PDA

View Full Version : Vreau sa fiu actrita

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Pitbull
11 Sep 2008, 15:17
Pitbull ia atitudine.
Iau!

EgOisM
11 Sep 2008, 20:21
eu cred ca a vazut ca este luata peste picior si ne ignora :(

Pitbull
11 Sep 2008, 20:31
Nu tocmai.
Când e luatä peste picior, I.M.M. poate avea numai o reactie din trei:
- nu se prinde
- râde aläturi de luäuätorul peste picior
- riposteazä luând peste picior la rându-i.
Dar nu se supärä si nu se repliazä în ignorare.

EgOisM
11 Sep 2008, 20:34
reactioneaza exact ca marilyn poate este chiar ea :shock: Pitbull dvs ati lucrat cu ea,joaca la fel de bine ca marilyn?

Pitbull
11 Sep 2008, 20:36
Nu. Joacä bine doar cu douä conditii:
- sä-si joace propriul rol
- sä se lucreze cu ea la sânge, cu multä räbdare si abilitate manipulatorie.
Oricum, experienta a meritat.

irene marlyne monroe
13 Sep 2008, 08:11
salutare,
eu intru mai rar caci trebuie de fiecare data cu o alta parola ca nu o mai stiu pe a mea si deci trebuie sa dau ca am auitat parola.
dar ma bucur ca ma vorbiti de bine si sunteti alaturi de mine.
nu prea am mai intrata ca am fost prea profund implicata in situatile mele si uneori chiar ma mai si suparam.dar va dau o veste daca vreti sa ma mai vedeti voi fi la test de fidelitate antena 1 nu stiu inca cand dar acum si luni terminam filmarile,ieri a fost confruntarea si a trebuit sa ii tin piept unuia..oricum e mai asa ,sexi ,scandalors etc dar aveam nevoie si de bani si primesc bni frumosi sper sa mai fie alte filmari sau activitati sau sa pot sa ma angajez.toate bune.
si sa imi revin din toate punctele de vedere sa imi fie cat mai bine.

Gloria
13 Sep 2008, 22:35
si,de fapt, ce se intampla in emisiunea asta, test de fidelitate? adica in episodul asta in care apari tu?

irene marlyne monroe
14 Sep 2008, 15:48
salut,
pai a fost o scena mai aiurea,sexi de inselare a sotului etc si bineinteles de surprindere a a mea cu ispita intr/o camera/scandal etc.
dar bineinteles ca mie mi/ar fi placut sa joc intr/un mod mai frumos mai poszitiv ,si diplomatic,fara bataie ,far scandal si scene vulgare,fierbinti etc,ceva mai deosebit si frumos.dar ce sa faci in lumea asta a noastra fara canotati negative nu prea ai bafta,adica banii ,reiting etc.dar sper ca daca ma vor mai chema la filmari sa am scene pozitive in sensul de a face ceva bun si util frumos si omenos nu animalic etc.deci sa ma reprezinte etc.
parerea mea este ca nu prea vreau sa ma dea la tv ca sunt intr/un mod aiurea,dar banuti sunt buni deci ce puteam face ,mie imi place sa joc,sa iau si banuti dar mi/ar place sa joc intr/un mod constructiv ,educativ,pozitiv etc .dar poate pe viitor va fi o astfel de sansa. :D

Pauline Kael
14 Sep 2008, 15:52
Irene,mai arata-ne poze.

EgOisM
14 Sep 2008, 16:34
@I.M.M
cam de ce suma este vorba,cu aproximatie???chiar a meritat??? :shock:

Pitbull
14 Sep 2008, 17:25
fara canotati negative nu prea ai bafta
Absolut corect. :happy: :love:

irene marlyne monroe
22 Sep 2008, 18:56
salutare,
uitati/va daca vreti sa ma vedeti in seara asta la 20,30 la antena1 la test de fidelitate.sunt tipa cea cea din pat care isi inseala sotul.

andreimariusandrei
22 Sep 2008, 19:18
SALUT SUNT ANDREI sunt nou

Neuptolem
22 Sep 2008, 19:21
Esti nouuu???? :shock:
Ia te uita! E NOU! 8)

EgOisM
22 Sep 2008, 19:28
andrei,tu esti gigolo din test de fidelitate din seara asta :oops: ????

Neuptolem
22 Sep 2008, 19:43
IMM tu cand esti? Ca incepu emisiunea fara tine! :( :lol: :huh:
__________________________________________________ _________
(Tineti pe Antena1, IMM in cateva minute). 8) 8) 8)

EgOisM
22 Sep 2008, 19:44
@Neuptolem
sunt 2 cazuri i think...ea joaca in al doilea "caz"...oricum deja mi s-a facut de :sick:

Neuptolem
22 Sep 2008, 19:49
Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

EgOisM
22 Sep 2008, 19:51
pura si destul de buna :shock: asa-i????
chiar vreau sa ii vad prestatia si sa fac abstractie de faptul ca este sumar imbracata. :w00t: :w00t: sa vedem ce iese...iesi....!!!!!

Neuptolem
22 Sep 2008, 19:52
Off-topic: EgOisM, tu esti pura?

EgOisM
22 Sep 2008, 20:01
depinde din ce punct o privesti...in mod clar nu m-as injosi pentru bani :) asta mi-a fost educatia!dar cum spunea si IMM nu vreau sa o critic,asta este o arta si nu conteaza cum o vad ceilalti din moment ce banii sunt bineveniti,repet eu nu as face asta niciodata!daca la asta te refereai....am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!

Neuptolem
22 Sep 2008, 20:15
Off-topic:

repet eu nu as face asta niciodata!
Pana aici te incadrezi in pretentiile mele.

daca la asta te refereai....
Nu ma refeream numai la asta... :oops:

---

Okay, daca...daca-DAACA, ai PM-ul meu unde se pot trimite adrese de e-mail dar te avertizez ca iti voi raspunde prea tarziu, de obicei scriu la fete pe Internet rar, o data pe luna ar fi cel putin ne-stresant. SI DACA-DACA-DACA, ma gasesti pe 25 decembrie in fata cinematografului Scala din Bucuresti la ora 19:00. Sunt blond-saten si am o geaca marfa ca a lui Christian Bale din Terminator: Salvation.
DACA NU, NU! Asta e, nu prea ma pricep la cuceriri si nu-s prea curtenitor, sunt un produs bun invelit intr-un ambalaj exceptional dar fara marketing si uneori cu o publicitate negativa. Deci sunt un produs bun, asta trebuie sa retii. Asta e.

Numai bine!

---

ON-TOPIC:

am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!
In primul rand, e f bine ce a facut cu cartea pt copii. E extraordinar! Mai bine de atat, ce putea sa faca? R: Test de Fidelitate! Iarasi BETON!
N-ar strica sa faca niste cursuri de actorie in schimb..nush de ce nu le face odata sa terminam cu acest serial care vrea sa bata pe Tanar si Nelinistit si s-o vedem ODATA ACTRITZA!
Dar o inteleg, nici eu nu fac cursuri de scenaristica ori regie.
Momentan.
(...)

EgOisM
22 Sep 2008, 20:21
nu am intrat aici sa agat,eventual sa schimb pareri despre filme,sa comunic cu diversi oameni,nu imi place sa fiu luata peste picior,recunosc ca la varsta mea frageda,17,nu prea am intalnit pe aici...whateva'..nu consider asta ca fiind un site de matrimoniale :)

Neuptolem
22 Sep 2008, 20:41
Pai tu nu ai intrat sa agatzi, eu te agatzam si oricum, nici eu nu am intrat sa agatz.
Eu m-am saturat sa schimb PARERI despre filme.
Sa COMUNIC cu oameni diversi NU m-am saturat.
Nu te luam peste picior.
Alea d p matrimoniale nu cunosc notiunea de: film.

recunosc ca la varsta mea frageda,17
A'...
__________________________________________________ _______
Hai ca IMM e mortala! Asa actritza nu am mai vazut in emisiunea asta! :lol:

EgOisM
22 Sep 2008, 21:04
@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

Neuptolem
22 Sep 2008, 21:19
IMM mi-a lasat o impresie f buna ca persoana care stie sa se faca placuta, as risca chiar sa spun ca m-a impresionat: la modu': ca i s efacuse prea multa publicitate negativa pe acest forum incat la un moment dat incepeai s a"crezi" ca IMM e nebuna..
Ei, pur si simplu nu numai ca IMM e perfect sanatoasa, dar IMM are ceva al ei ce te atrage si pariez ca le face pe majoritatea femeilor care au criticat-o pe site.
Ca actritza mi s-a parut cam slabutza..nu slabutza pt ca nu ar avea talent, cat mai ales ca mi s-a parut si putin emotiva, iar scenariul acestui episod a fost de-a dreptul cretin: care a mai vazut femeie/fata sa cada atat de usor in bratze? :lol:
Mai are mult de lucrat dar cateva cursuri ar aduce-o pe un drum bun si nu vad imposibil ca ea sa joace in filme. Exista actori care sunt slabi dpdv teatral, dar sunt actori, sunt tot actori, au ceva al lor, se pliaza pe ANUMITE PERSONAJE, apropiate personalitatii lor, ori, in extremis, la polul celalalt personalitatii lor. Asa e si IMM. Aria ei de interpretare e redusa, doar daca are noroc sa fie descoperita de cineva cu un fler regizoralo-actoricesc ascutit.
In sfarsit! Am vazut-o la TV! Ce pagina e?...

irene marlyne monroe
22 Sep 2008, 22:03
Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune

Pelicula
22 Sep 2008, 22:09
IMM, da-ne poze cu tine. Cu autograf. :w00t:

Neuptolem
22 Sep 2008, 23:04
Banuiam.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune
Mai, IMM, mai, cum adica nu se mai pune??? :huh:
Nu prea activa sexual...auzi la ea expresie! :shock:
__________________________________________________ ________
Pai io ma crez scriinraitar (scenarist) si is plin de dezinhibitii nonconformisto-nonsalante..da' pa' foaie draga mea. Io cu aleasa-mea o sa fiu strict-Aushwitz, daca nu e cuminte, nu se intampla nimic, da' zboara cum a aterizat. Asa ca dupa emisiunea asta, iti creste tie ratingu' de actritza dar nu te mai ia nimeni, ca nu esti cuminte. Toti fug de actritze. Actritzele e pe post de amante. E bine, pan' la urma o amanta te excita mai rau decat sotia. Dar eu unul nu vreau sa am amante, femei multe da, dar cand ma insor, insurat raman. Cine m-o crede?...

