PDA

View Full Version : Articolul zilei - viata bate filmul

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

bremen1980
19 Oct 2010, 11:20
Sa nu uitam reteaua de magazine MIC.RO alta inventie care sa distuga si ultimele chioscuri de unde-ti mai puteai cumpara o cutie de cribite si o punga de seminte.

Pitbull
19 Oct 2010, 11:24
N-o uitäm. Nu intru la Cora, la Mega-Image, la Carrefour, la Mic.ro, nici de fricä! Din principiu, îmi fac toate cumpäräturile de la tarabele, chioscurile si alimentärutele din piatä, de la oamenii pe care-i cunosc de ani si ani si väd cum se chinuiesc ca sä träiascä si ei, si eu.
(Si nici nu mä pun l-o las pe Hera afarä, da' cârlig pentru lesä, ciuciu!)

bremen1980
19 Oct 2010, 11:40
Deviez un pic dar vad ca o alta excrocherie se extinde :magazinele cu produse eco ,bio ,naturale .etc.
Cu mai bine de un an urma am cunoscut ( si ajutat la ceva acte si alte hirtogarii ) un tip care facea afaceri en-gross .Tipul cumpara la greu produse alimentare (brinzeturi si carne ) pe care le vindea intr-un stand din Bucuresti .Cumpara tone de brinza din Teleorman ,Ialomita ,Calarasi si le vindea apoi micilor comercianti.Printre acesti comercianti se aflau si multi ardeleni care vindeau apoi aceste produse cu etichete ''ardelenesti ''
Tu te duceai intr-un magazin de ''produse traditionale '' cumparai de la un ardelean autentic o brinza neautentica pe care dadeai 30 lei/kg cind ea costa 10 lei/kg si era produsa la Caracal nu la Bihor. :))

rrs85
19 Oct 2010, 12:01
@bremen1980

stai linistit ca astfel de practici sunt intalnite peste tot in tara. De la carne ce sta pe prapastia putrefactiei la branza de buruduf, e plina Romania de escroci... Cunosc cazuri in care - chipurile - taranii din Bran merg si cumpara branza de burduf de la un producator local brasovean, si apoi o vand bucurestilor ca fiind "home made"... frumos, nu!?:(

bremen1980
19 Oct 2010, 12:09
Marfa tipului era ok numai ca era rebrenduita de catre ardeleni :)) iar sibienii ( am vazut chiar pe Calea Mosilor un asemenea magazin ) erau sibieni dar vindeau alte minuni.
Hoti si banditi chiar si printre cei cu clop.

Pitbull
19 Oct 2010, 16:11
...Apropo tot de darea-n gât a lui S.O.V.
Stiam de mult cu ce se mänâncä chestia Doru Buscu (cu polonicu'), da' acum, voala de vezi (pentru cine n-a avut räbdare sä meargä pe linkuri):

„De astăzi, deciziile mele sunt literă de lege"

Doru Buşcu

Sorin Ovidiu Vîntu îl sună pe Doru Buşcu, directorul editorial al revistei "Academia Caţavencu", nemulţumit că o parte dintre angajaţi au plecat şi au fondat publicaţia "Kamikaze".

6 martie 2010

Sorin Ovidiu Vîntu: Bun, şi Doru, încă o chestiune, tati, să nu avem discuţii: Academia Caţavencu a devenit din momentul preluării mele, eu am lăsat-o liniştit în pace, să o las să-mi calce chiar propriile mele interese, dar în momentul în care a trecut pe finanţarea mea, „Academia Caţavencu" (A.C.) este o organizaţie patronală. Ea trebuie să răspundă intereselor patronatului. Intereselor de business ale patronatului. Acest lucru trebuie vorbit cu oamenii. Răbdare! E delicat chiar în acest moment: vreau să-mi angajez o trupă de copii, de 19, 20, 21 de ani, care să nu aibă niciun fel de prejudecată sau rahat la creier, oameni care înţeleg exact ce timpuri străbatem.
Doru Buşcu: Ăştia se formează în ani, Sorin.
S.O.V.: Da, se formează în ani, sunt de acord cu tine, dar eu nu mai concep niciun fel de disident în A.C. A.C., ca orice instituţie de presă din trustul meu, răspunde intereselor patronatului. Punct! De data asta am vorbit cu Sergiu, va veni, vom discuta pe faţă cu toţi oamenii. Cui îi place rămâne, cui nu-i place pleacă. S-a terminat cu glumele de genul independenţă editorială, să îmi pot face eu şmenurile.

S.O.V.: Băi, tati, normal, nu sunt un cretin, nu mă amestec pe chestiile de...dar în interiorul unei strategii editoriale nu mai mişcă nimeni. Dacă decidem, de exemplu, mâine suntem tovarăşi cu Băsescu. Păi de mâine, toată lumea îl lasă pe Băsescu în pace. E ca exemplu. Sau mâine agresăm, criticăm cu supra de măsură, instituţia f...ut- ului din România. Toată lumea începe să înjure instituţia f...ut-ului din România.

S.O.V.: Iubitul meu amic, da, dar din momentul ăsta, eu asta încerc, din momentul ăsta, de la 7 decembrie, deciziile mele sunt literă de lege. Îţi convin, nu-ţi convin, ai libertatea să-ţi dai demisia, să pleci acasă. Nu mai maschez nimic, nu mai manipulez nimic, nu mai negociez cu salariaţii mei. (...)
D.B.: Vrei să te încadrezi în statura de mogul, în definiţia de mogul.
S.O.V.: Nu, mamă, nu, mă, Doruleţ! Dar cum să lucreze salariaţii, cărora le dau să mănânce, împotriva intereselor mele? Asta-i noaptea minţii! Pe banii mei! Asta este noaptea minţii! Ei luându-şi o şpagă de doi bani sau aranjându-şi vreun post în viitorul guvern. Nu se poate aşa ceva. Şi dacă am fost cu menajamente, cu mănuşi, cu aia, cu aia, de-acuma nu mai sunt, de-acuma e pe faţă totul. Şi aşa e normal în toată lumea asta. Ce, am fost eu puţin legat la ochi, dar lucrurile s-au terminat. Deci construieşte organizaţia în acest sens, bătrâne!

* * *

Mergeti pe link, nu fiti fraieri - mai sunt o multime:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-Vintu_catre_ziaristii_sai-_-Nu_sunteti_liberi-nene_0_355765050.html

...Deci, nu träim într-un "stat politienesc" (cum i-a scäpat porumbelul curvetelui de Stelicä Tänase, care si el a pus boticu' la sarmale-n Vînt). Nu träim într-un "stat politienesc" (bine-ar fi - NECESAR ar fi - SANATOS ar fi!), ci într-un Stat National Mafiot de filiatie Securisticä Generalizatä.
(Iar pentru mironosite: scurgerea stenogramelor în presä este o ILEGALITATE LEGITIMA! Altfel, le musamalizau Procurvatura Generalä si Curva Constitutionalä, de nu le mai afla nici dracu'!)

De ästia, nu ne-ar mai scäpa decât Sfânta Gardä de Fier, sau o Noapte a Cutitelor Lungi, sau Sfântul Oficiu.
Problema e cä resursele umane s-au cam dus peste hotare...

Liviu-
19 Oct 2010, 16:18
Stenogramele astea cu SOV arata cit de ''independenta'' este mass media.Realitatea ,Catavencu ,Nistorescu ,Turcescu ,Patriciu,Cristoiu ,Antenele ,boc ,Basescu ,Udrea ,Becali asta e Romania noastra .

Nu spun ca n-ar avea ce cauta in lista Turcescu, dar ramane totusi de dovedit. La realitatea TV isi pierduse emisiunea de mult si, daca nu ma insel, avea doar o emisiune la radio. Acum nu mai lucreaza deloc pt realitatea si s-a mutat pe alte meleaguri. Cred ca pana ajungem sa improscam pe cineva cu noroi cum ni se scoala noua avem niste explicatii de dat...

Pitbull
22 Oct 2010, 10:59
Vineri, 22 Octombrie 2010.
EDITORIALUL EVZ:
A fost poliţie politică în dosarul Vîntu?
Mircea Marian

Băsescu ascultă telefoanele jurnaliştilor şi politicienilor, iar ulterior îi compromite publicând aceste conversaţii - aceasta este teoria pe care o aud tot mai des după ce dosarul Vîntu a ajuns la tribunal, iar presa a avut acces la documente. Poliţie politică, spun mulţi politicieni şi ziarişti. Nu cred.

O nuanţă, înainte de a explica de ce cred că înregistrările din dosarul Vîntu îşi aveau locul în construcţia pe care procuratura o prezintă judecătorilor pentru a încerca să demonstreze că patronul Realităţii l-a favorizat pe infractorul Nicolae Popa. Sunt şi eu îngrijorat de absenţa unui control parlamentar asupra structurilor de informaţii din România. De ani buni, plenul parlamentului nu a mai discutat rapoartele de activitate ale SRI. Iar în 2009, când Internele erau controlate de PSD, Marian Vanghelie a declarat că Direcţia de informaţii a ministerului deţine informaţii despre viaţa privată a Elenei Băsescu şi a Elenei Udrea. Ulterior, Vasile Blaga şi Traian Băsescu au acuzat acest serviciu de poliţie politică. Dar, după ce Blaga a ajuns şef la Interne, scandalul a fost îngropat.

N-am auzit de vreun dosar trimis la Parchet şi nici de un control finalizat al comisiilor de apărare din Senat şi Camera Deputaţilor. Acestea sunt doar câteva dintre faptele care mă fac să suspectez că se face poliţie politică în România, principalul beneficiar fiind, probabil, Băsescu. Dar faptul că liderii opoziţiei nu fac un efort serios (nu unul de conjunctură) să pună sub control civil serviciile secrete mă determină să cred că şi lor le convine actuala situaţie, de care vor profita din plin când vor reveni la putere. Iar până atunci să nu uităm că directorul SRI, Liviu Maior, provine din PSD şi este naşul de căsătorie al lui Victor Ponta.

Dar, în dosarul Vîntu, înregistrările discuţiilor cu ziarişti şi politicieni arată cum se folosea acesta de trustul său pentru a-şi promova propriile interese. "Cu mogulul nu te joci" îi spune Vântu directorului său de la Realitatea, Sergiu Toader. Afirmaţie pe care o înţelegem mai bine atunci când îi explică lui Bogdan Chirieac că a "construit alianţe" pentru suspendarea lui Băsescu, întrucât acesta i-ar fi "deschis" dosarul de la Banca Agricolă. Discuţiile cu Stelian Tănase, Corina Drăgotescu sau Cornel Nistorescu arată cât de implicat era Vîntu în politica editorială. El îi cere Corinei Drăgotescu să nu mai mediatizeze numărătoarea paralelă a PDL, care-l dădea câştigător pe Băsescu - la câteva ore după memorabilele scene în care Geoană ţopăia pe scenă, fiind învingător în exit-pollurile de la Realitatea şi Antena 3. Şi tot Vîntu îi spune unui alt director din trustul său că va discuta cu Crin Antonescu şi Mircea Geoană pentru ca aceştia să "preia mesajul" referitor la referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari.

Sunt relevante aceste discuţii în dosarul favorizării infractorului Popa? Eu susţin că da, pentru că judecătorul ar putea înţelege mai bine puterea pe care o avea Vîntu şi cum se transformase un trust media într-o armă politică. Şi cred că şi în Statele Unite, într-un proces asemănător, procurorul s-ar folosi de înregistrările discuţiilor cu jurnaliştii pentru a prezenta circumstanţele şi pentru a arăta influenţa de care dispune un magnat din media.

Ştiu că mulţi ziarişti sunt iritaţi la gândul că şi conversaţiile lor cu Vîntu ar putea să apară în spaţiul public. Sau cu alţi moguli. Eu însumi am vorbit la telefon de două ori cu patronul Realităţii, o dată înainte şi o dată după interviul pe care i l-am luat, împreună cu Ioana Lupea, în primăvara lui 2009. Am fost politicoşi, amabili şi am stabilit detaliile tehnice ale interviului. M-ar enerva totuşi ca toată lumea să poată citi transcrierea unei convorbiri private. Dar apariţia stenogramelor din dosarul Vîntu-Popa este o lecţie pentru noi toţi: dragi colegi, nu putem fi cavaleri ai dreptăţii la televizor, sub privirea publicului, şi cârpe în faţa finanţatorului, atunci când acesta ne cere să lătrăm frumos.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-a-fost-politie-politica-in-dosarul-vintu-909875.html

Pitbull
22 Oct 2010, 11:01
Vineri, 22 Octombrie 2010.
SENATUL EVZ:
Păianjenul
Mircea Cărtărescu

Faptul că primii trei sute dintre cei mai bogaţi oameni din România deţin o avere cât un sfert din venitul naţional este o explicaţie majoră pentru situaţia în care se găseşte astăzi România.

O ţară cu un asemenea dezechilibru în repartiţia bogăţiei (sau mai bine zis, a sărăciei) nu poate fi decât extrem de instabilă şi de vulnerabilă. Politic, economic şi moral suntem o ţară bananieră, nu mai trebuie să ne facem niciun fel de iluzii. Interesele economice şi financiare ale îmbogăţiţilor de după Revoluţie, ca şi enorma lor sete de putere au dus la infiltrarea lor în toate structurile care-ar trebui să asigure democraţia. Totul e infestat şi paralizat: parlamentul, justiţia, presa. Ne aflăm în plină Americă de Sud şi trebuie să ne aşteptăm, de-acum, la toate fenomenele legate de acest sindrom.

Nu există hârtie de turnesol mai revelatoare în privinţa acestei stări de fapt ca stenogramele lui Sorin Ovidiu Vîntu. Ele sunt înspăimântătoare. Mărturisesc că mi s-a făcut rău citindu-le. Ştiam că suntem o peşteră de tâlhari, că totul se construieşte pe hoţie în ţara asta, dar nu credeam că sunt oameni care lucrează, tenace şi sistematic, la subminarea a tot ce mai este cât de cât în picioare. Stenogramele sunt o mărturie a răului în stare pură, conştient de sine şi de ce face, a răului cinic şi contagios. Ele revelează un personaj care-ar părea neverosimil sau ridicol într-un roman: un om pentru care conştiinţa e "rahat la creier", pentru care nu există nici adevăr, nici dreptate. Nu există pentru acest personaj nimic din ceea ce, de milenii, s-a construit cu migală sub numele de umanitate. Viaţa, pentru un asemenea ins, e o luptă obscură de sarcopţi, o orbecăială printr-o mocirlă fără limite. Dacă s-ar mărgini să trăiască în animalitatea asta, în satisfacerea asta de pofte primitive, la adăpostul banilor lui, ne-am îndepărta de el şi l-am lăsa în plata Domnului. Dar, din fundul plasei sale, acest păianjen şi-a întins firele pretutindeni, profitând de slăbiciunea tot mai accentuată a instituţiilor statului. Corupt până-n măduva oaselor şi insensibil la orice principiu moral, el a corupt mai departe conştiinţe în jurul său, a cumpărat oameni vii ca pe sclavi şi i-a folosit cum foloseşti un cleşte sau un pistol. Şi-a recrutat divizii regulate, disciplinate, în stare să întoarcă armele la comandă către aliatul de ieri. A schimbat instituţia presei într-o bandă de zombies fascinaţi de miile de euro primiţi lunar ca soldă pentru un mercenariat ruşinos. A reuşit să creeze oameni pentru care singura busolă e interesul propriu, pe când tot restul e îmbătare cu apă rece. A încercat şi aproape că a reuşit să impună propriul lui preşedinte în fruntea ţării. A creat un trust mediatic manipulativ, în care tonomatele sunt regula de fier, în care reaua-cre dinţă e punctul firesc de plecare.

Ce e şi mai stupefiant pentru mine e că, de fapt, Vîntu nici măcar n-a făcut vreun efort deosebit ca să corupă oamenii în jurul său. Cei mai mulţi politicieni şi jurnalişti abia aşteptau să-i corupă şi pe ei cineva, se rugau să fie corupţi, îl aşteptau pe corupător ca pe un Mesia. Când sunt atâtea suflete de vânzare, cumpărătorul trebuie să apară şi el cumva, de undeva. Am revăzut ţopăiala lui Geoană şi schimbul lui de tricou cu Crin sub oblăduirea lui Vîntu şi-a altora ca el.

Pe de altă parte, îi cunosc personal pe câţiva dintre ziariştii care stau în poziţie de drepţi în faţa lui Vîntu. Cei mai bătrâni sunt vechi securişti aflaţi şi azi în diverse misiuni, îmbogăţiţi peste măsură în ultima vreme. Cei mai tineri sunt din tagma "puştilor fără rahat la creier" comandaţi de Vîntu lui Doru Buşcu. Se pare că nu le-au trebuit chiar ani ca să se formeze. Împreună, şi împreună cu monştrii din Realităţi şi Antene (aşteptăm şi televiziunea primului mogul al ţării), ei au reuşit să distrugă credibilitatea presei româneşti pe cincizeci de ani de-acum înainte.

Prin urmare, mogulii există, tonomatele există, presa este cu adevărat o ameninţare la securitatea naţională. Nu presa în sine, ci presa care există azi, concret, în România. Presa ajunsă armă a oamenilor fără scrupule împotriva statului democratic. Dacă lucrurile vor continua astfel, eu prevăd (fără să fiu prăpăstios de felul meu) nu doar totalul nostru faliment economic, ci şi mari probleme legate de apartenenţa la Uniunea Europeană, poate chiar excluderea noastră din această structură.

Când puterea e imbecilă, iar opoziţia ticăloasă, un alt deznodământ e greu de imaginat.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-paianjenul-909883.html

keepwalking
22 Oct 2010, 11:16
Pitbull,
nu ma mira accesele tale dictatoriale si faptul ca sustii un stat politienesc.
patronul unui trust de presa poate face ce vrea cu publicatiile din subordine, poate sa dea ordin ca acele publicatii sa apara o luna in limba chineza, e dreptul lui.
la fel cum patronul Cinemagiei poate da ordin ca, de azi inainte, in toate materialele de pe site sa-l laudati pe Sergiu Nicolaescu, de pilda.
chiar, ce-ai face in cazul asta?
ti-ai da demisia si ai pleca, nu-i asa?:D
institutia mercenarilor din presa a existat si va exista intotdeauna.
mircea cartarescu, marian ala de la evz, radu moraru, andreea pora, rodica culcer, ion cristoiu si alte zoaie sunt exemple limpezi in acest sens.
si tocmai astfel de oameni tin lectii de moralitate?

