m-am dus la munca si mi-am facut cerere pt a mi da demisia.pt ca daca tot nu se mai poutea solutiona problema si nu ma mai vroiu acolo atunci am sunat sa intreb cum ramane cu contractul meu si daca e sa pot sa vin sa imi las demisia si ei au zis acelasi lucru.pt ca nu stiam ce sanse am sa pot face eu ceva totusi e un invatamant desi nu sunt de acord poate legea interzice ceea ce am facut eu.asa ca pt a nu incheia contractul pri a ma da afara si sa nu mai ma pot duce in invatamant.m-am gandit sa fiu eu cea care isi da demisia.oricum suna si mai frumos decat a fi data afara etc.asa ca e poate bine si asa.ce puteam face?sa schimb eu legea?cum?oricum eu am zis ca ca sunt de acord cu participarea a unui cadru de invatamant la asa poze de acest gen,fra a aduce prejudici scoli.adica odata ce am aparut ce era sa nu fiu tot eu de acord cu mine?oricum sunt de acord cu asa ceva mai ales cand sunt si niste dorinte si vise arzatoare.desi ei de la redactie au ales acea poza.eu am trimis si in umbra fara a se vedea fata etc.dar asta e .am facut-o asta e e riscul meu.si oricum e bine sa mergi cu ambele lucruri,dar atunci cand nu se poate e bine sa ai curajul sa optezi pt ceea ce doresti mai mult si sa incerci sa schimbi sa risti pt a fi poate altceva mai bun.dar cum nimic nu e sigur asta e trebuie sa iti asumi si un anumit grad de risc.
ok daca nu am in cotro asta e.sper sa ma descurc cu banuti.desi trebuie sa mai platesc o rata la scoala de 9 milioane.speram sa mearga cu cartea editata pt a-mi recupera macar bani bagati dar cine stie ma voi interesa cum stau lucrurile.sau sa primesc banuti .uf iar daca are cineva dintre voi banuti ches si vror masinuta mea o dau ok?asa sa o las cu foaie in geam nu prea vreau imi pare aiurea si nepasare de ea.iar eu o indragesc si sper sa nu se ajunga acolo si ca toate sa fie bine.sau eventual sa mi-o puna cineva pe net.nu stiu voi vedea.sper sa fie totul bine.si sper sa se faca timpul frumos caci eu sunt sensibila si ma influenteaza deci atunci am si dispozitia proastra.sper sa se lumineze totul.
irene marlyne monroe
23 Mar 2007, 15:25
oksigur voi fi in finala si voi castiga.vreau acest lucru si il doresc cu ardoare!asa ca sa ma votati si va multumesc!eu sunt optimista!speranta moare ultima
irene marlyne monroe
25 Mar 2007, 22:46
mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?ce-i dret daca am zis ceva ce nu trebuia treceti cu vederea doar am fost si inca mai sunt puntel cu moralul jos sa am o dispozitie mai proastra sau sa vb aiurea.ok tate bune.cat despre carte sa stiti ca odata cu apritia ei mi s-a implinit si un vis ,iar eu daca in acel moment doream atat de tare sa iese,asta e .faza e ca nu ma asteptam sa nu fie citita sau sa nu fie gasita poate in librarie etc.nu stiu voi vedea dar faza e ca pana in revelion au fost 10 in libraria eminescu,si apoi nu prea au mai fost .ma voi duce sa vad eu.dar am inteles ca s-au vandut doar doua.sper sa fie seriozitate.pt daca nu merge cu cartea pe bune e riscul meu dar altfel daca nu se ocupa nimeni de ea si am dat banuti aiurea si nici sa nu fie in librarie e si mai aiurea.dar ma voi mai convinge maine am drum spre facultate si voi intreba personal despre carte.ok nu stiu sper sa ma intelegi ca trec printr-o perioada nu tocmai buna.dar sper ca taote relele sa fi inspre bine.drept sa va spun acum daca numai lucrez ,pe de oparte e bine ca nu ma mai supara copii si personalul acolo,ca sunt cu facultatea si am o groaza de proiecte si lucrare de facut et,ca ma mai duc la cursuri etc.faza proasta este ca imi vor trebui banuti pt mine si taxa.iar daca lucram era timp suparare piersut aiurea caci cat castigam nu era suficient,dat totusi ceva sigur.eh acum numai am nici economi cum eram mai demult sa fiu asigurata cu rezerve.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.si sper sa imi trimita surioara niste banuti,dar si ea le cam are pe ale ei.sau sa imi pice de undeva ceva.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.va zic cand voi rezolva.
Carmine Galante
26 Mar 2007, 11:12
mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?.
Draga noastra, noi suntem alaturi de tine si iti sorbim fiecare cuvintel. Tot raul spre bine, iar ce nu te distruge te intareste. ;)
irene marlyne monroe
26 Mar 2007, 12:03
mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?.
Draga noastra, noi suntem alaturi de tine si iti sorbim fiecare cuvintel. Tot raul spre bine, iar ce nu te distruge te intareste. ;)
merci esti dragut,chiar am nevoie de sustinere.uf.si sincer prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.chiar trebuie sa ne otelim prin bataia nenu,marata a fierului.e atat de aiurea.cand putem sa traim daca se poate normal fara astfel de perioade,de ce avem nevoie daca am mai avea nevoie daca ar fi totul frumos si noi nu ne-am mai face sa suferim.dar poate inca nu e si trebuie sa ne modelam dupa treptele viatii.uf.nu mai vreau sa sufar ,numai vreau sa trec prin situati si situati,nu stiu cat le voi mai face fata.etc vreau sa fiu fericita si sa fiu si eu recompensata cat mai repede prin implinirea viselor si sa am sanatate si sa fie toate bune.nu imi imai place duritatea a acestei lumi,vreau sa ma bucur decat de ceea ce este frumos!sper sa fie posibil.ok
AM FOST LA LIBRARIA EMINESC SI AM INTREBAT SI INTR-ADEVAR CARTEA MEA INCA MAI ESTE LA ACOLO,MAI SUNT VREO TREI SI S-AU DAT DOAR DOUA.AU INTRAT DOAR CINCI DAR NICI ASTEA NU S-AU DAT INCA.DAR CINE STIE POATE SE VOR DA IN CURAND.DAR SE PARE CA M-AM INSELAT/.FAZA ESTE CA NU IMI VENEA SA CRED CA DOAR DOUA AU FOST DATE.SI ASTEA LE-A LUAT CINEVA DIN GASCA DE PRIETENI.SPER SA FIE MAI CAUTATA DE ACUM INAINTE SI TOATE SA SE DEA CAT MAI REPEDE.
Pitbull
26 Mar 2007, 13:38
prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.
Azi, în piatä, erau câteva sute de persoane, si am trecut printre ele. Simteam cum mä începeam mult câte mult, si mä întäream.
Tu printre câte ai trecut?
chiar trebuie sa ne otelim prin bataia nenu,marata a fierului.
Da, dar trebuie si sä ne înfieräm prin caftul necâ,ntärit al otelului.
Odatä, când bäteam fierul, am încercat sä-i nu,mär bätaia, si n-am putut - cä era doar una, iar eu stiu sä nu,mär doar din doi în doi pân-la trei. Asa cä de-atunci, când mai bat pe cineva, nu mai nu,mär bätaia, ci o da,pär, o poate,prun, o uneori,cais si o eventual,corcodus - de la caz la caz.
trebuie sa ne modelam dupa treptele viatii.
Nu stricä nici sä ne plämädim dupä balustradele moartii.
nu mai vreau sa sufar ,numai vreau sa trec prin situati si situati
Nici eu nu mai vreau sä sufär, dar niciodatä n-am reusit sä trec prin situati si situati. Tot încerc - asa: iau cinci de-un fel si-i situez, pe urmä iar trei de altfel si-i situez si pe ei. Deci, toti sunt situati în douä grupuri. Numai cä, atunci când încerc sä trec prin ei, nu pot - trebuie sä-i ocolesc, sä-i dau la o parte sau sä-i rästorn. O datä, pe doi situati i-am ränit, iar altä datä un situat a si murit, cä l-am cälcat în picioare.
Cum sä fac, ca sä trec si eu prin situati si situati? :?
irene marlyne monroe
26 Mar 2007, 16:08
prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.
Azi, în piatä, erau câteva sute de persoane, si am trecut printre ele. Simteam cum mä începeam mult câte mult, si mä întäream.
Odatä, când bäteam fierul, am încercat sä-i nu,mär bätaia, si n-am putut - cä era doar una, iar eu stiu sä nu,mär doar din doi în doi pân-la trei. Asa cä de-atunci, când mai bat pe cineva, nu mai nu,mär bätaia, ci o da,pär, o poate,prun, o uneori,cais si o eventual,corcodus - de la caz la caz.
:D hi 5 carti ai ca esti glumet!auzi pitbul mai mie parca mi-a spus ca au intrat 10 carti la librarie,iar acum mai sunt 3 .deci ori 10 ori 5?sunt dezamagita pitb.imi trebuiesc banuti si nu stiu cum sa fac.sapt asta ar cam trebui sa platesc taxa la facultate.adica niste banutri urgenti ,iar daca ar fi sa imi dau masina ceea ce nu prea vreau inca,decat ceva mai intemewiat care sa se merite.etc.sau eventual sa o schimb cu una mai buna.dar sper sa imi acorde totusi cineva un imprumut.chiar si surioara daca vrea etc.
Nici eu nu mai vreau sä sufär, dar niciodatä n-am reusit sä trec prin situati si situati. Tot încerc - asa: iau cinci de-un fel si-i situez, pe urmä iar trei de altfel si-i situez si pe ei. Deci, toti sunt situati în douä grupuri. Numai cä, atunci când încerc sä trec prin ei, nu pot - trebuie sä-i ocolesc, sä-i dau la o parte sau sä-i rästorn. O datä, pe doi situati i-am ränit, iar altä datä un situat a si murit, cä l-am cälcat în picioare.