Bine. Vorbiind serios. Eu ziceam tocmai invers: ca ai fost o actritza slaba si ca mi-ai facut impresie buna ca fatuca. Dar ai fost si emotiva asa ca nu-mi prea pot da bine seama cat d ebine ai jucat si mai ales care e valoarea ta.

Multa bafta, mult succes! ;)

Pelicula
22 Sep 2008, 23:40
In ce film a jucat?

Pitbull
23 Sep 2008, 00:43
Ni:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=6221

irene marlyne monroe
01 Oct 2008, 16:21
@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

salutare,
ma bucur ca v/a placut sau nu conteaza daca mai putin.
ai dreptate aici ca nu prea le am cu gatitul.
iar faza cu urcatul in pat si pe canapele a fost din initiativa caci eram prea scunda si ala paluga inalta si apoi cum era sa ma confrunt pe la buricul lui?
caci putea sa bage o imana in parsi matura cu mine pe acolo.caci confruntarea au cam luat/o de/adevaratelea,adica nu s/a facut ca face scandal si deci nu prea vroiam sa se joace in capul meu.
in legatura cu cursurile de actorie.
pai eu vroiam sa fac faultatea si nu am intrat ,am incercat de doua ori odata la stat si o alta data la particular,si deci nu prea eram nixci pregatita caci m/am dus doar cu o poiezie ,molog si nu era suficient etc.
cursuri de teatru nu am facut ca am facut de televiziune,si ma gandeam ca nu sunt suficiente pentru a fi actrita.dar acum vreau,dar gratis.sau cand voi avea mai multi bani.sau daca imi recomandati ceva ,ar fi ok.eu vroiam sa si fara studii si vreau sa fiu actrita.dar mai demult eram mai inflacarata.acum as vrea ,dar sa mi se deschida o usa o oportunitate mai mare,si avand in vedere ca a fost cea mai dificiala perioada din viata mea mi/a fost greu sa ma ocup si de pasiunoi cand ,am intrat un pic si pe social ca la o astfel de facultate suint,iar apoi am avut probleme cu sanatatea,acum analizele spun ca numai am si deci m/am facut bine.ce bine daca pe bune mi/am recapatat sanatatea caci numai puteam face mai nimic.oricum eu ma simt mai bine si sper sa imi revin si cu banii si sa imi fie bine din toate punctele de vedere.

mafalda
02 Oct 2008, 08:29
Textul lui IMM mi-a amintit de un monolog scris de Tudor Musatescu, tot despre una care voia sa se sacrifice pe altarul artei si sa se "reproduca" la Radio. Daca ar fi fost contemporani, puteai sa juri ca atunci cand a scris, Tudor Musatescu a cunoscut-o pe IMM.

Pitbull
02 Oct 2008, 09:31
Eu merg si mai departe.
Cum am spus si în prefata cärtii "Vreau sä fiu actritä", I.M.M. vibreazä pe aceeasi lungime de undä cu Urmuz, Beckett, Ionescu, pe alocuri chiar si Joyce. (De pildä, în zona Arborelui Vietii.)

mafalda
02 Oct 2008, 09:36
Doamne! Oare mai sunt multe fatuci ca IMM care vor sa se faca actrite?
:shock:

Pitbull
02 Oct 2008, 09:44
Care vor sä se facä actrite, da.
Ca I.M.M., nici una.
Da' de ce întrebi?

redmen
02 Oct 2008, 09:44
Doamne! Oare mai sunt multe fatuci ca IMM care vor sa se faca actrite?
:shock:

Sunt mai multe ca daciile :lol:

Pitbull
02 Oct 2008, 09:51
Chiar si ca greciile.
(Desi, decât romele... nu stiu...)

mafalda
02 Oct 2008, 10:04
Care vor sä se facä actrite, da.
Ca I.M.M., nici una.
Da' de ce întrebi?

Pai, ma intreb cu groaza! Ce-o fi in mintisoarele lor? Au o imagine atat de falsa despre profesia asta. Si eu am cunoscut vre-o doua, pe una chiar am trimis-o doamnei Geta Angheluta si a meditat-o pentru admitere la Actorie. Geta s-a chinuit cu ea ingrozitor pana i-a facut un repertoriu care sa se caleze pe personalitatea ei. A si intrat! Dar Geta mi-a spus sa nu-mi fac iluzii ca nu va face niciodata profesia asta pentru ca nu va rezista psihic. Si a avut dreptate!
De atunci m-am lecuit sa-i mai trimit Getei Angheluta candidate la actorie.

Pitbull
02 Oct 2008, 10:10
O-ho-ho, si cât de adevärat! Am gravitat si eu prin jurul Getei, si le tin minte - dar ea avea discernämânt, o cotä fireascä de exigentä, în a accepta eleve. Marile showuri erau la Adriana Popovici si la Gabriel Oseciuc, unde se adunau cele mai incredibile faune (si flore - apropo de drägälasul eufemism "plante"...)!

mafalda
02 Oct 2008, 10:17
Stiu ca show-uri mari cu candidate la actorie se faceau la Mihaela Juvara, ca si ea mai medita pentru admiteri. A meditat-o pe Marela Juganaru si ce mare actrita a ajuns? Ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

Un bun pedagog de teatru a fost si regretatul Petrica Gheorghiu. Au iesit multi actori remarcabili din mainile lui!

Pitbull
02 Oct 2008, 10:37
Imagineazä-ti, Micheta mai pregäteste si acum - si mai prost decât pe vremuri, cä stii cum e: viata merge înainte, numai noi däm înapoi. (Eu am avut treabä cu "metoda" ei cam acum cinspe ani, când avea clasä la ecologisti - si era deja de mult dusä prin päpusoi). Un prieten al lui Collins a început acu' doi ani pregätirea cu ea, si când a väzut ce se-ntâmpla acolo, a fugit îngrozit. S-a pregätit cu Brätilä, care pare sä fie bun, dar încä lipsit de experientä. In sfârsit, anul ästa a nimerit unde trebuie (pelsoanä însemnatä!) si a intrat.
Marela fusese un caz ciudat... Däduse de vreo zece ori, pânä sä intre... In facultate, le lua mau' la toti; eu terminasem deja, dar am väzut-o în anul III ("Richard al III-lea" si "Bolnavul închipuit"), si mi-au cäzut ochii-n gurä, imediat mi-am trecut-o pe liste, pentru distributii. Dar... a absolvit, si de-atunci n-am mai auzit nimic de ea.
Petricä, Dumnezeu sä-l ierte, fusese foarte bun în tinerete - dar, de prin '78 asa, o cam luase razna si el. Metoda se învechea, trivialitätile se acutizau, si tot mai multi îi picau din eliminatorii. Iar spre sfârsitul anilor '90, deja devenise un "must not".

mafalda
02 Oct 2008, 10:43
Cu Petrica Gheorghiu s-a pregatit si Daniela Nane si a pus-o sa invete monologul lui Blansche Dubois din "Un tramvai numit dorinta" a lui T. Williams. Sa-ti spuna Daniela Nane cat a chinuit-o Petrica Gheorghiu. Nu stiu cat de bine i-a prins!

Pitbull
02 Oct 2008, 10:52
Da, mi-a povestit - i-am luat Danielei un interviu în '93, în calitate de fostä Miss România ajunsä actritä. Din vorbä-n vorbä, s-a arätat foarte interesatä de rolul principal din "Neînvinsä-i..." - si cum ea era pe val, si aräta si superb, am zis cä gata, l-am luat pe Dumnezeu de picior! Dar, ce sä vezi? La probe, nu m-a convins - si când mi-a spus c-o distribuiserä în nu stiu ce "Romeo si Julieta" si nu mai putea veni, am räsuflat usurat si-am luat-o pe Dana Mägdici. Si bine am fäcut.

mafalda
02 Oct 2008, 10:57
Dana Magdici e o fata talentata dar nu am mai auzit nimic de ea. Ce mai joaca (in afara de rolul pe care l-a avut in telenovela aia "Secretul...")

Pitbull
02 Oct 2008, 11:03
Nu mai stiu nici eu. Ultima oarä am väzut-o demult, la înmormântarea lui Mache, odihneascä-se în pace.

mafalda
02 Oct 2008, 11:13
La inmormantarea lui Dinu Manolache am fost si eu dar nu am vazut-o, am vorbit tot timpul cu Daniela Nane. Pai da ca Mache a fost asistent la clasa lor!

blublu
23 Oct 2008, 08:05
Ce prost crescuti is unii, daca o persoana feminina vrea sa joaca in film deja o asimileaza cu rolulri in filme xxx.E iti respect visul si vointa,dar nu te cunosc ca sa pot zice ce talent ai.

Pitbull
23 Oct 2008, 12:54
Frumos räspuns! :)
(Fä-ti timp si citeste tot topicul, pe-ndelete si cu cea mai mare atentie; your life will never be the same.)