Pitbull
22 Oct 2010, 11:31
Un stat MAFIOT nu poate fi contracarat decât cu metodele unui stat "politienesc".
Merg mai departe si repet: nu sustin un stat politienesc, sustin (figurativ vorbind, dar cât se poate de serios), un "Stat National Legionar".
Când institutiile statutului sunt confiscate de banditi, ele nu numai cä se auto-anihileazä, ci chiar se convertesc negativ - împotriva statului, a natiunii, a poporului.
Iar atunci, singura solutie rämâne exterminarea pegrei de la putere prin orice mijloace - inclusiv linsajul si executiile sumare.
Publicarea stenogramelor, desi salutarä, legitimä si necesarä, e din päcate un îngeras neputincios. Asa cä fraierii cärora le place sä fie fututi în cur, sä oräcäie mai încet. Mie nu-mi place, deci vreau sä-i väd atârnati în cârlige la abator pe äia care vor sä ne-o tragä tuturor.

dragonfly_drk
26 Oct 2010, 22:56
stiu ca nu e un articol, dar viata chiar bate filmul:

http://www.youtube.com/watch?v=Lf8Ig2M3Zq0

danonino
27 Oct 2010, 10:51
asta mi se pare foarte tare.

http://www.europafm.ro/stiri/externe/germania-15-morti-dupa-o-busculada-produsa-la-un-festival-de-muzica-electronica~n42101/

Ma amuza.

ulrich
27 Oct 2010, 22:39
cristian tudor popescu (http://www.gandul.info/puterea-gandului/pdl-cade-ia-cu-el-si-romania-7588535) despre ce-a fost azi si despre ce-o sa vina.

bremen1980
30 Oct 2010, 18:31
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/dileme-line/articol/monoloagele-vaginului

Pitbull
30 Oct 2010, 21:44
Stergeti-i urgent nesimtitului linkul...
Sau, mai bine, tot mesajul...
Stiti ceva? Hai si useru'.

gigabyte
01 Nov 2010, 15:56
INCREDIBIL! Intr-un film de Charlie Chaplin o doamnă vorbeşte la telefonul mobil, anul 1928 (video)

http://www.hotnews.md/articles/view.hot?id=5892

omudindulap
01 Nov 2010, 16:08
A mai postat cineva video-ul, dar la aberatii, unde ii e locul.
Time traveling, huh?

Pitbull
01 Nov 2010, 16:36
O tâmpenie incredibilä.
Cel mai mult îmi place papagalul äla care-a lansat tot spanacul, cum zice el: "M-am tot gândit, si altä explicatie nu gäsesc!"
Uite-aici, puiu':
- o durea mäseaua
- o durea urechea
- îsi aranja päläria
- îsi aranja pärul
- se scärpina
- avea un tic
- asculta glasul märii într-o scoicä
- voia sä facä pe gânditoarea
- ...etc.

Cum spunea cineva:
Bine-bine, da' de vorbit, cu cine vorbea? Si cu ce conexiune, prin satelit...?

omudindulap
01 Nov 2010, 19:59
Cum spunea cineva:
Bine-bine, da' de vorbit, cu cine vorbea? Si cu ce conexiune, prin satelit...?

Exact asta le-am spus si eu unor prieteni. Poate ca asculta muzica.:P

omudindulap
02 Nov 2010, 17:01
O romanca de numai 10 ani a adus pe lume un copil. (http://stirileprotv.ro/stiri/international/spania-socata-o-romanca-de-numai-10-ani-a-adus-pe-lume-un-copil.html) :|
Dar nu, nu e un nou record, asa cum multi ar putea crede. Se pare ca cea mai tanara nascatoare avea numai 5 anisori.
Iat-o !

http://jonahprobell.com/famous_photos/Lina%20Medina%20(1939).jpg

chuckyfan
02 Nov 2010, 17:07
Cam spooky daca stai sa te gandesti. 5 ani, cum dracu'?

victor
02 Nov 2010, 18:14
Publicarea stenogramelor, desi salutarä, legitimä si necesarä, .......

Nu pot spune ca ma pricep la justitie dar din ce vad prin filme probele sunt tinute la secret nu imprastiate pe la televiziuni. Deci nu stiu cat de legitim e ca niste stenograme din dosar sa apara in presa in timpul anchetei. SI evident in folosul cui.

Salutara si necesara de ce ? Avea cineva dubii cam ce gen de om e cel care a luat bani de la FNI si pagubitii nu vor mai lua nimic niciodata ? Sau daca stenogramele constituie probe evidente care sa il infunde pe Vantu(nici nu le-am citit d'asta spun daca) si nu doar arata ce caracter are, avem noi nevoie de aceste probe ? Ce sa facem cu ele ?

Problema e cu justitia si procuratura care nu isi fac treaba sau o fac in functie de interese. Vom avea stenograme si nu condamnari. Excelenta ironia celor de la Catavencu cu cele 100 de stenograme care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca. De ce sa mai citim carti ?

Cutia Pandorei a fost deschisa. Cand se va roti puterea vom afla stenogramele astorlalti si iar fara condamnari ca de, pana la urma toti pupat piata independentei.....

Asa incat haideti mai bine sa asteptam sa faca Sergiu Nicolaescu filmul cu stenogramele si apoi sa comentam valoarea artistica. Pentru mine toate stenogramele sunt de OTV.

Liviu-
02 Nov 2010, 19:32
Nu pot spune ca ma pricep la justitie dar din ce vad prin filme probele sunt tinute la secret nu imprastiate pe la televiziuni. Deci nu stiu cat de legitim e ca niste stenograme din dosar sa apara in presa in timpul anchetei. SI evident in folosul cui.

Sper sa nu ma insel, dar din cate stiu dosarul este public. In acest caz nu vad de ce nu ar fi aratate populatiei prin mass-media. La cate prostii de spalare a creierului apar, putin adevar social n-ar strica.

Salutara si necesara de ce ? Avea cineva dubii cam ce gen de om e cel care a luat bani de la FNI si pagubitii nu vor mai lua nimic niciodata ? Sau daca stenogramele constituie probe evidente care sa il infunde pe Vantu(nici nu le-am citit d'asta spun daca) si nu doar arata ce caracter are, avem noi nevoie de aceste probe ? Ce sa facem cu ele ?

Salutara si necesara pentru toti cei care iau de bune informatiile prezentate de angajatii sai si ma indoiesc ca sunt putini. Ei nu il asculta pe Vantu, ci pe ziaristi. Aici, inaine de toate, a fost aratata stofa subordonatilor lui Vantu. Probabil multi nici n-au habar ca Vantu e proprietarul Realitatea Tv si ale celorlalte "bunuri" mass-media.

Pitbull
02 Nov 2010, 20:18
Publicarea stenogramelor, desi salutarä, legitimä si necesarä, .......
Nu e nevoie sä te pricepi la justitie; e de ajuns sä te pricepi la lumea în care träiesti. Alo, desteptarea! Aici suntem în ROMANIA ANULUI 2010, nu "prin filme"! ...Si nici în lumea civilizatä!
Aici, justitia e majoritar coruptä, manipulatä, delegitimizatä. Intr-un asemenea caz cum e al lui Vîntu, "probe tinute la secret" înseamnä INGROPATE. Imprästierea lor pe la televiziuni e nu doar legitimä, salutarä si necesarä, ci chiar obligatorie, moralä, beneficä, pentru a îngreuna pervertirea procesului. Mi se rupe dacä e legalä sau nu. Când ilegalitatea a acaparat tot statul, ca un cancer cu metastaze, te aperi disperat, cu aceleasi mijloace. Pe un judecätor de la C.S. sau C.C.R. care e corupt si imunizat mafiotic în fata legii, nu-l dai în judecatä: îl executi sumar, la Jilava sau în pädurea Snagov.
"In folosul cui?" Intr-al mafiei adverse, desigur; putin conteazä.
"In dauna cui?" A LUI SI A COMPLICILOR. Numai asta conteazä.
Nu mai are cine sä ne apere; nu mai avem nici mäcar o Gardä de Fier care sä-i curete. Deci, nu ne mai rämâne decât sä-i läsäm sä se sfâsie între ei - färä a respecta nici o altä lege decât a JUNGLEI. (Metaforic, vorbind; fiarele de-acolo, cel putin, luptä cinstit.)

danonino
02 Nov 2010, 23:07
Tu esti sanatos la cap? Asa, un pic?

Omul are niste drepturi, pentru ca e om. Vantu e roman, detine, ca orice roman, mai multe drepturi.
Ai ajuns sa spui ca e un lucru normal ca telefoanele sa fie ascultate, iar convorbirile private ale unui om sa fie date publicitatii.

Lumea ar trebui sa iasa in strada, sa protesteze pentru incalcarea flagranta, complet evidenta, a drepturilor acestui om.

Pe deasupra, l-au arestat si preventiv, el nefiind un pericol public. Nu era acuzat pentru omor, viol etc.
Se creeaza precendente.

Citind postul tau a doua oara, poporul asta isi merita soarta, pe deplin.

Liviu-
03 Nov 2010, 06:07
Pe deasupra, l-au arestat si preventiv, el nefiind un pericol public. Nu era acuzat pentru omor, viol etc.

Din nou, nu sunt sigur de afirmatia urmatoare, dar eu stiu ca pericol public nu inseamna neaparat omor sau viol, ci o persoana cu o influenta mare, mai ales politica, influenta pe care Vantu clar o are (pentru dubii vezi stenogramele, ca doar nu sunt chiar degeaba nici alea).

Totusi, cineva cu mai multe cunostinte poate confirma/infirma daca dosarul e intr-adevar public? Ca sa nu se mai trezeasca cineva sa spuna vreo ceva de "saracul Vantu" caruia i-au fost publicate ilegal conversatii particulare.

victor
03 Nov 2010, 08:34
Uite chiar o sa incerc sa ma interesez. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie public un dosar. Ma judec eu cu Tata Floarea si dosarul poate sa apara in presa ?

Nu e un dosar de interes national, nu aduce atingere sigurantei statului (favorizarea infractorului) nu e vorba la mijloc de bani de la stat. Asta nu inseamna ca nu e condamnabil dar justitia se face in sala de justitie nu in presa. Si aici apropo o intrebare nevinovata, cum se face ca Ministrul justitiei e acelasi de pe vremea lui Tariceanu ?

Cand apar stenograme in presa inseamna cel mai probabil ca cineva sa arata pisica cuiva. Nici vorba de cautare de adevar de ingropare. Ingropat inseamna sa nu il condamne. Acum au aparut stenogramele dar cel mai probabil nu va fi condamnat. CIne a castigat ce ?

Si apoi chestia cu arestul preventiv. Cu pericolul social. Pai lasa-l sa fie pericol social ca si asa era urmarit si ascultat minut cu minut cu cat mai multe probe cu atat mai bine. Putea chiar sa fie prins in flagrant.

@Pitbull : "Mi se rupe dacä e legalä sau nu. Când ilegalitatea a acaparat tot statul, ca un cancer cu metastaze, te aperi disperat, cu aceleasi mijloace. Pe un judecätor de la C.S. sau C.C.R. care e corupt si imunizat mafiotic în fata legii, nu-l dai în judecatä: îl executi sumar, la Jilava sau în pädurea Snagov"

La suparare se spun multe prostii. Vezi ca intrii pe felia lui Vadim.

@Liviu. Prosteala la televizor e in toate partile nu numai la mogulii rai. Nu cred ca cine vede emisiunile lui Radu Morar are informatii mai corecte.

danonino
03 Nov 2010, 08:36
Gresit. Vantu este acuzat de ajutarea unui infractor demult plecat din Romania.

1. Convorbirile alea telefonice nu au absolut nici o legatura cu cazul. Dar absolut nici una. Ce lagutra are fugirea din tara a unui om, acum 10 ani, cu directivele lui Vantu catre Realitatea TV. Absolut niciuna.

2. Vantu, oficial, nu are influenta politica. Nu are un rol in Parlament sau guvern. Roberta Anastase ar fi trebuit arestata preventiv din cauza ca a furat in Parlament, ea fiind presedinta de camera.

Uite conditiile pentru arestare preventiva. Nu se incadreaza in niciuna din ele

a) inculpatul a fugit ori s-a ascuns, in scopul de a se sustrage de la urmarire sau de la judecata, ori exista date ca va incerca sa fuga sau sa se sustraga in orice mod de la urmarirea penala, de la judecata ori de la executarea pedepsei;
a1) inculpatul a incalcat, cu rea-credinta, masura obligarii de a nu parasi localitatea sau tara ori obligatiile care ii revin pe durata acestor masuri;
b) exista date ca inculpatul incearca sa zadarniceasca in mod direct sau indirect aflarea adevarului prin influentarea unei parti, a unui martor sau expert ori prin distrugerea, alterarea sau sustragerea mijloacelor materiale de proba;
c) exista date ca inculpatul pregateste savarsirea unei noi infractiuni;
d) inculpatul a savarsit cu intentie o noua infractiune;
e) exista date ca inculpatul exercita presiuni asupra persoanei vatamate sau ca incearca o intelegere frauduloasa cu aceasta;
f) inculpatul a savarsit o infractiune pentru care legea prevede pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii mai mare de 4 ani si exista probe ca lasarea sa in libertate prezinta un pericol concret pentru ordinea publica.

victor
03 Nov 2010, 08:43
Asta cu Roberta Anastase cu furtul la vot am lasat-o moale. Pentru ca am inteles ca asta era o practica in parlament. Nu e prima oara cand s-a intamplat asa ceva.( Adica si pe vremurile celorlalti)

Dar asta ar trebui atunci sa ne faca sa ne intereseze mai mult cum se voteaza legile in parlament decat ce spun jurnalistii la tv. Pe jurnalisti poti sa-i asculti sau sa inchizi televizorul Aia in parlament vor vota indiferent daca vrem noi sau nu.

Asa si cu stenogramele, se canalizeaza mania proletara pe anumite directii, se deschid supape. Ce conteaza ca niste imbecili voteaza in parlament si nici nu stiu ce. E mai important ca Vantu e un om de cacat, un caracter mizerabil un zbir care considera trustul mosia sa. Uite ca avea Ilievici dreptate au venit mosierii!!!!!!

danonino
03 Nov 2010, 08:59
E mai important ca Vantu e un om de cacat, un caracter mizerabil un zbir care considera trustul mosia sa. Uite ca avea Ilievici dreptate au venit mosierii!!!!!!

Realitatea e mosia lui. A cumparat-o. Daca vrea, Vantu poate sa apara pe masa stirilor f**tandu-se cu alina plugaru in direct. Face ce vrea pe banii lui, pe firma lui.

Doamne, cati comunisti!
Ce ne asteapta, ce o sa se duca dracului tara asta. Dar stiti ceva? Poporul o merita.

Pitbull
03 Nov 2010, 14:29
justitia se face in sala de justitie nu in presa

Intr-o lume normalä, da.
Când în sala de justitie se face coruptie, justitia se face pe unde se poate: în presä e cel mai la îndemânä, desi nici la zid sau în pädure, noaptea, nu-i räu.
@Pitbull : "Mi se rupe dacä e legalä sau nu. Când ilegalitatea a acaparat tot statul, ca un cancer cu metastaze, te aperi disperat, cu aceleasi mijloace. Pe un judecätor de la C.S. sau C.C.R. care e corupt si imunizat mafiotic în fata legii, nu-l dai în judecatä: îl executi sumar, la Jilava sau în pädurea Snagov"

La suparare se spun multe prostii. Vezi ca intrii pe felia lui Vadim.
Nope, nu intruu pe felia lui WC Tudor; intruu pe a Cäpitanului

omudindulap
03 Nov 2010, 14:57
Dar cum poate fi posibil ca intr-un dosar PUBLIC sa existe convorbiri ale unor persoane persoane care nu au nicio legatura cu obiectul sau? Nu este asta o incalcare flagranta a drepturilor omului? Sigur, nu vi s-a intamplat voua si va ganditi ca nici nu vi se va intampla, pt ca voi sunteti niste oameni onesti, care nu frecventeaza astfel de cercuri. Asta mi se pare a fi o gandire limitata si extrem de periculoasa.
Cazuri numai bune de CEDO, despagubiri platite nu de ticalosi, ci de voi.
Da, ne meritam soarta. Clar.

intruu pe a Cäpitanului
...de vas?:|

Pitbull
03 Nov 2010, 15:29
1) Collateral damage. Important e sä-l radä - pe urmä, ne putem pierde si-n chichite, ca sä vedem cum e posibil si cum nu e posibil si blabla.
2) Nu, al Gärzii.

victor
03 Nov 2010, 15:36
Din ce am gasit pe net dosarele sunt publice :

"Dosarele şi registrele care privesc activitatea de judecată sunt publice şi pot fi consultate de orice persoană care justifică un interes legitim, precum şi de ziarişti, în baza unui regulament de organizare interioară şi a unui ghid de bune practici adoptat de CSM în 2006, care reglementează aceste situaţii. Există şi excepţii: dosarele care se judecă în şedină secretă, cauzele privind adopţiile şi cele privind percheziţile şi interceptările"

Totusi :

art. 91 ind. 2 din CPP spune: ”Convorbirile sau comunicările interceptate şi înregistrate care nu privesc fapta ce formează obiectul cercetării sau nu contribuie la identificarea ori localizarea participanţilor se arhivează la sediul Parchetului, în locuri speciale, în plic sigilat, cu asigurarea confidenţialităţii şi pot fi transmise judecătorului sau completului învestit cu soluţionarea cauzei, la solicitarea acestuia; la soluţionarea definitivă a cauzei, acestea vor fi şterse sau, după caz, distruse de către procuror, încheindu-se în acest sens un proces-verbal”

Pitbull
03 Nov 2010, 15:44
Foarte bine.
Urmeazä partea a doua. Parcä-l aud pe Iaurticä
"Vai, cum si-au permis sä-i intercepteze convorbirile? De ce nu l-au läsat în pace, sä jefuiascä si el în liniste, sä santajeze, sä falsifice, cä doar nu fäcea räu la nimeni! E si el om, are drepturile lui - sä fure, sä escrocheze, sä manipuleze politica... In ce hal am ajuns, sä se ia politia de un biet bandit multimilionar...! Avem tara pe care o meritäm!"
...Tarä de Iaurtici.

omudindulap
03 Nov 2010, 15:52
Ha, ha. Nu o sa rada pe nimeni, sa fim seriosi. Sunt toti patati, mai mult sau mai putin. Poate (desi putin probabil) vor iesi ceva lucruri la iveala peste vreo 4 ani. Asta daca, asa cum spunea si CTP, nu cadem si noi odata cu ei.

victor
03 Nov 2010, 16:14
E mai important ca Vantu e un om de cacat, un caracter mizerabil un zbir care considera trustul mosia sa. Uite ca avea Ilievici dreptate au venit mosierii!!!!!!