Pitbull
26 Mar 2007, 16:11
:D hi 5 carti ai ca esti glumet!auzi pitbul mai mie parca mi-a spus ca au intrat 10 carti la librarie,iar acum mai sunt 3 .deci ori 10 ori 5?sunt dezamagita pitb.imi trebuiesc banuti si nu stiu cum sa fac.sapt asta ar cam trebui sa platesc taxa la facultate.adica niste banutri urgenti ,iar daca ar fi sa imi dau masina ceea ce nu prea vreau inca,decat ceva mai intemewiat care sa se merite.etc.sau eventual sa o schimb cu una mai buna.dar sper sa imi acorde totusi cineva un imprumut.chiar si surioara daca vrea etc.
irene marlyne monroe
29 Mar 2007, 15:55
GATA MI-AM PLATIT TAXA LA FACULTATE!OF CE BINE ACUM SUNT MAI LINISTITA!100 SURIOARA SI 200 O ALTA PERSOANA DIN ITALIA!ACUM IMI MAI TREBUIE BANUTI PT MICILE TAXE /DATORI PT SUPRAVIETIURE SI INTRETINERE.DAR SPER SA FIE TOTUL BINE TERMIN CU SUDIILE ASTEA LA FACULTATE,SI APOI Sa vad ce pot face.si mai minunat ar fi ca pana atunci pe 2 aprilie sa fiu in finala la concurs si sa castig ,sa am contracte de munca in televiziune ,filmetc.si sa obtin acel contract si sa ma si plimb in excursie.ca e mai ok cand e totul organizat.adica sa nu suport eu cheltuielile pe vacanta si toate cele de cazare etc.vom vedea.si sper sa fiu eu cea fericita.
alessandra
31 Mar 2007, 09:42
draga irene, cum reusesti tu sa fii tot timpul optimista si sa nu te lasi doborata de greutatile vietii?
admiratia mea fata de atitudinea asta a ta nu mai are nici o limita.
nu vrei sa organizezi niste seminarii sau conferinte, sa mai dai si la altii?
eu m-as inscrie.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 12:31
draga irene, cum reusesti tu sa fii tot timpul optimista si sa nu te lasi doborata de greutatile vietii?
admiratia mea fata de atitudinea asta a ta nu mai are nici o limita.
nu vrei sa organizezi niste seminarii sau conferinte, sa mai dai si la altii?
eu m-as inscrie.
DAR DE SUFERIT SUFAR,mi se raneste uneori inimioara si apoi imi trece,se reface putin.cand am una calda cand una rece.si aseara m-am suparat de ceva dar asta e voi incerca sa tratez sa nu ma mai afeceze daca se poae asa tare.sau sa ma descarc intr-un fel etc.nu stiu.descarcandu-te verbal sau in jurnal se zice ca te debarasezi de trecut si e un capiol incheiat.sau sa fim efectivi optimisti si uneori ne influentam in bine viitorul,iar speranta moare ultima ,poate chiar atunci cand esti la limita se intampla in asa fel sa fie bine primim ajutor.nu stiu nici eu.dar de ce sa ne fac niste greutati ale vietii care suntnimicuri pe langa importanta noastra ca oameni.suntem prea importanti sa dam atentie la toate nimicurile,desi ne afecteaza .nu stiu poate meritam sa fim mai fericiti.si un trai mai decent.la oa adica ar trbui sa se asigure niste bani pt fiecare,salariu etc nu stiu dar toata lumea sa aive bani atat pt intretinere-sanatate taxe ,mancare ,rasfat -un trai decent si ba sa mai ramana pt calatori
adica sa fie o suma care sa le includa pe astea toate asA AR fi normal.de ce sa ne epuizam fizic psihic pt lucruri care pot fi mediat in spre bine.etc habar nu am dar sper sa fie bine.eu inca mai am nevoie de banui dar suntsigura ca se va intampla in asa fel incat sa fie totul bine si voi avea.
e bine cel putin ca am reusit sa imi platesc taxa la facultate.acum sper sa vina acel ceva,o activitate ceva o ofrta un ajutor banesc etc sa ma descurc si cu facultatea si ev sa am si o activitate banoasa care nu imi necesita mult timp.ok sa fie bine va pup.si sper sa fim bine!
Pitbull
31 Mar 2007, 13:07
Mäi Irinucä, tu le zici ASA DE BINE, c-ar merge sä te punem ministru, mäi fatä - cä uite, tocmai schimbä Puliceanu guvernu'!
Ai putea lua trei portofolii - toate în acelasi timp:
- Ministrul de Finante
- Ministrul Muncii si al Asistentei Sociale
- Ministrul Culturii.
Ia du-te tu la Cäcälin si zi-i cä - nu cä te-am trimis eu, c-atunci nu te mai pune. Zi c-ai vorbit cu Geoanä, si cä te sustine si Patriciu. Si se rezolvä.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 13:57
Mäi Irinucä, tu le zici ASA DE BINE, c-ar merge sä te punem ministru, mäi fatä - cä uite, tocmai schimbä Puliceanu guvernu'!
Ai putea lua trei portofolii - toate în acelasi timp:
- Ministrul de Finante
- Ministrul Muncii si al Asistentei Sociale
- Ministrul Culturii.
Ia du-te tu la Cäcälin si zi-i cä - nu cä te-am trimis eu, c-atunci nu te mai pune. Zi c-ai vorbit cu Geoanä, si cä te sustine si Patriciu. Si se rezolvä.
mai lasati gluma
a dar cum e si ministerul muncii si asistentei sociale?este exact pe profilul meu eu sunt cu asistenta sociala.chiar pe bune au nevoie de persoane?as fi si calificata.un job bun mai merge daca nu este cel din tv/film atunci cel social dar saq fie cel mai bun cum de ex.minist muncii si asistentei sociale.ia dati-mi mai multe detali si numere de contact etc sau daca au nevoie de personal acolo.ca ma bag.
Pitbull
31 Mar 2007, 14:36
De fapt, e Ministerul Muncii si PROTECTIEI Sociale (am avut un lapsus).
Da' nu-i nimic.
Dacä vrei detali, singurul detal pe care ti-l pot da, este:
ACOLO E DE TINE!
Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri anticipate, câstigä PD-u' si PLD-u', inträ prim ministru Stolojan sau Boc, vine Monica Macovei înapoi la Justitie, îi leagä pe toti cäcänarii si-i bagä-n puscärie, facem reforma justitiei, legea lustratiei, ridicäm nivelul economic, ajungem cea mai mare putere în Europa, reformäm U.E. dupä model mioritic, ne-mpäcäm cu arabii, trimitem înapoi toti imigrantii musulmani din vest da-i ajutäm si economic sä nu le parä räu, retragem trupele din Irak, asteptäm sä dea Ahmadinejad cu atomicele de sä radä Tel Avivu', pe urmä Bush sä fie reales pentru al III-lea mandat, model Iliescu, si sä radä Teheranu', teroristii au sä radä Washingtonu', japonezii au sä radä Phenianu', chinezii au sä-i radä pe japonezi, Putin (si el la al III-lea mandat) o sä-i radä pe chinezi, Uniunea Carpato-Europeano-Ponticä îl rade pe Putin, si-ncepe o mie de ani de pace.
Deci, Irinucä: fuga-mars la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale! Viitorul omenirii depinde de tonul pe care-i vei zice lu' dom' ministru "ok pupici merci"!
Viitorul omenirii depinde de tonul pe care-i vei zice lu' dom' ministru "ok pupici merci"!
haha. asta kiar e sedinta de brainhurricaining.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 20:15
Da' nu-i nimic.
ACOLO E DE TINE!
Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri anticipate, câstigä PD-u' si PLD-u', inträ prim ministru Stolojan sau Boc, vine Monica Macovei înapoi la Justitie, îi leagä pe toti cäcänarii si-i bagä-n puscärie, facem reforma justitiei, legea lustratiei, ridicäm nivelul economic, ajungem cea mai mare putere în Europa, reformäm U.E. dupä model mioritic, ne-mpäcäm cu arabii, trimitem înapoi toti imigrantii musulmani din vest da-i ajutäm si economic sä nu le parä räu, retragem trupele din Irak, asteptäm sä dea Ahmadinejad cu atomicele de sä radä Tel Avivu', pe urmä Bush sä fie reales pentru al III-lea mandat, model Iliescu, si sä radä Teheranu', teroristii au sä radä Washingtonu', japonezii au sä radä Phenianu', chinezii au sä-i radä pe japonezi, Putin (si el la al III-lea mandat) o sä-i radä pe chinezi, Uniunea Carpato-Europeano-Ponticä îl rade pe Putin, si-ncepe o mie de ani de pace.
Deci, Irinucä: fuga-mars la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale! Viitorul omenirii depinde de tonul pe care-i vei zice lu' dom' ministru "ok pupici merci"!
MAI TU VORBESTI SERIOS SAU FACI GLUME?cum sa o iau?ok dar cum procedez daca e pe bune?cautati pe net un numar de contact pt resurse umane sau acolo unde trebuie sa imi depun cv etc.si pasi urmatori.
eu oricum sunt convinsa ca voi intelege pe toata lumea,pt ca am trecut prin atatea atat in lumea oamenilor cu probleme cat a celor insariti,adiuca am trait pe pielea mea cum e cand ai bani si cand nu poate deabia pt a supravietui deci sigur ca inteleg nevoile tuturora ca stiu cum e.desi mi-ar placea sa am numai momente bune si frumoase cu toate cele,fara acele momente de nevoi.si as spera sa se adopte masuri pt mediarea problemelor.dar cine stie.depine de noi toti cum interactionam si ne acceptam lucrurile noastre.oricum sa speram ca va fi bine sau cel putin noi insine fara a ne mai face rau fara a mai suferi .cine stie sa fie totul ok
Pitbull
31 Mar 2007, 20:18
Da' nu-i nimic.