Olive
23 Oct 2008, 13:45
daca ea vrea sa se faca actrita si are de model pe Meryline Monroe ce aveti voi impotriva?

mafalda
23 Oct 2008, 13:53
Chiar asa! ;)

Pitbull
23 Oct 2008, 14:34
Dar NIMENI nu are NIMIC împotrivä, aici! :o Ca chiar DIMpotrivä, la o adicä, i-am apära cu pretul vietii visul, SI identificarea cu M.M.! Färä ea, asa cum e, CineMagia ar pierde un ceva de neînlocuit! DE CE crezi cä m-am dat peste cap sä-i public cartea? 8)
Citeste-i si tu tot topicul, Olive, pas cu pas - vei vedea cum am învätat s-o cunoastem :happy:, s-o admiräm :) si s-o iubim! :love: Deci, iatä: SUNT sanse! Pentru ORICINE! ;)

piranha
24 Oct 2008, 23:32
Ma gandeam ieri cat de multe trebuie sa aiba in comun IMM cu Magda Ciumac. Amandoua incearca sa razbata prin cam aceleasi mijloace. Oare nu cumva IMM = Magda ? http://i57.photobucket.com/albums/g202/gr8link/orn/00.gif

Pitbull
24 Oct 2008, 23:37
:o Sacrilej! :x

blublu
30 Oct 2008, 14:42
Ar fii klumea sa citesc tot topicul,mnah,deci...

Pitbull
30 Oct 2008, 15:55
Deci,mnah,citeste-l pi tät.
Da' pi tät, pi tät, pi tät!

Se7en
31 Oct 2008, 07:42
@ blublu
Dap, topicul asta e traumatic, biliv mi :(( N-ai sa crezi ca asemenea imbecilitati creative (sau creatoare ca Renault) exista pana nu-l citesti. :((

mafalda
31 Oct 2008, 07:54
Eu l-am citit ( recunosc, mi-a luat ceva efort de vointa ! ) si mi-am dat seama ca IMM e unica! :oops:

Se7en
31 Oct 2008, 07:57
Sunteti niste gentili

irene marlyne monroe
31 Oct 2008, 08:41
Dar NIMENI nu are NIMIC împotrivä, aici! :o Ca chiar DIMpotrivä, la o adicä, i-am apära cu pretul vietii visul, SI identificarea cu M.M.! Färä ea, asa cum e, CineMagia ar pierde un ceva de neînlocuit! DE CE crezi cä m-am dat peste cap sä-i public cartea? 8)
Citeste-i si tu tot topicul, Olive, pas cu pas - vei vedea cum am învätat s-o cunoastem :happy:, s-o admiräm :) si s-o iubim! :love: Deci, iatä: SUNT sanse! Pentru ORICINE! ;)

salutare
uite noutati
intrati pe acest site si votati-ma!pentru a mi se implini visul cu adevarat!
http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

Se7en
31 Oct 2008, 08:48
Incredibil, the charm hasn't gone yet :? History in the making

Cinemania
31 Oct 2008, 10:53
prioteasa mirela 2008-10-31 05:03:07
in baza filumuletelor astora viitorul se se prezice a fi un DEZASTRU!!!

redmen
31 Oct 2008, 12:57
Hahahahha

Pitbull
31 Oct 2008, 14:21
I.M.M. - te-am votat!!! :love: :love: :love:
Asa cum am scris si acolo, îti promit cä fac un remake în care Titanicul sä scape färä nici o fisurä (vorbesc acum cu Bruce Willis, mi-a zis cä vine), iar voi doi sä träiti fericiti pânä la adânci bätrâneti - cu tine si Florin Cälinescu!

mafalda
31 Oct 2008, 14:24
@ IMM

Spui ca vrei sa te faci actrita! Dar ce faci concret in sensul asta?

irene marlyne monroe
31 Oct 2008, 21:38
I.M.M. - te-am votat!!! :love: :love: :love:
Asa cum am scris si acolo, îti promit cä fac un remake în care Titanicul sä scape färä nici o fisurä (vorbesc acum cu Bruce Willis, mi-a zis cä vine), iar voi doi sä träiti fericiti pânä la adânci bätrâneti - cu tine si Florin Cälinescu!

salut
am vazut ca peeioada de vot este 3-9nov.
asa ca va rog sa ma votati atunci
si puteti sa bagati si voi mesaje,comentari mai frumoase
este o oprtunitate sa imi implinesc visul si mi-ar placea sa imi fiti aproapesi sa ma sustineti

Pitbull
02 Nov 2008, 13:55
Bäi, da' nu vä rusine? :(
...Asa, putin? :hmm:
Adicä de douä zile-ncoace, numai mesajul meu a apärut acolo? :? Si-n rest, läsati toti cäcänarii :shock: sä scrie mäscäri :(( despre Imemeaua noasträ dulce dragä ca o fragä? :happy: :love:
Ia, forum! :o Pe linkul lui I.M.M. adunarea, si prosläviti-o omagial, cu mesaje orgasmice si voturi cu degetul mare verde-n sus. :D
Cä dau cu voi de pämânt acuma! :x

E.Floares
02 Nov 2008, 14:46
Am eu IP dinamic si pot sa-ti dau cate voturi vrei, dar nu am timp sa intru pe site sa caut, zi-mi perioada de votare si cate voturi are fata de pe primul loc, si te ajut. :)

P.S.: Nu mai spune nimanui. :oops:

Pitbull
02 Nov 2008, 15:34
Vezi cä scrie colea, 3-nuscât noiembrie.

irene marlyne monroe
03 Nov 2008, 01:36
[quote="E.Floares"]Am eu IP dinamic si pot sa-ti dau cate voturi vrei, dar nu am timp sa intru pe site sa caut, zi-mi perioada de votare si cate voturi are fata de pe primul loc, si te ajut. :)

P.S.: Nu mai spune nimanui. :oops:[/quote

voteaza-ma http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

Pauline Kael
03 Nov 2008, 17:12
Te-am votat si eu,dar nu vad filmuletul.

irene marlyne monroe
03 Nov 2008, 19:22
Te-am votat si eu,dar nu vad filmuletul.

pai acolo unde sunt eu dai un clik si incepe filmuletul sa mai dati voturi daca

Pitbull
03 Nov 2008, 19:23
mai dam voturi daca
(daca nu, nu dam)

Pauline Kael
03 Nov 2008, 19:24
Ok,sweethart.Te votez si de la serviciu,daca am timp...Daca ai nevoie de 10 voturi.
Ai niste sani minunati,nu-i strica cu silicoane :PSa fim mandre cu ce avem :oops: 8)

Pitbull
03 Nov 2008, 19:26
N-are silicoane-n sâni, le are-n buze.
(Asta, "buse"...)

Zi, Pauline, esti bäiat sau fatä?

irene marlyne monroe
Ok,sweethart.Te votez si de la serviciu,daca am timp...Daca ai nevoie de 10 voturi.
Ai niste sani minunati,nu-i strica cu silicoane :P

merci,si inca nu aveam nici sutien.iti dai seama ca erau mai proeminenti cu :D esti baiat sau fata ?
eu vreau sa am cat mai multe voruri sa fiu castigatoare!

irene marlyne monroe
Ai niste sani minunati,nu-i strica cu silicoane :P

merci,si inca nu aveam nici sutien.iti dai seama ca erau mai proeminenti cu :D esti baiat sau fata ?
eu vreau sa am cat mai multe voruri sa fiu castigatoare!

Pitbull
03 Nov 2008, 19:27
N-are silicoane-n sâni, le are-n buze.
(Asta, "buse"...)

Zi, Pauline, esti bäiat sau fatä?

Pauline Kael
03 Nov 2008, 19:29
Sunt fata,IMM.Am zis,sa fim mandre cu ce avem.
Am vazut filmuletul,trebuie sa ai grija cum te machiezi,si cand vorbesti nu te mai pisici,fii mai sigura pe tine,mai ...
Esti ok :) Multa bafta.
De ce ti-ai stricat buzele? :((

Proletar
03 Nov 2008, 19:32
eu zic cã IMM s-a descurcat bine.
acum îmi dau seama cã scrie la miºto pe topicul ei.

irene marlyne monroe
03 Nov 2008, 19:34
merci,
dar vad ca majoritatea ati vb urat la adresa mea,desi nu merit asta.oricum nu conteaza nu ma intereseaza eu stiu cum sunt si asta e mai important ,iar ceilalti sa aiba incredere in mine.dar mi se face o reputatie urata,desi eu acum am inceput nici sa nu prea mi-o mai trag cu cineva decat poate foarte rar la nustiu cat timp

Pauline Kael
03 Nov 2008, 19:37
Esti delicioasa.Ai putea scrie un scenariu...ca tot iti plac comediile romantice.
Succes si sa te vedem la meteo sau sport:) :love:
A,ce perere ai de postul"Acasa" care e singurul unde se mai vad mari actori romani...teatru tv nu mai exista,nimic...

Pitbull
03 Nov 2008, 19:37
1) eu zic cã IMM s-a descurcat bine.
2) acum îmi dau seama cã scrie la miºto pe topicul ei.
1) Right! :)
2) Error... :?

@I.M.M.:
Aia care au scris nasol despre tine acolo nu-s de-ai nostri, sunt doar niste porci de câini nerusinati. :x

irene marlyne monroe
03 Nov 2008, 19:40
pt cei cu comentarii frumoase le multumesc si apreciez ,pentru ceilalti e clar ca din lipsa vb aiureli

irene marlyne monroe
04 Nov 2008, 09:47
aratati-mi cat de mult ma iubiti prin vot
puteti vota in fiecare zi
voteaz-ma http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

Pitbull
04 Nov 2008, 14:51
Crd cä-i cazul ca sä stii:
Eu, în fiecare zi!