Realitatea e mosia lui. A cumparat-o. Daca vrea, Vantu poate sa apara pe masa stirilor f**tandu-se cu alina plugaru in direct. Face ce vrea pe banii lui, pe firma lui.

Doamne, cati comunisti!
Ce ne asteapta, ce o sa se duca dracului tara asta. Dar stiti ceva? Poporul o merita.

Asta cu poporu o merita e o mare prostie. Care popor ? Tu nu faci parte din poporu asta ? Deci o meriti si tu ? Marea majoritate a poporului si-a bagat picioarele in stenograme si nu e interesata ce face Vantu pe mosia lui. Sunt mai destept daca citesc stenogramele ? Sau daca aflu ca un capitan de vas face pe cineva tiganca imputita? Asta e presa de pretutindeni e nevoie de scandal si circ. Ca sunt unii care primesc scandalul asta ca pe o ofranda sa le fie de bine.

Pitbull
03 Nov 2010, 17:19
Poporul o merita.
Asta cu poporu o merita e o mare prostie.
Da, da' sunä bine! ;)

danonino
03 Nov 2010, 19:16
Foarte bine.
Urmeazä partea a doua. Parcä-l aud pe Iaurticä
"Vai, cum si-au permis sä-i intercepteze convorbirile? De ce nu l-au läsat în pace, sä jefuiascä si el în liniste, sä santajeze, sä falsifice, cä doar nu fäcea räu la nimeni! E si el om, are drepturile lui - sä fure, sä escrocheze, sä manipuleze politica... In ce hal am ajuns, sä se ia politia de un biet bandit multimilionar...! Avem tara pe care o meritäm!"
...Tarä de Iaurtici.

Nu imi bat capul cu imbecili, dar pentru tine sunt dispus sa las asta la o parte.

Vantu, ca si mine, ca si tine, e un cetatean roman. Ca oricare alt cetatean roman, el dispune de niste drepturi datorita acestui fapt. Unul dintre aceste drepturi este cel la viata privata.
Dreptul la viata privata, al lui Vantu, in Romania, a fost incalcat flagrant. In acest fel s-a creat un precedent.
Vantu este un nenorocit si jumatate. Nimic nou sub soare. Dar el este roman, traieste in Romania, si are aceleasi drepturi ca si mine, aceleasi legi se aplica, aceleasi institutii functioneaza.
Justitia trebuie sa fie oarba. Ea nu trebuie sa il judece pe barbutistul/smenarul/scmecherul Vantu, justitia trebuie sa il judece pe cetateanul Vantu.

@ Victor

S-au strans 60.000 de oameni sa protesteze pentru ca nu mai sunt bani, pentru ca guvernul le-a taiat salariile. Ei, la protest, au facut dansul pinguinului.

Tu ai senzatia ca daca nu faci parte din majoritate, pe tine nu te afecteaza nimic? Fie ca iti place, sau nu, majoritatea decide, ce-a decis majoritatea vei suporta si tu.

omudindulap
04 Nov 2010, 00:34
De ce nu trebuie să plece guvernul Boc

Cristian Tudor POPESCU

Scrieţi: Suma unghiurilor unui triunghi este 180º. E aşa pe răspunderea mea. Învăţaţi pe dinafară tabelul lui Mendeleev. E aşa pe răspunderea mea. Cosorul lui Moceanu a fost inventat de Moceanu - aţi notat?
Prof. Emil Boc, prof. Daniel Funeriu, prof. Marko Bela, prof. Gh. Ialomiţianu, prof. Gabriel Oprea, prof. Valeriu Tabără, prof. Cătălin Predoiu... Mulţi profesori în guvernul României. Niciunul dintre ei n-a avut vreo tresărire la asumarea răspunderii de către guvern pentru Legea Educaţiei. Că sunt cei mai proşti miniştri din istoria Palatului Victoria, asta nu mai trebuie demonstrat că plictisim lumea, dar faptul că n-au sesizat nonsensul alăturării noţiunilor de "asumare a răspunderii" şi "educaţie" arată cât au înţeles domniile lor din meseria de dascăl.
Nu poţi să înveţi pe nimeni nimic pe răspunderea ta. Orice spune elevilor un profesor adevărat, nu un purtător de catalog, e urmat de o demonstraţie, de o susţinere, cu exemple şi analogii, cu putere de convingere şi, nicidecum în ultimul rând, cu pasiunea dezbaterii. Există inşi la orele cărora se scrie după dictare. Orice întrebare din clasă e considerată obrăznicie. Acestor aşa-zişi profesori le rămâne mereu străină bucuria de a auzi o observaţie formulată cu capul lui de un elev. Chiar îi agasează.

Mai mult, dacă eşti dispus să munceşti în actul didactic atunci nu începi cu un enunţ: Eminescu a fost un poet romantic. Începi cu o întrebare: cu ce poeţi din lumea largă seamănă Mihai Eminescu? După care contraargumentezi cu răbdare ipotezele greşite şi le susţii pe cele corecte până când răspunsul la întrebare îl formulează un elev, nu tu. Şi aproape că îţi dau lacrimile dacă îl alătură cineva pe Eminescu lui Edgar Allan Poe.

Singurul motiv pentru care n-ar fi bine ca guvernul Boc să plece e pericolul ca "domprofesorii", în cap cu premierul, să se apuce să predea ceva, pe undeva, unor fiinţe lipsite de apărare.

Nu închei aici textul pentru că nu pot trece peste întrebarea care mi se adresează tot mai des: bine, ăştia se duc, dar Opoziţia ce face? Păi, face ce face liderul ei informal, Crin Antonescu, care refuză în faţa naţiunii să accepte invitaţia la dialog făcută de şeful statului pe motiv că Traian Băsescu nu-şi îndeplineşte funcţia de mediator. Asta când ţara geme de probleme. Un profesor nu are dreptul să suspende dialogul nici cu ultimul derbedeu din fundul clasei, pentru că asta e soluţia cea mai dăunătoare întregii clase. Ce meserie are la bază dl. Antonescu? Profesor de istorie, dacă nu ştiaţi sau aţi uitat.

omudindulap
05 Nov 2010, 13:51
Realizarea unui medicament universal pentru cancer poate fi o chestiune de luni de zile (http://www.gandul.info/news/romanii-care-au-descoperit-leacul-visat-de-o-lume-intreaga-realizarea-unui-medicament-universal-pentru-cancer-poate-fi-o-chestiune-de-luni-de-zile-exclusiv-7692607)

bremen1980
05 Nov 2010, 14:07
Realizarea unui medicament universal pentru cancer poate fi o chestiune de luni de zile (http://www.gandul.info/news/romanii-care-au-descoperit-leacul-visat-de-o-lume-intreaga-realizarea-unui-medicament-universal-pentru-cancer-poate-fi-o-chestiune-de-luni-de-zile-exclusiv-7692607)

Ar fi bine dar nu cred .Sunt satul de acesti cercetatori care toarna baliverne doar in speranta ca vor primi in continuare pentru cercatarile lor.E pacat ca sunt (sute de ) milioane de oameni suferinzi in lume care se agata de orice asemenea stire.Luminita e inca departe.

anaemona
05 Nov 2010, 14:20
Problema cancerului nu e ca nu-i tratabil ci ca nu se fac teste pentru descoperirea lui la timp. Pentru ca o boala sa se manifeste plenar, adica sa se descopere cu un test de rutina deja 70-80% din organul respectiv e afectat, din cauza asta nu se mai poate trata. Iar teste ca sa fie descoperita din timp nu se fac daca nu exista simptome. Un test ieftin care sa detecteze celulele canceroase sau aglomerarea lor mai bine spus, asta ar fi util.

bremen1980
05 Nov 2010, 14:31
E adevarat ca in Romania se moare cu zile din vina doctorilor ( spagari ,incompetenti ,inumani ) dar si a pacientilor ( prost informati ,speriosi ,prosti ,s.am.d. ).Daca dam insa la o parte situatia din tara noastra observam ca si afara se moare la greu de cancer.Poate nu in aceleasi proportii dar cind vine doama cu coasa nu prea mai ai pe unde sa scoti camasa.O gramada de actori celebri au murit in ultimii doi ani cu toate tratamentele si doctorii din Occident.

Inca o stire care ''strica imaginea Romaniei '' ./ http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-se-insurubeaza-pe-harta-holocaustului-definitiv-911423.html

paul_aramis
05 Nov 2010, 14:34
ba' io unu' te contrazic. teste există, da' cin' să te tragă de mânecă să te duci la doftor, până când nu te doare-n durere?

bremen1980
05 Nov 2010, 14:39
ba' io unu' te contrazic. teste există, da' cin' să te tragă de mânecă să te duci la doftor, până când nu te doare-n durere?

Toti merg pe ''Lasa ca n-o sa mi se intimple tocmai mie '' si hopa ca patesti buba.

redmen
05 Nov 2010, 17:37
O boala fara simptome clare nu are cum sa te trimita la medic.Si nu stiu cati romani se duc sa isi faca control amanuntit in fiecare an.La majoritatea spitalelor totul este facut in scarba,la cabinetele private e prea scump sa faci o gramada de teste.

gigabyte
06 Nov 2010, 15:08
Michael Douglas mai are doar trei luni de trăit

http://www.romanialibera.ro/arte/vedete/michael-douglas-mai-are-doar-trei-luni-de-trait-204909.html

bremen1980
06 Nov 2010, 15:53
Nu sunt de stinga (ba din contra ) dar cred ca marile companii merita ceva peste bot.Ne vind doar un brand occidental iar produsul e facut in Asia.Ii dai unui chinez 10 centi sa-ti coase un tricou intr-un atelier jegos ,mai dai 2 dolari pe material ,inca ceva la taxe, la vama si apoi scrii pe tricou Nike (Puma ,Adidas ) si ceri 80 de dolari pe el .De ce sa nu-i dai unei sportive mediocre ca Ana Kurnikova (care s-a retras chipurile intre timp ) 15 milioane de euro sau unui dopat din NFL ,NBA,MLB inca 40 de milioane de dolari pe an ???
Made in America -ciuciu -China .

http://finance.yahoo.com/tech-ticker/19-iconic-products-that-america-doesn%27t-make-anymore-535569.html?tickers=f,ge,mat,DELL,MOT,aapl,bni

paul_aramis
06 Nov 2010, 16:24
bremen, spre deosebire de alte locuri, aici nu îţi vinde nimeni (mă refer la companii serioase, nu la bişnitz-meni)) marfă făcută în China sau aiurea-n Asia fără să scrie pe ea unde e făcută...
ş-apoi nu e prost cine cere, prost e cine dă...

rvn
06 Nov 2010, 17:05
dracu', stie!
eu nu mai am incredere in nimeni, paul.
naiba stie pe unde se fabrica tot ce consumam? eu cred ca numai asiaticii si negrii mai muncesc.
incep sa cred ca-i adevarat ce ni se spunea pe vremea lui nea Nicu: capitalistii sug sangele saracilor.

paul_aramis
06 Nov 2010, 17:43
v-am zis: aici ce vine de acolo (şi vin o grămadă) sunt inscripţionate corespunzător. io unu mă duc par de exemplu chiar acum să-mi iau două cămăşi făcute în Malaezia. că cămăşi făcute în SUA slabă nădejde... nice alea de 300 de para bucata nu se mai fac aici de mult.

dragonfly_drk
06 Nov 2010, 17:58
subscriu la cele spuse de rvn. azi am primit o geanta care cica e din Egipt...
:))
good joke this one.
mai ramane sa ma machiez ca si Cleopatra si sa ma imbrac ca si ea, si is buna de faraoana... pacat ca a trecut Hallowenu'
=))

redmen
06 Nov 2010, 22:11
Daca e mana de munca ieftina normal ca se deschid fabrici in tarile respective.Si eu am telefon Nokia made in Romania ... trebuia sa il returnez pe motiv ca nu a fost facut in Finlanda?

dragonfly_drk
07 Nov 2010, 22:23
nu, no way... macar din respect pentru saracii astia care lucra la Nokia. de-a dreptul sclavi. si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa ajung si eu acolo... :(

toata treaba e de calitate. sunt foarte multe firme care copiaza sistemul original, insa il copiaza prost. de Nokia nu poate fi vorba aici. e firma straina. insa ce facem cu toate "produsele" made in Romania, de patroni romani, dupa brand strain?
dau un exemplu: ca tot suntem pe Cinemagia, hai sa vorbim despre televiziune. ok, emisiuni, filme, etc... tot produse pana la urma. si totusi, foarte multe emisinui au preluat ideile principale din emisiuni straine foarte populare. iar la noi, sunt... :-&
cu astea ce facem? pentru ca, sincer... piata romanaeasca s-a umplut de imitatii. imitatii de proasta calitate. (si aici nu ma refer numai la emisiunile TV. ma refer cam la tot ce se imita.)
gen: Coca-Cola, diferitele sortimente de ciocolata, etc... e diferenta de la cer la pamant. pana si produsele unguresti sunt mult mai bune decat cele romanesti. oare de ce?
pentru ca romanii nici sa fure retete nu stiu... :)):)):))

danonino
07 Nov 2010, 23:02
Sau pentru ca ne multumim cu putin si suntem prosti.

Eu ma minunez de preturile hainelor din magazine. De parfumuri nu mai zic.

dragonfly_drk
07 Nov 2010, 23:13
da, si calitatea e de toata coma... dai o gramada de bani pe niste adidasi, ca sa te tina o luna... :(

matmircea
07 Nov 2010, 23:17
hi hi eu iau de pe net adidasi si nu ma tin o luna :D (www.eastbay.com)

redmen
07 Nov 2010, 23:21
Eu nu am nici o problema cu preturile mari la haine atata timp cat sunt confectionate din materiale de calitate.Prefer sa dau mai multi bani pe o haina care sa ma tina mai multi ani decat sa dau mai putin si sa o arunc dupa putin timp pentru ca a intrat la apa,s`a decolorat,s`a descusut sau alte cacaturi.

dragonfly_drk
07 Nov 2010, 23:43
si ce faci daca o iei pe multi bani si se intampla exact ce se intampla cu hainele de proasta calitate?

redmen
07 Nov 2010, 23:50
Cand dai bani pe o haina de obicei te uiti pe eticheta sa vezi din ce materiale este facuta,o pipai la mana sa iti dai seama de anumite chestii,te uiti la cusaturi samd.Numai asa iti dai seama daca este o haina de calitate sau nu.Si o haina de calitate nu costa neaparat multi bani.

dragonfly_drk
07 Nov 2010, 23:56
da, poate nu am fost prea explicita. ma refeream la incaltari. ca alea sunt buba cea mai mare... cunosc foarte multe persoane care isi cumpara pantofi de firma si ii tine o luna, maxim doua...

redmen
08 Nov 2010, 11:17
De acord cu tine,dar mai sunt si magazine care nu isi bat joc de clienti in halul asta.Sau am alta varianta.De acord cu tine,tocmai din cauza asta toate hainele mi le`am cumparat din alte tari.In ultimii ani in orice caz.

bremen1980
08 Nov 2010, 11:31
Hai si sa zicem ca preturile au ajuns mai decente de cind cu criza asta.Pe mine calitatea produsele de firma ma deranjeaza.Un mic exemplu ;dupa lovilutie am capatat o pereche de ''adidasi'' NIKE (AIR) jerpeliti dar inca functionali.Am batut-o pe mama la cap sa-i vopseasca cu Sigmarom alb si i-am scos afara cind inca nu se uscase vopseua bine pe ei .Aveau pernute de aer si scria mare Nike Air; in plus si pe eticheta scria (cit se ma vedea ) MADE IN USA.Am purtat (si idolatrizat) acesti pantofi aproape doi ani si am renuntat la ei doar cind mi-au crescut picioarele.Bineinteles ca fratele meu i-a rupt in doua saptamini.
In ultimii ani am schimbat o gramada de adidasi de firma dupa citeva luni si nici nu mai joc fotbal ca-n adolescenta.Dai 3 -4 milioane pe niste jafuri care au doar eticheta unui brand dar nu si calitatea.Nu vreau sa deschid discutia despre electronice de firma :un prieten are si acum un videoplayer de 20 ani care inca merge dar a schimbat 3-4 dvdplayere de firma in ultimii 3 ani.

redmen
08 Nov 2010, 12:58
Este adevarat ca multe produse au scazut calitativ din momentul in care au inceput sa fie ansamblate prin felurite tari sub licenta.Dar cred ca ar fi si mai scumpe daca ar fi produse direct de firma mama.

P.S. Ca tot ai adus aminte de "adidasi" cu perna de aer ... in mod ironic pe o pereche de Nike cu perne de aer am dat cei mai multi bani si mi s`a spart perna la stangu` dupa vreo 3 luni.Acum nu pot sa ii mai port decat cand merg la gratar sau cand ma duc sa alerg.In rest am perechi de Adidas sau Nike vechi de 8 9 ani care inca merg purtati fara nici o problema.