ACOLO E DE TINE!
MAI TU VORBESTI SERIOS SAU FACI GLUME?
M-ai stiut tu vreodatä pe mine sä nu fiu SERIOS???
Carmine Galante
31 Mar 2007, 20:52
dar cum procedez daca e pe bune?
Faci cum a zis Pitbull si o sa fie bine.
Pitbull
31 Mar 2007, 20:57
Asa este...
Oops :oops: I mean:
ASA E
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 21:14
pai uite ce zice pitb."Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri ..........."pai e de bine sau de rau?de unde nu stiu ca ma ataca cu pozele la atac sa ma compromita?oricum nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva doar voi sunteti cu mine si tineti cu mine :D .pai acum ce sa zic habar nu am cum sa procedez dar astept sa sun luni la vreun numar de contact poate iese ceva.desi mie mi-ar fi placut sa fiu un star in lumea show-bizzului,etc,dar si asa suna interesant si frumos .dar cine stie.oricum mie imi trebuie o activitate,caci am scapat de taxa dar imi trebuie bannuti pt mine sa supravietuiesc cu taxe cu tot si sper si cu mici distracti rasfaturi etc.daca se poate si calatori etc.dar sa fiu in finala pe 2in libertatea si apoi sa castig si sper ca se va schiba in bine ceva,cine sie.ok acum astept cu multa nerabdare sa vina 2 aprilie si sa vedem ce si cum.
Pitbull
31 Mar 2007, 21:20
pai uite ce zice pitb."Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri ..........."
Ai înteles PERFECT!
Gata, asa facem!
Pe bune!
ok pupici merci
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 21:30
[quote=irene marlyne monroe] dar cum procedez daca e pe bune?
pai uite ce zice pitb."Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri ..........."
Ai înteles PERFECT!
Gata, asa facem!
Pe bune!
ok pupici merci[/quot
adica ai fi instare sa ma ataci?din amicul meu sa devi contrar?adica ai fi impotriva mea?desi nu imi vine sa cred.sau cel putin ar trebui pe viitor sa nu prea am incredere in nimeni si sa imi apar spatele.
sunt convinsa ca vei fi mana mea de sustinere si nici decum ce am spus mai sus.sunt convinsa ca ai vrut sa zici ceva in spre binele meu si al tuturora nu a a ma sapa.e adevarat?deci fa-mA sa inteleg mai bine.
Pitbull
31 Mar 2007, 21:47
Ai înteles PERFECT!
Gata, asa facem!
Pe bune!
ok pupici merci
adica ai fi instare sa ma ataci?din amicul meu sa devi contrar?adica ai fi impotriva mea?desi nu imi vine sa cred.sau cel putin ar trebui pe viitor sa nu prea am incredere in nimeni si sa imi apar spatele.
sunt convinsa ca vei fi mana mea de sustinere si nici decum ce am spus mai sus.sunt convinsa ca ai vrut sa zici ceva in spre binele meu si al tuturora nu a a ma sapa.e adevarat?deci fa-mA sa inteleg mai bine.
Fatä dragä!
"Atac" se cheamä REVISTA, nu actiunea mea la adresa ta. Noi vom fi complici, parteneri, asociati, camarazi, dhragi tovahräsi si phretini, în actiunea de împlinire a Apocalipsei spre instaurarea Mileniului de Pace.
Deci nu voi fi numai mâna ta de sustinere, ci si piciorul täu de jostinere, pelvisul täu de lamijloctinere, stomacul täu de înfatätinere, fesa ta dreaptä (si cea stângä) de înspatetinere, amigdalele tale ambele douä de îngâttinere, podoaba ta capilarä de celmaisustinere - si tot ce va mai fi nevoie pentru petoatepärtiletinerea ta.
Deci nu te sap, nu te lopat, nu te cazm, nu te säpälig. Te zidesc, te clädesc, te construiesc, te buildesc, te tencuiesc, te zugrävesc, îti pun termopane, instalatii, cablu pentru net, si te închiriez pe-o mie de euroi luna.
Ei, te-aM fäcut sä întelegi mai bine?
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 21:56
:D pupici stiam eu ca esti adevarat si dotat cu inteligenta,poate nimic nu-i intamplator si faptul ca ne-am cunoscut pe acest forum ,.
pitb.ce ai baut?sau din prea multe carti citite ,traduse dai in fictiune si aberare?auzi tu"Noi vom fi complici, parteneri, asociati, camarazi, dhragi tovahräsi si phretini, în actiunea de împlinire a Apocalipsei spre instaurarea Mileniului de Pace.."
ce-o mai insemnand frate e de bine sau de rau?oricum numai orbi prosti vrei sa dai in nebuneala?mai bine zi-mi doar mie ca eu pot sa ascult si sa vorbesc si cu nebuni si cu normali. :shock: acum fiecare are mostenit gramul sau de ciripele.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:07
hai ca doar ti-am zis ca stai bine la capitolul de scenarist,dar mie imi place sa ascult povesti asa ca chiar daca par fictive aberante,poti sa mai bagi sa imi spalacesc si eu ochi cu povestioare asa din curiozitate.oricum stiu ca mintea te duce la asa ceva.deci?sa ascultam la ceea ce ne mai povestesti.filme pe hartie :P .deci sa ii dam drumul...........
Pitbull
31 Mar 2007, 22:09
Cui? :?
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:13
Cui? :?
mie ,noua cui ii vrei,mie imi place sa ascult povesti indiferent de inteles snatura.daca ai si tu chef de povestit ca altfel ma duc la culcare
Night\/\/ane
31 Mar 2007, 22:15
pitb.ce ai baut?
swiski... cu mine,., acum doar ce ne-am returnat de la ba r a..
Deci nu voi fi numai mâna ta de sustinere, ci si piciorul täu de jostinere, pelvisul täu de lamijloctinere, stomacul täu de înfatätinere, fesa ta dreaptä (si cea stângä) de înspatetinere, amigdalele tale ambele douä de îngâttinere, podoaba ta capilarä de celmaisustinere - si tot ce va mai fi nevoie pentru petoatepärtiletinerea ta.
Deci nu te sap, nu te lopat, nu te cazm, nu te säpälig. Te zidesc, te clädesc, te construiesc, te buildesc, te tencuiesc, te zugrävesc, îti pun termopane, instalatii, cablu pentru net, si te închiriez pe-o mie de euroi luna.
Ei, te-aM fäcut sä întelegi mai bine?
Extraordinara prestatie, duce usor a Nichita Stanescu (partea cu fesa stanga :lol: , it`s a waste of time for this cause dar trebuie sa-ti acordam un A+ pentru ingeniozitate, talentul manuirii cuvintelor si efectul lor arrow and honey 8)
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:22
pitb.ce ai baut?
swiski... cu mine,., acum doar ce ne-am returnat de la ba r a..
se vede,ca parca ar vorbi ca venind din alta lume,.s-o fi intalnit cu vre-un extratesrestru?
ia sa mai zica ce mai e cu milenium de pace,ce e cu apocalipticul acela ce reprezinta?sau numai are chef de povestit?ii fuge gandirea de atata bautura?si eu am baut un vinulet aseara :D cat un pic nu strica,dar dupaia vedem stelute stelute.
Pitbull
31 Mar 2007, 22:34
Ba pardon, eu väd gäläxiute gäläxiute.
Uneori, si nebulosici nebulosici, mici si dulcici, de-ti vine sä le pupici.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:40
Pitbull
31 Mar 2007, 22:47
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:53
ce aiurea e in casa singurica,ma plictisesc ca nu am mai iesit .si ma obisnuisem sa imi fac weekendul mai divers cu o mica distractie sau din contra intamplari si experiente.dar voi recupera soi ,ma voi distra in alta zi./seara
Pitbull
31 Mar 2007, 22:55
ce aiurea e in casa singurica,ma plictisesc ca nu am mai iesit .si ma obisnuisem sa imi fac weekendul mai divers cu o mica distractie sau din contra intamplari si experiente.dar voi recupera soi ,ma voi distra in alta zi./seara
noapte./dimineata
Irene draga, ce ai mai face pe cinemagia daca s-ar inchide acest topic? :shock:
noapte./dimineata
:lol: asfintit/ rasarit
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 22:58
noapte./dimineata
stiti cumva cum pot vedea filme pe net?online?
stiti cumva cum pot vedea filme pe net?online?
poti vedea diverse filmulete pe www.youtube.com (scrii un plot word si gasesti o gramada)
Filme intregi nu cred ca ai unde, daca ar fi asa, nu ar mai trebui sa le descarce (unii dintre noi)
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 23:02
nu va fi asa ceva cat timp mai suntem noi in viata.este o legatura si un mod de relationare descarcare un contact ce mie una imi da un echilibru.deci nici sa nu se vorbeasca asa ceva,cinemagia e si amic si prieten si jurnal si sutinator si stimulator si uneori si dojanitor dar te simti ok,iti da un alt tonus si un inlaturator al singuratati
nu va fi asa ceva cat timp mai suntem noi in viata.este o legatura si un mod de relationare descarcare un contact ce mie una imi da un echilibru.deci nici sa nu se vorbeasca asa ceva,cinemagia e si amic si prieten si jurnal si sutinator si stimulator si uneori si dojanitor dar te simti ok,iti da un alt tonus si un inlaturator al singuratati
Intrebarea era in alt sens... ;)
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 23:16
Intrebarea era in alt sens... ;)
pai tocmai nu poate fi pusa intrebaREA in felul acela. :P
ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.
Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8)
Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"?
Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism?
De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir?
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 23:33
ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.
Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8)
Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"?
Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism?