Ce n-as da
Sä pot vota
In fiece orä, da!

Las-cä vine Floares Emi,
Deplinind porunca vremii,
Si-ti plineste visul vrut,
Tot cu voturi la minut!

nibo
04 Nov 2008, 15:40
Las-cä vine Floares Emi,
Deplinind porunca vremii,
Si-ti plineste visul vrut,
Tot cu voturi la minut!
:lol:
Pun pariu c-a noastrã fatã
Se va apuca îndatã,
Chiar din introducere,
Sã vrea o... traducere !

Pitbull
04 Nov 2008, 16:57
Pe I.M.M. n-as traduce-o
Nici de-as fi boss, patron sau C.E.O.!
Fidel îi sunt, cum ni-i si ea:
Forumului, în veci, fidea!

irene marlyne monroe
04 Nov 2008, 18:31
salut
pitb ai putea sa postezi versurile la comentariu pe situl acolo de vot sunt foarte frumoase si ma bucur e vorbele frumoase ,caci pana acum doar dintre acelea urate am avut parte desi sigur nu le merit.
si ma bucur ca imi sunteti alaturi de fiecare data la bine si rau :shock:
ok.eu va multumesc si nu uitati sa postati versurile acolo sunt superbe si apoi pe anga un comentariu prost merge si unul frumos :D

Pitbull
04 Nov 2008, 18:43
Versurile le-am postat,
Imemeu-i omagiat.

irene marlyne monroe
04 Nov 2008, 18:50
super
si versurile sunt superbe si binevenite acolo,unde pana acum doar uratele mesaje am avut.
pana si unul m-a facut analfabeta,desi el era inalfabet caci a fi -actiune,activitate,predicat se scrie cu un singur i,iar subst.fii cu doi
intru sa vad cum suna de acolo mesajul

nibo
04 Nov 2008, 18:52
... si ma bucur e vorbele frumoase

M-ai convins...
Te-am votat !

Pitbull
04 Nov 2008, 18:53
e = de

irene marlyne monroe
04 Nov 2008, 18:59
ei pitb e singurul care poate sa ma cunoasca cel mai bine.
ei el stia ca tot tastatura estede vina si nus-a tastat d-de pt a imi asterne gandurile cat mai corect scrise.dar se pare ca cel care a vazut gresala este mai noi si nu este obisnuit cu felul meu de a vorbi si uneori incorect scris ,datorita gandurilor mult mai rapide,si tastare incetinita.
pitb nu vad versurile sigur le-ai postat?sau trebuie sa apara mai tarziu?

Pitbull
04 Nov 2008, 19:09
Trebuie sä le aprobe un administrator. Or s-aparä.

Tocmai mi-am dat seama care-i diferenta dintre I.M.M. si Einstein!

E = mc2 (Einstein)
e = de (I.M.M.)

(Observati cu cât se apropie ea mai mult de esente?)

nibo
04 Nov 2008, 19:17
:lol: :lol: :lol:

redmen
04 Nov 2008, 20:56
Tre s`o tin minte p`aia cu "inalfabetul".

irene marlyne monroe
05 Nov 2008, 20:10
pitb nu ai postat toate versurile
doar esenta si ultimele versuri?sau nu a fost spatiu suficient
?
uite mai votati-ma http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

irene marlyne monroe
17 Nov 2008, 04:20
salutare,
cum a fost la intrunire?sa speram ca se vor mai face iar eu voi reusi sa vin.
imi pare rau ca nu am putut dar sunt .eram racita
uite inca o data linkul pt votare aveti si saptamana aceasta posibilitatea de a ma vota si de a iesi castigatoare . :D
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962

Pitbull
17 Nov 2008, 05:54
I.M.M., oricât de mult te iubim noi, te rog: NU MAI POSTA LINKUL DE VOT PRIN SAPTEJDEMII DE TOPICURI! Nu e permis! Aici e de ajuns.
La "Film în general" le-am sters, da' aici nu pot. Fiindcä tot esti tu moderatoare, pune frumos mâna pe mäturicä, si sterge-le: intri în fieare topic unde ai postat reclama, te duci la mesajul täu, cauti butonul cu X din dreapta sus (între: "citat", "edit" si "IP"), dai click pe el, si când apare: "Sunteti sigur ca vreti sa stergeti acest mesaj?", click pe "DA". Spor!

mafalda
17 Nov 2008, 08:22
@IMM

Cred ca am gasit pana acum cinspe postari a mesajului asta! :x
IMM, tu chiar ai o problema la mansarda!

irene marlyne monroe
17 Nov 2008, 11:14
salutare nu fiti rautaciosi
nu aveam somn si macar m-am implicat sa imi implinesc visul cu ajutorul vostru
o daca ce se deschid niste porti de ce sa nu si incerc sa intru.uf hai nu va suparati si mai dati si voi voturi caci doar o saptamana este pt votare,bine?
asa daca castig nu numai ca imi implinesc un vis ,dar si imi revin din toate punctele de vedere .oricum am nevoie de un job si ar fi super sa lucrez la protv :D

mafalda
17 Nov 2008, 11:19
Vrei sa calci pe urmele Cosminei Pasarin ?

Incepi prin a prezenta "buletinul meteo", continui cu un sitcom si, cu putin noroc, poaste gasesti un producator care sa te distribuie intr-o telenovela!

Pitbull
17 Nov 2008, 15:34
Nu te mai votez pânä nu le stergi.
Pentru fiecare spam sters îti dau câte un vot.
Hai, mâna pe cârpä!

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 10:13
pitb hai nu fi tu asa de dur
oare un prieten adevarat nu se vede cand ai nevoie de el?
acum am si eu nevoie sa ma sustineti cand insfarsit este o oportunitate,drept pt care vreau sa o sfrut la maxim,asa ca ati putea sa ma sutineti sa ma ajutati,nu sa ma lasati acum cand am nevoie de voi.
si apoi chiar daca am gresit,se poate ierta foarte usor daca ma placeti cu adevarat
nu sti ca o iubit/a iarta cearta cu partenerul/a foarte usor daca se iubesc mult cu adevarat,adica trec peste situatiile respective si nu o lasa la greu.
hai mai bine sa imi mai dati voturi sa fiu castigatoare si apoi mai vb de doleantele tale.ok merci frumos.daca inca mi-ai dat voturi eu apreciez si a iubesc ,daca nu sunt dezamagita ca ma lasati singura cand am nevoie de voi.
chiar si voi ati putea sa dati la ati sa ma voteze sa am cat mai multe voturi
ei mie imi place sa ma implic si sa stiu ca nu am lasat o sansa sa treca ci am facut tot posibilul sa utilizez.
ok uite saitul sa mai dati voturi.si sa nu va mai suparati.
http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27962

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 10:19
merci merci
e daca se poate nu exclud si sa ajung si mult mai mult decat ea :D
dar sa am bafta daca ca sa pot sa imi realizez acest vis si sa imi fie mult mai bine si sa ne fie mai bine.

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 10:32
marilyn monroe -diva preferata
dar acum tind ca eu sa fiu mai originala.

Pitbull
18 Nov 2008, 10:43
vreau sa o sfrut la maxim
Bine, am sfrutat-o si eu cu niste versuri.
Dacä stergi mesajele alea, îti promit c-o sfrut si mai mult!
OK pupici merci!

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 10:54
merci,am vazut versurile sunt de la tine,maestrul?superbe
poti sa mai postezi asa frumos ca ma incanta la sufletel.
pai mai pitb .lasa acum caci nu stiu sa sterg iar acum vreau sa ma apuc sa imi scriu lucrarea de dizeratie si eu ma implic cand fac ceva si as vrea sa am energie si pt voi asa fara prea multa bataie de cap,si pt lucrare si pt sait ca sa fiu castigatoare.
merci numai bine!

Pitbull
18 Nov 2008, 10:57
Da, versurile Maestrului sunt de la mine.
Vor veni si ale Margaretei.
Ai grijä sä-ti sfruti bine lucrarea de dizeratie.

Pitbull
18 Nov 2008, 10:59
Dizeratie, nu dezer(t)atie.
Zi-i, Irinucä: la ce îti sfruti dizeratia?

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 11:00
MASTER
ma ajutati sa ii pun un titlu?uite vreau ceva gen dar nu stiu cum sa fac mai sumar
eu am numit-o asa poate maiare nevoie de putina modificare su materiale
daca aveti idee pentru un titlu mai esential si sumar saimi ziceti

O VIATA MAI BUNA MAI LUNGA SI MAI SANATOASA

- DIAGNOSTICAREA CORECTA SI USOARA TRATAREA EFICIENTA,VINDECAREA MODUL DE VIATA PENTRU PRELUNGIREA VIETII-
- VIATA ETERNA SANATOASA SI FERICITA

Pitbull
18 Nov 2008, 11:03
"Sfrutaþi-vã viaþa la maximum!"

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 11:04
mai nici al meu nu este prea ridicat
dar vroiam doar un titlu mai acceptat
deci o idee a unui titlu la ceea ce vreau eu sa formulez.sau merge si ditamai titlul?merci

Pitbull
18 Nov 2008, 11:06
merge si ditamai titlul?merci
Merge.
Pupici.

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 11:07
"Sfrutaþi-vã viaþa la maximum!"

dar ar fi o idee dar eu vreau si o speranta mai mare de viata

Pitbull
18 Nov 2008, 11:13
"Sfrutaþi-vã la maximum speranþa de viaþã!"