Floydman
12 Nov 2010, 10:36
http://economie.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-8028274-bucuresti-joi-seara-inceput-demolarea-caselor-bulevardul-buzesti.htm

nu prea imi dau seama ce anume cladiri ar putea fi niste monumente istorice atat de importante incat sa prevaleze interesul pastrarii lor fata de interesul de a avea un oras degajat.

ce ma ingrijoreaza nu e atat demolarea, ci CE ANUME SE VA CONSTRUI de-o parte si de alta a bulevardului cu 6 benzi. daca ai nostri edili vor mai tranti niste cladiri de birouri cu 20 e etaje in buricul Bucurestiului si fara parcari , problema va fi mai mare decat inainte de demolari...iar piata victoriei si zona berzei-parvan se pot bloca definitiv.

alta problema ar fi posibilele drame umane care ar fi declansate de niste exproprieri posibil abuzive. din ce stiu multe persoane locuiesc in zona nelegal (e o zona saraca si infractionala notorie) dar probabil ca sunt si proprietari cu acte in regula. e de urmarit daca la coruptia din Romania si saracia bugetului statului acestia vor primi "justa si prealabila despagubire" asa cum zice legea.

bremen1980
12 Nov 2010, 11:13
1.Proprietrii trebuie sa fie despagubiti la pretul zonei si cred ca 23.000 de euro este o suma ridicola.
2.Intai ii platesti omului casa si pe urma poti s-o demolezi
3.Chiriasii -ciocu mic' si sa-si caute in alta parte chirie.Doar daca sunt batrini sau familii cu multi copii sa beneficieze de ajutor in gasirea unei noi locuinte
4.Tot se vor face minarii si smecherii

bremen1980
24 Nov 2010, 10:37
Vad ca galbejitii aia din Coreea incep sa-si fac de cap .

http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-razboi-fara-sfarsit-intre-coreea-de-nord-si-coreea-de-sud-913342.html

redmen
26 Nov 2010, 14:05
Asta e tara in care am ajuns sa traim in anul 2010 :

http://www.realitatea.net/bebelus-de-sapte-luni-batut-crunt-de-tata-sansele-de-supravietiuire-sunt-minime_776589.html

chuckyfan
26 Nov 2010, 15:21
Vad ca galbejitii aia din Coreea incep sa-si fac de cap .

http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-r...ud-913342.html

Atata timp cat nu le e afectata cinematografia nu-mi pasa:|

Asta e tara in care am ajuns sa traim in anul 2010 :

http://www.realitatea.net/bebelus-de...me_776589.html

Da cu ce ia gresit copilul? Pun pariu ca era beat cand l-a batut.
Nu cred c-o sa pateasca nimic doar traim in Romania:-&

Floydman
27 Nov 2010, 05:09
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8074472-razboiul-din-justitie-intelesul-tuturor.htm

Romania face implozie. se auto striveste ca efect al propriei gravitatii, daca e sa dam o explicatie din astro-fizica, atat cat ne pricepem. sigur, gravitatia aici inseamna coruptie, lipsa de profesionalism, disfunctionalitati institutionale, apucaturi de stat bananier...

Floydman
09 Dec 2010, 11:54
http://www.evz.ro/detalii/stiri/915100.html

Unul din cele mai mari rele pe care le-a facut comunismul in Romania este obisnuirea poporului cu "statul - tatuc". Statul sa ne dea. Statul sa ne faca. Statul sa ne dreaga. Noi sa stam si sa mestecam. Sondajul creaza imaginea Romaniei - crescatorie, in care indivizii (daca mai pot fi numiti asa) asteapta cumintzi in custi, mancare , apa si lumina.

Demoralizant de-a dreptul. Cu asemenea populatie, nu ai cum sa reformezi mare lucru. Reforma romanilor trebuie sa inceapa cu ...creierele.

bremen1980
22 Dec 2010, 20:49
http://www.realitatea.net/geoana-daca-romania-nu-facea-lobby-economic-nu-intra-in-ue_785428.html
Prostanac dar aici are dreptate.Daca nu deschideam piata pentru produsele europene si nu dadeam drumul masiv la bancile straine sa ne crediteze (la dobinzi enorme ) nu prea pupam Europa .

nume
30 Dec 2010, 17:50
http://www.jurnalul.ro/timp-liber/arte/ce-filme-romanesti-vedem-in-anul-2011-563782.html
Si mai era si articolul de pe prima pagina a Jurnalului cre din pacate se regaseste numai in varianta tiparita, pe site nu.

Pitbull
05 Jan 2011, 11:26
Incredibil, irezistibil...!

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8181342-video-evacuarea-lui-vadim-cum-devenit-sediul-prm-scena-unui-show-grotesc-tribul-rol-principal.htm

miercuri
07 Jan 2011, 00:46
Sa cugetam adanc un pic...
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/ieri-vedere-azi/articol/cea-mai-adinca-enigma-romaniei-postcomuniste

Floydman
07 Jan 2011, 14:23
"corectitudinea politica" in SUA atinge culmi care tin deja de teatrul absurd.

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-8188556-nou-editie-aventurilor-lui-huckleberry-finn-din-care-este-eliminat-cuvantul-negru-suscita-polemici-sua.htm

una din cele mai calde si mai impresionante capodopere literare ANTI-RASISTE din lume este schilodita ridicol tocmai in numele valorilor pe care le apara.

PS: si totusi cum sa inlocuiesti NIGGER cu SCLAV ?????????? cum spunea Shakespeare intr-o piesa "men have lost their reason".....

Floydman
10 Jan 2011, 21:57
Interviu interesant cu Ion Caramitru.....

http://www.adevarul.ro/la_masa_adevarului/VIDEO_Ion_Caramitru-directorul_Teatrului_National_Bucuresti-_-Ce-am_facut_fara_monarhie-_Tara_e_pe_dric_0_403760151.html

"Putem găsi în societatea românească o forţă coagulantă? Părem foarte fragmentaţi...

Nu... Mi-e foarte teamă că nu, cel puţin în următorii ani. Societatea românească este atât de fragmentată, de fracturată - s-au creat diferenţe enorme între cei care pur şi simplu mor de foame şi cei care s-au îmbogăţit furând - încât principiile comuniste ale egalitarismului pot să-şi facă oricând loc. Asta deşi aici este vorba de un accident. E adevărat, în Occident se spune „Nu-i întreba pe cei bogaţi cum au făcut primul milion!", însă trebuie să ne amintim cum s-a devalizat Bancorex şi cum împrumuturi de zeci de milioane de dolari nu s-au rambursat. Cei care au luat un milion sau două de dolari au cumpărat ceva după care au garantat toate celelalte împrumuturi, în succesiune, cu bunurile cumpărate. Sunt mari discrepanţe. Apoi, această criză nenorocită a afectat toate zonele, de la mame şi până la pensionari. Toate acestea au sfâşiat societatea noastră, au zdrenţuit-o, iar lumea nu mai are încredere în nimeni. Problema principiilor devine acută. Nimeni nu mai crede în nimeni, lucru foarte grav!"

omudindulap
28 Jan 2011, 18:18
http://www.youtube.com/watch?v=CqEsmNjMwkA&feature=player_embedded

„REVOLUŢIA” a început şi în Egipt. LUPTE DE STRADĂ. MOHAMED ELBARADEI, ARESTAT (http://www.gandul.info/international/revolutia-a-inceput-si-in-egipt-lupte-de-strada-mohamed-elbaradei-arestat-7928904)

Fie că se numără între tinerii ieşiţi pe străzi sau nu au de-a face cu protestele, egiptenii nu mai au acces la internet, care a fost supus unei blocade fără precedent în vreo ţară a lumii de la inventarea World Wide Web-ului.

http://img696.imageshack.us/img696/6193/egiptproteste5.jpg

Dl.cinematic
29 Jan 2011, 11:12
Bianca Dragusanu: "Nu am facut niciodata sex!"

Cred că vroiai, de fapt, să semnalezi articolul despre NETZER, dar...te-ai pierdut cu firea...

rvn
29 Jan 2011, 11:24
Bianca Dragusanu: "Nu am facut niciodata sex!"

Cred că vroiai, de fapt, să semnalezi articolul despre NETZER, dar...te-ai pierdut cu firea...

daca in loc de poza Dragusancei era poza lui Netzer pe coperta,poate da!
sincer, Netzer,chiar arata mai bine decat tipa asta...pacat ca cei de la revista nu s-au prins.

danonino
29 Jan 2011, 23:27
Voua chiar nu vi s-a parut amuzanta stirea?

Bianca Dragusanu, Blonda lu' Bote/lu' Cristea/ prietenei lui Bote, care apare in 4 labe si dezbracata prin poze, anunta: "Nu am facut niciodata sex!". Ea declara intr-o revista dedicata barbatilor ca e virgina. E minunat!

Crede-ma, sa fi fost scris "Destanuirile lui Iisus" pe coperta, tot nu avea acelasi impact ca spusele duduii.

Ceva mai tare ca asta nu am vazut de la Adriana Lima incoace. Brazilianca, megafrumusete, arhicunoscuta ca model de lenjerie intima, la 24 de ani sustinea sus si tare ca ea virgina si se va pastra asa pentru casatorie.

omudindulap
29 Jan 2011, 23:57
Nu a spus ca e virgina, ci ca nu a facut sex. Atentie la nuante.
Nu vad ce cauta ''articolul'' asta aici. Deschide un topic de monden. Sau mai bine nu.

miercuri
30 Jan 2011, 01:36
Who the fuck cares about "Blonda lui Bote"? :-& (care "Bote" pentru mine va fi mereu cel mai frustrat closeted gay din Sud-Estul Europei)
Dar se pare ca Danonino pica in tot felul de capcane jurnalistice usor. :P

Windom
30 Jan 2011, 07:34
Vorba Parazitilor: "Ne dorim o lume mai buna sa ne suga de pula".

rvn
30 Jan 2011, 10:18
Crede-ma, sa fi fost scris "Destanuirile lui Iisus" pe coperta, tot nu avea acelasi impact ca spusele duduii.

asa au impresia unii ca tine care cred ca incercarea disperata a fatucii asteia de a iesi in fata,are si sanse de reusita...
n-ai nimerit-o de data asta,"motricule".mai bine cauta alta stire,cu adevarat de senzatie!

danonino
30 Jan 2011, 10:33
=)) =)) =))

O curva de lux, adica scumpa, declara ca nu a facut niciodata sex.

Nu stiu de unde ati inteles voi ca eu as credea-o pe fatuca. Sau ca am postat aceasta stire asteptand o dezbatere serioasa. E amuzanta minciunea tipei prin tupeul si inofensivitatea ei.

rvn
30 Jan 2011, 10:45
eu n-am auzit nici un hohot de ras pe-aici.
sau poate vrei sa zici ca asta e umor negru,cred.

FreakDoll
30 Jan 2011, 15:05
Danonet, ai zis ca e pacat ca nu doare prostia.Eu zic sa te bucuri cat poti tu de mult, fiindca ai avut un noroc chior!!
anunta: "Nu am facut niciodata sex!". Ea declara intr-o revista dedicata barbatilor ca e virgina.
Nu te ajuta neuronii mai deloc.Ea incerca sa spuna ca a facut doar dragoste, nu si sex.Nicidecum ca ar fi virgina.Esti mai amuzant tu decat minciunea ex-blondei.Este evident ca tu, in naivitatea si prostia ta, chiar ai crezut'o.Si e si mai evident ca daca ar sta aceasta curva de lux in fata ta, ai uda pantalonii.Asa ca lasa prostiile, tristocule.#-o

danonino
30 Jan 2011, 15:27
anunta: "Nu am facut niciodata sex!". Ea declara intr-o revista dedicata barbatilor ca e virgina.
Nu te ajuta neuronii mai deloc.Ea incerca sa spuna ca a facut doar dragoste, nu si sex.Nicidecum ca ar fi virgina.Esti mai amuzant tu decat minciunea ex-blondei.Este evident ca tu, in naivitatea si prostia ta, chiar ai crezut'o.Si e si mai evident ca daca ar sta aceasta curva de lux in fata ta, ai uda pantalonii.Asa ca lasa prostiile, tristocule.#-o

Pentru mine nu exista conceptul de "a face dragoste", make love. Da, stiu, sunt un nebun si jumatate din cauza asta.

Si, spune-mi: Esti geloasa pe ea? =))
Vad ca esti suparata, inteleg. Hai! Du-te si infuleca o shaorma.

FreakDoll
30 Jan 2011, 15:32
Bla, bla...Papagalii nu stiu decat foarte putine cuvinte.
Nu sunt suparata.Din contra.Iti multumesc din suflet fiindca prostia ta ma amuza extrem de tare.E ca si cum mi'as fi cumparat un clovn care sa ma distreze zilnic.

danonino
30 Jan 2011, 15:44
Uite! Vezi? Esti deja alta persoana dupa ce ai mancat shaorma. Good for you! :-* >:D< :-bd <:-P

FreakDoll
30 Jan 2011, 15:45
Mersi!!!Pacat ca tu ramai acelasi chiar daca bagi mancare la greu in tine:(

rvn
30 Jan 2011, 18:03
Pentru mine nu exista conceptul de "a face dragoste", make love. Da, stiu, sunt un nebun si jumatate din cauza asta.
[/B]
cand ti se vor aprinde calcaiele dupa"Danonina" ,cu siguranta nebunia va ajunge pana la 2.

dragonfly_drk
31 Jan 2011, 00:24
din pacate, "Danonina" nu exista... pentru Danonino nu cred ca s-a inventat o femeie perfecta... :-S

rvn
31 Jan 2011, 11:00
din pacate, "Danonina" nu exista... pentru Danonino nu cred ca s-a inventat o femeie perfecta... :-S
nici nu trebuie!
orbii nu vad perfectiunea,nici macar grauntele de nisip din ochiul lor.

buticut
19 Feb 2011, 05:29
http://www.gq.com/entertainment/movies-and-tv/201102/the-day-the-movies-died-mark-harris?printable=true&currentPage=1

Va recomand sa il cititi pana la capat, e sad, but true :(.

bremen1980
02 May 2011, 12:49
Ce weekend ucigator pentru tirani si teroristi ; baiatu' lui Gaddafi + Osama http://www.evz.ro/detalii/stiri/uciderea-lui-osama-bin-laden-ar-putea-aplifica-violentele-antiamericane-928589.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/libia-fiul-cel-mic-al-lui-gaddafi-ucis-de-nato-928507.html

miercuri
02 May 2011, 21:51
Da, mai revenim si noi la realitatea sangeroasa, dupa tot escapismul cu nunta regala.

danonino
02 May 2011, 22:03
Americanii nu sunt deloc profesionisti.
Dupa ce au bagat bani ca sa ii faca publicitate lui Osama, acum cand e sa il prezinte mort, il prezinta prost. Sunt niste imbecili, nu mai sunt in stare sa prosteasca lumea cum trebuie. Cat de greu este sa omori un om, asa cum trebuie, pentru televizor? Cat de greu poate sa fie? Cat de bou poti sa fii, sa il impusti in fata?

S-au dus in Irak dupa armele chimice ale lui Saddam. L-au prins pe Saddam, l-au spanzurat ca in secolul 13, toate astea fara bombe chimice, pentru ca prostii au uitat sa le "planteze".

Preventiv, din cauza ca o sa imi sara foarte multa lume in cap, ancheta oficiala americana, cu privire la 11 septembrie, a concluzionat ca atentatorii au deturnat avioanele fiind inarmati cu CUTTERE. =)) =)) =))

Chiar tin sa demonstreze stereotipia, conform careia sunt prosti.

Cristina_
02 May 2011, 22:10
Americanii nu sunt deloc profesionisti.
Dupa ce au bagat bani ca sa ii faca publicitate lui Osama, acum cand e sa il prezinte mort, il prezinta prost. Sunt niste imbecili, nu mai sunt in stare sa prosteasca lumea cum trebuie. Cat de greu este sa omori un om, asa cum trebuie, pentru televizor? Cat de greu poate sa fie? Cat de bou poti sa fii, sa il impusti in fata?

S-au dus in Irak dupa armele chimice ale lui Saddam. L-au prins pe Saddam, l-au spanzurat ca in secolul 13, toate astea fara bombe chimice, pentru ca prostii au uitat sa le "planteze".

Preventiv, din cauza ca o sa imi sara foarte multa lume in cap, ancheta oficiala americana, cu privire la 11 septembrie, a concluzionat ca atentatorii au deturnat avioanele fiind inarmati cu CUTTERE. =)) =)) =))

Chiar tin sa demonstreze stereotipia, conform careia sunt prosti.

Cu americanii sunt de acord cu tine.Si mie mi se pare ca moartea lu Osama este foarte regizata.Eu cred ca Osama Bin Laden a fost omorat de americani cu mult timp in urma,foarte suspect prin debarasarea cadavrului dupa 1 zi.In mod normal daca il cauti de 10 ani ,il expui ca toata lumea sa il vada.Numai prin faptul ca in asediul asupra vilei unde s-a presupus ca a fost Bin Laden nu a murit nici un soldat american ,iar Bin Laden sa fie pazit doar de 5 garzi cand stia ca este cautat de toata lumea pare mai mult cu un film gen Rambo de la Hollywood.

miercuri
02 May 2011, 23:17
Da, ar fi fost foarte intelept sa-l expui, sa le dai inca un motiv in plus jihadistilor sa mai bombardeze niste ambasade. Daca vreti circ uitati-va in continuare la Iri si Monica.

bremen1980
03 May 2011, 11:26
De omorit cred ca l-au omorit.Nu risca nimeni de la Washington sa-l dea pe Osama mort si sa apara asta peste 3 luni de zile teafar .Se faceau toti americanii de cacao .
Dubioasa mi se pare tocmai faza cu aruncatul corpului in mare.Pai bine bai frate cind stii ca tocmai lipsa corpului o sa dea nastere la mii de speculatii ,tu te apuci de manevre din astea dubioase.Faza cu transformarea lui in erou nu prea tine sau cea cu ''sa nu-i aratam corpul ca poate fac spume la gura teroristii''.Cadavrul unui asemenea nemernic trebuia prezentat public sa vada lumea ca s-a terminat treaba.La fel s-a intimplat cu Che Guevara ,Saddam ,Milosevici .Or fi ajuns ei pe tricouri dar si-au pierdut puterea de seductie. Nimeni nu vrea sa aiba drept idol un looser prins ,judecat si kilarit.

victor
03 May 2011, 12:21
@cristina
"iar Bin Laden sa fie pazit doar de 5 garzi cand stia ca este cautat de toata lumea pare mai mult cu un film gen Rambo de la Hollywood."

mie mi se par prea multi. aia 5 erau probabil 10 sau 15 gandeste-te ca trebuie si ei sa fie in schimburi nu pot sta 24 din 24. in mod normal el nu trebuia aparat de nimeni si trebuia sa traiasca intr-o casa normala pentru a nu bate la ochi. nu stiu daca e ca in filme dar mai mult ca sigur americanii se uita din satelit si vad cu precizie ce se intampla la sol. cand vezi oameni al caror scop e protectia atunci e normal sa presupui ca ceva e putred. si apoi daca depistezi un om, poate el sa fie pazit de 100, trimiti 200 si rezolvi problema. ca sa nu mai vorbim de tehnologia de lupta mult superioara a americanilor.

a spus ieri ursu la tv o chestie interesanta referitor la discursul lui obama : justice is served(nu stiu daca a zis chiar asa). asta nu e justitie. oricat am vrea noi sa scapam de terorism si diversi descreierati, a trimite elicoptere in spatiul aerian al altei tari, a ataca o casa pe teritoriul altei tari, a omori oameni, nu inseamna justitie. daca asta e justitie atunci multi americani care au omorit oameni nevinovati(collateral damage) in serbia ar trebui omoriti tot prin comandouri ale mortii. sau ar trebui sa facem un nou topic justitia bate viata.

dar ne bagam si noi in seama si discutam despre cai verzi pe pereti cand noi avem probleme aici care nu tin de terorism. ma refer bineinteles la productia cinematografica nu la cea agricola sau industriala.

copila_satanista
03 May 2011, 12:43
Eu repet pentru a nu stiu cata oara: sunt de-a dreptul scarbita de toata tampenia asta cu 911 :-& Suntem constant indobitociti si manipulati de mass-media intr-un hal fara de hal. Deja parca zici ca vor sa ne hipnotizeze de-a dreptul ca pe niste marionete. Wtf?? Nimeni nu spune nimic de cat de nenorocite sunt razboaiele pe care le duc americanii, de cate interese sunt in spatele acestora si cata suferinta total nemeritata produc, nimeni nu comemoreaza astfel de lucruri si la stiri sunt prezentate prea mici si roze cateva franturi din ce se intampla acolo date printre columbeni, oana zavoranu si mai stiu eu ce balarii stricatoare de neuroni. Dar vaaai ce-i mananca pe americani teroristii si cum sufera tot globul pentru marea "tragedie" pe care sincer si-au meritat-o din plin. Si sa nu mai povestesc si de conditiile total dubioase in care se petrec toate evenimentele acestea si teoriile conspirationiste ca deja ma ia capul. Ca tot suntem pe acest forum va spun ca "ma simt ca intr-un film cu prosti".