De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir?
sper sa nu ma interpretezi gresit,nu sunt avida de afirmare,putere uneori imi place sa fiu apreciata alteori ma lasa rece nu ma intereseaza.doar ca am efectiv dorinta respectiva intr-adevar de a fi in lumina reflectoarelor intr-un mod placut.dar tot odata ,ca orice om care se simte mai bine avand locusorull sau ei bine eu am avut pagina mea unde m-am descarcat,am trecut peste momente in acele perioade dificile,deci a fost si este o unde de sustinere de mentinere a echilibrul meu.ce faceam daca nu aveam cu cine vorbi a ma descarca, si mai ales in acea perioada de singuratate cand nu doream sa mai ies din casa si stam mai mult in casa.etc.oricum ti-am raspuns la intrebare prin cuvintele respective.de ex si acum ca mi-am revenit din acea stare de demult acum imi place sa ma mai distrez sa ies etc,iar azi nu am mai putut iesi.ei bine mi se pare atat de aiurea.singurica in casa,fara tv acum ca am facut comanda la dgtv si dolce care vine prima(de fapt m-au sunat vineri sa vina pt instalare si eu eram la biblioteca si le-am zis sa revina cu tel si nu au mai revenit),iar la cablu am renuntat,mai urmaream cateva canale ,dar s-a stricat astazi antena cred ca nu se mai vad acele programe.ei bine sursa de a umple aceste goluri este cinemagia ca vb cu voi etc si imi mentin starea de echilibru ,relativ bine etc ca ma plictisesc.de acea vroiam sa urmaresc un film daca stiatri cum sau daca se poate sa imi trimiteti sze poate prin mesenger?deci sunt alte conotati care sunt mult mai imp decat cele de care vb tu,pt uni acelea sunt mai primordiale ,dar pt mine nu stiu cu limita.e mai importanta fiinta umana etc.
ok, ok
Prea multe detalii, asa s-a si facut de altfel acest "lantul slabiciunilor".
Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine.
irene marlyne monroe
31 Mar 2007, 23:51
ok, ok
Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine.
:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.poate eu am trait pe pielea mea big brotherul dar lasa gluma.pai une mai?se mai face?as putea zice ca as detesta,sau as zice ca obinuinta imi va face mai usoara aparitia acolo.eh.numai conteaza..
dar totusi ce zici ?vrei sa zici ca ma expun etc?dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.iar mie mi-a prin bine acest lucru de a ma descarca.crede-ma.mai ales ca am avut momente si momente si totusi sunt sensibila ,dar am incercat sa supravietuiesc,asta cand/daca nu imi faceam singura rau/.adica dupa ce am avut momente si momente mai eram si eu dura cu mine.dar acum incerc sa supravietuiesc si sa am mai multa grija de mine fara sau a evita suferinta.eu ma suparam si mai tare si eram in asa stare incat nu ma mai interesa nici de mine.dar numai fara a mai suferi sau cel putin sa nu ma mai fac singura sa sufar pe langa suferinta facuta de celalti.w etc
Pitbull
31 Mar 2007, 23:57
ok, ok
:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.
(...)
dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.
Asa e, rareori oamenii prea noi au intuitate.
In schimb, compenseazä fiind contrarecla.
("Recla", adicä "reclame" pe scurt, nu?)
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 00:08
ok, ok
:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.
(...)
dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.
Asa e, rareori oamenii prea noi au intuitate.
In schimb, compenseazä fiind contrarecla.
("Recla", adicä "reclame" pe scurt, nu?)
gata imi merge si pt dvd si am eu niste dvd ma pun sa ma uit.caci fimele pe care le aveam erau cam vechi sau le vazusem dar dvd-urile nu caci nu aveam programul si nu se puteau sa se vada
,pupici
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 21:04
ok,acum am si instalat odc-ul asa ca urmeaza sa imi recomandati voi ceva filme interesante sa le caut sau comedie.ok merci pupici si astept ce credeti voi ca merita vazut.
Pitbull
01 Apr 2007, 21:28
"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.
Pitbull
01 Apr 2007, 21:33
...si "Burebista".
De Vitanidis.
ok, pupici, merci
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 21:33
"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.
:shock: wuau acum chiar am ce cauta.am asteptat propunerile voastre si ata cata mai propunerea.merci pitb.acum sa fiu capabila sa folosesc odc-ul si sa imi iau filmuletele.sper sa ma descurc.merci merci meri....pupici pupici pupici.
Pitbull
01 Apr 2007, 21:36
...si "Burebista".
De Vitanidis.
ok, pupici, merci
ok, merci, pupici
Carmine Galante
01 Apr 2007, 21:36
@Irene
Ce nick ai acolo si pe ce huburi esti logata? Vezi ce bagi in share ;)))
Proletar
01 Apr 2007, 21:39
:shock: wuau acum chiar am ce cauta.am asteptat propunerile voastre si ata cata mai propunerea.merci pitb.acum sa fiu capabila sa folosesc odc-ul si sa imi iau filmuletele.sper sa ma descurc.merci merci meri....pupici pupici pupici.
Din pacate, ma indoiesc ca vei gasi filmele de mai sus pe odc... :(
Din lista lui Pitbull eu am gasit asa:
"Cele 400 de lovituri", "Un caine andaluz", "Balul Pompierilor" (fara subtitrare). "Calauza", "Luminile orasului", "Cetateanul Kane", "Goana dupa aur" si cam atat...
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 21:42
@Irene
pai eu nuprea stiu am rugat pe cineva sa imi instaleze,dar faza e ca acum imi merge netul cam incet si ma enerveaza.ori sunt prea multi pe net acum ,ori e vreun virus,ori de la odc o fi posibil?acum sa vad sa ma descurc sa iau filmuletele.cum recunosc care sunt filme?oricum voi da la video sa caute dar apoi?
Proletar
01 Apr 2007, 21:42
"Cele 400 de lovituri", "Un caine andaluz", "Balul Pompierilor" (fara subtitrare). "Calauza", "Luminile orasului", "Cetateanul Kane", "Goana dupa aur" si cam atat...
a, si "Andrei Rubliov"
Proletar
01 Apr 2007, 21:44
Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)
Pitbull
01 Apr 2007, 21:44
Fi-miu are "Balul pompierilor" cu subtitrare în englezä - da' nu stiu dacä-i din fisier, sau separatä. Il întreb, dacä-i separatä, ti-o trimit (sau o poti gäsi si tu). Dacä nu, mai cautä filmul, si vei gäsi si copia tradusä.
...
A, era sä uit!
...si "Burebista".
De Vitanidis.
(Färä subtitrare)
ok pupici merci
ok merci pupici
pupici ok merci
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 21:49
Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)
pai "unora le place jazz-ul"nu e cu marilyn monroe-e filmul ei nu?
a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu din libertatea si sa ma votati!de abia astept sa ma vad!
Carmine Galante
01 Apr 2007, 21:53
Depinde pe ce hub-uri esti, eu am gasit unii useri de aveau filme in calculator care nu cred ca sunt nici la Cinemateca. Exagerez, in orice caz, f. rare. Cu sub-urile sunt probleme. La cele frantuzesti e bine ca au subtitrarea in engleza direct pe ele, si invers.
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 21:55
@Irene
am asa nume haburi:amma logistic.,fibernet,c-zone,romancierilor,ortodox,aliance,new generation,besthub,pronet,crazy hub ,boss,genialii,hub alexandria...etcasa imi arata mie,iar eu intru pe pro net.tu care zici ca e mai bun?
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 22:02
Depinde pe ce hub-uri esti, eu am gasit unii useri de aveau filme in calculator care nu cred ca sunt nici la Cinemateca. Exagerez, in orice caz, f. rare. Cu sub-urile sunt probleme. La cele frantuzesti e bine ca au subtitrarea in engleza direct pe ele, si invers.
a de aceea persoana care mi-a instalat a zis"ce copil prost"ca poate a gresit ceva ca se poate uita ce are el in calculator toata lumea.ok pai si daca e asa eu cum pot sa copiez din filmele care le are acele persoane?pur si simplu le copiez?
Pitbull
01 Apr 2007, 22:04
Actoriceste, e filmul ei. Si al lui Jack Lemmon. Si al lui Tony Curtis. Si al lui Joe E. Brown. Si al lui George Raft. Si al lui Nehemiah Persoff. Si, si, si...
Regisoriceste, e al lui Billy Wilder.
Producätoriceste, tot al lui Billy Wilder.
Scenariceste...
...ete na, c-o sä-ti însir acu' tot jenericu'! :hmm:
a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu
Mä cac pe Nicoleta Luciu.
(Din parilie pânä-n cotombrie.)
sa ma votati!
Mai e vorbä?
de abia astept sa ma vad!
Si noi.
Proletar
01 Apr 2007, 22:05
a de aceea persoana care mi-a instalat a zis"ce copil prost"ca poate a gresit ceva ca se poate uita ce are el in calculator toata lumea.ok pai si daca e asa eu cum pot sa copiez din filmele care le are acele persoane?pur si simplu le copiez?
da :)
in conditiile in care am vazut un cd cu "Solaris" la vanzare avand pretul de 890.000 de lei, la o librarie Humanitas, a copia un film piratat mi se pare deja un act de cultura.
Proletar
01 Apr 2007, 22:07
Actoriceste, e filmul ei. Si al lui Jack Lemmon. Si al lui Tony Curtis. Si al lui Joe E. Brown. Si al lui George Raft. Si al lui Nehemiah Persoff. Si, si, si...
Regisoriceste, e al lui Billy Wilder.
Producätoriceste, tot al lui Billy Wilder.
Scenariceste...
...ete na, c-o sä-ti însir acu' tot jenericu'! :hmm:
a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu
sa ma votati!
Mai e vorbä?
de abia astept sa ma vad!
Si noi.
si sa nu uitam ca scenariul de Oscar al Apartamentului e scris de un iesean din Ungheni, cunoscut sub numele de I.A.L. Diamond :)
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 22:15
pai acum sa caut si sa vad ce pot vedea!eu va multumesc ;) dar acum cam am o problema cu netul,merge asa de incet ca ma enerveaza de numai pot.de ce oare?inainte nu era asa,iar eu cum nu am o rabdare de fier ma irita ca dureaza atat pana deschide ceva anume.uf.dar poate isi revine si va merge la fel de rapid ca alta data
Pitbull
01 Apr 2007, 22:17
Pe bune? Päi ästa fu producätor asociat si la "Some Like It Hot". Nu stiam cä-i d-al nost'.