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 14:09
super
uite au sosit si strofele Neaua ninge / N-o atinge / Caci Irina va învinge!!!
super
multumesc margareta,esti draguta
asa sa fie cum zici! :D

Pitbull
18 Nov 2008, 14:12
Gata, a postat si Pilat din Pont - acum s-asteptäm sä i se aprobe!

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 15:01
:D merci ca sunteti de gasca cum s-ar zice!

nibo
18 Nov 2008, 15:50
MASTER
ma ajutati sa ii pun un titlu?uite vreau ceva gen dar nu stiu cum sa fac mai sumar
O VIATA MAI BUNA MAI LUNGA SI MAI SANATOASA

Un titlu sugestiv mi se pare asta:

viataaaaaaaaaaaaa !

Pentru una mai buna, cred ca merge asa, pentru una mai lunga (viata), mai bagi "a", iar pentru una mai sanatoasa, o maresti (litera)...

Ce zici, IMM, ar merge ?

Pitbull
18 Nov 2008, 15:56
Eu zic cä si cu culori:

viataaaaaaaaaaaaa !

nibo
18 Nov 2008, 16:05
Da, da, da...excelenta idee !

irene marlyne monroe
18 Nov 2008, 16:08
:D :D dar poate totusi nu e suficient pt o lucrarea master dar este intradevar mult mai semnificativ
am mai intrat pe saitul cu fata de 10 as vrea sa nu ma intreaca fata acea ca mai are cateva voturi si sa nu ma egaleze :o
eu va multumesc ca imi sunteti alaturi de fiecare data.
ok mai incep sa mai scriu
merci toate bune si numai bine!

redmen
18 Nov 2008, 18:57
Tare obositor.

Pitbull
18 Nov 2008, 19:03
Moale odihnitor.

E.Floares
18 Nov 2008, 19:10
Ca tot a zis-o Pitbull pe-asta cu "moale":
De ce naiba toata lumea foloseste "tare" in loc de "foarte"?

Pitbull
19 Nov 2008, 02:35
E o variantä corectä, veche si de demult; totusi, n-o foloseste toatä lumea - doar o minoritate nemajoritarä. Pe mine mä enerveazä doar la pizda aia abisal de proastä (dar rea si escroacä) de Ileana Lu' Caciu, la care a devenit un tic (printre multe alte automatisme de scribot - scrib+robot).

irene marlyne monroe
19 Nov 2008, 13:41
mi-ar oplacea sa ma mai votati

Pitbull
19 Nov 2008, 13:55
Nu i-am sfrutat destule voturi.
Se ieri pânä azi, a särit brusc în top Speriata.

Pitbull
19 Nov 2008, 14:13
Sfrutatul e idealul suprem! :love:

Pitbull
19 Nov 2008, 14:29
Nu cred.

Pitbull
19 Nov 2008, 15:06
In limba vreausäfiuactritä.

irene marlyne monroe
20 Nov 2008, 04:18
:D buna buna asta cu tradusul
pai ma gandeam ca vorbesc romaneste sau am imprumutat eu cuvinte din alte limbi?poate din italiana.
deci inseamna sa utilizez,folosesc momentul,ocazia la maxim.
iar eu asta incerc sa fac ,sa nu ratez o sansa .
cum ar fi aceasta cu concursul acesta-sigur nu se stie nimic sigur ,mi-r placea sa castig dar sa vad .deci incerc tot ce tine de mine sau cu alti sa realizez acel ceva.de ex se zice D-zeu iti da dar nu iti baga si in sac-asa ca uite este dat un concurs iar eu sa ma descurc sa "imi bag in sac" sa fiu votata ca sa castig.iar perioada de votare este scurta o saptamana o data la doua saptamani,iar acum este ana pe 23 nov.asa ca va rog cat puteti si voi sa dati voturi cat mai multe.sau sa mai dati daca vreti linkul la persoanel din mensenger sau vedeti voi ce modalitati mai sunt de a vota.bine?
hai ma mai bazez pe voi practic de voi depinde si realizarea visului -de cat de mult sunt votata.eu as vrea sa castig ,daca nu eu am incercat poate nu este de mine sau trebuie sa aleg un alt drum pt a fi mai multumit D-zeu :D
ok toate bune si mai incercati sa dati voturi cat mai multe mai sunt doar cateva zile.

Pitbull
20 Nov 2008, 04:29
I.M.M., uite, nu i-ai explicat Mafaldei:
Poate sa-mi traduca cineva si mie pe romaneste ce inseamna "sfrutat" ?

irene marlyne monroe
20 Nov 2008, 15:09
i-am explicat
a sfruta =a utiliza la maxim ceva benefic

irene marlyne monroe
20 Nov 2008, 15:14
hai eu vreau sa ma mai votti cat de mult puteti voi bine?

Pitbull
20 Nov 2008, 15:28
N-are nici un rost, voturile sunt falsificate.
O sa câstige Speriatu Adela.

Uite bäi cä existä! :shock:
http://www.wikiled.com/italian-french-sfruttare-Default.aspx

irene marlyne monroe
20 Nov 2008, 15:52
pai vezi cuvantul se traduce in sensul de a PROFITA DE O CAZIE
mai inca nu s-au bagat zilele in sac concursul dureaza paa in aprilie asa ca este nevoie in continu de voturi,doar ca la fiecare saptamana se alege o prezentatoare pt doua saptamani si apoi din acelea una per sempre.
mai pitb zi si tu ca castig si eu sau efectiv EU CASTIG.nu fi nes.
HAI sa facem tot posibilul sa profitam de acesta ocazie si sa oies invingatoare.hai ca tu esti inteligent asa ca trebuie sa existe si alte solutii pentru a avea cat mai multe voturi ,vezi si tu persoane din mensenger sau alte idei.merci.iar daca eu castig ,castigati si voi odata cu mine
:D .ok numai bine

Pitbull
20 Nov 2008, 16:06
PROFITA DE O CAZIE

Eu prefer mai bine sä profit de douä cazii, ca sä scot câstig dublu.

irene marlyne monroe
20 Nov 2008, 16:25
vroiam sa scriu profita de o ocazie
numai ca nu s-a tastat inca o oooo

Led-Ze-Pencil
20 Nov 2008, 16:55
vezi si tu persoane din mensenger sau alte idei.merci.
@ pitbull
pe bune, mensengerul e mereu plin de persoane si alte idei, n-ai cum sa nu le vezi.
trebuie doar putina bunavointa.

irene marlyne monroe
21 Nov 2008, 18:50
nu va descurajati si votati in continuare
stiti ca speranta moare ultima asa ca pana nu stim sigur cum se finalizeaza de ce sa nu profitam de situatie in continuare si sigur daca am suficiente voturi voi castiga.sau mai avansez si am sanse la urmatoarele runde.merci

irene marlyne monroe
01 Dec 2008, 13:16
buna
uite a inceput din nou perioada de votare asa ca vreau sa va rog sa ma votati din nou

Pitbull
01 Dec 2008, 13:27
Gata, te-am votat!

I.M.M.! / Mai tare ca P.D.-L.!
I.M.M.! / Mai tare ca P.D.-L.!

irene marlyne monroe
01 Dec 2008, 14:00
:D dar parca nu are rima sau era doar o afirmatie?merci macar sa castig!merci si la multi ani la toata lumea.
pe 3 dece ziua mea :D o intrunire ceva mai este?acum nu cred ca mai racesc

Pitbull
01 Dec 2008, 14:18
Cum sä n-aibä naibii rimä?

I-Me-Mé!
Mai tare ca PeDe-Lé!
I-Me-Mé!
Mai tare ca PeDe-Lé!

(Asta e ceea ce se cheamä: "rimä politicä"!)

irene marlyne monroe
01 Dec 2008, 15:30
e acum da are rima si suna super :D

Pitbull
01 Dec 2008, 15:35
Si prima oarä avea rimä si suna tot super.

irene marlyne monroe
03 Dec 2008, 06:32
sal,pitb ai postat acolo poezia sau e doar pt noi aici?
astazi 3 dec este ziua mea :D
nu uitati sa ma votati in continuare daca vreti.

Pitbull
03 Dec 2008, 10:32
Am postat-o, da' n-au aprobat-o.
Acum, escroca care trebuie sä câstige e Chircus Anreea Ioana, asa cä ei fac mânärii în favoarea ei.

irene marlyne monroe
03 Dec 2008, 20:44
numai vb asa,te rog e ca si cum asta ti-ai dori,iar unele lucruri,afirmatii ne inflenteaza viitorul asa ca daca vrei sa castig eu spune-o foarte simplu nu invers.

Pitbull
03 Dec 2008, 20:49
Vreau sä câstigi tu, dar nu mint.
Se vede cu ochiul liber cä totul e aranjat.
Träim în România, nu în Elvetia sau Islanda.
Si nu e nevoie de vorbele mele ca sä-i influenteze pe äia sä fie escroci. Educatia pe care au primit-o si societatea care i-a format sunt de ajuns.

silver_boy
12 Dec 2008, 10:42
desi IMM e suprinzator de coerenta -: , totusi, pe tipa asta as pune-o sa-mi povesteasca un film. pe restul, sa danseze...-;)
http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=29223

Pitbull
13 Jan 2009, 13:12
Atentie... VINE I.M.M.!!! :D

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 13:16
salut
a inceput din nou perioada de votare asa ca imi face placere si ma faceti fericita sa ma votati din nou http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27962

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 13:22
:)

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 13:27
nu s-au postat si pozele asa ca incerc din nou
I.2.UN MOD DE VIATA OPTIM

1.-realizarea unui nivel de trai multumitor pentru toata lumea,in care nevoile legate de hrana ,imbracaminte ,locuinta,asistenta medicala,circulatie si altele sunt satisfacute.