Cristina_
03 May 2011, 13:17
Suntem niste personaje prea mici incat sa stim adevarul,ce se petrece la nivel international.Inclusiv in Romania, cu jurnalistii romani rapiti in Irak arata clar ca nici acolo nu s-a spus totul.Atunci cei din guvern au zis ca numai peste 50 de ani se va deschide dosarul si se va vedea exact cum si ce s-a intamplat cu jurnalistii.

miercuri
03 May 2011, 16:04
Teoria conspiratiei in general se bazeaza pe acelasi principii ca mass-media, manipularea. Daca va credeti mai luminati ca ati vazut Zeitgeist, think again.
Daca are cineva rabdare sa se uite peste articolul asta si sa-si dea seama ca a sari imediat in extrema cealalta e ca si cum ai sari din lac in putz... How Conspiracy Theorists Think (http://www.salon.com/news/politics/war_room/2011/04/30/conspiracy_theories_truther_birther)
Sincer, pe mine nu ma intereseaza foarte tare sa vad trupul lui Osama infipt in par in piata publica, e de ajuns ca niste neciopliti au iesit in strada sa sarbatoreasca, iar la stiri au fost prezentati ca fiind marea masa a americanilor. Daca cititi reactiile online ale americanilor veti observa ca majoritatea nu prefera sa sarbatoreasca cu urale moartea lui Osama. Daca citesti comentariile de pe un site romanesc de stiri, e cu totul alta poveste. Toata lumea in Romania a ajuns truther peste noapte sub influenta lui Mircea Badea, a lui Dan Diaconescu si a altor stiutori de aceeasi teapa.
Indiferent de ce s-ar fi facut cu trupul, declaratiile oficiale reprezinta probabil varianta cea mai risk-free. Ca vor atrage dupa sine o pleiada de teorii conspirationiste, e inevitabil, in America sunt oameni care chiar nu cred ca presedintele Americii e american.
Iar comparatiile cu executia lui Saddam nu prea isi au rostul, acolo era vorba de eliminarea unui dictator pe care nimeni nu-l mai dorea, nu de cineva care va fi martirizat in traditia fundamentalista islamica. Cum ai putea sa-l aduci pe Osama viu in fata justitiei, in vazul tuturor, cand in spatele lui o organizatie terorista activa ar putea pune in pericol vietile a nenumarati oameni, doar pentru ca tu ai mandria de ati flutura trofeul in vazul tuturor.
Iar teoria cu Osama era mort de mult, acum au decis ei sa publice pentru ca avea Obama nevoie de sustinatori e cam anacronica. Opozitia si-a dat singura cu firma in cap propagand niste scandaluri absolut ridicole (magaria cu certificatul de nastere) si sustinerea lui Donald Trump ca potential canditat pentru alegerile din 2012. Asa ca, se poate spune ca Obama se afla acum intr-o pozitie mult mai sigura decat cea de dinainte de toate aceste scandaluri, cand ailalti nu cazusera inca in gorapa pe care s-au chinuit sa i-o sape lui. Asa ca, daca Osama era mort de nu stiu cati ani, de ce nu s-au folosit republicanii de avantajul asta? De ce nu s-a folosit Obama mai devreme cand ar fi avut mult mai multa nevoie?
Mi se pare un pic ridicol ca romanii par sa aibe un sentiment de superioritate fata de de americanii prosti si usor manipulabili, cand ei insisi nu-si dau seama ca nici ei nu depasesc nivelul unor personaje din astea penibile ca trutherii si birtherii.
Asa ca don't get me wrong si eu sunt de parere ca Americanii sunt prosti, dar oarecum in alte privinte.

copila_satanista
03 May 2011, 16:55
Nu iau Zeitgeist-ul pe post de adevar asta e clar :). Sunt demult constienta de diversitatea teoriilor si sansele mici pe care le avem ca sa stim vreodata adevarul.

victor
03 May 2011, 19:10
danonino asta cu cutterele e plauzibila, pacat ca simpaticii mythbusters nu o pot incerca. parca au fost unii care au deturnat avioane doar cu amenintarea ca au bomba la bord. presupunand ca niste teroristi au fost cei care si-au bagat avioanele in gemene si nu ......hai sa incercam un exercitiu simplu. tu pilot auzi din spatele usii ca un dement are un cutter la gatul unei stewardese si trebuie sa deschizi usa. gandesti, ok si ce o sa faca nebunu, o sa deturneze avionul si o sa il duca la bagdad sau amman. da-l in masa deschid si mai vad dupa. inainte de 9/11 cine s-ar fi gandit ca baga cineva un boeing intr-un zgarie nori ? eu zic ca asta cu cutteru e plauzibila. altele sunt semnele de intrebare.

revenind insa la osama de ce au respectat americanii ritualul cu spalarea si mai stiu eu ce ? sau macar de ce zic asta?

si mai important, s-a prezentat vreodata o dovada ca osama e in spatele 9/11 ? aici nu ma refer ce a zis el ci probe.

miercuri
03 May 2011, 20:04
Ce baiat rau e Osama asta. Repet, niste insi inarmati cu cuttere au deturnat avioanele din 2001, asta e delcaratia oficiala americana, "risk-free". De unde deducem, ca putem deturna 2 avioane, folosind un cutit de plastic, numai de s-ar fi gandit si Atta la asa ceva, ar fi facut ravagii.
Unde ai citit tu aceasta declaratie oficiala americana cu cutterele? Please link. Se stie ca au injunghiat niste pasageri, dar nu scrie nicaieri cu ce. Si pana la urma de ce n-ar fi fost un cutter?

@Victor
1. probabil pentru a nu starni si urgia islamica si mai tare, pentru a demonstra ca lupta lor a fost impotriva terorismului si nu impotriva Islamului...
2. faptul ca the hi-jackers erau membri Al-Qaeda, iar Osama liderul gruparii nu e destul de evident?

edit: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romani-atac-11-septembrie-turnuri-gemene-333361.html
Lasand de o parte (i)relevanta articolului, cititi la intamplare cateva comentarii. :-& Exemplul cel mai clar ca teoria conspiratiei este o forma virala de manipulare in masa care ii da celui manipulat satisfactia ca se afla intr-un grup select. O natie mandra de OTV-isti.

Si pentru cei dubitativi -> http://www.debunking911.com
http://www.debunking911.com/osama.htm

rvn
03 May 2011, 22:04
si mai important, s-a prezentat vreodata o dovada ca osama e in spatele 9/11 ? aici nu ma refer ce a zis el ci probe.
ai vreo indoiala ca daca n-ar fi existat in realitate, ar fi fost o problema fabricarea lor?
ca sa pornesti razboiul,intotdeauna trebuie sa existe motivul,complotul..
sunt atatea exemple in istorie!
diferenta intre trecut si prezent nu e prea mare.doar de numarul de zerouri si de petrol.

miercuri
03 May 2011, 22:24
Atatea exemple de ce?

rvn
03 May 2011, 22:26
Atatea exemple de ce?
de razboaie incepute cu probe fabricate,adica pretexte.motive ca sa arunci bomba in curtea cui ai chef.

miercuri
03 May 2011, 22:32
Ma gandeam ca zici atatea exemple in care guvernul unei tari in cautare de motive de razboi e atat de disperat incat sa puna la cale un scenariu cosmaresc in care sunt ucisi mii de cetateni si distruse simboluri nationale etc.
Intrebarea mea e ce va face sa credeti ca nu ar fi Osama bin Laden cel responsabil?

rvn
03 May 2011, 22:37
Ma gandeam ca zici atatea exemple in care guvernul unei tari in cautare de motive de razboi e atat de disperat incat sa puna la cale un scenariu cosmaresc in care sunt ucisi mii de cetateni si distruse simboluri nationale etc.

inclusiv asta! face parte din scenariu.
stiti cum vad eu toata chestia asta? bin laden era un personaj care juca intr-un serial tv,soap opera (merge?!?) si fiindca scenaristul si regizorul au hotarat ca din cauza lui nu mai exista audienta,au fost nevoiti sa schimbe,sa faca in asa fel,incat sa dispara.
ha ha ha.daca bin laden a existat in realitate, ma intreb ce marca de chiloti purta?

t0nka
03 May 2011, 23:09
Maine poimaine apare iar Osama cu un nou videoB-)

miercuri
03 May 2011, 23:11

inclusiv asta! face parte din scenariu.
Da, si totusi o doza mare de scepticism este recomandata in legatura cu astfel de enormitati, asa in general. ;)

Windom
04 May 2011, 09:30
Calculat, nu disperat.:D Da, sint "enormitati", lucruri atit de neverosimile si greu de crezut incit doar cei cu tzigle lipsa la mansarda "popularizeaza" asemenea idei. Si pe ei, bietii, cine sa-i creada? Dar sa gindim totusi la rece: oamenii din umbra, cei care trag cu adevarat sforile, au dat vreodata o ceapa degerata pe "cetateni"? Interesu' poarta fesu'.;)

rvn
04 May 2011, 09:49
cetatenii? victime colaterale,atat.

indiferrent
04 May 2011, 12:23
Interesu' lor e cetateanu' nu? Si nu vorbesc aici de moralitate, ci de intresu' cu fesu'. Asta e obiectivul lor, sa multumeasca multimea, majoritatea, chiar cu riscul victimelor colaterale. Crezi ca in 2001, in urma atentatelor, cand au analizat ce e de facut s-au gandit sa inceapa razboiul pentru petrol sau din orgoliu? Puterea lor vine de la popor, iar interesu' lor e sa multumeasca poporu'. Nu pentru ca ar da o ceapa degerata pe el, ci pentru ca asta le ofera puterea. Majoritatea americanilor au vrut atunci razbunare.

rvn
04 May 2011, 12:34
, in urma atentatelor, cand au analizat ce e de facut s-au gandit sa inceapa razboiul pentru petrol sau din orgoliu? Puterea lor vine de la popor, iar interesu' lor e sa multumeasca poporu'. Nu pentru ca ar da o ceapa degerata pe el, ci pentru ca asta le ofera puterea. Majoritatea americanilor au vrut atunci razbunare.
poporul "ofera"puterea doar atunci cand merge la vot.poate "razbunarea" a fost pretextul de care spuneam dar cu siguranta interesele americanilor sunt mult mai ascunse si meschine.ce sa spun,ii doare undeva ca exista dictatura in nu's ce tara de aiurea de pe glob si populatia acelei tari sufera, iar ei vin cu tot arsenalul din dotare sa instaureze democratia.armele trebuie folosite,nu? altfel,expira gazul din ele!

Windom
04 May 2011, 12:35
Interesul e buzunaru', nu cetateanu'. Si vorbesc aici de cei aflati in spatele marionetelor politice. Adica aia care detin puterea.

rvn
04 May 2011, 12:38
Interesul e buzunaru', nu cetateanu'. Si vorbesc aici de cei aflati in spatele marionetelor politice. Adica aia care detin puterea.
foooooarte multi bani! si nu in ultimul rand petrolul,fiindca indiferentul intreba si de el...

indiferrent
04 May 2011, 13:24
Eu cred ca aceste decizii se iau in primul rand politic. In interesul natiunii pentru interesul politic. Poate sunt naiv, dar mi-e greu sa cred ca au venit " baietii inteligenti " la Bush si i-au zis : Georgica, foarte bine ca s-a intamplat asa, acum avem si noi un pretext bun sa punem mana pe resursele alea.Du-te repede si spune-le amaratilor ca ne vom razbuna crunt.

indiferrent
04 May 2011, 13:26
Si daca vorbim de bani, hai sa ne amintim cat a avut de suferit economia lor atunci.

rvn
04 May 2011, 13:35
Eu cred ca aceste decizii se iau in primul rand politic. In interesul natiunii pentru interesul politic.
politic,da.dar nu in interesul natiunii.ci a celor care se afla in spatele politicienilor si a partidelor politice.intotdeauna interesele economice ale celor care sustin puterea au fost pe dedesubt.
banul, este ochiul dracului.si tot el inseamna putere si influenta.
si ar fi bine sa aruncam un ochi si pe la bugetul americanesc al inarmarii.si imensitatea lui trebuie justificata cumva in fata natiunii,nu?

indiferrent
04 May 2011, 13:46
:)) Ce ne plac noua scenariile. Care bani? Au investit miliarde in razboiul ala. Bursa (si aici cu siguranta e interesul baietilor de care vorbesti) a scazut foarte mult atunci. Toata economia era la pamant. A pierdut toata America atunci din punct de vedere economic, dar 2-3 baieti care iau deciziile s-au imbogatit. Cum?

rvn
04 May 2011, 13:57
:)) Ce ne plac noua scenariile. Care bani? Au investit miliarde in razboiul ala. Bursa (si aici cu siguranta e interesul baietilor de care vorbesti) a scazut foarte mult atunci. Toata economia era la pamant. A pierdut toata America atunci din punct de vedere economic, dar 2-3 baieti care iau deciziile s-au imbogatit. Cum?
BURSA! ah,ce-mi place cuvantul asta!chiar asa! oare cine s-o fi imbogatit atuncea? poate chiar bin laden..ha ha ha..
eu zic ca nu este tocmai corect sa zicem "investit", ci "cheltuit".dar o cheltuiala care era necesara si "placuta".poate ca soldatii americani se plictiseau pe-acasa si erau nerabdatori sa ajunga in Bagdad.excursii exotice.vizitezi desertul si-n acelasi timp mai experimentezi si-o "chimica" sau doua...ca in America, cobaii sunt scumpi.

t0nka
04 May 2011, 14:19
, in urma atentatelor, cand au analizat ce e de facut s-au gandit sa inceapa razboiul pentru petrol sau din orgoliu? Puterea lor vine de la popor, iar interesu' lor e sa multumeasca poporu'. Nu pentru ca ar da o ceapa degerata pe el, ci pentru ca asta le ofera puterea. Majoritatea americanilor au vrut atunci razbunare.
poporul "ofera"puterea doar atunci cand merge la vot.poate "razbunarea" a fost pretextul de care spuneam dar cu siguranta interesele americanilor sunt mult mai ascunse si meschine.ce sa spun,ii doare undeva ca exista dictatura in nu's ce tara de aiurea de pe glob si populatia acelei tari sufera, iar ei vin cu tot arsenalul din dotare sa instaureze democratia.armele trebuie folosite,nu? altfel,expira gazul din ele!

Chiar crezi ca poporul l'a ales pe Obama? Sa te uiti cati din presedintii SUA au facut parte din Skull and Bones sau alte grupuri masonice. Pe ei ii intereseaza doar puterea si controlul intregii lumi. Toata lumea stie ca treaba cu Osama este facatura (si nu ma refer la evenimentele de la 9/11 pentru ca nu are rost, ci doar la "moartea" lui). Cine stie ce vor sa mai faca acum...

rvn
04 May 2011, 14:28
Chiar crezi ca poporul l'a ales pe Obama?
macar pentru figuratia din cabinele de vot si tot au avut nevoie de el. acuma cat a costat spectacolul...dumnezeu,stie...dar,daca tinem cont ca un blockbuster poate avea un buget de cateva zeci..sau sute, nu? de milioane de dolari..cred ca nu e greu sa deducem ca ceva,ceva,s-a cheltuit...

t0nka
04 May 2011, 14:49
de costat...nu o sa stim pentru ca suntem MULT prea mici pentru a afla lucrurile care se petrec in spatele "cortinei". o alta stire despre care nu am auzit ABSOLUT NIMIC la "marile noastre televiziuni", a fost intalnirea comisiei trilaterale in octombrie 2010 la bucuresti.

indiferrent
04 May 2011, 15:02
:)) Exagerati! Repet, poate sunt naivul discutiei, dar prefer sa cred ca nu e totul ca in cartile despre oamenii care conduc lumea. Au evoluat si "smecherii" si, chiar obsedati de bani si putere fiind, nu pot sa cred ca se mai fac jocurile pe razboaie si pe cuceriri teritoriale.

t0nka
04 May 2011, 15:10
tu ai zis ca esti naivul discutiei :) daca vrei, o sa'ti dau un PM cu niste link'uri sa citesti, sa vezi ca lucrurile citite, se intample in realitate.

miercuri
04 May 2011, 17:06
You guys are hopeless, ca sa nu zic altcumva. Credeti in teoria conspiratiei ca intr-un nou Mesia. Nu v-a trecut vreodata prin cap sa cititi surse stiintifice bine argumentate, cititi in continuare aberatii conspirationiste pe net ca sa va simtiti iluminati.
O conspiratie nu poate implica zeci de mii de oameni asa cum credeti voi. O conspiratie e ceva elitist, secret, cunoscut de un numar foarte restrans de persoane, cum a fost Watergate de exemplu.
Voi in schimb cascati gura la niste scenarii in care guvernul SUA plateste zeci de mii de cetateni sa stea la coada la urne. Guvernul SUA plateste mii de pompieri si ingineri sa-si tina gura in legatura cu ce-au vazut in ziua de 11 septembrie. Guvernul SUA plateste mii de persoane prezente la fata locului si supravietuitori pentru a nu divulga ca ansablul a fost detonat. Ca sa nu mai spunem de asa-zisa echipa care a montat explozibilul la fiecare etaj, cei din administratia cladirii, cei din administratia aeroporturilor, cei din turnurile de control. Asa arata o conspiratie infailibila in ochii vostri, iar apoi veniti le spuneti oamenilor rationali ca sunt naivi si usor manipulabili.
Vs sugerez sa va familiarizati cu unul din principiile cele mai infailibile din natura - legea parsimoniei.

indiferrent
04 May 2011, 17:49
Huh!

miercuri
04 May 2011, 17:55
Huh!
Not you, tu nu esti conspirationist din cate am observat :)

indiferrent
04 May 2011, 17:58
Huh!
Not you, tu nu esti conspirationist din cate am observat :)
A fost o expresie de usurare.

victor
04 May 2011, 18:24
nu mai stiu cine spunea la televizor ca trebuia incheiat o data cu osama ca mitul lui nu mai era eficient. acum ca el nu mai e (fizic sau virtual) e nevoie de un nou tap ispasitor, ceva sa stranga mania proletara a poporului american. o alta metoda decat dartsu' cu harta ar fi tastarea haotica pentru a scrie un cavant intamplator. mie mi-a iesit ahmadinejad

Cristina_
04 May 2011, 19:03
Cred ca vorbiti degeaba despre acest subiect -conspiratii&Usa-.Si daca ar exista nu stiu ce planuri la nivel inalt oricum nimeni nu le poate expune sau sa le dea in vileag.

danonino
04 May 2011, 21:45

Sincer, nu conta cine iesea, ambii candidati sunt sprijiniti de aceleasi persoane, de aceleasi familii.

t0nka
04 May 2011, 22:52

Sincer, nu conta cine iesea, ambii candidati sunt sprijiniti de aceleasi persoane, de aceleasi familii.