Proletar
01 Apr 2007, 22:21
Pe bune? Päi ästa fu producätor asociat si la "Some Like It Hot". Nu stiam cä-i d-al nost'.
http://www.imdb.com/name/nm0224634/
e cam din generatia lui Jean Negulescu
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 23:34
MARE DEZAMAGIRE MARE!ASTA DA TEAPA DE 1 APRILIE NU AM FOST SELECTATA ,DECI NU POT FI VOTATA.SI EU CARE SPERAM ATATUF.
SUNT TRISTA DAR IMI BAG PICIOARELE.A FOST ALEGEREA MEA.EU IMI DOREAM ACEST LUCRU SI IMI DORESC DAR DACA NU MI SE DA SANSA CE POT FACE?SPER CEL PUTIN SA GASESC TOTUSI CEVA CARE SA IMI PLACA SI SA AM BANUTI SI SA FIE BINE.IMI PARE ATAT DE RAU CA IMI VINE SA PLANG,DAR ASTA E STIAM CA ERA UN RISC DIN PARTEA MEA DAR VROIAM SA INCERC.
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 23:36
ORICUM ACUM TREBUIA SA MA OCUP DE FACULTATE CA AM LUCRARE,PROIECTE ETC.SI APOI TERMIN SI GATA VAD EU CE FAC.
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 23:45
TOTUSI AM PRIMIT SI NISTE BANUTI SA IMI ACHIT TAXA 300 DE EURO,ASA CA DACA AR FI FOST SALUCREZ IMI TREBUIAU 2-3 LUNI DE MUNCA PE CAND EU IAM AVUT IN CATEVA ZILE.SA ZICEM CA ASTAI PREMIUL MEU.DAR AR FI FOST ATAT DE FRUMOS SA IMI INDEPLINESC VISELE.UF.CE MAI CRED CA NU E DE MINE IN MASS-MEDIA POATE CA E ALTA MENIREA MEA.DAR PE MINE ASTA MA FACEA FERICITA.IMI VINE SA PLANG,PARCA VINE CA O LOVITURA LUCRUL ACEST.DAR NU MA FACE PE MINE EI NU AU STIUT SA APRECIEZE SI SA ACORDE SANSA CELUI CARE O SI DORESTE ETC.SI APOI TREBUIA ACUM SA MA OCUP SI DE SCOALA.IAR SERVICIU IL AVEAM PANA IN IUNIE SI IMI ERA GREU SI CU UNA SI CU ALTA CAND ACUM E ERIOADA CEA MAI IMP PT FAC. MACAR SA IMI FIE BINE SI SA NU DUC LIPSA DE NIMIC
Pitbull
01 Apr 2007, 23:56
SI EU CARE SPERAM ATATUF.
Si NOI speram Atatuf! Apropo, ästa când a domnit - între Atatürk si Iusuf, nu?
SUNT TRISTA DAR IMI BAG PICIOARELE
Asta DA filosofie de viatä!
irene marlyne monroe
01 Apr 2007, 23:56
mai e cineva pe cinemagia?haideti ma consolati putintel?oricum numai conteaza.asta e .oricum acum sa im i termin studiile in iunie si gata sunt libera daca nu voi mai continua cu altele.
Pitbull
02 Apr 2007, 00:03
sunt libera daca nu voi mai continua cu altele.
Logic.
herbert
02 Apr 2007, 00:04
Irene,
sfatul meu e sa fii ma realista si sa pui mana... si pe carte.
Pitbull
02 Apr 2007, 00:07
Uite-l si pe Herbie! :)
Imemeule, uite cine-a venit!
Hai, Herbie, consoleazä fata.
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 00:18
Irene,
sfatul meu e sa fii ma realista si sa pui mana... si pe carte.
merci,mai dar e ata de crunt sa fi dezamagit!
asta detest in mass-media cand sunt selectiile facute asa de dur si cei respinsi sufera atat de mult.si nu se merita.ufsa schi,be regurile si sa numai existe asa ceva ,ci ceva cate unpic sa ii multumeasca si pe ceilalti.adica nu stiu dar fara a se simti fiinta umana plina de noroi.ci din contra sa fie un concurs placut etc.sigur si cu castigatori dar nici ceilalti sa fie aruncati asa la gunoi.ci data si lor un gram de fericire.daca se putea un premiu asa mare sau mic de ex contract cu protv,calatorie trebuia sa gaseasca si premi de consolare sau sanasa ca toate sa apara la vot etc nu stiu.dar e atat de neplacut.dar numai conteazaza.a fost riscul si incercarea mea.nu mi s-a dat sansa asta e.trebuie sa acept si infrangerile sau neselectarile,.desi sunt atat de urate si nu sunt de acord de loc.
herbert
02 Apr 2007, 00:22
asadar, sa-mi continui ideea. eu te-as fi votat, draga Irene, sa urci cat mai sus in concursul cela de tîte si fese, sa fii platita, ca ai nevoie de bani... dar, zau, ma ingrozesc la ideea ca ai fi putut ajunge prezentatoare/moderatoare tv. ca si asa avem un "ecran" nefrecventabil...
sorry
Pitbull
02 Apr 2007, 00:25
concursul cela de tîte si fese,
Adicä... sâni si buci? :huh:
Herbie, Herbie...! :oops:
herbert
02 Apr 2007, 00:30
concursul cela de tîte si fese,
Adicä... sâni si buci? :huh:
Herbie, Herbie...! :oops:
da,da - siski and jopa :)
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 00:35
asadar, sa-mi continui ideea. eu te-as fi votat, draga Irene, sa urci cat mai sus in concursul cela de tîte si fese, sa fii platita, ca ai nevoie de bani... dar, zau, ma ingrozesc la ideea ca ai fi putut ajunge prezentatoare/moderatoare tv. ca si asa avem un "ecran" nefrecventabil...
sorry
adica ce vrei sa spui?nu aveam sansa prin un astfel de concurs ?dar puteam totusi sa joc in" la servici"daca castigam deci era o sansa de realizare a visului.
adica mi-ar fi stricat imaginea?
sau ce vrei sa zici pri a te ingrozi ideea adica ,nu ar fi fost posibil dar sa fie si frumos si ok,sau acum sunt cam rauticioasa -ca nu puteam sa imi realizez visul prin asa ceva sau eu nu pot ca nu am fata de asa ceva?
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 00:49
cert este ca ei nu ma meritau cu siguranta!
acum imi merge netul la la inceput se deschidea foarte greu o pagina.ca nici nu mai puteam folosi bine netul.dar lasa ca va fi ok cu siguranta?
si sper sa mi se implineasca visele/sau oare nu sunt facuta pt ele?dar ma fac fericita.spersa fiu compensata cu ceva mai bun si cu niste banuti.eu ma cam plang acum de banuti ca nu prea am suficienti dar cand ajung.daca stau bine sa ma gandesc luna asta ce a trecut tit am avut cativa dar s-au terminat adica ce mi-am luat eu salariu ,ce mi-a trimis inainte surioara 50+100 acum ca aveam nevoie pt taxa,o cunostiinta din italia 100+200 acum pt taxa si plus ce am mai primit poate eu asa de la vreo filmare sau cine stie.dar tot nu au fost suficienti ca mi-am platit taxa ,pt mine cheltuiala,si tot mai am atatea de platit pt intretinere si ev.pt mine,daca s-ar putea sa ma rasfat cu niste lucruri ca mai am nevoie si de altele mai noi etc.sper sa am o activitate ceva care sa imi permita toate cele.ufdar cat mai repede.ca masinuta inca nuprea m-as indura sa o dau.acum am terminat siu cu taxa.ev ceva pt care sa se merite-munca -caltorie in sua,sau pt o alta mai buna.sau dacaeste vreo necesitate primordiala,dar sa nu fie cazul.sa am sanatate si toate cele si voi la fel.uf sa avem odata mai repede parte de bani siguri care sa ne permita toate cele necesare,numai zic de un pic de destindere calatorie etc,asa s-ar improsperea si mintea si sufletul uman si am fi mai eficienti.nu stiu sper sa fie bine.si sa am parte de tot ce e frumos si toti la fel.
herbert
02 Apr 2007, 00:54
adica mi-ar fi stricat imaginea?
da, asta am vrut sa spun...
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 01:02
pupici,dar ce ar avea aface,cand pozeaza si atatea vedete nud etc..cateodata tot rau spre bine sa speram ca este in binele meu ca nu am mers mai departe cu selectia,si totodata ca m-am dezlipit de la jobul acela ,unde uneori mi se faceau si problemute si sa ma ocup mai bine de scoala acum ca trebuie sa termin studiile in iunie acum.si oricum mai aveam doua luni de munca,dar imi neglijam scoala si practic eu mi-am primit banuti cam si pt acele luni.atat ca atrebuit sa ii folosesc si ca stau acum mai prost .dar daca a fost bine si am reusit sa trec peste impasul taxei adica mi-am platit-o fara sa mai fi avut eu bani suficienti.sigur va fi bine si ma voi descurca si acum cu lucrurile mai marunte cele pt mine de intretinere etc.ev poate ma mai duc la filmari.etc sau vreo activitate banoasa pt o perioada scurta de timp.
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 12:01
io incercam sa ma mai consolez si singura ,dar nu-i asa usor.oricum chiar ca ar trebui sa nu imi mai pese asta e a fost a trecut ,sa fie un capitor incheiat din trecut.oricum asta .sa imi fie bine mie macar,sau sa ne fie.ok pupici.tre
Pitbull
02 Apr 2007, 12:16
cert este ca ei nu ma meritau cu siguranta!
Poate cä probabil. :?
asa s-ar improsperea si mintea si sufletul uman.