Pitbull
13 Jan 2009, 13:30
Se impun câteva comentarii:

Din capul locului se observä cä dizertatia procedeazä la o demitizare exhaustivä si relational-caducä, speculând incongruenta fenomenologicä si introspectiv cromaticä - esteme ale vituperärii tautologice dezvoltate de aprehensiunea subiectilor în relatie cu ezoterismul spiritului gregar surprins de redundantä, considerat pernicios si chiar otios de majoritatea preopinentilor. Este o lucrare accesibilä oricärui public plenar, dar si doritor.

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 13:31
:)

Proletar
13 Jan 2009, 13:35
"Totul este posibil in viata fiindca universul este abudent si se gasesc resurse solutii inepuizabile"

:huh:

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 13:40
:D super pai consider ca totul este in continua miscare ,transformare asa ca tot timpul este ceva nou si util si deci totul este posibil.asa mi-a debitat mie mintea
nu uitati sa ma votati

Pitbull
13 Jan 2009, 13:42
La fix ai prins citatul.

Contine tot inefabilul imemistic.
(I mean, imemistic.)

Pitbull
13 Jan 2009, 14:38
Fragmentele mele favorite sunt (cu ideile principale subliniate):
Si in dragoste este necesara o strategie de optimizare a lucrurilor fara suferinta , cat mai pasnic si normal.
Atunci cand iubesti iti pasa de persoana respectiva si ii doresti binele !Astfel ,nu mai pot exista bariere de discriminare sociala( etnie,nationalitate,religie ,sex ,varsta ,si alte prejudecati si etichetari).
Noi oamenii suntem fiinte umane si nu putem trai izolat ci intr-o contiinua interdependenta cu ceilalti si interactiune,complementaritate ,cu o atitudine mai buna fata de ceilalti .
De asemenea fiecare are nevoie de libertatea sa,intimitatea sa,originalitatea si unicitatea sa,fiind acceptat asa cum esti si sa completezi prin diversitatea ta pe celalat.
nu uitati sa ma votati
ok pupici merci

irene marlyne monroe
13 Jan 2009, 17:23
mda numai atat te-a impresionat pitb din ditamai lucrarea? :o
m-am cam exprimat eu mai aiurea dar voi stiti vechea poveste ca imi fug ideile prea repede in cap iar mainile pe tastatprea incet ,iar eu nu reiau sa citesc si sa coresctez.si uneori iese ok alteori cu mici greselute sau exprimare incorecta/ok toate bune sa vedem ce parere vor avea si cei de la fac.cand o voi prezenta acum in febr. :D

Cinemania
13 Jan 2009, 22:36
la multi ani Irene si pupici

irene marlyne monroe
15 Jan 2009, 09:35
la multi ani si voua si la toata lumea,cred cred ca am uitat eu atunci cand am intrat sa va urez .ok toate bune si incercati sa ma votati cat mai mult pupici merci.si poate ne vedem la intrunire ceva.

MIRIAM
18 Jan 2009, 18:53
IMM, INTERESANTA FIINTA... :o

MULT RESPECT PENTRU PROLETAR SI PITBULL... :)

MIRIAM
18 Jan 2009, 19:38
Deci D-zeu este iubire,este sursa iubirii .
Biblia descrie iubirea in modul urmator”Iubirea este indelung rabdatoare si buna.Iubirea nu este geloasa ,nu se lauda ,nu se ingamfa,nu se comporta necuvincios,nu isi cauta propriile interese ,nu se irita.Nu tine cont de raul suferit.Nu se bucura de nedreptate,ci se bucura cu adevarul.Indura totul,crede totul,spera totul.Iubirea nu se termina niciodata”

:( DRAGA IMM, FIECARE ESTE LIBER ,,SA SE JOACE'' CU CUVINTELE ,,DUPA CUGET SI SIMTIRE''.
EXISTA, TOTUSI, LIMITE...

bre
21 Jan 2009, 08:41
urmaresc de mult (din umbra) ast' topic savuros...acum insa e timpul sa intervin. ca doar la anu' vine si dizertatia mea...si am nevoie de inspiratie.

pupici mersi (sau cum era)

Cinemania
21 Jan 2009, 09:10
pupici mersi votatima cati mai mult

Pitbull
21 Jan 2009, 13:00
Ei vedeti cä sunteti proaste amândouä? :sad:
Mantra este:

ok pupici merci

Se permit permutäri ale termenilor, spre a-i augmenta puterea înältätorizatoare - dar NU omisiuni si NICI modificäri ortografice (ce-i aia "mersi", da' unde ne trezim aicea? :x )

Clar? :o

Clar. :hmm:

Cinemania
21 Jan 2009, 14:06
ne scuzati...promitem sa nu mai facem bubu...acuma mergem sa ne autoflagelam in centru

Pitbull
21 Jan 2009, 14:33
mergem sa ne autoflagelam in centru
Nu mai e nevoie, v-am iertat. Autoflagelati-vä-ti linistiti la Veteranilor, Minis sau Matache.
ok, pupici, merci

bre
22 Jan 2009, 16:32
gata sefu'... daca indreptarul de expresii, explicativ, de sinonime, paronime, antonime, ortografic, ortoepic si ortopedic si altele zice, ne conformam...

ok pupici merci [/i]

Cinemania
22 Jan 2009, 22:09
vii si tu la Veteranilor in weekend?

Pitbull
22 Jan 2009, 22:31
In weekendul ästa n-avem nici autoflagelare în Veteranilor, nici motoimolare la Minis, nici velodefenestrare în Matache - avem "Pescuit sportiv" le Eroii Revolutiei.

Cinemania
23 Jan 2009, 00:21
...dupa ce pescuim...duminica poate...

irene marlyne monroe
26 Jan 2009, 15:31
buna
imi cer scuze ca nu a putut veni inca la intrunire dar asta e trebuie sa am grija si de mine pana inventeaza cercetatori elixirul vietii,pastila pt orice si scanare complexa etc.si deci nu pot sa ma epuizez sa imi dau este cap sanatatea si sa nu ma simt bine ,doar ce mi-ammai revenit si eu dupa acele perioade dure cand nu prea m-am simtit bine dar analizele cica ca sunt bunicele.
ok as vvrea daca mai vreti sa ma votati.http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27962
si poate la urmatoarea intrunire se poate ,daca nu asta e.vb din spatele calc.

StefanDo
26 Jan 2009, 15:35
da, pastila anti-mahmureala/oboseala dupa o noapte petrecuta in club nu s-a inventat, intr-adevar :)

irene marlyne monroe
26 Jan 2009, 15:37
:D sigur se exista ceva ,de exemplu daca manaci lamaie,sau faci putin sport sau dormi.

Pitbull
26 Jan 2009, 16:25
De mic am iubit manacii.
Uite cä se existä si altii care scriu despre manaci:
http://www.citynews.ro/cluj/stiri/diete+17/cum-sa-manaci-mai-mult-si-sa-cantaresti-mai-putin+32748/
http://www.healthy.ro/articol/Dieta-alimentatie/4622/Tu-stii-ce-manaci.html
http://names.whitepages.com/Terry/Manaci
http://names.whitepages.com/last/Manaci

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 13:29
vreti sa vedeti o mare vedeta in toata lumea si anume pe mine?uitati-va pe acest sait si vizionati :D este o surpriza placuta din partea unei colege
http://www.worldsgreatestbusinessmind.com/20090126-IRINA%20CRISTIANA-HURUIALA-create.html&WT.mc_id=WGBM|Create

Pitbull
28 Jan 2009, 13:35
Mi se pare foarte corect. :sleep:
Am zis eu de mult c-o sä reusesti, Imeme! :happy:

StefanDo
28 Jan 2009, 13:37
oricum, asta-i mizilic
sa vezi cand o sa inventezi pastila pentru orice cum o sa fie ;)

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 13:40
:D da dar de fapt ce zice care e faza?eu nu prea mai stiu prea bine engleza am cam uitat-o.dar colega mi-a facut o surpriza pe cinste.este trucat nu?sau o fi adevarat?,mi-ar placea mie

StefanDo
28 Jan 2009, 13:49
cum sa fie trucat, jobs e nimic pe langa tine
el nici macar nu scrie pe forum, oricum :)

Pitbull
28 Jan 2009, 13:55
Ai fost recunoscutä ca fiind cea mai strälucitä minte de afaceri din lume, si toti se bucurä si te aclamä.

StefanDo
28 Jan 2009, 13:56
ma mira ca n-au inceput banutzii sa curga in cont :)

Pitbull
28 Jan 2009, 14:02
Incep ei, sigur.
Azi pe la 17:30, cred... 17:35, cel mai târliu.

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 14:07
:D poate intra deja de maine incolo

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 14:10
sau de azi
cum a zis pitb

StefanDo
28 Jan 2009, 14:12
eu zic sa nu verifici azi, totusi ;)

Pitbull
28 Jan 2009, 14:55
A anuntat acum la televizor cä se pare c-au si început.