Cam asta am incercat si eu sa zic. Oricine ar fi fost la conducere, la fel s'ar fi intamplat.
Dar vad ca daca citeste lumea despre unele lucruri, e imediat catalogat:|

djinjis
07 May 2011, 02:21
nu ca as fi vegetarian. atentie, e crunt.

http://www.youtube.com/watch?v=VXBNcZ12zRM

ma intreb cine dracu' lucreaza in asa ceva.

chuckyfan
07 May 2011, 15:09
Si acum, se presupune ca ar trebui sa traiesc toata viata cu spanac si patrunjel?

Acest videoclip e facut de retarzii aia numiti de oamenii de rand "vegetarieni". Imi vine foarte greu a crede ca asa ceva se mai intampla in 2011, in tarile civilizate. Eventual prin Vietnam, America de Sud s-ar putea sa mai gasesti asa ceva.
Chestia cu cocosii care sunt omorati in primele zile de viata e o porcarie. Din cate stiu eu cocosii cresc mai mari decat gainile si sunt pastrati pentru carne.

danonino
07 May 2011, 16:28
Da, unele imagini sunt crunte. Cele cu jegosii care dau in animale, incercand sa isi satisfaca lipsurilor copilariei.

Inca o dovada ca omul, din punct de vedere uman, este inferior animalelor.

Nu am nici o problema cu taierea animalelor pentru carne.

Liviu-
07 May 2011, 16:43
Ca tot eram cu lectura pe aici:

People speak sometimes about the "bestial" cruelty of man, but that is terribly unjust and offensive to beasts, no animal could ever be so cruel as a man, so artfully, so artistically cruel.

PS: De unde atata ura pentru vegetarieni? Eu nu sunt in nicio extrema, dar mai bine vegetarian decat mancator de carne peste masura.

danonino
07 May 2011, 16:51
Avem canini in gura. Suntem facuti pentru a manca animale.

danonino
12 May 2011, 23:51
Noaptea Muzeelor.
Sambata, 14 mai. E "de-a moaca" intrarea.

iiii
13 May 2011, 09:25
Noaptea Muzeelor.
Sambata, 14 mai. E "de-a moaca" intrarea.
si o sa fie o mega aglomeratie, o imbulzeala unde nu apuci sa vezi nimic. Am fost si stiu cum e, daca vrei sa vizitezi un muzeu, asta daca ai timp evident, poti merge in alta zi, duminica de exemplu... mai mult de 10 ron nu costa intrarea , iar daca esti student, beneficiezi de reducere.

hydro314
21 May 2011, 15:18
Şeful BVB: Statul VINDE participaţia deţinută la PETROM la finalul lui mai-inceputul lui iunie.

Sursa: The Money Channel

Ministerul Economiei va lista pe Bursă pachetul pe care îl mai deţine la SNP la finalul lui mai-inceputul lui iunie, anunţă directorul general al BVB.

Valentin Ionescu spune că listarea pachetului pe care statul îl deţine la Petrom înseamnă un plus de lichiditate cu care BVB nu s-a mai confruntat.
"Pentru BVB, acest pachet de lichiditate inseamna un plus de lichiditate de aproximativ 500 de milioane de euro, o lichiditate cu care BVB nu s-a intalnit. Dupa listarea FP ar fi a doua ca lichiditate la listare", a precizat Ionescu.

ABSOLUT TOATE REZERVELE DE PETROL ALE ROMANIEI SE VOR VINDE IN LUNA IUNIE.

Atentat grav la rezervele de petrol ale Romaniei - detinute de PETROM.
Siguranta energetica si alimentara sunt grav amenintate de conducatorii actuali: Basescu, Boc, Videanu, Blaga, Marko Bela.
Guvernul actual pdl, care mai are cateva luni de mandat, doreste sa vanda rezervele pe care mai le detine statul roman la Petrom.
Nastase a vandut in 2004 - 51% din actiunile pe care statul le detinea la PETROM - se pare obligat de intrarea in UE.
Vanzarea actiunilor ramase, detinute de statul roman, se doreste a avea loc pe BURSA IN LUNA IUNIE.
Absolut toate rezervele de petrol ajung in proprietate privata -
companii straine petroliere avide de capital, ce vor scumpi motivat imediat motorina.

BENZINA VA JUNGE LA 8 LEI/ LITRU.

Guvernul va avea 0% actiuni, deci nicio parghie.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/profitul-petrom-salt-de-23-in-primul-trimestru-147095.html

PETROM ARE PROFIT URIAS. 1 MILIARD DE EURO ANUAL.

hydro314
21 May 2011, 15:23
UNGURII de ce nu vand 10% din MOL pe bursa - asa cum vrea Basescu sa vanda 10% din PETROM in 2011 pe bursa?

Statul austriac de nu vinde 10% din OMV pe bursa? Sau cehii, rusii LUKOIL?

Cat valoreaza 10% dintr-o companie petroliera imensa ca petrom?
ENORM DE MULT.
PETROM DETINE SI 38% din rezerva de gaze a Romaniei.
O vor exporta daca statul mai vinde actiuni.

danonino
24 May 2011, 17:17
http://www.newspad.ro/Top-10-cele-mai-destepte-staruri-porno-din-lume,421561.html

Audrey Hollander

A absolvit Universitatea Loyola din Chicago, cu specializare Educaţie elementară.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

brax
24 May 2011, 20:34
http://www.newspad.ro/Top-10-cele-mai-destepte-staruri-porno-din-lume,421561.html

Audrey Hollander

A absolvit Universitatea Loyola din Chicago, cu specializare Educaţie elementară.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Sasha Grey, adepta a existentialismului, se lauda cu constintele ei filosofice si cum intelegerea faptului ca moralitatea este o ipocrizie a ajutat-o sa castige foarte multi bani. Ciudat ca nu apare in lista.

danonino
24 May 2011, 21:10
Adica? Ceva mai detaliat.

indiferrent
04 Jun 2011, 23:11
Udrea: Cand am intrat in politica, era o vina sa fii doamna.

http://uploadimage.ro/images/92725757865702682633.jpg (http://uploadimage.ro/)
http://uploadimage.ro/images/13337230612110982494.jpg (http://uploadimage.ro/)
Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, le-a spus astazi tinerilor democrat-liberali ca in momentul in care ea a intrat in politica "era o vina sa fii o doamna". Ministrul a reiterat ideea potrivit careia sunt mai importante rezultatele profesionale decat "inaltimea tocului" de la pantof.

"Când am intrat în politică era o vină să fii o doamnă şi astăzi mai e o vină să ai tocuri. Spargeţi tiparele, fiţi aşa cum spuneţi!", i-a sfătuit Udrea pe tinerii democrat-liberali. Ea a apreciat, parafrazând versurile unei melodii, că "nu contează cât de înalt îţi e tocul, important e ce şi cum munceşti".

sursa articolului, nu si a pozelor: stiriROL.ro

LE: Am avut ocazia sa o vad fata-n fata si arata din cap pana in picioare exact ca si o actrita porno.

rvn
05 Jun 2011, 12:01
cred ca ai ceva prejudecati legate de personalitatea femeilor care ti se pare ca te "depasesc"(nu vorbesc de cucoana asta).
faptul ca ea se imbraca asa cum ne arata imaginile de la tv si pozele din ziare,e o strategie de imagine a ei,care si mie,mi se pare neinspirata...
asta nu inseamna ca o femeie care alege acest mod de a se face cunoscuta, ar practica acea meserie sau mai mult,ar fi incompententa.teoretic,cel putin,ar trebui sa fi de acord cu ce spun eu...
dar,da,exista o limita a bunului simt pe care trebuie s-o respectam in tinuta vestimentara,mai ales in ocazii oficiale,pe care eu personal o sustin,iar pe de alta parte,sustin cu tarie ca orice femeie care se respecta si care ar putea fi in pozitia ei,ar putea fi foarte bine sexi,dar fara sa exagereze in nonconformism.pantofii cu toc n-au nici o legatura cu mintea si priceperea femeii.din contra,acele femei care stiu sa-i poarte,de mult ori depasesc cu mult in aptitudini(profesionale,ma refer) pe colegii lor,barbati,
p.s.prima poza cu Udrea e celebra.e de-a dreptul grotesca,intr-adevar.

indiferrent
05 Jun 2011, 12:30
Problema mea nu este ca unui ministru ii plac tocurile inalte chiar daca sunt inadecvate intr-o asemenea functie, problema mea este ca inaltimea tocului a ajutat-o sa ajunga intr-o functie care o depaseste. Femeia asta, ministru intr-un stat european, a sunat la o emisiune radio in care se vorbea despre ea si a inceput sa se laude pretinzand ca este o admiratoare de-a ei. A mai fost si prinsa. Waw! :-O :)) . Sunt multe, dar asta....

Cristina_
05 Jun 2011, 12:38
Problema mea nu este ca unui ministru ii plac tocurile inalte chiar daca sunt inadecvate intr-o asemenea functie, problema mea este ca inaltimea tocului a ajutat-o sa ajunga intr-o functie care o depaseste. Femeia asta, ministru intr-un stat european, a sunat la o emisiune radio in care se vorbea despre ea si a inceput sa se laude pretinzand ca este o admiratoare de-a ei. A mai fost si prinsa. Waw! :-O :)) . Sunt multe, dar asta....

As vrea sa am banii lu Udrea.:)) Stiu ca isi permite poseta de 10.000 euro....

rvn
05 Jun 2011, 12:39

indiferrentule,nepasatorule,
tocurile inalte chiar sunt adecvate unei tinute office a unei doamne ministru!doar nu vrei ca hainele de firma sa fie accesorizate cu papuci din Bucur Obor..
apoi,eu cred ca ce-a ajutat-o pe ea sa ajunga in aceasta functie,n-a fost inaltimea tocului,ci ambitia,perseverenta si setea de bani.
tocurile,cu siguranta le poarta din fasa..

dragonfly_drk
05 Jun 2011, 13:12
eu cred ca altceva a ajutat-o sa ajunga in functie...:))

gigabyte
12 Jun 2011, 18:18
Impuscat ca un caine de un soldat. VIDEO socant cu un pakistanez care implora pentru viata sa.

http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/impuscat-ca-un-caine-de-un-soldat-video-socant-cu-un-pakistanez-care-implora-pentru-viata-sa.html

iiii
15 Jun 2011, 13:48
Astazi se implinesc 122 de ani, de cand poetul Mihai Eminescu a murit. Sunt curios daca se mentioneaza pe undeva

danonino
15 Jun 2011, 16:50
Canta manele? Era prietenul Andreei Tonciu?

dragonfly_drk
15 Jun 2011, 17:44
Astazi se implinesc 122 de ani, de cand poetul Mihai Eminescu a murit. Sunt curios daca se mentioneaza pe undeva

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/122_de_ani_de_la_moartea_lui_Mihai_Eminescu-_Si_totusi-cum_a_murit_0_499750069.html
http://www.bitfm.ro/stiri/astazi-se-implinesc-122-de-ani-de-la-moartea-lui-mihai-eminescu-241.htm
http://www.antena3.ro/turism/memorialul-ipotesti-la-122-de-ani-de-la-moartea-lui-mihai-eminescu-128237.html
http://ziuadecj.ro/eveniment/poezii-si-coroane-de-flori-la-122-de-ani-de-la-moartea-lui-eminescu--68603.html

mai vrei?B-)

iiii
16 Jun 2011, 07:28

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/122_de_ani_de_la_moartea_lui_Mihai_Eminescu-_Si_totusi-cum_a_murit_0_499750069.html
http://www.bitfm.ro/stiri/astazi-se-implinesc-122-de-ani-de-la-moartea-lui-mihai-eminescu-241.htm
http://www.antena3.ro/turism/memorialul-ipotesti-la-122-de-ani-de-la-moartea-lui-mihai-eminescu-128237.html
http://ziuadecj.ro/eveniment/poezii-si-coroane-de-flori-la-122-de-ani-de-la-moartea-lui-eminescu--68603.html

mai vrei?B-)
danke danke

rvn
16 Jun 2011, 08:21
chiar daca s-ar mentiona,nimeni,sau aproape nimeni,n-ar mai citi aceasta mentiune.
nu stiu de ce acuzam numai presa.pana la urma ei publica ceea ce vinde ziarul.
vrem fata de la pagina 5?pai, p-aia ne-o baga pe gat pana ne satura!

Liviu-
16 Jun 2011, 08:46

Pentru ca nu toti au discernemantul sa aleaga, iar atunci cand esti bombardat doar cu un anumit tip de presa tinzi sa te obisnuiesti cu ea. E aceeasi situatie ca si cu filmele comerciale. Ce e prost e la vedere pentru toti, ce e bun trebuie cautat. Fara un anumit discernamant si efort e cam greu sa ajungi la ceva valoros. Presa e, pana la urma, o metoda de educare, iar ea a invatat publicul ce sa-i placa, adica exact ceea ce prezinta ea...

rvn
16 Jun 2011, 08:55

Presa e, pana la urma, o metoda de educare, iar ea a invatat publicul ce sa-i placa, adica exact ceea ce prezinta ea...
te-nseli!presa este in primul rand o afacere.produce ceva care se vinde pe piata:ziare si reviste.
ca sa fie cumparate,trebuie sa contina ceea ce vor cititorii sa gaseasca in ele.
ohh..de ce nu pricepem ca asta-i principiul de baza al economiei de piata?altfel,toate firmele ar da faliment!

iiii
16 Jun 2011, 09:06
chiar daca s-ar mentiona,nimeni,sau aproape nimeni,n-ar mai citi aceasta mentiune.
stai linistita ca la 125 de ani, o sa fie sarbatorit. nu vezi ca , la coca cola , cata reclama se face cu 125 ani . :D

dragonfly_drk
16 Jun 2011, 12:26

eu nu citesc decat pagina cu morti in ziare...>:)
glumeam... sincer, mi se cam par inutile ziarele din ziua de azi. dar cand pun intamplator mana pe unul (ca de cumparat nu o sa imi cumpar veci), prima pagina pe care o deschid e cultura... si daca nu o are, well... tre sa imi curat si eu cartofii pe ceva, nu?:))

Liviu-
16 Jun 2011, 13:27
te-nseli!presa este in primul rand o afacere.produce ceva care se vinde pe piata:ziare si reviste.
ca sa fie cumparate,trebuie sa contina ceea ce vor cititorii sa gaseasca in ele.

De acord. Doar ca eu zic ca exista reciprocitate intre ele, presa prin publicarea articolelor de genul asta castiga popularitate => un numar mai mare de cititori pentru ca are loc un fel de educare a publicului cu o asemnea presa, iar prin cresterea numarului de cititori => o crestere a presei de tipul asta => etc. Cresterea importantei presei are loc din cauza educarii publicului prin acest tip de presa.

E un fenomen social, publicul nu stie sigur ce vrea, dar accepta ce i se da, iar in cazul asta accepta ce e mai accesibil, observa ca ii place si vrea mai mult. N-as vrea sa spun ca publicul unei astfel de prese e o victima pentru ca nu e adevarat decat intr-o anumita masura, poate chiar prea mica ca sa fie luata in seama. Eu cred ca atat publicul cat si presa sunt vinovate, se sustin reciproc.

rvn
16 Jun 2011, 13:47
[QUOTE=rvn]
De acord. Doar ca eu zic ca exista reciprocitate intre ele, presa prin publicarea articolelor de genul asta castiga popularitate => un numar mai mare de cititori pentru ca are loc un fel de educare a publicului cu o asemnea presa, iar prin cresterea numarului de cititori => o crestere a presei de tipul asta => etc. Cresterea importantei presei are loc din cauza educarii publicului prin acest tip de presa.

off, Liviu..
ar fi ideatic sa fie asa.din pacate, nu este.singurul principiu care guverneaza e concurenta.
ca s-o elimini, sau cat de cat,sa stai pe-aceeasi linie cu ea,trebuie sa atragi clientii ei la tine.
apoi,scopul oricai afaceri este obtinerea profitului (si daca se poate cat mai mare),indiferent ce inseamna asta,pe cate cadavre esti nevoit sa calci.
sunt convinsa ca daca diverse articole despre Eminescu sau oricare alta personalitate a vietii culturale si istorice romanesti sau internationale,ar interesa cititorii,maine,toate ziarele ar publica numai (sau preponderent) asa ceva.
uite ca, aceste articole,inregistreaza INTERES ZERO.din acest motiv,aproape pe nicaieri in ultimii ani,nu se mai publica materiale ample sau macar un mic articolas..acolo,despre asa ceva.nimeni nu e nebun sa faca o cheltuiala cu ceva care nu aduce profit.simplu.
p.s.stiu ca-ti place sa dezbati.de-aia propun:eu sa vorbesc despre economie si tu despre operatiile pe cord.

danonino
16 Jun 2011, 14:15
Un bărbat a murit după ce a jucat ruletă rusească cu câinele său
link (http://www.antena3.ro/life-show/bizar/un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-jucat-ruleta-ruseasca-cu-cainele-sau-127951.html)

Intrebarea corecta in acest caz este: ce vina avea cainele? Ar fi putut sa moara.