Da, ale mele se împrospereazä tot timpul. :hmm:
incercam sa ma mai consolez si singura ,dar nu-i asa usor.
Nu...? :huh: :oops:
Pitbull
02 Apr 2007, 15:04
Si pe Gina Pistol.
(Din amrtie pânä-n oniembrie.)
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 18:07
sal . ;)
astazi m-au sunat de la sc-directoarea sa ma duc la inspectoratulmare sa imi imi depun demisia acolo ca ei mi-au dat postul.dar mi-am cam dat seama ca nu prea e bine.dar asta e mi-am depuso.acu,m stau sa ma intreb cum ar fi fost mai bine.sa nu o mai depun si sa astept ca peste 2 luni imi expira contractul.
Carmine Galante
02 Apr 2007, 19:47
Era mai bine sa nu faci nimic.
@pitbull
Gina e nice.
irene marlyne monroe
02 Apr 2007, 22:05
Era mai bine sa nu faci nimic.
@pitbull
Gina e nice.
pai da poate intr-adevar asa era mai bine.DAR apoi era riscul sa fiu data afara sau aveam o situatie neincheiata deci cand voi dori sa iau adeverinta cu cat am lucrat.etc.dar daca se putea sa nu fac nimic fara riscuri iar dupa 2 luni imi espira contractul era poate ok.dar de unde aveam certitudinea?ca am intrebat-o pe directoare daca pot si a zis ca nu poate sa imi scoata adeverinta apoi..etc asta e ce mai conteaza tot fara job acolo eram macar va fi un capitol incheiat nu cu semnul intrebari.cinestie
Ar trebui sa se cheme "lista lui Pitbull" 8) Ca daca te uiti mai bine, chiar sunt multe in comun cu titlul!
Uite ca mai mult de jumate din ele le am, un sfert le-am vazut deja si pe restul urmeaza sa le am (si inainte de a vedea lista)
Brzezyna" sau Padurea de mesteceni e cam greu de gasit... :?
Planmaker
14 Apr 2007, 03:16
Incredibil!!..
de o jumatate de ora stau si citesc threadul asta si ma minunez.. n-am apucat sa ajung decat pe la pagina 7 cand plin de dezgust am simtit ca trebuie sa postez ceva.. orice.... Pur si simplu nu pot sa cred... fatuca asta e SENZATIONALA!! Ma tot asteptatm ca pana la urma sa isi scoada "masca" si sa zica: "da fratilor, v-am tras teapa, de fapt sunt un student in anul trei, stau in regie, nu prea dau pe la scoala si m-am gandit sa fac tot posibilul sa creez un personaj cat mai credibil, pentru ca intr-un viitor apropiat vreau sa devin scenarist".....sau ceva de genul asta. in nici un caz nu pot sa accept ca asa ceva exista si mai are si 23 de ani.. sau cati o avea. Tipa asta mai degraba isi are locul undeva pe la o circa de psihiatrie.. Poate ii afla cineva adresa si ii face un bine trimitandu-i niste baieti echipati cu camasi de forta.
In cei 21 de ani ai mei n-am mai intalnit pe cineva ca ea.....
Parerea mea despre omenire a fost zdruncinata...
THe Horror.. The Horror!!!!!
irene marlyne monroe
14 Apr 2007, 13:16
bai tu nu-ti da cu parerea in halul asta ca nu ti-a cerut-o nimeni.si nu vad care e problemata cu felul meu de a fi.?
Pitbull
14 Apr 2007, 13:57
Lasä-l, I.M.M.-ule, nu te criza. E reactia tipicä - TOTI am trecut prin asta! Mai reciteste si tu primele pagini ale topicului... sau ale cärtii! ;)
Scumpe nostre membre noule, aflä dar cä nimic nu-i nou sub soare. Noi o cunoastem bine pe I.M.M., de doi ani jumate, de-atunci de când. E nelipsitä de la CineForuMeetingurile noastre offline - la o bere, ceva... A si jucat într-un miculetz filmuletz CineMagia productions de care s-a ales prafu'... Iar acest topic i-a fost publicat sub formä de carte - dacä nu mä crezi, du-te la libräria Eminescu si întreabä de volumul "Vreau sä fiu actritä"... (Vezi, dacä te gräbeai, apäreai si tu-n carte. Da' nu-i nimic, cu tine-o sä începem volumul doi!)
Planmaker
14 Apr 2007, 14:50
si NU VAD care e problemata cu felul meu de a fi.?
E trist... intr-adevar.
Am mai zis-o si o zic.. "starleta" noastra trebuie supusa la un test psihologic... (daca n-a fost deja, aparent fara succes). Eu unul sunt foarte curios ce anume o face sa se comporte asa... Cred ca o sa citesc pana la urma tot forumul (din moment ce a fost transformat in carte :shock:).
Mai presus de toate, forumul asta cred ca e un excelent studiu de caz...
Si, Irene, te rog nu mi-o lua in nume de rau, intentia mea aici nu a fost sa te iau peste picior. Eu te consider un caz... interesant. Poate ar trebui odata si odata (daca nu ma lamuresc dupa ce citesc tot forumul) sa ne intalnim undeva.. poate reusim sa-i dam de cap cumva ;)
Neuptolem
14 Apr 2007, 15:14
Incredibil!!..
Tipa asta mai degraba isi are locul undeva pe la o circa de psihiatrie.. Poate ii afla cineva adresa si ii face un bine trimitandu-i niste baieti echipati cu camasi de forta.
Da. Doresc ca EU sa fiu circa de psihiatrie iar baietii echipati cu camasile de forta sunt scenariile mele care vor soca lumea.
Irlene, eu sunt dispus sa-ti pun pe tava jumatate din rolurile feminine din scenariile mele. Si vorbesc destul de serios.
Inca un psihopat! E foarte placut sa fii genul asta de "psiho"! :lol:
Hai, CINE VREA SA FIE PRODUCATOR? Acceptam DOAR "PSIHOPATI"!
Carmine Galante
14 Apr 2007, 16:18
Irene e o scumpa, lasati fata in pace, e geniala forumului. :x
Night\/\/ane
14 Apr 2007, 16:56
Irene e o scumpa, lasati fata in pace,
Chiar prea scumpa... :D E... de lux...
Irene e/ poate fi un personaj; si s-a nascut un gand de documentar despre Irene si despre acest "Vreau sa fu actrita". Cum ati filma voi? Hai sa facem un doc.- colaj in care fiecare sa filmeze cum vede el acest subiect -atentie-propun documentar!deci,cine se baga?
Carmine Galante
14 Apr 2007, 22:32
Irene e/ poate fi un personaj; si s-a nascut un gand de documentar despre Irene si despre acest "Vreau sa fu actrita". Cum ati filma voi? Hai sa facem un doc.- colaj in care fiecare sa filmeze cum vede el acest subiect -atentie-propun documentar!deci,cine se baga?
Eu as filma din mana tot, cu priza directa. Ar fi un documentar dramatic care ar avea de toate, inclusiv paruiala pe cinste din bavaria club.
Pitbull
14 Apr 2007, 22:33
Primele idei (acum m-am gândit):
* Lui Irene sä i se punä si întrebäri live, de interviu, si sä fie läsatä sä vorbeascä...
* Filmäri la forumeetinguri, ca sä se suprindä si sä se selecteze momentele când Irene intervine în discutie.
* Mesaje din topic, atent selectionate, citite din off de actori profesionisti. Propun:
- Irene: Ana Ularu
- Nume / Carmine Galante: Andi Vasluianu
- Nightwane: Tamara Buciuceanu
- Pitbull: Radu Beligan
- Lestatika_29: Maria Popistasu
- Silver_Boy: Traian Stänescu
- Nae: Klaus Maria Brandauer
- Bulumulu: Dan Puric
- Herbert: Adrian Päduraru
- Films4all: Paul Ipate
...mai propuneti si voi.
Am sä revin.
(Apropo, la UNATC mai fac äia de la regie film de semestru cu tema "Portretul contemporanului meu", ca pe vremuri? Ar merge - brici! Prin 1992, a fäcut un student un film genial intitulat "Si ei sunt ai nostri", despre Brätianu-Cartofior!)
Planmaker
15 Apr 2007, 02:08
Eu sunt de parere ca orice material filmat cu Irene trebuie sa fie live, ea jucandu-si propriul rol. Daca ar fi interpretata de o actrita, documentarul ar pica, deoarece toata lumea ar crede ca e un personaj inchipuit (de un scenarit nu prea talentat, as putea zice :D )
Planmaker
15 Apr 2007, 02:37
a, si "Andrei Rubliov"
Daca ai noroc sa intre cine trebuie gasesti cam toate filmele din lista de mai sus.. poate fara World of Apu, still i gotta double check on that.
Gasesti aproape toate filmele importante ale lui Fellini si toate ale lui Tarkovsky.
Deci oDC-ul nu e asa sarac de filme cum crezi, cu toate ca are si niste lipsuri curioase. De ex gasesti toata filmografia lui Kubrick (inclusiv scurt-metraje) insa 2001 e inexistent. :huh:
Pe torrenti situatia e mai fericita, dar nici acolo nu gasesti chiar tot ce vrei.
hmm... cred ca o sa pun intrebarea asta si pe pagina principala
irene marlyne monroe
15 Apr 2007, 15:23
Eu sunt de parere ca orice material filmat cu Irene trebuie sa fie live, ea jucandu-si propriul rol. Daca ar fi interpretata de o actrita, documentarul ar pica, deoarece toata lumea ar crede ca e un personaj inchipuit (de un scenarit nu prea talentat, as putea zice :D )
salutare,mai ma bucur ca sunteti temelia mea de sustinere,suntenti niste draguti,cat despre filmulet,ar fi interesant sa scoatem unul live cu mine insami fara a ma interpreta cineva ca inca nu am murit.asa ca pe irene eu voi interpreta-o nu ana ularu,mi se pare ceva deplasat.atata timp cand inca sunt printre voi,si mie imi place sa joc sa fiu actrita etc.nu vad de ce ar trebui ca eu sa stau in spatele altui personaj.oricum cine stie cum se mai deruleaza lucrurile.cei drept noi am facut un filmulet deja impreuna o carticica si poate si acest filmulet de care vb sau raman simple idei.etc.ok toate cele bune.mai tarziu ar trebui sa aplic cv meu pe internet pt ca am fos la targul de joburi si m-am intors cu o brata de pliante cu adrese.dar sper sa imi vina banuti mai repede fara prea mult timp.ok vom vedea.am fost de paste si la ai mei -acasa si a fost placut ,acum aici sa vad ce si cum si oricxum ma mai duc si la cursuri etc.sper sa ma descurc
Pitbull
15 Apr 2007, 17:12
ca pe irene eu voi interpreta-o nu ana ularu,mi se pare ceva deplasat.