E.Floares
28 Jan 2009, 15:00
Despre ce vorbiti voi aici? :D

Nu prea am timp sa citesc azi 80 de pagini, si vad ca scrieti incontinuu pe aici-ºa.
As dori un rezumat..poate ma bag si eu in discutie. :D

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 15:01
nu trebuie decat sa intri aici http://www.worldsgreatestbusinessmind.com/20090126-IRINA CRISTIANA-HURUIALA-create.html&WT.mc_ :D

StefanDo
28 Jan 2009, 15:02
citeste (si vizioneaza) ultimul post al lui imm de pe pagina anterioara ;)
si nu ultimul de pe pagina asta, care are link-ul gresit :D

Pitbull
28 Jan 2009, 15:04
Evident, IMM a postat gresit linkul.
ASTA e cel corect:
http://www.worldsgreatestbusinessmind.com/20090126-IRINA%20CRISTIANA-HURUIALA-create.html&WT.mc_id=WGBM|Create

E.Floares
28 Jan 2009, 15:48
hA!
:D

StefanDo
28 Jan 2009, 15:55
vai, nu pot sa cred, irene, juriul a deliberat iar si i-a dat premiul lui E. :(

imi pare rau pentru tine, acum chiar n-are rost sa mai mergi la banca

Pitbull
28 Jan 2009, 15:55
UZURPATORULE!!! :w00t:

Ce-ai cu Imeme? :o Ce ti-a fäcut? :?
Te läcomesti la banii ei, ai? :(

huo :hmm:

E.Floares
28 Jan 2009, 16:32
Nu nu, am sters linkul...pardon, am renuntat la premiu. :D

Pitbull
28 Jan 2009, 16:49
Bun, acuma-i dai si banii înapoi.

E.Floares
28 Jan 2009, 17:40
:oops:

Pitbull
28 Jan 2009, 17:51
I-ai bäut deja...?!? :shock: :o :((

E.Floares
28 Jan 2009, 19:10
Planuiesc sa-i iau cadou Denisei (stii tu care :D )
:oops:

Pitbull
28 Jan 2009, 19:28
Nu stiu care si nici nu mä-ntereseazä! :hmm:
Banii-s ai lui Imeme! Te rog foarte important!!! :x

E.Floares
28 Jan 2009, 19:50
Cum adica nu stii care? :(

Nah, poftim! I-am bagat banii lui IMM pe card!

Pitbull
28 Jan 2009, 20:21
Bun.

Acum poti sä-mi spui care.

E.Floares
28 Jan 2009, 21:52
Ti-am spus ca seamana cu Mila Kunis.
Dar acum...ca i-am returnat banii lui IMM, trebuie sa ma duc sa muncesc pentru bani sa-i iau un cadou...
Apropo de cadou, trebuie sa deschidem un topic prin Cafenea in care sa venim cu propuneri de cadouri cat mai originale si personalizate...ca acum vin "sarbatorile" femeilor. :oops:

Pitbull
28 Jan 2009, 22:03
Ii iei cadou lui Mila Kunis...??? :shock: :huh: :w00t:
Om te-ai fäcut! :hmm: :sleep: :happy: :love:
Da' oare l-o primi? :? Dacä ti-l trimite tur-retur si-napoi?

irene marlyne monroe
28 Jan 2009, 22:34
salutare,
veste proasta m-au descalificat aia de la procinema pt frada de voturi.dar culmea este ca eu nu mi-am dat decat cate un vot in fiecare zi.poate doar cineva care a vrut sa imi faca un bine sau un rau a putut sa ma voteze de mai multe ori.si deci m-au scos dinconcurs.dar nu-i corect nu e problema mea ca am fost votata.
a inca ceva pitib uite ceva si pt tine http://www.libo.ru/i447.html :D

Cazeemeer
28 Jan 2009, 22:48
sm-au descalificat aia de la procinema pt frada de voturi.dar culmea este ca eu nu mi-am dat decat cate un vot in fiecare zi
Pai nu cred ca aveai voie sa te votezi de mai multe ori (nici macar in zile diferite). Probabil ca de asta te-au eliminat.

Cinemania
28 Jan 2009, 23:17
eu zic ca ei sunt de vina ca nu au explicat regulamentul cum trebuie

Pitbull
29 Jan 2009, 00:13
a inca ceva pitib uite ceva si pt tine http://www.libo.ru/i447.html :D
Vaaai, ce frumooos...!!! :happy: :love:

Mai dä-i în mä-sa cu frada lor cu tot - ce conteazä voturile papagalilor ästora, când ai fost declaratä cea mai genialä minte de afaceri a lumii întregi? :hmm: :sleep:

Proletar
31 Jan 2009, 23:12
IMM, acum cateva seri, la otv, tarky a spus ca "magda ciumac e marilyn monroe a romaniei" :lol:

cum comentezi aceasta profanare a pseudonimului tau? :)

Gengar
09 Feb 2009, 13:42
Ti-am spus ca seamana cu Mila Kunis.
http://img156.imageshack.us/img156/6016/emotpicsyp7.gif

irene marlyne monroe
12 Feb 2009, 22:11
buna ce faceti?uite vreti o filmare cu mine?
puteti intra pe saitul asta si aproape de jumatatea sunt eu daca derulati mai departe adica pe la 1:33...etc
http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=41206&type=show&item=102&videoType=wmv

Pitbull
12 Feb 2009, 22:21
2009 räspunsuri - 2010 cu ästa! :w00t:
"Vreu sä fiu actritä" a întrecut pânä si TIMPUL! De-acum încolo, acest topic existä doar în viitor... Si cu fiecare mesaj nou, se va duce tot mai în viitor. Cine inträ aici, se pomeneste într-un tunel al timpului färä cale de întoarcere...

Neuptolem
12 Feb 2009, 23:49
Cine inträ aici, se pomeneste într-un tunel al timpului färä cale de întoarcere...
Sa inteleg ca putem utiliza acest topic ca pe (si) o masina a timpului?

Pitbull
12 Feb 2009, 23:54
Da, dar numai spre viitor (ca-n Wells).

Neuptolem
12 Feb 2009, 23:55
Eu vreau in trecut (ca-n Terminator) sa schimb decizii stupide.

Pitbull
13 Feb 2009, 00:34
Atunci, nu pe-aici e calea.

Solutia ar fi: deschide undeva un topic nou, cu 2009 mesaje (postezi o zi si-o noapte, mesaje hiper-scurte, doar de-o literä, etc., încontinuu, cu cea mai mare vitezä, si ai sä ajungi la 2009).
Pe urmä, le stergi unul câte unul, si te întorci în timp: 2008... 2007... 2006...
Vrei sä te întorci în 1999? Stergi zece mesaje! Vrei sä schimbi soarta Primului Imperiu? Stergi 193 de mesaje, ajungi la Borodino si-l convingi pe Napoleon sä nu scoatä armata din Moscova. Si tot asa!
O rugäminte am: din viata mea nu schimba nimic, e ok asa cum e.
Baftä - si sä-mi trimiti un e-card de la Rovine!

Neuptolem
13 Feb 2009, 11:28
Atunci, nu pe-aici e calea.

Solutia ar fi: deschide undeva un topic nou, cu 2009 mesaje (postezi o zi si-o noapte, mesaje hiper-scurte, doar de-o literä, etc., încontinuu, cu cea mai mare vitezä, si ai sä ajungi la 2009).
Pe urmä, le stergi unul câte unul, si te întorci în timp: 2008... 2007... 2006...
Vrei sä te întorci în 1999? Stergi zece mesaje!
Ya' master!?... :huh:
Nu in 1999, era mistocutz pe-atunci, mai bine in 2001, atunci m-am indragostit pt prima data (cu adevarat! caci mai iubisem eu in clasa a II-a pe partenera mea de jocuri populare, platonic si inutil :hmm: , acum e prin Bucharest, o terminat psihologia, n-ar strica sa-i fac o vizita. 8) :D ) si de acolo a plecat tot necazu', caci indragosteala mea m-a facut sa las garda jos si de necaz ca nu mi-a iesit cum imi doream am cazut patima la pat cu o banateanca ce nici azi nu am uitat-o...si asta e story of my life, ca daca nu era aia, nu ma infierbantam nici dupa ailalta si aveam liniste sa nu mi-o trag cu cine n-a trebuit si sa iau decizii stupide sub influenta unei amarate si afurisite de vagiaina! Stii probabil, fetele isi ridica fusta, te baga sub ea si cuceresc lumea astfel. Barbatii au nevoie de razboaie mondiale pt asta. :x
Tot in anul de gratie 2001, s-a trezit si papitzoiu' de Osama sa arunce cu Boingurile in WTC. Las ca-l prind eu si p-asta, vede el, mama lui de proces verbal! ESTE?!? :D Ca de acolo a plecat si criza mondiala de suferim acum atat.
Pacat ca nu ma pot intoarce inainte de anul 0 , pe la vremea cand Pamantul inca nu se racise. As opri cretinu' ala de asteroid care a adus viata pe Terra. In principal as tacticiza lovind la tinta: parameciu', amiba si euglena verde, ca de la orgia astora a pornit tot necazu'! :hmm:

corinka
14 Feb 2009, 01:21
In ultimii 3-4 ani am intrat destul de rar pe forum, dar "I'm back"! Si am o dilema: ce-i cu topicu' asta? Am citit primele pagini, am sarit la ultimele, da, intr-adevar, e o veritabila calatorie in timp.
Nu stiu de ce ;) ma duce cu gandul la seriale gen "Dallas" sau, si mai si, "The young and the restless".
Apropo, IMM a devenit deja actrita? Avea 23 de ani la inceput(urile topicului), acum ar trebui sa aiba vreo 28. A avut timp sa faca si facultate si master intre timp.
N-am timp sa citesc 80 de pagini, asa ca, va rog, spune-ti-mi ce s-a mai intamplat! IMM, esti actrita?
Si... care-i "parola" pe aici... ok pupici merci? 8)

Pitbull
14 Feb 2009, 01:48
Nu, IMM n-a devenit actritä, evident - asa ceva ar fi exclus, cäci karma ei, definitia ei, inefabilul ei constä în VREREA DE A FI actritä - nu în A FI actritä. Nu-ti dai seama ce dezastru s-ar întâmpla altfel? Acest topic nu s-ar mai numi "Vreau sä fiu actritä", ci "Sunt actritä" - si-atuncea, noi cum am mai träi...? :? :(( :(

Ok, pupici, merci - nu este o "parolä", ci o MANTRA. Mai puternicä si decât OM MA NI PAI ME HUNG. :love:

Rezervä-ti timp, si citeste pe-ndelete tot topicul... Pas cu pas... paginä cu paginä... nu seamänä una cu alta. Nepreväzutul, revelatia, mistica imemisticä pândesc la tot pasul... la tot mesajul... la tot paragraful, la tot okul, pupiciul si merciul... E o experientä initiaticä, never and nowhere to be found again. :happy:

Imi vei da dreptate. :sleep:

corinka
14 Feb 2009, 08:18
Aha, cred ca m-am prins, e ca in reclama aia la telefonie mobila - cu Val Kilmer - nu e despre mesaj, ci despre omul care duce mesajul si povestea lui or something... Sau ca un fel de cautare a absolutului ori un road movie care nu mai continua daca eroii ajung la destinatie... Ramane fara obiect!
Poate citesc cate un pic zilnic, daca e asa un "must be read", pare fascinant, macar prin sfidarea trecerii timpului.