Liviu-
16 Jun 2011, 14:20
Pai noi nu vorbim despre ceva strict economic si nu vorbim despre concurenta. Eu vorbeam despre vina presei in relatia presa de consum - cititor. Nu poti exclude vina presei asa cum nu poti exclude vina consumatorului. Recitind mesajele mi se pare ca vorbim desprea aceeasi tema in mare, dar analizand puncte diferite. Eu vorbesc despre vina presei si a publicului si tu vorbesti despre cum se vinde ceva, de parca vanzarea unui lucru ar exlude cumva vina. Un exemplu: toti oamenii trebuie sa traiasca cumva, iar pentru asta au nevoie de bani. Cum sunt constransi de imprejurari nu pot decat sa vanda droguri (asta e mai mult o ironie, asa cum presa poate publica altceva, la fel si dealerii pot cauta alta meserie... si nu ma refer la articole despre Eminescu, pe mine nici nu m-ar interesa de exemplu, dar sunt multe alte alternative). Publicul vrea droguri, deci cei care le vand n-au nicio vina pentru ca le vand. Acum ca am scris asta imi dau seama ca e exact aceeasi situatie...initial aveam impresia ca o sa fie o comparatie putin deplasata (insa mergand pe aceleasi principii), dar culmea... nu e.

rvn
16 Jun 2011, 14:36
vina publicului este educatia.
iar vina presei este ca nu se implica mai mult in educatie,dar nu impunandu-i sa publice ceva ce nu vinde ziarul.daca obtinem bani vanzand numai poze cu gagici goale si stiri despre manelisti,s-o facem! dar,ideal ar fi,ca mare parte din profituri,pe alta parte, presa s-o foloseasca concret pentru educarea si culturalizarea cui vrea si este interesat!
p.s.prevad ca vei fi un medic bun.te pricepi la deductie logica,deci ai un mare atu:vei pune diagnostice reale si cat mai aproape de adevar.

danonino
16 Jun 2011, 15:32
Pai noi nu vorbim despre ceva strict economic si nu vorbim despre concurenta. Eu vorbeam despre vina presei in relatia presa de consum - cititor. Nu poti exclude vina presei asa cum nu poti exclude vina consumatorului. Recitind mesajele mi se pare ca vorbim desprea aceeasi tema in mare, dar analizand puncte diferite. Eu vorbesc despre vina presei si a publicului si tu vorbesti despre cum se vinde ceva, de parca vanzarea unui lucru ar exlude cumva vina.

Gresit, presa nu are nici o vina, la fel si televizorul sau internetul. Educatia nu o face presa sau televizorul, sa crezi ca lucrurile ar trebui sa stea invers inseamna ca nu ai trecut peste colindele cu Mos Craciun. E o aberatie sa atribui rolul de educator(nu in sensul slujbei de la gradinita)
televizorului sau ziarelor.
Presa e o afacere, mereu a fost, singurele scopuri ale sale au fost profitul si influenta. Aia cu cainele de paza al democratiei e o poveste de adormit copii.

Vina este exclusiv a noastra, a oameniilor din aceasta tara. Nu uita ca patronii, editorii si ziaristii tot aici s-au nascut, tot aici au crescut. Nu au venit din Congo sau Ciad.

Lucrurile, probabil, se vor schimba, insa, nu in bine.
Furia si indignarea trebuie indreptata catre parinti, catre sistemul educational si catre noi.

Liviu-
16 Jun 2011, 18:08
Nu am zis nicicand ca slujba lor e sa educe, ci ca pur si simplu o fac. Sa excluzi influenta media asupra educatiei populatiei e ca si cum ai vorbi de viata fara aer...

Vina este exclusiv a noastra, a oameniilor din aceasta tara. Nu uita ca patronii, editorii si ziaristii tot aici s-au nascut, tot aici au crescut. Nu au venit din Congo sau Ciad.

Pai...da. Cand vorbesc de media vorbesc de oameni doar. Ceea ce zic eu e ca oamenii astia maresc dimensiunile unui fenomen. Pentru asta sunt ei vinovati. Altii care traiesc cu aceleasi idei tampite nu tin sa tampeasca neaparat intreaga populatie (desi cu siguranta ar face-o daca li s-ar da posibilitatea).

rvn
16 Jun 2011, 20:06
Nu am zis nicicand ca slujba lor e sa educe, ci ca pur si simplu o fac. Sa excluzi influenta media asupra educatiei populatiei e ca si cum ai vorbi de viata fara aer...

Liviu,
educatia nu se face cu ziare sau reviste de consum care =presa romaneasca actuala.
educatia inseamna cei 7 ani de acasa + lectura+arta+muzica+sport+orice alta sursa care iti imbogateste spiritul.
cine este dispus sa "absoarba" ceea ce se publica in ziare si reviste,atunci nu este capabil de un alt nivel,deci implicit nu poate fi educat mai mult de-atat.e ca si cum ar fi imun la prostie.

danonino
14 Jul 2011, 14:02
O Noua Dieta.

Kim Kelly a mancat doar sperma timp de 8 zile! (http://www.sexgen.ro/hot/kim-kelly-a-mancat-doar-sperma-timp-de-8-zile-5448354)

Acesta(regimul) a durat opt zile in care Kim a pierdut 2 kilograme.
Cand a fost intrebata cum vrea sa manance sperma, ea a raspuns ca o prefera in stare proaspata, direct de la "robinet".

Si acum intrebarea, care sunt fetele ce vor sa slabeasca?

rvn
14 Jul 2011, 14:07
in opt zile a slabit prea putin in comparatie cu efortul depus.
cred ca nu e avantajoasa reteta.cel putin,nu pentru slabit.

t0nka
14 Jul 2011, 15:29

ce te face sa crezi ca a depus "efort"? poate erau baietii cu ea pe teava si doar i'au servit'o.

rvn
14 Jul 2011, 18:25

ce te face sa crezi ca a depus "efort"? poate erau baietii cu ea pe teava si doar i'au servit'o.
a...da?uite n-am stiut ca vine "pe teava" fara "efort".exista cumva vreun aparat de muls...p....l?

paul_aramis
14 Jul 2011, 18:39
desigur...

rvn
14 Jul 2011, 18:41
desigur...
detii?

paul_aramis
14 Jul 2011, 18:42
doar moșii și "ăia" au nevoie...

rvn
14 Jul 2011, 18:45
doar moșii și "ăia" au nevoie...
ahhh...am uitat ca esti tanar si "viguros"...
la ora asta sunt fara inhibitii.as putea sa incep dieta.dar prefer doar efortul.fara sa mananc nimic.

dragonfly_drk
14 Jul 2011, 19:20
RVN, asta e ca si cum ai gati o friptura si nu ai manca-o... daca faci ceva, fa pana la capat.>:)

rvn
14 Jul 2011, 19:26
RVN, asta e ca si cum ai gati o friptura si nu ai manca-o... daca faci ceva, fa pana la capat.>:)
n-ar mai fi vorba de dieta. ar fi festin..la mine "mancarea" se pune. nu face tenul mai frumos...

Pupaila
14 Jul 2011, 21:23
Kim Kelly a mancat doar sperma timp de 8 zile! (http://www.sexgen.ro/hot/kim-kelly-a-mancat-doar-sperma-timp-de-8-zile-5448354)

Acesta(regimul) a durat opt zile in care Kim a pierdut 2 kilograme.
Cand a fost intrebata cum vrea sa manance sperma, ea a raspuns ca o prefera in stare proaspata, direct de la "robinet".

=)) ce prostie :)) pai daca nu mananci si nu bei apa in ziua urmatoare ce te-ai cantarit eu zic ca slabesti si mai mult de 2 kg.>:)

rvn
14 Jul 2011, 21:28
[QUOTE]
=)) ce prostie :)) pai daca nu mananci ...slabesti si mai mult de 2 kg.>:)
esti naiv sau te faci?tu n-ai inteles ca mananca? acuma cat cantareste "mancarea" e altceva,depinde de cat detine in "rezervor" fiecare sursa de alimentare.

Pupaila
14 Jul 2011, 21:38
In primul rand citesti printre randuri deci nu ai decat sa vorbesti in plus.
Organismul uman nu e si groapa de gunoi. Se face prea multa tevatura cu slabitul,eu zic ca prin o alimentatie sanatoasa si echilibrata si printr-o motivatie bine stabilita(fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos)poti slabi.

rvn
14 Jul 2011, 21:55
(fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos)poti slabi.
ce serios esti! da.ai dreptate.fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos.crede-ma, am verificat si eu chestia asta.

Liviu-
14 Jul 2011, 23:16
Organismul uman nu e si groapa de gunoi.

Adica sperma nu e alimentatie sanatoasa? :-?

pai daca nu mananci si nu bei apa in ziua urmatoare ce te-ai cantarit eu zic ca slabesti si mai mult de 2 kg.>:)

Asta nu se cheama slabit. Ca daca vrei sa mai te tii pe picioare ghici ce o sa faci? Sa mananci si sa bei. Si daca manaci si bei ghici ce faci?

danonino
14 Jul 2011, 23:48
Ati observat ca fetele nu raspund, nu zic nimic, de unde putem deduce ca nu vor sa slabeasca.

ProView
15 Jul 2011, 00:32
Ati observat ca fetele nu raspund, nu zic nimic, de unde putem deduce ca nu vor sa slabeasca.
doua femele au raspuns dragonfly si rvn

rvn
15 Jul 2011, 08:27

tu ne intrebi pe noi sau ai tinut si tu vreo dieta?

iiii
15 Jul 2011, 09:11
vedeti ca Eminem nu a crapat. stirileprotv sux. este un virus. grija mare

Liviu-
15 Jul 2011, 10:53

tu ne intrebi pe noi sau ai tinut si tu vreo dieta?

Eu il intreb pe el. Cred ca era evident lucrul asta. Din ce a zis el presupune ca nu ar fi sanatoasa. A facut vreun studiu sau si-a folosit el neuronii, a bagat o derivata si o integrala si i-a iesit ca nu-i sanatoasa? Nu vad de ce a trebuit sa fii rautacioasa, era clar ca lucrul asta n-are nimic de-a face cu tine sau cu altcineva decat cu el...

rvn
15 Jul 2011, 10:56
daca s-ar omologa ca aliment ai recomanda-o viitoarelor tale paciente?

Liviu-
15 Jul 2011, 11:17
Din pacate n-are legatura cu intrebarea mea. Ceea ce ma surprinde e ca m-ai atacat pe mine in conditiile in care n-am vrut sa ofensez pe nimeni, iar urmatoarele doua persoane au facut chiar opusul. Pentru mine e un mister. In momentul asta chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni, asa ca te-as ruga sa incheiem si sa asteptam studiul lui Pupaila.

brax
15 Jul 2011, 11:55
Unde sunt moderatorii?

Pupaila
15 Jul 2011, 21:34
Organismul uman nu e si groapa de gunoi.

Eu m-am referit in general:"> dar daca pana la urma se va dovedi ca acest "tratament" e cat de cat benefic nu am nimic impotriva.:D
Dar eu raman la ce am scris mai sus ca daca vei avea o motivatie puternica vei slabi.

Pupaila
15 Jul 2011, 21:37
Unde sunt moderatorii?
Stau la terasa :> ce crezi ca se mai incurca cu noi ? :))(just kidding)

rvn
15 Jul 2011, 22:38
Eu m-am referit in general:"> dar daca pana la urma se va dovedi ca acest "tratament" e cat de cat benefic nu am nimic impotriva.:D

m-ai atacat si m-ai jignit aiurea. nu citesc printre randuri si nu vorbesc in plus.
la un asa articol,am considerat ca pot comenta in spirit de gluma.din pacate doar tonka,dragonfly si danonino au inteles asta.
pupaila sau pupacila (ca tot n-ai fost in stare sa-ti pui si nick-ul dorit),daca vrei o discutie serioasa despre slabit,o putem face pe privat sau intr-un topic special deschis.
iti pot impartasi experieta proprie.vei ramane uimit de rezultate.si in afara asta,fara sa ma abtin de la nimic.si sa fara sa mananc sperma, direct de pe teava sau cu efort depus.
in schimb,tu n-ai fost in stare sa-ti sustii punctul de vedere.
chiar asa: Liviu te-a intrebat clar: de unde stii tu ca sperma nu e sanatoasa?
inainte de a vorbi in plus data viitoare,te rog controleaza putin tirul.nu e nevoie sa ataci fara sa fii atacat.

anaemona
15 Jul 2011, 23:01
Pai chiar e sanatoasa, da nu sperma, lichidul seminal. Contine vitamina C, fructoza, niste derivati de acizi grasi, antioxidanti...ce sa mai, e o alimentatie sanatoasa :))

dragonfly_drk
15 Jul 2011, 23:06
ok, ca sa se lamureasca si Pupaila (chiar daca un simplu search pe google ar fi fost deajuns):

http://www.csid.ro/sex/cat-de-nutritiva-este-sperma-de-fapt-3859577/
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/beneficiile-lichidului-seminal-2955.html

Pupaila
16 Jul 2011, 08:13
Eu nu am spus ca nu e sanatoasa eu am generalizat si nu am atacat pe nimeni. Imi pare rau Rnv daca te-am jignit intr-un fel.Eu am vrut sa punctez ca rezultatul obtinut in 8 zile nu e unul prea bun,adica se poate slabi prin alte metode mai bine de atat.
Si apropo cu numele e alta treaba si cred ca aici tu mai atacat.
P.S.: Voi fetele ati incerca metoda ?

rvn
16 Jul 2011, 08:50
P.S.: Voi fetele ati incerca metoda ?
uite,acuma m-ai facut sa-mi pun serios problema.
cred ca in viata oricarui om exista momente cand face sacrificii sau lucruri care-l dezgusta,dar din necesitate,nu din prostie sau snobism.
ma gandesc acuma la un singur exemplu:sa presupunem ca suntem diagnosticati cu o forma oarecare de cancer si oncologul care ne trateaza ne recomanda aceasta forma de tratament ca unic remediu.
voi,baietii, ati face sacrificiul asta pentru a salva viata cuiva?

crin3l
16 Jul 2011, 21:38
Pai inainte de toate trebuie sa fii om. Eu as face acest sacrificiu si as avea probabil o mare satisfactie personala.

rvn
16 Jul 2011, 21:46
satisfactie
sper ca te-ai referit strict la multumirea de sine ca ai salvat viata unui om.

redmen
16 Jul 2011, 22:09
Aberati.Femeile care nu au barbati in stare sa le faca copii se duc la banca de sperma sa isi faca insamantare (sau cum o fi termenul medical).Nu cheama pe la ea nici un handralau sa o futa pana cand ramane gravida.Daca prin absurd tratamentul cu sperma ar vindeca cancerul (sau orice alta boala),acesta s`ar administra sub supravegherea medicului,nu prin intermediul unei mui.Cat despre idioata de care era vorba in articolul de la care a plecat articolul,nu e decat o rabla porno care imbatraneste si nu stie cum sa isi mai faca publicitate sa aiba ce pune si ea pe masa.

dragonfly_drk
16 Jul 2011, 22:16
faca insamantare (sau cum o fi termenul medical)
inseminare artificială.:)

rvn
16 Jul 2011, 22:28
Aberati.Femeile care nu au barbati in stare sa le faca copii se duc la banca de sperma sa isi faca insamantare (sau cum o fi termenul medical).Nu cheama pe la ea nici un handralau sa o futa pana cand ramane gravida.

esti sigur ca nu exista si exceptii? mi-am adus aminte in secunda asta de filmul acela austriac, REVANCHE.
ei..femeile sunt in stare de multe...

redmen
16 Jul 2011, 22:31
Exceptia confirma regula sau cum era vorba aia ?

dragonfly_drk
16 Jul 2011, 22:36
Excepţia întăreşte regula...

Şi da, exageraţi. (Asta ca să nu creadă Redmen că am ceva cu el de îl tot corectez...)

rvn
16 Jul 2011, 22:36
Exceptia confirma regula sau cum era vorba aia ?
si regulile sunt incalcate de multe ori, depinde de oameni,locuri, contextul situatiei..etc..
stii cum se spune: ce-i in gradina ta,este al tau!

redmen
16 Jul 2011, 22:39
Da ... imi si imaginez bietii suferinzi cum se ingramadesc sa faca zilnic cura cu muie in speranta ca scapa.

brax
31 Jul 2011, 23:17
Asta nu-i nimic.

Promovarea brăţărilor GPS pentru “localizarea copiilor”. (http://stiri.kanald.ro/Stiri/Social/parinti-stiti-unde-e-copilul-vostru/)

Putem fi spionaţi prin laptop şi internet (http://www.gandul.info/magazin/un-american-l-a-prins-pe-cel-care-i-a-furat-laptopul-cu-ajutorul-unui-program-ascuns-a-reusit-sa-l-fotografieze-si-s-a-dus-la-politie-8307325)

Accesul în şcoli se face pe bază de cartelă din toamnă (http://www.realitatea.net/adio-absente-motivate-usor-accesul-in-scoli-se-face-pe-baza-de-cartela-din-toamna_855751.html)

În curând vom plăti doar cu cardul.

hellsteed
02 Aug 2011, 08:30
Au facut-o si cu pisici si maimute :) ... caluti si vacute

chuckyfan
02 Aug 2011, 11:32
Asta nu-i nimic.

Accesul în şcoli se face pe bază de cartelă din toamnă (http://www.realitatea.net/adio-absente-motivate-usor-accesul-in-scoli-se-face-pe-baza-de-cartela-din-toamna_855751.html)

În curând vom plăti doar cu cardul.

Pot sa pun pariu ca se va intarzia mai mult la ore cu aceasta "tehnologie". De ce?
Pai cum intra 500 de elevi in scoala in intervalul de 15 minute sa zicem? Nu-i cam imposibil?
Sau poate ca ne vor obliga sa venim cu o ora mai devreme la scoala sa apucam sa trecem cartela prin crapatura.