Nici n-am spus asta. Citeste INCA O DATA MESAJUL, mai atentä!
m-am intors cu o brata de pliante cu adrese.
Ce frumos. Si eu am fost azi la piatä si m-au întors cu sacosa într-un mân, si mergând mai încet, cä Diva e ränitä la o picioarä.
dar sper sa imi vina banuti mai repede fara prea mult timp.
Fermecätor.
irene marlyne monroe
15 Apr 2007, 21:58
ca pe irene eu voi interpreta-o nu ana ularu,mi se pare ceva deplasat.
Nici n-am spus asta. Citeste INCA O DATA MESAJUL, mai atentä!
m-am intors cu o brata de pliante cu adrese.
Ce frumos. Si eu am fost azi la piatä si m-au întors cu sacosa într-un mân, si mergând mai încet, cä Diva e ränitä la o picioarä.
dar sper sa imi vina banuti mai repede fara prea mult timp.
Fermecätor.
eu am o durere de masea,dar nu e de masea de langa masea s-a umflat gingia ,nu stiu daca e maseaua de minte s-au pursisimplu ma doare si s-a umflat asa.dar diva ce a patit?sper sa ii treaca repede.pana si cainii se accidenteaza?sau ce are?
Pitbull
15 Apr 2007, 22:08
Nu e mäsea de lângä mäsea? :huh: Da' ce fel de mäsea e, mäsea de lângä timpan sau mäsea de lângä unghie?
Diva pare sä fi avut un minuscul dar iritant accident: ceva înfipt în deget (aschie, teapä, pai), de la care i s-a tras o infectie si s-a umflat toatä laba. I-am fäcut si radiografie, si acum e pe tratament cu antibiotice si antiinflamator local.
irene marlyne monroe
15 Apr 2007, 22:18
Nu e mäsea de lângä mäsea? :huh: Da' ce fel de mäsea e, mäsea de lângä timpan sau mäsea de lângä unghie?
Diva pare sä fi avut un minuscul dar iritant accident: ceva înfipt în deget (aschie, teapä, pai), de la care i s-a tras o infectie si s-a umflat toatä laba. I-am fäcut si radiografie, si acum e pe tratament cu antibiotice si antiinflamator local.
da mai,mi s-a umflat in spatele ultimei maseli e cea dinspre ureche si gatsi ma doare si nu pot inghiti prea bine uf.
Planmaker
16 Apr 2007, 01:06
omfg :shock:
herbert
16 Apr 2007, 01:40
draga irinel,
ai un concurent serios la cafenea - adrian lepadatu.
silver_boy
16 Apr 2007, 02:11
:lol:
irene, really, lepãdatu nu e de lepãdat, uitã-l pe Fizz ºi pune mîna pe baiatu asta ...e oacheº, extrovertit, are site, þine speech-uri în parlament...cu putin noroc intrati si in PRM
Sinzilup
16 Apr 2007, 14:01
GENIAL!
Ii acord, cu foarte mare admiratie, primul meu post de pe Cinemagia domnisoarei Furlifus( I.M.M.)
Pitbull
16 Apr 2007, 14:44
Acum patruj dä ani, când citeam eu "Luminita", era acolo o povestire despre o fatä care avea o päpusä pe nume "Domnisoara Fîrlifus".
O fi fost rudä cu "Furlifus" asta...?
Sinzilup
16 Apr 2007, 14:55
Acum patruj dä ani, când citeam eu "Luminita", era acolo o povestire despre o fatä care avea o päpusä pe nume "Domnisoara Fîrlifus".
O fi fost rudä cu "Furlifus" asta...?
Da Pit :) despre Furlifus aia este vorba si cred ca-i stranepoata ei ... tata imi povestea de ea cand eram mica :D
Pitbull
16 Apr 2007, 15:00
A, tu esti Sinzi a noasträ? :)
Sinzilup
16 Apr 2007, 15:08
A, tu esti Sinzi a noasträ? :)
a voastra Pit :) am venit cu ganduri pasnice :lol:
Pitbull
16 Apr 2007, 15:12
Bine-ai fäcut. :) No, hai: desfäsureazä-te.
Carmine Galante
16 Apr 2007, 21:56
nu postez aiureli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apathic_me
17 Apr 2007, 20:45
Uite ca tocmai o vazui pe irene la tvr1, la emisiunea lui liviu mihaiu :w00t: :lol:
Le-a zis-o intr-un mare fel lui Hurezeanu, Mungiu Pippidi si altor 'telectuali de marca, despre cum oamenii care nu trebuie sa...si sa fie buni... si ca poltiticile trebuie facute pentru ... si ca trebuie sa fie bine si nu rau etc etc. Coerenta de la un capat la altul, pana a trebuit sa o intrerupa cineva, ca se intindea gluma.
Felicitari Irene, de la un vechi fan al acestui topic!
:happy:
Pitbull
17 Apr 2007, 21:24
trebuie sa fie bine si nu rau etc etc. :happy:
ASA E.
silver_boy
17 Apr 2007, 22:35
WOW ( ca sa-l citez pe herbert)... a fost Don Quijota la turmentatu Liviu-Mihaiu ? How did i miss that?
herbert
18 Apr 2007, 20:57
Uite ca tocmai o vazui pe irene la tvr1, la emisiunea lui liviu mihaiu :w00t: :lol:
Le-a zis-o intr-un mare fel lui Hurezeanu, Mungiu Pippidi si altor 'telectuali de marca, despre cum oamenii care nu trebuie sa...si sa fie buni... si ca poltiticile trebuie facute pentru ... si ca trebuie sa fie bine si nu rau etc etc. Coerenta de la un capat la altul, pana a trebuit sa o intrerupa cineva, ca se intindea gluma.
Felicitari Irene, de la un vechi fan al acestui topic!
:happy:
judecand dupa postarile ei de aici, nu cred ca IMM a fost prolixa si neclara, mai ales ca subiectul era dezgolit...
astept ca Irene sa faca lumina.
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 17:52
mai e adrevarat am participat si nu stiu cat de cooeneta am fost caci nu prea m-au lasat sa vb cat am vrut eu si pt ca aveam prea multe idei le-am cam ametit ca am avut si emotii etc nu siu cum a iesit mai ales ca a fost direct si nu indirect pt a corecta incorenta mea.sau nu stiu sa il intrebam pe el cel care a vazut emisiunea.faz E ca voi mai fi la euforica v vb despre un subiect tabu-dragoste si perversiuni sexuale acum daca sunteti pe faza vom vedea daca se va da si cum va fi.cred ca duminica .
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 18:08
cat despre ce am vrut spune la atunci la tvr1 voi zice acum cred ideea respectiva.eu cand am ceva de spus si sunt tinua mult in fierbere pana ma descarc apoi sunt foarte efervescenta drept pt care m-am cam ametit prin idei.etc.ce vroiam cred sa spun este ca
totul depinde de noi depindem uni de ali,iar pt a fi bine e nevoie sa ne vrem binele.nu se poate face cineva vinovat pt raul tuturora adica de noi depinde cum relationam uni cu alti.ca spune acea doamna un exemplu cu o bicicleta si faptul ca nu a facut accident caci nu s-au respeca regurile.deci depindea de natura sa umana daca era atenta sau nu cu celalalt.cat pt bunastarea sociala este nevoie de gasirea unor politici care sa intervina in acest sens.strategi pt solutionare de probleme.
iar caum sistemul depiunde de noi si noi depindem de sistem.adica avem nevoie de sutinere i din partea statului pt a ne fi mai bine.suntem influentati de societate si vom influenta societatea.de ex.un copil si mama sa.copilul suntem noi iar mama statul.mama da nastere la copil si pt ca nu poate singur sa isi asigure supravietuirea e ajutat de mamaica-in societate omul de statadica acordarea unui nivekl de trai decent care sa nu ne epuizeze energiile pt supravietuire si realizarea nevoilor primare cat cele superioare si de evolutie.,si deci cand copilul poate sa se mentina singur si e ok poate sa intervina pt bunastarea mamei deci sa o sustina ,ajute material etc.asa si oameni societatii vor contribui in bine bunasarea societatii prin actiunile lor.pt dezvoltarea si evolutia in folosul comunitati.cam astea erau ideile dar nu am reusit sa le sintetizez deci nu stiu caa coerenta si cat am spus din acest fapt.ok astept sa vad opinia voastra.