Pitbull
14 Feb 2009, 08:21
Inceputu-mi-ai sä see the light!

Pupici fie cu tine!
Si cu merciul täu!
OK.

Cinemania
14 Feb 2009, 11:24
forta e puternica in pupici

irene marlyne monroe
14 Feb 2009, 12:08
buna ma bucur ca vorbiti asa de frumos de mine,dar pe de o parte viata mea a fost destul de plina si imprevizibila,sper ca de acum incolo sa fie mai linistita ,mai buna si frumoasa din ce in ce.
cat de spre actorie,stau sa ma intreb daca actoria este totul?parca nu imi mai da aceleasi satisafactii ca alta data,adica uite mie imi placea sa interpretez sa merg la emisiuni etc.dar acum parca imi pare o penibilitate sa ma prostesc sa spun prostii asta pt divertisment ,pt a fi ridicata audienta etc.vreau sa fiu eu insami ,sa fie valorificata imaginea mea si nu invers ,sa interpretez roluri,sau sa am o imagine mai frumoasa si ok,decat ceea ce nu sunt etc.de ex acum ieri am semnat un contract pt ochiul soacrei,antena1,este o emisiune cred,si trebuie sa interpretez rolul unei sotii nemultumite sexual,de viata de gospodina etc,si fara cunoasterea orgasmului etc,trebuie sa fac pe caraghioasa si nestiutoarea de orgasm etc cu un tip care poate nici nu imi place,dar ttrebuie sa ma gandesc la o iubire a mea ca sa pot juca.oricum pe de alta parte imi place sa joc pt ca imi doream si imi doresc asta.doar ca as vrea ceva mai frumos,pozitiv,construnctiv etc.

corinka
14 Feb 2009, 16:12
Te-ar prinde un film "dogmatic"? Un LvT, ceva...

Pitbull
14 Feb 2009, 19:11
as vrea ceva mai frumos,pozitiv,construnctiv etc.
Te-ar prinde un film "dogmatic"? Un LvT, ceva...
Numai dacä e construnctiv.

allstars
15 Feb 2009, 12:03
:?

Pitbull
15 Feb 2009, 14:26
:happy:

Pitbull
20 Mar 2009, 11:02
Ia sä vedem cum aratä The I.M.M. Saga în haine noi...!

irene marlyne monroe
20 Mar 2009, 11:33
buna,wuah ce nou este saitul cinemagia acum?
trebuie sa ma obisnuiesc cu noutatea.:D
era frumos si inainte si acum.este destul de interesant
ma bucur ca nu m-ati uitat.:love:

corinka
20 Mar 2009, 20:40
Irene, ce mai faci cu actoria? Ai filmat pentru "Ochiul soacrei"? A inceput sa se difuzeze emisiunea? Pe ce post? Neaparat sa ne anunti cand vei aparea la tv!

corinka
25 Mar 2009, 19:58
Asa Corinka, dai apa la moara lui IMM ca atat asteapta!
Dar a vazut-o cineva interpretand vreun rol? Poate chiar are talent fata, cine stie? Oricum, nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.
Deci, ati vazut-o careva pe IMM jucand?

Pitbull
25 Mar 2009, 21:57
Dar si NOI atâta asteptäm...!:love:
Mai mult - am LUCRAT cu I.M.M. - la räposatul proiect independent "Casa Creatorilor":
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1327617#post1327617
Este genul de interpretä cu care poti lucra în urmätarele conditii:
- dacä-si joacä propria persoanä;
- dacä esti un bun dresor regisoral;
- dacä ai multä experientä si räbdare.
Am reusit partial.
Pentru cine are chef sä vadä rezultatul:
http://s4.transfer.ro/storage/transf...5c1f541515.zip
Douä precizäri - fiindcä sigur nu veti avea timp sä cititi topicul:
* acest "episod-pilot" nu era destinat difuzärii publice, ci doar unei prezentäri ca esantion, în ideea de a cointeresa un producätor dispus sä-l realizeze în conditii profesioniste; de aici, multiplele improvizatii amatoricesti, liber-asumate;
* proiectul a murit în aceastä fazä, cu montajul doar "însirat". In mod normal, ar fi urmat finalizarea montajului, care sä elimine toate lungimile si definitiveze ritmul - doar atât, evident; pentru multe alte neajunsuri, era prea târziu.

corinka
26 Mar 2009, 15:23
Mafalda, ti-ai schimbat avatarul. Parca am fi surori, ca semanam prea bine in avataruri. :D

halebardul
26 Mar 2009, 15:52
pai ce, numai tu sa fii frumoasa?
:D

(ce e cu smilies-urile astea, una pui, alta-ti arata!)

corinka
26 Mar 2009, 18:17
Era frumoasa si inainte. Chiar ii remarcasem avatarul.

Pauline Kael
26 Mar 2009, 21:16
Exemple:

Actori super talentati dar pe care nu ii dau inteligenta afara din casa:
Gheorghe Dinica, Victor Rebengiuc, actori cu o mare putere de dedublare a personalitatii, cu un instinct dramatic covarsitor, dar sa nu le ceri sa-ti explice teoretic ce personaj joaca fiindca nu vor fi in stare (i-am vazut in repetitii)

Actori super inteligenti care cunosc teoria artei actorului da la A la Z dar fara talent:
Ion Caramitru, Radu Beligan care suplinesc lipsa talentului prin cultura si multa munca. (de asemenea i-am vazut cum lucrau in repetitii)

Din pacate actoria facuta fara talent, doar cu pasiune, e un mare chin.
Nothing personal,dar ce rost are sa arunci cu invective in niste artisti?Oare asta nu demonstreaza(iar) o frustrare a propriilor neimpliniri?Ca sa nu mai zic de confuzia crasa pe care o faci intre capacitatile intelectuale ale actorilor(look who's talking) si talentele lor,si asta pe threadul unei fatze agramate cu pretentii de viitoare sexybraileancableah.
Dialogul interesant il face confruntarea de idei.

corinka
26 Mar 2009, 21:28
[...]pe threadul unei fatze agramate cu pretentii de viitoare sexybraileancableah.

Cine este fatza agramata?

halebardul
26 Mar 2009, 21:40
ce veselie e pe aici, iuhuuu!
sau= yahoo!
http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/36.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/34.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/113.gif

Pauline Kael
26 Mar 2009, 21:44
Cine este fatza agramata?
Initiatoarea topicului,de ce nu esti atenta.dar vad ca ai o fixatie pentru iuma:-P

sebastian___
29 Mar 2009, 05:49
Pentru cine are chef sä vadä rezultatul:
http://s4.transfer.ro/storage/transf...5c1f541515.zip

Nu e bun linku. Un update ?
Si mai functioneaza atelieru' ?

mizeria
07 Apr 2009, 09:32
Dar a vazut-o cineva interpretand vreun rol? Poate chiar are talent fata, cine stie? Oricum, nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.
Ai dreptate si cred la fel poate multi ajung actori pentru ca cineva cu un ochi deformat ii remarca pe strada

Floydman
09 Jun 2009, 17:43
nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.

Exemple:

Actori super talentati dar pe care nu ii dau inteligenta afara din casa:
Gheorghe Dinica, Victor Rebengiuc, actori cu o mare putere de dedublare a personalitatii, cu un instinct dramatic covarsitor, dar sa nu le ceri sa-ti explice teoretic ce personaj joaca fiindca nu vor fi in stare (i-am vazut in repetitii)

Actori super inteligenti care cunosc teoria artei actorului da la A la Z dar fara talent:
Ion Caramitru, Radu Beligan care suplinesc lipsa talentului prin cultura si multa munca. (de asemenea i-am vazut cum lucrau in repetitii)

Din pacate actoria facuta fara talent, doar cu pasiune, e un mare chin.

cred ca daca ai auzi pe Caramitru recitand "Dupa Melci" de Ion Barbu, sau l-ai vedea pe Beligan jucand Dandanache (un Dandanache mult mai tanar decat se obisnuieste pe scena) in varianta cinematografica a "Scrisorii pierdute". te-ai mai gandi pana sa spui ca nu au talent si ca stiu doar teorie.

si astea sunt doar doua exemple. probabil sunt altele si mai reprezentative in cariera celor doi actori, dar nu imi vin acum in minte.

cat despre Rebengiuc sau Dinica sa spui ca nu ar fi in stare sa explice teoretic un rol pe care il fac sau l-au facut, tare mi-e ca te inseli amarnic...

Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi?

Pitbull
09 Jun 2009, 18:05
Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi?
A lu' Parizianu.