Chambord
12 Aug 2011, 15:41
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/archives/too_much_madness_to_explain_in_one_text_on_the_u.k ._riots_and_attack_the_bl/

bremen1980
12 Aug 2011, 18:27
Uitam deseori ca arta are un caracter descriptiv dar uneori (in cazul operelor geniale ) capata si un caracter profetic.
Citind articolul mi-am reamintit de senzatia nasoala pe care am trait-o la finalul filmului ''Eden Lake'' .Saracuta Kelly Reilly prinsa in capcana aia fara iesire. What a waste .

Pentru nervozatii engleji :

http://www.youtube.com/watch?v=d57CjU62qYs

could be the driver an articulated lorry
I could be a poet, I wouldn't need to worry
I could be the teacher in a classroom full of scholars
I could be the sergeant in a squadron full of wallahs

What a waste
What a waste
What a waste
What a waste

Because I chose to play the fool in a six-piece band
First night nerves every one night stand
I should be glad to be so inclined
What a waste! What a waste!
Rock and roll don't mind

(Schtum)

I could be a lawyer with stratagems and ruses
I could be a doctor with poultices and bruises
I could be a writer with a growing reputation
I could be the ticket man at Fulham Broadway station

What a waste
What a waste
What a waste
What a waste

Rock and roll don't mind

I could be the catalyst that sparks the revolution
I could be an inmate in a long-term institution
I could lead to wide extremes, I could do or die
I could yawn and be withdrawn and watch them gallop by

What a waste
What a waste
What a waste
What a waste

Rock and roll don't mind

Chose to play the fool in a six-piece band

Rock and roll don't mind
Rock and roll don't mind

Chose to play the fool in a six-piece band
Rock and roll don't mind

Socal
30 Aug 2011, 16:01
http://www.youtube.com/watch?v=-4ItCQ7fquY&feature=player_embedded

gigabyte
20 Oct 2011, 15:16
CAZ ŞOCANT ÎN CHINA: O fetiţă de doi ani, călcată de două masini şi ignorată de trecători.
Video.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-10444786-video-caz-socant-china-fetita-doi-ani-este-calcata-masina-lasata-trecatori-zaca-strada.htm

vave
27 Oct 2011, 23:32
Cercetatorii au stabilit ca dimensiunea medie a unui penis este intre 12,8 si 14 centimetri in erectie.

Ok, it's official. Daca nu o sa mai dati vreun semn de viata, o sa intelegem de ce.

Asta îmi amintește de un episod din South Park. :))

iiii
14 Dec 2011, 09:00
ma dar la romania nu exista tranchilizante? sa il adormi si sa il bagi back in za cage?

paul_aramis
14 Dec 2011, 17:25
[QUOTE][B] Tigroaica a iesit din cusca, a iesit si din tot centrul ala cu animale; cred ca era ziua portilor deschise, sau ceva. In fine, s-a dus singurel intr-o padure si ...

la "pădure" nici nu e poartă, bașca Zoo e la marginea pădurii.

iiii
16 Dec 2011, 11:28
deci faza cu zavoranca mor de ras! cat de prost sa fi sa dai GRATIS la tigani juma' de milion de euro???

SakuraBlack90
16 Dec 2011, 17:14
deci faza cu zavoranca mor de ras! cat de prost sa fi sa dai GRATIS la tigani juma' de milion de euro???
Mai bine sa nu stii niciodata =))

Pai la fel de prost ca cel care a depus la FNI .
Tiganii sunt destul de periculosi oricat de prosti au fost oamenii . Asa analfabeti cum sunt stiu sa-si aleaga "victimele" . Sa nu crezi ca "vrajitoarele" lucrau singure , aveau si "iluzionisti" care ii prosteau .

Igor12
09 Mar 2012, 12:29
Nu stiu daca a mai postat cineva despre subiectul asta. Eu azi am auzit de el (timpul inca are rabdare cu mine). Am scos si documentarul si abia astept sa-l vad.

Lumea lui Ion Barladeanu (http://youtu.be/BBV9oNllJjE)

Malombra
13 Mar 2012, 20:42
eu am înțeles, de la o tipă de la o galerie neaoșă, că cei care au făcut filmul au cumpărat drepturile de autor de la bârlădeanu pe UN EURO! e adevărat, i-au dat o garsonieră, îl poartă prin lume, l-au scos din gunoiște, dar la banii pe care îi iau de pe el - să nu-mi spună nimeni că fac o operă de caritate.
bârlădeanu e remarcabil prin faptul că s-a păstrat lucid, prin asta înțeleg anticomunist și contestatar, chiar în cea mai crâncenă sărăcie, când nimeni nu i-o cerea.

paul_aramis
14 Mar 2012, 08:02
ce drepturi de autor?

Malombra
14 Mar 2012, 09:44
pentru lucrările lui, pentru colaje - de ion bârlădeanu vb, nu?

redmen
14 Mar 2012, 17:45
L`au prostit cum s`ar spune.Eu citisem undeva ca nici garsoniera nu a primit,ca s`a intors sa doarma in ghena unde traia si inainte.Nu stiu daca e adevarat totusi.

paul_aramis
15 Mar 2012, 07:59
păi pentru ce să îi plătească drepturi de autor pentru colaje? le-a folosit cineva undeva?

s-a întors în gunoaie pentru că acolo vrea să trăiască. din nefericire pentru el, nu regimul, nu comuniştii şi nici altcineva l-a dus în situaţia în care e. s-a adus singur. el şi băutura la care nu poate renunţa.

Malombra
19 Mar 2012, 19:33
păi na, poate mai bine să vezi filmul, ca să vezi cui şi cît i-au folosit colajele.

paul_aramis
20 Mar 2012, 11:15
o să-l mai văd o dată...

Malombra
20 Mar 2012, 12:23
trăiască și-nflorească!

http://ro.stiri.yahoo.com/cel-mai-mare-torrenti-din-lume-gasit-solutia-080900033.html

http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/4LLcRM7PtydZWf5EqOEfag--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zMjA7cT04NTt3PTUxMg --/http://media.zenfs.com/ro_RO/News/stirileprotv/60560291.jpg

Kriss_Kringle
20 Mar 2012, 12:30
Chiar acum vroiam sa postez articolul dar mi-ai luat-o inainte.You're not fooling me,you alien!Shape shifter,pod woman,I see you for what you are!

Malombra
20 Mar 2012, 16:28
haha, pod woman. body snatcher! că ipod n-am.

xerses
25 Mar 2012, 16:32
http://www.youtube.com/watch?v=IdH8xZ6eer8&feature=player_embedded

Din pacate nu a mers vad, linkul, asa ca voi pune si transcriptul aici, realizat de Cristina Ivan.
TTD = The Today Show
CW = Cami Walker

- TTD: Tu ce ai face daca lumea ta s-ar destrama? La o luna de la data casatoriei, Cami Walker, 32 ani, a fost diagnosticata cu scleroza multipla. Foarte curand nu si-a mai putut folosi mainile, apoi vederea unui ochi. Simtindu-se deprimata si gandindu-se la sinucidere, Cami a cerut ajutorul unei prietene, pentru sustinere. Dar a primit o reteta neobisnuita: “Inceteaza sa te gandesti la tine si incepe sa oferi 29 de daruri in 29 de zile”. Cami Walker – autoarea cartii “29 de daruri – Cum o luna de daruire iti poate schimba viata”. Cami – buna dimineata!
- CW: Multumesc.
- TTD: Cand ti-am citit povestea, am gasit-o de necrezut in mare parte, fiindca nu pare plauzibila. Prin oferirea de daruri iti poti schimba viata. Si nu doar psihologic, ci si fizic. Vreau sa revin la 2006, cand ai fost diagnosticata cu MS (scleroza multipla). Cum spuneai, o tanara de 32 de ani, proaspat casatorita. Cat de repede a avut boala un impact asupra ta?
- CW: Boala mea a progresat foarte rapid, de fapt. Dupa doi ani de la diagnosticare imi era greu sa merg, casnicia imi era foarte tensionata, pentru ca sotul meu ma ingrijea tot timpul. Si aveam dureri mari. Mai mari decat majoritatea bolnavilor de MS. Deci lucrurile nu stateau bine. Eram profund in depresie.
- TTD: Intr-un astfel de moment ai sunat o prietena. Cautand compasiune, ai gasit cu totul altceva. Spune-mi despre ce ati vorbit.
- CW: Ei bine, ea este de fapt un sfatuitor spiritual pentru mine, deci nu doar prietena.
- TTD: Numele ei este Imboli Crioso.
- CW: Imboli, Crioso, da. Si cu siguranta nu m-as fi asteptat ca ea sa… Sunasem sa-mi plang de mila. Dar ea m-a intrerupt si mi-a spus: “Trebuie sa incetezi sa te concentrezi pe problema. Dai prea multa energie si atentie acestei boli. Tu o hranesti, practic”.. Si mi-a spus: “Am o reteta pentru tine”. Imi mai daduse multe retete de-a lungul anilor, erau intotdeauna foarte ciudate.
- TTD: Dar aceasta presupunea 29 de daruri in 29 de zile! Care a fost prima ta reactie cand ti-a spus asta?
- CW: M-am gandit ca e simpla nebunie! Eu deabia puteam cobori din pat in majoritatea zilelor! Cum ar putea sa ma faca sa ma simt mai bine daruirea unui rest de bani sau donarea unor haine folosite?
- TTD: Si totusi, ai inceput s-o faci si ai inceput sa vezi schimbari!
- CW: Da, asa e. Ce cred ca s-a intamplat: am trait o mare modificare psihica. Care a ridicat calitatea gandurilor mele. Si am inceput sa ma concentrez… In fiecare zi, cand ma trezeam, eram emotionata de ce oportunitati am de a oferi. Si am inceput sa ma concentrez pe lucrurile de care eram capabila in fiecare zi, in locul limitarilor mele, cauzate de MS.
- TTD: Si este vorba despre daruri simple, in majoritatea lor. Unul era sa gatesti cina pentru sotul tau – ceva ce nu putusei sa faci in ultima vreme. Sau sa duci o carte unui prieten.
- CW: Da. Toate – lucruri foarte mici. I-am dat un servetel unei prietene intr-o zi, pentru ca era trista. Tocmai isi pierduse mama din cauza unor complicatii ale MS.
- TTD: In carte vorbesti despre faptul ca dupa 14 zile de oferit daruri, nu mai foloseai cadrul!
- CW: Da, de fapt am observat ca nu-l mai foloseam abia dupa 2 zile! Dupa 2 zile am realizat ca mersesem fara el!
- TTD: Si tu crezi sincer ca asta are legatura cu actul de a oferi.
- CW: Chiar cred ca este datorita modificarii energiei mele si gandurilor mele. Cred ca arata puterea pe care gandurile noastre o au. Si cum gandirea negativa si cea pozitiva au un impact direct asupra sanatatii noastre mentale si fizice.
- TTD: Si ai dus aceasta provocare online. Primind o multime de reactii. Aproximativ 5000 de oameni din 32 de tari…
- CW: 38 de tari!
- TTD: …din 38 de tari, se ofera acum pe ei insisi!
- CW: Da!
- TTD: Si tu? Continui sa daruiesti zilnic?
- CW: Da, ofer un dar in fiecare zi, pentru ca ma mentine intr-un loc bun, pozitiv, concentrata pe ce am de oferit lumii. Imi da un scop.
- TTD: Si care e starea MS la tine?
- CW: Ultimele 3 scanari au aratat ca boala nu a mai progresat. Singurul lucru care s-a schimbat este daruirea. Nu am schimbat nici medicatia, nimic altceva. Merg aproape normal, in aproape fiecare zi, ma simt bine, am un nivel bun de energie, pot munci 2-3 ore pe zi, am scris o carte…
- TTD: Este o reteta puternica! Stiu ca unul dintre lucrurile pe care le poti face este sa oferi flori oamenilor. Asta este puterea florilor. Din partea emisiunii, pentru tine…
- CW: Le voi oferi oamenilor de afara.
- TTD: Cami Walker, iti multumim.
- CW: Am si eu un cadou pentru tine.
- TTD: Multumesc mult. Deja imi place! Cartea se numeste “29 de daruri”. Cami Walker, iti multumim mult.
- CW: Si eu va multumesc!
- TTD: Si sanatate!

iiii
26 Mar 2012, 15:51
aud la radio ca Murfatlar a intrat in insolventa.... damn life

redmen
04 May 2012, 22:51
http://www.adevarul.ro/life/Fericirea_fetei_din_caruciorul_cu_rotile_0_6935309 44.html

vave
20 Jun 2012, 10:15
Johnny Depp fără Paradis. Sunt în şoc!
http://www.mediafax.ro/life-inedit/despartire-la-hollywood-johnny-depp-si-vanessa-paradis-s-au-separat-dupa-14-ani-de-relatie-9763388

Malombra
19 Jul 2012, 10:30
paul goma zicea că ruşii vor rusia pînă la atlantic.

cel mai mare WTF în ultimele zile e ăsta: http://ro.stiri.yahoo.com/vor-s%C4%83-creeze-o-republic%C4%83-federativ%C4%83-care-s%C4%83-081515562.html

Limba oficială ar urma să fie moldoveneasca şi rusă.
ori ziaristul e cretin, ori va fi o limbă - moldo-rusa, care oricum şi acum e vorbită în moldova, hibrid odios, rod a două secole de spălare pe creier. să-ni bag cracu' #-o

ştie cineva mai multe? e pe bune gluma asta?

bremen1980
15 Feb 2013, 10:29
''Ziua trifidelor '' -ei vin , ei deja au ajuns >:) Nu va uitati pe cer ca o sa orbiti !!!!!!! B-)

http://www.realitatea.net/meteorit-cazut-in-rusia-mai-multe-persoane-ranite-mai-multe-orase-afectate_1114005.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

bremen1980
16 Apr 2013, 11:08
http://edition.cnn.com/2013/04/15/us/boston-marathon-eyewitnesses/index.html?hpt=hp_c1

America nu scapa de terorism . De daca asta cred ca e ''domestic'' dar zilele urmatoare ne vor lamuri mai bine . Ma intorc iarasi la fascinanta ''America '' radiografia (mai bine zis scanarea ) facuta de Jean Baudrillard acestei fabuloase tari / planete . :
''N-as fi crezut niciodat ca maratonul de la New York poate impresiona pina la lacrimi .Este un spectacol de sfarsit de lume . Se poate oare vorbi de suferinta de buna voie ca si despre robie de buna voie ??
Sub ploaia torentiala , sub elicoptere , sub aplauze , purtand o cate o gluga de aluminiu si cu ochii dati peste cap , toti cauta moartea , moartea prin epuizare de care a avut parte maratonistul de acum doua mii de ani , care , sa nu uita , ducea la Atena vestea unei victorii . Si ei viseaza ,fara indoiala , sa duca un mesaj victorios , dar sunt prea multi ,iar mesajul lor nu mai are sens . Impreuna aduc mai degraba mesajul unui dezastru al speciei umane , caci o vedem degradandu-se din ora in ora , pe masura ce soseste , de la primii , bine legati si competitivi inca , pina la epavele pe care prietenii le poarta pur si simplu pe sus pina la linia de sosire , sau la handicapatii care parcurg traseul in scaune cu rotile
Maratonul de la NY a devenit un un fel de simbol international al performantei fetisiste ,al delirului unei victorii in gol , al exaltarii unei izbanzi fara nici o urmare
Acelasi efect de inutilitate se regaseste in orice executare a unui program , ca in tot ce se face pentru a-ti dovedi tie insuti ca poti s-o faci : un copil , o ascensiune pe munte , o performanta sexuala , o sinucidere .
Maratonul este o forma de sinucidere demonstrativa , de sinucidere publicitara : inseamna a alerga ca sa demonstrezi ca esti in stare sa-ti atingi propriile limite , ca sa dovedesti ... ce anume ???Ca esti in stare sa ajungi . Nici graffiurile nu spun nimic ma mult decat : Ma numesc Cutare si exist . Fac existentei o publicitate gratuita ! Trebuie sa-ti dovedesti fara incetare propria viata ?? Ciudat semn deslabiciune , semn precursor al unui nou fanatism ,cel al performantei fara chip , al unie evidente fara sfarsit. ''
Scrise in anii'80 aceste cuvinte inca sunt valabile ba mai mult au o putere profetica cum au de fapt toate scrierile adevarate , cu carne si sange si viata in ele .

hellsteed
16 Apr 2013, 15:11
Aici un text - dialog :

" K: Now we are trying to find out sir why have human beings who are so evolved technologically to such enormous extent, why have they not got this simple factor which is so intelligent, why have they not got compassion - why ?"
Q: Perhaps they are too busy.
K: No don't answer it. Find out why you as a human being, living on this earth, which is meant for all human beings to live happily, why haven't you compassion ? You - not somebody else.
Q: Sir, I'm to frightened.
M. Madam, that is too quick an answer, you haven't gone into it.
Q: Because I'm greedy. because I want too much...
K : You haven't even investigated, you haven't even looked for a couple of seconds at yourself and asked yourself why you haven't got no compassion. You are already answering, throwing out words. That may be your defence. Why, have you, with all your experiences, with all your knowledge, with all the civilization that you have behind you which you are the result, why doesnt this thing exist in your daily life.
Q : Because of self preservation.
K: Is it a question of self preservation ? To find out why you haven't got it, why it doesn't exist in the human heart and mind and outlook..... "
J. Krishnamurti - A dialogue with oneself

sigalia
20 Apr 2013, 17:57
Cinefilia submineaza ... casnicia.

http://www.gandul.info/magazin/o-romanca-divorteaza-de-sotul-ei-din-cauza-lui-suleyman-magnificul-10759011

bremen1980
21 Apr 2013, 14:08
Cinefilia submineaza ... casnicia.

http://www.gandul.info/magazin/o-romanca-divorteaza-de-sotul-ei-din-cauza-lui-suleyman-magnificul-10759011
Vezi ce inseamna sa fii legat de televizor ? Pai daca avea femeia cont pe Vplay sau dadea jos serialul cu ajutorul torentilor putea sa vada serialul cand dormea bustean barbatul ei.
In plus serialul ii lovea orgoliul barbatului cu mesajul subliminal :"Suleyman putea avea grija de atatea femei si tu mormolocule nu reusesti sa-ti fericesti nevasta ,o gospodina fara mari pretentii".