Pitbull
20 Apr 2007, 19:49
nu stiu cat de cooeneta am fost
We love I.M.M. :love: :love: :love:
nu prea m-au lasat sa vb cat am vrut eu
pt ca aveam prea multe idei le-am cam ametit
a fost direct si nu indirect
pt a corecta incorenta mea.
voi mai fi la euforica v vb despre un subiect tabu-dragoste si perversiuni sexuale
We love I.M.M.!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love:
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 19:59
:D e merci merci ca ma iubiti/iubesti ,doar dragostea ne mai poate salva.am glumit sa sti ca zicala asta are gram de adevar.pai daca ne vrem binele uni altora atunci numai sunt probleme din nimicuri si facute de noi insine.parerea mea.adica de ex.faci cuiva rau ,se reintoarce raul asupra ta ,e ca un circuit.nu de geaba e porunca acea"iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti si nu face ce tie nu iti place,sau eu sunt ok tu esti ok"sunt intelepte.parerea mea.decio sa speram sa ne fie mai bine.eu acum sper sa am banuti activitati etc.ca mai am si o amenda de rtb de un mil.de platit ca nu am platit-o la timp. si plus alta pt masinua un mil plus intretinere polus facuri si pt mine intretinere deci sper sa fie bine si sa se iveasca ceva mai concret si mai bun.sau de ex sa lucrez in televiziune.uf as fi cea mai fericita.trebuie sa fie bine
Neuptolem
20 Apr 2007, 20:17
Irene, unde pot gasi cartea: "Vreau sa fiu actrita" si ce pret avea ultima data pe piata?
Bafta in continuare!
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 20:29
Irene, unde pot gasi cartea: "Vreau sa fiu actrita" si ce pret avea ultima data pe piata?
Bafta in continuare!
mai este la libraria eminescu de pe academiei la universiate-bucuresti
Neuptolem
20 Apr 2007, 20:47
:(
In provincie?
De pe net o comanda, sau...chiar de la autor sau d ela tine cu autograf? :P
Cine-i "Naratorul"?
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 20:50
:(
In provincie?
De pe net o comanda, sau...chiar de la autor sau d ela tine cu autograf? :P
Cine-i "Naratorul"?
pai vezi si tu daca o cauti la editura respectiva sau intreba-l pe pitb ca pote sa iti spuna mai multe.
Pitbull
20 Apr 2007, 21:00
Cartea se comandä de la
[email protected]
Pretul: 19,3 RON (193.000 rol)
Nu are narator, e materialul viu, real, adevärat - doar putin pieptänat, pe ici pe colo (scoase numai off-topicuri, repetäri, balasturi; nimic de continut).
herbert
20 Apr 2007, 21:40
cat despre ce am vrut spune la atunci la tvr1 voi zice acum cred ideea respectiva.eu cand am ceva de spus si sunt tinua mult in fierbere pana ma descarc apoi sunt foarte efervescenta drept pt care m-am cam ametit prin idei.etc.ce vroiam cred sa spun este ca
totul depinde de noi depindem uni de ali,iar pt a fi bine e nevoie sa ne vrem binele.nu se poate face cineva vinovat pt raul tuturora adica de noi depinde cum relationam uni cu alti.ca spune acea doamna un exemplu cu o bicicleta si faptul ca nu a facut accident caci nu s-au respeca regurile.deci depindea de natura sa umana daca era atenta sau nu cu celalalt.cat pt bunastarea sociala este nevoie de gasirea unor politici care sa intervina in acest sens.strategi pt solutionare de probleme.
iar caum sistemul depiunde de noi si noi depindem de sistem.adica avem nevoie de sutinere i din partea statului pt a ne fi mai bine.suntem influentati de societate si vom influenta societatea.de ex.un copil si mama sa.copilul suntem noi iar mama statul.mama da nastere la copil si pt ca nu poate singur sa isi asigure supravietuirea e ajutat de mamaica-in societate omul de statadica acordarea unui nivekl de trai decent care sa nu ne epuizeze energiile pt supravietuire si realizarea nevoilor primare cat cele superioare si de evolutie.,si deci cand copilul poate sa se mentina singur si e ok poate sa intervina pt bunastarea mamei deci sa o sustina ,ajute material etc.asa si oameni societatii vor contribui in bine bunasarea societatii prin actiunile lor.pt dezvoltarea si evolutia in folosul comunitati.cam astea erau ideile dar nu am reusit sa le sintetizez deci nu stiu caa coerenta si cat am spus din acest fapt.ok astept sa vad opinia voastra.
merci. acum e f. clar...
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 21:47
pai atunci nu s-a inteles nimic?cum am fost?eu sunt o fire implicativa chiar si niste cuvinte ma stimuleaza si ma anima si deci trebuie sa ma descarc..
pai atunci nu s-a inteles nimic?cum am fost?eu sunt o fire implicativa chiar si niste cuvinte ma stimuleaza si ma anima si deci trebuie sa ma descarc..
Si cum te descarci?
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 21:54
pai depinde!daca ma anima ceva de comentat trebuie sa ma descarc spunand ce aam pe sufletel,daca e sa imi descarc energia se poate prin mai multe modalitati iar cea mai placuta ar fi prin dragoste daca e suntem compatibili si si ajungem la satisfacere maxima :D altfel sunt mai indispuse de cat se poate imagina :huh:
Pitbull
20 Apr 2007, 23:01
daca e suntem compatibili si si ajungem la satisfacere maxima
Adicä la orgasm? :?
Neuptolem
20 Apr 2007, 23:10
pai depinde!daca ma anima ceva de comentat trebuie sa ma descarc spunand ce aam pe sufletel,daca e sa imi descarc energia se poate prin mai multe modalitati iar cea mai placuta ar fi prin dragoste daca e suntem compatibili si si ajungem la satisfacere maxima :D altfel sunt mai indispuse de cat se poate imagina :huh:
daca e suntem compatibili si si ajungem la satisfacere maxima
Adicä la orgasm? :?
Wooooooow!!! Wooow!!! WOW! STOP!
irene marlyne monroe
20 Apr 2007, 23:14
se pare ca incepe sa se incinga atmosfera?ei uitativa duminica cred pe la orA 23 nu siu sigur la euforiatv.
Neuptolem
20 Apr 2007, 23:18
se pare ca incepe sa se incinga atmosfera?ei uitativa duminica cred pe la orA 23 nu siu sigur la euforiatv.
Prefer Fight-Club pentru a "n-a" oara... :lol:
irene marlyne monroe
21 Apr 2007, 10:47
da dar ma vei vedea pe mine :D
Cartea se comandä de la
[email protected]
Pretul: 19,3 RON (193.000 rol)
Nu are narator, e materialul viu, real, adevärat - doar putin pieptänat, pe ici pe colo (scoase numai off-topicuri, repetäri, balasturi; nimic de continut).
Cu ce ma face mai inteleapta, ce imi aduce interesant, nou aceasta carte?
Ce motiv as avea sa cumpar o astfel de carte? Ce motive au restul care au facut-o sau o vor face? De ce mi-as consuma timpul citind-o? :hmm:
doar nu esti retorica, aici ,la topicu` lui Irene...
doar nu esti retorica, aici ,la topicu` lui Irene...
Ai dreptate, it`s a waste of time :lol:
irene marlyne monroe
29 Apr 2007, 16:11
sunt suparata!dupa ce ca imi este greu cu toate cele acum am ramas si fara mobil :(( si e atat de aiurea mai ales ca azi la trei trebuia sa ma intalnesc cu wallchia prod.pt filmul sau iar aseara stiti ce s-a intamplat?a venit cineva pe la mine si m-a lasat fara telefon.m-am saturat de porcarile aste sa se preteze persoanele la lucrurile altora sa imi bag picioarele.si astazi m-am dus sa astept infata mall-lului 45 de minue ca fraiera caci persoana acea cred ca A sunat si daca a fazut ca e inchis tel nu a mai venit cred asa ca mi-am stricat ziua.si nu stiu cate telfoane mi-au fost luate ,m-ai si abonament de platit
.uh trebuie sa existe o solutie salvatoare fara a imi vinde masina si a pleca in afara.as fi vrut un job bun in cea ce ma pasioneaza
.dar cinestie.ok vb voi ce mai faceti?
Pitbull
29 Apr 2007, 17:21
m-am saturat de porcarile aste sa se preteze persoanele la lucrurile altora sa imi bag picioarele.
Groasnic. :(
si nu stiu cate telfoane mi-au fost luate
Faci asa: din numärul de telefoane pe care le aveai (sä zicem, 815), scazi numärul de telefoane pe care le mai ai acum (sä zicem, 302), si afli numärul de telefoane care ti-au fost luate (sä zicem, 513, pentru cä 815-302=513).
nu prea bine azii mau sunat de la net ca s-e stricase suiciu si mau sculat din somn sa imi bag picioarele dar suiciu era stricat asa ca am tot vb cu ei la tf (ca mie nu-mi luase nimeni nici un tf) si pana la urma am inlocuit suiciu din casa cu squiciu de p balcon si a mers f bine dar pe urma nu m-a m-ai cionecta la net asa k mi-am bagat picioarele si iar le-am dat tf (vedetii nu miau luat telefonu eu li leam dat sg) si am vb c ei care mau invatat ce sa fac si pe urma Mia mers netu adica a incep. a meargaa si asa merge si acum.ok pupici merci
Pitbull
29 Apr 2007, 17:23
m-am saturat de porcarile aste sa se preteze persoanele la lucrurile altora sa imi bag picioarele.
Groasnic. :(
si nu stiu cate telfoane mi-au fost luate
Faci asa: din numärul de telefoane pe care le aveai (sä zicem, 815), scazi numärul de telefoane pe care le mai ai acum (sä zicem, 302), si afli numärul de telefoane care ti-au fost luate (sä zicem, 513, pentru cä 815-302=513).
nu prea bine azii mau sunat de la net ca s-e stricase suiciu si mau sculat din somn sa imi bag picioarele dar suiciu era stricat asa ca am tot vb cu ei la tf (ca mie nu-mi luase nimeni nici un tf) si pana la urma am inlocuit suiciu din casa cu squiciu de p balcon si a mers f bine dar pe urma nu m-a m-ai cionecta la net asa k mi-am bagat picioarele si iar le-am dat tf (vedetii nu miau luat telefonu eu li leam dat sg) si am vb c ei care mau invatat ce sa fac si pe urma Mia mers netu adica a incep. a meargaa si asa merge si acum.ok pupici merci
irene marlyne monroe
01 May 2007, 16:44
m-ati vazut la nat tv de dimineata?la razvan si dan la miss pijamaluta?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.